Premier League - preview 7. kola

28.09.2019, 09:18, aktualizováno 30.09.2019, 09:03
Previews
Dohrávku sedmého kola obstarají dva celky, které v posledních letech zůstávají hodně dlužny svým pověstem. Manchester United zatím vyhrál jen dvě utkání a o nápravu se pokusí proti Arsenalu, ten je na tom v tabulce o tři body a tři pozice lépe...
Manchester United - Arsenal FC  (pondělí 21:00)
Závěrečné klání sedmého kola obstará očekávaný duel dvou velikánů v útlumu mezi Manchesterem United a Arsenalem. Oba týmy po neúspěších z předešlých let usilují o opětovný návrat mezi ligovou a evropskou špičku, ovšem výsledky či předváděné výkony z úvodu nové sezony tomu zatím příliš nenahrávají.

Domácí mají čerstvě za sebou protrápené utkání ligového poháru, v němž na domácí půdě porazili Rochdale ze čtvrté nejvyšší anglické soutěže až na pokutové kopy. Aby toho nebylo málo, Paul Pogba si v tomto zápase poranil kotník a jeho pondělní start je přinejmenším nejistý. Ještě hůře jsou na tom se zdravotním stavem Anthony Martial a Marcus Rashford, kteří se potýkají s potížemi se stehnem, resp. třísly. Manažer United Ole Gunnar Solskjaer se na předzápasové tiskové konferenci nechal slyšet, že by na jejich účast proti Arsenalu život nevsadil. To otevírá možnost pro start sedmnáctiletého Masona Greenwooda, anebo vysunutí Jesseho Lingarda na post "falešné devítky".

Navzdory chabé formě a plejádě zraněných však United přesto zůstávají proti Arsenalu favoritem, neboť v podobné situaci se ocitli v minulých letech již vícekrát, a přesto vždy dokázali soupeři odolat. Kanonýři naopak již musí mít z Old Trafford komplex méněcennosti, neboť zde nedokázali vyhrát již dvanáct ligových zápasů za sebou, z toho hned osmkrát odešli poraženi.

Také Unai Emery se bude muset obejít bez jedné ze svých útočných hvězd v podobě Alexandra Lacazetta, jenž stále léčí poraněný kotník, ovšem španělského kouče může těšit návrat do hry defenzivního tria Holding, Tierney, Bellerín, které se zapojilo do vysoké pohárové výhry 5:0 nad Nottinghamem Forest. Největší šanci na posun do základní sestavy proti United by měl mít skotský levý bek Tierney, který ve svém debutu po letním příchodu z Celticu ukázal velký příslib a fyzickou připravenost.

Pro oba týmy půjde o velkou příležitost, jak ukázat výkonnostní i výsledkový růst, což Unai Emery připustil komentářem, že v pondělí večer se bude na tento zápas dívat celý svět. Tabulkově je v lepší pozici Arsenal, který má o tři body navíc.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Young - Pogba, McTominay - Pereira, Mata, James - Lingard
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Chambers, Sokratis, Luiz, Kolašinac - Xhaka, Torreira, Guendouzi - Pepe, Aubameyang, Ceballos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.53 - 2.92
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Newcastle United  (neděle 17:30)
Leicester pod Brendanem Rodgersem patří k nejlepším celkům v celé soutěži. Daří se mu skutečně náramně, což jen dokumentuje fakt, že od té doby, co se kormidla ujal právě bývalý lodivod Liverpoolu či Celticu, tak Lišky získaly třetí nejvyšší počet bodů. A vzhledem k dosavadním nevyrovnaným výkonům Chelsea, Tottenhamu, Arsenalu či Manchesteru United by šampión z roku 2016 mohl snít o potenciálním boji o první čtyřku, i když na takové úvahy je ještě samozřejmě brzy. To Newcastle na tom není dvakrát dobře, v tabulce mu patří až předposlední pozice a všeobecně se čeká, že na Straky čeká opravdu těžká sezóna.

Leicester do sezóny rozhodně nevstoupil nikterak oslnivě, v domácím duelu s Wolverhamptonem byl horším celkem a remízu 0:0 mu zachránil videorozhodčí, který kvůli hře rukou odvolal branku Wolverhamptonu. V druhém kole pak překvapivý mistr z roku 2016 vyjel na půdu Chelsea a nikdo by se nemohl divit, kdyby po třiceti minutách prohrával o dvě branky. Hráči Chelsea však Schmeichela překonali jen jednou a vylepšený výkon v druhé půli jim vynesl cenný bod. Na to svěřenci Rodgerse navázali dvěma výhrami - nejprve vyloupili stadión Sheffieldu, načež na domácím hřišti přehráli Bournemouth. Následovala první ligová porážka po neslaném, nemastném výkonu na Old Trafford, kterou však hráči odčinili hned v duelu následujícím, když na vlastním hřišti otočili průběh zápasu s Tottenhamem a zvítězili 2:1. Kaňkou však bylo zranění střelce vítězné branky Maddisona, který si přisedl kotník a ze zápasu odkulhal v bolestech.

Newcastle po odchodu Rafy Beniteze prožívá strastiplný vstup do sezóny. Jeho nástupce Steve Bruce si zrovna velké podpory veřejnosti a fanoušků neužívá, nutno ale taky dodat, že výkony Strak příznivce rozhodně nemůžou těšit. Newcastle do ročníku vstoupil těsnou porážkou s Arsenalem, načež vyhořel na půdě Norwiche. Pak si ale připsal překvapivou výhru na půdě Tottenhamu a zdálo se, že se blýská na lepší časy. To se ovšem nepotvrdilo - Straky následně remizovaly s Watfordem, i přes brzké vedení snadno prohrály s Liverpoolem a před týdnem doma nedokázaly vstřelit gó Brightonu, tudíž utkání dospělo k bezbrankové remíze 0:0.

Domácí budou monitorovat stav záložníka Maddisona, nad jeho účastí v zápase visí pořádný otazník. Hrát pak určitě nebude Matty James, který pokračuje v rekonvalescenci po dlouhodobém zranění. Newcastlu se v týdnu vyprázdnila marodka, k dispozici již jsou Andy Carroll, Sean Longstaff a i DeAndre Yedlin.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.27 - 6.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sheffield United - Liverpool FC  (sobota 13:30)
Svůj rekordní start do soutěže může v sobotu po obědě ještě vylepšit Liverpool, který zajíždí na půdu nováčka ze Sheffieldu. Reds se zatím mohou pyšnit stoprocentním bodovým ziskem a i díky vydřené výhře 2:1 na hřišti londýnské Chelsea si vybudovali pětibodový náskok na druhý Manchester City. Nováček soutěže pak se svým vstupem do ročníku může být také spokojený, po šesti kolech se totiž usadil uprostřed ligové tabulky.

Sheffield vstoupil do života v Premier League nebojácně a doposud se za své výkony rozhodně nemusí stydět. Ze šesti zápasů odešel poražen jen dvakrát - nejprve doma nestačil na Leicester City, uprostřed září pak opět na vlastním stadiónu podlehl Southamptonu. Jediný domácí tříbodový zápis se tak urodil hned ve druhém kole, když svěřenci Chrise Wildera porazili trápící se Crystal Palace. Senzací pak jistě byla remíza 2:2 na hřišti Chelsea, kterou nováček soutěže vydřel i přes to, že po poločase prohrával už o dvě branky. Připočteme-li k tomu ještě další bodík za remízu 1:1 s Bournemouthem z úvodního kola, pak se tedy nováček soutěže může pyšnit solidním bodovým ziskem osmi bodů ze šesti duelů.

Liverpool zatím ročníkem projíždí jako dobře promazaný stroj. Svěřencům Jürgena Kloppa sice vůbec nevyšla příprava, že to ale pro soutěžní zápasy nebude mít výrazný dopad, to naznačil hned úvodní souboj s Norwichem, kterému Reds v první půli nasázeli hned čtyři branky. Následovala výhra na hřišti Southamptonu, o kterou vedoucí celek tabulky nepřipravila ani obrovská minela brankáře Adriana, poté si Liverpool s přehledem poradil i s Arsenalem a do reprezentační pauzy si odnášel stoprocentní bodový zisk díky venkovní výhře nad Burnley. Po návratu z reprezentačních povinností hráči druhého celku loňské sezóny nejprve otočili duel s Newcastlem, načež si minulý týden ve šlágru kola poradili i s Chelsea, kterou porazili zejména díky výtečně zahrávaným standardním situacím.

Domácímu týmu bude chybět David McGoldrick a Billy Sharp, který si odpykává disciplinární trest. Liverpool může počítat se službami Sadia Maného, který kvůli zranění nedohrál duel s Chelsea, stejně tak by již měl být připraven i Divock Origi, který kvůli zdravotním potížím pro změnu nedohrál zápas s Newcastlem. Mimo hru pak ještě stále zůstává dlouhodobě zraněný brankář Allison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.62 - 5.23 - 1.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - West Ham United  (sobota 16:00)
Hodně dobrý start do sezóny mají za sebou oba aktéři sobotního klání na Vitality Stadium. Domácí Bournemouth drží s deseti body šestou pozici, hostující West Ham je na tom dkonce ještě o bod a příčku lépe.

Samotný vstup do nového ročníku byl v podání Cherries trochu rozpačitý, poslední dvě kola se jim ale povedla a zásluhou výher nad Evertonem a v Southamptonu se vyšvihli na současné pozice. Kaňkou na jejich uplynulé formě je však středeční pohárový zápas v Burtonu, který jim v trochu pozměněné sestavě vůbec nevyšel a se soutěží se loučí.

Stejně jako v minulé sezóně je i letos hlavním útočným tahounem týmu Callum Wilson, který se prosadil již čtyřikrát. Stejně jako jeho třígólového jmenovce Harryho jej bude Bournemouth potřebovat, neboť obraně se nedaří a udržela jediné čisté konto v posledních deseti zápasech.

Kladiváři by měli zapomenout na to, co se stalo v prvním kole a co se přihodilo v týdnu. Debakl od Manchesteru City je ještě pochopitelný, ovšem výprask 4:0 v Ligovém poháru v Oxfordu bude jejich příznivce asi ještě dlouho budit ze sna. Na druhou stranu se mohou utěšovat podařeným působením v nejvyšší soutěži, v níž od zmíněného zápasu se Citizens ještě neprohráli.

Naposledy si Hammers nečekaně poradili díky brankám Jarmolenka a Cresswella i s Rudými ďábly, předtím uspěli například ve Watfordu. I díky tomuto zápasu trvá jejich ligová neporazitelnost mimo svůj stadion již pět zápasů, v nichž obdrželi pouhé dvě branky. K jejímu natažení budou potřebovat i pomoc ofenzivy, z níž se nejlépe daří Hallerovi se třemi zásahy.

Domácí se musí obejít bez zraněných Brookse, Goslinga, Smithe, Stanislase a Danielse, hostům scházejí Antonio a Reid.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Stacey, Cook, Aké, Rico - H. Wilson, Lerma, Billing, King - Solanke, C. Wilson
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell - Noble, Rice - Jarmolenko, Lanzini, Anderson - Haller
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.73 - 2.91
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Burnley FC  (sobota 16:00)
Zatím nejhorším nováčkem jsou fotbalisté Aston Villy, kteří se se čtyřmi body pohybují v sestupových vodách. Změnit to mohou proti Burnley, jemuž se vstup do sezóny povedl a drží se v horní polovině tabulky.

Lions se daří alespoň v poháru, kde po Crewe dokázali ve středu uspět i v Brightonu a postoupit do další fáze, a sice zásluhou branek Joty, Hourihanea a Grealishe. V lize zatím dokázali vyhrát pouze proti Evertonu, přestože velmi nadějně měli rozehrána i obě utkání v severním Londýně.

I Dean Smith je přesvědčen, že počet bodů neodpovídá výkonům jeho svěřenců. "Podíval jsem se na těch osm zápasů, které jsme letos hráli, a myslím, že jen Tottenham byl lepší než my," říká mladý manažer.

Clarets do nového ročníku vstoupili úspěchem proti Southamptonu, poté se i přes řadu sympatických výkonů na vítězství dlouho načekali a k tomu vypadli z Ligového poháru. Minulý týden však Wood dvěma brankami v úvodní čtvrthodině rozhodl o vítězství svého týmu nad Norwichem.

Pro Wooda, zářícího v přípravě, to byly první dva góly v této sezóně. Práci za něj do té doby dělal zejména Barnes, jenž se trefil šestkrát. Aston Villa nemá žádného střelce, který se prosadil více než dvakrát. Chybět jí nyní budou Lansbury, Kodija a Chester, u hostů visí otazník nad McNeilem.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Guilbert, Engels, Mings, Taylor - Nakamba - Trezeguet, McGinn, Grealish, El Ghazi - Wesley
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Barnes, Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.44 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Chelsea na svém vlastním stánku v ligové soutěži v letošním ročníku ještě nevyhrála, a to na to přitom již měla tři pokusy. Duely s Leicesterem a Sheffieldem však skončily pouze remízou, proti Liverpoolu pak svěřenci Franka Lamparda navzdory kvalitnímu výkonu skončili na straně poražených. Další pokus o získání tří bodů tak bude mít tento londýnský celek v sobotu, kdy na Stamford Bridge zavítá Brighton. Ten přes léto vyměnil manažera a trochu změnil svůj herní styl, zatím mu to ovšem přineslo jen jedinou výhru z úvodního kola.

Lampardova revoluce zatím sice jde fanouškům po chuti a minimálně mezi fanoušky je atmosféra naprosto nesrovnatelná s posledními měsíci pod vedením Maurizia Sarriho, navzdory tomu výsledky zatím klub ze západního Londýna rozhodně nemá ideální. Velkým pozitivem je určitě zapracování mladých hráčů - Lampardovi se do konce září podařilo do sestavy zapracovat Tammyho Abrahama, Masona Mounta a stopera Tomoriho. Výsledky by si však lodivod Chelsea rozhodně představoval lepší.

Po úvodním debaklu na hřišti Manchesteru United Blues remizovali s Leicesterem, následně přivezli tři body z půdy Norwiche, aby je okamžitě degradovali katastrofální druhou půlí v duelu se Sheffieldem, ve které ztratili dvougólové vedení. Chuť si spravili výjezdem na hřiště Wolverhamptonu, odkud si Chelsea přivezla vysokou výhru 5:2. Jenže na tu se partě okolo Azpilicuety navázat nepodařilo - ve skupině Ligy mistrů totiž nejprve na vlastním hřišti podlehli Valencii, v ligové soutěži pak o pár dní později Stamford Bridge vyloupil i Liverpool. Je tedy skutečně na čase, aby ovečky Franka Lamparda začaly pravidelně sbírat body.

Brighton přes léto vyměnil manažera a na jakékoliv soudy je ještě příliš brzy, start do ročníku ovšem mohou označit jako takový nemastný, neslaný. Brighton sice do nové sezóny vlétl jako uragán a třemi brankami zničil Watford, jenže to je taky doposud poslední ligová výhra. Následovala remíza s West Hamem, porážka od Southamptonu a Manchesteru City a další dvě dělby bodů s Burnley a Newcastlem. Brightonu se zatím vůbec nedaří střílet branky - více jak jednu zaznamenal pouze v prvním ligovém klání, s celkovým počtem pěti vstřelených branek se pak řadí k nejhorším týmům v Premier League. Jistou nadějí pro ně ovšem může být fakt, že Chelsea naproti tomu zatím patří mezi nejhůře bránící celky v celé soutěži.

Chelsea bude postrádat levého obránce Emersona, který si v utkání s Liverpoolem obnovil svalové zranění. Mimo hru pak zůstávají ještě Ruben Loftus-Cheek a obránce Rüdiger, Olivier Giroud a Andreas Christensen by však již měli být připraveni do zápasu zasáhnout. Brighton bude postrádat obránce Duffyho, kterého limituje zranění lýtka. Připraveni s největší pravděpodobností nebudou ani Solly March a Leandro Trossard, po zranění už ovšem hlásí návrat útočník Glenn Murray.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.87 - 7.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Norwich City  (sobota 16:00)
Po šesti odehraných zápasech dělí soupeře ze druhé poloviny tabulky dva body. Crystal Palace patří dvanáctá příčka, Canaries jsou na tom o čtyři místa hůře. Domácí však v případě výhry mohou díky vyrovnané tabulce nahlédnout i do elitní čtyřky.

Hodgsovi svěřenci si zatím nevedou nikterak špatně. Nejvíce je zatím může mrzet překvapivé vypadnutí z Ligového poháru, když po penaltách nestačili na Colchester ze čtvrté ligy. Pyšnit se naopak mohou cenným skalpem z Old Trafford, kde porazili United 2:1. V minulém kole Eagles remizovali s Wolverhamptonem 1:1. Noční můrou nadále zůstává střílení branek, fotbalisté Crystal Palace nastříleli pouze čtyři góly. Otazník visí nad stoperem Mamadou Sakhem, který do sobotního zápasu nemusí zasáhnout. "Sakho se cítí lehce namožený, takže zatím nevíme, jestli nastoupí. Rozhodneme se v den zápasu," prozradil pro klubový web manažer Roy Hodgson.

Norwich trápí opačný problém, defenziva. Tu mají Canaries druhou nejhorší v Premier League, během šesti kol stihli inkasovat hned čtrnáctkrát. Farkemu navíc dělá starosti i početná marodka. V útoku se Norwich může opřít o finského kanonýra Teemu Pukkiho, který je se šesti přesnými trefami třetí nejlepší střelec soutěže. Tým okolo kouče Farkeho už rovněž vypadl z poháru. Na hřišti Crawley padl 0:1. V pátém kole si na stadionu Carrow Road vylámali zuby Citizens, prohráli 2:3. V minulém kole Norwich nevyužil šance poskočit do první desítky, když nestačil 0:2 na Burnley. "Proti City jsme si vedli dobře, takže hned každý očekával, že porazíme i Burnley. Jenže to byly úplně rozdílné zápasy," řekl obránce Samuel Byram pro klubový web.

Poslední vzájemný zápas Eagles s Canaries se datuje na 3.4.2016, kdy Crystal Palace vyhrál 1:0.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Kelly, Cahill, van Aanholt - McArthur, Milivojevič, Kouyate - Zaha, Ayew, Schlupp.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Aarons, Hanley, Godfrey, Lewis - Leitner, Amadou - Buandía, Stiepermann, Cantwell - Pukki.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.82 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Southampton FC  (sobota 16:00)
Když jsem psal preview Tottenham s Newcastlem, odsoudil jsem Straky k debaklu. Skončilo to ale mizerným výkonem Kohoutů a senzační domácí porážkou 0:1. Tak se předem všem fanouškům Spurs omlouvám, ale i tentokrát musím napsat, že londýnský celek vstupuje do zápasu proti Southamptonu jako jasný favorit - a po nedávných neúspěších je jeho vítězství absolutní povinností. Tak uvidíme...

Matné výkony dvou nejzářivějších hvězd Tottenhamu Harryho Kanea a Christiana Eriksena celek Mauricia Pochettina sráží. Do formy se dostává alespoň Son Hueng-min, na němž by měla hra stát, pakliže by se jeho dva kolegové nadále trápili. Jinak by Spurs těžko vrátili rozviklaný vlak do správných kolejí.

Tottenham má za sebou náročný začátek sezóny. Z osmi zápasů vyhrál pouhé dva, v Premier League je po boku Chelsea a Manchesteru United uprostřed tabulky velmi daleko od čela, v Lize mistrů zahájil remízou, přestože v Řecku o dva góly vedl, no a všechno zakončilo šokující vypadnutí s čtvrtoligovým Colchesterem v ligovém poháru.

Tahle facka každopádně musí Kohouty probrat. A dá se očekávat, že probuzení přijde už proti Southamptonu, byť nutno přiznat, že Saints jsou na tom s náladou o dost líp. Daří se jim hlavně venku - jen málokdo se může pochlubit, že vyhrál čtyři zápasy na půdě soupeře v řadě. Padl Brighton, Fulham, Sheffield United i Portsmouth. Ba co víc - Southampton udržel pokaždé čisté konto!

K nulám směřuje i historická konotace, protože právě Southampton a Tottenham obstaraly první zápas v dějinách Premier League. No a tehdy v roce 1992 se samozřejmě začalo bez branek. Saints může těšit, že březnový vzájemný zápas vyhráli, naopak Spurs budou hrát s vidinou, že zvládli čtyři z pěti zápasů předtím.

I tentokrát se Mauricio Pochettino bude muset obejít bez dvojice letních posil. Ryan Sessegnon i Giovani Lo Celso jsou totiž mimo hru, stejně jako na druhé straně Moussa Djenepo. Velký otazník visí nad startem Alexe McCarthyho, který si v týdnu proti Pompeys přivodil menší svalový problém.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Ndombele, Winks - Lamela, Eriksen - Son, Kane
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Cedric, Bednarek, Vestergaard, Bertrand - Ward-Prowse, Romeu, Hojbjerg - Boufal, Ings, Redmond
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.19 - 8.52
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Watford FC  (sobota 16:00)
Poprvé v sezóně tu máme "Super Saturday" s rovnou sedmi zápasy Premier League. Do Wolverhamptonu přijel Watford a týmy mají kromě začátečního písmene společnou ještě jednu věc. Absolutně nezvládly začátek sezóny. Pro oba je vzájemný střet velmi důležitým momentem.

Začněme ale vzpomínkou na jejich vzájemný střed z dubna, který snad předznamenal, že zdánlivě idylický vzestup Wolverhamptonu může mít i nepříjemné odchylky. Ještě čtvrt hodiny před koncem Vlci vedli 2:0, ale dokázali náskok vytrousit a v prodloužení darovat Watfordu i výhru. Výhru a postup do finále FA Cupu.

Teď se Wolves s Watfordem střetávají znovu - a to v rolích dvou největších zklamání sezóny. Když vynecháme krizi několika velkoklubů, samozřejmě. Vlci jsou předposlední, ale Watford jako jediný jejich zoufalé vytí neslyší. Hornets jsou totiž ještě o příčku níže, a dokonce s jiným manažerem než na začátku ročníku.

Quique Sánchez Flores na úvod opětovného angažmá ve Watfordu zaujal parádním výkonem proti trapně hrajícímu Arsenalu, ale co se stalo potom, na to by každý z předměstí Londýna nejradši zapomněl. Manchester City si proti němu totiž vyloženě zatrénovali. Během dvaceti minut to bylo 5:0 a pak ještě další tři fíky. Jedna z nejhorších porážek v samých dějinách Premier League.

Wolves sice takové hrůzy nezažívají, nicméně zisk čtyř bodů z šesti klání je zoufale nesaturující. Naposled byli ještě vděční za bod ze hřiště Crystal Palace, o nějž si řekli až v páté minutě nastavení. Pětka je jim podobná i z kola předtím, akorát že ji dostali na vlastním hřišti od Chelsea.

Nuno Espirito Santo oznámil, že několik jeho hráčů má drobná zranění, která by však neměla ovlivnit jejich start. Jen náhradník Meritan Shabani si v pohárovém zápase zranil koleno a stráví většinu sezóny na marodce. Watord si musí dávat pozor na zdravotní stav Craiga Cathcarta, který se po několika týdnech mimo hru vrací. Fit je také Danny Welbeck, střelec z pohárového duelu proti Swansea.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Dawson, Cathcart, Holebas - Doucouré, Capoue - Hughes, Cleverley, Deulofeu - Gray
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Patrício - Boly, Coady, Saiss - Doherty, Moutinho, Neves, Jonny - Traoré, Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.52 - 4.32
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Manchester City  (sobota 18:30)
Už dvě ztráty si v úvodních šesti kolech připsali fotbalisté Manchesteru City, což jim vyneslo pětibodovou ztrátu na Liverpool. Právě do tohoto města zamíří v rámci sedmého kola, čelit ovšem budou méně slavnému Evertonu.

Toffees měli v úvodu sezóny poměrně snadný los, přesto se sedmi body okupují až třináctou pozici. Připsali si totiž porážky na půdě Aston Villy a v Bournemouthu, největším vyhořením se ale dá nazvat domácí prohra se Sheffieldem United. Proti celku ze stejného města dokázali zvítězit v úterý v Ligovém poháru, jednalo se však o druholigový Sheffield Wednesday.

Porážka od Blades může Everton mrzet i z dalšího důvodu. Ukončila totiž jejich šestizápasovou sérii domácích vítězství, která zahrnovala úspěchy i proti Chelsea, Arsenalu a Manchesteru United. Na šňůře se několika trefami podílel i Richarlison, který je se svými dvěma góly jediným vícenásobným střelcem týmu.

"Samozřejmě nejsme spokojeni. Já jsem tím nejvíc nespokojeným, když se podívám na tabulku. Ale je příliš brzy na panikaření. Kdybychom minulý víkend zahráli dobře a získali tří body, mluvilo by se o naší pozici úplně jinak," tvrdí manažer Evertonu Marco Silva, který proti Pepu Guardiolovi prohrál všech sedm zápasů.

Citizens mají od reprezentační pauzy velmi nabitý kalendář, který jim rychle umožnil oklepat se od nezdaru v Norwichi. V Lize mistrů dokázali porazit Šachťar a v poháru Preston, oba shodnými výsledky 3:0, v nejvyšší soutěži uštědřili Watfordu debakl 8:0. Hattrickem se na něm podílel Bernardo Silva.

Formu jako hrom má v úvodu sezóny Sergio Agüero, který se trefil ve všech šesti ligových kolech, dohromady má na kontě osm branek a pokud se prosadí i v Goodison Parku, stane se teprve čtvrtým hráčem v historii Premier League, který se v ní trefí osmkrát v řadě. Dalšími hrozbami pro obranu Toffees jsou pětigólový Sterling a Kevin De Bruyne, jenž zapsal již sedm asistencí.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Schneiderlin, Delph - Richarlison, Sigurdsson, Bernard - Kean
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Fernandinho, Zinčenko - De Bruyne, Rodri, D. Silva - B. Silva, Agüero, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.43 - 5.44 - 1.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC660017:518
2.Manchester City641124:613
3.Leicester City63218:511
4.Arsenal FC632111:1011
5.West Ham United63218:711
6.AFC Bournemouth631211:1010
7.Tottenham Hotspur622212:88
8.Manchester United62228:68
9.Burnley FC62228:78
10.Sheffield United62227:68
11.Chelsea FC622212:138
12.Crystal Palace62224:78
13.Southampton FC62136:97
14.Everton FC62135:97
15.Brighton & Hove Albion61325:86
16.Norwich City62049:146
17.Newcastle United61234:85
18.Aston Villa61146:94
19.Wolverhampton Wanderers60427:114
20.Watford FC60244:182

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1290)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady mám divný pocit. Na jejich stadionu nám to vůbec nesvědčí. Snad to kluci nepodceni a dojdou si pro tři body

Reagovat
smazaný uživatel

Svědčí nesvědčí. Jestli chtějí titul musí to být za 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. O podcenení nemôže byť ani reč.

Reagovat
Remt

Ať podceni radši tu LM, tu už narozdil od City mame ted chceme ligu

Reagovat
Benzema

Reagovat
mikelinos

Byl už nějaký zápas letos, kdy si místní fans poolu věřili?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Bandita_Harry

V nedelu

Reagovat
mikelinos

tak to jsi navštívil asi jiný web

Reagovat
Bandita_Harry

Kixy nam nebude veriť ani na Anfielde proti Genku to musíš brat tak...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jsme s nimi hráli naposledy aby se dalo říct, že nám to na jejich stadionu vůbec nesvědčí?

Reagovat
Kixi Syhimour

2006 liga, remíza 1-1

2003 League Cup, prohra 2:1

Reagovat
Hokaido

To jako vážně?

Reagovat
Kixi Syhimour

V samotném článku k zápasu to tak mají

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale teda já to neobhajuji, jenom píšu, kdy to bylo naposledy

Reagovat
Trand

Reagovat
Taiger

Reagovat
Bandita_Harry

Tak ako nám to môže svedčiť keď sme tam nehrali

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Co si z toho mám vzít?

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních 6 zápasu jsme tam nevyhráli. To už je myslím si slušná šňůra. I když pravdu máš, že je to z let minulých.

Reagovat
smazaný uživatel

No podle Kixiho je poslední zápas z 2006, tak to už je hrozná doba. V tom roce hrál za muže snad jen Milner z dnešního kádru.

Reagovat
Malresi

Sheffield bude hrýzť a nebude to nič ľahké, to isté ale platilo aj pri zápasoch na Sotone a Burnley a tie zápasy sme v pohode zvládli, tak snáď to tak bude aj dnes. Zostava sa asi oproti Chelsea meniť nebude, i keď by som doprial aspoň 20-30 minút Keitovi.

Reagovat
Remt

Keitu bych viděl rad a zároveň bych chtěl vidět jeho zlepseni. Pokud nebude predvadet skvělý výkony který bychom potřebovali od kreativního hráče ve středu pole, mel by na jeho misto přijít někdo jiný

Reagovat
Malresi

Zatiaľ dopláca na zranenia, v druhej polovici minulej sezóny bol podľa mňa dosť dobrý. Za ten rok, čo je u nás toho viac strávil na maródke ako na ihrisku, takže tých príležitostí dostať sa do formy zas tak veľa nemal, resp. vždy keď to s ním už vyzeralo nádejne tak prišlo ďalšie zranenie. Minimálne celú túto sezónu by som nad ním ešte palicu nelámal. Ak ale aj naďalej bude tak IP ako doteraz, tak by sme ho po sezóne radšej mohli predať.

Reagovat
fff

EFL investigation into ineligible Liverpool player in Carabao Cup relates to Pedro Chirivella. He joined Extremadura on loan in January and case is over international clearance. Chirivella replaced Naby Keita after 63 minutes. Liverpool facing fine, but expulsion also an option.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jestli je to pravda , snad bychom si toto měli ohlídat

Reagovat
Bandita_Harry

Nechápem že nieje niekto kto na toto dáva pozor, myslím že nás odtiaľ vykopnu, škoda na zápas s Arsenalom som sa tešil

Reagovat
Kixi Syhimour

Sunderland měl mít ně o podobného a nevyhodili ho

Reagovat
Bandita_Harry

Tak fajn, súdim podľa toho ze si pamätám pár rokov dozadu za real nastúpil v Cope Cherychev, ktorý mal ešte z Villarealu žlté karty a vylúčili ich zato, viem, je to iná krajina, ale príde mi to ako menší priestupok

Reagovat
vladis271

dúfam, že nás vylúčia

Reagovat
Bandita_Harry

to si robíš picu

Reagovat
smazaný uživatel

este kvoli hracovi, ktoreho nikto nechce

Reagovat
Kixi Syhimour

jsem byl překvapen, že mu je 22

Reagovat
masina_LFC

strasny amaterizmus

Reagovat
Dan Gubić

Kvalitné preview, a po čase konečne silná sobotná porcia zápasov najlepšej ligy sveta.

Náladu v klube LFC môžu zabrzdiť dva mimofutbalové šrámy zverejnené tento týždeň - súdny proces s NB za porušenie zmluvy, a možný vyhadzov z Carabao Cup za neoprávnený štart hráča.

Chelsea a Spurs sú tutovky, Everton potrápi City, Villa vyhrá, Na Cr. Palace veľa gólov nepadne, problémy Wolves naberú ešte väčšie rozmery a Bournemouth si body s West Hamom spravodlivo podelí.

Reagovat
Bandita_Harry

Idem to podať

Reagovat
Agent z Melmacu

Frank confirms that both Reece James and Callum Hudson-Odoi are in the squad for our Premier League game against Brighton tomorrow following positive midweek performances against Grimsby

Reagovat
Raylan

To dneska fakt dávají od 4 na Premier Sport zápas Blackburn-Luton?

Reagovat
Salfovic

Ta expreska s Pogbou

Reagovat
Remt

Hraje pi*ku ale love by chtěl A oni kreteni na všechno pristoupi jen aby jim blbecek neodesel. Konecne by zase nejakej Mega tým měl s temahle manýrama vybehnout, dat hráče na tribunu a breč si blbecku. V podstate podobne vybehnul v Interu Conte s Icardim ne? Pindal, diktoval si skrz agenta podminky byl problemovej, tak už si nezahral

Reagovat
Whitemedia

Icardi vyběhl v Interu sám se sebou.. a expreska o Pogbovi je od Tuttosportu, takže prostě totální výmysl.. Pogba se bude tlačit pryč

Reagovat
masina_LFC

tak ak by mu dali 600k/w, tak by mozno zvazil ci ostane

Reagovat
mimi_united

Na arzenal sme vždy vedeli

3:1

Reagovat
Dan Gubić

To ešte keď ste sa podobali na mančaft. Pondelok Lingard Greenwood James vpredu, Matič Fred v strede... To je na boj o záchranu, nemôže to stačiť ani na vzadu komický Arsenal.

Reagovat
masly008

Jenže bude hrát kombo Xhaka - Luiz, takže bacha.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nich urcite bude, na to se priprav. Ikdyz by nemusel hrat ani jeden z nich

Reagovat
EXoRcIsT

Toto bude silny suboj trapkov

Reagovat
Gunner14

No však právě Lingard... My z toho polena vždy uděláme prime Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Už je potřeba konečně vyhrát doma, kde jsme zatím z pěti zápasů porazili akorát v poháru Grimsby. Taky by potěšila výhra s čistým kontem.

Reagovat
Whitemedia

Čisté konto je pro sraby..

Reagovat
Error

Nee, to zase bude 6-4 nebo podobna silenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakakoliv prohra by me nastvala. Musime u nich vyhrat, kdy jindy je porazit. Skoda ze je to az v pondeli, asi spadnem z prubezne tabulky dolu, ale vyhra v Manchesteru by i tak bodla

Reagovat
Coutinho10

žádné překvapení, ale čekám těžký zápas proti nováčkovi

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Henderson, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Kelleher, Lovren, Milner, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Origi.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že už je Origi

Reagovat
smazaný uživatel

Keita mimo jeste jak dlouho cca? Uz zacal trenovat co sem cetl

Reagovat
Malresi

V Carabao proti MK Dons odohral 63 min. , tak trochu som aspoň ja čakal, že dnes už bude na lavičke, očividne s ním ale potom všetkom Jurgen nechce nič riskovať.

Reagovat
Kixi Syhimour

s čímž souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Dik, mne vzdy ta vase zaloha prijde s nim silnejsi. On sice nic moc nevyprodukuje, ale obeha mraky prostoru, otvira nabehy za obranu a tak

Reagovat
smazaný uživatel

aha, uz dole to resi

Reagovat
Coutinho10

j, ještě to chvilku potrvá

Reagovat
Malresi

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Henderson, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Kelleher, Lovren, Milner, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Origi.

Žiadna zmena ako som aj predpokladal, Keita ani na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že tam je Lallana..

Reagovat
Malresi

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Keita asi ještě dohání kondici, tak tam je Adam, no

Reagovat
Malresi

Tomu samozrejme rozumiem, skôr som znechutený z toho, že je Lallana stále súčasťou LFC. Dlhodobo ukazuje, že nám už nemá čo ponúknuť.

Reagovat
smazaný uživatel

odehrál jednu kvalitní sezónu pod Kloppem ale to už je dávno pryč. Už nemá co dělat ani na lavičce. Mnohem radši bych tam viděl Elliotta za ten výkon ve středu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

taky s tím Keitou

Reagovat
Taiger

S tímhle nemůžete nikdy ten náskok ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Nostradamus po 6. kole

Reagovat
Taiger

Klasicky nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

jestli trolis Liverpool, ze tam prohraje tak souhlasim. Jestli to myslis vazne, tak si stejne za kokota

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Liverpool could be kicked out of the Carabao Cup for fielding an ineligible player v MK Dons. (

@JamesPearceLFC

Easy

Reagovat
Coutinho10

aspoň pošetříme síly na PL a LM

Reagovat
Gunner14

Se nás bojíte akorát.

Reagovat
Coutinho10

doma si myslim, ze ani tolik ne https://ibb.co/276jscv

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas od 16:00 to je nějakej trolling od Premier sportu nebo proč vysílají Blackburn - Luton?

Reagovat
Kixi Syhimour

Oni nemají práva na všechny zápasy od 16:00, takže nebudou vysílat na začátku sezóny právě zápasy od 16:00, aby mohly vysílat na konci sezóny ty zápasy, protože to bude více napínavé pravděpodobně

Reagovat
Malresi

Tak isto to bolo aj minulú sezónu

Reagovat
Coutinho10

btw. nevíš kolik těch kol od těch 16:00 můžou vysílat ?

Reagovat
Malresi

To netuším

Reagovat
Hokaido

Je to docela dost, loni to tuším bylo tak minimálně 6.

Reagovat
Coutinho10

tak uvidime...ted jsem procital jeste nejakou diskuzi, kde nekdo jim psal a prej tech zapasu od 16:00 bude odvysilanych vice nez v lonsky sezone

Reagovat
Coutinho10

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ok , to jsem nevěděl

Reagovat
pytlerLFC

Nemáte nějakej zdroj, odkud berete dobrý ENG Acestreamy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by ti mohlo pomoct

Reagovat
pytlerLFC

Moc nepomohlo!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť sem debil

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Azazelo RD

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Dan Gubić

Sheffield - Liverpool na aspoň jednu červenú kartu neskutočný 5,12 kurz. United zázračne videli iba jednu v posledných 17 zápasoch, predtým išli ako na páse.

Navyše sudca Anthony Taylor je nesmlouvavý, a potichu nemá rád Liverpool. Takže má šancu fúknuť si svoju obligátnu červenú na jednu stranu proti domácim čo budú musieť šmýkať a hasiť, a takisto proti neoblúbenému LFC. Stále cca 10min to streliť. Ja som tak urobil.

Reagovat
Coutinho10

tam je chcanec...to budou kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

btw i tyhle dresy Liverpoolu sou strasny

Reagovat
Coniglio

kde sa da vidiet liverpool?..som v praci, potrebujem jednoduchy stream

Reagovat
Remt
Reagovat
Coutinho10

Mane

Reagovat
Luc-Luc

to je hruza zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci liverpoolští sa predbiehajú v nepremieňaní šancí.

Reagovat
fenixLFC

mane

Reagovat
lajka30

Co to bylo?

Reagovat
Kixi Syhimour

Co to je za obrovskou sra*ku? Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Mané, Arnold, Robertson jsou dost špatní. Firmino hraje snad nejhůře, fakt, tyhle jeho otřesně výkony se strašně přehlížejí podle mě.

Reagovat
castelL

takto hrali minulú sezónu vonku pravidelne.. ten tým potrebuje kvalitných hráčov, do kedy si myslíte, že to bude takto fungovať a budú sa lepiť zápasy z minima? veď nedokázali vystreliť ani na bránku..

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino je od začátku sezony náš nejlepší hráč. Těžko se u něj něco přehlíží. Tyhle přeháňky jsou neskutečný.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako sorry, ale vždy když podá nějaký dobrý výkon a vynáší se do nebes, ale to podle mě není oprávněné, však těch nepovedených zápasů nemá málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je většinou lidí brán z té útočné trojky jako nejslabší. V reprezentaci místo něj často nastupoval i Jesus, který nehrál ani v City. Tohle přehánění po jednom poločase, kdy nevedeme je vtipný. Každý má někdy slabší zápas, ale dělat z toho nějaké závěry, když ten tým nedávno vyhrál LM a v lize má teď šnůru nějakých 15 výher za sebou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Jesus hraje jinou pozici než Firmino a Roberto v reprezentaci taky nepodával zrovna přesvědčivé výkony. Však já o něm neříkám, že je špatný vždy, ale když se mu povede zápas, tak je tady okolo něho neskutečný povyk a zrovna extra kritizovaný mi nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že tu teda okolo něho ani není neskutečný povyk. Je prostě takový přehlížený. Tady se lidi většinou baví jestli je lepší Mane nebo Salah, ale nikdo do té diskuze nezapojí Firmina.

Prostě je to 0:0, nic hrozného se neděje.

Reagovat
Godwinson

Coz je paradoxne skoda, protoze on je genialni. Uplna spicka na tom postu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Presne.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak se mně to jeví absolutně bez zájmu, jako kdybychom zase hráli Carabao Cup.

Reagovat
Gunner14

Bellerin dnes hraje za U23, Holding a Tierney ne, takže oba by měli být ready na United

Reagovat
Coutinho10

zatim teda az na ty 2 tutovky Maneho celkem nuda....podle predpokladu se potvrzuje, ze to proti nim je tezky zapas, jsou dobre organizovani, takze velka skoda, ze aspon 1 tu sanci Mane nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Mané

Reagovat
smazaný uživatel

Na loženky 1-2. Sheffield hraje fakt suprově.

Reagovat
mimi_united

Dnes by mohla tá liverpoolska bublina definitívne prasknúť

Reagovat
smazaný uživatel

Taiger,dej nejaky tipy at muzem prohrat...klidne i tenis

Reagovat
Malresi

Hráme strašne pasívne. Mané síce mohol a mal dať 2 góly, obe tie šance ale vznikli po hrúbkach hráčov Sheffieldu a z hry sme si nevypracovali de facto nič. S takým výkonom ten zápas nevyhráme.

Reagovat
Taiger

Že by tímhle zápasem přišli o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

všetko je v háji hm škoda

Reagovat
pospec7

Reagovat
Hokaido

Jasná penalta, no. VAR

Reagovat
Luc-Luc

tohle je ale jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle Liverpool nedá...

Reagovat
Coutinho10

Origi tak pojd asi to bude muset on rozhodnout

Reagovat
Coutinho10

ty vole zacnete hrat

Reagovat
Minister

Golman

Reagovat
Mimalu

Reagovat
pospec7

Giniiiiiiiii

Reagovat
EL Gringo

Giniiiiiii a to som na neho nadaval cely zapas

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaaaaal konecneee Wijnaaaalduuuum

Reagovat
vitasrp

To si ten brankář dělá prdel

Reagovat
Coutinho10

Fifacky goooolaaaasek

Reagovat
Luc-Luc

Wijnaldum konecne to byl gol na Kariuse

Reagovat
smazaný uživatel

ManUUU

Reagovat
Jazdec

Wijnaldum .Pravdepodobne dnes náš najhorší hráč .

Reagovat
Malresi

Joooooo

Reagovat
vitasrp

Jinak ale teda od Sheffieldu je to suprovej výkon, mají v té hře parádní věci.

Reagovat
smazaný uživatel

můžu jen závidět

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

pojdte je dorazit

Reagovat
MCFC_8

Luckerpool

Reagovat
castelL

DOLLARFANS

Reagovat
Kixi Syhimour

Tyčka a 2 úniky na gólmana...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kluivert9

Henderson na De Geu

Reagovat
Whitemedia

Kepa, Azpilicueta, Tomori, Christensen, Alonso, Jorginho, Barkley, Pedro, Willian, Mount, Abraham

Kanté letos fit asi jen na Liverpool

Reagovat
Talker

Barkley-Pedro-Willian? Úplně nadšený teda nejsem. Každopádně americký fanoušci se poserou z absence Pulisice

Reagovat
Talker

Osobně se bojím, jak bude vypadat/fungovat záloha - Barkley+Jorginho zní strašně slabě, zvlášť pokud si bude Barkley hrát na Lamparda a bude se cpát soupeři do vápna.

Stejně tak ofenziva, Pedro a Barkley ztrácí míče až moc jednoduše, Willian nic moc nevytvoří. Trošku se bojím.

Reagovat
Whitemedia

Frank Lampard reports that @nglkante felt a niggle in his hamstring yesterday, and @KurtZouma fell ill this morning, so both miss out.

se nám mění v Essiena...

Reagovat
Talker

Náročný návrat po zranění, tohle bych zatím netvrdil. Uvidíme ve zbytku sezony.

Reagovat
Coutinho10

sakra, Zoumu mam v drafte a ve fante sazce

Reagovat
Talker

To není dobrý nápad ani dlouhodobě, zatím Tomori vypadá tak, že posadí Zoumu úplně v klidu.

Reagovat
Coutinho10

v draftu jsem po nem nesel, protoze jsem mu tolik neveril na sazce byl Tomori asi o 3 mega drazsi, tak jsem dal radeji Zoumu, ale to jsem nemohl pocitat, ze bude nemocny

Reagovat
Kluivert9

Christensen Tak v kolikáté minutě bude ošetřování a střídání ?

Reagovat
Coutinho10

tak idealne do 30., aby Zouma mel 60+ minut

Reagovat
Talker

Není ani na lavičce, tam je Guehi.

Reagovat
Coutinho10

no jo vlastne

Reagovat
Kixi Syhimour

vy jste parchanti

Reagovat
monty25

Za ten Sheffield chytá nějakej příbuznej Kariuse?

Reagovat
Coutinho10

Salah

Reagovat
Han střelil první

Jako mohl to zakončit lépe, ale tady se blýskl Henderson.

Reagovat
Taiger

Huh?

Reagovat
Han střelil první

Vyjadřuj se normálně, tady jsi v civilizaci.

Reagovat
Taiger

lol

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

ja myslel, ze si to potahne do strany a pak to uklidi, ale asi si na to neveril

Reagovat
Han střelil první

Jako jasně, ale ani tohle by asi většina brankářů ve většině případů neměla.

Reagovat
Coutinho10

je fakt, ze reflexivne zareagoval dobre

Reagovat
Han střelil první

Hlavně byl rychle venku z branky.

Reagovat
Han střelil první

Tak a Henderson má splaceno.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
avicii

Salah toto musíš dávať

Reagovat
EL Gringo

Strasne vela neprosnosti dnes

Reagovat
Coutinho10

fuj, mohl bejt pruser

Reagovat
pospec7

Origi za tu pulhodinu lepsi nez Salah s Manem dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

se může při střídání takhle za čáru kdekoli jo? to je od letoška? nebo jsem zaspal pár let?

Reagovat
Han střelil první

Všude od nové sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

je to dost divný a myslim, že pro hráče to moc příjemný není

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je to hodne divne..

Reagovat
icemike

Akorát v pohárech jak u nás, tak v anglii na to nějak kašlou

Reagovat
Taiger

Tammy hattrick poprosím

Reagovat
smazaný uživatel

*Kun

Reagovat
avicii

To bola riadna bieda a to som videl len druhý polcas

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten byl ten povedenější, fakt se to dneska herně nepovedlo

Reagovat
smazaný uživatel

3 body po najhoršom vykone sezóny. nie je nič sladšie

Reagovat
Jazdec

Zápas s Napoli som nevidel. Dnes to bolo ešte horšie?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, Neapol ani zas tak špatná nebyla, tam to byla nešťastná prohra.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak Chelsea v superpoháru byl asi ještě horší zápas jak Neapol, bych řekl.

Reagovat
bandwagoner

nekdo dobrej stream na Chelsea?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
bandwagoner

diky moc!

Reagovat
Kixi Syhimour

V pohodě

Reagovat
Taiger

To celkem posrali s tímhle kolem, dneska mrdník zápasů tvl a zítra jen Leicester s Newcastlem

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Front hell

Však dneska koukej na fotbal a zítra vem rodinu ven

Reagovat
Kixi Syhimour

taky mě to zarazilo, neví někdo důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, ze mrdli na pondělí United-Arsenal, když tam zítra skoro nic není a ve čtvrtek jr navíc EL

Reagovat
vladis271

Ako, ak by Everton dnes uchmatol niečo, tak fúú. Ale čo si budeme nahovárať, že.

Reagovat
smazaný uživatel

Není absolutně, ale absolutně možné že by Everton něco uhrál

Reagovat
vladis271

Silva by skôr dostal výpoved ak by dnes Everton niečo uhral než ak by prehral.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím Ty je spíš dneska nechají nahnat skóre kdyby náhodou já to ještě pak zkusím před jejich zápasem že si nedovedu představit že by City dnes ztratilo a že by Everton mohl už nějaké ty body ztratit a pak už mužem jen doufat. My tady pro to udělali vše co bylo v našich silách

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

co fuu? vsak v Januari sme mali slusny naskok a co z toho, az to bude 20 bodov potom bude fuu

Reagovat
vladis271

je rozdiel mať 7 v januári a na konci septembra.

Reagovat
Coutinho10

asi dam prednost Wolves vs Watford ...oba na poslednich mistech tabulky, to muze bejt zajimavy + Welbeck v zakladu a Jimenez musi taky neco dat

Reagovat
Kixi Syhimour

jsem byl zvědav, jestli někdo zvolí právě tento duel, ale může být zajímavý

Reagovat
Coutinho10

krasne Jimenez predlozil pro Dohertyho

Reagovat
Svatej

Mount je úžasnej hráč, úžasnej..

Reagovat
Raylan

loni jsem si ho v Derby hodně oblíbil. Jsem rád, že na to navazuje.

Reagovat
Whitemedia

Nesnáším Barkleyho.. tak a je to venku

Reagovat
Svatej

To by mohl říct kdokoliv

Reagovat
M0rb1D4S

Barkley hraje jak zpomalene dítě. Než mu vůbec v tom slepičím mozečku dojde, co by měl dělat, tak už mu někdo vezme míč. William ten zase pro jistotu trefí prvního hráče před sebou, ať už zkouší střílet nebo centrovat. A Pedro je prostě Pedro. Ten snad neumí vůbec nic.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
blade115

CHO po zranění, Pulišič neadaptovaný, ale stejně bych tam oba dal místo těch dvou tragédů hned...

Reagovat
Svatej

Wtf a kepa žlutou?

Reagovat
Mimalu

to dostal ten útočník

Reagovat
Whitemedia

ale mohl klidně Kepa

Reagovat
Svatej

Aha, mne to přišlo jako tomu utocnikovi

Reagovat
Taiger

Aurier kokot

Reagovat
Svatej

minulý kolo mě nasral AMN v draftu a hádej, za koho jsem ho vyměnil.

Reagovat
janinho

ten keby bol len o chlp jebnutejsi tak ho študujú medici na nejakej fakulte. ja do smrti nedokážem pochopiť ten predaj trippiera s tým že auriera si nechali. veď toho by som pustil aj za symbolické euro.

Reagovat
Cobra

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mates_Matesović

Aurier je fakt vylízanec, to neni možný...

Reagovat
Kixi Syhimour

Peters zraněn? Kdy se vrátí?

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Kluivert9

Nechtěl bych mít Auriera ve Fantě...

Reagovat
Svatej

..

Reagovat
smazaný uživatel

Po minulém kole jsem bral Auriera za AMN

Reagovat
Kixi Syhimour

Podej si rukou se Svatým

Reagovat
Svatej

Ha, tragéde!

Reagovat
smazaný uživatel

a Van Aanholta jsem měl vlastně taky s tou redkou ... bezchybně to vyzobávam

Reagovat
salami

Reagovat
Taiger

Provokatér

Reagovat
Kluivert9

Psal jsi, že ti to chybí

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Nechtěl bych mít Tammyho cpt

Reagovat
Kluivert9

A k tomu navíc třeba Auriera...

Reagovat
Taiger

Guilbert to vrátil do dobrýh kolejí

Reagovat
Kluivert9

Místo čistýho konta pro Pope.

Reagovat
Taiger

Lepší než nic

Reagovat
Taiger

Lepší než nic

Reagovat
Svatej

Barkley ty jses fakt lempl..

Reagovat
Coutinho10

Aurier bravo rip klasika a draft

Reagovat
Taiger

Reagovat
Thelvin

Už to začíná

Reagovat
Trand

Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Se divim, že se tohle nestává častěj při těch kličkách. Čech u toho vždycky měl namále

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo

Reagovat
vilp

Lloris.

Reagovat
Svatej

Achjo... Toho mám v draftu taky, co udělal?

Reagovat
Trand
Reagovat
vilp

Zasekával balon metr před bránou a útočník mu to vystihl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ings si teda dava dobre goly najprv Adrian, teraz Lloris

Reagovat
Svatej

Naučte ty pitomé už prosím někdo zakoncovat..

Reagovat
Svatej

Pitomce

Reagovat
janinho

lloris tebe už ozaj jebe???????? je toto vôbec možné čo tam niektorí stvaraju??? toto bude veľmi ťažká sezóna čo sa môjho tlaku tyka

Reagovat
Raylan

Pedro

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Raylan

Alonso to je konec

Reagovat
Whitemedia

Barkley, Alonso, Pedro.. se už úplně posrali?

Reagovat
Talker

Alonso zatím skvělý.

Reagovat
Mimalu

to jsou dementi, jeden vedle druhého

Reagovat
Kixi Syhimour

Ings je na tyhle góly slušný

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak stejnak Spurs vyhrají

Reagovat
RKBoy

neskutočný rozdiel v tom fotbalovom myslení medzi Mountom a Barkleym.. a to hrá Ross už 6. sezonu v PL.. lavičkový hráč, bohužial..ale za tú cenu nás to trápit nemusí.. Mount ho časom vytlačí a ked sa vráti RLC je jasné ,že si už moc nekopne.. a ak ho budeme chciet predat ,ešte na nom zarobíme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak hrajete? Vaše dobrá letošní klasika, nebo nějaké problémy?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kixi Syhimour

jako jestli si zase myslíš, že provokoju

Reagovat
RKBoy

tak snaží sa tú frustráciu zo svojho tímu preniest aj inde,nechaj ho.

Reagovat
Taiger

Zatím 4. se zápasem k dobru, jak jako ze svého týmu?

Reagovat
RKBoy

tak vidím ,že si sa už adaptoval na tú vašu mizériu z posledných rokov a ušetríš si nervy..dobre pre teba.

Reagovat
Taiger

Já vám i přeju výhru, nevím, proč po mně tak vyjíždíš lol, ani jsem nereagoval na tebe

Reagovat
RKBoy

neviem..nudím sa.

Reagovat
Taiger

Tak to beru, dělám to samý

Reagovat
Svatej

Zatím jen tři tutovky, ještě to není ono

Reagovat
RKBoy

problém je len v koncovke, čo naša klasika tento rok nie je, inak všetko ok zatial.

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley by se hodil nám. Místo chodce Shelveyho.

Reagovat
Svatej

Pokud stihne nastoupit rovnou, berem.

Reagovat
RKBoy

40 mega a je váš.

Reagovat
Whitemedia

prodáno za odvoz

Reagovat
blade115

Ale však on to je lavičkový hráč. Akorát je prostě RLC zraněný, Kanté zraněný, Pulišič neadaptovaný a CHO po zranění - minimálně 4 hráči, co by v ideálních podmínkách mohli hrát místo něj. Jen se to letos prostě tak strašně sype, že musí hrát pravidelně i hráči širšího kádru...

Reagovat
Svatej

Jorginho nejlepší na place... S prehledem

Reagovat
RonaldinhoCFC

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
icemike

On má jednou za čas zápas, kdy začne běhat a je to hned jiny hráč

Reagovat
vitasrp

Tohle je fakt hrozný, momentálně tam zakončit dokáže snad jenom Abraham a Mount, všichni ostatní ty nadějný šance kopou doprdele.

Individuálně je to klasika, Barkley je v práci s míčem a orientaci v prostoru z těch ofenzivních hráčů jasně nejpomalejší, je nejnáchylnější k tomu, aby o míč přišel případně se zamotal do složitý situace. A v ofenzivní třetině pak ty situace neřeší optimálně - dneska tam byly dva momenty, kdy volil střelu, když mohl přihrávat spoluhráči do nadějnější pozice.

Reagovat
RKBoy

už sa to tu opakuje ale návratom Rubena, Odoia a po adaptovaní Pulišiča sa tá ofenzíva zdvihne.. tí hráči sú hladný po úspechu a chcú sa ukázat.. táto stará garda typu Willian či Pedro už nič nepredvedie a priemerný Barkley už vobec nie.. je to smola ,že nás zrovna teraz chytilo tolko zranení,ale na to najlepšie sa oplatí počkat.

Reagovat
Talker

Může nás mrzet, že zahazujeme šance. Je to škoda, vytvořili jsme si toho hromadu.

Nejvíc se mi dneska líbí Alonso s Jorginhem. Ta přihrávka Alonsa na Barkleyho byla luxusní, to šlo perfektně. Barkley to tam měl zabít. Alonso dostal super míč, ale golman byl přímo před ním a v letu se s tím těžko něco dělá. Pedro to absolutně zahodil.

Zatím nejvíc mi pije krev Pedro a Barkley - oběma trvá o vteřinu či dvě déle se rozhodnout, co vlastně s tím míčem udělat. A mezitím je dostoupí soupeř a ten míč ztratí nebo naběhnou mezi několik soupeřů a ten míč stejně ztratí.

Reagovat
Mates_Matesović

Lloris a Aurier jsou opravdu klauni, to se jen tak nevidí. Mohl to být pohodovej zápas a takhle bude ještě drama.

Reagovat
Taiger

Tammy, Mounte, hrajte něco kurva

Reagovat
blade115

Teď ukazovali sestřihy ze zápasu Spurs - Aurier je fakt úplně vypatlanej blb. Absolutně nerozumím, že mohli pustit Trippiera a nechat to na něm... Ale díky bohu za to.

Reagovat
janinho

tam musel mať levy úplne zatmenie mozgu alebo neviem...

Reagovat
RonaldinhoCFC

Neuvěřitelné jak zoufalí jsou všichni vepředu v koncovce. Mělo to být 3-0 minimálně. Jorginho to neuvěřitelně drží v té záloze a zároveň dokáže skvěle přihrát, jen škoda, že nikdo jeho práci nedokáže odmněnit dobrou koncovkou.

Jorginho, stopeři, Kepa zaslouží pochválit, jinak všichni hrají více méně dobře, ale chybí ta koncovka, kromě Barkleyho, který šanci nedal a je zdaleka nejhorší v kombinaci, navíc hraje místo Kovaciče, který aspoň kryje něco dozadu, takto to hodně leží na Jorginhovi, který to zvládá, ale otázka jak dlouho

Reagovat
Cobra

První poločas super. Snad druhý bude stejně zajimavý.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Mount ass

Reagovat
Raylan

Mount, Jorgi

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
RonaldinhoCFC

Prosím,ať odteď kope Jorginho penalty vždy když je na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro zapomněl, jak zakončovat? Co to je sakra.

Reagovat
Raylan

Pedro, když nedokáže dat gól, tak je tam úplně k ničemu. Vystridej ho co nejdřív.

Reagovat
M0rb1D4S

Ať už ten Pedro táhne do prdele.

Reagovat
blade115

Jak tady proboha může být nejvíc hejtovaný hráč Barkley, když je na hřišti Pedro, který se jen 2x za celou dobu dostal do hry a pokaždé to úplně brutálně posral (= nedal prakticky 1v1 na brankáře)...

Reagovat
Raylan

Pedro je jasně nejhorší, ale Barkley teda hned za nim.

Reagovat
Whitemedia

Pedro může jít, pokud není už schopný nic proměnit.. ale Lionela Barkleyho musí vzít sebou..

Reagovat
Talker

Tomori je šílená bestie - to jeho zrychlení, ono vůbec nedává soupeři smysl dávat míč hráči do běhu, protože tam Tomori bude buď před ním, nebo vyhraje souboj.

Reagovat
nani92

Ani si nechcem predstaviť, koľko by nám Bournemouth teraz najebal..

Reagovat
vitasrp

Pedro je úplně, ale už úplně mrtvej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley je fakt tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

ODOI

Reagovat
Mimalu

za tohoto stavu hrajeme strašně riskantně, není žádný důvod aby Barkley musel napadat tak vysoko a nechával tím Jorginha osamoceného

Reagovat
Gunner14

Jdu zapnout Spurs, takže Southampton otočí

Reagovat
Kluivert9

Chelsea taková střelecká převaha a 1:0

Reagovat
Horcmen

Rumour at Goodison Park is that Agüero is on the bench, with Jesus in the starting XI. To be confirmed.

Reagovat
Horcmen

*Agüero, David Silva and Bernardo Silva on the bench

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Tak snad Dilva vůbec nenastoupí.

Reagovat
Talker

Alonso znova nepohlídal svého hráče. V těch defenzivních standartkách je na tom hodně špatně.

Reagovat
vitasrp

Ty rohový kopy, to je trapárna. Kolik šancí už z toho soupeři letos měli.

Reagovat
Kluivert9

XI | Ederson, Walker, Otamendi, Fernandinho (C), Zinchenko, Gundogan, Rodrigo, Mahrez, De Bruyne, Sterling, Jesus

Subs | Bravo, Aguero, Bernardo, Silva, Mendy, Cancelo, Foden

Reagovat
Kixi Syhimour

To mě mírně překvapuje ta sestava

Reagovat
Raylan

Ufff.

Reagovat
Talker

CHO Willian Konečně nějaký gol od něj.

Reagovat
Mimalu

no sláva

Reagovat
Taiger

Jdi do prdele Tammy

Reagovat
Raylan

Tammy nějak ty neproměněný šance přibývají.

Reagovat
Cobra

Eric in da house.

Reagovat
Taiger

Norwich bublina splaskla

Reagovat
nani92

Pukkiho som mal v základe fanty 3 krát, samozrejme vtedy ani tuk

Reagovat
Taiger

nani efect

Reagovat
smazaný uživatel

a zítra splaskne i ta o tom, že Bruce je nejhorší trenér v lize

Reagovat
Taiger

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý odhad. Síce nakoniec 5, ale

Reagovat
Cobra

Snad bude Sterling trhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si představit že by City dnes ztratilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton už by mohl ztratit nějaký body.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Silvů a Aguera City nedá nic. Takže Kun na hřiště v 80. minutě a hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy nabudúce.

Reagovat
Kixi Syhimour

Sanchez gól za Inter

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, tak nic, prý Sensi

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak teď? Druhý gól pro Inter střílí Sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

I Alexis

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Minister

a redka

Reagovat
Taiger

Ach jo Theo

Reagovat
Taiger

Snad bude v pohodě tvl, byla rána

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan na Rosickýho

Reagovat
mickey mouse

Tak za nejošklivější away dresy vyhrávají titul jednoznačně City

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mickey mouse

ale jo

Reagovat
fenixLFC

ta rezancova polievka v logu to kazi

Reagovat
Coutinho10

tuctove

Reagovat
Trand

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kixi Syhimour

Keane druhá drastická chyba

Reagovat
Nikikrew

Tie De bruyneho nahravky z prvej do 16tky su fenomenalne. Taketo nahravky sa velmi tazko brania

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle nebránitelný prudký dokonalý centry za obranu jsem viděl naposled u Beckhama.

Reagovat
Nikikrew

jj. Ja teda docela nechapem preco viacero hracov takto necentruje, z prvej a prudko. Pre obrancu (sam to viem potvrdit) su taketo lopty tazko branitelne.

Reagovat
Gazdo

Lebo dalsia vec je ze na to aby si to dal z prvej ti uz niekto na to musi nabiehat coz nepochopitelne malo timov trenuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

digneho gol, pak uz byli hraci evertonu porad o krok pozde..

Reagovat
Kixi Syhimour

to taky, od obehrání Digneho to šlo do branky

Reagovat
Luc-Luc

Everton tradicne bez stavy proti City, klub bez ambici fakt

Reagovat
Taiger

Jako sorry, ale KdB je nejlepší hráč PL, prove me wrong.

Reagovat
janinho

minulu sezonu po tom zraneni to bolo logicky trapenie ale tuto sezonu je o triedu najlepsi. neviem si predstavit sumu za ktoru by ho city pustili... radost na neho pozerat.

Reagovat
RKBoy

jak odišiel Eden , tak sa to o nom dá povedat ,to áno...ale stále je tu Kanté.

Reagovat
Luc-Luc

Kante > De Bruyne

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je přeci lepší

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

mozno kiwwi tu zas vytiahne nejaku statistiku golov z penalt jeho a Pogbu

Reagovat
nani92

Pogba ich dal aj nedal viac ako on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

a ja som ho nevzal do draftu pretoze ma neskutocne nasral minulu sezonu

Reagovat
Luc-Luc

hezkyyyy pojdme Colman se ani neradoval sasci

Reagovat
Kixi Syhimour

Iwobi

Reagovat
smazaný uživatel

alex je skvely smerem dopredu, s micem na noze jeste neudelal jedinou chybu nebo ztratu, naopak dela asi nejlepsi reseni. nepochopim, jak misto neho mohl byt v zakladu theo

Reagovat
Taiger

Myslíš, že by měl i na základ u nás? Objektivně

Reagovat
smazaný uživatel

na am jo (na kridle tezko, protoze musi hrat auba i laca a pepe byl drahy), ale vzhledem k tomu, ze ho tam emery zkusil tak jednou tak tezko

ale arsenal stejne nema nejakou jednolitou zakladni sestavu, takze by to bylo jedno..

Reagovat
Taiger

Takže kdyby byl Pepe zadarmo třeba, tak by ho Iwobi strčil výkonnostně do kapsy?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak teď zrovna moc nezáří

Reagovat
Taiger

1+2, za mě hraje okej a bude to jen a jen lepší.

Reagovat
Kixi Syhimour

1+1 dle Tranfermaktu (mluvím o lize). Jako jo chce to čas

Reagovat
smazaný uživatel

jak to mam vedet? momentalne podle me pepe nepredvedl vubec nic a jeho obranna faze je jeste horsi, takze jo, ale muze si za pul roku zvyknout na pl a tym zacit sazet goly, nevim..

Reagovat
Taiger

Nepředvedl vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

predvedl toho min nez takovy saka no (a ten hral asi 2 zapasy)

Reagovat
Kixi Syhimour

On i dozadu zatím není zas tak špatný

Reagovat
smazaný uživatel

je podprumerny, on nema ten obranny cit a vybusnejsi hrac na kridle ho prehraje.. i proto bych ho radsi videl na stredu a v tymu, ktery se snazi soupere prehravat

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako myslil jsem to za dnešek, celkově nevím, nesleduji ho, ale zrovna dneska (na to, že proti City) se mi zatím nezdál zas tak špatný. Ale jinak souhlasím s tím přehráváním.

Reagovat
Zaschrona

Jak to zatím vypadá? Dostal jsem se k tomu až teď.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako nehrajete špatně, de Bruyne skvělá asistence, Digne se nechal obehrát a Keane nestihl zareagovat. Gudogan dal břevnoze 3 metrů a branka byla bez gólmana, to byla taky chyba Keana, bych řekl. Snažíte se, ale na body nevím . Iwobi skvěle zapracoval u gólu + ještě šance od Sigurdssona

Reagovat
Kixi Syhimour

Zatím prostě slušný zápas proti City

Reagovat
Zaschrona

Díky moc. Jak herně vypadal DCL?

Reagovat
Kixi Syhimour

Gól nakonec připsán jemu, jako moc neútočíte takže úplně neměl šanci se ukázat, ale nepřijde mi špatný, ale že by zářil to taky ne. Od vás dobrý Iwobi a Deplh za mě. Coleman se snaží ale někdy nestíhá a Digne od gólů taky docela dobrý. Keane se mi moc nelíbí, Mina dobrý. Richarlison je nejvíc neviditelný a Sigurdsson nic extra, za mě.

Jinak Wallcot po minutě na nosítkách musel dolů.

Reagovat
Zaschrona

Ještě jednou díky. Vypadá to trochu jako typický zápas z poslední doby, jen s lepším týmem nemáme příležitost dělat tolik chyb, když kombinuje hlavně soupeř. I dle popisu výkonů hráčů.

Reagovat
Kixi Syhimour

V pohodě

Reagovat
Taiger

Everton by měl zvážit, co dělají, jestli nechtějí, aby jejich městskej rival už měl na 90% titul

Reagovat
smazaný uživatel

oni nam dopraju aku ManU dopraje ManCity

Reagovat
nani92

Alexis

Reagovat
Luc-Luc

Everton prvnich 20 minut vypadal podle predpokladu spatne, hraci nebehali a nechavali hrat City, pak zacali trosku behat a dali vyrovnavaci gol, ze kteryho Coleman nemel vubec radost, no bohuzel, mel to zakopnout, kdyz chce, aby City vyhrali, pak mel SIgurdsson jeste zajimavou sanci, ale to bylo tezky na zpracovani...City meli sance tak na 4 goly, druhej polocas to bude asi otazka casu nez neco daji

Reagovat
Kixi Syhimour

City ani tolik šancí neměli podle mě. Tutovky měly vyloženě 2 a pak nějaké šance k tomu. Jinak Coleman se neradoval, protože to asi bral jako asistenci spíš.

Reagovat
Luc-Luc

je to zapsknutej evertonak, nemuze zkousnout predstavu, ze bysme dali titul

Reagovat
Luc-Luc

jinak Richarlisona bych vzal do LFC, dobrej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
R22

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
fenixLFC

coleman bol nasrany ze mu to vyzral lewin

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi přišlo.

Reagovat
Zaschrona

Vtipný ale, jak Coleman neslavil, protože si nebyl jistý, že to bude platit.

Reagovat
Luc-Luc

jo jo

Reagovat
vladis271

fuj tá prihrávka na brankára.....už to nenápadne skúšajú.

Reagovat
nani92

Pickford kokot

Reagovat
Cobra

Vy jste dnes extrémně ubrečení.

Reagovat
nani92

City, budíček

Reagovat
smazaný uživatel

Everton něco vymyslí aby city vyhráli

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
nani92

Mahreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezko

Reagovat
vladis271

Reagovat
Luc-Luc

Pickford zkusene neskocil hned

Reagovat
Olafek

Mahrez > Sterling

Reagovat
Kixi Syhimour

Pickford

Reagovat
smazaný uživatel

snazili sa chlapci liverpoolsky, ale tak Sheffield im ukaze teda ak nebudu mat prazdnu branu

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč střídá Iwobiho? Měl jít Islanďan

Reagovat
smazaný uživatel

ok muzu vypnout

Reagovat
Zaschrona

Proč sakra střídá Iwobiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Gilfy ved Calwertovi to treba davat len na hlavu, amater

Reagovat
Luc-Luc

to neni mozny

Reagovat
Kixi Syhimour

To je šancí

Reagovat
Luc-Luc

city maji vzadu problemy, to vidim tak na 2 stopery aspon za 100 mega ted v zime

Reagovat
Olafek

Někde sem četl, jak Pep povídal že nikoho nekoupí. Prý "nemají" peníze.

Reagovat
Malresi

Coleman je výborný v tomto zápase.

Reagovat
Whitemedia

Mourinho se blíží

Reagovat
RKBoy

dnes celý den čítam ,že chce spat do Realu.

Reagovat
Zaschrona

Arteta

Reagovat
Mindas

Mahrez v zakladu a Mahrez z lavicky je uplne jiny hrac. Dnes kloboucek.

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez je letos neskutečně dobrý.

Reagovat
Malresi

Nedáš dostaneš

Reagovat
Gunner14

Alexis big troll

Alexis Sanchez league goals for Manchester United in the last season: 1

Alexis Sanchez league goals for Inter 22 minutes into his first start: 2

Reagovat
Taiger

Well, to není pravda no

Reagovat
Gunner14

Když jsem to psal, tak měl ještě připsanej ten druhej gol i tak to je vtipný, že už to dorovnal.

Reagovat
Hokaido

OT: Dnes se jede MS v silniční cyklistice. Kdo by chtěl diskutovat, tak může zde:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/velky-zajem-o-norskeho-utocnika-28037/?forum=1#forum

Reagovat
Taiger

Cyklistika -> nejnudnější sport, co může být

Reagovat
Hokaido

Naopak. Jakmile jí člověk trochu porozumí, tak je to jeden z nejúžasnějších a nejnapínavějších sportů.

Reagovat
Taiger

Nejúžasnější a nejnapínavější Dost

Reagovat
Hokaido

A taky nejkrutější teda, protože důležitý je jen a jen první místo. Po 4-7 hodinách závodění je většinou 1 šťastný závodník, 7 spokojených a tak 150 nasraných.

https://www.youtube.com/watch?v=6XnfAypEnFM&feature=youtu.be&t=140

Mi neříkej, že tohle s tebou nic nedělá.

Jinak cyklistika je fakt to úplně nejlepší na sázení. Emoce z fotbalu, tenisu nebo hokeje jsou úplný nic. U dojezdu cyklistů mám vždycky tep 150 za minutu, tomu se může rovnat snad jen nějakej pořádnej final table v pokeru.

Reagovat
Chazy

No počej, ten první odstavec platí na většinu sportů tje tak nějak princip sportovního soupeření, že je jeden vítěz

Reagovat
Hokaido

No jo, ale třeba ve fotbalové lize je minimálně půlka týmu spokojená s celkovým umístěním na konci sezony a skoro půlka je spokojená v každým jednotlivým kole. V cyklistice je fakt tak maximálně 10 % spokojených.

Reagovat
Taiger

Sorry, ale vůbec nic, jsem to video musel přetočit, fakt nezáživný.

Ty emoce jsou podle u těch zmíněných sportů větší, tolik věcí, co tam může ovlivnit celej průběh, naprosto větší dynamika.

Teď budu znít jako ignorant, ale v cyklistice není nic, čím by mohli nějak extra překvapit nebo zaujmout. Rychlejší a ten s lepší výdrží zvítězí. Plain.

Reagovat
Whitemedia

Se mnou to teda dělá hodně.. chce se mi blejt z těchto ďáblových strojů a cvoků na nich sedících

Reagovat
Generalní Gladiator

vůbec nic

Reagovat
Chazy

Jeden z nej neznamená nej

Reagovat
Taiger

Ani s tím nesouhlasím, ale to je subjektivní

Reagovat
Chazy

Já hlavně moc nevím, jakej sport není extrémně napínavej ... podle mě jde jen o to, jakej tě baví a tak v tobě dokáže nejvíc rozproudit adrenalin a probudit emoce.

Logicky ten sport, co nejvíc prožíváš, pro tebe bude nejnapínavější a každej to uvidí podle toho, co baví jeho. Kdysi dávno jsem cítil hrozný napětí u snookeru, přitom taková blbost

Reagovat
Taiger

S tím naprosto souhlasím, já to tak mám třeba s golfem, kterým kotel lidí pohrdá a je to asi nejnudnější sport obecně pro všechny.

Ale cyklistika tvl, srovnávat to třeba s tenisem. Ať mi nikdo neříká, že finále letošního Wimbledonu bylo míň záživný než nějaký finále Tour de France.

Reagovat
Chazy

Golf je dobrej ... jak píše nahoře Hokaido o krutosti, tak golf je hrozně krutý, jak prostě nemůžeš ovlivnit hru ostatních hráčů, jdeš si ty svoje 4 kola a doufáš, že to bude stačit, ale nenadělá vůbec nic s tím, když někdo hraje líp. I v tý cyklistice určitě jde vymyslet nějaká strategie proti soupeři, v golfu nemáš žádnou interakci se soupeřem

A znám lidi, pro který je tenis nejnudnější sport planety, so...

Reagovat
Taiger

Ale jo, třeba tím, že jak hraješ napřed, tak na druhýho můžeš udělat tlak tím, že zahraješ dobrý kolo nebo se stává, že ti, co hrajou o první flek jsou ve dvojici poslední den spolu. Těch alternativ je tam dost.

Strategii jo, ale jakou třeba než že pošetřím síly a praštím do toho na konci? V tenise můžeš jinak servírovat, tlačit víc do backhandu nebo forehandu, slicy, stopbally, jít k síti, nutit hráče k lobům nebo přehozům, prostě větší variabilita.

Reagovat
Chazy

Tak to, že uděláš na soupeře psychický tlak dobrým výkonem, bych fakt nesrovnával s tím, že můžeš upravit strategii/pojetí hry tak, aby omezovala soupeřovu hru a jeho přednosti což v golfu nemůžeš a nenapadá mě moc jiných sportů, kde nemůžeš, protože prostě nehrajete proti sobě

Reagovat
Swarley

Asi jen skoro kompletně cela atletika, třeba....

Reagovat
Chazy

Nj, to máš pravdu. Upřímně atletiku fakt nevnímám, neviděl sem ani závod tak 15 let, nesnáším sporty, kde nepracuje mozek

Reagovat
smazaný uživatel

"kde nepracuje mozek"

Reagovat
Swarley

Hodně štěstí

Reagovat
Chazy

Když si zmínil tu atletiku, tak nakonec takovejch sportů je asi většina individuálních od skoků na lyžích až po plavání. Ale holt jsou to pro mě (možná i proto) mrdky, tak mě nenapadly

Reagovat
Taiger

Já si zase myslím, že jo, když ty na čtyrce zahraješ eagla, tak já jakožto tvůj největší pronásledovatel musím zariskovat a out of my comfort zone zahrát riskantněji, i když u tý jamky se normálně spokojím s parem. Víš jak.

Reagovat
Chazy

Omg, v jakým hraješ pořadí není tvoje zásluha, ale rozhodnutí pořadatelů mi přijde jak kdybys vůbec nechápal můj point

Reagovat
Chazy

Navíc to, že zahraješ eagle, to je fakt strategie a úprava taktiky jak prase

Reagovat
Taiger

Hrát víc na riziko, využít vzdálenosti, jinýho směru, jop, je.

Reagovat
Chazy

Tím nijak neovlivňuješ hru soupeře, sorry

Reagovat
Taiger

Ale asi se nechápem, nechal bych to bejt u tý subjektivity.

Reagovat
Taiger

Tvoje zásluha to je v posledních dnech, kdy nejdřív začínají ti nejhorší a pak ti nejlepší, co zahráli nejlíp první dny.

Reagovat
Chazy

Jo, takže ta strategie je hrát dva dny špatně, abys pak šel dřív jak ti nejlepší a mohl vytvářet tlak

Reagovat
Taiger

Ty zas nechápeš můj point Nechal bych to

Reagovat
Chazy

Stačí se smířit s realitou, že je to sport, kde hráči nejsou na jednom kurtu a nehrají proti sobě a nesnažit se za každou cenu dokázat, že to je, i když není

Mickelson vs Stenson na Open 2016 je typická ukázka, prostě se Mickelson mohl posrat, mohl dělat co chtěl, ale neměl šanci ničím zhoršit výkon Stensona

Reagovat
Hokaido

Vůbec právě, v cyklistice je těch taktik strašně moc. A hlavně je to týmový sport, což lidi ještě pořád tak nějak nejsou schopní přijmout. Můžeš poslat někoho do úniku -aby vyhrál, aby sbíral body do různých soutěží, aby kradl body do různých soutěží jiným, aby jsi měl plán B, když ti lídr zklame, aby byl případně k dispozici lídrovi při útoku... Je tam fakt strašně moc možností, někdy vyhraje ten nejrychlejší, ale většinou ten nejchytřejší.

Reagovat
oddy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

oproti basketbalu je cyklistika nejzábavnější sport na světě

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Taiger

Reagovat
icemike

Že tě huba neboli

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

ty fakt nerozumíš ničemu

Reagovat
Chazy

Je to otázka vkusu, to s porozuměním vůbec nemusí souviset

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

Nic to nemění na tom, ze nerozumí ničemu

Reagovat
Chazy

Nemůžou bejt všichni takoví mimořádní intelektuálové jako ty

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

ale neřekl bych nejnudnější, třeba takové vzpírání a šerm mě nudí daleko víc.. a nebo třeba ta chůze..

Reagovat
smazaný uživatel

serm? jak nekoho muze nudit serm?!

Reagovat
Whitemedia

Tak největší problém bude asi ve mně, protože nerozumím pravidlům a ani mě teda neláká si je jít nastudovat.. něco jako judo, tam jsem taky nechápal, usínal a pak se objevil Krpálek.. tak až se i v šermu objeví zajímavý Čech, tak mě to donutí..

Reagovat
smazaný uživatel

oni jsou, v jedne kategorii byl jeden dokonce tusim v desitce svetoveho zebricku, meli jsme ted medailistu na ME, je to mozna nejlepsi obdobi ceskeho sermu teda aspon podle toho co jsem pochytil na eurosportu

Reagovat
Zaschrona

Hele, většinou je to o tom, že ten sport prostě nechápeš a nedoceníš. Třeba ta chůze je zrovna docela zajímavá věc, objektivně to je na techniku podstatně těžší než běh, přitom fyzičku potřebuješ v podstatě stejnou a tréninky máš maratonské. A většina lidí to prostě jen odsoudí jako naprosto divnou věc bez hlubšího zamyšlení. Což teda obecně nechápu, tuhle potřebu se navážet do jiných sportů, když jsem jim ani nedal šanci je aspoň trochu pochopit.

Reagovat
Whitemedia

Tak tu mám reakci na šerm, teď na chůzi, ještě čekám ochránce vzpírání

Reagovat
Zaschrona

Tak vzpírání bych ti mohl obhajovat podobně, tam dokonce i znám týpka, který to dělá, strašný řízek. Ale jako na druhou stranu taky mám sporty, které zrovna nemusím, třeba zatím vůbec nechápu australský fotbal.

Reagovat
Azza

Protože sledovat Arsenal je daleko lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám 3-0 Ayoze hattrick... nijak jinak to dopadnout nemůže...

Reagovat
Nikikrew

Btw prečo hráme s United v Pondelok? Oba timi hrajú vo Štvrtok EL. My sme odohrali zapas v micky mouse v Utorok, United v Stredu, dnes večer by to bol ideálny den. Nechápem

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

lebo o tom rozhodujú ľudia čo nikdy nekopli do lopty

Reagovat
smazaný uživatel

2 volné dny, stejně mají týmy, co hrály v sobotu a v úterý hrají Champions League, taky měly chtít hrát v pátek?

Reagovat
Nikikrew

FA by mala pomahat ang. timam co najviac.

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle budou moct ale TV práva myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

To nechape asi nikdo. Pritom dneska tam je jen jeden zapas

Reagovat
Chazy

Myslíte, že se Brendan za týden dočká nějaký reakce na Anfieldu? Za mě by si aspoň decentní potlesk zasloužil, koneckonců jim přinesl jednu z nejlepších ligovejch sezon za desítky let zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na tom, jestli fanoušci ukážou charakter.

Reagovat
SCELO

Reagovat
tomasinho

Já myslím, že i jo. Udělal toho dobrého dost, i když si to pak dost sám pošlapal. Ale fanoušc v Liverpoolu nezapomínají, Rafu mají dodnes za boha. Jasně, ten sice měl nějaké trofeje narozdíl od BR, ale konec měl taky špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že obaja z nich boli / sú tvrdohlaví egoisti, mohli byť úspešnejší.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Ať nasadí béčko a bude mít nejbouřlivější potlesk v životě

Reagovat
smazaný uživatel

Jiřino, myslím.

Reagovat
Minister

Aj vy máte komentátorov na premier sport tak strašne potichu? A to mám telku dosť nahlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Keď su fans/atmosféra potichu a komentátori nahlas, zle je. Keď je to naopak, tiež sa nájde niekto, kto to okomentuje

Reagovat
smazaný uživatel

Sú fakt neštandardne ticho, ale to je jedno v podstate.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď konečne je počuť atmosféru a niekde tam vzadu aj komentátorov. Mne sa to páči takto viac.

Reagovat
Ajven

Reagovat
smazaný uživatel

Hayden prasácky. Nicméně neměl se podle pravidel pískat faul na Longstaffa a tím pádem Haydenův zákrok už netrestat?

Reagovat
Hokaido

Longstaff spíš zapomněl balon za sebou, bylo to takový nešťastný. Písknout se to asi i dalo, no... Leicester má letos fakt velký štěstí na rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sme mohli s týmto Newcastlom dome prehrať na nulu?

Reagovat
Hokaido

Protože jste momentálně o třídu horší jak Foxes.

Reagovat
smazaný uživatel

tak určite, o triedu. Každopádne je Newcastlu tak o triedu horší ako my, bezohľadu na výkon Leicestru.

Reagovat
Taiger

Však jste o třídu horší lol

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou sa o tom nebudem baviť. Máš pravdu, sme.

Reagovat
Hokaido

https://i.redd.it/nle5ycsk38p31.jpg

Tohle je docela slušnej argument pro mě, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Prehrali sme s Leicestrom o jeden gól, so šťastím pre Leicester. A to sme samozrejme nehrali ideálne. Pri troche pomoci od VARu by sme zvíťazili. Ale ok.

Každopádne moj príspevok bol mierený skor na slabučký Newcastle, neviem prečo to spolu s tým tupcom otáčate na porovnanie Tottenhamu s Leicestrom.

Reagovat
Hokaido

Chápu, chtěl jsem si jen rýpnourt. Proti vám hrál Newcastle stokrát lépe a měl štěstí, dnes jim naopak nevyšlo vůbec nic.

Reagovat
Front hell

Včera jste zase ze štěstím vyhráli nad Saints. A hlavně zase to breceni nad varem. Směšné

Reagovat
Front hell

A nebýt pomoc Varu tak prohrajete i zápas na Arsenalu

Reagovat
Front hell

Protože jste ten zápas hráli tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

lester by to tretie miesto mohol kludne uhrat

Reagovat
Hachim Mastour

jj idealne na ukor nas ako kedy 4 roky dozadu fandili gunners lestru jak jebnuti a potom vyhrali ligu a my sme skoncili druhi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dummett...já bych radši nechal hrát kohokoli přes nohu než jeho...to už říkám třetí rok...Ten tým by mohl mít dynamiku na to, aby přeběhal půlku týmů v lize....jenže....no nic, tam musí přijít někdo , kdo má koule a i kdyby ho to mělo stát místo za 4 zápasy to zkusit hrát jinak...

Reagovat
Busby babes

Je teda super, ze zapas klubu, co hrajou ve ctvrtek evropsky pohary se hraje v pondeli. Fakt zas naprosta demence od PL a TV spolecnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

místo aby klubům pomáhali dělají tohle..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
avicii

Včera o 15:00 ste mohli kľudne hrať

Reagovat
nani92

to som bol ešte vo vlaku, 17:30 ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jeden z největších zápasů PL. Pořád mají nejvíc fans po světě United, Lpool a Arsenal a taky je to tradice. Proto to takhle chtěli skysports

Reagovat
Busby babes

,co je tradice? ze se hraje v pondeli? To neni pravda.

Reagovat
patas92

V čem je rozdíl oproti City, kteří hráli v sobotu a v úterý mají LM?

Reagovat
Busby babes

v tom, ze oni driv hrat nemohli.

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes chcem 3 body z OT a je mi jedno ako. Keď nevyhráme nad MU v takejto kondícii, tak už nikdy. Hlavne nech Emery nevytiahne nejaký priposratý herný plán a nech hrá Chambers. Nebál by som sa ani Nelsonka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

cokolvek ine ako 3 body budu sklamanie.

Reagovat
avicii

Dnes mate veľkú šancu.. Takže to poserete

Reagovat
J0EL

vsetko hovori pre nas, takze urcite dostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

Nelson? Ten tam neudělá nic.. zase naivita fandů.

Reagovat
Mastný Chobot

ok boi

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gunner14

Saka start

Reagovat
iamek

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Verím, že United rozjebu Arsenal 0:0...

Reagovat
niflheim

Co ten Pogba a Martial dneska?

Reagovat
nani92

možno, nie

Reagovat
smazaný uživatel

Martial ani Rash určitě ne. Pogba lavice max

Reagovat
nani92

No offense vs No defense...to bude lahôdka kola

Reagovat
Front hell

Vsadím boty,že United budou kopat penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

100% asi na to jdu vsadit

Reagovat
EXoRcIsT

tak nase penalty boli vsetky potvrdene VARom takze neviem co tu riesite zase za hluposti ked su hraci supera blby ze pomaly kazdy zapas vyrobia penaltu tak to je ich problem nie MU

Reagovat
Front hell

A píše tady někdo že se neměly kopat? Nechovej se jak dotčená holčička

Reagovat
Nikikrew

Som zvedavy na zostavy ale na ich absenciu si dovolim tvrdit, ze ten zapas si mozeme posrat iba sami. Dufam, ze to United uplne nezabetonuju pretoze to bude nudny futbal o 1 goly.

Na Liverpoole sme hrali diamant, Watford podobne a nedopadlo to podla nasich predstav. Snad to Emery dobre namiesal a nebude robit dalsie kktiny ako zvycajne

Reagovat
Busby babes

#MUFC would have had even more money to spend if they did not have to bear the cost of the Glazers’ leveraged buy-out. In fact, in the last 10 years they have spent an extraordinary £838m on financing: £488m interest, £251m debt repayments and £99m dividends.

https://twitter.com/SwissRamble/status/1178558828306190336

Neco o nasi financni situaci.

Reagovat
Nikikrew

Minuly rok ste mali paradny aj napriek neuspechu doma a v Europe ale i tak ten dlh je sialne. Preco?

Reagovat
Busby babes

protoze dluh dlouhodobe nesplacime, jen uroky. A pak se to hejbe tim, jak se hybou kurzy USD, EUR, GBP.

A ta vyse dluhu je pro Glazery asi nejvyhodnejsi, proto to tak drzi...

Reagovat
Busby babes

a taky se teda vyse dluhu muze lisit tim, jak se postupne refinancuje a po letech mohou byt jine podminky na vydani dluhopisu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
iamek

To nevypadá vůbec špatně. Pochopil jsem správně, že vzhledem k tržbám dáváme na platy 53% ? Což je skoro nejméně z ligy ( Newcastle a City 52%, Huddersfield 50% a Spurs 39% )

Reagovat
Busby babes

jj, to je ta slavna nejzdravejsi platova politika. Problem je, ze v absolutnich cislech to bude ted asi uz druhy nejvic za City, ale protihodnotu za ty prachy dostavame strasne malou...

Reagovat
iamek

Takže je to správně . Protihodnota je směšná no.

Reagovat
Busby babes

hlavne to ale v pristim roce pujde dolu, rpotoze tady v tom je jeste plat Herrery, Lukaku, Alexise, Darmiana nebo Valencii.

Reagovat
iamek

Aspoň bude na plat PP . Jinak čistka proběhla i v dorostu a rezervě a jak tak sleduju ty zápasy, tak nemá pomalu kdo hrát .

Reagovat
Busby babes

tak ono pulka U23 ted jezdi s ackem, tak nejsou moc k dispozici.

Reagovat
mul

odkial mas tie cisla ? Spurs mi pride sialene nizko veru

Reagovat
iamek

V odkazu co sem dal Busby. Úplně poslední obrázek.

Reagovat
mul

Díky...tak nízke číslo u Spurs asi mohlo byť spôsobené ziskom v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by mělo stačit uhlídat Jamese, ale vsadim se, ze se Martial

s Rashfordem zázračně uzdraví a Martial nam klasicky najebe gol

Reagovat
Taiger

Dneska Holding a Tierney musí hrát, bez nich nevyhrajeme, Chambers to samé, za mě sestava

Leno, Chambo, Luiz, Holding, Tierney, Torreira, Guendo, Ceba, Pepe, Saka, Auba

Xhaka bude ale stopro hrát, takže Torreira lavička, ale jestli nechá hrát ZASE AMN po výkonech Calluma, tak to je naprostá demence, Saka x Nelson je dost sporný, ale za poslední zápasy je Saka podle mě lepší, zaslouží si to víc, jsem zvedavej jak si ať už on nebo Nelson poradí s AWB (za mě jeden z nejlepších beků v lize směrem dozadu)

Reagovat
Taiger

Pepe si ale udělá z Younga trhací kalendář, kurva, těším se

Reagovat
smazaný uživatel

pepe nalozi yungovi najviac od holuba

Reagovat
Mastný Chobot

ty kktko

Reagovat
ajouki

Taky se těším na snad konečně pořádný Monday Night Football.

Young je ale strašně vtipný hráč. Kdykoliv proti němu naskočil Hazard, tak jsem si říkal to stejné. V zápase ho pak vygumoval a nepustil skoro do žádné příležitosti.

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah taktéž ve své sezóně

Reagovat
Euphael

Tierney uz dneska

Reagovat
Taiger

Se divím, že nezmíníš spíš Roba, kterej měl mnohem vážnější zranění, i když má víc nahráno. Kieran je fresh a když je ready, měl by hrát, klidně třeba jen hoďku a pak tam hodit Koalu, nemusí hrát celej zápas, ale musí hrát.

Reagovat
mimi_united

Jedine kde má Arzenal vyššiu kvalitu je útok, a naše zranenia ten rozdiel ešte zväčšujú

Ale brankára máme lepšieho s prehľadom, obranu a zálohu taktiež.

Z toho vychádza 3:1 pre nás

Pogba, James, Maguire - Auba

Reagovat
Front hell

Jj. Vás brankář ukázal kvalitu v minulé sezoně na Emirates. Kdy nechytil střelu doprostřed brány. Vlastně celou sezonu dostával laciné góly. V obraně je lepší max maguire,když vezmu v potaz že se vrací Bell a thieney. No a o záloze se nemá cenu ani bavit, tam máte jen pogbu, který je dobrý jen pokud se mu chce. Štěstí že už se mu moc nechce.

Reagovat
fenixLFC

napriek tym kiksom je de gea uplne niekde ine ako leno. leno je jeden z tych slabsich brankarov v lige preboha

Reagovat
Front hell

A kde tady zas chválím Lena? Umíte číst nebo jste tak hloupí. De gea byl skvělý brankář,jen těch kiksů bylo minulou sezonu až až. Už není ta jistota co bývala.

Reagovat
fenixLFC

no vidis a aj tak je furt pred lenom, ktory kiksoval tiez a istota nebol nikdy

Reagovat
Front hell

tvůj nazor. Me bude v pohodě stačit když se bude opakovat zapas s emirates minulou sezonu. Kdy nám leno vychytal zapas a de gea potopil united

Reagovat
Front hell

Stejně by mě zajímalo kde by byl třeba takový allison mít před sebou obranu jako Leno. Čech by taky neměl tolik nul nechytat za takovou obranou,jakou měl.

Reagovat
mr.Silver

Lol

Reagovat
mr.Silver

Jako De Gea je lepsi, ale delat z Lena trageda je moc.

Reagovat
tunkic

Reagovat
fenixLFC

nez trageda by som to oznacil ako dobu kedy ma liga pomerne kvalitnych brankarov vo vacsine timu a vacsinu z tych zvysnych brankarov by som bral radsej ako lena

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

fenixko back at it again

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som ho ako trojku bral

Reagovat
R22

Reagovat
Busby babes

my mame v zaloze jen Pogbu a vy tam mate Xhaku, Toreiru a Ghendouziho, ne? vsak i u vas zalezi, jak se ti tri zrovna vyspi a zapas jim sedne. Videl jsem je zahrat skvele aby o tyden pozdeji byli neviditelni. treba nas dneska prejedete a zaloha bude excelovat, ale ze bych to tvrdil jako jistotu... no nevim.

Reagovat
Front hell

Ano to máme. U xhaky spíš záleží jestli zas udělá nějaký svůj typický kiks, torreira se po skvělém začátku vytratil,i když pořád věřím že se ještě ukáže. No a mattea beru jako příslib do budoucna. Je to ještě mladík,tam se ještě nedá počítat s konzistetnim výkonem zápas co zápas. Jako dneska si výsledek neodvazim tipnout vůbec. Vy se vždycky dokážete na zápas s náma zdravě hecnout. Plus syndrom OT. Nechám se překvapit večer.

Reagovat
pingla

tolik píčovin v pár větách

Reagovat
r.mrazik

jinak Mike byl v italii hracem zapasu proti Lecce...

Reagovat
Busby babes

tak snad bude hrat dobre dal a AS za nej da poradny prachy.

Reagovat
r.mrazik

jak rikas...ale skoda,ze jsme si nechali horsiho lindelofa

Reagovat
Busby babes

coz je samozrejme nesmysl.

Reagovat
r.mrazik

jj, samorejme..

Reagovat
mithro

prvy zapas proti atalante zhorel

Reagovat
Alberto Aquilani

čo? Fanúšikovia ho označili za jediné pozitívum toho zápasu a myslím, že všade mal najvyššie známky z tímu.

Reagovat
Busby babes

tak hele, je to asi jako rikat: Darmian uz ma jednu asistenci, meli jsme si ho nechat...

Reagovat
r.mrazik

whatever...mike je dost slusnej stoper

Reagovat
iamek

Nemyslím. Spíše měl jít Jones.

Reagovat
Busby babes

kazdopadne by me neprekvapilo, kdyby dneska naskocil Axel.

Reagovat
r.mrazik

klido...on lindelof stejne nema moc formu...na druhou stranu pry dost makaji s maguirem na sehranosti...

no...uvidime

Reagovat
mithro

toho sa kazdy zapas bojim. ze uvidime

Reagovat
r.mrazik

neboj,bud uz v klidu...letosni sezona je stejne uz odepsana...krome EL...

Reagovat
mithro

to ja som, ale ked to vidim jak to hraju obcas, tak to cloveka aj tak naserie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Předchozí zápas hrál taky jak pan.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

porad se bavime o soutezi, kde byl Darmian nejlepsi bek...

Reagovat
fenixLFC

a kde hviedzil aj lucas. ale psst dokial tu nenabehne uderka

Reagovat
Alberto Aquilani

A na druhej strane tu máme Salaha, z ktorého s v Taliansku polovica ligy smiala, že je retardovaný, ale v Anglicku je zrazu schopný mať gól na zápas. Ale psst, to už do tejto koncepcie nezapadá.

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Však byl před přestupem v sestavě sezony, ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

To neviem, ja som ho mal rád a zastával som sa ho, ale pamätám si doteraz tie diskusie ako mnohí tvrdili, že "Keby malo AS lepšie krídlo ako je Salah, dotiahli by to ďalej."

A apropo, keď tu už páni hore spomínajú Darmiana, tak by sa na túto "problematiku" malo prizerať z širšej perspektívy. Ono totiž výborným krajným bekom v Tore nebol len Darmian, ale rovnako tak aj Bruno Peres a Danillo D'ambrosio. Obaja potenciál a tú kvalitu po prestupe nenaplnili a svete div sa, to ani nemuseli prestúpiť do intergalaktickej, neprekonateľnej Premier league. Bruna som chcel napríklad do Ríma radšej ako Darmiana a absolútne zhorel. Na D'ambrosia tiež nemajú interisti moc pekného slova. Ale vieme, proste sa hodí napísať, že je to liga, v ktorej bol Darmian najlepší bek, ostatné nás nezaujíma a píšeme len to, čo nám hrá do karát. O ostatných veciach, že Alisson so Salahom sú absolútne kľúčoví hráči Liverpoolu, že Coutinho vyhorel v Taliansku aj v Španielsku, ale v Anglicku bol za kráľa, pomlčíme

Reagovat
The Krupy

Coutinho detto

Reagovat
fenixLFC

uderka dorazila

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

I’m told that Ole Gunnar Solskjaer will be sacked by Man Utd if he loses both of the upcoming games against Arsenal and Liverpool. #MUFC

Zdroj: transfer news ověřený účet

Reagovat
Busby babes

Marto nech toho, jsou tu lidi, co temhle picovinam budou verit...

Reagovat
fenixLFC

aj tak by bolo vtipne keby vyleti dalsi manazer united po zapase s nami...

Reagovat
vladis271

Boseeee, to by bol orgazmus :D

Reagovat
niflheim

Ole dostane čas minimálně do konce sezóny i kdyby držel spodní polovinu tabulky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kixi Syhimour

Dle čeho soudíš?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
PP

No, snad Mufany konečně porazíme. Máme jim co vracet. Jako na sviňu mají zase torzo týmu, které se proti nám vždycky neskutečně hecne.

Reagovat
vodka

Chris Smalling’s game by numbers vs. Lecce:

• 100% aerial duels won (7/7)

• 100% tackles won (2/2)

• most ball recoveries (10)

• joint most shots taken (4)

• most headed clearances (3)

• joint most interceptions (2)

• joint most blocks (2)

4 střely?

Reagovat
r.mrazik

Confirmed United squad members

David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant, Victor Lindelof, Axel Tuanzebe, Harry Maguire, Marcos Rojo, Brandon Williams, Ashley Young, Scott McTominay, Nemanja Matic, Andreas Pereria, Fred, Paul Pogba, Jesse Lingard, Juan Mata, Daniel James, Marcus Rashford, Mason Greenwood

Rash a Pogba v kadru na zapas...

Reagovat
niflheim

AWB?

Takže Young na RB a Rojo na LB

Reagovat
r.mrazik

aha,no vidis,to jsem si ani nevsiml...

Reagovat
mithro

No Wan Bissaka

hehe to bude masaker na kridlach

Reagovat
Gunner14

toto jestli neporazíme

Reagovat
Taiger

SAKA and PEPE PARTY <3

Reagovat
Busby babes

MEN?

Reagovat
r.mrazik

jj...klasicky MEN...

on tam nekde Bissaka bude za rohem

Reagovat
Busby babes

pak je od nich vtipny to confirmed...

Reagovat
jacobT

Cim horsia zostava, tym viac sa toho zapasu obavam.

Reagovat
iamek

Ty vole bez AWB

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako nechápu, proč vůbec hrál v poháru

Reagovat
iamek

Reagovat
mikelinos

protože by jinak prohráli s Rochdale

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Gunner14

Ženy Slavie se utkají s Arsenalem. Další sedmička od Arsenalu

Reagovat
jacobT

Pekne. To sa asi aj pojdem kuknut.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=JNvf81nN8iM

tohle je neodpustitelne, bublina Mourinho mohla splasknout driv nez se vubec vytvorila

Reagovat
Nikikrew

to si ako zacal fakt tym Uckam?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen nesnáším Mourinha since 2004

Reagovat
Nikikrew

Tak to sme dvaja, resp. ja od 2005

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

A zrovna Ruud a Wazza, moji nejoblíbenější

Reagovat
Busby babes

porad breci...

Reagovat
Nikikrew

O to je to horšie že to už aj VAR potvrdil

Reagovat
nani92

Aha,takže odteraz čo povie Var, tak je sväté?

Reagovat
Nikikrew

Nie, ale ked sa spatne pozries na tie zakroky a VAR to este utvrdi, rozhodca sa na to asi dvakrat nerad diva nato

Reagovat
Liveral

Arsenal squad vs. Man United: Bernd Leno, Emiliano Martinez. Maitland-Niles, Holding, Sokratis, Luiz, Chambers, Kolasinac, Torreira, Guendouzi, Xhaka, Willock, Ceballos, Martinelli, Nelson, Saka, Pepe, Aubameyang.

Takže Tiernyho ještě neriskujeme po tom co byl tak vyřízenej v poháru a Ozila si letos za 350k týdně zahraje Micky Mouse cup a EL jo?

Reagovat
Taiger

Mě mrdá, jak ho úplně odstavil, ale jak všude čtu, tak jsem jeden z mála a gooneři jsou s tím celkem spokojený.

Reagovat
Liveral

Mě to taky štve, ptotože věřím tomu, že s těma hráčema co tam momentálně jsou by mu to 4-2-3-1 mohlo krásně sedět, a mohl by zase excelovat.

Otázka je do jaký míry je to zapříčíněný tím přepadením. Předním sem všude četl, že tohle bude Mesutova sezóna a že na něm budeme stavět a od toho přepadení není pořádně v sestavě.

Docela bych i věřil, ze s tou jeho psychikou z toho může bejt rozhozenej pořád, což by ovlivňovalo jeho výkony....

Reagovat
Taiger

Podle mě to nemá s tím přepadením nic společného, prostě ho chce postupně postupně odstavit a začít stavět na AM na někom jiným. Jak říkáš, teď by tam podle mě seděl jak prdel na hrnec a od odjebe takhle.

Ještě k Tierneymu, proč nehrál tvl za U23 jako Bellé, aby zažil aspoň tu zápasovou praxi, mi fakt připadá, že je Emery víc a víc mimo.

Reagovat
masly008

To si těžko.S emerym už není spokojený skoro nikdo.

Reagovat
Nikikrew

Jezis to je curak ten Emery, fakt nemam slov

Reagovat
Taiger

Plánuješ tuhle sezónu zase vyrazit na Emirates?

Reagovat
Nikikrew

Asi nie. Mam pramalo casu kvoli mojej 5mesacnej dcere . Tuto sezonu asi necham tak a pojdem az buducu

Reagovat
Taiger

Chápu Užívej

Reagovat
mr.Silver

wtf, proc tam neni Tierney?

Reagovat
Taiger

Jestli nenastoupí ani Chambers v základu, tak se už z Emeryho poseru fakt

Reagovat
J0EL

Mesut je stale skvely hrac. Tymto aj mna uz Emery vytaca a to som jeho velky "obhajca" tu.

Reagovat
J0EL

Mala byt reakcia vyssie na Taigera.

Reagovat
Taiger

Proč jsem dostal palec dolů, když si myslíme to samý?

Reagovat
J0EL

Lebo nie vsetci Gooneri su s tym spokojni a nie si jeden z mala

Reagovat
Taiger

Meh, stále si myslím, že podstatné většině došla trpělivost s Mesutem a chtějí se ho co nejdřív zbavit, ať už kvůli platu nebo underperformance.

Reagovat
Nikikrew

Tak kvolu underperformance by polka kadra nemala co hrat

Reagovat
Taiger

Mesut a Xhaka jsou pro všechny nejlepší terč, jeden je "línej' a druhej je pomalej a nic neumí.

Zápas: Prohrajem kvůli chybám stoperů

Fandové na EF: Zasranej Xhaka, prodejte ho

Reagovat
mr.Silver

To neni o chybach stoperu, ale o naprosto nulove dynamice v zaloze, kterou prave Xhaka spomaluje. On je dobry proti souperum, kteri nam nechavaji hodne mista uprostred, ma perfektni videni a dokaze hezky rozehrat, ale jakmile je proti nam souper v presu, tak zmatkuje jako dorostenec. Letos kazdy souper vi, ze nas musi zmacknout uprostred a jsme uplne bezradni - za co muze teda hlavne Xhaka.

Tim nijak nepopiram chyby v obrane, a samozrejme obranci hodne kazi, ale kdybychom neztraceli tolik micu v rozehravce, tak je i tech chyb v obrane mene.

Reagovat
Taiger

On je problém, že od našeho příchodu nebyl DM, na to se ho snažil přeorientovat Arsene, on prostě nemá ty defenzivní vlohy, když hrával než přišel k nám CM že jo.

Jak říkáš, defenziva není jeho silná stránka a proto k sobě potřebuje někoho, jako je Torreira, kterej si tu černou práci odmaká s přehledem a Granit má pak prostor na ty svý passy a přenesení hry.

Když mu ale do sestavy hodíš třeba Guenda, kterej je bezesporu talent a nás nejlepší hráč poslední kola, nebude to fungovat, protože on ty defenzivní vlohy taky nemá a pak ta záloha je průchoďák.

Reagovat
mr.Silver

Tak my hlavne nikdy na DM nehrali ze. On ma hrat neco jako Pirlo, ale proste na to nema ani herni inteligenci, ani techniku, fakt nevim, jak ho chce Emery vyuzivat, kdyz mu pozice, kterou ma vubec nesedi.

Nebo je to proste supak

Reagovat
smazaný uživatel

podle transfermarketu hral v gladbachu vetsinou dm... v sezone nez sel k nam a tom postu odehral celou sezonu.

Reagovat
masly008

Pořád to omílání jeho pasů a přenášení hry,když tohle zvladne i Torreira i Mateo.Prostě je tam na hovno.

Reagovat
mr.Silver

Torreira toto nezvlada ani nahodou

Reagovat
masly008

Jako co?Nahrát na 30 metrů na stojícího hráče?

Reagovat
Taiger

Reagovat
J0EL

tak urcite

Reagovat
Trand

Prosímtě nepřeháněj.

Reagovat
Taiger

Nejmenovanej šašek, co nám fandí, mu nadával do rakoviny třeba, so, stačí mrknout prévko.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

a to že je skvělý hráč vidíš ve své křišťálové kouli?

Reagovat
vladis271

United by sa mohli dat dokopy dnes. Ak to poseru aj teraz, za dva týždne proti nám rozpútaju peklo. :/

Reagovat
Harakan

Ten tým v současnosti nemá na to rozpoutat nějaký peklo, ať už dnes vyhraje, nebo prohraje. Max. zahrajou solidně a vy shoříte v koncovce.

Reagovat
Busby babes

Eight months after signing Emiliano Sala, Cardiff are ordered by FIFA to pay the first €6m instalment due back then to Nantes; rest of £15m to follow.

Cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

Chran buh Emeryho, jestli tam dá AMN místo Chamberse

Reagovat
Thoomas

On čeká někdo něco jinýho? , Bude klasická komplet ligová sestava a i trápící United si z té obrany udělá střelnici

Reagovat
Hachim Mastour

A ak nebude v základe Torreira a Holding.

Reagovat
Mastný Chobot

Holding sa vracia po ročnom zranení a tu sa ide tréner vyhadzovať za to, že s ním je opatrný

Reagovat
Hachim Mastour

Veď som potom napísal, že chápem, prečo Holding ešte nehrá.

Reagovat
Mastný Chobot

sorry boi... s prižmúreným okom

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
jacobT

Chambersovi miesto AMN by som ešte veril, ale ináč čakám vzadu obvyklých podozrivých Sokratis Luiz Kolasinac a pred nimi Xhaka.

Reagovat
havrys99

možná se nabízí 352, Chambers/Holding místo Saka/Nelson

Reagovat
iamek

Perreira zase základ

Reagovat
Busby babes

ach jo. Asi si jdu cist.

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Kdyby nefoukal vítr, tak si jdu radši 10-15km zaběhat

Reagovat
mithro

to pojdes po tom zapase

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Ale to, že Holding ešte neni v základe sa s prižmúreným okom pochopiť dá... Hádam bude dm Torreira, nie Xhaka.

Reagovat
masly008

Takže Torr bude zase muset hrát vysoko ačkoliv mu to nejde a bude se na něj plivat že nehraje dobře.

Reagovat
Hachim Mastour

Lucas vpredu vie byť nebezpečný- svojimi nábehmi, prihrávkami a strelami. Horšie je, že chýba vzadu a defenzívna práca ostáva na Xhakovi, ktorému to nejde.

Reagovat
masly008

Tak ono i Kante je dobrý jako B2B záložník,ale kua proč je tam dávat když na DM jsou o několik tříd lepší?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

Stred Guendo Xhaka Torreira

Jeby, to bude zas sanci vytvorených , aspoň ze hra Chambers

Reagovat
Kixi Syhimour

Můžete sem třeba hodit ty sestavy celé?

Reagovat
mikelinos

Utfg

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako ok, ale nejrychleji jsou stejnak na Twitteru (který nemám) a normálně se to sem hází, jakmile jsou venku

Reagovat
mikelinos

Nemusíš mít účet na twitteru, aby si viděl obsah

Reagovat
smazaný uživatel

nemusis byt registrovany na twitteri

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm , ale asi jsem zvyklý na hýčkání od ostatních, když to tu většinou hned najdu.

Reagovat
Busby babes

ses proste linej jak prase.

Reagovat
Kixi Syhimour

zrovna ty mě vždy přistihneš, jak nechci něco udělat

Reagovat
smazaný uživatel

spolah je len na Coutinha a Miguela

Reagovat
Kixi Syhimour

Coutinho hlavně , ale třeba ve španělské sekci to máš taky luxusně servírované

Reagovat
Busby babes

Man Utd XI: De Gea, Tuanzebe, Lindelof, Maguire, Young, McTominay, Pogba, Pereira, Lingard, James, Rashford

Reagovat
Kixi Syhimour

díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kixi Syhimour

Už naskočili, spíš jsou tam více se zpožděním.

Reagovat
Gunner14

Saka nejmladším hráčem který od založení PL nastoupil do zápasu Arsenal - United

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten, ktory pojde po sezone do Barcelony ?

Reagovat
Gunner14

Pochybuji, že by chtěli aby Messi seděl na lavičce.

Reagovat
Golasso

Reagovat
C-M@ster

O 3 měsíce mladší jak Rash, kterej tam šoupl 2+1

Reagovat
EXoRcIsT

boze zase Pereira zaklad a dufam ze Pogba a Rashford su poriadne vylieceny neze to po par minutach budu musiet zabalit

Reagovat
PhilipS

Dneska chci tři body. Nejslabší United za několik let. Jestli se zase sesypem, tak Emery musí jít. Klíčový bude dostat do hry Pepeho. Máme v kádru naprostýho kouzelníka a využíváme ho trestuhodně málo. Nejslabší článek je náš kapitán. Thank god,že v základu už nebude AMN.

Reagovat
Hachim Mastour

Nevýhra s rivalom na Old Trafforde je určite ideálny čas na prepustenie trénera.

Reagovat
PhilipS

nemusíme vyhrát ale nechci zase další kolaps.

Reagovat
Hachim Mastour

Emery nemôže za individuálne errory, ale nemusí tých hráčov vkuse nasadzovať.

Reagovat
smazaný uživatel

ked toto citam o ManU tak vzdy vyhraju

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
aramaki

presne, kolkokrat sme to uz poculi. Teraz alebo nikdy, najslabsi united za posledne roky. S takym pristupom to mame prehrate este pred nastupom. Podla mna ked su praveze united v takych srackach, tak je to jeden z najtazsich zapasov, hrat teraz na OT.

Reagovat
mithro

Rashford has one goal from open play in 18 games. Pereira hasn't scored in 15 games. Lingard hasn't scored in 21 games. Pogba hasn't scored from open play in 25 games.

Reagovat
Gunner14

A kurva hned jsem víc nervozní

Reagovat
PP

sem to říkal.. oni jak hrajou s náhradníkama, tak jsou nejnebezpečnější.

Reagovat
Gunner14

Tak hlavně Lingardinho je v základu.

https://twitter.com/SemperFiArsenal/status/1178661235882987521

Zas nám dá gol a má na rok vystaráno.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska budou končit serie

Reagovat
Gunner14

Ale ta z roku 2006 13 let tam v lize nevyhrát

Reagovat
C-M@ster

Tak snad budem kopat aspoň dvě pentle.

Reagovat
fenixLFC

nech ich kope rash a premeni a v pohode

Reagovat
C-M@ster

Snad

Reagovat
Gunner14

Emery on Ozil: “Not today. Today I decided on that first XI and that squad.”

Tak Ozil už definitivní odstaven, už to ani nemaskuje tím že je "nemocný"

Reagovat
jacobT

Reagovat
Liveral

Reagovat
masly008

Zmrd

Reagovat
C-M@ster

Nemá podporovat Erdogana

Jak se začne míchat politika a fotbal, špatně to skončí

Stejně jako když mícháš fotbal s pičovinama jak influencer Lingard

Reagovat
fenixLFC

takze futbalista nemoze mat politicke presvedcenie? ano erdogan je zmrd a ozil si zasluzi za to kritiku od fans ale aby ho nestavial manazer v klube kvoli tomu je blbost

Reagovat
C-M@ster

Je to karma!

Reagovat
Kapřík

Bezmezná a nikým nevynucená podpora krvavého klerofašistického diktátora, který neustále brojí proti Západu, není tak úplně o politickém přesvědčení, jako spíš o spoluúčasti na mnoha trestných činech, morální humus a bezpečnostní hrozba. Vzpomínám si, jaký rozruch svého času způsobil fašistický pozdrav Di Cania, a to jeho modla byla už 60 let mrtvá a neškodná. Ozil dělá s Gundoganem a řadou dalších něco výrazně horšího, ale vlastně je to v poho (jen abychom na tu bohorovnost a dvojí metr nedojeli)... Jen si představte, kdyby byl nějaký německý fotbalista člen neonacistů, jak moc by to bylo o neškodném politickém přesvědčení...

Reagovat
Nikikrew

hlupak

Reagovat
smazaný uživatel

to bezpochyby Ozil je, a zřejmě už nemá ani na PL

Reagovat
aramaki

Ja len dufam, ze hraci Arsenalu nie su predposrati rovnako ako niektori fans tu na fore. Vela stastia Ole & spol.

Reagovat
fenixLFC

fucking ole...ked uz psotavil rashforda tak nech da aspon hattrick a dnes sa fandi united

Reagovat
smazaný uživatel

Rashord je dneska udajne pod injekcemi a je to docela risk, ale chapu, neni na vyber a nekdo v utoku hrat musi. je to velkej zapas a kazdy ho sleduje

Reagovat
Kixi Syhimour

kašli na tu fantu

Reagovat
fenixLFC

uz mi ten diletant na lavicke odstrelil 11 bodoveho evansa. tak nech sa to kopyto na hrote aspon poriadne presadi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PP

OT: Kluci, někdo tip na zpracování praváků? Na sušení jsou praváky celkem nahovno, pač jsou trochu bez chuti. Má někdo zkušenosti s řízkama z nich?

Reagovat
smazaný uživatel

řízky v poho, v zásadě platí čím dřív tím líp a to i co se týká samotné konzumace.

Reagovat
PP

a trojobal nebo jako bedle stačí kmín a sůl?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus oboje. Osobně mám radši trojobal.

Reagovat
fabec1222

Na praváka máš nejlepší leváka, protože ten pravák je taky zvyklej na praváky, a proti levákovi pak bude mít problémy, jelikož dělá všechno z druhé strany

Reagovat
smazaný uživatel

Řízky dobrý. Už pár dní plánuju že si dojdu taky nějakýho sebrat a ještě sem se nedostal. Řízky z hub to můžu

Reagovat
Hokaido

Ty jsou nejlepší na omáčku, zrovna dnes jsem dělal vepřové na houbách. Hodí se i ke kuřecímu, když to uděláš na smetaně. Jinak na řízky úplně v poho.

Reagovat
r.mrazik

Andreas? Víš co Ole..jdi do prdele

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

on na neho musi nieco vediet, inac to nechapem. to musi kazdy vidiet, ze na to nema

Reagovat
r.mrazik

Dokud tam bude stavět tohle kopyto, tak si Ole nic jiného než vyhazov nezaslouží

Reagovat
r.mrazik

Bissaka nemocný...škoda

Reagovat
iamek

To nežere marťánky nebo co ?

Reagovat
C-M@ster

Prodává se to ještě? Měl jsem je rád.

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím že ano

Reagovat
Mastný Chobot

najlepšie 2 týždne môjho detského života, kým mi tie hodinky fungovali

Reagovat
iamek

Ještě jo :)

Reagovat
Infernoqt

Chtěl, ale Ozil zůstal doma

Reagovat
mr.Silver

Boze, tam je dobry slejvak, to bude pokoukanicko

Reagovat
avicii

Tak snáď bude dnes sranda

Reagovat
Mikesh

Někdo solidní stream pánové ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvic by me potesilo cisty konto

Reagovat
C-M@ster

Co to je za rozehrávku? se včera dívali na Spartu?

Reagovat
Mastný Chobot

Stream pllls

Reagovat
Nikikrew

Xhaka omg

Reagovat
C-M@ster

Youngovy centry (ironickej potlesk)

Reagovat
doocetung

Gunners, nebrali by jste pred sezonou radsi zyiecha ktery by sel podle me max za polovinu nez pepe ?

Reagovat
masly008

ne.brali by jsme nějakého managera a né tu loutku.

Reagovat
C-M@ster

Marc Overmars: "I am surprised that things are still so quiet around Ziyech. I think he's better than Mesut Özil. I would say: sell Ozil and for half his fee you can get Ziyech, but they didn't listen to me. So its possible he stays with Ajax. "

Před dvěma měsíci...

Reagovat
Swarley

Upír v kápi

Reagovat
pingla

dobře tam ščije

Reagovat
nani92

Arsenal netuší

Reagovat
Busby babes

nejsou jedini.

Reagovat
Side

to je mač jak z okresu tvl

Reagovat
Whitemedia

Nevíte, kdy začíná zápas MU - Arsenal?

Reagovat
Mastný Chobot

ten tím absolútne netuší, čo má hrať, to je otrasné sa na to pozerať

Reagovat
Side

Reagovat
jenage

Který myslíš?

Reagovat
Busby babes

kterej?

Reagovat
Hachim Mastour

No vy máte taktiku jasnú- faulovať.

Reagovat
Busby babes

jako ze mame o 3 fauly vic? ok

Reagovat
merlick

cestovanie casom je evidentne mozne, tie streamy idu kvalitou naopak.. pred 10 rokmi boli lepsie.

kto by chcel ale:

http://y6stream.club/watch/manchester-united-vs-arsenal/

Reagovat
Čenda

Reagovat
Swarley

Axel je super

Reagovat
Busby babes

Gendouzi tam hraje volejbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, to je zatiaľ hrozná sračka. Asi sa obe mužstvá šetria na štvrtok...

Reagovat
Greny

Teď ty tři centry

Reagovat
PP

No.. a logické využití VARu by znamenalo vrátit hru zpátky a MU zahrávat přimák za Guendovu ruku..

Reagovat
Busby babes

no zas je to pomaly. Malo nabehu, bez pohybu. marne zvpominam, kdy naposledy nekdo udelal nabeh na prvni tyc...

Reagovat
Swarley

No konečně Andreas k něčemu, trošku přitvrdit to chce

Reagovat
Nikikrew

Jezis maria to je strasne

Reagovat
smazaný uživatel

jak slepej s hluchym

Reagovat
C-M@ster

Něco mi říká, že hluchej by slepýho ve fotbale porazil

Reagovat
Anacron

Reagovat
mikelinos

Hluchej by dostal červenou za ignorování rozhodčího, slepej easy win

Reagovat
Swarley

Pokud by našel hřiště a nastoupil k utkání, pak kontumace pro hluchého

Reagovat
Mastný Chobot

nemať Guendouziho, tak netuším, ako sa dostaneme cez polku ihriska

Reagovat
masly008

Xhaka by přece otočil a přenášel ne?

Reagovat
mimi_united

Arzenal zalezený, ale hlavne že mali zase silné reči

Reagovat
mr.Silver

To je holomajzna, boze muj.

Reagovat
smazaný uživatel

taky že hluchej je arsenal a ten je porazí

Reagovat
Hokaido

Za žlutou teda může být hodně rád.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Busby babes

zas neprehanej.

Reagovat
Mervin

Pepe jak trojka třída dnes

Reagovat
Pigeon

Ten Pepe je zatím hruzostrasny.

Reagovat
Mimalu

Pepe zatím velký špatný

Reagovat
masly008

Xhaka pěkně založil.

Reagovat
smazaný uživatel

saka je skvelyyy

Reagovat
blade115

Pepe zatím spíš zklamání ne? Herně sice možná úplně špatný není, ale ta produktivita je úplně hrozná, na to jak byl gólový v Lille. Pokaždé, když ho vidím, tak si říkám, jak mizerné zakončení ten člověk má a jak absolutně neumí řešit finální fázi - byť jinak na hřišti špatně nevypadá.

Reagovat
r.mrazik

za ty prachy rozhodne

Reagovat
Busby babes

tak to se dalo cekat, ze tak golovej jako v Lille nebude. Navic i ta jeho lonska sezona byla desne nastrelena, mel velkou kliku.

Reagovat
blade115

20+ ligových gólů v první sezóně od něj asi nikdo nepožaduje, ale 1 gól za 2 měsíce v kontextu takového množství zahozených šancí, to je zas opačný extrém. Lille jsem dával spíš jako důkaz toho, že umět zakončovat by měl, akorát to letos absolutně nevypadá.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Anacron

Ty vaše komentáře mě docela navnadily na to si to pustit.

Reagovat
Mastný Chobot

lol prasce

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi signal ever

Reagovat
Minister

Signál na jednotku

Reagovat
havrys99

brutální signálek

Reagovat
Swarley

Ti tam litaji vzduchem

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mervin

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

vyhod ty svine

Reagovat
Busby babes

ty vole, Arsenal ma vtipnejsi standardky nez my.

Reagovat
masly008

Xhakaaaaaaaaaa

Reagovat
Side

Reagovat
Mimalu

pořád nebezpečnější než kdyby k tomu pustli Luize

Reagovat
C-M@ster

Jakto? Za Chelsea daval takovyhle primaky dobre... mokrej mic kdyz zaplave, DDG by ho neměl

Reagovat
Whitemedia

Dával je skvěle. Doprostřed brány a nebo odstřeloval diváky v desáté řadě..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
C-M@ster

No, KdB říkal, že se to kopat naučil od něj

Reagovat
Whitemedia

Nevím, co říkal KdB, ale přál bych ti s ním zažít sezonu, kdy se nasere ke každému přímáku a je ze všech úplné hovno.. mám nervy jen když si na to vzpomenu..

Reagovat
Mimalu

jestli se dobře dívám, tak co byl v Chelsea, tak v soutěžním zápase dal jenom jeden gól z přímáku kdy nachytal Mignoleta, jinak velká bída na to, jak často se k nim přisral

Reagovat
Whitemedia

Při první štaci jich ještě pár dal.. myslím že proti Ville a nebo Basileji... ale je to sráč, ty nervy co jsem s ním zažil jen kvůli tomu, že se k nim neustál cpal..

Reagovat
avicii

Bieda, ale menej biedny mi príde Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka vs. Young.. to je jakoby meli v Anglii nejakou akci, ze za kazdej tym musi hrat jeden nahodne vybranej fanousek a musi mit zaroven pasku I ve velkych firmach obcas rozhoduje banda debilu no.. to je jako kdyz v korporatu daji na team leadera typka co je na oddeleni nejdyl no matter what

Reagovat
masly008

asi tak.nejhorší kapitáni v tomto zápase ever.

Reagovat
Neon

Reagovat
Olafek

Back in 2004 Man United and Arsenal captains were Roy Keane and Patrick Vieira as both clubs were fighting for the league title. It's 2019 and the captains walking out at Old Trafford tonight will be Ashley Young and Granit Xhaka respectively.

Reagovat
Mikesh

Hrajou zase jak úplní dementi.. , za 5-6 sezon po totálním překopání zálohy a obrany bysme mohli skončit aspoň na 4 místě .

Reagovat
smazaný uživatel

My doufáme v totéž.

Reagovat
Busby babes

lol Pepe ho sestreli a on to takhle otoci?

Reagovat
Busby babes

aspon ze to.

Reagovat
formic81

at jde do pici ten Emery.. lepsi taktiku a system by udelal i Trpis

Reagovat
masly008

i strama by si to povodil.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobry zase.

Reagovat
Nikikrew

Ten rozhodca je strasny chuj

Reagovat
Svatej

To je šílenej festival nekvality. Jedinej snesitelnej hráč na sledování je Tuanzebe a možná Auba, jinak fakt šílená trapnost.

Reagovat
smazaný uživatel

younga by som vedel fackovat cely den

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

saka neskutocne vyspely vykon, casto sa nachadza v tazkych situciach a riesi ich paradne

Reagovat
smazaný uživatel

guendouzi by sa tiez nemusel valat pri kazdej akcii

Reagovat
smazaný uživatel

aj jeho by som vedel fackovat cely den

Reagovat
formic81

Friend je zmrd, co to piska dneska

Reagovat
nani92

Lepší futbal ako madridské derby

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Busby babes

no ja na to koukal. a nerekl bych, ze to bylo koukatelnejsi.

Reagovat
Kluivert9

Teď posledních 10 minut určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Yong je nejvetsi zebrak. To ze hraje v zakladu a dela kapitana dela zebraky ze vsech vcetne nas fanousku. Diky, kokoti.

Vsechno je to hrany alibisticky a na nahodu, James udela hrace, podiva se a praskne prizemni balon na hranu velkyho vapna kde jsou dva hraci Arsenalu. totalni alibismus, strach vymyslet neco fotbalovyho a zbavovani se odpovednosti. Pamatuji si, byt matne, sledovani zapasu kdy hrali a rozjizdeli akce Scholes, Carrick, CR, Rooney, Giggs.. to snad ani nemuze byt stejnej klub..

Reagovat
Hokaido

Jak tohle jako není faul od Pogby?

Reagovat
blade115

Pogba prostě nemá hrát ve 4-2-3-1 ... Jasně, je po zranění, nemusí být v kondici a možná ani není úplně fit a je to uspěchané, ale tam je prostě obrovský rozdíl, když má volnější pozici ve 4-3-3 a dostává se víc dopředu, než když má před sebou 4 ofenzivnější hráče a je v tom středu svázaný. Sice povahou úplnek vůl, ale jinak špičkovej hráč a MU se většinu času o jeho přednosti dobrovolně okrádá.

Reagovat
Busby babes

bohuzel no. nechapu, proc Ole porad tak tlaci to 4-2-3-1.

Reagovat
blade115

Ole i Mourinho no. Vůbec na to máte nějak talent, LvG tam zas úplně stejně nesmyslně topil Di Maríu.

Reagovat
Swarley

A venku je tma, kdyby to nebylo všem jasný a chtěl bys nás všechny ještě něčím nečekaným překvapit

Reagovat
iamek

Souhlas. Navíc se dost stahuje mezi CB. Nejlepší statistiky měl vždy, když hrál vysoko.

Reagovat
Hokaido

Ale přece nemůže být takhle závislý na jednom systému, to je pak hráč úplně k hovnu.

A jak ještě vysvětlíš, že v repre hraje ve 4231 a je tam špičkovej?

Reagovat
smazaný uživatel

letos hraje průměrně snad o 20 - 25 metrů dál od soupeřovy brány, než v tom svým nejlepším obdobím pod OGS. A to už musí být znát

Reagovat
blade115

To není o nějakých čísličkách na papíře, ale taktických pokynech. V repre má vedle sebe Kantého, který sám pokryje prakticky celý střed, a on má tak daleko větší volnost, než když má vedle sebe právě třeba McTominaye, jakkoliv je ten kluk šikovný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak McTominay ani nehraje pozičně to co Kante. Taky není náhoda, že to Pogbovi šlo nejlíp třeba s Maticem a Herrerou. Nebo nejlíp - nejvíce se prosazoval..

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

Pogba dobrej bodycek

Reagovat
smazaný uživatel

perreira

Reagovat
Nikikrew

Boa Guendo!!!!

Reagovat
r.mrazik

andreas...to je borec!

Reagovat
masly008

Xhak je na hřišti totálně na nic.

Reagovat
havrys99

šílenost .....

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Perreira nemá na kolíky tak ať pošle číslo účtu..

Reagovat
iamek

Já radši dám peníze na jeho letenku pryč z Manchesteru.

Reagovat
Svatej

Perreira je legracni

Reagovat
pingla

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Pigeon

McT naaaaaaaaadhera

Reagovat
smazaný uživatel

už se to plete

Reagovat
formic81

el kapitano se zas cini...

Reagovat
smazaný uživatel

gol z druhe vlny. Pico to je obrana

Reagovat
Greny

Dobraaaa... Nedáš dostanes

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole si dělá ten Perreira prdel?

Reagovat
Mimalu

to jak se mu podařilo, to kdyby chtěl tak to tak neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna McTominay jo?

Reagovat
Mimalu

Pereira

Reagovat
Busby babes

looooooooooooooool tomu rikam posrat brejk.

Reagovat
PP

vám se povedl..

Reagovat
Busby babes

no ani ne, haluz. mel to byt gol predtim. Ale zaplatpanbuh za to.

Reagovat
captain18

Jak sa zohol Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

to co je za slovo zohol?

Reagovat
Neon

Pro Čecháčky: zvohnul, woe hele.

Reagovat
Kluivert9

Kapitán obětavě

Reagovat
Mates_Matesović

Xhaka jak tam stáhl Lingarda

Reagovat
Nikikrew

a dobre spravil

Reagovat
Swarley

McToooooooom

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráááááááááávo

Reagovat
Side

banda čůráků

Reagovat
avicii

Teraz dobrý futbal

Reagovat
nani92

Fletcher je úžasný

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Wow poprvy snad vidím takhle zabitou akci, která vyústí v takovou haluz

Reagovat
masly008

Pico xhaka se zohnul.Kapitán jak cumel pane emery.

Reagovat
smazaný uživatel

Na dva tak ubohé týmy je to docela koukatelne

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka "Pičo hlavně mě netref do hlavy"

Reagovat
Minister

Xhaka tam najprv fauluje na červenú a potom sa uhne strele... kkt

Reagovat
Mervin

ten Pepe je fakt vemeno vole Chambers mu tam jde do tandemu a on to jebne zase jak nějaký dřevák do ztracena

Reagovat
mr.Silver

Pepe dolu, fakt sileny polocas.

Reagovat
stiflerovamama

Arsenal United Rozhodca Hrozný zapas

Reagovat
r.mrazik

McTom je super...

dostal ten Xhaka kartu?

Reagovat
r.mrazik

a vzhledem,ze hraje andreas a jsme tedy o hrace mene,tak docela dobre

Reagovat
smazaný uživatel

třeba u toho, jak neterefil ten balkon při obranným zákroku při útoku, kterej předcházel našemu golu měl vysloveně zápornou hodnotu nejen nulovou

Reagovat
r.mrazik

to je fakt

Reagovat
Swarley

To me napadlo, ze dneska hraje jak prase a nejspíš dostane redku...ale jak rikas, žádná změna to nebude....

Reagovat
masly008

však my máme xhaku ,který hraje vlastně s váma.

Reagovat
masly008

Však vám to kompenzoval tím zohnutím.

Reagovat
r.mrazik

jj...ja se jen ptam

Reagovat
jacobT

ZŤP kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Chápe někdo, proč Emery dela z Torreiry Ramseyho? Na to je snad vhodnější hráč Ceballose. Fakt uz toho saska vyhodte

Reagovat
EXoRcIsT

hlavne preco robi z torreiry Ramseyho ked mohol mat original Ramseyho

Reagovat
Nikikrew

nikto tomu nechape

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka bez žltej?

Reagovat
Golasso

Zase takovej gól z ho*na .

Reagovat
iamek

Sice vedeme, ale jinak hrůůůůza. Krajní beci nic. U Axela to chápu. To je CB a dost se i na CB stahuje, ale v obraně je v pohodě. Pogbu to dneska docela baví a jde to i vidět. McTominay a James sluníčka <3. Lingard hraje ? Perreira až na jednu akci taková jeho klasika = naprosto zbytečný hráč. Rash taky tragédie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Rashford očividně není v pohodě

Reagovat
iamek

U něj čekám zranění na delší dobu. Olé ho odrovná.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako, taky si to dokážu představit, měl ho nechat až po pauze. Sice to je kvalitní hráč, ale prostě takhle na injekcích nebude asi tak dobrý

Reagovat
niflheim

Scotty doesn't know

Reagovat
Cobra

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mastný Chobot

Otras.

MU hrá piču a aj tak sú lepší jak my. Emery nech ide do riti s týmto. Tam absolútne nič nefunguje a nie je to chyba tých hráčov.

Reagovat
Mastný Chobot

okrem Pepeho, ten je na pokutu

Reagovat
merlick

Reagovat
EXoRcIsT

tie vase odkopy od brany to je daco najotrasnejsie a najvtipnejsie co som kedy videl to su zadarmo lopty pre nas

Reagovat
mimi_united

Krásny gól a od odchovanca. To v arzenale nepoznajú

Reagovat
Gunner14

wtf?

Reagovat
nani92

*arsenale

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď línej a přeloguj se

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Reagovat
PP

ty už začínáš dohánět Liquida.. Co koment, to pičovina..

Reagovat
masly008

Reagovat
Golasso

Debilita over 9000

Reagovat
Whitemedia

nani pls, býval si lepší

Reagovat
Busby babes

jo a DDG skvele.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobrý zákroky, ale Leno taky proti Perreirovi

Reagovat
Gunner14

Pepe úplně na kokot dneska mohl by zapnout.

Reagovat
EXoRcIsT

Axel a McTominay paradny hlavne Mcterminator je nas klucovy zaloznik tuto sezonu A vyhravame co je dobre kedze hrame o 3 hracov menej lebo tie 3 rakoviny v podani Younga Andreasa a Lingarda neurobili ani jednu vec dobre to na ich miesta fakt mozu hrat chlapci z akademie a urcite by aspon viac zabojovali

Reagovat
iamek

Andreas aspoň jednu věc dobře udělal. U něj pomalu zázrak . Jinak čekám červenou buď pro něj nebo Younga. Mají žlutou a i tak chodí dost agresivně do soubojů.

Reagovat
EXoRcIsT

Young ani jeden suboj cisto nevyhral to boli vsetko fauly len mu ich rozhodca neodpiskal vsetky

Reagovat
iamek

Ještě jeden hráč Arsenalu je strašně vtipný. Výkon na druhou ligu, ale jeho jméno psát nebudu, protože pak rozhodne zápas

Reagovat
Infernoqt

Myslím, že bychom se měli Pereirovi omluvit. On ten kiks udělal naschvál, protože byl u kartářky a ta mu předpověděla, že když bude takovej pičus i nadále, tak z toho minimálně dneska budeme těžit.

Reagovat
smazaný uživatel

McTominay genialny, no ale Pereira, vsak to je regulárny picus.

Reagovat
Infernoqt

Jak máme cit pro podobné nadávky... no a ve stejný čas

Reagovat
Nikikrew

Nedas dostanes, Guendouzi musi hento premienat, nasa obrana pri protiutoku opat na smiech. Do 30 minuty absolutna sracka, ziadny build up, nic. Auba v lese, Pepe je dnes otrasny. Od nas najlepsia lava strana, Saka a Kolasincas, zvysok priemer, niekto pod.

Bojim sa, ze tento zapas je o jednom goly, som zvedavy kto to tam dnes bude tvorit, urcite to bude Torreira

Reagovat
Hokaido

Pogba mi přijde, že se už vidí někde jinde. Dneska to od něj zase není nic extra. United ho měli prodat, za peníze z něj koupit Gueyeho, Tielemanse, nějaký AM a byli by na tom daleko lépe.

Reagovat
Swarley

Pogba přidá gol nebo na něj nahraje, Emery za posledni dobu jako jediny trener za cely poločas nepochopil, ze k němu stačí postavit chlapa a jsme v ještě větší prdeli...

Reagovat
masly008

Emery toho nechápe víc.Ho si povodí každý

Reagovat
J0EL

Pogbu aktualne branit ani netreba.

Reagovat
Swarley

Dokud Real nesezene 150 mega, tak ano

Reagovat
Busby babes

ty vole, ty to taky beres jak FMko.

Reagovat
PhilipS

Arsenal je lepší. Zase trocha smůly. Pepek se musí uklidnit, řeší všechno neskutečně prdelně. Guendo je naprostej beast. Xhaka hraje? To je tak na hovno hráč, že to je k pláči. Saka se pere velmi statečně. Věřím, že z toho dneska něco vytěžíme

Reagovat
masly008

hraje,však u toho golu se radši zohnul aby mu to nezkazilo účes.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak to vypadalo u mrazíků při zaváhání Perreiry?

Reagovat
Gunner14

Ještě štěstí že jsme second half team a většinou začneme hrát až když prohráváme.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jako n Watfordu

Reagovat
Gunner14

Však tam jsme vedli, to se nepočítá

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik že stál ten Pepe?

Reagovat
Trand

Co k tomu říct. To je strasnej výkon, osklivej fotbal od obou stran. My jsme fakt tragédi, já na tohle koukat nechci.

Reagovat
Kixi Syhimour

Centry Arsenalu jsou dnes opravdu špatné, jinak při standartkách United i jindy centrují pouze na Maguiera?

Reagovat
merlick

byt posraty z najhorsieho united za poslednych 10 rokov hlavne ze bude swag zajtra na instagrame

Reagovat
Gunner14

Jinak United - Arsenal a kapitání Young a Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejhorší degradace obou týmů co sem na světě

Reagovat
mimi_united

My ale vyhrávame, tak kde je chyba? Starajte sa o seba

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

A ty naše standartky ty vole. Padajicí list od Younga na Harryho v ofsajdu. Pořád dokola.

Reagovat
Mikesh

Hoši mě je normálně nepopsatelně.. Ani k smíchu ani k pláči, oni si za poločas vypracovali 1 brejk tvl.. ARSENAL jo tvl no moje nervy .. To snad není pravda piča.. 5 sezón stejná sračka, trenér netrenér, posily neposily.. Na jaké dno se ještě musíme dostat..

Reagovat
mr.Silver

By me zajimalo co jako rekl Emery zaloznikum pred zapasem. Granite ty stojis vzadu, a vy dva behejte jako pomateni, snad z toho bude nejaky protiutok. Torreira vubec netusi co ma hrat, jeden z nich dolu, Ceballos up.

Ty vole, zase zaden system, ja uz se na to asi vyseru.

Reagovat
merlick

stred zalohy je random position generator

Reagovat
Gunner14

Emery má vždycky první poločas na to aby se rozhodl koho chce aby hrál, pak je vystřídá a pokud se to povede, tak je za hrdinu. Teda aspoň tak mi to připadá

Reagovat
PP

to zabíjení Torreiry tím, že hraje Xhaka je majstrštyk..

Reagovat
masly008

Reagovat
SpecialOne

Tohle nebaví ani nezaujatého fanouška, člověk by řekl, jak se nebude bavit při sledování malomocnosti svých rivalů, ale tohle je taková sračka, že se bez druhé půle obejdu. Hrozné, kam to ty týmy dopracovaly.

Reagovat
merlick

starky, je to sracka kompletna dnes to mas pravdu. Ale aby fanusik chelsea hovoril nieco o eye-chathing futbale.. si to na dobreho Trumpa zahral, vlastna realita.

Reagovat
Pigeon

To fakt očekáváš, že to někoho zajímá?

Reagovat
Chazy

Jako vážně, co ten Pepe vlastně umí?

Reagovat
mr.Silver

Dneska je na facku, ale technicky je uplne jinde. Dejme mu cas

Reagovat
smazaný uživatel

Vyklusavat

Reagovat
smazaný uživatel

Letos hraje zadarmo tak je to jedno

Reagovat
Gunner14

Dnes zatím nic ale zatím se mi dost líbil v ostatních zápasech, potřebuje ještě čas. Ne každý si zvykne za pár měsíců. Navíc ještě nehrál zápas s pravým RB, vždy Niles a teď Chambers. Až tam bude běhat Bellerin, tak by se mohl konečně rozehrát.

Reagovat
Wat

Reagovat
Counter

Tohle jde i za Emerym, Pepe bývá šíleně osamocený, to se pak těžko něco vymýšlí. Jinak co umí - práce s míčem, souboje jeden na jednoho, penalty, když má s kým si přihrát, tak i kreativita. Zatím vypadá, že si zvyká na nové prostředí a v zakončení tápe, ale dá se čekat, že brzo půjde nahoru.

Kdybys jeho dosavadní působení v AFC chtěl vidět rozebrané dopodrobna, tak tady -

https://www.arsenalvisionpodcast.com/the-library/2019/9/30/nicolas-pp-early-review

Reagovat
avicii

Inak ten Pepe.. Ako ho zatiaľ hodnotíte? Co som ho videl tak mi teda nepríde na hráča za 80 mil. hlavne vo finálke bieda

Reagovat
Mates_Matesović

Mně přijde, že nemá vůbec fotbalový myšlení a je strašně zbrklej. Ale fotbal asi hrát umí, to jo.

Reagovat
Gunner14

Ještě brzo hodnotit, náznaky tam určitě má. S Bellerinem se jeho hra zvedne.

Reagovat
avicii

Reagovat
Whitemedia

v Liverpoolu už by to tam sázel

Reagovat
avicii

No neviem, hrával by menej

Reagovat
fenixLFC

by zacal hrat niekedy v lednu

Reagovat
PP

Jinak jak našim, tak fandům MU doporučuju při hraní jejich týmů krájet hřiby.. Taková terapie. Kam se hrabe joga..

Reagovat
Miguel19

Co jsem zatím viděl Pepeho, tak není v ničem lepší než takový Iwobi...

Reagovat
smazaný uživatel

dajme mu cas

Reagovat
Golasso

To slovíčko "zatím" je dost podstatné.

Reagovat
gazza62

Hroznej fotbal ,ale alespon budeme zase pred emiratama

Reagovat
Swarley

Andreas vole jiný finty

Reagovat
j_mrazik

Fotbal jako bych koukal na Brighton vs Burnley... ne vlastně ne, tam se víc jezdí po prdeli, ale technika je podobná.

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/EFvLKPEXkAA8SJ9?format=jpg&name=4096x4096

chudak Xhaka, uz si z nej delaj srandu... Granit Xhaka: Captain Courageous.

Reagovat
j_mrazik

Jak tam vypustil celou tu situaci od toho špatného centru, tak to je na pokutu... vlastně on takhle hraje pořád.

Reagovat
Busby babes

a z Lena taky... ze zustal stat jak prikovanej. ale nevim no...

Reagovat
C-M@ster

Nemoh vidět a mít, navíc tečovaná...

Reagovat
Busby babes

no ja bych to nepiskl, ale s tim, jak se to posledni dobou posuzovalo mel asi docela kliku...

Reagovat
Swarley

Jasná ruka

Reagovat
Whitemedia

a zase to šlo doprostřed.. proč se k tomu pořád sere a proč ho všichni nechávají se k tomu nasrat?

Reagovat
iamek

Díky pomezní <3

Reagovat
iamek

Vlastně VAR. Omg

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mistr129

Reagovat
Whitemedia

nz VAR

Reagovat
havrys99

yeeeeeeees bude platit

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mervin

ty pičo, co toto bylo?

Reagovat
mistr129

Pomezní najetej

Reagovat
Minister

VAAAAAAAR

Reagovat
Miguel19

Praporkář

Reagovat
iamek

To je super slovo

Reagovat
jacobT

AUBAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

hah s varom uz aj goly na trafforde pdaju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ale akoze postranny co ti jebe

Reagovat
smazaný uživatel

saka genialne, on bude top top top

Reagovat
Counter

Emery

Reagovat
J0EL

Reagovat
Coutinho10

Aauuubaaaaaa...btw. jak to mohl odmavat

Reagovat
Swarley

Rashford do toho ani nechodí tak, aby z toho mohl byt gol...pokud by ten centr ted propadl, tak on není absolutně pripravenej střílet...Martial ma ty nabehy rozhodne lepší..m

Reagovat
bbbauch

presne tohle jsem si dneska rikal nekolikrat. Celkove situace resi vetsinou spatne i kdyz ma mic

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak zkusil to pomezní, co kdyby

Reagovat
smazaný uživatel

Jako co ten postranni maval, nachapu ale Sako duchapritomne hned z pvni na Aubu

Reagovat
smazaný uživatel

Saka

Reagovat
Busby babes

aspon moje fanta ma radost. ale takhle jim to darovat. Tohle Axel posral.

Reagovat
Svatej

Busby bude VAR nenávidět ještě víc

Reagovat
Svatej

Každopádně zas ukázka že ta věc je super..

Reagovat
Whitemedia

Na ofsajdy si od začátku dávají pozor, tam to super věc je, i když kvůli tomu neslavím už žádný gól, protože raději čekám..

Reagovat
mistr129

Já tentokrát slavil i když to zvedl, to musel vidět i slepej

Reagovat
Busby babes

tohle bylo snad prvni spravny vyuziti, co vidim.

Reagovat
Busby babes

problem je, ze rozhodci piskl driv nez Auba vystrelil. ten gol nemel platit.

Reagovat
Counter

Fakt pískl? Praporek šel nahoru hned, ale hvizd jsem neslyšel.

Reagovat
Busby babes

nakonec asi spis nepiskl.

Reagovat
Counter

VAR ♥♥♥

Reagovat
Svatej

Reagovat
havrys99

Sáčko

Reagovat
mr.Silver

AUBAAAAA

Reagovat
stiflerovamama

VAR

Reagovat
r.mrazik

axel musi ze hriste...

Reagovat
pingla

wtf díky pomezní

Reagovat
miezto

tvl ale tohle mávnout, to chce vážně koule

Reagovat
masly008

VAR ,pomezní sice chtěl pomoct,ale technika byla proti.ale i tak cca 2 metry?

Reagovat
Nikikrew

Saka do prdele!!!

Reagovat
Mervin

šlo to tam, škoda

Reagovat
Nikikrew

jj to som si nevsimol

Reagovat
Busby babes

super a zas prestanem hrat... ach jo.

Reagovat
havrys99

Ježiš co tu drbete pomezního, hrozně těžká situace na posouzení.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
masly008

2 metry bráško

Reagovat
mikelinos

Jj

Reagovat
masina_LFC

to by videl aj slepy ten ofsajd

Reagovat
masina_LFC

*ze to nebol ofsajd

Reagovat
Swarley

To by videl i ten ozralej v divizi nebo kde to bylo

Reagovat
tunkic

Reagovat
Busby babes

on ma pravdu. hraci bezeli proti sobe, docela i rychle, navic ten jeden blizko u nej. Lidsky oko v takovych situacich nevidi cca metr rozdil.

Reagovat
havrys99

díky, hlavně neočekával změnu situace, že Tuanzebe zadrbe přihrávku. Ale OGS celkem může namítat, že to zvedal před dosažením branky.

Reagovat
smazaný uživatel

ne nemuze, hraje se dokud nepiskne hlavni, carovy pouze signalizuje, hra pokracuje dale (a piskl az byl mic v brane)

Reagovat
havrys99

Jasný, podle pravidel, ale spíš to bylo proti duchu VAR (kdy má signalizovat pouze, je-li si jistý). Nejspíš celá situace lajnového úplně zmátla.

Reagovat
Busby babes

Ole se vztekal protoze hlavni nejspis piskl jeste pred strelou...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

jestli tohle nevidel, tak at se zivi necim jinym

Reagovat
smazaný uživatel

bukayo♥ skvely prehled

Reagovat
Gunner14

Aubaaaaaaaaa, pomezní dobrej dement

Reagovat
ajouki

Férové od asistenta rozhodčího, že se připojil ke kvalitě zápasu. Ale proč ti dementi zvedají praporek, když útočící hrát během 2 sekund dokončí akci (tohle není poprvé)? Ukázkový případ, jak se to dělat nemá.

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

byl si jistej

Reagovat
ajouki

V takových situacích to není potřeba zvedat, ani pokud si je jistý. VAR to stejně musí zkontrolovat. Pokud by nedal a šlo to na roh, tak teprve může říct, že si myslel ofsajd a míč mají United.

Reagovat
vitasrp

Udělal to nejhůř, jak mohl, měl to nechat dohrát a pak zvednout ten praporek.

Reagovat
vitasrp

Takhle kdyby sudí pískl dřív, než padl gól, tak by se to uznat nemohlo. A kdyby hráči přestali hrát, tak tuším taky ne.

Reagovat
Busby babes

z opakovacek to vypadalo ze piskl driv nez Auba vystrelil. Ole se tam dost vztekal.

Reagovat
J0EL

Nie nepiskol.

Reagovat
fenixLFC

keby prestali hrat bez pisknutia tak samozrejme ze to plati

Reagovat
vladis271

On sa nato mohol vysrať aj Auba ak by periférne zaregistroval zdvihnúť praporek.

Reagovat
vitasrp

To se řešilo v semifinále Carabao Cupu mezi Spurs a Chelsea, Clattenburg tehdy psal, že kdyby Kepa před tím faulem na Kanea v pokutovym území přestal hrát nebo byl prostě tím rozhodnutím asistenta ovlivněnej, tak už by VAR pak to rozhodnutí změnit nemohl.

Právě kvůli tomu je extrémně důležitý, aby asistent praporek v takovejch momentech zvedl až po dokončení akce.

.

Reagovat
Counter

Tak mělo by se hrát vždy do hvizdu rozhodčího, ne?

Reagovat
vitasrp

To by určitě mělo, ale co se ofsajdů týče, tak to tak snad nikdy neplatilo. Útočník když vidí, že asistent mává ofsajd, tak velmi často zastaví svoje útočný snažení, obránci taky zastaví, jelikož prostě po celou kariéru byli zvyklí, že to automaticky znamená ofsajd (samosebou mimo situací, kdy ten míč nakonec převezme jiný útočící hráč). A tohle myšlení se během jednoho léta nepřeprogramuje.

Tehdy kdyby Kane nebo Kepa přestali hrát, tak by se to rozhodnutí už nedalo změnit - tady je odkaz, i když původní verzi na DailyMailu jsem už nenašel.

https://www.google.com/amp/s/www.givemesport.com/1440079-mark-clattenburg-makes-interesting-point-about-harry-kane-var-offside-call-vs-chelsea%3famp

Reagovat
Counter

Tady dobrý thread - https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/1178956625077526528

+ to samé v jednom tweetu:

https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/1178766666727071745

Mělo by to být tak, že všichni jsou už srozumění s tím, že musí hrát do hvizdu, a když zastaví, je to jejich mínus.

Reagovat
vitasrp

Hezky, to je zajímavý.

Reagovat
Counter

Dale Johnson je na VAR vyloženě odborník, doporučuju sledovat každému, kdo je na twitteru. Navíc je i supr ve zpětné vazbě, na dotaz odpoví snad vždycky.

Reagovat
Tomanatura

Tuanzebe je hrozny

Reagovat
r.mrazik

na tom beku hori jak svicka

Reagovat
Swarley

První půlku dobrý, druhou sere na co sáhne

Reagovat
Busby babes

do ty chyby byl v klidu.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
iamek

DO ty chyby byl úplně v pohodě.

Reagovat
nani92

Rozhodca nám zobral 3 body, dakujeme

Reagovat
Swarley

Je tam VAR, ale ne, Young běží kilometr jak dement s rukou nahoře...proč to normálně nedohraji, pak si můžou mavat zbytek dne...

Reagovat
Busby babes

On the way to the goal, Xhaka pulled Lingard down when he was in a position for a square pass. Also, this happened outside the box. The Premier League rules state it should be a red card. The fact that the goal was scored is irrelevant.

Btw. fans na twitteru breci... ale, vazne nejak takhle PL chce aby se rozhodovalo nebo je to kravina?

Reagovat
Pigeon

Škoda že nevyužili VAR při té ruce ve vápně. Tam to byla jasná pencle.

Reagovat
Mervin

však to zkoumal

Reagovat
masly008

Reagovat
mikelinos

Reagovat
mistr129

Jak se diví

Reagovat
Miguel19

Ten Oleho výraz "co já tu kurva dělám" je roztomilý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
aramaki

Boha, po chybe pri posudeni rohu samozrejme ten penis hned v golovej sanci

Reagovat
r.mrazik

jak tohle nemuze nedat!!

Reagovat
iamek

Tu teč jako nikdo neviděl?

Reagovat
mistr129

A předtím to, že si to James kopl do svý nohy a Sokratis se ani nedotkl. Metr sudí nastavil dobrý, ale to je fakt na silný brýle

Reagovat
Minister

Čo to píska za sráčov... toľko chýb.

Reagovat
PP

Davča nám zase trochu zachrápal..

Reagovat
Swarley

po sto letech dobrej roh a tak to minout

Reagovat
mistr129

však byl faul, to by neuznal

Reagovat
Busby babes

faul?

Reagovat
mistr129

Tam na zadní tyči, přišlo mi to docela jasný teda. Někdo z vašich černých tam stáhl tuším Chamberse.

Reagovat
Swarley

Možná faul na pravidla

Reagovat
EXoRcIsT

Do psej r.te co robia na treningoch to vobec nenacvicuju standratky abo nechapem Harry to vrati hlavickou do 16tky a nasi traposi vsetci stoja na hranici a vobec sa netlacia do brany

Reagovat
Tolstobik

Rozhoci dnes zas dobra bida

Reagovat
havrys99

Pepe hrůza

Reagovat
Nikikrew

boha hrajte!!!

Reagovat
Swarley

No to už dávno

Reagovat
masly008

ten xhaka neumí nic.i v souboji který má připravený na odebráni tak fauluje.

Reagovat
smazaný uživatel

daj pepeho dole

Reagovat
smazaný uživatel

Stridej toho Pepka, vždyť je tam úplně k hovnu

Reagovat
formic81

80 mega za hrace z ligue 1, co by se tak asi mohlo posrat ze

Reagovat
EXoRcIsT

neverim on stiahol oba nadory z hry konecne budeme hrat len o jedneho menej ( Young )

Reagovat
Busby babes

co piskal? Vsak se Lena sotva dotkl...

Reagovat
blade115

Wtf, on hrál Lingard ...

Reagovat
r.mrazik

tak xhaka uz mel byt venku...

Reagovat
Swarley

No to už dávno

Reagovat
r.mrazik

ja nechapu,ze mu za ten zakrok v prvnim nedal kartu...pitomec

Reagovat
Swarley

Tak tam nebylo o čem

Reagovat
Pigeon

Xhaka, ten primitiv měl být už dvakrát venku.

Reagovat
masly008

a nás by to jen posílilo.

Reagovat
EXoRcIsT

vraj je Xhaka ochotny sa ucit zo svojich chyb podla moderatora ten uz musi byt mudry ako Einstein

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka je parodie na fotbalistu

Reagovat
lajka30
Reagovat
masly008

tvl a on je kapitán a furt hraje.

Reagovat
Remt

to je strašný toto

Reagovat
Tolstobik

Xhako ty kurvo jedna

Reagovat
Whitemedia

Jesse Lingard is yet to score or provide an assist in the Premier League in 2019.

zlatý Willda

Reagovat
Whitemedia

a nebo že by fake? Prý jednu asistenci má

Reagovat
C-M@ster

A ze kdy jako?

Reagovat
Whitemedia

prý ze 29.1... jebat twitter, člověk aby všechno ověřoval..

Reagovat
Whitemedia

tak v tom dělá bordel Transfermarkt a platí, že je bez asistence..

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
PP

Fauluje někdo hloupěji než náš Xhaka?

Reagovat
masly008

ne

Reagovat
smazaný uživatel

bolo jasne ze stiahne saku. unai si ide po remizku

Reagovat
Swarley

No ten už vypadal ze tahá nohy

Reagovat
smazaný uživatel

tak mohol ist martinelli

Reagovat
Swarley

To je kuchař?

Reagovat
masly008

To jsou střídání.

Reagovat
PhilipS

Stala se z toho druhou půli ale slušná holomajzna

Reagovat
lajka30

Tak co potom byla první?

Reagovat
Busby babes

co to mele... nikde v pravidlech neni nic o tom, ze by byl golman nekde nejak vic chraneny...

Reagovat
PP

ale klidně za to mohla být druhá žlutá.. Rash je idiot.

Reagovat
Busby babes

me to teda neprijde ani jako faul...

Reagovat
ajouki

Vidím, že Arsenal má podobný "problém" jako Chelsea. Pépé/Pulišič tragičtí, naopak mladí odchovanci bez větších zkušeností mnohem platnější. Kde se schovává ten rozdíl 60 milionů liber?

Reagovat
Swarley

No ve Fredovi určitě ne

Reagovat
Mervin

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

dřív se platily velký peníze za prověřený hráče, dnes se dáváj dardy za hráče, kterým se povede jedna sezona... neni divu, že pak spoustu z nich vyhoří

Reagovat
smazaný uživatel

Chjo ten Ramsey tak chybí...

Reagovat
Tolstobik

Young, ten uz by mel ukoncit karieru na vlastni zadost, toto je ostuda

Reagovat
C-M@ster

Bež do prdele, Youngu

Reagovat
smazaný uživatel

boha luiz zase

Reagovat
Salfovic

Ten Young je prostě milášek

Reagovat
masly008

co tohle byl za faul

Reagovat
Mervin

boha, Nelson

Reagovat
Hokaido

Nejvíc jsem v šoku z toho, jak má Luiz málo vlasů.

Reagovat
smazaný uživatel

starne

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

vypada jak trump

Reagovat
PP

Vím, že přát zranění se soupeřovi nemá.. jak je to ale s vlastními hráči? Luiz a Xhaka jsou prostě hrající katastrofy.. Byť Luiz dnes poměrně slušně. Ale tyto zkraty jsou na pěst.

Reagovat
masly008

U xhaky je výhoda že se pár krát vykartuje.

Reagovat
Swarley

No do prdele to je co tohle

Reagovat
smazaný uživatel

omg nelson.. to mel radsi zkusit willock sam

Reagovat
Mervin

příšerný je zatím zlatý Saka

Reagovat
avicii

Spravodlivá remíza

Reagovat
Remt

žejo? celou dobu tam tak nenápadně postával, přesně tohle jsem čekal něco jako ta kulišárna Bayernu teď v LM, to bylo super povedený

Reagovat
Kixi Syhimour

To by bylo výborné řešení

Reagovat
Mervin

úplně jsem to tam viděl

Reagovat
smazaný uživatel

bud by ho zahnal do rohu(pri rychlejsi prihravce, anebo by ho stihli zblokovat ze zdi. imo by musel stat trochu bliz strelci, aby mel moznost se rozbehnout. ale stejne by to dodrbali, pokud to nemeli nacvicene

Reagovat
Kluivert9

Individuální kvalita hráčů obou týmů hodně tragická, ale zápas celkem zábavnej

Reagovat
smazaný uživatel

Dva nejvtipnější týmy v soutěži

Reagovat
mr.Silver

Leno MOTM super odchytany zapas.

Jinak hrozna sracka od obou tymu. Emery out.

Reagovat
Tolstobik

Young a Pereira nemuzou, proste nemuzou hrat zaklad v klubu jako United, prijde mi, ze ten Gomes by vzdycky odehral minimalne to samy co Pereira - u nej jsem rad, ze dostal sanci a zkusilo se jestli na to ma...nema, tak netreba ho dal cpat do zakladu. Jinak za me docela dobry, jen at co nejvic hraji mladi kluci, kdyz tahle sezona tak jako tak nebude uspesna

Reagovat
Kapřík

Sice jsem viděl dnes, světe div se, Freda dvakrát dobře vyřešit situaci a Pereira mě celkem jednou potěšil, ale taky bych se přimlouval za vyzkoušení Gomese v základu. Ole by měl v tomhle ukázat koule jako Lampard.

Reagovat
formic81

Emery out, Jose in

Reagovat
PP

ses posral nee? To nikdy..

Reagovat
Counter

Reagovat
J0EL

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo utrpění, snad usnu.

Reagovat
j_mrazik

Guendouzi nejlepší na hřišti. Druhý poločas jsem si vůbec nevšiml Pogby. Tyhle derby jsou vždycky takový divný, ale fotbalově horší zápas od obou týmů snad nepamatuju. Možná to hovno za Mourinha.

Reagovat
Kapřík

Nejlepší za AFC, na straně ManU jednoznačně McTom a James, ti odehráli vynikající zápas.

Reagovat
Kixi Syhimour

de Gea taky dobrý na straně United

Reagovat
Kapřík

Souhlas, dneska byl slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

James urcite ne. Tuanzebe byl smerem dozadu dobrej.

Reagovat
j_mrazik

Ve všem souhlas. Moc jsem nepochopil, proč toho Jamese nevyužívali víc, když měl Chambers žlutou a Pepe na obranu sral.

Reagovat
Hachim Mastour

hovno od Nóra=hovno od Mourinha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele