12. kolo
03.11.2007 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Middlesbrough FC - Tottenham Hotspur 1:1

Novému trenérovi Juande Ramosovi se premiéra na lavičce Kohoutů nevydařila podle představ. Tolik vytouženou a důležitou výhru si Tottenham nepřipsal ani v Middlesbrough, i přesto, že podobně jako proti Blackburnu šel do vedení už v prvním poločase. Tentokrát neprohrál, ovšem remíza 1:1 pro něj úspěch rozhodně neznamená.

Ramos překvapil už před zápasem, a to tím, že na hřiště poslal nezvyklou útočnou dvojici Defoe – Bent a na kraj zálohy postavil mladíčka Kevina-Prince Boatenga. První poločas nabídl oboustranně vyrovnaný fotbal. V 35. minutě Steed Malbranque našel v dobré pozici volného Benta, který střelou po zemi překonal Marka Schwarzera. Anglický útočník v závěru prvního poločasu pro změnu šanci připravil. Po jeho výborné přihrávce mířil mimo Defoe.

Také druhý poločas začali mnohem lépe Spurs. Lennonův pas odvrátil před číhajícím Defoem na poslední chvíli Andrew Taylor. První varování pro hosty přišlo v 49. minutě, kdy Paul Robinson vyrazil míč po Aliadierově hlavičce až z brankové čáry. O tři minuty později už byla anglická reprezentační jednička na dalekonosnou střelu Younga krátká a bylo vyrovnáno. V 58. minutě poslal na hřiště trenér Ramos kanonýry Berbatova s Keanem, ovšem Boro i nadále hře dominovalo a několikrát sahalo po třech bodech, jenže neúspěšně. Naopak velké štěstí měl v závěru utkání Mark Schwarzer, kterému tečovaná střela Lennona přistála na pravé tyči.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*bary72

Kohouti zabodují, nové koště přece dobře mete. Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele