Premier League souhrn - 12. kolo

03.11.2007, 15:47, aktualizováno 05.11.2007, 23:16
Komentáře a souhrny
Arsenal ve šlágru kola remizoval s Manchesterem United a udržel se na čele tabulky Premier League. Na to se díky výhře ve Wiganu dotáhla Chelsea, vynikající formu potvrdil také Portsmouth, když vyhrál v Newcastlu. Stoprocentní domácí formu drží Manchester City, doma dále nezaváhaly Aston Villa, Fulham a Everton, druhé výhry v sezoně se opět nedočkal Tottenham, body se dělily i v zápasech Blackburn - Liverpool a West Ham - Bolton.

Arsenal FC - Manchester United 2:2

03.11.2007 13:45

Góly: 48. Cesc Fàbregas, 90. William Gallas - 45. William Gallas (vl.), 82. Cristiano Ronaldo

Kouzlo Emirates Stadium trvá, ačkoliv po devadesáti minutách domácí Arsenal s Manchesterem United prohrával. V nastaveném čase svůj tým zachránil William Gallas. Arsenal tak i po jedenáctém zápase zůstavá neporažen na čele tabulky Premier League.

Před výkopem panovala na Emirates Stadium atmosféra plna očekávání skvělého fotbalu a průběh zápasu diváky nezklamal. V první vážnější šanci se ocitl Emanuel Adebayor, ale svůj výskok na Clichyho centr načasoval špatně a hlavičkoval tak pouze nad břevno. Ve 23. minutě kapitán United Ryan Giggs vyzkoušel štěstí z dálky, ale přestřelil. Arsenal sice měl míč více ve svém držení, ale ještě po půlhodině hry svítila na jeho straně v kolonce střel na bránu nula. Poprvé se Edwin van der Sar zapotil až po Fabregasově přímém kopu do malého vápna, když reflexivně zasáhl proti Gallasově hlavičce. Když už se zdálo, že oba týmy půjdou do kabin za nerozhodného stavu, United udeřili. Z pravé strany poslal nízký centr Cristiano Ronaldo, míč trefil ve skluzu Rooney společně s Gallasem a byl to právě francouzský obránce, kdo míč tečí nasměřoval do Almuniovy brány.

Odpověď Gunners byla rychlá, diváci na ni ve druhé půli čekali jen tři minuty. Eboue poslal míč do pokutového území, ke střele se dostal Adebayor, Van der Sar ještě vyrazil, ale v následném závaru před bránou se nejlépe prosadil Cesc Fabregas. United branka zaskočila a byl to teď Arsenal, kdo dával hře tempo. V 57. minutě byl těsně před pokutovým územím hostí faulován Alexander Hleb. Cesc Fabregas z přímého kopu podstřelil zeď, ale míč šel doprostřed brány a Van der Sar tak stihl zasáhnout. United se vrátili do vedení v 82. minutě. Střídající Louis Saha vyslal parádní přihrávkou Evru, ten před vybíhajícím Almuniou posunul před branku na dobíhající dvojici spoluhráčů a Cristiano Ronaldo nemohl minout.

Domácí dychtili po vyrovnání a málem se ho dočkali už v 87. minutě, kdy Evra obranným odkopem ohrozil vlastní bránu. Už to vypadalo, že si Manchester přeci jen odveze z Londýna své deváté ligové vítězství v řadě, když přišla 91. minuta a Gallasův reparát. Po dalším závaru před Van der Sarem Francouz vypálil a přestože nizozemský gólman vyrazil, asistent správně postřehl, že již byl míč za čarou a bylo vyrovnáno

Arsenal tak na poslední chvíli zachránil jeden bod a rozjásal přes 60 000 diváků, kteří se přišli na utkání podívat. Manchester může být sice zklamán z toho, že ztratil vítězství tak pozdě, ale po průběhu zápasu je remíza spravedlivým výsledkem.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Chelsea FC 0:2

03.11.2007 16:00

Góly: 11. Frank Lampard, 18. Juliano Belletti

Chelsea sice nenapodobila výkon ze zápasu s Manchesterem City, ale z Wiganu si veze tři body za dvougólovou výhru, o které rozhodli už ve druhé desetiminutovce Lampard a Belleti. Pro brazilského obránce to byla vůbec první vstřelená branka v dresu Blues. Domácí fotbalisté tak prohráli již šesté utkání v řadě a klesli na příčky sestupu.

Tým Avrama Granta byl před utkáním jasným favoritem, a to také po celý zápas dokazoval, ovšem první vážnější šanci měl Wigan. Střelu Marcuse Benta vyrazil Petr Čech pouze k nohám Dennyho Landzaata, jehož dorážka však v síti neskončila. Potrestání této nevyužité stoprocentní šance přišlo v průběhu 11. minuty, kdy se po akci Wright-Phillipse dokázal prosadit Frank Lampard. I v druhém gólu měl malý anglický záložník prsty. Po jeho přihrávce prosprintoval Juliano Belletti více jak 50 metrů hřiště až k pokutovému území domácích, kde z hranice vápna nedal krásnou střelou Kirklandovi šanci. Wigan dva poměrně rychle inkasované góly hodně zarazily a pouze s jedním útočníkem na hřišti byl především v průběhu prvního poločasu téměř bezmocný. A tak po půl hodině hry zaúřadovala opět Chelsea a Wright-Phillips. Jeho střela z větší vzdálenosti však nakonec skončila v Kirklandových rukách.

Podobně jako na začátku prvního poločasu, tak i ve druhém byl Wigan blízko gólu. Koumas krásnou přihrávkou našel v pokutovém území Landzaata, jehož střelu z dobré pozice na poslední chvíli dokázali zblokovat hostující obránci. Zanedlouho dostal Koumas do šance pro změnu Benta, který byl v pokutovém území faulován Carvalhem, ale penalty se dožadoval neúspěšně. Také Chelsea mohla několikrát skórovat, jenže všechny její příležitosti zůstaly nevyužité.

Velkou pochvalu za dnešní zápas určitě zaslouží krajní záložníci Blues Malouda a Wright-Phillips, kteří svými průniky neustále zaměstnávali obranu Wiganu, ale také pečlivě bránili.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Tottenham Hotspur 1:1

03.11.2007 16:00

Góly: 52. Luke Young - 35. Darren Bent

Novému trenérovi Juande Ramosovi se premiéra na lavičce Kohoutů nevydařila podle představ. Tolik vytouženou a důležitou výhru si Tottenham nepřipsal ani v Middlesbrough, i přesto, že podobně jako proti Blackburnu šel do vedení už v prvním poločase. Tentokrát neprohrál, ovšem remíza 1:1 pro něj úspěch rozhodně neznamená.

Ramos překvapil už před zápasem, a to tím, že na hřiště poslal nezvyklou útočnou dvojici Defoe – Bent a na kraj zálohy postavil mladíčka Kevina-Prince Boatenga. První poločas nabídl oboustranně vyrovnaný fotbal. V 35. minutě Steed Malbranque našel v dobré pozici volného Benta, který střelou po zemi překonal Marka Schwarzera. Anglický útočník v závěru prvního poločasu pro změnu šanci připravil. Po jeho výborné přihrávce mířil mimo Defoe.

Také druhý poločas začali mnohem lépe Spurs. Lennonův pas odvrátil před číhajícím Defoem na poslední chvíli Andrew Taylor. První varování pro hosty přišlo v 49. minutě, kdy Paul Robinson vyrazil míč po Aliadierově hlavičce až z brankové čáry. O tři minuty později už byla anglická reprezentační jednička na dalekonosnou střelu Younga krátká a bylo vyrovnáno. V 58. minutě poslal na hřiště trenér Ramos kanonýry Berbatova s Keanem, ovšem Boro i nadále hře dominovalo a několikrát sahalo po třech bodech, jenže neúspěšně. Naopak velké štěstí měl v závěru utkání Mark Schwarzer, kterému tečovaná střela Lennona přistála na pravé tyči.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Portsmouth FC 1:4

03.11.2007 16:00

Góly: 16. Sol Campbell (vl.) - 8. Noé Pamarot, 9. Benjani, 11. John Utaka, 71. Niko Kranjčar

Takový začátek prvního poločasu určitě nečekal ani největší snílek hostujícího týmu. Už po jedenácti odehraných minutách hry totiž svítil na tabuli stav 3:0 pro Portsmouth a schylovalo se k velkému debaklu. Ovšem Newcastle dokázal rychle snížit a udělat z utkání alespoň vyrovnaný souboj, ve kterém však podlehl 1:4.

Většina domácích fanoušků zřejmě jen nevěřícně kroutila hlavou, když viděla, co jejich oblíbenci na hřišti předvádějí. Přesto první vážnější šanci měl právě Newcastle. Nenápadnou dělovku Smithe z velké vzdálenosti tečoval ještě jeden z hostujících obránců a James měl co dělat, aby jeho střelu vyrazil alespoň na roh. O poznání úspěšnější byl v 8. minutě Pamarot, který napřáhl zhruba z 25 metrů a trefil nádherně Harperovu šibenici. Neuběhla ani minuta a anglický gólman Magpies lovil míč ze své sítě podruhé. Velké chyby Cacapy dokázal využít prozatím nejlepší kanonýr Premier league Benjani Mwaruwari. Brazilský stoper ve službách Newcastlu podruhé zaváhal za pár okamžiků a opět z toho byl gól v síti Harpera, který dal do prázdné brány John Utaka.

Snížení přišlo v 16. minutě, kdy střelu Owena vyrazil James pouze ke svému spoluhráči Cambellovi, jenž si ji omylem sklepl do odkryté brány. Tentýž hráč byl ještě v prvním poločase velmi blízko své třetí letošní brance, ale jeho střelu z úhlu vyrazil skvěle chytající David James. Druhá polovina první půle byla o velmi vyrovnaném fotbalu bez výraznějších šancí a s několika zbytečnými fauly.

Všichni očekávali, že domácí fotbalisté dostanou Portsmouth ve druhém poločase pod tlak, ovšem vše nakonec bylo úplně jinak. Straky si vypracovaly jen minimum nadějných příležitostí, navíc jejich využití zůstalo nulové. Vyjímala se snad jen technická střela Owena z hranice šestnáctky. Ta však skončila rovnou v náruči gólmana Jamese. Tři body pro hosty pojistil v 71. minutě vlastní gól Taylora, jenž si míč do vlastní brány srazil po přímém kopu Kranjčara.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Reading FC 3:1

03.11.2007 16:00

Góly: 18. Simon Davies, 72. Clint Dempsey, 90. David Healy - 54. Kevin Doyle

Přestože byli přihlížející na Craven Cottage svědky hned pěti gólů, toho jednoho neuznaného, nedá se říct, že by pozorovali zrovna úchvatný zápas. Hra týmů Fulhamu a Readingu byla totiž po většinu hracího času hodně rozkouskovaná a nudná.

Hned z první šance utkání padl gól, o který se postaral v 18. minutě domácí Davies parádní střelou do horního růžku soupeřovy branky. Hosté kontrovali akorát solidní šancí Sonka a to bylo z první půle úplně vše.

Druhá půle byla sice na góly bohatší, nicméně stále poněkud nezábavná. Ihned po zahájení druhého dějství se o slovo přihlásil Lita z Readingu, ale branku, kterou vsítil, nemohl rozhodčí Mark Clattenburg uznat kvůli postavení anglického útočníka mimo hru. A tak se hosté dočkali až o pět minut později. Svou dobrou střeleckou formu z posledních zápasů potvrdil Ir Doyle a oživil naději hostí na tři body. Reading se opravdu snažil, ale nakonec měl namále. Ještěže sudí neodpískal penaltu po Duberryho hře rukou. Nakonec ale přeci jen Hahnemann kapituloval podruhé, když ho zblízka prostřelil nejlepší střelec domácích Dempsey. V 80. minutě aktivní Doyle hlavičkoval po pěkném pasu Shoreyho těsně vedle. Snahu hostů o vyrovnání definitivně utnul v poslední minutě Healy, jenž zkušeným zakončením docílil své první letošní ligové branky v desátém zápase. Zbytečnou kartu si o pár vteřin později vysloužil domácí Omozusi, ani jeho vyloučení ale nezabránilo Fulhamu ve vítězství nad Readingem 3:1.

Více informací k zápasu

Everton FC - Birmingham City 3:1

03.11.2007 16:00

Góly: 10. Yakubu Aiyegbeni, 90. Lee Carsley, 90. James Vaughan - 80. Olivier Kapo

Velice atraktivní podívanou s velkým množstvím pěkných útočných akcí přichystali divákům na Goodison Parku hráči Evertonu a Birminghamu. Nechyběl ani dramatický závěr, v němž vsítili domácí hned dvě branky a urvali tak vítězství nad Birminghamem 3:1.

Už v 6. minutě načal parádní fotbalové odpoledne spálenou šancí Yakubu, jehož pokus po překrásném centru zleva od Pienaara zblokoval hostující brankář Taylor. Ale už za tři minuty přišla úvodní branka zápasu. Akce jako přes kopírák, tentokráte však s bezchybnou koncovkou Yakuba a je to 1:0. Po necelé čtvrthodině hry pálil z levého rohu pokutového území Kapo, ale Howarda nezaskočil. Do konce poločasu ještě slabě střílel Carsley a na druhé straně se neujal ani pokus Jeromeho, do kabin šli tak šťastnější domácí s jednogólovým náskokem v kapse.

Druhý poločas načala zajímavá příležitost Yakuba, který si naběhl na centr Artety z přímého kopu, ale střelu neumístil ideálně. A když se ani o minutu později neprosadil Cahill Goodison Parkem to jen zahučelo. V 65. minutě to opět zkoušel Carsley dálky, protentokrát vystrašil Taylora poněkud víc, přesto gól nevstřelil. Z tlaku však Toffees gól nevytěžili, a tak zahřmělo na druhé polovině. Kapova hlavička po rohu McSheffreyho nabrala parametry nechytatelné po teči Phila Nevilla a bylo vyrovnáno, Goodison Park ztichl. Z tohoto šoku se ale liverpoolští oklepali velice brzy a začali opět soupeře tlačit. Nakonec to mohl být ale hostující McSheffrey, který však nepropálil spolehlivého Howarda. To, co přišlo poté, fanoušci Evertonu asi těžko pamatují. Když čtvrtý rozhodčí nastavil 4 minuty, naděje vyhrát tento zápas pro oba týmy ještě ožila. A z tohoto nastavení zvládli domácí vytěžit snad maximum. Nejprve po třech minutách si počkal na odražený míč po rohu svého týmu Lee Carsley a z hranice pokutového území nedal Taylorovi šanci. Kruté dílo pak dovršil brejkovým únikem střídající mladíček Vaughan.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Derby County 2:0

03.11.2007 16:00

Góly: 57. Martin Laursen, 61. Ashley Young

Krize Derby je po tomto kole opět o něco hlubší. Berani venku zase nedali branku, nezískali ani bod a v tabulce i nadále zůstanou poslední. Aston Villa od začátku utkání potvrzovala roli favorita, ovšem o vítězství rozhodla až v průběhu druhého poločasu po gólech Laursena a Younga.

Jako první zahrozili fotbalisté Derby. Howardova střela z voleje však letěla nad bránou Scotta Carsona. Villa ihned odpověděla stejnou mincí. Barryho centr napálil tvrdou ranou Knight a gólman hostů Bywater měl co dělat, aby jeho dělovku vychytal. Anglického gólmana ve službách hostí zaměstnával především mladík Gabriel Agbonlahor, a to nejen svými střelami, ale především akcemi, které vymýšlel pro své spoluhráče. Nejblíže gólu byl v 34. minutě Young, jehož dalekonosnou střelu Bywater s obtížemi alespoň vyrazil.

Do vedení poslal svůj tým v 57. minutě domácí zadák Laursen, který Barryho centr usměrnil hlavou. Tři body pojistil za malou chvíli záložník Young. I závěr utkání patřil Aston Ville, ta ovšem další gól nepřidala, a proto po závěrečném hvizdu rozhodčího slavila "pouze" dvougólovou výhru, ale hlavně zisk téměř povinných tří bodů.

Domácí fotbalisté se tak díky této výhře posunuli už na 9. místo, které okupují se ziskem 18 bodů, naopak Derby zůstává poslední s pouhými 6 body.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Liverpool FC 0:0

03.11.2007 18:15

Góly: -

Další zaváhání Liverpoolu se konalo na Ewood Parku, kde se také tak trochu počítalo s tím, že vážného adepta na titul domácí Blackburn pořádně potrápí. Také se tak stalo a Benitezovi hoši si odváží ze hřiště překvapení letošního ročníku Premier League jen bod za bezbrankovou remízu.

Diváci se na Ewood Parku dočkali první velké šance až po více jak půlhodině hry, kdy se po skvělém přistrčení hlavou od Santa Cruze dostal k balonu Bentley, v souboji tělo na tělo se zbavil Riiseho a řítil se sám na Reinu, v poslední chvíli však jakoby zazmatkoval a při zemi vystřelil mimo. Liverpool poprvé zahrozil až těsně před odchodem do šaten. Gerrard popotáhl míč středem hřiště, předal ho doleva Babelovi, jenž si přehodil balon na pravou nohu a vyslal na Friedela štiplavou střelu, s kterou si americký brankář poradil jen taktak. Ještě ve 45. minutě si na hrudi excelentně zpracoval míč Dunn a z necelých třiceti metrů napálil břevno, naneštěstí pro něj však tak, že se balon odrazil zpět do hřiště, nikoliv za brankovou čáru.

Přihlížející na stadionu v Blackburnu se nenudili ani v druhém dějství, přestože se opět gólu nedočkali. V 65. minutě volali domácí hodně hlasitě po penaltě. Po rohu se od Nelsena dostal míč k Ooijerovi, který zblízka trefil jen paži Carraghera a je otázkou, zda napálil tu část ruky anglického stopera, kterou by se v žádném případě nemělo hrát. Každopádně pokutový kop se nepískal a z následného rohu tak alespoň zahrozil Santa Cruz, trestuhodně však soupeřovu svatyni přehlavičkoval. Toto zaváhání paraguayského střelce mohl potrestat Gerrard, který po pěkné spolupráci s Kuytem nezamířil dostatečně k tyči a Friedela tak nepřekonal. Z následného rohu hlavičkoval nebezpečně Crouch, u tyče však za Friedela zaskočil Bentley a míč odkopl do bezpečí. V 86. minutě už ale americký brankář záskok nepotřeboval a vytáhl se s neskutečným zákrokem. Kuyt výtečně sklepl hlavou míč Gerrardovi, který někde okolo penaltového puntíku vypustil jedovatý half-volej, Friedel se ale položil na zem tak rychle jak jen mohl a neuvěřitelně svůj tým podržel a zabránil pohromě. V 88. minutě mohl díky vytrvalé práci Kewella střílet Kuyt, nizozemské křídlo však nemířilo přesně a přestřelilo soupeřovu klec.

Nervydrásající duel o přední příčky tabulky Premier League tak skončil spravedlivou remízou 0:0 a spokojenější s tímto výsledkem nakonec mohou být domácí Rovers, kteří s výborným Friedelem v zádech uhájili čistý štít opravdu jen o chlup.

Více informací k zápasu

West Ham United - Bolton Wanderers 1:1

04.11.2007 17:00

Góly: 20. George McCartney - 90. Kevin Nolan

Mizérie Boltonu pokračuje i po tomto kole. Tým trenéra Garyho Megsona nedokázal vyhrát ani na hřišti marodkou prořídlého West Hamu a nakonec byl rád, že vybojoval alespoň remízu. Bod na poslední chvíli zachránil Kevin Nolan, jenž se trefil až v nastaveném čase. Wanderers tak i po tomto kole zůstanou v sestupovém pásmu se sedmi body, naopak Kladiváři si upevní 11. místo.

West Ham otevřel skóre už ve 20. minutě, kdy se střelou z voleje prosadil mladý obránce George McCartney, pro kterého to byl vůbec první prvoligový gól v kariéře. Bolton v průběhu prvního poločasu hrozil především ze standardních situací, nejblíže gólu byl při dělovce Garyho Speeda, která letěla jen těsně mimo. Jinak diváci viděli poměrně vyrovnaný fotbal bez výraznějších gólových šancí.

Do druhé půle vletěl velmi aktivně Bolton a gólman Green se zapotil především při střele z voleje, kterou na něj vyslal agilní Speed. Anglický gólman jeho ránu se štěstím vyrazil na roh. V 65. minutě naopak zahrozil West Ham a hostující Gardner měl co dělat, aby na poslední chvíli odvrátil míč před dobíhajícím Colem. Když už vše nasvědčovalo tomu, že si domácí fotbalisté připíšou další tři body, přišlo něco, s čím už moc lidí nepočítalo. Přihrávku Lubomíra Michalíka dokázal v branku zužitkovat Kevin Nolan a zařídit tak svému týmu remízu.

Více informací k zápasu

Manchester City - Sunderland AFC 1:0

05.11.2007 21:00

Góly: 67. Stephen Ireland

Měl to být jednoznačný duel týmu z horních pater tabulky proti klubu z jejího dna. Manchester však nedokázal dlouhou dobu na výborně bránící obranu Sunderlandu cokoli vymyslet, ta dokázala odolávat až do 67. minuty, kdy se trefil Stephen Ireland. Citizens tak zůstávají letos i po tomto utkání na domácím hřišti neporazitelní, dokonce neztratili ani bod.

Sunderland svého soupeře v úvodní dvacetiminutovce přehrával, Citizens hru postupně vyrovnali, ale v prvním poločase bránu Craiga Gordona vážněji neohrozili a několikrát se museli strachovat právě oni, aby neinkasovali. První poločas nabídl plno nepřesných střel, ale hlavně žádné výraznější příležitosti. Za zmínku snad stojí pouze Elanova střela z velké vzdálenosti, která postrádala přesnost. Na druhé straně si obdobně vedl pro změnu Anthony Stokes, jehož hlavička zamířila jen těsně vedle tyče. Přesto mohl být hostující trenér Roy Keane spokojen, jeho tým předváděl během prvních 45 minut účinný fotbal, který dělal Manchesteru místy velké problémy.

Také do druhé půle vstoupili lépe hosté. Dlouhou dobu svého soupeře dokonce přehrávali, ovšem první a zároveň jediný gól utkání vstřelil v 67. minutě záložník Manchesteru City Stephen Ireland. Tomu po skvělém úniku poslal přesný centr bývalý reprezentant Anglie Darius Vassell a irský reprezentant tvrdou ranou z voleje nedal Gordovi šanci.

Více informací k zápasu
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Arsenal FC1183024:927
2.Manchester United1283121:627
3.Manchester City1281316:1325
4.Chelsea FC1273218:824
5.Portsmouth FC1264223:1322
6.Blackburn Rovers1164115:922
7.Liverpool FC1156017:621
8.Everton FC1261518:1419
9.Aston Villa1153316:1318
10.Newcastle United1152418:1717
11.West Ham United1143413:1015
12.Reading1241715:2613
13.Fulham FC1226416:1812
14.Birmingham City1232712:1811
15.Sunderland AFC1223712:219
16.Middlesbrough FC1223712:239
17.Tottenham Hotspur1215619:248
18.Wigan Athletic1222810:198
19.Bolton Wanderers1214711:187
20.Derby County121385:266

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (26)

Přidat komentář
HOST*hax

do pice..!!!man utd mel vyhra :(

Reagovat
HOST*

by si to nezaslouzil,remiza naprosto zaslouzena

Reagovat
HOST*Trky

Škoda no,ale doufám že nebude trvat dlouho než se UNITED dostanou před Arsenal

Reagovat
HOST*FF

Reagovat
Shevchenko

Ty vole ja se na to vyseru, ja na to uplne zapomnel a zapl jsem to az v 80 min. Nastesti dva goly jsem videl

Reagovat
HOST*HOST*HOST*

jj, to znám...

Reagovat
Shevchenko

Co ten Newcstle vyvádí ??

Reagovat
Shevchenko

Cacapa, myslím, že nebude dlouho trvat a na hřiště se podívá Rozehnal A 1:3

Reagovat
HOST*Alons0

hmm,v 15. minutě 1:3, to zas bude beztak 7:4

Reagovat
HOST*$trike.Lamps

POMPEYS and CHELSEA GO GO GO!!

Reagovat
Shevchenko

Nevím kdo byl spolukomentátor, jestli Luhový či někdo jiný, ale jeho Will Smith byl neuvěřitelný

Reagovat
HOST*andy conceicao

Palička myslím.. jinak to byl odporný anglický fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Spu*s a Litrpůl

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna su to BENJANI a OLIVIER KAPO...akoze ich hra sami nenormalne paci

Reagovat
HOST*andy conceicao

no super.. výsledky jsou správné! tak to má být. Navíc velice povedené goaly.. paráda

Reagovat
smazaný uživatel

je to táám !! :P konečně,už nemusim lízt kanálama ..

Reagovat
HOST*

pico ty curaci co cumej na fotbal a zoroven pisou ze padl gol bych kastroval...vy kokoti kohoto zajima ze na to koukate...sem snad bude psat i kdy ste si honili brka ne?

Reagovat
HOST*tottenham
Reagovat
HOST*1860

to je sakra rychlej borec..

Reagovat
smazaný uživatel

Pre chelsea je super ze arsenal a manu spolu remizovali

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

dalsi skvely vykon pompey!dekuji cacapa!

Reagovat
HOST*CFC

paráda, Arsenal s Manchestrem remizovali a my jsme 3.

http://s1.darkpirates.cz/c.php?uid=57254

Reagovat
smazaný uživatel

a to ešte remizoval aj Liverpool

Reagovat
HOST*bruce

koukám, že tady blbost jenom kvete....

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

a ty jsi okvětní lístek..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele