Premier League - preview 5. kola: Manchester hraje na West Hamu, Tottenham hostí Chelsea

17.09.2021, 11:47, aktualizováno 19.09.2021, 08:44
Previews
Brighton s Leicesterem obstarají zajímavý předkrm, ale hlavní chody se budou v neděli servírovat v anglické Premier League až později. Nejprve West Ham přivítá na svém stadionu Manchester United a posléze si to v souboji dvou londýnských mužstev rozdají Tottenham a Chelsea. Jak Red Devils, tak Blues se mohou v případě vítězství dotáhnout na vedoucí Liverpool.
Brighton & Hove Albion - Leicester City  (neděle 15:00)
Brighton & Hove Albion vyzve v pátém kole Premier League Leicester City. Poměrně překvapivě jsou na tom nyní v tabulce lépe domácí, kteří jsou šestí. Lišky jsou až dvanácté.

Brighton si v závěru minulého utkání na půdě Brentfordu zajistil už třetí letošní výhru a s devíti body po úvodních čtyřech kolech prožívá svůj historicky nejlepší vstup do nového ročníku Premier League. Seagulls tak v letošní sezóně vyhráli stejný počet duelů, jako v závěrečných deseti té minulé.

Svěřenci Grahama Pottera dokázali udržet v kalendářním roce 2021 už jedenáct čistých ligových kont, přičemž lepší bilancí se může pyšnit pouze obhájce titulu Manchester City a vítěz Ligy mistrů Chelsea, oba jsou na cifře patnáct. Solidní defenzivní výkon přijde vhod i tentokrát, neboť na jih Anglie zavítá Leicester City, se kterým zde domácí dvakrát v řadě prohráli.

Leicester prohrál v minulém kole s Manchesterem City 0:1, ale vzhledem k zápasovým statistikám se dá hovořit o štěstí, že inkasoval jen jednou. V letošním ročníku Premier League navíc zaznamenal nejméně střeleckých pokusů ze všech a moc si v tomto směru nepolepšil ani ve čtvrtečním pohárovém klání s Neapolí, v němž vyprodukoval pouze sedm střel, zatímco italský celek 22. Výsledek však byl nerozhodný 2:2.

Góly ale v jeho vystoupeních obecně nechybí, jelikož v každém z předchozích devíti venkovních ligových klání Leicesteru by vám totiž vyšla sázka na to, že se prosadí oba týmy. Šanci na úspěch hostů pak zvyšuje skutečnost, že s Brightonem v lize nikdy neprohráli.

Poslední vzájemný duel nynějších soupeřů se odehrál letos v březnu a skončil výhrou Leicesteru 2:1.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Veltman, Duffy, Dunk - Moder, Lallana, Bissouma, Cucurella - Mac Allister - Maupay, Trossard.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Vestergaard, Söyüncü, Bertrand - Tielemans, Ndidi - Albrighton, Maddison, Barnes - Vardy.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.21 - 2.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Manchester United  (neděle 15:00)
West Ham United v rámci pátého kola Premier League utká s Manchesterem United. Rudí ďáblové byli před začátkem aktuálního kola první, Kladiváři špičce dýchají na záda z osmé příčky.

West Ham United v letošním ročníku Premier League zatím neprohrál, ale na jeho stadion tentokrát přijede silný Manchester United. Kladiváři si budou muset navíc poradit bez svého potrestaného tahouna Michaila Antonia, což jim může způsobit značné potíže. S hvězdným útočníkem v sestavě totiž West Ham vyhrál od jeho příchodu v září 2015 41 procent ligových klání, zatímco bez něho to bylo jen 28 procent.

Po náročném, ale úspěšném čtvrtečním utkání v Záhřebu, se West Ham vrací na ligovou scénu, kde neprohrál už sedmkrát v řadě, což představuje jeho nejdelší takovou sérii od dubna 2016, kdy přemožitele nepoznal v deseti vystoupeních po sobě. Ve všech třech domácích duelech v současném úspěšném období se londýnský celek prosadil jako první a vedl po prvním poločase, takže propásnout začátek zápasu by se nemuselo vyplatit. Proti Kladivářům však hraje fakt, že David Moyes od svého konce na lavičce Manchesteru United tento celek nikdy neporazil.

Navzdory tomu, že Manchester United nakonec nezvládl své středeční vystoupení v Lize mistrů, ve kterém se opět trefil Cristiano Ronaldo, budou hosté plní sebevědomí. V domácí soutěži totiž neprohráli už rekordních 28 venkovních duelů v řadě. Aby toho nebylo málo, neprohráli ani v předchozích 16 v neděli hraných ligových kláních.

Ze zranění se stále zotavuje uruguayský útočník Edinson Cavani, který k zápasu v Londýně ani neodcestoval. Jeho stav se však lepší. "Edinson s námi začne trénovat snad od příštího týdne. Doufáme, že už od pondělí. Nyní víme, že abychom v této sezóně dostali z Edinsona to nejlepší, potřebujeme, aby byl stoprocentně fit a netlačil na pilu. Máme silnou sestavu, která se dokáže vyrovnat s tím, že musí nechat hráče uzdravit a neriskovat další zranění," uvedl pro klubový web manažer Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer.

Rudí ďáblové se pyšní kvalitní obranou, která ve zmíněných 28 utkáních udržela 13 čistých kont. Jejich ofenzivě ale většinou chvíli trvá, než se zahřeje. Devět z posledních deseti venkovních ligových tref totiž United dali až po poločase. Paul Pogba si však připsal už sedm asistencí, což je více než v předchozích dvou ligových ročnících dohromady.

Poslední vzájemný zápas se odehrál letos v březnu a Rudí ďáblové vyhráli díky vlastnímu gólu Craiga Dawsona 1:0.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Dawson, Ogbonna, Cresswell - Coufal, Rice, Souček, Johnson - Fornals, Bowen, Benrahma.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw - Fred, Matic - Greenwood, Fernandes, Pogba - Ronaldo.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.60 - 3.88 - 1.81
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Chelsea FC  (neděle 17:30)
Páté kolo Premier League završí šlágr kola v podobě londýnského derby. Na stadion Tottenhamu Hotspur totiž dorazí Chelsea. Spurs jsou v tabulce momentálně sedmí, Blues jsou na tom o tři pozice lépe, v případě výhry by se však dotáhli na vedoucí Liverpool.

Nedělní program Premier League uzavře čistě londýnský souboj mezi Tottenhamem Hotspur a Chelsea. Domácí celek vstoupil do nového ročníku třemi výhrami v řadě, ale o minulém víkendu prohrál s Crystal Palace 0:3. Pro Spurs se navíc jednalo už o čtvrtou prohru z předchozích šesti londýnských ligových derby.

Jeden výsledek by pochopitelně neměl Tottenham vykolejit i proto, že domácí na svém stadionu vyhráli osm z předchozích deseti ligových duelů, přičemž v šesti z nich udrželi čisté konto. V případě dalšího úspěchu by si Spurs připsali třetí výhru v úvodních třech domácích vystoupeních nové sezóny teprve potřetí v historii. Do karet hraje kohoutům i to, že Son Heung-Min by už měl být po lehkém zranění fit a ve dvou z letošních tří vítězných ligových zápasů Tottenhamu dal jedinou branku svého týmu.

Chelsea v dosavadních čtyřech ligových kolech ještě ani jednou neprohrála a bude se chtít prezentovat jako aspirant na mistrovský titul. Klíčem k úspěchu svěřenců Thomase Tuchela je solidní defenziva, neboť německý kouč dovedl svůj tým už ke třiadvaceti čistým kontům. Tolik jich od jeho příchodu do Londýna žádný jiný celek z nejlepších čtyř evropských soutěží neudržel. Jeden fakt však nyní hraje proti loňskému vítězi Ligy mistrů. Chelsea totiž vyhrála všech předchozích pět ligových londýnských derby na půdě soupeře, ale šestkrát v řadě v takových duelech nikdy v historii neuspěla.

Tuchel se svými týmy v soubojích proti Tottenhamu inkasoval dosud jen jednou, ale jeho jediné střetnutí s trenérem domácích Espíritem Santem skončilo nerozhodně. Chelsea každopádně šanci na úspěch má, neboť v předchozích jedenácti venkovních ligových kláních prohrála jen jednou. Romelu Lukaku se zase dokázal trefit na začátku ročníku proti Arsenalu, a pokud se prosadí i proti Tottenhamu, stane se teprve třetím hráčem, který v jedné sezóně dá gól na stadionech obou těchto týmů.

Naposledy se Tottenham s Chelsea utkali v srpnu v přátelském utkání a rozešli se smírně po remíze 2:2. Za Blues se dvakrát trefil Hakim Ziyech, za Spurs se mezi střelce zapsali Lucas a Steven Berwijn. Poslední ligový souboj skončil v únoru vítězstvím Chelsea 1:0 po trefě Jorginha z penalty.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Doherty, Sanchez, Rodon, Reguilón - Hojbjerg, Skipp, Alli - Emerson, Kane, Gil.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - James, Kanté, Jorginho, Alonso - Havertz, Mount - Lukaku.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.59 - 3.74 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - Brentford FC  (sobota 13:30)
Tradičně od půl druhé odstartuje sobotní program Premier League a tentokrát zápasem Wolverhamptonu s nováčkem Brentfordem. Domácí si teprve před týdnem připsali premiérovou výhru v nové sezoně, zatímco Brentford vůbec poprvé po svém postupu mezi elitu nezískal ani bod.

Jinými slovy vstup do sezony byl na obou stranách rozdílný. Wolves nezačali dobře, i když měl opravdu šílený los. Hrál na Leicesteru, doma s Tottenhamem a Manchesterem United. Všechny tři zápasy přitom prohráli nejtěsnějším výsledkem 0:1. Až ve Watfordu měli pořádnou možnost se nadechnout a díky brankám v poslední čtvrthodině zvítězili 2:0.

Proti nováčkovi se budou chtít doma vytáhnout a jednoznačně získat tři body. Svého soupeře dobře znají z působení v nižších soutěži, oba aktéři se totiž naposledy střetli v roce 2018 v rámci League Championship.

Vstup Brentfordu do Premier League byl impozantní. Výhra 2:0 nad Arsenalem dodala nováčkovi na sebevědomí a ten ho pak uplatnil i v dalších soubojích na hřištích Crystalu Palace (0:0) a Aston Villy (1:1). Teprve domácí zápas s Brightonem se nepovedl a výhru hostí zařídil jediným gólem Leandro Trossard. Brentford se musí z této porážky rychle oklepat a pokusit se získat ztracené body na hřišti Wolves.

Domácí budou bez Jonnyho Castra, Pedra Neta a Huga Buena. Také Brentford hlásí některé absence, jmenovitě Joshe Dasilvu a Madse Sorensena.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sa - Kilman, Coady, Saiss - Semedo, Neves, Moutinho, Marcal - Traore, Jimenez, Hee-Chan
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya - Ajer, Jansson, Pinnock - Canos, Onyeka, Norgaard, Janlet, Henry - Toney, Mbeumo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.43 - 5.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Po zpackaném začátku má Arsenal stále co dohánět a výhra v Burnley by se mu náramně bodla. "Kanonýři" budou favoritem, Burnley totiž ještě nevyhrálo a krčí se na předposledním místě tabulky. Optimismus fanoušků Arsenalu poněkud kalí vzájemná bilance, Arsenal totiž tři poslední zápasy s Burnley nevyhrál a loni na Emirates dokonce padl.

Tři úvodní porážky poslaly Arsenal až na poslední místo tabulky, odkud ho dostala až těsná výhra nad Norwichem. Nebyl to přesvědčivý výsledek, ale o ten v tu chvíli Artetovi nešlo. Arsenal se potřeboval chytit a bude zajímavé sledovat, jak se mu povede v dalších kolech. Absence evropských pohárů by mu mohla paradoxně pomoci.

Každopádně stále platí, že pozice manažera Mikela Artety je v maximálním ohrožení. Arsenal to bude mít na cestě zpátky mezi anglickou elitu hodně složité a už v Burnley ho čeká zajímavá výzva. Arsenal ve vzájemných zápasech třikrát v řadě nevyhrál, což se mu nikdy předtím nestalo. Naopak, předchozí bilance hovořila jasně ve prospěch Gunners. Navzdory těžké pozici zůstává Arteta velkým optimistou a podle svých slov vidí světlo na konci tunelu.

Zatímco spodní patra tabulky a Arsenal k sobě příliš nepatří, u Burnley je to jiné. Domácí celek je považován za jednoho z aspirantů na boj o záchranu a začátek sezony to zatím potvrzuje. Po čtyřech kolech má jen bod za remízu s Leedsem. Před týdnem Burnley nezvládlo souboj na Evertonu a prohrálo 1:3. Také pozice manažera Seana Dyche je v maximálním ohrožení a úspěch proti Arsenalu by pomohl uklidnit sílící hlasy po jeho odvolání.

Burnley už by měla být k dispozici nová posila Nathan Collins, zatímco mimo zůstávají Dale Stephens, Kevin Long a Connor Roberts. Také Arsenal hlásí některé absence a na trávník v Burnley nevyběhnou Rob Holding, Granit Xhaka a Mohamed Elneny. Do branky by se mohl postavit znovu Aaron Ramsdale, který udržel proti Norwichi čisté konto a výrazně tak přispěl ke třem bodům.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Mee, Tarkowski, Cornet - Gudmundsson, Westwood, Brownhill, McNeil - Wood, Barnes
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney - Partey, Lokonga - Saka, Odegaard, Smith Rowe - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.79 - 3.64 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Předloňský mistr FC Liverpool se může dostat do čela tabulky, pokud zdolá Crystal Palace a jeho nejbližší konkurenti ztratí. Do čela ho posune i výraznější výhra, v tomto případě by ale nadělala velké problémy hostujícímu manažerovi Patricku Vieirovi, který je pod neustálým tlakem. Eagles pod jeho vedením vyhráli jen jedno utkání.

To je pochopitelně pro londýnský celek málo. Crystal Palace sice nepatří mezi kandidáty na evropské poháry, ale stejně tak nepatří do boje o záchranu. Hosté se díky poslední přesvědčivé výhře nad Tottenhamem přeci jenom vyšvihli na pohodlnější jedenáctou příčku, ale postavení Patricka Vieiry je stále na vážkách.

Bude hodně záležet na tom, kolik Crystal Palace v následujících zápasech získá bodů. Příští týden ho doma čeká Brighton a o sedm dní později přivítá do Selhurst Parku Leicester City. V sobotu na Anfield Road se s výhrou asi moc nepočítá, i když v historii už se párkrát podařilo překvapit. Londýnský celek naposledy porazil Liverpool na jeho půdě v roce 2017.

Zopakovat to bude úkol vskutku náročný. Liverpoolští jsou od začátku sezony ve skvělé formě. Potvrdili to jak v minulém kole proti Leedsu United, který porazili 3:0, tak především proti AC Milán. Souboj titánů nabídl skvělý fotbal a celkem pět branek. Reds měli v zápase Ligy mistrů místy až drtivou převahu a nakonec se z první výhry radovali zcela zaslouženě.

Liverpool je napříč všemi soutěžemi bez porážky. Ztratit zatím dokázal jen v jednom případě, ale to bylo doma s vítězem Ligy mistrů Chelsea. Proti Crystalu je obrovským favoritem a cokoliv jiného, než výhra, bude považováno za senzaci. V loňské sezoně vyhrál Liverpool v Selhurst Parku neuvěřitelným výsledkem 7:0 a doma na Anfiled Road všechno kontroloval výhrou o dva góly.

Reds se musejí vypořádat s absencemi Elliotta, Firmina a Williamse. Trenér Jürgen Klopp oproti zápasu s AC Milán jistě prohází sestavu. Jeho protějšek Patrick Vieira musí oželet starty Schluppa, Ezeho a Fergusona.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Van Dijk, Matip, Robertson - Fabinho, Henderson, Thiago - Salah, Jota, Mane
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guehi, Mitchell - McArthur, Kouyate, Gallagher - Ayew, Edouard, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 6.28 - 10.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Southampton FC  (sobota 16:00)
Hodně náročné utkání čeká na Etihad Stadium The Saints. Manchester City je v obrovské pohodě, na úvodní porážku od Tottenhamu zareagoval skvěle a další své soupeře snad s výjimku Leicesteru doslova zlikvidoval. Pět branek si odnesly Norwich s Arsenal a dokonce šest v Lize mistrů RB Lipsko. Budou Citizens znovu nesmírně produktivní, nebo se Southampton postará o překvapení kola?

Z pohledu hostujícího týmu to bude vyžadovat výkon na 120 %. Southampton na hřišti City nevyhrál přes sedmnáct let a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se to mělo povést v tomto kole. Na druhou stranu "Svatí" jsou zatím bez vítězství, ale favorita už dokázali obrat o body. Ve druhém kole remizovali s Manchesterem United 1:1. Jako plusový se jeví bod i ze hřiště Newcastlu a koneckonců i doma proti slušně hrajícímu West Hamu.

Tenhle zápas bude především o Manchesteru City. Hlavně na něm záleží jak výsledek utkání dopadne. Guardiolův tým je doma nesmírně silný a ničí prakticky každého. Norwich s Arsenalem by mohly vyprávět, oba si totiž z Etihadu přivezly potupnou porážku 0:5. Citizens tak dali velice rychle zapomenout na porážku z úvodního kola na půdě Tottenhamu Hotspur a v Premier League třikrát v řadě vyhráli.

Vítězně začali i novou pouť Ligou mistrů. Ve skupině, kde bude jejich soupeřem i PSG porazili RB Lipsko divokým výsledkem 6:3. Guardiola německého oponenta chválil za odvážný výkon i tři vstřelené branky a pochopitelně byl spokojen, že jeho tým získal na začátek důležité tři body. V dalším kole ho totiž čeká dlouho očekávané měření sil s Paříží.

Citizens budou v sobotu odpoledne velkým favoritem a jakákoliv bodová ztráta se bude rovnat senzaci. Také Southampton schytal při poslední návštěvě Etihadu pět branek, ale konečné skóre trochu vylepšil dvěma vstřelenými góly. V březnu se o ně postarali James Ward-Prowse a Che Adams. Na straně City stříleli přesně dvakrát Kevin De Bruyne i Riyad Mahrez a jednu branku zajistil Ilkay Gündogan.

Manchesteru City bude chybět stoperské duo John Stones a Aymeric Laporte, jinak je zbytek kádru Guardiolovi k dispozici. Jeho protějšek Hasenhüttl mluvil na tiskové konferenci o absencích Stuarta Armstronga a Thea Walcotta. William Smallbone už se sice zapojil do tréninku, ale jeho start v sobotním utkání je nepravděpodobný.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Ake, Dias, Cancelo - De Bruyne, Rodri, Gundogan - Jesus, Torres, Grealish
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Livramento, Stephens, Salisu, Perraud - Romeu, Ward-Prowse, Elyounoussi - Redmond, Armstrong, Djenepo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 8.03 - 17.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Watford FC  (sobota 16:00)
Ačkoli se pozornost fanoušků soustředí především na zítřejší londýnské derby mezi Tottenhamem a Chelsea, již dnes se na stadionu Carrow Road uskuteční důležitý záchranářský souboj mezi domácím Norwich City FC a hostujícím Watfordem FC. Oba týmy čerstvě postoupily do nejvyšší soutěže a zatím se očividně těžko přizpůsobují náročnému tempu Premier League.

Watford sice do sezony vstoupil vítězně po triumfu nad Aston Villou 3:2, ovšem v následujících zápasech už vyšel jak střelecky, tak bodově naprázdno. Zatímco tým trenéra Xisca se drží na 15. místě tabulky, Norwich se na samém dně potácí od prohry k prohře s nelichotivým skóre 1:11. Nutno podotknout, že proti soupeřům jako Manchester City, Liverpool nebo Leicester se od zelenožlutých ani body příliš nečekaly. Proti Arsenalu v posledním zápase už to vypadalo slibně, ale remízu 0:0 odmítl šťastným gólem v 66. minutě střelec "kanonýrů" Pierre-Emerick Aubameyang. Tím odsoudil Norwich k již čtrnácté prohře v Premier League v řadě!

A bylo by poměrně velkým překvapením, kdyby dnes nepřibyla další, protože hostující "sršni" to na domácí umí. Z posledních šesti vzájemných zápasů vyšli pětkrát vítězně, naposledy letos v dubnu 1:0 právě na Carrow Road. Trenér Norwiche Daniel Farke zároveň Watford nikdy nedokázal porazit. Na druhou stranu šance domácích zvedá fakt, že Watford prohrál posledních osm utkání v Premier League na venkovních hřištích.

Bude také zajímavé sledovat, jak do dnešního utkání promluví nové tváře obou týmů, které před sezonou velmi slušně posílily. Na straně domácích přibylo do kádru duo z Werderu Brémy Rashica-Sargent nebo talentovaný záložník Billy Gilmour, zapůjčený z Chelsea. Svou zálohu se rozhodl vystužit i Watford a natrvalo přivedl do svých řad důrazného Moussu Sissoka z Tottenhamu. K němu přibyli na hostování také Ozan Tufan z Fenerbahce nebo bývalý hráč Sparty Juraj Kucka.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.29 - 3.32
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Everton FC  (sobota 18:30)
Everton zatím statečně drží krok s velkými rybami a tempo hodlá udržet také po výletu do Birminghamu, kde se utká s Aston Villou. Villans však věří, že v domácím prostředí opět odčiní nezdar z posledního výjezdu za hranice města.

Rafael Benítez přestavuje Everton k obrazu svému — a zatím jeho snaha souzní s představami fanoušků. "Karamelky" totiž v každém z dosavadních utkání bodovaly, a jestliže se jim zadaří též v Birminghamu, dosáhnou na neporazitelnost v prvních pěti kolech Premier League vůbec poprvé v klubové historii.

Práce španělského stratéga je vidět především v útoku. Zatímco v závěru uplynulé sezony se Everton střelecky trápil, pod Benítezem stihl nasázet již deset gólů. Poslední tři zásahy padly při obratu skóre v druhém poločase utkání proti Burnley. "Víme, co fanoušci obecně chtějí. Ve výsledku požadují, aby tým vítězil díky dobrému fotbalu" přizvukoval Benítez fanouškům Toffees v rozhovoru pro Sky Sports.

Aston Villa na rozdíl od "Karamelek" vyšla v posledním kole střelecky naprázdno, když podlehla v Londýně tamní Chelsea po výsledku 3:0. Celkově musí mužstvo ze stadionu Villa Park zapracovat na výkonech na hřištích soupeřů. Doma je to nicméně jiná písnička. V součtu s loňským ročníkem neprohráli Villans v Birminghamu při posledních čtyřech seancích s protivníky.

Proti Evertonu už by Aston Ville měli pomoct též Emilianové Martínez s Buendíou, kteří během nedávné reprezentační přestávky po příletu do rodné Argentiny porušili protiepidemické restrikce. "Očekáváme, že se k nám připojí v sobotu ráno. Poté se rozhodnu, zda budou zahrnuti do nominace či nikoliv" uvedl manažer Villans Dean Smith den před zápasem.

Kvůli zranění budou domácí postrádat mladíky Jadena Philogene-Bidaceho a Carneyho Chukwuemeku, kteří se zranili během srazu mládežnické reprezentace Anglie. Na marodce Evertonu zůstává záložník Fabian Delph, hrát nebude ani útočník Dominic Calvert-Lewin, jehož trápí bolavý stehenní sval. O startu kreativního Jamese Rodrígueze se teprve rozhodne.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez — Cash, Konsa, Mings, Targett — McGinn, Luiz, Ramsey — Traoré, Ings, Bailey
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford — Coleman, Mina, Keane, Digne — Allan, Doucouré, Gomes — Townsend, Richarlison, Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.38 - 3.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Leeds United  (pátek 21:00)
Páteční předehrávka pátého kola anglické nejvyšší soutěže by mohla nabídnout hodně branek. V Newcastlu se totiž proti sobě postaví dvě nejhorší obrany ligy. Na stadion St. James Park zavítá podobně se trápící Leeds.

Souboj týmů, které stále ještě čekají na první výhru, bude k vidění už dnes večer. Domácí celek je na tom v tabulce o něco hůře, protože se mu zatím povedlo získat jen jeden bod a tráví babí léto na předposlední příčce. Manažer Steve Bruce zatím nemá moc důvodů k radosti. Jeho tým už vypadl z Ligového poháru po porážce na penalty od Burnley a v Premier League je to ještě horší.

Ze sestupné tendence se pomalu ale jistě začíná stávat tendence sestupová a tento úpadek potvrdily "Straky" taky v minulém kole. Po nedůstojném výkonu odjížděl Newcastle z Old Trafford se čtyřmi inkasovanými góly a stal se tak smutným pozorovatelem návratu velkého domácího hrdiny, Portugalce Cristiana Ronalda.

Aby toho nebylo málo, tak manažera Brucea trápí taky marodka. Na ní jsou stále ještě hráči jako Martin Dúbravka, Jonjo Shelvey, Callum Wilson a Elliott Anderson, zatímco otazník visí nad startem Dummetta s Fraserem.

Poslední dva vzájemné duely skončily výhrou Leeds United a to s celkovým skóre 7:3. Tentokrát na tom ale ani Leeds není zas tak moc dobře. Získal jen o jeden bod víc než jeho páteční soupeř a v tomto ročníku inkasoval už 11 branek, což je hned za Newcastlem druhý nejhorší výkon ligy. Po remíze s Burnley dostal naposledy tři branky od Liverpoolu a k tomu ještě Marcelu Bielsovi schází trio Llorente, Koch a Struijk.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Fernandez, Lascelles, Schär - Manquillo, Willock, Hayden, Almiron, Ritchie - Joelinton, Saint-Maximin
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Dallas, Ayling, Cooper, Firpo - Raphinha, Rodrigo, Phillips, Roberts, Harrison - Bamford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.19 - 3.67 - 2.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester United431011:310
2.Chelsea FC43109:110
 Liverpool FC43109:110
4.Everton FC431010:410
5.Manchester City430111:19
6.Brighton & Hove Albion43015:39
7.Tottenham Hotspur43013:39
8.West Ham United422010:58
9.Leicester City42024:66
10.Brentford FC41213:25
11.Crystal Palace41215:55
12.Aston Villa41125:74
13.Wolverhampton Wanderers41032:33
14.Southampton FC40314:63
15.Watford FC41033:73
16.Arsenal FC41031:93
17.Leeds United40224:112
18.Burnley FC40133:81
19.Newcastle United40135:121
20.Norwich City40041:110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1072)

Přidat komentář
Taiger

1. pro Arteta out

Reagovat
Busby babes

zrovna, kdyz jste se zacli zvedat...

Reagovat
Taiger

ty jseš hrozně vtipnej už aby byl zas ignore list

Reagovat
Busby babes

zas? ten tu nikdy nebyl, ne? teda krome toho pridavku do prohlizece, co moc nefungoval. Taky by se mi ale hodil.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
protiproudu

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Taiger

Zapínám?

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

hahaha, sice, bohvie co za exota pride po nom...

Reagovat
O.Giroud

Lampard

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Heisenberg

Zrovna takovýmu seběhlýmu člověkovi to vysvětlovat. Podívej se na ty změny v kádru a řekni mi, co ten projekt asi tak může znamenat. Přišli Tierney, Ramsdey, Odengaard, White (těch 50 mega je hlavně za to příjmení), odešli Saliba, Willian, Nelson, Guendo (prej má zajímavý kořeny). Leno v bráně, Chambers napravo, ESR, Xhaka v základu, naopak Auba trucuje, Partey pořád mimo, ještě to nevidíš? Sushi-sensei je podle norem pravděpodobně ještě cajk, přece jsou to spojenci.

S ohledem na výše uvedené bych ti doporučil napnout hruď a vítat příchod nového vedoucího, Adiho H*t*era.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

Reagovat
Grahf

jedna z najlepších vecí, čo som kedy počul

Reagovat
Taiger

Takhle nějak vypadá owny podle mě

Reagovat
Hokaido

Owny je fešák. ♥

Reagovat
Taiger

Uka

Reagovat
wild

"Antipunk made in Nitra" dopici to co za skvost sme zas vyplodili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Gazdo
Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

dekel na vesmire dpc

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

boží

Reagovat
masly008

Reagovat
PP

to je hrozné..

Reagovat
smazaný uživatel

Do ritiii

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

A taky Ole out

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Front hell

Reagovat
Remt

Nesouhlasím, dokud bude Ole na lavce, tak MU nic nevyhraji:D

Reagovat
Ranoth

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Heisenberg

Souboj trenéra, kterej hraje nekoukatelnej fotbal založenej na centrech, a proti němu Sean Dyche.

Reagovat
Golasso

Zatím nám vyhazov trenéra vždycky parádně vyšel, tak to zkusme znovu.

Reagovat
Nikikrew

To je zaujímavé zmýšľanie teda. Trenuj Arsenal, bojuj o 8,9 miesto a to stačí lebo nový tréner nič nezmení...

Reagovat
Golasso

Zajímavé je spíš to, když někdo dělá tu samou věc dokola a očekává jiný výsledek. Za rok a půl tu budete vyhazovat toho chudáka, co přijde po Artetovi a já budu zase za kkta, že se ho zastávám .

Reagovat
Nikikrew

To nikde predsa nie je napisane. Fakt je ten, ze Arteta to nezvlada, ale vobec...

Reagovat
Golasso

Kdyby to nezvládal, tak ztratí kabinu jako Emery a hráči ho už dávno potopí.

Reagovat
Nikikrew

Herne a vysledkovo to nezvlada. Navyse ani ta kabina asi nie je bohvieco ked AMN verejne vyhlasi, ze chce odist. Problemy s Ozilom, Guendouzim, Salibom, Torreirom za tak kratky cas tiez nie je dobra vizitka.

Arteta tu je skoro 2 roky a nevie svoju idealnu formaciu? Ci mame si po 2 rokoch povedat ze hura konecne ju nasiel a dostavia sa vysledky? Moc tomu neverim

Reagovat
Golasso

Od zimního přestupáku jsme na tom výsledkově nebyli špatně, kromě začátku této sezony s neúplným kádrem a silnými soupeři. Předtím jsme na tom byli blbě hlavně kvůli tragické nekvalitě a chybějícím hráčům na klíčové posty. I tak vyhrál dvě trofeje ...

Když probíhá přestavba, tak někteří hráči prostě budou nespokojení. Tím spíš je obdivuhodné, že to pořád ještě drží pohromadě a nespokojencům se to při tom množství nepodařilo rozložit. Přemýšlej ... kterým hráčům by nejvíc prospěl vyhazov trenéra a čistý štít s dalším? Těm lepším asi těžko ... To musí prostě vyhnít, pak to bude lepší a já bych nerad to vyhnívání zpomaloval dalšími šancemi pro tragédy a podobnými nesmysly, které by přišly (byť na přechodnou dobu) s novým koučem.

Že AMN brečí na sockách, za to Arteta nemůže. Ten borec dostal milion šancí a teď bohužel dostává další. Torreira se vidí jinde, s Ozilem měl problém celý klub už dávno před Artetou a Guendouzi se zachoval jako nevychovaný dement.

Arteta svoji formaci zná. Už delší dobu říkal, že je to 4-3-3. Bohužel na to neměl hráče, tak hrál jiné rozestavení. Hlavně, že se mu vyčítá, že se neumí přizpůsobit.

To je těžké. Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde ...

Reagovat
Nikikrew

A preco by som toho psa nebil ked vysledkova realita nezodpoveda ambiciam klubu. To dame Artetovi dalsi rok nato aby nas presvedcil ze nato asi nema? Minulu sezonu sme dopadli v tabulke najhorsie od neviem kedy a mavneme iba rukou?

Ved ta utocna hra je uplna zalozstna. V minulosti sme sa aspon spoliehali na Aubu, teraz uz ani na neho nie. Obhliadnuc na 3 zapasy, proti Norwitchu a Burnley sme si nevypracovali poriadne sance. Toto je ako ten posun? Ci budeme alibisticky hovorit ved Arteta nato nemal hracov. Wenger mal alebo dokonca aj Emery?

Reagovat
merlick

vsak Arteta robi tu istu vec rok a pol co tu je? a evidentne to nefunguje

Reagovat
Golasso

?? Vždyť se furt něco mění. Na začátku jsme hráli hluboko a na brejky, Arteta zlepšil obranu a organizaci hry, dodal tomu elán a s tím jsme vyhráli 2 poháry. Loni jsme se snažili hrát už aktivněji, převážně v rozestavení 4-2-3-1. V první polovině sezony to nestálo za nic, protože na některé posty jsme neměli hráče (AM) a klíčový Partey byl furt zraněný. Jakmile se do hry dostal ESR a přišel Odegaard, tak to začalo šlapat a cca druhou polovinu sezony jsme měli výsledkově solidní. Teď se zase snažíme dosáhnout cílového rozestavení 4-3-3, jelikož na to po letech snad konečně máme hráče... Fakt mi nepřipadá, že bychom dělali furt to stejné.

Do toho kontinuálně (bohužel pomalu) probíhá přestavba a dochází k velkým obměnám v kádru. Ty změny jsou navíc z drtivé většiny smysluplné, Arteta se nebojí riskovat svoje místo, stavět na mladých a tým očividně buduje s vizí do budoucna.

Reagovat
merlick

bohuzial to ale neprinieslo ziadnu novu myslienku, takto brainless hrat futbal som uz dlho nevidel od nejakeho timu. Zmena formacie a styl taky isty, vyuzivat iba kraje a centrovanie a na stred zabudat. To ze bol priposraty zozaciatku by som skorej daval na vrub jeho charakteru posuvaca lopt, tak to radsej neriskoval a betonoval.

Skorej sa pytam ci si tam videl nieco nove, prekvapive..? Stahovanie Xhaku na LB skopcil cisto od Pepa, praktikoval to tiez velmi kratko. Co neskusil uz pred polrokom Martina na CM? Preco to neskusil s tym AMN ked prava strana vypadala ako vozovka v Podbanskom.

Ja tam stale vidim ze chce presadit iba svoj jeden system ktory mu bohuzial moc nevychadza a dava to iba na svoje kone na ktore neda dopustit.

Reagovat
afc

Príde nový tréner a všetko to zvalcuje

Reagovat
Taiger

Nad tebou už taky jen mávnu rukou

Reagovat
afc

Teraz vážne. Koho miesto neho?

Reagovat
masly008

né že bych si myslel že na to dokážeš nějak smysluplně odpovědět, ale i tak : kdo místo něho podle tebe?

Reagovat
Taiger

Až se začneš chovat, tak ti možná odpovím, nad takto položenou otázkou jen mávnu rukou a nebudu ztrácet čas

bye

Reagovat
masly008

OK.Měl jsem pravdu.Dík.

Reagovat
merlick

de boer, conte, favre, pirlo

Reagovat
masly008

Conte nepřijde, nevím proč by chodil.De Boer je Arteta v bledě modrém a Pirlo je ještě horší.Takže jediný by dával asi smysl Favre,ale jestli by byl dostupný toď otázka a jak je na tom s angličtinou.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle zostup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

Letos už to nemůže skončit jinak, leda že by Bruce letěl a my začali zázrakem sbírat body.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že pokud v neděli prohrajeme tak už to Ole neustojí a půjde

Reagovat
Taiger

Ty spíš nemysli

Reagovat
Busby babes

ty ses desnej pohadkar. Momentalne vedem ligu a ty si myslis, ze po jedne prohre odvolame managera?

Jelikoz rozkopavani babovicek malym detem je moje oblibena kratochvile, tak dnesni call s investorama:

Woodward: "While squad-building is a constant process, we are more confident than ever that we are on the right track."

Woodward: "We significantly strengthened the squad over the summer, with the addition of Cristiano Ronaldo, Raphael Varane, Jadon Sancho and Tom Heaton."

Woodward: "These signings have demonstrated our continued ability to attract some of the world’s best footballers to Old Trafford, and our firm commitment to helping Ole [Gunnar Solskjaer] deliver success on the pitch."

Woodward: "We were delighted to welcome back Cristiano Ronaldo to the club, along with Raphael Varane, Jadon Sancho and Tom Heaton, to further reinforce the progress that our first team has been making under Ole

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho tak nějak vyplývá, že když nebudou trofeje = bye Olé

Reagovat
Busby babes

je to call s investory. Tam tyhle reci o trofejich poslouchame roky. Je to mozny, ale imho porad Glazerum bude stacit top4. Liga mistru, penize zase na dalsi sezonu... alternativa z jejich uhlu pohledu neni moc atraktivni: vyhazov Oleho a jeho kompenzace (ma novou smlouvu), novy manager a jeho nove pozadavky na jine hrace = vetsi utraceni... Z toho duvodu v tuhle chvili moc neverim, ze by Glazerove Oleho vyrazili v momente, kdy treba skoncime treti v lize.

Reagovat
Freedo

Ty jsi s nima volal?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle v cestine mu odpovedeli

Reagovat
Mastný Chobot

Cristiano Ronaldo, Raphael Varane, Jadon Sancho and Tom Heaton

Reagovat
Busby babes

navrat ztraceneho syna, Toma Heatona!!!

Reagovat
Hlahart

Zatím je tam Sancho jak pěst na oko

Reagovat
mithro

Reagovat
Front hell

Právě že musime doufat že u vas vydrží co nejdyl. V utery jasně ukazal že ma pořad co nabídnout

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mě i kdybyste s WHU prohráli, tak Solšér zůstane. Furt je začátek sezóny.

Reagovat
Greny

Podle mě by měl United prohrát ať zjistíme kdo má pravdu

Reagovat
Coniglio

Reagovat
vladis271

Reagovat
mithro

"I know the history. I learned the history of this club, what it means to travel and follow this team. I don't want to be like United, Liverpool, Barcelona, Bayern Munich, Madrid, like all the big clubs, we are who we are."

pepek vali

Reagovat
supporter

Hlavne je ted zajimava ta situace s fanouskama Na Lipsko prislo jen 38 000 fanousku. Pepek apeloval na fanousky at zmeni pristup a dorazi jich vic na dalsi zapas. Fans mu na to odpovedeli at si laskave hledi sveho a soustredi se na trenovani. No a Pepek jim ted de facto odpovedel ze si svyho hledet nebude at oni zmeni pristup. The city is yours? The city is yours?....Twenty thousand empty seats. Are you fucking sure?

Reagovat
Kinky7

Cele je to pekny pruser ktery se resi na forech city uz par dni. Zaprve zmena rezervacniho systemu kter je teda ted toalne na p..u a zadruhe absolutni pozdni reakce pri vraceni listku. Uz jsem si psal se 4 lidmi kteri meli lupen na Lipsko, nemohli jit a chteli ho vratit ale kvuli nutnosti potvrzovaciho mailu ktery chodil pozde trvalo 3 dny nez mohli rezervaci zrusit od podani zadosti. Cimz dochazi k blokaci listku ktere ac se tvari prodane tak vlastne nejsou a stadion je pak prazdnejsi nez se podle prodanych listku zda.

Na druhou stranu ja proste nepojedu do Manchesteru na blind a cekat jestli v stredu vecer budou listky nebo ne. A nepochybuju ze to tak ma hodne lidi.

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
andkoo

Nekaz im tú senzáciu s prázdnym štadiónom

Reagovat
Busby babes

je to kokot. listky jsou proste drahy no. misto aby to presel, tak to nejdriv rozjede a pak to jeste vyeskaluje...

Reagovat
mithro

vsak to davaju v akciach 1+1 zdarma a podobne, sopecialne na LM a skupinu. jasne, nie je to za 5 libier ale v porovnani v PL, to maju city skoro zadarmo. oni maju problem udat aj volne listky v skolach.

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

hele. Videl si aj toho šéfa City support organization? Ako išiel po Pepkovi? Ja sa mu ani nedivím, že vypenil. A na záver len dodal z pozície sily (teraz parafrázujem, nepamätám si presne citáciu):

If fans have a problem with me I will step back. No problem... a chlapci ješitní zavreli huby. Mali by mu lízať podrážky za to čo im dal, nie skákať ako čerti z krabičky lebo jeho citácie teraz použijú fanúšikovia rivalov na mocking City.

Reagovat
Kinky7

No upřímně se fans nedivim když jim vedení napsalo že online systém vstupenek nefunguje a oni si musí osobně vyzvednout papírovy lístek před zápasem což samozřejmě ale Pro nemohl vědět

Reagovat
Kinky7

Pep a ne pro ... Slovník sry

Reagovat
LeedsUnited

že by 0:2

Reagovat
kissak

Hrozná parodie z naší strany.

Reagovat
Coutinho10

slusne se ten zapas rozjel

Reagovat
Akinfeev

Člověk to vypne, že už bude poločas a on gól. Mi poser

Reagovat
Minister

Zatiaľ super zápas, ale aj tak nechápem, že rozhodca ako Dean stále píska najlepšiu ligu sveta.

Reagovat
SpecialOne

Však dneska píská výborně, nechápu, že tu simulaci Almirona viděl

Reagovat
Coniglio

súhlas. Dean je dnes super

Reagovat
FC Porto FC

Firpo ty vole

Reagovat
O.Giroud

Leeds

Reagovat
kissak

Až nám uteče Maximin, tak jsme totálně ve sráči.

Reagovat
Maresma

Toho si vezmem až sestoupíte

Reagovat
kissak

To záleží na tom zdali Maximin zůstane.

Reagovat
Remt

Kolik by mohl stát? Není on dost IP? Někdo to tu psal

Reagovat
smazaný uživatel

Je IP.

Reagovat
smetos

Co je to IP? Dik

Reagovat
oddy

Injury prone - náchylný na zranění

Reagovat
Shuriken_YNWA

Jsem zvědavý, kde skončí. Je to super hráč

Reagovat
kissak

Přeji mu pořádný klub a trofeje.

Reagovat
SunFells

Saint-Maximin je neuvěřitelný kanón. Ten by nám dal mnohem víc než Auba,

Reagovat
kissak

Však Auba za vás dal již dost, teď má nárok na chvíli odpočinku.

Reagovat
Remt

On dal dost před tím než podepsal novou vylepšenou smlouvu:D Je zajímavé že některé jiné týmy s tímto problémy nemají a Arsenal v poslední době docela ano

Reagovat
sejber

taky novy Gervinho

Reagovat
SunFells

Gervinho byl Messi po vápno.

Reagovat
Akinfeev

Od toho Firpa jsem čekal trochu víc. To měli koupit nějáky LB z Champu a byli by na tom líp.

Reagovat
SpecialOne

Firpo je s míčem snad pomalejší ne Doherty

Reagovat
kissak

Bruce se musí hodně bát o židli. To je snad poprvé co Jones přebírá otěže nad koučingem.

Reagovat
Coniglio

Joelinton musí byť snáď najhorší hráč v PL. Plus vyzerá že je príšerné hovädo aj charakterovo

Reagovat
kissak

Ano potvrzuji skutečně je a Hoffenheim naší blbosti tenkrát solidně využil.

Reagovat
Hlahart

On je hlavně nesnesitelně línej

Reagovat
Coniglio

Firpo vyzerá že sa nezabehne nikdy. Dallas je na bekoch neviditeľný, rovnako ako Rodrigo v zálohe ( napriek tomu že dnes to nie je až taká hrôza ako obvykle). Robertsov strop je Championship a už by to mal konečne niekto pochopiť. Bamford ušiel do zápasu z narazený členkom..ešte to chýba, aby vypadol aj on

Reagovat
sejber

tak co dame dnes Burnley?

Velmi tomu neverim. Arteta ma s nimi celkom problem a ich futbal nam nevyhovuje.

Klucove bude cim skor otvorit skore a dostat ich pod tlak. Dlhe drzanie nerozhodneho stavu pripadne gol supera nas moze polahky zlozit na kolena.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu nasazování zápasů v PL, proč proboha dají City i Liverpool v jeden čas, minulý týden City a United, proč se v sobotu nehraje ještě jeden večerní zápas v 9

Reagovat
adalbertus

"Sadio Mané se prosadil už v osmi vzájemných duelech s Palace v řadě. Pokud se mu to podaří i tentokrát, stane se prvním hráčem v historii PL, který se trefí v devíti po sobě jdoucích vystoupeních proti jednomu soupeři." a už ho mám na tiketu

Reagovat
Swarley

Zkušeně

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

mna adama strasne bavi

Reagovat
blaugrana

Trincao celkom slusne hra

Reagovat
SpecialOne

A je ten Marcal úplný debil?

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson, Milner, Konate, Van Dijk, Tsimikas, Fabinho, Henderson, Thiago, Mane, Salah, Jota.

Subs: Kelleher, Keita, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Jones, Minamino, Robertson, Origi, Phillips.

Reagovat
Kixi Syhimour

Vzadu bude dnes evidentně sranda , Matip a Robertson sedí kvůli rotaci, Arnold nějaká nemoc (nesouvisející s koronavirem).

S Matipem souhlas, 3 zápasy v týdnu fakt nedá, takže stopery Klopp točí zatím docela dobře , ale když je mimo Arnold, tak bych asi zůstal u Robertsona, tohle je docela riskantní složení.

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, ale Matip není na lavičce , tak snad mu teda nic není...

Reagovat
ondris

To je trochu moc rotácia do psej matere.

Reagovat
Coutinho10

hodne zajimava a Konate konecne zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Tsimikas

Reagovat
smazaný uživatel

Konateho a Tsimikasa poprosím aj v utorok proti Canaries... Robbovi a TAA týždeň oddych od zápasu a na RB Gomez...

Reagovat
avicii

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Dias, Ake, Cancelo, Fernandinho (C), Gundogan, Bernardo, Sterling, Jesus, Grealish

další nadílka

Reagovat
smazaný uživatel

Všech 10 diváků na stadionu to ocení

Reagovat
avicii

Reagovat
diastan

haha

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
masina_LFC

popiči nadílka, len tak ďalej

Reagovat
Kixi Syhimour

No, zrovna dneska jsi to nevychytal

Reagovat
diastan

klasicky

Reagovat
Miguel19

Ten sudí tvl

Reagovat
Mastný Chobot

Uff, Arsik najlepsia mozna zostava. Snad zahrame.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Xhaka?

Reagovat
Mastný Chobot

Na dezolatskom proteste

Reagovat
Mato178178

za zostavu za poslednu vetu

Reagovat
Jordi Alba

Ten Adama

Reagovat
Svatej

Jak se jmenuje ta stranka kde se da na zapas podivat dodatečně s tim, ze nezverejnuji předem skóre?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mikelinos

díky, bude se hodit

Reagovat
Svatej

Zlatej!! Diky

Reagovat
avicii

Tak poďme na to, snáď sa v dobrom ukáže Konate a aj Tsimikas

Reagovat
monty25

OT: Má někdo stream na Derby - Stoke? Že bych se podíval na Simu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mané teraz bravúrne

Reagovat
Nikikrew

link na Arsenal?

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
Ed_Hazard

Na moje prekvapenie Odegaard stále tak trocha zaspatý

Reagovat
Ed_Hazard

Yeah, I have that magic.

Reagovat
smazaný uživatel

Kostas zatiaľ pozične neistý...

Reagovat
Mimalu

hodně pitomý faul od Westwooda, ale Odegaard to pěkně trefil

Reagovat
Edgewalker

Pěkně Ødegaard

Reagovat
Mato178178

moss necha vyhodu pre soton, za dve sekundy stratiabloptu ale neodpiska im naspat faul .. ten si piska jak sa mu zachce

Reagovat
Mato178178

alenteraz to iste spravil v prospech city stratili loptu ale vratil sa k faulu

Reagovat
Miguel19

Jota

Reagovat
O.Giroud

Jota dnes upllne wtf

Reagovat
Kixi Syhimour

Jota

Reagovat
Luc-Luc

Jota

Reagovat
Luc-Luc

to bych dal i ja

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
Belveder

Jota

Reagovat
REPLIKATOR

Jota miss of the year

Reagovat
Maximm9

Nebylo to pisknutelne na toho Bentekeho ?

Reagovat
Luc-Luc

bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Diogo, jebe?

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdo jiný

Reagovat
Luc-Luc

gooooool Sadiooo

Reagovat
Coutinho10

konecne...

Reagovat
smazaný uživatel

Mané, ďalší rekord .

Reagovat
smazaný uživatel

9x za sebou skóroval proti jednému súperovi. Top

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manchestersky Krocan

Strašne odbraneny roh hráči Palacu iba prizerali na Salaha aj na Maneho

Reagovat
mithro

City ofenzivna smrst, bez strely na branu za polcas

Reagovat
captain18

Zeby Arteta konecne nasiel idealnu formaciu a zostavu?

Reagovat
nani92

a súpera?

Reagovat
smazaný uživatel

Trust the process

Reagovat
Steven666

neviem sa rozhodnúť či Soton hrá tak dobre alebo City tak zle

Reagovat
PP

Letos nás vidím poprvé a pořád tam jsou ty samé nešvary.. Zdlouhavá riskantní útočná fáze, obranná fáze stále bez důrazného dostupování soupeře. Vlastně se jen spoléháme, jak nám sedne zápas individuálně a po chybách soupeře. Který je dnes poměrně mizerný.

Nelíbí se mi to.

Reagovat
avicii

Až na tie zmetky na začiatku sme to mali pod kontrolou, rýchlo streliť druhý gól

Reagovat
Gunner91

Aubameyang totalni traged, nenabehne, neudela krok navic, strili z totalne nemoznych pozic... Hrozny se na neho divat

Reagovat
Kixi Syhimour

Zasloužené vedení, ale CP dost štípe, v první fázi nasadili hodně agresivní tempo, docela nám trvalo než jsme si zvykli a dokázali je zatlačit, nicméně třeba z jejich standardek mám docela respekt.

Za nás nejhorší asi Jota, poslední dobou mu to nic nejde a taky by potřeboval zasloužený odpočinek, spolu se Salahem a Fabinhem hraje snad nejvíc. Strašně se mi líbí Thiago, škoda té hlavičky, ale míče rozdává zatím parádně a tím skvěle diktuje naši hru. Tsimikas se rve jako vždy a i přes trochu horší začátek hraje znovu dobře . Konaté za mě špatný start do zápasu, ten nešťastný odkop jsme naštěstí zarazili včas a ještě tam měl snad jeden neblahý moment, ale pak se zvedl a třeba Benteke vystínoval parádně.

Reagovat
Luc-Luc

Tsimikas je vybornej Konate dobry vykon....rychle pridat druhej, at se uklidnime

Reagovat
Hachim Mastour

Ako hral Odegaard?

Reagovat
masly008

gol ze standartky,jinak žádná sláva jak celý Arsenal.

Reagovat
Remt

Nemůžu koukat na stream, jak hraje LFC prosimvas? Vím že 1:0 ale drtime je?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika ,Milner na kraji horí jak fakľa , Henderson to je jalové jak vždy , jediný kto sa dnes snaží je Tsimikas ,Fabinho

Reagovat
Remt

Až teď jsem si to přečetl. Jak jsi myslel to s Hendersonem? Poslední dva tři zápasy kdy jsem ho viděl byl skvělý, přišel mi dominantní, měl přesné dlouhé pásy.. plus tedy ve neposlední řadě i ten gól v LM proti AC

Reagovat
diastan

To je ocas ale toto penalta ?

Reagovat
diastan

no uf

Reagovat
Mato178178

oni tam este hovorili o červenej

Reagovat
diastan

jako spíš útočnej faul..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Mato178178

to nie ja som skor narazal na dvojitý trest .. ale nechaoem za co tam chceli davat cervenu

Reagovat
Kixi Syhimour

jasně že další zranění

Reagovat
smazaný uživatel

IP Thiago, už to začína . Ešte Keita a Hendo a máme to

Reagovat
Edgewalker

Tvl, ty naše protiútoky...tam ani nemusí nikdo stát, stejně to zadrbou

Reagovat
Minister

Pepe dneska otrasný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

tpčo oni kedy kúpili Eduarda ? a v základe nulový Benteke ódio

Reagovat
O.Giroud

ved minule dal Slepicam 2 goly

Reagovat
9augi9

2 góly? Tak to už skončil na túto sezónu.

Reagovat
O.Giroud

pochybujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gocii

Ne benteke ale edu

Reagovat
O.Giroud

tak ja som myslel Edouarda samozrejme, ze ako si nevsimol ze ho kupili ked dal 2 goly ale ak to pochopili ze Bentekeho tak potom uz rozumiem tej reakcii augiho

Reagovat
mithro

Penalty decision and red card overturned. Not quite sure how. Looked a blatant foul.

tak aspon sudi vie, co ma robit

Reagovat
smazaný uživatel

Patrick Vieira never won at Anfield as a player

Reagovat
ElectrickMann

Nebylo potřeba

Reagovat
Front hell

V té době jste nebyli soupeř o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Veď toto

Reagovat
Mimalu

Vydra

Reagovat
Mimalu

wtf tady měl teda Arsenal dost štěstí. Možná se Ramsdale dotknul míče, ale pořád podrazil protivníka který by jinak měl šanci zakončit...

Reagovat
masly008

vždyť tam Vydra hodil šipku,tam možná ani kontakt nebyl.

Reagovat
Mimalu

kontakt tam nebyl, aha

Reagovat
diastan

Foden

Reagovat
smazaný uživatel

niekto stream na lfc pls?

Reagovat
Miguel19

Wtf Eduard

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, trochu nás přehrávají

Reagovat
Luc-Luc

CP ted hrajou vyborne, Kloppo reaguj

Reagovat
Luc-Luc

Moooooooooooooooooooo

Reagovat
Kixi Syhimour

Krása, když si lze vypomoct rohy

Reagovat
smazaný uživatel

Spoiler, ale nevadí

Reagovat
mithro

Reagovat
Kixi Syhimour

jo, ale tak to nebylo na vás

Já jsem rád, že oproti loňsku má u nás (zatím) smysl ty rohy kopat

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý, skvelý Alisson

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj Konate

Reagovat
Ranoth

no kde je ta nadielka od city co tu niekto pisal ?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SpecialOne

Villa přivede Buendiu a Baileyho, aby pak hrála bez křídel.

Reagovat
Kixi Syhimour

Děda Milner si dnes jede svoje

Reagovat
diastan

posledních 10 minut lepších než celý zápas, ale dnes nevystřelíme ani za 4h

Reagovat
Kixi Syhimour

Henderson who?

Reagovat
Luc-Luc

Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jones čo si myslí že tou slabou ľavačkou niečo trafí ? Keita mu to ukázal

Reagovat
REPLIKATOR

"Khaby" Keita

Reagovat
Registrujisejenproto

Keitaaaa nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Keita neskutočne. Inak odkiaľ máte stream? Dnes mi nešiel ani jeden z footybite ani reddit

Reagovat
diastan

Sterl parádně, simulace ještě lepší ...krásný zápas

Reagovat
mithro

smrst

Reagovat
diastan

skoro no

Reagovat
mithro

jj, dve strely na branu na konci zapasu. uragan

Reagovat
diastan

defenzivní

Reagovat
mithro

ups, tak dokonca len jedna.

1 - Manchester City directed just one shot on target in the whole game against Southampton (via Phil Foden in the 90th minute), their lowest tally in a Premier League match since March 8th 2017 when they also managed just one, against Stoke City. Misfiring.

Reagovat
diastan

Pep se poučil no, nelíbil se mu def výkon v zápase 6:3. Nula vzadu je cennější ..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mithro

Reagovat
ondris
Reagovat
diastan

Reagovat
Salfovic

Klasika Jen mě mrzí, že mi to v nabídce nenabídlo to video, ve kterém řádí Hřebík, Uličný a jeden Slovák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

spatne reagoval na prubeh zapasu, takticky netusi.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
REPLIKATOR

City 0:0

Reagovat
Ranoth

prva strela na branu az niekedy v 90 minute

Reagovat
O.Giroud

tiez sme si to zazili az na to, ze Soton vtedy vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

poprosim o zmenu nadpisu tohto clanku - Premier League - preview 5. kola: Liverpool a Man City plní roli favorita

Reagovat
FCSL

Rondon v Evertonu

Reagovat
Kixi Syhimour

Villa potřebovala nahradit i Grealishův účes, že Cash tak vypadá?

Reagovat
VTID94

Ta čelenka sa dedí u nás

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Cash

Reagovat
O.Giroud

Bailey

Reagovat
VTID94

2 góly prakticky jeho

Reagovat
VTID94

Naaaadheraaaa

Reagovat
VTID94

VILLLA TILL I DIE!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ciao, hledám song co jsem slyšel dneska v posilce v refrénu se tam zpívá něco jako "I have a human mind, I have a human feel, I have a human skin" nebo tak něco

Reagovat
smazaný uživatel

google?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten právě vůbec netuší takže jsem zřejmě rozuměl špatně, ale "human mind" tam podle mě bylo určitě a podle mě i "skin" a "feel" jen možná jiné adjektivum před tím.

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

To už mam naposlouchané od včera

Reagovat
Swarley

sorry, ale jede mi to v hlavě furt

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nečekám vůbec nic, výkon bude stát opět za nic a jestli uděláme bod tak to bude úspěch

Reagovat
Busby babes

radsi si to ani nepoustej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pustím to zase jo ale nebudu to řešit

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to resis uz hned od rana

Reagovat
Swarley

14:00

Co to je k-rva za sestavu? OLE out!!!!

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Hrozný klaun.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava je mě ukradená

Reagovat
Busby babes

15:15: A Conte je volnej!!

Reagovat
mithro

tu uz by sa dala spravit dobra tabulka na bingo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TopinB

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mithro

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

Phil Jones zaklad. na DM. Pojd Ole, to das.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych pro, furt lepší než Fred

Reagovat
Busby babes

fakt si najdi jinej sport, fotbal ti ocividne moc nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Fred je pro nas momentalne dost klicovej hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, on hraje dobře jen se Scottym, pokud má vedle sebe Pogbu tak je jeden velký pruchodak, ztrácí laciné balóny, chybuje v rozehrávce, nevidím v něm klíčového hráče

Reagovat
Mato178178

prosim? je klucovy len preto, lebo tam nikto lepsi resp. vhodnejší na jeho poziciu nie je ale aj o tom by sa dalo polemizovat

Reagovat
Busby babes

a to neco meni na tom, ze je pro nas klicovej? Zaprve teda nesouhlasim ani s tim co pises. Fred musi zlepsit rozehravku, ale je vybornej v ziskavani balonu, vybornej v tom, ze se neboji hrat, neustale chce balon a dokaze ho velmi dobre dostat na sve kreativnejsi spoluhrace. S nim v sestave mivame daleko vetsi kontrolu v zaloze... to je realita

Reagovat
Mato178178

lenze v kazdom zapase ma strasne vela sttat lopty a chyb v rozohravke z coho pramenia nebezpecne protiutoky po ktorych casto inkasujeme alebo sa len modlime aby to neskoncilo golom .. je to drevak a techniku len tak nezlepsi

Reagovat
cr7sux

Reagovat
oli9

15:30 CR buuuuh

Reagovat
Busby babes

my to bingo dame dohromady

Reagovat
icka

Vsak tvuj prvni koment po 5 minutach bude OLE ven tak ci tak

Reagovat
Hlahart

OT: docela zajímavý čtení - rozhovor s Philem Jonesem ohledně jeho zranění. Mluví o tom snad poprvé po sedmi letech, kdy se otevřel kvůli kritice of Ferdinanda, že je to pijavice, která nic nedělá, jen bere peníze.

https://www.reddit.com/r/reddevils/comments/pqwpm2/i_lost_my_mind_completely_i_thought_i_was/

Reagovat
icka

Skvely rozhovor Rio tady prestrelil.

Reagovat
Hlahart

Přestřelil dokonce dvakrát hned po sobě: https://bit.ly/3EszE2h

A ani to není poprvé...

Reagovat
VersaceChain

Rio je strašný hlupák

Reagovat
Front hell

Reagovat
icka

Vzdycky byl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
oli9

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

mohl by ho dat dneska do zakladu. Pro tu prdel s Adamem by to za to stalo.

Reagovat
Busby babes

to je uzasny rozhovor. Fakt skvely, ze takhle otevrene o tech problemech mluvi. Ja ho mam rad, je to sympatak, ale i tak si myslim, ze je skoda, ze se letos nepovedlo ho poslat aspon na hostovani. Bude to mit obrovsky tezky se prosadit.

Reagovat
Hlahart

Asi na to chce jít pomalu. Klidně ať je půl roku v U23 a pak v zimě zkusí hostování..

Reagovat
Busby babes

“But — and I say this in the nicest possible way — I know who’ll have the last laugh. I’m proud of my career and when it finishes and I’m enjoying my life — and by the way I’m super fortunate that I’ll be able to do that, because footballers are fortunate — [the keyboard warriors] will still be in their mum’s spare bedroom, sipping Diet Pepsi that’s flat, eating a Pot Noodle, sitting in their boxers, tweeting.”

Reagovat
John Obi Mikel

Hráli spolu v týmu, seděli spolu v kabině a Rio ho pak takhle bude urážet.

Reagovat
Bayern +

5-3-2 by dnes nemusela byť zlá voľba, ale v základe určite Zouma namiesto Johnsona s tým, že Cress by sa posunul na LWB, do druhého polčasu prípadne Masuaku.

Diop/Dawson je už tiež momentálne asi skôr pre Diopa. Hlavne nech bodujeme, COYI!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

skoda toho Antonia, ma vobec WH utocnika? A bez Benrahmu to asi tiez nebude nic moc

Reagovat
John Obi Mikel

Právě že nemá. Na hrot podle mě postaví Bowena/Jarmolenka.

Reagovat
O.Giroud

a Haller si dava 4 goly v LM

Reagovat
Busby babes

Dneska to bude dobrej test. po te ostude v tydnu musime poradne zabrat.

Reagovat
icka

Kladivarum chybi dva nejlepsi hraci smerem do ofenzivy, vidim to na v pohode vyhru pro vas pokud si pohlidate standartky.

Reagovat
Busby babes

jak nas znam, to je vzdycky pak pruser.

Reagovat
mithro

s nasou zalohou je kazdy zapas 50/50. moze to byt pohoda, moze to byt pruser.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Swarley

To sice jo, ale Ole měl jen asi tak 15 minut na přípravu, hm

Reagovat
John Obi Mikel

A Moyes 5 minut.

Reagovat
Swarley

Tak to z toho bude hokej, radši chy to odložil

Reagovat
John Obi Mikel

Tak aspoň tam budou fanoušci.

Reagovat
martin.b

Souhlas, Antonio jsou dva nejlepší ofenzivní hráči WHU

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SBienkowski/status/1439286410587033601

There are five broad changes that UEFA/ECA want to make to FFP rules and the Bundesliga is happy to go along with two of them.

The three they disagree with really shows where German football differs from the rest of Europe.

The first issue comes with the abolishing of the break-even rule.

Right now club owners can cover a loss of up to €30m over a three-year period. The new rules would remove that cap and let owners cover as big a loss as they want.

Naturally, this is a huge advantage to clubs with rich owners (I.e PSG, Man City, etc.) and a huge disadvantage to clubs that don’t.

And since the Bundesliga’s 50+1 rule actively discourages rich owners, they’re against this rule change.

The second issue comes from transfer and salary caps.

The ECA wants to implement rules which would mean clubs can only spend 70% of their revenue on transfers and salaries.

The Bundesliga would welcome this but they want it to be stricter.

ECA think this should only apply to the 25 players registered for UEFA competitions each season.

The Bundesliga want it to apply to entire first team squads, so clubs like Chelsea, PSG, etc. can’t hoard players and effectively build second teams for domestic competitions.

The Bundesliga also wants a definitive cap on how much clubs can spend on transfers and salary bills each season.

The figure they’re reportedly proposing stands around €400-500m per year.

The third and final issue comes from the penalties being proposed for clubs that don’t adhere to the new FFP rules.

ECA are suggesting a “luxury tax” - basically a large fine - that would then go back to the clubs that are following the rules.

The Bundesliga - rightly - think this is useless since rich owners can just pay the bill when they step over the line.

A financial penalty doesn't mean very much to club owners with unlimited resources.

Instead, the German clubs want far stricter rules such as exclusion from the Champions League for the clubs in question and players outside the 25-man squad who are above the salary cap not being able to play in international competition.

Reagovat
blade115

pro BL. Osobně bych byl i pro individuální platový strop pro každého hráče.

Reagovat
Busby babes

jak bys to nastavoval? tohle jsem asi nikdy neslysle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a nemylsim to nijak ironicky, zajimalo by me jak to myslis. Zni to zajimave, ale v tuhle chvili pro me jako nepredstavitelny system.

Reagovat
blade115

Jsme si možná jen neporozuměli, samozřejmě tím nemyslím, aby každý hráč měl své vlastní platové meze, ale aby obecně platilo, že nikdo nemůže např. brát víc než 400k liber týdně, nebo ekvivalent v domácí měně napříč zeměmi. Ale je mi jasný, že by bylo hrozně jednoduchý to obcházet skrz nějaký bonusy, sponzory atp.

Reagovat
Busby babes

jo takhle. to jo, to uz dava vetsi smysl.

Reagovat
blade115

Ale i tak to není úplně jednoduše realizovatelný - jednak se to obcházet, jak jsem už psal, jednak není lehký stanovit poprvé tu hranici. Několik hráčů už určitě víc než 400k má, takže buď by ta hranice musela být vyšší, což potom postrádá trochu smysl, nebo by se stávající kontrakty musely upravit, což taky věřím, že by nebylo úplně easy. Ale smysl by mi to prostě dávalo, aspoň by hráči přestupovali primárně ze sportovních důvodů, a ne finančních. Alespoň mezi top kluby.

Reagovat
martin.b

tabulkový platy jak ve státní sféře, do 20 by brali almužnu, pak s ohledem na výkony a věk postupně až miliony

Reagovat
smazaný uživatel

We are extremely saddened to learn of the passing of the great Jimmy Greaves, not just Tottenham Hotspur’s record goalscorer but the finest marksman this country has ever seen. Jimmy passed away at home in the early hours of this morning (Sunday 19 September), aged 81.

Reagovat
Busby babes

pry velky sympatak. Nejlepsi strelec anglicke ligove historie, ktereho tezko nekdy nekdo prekona...

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc: De Gea, Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw, McTominay, Fred, Pogba, Fernandes, Greenwood, Ronaldo

Jo, Scotty je zpět tak dobrá sestava

Reagovat
mithro

ako by to poskladal Conte?

Reagovat
Likan7

Zidane je volný, doufám, že bude na tribuně a příští týden už podepíše!

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
NathanD

Konečně McFred

Reagovat
Coutinho10

tak Zouma vytlačil Dawsona, tak jsem zvědavej

West Ham XI: Fabianski, Ogbonna, Cresswell, Zouma, Coufal, Bowen, Fornals, Benrahma, Soucek, Rice(c), Vlasic

Subs: Fredericks, Král, Dawson, Noble, Yarmolenko, Diop, Masuaku, Areola, Lanzini

Reagovat
iamek

Silná. Budem rádi za bod

Reagovat
Coutinho10

není Antonio, takže to je vaše velká výhoda

Reagovat
Busby babes

Myslis Conteho?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Reagovat
Coutinho10

i tak se to dá brát

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Hlahart

Reagovat
icka

Reagovat
Kixi Syhimour

štěstí pro United

Reagovat
Busby babes

Rozumna sestava. Snad je Scott uz 100 procentni. Zaloha bude klicova

Reagovat
mithro

prave, so sucasnou formou neviem, co by sa tam dalo poskladat lepsie. co stale neznamena, ze na ihrisku to nebude pruser, uvidime, co Scott po zraneni.

Reagovat
Grahf

pozerám, že sancho bude musieť bojovať o základ

Reagovat
Likan7

Sancho byl zatím ve všech úplně mimo a nejslabší do ofenzivy. V současnosti o základ ani bojovat nemůže, dokud nezamaká a nezvykne si

Reagovat
smazaný uživatel

Sancho bude podle mě flop. Hráč, kterej se kupoval hlavně kvůli hypu.

Reagovat
Busby babes

Jj jen hype. Vubec nepatril posledni dva roky k nejlepsim utocnym hrac v Evrope...

Reagovat
smazaný uživatel

*v Německu

Reagovat
Busby babes

Hrali i pohary

Reagovat
Bayern +

* v Nemecku od 2. miesta smerom dole

Reagovat
Svatej

stabilní top hrac z Dortmundu, co by se mohlo pokazit

https://i.pinimg.com/originals/da/e7/76/dae776f6fb32b2cdc81fabb1a9cf01df.jpg

Reagovat
cr7sux
Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Vzhledem k jeho aktualnim vykonum se nedivim.

Reagovat
martin.b

A to není v nominaci ještě Rash a Cavani... letos to bude mít těžký, ale zas tak moc o něm nepochybuju teda.

Reagovat
Salfovic

Souček by mohl jednou udělat něco užitečného a vzít šampóna přes párky.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Remt

Jednou už tu byl čech co zkurvil Messiho, tak ještě zrakvit Ronalda jo?:D jako bychom momentálně už tak nebyli v Evropě za vyvrhely skrz Rangers

Reagovat
DieFohlenBMG

to byl Ujfaluši?

Reagovat
Remt

Jj myslel jsem Ujfalusiho:D

Reagovat
Svatej

Grygera Ronaldovi temer prorazil koleno, to uz mame taky za sebou

Reagovat
Remt

Opravdu? To jsem nevěděl

Reagovat
Svatej

Jop l, hned po přestupu z Realu a na vterinu to vypadalo, ze prace Grygera zkazil Realu největší historickou investici. To bylo normálně na chození o holi do konce zivota, az mi z toho bylo zle

Reagovat
Busby babes

To mela byt karta a on snad ani nedal vyhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná karta Zouma

Reagovat
DieFohlenBMG

vykompenzoval

Reagovat
mithro

no nic, atkinson karty dnes nedava, dobre vediet.

Reagovat
O.Giroud

Maguire

Reagovat
Salfovic

Výborný přistrčení

Reagovat
Coutinho10

twl.Bowen palic

Reagovat
O.Giroud

to by snad islo aj vedla

Reagovat
Coutinho10

j, z toho posledniho zaberu to bylo videt

Reagovat
mithro

tvl harry

Reagovat
mithro

west ham uplne ticho, a potom ich takto posadi na kona to by sa pod inym manazerom nestalo.

Reagovat
Remt

Co MU ty venkovní dresy?

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Remt

No.. teď jsem je viděl zblizka, to vypadají o trochu lépe. Z dálky mi přijdou dosti obyčejné

Reagovat
Coutinho10

to Soucek taky mohl trefit...

Reagovat
Salfovic

Sáček by to dal.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

jedině z půlky...

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Coutinho10

, ale hlavně ten legendární z derby od Sáčka

https://www.youtube.com/watch?v=nvGvGdcCyJ4&ab_channel=DanielVlach

Reagovat
mithro

no nic, tak uz sa zas rozpadli, nahravky mimo a pod tlakom. ako malo stacilo

Reagovat
mithro

a atkinson im dovoli okopavat nas, idealne.

Reagovat
Busby babes

Skoda. To byla dobra pasaz

Reagovat
mithro

fabianski pekne.

Reagovat
Busby babes

Of course

Reagovat
Mimalu

pěkně

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaal Saaaid a krasna akce od Cufa paticka

Reagovat
O.Giroud

Varaneeee

Reagovat
mithro

a im tam padne taka mrdka

Reagovat
mithro

ale ked ho tam nechaju takto sameho, tak nic ine nemozu cakat.

Reagovat
Svatej

No ze by vam tam posledni tri kola padaly samy přesvědčivý mrdy se rict taky neda

Reagovat
mithro

jasne, ale zrovna dnes rozhodne ten vykon nie je tak hrozny ako predtym

Reagovat
Svatej

A mas to srovnany

Reagovat
Walter_Sobchak

Ole out?

Reagovat
DieFohlenBMG

krásný bubbles

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooollllll

Reagovat
Coutinho10

dobre Cuf a Zouma blokli Ronalda

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak nic

Reagovat
Busby babes

To je demon

Reagovat
Busby babes

Kazdopadne dpbra reakce na o drzeny gol

Reagovat
Remt

Regulérní podle mě ne?

Reagovat
Coutinho10

Cresswell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelně pohotově to zakončil.

Škoda že to tam nepadlo hned.

Reagovat
r.mrazik

jeste ze to ted napravil,protoze nenahrat pred prazdnou masonovi by potreboval facku

Reagovat
Busby babes

provahal tam ten okamzik kdy mu to mel dat z prvni

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 jede

Reagovat
drussbarb

Úžasný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Náběh super.

Reagovat
NathanD

Adam ani nestihl okomentovat?

Reagovat
Remt

Co by měl napsat? Ole out?:D

Reagovat
wild

Zviera

Reagovat
cr7sux
Reagovat
Manchestersky Krocan

Ale tú akciu predtým pekne zajebal, mal to dať z prvej Greenwoodovi

Reagovat
Csaplárova past

Král

Reagovat
DieFohlenBMG

sedí na lavce

Reagovat
John Obi Mikel

Je na lavičce.

Reagovat
Csaplárova past

Tam zůstane ještě dlouho. Aby si v PL vůbec kopl ....

Reagovat
Salfovic

Kdo to tam promáchl, Souček ?

Reagovat
Svatej

achjo, to aby to Romelu zas dneska srovnaval.

Reagovat
O.Giroud

to ked som videl Lukakove goly ten by ich mal mat za dva

Reagovat
CR7RONALDO

Ale Bruno je úžasný Presne takýto hráč Ronaldovi v Juventuse chýbal.

Reagovat
10

ano, ale ne Ronaldovi, v tom to fakt nebylo...navíc v Itálii by tohle odmávali jako ofsajd

Reagovat
Svatej

Ted vidim teprve ten gol Ronalda a fakt seru z toho, jak neuvěřitelně tragicky to ti golmani proti United chytaji. Oni se normálně nesnazi!!

Reagovat
Pigeon

Jo, přesně tak to je

Reagovat
Svatej

Podle očekávání jsi nepochopil

Reagovat
Pigeon

Vyspal ses špatně nebo jak to dneska máš?

Reagovat
Svatej

Docela blbě, doznívá kocovina, nicméně to na veci moc nemění

Reagovat
Pigeon

Možná že proto si lehce podrážděný

Reagovat
Busby babes

delali si z toho srandu v Guardianu, ze zaplatil vsem golmanum aby delali chyby.

Reagovat
O.Giroud

penazi ma na to dost

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Dej tomu ještě pár kol a rozjedem vyšetřování

Reagovat
PhilipS

V žádným z vesmírů tohle není chyba gólmana.

Reagovat
John Obi Mikel

Např. ve vesmíru fanoušků Barcelony to bude.

Reagovat
Busby babes

Taky bych rekl ze tezky. Pohotovy zakonceni do protipohybu golmana... aspon tak mi to prislo. Pohotovej zakrok, smula ze to nedokazal vytesnit do strany

Reagovat
Svatej

Hele chytat tam my, balíci z fóra, tak ti řeknu "Ok, bylo to z blízka a jsi rád, že jsi rád".

Ale když tam máš profíka z nejlepší ligy na světě a míč jde na něj a ne někam mimo, tak zkrátka potřebuješ, aby byl takovej brankář schopnej svůj pohyb kontrolovat a odraz míče korigovat.

Ještě bych pochopil, kdyby to šlo mimo něj a on udělal parádní zákrok. Tam už bych žádnou takovou kontrolu nečekal a byl bych rád i za zastavení střely. Tohle ten případ není, za mě naopak obrovská chyba golmana a byl bych extrémně nasranej, kdyby to udělal Mendy.

Reagovat
PhilipS

Jsi mimo. Z takový blízkosti byl rád., že ho to trefilo. Nejde kontrolovat. A ten wonder save proti Brunovi si viděl?

Reagovat
Svatej

Sám jsi mimo. Při tom, kam to šlo, by bylo těžší se uhnout než chytit.

Neviděl, co s ním?

Reagovat
PhilipS

No že řikáš, že se gólmani proti united nesnaží. Jeden ze savů sezóny

Reagovat
Svatej

Takže širší kontext. Fakt, že proti vám golman vysral miulý kolo při dvou golech a další golman kolo předtím nebyl schopnej vychytat průměrnou střelu Greenwooda, zajišťující body, budem ignorovat.

Doteď ani nechápu, jak mohla Greenwoodovi projít ještě ta proceděná střela ve vápně v jednom z těch prvních třech kol. Zatim těch momentů, kdy je nějaký štěstí nebo individuální zásah (ať pozitivní tak negativní) hraje příjemně v prospěch vám, jeden krásnej zákrok tady mi ten názor uplně nezmění.

Reagovat
PhilipS

Já fandím west hamu. Netuším jak hráli účka

Reagovat
Svatej

Tak nejenže si to blbě pamatuju, ale já jsem dokonce línej si tě rozkliknout.

To je jedno, zaměň si slova vám za jim..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bbbauch

To je strasne jednoduchy ty goly brat za nejaky “brainfarty”.. tecovana bomba od Masona, nic jednoduchyho, dostat jesle prudkou strelou Ronalda z blizka.. jako jo, na jednu stranu stesti, na druhou stranu by bylo stesti i to, kdyby to golmani vytahli/trefilo je to. Zaroven tam bylo i x momentu, kdy naopak golmani proti nam zazarili. Ale to se do tohohle hodnoceni moc nehodi no

Reagovat
Swarley

to jsou od něj zase strašný hovna, jak kdyby viděl první zápasy v životě

Reagovat
bbbauch

Neni proste nahoda, ze ty Masona strely z tezkejch pozic takhle casto konci golama. Jednak to gomani a hraci moc necekaj a to kvuli prave ty pozici a kvuli tomu, ze ta priprava na strelu a strela samotna jsou bleskurychly. Plus ma v obou nohou dynamit.

Reagovat
Swarley

Je to neobvyklý, že strašně často volí to zakončení po zemi... Každý se to snaží nějak kroutit technicky, případně rána někam nahoru a on to pere po zemi... Navíc jak píšeš, z plného běhu bez větší přípravy je schopný vypálit takovou ranu... Pak ty střely nemusí být až tak perfektně umístěny a gólman už se nestihne poskládat...

Reagovat
bbbauch

Snad bude makat dal, je skvelej

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Svatej

Hmm tak z prvni casti tvyho komentáře nemuzu souhlasit proste

Greenwoodova strela byla takova, ze by ji prostě mel chytit. Souhlasím s tim, ze to neni nic snadnyho, ale chytat pořádně to na tyhle urovni zkrátka musíš. Ronalduv gol je absolutní trapas, vždyť to byla jen rana, kterou by opravdu chytil i kdejakej poloprofik

Hmm klidně mi je vyjmenuj, myslim to vážně. Ja se snazil vas trochu sledovat a moc si jich moc nevybavim. Ted teda nejaka ta strela Bruna a dal? Jediny, co si pamatuju, byla nejaka ta šílenost De Gey proti vlkum, ale to bylo na druhý straně

Reagovat
Ibelieve

Pakliže jsi schopen trefovat průměrné střely v obdobném úhlu a postavení jedna se spíše o velmi jistou pozici a ne průměrnou. To je pěkná hloupost.

Reagovat
patas92

Neasi

Reagovat
O.Giroud

Vlasic

Reagovat
mithro

Fabianski ale povol, tuto sezonu proti nam brankari nechytaju

Reagovat
r.mrazik

jenom toho bruna vytahl na tyc...

Reagovat
r.mrazik

super zapas na koukani...od obou tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes > tělocvikář

Reagovat
Remt

To jsme všichni věděli už před zápasem ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný zápas zatím, je vidět jak je pro nás důležitý Scott

Reagovat
Busby babes

Zabavny zapas zatim, sance na obou stranach. Dneska se mi teda moc nelibi nasi stoperi. Scott se tam taky necha pretlacit od Bowena jak skolacek v tom vapne...

Reagovat
smazaný uživatel

tomu nerozumiem proste od McToma, ako moze takto sa nechat odstavit od hlavu mensieho hraca, ide tam do toho jak baletka..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nechápu proč ten gól West Hamu nemá Varane jako vlastní, však bez jeho teče by netrefil bránu

Reagovat
PhilipS

Dobrej fotbal. Škoda těch Bowenovejch šancí. Manchester se do toho dostává. Ronaldo hraje jak kdyby mu bylo 25. Neumím si představit, že by to nerozhodnul

Reagovat
10

Koukám, že z našeho ex-hráče jde znovu strach pokaždé, když je ve vápně...mluvím samozřejmě o Ogbonnovi

Reagovat
r.mrazik

mas pravdu,skoda ze z nej jde strach tak dvakrat do sezony

Reagovat
10

ve vápně West Hamu?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Infernoqt

Tenhle West Ham se dá porazit. Jen škoda, že máme nevýhodu v tom, že ještě budeme muset vidět Oleho střídat.

Reagovat
Swarley

Bruno Ronaldo zatím super, je vidět, že I Bruno tam má konečně někoho, kdo na tom hrotu dělá super nabehy

Reagovat
Manchestersky Krocan

Tá penalta Brightonu nemyslia vážne

Reagovat
Busby babes

Brighton dela presny opak toho co loni. Xg uplne na hovno ale jsou druzi.

Reagovat
Ed_Hazard

MUfani, ako to ide zatiaľ Varanemu? Či ešte skoro hodnotiť?

Reagovat
Csaplárova past

Ten Ronaldo je ukončí, to je jasné. Dřív nebo později ..

Reagovat
Kixi Syhimour

ta osmička, Polák

Reagovat
mithro

Fabi, to sa pusta, aj ked to islo na teba

Reagovat
Swarley

To se dává dědkuuu

Reagovat
EXoRcIsT

ja si proste neviem pomoct ale Fred je uplne zbytocny hrac este aj vacsinu subojov prehra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

jeho cena najviac stupa, ked nie je na ihrisku.

Reagovat
r.mrazik

vsak hraje dneska fakt dobre

Reagovat
EXoRcIsT

co ja viem furt ked sa nanho zameram tak len posunie loptu na 3m alebo ide do suboja kde furt taha za kratsi koniec

Reagovat
Swarley

Kdyby to fornals fakt pustil, tak jsme v prdeli, AWB zachrapal

Reagovat
anonym

OT: Volné místo ve Fantasy Basketball mezi hráči tady na Eurofotbalu. Kdyby se chtěl někdo přidat, tak se ozvěte.

Reagovat
mithro

tak tie slapaky nepiskal prvy prvy polcas a teraz to piska ako basket

Reagovat
Whitemedia

Kepa

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy prý lehce zraněný.

Reagovat
Svatej

... stejne je to Tuchelova vina.

Reagovat
Sztanda

Schick

Reagovat
wild

Dufam, ze tam zase neplanuje dat Lingarda za Ronalda

Reagovat
EXoRcIsT

nech to uz kope niekto iny sak to neni mozne ze 11 rohov a nic

Reagovat
Swarley

tolik vysokých hráčů, super hlavickaru a neumí to nikdy posadit na hlavu.. Ať to do prdele kupé Bruno...

Reagovat
Swarley

Kope

Reagovat
smazaný uživatel

Rohy čistá hrůza

Reagovat
Svatej

Kepa dneska v bráně. Se Tuchel posral naprosto

Reagovat
Kixi Syhimour

Při těch kontrech by nemuseli hráči WHU hned střílet, už druhý dobrý náběh a místo toho radši střela z nesmyslné vzdálenosti

Reagovat
PhilipS

Antonio hrozně chybí

Reagovat
Remt

Ten to zametá do branky spolehlivě. Škoda že se tak stupidne nechal vyloučit v minulém zápase. To je stopka na kolik na jeden zápas?

Reagovat
PhilipS

No snad

Reagovat
hitZor

Mi přijde, že hráči WHU jsou fyzicky i technicky skvělí, ale ten decision-making je někde na úrovni Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nestřídá

Reagovat
mithro

Zouma

Reagovat
SpecialOne

Coufal je výbornej

Reagovat
cr7sux

zouma lol

Reagovat
PhilipS

Pogba ještě nemá žlutou? už tam jednou solidně sundal Coufala

Reagovat
mithro

Reagovat
O.Giroud

mufan Atkinson no

Reagovat
Mimalu

wtf

Reagovat
Coutinho10

snad obracene ne ?

Reagovat
EXoRcIsT

wtf teraz odpiskal by som povedal ze toto bol od AWB faul na penaltu

Reagovat
hitZor

Faul jo, ale předcházel tomu stejně offside. Ale žlutou by za to AWB dosta měl.

Reagovat
EXoRcIsT

zato by mal hlavne dostat poriadnu po hlave od OLEho

Reagovat
Miguel19

Wtf to je spíš faul Bissaky ne...

Reagovat
O.Giroud

klasik mufan Atkinson

Reagovat
mithro

jasny ofsajd

Reagovat
Csaplárova past

Atkinson má dva dresy - ten pro rozhodčí a pod ním United.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Sztanda

Kterých United?

Reagovat
Csaplárova past

Ty jsi snad někdy nazval WHU jen "United"?

Slyšel jsi to říct nějakého komentátora?

Reagovat
Losinho

Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli zas stáhne Ronalda

Reagovat
Nikikrew

To si robi prdel Atkinson????

Reagovat
bobis21

Úplně jasná penalta, jak sakra někdo může dojít k jiném verdiktu? VAR zase sjíždí pornhub místo sledování zápasu

Reagovat
hitZor

Suk byl v offsidu, ale žlutou za faul AWB dostat měl

Reagovat
bobis21

To jedině, ofsajdu jsem si na první pohled nevšiml

Reagovat
DieFohlenBMG

katastrofa rozhodčí

Reagovat
10

odpískal ofsajd Yarmolenka, ofsajd Součka, nebo faul Součka? protože podle mě byla správně ta 4. možnost, penalta pro West Ham

Reagovat
Manchestersky Krocan

Ako môže byť penalta ak boli v offside? Bissakove jediné šťastie

Reagovat
hitZor

Reagovat
10

umíš číst? když píšu, že to podle mě byla 4. varianta, tak z toho asi vyplývá, že mi to jako ofsajd Součka nepřišlo, ne?

Reagovat
PhilipS

Souček byl asi stejně v ofsajdu. Jinak ale jasná. Ten obránce tam šel úplně nesmyslně

Reagovat
mithro

no neviem, -lingard a sancho, to som zvedavy ako to vytrhnu. vyzera to zatial ako proti Sotonu, pomaly ale isto prestavaju hra

Reagovat
r.mrazik

uz mel byl kopyto stridat...

Reagovat
Manchestersky Krocan

Bissaka je strašný mentál

Reagovat
10

nechat se takhle zmáčknout West Hamem, to je docela prdel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
10

co? vždyť se teď vůbec nechytáte

Reagovat
r.mrazik

vono obcas v zapase hraje dobre i souper...jak dlouho na to koukas?

Reagovat
10

ok, tak máte 10 minut na to, abyste teda začali hrát dobře i vy

Reagovat
Swarley

Prosím pane

Reagovat
10

to fakt né

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Svatej

hroznej posera

Reagovat
Svatej

Rovnou by mohl jeste dat Kanteho na kridlo

Reagovat
John Obi Mikel

Takže Chilwell až ve středu.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
hitZor

Wtf Varane S tímhle ať si táhne zpátky do Španělska

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem u Manchesteru po dvanácti letech nový. Může mi někdo vysvětlit, proč ten frajer nechá ten tým hrát pod tlakem a patnáct minut neudělá střídání? Tohle mě teď bude čekat celý rok?

Reagovat
dantetomas

Reagovat
wild

jj

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SpecialOne

Rice si s tím míčem moc nerozumí

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci budíček

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nás může tlačit West ham?

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta???

Reagovat
hitZor

Za kopnutí balonu do zámezí a naběhnutí do hráče, který stojí úplně jinde?

Reagovat
jk

Lloris. Emerson, Romero, Dier, Reguilón. Højbjerg, Ndombele, Lo Celso, Dele. Son, Kane.

Emerson < Tomiyasu

Reagovat
matZz

Reagovat
Mimalu

jak to zkusil

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Remt

Až moc si pro ni chtěl dojít. I když.. snadno si dokážu představit že by ji odpískal:D

Reagovat
Coutinho10

minuly rok jeste jo, letos nastesti uz ne

Reagovat
SpecialOne

Diver Ronaldo je zpět

Reagovat
Swarley

To je hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Noha proti Ronaldovi úplně jasna

Reagovat
avicii

Reagovat
Stannis Baratheon

Dotkl se ho a to se nesmí!

Reagovat
Busby babes

Tohle mela byt penalta, jen kvuli te debate

Reagovat
O.Giroud

zlta nikde pan Atkinson? A jo mufan

Reagovat
C-M@ster

Jak ten divák trollil Ronalda, že skočil

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
EXoRcIsT

Zouma ma uz zacina srat

Reagovat
mithro

njn, ked das nekomu koleno do cesty, tak to nie je penalta. well

Reagovat
10

trošku se teď nechytám tomu místnímu výsměchu, protože tahle mi taky přišla úplně jasná

Reagovat
mithro

ono, piska sa to kazdy tyzden inac, takze je tazko povedat, ake pravidla sa uplatnuju. a naco tam je VAR, menilo to tuto sezonu.

strcil tam nohu, loptu netrafil, takych penalt sa napiskalo.

Reagovat
Remt

Souhlasím

Reagovat
10

v anglických pravidlech je něco o tom, že můžeš podrazit protihráče absolutně bez možnosti a snahy hrát míč? tady v tom případě si myslím, že není vůbec co ohýbat a svádět na nějakej výklad, protože tohle nic diskutabilního není

Reagovat
mithro

uprimne neviem, atkinson je hrozne slaby sudi a VAR funguje tak, ze vacsinou podrzi rozhodcu na ihrisku.

Reagovat
10

jo, takže jako všude

Reagovat
F.Torres

jj naprosto 100 % penalta, nechápu rozhodčího, od čeho tam je video...

Reagovat
wild

WTF

Reagovat
Miguel19

Já bych jí taky chtěl...

Reagovat
REPLIKATOR

Penaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by Fred někdy aspoň jednou udržet míč?

Reagovat
SpecialOne

Byl by Fred takhle špatný, i kdyby šel tenkrát do City?

Reagovat
EXoRcIsT

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Do City by šel ale už by tam aspoň 2 roky nebyl

Reagovat
John Obi Mikel

Byl. Akorát by tam nehrál v základu.

Reagovat
patas92

Já jsem ten poslední, kdo by Ronaldovi přál kopat penaltu, ale tohle se od letoška fakt nepíská?

Reagovat
hitZor

Je dobře, že se tohle nepíská. Vždyť bez toho kontaktu by to stejně byl odkop do brány. Kdyby si měl ten balon kopnout někam, kde ho zvládně hrát, tak ho stejně Coufal zblokuje. Kontakt v pokutovém území by neměl automaticky být penalta.

Reagovat
patas92

Nevím no, za mě jasná

Reagovat
hitZor

Za mě prostě ne. Kopnout balon doleva a běžet rovně do soupeře prostě na penaltu být nemá.

Reagovat
patas92

Wut, však Coufal normálně aktivně nohu vystrčil proti míči, který ale netrefil a sundal Ronalda

Reagovat
10

pusť si to ještě jednou, vždyť mluvíš úplně z cesty...

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Svatej

Reagovat
Remt

S tou poslední větou rozhodně souhlasím

Reagovat
Busby babes

Vdak by ten balon v pohode mel

Reagovat
ttopi

Odjakživa říkám, že do rozhodnutí o penaltě by měl vstoupit i kontext. Tady to opravdu vypadalo, že míč by tak jako tak Ronaldo neměl už. Totéž jako penalty za ruku v rohu vápna a podobný blbosti. Penalta za mě fakt jen pokud se jedná o zmaření příležitosti ke vstřelení gólu.

A teď gól :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Španělsku by ji pisknul

Reagovat
PhilipS

Dala se písknout. Co si budem.

Reagovat
10

tohle je penalta, Coufal šel kolenem do jeho pohybu, trefil ho...buď kompenzoval tu předchozí situaci, nebo to moc nechápu

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Busby babes

Neasi. Nechapu.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Jasná penalta.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

to fakt mela byt penalta...

Reagovat
Swarley

Reagovat
ttopi

Ne. Komentátoři to řešili. Od letoška se tohle v PL posuzuje jinak. Nesmíš to brát dle zvyku.

Reagovat
r.mrazik

mne je uplne u prdele,co rikaji komentatori...tohle mela byt penalta,protoze coufal nehral mic

Reagovat
mithro

tak ked to konentatori riesili tak to je zaruka dobre pre obrancov.

Reagovat
ttopi

Neříkám záruka, ale bavili se tam o změnách v posuzování. Loni by to prý penalta byla.

Reagovat
fellaininho

Penalta nepenalta. To nic nemění na tom, že s takovým týmem musí West Ham dostat trojku. Se ukazuje jak je ten střed zálohy špatný. Fred katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani tohle jo?

Reagovat
O.Giroud

Sancho uz je na ihrisku

Reagovat
mithro

slabhead je dnes teda na facku

Reagovat
REPLIKATOR

Co zase zkoušel

Reagovat
kolouch

Co to tam Ronaldo porad zkousi?

Reagovat
roman1978

Už by taky mohl dostat žlutou za ty simulace

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo, kde by se daly stáhnout záznamy starých zápasů premier league? Jde mi o období mezi 2000 a 2008, kdy jsem fotbal hodně sledoval a ty zápasy mi prostě přišly zajímavý a většinou jsem hltal každou minutu. Teď se na to dívám a příde mi to šíleně nudně otravný. Například zápas United vs United. To je zápas jak tahová strategie. Jeden striktně útočí, druhý brání, druhý útočí, prvni brání. A takhle se ten zápas líně vleče a čas jako kdyby u tý televize zpomalil tak na polovinu. Dřív ty zápasy byly mnohem dynamičtější a hlavně, člověk nevěděl, co kdo s tím míčem udělá. Tady 3 minuty dopředu odhadnete trajektorii míče.

Reagovat
Mato178178

tk prvy polcas bol presne taky ako si opisal tie stare zapasy .. v druhom neviem co sa stalo asi to chcel ole spomalit a hrat viacej z obrany aby sme neinkasovali

Reagovat
Mato178178

a hlavne teda nepustit west ham do protiutokov ako v prvom polcase

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. No pouštěl jsem to až v druhým poločase, právě (na základě toho, jak tady v diskuzi vzdychali, jak se baví) a totálně mi to otrávilo den.

Reagovat
Mato178178

jo jo prvy polcas sa hralo hore dole

Reagovat
smazaný uživatel

Chceme vůbec vyhrát nebo Olinkovi stačí bod?

Reagovat
Manchestersky Krocan

Prečo Matic? Prečo nie Mata alebo VdB?

Reagovat
r.mrazik

matic za freda?

to je fakt tragedni stridac

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kincl

Ty jsi tragéd, proto ty trénuješ max tady na eurofotbalu hele

Reagovat
r.mrazik

protoze vzdycky pribehne takova pica jako jsi ty

Reagovat
SpecialOne

Střídání sezóny, měli by ho zvěčnit před OT

Reagovat
EXoRcIsT

Lingard ja som ti vzdy veril

Reagovat
Minister

pekný no

Reagovat
Svatej

Ne, oni proste kurva neztratí ...

Reagovat
smazaný uživatel

JESSEEEEE KRÁL

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard

Reagovat
Coutinho10

takovej prostor mu dat

Reagovat
mithro

JOJOJOJOJOJOJOJO

Reagovat
mithro

triko dolu a poriadne oslavit pred kotol

Reagovat
Busby babes

Jesse!!!! A kolik z vas nadavalo kdyz sel Matic na plac? Btw dva stridajici hraci zaridili gol... des jak Ole strida

Reagovat
mithro

matic toto vie. len nohy by mu mal niekto namontovat nove. ale mozno skusi ronaldovu dietu a bude

Reagovat
Swarley

Reagovat
C0br

lingardinho taketh, lingardinho giveth

Reagovat
10

Zouma

Reagovat
Swarley

To je odpověď na tu kktinu z Bernu, luxus

Reagovat
fellaininho

Lingard má č. 14 protože je 2x lepší než Ronaldo, gólové asistence na obou stranách hřiště. GOAT

Reagovat
Busby babes

Podle me se nikdy nedozvime, jestli penaltu bude kopat Bruno nebo Ronaldo

Reagovat
Busby babes

Zato se dozvime kdo je kope ve whu

Reagovat
r.mrazik

si delaji s tim nepiskanim penalt prdel ne?

Reagovat
Pigeon

Jasná penalta. Atkinson to celkem jebe.

Reagovat
10

wtf? zase ne?

Reagovat
mithro

a toto tiez nie je penalta, ze. lol

Reagovat
Mimalu

jasná

Reagovat
Minister

ruka

Reagovat
m.sali

k cemu tam ten VAR je?

Reagovat
EXoRcIsT

penalta

Reagovat
Coutinho10

jasnaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Tpč jasná

Reagovat
DieFohlenBMG

to je moc

Reagovat
DieFohlenBMG

ted už musííí

Reagovat
mithro

to si robia srandu, cely atkinson aj var

Reagovat
mithro

tak dnes mozem aspon zanadavat na rozhodcu a var. to je bez komentara

Reagovat
smazaný uživatel

Nám nic nepiskne ale jim jo

Reagovat
Minister

krása

Reagovat
CR7RONALDO

Toto je smiešne.

Reagovat
EXoRcIsT

bohuzial jasna od Shawa

Reagovat
Swarley

Jako ta je jasná jak nikdy, jak tohle nemůžou pisknout? A ten var je do prdele k čemu?

Reagovat
smazaný uživatel

To je zmrd ten atkinson

Reagovat
I am Mancunian

Hahahahaha

Reagovat
DieFohlenBMG

to už nejde vykompenzovat

Reagovat
norton

atkinson kupeny ?

Reagovat
r.mrazik

hah...takze dva fauly nic a nakonec piskne takovou penaltu za ruku

Reagovat
Minister

Takovou? Úplne jasná.

Reagovat
Busby babes

Strjne jako ty dva fauly na Ronalda

Reagovat
Minister

Súhlasím.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Manchestersky Krocan

Ten Coufalov zákrok bol skôr nepenaltovy, však sa Ronaldovi uhybal aj keď nikto by nemohol namietať keby sa to odpiskalo, taká 60:40 situácia v prospech WHU, ale tá ďalšia situácia to bol jasný faul na Ronalda

Reagovat
Busby babes

za me teda ten Coufal uplne jasnej. Ronaldo bezi rovne a on mu do cesty vytrci nohu, mic netrefi a jen ho trefi do stehna/kolena... co vic by jako mela byt penalta? Uhybal? tim ze mu do cesty dal nohu?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

piskani rukou behem minule sezony bylo psychoticky...

v urcitem obdobi by nepiskli ani tuhle

Reagovat
Tolstobik

Jasna, ale minulou sezonu ani takovy nepiskali

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
wild

skurveny plesaty picus

Reagovat
C0br

ubohé

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta ruka úplně jasně zabránila letu míče do nebezpečného území, takže jasná penalta. Co kdo chce?

Reagovat
hitZor

Reagovat
EXoRcIsT

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES DDG

Reagovat
Ed_Hazard

Toto skúma VAR? Prečo neskúmal VAR Valverdeho "ručnú brzdu" proti Atletiku

Reagovat
Busby babes

Lol Noble

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdaaaar

Reagovat
Minister

To bolo jasné, že nedá... prvý dotyk s loptou a ide kopať penaltu.

Reagovat
hitZor

Finále Eura asi jako odstrašující příklad nestačilo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
I am Mancunian

Nahahahahahaaaass

Reagovat
Coutinho10

Nible omg

Reagovat
smazaný uživatel

KARMAAAA ZMRDI DAAAVID KRAL

Reagovat
Stannis Baratheon

Jaká karma? Ty nezvládáš ani výhry ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsme měli kopat aspoň jednu penaltu

Reagovat
Stannis Baratheon

To určitě.

Reagovat
NathanD

Spravedlnost

Reagovat
Swarley

Běžte už do prdele a celým Varem, fakt že jo

Reagovat
Kixi Syhimour

Moyes

Reagovat
Busby babes

Ale nedat penaltu DeGeovi je celkem umeni

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
O.Giroud

ty vole Moyes taka amaterska chyba

Reagovat
mithro

NOBLE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH tam mas

Reagovat
CR7RONALDO

V kútiku duše som dúfal, že to DDG konečne chytí a predsa

Reagovat
roman1978

No ty vole, to je závěr.

Reagovat
SpecialOne

Proč tohle pořád dělají? Však to vždycky dopadne stejně Měl kopat Rice/Souček

Reagovat
bobis21

Tohle posílání nerozehraných hráčů na penaltu nechápu. Úplně stejně jako na euro jim to posralo zápas (tam to bylo samozřejmě skvělé )

Reagovat
iamek

Suché triko. Lingard král a Moyes opět kaspar

Reagovat
ratusek

Reagovat
fcb+mufc

Reagovat
mithro

Reagovat
patas92

Angličani nepoučitelní s těma penaltama

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
r.mrazik

a nechat kopat typka,co tam prisel na prvni dotyk....klasicky moyes

Reagovat
DieFohlenBMG

měl to kopnout Suk

Reagovat
REPLIKATOR

Noble

Reagovat
Riviera Kid

Mohl by je začít kopat Souček. Ve Slavii je kopal, ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Luckeři z Manchesteru. Klasika.

Reagovat
ratusek

Reagovat
r.mrazik

presne...nepiskli nam dve penalty, sance pochytal fabianski a west ham mohl stastne brat bod

Reagovat
Manchestersky Krocan

A ešte dali luckersky tečovaný gól

Reagovat
John Obi Mikel

Já ten zápas ani neviděl.

Ronaldo 2 jasné žluté karty za simulace, můžete být rádi, že dohrál.

Reagovat
fcb+mufc

kozí hlavo

Reagovat
Ranoth

Existuje viac lucky team nez United ?

Reagovat
Busby babes

jj, dame si vlastnak, nepisknou nam dve penalty a jeste z nastreleny ruky pisknou penaltu proti nam v 90. minute... fakt klikari no Penalta za tu ruku jasna, jen aby nedoslo k mylce, jen proste smolna situace pro Shawa. ruka v prirozene pozici vuci pohybu, jen dneska se to tak uz nebere no.

Reagovat
bbbauch

Je ale prdel, jak si vzdycky najdou neco novyho hrajete hnusne/ mate stesti/ tlacenka/ golmani se nesnazi.. smesny

Reagovat
Ibelieve

Spíš už je to trapné Le hlavně logika i toho velmi trpí.

Reagovat
Coutinho10

proc ho tam Moyes cpe Declan by dal

Reagovat
Tolstobik

Neni to prvni penalta, co za nas DeGea chytil? ....a Ronaldo uz me zase sere s tim svym brecenim

Reagovat
fellaininho

van Persiemu chytil

Reagovat
Tolstobik

Kdyz hral s nim nebo proti nemu?

Reagovat
Likan7

Při 8:2

Reagovat
Grahf

však chytil robinovi pri tom debakli 8:2 :)

Reagovat
Tolstobik

Ja sem nepocital, ze by mohla byt prvni, ale na tuto sem si nevzpomnel.... kazdopadne point je, ze uz je to teda davno, co nejakou chytil naposledy krom teto

Reagovat
CR7RONALDO

Pamätám si, že chytil RvP, Bainesovi a Lukakuovi.

Reagovat
Busby babes

je to ctvrta penalta co u nas chytil.

Reagovat
PhilipS

Gratuluji Moyesovi. To je strašná píčovina. Proč to nenechá Součkovi

Reagovat
mithro

DAVID toto oslavime a pustime v kabine nejaky poriadny thrash metal

Reagovat
Skalda29

Jde Chleba pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Tělocvikář ani neví jak vyhrál

Reagovat
Malresi

Prečo Ronaldo nedostal ani raz kartu za diving?

Reagovat
Swarley

A proč na něj nepiskli dvě jasné penalty?

Reagovat
Malresi

Reagovat
Swarley

Reagovat
mikelinos

protože se podle pravidel za simulace penalty nekopou

Reagovat
Swarley

tohle se stát West Hamu, tak tu budete skákat a obhajovat jasné penalty...alespoň nešaškujte tak okatě...

Reagovat
Malresi

Jasná penalta tam bola len jedna, a tú sudí aj odpískal.

Reagovat
Swarley

taky to byl jeden z nejhorších výkonů rozhodčího, co jsem za poslední dobu viděl...

Reagovat
Malresi

Tiež by som ho pokarhal... tú ruku Shawa musí rozhodca vidieť a nespoliehať sa na VAR. Zvyšok ale zvládol bez problémov.

Reagovat
Swarley

jak už jsem psal, moc okaté...

Reagovat
mikelinos

největší šašek je stejně ronaldo

Reagovat
Swarley

to víme, ale penalta je penalta...pokud to ani u videa nevidí, tak jsou tam úplně k hovnu...ty ušetřené peníze se dají určitě využít mnohem lépe...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
hitZor

To že to není penalta neznamená, že simuloval

Reagovat
Malresi

V tom prvom prípade ale simuloval, v druhom padal ešte pred kontaktom.

Reagovat
DieFohlenBMG

očividně u sebe karty neměl

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ibelieve

Podívej se na Salaha a Maneho...

Reagovat
Malresi

Tí simulujú raz za uhorský rok... Ronaldo 2x v jednom zápase.

Reagovat
vodka

hlavně Salah nikdy nic nepřihrává

Reagovat
Malresi

Ale čo by nie, obaja a hlavne teda Mane to v minulosti skúsili niekoľko krát, nespochybňujem to. No porovnávať to s Ronaldom je nezmysel práve kvôli tej frekvencii.

Reagovat
Pigeon

Skvělá práce.

Reagovat
wild

Daviiiiid

Reagovat
smazaný uživatel

Noble, ty si hovado! Takhle to dopadá, když mají takové lopaty výhody jenom za zásluhy.

Reagovat
m.sali

jaka byla ta De Geova serie nechycenych penalt?

Reagovat
iamek

První situace mi přišla jako simulace Ronalda, ale ta druhá nebyl faul? Koukal jsem na mobilu, takže se mi to špatně soudí.

Reagovat
10

na Ronalda tam byly asi 3 situace, nejdřív Souček, pak lehký zatažení a pak podražení Zoumy...za mě 1. a 3. jasná penalta, 2. diving za žlutou

Reagovat
mithro

Reagovat
C0br

Reagovat
10

°Coufal, ne Souček

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Reagovat
wild

Reagovat
Selänne

Problém je, že Cristiano často padá ještě před samotným soubojem.

Reagovat
10

ano, stejně tak je často v lepším postavení než obránce...oboje je o jeho chytrosti

druhá věc jsou čistý simulace, ale takovou tam dneska měl 1...a obecně jich paradoxně (vzhledem k tomu, jak často padá) ve hře už tolik nemá

Reagovat
Svatej

Reagovat
10

prosimtě, ty fakt ne

Reagovat
Svatej

Já ti dám prostě jen nesouhlasnej palec, ale ty hned vyjedeš jak ublíženej malej ufňukánek, kterýmu jsem bez dovolení strčil prst do prdele.

Reagovat
10

Skvělá dedukce, zajimavé přirovnání, prostě si znovu nezklamal.

Reagovat
Svatej

Od toho jsem tady a jak tak koukám na tvoje názory, ty si svou roli taky plníš, jako vždycky, bezchybně.

Reagovat
10

Ok. Tak teď už se běž rychle vrátit do tý tvojí role. Tj. role někoho, kdo o fotbale nemá ani páru...

Reagovat
Svatej

Díky tvý posedlosti sedět na x židlích je tahle už zabraná. Stejně tak role retarda diskuzí, mockrát děkujeme.

Reagovat
10

ok, koukám, že ses vydal ze všech sil a nic inteligentního z tebe ani tentokrát nevypadne, tak to necháme...ale zkusil si to

Reagovat
Ibelieve

Řekl bych dle toho vlákna že jsi mimo...

Reagovat
Svatej

Naštěstí na tvým názoru nezáleží nikomu

Reagovat
oli9

Reagovat
Busby babes

jen ta prvni Coufal.

Reagovat
Malresi

Prvá jasný diving, druhá pískateľná, no aj v tom súboji mi to prišlo tak, že Ronaldo padal už pred kontaktom - proste šiel na penaltu. Je fajn, že sa to nepíska, akurát nechápem, prečo ani raz nedostal kartu....

Reagovat
Busby babes

prvni uplne jasna, obrance proste nemuze dat nohu do cesty bezicimu protihraci.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Jasný faul a VAR to ani neskúmal

Reagovat
okorec

Boli tam 3. Prvá a tretia mali byť penalty... V dobe VARu je toto fakt úbohé.

Našťastie karma to zariadila. Teda karma + Matičova skvelá prihrávka a Lingardova ešte lepšia strela cez Zoumu.

Reagovat
Ed_Hazard

To čo bolo za pičovinu, že tam šiel kopať Noble Sa Moyes posral

Reagovat
avicii

Heh riadna dráma nakoniec, ale WHU by ten bodik slusal za dnes.. Dúfam že aj druhý zápas bude dramatický

Reagovat
mithro

no to teda neslusal moyes tactical genius

Reagovat
Mato178178

tak im treba lwbo sa uspokojili s bodob bolo to vidiet uz aj pri striedani kedy sa ani neponahlali dole z ihriska

Reagovat
DieFohlenBMG

Pokud to byl poslední kop Nobleho v PL, tak to za to stálo.

Reagovat
Steve Stifler

Spravedlnost. A Atkinsone a ten druhej retard, co byl u videa, vy se na to ihned vyserte

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mi teď někdo do očí řekl, že ho ten zápas bavil, tak bych mu ani setinu sekundy nevěřil. To i zombíci ze soumraku mrtvých umí bejt akčnější.

Reagovat
Vsadim gule

Tvl super match

Reagovat
r.mrazik

pekny zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože i ten druhý poločas, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vás lituju, že jste nezažili nějakej doopravdy super zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba vymýšľať kokotiny a takto to dopadne.

Reagovat
Maximm9

Proc ma ten pitomec ve studio na premieer sport 1 rousku ?

Reagovat
gazza62

Penalta provedená jak v okresním přeboru.Moyes je blázen, když pošle na penaltu Nobela .Již při rozběhu bylo jasné , že ji nedá.Mimochodem pusinka Ronaldo se do téhle LGBTQ ,BLM buzerantské soutěže hodí.Bayern by dal těm buzikům 10 sítku.

Reagovat
Neutron

10 sitku

Reagovat
jk

10 sítku si dej ty, ať se sklidníš

Reagovat
BennDyaz

Katastrofa ze strany WHU, cela penalta. Dementni rozhodnuti trenera, priserne kopnuto a i kdyby dal, musela by se opakovat, Lanzini v dobe kopu prakticky dejchal Noblemu na zada a Rice zase jemu

Reagovat
Vsadim gule

Ruka Shawa jasná. Ale tam se to vůbec nemělo dostat. Ta poslední situace na Ronalda byla víc než jasná

Reagovat
Maximm9

Koukni se jeste jednou na zaznam. Zouma zacal skluz a ronaldo mel nohy uz jako jezis, kdyz ho tahli nahoru

Reagovat
Malresi

Reagovat
vceradnesazitra

Takovou píčovinu může napsat jenom fanoušek čelzí

Reagovat
Svatej

No jak se sám přesvědčuješ, píčoviny píšou všichni

Reagovat
Cobra

Reagovat
10

a zahrál Zouma míč? trefil Ronalda? 95% penalt je po chybě/hlouposti bránícího hráče, když tam takhle vjede a trefí ho bez míče, tak je to penalta

Reagovat
Malresi

On ale nepíše, že Zouma zahral míč alebo že by netrafil Ronalda. Píše, že ten padal ešte pred samotným sklzom a v tom má pravdu.

Reagovat
10

ano, nepíše, ale to je právě to klíčové, když se on tím jeho "argumentem" snaží vytvořit dojem, že to penalta nebyla

Reagovat
Malresi

No ale tým "argumentom" si to odargumentoval zrejme aj Atkinson a chlapci pri VARe. Inak nevidím žiadny dôvod prečo by to neodpískal, resp. prečo by to VAR nezmenil.

Reagovat
10

tjn, protože rozhodčí s VARem v ruce nikdy neudělal chybu

Reagovat
Malresi

Pokojne to chyba mohla byť, imho posúdené správne.

Reagovat
10

https://twitter.com/reeguti/status/1439608864899481610

pokud se má o penaltě rozhodovat podle toho, jestli ten hráč při takovým idiotským zákroku obránce začne padat o vteřinu dřív, než ho pak ten obránce přejede jak Pendolino, tak to na mě působí trošku křečovitě

Reagovat
Maximm9

Tvl tak tobe je hodne podivej se co dela Ronaldova prava noha. Vzdyt tu nohu tahne uz metr po zemi. Kdyby bezel a nepadal, tak ho Zouma prejede a jasna penalta, takhle ne

Reagovat
Busby babes

presne, musis si nechat zlamat nohy a ne se snazit uhnout.

Reagovat
10

Reagovat
Busby babes

nemuzes skakat hracum jen tak po nohy, to je taky faul a je za to penalta.

Reagovat
Maximm9

Malresi mi to vzal cele z ust. Ano Zouma ho trefil, ale Ronaldo proste zacal padat driv. Tohle se podle me nepiska.

Naopak treba po souboji s Coufalem kdyby to pisknul, tak asi nic nereknu. Za tohle a jeste jednou to tam zkusil, tak bych mu dal kartu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mithro

Reagovat
Svatej

Reagovat
avicii

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vceradnesazitra

Mě prostě nikdo nevymluví, že šejci ze City mají koupený celý VAR a ten rozhoduje proti jejich soupeřům. Ta druhá situace s Ronaldem byla jasná penalta.

Reagovat
fellaininho
Reagovat
10

nemá někdo odkaz na tu úpravu pravidel týkajících se těch faulů, kdy se posuzuje hratelnost míče? resp. to, čím nahoře některý argumentujou, když píšou že se to tuhle sezonu posuzuje jinak...

Reagovat
Steven666

prečo chatá Kepa? čo je s Mendym?

Reagovat
John Obi Mikel

Zranění ze zápasu s Petrohradem, jak do něj zajel Džuba.

Reagovat
Svatej

Spíš si říkám, co je s Bertinellim

Reagovat
John Obi Mikel

Na lávce.

Reagovat
Svatej

Právě... Proč je na lávce?

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

No beru v potaz ideální hierarchii.

Mendy -> Bertinelli -> Čech -> Hilario -> James -> já -> pytel sraček -> Kepa

Ano, jsem tam dvakrát.

Reagovat
John Obi Mikel

James

Reagovat
hitZor

Reagovat
John Obi Mikel

A co je s tebou?

Reagovat
O.Giroud

*Betti

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Asi nejake lehci zraneni.

Reagovat
avicii

Hmm to by dnes mohla byť nejaká sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu osobně jsem čekal, že se k té penaltě postaví Ronaldo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Tak snad Kepa nevymyslí nějakou blbost.

Reagovat
hitZor

Spurs tam maj Diera, takže Lukaku si dá hattrick a i kdyby Kepa udělal nějakou kokotinu dvakrát, tak nás to mrzet nebude

Reagovat
O.Giroud

Lukaku pod nam ukazat ako sa davaju goly brankarom co sa aj trochu snazia

Reagovat
Svatej

Bože co to je za bukvici

Reagovat
smazaný uživatel

slušná simulace

Reagovat
hitZor

Simulace ne, špatně došlápl, ale zas demence rozhodčího, že to pískne jako faul

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, nejprve jsem viděl jen ten kontakt.

Reagovat
Mato178178

a teraz si prosime X

Reagovat
John Obi Mikel

Mount

Reagovat
Mimalu

Mount

Reagovat
Miguel19

Ježíši Montíku prober se už...

Reagovat
RKBoy

Reagovat
mimi_united

Havertz > Mount

Dakedy to vyzerá že Mount okrem kondičky fakt nič nemá, taký Hendersom len v Chelsea

Reagovat
hitZor

Od Eura je Mount úplně utavený, protože hraje úplně všechno.. Já bych mu dal pár zápasů odpočinout a poslal tam radši Wernera

Reagovat
RKBoy

to si píš do denníčku svojich tupých myšlienkových pochodov, nie sem.

Reagovat
mimi_united

Dva tri roky a bude zmäteno pobehovať niekde v Evertone

Reagovat
RKBoy

ja som zabudol čo si za figúrku, prepáč.

máš pravdu, dobrý chlapček ňuňuňuňu ťuťuťuťu.

Reagovat
Swarley

ne každý se prosadí jako budoucí legenda legend McEachran

Reagovat
Svatej

proč na ni furt reagujete vy blbci?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

no lebo RKBoy je mentalne podobna uroven

Reagovat
jk

Reagovat
John Obi Mikel

Tady ho někdo loni nesledoval

Reagovat
jk

Christensen žlutá doufám.

Reagovat
RKBoy

za ten účes určite.

Reagovat
matZz

Reguilon to je horší než Davies

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Ale než ten z Bayernu

Reagovat
matZz

všechny jeho pokusy hrát míč směrem dopředu skončily u hráčů Chelsea. při bránění je mimo. já nevím, fakt se na něj zkuste soustředit, on je strašně špatnej.

Reagovat
jk

Jo v rozehrávce ze zadu je bídný. Ale to nám celkově skřípe, Dele s Hojbjergem se stahují dost pozdě a obránci jsou už pod velkým tlakem. Škoda, že zadrbal ten únik, ale to by zadrbal i Davies, pokud by to uběhl

Reagovat
matZz

jenže on ty míče odevzdává i když pod tlakem vůbec není. nesmyslně centruje do prostorů, kde nejsou jeho spoluhráči (proti CP několikrát) - fakt nikdo mě teď z toho kádru nesere víc než on

Reagovat
jk

Dvou jeho nákopů na hráče chelski jsem si všiml. Ale to měl i Lloris, Romero taky jeden…

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

Son preco si nesiel do Lepsiepoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to oboustranná bída.

Reagovat
Talker

Jak vypadala první část? Ted jsem to zapnul.

Reagovat
John Obi Mikel

Je to takový boj.

Reagovat
John Obi Mikel

Náznaky šancí tam jsou, ale pořádná šance ne.

Reagovat
TopinB

Spurs prvních 20 minut tlačili, my celou dobu bída, kromě jedné půlšance.

Reagovat
Riviera Kid

Mount si našel v létě holku, nebo co mu je?

Reagovat
dantetomas

Ale to je hrozny fodbal

Reagovat
smazaný uživatel

dpč, fodbal je gramatický Holocaust.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jk

Hojbjerg doktor

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Ndombele je zázrak dpč čo ten chlap má za zranenia... ďalší polrok si zlomí nohu pri lezení na čerešňu jak Adam Nemec svojho času

Reagovat
jk

Reagovat
mithro

hrozny snoozefest remiza dobra ale radsej by som 3-3

Reagovat
John Obi Mikel

To fouknul nějak brzo.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Mastný Chobot

Mount má asi after Euro útlm ako Saka

Reagovat
John Obi Mikel

Thiago Silva nejlepší náš hráč prvního poločasu.

Zatím jinak také ospalé, ten brejk 3 na 2 jsme ošklivè zadrbali. Zkusil bych to okysličit Reecem Jamesem místo Azpiho nebo Ziyechem místo Mounta.

Reagovat
Miguel19

V tomhle rozestavění si nemůžeme dovolit, aby oba hráči pod Lukakuem hráli takovou bídu jako Mount a Havertz.

Nejlépe hrají stopeři.

Reagovat
jk

Má to dobrej náboj i slušně tempo. Je to sice spíš boj než fodbal ale aspoň malým po delší době ze Spurs pocit, že chtějí vyhrát.

Popravdě jsem čekal, že na nás chelski vletí a smázne nás. Dier vs Lukaku zatím v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 minuty se tan drbou v oku, potom nastaví 2 a on to ukončí 1:43.

Nechápu, ale jinak je ok

Reagovat
Mimalu

wtf, defenzivněji už to snad ani nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně trefené od Alonsa.

Reagovat
Mimalu

Thiaaaaaaaaaaaaaaago

Reagovat
Miguel19

S I L V A !!!

Reagovat
Svatej

Nuda k posrani. Obe strany se dost valej, fotbalovy to není. Slepice hraji lip nez hrali proti slabsim souperum, dobre vymysleli strategickou reakci na ten nas system a zda se mi, ze nejsou první. Doufám ze Tuchel uz pracuje na alternativě.

Mount dolů, Odoi nebo Tragedner nahoru, chce to rychlejší pohyb.

Reagovat
hitZor

Internet Explorer?

Reagovat
smazaný uživatel

!!!

Reagovat
John Obi Mikel

THIAGOOO

Reagovat
Gareth Bale 11

To jako Silvu brání Dele?

Reagovat
John Obi Mikel

Dele je o 5cm vyšší než Silva.

Reagovat
Gareth Bale 11

To je sice hezký, ale Silva je hlavou o levely jinde..

Reagovat
hitZor

Proč má Royal 4XL trenýrky?

Reagovat
Mimalu

Lloris se snaží

Reagovat
Miguel19

Wtf

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda Alonso

Reagovat
PanAu

Prosím nějaký stream ? Vše se mi seká

Reagovat
Svatej

Hojbjerg dobre zatragedil ted, kdyz mel dobihat Alonsa

Reagovat
Miguel19

Vystřídáš ofenzivního hráče za defenzivního, ale dáš gól a další dvě tutovky k tomu..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

a gól jako třešnička :)

Reagovat
hitZor

Alonsa bych regulérně začal brát jako backup Lukaka, ten jeho výběr místa je neskutečný

Reagovat
Csaplárova past

Kane

Ještě bude Lewy litovat, že ho neprodal za 120.

Reagovat
Mimalu

Kanteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
John Obi Mikel

Kanteeee

Reagovat
Miguel19

K A N T Í K !!!

Reagovat
Gareth Bale 11

Z totálního hovna dva góly, ach jo.

Reagovat
mithro

Kante

Reagovat
off-olda

Kanté nechytatelně!

Reagovat
hitZor

Lorris Kdyby nezůstal stát jak hovno, tak to ještě po odrazu vyškrábne z čáry

Reagovat
hitZor

*Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

To ani náhodou hele :)

Reagovat
smazaný uživatel

Oni nikdy neztratí

Reagovat
John Obi Mikel

Budes koukat v prosinci. Tam tragédíme 3 roky v řadě.

Reagovat
hitZor

Jen 3? Ale pravda, většinou jsme ztráceli už v listopadu

Reagovat
John Obi Mikel

Sarri a 2 roky Lamparda. Pod Contem se to nedělo.

Reagovat
Bruny

No ale dříve v minulosti pravidelně. Hlavně v sezónách před a kolem roku 2010. .

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bruny

Letos ne. Bude titul.

Reagovat
iamek

Teď si představ, kdyby je trénoval Conte

Reagovat
TopinB

Reagovat
mithro

brrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
jk

Lamela na plac

Reagovat
SpecialOne

Člověk s odstupem nechápe, proč jsme toho Marcose posílali pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on na LWB hrál vždy dobře. Jeho problém je hra dozadu při tragické rychlosti.

Reagovat
Mimalu

Havertze bych už stáhnul, klidně za Wernera...

Reagovat
Miguel19

Tvl Emerson ty trencle To je fakt extrém...

Reagovat
Maximm9

Tomu Kantemu bych dal zlaty mic, skoda ze rozhoduji uz jenom goly.

Reagovat
jk

Rudiger je strašná mrdka

Reagovat
hitZor

Vždyť jen odkopával balon ve chvíl, kdy rozhodčí teprve pískal faul.

Reagovat
jk

Vždyť je jen mrdka.

Reagovat
icka

Se naučil od vás

Reagovat
matZz

Reagovat
Gareth Bale 11

To není nic nového.

Reagovat
Miguel19

Kepa pěkně na Ospinu.

Reagovat
off-olda

Alli toho Silvu docela zvládá bránit.

Reagovat
Miguel19

Timo

Reagovat
Mimalu

člověk by doufal že za stavu 2:0 bude Timo trochu víc vpohodě, ale pořád to samé

Reagovat
O.Giroud

Lukaku naco prihravas tomu divakovi

Reagovat
hitZor

Já už mám tak 10 minut pocit, jak kdyby byla už 90. minuta a už se to jen tak dohrávalo, ale ona je teprv 77. Spurs celkem solidně fyzicky odpadli

Reagovat
thewall

Tank Lukaku - skvělý

Reagovat
Miguel19

Reagovat
John Obi Mikel

Z tohohle nedat gól. Pořádný tlak.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
O.Giroud

RIP ManCity ked prehrali s tymto

Reagovat
patas92

Ten Werner už je ale hotový ne? Moc si neumím představit, co by se muselo stát, aby přestal tragedit

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
O.Giroud

prestupit naspat do Nemecka

Reagovat
patas92

Jasně, myslel jsem v Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Zrušit ofsajdy, brankáře a půjde to.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SpecialOne

ještě míče

Reagovat
RKBoy

goly asi v takto nabitom kádri nebude dávať nikdy ako predtým, ale svoje si odmaká a v minulej sezone mal dobrý vplyv na tú ofenzívnu fázu.

u nás je to vysokoprofilový hráč do šírky kádra, ale ten ťahúň nie je, do padá na Lukakua a Mounta, možno Haverza časom.

ja to vidím tak, že sa asi predá v lete, možno aj s Pulišičom.. Odoi sa presunie konečne do útoku a bud sa niekto ešte kúpi alebo sa stiahne z hosťovania Broja.

Reagovat
popltak

Slepice zase ostuda

Reagovat
Switchback

Lukaku je famózní

Reagovat
off-olda

Kovačič Co to kurva...

Reagovat
Miguel19

To jsou magoři co nedají

Reagovat
Mimalu

Rudi, zasloužený třetí gól

Reagovat
off-olda

Gooooooooooool

Reagovat
hitZor

My na to první místo prostě nechceme

Reagovat
hitZor

Ok, beru zpět We're top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

O skóre

Reagovat
hitZor

To máme právě identické s Poolem, dokonce i jednotlivé výsledky. Nevím, jestli se nepočítá třeba nejvyšší venkovní výhra nebo tak něco, ale jestli ne, tak jsme před nima jen protože C je v abecedě dříve, než L.

Reagovat
John Obi Mikel

Rudiiiiii. Zrovna jsem si říkal, že z těch šancí nic nemáme.

Reagovat
Miguel19

TO N I !!!

Reagovat
RKBoy

Timo a Rudi.

Reagovat
Jackmaker1989

Ty kkt ten Lukaku je delo.

Reagovat
Maximm9

Prvnich 20minut jsem se obaval. Tottenham na nas celkem slusne vletel.

Ale druhy polocas Chelsea o tridu ve vsem lepsi. Prijde mi, ze Tottenham odesel hlavne fyzicky a rychlostne vubec nestacil ke konci. Muzou byt za 0:3 radi, kdyby dostali 5 nikdo nic nerekne

Reagovat
Nikikrew

Spurs vyhrame nad nimi a budeme mat narovnako bodov

Reagovat
ashburtongrove

Prohrajem a bude to o 6, jako jsou to tragedi ale ze by nase posledni vyhry byly nejak presvedcive je to NLD tak snad dostane svymu jmenu a bude to zabava na obou stranach se stastnejsim koncem pro nas

Reagovat
Nikikrew

Skor som naraza nato, ako Owny po 3 kolach hovoril kde je Spurs a Arsenal...

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele