Premier League - preview dohrávek tohoto týdne

23.04.2019, 08:49, aktualizováno 24.04.2019, 08:18
Previews
Arsenal o víkendu prohrál s Crystal Palace a ztracené body potřebuje získat zpět na půdě Wolverhamptonu. O ještě více půjde ve druhé středeční dohrávce, ta přinese manchesterské derby mezi United a City...
Wolverhampton Wanderers - Arsenal FC  (středa 20:45)
Zatímco se ve středu večer budou zraky fotbalové veřejnosti upírat k prestižnímu a veledůležitému manchesterskému derby, o čtvrthodinu dříve ve 20:45 započne i další ligová dohrávka mezi Wolverhamptonem a Arsenalem. Také v tomto měření sil mají oba celky v závěru sezony stále výraznou motivaci bodovat, neboť domácí usilují o sedmou příčku s možností pohárové kvalifikace, zatímco londýnský klub zůstává ve hře o umístění mezi nejlepší čtyřkou.

Tým Unaie Emeryho měl zdánlivě k zajištění kvalifikace do příštího ročníku Ligy mistrů nakročeno, jenže víkendové utkání proti Crystal Palace nečekaně ztratil a prohrou 2:3 nepotvrdil výtečnou formu na Emirates Stadium. Venku naopak Kanonýři povětšinou předváděli sotva poloviční výkony, což výsledkově napravila výhra proti Watfordu, ovšem Hornets takřka celé utkání odehráli v oslabení, a přesto mocně sahali po remíze.

Zmíněný zpackaný duel s Crystal Palace se i po zápase rozebíral především s ohledem na netradiční sestavu Arsenalu plnou náhradníků, ovšem největším viníkem byl paradoxně nejdražší obránce klubové historie Shkodran Mustafi, jehož lapsus za nerozhodného stavu dopomohl Wilfriedu Zahovi strhnout vedení na stranu hostí, kteří záhy zaraženého protivníka dorazili třetím gólem. Přestože se nyní po odpykání karetního trestu vrací do hry Sokratis Papastathopoulos, je možné, že si Mustafi místo v základní sestavě podrží. Kapitán Laurent Koscielny by totiž v případě vlastní účasti nastoupil již do pátého zápasu v rozmezí pouhých třinácti dní, což ve věku 33 let s ohledem na blížící se semifinále Evropské ligy a závěrečná ligová kola může být z Emeryho pohledu až příliš velký risk.

Navzdory překvapivé ztrátě však španělský trenér Arsenalu věří, že boj o Ligu mistrů jeho tým zvládne: "Záleží i na ostatních týmech, ale pokud budeme vítězit, máme to ve vlastních rukou." Kanonýrům v tomto ohledu pomohly ztráty Chelsea i Manchesteru United, a tak severolondýnský klub ztrácí na čtvrté místo se středečním zápasem k dobru pouze jediný bod.

Ani Wolverhampton se v poslední době nenachází v ideálním rozpoložení. Od bolestné porážky v semifinále FA Cupu totiž Nuno Espírito Santo nedokázal na lavičce Wolves zaznamenat jediné vítězství, když nejprve podlehl Southamptonu a poté uhrál pouze remízu s trápícím se Brightonem. Wolves však po celou sezonu platí za tým, který předvádí lepší výkony proti soupeřům ze špičky tabulky, což dokládají vítězství nad Tottenhamem, Manchesterem United i Chelsea, ostatně i proti Arsenalu jejich duel v Londýně skončil dělbou bodů a hosté měli po valnou většinu utkání k vítězství blíže než favorit.

Dobrou zprávou pro domácí je vyprázdněná marodka, zato Arsenal se stále potýká s četnými absencemi. Emery před zápasem odmítl komentovat stav Granita Xhaky, jenž minulé kolo zcela vynechal, a mimo hru zůstávají i další záložníci jako Ramsey či Suárez.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jonny - Jiménez, Jota
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Mustafi, Sokratis, Monreal - Maitland-Niles, Torreira, Guendouzi, Kolašinac - Mchitarjan, Iwobi - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.96 - 3.51 - 2.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Manchester City  (středa 21:00)
Manchester derby je pokaždé speciální. Obrovský náboj, zpravidla vyrovnaná hra a napětí až do posledních minut. Ani vzestup Citizens v nedávných letech nepřevážil tyto důležité duely na jednu či druhou stranu. Nyní jde navíc ještě o něco víc. Zatímco hráči City musí vyhrát, aby si uchovali pole position v boji o titul, United nutně potřebují tři body, aby ještě měli naději na umístění v top čtyřce tabulky.

O tu do jisté míry Rudí ďáblové přišli o víkendu, kdy byli za nedůstojný výkon potrestáni nedůstojným výsledkem v zápase s Evertonem. 4:0 bylo podle mnohých dokonce i milosrdné skóre a Ole Gunnar Solskjaer nešetřil silnými slovy. Manchester United se po jeho příchodu obdivuhodně zvedl, jakmile však norský trenér podepsal trvalý kontrakt, začalo se všechno kazit.

Konec v Lize mistrů se proti Barceloně okolo geniálního Messiho dal čekat, horší už jsou ale domácí výsledky. Vždyť suma sumárum prohráli Red Devils šest (!) z posledních osmi zápasů. Debakl na hřišti Evertonu byl jen vyvrcholením. No, tohle věru není zrovna ideální čas na městské střetnutí...

Man City má totiž famózní formu, kterou ani nešťastné vypadnutí z Ligy mistrů příliš nenarušilo. V Premier League opanovali Agüero a spol. už deset zápasů v řadě a zpevnili především obranu. Tři inkasované branky jsou toho důkazem. O to víc šokující je stejný počet obdržených gólů v odvetě LM, kdy jindy precizní Laporte nepochopitelně hořel. Ale to už je historie...

Teď se Citizens můžou soustředit na uhájení ligového titulu a možná i zisku domácího treblu. Kromě Premier League si brousí zuby i na FA Cup. Úspěch v derby by byl dobrým vstupem do závěru sezóny - a vězte, že tak velký favorit ještě na Old Trafford v historii Premier League nepřijel. Alespoň podle kurzů sázkových kanceláří, které na výhru United vypisují kurzy od 6,5:1 až do 7:1.

Solskjaer se bude muset obejít bez zraněného Phila Jonese, zatímco Luke Shaw se vrací po stopce za karty. Fit by mohl být i Ander Herrera. Pep Guardiola nemůže využít klíčového záložníka Kevina De Bruyneho, ale jinak má k dispozici kompletní kádr.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Lindelöf, Smalling, Shaw - McTominay, Matić, Pogba - Lingard, Lukaku, Rashford
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Zinchenko - B. Silva, Fernandinho, D. Silva - Sterling, Agüero, Sané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.84 - 4.66 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Southampton FC  (úterý 20:45)
Už poměrně daleko od sestupových pozic se nacházejí hráči Southamptonu, jež nyní čeká náročná úloha. Míří na půdu celku s opačnými starostmi, Watford má ze všech týmů nejlepší výchozí pozici v boji o sedmé místo, které může znamenat evropské poháry.

Hornets drželi od konce minulého roku šest zápasů trvající sérii bez domácí porážky, ta skončila až minulý víkend proti Arsenalu. Reparát ale složili na jedničku a relativně v klidu zvládli další výjezd na půdu Huddersfieldu, kde zvítězili zásluhou dvou Deulofeuových branek. Španělský útočník skóroval ve svých devíti předchozích představeních hned osmkrát a je tak hlavním motorem ofenzivy Sršní, kterou potřebují především v momentech, kdy se jim vzadu nedaří. Důkazem o tom budiž fakt, že již v osmi po sobě jdoucích utkáních nedokázaly udržet čisté konto. Domácí se znovu musí obejít bez potrestaného kapitána a nejlepšího kanonýra Deeneyho, obavy navíc panují i nad startem Pereyry.

"Abych byl upřímný, radši se soustředím na náš další zápas. Musíme se zotavit a pokusit se připravit tak dobře, jak jen to bude možné. To je jediný způsob. Na konci sezóny můžeme dosáhnout něčeho velmi speciálního," tvrdí manažer Javi Gracia.

Saints se ještě před pár koly nacházeli na sestupových příčkách, zlepšenými výsledky z poslední doby ale předskočili Cardiff i Brighton a na osmnáctou příčku mají nyní náskok pěti bodů, k tomu zápas k dobru. Naposledy sice po hattricku Péreze podlehli Newcastlu, od začátku března ale dokázali porazit Spurs, Seagulls i Wolves. Co se ale Svatým nedaří, to jsou střety na hřištích protivníka - v těch totiž prohráli třikrát z posledních čtyř pokusů. V ofenzivě by mohli hosté vsadit na Austina, jenž ve třech minulých startech proti Watfordu hned čtyřikrát skóroval. Absentovat možná červenobílým bude Vestergaard, plně k dispozici už by měl být Lemina.

Southampton se nemůže uspokojit s předchozí nadějnou formou a potřebuje znovu bodovat. "Stále jsme v problémech, jistě. Cesta za záchranou pro nás bude nadále náročná. Nyní je ten okamžik, kdy musíme zvednout hlavy, protože jsme podle mě sehráli velmi dobré zápasy a zasloužili si získat body," je přesvědčen lodivod Ralph Hasenhüttl.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Janmaat, Kabasele, Cathcart, Masina - Hughes, Capoue, Doucouré, Pereyra - Deulofeu, Gray
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Valery, Bednarek, Yoshida, Bertrand - Lemina, Romeu, Hojbjerg, Armstrong - Long, Redmond
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.46 - 3.47
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Brighton & Hove Albion  (úterý 20:45)
Tottenham má blízko k tomu, aby si pojistil třetí místo a účast v Lize mistrů pro příští sezónu. V jednom z posledních utkání sezóny hostí doma Brighton, který má naopak plné ruce práce se záchranou.

Po trojboji proti Manchesteru City si Kohouti mohou konečně "oddechnout". Náročnou sérii zápasů proti Citizens zvládl Tottenham slušně, když v Lize mistrů sprovodili ostrovního rivala ze soutěže a sám postoupil do semifinále, kdy vyzve nizozemský Ajax Amsterdam. V Premier League už to tak slavné nebylo. Spurs v Manchesteru prohráli, avšak příliš smutnit nemusí, jelikož ztratili i další sokové, kteří bojují o postup do Champions League.

Zatímco Manchester United utrpěl čtyřgólový debakl na Evertonu, Arsenal taky v tomto směru nelenil a doma nečekaně podlehl v londýnském derby Crystal Palace. Uvedené výsledky jsou samozřejmě vodou na mlýn Kohoutů, kteří tak nadále drží třetí příčku. Tu si podrží i v případě tříbodového zisku nad Brightonem.

A přesně v to doufá i manažer Tottenhamu Mauricio Pochettino. "Je v našich rukách, abychom udrželi první čtyřku a probojovali se pro příští sezónu do Ligy mistrů. Následující dvě utkání jsou pro nás klíčová, a pokud je zvládneme, bude vše záležet jen na nás. Musíme teď být silní a v úterý získat tři body," řekl lodivod Spurs.

Také Brighton má v závěru sezóny stále o co hrát. Dlouhou dobu se přitom zdálo, že racci se utáboří v klidném středu tabulky, ovšem po novém roce jim to moc nejde. Rázem se tak Seagulls propadli až na sedmnácté místo, jen o jednu příčku před sestupovým pásmem. Navíc důležitý zápas před týdnem proti osmnáctému Cardiffu svěřenci Chrise Hughtona prohráli a na velšský celek mají nic nezaručující tříbodový náskok.

Rackům navíc v úterý bude dost možná chybět záložník Davy Pröpper, jenž si v minulém kole proti Wolverhamptonu poranil stehenní sval. Také kapitán Bruno není zcela fit, v jeho případě by ale nemělo jít o nic vážného. Jistá je naopak neúčast Anthony Knockaerta, jenž má stále disciplinární trest. Tottenhamu bude scházet Harry Kane, mezi tři tyče by se pak po jednozápasové pauze mohl vrátil Hugo Lloris.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.33 - 13.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC35277179:2088
2.Manchester City34282487:2286
3.Tottenham Hotspur342211164:3567
4.Chelsea FC35207859:3867
5.Arsenal FC34206868:4366
6.Manchester United34197863:4864
7.Everton FC351471450:4449
8.Watford FC341471349:4949
9.Leicester City351461548:4748
10.Wolverhampton Wanderers341391241:4248
11.West Ham United351271644:5443
12.Crystal Palace351261743:4842
13.Newcastle United351181635:4441
14.AFC Bournemouth351251849:6241
15.Burnley FC351171744:6240
16.Southampton FC34991640:5736
17.Brighton & Hove Albion34971832:5334
18.Cardiff City35942230:6531
19.Fulham FC35652433:7623
20.Huddersfield Town35352720:6914

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1032)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Spurs nutně potřebují výhru a moje fanta potřebuje aby se tripple C Sonny urval ze řetězu. 3:0 Sonny hattrick!

Reagovat
madridcan

Gratulujem za ciste konto

Reagovat
vladis271

Kedy ma ole tlacovku?

Reagovat
smazaný uživatel

po ranní kávě možná měl

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

nechtel by ten jeden zapas jit koucovat SAF? mozna by stacil i Mou ten by dal dvojtej autobus

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zapas a zapas s Bourhemountom ked Spurs zvladnu tak si myslim ze top4 je jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo s Bournemouthom? Podľa mňa ak sa vyhrá proti Brightonu a v sobotu proti WHU tak by to mohlo stačiť. Ale pri Tottenhame nikdy nevieš.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nepočítá s vyhrou nad WHU pro které to zas bude letošní cup final.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. To vyzerá na upotenú remízu jak minulú sezónu doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že na novém stadiónu už budeme letos stoprocentní a do nové sezóny si přineseme auru domácí Tvrze.

Reagovat
r.mrazik

4 kola do konce...

jak tipujete prvni ctyrku?

city,liver,slepice a arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

City, pool, Spurs, United. Doufám.

Reagovat
r.mrazik

hm,my tam mame jeste tu prohru se City,takze nam nejspis ostatni odskoci...takze nam moc neverim

Reagovat
ElectrickMann

srarsenal venku leicester, wolves, burnley = 0 bodů

Reagovat
afc

Nefetuj.

Reagovat
ElectrickMann

tak 2 body

Reagovat
afc

5 by malo byť reálnych a také Burnley už v poslednom kole nebude mať o čo hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

5 bude málo

Reagovat
afc

+3 body doma, takže to máš 8. To by snáď málo stačiť.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jen za předpokladu, že Chelsea neudělá 9b (a my to nějak nezesloníme). Mohlo by...

Reagovat
Nikikrew

Chelsea nevyhra na OT, navyse hraju este doma s dobrym Wattfordom a v Leicestru. Ak vyhrame 2 away zapasy z troch, doma porazime Brighton, mali by sme sa tam dostat

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze lisky a vlci budou dost tezky souper

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, s těma Toffees jste to dojebali.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
GarethBaleCZ

City, Liverpool, Spurs, Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea už len tri zápasy.

Ja tipujem City, Liverpool, Tottenham, Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Což v kombinaci s vyhrou Chelsea v EL je teda nepěkný scénář.

Reagovat
R22

City, LFC, Spurs a čtvrtý asi MU

Reagovat
smazaný uživatel

No já ty United napsal jako přání, ale on jim fakt někdo i doopravdy věří? Ti vypadaj celkem v hajzlu.

Reagovat
PP

víra a skutečnost jsou dvě zcela rozdílné věci.. A v této válce kriplů MU, Arsenal a Chelsea bude rozhodovat náhoda.. u nás zdravý kádr.. takže vlastně taky náhoda..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PP

City - Pool - Spurs jsou jasní.. i když, finiš slepic bývá legendární..

Neprohrát teď doma s CP, tak by jsme byli velcí favoriti, takto to je nahovno, pač s Wolves a Foxes to vidím za 0 bodů.. Potřebujeme, aby Chelsea a MU byli ještě větší tragédi jak my, což klidně může být.

Reagovat
vladis271

Liverpool, city, spurs, arsenal.

Nvm ci je to viera, ale vy po tej katastrofe s evertonom v kombinacii toho, ze je to derby a ziva nadej na B4 tam budete musiet nechat zajtra poslednu kvapku potu.

Reagovat
Y.N.W.A

prosím, ať to tak je!

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

To už museli s Evertonem a jak to dopadlo...na to bych fakt nespoléhal...

Reagovat
Luc-Luc

taky bych to tak videl, hlavne, pokud nedame titul, tak at aspon nema United a Chelsea pristi rok CHL

Reagovat
Kixi Syhimour

Tipuji to samé jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool, ManCity, Tottenham, ManUnited

Reagovat
smazaný uživatel

Riyad Mahrez by po pouhém roce opět mohl změnit dres. Alžírský křídelník prý není spokojený s hracím časem v Manchesteru City

Reagovat
Greny

a co čekal?

Reagovat
Luc-Luc

to cekal co, ze bude hrat zaklad ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak D. Silva už mladší nebude a přes B. Silvu to zas takové sci-fi nebylo. Proč by si nemhl myslet na základ. U hráče za 60mega by se to celkem dalo čekat.

Reagovat
Luc-Luc

ja jsem myslel, ze Mahrez hraje vys nez D.Silva, na Sterlingove pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy som ho nemal rad.. dufam, ze vypadne

Reagovat
Mastný Chobot

bral by som, stále

Reagovat
Kincl

OT: Tento týden to vypukne END GAME!! :D Dá to v tržbách Avatara?

Reagovat
Gunner14

Konečně ta kokotina skončí

Reagovat
Swarley

Mají ještě v zásobě hromadu postav, ale jako už by to chtělo posunout někam dál a natočit pořád to stejné dokola...

Reagovat
Swarley

* netočit

Reagovat
Godwinson

Reagovat
r.mrazik

vsak stylem filmu pojedou porad jedno a to same...delaji to uz roky,menit to nebudou

zalezi spis jestli ty postavy budou zajimave...ze to bude genericky prumer je jasna vec uz ted

Reagovat
Swarley

Souhlas, nepřesně jsem to napsal, posunout dál jako k jinému typu filmu a už se vyprdnout na tyhle komiksarny, protože to bude přesně, jak píšeš...

Reagovat
r.mrazik

oni tohle pojedou porad dal...vynasi jim to neskutecny prachy

ted zacali mrvit star wars...jeste chvili a zacne mysak mrvit indiana jonese a pak xmeny a dalsi filmy od Foxe...

mysak je filmovy prumerny peklo...

Reagovat
smazaný uživatel

karel by s tebou nesouhlasil...

Reagovat
r.mrazik

Karel z moviezone??

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, že je to jeden jedinej posiženej karel, kterého všichni známe

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

copak?

Reagovat
patas92

Karel je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

v čem jako? recenze jsou subjektivní, ať si tam plodí ty svoje sračky, ale ta jeho novinařina je úplný odpad, co se týče marvelu a jejich konkurence... a celkově, moviezonu už dávno není, co bývávalo

Reagovat
patas92

Mně se zas na něm líbí, že se nestydí za to, že má Marvelovky rád a háže jim v recenzích osmičky. Nevím, proč by na tom měl pozérsky hledat nějaké chyby jenom proto, aby se zavděčil i lidem, jako jsi ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale však tady nejde o jeho hodnocení marvelu. Tady jde o to jak píšu, že kope do konkurence v úplně nesouvisejícím článku apod. A to je dnešní generace "novinářů"

Reagovat
patas92

Aha, ty budeš DC fanda. To už je skoro horší, než Marvel hater

Reagovat
r.mrazik

Karel je v pohodě...je to fanoušek...na tom není nic špatného

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mimo fotbal máš možná ještě rozum

Reagovat
hodjohn

hned jak to skončí, načne se nová linka...takže vystrč palec dolů

Reagovat
J0EL

Neskonci. Koncit sa to ma az novym Spidermanom, ktory sa ma odohravat par minut po Endgame.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

v trbach za prvni vikend to bude rekord urcite,protoze to jde vsude

ale jestli to da avatara uplne? tezko rict...po zapocitani inflace ne...ale jinak asi jo

Reagovat
patas92

Openingy to bude mít rekordní, ale spíš proto, že se lidi budouch chtít vyhnout spoilerům (které budou všude), tak na to pujdou co nejdřív. Jinak Titanic to dá, Avatara spíš ne.

Reagovat
Kincl

Proto já co se na to dostanu až první sobotu v květnu tak budu muset přestřihnout kabel od netu :D

Reagovat
r.mrazik

jj,na avatara chodili vsichni...na avengers rodice nepujdou

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, tu hranici 2 miliard dolarů to dá, ale nejvýdělečnější film všch dob to nebude

Reagovat
GarethBaleCZ

Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Wanyama, Eriksen, Dele, Son, Lucas, Llorente.

Nevím, jestli teda budeme někoho šetřit proti WHU před Ajaxem, když teď hrají ti nejlepší, co můžou. Bojím se, že ti hráči to nemusí utáhnout, prostor pro rotaci tam prakticky není.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoducho to musia uhrať všetko tí istý hráči vpredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sileny ta lavka. Ale vetsinou nas to semkne. Aspon Wanyama je zatim potesujici.

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Wanyama, Eriksen, Dele, Son, Lucas, Llorente.

Ofenzívna zostava ale tá lavička, do ofenzívy len Vinnie, ktorý neodohral zápas už rok.

Reagovat
hefy

Přesto doufam, že ho ještě aspon jednou na hřišti uvidíme. Takhle odstřihnout si nezasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten musel neco udelat , Poche jinak neni ten typ, co by takhle odstrih hrace jen tak.

Reagovat
Greny

OT : Expreska : Courtois na odchodu z Realu Madrid?

takže do Getafe?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo tam?

Reagovat
Greny

tak Rayo asi spadne.. moc klubu v Madridu uz neni aby mohl byt chudák s rodinou

Reagovat
smazaný uživatel

Ahá? Na to som už pozabudol, na tú hlášku pri prestupe do Realu.

Nech ide. Chýbať nebude. Zizou preferuje Navasa a dvojku bude robiť mladý. Krv nie je voda.

Reagovat
smazaný uživatel

bude krýt záda Obalkovi

Reagovat
Coutinho10

lol Watford...to nevymyslis

Reagovat
Kincl

Snad to Totáč ukope

Reagovat
pingla

Long dal za poslední 3 sezóny 3 góly venku a teď má primát nejrychlejšího gólu v PL

Reagovat
Kixi Syhimour

Long

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak zatim hrajeme? A 0:0 nepsat.

Reagovat
lajka30

Je to na jednu bránu nečekaně.

Reagovat
jk

Strašný fotbal, BHA v jedenácti ve svým vápně, zdržujou a snaží se jim to co nejvíc otrávit, no a spurs házená kolem vápna ale je těžký z toho udělat nějakou šanci. Jen Rose má dneska dribling jak Messi

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak si druhy polocas zapnu. At se po Dynamu s Kladnem kouknu na dalsi bidu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Bez gólů

Reagovat
havrys99

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Mates_Matesović

Super, aspoň vim, komu v souboji Brighton/Cardiff přát sestup.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já si myslím, že lidi moc nedoceňují práci Warnocka, Cardiff má snad 2. nejhorší kádr (papírově) a ten tým může ještě zachránit

Reagovat
smazaný uživatel

To je znovu grc. Llorente je tam k ničomu, keď na neho nesmeruje ani jeden presný center. Trippier a Rose sú viac v strede poľa ako na kraji aby centrovali. Malo sa pohybujú, ponuka od hráčov takmer žiadna. Alli je hlboko, platnejší by bol viac vpredu. Vymenil by som s Eriksenom. Brighton stojí v 10 na šestnástke, chcelo by to jeden šťastný odraz.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

čo na mojom komente nie je pravda?

Reagovat
Cobra

Rose božan. Ostatní stojí a čumí. Hrozná nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na výkone Rosea akože fajn? Zbytočne dribluje, dlho drží loptu. Ani raz nenacentroval, jedenkrát tam ľahko stratil loptu z čoho sme mohli okamžite inakosvať.

Reagovat
Cobra

Na výkonu Rosa je fajn úplně všechno. Jako jediný nehraje alibisticky, snaží se přejít alespoň jednoho hráče, aby udělal nějaké přečíslení. Zatím snad neprohrál souboj.

A že nenacentroval? Na koho by měl jako centrovat? Na stojícího Llorenteho, kterého si tam ty dvě věže z Brightonu naprosto mažou na chleba?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúhlasím, ale fajn, názor. Podľa mňa nikto z hráčov prvom polčase nedal ani svoj štandard.

Reagovat
Cobra

Inkasovat jsme taky mohli po chybě Tobyho s Vertsem, kteří to tam pálí z 25 metrů do prvního stojícího hráče, kde to na konci zase zachraňoval Rose skluzem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plus ten tackle když zachraňoval Janby Alderviertonghena byl Ledleysque.

Reagovat
Cobra

WTF the fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem posledních 10 minut a teda dobrá holomajzna. Son a Lucas musí blíž k Llorentemu a do jejich prostoru by se měli posunout Tripps s Rosem. Brighton vzadu až moc pevnej aby nám tam náhodou něco padlo, chce to přitlačit na pilu.

Reagovat
Kincl

Snad to Tottenham vyhraje sakra!!! Chce to gola na začátku poločasu a pak přidat

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik sis vsadil?

Reagovat
fabec1222

Tak ani TOttenham nechce do LM

Reagovat
smazaný uživatel

My góly v prvním poločase nedáváme. Nikdo si nepotřebuje zahrávat s Csaplárem. #PochKnows

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Cobra

Eriksen centruje a čtyři hráči stojí v jedné lajně a ani se nehnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale pičo hrajem! Just fucking run around a bit you fucking twats!

Reagovat
smazaný uživatel

To je ovšem marnost od BHA. Grcám.

Reagovat
smazaný uživatel

Posli tam toho Vincka

Reagovat
Kluivert9

Stejně je vtipný, že v anglických TOP týmech bojujících o LM můžou hrát na beku hráči jako: Rose, Young, Alonso, nebo Jenkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Rose dneska nejlepší na place ty vemeno.

Reagovat
Kluivert9

Tak to je hodně smutný

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to holomajzna proti zákopu s deseti hráčema ve vápně.

Reagovat
Kluivert9

Proti City minulej týden v LM byl nejslabší na hřišti a dneska má taky celkem problém dát přesnej centr. Davies hraje ještě hůř?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak útok City už si udělal nazdárky z jiných jmen než Danny Rose. Danny hraje dobře. Davies je mrtvej.

Reagovat
smazaný uživatel

Sak Rose je v pohode

Reagovat
pingla

wtf, u vas hraji hraci jako Alena nebo Boateng, to je jeste vic vtipne

Reagovat
Kluivert9

Omyl, nejvíc vtipných bylo vašich 0 střel bránu a váš výkon

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to se dá obrátit na každý tým, viz vy v Římě

Reagovat
Svatej

Buurn

Reagovat
pingla

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

To dá... na United 2 za týden

Reagovat
technecium

A Řím s tím souvisí jak?

Reagovat
Swarley

Je to ještě větší pruser...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak píše Swarley. United mohli jenom překvapit a to se nepovedlo. Vy jste byli obrovský favorit se skvělým výsledkem z prvního zápasu a naprosto jste selhali, víc jak United.

Reagovat
alcantara

Hraju

Reagovat
technecium

Alena by v United hrál základ

Reagovat
pingla

v ženském týmu

Reagovat
technecium

Jako Pogba

Reagovat
pingla

s aktuální formou ano

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsi ho nekdy hrat proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

a boateng byl v zakladu asi dvakrat.. a kopyto je to srovnatelne jako soucasny lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nic mě nevytáčí tak, jako když rozhodčí žere to zdržování celý zápas i s navijákem. Tam musí přijít pár žlutých hned od startu, aby to ty zmrdy přešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pentle kurva!

Reagovat
Cobra

Pome Vinci!

Reagovat
Coutinho10

Jansen

Reagovat
Kluivert9

On žije

Reagovat
Coutinho10

jsem si rikal, kdo to je podle toho, protoze mi nikoho nepripominal

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se nedivil kdyby history united urvali 4 místo právě na úkor drůbeže

Reagovat
Taiger

My, Chelsea a ani slepice nechtějí top4 páč je to moc mainstream, průser ale je, že LM a EL můžou vyhrát jen dva týmy

Reagovat
smazaný uživatel

My si dem pro treti flek v suchym

Reagovat
Cobra

Erikseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Cobra

Tohle bylo pro Taigera.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Provokatér

Reagovat
Kixi Syhimour

Nechť Brighton bojuje v posledním kole

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Taiger

hnusáku

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooo!!!!

Reagovat
j_mrazik

Škoda. Brighton lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaa, zde odchází můj tripple captain. Díky moc za krásných 3x(2+3) bodíky.

Reagovat
Free_player

Eriksenek

Reagovat
jk

Ten trotl v brance BHA celej zápas zdržuje aby měli šanci vyrovnat v nastavení...

Reagovat
smazaný uživatel

To měli právě za trest nastavit jen minutu, čůrákům.

Reagovat
Salfovic

Ten Tottenham musí vždycky všechno posrat, i ten krásnej souboj kriplů o čtyřku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vinnie poslední u míče

Reagovat
Mates_Matesović

Ten skluz na půlce byl skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

By byl dobrej úlet, kdyby se obrodil podobně jak Sissoko

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

To nase nenakupovani je v tomhle fajn, ze hraci, ktery by jinde byli na odpis, u nas dostanou sanci. Ted to vypada na restart u wanyami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Bůh z Dánska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jestli je Eriksen na odchodu, tak aspoň hraje za nás až do konce. Poslední měsíc udělal hodně důležité body.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak to dnes budu vnímat taky

Reagovat
celeb

Reagovat
Benzema

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TopinB

Reagovat
Visca el barca

Snad City vyhrají

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě dvojky dneska a mohl by být klid.

Reagovat
smazaný uživatel

praješ výhru Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Holly shit, já myslel že hrajou venku!

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Tommy the Gunner

Za ten Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

taky preju spurs ten druhy flek

Reagovat
Busby babes

Dve jednicky dneska.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Swarley

po té tiskovce Oleho jsem ještě o to víc zvědavý, jak k tomu dnes hráči přistoupí...jestli bude nasazení stejné jako proti Evertonu, tak bych uspořádal v létě výprodej...

Reagovat
Miguel19

A když ne, tak bys to nechal?

Reagovat
Swarley

rozhodně bych nikoho nedržel...pořád si říkám, že to chce udržet Pogbu, Martiala nebo DDG stůj co stůj, ale pár zápasů jako s Evertonem a můžou odfrčet klidně všichni...

jinak ten výprodej bude samozřejmě i tak...ale proti Evertonu nehráli ti, u kterých se počítá s odchodem...

Reagovat
Busby babes

Real ted dost rozjizdi svoji klasiku pres noviny, jak chce Pogba odejit. LEquipe dneska jede s tim, ze to Pogba uz rekl v kabine.

Reagovat
Swarley

Real za něj takový balík nedá, to stejně nedopadne

Reagovat
Busby babes

jsem na ne fatk zvedavej, kolik budou mit penez k dispozici.Uz se vzdali nadeje, ze Bale prodaj za 100 a doufaj aspon v hostovacku... Tak doufam, ze nad tim Ed ani nepremejsli.

Reagovat
Swarley

četl jsem, jako fakt doufám, že se tomu vyhneme...nějakou dobu zpátky bych tomu ještě věřil, že ho nějaký klub restartuje, ale tohle smrdí už Torresem...jednoznačně se radši zaměřit třeba na toho Pepého, Sancha a podobně...

a Real snad podojí Chelsea s Hazardem...

Reagovat
Wazza228

Real chce prej teď i Joviče, ten taky nebude levnej... Já doufám, že po Baleovi nepůjdeme. Někde jsem četl, že se chce Ole zaměřit na mladší hráče, tak doufám, že vyjde Sancho, Pepé nebo i ten Ziyech z Ajaxu.

Reagovat
Swarley

jo jo, jako do té obrany by to klidně mohl být někdo zkušenější, ale jinak určitě doufám, že půjdeme po mladších hráčích...Ole v tom duchu i mluví, tak uvidíme...

blbý právě je, že ten zájem bude velký...každý přestupák je to plné očekávání, ale tohle léto bude asi velké...dost bohatých klubů bude chtít pořádně zainvestovat, bude to těžké...

Reagovat
Wazza228

Jo, na stopera bych bral zkušenýho borce - Alderweireld (bude mít tu klauzuli 25 mega?), Maguire, ale jestli by byla šance koupit De Ligta, tak bych neváhal.

Reagovat
Swarley

jako ve hře by údajně mohl být i Umtiti, ale kdo ví, jak na tom bude po zranění...alespoň teda tak jsem to někde četl, že ohledně toho mají obavy...De Light by byl super, ale tam bude fronta...

Maguireho osobně nechci, to si nemyslím, že by byl nějaký posun...nebo takhle, posun by to byl, ale chci víc...Toby z ní z těch všech variant nejreálněji, zvyklý na ligu, přijatelná cena...na druhou stranu zranění se mu taky nevyhýbá a má už svůj věk...

uvidíme, na tu obranu jsem rozhodně nejzvědavější...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Busby babes

jen je prave otazka jak velky slovo Ole bude mit a jestli by to zas nebyl mix nejakych mladych plus galacticos pro Eda no. Tak snad se poucil a konecne privede nekoho do toho sportovniho useku.

Reagovat
Swarley

uvidíme no, ale tam se teď nejvíc spekuluje o Phelanovi, ne? jako na jednu stranu super, zná klub perfektně a i v těch nákupech by to mohla být dobrá stopa po SAFovi, na druhou stranu je to úplně něco jiného než trénování....a jestli není lepší, když ho má u sebe Ole na střídačce...

Reagovat
Busby babes

Phelana uz klub poprel nebo spis leaknul ze o nem neuvazuji. Zaplatpanbuh.

Reagovat
Swarley

chce to někoho zkušeného

Reagovat
Busby babes

tak. mame relativne nezkuseneho managera nemuzeme nad nej privest Phelana, kterej ma zkusenosti z Australske ligy, kde jsou posledni nebo kolikaty a prej tam s nim moc spokojeni nejsou. Musime privest toho nejlepsiho mozneho cloveka na takovou pozici.

Reagovat
Swarley

jo jo, to jsem i nějak psal u jmenování Oleho...pokud chceme jít touhle cestou, tak mu ale musíme dopřát na všech postech okolo něj úplný maximum...ať už je to tahle pozice, hráči nebo celý tým trenérů okolo něj...

problémy měli jiní a ne tak ne moc zkušený Ole...

Reagovat
Wazza228

Já bych nejvíc bral Van Der Sara. To by byla na post sportovního ředitele nejlepší možná volba - zná klub a má s funkcí zkušenosti z Ajaxu. To by byl sen. Přidal by zkušenosti k Olemu a Edovi.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Busby babes

souhlasim.

Reagovat
Busby babes

no ma ted zas opatrne reci, ze vyprodej nehrozi, teda ze radikalni zmeny nehrozi... A ani nejake velke zmeny v sestave dneska. Z mladych neni v tymu nikdo.

Reagovat
Swarley

však právě, postavil se za ně...jestli předvedou takové hovno, tak to bude na poděkování...

Reagovat
smazaný uživatel

to je ok, nieco radikalne ani nie je potrebne, chyba je v nastaveni tych hracov, Ole to pekne povedal, tu je v time myslenie, ze ked to nevyjde, tak ok vyjde to dalsi zapas nic sa nedeje a toto je potrebne zmenitv prvom rade

Reagovat
Swarley

chyba je, že to zatím funguje jen v Oleho týmu, ne v hráčích...musí to být hlavně vidět na hřišti a ne o tom jen mluvit...

Reagovat
vladis271

Glory glory Man United

Reagovat
Swarley

zoufalci...prosrat si to a ještě nám fandit...

Reagovat
Placebo

Reagovat
smazaný uživatel

mame 88 bodu a nekdo tu bude psat neco o posrani

Reagovat
Swarley

*prosrání

Reagovat
Svatej

Snažíš se to zopakovat tolikrát, dokud všechny nepřesvědčíš?

Reagovat
Swarley

kdyby to nefungovalo, tak to nedělám

Reagovat
Swarley

a samozřejmě hlavně je to úplně jasný fakt, čili jen šířím pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Alternatívne fakty

Reagovat
Swarley

Liverpool si to prosral, teď musí žadonit o pomoc...takhle se tituly nevyhrávájí...

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Benzema

Liverpool nikoho o pomoc neprosí, ešte aj Klopp si z vás robí p*ču, že ani vy tento zápas nemáte vo vlastných rukách. Je úplne normálne dúfať, že City stratia v najbližších zápasoch, ale nik to nežiada od Utd! Za mňa osobne nech dnes dostanú od City 5:0 a nehrajú LM , aspoň budú ďalšie sezóny v tej istej sračke, v akej sa topia posledné sezóny. A už prestaň trapošiť a začni aj žiť , lebo celé dni tu len plačeš a píšeš o Liverpoole. Stretnúť ťa niekde na ulici, tak ti jednu už fakt vytnem poza ucho

Reagovat
Swarley

celá tahle diskuze v tomhle vlákně začla na "Glory glory Man United" od fandy Poolu, to by jako má reakce mohlo bohatě stačit...

Reagovat
fenixLFC

kks tak on si tu z toho robi prdel a ty to beries ako argument neskutocne, proste swarley ktoremu uplne preplo nehovoriac o tom ze ste to tu riesili aj predtym tak aspon nezavadzaj

Reagovat
Swarley

však už to tady jedete minimálně 14 dní, jak musíme pomoct...jasně, že se to tu řešilo...

Reagovat
Benzema

Ja tu nepíšem len o tejto diskusii, ale o tom čo píšeš posledné dni a ako sa tu strapňuješ, pritom keď nepíšeš o Liverpoole, ale o Utd,tak sa mi zdáš byť aj rozumný , no nakoniec to vždy zaklincuješ jednou a tou istou trapošinou a prídeš mi ako úplný idiot a blbec, ktorý si asi v živote neužil so ženou a jeho jediný zmysel života je vypisovať somariny o Liverpoole. Ak by to bolo opačne a Lfc hrali o LM a Utd o titul,tak by mi boli ukradnutý a fandil svojim,nech postúpia do LM, aj keby Utd predbehli vďaka tomu City v tabuľke a vyhrali titul! Lebo ak sa to aj dnes stane a Liverpool predbehne City v tabuľke, tak to nebude vďaka Vám , ale vďaka tomu, že získali za 35 kôl viac bodov, ako City. Snáď si to už pochopil,ak nie ,tak tvoja smola

Reagovat
Swarley

nějaké urážky a podobné kraviny, fakt nezájem...to se zbytečně vypisuješ...

Reagovat
Benzema

Urážky a podobne kraviny tu potiš len ty

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Alternatívne fakty

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Busby babes

falesnik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes výhra pre Wolves a City prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
mul

Wolves urcite vyhra...City môze aj remizovat

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Presne naopak

Reagovat
mul

ako Arsenalu pomoze vyhra United ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi fandí Liverpoolu v boji o titul, má ich v obľúbených kluboch.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Seydou Doumbia

Fanoušci Liverpoolu...přejete dneska City a nebo svému odvěkému rivalovi United? Podle mého by měl dneska každý z vás fandit City. Oni ještě mohou zaváhat v jiných duelech, ale kdyby jste přáli United tak by jste akorát ztratili soudnost.

Reagovat
redyyz

za mna dobra remiza

Reagovat
Coutinho10

taky bych nebyl proti

Reagovat
Coutinho10

na to se bohužel nedá spolíhat, ale tak či tak to je jedno, protože my to neovlivníme

Reagovat
smazaný uživatel

snad kazdej fanousek bude prat MU. to jestli bude a nebo nebude MU v LM neovlivni nasi sezomu..

Reagovat
Hokaido

To je ale pěkně debilní úvaha. Dneska budou dva typy fanoušků Liverpoolu:

1) Ti, co fandí United

2) Lháři

Reagovat
Busby babes

jsou to lhari i tak.

Reagovat
Swarley

a jen jediný vůl z nich si bude stěžovat na vítr...

Reagovat
Benzema

No jediný vůl si tu ty,ale ok, už sme si na teba zvykli

Reagovat
Swarley

já mám rád jen pravdu, studený pivo a hezký holky, za to mě musí všichni respektovat...jako kdysi vy MU...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty a pravda.. to nejde dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

Však podle mě se tyhle tři tábory nesnáší tak nějak navzájem, ne? Nebo jako nevím, jak to mají Live a City mezi sebou, ale podle mě tam ta rivalita je taky, ne? Takže by měli jasně fandit nám, aby měli titul.

Reagovat
fenixLFC

city nie je pre liverpool rival, je to teraz konkurent v boji o titul ale je to asi taky rival aky by bol arsenal keby s nimi bojujeme o top 4

Reagovat
TheTopFootbaler

Aha, ok.

Reagovat
Seydou Doumbia

City tu pořádnou rivalitu nemá ani s Liverpoolem ani s United..rivalita mezi City a United je asi jako mezi Baníkem a Karvinou...

Reagovat
TheTopFootbaler

Přičemž City jsou ta Karviná.

Reagovat
Seydou Doumbia

To by sedělo...vzájemný zápas taky vyhráli

Reagovat
Gedofrey

Tak v tomto derby fandím vždy United. Jsou to opravdoví rivalové. City jsou jen ropný paklub.

Reagovat
Luc-Luc

bohuzel jsem realista a posledni vykony obou Manchesteru naznacuji, ze ten zapas bude jednoznacna zalezitost

Reagovat
Wazza228

Dneska takový dilema. Přeju si, aby hráči na prohru s Evertonem řádně zareagovali a nechali na hřišti všechno, ale zároveň nebudu tolik smutnit, když City vyhrajou Jinak doufám, že se teď ke konci sezóny nezvednou hráči, kteří by si měli v létě hledat nový klub nebo rezervovat místo na tribuně... a že takových "expertů" máme v týmu několik.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

neoceniteľný (resp. za 50m by sa dalo predať)

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli stál VvD přes 70, tak Mustafi musí jít za víc.

Reagovat
fenixLFC

tak on uz vas viac stal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
negrles

Reagovat
aramaki

Vymenime a prilozime aj Lichtiho

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mimi_united

Dnes je remíza ideálna. My sa trošku posunieme k top4 a liverpool to stále nebude mať vo svojich rukách

Reagovat
fff

Ak date remizu, tak to mame vo vlastnych rukach, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

hej

Reagovat
Mastný Chobot

to je pre fanúšika MU možno ešte lepšie

Reagovat
mimi_united

City majú lepšie skóre, teoreticky to dobehnúť možu ale je to veľmi málo pravdepodobné

Reagovat
iamek

Koukni na tabulku ještě jednou

Reagovat
fff

Za remizu je 1 bod, nie 2 .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

njn, u Tebe to vlastně ani nepřekvapuje...

Reagovat
fff

Dnes treba verit v zazrak, lebo cisto na zaklade formy MC a MU posledne zapasy aj aj kvalitativne by to mala byt jednoznacna zalezitost pre City.

Ale tak derby je derby, MU hra doma a treba dufat.

Reagovat
Malresi

Idem to osoliť za stovku na City, aby som mal aspoň maličkú náplasť, ak to dnes vyhrajú.

Reagovat
fenixLFC

za ten kurz to nestoji. rovnako nevsadzas na city proti fulhamu alebo huddesrfieldu

Reagovat
Malresi

Tak padíka naviac mám v kapse bohužial, predsa len

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal bude dnes v lese a mozna tam potka i united

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že mě z toho nebudou bolet oči

Reagovat
fenixLFC

najhorsi scenar by bola vyhra city o gol. bud je to ich strata alebo nech im poriadne nalozia, kvoli fante a nech sa im mozme znova smiat

Reagovat
Mastný Chobot

Nedokážem si predstaviť, že by sme dnes vyhrali

Reagovat
vladis271

Ani my :(

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

poslední měsíc krále Mustafiho, nezáleží na výsledku, pojdme si to užít doufajíc, že král vyčaruje nějakou Mustafinku

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední šance na top 4.. jestli dnes to nedáme tak to rovnou pískem konec hrát zas EL bude strašná ostuda tak dnes je musíme rozjebat náhodné 1:0 A na šance 2:45

Reagovat
Busby babes

Trochu to vyhecujem:

Pep Guardiola responding Solskjær's comments on Man City fouling players: "Never have I said to one player to make fouls to avoid something for the other ones. That’s [influence referee] the reason why, of course. But I don’t think so, because we don’t do that"

Yeah sure: https://pbs.twimg.com/media/D45dX0cW4AEre2V?format=jpg&name=small

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale fanoušci city nepochopí to je tak pro nás se zasmát nad falesnikem.. on je legenda v zakernosti

Reagovat
smazaný uživatel

hecování jak kráva

Reagovat
Busby babes

ty se soustred na Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

radši nechci, bo tam rupnem...

Reagovat
fff

Fernandinho confused

Reagovat
r.mrazik

to neni zadny hecovani...vsak vsichni vi,ze city po ztrate mice hrajou tak,ze bud mic zpatky ziskaji,nebo ihned fauluji,aby se stihli vratit do svych pozic...

pepek je kaspar

Reagovat
Swarley

viz druhý gól od Evertonu...krásný příklad toho, jak se to právě dělat nemá...

Reagovat
Busby babes

https://youtu.be/NN30YMzja6Y?t=195

sem se hodi jedna GoT hlaska.

Reagovat
Mastný Chobot

Zas sa netreba tvarit, ze to je nejaka vysada City. Robi to kazdy normalne fungujuci tim a tych hracov na to netreba nahovarat, pokial to nie je Mustafi, tak to ten hrac vie sam

Reagovat
r.mrazik

jejich vysada to neni...akorat u nich mi prijde,ze tedy prerusuji soupere za cenu faulu o dost vic nez treba liver...u nas nemluve

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/utdarena/status/1120409216634839040

dle tohodle je to u vsech podobny, ale City porad nejvic.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

zajímavé, stejně bych čekal většinu těch týmů, co jsou v této tabulce vespod o dost výš

Reagovat
Mastný Chobot

When the statistics is adjusted for team possession

Tu bude asi ten skreslujuci prvok. Ked Cardiff urobi 30 faulov, ale bez lopty je 70 minut, tak z toho vyjde lepsie nez ked City urobi 15 faulov a bez lopty je 15 minut.

Reagovat
andkoo

prave v takej tej agresivite a napadani su tuto sezonu velmi dobri a myslim si ze aj toto chyba united..tych taktickych chyb na strane united je privela, pepek vie, co robi

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Godwinson

Snad dnes United vybojujou alespoň remízu

Reagovat
ZJEV

Tak co? Doufam, ze se tady nenajde nejaky fanousek, co by si pral prohru... Je fakt, ze vybirat titul z tech dvou tymu je snad to nejhorsi, ale ja to snad i o neco vice preju (hodne silne slovo) tradici - Liverpoolu. 1 titul za 30 let muzou dat. Kazdopadne at to dopadne jakkoliv, tak titul bude ve spravnych rukach pro letosek, protoze za to jak oba valcuji konkurenci si to jednoznacne zaslouzi.

Takze snad City dneska dame a hlavne doufam, ze hraci budou zrat travu. Kurz skoro 7 doma nepamatuji a trosku me to svadi no, ale kdyz se podivam na ten nas zadek, tak mam strach aby nebylo po 20 minutach po zapase. Co myslite ten stred? Asi bych dal Matice s Herrerou a pred nimi Pogbu no

Reagovat
smazaný uživatel

Junajtyd, junajtyd, junajtyd

Reagovat
vladis271

Reagovat
janinho

ten Ole je tam tiez dorobeny alebo to skutocne natocil?

Reagovat
smazaný uživatel

United musí!

Reagovat
John Obi Mikel

15:18 Vítězové FA Cupu už nebudou slavit se šampaňským

Vítězové anglického fotbalového poháru už nebudou po vyhraném finále na stadionu ve Wembley slavit s lahvemi se šampaňským vínem. To podle nového opatření svazu nahradí v nejstarší soutěži světa nealkoholická verze šumivého nápoje. Zástupci svazu vysvětlili tento krok snahou vyjít vstříc fotbalistům, kteří z různých důvodů nemohou pít alkohol. Už dříve bylo zrušeno předávání šampaňského nejlepšímu hráči utkání v anglické lize poté, co jej několikrát obdrželi fotbalisté vyznávající islám. (ČTK)

Co to je za sra*ku. Tak když nepiji, tak si nebudu dávat.

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle je fakt síla, nechápu.

Reagovat
Golasso

Tohle je zlo... těžce tento krok nepobírám

Reagovat
Luc-Luc

to je nejaky hoax ne ? ale rychly spunty maji taky neco do sebe

Reagovat
Busby babes

a v cem je problem?

Reagovat
Zaschrona

Že se mění místní tradice pod vlivem politické korektnosti?

Reagovat
Busby babes

proste berou v potaz i dalsi veci. Driv taky bylo normalni, ze se vsude hulilo. a spousta dalsich veci. Kdyz bude nekdo ten chlast tak moc chtit, tak si tam na oslavu asi bude moct prinest svoji vlastni flasku sampusu...

Reagovat
smazaný uživatel

A prečo by si to nealko nemohol doniesť ten, čo z rôznych dôvodov nepije?

Reagovat
Golasso

Jenže kouření není tradice pro vítěze nejstarší klubové soutěže a neustoupilo kvůli náboženství . Ještě aby si tam nosili vlastní pití lidi, kteří chtějí normálně slavit . Vždyť je to nevinná tradice, který nikoho neohrožovala, tak proč ji rušit?

Reagovat
Golasso

Já btw taky moc nepiju, dost často suším hubu i na oslavách atd., protože třeba prostě nemám chuť. Každopádně by mě ani ve snu nenapadlo, abych svůj postoj cpal ostatním. Prostě kurva nepiju, když nechci ...

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Busby babes

oni to taky nikomu necpali, nevim o tom, ze by Yaya, Salah, Pogba nebo Lukaku nekde volali po tom, aby se prestal podavat chlast. Vedeni svazu ted tak rozhodlo. muze to mit i tisice dalsich duvodu jako nepropagovat chlast na verejnosti atd atd.

Fakt nechapu, proc z toho delate takovou kovbojku. neni to fuk?

Reagovat
smazaný uživatel

,,Zástupci svazu vysvětlili tento krok snahou vyjít vstříc fotbalistům, kteří z různých důvodů nemohou pít alkohol." žiadnych ďalších tisíc dôvodov.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pogba a Lukaku jsou muslimové?

Reagovat
Busby babes

uprimne, tezko soudit. ale o obou jsem cetl, ze vubec nepijou alkohol. predky by k tomu oba meli.

Reagovat
John Obi Mikel

Fuk to je, ale je to zbytečnost a hloupost.

Reagovat
Golasso

Určitě tam nějaké lobby bylo, jinak by to nezaváděli. Vždycky ten názor musí odněkud vyjít, aby se o tom uvažovalo. Nemuseli to být ani hráči, mohli to být muslimové v asociaci. Ten důvod je tam celkem jasný, nehledal bych za tím nic jiného. ,,Zástupci svazu vysvětlili tento krok snahou vyjít vstříc fotbalistům, kteří z různých důvodů nemohou pít alkohol." Z jakých důvodů asi tak může vadit napít se trochy šampáňa a k tomu mít zároveň nějaký strašlivě zásadní důvod zavést pravidlo, které to omezí i pro ostatní? Tohle smrdí náboženstvím na sto honů...

Reagovat
Golasso

A o kovbojku nejde, jenom je to prostě stupidní. Ze dvou možností si vyber jednu:

a) Bude tam lahev šampaňského, je to tradice. Kdo bude chtít slavit se šampaňským, napije se. Kdo nebude chtít, nenapije se.

b) Část lidí nepije a proto tam ta láhev nebude, aby se nemohl napít a oslavit výhru podle staré tradice nikdo.

Jasně, že za b). Fuck the logic...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zaschrona

V západní společnosti je tradicí, že se obecně slaví pomocí šampaňského, navíc to platí dvojnásob při sportovních akcích na stupních vítězů. Kdo nechce, nepije, nikomu normálnímu to nevadí. S kouřením to nemá co dělat, navíc tam jsou i zjevné zdravotní důvody z hlediska pasivního kouření, které v případě alkoholu neplatí.

A jaké další věci teda berou v potaz? To, aby se náhodou nějaký muslim necítil ublížený?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Golasso

Reagovat
Cobra

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

on je jen píčus, nech ho být

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
mistr129

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
John Obi Mikel

Vzdyt je to uplna hloupost

Reagovat
Busby babes

me prijde, ze je to uplne jedno. Bez alkoholu jako lidi uz neumi slavit nebo co? Se napijou v satne, je to fuk. Ale tady ty komenty z toho delaj konec sveta. Histerie kvuli vsemu...

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne jedno by to bolo, keby to FA nechala tak ako to je. Očividne to jedno nie je a očividne to je kvôli jednému konkrétnemu náboženstvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já se neřadím k zástupcům vlasteneckého odboje a je mi třeba u prdele, že chtěj holky nosit šátky do školy a podobný pičoviny, ale představa, že třeba Gascoigne nebo George Best slaví trofej rychlýma špuntama je mi proti srsti. Mě třeba zase nevoní oslavy gólů propagující náboženství a věřím, že to co dělá Salah po každém gólu by mohlo být pro gólmana jiné víry popudlivé. To samé křižování. Ale to je můj problém bezvěrce a prostě se s tím vyrovnám.

Reagovat
Busby babes

Gascoine nebo Best taky chodili na zpaasy zlity, prijde ti, ze to je tradice, ktere bychom se meli drzet i dneska? ale to jen k tomu argumentu. Jinak fajn, prijde vam to jako spatny, nic proti tomu. Me prijde, ze z toho nekteri delaji zbytecne halo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Svět je v hovnech a v islám se obrátí

Reagovat
smazaný uživatel

lol... nesmyslné ustupování, nechci, nepiju... mohli jim dát obojí, at si vyberou, peníze na to snad mají :))

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Golasso

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
fefo

Ked nepiju islamisti, nebde nikto!

Reagovat
smazaný uživatel

kolik islamistů vyhrálo FA Cup přibližně?

Reagovat
smazaný uživatel

Özil

Reagovat
smazaný uživatel

ne, dál

Reagovat
smazaný uživatel

Určite žiadny, lebo sa podávalo alkoholické šumivé víno.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, dál

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
John Obi Mikel

Kanté je myslim muslim

Reagovat
smazaný uživatel

na to jsem se neptal, dál

Reagovat
John Obi Mikel

Aha, takhle to myslíš

Reagovat
madridcan

On nemysli, dál

Reagovat
smazaný uživatel

slabej pokus, zpátky pod PD

Reagovat
Kixi Syhimour

Naráží na termín "islámista"

Reagovat
redyyz

tak ked Kimi vyhra F1 v arabskej zemi, chce si drbnut vodky a oni mu daju sumak...si v europe tak chlastaj...mne to pride ako nechutne sa pchanie do riti

Reagovat
TopinB

OT: Nová série Cobra Kai

Reagovat
MCFC_8

Strelit gol klasicky do 15.minuty ako to bolo vo vela zapasoch tej sezony a potom strelit poistku...0:2

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.sportinglife.com/football/news/pfa-championship-team-of-the-year/165611

Tammy Abraham v zostave roku. Budúci rok Vittese, alebo nejaké Huddersfieldy alebo Swansea

Reagovat
Zaschrona

Prý se o něj zajímáme my, tak nejspíš už konečně zamíří někam do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

V PL hral minulý rok za Swansea.

Reagovat
Zaschrona

Ba jo. Mi ani nijak neutkvěl v paměti z loňska, dokonce i dal docela slušný počet gólů.

Reagovat
Svatej

To by bylo uzasny

Reagovat
Zaschrona

Akorát blbý, že u vás by to zas byla hostovačka bez opce. Ale pokud nám pustíte Zoumu, možná by to pak v rámci dobrých vztahů dávalo smysl.

Reagovat
cr7sux

Někde to video cantony? Nemůžu to najít

Reagovat
smazaný uživatel

Jak skočil do lidí?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak penisom rozbil vajíčko.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Titul netitul, snad united dostanou pořádnou nakládačku

Reagovat
Kincl

Tady furt někteří dementi s tou tradicí i kdyby City hrálo PL 100 let tak furt budou lidi říkat že před 100 lety hráli PL jen kvůli penězům. Já nevím vy mít prachy tak taky nekoupíte nějakej Chesterfield s tím, že za dva roky postoupíte do PL (Tohle není fifa kde si vezmete tým z 4. ligy a za 4 sezony jste v PL) každý bych chtěl tým co by hrál PL a LM. Vždyť i teď natočili film o golmanovi co hrál v PL za City někdy v roce 1948

Reagovat
Kincl

PS: Fanoušci United přejete to spíš Liverpoolu nebo City? Podle mě je lepší když dá titul City protože Liverpool na něj čeká docela dlouho, tak by pak jeli bomby i do United kteří to vyhráli naposledy 2012/2013 :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjaer trying to go 8 minutes without mentioning SAF be like:

https://www.instagram.com/p/BwpKihMAGp3/

Reagovat
Free_player

Snad bude hrát Laca základ

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kixi Syhimour

Jako ty dotazy typu, zda-li budeme přát United, nebo City moc nechápu. Sakra, jsme snad fandové LFC, tak chce vyhrát, tak proč bychom měli přát City? Jo United jsou rival a nikdo z našich řad je moc nemá rád, i je nenávidí, ale prvotní je náš klub, nikoliv nenávist k United.

Reagovat
Kixi Syhimour

*chceme vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

ta este tu je Burnley a Rodgers

Reagovat
Kixi Syhimour

Gratuluji ke zvolení hlavního oblíbeného klubu.

Jsem si vědom těchto soupeřů, ale hlavní je aby City ztratili a my vše vyhráli a když by nám k tomu měli pomoci právě United, tak mi to vadit nebude.

Jinak o síle Burnley proti City pochybuji a u Brendana tomu pomáhá snad jen ta symbolika, na Etihad nikdy nevyhrál, myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten uz mam dlhsie.

Tak nemusia to byt take lahke zapasy, Burnley potrebuje bod kludne to mozu odsimulovat a zdrziavat uz od zaciatku ako je u nich zvykom. Leicesteru by som veril aj pod Puelom, ti vedia favoritov potrapit. LFC nepotrebuje prehry ManCity staci remiza.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak nemusí to být lehké zápasy, ale City jsou v tomhle silní a nesmírně zkušení. Navíc tohle se mělo projevit už i v Selhurt parku a na dost dalších místech.

Reagovat
Kixi Syhimour

....a nestalo se

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ak to vsetko vyhraju tak si nic ine ako titul nezasluzia, potom si mozeme sypat popol na hlavu sami a nie na to, ze ManU nema formu.

Reagovat
smazaný uživatel

.@SamWallaceTel exclusive: Manchester United consider Darren Fletcher for new role as part of revamped recruitment strategy #MUFC

https://www.telegraph.co.uk/football/2019/04/24/manchester-united-consider-darren-fletcher-new-role-part-revamped/

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch s Phelanom? no co, fanusikovia sa potesia, su to ludia, ktori klub poznaju, ale i tak je otazka len to, aky vplyv na nich bude mat Edo..

Reagovat
smazaný uživatel

spíš potřebujeme kombinaci těchto srdcařů ze zkušenostma z venku, kde už to funguje. Edwin je v tomhle super kandidát, ale ohlížel bych se i jinde za hranicema Anglie.

Reagovat
Sandstorm

Tohle už je k smíchu. Má přijít někdo, kdo má zkušenosti z TOP klubu a je za ním vidět úspěšná práce s jasnou vizi. Tihle šášové to je výsměch. Stejně jako Solskjear. To mel byt prostě pouze caretaker.

Reagovat
Sandstorm

Tak co hecneme se dneska nebo to bude další odevzdany výkon?

Reagovat
oli9

Čeká ru dnes nekdo pd junajtyd zazrak ?

Reagovat
Liveral

#afc: Leno, Maitland-Niles, Sokratis, Koscielny, Monreal; Torreira, Xhaka; Mkhitaryan, Ozil, Iwobi; Lacazette.

Lip to asi poskládat nešlo, tak snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

yes Laca

Reagovat
Golasso

Dobrá sestava . Snad AMN nebude hořet při klasickém rozestavení, ale má tam Mikyho, takže to by mohlo jít.

Reagovat
masly008

Emery našel koule asi top sestava co teď máme. Teď už je to jen na hráčích.

Reagovat
PP

jop, akorát teď dá Torreiru s Xhakou a o 3 dny zpět tam musel dát Guenda s Elnulou.. no nic, stalo se no..

Reagovat
nani92

Nech to skončí akokoľvek,len nie remízou

Reagovat
smazaný uživatel

nejsilnejsi sestava

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
diastan

Bernardo ve hře, EZ 3 body

Reagovat
Kixi Syhimour

Záloha United je něco neuvěřitelného

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš obrana.

Reagovat
jenage

Ten Young na stoperu je vtip?

Reagovat
masly008

Co to kua je? Ještě více defenzivnich hráčů tam měl ole jebnout.

Reagovat
cokoliv

Jole solskjaerinho

Reagovat
Benzema

Reagovat
avicii

Ok.. Ak maju United zase prehrat, tak hanebne ako v nedelu..

Reagovat
cokoliv

Hrozný cirkus, utracene miliardy a doma tam pak pošlou 2 ofenzivní hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Prišli neprehrať

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream na gunners??

Reagovat
jacobT

footybite.com

Reagovat
Whitemedia

nejede mi

Reagovat
Whitemedia

tak už jede

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
krisa

Pome mrdky z MANu ať nemají titul mrdky ze City

Reagovat
vladis271

To tam mohol radsej dat matica.

Reagovat
Swarley

Ten hral proti Evertonu možná nejhůř ze všech

Reagovat
vladis271

Herrera je zraneny ci nehrava kvoli PSG?

Reagovat
Swarley

Zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

Chrbát?

Reagovat
Swarley

Coutinhuv syndrom?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Takze chrbát

Reagovat
cokoliv

Místo rashforda?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

Zas Young. ale tak co, naposledy jsme postavili tu nejlepsi sestavu a dostali 4:0... tak je to asi fuk, kdo tam ted pujde. ae divim se, ze tam neni vubec Scott.

Reagovat
Swarley

co to vůbec bude? 4-3-3 s Darmianem na pravým křídle, kdy Dalot za to vypuštění za trest sedí?

Reagovat
Busby babes

4-3-3, Young na levem kridle. aspon dle grafiky na MUTV

Reagovat
Swarley

Tak nakonec fakt pět vzadu

Reagovat
Busby babes

nene, Young hraje spis kridlo mi prijde, ale pomaha hodne dozadu. zdvojuji Strerlinga, ne?

Reagovat
Swarley

tak půl napůl

Reagovat
Swarley

Palec hore měl být

Reagovat
smazaný uživatel

Fred v základu, chápu to dobře, že Ole hodil ručník do ringu už před zápasem?

Reagovat
misinho7

no toto bude dobry beton

Reagovat
Grahf

nejaký stream?

Reagovat
smazaný uživatel

kopl uz torreira nekdy dobtou standardku?

Reagovat
smazaný uživatel

Fredovi jsem dával nějaké naději, ale to je další provar mourka. Bože ten hráč je příšernej, seru boha, že je slabej, ale že nedá ani jednoduché přihrávky? To je naprostej konec!

Reagovat
r.mrazik

Kompany červená!!

Reagovat
Swarley

Dobrá prasárna, nebylo vůbec vidět

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

zatial parada

Reagovat
Counter

Chyběla tomu jen finálka. Ale teď už se Wolves začínají zvedat...

Reagovat
Counter

To říkám

Reagovat
mimi_united

Stones ani na lavičke? Ten musí preč

Reagovat
Golasso

Mesut dneska zatím parádně

Reagovat
Swarley

Kompany trochu picus, ne? Už měl být venku

Reagovat
r.mrazik

Kompany už měl být venku...sráči

Reagovat
lajka30

Arsenal už zase netuší.

Reagovat
Golasso

Trochu mindráček

Reagovat
lajka30

2:0

Reagovat
Golasso

dostaň to ze sebe, bude ti líp

Reagovat
lajka30

3:0

Reagovat
tunkic

Sparta no

Reagovat
lajka30

Sparta=Arsenal

Reagovat
Golasso

Rovnice ti moc nejdou. Zkus češtinu, dole se rozebírají jednoduchá slovní spojení a jejich význam

Reagovat
lajka30

Já za to nemůžu že fandíš těm tragédům.

Reagovat
tunkic

Semifinále EL = Semifinále MOL Cupu

Reagovat
lajka30

Reagovat
Golasso

Dneska je tvůj den . Snad dostaneme aspoň 5:0, ta frustrace musí ven

Reagovat
Counter

Don't feed the troll

Reagovat
Golasso

Neboj, ta jeho frustrace mě zvláštním způsobem uklidňuje

Reagovat
Swarley

To vyhrajem, Liverpool to stejně sám posere

Reagovat
PP

kokoti.. nechat ho doběhnout až k vápnu.. Tam měl být faul na půlce sakra..

Reagovat
Grahf

kde všetci pozeráte united kurva, nič mi nejde

Reagovat
cr7sux
Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Digi.

Reagovat
Minister

typické...

Reagovat
jacobT

Ach

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jasne, ta zed mi prisla strasne mala/vzdalena..

Reagovat
Gunner14

Bože

Reagovat
smazaný uživatel

Nic se nedeje, to otocime! Proste mu sedla. ⚽️

Reagovat
Swarley

Wow Pogba má ty nahrávky boží, skodaaa

Reagovat
Ondiis

Nacho šel strašně dolů poslední zápasy

Reagovat
Swarley

Dobrá mrda od Bernarda

Reagovat
Tolstobik

Zatim je to krasny match, tohle rozhodne chyba Younga

Reagovat
Minister

Laca tebe jebe

Reagovat
smazaný uživatel

united se nepískají offsidy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jota si tam dela co chce..

Reagovat
PP

no nic.. na nás nemám nervy..

Reagovat
tunkic

Tak nějak

Reagovat
Rohlíček

zoufalci

Reagovat
Minister

Leno

Reagovat
Whitemedia

Wolves jsou brutální, jsem hrozně rád za takového nováčka v PL

Reagovat
PP

taky jsem se přistihl, že se mi jejich hra líbí.. jednoduchá účinná hra.. škoda že hrají proti nám..

Reagovat
Whitemedia

Hrají tak proti všem týmům, co mají v tabulce před sebou, takže je to fér

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to mustafim

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

uplne stejne chyby jako v nedeli pri prvnim golu, tedka misto jenkse a mustafiho sokratis s kosem.

a tedka sokratis pri braneni joty....

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Minister

Čo by sme s týmto chceli robiť v LM?

Reagovat
Counter

Když tam mohla být Neapol...

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem v týdnu psal, že Arsenal patří do evropské ligy a Emery je pouhý průměrák, strhl se na mě hate

Reagovat
lajka30

Reagovat
Counter

Doherty ve fantě

Reagovat
jacobT

Ja mám Jonnyho.

Reagovat
Counter

Já ho mám v draftu na lavičce

Reagovat
jacobT

V drafte to bolo tento GW ťažké, ja som nechal sedieť zase Gylfiho.

Ale isto nebudeme jediní, čo nechali kopu bodov na lavičke.

Reagovat
Counter

Hlavně v draftu je mi to už docela jedno, postup snad udržím a první místo už je daleko. Klíčová je klasika, nějak se vydělávat musí

Reagovat
Kluivert9

Zkus chodit do práce

Reagovat
Counter

Pf, fanta je na plný úvazek

Reagovat
Coutinho10

taky...ten se povedl

Reagovat
MCFC_8

Nasa lava strana zatial slabota, navyse vela jednoduchych lopt stracame...

Reagovat
Ondiis

To byl Sokratis metr za linií?

Reagovat
smazaný uživatel

ukazka toho, proc se hrajou rohy na kratko..

Reagovat
smazaný uživatel

uplne stejne chyby jako v nedeli pri prvnim golu, tedka misto jenkse a mustafiho sokratis s kosem.

a tedka sokratis pri braneni joty....

Reagovat
Olafek

Wolves doufám 7.místo a EL

Reagovat
Benfica

Reagovat
PhilipS

No nic. Tak poslední šance na ligu mistrů je Evropská liga no

Reagovat
Sandstorm

Arsenal tu LM taky nechce. Každopádně šance pro nás... Ale...

Reagovat
smazaný uživatel

rashford musí zákonitě vymést z pětatřiceti

Reagovat
cr7sux

Zda se mi to, nebo city strasne prasi?

Reagovat
Swarley

Hrají tvrdě, tak to má vypadat a musíme jim taky pořádně naložit..

Reagovat
Miguel19

Kompany je hodně zoufalej.

Reagovat
jacobT

V pohode, žiadny vysledok sa neotáča tak dobre ako 0:2.

Reagovat
Counter

Snad do přestávky nesnížíme

Reagovat
jacobT

Lacova koncovka nech je nám do prestávky inšpiráciou.

Reagovat
madridcan

Takze spokojnost

Reagovat
Counter

skoro

Reagovat
FUnk

Reagovat
celeb

pozeram, ze ste to este vylepsili.

Reagovat
jacobT

Chybička v pláne.

Reagovat
Tomanatura

Dopice to proste neni mozne jak mize chlap jak Smalling tak odletet od prcka Agüera

Reagovat
smazaný uživatel

a jak je mozny, aby takovej sr@nec jako ty sem dokazal furt psat vetsi sr@nce?

Reagovat
Tomanatura

Protoze si hlupak a nikdo te nema rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Cekal jsem udernejsi slova od murinholizace

Reagovat
Tomanatura

Mam te v pici, nechodim sem nekomu rozdelovat uderne slova. Vzpamatuj se decko

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš chudáček

Reagovat
Switchback

City neunáší

Reagovat
Free_player

Arsenal na ně zatím vůbec nemá

Reagovat
lajka30

To opravdu nikdo nečekal.

Reagovat
Free_player

Jak to?

Reagovat
lajka30

Asi proto jak hraje Arsenal venku.

Reagovat
jacobT

Do toho gólu zo štandardky to bolo v pohode.

Reagovat
Free_player

A teď?

Reagovat
Counter

To jaksi nemá moc společného s původním komentářem.

Reagovat
Free_player

Mě Teda moc nepripadalo, že to bylo do toho gólu v pohodě

Reagovat
Taiger

To si teda teď naprosto zachránil

Reagovat
Free_player

Není co

Reagovat
Counter

Do prvního gólu docela jo, měli jsme tak 80% držení míče a Wolves si ani nečuchli. Pak už to šlo do kytek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dá se na to dívat. Konečně Shaw nalevo a Lukaku na střídačku. Asi bych nedal další zápas s Lukakem na křídle a centrami na Lingarda.

Reagovat
Nikikrew

Ešte že sa nato nedivam

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu se rozhodnout, kdo hraje hur jesti torreira nebo xhaka

Reagovat
Busby babes

kdyz vidim, jak jsme nastoupili dneska, tak nechapu jak muze ten samej tym predvest neco tak strasnyho proti Evertonu. Jasne, nekdo se vymenil, ale treba Rash nebo Pogba dneska a v nedeli, to je uplne neco jinyho...

Reagovat
Swarley

kkti

Reagovat
smazaný uživatel

Derby efekt

Reagovat
Gunner14

V derby jde forma úplně pryč

Reagovat
Swarley

Ale hovno...forma a derby je jedna věc a úplně odchozeny zápas je věc druhá...

Reagovat
Gunner14

Může za to Mourinho

Reagovat
Swarley

To na to jdeš hodně od lesa

Reagovat
Swarley

Jenže už teď je vidět, že toho má Lingard plný zuby...to mi řekni, že mají tak v prdeli fyzičku, co s něma ten Mourinho dělal...

Reagovat
Tolstobik

Na ten jeho odpadkovej fotbal fyzicku nepotrebovali...

Reagovat
Swarley

Tak Ole na to nadává v každým rozhovoru, že chce naopak mít nejvybavenější tým v lize, ale bohužel na to nejsou hráči připraveni...uvidíme po létě...

Reagovat
Swarley

* nejbehavejsi

Reagovat
sejber

Pozeram ze Arsenal vie kedy zabrat... Ale ak su pravdive keci o tom ze prestupovy budget bez LM bude 40 a s LM 70 mega tak vlastne o nic nejde

Reagovat
fabec1222

Souboj kriplů o 4. místo pokračuje

Reagovat
PP

Ten obranný val MU je brutální..

Reagovat
Busby babes

lol Arsenal.

Reagovat
Counter

Tak to posrali, teď už past nesklapne

Reagovat
jacobT

Si sa obával gólu na nesprávnej strane.

Reagovat
Counter

Reagovat
Rohlíček

hodte tam ručník

Reagovat
lajka30

Ty je tam rozebírají.

Reagovat
Whitemedia

Úúúúúúúžasní jsou(sry Taiger)

Reagovat
Taiger

Reagovat
pospec7

bože je fakt náročný fandit UTD

Reagovat
Gunner14

Takovej gol, to běžte doprdele

Reagovat
Whitemedia

Čech > Leno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom nikdo nepochybuje, jen ten žebrák Emery. Takovej idiot ukončí kariéru takové legendě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Granit a Leno

Reagovat
masly008

Nevěřím že xhaka něco posral. Tomu prostě nevěřím.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
J0EL

To je neuveritelne toto zase.

Reagovat
jacobT

Ešte aj skóre si doserme, výborne.

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak dneska ani Leno nic..

Reagovat
nani92

Tak nakoniec mal Emery pravdu,že to ma Arsenal vo svojich rukách, ospravedlňujem sa mu

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
lajka30

Už se těším na AFTV to bude zase mazec.

Reagovat
Gunner14

To ještě někdo sleduje?

Reagovat
Mato178178

jo ked prehr§ju

Reagovat
lajka30

přesně to je pak největší sranda

Reagovat
krisa

Hm, tak i skóre si pro sichr poserte..

Reagovat
Sandstorm

Arsenal to má ve svých rukou

Reagovat
Golasso

Mít to ve svých rukou neznamená, že to svojí rukou nemůžeme posrat jednoduchý slovní spojení jsou tady pro některý asi moc náročný

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Free_player

ťuťu ňuňu

Reagovat
smazaný uživatel

Jste to neposrali... To by muselo posrat minimálně 13 dalších týmů, jelikož mají méně bodů #SwarleyApproves

Reagovat
smazaný uživatel

ale koule to nejsou, spíš jenom popraskané skořápky od velikonoc

Reagovat
REPLIKATOR

Jo Arsenal má ve vlastních rukách... další fail

Reagovat
smazaný uživatel

stale jsi to nepochopil?

Reagovat
REPLIKATOR

Pochopil jsem, že taková prohlášení jsou u Arsenalu jenom pro smích.

Reagovat
Golasso

To je marný...

Reagovat
Minister

Hanba... inak sa to nedá nazvať.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten 3. gol to je fakt neco, tam to posrali hned 4 hraci v rade

Reagovat
jacobT

To len predvádzajú tímovú súdržnosť #jesuisshkodran

Reagovat
Counter

Teď když Huddersfield sestoupí, by Wolves příští rok mohli zahrát i o top4

Reagovat
lajka30

Banter FC's tour of England continues.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal asi sází na to, že tu EL dá

Reagovat
Tomanatura

Pereira na toproste nema

Reagovat
Swarley

Fred se zlepšuje, ale ten střed musíme posílit

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

dopíče, ten Fred... nedivím se Pogbovi, že je znechucenej v tom středu... to by jeden sral, snad vypadne v létě Fred

Reagovat
celeb

tazko tvrdit, ktory z nich je horsi. Pogba uz niekolko krat absolutne nezmyselne posunul loptu do uzemia nikoho / City. Jeho vyhodou je, ze si vie pokryt nakopy zo zadu, kedze ma na to fyzicke predispozicie, ale dalej je to uz bieda.

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyž to má na párku tak každý zápas je schopný vymyslet gólovku... ten Fred je úplnej tragéd, tam na něj už nemám nervy

Reagovat
Gunner14

No nic, v neděli Čukotka s United remíza s tím že dneska musí United prohrát a máme to opět ve svých rukách . Když pominu to že musíme vyhrát proti Lestru venku

Reagovat
tunkic

Spíš když pomineš to, že bysme měli vyhrát proti komukoliv kdekoliv

Reagovat
RonaldinhoCFC

Podme Wolwes, ještě par golu at je i skore lepší

Reagovat
Busby babes

to uz je asi potreti, co muzem jit do dobryho brejku a nekdo od nas si to da 15 metru pred sebe.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba hlavne

Reagovat
Grahf

videl už niekto younga prihrať po zemi na krátku vzdialenosť?

Reagovat
jacobT

Ale zvrtlo sa to až potom, čo nás pochválil už aj djourou...

djourou24.04.2019 21:07#

zatial parada

Reagovat
Taiger

zabanovat!

Reagovat
jacobT

Minimálne

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Ten Leno je kvalitnější brankář než Čech ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Fred, to je neskutočný bargain

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Ty jseš strašně otravná krysa

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovor. A to už prečo?

Reagovat
bbbauch

kupujte, dokud muzete

Reagovat
smazaný uživatel

Máme Jorginha

Reagovat
Busby babes

jeste, ze chtel kombinovat az na tribunu... uff.

Reagovat
Nikikrew

L O L

Away zápasy azda horšie ako za Wengera

Reagovat
Gunner14

Minulou sezonu to byla mnohem větší tragédie

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Nepamätám si poslednú sezónu kedy sme po polčase prehravali 3:0

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Doma proti ManCity.

Reagovat
Nikikrew

pravda. Ale toto je ešte väčší trapas. Fskt netuším kam tento klib môže ešte hlbšie klesnúť

Reagovat
Counter

Tohle je podle mě menší trapas než třeba 4:0 na Southamptonu nebo loňské 1:3 na Swansea. Nebo 6:0 na Chelsea při Wengerově jubilejním 1000. zápase nebo 8:2 na OT. A takhle bych ještě mohl pokračovat

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

To nemôžeš takto brat. Wenger bol u nás 22 rokov, Emery jeden rok a pritom ma lepší káder.

Ako stojím za Emerym tak treba povedať ze vonku je to kaspar ako Wenger

Reagovat
Counter

Já jen reagoval na to, že klesáme níž a níž. Podle mě ne, momentálně je to bída, ale bylo hůř.

Reagovat
Gunner14

Aguero

Reagovat
PP

Od druhého golu na nás nečumím, ale kolik bylo střel na naši bránu?

Reagovat
Taiger

Ty si hroznej fanda

Reagovat
PP

tak mě to zas tak často nevyjde se na nás dívat.. Dnes se to všechno krásně sešlo a s nejsilnější sestavou, jakou máme tečeme 3:0 v poločase.. proč si kazit večer?

Reagovat
Taiger

Tak pokud si dobře pamatuju, tak si sledoval i slávku s chelsea na úkor nás

Reagovat
PP

tam jsem měl zapnuté oba zápasy.. A celý druhý poločas jsem čučel na nás, pač jsem to měl za formalitu ze strany Chelsea za stavu 4:1.. a buch ho, 4:3 nakonec.

Reagovat
Taiger

Tak ať to je 4:3 i tady

Reagovat
r.mrazik

Fred a Pereira je hodně drsný střed hřiště

Reagovat
Swarley

DDG pozičně na Oblaka

Reagovat
Swarley

Co se rozčiluje Pepek? My taky nefaulujeme

Reagovat
supervizor

Doprdele proč hrajeme na pět obránců, když všichni hráči se učí hrát na čtyři už od žáčků.

Reagovat
Gunner14

Hrajeme na 4?

Reagovat
Taiger

huh, ty budeš špatnej supervisor

Reagovat
jacobT

Ale viac ma štve ten Palace. Pred týmto dvojzápasom som s prehrou na Wolves celkom počítal.

Reagovat
Gunner14

to jde na Emeryho triko. Ty 2 domácí zápasy co nám zbývaly jsme museli za každou cenu vyhrát.

Reagovat
PP

dnes jsme mohli pouze překvapit.. nestalo se.

Reagovat
smazaný uživatel

Vo finale porazite Chelsea alebo vas porazi Franfurkt idealny scenar

Reagovat
Taiger

Proč? EL v suchým

Reagovat
jacobT

Myslíš, že to urveme? Proti takému Frankfurtu by som nám moc neveril.

Reagovat
Taiger

Finále už bude loterie, ale věřím, že to dáme, jen v případě, že se dá ale do kupy Aaron.

Reagovat
Counter

Spíš bych měl obavy z Chelsea, Frankfurtu se můžou ve finále rozklepat nohy. Ale otázka je, jestli vůbec dáme Valencii...

Reagovat
Taiger

Začínáme doma, to je klíč A z Chelsea nepůjde strach, pokud Oli nebude v základu

Reagovat
celeb

ich forma ma stupajucu tendenciu ku koncu sezony. My s nimi hrame ligovy pohar a ako istotu to zdaleka neberieme. Vedia si vytvorit vela sanci, akurat s premienanim maju (mali?) problem.

Reagovat
Counter

Spíš měli, od nového roku dávají gólů dostatek.

Reagovat
Counter

Náročný program, kupa zraněných, Mustafi, to se tak holt někdy sejde.

Reagovat
MCFC_8

Casto je to kostrbate z nasej strany, hlavne Zinchenko a Kompas, skoda Raheemovej sance snad bude 2.polcas lepsi...

Reagovat
Busby babes

cekal jsem to horsi. Tohle nebylo spatny, hlavne ten zacatek. Jen teda smerem dopredu vsechno zadrbeme sami uz nekde na pulce. Problem je, ze uz zas odchazime fyzicky a toho napadani tam neni tolik. S takovou nas City v druhe puli prejedou. Tak snad v sobe hraci najdou jeste dost sil.

Reagovat
Swarley

Za ten Everton musí zvládnout proti City i třetí poločas, tam si odpočinuli až až...

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves proti TOP 6

11 zápasů - 16 bodů

proti trojce sestupujících zatím 4 body

Reagovat
Counter

Robin Hood of the Premier League

Reagovat
Benfica

na budúcu sezónu to dúfam vyladia a budú ešte vyššie..

Reagovat
vrabejka

Zatim United sympaticky už jen poločas vydržet :)

Reagovat
Luc-Luc

City podle predpokladu lepsi, hlavne tu Sterlingovu sanci jsem uz videl v brane...s trochou stesti ale by to mohli Ucka ukopat, bojujte !

Reagovat
liquicitizen

Teraz cez polčas som zistil že pozerám zlý zápas

Reagovat
Taiger

Přeju si, ať to City uhrajou v nastavení jak tehda na dálku s United, chci slyšet podruhé to

AGUERO!

Reagovat
Busby babes

bez do prdele.

Reagovat
Taiger

Tebe mám hodně rád, tak teda stačí

STERLING!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci jsou uvnitř v domě a ty si sníš takové sračky.

Reagovat
Taiger

Říká někdo s jménem "luigi", oks

Reagovat
smazaný uživatel

Když už, tak Luigi4 vážený pane Taigere.

Reagovat
Counter

Reagovat
Kixi Syhimour

To tempo ale United asi neudrží

Reagovat
avicii

Dnes united bojuju ale ta nekvalita ich hracov oproti city je markantna

Reagovat
Minister

No treba skúsiť obrat ako Sharks dnes

Reagovat
vladis271

Teraz na nich strasne vyletia. :(

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

nebreč furt

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Gunner14

To jako nebyla penalta? Ale byl ofsajd, takže ok

Reagovat
jacobT

Reagovat
Taiger

Tím střídáním se snaží ubránit výsledek nebo co?

Reagovat
Busby babes

tak nevim, Fernandinho byl velmi dobrej, tak je to docela ztrata, ale zas Sane na hriste... ejm...

Reagovat
Busby babes

jinak teda co slysim na stadionu se docela fandi, zadny: chceme prohrat aby Pool nevyhral titul.

Reagovat
papi.v.ole

wolves úplně v suchym.. stačilo jim na chvíli ''zabrat''

Reagovat
Murena

Reagovat
Flamex

někdo stream na united? díky

Reagovat
Taiger

BERNARDO

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký cringe z tvoji strany

Reagovat
Taiger

? proč ?

Reagovat
Grahf

z hovna

Reagovat
Busby babes

haluzaci. ale trefil to paradne no.

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě, po pauze lepší, skvělé střídání

Reagovat
Busby babes

a ted se sesypem...

Reagovat
Grahf

tá kvalita je neporovantelná, oni majú aj lavičku plnú technických hráčov, ktorí niečo dokážu vymyslieť, my akurát pogbu

Reagovat
lucius6

Zase tam City nemají žádné DM, Gundogan neni na té pozici tak dobrej z hlediská defenzivy, takže určitě máte šanci toho využít.

Reagovat
Grahf

tak pep zistil, že dm nepotrebujú, dal tam saneho a už horíme

Reagovat
pingla

už je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Goal,goal GOAL do toho city

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw

Reagovat
mimi_united

My bez tej top 4 prežijeme, liverpoolu tá strata titulu ublíži oveľa viac

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Taiger

HAHAHAHAHA

FUCK OFF VLADIS

Reagovat
pospec7

3:0

Reagovat
Taiger

2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

To je pořád to stejné dokola, úplně góly z hovna, tohle musíš pokrýt

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea další chyba. Asi toho má fakt plný zuby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ticka bude mrziet

Reagovat
Taiger

ticka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nie no

Reagovat
Grahf

s tým striedaním nás rozobrali

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooool, united chcanky

Reagovat
pospec7

ty vole, koukni se na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy se nesnížim k tomu abych těm mrdkám fandil

Reagovat
pospec7

já to chápu... jen chci titul

Reagovat
Svatej

Reagovat
Murena

Lingard

Reagovat
Gunner14

City

Reagovat
smazaný uživatel

De Díra

Reagovat
Grahf

lingard presne ukázal ten rozdiel

Reagovat
Taiger

Hlavně, že děláš Fortnite oslavy, debílku

Reagovat
Busby babes

kdyby nedelal, tak by to dal.

Reagovat
Taiger

Reagovat
cr7sux

Reagovat
cr7sux

DEBILNI DREVAK

Reagovat
Busby babes

omg tohle musi davat.

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard

Reagovat
Tolstobik

Jezismarja Lingard prazdna brana

Reagovat
Whitemedia

To fakt při té naší obrovské tragédii, co hrajeme, budeme i po dnešku čtvrtí? To je prostě ten největší souboj kriplů

Reagovat
Whitemedia

ale jako jsem v klidu, prohra s United a Lestrem to jistí

Reagovat
Counter

Máme holt těžké soupeře

Reagovat
Whitemedia

to my taky.. hrát doma s Burnley je fakt nebezpečná záležitost

Reagovat
Counter

Tak Dyche po první půlce sezony podepsal smlouvu s ďáblem, to se nedá nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

prakticky mozte byt este treti

Reagovat
Taiger

Tak tyhle výsledky se daly celkem čekat dneska

Reagovat
spider_8

To čtvrté místo by letos mělo být regulérně bez LM. Ani jeden z těch týmů si to absolutně nezaslouží.

Reagovat
kiciN

Reagovat
hona.kub

taky tomu nevěřím, už před 5-6ti kolama sem si říkal, že 6.flek je jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard 2× za sebou nechcel by som byt na mieste fanusikov United

Reagovat
Counter

Bernardo Silva now has as many PL goals as Vinnie Jones and Ivan Campo

Reagovat
stiflerovamama

lingaard

Reagovat
jacobT

Hlavne ta ľavá strana Wolves nás úplne ničí.

Reagovat
Counter

Jota je výborný hráč.

Reagovat
jacobT

Jj po tom úvode sezóny sa rozbehol. Ale dnes ma prekvapil Jonny, od toho som až taký výkon v ofenzíve nečakal.

Reagovat
smazaný uživatel

Na nase pomery dobry vykon ale i tak hrozne slaby oproti kvalite city.

Reagovat
Tolstobik

Zinchenko este nema kartu?

Reagovat
Grahf

každopádne náš futbal je strašne amatérsky, sáme nákopy, medzihra nula bodov, všetko sa robí hrozne splašene, ako keby niekto pri tom nerozmýšlal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak perreira je absolutně neviditelný a Fred je hrozně špatnej. Tam není komu nahrát. Střed neexistuje.

Reagovat
Svatej

Tohle není faul, pro pana krale

Reagovat
masly008

Jak mu za ten faul na lacu nemohl dát žlutou?

Reagovat
Taiger

Otočka

Reagovat
Murena

Young

Reagovat
Svatej

Pěkně Young přenáší hru

Reagovat
Grahf

young a centre

Reagovat
Counter

Hezky Sokratis, teď velký obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Arsenalu<obrana Newcastlu

Reagovat
Golasso

Poprvé rozehrajeme dlouhý roh a hned gól? Třeba to zkoušet častěji, co?

Reagovat
Murena

Leroy

Reagovat
Taiger

LEROY SANE

Reagovat
smazaný uživatel

Lopta>De Gea

Reagovat
Grahf

david už nič nechytí

Reagovat
fenixLFC

tak nic...tak ech im city aspon poriadne nalozia nech sa im mozme smiat

Reagovat
pingla

0:2

Reagovat
stiflerovamama

Dreváci

Reagovat
Switchback

ta obrana United, slušný no

Reagovat
smazaný uživatel

kurva aspoň remízu kluci!!! tohle je pomsta za 2012!!!!!!!

Reagovat
Murena

De Gea je opravdu top

Reagovat
Taiger

Už se těším na De Geův twitter zase

Reagovat
smazaný uživatel

DDG prosim odejdi

Reagovat
mimi_united

Aspoň bude titul v správnych rukách

Reagovat
Svatej

De gea je fakt v prdeli. Potřebuje už přestávku a reset

Reagovat
PhilipS

DDG má tak měsíc otřes mozku ne

Reagovat
Kluivert9

De Gea na drogách.

Reagovat
Dawon

Naprosto neuveritelne co De Gea predvadi v poslednich mesicich, neuveritelne

Reagovat
stiflerovamama

De Gea by mohol skúsiť chytať aj rukami

Reagovat
r.mrazik

sorry jako...ale pristi zapas at david sedi

Reagovat
pingla

Kovar z pozice ctverky IN

Reagovat
Sandstorm

Ten už má sedět tak 2 měsíce.

Reagovat
Swarley

Klasika, Fred to posere, když může, tak nepřeruší, obrana v lese a DDG poslední zápasy fakt bída...

Reagovat
Busby babes

my nefaulujeme: https://youtu.be/NN30YMzja6Y?t=196 jsem ti to rikal.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

já bych takovej zápas nedohrál, musel bych je alespoň pokopat a odejít s redkou

Reagovat
Busby babes

klasickej vesnickej fotbal.

Reagovat
Swarley

A ani ten nehrajeme...

Reagovat
Busby babes

hanspaulka. tam to plati stejne.

Reagovat
Swarley

jako nejsem pro zákeřnosti, ale tohle se prostě musí přerušit a my to neděláme zápas co zápas...

Reagovat
Mimalu

Solskjaer působí jak hromádka neštěstí

Reagovat
ACSMan

Stejný pohled jak Moyes kenkonci

Reagovat
smazaný uživatel

Fred De Gea

Reagovat
avicii

A je to rothodnute... Gratulacia City.. Titul je vas

Reagovat
Kincl

Jooo to se bude rano krasne vstavat :)))

Snad uz jim ten titul neutece zaslouzi si ho!! I pres ten tlak dokazali oba zapasy vyhrat

Reagovat
Switchback

V United bude muset být slušná čístka teda, jsem i zvědavej na to koho přivedou

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zvědavej kdo tam bude chtít jít bez LM - a pokud už tam bude někdo chtít jít tak si řekne o stejný prachy jako ma Sanchez ....

Reagovat
fabec1222

Nejde jen o hráče, je třeba obměnit celé vedení, manažerské pozice, něco jako Sparta

Reagovat
Ranoth

rozpustite ten paklub

Reagovat
Busby babes

Sterling zasprintuje deset metru a vyradi pet hracu. a pak uz to bylo desne otevreny... skoda.

Reagovat
Busby babes

a pro mrazika: tohle se dalo chytit.

Reagovat
r.mrazik

on i ten prvni...tu predni by mel pokryt...

ale zas tak bych mu to nevycital...jen..stal proste zas blbe

Reagovat
Busby babes

nestal, dobre to trefil. ale hadat se nebudu.

Reagovat
r.mrazik

oni to rikali i komentatori...stal blbe

Reagovat
Busby babes

Neville placa

Reagovat
r.mrazik

to neni neville,toho bych poznal po hlase

Reagovat
Swarley

Chytá, jak když tehdy přišel ze Španělska

Reagovat
Swarley

A Fred ho mohl seknout, kartu nemá, proč tyhle akce nepřerušujeme, když neumíme bránit...alespoň to...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

Reagovat
rave

Tak když jsou ti hráči v pohybu dopředu a Fred to tak zajebe, to se pak těžko vrací. Ale asi to mohli čekat no, když dá takovou přihrávku pokaždé, když je s balonem pod tlakem. Šílený hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

tak by uz moh dostat sanci ten mladej nasinec za united ne?

Reagovat
smazaný uživatel

kterej?

Reagovat
smazaný uživatel

mastny

Reagovat
BílíAndelDrcKo

To by musela byt velka nahoda a zhoda okolností.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea zase přední tyč

Reagovat
PhilipS

Jak vidím ty dnešní výkony gólmanů, tak je mi líto, že Péťa už končí. Ještě tři roky by mohl chytat v top klubu

Reagovat
Taiger

Stále o parník lepší jak Lejno

Reagovat
kiciN

Ne.

Reagovat
blade115

United jsou fakt úplně k ničemu.

Reagovat
Taiger

Něco jako ekonometrie?

Reagovat
Swarley

Vy dva jste lepší příklad

Reagovat
smazaný uživatel

V PL je asi tak třináct lepších brankářů než DDG

Reagovat
Sandstorm

DDG dobrej vlastňák A Fred no comment... To prostě nejde takhle dál.

Reagovat
.13

Najlepsi brankar na svete ci jak?

Reagovat
Switchback

rok zpátky klidně, pochybuji že teď to o něm někdo říká

Reagovat
smazaný uživatel

Ani vtedy nebol.

Reagovat
.13

Vsak v 2018 boli MS a vtedy keby to niekto povedal, tak by ho kazdy vysmial. Niekto tu hovoril, ze obcasny kiks sa stane. Toto co previedol proti Barce a proti City je ulet. Nechapem ako ho niekto moze porovnavat s Oblakom alebo Ter Stegenom...

Reagovat
LokoLFC

De Gea jaká parodie na golmana. Karius hadr.

Reagovat
r.mrazik

silva cervena

Reagovat
SpecialOne

Tohle chytat nohama

Reagovat
Kixi Syhimour

Tolik k de Geovi

Reagovat
smazaný uživatel

Olé Olé Olé Olé Olé vypadá kompletně clueless dobře že ho udělali permanentním manažerem

Reagovat
Busby babes

tvoje baba je clueless

Reagovat
Taiger

Co když jeho baba fandí United?

Reagovat
Busby babes

porad to plati.

Reagovat
Taiger

Nějakej agresivní dnes!

Reagovat
Busby babes

agresivni?

Reagovat
smazaný uživatel

jeho výraz na tváři je lepší než tisíc slov... jednoznačně nemá na to být manažerem v Man United - prostě to je něco na co nemá schopnosti... měl pár dobrých výsledků díky lehkemu losu a pak už se naplno projevily jeho manažerské dovednosti

Reagovat
Taiger

PSG byl lehký los

Reagovat
Busby babes

treba mysli Spurs.

Reagovat
RonaldinhoCFC

RDM taky vyhrál LM a myslím, že se shodneme, že na velkoklub neměl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
spider_8

No zrovna PSG bych nevytahoval

Reagovat
Taiger

Ty si to nepochopil?

Reagovat
spider_8

Narážím samozřejmě na ten způsob, jakým postoupili.

Reagovat
Taiger

Mně spíš jde o ten los

Reagovat
smazaný uživatel

lol PSG de vyřadilo prakticky samo svoji neschopností ale ok - pokud se United spokojí s trofejí za postup do čtvrtfinále LM nic proti tomu Olé

Reagovat
Taiger

ty si hloupej kluku

Reagovat
Luc-Luc

skoda, letos to opet nevyjde, tihle city to je jak stroj, s tim se neda hrat

Reagovat
lajka30
Reagovat
smazaný uživatel

Fred 59 000 000 EUR thank you mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes a Mourinho jsou totální úlety v historii klubu. Co tihle dva kašpaři napáchali, z toho se už nevvyhrabeme.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Možno si nepamätám všetko, ale zas Moyes zas tak nerozbil ten kader

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes rozbil trenérský tým, rozbil mentalitu klubu, s mourkem si můžou podat ruce

Reagovat
lajka30

A nedoporučil ho tam právě Ferguson?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, byla to chyba. Myslím, že doteď toho lituje.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

To ja by som skor povedal že s odchodom SAFa sa začali realizovat diletanti z manažmentu, kt. SAF držal na krátko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a to jste vyhrali s Mou i EL. To se zatim nedari ani Arsenal po 3 letech snazeni.

Nejvetsi ulet se mi zda jsou fans MU po odchodu SAFa

Hlavne vylezete na chvily z te mizerie pod Ole a uz je vas plny diskuze, jak neprejete LFC titul v PL atpod.

Radsi se starejte o vlastni kuzi a o 6.flek v lize

Reagovat
smazaný uživatel

pristi sezonu snad jednickou Henderson

Reagovat
Taiger

Lingard na jistotu do zámezí

Reagovat
Busby babes

a co s tim mel delat? vsak nemel zadnej cas na reakci...

Reagovat
Taiger

Guendouzi je strašně o hovně hráč

Reagovat
jacobT

Reagovat
Golasso

Reagovat
lajka30

Jako celej Arsenal.

Reagovat
Taiger

ty si kdo?

Reagovat
masly008

se vrátila z kosmu po dlouhé době.tak neví jak to teď chodí.

Reagovat
Counter

Není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Eddie je super...a zrovna mame v kadru Aubu a Lacu..

Reagovat
masly008

Tak kdyby se hrálo na 2 hroty tak si zahraje,nebo zkusit na křídlo.Horší jak miki nebude.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Taiger

Nezahrál by si

Reagovat
masly008

jako kdyby se hrálo na 2 hroty tak by laca i auba hráli cca 50 zápasů?nemyslím si.

Reagovat
Taiger

On by tam jebl Mikhyho nebo Iwobiho, by si nečutl Eddie

Reagovat
masly008

to je fakt no.

Reagovat
Counter

Má čas, a jestli odejde Welbz a nebudeme mít prachy na pořádnou posilu, tak si zahraje až až.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Ne ze bych byl nervozni, ale pomalu bych piskal konec

Reagovat
ACSMan

Vy si aspoň o 10 minut vic odpočinete a my o 10 minut méně budem trápit.

Reagovat
Kincl

Beztak pecka vecer :)) Sparta dostala, City v klidu 0:2 nad ManU a Arsrnal taky nula :-D

Reagovat
Gunner14

Wau, si vymýšlel jak dlouho?

Reagovat
Kincl

Vychladni do te EL se dostanete :)))

Reagovat
Kincl

Plus Bayern postup :-D

Reagovat
Taiger

xD

Reagovat
Taiger

:D mega (y)

Reagovat
Kincl

Nemas jeste sedivy vlasy z toho Arsenalu? :-D

Reagovat
Taiger

-.- nene, lol

Reagovat
Diego2

Reagovat
Gunner14

Eddie toho ukázal za tu chvilku víc než Mikhi za 2 zápasy. Snad dostane víc minut v posledních 3 zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Arsenal gift keeps on giving midtable tým příštích deset let

Reagovat
Counter

Odkdy je páté místo midtable?

Reagovat
Taiger

CringeLord3

Reagovat
smazaný uživatel

To United hraje okresnu ligu?

Reagovat
Ranoth

sanchez !!! ten to otoci

Reagovat
mimi_united

3 body za chelsea v vzájomný zápas s nimi? nič nie je stratené

Reagovat
Taiger

Martial vypadá přímo nabuzeně!

Reagovat
Swarley

Co to má Alexis za fuzik, fotbal nejde, tak převzal nějaký kartel?

Reagovat
C-M@ster

On hraje dobře, uvidíš. Jestli dostane míč.

Reagovat
Swarley

No kdyby hral dobře, jak se u takového hráče očekává, tak možná nejsme šestí...ale rozumím ti, šel nahoru...

Reagovat
Taiger

Reagovat
C-M@ster

Za celou dobu, co je na place, mu nedokázali přihrát, byť se nabízí.

Reagovat
Swarley

Tak dneska to je už těžký...v těch posledních zápasech určitě bude v nějakém zápase v základu, tak uvidíme...

Reagovat
r.mrazik

sel nahoru? kam?

Reagovat
Swarley

Tak neprisel mi už tak hrozný, ale ty nároky jsou celkem dole...

Reagovat
C-M@ster

Alexis mohl přijít o 30 minut dřív.

Reagovat
Placebo

To jo, mohl si aspoň zaběhat.

Reagovat
redyyz

To kde ste toho Freda vyhrabali?

Reagovat
Kincl

Není to ten Fred z Ukrajiny? :-D

Reagovat
masly008

Od flinstounů

Reagovat
stiflerovamama

Shaw je hrozny priemerák

Reagovat
Swarley

Shaw mě vyslyšel

Reagovat
pingla

Shaw je celkem vypatlanec

Reagovat
Busby babes

Liverpool fans want Utd to win, Utd fans want City to win, City just want fans!!!

Reagovat
Kincl

Na co fans lepsi prachy a PL ne? :-D

Reagovat
pospec7

ale jo

Reagovat
avicii

Reagovat
Taiger

Past už asi nesklapne co?

Reagovat
Placebo

Copak to byl poločas?

Reagovat
kiciN

Wenger out

Reagovat
masly008

Reagovat
Kincl

Wenger IN

Reagovat
raduinho

De Gea Největší brankářská bublina v historii PL splaskla.

Reagovat
Swarley

Ale že litala pěkně dlouho...

Reagovat
Busby babes

neco jak Kane.

Reagovat
Counter

Five-season-star, ten už je jak hotel

Reagovat
raduinho

2-3 roky kvalitního hypu Takový lepší Almunia.

Reagovat
EXoRcIsT

po 6 rokoch

Reagovat
icemike

Reagovat
Visca el barca

Bernardo je totální topka Přesunutí do zálohy City vyhrálo zápas

Reagovat
Taiger

Reagovat
diastan

Láska

Reagovat
Taiger

A teď Barca přejet Liverpool a svět bude v pořádku

Reagovat
Benzema

Arsenal

Reagovat
masly008

simulanti a tým jednoho hráče nikdy.

Reagovat
technecium

Dembele je rozseka

Reagovat
Busby babes

bavi me to hlasovani na Digi. JASNE jste zvolili Rashe nejlepsim hracem domacich... pritom tam hlasuje pokazdy tak 10 lidi, takze to mohlo byt na hlasy treba 4 Rash, 2 Pogba a zbytek po jednom hlasu.

Reagovat
diastan

7 proher z 9 zapasu ? To je jeste horsi nez jsem si myslel..a to ani ten zbytek nebyl nejake gala...No jsem na to zvedavy v lete, protoze ocekavani na ne budou obrovska

Reagovat
masly008

na týmy středu tabulůky nebývají vysoká očekávání.

Reagovat
EXoRcIsT

keby to napise fanusik City tak nepoviem ale zeby si mal fan Arsenalu nejako vyskakovat

Reagovat
Counter

Proč by ne. Kluby jsou marné oba.

Reagovat
masly008

však tam budeme spolu neboj.a u nás nejsou vysoká očekávání už teď.

Reagovat
MCFC_8

Bublina Gunar splasla...

Reagovat
Counter

Jde to brát i tak, že horší to už být nemůže. Ale stejně tak zatím nevidím důvod, proč by tohle jejich trápení nemělo pokračovat, Ole s Phelanem by museli zazidanovat.

Reagovat
smazaný uživatel

United fans

Reagovat
Kincl

Co udelali? Radovali se se City? :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou doma a nejsou prakticky slyšet a pak opouští stadion několik minut před koncem až to vypadá že tribuny jsou poloprázdné

Reagovat
diastan

to zni povedome

Reagovat
kiciN

Treba si mysli ze jestli budou fandit jako na Etihad ze zacnou hrat ti hraci lip

Reagovat
lucius6

Nic moc

Reagovat
kiciN

taky jsem si rikal ze to bude mit vetsi uspech no

Reagovat
MCFC_8

Krasne chlapci paradoxne nam pomohlo zranenie Fernu, uz len posledne 3 kroky, nic nepodcenit, pristupovat ku kazdemu zapasu takto ako doteraz a zvladneme to, aj ked to nebude jednoduche, hned najblizsi zapas na Burnley bude zaujimavy, hlavne ak sa Burnley dostane ku standardkam...MANCHESTER IS BLUE AGAIN!!!

Reagovat
Taiger

De Geův twitter bude zas plný zábavy

Reagovat
ManUnited

Jak z toho ven?

Reagovat
smazaný uživatel

V první řadě zaměstnat schopného trenéra a v druhé řadě vyměnit 75 procent kádru a sehnat mladé hladové hráče kteří na hřišti nechají všechno kazdy zápas a budou se postupně zlepšovat a bude pro ne čest oblékat dres United a nebudou tam jen kvůli tomu že dostávají 200k týdně... Přestat dělat stupidní přestupy typu Sanchez atd...

Reagovat
kiciN

To ze bude Sanchez totalne na hovno nemohl tusit nikdo po tom co predvadel v Arsenalu, kazdopadne verim ze ty jako nejlepsi manazer a tusitel jsi to urcite vedel.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jde o to že to nebyl velmi koncepční přestup vzhledem k jeho věku a platovym požadavkům... to jak bude hrát se sice nedalo předpokládat ale ten přestup nedával smysl vzhledem k tomu že ten tým nemá jediného kloudného stopera - tam se mělo investovat místo Sancheze....

Reagovat
ManUnited

Ono to není tak černobílý, Mourinhovi se přivedli dva stopeři, Eric...kterej na začátku vypadal, že z něj bude naprostá bestie ale postupem času to šlo do hajzlu a Victor, kterej naopak zpočátku hrál hrozně ale teď je to asi jedinej schopnej stoper. Sanchez navíc díky výměně za tragickýho Mickyho nestál moc peněz..problémem je jeho plat a to, že hraje tužku

Reagovat
r.mrazik

Já to třeba tušil

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem vedel ze bude kdyz odchazel z barcelony

Reagovat
Counter

Vysvětlit Edovi, že za kliky na sociálních sítích se nedávají trofeje, a dosadit do vedení klubu někoho, kdo ve fotbale skutečně umí chodit.

Reagovat
ManUnited

jenže Woodward je Glazer s jiným jménem toho nikdo nevymění

Reagovat
Counter

Však ať v klubu zůstane, se sponzory umí pracovat mistrně. Akorát ať si k sobě vezme člověka, který se bude starat o tu fotbalovou stránku. V poslední době se spekuluje o Phelanovi, což nepovažuju za ideální krok (nemá s tím zkušenosti).

Reagovat
ManUnited

Phelan by měl zůstat tam kde je! Ať na tu pozici zaplatěj Edwina..nebo prostě někoho kdo s tím má zkušenosti jak píšeš.

Reagovat
diastan

suché triko !!

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardo boh.. neuveritelne kolko nabeha a ako sa stale snazi bojovat

Reagovat
celeb

za mna jednoznacne hrac sezony EPL!

Ako Virgil, Mane aj Sterling mali vyborne sezony, ale ak City vyhra titul, tak Bernardo 100% MOTS.

Keby sme mali v Barce rozum, tak predame Coutsa a doplatime si Bernarda. S nim by som si trufal na trebble v LM. Neskutocny hrac, s neskutocnym fyzickym fondom, obetavostou a inteligenciou. Klobuk dole.

Reagovat
Mercury

City by ho nepustilo, ale byl by skvely..podobne jako Jesus do utoku

Reagovat
celeb

nemal by som nic proti ani Jesusovi, ale jeho prinos by bol neporovnatelne nizsi oproti Bernardovi. Lepsieho zaloznika pre nas nenajdes.

Reagovat
Placebo

Tady se furt mluví o tom, že City nemají fanoušky a přitom deset minut před koncem měli v hledišti převahu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
lucius6

City mají v posledních letech docela talent na vyprazdňování Old Trafford dlouho před koncem zápasu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele