Premier League - preview 8. kola

05.10.2018, 08:34, aktualizováno 07.10.2018, 09:13
Previews
Liverpool se po skvělém startu trochu zasekl a na návrat k výhrám nemá nejvhodnějšího soupeře, na Anfield Road totiž přicestuje Manchester City. Chelsea se vydá do Southamptonu, Arsenal čeká londýnské derby na půdě Fulhamu...
Fulham FC - Arsenal FC  (neděle 13:00)
Jen málokteré utkání osmého kola Premier League slibuje ofenzivnější podívanou a přísun branek než malé londýnské derby mezi Fulhamem a Arsenalem. Oba celky se totiž od počátku sezony potýkají s výraznými potížemi při bránění, což kompenzují o to větším důrazem na vlastní gólový příspěvek. V lepším rozpoložení půjde do zápasu Arsenal, který si napříč všemi soutěžemi drží úctyhodnou šňůru osmi vítězství v řadě za sebou.

Naposledy Kanonýři potvrdili roli favorita v Evropské lize na tisíce kilometrů vzdáleném stadionu v Baku, kde porazili ázerbájdžánský Karabach 3:0. Lze tak očekávat, že manažer Unai Emery sáhne k řadě změn v sestavě, do níž by se měli vrátit beci Monreal s Bellerínem, stejně jako Aaron Ramsey či Piérre-Emerick Aubameyang, kteří ve čtvrtek do hry nezasáhli. "Každý zápas je pro nás velmi důležitý, hráči musí převzít zodpovědnost, udržet si sebevědomí a pokračovat ve správném rytmu," prohlásil Emery, který dále v souvislosti s možnou nominací základní jedenáctky vypíchl Alexe Iwobiho, jenž v posledních týdnech podává kvalitní výkony a hlasitě si říká o větší porci minut na hřišti.

Emeryho protějšek Slavisa Jokanović si vítěznou formu Arsenalu dobře uvědomuje, obzvláště v kontrastu s postavením Fulhamu až na první nesestupové sedmnácté příčce. "Mají největší formu z celé Premier League, jako jediní vyhráli posledních pět zápasů za sebou. Je to velký klub, dobrý tým a nepotřebujeme žádnou extra motivaci. Musíme být ale připravení na naši příležitost," burcuje stratég Fulhamu, který s šestnácti inkasovanými góly platí za vůbec nejděravější defenzivu Premier League (společně s Cardiffem a Huddersfieldem).

Domácím komplikuje situaci zranění obránců Bryana s Fosu-Mensahem, což by mohlo znamenat start Ryana Sessegnona na levém kraji obrany. Do hry se naopak pozvolna po zranění vrací Alfie Mawson i kapitán Tom Cairney. Na straně Kanonýrů bude kvůli zranění Petra Čecha pokračovat v brance Bernd Leno a o místo v sestavě hodlá bojovat i Henrik Mchitarjan, jenž rovněž ázerbájdžánský výjezd neabsolvoval.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Bettinelli - Christie, Odoi, Ream, Sessegnon - Cairney, Zambo Anguissa, Seri - Schürrle, Mitrović, Vietto
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Mustafi, Sokratis, Monreal - Torreira, Xhaka - Özil, Ramsey, Aubameyang - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.02 - 4.41 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Chelsea FC  (neděle 15:15)
Po deseti soutěžních zápasech je Maurizio Sarri v Chelsea stále neporažený, na čemž nic nezměnil ani prekérní dvojzápas s Liverpoolem. Libují si hráči, libují si fanoušci, na Stamford Bridge funguje vše tak, jak má. Mimo svůj stadion však Blues nejsou zrovna suverénní a Southampton patří k těm houževnatějším protivníkům.

I když nutno říct, že poslední týdny tomu úplně nenahrávají. Hlavně doma se Saints trápí, od začátku sezóny tam nevyhráli ještě ani jeden zápas, a to narazili třeba na Burnley nebo Brighton. Náladu si zlepšují aspoň v ligovém poháru, kde postoupili do osmifinále. Po cestě přitom vyhráli právě v Brightonu a nedávno i na Evertonu.

Taky Chelsea se těší na další boje v Carabao Cupu, protože vyplenila Anfield Road. Geniální Eden Hazard se prosadil i v ligové odvetě na Stamford Bridge, která však skončila remízou a sesadila oba týmy z čela tabulky. Blues se teď při rostoucímu náporu ze strany probouzejících se londýnských rivalů Arsenalu a Tottenhamu potřebují vrátit na vítěznou vlnu i v Premier League.

Vzájemné zápasy každopádně hovoří jasně ve prospěch Chelsea. Nejčerstvější střetnutí se událo letos v dubnu - a to rovnou ve Wembley v semifinále FA Cupu, který tehdejší Conteho parta celý ovládla. Chelsea pak triumfovala i v pěti předchozích soubojích v Premier League. Do toho navíc Mark Hughes prohrál proti londýnskému celku 18 zápasů - víc než kdokoli jiný.

Na rozdíl od Maurizia Sarriho navíc nemá všechny hráče ve stoprocentní kondici. Hned čtveřice fotbalistů totiž v průběhu týdne zápasila s drobnými zraněními - jak Shane Long, tak i Mohamed Elyounoussi, Ryan Bertrand a Alex McCarthy se však z neduhů oklepali a měli by být pro utkání k dispozici.

Stejně tak, jak jsem již zmínil, i kompletní kádr Chelsea. Všichni hráči, nad nimiž se vznášel otazník - tedy trojice Pedro, Andreas Christensen, Ruben Loftus-Cheek - se vrátili do zápasového rytmu proti Vidi a Sarri je bude moct využít při nejmenším na lavičce. Při šíři kádru se však někdo z nich pravděpodobně ani tam nevejde.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cedric, Vestergaard, Hoedt, Bertrand - Elyounoussi, Hojbjerg, Lemina, Redmond - Long, Ings
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Kanté, Jorginho, Kovačić - Willian, Giroud, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.03 - 4.16 - 1.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Manchester City  (neděle 17:30)
Komunální volby jsou tytam a nás čeká souboj, ke kterému žádná kampaň není potřeba. Sedmý říjnový den svede dohromady dva týmy, které hrají asi nejhezčí fotbal v zemi - a řadí se k absolutní špičce i v Evropě. Liverpool se po remíze na Stamford Bridge vrací na Anfield Road, kam přijede další suverén - Manchester City.

Spolu s Chelsea se tyto dva týmy starají o parádní zábavu napříč celou fotbalovou Anglií a Evropou. Pep Guardiola i Jürgen Klopp praktikují progresivní ofenzivní fotbal s důrazem na aktivní držení míče a rychlý přechod do útoku. Proto bychom se dnes mohli dočkat skutečně vzrušující podívané - ostatně jako tomu bylo před týdnem na západě Londýna.

Liverpool tahal na půdě Chelsea dlouho za kratší konec a už už to vypadalo, že i podruhé v řadě s modrým rivalem prohrají - stejně jako v doma v ligovém poháru (1:2). Pak se ale fantasticky napřáhl z uctivé vzdálenosti Daniel Sturridge a vybojoval Reds velmi zasloužený bod.

Až děsivý los posledních dní zatím Liverpool nezvládá úplně dokonale - už tři utkání čeká na vítězství. A teď přijde na řadu další kolo. Manchester City je psychicky nahoře, protože na rozdíl od Kloppovy družiny sváděl poslední dny zápasy s papírovými trpaslíky a po šokující prohře s Lyonem čtyřikrát za sebou uspěl. Oproti dvanácti vstřeleným gólům navíc jen jednou inkasoval.

Kéž bychom se dočkali stejné podívané jako letos v lednu, kdy se celky setkali v Premier League naposled. Úchvatnou podívanou ovládl Liverpool, Manchester City až v závěru korigoval na konečných 4:3. Podobně to vypadalo i ve čtvrtfinále Ligy mistrů, když celek z Anfieldu vedený božským Salahem postoupil v celkovém skóre 5:1.

Dnes egyptský křídelník neoplývá tak éterickou formou, ale hrozbou pro obranu Citizens rozhodně zůstává. Mimo hru je pouze Alex Oxlade-Chamberlain, protože Naby Keita už bolest zad víceméně setřepal.

Man City těší návrat Benjamina Mendyho na levý kraj obrany - ještě větší radost však všichni v okolí Etihad Stadium mají ze zdravotního stavu Kevina De Bruyna. Ten by dokonce po bleskové rekonvalescenci zraněného kolene mohl usednout i na lavičku náhradníků. Otazník visí i nad bolavým stehnem Ilkaye Gündogana.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Henderson, Milner - Salah, Firmino, Mané
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Laporte, Otamendi, Mendy - B. Silva, Fernandinho, D. Silva - Sterling, Agüero, Sané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 3.52 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Burnley se po nepovedeném úvodu soutěže konečně vzpamatovalo a z posledních dvou soutěžních duelů vybojovalo plný počet bodů, to Huddersfield může naopak jen tiše závidět - svěřenci trenéra Wagnera se krčí na posledním místě se ziskem pouhých dvou bodů.

Burnley na startu sezóny dostihl náročný program, svěřenci Seana Dyche odehráli své první soutěžní utkání už na konci července, kdy v druhém předkole Evropské ligy vyzvali skotský Aberdeen. Přes ten se jim ještě projít podařilo, navzdory tomu do hlavní fáze soutěže nakonec nepostoupili, když je vyřadil řecký Olympiakos Pireus. V ligové soutěži to zpočátku bylo ze strany Burnley velké trápení, Clarets totiž z úvodních pěti klání hned čtyřikrát prohráli, když nestačili krom vydolovaného bodu z půdy Southamptonu na Watford, Fulham, Manchester United a Wolverhampton. Chuť si vylepšili až s Bournemouthem, který přejeli 4:0, a v minulém kole s Cardiffem, na který si vyšlápli v poměru 2:0.

Huddersfield na vlastní kůži pociťuje otřepané rčení, že druhá sezóna mezi elitou je pro nováčka paradoxně těžší než ta první. Je sice pravda, že Terriers dvakrát nepřál los, když jim do úvodních sedmi zápasů nadělil duely s Chelsea, Manchesterem City i Tottenhamem, navzdory tomu výsledky rozhodně mohly být lepší. Loňský nováček do sezóny vstoupil prohrou 0:3 s londýnskou Chelsea, na půdě Manchesteru City následně schytal debakl 1:6, a když následně na domácí půdě jen remizoval s Cardiffem, bylo jasné, že ze spodních příček se letos bude škrábat jen velmi těžce. S momentálním dvoubodovým ziskem se krčí na samém chvostu tabulky a nutně potřebuje co nejdříve vyhrát, jinak se celý ročník může proměnit v ohromné trápení.

Burnley bude postrádat křídelníka Robbieho Bradyho, otazník se pak vznáší i nad startem Jamese Tarkowskiho a Stevena Defoura. Hosté zase nemohou využít služeb čtveřice Terence Kongolo, Danny Williams, Abdelhamid Sabiri a Ramadan Sobhi.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.00 - 3.77
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Když se naposled Wolverhampton a Crystal Palace setkaly v zápase na elitní scéně, byla jedničkou na hudebním žebříčku hitovka Imagine od Johna Lennona. A vskutku, nikdo si asi neuměl představit, jak hladký bude letošní návrat Vlků do Premier League. Disciplinovaná hra s myšlenkou, perfektní obrana a výsledkem je div ne zápas o pohárovou Evropu - byť v samém počátku.

Pokud se však dají v nějaké řadě Wolves najít nedostatky, je to útok. V sedmi zápasech dali jen osm gólů, což je bilance, kterou "trumflo" jen pět celků, včetně těch na samém dně tabulky. Průměrně přitom tým Nuna Espírita Santa střílí skoro patnáctkrát za zápas - a tady naopak vzhlíží jen k Man City, Chelsea a Liverpoolu. Problém je tedy v efektivitě vlčích kanonýrů.

Takový Raúl Jiménez, klíčový hroťák Wolverhamptonu, vypálil míč z kopačky či hlavy už dvaadvacetkrát a na kontě má "pouze" dva góly. Ještě hůř je na tom Rúben Neves, jenž vyslal směr brána už 17 balónů a zaznamenal jedinou trefu v prvním kole. Portugalský záložník má ale problém hlavně s přesností, poněvadž mezi tři tyče namířil pouze třikrát.

Ve střelecké impotenci si můžou Wolves podat ruku s Crystal Palace, které se trápí hlavně doma. Zatímco na hřištích soupeře vyhrálo ve všech soutěžích už čtyřikrát, na domácí úspěch stále čeká. Zaha a spol. navíc před vlastním publikem ani jednou neskórovali! Začínají tak být docela pod tlakem, z něhož by je mohl dostat tento duel.

Poslední tři vzájemné duely proti Wolverhamptonu totiž Eagles opanovali - jak doma, tak venku. Je však důležité podotknout, že tyhle triumfy jsou staré pět až osm let, takže je jejich relevance ryze psychologická.

Dobrou mentální pohodu musí mít vyvolení Espírita Santa. Ten totiž může odpoledne překonat rekord Premier League - pokud tedy i poosmé v řadě nasadí stejnou sestavu. Zdraví jsou totiž všichni. To Roy Hodgson nemůže využít služeb Christiana Bentekeho, který není fit podobně jako Scott Cann a Connor Wickham.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - Meyer, Milivojević, McArthur - Townsend, J. Ayew, Zaha
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Moutinho, Neves, Jonny - Hélder Costa, Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.82 - 3.27 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Leicester City - Everton FC  (sobota 16:00)
Součástí nabitého sobotního programu Premier League od čtvrté hodiny odpolední bude i atraktivní duel Leicesteru City s Evertonem. Oba celky mají ambice nabourat zavedené pořádky na předních příčkách, což se zatím letos daří lépe týmu Clauda Puela, který se po nevyrovnaném vstupu do sezony nachází na osmé příčce s dvěma výhrami v zádech. To Everton má nadále výsledky jako na houpačce, což dosvědčuje bilance dvou výher, dvou proher a tří remíz.

"Musíme naše výkony udržet na stejné úrovni," varoval na předzápasové tiskové konferenci Claude Puel. "Everton má stabilní a kvalitní kádr, bude to pro nás těžký zápas a dobrý test. Mezi oběma týmy není v tabulce velký rozdíl a nyní se nacházíme v důležité části sezony, neboť i jeden zápas může udělat velký rozdíl," dodává francouzský manažer, který dále ocenil evertonské letní přestupní okno, během nějž dorazila plejáda perspektivních hráčů v čele s rekordní posilou Richarlisonem.

Zatímco poslední ligové střetnutí s Fulhamem dopadlo pro Everton výborným výsledkem 3:0, následné neúspěšné vystoupení v ligovém poháru proti Southamptonu, zakončené prohraným penaltovým rozstřelem, vrátilo Toffees zase zpět na zem. Svou šanci zaujmout však alespoň naplno využili křídelníci Bernard s Lookmanem, které manažer Marco Silva pochválil a poznamenal, že si s takovou možná udrží místo v sestavě i o víkendu.

Domácí nadále nemohou počítat se zraněným Demaraiem Grayem, jenž se stále zotavuje z poranění kotníku, ovšem při absenci anglického mládežnického reprezentanta se Foxes povedlo ustálit sestavu s Kelechim Iheanachem a Jamesem Maddisonem jakožto hlavní podporou Jamieho Vardyho, což slavilo okamžitý úspěch. Maddison byl dokonce za výtečný vstup do sezony s bilancí tří branek a dvou asistencí povolán Garethem Southgatem do anglického národního týmu na zápasy s Chorvatskem a Španělskem.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Amartey, Morgan, Maguire, Chilwell - Pereira, Mendy, Ndidi, Maddison - Iheanacho - Vardy
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Kenny, Keane, Zouma, Digne - Davies, Gueye - Walcott, Sigurdsson, Richarlison - Calvert-Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.26 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Dvě nejpříjemnější překvapení probíhajícího ročníku? Asi ano. Souboj Watfordu s Bournemouthem bude bitvou šestého týmu tabulky se sedmým, také ale zápolením mužstev, které zatím sympatickým fotbalem útočí na pohárovou Evropu. Ve trochu lepší pozici díky skóre půjde do souboje domácí Watford, který v aktuální sezoně dokázal zaskočit třeba Spurs. Svěřenci Javiho Gracii měli impozantní vstup do sezony, když z prvních čtyř zápasů získali maximální počet dvanácti bodů.

Pak se ale Watford malinko zadrhl a z posledních tří utkání má jen jediný bod. Nutno ale podotknout, že Hornets hráli těžké duely proti Manchesteru United a Arsenalu. To Bournemouth také malinko ztratil dech - z úvodních pěti zápasů ztratil body jen proti Evertonu, kde ale dotahoval dvoubrankové manko, a následně proti Chelsea, kde se ovšem bodový zisk čekat nedal. Fenomenální start Cherries do sezony (jaký to rozdíl oproti minulému roku, kdy na druhou výhru čekali svěřenci Eddieho Howea značnou část podzimu) tak skončil až v Burnley. Tam Asmir Begovič a spol. překvapivě utrpěli tvrdou prohru 0:4.

Dokáže se po tomhle AFC vrátit na vítěznou vlnu, nebo počáteční euforie končí? Tak zněla otázka příznivců červenočerného klubu. A odpověď je potěšila. Klub se vrátil na správnou výhybku a zase vítězí. A co je důležité, dokáže výhry urvat v samém závěru. To se ukázalo jak v poháru proti Blackburnu, kde Bournemouthu postup vystřelil v nastaveném čase Callum Wilson, tak v posledním kole Premier League, kde domácí výhru 2:1 nad houževnatým soupeřem z Crystal Palace zařídil proměněnou penaltu zotavený marod Junior Stanislas.

Tomu přitom v poslední době přibyla v sestavě nečekaná konkurence. Skvěle si totiž po přestupu z druhé ligy vede velšský mladíček David Brooks. Ten odvádí v Premier League zatím famózní výkony a představení proti Crystal Palace ozdobil i gólem. Vzhledem k tomu, že na druhé straně řádí možná nejlepší současný hráč Bournemouthu Ryan Fraser, bude mít Stanislas i přes svou nespornou fotbalovost co dělat, aby se do sestavy dostal.

Právě skvělá křídla spolu s hroťákem Callumem Wilsonem bude zřejmě největší zbraní týmu hostí. Watford bude zase spoléhat na góly Roberta Pereyry a Andreho Graye, oba se shodně zatím postarali o tři trefy svého mužstva.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Cathcart, Kabasele, Holebas - Hughes, Doucouré, Capoue, Pereyra - Gray, Deeney
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Smith, Aké, S. Cook, Rico - Lerma, Gosling - Brooks, Fraser - King, Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.44 - 3.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Cardiff City  (sobota 16:00)
Tottenhamu v průběhu týdne svůj um ukázal jistý Lionel Messi, který skvělým výkonem režíroval výhru Barcelony 4:2, čímž Spurs pořádně zavařil - po dvou duelech v této elitní soutěži totiž nemají na kontě ani jediný bod a na postup se ještě pořádně nadřou. V Premier League se ale Spurs drží na dostřel špičky, když ztrácí jen čtyři body na vedoucí duo Liverpool, Manchester City a o dva body méně pak na třetí Chelsea. Ve stíhací jízdě budou pokračovat zápasem s Cardiffem, svěřenci kouče Warnocka stále ještě čekají na první vítězství a s dvěma body na kontě okupují předposlední příčku tabulky.

Tottenham vstup do soutěže vyšel, když ve třetím kole překvapivě vyloupil Old Trafford po výhře 3:0, začalo se tiše mluvit o tom, že by Spurs letos mohli být žhavým kandidátem na titul. Tyto řeči však utichly hned o týden později, když londýnský tým neudržel vedení na půdě Watfordu a nakonec zaslouženě prohrál 1:2. Stejným poměrem následně nestačil na Liverpool, což v kombinaci s prohrou na půdě Interu Milán rozhodně nenechalo Mauricia Pochettina klidným. Další ligové zaváhání však již nepřišlo a díky výhře proti Cardiffu se Spurs mohou minimálně do neděle posunout před Chelsea.

To Cardiff zažívá klasické nováčkovské strasti - body se ze zápasů dolují jen velmi těžce, na kontě jim zatím svítí jen dva za remízy s Newcastlem a Huddersfieldem (oba zápasy skončily shodně 0:0) a se střílením branek je to pak ještě horší. Síť za soupeřovým brankářem totiž zatím rozvlnili jen čtyřikrát a společně s Newcastlem tak mají druhý nejhorší útok v soutěži. Marně se zatím jeví jejich snaha najít nějakého spolehlivého střelce, jelikož i když započítáme pohárové klání s Norwichem, zatím bychom nenašli hráče, který by celkově zaznamenal více jak jeden přesný zápis.

Domácí se musí obejít bez stopera Vertonghena, kterého svalové zranění vyřadí na zhruba 6 týdnů. Mimo i nadále zůstává trojice důležitých hráčů - Dembele, Alli a Eriksen. Cardiffu se do sestavy vrací Junior Hoilett, do hry však určitě nezasáhne Aron Gunnarsson, který bude s největší pravděpodobností k dispozici až po reprezentační pauze.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.79 - 13.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Newcastle United  (sobota 18:30)
Sobotním vyvrcholením osmého kola anglické Premier League bude večerní utkání Manchesteru United s Newcastlem. Oba celky se na úvod sezony marně snaží najít formu a natahují čím dál delší série bez jediného triumfu. Zatímco United napříč všemi soutěžemi neokusili chuť vítězství čtyřikrát za sebou, Newcastle letos v lize na první tříbodový zisk stále čeká.

Tlak na osobu manažera Manchesteru Josého Mourinha s každou další ztrátou po matných vystoupeních proti Wolverhamptonu, Derby County, West Hamu a Valencii narůstá a v předvečer duelu s Newcastlem dokonce deník Daily Mirror přišel s oznámením, že bez ohledu na výsledek tohoto zápasu Mourinho ve funkci končí. Rudí ďáblové sice na Old Trafford nevyhráli ani jednou od prvního kola nové sezony, ale portugalský manažer na předzápasové tiskové konferenci kontroval druhou stranou mince, tedy počtem porážek.

"Jen jedna prohra za celou sezonu, jediná prohra v posledních sedmi zápasech. Zároveň ale žádná domácí vítězství v posledních třech zápasech - jen tři remízy," vyjádřil se Mourinho v souvislosti s vystoupením svého týmu v ligovém poháru, kde podlehl druholigovému Derby County po penaltovém rozstřelu. "Nezažíváme tedy pocit porážky, ale ani radost z vítězství. Takže ano, je důležité, abychom se pokusili tento zápas v sobotu vyhrát."

Také Rafael Benítez měl novinářům ohledně výkonů svého mužstva i samotného dění v zákulisí klubu co vysvětlovat, ovšem o jeho očekávané středeční schůzce s majitelem Newcastlu Mikem Ashleym za účasti hráčů se blíže rozhovořit odmítl. "Byla to příjemná večeře, toť vše. Vše, co jsme si pověděli, zůstane mezi námi. Všechny kluby, v nichž jsem působil, pořádají obdobné mítinky s majiteli nebo klubovým prezidentem, je to ve fotbale běžná záležitost," prohlásil Benítez, jenž dále prohlásil, že se hodlá raději soustředit na víkendový zápas.

Vzhledem k nejisté situaci okolo United lze jen těžko odhadovat, s jakou sestavou José Mourinho vyrukuje tentokrát. Předešlé pokusy se změnou rozestavení na tři obránce se proti Tottenhamu ani West Hamu neosvědčily, a tak lze očekávat přechod na obvyklejší formaci na čtyři beky. Domácím budou scházet Lingard, Rojo a Herrera, Magpies se zase musí obejít bez zraněného Solomona Rondóna a o možném startu Paula Dummetta s Federicem Fernándezem se dle Beníteze rozhodne až na poslední chvíli.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Smalling, Lindelof, Shaw - Fellaini, Matić, Pogba - Rashford, Lukaku, Martial
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Lascelles, Clark, Kenedy - Ritchie, Shelvey, Diamé, Atsu - Pérez - Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.85 - 9.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - West Ham United  (pátek 21:00)
Osmé kolo anglické nejvyšší soutěže započne páteční předehrávkou dvou tabulkových soupeřů, do patnáctého Brightonu přijede čtrnáctý West Ham. Zatímco domácí se v poslední době trápí a překvapivý srpnový skalp Manchester United je zatím jejich jediný výhra v letošní sezóně, The Hammers se po hrůzostrašném úvodu probudili a momentálně jedou na vítězné vlně.

Když v polovině září po reprezentační přestávce svítila v kolonce získaných bodů u West Hamu nula, málokdo očekával, že následně vyhraje v Goodison Parku, jako první připraví o body do té doby suverénní Chelsea a poslední zářijový týden si zpříjemní třemi góly v síti The Red Devils. "Chceme hrát takový fotbal, který si budou užívat fanoušci i hráči obou týmů,” prohlásil v rozhovoru pro oficiální web klubu útočník Andrij Jarmolenko.

Ukrajinský reprezentant patří společně se svým kolegou Arnautovićem k hlavním ofenzivním hrozbám družiny Manuela Pellegriniho. Šest z osmi vstřelených branek The Hammers mají na svém kontě pravě tito dva forwardi. Chilský manažer bude na tato dvě esa v pátek večer zcela jistě znovu spoléhat, naopak využít nebude moci služeb zraněných Winstona Reida, Manuela Lanziniho, Andyho Carrolla a Jacka Wilsherea.

Na druhé straně stojící kouč Chris Hughton stále postrádá záložník Pascala Große, nejistý je pak start jiného středopolaře, Dalea Stephensa, o jehož způsobilosti k zápasu se rozhodne až v den utkání. Jiné absence devětapadesátiletý lodivod řešit nemusí.

The Seagulls mají z loňské sezóny na West Ham dobré vzpomínky, dvě výhry a skóre 6:1 hovoří za vše. "Například v tomto duelu (říjen 2017, West Ham 0:3 Brighton) jsme byli opravdu velmi efektivní a precizní v zakončení, takové vítězství jsme si možná vzhledem k průběhu utkání ani nezasloužili,” myslí si Chris Hughton. "Nicméně musíme být precizní i nyní. Nečekáme opět nic jiného než náročný souboj,” dodal.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski; Zabaleta, Balbuena, Diop, Masuaku; Noble, Rice, Obiang; Yarmolenko, Arnautovic, Anderson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.22 - 2.84
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City761021:319
2.Liverpool FC761015:319
3.Chelsea FC752015:517
4.Tottenham Hotspur750214:715
5.Arsenal FC750214:915
6.Watford FC741211:813
7.AFC Bournemouth741212:1213
8.Leicester City740313:1012
9.Wolverhampton Wanderers73318:612
10.Manchester United731310:1210
11.Everton FC723211:119
12.Burnley FC72149:117
13.Crystal Palace72145:87
14.West Ham United72148:127
15.Brighton & Hove Albion71248:135
16.Southampton FC71246:115
17.Fulham FC71248:165
18.Newcastle United70254:102
19.Cardiff City70254:162
20.Huddersfield Town70253:162

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1223)

Přidat komentář
Anacron
Reagovat
C-M@ster

Škoda, že nechytá v Moskvě, co?

Reagovat
TerriersSKCZ

Burnley - huddersfield preview z dielne fans Terriers: http://www.huddersfield.sk/club-news/burnley-huddersfield-preview/

Reagovat
smazaný uživatel

Plichticka v neděli na Anfieldu by krásně zdrcle celo tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšie nejaká otočka pre City z 3:1 z prvého polčasu na 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Mane a Kun hattrick. Moje fanta, by to celkem potřebovala...

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton doma je takmer vždy skvelý zápas, navyše sa West Ham už slušne rozbehol. Teším sa a verím o trochu viac hosťom.

Reagovat
smazaný uživatel

AYA bude slušné trio, večer držím palčeky. Škoda, že neuvidím.

Reagovat
Mastný Chobot

AYCE > AYA

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšie miesto na fat shaming

Reagovat
smazaný uživatel

fat-shaming friday

goo.gl/7HxipC

Reagovat
smazaný uživatel

to už se zase hraje?

Reagovat
spider_8

Co máme říkat my

Reagovat
Busby babes

co mame rikat my?

Reagovat
spider_8

Vy jste aspoň nedohráli před pár hodinami. Ale ok, pro vás člověk musí mít pochopení

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jediný City můžou bejt šťastní

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, nechci, aby to vypadalo jako spamování, s fotbalem i anglickou ligou to souvisí.

Pokusil jsem se rozebrat zápas Hoffenheim - Manchester City.

Za přečtení a zpětnou vazbu budu rád. Díky

https://bielsistablog.blogspot.com/2018/10/hoffenheim-manchester-city-12.html

Reagovat
t0mmy33MCFC

zajimave

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, od fanouška City to potěší

Reagovat
TheTopFootbaler

Zajímavá analýza a pěkné postřehy, jen bych trochu zapracoval na formě, je to takové trochu zmatečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Toho jsem si vědom, že tam jsou velké mezery.

Reagovat
TheTopFootbaler

Působí to tak nějak rozháraně, ale z faktografického pohledu super.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím najít nějakou osnovu, podle které se budu řídit, tohle byl můj 3. rozbor, takže to furt ještě nemám nějak podchycené

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak to se těším na to, co přijde.

Reagovat
El Cid z City

co dodat ,snad jen díky

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za přečtení

Reagovat
Orlandiiik

pěkný už minule se mi od tebe rozbor líbil

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem rád, tak snad se budou líbit i další

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cejen13

Podle zpráv, které otiskl německý deník Bild, narůstá nespokojenost Jamese Rodrigueze v Bayernu Mnichov. Konkrétně jde o herní vytížení, protože kolumbijský záložník nastoupil pouze do tří zápasů této sezony od začátku. Údajně také James hledá těžko společnou řeč s trenérem Niko Kovačem. (football-espana.net) Místo Ramseyho bereme

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Řekněte mi, co je to za módu, že když se narodí dítě, nechá si příjmení obou rodičů. kam tohle půjde dál? Co až se otec bude jmenovat Smith Rowe a matka Alexander-Arnold? To bude jako třeba Frank Smith Rowe-Alexander-Arnold? A takhle to bude pokračovat generaci po generaci...

Vím sice blbost, ale tak nějak mě to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

To, žemáme v čechách jen 2 části jména je hodně neobvyklý ve světě. Většinou mají minimálně druhé křestní.

Reagovat
smazaný uživatel

No já se o křestních nebavím, to chápu. Ale jde o příjmení...

Reagovat
smazaný uživatel

A jakej je v tom rozdíl jestli je někdo Kateřina Pavla Pospíšilová a nebo Kateřina Nováková-Fňukalová

Reagovat
netopier

že priezvisko je stále rovnaké

Reagovat
smazaný uživatel

tak by bol Frankinho

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
r.mrazik

to je moje dedecek!!

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, ale bol by to kurva dobrý futbalista

Reagovat
Error

Na scenu vbiha Don Rodrigo de la Silva y Montego de Santisimo y Durango de la Burgos y Barique del Castro la Grande de Velasqués de Lara y Huerta a vola: No a co jako?

Reagovat
R.Meireles

prokristapána přijel celej autobus!!

Reagovat
iamek

Co má říkat dítě od Bradleyho Coppera - Lea De Seine Shayk Cooper

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v pohode. Od určitého počtu mien to ľudia jednoducho ignorujú a skrátia

skrátia to. Viď Picasso, z futbalistov exemplárny príklad Sócrates. Ale prakticky každý Brazílčan.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuneaton Borough were 7-2 up with 30 mins to play vs. Halesowen Town last night... and lost 9-8.

v pohode zapas asi

Reagovat
Mastný Chobot

haha klasický Nuneaton Borough

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak v neděli sakra podstatnej zápas. Po třech nevítězstvích by to chtělo vyhrát. Jestli remizujeme, nebo prohrajeme nálada by mohla být kritická. Doufám, že Klopp ví co dělá. Nevím zda byl ten zápas v Neapoli záměr, ale byla to naprostá katastrofa. Většina hráčů se hledá. Milner, Robertson, Mané, Salah, Firmino, Keita.....

Očekávám, že Pep se poučil a zahraje proti nám na remízu a bude spokojenej. V lednu (?) jsme měli tu výhodu útoku, kdy jsme ho měli nejlepší, ale letos je to zatím bída, musí se to zlepšit, hlavně Salah, protože ten to potřebuje ze všech nejvíce. Myslím si, že City už vědí jak proti nám nehrát. Pokud chceme titul, tak musíme vyhrát. Uvidíme

Reagovat
El Cid z City

pep bude hrát pořád stejně,jediná změna mohla bejt na 3 vzadu s wb walkerem a mendym, bez mendyho ztrácí účinnost,škoda,ideál na těžkej zápas venku, levej bek nás bude bolet, kdb taky, no vy máte též ztráty ikdyž asi nikdo klíčovej..zápas s hoffenh ukázal,že tenhle způsob hry na nás platí, liv je o 2 levly vejš než hoff

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy bude dosť pravdepodobne hrať.

Reagovat
El Cid z City

Hmm,pep ho vyřadil na týden z tréninku s týmem, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som čítal, že už trénuje.

Reagovat
El Cid z City

Tipuju 3-5-2 walker,stones,kompas,oťas,mendy.....kun-šterling

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám že i Kevin už je asi plně fit, ale tam to asi na základ nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď remizujeme, nálada kritická nebude a nemala by byť, ani keď prehráme. Čakali ste poniektorí, že vyhráme všetkých 38 zápasov v lige?

Reagovat
Kixi Syhimour

To ne, ale vem si, že bychom nevyhráli už 4 zápasy. Po obrovské kritice po Neapoli, kdy to byl katastrofální výkon by to chtělo začít vyhrávat. Útok je nepřijatelně neproduktivní, kdybychom prohráli tak jim to uškodí. Nehledě na to, že se proti přímým konkurentům musí doma vyhrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City's starting XI last time they won at Anfield

Schmeichel, Dunne, Sommeil, Distin, Jensen, Wright-Phillips, Barton, Benarbia, Horlock, Fowler, Anelka

Reagovat
smazaný uživatel

#BHAFC XI to face #WHUFC: Ryan, Bruno, Duffy, Dunk, Bong, Propper, Kayal, March, Knockaert, Murray, Jahanbakhsh.

#WHUFC XI to face #BHAFC: Fabianski, Zabaleta, Balbuena, Diop, Masuaku, Rice, Obiang, Noble, Yarmolenko, Anderson, Arnautovic.

Reagovat
Bayern +

Víťazná. Len na lavičke nie je žiadna alternatíva na stred, tak snáď vydržia.

Reagovat
smazaný uživatel

Íránskej Messi poprvý základ.

Reagovat
pingla

Brighton zatim paradni i bez Stephense

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

No, West Ham to bude mať ťažké s otáčaním výsledku. Brighton dobre bráni a zároveň je veľmi rýchly v brejkoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Masuaku

Reagovat
REPLIKATOR

09:14 Mourinho prý bude po Newcastlu propuštěn

Britský deník Daily Mirror s odkazem na své zdroje tvrdí, že José Mourinho bude nejpozději po tomto víkendu propuštěn z funkce manažera Manchesteru United a to bez ohledu na výsledek utkání s Newcastlem. (dailymirror.co.uk)

Snad to není pravda. Mourinho, drž se!

Reagovat
Greny

Ještě výdrž bylo by hezké skončit až po zápase s Chelsea

Na druhou stranu bude repre pauza takže by to bylo rozumný reseni

Reagovat
smazaný uživatel

dnes souboj:

In Jose we trust

vs

In Rafa we trust

Reagovat
Makiii

Tak o Mourkovi se pise uz i na BBC a SkySports, takze ocividne to zacina byt v realne podobe, jsem doopravdy zvedavej, jak se k tomu dnes vsici postavi...

Reagovat
smazaný uživatel

MU dnes 0-0 a půjde...

Reagovat
Swarley

ono už je podle všeho úplně jedno, jak to dneska dopadne

Reagovat
Busby babes

Simon Stone z BBC:

I said last night I thought @ManUtd needed to address the 'sacked' story. They have. Jose Mourinho hasn't been and wasn't going to be. He will be in charge for Newcastle. Evidently he needs results but hierarchy are behind him.

Reagovat
Swarley

však na Newcastle bude...pak už ne...

Reagovat
Busby babes

kazdopadne, pokud se ukaze, ze to je pravda, tak ty vole... to je silenej bordel v klubu, ze se opet tohle dostane ven driv. Stejne jako u Moyese a LVG, silenost.

Reagovat
kiwwi

A jak vieš ze mu o tom nepovedali skôr ako sa to dostalo vonku?

Reagovat
Busby babes

myslis, ze by pak sel jeste ten zapas odtrenovat?

Reagovat
TheTopFootbaler

Myslím, že ultimátum. Nevýhra dneska musí znamenat vyhazov, ta hra se nijak nelepší, Mourinho očividně nedokáže hráče namotivovat, nejsou ani výsledky. Ztratit body s Wolverhamptonem, West Hamem a Newcastlem, do toho rupnout s Derby a nepřehrát trápící se Valencii... To už se prostě beze změny trenéra neotočí.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes
Reagovat
Visca el barca

Neville jako nejhorší trenér co kdy byl, by měl hrovna držet hubu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

to jsou strasny kecy.

Reagovat
Visca el barca

Potom co předvedl ve Valencii, mi každej jeho rádoby názor přijde hrozně směšnej.

Reagovat
Busby babes

Valencia je klub, kterej fungoval/funguje dost bidne. Nemel tam vubec chodit, do toho bordelu, co tam meli.

Reagovat
Busby babes

ale jinak ok, i kdybych to bral, tak nechapu, ze nevidis rozdil mezi trenovanim a komentovanim. ale tak nejsi jedinej no.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
r.mrazik

Vsak to spolu vubec nesouvisi

Reagovat
Counter

A co teprve my ostatní, kteří ani nikdy žádný klub netrénovali, žejo.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší netrenovat vůbec, než trénovat špatně

Reagovat
Busby babes

vidis, diky za pomoc. Tudiz aplikuju stejnou logiku a nazory Visca el barcy nebudu brat vubec v potaz.

Reagovat
Svatej

možná bys měl zase odejít, než si tu vytvoříš stejnou pověst jak techniceum a Mateo.

Reagovat
Lacko_Boh

nie no

Reagovat
Swarley

já mu rozumím a má jednozačně v mnohém pravdu, ta sportovní stránka je rozesraná od vrchu až dolů, ale nic to pořád nemění na faktu, že Mourinho musí jít, protože to sám nezvládl...

psal jsem to od naprostýho začátku, že Mourinho přichází na tři roky a jeho styl je založený na tom, že musí vyhrávat, jinak je to v hajzlu...přišel, aby dotáhl zpátky na OT titul a to se nestalo...měl svoje tři roky, dostal hromadu peněz na to, aby si to poskládal, jak chtěl a nezvládl to...rozesraných je spousta věcí, ale pokud si vytáhneš věci, za které zodpovídá Mourinho, tak to prostě on sám jasně nezvládl...

pokud máme za nějakým manažerem stát ať se děje co se děje, tak to bude v případě úplně někoho jinýho a ne zrovna u Josého, to je sebevražda a víme to všichni...to se může stát, až to bude mít Scholes nebo Giggs..

Reagovat
Whitemedia

tři roky ještě neměl

Reagovat
Swarley

tři roky na titul a tohle už na titul fakt nevypadá, neexistuje jiný důvod, proč si ho pak držet...

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

no ted uz je na nejakou podporu od vedeni stejne pozde, to posrali uz v tom lete. Ted uz jde jen o to, kdy to ukoncit. Zajimavy jsou ty zpravy, ze se Glazerum nechce platit odstupny, coz ma byt neco mezi 15-25 mega... jenze kdyz si vezmes, ze se pak nedostanes do LM, tak ty naklady na zazdeni tehle sezony mohou byt okolo 100 mega a uz to pak moc smysl nedava.

To odvolani po Newcastlu no matter what dava smysl. Ale nedela se to takhle no. to je ten pruser.

Reagovat
wild

Najvacsia kokotina bola mu predlzovat zmluvu o dalsiu sezonu. Nato fakt nebol ziadny dovod. To sa malo riesit az v 3.sezone, ak by bola spokojnost. A uz vobec tomu nechapem, ked ho potom v lete nepodrzali pri prestupoch

Reagovat
Sandstorm

Tam už během jara se muselo něco stát, něco co přimělo vedení nekoupit Mourinhovi nové hráče. . Prodloužit mu v zimě v smlouvu a za půl roku ho v létě nepodpořit při prestupech? Pro to musí být důvod.

Reagovat
Busby babes

souhlasim. A kdyz uz mu ji prodlouzili, tak ho proste meli podporit az do konce. Takhle je ta situace uplne debilni a nejhorsi moznej scenar.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

přesně tak, měli mu dát v létě všechno, když už za ním údajně tak všichni stojí...a že se jim nechce platit odstupný, na to už taky měli myslet, když mu tu smlouvu bezdůvodně prodloužili...to už je zase příhřátí polívčičky na druhé straně, jak strašně stojí za manažerem, ale ten tlak byl takový, že se nedalo nic dělat, bla bla bla...

a pokud jde o tu LM a nutně ji chceme, tak nerozumím tomu, co je vede k tomu, že to teď ještě s Mourinhem otočíme a tu TOP 4 s přehledem dáme...právě naopak, mělo by se sakra rychle vymyslet řešení, aby se alespoň ta TOP 4 v téhle sezóně udělala...

a průser je to rozhodně, pokud je to pravda a takhle to prosáklo, tak to je těžká amatéřina..

Reagovat
Sandstorm

Na jaře už se mezi vedením a Mourinhem muselo něco. Něco kvůli čemu ho nepodporili při prestupech. Že by špatný výkony Alexis? Možná měli strach mu někoho dalšího kupovat, pokud to nebude nutné a řekli mu hraj s tím, co más, že tam más hráče s potenciálem a že někteří hrají pod svoji úroveň.

Reagovat
Swarley

ale já perfektně rozumím tomu, že mu další velké investice nepovolili a obzvlášť na toho stopera...z pozice majitele bych to viděl úplně stejně, ale pak se přece nemůžu tvářit, že jsem za ním vždy stál a jak ho teď musím vyhodit, protože někdo jiný někde něco...jsou to taky jejich chyby, tak se jen obhajují...

já bych ho prostě taky nepodpořil, protože ta třetí sezóna je nejistá...koupit mu starýho Williana? koupit mu dalšího stopera? jo, nadávám na to, potřebujeme tu obranu překopat, ale to už jde za Mourinhem...on ten prostor měl, koupil si dva stopery a stejně to stojí za hovno...proč bych mu kupoval třetího? je to nutně potřeba, ale to ať udělá někdo další a ne Mourinho...

právě je dobře, že mu ty kraviny nepovolili, protože jestli alespoň něco dávalo smysl, tak že se nakupují v převážné většině mladí hráči s možností dalšího růstu s tím, že si možná vybudují ke klubu vztah a budou u nás dlouhodobě...a i tady nastává problém s Mourinhem, protože ty největší průsery má třeba právě s Pogbou nebo Martialem...a ty si prostě potřebujem udržet...

já si myslím, že za ty poslední roky se právě ten kádr až na obranu povedlo hodně slušně překopat...možná jedno tvořivé křídlo, ale jinak je ta záloha a útok úplně v pohodě a je tam z čeho vybírat...byla by škoda to teď během pár měsíců rozesrat...

Reagovat
Busby babes

koupil si dva stopery a stejně to stojí za hovno..

takhle to ale nefunguje. City i Pool taky udelali preslapy a stejne pak tomu managerovi u klicovych postu vyhoveli. Tohle je fakt divna logika. Zvlast u klubu, ktery si to muze dovolit a nijak by to financni stabilitu neohrozilo.

Reagovat
fenixLFC

na ktorom poste sme pod kloppom urobili preslap?

Reagovat
Busby babes

Karius? vyreseni obrany predrazenym VVD? A obe rozhodnuti byla spravna.

Reagovat
cristiano.K.

přešlap za sedm mega

Reagovat
Busby babes

to je snad fuk ne? pro nas je tech 30 mega taky nepodstatnych.

Reagovat
cristiano.K.

pro mě rozhodně ne. Koupit hráče za 30 mega a on hrál špatně, tak mě to sere. Karius mohl být bargain. Taková koupě buď se stane jedničkou nebo ne, ale nikoho to nenaštve.

Reagovat
smazaný uživatel

Karius přišel za 6 M, tam neni z hlediska nakupu co resit. VVD se koupil za ranec, ale zaroven se za mnohem vetší ranec prodal Coutinho, tudiz ten přešlap stále nevidím

Reagovat
Kixi Syhimour

Karius stál nějakejch 7 mil. Něco jako R. Lambert. Navíc jsme s ním uhráli finále LM a 4. místo v lize. Van Dijk stál sice dost peněz, ale zatím to přešlap není, resp. možná stál víc než měl, ale kvalitu zatím dokazuje a je základním šutrem naší obrany, takže asi ne přešlap, ještě jiné nápady?

Reagovat
Busby babes

a jinak, vsak prave, prislo hodne mladych hracu do budoucna, jeden nebo dva hraci na tady a ted by klub v pohode prezil.

Reagovat
r.mrazik

ALexis,matic...neni zac

Reagovat
Busby babes

a to vis ze jo.

Reagovat
r.mrazik

Nebo jako dalsi dva?to uz by byli ctyri

Reagovat
Busby babes

Pochybuju, ze Alexis v tom hral roli. Ona je totiz dost otazka jak moc o nej stal Mourinho a jak moc Woodward. Alexis dost zapada do te skatulky svetova superstar, co ma Woodward rad. Ale to se dozvime az Mourinha vyhodime no.

Reagovat
smazaný uživatel

Maurizio Sarri has criticised Ruben Loftus-Cheek's tactical nous, and says Gareth Southgate made the right call by dropping him from the England squad.

Reagovat
M0rb1D4S

Hmmm. Hodit to tady tak, aby z toho vyšel Sarri jak nejhůř může. Co takhle tady příště hodit celou Sarriho citaci, místo tohohle nesmyslného "výcucu"

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa vítězství na MU a vyhazov Josého? Make it happen

Reagovat
Busby babes

s vasi a nasi formou... kdo ten jeden gol da? Byt Jones na hristi, tak je to jasne, ten tam jeden DeGeovi posle, ale jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ayoze dá 2 góly a zaručí mu to zas základ na dalších 10 utkání, kdy bude hrát mizerně

Reagovat
Swarley

spolu s odstřelením Mourinha by to byl na ukončení kariéry, víc už nedosáhne...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SpecialOne

V 13:30 žádný zápas není a Digi nevysílá ani od 16. To je fakt demence. Když už ty práva kupují, ať je mají kompletní

Reagovat
Busby babes

Preston - Wigan od 16. oni snad ani jiny typ prav koupit nemuzou. a dneska tam od tech 16 zadnej vylozene trhak neni. Me by asi zajimal Everton s Leicesterem ale chapu, ze to neni obecne atraktivni zapas.

Reagovat
SpecialOne

Já myslím, že Everton:Leicester bude super fotbal. V 18:30 je zápas dvou týmů v krizi. Očekávám paskvil a 0:0.

Reagovat
Busby babes

to celkem i souhlasim, problem je, ze na zapasy od 18.30 nemaj zadnej limit, jen na ty od 16 no. Takze proste musi vybirat, ktera kola vynechat a tohle se docela i nabizi.

Reagovat
fenixLFC

lenze ani everton ani leicester tu nemaju tolko fans aby sa im to oplatilo na ukor zapasu v inom kole, v ktorom hra niekto z velkych klubov

Reagovat
Busby babes

me to nevysvetluj, ja to chapu. ja to jen uvedl jako zapas, kterej by me osobne z tech nabizenych asi zajimal, ale jinak se na to moc lidi koukat nebude.

Reagovat
SpecialOne

Čísla sledovanosti neznám. Ale jestli je pravda co říkáš, tak by mě zajímalo proč to Britové smluvně omezují. Já vím, že oni mají/mívali v sobotu od 16 jen studio a živě nic, ale přijde mi zbytečné to omezovat pro zahraničí.

Reagovat
Busby babes

tak v anglii se nevysilaji od 16 zapasy proto aby lidi chodili na lokalni zapasy, tedy jde o jakousi podporu nizsich soutezi. Jaky jsou duvody pro zahranici nevim.

Reagovat
fenixLFC

tak je divne ked ty si vlastnu ligu doma nemozes pustit ale v cudzine tie iste zapasy vysielane byt mozu (vsetky, nie len obmedzeny pocet)

Reagovat
Busby babes

protoze si spousta lidi pak vybrala radeji zapas treba Arsenalu nez aby sla na treti ligu, ze jo. Tohle ma pomoct udrzet fanousky na stadionech i na te nizsi urovni.

Reagovat
fenixLFC

yup, to je tiez pravda

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

Wolves by som si pozrel.

Reagovat
nani92

dnes Dúbravka zaplače

Reagovat
smazaný uživatel

Dúbravka > De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bych přál jak Davidovi tak Dúbravkovi čisté konto, krásný vysledek 0-0 a José sbohem a šáteček

Reagovat
nani92

a ja si zatiaľ vychutnám Venoma

Reagovat
sunakashi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
oddy

Nudou?

Reagovat
smazaný uživatel

je v očích vedení nějaký aspirant k MU ?

Reagovat
smazaný uživatel

Či majú plán, neviem. Sú voľní i vehlasní adepti, lenže toto je stále začiatok sezóny a to je tak vhodné pre hasiča á la Hiddink vtedy v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

však právě proto se ptám, v takto rozběhnuté sezóně to je těžké pro každého nového trenéra...

Reagovat
Sandstorm

Zidane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálne miesto a čas na pošramotenie reputácie

Reagovat
smazaný uživatel

ten by to určitě v této situaci nevzal.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle přišel i k RM.

Reagovat
smazaný uživatel

jak takhle ? ... situace je naprosto odlišná ...

Reagovat
smazaný uživatel

Během sezóny, kdy hráli sračku.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale nevěřím, že půjde k týmu, který hraje EL, hráči jsou úplně na dně a už mají téměř nulovou šanci bojovat o titul...

Reagovat
kiwwi

EL?

Reagovat
Sandstorm

Tak podle některých bulvárních médií Mourinho konci ve funkci tento víkend nezávisle na výsledku proti Newcastlu. Před repre pauzou by to dávalo smysl, ale moc tomu nevěřím. Každopádně do médií se takové věci nesmí dostat a přijde mi že o nás se do médií dostává v poslední době spousta věcí, ktere by neměli.

Reagovat
Counter

Manchester United back José Mourinho and have no plans to remove manager

Polibek smrti Ale ne, momentální zprávy jsou příznivé, snad zůstane co nejdéle.

Reagovat
smazaný uživatel

něco podobného se objevilo i před tím než jsme vyhodili Louise

Reagovat
Busby babes

pokud to rozhodnuti uz padlo, tak je to zas dalsi sileny selhani klubu, ze to nechaj utect ven...

Reagovat
Counter

Tak těžko říct, jestli ta zpráva o odvolání byla spekulativní nesmysl, anebo skutečně nějaký leak. A když už to vyšlo ven, museli na to zareagovat.

Reagovat
Busby babes

Reakce je v poradku, to je jasne. Ten pripadnej leak by nebyl. To same bylo s Moyesem i LVG, kdy se to dozvedeli z novin no...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

pre ligu by bolo fajn, keby odišiel.

Reagovat
smazaný uživatel

inak riadne sa strapnil, totálne fiasko. Mal by to zabaliť.

Reagovat
Counter

Mou na tiskovce novinářům vysvětlil, že problém je v přílišném množství punditů s fotbalovou minulostí v MU + špatné hráčské mentalitě, kterou nemůže jen tak sám ovlivnit, a zas takový problém to vlastně ani není, protože na OT prohrál jen jeden zápas (Derby se počítá jako remíza). Takže nevím, o čem třepeš, Mou za nic nemůže.

Reagovat
Lacko_Boh

Neville nie len že zničil Valenciu ale ešte aj milovaný United...

Jose

Reagovat
Busby babes

mas nejakej odkaz na tu embargo cast? uz je nekde prepis?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, kiežby mal aspoň raz také šťastie ako Guardiola a dostal by dreamteam

Reagovat
kvasha16

najprv sa to musi objavit na EF

Reagovat
Juan Román Riquelme

At zustane alespon do 2020

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

ale aspon mi vyjde aspon jeden bod predsezonni tipovacky. Mourinho prvni vyhozenej trener.

Reagovat
smazaný uživatel

David McDonnell: “I don’t put any store by what Manchester United say. I stand by our story. I stand by our source and I do believe there is a sense of inevitability about Mourinho leaving United. Our understanding was that would be this weekend.” #mufc [BT]

David McDonnell: “United are not going to come out and say ‘yes, Mourinho doesn’t have our backing’. This is a club that denied Sir Alex was retiring, they denied Moyes was getting the sack, they denied the story they were in talks with LVG and denied the LVG sacking.” #mufc [BT]

Reagovat
wild

tak tak..jasne ze nepovedia ze ho idu vyhodit a na vysledku uz vobec nezalezi. Ak nevyhrame tak musi ist na 100% ale podla mna by mal ist tak ci tak

Reagovat
Busby babes

stejne tak ten novinar nemuze rict: proste jsem to tipnul, protoze okolnosti tomu nahravaji ale zadnej zdroj nemam. Bud to vyjde a budu bran za verohodnej zdroj nebo ne a za par dni si na to stejne nikdo nevzpomene...

Tim ale nerikam, ze si to vymyslel, jen, ze by to nebyl prvni takovej pripad u fotbaloveho bulvaru.

Reagovat
wild

ja osobne by som ho odvolal a do konca sezony to dal Class 92 (Gary, Scholes, Rio, Becks..) a dovtedy by mali cas ziskat poriadnu nahradu. Najradsej by som bol, keby zlanarili Pochettina

Reagovat
Busby babes

jj, class 92, kteri vsichni verejne sijou do Glazeru a Woodwarda... teda az na Butta, protoze je v klubu, tak si to dovolit nemuze. Bylo by to hezky, ale no chance.

Jeste teda Giggs je diplomatickej, ale ten od Walesu asi nepujde.

Reagovat
1joni

OT.

Chtěl bych na zápas United Fulham.

Potřeboval bych stránku , kde je ofiko potvzený datum a čas zápasu.

Abych si mohl koupit letenky .

Děkuji za radu.

Reagovat
Busby babes

to bude urceno cca mesic pred zapasem.

Reagovat
1joni

Děkuji a kde to tedy najdu? Někde přehledně ?

Reagovat
Busby babes

pokud mas koupene listky pres klub, tak ti poslou email. jinak nevim, proste sledovat PL nebo stranky klubu az to aktualizujou.

Reagovat
Busby babes

http://therepublikofmancunia.com/woodward-forces-united-fans-to-pick-mourinho/

Fans who have been silent on Mourinho in recent weeks will be in full voice this afternoon when we take on Newcastle. Woodward has backed us in to a corner, and it will be him we are telling to fuck off, not the manager.

Dneska jsem na tu atmosferu na stadionu fakt zvedavej. Lidi, co se motaji okolo Jstand a tak, i kdyz nesnasi Mourinha tak pri volbe Mourinho vs vedeni, maji celkem jasno. Docela bych tam chtel byt.

Reagovat
leroy

Inak, este relatívne nedávno, nemasturbovali ste tu pomaly nad tym aký je Woodward génius?

Reagovat
Busby babes

tak on je, co se tyka komercni casti. I kdyz je to spis takovej running joke kdyz oznamime noveho sponzora nudli nebo traktoru...

Reagovat
leroy

Uz sa Vám to zrazu neľúbi? Ved ste boli sami Edko, pusinky a neviem co. Akých hracikov podpisuje a pod. Teraz zrazu opacne.

Proste zase mimo ako vzdy.

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze mimo ses tu hlavne ty. bez zas nekomu vypravet jak ses nejrespektovanejsi diskuter na EF prosim te...

Reagovat
TerriersSKCZ

Burnley - huddersfield preview z dielne fans Terriers: http://www.huddersfield.sk/club-news/burnley-huddersfield-preview/

Reagovat
fff

The representative/attorney of Lucas Paqueta is currently in Liverpool - not in Italy. [@Andersinho_ITA] https://t.co/hJKBPF2DEm

Pozna ho niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se vám ho podaří získat, tak to bude jackpot

Reagovat
smazaný uživatel

mas ho nasledovaneho?

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilskou ligu moc nesleduji, ale co vím, tak má skvělou techniku, dobrou levačku a je docela agresivní, v dobrém slova smyslu. A ze statistik vyplývá, že má docela dost finálních přihrávek i obranných zákroků, takže je dost komplexní. Navíc má snad 7 gólů z 21 zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

Postovo a typologicky by sa hodil, ktovie, či je dostatočne kvalitný...

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Sanchez, Rose, Dier, Winks, Sissoko, Lucas, Son, Kane

Sissoko

Reagovat
Kluivert9

Toho Lamelu tam prostě nedá

Reagovat
Free_player

taky nechápu dnes jsem ho fakt čekal v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela hral 80 minút proti Barcelone, on jednoducho nie je fyzicky pripravený odohrať 2 zápasy za 4 dni.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou na tom CM Sissoko nie je tak zlý ako na RW. Určite momentálne viac platnejší ako Wanyama.

Reagovat
smazaný uživatel

Skor by som ja nechal sedieť Sona, on je úplne mimo. Lopta mu zavadzia.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison prvýkrát na hrote za Everton.

Reagovat
M0rb1D4S

Willian dislikes Sarri's afternoon training: “Of course, I prefer to train in the morning bcos then you can stay with your family, because when I’m training in the afternoon my kids go home and then when I arrive home, they've dinner and go to bed. So I see less of my daughters"

Celý tým si pochvaluje Sarriho a jeho změny, ale opět tenhle idiot má problém. Ať už táhne pryč.

Reagovat
fenixLFC

niekto link na everton?

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
fenixLFC

tiez to mam ale brutalne to seka a laguje

Reagovat
Zaschrona

Bernard famozne.

Reagovat
lajka30

Ten si je tam dobře vodí.

Reagovat
Mastný Chobot

Petr Cech: “Left hamstring injury. Expected to return to full training in 3-4 weeks.”

takže si podľa všetkého Lena užijeme aj po repre pauze

Reagovat
smazaný uživatel

Pontus Jansson talking to Sky Sports: "It's shit to be fair." Then asked to mind his language. "I don't care, This was a robbery from the referee so it feels bad. Do you think it should be happy? No chance." Pokud dostal Rafa 60k, tak to jsem zvědavej na tohle

Reagovat
fenixLFC

kabasele druha redka za tri zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sem potkal v Praze pana Okamuru a nezname se vubec ale vyfotil se ochotne se mnou. Nebyl vubec namysleny a hlavne me vubec nenutil at k nemu vstoupim do strany. Ikdyz je to asiat tak je to slusny clovek a byl by to dobry prezident

Reagovat
vodka

BAN

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

už by stačilo pane Okamuro

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Azazelo RD

"Ikdyz je to asiat tak je to slusny clovek." Spíš obráceně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff odohral slušný polčas a má na to, aby aspoň vyrovnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka Bohu za polčas. Bieda. Prehrávame stred poľa a Davinson nevyhral ani jednu hlavičku. Pri tej jednej 100% šanci Cardiffu Lloris zaspal na čiare, pri čom inokedy je von z brány ani netreba (Barca). Potrebujeme priamočiarejšie prihrávky a viac presovať po strate lopty. Hráči vyzerajú dosť vyčerpane.

Reagovat
fenixLFC

je sanca ze dostanete aspon jeden gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Je, a veľká. 90 minúta zo štandardky.

Reagovat
fenixLFC

to nie je nic proti vam, kludne vyhrajte ale musite dostat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth fantázia, ale už by mohol zase dávať góly aj Wilson, aby sa konečne dostal do repre.

Reagovat
Kluivert9

Máš to mít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

amartey je hrozny a maddison celkom vypojeny. nebyt walcott kripel tak to nahrava richardlisonovi miesto snahy vymodlit si penaltu. celkovo mi pride ze everton je v strede pola pdostatne lepsi nez foxes

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Mne pri Ndidim chýba Adrien Silva, alebo Iborra. Tí vedia celkom slušne prihrávať a majú lepší prehľad ako Mendy.

Reagovat
smazaný uživatel

Winks sa pomaly rozohráva, dnes už je to celkom dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

bolo na čase. Teraz má priestor.

Reagovat
Mimalu

co to ten Ralls zkoušel?

https://www.clippituser.tv/c/nbpllm

Reagovat
Swarley

Reagovat
off-olda

Ty vole, to je kokot.

Reagovat
vodka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

tak to som ešte nevidel

Reagovat
Acquanni

Ty kráso to je idiot, však ho měl chytnout rukama místo tohoto ::biggrin :: Navíc za stavu 1:0 kdy se s tím furt dalo něco dělat takový blikanec

Reagovat
Hokaido

Morgan Konečně snad půjde doprdele.

Reagovat
vodka

já nechápu, proč ho furt staví, když je na lavici o třídu lepší evans...

Reagovat
Kluivert9

A hlavně mají TOP mladé posily na stopera

Reagovat
EXoRcIsT

MUFC Starting XI: De Gea, Young, Bailly, Smalling, Shaw, McTominay, Matic, Pogba, Rashford, Lukaku, Martial

2 DMka proti super utocnemu Newcastlu su povinnost

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Sandstorm

Ale víš kolik prostoru a tvůrčí svobody to dovolí Pogbovi? Mně spíš zaráží, že pravidelně nehraje Mata...

Reagovat
Whitemedia

Gylfi neskutečně.. a Zouma asist

Reagovat
Zaschrona

GYLFIIIIIIIII

Reagovat
Swarley

woooow, Gylfiiii

Reagovat
kiwwi

Mourinho si tou zostavou nepomáha... Doma proti najtragickejsiemu tímu v PL a stále s dvoma DM. Prečo tam nedal Dalota a Freda?

Reagovat
EXoRcIsT

v pohode mohla byt zaloha Pogba Fred Perreira ale to by Jose nesmel byt posraty az za usami

Reagovat
Sandstorm

Pereira ne, ale místo McToma mohl být Fred.

Reagovat
Sandstorm

Pogba bude díky tomu úplně free. Zbytečně ignoruje technické hrace Matu a Freda. S timhle to bude zase holomajzna bez podpory útoku.

Reagovat
Busby babes

na rozloucenou tam dava i Scotta. Mel mu dat pasku.

Reagovat
r.mrazik

Za rashe a martiala

Za younga,mctoma

Reagovat
Whitemedia

sehnat stream na Everton, který by se mi co pět minut nesekl a nebo nevypl, je každý víkend velké umění.. klika, že podobné starosti u Chelsea nemám..

Reagovat
Swarley

jsem myslel, že jsem v tom sám, to je úplně j-bat

Reagovat
Whitemedia

a co teprve takové Derby.. v polovině případů to vůbec nevysílají a když ano, tak se 99% streamů ani nezapne..

Reagovat
Whitemedia

Walcott

Reagovat
fenixLFC

walcott je strasny traged...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No asi se dívat nebudu, nechci si kazit den, zvlášť když jsem dnes viděl parádní zápas BVB - Augsburg

Reagovat
kiwwi

Ale budeš

Reagovat
Busby babes

presne, tesi se celej tyden jak bude picovat

Reagovat
leroy

Ty žalostný komik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mato178178

preco tam radsej neda freda alebo pereiru ale tregickeho mctominay

Reagovat
Busby babes

David McDonnell (journalist that said Mourinho would be sacked after Newcastle game) has had his Old Trafford pitch-side pass withdrawn

Reagovat
Greny

Tak pojďme United taková výhra 3:0 by se dnes hodila

Reagovat
Greny

Tak 5:1

Reagovat
Greny

Tak 6:2

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infi

Reagovat
Mimalu

Kenedy

Reagovat
Minister

pekne

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooolll Kenedy

Reagovat
pepinho2

Kenedy, který je celou sezonu příšerný

Reagovat
Whitemedia

KENEDYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Dúbravka > De Gea

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Swarley

naše bránění je fakt jeden velkej vtip, to je šílený

Reagovat
Busby babes

Here we go... jak jinak.

Reagovat
Whitemedia

v Manchesteru se očividně nebrání.. je mi líto Davida

Reagovat
Greny

Kenedy proč to děláš... To poslední co potřebujeme před zápasem s United je aby je vedl novej trener

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooolll Rafa Is the best

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo tohle mě baví

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty se ale nedíváš, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Miguel19

Měj se Jožko

Reagovat
Busby babes

to si delaj prdel ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
leroy

Ne. Uz ti to rok piseme.

Reagovat
Busby babes

co mi rok pisete? ze Bailly a Young neumi branit?

Reagovat
leroy

Ze Mourinho prináša na tym deku.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa

Reagovat
Swarley

wow

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Greny

Mourinho už v druhé půlce nebude na lavičce

Reagovat
Whitemedia

okey, tohle je vraždění Mourinha v přímém přenosu.. tohle prostě dělají naschvál

Reagovat
ajouki

Ten půjde ještě během prvního poločasu

Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
Busby babes

Jedinej utok, kterej by nezpusobil problemy nasi obrane je ten nas...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale nesouhlasim

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

jeste mozna Morata.

Reagovat
Whitemedia

Morata by vaší obraně problémy způsobil, to jen De Gea by u toho byl v klidu

Reagovat
Svatej

Ten by jen proste netrefil branu, ale s tim by si vasi kluci nejak poradili

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Do piči, nie

Reagovat
Grahf

...

Reagovat
tony223

Vydrzel nekdy nekde Mourinho dele nez 2 kompletni sezony?

Reagovat
Swarley

myslím, že ten borec s tím transparentem na začátku už ho sežral...

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim bůra

Reagovat
EXoRcIsT

Ako Mourinho musí ale s ním aj väčšina hráčov pretože majú celý klub u prdele

Reagovat
Whitemedia

je neuvěřitelné, co si ty přeplacené hvězdičky dovolí, když je nějaký trenér přestane bavit...

Reagovat
EXoRcIsT

Im to je jedno sek aj tak príde na konci mesiaca

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
wild

Young

Radsej by som rezignoval, keby trenujem takych kokotov

Reagovat
Tuard.MUTD

At táhne už o poločasu!!!!!

Reagovat
vitasrp

To je jak kopie té naší sezóny 15/16. Nikdo neumí ten tým rozmrdat zevnitř tak jak Jose, ty poslední cca tři roky už je to z jeho strany vážně groteska.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Tolstobik

Nic jineho se nedalo cekat. Vyhazov na konci minule sezony byl pozde...

Reagovat
kiwwi

Nie žeby bolo zrazu všetko v poriadku ale aj tak to teraz vyznie vtipne

Reagovat
r.mrazik

Young

Reagovat
pepinho2

Ten usměvavý telefonující Ashley

Reagovat
Coutinho10

pekne na Mourka kaslou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a máte to, kdo tvrdí, že za to může José? Sestava je dobrá a dokonce je tam Martial, kterej vůbec nebrání a němu a Shawovi tečeme doma s tragickým Newcastlem. V zimě poslat do hajzlu takové hráče v čele s Pogbou. Bez Sancheze a Fellainiho v záloze jsme tragičtí!

Reagovat
TheTopFootbaler

Ta poslední věta celý povedený troll úplně zabíjí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi troll. Jak Alexis tak i Fellaini na hřišti nechají vždy vše a ví, co je to hrát za MU.

Reagovat
TheTopFootbaler

Alexis hlavně na hřišti nechá spoustu balónů a podmínky si diktujícícho tragického Fellainiho snad nemůže nikdo myslet vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

A co je na tom špatného? V porovnání s ostatníma měl málo a za svoje výkony si to zasloužil. Dává důležité branky a nabízí jiné varianty do hry.

Reagovat
TheTopFootbaler

No tak tohle je už solidní dno.

Reagovat
Nikikrew

United

Reagovat
smazaný uživatel

tak MU chtějí hlavu Mou už v poločase....Mou se ztrapňuje, já být na jeho místě, jdu za hráči, zeptám se, zda za ním stojí...pokud ne, tak co čeká, ODEJDU dobrovolně se ctí...i kdyby se na hlavu postavil, tak ho hráči svými výkony odstaví kdykoliv...to je dnes holt realita...

Reagovat
SCELO

moyes in - van gaal in

Reagovat
Busby babes

Muzem vystridat vsechny? Nekde tam je Gary Nevilly, misto Younga by to horsi nebylo...

Reagovat
Grahf

First time we've conceded 2 goals in the opening 10 minutes at OT

rekord

Reagovat
Busby babes

Mourinho taky nikdy neprohral s Newcastlem doma, skore 18:1. ono tech rekordu bude vic.

Reagovat
Greny

Mohrinho by měl odejít jako Pan a to sám během zápasu... Aspoň by go nevyhodili

Reagovat
smazaný uživatel

To by bol hlupak keby sa pripravil o balik penez.

Reagovat
TheTopFootbaler

Nějaký funkční stream?

Reagovat
smazaný uživatel

HISTORY IS MADE! The 1st time in the Premier League era #MUFC concede 2 goals at OT in the 1st 10 mins

Překonat i Moyese

Reagovat
Coutinho10

a to je co rict

Reagovat
diastan

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
diastan

Bohužel ale letí

Reagovat
I am Mancunian

Čo ma proti Baillymu ?

Reagovat
Greny

Nechcete si prohodit trenéry s Bayernem?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tam je ale problém v hráčích

Reagovat
Busby babes

jak nas kopirujou...

Reagovat
TheTopFootbaler

S radostí si prohodíme trenéry klidně i s Beneventem, jen nás zbavte toho Mourinha!

Reagovat
alcantara

Tam to Kovac musi davat doporiadku po Guardiolovi.

Reagovat
Bayern +

To sa už našťastie dávno podarilo Heynckessovi.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Teď bych se divil, jestli Mourinho přežije jako trenér ManU i do druhého poločasu

Reagovat
Greny

Já bych na jeho místě uspořádal o přestávce tiskovku a řekl bych že odstupuji, že hráči odmítají hrát a rozhodli se mě odstřelit. Regulérně bych je natřel a šel do prdele

Reagovat
Whitemedia

a nebo si ještě chvilku počká, nechá se vyhodit a na cestu si vezme odchodné, které určitě pod deset míčů nepůjde

Reagovat
EXoRcIsT

20-25 som dakde cital

Reagovat
Whitemedia

hezky pěkně, docela nás začínáte kopírovat co se týče chyb u trenérů.. už tomu chybí jen Conte, kterého místo něj přivedete a on nás hned po repre pauze sestřelí

Reagovat
Greny

Jen je blbý že další kolo hrajeme s United mohl skončit stylove

Reagovat
Busby babes

pise se od 15 do 25 mega.

Reagovat
C-M@ster

Jako... čekal jsem kdeco...

Reagovat
Busby babes

dopice, Rash. Lukaku fakt jedinej, kdo da poradnej centr.

Reagovat
TheTopFootbaler

To je největší průšvih.

Reagovat
Busby babes

nauc se cist.

Reagovat
TheTopFootbaler

Však já umím číst. Já vyjadřuji své zklamání nad tím, že Lukaku, který má být na konci na konci těch centrů, je často jediný, kdo nacentrovat dokáže.

Reagovat
Busby babes

ok, sorry, cetl jsem to jako ironickou poznamku... jako ze mame vetsi problemy nez tohle.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo, ono to tak možná vyznělo, no. ::biggrin:

Reagovat
Whitemedia

Rashford na Moratu

Reagovat
smazaný uživatel

co to Mou s tim Manchesterem udělal co to Kovac udelal s Bayernem já jen čumim...

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford je strašně přehajpované kopyto. Nechápu, proč pořád nastupuje, když je marný. Další Martial, který tam ani nebrání a celá lajna s Shawem neskutečně hoří.

Reagovat
Whitemedia

Lukaku mi přijde jediný, co to tam nemá na háku..

Reagovat
Busby babes

A Rash s McTominayem a Shaw. Tony se snazi, ale brutalne kazi.

Reagovat
Greny

Se nedivím kdyz jsem četl že Zidane by chtěl Cavaniho

Reagovat
Swarley

ale tak to dlouhodobě, některé ty promarněné tutovky mu v klidu odpustím, protože každý zápas odjezdí...a to má toho odpočinku ze všech hráčů v ofenzivě jednoznačně nejmíň...

Reagovat
Whitemedia

a po vstřelení branky se nerozbrečí, jako jiné nejmenované útočné eso

Reagovat
Swarley

jako je to tak no...sem tam něco posere, ale hodí to hned za hlavu a maká dál...za tenhle přístup mu to tam začne padat, tomu věřím...

Reagovat
Busby babes

Martial a jeho finalni prihravka... uz prihral nekomu v cervenem?

Reagovat
Mimalu

DDG

Reagovat
Grahf

mctominay by si nekopnul ani v corgoň lige

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť pravdepodobne by si kopol.

Reagovat
Greny

Do koho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tým som myslel, že hrá mimo svoju pozíciu na ktorej vôbec netuší. V zálohe by hral lepšie.

Reagovat
Busby babes

a mohlo byt po zapase. skvelej DDG.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokáže niekto vysvetliť prečo išiel istejší Bailly dole a teraz tam horí McTom?

Reagovat
Grahf

akože všetci hovoria o sabotáži hráčov, ale nasadenie mctoma na beka je ešte väčšia.

Reagovat
I am Mancunian

Len Bailly je ďalší obetný baránok

Reagovat
Mimalu

chtěl veřejně ukázat že nemá pořádného stopera, nechtěl být za toho, kdo první sundá mladíka, nevěří Baillymu...

Reagovat
Acquanni

Mou chce očividně sám do preele už, ale musí se přece nechat vyhodit, tak tomu chce pomoct ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

je slabej

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca

Reagovat
Kixi Syhimour

Rozhodčí

Ani roh a to měla bejt pencle

Reagovat
Minister

wtf roh nič? a dokonca ruka

Reagovat
Swarley

Young je dneska úplně v hajzlu

Reagovat
Pipo123

Hra Man U je hrozná, Matič sa prechádza v strede ihriska, ale úplne najlepší je Smalling, ten je tak pozične mimo, taký obranca nemá čo v United robiť

Reagovat
C-M@ster

Ten rozhodčí?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí

Reagovat
fenixLFC

taylor je proste chuj

Reagovat
Grahf

Mctominay dáva spomenúť na legendárny výkon Jenkinsona pri našej výhre 8:2

Reagovat
Miguel19

Lol, místo penalty odkop

Reagovat
Busby babes

neuveritelny.

Reagovat
Whitemedia

Taylor je jako vždy totálně nepoužitelný..

Reagovat
smazaný uživatel

ani pencle, ani roh????

Reagovat
lajka30

Protože ten demnet čumí jinam tohle jsou rozhodčí za všechny prachy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
C-M@ster

Tak lajnovej to taky musel vidět.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten je ale na druhý straně, ne?

Reagovat
stiflerovamama

Rozhodca

Tak ona to mala byt penalta a nebol to ani roh. Ako akoze ten tec nemohol vidiet ani jeden zo 4 rozhodcov ?

Reagovat
Kixi Syhimour

1. Čárovej byl na půlící čáře na ofsajd

2. Čârovej byl na druhý stráně kvůli ofsajdu

4. Rozhodčí je u Mourinha

Hlavní je dement

Reagovat
ajouki

Matič by si zasloužil vystřídat, postat na hřiště a pak vystřídat ještě jednou. Poslední týdny nejhorší hráč United. Pogba se dneska aspoň snaží, bojuje o míče a nabíhá si. Vytáhnout kvalitou nejhoršího hráče z akademie taky umí jen Mourinho.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ten rozdíl mezi loňskou sezónou a touhle je propastný.

Reagovat
lajka30

další ruka tohle je hrozná prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

kdyz koukam na Mourinha, tak by do te kabiny meli zavolat nekoho z ochranky.

Reagovat
Miguel19

Jožko už běží na letiště.

Reagovat
tony223

Czaplarova past. Od Mourinha hodne chyty tah

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to že Mourinho je totální dement víme všichni, ale co tam předvádějí ti hráči je příliš... takto si zahrávat s kariérou, takto mít klub u prdele... to je moc

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Matic je prostě k ničemu

Reagovat
fenixLFC

v hre united nie su pritomne ziadne nacvicene akcie, kombinacie, proste nic. Do toho absolutne nulovy pohyb, nulovy pogba a minusova obrana...a aj tak maju stastie ze na ihrisku je taylor takze sa mozu utesovat ze nie su najvacsi kripli na ploche

Reagovat
Busby babes

Stahl bych Matice a dal tam Pereiru nebo Freda a jeste s tim zkusil neco udelat. Ne ze by na tom zalezelo, ale aspon by se mohl rozloucit nejak dustojneji.

Reagovat
I am Mancunian

A čo tak tam dať big Fellu ?

Reagovat
Busby babes

na toho jsem uplne zapomnel. Silly me. kdyz nic jinyho, Fella tam aspon necha vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Fellaini

Reagovat
Azazelo RD

To jsou kokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ja si nemuzu pomoct, ale me ten Mourinho k Manchesteru vubec nesedi.. Je to jak pest na oko.. Mourinho se vzdycky = Chelsea, ti hraci tam za nim staly a i kdyz kolikrat hrali hovno tak nakonec ten zapas vzdy nejak urvali.. To proste nejde dohromady Mourek a MUFC, ale je pravda ze Mourinho za vsechno nemuze, tam bude problem i v tech hracich..

Reagovat
Whitemedia

Jojo, hráči za ním v Chelsea fakt moc stáli

Reagovat
smazaný uživatel

nebo ne..? hele premier league zas tak nesleduju ale driv mi to tak prislo

Reagovat
Whitemedia

Dvě sezony za ním stáli, stejně jako to bylo v United.. ve třetí mu nasrali na hlavu ve velkém, kdy po něm Costa házel rozlišovák a většina hráčů vypadala, jak kdyby se sešla u piva a k tomu si šla na chvilku kopnout do míče

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Spalovač šancí

A z jakého důvodu ztrácí respekt?

Reagovat
Busby babes

Pogba na CB?

Reagovat
Busby babes

Put Lukaku at CB. He seems to be good at keeping the ball from going in the net.

ale jo, nejakej smysl to dava.

Reagovat
Whitemedia

z Matice je obránce? bude sranda

Reagovat
stiflerovamama

Idu nakopávačky na Fellainiho

Reagovat
Grahf

pogba na stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím dolu Martial a Shaw a do hry Fred a Fella a ještě snad otočíme. Musíme neustále věřit i v těžkých časech. Dělá se mi špatně z těch takyfanoušků, co si přeji prohru vlastního týmu..

Reagovat
bbbauch

Tak ze by po dnesku?

Reagovat
Tolstobik

Bohuzel, vyhazov Mourinha prijde presne o 8 kol pozdeji, nez mel...jak kdybych to nerikal, ze ho meli poslat do prdele po minule sezone....takhle nas bude ten blbecek stat jeste jednu celou sezonu

Reagovat
SpecialOne

Matič

Reagovat
Grahf

matič

Reagovat
Miguel19

Matič

Reagovat
Swarley

ještě i Matic mu přidá hřebík do rakve, to je domluvený...

Reagovat
Busby babes

Matic.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Whitemedia

Matic

Reagovat
Coutinho10

Dubravka

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocna komedia zatial

Reagovat
nani92

Tak som stihol Venoma a aj posledné minúty Joseho n našej lavičke, Time management

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
EXoRcIsT

Aky bol Venom vraj to je sracka

Reagovat
nani92

Venom bol super

Reagovat
diastan

Sracka urcite ne, prijemna jednohubka ....

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Vubec se tim nenech odradit, ten film je vybornej...

Reagovat
diastan

uprimne nevim o nikom, kdo by to za sracku oznacil...snad jen kritici, kteri jsou casto mimo

Reagovat
TheTopFootbaler

Na Rotten Tomatoes to zdrbali solidně, ale kamarád byl na premiéře a říkal, že super, tak se celkem těším.

Reagovat
Baronne

RT vůbec neber vážně, to je skvadra debilů..

Reagovat
Busby babes

celkem zajimavej ten hejt na twitteru na to stridani. Prohravame 2:0 a v ted chvilema hrajem defakto na 1 obrance. Pogba a Matic se tam stahujou kdyz nemame balon, ale jinak chodi dopredu. Krajni beci to same...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci je kokot, definitivne

Reagovat
Whitemedia

však je to Taylor, to je definice kokota

Reagovat
smazaný uživatel

Na žádnej ťukec nemáte, jste dřeváci, takže dlouhý nakopávaný balony a trefte zařízení!

Reagovat
Sandstorm

NEVĚŘIM, ŽE TOHLE MOURINHO USTOJÍ. PROHRÁVAT NA OT S TÍMTO NEWCASTLEM...

Reagovat
lajka30

Pogba měl dostat redku

Reagovat
Whitemedia

vůbec

Reagovat
Busby babes

ale prosim te.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

tohle y prostě měla být oranžová karta, tyhle "taktický" fauly jsou kat ofenzivního fotbalu

Reagovat
Busby babes

Mourinho shouting "Alexis" sounds very much like "Taxi!"

Reagovat
Whitemedia

Ritchie toho dnes taky dost dodrbal..

Reagovat
Mimalu

Mata

Reagovat
Busby babes

Juan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
Whitemedia

Mata Mourinha zachrání

Reagovat
Swarley

krásně kopnuté

Reagovat
nani92

To je kokot ten Mata

Reagovat
smazaný uživatel

jedina vec co Matovi ide

Reagovat
leroy

Do puce aj so spomalenym Matom. Nastúpi po sto rokoch aj tak to bude kurv*t a sabotovat.

Reagovat
diastan

X a Mou je saved

Reagovat
EXoRcIsT

dpc naco tam Shaw nabieha Martialov ked je nakoniec prekvapeny ze mu prihral

Reagovat
Busby babes

on nebyl prekvapeny, ale zastavoval kvuli offsidu, Martial mu to dal pozde.

Reagovat
Sandstorm

Juaaaaan Ale NU brzy pojistí na 1:3

Reagovat
Mimalu

Martial

Reagovat
smazaný uživatel

A DO HAJE

Reagovat
EXoRcIsT

zeby zeby to nakoniec otocime a hracom dojde ze musia bojovat a hrat tymovo

Reagovat
Swarley

a bez Mourinha

Reagovat
Busby babes

Tony!!!!!!!!!!!

Reagovat
Busby babes

jako co je othle za tym? prvni polocas vypadaj, ze udelaj vsechno pro to aby Mourinho letel. A v druhem zas zaberou, jak kdyby na tom stala jejich kariera...

Reagovat
Grahf

no dúfam, že aj keď vyhráme, tak letí

Reagovat
Spalovač šancí

Proč? Však je dokázal do 2. půlky namotivovat.

Reagovat
Sandstorm

To asi ne...ani když bude remíza

Reagovat
Swarley

Martiaaaal na kliiid

Reagovat
Sandstorm

TY P*ČO...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už by stačilo remíza ideální a může letět

Reagovat
Skalda29

Martial

Reagovat
Sandstorm

MARTIAAAAL Come on, save José

Reagovat
Whitemedia

Martial.. to je příběh

Reagovat
Busby babes

Mata a Martial mu zachrani prdel... jeste by mohl rozhodnout Shaw nebo Pogba.

Reagovat
Whitemedia

Pogba v 94 minutě tutově rozhodne, tohle jinak dopadnout nemůže

Reagovat
Busby babes

vsichni zabrali jen Alexis je porad marnej...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Busby babes

musel jsem ho trosku hecnout.

Reagovat
nani92

Lukakov prvý dotyk

Reagovat
Spalovač šancí

Mou v kabině řekl, že když zápas otočí, tak dobrovolně skončí

Reagovat
Sandstorm

VY JSTE NĚKTEŘÍ FAKT KRETÉNI A NA HOVNO FANOUŠCI MANCHESTERU UNITED. FANDIT ABYCHOM NEVYHRÁLI. KDYŽ HRAJEME TAK HEZKY

Reagovat
Busby babes

zas, zacli jsme az v momente kdy nebylo co ztratit. ale jinak souhlasim.

Reagovat
Sandstorm

Jako já sem spíš pro odvolání, ale fandit abychom prohráli kvůli tomu? To fakt nechápu. Zvlášt když je možný takový zvrat...

Reagovat
Busby babes

vsak ja jsem to tu kritizoval hodnekrat. I kdybych si pral odvolani trenera, tak proste budu vzdycky fandit a prat si abychom vyhrali.

Reagovat
smazaný uživatel

co takhle předváděná hra ve většině zápasů ? To ti jako fanouškovi nevadí ? Ten totál opatrnej hodně defenzivní usranej fotbal ? United vždycky v minulosti (daleký teda) měli tah na branku, drive, elán...byla radost na ně koukat ! Mourinho takhle hrál v Chelsea i Interu, prostě se nedivim že spousta fanoušků chce jeho odchod i za cenu pár prohranejch zápasů - prohrajete 3 vyhodí ho, nebo ne a zlstane tam a odjebe zbytek sezony navíc s hnusnym pojetím hry...Co je na tom tedy od těch fanoušků nepochopitelnýho ?

Reagovat
smazaný uživatel

To asi preto, ze to nie su fandovia, ale len tzv. divaci, ci fandovia uspechu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho bude nakonec za hrdinu

Reagovat
EXoRcIsT

ale Young ma jebe neskutocne ked je zdravy Dalot Shaw tak tam nema co robit

Reagovat
Greny

A třetí dá Alexis nebo Fella

Reagovat
KnoxXx

Csaplar sa uz smeje pod fuz

Reagovat
Sandstorm

Alexis Ten je fakt na odpis. V lednu do MLS

Reagovat
Busby babes

vzdycky to o kousek nevyjde, to co chce udelat... strasne se trapi.

Reagovat
Sandstorm

Matic chtěl rozhodnout.

Reagovat
Skalda29

Mata taky ofsajd.

Reagovat
Mimalu

a teď ho můžou vyhodit

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Alexííííííííís

Reagovat
Whitemedia

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Grahf

my sa toho mourinha proste nezbavíme dopiče

Reagovat
Busby babes

Alexis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ani na moment jsem nepochyboval!!!!!!!!!!!

Reagovat
diastan

Reagovat
Svatej

ja se poseru

Jose to ustoji, po tomhle temer urcite

Reagovat
Swarley

jako proč, že to ukřečí doma z Newcastlem?

Reagovat
Swarley

s

Reagovat
Svatej

Si pis, tohle je presne typ vyhry, co dava urcitou hollywoodskou nadeji a takovymu pribehu nechces stat v ceste.

Reagovat
Swarley

jo jo, možná když tě baví Marvel tisíckrát dokola...

Reagovat
Busby babes

hlavne s tim jak odvaznej board mame, nebudou mit na to koule ho vyhodit. a pokud jo, tak hooodne prekvapi.

Vzpomen si jak dlouho drzeli Moyese a LVG.

Reagovat
Swarley

no z toho mám právě strach, jako možný je všechno...ale výhra 3:2 doma s Newcastlem fakt není důvod k nějaké radosti...pořád je to Newcastle, kterej je v hajzlu...

Reagovat
Busby babes

stejne tak to byl jen Brighton, jen Huddersfiedl, jen WHU... a stejne tak jsme i pod Safem otaceli zapasy s mrdka tymama a radovali se z toho... preci jsme ani tenkrat nehrali kazdej tyden s Bayernem. Proc to shazovat? Ten obrat byl super. Druhej polocas zabavnej. Jine zavery se z toho delat nedaj. Priste to porad muze byt a pravdepodobne bude sracka.

Reagovat
Swarley

A taky jsme třeba vedli ligu nebo ji loni vyhráli, ale to se myslím v současné době úplně neděje...je to super obrat, ale nic to na situaci s Mourinhem nemění...

Reagovat
Sandstorm

No může to být takový poslední impuls k nakopnutí a konzistentním výsledkům. Ale spíš očekávám, že ne.

Reagovat
Busby babes

ja ti rozumim a v zasade i souhlasim. Porad neverim tomu, ze to dokaze otocit. tech veci by se muselo zmenit hrozne moc a to je problem. Mourinho by musel zacit vic verit tem hracum, srovna si ty svoje medialni vystupy, hraci v zasade to same... a toho ega je tam hrozne moc a bohuzel ani nejakej spolecnej cil je ocividne nevede k tomu dat spory stranou...

muj point byl v tom, ze nase vedeni je leccos ale rozhodne ne odvazne. A po takovem zapase si myslim, ze nebudou mit koule na to, ho vyhodit. zvlast kdyz se pulku zapasu skandovalo Mourinho is right, board is wrong...

Reagovat
Swarley

jako těžko se to zlomí...možný je vždycky úplně všechno, ale jako důležitý je ten trend, ne jeden výsledek...

já bych skandoval, že je na hovno všechno...Mourinho i Glazerovci...můžou se chytnou všichni společně za ruce a odporoučet se...

Reagovat
Busby babes

to je prave to, Mourinho is not right, ale kdyz si maj ti fans vybrat z tehle dvou, tak je to pro vetsinu pomerne lehka volba. spousta z nich Mourinha nesnasi.

Reagovat
Sandstorm

jako tohle ustojí s přehledem...za ten závěr určitě a přeju mu to. Reagoval správně na špatný vývoj zápasu, povedla se mu střídání, vyhecoval hráče k obratu...

Reagovat
Swarley

ale hovno, jako tady nebudu uchcávat s výhry doma nad Newcastlem, zase to kroťme...

Reagovat
Sandstorm

To je jasný, takový zápas se má vyhrát v klidu 3:0. Ale prostě otočit z 0:2 na 3:2 je výborný a nestává se tak často, abych si to neužil

Reagovat
Swarley

jasný, ale nic to nemění na těch průserech, který si táhneme...prohrávat po deseti minutách doma 0:2...

Reagovat
Swarley

z, do prdele

Reagovat
diastan

Reagovat
blade115

Reagovat
KnoxXx

pasca s prehladom sklapla, Rafa sa ma este co ucit

Reagovat
Sandstorm

AAAAAAALEEEEEEEEXIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Nikikrew

Presne som vedel ze to Alexis rozhodne, ale dobre aspoň tam ešte José ostane

Reagovat
smazaný uživatel

hovno jsi věděl

Reagovat
nani92

Jose is winner, Woodward is a looser

Reagovat
smazaný uživatel

MY SE HO PROSTĚ NEZBAVÍME

Reagovat
EXoRcIsT

uplne staci ked sa zbavime teba a tebe podobnych

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Sandstorm

chcípni pozére.

Reagovat
diastan

cekam nejakou kvalitku v souhrnu z troll profilu

Reagovat
valek9610

No to mě podrž slavný united měl co dělat,aby otočil doma zápas s Newcastle

Reagovat
eder

SPECIAL ONE!

Reagovat
smazaný uživatel

mistr troll

Reagovat
Kixi Syhimour

No, škoda, snad se nezačnou zvedat. Nicméně alespoň jsou nabuzení na Chelsea

Reagovat
Whitemedia

je to nabuzení v repre pauze přejde

Reagovat
Grahf

dúfam, že im o polčase povedal, že rezignuje, ak to otočia, potom by ten zlepšený výkon dával zmysel

Reagovat
Sandstorm

Pogba MOTM...to je prostě pohádka a nebo bezva rozlučka.

Reagovat
Tolstobik

Tvl, tohle snad na jeho vyhazovu nic nemeni...

Reagovat
diastan

ne.. az na ten vyhazov

Reagovat
Tolstobik

sry, ale vetsi hovno jako reakci sem si uz dlouho neprecetl....

Reagovat
diastan

to moc nectes

Reagovat
Tolstobik

zato ty zbytecne moc reagujes hovnama....

Reagovat
diastan

kazdy ma neco hovne

Reagovat
Tolstobik

jo ajo fanousek city.....vsimnout si toho hned, mohl sem si usetrit 2 reakce...

Reagovat
diastan

to jsi mi dal kluku. Ale dik za ne, byla to kvalitka hned od 1. prispevku

Reagovat
Busby babes

moc nectes diastana...

Reagovat
diastan

to nebylo hezky

Reagovat
Busby babes

to byl vtipek.

Reagovat
Tolstobik

j, to nectu a rozhodne neplanuju zacit...

Reagovat
smazaný uživatel

chudak newcastle, ale paradny zapas

Reagovat
r.mrazik

A prej ze se neda hrat s temi hraci utocny fotbal...pche

Reagovat
Tolstobik

Jak zoufaly musi Jose byt, kdyz hraje utocny fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Hrozne moc

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Svatej

Oni urcite porazi za tyden i nas, to nemuze dopadnout jinak

Reagovat
Whitemedia

jak za týden?

Reagovat
valek9610

Neporazí tam to bude konečná pro Mourka tomu věř.

Reagovat
Mimalu

za týden můžou

Reagovat
EXoRcIsT

toho by som sa zase nebal aj keby sme mali formu ako lusk lebo proti vam nam to nikdy nejde

Reagovat
Busby babes

ja mam zas strach, ze nas desne znicite.

Reagovat
smazaný uživatel

takže zůstává...to si dnes zase povodil všechny hatery...(i mě)

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
cristiano.K.

stejně jako proti CFC - za jistých okolností beru i bod.

Reagovat
cristiano.K.

stejně jako proti CFC - za jistých okolností beru i bod.

Reagovat
Malresi

Ak chceme titul, tak by sme mali tento zápas vyhrať. Ja hlavne dúfam, že nech to dopadne dnes akokoľvek, tak to bude presný opak zápasu v stredu a hráči na ihrisku nechajú všetko. Na City to vieme, tak prečo si doma neveriť?

Reagovat
Kixi Syhimour

Chceme titul, musíme vyhrát

Reagovat
cristiano.K.

jestli chceme titul, nesmíme hlavně prohrát. Já si přeji taky výhru.

Reagovat
Kixi Syhimour

I remíza v poslední minutě je pro nás Pyrrhovo vítězství, prostě musíme za 3

Reagovat
cristiano.K.

to je právě ta situace, kdy tu remízu beru

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ten De Gea je slaby ako caj. Absolutne neisty pri zakrokoch.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Chalani potrebujem rychlo poradit.

Ako to, ze ked si chcem kupit mobil(p20 lite), tak na heureke a pod. mi ukazuje az 100€ rozdiely v cene podla obchodu. V com je hacik?

Reagovat
Miguel19

Že každej obchod si dává jiné marže nebo někde mohou mít akce atd. Úplně normální jev

Reagovat
smazaný uživatel

pozerám, že pôvod odkiaľ sú je zrejme ten dôvod. A už aj začínam chápať prečo

Reagovat
Lacko_Boh

rasista?

Reagovat
smazaný uživatel

nie nie, aj aziat môže byť milý človek, viď. Okamura

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

tie drahšie majú predinštalovaných 25 matchov na tinderi

Reagovat
Lacko_Boh

haha toto mi vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, odporučím komunite incel a zachránim niekoľko stredoškolských životov v Amerike

to je na nobelovku

Reagovat
Lacko_Boh

bez urban directory sa s tebou neporozpravam ani o cheap vine

Reagovat
smazaný uživatel

youtube zo mňa robí asociála

Reagovat
Lacko_Boh

myslíš incel-a ? :) čo takého tam pozerávaš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem všetky tie selfimprovement videa od Elliott Hulse a jemu podobných, čo ma zatiahlo až do sféry MGTOW odkiaľ prišla komunita redpill až blackpill a tiež incels a odtiaľ to ide až po dating coaches a všetko toto mi príde ohromne zaujímavé, neviem prečo.

Všetko je to navzájom popreplietané a úzko to súvisí a hľadám v tom paralely. Baví ma keď niekto rozoberá týchto ľudí ako incels a blackpillers a vo mne sa bijú dva stavy, keď by som chcel na jednej strane týmto ľuďom pomôcť, lebo títo ľudia sú chorý, mentálne a na druhej ich vykastrovať.

A tiež, je to taká nová vlna komunít na západe, čo znamená, že sa to môže dostať za pár rokov aj k nám, tieto názory.

Reagovat
smazaný uživatel

*chorí

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

Haha to ti vyslo

Reagovat
Lacko_Boh

ĎAKUJEM !!

Reagovat
blade115

Autorizovaný prodejce CZ/SK distribuce vs. šedý dovoz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ja koupil kdysi takhle levnejsi S2 a byl to polskej model.

Reagovat
Lacko_Boh

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Už toho blba vykopli?

Reagovat
poz3n

OT: Je tu někdo, kdo má od Digi TV ten balíček Sport Plus jako TV přes internet? Mohli byste se případně podělit o zkušenosti? Je to za těch 349/měsíc? A nutně je tam potřeba ještě platit za ten set-top box? Ten je ale k ničemu, když to chci sledovat na pc, takže pak zbytečně budu platit něco, co nevyužiju, ne? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí ti balíček za 349, set-top box nemusíš platit, mrkni pořádně na jejich stránky, mají to tam vše napsané, že není potřeba mít set-top box pro sledování na pc/mobilu/tabletu.

Reagovat
poz3n

No já nevím, jestli s nima něco momentálně nemají, ale nedaří se mi tam rozkliknout bližší informace k těm jednotlivým balíčkům. Každopádně díky. A zkušenost se samotnými přenosy z Pemier league a pod je dobrá? Stojí to za to si to zaplatit a nehledat každý týden shitovní streamy?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máš solidní internet, tak budeš spokojen. Já si nemůžu stěžovat

Reagovat
poz3n

Bezva, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám od srpna a spokojenost. Štve mě že ale zápas od 16:00 vysílali snad jen jednou no. Na PC to mám akorát se zpožděním, ale to je i u o2.

Reagovat
poz3n

Ještě mě napadá, jak je to se smlouvou? Je to ta klasika, že se pak každý rok obnovuje, takže případné zrušení je potřeba načasovat na konec toho ročního cyklu té smlouvy? Díky

Reagovat
Miguel19

Máš smlouvu na 2 roky.

Reagovat
poz3n

Díky

Reagovat
Miguel19

Mám to od srpna. Cena sedí, i když já to kupoval v "akci", že první 3 měsíce jsou zdarma. Pokud to máš na PC, tak žádnej set top box kupovat nemusíš.

Akorát budou chtít zálohu 500 Kč, kterou ale po 3 nebo 6 měsících vrací.

Reagovat
FCSL

Leno - Bellerin, Mustafi, Holding, Monreal - Torreira, Xhaka - Iwobi, Mkhitaryan, Welbeck - Lacazette

Co to je kurva Ozil zas mimo

Reagovat
FCSL

Martinez, Lichtsteiner, Sokratis, Kolasinac, Guendouzi, Ramsey, Aubameyang

Reagovat
Lynx

Proč nehraje Papa a co je zas s Ozilem?

Reagovat
FCSL

@MesutOzil1088 misses #FULARS due to a back spasm

Reagovat
smazaný uživatel

back spasm

Reagovat
Lacko_Boh

dpč back spasm? ahhghh

Reagovat
smazaný uživatel

stjne je sick, vcera se ochladilo a prselo...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lynx

Jinak Ozil za Welbecka, Sokratis za Mustafiho a za mě momentálně ideální sestava.

Reagovat
Whitemedia

Iwobi, Mkhitaryan, Welbeck.. to vypadá.... zajímavě

Reagovat
smazaný uživatel

to nemusi byt uplne zle...akorat ti stoperi me strasi..

Reagovat
Usty

Z tý sestavy fakt nejde žádnej strach

Reagovat
pepinho2

Však fanoušci Arsenalu se bojí dost

Reagovat
masly008

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi nebojím sa

Reagovat
smazaný uživatel

easy win, dobra sestava, jen wele na kridle je blbost (pro nej i pro tym)

Reagovat
smazaný uživatel

OT: co říkáte na Khabib vs Gregor ? myslíte že Khabíboj vezmou pás ?

Reagovat
Whitemedia

se to tu řeší ve skoro každé diskuzi, tak pohledej a pokecej tam, hlavně to neřešte i tady

Reagovat
Lacko_Boh

sorry nerefreshol som. Daj link na diskusiu pls wtf lol.

Reagovat
Whitemedia

řešilo se to v PL souhrnu, ve španělské sekci jsem to myslím v souhrnu taky zahlédl..

Reagovat
Lacko_Boh

prepáč ale kým nedostanem link tak budem diskutovať tu :)

Reagovat
Lacko_Boh

ááá prehliadol som

Reagovat
Lacko_Boh

nevezmú. A ak áno tak by ma to veľmi sklamalo. Dúfam že ďaľší Khabibov zápas bude Tony a ďaľší Conorov bude Lee (nereálne) aby definitívne praskla jeho bublina. Z tých aspoň trošku reálnych možností dúfam v Holloway vs Conor (asi v 155). Ale aj tak UFC tento konflikt podojí a bude rematch (možno aj v Rusku lol wtf meme)..Chudák Tony.

Reagovat
Taiger

Ahoj Laco, hele, proc tam sel pak Khabib po Dillon Denisovi? Vis, to moc nesleduju, ale prislo mi to celkem nepochopitelny, diky, skidy pi papa

Reagovat
Mastný Chobot

Bol to khabíboj

Reagovat
Lacko_Boh

havino pozeral si ? celý event bol vraj super. Ale že moc teplo vraveli:

https://www.instagram.com/p/Bon_m6aHObF/?tm_source=ig_twitter_share&igshid=1kn5cy5j2vxr4

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

OT :Mám kŕče v bruchu na pravej strane tesne pod rebrami a niekedy ma to bolí aj v podbrušku , bol som u doktora na podozrenie na slepak ale ultrazvuk a Röndgen nenašiel nič tak ma poslali preč a ešte sa mi objavila nejaká červená vyraska pri triesle ,neviete čo by mi mohlo byť ?

Reagovat
Azazelo RD

Jasná Jablonecká chřipka. Přesně takhle se projevuje a brzy se Ti scvrknou koule, začneš řehtat a do 72 hodin umřeš.

Reagovat
Lacko_Boh

OT:

Ahojte, niekto pokecať o včerajšom UFC? BTW už nikdy nepijem xD x D

Reagovat
Mastný Chobot

Blazonko

Reagovat
nani92

je to dosť gay šport

Reagovat
Lacko_Boh

to má byť urážka? 21. storočie asi u nani92 ešte nie je. A trošku pokrytecké od pilatelistu.

Reagovat
nani92

Ziadna urážka, len konštatovanie toho čo som dnes videl

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

NFL OT:

Pardon fanouškům čutaný za spam. Jen kdyby tu byl někdo, kdo sleduje americkou NFL a neví o tom, na EF je docela živá NFL komunita, ve který se o tom sportu dá dobře pokecat. Rozhodně lépe jak na nfl.cz. Je taky spojena s hraním fantasy na yahoo. Bohužel o sobě ta komunita moc nedává vědět, tak málokdy zavítá někdo nový.

A co je fajn, netrpí to standardníma EF nemocema, takže tam může zavítat i někdo, kdo to sleduje krátce/chce zkusit/sleduje svátečně. Je tam hodně lidí ochotných poradit a vysvětlit.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/barnetta-se-pripravuje-s-philadelphii-300154/?forum=1#forum

Reagovat
cristiano.K.

chazy pls

Reagovat
Chazy

Náhodou je tohle sdílenej spamovací účet .. ale máš pravdu, že teď jsem ho použil já.

Reagovat
cristiano.K.

já neznám jiného uživatele, který by to sledoval, takže pro mě jednoduchá trefa

Reagovat
Kixi Syhimour

OT:

Nebyla někde diskuse k volbám?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kixi Syhimour

Dík

Reagovat
off-olda

Odoi v základu

Reagovat
Error

Uz jsem chvili myslel, ze pises o tom nasem.

Reagovat
off-olda

Musíš se radovat z maličkostí. Buď rád, že někdo tohoto jména hraje základ v PL.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
off-olda

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

#FFC XI to face #AFC: Bettinelli, Christie, Odoi, Ream, Le Marchand, Seri, Anguissa, Vietto, Schurrle, Sessegnon, Mitrovic.

Reagovat
masly008

xhaka kapitán?

Reagovat
smazaný uživatel

mustafa

Reagovat
mr.Silver

Mitrovic

Reagovat
Frony

Mitrovič kokot

Reagovat
masly008

xhaka pod mini tlakem a hned zkazí

Reagovat
Lacko_Boh

stále hrá ako keby mal chronický back spasm

Reagovat
Busby babes

Alain Migliaccio (Zinedine Zidane's agent): “I do not think that he will manage in England. It is much less his style. I have discussed it with him, it does not really attract him. He has chosen to have a year out, he will not dive in again before that is over.”

Reagovat
mr.Silver

Torreira je skvely

Reagovat
masly008

Reagovat
Lacko_Boh

prisahám vačku, teraz som to chcel napísať

Reagovat
Taiger

Mam u toho nejlepsi kebab v Praze, z Ipaku, tohle bude dobre, 0-4

Reagovat
cejen13

Nejlepší kebab je ze Štěpánský

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

miki je hotový.to i ploužící se mesut je o třídu jinde.

Reagovat
Euphael

Ty dresy jsou skvele

Reagovat
Taiger

LACAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
jacobT

LACAAAAAAAAA

Reagovat
Trand

Krása Laca neskutečnej přehled.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
mr.Silver

Lacaaaa

Reagovat
Ondiis

Laca-Z ten půjde letos na 20+ gólů

Reagovat
Edgewalker

To je tak strašně boží útočník

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera laca

Reagovat
Rohlíček

LACAAAAAAAAAA

Reagovat
Lynx

Konečně normální oslava

Reagovat
FCSL

Laca je prostě frajer

Reagovat
Minister

Iwobi je vo forme

Reagovat
jacobT

Iwobi znovu vyborny.

Reagovat
Taiger

Uz mi Iwobi tolik nevadi

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
mr.Silver

Mi uz vubec, cerny Messi

Reagovat
Euphael

Jaka je sance, ze se Holding udrzi v sestave az bude Papa fit? Jinymi slovy myslite, ze si sedne Mustafi?

Reagovat
masly008

emery ho posadí,evidentně věří víc mustafimu,ikdyž nevím proč.holding zatím super

Reagovat
Euphael

Taky se mi libi prave

Reagovat
Ondiis

Musím zaklepat, ale Emeryho volba útočného tria zatím vypadá jako správná

Reagovat
Euphael

Auba nezustane jako zolik

Reagovat
Ondiis

*Emeryho volba pro dnešní zápas

Reagovat
Euphael

Vzdyt je Wellbeck neviditelny

Reagovat
Ondiis

Mě přišel dnes celkem v pohodě, odmakal to

Reagovat
Ondiis

Ale Bellerin mi zase pro jednou pije krev

Reagovat
Lynx

Bude ještě někdy Bellerin hrát dobře?

Reagovat
mr.Silver

Nacho boze

Reagovat
Mimalu

Schurrleeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Ondiis

Nacho

Reagovat
Edgewalker

Fulham má jednoho top hráče a ten stačí aby nám rozložil obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Schurle

Reagovat
smazaný uživatel

To bude dneska slagr

Reagovat
mr.Silver

Bellerin dalsi 2/10 vykon, skoda, ze misto nej mame Lichtsteinera, ktery je jeste horsi (bohuzel). Nacho do utoku super, a pak to tak zadrbe pri rozehravce

Ale jinak pohodka, po polocase dame gol a pohlidame si to, jsem uplne v klidu.

Reagovat
Whitemedia

Kdy naposledy zahrál Bellerin dobře? Kdykoliv jej vidím hrát, tak je k smíchu..

Reagovat
mr.Silver

Asi proti Vam, kdyz daval v 94. minute gol na 2:2

Reagovat
teenz

K smichu jsou i chyby pri rozehravce Holdinga a Nacha. Ta obrana je naprosto hrozna.

Reagovat
smazaný uživatel

Pred tromi rokmi.

Reagovat
pepinho2

Než si nechal narůst vlasy a začal být veganem.

Reagovat
smazaný uživatel

A přibral poměrně dost svalové hmoty...

Reagovat
Mastný Chobot

Sessegnon je tak 10-15x lepší futbalista než Bellerin. Hector by sa mal asi vysrať na futbal a urobiť si vegan vlog.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
OranžováKarkulka

on fakt jde dolu snad kazdym zapasem

Reagovat
Mastný Chobot

Btw, Iwobi zas topka vidno, že hra s veľkým sebavedomkom

Reagovat
mr.Silver

OT: Piątek dalsi gol, ten jede. Ze by se v lednu chystal prestup do Chelsea?

Reagovat
Whitemedia

ten smajlík na konci je myšlen jak?

Reagovat
mr.Silver

Ze bych Vam ho i pral, vypada vyborne. A fandim Polsku, tak by se do budoucna do repre nekdo misto Lewandowskiho hodil (Milikovi neverim).

Reagovat
OranžováKarkulka

neskutecnej

Reagovat
FCSL

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Rohlíček

bůůůůůůůůůůůůůůh

Reagovat
Edgewalker

Lacaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
mr.Silver

Lacaaa buuuh

Reagovat
smazaný uživatel

K R A L

Reagovat
smazaný uživatel

LACAAAAAA

Reagovat
Ondiis

Laca-Z letos 21+ gólů

Reagovat
Kixi Syhimour

To fakt chybělo, aby se rozjel i Arsenal

Reagovat
Whitemedia

Arsenal se nerozjel, to jen Laca

Reagovat
smazaný uživatel

Veď s Mustafim a Bellerinom to skončí ešte 3:2.

Reagovat
Whitemedia

Lacovi tam teď padne všechno, úžasná forma

Reagovat
smazaný uživatel

mustafi omg strasna cupka

Reagovat
Ondiis

Co se stalo s pravidlem "hraj dokud rozhodčí nepískne". Mustafi rozhodí ruce, rozhodčí nepískne a jsme zase v prdeli .. nechápu

Reagovat
masly008

xhaka .už ho kua posaď.brzdí celý tým.

Reagovat
smazaný uživatel

inak dresy su nadherne

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, aj žena ich schválila.

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa chcel pochvalit ze ma zenu

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ženu, ale takú, ktorá pozerá futbal.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Ondiis

Lucas je zvíře

Reagovat
masly008

mít místo xhaky seriho by bylo super kombo s toreirou

Reagovat
Whitemedia

Hoďte mi pls někdo odkaz na nesekající se stream na Arsenal... jsem projel už snad všechny odkazy na redditu, ale je to bída, bez buffstreamu jsem v poslední době nahranej...

Reagovat
masly008
Reagovat
Taiger

Reagovat
Whitemedia

díky, ale přidávám si ho akorát do zástupu sekajících se streamů a píšu si, že je problém na mé straně.. nevím, co se to v poslední době děje, mi to vždy všechno jelo královsky a teď mi radost nedělá acestream a reddit to samé..

Reagovat
Taiger
Reagovat
smazaný uživatel

He comes from Uruguay

He's ... ?

Kto zachytil, čo je v Torreirovom chante?

Reagovat
Taiger

gay

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, neviem. Počet slabík veľmi nesedí.

Reagovat
Lacko_Boh

quick maths brov

Reagovat
pepinho2

HE’S ONLY FIVE FOOT FIVE

Reagovat
Miguel19

#Cfc team: Kepa; Azpilicueta, Rudiger, Luis, Alonso; Kante, Jorginho, Barkley; Willian, Giroud, Hazard.#SOUCHE

Reagovat
Taiger

Hazard zluta a neda penaltu, zdravim vsechny, co ho maji cpt

Reagovat
Kixi Syhimour

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley

Reagovat
vilp

Milovník anglických dřeváků.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley ešte oficiálne nie je drevák, ale čas sa mu kráti.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

aby nebyl i Southampton nad jeho síly..

Reagovat
vilp

S tím Barkleym je to hodně vtipné, Cesc si kvůli jednomu zranění na začátku sezony v "A" sestavě skoro ani nekopne.

Reagovat
Miguel19

Tak pokud s ním Sarri počítá jenom na pozici Jorginha, tak by si tam nekopl ani kdyby se nezranil

Reagovat
vilp

Však ale proti City je dal do sestavy společně.

Reagovat
Whitemedia

Christensen se dostal do pořádných sraček, když místo něj na lavičce sedí couvač..

Reagovat
off-olda

Luis

Reagovat
Hachim Mastour

Prosím nech tam neposiela Moratu.

Reagovat
Ondiis

Z tý sestavy fakt nejde žádnej strach

Reagovat
masly008

Vystřídej už toho xhaku.to je hnus co předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

laca je schopny nam vyhravat sam zapasy v ktorych hrame hovno..toto sme mali naposledy s rvp cize tak 5-6 rokov dozadu

Reagovat
Fenri

Alexis to delal taky, ale bylo to na ukor tymovy hry... Laca je naopak na vysost tymovej hrac a ty goly jsou jenom odmena za jeho tvrdou praci.

Reagovat
smazaný uživatel

vidis na neho som uz zabudol inak suhlas

Reagovat
Fenri

Mi taky chvili trvalo, nez jsem si ho vybavil, ale prislo mi divny, ze bychom nikoho takovyho nemeli, kdyz sracku hrajem uz nekolik sezon za sebou

Reagovat
Kixi Syhimour

Gól sezóny

Reagovat
Rohlíček

Aarooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

dopice

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaronko prosim neodchadzaj a emery nebud pls kkt

Reagovat
Edgewalker

Super, snad mu to pomůže!

Reagovat
Tommy the Gunner

ORGASMUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
jacobT

Wow

Reagovat
Ondiis

Akce víc na hraně failu nemůže existovat

Reagovat
mr.Silver

Lahudka

Reagovat
Taiger

Woooooow

Reagovat
Fenri

Reagovat
Heisenberg

Emeryball

Reagovat
smazaný uživatel

trochu gol, cela ta akce

Reagovat
Liveral

Hmm, tak Ramsey dal vzpomenout na tu svoji božskou sezónu. Všechno co udělal od začátku do konce tý akce bylo nadpozemský

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SCELO

gol sezony mozno aj, krasna kombinacia

Reagovat
Kincl

Gol sezony a je říjen :D :D :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

xD

Reagovat
Whitemedia

a sakra..

Reagovat
Taiger

Tvuj oblibenej kreten

Reagovat
Tommy the Gunner

:D

Reagovat
Taiger

:D:D:D:D:D

Reagovat
SCELO

sak nech je, ta kombinacia bola top, ono arsenal uz taketo pekne kombinacie s golom mal aj v minulych sezonach

Reagovat
Taiger

WOOW

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAAAAAAA

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
FCSL

Byl speciální trénink na střelu z otočky ne? Paráda dneska

Reagovat
Nikikrew

A toto ja opäť prichádzam?

Reagovat
Taiger

Uz se nikdy nekoukej

Reagovat
FCSL

Večer remízka a jsme 2b od 1. místa To bych nečekal, kor po těch prvních 2 kolech

Reagovat
smazaný uživatel

Treti gol Arsenalu = stale jeste rukopis Wengera

Reagovat
masly008

Reagovat
Fenri

Jinak prijde vam taky, ze dneska plynule prechazime mezi 433 a 442? Hlavne pri braneni je casto viditelny, ze mame 4 zalozniky v lajne a 2 napadajici utocniky...

Reagovat
masly008

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
jacobT

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nezapomenu na tohle, kdyz jsme u te kombinace pred tretim golem

https://youtu.be/odxh_ZEUPlQ

Za me je tohle jeden z nejlepsich tymovych golu v historii fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

A Santi

Reagovat
Rarášek

Jackiiiiie♥, nepřípomínej mi to. Pořád jsem nasranej, že ho Arsenal pustil pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

nekdy se podivej na west ham a prejde te to

Reagovat
Rarášek

Však díky němu se dívám když hraje.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nemusim koukat.. gol proti Norwichi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ten měl Suarez moc rád

Reagovat
Edgewalker

Aubaa

Reagovat
fenixLFC

strely 20:8...stav 1:5

Reagovat
masly008

není střela jako střela.

Reagovat
Fenri

Tak Fulham se snazil strilet z jakykoli pozice, vetsina tech strel byla nepripravena...

Reagovat
Liveral

Ale reálně Fulham neměl krome gólů a jedny tečovany střely v úvodu žádnou šanci ..

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAAAAAAAAAA

Reagovat
Ondiis

S takovou Laca asi bonusové body nedostane co?

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazette potvrzuje formu z posledních utkáních...pokud Auba bude zdravý, tak se mají v Arsenalu na co těšit

Reagovat
Spasitel

Bodajby sme napodobnili Arsenal ale s Willianom na krídle budeme radi za výhru

Reagovat
Kixi Syhimour

Hazard jim dá tak 4

Reagovat
Counter

První zápas AFC, který nevidím, a zrovna nejlepší výkon sezony

Každopádně suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

ty oranžový štrupny jsou divný

Reagovat
Whitemedia

celé je to nějaké divné

Reagovat
off-olda

Vůbec mi to k nám nesedí.

Reagovat
Fenri

No aspon se vasi hraci najdou az bude snezit...

Reagovat
off-olda

Ouuu

Reagovat
off-olda

10 minut pryč a Soton byl u míče tak 15s.

Reagovat
lajka30

Tak když Soton trénuje trenér co hraje 50 let starej fotbal tak se není čemu divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Gabiadini na krídle

Reagovat
Hokaido

Je prostě strašně divný vidět Chelsea hrát tímhle stylem.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley. To není možné oi kolik je horší jak Kovacic.

Reagovat
smazaný uživatel

* Loftus

Reagovat
Snatus

Reagovat
Kixi Syhimour

Držení míče 86%

Reagovat
Whitemedia

Hazard má tohle brát na sebe..

Reagovat
smazaný uživatel

Začínam veriť, že Saints s Hughesom zostúpia.

Reagovat
off-olda

16 metrů nad a on se chytá za hlavu, jak kdyby trefil břevno.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia

Soton vypadá, jako by hrál fotbal poprvé v životě..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Chelsea teď no.

Reagovat
Whitemedia

no a hezky se to otočilo, jakmile jsem tohle napsal

Reagovat
off-olda

Ten potlesk od diváků.

Reagovat
Whitemedia

Chybí mi ty časy, kdy jsme byli z rohů nebezpeční..

Reagovat
Mimalu

nebo zpoza šestnáctky...

Reagovat
Mimalu

tak to mělo být 1:0

Reagovat
off-olda

Ings

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuu Ings

Reagovat
off-olda

Penalta ne? Však vůbec nehrál míč ty vole

Reagovat
masly008

Reagovat
lajka30

Není video ,není penalta.

Reagovat
Miguel19

Penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, my tohle nějak posereme, už to cítím

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo taky ne

Reagovat
Mimalu

Hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
Horcmen

Edenko <3

Reagovat
smazaný uživatel

BARKLEEEEY HAZAAAARD.

Reagovat
off-olda

Hazáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááárd

Reagovat
Whitemedia

HAZAAAAAAAAAARD

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Barkley

Reagovat
Whitemedia

Barkley konečně něco ukázal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Střílel.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Barkley fantazie

Reagovat
nani92

Barkgain

Reagovat
smazaný uživatel

Rudi je zatím skvělý tuhle sezonu.

Reagovat
off-olda

Hmm

Reagovat
Whitemedia

radši už nic nepiš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
off-olda

Další penalta.

Reagovat
Mimalu

njn, Kante nespadl takže stáhnutí za dres je v pohodě...

Reagovat
off-olda

Reagovat
Fenri

Klasika no, odnauc pak hrace padat po sebemensim kontaktu..

Reagovat
Whitemedia

Pawson byl vždycky zmrdeček..

Reagovat
off-olda

Mít ve 40 minutě 10 rohů a ani jeden nebezpečný je teda kumšt.

Reagovat
Miguel19

Hlavně že máme asi 10 signálů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Viděl si zapas ve čtvrtek?

Reagovat
off-olda

Viděl a popravdě jediné co si z toho zápasu pamatuji je Moratův gól. Jinak si nevybavím nic.

Reagovat
fajdax

Tam jsme měli tak 20 rohu

Reagovat
off-olda

Bertrand

Reagovat
Miguel19

Azpi se mi teda moc nelíbí. Když už je nepoužitelnej směrem dopředu, tak bych čekal, že dozadu bude bezchybný.

Reagovat
Miguel19

A Giroud kromě jedné akce opět k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

On když nastoupí od začátku, tak je prostě k ničemu.

Reagovat
Greny

Z Kategorie malém strhnou drees a nic

A teď v nastavení tam píská proti nám takový mini kontakty ale holt spadli

Reagovat
vitasrp

Ze strany Southamptonu teda naprostá tragédie, tam vesměs nemají žádný přechod do útoku, žádnou mezihru, omezili se na hluboký blok, ve kterém jsou ještě navrch hrozně pasivní a naši hráči mají dostatek času na to, aby s míčem v nebezpečných prostorech mohli pracovat.

Na Girouda to měla být penalta, ale pro rozhodčího nesmírně těžký na posouzení, nebylo v jeho silách, aby rozpoznal, kdo vlastně trefil míč - na tyhlety momenty je to video zkrátka potřeba.

Jinak se mi ale výkon Oliviera moc nelíbí, občas nezaujímá správný pozice a v důležitý moment pal není připraven se zapojit do kombinace, i když na konci půle už to bylo lepší, když tam z první hezky dával na Hazarda.

Limitem toho týmu ale je, že krom Edena tam snad nikdo nebude pravidelně střílet branky, což dost souvisí s neochotou hráčů střílet. Jedna věc je to na branku prát z 25 metrů, což je často zbYtečný, ale v tom poločase bylo několik momentů, kdy to hráči měli na vápně (byť ne třeba v ideální pozici), přesto následovala ještě přihrávka a nikoliv zakončení.

Potom mi tam trochu chybí víc náběhů za obranu, jasně, Southamptonem hraje hluboko, tka je to těžký, ale na oba křídelníky v tomhle ohledu není spoleh, zatím je tam bez Pedra letos až moc momentů, kdy to chtějí jen do nohy, což někdy může být na škodu. Pak je nejaktivnějším hráčem v tomhle ohledu Kante.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Willian je naprosto nulový. Nevěřil bych, že to řeknu, ale chybí mi Pedrito.

Reagovat
Trapper

Tyhle souhrny mi hrozně chyběly.

Reagovat
blade115

Tragédie? Měli tam pěknou pasáž, kdy úplně jednoduchou hrou si vytvořili 2 dobré šance, jednu vyloženě tutovou a ukázali nám, jak je to nudné držení míče neefektivní. Na Girouda jsem zprvu taky myslel, že penalta, ale ustřelil mu míč a on se mu vyloženě chtěl svézt po noze.

Reagovat
vitasrp

Měli pětiminutovou pasáž, kdy něco hráli, takže ano, tragédie. Dvě šance jim neberu, ale ono to je taky vizitka našeho týmu, že během krátké lepší pasáže soupeře takhle propadneme.

Obránce balón vůbec netrefil, takže faul.

Reagovat
blade115

Tohle je hrozně zvláštní logika - stejně tak může být vizitka našeho týmu, že zbytek zápasu tak dobře nehráli...

Reagovat
vitasrp

Jo, ale když se na krátkou dobu dostaneš pod tlak, není dobře, že po dvou poměrně obyčejných situacích pustíš soupeře do dvou šancí. To je celý, co jsem chtěl říct.

Reagovat
blade115

No to se samozřejmě shodneme. Na druhou stranu nedokážu odhadnout, nakolik třeba s tou gólovkou Ingse může být Sarri nespokojený - Luiz celou dobu dle pokynů sledoval míč a vůči tomu upravoval svou poziční hru. Že mu tam visel volný Ings, po tom ani nevzdechl. Je pak otázka, nakolik je špatný Luizův odhad na trajektorii toho balónu a nakolik je špatná taktika. Luiz je známý kiksař, ale když podobné věci začnou dělat i Alonso, Rüdiger a hlavně Azpi, je to alarmující.

Reagovat
vilp

A centry s náběhy od beků ti nechybí? Kde jsou ty Azpiho loňské asistence přesně na hlavu? Do takového bloku jedna z nejlepších zbraní, obě devítky ve vzduchu výborní a nic z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Je uzasne, jak dokaze Sarri posouvat kridelniky na jeste vetsi uroven, a nasledne je paradne vyuzivat. Viz. Mertens, ze ktereho udelal top hrace. Ted zase zvednul Hazarda, ktery vypadal, ze mu pomuze jen zmena klubu. Urcite by to stalo za nejakou hlubsi analyzu, jak tohle dela.

Reagovat
Fenri

“viz” je slovo, ne zkratka, nepise se tedy za nim tecka. Neni zac Countere

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, diky za opravu. A Celaskon.

Reagovat
Counter

Reagovat
blade115

Z Mertense udělal hrota, to ani tak není o práci s křídelníky. A Hazard střídá jednu špičkovou sezónu s jednou nevýraznou, nic nového. To spíš s Pedrem se mu povedla docela dobrá věc, škoda že se zranil. Naproti tomu Willianovi už zřejmě není pomoci...

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu, je to hrot. Tak s Insignem.

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi

Reagovat
Whitemedia

už aby tam byl Pedro místo Williana

Reagovat
off-olda

OMG Williane

Reagovat
smazaný uživatel

Williane ty si prostě nezasloužíš hrát.

Reagovat
Mimalu

Barkleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

B A R K L E Y !!!

Reagovat
Whitemedia

ten má zápas

Reagovat
smazaný uživatel

K R Á L !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
Whitemedia

Giroud jaká asistence

Reagovat
off-olda

Hezčí asistenci aby člověk pohledal...

Reagovat
pospec7

tvl, Trent na lavičce a Lovren místo Gomeze na stoperu

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez na kraji prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože TAA hral posledné zápasy zle. Z Lovrena v základe ale radosť nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez + Van Dijk fungovalo skvele...

Reagovat
pospec7

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cedric si chtěl Edena vzít domů nebo co?

Reagovat
Mates_Matesović

OT: Mám problém s DIGI2GO, nechce se mi to prostě načíst. Má s tim někdo zkušenost?

Reagovat
smazaný uživatel

Co konkrétně ?

Reagovat
Mates_Matesović

Normálně to zapnu a začne se načítat ta nabídka těch programů atd., ale nikdy se to nenačte.

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi taky občas stane. Musím to vždycky úplně vytáhnout ze zásuvky a znova zapojit. Takovej restart pak to jde

Reagovat
smazaný uživatel

CITY XI | Ederson, Walker, Stones, Laporte, Mendy, Fernandinho, Silva (C), Bernardo, Mahrez, Sterling, Aguero

SUBS | Muric, Danilo, Kompany, Sané, Otamendi, Jesus, Foden

Reagovat
off-olda

Eden to tam vyžlutí.

Reagovat
Malresi

Liverpool: Alisson, Gomez, Lovren, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Milner, Henderson, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Fabinho, Keita, Sturridge, Shaqiri, Matip, Alexander-Arnold.

Lovren Gomez na RB ?

Reagovat
smazaný uživatel

1 – Ross Barkley is the first Englishman to both score and assist in a Premier League game for Chelsea since Frank Lampard in December 2013 vs Sunderland. Rise.

Reagovat
smazaný uživatel

smutbý

Reagovat
smazaný uživatel

*smutný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne ?

Reagovat
Whitemedia

nevím no, mně to prostě smutný nepřijde, je mi to tak nějak jedno

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

střídej Williana

Reagovat
fenixLFC

mendy uz v zaklade

Reagovat
El Cid z City

mahrez laporte

Reagovat
TopinB

Video na druhý gól?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
TopinB

Díky

Reagovat
Mimalu

Morata

Reagovat
off-olda

Pepa

Reagovat
Mimalu

však to letělo doprostřed, kdyby to nechytil tak je k smíchu...

Reagovat
Whitemedia

Kepa

Reagovat
off-olda

Morata

Reagovat
vilp

Reagovat
Miguel19

Morata

Reagovat
Whitemedia

dnes si asi nepopláče..

Reagovat
Miguel19

Opět budeme plakat jenom my.

Reagovat
hona.kub

je to kopyto

Reagovat
R.Meireles

Co udělal Morata?

Reagovat
Whitemedia

zkus si tipnout

Reagovat
Kluivert9

Nastoupil

Reagovat
off-olda

Sám proti golmanovi (Letos po osmnácté), skóre nezměněno.

Reagovat
Whitemedia

Raději nebudu chválit, letělo to na něj..

Reagovat
Mimalu

pls

Reagovat
off-olda

Tak proč se vracíš, když si dřevěnej?

Reagovat
Mimalu

to je prase

Reagovat
Miguel19

Ten kokot snad ani jednou nenechal nikomu výhodu.

Reagovat
off-olda

Ings Kokot liverpoolská.

Reagovat
diastan

Tak uz pojdme na poradny špíl

Reagovat
Mimalu

Morataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa není možné

Reagovat
Trapper

Morata, Hazaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
Miguel19

M O R A T A !!

Jaká akce

Reagovat
Whitemedia

nevěříííííííííííííííííííííííííííííím

Reagovat
Miguel19

Hazard by mohl Messiho učit fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
oli9

Reagovat
kvasha16

Reagovat
čutalista

no nene

Reagovat
fajdax

Eden je jindeee

Reagovat
Greny

Ingd je fakt kokot

Hazard je výbornej.. bych mu dal rekordní smlouvu klidně o parník

Reagovat
smazaný uživatel

udržet za každou cenu

Reagovat
Kluivert9

Proč ne, když ho neplatíš...

Reagovat
valek9610

Dělo akce naprostá paráda vůbec sem nečekal, že to pod Sarrim takhle půjde.

Reagovat
tomasinho

Kloppovi totálně jeblo dneska? Obrana je to jediné, co pořádně fungovalo v této sezoně. A on to takhle rozjebe. Chápu, že TAA nehrál posledně úplně hitparádu, ale tak kurva. Konečně máme skvělou stoperskou dvojici, Gomezovi to na stoperu šlape. A on ho hodí na RB, kde nehrál přes půl roku a kde je to pro něj horší. A to všechno proto, aby tam mohl dát nerozehraného čuráka Lovrena. Absolutně nepochopitelný krok, Lovrej je větší riziko než TAA vpravo. Kokotina, který nás mlže stát zápas.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
tomasinho

Co je na tom tak vtipného? Sahat do fungující obrany je prostě totální kokotina.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nějakej naštvanej už teďka, počkej si až nás potopí Lovren minelou na konci

Reagovat
Kluivert9

Jedna změna a fanoušci Liverpoolu se můžou zbláznit, jak kdyby Klopp nasadil béčko. Prostě posadil nejslabšího hráče a tahle varianta je pořád asi lepší, než kdyby nastoupil Clyne.

Reagovat
tomasinho

Ne, není. Gomez je špatný na RB, to vidí všichni. Měl normálně hrát TAA.

Reagovat
Kluivert9

Když hraje hráč bez formy, je to špatně a když se konečně posadí, tak taky

Reagovat
Kixi Syhimour

Lovren

Reagovat
Kixi Syhimour

Tožto jim to dejte rovnou

Reagovat
vitasrp

Jako ty zápasy jsou často vyhraný se štěstím, protože soupeř nevyužije nějakou tu tutovku, kterou si proti nám vždycky vytvoří, ale celkově jsou ty výkony v týhle části sezóny daleko lepší, než jsem čekal.

Zatím sice ani zdaleka nehrajeme na konzistentní úrovni, jsme schopni odehrát třicet vysoce kvalitních minut, abychom pak vypadli z role, učinili řadu špatných rozhodnutí a najednou se dostali zbytečně pod tlak, s bodovým ziskem ale můžeme být maximálně spokojeni. Stále je tam prostor pro zlepšení, bohužel jsme v létě nevyřešili parťáka k Edenovi, protože to je fakt slabý místo toho týmu - Willian je hrozně nevýrazný a občas dokáže kazit naprosto triviální věci, což je zkrátka problém.

Potom je tam potřeba ještě doladit hru stoperů s Jorginem v defenzivě, občas se totiž Jorgino vydá presovat, útočník si odskočí od stoperů, ti ho nechají jít a do té díry přijde přihrávka, čímž se naráz vyřadí třeba pět našich hráčů ze hry, což je samozřejmě špatně. Ale jinak jsem fakt spokojenej, baví mě to, Hazard je v luxusní formě, bodovej zisk víc než slušnej, jen tak dál.

Reagovat
samson192

Reagovat
misinho7

niekto dobry stream na city?

Reagovat
Swarley

na City není nic dobrého

Reagovat
Whitemedia

všechno je to na hovno..

Reagovat
smazaný uživatel

https://blabseal.org/frodo/

pozdeji tam bude asi NFL

Reagovat
diastan

Ty vole to smrdí

Reagovat
Swarley

to je karma, víš?

Reagovat
diastan

By jsi plaval celé dny ve stoce

Reagovat
Swarley

Stoke do toho netahej

Reagovat
diastan

Reagovat
fenixLFC

nejaky stream co vydrzi dlhsie ako 30 sekund???

Reagovat
Maresma

http://prime-streams.com/stream-3.html

Kvalita nic moc, ale jediný, co mi jede

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pantondavo

totalsportek.com je nejlepsi a HD kvalita.

Reagovat
Mimalu

zatím teda nic moc

Reagovat
diastan

Skoda Lovren Penalta ?

Reagovat
C-M@ster

Podle mě jasná pentle teda

Reagovat
diastan

A ta zluta pak taky fail

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Whitemedia

Atkinson velký zápas jako vždy domrví

Reagovat
Mimalu

dalo se to písknout, ale v takových zápasech to obvykle musí být 100% penalta a to si nemyslím že byla

Reagovat
pepinho2

Však to je zápas jako každý jiný, penalta buď je, nebo není. Nic víc

Reagovat
Mimalu

ale no, není to zápas jako každý jiný a nežijeme v ideálním světě a šedá zóna existuje...

Reagovat
pepinho2

Právě, existuje, ale neměla by

Reagovat
El Cid z City

asi bych ji taky nefouk

Reagovat
smazaný uživatel

Milner doplatil na to, že musel stále hrať

Reagovat
cubazi

Reagovat
diastan

Cekaly se hody.....zatim to vypada na defenzivní dominanci

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Whitemedia

Čekal jsem od tohohle zápasu daleko víc, snad se to ještě rozjede..

Reagovat
diastan

Gol by tomu hodne pomohl no

Reagovat
El Cid z City

ne,takhle to musí zustat, žádně trhání hry, hrát chytře v bloku

Reagovat
Counter

Prostě dvě těžké váhy, které se dokáží navzájem vynulovat. Ale kvalitu tomu upřít nejde i tak.

Reagovat
El Cid z City

zatím nás dokázal vynulovat vždycky jenom liverpool,konečně je to vzájemné

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

podobné kvality jsem nakoukaný z dob Mourinha, teď preferuji něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

To nebol faul ty stará....

Reagovat
Nikikrew

nuda

Reagovat
smazaný uživatel

to je na žltú pre fernandinha

Reagovat
C-M@ster

Podle mě mohli dostat oba.

Reagovat
Horcmen

Mendy je mimo...

Reagovat
diastan

Pep mu dnes očividně naordinoval mnohem vice a svědomitěji branit, což mu není po srsti

Reagovat
M0rb1D4S

Hodně taktická bitva ve které nechce ani jeden inkasovat.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mr.Silver

Co to hraje Liverpool za nechutnou nakopavanou?

Reagovat
smazaný uživatel

Keita niekedy hrozne laxný

Reagovat
cubazi

v 80% pripadov

Reagovat
cubazi

1polčas LFC totalna sračka.. hra na náhodu, malo pohybu a kreativity... nakopavame lopty ako za Dalglisha

Reagovat
valek9610

celkem jako nuda

Reagovat
vilp

Mendy je skvělý dopředu (ne dnes), ale na své půlce pod tlakem už to taková hitparáda není. Mahrez marný a Sané s Kevinem mi prostě hrozně chybí.

Reagovat
El Cid z City

mendy evidentně plní pokyny a nežene se za každou cenu do náběhu, mahrez měl dvě tři příležitosti,kdy mohl ukázat něco nadprůměrného,bohužel nic...kevin je nenahraditelný

Reagovat
smazaný uživatel

No nic jinýho se asi nedalo čekat, když hrajeme každý zápas se stejným týmem. Fabinho i Shaqiri by měli být využíváni daleko víc.

Reagovat
smazaný uživatel

A Gomez měl zůstat na stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

City mělo kopat penaltu, jinak dost nudnej zápas zatím ale

Reagovat
Counter

Jsem čím dál rozladěnější z dnešní fotbalové mentality. Místo aby diváci skutečně podporovali svůj klub, tak akorát nadávají rozhodčím za každý (správně odpískaný) faul, za každý (správně odpískaný) aut, za každý (správně odpískaný) ofsajd, bučí na soupeře, ale jakmile se na hřišti zrovna nic neděje, je tam mrtvo jako v hrobě. A tohle vůbec nemyslím nijak konkrétně proti Anfieldu, ale obecně.

Méně negativity, více pozitivity bych poprosil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doba socialnych sieti, myslim ze to ludi deformuje celkovo

Reagovat
havrys99

aspoň u mě máš jistotu pozitivity a objektivity

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson’s been brilliant so far. Really forward thinking.

Reagovat
Kixi Syhimour

Keita je zatím dost špatný (od začátku sezóny), čekal jsem víc

Reagovat
smazaný uživatel

co že to říkal Klopp o tom bavení diváků, že vlastně proto ten fotbal hrajou ? jděte mi s timhle do prdele, já se těšil že to bude pořádnej fotbal...

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

na pozitivního Countera se těším

Reagovat
Counter

Však já jsem pozitivní, měl bys mě vidět na zápasech Vítkovic

Reagovat
patas92

Mě ten fotbal docela baví

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá že Liverpool se šetří na nějaký zápas

Reagovat
Gunner14

Nelson další gól dneska

Reagovat
smazaný uživatel

cool

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok Lovrena mohol zapríčiniť penaltu, no. Mali sme šťastie.

Reagovat
nani92

Čakal som na to dlho, ale konečne môžem s čistým svedomím napísať, že zápas United bol zábavnejší ako zápas Liverpoolu a City

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hokaido

Pro nás je to tak snad každý zápas.

Reagovat
oli9

tak ses po dvou letech dočkals a ted zas 2 roky budeš čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
Nikikrew

Slaby futbal, vidno ze nikto nechce dostat 1 gol. Ani neviem co mam hodnotit Bernardo Silva je uzasny

Reagovat
Nikikrew

Slaby futbal, vidno ze nikto nechce dostat 1 gol. Ani neviem co mam hodnotit Bernardo Silva je uzasny

Reagovat
El Cid z City

hmm,zajímavé, tipáč přetočil kurzy po poločase, před zápasem favorit liv teď mírnej my

Reagovat
diastan

Pretoceno bylo uz i chvili pred zapasem co jsem sledoval, asi od sestav. Pak se to vyrovnalo, Ted zas nizsi na nas. Ikdyž na tom prd zalezi a ty výkyvy tam jsou minimalni

Reagovat
tomasinho

Hrůza zatím, Gomez na RB s míčem šíleně špatný. Milnera Klopp ukázkově utavil, bravo, jako bychom to neříkali. Už třetí zápas chybí energie. Pochvala Pepkovi ale, že letos to zvládá takticky na Anfieldu lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Klopp, Keita nemá formu, Lallana a Ox zranení.

By sme museli hrať Fabinho-Henderson-Wijnaldum, čo sú traja hráči, kt. prednosti sú v defenzíve...

Reagovat
diastan

Monako letos sestup

Reagovat
cubazi

Henderson može byť ešte horší? Ano môže

Reagovat
smazaný uživatel

jděte s celou tou přeceňovanou PL do piče !!!

Reagovat
diastan

Jaky faul Ruka jak vyšitá

Reagovat
smazaný uživatel

0-0 střely na bránu...WAW !!!! útočná super liga ! NEJLEPŠÍ LIGA NA SVĚTĚ !!!!

Reagovat
mr.Silver

Hmmm Aguero za Aubameynga, super prestup ve fante

Reagovat
mr.Silver

Hmmm Aguero za Aubameynga, super prestup ve fante

Reagovat
Whitemedia

Deset streamů za 60 minut zápasu

Reagovat
Svatej

0-0 beru ... pro moji fantu prijemnych 21 bodu.

Reagovat
diastan

Díky za slabouckeho Salaha

Reagovat
Kluivert9

Ten Salah je šílenej.

Reagovat
Mimalu

Lovren docela lucky

Reagovat
diastan

Zase

Reagovat
Pony Slaystation

kokot Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelny ten hype kolem salaha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Jaký zase hype.. vloni byl úžasný, o žádný hype nešlo.. letos je špatný a rozhodně ho opět nikdo nehypuje..

Reagovat
Pony Slaystation

ale aspoň se snaží, narozdíl od Maného. Každopádně by to chtělo posadit oba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

fotbal teda šílenej

Reagovat
mr.Silver

Boze, to je nuda

Reagovat
diastan

PROMENIT

Reagovat
Horcmen

A penaltička...

Reagovat
Mimalu

hmm jasná

Reagovat
mr.Silver

Jasna

Reagovat
Whitemedia

no sláva, tímhle to Atkinson zachránil

Reagovat
Mimalu

Mahrez

Reagovat
mr.Silver

Mahrez

Reagovat
Horcmen

Proč to nechali kopat Mahreze, dyť to neumí

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
diastan

Vocas ty vole proc ho tam dava proboha ze 6 nedal 4

Reagovat
Whitemedia

Ramoooos

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Leroy

Reagovat
patas92

Samozřejmě to musí jít kopat nejhorší hráč na hřišti

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Svatej

To je pitomec

Reagovat
diastan

Toto je od Pepka nepochopitelne, jeste je to nakopne

Reagovat
Svatej

genius

Reagovat
Tommy the Gunner

Mahrez

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi afikan hype

Reagovat
Whitemedia

slovo hype máš očividně rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nepíska fauly Fernandihna? Díky za prekopnutie Mahréz.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc to kope Mahrez, kterej nedal 3 z 5 penalt? ted uz teda 4 ze 6..

Reagovat
opretis

Mahrez má skvělou úspěšnost koukám

nebyla to sabotáž od pepka ho tam poslat?

Reagovat
Busby babes

Mahrez. Nasere se do toho a pak to takhle zajebe...

Reagovat
diastan

Reagovat
Counter

Jestli byl určený střelec, tak neudělal nic špatného.

Reagovat
Busby babes

Jesus nevypadal, ze by mahrez byl urcenej... A pokud by urcenej strelec... urcit hrace co dal 2 z poslednich 5 penalt...

Reagovat
Counter

Tak třeba na nich v ManCity na tréninku zapracoval (vím, že to tak po dnešku nevypadá) Podle toho, jak to tam na hřišti probíhalo, tak určený být musel, jinak si to nedovedu vysvětlit.

Reagovat
Teoretik

mahrez nadále potvrzuje, že je totálně k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League ještě že uvidim v telce PSG vs Lyon...Pachuť hnus-fotbalu z PL snad pomine

Reagovat
diastan

Bod pravdepodobne z nejneprijemnejsiho zapasu sezony dobry Vzhledem k prubehu zapasu remka je zaslozena. Ale ta penalta me neskutecne sere, ta jde na Pepka, priste ho tam posle zas. Mahrez se jevi celkove zatim jako hodne spatnej prestup

Reagovat
patas92

Spíš to vypadá, že se na ni Mahrez poslal sám.

Reagovat
diastan

Jedine plus ma Pepek za to, ze se poucil jak na Liverpool hrat. Konecne jsme je dokazali vymazat jako oni nás. Na druhou stranu k tomu hodne prispela i mizerna forma jejich off trojky

Hlavne pristi zapas uz konecne s KDB

Reagovat
Counter

Na takové soudy je ještě brzo.

Reagovat
diastan

Proto pisi zatim. Moc rad bych se pletl, vzhledem k tomu jak je Pepkovi proti srsti tam stavet Mendyho s Leroyem. Zatim je to od nej ale hodne za ocekavanim, nehlede na penalty

Reagovat
Pony Slaystation

Nechápu, proč ho tam poslal. Každopádně prokauč od něj jako svině. Ani ho nezajímalo jak se ten hráč na pencli cítí.

Reagovat
Jacks11

jak do sebe strčili Pep a Jurgen

Reagovat
Kixi Syhimour

Upřímně doufám, že se Klopp probud stejně jako náš útok. Gomez dozadu příšernej, remíza zasloužená.

Reagovat
Counter

Ještě že jsem Mahreze vylil z fantadraftu

Reagovat
patas92

Dvou bodovým Yarmolenkem sis pomohl, no

Reagovat
patas92

Aha tys ho nedostal, nevadí...../SMAZAT/

Reagovat
patas92

Stanislas, heště horší

Reagovat
Counter

Já Stanislase následně ještě prodal za Hughese (1 bod)

Reagovat
REPLIKATOR

Mahrez

Reagovat
M0rb1D4S

Pro nás nejlepší možný výsledek. Ale fotbal teda strašný.

Reagovat
pantondavo

Salah furt laboruje s ramenem, nebo proc letos jeste nehral?

Reagovat
Kixi Syhimour

Hraje hůř jak Morata

Reagovat
Mimalu

tak Morata teď sází jeden gól za druhým

Reagovat
t0mmy33MCFC

no zatim mi Mahrez taky moc nesedi, v kazdem zapase ma 2-3 situace kdy strili kdyz by mohl pripravat.. prijde mi ze se chce moc predvest no

Reagovat
t0mmy33MCFC

*prihravat

Reagovat
Counter

Jsem tady asi jeden z mála, komu se jeho dnešní výkon líbil. Měl hodně málo ztrát míče, pravidelně dělal v kombinacích dobrá rozhodnutí, podporu měl dneska omezenou a stejně párkrát Liverpoolu solidně zatopil, z ofenzivy ManCity asi nejvíce ze všech. Ale samozřejmě ta zahozená penalta to všechno posílá ke dnu.

Reagovat
El Cid z City

ne nepřehráli jsme liverpool naší hrou,kombinacemi,držením míče,poprvé jme pod pepkem hráli defenzivně,beci nehýřili náběhy, ale vymazali jsme ho tím,že jsme jim neumožnili hrát jeho hru.Bod je skvělej, když pominu penaltu, tak z mého pohledu fantastickej. Nejlepší na place van dijk, u nás stones(jedinkrát chyboval), mladá dvojice stones laporte to zvládli nad očekávání dobře.Stones rozehrávka,hra hlavou,osobní souboje-skvělej výkon

Reagovat
Kixi Syhimour

Za nás spíš Lovren, VvD fauloval na penaltu

Reagovat
El Cid z City

lovrena vymotal jesus jak školáka, jo byl dobrej,ale dijk je neskutečně dominantí, veškerá rozehrávka přes něj, je na něj naloženo hodně

Reagovat
Kixi Syhimour

Mě spíš překvapil, proto takový sympatie

Reagovat
El Cid z City

z tohodle pohledu ano

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

tyvole, s hentakým coversion rate ísť na penaltu za stavu 0:0 na Anfielde v 86. minúte.

Reagovat
Counter

Každopádně jsem Mahrezovi vděčný, protože jsem aspoň nemusel přepisovat zápasový report dopředu připravený na 0:0

Reagovat
diastan

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Tak Mane bohuzel neni ready ale Shaq a Danny

Liverpool: Alisson, Gomez, Lovren, Van Dijk, Robertson, Milner, Henderson, Lallana, Shaqiri, Salah, Sturridge.

Subs: Mignolet, Fabinho, Wijnaldum, Firmino, Origi, Matip, Alexander-Arnold

Reagovat
Coutinho10

co mi to tam skocilo za preview ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele