Premier League - souhrn 27. kola

04.03.2017, 15:31, aktualizováno 06.03.2017, 22:54
Komentáře a souhrny
Chelsea zvládla derby na hřišti West Hamu a upevnila si vedení. Tottenham ve velmi napínavém utkání těsně udolal Everton a pojistil si průběžnou druhou pozici. Liverpool díky skvělé první půli porazil Arsenal, který tak padá na páté místo. Leicester dál bez Ranieriho válí, probral se i Mahrez. Důležité body v záchranářských bojích si připisují i celky Swansea a Crystal Palace. Man Utd neudržel vedení proti Bournemouthu, City si splnilo povinnost...

West Ham United - Chelsea FC 1:2

06.03.2017 21:00

Góly: 90+2. Manuel Lanzini - 25. Eden Hazard, 50. Diego Costa

Chelsea udělala další krok k titulu, od kterého ji může odstavit jen skutečné selhání. Dnes večer v malém londýnském derby porazila na olympijském stadionu West Ham 2:1 a navýšila vedení v čele Premier League zase na 10 bodů. Symbolicky se o to postaraly dvě největší ofenzivní opory Eden Hazard a Diego Costa. Snížení Manuela Lanziniho už bylo čistě kosmetické...

Začátek zápasu mnoho zajímavého nenabídl, lídr tabulky působil v ofenzivě ospalým dojmem, zato vzadu dominovala neprostupná obranná trojice spolu s N’Golo Kantém, jenž opět odehrál výborný zápas. I jeho zásluhou se West Ham nemohl dostat do útoku středem a uchyloval se k centrům na Carrolla, které stopeři strojově odklízeli z nebezpečí.

Francouzský defenzivní záložník navíc nemá v popisu práce jen čistou destrukci, v pětadvacáté minutě svým výtečným zákrokem založil gólovou akci. Balón posunul Edenu Hazardovi a zahájil smrtící brejk. Belgický křídelník si míč krátce vyměnil s Pedrem, obešel gólmana a podél jeho těla poslal balón do odkryté sítě.

Na sklonku první půle se Hazard opět dostal do protiútoku, když Fonte propadl a Cahillův dlouhý míč dopadl jedenáctigólovému střelci k nohám. Přenesl hru na levou stranu, ale Moses ztroskotal na Cresswellovi a Pedra vychytal pozorný Randolph.

Pět minut po obrátce ale ani on West Ham od druhého gólu neuchránil. Fábregasův rohový kop totiž Obiang nešťastně tečoval přímo k Diegu Costovi a ten mohl slavit branku z kategorie těch lehčích. Vstřelil už sedmnáctý gól v sezóně a Kanea vedoucího tabulku kanonýrů má na dostřel dvou zásahů.

A pro bezzubý West Ham mohlo být záhy ještě hůř, když se Marcos Alonso proháčkoval až do vápna. Ta se ale zmohl jen na slabou střelu mimo tři tyče. Místo toho měli Kladiváři po hodině hry vůbec první šanci na skórování. Vytvořili si obrovský asi dvouminutový tlak, který vyvrcholil Feghouliho gólovou střelou. Tedy za předpokladu, že na brankové čáře nestál připravený Victor Moses, jenž domácím radost zhatil.

Poměrně úsporný fotbal pokračoval i v závěrečné třetině, Chelsea měla po zbytek utkání už jen jednu velkou příležitost, kterou po dalším Kantého zisku vytvořil Hazard pro Costu. Randolph ale vytáhl úchvatný zákrok a udržel svůj tým v naději. Ta však v závěru zhasla, a to i přesto, že minutu před vypršením nastaveného času potrestal Azpilicuetovu chybu Manuel Lanzini.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Manchester City 0:2

05.03.2017 17:00

Góly: 42. Sergio Agüero, 59. Leroy Sané

Nedělní duel zvládl také Manchester City, který si díky brankám Agüera a Saného odváží ze Stadium of Light všechny tři body.

Vítězství hostů se však nerodilo vůbec lehce. V první půli byl Sunderland agresivnějším a aktivnějším celkem, zatímco svěřenci Pepa Guardioly se stále nemohli dostat do potřebného tempa. Ve dvacáté minutě se domácí málem dostali do vedení, když střelu Defoa ze střední vzdálenosti zastavila až pravá tyč Caballerovy branky. Dobíhající Borini pak již svou hlavičku nezvládl nasměrovat mezi tři tyče. Do vedení mohl Sunderland poslat po rohovém kopu také Jones, jeho hlavičku však brankář hostí pohotově zlikvidoval.

Až na konci půle začali hrozit také Citizens - nejprve se po kombinaci Clichyho s Tourem dostal k nebezpečnému centru Sané, na jehož pobídku jen těsně nedosáhl před prázdnou brankou stojící Silva. Tři minuty před pauzou však už udeřilo - City parádní kombinací prolomili agresivní presink soupeře a ve finální fázi si tečovaný centr Sterlinga našel Agüera, který sám před Pickfordem nezaváhal.

Poločas druhý už byl přece jenom o poznání jednostrannější, po deseti minutách jej odstartovala povedená střela Silvy, kterou ale Pickford zvládl vyrazit do bezpečí. Po necelé hodině hry však hosté přidali druhý zásah - Silva precizním pasem vybídl Saného, který utekl obránci a ranou o tyč navýšil vedení hostů.

O bleskovou reakci se mohl postarat Koné, jehož hlavičku po rohovém kopu opět lapil spolehlivý Caballero. Jiskřičku naděje mohl vykřesat osm minut před koncem Defoe, který konečně dopravil míč do sítě, jenže radost mu překazil správně zdvižený praporek asistenta. Zbylou část už si hosté pohlídali a po vítězství 2:0 si tak na své konto připisují další tři body.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Everton FC 3:2

05.03.2017 14:30

Góly: 20. Harry Kane, 56. Harry Kane, 90+2. Dele Alli - 81. Romelu Lukaku, 90+3. Enner Valencia

Velký souboj dvou nejlepších ligových kanonýrů dopadl lépe pro Harryho Kanea. Trefil se dvakrát a především po jeho střelecká žhavost dokázala houževnaté Karamelky roztavit. Kaneův sok Romelu Lukaku se prosadil jedinkrát, a protože se zbylí fotbalisté se na obou stranách zmohli na jeden gól, výhru slavil Mauricio Pochettino.

Tottenham od začátku v převaze, ale oba týmy především výborně bránily. Třeba Dier výtečným skluzem zastavil při snaze o samostatný nájezd mladého Daviese. Dvacet minut se hrál náročný a pohledný fotbal, jemuž dominovaly defenzivy, než se do toho opřel Harry Kane. Sám si vzal míč nějakých 30 metrů od branky, postoupil o něco blíže a parádní pumelicí k tyči nedal Roblesovi ve svatyni Evertonu šanci.

Stále teprve třiadvacetiletý útočník má v roce 2017 neskutečnou formu, v osmi předešlých ligových utkáních nasázel devět branek a třeba v rubrice Premier League v kostce se díky tomu stal třikrát hráčem celého kola. I po dnešním výkonu má k této nominaci blízko, byť jeho technické parády krátce po první brance k dalšímu gólu nevedly.

Pohodlnější vedení Tottenhamu nedali ani Eriksen s Waynamou, dánský záložník zamířil těsně vedle, zatímco defenzivní štít Kohoutů "klovnul" jen do tyčky. Everton byl ale dopředu nulový a domácí si vedení pohodlně udrželi. Největší šanci si Toffees vytvořili, když Lukaku jen těsně nedosáhl na centr Barryho.

Po obrátce si udělal zajímavý výlet Vertonghen, který doběhl s míčem až do vápna a zle vystrašil Roblese na přední tyči. Španělský gólman byl možná tvrdou ranou ještě poznamenán, když riskantní rozehrávkou zavřel Schneiderlina, Alli s Dembélém vyhráli míč pro Harryho Kanea a nejlepší střelec Premier League šel sám na bránu. Výsledkem nemohlo být nic jiného než devatenáctý gól v sezóně a stav 2:0.

Pak ale Tottenham upadl do mírné letargie a Everton se dostal do hry. Po čase plytkých pokusů se deset minut před koncem dostal do jedinečné šance dostal Romelu Lukaku a vedl si tak, jak od něj očekáváme. Převzal pas od Mirallase, až nečekaně snadno tělem odstavil Vertonghena a křížnou ranou snížil. Zároveň se 61. gólem v Premier League stal historicky nejlepším ligovým střelcem Evertonu.

Harry Kane měl obrovskou příležitost završit hattrick, avšak sám před Roblesem se pokoušel o lob a ten mu nevyšel. Zastoupit ho tak musel Dele Alli, jenž v nastaveném čase tečoval Winksův přímý kop a uklidnil fanoušky Tottenhamu třetím gólem. Na výhře Londýňanů nic nezměnila ani blesková reakce Ennera Valencii, jenž stačil snížit na konečných 3:2.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Arsenal FC 3:1

04.03.2017 18:30

Góly: 9. Roberto Firmino, 40. Sadio Mané, 90+1. Georginio Wijnaldum - 57. Danny Welbeck

Šlágry prostě Liverpool zvládá. Jürgen Klopp dokázal po Tottenhamu svůj tým připravit i na dalšího velkého soupeře a minimálně do zítřka Reds posunul na třetí místo Premier League. Liverpool totiž porazil 3:1 Arsenal, který stále silněji volá po radikálních personálních změnách. A dnešek mu dal nejspíš za pravdu...

Vypadalo to, jako by Arsenal kapituloval už před zápasem. Arséne Wenger se rozhodl svého nejlepšího hráče - a možná i nejlepšího hráče letošní sezóny - Alexise Sáncheze posadit na lavičku, což byl tah, který asi chápal pouze francouzský stratég sám. A trend pokračoval i po startu utkání. Liverpool byl od úvodního hvizdu jasně lepší a aktivnější

Do vedení se dostal už v deváté minutě, a to překvapivě snadno. Domácí se dostali do přečíslení 4 na 3 zásluhou obyčejného výkopu Mignoleta, po kterém zůstala defenziva Arsenalu podivně opařená. Mané z pravé strany nahodil balón do ohně, kde jej sice minul Coutinho, ale Roberto Firmino byl na zadní tyči úplně sám, a tak mičudu zavěsil pod horní tyčku.

Druhý gól mohl přidat Philippe Coutinho, ale výtečným zákrokem jej zastavil Petr Čech. Dnes brazilskou hvězdu zastínil jeho krajan Firmino s kolegou Maném. Ve čtyřicáté minutě si tito borci vyměnili role z úvodní branky - Firmino posunul míč zcela osamocenému Sadiovi Manému a jeho přízemní střelu nemohl gólman Gunners zachytit.

Arsenal byl úplně bezradný, a to na obou stranách hřiště. První poločas mohl skončit o tři, čtyři góly ve prospěch Reds; v jeho závěru měl jen Coutinho dvě šance Čecha překonat. Nejdřív ve vápně zpracoval Lallanovu zblokovanou ránu, ale sám před brankářem nedokázal zkoordinovat pohyb k solidnímu zakončení. Chvíli poté napřáhl za vápnem a přestřelil branku.

O přestávce Wengerovi svitlo a Sánchez se v druhém poločase dostal na trávník. Jeho příchod okamžitě změnil obraz hry, hned zkraje dějství poslal do vápna nebezpečný centr a Mignolet musel konečky prstů zapracovat. Ještě lepší a důležitější zákrok vytáhl Belgičan proti hlavičce Girouda.

Nebylo to samozřejmě jen o Alexisovi, protože Arsenal se výrazně zlepšil i v obraně. Defenzivní čtyřka držela víc pospolu a především Mustafi dobrými zákroky tříštil útočné snahy Liverpoolu. Chilský forvard pak přidal potřebný vliv na opačné straně, skvělou přihrávkou vysunul Dannyho Welbecka, jenž přeloboval Mingoleta a snížil.

Čtvrt hodiny před koncem poslal Klopp na plac Origiho a to se také ukázalo jako skvělý tah. Arsenal byl v závěru rovněž lepší, ale velké šance si už tvořili jen domácí. Divock Origi deset minut před koncem trefil hlavou po přímém kopu tyčku, lépe už se mu vedlo v roli asistenta. Úžasnou práci Lallany uprostřed hřiště a ještě úžasnější pas šajtlí totiž Belgičan ještě vyšperkoval přihrávkou na Wijnalduma. Ten krásnou akci zakončil přesnou ranou k tyči a uzavřel skóre na konečných 3:1.

Více informací k zápasu

Leicester City - Hull City 3:1

04.03.2017 16:00

Góly: 27. Christian Fuchs, 59. Riyad Mahrez, 90. Tom Huddlestone (vl.) - 14. Samuel Clucas

Důležitý druhý krok po parádním výkonu s Liverpoolem Leicester úspěšně učinil. Tým se po odchodu Claudia Ranieriho zvedl a Craig Shakespeare si hlasitě říká o pozici stálého manažera. Proti Hullu sice Foxes brzy prohrávali, celý zápas se ale prezentovali velice solidním výkonem a zaslouženě otočili. Po Fuchsovi se prosadil Mahrez a výsledek završil vlastním gólem Huddlestone.

Leicester do zápasu vlétl a mohl brzy vést, když Morgan těsně minul branku hlavou. Ještě blíž gólu byl Albrighton, jenž v obtížné pozici zakončoval do odkryté brány, ale jemný dotek Maguira vychýlil balón mimo. Hullu pak stačila jedna nepřesná přihrávka Ndidiho, aby Clucas zažehnul smrtící protiútok. Přes Niasséhoh a Grosickiho se k němu míč vrátil ve vápně a nakonec jej zasunul do branky.

Tento nečekaný sebral Leicesteru vítr z plachet a obraz hry se trošku vyrovnal - bohužel do průměru z hlediska obou celků. Foxes se nicméně ještě před půlhodinovkou zápasu dočkal vyrovnání. Transformovaný Christian Fuchs využil dvojí narážečky s Vardym, přihlásil se o míč ve vápně a trošku na vrub Jakupoviće dostal slabou střelou balón do sítě.

Zbytek prvního poločasu Leicester jednoznačně dominoval, ale v ofenzivní třetině mu chyběla kvalita i sebevědomí, takže nejnebezpečnější byl sám svému týmu Robertson, který při odklízení míče na roh div neohrozil branku. Jiný obránce Hullu střílel už správným směrem, a to hned po obrátce. Harry Maguire během čtyř minut hlavou olíznul tyč, aby další pokus sebral do náruče Schmeichel.

Domácí se zdráhali vzít otěže zpět do vlastních rukou, změnil to dost možná ten nejméně pravděpodobný muž. Riyad Mahrez se letos v lize trefoval jen z penalt a obzvlášť u něj byla absence sebevědomí obrovsky znát. V šedesáté minutě ale vzal míč, dvakrát před vápnem naznačil střelu a nakonec slabší pravou nachytal Jakupoviće na přední tyči. Ze hry se trefil poprvé od dubna 2016.

Ale i Schmeichel měl co dělat, aby svému celku pomohl k bodům. Nejdřív se vyznamenal proti Grosickimu a ještě lepší a důležitější zákrok vytáhl v závěru proti střele Niassého. V závěru už si Leicester výhru pohlídal a přidal i třetí gól. Jakupović sice vyrazil ránu Graye na roh, ale po něm se do vlastní branky "trefil" Tom Huddlestone.

Více informací k zápasu

Stoke City - Middlesbrough FC 2:0

04.03.2017 16:00

Góly: 29. Marko Arnautović, 42. Marko Arnautović

Middlesbrough se posouvá do role jednoho z hlavních kandidátů na sestupové pozice. Svěřenci Aitora Karanky proti Stoke City už čtvrtý zápas v řadě neskórovali a zaslouženě padají na osmnáctou příčku. Naopak Potters dle zvyků z let minulých upevňují svou roli ve zlatém středu Premier League. O vítězství 2:0 se v prvním poločase postaral Marko Arnautović.

Rakouský křídelník byl pro nováčka soutěže od začátku až příliš silným soupeřem, po spolupráci s ním však Ramadan Sobhi trefil jen břevno. Stoke se do vedení dostalo až v osmadvacáté minutě a byla to také zásluha Glenna Whelana. Ten poslal do vápna Boro parádní pas přes polovinu hřiště a mohl s libostí sledovat, jak jej Arnautović umně zpracovává, obehrává Valdése a uklízí míč do branky.

Pokavaď byl první gól pro Stoke netradiční, ten druhý už jako by vystřihl z naučených šablon. Tři minuty před přestávkou sklepl Whelannův roh král vzdušných prostorů Peter Crouch a na odražený míč nejrychleji zareagoval Marko Arnautović. V malém čtverci si pak poradil s vyběhnuvším Valdesem a zvýšil vedení domácích.

Po změně stran se impotentní Middlesbrough trošku zvedlo, ale na gól se nezmohlo. Ben Gibson sice rozvlnil síť, ale hosté byli potrestáni za ofsajd v mezihře. Od ještě horšího výsledku naopak Boro ochránil Victor Valdes, který výtečně kryl pokus Sobhiho hlavičku i pokus střídajícího Affelaye v nastaveném čase.

Více informací k zápasu

Watford FC - Southampton FC 3:4

04.03.2017 16:00

Góly: 4. Troy Deeney, 79. Stefano Okaka, 90+4. Abdoulaye Doucouré - 28. Dušan Tadić, 45+2. Nathan Redmond, 83. Manolo Gabbiadini, 86. Nathan Redmond

Ačkoliv se s tím vůbec nepočítalo, byl na Vicarage Road nakonec k vidění naprosto bláznivý zápas. Fanoušci se mohli pokochat hned sedmi brankami, které přinesly těsnou výhru Southamptonu.

Na první branku jsme věru nemuseli čekat dlouho - už ve čtvrté minutě vyvolalo dlouhé vhazování Watfordu pořádný zmatek v zadních řadách hostů, míč se ve skrumáži nakonec odrazil k Deeneymu, jenž pohotovou střelou překonal Forstera poprvé. Odpověď Southamptonu na sebe nenechala dlouho čekat, ovšem střelu Warda - Prowse zvládl zlikvidovat domácí brankář.

Po půlhodině hry už bylo vyrovnáno - po kombinaci Tadiče s Redmondem se balón dostal k prvnímu jmenovanému, který křižnou střelou nedal Gomesovi šanci. Ještě před přestávkou přidali hosté i druhý zásah - a jednalo se skutečně o fotbalovou nádheru. Balón při ní putoval po ose Redmond - Ward-Prowse - Tadič zpátky k Redmondovi, který přízemním angličanem dostal svůj celek do vedení.

Na rozdíl dvou branek mohl po změně stran zvýšit Yoshida, jeho zakončení však Gomes s vypětím všech sil zlikvidoval. Gól tak padl na straně druhé - po centru Successe se uprostřed pokutového území zjevil nikým nehlídaný Okaka, který nedal Forsterovi žádnou šanci.

Utkání tak nakonec rozhodla příšerná minela brankáře domácích. Ten v rukách neudržel nepříliš prudkou střelu Boufala a ke skórování tak doslova vybídl hvězdu posledních týdnů, Gabbiadiniho. Ten jí samozřejmě nepohrdl a Southamptonu vrátil vedení. V závěrečné desetiminutovce ještě pojistil vítězství hostujícího celku Redmond, který Gomese překonal střelou doprostřed branky - gólman domácího celku nemohl mít čisté svědomí ani tentokrát.

Definitivní tečku za celým zápasem udělal v nastaveném čase domácí Doucoure, který se po centru z pravé strany prosadil na zadní tyči a korigoval tak na konečných 3:4 z pohledu Watfordu.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Crystal Palace 0:2

04.03.2017 16:00

Góly: 55. Wilfried Zaha, 84. Andros Townsend

Zdá se, že kouzlo Sama Allardyce začíná fungovat. Jeho svěřenci si připisují druhou výhru v řadě, když se jim trochu překvapivě podařilo vyloupit stánek West Bromwiche.

První šance hostů přišla po rohovém kopu, kdy si na centr Cabayeho naskočil Benteke, jehož hlavičku musel až na brankové čáře likvidovat u tyče stojící Brunt. Na druhé straně si zase chtěl penaltu vymodlit Rondón, píšťalka rozhodčího však zůstala správně němá. Víc toho už první půle nenabídla, kvalita předváděného fotbalu diváky rozhodně nenadchla.

Klíčový moment zápasů přišel v 55. minutě - to Cabaye našel nádherným křižným pasem Zahu, který si míč skvěle zpracoval za záda bránícího Brunta a přízemní střelou překonal Fostera v bráně domácích.

West Bromu se skutečně vůbec nedařilo, za zmínku tak stojí pouze slabá rána Chadliho, kterou Hennessey v pohodě zlikvidoval, nebo pokus Brunta, který byl pro změnu hrubě nepřesný.

Naopak na druhé straně předvedl parádní sólo Zaha, který se proháčkoval až před Fostera, kterého ale překonat nedokázal. Následnou dorážku Townsenda srazila obrana domácích na rohový kop. Definitivní tečku za utkáním pak udělal 6 minut před koncem Townsend, který u vlastního vápna vybojoval balón, na cestě k brance soupeře překonal dva obránce a celou akci zakončil parádní pumelicí na bližší tyč.

Více informací k zápasu

Swansea City - Burnley FC 3:2

04.03.2017 16:00

Góly: 12. Fernando Llorente, 69. Martin Olsson, 90+2. Fernando Llorente - 20. Andre Gray (pen.), 61. Andre Gray

Už třetí vítězství v řadě před vlastními fanoušky získali fotbalisté Swansea a navýšili svůj náskok na sestupové pásmo na rozdíl pěti bodů. Utkání s Burnley se ovšem ještě dvacet minut před koncem vůbec nevyvíjelo podle domácích představ. Nakonec však dokázali srovnat a v nastavení rozhodující trefu zaznamenal Fernando Llorente.

Bylo poměrně zřejmě, s jakou taktikou chtěli hosté na Liberty Stadium uspět. V podstatě nechávali hrát soupeře a spoléhali na standardní situace a brejky. Budiž důkazem jednoznačné držení míče ve prospěch celku z Walesu, daleko větší počet vytvořených šancí či dvakrát nastřelené břevno a jednou nastřelená tyčka.

Konečný výsledek je vlastně zcela spravedlivým rezultátem. The Swans vstoupili do zápasu aktivněji a v 10. minutě měl velkou smůlu v koncovce Mawson. Ten nejprve svou hlavičkou orazítkoval břevno, aby se k němu míč o pár chvil později dostal znovu, a tentokráte svou střelu namířil jen do tyčky. Přece se však domácí ujali brzy vedení.

Ve 12. minutě Fer poslal dlouhý centr z pravé strany do pokutového území, odkud pak Fernando Llorente v pohodě zamířil za záda gólmana Robinsona. V tu chvíli jako by mělo Swansea utkání pod kontrolou, ale jen na chvilku. Pak totiž jeho hru notně ovlivnilo špatné rozhodnutí sudího Taylora, který v 19. minutě nařídil pokutový kop.

Po rohovém kopu se totiž v šestnáctce netrefil rukou do míče nikdo z hráčů svěřenců manažera Paul Clementa, nýbrž protihráč Vokes. Nepřehlednou situaci muž s píšťalkou vyhodnotil špatně. A penaltu hladce proměnil Gray. Swansea nemělo důvod se vzdávat, do poločasu mohl ještě skórovat Fernando Llorente, jenže hlavou zamířil do břevna.

Obrázek hry se ve druhém poločase nezměnil. Nicméně to bylo pasivně hrající Burnley, komu se podařilo přesně zacílit po hodině hry. Lowton poslal dlouhý pas dopředu na hranici pokutového území, odkud Vokes sklepl míč pro Graye, a ten parádní střelou levačkou ke vzdálenější tyči překonal marně se natahujícího gólmana Fabiaňského.

O devět minut později bylo ovšem znovu srovnáno. Aktivní Sigurdsson patičkou uvolnil nabíhajícího si Olssona, který i z těžkého úhlu nasměroval svou pumelici přesně pod břevno. Poslední přesný zásah si na své konto připsal Fernando Llorente v době, kdy už se hrálo přes čas. Na jeho přesnou hlavu nacentroval z levé strany výtečně Carroll.

Více informací k zápasu

Manchester United - AFC Bournemouth 1:1

04.03.2017 13:30

Góly: 24. Marcos Rojo - 40. Joshua King (pen.)

Velké překvapení se zrodilo po obědě na Old Trafford. Domácí celek nedokázal využít mnoha šancí, pokutového kopu a ani početní výhody, kvůli čemu se s Bournemouthem rozešel smírně po výsledku 1:1.

Úvodní půlhodinka přitom vyzněla jasně ve prospěch United. Už ve druhé minutě se po chybě v rozehrávce hostů dostal k zakončení Rooney, svou hlavičku ale mezi tři tyče nenasměroval. V páté minutě se po rychlém brejku řítil sám na Boruče Pogba, jeho střelu však brankář Bournemouthu dokázal vyškrábnout na rohový kop.

Na druhé straně se zase po obyčejném nákopu dostal do samostatného nájezdu Afobe, který přetlačil Roja, jenže v rozhodující chvíli podklouzl a De Geu tak neobešel. Ve čtrnácté minutě pronikl do vápna Martial a před prázdnou brankou našel Ibrahimoviče, který však míč ze dvou metrů nedokázal usměrnit do sítě.

Domácí nepolevovali v tlaku a svým fanouškům nabízeli skutečně festival promarněných příležitostí. V další šanci neuspěl ani Martial, kterého opět vychytal vynikající Boruč. Zaplněné Old Trafford tak rozradostnil až ve třiadvacáté minutě stoper Rojo, který šikovně nasměroval střelu Valencii přesně k tyči.

Po vedoucím gólu se utkání přece jenom uklidnilo a hra se opticky trochu vyrovnala, nicméně Bournemouth se k ohrožení branky Davida de Gey vůbec nedostával. Až ve 39. minutě našel Afobe ve vápně Pugha, kterého hloupě fauloval Jones, čímž soupeři nabídl obrovskou šanci ke srovnání skóre. Tou nepohrdl Joshua King, který ranou pod břevno nedal brankáři domácích žádnou šanci.

První půle skončila pořádným zmatkem. Nejprve Tyrone Mings zákeřně šlápl na hlavu Zlatana Ibrahimoviče, který mu vše vrátil o pár chvil později, kdy jej ve výskoku udeřil loktem. Hlavní sudí neviděl ani jeden z těchto prohřešků, žlutou kartou však potrestal Surmana za drobné strčení do hrudi švédského reprezentanta. Sám si však v tu chvíli neuvědomil, že se jedná už o druhý karetní prohřešek tohoto hráče, tudíž mu zapomněl ukázat kartu barvy červené - na jeho omyl jej upozornil až jeden z asistentů, načež tedy Bournemouth po obrovském zmatku pokračoval jen s deseti hráči.

Jestliže někdo čekal, že United svého soka v druhé půli ze hřiště doslova smetou, musel být pořádně zklamán. Oslabený Bournemouth totiž předvedl daleko lepší defenzivní výkon, což v kombinaci s narůstající nervozitou domácích znamenalo, že šance se rodily jen velmi ztěžka. Nebezpečí představovaly převážně dalekonosné pokusy Pogby či Rooneyho, se kterými si ale Boruč poradil.

V 71. minutě však mohl Manchester do vedení poslat Ibrahimovič, který dostal po ruce Smitha výhodu pokutového kopu. Brankář Bournemouthu se však vyznamenal a přízemní střelu skvělým zákrokem zlikvidoval.

Ve zbytku utkání se United zmohli již jen na centry a nákopy do pokutového území, které nakonec ještě přinesly dvě nadějné šance v nastaveném čase. U obou byl Pogba, který ale nejprve kompletně promáchl, v druhém případě jej na poslední chvíli zablokovali obětaví obránci hostí, a tak se tedy parta Joseho Mourinha musela spokojit s pouhým bodem za remízu 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC27213357:2066
2.Tottenham Hotspur27168353:2056
3.Manchester City26174553:2955
4.Liverpool FC27157558:3452
5.Arsenal FC26155655:3150
6.Manchester United261310339:2249
7.Everton FC27128744:3044
8.West Bromwich Albion27117936:3440
9.Stoke City27981032:4035
10.Southampton FC26961132:3433
11.West Ham United27961236:4633
12.Burnley FC27941430:4031
13.Watford FC27871233:4731
14.AFC Bournemouth27761437:5227
15.Leicester City27761430:4527
16.Swansea City27831635:5927
17.Crystal Palace27741635:4625
18.Middlesbrough FC274101319:3022
19.Hull City27561624:5321
20.Sunderland AFC27541824:5019

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1021)

Přidat komentář
wild

Hanba Hanba a nic ine ako hanba! Nemame sa naco vyhovarat, sme uplne neschnopny v zakonceni. Chcel by som vidiet statistiky co sa tyka shot/chances conversion za poslednych 15rokov. Som presvedceny, ze nikdy sme na tom neboli horsie ako tuto sezonu

Bournemouth bol raz v nasej 16ke, hlupa penalta a gol. Ibra bol dnes tragicky, vsetko posral a este aj tu penaltu zahodil. Mourinhove striedania stali za kokot.. Nechapem naco tam dava toho Fellainiho, este NIKDY sme z jeho striedania nevytazili

Dalsia vec co ma na Mourinhovi sere je, ze nikdy neda dole Ibru s Pogbom..ti su tam celych 90min kazdy zapas hoci hraju nehoraznu sracku. Dneska nas to stale zase body. Pogba je v zakonceni uplne marny a Ibra ma obcas zapasy kedy vsetko prejebe a nic mu nejde a dnes to bol ten pripad a jednoducho ho mal dat dole a verim tomu, ze by sme vyhrali..

Takto su z toho dalsie prejebane body..mame doma 6W a 7D

Reagovat
Zaschrona

Proti Liverpoolu Fellaini zafungoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na hrote. Dnes sa tam hral na Carricka

Reagovat
nani92
Reagovat
Zaschrona

Sissoko > Pogba

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Zápas som nevidel, tak som len priešiel a ..... kašlať na to.

mufani plačú pod preview. Čo sa stalo v zápase?

Súperov brankár zachytal a hráči súpera si odmietali streliť vlastný gól?

Reagovat
nani92

joj ale si zlatý

Reagovat
vladis271

ani gólik z ofsajdíku nebol?

Reagovat
nani92

nie, ale rozhodca nás poškodil

Reagovat
Counter

Kdy?

Reagovat
nani92

minúty neviem, ale na červené to namiesto 0-1, malo byť 1-3

Reagovat
Counter

Kdyby šli Ibra s Mingsem, tak to třeba vypadá úplně jinak

Reagovat
nani92

však áno, ak by šli obaja, tak no problem, ale väčšina chcela len Ibru vidieť von..a ešte v 80.minute za faul na Pogbu mala byť druhá žltá

Reagovat
Counter

Však ta by právě nebyla, protože by to pak vypadalo celé jinak (-.-)

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

Myslím, že se tomu říká chaos theory. Třeba by pak došlo na dvě vyloučení, třeba na žádné.

Reagovat
vladis271

butterfly effect?

Reagovat
Counter

Ale tak třeba by šlo uplatnit obojí

Reagovat
Busby babes

to bych rekl, ze neni butterfly effect.

Reagovat
miky10

To vás Chazy nic nenaučil?

Reagovat
Counter

Nevím, proč mi vykáš, ale asi jsem to holt zapomněl

Reagovat
Trand
Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Tak by sme vyhrali..o tom som presvedceny. Hostia sa uplne stiahli v oslabeni a my sme uz boli neschopni daco vymysliet a len nakopavali lopty na Ibru, ktoremu to proste neslo a este aj zahodil penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ved ste neboli schopní dať gól tímu doma napriek tomu, že ste hrali 45 minút presilovku a ešte vám odpískal aj penaltu.

Reagovat
nani92

však a vravím niečo že my sme hrali užasne? 30 minut ano, potom už nie..ale aj tak náš rozhodca poškodil

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Pokud se nevyhraje, vzdycky se to musi aspon zkusit svest na rozhodciho.

Reagovat
nani92

tvoja škola

Reagovat
Zaschrona

I kdyz uz to temer nedelam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

už by si sa mohol naučiť, že mufani to zvádzajú na neochotu hráčov súpera prehrať.

Reagovat
Zaschrona

Ok, tohle neznam.

Reagovat
vladis271

to niveiš? Vždy ked príde MU do mesta hráči sa pretvoria na bájnych antických hrdinov a chcú sa ukázať pretože MU sú jediný tím vo vesmíre ktorému sa to deje. A keďže proti iným tímom sa nesnažia rovnako je to obrovská nespravodlivosť. Preto skromne navrhujem aby bol MU automaticky vždy prisúdený gól ak náhodou v 80. minúte nevyhrávajú a súper má stále tú drzosť vzdorovať.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hrůza!!

Reagovat
smazaný uživatel

boruc pochytal par malych domov a jednu penaltu

Reagovat
Usty

Obrovskej klobouček pro Bournemouth za výkon ve druhým poločase. Nasazení, bojovnost, sebeobětování, tak to má bejt. Arter na hranici možností i agresivity, vidět ho lítat po 85 minutách na hrotu a presovat, to je krása.

A Boruc zase potvrdil, že je typickej "day and night" gólman. Není překvapení, že na Old Trafford si vybral dobrej den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Arter hral výborne, len škoda, že sa nechal tak ľahko oklamať Pogbom a mal ísť pod sprchy

Reagovat
Swarley

Arter měl jít taky do sprchy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Coutinho10

skvěle Bournemouth takhle se bojuje o body v oslabení...parada

Reagovat
zelda

Mingsův stamp a Ibrův loket

https://my.mixtape.moe/edwolf.mp4

Reagovat
Counter

+ Ibrův judistický chvat, který tomu předcházel - https://twitter.com/7amkickoff/status/838034683854102528

Reagovat
EXoRcIsT

obaja si zasluzia tresty

Reagovat
Azazelo RD

Kontakt tam byl, ale faul? Nemyslím si.

Reagovat
Counter

No já si taky myslím, že Krpálek by to oprávněně ocenil iponem za sto bodů, soupeř jasně selhal.

Reagovat
kvasha16

wtf? jasne branenie v hre ci ako sa to nazyva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasny umysl od Mingse, podiva se na nej a dupne, to nevidsi jen k*k*t

Reagovat
Wat

Hodně zkušeně si počkal na ten loket...

Reagovat
smazaný uživatel

Najdrahší hráč sveta

Reagovat
nani92

cez leto musíme kúpiť Hamšíka, nie je už načo čakať

Reagovat
smazaný uživatel

takže MU bez LM, no, v konkurenci je třeba se s tím smířit, nebude to totiž naposledy

Reagovat
EXoRcIsT

by som sa velmi nesmial zeby tam neskoncil i Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

to si říkám každou sezonu a každou sezonu se tam ten Arsenal vždycky nějak probojuje

Reagovat
Infernoqt

Tak jako top4 nedáme, ale do EL zase dáme všechny síly, věřím. Takže bych nás neodepisoval úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

já jenom popichovala... já nevím, zase tolik PL nesleduji a prostě... víš sám, že někdo musí z kola ven... Chelsea působí kompaktním dojmem a ten zbytek, tam nejsou rozdíly, píše se to tu, omílá snad pořád

ztráty s klubama jako je Bournemouth doma vás ovšem musí mrzet, zvlášť doma... co naplat, že často neprohráváte, když máte dost remíz ze zápasů, kde potřebujete body tři

Reagovat
Whitemedia

Theatre of dreams

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Gunner14

Dobra komedie, rozhodci otresnej, hadam budou litat bany od FA a Pogba na konci

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

pogba sa tam zlozil jak pytel srac*k

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda škodaaa. Mrzí ma, že sa, či už sám Mourinho, alebo to má nakázané od vedenia, snaží z Pogbu a Ibrahimoviča spraviť nejaké nedotknuteľné modly. Taký Rooney dnes môže byť nahnevaný oprávnene, lebo bol evidentne na tom oveľa lepšie, ako Ibra, a napriek tomu išiel "potupne" dole v 65 minúte. Dnes si dovolím tvrdiť, že bez Ibru (a Fellainiho na pozícií tvorcu hry) by tam ten gól padol alebo by sme si aspon vytvorili oveľa vačší tlak.

Reagovat
Carrick

Neviděl jsem dneska. Co chodící Ibra, na hovno, že?

Reagovat
nani92

Reagovat
blaugrana

Pogba zatial fakt tragedia. Ked som tu pisal, ze ten tim je prestarnuty a nema vyraznejsiu kvalitu, tak som tu bol vysmiaty, ale zda sa, ze som az tak daleko od pravdy nebol. Barca hra podobne napicu, ale ona ma MSN, united nie.

Reagovat
Tomanatura

Jenomze ti stari hraji dobre. Horsi je to s tema mladsima.

Reagovat
Counter

Nikdo ti asi nebude tvrdit, že MU má útok o síle MSN (možná dolar). Ale zároveň tam ta kvalita je.

Reagovat
blaugrana

No v porovnani s dalsimi utocnymi vozbami kalibru Robben, Lewa, Ribery, Pedro, Costa, Hazard, Ronaldo, Bale, Benzema, Cavani, Di Maria, Draxler atd. je ta kvalita proste zalostne nizka, nehovoriac o tom, kolko united za posledne roky investovali.

Reagovat
Tomanatura

sak dojde griezmann za 100

Reagovat
Whitemedia

Trojice Martial, Ibra, Mchitarjan by si to v PL měla vodit..

Reagovat
Uwe háže buly

No u Martiala si tim fakt nejsem jistej. A Ibra s Mchitarjanem sou docela náladový.

Reagovat
Zaschrona

Vsak podobnou trojku, i lepsi, ma cela top 6.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní jsou, ale v kontextu špičky...

Reagovat
El-Pistolero-68

Aha.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

jakoze Alexis Iwobi Ox?

Reagovat
Zaschrona

Sanchez, Giroud, Walcott

Reagovat
Busby babes

Walcott no nevim, ale ok. Kazdopadne pokud se bavime o papirovych predpokladech, tak trojka Ibra, Henrikh a Martial (pripadne Mata) jsou imho lepsi. Jen to dneska moc nepredvedli no.

Reagovat
Zaschrona

Podle me je Theo proste nedoceneny, je ohromne golovy hrac, nevim proc nehraje vic. A teda rozhodne Mata nez Martial, Mata je taky porad nedoceneny.

Reagovat
vladis271

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

United 39 vstrelenych golu. Cela top 5 ma 50+. Everton 42. WBA 36. Ciste dle tehle cisel tam United jednoznacne neco chybi.

Reagovat
Counter

Určitě jim to neklape podle předpokladů, ale bavíme se tu o kvalitě na papíře, kterou dle mého ti hráči mají.

Reagovat
Zaschrona

No, treba na City jim jednoznacne nejaky hrac typu KdB chybi, oproti vam zas nejaky fakt golovy hrac typu Walcott. Klidne se muze stat, ze nakonec budou MU na 2. miste, ale momentalne se mi zda, ze jsou kvalitou kadru priblizne tam, kde by byt i meli. Respektive teda pred LFC, ale bodik sem tam je fakt malo.

Reagovat
smazaný uživatel

tím hráčem typu KdB myslíš "typu", nebo "typu a úrovně"? jestli to druhý, tak mi prosím vyjmenuj týmy, který ho maj, jestli to první, tak to nemusí bejt úplně mínus, protože ten tým je poskládanej trochu z jinejch typů hráčů, nebo aspoň jeho část. a City a United jsou nepochybně rozlišně sestavený týmy

Reagovat
Zaschrona

Typu a kvality. Pokud ma Arsenal Sancheze, Ozila a Walcotta, City ma KdB, Silvu, Saneho/Sterlinga, Spurs maji Alliho, Eriksena, Kanea, LFC Firmina, Coutinha, Maneho. Tak MU ma Mchitarjana, Matu, Zlatana. Chelsea ani nemluve. Z toho mi vychazi MU proste relativne nejhur.

Reagovat
Zaschrona

Nebo teda delene nejhur, nechci se hadat zbytecny, ty rozdily jsou male.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
EXoRcIsT

neklape to ze sa nepremienaju velke sance len to by som vytkol inak ta hra je dost dobra

Reagovat
Zaschrona

To je rozhodne podstatna cast problemu, ale treba dneska jste v druhe puli poradne ani zadne sance nemeli (a vim, ze v prvni jste jich spoustu promrhali):

https://pbs.twimg.com/media/C6FNEdRWcAQqtsQ.jpg

Reagovat
Zaschrona

(mimo tu penaltu samozrejme)

Reagovat
smazaný uživatel

Na ligu sere pes, máme EFL

Reagovat
avicii

bolo by dobre ale vypustit aj EL

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool style

Reagovat
vladis271

Ale ten Pogba. S takýmto nikdy top v PL nebude. Nemôže si dovliť zahrať raz tak a raz inak. Má ohromné výkyvy formy. Iným by sa to odpustilo ale jemu ako najddrahšej mourkovej hračke ťažko.

Takto to nepôjde, raz zahrá dobre, nabehne sem Ivanko alebo zayko s videom pár wonderpasov a druhý záúpas zahrá sračku. To potom ani tie videá neospravedlnia tie jeho mĺkve výkony. Nehovoriac o skutočne veľkých zápasoch kde by ho bol v zálohe schopný zožrať aj Lucas.

Reagovat
Counter

Však je ještě mladý, to přijde.

Reagovat
vladis271

nemuselo by

Reagovat
Counter

No taky bych se nezlobil, kdyby šel za rok do PSG

Reagovat
vladis271

chcel by som vidieť tú cenovku.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme si u Hazarda říkali taky...

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
smazaný uživatel

Bude takové dělo jako Oxlade-Chamberlain

Reagovat
Counter

K tématu

Reagovat
nani92

Hamšíka ku nemu

Reagovat
Infernoqt

Pogba hraje dobře v rámci určené pozice a v rámci možností (podpory od spoluhráčů). On není v roli, kdy má dávat góly. Navíc se tu an něj nadává kvůli tomu, že ho každej sleduje kvůli jeho ceně, aby na něj mohl kydat hnuj, když se mu náhodou něco nepovede. Celkově se snaží a běhá opravdu všude, je nevyčerpatelnej a má skvělé předvídání. Ale tak tvořit dlouhé přihrávky proti zataženýmu soupeři je těžké. Podle mě není problém v něm, ale v tom riskování. Furt cpát míč dopředu. Se bojíme inkasování... takhle si šance sice tvoříme, a že jich je dost, ale prostě jsou buď čitelné, nebo to kopeme špatně, že jsou dobře chytatelné.

Reagovat
wild

S takymito vykonmi nie, to mas pravdu. Ale to vsetko je aj sposobene tym, ze je este stale velmi mlady, bol megadrahy a ta cenovka je aj urcite tarcha na nom a jeho vykonov. Je to jeho prva poriadna sezona v PL. Je okolo neho velky marketingovy boom, ma to urcite tazke. Bude sa s tym vsetkym musiet vysporiadat, zamakat a verim, ze od dalsich sezonov to bude z jeho strany lepsie a stabilnejsie.

Reagovat
Swarley

věř, že mu to v pohodě fandové United odpustí...

Reagovat
vladis271

jj vidím aj tuna ako mu to odpúšťajú.

Reagovat
Swarley

blahoslavený budiž Swarley

Reagovat
Tomanatura

Pogba zatim jeden velky stomilionovy joke. Mourinho by se mel sebrat, furt stejne stridani, ktere k nicemu nevedou. Hlavne, ze si splnil kvotu a hodil tam Fellainiho, to bylo velice dulezite.

Reagovat
nani92

Fella prišiel fakt skoro, keby v 80+ no budiž, ale tak skoro ak už mal isť Carrick dole tak jednoznačne Herrera, ach jaj, chyby na urovni Kloppa

Reagovat
Tomanatura

hlavne ze mu na tribune sedi Basti.

Reagovat
nani92

aj, ale on mal aj nejaké šrámy pred týmto zápasom

Reagovat
Usty

Už s tím flamem přestaňte, je to trapný.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Tomanatura

Na koho? Cekal jsem, ze kdyz nekdo stoji jako Ronaldo, tak tak taky bude hrat. On za to z casti nemuze, v Juve hral uplne jinou pozici, to ale neni vymluva.

Reagovat
Usty

Ronaldo tolik stál o 7 let dřív, což je při současným posunu cen hráčů naprosto enormní rozdíl. Po Oscarovi taky nechceš, aby hrál jako Zidane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Ono to po něm chceš, ale prostě to neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo, když šel do United, kolikátej nejdražší hráč do svýho věku tehdy byl? ještě k tomu mimo top 5 ligu. a pak ze začátku hrál šišku

Reagovat
Busby babes

to je takova klasika. Zahraje spatne, hned sem prijde nekdo, kdo se vysmeje te cenovce. Zahraje dobre: tak jeste aby ne, kdyz stal 100 mega.

Reagovat
Infernoqt

Dneska tam nebyl nikdo, kromě Mikyho, kdo by tvořil rozdíl. Prakticky si i troufám říct, že ta červená nás rozhodila, protože najednou nebyla cesta. S tím proměnováním šancí je to kapitola sama o sobě.

Ale zase, pohromu bych z toho nedělal. Máme EFL Cup, což spousta týmů nedá ani jednu trofej letos a navíc jsme v dobré fázi EL, kde spousta těžkých týmů odpadla. Pokud skončíme 5.-7. v lize a vyhrajeme EL, tak to budu hodnotit jako dobrou sezonu.

Reagovat
Grahf

Povedzme si otvorene, byť šiesty v tabulke pod moyesom, alebo lvg, tak už je lietadlo na oblohe Neviem, prečo sa to mourinhovi toleruje a všetci sa tvária, že je to ok, lebo hrajeme menšiu sračku, ako minulé roky.

Reagovat
nani92

povedzme si otvorene, si kokot a jediné kedy sa vieš ozvať, je ked sa nam nedarí, v prvých 30. minutách tu nebolo od teba ani hovno, tak už drž piču prosím ťa, a ak fakt nevidíš tenrozdiel oproti lvg a moyesom, tak nie len že by si mal ísť do piče, ale mal by si sa zamerať aj na iný šport, skús šachy alebo vodné polo, čau

Reagovat
Grahf

prvých 30 minut som ani nevidel. Ale je vtipné, jak sa zameriavaš na mňa a nie na united, asi sa snažíš sňať ten tlak z hráčov.

Reagovat
nani92

tiež sa čudujem, ale nemôžem zato, že si jeden z mála ktorý mi fakt pije krv...ale je mi jasné, že v tvojom paralelnom vesmíre si myslíš, že tvoje vylievanie na EF zvyšuje na hráčov nejaký tlak

Reagovat
Grahf

len si uľav, po takom zápase sa ani nedivím

Reagovat
nani92

ja som v pohode, prehra a remíza United sú peniažky pre mňa

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

vsak jasne ze tam je posun ked ste vysolili najviac v Europe za hracov trtko , nezabudnite este kupit Griezmana za 100 mega aby ste uz boli dokonaly. Taky Moyes kupil iba Fellu

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

LVg si tiež doviedol svojich hráčov za nemalé peniaze a čo s nimi urobil? nič

Reagovat
nani92

Wenger tiež začal soliť za hráčov peniaze a kde je posun? ako chápem že pre jednoduché zmýšľanie stačí rovnica drahé investície = veľké výsledky, ale ako môžeme videiť nie len na Mourinhovi, tak jednoduché to nie je

Reagovat
Nikikrew

Wenger zacal solit poriadne peniaze tak 3-4 roky dozadu a to bola kupa Ozila. S tymto sa fakt nemozete s nami ani porovnavat , ved my sme na chvoste top6 co sa tyka kupovania hracov ( mozno Tottenham minul menej, neviem teraz presne).

Reagovat
nani92

+ Sanchez, Mustafi, PErez, samozrejme to niesu 50milionove pálky, ale opoti minulym sezonam je to vrámci Arsenalu posun, ale Arsenal sa neposunul

Reagovat
Nikikrew

Boze ale ved sa musis aj pozriet z druhej stranky kto odisiel. Fabregas, RVP, NASRI Song ktory nas tahali. A ked si to porovnam este viac do minulosti tak hrame lepsi futbal

Reagovat
nani92

no mne sa zdá, že hráte práveže horší futbal ako v minulosti..ak sa bavíme o kráse

Reagovat
Nikikrew

Tak sa pozri na pocet skorovanych a obdrzanych golov plus body.

Reagovat
nani92

hráte účelnejšie, ale nie krajšie

Reagovat
smazaný uživatel

a vy dáváte dvakrát tolik a pořád za arsíkem

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger tiež začal soliť za hráčov peniaze a kde je posun?

Ty si fakt dement

Reagovat
nani92

ty si dement, bud použi protiargument alebo chod spať

Reagovat
smazaný uživatel

abych zacal s tebou diskutovat a chytl to od tebe...to vis ze jooo

Reagovat
nani92

typické, takýchto "chytrálkov" neznášam..zlatý Vladko, ten trepe hlúposti, ale aspoň si ich vie nejako obhájiť

Reagovat
smazaný uživatel

A v tom bude mezi nama rozdil, stava se

Reagovat
nani92

tak sa už aspoň ku mne nevtieraj, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš větší Nezvladajko jak Nezvladajko

viděls MU na lepší místě já ti rozumím

Reagovat
smazaný uživatel

Slibit ti to muzu...

Reagovat
Nikikrew

Lenze LVG bol neschopak a totalny dement, nevedel poriadne z tych hracov vytazit maximum co Morinho na druhej strane vie.

Reagovat
nani92

a z koho nedostal podľa teba dnes maximum Mourinho? ved aj ten Pogba sa dostal do toľkých šancí, mal dobré momenty, ale tam už zlyhal on, čo viac mal José urobiť?

Reagovat
Carrick

Griezmann in, Ibra out

Reagovat
nani92

nerob hanbu svojmu nicku pls

Reagovat
Carrick

On je sice výborný v tom, že dává spoustu branek (samozřejmě, od toho tam útočník je, asi je to i to nejdůležitější, od čeho tam útočník má být), ale ten zbytek, jako jeho pohyb, mezihra, napadání, to všechno je jeden velký průměr, někdy ani to ne. Ono mu to vlastně ani nelze dávat za vinu, protože má svůj věk, tudíž už má samozřejmě i určité limity. A taky dokážu v pohodě uznat, že na ten jeho věk je to pořád dost dobré. Ale tímto směrem se nadále nemůžeme ubírat, je potřeba tam mít nějakého dravce, který není líný presovat, dělat náběhy, roztahovat obranu, být platný v rychlých přechodech. To všechno Griezmann splňuje, navíc dává i ty branky, že ano. Plus tam určitě čím dál víc dávat Rashforda, to je druhá věc.

Takže za mě po sezóně: Díky Ibro za vše, bylo to od tebe fakt hodně dobrý, ale je třeba se posunout dál.

Reagovat
nani92

ale však okolo neho behaju krídla zaloha, však on je hrot, jemu stačí ked sa dobre postaví..však RvP, Berbatov tiež neboli extra pohybliví hráči omg

Reagovat
Carrick

Minimálně RVP byl teda rozhodně platnější, ale samozřejmě byl v té top formě taky mladší, to beru. Ale v mezihře nebo v prvním doteku byl RVP dost jinde než je současný Ibra, bohužel.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
wild

a to bola ta najhorsia vec co v MU spravil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

City utratilo vic.

Reagovat
bbbauch

+ Moyes si koupil i Matu... kdyby aspon kydali popravde..

Reagovat
Nikikrew

Ty si tiez pekne mimo ked tu davad cry smajla.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Však právěže hrajete líp + furt je tu naděje na treble. A náhodou se tu najdou i tací mufani, kteří Mourinha kritizují.

Reagovat
smazaný uživatel

No, najdou se tady i tací, kteří ho kritizují za každou pičovinu a jenom proto, že je to Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Povedzme si otvorene, že pod Mourinhem jsme sice šestí, ale stejně tak můžeme být během dvou tří kol druzí, protože ten bodovej rozdíl je tam minimální, taky si povedzme otvorene, že pod Mourinhem jsme v tý lize neprohráli už snad 16 kol a hrajem i fotbal, na kterej se dá koukat, dál si povedzme otvorene, že máme už dvě trofeje (i když menšího významu), máme dobře nakročeno v Evropě a jsme ve hře o FA Cup. Povedzme si otvorene, že tohle jsme pod LVG ani Moyesem neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Povězme si otevřeně, že ta jedna z "trofejí" v podobě Community Shield byla hlavně práce LVG, který tu možnost odehrát zápas zajistil svou jízdou v FA Cupu, čili podíl Moua minimální a tenhle přátelák počítat do trofejí je taky docela kumšt. Ligový pohár ok, nejmenší trofej v sezóně, na to tedy jaký měli United los to byl v semifinále a ve finále dost porod, navíc Soton silně poškozen v zápase, kde byla navíc lepším týmem. Povězme si tedy otevřeně, že ona to taková sláva není. V lize stále 6. místo to je prostě ostuda s tímto týmem. Nehledě na to, kolikrát už United tuto sezónu připískli...

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš srandu ne ? Zrovna v letošní sezóně nám na každý připísknutí připadají dva zářezy, každopádně to s tím ligovým pohárem mě vážně pobavilo, v podstatě nepovažovat tu trofej za úspěch, protože v semifinále byl lehkej los a ve finále hrál Soton parádně....no co ti na to mám říct ? Je to sice jenom Sranda Cup, ale pořád je to trofej, která se počítá a to že jsme k ní neměli tu nejsložitější cestu ji nijak nedegraduje

Reagovat
smazaný uživatel

Narážel jsem na to, že na to jaký měli los to byl i přesto porod. United prostě nepůsobí vůbec přesvědčivě, to je to, na co jsem odkazoval. Za mě rozhodně zatím zklamání sezóny...ale zaser né že by mi jejich pozice vadila..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

THANK YOU JOSÉ, díky tobě v FM17 nemusím nahánět pogbiče

Reagovat
smazaný uživatel

Zase z toho nedělejme tragédii, za 3 zápasy může vypadat všechno jinak!

Reagovat
nani92

budeme v dalšom kole EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

Jose: "Zlatan is a big man like I am. We are not the generation who goes to the media and cries."

Reagovat
nani92

"Listen, what happens on the field stays on the field. I'm not someone who attacks someone off the field. You have the TV, you can see the images. I jump up and jump high and he [Mings] jumps into my elbow."

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
db18

Reagovat
Busby babes

Reagovat
minoLFC

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

hmmm

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
M0rb1D4S

JM - Nobody ask why we miss the penalty

Q - Why did you miss the penalty?

JM - For 4 months we do not train because we never get penalties

Reagovat
Whitemedia

Jojo četl sem, ale to první mě pobavilo víc

Reagovat
kvasha16

z toho prveho je mi skor na blitie a prave toto mi pripada celkom vtipne

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

kampaň na Josého nikdy neskončila, jak si někteří jeho odstupem z Chelsea mylně myslí

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

to je chuj

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

potrollil

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
minoLFC

V ktorom kole, že to majú byť pred Arsenalom? Nemať Ibrahimovica tak majú gólov ako Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Za 3 kola...

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože nemít Ibrahimoviče, tak by u nás nehrál nikdo na hrotu a hrávali bysme v deseti ? Tuhle logiku alá "nemít toho nebo onoho hráče tak nemáte goly/body" fakt "obdivuju", neříkám že by jinej hráč dokázal nastřílet tolik gólů jako Ibra, ale že bysme prostě teď měli v lize o nějakých 16 vstřelených gólů míň ?

Reagovat
minoLFC

jo, zvyšok sú tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

3 kola, max 5, 7

Reagovat
iamek

Dobra logika

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Že tě radši máma nespolkla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

prvy krat v zivote pocujem Waynov hlas a vobec mi k nemu nejde

Reagovat
r.mrazik

Ach jo...takový hloupý ztráty...a přitom ten první poločas byl slušný a těch šanci bylo mraky...

Druhý poločas už klasicky na hovno....střídání na sračku...

Škoda...chtělo by to porazit City...ale to bude hodně těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Swans krásna otočka, aj Palace pekne zabrali. Neviem, či sú v takom Middlesbrough schopní na to zareagovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle už Karanka musí jít. Strašná hra, hlavně, že nakoupí 50 útočníků, ale není schopný nikoho sehnat ke Gastonovi.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Cobra

"Eric Dier si dobrými výkony za Tottenham vysloužil pozornost věhlasnějších klubů, nemusel by se však stěhovat daleko. Podle anglických médií má o 23letého záložníka zájem Manchester United." Proč ne, když nám dají 30mil. liber a k tomu Martiala.

Reagovat
Swarley

dostanete Roja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

A není to málo?

Reagovat
Svatej

70

Reagovat
Counter

Swaaans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pejsek5

Oni + Sunderland se prostě musí zachránit

Reagovat
Counter

Jen oni.

Reagovat
mul

Reagovat
13

Reagovat
Bayern +

* len Sunderland

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

omg, pozeram soton, v 75. minute mi padne stream tak kaslem na to a idem hladat veci k bakalarke...a pridem o 4 goly

Reagovat
Lacko_Boh

ale mozno neprides o buducnost

Reagovat
fenixLFC

pridem

Reagovat
Lacko_Boh

tak dobre, dogg

Reagovat
Swarley

stejně je to k hovnu, musíš být hlavně silný na duchu a srdci

Reagovat
Lacko_Boh

+ ťah na bránu

Reagovat
Swarley

být cílevědomý a samostatný, ale zároveň týmový hráč

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

nájdi aj mne pls

Reagovat
fenixLFC

kedy odovzdavas?

Reagovat
Mastný Chobot

v polovici mája až, ale aj tak

Reagovat
nani92

bakalárka v marci a v sobotu

Reagovat
fenixLFC

tak ked ma byt odovzdana 24.4. a este nemas ani ciarku a netusis ani o com bude teoria...

Reagovat
nani92

tak ju odložím na nedeľu, ked viem že polovicu dna sa budem smiať uhlavnemu rivalovi a druhu polku dna budem mysleiť na zápas marca

Reagovat
Lacko_Boh

dogg, daj sa do chillu, dnes zahrate parádny zápas s Arsenalom, dáš dve tri pivká potom mesto, ani nevieš ako sa dáš do reči s Vernikou ktorá náhodou robí PhD v tvojom obore...Uvidíš, všetko dobre dopadne hombre. Teda až na ten zápas. Dostanete na piču no.

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Já odevzdávám 13.3. a mám zatím jenom obsah

Reagovat
smazaný uživatel

téma?

Reagovat
fenixLFC

kotlebova predvolebna kampan, takze musim hladat spravy a vyjadrenia rok a pol stare....a teraz dufam ze tu nechodi moj veduci nech nevidi ze som v prdeli

Reagovat
Lacko_Boh

koho máš vedúceho?

Reagovat
fenixLFC

myslim ze nie si na masarycke takze nebudes poznat

Reagovat
nani92

Hlinu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, Lester prestal hrať s nepohyblivým hrotom (Slimani a Musa) a už sa zlepšujú výsledky, Slimaniho nákup vzhľadom na štýl hry bol pre mňa nepochopiteľný, Musov nie, ale ten zaostal za očakávaním, mal by viac makať...

Reagovat
Mastný Chobot

Musa je nepohyblivý hrot?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
kubys

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mastný Chobot

zaujímavé, na chalana, čo spravil kariéru na tom, že má 30 kilo a len behá dokola

Reagovat
smazaný uživatel

V príspevku som naznačil, že má na to predpoklady, ale mal by viac makať v pressingu...

Reagovat
Swarley

něco jako Benteke, nehodil by se vám do systému

Reagovat
smazaný uživatel

To je jediny co umi-behat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Lacko_Boh

takze je v celku mozna hracska sabotaz na Claudia... co,hm..

je mi smutno z toho.

Reagovat
Mastný Chobot

počkaj jak ti bude za 3 hodiny

Reagovat
Lacko_Boh

ja ti neviem, dogg, podla mna to bude fajn zapas, vieš čo myslím. Liverpool, Klopp, vieš čo myslím. Stále je o čo hrať, citíš ma. V Ostrave bolo fajn počasie(až na vietor), dal som si pekingsku polievku a burger, som prečistený, vieš čo myslím. Zranených neni vela, treba hrať svoje. Treba veriť hombre. Vsetko bude 100.

Reagovat
Mastný Chobot

toto je ešte horšie než to predtým, prestaň s tým, vráť sa naspäť, Laco

Reagovat
Lacko_Boh

* Laco Q

ale jasné, kašlem na to len celý den počúvam blank face akurát som mal zapnutý rozhovor tak ma to vcuclo, vieš čo myslím

Reagovat
Nihilister

Ty jsi prohrál nějakou sázku nebo proč mluvíš jak z GTA ?

Reagovat
Bayern +

Bournemouth

Reagovat
spider_8

Takhle by sestupující klidně mohli zůstat.

Reagovat
adoxx

Konečně začínáme hrát pořádnej fotbal ,jen tak dál

Reagovat
Busby babes

dal jsem prednost golfu pred fotbalem a koukam, ze jsem prisel o nasi tradicni uzasne promrdanou sanci se dotahnout na tymy pred nama. A ze rozhodci to malinko nezvladl.

Ibra dobrej loket, takze pristich par kol bez nej? Ty vole, kdo bude davat goly? Mings taky hezkej zakrok, tak snad bude taky patricne ocenen dodatecne. Penalty jasny, Jones i ten jejich meli holt trochu smuly.

Btw. nebyl v tom uplnem zaveru na Pogbu taky faul? tam ho slusne zkosil v tom vapne. Ale tak Ibra by to stejne nedal, tak je to asi fuk...

Reagovat
smazaný uživatel

Mingse můžeš oceňovat jak chceš, udělal si něco s kolenem.

Reagovat
Busby babes

fakt? hm. kde je nejaka spravedlnost?

Reagovat
Busby babes

Zlatan: "You can see the images. I jumped up, I jump high, I protect myself and he (Mings) jumps into me. He jumps into my elbow." #MUFC

Tak snad bude jeho loket v poradku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mings hral jak psychopat se vsim vsudy = ban nejmin na 5 zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

retard je to

Reagovat
Busby babes

A pro pobaveni:

Jose: "Zlatan is a big man like I am. We are not the generation who goes to the media and cries."

Reagovat
PP

prázdný buben nejvíc duní..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

No ty pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/TrollFootballMedia/videos/667022346834467/

Friend muze byt rad, ze to dopiskal a Ibra ho neposlal predcasne pod sprchy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Cobra

Reagovat
salaminoo

rozhodčí zatím super výkon, arsenal bez chuti nápadu a hlavně přesnosti..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten manolo to slusne strili

Reagovat
smazaný uživatel

Mimolet

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Dřív jsem ho měla ráda, a to platí i nyní, přesto si myslím, že letos už Arséne TOP4 nedám. Pokud ano, omluvím se a klidně i více.

LFC jasně lepší.

Reagovat
pantondavo

Co více? Počkáš na kluky v šatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Still unbeaten, still 6th. United

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen>Pogba

Reagovat
Svatej

Nemam problem s vysledkem toho zapasu, ale Can nemel podle me dohrat a hlavne me teda sere ten prizdisracskej pristup v posuzovani faulu. Z fotbalu se fakt behem deseti let cimdal vic stava basket, kdy se nikdo nikoho nemuze ani dotknout.

To doprdele to chlapi pri prichodu na travnik odevzdavaji koule? Ma to bejt sport pro chlapy, ne tahle ubuznena variace baletu. Fakt me to sere.

Reagovat
Svatej

A mluvim teda hlavne o hracich Poolu, tam bylo to padani po kazdym doteku fakt ubohy

Reagovat
Svatej

Jo a Mané by mohl figurovat v sestave roku, fakt super hrac, dost jsem ho podcenil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Co máte s tím Canem? Však u toho "faulu" se snad srazil jen s Matipem a Walcott je přeskočil ne? Zranil se, protože ano, šel tam jak debil, ale podle mě se Walcotta nedoktnul teda.

Reagovat
Svatej

Jop, myslel jsem si to samy, ale ze zadniho pohledu bylo videt, ze prvni kontakt sel skrze Cana, potom pravou nohou skrz toho druhyho hrace, ale kontrolu Theo ztratil prave kvuli Emremu.

Hlavne ale i se Can tim divadlem potom prozradil sam, to bylo strasne srandovni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

facepalm canovi

Reagovat
Svatej

Nebylo to poprvy co jsem takovy divadlo videl aby se hrac vyhnul karte. Proboha vzdyt za vterinu uz zas behal, jakmile nabyl dojmu ze nebude potrestanej

Reagovat
Maresma

Tak to měl dostat červenou aji Coquelin.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem ráda... AFC

Reagovat
Hai

Lallana je proste bozi v zaloze uz ho nechci nikdy videt na kridle

Reagovat
Coutinho10

tak parada...museli jsme se skoro az dokonce trochu obavat, ale 3 klicovy body jsou doma a byla to i nutnost vzhledem k tomu, ze Arsenal ma o zapas min, takze aspon tohle se povedlo...skoda, ze se nerozhodlo driv...ale to je jediny minus

Reagovat
nani92

tento Arsenal proste nemôže dať Top 4, to by bola negatívna reklama pre PL a sponzori by za radom odchádzali..

Reagovat
Nikikrew

Jojo vy urcite dnes som videl vas super vykon

Reagovat
nani92

chápaný text level 0

Reagovat
Nikikrew

Tak mi povedz tie 4 tymi znalec

Reagovat
nani92

Chelsea, Spurs, City, Liverpool/United

Reagovat
Nikikrew

Ten Tottenham co spravil pre Anglicky futbal najvacsiu hanbu ked ani nepostupil dalej a vypadol v EL s Gentom. A United a Liverpool ziadna slava tento rok.

Reagovat
Lacko_Boh

kamo, vycitat anglickemu tímu vypadnutie z EL. To nie je cesta. Si zober že jeden deň hráš proti Manchestru United a o týždeň proti Gentu...no mohol by som to jebať, ani chrániče by som si nebral.

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
nani92

ale stále je to ten Tottenham čo sa za posledné roky dostal v LM dalej ako vy, a vy robíte v LM hanbu stále, to že vypadnete s B+B sa pochopiť dá, ale vždy po neskutočných výpraskoch a to už na hanbu je, aj so slabučkým Monakom ste vypadli, takže o hanbe by som bol ticho..

Reagovat
Busby babes

jenze kdo je preskoci? Everton?

Reagovat
nani92

však sú momentálne už piaty

Reagovat
Busby babes

ja vim, ja jen narazel na nasi neschopnost vyuzit zavahani ostatnich.

Reagovat
nani92

jasom sa už zmieril so 6.miestom, vždy ked začnem troška veriť tak príde zápas ako dnešok, na to som už starý, Zlatan nemal pravdu, vek nie je len číslo, ked nemáš na konte miliony

Reagovat
Busby babes

co ma rikat takovej Swarley. 25 let, co to je?

Reagovat
Busby babes

ale porad verim, ze mame na to oba dva preskocit. Tak uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste tri kola...

Reagovat
PP

Reagovat
SunFells

A kdo by byl pak pozitivní reklamou ty tydýte?

Reagovat
nani92

okrem vás v podstate všetci zo súčasnej TOP 6, Everton nech sa najskor oťuká v EL

Reagovat
nani92

vlastne ešte Spurs by mohli si dať na rok pauzu v LM

Reagovat
SunFells

Hm, dobře naivní představa.

Reagovat
Counter

Ale prosímtě.

Reagovat
PP

ale tak ber ohledy.. Je sobota, je nasraný, nejspíš i ožralý tak plácá hovadiny..

Reagovat
PhilipS

Tenhle zápas jde prostě čistě za manažerem. Naprosto otřesná základní jedenáctka. Jenom se budu opakovat. Wenger musí jít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

no, o to vic ted ten vysledek sere. Jsme fakt dementi. Ale porad 3 body na 4. misto. Nebo spis 4 s tim jake mame skore. bude to napinavej konec sezony.

Reagovat
Tomekcz

lul, protecem hned v Middlesbrough

Reagovat
smazaný uživatel

návrat krále?

Reagovat
Busby babes

a jeste jedno WTF: mame doma vic remiz nez vyher. Tohle jsem od Mourinha necekal. Doma mel vzdycky skvele vysledky.

Reagovat
spider_8

Těch domácích remíz je strašně moc To je něco, co už ani nemusíte zpátky dohnat, protože vás čeká spousta těžkých zápasů venku, kde se body ztrácí tak nějak normálně (Southampton, Burnley, Spurs, Arsenal). A v součtu vám pak budou chybět právě ty domácí výhry.

Reagovat
Busby babes

jo, to je jasne. delame si to tezsi a zbytecne. ted proste musime vyhrat venku prave tyhle zapasy.

Reagovat
C-M@ster

Pokaždé, když je top4 na dohled, tak nezvládneme zápas. Stalo se to poněkolikáté.

Reagovat
C-M@ster

Ta čárka tam nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě už je naše jediná cesta do LM přes Evproskou ligu, pochybuji, že s tolika zápasy navíc oproti ostatním budeme reálně bojovat v tabulce a TOP 4.

Reagovat
Busby babes

tohle urcite bude pro nas nevyhoda. vic zapasu a navic los nic moc.

Reagovat
blade115

Skvěle, Liverpool.

Reagovat
avicii

klasika no, o tyzden nevyhrame s Burnley doma, uz to vidim..a aj pre Klavana, ked sa uz tolko spominal, i ked raz neustrazil Girouda...

Reagovat
smazaný uživatel

zas budeme celý týždeň plní odhodlania, príde zabetónovaný súper, naša hádzaná a 1:1 to istí...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Setwo

s Arsenalom 2 výhry, s Chelsea a Tottenhamom po vyhre a remize, s Evertonom vyhra, so City vyhra... to je taká škoda, že strácame body s týmami z druhej polky tabulky... LM by sme si zaslúžili, určite by sme tam uhrali viac ako Tottenham v LM by sme porazili PSG a následne prehrali s Ludogortsom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě byste uhráli víc s tou vaší nedozírnou šířkou kádru.

Reagovat
avicii

klasika no, o tyzden nevyhrame s Burnley doma, uz to vidim..a aj pre Klavana, ked sa uz tolko spominal, i ked raz neustrazil Girouda...

Reagovat
RKBoy

Arsenal snád mimo top 4 ,oni sú ešte vačší tragédi ako Liverpool a United.

Reagovat
fenixLFC

lallana sa snazil, ale mane ho najma v druhom polcase prevalcoval, skvely vykon, MOTM bezpochyb. emre mal letiet, rovnako ako coquelin v prvom polcase ked nedostal zltu za tu nohu v tvari coutinha.

dnes ale bolo krasne vidiet na com musi klopp popracovat. chapem ze krajni beci su doelziti pre podporu utoku, ale v momente ked sa vysunu tak je tam za nimi kopec miesta. navyse, ten system ma obrovsku chybu- v time ktory je technicky dokonaly je to neporazitelne, ale staci jedna stratena lopty, chybna prihravka a podobne a je zle. ten sytsem je tak ofenzivny ze z brejkov sa da roztrhat. ked to jurgne nevychyta tak to lepsie nebude.

aj ked chcem napisat ze po rozbiti tej ofenzívnej trojky je to vzdy horsie (aj napriek origiho asistencii), proti tym slabsim timom by niekto ako origi alebo danny hravat mali (neberuc do uvahy to, ze su mimo formy alebo zraneni). pretoze hrat do prehustenej obrany s falosnou deviatkou je kravina

kazdopadne vitazstvo zasluzene, teraz sa mozme nejaku dobu radovat a buduce kolo zas zurit pri prehre s burnley

Reagovat
smazaný uživatel

No musíš mít kvalitní stopery, brankáře a zálohu. My nemáme asi ani jedno, ale je fakt, že prostě nikdy nebudeme tak dobří v obraně jako ostatní. Klopp prostě radši útočí.

Reagovat
fenixLFC

nejaky stoper so skvelym citanim hry a brankar excelujuci jeden na jedneho a ide to

Reagovat
smazaný uživatel

Niang

Reagovat
fenixLFC

strasne drevenne posobil

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ja to nevidel, ale slusne boduje..Prisel na posledni chvili v zime a hraje dobre + dela body nebo se nekde mota u golu...A kdyz pises, ze byl drevennej, tak verim, ze to bude obracene

Reagovat
fenixLFC

tak ten jeho gol som nevidel. za tych 75 minut co som videl tak fakt vyzeral ako drevo, najlepsia bola preslapovacka ked sa mu lopta zamotala medzi nohami

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stane se, minule sem videl, ze si takhle namlatil malem i Coutinho Ale ja je nekoukam, jen ho poocku sleduju jak si vede, mam za to , ze to bude jednou strasna pecka Ted bude vic casu a pustim si je..Oni maj starsne zajimavej tym a ja sem rad, ze dosel zrovna on, ale myslim, ze se tam nehodi...On je takovej univerzal...Hrotaa hraje dobre, je ale strasne laxni v zakoncovani a dost spaluje. Prekvapive umi tvorit v tom utoku..neco jako Zlatan v PSG...a umi i kridlo, ale tam se mi nelibi moc..Plus je to cernoch, atlet, perfektni vyskok...ale je zas papirovej...A strasne naladovej...Ted se asi snazi, ale jak ho podepisou tak se jim tam na to vysere a bude si hrat podle vlastnich noticek Ale za sledovani stoji...

Reagovat
CubONE

S tou jeho nulovou futbalovou inteligenciou to pecka nebude.

Reagovat
Gunner14

Wenger to prohrál ještě před začátkem, řekne že dal Welbecka a Girouda proto aby jsme měli přesilu v hlavičkách a pak nedokopnem rohy přes prvního hráče a centry vůbec nedáváme a když jo tak jsou od Bellerina úplně na pi*u. OXa dá na křídlo a nechá Coquelina který je tudle sezonu tragický v sestavě...

Reagovat
fantomas

Lallana je fakt hrozně inteligentní a nedoceněnej hráč. Klobouček za ten třetí gol

Reagovat
tomasinho

Udělal to geniálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on +- takhle dobre hraje skoro celou tu Live staci..On ho Klopp nechava hrat tu Reus pozici a roli a Adamovi to svedci

Reagovat
fantomas

Však jo, já ho taky chválim pokaždý, kdy ho vidim to jen MUfani a slepičáci se tu čílili, když sem ho obhajoval jako Angličana roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedni se vysmivali cenovce 20 mega a druzi, ze to nevyhral ten rok slabsi Kane...Tam nikdo neresil ani fotbal...A to si ani nevybavuju, ze to vyhral...Ja bych to dal Welbzovi, nasrat nejakyho Lallanu Nee, mam ho rad, je to muj oblibenec Ja se zaradoval, kdyz sem videl, ze Klopp ho hned hral v zakladu..vlastne vsichni se tocili, jen on hral..a jednou zleva, pak zprava...pak cisty AM. A vsude se mi libil..Ted ho zasunul vic na stred, to se mi moc nelibi, protoze oni si to tam strasne mennej a ja to nestacim rozpoznavat kdo je kdo v tom fofru.

Reagovat
smazaný uživatel

nenech se brácho

Reagovat
Kowe

celou tu Live staci

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

btw, ted jak jsem cetl ten clanek o suarezovi, neopsals toho lallanu z https://twitter.com/Priya8Ramesh/status/838107251839746048 ?? casove by to docela odpovidalo

Reagovat
fantomas

Ne fakt ne Priyu sice sleduju, ale takhle bych moh "opsat" i komentátory BT Sports a leckoho dalšího, samozřejmě že sem si toho nevšim sám.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Letos to s tou top4 bude o hubu, chtělo by to už pomalu začít objednávat lasagne...

Reagovat
Lacko_Boh

veru tak..na to že letos bude st totteringham's day by som si nestavil fakt mám čím ďalej pocit ze to Wenger balí a že to už niektorí vedia/tušia. Odovzdávka.

Reagovat
Lacko_Boh

ale vďaka Pochemu by ma to asi ani až tak nebolelo

Reagovat
Busby babes

evropska liga je super, ver mi.

Reagovat
Gunner14

Top4 dáme jako každej rok... Jediný jasný místo v TOP4 má Chelsea a City. Chtěl jsem napsat i Tottenham, ale u nich nikdy nevíš jak to poserou. Liverpool zase ztratí proti slabým a United mají těžší los než my a taky nějak nezáří proti těm slabším. Wenger si to klasicky pojistí a zase čekám od nás ke konci dobrou jízdu když už půjde jen o TOP4.

Reagovat
Gunner14

Ale mám tušáka že o tom rozhodnou vzájemný zápasy v 36 a 37kole : Arsenal - Mu a Tottenham- MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Na Liverpoolu je úžasný, jak tam pořád přežívá Benitézův duch Ve velkých zápasech jsou schopni přejet každého, ale pak poztrácí body se slabšími soupeři. V LM by ale mohli udělat lepší výsledky než Arsenal, tak doufám, že se tam dostanou.

Reagovat
fenixLFC

v LM by sme urobili lepsie vysledky lebo by sme boli nizsie nasadeny a pri troche stastia dostali dvoch silnych superov. dostat nieco jednoduche proti comu by sme boli favoriti to tam ani nemusime ist

Reagovat
spider_8

S tím novým systémem losování skupin je to spíš o štěstí. I ze 4. koše můžete klidně dostat ruského mistra, nějakou Sevillu a Basilej. A po skupině domů

Reagovat
Gunner14

To se říkalo i o Tottenhamu ne? Viděli jsem jak to dopadlo.

Reagovat
spider_8

Nevím o tom, že by měli zrovna pověst týmu, který zvládá velké zápasy.

Reagovat
Gunner14

Šlo mi spíš o to : V LM by ale mohli udělat lepší výsledky než Arsenal

Reagovat
Gunner14

A pak vypadnou ve skupině stejně jako Liverpool naposledy.

Reagovat
spider_8

Možný to je, ale zase o moc horší výsledky mít stejně nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

právě že jo a Spurs prostě pravidelně LM nehrají a jejich vystoupení nejsou VŽDY hitparáda, arsenal postupy konzistentní a vypadávání v OF konzistentní taktéž

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

neni dulezite vyhrat, ale poradne si to uzit

Reagovat
J0EL

Wenger

Reagovat
FUnk

ukazali charakter

Reagovat
Counter

Arsenal fans are mentally stronger than Arsenal players.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ááá-ha!

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
TopinB

Reagovat
Liquid

"tragic derby" zaslouženě pro Liverpool, v 1.půli i za stavu 2:0 měl Alexis Arsenal těžce u prdele, na konci se naopak skoro ze všech xichtů hráčů Arsenalu dala vyčíst nepohoda a těžký zmar, United je brzo předeženou

Reagovat
Amos

Letos tu TOP 4 nedáme, kluci nemaj motivaci, nedaj si přihrávku a hlavně v tom týmu chybí kvalita!

Reagovat
fenixLFC

to ma fakt zaujima kto ju chce dat...pretoze to ze na nu nemaju tvrdia mufani gunneri aj scouseri

Reagovat
smazaný uživatel

zarazilo mě, že tu nikdo nezmínil to, že ten Zlatanovskej zmrd se pokusil šlápnout na soupeře první, je to tam jasně vidět, trochu ho jen škrtne

kolikátá to je letos prominutá redka?

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
C-M@ster

Hráváte někdo Rocket League?

Reagovat
Taiger

Je to fajn, ale po nějaký chvilce to začne bejt nuda. Kup H1Z1. Byla bychom dobrá dvojka.

Reagovat
C-M@ster

Tak mě baví, když to hrajem 3v3 a voláme u toho, to máš jak hax akorát ve 3D.

Ale jako h1z1 bych nerozjel. I to RL hraju na nejvíc shit detaily upravený, aby byly ještě horší... a i tak mám 16-30 FPS - záleží na mapě.

Reagovat
Taiger

Jeeej, to je škoda, vracím se k H1Z1 po několika měsících a parťáka, kterýho bych potahal, by bylo třeba.

Reagovat
C-M@ster

No, z mých hax-přátel na steamu to hrává: Shamway, Lukyno, Myš(ák) a Ferry.

Reagovat
Taiger

Ty vole, to je squadra. Ale mohla by s nima bejt prdel, kdyby potřebovali někoho do team games, dej echo.

Reagovat
C-M@ster

Já s nima moc v kontaktu nejsem, jen občas vidím, že to někdo zapl.

Reagovat
Taiger

Vole, kup novej ntb, ať nemusíš hrát hax, curve, karty a RL.

Reagovat
C-M@ster

hrávám teď akorát RL. Občas ještě dáme Golf.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál jsem -> neuměl jsem to -> přestal jsem hrát

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

http://steamcommunity.com/id/ownycz/games/?tab=all

Ale i tak jsem v tom dal 55 hodin, což se mi nezdá podle toho, jakej jsem tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste jiný blázni na tom Steamu Zaschrona 1821 hodin FMka. Když vezmeš, že normální pracovní měsíc má má 160 hodin, tak Zasch už má 13,5 měsíců na FMku 14+16, tj za 3 roky. Má nakoučováno víc než Timmy Sherwood

Reagovat
smazaný uživatel

*1821+330

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

zato u Democracy má 0.2 hodiny.. to o něm něco vypovídá

Reagovat
Zaschrona

Tenhle typ her mam rad, ale zrovna tuhle jsem nepochopil.

Reagovat
Kowe

No už podle názvu je jasný, že to nebude tvůj šálek kávy.

Reagovat
Zaschrona

No, pravda je, ze treba v Hearts of Iron je hra za demokracii pekne na houby.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Zaschrona

Zasadni vyhoda FM je v tom, ze ho muzes mit zapnute, mit ho dole na liste, zatimco delas neco jineho, takze tolik toho odehrano realne fakt nemam. Ale i tak je to dost sileny numero.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden týpek tu z EF má 6000 hodin v Dotě 2, tohle je ještě v pohodě.

Reagovat
Svatej

Wtf, vzdyt to je 240 dni

Reagovat
smazaný uživatel

kdo? tomáš má tak 15-17 hodin

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger

Jak se chtěl pochlubit knihovnou.

Reagovat
Cobra

Nice aimbot

Reagovat
mickey mouse

tpč to je knihovna

Reagovat
Bennhy

pekná rozohra pred veľkým zápasom proti FCB o týždeň

Reagovat
C-M@ster

Nejvíc mě dostali ti hráči Barcy...

Jinak dá se podobně udělat video i v Sony Vegasu třeba? Kamoš říkal, že toto dělali třeba v Corelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Taiger

Už jsem si nějak na to zvykl. Nevím, co bych po tom všem dělal, kdybychom někdy tu ligu vyhráli. Po tom všem zklamání by to se mnou asi nic ani neudělalo.

Reagovat
Amos

Mám to uplně stejně.. Nemám už žádný očekávání, ale stejně ten Arsenal dokáže zklamat.

Reagovat
fenixLFC

OT: pls co spotrebovava viac mobilných dat- volanie cez Facebook alebo cez whatsapp?

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje provozuje Facebook, možna tak na stejno. Podle mě Whatsapp bude možná lepší, funguje to tam dýl a bude to vychytanější.

Reagovat
smazaný uživatel

2 roky staré, vsadil bych se, že se to od té doby 10x změnilo.

Reagovat
Mimalu

tak pokusil jsem mu dát aspoň něco od čeho by se mohl odrazit když mu nikdo jiný neporadil...

Reagovat
fenixLFC

vdaka

Reagovat
smazaný uživatel

-> kakajíčko -> Arsenal Fan TV

Reagovat
Gunner14

-> st totteringham day

Reagovat
smazaný uživatel

Aj, je tady debílek Gunner14, aby nám opět zopakoval všechna klišé ohledně Arsenalu a Tottenhamu

☑ Arsenal a top 4

☑ Výsledky v Evropě

☑ Tottenham za Arsenalem

Dneska splněno, tak můžeš zas v klidu... třeba do prdele.

Reagovat
Svatej

Jeste jsi zapomnel na Tottenham a EL.

Reagovat
smazaný uživatel

ee, to ty ses nenaučil číst.

Reagovat
smazaný uživatel

a přitom to ani nemusí psát

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

-> gunners.cz -> hodnocení hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=2i-JrQI6hWQ Nezklamal. A má pěknýho monokla

Reagovat
SunFells

Já jsem si říkal, jaký je smysl toho pořadu ...tak už vím.

Reagovat
vladis271

My proste potrebujeme priviesť kvalitu ktorá nám pomôže vyhrávať zápasy so zalazenými súpermi. A nemusia to byť hráči za 60 mega. Torres neporišiel vo svojej dobe za úplne najväčšie prachy, ani Suárez vo svojej dobe.

Lebo zápasy so špičkou dávame štýlom akoby sme bojovali o titul.

Je tam kopa famoznych 20-21 ročných hráčov o ktorých sa zaujíma MU Barca Real. Po tých treba ísť a dokopať ich k podpisu. Takému hráčovi tie kluby nemôžu ponúknuť minúty ako my.

Reagovat
vladis271

S Burnley remizujeme a na Etihade vyhráme akoby som to videl.

Reagovat
smazaný uživatel

treba kupovať tých hráčov, kt. sú pod špičkou, no majú k nej našliapnuté, podobných, ako nakúpila BVB cez minulé leto...

Reagovat
minoLFC

Torres vo svojej dobe bol náš historický najdrahší nákup

Reagovat
vladis271

náš hej, ale neboli to peniaze ktoré sme by sme si nemohli dovoliť. Asi trestnem odboku. Ale je to akoby sme teraz priviedli hráča za 45 milionov. Na nás by to bolo kurva veľa, ale v provnaní s ostatnými ktorí také prestupy robia už dobré 2-3 roky by to bolo nič.

Reagovat
Infernoqt

tak třeba v případě Leicesteru mi nepřišlo, že by nějak zázračně bránili a taky vás přejeli

Reagovat
minoLFC

Super, potešili A teraz nezabudnite s Burnley prehrať a nasrať nás....

Reagovat
cubazi

Reagovat
Nikikrew

Nechcem ani radsej vediet preco nehral Sanchez. Dnes mi teda neprisiel Liverpool tak dominantny ako boli napr. proti Spurs.

U nas vkuse to iste. Trapime sa velmi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minimálne celý prvý polčas Liverpool totálne dominoval.

Reagovat
fenixLFC

tak dominantni ako v prvom polcase proti sliepkam sme ani byt nemohli, pretoze ten zapas bol extrem a totalne prekoucovanie od pochettina. dnes sme hrali proti timu ktori mal jakz takz rozumny plan a napriek tomu sme tych vylozenych sanci mali dost

Reagovat
Nikikrew

Co ja viem ten prvy polcas 2 pekne goly a strela Coutinha ale tak ste nas prehrali co som cakal. 2 polcas od nas uz docela dobry. Kazdopadne celkovo som z toho docela smutny co mame za rocnik

Reagovat
fenixLFC

tak za zapas sme okrem troch golov mali este v prvom polcase dve strely coutinha, klavan v druhom polcase, origiho zrd....vy ste mali gol a giroudovu hlavicku

Reagovat
Zaschrona

Gratulace LFC, proti kvalitnim tymum ocividne umi. Ted jeste taky umet porazet ty horsi.

Reagovat
vladis271

takže hovoríš, že idete na Anfield vyhrať?

Reagovat
Zaschrona

To doufam ne, musime betonovat s tim, ze vas nechame vyblbnout, pak uderime. Jinak asi dostanem. Respektive smutne alibisticky pocitam s tim, ze urcite nevyhrajem, mame blok.

Reagovat
Zaschrona

MUFC have a home win percentage of 42.8% in the league this season. You have to go back to 1990, when team finished 13th, to go below that.

To je teda docela tragedie.

Reagovat
Busby babes

jo no, mame vic remiz nez vyher. Tohle je proste neco, co jsem od Zozeho necekal. vsude kde byl, tak domaci stadion mel jako nedobytnou pevnost. k nam se jezdi pro bod.

Reagovat
Zaschrona

Tak nedobytna pevnost to i celkem tim padem je. Ale je to mazec, celkem by me zajimalo videt tabulku dle expected goals, podle me velkou vetsinu z tech remizovych zapasu jste vzhledem k sancim obou tymu v zapase meli vyhrat.

Reagovat
Busby babes

snad kazdej z tech zapasu. porad stejna pisnicka, milion sanci v polocase to ma byt 3:0 a jen se dohravat. misto toho je to 1:0 a pak prijde jeden utok a nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nani92 bohužel tenhle komentář neviděl

Reagovat
Zaschrona

Muze mi nejaky fanda LFC vysvetlit, proc manzelka vaseho majitele vzdycky tweetuje o LFC jen tehdy, kdyz vyhrajete?

https://twitter.com/Linda_Pizzuti/status/838109262551396352

Reagovat
ďuriLFC

Lebo chce

Reagovat
nani92

drzáň

Reagovat
nani92

lebo to je preoperovaný Dušo

Reagovat
icemike

Mi spíše řekni,proč odebíraš manzelku majitele klubu,kterému nefandis?

Reagovat
Zaschrona

Neodebiram, pres retweety fandu Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

protože je to ženská...

Reagovat
Zaschrona

Liverpool's wage bill 2015-16, confirmed today: £208m. That's bigger than Man City (£198m) and Arsenal (£195m). Smaller only than MUFC, CFC.

Takze vymenit Spurs s MU a tabulka je v top 7 takova, jak by odpovidalo dle vydaju na platy. Spurs

Reagovat
Whitemedia

Tomu City nevěřím..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ja i celkem jo. Zbavili se pro tu sezonu Milnera, Negreda, Boyaty, Guidettiho, Nastasice, Richardse, Sinclaira, Lamparda, Jovetice a Dzeka - naopak s tim, ze dostali poradny plat, to prisli jen Sterling, Otamendi, Delph a KdB. A to je pravdepodobne z hlediska platu zlepseni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

http://sillyseason.com/salary/premier-league-clubs-salaries-78068/ S tímhle to moc nesedí teda. A moc nevěřím, že by platili víc jak City..

Reagovat
Zaschrona

To, co sem kopiruju, tak cerpa z oficialnich financnich zprav. Tohle urcite nesedi.

Reagovat
Miguel19

To se tam počítají i zaměstnanci ne? To jinak není možný

Reagovat
Zaschrona

Pocitaji, klasicky.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
minoLFC

blbosť, jedine že si to nejak kvôli FFP ošetrili

Reagovat
Zaschrona

Tak oficialni udaje jsou blbost, ok.

Reagovat
Hokaido

Nejsou blbost, ale ty jsi to tady podal docela nešťastným způsobem, ať už úmyslně či neúmyslně.

Reagovat
Zaschrona

Jakym nestastnym zpusobem?

Reagovat
Hokaido

Ach jo, fakt to nevidíš?

Liverpool je daleko větší klub s více zaměstnanci, díky kterým dávají více na platy. Platy hráčů jsou samozřejmě v City větší.

Reagovat
Zaschrona

Vetsi pocet zamestnancu je uplne nesmyslny argument. Je jen problem LFC, ze maji tolik zamestnancu, zatimco City delaji mnohem lepsi praci s mnohem nizsim poctem lidi. Velikost fotbaloveho klubu se fakt poctem zamestnancu nemeri. Hrozna pitomost, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona velikost by se počtem zaměstnanců měřit i dala, akorát taková ta neužitečná. Podle počtu zaměstnanců jsou Aston Villa a Sunderland většími kluby než Tottenham.

https://thespursreport.wordpress.com/2016/02/09/deep-dive-an-analysis-of-the-size-of-premier-league-clubs-and-why-spurs-and-aston-villa-show-bigger-isnt-always-better/

Prostě i přezaměstnanost na nefotbalových pozicích může klub brzdit. Btw nevim, kde Hokaido vzal, že LFC má víc zaměstnanců, ty PDFka mi nejdou otevřít, je to v nich? Borec v mym článku píše, že City mají zaměstnanců víc. A tenhle mívá čísla v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

komu tam tolik plati ze maj min jak City?

Reagovat
Busby babes

protoze kdyz si vezmu ze Live bude mit nejvic nekdo okolo 150K, ne? Coutinho, Firmino? kazdopadne to bude jeden dva hraci, co tohle budou mit. ted Lallana 110 a zbytek bude pod 100. Jo a Sturridge 120

A City Kun okolo 300, KdB 170K, Sterling 180, Silva 200, Yaya 220... tak to nedava smysl. to tam pak Zabaleta hraje zadarmo a Bravo je placenej od zakroku...

Reagovat
Maresma

Jeste Milner bude mit dost pres stovku. Ale i tak se mi to nezda, no.

Reagovat
Busby babes

jo, to jo, nekde jsem videl 120. ale stejne, porad ma City soupisku plnou vysokoprijmovych hracu nebo co tam prisli prave za lepsi vyplatou treba z Arsenalu. Tak tam taky nebudou mit uplne 20K.

Reagovat
Zaschrona

No jo, jenze vetsina tech hracu sla s platem postupne dolu, jak se City usadilo ve spicce...

Reagovat
Busby babes

sla s platem dolu? a to na zaklade jake logiky a kdo sel s platem dolu?

Reagovat
Zaschrona

Kvuli tomu, aby mohli zustat v tymu, kde hraji o trofeje? A vetsinu z hracu, ktere tam nakoupili s silenymi smlouvami, tak uz davno prodali pryc.

Reagovat
Busby babes

ok, tak znova. kdo ze soucasnych hracu pristoupil na snizeni platu a o kolik. O co se opiras?

Porad tam maji hodne vysokorpijmovych, Kun, Silva, Yaya, Gundogan, Kompany, KdB...

Reagovat
Zaschrona

No, vzpominam si minimalne na spekulace tohohle typu:

http://www.squawka.com/news/manchester-city-midielder-samir-nasri-could-accept-40000-a-week-salary-cut-to-secure-new-four-year-deal/136803

Zadne relevantnejsiho zdroje jsem o tom ale nenasel. Tak dost mozna to neni pravda. Mimochodem i o KdB se psalo, ze tolik penez nema, ze mu jen kazdy rok roste plat automaticky. Jaka je pravda asi ani zjistit nejde, oficialni zdroje tohle nerikaji a casto weby typu Guardian taky ne.

Reagovat
Busby babes

i kdyz podle tohodle tam Bravo bere 10K tydne:

http://sillyseason.com/football/manchester-city-players-salaries-69071/

Reagovat
Miguel19

Výkonnostně by to odpovídalo..

Reagovat
Busby babes

jak pisu, od zakroku.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Zaschrona

Tak jeste tam byl pro LFC Balotelli, Benteke a Toure taky bral dost, Sakho taky nehraje zadarmo. Ings, Markovic taky berou aspon 50k. Lucas bude brat hodne. Pak staci nejaky Caulker, k tomu Milner za 150k, ty dalsi hraci ze zakladu... a klidne to tolik muze hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli tam pry nebyl, ale nejspíš to je tím, že jsme měli dvě pohárový finále, kde byli velký bonusy.

Reagovat
Zaschrona

Ja mam nejak v pameti, ze jste mu platili vetsinu platu vloni, ale mozna to je blbost.

Reagovat
fenixLFC

balotelli s bentekem mali 100k, toure asi polovicca. markovic tusim 85

Reagovat
bbbauch

Zase tech tvejch 100k pro Bentekeho, kdyz vsechny zdroje uvadi 140

Reagovat
fenixLFC

hej? okej, nemam problem uznat omyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Tak se mrkni sam na oficialni financni reporty, nejnovejsi PDF u obou... Tyhle weby bez zdroju jsou k nicemu.

LFC: https://beta.companieshouse.gov.uk/company/00035668/filing-history strana 22 v PDF

MCFC: https://beta.companieshouse.gov.uk/company/02989498/filing-history strana 27 v PDF

Reagovat
Busby babes

taky si tam muze precist pocet zamestnancu:

City je 302.

Liverpool 700.

Reagovat
Busby babes

sorry, City ma 320.

Reagovat
Zaschrona

Koho vseho sakra zamestnavaji.

Reagovat
vladis271

Akože platíme hráčom viac ako City? Tomu neuverím ani ked mi zazvoní na zvonček Henry s celým účtovníckym tímom.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Robochelsea

Ty si úplný idiot? Veď už ti hore týpek napísal, že Liverpool má dvojnásobok zamestnancov. Čiže hráčom neplatí viac, len zamestnáva oveľa viac ľudí okolo. Ale hlavne, že hráči City jak jediní na svete išli s platom dole, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Platy řadových zaměstnanců budou podle mě zanedbatelné.

Reagovat
Busby babes

to jo, ale kdyz jich je o 400 vic tak uz to rozdil udela.

Reagovat
Zaschrona

Celkove vydaje LFC jsou vetsi nez vydaje City. Nerikam nic jineho. Ty si uplny idiot?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak ostatní, ale já miluju ty rychlý akce na jeden dotek, ze kterých loni a teď 2 zápasy po sobě dával Leicester góly. Podobným stylem hrával Monchengladbach a Dortmund někdy před 4 lety.

Reagovat
fenixLFC

ten popis v MOTD pri Adamovej hre- Lallana land

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Wat

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

tak vlasy mu prilis neclonia

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Cobra

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rarášek

Reagovat
icemike

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Periférní pohled, nic?

Reagovat
Busby babes

jakoze periferne vidi za sebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Hm, fajn čakal som väčšiu ostudu. Wengele už balí, dúfam.

Reagovat
nani92

ja si myslím, že už je späť, zas taká diaľka to nebola

Reagovat
Zaschrona

Bellew

Reagovat
wild

Ale je to skoda, ze si Haye dojebal clenok Po tom uz bolo hotovo.. Ale klobuk dole pred Hayom, ze to nevzdal a vydrzal dalsich 5kol

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool are like Ash's Charizard. Won't do shit until it sees an opponent worthy of a fight.

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Steven666

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
avicii

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rarášek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ten Sobhi za Stoke? Včera sa slušne predviedol...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj Arnautovič a jeho prvý gól bol fantastický.

Reagovat
mul

Sobhi sa mi velmi paclil aj proti Spurs minuly vikend

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ač jsem veliký fanoušek Arsenalu,tak musím uznat že budem rádi za Evropskou ligu. Naše zápasy nemají nápad,rychlost,moment překvapení,prostě nic...Je to smutný...Hlavně že před každou sezonou vykřikuje AW že letos budou bojovat o titul...Hovno!!! Pokud zůstane i po sezóně,budou bojovat tak o 6 místo...Fotbal jde trochu jinačím směrem,než kam ho cpe AW...

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu Taylor a chybne udelená penalta pre Burnley . To je obrovská chyba...Na druhú stranu Llorente a jeho hlavičky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Při té druhé jasný faul na obránce, takhle ho prostě nemůže odhodit. Na druhou stranu jsem rád, že to nakonec byl vítěznej gól po té vymyšlené penaltě. Klose by se přiznal.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Ramadan Sobhi bude skvělý hráč

Reagovat
Wat

Wow, jemu je 19 let. Má na to hrát v základu? Předpokládám, že by suploval druhé křídlo Arnautovičovi...

Reagovat
vodka

Má na to, zatím vždycky když byl na hřišti, tak byl běhavý, agresivní, jeden na jednoho je super a fotbalové myšlení má taky skvělé. Hughes mu na začátku dával hodně prostor pro adaptaci, teď po africkém poháru ale dostává šancí víc a zatím nezklamal.

Reagovat
Wat

Reagovat
Spasitel

Hanba United ale čo čakať ked ste angažovali komedianta, ktorému už ušiel vlak. S Gaalom či Moyesom by ste boli na tom lepšie

Reagovat
EXoRcIsT

dost slaby trolling

Reagovat
Spasitel

O žiadny som sa nepokúšal

Reagovat
EXoRcIsT

tak si potom hlupak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dej jim tři kola

Reagovat
tomasinho

"I wanted to play two players who were strong in the air."

Taková trapná výmluva od Wengera To jako nemohl hrát místo Iwobiho/Oxe nebo i místo toho Welbecka? To je fak shit, tímhle to neokecá.

Reagovat
Mastný Chobot

Je proste zúfalý, vôbec nevie, čo už vymyslieť, motá sa v kruhoch a naivne vymýšľa hovadiny. Ak mu udalosti posledných 6 mesiacov jasne neukázali, že už na to nemá a musí skončiť, tak je jednoducho senilný a musíme sa ho zbaviť sami.

Najhoršie je, že ten klub je hrozne vedený a jebnutý Kroenke ho ešte bude podporovať v tom, aby pokračoval, lebo je to špina. A ešte horšie je, že Wenger si vybudoval v klube také postavenie, že ak odíde on, tak dosť možno nastane anarchia. Momentálne všetko, čo sa deje okolo klubu, je negatívne a výhľady do budúcna vyzerajú ešte horšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš o tom bakalářku.

Reagovat
Mastný Chobot

Nerozumiem týmto jankovinkám, prepáč, celý týždeň sa snažíš, ale ja neviem, či sa mám zasmiať alebo chceš, aby ma to nahnevalo, fakt neviem, Jany, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom říkám, že psát na tohle téma by tě mohlo bavit. Tak zasuň tampón a nevyšiluj.

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, ďakujem teda, teraz naspäť do steam knižnice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Lacko_Boh

wtf kámo pohodička

Reagovat
Mastný Chobot

s čím nesúhlasíš?

Reagovat
vladis271

Koľko dostane Ibra? 3?

Reagovat
Maresma

Doufejme.

Reagovat
nani92

prvý prehrešok, takže dostane len podmienku

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

a ak bude mať dobrého právnika, tak trest dostane Mings za zinscenovanie údajného ataku Zlatana na jeho tvár

Reagovat
vladis271

bez srandy, evidentnejší úmyslený lakeť som dávno nevidel. To je jasná stopka.

Reagovat
nani92

bez srandy, máš pravdu, ale dá sa prižmúriť oko vzhľadom na okolnosti

Reagovat
M0rb1D4S

Vzhledem k tomu UFC odhozu jsou jiné okolnosti zcela zbytečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra? To spis ten druhej debil by mel dostat za to jak mu naskocil do lokte, jestu mu ho mohl zlomit.

Reagovat
Infernoqt

Klasicky 3 se dávají za první prohřešek. Pokud to stihnou, tak bude chybět na Chelsea v poháru a Boro s WBA v lize. Aspon si odpočine a v EL podá stoprocentní výkon.

Reagovat
mithro

ja sa tesim, ze dostane sancu vpredu niekto iny a uvidime ako to pojde holt si Ibra cutne len proti Rostovu.

Reagovat
nani92

Rooney na hrote <3

Reagovat
mithro

na to po vcerajsej parade nemoze nikto nic namietat

Reagovat
smazaný uživatel

Však bez Zlatana by nestrelili ani to minimum gólov

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Zbytočne sme si to skomplikovali. Po druhom góle sme prestali hrať. Dôležité su ale tri body.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton nastúpil o dosť defenzívnejšie než obyčajne a trochu sa stratili na ihrisku...

Reagovat
Cobra

Dobrý výkon. Až na ty laciné góly, co jsme dostali..

Reagovat
smazaný uživatel

Naše první dva byly z pohledu EFC taky dost laciné.

Reagovat
Cobra

Samozřejmě, ale Everton řešit nechci. Prostě jsme dostali dva úplně zbytečné góly. Hlavně teda ten druhý, kde to kluci naprosto podcenili a už se viděli ve sprchách.

Reagovat
smazaný uživatel

Evertonu jsem se bál, takže fajn, že to dopadlo. Z příštích 7 soupeřů je v tabulce nejvýš Burnley (pak přijde Arsenal, West Ham, Man Utd, Hull a konec). Na papíře to teď vypadá dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

FA cup a top 4 budem spokojný

Reagovat
smazaný uživatel

Mané x 11 a budem spokojný

Reagovat
smazaný uživatel

Reakcia na lacoba vyššie.

Reagovat
Nikikrew

Som naozaj zvedavy kym nahradime Sancheza a Ozila. Situacia je kriticka ziadne nove novinky jeba. Zas sa ideme zbavovat najlepsich hracov, nechapem fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikým, vy by ste mali posilovať a nie predávať

Reagovat
Nikikrew

Tak Sanchez na 90 percent odchadza, Ozil tak na 60

Reagovat
Amos

Jj, jsme v hovnech, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

zbavovat

Reagovat
Hachim Mastour

To nechaj na Maxa

Reagovat
blaugrana

Koľko za Ozila?

Reagovat
Hachim Mastour

42,5m libier +

Reagovat
smazaný uživatel

Belotti + Tielemans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Belloti + James.Tielemans by bol náhrada za Santiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazette napr. a Wilshere / Ramsey...

Reagovat
Hachim Mastour

Hm, Wilshere nemá moc dobré čísla na CAM.Alebo to bude iba tým odpadom, čo Howe dovliekol to toho paklubu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Pls Jack a hlavne Ramsey ako nahrada Ozila?

Reagovat
smazaný uživatel

Sú lepší a bojovnejší.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo ten titul?

Reagovat
Nikikrew

zmienujem sa o nejakom titule?

Reagovat
smazaný uživatel

Kým nahradíte Wengera?

Reagovat
smazaný uživatel

a také Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

1. Harry Kane 19

2. Romelu Lukaku 18

3. Alexis Sánchez 17

4. Diego Costa 16

5. Zlatan Ibrahimović 15

6. Jermain Defoe 14

7. Dele Alli 13

hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten alexis se ti musel psát špatně. Neměla nasazené rukavice jak jsi psal jeho jméno

Reagovat
Wat

Jsem nečekal, že má Alli 10+.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottemham si dělá jeden osobní rekord za druhým a na mezinárodní scéně ani ťuk. Za 10let si nikdo ani nevzpomene,že Tottenham hrál dobře, ale že Leicester dal titul, to se jentak nevypaří

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si sa tu vygrcal a môžeš znovu do svojej sekcie. Nám dobré obdobie nepokazíš.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Šejci s kouhouty mají impozantní formu. Docela se bojím, aby nás ještě nepřeskočili

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi Chelsea a Tottenhamem bylo před začátkem kola 10 bodů. Mezi MU a West Bromem 8. Zajímalo by mě, kolik mufanů se bojí, že je přeskočí West Brom.

Reagovat
Mimalu

Dvě nesrovnatelné pozice, mě by zase zajímalo kolik fanoušků Tottenhamu(MCity) si myslí, že získají ve zbytku sezóny méně bodu než WBA...

Reagovat
smazaný uživatel

Je dost prostoru mezi získat víc/míň bodů a prosrat desetibodovej náskok.

Reagovat
Mimalu

8 bodů je moc pěkný náskok, ale není to nic samozřejmého. Stačí dvě ztráty, což zrovna v PL kde se dá ztratit s každým není nic nereálného a liga se dohrává se sevřenýma půlkama. A náskok před 8. týmem 8 bodů je rozhodně pohodlnější než před 2. U WBA je docela slušnej předpoklad že se budou držet +- toho čeho doposud v sezóně a skončí někde na 56 bodech zatímco u City je vidět řekněme oproti druhé čtvrtině sezóny znatelné zlepšení...

Reagovat
smazaný uživatel

City teď mají nejbližší zápasy se Stoke, LFC, Arsenalem a Chelsea. Pak už dohrávání, ale šance na titul by taky mohly rychle klesnout ještě níž, než jsou teď. A ještě jsou v LM.

Reagovat
Mimalu

Tak zase aby to nevyznělo nějak že je to ještě nějak zvlášť otevřené, Chelsea má do zbytku sezóny dobrý los a teď už ztratit titul by bylo velké selhání a zklamání.

Reagovat
Svatej

Blbý přirovnání

Reagovat
Hai

sranda jak se fanousci chelsea strachujou o titul

Reagovat
smazaný uživatel

prohrát si to můžem jen sami

Reagovat
Miguel19

Náš cíl je top4, takže pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně jo, že jo

Reagovat
Hokaido

Ale... Klid, titul už je náš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty naše jarní poklesy formy v mistrovskejch sezonách už jsou ale stejně pravidelný jako ta každoroční fluktuace formy Arsenalu. Nemůžeš se divit, že jsem nervozní.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Tak ano, opravdu je Logan naprosto ultimatni pecka.

Reagovat
mul

Reagovat
Mastný Chobot

Lepšieho hráča ako Alexis v lete nezoženieme. Keby sa taký aj našiel, tak nebude mať dôvod k nám ísť. Škoda, no. Bola to paráda ho tie tri roky sledovať.

Reagovat
Amos

Reagovat
Mastný Chobot

PSG snáď

Reagovat
Miguel19

A k nám Cavanus

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Rok do konce smlouvy, takže půjde za pakatel.

Reagovat
smazaný uživatel

nene, Wengele chtel 2 dobre hlavickare

Reagovat
Mimalu

tak zkusíme, nevím co by se muselo stát aby nám ho Arsenal pustil , nicméně byl by to hráč který by nás zase posunul o kus dál

Reagovat
Busby babes

kazdopadne tohle Arsenalu nezavidim. pokud to bude pravda, tak tam neni moc moznosti jak z toho vyjdou dobre. Pokud se aspon ukaze, ze se fakt choval jak kokot, tak aspon neco, proste se budou zbavovat problemoveho hrace. Ale porad to je jejich nejlepsi hrac a velka ztrata. a kym ho pak nahradit? Griezmann?

Reagovat
Hachim Mastour

Nijak, na krídle budú hrať Welbeck a Lucas a na hrot sa kúpi Lacazette/....

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, bude v tom bordel v lete hlavne ale tomu bordelu snáď nebude šéfovať Wenger.

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann by sa k takým úbožiakom zakopať určite nešiel. Ten je už náš

Reagovat
nani92

SAnchez nie je problémový hráč, len proste ho už nebaví hrať neustále druhé husle a tak ako každý fanúšik Arsenalu ani on nevidí, že by sa to malo zlepšiť, doľahla na neho frustrácia..niečo ako na Rooneyho, ked chcel odísť a SAF ho aj s preispením lepšej výplaty ukecal, že to bude dobré..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Alexis Sánchez had a bust-up with teammates ahead of being dropped at Liverpool. He's told Arsenal he wants to leave. (Source: Telegraph)

Před 3 lety to nevyšlo co to zkusit znovu? :)

A žádné šetření na platech. Klidně mu nabídnout min. 200k

Reagovat
Miguel19

200 Do takový smlouvy by se vám vysmrkal.

Reagovat
vrabejka

Ale víc jak 300 by neměl chtít

Reagovat
Busby babes

no jenze vy mu 300 nedate. vy mu nedate ani tech 200. Navic pochybuju, ze vysolite 60+ mega za jednoho hrace.

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis pôjde max za 40

Reagovat
Busby babes

no tipnu si, ze ta castka bude vyssi a teda ze ani to Liverpool neda. A hodne by me teda prekvapilo, pokud by Alexis prave tam odesel. jak by si pomohl? to by mu fakt museli dat velkou raketu a jeste naslibova jak hodne zainvestujou.

Reagovat
Mastný Chobot

tak myslieť si, že Alexis pôjde do LFC je ešte naivnejšie ako si myslieť, že predĺži s Arsenalom, je to high-profile hráč, po ktorom pôjdu tie úplne najväčšie, najprestížnejšie a najbohatšie kluby a Liverpool rozhodne nie je prienikom tých troch množín. Z Anglicka by išiel jedine do MU a možno do Chelsea, ale to, dúfam, že zatrhneme my.

Reagovat
Whitemedia

Čecha jsme vám pustili a vy takhle..

Reagovat
Busby babes

vsak jo, ja jen na to reagoval, ze si myslim, ze je i mimo financni dosah poolu.

Reagovat
vrabejka

Tipuju že cena bude podobna jakou měl mít Vardy okolo 25 mega. Po dlouhé době je k mání WorldClass útočník kvalit Suareze tak doufám že se o něj pokusíme. Jo a Alexis bude určitě chtít mít jistý základ což by u PSG ( Cavaniho, Di Maria, Draxlera,Moura) Chelsea( Costa stále může zustat) a MU (Ibra) rozhodně jiste neměl. Věřím že Alexis není ten typ hráče, kterému jde jen o velký balík peněz. PL mu sedí nemyslím si že je jeho odchod nutný. A Arsenal si asi tolik nezamiloval takže nějaká rivalita mu bude jedno.

Reagovat
Hachim Mastour

Ako môže stáť WorldClass útočník iba 25 mega ? V Liverpoole už máte podobných hráčov ako je Alexis.V Chelsea by hral na pravom krídle a v MU na ľavom.

Reagovat
vrabejka

Tak chce pryč tak jeho cena padá. A nevím jestli by skousl že v klubu jsou větší hvězdy než on.

Reagovat
Mastný Chobot

Nechcel by som mať tvoje videnia sveta

1. o tom, kam pôjde a kam nie, rozhoduje v prvom rade Arsenal

2. určite bude stáť viac ako Vardy, resp. 25m

3. Alexis by mal istý základ so svojim statusom skoro v každom klube sveta

4. Arsenal

5. Tottenham

Reagovat
Mastný Chobot

*6. MU, samozrejme

Reagovat
nani92

1.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

no sorry, ale ak si Sanchez zmyslí, že chce ísť len do Chelsea, tak tma jednoducho pôjde a vy s tým veľa nenarobíte (ak z neho chcete neičo mať)..RvP approves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za petku

Reagovat
Whitemedia

U nás by měl jistý základ...

Reagovat
wild

ten by sa nam zisiel

Reagovat
smazaný uživatel

s roční smlouvou a nespokojeností je i 40 moc

Reagovat
Busby babes

je to jen muj tip. nic vic.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako každý tvůj tip ohledně peněz - za moc nestojí

Reagovat
Busby babes

to, ze necemu nerozumis, neznamena, ze nemam pravdu.

Reagovat
Swarley

tak jako 40 bych za něj i poslal...

Reagovat
Mimalu

tak hádám, že pro anglické kluby by byla případná cenovka podstatně vyšší. A i tak si myslím, že se bude Arsenal snažit (jestli na to dojde) ho střelit kamkoliv po Evropě, píše se o PSG, Juve, možná Atleti pokud odejde Griezmann by mohli mít zájem

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti pro něj taky nic neřeší, jestli chce tak zoufale vyhrávat trofeje. PSG/Juve/Bayern.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mimalu

Tak u něj je otázka jestli mu jde až tak moc čistě o trofeje nebo ho štve ten přístup kolem něj. Jinak ono Atletico má asi pořád ten zákaz na přestupy takže tato možnost padá tak jako tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bude o něj obrovská bitva.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.football365.com/news/harry-kane-the-ridiculous-statistics

Premier League goals since start of 2014/15:

HARRY KANE 65

Sergio Aguero 62

Diego Costa 48

Alexis Sanchez 46

Romelu Lukaku 46

Minutes per goal of PL strikers with at least five goals this season:

Olivier Giroud 91 minutes per goal

HARRY KANE 100 mins

Romelu Lukaku 127 mins

Alexis Sanchez 129 mins

Diego Costa 133 mins

Most goals in Europe’s top five leagues this season for 23 and under:

HARRY KANE (TOTTENHAM) 19

Andrea Belotti (Torino) 19

Romelu Lukaku (Everton) 18

Timo Werner (RB Leipzig) 14

Dele Alli (Tottenham) 13

Most goals (all competitions) across Europe’s top five leagues in 2017:

Lionel Messi 15

HARRY KANE 14

Alexandre Lacazette 12

Edinson Cavani/Edin Dzeko/Luis Suarez 11

Goals per game of all PL players:

Thierry Henry 0.68 goals per game

Sergio Aguero 0.67

HARRY KANE 0.64

Ruud van Nistelrooy 0.63

Luis Suarez 0.63

Nejlepší útočník v lize prostě.

Reagovat
vrabejka

Jednoznačně Doufám že bude mít u vás ještě dlouhou budoucnost

Reagovat
Busby babes

jo, ted mu to tam pada neskutecne.

Reagovat
Wat

Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Som zvedavý ako sa mu bude dariť od budúcej sezóny v United s Ibrom.

Reagovat
smazaný uživatel

Počítám, že to ve FIFě zjistíš, v realitě asi těžko.

Reagovat
vladis271

Levy by MU nepredal ani chripku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ruuuuud

Reagovat
smazaný uživatel

horší

Reagovat
niflheim

To asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Ruud byl PAN zakončovatel, ale fotbalista to nebyl bůhvíjak komplexní. Každý trenér by si radši vybral Harryho, který je krom toho zakončování ve všem lepší. I když góly na zápas má srovnatelný, takže ani to není tak 100%. Navíc má pořád fůru času dokázat velké věci a dál se zlepšovat. Samozřejmě Ruud toho dokázal strašně moc, v tom se nemůžou srovnávat, ale jak by taky mohli, když ruud je dávno v důchodu a Harry v začátcích kariéry.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

tak možná ve střelách z dálky

Reagovat
Swarley

Reagovat
CubONE

Belotti 22

Reagovat
ttopi

Most goals in Premier league this season (without penalties):

Romelu Lukaku (Everton) 18

Diego Costa (Chelsea) 17

Alexis Sánchez (Arsenal) 15

HARRY KANE (TOTTENHAM) 15

Zlatan Ibrahimović (Man. Utd) 14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

No ...Timo Werner je fakt frajer.

Reagovat
Zaschrona

Dle highlightu z nasi strany hodne solidni bida, gratulace Spurs. Nerozumim tomu, proc hrala ta sestava, ktera hrala. K cemu tam byl Barry, akorat pak hral kazdy hrac mimo pozici, kde jim to posledni zapasy fungovalo a minimalne prvni gol jde za Barrym dost vyrazne. Snad se Koeman pouci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně milosrdný výsledek pro vás. Sám Harry zahodil asi další tři kusy, Victor tyč a pár dalších slibných šancí. Vy jste udeřili prakticky ze dvou šancí co jste měli a to si ještě musel Jan vybrat jediný špatný moment a podklouznout. Kdyby to bylo 5:1, tak by se nikdo nemohl divit.

Reagovat
Zaschrona

No, Joel toho celkem dost pochytal, i prestoze mel ve dvou golech celkem prsty. Ale hlavni problem asi byla taktika a... proste jste byli zrejme jasne lepsi, doma jste fakt silni. Pristi rok jsem na vas ve Wembley hodne zvedavy, moc se vam tam letos nedarilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, to bude sezóna hrůzy.

Reagovat
Hokaido

Wenger je fakt tupelo. On měl na to, aby se na něj vzpomínalo jako na největší osobnost v historii Arsenalu a místo toho ze sebe sám svojí nesoudností udělá psance, kterýho budou všichni fanoušci do jednoho vyhánět.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
pepinho2

A ještě vyštve nejlepšího hráče..čekám, že Arsene prodlouží

Reagovat
Nikikrew

Az nato ze sa bude s urcitostou na neho spominat ako na najvacsou osobnost v klube.

Reagovat
Hokaido

Jo, to máš asi pravdu. Ale pro lidi, co jeho působení zazili, tam bude prostě obrovská pachuť.

Reagovat
nani92

zariadil, aby tam nemal veľkú konkurenciu no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek a Wenger už nemají evropskému fotbalu co dát, měli by oba odejít do Číny

Reagovat
blade115

Paráda. Čistého konta je škoda, ale důležitá je výhra. Výkon (zvlášť některých jedinců) mohl být lepší, ale na druhou stranu West Ham většinu zápasu vůbec nevěděl, takže spokojenost.

Reagovat
Snatus

Conte Nepřipadal vám dneska Hazard zas nějaký zraněný? Nevím, jestli to je jeho styl chůze, ale přišlo mi, že zas pajdá.

Reagovat
Mihi

No držal sa za zadný stehenný sval, keď striedal.

Reagovat
spider_8

Mně se líbí to jeho vítězné kolečko po skončení zápasu, jak vždycky oběhne všechny hráče a plácne si s nimi. Vždycky si na to počkám, než vypnu přenos.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo. Ten "boj" o titul je letos fakt neskutečné zklamání.Kdyby dneska ztratili, tak asi ještě zadoufám v nějakou zápletku...

Reagovat
Nikikrew

Nemate este nato

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejde jen o nás, že jo. Zajímavější by to bylo, ať by jim konkuroval kdokoliv. Ale zas takhle to bude fakt válka o ty zbývající 3 fleky.

Reagovat
čutalista

tak je to vaše vina, že nás přehrajete a pak ztrácíte jinde

Reagovat
RKBoy

Reagovat
RKBoy

ja som s bojom o titul túto sezonu spokojný,nechápem čo sa ti nepáči.

Reagovat
blade115

Co se týče konkurence, tak jednoznačně. V tuhle chvíli jsem čekal, že bude rozdíl mezi prvním a třetím nejvýš dva, tři body s tím že na titul by měly i další dva týmy.

Ale ne že bych si celkově chtěl stěžovat, z našeho pohledu fantastická sezóna. Možná si to Conte prostě jen až moc vodí...

Reagovat
Svatej

Mě příjde naprosto fantastickej

Reagovat
ADM

Reagovat
hona.kub

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším Chelsea.

Reagovat
blade115

A Chelsea nesnáší tebe.

Reagovat
kvasha16

:*

Reagovat
cristiano.K.

to je nás víc, přesto to zvládáme.

Reagovat
vladis271

Reagovat
hona.kub

a to nás velmi těší, nezajdem do KFC, zvu Tě

Reagovat
cala

bože na nebi

Reagovat
Mönchengladbach

Tottenham bude příští sezónu hrát ve Wembley? A Chelsea taky nebude na SB? A kde teda?

Reagovat
Svatej

CFC bude hrát ještě doma

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham na 90% vo Wembley. Každopádne mimo súčasný WHL.

Reagovat
tuny

snad nesestoupíme

Reagovat
vladis271

OT: kucí čo na to hovoríte?

http://hnonline.sk/svet/922473-bundeswehr-ako-strazca-europy-nemci-riesia-ci-sa-stat-vojenskou-velmocou

Ale šialené je ako je nemecká ekonomika strašne silná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti tomu nemám. Němci obtěžkaný jejich historií nejsou vojensky pro Evropu hrozba, ale záruka.

Reagovat
vladis271

Reagovat
TopinB

Nesouhlasím, ono by stačilo, že kdyby se třeba hrozba Ruska stupňovala, tak naráz by tam třeba mohlo někomu jebnout s tím, že přeci ti slovani neví jak válčit, frantíci už vůbec, Briti si maximálně opevní ostrov a jižani si dají siestu, tak musí jim někdo ukázat disciplínu a pokud by nechtěli přijmout radu, tak v rámci obrany Evropy by jim všem možná měl velet nějaký Helmut

Jasně, trochu nadsázka, ale i když snad žádný národ v Evropě není nějak mírumilovný, tak Němci jsou ještě o level výš historicky

Reagovat
Busby babes

takze pokud se bude hrozba Ruska stupnovat, teda Rusko bude delat dalsi a dalsi picoviny, tak pripadna valka by pak zas byla vina Nemecka?

Reagovat
TopinB

Ne, myslel jsem to tak, že třeba Rusák si dá armádu do Kaliningradu, a Němcovi může rupnout. Proto jenom "hrozba", ne přímo útok.

Třeba kdyby si během studené války Němci řekli, že nejsou dost krytí, tak to chce anšlusnout Rakousy

Reagovat
TopinB

Ještě dodám, že ano, provokace by byla ruská, ale overreaction (nevím jak to říct v češtině ) by klidně mohla být německá

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně přijmu Helmuta ve velení Evropské armády, jestli se hrozba Ruska, jak sám píšeš, bude stupňovat.

Reagovat
TopinB

No právě, Evropské armády, nápad se mi osobně nelíbí, podle mě by to šlo lehce zneužít, ale stále podle mě lepší než mět jenom (v evropě) němce s armádou velmoci.

Reagovat
vladis271

ale oni vojenská velmoc opäť budú. Je to nevyhnutné. Raz príde generácia ktorá si povie, že dosť bolo sebemrskačstva a armádu vybuduje. A tá sila ekonomika je fakt veľká. Rusi oproti nim ťahajú káčera v tomto. Ja len dúfam, že pocit viny v nich ostane. ako hore spomenul nahej. Vojensky silný Nemci s pocitom viny sú zárukou.

Reagovat
TopinB

No a to je právě problém. Přijde generace, která si řekne "už dost". A vina pryč. A nejsem si jistý, jestli bych chtěl aby ta generace měla předpřipravenou čistě německou, silnou, moderní armádu. Ano, Rusové nevypadají zrovna mírumilovně, ale je otázka jestli chceme zrovna Němce jim dělat protiváhu. Ta vina v nich nezůstane navždy

Třeba ta Evropská armáda mi přijde jistější, ale to je pak celý jiný svazek problémů.

Je to na hovno

Reagovat
Busby babes

porad to bude hlavne soucasti NATO. oni ted jen resi, prave kvuli historicke zkusenosti, jestli maji vybudovat armadu vetsi...

Reagovat
TopinB

Jako jo, ale já se přiznám, ja jsem prostě nervózní když vidím "Německo" a "velká armáda" v jednom nadpisu

Jak jsou věci teď, bez nějakých předsudků založených na historii, nezní to jako špatný nápad. Ale prostě historie...

Reagovat
vladis271

A ešte jedna poznámka mimo textu. Jedným z dôvodov prečo tak strašne opovrhujem ľuďmi ako Putin, Wilders, Lepénová. Táto sorta nacinalistických politikov sa mi doslova hnusí. Nemecko je funkčná demokracia (našťastie ľudia maju sebereflexiu smerom do histórie) ale predstav si na čele súčasného Nemecka niekoho ako Putin alebo Lepenóvá.

Reagovat
vladis271

ani nie väčšiu ale na úrovni 2 percent HDP k čomu sa zaviazali. Potom je len otázkou času kedy začnú rozmýšľať aj o atómovke.

Reagovat
Svatej

Wow, z 5ti bodovyho manka Liverpoolu na celo je uz 14 bodu. Ta forma je fakt desiva.

Reagovat
oli9

Bohužel už není asii o čem

Reagovat
Busby babes

jo, letos je to nuda...

Reagovat
Svatej

Ja jsem tenhle prispevek zrovna nemiril na nas, ale naopak na Liverpool.

Z rozjety masiny, ktery se nikdo nechtel postavit do cesty je tym, kterej ma v soucasnosti podle me po Arsenalu druhou nejmensi sanci tu top 4 dat.

Reagovat
Miguel19

Já to taky vidím na CFC, City, Spurs a United..

Reagovat
Svatej

Ono je to i pro PL na pristi rocnik LM to nejlepsi. Tahlencta ctyrka ma.mejvetsi sanci tam po letech udelat konecne bordel.

V pripade, ze by Liverpool mohl automaticky preskocit skupinovou fazi, tak je tam uvidim mnohem radsi nez Spurs, ale neda se svitit

Reagovat
blade115

Spurs teda určitě ne, to by museli změnit ten svůj přístup k evropským zápasům. Liverpool by byl jednoznačně lepší volba. Ale bohužel, v lize to těm šupákům jde...

Reagovat
Svatej

Jop, vicemene to presne jsem napsal no, jen by musel Pool projit tou skupinovou fazi, kde by pro ne byl v lepsim pripade jen jeden silnej souper, potom uz bych jim veril mnohem vic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přístup

Reagovat
Wat

A hlavně by měli trochu posílit lavičku, protože jako doplnění toho skvělýho základu mi to zatím z jejich strany přijde slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea, Man City, Tottenham a Liverpool jinak Arsenalu je škoda možná s novým koučem a United nevím jestli vše zvládnou - program...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

ja bych nam taky neveril. ztracime moc bodu a zbytecne a navic budeme mit nejhorsi program.Teda pokud nevypadnem s Rostovem. navic los taky neni uplne privetivej.

Reagovat
mithro

my ideme po EL, na lige uz mozu zacat setrit hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ostuda ale. Nejdražší tým světa a plácá se na 6. místě. I ty výkony nic moc. Domácí forma žalostná. Bournemouth rovnocenný soupeř. Podle mě potřebujete ten tým dost překopat, protože máte milion hráčů na milion stylů, ale žádnej konkrétní. Jedinej rozdílovej hráč je opravdu Mkhitaryan, ale ten je zraněný. Po odchodu Zlatana už nebudete mít ani stálého kanonýra. Nevidím to s United růžově...

Reagovat
smazaný uživatel

" Nejdražší tým světa

Reagovat
Busby babes

rovnoceny souper... melo to byt v polocase 3:0 a byl klid. ale to je nase klasika letos no. snad v kazdem z tech domacich remiz jsme byli lepsi, vytvorili si vic sanci a meli zapas davno rozhodnout. nestalo se a doplatili jsme na to.

podle me ten tym nepotrebujeme prekopat vubec. a az odejde zlatan tak uz ted tam mame Martiala a Rashforda, kteri ten hrot mohou hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na kdyby se nehraje. Stoprocentních příležitostí moc nebylo, nemluvě o tom, že Bournemouth si z méně střel vypracoval taky dobré šance. V úvodu zachranoval De Gea, na konci málem dali výherní gol, vybojovaná penalta. Dobré akce. Čekal jsem od United mnohem víc proti 10. Vy třeba neprohrajete, ale zase nevyhrajete, protože neriskujete. A to je ten důvod, proč vlastně ani neprohráváte tolik.

Martial ani Rashford nezastanou práci Zlatana. Ne pod Mourinhem a nevěřím jim na hrotu ani za jiného trenéra.

Reagovat
Busby babes

no De Gea zachranoval tak, ze ma 0 zakroku z toho zapasu. Bournemouth mel 3 strely. 1 na branu, 1 mimo a jednu zablokovanou.

A ja taky nerikam, ze se na kdyby hraje. ja jen rikam, ze jsme si to sami posrali tim, jak nepromenujeme svoje sance. stoprocentnich moc nebylo.. achjo, to zas bude sance jen hrac sam pred prazdnou branou, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten De Geuv zakrok, jak hráč soupeře běžel sám na bránu, se jako střela nepočítal, ale rozhodně to byla velká šance. Dokonce si troufám říct, že v závěru na šance to bylo vyrovnané. To že střílíte do golmana nemůžeš brát jako fakt, že jste měli vést 3-0 o poločase.

Jinak ten los vám vůbec nezávidím. Všechny týmy z horní půlky tabulky mají za sebou pomalu všechny velké zápasy a vy máte ty nejtěžší před sebou a hlavně venku...

Reagovat
Busby babes

takze kdyz souper vystreli do DDG tak to sance je, ale kdyz my, tak to sance neni. je to tak?

ja jen at si to vyjasnime na zacatku a dal se nemusime zdrzovat nejakou debatou...

jop. o losu jsem psal niz. tak to je ale to je nas problem. meli jsme vyhrat domaci zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byl ten zásadní rozdíl v tom, že on šel sám na bránu a finální fázi mu vysekl De Gea. Pro mě je to rozhodně větší šance, než po střele z 30° napálit z 10 metrů do golmana a říkat, jak skvěle každej na Old Trafford chytá...

S tím losem jsem zvědavej, jak se popasujete. Dejme tomu, že tu 6. pozici na chvíli opustíte, ale bude to max o 2 body, ale pak se tam vrátíte. Není šance, že vyhrajete všechny venkovní zápasy na půdě velké šestky. A co hůř, ani Chelsea s Evertonem, pokud se nepletu, tak tyto dva máte doma, tak to budou tak dvě remízy...

Reagovat
Busby babes

no tak jsem rad, ze uz vime jak to dopadne a budem to mit bez nervu.

Reagovat
mithro

to su kecy zase, rovnocenny super, vykony nic moc, zlatan co zahodil najviac tutoviek v PL a tak. potrebujeme par hracov, ziadne prekopavanie, to je zas panika vsade.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár hráčů = překopání základu, resp. herního stylu. Každej hráč přinese něco nového, takže přestavujete. Nebo jsi snad čekal, že ne? Takhle pokračovat nemůžete. Hráči stárnou, i Mata od doby, co k vám přišel, není nejmladší. A pak zase budete obměnovat něj.

Reagovat
iamek

Hraci starnou . Vsichni starnou. Takze vememe si to v idealni zakladni sestave, kde musis mit vyvazeny vek. Mlade, stredni generaci a nejakeho zkuseneho hrace. DDG 26, Bailly 22, Jones 25, Rojo 26, Smalling 27, Shaw 21, Blind 26 a Valencia 31. U Valencii se spekuluje o nakupu toho typka z portugalske ligy. Jinak vekove naprosto idealni. Zaloha - Herrera 27, Pogba 23, Martial 21, Lingard 24, Mata 28, Henrikh 28, TFM 19, Carrick 35 ( tady nekdo prijit musi ) a v utoku Zlatan a Rashford 19. Utocnika potrebovat budeme. Pocitam po sezone s odchodem Rooneyho 31, Afra 29, Darmiana 27, Basti 32 a Younga 31. Takze potrebujeme do noveho sezony nutne jen stredaka a idealne utocnika. Do budoucna praveho beka. Jinak vekova skladba je idealni.

Reagovat
iamek

Vekovy prumer MU je 26,5. Dalsi tymy Arsenal 26,7, City 28,4 , Pool 26,2 , Chelsea 26,4 , Spurs 25 , Everton 27, 4 ... Barca 27,5 , Real 27,1 , Atletico 27, 5 ... Bayern 27,6 , BVB 25,2 a Juve 28,1 ...

Reagovat
mithro

plus rataj, ze carrick, rooney a zlatan to maju za par, takze ten priemerny vek pojde vyrazne dole.

Reagovat
Busby babes

hele ja chapu, ze v managerovi kazdeho nad 26 let prodavas a je uz neperspektivni ale Matovi ted bude 29 let. to proste porad neni nijak mnoho.

Kostra tymu neni vubec spatna. DDG, Bailly, Smalling, Herrera, Pogba, Henrikh, Zlatan. Na jeho misto pak Martial a Rash.. Ten tym se bude ted jen doplnovat, rozhodne nebude nejaka revoluce, tomu neverim.

Reagovat
Zaschrona

Sranda je, ze i v tom manazeru je automaticke prodavani strarsich hracu blbost.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Nejdrazsi tym sveta

Spatne vykony

Nebudeme mit staleho kanonyra

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, měli by se asi víc vyjadřovat objektivní fanoušci a fans ostatních klubů, kteří nejsou MU nějak zaujatí. Tohle přece nemůžeš myslet vážně... to vidí každej. Dejme tomu, že kanonýra po Zlatanovi nakoupíte, ale vsadím se s tebou, že Rashford ani Martial na hrotu hrát nebudou.

Reagovat
iamek

Pisu nekde, ze Rashford nebo Martial hrat hrot budu ? Sice fandim Manche, ale objektivni byt umim a umim napsat, co me momentalne na to klubu sere. V tom problem nemam. To ze nebudeme mit strelce po odchodu hracu jako Cole, Yorke, RvN, RvP, Rooney v nejlepsich letech atd atd ctu pokazde, kdyz nekdo z nich odejde/ukonci karieru.

Reagovat
Busby babes

takze kdyz nesouhlasime s tim, kdyz napises nejakej nesmysl, tak jsme proste neobjektivni. sice mame nakoukane daleko vic zapasu, tys videl par sestrihu a pulku zapasu s Bournemouthem (nadsazka) , sledujeme deni okolo klubu podstatne podrobneji ale tvuj nazor bude samozrejme objektivnejsi...

No muze byt, lec podle meho skromneho nazoru je takova situace malo pravdepodobna...

Reagovat
Svatej

Arsenal je nejslabsi za nekolik poslednich let ( i pres to, ze kadr maj papirove nejsilnejsi ve srovnani s jejich predchozima rocnikama ) a Liverpool se zda, ze proti tem slabsim nebude mit ani 50% win rate.

Jestli nedate tohle, tak to bude fakt vrcholna ostuda, ten kadr mate az na tu zvlastne nestabilni obranu prilis silnej.

Reagovat
Busby babes

o tom, ze 5. nebo 6. misto bude ostuda se hadat nebudu. to je pravda. jen rikam, ze ty vychozi pdominky v tuhle chvili mame nic moc. ale to jen nasi chybou. meli jsme mit o 8-10 bodu vic a meli bychom klid.

Reagovat
Svatej

Souhlasim Kazdopadne mate trenera, kterej se v situacich kdy je jeho tym pod tlakem, citi pohodlne, musela by na vas prijit nejaka krize, abyste to nedotahli do finalovy ctverky.

Reagovat
Busby babes

uvidime. musime nahradit ty domaci ztraty venkovnima vyhrama. A to na City, Arsenalu a Tottaci, napriklad. Neni to nerealne, ale znam teda jednodussi ukoly.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejmensi urcite ne.

Reagovat
Svatej

Ja budu rad, kdyz to skonci jinak. Furt vas i Afc mam radsi nez Spurs nebo United, ale jak pisu vejs, ta forma ostatnich je v tuhle chvili lepsi..

Reagovat
Free_player

Dostane Ibra teda nějakou stopku nebo ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

3 zápasy dostal

Reagovat
Busby babes

jeste nedostal zadnej trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka času. Jakmile byl ,,charged" , tak to je automatický trest a pochybuju, že to nějaká výmluva změní.

Reagovat
Busby babes

je velmi nepravdepodobne, ze by odesel bez trestu ale myslim, ze nic jako automatickej trest to neni. Proto tam maji tu moznost se k tomu vyjadrit.

Ale proste se s tema 3ma zapasama pocita.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jakmile byl ,,charged" , tak to je automatický trest"

Prosím?

Reagovat
bbbauch

ty proste co si usmyslis, to je fakt a tak to je. Stejne jako nahore

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Chelsea je neskutečný válec. Super ofenzivní tým i se skvělou obranou. Ty už nic nezastaví. Nemůžu se dočkat jejich působení v LM, když anglická liga je pro ně prakticky brnkačka. Konečně tým, kterej pozvedne anglický fotbal. A Conte je génius. Už tak Chelsea má nejsilnější tým na ostrovech, ale on tomu dodal tu správnou náplň.

Reagovat
Miguel19

No ten tým potřebuje hlavně kvalitně doplnit, protože momentálně si neumím představit, že by jsme dokázali hrát obstojně jak v PL, tak i v LM..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

A to vám ještě odejde Hazard.

Reagovat
Miguel19

Neodejde..

Reagovat
vilp

Jsi si jistý? Nebyl bych, být tebou. Je to jediný možný cíl Realu.

Reagovat
Miguel19

Docela i jsem. Jako nedělám si iluze, že u nás dohraje kariéru, ale podle mě neodejde po sezoně, kdy se nehrála LM..

Reagovat
vilp

A proč by ne? To ji za Real hrát nebude? Navíc co si pamatuji, tak říkal něco ve smyslu, že chce odejít na vrcholu po skvělé týmové i individuální sezoně.

Reagovat
Miguel19

No vidíš. A sezona kde tým jako Chelsea nehraje LM není vrcholná Podle mě prostě v létě neodejde, Real ne-Real..

Reagovat
Svatej

Kdyz chceme 150 za Costu, tak za Hazarda budem chtit vubec nejakou haluz, ktera Real spis prinuti se ohlednou jinde.

Celkove se divim, ze po nem Real furt chce jit. Kazdej rok vyleti nejakej novej supertalent, po nich bych ja osobne sel radsi nez po typkovi, kterej ma sklony 10 zapasu v rade sam tahnout tym a dalsich 5 odflaknout.

Reagovat
blade115

Tak ve Španělsku by to zřejmě vypadalo jinak, tam by si z těch týmů ze dna tabulky vyloženě dělal prdel. Ronaldovi a Baleovi taky o dost vzrostla produktivita, u Hazarda by to nebylo jinak.

Reagovat
Miguel19

Podle mě by musel hodně změnit přístup, aby i tam byl dost produktivní. Přece jenom Ronaldo i Bale jsou hráči co před sebou vidí jenom branku a jdou do ní. Hazard radši pětkrát počká na obránce, aby ho měl na zádech

Reagovat
blade115

To je pravda, asi i ten přístup k tréninku by musel trochu přehodnotit. Ale i tak, v Realu by určitě střílel víc.

Reagovat
Miguel19

Snad nebude idiot a dokud tam bude Ronaldo, tak se tam nepožene..

Reagovat
vilp

A to jako proč, když jde o hráče, který se snad střílet i bojí? K tomu nekope přímáky, jen penalty... nějak v tom nevidím pointu.

Reagovat
Miguel19

No já fakt nevím, proč by jste po něm měli vůbec jít. Ronaldo bude hrát, dokud bude chtít. Benzema má pod Zidanem místo jistý. Bale bude hrát, protože to chce Peréz. Takže dokud jeden z nich neodejde, tak ho zase tolik nepotřebujete.

Navíc podobný typ jako Hazard máte dle mého v Iscovi (akorát ten hraje víc v záloze). Taky skvělá technika, nízké těžiště a parádní vedení míče..

Reagovat
vilp

Jenže o tom, jestli Benzema odejde, Zidane nerozhoduje.

Reagovat
Miguel19

Tak to je jasný, že v Realu o přestupech nerozhoduje trenér..

Reagovat
blade115

No, jednou tam stejně skončí. A Ronaldo se do důchodu určitě ještě nechystá.

Reagovat
cristiano.K.

to není o Ronaldovi.

Reagovat
vilp

Vy děláte jako by Benzema nebo Bale byli nějací dříči. Bohatě stačí, kdyby mu to šlo hlavně s balonem, s tím má momentálně tak nějak problém celé BBC.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale neni dric

Reagovat
vilp

Není, přesně tak.

Reagovat
Svatej

Jop, s tim se da pocitat, kazdopadne i tak si dovedu predstavit lepsi variantu pro jejich tym, zvlast za tu cenu. Neverim, ze pripadnyho kupce naprosto absurdne neoholime.

Reagovat
vilp

Tak tu lepší variantu ukaž.

Reagovat
Svatej

Dole.

Reagovat
vilp

To mi ukaž takhle kvalitní talenty. Jinak těm jeho výpadkům se s tím stylem hry, který předvádíte, ani nedivím. Chelsea snad nikdy nebyla týmem, který by diktoval tempo zápasu nebo hrál dobře technicky a kombinačně po zemi celých devadesát minut. Včera dáte na začátku druhého poločasu gól na 0:2 a už nemáte zájem hrát dopředu, to takový hráč jako Hazard přesně potřebuje. Jindy díky kreativitě dvojky Matić - Kanté nejste schopni normálně založit útok. A jeho spoluhráči taky nejsou žádná pohádka, na stejné technické a inteligenční úrovni je v týmu jenom Cesc, předtím Mata a ve hře na jeden dotek občas Pedro. Zatím má v tom věku kolem 25 mnohem lepší a vyrovnanější kariéru než třeba Robben (a zranění v tom moc roli nehrají, když to tak má celý fotbalový život), což je hráč s podobným stylem hry, který taky docela dlouho čekal na tým jako Bayern.

Reagovat
blade115

"Chelsea snad nikdy nebyla týmem, který by diktoval tempo zápasu..." Wtf? Sledoval jsi aspoň jeden z našich letošních zápasů?A sezóny 09/10 nebo 14/15 byly co? Jasně, spoustu let jsme spíš za defenzivní tým, ale i v těch případech došlo na tu slavnou "defenzivní dominanci". Tohle můžeš říct tak o posledních letech v LM proti slabším soupeřům. Chelsea je ale celkově vzato tým s velkou dominancí, byť to často spousta lidí přes ty kecy o betonu neviděla.

Reagovat
vilp

Asi jsem to nevyjádřil úplně šťastně. Letos sleduji téměř vše a je pravda, že umíte mít více ze hry než soupeř, ale kvalita této dominance a celkově hry na míči mi přijde spíš průměrná, hlavně když to porovnám s evropskou špičkou.

Reagovat
Svatej

Pořád přeháňka.

Reagovat
blade115

Jestli to nebude tím, že PL je ze všech těch soutěží nejvyrovnanejsi a týmy z chvostu tabulky nejezdí k favoritům jen obligátně odevzdat body... Dominance typu Juve v Itálii, Bayernu v Německu nebo dřív PSG ve Francii se v Anglii nikdy nedočkáme. Nebo alespoň ne v dohledné době. A to ty týmy mohou být sebelepší.

Reagovat
vilp

Možná z části, ale faktorů je rozhodně víc. A to i fakt, že na to prostě nemáte tým. Zápasy týmů v pohárové Evropě k tomu taky dávají pohled ještě z dalších úhlů. Jinak na ty poslední dvě věty si rád počkám, ale pokud to nedokáže Guardiola, tak asi nikdo. Zatím na to nemá tým.

Reagovat
Svatej

Ty ale odmítáš pochopit to, že na fungující a účelnou hru nepotřebuješ jen a jen absolutní top individuální kvalitu.

Jasně, je důležitý mít týmu hráče, kteří převyšují ostatní, ale jakmile tě trenér naučí deset různých útočných mechanismů a způsobů, jak přesně se dostat k brance soupeře od vlastní brány soustavou přesných náběhů a nahrávek, tak tím podstatně snížíš závislost na individuálním záblesku konkrétního jedince. Hlavně netuším, proč říkáš, že na to nemáme tým, když minimálně prozatím v tý lize naprosto dominujeme zápasům jak herně, tak výsledkově a to především s týmama mimo první čtyřku, kterým absolutně nedáváme čuchnout.

Jen tak pro zajímavost, těch bodů máme víc jak vy, čemu jinýmu chceš říkat dominování?

Reagovat
vilp

Já vůbec nechápu, co jako řešíš. Nebavím se tu o bodech v tabulce, ale herním stylu a kvalitě týmu. A proč? Kvůli Hazardovi. Vy hraje dobře a účelně, to je snad jasné, ale má pointa byla taková, že to Hazardovi ne úplně sedí, a proto má tolik výpadů. Nemá kolem sebe hráče na své herní a technické úrovni, jako by měl v Realu (kam by mohl potenciálně přestoupit, a o to tu přece šlo) či Bayernu (srovnání s Robbenem), a váš tým nehraje tak dobře technicky a po zemi jako tyhle mančafty. Eden tím pádem za zápas nemá tolik kontaktů s míčem, a to hlavně v prostoru, kde je s ním nejnebezpečnější, a taky kolem nemá spoluhráče, kteří by svým podobným stylem a herními kvalitami udělali z Hazarda ještě lepšího plejera.

"Ty ale odmítáš pochopit to, že na fungující a účelnou hru nepotřebuješ jen a jen absolutní top individuální kvalitu."

Tahle tvá domněnka je šíleně mimo.

Reagovat
Svatej

A ja netusim proc se snazis rozebirat nasi hru, kdyz nas evidentne nesledujes. Nase tvorba sanci spociva prave v kombinaci vedeny po zemi az do doby, kdy soupere prikovame k vapnu soupere a na tu tvou technickou alfa nadrazenost reaguju prave tim systemem. Kdybychom to nedelali dobre, tak se k vapnu ani nedostaneme, jelikoz nikdo z ty trojky vepredu neni zadnej tank, kterej udrzi nakop dopredu s 80 kilovym stoperem na zadech.

Kdyz mas Matice, kterej s micem neni zadny kopyto, byt ne na urovni Fabregase nebo treba Modriče, ale vi, ze urciti spoluhraci budou v momente jeho prijeti prihravky v predem dany pozici a nasledne po narazecce udelaji secviceny pohyb jinam, tak ani nemusis disponovat takovym talentem a mic tam dostanes uplne stejne jako to dovedou ti sikovnejsi.

Zijes v predstave, ze bez hracu, co jsou spicka na svym poste nejde hrat dobre kombinacne po zemi a prave to je uplne mimozni myslenka.

A to, ze byste z Hazarda mozna udelali lepsiho hrace jsem nikde nezpochybnil, naopak tu dokola vyvracim ten blud, co jsi vytvoril a dokola obhajujes.

Reagovat
Svatej

Blud ohledne herniho prednesu, at mame jasno.

Reagovat
vilp

Jinak blud je spíš většina těch tvých jmen.

Reagovat
Svatej

Buď konkrétní, když takhle frajeříš.

Reagovat
vilp

"Zijes v predstave, ze bez hracu, co jsou spicka na svym poste nejde hrat dobre kombinacne po zemi a prave to je uplne mimozni myslenka."

To je spíš opět tvoje mimózní domněnka. Pokud jde o vás, tak to jen prostě neděláte zdaleka tak dobře jako evropská špička, o které byla od začátku řeč. Naopak jste mnohem lepší v jiných aspektech hry. Sleduji pravidelně vás a vaše hráče a sleduji pravidelně Real a jejich hráče, takže si to umím porovnat.

Reagovat
Svatej

Tak teď už dokone zdaleka

Tu tvou špičku předpokládám máš za Bayern, Real a Barcu. Ty jsem měl tu čest v pár zápasech sledovat a i když hádám, že je mám nasledovaný asi tolik jako ty Chelsea, tak jsem z jejich výkonů nebyl odvařenej teda ani trochu.

Zejména výkon Barcy proti PSG nebo první poločas Realu na Valencii mi nepřišel jako nic, co bych měl považovat za špičku a i těch zbývajících zápasů, co jsem viděl, jsem teda neopznal nic, co by mělo být dle tvých slov ''zdaleka'' tak před náma, to je jen typická španělská arogance, která některý fandy týmů z PD postihla. Nehledě na to, že si sami fanoušci Barcelony i Realu a i dokonce toho Bayernu za poslední půlrok vcelku pravidelně na předvedenou hru stěžují.

Reagovat
vilp

Barcelona proti PSG, no jiný příklad jsem ani nečekal. Naopak Bayern proti Arsenalu nebo Real proti Neapoli jsi určitě neviděl. První poločas s Valencií byl náhodou herně slušný (i když ani nic úžasného hlavně díky individuálně slabšímu útoku, díky čemu tady vlastně Hazarda řešíme), jen jim nejhorší výkon Varana v sezoně daroval dva laciné góly a Real potom odešel hlavně s příchodem Balea.

To je pravda, já si taky stěžuji, hlavně na vyrovnanost výkonů. A co jako? Vaši fanoušci si nestěžují u té dle tebe dokonalé hry? Jinak to, že Chelsea sleduji, si tu klidně můžeš najít díky efsearch, komentáře tady mám skoro u každého zápasu.

Reagovat
Svatej

Stejne tak jsem nezminoval nase zapase s Evertonem nebo united jako protivahu, no a co jako?

Zaprve ja tu nemluvim o dokonaly hre, ja tu vyvracim to, ze mluvis o ty predvedeny hre jako o zdaleka horsi nez predvadi ta tvoje bezchybna topka, ktera dela svyma kombinacema po zemi i travu zelenejsi a za druhe si uprimne ani tolik stiznosti na hru nevybavuju. Prirozene prisly polocasy, kdy jsme nebyli nadseni z herniho projevu ( krasnej priklad treba zapasy s Tottenhamem ) ale jinak tu po vetsine zapasu podle me celkem prevlada spokojenost i pres to, ze je furt co zlepsovat. O zadny dokonaly hre nikdy nebyla rec, to jen ty jsi s tim zacal, ne ja.

Reagovat
vilp

Bezchybná ne, jen lepší. Jinak těch stížností na vaši hru tu bylo taky dost, ale kdo nechce, nevidí.

Reagovat
Svatej

Otazka uhlu pohledu.

Stiznosti bejvaly predevsim na jednotlivce za nektery konkretni chyby nebo za flakani, za hru zas tolik ne, kdyz jsme v x zapasech soupere nepustili poradne k brance, aspon podle ciste subjektiniho pocitu, pochopitelne si nemuzu pamatovat vsechno. Kazdopadne to nemam jak dokazat, tady se nikam uz nepohnem a uz jsme si stejne rekli vsechno

Reagovat
Svatej

Pred rokem-dvema doted Coman, R. Sanches, Gabriel Jesus, Gabriel Barbosa, Sane, Martial, Rashford, Kane, Ali, Pulisic, Iwobi, Dembele, Mbappe, Lemar a to mluvim jen o tech ofenzivnejsich pozicich a kaslu na hrace jako Weigl, Sule, Christensen apodobne. Kazdym rokem ti vyleti x ruznych talentu, nebo se nekteri drive objeveni zacnou vic rozvijet ( napr. Lukaku, Gnabry, B Silva nebo ted uz trochu starsi Salah ).

A s tou nasi hrou jsi vedle, mel bys to vic sledovat nez zacnes vynaset takhle prepisknuty soudy. Sanci si vytvarime kazdej zapas dost a i v tech hodne slabsich zapasech jako vcera jsme meli nakonec 4-5 super sanci. To ze nam tam nikdo neudela tri hrace soupere s prstem v prdeli neznamena, ze tam mame bandu drevaku pro kristovy rany.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bych řekl, že Chelsea diktuje tempo každým zápasem. Přijdou mi jako jediný tým, který nutí soupeře přizpůsobit se jejich stylu. Kolikrát soupeř prohraje, protože se snaží proti nim útočit a nebo prohraje, že se rozhodnou proti nim bránit. Tak či tak nejnepříjemnější soupeř...

Reagovat
Svatej

Většinu zápasů jsme naprosto dominantní tým, kterej soupeře nepouští z půlky, ale i v zápasech, kde hrajeme z hloubky, se cítíme dost pohodlně. Zatím to šlape perfektně.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea měla odjakživa nejmenší marodku a největší výdrž. Včerejší gol Hazarda byla absolutní špička, kterou si 99% týmů nedokáže vypracovat. Ta finální přihrávka... u většiny týmů by to zasekli, ale tohle byla fotbalová lahoda.

Co se tvého příspěvku týče. S titulem v lize si můžete přivést kohokoliv. James/Griezmann, jeden z nich určitě přijde. Otázka je, co bude s Courtoisem. Podle mě ho získáme my. V Conteho hře skvěle doplňuje zbytek skládačky. Ale zase má neskutečnou hodnotu. S výměnou za Jamese by to možná vyšlo.

Reagovat
blade115

To já se s tebou klidně vsadím, že ani jeden z nich nepřijde. Prostě to není Conteho styl, nakupovat takhle drahé hráče. O Jamesovi ani nejsem přesvědčen, že by mu to u nás sedlo. A zas tak suverénní samozřejmě taky nejsme, vždyť právě velké zápasy nijak extra nezvládáme, odkud pak plyne ta jistota, že v LM uspějeme? Já teda rozhodně nečekám, že bychom za rok v téhle jízdě pokračovali na obou frontách, pokles nutně přijde.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

On James umí bejt rychlejší, než se na první pohled zdá. Navíc je to skvělej technik a potřebuje jen pravdelně nastupovat. Což u nás za Ronalda a Balea nejde. Navíc dokáže rychle měnit pozice, má přesnou přihrávku a falšovanou střelu, nemluvě o jeho standardkách. Tohle bude ze strany Chelsea kauf, když ho získá.

Podle mě po Hazardovi nepůjdeme. Minimálně ne toto léto ještě. Bylo by to stejné jako s Jamesem.

Ohledně LM to odpoví až další sezona. Ale třeba MU jste brutálně zničili, Arsenal domácí zápas taky - ten venkovní jste si ještě zvykali na nového kouče. To samé se dá říct o prvním utkání s Liverpoolem, kde jste rozhodně nebyli horším týmem. To druhé jste měli vyhrát. Jako neproměnit penaltu, to promin, ale Liverpool si vůbec nic nevytvořil. Everton a City jste sfoukli jako malinu, Guardiolu dokonce venku a to byl luxusní zápas. Takže mě zajímá, z čeho jsi nejistej? Ted o víkendu nepochybuju, že nepřejdete přes MU. Nebude to takovej debakl nejspíš už, protože MU to pravděpodobně zavřou, ale postup z toho bude.

Reagovat
blade115

Nejistej jsem právě z těch prvních zápasů s Arsenalem a Live, z obou zápasů se Spurs a vlastně i z toho Anfieldu. Na kdyby se nehraje, prostě jsme všechny ty zápasy nevyhráli a často to nebyl ani zdaleka tak dominantní výkon jako proti slabším soupeřům. Spurs nás jednou totálně přejeli a jednou se jim to nepovedlo jen těsně. A teda k tomu si člověk může připočítat třeba to, že Conte přes veškerou dominanci v Itálii s Juve ani jednou v LM vyloženě neprorazil. A to je Juve podle mého navic ještě sehranejsi a kompaktnější tým. Nechci si připravovat půdu pro neúspěch nebo nás nějak podceňovat, jen budu stát nohama na zemi a neočekávat modré z nebe, když jsme se ještě ani neodrazili od země.

James je super hráč, o tom žádná, ale nevím, jestli se k nám hodí. On je spíš podhrot než křídlo a to my teď tak nějak nepotřebujeme. Griezmann by byl lepší, ale opět si nemyslím, že ho přivedeme. To spíš přijde nějaké ne tak světové jméno z Itálie typu Keita.

Reagovat
Busby babes

protoze se koukl na tabulku, videl jakej mate naskok, tak nahodil chvalozpev. navic teda ocividne vuidel vas vcerejsi zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen část zápasu.

Směješ se, protože jim závidíš, že vy na víc nemáte? Neber to zle, nestěžuji si na tebe. Měl jsem MU rád, ale zeptám se tě přímo - cožpak za ty prachy, co jste utratili, nejste schopní hrát lepší fotbal? 6. příčka za rekordní přestup? Já v tom týmu vidím tolik otazníků a nesouladu furt...

Reagovat
blade115

To je tady docela zvykem, počkej jen co bysme další zápas prohráli, tak už to bude "hmm, ten boj o titul by se ještě mohl zamotat" nebo "tak Conte očividně není zas tak dominantní" ...

Reagovat
Svatej

úplně přesně, tady určitej názor vydrží nejdýl během letní přestávky, kdy není šance ho nějakým způsobem hned shodit

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

jj, presne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

no a nie je doplnenia kadra hracmi ako James/Griezman podmienkou toho, aby sme zacali dominovat aj zapasyy proti velkym timom? v tych zapasoch sa ukazuje ta individualna kvalita ktora je na top timy potrebna, lebo tie timy pravidelne nebudeme porazat "len" zohranostou a premakanym hernym systemom

Reagovat
blade115

Pokud jde o mě, tak bych Griezmanna přivedl hned, tady jen říkám, že tomu jeho příchodu nevěřím.

Reagovat
kvasha16

fakt myslis ze Conte nespravi aspon jeden velky prestup v lete? v Juve to mozno nebol jeho styl, ale Juve na tom nebolo financne tak dobre ako my nie?

Reagovat
blade115

Higuaín by mohl vyprávět. Jako nevím, jak moc dobře na tom byli, ale na jednoho top hráče by to určitě dalo. Ale to je jedno, uvidíme, já budu jen rád, když někoho přivede.

Reagovat
smazaný uživatel

za tu LM

Reagovat
Svatej

Conte prej LM moc nesefuje, ale bylo by to skvely. Hrozne mi chybi zapasy LM, kde krom spanelu tahnou i tymy PL a SA.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
nani92

heh, škoda žiaľ, že proti nemu ide kurvička Béla, Erik Tomáš ho určite pripraví aký ostrý môže byť

Reagovat
EXoRcIsT

mali tam dat sulika a nicholsonovu by vlado dostal infarkt v priamom prenose

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=xKwfJKN98vY

lampard a cara o problemu pogba...

Reagovat
vladis271

ja mám pocit, že jemu veľmi vyhovovala talianska liga. Zatiaľ si nezvykol na intenzitu PL kde je každý hráč pri ňom min. o pol sekundy skôr. A vo veľkých záapasoch k tomu pridáva tlak ktorý vytvára aj on sám na seba, vid. NWD kde mal byť vylúčený mal červené oči celý zápas.

Reagovat
r.mrazik

i to je dost mozny...

uz minule jsem psal,ze se mi v tom 4231 nelibi a ze propada...je fajn,ze to vidi nekdo podobne...

on i v MU odehral nejlepsi zapasy jako levy stredni zaloznik v tom 433...vsak i diky carrickovi ta hra sla nahoru...

kdyz hraje uprostred Pogba,tak dost casto propada...coz je prekvapivy,kdyz prisel z italsky takticky ligy...

jsem zvedav na pristi sezonu...jak mu to pujde,protoze ta fotbalovost u nej opravdu nechybi

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
iamek

Reagovat
Carrick

První sezóna, bez letní přípravy. Nikdo snad nečekal, že hned v první sezóně a bez přípravy to bude nějaké extra terno. Půjde postupně strmě nahoru, tady jsem úplně klidný.

Reagovat
r.mrazik

snad jo...kazdopadne ty takticky veci a jeho propadavani pri hre nejsou veci sehranosti preci...

Reagovat
kvasha16

tak postupne alebo strmo?

Reagovat
off-olda
Reagovat
SunFells
Reagovat
off-olda

Ten jeho smích.

Reagovat
SunFells

Jj, tomu se směju

A ještě tomu, jak si novináři nejsou jistí, zda si dělá prdel, do té doby, než se začne sám řehnit.

Reagovat
blade115

https://youtu.be/9H5Z4-dDr1c

Tady je ještě výraznější...

Reagovat
Wat

Spíš jak v 9 vteřině nahodí ten výraz, než začne zase mluvit.

Reagovat
icemike

Reagovat
niflheim

Bendtner do Rosenborgu.

Reagovat
tony223
Reagovat
smazaný uživatel

Tajra Mindža se začíná splácet, za svou nehoráznou cigru aspoň odstavil Ibru, ten kluk bude legenda jako Matějovský

Reagovat
Busby babes

no tak ne ze by Kun na triple captain byl vylozene provar, ale jeste jeden gol to chtelo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele