12. kolo
03.11.2007 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Aston Villa - Derby County 2:0

Krize Derby je po tomto kole opět o něco hlubší. Berani venku zase nedali branku, nezískali ani bod a v tabulce i nadále zůstanou poslední. Aston Villa od začátku utkání potvrzovala roli favorita, ovšem o vítězství rozhodla až v průběhu druhého poločasu po gólech Laursena a Younga.

Jako první zahrozili fotbalisté Derby. Howardova střela z voleje však letěla nad bránou Scotta Carsona. Villa ihned odpověděla stejnou mincí. Barryho centr napálil tvrdou ranou Knight a gólman hostů Bywater měl co dělat, aby jeho dělovku vychytal. Anglického gólmana ve službách hostí zaměstnával především mladík Gabriel Agbonlahor, a to nejen svými střelami, ale především akcemi, které vymýšlel pro své spoluhráče. Nejblíže gólu byl v 34. minutě Young, jehož dalekonosnou střelu Bywater s obtížemi alespoň vyrazil.

Do vedení poslal svůj tým v 57. minutě domácí zadák Laursen, který Barryho centr usměrnil hlavou. Tři body pojistil za malou chvíli záložník Young. I závěr utkání patřil Aston Ville, ta ovšem další gól nepřidala, a proto po závěrečném hvizdu rozhodčího slavila "pouze" dvougólovou výhru, ale hlavně zisk téměř povinných tří bodů.

Domácí fotbalisté se tak díky této výhře posunuli už na 9. místo, které okupují se ziskem 18 bodů, naopak Derby zůstává poslední s pouhými 6 body.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*bary72

Mohli by se naši Berani chytit a odčinit domácí prohru z minulého kola. Aston Villa už přitom doma 2x prohrála. Šance tady určitě je. Tip 1:1. DERBY !!!!!!!!

Reagovat
HOST*s.a.f.c.

to by mohly ..hrat vsechny zapasy jak proti Newcastlu..to sem fakt cumel ...fandim Sunderlandu ..ale berani by se mohly chytit ..udrzet ..

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Jacob

Chjoo, zase prohra, příští zápas doma už je prohra nepřípustná

Reagovat
HOST*s.a.f.c

sakra ..to bude jak minulou sezonu s Watfordem...jasná vec ..

Reagovat
HOST*bary72

Tak venku máme teda katastrofální bilanci. Zatím se bodově ještě držíme v kontaktu, ale chce to zlepšit, aby se polovina soutěže nemusela dohrávat z povinnosti !!!!!!!!!!!! DERBY COUNTY jedeme !!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele