12. kolo
05.11.2007 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Manchester City - Sunderland AFC 1:0

Měl to být jednoznačný duel týmu z horních pater tabulky proti klubu z jejího dna. Manchester však nedokázal dlouhou dobu na výborně bránící obranu Sunderlandu cokoli vymyslet, ta dokázala odolávat až do 67. minuty, kdy se trefil Stephen Ireland. Citizens tak zůstávají letos i po tomto utkání na domácím hřišti neporazitelní, dokonce neztratili ani bod.

Sunderland svého soupeře v úvodní dvacetiminutovce přehrával, Citizens hru postupně vyrovnali, ale v prvním poločase bránu Craiga Gordona vážněji neohrozili a několikrát se museli strachovat právě oni, aby neinkasovali. První poločas nabídl plno nepřesných střel, ale hlavně žádné výraznější příležitosti. Za zmínku snad stojí pouze Elanova střela z velké vzdálenosti, která postrádala přesnost. Na druhé straně si obdobně vedl pro změnu Anthony Stokes, jehož hlavička zamířila jen těsně vedle tyče. Přesto mohl být hostující trenér Roy Keane spokojen, jeho tým předváděl během prvních 45 minut účinný fotbal, který dělal Manchesteru místy velké problémy.

Také do druhé půle vstoupili lépe hosté. Dlouhou dobu svého soupeře dokonce přehrávali, ovšem první a zároveň jediný gól utkání vstřelil v 67. minutě záložník Manchesteru City Stephen Ireland. Tomu po skvělém úniku poslal přesný centr bývalý reprezentant Anglie Darius Vassell a irský reprezentant tvrdou ranou z voleje nedal Gordovi šanci.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*Martin

zápas se hraje v pondělí (www.mcfc.co.uk) a dává ho galaxie !

Reagovat
HOST*bary72

ManCity se už z porážky v minulém kole otřepali a schytá to nováček. Tip 3:1.

Reagovat
HOST*roman

City vyhra a dufam ze uz bude chytat Isaksson tip 3:0.caff

Reagovat
HOST*s.a.f.c

tip .1:2..SUNDERLAND GOOO!!!!!!

Reagovat
HOST*

ty debilééé

Reagovat
HOST*Devil

0:6 by bylo dobry , ale ted tomu asi tak uz nebude ! Tip- 1:0

Reagovat
HOST*Martin

Dnes beru jen výhru,vše ostatní nepřichází v úvahu ! vzhledem k tomu, co prohlásil v týdnu eriksson... tak večer uvidíme. po dnešku bychom opět mohli být třetí, už se to tam zahušťuje ! kdo dá góly, nevím, ale už by se mohl projevit někdo jiný než eláno. tak čus večer !!

Reagovat
HOST*Martin

Tak, jak víte tv galaxie vybouchla, po zjištění proč nejde mi bylo řečeno, že nejde v celé republice a i na slovensku. zápas sem viděl až od 60.min., v té době obraz naskočil. viděl sem to nejdůležitější, hezkou branku irelanda, ale to bylo z naší strany vše. souhlasím s pozápasovým komentářem na tv, vyhrál ne lepší,. ale efektivnější tým. pořád tam vidím mezery, podle mně nám chybí lepší střed obrany (pravý bek corluka je vynikající!) i zálohy.od útočníků také čekám větší důraz a tah směrem k brance. sestava dle mé úvahy nebyla dobře poskládaná, ale od toho je tam sven a spol. jinak tři body samozřejmě beru, teď nás čeká utkání pravdy s "pompey".

čus !!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele