Premier League - preview 5. kola

17.10.2020, 08:24, aktualizováno 19.10.2020, 09:00
Previews
Rodrigo (© AFP)
Burnley je jediným klubem bez bodového zisku a s tím se něco pokusí udělat v pondělí, příležitost k tomu má velkou, nastoupí proti WBA. Leeds si na nováčka zatím vede velmi dobře, tentokráte se mu do cesty postaví Wolverhampton...
West Bromwich Albion - Burnley FC  (pondělí 18:30)
Střet dvou celků ze spodních pater tabulky se odehraje na The Hawthorns. Nováček ligy West Bromwich Albion zatím působí jen do počtu, ovšem v Premier League ostřílené Burnley se prezentuje ještě hůř. Oba mančafty tak doufají, že je první výhra dostane do formy.

Albion se na nejvyšší soutěž zatím adaptuje se značnými problémy. Remíze se silnou Chelsea sice vyvolala ohlas a chválu, nicméně šlo o jediný bodový zisk WBA v uplynulých čtyřech kolech. Mimo sestupové pásmo se West Brom drží jen díky trojlístku "bezbodových" Burnley, Sheffield a Fulham, Jejich nemohoucnost však jistě nepotrvá věčně, proto musí zabrat také Baggies.

Při pohledu na aktivitu WBA na přestupovém trhu přitom nelze říct, že by se nováček Premier League na sezonu nepřipravil. Kádr Baggies do páteční uzávěrky přestupů posílilo hned devět nových mužů, mezi nimi například bývalý obránce Chelsea Branislav Ivanović. Poslední akvizicí se stal útočník Karlan Ahearne-Grant, který do West Bromwiche dorazil právě v pátek.

První vítězství by se Baggies náramně hodilo. "Je to pro nás velký zápas. Máme šanci poprvé vyhrát, každé utkání je pro nás výzva. Dostali jsme se na vyšší úroveň a chceme na ní sestrvat co nejdéle. Každý zápas musíme být odhodlání a motivování víc než protivník," prohlásil manažer West Bromu, Chorvat Slaven Bilić.

Jak již bylo uvedeno, jedním z trojice mužstev, která doposud sídlí za West Bromem, je také Burnley. Clarets postupně vyšli naprázdno proti Leicesteru, Southamptonu i Newcastlu. Tým, který v uplynulé sezoně finišoval na solidním desátém místě, si tak na startu nového ročníku zadělává na trable.

Do West Bromwiche neodcestují s Clarets zranění zadáci Ben Mee s Michaelem Lowtonem a středopolař Jack Cork. Nejisté jsou starty brankáře Baileyho Peacocka-Farrella, jenž se lehce pochroumal při srazu reprezentace Severního Irska. Podobné starosti řeší také islandský útočník Jóhann Berg Gudmundsson. Návrat na hřiště vyhledává uzdravený Jay Rodriguez, někdejší hráč Albionu.

Domácí nepomůže marodící forvard Hal Robson-Kanu. Bilićovi dost možná bude scházet též Callum Robinson, jenž se při plnění reprezentačních povinností v dresu Irska setkal s osobou pozitivně testovanou na koronavirus a v současnosti čeká na další vývoj událostí.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - O'Shea, Ajavi, Bartley, Gibbs - Livermore, Krovinović - Pereira, Gallagher, Diangana - Grant
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Dunne, Tarkowski, Taylor - Brownhill, Stephens, Westwood, McNeil - Wood, Barnes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.33 - 3.12
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leeds United - Wolverhampton Wanderers  (pondělí 21:00)
Leedsu se po návratu mezi anglickou klubovou elitu daří překonávat očekávání. Formu chtějí United potvrdit i proti vlkům z Wolverhamptonu, kteří se naopak rozjíždějí pomaleji.

Zatímco West Bromwich a Fulham se v Premier League zatím hledají, třetí z nováčků si počíná nebojácně a vcelku solidně. Leeds se očividně nebojí zvučných jmen - v prvním kole s ním měl co dělat Liverpool a druhý největší favorit soutěže Manchester City uhrál proti Whites pouze remízu. Ve zbývajících dvou duelech brali United výhru - v souboji noviců přetlačili Fulham, v duelu dvou celků z hrabství Yorkshire zase vyzráli na na Sheffield.

Doma zůstává Leeds neporažen, což bude chtít udržet i proti Wolverhamptonu. "Wolves jsou týmem, který se usadil v lize. Získali nové hráče, kteří se začleňují do mužstva, avšak jejich systém je mezi hráči zakořeněný," prohlásil zkušený stratég vedoucí United Marcelo Bielsa, jenž během reprezentační přestávky získal do svých řad křídelníka Raphinhu, který přišel z francouzského Rennes.

Vlkům skutečně stačily dvě kompletní sezony na to, aby se v nejvyšší anglické soutěži zabydleli jako doma. Nicméně vstup do třetího ročníku jim nevychází zcela na jedničku. Wanderers se nedaří především střelecky, avšak také obrana si vybrala několik slabších chvilek. Zejména čtyřgólový výprask od West Hamu stojí za pováženou. Naposledy Wolves sotva přemohli Fulham, body ale získali a to se počítá.

Také manažer Wolverhamptonu Nuno Espirito Santo si je vědom, že jeho celek má na čem pracovat. "Osobně si myslím, že se musíme zlepšit a potřebujeme k tomu čas. Každá příležitost k tréninku či hraní je šancí, jak se zlepšit," uvedl portugalský vůdce smečky.

Leeds nepříjemně zasáhla reprezentační pauza, neboť dva hráči United si při reprezentačním srazu přivodili zranění. Kapitán Liam Cooper se vrátil pochroumaný ze Skotska, stále však živí naději, že v pondělí nastoupí. To obránce Diega Llorenteho čeká delší pauza. Na marodce zůstává také záložník Adam Forshaw, naopak jeho kolega ze středu pole Pablo Hernández se vrací do akce. Vlci by na půdu Whites měli dorazit v kompletním složení
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Koch, Douglas, Dallas - Raphinha, Rodrigo, Phillips, Klich, Harrison - Bamford
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Boly, Kilman, Coady - Cabral, Néves, Moutinho, Saiss - Traoré, Jiménez, Neto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.37 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sheffield United - Fulham FC  (neděle 13:00)
Mizerný vstup do sezóny zatím prožívají v Sheffieldu - po loňském senzačním tažení, které tehdejšího nováčka málem dostalo až do evropských pohárů, jsou Blades v novém ročníku po 4 zápasech stále bez jediného bodu. V neděli budou mít ideální příležitost tuto nelichotivou bilanci změnit, na domácím stánku totiž přivítají nováčka z Fulhamu, který je na tom co se týče bodového zisku úplně totožně. Jisté tedy je, že po nedělním programu si minimálně jeden z těchto celků připíše premiérové body v tomto ročníku.

Sheffieldu prozatím absolutně nefunguje ofenzivní část hry. Za úvodní 4 ligová kola dokázali svěřenci Chrise Wildera rozvlnit síť jen jednou, když se v posledním klání na půdě Arsenalu hezkou střelou zpoza pokutového území prosadil David McGoldrick. Jinak to je ale v podání Blades pořádná bída, kdy nejde ani o tak velký problém se zakončením, nýbrž se samotnou tvorbou brankových příležitostí. Sheffield se v dosavadním průběhu sezóny postavil Wolverhamptonu, Aston Ville, Leedsu a již zmíněnému Arsenalu a ve všech duelech odešel ze hřiště poražen, přičemž proti prvním třem zmíněným soupeřům nedokázal sám skórovat. Chris Wilder jistě doufá, že utkání s Fulhamem jeho svěřence dostane na daleko pozitivnější vlnu.

Fulham je na tom po postupu z druhé nejvyšší soutěže prozatím také dost bídně. Stejně jako Sheffield zatím čeká na první ligové body v tomto ročníku a dá se říct, že svěřence Scotta Parkera tíží vesměs stejné problémy. V ofenzivě se Fulham prosadil pouze v jediném utkání proti Leedsu, zatímco v defenzivě je to v dosavadním průběhu sezóny neřízený chaos, který také přinesl nespočet inkasovaných branek. Fulhamu se na deadline day podařilo na hostování ulovit záložníka Chelsea, Rubena Loftus-Cheeka, který by měl pozvednout hru záložní řady tohoto londýnského celku. Nicméně pro Scotta Parkera bude nezbytné, aby se zmíněný anglický záložník chytil prakticky okamžitě, jinak může Fulham uvíznout na samém chvostu tabulky. Cottagers se v letošním ročníku střetli s Arsenalem, Leedsem, Aston Villou a Fulhamem, inkasovali hned 11 branek zatímco sami vstřelili pouze 3 v konfrontaci s Leedsem.

Sheffield by měl v zápase s největší pravděpodobností představit svou rekordní akvizici, Rhiana Brewstera, který je připraven naskočit od začátku. Nejistý je pak zdravotní stav trojice John Fleck, Oli Burke a Davd McGoldrick. Na straně hostí bude s poraněnými kolenními vazy absentovat Joachim Andersen, mimo hru budou také Kenny Tete a Harisson Reed, plně fit jsou ovšem Mario Lemina a Ruben Loftus-Cheek.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Basham, Ampadu, Robinson - Baldock, Lundstram, Berge, Osborn, Stevens - McBurnie, Brewster
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Areola - Aina, Ream, Le Marchand, Robinson - Cairney, Zambo Anguissa - Lookman, Loftus-Cheek, Bryan - Mitrovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.28 - 3.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Brighton & Hove Albion  (neděle 15:00)
Fotbalisté Crystal Palace přivítají v rámci pátého kola Premier League v Londýně Brighton. Ten je zatím se třemi body až patnáctý, Eagles jsou jedenáctí a mají o tři body více.

Fanoušci Crystal Palace určitě nebudou na minulé kolo vzpomínat v tom nejlepším. Jejich oblíbenci totiž prohráli na Chelsea 0:4. O osudu utkání domácí Blues rozhodli ve druhém poločase, o branky se postupně postarali Chilwell, Zouma a Jorginho, který se radoval hned dvakrát. Proti Brightonu nebudou hrát Nathan Ferguson, Wayne Hennessey, James McCarthy a Connor Wickham. "Ve skutečnosti mám o Brightonu a práci, kterou tam Graham Potter vykonává, velmi vysoké mínění," řekl manažer Eagles Roy Hodgson. "Myslím si, že jsou velmi dobrým týmem. V posledních měsících jsem je viděl prohrát několik zápasů, ve kterých byli ve skutečnosti lepší a plně si zasloužili vyhrát, ale vyšli z toho jako poražení."

Brighton v posledním zápase prohrál na stadionu Evertonu. Méně slavný liverpoolský celek vyhrál 4:2 po gólech Calvert-Lewina, Miny a dvou zásazích Jamese Rodrigueze. Za Racky se trefili Maupay a Bissouma. Proti Crystal Palace nebudou k dispozici Florin Andone, Alireza Jahanbakhsh a Christian Walton. "Samozřejmě jsme viděli výkony našeho příštího soupeře. Odehráli výborný zápas proti Manchesteru United, nešťastně prohráli na Evertonu, protože nehráli vůbec špatně. Rozhodně mají kvalitní fotbalisty a organizovanou hru," uvedl manažer Brightonu Graham Potter.

Poslední vzájemné utkání se odehrálo v únoru a Crystal Palace vyhrálo 1:0 po brance Ayewa.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Cahill, Sakho, van Aanholt - Townsend, Milivojevič, McArthur, Eze - Jordan Ayew, Zaha.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - White, Dunk, Webster - Lamptey, Lallana, Bissouma, Alzate, March - Maupay, Trossard.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.28 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - West Ham United  (neděle 17:30)
Atraktivní londýnské derby bude v neděli odpoledne k vidění na severu Londýna, kde domácí Tottenham přivítá Kladiváře z West Hamu. Tottenhamu to v nové sezóně pod vedením Joseho Mourinha docela šlape a především spolupráce dvojice Son - Kane nadchla už nejednoho fanouška, na druhé straně barikády se zase Kladiváři oklepali z úvodních dvou porážek a po vysokých výhrách nad Wolverhamptonem a Leicesterem City by si jistě rádi vyšlápli na dalšího favorita.

Tottenham sice v prvním kole vůbec nepřesvědčil, když na vlastním stánku podlehl po mdlém výkonu Evertonu, od té doby je to ale přece jenom jiná písnička. Nejprve Spurs otočili vývoj utkání se Southamptonem, který deklasovali vysoko 5:2, následně doma herně jednoznačně převálcovali Newcastle United, jenže neproměnili spoustu šancí, nastřelili asi tři brankové konstrukce a díky smolné penaltě v nastaveném čase jen remizovali 1:1. Chuť si ovšem svěřenci Joseho Mourinha spravili o týden později na hřišti Manchesteru United. Tottenham sice již ve druhé minutě inkasoval z pokutového kopu, jenže ještě během prvních patnácti minutách dokázal skóre otočit a po vyloučení útočníka Martiala dokonale využil početní výhodu, díky které nakonec dokráčel k vysokému vítězství 6:1. Zdá se tedy, že ofenzivní fáze Kohoutů letos funguje o mnoho lépe než v ročníku loňském.

V dresu Kladivářů se velmi pravděpodobně opět objeví dva čeští reprezentanti, Tomáš Souček a Vladimír Coufal. Zatímco prvně jmenovaný má své místo v základní sestavě takřka jisté, u nové letní akvizice ze Slavie se tak trochu očekávalo, že začne spíše na lavičce náhradníků. Jenže Coufal naskočil do sestavy okamžitě, svému týmu pomohl k výhře 3:0 nad Leicesterem a dá se tedy očekávat, že v základní sestavě zůstane i pro duel s Tottenhamem. Kladiváři se celkově navíc rozehráli do dobré formy, v prvním kole sice na vlastním stánku vybouchli v konfrontaci s Newcastlem, následně ovšem pořádně potrápili londýnský Arsenal, který zvítězil až díky brance z poslední desetiminutovky. A od té chvíle se na východě Londýna blýská na lepší zítřky - Kladiváři nejprve deklasovali Wolverhampton čtyřmi brankami, aby o týden později šokovali i dosud neporažený Leicester City, který na vlastním hřišti schytal porážku 3:0. Pokud by se Davidu Moyesovi podařilo udržet současnou úroveň výkonů, pak by West Ham mohl konečně po letech přemýšlet o umístění v první desítce.

Jose Mourinho už může využít služeb navrátilce Garetha Balea, který je již plně fit a s největší pravděpodobností začne na lavičce náhradníků. K dispozici je také další posila, útočník Carlos Vinicius. Portugalský trenér ovšem nemůže počítat s dvojicí Tanganga a Giovanni Lo Celso, zatímco o osudu Erica Diera se rozhodne až těsně před výkopem. West Hamu se do sestavy vrací obránce Issa Diop, k dispozici by již také měli být uzdravení Masuaku a Fredericks.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Sanchez, Alderweireld, Reguilón - Sissoko, Hojbjerg - Lucas Moura, Ndombele, Son - Kane
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Balbuena, Ogbonna, Cresswell - Coufal, Souček, Rice, Masuaku - Bowen, Antonio, Fornals
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.29 - 5.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Aston Villa  (neděle 20:15)
Fotbalisté Leicesteru City přivítají v rámci pátého kola Premier League na svém stadionu Aston Villu. Oba celky zatím patří mezi to nejlepší, co letošní sezona nejvyšší anglické ligy nabízí. Aston Villa je třetí, Leicester čtvrtý a mají shodně devět bodů. Villans však mají zápas k dobru.

Leicester v minulém kole schytal facku od West Hamu. Ten zvítězil na půdě šampiona z roku 2016 3:0 díky brankám Antonia, Fornalse a Bowena. Před tím však Lišky zaskočily Manchester City, který venku porazili 5:2. Utkání se obzvlášť povedlo Jamie Vardymu, který si připsal tři branky. Proti Villans do hry nezasáhnou Daniel Amartey, Filip Benkovic, Wilfried Ndidi, Ricardo Pereyra a Caglar Soyünc.

"Aston Villa odvedla letos v létě obrovský kus práce a obzvláště Ross Barkley byl úžasnou posilou, protože je přirozenou volbou na desítku. Myslím si, že mu to tam bude vyloženě sedět," uvedl manažer Leicesteru Brendan Rodgers. "Je zřejmé, že udržení Jacka Grealisha je pro ně také obrovským ziskem, díky kterému začali velmi dobře a proti Liverpoolu sehráli vynikající partii. Bude to pro nás opravdu, opravdu těžký střet."

Aston Villa v minulém utkání naprosto zdemolovala obhájce titulu Liverpool, který si z Birminghamu odvezl příděl 7:2. Hattrick zaznamenal Ollie Watkins, dvě branky si připsal Jack Grealish a jednu John McGinn a Ross Barkley. Za Liverpool debakl jen zmírnil dvěma brankami Salah. ¨

Proti Liškám budou chybět Tom Heaton a Wesley. "Musíme velmi respektovat tým, který na Manchesteru City vyhrál 5:2. Vyhráli jsme 7:2 proti Liverpoolu, takže proti sobě stojí dva týmy, které jsou ve velmi dobré formě," řekl manažer Villans Dean Smith. "Ročník jsme zahájili dobře, v týmu panuje důvěra a víra, že jsme v této sezóně lepší. Bude to náročné utkání, ale těšíme se."

Poslední vzájemný duel Leicesteru s Aston Villou se odehrál v březnu a prvně jmenovaný celek vyhrál 4:0. Dvakrát se prosadili Barnes a Vardy.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Fofana, Morgan, Evans - Castagne, Tielemans, Mendy, Justin - Pérez, Vardy, Barnes.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Ngoyo, Mings, Targett - McGinn, Douglas Luiz, Barkley - Trezeguet, Watkins, Grealish.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.71 - 2.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Liverpool FC  (sobota 13:30)
Atraktivní souboj bude na programu na úvod pátého kola anglické Premier League. V Goodison Parku přivítá Everton svého městského rivala Liverpool, přičemž jde o souboj lídra tabulky s obhájcem titulu.

Toffees v domácích zápasech vítězí zejména díky výtečné ofenzivě. Bylo tomu tak při výhře 5:2 s West Bromem i před dvěma týdny proti Brightonu, kdy utkání skončilo 4:2. V prvním zápase přitom se soupeřem prohrávali, v tom druhém byl ještě krátce před přestávkou nerozhodný výsledek. Na těchto devíti gólech se nejvíce podílel útočník Calvert-Lewin, který vstřelil hned čtyři branky, James Rodríguez má jen o jednu trefu méně. Anglický útočník se navíc prosadil dvakrát i na hřištích soupeře a spolu se Sonem z Tottenhamu se dělí o místo na střeleckém výsluní.

Právě Spurs pak byli jedním z týmů, které Everton zdolal na jeho stadionu. Tím druhým se stal Crystal Palace, oba zápasy skončily těsným vítězstvím. Naopak suverénně si počínají Ancelottiho svěřenci v EFL Cupu, kde proti Salfordu, Fleetwoodu i West Hamu dominovali a díky výhrám o tři branky postoupili už do čtvrtfinále. Ve všech sedmi zápasech sezóny tak uspěli.

Od začátku Premier League byli nějaký čas stoprocentní i Reds, kteří zvládli těžký ligový trojboj v podobě Leedsu, Chelsea a Arsenalu, do toho poměrem 2:7 vyprovodili z Ligového poháru i Lincoln. Jenže pak se jejich mašina zadrhla a z pohárové soutěže vypadli po penaltovém rozstřelu s Arsenalem, před reprezentační pauzou dokonce schytali výprask na hřišti Aston Villy. Po hattricku Watkinse a dvou gólech Grealishe tam prohráli rovněž 7:2, od pohromy je nezachránily ani dva Salahovy zásahy. Egyptský útočník je v tabulce kanonýrů rovněž vysoko, s pěti góly zaostává jen za zmíněným duem Calvert-Lewin, Son.

"Není moc lepších zápasů než tento. Víme, že derby mezi Liverpoolem a Evertonem je vždy těžké, obzvláště venku. Snad vstřelím gól a pomůžu týmu zvítězit, což by pro nás bylo důležité. Tyhle tři body potřebujeme," říká křídelník Sadio Mané.

Bilance vzájemných zápasů hovoří jednoznačně ve prospěch červených. Everton totiž v Merseyside Derby naposledy naplno bodoval na den přesně před deseti lety, kdy mu vítězství 2:0 vystřelili Cahill a Arteta. Od té doby sehráli soupeři 22 vzájemných zápasů, z nichž jednu polovinu zvládl Liverpool a ta druhá skončila remízou.

Toffees mají zpět v tréninku dříve zdravotně indisponované Minu, Digneho, Colemana, Allana a Gomese. Prvním dvěma by zápas neměl uniknout, u těch zbylých se na rozhodnutí ještě čeká. Hosté přijedou bez gólmana Alissona, naopak se do hry po izolaci vrací Mané a Thiago.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Doucouré, Allan, Gomes - Rodríguez, Calvert-Lewin, Richarlison
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Adrián - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.10 - 4.20 - 1.84
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Po nevýrazném začátku sezóny se na vítěznou vlnu z konce té minulé vrátili fotbalisté Southamptonu, kteří tak v tabulce mohou ve vzájemném zápase přeskočit Chelsea. Pokud zabodují jako v minulém zápase na Stamford Bridge, povede se jim to.

Vstup do nového ročníku je v podání Chelsea velmi rozpačitý. V lize ze čtyř zápasů získala sedm bodů, a to poté, co Blues podlehli Liverpoolu, remizovali v přestřelce s West Bromem a porazili Brighton a Crystal Palace. Proti Eagles si naposledy pořádně zastříleli, zvítězili totiž 4:0 po zásazích Chilwella se Zoumou a dvou Jorginhových pokutových kopech. Demolice soupeře přišla i v Ligovém poháru proti Barnsley, tato snaha ale přišla vniveč vzhledem k nadcházejícímu vypadnutí s Tottenhamem.

Rovněž Saints už zažili povedenější období než to, které přišlo se startem Premier League. Rovnou totiž vypadli na úkor Brentfordu z Ligového poháru, v lize pak prohráli s Crystal Palace i Tottenhamem. Zlepšená defenziva ale přinesla stoprocentní bodový zisk v posledních dvou zápasech, kdy zdolali Burnley i West Brom s čistým kontem. V posledním zápase proti West Bromu rozhodli o vítězství 2:0 Djenepo a Romeu.

Co se týče střelecké tabulky, tam nemá ani jeden z týmů zastoupení na nejvyšších příčkách. Nejlepší Jorginho a Ings mají na kontě shodně tři zásahy. Útočníkovi Southamptonu pak hraje do karet, že Blues budou postrádat zraněného gólmana Mendyho, stejně tak Thiaga Silvu. Frank Lampard naopak může počítat s Pulisicem a Ziyechem. Saints přijedou bez zraněných Djenepa se Salisem a indisponovaného Armstronga, naopak své premiéry mohou zažít posily Diallo a Walcott, který se do klubu vrátil po čtrnácti letech.

Výše už byl zmíněný poslední vzájemný střet, ze kterého díky výhře 0:2 zařízené Obafemim a Redmondem odcházeli spokojenější Svatí, jinak je ale výrazně úspěšnější Chelsea, která z předcházejících devíti zápasů osmkrát zvítězila a jedno utkání skončilo remízou.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Zouma, Silva, Chilwell - Kanté, Jorginho - Mount, Havertz, Werner - Abraham
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Vestergaard, Bednařík, Bertrand - Ward-Prowse, Romeu - Walcott, Redmond - Ings, Adams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.56 - 5.41
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Arsenal FC  (sobota 18:30)
Anglický fotbal se po reprezentační přestávce rozjíždí hned zkraje na plné obrátky a vedle očekávaného liverpoolského derby nabídne v sobotu večer také atraktivní duel Manchesteru City s Arsenalem. Přidanou hodnotu tomuto souboji dodávají manažeři obou celků, kteří spolu v předešlých letech úzce spolupracovali, ovšem nyní každý stojí na opačné straně barikády a má proti svému nastalému oponentovi vyrovnanou bilanci jednoho vítězství a jedné porážky.

Zatímco ligové střetnutí těchto mužstev dopadlo jednoznačným triumfem mužstva Pepa Guardioly, druhé měření sil ve Wembley dopadlo úplně jinak a semifinále FA Cupu tehdy po výhře 2:0 připadlo Arsenalu, který následně celou soutěž opanoval a přinesl Mikelu Artetovi první trofej hned na samý počátek trenérské kariéry. Právě kvůli Artetově úzké vazbě na Citizens spojené s dlouholetou prací v roli Guardiolova asistenta není pochyb o tom, že se na sebe oba celky a oba manažeři dovedou obzvláště detailně připravit.

"Mikel je soutěživý bojovník, dokázal dostat Arsenal zpátky do pozice, kde byli naposledy před řadou let, a vede si velmi dobře ve všech soutěžích," nešetřil Pep Guardiola s pochvalami na svého protějška. "Způsob, jakým jeho tým nyní hraje, je vzhledem k jejich kvalitě dokonalý."

Přestože výrazným papírovým favoritem i nadále zůstávají domácí, "Kanonýři" mají hned několik důvodů k optimismu, že na Etihad Stadium dokážou bodovat. Tím patrně největším je zdravotní situace v kádru Manchesteru, který se bude muset obejít bez své největší hvězdy Kevina de Bruyneho, jenž si při plnění reprezentačních povinností zrovna v zápase s Anglií přivodil zranění a dle Guardioly teď bude alespoň několik zápasů chybět. "Nemyslím si, že je to moc vážné, ale v příštích kolech bude asi mimo hru. Uvidíme den po dni, nemohu říct, jak dlouho bude chybět, protože to sám nevím."

Další dobrou zprávou pro Arsenal je naopak dobré rozpoložení na soupisce londýnského klubu, neboť do sobotního duelu může zasáhnout Kieran Tierney, jenž se nakonec po dlouhých peripetiích a nejistotách vymanil z hrozby koronavirové karantény poté, co jeho reprezentační kolega ze skotské reprezentace Stuart Armstrong obdržel pozitivní test. Obzvláště ostrý soutěžní debut v novém dresu pak může zaznamenat blyštivá posila z Atlética Madrid v podobě Thomase Parteye, byť ghanský středopolař před zápasem proti City absolvoval sotva dvě tréninkové jednotky. "Uvidíme, někteří hráči se adaptují velmi rychle a u jiných to naopak dlouho trvá," prohlásil Arteta ve čtvrtek na předzápasové tiskové konferenci.

Aby toho pro domácí nebylo málo, mimo hru stále zůstává i Gabriel Jesús a Sergio Agüero se teprve v tomto týdnu vrátil zpět do tréninku po červnové operaci kolene. "Jsme za něj šťastní. Každý tým potřebuje útočníka a my v posledních kolech neměli ani jednoho," posteskl si Guardiola. "Trénuje se mu dobře a rádi ho zase po dlouhé době vidíme na hřišti." Také příznivce Arsenalu čekalo během reprezentační pauzy strachování o zdravotní stav své největší hvězdy Piérra-Emericka Aubameyanga, jenž musel opustit gabonský národní tým kvůli potížím s kotníkem, avšak kapitán "Kanonýrů" v posledních dnech zvládl absolvoval všechny týmové tréninky a měl by být plně připraven.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Laporte, Mendy - Silva, Fernandinho, Foden - Torres, Sterling, Mahrez
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Gabriel, Luiz, Tierney - Bellerín, Ceballos, Xhaka, Maitland-Niles - Willian, Lacazette, Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.84 - 6.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Manchester United  (sobota 21:00)
Byly časy, kdy se na sociálních s oblibou vtipkovalo: Když se konečně vrací Premier League... ale ty jsi fanoušek Manchesteru United. Doprovázený depresivním výrazem hlavního aktéra memu, samozřejmě. No a dnes ta situace nemůže být jiná. Příznivci Red Devils mají ještě v živé paměti dehonestující výprask od Tottenhamu, který jen dokreslil úděsný vstup do sezóny. Zlepší se Solskjaerova ekipa v Newcastlu.

Je to opravdu cesta ze dna. Přitom United byli před začátkem nového ročníku právem sebevědomí - postkoronová Premier League jim vyšla senzačně, Bruno Fernandes byl nejlepší v celé lize a klubu z Old Trafford se zase každý bál. Jenže teď? Domácí prohra 1:3 s Crystal Palace. Utrpěné vítězství 3:2 v Brightonu, po němž i skalním fandům bylo jasně lepším Seagulls líto. No a pak ten tenisový set se Spurs.

Velký vliv na celé krizi má matná forma hlavních opor. Bruno je nemastný neslaný, totéž Rashford, Greenwood nejvíc zaujal islandskou romancí, no a Maguire, to je v posledních týdnech karikatura sebe sama. Nejdražší stoper světa je navíc dole i psychicky, což potvrdil i při repre pauze, kdy navázal na Martialovou ligové vyloučení.

Čímž se mimochodem dostáváme k tomu, že jediný hrotový útočník United do Newcastlu neodcestoval. Hrát ještě nebude ani nová posila Edinson Cavani a drobný otazník visí i nad zmíněným kapitánem Harrym Maguirem.

Je však otázkou, jestli na agilní ofenzivu Newcastlu nebude tak jako tak lepší nasadit pohyblivějšího Baillyho. Allan Saint-Maximin se dostal do fantastické formy a po galapředstavení s Burnley (3:1) se můžeme těšit, co mladý Francouz předvede. Výbornou fazónu má i Callum Wilson - dal už čtyři góly, tedy rovnou polovinu toho, co zvládl loni v Bournemouthu za celou sezónu.

Hlavně tihle dva určitě prověří utrápenou defenzivu United, která inkasovala druhý největší počet branek v lize - hned po WBA. Na druhou stranu je smutným faktem, že pokud se třeba Wan-Bissakovi podaří nějakou osobnější obranu Saint-Maximina vynulovat, mohlo by to sterilizovat celý Newcastle. A po minulém ročníku víme, že je toho anglický zadák rozhodně schopen.

Steve Bruce bude zase postrádat slovenskou jedničku Martina Dúbravku, ale skvěle chytající Darlow by jej teď do branky beztak nepustil. Vážnější zranění do utkání nevpustí ani Matta Ritchieho, Dwighta Gaylea nebo zadáky Clarka s Dummettem.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Manquillo, Lascelles, Fernández, Lewis - Hendrick, Shelvey, Hayden, Saint-Maximin - Wilson, Jeolinton
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Bailly, Shaw - Matić - Pogba, Bruno, Van de Beek - Greenwood, Rashford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.64 - 4.12 - 1.76
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Everton FC440012:512
2.Aston Villa330011:29
3.Leicester City430112:79
4.Arsenal FC43018:59
5.Liverpool FC430111:119
6.Tottenham Hotspur421112:57
7.Chelsea FC421110:67
8.Leeds United42119:87
9.Newcastle United42116:57
10.West Ham United42028:46
11.Southampton FC42025:66
12.Crystal Palace42025:76
13.Wolverhampton Wanderers42024:76
14.Manchester City31116:74
15.Brighton & Hove Albion41038:103
16.Manchester United31025:113
17.West Bromwich Albion40135:131
18.Burnley FC30033:80
19.Sheffield United40041:60
20.Fulham FC40043:110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1727)

Přidat komentář
Cobra

Po dlouhé době zajímavý Everton. Snad to dnes urve.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Ranoth

fandis timu s ktorym budete hrat o europu ?

Reagovat
Cobra

*titul

Reagovat
Le Gunner

Krásné zápasy toto kolo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom - Burnley

Reagovat
Shottack

Stará dobrá Division 1

Reagovat
Coutinho10

hlavně dneska

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska fotbalový den.

1. Liverpoolské derby

2. Chelsea

3. Arsenal-City/Milánské derby

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněl si na potenciálně nejzábavnější match

4. United derby

Reagovat
smazaný uživatel

To nikoho nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje máma nikoho nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

mňa áno, možno

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
John Obi Mikel

Vy hlavně vyhrajte

Reagovat
Busby babes

to bude strasny utrpeni ten zapas. Hraje Longstaff, ze by nam zas dal gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Spekuluje se, že by Matty mohl nastoupit poprvé v sezoně právě dnes

Reagovat
Busby babes

jdu kouknout kolik je na to kurz.

Reagovat
kiwwi

nehra sa nahodou aj Old Firm?

Reagovat
eder

Bohužel souběžně s Merseyside derby.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Nezostalo nám tých hráčov nejak veľa? Čakal som, že ich včera odíde viac. Počítam 26 hráčov v Áčku + Rose, Clarke a mladší hráči trenujuci s áčkom Austin, Whiteman, Cirkin, White. Minimálne Clarke, Austin a Whiteman mali odísť na hosťovanie. A Rose vyplatit zmluvu a pustiť preč. To nemá zmysel.

Reagovat
Coutinho10

my si ho nechali vyfouknout

16.10. Crystal Palace dotáhl příchod Butlanda

Jack Butland opouští Stoke City a přestoupil do Crystal Palace. Brankář podepsal smlouvu na tři roky, suma za transfer činí jeden milion liber. (bbc.com)

Reagovat
YNWA__MSN

1milion liber wtf Live ho měl koupit! Adrián v létě konci...

Reagovat
Coutinho10

j, ještě ta cena úplně luxusní...to jsem zvědavej, koho zajímavějšího budeme hledat dál nebo jestli spolíháme na tento talent...uvidíme

https://www.eurofotbal.cz/hraci/marcelo-98779/kariera-klub/

Reagovat
Kixi Syhimour

Butland nechytal už ani ve Stoke, nedělala bych z něj nějakého spasitele.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
YNWA__MSN

Jak nechytal? Akorát letos od července, kdy už chtěl asi konečně odejít že Stoke

Reagovat
Mastný Chobot

Nechapem preco pri nasom stave HG hracov sme po nom nesli my namiesto Islandana

Reagovat
Golasso

Reagovat
Coutinho10

j, tohle byla povinnost skoro pro každý větší klub, který nemá/neměl ideálně pořešenou dvojku a my o něj měli zájem, spekulovalo se o tom a stejně ho nevezmeme

tak snad tento talent nám bude výhledově stačit:

https://www.eurofotbal.cz/hraci/marcelo-98779/kariera-klub/

Reagovat
smazaný uživatel

za tu cenu sme ho teda mohli dotiahnuť, v podstate by sa nám aj hodil Angličan keď už aj tak máme dosť zahraničných hráčov

Reagovat
Coutinho10

fakt toto nechápu

Reagovat
SunFells

Reagovat
blade115

Tak v CP bude dělat jedničku ne? Nebo minimálně bude mít šanci se o ni poprat větší než v Liverpoolu.

Reagovat
Coutinho10

to, jo určitě na post jedničky tam má větší šance než u nás, ale o CP se nespekulovalo, vím, že z naší strany se o tom psalo, že máme zájem, tak jsem doufal, že by to mohlo klapnout, ale asi nakonec i při zájmu CP pro něj zvítězila tato možnost, což mu člověk samozřejmě nemůže vyčítat

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to strašná díra. Žádné zlepšení proti Adrianovi nebo Kariusovi.

Reagovat
avicii

Poslednú blamáž proti Ville by bolo vhodné napraviť výhrou v derby na pôde Evertonu, mal by hrať Mane a Thiago tak snáď ich prestrielame

Reagovat
Error

Jen tri tydny do dalsi reprepauzy ::citron::

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se dnešního zápasu

Reagovat
herbage

opravte si předpokládanou sestavu Arsenalu, Gabriel jako ortodoxní levák nebude hrát pravého středního stopera, to je jistota

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

No za mě určitě zápas kola City-Arsenal. Ten zápas má všechno. Dva manažeři, kteří se znají do nejmenších detailů a je fascinující sledovat, jak se na sebe nachystají. Thomas Partey - nová akvizice PL, ostrý start hned za dva dny od tréninku. Derby je derby, ale Everton jen vyhrál první čtyři zápasy, tak z toho nedělejme zase boj o titul

Reagovat
Remt

No.. znají se hodně, tak aby to nebyla ultra nuda ten zápas pak díky tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Tak za tebe samozřejmě, ale nezaujatý fanoušek si mnohem radši vybere ten zajímavější zápas, co začíná od půl druhý.

Reagovat
Kluivert9

Bednařík

Reagovat
iamek

Rodon do Spurs za ty prachy je nakup jako svině. Nechápu proč jsme po něm neslo :/

Reagovat
FC Porto FC

Dnes 3 parádní utkání po sobě, celéj den v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

na to být doma ideální ne? Navíc je hnusně

Reagovat
Front hell

Pokud nemáš manželku,která chce aby ses ji po týdnu v práci věnoval

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ji to ráno udělat a do večera máš klid..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Jak naivní představa, že v manželství znamená "věnovat" zrovna tohle

Reagovat
Busby babes

uz si opravil dvere, dosel nakoupit a se smetim a posekal zahradu?

Reagovat
Greny

Umýt nádobí, vynest koš, utřít prach a vysát jsi mohl včera .. ráno by jsi ji to udělal, následně uvařil oběd a můžeš koukat na fotbal

Reagovat
herbage

*pokud nejsou děti

Reagovat
Azazelo RD

Ale když jim to ráno uděláš...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cristiano.K.

nemáte se ženit

Reagovat
Front hell

Když máš dítě,tak moc možností není.

Reagovat
fenixLFC

ale je, nemusis sa zenit ani ked mas dieta

Reagovat
Front hell

Nemusíš,ale kdyby se ti něco stálo tak tvoje přítelkyně ostrouhá. Zažil jsem to u kámoše. Zabil se v autě. Dítě dostalo sirotčí ale přítelkyně dostala hovno. Takhle mám vše poresene a je klid.

Reagovat
fenixLFC

je klid- pre toho ktory sa nechcel zenit a ma dieta to klid teda fakt nie je by som povedal. hlavne brat sa kvoli dietatu je smutne

Reagovat
Front hell

Však se ženit nemusíš. To co tady píšeš je tvůj názor,když je správný pro tebe neznamená že je správný pro druhé. Já jsem si ženu bral protože ji miluju a když bylo dítě tak nebylo co řešit plus ta situace u známých. To ponižující dokazování že s ním žila a stejně ji to neuznali. Možná kdyby jsi to zažil mluvil by jsi jinak. Takhle po mně manželka vše dostane. Nehledě když máte všichni společně příjmení je to taky lepší.

Reagovat
fenixLFC

jasne, reagoval som na tu prvu spravu ze ked mas dieta, tak nie je moc moznosti...

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Front hell

Pokud nemáš manželku které když to ráno uděláš tak to pak chce celý den ale o Arsenalu už ví,takže od půl 7 jsem nepoužitelný

Reagovat
Gazdo

Kiezby to tak fungovalo. Vacsinou ked to spravis tak aspon u mna to funguje tak ze si mysli ze sa jej uz budem cely den venovat

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

A to mě ještě štve že se Everton - Liverpool kryje se zápasem Celtic - Rangers

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

Boli časy kedy som celú Sobotu pozeral EPL (od pol2 - pol9), teraz som rad že stihnem tak Arsenal

Každopádne dnes je asi najväčšia šanca čosi priviesť z Etihadu nakoľko má Citizens značne absencia

Reagovat
smazaný uživatel

co se dá dělat, když je vše zavřeno a prší?

Reagovat
Neutron

Venovat rodine.

Reagovat
eibe

i s rodinou se můžeš dívat

Reagovat
Neutron

Mozes, avsak viac partneriek sa na ten futbal pozerat nebude lebo ved to je blbost, ale ruz si bude vyberat tri tyzdne

Reagovat
Nikikrew

Pochopíš keď budeš mat doma malé dieťa

Reagovat
Front hell

Přesně. Člověku pak ten fotbal ani nechybí

Reagovat
Nikikrew

Keď bola prvá vlna Covidu tak mi ten futbal nechýbal, ale takto to je lepšie keď sa hrá samozrejme ale v obmedzenom režime

Reagovat
PP

a co teprve se třema.. Jsem rád, že stihnu zápasy od 21h..

Reagovat
Nikikrew

Njn klobúk dole. Uprimne si to neviem predstaviť aj keď som z mnohopocetnej rodine

Reagovat
mojmira

místo 5 zápasů za den je člověk rád, když se koukne na jeden

Reagovat
Greny

Dneska by vůbec nevadilo kdyby to bylo vše za jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes snáď takto:

Diera, TAA-Fabinho-VVD-Robertson, Thiago, Hendo-Gini, Salah-Firmino-Mané.

Experiment, ktorý by stál za vyskúšanie v budúcich zápasoch, 4231:

Začnem zálohou - Fabinho (Henderson)-Thiago, Mané (RWM)-Firmino (alebo Minamino, ak Bobby bude pokračovať v lajdáckych výkonoch za LFC; naposledy dal v repre 'zrazu' dva góly)-Jota, Salah.

Myslím si, že s toutou zostavou by sme mohli dať sériu dobrých výsledkov. V minulosti sme hrali asi dva zápasy 4231, Salah na hrote a vpravo Shaqiri a oba sme vyhrali.

Reagovat
mike.84
Reagovat
PISTOLERO

Dneska to nebude vůbec jedboduchý, ale chtělo by to omluvenku za Villu

Reagovat
oli9

Bude klasické 0:0 jako poslední 3 zápasy tam

Reagovat
Dray

https://twitter.com/LiigPremier/status/1317397440442621957?s=19

Rozhovor před Merseyside derby: Zaschrona a Dray pro Premier Liig na Twitteru.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nebude hrát ani jeden Longstaff tak snad vyhrajeme

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Coutinho10

Thiago

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Thiago, Henderson, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Kelleher, Wijnaldum, Milner, Gomez, Jones, Minamino, Jota.

Reagovat
stiflerovamama

Presne takú som si prial

Reagovat
smazaný uživatel

Matipa som hneď nečakal, snáď bude mať natrenované a vydrží čo najdlhšie vo forme.

Šampióni, do nich! YNWA

Reagovat
mickey mouse

výborná

Reagovat
Benzema

Super

Reagovat
Kixi Syhimour

Papírově naše nejsilnější záloha, tak jsem zvědav

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cubazi

Reagovat
Luc-Luc

vitezna

Reagovat
gocii

Jaktoze zase Adrian??

Reagovat
Coutinho10

Alisson bohuzel zraneny (rameno)

Reagovat
smazaný uživatel

V historii PL je tohle dnad ta nejnaslapanejsi sobota, ne? Super Saturday.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
eder

No ty pičo...

Reagovat
cristiano.K.

ten kurs na Everton je lákavej

Reagovat
Taiger

DCL hattrick, James hattrick asistencí, díky

Reagovat
smazaný uživatel

MANEWEEEEEEEEEEE

Reagovat
Miguel19

Dijk nestíhá a prasí. Hned od začátku.

Reagovat
Hai

nekdo nakej stream prosim vas?? nebo nejlepse acestream :D

Reagovat
mickey mouse

Sadiooo

Reagovat
Luc-Luc

goooooooooooooool

Reagovat
Coutinho10

Maneeeeeeee what a start

Reagovat
REPLIKATOR

Manéééééééééééééééééé

Reagovat
PISTOLERO

Maneeeeeeeeee

Reagovat
Registrujisejenproto

Hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec ofsajd

Reagovat
havrys99

podle mě nebyl ofsajd a bude penalta

Reagovat
fenixLFC

kaslat penaltu, nech to nie je zranene...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani som nestihol tipnúť na LFC.

Robertson-Mané. Najlepší hráči na svojich postoch minimálne v PL a Robbo aj na svete.

Sadio, nás najlepší hráč .

Reagovat
oli9

Pickford na červenou

Reagovat
Rakoid

To je řezník

Reagovat
REPLIKATOR

Pickford

Reagovat
fenixLFC

pickford

Reagovat
Luc-Luc

to je jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

a o tom niekto pochybuje? islo tu o ofsajd

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Luc-Luc

ne fakt ?

Reagovat
smazaný uživatel

vies ked rozhodca odpiska ofsajd a uzna ho aj VAR mozes dat aj gol, ale nebude platit

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford

Reagovat
pospec7

Jasna pecka

Reagovat
EL Gringo

Toto akoze bol offside?

Reagovat
mickey mouse

O co se Pickford snažil tímto zákrokem?

Reagovat
Seydou Doumbia

zrušit obránce aby měl Everton šanci

Reagovat
Kluivert9

Jo no, protože Aston Villa se totiž z van Dijka klepe ještě teď

Reagovat
Seydou Doumbia

AV je AV, Eve je Eve

Reagovat
mithro

Pickford ten ich bude stat bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Skurvený sedlák slabý Pickford nám zrakvil najlepšieho stopéra na svete

Reagovat
Zark

u vás hraje koulibaly?

Reagovat
Raylan

To koleno nevypadalo dobře.

Reagovat
Zaschrona

Nechápu, proč to nebyla penalta, kde tam byl ofsajd?

Reagovat
Seydou Doumbia

byl ofsajd asi o pár centáku když se podíváš na nohy...co kopeš do svých

Reagovat
Zaschrona

Mi to jako ofsajd nepřišlo, ale ok, pokud nebyl, jsem rád, že má Pickford takové štěstí.

Reagovat
Seydou Doumbia

Borec ne? Vyrovnal síly na hřišti

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

byl, ale cervenou mel dostat i tak.

Reagovat
PISTOLERO

Pickord prase

Reagovat
LGT

Kreten

Reagovat
Cobra

To si VAR teď řekl, že ruku VVD vezme od předloktí? Já to fakt nechápu...

Reagovat
patas92

tohle kreslení lajn je hrozně random

Reagovat
havrys99

Čáru jsem teda neviděl, ale možná to souvisí s tou letní změnou pravidel, že ruka platí až od konce rukávu, těžko říct

Reagovat
SunFells

Taky jsem neviděl, ale taky bych řekl

Reagovat
Didier Drogba

Pickford the Butcher

Reagovat
andrew96

Pickford má teda sakra štěstí.

Reagovat
Luc-Luc

drevorubec Pickford tam sel jak curak

Reagovat
REPLIKATOR

Ale za tohle musí být karta ofsajde neofsajd

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Rakoid

pravidla

Reagovat
fenixLFC

snad mu disciplinarka napari trest

Reagovat
oli9

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
AC.Milan

Jasná penalta, to offside nebyl

Reagovat
Rakoid

Ale tohle je prostě kokotina, že je to podle pravidel OK...

Reagovat
Raylan

To můžou byt vazy v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

no Pickford im to este vyhraje

Reagovat
stiflerovamama

Skurveny drevak

Reagovat
ajouki

Jak říkám, za tyhle prasárny patří dávat červené karty. Klidně ať je ofsajd, ale kartu mají dát i tak.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

viděl jsem normálně udělený karty za dojetí po odpískání, podle mě se normálně udělovat za prasácký zákroky můžou i po odpískání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

tak si pobrečte, to bude možná dobrý

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Agent z Melmacu

LETS GO TOFIFES

Reagovat
fenixLFC

takze kvoli nespravne odpiskanemu ofsajdu nielenze nedostaneme penaltu a pickford redku za likvidacny faul, ale este prideme o VVD....

Reagovat
stiflerovamama

Ofsajd bol kontrolovali to, ale proste toto by sa malo trestať aj keď je to mimo hru

Reagovat
fenixLFC

nebol, toto jednak nie su ofsajdy a tu ciaru davali kdesi od lakta co je nezmysel...

Reagovat
Pigeon

Reagovat
SpecialOne

Ofsajd správně, faul na žlutou.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SpecialOne

Si zaujatý až hrůza

Reagovat
fenixLFC

a ty len chces provokovat ale pohoda

Reagovat
mickey mouse

nulový zájem hrát balón

Reagovat
bobis21

Ofsajd to byl, ale za zákrok si červenou klidně zasloužil.

Reagovat
Taiger

ofsajd byl, ale redka měla být

Reagovat
stiflerovamama

No a je tu to čoho sme sa dva roky obávali

Reagovat
REPLIKATOR

Gomez zase na hřišti To snad není pravda...

Reagovat
Kixi Syhimour

To by nebylo derby, aby nám Everton někoho nezranil

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude mít Virgil vazy v háji tak to bude slušný průser.

Reagovat
Kixi Syhimour

Odešel po svých, tak snad to bude dobrá prognóza.

Reagovat
smazaný uživatel

aj Sane odesel po svych

Reagovat
Raylan

To nemusí nic znamenat. Z toho záběru to vypadalo ukázkově na vazy v hajzlu.

Reagovat
Greny

Mahmutovic měl přetržené vazy v koleni a odehrál s tím ještě několik minut

Reagovat
iamek

To můžeš mít i vazy pretrhane a odejdes

Reagovat
smazaný uživatel

Náhrada Gomez/Matis.. to nejsou dobrý vyhlídky

Reagovat
martin.b

Hlavně celkem nasere, že do včerejška jsme mohli přívíst nějakýho chudáka z Championship ať máme aspoň někoho na lavku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je čas někoho přivést ?

Reagovat
Luc-Luc

Gomez zase mimo, on je uplne k nicemu

Reagovat
db18

Která část těla byla v ofsajdu? Podle tý grafiky mi přišlo, že to ofsajd nebyl (i když jsem prvně přehlídl, že má bránící hráč kopačku ještě tak vzadu)

Reagovat
smazaný uživatel

asi loket

Reagovat
Greny

Rameno

Reagovat
oli9

Jeho stín

Reagovat
TopinB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
Cobra

Reagovat
icemike

Maguire?

Reagovat
smazaný uživatel

Mal ho vylúčiť, offside neoffside.

Reagovat
xjert02

Prdlacku.

Reagovat
Kluivert9

van Dijkovi zranění nepřeju, ale po těch kecech některých fans Poolu při zranění Laporteho loni bude aspoň vlastní medicínka chutnat

Reagovat
Greny

Nechci být zlej prorok ale to jsou ukázkové vazy v koleni

Reagovat
Kluivert9

Snad ne.

Reagovat
Greny

Tak bych řekl že hodně fanoušků Liverpoolu teď bude trnout ... To klidně může být pulroku

Reagovat
oli9

Takže když někomu nekos přeláme nohy po odpiskani nebo když bude offside tak to bude bez karty jo aha hlavne že VAR zkoumá zpětně jestli někdo na někoho neplivnul nebo mu nedal pohlavek

Reagovat
EL Gringo

Gomez bude horiet

Reagovat
Kixi Syhimour

Už hoří

Reagovat
REPLIKATOR

Fenine?

Reagovat
stiflerovamama

Gomez 10 min na pľaci a už 3 krát pozične mimo

Reagovat
Pigeon

Keane krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Zaděláno na obrat

Reagovat
stiflerovamama

Toto chytiť mohol

Reagovat
TopinB

Keane

Reagovat
pospec7

Reagovat
Zaschrona

James a jeho rohy

Reagovat
Agent z Melmacu

ADRIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
REPLIKATOR

Adrián

Reagovat
smazaný uživatel

no jo upamecano snad uz v zime

Reagovat
Coutinho10

hmmm klasika, bez Virgila a Alissona jsme v obrane marni

Reagovat
SpecialOne

Jak by řekl Rocky Adriaaaaan

Reagovat
iamek

Gomez super hracik

Reagovat
smazaný uživatel

Top golman by to asi mel, ne ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Adrián luxusně

Reagovat
John Obi Mikel

hezký

Reagovat
oli9

Ta obrana to bude dnes dílo... Musíme se spolehnout na to že třeba dáme 8 branek

Reagovat
mimi_united

Don Carlo si dnes telocvikára natrie na chleba

Reagovat
cr7sux

Reagovat
ondris

To je diera

Reagovat
smazaný uživatel

Bez stopérov a brankára titul nedáme. Ak bude VVD dlhšie mimo, titul je fuč. Gomez je absolútne bez formy a totálne tragédi posledný pol rok ...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Stále si to nepredychal?

Reagovat
Kluivert9

Co bych měl?

Reagovat
Seydou Doumbia

ten titul tam stejně nemá kdo jiný vyhrát

Reagovat
Luc-Luc

do zimy kdyztak Fabinho na stoperu, v zime prijde Upamecano

Reagovat
Kluivert9

Lipsko vám ho už balí a hned v zimě pošle i s mašlí

Reagovat
YNWA__MSN

Je to stupidita jít do sezóny s 3 CB a zvlášť když je Matip že skla a Gomez půl roku úplně na picu... Ale hlavně, že se musel kupovat Jota

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol zostať aspoň Grujić a tým pádom by šiel Fabinho na stopéra, Butland in a diera kľudne na tribúne.

Reagovat
YNWA__MSN

Spíš se měl koupit stoper místo kupování Joty.

Reagovat
xjert02

Jenze on ani ten VvD v posledni dobe moc nezari.

Reagovat
YNWA__MSN

VVD je mimo měsíc... Dost možná by mu pomohla větší konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz, nemage3na Premier Sport zpozdeny zvuk?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemate na

Reagovat
Pigeon

Jj taky mám

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
ernyyyy

prohlížeč? Na webu už dlouho nemám, ale jednu dobu se to pořád zpožďovalo a bylo to prohlížečem (aktualizace nebo co)

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, v aplikaci Telly.

Reagovat
ernyyyy

Tak to neporadím

Reagovat
pospec7

Taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

ADRIAAAAAAAAAN nejlepší dvojka v Anglii

Reagovat
cr7sux

Reagovat
bartlu

Někdo HD stream? Díky.

Reagovat
mickey mouse

no nic je třeba zapnout rock 'n roll mód, srát na obranu a všechno koncentrovat do útoku

Reagovat
R.Meireles

máte prosím někdo stream?

Reagovat
Greny

Jak by se teď hodil Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

stacilo by len keby miesto neho prisla nejaka nahrada

Reagovat
jk

Mané Tohle by měl prostě VAR řešit, kdyby z toho přímáku byl gól tak je naprosto nezasloužený.

Reagovat
rave

C

Reagovat
stiflerovamama

si tam akože nevidel tu vysokú nohu hej ?

Reagovat
jk

Vždyť Mané hlavičkoval balón a pak se chytl za hlavu jak šulin

Reagovat
Remt

mozna budes prekvapeny ale nebezpecna hra se piska i pri nezasazeni soupere, pokud vím

Reagovat
smazaný uživatel

divadlo bolo zbytocne, ale pisknute to bolo spravne

Reagovat
jk

Je pravda, že to nesleduju nějak pečlivě ale měl jsem za to, že potom střílel TAA přímo na bránu.

Reagovat
rave

Takové věci pískat jenom když je krev.

Reagovat
Remt

dobře, no, spadl, chytl se za hlavu, ale tohle je nebezpečná hra od toho bránícího hráče ať chceš nebo ne..

Reagovat
havrys99

takže se může hrát s nohou u hlavy?

Reagovat
SpecialOne

To vůbec, nedotkl se ho, tak to byl nepřímý kop za nebezpečnou hru. To Liverpool vyřešil tim, že rozehrál Henderson.

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, noha skoro na urovni brvna a tu ides pisat o niecom nezasluzenom

Reagovat
Svatej

Reagovat
Usty

Dikce, výslovnosti, hlas... asi nikdo v dějinách hlasového projevu mě neiritoval tak, jako Radotínský.

Reagovat
Taiger

Counter

Reagovat
Pigeon

Mně se poslouchá naopak dobře

Reagovat
Usty

Já nesnesu tu jeho pedantskou potřebu vyslovit všechno bez jediné chybičky, spisovně, správně. Když k tomu přičtu neutuchající touhu při jakýkoli příležitosti vytáhnout sebedementnější klišé... údesný.

Reagovat
Pigeon

Já mám rád když se tohle řemeslo dělá buď soumenstvi pokud je přirozené, jako třeba Záruba ale i Bosák a nebo ať je to seriózní. Radotínský na mě působí seriózně a nemám proti němu nějaké antipatie. Když si vzpomenu třeba na Vláška, tak ten je zase nesnesitelný pro mě

Reagovat
Usty

Může bejt

Reagovat
Rakoid

Reagovat
smazaný uživatel

To znie dosť otravne, hej.

Reagovat
gocii

Neslyšel jsem ho par let ale hned si to dokazu vybavit

Reagovat
John Obi Mikel

U mě vede o parník Homolka

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň víš, jak se cítím, když čtu tvoje články.

Reagovat
Usty

minule jsi mě nezhejtil, tak to prosím příště naprav

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí ti čárky ve větě, ty novináři.

Reagovat
Usty

zaprvé - hodně cringe, zadruhé - okolo prosím se čárky psát nemusí

Reagovat
Talker

Já nějak nedokážu koukat na PL v češtině... Mně tam ta angličtina chybí u toho

Reagovat
janinho

funiaceho a mlaskajuceho Slepicku nemoze prekonať nic ani keby Braňo Mojsej komentoval

Reagovat
Zark

ještě že komentuje PL

Reagovat
Miguel19

Gomiš je docela kopyto.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak ale zatím hrajeme dobře , škoda absence těch dvou vzadu

Reagovat
cubazi

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty rohy jsou ale strašné od Robertsona

Reagovat
Taiger

Jinak je ale o parník lepší než TAA od začátku sezóny

Reagovat
Hai

To neni zase tak tezky kdyz je TAA od zacatku sezony docela mimo....

Reagovat
cubazi

Salah už 2 krat prihral brankarovi... čo tak sa trošku opreť do lopty...

Reagovat
Remt

Nemá někdo funkční stream na LFC - EVERTON? totalsportek dnes zklamal, jediny co jde je plne ale uplne plne reklam. Díky

Reagovat
Remt

Děkuji:-)

Reagovat
Talker

To fakt za ten zákrok na VVD nedal redku? Jsem to zapnul později a teď byla opakovačka, to je šílený.

Reagovat
Kowe

Reagovat
havrys99

Ty záběry z pohyblivé kamery jsou skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Taky mi to přijde luxus, jen teda při opakovačce střely Thiaga byl tento záběr dost na hovno, čekal jsem že uvidím jak to šlo daleko od branky a z opakovačky z téhle kamery jsem se nedozvěděl nic

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Remt

Ale smrdí to golem, vepředu jsme nebezpeční

Reagovat
ajouki

Škoda, že má Everton do zálohy jen volbu mezi Gomesem a Sigurdssonem. To je nedůstojné.

Reagovat
Zaschrona

Gylfi letos hraje dobře

Reagovat
ajouki

Není to nic víc než meh hráč, což je obrovská škoda, když jste dali dohromady 9 hodně solidních hráčů. Druhý sráč je Pickford. U něj nechápu, co dělá v nároďáku ani u vás.

Reagovat
Zaschrona

On je sám o sobě dobrý brankář, umí super zákroky, reflexy, dobrý ve hře nohou. Akorát začal za poslední rok dělat neskutečných chyb...

Reagovat
ajouki

Kámo, vždyť má poslední dobou úspěšnost zákroků na úrovni Kepy. Loni to byli bok po boku nejhorší brankáři celé ligy. Dobrý brankář ve hře nohou nemá 50 % a víc nákopů jako Pickford. K tomu jeho technika, kdy do míče musí dát ukrutnou sílu aby aspoň někam doletěl. Jak mu to trvá, tak často hrozí, že presující hráč mu to zkomplikuje. Shodneme se, že dělá neskutečné chyby.

Reagovat
cristiano.K.

od doby, co přišel do Everton zavinil 11 golů říkali komentátoři. Já nechápu jak může být jasnou jedničkou v repre.

Reagovat
xjert02

Snad se Everton v druhe puli zlepsi, at se zapas herne vyrovna.

Reagovat
Remt

Ti hráči se pořád diví že jim pískají ty zákroky na Maneho ale me to vse prijde jako jasne fauly, divam se 15 minut a druhy zakrok metr od vapna, James mohl byt rad ze ho stihl zkosit jeste pred vápnem

Reagovat
cubazi

Pri Adrianovi vždy trpnem...rovnako ako pri subojoch Gomeza a jeho branení

Reagovat
Remt

já taky, ale aspon je nejake vzruso, ne? Vyhrávat ted 3:0, tak by mě to tak nebavilo

Reagovat
fenixLFC

mna celkom ano

Reagovat
13

Ty ještě někoho zraní... Hnus hnus hnus ze strany Evertonu...

Reagovat
fenixLFC

ked tento zapas prehrame tak len kvoli tomu curakovi pickfordovi. namiesto 0:2 po siedmich minutach proti desiatim je to 1:1 abez VVD. kazdopadne dopredu hrame hodne dobre, najma v uvode si firmino skvelo odskakoval od stoperov a boli sme schopni rychlo kombinovat. dozadu to je ale pruser, najme ked uz musi ist do suboja gomez. a adrian je tiez nervozny ako hovado, s divakmi verim ze by sa posral. skoda ze gomeza nenaucime pozicnu hru za prestavku, takze nam zostava len dufat, drzat loptu a snazit sa minimalizovat zbytocne straty a rohy...

Reagovat
13

Radši bych znova koukal na ten debakl od Aston Villy než koukat na takový zákroky na nejlepšího hráče bez trestu.

Reagovat
Registrujisejenproto

1. Jestli to byl ofsajd kvůli VVD předloktí (jak malovali čáru) - ať jde VAR do prdele 1 - naprosto směšné - měla být penalta + vyloučeny Pickford

2. Ze nedostal Pickford červenou ani po tom, co to byl údajně ofsajd - ať jde VAR do prdele 2 - naprosto neomluvitelne

Za mě dvojitý zářez v 6. Minutě zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Fnuk fnuk

Reagovat
Remt

jako sorry ale Fnuk fnuk? Jsi decko? To ze se zrani hrac a ty to okomentujes takhle ukazuje ze musis byt slusny vocas

Reagovat
Greny

A co to je když ne plac? Čteš to? On píše že je to penalta a červená což teda ani omylem... Můžeme se bavit o červené ale rozhodně ne o penalte

Reagovat
Registrujisejenproto

Smajliky of Mufanu snad ani nemá smysl řešit. Ad Penalta - už druhy rok se tady brečí nad směšným posuzováním ofsajdu - tady to vzali dle předloktí - přijde ti to normalni? Kde je tam ta výhoda Útočícího hráče, proti které má ofsajdove pravidlo být? Samozrejme, ze dle těchto absurdních pravidel milimetrový ofsajd a tedy bez penalty, ale tvoje “ani omylem” je proste sracka

Reagovat
Greny

Ano dle pravidel je to úplně v poradku

Reagovat
Registrujisejenproto

Fajn, k bodu 2 předpokládám nic nemas - everton tedy cely zapas mel dohrát v 10, nestalo se - zářez

Reagovat
Remt

Ano, nebavím se o penaltě - bylo to po odpískání. Bavím se o tom že Pickford měl jít prostě ven, hotovo. Jednoznačně, není o čem přemýšlet podle mě.

Reagovat
Taiger

Fnuk fnuk

Reagovat
cr7sux

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pingla

Reagovat
Greny

Ofsajd úplně jasnej když je tam var nevím co chceš dal resit

Reagovat
iamek

Reagovat
Remt

Nemá někdo ten faul na Virgila? utekl mi zacatek zapasu, tak nevím co se tam stalo

Reagovat
Melda

Musím dneska pochválit Henda, ten je úplně všude.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
stiflerovamama

Neviem zase mi to od nás príde také vlažné, Everton nič extra, je to podobné ako minule zápasy, ale zase nedokážeme byť chladnokrvnejsi, v tom útoku sa nám to tam vždy zamotá, ale Bobby dnes zlepšenie oproti minulým zápasom. Thiago by si prial asi viac loptu, vindo že nehrá na svojej klasickej pozicii.

Čo sa týka toho zákroku Pickforda, tak tu by sa podľa mali zmeniť pravidlá aby to bolo mozne trestať aj keď je to ,,mimo,, hru, lebo ako také sane na koleno, Virgil môže byť rád že odišiel po svojich a snáď to nebude nič vážne.

Taký nás klasický remízový zápas s Evertonom poslednu dobu, ale snáď dokážeme dať góly, lebo šance určite budú.

Reagovat
avicii

Pickford dement snáď bude Virgil ok.. Inak kombinacne sme kus pred Evertonom aj šancí sme mali viac, každopádne ťažky druhý polčas bude..

Reagovat
Malresi

Zatial hrame dobre, skoda nepremenenych sanci. Everton sme do nicoho z hry nepustili, Hendo si to dnes v zalohe dava ako pan, vychadza mu prakticky vsetko a za mna dnes zatial nas najlepsi hrac s Manem a Robbom. Snad nam tam co najskor nieco padne a Everton porzime.

Reagovat
Freedo

Seš si jistej? Vybavuju si z hlavy nejméně 4 šance Evertonu.

Reagovat
Malresi

Ake? Ja si vybavim z hry len jednu, kde Richarlison nedotiahol na predlzenu priheavku od DCL.

Reagovat
Freedo

Už jsem ti to vypsal.

Reagovat
Freedo

Doplním:

DLC hlava po centru z levý strany nad, dobrá pozice, stoper se nechat přeskočit

DLC před vápnem úplně sám, trefil to doprostřed a Adrian chytá. Tohle mohl v klidu poslat k tyči.

DLC utekl a tvrdá střela z úhlu. Tohle nebyla úplně gólovka vzhledem k pozici, ale hrozně okno v obraně.

DLC střílí ve vápně a Richarlison doklouzává o trochu pozdě.

Tohle vše jsou šance ze hry, takže kolega má hodně slabou paměť.

Reagovat
Malresi

Tak to mame asi rozlicny pohlad na to, co je sanca, ale OK. Akceptujem.

Reagovat
Freedo

Já rozlišuju šance a gólové šance. Gólovka byla ta druhá, kterou jsem vypsal, možná první, zbylé dvě ne. Ale určitě to neznamená, že jste Everton do ničeho nepustili - pod tím bych si představil, že neměli ani náznak šance. Proto jsem na tebe reagoval.

Reagovat
Svatej

1) Dijka je mi lito, je zvláštní, jak to pravidlo funguje. Prelomit mu Pickford koleno jak žirafě, tak by to pořád nebyla redka..

2) Mam Arnolda ve fante a nemam tym, kterynu v zapase přeju, ale pokud by dal Trent gol po tom, co tam Mane předvedl za saskarnu, tak se zad neznám. Rozumím tomu, ze chtěl na neco upozornit, ale to jde i jinak. Aspoň mi připomněl, že z ty útočný trojky je víceméně normální jen Firmino.

3) Thiago mě vubec neoslnil. Proti nam se mu to hrálo přirozeně samo, ale byl to úplně nic nevypovídající test, dneska me trochu nudi, i kdyz chapu, ze nemá nahráno a nechci hnedka vyvádět se soudama z druhýho extrému, než dělali kluci z poolu po jeho prvnim zápase.

Reagovat
Svatej

4) Everton dost zklamal, hrajou bídně.

Reagovat
Benzema

Dobre sracky

Reagovat
Svatej

Tvy nazory jsem už párkrát četl a nemají šanci mě urazit

Reagovat
Benzema

Uraziť som ťa nechcel , to ale neznamená, že okrem prvého bodu sú to sracky čo si napísal

Reagovat
Svatej

Pochopitelně, ten bod jako jedinej ti neuráží tvoje miláčky.

Reagovat
cristiano.K.

jsem z Thiaga rozpačitej, nehraje špatně, ale ani chválit se vyloženě nedá no. Ten míč přidržuje, přitom by měl tu hru zrychlovat.

Reagovat
Svatej

U mě to hodnocení umocnuje očekávání, který mám od něj brutálně vysoký a právě zápasy jako tenhle by pro něj mohly být ideální. Derby, proti sobě silnej, ale stále méně kvalitní soupeř se slabinou na pravy straně hřiště smerem vzad...

Reagovat
fenixLFC

tak to chvilu potrva, ta liga je rychlejsia nez kde hral predtym. ale vidno ze aj pod tlakom vie loptu podrzat alebo mu aspon pisknu faul

Reagovat
Svatej

Reagovat
SpecialOne

1) Tak to ale není, kartu mu dle pravidel měl dát, i když za mě žlutou.

Reagovat
Hai

Ta zaloha Fabinho Thiago Henderson vypada skvele doufam ze jim to vydrzi

Reagovat
Xaviercreus

Ten Gomes je takhle šílenej pokaždé? Myslel jsem, že se trochu zvednul oproti tomu, co hrál v Barceloně, ale je to ÚPLNĚ to stejné...

Reagovat
Svatej

Hele jak to funguje? To opravdu umite přijít z jiny sekce jen na náhodu a zrovna trefit zapas, nebo to sledujete pravidelně a prostě jen čekáte, aze se mu nejakej nepovede? To je fakt pokaždý stejný

Reagovat
Xaviercreus

Ano, každý víkend sleduju Everton a čekám, až André něco pokazí... Klidně můžeš odpovědět, já tu otázku myslel vážně. Tenhle poločas byl od něj úplně přesně to, co hrál v Barceloně...

Reagovat
Svatej

Dobrá, my už tu po létech stejných dotazů (pravidelně provokativních) mame vypěstovanou urcitou obranu, nikoho to už nebaví.

Ne, nehraje tak vždycky..

Reagovat
Xaviercreus

Díky, snad se mu bude dařit v budoucnu lépe než dnes

Reagovat
Zaschrona

Popravdě je tohle spíš jeho docela standardní výkon, umí zahrát i hůř. Nepřijde mi zas tak hrozný.

Reagovat
Xaviercreus

Tak doufám, že pravdu má kolega výš, protože jestli tohle je v pohodě výkon...

Reagovat
Zaschrona

Tak nevím, proti nejlepšímu týmu v lize nečekám, že bude hvězda. Odehrál si docela své, jakkoliv tam zkazil přihrávky.

Reagovat
Xaviercreus

To je jasný, že nedá 2+2, ale ty jednoduché ztráty, z toho šílím úplně

Reagovat
Kixi Syhimour

Líbí se mi to, hrajeme dobře, myslím, že jsme měli i vést.

Letos se nám ta zranění slušně kupí, jestli bude van Dijk déle mimo, tak to potěš koště, alespoň, že rekonvalescence u Alissona probíhá dobře. Pickford dal hezky vzpomenout na zrakvení Hendersona a Origiho.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Tak zas kolik jste měli zranění důležitých hráčů poslední 2 roky? Vy na to nejste zvyklí, navíc tohle byla prasárna, ale ostatní se s tím musí potýkat neustále.

Reagovat
stiflerovamama

A Gomez proste on vôbec nedokáže správne odhadnúť kedy vystúpiť, kedy nevystúpit...Matip presne ukazuje ako by mal hrať stopér pri Virgilovi.

Reagovat
avicii

Upamecano musí byť naša priorita na prestupovom trhu

Reagovat
Greny

Už vás vidím jak dáváte 80 za dalšího stopera

Reagovat
Remt

klidně i za raketu

Reagovat
maraynwa

Super poločas! Everton je potřeba pochválit, opravdu se zvedli a hrozí z protiůtoků. Od nás dobrá hra, jen to řešení finálek je prostě žalostné Hlavně ať je VVD v pohodě a nemá půl roční pauzu. Holt tuto sezonu nemáme takové štěstí jako minulou..

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak loni nám zranění odpálilo LM.

Reagovat
maraynwa

Nemyslím jen zranění, loni jsme měli i spoustu štěstí při střelách soupeře, kteří trefili buď naše hráče nebo jim to tolik nesedlo. Letos nám tam padá skoro vše mám pocit

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

tak to nie je stastie o com pises, ale ze vlani sli viac na krv, skakali do striel a podobne. v tomto trochu povolili

Reagovat
cristiano.K.

Hendo,Mané a Robertson

Celkově musíme využít to nebránění Jamese, ten si Robertsona vůbec nevšímá a Andy mohl mít dvě áčka. Obrana po odchodu Dijka příšerná, pozdě dostupuje. Bude to zajímavé.

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Jinak ten gol měl Adrián chytat, umístění hlavičky nemohla být horší, sice prudká, ale k vyražení.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Talker

U top golmana bych čekal, že to chytne. Jako není to 100% fail, ale podle mého určitě chytatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tohle je za me 100% jeho gol.. Prudka byla, ale proste tohle musi golman na takove urovni mit

Reagovat
Talker

Tak já to beru z pohledu fanouška týmu, který má v brance Kepu - za mě by to nebyl pravděpodobně ani jeden z TOP20 failů za poslední rok.

Tohle by golman měl mít, to rozhodně. Ale pokud to bude Adrianova největší chyba tuhle sezonu, tak to je za mě relativně OK. Jde o to, aby takové "laciné" goly nepouštěl pravidelně.

Reagovat
BennDyaz

To už víme, že to Adrianova největší chyba tuhle sezónu není

Reagovat
smazaný uživatel

preto je dvojka no

Reagovat
MCFC_8

Nech si aj oni vyskusaju ake to je hrat bez svojho najlepsieho stopera

Reagovat
vladis271

OT:: čo hovoríte na to plošné testovanie?

Za mna dobrý nápad. A možno posledná šanca vyhnúť sa lockdownu. A mám pci popieračov a ostatné jednobunkovce. A povinne a všetci do rady. Pod paragrafom a podhrozbou vysokých pokút, kľudne aj pod hrozbou väzenia je mi to šumafuk. Tu sa bavíme o možno 2. lockdowne a efektívnom krachu slovenskej ekonomiky. Voči tomu je polhodinka času krát dva počas 2 týždnov, a možno aj zvýšené riziko nákazy počas testovania, skutočne minimálna cena, ktorú treba zaplatiť.

Reagovat
Greny

Za mě blbost ... Můžeš mít ale třeba negativní test ale nakazit se při čekání na ten test to dle mě prostě není reseni

Reagovat
Talker

Tak je otázka, čeho se tím dosáhne a jak dlouho to bude trvat. Osobně by mi dávalo smysl koncentrovat zdroje a brát to třeba po obcích/čtvrtích, kdy se během týdne otestuje město/městská část, kde se zjistí, kdo to má, kdo ne. A ti pak budou sedět na zadku doma.

Ale jinak mi to přijde zbytečné plýtvání zdrojů, protože to bude trvat kurva dlouho a ti, kteří to nemají dneska se můžou nakazit zítra, ale budou otestováni a bezpříznakoví. V Čechách je kolik? 30.000 testů denně? Kdyby se zvýšila kapacita na 100.000 (je to vůbec reálné?), tak bude trvat téměř 4 měsíce všechny otestovat. Při současném tempu by to trvalo rok.

Reagovat
fenixLFC

je to debilina. masivne testovanie ano, ale plosne testovanie je vyhadzovanie penazi z okna a je totalne neefektivne. ti to odhali maximalne kolko ludi je nakazenych v danom momente co uz je k nicomu kedze vieme ze to je vsade. miesto toho by mali zrychlit dohladavanie kontaktov a ich testovanie, pripadne testovat velke zhromazdenia...

Reagovat
Talker

Kolik máte testovaných denně, že vám to odhalí nějakou informaci v danom momente? 10.000 denně? S tím, že asi nejde o unikátní testy v rámci jednoho měsíce, ale ti pozitivní jsou testováni 2x-3x, aby se zjistilo, jestli jsou už v pohodě?

Reagovat
jk

To testování při ukončování karantény se snad zrušilo ne?

Reagovat
Talker

Nevím, jak to přesně je, ale tipnul bych, že minimálně ti hospitalizovaní mají několik testů, než je pustí. K tomu bych si tipnul, že profi sportovci, lékařský personál a podobně mají také pravidelné testy, i když nemají příznaky.

Reagovat
fenixLFC

no a v tom to je. mas opakovane testovane urcite rizikove skupiny (u futbalistov to uplne nesedi ale podstata je rovnaka), nie plosne

Reagovat
Talker

Já nevím, plošná testování podle mého nedávají smysl, pokud nejsou zároveň brutálně cílená - tj protestovat všechny podle nějakého klíče (podle měst?), kdy se to vyfiltruje a následně se ta skupina lidí, kteří jsou pozitivní se izoluje - s tím, že do toho města bude přístup pouze z oblastí, které jsou otestovány a naopak, že nebude moci cestovat člověk do zony, kde to není pročištěné. V tu chvíli by mi to dávalo smysl.

Problém je, že by to musel být kompletní lockdown v té lokalitě včetně potravin, aby se to neroznášelo mezitím. A k tomu by muselo být dostatek testů a muselo by to být provedeno rychle - proto je tohle řešení asi absolutně nereálné.

Jinak mi plošné testování přijde neefektivní a nesmyslné, protože ve velkých městech to můžeš chytnout kdykoliv a kdekoliv a než otestuješ to město, tak už to chytne mezitím úplně jiná část té populace.

Reagovat
fenixLFC

presne tak

Reagovat
vladis271

ved sa to má spraviť v priebehu dvoch dní, resp. siedmych ak rátame aj druhé kolo.

Reagovat
jk

Jo to je možný. Ale u těch domácích případů už to naštěstí nikdo netestuje, to by se z toho zbláznili..

Reagovat
fenixLFC

skor som to myslel tak, ze tym ze je ten virus uz vsade tak to ani nepomoze odchytit rizikove pripady. uprimne neviem ako je to na slovensku, ale v cesku su 2 krat testovani negativni co su v izolacii, pozitivni su len raz, kde sa im to odhali a dalej to nikoho nezaujima, len sa predpoklada 10 dni izolacie a koniec vtedy, ked mas tri dni bez priznakov....

Reagovat
vladis271

pozri. Alternatíva je lockdown numore cvaj na mesiac, pravdepodobnejšie na min 90 dní.

Najprv prečo si myslím, že to nevyjde.

No kvôli logistike. Je to logistická nočná mora na ktorú nemáme odborníkov. Má sa do toho zapojiť cez 40 tisíc ľudí. A je tam toho strašne veľa čo sa môže posrať a nedomyslieť. Táto vláda nedala ani obmedzenie pohybu na veľkú noc a bol z toho prúser. A to bolo oproti tomuto nič.

Ale samotná myšlienka mi príde super. Ja sa na to pozerám tak, že v aktuálnom čase podchytíš a odošleš do domácej karanténypovedzme, že 80 percent nakazených. áno tie testy sú nepresné. Čítal som, že majú presnosť 50 percent. Tomu údaju neverím, to by do toho nešiel ani matelko. Viac sa priklánam k tomu, že majú byť presné na 80 percent a vyššie čo som dnes čítal. Neodhalia malé množstvo vírusu v tele. To by sa malo čiastočne znížiť opakovaným testovaním o týžden. Jasné sú tu riziká. Vyššia mobilita a možnosť nákazy pri testoch. Ale stojí to za to.

Ludia by mali prestať byť absolutisti. Cielom toho testu nie je dostať hodnotu vírusu na 0. Ale ak dostaneš z ulíc výrazne percento nakazených, znížiš do 2 týždnov počty nakazených vonku, znížiš R 0 a uľavíš nemocniciam. A to až do tej miery, že pri dodržaní nastavených obmedzení ti začne vírus vymierať. Asi som večný optimista, neviem.

Ved naša krivka je zhodná s českou mínus dva týždne. Na Slovensku bude druhý New York. V momente ked príde k 2. lockdownu a k nemu príde ak toto nevyjde bude aj tak neskoro lebo mesiac ti budú chorí umierať v nemocniciach čo sa o nich nebude mať kto postarať.

Reagovat
vladis271

sry..nemyslel som 90 dní, ale na 45 dní.

Reagovat
Jollae

Podla mňa je to pičovina celé ako to je...Kolko je reálne chorých z tých testovaných? Ak by sa takto každý rok testovala chrípka (áno, tento Covid vírus je nebezpečnejší) tak kolko bezpríznakových ludí by muselo byť v karanténe?

Reagovat
Gazdo

Je to kolosalna blbost a nechce sa mi rozpisovat tak ocividne dovody preco

Reagovat
Freedo

Odstoupení Colemana může zvrátit zápas. Stoper Godfrey na RB proti Manému to bude mít dost těžký.

Reagovat
Svatej

Ještě druhá věc - Ja na to muzu mit kliku, nebo naopak to štěstí poolu přináším, ale jak je mozny, ze vždycky tak zabijácky promění hned prvni šanci v zapase? Tohle jim fakt strašně zavidim.

Reagovat
Zaschrona

Neskutečný, že pas tohohle typu, kterým úplně otevře skvělým přenesením hry na druhé křídlo, má zatím James v každém svém zápase u nás.

Reagovat
stiflerovamama

Oliverovi jebe ?

Reagovat
Taiger

Proč?

Reagovat
stiflerovamama

Mina tam najprv drží firmina a potom strčí robertsona a ešte ho aj zrani buzerant...a bez karty

Reagovat
Taiger

Jak to souvisí s Oliverem?

Reagovat
Greny

Robertson pěkně zákeřné... Opět ... Ocenil bych ho

Reagovat
Luc-Luc

vsak ho postrcil Mina

Reagovat
Greny

Aha tak on byl postrcenej to jsem z prvního záběru nevidel

Reagovat
Remt

taky mi to z prvniho zaberu prislo jako jen zbytecne podkopnuti od Andyho, z druhyho zaberu uz to pristrceni bylo videt lepe

Reagovat
pingla

redka snad ne? z prvních záběrů to tak vypadalo

Reagovat
Remt

tak mozna toho protihrace podkopl, tak max na zlutku ale ne? Vsimni si jak do nej strcil hráč za ním Nic extra zakerneho mi od Andyho neprislo toto, normalni podkopnuti, takto okopavaji hraci Evertonu hrace Liverpoolu cely zapas mi prijde, Thiago je okopavany od začátku

Reagovat
Taiger

Mít Liverpool aspoň trošku schopnýho útočníka a ne Firmina, tak jsou mnohem lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Ty radsi skladej fantu a na skutecny fotbal se vyser uplne.

Reagovat
Freedo

Robertson sejmutý sniperem. To je trdlo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ach, tak tohle je ten silný Everton

Reagovat
Thelvin

Calvert-Lewin umí lítat?

Reagovat
Remt

Thiago krasna prihravka

Reagovat
ajouki

Clarification on Pickford/Van Dijk.... we all get one wrong now and then. Pickford could have been sent off (probably should have been).

Had it confirmed that the VAR, David Coote, did NOT check for a red card. Appears he was too concerned with the offside.

David Coote, asi největší držka mezi anglickými rozhodčími. Ten chlap nestíhá ani VAR, natož když mu dají pískat nějaký zápas.

Reagovat
mickey mouse

No není nač čekat, Jota in asap

Reagovat
Shevchenko

Vysvětlí někdo Svěcenému, že Everton nikdy nehrál LM?

Reagovat
Zaschrona

Hrál, předkolo. A normální play-off, když se to tak ještě nejmenovalo, ale pořád to byla tatáž soutěž.

Reagovat
fenixLFC

jo, takze vlastne slovenske, ceske aj luxemburske kluby hravaju LM vlastne kazdy rok

Reagovat
Zaschrona

ano a anglická liga začala v roce 1992

Reagovat
Shevchenko

to teda nebyla

Reagovat
Taiger

James je strašnej fešák

Reagovat
Remt

ulizanec. Takovej kluk do bravicka ktere ctou jen dvanactilete holky

Reagovat
Remt

sebekriticky musim priznat ze sam sebe povazuji za pohlednejsiho nez je James teda ackoliv vzhled ostatnich lidi moc neresim

Reagovat
Freedo

Pošli fotku.

Reagovat
Remt

No dobre, tak mozna jsem to trochu prehnal Ale jak rikam.. me James prijde spis jako takovej ten typ, ktery by jsi potkal v gay pornu, nez ze bych ho oznacil za fesaka Nicméne jako hraci mu preji a to spojeni s Ancelottim je zajimave, vzdy se mu pod ním velice dari a Everton zda se bude zajimavy tym letosni sezony..

Reagovat
Taiger

Reagovat
Remt

Kdyz uz.. tak Andreho Gomese bych oznacil za asi pohledneho:D

Reagovat
Taiger

Taky fešák

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Už se z toho stal typický zápas na Evertonu, asi by to chtělo vystřídat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané

Reagovat
stiflerovamama

Oliver

Reagovat
fenixLFC

jezis sadio, to si nemohol pockat ked sa prerusi hra? ved vtedy mozes robit cokolvek

Reagovat
Miguel19

Kepa, Azpilicueta, Christensen, Zouma, Chilwell, Jorginho, Kante., Mount, Havertz, Pulisic, Werner

Reagovat
Miguel19

Nepoučitelný Lampard opět nasazuje Christensena s Kepou.

Reagovat
Taiger

Však je Mendy zraněnej ne?

Reagovat
Greny

Jo na repre srazu se zranil a Silva taky není připraven k zapasu

Reagovat
Miguel19

Caballero, Tomori

Reagovat
icka

Reagovat
Taiger

Ziyech furt nic?

Reagovat
Greny

Na lavce je

Reagovat
Taiger

Není ještě stoprocentní? Mi přijde, že je celkem klíčovej

Reagovat
Talker

Je po zranění, Lampard většinou ty návraty neuspěchá.

Reagovat
Taiger

Oká, věřím ti, protentokrát

Reagovat
pingla

skoro to stejné jako proti VvD

Reagovat
cubazi

Firmino neviditelný

Reagovat
Kixi Syhimour

V druhé půli odešel, ať tam jde Japonec

Reagovat
mickey mouse

Já moc nechápu proč není Origi ani na lávce s Bobbyho formou za polsední dobu. Dneska bych ho tam rád viděl.

Reagovat
mickey mouse

Oliver dnes

Reagovat
Greny

Ten Svěcený je fanoušek Liverpoolu? Neví někdo ? Jen že zajímavosti mě přijde že ve většině pripadu když komentuje tak je to Liverpool

Reagovat
Malresi

Joooooooooo

Reagovat
mickey mouse

SALAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
Luc-Luc

Mooooooooooooooooo

Reagovat
Kixi Syhimour

Henderson je až neuvěřitelně důležitý hráč

Reagovat
cubazi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Mooooo Salaaaaaaah to je ono...takhle se ma uderit soupere

Reagovat
Taiger

Co ty vyvádíš s těma hitama furt

Reagovat
Coutinho10

jenom 20 bodu ne, nektery zmeny se pri WC nepovedly, ale problem je spis to, ze jsem spatne volil brankare a v minulym zapase i sestavu, kdy jsem nechal Jorginha na lavce, protoze jsem cekal, ze nebude v zakladu, kdy hral v zakladu v Carabao Cupu, coz me vytrestalo a taky spatna volba kapitana ve 2 kolech a jak si psal ve fanta diskuzi, tak taky se snazim si nejak drzet team value a vzhledem k tem chybam, ktere jsem udelal, tak ty jsou ty fatalni, ty prestupy az tolik ne....volit dobre kapitana, sestavu a hlavne brankare, tak to mam zpet a jsem na dostrel a chyba i to, ze jsem bral jako ovce Trenta misto Robertsona

Reagovat
Coutinho10

* ted teda 32

Reagovat
Taiger

Ty krávo Salah

Reagovat
PISTOLERO

Neskutečně mu to sedlo Salaaaaah

Reagovat
REPLIKATOR

SALAAAAAAAAAAAAAH

Mina pěkná narážečka

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes dnes slabota, Gylfi měl hrát od začátku.

Reagovat
ajouki

Odskočení z náběhu do míst, kudy musí obránci soupeře odvracet míč, je v podání hráčů Liverpoolu world class. Salah to navíc dokáže topnout ještě lepším volejem.

Reagovat
Svatej

Uplne z niceho, Salah kralovsky pohotovej

Reagovat
Kixi Syhimour

To byl ale fantastický zákrok, bohužel

Reagovat
Remt

i hlavicku bych pochvalil ale chybelo fakt málo

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford fantastickej

Reagovat
jk

Pickford

Reagovat
Svatej

Ta nase sestava je ÚPLNĚ k zbliti.

Kepa - Azpi, Christensen, Zouma, Chilwell - Jorginho, Kante Mount - Pulisic, Werner, Havertz

Se Frank posral? Nejlepšího beka i hrota necha na lavce proti soupeři, co bude pravděpodobně hrát odzadu a nechá tam trápit se Wernera.

Tomori musí Christensena na trénincích mlátit, ze to dostava Andreas místo lízátka..

Reagovat
Taiger

Ty už šílíš a zápas ani nezačal

Reagovat
jk

hysterka

Reagovat
RKBoy

si si nezvykol ešte?

Reagovat
Svatej

Jsem strašně nasranej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RKBoy

hnevá ma len Tammy ,lebo tá ofenzívna fáza je bez klasického hrotu polovičná.

Reagovat
Talker

Tak Azpi bude dostávat taky prostor, minule zápas odehrál hodně slušně. James dostane podle mého zápas v LM teď. Co se týče stoperů, tak to vypadá, že je to Zouma x Tomori a Silva x Christensen - tj rychlý, silný stoper+rozehrávač.

Hrot... Rád bych tam viděl Tammyho, ale zas jak to tam všechno narvat, no.

Reagovat
Svatej

Vysvětlení stoperu beru, ale sere me to. Nejlip hrali prave spolu..

Narovinu, vysral bych se na Wernera

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Tomori ma byt ten najlepsi bek? ... poznamky na Wernera, no neviem, a j ked 2 goly som necakal ... cize 2 pozicie s ktorymi si nespokojny a "sestava je ÚPLNĚ k zbliti. " ? no tak

Reagovat
stiflerovamama

Pojebaná obrana

Reagovat
mickey mouse

mě jebne

Reagovat
diastan

Krása taky z ničeho nic a ještě jeden Everton

Reagovat
smazaný uživatel

To je kanonýr!

Reagovat
Kixi Syhimour

No, jo, tohle holt Pickford chytil

Reagovat
Zaschrona

gooooooooool

Reagovat
9augi9

Dáko si zaliezol do gólu.

Reagovat
havrys99

DCL

Reagovat
Didier Drogba

To je forma

Reagovat
stiflerovamama

Trent na to dnes dobre série

Reagovat
mickey mouse

Gomez

Reagovat
Taiger

DOMINIC JE KURVA INSANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Remt

Jak tu par lidi psalo ze Thiago neni nic moc, vidim to jinak. Minimalne v druhem polocasu mel nekolik okamziku a situaci ktere byly bombove a prekvapive. Doufal jsem, ze budeme mit ve stredu takhle genialniho hrace

Reagovat
fenixLFC

suhlas, v druhom polcase ukazuje ze to videnie ma skvele, rovnako ako citanie hry obecne aj do defenzivy. si zvykne ze nema na veci tolko casu a bude uplne v pohode

Reagovat
Greny

Kraaasnej centr

Reagovat
cubazi

Priliš slaby vo vzdušnych subojoch...dopič

Reagovat
jk

Ty krávo. Ten výskok, už podruhé dneska, jak Ronaldo

Reagovat
db18

Reagovat
Cobra

Taky mě ho tím připomněl.

Reagovat
9augi9

Obrana jak za čias Kyrgiakosa.

Reagovat
Registrujisejenproto

Neverton z prdele klika

Reagovat
BennDyaz

Co na tom byla klika?

Reagovat
Registrujisejenproto

Kontext celého zápasu, proti golu samozrejme nic, ten byl krasny

Reagovat
BennDyaz

Jo tak, to jo

Reagovat
rave

Gomez divák zas

Reagovat
cubazi

nema nato

Reagovat
rave

Když jsem to tu psal v zimě, tak se mi všichni vysmáli s tím, že je to naše budoucnost na stoperu.

Reagovat
Taiger

DCL je momentálně nejlepší útočník ligy

Reagovat
YNWA__MSN

Tvl a to si z Pickforda děláme srandu po tom gólů Origiho, ale kam se hrabe Adrian

Reagovat
Remt

tak Pickford je jednicka, Adrian dvojka zase..

Reagovat
fenixLFC

pickford je jednotka reprezentacie top 10 rebricku, adrian nie je ani v repre...

Reagovat
cubazi

Gomez je v piči

Reagovat
Golasso

Everton kua podme dalsi

Reagovat
fenixLFC

to je taka strasna kundovina toto spravanie jamesa a to obecne, nielen v tomto pripade. zostat lezat dokial sa nezakopne lopta a vtedy hned pokracovat v hre...presne pre toto si furt vravim nech nezakopavaju loptu len preto ze niekto zostane lezat...

Reagovat
db18

Reagovat
Hai

Reagovat
ernyyyy

Reagovat
Remt

pocka nez se prestane hrat a pak se teprv zacne vztekat, takticky

Reagovat
diastan

Reagovat
Cobra

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
andrew96

Blbec, rozhodil svůj celek, klidně mohli inkasovat.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

nagélovaná vychcaná kundička

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

bezte do pice curaci Evertonsk

Reagovat
Taiger

Reagovat
Registrujisejenproto

Nulo

Reagovat
Taiger

?

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

To je dement.. taková prasárna

Reagovat
Mimalu

jasná

Reagovat
stiflerovamama

Hajzel pojebany

Reagovat
Kopac

Zrusit ten zbytocny klub

Reagovat
ACSMan

Chudák Richarlison, Thiago mu holení zranil kolíky

Reagovat
cr7sux

Reagovat
mickey mouse

zmetek

Reagovat
EL Gringo

Richarlison patri medzi najvacsie nesympaticke pice Premier League momentalne

Reagovat
rave

Reagovat
13

To jsou takový kurvy............................

Reagovat
Remt

Okamžitě toho zmrda vyrazit s červenou, doufám, že za tohle dostane nějakou stopku, taková zmrdovina. Faul jasně na červenou a hraci v modrem se ještě vztekají?

Reagovat
SpecialOne

Richarlison Jak ještě zkouší ležet, fuj.

Reagovat
fenixLFC

ty kurva vyjebana zakerna richarlison. nech tej kunde uz niekto dolame nohy, to uz fakt nie je mozne

Reagovat
fenixLFC

a este zostane lezat aby mu to preslo

Reagovat
smazaný uživatel

Spolu s Jamesom dobrí komici

Reagovat
Remt

Ty vole ještě se vzteká ne? mrdka zákeřná, fakt za tohle musi bejt dodatecnej trest, nerikejte mi ze ne

Reagovat
Svatej

Reagovat
Registrujisejenproto

Zmrdi, vždycky byli, vždycky budou, tohle ani sympatak na lavičce nezmeni

Reagovat
Taiger

To posral Richa no

Reagovat
Tolstobik

To je hovado ten Richarlison

Reagovat
Svatej

Hnusak trapnej, ani trochu mu tu bolest nevěřím.

Reagovat
andrew96

Oliver

Reagovat
rave

to je čurák

Reagovat
diastan

achjo Everton

Reagovat
EL Gringo

Hendooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Hendoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Taiger

Jota

Reagovat
mickey mouse

GHBOUAIOGOMANODMFOGOGDSGOM HENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
SixtoRodriguez

Thiago

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaal caaaapooooo Heeendooooooo

Reagovat
Malresi

Yeeees kurva !!! Zasluzene !!!!

Reagovat
Zark

Reagovat
mithro

Reagovat
Luc-Luc

gooooooooooooool

Reagovat
Raylan

Pickford

Reagovat
Greny

Var a druhá žlutá pro maneho za ten faul na Jotu

Reagovat
xjert02

Reagovat
13

HENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
mickey mouse

Thiago

Reagovat
Minister

Ak z tohto spravia ofsajd, tak to bude najväčší výsmech...

Reagovat
SpecialOne

Pickford nakonec nezklamal

Reagovat
ACSMan

Pickford zase dojebal svou pověst kterou dnes budoval

Reagovat
Mimalu

lol ofsajd

Reagovat
9augi9

Mrdky modré tam to máte.

Reagovat
diastan

máte

Reagovat
Taiger

Jakto?

Reagovat
Cobra

TOTÁLNÍ PIČOVINA!

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
diastan

VAR

milimetr ..to známe

Reagovat
pingla

zkurvenci, zase jim stesti preje

Reagovat
Taiger

OFFSIDE HAHAHAHAHAHAHAHAH

Reagovat
Minister

čo ti jebe to je trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Kde bol offside?

Reagovat
Liquid

chyba rozhodčích, že to neodmávali hned, naštěstí u VARu měl sudí modrý tričko

Reagovat
Malresi

Si robia picu ti curaci ????? Kde tam bol offside?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle pravidlo je totální chujovina.. milimetry budeme zkoumat.

Reagovat
Pony Slaystation

Pekne, kurvy zakerny z Evertonu, chcipnete... 3:2

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz sa bude hrat minuta a konec

Reagovat
db18

Ten pas na Maného před gólem ♥

Reagovat
Busby babes

Pickford nechyti nic navic no. Tohle je tezky, rozhodne to neni jeho chyba, ale taky je to neco, co by mozna obcas chytit mohl...

Reagovat
Mimalu

tak zrovna dneska tam něco navíc i měl a v kombinaci toho že tento gól neplatil, tak za dnešek Everton podržel

Reagovat
Busby babes

Dneska nechytal spatne. Nakonec neplatil, klika pro nej. Muj point byl, ze je to proste prinejlepsim prumer PL. plus minus.

Reagovat
ajouki

A cokoli chytí, tak vypadá jako neuvěřitelný zákrok. Něco jako Kepa.

Reagovat
Freedo

Co jinýho by měla být chyba? Tohle není věc navíc, ale střela, kterou musí brankář na téhle úrovni chytit - neumístěná, měl dost času na zákrok a celou dobu míč viděl. Taky se tam zvládl v klidu dostat, ale srazil si to do brány.

Reagovat
Busby babes

takje ot strela z prvni a bezprosteedni blizkosti. daleko vic chyba obrancu, ze tam nechaj Henda volnyho nez Pickforda.

Reagovat
Freedo

Tak samozřejmě to není fatální chyba a nemůže se to celý hodit na něj, ale i tak si myslím, že by to mít měl a podíl viny na tom gólu nese.

Reagovat
Busby babes

proto jsem na zacatku psal: nechyti nic navic...

Reagovat
Rakoid

CO TO JE ZA HOVNO?

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
nani92

Je ťažšie byť horším brankárom v zápase, kde je Adrián, ale Pickfordovi sa to podarilo

Reagovat
Remt

Nemyslím si že tohle byl Pickforduv gol

Reagovat
Coutinho10

tak to jdete do prdele

Reagovat
mimi_united

YEEES

Reagovat
hefy

Tyhle offsidy jsou proste totální zvěrstvo.

Reagovat
db18

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ACSMan

Tak tohle bych nečekal tohle snad nebyl offside ne

Reagovat
Remt

:D Tam snad ten curak co dneska kresli cary cervenym moc nepreje :D Samozrejme naprosto regulerni gol. Nechápu toto

Reagovat
EL Gringo

Ako moze toto byt offside? Jebe im tam vazne?

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
SpecialOne

Tak první ofsajd byl, ale tohle

Reagovat
aither

Reagovat
Didier Drogba

VAR

Reagovat
13

Tak tohle

Reagovat
9augi9

Hlavne ze Pickforda nevylúčil.

Reagovat
salm0n

Každej chtěl VAR, aby se situace posuzovali přesně a teď každej brečí...

Reagovat
Remt

ano, takže posoudili přesně, že Mane měl JEN loket v offsidu, ok, tzn regulerní gol nebo se pletu? S těmahle verdiktama ať jde VAR do prdele. Jedna věc je posuzovat věci přesně, druhá posuzovat správně. Tohle je rozhodnutí totálně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale chtěli jsme to proto, aby to pravidlo sloužilo původnímu účelu - zamezit nefér poziční výhodě. Tzn. se měla určit nějaká tolerance, že třeba nemůže být hráč celým tělem v offsidu nebo tak... Tohle je hovadina prostě Mané neměl žádnou výhodu oproti obránci... A to je asi případ 137 toho samého... Prostě to nedává žádný smysl

Reagovat
Remt

Hoši, v offsidu musí být snad část těla kterou se smí hrát fotbal nebo se pletu?

Reagovat
xjert02

Ano. Tj. vsechny casti tela mimo paze, tj. treba i rameno.

Reagovat
Remt

Ano ale on tam Rameno nemel. Navic mi prislo ze ani ten loket nemel v offsidu. Modry hrac byl blize k brane.

Reagovat
xjert02

Asi to posoudili jako ofsajd proto, ze gol dal ten kopytnatec. Just kidding.

Reagovat
Remt

Nevím no, já se fakt snažím být objektivní, za mě i centimetr v offsidu je prostě offside ale tady já osobně vidím Maneho nekolik centaku pred tou jejich pos*anou carou.. A toto rozhodnuti VARu me fakt mrzi.. Jsem jeho zastancem ale tento verdikt nebyl spravny.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se rameno bere do místa, kde končí rukáv dresu.

Reagovat
Registrujisejenproto

Na tohle mrdam - fotbal umřel dnes

Reagovat
Greny

Jasnej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal s VARem umřel

Reagovat
Svatej

Tohle jsem jeste neviděl.

Reagovat
cr7sux

Henderson, je ti něco?

Reagovat
chavi.27

no to mu je teda

Reagovat
Miguel19

Neměli tu lajnu trochu šejdrem?

Reagovat
Mimalu

v PL by měla být kalibrovaná lajna, tu tam nekreslí rozhodčí

Reagovat
nani92

Vaáaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
YNWA__MSN

Man unt letos mimo top 4 joooookokokkkkkkkkkk

Reagovat
ondris

toto je výsmech

Reagovat
YNWA__MSN

VAR JE NEJVĚTŠÍ PICOVINA FOTBALU

Reagovat
smazaný uživatel

Jota

Reagovat
ajouki

Henderson si ale branku zasloužil. Dnešní záloha Liverpoolu byl on a do počtu Fabinho s Thiagem.

Reagovat
Svatej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Setwo

kde bol offsajd? chodte do pice s tymto

Reagovat
Lembju

Ztráta bodů Liverpoolu udělá vždycky radost, ale tohle je vražda fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Si spletl tlačítko na monitoru borec u videa. Protože tohle je hodně mimo.

Reagovat
osobnostx

Tohleto přeměřování centimetrů ničí smysl fotbalu.....

Reagovat
osobnostx

A to jsem zastánce VARu , abych dodal....

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem nesledoval, ale offside je offside a je jedno jestli je to o metr nebo centimetr.

Reagovat
Kopac

ale toto offside nebl tak nac sa vyjadrujes ked si to nevidel ty jeble decko

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě, tohle čobolské vyjadřování si nech do osady v které žiješ a netahej nám to sem do diskuze.

Reagovat
Remt

Na takovéhle kecy se vyser, to je snad pod uroven kazdeho, nemyslis?

Reagovat
fenixLFC

povie niekto kto nevidel nielenze zapas ale ani situaciu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusím vidět zápas a ani situaci. Reagoval jsem na kolegu, který psal, že přeměřování centimetrů je blbost, ale není protože offside je offside a je jedno jestli o metr nebo centimetr. Nyní můžeš jít oslavit bod proti Evertonu, čau.

Reagovat
fenixLFC

tak si zisti nieco o tom ako nepresny je ten system a potom davaj rozumy. ahoj

Reagovat
Jollae

Chápem že ti asi premeriavanie centrimetrov sposobuje značnú traumu. Ale toto premeriavanie centimetrov nie je to čo si zažil ty.

Reagovat
Kopac

paci sa mi ako cesi touto narazkou automaticky sami seba posadia pod uroven najvacsieho sedlaka v sr gratulujem si dalsi, ty a pravdepodobne aj ti co ta vychovali :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tam ten centimetr nebyl vidět tak ať nám dávají ty záběry, na základě kterých rozhodují, ne? Tvl vždyť se to hraje pro nás a ani nám to neukážou je to fail

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
havrys99

i vztahů

Reagovat
masly008

Opravdu tohle ničí smysl fotbalu? Ne simulace, zdržování a dohadování se s rozhodčíma? Tohle byl dle pravidel asi ofsid tak to tak posoudili.

Reagovat
osobnostx

Ok , mimo jiné. Já bych třeba za simulace a teatrální "bolístky" dával červené karty, mám namysli když se někdo po šťouchnutí chytí za jinou část těla a předstírá že ho přejel vlak, ale tyto situace kdy se dvě minuty malují grafické čáry na hřišti a pak stejně nic není vidět....já ho z obrazovky prostě neviděl....Protože to nebylo možné a to že je nějaký počítač naprogramován aby udělal 100 % výsledek z rovnice kam je vloženo strašně málo dost nejasných informací....je to tako když brankový systém nedávno neuznal gól, i když fotografie po zápase z jiných úhlů prokázaly že byl naprosto jasný. Když je něco takhle hraničně sporné...jsem pro podporu smyslu hry - vstřelení branky. A to i kdyby to mělo být na úkor týmu kterému fandím.

Reagovat
masly008

Já reagoval na to ničení smyslu hry. Tohle je za mě menší bolest fotbalu než co jsem zmiňoval.

Reagovat
xjert02

OK. Ja bych zase treba daval mnohem mene zlutych karet, pripustil bych tvrdsi hru jako kdysi, kdy byl fotbal jeste fotbalem a tvrdym sportem (zlate souboje Viery a Keana ) a piskal bych mnohem min penalt, protoze penalta je velmi velka vyhoda, ktera ovlivnuje znacne zapas. Tymy si to maji rozdat 50/50. Je to uhel pohledu. Za mne treba fotbalu skodi, ze v posledni dobe se velmi casto az prekotne meni pravidla. Pritom vetsi stabilita pravidel by ve finale mnohem vice pomohla i tem zmenam.

Reagovat
fenixLFC

"asi ofsajd"- tak to je pekne ze neuznavaju goly kvoli tomu ze je to "asi"

Reagovat
Le Gunner

Ježiš to je krásná diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevěřím, VAR zrušil Liverpoolu gól v 93 minutě

Reagovat
smazaný uživatel

United by pridali 2

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je neuvěřitelné. Sak tam měl ruku, ktera se nepočítá.

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Liquid

Reagovat
Pony Slaystation

Za 5 minut pred Sinobo

Reagovat
Liquid

do Číny já nejedu

Reagovat
Svatej

Popravdě ani z opakovacky a var kamery nevidim offside, mi prisko, ze ty cary jsou špatně

Reagovat
Remt

Povez.. paklize je v offsidu cast tela kterou se nesmí hrát fotbal (zapesti, loket..), pak to neni offside ne? Tak mi doprdele reknete co ten Mane mel v offsidu To je hloupé rozhodnutí tohle, ktere zarizlo cely zapas. Mely to byt 3 body pro LFC tohle

Reagovat
Liquid

EVARton remízuje s LiVARpoolem Chelsea a Man City se smějí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
9augi9

Chelsea po trojke od WBA? Určite.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se zatím radši smát nebudu.

Reagovat
Liquid

dejte gunýrkům aspoň trojku

Reagovat
xjert02

Hmmmm, gunýrci... Pán je šprýmař

Reagovat
Didier Drogba

Everton

Reagovat
oli9

Neboj na vás taky přijde a taky si to tu vychutnam

Reagovat
Liquid

Reagovat
YNWA__MSN

Počkej až ten tvůj Lamprd vyletí... Taky budu dávat palce nahoru

Reagovat
YNWA__MSN

Kdyby hráli normálně, ale lajkovat kurvy co málem zlomil nohu Thiaga atd

Reagovat
smazaný uživatel

sympatický tým

Reagovat
Ranoth

VAR je najvacsia sračka ktora bola kedy vytvorena

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

na Carlovi vidim, ze nie je spokojny s tym, ze nam neuznali gol som zvedavy na rozhovor

Reagovat
SpecialOne

Ale Var má řešit zjevná pochybení, tady se měli podívat a říct, jo to bylo s přehledem na hraně. Nulová tolerance je hloupost.

Reagovat
Mato178178

preco by mala byt tolerancia? ... a kolko bude ta tolerancia 1 cm? a ked to bude 1.1 cm potom co ?

Reagovat
SpecialOne

Tolerance by měla být lidské oko.

Reagovat
xjert02

ale to musí být nestranné, jinak by mohlo vidět, co člověk vidět chce

Reagovat
SpecialOne

Což by rozhodčí byt měli žejo

Reagovat
fenixLFC

ani nie ludske oko ale posudit ci z tej pozicie ziskal vyhodu. pretoze ked ti pri nepresnej kamere a ciariach ukazu ze je to centimeter tak to fakt nie je vyhoda alebo ofsajd. prave preto by to mal skumat hlavny rozhodca ktory za to rpebera zodpovednost

Reagovat
BennDyaz

S přehledem na hraně je taky vynikající obrat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
BennDyaz

VAR není sračka... to jen ty lidi, co si ta videa pouštěj, sou totálně vypatlaný

Reagovat
PhilipS

What a game!

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaa ako chutí vlastná medicína, uznávam, nechápal som ani ja, ale že by ste sa mohli zrovna vy sťažovať na takéto rozhodnutia ...

Reagovat
Remt

pokud si vzpomínám tak loni LFC VAR body bral i dal, neprislo mi ze by jim VAR nejake body pridaval..

Reagovat
Greny

Pickford to věděl tak potrolil však hned při zákroku druhou rukou hlásil ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsem to tu psal a dostal jsem hate.. prostě zkoumat milimetry a centimetry u ofsajdu jsou za mě špatně. Vždycky se brala dolní část těla jako vypovídající.. Tohle je vražda fotbalu!

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
avicii

Reagovat
Mimalu

nikdy se dolní část těla jako vypovídající nebrala, to by pomezní neměl šanci rozpoznat. Když už se pomezní podle něčeho rozhodují, tak spíše podle horní relativně statické části těla než rychle se pohybujících nohou

Reagovat
xjert02

Reagovat
icka

Reagovat
patas92

Kdy se to tak bralo

Reagovat
masly008

Od kdy se brala dolní část těla ? Pokud vím tak se pískaly ofsidy ikdyž měl hráč nohy mimo ofsid, ale tělem byl už za. Tak moc nevím kde jsi na to přišel.

Reagovat
icka

Kdy se to tak bralo? Co to je za blabol s tou spodni casti

Reagovat
Whitemedia

Já ty borce u videa zbožňuji, to je klenot fotbalu a ty jejich čáry u ofsajdu velká zábava.

Reagovat
Greny

Nejlepší je že z toho mám tak trošku fakt radost že se to stalo Liverpoolu

Reagovat
Nikikrew

Hanba!!!!

Reagovat
Pony Slaystation

Hukot offside

Reagovat
John Obi Mikel

Já se bavím

Tak snad mě ten smích teď nepřejde.

Reagovat
Whitemedia

Kepa to zařídí.

Reagovat
John Obi Mikel

A sakra. On chytá Kepa.

Reagovat
John Obi Mikel

A teda myslim, že to ofsajd nebyl.

Reagovat
iamek

Var

Reagovat
LGT

https://twitter.com/NoContextEPL/status/1317457454851117056/photo/1

Vysvětlete mi někdo ten offside pls, já ho tam nevidím

Reagovat
Greny

Ta část mezi loktem a ramenem asi ano

Reagovat
masina_LFC

ja neviem od akej časti maného tela je nakreslená tá červená čiara

Reagovat
Bruny

Reagovat
Rakoid

Nevím od jakého hráče dělali tu červenou čáru, ale Mané to zjevně nebyl

Reagovat
xjert02

A nemůže to zkreslení způsobova úhel kamery? Mne prijde, jako by byla hlouběji ve vápně a logicky tak Maného posouvá mimo kolmici s pomezními čarami.

Reagovat
Greny

Asi jo protože podle té fotky není dobré ani ta modrá lajna

Reagovat
stiflerovamama

Prečo je tá červená čiara spravená od Maneho lakťa ?

Reagovat
Greny

Hele podle me to není od lokte ale od spodního rukávů dresu...

Nedávno se řešilo co je ruka a co rameno a nakonec se myslím přijelo pravidlo že rameno bude jako kdyby po okraj rukávů krátkého dresu..

A u ofsajdu se posuzuje ta část těla kterou můžeš vsítit regulérně gol což by mělo být v této situaci to rameno

Reagovat
jk

Ta hlavně při tom měření se to měří přesně, sem tam to jde vidět v přímém přenosu. Tohle je výsledné grafické znázornění, které má být hlavně přehledné. Při znázornění metrového offsidu to všichni ocení, při takovém milimetrovém, je z toho zbytečné dělat závěry.

Reagovat
oli9

Super derby VAR to už se nemá smysl ani vztekat... Oni to prostě udělají jak se to hodí, já tam offside neviděl pánové za videem asi jo

Reagovat
Tolstobik

Tak jestli meli vsazeny na remizku....

Reagovat
REPLIKATOR

Prasáci z Evertonu si nezasloužili ani bod

Reagovat
Liquid

pokrytecký svině z LiVARpoole ve zdejší diskuzi zase perlí, tolikrát jim loni VAR přihrál body až by se dalo říci, že i titul a to ve většině případů sporně a zde když je ofsajd v suchým triku tak najednou bekají

Reagovat
BennDyaz

Já nejsem fanoušek Liverpoolu a ten ofsajd tam nevidím, leč se snažím sebevíc (i proto, že VAR je podle mého dobrá věc)

Reagovat
Remt

WTF? loni liverpoolu VAR body nekolikrat vzal, tak co tu povídáš? A jestli tohle je offside suchym triku kdyz Sadio nemel v offsidu ani ten posranej loket natoz neco jineho, tak jsi s prominutim slusny kokot. Bud jsi to nevidel a nebo jsi kokot, jina moznost neni.

Reagovat
Liquid

neviděl jsem ani minutu a zatím ani opakované záběry ale pojem suchý triko tu na EF má trochu jiný význam a © pevně drží gunýrek Counter

Reagovat
Remt

Takze jsi to nevidel a zaroven jsi kokot, gratuluju

Reagovat
fenixLFC

nereaguj nanho, len to skusa

Reagovat
Rakoid

Chtěl jsem se pustit do diskuze, ale po tom, co jsem si přečetl tvůj výraz "ofsajd v suchým triku" usuzuji, že je to fakt zbytečné

Reagovat
Ranoth

akoze ak toto myslis seriozne vazne a nielen s nejakej nenavisti voci liverpoolu tak chod na operaciu oci popripade na nejake dusevne vysetrenie

Reagovat
oli9

ty si odpad ty Cole... Pokud se ti tenhle styl VAR líbí tak si kokot... Pomohl i poškodil každého snad... Tady jde o to že kdyby nebyl var tak by možná ten fotbal byl lepší jako dřív... Teď vlastně nevíš jestli se máš radovat nebo ne

Reagovat
Liquid

byl jsem opravdu jedním z mála kdo od začátku proti VARu brojil a divil jsem se všeobecné naivitě, že video rozhodne sporné situace dle litery pravidel, VAR je naopak přesně dalším prostředkem jak zápas či přímo výsledek ovlivnit, ať už jde o zájmy klubů nebo například sázení

Reagovat
oli9

rozumný názor... Ono bylo lepší když se sporné situace pouštěli... Takovéhle ofsajdy neexistovali... A to neříkám jen kvůli dnešnímu zápasu. Začalo to na MS kdy se piskala penalta za penaltou díky VAR... Každý kontakt

Reagovat
Liquid

teď se bohužel asi i víc začnou zkoumat i ty přešlapy při penaltách a to jak gólmana, tak hráčů na hraně vápna a to si pak sudí může vybrat co se mu tam nebude líbit

Reagovat
oli9

Bohužel, nejvíc na hovno je ale to jak si zmínil ty penalty... Že ve dvou zápasech se to neřeší a ve třetím jo... Tím videem se fotbal jako plynulá hra fakt zabíjí...

Reagovat
mickey mouse

Těmito bludy ztrácíš na respektu

Reagovat
Liquid

Tobě přijde ta žlutá čára rovnoběžná s tou od hranice vápna ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady ani hranici vápna netvoří úsečky... Já teda doufám, že používají trošku kvalitnější záběry

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tohle za kravinu? Poprosím o výpis těch bodů s daty a videem, tohle nemůžeš jen tak vycucat z prstu a plácnout

Reagovat
Pony Slaystation

Ale jo, jsi skutecnej debilek

Reagovat
avicii

Dnes by sme si tie 3 body zaslúžili, boli sme lepší, Everton fans môžu chlastat do rána za zlatý bod.. Každopádne sme tam remizovali asi posledne 4 sezóny a strácať tam bude aj konkurencia... A hrajú ako prasce, dúfam ze top 4 pre nich nehrozí

Reagovat
Freedo

Za mě bod zasloužený. Liverpool o něco lepší v první půli a Everton v druhý, kdy Liverpool až do gólu Salaha, kterej přišel jako blesk z čistýho nebe, neměl vůbec ze hry.

Reagovat
martin.b

Takovej sympoš ten Carlo a takovej ubohej odpad trénuje. Mina nebo Richarlison případy pro psychology. Obecně se opět ukázala ta zášť vůči úspěšnějšímu, tak je aspoň pořádně seřežem Čest výjimkám jako DCL nebo Keane, kteří byli na očích jen díky svým výkonům.

Reagovat
14titi

To je zase breku...VAR má být objektivní a nikomu nenadržovat. Pokud se odvolají tři takové góly po (smolných) milimetrových offsajech, je to pro mě lepší, než když před VARem prošel gól z metrovýho offsidu...Tohle samozřejmě platí, pokud budeme věřit tomu, že to kluci na VARu měří fakt nestraně no. U telky si to nepřeměříme, takže nezbývá než doufat

Reagovat
masly008

Mimochodem nevíte proč nedostal Mané 2 žlutou za to žduchnutí do hráče mimo hru těsně před tou redkou ?

Reagovat
Greny

Nebo za to jak ve vápně sestřelil Jotu

Reagovat
masly008

Jako vážně. Tam to byla 2 žlutá. Ale přebila to ta červená a tak to nikdo neřešil.

Reagovat
diastan

Reagovat
Remt

ty bys taky čéče vypalcoval každýho kdo napíše komentář proti Liverpoolu vid, ty hvezdo

Reagovat
diastan

Reagovat
Remt

poplakej si, stejne na titul letos nepojedete.

Reagovat
diastan

nezvládáš šaso

Reagovat
diastan

ale máš palec za objektivitu

Reagovat
Remt

Řekl bych že objektivní jsme pri nejlepsim oba tak stejně Já třeba výhru přeju i United pokud si pro ní nedojde penaltou (jako skoro pokaždé:D), ne že bych je nemel rad i kdyz tu o nich obcas neco pisu ale proste City fandit nejde, sorry

Reagovat
diastan

Já se na ni nehraji, zkrátka mě těší každá ztráta Liverpoolu -ta hlavně z důvodu, že jste největší adepti na titul, tak MU, které jen nemám rád. Jinak zrovna tady jsem těch palců proti Liverpoolu moc nenapsal Pokud teda nepočítáš i fakt, že se mi letos Everton líbí

Reagovat
John Obi Mikel

Přesně tak, letos bude titul v Londýně.

Reagovat
diastan

Přestaň psát anti Liverpoolsky

Reagovat
John Obi Mikel

Máš pravdu, ještě jsme ten Southampton neporazili. Mohlo by se mi to vrátit jako bumerang.

Reagovat
Remt

Tam bych ho viděl rozhodně nejraději pokud nebude v Liverpoolu

Reagovat
fenixLFC

to uz ho vyhra skor everton ako west ham...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

je to mimo hry takze sa to evidentne nerata. mohol ho kludne zrakvit, bolo odpiskane takze nie je co skumat

Reagovat
Remt

v tom pripade se muzou jako po odpiskani rakvit hraci normalne? To by jich asi v kazdym zapase moc nedohrálo..

Reagovat
fenixLFC

pickford ukazal ze to ide tak preco sa drzat spät?

Reagovat
jk

Jak nastavil nohu Minovi, které přes nej spadl? Prvně jsem myslel, že tu redku jde dát Manému

Reagovat
Busby babes

lol Premier sport... Prej: Grealish v lete odolal lukrativnim nabidkam a zustal ve Ville.

Jakoby za nej nekdo tech 80 mega dal na stul.

Reagovat
mithro

vsak United urcite. ti v lete vyprsalo predplatne Daily Staru?

Reagovat
Busby babes

nejspis. mam jen Athletic no.

Reagovat
xjert02

Mne se na nej bavi divat a za mne byl loni s De Bruynem nejlepsi hrac PL. Dokazal prakticky sam tahnout za zachranou Aston Villu. Ma velmi vysokou herni inteligenci, techniku a umi prekvapit. Navic umi hrat na vicero postech. Pro mne presne tohle si predstavuji, kdyz o nekom reknu, ze je fotbalista. Takovych hracu v dnesnim strojovem fotbalu bez tvurci invence uz moc neni.

Reagovat
Busby babes

napsal jsi to moc hezky, jen si nejsem jistej, na co presne reagujes...

Reagovat
BennDyaz

Kdyby o přestup požádal, což by asi jeho cenu srazilo, tak by šel. Pokud vím, Villa na něj nijak netlačila, nabídla mu nový kontrakt a nechala to na něm. On sám se vyjádřil, že to bylo 50 na 50, ale vzhledem k současné koncepci se rozhodl zůstat a zjistit, jak daleko to dotáhne s Villou

Reagovat
Busby babes

Villa na nej netlacila, protoze nikdo nebyl ochotnej dat 80 mega. tak proc by na nej tlacila.

Ale na Premier sportu to podavaji, ze odmitl nabidky... jak mohl odmitnou neco, co nikdo nikdy nepodal?

Reagovat
BennDyaz

Kdyby o ten přestup požádal, nestál by 80 mega. Ale samozřejmě je pravda, že žádnou konkrétní nabídku neodmítl. Odmítl řekněme teoretickou možnost přestoupit do horšího klubu s lepším platem

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi, kde se k tomu dá najít nějaké další info? Třeba vyjádření VAR, jejich záběry a tak? Streamy jedou další zápasy, jako kdybych měl jen mávnout rukou a dál to neřešit Jenže mě to zajímá... Nechci se kvůli tomu nasírat víckrát, tak by mi docela pomohlo, kdyby se snažili s diváky komunikovat a ne se zašít do kutlochu a jít pískat další sračky

Reagovat
fenixLFC

ono sa to bude riesit po zapase a dalsie dni urcite

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, hezká akce.

Reagovat
Talker

Škoda, že to Havertz nedal trošku víc do běhu, aby mohl Chilwell zakončovat z první. Každopádně skvělá akce

Reagovat
Agent z Melmacu

Klopp poplakal?

Reagovat
Greny

Kepa

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ma insta, dejte hlas (lajk) pro deniska_dolezalova. Diky

https://www.instagram.com/p/CGPUZkto1vN/?igshid=17gizmidff0o0

Reagovat
fenixLFC

jj urcite budeme hladat jedno konkretne meno medzi vsetkymi komentarmi

Reagovat
smazaný uživatel

Melo by byt hned jako druhe od shora

Reagovat
Taiger

Hlasoval jsem pro první

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Manik...

.. Zrovna ona nemá na telefon?

Reagovat
jk

huawei

Reagovat
Greny

Kante se dneska asi nevyspal nejlépe zatím strašně chybuje

Reagovat
John Obi Mikel

Nechte toho, vy dva vzadu

Reagovat
Mimalu

Timooooooooooooo

Reagovat
Talker

Timo Chilwell

Reagovat
diastan

už ho v lize potřeboval

Reagovat
John Obi Mikel

Byl tam.

Reagovat
Miguel19

TIMOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Werner masina

Reagovat
Greny

Werner pojď sem kam děs tam to není... vy běžte na párek a Nazdar....

Reagovat
Talker

Timooooo

Reagovat
Talker

Tak to byla slušná parádička

Reagovat
John Obi Mikel

Werner A já prej proč se tady radujete, když to byl ofsajd.

Reagovat
Raylan

Timooo

Reagovat
ajouki

První spolupráci Chilwell - Werner zastavil ofsajd, tak si to chlapi zopakovali. Tentokrát měl ale Werner trochu víc práce než to dostal do sítě.

Reagovat
Busby babes

Chilwell takove acko.

Reagovat
Taiger

Chillwell je láska, zatím nejlepší hráč na hřišti teda

Reagovat
Talker

Reagovat
Talker

Tohle bych teda vůbec nepískal...

Reagovat
kvasha16

vsak pekne po lopte isiel

Reagovat
ajouki

normální férový zákrok, při kterém nemohlo dojít k žádné újmě u soupeře.

Reagovat
ajouki

Reakce na Talkera.

Reagovat
ajouki

Havertz naprostá špička při přebírání neadresných těžkých míčů. Radost pohledět, co dokáže udělat prvním dotykem ze vzduchu. Moc lepších hráčů v Premier League v tomto není.

Reagovat
Raylan

V tom je možná nejlepší Alonso

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, že pak má zase spoustu slabin

Reagovat
ajouki

Alonso to umí u čáry, což je násobně jednodušší než proti stoperovi u středového kruhu.

Reagovat
Raylan

Pohyb a kombinace ty ofenzivni čtyřky je skvělá.

Reagovat
Mimalu

Timoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Miguel19

TIMOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Greny

Werner pojď sem kam děs tam to není vol. 2

Reagovat
AC.Milan

Tak to je nádhera

Reagovat
Talker

Timoooo Další luxusní gol

Reagovat
John Obi Mikel

Wernerrrrrr

Reagovat
Miguel19

Bednarek už dvakrát totálně pochcanej a posranej.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Setwo

Wener vo fante ako kapitan som tušil že dnes to už zlomí a proti Sotonu streli aspoň gol

Reagovat
Steven666

ale jorginho luxusní pas

Reagovat
Talker

Ta ofenzivní čtyřka (+Chilwell) funguje naprosto parádně.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
RKBoy

a to na lavičke sedí ešte Ziyech, Tammy, Odoi a Giroud.

luxus.

Reagovat
RKBoy

a James.

Reagovat
blade115

A podle mě taky většinou i sedět budou, takhle poskládaná ta čtveřice vypadá asi nejlíp. Ale je super, že je máme, Mount speciálně bude oddech potřebovat a Pulisice zas nemusí být dobré nechat hned po takové pauze odehrát v plném tempu celý zápas.

Reagovat
jk

A teda Saints vypadají, že jsou ještě na dovolené. Vysmáti, pohodička, sprintovat moc nebudem. Ale tečou už 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Werner je fakt dělo

Reagovat
Free_player

někdo dobrý stream pls ?

Reagovat
Miguel19

Kai se nějak začíná rozehrávat.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Cechino

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

ale do pice

Reagovat
diastan

začátečnická

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

inak gol snád dostat ani nevieme.

Reagovat
RKBoy

6 golov zo 7 zapríčinených individuálnou hrúbkou.

Reagovat
kvasha16

akurat neviem ci to je dobra alebo zla bilancia

Reagovat
RKBoy

ja si myslím ,že bránime vo všobecnosti dobre, len sa hráči z nejakého dovodu nedokážu vyvarovat takýchto momentov , proti WBA 3x ,dnes 1x a všetko skončilo golom.

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna jsem si říkal, že to vypadá dobře.

Reagovat
Talker

Havertz měl za mě super poločas, ale takovýhle fail..

Reagovat
John Obi Mikel

Takovýhle fail znamená, že to super poločas nazývat nemůžeme.

Reagovat
Talker

Myslel jsem to do té chvíle.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Je to skoda, taky hsem ho chtel pochvalit...

Naopak Mount za me fakt neviditelnej, mel tam dva krasny momenty, ale na muj vkus je malo ve hře.

Reagovat
John Obi Mikel

Mount je lepší na 10, než na křídle.

Reagovat
Talker

Mount tam měl pár momentů, ale dneska to je na Havertzovi a Wernerovi mnohem víc. Podobně i Pulisic není tolik ve hře mi přijde, spíš ta práce dozadu je více vidět.

Oni tam spíš dělají náběhy a prostor, podporují tu dvojici ve středu pole.

Reagovat
blade115

Přitom on 90% času se po tom hřišti jen prochází, ani s míčem pořádně nezasprintuje, podle mě ani nemůže mít propocený dres. Ale přesto všechno je platný, až na ten zkrat.

Reagovat
Talker

Tak někde byla statistika, že v rámci týmu měl nejvyšší počet sprintů v PL z našeho týmu po Wernerovi.

Hlavně jemu i Wernerovi sedí podle mého tenhle typ soupeře, kdy je tam hromada prostoru mezi liniemi a on si tam může prohodit ten míč a pak následně tvořit.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ty sprinty sází v těch 10% času.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ondris

Pekne, Danny

Reagovat
John Obi Mikel

No co, alespoň nejsme v pasti.

Reagovat
vitasrp

Od Havertze to byl velmi dobrý výkon, ale tohle je pomalu na vystřídání. Z jasnýho zápasu nesmyslnou pitomostí vyrobil branku pro soupeře a bude z toho zase drama. To jsou prostě neuvěřitelný zkraty, se kterejma žádnej obránce ani žádný brankář nic neudělá. Když budou ofenzivní hráči dělat takovýhle blbosti, tak ty branky budeme dostávat pořád.

Reagovat
kvasha16

a ked tie zkraty nerobia ofenzivny hraci, tka pre istotu to spravi nejaky defenzivny hrac s tou koncentraciou mame problemy no, alebo to moze byt tym je nas tim je pomerne mlady?

Reagovat
Talker

Podle mého má velký vliv i to, že hrajeme s vysokou intenzitou a potom jsou ti hráči zbrklí, navíc relativně rychle po získání míče přechází z toho defenzivního postavení do ofenzivního a v tu chvíli jsme nejzranitelnější.

Reagovat
spider_8

Heh, po druhém gólu to vypadalo na debakl, ale to bychom nebyli my, abychom soupeře nevrátili do hry nějakou píčovinou. Jen jsem čekal, že ji udělá Kepa nebo Christensen...

Reagovat
Liquid

Timo Werner - naprostá extratřída, 5 soupeřů na zemi, pak 3 soupeři na zemi, snad ho to nakopne a když bude podobný extravýkony opakovat tak půjde na zlatou loptu

Reagovat
Tommy$

Lampard teda Rudigera odstřelil?

Reagovat
John Obi Mikel

Vypadá to tak.

Reagovat
Greny

To si myslím že by už byli v ulicích nepokoje

Reagovat
kvasha16

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TopinB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tommy$

Reagovat
Gazdo

Reagovat
8lampard8

Reagovat
icka

Se divim, ze nekteri ten gol nesvedli na Christensena.

Reagovat
Svatej

Hmm nebejt Zoumy, tak po tom jrho failu s odkopem tam taky kohl bejt druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Reagovat
John Obi Mikel

Ale zase mě překvapil, že vyhrál několik hlaviček.

Reagovat
John Obi Mikel

Chce to přidat třetí gól, jinak se budeme klepat o výsledek. Werner a Chilwell ukazují, proč jsme je přivedli, super výkony zatím. Do jejich gólu se mi to líbilo, ten mi tu náladu trochu zkazil.

Reagovat
Talker

Já nebudu klidnej, dokud jim nedáme goly 4...

Reagovat
John Obi Mikel

jako minulou sezónu s CP.

Reagovat
fenixLFC

inak sa dalo cakat ze proti sotonu bude werner hviezdit. on potrebuje priestor aby sa mohol rozbehnut, vtedy je nebezpecny. proti zavretej obrane mu to moc nejde. a soton fakt beton hrat nevie a nebude...

Reagovat
Walter_Sobchak

Presne tak, bohužial zavretu obranu ma polka týmov v PL. Ale tam kde sa hrá vyrovnany futbal bude hviezdit.

Reagovat
Talker

Ta čtyřka vepředu (+Chilwell) jede hodně slušně dneska, funguje jim to parádně, soupeř vůbec tu rychlost nestíhá - nejen fyzickou, ale i tu rychlost přihrávek a jak si mění ti hráči pozice a nabíhají si.

Hodně se mi do té chyby líbil Havertz, ale tohle si nemůže dovolit snad ani v Německu. Tohle je brutální fail, kdy to vzal na sebe místo aby to řešil jednoduše. To z něj bude muset Lampard vymlátit, protože daroval soupeři cestu do zápasu. Každopádně příběh toho posledního roku - hráč udělá chybu a jsme okamžitě potrestáni golem. Naprosto šílené.

Werner 2 parádní goly, jsem zvědavý, který bude golem týdne. Jorginho parádní centr na Wernera, ale hlavně jeho zpracování, hra tělem, kdy se dostal před hráče a následně chladnokrevnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné góly Wernera, vůbec jsem mu nevěřil, ale zatím mě překvapuje Naopak u Chilwella jsem takovéhle výkony čekal a jsem rád, že jsme ho přivedli. Stejně jsem věřil také Havertzovi, ten se do toho zatím nedostal. Dopředu to není ono a ten fail na naší půlce je příšerný. Snad z toho nebude nějaký.průšvih a Soton porazíme.

Reagovat
Svatej

Snad si Frank vsiml toho, ze mezi liniema tam je.plna prdel prostoru a klukum to pripomene. Soton dobre zavira.lajny, ale uprostřed je tam hrozne moc místa.

Reagovat
John Obi Mikel

Angláni tam maj slušné obsazení ve studiu (nevim, co to je za kanál): Michael Owen a Tim Cahill

Reagovat
Taiger

Owen je sráč

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo říct, proč tam není záloha?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Luc-Luc

Pepa

Reagovat
Minister

Zouma + Kepa

Reagovat
blade115

Jděte do píči fakt.

Reagovat
BennDyaz

Chelsea letos vyloženě odpovídá definici skleněného kanónu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
BennDyaz

To je hráčský termín. Silná ofenziva, slabá defenziva

Reagovat
kvasha16

aha, dik, som to este nepocul... kazdopadne, aspon s tou ofenzivou mame sancu sem tam prestielat superov

Reagovat
diastan

Reagovat
Kluivert9

Pepa klasik

Reagovat
Greny

Kepa, Zouma ale Kepa dělal vše proto aby to byl gol

Reagovat
Kincl

K smíchu normálně ani nevyhrajou

Reagovat
Talker

Co to doprdele bylo

Reagovat
Miguel19

Lampard má co chtěl.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
John Obi Mikel

To jděte do ****

Reagovat
Mimalu

Kaiiiiiiiiiiiiii + Timoooooooooooooo

Reagovat
kvasha16

+ Pulisic

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se na to Kepa vysere, to je stejný případ jak Karius...

Reagovat
Taiger

To posral ale hlavně Zouma

Reagovat
BennDyaz

To teda. Kdyby aspoň po tom sprintoval zpět, mohl to odčinit, ale on si tam vykračuje a rozhazuje rukama...

Reagovat
smazaný uživatel

Malá domů byla špatná, ale dalo se to normálně uhrát, kdyby neměl obrnu. Mohl to uhrát hned a pak tam dělal ještě šaškárnu, když se to snažil napravit...

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa nechtěl penaltu no.

Reagovat
masly008

To jo , ale proč to chtěl Kepa udržet na hřiši tím skluzem moc nechápu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
RKBoy

posrali to obaja, ja už nemám na obhajobu nikoho z tejto dvojky a ani Christensena čo povedat, oni už budú takéto pičoviny robit stále.

ani jeden z nich nie je materiál do základu pre tím čo chce hrat o titul.

Reagovat
Talker

Tak Zouma chyba po kurva dlouhé době.

Reagovat
RKBoy

ale spravil ju a nie prvý krát, pre mna je to prinajlepšom 3. stopér.

Reagovat
Talker

Jak říkám, já si nepamatuju, kdy naposledy udělal nějakou větší chybu.

Reagovat
blade115

Nemá na to, aby hrál základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole vždyť do teď byl náš nejlepší stoper pěkných pár měsíců. A najednou zas nemá na základ

Reagovat
blade115

Já to říkám celou dobu.

Reagovat
Talker

Tak smysl to říkat mělo tak před rokem. Za posledních 12 měsíců hraje hodně slušně.

Reagovat
blade115

Nemá smysl tu diskuzi znovu otevírat, v tomhle se prostě neshodneme.

Reagovat
kvasha16

nanho by som vobec nekydal, raz za cas pride fail u kazdeho a on ich vela nerobi

Reagovat
Talker

Zouma to dosral brutálně, ale Kepa naprosto komický.

Reagovat
ajouki

Zouma to nevyřešil ideálně, ale kdyby z takových momentů měly padat branky, tak jich je každé kolo o 3 víc. To není nic výjimečného, že obránce pošle směrem k brankářovi trochu horší přihrávku.

Reagovat
kvasha16

skoda inak toho nasho ušopleska, Tybo bol v tych najazdoch suprovy, ten by to zvladol

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

KAIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAI

Reagovat
RKBoy

klasika.. Christensen - Zouma - Kepa je vždy vražedné kombo, čím menej táto kombinácia bude hrat, tým viac eliminujeme takéto momenty... snád sa Mendy dá dokopy čo najskor, Silva a Tomori snád základ dalšie kolo.

Mount ,Timo a Kai.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já bych prostě za toto Kepu nevinil... Za tohle je mi ho fakt líto, to je na triko Zoumy.

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť to mohl normálně uhrát do autu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
RKBoy

určite to ide hlavne na hlavu Zoumu, ale Kepa zareagoval tiež pomaly.

Reagovat
ajouki

Vždyť to stále byla situace pod kontrolou, ale Kepa se u toho choval jak totální zmatkař. Na první dobrou mi přišlo, že nevěděl, jestli může míč chytit do rukou nebo ne. Pak už bylo pozdě a předvedl kočkopsa. Buď měl při výběhu odálit míč levačkou, anebo si udělat krok a odklidit to do autu. I prodloužit to na roh bylo řešení.

Reagovat
Talker

Tak to se dá říct u téměř všech Kepových golů, že bys ho za ně nevinil. On u toho vždy vypadá jako oběť.

Rozhodně největší chyba Zoumy, ale rozhodnější a sebevědomější golman by to vyřešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.

Reagovat
John Obi Mikel

Goooool

Reagovat
Talker

Pulišič Werner

Reagovat
Greny

Jsem se bál že byl Werner teda v ofsajdu...

Každopádně že nahrával a nešel po hattricku

Reagovat
John Obi Mikel

Haveeeeeertz

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to ma vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Ta útočná trojka Havertz-Pulisic-Werner působí skvěle a věřím, že fans Chelsea přinesou v budoucnu ještě hodně radosti

Reagovat
Taiger

To i jejich obrana

Reagovat
Taiger

leno - bellerin, holding, gabriel, tierney, saka - xhaka, ceballos - willian, auba, pepe

škoda Thomase a čekal jsem Lacu v základu, tak aspoň Pepe

Reagovat
Euphael

Laca i Partey se dostanou...ale sestava krasna dneska tri body

Reagovat
Taiger

Holding mě znervózňuje

Reagovat
Mastný Chobot

bez Luiza s Pepem a Auba na hrote za mňa super

Reagovat
Lacko_Boh

s Pepeho budes velmi sklamany

Reagovat
Taiger

Man City — Ederson; Walker, Rúben Dias, Aké, João Cancelo; Bernardo Silva, Rodrigo, Foden; Mahrez, Agüero, Sterling(C)

Aggy do piči zdravej na nás zrovna

Reagovat
diastan

Reagovat
Mastný Chobot

Sterling kapitán som myslel, že ten Digne dnes bude najdivnejší kapitán

Reagovat
diastan

Bernardo, Aguero...suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling ako kapitan dokonalo charakterizuje co je to za paklub

Reagovat
Mastný Chobot

kokot šak vaši poslední dvaja kapitáni sú Young a Maguire

Reagovat
Taiger

Reagovat
diastan

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

ty toto vytahujes teraz?

Reagovat
Taiger

Tak když sis naběhl jak debilko

Reagovat
smazaný uživatel

kurva to prezivas strasne, aspon sa zasmejeme ne

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

šak ja ťa len dráždim troška

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Golasso

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
avicii

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hai

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Thorrin

Reagovat
icka

Reagovat
diastan

Tak od tebe to sedí pablbe

Reagovat
Golasso

To je hodně v pohodě sestava Vyměnil bych asi jenom Holdinga za Luize. S Luizem by to byla loterie, ale u Holdinga je to téměř jistota, že nebude rychlostně stíhat a pozičně to nevykompenzuje.

Reagovat
Mimalu

zase jsme totálně přestali hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči už nemůžou ani běhat a on nevystřídá

Reagovat
Miguel19

Proč nedá Jamese do středu, však nás tam drtí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

Podle mého tam měl jít Kovačič spíš než Ziyech - umí vyvézt míč, je zvyklý na ligu a tyhle situace.

Reagovat
John Obi Mikel

Kovacic neni k dispozici, ne?

Reagovat
Talker

Tak Tammyho, který vepředu ten míč podrží...

Reagovat
BennDyaz

Totální kolaps Chelsea za 3... 2...

Reagovat
BennDyaz

... jééédnááá... ááááááááá...

Reagovat
Swarley

Reagovat
kvasha16

ty kokot

Reagovat
John Obi Mikel

Střídej.

Reagovat
ajouki

Až jednou bude silný protivítr, tak Kepa bude mít problém dokopnout za pokutové území. Už teď to nedá ani na polovinu soupeře.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kante je supersympoš Ten jeho celkový přístup, radost pohledět, fakt borec.

Reagovat
diastan

Hlavně ať udržej

Reagovat
Taiger

Důvod?

Reagovat
diastan

TS

Reagovat
Taiger

Nevím co to je ale

Reagovat
diastan

Tipsport..

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mimalu

klasika

Reagovat
Luc-Luc

Saints

Reagovat
diastan

Reagovat
John Obi Mikel

Na tohle já nemám nervy tpč

Reagovat
BennDyaz

Reagovat
avicii

Ja sa bavím ci ako si to písal

Reagovat
John Obi Mikel

Ale to se bavím u zápasu soupeřů.

Reagovat
avicii

Mam pocit ze toto bude sezóna kde sa všetci budeme baviť na zápasoch súperov

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím to tak je viz minulé kolo.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Theo <3

Reagovat
Csaplárova past

Mohl to Kepa chytit? Z jednoho pohledu se zdálo, že má dobrý výhled ...

Reagovat
Luc-Luc

nemohl, je to Kepa

Reagovat
jk

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Při takových zákrocích mi připadá, že má tak 150cm. A zakrslé ruce.

Reagovat
Talker

Tak on to ještě někdo tečoval, ne? Tohle bych od Kepy nečekal, že chytí. Od top golmana asi jo, ale od Kepy ne.

Reagovat
Error

Dalsi dva body uspesne v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě. Nechápu, co ten druhý poločas bylo za sračku a proč s tím Lampard něco neudělal.

Reagovat
oli9

Reagovat
Svatej

Vymrdanci, vymrdanci v ty obraně.

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Taiger

Na tebe jsem čekal, kdy se ozveš

Reagovat
Swarley

v létě jste to přece geniálně analyzovali, kde jsou ty chyby v obraně a dotáhli jste Lampardovi nějakého typka a vše bude ok... Nebo co jsi to blábolil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

On teď začne fandit Evertonu, už ho má ve vedlejších klubech, v prosinci už bude v hlavních

Reagovat
Svatej

Ten tam mam uz x let, sikulko.

Reagovat
Swarley

To už je s bladem klasická dvojka, ten teď taky vylezl z kanálu, když očekával, že se začne dařit...

Reagovat
BennDyaz

Teď je asi třeba zanalyzovat, kde se stala v analýze chyba

Reagovat
Swarley

„V březnu někdo přišel s tím matematickým modelem a v srpnu někdo, sice byl to ten samý člověk, ale už přišel v nějakém čase. A ti, kteří měli přijít, nepřišli.“

Jestli to není ten Babišuv tabulkář

Reagovat
John Obi Mikel

Co tímhle vlastně Babiš myslel?

Reagovat
Swarley

Jako absolutně netuším, já když to poprvé viděl, tak mi to vubec nedocházelo, co to jako je za kravinu a proč to všude je... Pak až jsem viděl tu tiskovku no, těžko říct...

Reagovat
John Obi Mikel

Já to právě taky vůbec nepobírám.

Reagovat
Svatej

Vsak ano, Zouma a Kepa nejsou novy akvizice, Kai se odcinil sam.

Reagovat
Swarley

Ale už se alespoň debilně nevymlouvaš, že si nepamatuješ, že chceš důkazy a podobný sračky... To cením..

Reagovat
Svatej

Ty fakt zoufale potřebuješ něčí pozornost viď?

Vsak co by teď.bylo třeba dohledávat? Jako ve zbylých 90% případech, kdy se seres do neci diskuze bez toho, aniz by o tebe byl zajem, se ani nesnažíš neco prokázat, tak ti nemůžu nic vyvracet.

Reagovat
Swarley

Těch 90 % máš taky z těch geniálních analýz nebo si jen klasicky vymýšlíš? Máš důkazy? Lhari! Nebo jak to vždycky píšeš...

Nejde o pozornost, jen jsi klasicky mimo... Nic víc jsem tím ani říct nechtěl...

Reagovat
Svatej

Ted mas prostor minrict,.proc.konkretne jsem mimo, tak s chuti do toho.

Pokud zas zmenis tema, tak už odpověď nečekej.

Reagovat
Swarley

Já měním téma

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Svatej

Ale přirozeně dodam, ze můžeš jit dopici,. Jses porad stejnej kretén a neni divu, ze jsi fotbalovou diskuzi na tomhle.portalu uz nemel roky.

Reagovat
Swarley

dýchej, já tě ty tvoje hovna nenutím psát

Reagovat
Taiger

je to píčus

Reagovat
Swarley

Reagovat
J0EL

Reagovat
tunkic

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icka

Reagovat
Euphael

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

Chelsea mi spravila naladu, diky kluci

Reagovat
Csaplárova past

Mně náladu spraví United

Reagovat
smazaný uživatel

Ne spraví náladu aj jeden aj druhý a ktorú mi tu náladu zlepšuje aj Arsenal

Reagovat
blade115

To je pak těžko no. Skvělá ofenzíva dá 3 góly, ale je to k ničemu, když vzadu hrajou takový vemena jako Kepa, Zouma a Christensen. Ale nejhorší je asi Lampard, který je všechny 3 i tak pořád staví dokola a dokola i přes jejich tragičnost. Jsem zvědav, kde hodlají ty poztrácené body s WBA a Sotonem vynahrazovat, v takových zápasech jsou to prostě povinné 3 body a je ostuda, že i takové týmy nás úplně rozeberou.

Reagovat
Talker

První příležitost po půl roce kritizovat Zoumu, je vidět, že si příležitost nenecháš ujít.

Reagovat
blade115

Ne vole, je to nejlepší obránce, půl roku neudělal jedinou chybičku, prakticky polobůh, akorát je shodou okolností ve středu té nejhorší obrany Chelsea za posledních 20 let. Ale to ani náhodou není jeho chyba, nemá na tom žádný podíl, všechno jde za Kepou a Christensenem.

Reagovat
John Obi Mikel

za poslední větu

Reagovat
Talker

Stupidní ztráta bodů.

Za stavu 2:0 jsme zápas kontrolovali, všechno v pohodě. Pak Havertz předvede naprosto stupidní zkrat a pak najednou Soton začal hrát agresivněji, chodit do soubojů naplno, zatímco my začali hrát opatrněji, nevěřili si tolik. Následně zkrat dvojice Zouma-Kepa. A nakonec z odraženého míče dostaneme další gol. Je to fakt škoda, měli jsme si to vedení pojistit. Havertz do toho golu vypadal super, ale pak naprosto zmizel a objevil se až u golu, kde doklepl míč.

Částečně to jde i za Lampardem - poslat tam zrovna Ziyecha, který je po zranění, není rozehraný, není zvyklý na ligu - přičemž ten druhý poločas byl spíš bitvou. Měl tam poslat buď asi nejlíp Tammyho, protože jsme tam stejně nakopávali míče vzduchem a Werner tam neměl šanci. Nebo Jamese. Nebo CHO. Nebo klidně 2 hráče najednou, aby tam přinesli energii.

Reagovat
Ranoth

hahaha dobre vam tak hlavne tomu blbcovi liqidovi

Reagovat
vitasrp

S touhle hrou se i přes utracených 250 miliónů liber můžeme jít tak akorát klouzat. Utkání, který bylo po prvních 40 minutách rozehráno na to, abychom v klidu vyhráli 4:0, jsme neuvěřitelnýma chybama schopný tak zkomplikovat, že ve zbytku utkání ani nejsme lepším celkem. Ta chyba od Havertze před poločasem byla klíčová a Southampton to vrátilo do hry.

A jakmile lépe vstoupili do půle druhé, tak bylo jasný, že se začne zmatkovat, znervózní se a kombinace Zoumy s Kepou to kompletně podtrhla. Kepa se doufám po dnešku posune na pozici trojky a už ho v tomhle dresu neuvidím, letos odchytal tři zápasy a v každém mohl za gól, to je prostě neuvěřitelná statistika.

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nechápu, proč tam byla taková díra v záloze a z jakého důvodu s tím Lampard nic neudělal? Pak tam přijde nakonci James, fauluje jak kokot před vápnem a z toho padne gol. To je prostě klasika.

Reagovat
PhilipS

Kepa musí být nejhorší gólman co kdy v PL hrál víc jak sezónu. Šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard ven

Reagovat
janinho

chelsea shambolic performance

Reagovat
smazaný uživatel

The Athletic UK

@TheAthleticUK

The VAR did review Jordan Pickford's tackle on Virgil Van Dijk but decided it was not a red card, The Athletic has been told. ...co to tam mozu sediet za ludia, ktori skumaju taky zakrok a nepride im to na redku..

Reagovat
Swarley

hmm

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
gocii

Sakra co ten luiz tam

Reagovat
Minister

Holding sa zranil?

Reagovat
smazaný uživatel

David Luiz starts for

@Arsenal. Rob Holding injured in warm-up.

Reagovat
Mastný Chobot

piči ten Luiz je prekliatie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Rob Holding has been replaced by David Luiz in the starting XI after he hurt his hamstring in the warm up. [@GeoffShreeves]

Robo Snad bude okej

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy skončí to blbé klekání?

Reagovat
fenixLFC

ked to nebude ludi ako ty srat

Reagovat
Usty

Tovaryš Mikel Arteta. Na tohle fakt nemám... kokot.

Reagovat
Taiger

Co to meleš

Reagovat
Usty

Radotínský

Reagovat
Taiger

Já si říkal už

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si najprv myslel že to je jeho predmeno alebo niečo také

Reagovat
Usty

Reagovat
kvasha16

ty zijes este?

Reagovat
Usty

lockdown mě sem dohnal

Reagovat
kvasha16

tak to je potom situacia ozaj vazna

Reagovat
tweek

Piči, Willian na hrotu

Reagovat
Taiger

Willian je na hrotu cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jinde by měl být

Reagovat
fenixLFC

na lavke

Reagovat
Trand

Willian na hrotu, Tierney jako stoper Achjo, proč?

Reagovat
Rothbard

Stream? díky

Reagovat
xjert02

Jak dlouho dela Sterling kapitana? Mne tedy jako material vhodny pro tuhle roli moc neprijde.

Reagovat
smazaný uživatel

ak moze byt v United Young a Maguire

Reagovat
xjert02

Diky za odpoved jak od Burese

Reagovat
smazaný uživatel

je to paklub a Sterling je preto kapitan

Reagovat
Swarley

No s tim současným uchylnym vzhledem už vůbec ne

Reagovat
diastan

Více méně nedělal. Měl to předplaceno Vinc, Ferna,pak i Kevin a David, který odešel. Dnes je do toho Kevin zraněný.

Sterl tuším byl už i kapitán v repre ne ? Nepřijde mi na tu pozici vyloženě mimo, když neberu fakt že si rád skočí. Zápasy prožívá docela solidně, umí se i ostatní nahecovat, nic nevypustí a bojuje i když se mu nedaří, navíc jeden z mála Angličanů..

Reagovat
xjert02

Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling má pásku protože nehraje Fernandinho a KDB je zraněný. V klubu odehrál už dost sezón a dal dost gólů, takže mi ta páska u něj vůbec nevadí. Messi třeba taky není úplně ten správný typ kapitána a stejně má pásku.

Reagovat
vodka

z hráčů na hřišti nejlepší volba, teoreticky ještě Walker, Aguero mi přijde ještě míň jako kapitán...

Reagovat
diastan

KAPITÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN

Reagovat
Tommy the Gunner

Saka

Reagovat
Nikikrew

Prečo hra Willian v strede omg

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dobra tragedie. Jakoby na Etihad prijely Teplice do pici.

Reagovat
Lacko_Boh

Cez polcas dufam:

pepe ↓

yossi benayoun↑

Inak celkom fajn futbal, s tou kreativitou je to bieda ale paci sa mi ako kompaktne branime. KOMPAKTNE.

Reagovat
tweek

Hrajem to hrozně pasivně, pak je z toho taková sračka.. chce to trochu sebevědomí a odvahy..

Reagovat
captain18

A budu to furt rozohravat na kratko

Reagovat
vodka

Sterling je úžasný, ale city celé city vypadá, jak kdyby hrál Arsenal v oslabení...

Reagovat
Golasso

Toto je na pitchu. Zase naprosto laciný gól a každá větší akce smrdí dalším. Nahouno máme 3 stopery, když se tam ty kraje motají jak hadr v kýblu. Saka – náš jediný hráč, co dneska zvládne běhat a myslet zároveň, je utopený na LWB, kde ho cvičí Mahrez. Co tam předvádí Bellerin, to mi hlava nebere. Willian je hráč do zápasu, kdy držíme balon, ale sem fakt ne... ještě na středu, proč? ... achjo ... Největší zábava je, že Luiz tam ze strachu z penalty tancuje Riverdance.

Reagovat
Minister

To treba dávať takéto šance

Reagovat
vodka

byl by to ofsajd i tak nejspíš

Reagovat
Liveral

Nebyl

Reagovat
Minister

Auba nebol podľa mňa.

Reagovat
vodka

já jsem myslel tu Sakovu šanci a tam to podle mě přebíral v ofsajdu, ale je možné, že jsem to viděl blbě.

Reagovat
Lacko_Boh

ani to nebol ofsajd

Reagovat
Lacko_Boh

...mi to neprislo ani hranicne dpc, bavime sa o tej istej? sak ich nemal vela

Reagovat
vodka

byla to ta jedna, ale furt si myslím, že jak se dostával podruhé k balonu, tak byl v ofsajdu, ale jak říkám, je možné, že jsem tam někoho z city přehlédl..

Reagovat
vodka
Reagovat
Lacko_Boh

asi je. Ja ze hovoris o tej situacii potom, ta sekunda nahravka ->aubemanyangova nahravka

Reagovat
smazaný uživatel

Nevypadalo

Reagovat
Taiger

Nebyl

Reagovat
Mastný Chobot

ak tam sedia rovnakí týpci ako dnes na Merseyside, tak určite

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero co ju chytas, ty chlipnik

Reagovat
Free_player

hezky si šáhnul

Reagovat
Taiger

Do piči Aubo

Reagovat
Mates_Matesović

Šovinista Aguero za to měl dostat kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cancel culture detected

Reagovat
Liveral

Ale jako je kritický abychom přešli na to 4-2-3-1, teď se ty hráči zase na 5 min posunuli tím směrem a hnedka 2 super gólovky proti City

Reagovat
jacobT

Však smerom dopredu hráme 4-2-3-1 furt

Reagovat
Liveral

Jenže než se do toho porovnáme je po akci. Mezi tou 35-40 něco jsme v tom rozestavení zůstali celou dobu a hned to neslo svoje ovoce.

Reagovat
jacobT

Zostali sme v ňom lebo sme zrovna mali loptu.

Reagovat
xjert02

Je na tom docela postavena nase hra uz z doby po jarnim korona restartu. Misto AMN hraje dneska Saka, ale tenhle posun ve formaci, kdy se z Tierneyho stava prakticky LWB, opravdu hrajeme uz nejaky patek. Chybi nam rychlejsi prechod po zisku mice. Willian s Pepem mi neprijdou ve sve kuzi.

Reagovat
jacobT

Veď práve, žiadna novinka, ale každý zápas to tu niekto vytiahne

Reagovat
Liveral

Jakože jo, chápu to. Ale problém je že když chceme po zisku míče udělat přechod do předu tak na tom AM ještě nestíhá nikdo být přesunutej s v tom středu to neprecislime. Jakmile tam chvilkami posledních pár zápasů Willian zůstane i bez míče tak po zisku najednou máme ten přechod suprovej. Jen se to stává dost útržkovité

Reagovat
Liveral

Prostě moje pointa je že bysme to rozestavení měli hrát i bez míče protože nás přechod směrem vpřed je poté o level jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Elneny místo Williana na hrot a jedem

Reagovat
Rothbard

OT: Co s nařízenou karanténou...nějaký fajn klub ve FIFA 14 na kariéru? Nejlépe takový, který má dost mladé hráče s potenciálem a aspoň nějaký rozpočet na skauty...chtěl bych jít cestou mít jen odchovance, preferuji TOP ligy. Díky za tipy.

Reagovat
Acquanni

Sice to může znít jako rada na podvod Ale pokud chceš hrát za nějaký top klub z ligy a stavět to na skautech, hledat mladíky a hrát to s nimi, tak si prostě vyber tobě sympatický klub z top ligy, jakkoliv malý a skrze cheatengine prográmek si přidej peníze na top skauty akorát. Jako by sis "nasimuloval" vzestup klubu, kde noví majitelé udělají špičkový skauting ale neutrácí za hotové hráče, občas jsem to tak taky dělal, než jen dokola hrát za top týmy nebo se trápit za slabé týmy, kde si člověk horko těžko přizpůsobuje hráče pro to jak hraje A jde o offline, tak to není třeba hrotit

Reagovat
Taiger

Ale Auba musí tohle dávat kurva, bejt to Laca, tak už ho lidi píčujou

Reagovat
tweek

Auba je dnes strašně bez zápalu, jako by měl v piči

Reagovat
Minister

Akože takú istú vysokú nohu pískali proti Evertonu dnes.

Ale záver polčasu dosť dobrý, treba v tom pokračovať.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
celeb

Lebo sa Mane chytal za hlavu a zvijal sa akoby mu odkopli hlavu, pritom sa ho Gomes ani nedotkol, len lopta trochu.

Reagovat
celeb

Inak Mane je jeden z najviac nedocenenych hracov sucasnosti, ale tie jeho simulacie ma seru. Taky Alba z pred 4-5 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

zacina to prehanat

Reagovat
jacobT

Nechápem hlavne, že to odignoroval aj VAR.

Reagovat
smazaný uživatel

tak o penaltu neslo a cervenu by si hadam nechcel

Reagovat
jacobT

Tak penalta sa kľudne pískať mohla.

Reagovat
xjert02

A neměl by se případně pískat pouze nepřímý volný kop za "vysokou nohu"?

Reagovat
jacobT

Za vysokú nohu v pokutovom je len nepriamy? Ak áno, tak potom ok, to som netušil.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze to tak je. Mozno keby ho kopol do hlavy, vtedy by bola penalta. Ale ruku do ohna by som za to nedal

Reagovat
PhilipS

Nakonec dobrej výkon. Pepe a Willian slabota. Do kapsi je strká Sáček. Xhaka hraje taky super zápas. Ze City letos nejde takovej strach zatím.

Reagovat
PhilipS

*kapsy ty kráso

Reagovat
merlick

Mikelovy to tiez dobre kefuje na hlavu sem tam. Willianovych 5 rohov 5 katastrof, ta jeho hra na hrote to je nekomentovatelne. Xhaka 70% casu pred Ceballosom, z coho sa potom stavaju presne situacie ako v 18 minute ked mal na polke Xhaka pred sebou prazdny priestor kde mohol 20 metrov potiahnut a on svojou klasikou prihraval z prvej. Druha vec co sa moze stat je ze to potiahne 10 metrov ako v 35 minute a vypita si faul, co sa absolutne nikam neposunie.

Reagovat
Mastný Chobot

Nie je moc čo kritizovať, Artetova taktika je jasná a keby chlapci premenili šance, tak môžeme aj vyhrávať. Saka je najlepší hráč na ihrisku. Tierney by radšej mal koronu, ako brániť Mahreza ešte jeden polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

Saka wow.

Reagovat
Trand

Posledních deset minut trochu napravilo tu bídu předtím, ale celkově mizerný výkon. Hádám že Willian je na hrotu hlavně kvůli tomu, aby trochu pomohl defenzívě, ale je na tý pozici úplně k ničemu, nedokáže vyhrát snad jediný míč, neví jak se má na hrotu chovat, neví jak má nabíhat.. Prostě jak kdybychom hráli v deseti. Stejně tak se mi nelíbí, že musíme nutně hrát na 3 obránce, což znamená, že jeden z nich bude Tierney a Saka bude na LWB. Tierney se z pozice stopera skoro nedostane za půlku, čímž se eliminuje jeho velká přednost a u Saky to taky znamená, že obzvlášť v zápase proti City se bude většinu zápasu věnovat bránění a nedostane se tak dopředu jak by potřeboval. Stačilo vidět teď na konci, kolik jsme si najednou dokázali vytvořit šancí, když jsme hráli trochu jinak.. Z tohohle City mi přijde, že nejde skoro vůbec strach a stejně jsme si proti nim 35 minut ani nepřihráli pomalu. Od nich mi přijde super Walker, ten má dneska všechny balóny a snad neprohrál souboj, od nás skvěle Saka, jen škoda, že se dopředu nedostává tolik, kolik by bylo potřeba.

Reagovat
masly008

Auba dneska špatný. Střed zálohy neexistuje. Saka jediný pozitivum s Lenem.

Reagovat
Luc-Luc

Arsenal mel zaver polocasu hodne slusnej, mohli by urvat bod

Reagovat
celeb

Byt Aguerom, tak uz objednavam kyticu ruzi, nech stihne ciarovu odprosit este pred tym, nez to osahavanie pojde do zapisnice.

Reagovat
J0EL

Skoda, ze sme na 40 minut nechali gule v satni, hrat sa s nimi v pohode da. Tak snad si ich nezabudnu na druhy polcas.

Reagovat
Lacko_Boh

nezabudnu

Reagovat
Lacko_Boh

hm, nepacia sa mi tieto dresy

Reagovat
Lacko_Boh

co sa ale neda povedat o Willianovych rohoch

Reagovat
jacobT

Ináč nemal VAR upozorniť rozhodcu aj na tu Aguerovu konfrontaciu s čiarovou?

Reagovat
Lacko_Boh

dufam ze nie to nebola konfrontacia preboha (ak narazas na tu "situaciu" na konci)

Reagovat
jacobT

Za mňa teda kľudne redka, minimálne na kontrolu pri postrannom monitore určite.

Red cards will be issued to players who confront match officials and use offensive, insulting or abusive language and/or gestures towards them.

As for physical contact with match officials:

- A yellow card for physical contact with any match official in a non-aggressive manner (e.g. an inquisitive approach to grab the official’s attention).

- A red card for physical contact with match officials in an aggressive or confrontational manner.

Reagovat
Lacko_Boh

dobry argument

Reagovat
Mastný Chobot

bol to physical contact in an awkward manner, trestom nech je mu morálne odsúdenie rovesníkmi

Reagovat
J0EL

Najvyssi cast vypustit Parteyho a Lacu. Willian je tam absolutne zbytocny.

Reagovat
Minister

Saka je fakt poklad

Reagovat
Minister

Prečo to musí kopať Luiz

Reagovat
Whitemedia

Co, zase se vesral k přímáku?

Reagovat
Mastný Chobot

Bukayo je neskutočný

Reagovat
Busby babes

#MUFC XI v #NUFC: De Gea, Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Shaw, Fred, McTominay, Fernandes, James, Mata, Rashford.

no, zajimava... cekal jsem VDB misto Pogby. Nakonec nehraje ani jeden. nicmene, pokud ma hrat Fred nebo Scott, tak to funguje lepe, kdzy tam jsou spolu, nez kdyz tam je s jednim z nich Pogba.

Samozrejme, trpi pak kvalita a kreativita...

Reagovat
iamek

Mason ani lávka?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam musí být nějaké zranění, měl hrát na hrotu

Reagovat
Busby babes

tam bude asi nejakej zdravotni problem bych tipl...

Reagovat
smazaný uživatel

co to ako je toto zas

Reagovat
Busby babes

Mata, James, Fred, McT, Maguire and Shaw? I want £14.95 for watching that.

Reagovat
smazaný uživatel

Oooookay?

Reagovat
Swarley

No, tak to bude veselo... ale tak horší než minule to nebude... Snad..

Reagovat
Usty

Reagovat
Sandstorm

To je jak na Carabao cup.

Reagovat
mithro

skusi remizku, nepodari sa, tak aj bez bodu sa da

Reagovat
r.mrazik

husta...kridla james a mata...jsem zvedav

Reagovat
mithro

fakt?

Reagovat
r.mrazik

ne, koupili jsme beeka,kterej sedi a kridla nam hrajou mata a james

Reagovat
smazaný uživatel

to ani nevyzera, ze Ole vobec Beeka chcel

Reagovat
r.mrazik

taky jsem nad tim premyslel...

Reagovat
Swarley

Tak ono záleží, co bude s Pogbou... Pak jsme se případně na to dobře připravili...

Reagovat
r.mrazik

proc se dava beek k pogbovi,kdyz hraje spis 10 nez box to box?

Reagovat
Swarley

Tak Matic, Beek a Bruno by nemohlo fungovat?

Reagovat
r.mrazik

co jsem videl beeka u nas,tak by musel hrat vys jak bruno..jeho braneni je max pozicni...

Reagovat
Swarley

Já ho následovaného nemám, ale tak v Ajaxu hrával i CM... To se musí vyzkoušet a snad se z nějakého důvodu kupoval...

Reagovat
r.mrazik

ja to beru z toho,co jsem ho videl u nas...v ajaxu mi prislo,ze hraje vys...ale treba nekdo rekne vic...

mne se nelibi jeho braneni...na CM je pozicne mimo, ztraci mice a braneni taky takove hlavne vystinovat

Reagovat
Swarley

Je to možný, uvidíme... Zase to chce i pro něj chvíli čas...

Reagovat
vodka

on by míče neztrácel, kdyby to měl pořád komu dávat, to je u nás věčný problém.

Reagovat
r.mrazik

no on mel v tomhle spatny cisla i v ajaxu....

Reagovat
smazaný uživatel

Beek toho na tý desítce teda tolik neodehrál ani v Ajaku ani nikde. B2B hraje teda častěji

Reagovat
r.mrazik

kde by se to dalo najit?

pokazde,co jsem videl ajax,tak za nim byli vzdy dva hraci...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
r.mrazik

hmm...dva roky zpatky...i tak dik,prectu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to v podstatě prime Ajax.

Reagovat
r.mrazik

ja to myslel tak,ze za dva roky se pozice mohla zmenit...ale prectu

ja o nem cetl tusim na the athletic a tam byly dany cisla z ajaxu a z toho vychazelo,ze on s brunem a pogbou budou spolu sileny smerem dozadu

Reagovat
vodka

je to tak. On by b2b hrát mohl, ale s tím, že Bruno by se musel stahovat hlouběji. VdB je nejlepší vždycky v tom, že někde přečíslí prostor, pokud by sme byli schopni držet balon, tak na b2b klidně i u nás, ale my hrajeme dost na riziko v ofenzivní třetině a spoustu toho nevyjde, takže by byly věčně přečíslení...

Reagovat
vodka

*přečíslení v brejcích proti nám

Reagovat
r.mrazik

prave,toho se bojim taky...ted kdyz ztrati bruno,coz je taky casto (ale s tim se pocita),tak jsou za nim dva hraci...pogba a matic ztracet nesmi,stejne jako fred a mctom...to je pak v prdeli

beek nesmi hrat pred stopery...

Reagovat
mithro

co je s masonom? mi asi uslo, ze je zraneny

Reagovat
vodka

VDB se prý bude zapojovt pomaleji do týmu, s jeho stylem hry je to docela přirozené, on bude hrát dobře, pokud bude v sehraném týmu, kde si bude hledat prostory pro hru na jeden dva doteky, to momentálně nebude. Prý cca za 3-4 týdny by měl jít do základu...

Reagovat
r.mrazik

no...jestli se ceka na sehrany tym,tak snad se docka

Reagovat
icka

Reagovat
vodka

podle mě bude ta zaloha v pohodě, mám obavu o Matu a Rashe na hrotu...

Reagovat
Tommy the Gunner

Luiz

Reagovat
Mastný Chobot

Luiz s prehľadom

Reagovat
Trand

Saka je tak dobrej.. Škoda, že je Auba dnes úplně mimo

Reagovat
Mastný Chobot

prehrávame 1-0 a útočíme v 3 ľuďoch

Reagovat
Kuchta

Belle dneska tragikomickej

Reagovat
diastan

Suché triko

Reagovat
Lacko_Boh

taketo prehry nebolia

Reagovat
jacobT

Oproti predchádzajúcim zápasom na Etihad je to určite progres, no väčšia šanca tam bodovať ako dnes dlho nebola a dlho prísť nemusí.

Reagovat
J0EL

je to skoda.

Reagovat
VTID94

Najnudnejsi zapas mame zasebou...

Reagovat
masly008

Ač nrad tak musím souhlasit.

Reagovat
VTID94

Ako nič v zlom. Iba čakal som od takých tímov lepšie predstavenie

Reagovat
masly008

Však já taky. City hrálo co potřebovalo a my se jen zúčastnili.

Reagovat
smazaný uživatel

Od 50 minuty nás Arsenal nijak neohrozil, my je ale taky ne. Arsenal se pod Artetou zlepšuje, takže cenné 3 body proti kvalitnímu soupeři.

Reagovat
VTID94

Už sa teším na duo Maguire-Lindelof. To bude "podivana"

Reagovat
iamek

Reagovat
Jackmaker1989

VVD dokonca sezóny out, možno nestihne EURO? Uff

Reagovat
Liquid

paráda

Reagovat
Jackmaker1989

Snáď nemyslíš vážne. Neprajem nikomu zranenie.

Reagovat
Luc-Luc

to je troll, nema cenu reagovat

Reagovat
Liquid

tož já osobně zranění také nikomu nepřeju, ale prostě oslabený konkurent, je oslabený konkurent

Reagovat
gazza62

City - Arsenal strašnej fotbal .

Reagovat
mithro

bwahahaha

Reagovat
VTID94

man youuuu????

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
KnoxXx

ani to dlho netrvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw gol

Reagovat
mithro

krasna akcia, lindelof, shaw, pokracujeme tam kde sme prestali

Reagovat
pingla

rozpusťte to pls

Reagovat
EXoRcIsT

shaw dpc to snad uz nieje mozne a hlavne kde zas v prdeli zase bol kurva cela jeho strana uplne volna

Reagovat
iamek

Hlavně ten idiot úplně pokazil offside past.

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně strašnej. KDyž jsme začali shánět LB, tak jsem tomu vůbec nerozumněl. Zřejmě v klubu na trénincích asi viděli víc a dřív.

Reagovat
Freedo

Já jsem tomu rozumNěl moc dobře. Shaw je otřesný už pár sezón.

Reagovat
vodka

https://streamja.com/5r3QZ

tady to pozičně právě udělal hodně dobře, protože pokrýval díru, tam se měl stáhnout další hráč,

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Záběr na Tellese pls

Reagovat
iamek

Ddg měl zákaz zareagovat ?

Reagovat
vodka

co s tím měl jako dělat? i kdyby zareagoval do vteřiny, tak by to nechytil...

Reagovat
mithro

najvacsi problem toho golu bol david, sure.

Reagovat
iamek

Kde to píšu ?

Reagovat
EXoRcIsT

keby si niekedy v zivote chytal by si vedel ako tazke je zareagovat na taky tec vacsinou ostanes uplne prikovany o zem

Reagovat
diastan

Letos Účka sestup

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Tolstobik

Jezisi, bezte dom

Reagovat
VersaceChain

De Gea bez uz do pici

Reagovat
vodka

jinak tohle je smolný gól, Shaw moc toho už udělat nemohl...

Reagovat
EXoRcIsT

mohol byt napriklad na svojom poste a robit si svoju robotu . Ja neviem ci mu preplo v tej hlave ale posledne zapasy nikdy nieje na svojej strane a potom nas kazde muzstvo zacne tlacit lebo jedna starana ihriska total prazdna

Reagovat
vodka

omg, takže měl nechat Joelintona úplně volného, nebo jak jako dpč?

Reagovat
Luc-Luc

hrajte neco nebo toho Oleho odvolaji jeste tento mesic

Reagovat
Jollae

Ole out...bohužial...to tlsté prasa musí ísť do piče...

Reagovat
Taiger

Tak co čůráčci, jak se hraje?

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kluivert9

Ten De Gea je tam zas na okrasu? Kdy United plánují nastoupit i s gólmanem?

Reagovat
VersaceChain

De Gea hezky se koukal

Reagovat
Whitemedia

Nějaký stream, co není o deset minut pozadu? Dnes je to extrém..

Reagovat
Whitemedia

Lepší, prošel jsem asi šest streamů a všude běžela teprve 3-4 minuta, díky.

Reagovat
Likan7

Jakou má Shaw za těch 6 let statistiku, 1g/4a? Už má teda 2..

Reagovat
Taiger

Chybí ten Maguire no

Reagovat
Likan7

Přebývá

Reagovat
mithro

james

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw, James.. To je sestavicka. Ole di se pojebat. Snad nam pisknou ze 3 penalty at nejsme na spadnuti.

Reagovat
VTID94

Here we go OLE OLE OLE!!!

Reagovat
VersaceChain

A teda Ole uz muze jit taky pekne do prdele, to jako na co ceka s VDB?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ohledu na to, jestli by Ole měl, nebo neměl jít. Kdo by byl pro vás nejlepší volba z těch dostupných? Fakt Poche? Nebo Allegri? Někdo jinej?

Reagovat
Likan7

Za mě nejspíš Allegri..Já jsem u toho Pocheho furt rezervovaný.

Reagovat
Swarley

Poche, ale pokud ta podpora od klubu bude stejná jako v létě, tak to nebude mít lehký nikdo..

Reagovat
Likan7

To to tam může klidně převzít Carras a bude to stejný.

Reagovat
Swarley

To zase ne, Poche by si s tím mohl poradit a na jeho poměry bude mít i tak víc než dostatek financí

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Imho by Ole měl jít, ale z podstatný části to jeho chyba není. Dokud budeme opakovat tohle 2-3 letý Woodwardovo, tak je docela jedno, kdo bude manažer..

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Ale jako Poche by i právě na tohle měl být ten nejvhodnější

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct. Podle mě ty hráči čekají od toho klubu jiný ambice a pak se na nich hromadí šílená frustrace. S tím dokáže pracovat asi málokdo, pokud vůbec někdo.

Reagovat
Swarley

To je pravda, ale nikdo vhodnější mě fakt nenapadá... Možná nějaký magor typu Conte, ale toho fakt nechci...

Reagovat
vodka

jednoznačně Poche, ale Olemu bych nechal ještě aspoň měsíc, měli jsme strašně krátkou pauzu. A bylo by to i dost nefér vzhledem k výsledkům na konci minulé sezony (ligové)

Reagovat
VTID94

A otázka. Čo spraví iný tréner z hráčmi ako Shaw, Maguire, James, Fred???

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire byl loni kvalitní. Fred je v pohodě a se Shawem ani Jamesem nemusí hrát nikdo jako s prvními volbami.

Reagovat
VersaceChain

Fred by napr pod Guardiolu byl velmi platny hrac

Reagovat
VTID94

Stred zálohy United a taký nevýrazný hráč... Neviem no

Reagovat
Taiger

VVB je dobrá posila, jak hraje zatím?

Reagovat
Swarley

Ty máš nějaký záchvat?

Reagovat
Taiger

Fred a James kvalitky co

Reagovat
vodka

Fred je takový běhavější Xhaka, no...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Stačilo napsat ano

Reagovat
Taiger

Jakej je stav? Bude to utok na titul?

Reagovat
Swarley

Tvůj akutní a větší vemeno by se na EF hledalo těžko, tak že ten titul je tvůj...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli VdB tak se zatím spíše hledá. Asi stejně jako pozice pro něj

Reagovat
Taiger

Jo ten

Reagovat
Likan7

Fakt myslíš, že tu bude něco jinýho, než fakt, že tu děláš ze sebe idiota? nebo myslíš, že jako provokuješ a tepeš do živýho? Kolik ti je?

Reagovat
Taiger

Nezvladame Likane7?

Reagovat
Likan7

ty jo...tohle fungovalo nevim..v roce 2010, kdy jsme na tom netu byli tak nějak čerstvě všichni..ale tohle je v 2020 jen výkřik do tmy...jasně, že mě to štve...ale neumim si představit, že by tvoje trollení tady někoho vyprovokovalo

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Jollae

Skap debile

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale taky někdo střílejte... Si to chtěj nahrávat až do malýho vápna...

Reagovat
VTID94

Poslať do Jablonca 5 mega a Rada ich naučí

Reagovat
iamek

Woooow! King Brunoooooo

Reagovat
iamek

Offside

Reagovat
smazaný uživatel

heh ofsajdik

Reagovat
smazaný uživatel

ale pekne trafil

Reagovat
iamek

Ale krásná akce. Mata dneska skvělý.

Reagovat
VTID94

Offsideeee

Reagovat
mithro

nadherne

Reagovat
mithro

Reagovat
pingla

brunoooooooo

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

ty si dnes nejaky zly

Reagovat
Taiger

Nene! A ty me seres s tema spoilerama Vzdycky o 2 minuty pises, nez to naskoci

Reagovat
smazaný uživatel

vidis, to mi ani nenapadlo nabuduce teda pockam, ale za druhych nerucim

Reagovat
Taiger

Pohoda jses fesak a sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co je?

Reagovat
Taiger

Tebe mam rad, ale dneska mam provokovaci no Hlavne takovej iamek si nic jinyho nezaslouzi a to vis sam

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ok, proti gustu...

Reagovat
pingla

Reagovat
Tolstobik

Konecne dopici, Bruno

Reagovat
Taiger

Reagovat
vodka

dneska vyhrajem, pokud nedostaneme nějaké jebnuté goly po brejku...

Reagovat
iamek

Zatím slušný výkon posledních 10 minut

Reagovat
Tolstobik

Ajo offside, Mato

Reagovat
VersaceChain

pekny gol, Mata + Bruno vyborni.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh offside no. Jasnej. Každopádně tohle je fakt ona man team...

Reagovat
iamek

Harrrrrrry <3

Reagovat
VTID94

Harry jdu do baraku

Reagovat
mithro

eeeej kapitan

Reagovat
VTID94

Gol hodný 70 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a zpátky do formy pls Tohle Olemu možná výjde.

Reagovat
Tolstobik

Tak, jeste cekam jednu haluz od Newcastlu, pak prasarnu Shelveyho a nakonec nejakou uprcanou remizku z penalty...

Reagovat
Swarley

Reagovat
VersaceChain

Mata zatim skvely.. kdyby mu to vydrzelo a meli bychom 5 dobrych hracu do rotace na ty tri posty, tak by to bylo fajn.

Reagovat
iamek

Zatím je parádní. A Harry neprohrál ani jeden souboj a navíc gól

Reagovat
VersaceChain

akorát Lindelof mi prijde, ze jeste nedal balon.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Freedo

Hlavně je super, že se stahuje do středu. Bál jsem se, že bude hrát na křídle a předvede svou klasiku. Na druhou stranu je tam jen jedno ostrý křídlo a druhý musí hrat Bissaka, kterej pak chybí vzadu.

Reagovat
mimi_united

Prince Harry

Reagovat
VersaceChain

Jinak teda prijde mi sileny ze AWB uz odehral za nas polovinu zapasu co Shaw.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw 100. zápas v PL, AWB 50. vo všetkých súťažiach. Ale i tak no.

Reagovat
VersaceChain

diky, jsem nezachytil

Reagovat
VersaceChain

Henderson na plac a jdem pro vyhru

Reagovat
vodka

James se musí líp vracet, ale pohybem je zatím pořád slušné oživení, snad mu něco vyjde a chytí se.

Reagovat
vodka

a žlutá úplně stupidní

Reagovat
EXoRcIsT

James wtf co to bol za faul

Reagovat
VersaceChain

pekny faul prave

Reagovat
EXoRcIsT

prave ze nie to urobil jak somar sa rozbehne z dialky ku protihracovy a skopne ho tvrdo zozadu keby bol rozhodca kus prisnejsi tak mu mohol dat i redku

Reagovat
pingla

Allan je bozsky, on snad dnes nepokazil jediny balon

Reagovat
iamek

Dneska super rohy

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, že AWB má leváčku jak Valencia. Jinak se imho lepší ve všech aspektech hry.

Reagovat
Swarley

Když už nic, tak mi přijde, že dlouho jsem neviděl naše hráče s takovým nasazením

Reagovat
mithro

o dost lepsie nez som cakal. newcastle tomu ale prispieva.

Reagovat
iamek

Je to dobrý. Mata překvapeni, ale James pořad ve finální fázi je k smíchu.

Reagovat
r.mrazik

ta kvalita tam bohuzel zatim neni

Reagovat
iamek

Přitom ten pohyb, rychlost a nahrávku proste má. Mít trosku lepší kádr, tak by mu prospělo hostování, kde by pravidelně hrál.

Reagovat
Freedo

James se potřebuje trochu vyhrát, aby situace řešil líp a pak může být ničitel jako Adama Traoré. Docela se mi i líbíl svou aktivitou.

Reagovat
vodka

ale žlutá zbytečná a minimálně 3x se nevrátil dozadu jak měl.

Reagovat
r.mrazik

na toho mu chybi trochu svalove hmoty ne?

Reagovat
Freedo

To se dožene. Jinak Adama nedávno říkal, že to není zvedáním, nýbrž stravou.

Reagovat
r.mrazik

bobule?

Reagovat
Tolstobik

Neni to tim, ze beha zaloha?....Matic s Pogbou se tam posledni zapasy pekne prochazeli....

Reagovat
vodka

je to dost velky faktor...

Reagovat
Swarley

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Whitemedia

Newcastle má ale solidní kádr.. škoda, že to koučuje Bruce

Reagovat
vodka

každopádně, hra je poprvé v téhle sezoně slušná, obdrzeny gol hodne smolny, Shawa bych za tohle fakt nevinil, protoze jednak lepil obrovskou diru, ktera na stredu vznikla, jednak proste reflexivni tec, ktera dopadla nejhur jak mohla.

Newcastle krome Saint Maximina docela pokryty, my klasicky vic naznaku, jakmile tam parkrat ta finalka projde, tak to bude snad v pohode. Momentalne tam vzdycky kousek chybi, snad krome Brunova spravne neuznaneho golu, ale do tech pozic se tam dostavame.

Moc se mi nelibi McTominay teda, ten chvili hraje hluboko, chvili je hrozne vysoko, kdyby zprumeroval svuj pohyb, tak bude mnohem platnejsi, mel par peknych preneseni, par posranych kratkych prihravek a bohuzel prohral i souboje, ktere mel vyhrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Místo něj může klidně Donny. Prostor by pokrýval +/- stejný ale kvalitou je jinde.

Reagovat
r.mrazik

fakt doufam,ze ho tam nekdy hodi,aby se videlo,jak to zvladne

Reagovat
r.mrazik

tyjo...adams je uz takovy dedecek

Reagovat
Benzema

De Gea

Reagovat
VersaceChain

Nevidel nekdo zaber zpoza brany, nebo z pohledu brankare toho golu co jsme obdrzeli? Jako sorry, ale me to prislo z tech zaberu co ukazovali, jako ze by to mit mohl.

Reagovat
mithro

Davidek

Reagovat
vodka

zamlada by tam šel nohou

Reagovat
vodka

DDG

Reagovat
smazaný uživatel

DDG

Reagovat
mithro

tie Fredove strely

Reagovat
smazaný uživatel

Ten k tomu už běží, jak kdyby byl smířenej s tím, že to pošle do řítě..

Reagovat
r.mrazik

ten ma zakonceni jak ja...totalne na hovno

Reagovat
VersaceChain

DDG

Reagovat
smazaný uživatel

A budíček už...

Reagovat
Busby babes

tohle by Henderson nechytil

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
vodka

Fred je dneska super, než se probere Pogba by měl hrát teď on...

Reagovat
iamek

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle fakt vůbec nemám tušení....

Reagovat
smazaný uživatel

A už vůbec nechápu, jak mohl dát penaltu z toho opačnýho záběru? To jako za to strčení ne za ten kop? Wtf?

Reagovat
vodka

podle mě za ten kop na holeň, ale tohle bych nepískal, balon mimo kontrolu a nebyla to žádná hrůza.

Reagovat
iamek

To je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

spoilers tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kopnul to teda příšerně...

Reagovat
iamek

Ale gólman jak nechal nohu

Reagovat
smazaný uživatel

chudaci slavisti stale cakaju aby mohli upozornit na to, ako v PL brankari tiez su na vylete pri penalte ako Kolar

Reagovat
iamek

Ti čekají u každé penalty v každé lize

Reagovat
r.mrazik

skvele chycena

Reagovat
ajouki

Nemělo by to zapadnout. Jasně natrénovaná záležitost. Moc dobře věděl, že chytnout penaltu s technickou chybou je zbytečné a akorát by se opakavala.

Reagovat
vodka

Reagovat
havrys99

Reagovat
Whitemedia

Tak tuhle penaltu jsem nepochopil, ale s VARem jsem celkově přestal fotbal chápat.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem teda nepochopil, co bylo proti pravidlům nakonec..

Reagovat
r.mrazik

ta noha na holen

Reagovat
smazaný uživatel

To právě z toho jeho pohledu ani nemohl pořádně vidět ...

Reagovat
iamek

Vždyť to tam měl. Hned jako první závěr. Bylo i v TV vidět.

Reagovat
r.mrazik

?? no podle opakovacek prave na tohle koukal

Reagovat
smazaný uživatel

Ad oboum: z toho, co zkoumal VAR mě přišlo, že sledovali ten kop z tý strany od brány. On to měl puštěný z druhy strany ta Rashfordem bez detailu na ten kop..

Reagovat
vodka

měl tam Lewisovu nohu přímo na holeni, tkerá z jiného úhlu nešla pořádně vidět, předtím mi přišlo, že se řešilo to mikropřišlápnutí ještě předtím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...teda sorry...ale z fotbalu se stava basketbal...takovy penalty...pico

Reagovat
mithro

varchester penalted

Reagovat
Swarley

Neposkocil si

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CR7RONALDO

A hlavne sa mi zdá, že to kopol s veľmi krátkym rozbehom na jeho pomery.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry dneska skvělý

Reagovat
iamek

Zatím bezchybný

Reagovat
I am Mancunian

awb je neskutocna lama do utoku traged

Reagovat
VersaceChain

Furt cekam az Bruno vymete z dalky. Za Sporting takovych daval spousty.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska taky jednu takovou měl btw

Reagovat
VersaceChain

Ta nebyla zase tak z dalky ne? Myslim neco ze 30 yardu treba

Reagovat
smazaný uživatel

30 yardů? To je kolik Fabií?

Reagovat
ACSMan

3 pod par

Reagovat
VersaceChain

Jsi nehral stare fmka?

Reagovat
vodka

no, tohle dopadne klasicky tak, že Shelvey to dá na Carrolla, který vyhraje hlavu a po trmě vrmě to tam doklepne Wilson...

Reagovat
Busby babes

presne to cekam od zacatku

Reagovat
mithro

maju premienat sance, to zakoncenie dnes je biedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle zápase bych teda očekával v průběhu sezonu druhýho posazenýho slovenskýho brankáře v PL...

Reagovat
vodka

tak snad Pogba pozičně nezhoří a něco tam pošle

Reagovat
vodka

Jinak Shaw dneska velmi dobrý výkon jak dozadu, tak slušný dopředu vlastňák nešťastný, ale to nebyl primárně jeho průser...

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně přemýšlím, jeslti tam nalevo nezkusti místo Jamese Tellese do konce zápasu...

Reagovat
Tolstobik

Bissaka me sere, ten je do utoku uplne nulovej, zazapas neda jedinej poradnej centr do vapna, to je fakt tragedie

Reagovat
Swarley

Beek to rozhodne

Reagovat
vodka

remíza bude málo, ale zase mi přijde, že jsme fyzicky odpadli

Reagovat
mithro

Reagovat
Tomanatura

Trochu jinaci gol, VdB super vybojovany

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
vodka

klíčový v té akci

Reagovat
mithro

paradny gol donny, mata, rash aj bruno

Reagovat
Swarley

parádní brejk, uklizenooo

Reagovat
Tolstobik

Tvl, clovek se uz ani neraduje a ceka rovnou na opakovany zaber jestli neni offside....

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Brunooooo

Reagovat
Kincl

Neskutečný jak prostě United, Arsenal a Chelsea neumí prostě držet krok a nějaké šance na titul

Reagovat
vodka

Donny nejkreativnější, co tam je a výborná práce od všech

Reagovat
VersaceChain

Krásný protiútok

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera. podil golu : VdB 10% Mata 20% Rash 25% Bruno 55%

Reagovat
mithro

LOL

Reagovat
r.mrazik

hele...umi donny zaradit jinou rychlost behu nez trojku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krááávo. Peklo zamrzá

Reagovat
r.mrazik

neni mozny...bissaka da gol...to uz bude lepsi jak gary neville ne?

Reagovat
smazaný uživatel

AWB první gól v dospělých

Reagovat
Swarley

pěkně a Mata dneska po dlouuuuuhe době super výkon

Reagovat
mithro

on mal dobre zapasy v oboch poharovych zapasoch

Reagovat
Busby babes

mata by MOTM posledni asi tri zapasy kdy byl v zakladu plus ten v el

Reagovat
Swarley

Že by se na starý kolena ještě rozjel?

Reagovat
EXoRcIsT

tak lahsie sa mu hraje s Brunom Pogbom a Donnym jak s Perreirom a Lingardom

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes bol fakt skvely, na tieto timy, co budu zalezene na sestnastke ho musime vyuzivat

Reagovat
Freedo

Tam bylo důležitý, že Pogba seděl. Hned to vypadalo jinak.

Reagovat
ACSMan

On si podle mě vždy odehraje svoje je to neskutečný profesionál

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

tak aj skore trochu nakjoniec islo hore

Reagovat
forrest

Hezká sobota. LFC prohra, Chelsea remíza, VVD mimo do konce sezóny, Manchester výhra. To by bylo, teď se připravit na PSG a zkusit tam bodovat...

Reagovat
EXoRcIsT

tesit sa z toho ze sa niekto vazne zranil

Reagovat
Kincl

Neboj na celý ManU dojde na konci sezony až budou bez trofeje

Reagovat
forrest

Mám brečet? Žije? Žije. Bude LFC oslaben? Bude.

Zas to nemusíš tak prožívat...

Reagovat
Kincl

Ty tu zas prožíváš výhru nad průměrným týmem a už se vidíš jak škubete o body finalistu LM :D

Reagovat
forrest

Ne. Proste jsme vyhrali. A proste jsem napsal zkusit bodovat... ty finalisto

Reagovat
smazaný uživatel

skubete o body finalistu, kteryho sme rocnik zpet vyradili z play off? Jak nerealne

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jollae

A čo...nikto sa vyslovene neteší...ale nehrajme sa tu na kokotov...každý z tých potkanov bol rád keď mal napríklad Rooney problém s kotníkom...jebať Liverpool

Reagovat
forrest

Presne tak

Reagovat
Luc-Luc

LFC prohra ? jinak jsi pica ?

Reagovat
YNWA__MSN

Ty jseš hroznej debilek. Už se těším na konec sezóny, až se ti budu smát, že skončíte mimo top 4 a bez trofeje... Oles on the WHEEL yeee... Harry dickhead maguire yee

Reagovat
forrest

Určitě, po 4 zápasech je zcela jasné, že skončíme mimo TOP4.

Co ale zcela jasné je, že VVD... Moc bych si nefandil

Reagovat
YNWA__MSN

To je jasný už delší dobu, že jste v p... Zraněnej Virgil je pořád lepší jak zdravej Maguire

Reagovat
avicii

Hm tak ty si kvalitný dement.. Samozrejme ze fanúšik MU

Reagovat
forrest

Vy se vždycky tak krásně naserete. Jeden vedle druhýho, kokot vedle kokota z LFC...

Reagovat
kolouch

Pár kandidátů na šulina roku tady je, ale myslím, že jsi šel právě do vedení

Reagovat
John Obi Mikel

To by takovéhle výkony musel předvádět pravidelně.

Reagovat
janinho

tvl co je hezkeho na tom že sa niekto dlhodobo zrani?? ty budes tedav

veľký kus kokota a základe toho komentára.

a ak si mal podané na everton tak si asi krúžkoval zapas zbytočne lebo podľa mňa lfc vcera neprehral ty debilek.

Reagovat
BennDyaz

No tak už ste se tu všichni big 6 + Everton šmejdi vyřádili, teď k main eventu víkendu... Leicester v Villa... můj tip... 1:3! UTV!

Reagovat
John Obi Mikel

Villa je rozjeta a Leicester se minule zastavil. Uvidime. Tohle muze dopadnout jakkoliv.

Reagovat
John Obi Mikel

Včera to byl zvláštní den. Liverpool remíza, Chelsea remíza, United výhra, Real prohra, Barcelona prohra, Sevilla prohra, Inter prohra, Atalanta takový výprask, Lazio prohra, Juventus remiza, Celtic prohral derby, Loic Remy dal hattrick...

Dneska bych teda docela věřil West Hamu.

Reagovat
Coutinho10

aspoň Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes znovu Bale za Tottenham.

Reagovat
Marosh16

je tu nejaky fanusik WH co pozera kazdy zapas?

Reagovat
kolouch

Letos jsem videl zatim vsechno

Reagovat
Marosh16

vies mi poradit ktory hrac co momentalne nastupuje kazdy zapas je taky co ide do subojov ostro? resp. robi tackles, popripade vie stiahnut hraca ked zabranuje protiutoku?

Reagovat
kolouch

Soucek a Rice asi nejvic. To mas do nejake fanty kde se pocitaji tackles?

Reagovat
Marosh16

nie nie vobec.. podavam na konretnych hracov ze dostanu zltu kartu, vcera mi daco povychadzalo tak skusim aj dnes aspon tento zapas za dake drobne... co ma odradza je vsak ze medzi medzi tot-whu nejako karat vela nieje v poslednych zapasoch, co je cudne, kedze to je derby... a piska retardovany Tierney, co si zvykne nechat karty doma

Reagovat
kolouch

ani jeden z nich neni zadny reznik. Hodne zakroku zvladaji ciste. Treba na Nobla bych si vsadil, ale ten bude na lavicce. Nedaval bych na to velke penize

Reagovat
Marosh16

Noble-a som ako prveho pozeral, len ten neodbeha cely zapas, ak nahodou bude v zaklade urcite pojde dole a taketo takticke fauly cakam az ku koncu... dakujem za info

Reagovat
kolouch

Jeste me napada Coufal, ktery bude mit na lajne dneska velke starosti se Sonem. Ten minule dostal zlutou prave za stazeni hrace aby zabranil brejku

Reagovat
Marosh16

hracov co dostali v poslednom zapase kartu spravidla nedavam aj ked logiku to velmi nedava

Reagovat
jk

Ještě můžeš zkusit že Aurier dostane červenou. Letos se celkem drží takže nějaký zkrat čekáme v nejbližším zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Creswell je prasak ak sa pytas na to

Reagovat
Marosh16

presne na to dakujem

Reagovat
hribco

Masuaku

Reagovat
Kincl

Slzák to vyřeší :D

Reagovat
J0EL

Jeden den meskate. U nas to jednobunkovci stihli uz vcera

Reagovat
smazaný uživatel

Majú na to právo ale potom naj sa nesťažujú že pokapu, na druhej strane môžu potom nakaziť aj iných takže slzák a vodné delo by malo byť k dispozícii

Reagovat
Thelvin

Mitrovic snovej zápas

Reagovat
maraynwa

Je mi ho dneska až líto, borec na co sáhne to po*ere

Reagovat
smazaný uživatel

newport a tranmere už jsou pranýřováni a vyšetřováni proč poslušně jako ovečky nepoklekli před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Mitrovic solidny zápas blbec

Nedá penaltu, urobí penaltu pre súpera a na konci nedá tutovku

Reagovat
Raylan

Šílenej zapas pro nej jestli fulham nespadne, bude to velký překvapeni.

Reagovat
cristiano.K.

klasický útočník pro champ, na PL nemá.

Reagovat
Rothbard

Crystal Palace- Brighton - bude ten zápas něčím zajímavý, vyplatí se jej sledovat?

Reagovat
maraynwa

Zas a opět VAR úřaduje. Bats to náramně přihrál a borec u VARu má asi i dneska vsazeno jinak to nechápu

Reagovat
stiflerovamama

Že penalta Pri rohoch sú sto krat horšie súboje. Toto kolo ide rozhodcom

Reagovat
BennDyaz

No je to tupá penalta, ale je. Chyba obránce. Už by si ti hráči měli do prdele zvyknout, speciálně s VARem, že prostě hráče nesmí jakkoli přidržovat... co se píská ve středu pole se píská i ve vápně, je to na hráčích, aby to konečně pochopili

Reagovat
stiflerovamama

No práveže nepíska, viď môj príspevok nizsie. A toto teda za mňa penalta aj tak nie, tam tá ruka mala minimálny vplyv ak vôbec nejaký.

Reagovat
BennDyaz

To je potom samozřejmě chyba rozhodčích, ti toto kolo perlí, ale o tom nemluvím. Ta ruka tam nemá co dělat a je ještě větší blbec, pokud tam byla zbytečně... nicméně když se podíváš na opakované záběry, rozhodně ho za to rameno zatáhl a ovlivnil ho

Reagovat
Rothbard

Reagovat
Rothbard

Reagovat
stiflerovamama

Hlavne že tam predtým pri rohu rieši konflikt Kouyateho a Burna, Kouyate aj napriek tomu oboma rukami zaveseny na Burnovi a Audi potom odpiska penaltu kde má 160 CM Lamptey ledva položené ruku na Mikim. Fakt niekedy ostáva rozum stáť podľa čoho sa súdi rozhodujú. A VAR samozrejme ticho.

Reagovat
maraynwa

Souhlas

Reagovat
Orlandiiik

#thfc team vs.

@WestHam

: Lloris. Aurier, Alderweireld, Sanchez, Reguilon. Hojbjerg, Sissoko, Ndombele. Bergwijn, Son, Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Hart, Doherty, Davies, Winks, Lucas, Bale, Vinicius

Reagovat
jk

Dier si z té repre fakt přivezl nějaký zranění?

Reagovat
jk

Jinak teda ze vzduchu nás může WH dost rozsekat, v té sestvě umí hlavičkovat snad jen Kane

Reagovat
Kapřík

Jediný Brit v základu a přitom dnes asi nejlepší z nich .

Reagovat
Rothbard

Cuf i Suk základ

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PhilipS

Coufalův Souček dá Mourinhovi zabrat. Nejočekávanější zápas kola

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Suk a Cuf!

Reagovat
jk

Kane - Son - Goal

Reagovat
pingla

Mourinha nakonec vyhodi, protoze bude mit moc bodu a hrat dobry fotbal s tema dvema hvezdami

Reagovat
Kincl

Koukal někdo teď na finále tenisu v rusku mezi Coricem a Rublevem? Co to udělali na konci zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

čo spravili?

Reagovat
Kincl

Tenisté si sedli a měla tam tak 15 minutový koncert nějaká ruská zpěvačka :D

Reagovat
PhilipS

Kane je dneska nehratelnej. Neskutečnej

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Asi začnu nahlas počítat špatné přihrávky stoperům vlastnímu brankáři, ať jde vidět jak moc šíleně špatná přihrávka Zoumy nebyla. Teď obránce WHU přihrávka, ke které měl Son ještě blíž než včera útočník Southamptonu. Brankář to v pohodě vyřešil, takže si toho ani nikdo jiný nevšimne. Kdo bude další?

Reagovat
Andis

Suk a Cuf čumí jak kdyby jim nadloubali. Tohle už je na ně velká kvalita. Coufal s vypětím tam běhá a netuší.

Reagovat
Taiger

Mít Kana (kapitán dokonce) a Sona ve fantě, je lepší jak sex

Reagovat
jk

V tvém případě je to rozhodne pravděpodobnější

Reagovat
Taiger

Pravda, druhý jsem ještě nezažil

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko máš rokov?

Reagovat
Taiger

7

Reagovat
dave30

Jj, a zaregistroval ses těsně po šestinedělí.

Reagovat
Taiger

Kurva, to mi nevyšlo

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham kandidát na titul číslo 1!

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za zakřiknutí

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Kincl

Snad to radši zůstane u City nebo Liverpoolu

Reagovat
tweek

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Kane jasna desitka zatím. Takova asistence a ted takový gol

Reagovat
stiflerovamama

Takto nejako by som si predstavoval finálnu fázu aj u našich útočníkov

Reagovat
smazaný uživatel

to je forma jak hrom

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho chytil druhou mízu?

Reagovat
AC.Milan

Coufal úplně mimo

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Taiger

Kane je šílenej

Reagovat
pingla

Kaaaane

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme do nich!

Reagovat
Matić

Jak jednoduché. Když si vybavím, jak my se na góly nadřeme, tak je uplně radost dnes Spurs sledovat.

Reagovat
iamek

Coufal vůbec netuší.

Reagovat
icemike

Son simulace jako vždy

Reagovat
jk

Reagovat
Free_player

Reagovat
T:o:M

Moyes zpátky na střídačce, proto West Ham tak teče

Reagovat
Bayern +

Prvých 20 minút my hráme futbal a Spurs dáva góly. Balbuena šialene pomalý, Son bude dnes všetko riešiť cez neho a Coufal je oproti Fredericksovi tiež pomalší.

Reagovat
jk

Držení míče 66-34. To jako hrajete fotbal bez balónu?

Reagovat
Bayern +

V koľkej minute bolo take drzanie lopty? Ak v 35. tak potom ok.

Reagovat
jk

No asi.

Reagovat
C-M@ster

Coufal se teď vrátil sprintem z vápna do vápna, aby vypíchl míč.

Reagovat
Smoula14

MOTM

Reagovat
C-M@ster

I jeden pas se mu povedl dobře do běhu přes půl hřiště, takže možná POTM

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Gareth Bale 11

Kane chytl neskutečnou formu a to hlavně herní.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU v pohode, lepšie jak tomu napovedá skóre. V druhom polčase potrebujeme zabrať, hlavy hore a zpomaliť hru.

Reagovat
PhilipS

Kane, jestli takhle odehraje sezónu, tak si jde pro zlatej míč. Antonio bohužel zatím nemá den. Coufal na začátku v lese, ale pak se do toho dostal. Souček si hraje svůj standard. Dneska to chce už jenom důstojně dohrát.

Reagovat
aramaki

"Důstojně dohrát"

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs efektivita jak blázen. 4 šance a 3 góly, Neříká se mně to lehko, ale kam se hrabou naši ofenzivní plejeři na Sona s Kanem. Ten poslední skluz Kanea proti Coufalovi ve vlastním vápně mluví za všechno. Forma šílená.

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze to ti stoperi WHU nezvladnuli lepe, ale jinak Suk i Cuf dobry vykon a skoda, ze po spolecne spolupraci nedali gol do satny na 3:1...tam je potreba pochvalit Kaneho, jak to zablokoval

Reagovat
jk

Top produktivita, ale tenhle zápas krom skvělých zakončení vyhrává záloha. Fakt po hodně dlouhé době je u Spurs vidět dominance ve středu pole. Ndombelého první dotyk je jak z jiného světa. A Hojbjerg + Sissoko je prostě dobrá volba. Proti více pressujícím týmům radši Winkse místo Moussy, ale Hojbjerg po tom vlažném startu je fakt super.

Reagovat
kulych

+ Reguilon hraje skvele a konecne mame po x letech obrance, co umi centrovat

Reagovat
jk

Si nepamatuju kdy naposled Davies asistoval. Reguilon zato už dvě áčka. Je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosta nadhera. Ja se uplne bojim cokoliv psat, abych to nezakriknul, ale takhle narachanej tym snad Spurs jeste nikdy nemeli.

Reagovat
Cobra

Nevím už, co to bylo za rok ale tento tým byl podle mě lepší: Hugo - Walker, Toby, Verts, Rose, Wanyama, Dembelé, Alli, Eriksen- , Kane, Son.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to prjde silnejsi teda ted. Ikdyz ano, obrana byla lepsi tehdy, ale zaloha a utok ted.

Reagovat
Cobra

Tak je možný, že mám růžové brýle, protože tehdy jsem ten tým naprosto žral. Walker s Rosem k nezastavení, bezchybný Verts. Dvě zvířata v záloze s nikdy doceněným Dembelem, kreativní Eriksen, gólový Alli. To byl tehdy strašný orgáč.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

len skoda, ze maju slabeho trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Fornals vypada jak Jovetic, uz vim, proc tohle spalil.

Reagovat
cristiano.K.

Coufala je od 15.minuty plné hřiště. Souček nic moc. Rice podepsanej pod dvěma goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Rice dneska velky spatny. On kdyby nebyl anglican, tak je podle me ten hype o polovinu mensi. Fotbalovosti urcite nevynika. Typickej anglan - odhodlanej, duraznej, protivnej.. ale treba ve spanelsku by mel zasukovany nohy.Platnej urcite je hodne, nerikam nic.. ale Soucek je podle nej fotbalovosti brazilec.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se Spurs nezranili Son a Kane, tak za me letos klidne na titul. Maj super stopery, jeden bek pila co umi dat gola, druhej umi centrovat. Stred zalohy silnej, minimalne fyzicky v PL top a snad je Jose pripravi i takticky na zapasy. A ti dva vepredu, plus Bale... to je sen. Stridacka taky super a golmani top. Skoda ze se Kane i Son stopro zavari.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fernando_Torres

West Ham dneska ale vůbec nehraje špatně, jen ta dvojka Tottenhamu je prostě aktuálně neskutečně smrtící... Teď čekám ještě Garetha, že se uvede nějakým wondergoalem

Reagovat
smazaný uživatel

Byt nima tak si z dneska nic moc nedelam. Urcite nepocitali s bojem o top 5 a Tottenham opravdu je "on fire". Rozhodne to neni bezducha krapana jak v lonske sezone.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Bayern +

Aj ostatnym pride, ze okrem Kanea, Sona a aktualne este mozno Hojbjerga je ten tim na urovni Ancelottiho Evertonu? Akurat s lepsim brankarom, no ... mne uplne

Reagovat
HalaMadrid_Flx

ouuu

Reagovat
Greny

Cuf

Reagovat
jk

A máme tady drama

Reagovat
smazaný uživatel

Bale effect

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Dat Fornals tu tutovku, tak je to 3:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis to by prece vypadalo uplne jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

a keby Son dal svoju tutovku tak 4:3?

Reagovat
smazaný uživatel

To je Jaryn.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale skoda

Reagovat
smazaný uživatel

wow wow

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou curaci

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Greny

ty picoooooooooooooo taka roura

Reagovat
smazaný uživatel

FUCK ME TWICE ON SUNDAY

Reagovat
HalaMadrid_Flx

typičooo nazdaaaaaaar

Reagovat
Bayern +

Lanziniiiiiii joooooooooooooooo, kurvaaaaaa

Reagovat
ACSMan

La

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kincl

jdou na titul slepice PRŮMĚR

Reagovat
Greny

Bale a ta tutovka

Reagovat
jk

WOW. Ta standarta byla sice úplná blbost, ale gól výstavní

Reagovat
smazaný uživatel

holy shit

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

:D :D akurat skoda ze to nebol posledny zapas sezony v ktorom mohli spurs vyhrat titul

Reagovat
Counter

Postačí poslední zápas sezony, ve kterém budou moci skončit před námi #LasagneGate2.0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kincl

Titul pro největší dementy tohoto víkendu totáč :D

Reagovat
jk

Sice ten sudí u VARu z Merseyside derby určitě oddychne

Reagovat
Greny

I Chelsea a Frank

Reagovat
PhilipS

Neskutečný.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako ten to trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

GOL STOLETI! MOURINHO ŽER!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Manťáci

Reagovat
Counter

Geniální

Reagovat
Nikikrew

Spurs

Reagovat
fabec1222

Yes Bale, no win

Reagovat
VTID94

Nádherný futbal.. Normálne husia koža na záver. A Coufal??? Klobúk dole

Reagovat
lofin9

Spurs dobry bodik

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Pro nestranného fanouška super zápas! Je pecka vidět naše 2 reprezentanty v takových zápasech.

Reagovat
VTID94

Fandím im obom... Hrajú super obaja

Reagovat
janinho

aurier a spol. videli slovensko-izrael a povedali si "CHALLENGE ACCEPTED"

Reagovat
Mimalu

Barkley se nějak rozjel

Reagovat
BennDyaz

BAAARKLEYYY!!! UTV!

Reagovat
Masi

Reagovat
Spikous

Tak Aston Villa vyzerá tento rok ako úplne iný tim ako ten rok predošlý...zápas s Leicesterom bol ťažký ale to ako nedokázala Villa minulý ročník zvládať posledné minúty tak tento rok bojuje do konca a vypláca sa to...Ville držím už viac ako 15 rokov a som hrdý nato že tento rok to vyzerá konečne dobre a verím že po tých ťažkých časoch prídu tie krajšie a ktovie možno sa podarí aj top 10 :) Jack je proste úžasný a na ihrisku hraje s prehľadom, Barkley parádne a vôbec tie prestupy tento rok sa javia viac ako dobre a konečne je vidno že keď tréner dostane hráčoch na akých si ukáže tak to vyzerá tak ako má :)

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Big Virgil

vypadá to že na letošní titul bude stačit daleko méně bodů než tomu bylo poslední 2 sezony. A není se vůbec čemu divit. City a Liverpool podávali poslední 2-3 sezony naprosto dominantní vykony které se nedají opakovat rok co rok. Navíc letošní krátká předsezoní příprava, kterou Villa dokázala podle všeho využít nejlépe. Až čas ukáže jak na tom doopravdy jsou. Teď už je nikdo nepodcení a všichni do nich půjdou naplno. Bojovat o titul by mohlo klidně 3-4 týmy až do poslední kol.

Reagovat
PhilipS

Nevidím jedinej důvod proč by se West Brom měl zachránit. Takže to máme jasnej Fulham a West Brom. Kdo je ten třetí?

Reagovat
Taiger

Burnley jsou jasní

Reagovat
Taiger

Můžeme vyměnit Williana za Traoreho?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele