12. kolo
04.11.2007 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

West Ham United - Bolton Wanderers 1:1

Mizérie Boltonu pokračuje i po tomto kole. Tým trenéra Garyho Megsona nedokázal vyhrát ani na hřišti marodkou prořídlého West Hamu a nakonec byl rád, že vybojoval alespoň remízu. Bod na poslední chvíli zachránil Kevin Nolan, jenž se trefil až v nastaveném čase. Wanderers tak i po tomto kole zůstanou v sestupovém pásmu se sedmi body, naopak Kladiváři si upevní 11. místo.

West Ham otevřel skóre už ve 20. minutě, kdy se střelou z voleje prosadil mladý obránce George McCartney, pro kterého to byl vůbec první prvoligový gól v kariéře. Bolton v průběhu prvního poločasu hrozil především ze standardních situací, nejblíže gólu byl při dělovce Garyho Speeda, která letěla jen těsně mimo. Jinak diváci viděli poměrně vyrovnaný fotbal bez výraznějších gólových šancí.

Do druhé půle vletěl velmi aktivně Bolton a gólman Green se zapotil především při střele z voleje, kterou na něj vyslal agilní Speed. Anglický gólman jeho ránu se štěstím vyrazil na roh. V 65. minutě naopak zahrozil West Ham a hostující Gardner měl co dělat, aby na poslední chvíli odvrátil míč před dobíhajícím Colem. Když už vše nasvědčovalo tomu, že si domácí fotbalisté připíšou další tři body, přišlo něco, s čím už moc lidí nepočítalo. Přihrávku Lubomíra Michalíka dokázal v branku zužitkovat Kevin Nolan a zařídit tak svému týmu remízu.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*bary72

Doufám, že Kladiváři Bolton sestřelí. Tip 3:1.

Reagovat
HOST*

jedenoznacny tip 3:0

Reagovat
HOST*Devil

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele