Premier League - preview 7. kola

29.09.2018, 08:46, aktualizováno 01.10.2018, 08:15
Previews
Sedmé kolo Premier League zakončí pondělní dohrávka mezi Bournemouthem a Crystal Palace. Důležitost utkání zvyšuje skutečnost, že mezi oběma stranami je před vzájemným střetnutím pouze tříbodový rozestup...
AFC Bournemouth - Crystal Palace  (pondělí 21:00)
Stroj na zázraky se možná zadrhl. Bournemouth vstoupil do nové sezony výborně a kromě očekávané prohry s Chelsea a remízy s Evertonem, kde ale svěřenci Eddieho Howea srovnávali krok z průběžného skóre 0:2 měl po pěti kolech na kontě samé výhry. Zápas s Burnley pak vypadal jako papírově snadná záležitost, jenže ouha. AFC byl nedůrazný ve vlastním i soupeřově vápně a výsledkem byla překvapivá prohra 0:4.

Díky skvělým výkonům z minulých víkendů však Bournemouthu i teď, po téměř dohraném šestém kole, patří v tabulce deváté místo. A pokud dnes získají tři body, může z toho být dělené šesté. Soupeřem Howeovy party bude tým Crystal Palace, které Cherries porazili v domácím utkání naposledy v listopadu 1988 ještě ve druhé lize. I další statistika mluví proti úspěchu Bournemouthu v dnešním zápase.

Pondělí dohrávky nejdou týmu v černočervených dresech k duhu, zatím jich v nejvyšší anglické soutěži hráli pět a ani jednou nevyhráli. Naopak, mají bilanci dost tristní, čtyři prohry a jediná remíza a jen v jediném duelu se Howeově týmu povedlo vstřelit branku.

Aby tentokrát v pondělí nějaké branky padly, o to by se na domácí straně měla starat dvojice Ryan Fraser a Callum Wilson. Prvně jmenovaný křídelník začíná famózní vstup do sezony a je zřejmě nejdůležitějším hráčem domácích, anglický útočník zase dává důležité góly. Tak jako v úterý, kdy brankou v nastaveném čase poslal svůj tým přes Blackburn do dalšího kola ligového poháru.

Největší hvězdou hostí je křídelník Wilfred Zaha, který zatím skóroval ve všech třech venkovních zápasech Palace v probíhající sezoně. Chybět bude Royu Hodgsonovi naopak zraněný Benteke a Riedewald, z domácích bojovníků se na hřiště nepodívají letní posila z La Ligy Diego Rico a středopolař Dan Gosling.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Francis, S. Cook, Aké, Smith - L.Cook, Lerma - Brooks, Fraser - King, Wilson
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - Kouyaté, Milivojević, McArthur - Townsend, J. Ayew, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.43 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cardiff City - Burnley FC  (neděle 17:00)
Na první výhru v sezoně stále čeká Cardiff City, který má navíc po minulém kole co napravovat. Fanoušci Bluebirds totiž museli skousnout hořkou domácí porážku 0:5 od Citizens. V tomto kole se svěřenci manažera Neila Warnocka utkají s Burnley, které se zatím také hledá.

Cardiff má za sebou hodně složitý los. V posledních třech kolech hrál s Arsenalem, Chelsea i Manchesterem City a v nejbližší době ho vedle Burnley čeká ještě Tottenham či Liverpool. "Rozlosování zápasů pro nás není zrovna přívětivé. V prvních deseti kolech hrajeme takřka se všemi sedmi top týmy z minulé sezony. Je to trochu kruté, ale musíme se s tím popasovat," prohlásil smířlivě manažer Neil Warnock.

Bluebirds dosud nevyhráli a z prvních šesti kol brali jen dva body za remízy 0:0 s Newcastlem a Huddersfieldem. Po těžké losu teď na Cardiff City Stadium zavítá přeci jen příznivější soupeř a Neil Warnock už jednoduchý recept na úspěch má. "Musíme se skutečně vyvarovat chybám a potřebujeme se během devadesáti minut více dostat do hry," dodal domácí manažer. Cardiff se proti Burnley nemá čeho obávat. S tímto soupeřem doma nikdy neprohrál a historicky vzato má výrazně lepší vzájemnou bilanci.

Ne však aktuální formu. Burnley naposledy rozstřílelo Bournemouth a jednou brankou se pod to podepsal i český útočník Matěj Vydra. Manažer Sean Dyche nemá v úmyslu měnit základní jedenáctku, takže se dá očekávat Vydrův start od úvodní minuty. Až do výhry nad Bournemouthem se však Clarets trápili a dokonce na tom byli ještě hůře, než jejich soupeř z Walesu.

Cardiffu budou chybět zranění Nathaniel Mendez-Laing, Lee Peltier a Aron Gunnarsson. Beze ztrát se neobejde ani druhá strana, i když Seana Dycha žádná nová zranění netrápí, stále nemůže počítat s Nickem Popem či Benem Gibsonem a jistý není ani start Robbieho Bradyho.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Bennett, Bamba, Morrison, Manga - Hoilett, Ralls, Arter, Caarasa - Reid, Ward
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Gudmundsson, Westwood, Cork, Lennon - Vydra - Vokes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.11 - 3.32
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Manchester United  (sobota 13:30)
Sobotní program Premier League zahájí duel dvou týmů, kteří s dosavadním průběhem sezóny nemohou být spokojeni. Manchester United navíc naposledy vypadl i z ligového poháru a v médiích se nahlas hovoří o rozporech uvnitř týmu. Naproti tomu West Ham je v posledních týdnech na vzestupu a sérii úspěšných výsledků bude chtít prodloužit i po střetnutí s The Red Devils.

The Hammers se z úplného dna tabulky odlepili až po pátém kole, když si premiérové body v letošní sezóně odvezli z Goodison Parku, minulý týden pak v londýnském derby obrali o body Chelsea. "Cítíme se sebevědomě, zlepšili jsme naše výsledky a nyní potřebujeme zvítězit poprvé i před vlastním fanoušky," řekl na tiskové konferenci zkušený kouč Manuel Pellegrini.

Družina chilského stratéga si náladu zlepšila ještě v týdnu, když si smlsla na nováčkovi čtvrté ligy Macclesfieldem Town. V tomto utkání si však přivodil zranění kotníku středopolař Carlos Sánchez, jenž bude kvůli tomu o víkendu zcela jistě chybět. Naopak po potížích s kolenem už bude k dispozici rakouský útočník Marko Arnautović.

Také José Mourinhovi bude už v sobotu k dispozici jedno z ofenzivních es, po třízápasovém trestu se vrací Marcus Rashford. Ovšem červenou kartu obdržel při zmiňované pohárové blamáži s Derby County náhradní brankář Sergio Romero, Davidu de Geovi bude zřejmě proto krýt záda zkušený Lee Grant. Na seznamu dlouhodobě zraněných pak figuruje zadák Marcos Rojo.

V sestavě by se měl podle manažerových slov objevit i Paul Pogba. Kontroverzní Francouz si dovolil kritizovat Mourinhovu taktiku a prosazovaný styl hry, za což mu portugalský lodivod odňal funkci zástupce kapitána. Před novináři však v pátek prohlásil: "V úterý, ve středu ani ve čtvrtek nikdo netrénoval lépe než Paul. Tým potřebuje skvělé hráče, jímž on je."
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski; Zabaleta, Diop, Balbuena, Masuaku; Noble, Rice, Obiang; Anderson, Yarmolenko, Arnautovic
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea; Valencia, Smalling, Lindelof, Shaw; Matic, Pogba; Sanchez, Lingard, Rashford; Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.88 - 3.50 - 2.08
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Arsenal FC - Watford FC  (sobota 16:00)
Před startem nového ročníku anglické Premier League jen málokdo očekával, že do zápasu sedmého kola mezi Arsenalem a Watfordem budou vstupovat s vyšším počtem bodů na kontě druzí jmenovaní. Děje se tak vůbec poprvé od září 1984, což jen svědčí o tom, jak dobré formě se tým Javiho Gracii v posledních týdnech a měsících těší. Ani Arsenal ovšem nezůstává pozadu, neboť po dvou porážkách na úvod sezony sbírá jedno vítězství za druhým.

Přestože Unai Emery stále nemůže být s výkony svého mužstva plně spokojen, výsledky jsou pro Kanonýry přívětivé. Po selháních s Manchesterem City a Chelsea totiž Arsenal vyhrál jak v dalších čtyřech ligových kolech, tak i prvním zápasem Evropské ligy či naposledy v ligovém poháru. Šest výher v řadě napříč všemi soutěžemi hráčům severolondýnského klubu dodává na jistotě a Emery si přeje, aby v tomto trendu pokračovali i nadále. "Každý zápas nám dává příležitost získat větší sebevědomí, ale zároveň je také výzvou ukázat se a vydat ze sebe ten nejlepší možný výkon. Myslím, že všichni hráči jsou správně naladění, ale vyžadujeme od nich ještě víc."

Dobrou zprávou pro domácí je zdravotní stav Sokratise Papastathopoulose, jenž nedohrál předešlé ligové utkání s Evertonem, ovšem zdravotní potíže s nakopnutou nohou v oblasti kolene již zdárně překonal. Přípravu na zápas však zároveň nabourala mediální salva zpráv o situaci okolo Aarona Ramseyho, s nímž klub podle nejnovějších informací neprodlouží stávající smlouvu a velšský reprezentant tak nejspíše v létě opustí Emirates Stadium jako volný hráč. Zůstává tak otázkou, zda si Ramsey navzdory nastalé situaci udrží místo v základní sestavě, anebo Emery upřednostní jiného hráče, na němž může dlouhodobě stavět.

Také hosté mohou mít ohledně zápasové soupisky smíšené pocity. Minimálně na šest týdnů je vyřazen ze hry krajní bek Daryl Janmaat, ovšem vyloučení Christiana Kabaseleho v pohárovém zápase s Tottenhamem bylo zrušeno a kapitán Troy Deeney je navzdory šrámu z minulého kola s Fulhamem plně připraven naskočit.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Sokratis, Monreal - Torreira, Xhaka - Özil, Ramsey, Aubameyang - Lacazette
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Cathcart, Kabasele, Holebas - Hughes, Doucouré, Capoue, Pereyra - Gray, Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.83 - 6.77
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Fulham FC  (sobota 16:00)
Tolik opěvovaný Marco Silva na trenérské lavici, Yerry Mina, André Gomes nebo Richarlison v kádru - Everton po letní přestávce vypadal hodně svěže a počítalo se s ním snad i na atakování top šestky. Jenže po parádním startu se všechno začalo komplikovat a Toffees jsou před utkáním s Fulhamem v poměrně jasné pozici. Jakákoli ztráta už bude regulérní průšvih.

Klíčovou postavou Evertonu bude v letošní sezóně zřejmě zmíněný Brazilec Richarlison, který posilil ofenzivu liverpoolského celku z Watfordu za bláznivých 50 milionů liber (s bonusy). Když stál dva zápasy za červenou kartou, Toffees ze dvou domácích zápasů vytěžili pouhý bod. Hlavně prohra s West Hamem leckoho překvapila.

A tak se stalo, že v očích expertů i fanoušků jeden z nejnadějnějších manažerů Premier League Marco Silva vyhrál z posledních 17 ligových zápasů jenom dva (!). Začínáme se tak pomalu dostávat do fáze, kdy bude muset někdejší šéf sestoupivšího Hullu a tápajícího Watfordu konečně svůj talent potvrzovat hlavně výsledky - a ne jen sympatickým a progresivním projevem.

Dostal k tomu docela vhodnou příležitost. Fulham má mizernou obranu, v šesti zápasech dostal už třináct gólů a čisté konto v Premier League ještě neudržel. Everton navíc zápasy s Cottagers miluje jako nikdo jiný. Fulham totiž v Goodison Parku nikdy nevyhrál ligový mač a posledních 21 (!!!) zápasů odjížděl bez bodu. Tahle šňůra je rekordní v rámci celé soutěže.

Slaviša Jokanović ovšem se svým týmem hlavně v útoku docela válí a Fulham rozhodně není žádným nováčkovským otloukánkem. Z dosavadního projevu obou týmů se dá očekávat atraktivní podívaná a sázkaři by mohli s poměrně klidným svědomím zkusit "over". Třeba i proto, že posily z prvního odstavce - Mina a Gomez - jsou pořád zranění, stejně jako Seamus Coleman.

Zajímavé varianty se rýsují v útoku Evertonu, kde střelecky neobstál Cenk Tosun, Niassé je dřevo a Calvert-Lewin proti Arsenalu taky v koncovce pohořel. Silva už několikrát mluvil o schopnostech Richarlisona hrát na hrotu, což by mohlo dát šanci Bernardovi na levém křídle.

Fulham bude ještě před utkáním monitorovat zdravotní situaci stopera Alfieho Mawsona a kapitána Toma Cairneyho. Pro dobro londýnského celku by však měl být fit jen skotský záložník, poněvadž Mawson proti Watfordu hrůzostrašně hořel, a bůhví, jestli o půli střídal kvůli zranění nebo čistě z taktického hlediska.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Kenny, Keane, Zouma, Digne - Davies, Gueye - Walcott, Sigurdsson, Richarlison - Tosun (Bernard)
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Bettinelli - Fosu-Mensah, Odoi, Chambers, Sessegnon - Cairney, Zambo, Seri - Schürrle, Mitrović, Vietto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.33 - 5.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Huddersfield Town - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Huddersfieldu se během své druhé sezóny mezi elitou nedaří, krčí se na posledním místě tabulky a stále čeká na první vítězství. Do města ležícího přesně uprostřed Velké Británie přijede v sobotu jeden z největších favoritů soutěže - Tottenham, který s The Terriers prohrál naposledy v padesátých letech minulého století.

Mužstvo vedené Davidem Wagnerem navázalo na nezdary ze závěru loňského ročníku a na výhru čeká již deset ligových zápasů v řadě. Huddersfieldu se nedaří ani v ofenzivě, ani v obraně, což dokazuje i nelichotivé skóre 3:14. Domácí fanoušci se na The John Smith’s Stadium neradovali z gólu již pět utkání v řadě, čemuž se bude málokdo divit po uvážení faktu, že za celou sezónu vystřelili The Terriers na bránu jen třináctkrát (což kdejaký tým zvládne i za zápas).

"Je důležité, abychom se nezajímali o situaci v tabulce. Musíme se plně koncentrovat na náš výkon," zdůraznil na tiskové konferenci manažer David Wagner. Rodákovi z Hesenska, jenž díky původu svého otce během své hráčské kariéry reprezentoval USA, budou v sobotu scházet záložníci Ramadan Sobhi a Danny Williams.

Také kouč Tottenhamu Mauricio Pochettino musí počítat několik ztrát. Stále mimo hru jsou oba brankáři, Hugo Lloris i Michel Vorm, a proto si další start v Premier League připíše Argentinec Paulo Gazzaniga. Zdravotní potíže nepustí do hry ani Christiana Eriksena a pravděpodobně ani Serge Auriera.

The Spurs v loňské sezóně Huddersfield dvakrát porazili, přičemž šestkrát skórovali a ani jednou neinkasovali a bookmakeři odhadují podobný výsledek i nyní. To i kvůli aktuální formě Pochettinovi party, jež po nepovedeném úvodu září začala se začátkem podzimu znovu vyhrávat.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lossl; Durm, Lowe, Zanka, Schindler, Kongolo; Mooy, Billing, Diakhaby, Van la Parra; Mounie
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga; Trippier, Rose, Sanchez, Vertonghen; Dier Winks, Lamela, Alli, Son; Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.12 - 3.90 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Manchester City doposud v cestě za obhajobou ligového titulu prochází novou sezonou bez porážky a v sedmém kole má solidní šanci dostat se opět do vedení soutěže. Zatímco Citizens čeká papírově snadný domácí zápas s tápajícím Brightonem, dosavadní lídr z Liverpoolu přijíždí na půdu třetí Chelsea, kde může o momentální dvoubodový náskok snadno přijít.

Loňský ročník byl v podání Citizens jednou velkou krasojízdou, která se zastavila na historickém zdolání bájné stobodové hranice, podpořené 106 vstřelenými góly. Není tedy divu, že manažer Brightonu Chris Hughton na předzápasové tiskové konferenci vyzdvihl práci svého protějška Pepa Guardioly a jeho vliv na celý anglický fotbal.

"Špičkoví manažeři mají obvykle velký vliv na celou ligu, ať už okamžitý, anebo se k němu dopracují postupem času. Hovoříme zde dlouhá léta o (Arsénu) Wengerovi a jeho dopadu ve své době, Josém (Mourinhovi) a jeho vlivu, odlišném herním stylu a týmovém duchu, kterým se jeho týmy vyznačují,"začal obšírně kouč Brightonu. "Nyní tady máme manažera Man City, který předvádí jeden z nejlepších fotbalů, jaký Premier League viděla, a jedny z nejlepších individuálních výkonů, jaké jsme viděli, stejně jako herní styl. Tito manažeři nyní ovlivňují řadu mladých začínajících koučů v tom, jak sami chtějí hrát, jejich dopad na zdejší hru je obrovský."

Manchester má za sebou úspěšné vystoupení v ligovém poháru, kde zvítězil na půdě Oxfordu United 3:0, a náročný program mu pokračuje také v příštím týdnu, kdy anglického mistra čeká v Lize mistrů výjezd do Hoffenheimu. Od Pepa Guardioly tak lze očekávat výraznou rotaci kádru, jehož součástí stále nejsou dlouhodobě zranění Claudio Bravo s Kevinem de Bruynem, stejně jako Benjamin Mendy, jenž se stále potýká se zraněním chodidla. Francouzský bek se navíc u manažera musel zodpovídat z nekázně v podobě pozdního příchodu na stadion, a to o celé tři hodiny. Hosté se zase musí obejít bez Dalea Stephense a Pascala Grosse.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Laporte, Delph - B. Silva, Fernandinho, Gündogan - Sterling, Agüero, Sané
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Dunk, Duffy, Bong - Knockaert, Kayal, Proöpper, Bissouma, March - Murray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.09 - 13.20 - 31.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Leicester City  (sobota 16:00)
Newcastle prožívá nelehký vstup do nového ročníku Premier League a i po šesti kolech stále čeká na první ligové vítězství. Svěřenci Rafaela Beníteze se mohou uklidňovat tím, že již mají za sebou duely s valnou většinou favorizovaných celků ze špice tabulky, a právě v nadcházejících kolech s papírově vyrovnanými celky se ukáže, jak si letos Magpies skutečně stojí. V sobotní odpoledne do St. James‘ Parku zavítají hráči Leicesteru City.

Bezbranková remíza ze hřiště Crystal Palace v minulém kole byla pro Newcastle teprve druhým získaným bodem a není tedy divu, že se Straky zatím nachází v sestupovém pásmu. Přesto manažer Benítez zůstává přesvědčen, že se nepříjemnou situaci podaří brzy zvrátit. "Tlak na ukořistění první výhry si na sebe nakládáme sami. Chceme si připsat vítězství a nastartovat tím celou sérii. Snad si na St. James‘ Parku vytvoříme více šancí než venku," upozornil španělský kouč na hlavní problém svého týmu, tedy bídnou kreativitu a nízký počet vstřelených branek.

To Leicester je na tom v tabulce podstatně lépe. Díky výhře 3:1 nad Huddersfieldem se Foxes drží na deváté příčce a v týdnu si také připsali úspěch v ligovém poháru, kde po penaltovém rozstřelu vyzráli na Wolverhampton. "Newcastle má fantastický stadion pro 55 tisíc lidí a se špičkovou atmosférou. Nedostávají zde mnoho branek, je vždy těžké proti nim hrát a vyhrávat souboje," poznamenal manažer Claude Puel.

Zatímco domácí se budou muset obejít bez útočníka Salomona Rondóna, jenž pravděpodobně zůstane několik týdnů mimo hru vinou poraněného stehenního svalu, Leicester hlásí ztrátu v podobě Demaraie Graye. Mrštného křídelníka museli ve zmíněném pohárovém duelu s Wolves odnášet na nosítkách včetně nasazené kyslíkové masky, ovšem původní nejčernější prognózy ohledně vážnosti kotníkového zranění se nakonec nepotvrdily a Gray by měl svému týmu chybět "jen" okolo šesti týdnů. Do hry by se naopak měly vrátit defenzivní stálice Schmeichel s Maguirem, jež Puel v týdnu pošetřil.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Lascelles, Clark, Manquillo - Ritchie, Shelvey, Diamé, Kenedy - Pérez - Joselu
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Amartey, Evans, Maguire, Chilwell - Ghezzal, Mendy, Ndidi, Maddison - Iheanacho - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.15 - 2.81
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - Southampton FC  (sobota 16:00)
Kdo sledoval jízdu Wolverhamptonu k loňskému titulu v Championship, jistě není příliš překvapen z toho, jak si Vlci počínají při své nováčkovské sezóně. Bez bázně a hany. Remízy s Manchesterem City a na hřišti Manchesteru United jsou však i pro znalé překvapením a příslibem, že na zápasy Wolves se bude stát za to koukat. Dnes na Molineux přijede Southampton.

Ještě jedna připomínka minulé sezóny. Wolves byli výborní směrem dopředu, nasázeli 82 gólů, což za poslední tři sezóny v Championship dokázali už jen Newcastle a Fulham. Letos ale udivují především pevnou defenzivou, na čemž má lví podíl posila ze Sportingu Rui Patrício. Portugalské jedničce by klidně slušel tým ze špičky ligy - minimálně na základě výkonů, jež doposud předvádí.

Horší už to je právě v ofenzivě, což je znak náležící oběma celkům. Jak Wolverhampton, tak Southampton nastříleli v aktuální sezóně jen šest gólů. Proto si tým z jihu Anglie nemůže vynachválit návrat Dannyho Ingse, který obstaral rovnou polovinu klubových zásahů a který minulé kolo nemohl nastoupit. Hrálo se totiž proti "jeho" Liverpoolu.

Ings vítězným gólem zařídil i doposud jedinou výhru Southamptonu na hřišti Crystal Palace, která zatím Saints staví na čtrnácté místo. Wolves nejtěsnějším možným výsledkem vyhráli už dvakrát, takže jsou desátí. A pokud prodlouží svou domácí ligovou neporazitelnost už na třináct zápasů, můžou se povážlivě přiblížit pohárovým příčkám.

Využít k tomu můžou tutéž sestavu, jako v předchozích šesti kolech. Nuno Espirito Santo sází od začátku sezóny na stejnou jedenáctku, sedmým zápasem beze změny by vyrovnal ligový rekord. Southampton chystá změny nejen kvůli Ingsovi, ale i proto, že se po zranění vrací Mohamed Elyounoussi.

I jeho úkolem bude vedle pozvednutí chabé ofenzivy Saints také ukončení desetileté hegemonie Wolverhamptonu ve vzájemných zápasech. Schovaly se do ní sice jen tři zápasy, ale Vlci v nich byli bez výjimky stoprocentní. Naposled se Southamptonu povedlo zvítězit na Molineux v březnu roku 2007.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Moutinho, Neves, Jonny - Hélder Costa, Jiménéz, Jota
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cedric, Vestergaard, Hoedt, Bertrand - Elyounoussi, Hojbjerg, Lemina, Redmond - Austin, Ings
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.46 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Liverpool FC  (sobota 18:30)
Neuplynou ani tři dny a Chelsea s Liverpoolem se opět střetnou. Tentokrát se místo činu přesouvá o pár set mil jižně, do Londýna. Středeční zápas ligového poháru na Anfield Road překvapivě ovládli Blues, kteří tak v roli mírného favorita vstoupí i do druhého vzájemného zápasu. A to především kvůli jednomu hráči, který je v posledních týdnem právem přirovnáván k Ronaldovi s Messim.

Eden Hazard nastoupil ve středu na nějakých pětatřicet minut, ale stihl nahrát na první gól a druhý fenomenálním způsobem sám vstřelit. Potvrdil tak svou excelentní formu - v posledních čtyřech ligových zápasech nasázel pět gólů a další přidal za Belgii při reprezentační pauze. Jeho osoba vzbuzuje děs v očích všech obránců.

A to včetně těch liverpoolských, přestože ti prodělali od minulé sezóny šokující progres. Pryč jsou časy výsměšných memů s impozantním útokem a tristní defenzivou. Klopp sestavil perfektní stoperskou dvojici, jejíž součástí ani není nejlepší obránce světa Dejan Lovren. Van Dijk s Gomezem se do značné míry postarali o to, že Liverpool zatím v lize inkasoval jen dvakrát a s šesti výhrami vládne tabulce.

Start Virgila van Dijka na Stamford Bridge je ale v ohrožení kvůli zranění žeber, pro něž nedohrál minulý ligový zápas proti Southamptonu. Nahradí ho pro to buď zmíněný Lovren, nebo Joel Matip, který zrovna proti Saints dokonce skóroval.

Taky Maurizio Sarri má problémy uprostřed obrany, protože Antonio Rüdiger - taktéž minulý víkend - utrpěl zranění třísla. Fanoušci Chelsea by se tak opět mohli dočkat startu Andrease Christensena, avšak Gary Cahill byl v nedávném vzájemném duelu s Liverpoolem lepší, a pokud Rüdiger nebude fit, dá se čekat spíš záskok v podání kapitána týmu.

Cahill ostatně Rüdigera střídal v onom klání s West Hamem, jenž Chelsea nezvládla dokonale a na rozdíl od Liverpoolu ztratila stoprocentní bilanci. Po bezgólové remíze ztrácí po boku Manchesteru City dva body právě na Liverpool. V sobotu večer tak budou mít Blues jedinečnou šanci svého velkého soka dokonce přeskočit.

V poslední době se jim na Reds docela daří. Před středečním úspěchem slavili díky jedinému gólu Girouda i poslední vzájemný zápas v Premier League. No a bez porážky odjížděla Chelsea i z nedávných dvou návštěv města Beatles. Poslední triumf Liverpoolu je starý už dva roky.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger (Cahill), Luiz, Alonso - Kanté, Jorginho, Kovačić - Willian, Giroud, Hazard
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Matip (Van Dijk), Robertson - Milner, Wijnaldum, Henderson - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.49 - 2.59
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC660014:218
2.Manchester City651019:316
3.Chelsea FC651014:416
4.Watford FC641111:613
5.Tottenham Hotspur640212:712
6.Arsenal FC640212:912
7.Manchester United63129:910
8.AFC Bournemouth631210:1110
9.Leicester City630311:109
10.Wolverhampton Wanderers62316:69
11.Crystal Palace62134:67
12.Everton FC61328:116
13.Brighton & Hove Albion61238:115
14.Southampton FC61236:95
15.Fulham FC61238:135
16.Burnley FC61147:104
17.West Ham United61145:114
18.Newcastle United60244:82
19.Cardiff City60243:142
 Huddersfield Town60243:142

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1229)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výhra West Hamu je po Chelsea a Carabao Cupe asi celkom reálna, navyše s Arnautovicom v zostave.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

to už by smrdělo vyhazovem Joseho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych. Ta židle se ještě tolik nehoupe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Plichticka...

Reagovat
Swarley

spíš bych řekl, že vzhledem k naší formě je reálná

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý TIP, Jose je již nějakou dobu na odpis...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten van Dijk, mě docela štve. Nicméně uvidíme, pokud útočíme na titul, tak bychom neměli prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Manquillo v základu. Už chápu, jak se cejtí hráči LFC, když vidí v základu Morena.

Reagovat
Kixi Syhimour

Můžete si no vzít klidně i zadarmo, je to velmi specifický hráč, třeba by se vám hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Máme vlastního.

Reagovat
Kixi Syhimour

Čím víc tím líp?

Reagovat
salami

já tipuju na beku Clarka, přípaqdně 3-5-2 s Kenedym

Reagovat
smazaný uživatel

Clark už je ok? To jsem asi minul. Rozhodně cokol lepší volba než ten šmoula.

Reagovat
salami

Arsenalu dával gola a proti CP byl na lavici, tak jestli se nezranil v tejdnu, tak by měl bejt ok a Rafa ho tam několikrát využíval, ale mě by se líbilo docela právě i to 3-5-2, ideálně asi Dubravka - všichni zdravý stopeři - Yedlin, Kenedy wingbacky, střed Shelvey, Diame, před nima Ritchie a na hrotu Ayoze s Rondonem, případně Ki do středu

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon prý letěl v týdnu do Jižní Ameriky na vyšetření, takže bych tipl spíš Joselu vpředu. Ritchie na AM je vlhkej sen, ale to tam spíš nacpe Rafa Diamého než Matta

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro dnešní Josého derniéru

Reagovat
eder

zapomeň

Reagovat
Le Gunner

Dnes to bude těžký zápas, tři body by měly ale ideálně zůstat doma...

2:1 po strašném výkonu

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 abo 3:1 po priemernom vykone

Reagovat
avicii

ako prehrat dnes by nebola asi taka tragedia co a tyka boja o celo tabulky ale bola by to druha prehra za sebou pred dalsimi tazkymi zapasmi

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes Ramsey hetrik do polčasu a cez prestávku v stredovom kruhu podpíše novú zmluvu. Čokoľvek iné bude sklamanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Wenger mu príde na unicykli odovzdať darčekové balenie Popradskej kávy. Nech to má úroveň.

Reagovat
nani92

Pelle má jedinečnú šancu urobiť niečo dobré pre ľudstvo, tak snáď to využije

Reagovat
smazaný uživatel

... a ubetonuje remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju tady ty kola, kdy tři zápasy můžou skončit jakkoliv a furt je to win, win situace. Jen abysme to sami neposlali...

Reagovat
cristiano.K.

ty máš neuvěřitelně chytrej telefon

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný...zkoušel jsem jestli je autocorrect na androidu lepší než na Applu. Je, ale ne o moc

Reagovat
Kixi Syhimour

Si ho vypni, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, to bych moc nezjistil, ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

No jasně, ale tak teď když víš, že to je na pytel tak si ho vypni, ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

neposlali

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 3:1 Liverpool

Reagovat
hona.kub

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koho tam pepek nasadí dneska? :D celkem dilema pres fantou :D

Reagovat
diastan

Sterling, 2*Silva, Sané

Reagovat
smazaný uživatel

V predpokladanych sestavach David Silva a Sterling nejsou prave, navic v LM potrebuji vyhrat, aby je nesetrili...

Reagovat
diastan

No jo Pepek je loterie

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan hrát bude?

Reagovat
cristiano.K.

remízu za jistých okolností beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, si celkem věříte. Teď nevím jestli si to pamatuju dobře, ale krom nás, jste ještě nehráli s nikým z top6, ne? Abyste nespadli na držku...

Reagovat
Cobra

Hráli s náma, kde nás přejeli neskutečným způsobem a s PSG, kde vyhráli taky. Kdybych si měl vsadit, tak určitě na Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo no. Ale plichta by byla v jejich situaci úplně cajk. V tohle chvíli je to asi druhý nejtěžší výjezd po etihadu.

Reagovat
cristiano.K.

Chceme titul, takže minimálně bod musí chtít každý fanoušek. Odehrálo se šest zápasů, takže to není zas až tak divný, že tohle je druhej fakt těžkej zápas.

Jen nechápu, proč jsme favoriti kursově, prohráli jsme s nima a Dijk je s otazníkem.

Reagovat
fenixLFC

porovnanie ich obrany s nasim utokom, to ze sme s nimi prehrali nic neznamena, bol to zapas stylu, ze 7 krat z desiatich by sme ho vyhrali a dvakrat remizovali. od nich nebezpecie hrozi fat len od alonsa s hazardom

Reagovat
cristiano.K.

uplně zbytečně podcenuješ CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska do fanty radeji Neves nebo Fraser?

Reagovat
Mastný Chobot

skôr Nevieš ako Frajer

Reagovat
smazaný uživatel

kurvo

Reagovat
Taiger

Fraser uplne jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Scott McTominay is rumoured to start at centre-back today.

Konec toto

Reagovat
Hokaido

Konec to snad ještě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

dneska bych tipl, že budeme hrát na tři stopery...

Reagovat
Swarley

* "stopery"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Busby babes

o tom se pise dlouho, ze McTominaye nasi treneri dlouhodobe vidi jako stopera. Ale vetsi smysl by davalo, kdyby tam nastoupil proti Derby.

Reagovat
fff

Po zapase ocakavam

"Uz ked som videl, ze davam McTominaya na stopera som vedel, ze mame problem."

Reagovat
Counter

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

haha, už to sabotuje?

Reagovat
Swarley

do fungující obrany se nesahá

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal have not lost a 3pm kick-off on a Saturday since the 3-1 defeat to Aston Villa on the opening day of the 2013/14 season. #afc

lol wot

Reagovat
smazaný uživatel

Takže plichticka

Reagovat
Counter

Když hrajeme s někým těžším, tak je to v jiném čase (atraktivnějším pro televize). A třeba loni kvůli EL jsme v sobotu ve tři (čtyři) nehráli skoro vůbec.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Swarley

Wayne Rooney Scored His Debut United Hat-Trick 14 Years Ago Today

5 x Premier League

1 x FA Cup

3 x League Cup

1 x Champions League

1 x Europa League

Games: 559

Goals: 253

Reagovat
Busby babes

o den pozdeji dedku. bylo to vcera.

Reagovat
Swarley

pravda

Reagovat
Busby babes

tak na 3 stopery se Scottem, Young vpravo, Alexis na tribune.

Reagovat
Busby babes

United XI: De Gea, Young, Smalling, Lindelof, Shaw, Fellaini, Matic, McTominay, Pogba, Martial, Lukaku

Reagovat
Busby babes

lavicka Grant, Bailly, Darmian, Herrera, Fred, Mata, Rashford.

Reagovat
kiwwi

Fiha, zaujímavé... Kazdopadne ich krídla a útok by sa mali týmto viac eliminovať, takže za mňa dobrý napad

Reagovat
Busby babes

jsem na to fakt zvedavej. Jsem rad, ze Valencia je mimo, protoze posledni dobou je to od nej spatny. Martial misto Alexise taky dobry. Tak uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco strašného ta zaloha Fellaini Matic McTominay

Reagovat
Busby babes

zaloha je Fella, Matic, Pogba.

Reagovat
nani92

Ešte horšie

Reagovat
Busby babes

pripadne to muze byt 4-4-2 diamant. jsem teda zvedavej jak to je poskladany.

Reagovat
Makiii

Kdy jindy by se mel Alexis prosadit, nez proti jeho oblibenymu souperi WHU.

Nechapu proc se nezkusi ani jednou! Alexis RW a Martial na LW, ne naopak. Kor kdyz tam bez problemu Alexis hraval v Udinese i Barcelone pravidelne.

Pokud chce hrat na 5 vzadu, tak nechapu proc tam neda Baillyho, ale McTom co je zaloznik

Snad si Tony prenese pohodu z minulyho zapasu do dnesniho. A Lukaku zacne davat konecne sance, protoze to jeho zabijeni tutovek nas zacina stat zapasy...

Pogbovi by tahle pozice mela naprosto vyhovovat, kdyz bude mit za sebou Matice s Fellou pripradne McTomem.

Young posledni zapasy taky dobry, rozhodne dobra volba o proti Valenciovi. Shaw zatim pravidelne nas nej hrac v teto sezone.

Bodu jsme poztracely uz strasne moc, takze jsou jediny dve reseni. Vyhrat, a nebo vyhodit Mourinha po dnesku. Nic jinyho uz mezitim byt nemuze...

Reagovat
Busby babes

na tohle "oblibeny WHU" se neda vubec spolehat, to je jen statisticka anomalie. Dobre, ze ho posadil. A u Scotta jsem zvedavej, kde nastoupi no. Zatim se to nikde neobjevilo. muzeme hrat na 3 CB, muzeme hrat 4-4-2. A jak pisu vyse, u nej si treneri mysli, ze do budoucna ma nejlepsi predpoklady pro stopera, tak uvidime.

Reagovat
Makiii

Tak nehral ani minutu uz v poharu. Jak jinak nez herni praxi ho dostat do formy. Myslim, ze sam vidi, ze neni neposaditelnej. Ale nejlip placenej hrac PL je nam k nicemu na tribune. Potrebujeme ho dostat do pohody. Rozhodne v nominaci mel byt. At uz treba jen na te lavce a jit tam na 30 min.

Reagovat
Busby babes

no tak hral porad 8 mesicu a pohoda neprisla.

Reagovat
Makiii

Ona ta pohoda jaksi neprisla na dalsich 15 hracu... kde bude chyba?

Reagovat
Busby babes

ok, tak Scott v zaloze.

Reagovat
nani92

Sanchez

Reagovat
nani92

Čo tak výmena Alexis - Ramsey?

Reagovat
Counter

Reagovat
jackinho10

Alexis + Martial - Ramsey

Reagovat
niflheim

Tvl co to je

Reagovat
SpecialOne

Alexis ani Lingard

Reagovat
kiwwi

Lingard ani necestoval s tímom... Asi zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

ZIZOU UŽ PŘIJĎ! PROSÍM!

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho on Fellaini: “He’s playing well in different positions, you can feel his commitment, heart and happiness. Clearly he has the famous ‘the team is more important than any of us’ - he sacrifices himself for the team. I’m really happy with his stability.”

Chytněte se za ruce a běžte oba někam do pryč!

Reagovat
salami

posadit Pogbu byl zřejmě pro Mourka malej trest, tak si dneska zahraje s touhle ofenzivní sestavou

Reagovat
kiwwi

Team Formation according to Official App

https://i.imgur.com/3Aa4X0T.jpg

Reagovat
Busby babes

hm, zajimavy. To jsem zvedavej, jak se popasujeme s jejich kridelnima hracema.

Reagovat
Mastný Chobot

to bude krásnych 0-0

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Že by Mou až takhle razantně změnil rozestavení? To si u něj snad nikdy nepamatuji. Ale proč ne, vypadá to zajímavě.

Reagovat
Busby babes

vsak loni jsme tocili 4-3-3, 4-4-2, 4-2-3-1...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj na 3 stopérov niekoľko zápasov, nie?

Reagovat
Busby babes

jj, 3-5-2 jsem zapomnel.

Reagovat
vodka

tohle hrál v chelsea když přišel ševa a pak ho vyrazili

Reagovat
iamek

Tohle vypadá hodně zajímavě. Konečně to vypadá, že PP bude mít dost prostoru.

Reagovat
Busby babes

vsak Pogba ma letos prostoru, ze vic ho uz mit nemuze.

Reagovat
iamek

Ale vždy měl za sebou jen dva střeďáky. Teď už tři

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
Sandstorm

Tak to dnes musí dát hattrick a další tři góly připravit, takže to skončí 3:3

Reagovat
Miguel19

Reagovat
cristiano.K.

Lukaku potřebuje kvalitní křídelní hru

Reagovat
r.mrazik

To jsem na to dost zvědav...

Alexis mimo

Reagovat
Sandstorm

Tam už je mimo úplně všechno.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Grahf

Záloha plná kolohnátov - jožkov mokrý sen

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Counter

Reagovat
FCSL

Zajímavé varianty se rýsují v útoku Evertonu, kde střelecky neobstál Cenk Tosun, Niassé je dřevo a Calvert-Lewin proti Arsenalu taky v koncovce pohořel. Silva už několikrát mluvil o schopnostech Richarlisona hrát na hrotu, což by mohlo dát šanci Bernardovi na levém křídle.

Reagovat
Sandstorm

Tak to je ale až hrozive tragická sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis dopadl

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

wow, parada

Reagovat
Cobra

Andersooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
diastan

To bude sada

Reagovat
Miguel19

Golasoooooo

Reagovat
Mastný Chobot

ANDERSOOOOON

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

asi jdu koukat zpatky na ten Ryder cup, tam aspon Evropa nici povstalecke kolonie.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

bago, totální bago

Reagovat
iamek

Goooooooooooooooool. Skvěle Shaw

Reagovat
iamek

McTominay

Reagovat
Busby babes

uvedl se paradne. ach jo.

Reagovat
iamek

Hraje CB nakonec ne ? Nebo se tam aspoň dost cpe.

Reagovat
Busby babes

vypada to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

mctominay katastrofa pri gole

Reagovat
nani92

je to mladík, oni možu na to jebať

Reagovat
Taiger

Mladi by meli jebat hlavne

Reagovat
nani92

Andersooooooooon

Reagovat
Whitemedia

Anderson

Reagovat
Miguel19

Shaw v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

copa cabana patickou ne?

Reagovat
Sandstorm

to jsem na to dost zvedav

Reagovat
Whitemedia

nebyĺ to ofsajd?

Reagovat
iamek

Ne

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Stannis Baratheon

pro rozhodčího, že tyto těsné ofsajdy pouští

Reagovat
cr7sux

Mně přišlo, že jo

Reagovat
Busby babes

mozna malej jo, ale tohle bych stejne poustel.

Reagovat
Whitemedia

já bych potřeboval ještě jednu opakovačku no, tu první jsem postřehl jen na sekundu

Reagovat
leroy

Co by si púšťal? Ofsajd?

Reagovat
Busby babes

pokud byl, tak byl minimalni.

Reagovat
leroy

Ty vole. Ofsajd je ofsaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Typicky obraz toho, že ten tím trénuje Mournho. Papierový favorit zápasu a on miesto svojej dominantnosti bol v priebehu prvých 5 minút na súperovej polovici raz a aj to len preto, že Masuaku dojebal spracovanie lopty. Klasika.

Reagovat
Whitemedia

favorit zápasu byl dnes určitě West Ham

Reagovat
Bayern +

A Anderson luxusne, krásny futbalový moment

Reagovat
Sandstorm

A ještě postaví sestavu, kdy nechá skoro všechny technický hráče sedět. Proti dřevěnému WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho!Mourinho!Mourinho!

Reagovat
Swarley

pěkná patička

Reagovat
iamek

Bailly na lávce a McTominay CB

Reagovat
fff

Martial ma stastie, ze to bol offside

Reagovat
Nikikrew

Alexis ani na lavičke chudak ten dopadol

Reagovat
Swarley

tak nemá hrát hovno

Reagovat
Sandstorm

Tak ho nemá Mourinho chtít, když s takovým hráčem neumí pracovat

Reagovat
Swarley

samozřejmě, že to jde i za Mourinhem...ale rozhodně ne všechno, sedí naprosto zaslouženě...

Reagovat
Busby babes

Carragher: “People talk about Matic coming in, Fred coming in to help Pogba. Help yourself! I’m sick of excuses for big players and managers ‘not getting the best’ out of you.

“I had five or six managers at Liverpool. I might have played slightly better with certain managers over others, but I think in the main I played at my level, whether that was good or bad, whatever that was!

Reagovat
r.mrazik

Nekopiruj kopyto Carru...staci si vzpomenout jak ti hraci davali to nejlepsi pod kennym a rodgersem a royem...

Reagovat
Busby babes

jenze na tomhle neco je.

Reagovat
r.mrazik

samozrejme na tom neco je...staci se podivat na liver,city a dalsi...kvalitni hraci a manazer co to z nich dostane

Mourek to z nich u nas nedostane

Kvuli taktice,jeho pristupu a dalsim vecem...nesedlo si to...

Reagovat
leroy

Treba proste vyhodiť Pogbu, Martiala, Rashforda, Sancheza, Bailyho a celkovo proste tri štvrtiny kadru pretože hra podpriemerne a nema na to a nechať Josého začať odznovu a nechať mu štyri roky a všetci uvidiiite

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Kdo chce kam, pomozme mu tam.

Reagovat
Lacko_Boh

jemu napriklad nic nevycitam :)

Reagovat
Counter

Já taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Už 1-0 koneec José koneeeec! YEEES!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

co e divis busby tobe se to snad libi?

Reagovat
Busby babes

nelibi, ale nikdy se nebudu radovat z toho, ze prohravame.

Reagovat
smazaný uživatel

to ja taky ne nejsem 15 lete detsko ale to co predvadime si rika o radikalni zmenu a to jsem byl az doted zastancem Mourka

Reagovat
Busby babes

vsak nize pisu, ze si myslim, ze tohle je jeho konec... uz zbyva jen rozhodnout, jestli tam bude sacked nebo by mutual consent.

Reagovat
diastan

Když myslíš

Reagovat
iamek

Martial to bojkotuje ne ?

Reagovat
Grahf

ja dúfam, že aj zvyšok :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho mu znehcutil futbal a uz to nejde tak lahko ako kedysi

Reagovat
Grahf

22% possesion

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho si z toho už musí dělat prdel. Tohle nemůže myslet vážně

Reagovat
Swarley

když už, tak s tím chce udělat krátkej proces...

Reagovat
Whitemedia

Pogba nevypadá, že by ho to dnes mělo bavit

Reagovat
Sandstorm

Poslední zápasy za MU by si měl více užívat.

Reagovat
C-M@ster

V těchto zápasech nebejvá vidět... proto nemůže být kapitán

Reagovat
Miguel19

A ve kterých bývá vidět?

Reagovat
Sandstorm

V těch za Francii.

Reagovat
Taiger

Reagovat
cristiano.K.

občas

Reagovat
smazaný uživatel

V těch který ho nevede Mourinho

Reagovat
C-M@ster

Když kope penaltu. Ty dává.

Reagovat
Taiger

Je tohle Pecik?

Reagovat
raduinho

3 body jsou dnes povinností.

Reagovat
smazaný uživatel

Noble takovej kolotoc

Reagovat
smazaný uživatel

Do te dnesni zalohy United by Ramsey pasoval

Reagovat
Euphael

Myslite si ze by pripadna prohra manu znamenal jozkuv konec? Snad ne co?

Reagovat
Sandstorm

To asi ještě ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni se modlíme k Bohu

Reagovat
Counter

Určitě ne, José potřebuje čas.

Reagovat
smazaný uživatel

A on ho dostal málo?

Reagovat
Counter

Je teprve na začátku třetí sezony, musíš být trpělivý. Ferguson získal svůj první ligový titul s MU až nějak v šesté sedmé sezoně. A nezapomeň, že Mourinho získal víc ligových titulů než všichni ostatní manažeři v PL dohromady, takže problém není v něm, ale v klubu!

Reagovat
iamek

Ty tady nezvládá víc, než mrazík a spol. Strašný kašpar

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Taiger

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Sandstorm

A hlavně potřebuje posily.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Whitemedia

Matic mě pořád šíleně nebaví, se na tom nic nezměnilo ani po jeho odchodu.. jsem rád, že je pryč, i když vloni tu mou radost vedení pořádně otestovalo přivedením Bakayoka a Drinkwatera

Reagovat
Swarley

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
Euphael

ty jsi klasik

Reagovat
Swarley

to si piš

Reagovat
diastan

Reagovat
iamek

Reagovat
Taiger

Noble je skvelej dneska

Reagovat
Cobra

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf
Reagovat
Swarley

Pogba dneska vyfasuje redku

Reagovat
Kixi Syhimour

Zabaleta hraje poslední zápasy skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Jožko nezvládajko jak chtěl penaltu

Reagovat
Miguel19

Sit down Mourinho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

do letadlo a směr někam do tramtárie

Reagovat
Swarley

za dva roky do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

gooool

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooolll

Reagovat
Horcmen

další

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOL! YARMOLENKOOOO 2-0 YES! YES! YES!

Reagovat
diastan

Reagovat
Miguel19

Golasoooooo

Reagovat
Taiger

LOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Cobra

Yarmolenkoooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Whitemedia

wow

Reagovat
Swarley

no to už by na Eda mohlo zapůsobit...

Reagovat
leroy

Záloha Fella Matic Mct? Výborne Chosé. Si si to za toho 2,5 roka vyšperkoval.

Reagovat
iamek

Mctominay nehraje zálohu.

Reagovat
diastan

Demolice A Pellemu to neskutecne preji, snad v nem bude mít WHU konecne dobrého a stabilního trenera

Reagovat
valek9610

Yes Mourku už skonči

Reagovat
fff

MU hra tak hrozne, ze aj Noble vyzera ako futbalista dnes.

Reagovat
Busby babes

to je prisernej vykon. Nefunguje vubec nic.

Reagovat
iamek

Young je v pohodě, ale trošku malo

Reagovat
Busby babes

optimista.

Reagovat
Counter

Miluju Mourinhovy třetí sezony ❤️❤️❤️

Reagovat
smazaný uživatel

citim tvoje semeno az domu

Reagovat
iamek

A tohle tady dělá podcasty

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Proti gustu žádný dišputát.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
blaugrana

Hlavne aby United pustili Pogbu a ostal tam Mourinho. To bude pre nich klucove.

Reagovat
Cobra

Není jedno, kdo zůstane? Podle výkonů/výsledků nemá na United ani jeden.

Reagovat
Anacron

Reagovat
Swarley

rozhodně to není jedno, však primárně předváděná hra jde za manažerem, ne za hráčem...

Reagovat
Cobra

Ber to s nadsázkou. Samozřejmě že si přeji, aby zůstal fanoušky United opěvovaný Žozé.

Reagovat
Swarley

tak to nevím, co za stanici posloucháš...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Barca na Pogbu nema prachy

Reagovat
Swarley

v zimě ho stejně neprodáme a do léta Mourinho nevydrží...bude to na Pogbovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba by sa hodil do Barci? Čo ja viem...

Reagovat
blaugrana

Ja si myslim, ze by tam "valal" a je aj marketingovo velmi silny. Ale bojim sa, ze by s Dembelem a Umtitim buntošili.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU

Reagovat
Tuard.MUTD

Doufám vyhazov už o polačasu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

modlim se za to protoze na to se neda vazne divat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

A dost ... Chce to aspon vyrovnat, at tam zas je nadeje. Takhle to pro Joseho vypada prilis spatne.

Reagovat
fajdax

Tohle už ale začíná zavánet vyhazovem...

Reagovat
smazaný uživatel

Co si tím středem zálohy chce José dokázat? Ať jde s tímhle do píči, fakt.

Reagovat
Whitemedia

Mourek tomu vyhazovu jde moc rychle naproti

Reagovat
smazaný uživatel

Zidanovi už se ta dovolená krátí

Reagovat
vodka

tvl, to je strašná sračka, šak nejsme schopní vůbec podržet balon...

Reagovat
Anacron

Bye bye José

Reagovat
Rybinho85

Ideální čas prodloužit Josému smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Mr. Csaplar by dneska byl zázrak

Reagovat
Grahf

ešte aspoň 2, pre istotu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale začínám mít strach, že ho fakt vyhodí snad aspoň v LM mu to půjde aby dostal ještě jedno letní přestupový období..

Reagovat
iamek

Evra <3

Reagovat
Ranoth

ten pogba ako sa snazil nesmiat

Reagovat
Taiger

Je to jen hra

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Sacked in the morning

Reagovat
Busby babes

No uz zacinam byt zvedavy, jestli tohle Mou ustoji. uz letos nekdo vyhodil trenera nebo fakt bude prvni?

Reagovat
iamek

Já ho mám za litr jako prvního. A to nesazim

Reagovat
Busby babes

jako tohle az moc pripomina ty posledni zpaasy Moyese nebo LVG. Fortuna to bohuzel nema vypsane...

Reagovat
Euphael

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Maresma

kde a jakej kurz?

Reagovat
valek9610

Může mi někdo vysvětlit co Matic vidí na Mourinhovi ? Do united šel kvůli němu určitě, ale sakra proč.

Reagovat
ManUnited

Nemohl by ho vyhodit už v poločase? Že by to dotrénoval Carras sám? Dopíči co ten Scott dělá na stoperovi

Reagovat
Miguel19

Martial opět příšernej. Snad už většina vystřízlivěla a nebudou ho furt tlačit k nám.

Reagovat
Counter

Bez váhání bych ho měnil za Ramseyho.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Swarley

bez váhání bych to nebral

Reagovat
Counter

Tak samozřejmě, jen se tu Martiala zastávám.

Reagovat
nani92

Lindelooook 2:0 sa lepšie otáča ako 1:0, to všetci vieme, takže come on boys

Reagovat
ManUnited

dostali 2 góly je to moc ofenzivní asi by tam měl v poločase strčit Erica místo Tonyho, aby se to vyvážilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Hra hrozna,gol z offsidu a tec...ale to nemeni nic na tom,ze to je hrozny

Dopredu ve trech hracich...des bes

Mourek pomaze do kelu...tady nic jineho nepomuze

Reagovat
REPLIKATOR

#CsaplarovaPast

Reagovat
Taiger

Uz je to trapny

Reagovat
C-M@ster

A přesto jsi tu dál.

Reagovat
Taiger

Bez si za Pecikem

Reagovat
C-M@ster

Však to mighty duo jste vy dva. Nepolezu vám do zelí.

Reagovat
Taiger

Ja ho sem neprivedl jen proto, abych mel material na youtube videa a nespocet biggrinu

Reagovat
C-M@ster

Že bych byl až tak mazanej?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

It's like our opposition scouting report was done 2/3 years ago. "Don't worry West Ham don't have any pace up front so if we play 3 at the back & throw in a couple of 6'4" midfielders we'll deal with the long balls to Carroll"

Reagovat
Horcmen

After review, #PL Match Centre have confirmed West Ham’s second goal as a Lindelof own goal. Yarmolenko gets the assist

Reagovat
Taiger

Tryhard Safari

Reagovat
Miguel19

Vypadá to, že se WHU už rozjíždí. Já jim i věřím, že by mohli dát to 7. místo...

Reagovat
Swarley

půjdou nahoru, Pelle je vytáhne..ten los měli těžký...

Reagovat
Miguel19

Tu ofenzívu mají parádně složenou. A to jim chybí ještě Lanzini..

Reagovat
Swarley

jo jo, jako tu sestavu mají s přehledem na první desítku a Pelle je u nich po letech fakt kvalitní trenér, který je vytáhne...docela bych se nedivil k tomu, kdyby to tam stabilizoval a oni nějakou dobu z té první desítky ani nevypadli...peněz mají dost...

Reagovat
Mateo16

#AllForMourinho

Reagovat
avicii

Joseho koniec sa blizi a to sa mal zmenit

Reagovat
10

United i za stavu 0:1 útočili ve 2-3 lidech, nejbližší hráči na doplnění jsou 50 metrů níž, není tam pohyb, naprostá tragédie. Když už Mou kritizuje vlastní hráče, což nikdy předtím nedělal, tak je jeho konec asi jen otázka času...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Ta propast mezi útokem a zálohou je brutální no.

Reagovat
Swarley

spoléháme na to, co předvedou vepředu Lukaku s Martialem proti celé obraně WHU...to je pak těžké a není to poprvé no...

Reagovat
vodka

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Mou to nedělal možná poprvé u nás a v Interu, jinak se do hráčů obouvá pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podme Kladiváři! Ještě 45 minut vydržet a poslat Mourinha do horoucích pekel!

Reagovat
ADM

Toto by ozaj Mourinho nemal ustáť. Zoberte tam už na lavičku nejakú legendu United, nedá sa pozerať kam sa dostal klub, ktorý som niekedy tak obdivoval

Reagovat
Swarley

*respektoval

Reagovat
ADM

Fandil som celkom intenzívne medzi 2004 - 2010, potom som PL na roky uplne vypustil.

Reagovat
smazaný uživatel

tento roh

Reagovat
Il Architetto

United k smíchu.

Reagovat
Swarley

signálek

Reagovat
Taiger

Jsme radi, ze se bavis

Reagovat
Busby babes

co nam zbyva..

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Le Gunner

Když tak vlastně přemítám, tak teď si tady fanoušci všech čelních anglických klubů nemají opravdu co vyčítat.

Teda, City jsou na tom asi fajn, ale takových fanoušků je tu na fóru jako prstů na jedné ruce. A scouseři to teda taky mají celkem v pohodě, slépky ve srovnání s dobou dávnou jakž takž.

Ale my se teda můžeme chytnou za ruce a utíkat spolu do řiti.

Reagovat
Swarley

to bys jako fanda Arsenalu musel už x let v kuse brečet...

Reagovat
Miguel19

Stropovej roh.

Reagovat
Taiger

To byl roh

Reagovat
Whitemedia

Young

Reagovat
Svatej

vyrovnat!

Reagovat
10

to byl roh roku

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vám DIGI GO?

Reagovat
Busby babes

je to nejaky rozbity, dostavame na prdel od WHU, takze tezko rict...

Reagovat
Taiger

DIGI GONE

Reagovat
Taiger

Nechtel bych mit hrace United ve fante

Reagovat
C-M@ster

Podle výsledku bych čekal, že jich tam pár máš...

Reagovat
Taiger

Ja nevim, proc na ty vysledky furt narazis, vedu si dost dobre, zatim co ty

Reagovat
Miguel19

To mi připomnělo ten památný roh Iago Trapase v zápase se Slippy G.

Reagovat
smazaný uživatel

nechcel bych mat Lindelofa vo fante

Reagovat
Svatej

to je ale fakt uplna prisernost, vcetne toho pseudo napadani v chuzi. Takovymu fotbalu by kdokoliv z topky dal minimalne ctyrku.

Reagovat
Busby babes

to je fakt jak za Moyese.

Reagovat
Svatej

Nakonec tu čtyřku dá i ten samotnej W Ham... Ten tým bude s dobrým trenérem děsivě silnej, krom obrany je poskládanej špičkově. Pro nás jenom dobře, že vám Mourinho tuhle sezonu odstřelí.. Příští rok tu stoprocentně nebude.

Reagovat
iamek

Oni to vyloženě bojkotuji.

Reagovat
Svatej

šílenost na týhle urovni

Reagovat
Busby babes

ja proste nechapu, ze i ti samotni hraci nemaji nejakou, nevim, jak to nazvat, profesionalni hrdost nebo tak. To je strasna letargie.

Reagovat
Svatej

Mi nějak příjde, že oni to pod Mourinhem sami jako fotba nevnímají, je to pod ním fakt jen práce a nic jinýho.

Reagovat
Busby babes

Ferdinand: “I don’t see enough players working hard to say to the manager ‘this is my place in the team and I’m going to stay here’, that’s the problem... you’ve got to grind, you’ve got to work hard. They didn’t. That’s the most disappointing thing for me.”

tohle je presne ono. Jako muzu si o managerovi myslet co chci, ze je debil, ale nemuzu to preci uplne vypoustet. Vsak je to moje jmeno, ktery si kurvim. Desny.

Reagovat
Svatej

Líp to popsat nešlo..

Reagovat
Busby babes

to je strasny. tam nikdo nechce balon.

Reagovat
C-M@ster

Spíš mi řekni, co teď?

Vyhodí Mourinha, příští zápas bude Pogba hrát jako vyměněnej a vypískají ho.

Celý to bude takový rozhádaný.

Reagovat
iamek

Reagovat
C-M@ster

A ne? Sotva sezóna začala, už je v prdeli.

Ať hlavně táhne Woodward do hajzlu, dál je mi jedno, kdo tam bude.

Reagovat
Taiger

Reagovat
iamek

Proč by se mělo na pogbu pískat? To on může za tu holomajznu?

Reagovat
Busby babes

tak to se priprav na zklamani. Woodward nikam nepujde. Nikdy. To je Glazer jen s jinym prijmenim. Takze dokud nas budou vlastnit Glazerove, do te doby tam bude Woodward.

Reagovat
Swarley

peněz je i tak jak nasraných a Mourinho měl i času víc než dost...

ale Glazerovci můžou jít do hajzlu klidně hned, to je jasné..

Reagovat
iamek

Ed snad zůstane co nejdéle

Reagovat
Miguel19

Jn, teďka to rozhádané není

Reagovat
C-M@ster

Však je, já jen nečekám, že vyhození Mourinha by to mělo okamžitě zachránit.

Reagovat
Swarley

však nejde o okamžitý zázrak, ale když už, tak eliminování dalších případných škod...jestli se nasere Pogba s Martialem tak, že odejdou a mi na jaře vykopneme Mourinha, tak si fakt nepomůžeme...to ho radši odpálit co nejdříve, protože na titul ve třech sezónách to už moc nevypadá...

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

*my

Reagovat
C-M@ster

Však momentálně mi to přijde jako nevyhnutelný... jen říkám, sotva sezóna začala, už je v pejči

To by zachránila leda LM, ale na výhru podle mě nemáme kádr. Někomu chybí kvalita, jiným bojovnost a některým oboje.

Reagovat
Swarley

jako těžko se v LM stane zázrak a nějak se to zlomí, tam prostě musíš mít dlouhodobou a vyzkoušenou kvalitu, abys ji vyhrál...samozřejmě stalo se, že to někdo i spíš uhaluzil, ale jak píšeš, u nás ani to nasazení a ta chuť není...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

absolutne netusim. Kdo je volnej? Tady je i otazka, jestli ho vubec vyhodi. Protoze tohle bude dalsi Woodwardovo selhani..

Reagovat
iamek

Nejvíc musí trpět mckenna, který s dorostem skoro nebránil

Reagovat
Busby babes

proc, vsak ted taky nebranime.

Reagovat
smazaný uživatel

Martial umí když chce, pod Zinadem bude král

Reagovat
iamek

Nejen on

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho nevyhodí, tak se jen potvrdí že tento klub je jen a jen pračka na peníze a fotbal je až někde na posledním místě jako zábava, kde je jedno jestli se něco vyhraje nebo ne

Reagovat
Taiger

A nejakej trapak Wojta byl uprednostnovanej pred Fabim.

Reagovat
Counter

Fabianski dostal v Arsenalu dost šancí. Nezvládal to psychicky.

Reagovat
C-M@ster

Jinak co říkáte na Ronaldovo znásilnění?

Může jít sedět?

Reagovat
Taiger

Misto toho, aby ses venoval zapasu, tak resis nejaky znasilneni

Reagovat
Busby babes

no, teoreticky muze. nevim jak je to s extradikci, ale videl jsem, ze v nejakem dokumentu to znasilneni priznava.

Reagovat
C-M@ster

Právě... jestli je pravda, že to tak blbě přiznal, to by nemusela být podmínka...

Kór v dnešní době, kdy se znásilnění řeší víc a přísněji

Reagovat
diastan

Sedet ? Tak tomu neverim ani nahodou

Reagovat
Busby babes

proc? amici se na nejakyho fotbalistu uplne vyserou pokud pujde o znasilneni. Jedina otazka je, jakou roli tam hraje to mimosoudni vyrovnani.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

mimosoudní vyrovnání přijala jednou, tak ho přijme i podruhé, očividně jí došly prachy

Reagovat
Kixi Syhimour

United se dostali do bodu, kdy je jejich 2. nejlepším hráčem Fellaini hned po de Geovi

Reagovat
Busby babes

super, jeste nas Fabianski vychyta.

Reagovat
J0EL

Myslis z tej jedinej polosance? urcite prehravate kvoli tomu, ze vas Fabi teraz vychytal.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

hele, ted vazne, ses vazne takovej dement nebo to jen delas?

Kde pisu, ze prohravame kvuli tomu?

Reagovat
J0EL

Ten tvoj koment takto vyznel. A nabuduce si toho dementa odpust.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

Fabianski je poslední roky jeden z nejlepších golmanů, možná úplně nejlepší mimo top 6.

Reagovat
Taiger

A Mufani se uz hadaji, tak se mi to libi

Reagovat
Swarley

to je normální diskuze, ale těžko poznáš něco, čeho nejsi schopný...

Reagovat
diastan

Bohužel ne tak kvalitní jako s Bladem

Reagovat
Taiger

Roasted

Reagovat
Swarley

blade je stejně provokativní otrava jak ty s taigerem, není náhoda, že si tak notujete...založte si nějakou "diskuzi" bokem a tam se můžete vyřádit...alespoň tu bude klid...

Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

Jinak rika nekdo, kdo se techto diskuzi v hlavni roli s Bladem úcastní

Reagovat
Swarley

však ten si to dlouhodobě vykoledoval, ale další dva takové už by bylo moc...si tady smajlíkujte navzájem a budete v pohodě...

Reagovat
diastan

Nebud zapsklej ja mu dal smajlika asi tolikrat jako dobe

Reagovat
Swarley

to teda budu, protože já jsem samozřejmě boží

Reagovat
diastan

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

kde?

Reagovat
havrys99

Fabianski

Reagovat
Whitemedia

Fabianski chytá poslední zápasy jako bůh

Reagovat
smazaný uživatel

fabianski je uzasny brankar a neskutocny sympos, milujem ho

Reagovat
Taiger

Wojta who

Reagovat
Taiger

Noble hraje jak Santi back in the days

Reagovat
Ondiis

Tohle bude ještě WHU mrzet, takového prostoru

Reagovat
diastan

ale prd, to by ucka musel na zbytek zapasu prebrat Fergie

Reagovat
diastan

sakra to nedopadne dobre

Reagovat
Kixi Syhimour

to střídání

Reagovat
Sandstorm

Tohle už Mourinho neobhaji ani před Edem Glazwardem. To on spíš si obhaji jeho odvolání.

Reagovat
smazaný uživatel

DO PRDELE

Reagovat
Ondiis

Jo a Masuaku je nejdřevěnější dřevo, co kontakt s míčem to pohroma

Reagovat
smazaný uživatel

ten ma od dreva daleko

Reagovat
Ondiis

Soudím jen podle dneška a měl tam minimálně 3 situace naprosto šílené

Reagovat
Ondiis

každou další minutou si to o něm myslím víc a víc

Reagovat
Busby babes

Rash!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pogba siel dole a hned to ide

Reagovat
smazaný uživatel

toto se nemělo stát, jedeme WEST HAM dáme třetí gol

Reagovat
Kluivert9

Jseš už s tím trapnej.

Reagovat
Miguel19

Odejde Pogba a jde to samo.

Reagovat
nani92

Pogbargain dole a hneď gól

Reagovat
Whitemedia

Pogba pryč a je z toho gól, to nebude náhoda.. chce to remízku

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám se bát, snad to domácí udrží nebo přidají další gol

Reagovat
diastan

2:2 a Mou saved

Reagovat
cr7sux

Reagovat
diastan

Dnes tam moc prekvapeni není.

Ederson, Walker, Otamendi, Laporte, Zinchenko, Fernandinho, Silva (C), Sane, Sterling, Bernardo, Aguero

Reagovat
Miguel19

Škoda že nám Taiger zabil Saného.

Reagovat
C-M@ster

Jak není?

Reagovat
diastan

Tak az na Zinchenka predpokladana

Reagovat
C-M@ster

No právě... Delph nikde a hraje Zinchenko...

Reagovat
diastan

Delph zranen. Takze byli jen 2 možnosti .... A na Danila jaksi kasle. Což jsem docela rad. Zinchenko si minuty zaslouzi

Reagovat
C-M@ster

A kdy se do piče zranil?!

Proč mi to draft nehlásil!

Reagovat
diastan

Mel mít jen neco lehkeho z treninku hned nekdy zacatkem tydne, mel byt ready uz snad na Oxford ale podle offic furt mimo

Reagovat
C-M@ster

Piči, to mi uniklo, dík

Reagovat
smazaný uživatel

easy peasy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL YEEEES MARKOOO DÍKY

Reagovat
diastan

Reagovat
Whitemedia

hrozně otravnej seš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

se divim, ze tu nedostava miliony palcu...

Reagovat
Cobra

Tlačí moc na pilu.

Reagovat
Whitemedia

možná tak ze začátku, teď už to přehání

Reagovat
smazaný uživatel

Díky budu se krotit

Reagovat
Counter

Přeje si odvolání Mourinha, to mu přece nemůžu opalcovat.

Reagovat
Busby babes

fair point

Reagovat
SCELO

tak tak

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooolll

Nobel je génius

Reagovat
Kixi Syhimour

*Noble

Reagovat
havrys99

Noble krááásně

Reagovat
Miguel19

Reagovat
iamek

Jak byl ten odkaz na na ignore list?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Jen pro Adama. Strašný kašpárek. Fanoušky týmu co hrajou EL si tady nechám moc rád.

Reagovat
Whitemedia

adam?

Reagovat
iamek

Jo. Oproti němu je old trafford nejmíň otravný užívatel EF

Reagovat
Counter
Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Ale nevím, jestli to zrovna od takové hejterské špíny přijme.

Reagovat
iamek

Ne. Busby by nakopiruj mi to

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Counter

Reagovat
iamek

<3

Reagovat
Svatej

Reagovat
diastan

Můžu te odkázat jeden od nás s tím má zkusenosti

Reagovat
Taiger

Noble MOTM

Reagovat
Sandstorm

To skončí 2:3, ptz kladivari se sesypou. A celá diskuze bude zase zbytečná.

Reagovat
Sandstorm

Tak ne.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Taiger

Srandastrom zase uraduje

Reagovat
nani92

Keď našu zálohu vyjebe Noble, tak to už je vážne tragédia

Reagovat
Svatej

Reagovat
SCELO

jebe ti ? sak co som nobla videl hral tak bol vzdy naj zo zalohy...

Reagovat
Swarley

to dlouho netrvalo

Reagovat
pepinho2

Smalling Vypadá jak van Dijk, ale hraje hov*o

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Orlandiiik

Arnautovič dneska

Reagovat
Ondiis

Doesn't mata

Reagovat
Tolstobik

Good bye Mourinho...

Reagovat
Minister

Neskutočný rozdiel v nasadení

Reagovat
lucius6

Noble dneska naprosto výbornej.

Reagovat
Taiger

SANE HRAJE LEGGOOOOO

Reagovat
Whitemedia

Lego ještě frčí?

Reagovat
Taiger

Vic jak Star Wars

Reagovat
Busby babes

ja mam doma dve SW lega.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

uplne jsem cumel, jak je to lego dneska uz propracovany.

Reagovat
Taiger

Vic nez samotnej pribeh SW

Reagovat
Busby babes

to neni zas tak tezky.

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Čím třeba?

Reagovat
Busby babes

ze i mala lod ma milion soucastek a tim jak se to pak sklada a tak. navod je pak mala knizka, to driv nebyvalo. teda pred tema 20 lety.

Reagovat
Taiger

Lego babes

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Budu muset něco koupit asi

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň máš nějakou radost

Reagovat
Anacron

Já mám destruktor a je to fakt slušný . Ale třeba Millennium Falcon za 20K bude něco jiného

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
numeromis

Kurna zrovna takova podivana a v aplikaci DIGI mi nejde sport 4.

Reagovat
iamek

Chudák nový manager co přijde. Směrem dopředu bude mít tolik kvality a na cb tolik kvantity

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní trenér dokáže i z kvantity udělat kvalitu

Reagovat
Swarley

možná když Smallinga s Lindelofem obětuje za zdraví Baillyho...

Reagovat
r.mrazik

Mike hral dneska hodne slusne...koukej na to poradne

Reagovat
Swarley

náhodně jsem vybral první dva, co jsem si vzpomněl, nic osobního

Reagovat
r.mrazik

S nahodou jdi do kelu...porad na nej prskat

Reagovat
Swarley

prskám na všechny a Baillyho tam brzo přidám taky...

Reagovat
r.mrazik

ok

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho si v zimě maximálně v létě nějakýho novýho stopera přivede.

Reagovat
Minister

Mustafi, Holding takže čisté konto nebude na 100%

Reagovat
Ondiis

dnes nám nevěřím, Watford hraje velmi dobře .. každopádně Holdini hrál ty poslední dva zápasy nebo kolik solidně

Reagovat
Taiger

Ted si to solidne zakrikl

Reagovat
Ondiis

Tak snad to, že Watford hraje dobře

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Treba do polcasu vyhravat, ten stred zalohy by sme mali polahky prehrat. Vieme, co bude hrat Watford dnes

Reagovat
Taiger

Slepice maji minimalne 4x lepsi stred nez my a padli s nima

Reagovat
Cobra

To bych zase netvrdil. V tom středu nám poslední měsíc hraje jen Dembelé a ty ostatní kolem něj (Dier, Winks, Wanyama) jsou tam jen do počtu.

Reagovat
Nikikrew

blbost

Reagovat
cejen13

Ta sestava nic moc. Měl hrát Miky.

Reagovat
Bayern +

Krásny zápas, skvele West Ham

Reagovat
Taiger

Tohle kolo zaclo prilis dobre na to, abychom udolali Watford, Theo skoroval, Aggy dal hattrick a Sane taky.

Reagovat
Orlandiiik

#THFC: Gazzaniga, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Sanchez, Rose, Dier, Dembele, Lucas, Son, Kane (C).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

dobrá, ale snad tam brzy naskočí Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

60. minuta a ještě stihne 2+1

Reagovat
Free_player

to by bylo fajn vzal jsem na poslední chvíli v draftu

Reagovat
Svatej

Sanchez i Rose, pecka

Reagovat
kylo ren

Teď uz musíme nějak. Potopit mourinha

Reagovat
diastan

Tak pojdme do čela

Reagovat
Hachim Mastour

Ach, aj keď Ramsey nakoniec novú zmluvu nedostal, tak ho budeme trpieť na pozícii pod útočníkom a Ozila na krídle? Mkhitaryan by nemal sedieť na lavičke.

Reagovat
Le Gunner

Někdo stream kvalitní prosím?

Reagovat
Minister

penalta kurva

Reagovat
Nikikrew

jasna penalta

Reagovat
Ondiis

Jasná

Reagovat
Taiger

Jasnaa

Reagovat
Minister

To ten hráč musí spadnúť aby sa to pískalo?

Reagovat
diastan

bohuzel ano

Reagovat
havrys99

zase jako proti Toffies, tahle ještě jasnější

Reagovat
Nikikrew

Tottenhamu by uz piskali jedna radost

Reagovat
Edgewalker

Jasná. Pak se nikdo nemůže divit že ostatní teatrálně padají

Reagovat
jacobT

Chudal Laca, znovu doplatil na to, ze sa nechce za kazdu cenu hodit o zem.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Counter

Druhý zápas za sebou, kdy jsme měli kopat penaltu, ale rozhodčí to pustil, protože se hráč rozhodl nesimulovat. To se pak diving těžko vymýtí.

Reagovat
diastan

Reagovat
Taiger

Reagovat
Minister

Reagovat
jacobT

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Nás normálně přehrává tým, jehož název bych bez livesportu nenapsal.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Huddersfield je legendární klub, píše se o něm i v Klapzubově jedenáctce!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Ten rozhodci to vubec nezvlada

Reagovat
jacobT

V PL je vacsina rozhodcov pri najlepsom podpriemernych. Ale od tejto sezony uz vinu za ich zle rozhodnutia nesu aj kluby, kedze sa rozhodli nepomoct im aspon prostrednictvom VAR.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Lacca tvl

Reagovat
Taiger

Jeeeeeeeeeeej Laco

Reagovat
havrys99
Reagovat
Edgewalker

Reagovat
havrys99

Laca

Reagovat
REPLIKATOR

Lakazet

Reagovat
Counter

Ach, Laco

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Taiger

Vsadil jsem litra, ze ve vsech zapasech od 4 nepadne gol.

Reagovat
diastan

dej tomu max 3 min

Reagovat
Lacko_Boh

Na cca kolko je prosim vas zraneni Sokratis?

Reagovat
jacobT

Sokratis je mnozne cislo?

Ale nemalo by to byt nic vazne a dalsie kolo uz by mohol byt spat v zaklade.

Reagovat
Lacko_Boh

malo byť zraneniE SokratisA....ale prilis vyhrana klavsnica bracho

Reagovat
Lacko_Boh

aspon som nikoho analne neznasilnil

Reagovat
Taiger

:(

Reagovat
Ondiis

Velká škoda té tutovky, ale zatím Laca neskutečně zastiňuje Aubu. Doufám, že se brzo zvedne

Reagovat
Nikikrew

mustafi

Reagovat
Taiger

Tripp asist

Reagovat
Nikikrew

Holding je dnes opay vyborny

Reagovat
Liveral

Holdingová rozehrávka

Reagovat
Taiger

Saneeee asist

Reagovat
smazaný uživatel

Leroy

Reagovat
diastan

Reagovat
Taiger

Deeney krysa

Reagovat
Taiger

Xhakovy long balls jsou orgasmicky

Reagovat
Lacko_Boh

The balls goes skrrrahh, pap, pap, ka-ka-ka

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Xhaka aj Torreira teraz prekrasne

Reagovat
Le Gunner

Xhaka bez přihrávky dopředu... Přitom je v tom středu jasně přehráváme.

Reagovat
Taiger

Cas prodat Aguera a koupit Kana

Reagovat
Horcmen

byl tento týden

Reagovat
Taiger

Proc si tak neucinil hmmmm

Reagovat
Horcmen

protože jsem mu nevěřil

Reagovat
Taiger

Chyba

Reagovat
Kixi Syhimour

Kane chytil formu , Tottenham se zase rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

bol uz wenger tuto sezonu na nejakom nasom zapase ci si len chilluje?

Reagovat
Taiger

Auba hrozna bida, Xhaka naopak vybornej

Reagovat
Lacko_Boh

Xhakovi velmi prospel ten Torreirov pohyb, dnes je s loptou efektívny a dáva našej hre progres. Bez Torreiru ale pôjde isto jeho výkon dole.

Reagovat
Taiger

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

To je prisernost. Vetsinu polocasu jsme lepsi, ale pak stejne ma nejvetsi sanci Fulham. Sessegnon brevon.

Reagovat
Taiger

Kdo hraje lip, Richarlison nebo Theo

Reagovat
Zaschrona

Richarlison, obrana Fulhamu s nim ma velky problemy.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, aj dnes zatial chytal dobre..

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Counter

Leno má svou šanci.

Reagovat
havrys99

Ouu Píítr

Reagovat
Edgewalker

Škoda, zrovna když měl konečně dobrou formu

Reagovat
Mastný Chobot

Pozerám, že som asi o nič neprišiel. Fajn. Ako hrá Lucas?

Reagovat
Miguel19

Jako prase.

Reagovat
Mastný Chobot

ty kktko

Reagovat
Counter

Jde to, ale ještě si na novou ligu trochu zvyká.

Reagovat
Le Gunner

Celkem neviditelný, ale svoje povinnosti si odvádí. Xhakovi přítomnost DM dosti svědčí, ale asi by ještě potřeboval dynamické křídlo a Mesuta na desítce.

Reagovat
Lacko_Boh

Je neuveriteľný. Škoda že si to nevidel.

Reagovat
iamek

Průměrak

Reagovat
adoxx

Reagovat
iamek

Reagovat
adoxx

Reagovat
iamek

Reagovat
adoxx

Dobře, hlavně v defenzívě je zatím skvělý

Reagovat
Lacko_Boh

Ja som spokojný.

Reagovat
Le Gunner

1:0 a byl bych, toto je optické... Ani to ne.

Reagovat
Lacko_Boh

tak jasné. Ale boli isté pochybnosti že proti dobre hrajúcemu Watfordu to bude o ničom. Inak, druhé polčasy máme o veľa lepšie, dobre to dopadne :) .)

Reagovat
Counter

Mesut je strašně málo zapojený do hry, o Aaronovi zase skoro nevíme, Auba nalevo neškodný. Mám čím dál větší pochyby, že s touhle konkrétní sestavou v tomhle konkrétním rozestavení nebudeme hrát výborný fotbal nikdy.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
oddy

Reagovat
Le Gunner

Diamant s tím, co je na hřišti, přičemž Mesut by byl nejvysunutější a Auba spíše SS?

Reagovat
Fenri

porad se to staci k tomu, ze je ten tym spatne poskladanej - kdyz postavis jedenactku z nejlepsich hracu, 3/4 ofenzivy hraje mimo pozici. Z tohohle pohledu naopak odchod Ramseyho muze pomoct, i kdyz to na papire bude velky oslabeni kadru...

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

škoda, inak keď hral Ramsey vedľa Xhaku, prečo to nefungovalo?(či zle si pamätám?)

Reagovat
Ondiis

Viděl jsi někdy Aarona bránit?

Reagovat
Lacko_Boh

to je to ani jeho pressing sa mi nepáči, neefektívny

Reagovat
Lacko_Boh

S Aubom a Aaronom súhlasím, Mesut sa mi zdal(!) celkom dosť na lopte, bolo by fajn keby niekto spravil videjko so všetkými jeho dotykmi, možno to bol len pocit. Súhlasím, ja osobne by som to posunul až do extrému že s dvoma DM nebudeme hrát výborný fotbal nikdy.

Ale som realista, sám si vravel že ten tím je zle poskladaný, dajme Emerymu rok-dva. Watford nemal šance, my áno, DMka konečne dobre zahrali.. sanžím si vychutnávať maličkosti :) A v druhom polčase asi vyhráme.

Reagovat
Le Gunner

Z Mesuta mám dnes celkem fajn pocit, hraje mimo pozici a na míči je dost, mám dojem, že ještě vyloženě nepokazil přihrávku a v napadání je aktivnější než obvykle.

Reagovat
Lacko_Boh

tiež mám ten pocit ale varím popri zápase tak sa nejdem hádať

Reagovat
smazaný uživatel

je to zle zložené...

Reagovat
Euphael

jako fakt nebo ironie?

Reagovat
elChe

Tak a od teď nová vlna článků o Čechovi...denně aspoň 2...

Reagovat
smazaný uživatel

Harry na hattrick

Reagovat
PhilipS

Co se stalo Čechovi?

Reagovat
Counter

Odkop od brány → poraněný sval.

Reagovat
PhilipS

To bude měsíc aut. Achjo

Reagovat
Miguel19

Hamstring

Reagovat
elChe

vykopl balon a šel k zemi...asi hamstring...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyběhl aby chytil míč co šel na bránu a Hunt šel do skluzu a dal Čechovi kolenem do hlavy.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, máme kapitána, ktorému nechceme predĺžiť zmluvu. Ppč

Reagovat
smazaný uživatel

Same old clowns.

Reagovat
Mastný Chobot

ale vyhrávate

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ten tvůj školkový humor...

Reagovat
Ferguson6

Tak aspoň kapitán Arsenalu neodišiel zadarmo do Spurs

Reagovat
Euphael

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že mám jako kapitána Aguera, kokot vyjebaný!

Reagovat
Cobra

Tohle je pro Huddersfield ( ) strašný zápas. Po 15 minutách to byla ze strany Spurs na ručník. Jinak je mi docela líto Dembelého, že vedle sebe má Diera, kterému chybí jen tradičně poslat protihráče samotného na bránu.

Jinak se ukazuje, že Eriksen je pro nás neskutečně klíčový. My bez něj nedokážeme udržet míč a kombinace se úplně vytrácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Leno

Reagovat
Taiger

Cech by to chytil do ruky.

Reagovat
havrys99

Leno Mustafi

Reagovat
Horcmen

Siggy nedal penaltu, chudák Pecik

Reagovat
Taiger

Kdo by mel asist

Reagovat
Zaschrona

DCL

Reagovat
Taiger

Dobry, to nic

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Taiger

Theo

Reagovat
Kluivert9

Řešíš píčoviny.

Reagovat
Horcmen

a teď pěkný gól

Reagovat
Taiger

Tak Aguero, co je

Reagovat
Counter

No dals mu pásku, to je.

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Taiger

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Fenri

Holding je dneska uzasnej

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

Leno uz se predvadi

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
havrys99

faul na Mesuta před vápnem

Reagovat
Nikikrew

ten rozhodca je totalny joke

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Zaschrona

GYLFIIIIIII

Reagovat
Taiger

Auba dolu, spravne jsem ho prodal

Reagovat
Counter

Ramsey.

Reagovat
Taiger

Toho jsem ani nemel

Reagovat
Nikikrew

Hmmm pomylit sa Iwobiho a Guendouzi to je uz docela silne cafe

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si mýlim kuchyňu a kúpeľňu. Ale je pravda, že som mal flat white.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak hrajou City?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

1-0

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslel jsem herně

Reagovat
diastan

dik

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska jdete do čela a neočekávám, že byste ho opustili

Reagovat
diastan

bude to 50:50 no

Reagovat
Kixi Syhimour

Nějakej skromnej, ne?

Jakože hej, alespoň jsme si to první místo trochu užili

Reagovat
diastan

a dostavaji neskutecne ..melo byt 5:0

Reagovat
Kixi Syhimour

překvapení

Reagovat
havrys99

Mustafi prostě debil

Reagovat
Edgewalker

Já toho Mustafiho tak nemám rád...

Reagovat
Horcmen

Aguero

Reagovat
Horcmen

těsně před vystřídáním

Reagovat
Counter

krásný gól

Reagovat
Zaschrona

To je skoda, Gylfi uz tam mohl nasazet hattrick... samozrejme nas to skoro urcite zas dneska bude mrzet...

Reagovat
Zaschrona

a hned Pickford paradne neskutecny jaky pruchodak z protiutoku ta nase obrana je

Reagovat
smazaný uživatel

super, prijdu zrovna kdyz nastupuje iwobi

Reagovat
Taiger

Aggyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je aguero.. ja si celou dobu, co tady ty tvoje vykriky ctu rikam, co se deje s aggerem

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Counter

Kun > Taigerova kletba

Reagovat
Taiger

Reagovat
Miguel19

Sané áčko, Kun gól. Taigerova kletba prolomena?

Reagovat
Taiger

Co vam je

Reagovat
Lacko_Boh

Hm tak to bolo divné ako šiel Aaron dole

Reagovat
Hyrax

nechápu, co to mělo znamenat

Reagovat
Kixi Syhimour

Čo sa stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslí, že zedol futbal.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

alexis revival

Reagovat
Amos

je to kokot

Reagovat
Taiger

Cas pro Welbecka

Reagovat
Kincl

Hlavně že všechny nezdary se házeli na Wengera :D

Reagovat
Zaschrona

18 - Since 2011/12, Gylfi Sigurdsson has netted 18 goals from outside the box in the Premier League, a haul only Philippe Coutinho can better (19). Range.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zasch? Jak hraje Everton, minimálně dle Livesportu je drtíte

Reagovat
Taiger

Zase si to privolal, zeptej se na nas jeste

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem ta viděl na Livesportu ten puntík, co ukazuje šanci, tak jsem se chtěl zeptat jestli je drtí

Reagovat
Taiger

Vetsinou ten puntik bejva gol

Reagovat
Kixi Syhimour

No většinou pak jsou tu, ale tací, kteří nedávájí tutovky, takže si můžeš představit kolikrát tam ten puntík byl při našem zápase se Spurs

Reagovat
Kixi Syhimour

Spokojen?

Reagovat
Zaschrona

No, ale Fulham mel tri obrovske tutovky z protitoku, jedno brevno, jednou nad a jednou to famozne chytil 1 na 1 Pickford. Jinak jsme lepsi cely zapas.

Reagovat
Kixi Syhimour

A Richarlison?

Reagovat
Zaschrona

Tutovku zadnou nemel, ale nebezpecny je dost, pravemu beku Fulhamu dela problemy cely zapas.

Reagovat
Kixi Syhimour

dík

Reagovat
Zaschrona

Tosun konecne gol

Reagovat
Taiger

HAHAHAHAHA, Theo asist, kam se hrabe Richarlison

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak hraje Arsenal?

Reagovat
Edgewalker

Takové to těsné utkání, které mohou vyhrát oba.

Reagovat
Ondiis

Nenávidím to Bellerinovo vyklusávání, když se má vracet po jeho propadnutí

Reagovat
FCSL

Ozil zase úplně k hovnu, prodat

Reagovat
Minister

Xhaka dneska rozdáva fakt dobré pasy... škoda, že hovno z toho.

Reagovat
havrys99

Xhaka dneska dře, dobrej výkon

Reagovat
Minister

Holding Mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

xhaky tam ted rozdadva dobre pasy

Reagovat
Taiger

Hraci, kterych jsem se bal nejvic, jsou nejlepsi na hristi - Holding, Xhaka

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka je tak hrozne nemotorný

Reagovat
Nikikrew

Mustafi dufam, ze nabuduce uz iba na lavicke

Reagovat
Ondiis

Mustafi je retard prostě

Reagovat
Ondiis

Už tak třetí bezdůvodný faul před vápnem .. Watford nemá celý zápas nic, jenom standardky, že kterých hrozí .. tak proč jim je nedarovat žejo

Reagovat
Miguel19

#CFC XI to face #LFC

Kepa, Alonso, Azpilicueta, Luiz, Rudiger, Kante, Jorginho, Willian, Hazard, Giroud

Subs: Caballero, Fabregas, Barkley, Moses, Zappacosta, Cahill, Morata

Reagovat
Kixi Syhimour

S Rudim, výborně

Reagovat
Kixi Syhimour

....pro vás

Reagovat
Whitemedia

Pedro chybí

Reagovat
Kixi Syhimour

A naší nemáš?

Reagovat
Miguel19

Liverpool XI vs Chelsea: Alisson, Alexander-Arnold, Van Dijk, Gomez, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Milner, Mane, Salah, Firmino

Reagovat
Kixi Syhimour

dík

Reagovat
Mimalu

+ Kovacic

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Sarri má koule tam postavit jen 10 hráčů

Reagovat
Whitemedia

ve středu mu to vyšlo, tak proč ne dnes

Reagovat
Hachim Mastour

Giroud?

Reagovat
PhilipS

Mustafi je úplně šílenej zas. Je v PL vůbec horší obránce?

Reagovat
Mastný Chobot

pochybujem

Reagovat
Free_player

jeho poslední sezona ne ? Tenhle borec je fakt špatnej

Reagovat
havrys99

Alespoň nejvíc nesympatický určitě. Hrozně mi nesedí u nás.

Reagovat
jacobT

Hrozny je a neuveritelne futbalovo hlupy.

Reagovat
Kluivert9

Lindelöf?

Reagovat
pospec7

Van Dijk v základu

Reagovat
Edgewalker

Mustafi

Reagovat
Minister

Čo ti drbeeee... to bolo vo fous

Reagovat
Nikikrew

ahjaj co zas hrame dnes

Reagovat
Counter

Ještě že je Success takový fail.

Reagovat
Mastný Chobot

hehe

Reagovat
Taiger

banter

Reagovat
Ondiis

monkaS

Reagovat
Kixi Syhimour

Saints

Reagovat
Ondiis

Auba otřesný .. otřesný bez míče, otřesný s ním

Reagovat
Mastný Chobot

teraz začne joga bonito

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kixi Syhimour

Henderson v základu

Reagovat
avicii

takuto zalohu sme mohli ocakavat proti Chelsea

Reagovat
Kixi Syhimour

No asi jo, ale spíš mi jde o to, že je lepší jako sub, navíc pokud se špatně vyspal, tak to může být dost hrozný, ještě k tomu mají Hazarda

Reagovat
avicii

hej ale na druhu stranu tato zaloha prehravala zalohu PSG

Reagovat
Kixi Syhimour

Uznávám, uvidíme zda to bude stačit na Chelsea, nicméně PSG nemělo Verrattiho

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna to sem jdu psát, poslední dobou se mi vůbec nelíbí, ani dobře nebrání, je dost zmatený a nervózní a díky tomu se musí víc otáčet Milner a nemá takové možnosti využití směrem do útoku

Keita by byl lepší volba

Reagovat
Kixi Syhimour

Navíc to DM tam hraje Wijnaldum, tak proč musíme mít 2 defenzivní záložníky a Milnera, který není úplně útočný. Keitu bych tam dal taky.

Reagovat
havrys99

Taylor super, Deeney v draftu, příští týden Bournemouth doma

Reagovat
Mastný Chobot

lol, tým komentátorom úplne jebe s tou anglickou propagandou. že ak mal niekto dostať žltú tak Torreira

Reagovat
Edgewalker

taky jsem si říkal

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak to je klasika nbc, hrozni dementi

Reagovat
Lacko_Boh

tento konkrétny akt neviem posúdiť ale pri boxe sú otrasní

Reagovat
Ondiis

při odkopu míče schválně nakopl Deenyho, který ho dohrál jako prase, make sense

Reagovat
Counter

úplný dement ten spolukomentátor

Reagovat
FCSL

Holt to nešlo haluzit donekonečna no

Reagovat
FCSL

Přesně tekhle jsem to chtěl, asistence

Reagovat
Counter

Vypadá to, že šlo

Reagovat
jacobT

Nedostal zrovna Torreira zltu za podobny zakrok ako teraz predviedol Deeney?

Reagovat
Counter

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Minister

goooooooooooooooooool

Reagovat
Kixi Syhimour

Watford

Reagovat
Taiger

Snad Hazard bude mit vic bodu nez Salah s Manem dohromady

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Ondiis

Neskutečný

Reagovat
Taiger

GENIUS

Reagovat
havrys99

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Minister

own goal

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey stále krúti hlavou?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Amos

Reagovat
Nikikrew

vlastny

Reagovat
jacobT

OWN GOAAAAAAAAAL

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi ♥

Reagovat
Edgewalker

Laca to chtěl udělat úplně stejně

Reagovat
Minister

goooooooooooooooooooool Mesuuuuuut

Reagovat
Counter

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
Nikikrew

Oziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

Reagovat
Minister

Úžasná akcia.

Reagovat
Ondiis

Laca úplná özilovka

Reagovat
havrys99

Mesuuuuuuuut

Reagovat
Edgewalker

MEsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
Taiger

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
jacobT

MESUUUUUUUUT

Reagovat
Rohlíček

MESUTEEEEEEEEEK

Reagovat
Mastný Chobot

IWOBI JE NAJLEPSI FUTBALISTA NA SVETE

A LACAZETTE DRUHY

Reagovat
smazaný uživatel

A co Xhaka?

Reagovat
Hyrax

mesuuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
Taiger

Ale Welbz vybornej, uplne smazl Aubu

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi, laca, mesut a welbzinho

cau aaron

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

LOL na chlapcov ktori tu vlani zhadzovali lacu a pisali ze nema na girouda.. laca je minimalne o triedu lepsi hrac

Reagovat
Mastný Chobot

hrá fakt výborne, nutno uznať

Reagovat
smazaný uživatel

momentalne ma bavi zo vsetkych nasich hracov suverenne najviac

Reagovat
Mastný Chobot

s Iwobim

Reagovat
Taiger

LMAO

Reagovat
Counter

A Xhakou

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Kixi Syhimour

Má skvělou formu

Reagovat
smazaný uživatel

laca je imo praveze upgradeovana verze girouda (a psal jsem to tu uz minuly rok )

Reagovat
cejen13

Reagovat
Fenri

Reagovat
Nikikrew

Ti, ktori o tom pochybovali asi moc futbalu nerozumeju no. Nechapem ako takyto hrac nemoze hrat v repre, to je hanba

Reagovat
norton

jj mudrlanti na EF urcite vedia lepsie ako treneri majstrov sveta

Reagovat
Taiger

Vymena Auby za Olieho

Reagovat
Counter

Kdo to tady psal?

Reagovat
J0EL

To robil akurat SunFells nie? Vsetci ostatni mali rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

mne praveze prislo ze skoro vacsina

Reagovat
J0EL

No neviem. On to ale prehanal.

Reagovat
Nikikrew

Nie iba SunFell

Reagovat
J0EL

Reagovat
havrys99

skoro všechno 2:0, Vlci nuda

Reagovat
havrys99

yees

Reagovat
Taiger

Vsadil jsem litra, ze vsechny zapasy dnes skonci 2-0

Reagovat
Minister

Tak to si prehral už po zápase WHU-MU nie?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Vsechny zapasy od 4

Reagovat
Miguel19

Tak to máš 3 chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

dnes zatial vsetky vysledky od 16:00 2:0

Reagovat
Counter

Hah, úplně všechny dnešní zápasy PL od čtyř jsou momentálně 2:0

Reagovat
Taiger

What are the odss

Reagovat
smazaný uživatel

nahoda?

Reagovat
iamek

Silný příběh. Bude sopcast ?

Reagovat
Counter

*podcast

Reagovat
iamek

Korekce. Tak bude ?

Reagovat
Counter

Everton to pokazil, takže bohužel.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

inak leno dnes dost dobry az na ten jeden prepad

Reagovat
Kixi Syhimour

všechny zápasy od 16:00, zatím 2:0

Reagovat
Taiger

VSECHNY ZAPASY OD 4 2-0, OK, STACI

Reagovat
Nikikrew

ja som bol prvy

Reagovat
Taiger

havrys

Reagovat
havrys99

děkuji

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm

Reagovat
lajka30

už ne

Reagovat
Kixi Syhimour

všechny zápasy od 16:00, zatím 2:0, kromě Evertonu

Reagovat
Taiger

fuck off

Reagovat
Zaschrona

Gylfiiiiiiiiiiiii Bernard krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Everton dojebe úplně všechno

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

neviete niekto ako vyzeraju ostatne zapasy od 16:00?

Reagovat
Taiger

Mohl jsem vyhrat milion, ale Everton mi to posrla

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, gylfi no, pecik..

Reagovat
iamek

Už ho král Edo odvolal ?

Reagovat
havrys99
Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Le Gunner

Nula vzadu důležitá, hra měla mouchy, ale tři body zůstaly doma, to bylo dnes důležité. Ramsey nulový, Pierre nic moc, seděla by mu běhavá role pod Lacou. Tomu přeji nějaký pořádný gól, kolik toho odpracuje je k nevíře. Pro Lena fajn začátek, Nacho, Xhaka, Mesut a Holding mě dnes příjemně překvapili.

COYG

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si představit, že by někdy Sarri prohrál

Reagovat
Miguel19

Však už prohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

v Chelsea myslím

Reagovat
Miguel19

Však jo

Reagovat
eden_h

zdravim, stream na liver?

Reagovat
Nikikrew

Pozitivum 3 body a ciste konto, to je asi vsetko. Fakt si tie zapasy neuzivam, za Wengera sme doma dominovali a hrali urcit pohladnejsi futbal. Na druhej strane treba aj taketo vitazstva ktore nam za Wengera chybali.

Dnes MOTM Holding, uzasny a zodpovedny vykon, snad uz bude hrat iba on a nie Mustafi ktory dnes ,,daroval" hostom asi 3 standartky pri ktorych su najsilnejsi. Iwobi dnes opat skvely, pomaly ale isto si pyta zaklad, Ramsey a Ozil nemozu hrat vedla seba, to je jasne kazdemu.

Bieda ale 7 vyhier v rade je skvela seria, snad budeme pokracovat

Reagovat
Fenri

Reagovat
Amos

Reagovat
Talker

Někdo link na CFC Liverpool?

Reagovat
Taiger
Reagovat
smazaný uživatel

Kloppa v tomhle nechápu. Za 100+ mega koupí Keitu a Fabinha a do základu je nestaví

Reagovat
eden_h

kloppo vie co robi

Reagovat
avicii

on potrebuje hracov co su plne pripraveny na jeho futbal

Reagovat
Miguel19

Snad se Klaunderson uklidnil a nebude se zase ztrapňovat.

Reagovat
off-olda

Snad mu z Edena dnes ta cévka praskne.

Reagovat
Taiger

Idelani scenar je Hazard hattrick, ale presto remiza s tim, ze Salah s Manem nebudou bodovat

Reagovat
off-olda

Jestli dá Hazard hattrick, tak to remíza vážně nebude.

Reagovat
Miguel19

Mané

Reagovat
off-olda

Ty bláho, to je slušně nahoru-dolů. To by vážně mohla být super podívaná.

Reagovat
off-olda

Mané

Reagovat
Kluivert9

Přežil to Mané?

Reagovat
off-olda

Silná slova ze španělské sekce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je až neuveritelne, jak se Salahovi přestalo dařit.. tak snad to prolomi brzo

Reagovat
smazaný uživatel

takových jednosezónních rádoby hvězdiček už bylo

Reagovat
Mateo16

Kane detto

Reagovat
off-olda

Salah technická

Reagovat
Kluivert9

Kante celkem bídnej.

Reagovat
off-olda

Reagovat
vilp

Reagovat
icka

Reagovat
Miguel19

Šmarjááááá

Reagovat
off-olda

Wildooooooooooo

Reagovat
off-olda

Kdo mu ten pas poslal?

Reagovat
off-olda

Luiz.

Reagovat
Miguel19

Luiz luxus.

Reagovat
Horcmen

Eden...

Reagovat
Taiger

HAHAHAHAHA

Reagovat
Mimalu

Hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Zlatýýýýý míč

Reagovat
Nikikrew

Eden je blazon proste

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard nezastaviteľný

Reagovat
smazaný uživatel

To je forma jak hrom

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Taiger

FANTAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Miguel19

Kova s Jorginhem famózně..

Reagovat
Hokaido

Karl von Bahnhof

Reagovat
Whitemedia

bůůůůůůh

Reagovat
Swarley

ona možná bude dobrá komedie, když ty ropné kluby odstřelí šance Liverpoolu na titul...to ty dlouhodobé sympatie pěkně otřese...

Reagovat
smazaný uživatel

čo dávaš

Reagovat
Swarley

už jste vyhodili dresy City?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

..je milé, že si ventiluješ neúspechy mancs týmto spôsobom ...

Reagovat
Swarley

Olo, však můžeš když tak zase fandit City, když to nevyjde..

Reagovat
smazaný uživatel

fňuk

Reagovat
Swarley

no to snad od vás na konci sezóny nebude slyšet a oslavíte to případně s Pepkem...

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

jaký má Sarri tepláky? vedete, tak mlčíš? toho se drž

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

jo jo, odborníku

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

přínos

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

zrovna ti oblíbenec Luiz zachraňuje Chelsea, ty tvoje znalosti jsou teda dost bídný bych řekl...

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

tak nějak bych ty tvoje znalosti ohodnotil taky...smát se tomu může jen dement...

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

Reagovat
blade115

Reagovat
diastan

Natrit to swarleymu na plne care, jen s 1 smajlikem tomu se rika kumst

Reagovat
blade115

Právěže mi přijde, že to vzhledem k tomu jeho nezvládání není vůbec žádný problém. Ale díky, cením...

Reagovat
Swarley

dáváš dohromady opravdu našlapaný tým superhrdinů z EF

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

a jak hodnotíš svůj přínos na EF?

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

a jak směšný je to, když jsi psal, že je Chelsea úplně jiná a změnila se z ropného paklubu na cosi jiného?

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

a jak směšné bylo podceňovat Fellu, označit jeho nasazení v závěru jako špatný taktický plán a ještě za to požadovat omluvu? šupni to tam a uložím si...

Reagovat
blade115

Reagovat
blaugrana

Hazard celkom forma.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurfa o to víc me sere, ze ho Florentino v létě nekoupil

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson nás nebude zachraňovať donekonečna... Hazard je úžasný hráč s úžasnou formou ...

Reagovat
off-olda

A jak řekl, tak se po kolenou fakt neklouzal.

Reagovat
smazaný uživatel

šmarjááá

Reagovat
Miguel19

Rudi

Reagovat
off-olda

Asistent

Reagovat
smazaný uživatel

tohle MUSÍ dávat sakra..

Reagovat
off-olda

Ruda

Reagovat
Mimalu

Alonso se dneska asi nudit moc nebude

Reagovat
off-olda

Au..

Reagovat
smazaný uživatel

škrabanec, ale štípe to...

Reagovat
off-olda

To bylo na to jak Arnold došlápl na Williana. (nechtěně)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, hej, to vyzeralo nepekne...

Reagovat
Kixi Syhimour

Real má 2 jednoduchý úkoly. Koupit Hazarda a DdG. Bych to vedení střílel

Reagovat
smazaný uživatel

uff, škoda Momo, to by bola gólovka

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Salaha tam po poločase musí vyběhnout Shaqiri.. 4 nadějné příležitosti za poločas dodrbal

Reagovat
Kixi Syhimour

ten by se do nich nedostal, Salah má konečně nějaké náznaky

Reagovat
smazaný uživatel

5

Reagovat
smazaný uživatel

Sory, ale ten musí jit dolu co nejdříve..

Reagovat
Mimalu

vždyť je to váš nejnebezpečnější hráč, dokud se dostává do příležitostí tak je blbost ho v takovém zápase střídat...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mate pravdu.. obecně mám ale takový pocit, jak kdyby si Salah a Mane řekli, ze nechtějí dávat normální góly.. furt pokus o nějaké obstrely, nahrávky či kličky do prázdné, nuzky.. zjednodušit to chce..

Reagovat
Swarley

tahají to někdy úplně nesmyslně nebo to zkouší na strašně komplikované narážečky, i když mají prostor

Reagovat
Kixi Syhimour

Naše záloha neexistuje

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mimalu

tak nevím jestli jsi čekal že vymažete trojici Chelsea, ale minimálně je to ve středu hřiště poměrně vyrovnané...

Reagovat
Svatej

slusnej pokec

Reagovat
Kixi Syhimour

jsem se jen překlikl

Reagovat
off-olda

Dick má 2 metry, 120 kg ale na zemi je po každém kontaktu.

Reagovat
Kixi Syhimour

To bylo naschvál

Reagovat
off-olda

Ten souboj s Giroudem? A jako ona simulace je naschvál.

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím ten přepis

Reagovat
off-olda

Citrón si strč do řiti, když tam nedáš otazník.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale to měla být oznamovací věta

Reagovat
smazaný uživatel

Volá sa Dijk.

Reagovat
smazaný uživatel

A nemá 2 metre, ani 120 kg.

Reagovat
off-olda

Áchyjo.

Reagovat
Whitemedia

s ním bude velká sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytočne som ti pokazil príspevok, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

umtitiho syndrom, skoda jinak oba docela symptaci

Reagovat
vladis271

Už mi s tým sebčením lezú na nervy kkti

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
Luc-Luc

Lfc hraje dobre, ale chybi vetsi kvalita v zakonceni, to co ukazal Hazard, poprve, co vidim letos lfc se mi libi i Salah, krome finalni faze, ale ten zbytek parada...do 2 polocasu to chce Keitu a Shaqa

Reagovat
avicii

kks strasne vela nedotiahnutych akcii v utoku, inak celkom vyrovnane

Reagovat
iamek

Dneska toho Hazarda brání nebo ne ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Hendersona bych prodal do League 2

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp to našťastie vidí inak. Hendo hrá dobre.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dozadu umí přihrát i Markovic

Reagovat
smazaný uživatel

To by si tam mal predať aj Wijnalduma a Milnera.

Reagovat
Kixi Syhimour

Milnera doposavaď náš 2. nejlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

ktorý dnes prihráva do strán / dozadu, presne ako Henderson.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dnes ano, ale jinak ne. Henderson takhle hraje furt

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje takhle furt, ani náhodou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Buď nepozeráš všetky zápasy, alebo ti Henderson vadí a nechceš vidieť určité veci.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Miguel19

Takových hráčů tam mají v každém týmu plnou prdel.

Reagovat
cubazi

Mate niekto stream na LFC ktorý sa dá pozerať bez sekania?

Reagovat
RKBoy

tak Salah sa vrátil ku svojej klasike, Liverpool nie je prvý a vesmír je zas v rovnováhe,

Reagovat
Whitemedia

je za námi jen poločas, tak se běž raději věnovat bramboře a nezakřikni to

Reagovat
RKBoy

nechaj ma, už som tu takto mesiac a ešte další mesiac a pol budem.. ide ma drbnút.

Reagovat
Svatej

Pul roku zpatky by nam Salah uz dal dva kousky a jeden pripravil. Diky bohu pro nas se sice paradne dostava do sanci, ale naklada s nima jak pitomec.

Jinak nas vykon se mi moc nepibi. Je tam spousta prostoru pro zlepseni. Hraci se hybou o dost min, nez je potreba a diky tomu je ta nase rozehra nebezpecna spis pro nas.

Hazard v zivotni forme. Ma metr sede a stejne z nej jde hruza. Musime ho udrzet

Reagovat
Whitemedia

To by mě zajímalo, proč tahá NBC studio mezi fanoušky, kde pak neslyší vůbec nic

Reagovat
iamek

Je to strašný

Reagovat
fenixLFC

s manem mi uz fakt dochadza trpezlivost...

Reagovat
vitasrp

Jezký zápas, Liverpool je opravdu hoodně dobrej, máme velký štěstí, že zatipm žádnou z těch nadějných situací, kterých měli minimálně ět, nedokázali lépe využít.

Především salah vs Alonso je rychlostně nerovný souboj, ale fakt, že je Salah takhle nebezpečný, není o levém obránci chelsea - spoluhráči mu tam skvěle tvoří prostor, Firmino strhává stopery do stran, díky čemu se pak otevírá diagonála na Salaha, zároveň se Egypťan dokáže uvolnit doprostřed a pak tam má okamžitě dvě tři možnosti, s kým si narazit, naštěstí ve finální fázi je nepřesný. Tu stranu bude potřeba nějakým způsobem upravit, protože tohle se další poločas přežít nedá.

Náš výkon je takový kostrbatý, nedaří se nám hrát konzistentně na jedný úrovni, ale obecně vzato se mi to líbí, na některý kombinace je radost pohledět a ta akce vedoucí ke gólu byla parádní. Konečně tam máme borce, co hrajou s přehledem pod tlakem (Kovačič, Jorginho), k dokonalosti fakt chybí jen to, aby někdo ze středu pole byl nebezpečný i ve finální fázi.

Hlavně teda v začátku jsme udělali několik chyb v rozehrávce a nabídli soupeři šanci jít do rozhouené obrany, to se pak zlepšilo a výkon co se týče budování hry šel nahoru. Několikrát se nám presink soupeře podařilo roztrhnou, a když pak byly chvíle, kdy ta rozehrávka nikam nevedla, alespoň se to neztratilo v nebezpečném prostoru, ale následoval odkop do křídla/hrot, kde ta ztráta tolik nebolí.

Reagovat
vilp

Z Jorginha osobně nadšený nejsem. Hraje hodně dozadu v situacích, kde bych čekal zrychlení, do toho taky slušný počet nepřesností a směrem dozadu svůj prostor zase tak moc nezvládá.

Reagovat
vitasrp

Ona celá ta záloha hraje hodně dozadu, zas na druhou stranu vůbec to nezklidnit by byla velká chyba, pak by se z toho zápasu stál úplně totální blázinec. Pár situací tam mohl hrát dopředu, ale tý snaze o pozdržení hry rozumím. V tý defenzivě je to pak horší no.

Reagovat
Whitemedia

Víťa zpět, paráda

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Miguel19

Nepřekvapuje mě to, ale Giroud opět k hovnu.

Reagovat
Miguel19

V létě musí přijít top hrot i křídlo. K tomu udržet Krále. To zase budou nervy

Reagovat
off-olda

Nepředvedl nic, ale úplně vidím souboje Dicka s Moratou.

Reagovat
smazaný uživatel

hehehe

Reagovat
Mimalu

Kepa

Reagovat
off-olda

Pepa

Reagovat
Mimalu

škoda

Reagovat
Miguel19

Edenku

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeee ale brilantně od obou

Reagovat
off-olda

Hazardéééééééééé

Reagovat
Mimalu

no, třeba do těch brejků bude lepší...

Reagovat
fff

Akoze nam rychlu rozohravku v prvom polcase nedovoli a vrati to a Chelsea to takto necha?

Reagovat
Miguel19

Kanté ale skvěle.

Reagovat
off-olda

Alisson je naprosto super.

Reagovat
Taiger

Cau Horcmen

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Taiger

Co Salah

Reagovat
Counter

Co ta tvoje propastná ztráta

Reagovat
Horcmen

dnes 2 body, časem bude víc, jsem rád, že ho mám

Reagovat
Luc-Luc

Albanec konecne

Reagovat
Luc-Luc

Albanec konecne

Reagovat
vladis271

Je slepy? Problem nie je salah, problem je tokopyto henrderson

Reagovat
Taiger

Klid

Reagovat
pospec7

dobrej tah od Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

super, Salah dole, takže akcie už nevytvorí nikto

Reagovat
Luc-Luc

Akorat bych sundal spis maneho

Reagovat
off-olda

Wow, Eden

Reagovat
Swarley

Salah s tím nevypadal úplně ok, to smrdí Torresem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co chce víc

Reagovat
off-olda

Shaq

Reagovat
ADM

A zrovna teraz by to Salah dal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Salah tam mal ostať, Mané mi pije krv už mesiac

Reagovat
Mimalu

Luiz

Reagovat
off-olda

Davidko

Reagovat
Luc-Luc

Tvl

Reagovat
salami

měl sledovat hráče a ne balon

Reagovat
Kixi Syhimour

Fakt super, hrajeme i lépe než Chelsea, ale góly nedáme, Klopp a jeno světová střídání

Reagovat
off-olda

Pozitivní je, že záloha Liverpoolu už tahá nohy, hlavně Wijnaldum, ale Kanté vypadá že by dal maraton.

Reagovat
EXoRcIsT

tak Kante by tak vyzeral aj keby ten maraton po zapase fakt dal

Reagovat
Miguel19

Salah s Hendersonem nějak nasraní.

Reagovat
Swarley

u Salaha to chápu, ale Hendo by měl být rád, že si vůbec takový fotbal může zahrát...

Reagovat
Kixi Syhimour

Prodat někam do hajzlu

Reagovat
off-olda

Salaha?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, toho si nechat, takovejch 12 by mít mohl

Reagovat
Swarley

ale to zase ne, je to hecař a srdcař, škoda se takových zbavovat...ale jako ten nejlepší základ by být neměl...

Reagovat
Kixi Syhimour

Srdcař , ten může být rád, že jsme ho ještě nevyhodili

Reagovat
Swarley

a koho chceš mít pak na lavičce? vždyť je to úplně ideální hráč, u kterýho víš, že to vždy odmaká...že by to chtělo kvalitnějšího je věc druhá, ale na lavičku ideální...

Reagovat
Kixi Syhimour

Z lavička hraje vcelku dobře, ale když je v základu tak je příšernej plus je to kapitán

Reagovat
Swarley

ok, ale tak koho na té lavce chceš mít? prostě je ideální tam mít někoho, kdo ti tam naskočí a máš jistotu, že to tam odjezdí...fotbalově to bude třeba slabší, ale nemůžou mít všichni lavičku jak City...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nějakej mladej talent, kterej by naskakovat na posledních 10;minut třeba. Nějakýho záložníka stejnak potřebujeme tak vytáhnout někoho z akademie jako TAA

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Ošklivější Tatum jedem.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Hlavně, že jste se mi smáli, když jsem tvrdil, že nám nefunguje útok

Reagovat
Taiger

#pesimista

Reagovat
EXoRcIsT

bodaj by v MU takto nefungoval utok od zaciatku sezony

Reagovat
off-olda

Snad to něčím neposere, ale rozhodčí dnes..

Reagovat
off-olda

Tak to vypadá, že Sarri > Klopp > Guardiola > Sarri

Reagovat
Mimalu

omg

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

konečně někdo vystřelil !!!!

Reagovat
Cobra

Reagovat
Taiger

Looooool

Reagovat
Kluivert9

Tpč

Reagovat
Luc-Luc

Studgeeeeeee

Reagovat
Nikikrew

Fuuu to bol gol

Reagovat
Miguel19

Ať jde ten Barkley fakt do prdele. Totálně na píču hráč.

Reagovat
iamek

Strašný hráč a to jsem ho vždycky strašně chtěl do MU. Jinak pokud vyhrajete titul s útočnou dvojici Morata - Giroud, tak proběhnu v Ostravě Masarykovo náměstí nahý v masce Trumpa.

Reagovat
smazaný uživatel

nechutné

Reagovat
iamek

Pls. Stal by jsi schovaný za sochou s bimbásem v ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Svým?

Reagovat
smazaný uživatel

Už si jak Dominik ...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Ty volee

Reagovat
off-olda

Pepa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

wow

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooool

kurvaaaaaaaaaaa

konečne, to je ale zápas blbec v koncovke

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

kepa

Reagovat
cubazi

šírka pražca kokoti

Reagovat
Swarley

hmmm

Reagovat
ADM

Neskutočné. Ale prečo sa po každom góle cíti ako v rapovom klipe?

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Z kroku, 30 metrů a on to stejně nemá.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Mané je úplne na nič už piaty zápas

Reagovat
El Cid z City

nejlepší možnej výsledek

Reagovat
vilp

Podle mě velká chyba stáhnutí Kovačiće. Barkley byl tak 5x u balonu a 3x z toho ztratil, včetně akce před gólem Sturridge. Pak se ten zápas těžko kontroluje s takovým záložníkem. Moses to stejné. Mateo dolů jít nemusel, ale když už, tak ho měl nahradit Cesc.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mikelinos

Tak ono se to generáluje po bitvě, v tu chvíli to byl logický krok pro oživení zálohy, která už postrádala pohyb. To že tam Cena ztratí všechny balóny není úplně Sarriho chyba.

Reagovat
vilp

Teď jen záleží na tom, jakou bitvu myslíš. Barkley byl příšerný už ve středu na takový zápas prostě absolutně nemá kvalitu.

Reagovat
vitasrp

Inkasovat branku takhle na konci sice mrzí, ale při pohledu na hru a počet šancí je to rozhodně spravddlivý vyústění celýho zápasu. Samozřejmě vyhrát oba zápasy nad Liverpoolem by bylo krásný, na druhou stranu by to bohužel bylo nespravedlivé.

Průšvih je, že v těhle zápasech se ukáže ten kvalitativní skok mezi hráčema základu a náhradníkama. Moses od příchodu na hřiště neudělal víceméně nic, Barkley tam tři situace vyřešil naprosto hrozivě, jediné normální střídání tedy v konečném důsledku představovalo nahrazení Girouda Moratou, jenže tam šlo taky dost o to, že vlastně Olivier nic nepředvedl.

Bál jsem se, že tohle dvojutkání bude znamenat krutý vystřízlivění, zaznamenáme nepříjemnou porážku, což by mohlo nahlodat víru hráčů v tu hru, co chce Sarri hrát. Rozhodně jsme ale nepropadli, odehráli jsme dva dobrý zápasy s papírově momentálně druhým nejlepším týmem v Anglii stylem, se kterým Sarri může být spokojen - sice to ještě rozhodně není to, s čímž by mohl být hodně spokojený, navzdory tomu po pár měsících práce to prostě špatný není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
PhilipS

"jediné normální střídání tedy v konečném důsledku představovalo nahrazení Girouda Moratou, jenže tam šlo taky dost o to, že vlastně Olivier nic nepředvedl. " Šílená věta

Každopádně vítej zpět. Tvojí analýzu si vždycky rád přečtu. Konečný pořadí už je celkem jasný.

1. City 2. Live 3. Chelsea 4. pravděpobně Tottenham - těsně za nim ManU

Arsenal vypotí maximálně 7. místo, pokud v lednu nepřijde přestupový zemětřesení

Reagovat
Counter

Nah, horší než šestí neskončíme.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ondiis

Pátí

Reagovat
Counter

Záleží, kolik času dostane Mou na záchranu situace (snad co nejvíce).

Reagovat
Melda

Myslím, že remíza zasloužená.Zápas měl grády.Hazard klobouk dolů, on snad neudělal jedinou chybu.Neztratil balón.

Reagovat
vilp

Hlavně nedal čistou tutovku. Nechápu, proč ho nešel obstřelit na zadní, v Lille to bývala jeho specialita.

Reagovat
Seydou Doumbia

Dnes jediný zápas PL a zrovna proti sobě dva ze tří nejméně zajímavých celků PL.

Reagovat
pepinho2

Všechny zajímavé zápasy se vyčerpaly včera, takže dnes je to nuda Asi jenom Baník - Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

Talks ongoing with Zidane. However not 100% of the board is convinced that he is the best manager for the long term. #MUFC #1MUN

Pochettino was #MUFC was choice. Due to his unavailability they turned to Zidane. Zidane is interested. #MUFC #1MUN

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Hokaido

Valverde ♥

Reagovat
pepinho2

S tímhle jdi do španělské sekce, tam tě fanoušci Barcelony budou milovat

Reagovat
Hokaido

To mi vůbec nedošlo.

Reagovat
Swarley

zkušeně dědek

Reagovat
Azza

Reagovat
oddy

Reagovat
Anacron

OT: Valverde super neskutečný sympaťák a fakt si to zaslouží jako málokdo. 38 let famózní výkon.

Reagovat
Busby babes

OT: Ryder cup!

Reagovat
REPLIKATOR

golf

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Free_player

Reagovat
Hokaido

OT: Nenašel by se ještě někdo, kdo by s náma chtěl hrát NHL fantu? Fantomas dnes zjistil, že nestíhá draft, který je zítra ve 20:00, tak hledáme náhradníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Cook v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

krásny gól

Reagovat
pepinho2

Zahova narážečka před gólem

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný gól ale z ofsajdu.

Reagovat
madridcan

Ofsajd. Na aku picu je zakulisny VAR v PL, ked to nijak raz neovplyvni NIC

Reagovat
Cobra

Tak to zajebat. Jako by věděli, že je mám oba ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď vlastne neviem, koho myslíš.

Reagovat
Cobra

Jak Fraser poslal Wilsona samotného na brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho

Reagovat
pepinho2

Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho fakt žalud

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele