Premier League - souhrn dohrávek (11.5.)

11.05.2022, 22:29, aktualizováno 11.05.2022, 23:11
Komentáře a souhrny
Kevin De Bruyne (© AFP)
Man City rozstřílel Wolves a znovu se přiblížil zisku titulu. Čtyřikrát skóroval Kevin De Bruyne. Chelsea veze body ze hřiště Leedsu a má jistotu, že se udrží na třetím místě. Naopak soupeř zůstává dvě kola před koncem sezony o skóre v sestupovém pásmu. Leicester naplnil roli favorita proti Norwichi a konečně se dočkal tříbodového zisku. Everton remizoval s Watfordem a stále musí bojovat...

Wolverhampton Wanderers - Manchester City 1:5

11.05.2022 21:15

Góly: 11. Leander Dendoncker - 7. Kevin De Bruyne, 16. Kevin De Bruyne, 24. Kevin De Bruyne, 60. Kevin De Bruyne, 84. Raheem Sterling

Manchester City v dohrávce třiatřicátého kola znovu odskočil druhému Liverpoolu na rozdíl tří bodů a stále drží titulové trumfy pevně ve svých rukou. Wolverhampton mu moc odporu nekladl, především se mu pak nezdařilo jakkoli eliminovat hrozbu jménem Kevin De Bruyne, který si na své konto připsal hned čtyři branky, a to přesně během úvodních šedesáti minut.

Uběhlo pouhých sedm minut a De Bruyne se začínal rozehřívat do optimální teploty. Balón zachytil ve středu pole, následně ho předal Bernardu Silvovi, ten belgického mága okamžitě uvolnil do vápna, a odtud zapadla střela z první přesně do spodního rohu brány ke vzdálenější tyčce.

Wolverhampton každopádně zareagoval velmi záhy, konkrétně v 11. minutě, to když si Pedro Neto ne levé straně všiml, že mu ze druhé vlny sbíhá do blízkosti pokutové značky jeho spoluhráč Dendoncker, jal se ho tedy vybídnout, a udělal dobře, poněvadž z téhle pozice jiný Belgičan bez problémů skóroval. Nerozhodný stav však opravdu nevydržel nikterak dlouho.

V 16. minutě se totiž zase ozval De Bruyne. Nejprve se pokoušel obloučkem vyhledat před bránou volného Sterlinga, ten se sice k míči nepropracoval, nicméně vyběhnuvší brankář José Sá ho vyrazil pouze do volného prostoru před sebou, kde se ocitl nikým nestrážený De Bruyne, a ten zacílil nekompromisně pod břevno, ačkoli si domácí muž v rukavicích stačil na jeho zakončení sáhnout.

A o pouhých šest minut později se Manchester City propracoval ještě k jednomu přesnému zásahu. Sterling sice u lajny nezvládl osobní souboj s bránícím Aïtem Nourim a upadl na zem, sudí Atkinson ovšem ponechal výhodu, meruny se ihned zmocnil De Bruyne, jenž měl v podstatě příliš snadno umetenou cestičku až k pokutovému území, odkud se mu povedlo přízemní pokus nasměrovat k tyči. Hattrick za pouhých sedmnáct minut byl na světě, výrazně rovněž pomohl hostům zklidnit hru. A svoje vedení následně hlídali bez obtíží.

The Wanderers přitom nenašli správný recept na zvrat v tomto klání, De Bruyneho podnikání jim evidentně hodně narušilo sebevědomí. Mohlo jim být ještě více úzko, kdyby v závěru půle Belgičan tentokráte ze střední vzdálenosti nemířil do zámezí, čtvrthodinku po obrátce se ale opět De Bruyne gólově, naštěstí pro Wolverhampton již naposledy, ozval. Foden zleva vyslal krátkou nahrávku blíže do středu, Aït Nouri balón fakticky jen protečoval ke svému soupeři, který počtvrté v zápase rozvlnil síť.

Definitivní tečku za utkáním pak udělal v 84. minutě ještě Sterling, k němuž se dostal míč na zadní tyč před prázdnou branku poté, co vracející se Rúben Neves vyblokoval pokus Joãa Cancela. A mimochodem, De Bruyne mohl svou levačkou v 89. minutě úřadovat popáté, avšak tentokráte se po jeho počínání třásla jen branková konstrukce.

Více informací k zápasu

Leicester City - Norwich City 3:0

11.05.2022 20:45

Góly: 54. Jamie Vardy, 62. Jamie Vardy, 70. James Maddison

Když se naposledy Leicester radoval z vítězství, a to napříč domácí a evropskou scénou, psala se půlka dubna. Po sumárních čtyřech porážkách a třech remízách se konečně zaradoval ze skalpu některého ze soupeřů, teď se mu zdařilo skolit již sestupující Norwich. Ne že by hosté působili proti "Liškám" mdlým dojmem, akorát že ve druhé půli byl jejich rival hodně efektivní.

Leicester vstoupil do utkání aktivněji, hned ve dvou slušných možnostech se ocitl Vardy, ale v prvním případě bránu netrefil a následně ztroskotal na pozorném brankáři Gunnovi. Na druhé straně se mohl na střeleckou listinu zapsat Springett a po něm i jeho spoluhráč Pukki, gólman Schmeichel si však nakonec poradit dokázal.

Ve 28. minutě musel být v pohotovosti opětovně Gunn, který reflexivně vyrážel Lookmanovu střelu z blízkosti. A v závěru prvního poločasu se skóre neměnilo ani po Pukkiho tutovce, jeho pokus skončil totiž jenom na tyčce.

Ačkoli první dějství nabídlo poměrně slušnou ofenzivní podívanou, branky zkrátka padaly až po obrátce. V 54. minutě uvolnil Barnes z vlastní poloviny hřiště na levé straně Vardyho, ten naběhl do šestnáctky, narovnal si míč na svou pravačku a i s velkým přispěním teče bránícího Hanleyho se jeho zakončení dostalo obloučkem pod břevno.

V 62. minutě se Vardy trefil také podruhé, z blízkosti lehce propálil levačkou Gunna, do vápna ho přitom zase pobídl Barnes. A konečnou úpravu stavu zaznamenal dvacet minut před koncem Maddison, k němuž se odrazil balón poté, co se Gunn neúspěšně snažil odvrátit centr Dewsburyho-Halla zleva do bezpečí.

Více informací k zápasu

Watford FC - Everton FC 0:0

11.05.2022 20:45

Góly: -

Na poslední dvě vítězství nad Chelsea a na půdě Leicesteru nenavázal Everton úplně ideálně. Mohl podniknout opravdu důležitý krok k záchraně proti již sestupujícímu Watfordu, a i když ve druhém poločase vykázal jakési ofenzivní zlepšení, žádný gól nakonec nezaznamenal. Nepříliš pohledný mač, co se počtů vytvořených možností týče, tak logicky skončil nerozhodně.

Evertonu se do jakési první pološance podařilo propracovat zhruba po čtvrthodině hry, avšak Richarlison se neocitl v úplně nejlepším postavení, a tak jeho pokus byl vyblokován bránícím Kabaselem pouze do zámezí. V 18. minutě pak dopadl na druhé straně v podstatě s podobným výsledkem watfordský útočník Kalu, který z nelehké pozice mířil jen nad soupeřovo břevno.

Po půlhodině hry se hosté pokoušeli změnit bezbrankový stav zásluhou Gordona, jenž se ve vápně odhodlal k nesnadnému zakončení z voleje, to mu ovšem vůbec nevyšlo a nasměroval míč pouze na tribunu za bránou. Příliš v podstatě není potřeba mluvit ani o střele Goslinga ze 43. minuty, která neměla s přesností nic společného, a The Toffees tak vážně strašit nemohla.

Krátce po obrátce mohl celek z Liverpoolu přece rozradostnit Richarlison, který byl součástí asi té největší příležitosti tohoto utkání. Šajtlí sice neobstřelil Kabaseleho, jeho teč však pro gólmana Fostera představovala nepříjemnou skutečnost, kterou ale nakonec vyřešil zdárným zákrokem. A v 62. minutě měl naopak Foster vekou kliku, že Gray pálil po zemi do zámezí.

Více informací k zápasu

Leeds United - Chelsea FC 0:3

11.05.2022 20:30

Góly: 4. Mason Mount, 55. Christian Pulisic, 83. Romelu Lukaku

Chelsea ve 33. kole anglické Premier League bez problémů přehrála domácí Leeds a odvezla si důležité tři body za výhru 3:0. Hlavním hrdinou hostujících fanoušků se stal nejproduktivnější člen modrého kádru Mason Mount, který již ve čtvrté minutě vstřelil vítěznou branku a na další nahrál. Domácí navíc již podruhé v řadě hráli v oslabení. Tentokrát byl na vině Daniel James, který se nechal vyloučit již ve 24. minutě, a zásadně tak přispěl k třetí porážce The Whites v řadě.

Leeds se tři kola před koncem nacházel ve velmi těžké situaci. Po posledních výsledcích Evertonu, jeho přímého konkurenta v boji o záchranu, padl až na 18. místo, které má za následek pád do Championship. Los do posledních třech kol navíc neměl snadný a ve středeční večer musel čelit na Elland Road Chelsea, která naopak byla poměrně blízko tomu, aby si zajistila postup do dalšího ročníku Ligy mistrů. Ani jeden z týmů neměl ale zcela optimální formu, z posledních pěti duelů vyválčily oba celky jen pět bodů.

Modří svého soupeře nešetřili a již ve čtvrté minutě přetavili svůj první pokus mezi tři tyče v úvodní branku. Mount obdržel na hranici pokutového území skvěle připravenou přihrávku od Reece Jamese a bombou do pravé šibenice prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Již ve 24. minutě navíc obdržel kartonek červené barvy James, když likvidačním skluzem zajel do Matea Kovačiče, který byl poté nucen střídat. Přesilovku pak parádním lobem oslavil Romelu Lukaku, bohužel pro hosty však v době přihrávky stál v ofsajdu, a pojišťovací gól tak nemohl být uznán. K další změně skóre již v první půli nedošlo a Pávi odcházeli ze hřiště s jednogólovým mankem.

V úvodu druhé půle vymýšleli podle očekávání recept na soupeřovu obranu především hráči Chelsea. K vážnějšímu ohrožení brány jim však chyběla přesnost ve finální přihrávce. To ale velmi záhy změnil Christian Pulišič. The Blues si soupeře rozebrali sérií krátkých přihrávek, na jejichž konci stál právě americký sniper, který svou šancí nepohrdl a poslal míč z hranice vápna do levého spodního růžku. V 65. minutě mohl soupeře definitivně zlomit Lukaku, útočník však místo nahrávky zvolil střelu a balon letěl těsně mimo tři tyče. Domácí již nedokázali zmobilizovat dostatek sil k otočení stávajícího výsledku, a poslední ránu tak s trochou štěstí zasadil právě Belgičan, který tedy upravil konečné skóre na 3:0.

Zatímco Chelsea udělala výrazný krok k zajištění si účasti v Lize mistrů, Leeds může prohra na domácím trávníku v konečném zúčtování hodně mrzet. Napravit to mohou Pávi v neděli doma proti Brightonu, Blues kvůli vloženému finále FA Cupu bude další ligový souboj čekat až 19. května proti Leicesteru.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City36285394:2289
2.Liverpool FC36268289:2486
3.Chelsea FC362010673:3170
4.Arsenal FC352131156:4266
5.Tottenham Hotspur351951160:4062
6.Manchester United3716101157:5658
7.West Ham United361671357:4655
8.Wolverhampton Wanderers361551636:3950
9.Brighton & Hove Albion3611141138:4247
10.Leicester City351291452:5645
11.Crystal Palace3510141146:4244
12.Aston Villa351341848:4943
13.Brentford FC361271744:5243
14.Newcastle United3611101540:6143
15.Southampton FC369131441:6140
16.Everton FC351061937:5636
17.Burnley FC357131532:4934
18.Leeds United368101839:7734
19.Watford FC36652532:7023
20.Norwich City36562522:7821

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (246)

Přidat komentář
Jajinek

je někde diskuze k hokeji?

Reagovat
Mastný Chobot

Dufam, ze tych reportovanych 50m za Jesusa je vtip. Celkovo brat Jesusa ako jednotku na hrot je snad len vymysel. Potrebujeme goloveho hrotaka, vsak u nas nema kto davat goly.

Reagovat
Seydou Doumbia

zrovna arsik je ten tým, kde bych mu na 20 branek v sezoně věřil

Reagovat
smazaný uživatel

50 velaa, rok do konca zmluvy a prebytocny hrac my by sme pustili zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

celkom by ma zaujímalo kde sa vam zajebal Pepe? vsak odkedy k vam prestupil o nom uz nikto ani nepocul

Reagovat
Mastný Chobot

Pepe je mŕtvy

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Pepe, prestupil do Arsenalu a už o nom nikto nikdy nepočul

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Zaschrona

Zahozená příležitost si to v podstatě ukopat proti úplně zoufalému Watfordu.

Nechápu, proč tam Lampard celý zápas držel 5 hráčů vzadu. Gordon by neměl kopat standardky. Bod ale pořád fajn, nakonec klidně může být klíčový.

Díky za pomoc, Chelsea.

Reagovat
Svatej

Reagovat
AC torino

Gray by sa mal naucit triafat branu, on si dokaze vytvarat sance, ale co s nimi potom urobi...

Reagovat
AC torino

Ale inak Mykolenko a Iwobi to tam celkom vetrali, podla mna to nebola uplne zla myslienka mat ich na WB

Reagovat
Zaschrona

Je docela zábava, že borec, co nás zachraňoval ze začátku sezony, tak je ke konci úplně k ničemu (Gray) a naopak borec, na kterého se většinu roku nadávalo nebo byl odepsaný po pár zápasech, tak to nakonec zachraňují jako lídři (Iwobi a Mykolenko).

A taky teda Richarlison a Pickford, můžou si je všichni nemít rádi jak chtějí, ale fotbalově to jsou asi jediní dva hráči, co snesnou trochu přísnější měřítka. A vždy tam nechají maximum.

Reagovat
AC torino

Pff Pickforda som tak nemal rad, ale momentalne bez neho sme tak 19. Akoze Mykolenko je fajn, ale stale je tam ta pachut, ze je tam namiesto Digneho

Reagovat
celeb

ako ten Digne je jeden obrovsky prevar z vasej strany. Nechat ho odist po nezhodach s trenerem, ktory bol po par zapasoch vyhodeny ... Rafa the Magician!

Reagovat
Registrujisejenproto

Jj, Pigford a Richarschpisson tam vzdy nechaji maximum, idealne se zranenim soupere

Reagovat
jk

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně bojujte až do posledního kola omg.

Reagovat
PH8

Dneska se rozhodne a poslední kolo jim klidně pustíme.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
fenixLFC

tak to snad dnes prehrate aby ste museli bojiovat aj v poslednom kole

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lofin9

po dnešku už aj tak nebude o čo hrať

Reagovat
Svatej

Mount je strašně bombovej, na všech třech golech hrozne velkej podíl.

Reagovat
O.Giroud

Jebe ManCity, ved oni nemozu byt cisti

Reagovat
smazaný uživatel

su to hajzli spinavi

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Seydou Doumbia

De Bruyne mistrpičus

Reagovat
Kinky7

Ok takže zranění Walker, Dias, stones, laporte i fernardinho. Ale pod injekcemi. Nebýt dnes KDB a Silvy byl by to průser

Reagovat
El Cid z City

Nejlepší hráč ligy.......Salah.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

V týhle lize to bylo dneska dobrý

Reagovat
Eichel

OT: Barça are 95% done in closing a potential deal to sell Frenkie De Jong to Manchester United. The sale could be between €70M to 80M.

@gerardromero

Utd fans, potvrdzujú to nejaké zdroje od vás? Mám ešte nádej, že si ho Barca ponechá?

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrdzuju iba to, ze zaujem tam asi je, ale presvedcit ho na prestup k nam je zrejme nerealne, takze to asi nebude take jasne, ako to pise tento Romero

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Eichel

dík moc

Reagovat
Busby babes

zatim ne, jen ze mame zajem a mozna jsme nejak prvne natukli tu moznost. Takze tohle bude spis pohled Barcy no. Ta cena se mi moc nelibi, protoze budem potrebovat privest vic hracu... tak uvidime.

Reagovat
fenixLFC

inak k tej reforme LM je najvtipnejsie (a asi najblizsie zasluzenosti) ze za urcitej konstelacie v nej moze ucinkovat 7 anglickych klubov v jednej sezine

Reagovat
vladis271

diskusia k MS v hokeji? plííííz

Reagovat
Malresi

Gratulujem City k titulu. Som zvedavý, ako dopadneme v pohároch. Zatiaľ sezónu hodnotím viac než dobre, ak však prehráme oba finále, bude to neúspešná sezóna, či sa nám to páči, alebo nie.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Malresi

A nie snáď? Ja ako fanúšik som spokojný s trofejami či bez nich, lebo hráme poväčšinou fakt parádny futbal, ale čisto pragmaticky to bude v prípade prehry s Chelsea a Realom neúspešná sezóna. Koho zaujíma trápny Carabao cup ?

Reagovat
Kinky7

To je pěkná blbost. Nejde jen o trofej ale i o hru. A tu máte téměř dokonalou. Southampton z 90tek udělal houby a stejně si ho kvůli le Tissier pamatuje spousta lidí. A že by se vám spousta lidí smála? Stejná pitomost jako smani se city že ještě nevyhráli LM

Reagovat
SunFells

Ta gratulace k titulu mě bila do očí, dál jsem to předtím nečetl. Určitě pokud něco neurvete, tak je to zklamání, ale bylo by to zklamání vzhledem k tomu jak silnou pozici jste si ve všech soutěžích vybudovali, což je chvályhodné. Osobně věřím, že dáte oboje.

Reagovat
Kinky7

Ještě není konec na West hamu bude hrát obrana zinchenko Rodri Egan riley Cancelo. Moc prima

Reagovat
Malresi

A čo? Aj keď prehrajú, to skóre už nedohoníme ani keby sme sa posrali.

Reagovat
Kinky7

Pak musíme porazit ještě villu.

Reagovat
Malresi

Vyhráte oba zápasy, uvidíš.

Reagovat
Kinky7

Myslím že i víkendu prdneme. Ta Villa je otevřena

Reagovat
Dawon

To snad nemuzes myslet vazne Ze byste doma rupli s Villou je podle me sance tak okolo 1 % I s tim WHU si myslim ze naprosty strop je nejaka smola remiza, ale doma proti Ville naopak myslim ze si uplne v pohode jeste pohonite to skore.

Naopak LFC pusobi, ze na ne trochu pada ta unava, jak fyzicka tak psychicka, tam fakt vubec nepocitam s nejakyma debaklama, aby v tom skore meli sanci.

Reagovat
Kinky7

Abych ti to přiblížil. Je to stejné jako by Poolu chyběl Taa, van dijk, matip, konate a henderson do toho Gomez s lehčím zraněním. Naposledy když se to stalo rupl s Burnley. Při takové obraně se může stát fakt cokoliv

Reagovat
Dawon

Ikdybyste v tehle sestave s WHU dejme tomu prohrali (cemuz vubec neverim), tak Villu doma proste musite rozcupovat s jakoukoliv obranou, ten tym ma aktualne neuveritelnou ofenzivni formu, vsak davate snad 5 golu na zapase posledni mesic v lize...a pri vsi ucte k Ville, tak to proste neni tym, ktery by vas mel jakkoliv trapit.

Tohle mi fakt prijde jako takova priposranost a alibismus. Mate naskok 3 body a +7 golu, ztratit titul v teto situaci by byl fakt naprosto neuveritelny kolaps.

Reagovat
PH8

Soton nedávno dostal doma 0:6 od Chelsea a celkově má tu formu fakt prachbídnou a je zachráněný. Vlci mají tu formu snad ještě horší a právě City si na nich nahnali dost skóre před týdnem. Pokud by ManCity skutečně zaváhali s WHU, tak to není neřešitelné.

Reagovat
cristiano.K.

slovo neúspěšná bych netvrdil.

Reagovat
fenixLFC

neusúpesna sezona to nebude aj keby sa obe finale prehraju

Reagovat
mithro

A €40m agent commission for Haaland. €40m. That figure attracting so little attention just shows how normal it has become.

slusne, za to by sa nehanbil ani United

Reagovat
Busby babes

mrtvej agent >> vetsina zivych.

Reagovat
wild

Tak mali dobreho ucitela teraz v tom len pokracuju

Reagovat
wild

Tak mali dobreho ucitela teraz v tom len pokracuju

Reagovat
wild

*mala byt reakcia. sorry

Reagovat
Busby babes

John Murtough assembled last night’s Youth Cup winning team from 8-12 years old and recruited the staff too. Six years ago they were bottom of the league.

tohle je docela zajimavej point k tomu vcerejsku. Snad mu to pujde podobne dobre i s Ackem.

Reagovat
Dawon

Na jednu stranu je to super a dava to trochu optimismu do budoucna, na druhou stranu podepisovat a rozvijet decka a (skoro)hotove hrace pro acko je podle me uplna jina disciplina.

Ale samozrejme cokoliv je lepsi nez Woodward, ktery po sportovni strance nedokazal nikdy nic no

Reagovat
Busby babes

jasne, ale porad je to nejakym zpusobem budovani tymu. Neznamena to, ze mu to pujde i u acka, porad je to sport, neexistujou zadne garance.

Reagovat
SunFells

Kieran Trippier: "Arsenal are fighting to get in the top four, I want to help Tottenham obviously and then Burnley staying up."

Trip to vymyslel, když hraje proti Burnley

Reagovat
PH8

My jsme fakt otloukanek PL

Reagovat
Arbiter

Ten Holding byl po té první žluté úplně jasný

Reagovat
Jesfey

A to už předtím byl dvakrát ušetřen

Reagovat
FUnk

Reagovat
aramaki

Škoda. Ten Holding mi trošku vyrazil dych pri zostavách, čakal som už Whitea. Tá hra nevyzerala zle, Holdini sa ale vyhecoval kapánek viac ako bolo zdravé. Čo už, musíme vyhrať zvyšné 2 zápasy. Snáď Burnley trochu pomôže.

Reagovat
SunFells

Je to dost ostuda, že jeden z mála seniorských hráčů si počne tak nezkušeně. A když se tam Son po něm ohání, tak zůstane tvrdý a ještě si tam s ním hodí

Reagovat
aramaki

Suhlas, mal sa ovladat lepsie, Tierney v podstate nemal co riesit aji pri prvej ani druhej zltej karte, bolo to jasne. Na druhej strane, Rob je dobry hrac, len ma ocividne problem najst balans medzi tvrdou hrou a agresivitou. Zaujimalo by ma ako prebieha psychologicka priprava hracov, kto to ma v kluboch na starosti, ako s hracmi pracuju. Lebo s tymto sa da pracovat, len neviem ci aj momentalne v Arsenale a ci prave s Holdingom.

Reagovat
Hachim Mastour

Harry odid z toho paklubu. Nic tam nevyhras.

Reagovat
Svatej

C O N T E !!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

T O T T E N H A M !!

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Svatej

Arsenal to utahne, ale nikdy se mi neomrzi videt Conteho ukazujiciho svuj talent

Reagovat
jk

Do penalty vyrovnaný, z naší strany hodně nervózní. Pak už to byl jednostranný zápas, woolwich se po té redce psychicky sesypal. Harry dva góly, vzadu čisté konto, atmoška top top top.

Sony byl střídáním hodně naštvaný ale snad bude nažhvený na neděli a předběhne ještě toho Salaha.

Dneska je MoTM jasný Kane, ale výborný výkon podal i Sessegnon https://bit.ly/3N5omnO furt mu věřím, že v další sezóně bude náš LWB číslo jedna. Pokud vydrží zdravý ovšem

Reagovat
jk

#thfc 3-0 win tonight was their biggest league win over Arsenal since 1983. [Sky Sports]

Reagovat
smazaný uživatel

Občas se mi už líbí i Emerson ROYAL, možná bych mu ještě sezonu dal.

Reagovat
jk

I s LFC byl výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím sa to ale napísať

Reagovat
smazaný uživatel

No, teď jsem to dosral.

Reagovat
Cobra

Určitě ne jako jednička. Zápas s Liverpoolem mu nemůže zachránit u nás prdel a i dnes jsem trnul pokaždé, když na něj Martinelli běžel...

Reagovat
John Obi Mikel

S Arsenalem prohrajem, Spurs nedáme čuchnout a jejich vzájemný zápas dopadne takto.

Reagovat
SunFells

Fotbal, ahoj

Reagovat
Salfovic

Holt chcete Arsenal v LM.

Reagovat
Hachim Mastour

Ale tento zápas dokázal, že Son je vymrdanec

Reagovat
jk
Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Jesfey

Aha, za co přesně? Že ho Holding fauloval 4x na žlutou během prvních 35 minut? Penalta byla vcelku soft, ale všude jinde na hřišti je tohle normální faul, jasný skok do zad.

Reagovat
Vlkoslav

O nem se vazne nestydim rict, ze je to mrdka, nenapada me v PL vetsi..

Reagovat
Jesfey

Holding?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
FUnk

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Whitemedia

Grealish, Mane, Keita, Bruno, Rudiger, Maguire a Kane s ním ten krok udrží a někteří ho i předčí.

Reagovat
jk

N E N A P A D Á H O V Ě T Š Í ! ! !

Reagovat
John Obi Mikel

Daniel James

Reagovat
Svatej

krasne se mi připomněl

Reagovat
Whitemedia

Vidíš, že jsem vypisoval hlavně hráče z týmů, co mám nejvíc na očích.

Reagovat
Front hell

Jako většina fotbalistů. Je pravda že ten jeho ukřivděný pohled je na ránu,ale dneska do něho holding hrál jak debil

Reagovat
O.Giroud

vam jebe, co zas spravil

Reagovat
Cobra

\Nic...klasická přeháňka tady na ef, kde se jedné myšlenky chytlo pár fanoušků Arsenalu.

Reagovat
Golasso

Nj, jak jsem se obával. Stavíme školku a pak se divíme, že se to vždycky v kritických momentech sesype. Potřebujeme nutně rozšířit o kvalitu A zkušenosti + se zbavit polodementů typu Holdinga, Elnenyho a asi i Cedrica, kteří mají kadenci dvou dobrých zápasů za čtvrt roku a výkonnostní strop tak nízko, že by se o něj do hlavy jebal i Putler.

Takže v létě zase očekávám nákup nějakých dalších nadějných děcek po jedné dobré sezoně a podpis Elnenyho . Asi je filosofií našeho klubu mít nižší věkový průměr než ozbrojené síly Jižního Súdánu nebo nvm ...

Reagovat
smazaný uživatel

Částečně souhlasím, ale Holding mi nepřijde jako uplný dement a jako 4. stoper si myslím super. Jen ho da d takového zápasu zbytečný risk. Elneny mi taky přijde jako fajn squad player. Ale problém je Cedric, to je snad nejhloupější hráč co kdy v Arsenalu hrál Jinak mi pije krev i Tavares, Lokonga a Nketiah (jasně ted tam pár dulezižých golů dal, ale je to furt strašné kopyto) . A je fakt, že ta cesta jen mladého týmu je prostě blbost a opět se to potvrdilo. Opět psychický blok a když jde fakt do tuhého, tak se vždycky poserem..vždycky. Přitom je jinak tým velice kvalitní a je schopný porazit pomalu kohokoliv v Agnlii, jen to teda nesmí byt pod tlakem...

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Elneny v pořádku jako hráč vyloženě jenom pro šířku kádru, Tavares a Lokonga by měli příští sezonu hostovat a jestli se výrazně oba nezlepší, tak by v Arsenalu neměli co dělat. V případě Holdinga i Cedrica by bylo ideální kdyby tohle byla jejich poslední sezona u nás, jestli se máme někam posouvat..

Reagovat
Golasso

Já si myslím, že pokud to chceme někam dotáhnout, tak musíme mít squad playery v záloze na úrovni Xhaky, ne Elnenyho. Elneny je hráč pro druhou ligu. On sem tam pár zápasů odehraje dobře, ale to na věci nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

kriticky to rozsypala dvojka cedric-holding, to ide za artetom ze ich postavil na sona

tavares a lokonga a pocitat s nimi plnohodnotne bol dost velky risk.. aj ked si myslim ze s tavaresom sa dalo zaobchadzat lepsie pocas sezony a mohol byt vic pripraveny..

zimny prestupak totalne prejebany, tam sa to uplne prepalilo pustenim vsetkych tych hracov a neprivedenim nikoho..

su to chyby artetu a edua no..ked nebude lm po tolkych investiciach a bez dalsich sutazi, bude to sklamanie a trapas

Reagovat
Golasso

Holding to posral, ale indicie, že to jde do kytek, už byly před tou červenou a i po ní jsme s tím zápasem mohli udělat víc. To by ale chtělo jinou mentalitu, resp. klid přicházející u kvalitních hráčů se zkušenostmi. My proti těžkým soupeřům, hlavně venku, vždycky vypadneme mentálně. Tam prostě vidíš, že my se dostaneme pod tlak a najednou nikdo nechodí pořádně do soubojů, všichni jsou jak opaření, kupíme nepřesnosti, nedokážeme zakončit, dostáváme laciné góly ze zmatečných situací, ... tohle není problém dvou hráčů, i když paradoxně ti zkušení, co by nám v tomhle měli pomoct, nám nepomáhají. Buď je jich málo nebo prostě nejsou dost kvalitní. Ta paušálnost ohledně mladých jde vyvracet i na příkladu Martinelliho, který fakt bojuje za každých okolností, ale to jsou výjimky z trendu a v týmovém sportu to samo o sobě rozdíl neudělá.

S tím Tavaresem a Lokongou jako riskem souhlasím. To jsou hráči pro příští sezony, ale potřebujeme někoho nasazovat hned a nemůže to stát na takových mladých cucácích s první sezonou v PL. Co se týče Tavarese, tak tam teda pochybuju, že z něj něco bude. Ten nebyl oblíbený a kladně hodnocený fanoušky ani v Portugalsku, natož u nás. Vůbec nechápu, co nám jeblo s tím hráčem.

Co se týče zimního přestupáku, tak tam si stojím za tím, že většina odchodů byla potřeba. Nemůžeš řešit problém toho, že máš tým mladíků a průměráků tím, že v něm budeš držet víc průměráků (+ problémových hráčů teda). Problém je na straně příchodů no, tam měl někdo přijít. Nicméně ti hráči, co nám odešli, by nám vesměs nepomohli. Důkazů je dost z minulých sezon. Těžko tě podrží třeba AMN, který mívá tendence se úplně sesypat po několika málo chybách.

Zklamání to bez LM bude určitě, ale trapas fakt ne. Že jsme v boji o LM je malý zázrak. Investice z poslední doby situaci akorát zkreslují. Ten tým je chronicky podfinancovaný přes 10 let. Mezitím se nám tu nakupilo milion problémů a tým potřeboval celkovou přestavbu. To se nedá vyřešit tím, že z roku na rok zvedneme investice do kádru a koupíme pár hráčů. Ještě hodně peněz proteče, než budeme v rozumné pozici a doženeme, co jsme roky zanedbávali.

Arteta to vede dobře. Jen mě sere ten přehnaný důraz na mladé hráče. Na druhou stranu pokud se nám to letos přece jen povede uhrát a rozumně posílíme o zkušenější, mohlo by to začít dávat smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

viacmenej suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

ale napr taky kolasonac by sa teraz zisiel ked neveri absolutne tavaresovi

Reagovat
smazaný uživatel

Musím poznamenat, že to odložení se lego panáčkovi povedlo na jedničku, lépe to nemohl naplánovat.

Reagovat
Front hell

No vidíš, a tolik breku kolem toho bylo

Reagovat
FUnk

ten rozhovor artety na sky spoorts, to je teprve slzave udoli

Reagovat
jk

Horší to snad už být ani nemohlo.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Front hell

To bylo trapné od něho

Reagovat
Cobra

Link?

Reagovat
Cobra

Už ho vidím.

Reagovat
jk

Rob Holding, Rob Elbowing, Rob Walking.

Reagovat
smazaný uživatel

btw cedric ma u nas zmluvu este na dalsie dva roky..

Reagovat
tweek

tohle je šílenost nicméně to je práce Raula, jestli se nemýlim…?

Reagovat
ashburtongrove

Prisel nejprve na hostovani, to je Raulovinka. Podepsani na free transfer uz je i na Mikela no, jde o to jestli byli v te dobe lepsi moznosti, ale souhlasim ze to co predvadi je tak na norwich level

Reagovat
smazaný uživatel

urcite bola moznost mu neponuknut stvorrocnu zmluvu ked bol nechceny v sotone…

Reagovat
smazaný uživatel

ok, vidim, ze jsm e prohrali (3:0 wow), nevidel jsem lae ok. cesko je ve finale eurovize a TO je dulezite, domi!!! lm je porad v pohode

Reagovat
FUnk

wat?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
J0EL

Ako sorry, ale toto je otrasne

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fenixLFC

ta pesnicka je uplne zabudnutelna sracka. fakt by sa malo podakovat osvetlovcom, lebo to je jedine zaujimave ale ono aj taky rasmus (co je uplne wtf ze tam je) je totalne meh

Reagovat
smazaný uživatel

nope, je to dobry, zame asi nejlepsi performance,i divaci v hlae mi prisli nejvic zaujmuti, estonec nechapu jak se tam dostal, stejne jako azerbajdzan, polska a australie to byl totalni propadak/cringe

Reagovat
fenixLFC

well, neviem posudit kvalitu ostatnych, tento rok som videl iba rasmus a toto ale obe su uplne zabudnutelne blbosti vlani tam bolo niekolko zaujimavych veci

Reagovat
smazaný uživatel

jo rasmus je ten fin, ten byl dost divny, ne uplne bad, ale nic zajimaveho (jako ostatne vsechny "velke" skupiny, ktere se zucastni eurovize..ale ono se neda se hodnotit, kdyz to nesleujes sorry. ten porad neni o jedotlivych pisnickach, ale o celku,ze ktereho si vzdy vyberes at uz bizar, nebo ze to proste sedne do playlistu a je to banger. jednotlive to nejde sledovat ani hodnotit.

Reagovat
fenixLFC

s tou druhou castou nesuhlasim. vlani bolo kopec dobrych veci aj samo osebe-fini, ukrajinci, rusko, aj ti taliani. niektorym sa mohol pacit island. ale ked na to aby pesnicka bola dobra potrebujes ucast tych ostatnych okolo, tak je to proste onicom pesnicka. cize to v scuasnosti nemozem zasadit do kontextu a porovnat s inymi, ale furt zostava hodnotenie samotnej pesnicky-meh s fajn efektami. vidiet cele semi (aj ked si asi radsej pockam na finale) tak sa to upravi na meh s fajn efektami ale lepsie nez vacsina ostatnych alebo na meh s efektami ktore ani nie je lepsie nez zvysok....

Reagovat
FUnk

Reagovat
O.Giroud

to este chodi, si pamatam toho borca s huslami Rybak ci jak sa volal to vtedy hralo aj zo zachoda.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vy slovaci jste totalne out of loop, az je to smesne, takhle se vedome odtrhnout od kultury evropy

Reagovat
O.Giroud

Ja ani neviem ako to funguje ci sa tam prihlasis alebo sa tam nejak musis dostat resp. ci to je pre vyvolenych

Reagovat
fenixLFC

je to pre clenov nejakej tej televiznej federacie (preto je tam napriklad australia) a myslim ze zaplatit nejaky startovaci poplatok ci co. koho tam vyslu krajiny zalezi na nich- viem ze taliani tam zvykli posielat vitaza nejakej tej ich sutaze-napriklad vlanajsi vitaz, dani robil vlastne narodne kolo, niekde sa proste vyberie bez toho

Reagovat
O.Giroud

takze Slovaci tam nie su hlavne preto lebo by sa musel platit ten poplatok?

Reagovat
fenixLFC

nie, pretoze o to nie je zaujem a naklady na to by nepokryili zisky

Reagovat
Blbos_Dlaha

Arteta strašne trápne kecy po zápase fakt. Môže byť naštvaný iba na seba a na svojich hráčov. Hlavne teda Holdinga ktorý pokazil zápas ale tých faulov tam bolo všeobecne až príliš veľa zo strany Arsenalu. Conte si ho proste dnes namazal hráči Spurs hrali s úplným kľudom boli lepší v každej hernej činnosti a úplne zaslúžene vyhrali rozdielom triedy.

Skôr sa treba zamyslieť ci takýto výkon je hodný tak doleziteho zápasu.

Navyše Arsenal to ma stále vo svojich rukách myslím ze to v pohode dajú. Takéto uplakane debilne kecy sú úplne zbytočné je vidieť ze na kvalitného manažéra mu ešte chýba veľký kus cesty vo všetkých stránkach.

Kane dnes klobúk dole suverénne najlepší hráč na ihrisku. On sa v tých NLD skoro vždy vybicuje k top výkonu. Son placko ako vždy ale vylúčenie aj penalta zaslúžene. Spurs gratulujem ale po 2 góle už to bola nuda tešil som sa na NLD hore dole s akýmkoľvek výsledkom. Takto to bolo trochu za očakávaním ale tak hlavne kvôli zle pripravenemu a slabemu Arsenalu...

Reagovat
Nikikrew

https://www.youtube.com/watch?v=Sdink7ZFGS0&ab_channel=DAZNCanada

Vazne MIkel, uz znies ako Mourinho Penalta prisna ale bohuzial asi bola. TO je situacie kedy sa odpiska alebo nie. Cervena karta uplne jasna.

Reagovat
Svatej

Ty kraaaavo

V hlavě mi zaznělo při klikání na odkaz, že to tak hrozný nebude. Dam mobil na stul, podívám se jinam a po 7 sekundách jsem naprosto presvedcenej, ze na videu musel nekdo nejdriv dat Mourinha pro srovnání

Reagovat
Nikikrew

Neviem kolkata cervena karta to bola ale toto uz nie je vtipne. Navyse Holding ktory hra asi 7 sezonu v PL. Uplny idiot, taky zakrok po zltej karte je absolutne neospravedlnitelne. Penalta prisna. Faul to bohuzial bol ale zeby na penaltu?

Z vykonu tazko nieco hodnotit. Zaciatok velmi slubny ale prehrali sme si to sami najma v hlavach. Tento tim je stale plny deciek, potrebujeme iba skusenych hracov, talenty uz mame.

Stale to mame vo vlastnych rukach ale away zapas na Newcastle bude narocny.

Btw nahodou nebude Xhaka suspended kvoli zltym kartam?

Reagovat
tuny

"Faul to bohuzial bol ale zeby na penaltu?"

A to měl teda jako písknout ve vápně přímák nebo co?

Reagovat
lofin9

nebude, momentálne je na 9 žltých a niekto tu myslím minule písal, že od 32. kola musí nazbierať na stopku 15 žltých

Reagovat
Nikikrew

dik

Reagovat
Front hell

Tak spurs nám ten podzim vrátil i s úroky.

Reagovat
Front hell

https://twitter.com/TopFootballShow/status/1524838388569755653?s=20&t=XJGafPktyMJ-MB2RrEMtEg

Teď už je po zápase a je to jedno,ale tady kdyby holding zahrál divadýlko tak Son by asi šel ven.

Reagovat
Front hell

Vlastně by jenom stačilo aby tam byl místo holdinga byl Tierney

Reagovat
FUnk

tak neco podobneho bylo, kdyz holding kopnul do zad sona....

Reagovat
jk

Ty souboje byly od Holdinga úplně vyhrocený od začátku. Řešit teď, že měl jít Son ven, když by Holding simuloval je zajímavý. Zvlášť když šel ven po dvou jasných ŽK.

Reagovat
PP

byl jak smyslů zbavený.. Vůbec ho nezajímal fotbal, jenom Son..

Reagovat
smazaný uživatel

NLD dal bokom a chcel sa pomstit za svojich severokorejsych bratov

Reagovat
Front hell

V pohodě, nikde neprotestují že neměl být holding vyloučeny. Klidně mohl být venku mnohém dříve, kdyby mu rozhodčí dál kartu i za to kopnutí do zad. Jen jsem si toho Sona nevšiml při zápase. Toť vše.

Reagovat
jk

To kopnutí bylo dementní. Ale prostě je to derby, osobně jsem proti tomu aby rozhodčí hráče hned jebali když si trochu vjedou do vlasů. V tomhle by rozhodčí měli fakt být citlivější, ne každá kravina je violent conduct nebo v tomhle případě chování na žlutou. Jednu dobu se všechny ty strkanice hrozně řešily a vznikají pak ty směšný situace kdy se hráči drží za hlavu a tahají se redky, třeba Lamela vs Martial takhle z hlavy.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Front hell

Tam jsem se hodně divil že vyšel bez trestu.

Reagovat
jk

Tak byl to úplný začátek zápasu, vyhrocené derby. Tahat hned karty by bylo asi hodně přísný.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Csaplárova past

Uz se tesim, jak Arsenal zkolabuje a v poslednim kole prijde o Ligu Mistru

Reagovat
Mastný Chobot

No, tak to bol pekný prejeb. Sranda, že máme najmladší tím, ale tie najväčšie chujoviny spravia tí najskúsenejší (Cédric, Holding). Futbalové IQ nášho kádra je bohužiaľ žalostné. Neviem, či tú LM dáme (od januára si myslím, že nie, ale sme na tom lepšie než som čakal), ale tak či tak musíme v lete povyhadzovať hlupákov a naozaj silno zapracovať na hernej disciplíne.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
FUnk

Moc se to nezminuje, ale fandove vcera na stadion byli skveli, i neville rikal ze letosni nejlepsi atmosfera. Ted to prenest na nedeli

Reagovat
ElectrickMann

atmosfera super

Reagovat
Cobra

Od cca 70. minuty jsem si užíval víc fanoušky, než samotný fotbal. Včera byli neskuteční.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

atmosféra bola skvelá aj od televízora

Reagovat
jk

Jsme už od odpoledne sjížděl Twitter a ty videa z hospod a High Road před zápasem ukazovaly, že to bude masakr.

Reagovat
Front hell

Správné derby

Reagovat
PP

No, tak už jsem snad vychladnul.. člověk se týden těší, mění kvůli tomu plány a pak toto..

Penalta z kategorie komických, Holdingova redka bez debat.. A tím zápas pro nás skončil. Spurs zaslouží pochvalu, s jakým klidem nastoupiil, hráli a vyhráli. Mohl to být zajímavý a hezký zápas, teď povinně 2 výhry!!

Reagovat
smazaný uživatel

inak na newcastle bude obrana tavares, tomi, white, cesric? lebo viac obrancov teraz k dispozicii asi nemame

Reagovat
norton

gabriel sa zranil ? vcera som nedopozeral

Reagovat
smazaný uživatel

ja tiez nie ale udajne hej

Reagovat
smazaný uživatel

vraj dal nketiah noznickami 3x brvno, arteta si na kameru vytrhal vsetky vlasy a cedric sa vysral na ihrisku ale neviem ci to moze niekto z gunnerov potvrdit

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Cobra

https://twitter.com/kissethfc/status/1524879367733665795?s=21&t=Mr4jVBUTVk2ZXQ-huM-d0A ani si nedokážu představit, co by se tady rozjelo za lavinu, kdyby toto udělal Son.

Reagovat
Frony

Však o Nketiahovi se taky dobře ví, že je v tomhle pěkná kunda

Reagovat
Svatej

to já to nevěděl třeba

Reagovat
Frony

Já ho úplně nemůžu vystát ještě je i docela zákeřnej občas.

Reagovat
masly008

Psalo by se že je to simulantská chcanka což je pravda.

O Eddiem nápisu že je simulant. Do Sona má zatím daleko, ale je mladý tak se třeba v jiném klubu vyprofiluje taky na chcanku Sonové velikosti.

Ale zase na zemi nikomu nedává lokty.

Reagovat
jk

Nezvládáš celkem.

Reagovat
Svatej

masly00820.04.2022 23:11#

Většinou se s tebou i shodnu,ale fakt dneska neunášíš.

Každopádně Son je chcanka, Nketiah též.

Reagovat
masly008

Ty jo, si to ukládáš

Reagovat
Svatej

hele neukládám, jen jsem si tvůj nick nějak spojil s našim vzájemným zápasem, tak jsem se na ten souhrn šel znova mrknout

Reagovat
masly008

Škoda.

Jsem myslel že máš na mě složku

Reagovat
Cobra

Jo a prý taky nekope do hráčů na zemi.

Reagovat
Svatej

Reagovat
jk

Reagovat
Svatej

jsem už předvídatelnej, co?

Reagovat
Cobra

Ty jsi prostě jistota při podobných videích.

Reagovat
jk

Konzistentní

Reagovat
Mastný Chobot

Eddie je len drevák, však za to ani nechcel penaltu... Na Sona by boli hejty, lebo by ako správny pičus začal vyplakávať u rozhodcu

Reagovat
Cobra

Je dřevák, takže zakopl o nic a plácnul sebou jak kus hovna bez sebemenšího kontaktu? Předvedl největší dive včerejšího večera a ještě tak blbě, že ani nechtěl penaltu.

Reagovat
masly008

Rozdíl je v tom, že my ho neobhajujeme, ale vy by jste se za Sona rvali a psali že to simulant není.

Reagovat
Cobra

Však jsem reagoval přímo na příspěvek, kde se ho Chobot snaží obhájit tím, že to je dřevák a nechtěl ani penaltu. No a pak jsou to jen tvé domněnky

Reagovat
jk

masly00812.05.2022 21:49#

prostě Arteta jde přes mrtvoly a pomáhá si jak může, ale zase když vidím jak se proti nám často píská tak asi pomalu začnu tyhle sračky obhajovat.

Reagovat
masly008

A? Jaká je pointa? Že je tam to asi?

Já doufám že jsi ten příspěvek pochopil.

Chápeš snad rozdíl mezi ASI začnu obhajovat a obhajuji.

Reagovat
Nizzie

Ten dementi aby něco pochopil? Haha Ten jo.

Reagovat
Mastný Chobot

Bol to pokus o dive, nejdem to obhajovať, ale to, že si tam musel nacpať pre porovnanie toho pičusa, je prinajmenšom úsmevné. Porovnaj si ich reakcie a povedz mi, kto ti z toho vychádza horšie. Tá situácia je navlas totiž rovnaká (Svatej, pozeraj):

https://youtu.be/ChpdvpzK52Y?t=229

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Dawon

je vubec mozne byt vetsi spina?

Reagovat
ElectrickMann

chcanka

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že tohle možná byl faul, akorát by člověk potřeboval 1000 FPS video, aby to dokázal rozklíčovat.

Reagovat
Mastný Chobot

Jo, určite likvidačný faul

Reagovat
smazaný uživatel

Na odpískání penalty není nutný likvidační faul.

Reagovat
masly008

Víš že každý kontakt není faul?

Byl tam kontakt který způsobil ten pád ? Nebyl takže to byla simulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná byl.

Reagovat
masly008

Ale rozhodčí nemá pískat možná,ale jen a pouze co vidí a co nevidí tak v tom by mu měl pomoci VAR.

Reagovat
Jesfey

A taky to písknul správně, není co řešit.

Reagovat
lofin9

nie je to síce pravda, ale mohla by byť

Reagovat
Svatej

Tpč ja mam odletet za hodinu do Barcelony a odjedu jeste nasranej

Reagovat
FUnk

nemachruj, ze nekam jedes...

Reagovat
Svatej

Jsem jenom člověk pod 30, co na Instagram nic nepřidává a nemá se kde chlubit. Nech mě být moderním člověkem, co všem cpe informace, o který nemají zajem, alespoň tady!

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Nemachruj, že jsi člověk pod 30.

Reagovat
jk

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
O.Giroud

Pozriet si kvalitne herecke vykony nazivo?

Reagovat
O.Giroud

Co ma ten Holding proti Sonovi? Hajzel takto po nom ist

Reagovat
Cobra

Oba dva jako simulanti. Sona jsem tam dal pro porovnání, protože toho máte ze všech nejradši. A pak tady vytahuješ videa, které nejsou ani aktuální, abys tady upozornil na fakt, že Son je simulant.

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, sú. Ja som ti napísal, že logicky by bol pri Sonovi väčší povyk, lebo by sa hneď po tom "faule" začal chovať ako pičus, ktorým je. To je celé.

Reagovat
jk

A na to jak by se Son choval při divu, který neudělal si přišel podle 4r starýho videa.

Baba Vanga vibes

Reagovat
Mastný Chobot

Áno, na to, ako by sa zachoval, som prišiel podľa toho, ako sa už zachoval, keď taký istý dive už urobil (a robí stále).

To môže prísť smiešne naozaj akurát tebe

Reagovat
jk

https://bit.ly/3sxx6LV Tenhle dive Son robil a robí stále. Ok

Reagovat
Mastný Chobot

Ešte popracovať na tom bezdôvodnom smiechu, ktorý väčšinu ľudí desí, a budeš celkom šikovný chlapec. Povedal by som, že máš aj náskok pred Janym.

Reagovat
jk
Reagovat
bbbauch

Urcite.. to je znak drevactvi, ze se ti ve vapne podlomi nohy..

Reagovat
FUnk

i tak je to prece nejvetsi mrdka

Reagovat
El Cid z City

Řekl mu někdo o Varu?

Reagovat
Front hell

Jasná žlutá

Reagovat
bbbauch

Reagovat
jk

Antonio Conte on Arteta after the #thfc match: "He said he doesn't lie, what happened in January?" [NBC Sport]

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem v klidi, Tottenham se do LM stejně nedostane čekají nás ještě dva zápasy a máme úplně v pohodě na to jak Newcastle, tak i Everton porazit

Reagovat
smazaný uživatel

*klidu

Reagovat
FUnk

nohy zpatky na stul

Reagovat
Front hell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele