27. kolo
04.03.2017 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Crystal Palace 0:2

Zdá se, že kouzlo Sama Allardyce začíná fungovat. Jeho svěřenci si připisují druhou výhru v řadě, když se jim trochu překvapivě podařilo vyloupit stánek West Bromwiche.

První šance hostů přišla po rohovém kopu, kdy si na centr Cabayeho naskočil Benteke, jehož hlavičku musel až na brankové čáře likvidovat u tyče stojící Brunt. Na druhé straně si zase chtěl penaltu vymodlit Rondón, píšťalka rozhodčího však zůstala správně němá. Víc toho už první půle nenabídla, kvalita předváděného fotbalu diváky rozhodně nenadchla.

Klíčový moment zápasů přišel v 55. minutě - to Cabaye našel nádherným křižným pasem Zahu, který si míč skvěle zpracoval za záda bránícího Brunta a přízemní střelou překonal Fostera v bráně domácích.

West Bromu se skutečně vůbec nedařilo, za zmínku tak stojí pouze slabá rána Chadliho, kterou Hennessey v pohodě zlikvidoval, nebo pokus Brunta, který byl pro změnu hrubě nepřesný.

Naopak na druhé straně předvedl parádní sólo Zaha, který se proháčkoval až před Fostera, kterého ale překonat nedokázal. Následnou dorážku Townsenda srazila obrana domácích na rohový kop. Definitivní tečku za utkáním pak udělal 6 minut před koncem Townsend, který u vlastního vápna vybojoval balón, na cestě k brance soupeře překonal dva obránce a celou akci zakončil parádní pumelicí na bližší tyč.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat
Noustress

celé zle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele