Premier League - preview 4. kola: Tottenham hájí neporazitelnost

27.08.2022, 08:39, aktualizováno 28.08.2022, 08:44
Previews
Tottenham Hotspur Stadium (© AFP)
Tottenham bude na závěr čtvrtého kola hájit neporazitelnost na půdě Nottinghamu Forest. West Ham ještě předtím zaútočí na první body ve Villa Parku. Wolves mají před sebou těžké střetnutí s Newcastlem United...
Aston Villa - West Ham United  (neděle 15:00)
Aston Villa se bude snažit napravit prohru z minulého týdne, zatímco West Ham stále čeká na první body v nové sezóně Premier league.

Aston Villa je po třech odehraných zápasech na 15. místě se ziskem tří bodů. V posledním utkání nejvyšší anglické ligy Villa prohrála 1:3 s Crystal Palace. Utkání se pro ni vyvíjelo dobře, již v 5. minutě se trefil Watkins. Nicméně hosté vedli pouze dvě minuty a posléze vyrovnal Zaha. V druhém poločase tým úplně odpadl, dostal další dvě branky a musel skousnout druhou porážku v sezóně.

Domácí musí proti West Hamu zlepšit hlavně defenzivu, protože ve třech zápasech dostali už 6 gólů. Svěřence manažera Stevena Gerrarda navíc nečeká oblíbený soupeř. West Ham dokázal vyhrát poslední čtyři vzájemné duely. "Včera večer jsem je sledoval a rozhodně mi nepřipadali jako špatný tým. Pod vedením Davida Moyese hrají v posledních letech velmi dobře. V Evropě podávali fantastické výkony a v domácí lize se tlačili na ty nejvyšší příčky. David Moyes odvedl za posledních pár let neuvěřitelnou práci," prohlásil na předzápasové tiskové konferenci Gerrard.

West Ham zažívá hrůzostrašný start do nové sezóny a po třech kolech je poslední se skóre 0:5. "Kladiváři" mají velkým problém i směrem dopředu a jako jedinému týmu Premier league se jim ještě nepodařilo vstřelit branku. Hosté v minulém kole nestačili na Brighton a doma mu podlehli 0:2.

Hammers si spravili chuť ve čtvrtek, když nasázeli tři branky Viborgu a zajistili si tak postup do skupinové fáze Evropské konferenční ligy. V utkání se trefila i letní posila West Hamu, italský útočník Gianluca Scamacca. "Předvedli jsme dobrý výkon, vstřelili jsme tři branky a přesně takové výkony musíme přenést do Premier League. Věřím, že v zápase proti Aston Ville budeme lepší," řekl italský útočník.

Na straně domácích do zápasu určitě nezasáhne Diego Carlos, který se zotavuje ze zranění achillovky. Hosté budou postrádat obránce Aguerda, se zdravotními problémy se rovněž potýká Dawson.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Konsa, Mings, Digne - McGinn, Kamara, Ramsey - Buendía - Ings, Watkins
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Johnson, Zouma, Kehrer, Cresswell - Rice, Soucek - Bowen, Lanzini, Fornals - Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.60 - 3.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - Newcastle United  (neděle 15:00)
Domácí tým stále čeká na první výhru v sezóně a na stadion Molineux přijede Newcastle, který v minulém kole vybojoval cenný bod po divoké přestřelce s Manchesterem City.

Vlkům se nepodařil ani třetí zápas sezóny a ze hřiště Tottenhamu odjeli s prázdnou. Celý zápas byli soupeři více než rovným sokem, ale v 64. minutě se postaral o jedinou branku zápasu Harry Kane. Fotbalisté Wolverhamptonu zatím získali pouze jediný bod a v tabulce jsou až na 18. místě.

Svěřenci Bruna Lageho mají dlouhodobě problém se střílením branek a jinak tomu není ani v právě probíhajícím ročníku. Domácí určitě nečeká lehké utkání, v minulém ročníku si doma s Newcastlem poradili, ale je pravda, že z posledních šesti vzájemných utkání skončily hned čtyři remízou. Soupeř je navíc ve formě a zatím žádné utkání neprohrál.

"Bude to těžký zápas, stejně jako předchozí dva, které jsme proti nim hráli. Výborně zahájili sezónu, mají dobrého manažera, který ví, jak to chodí v Premier league. My se samozřejmě těšíme až Eddieho přivítáme u nás na stadionu. Jsme tady, abychom soutěžili proti silným týmům jako je Newcastle, protože nyní silným týmem jsou," řekl před zápasem Bruno Lage.

Newcastle ze tří zápasů vybojoval pět bodů a je na 10. místě s kladným skóre 5-3. Magpies v minulém kole doma sehráli duel s Manchesterem City a určitě se za předvedený výkon nemusí stydět. Po hodině hry nad soupeřem překvapivě vedli 3-1, ale během 4 minut si nechali dát 2 góly, a tak se nakonec museli spokojit pouze s bodem.

Svěřenci Eddieho Howa budou chtít potvrdit formu i proti Vlkům a k tomu by jim mohla pomoci i nová akvizice v podobě Alexandra Isaka, který do Newcastlu přestoupil za rekordních 70 miliónů eur.

I když Magpies zažívají povedený vstup do sezóny, tak se tím rozhodně nechtějí nechat unést. "V této fázi je velmi brzy na to vyvozovat nějaké závěry. Wolves jsou vynikající tým. Přivedli několik zajímavých posil a když se podíváte na jejich střed zálohy, tak vidíte řadu hráčů se skvělou technikou, to samé platí o jejich útoku. Vůbec je nepodceňujeme. Bruno odvedl skvělou práci a myslím si, že je to nebezpečný tým," nechal se slyšet trenér Howe.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Jonny, Collins, Kilman, Aït-Nouri - Nunes, Neves, Moutinho - Neto, Guedes, Podence
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Targett, Botman, Schär, Trippier - Willock, Guimaräes, Joellinton - Almirón, Wood, Saint-Maximin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.30 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Nottingham Forest - Tottenham Hotspur  (neděle 17:30)
Nottingham přivítá dosud neporažený Tottenham a pokusí se navázat na dobrý výkon z minulého víkendu, kdy se mu podařilo bodovat v Evertonu.

Nottingham si v posledním kole připsal cennou remízu v Evertonu a zatím se drží ve středu tabulky na 12. místě. Domácí za to mohou děkovat především brankáři Deanu Hendersonovi, který přišel v létě z Manchesteru United a okamžitě se stal v prvních zápasech sezóny oporou.

Svěřenci trenéra Coopera se na ligový zápas naladili pohárovou výhrou nad Grimsby, ale moc dobře si uvědomují, že je v neděli čeká zatím nejtěžší soupeř tohoto ročníku. "Myslím si, že můžeme v zápase uspět. Víme, že nás čeká velmi nepříjemný soupeř, který má mnoho skvělých individualit a výborného trenéra. Důležité je, abychom hráli svou hru a nechali na hřišti vše. Musíme věřit v naše schopnosti," řekl před zápasem Cooper.

Hosté v minulém kole zvítězili doma proti Wolves hubeným výsledkem 1-0, když se v 64. minutě zápasu prosadil Harry Kane. Anglický reprezentant vstřelil již 250. gól v dresu Tottenhamu a ve své kariéře dosáhl na další významnou metu.

Svěřenci Antonia Conteho jedou do Nottinghamu s jasným cílem vyhrát. "Určitě mluvíme o klubu s bohatou historií a bude to vzrušující zápas. Fanoušci Nottinghamu jsou velmi vášniví a víme, že během hry nám o sobě dají vědět. Atmosféra bude opravdu dobrá a musíme si to užít a hrát náš fotbal. Musíme být připravení na každou situaci. Každý zápas je velmi těžký, ale to neznamená, že nebojujete o tři body a nesnažíte se vyhrát. Naše mentalita, naše srdce, naše touha musí být hrát každý zápas co nejlépe," prohlásil před utkáním italský trenér.

Na domácí straně do zápasu určitě nezasáhnou Niakhate, Richards, Colback a Gibbs-White. Hosté se rovněž budou muset obejít bez několika zraněných. Zápas zcela jistě vynechají Gil, Lucas Moura, Romero a Skipp.

Poslední vzájemné utkání mezi nedělními soupeři se odehrálo před 8 lety v rámci Ligového poháru. Fotbalisté Tottenhamu tehdy zvítězili 3-1, v utkání se trefil i Harry Kane.
Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Henderson - Worrall - Cook - McKenna - Williams, Mangala, O'Brien, Toffolo - Lingard - Awoniyi - Johnson
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sánchez, Dier, Davies - Royal, Bentacur, Hojbjerg, Perisic, Kulusevski, Kane, Son
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.79 - 4.58 - 1.51
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Manchester United  (sobota 13:30)
Southampton přivítá v utkání čtvrtého kola Premier League Manchester United. Hosté dokázali po dvou prohrách zabrat a posunuli se alespoň na čtrnáctou příčku. Domácí jsou po úvodu soutěže na jedenáctém místě.

Saints se pomalu, ale jistě rozjíždějí. V prvním kole totiž schytali debakl 1:4 od Tottenhamu, následovala remíza 2:2 s Leedsem. Naposledy už však Southampton zabral naplno a na půdě lišek z Leicesteru vyhrál 2:1. Tři body dvěma důležitými góly zařídil Che Adams. V Ligovém poháru Saints vyřadili Cambridge United, který porazili 3:0, když se opět dvakrát trefil Adams a jednu branku přidal Ballard. Proti Foxes šlo o první tříbodový zisk po osmi zápasech, takže se kouči Ralphu Hasenhüttlovi muselo značně ulevit. Ještě by to chtělo po devíti utkáních udržet čisté konto, na což ale nyní není úplně ideální soupeř, protože Southampton od United inkasoval v Premier League už 98 branek, což je nejvíce ze všech. Fandové Saints určitě ještě pamatují na únor 2021, kdy jejich miláčci schytali od United nevídaný debakl 0:9.

United se v prvních dvou střetech trápili, když nejprve prohráli s Brightonem 1:2 a poté dokonce 0:4 s Brentfordem. Proti Liverpoolu, který ovšem také nezažívá úplně nejlepší start sezony, však Rudí ďáblové zabrali a vybojovali výhru 2:1. Trefili se Jadon Sancho a Marcus Rashford. Nyní navíc řady Red Devils rozšířila zvučná posila z Realu Madrid, záložní řady přišel zkvalitnit Brazilec Casemiro. Protesty proti vedení však pokračují, ačkoliv se Erik ten Hag stal prvním trenérem United v historii, který svou první výhru na jejich lavičce oslavil proti Reds. Nyní Manchester čeká další důležitá zkouška, protože prohrál už sedm venkovních ligových zápasů v řadě, což nepamatuje od roku 1936. Na stadionu Southamptonu Ronaldo a spol. neprohráli od roku 2003, od té doby tu ve čtrnácti zápasech devětkrát vyhráli a pětkrát remizovali.

Poslední dva vzájemné souboje Southamptonu s Manchesterem United skončily remízou 1:1, přičemž v posledním případě se prosadili Che Adams a Jadon Sancho. Tomu všemu však předcházelo ono osudné střetnutí, kdy si Saints odvezl z Old Trafford potupnou porážku 0:9, což je nejvíc v historii celé soutěže. Nutno dodat, že domácím velmi pomohly hned dvě červené karty na straně Southamptonu.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazénu - Walker-Peters, Kotchap, Salisu, Djenepo - Ward-Prowse, Lavia, Elyounoussi - Aribo, Adams, A. Armstrong.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Varane, Martínez, Malacia - McTominay, Eriksen - Sancho, Fernandes, Rashford - Martial.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.56 - 4.00 - 2.02
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brentford FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Brentford hostí v utkání čtvrtého kola Premier League Everton. Zatímco domácí jsou se čtyřmi body na slušné osmé příčce, Everton se s jednou remízou krčí ve spodku tabulky na sedmnáctém místě.

Bees v minulém kole změřili síly s Fulhamem, na jehož půdě padli těsně 2:3. V řadách Brentfordu se trefili Christian Norgaard a Ivan Toney, Cottagers však ještě stihli v poslední minutě strhnout zápas na svou stranu. Následně však svěřenci kouče Franka sehráli duel v rámci Ligového poháru, ve kterém zvládli vyřadit 2:0 Colchester, skórovali Lewis-Potter a Bech Sörensen. Víc gólů než Brentford v úvodních třech kolech nasázely pouze Manchester City a Arsenal, což svědčí o ofenzivním naladění týmu.

Toffees se v úvodu ročníku trápí, minulý víkend si proti Nottinghamu připsali první letošní bod po remíze 1:1, kterou gólem zařídil Demarai Gray. Hůře na tom po prvních třech kolech byli naposledy v ročníku 2010/11. V Ligovém poháru sice Everton dokázal postoupit, avšak se třetiligovým Fleetwoodem hrál těsně 1:0 díky brance Graye. Loni Toffees vyhráli ve venkovních kláních jen dvakrát, s koučem Frankem Lamapardem Brentford porazili hned v jeho prvním duelu na lavičce 4:1, na jeho půdě ale naposledy bral všechny body v roce 1952.

Poslední vzájemný zápas těchto soupeřů skončil na půdě Evertonu výhrou hostujícího Brentfordu 3:2.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Martin - Hickey, Jansson, Mee, Henry - Dasilva, Norgaard, Jensen - Mbeumo, Toney, Wissa.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Holgate, Coady, Tarkowski - Patterson, Davies, Iwobi, Mykolenko - McNeil, Gordon, Gray.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.50 - 3.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Leeds United  (sobota 16:00)
Brighton se v utkání čtvrtého kola Premier League střetne s Leeds United. Půjde o souboj letošních překvapení, jelikož oba celky se nyní nachází se sedmi body v nejlepší pětce soutěže.

Brighton si v prvním kole hned vyšlápl na Manchester United, který na jeho stadionu porazil 2:1. Následovalo sice mírné zaváhání v podobě remízy 0:0 s Newcastlem, kterou však Seagulls dokázali minulý víkend napravit vítězstvím 2:0 nad favorizovaným West Hamem, který svými góly skolili Alexis Mac Allister a Leandro Trossard. Brighton dokázal dát v každé z předchozích osmi domácích ligových výher minimálně dvě branky.

Leeds se rozjel stejně jako jeho příští soupeř. V úvodu ročník vyzrál 2:1 na Wolves, následně pak remizoval 2:2 v Southamptonu. Skutečnou senzací však byla výhra 3:0 nad Chelsea z minulého víkendu, o kterou se postarali Brenden Aaronson, Rodrigo a Jack Harrison. Odehrát první čtyři kola bez prohry se Whites podařilo naposledy v sezoně 2001/02, kdy se nakonec dokázali i kvalifikovat do evropských pohárů, což se nyní zatím stále jeví jako velká utopie.

Poslední vzájemné měření sil skončilo v květnu remízou 1:1, dělbou bodů dopadl i druhý loňský střet, to však diváci branku neviděli.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Veltman, Dunk, Webster - March, Mac Allister, Caicedo, Trossard - Gross, Lallana - Welbeck.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Kristensen, Koch, Llorente, Struijk - Adams, Roca - James, Aaronson, Harrison - Rodrigo.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.93 - 5.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Leicester City  (sobota 16:00)
Chelsea má v sobotu odpoledne skutečně co napravovat. Svěřenci Thomase Tuchela před týdnem nehezky vybouchli, když na hřišti Leedsu United utrpěli překvapivě vysokou porážku v poměru 3:0. Blues minulou neděli nevyšlo zhola nic - prakticky každý hráč v poli podal podprůměrný výkon, brankář Mendy vyrobil šílenou minelu a stoper Koulibaly se na konci nechal hloupě vyloučit. Thomas TUchel bude jistě doufat, že šlo o jednozápasový výpadek a jeho hráči se budou schopni vrátit na vítěznou vlnu. Ale ani situace Leicesteru není vůbec příznivá, Lišky z prvních 3 zápasů nevyhráli ani jednou a vytěžili pouhý bod, tudíž i svěřenci Brendana Rodgerse mají co napravovat.

Chelsea do sezóny vstoupila ubojovanou výhrou na půdě Evertonu, kterou vystřelil ze značky pokutového kopu Jorginho. Následovalo derby s Tottenhamem, Chelsea na Stamford Bridge odehrála parádní utkání a dvakrát vedla, jenže v poslední minutě inkasovala z hlavičky Harryho Kanea a brala pouze bod. A minulý týden se The Blues vůbec nezadařilo na hřišti Leedsu, kde podlehli vysoko 3:0. Hodně se také spekuluje o potenciálních posilách, které by Chelsea před uzavřením přestupového okna mohla přivést. The Blues vydatně usilují o stopera Leicesteru Wesleyho Fofanu, sám hráč je prý hodně nakloněný přestupu, ovšem záleží, zda se kluby dohodnou na přestupové částce. Thomas Tuchel usiluje ještě o útočníka Aubemayanga a třetím v pořadí je ofenzivní klenot Evertonu, Anthony Gordon. Zda se některý z těchto hráčů ale k Chelsea připojí, to zůstává ve hvězdách.

Brendan Rodgers má v těchto dnech také plnou hlavu starostí. Stoper Fofana dal jasně najevo, že chce odejít, kvůli čemu netrénuje s prvním týmem, přes léto Leicester nepřivedl ani jednu zásadní posilu do svých řad a k tomu všemu se mu ještě poměrně hrubě nepovedl start do sezóny. Lišky v prvním klání ztratily dvoubrankové vedení s Brentfordem a jen remizovaly 2:2, následovala vysoká prohra na půdě Arsenalu a domácí překvapivá porážky s trápícím se Arsenalem. Nyní navíc na Leicester čeká další těžký výjezd na půdu Chelsea - Lišky tak aspoň mohou brát inspiraci z loňského klání, kdy na Stamford Bridge uhráli remízu 1:1.

Chelsea se vrací záložník Kovačič, který je dle slov svého trenéra připraven odehrát zhruba dvacet minut, tudíž stoprocentně začne na lavičce náhradníků. Mimo hru však zůstává zraněný N'Golo Kanté a k dispozici nebude ani vykartovaný stoper Koulibaly. Na lavičce pak nebude ani trenér Thomas Tuchel, který si odpyká jednozápasový trest za vyloučení ze zápasu s Tottenhamem. Leicesteru bude chybět stoper Fofana, který momentálně kvůli možnému přestupu netrénuje s prvním týmem. Otazník se pak vznáší také nad záložníkem Maddisonem, který si v tréninku přivodil lehké zranění.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Thiago Silva, Cucurella - James, Gallagher, Jorginho, Chilwell - Sterling, Havertz, Mount
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Ward - Amartey, Evans, Justin - Castagne, Ndidi, Dewsbury-Hall, Thomas - Ayoze Pérez, Vardy, Barnes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.93 - 8.34
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Liverpool si jistě představoval úplně jiný start do sezóny, než jaký svěřenci Jürgena Kloppa prožili. Ti zatím na svou první ligovou výhru stále čekají a na Manchester City rychle nabrali ztrátu ve výši 5 bodů. Jistě, to není žádná tragédie, nicméně pokud Liverpool rychle nezabere, mohl by zbytečně nabrat ztrátu, kterou by už pak v průběhu celého ročníku také nemusel být schopen dohnat. Samotného Kloppa bude jistě trápit hlavně pondělní výkon na hřišti Manchesteru United - Liverpool totiž v klání se svým rivalem nepředvedl svůj standard a zaslouženě byl díky brankám Sancha a Rashforda poražen. Klopp tak potřebuje okamžitou reakci a v sobotu k tomu jeho svěřenci mají ideální příležitost - na Anfield Road totiž zavítá nováček z Bournemouthu.

Liverpool sezónu zahájil překvapivou ztrátou na Craven Cottage, kde musel proti domácímu Fulhamu dvakrát dotahovat. Nejprve na branku Mitroviče odpověděla nová posila Nunez, na druhý přesný zásah srbského útočníka odpověděl pro změnu Salah a The Reds tak vybojovali remízu 2:2. V domácím klání s Crystal Palace se čekala výhra svěřenců Jürgena Kloppa a ti sice nepodali vůbec špatný výkon, jenže z úvodního tlaku branku nevytěžili, naopak z ojedinělého brejku z kopačky Zahy inkasovali a po poločase byl tak stav 0:1. V druhém dějství navíc domácí potopil hloupou červenou kartu útočník Nunez a Liverpool pak už zvládl jen vyrovnat na 1:1. No a pondělní utkání na půdě Manchesteru United žádné zlepšení nálady nepřineslo, Liverpool totiž i kvůli četným absencím svých hráčů kvůli zdravotním problémům podal bezkrevný výkon a podlehl 2:1.

Bournemouth sezónu zahájil vítězně, když na vlastním hřišti překvapivě přehrál Aston Villu díky brankám Lermy a Moora 2:0. Pak už ale přišlo vystřízlivění, na svěřence Scotta Parkera navíc čekal velmi těžký los. V dalším kole totiž nováček soutěže mířil na půdu Manchesteru City, kde padl jasně 0:4. O týden později je čekalo domácí klání s Arsenalem, které Bournemouthu vůbec nevyšlo. Než se jeho hráči rozkoukali, už prohrávali 2:0. V druhé půli pak přidal ještě třetí gól Saliba a Bournemouth tak padl 3:0. Pro svěřence Scotta Parkera ale těžká šňůra zápasů nekončí, když tentokrát vyráží na horkou půdu Liverpoolu.

Domácímu celku bude i nadále chybět hromada hráčů, jmenovitě bude absentovat Thiago, Diogo Jota, Naby Keita, Oxlade-Chamberlain a Ibrahima Konate. Otazník se pak vznáší nad stavem Joela Matipa a Curtise Jonese. Kvůli trestu za vyloučení bude chybět i letní posila Darwin Nunez. Bournemouthu se po zranění vrací Jamal Lowe, k dispozici ale nebude Rothwell, Fredericks, Stanislas a David Brooks.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Elliott, Fabinho, Henderson - Salah, Firmino, Diaz
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Travers - A.Smith, Mepham, Kelly, Zemura - Lerma, L. Cook, Billing - Tavernier, Moore, Anthony
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.99 - 21.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Manchester City v minulém kole poprvé ztratil body, svěřenci Pepa Guardioly ale stejně mohli být se svým výkonem spokojeni. Ve strhujícím duelu dotáhli dvoubrankové manko a na půdě Newcastlu nakonec po brankové přestřelce remizovali 3:3. Na základě prvních tří zápasů je jasné, že jsou Citizens horkým favoritem na zisk dalšího mistrovského titulu. Navíc se zdá, že se útočník Haaland rychle adaptoval na nové spoluhráče a v úvodních 3 duelech si připsal stejný počet branek. Naproti tomu Crystal Palace může být se svým startem do sezóny taktéž spokojeno. Eagles sice v prvním klání podlehli Arsenalu, pak ale urvali cenný bod z Anfield Road a v minulém kole otočili klání s Aston Villou a po výhře 3:1 mohli oslavovat zisk prvních tří bodů.

Citizens zatím ukazují, že pod Pepem Guardiolou dlouhodobě fungují jako dobře namazaný stroj. Manchester City sice přes léto drobně obměnil kádr a novou sezónu zahájil s hrou na typického hrotového útočníka v podobě Haalanda, kvalita výkonů ovšem dolů ani náhodou nešla. Naopak - Citizens sice nezvládli duel v Community Shieldu, kde prohráli s Liverpoolem, v ligové soutěži ale zatím podávají velmi dobré výkony. V úvodním klání si hladce poradili s West Hamem, následovala jasná domácí výhra nad Bournemouthem, načež minulý týden přišla první ztráta, když svěřenci Pepa Guardioly pouze remizovali s Newcastlem 3:3. Nutno ale podotknout, že se hrál opravdu parádní fotbal, a jestli by si španělský stratég mohl zvolit způsob, jak přijít o body, vsadil bych si, že by si vybral přesně takový typ zápasu.

Crystal Palace v prvním ligovém zápase potrápilo Arsenal, ale na body nakonec po prohře 0:2 nedosáhlo. O týden později na Anfield Road už ale fotbalisté tohoto londýnského celku díky brance Zahy urvali remízu 1:1, načež minulý týden si po otočce duelu s Aston Villou a dvou brankách Zahy a jednom přesném zásahu Matety připsali první tříbodový zápis na své konto.

Domácímu celku bude chybět stoper Llaporte, otazník se pak vznáší nad zdravotními stavy Gralishe, Akeho a Kalvina Phillipse. Hosté se musí obejít bez Tomkinse, Fergusona a McArthura.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Ruben Días, Stones, Joao Cancelo - De Bruyne, Rodri, Gundogan - Bernardo Silva, Haaland, Foden
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Clyne, Ward, Andersen, Marc Guehi, Mitchell - Jordan Ayew, Doucoure, Schlupp, Eze - Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.68 - 16.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Fulham FC  (sobota 18:30)
Arsenal prožívá snový vstup do sezóny. Zatímco loni se Gunners po úvodních třech kolech krčili na chvostu tabulky bez jediného získaného bodu, letos se zatím mohou pochlubit stoprocentní bilancí a na své soupeře koukat z prvního místa. Jistě, los měl tentokráte Arsenal o dost lehčí než loni, ale i tak bude Mikel Arteta s tím, jak jeho svěřenci do nového ročníku vstoupili, maximálně spokojený. Další překážkou jsou fotbalisté Fulhamu, kteří zatím do Premier League vlétli ve velkém stylu a stále čekají na svého prvního přemožitele. Arsenal bude muset uhlídat hlavně útočníka Mitroviče, který má na svém kontě už tři ligové branky.

Arsenal si v úvodním kole poradil s fotbalisty Crystal Palace, které díky brankám Martineze a vlastního gólu stopera Guehiho přehrál 2:0. Následoval divoký domácí duel s Leicesterem City, ve kterém zazářil zejména útočník Jesus, který dvě branky sám vstřelil a na další dvě přihrál. Přestřelku nakonec zvládl lépe Arsenal a připsal si na své konto výhru 4:2. Minulý týden pak svěřenci Mikela Artety mířili na půdu nováčka z Bournemouthu a neponechali vůbec nic náhodě. Gunners už po dvanácti minutách vedli o dvě branky díky dvěma přesným zásahům Odegaarda a od té chvíle utkání hravě kontrolovali. V druhém dějství přidal ještě třetí přesný zásah stoper Saliba a Arsenal si tak připsal komfortní výhru 3:0.

Fulham sezónu odstartoval domácím kláním s Liverpoolem. A svěřenci Marcose Silvy zápas zvládli na výbornou. Díky dvěma brankám Mitroviče byli dokonce dvakrát ve vedení, to sice v ani jednom z případů uhájit nedokázali, ale i tak byla remíza 2:2 velkým úspěchem. O týden později mohl Fulhamu vystřelit výhru opět útočník Mitrovič, ten se totiž na konci zápasu postavil k exekuci pokutového kopu, jenže neproměnil, a tak duel s Wolverhamptonem skončil nerozhodně. Cottagers se tak ze své první výhry radovali až minulý týden, kdy sice nejprve prohospodařili dvoubrankové vedení proti Brentfordu, v nastaveném čase však první tři body pro Cottagers vystřelil kanonýr Mitrovič.

Arsenal postrádá jen Reiss Nelsona, jinak má k dispozici kompletní kádr. V tom už ale nefiguruje Nicolas Pepe, který odešel na hostování do Nice. Fulham bude postrádat Harryho Wilsona a Manora Solomona.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 5.08 - 8.21
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC33009:29
2.Manchester City32109:37
3.Leeds United32107:37
 Tottenham Hotspur32107:37
5.Brighton & Hove Albion32104:17
6.Newcastle United31205:35
7.Fulham FC31205:45
8.Brentford FC31118:54
9.Crystal Palace31114:44
10.Nottingham Forest31112:34
11.Southampton FC31115:74
12.Chelsea FC31113:54
13.Aston Villa31023:63
14.Manchester United31023:73
15.AFC Bournemouth31022:73
16.Liverpool FC30214:52
17.Everton FC30122:41
18.Wolverhampton Wanderers30121:31
19.Leicester City30125:81
20.West Ham United30030:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (992)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

1X

Reagovat
supporter

Snad hraci zopakuji to nasazeni ze zapasu s Liverpoolem. Pokud ano, ocekavam pohodovou vyhru. Tip: 1-4

Reagovat
oli9

Reagovat
Sztanda

Ty vole to je vcelku síla to koleno na začátku bylo hodně brutální

Reagovat
Seydou Doumbia

dnes by za podobný skandál zrušili oboum týmum licenci...kdysi se to takhle krásně řezalo, dnes stačí naznačit brutální skluz a už si mimo na 5 zápasů

Reagovat
oddy

Reagovat
REPLIKATOR

koza na kokainu

Reagovat
Swarley

Co Casemiro? Je mozny, ze nastoupi?

Reagovat
Dawon

Casemiro could make #MUFC debut as #SaintsFC. Asked if the midfielder is fit to start tomorrow, Erik ten Hag said: "Casemiro is fit, yeah. He did all the training sessions. He trained first individually & the last days he trained with the team"

Reagovat
Swarley

super

Reagovat
vodka

nevim, podle me zatim hrat nebude...

Reagovat
Swarley

Beztak z lavky, ale dobre, ze uz je ready

Reagovat
stiflerovamama

Tak to vyzerá, že predsa len pôjdeme po záložníkovi, som zvedavý.

Reagovat
Remt

O Kom se mluví?

Reagovat
martin.b

kolují jména jako FDJ ( ), Tielemans, Caicedo. Četl jsem hromadu dalších jmen jako O'reilly ze Celticu (???), Berge z SUFC, Sucic z RBS... když člověk projede transfermarkt, moc variant, co by ihned pomohli, bohužel není no. Mně by se třeba líbil JW-P ze Sotonu, je to anglán, lídr a srdcař, postupně by zastoupil Millieho s Hendem, jen umí hrát spíš jen zprava, kde je Hendo/Elliott, bude mu už 28 a Soton by nám dal určitě supr cenovku

Reagovat
blaugrana

som si vsimol, ze sa vam v poslednej dobe nepozdavs Fabinho, tak vymenime zanho namiesto Trenta

Reagovat
O.Giroud

Firmino sa nam nepozdava

Reagovat
O.Giroud

a Keita

Reagovat
Seydou Doumbia

Prowse nebo Berge by mi do Live seděli jak hrnec na hlavu

Reagovat
O.Giroud

Bergeho by som bral, Prowse by mohol byt taky novy Hendo s paradnymi priamakmi ako bonus.

Reagovat
martin.b

u Berge vůbec netuším jak na tom je když už se druhej rok plácá v champs, ale když tehdy do PL přišel tak působil zajímavě ale stejně jak u Prowse, je to hráč co zahraje primárně zprava, nás tlačí bota spíš na levé straně, kde bychom potřebovali nějakýho ofenzivního box to box záložníka co se nikdy nezraní

Reagovat
Seydou Doumbia

kupte ndidiho, rice, tielemanse, barellu, nevese, paquetu a nemusíte už nic řešit, nikdy

Reagovat
O.Giroud

No minimalne nespokojnost hracov s tym, ze nehraju v zaklade

Reagovat
martin.b

v ideálním případě bych vzal toho Caiceda, je to takovej hybrid Keity s Wijnaldumem, ale Brighton bude po prodeji Bissoumy s Cucurellou asi hodně odolnej...

Reagovat
Seydou Doumbia

hlavně zatím v dospělém fotbale piču dokazal, pochybuji že ho prodají když ještě za ně prakticky nic neodehrál

Reagovat
Robertson

John McGinn...

Reagovat
martin.b

Ten vůbec, bude mu 28, je kapitán stál by nesmysl a reálně není tak dobrej, především v hrání do plných.

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/sMp_Rcsb

Destiny vtezny gol za Udinese.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Antony ako sa vyplakal u toho šaška Romana, to je vtip? za takeho srača tu este ideme zvyšovat nad 90 mega? to je hnus od nas uz fakt..

Reagovat
Sandstorm

Hnus je to od Ajaxu. Antony je rozdílový hráč, který naši hru pozvedne. Worth every penny.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak pritlacte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda to uz musi byt fakt delo. Kdo z toho Ajaxu to vlastne v posledni dobe nekde opravdu bossoval? Zyiech, VdB, FdJ, De Ligt. Ani jeden zatim neni ze uplne top top. VdB a Zyiech dokonce pravy opak.

A kdyz si vezmu ty utocne stars holandske ligy, tak je zo taky celkem rozpacite. Bergwijn, Depay, Winnie fucking Janssen tam sypali goly jak na bezicim pasu. Jako nerikam, ze odtud nesli kvalitni hraci, ale cokoliv nad 50 mega je teda sileny risk.

Reagovat
Whitemedia

Neres v jeho letech měl podobné čísla a to ani neviděl na míč, jak byl věčně zkouřenej.

Reagovat
Seydou Doumbia

Největší je problém že prostě holandští ofenzivní hráči prostě nezvládají ten přechod do PL...oni kdyby šli třeba někam do Bayernu nebo BVB tak sypou pořád gol za golem, ale ten skok pro ně mezi ere a PL je prostě neskutečný...takže si je vybírají chujové kluby, jenže ty prachy za ně většinou dají jen týmy PL...pro ajax gut, pro hráče na hovno, pro kupujícího na hovno tohle jsem tu ale už psal dříve, oranje prostě nemá v ofenzívě žádného megastar hráče a vše to je +- na podobné úrovní...proto když mají hráči v domácí lize formu tak vytlačí i ty zahraniční hráče, protože konkurence není tak silná

Reagovat
FC Porto FC

Nemám pocit že by Malen nějak sypal góly

Reagovat
Seydou Doumbia

první sezona se nehodnotí, uvidíme co předvete letos...9+6 mi ale nepříjde zas tak špatný, ne každý tam příjde a začne sypat 20 golu

Reagovat
r.mrazik

za takove prachy to silenstvi...

Reagovat
Eichel

Reagovat
blaugrana

Jak hnus od Ajaxu? Ved vedia, ze vas môzu podojit a nemusia predavat.

Reagovat
smazaný uživatel

90 Mega už je extra podojení. A stejně odmítli.

Reagovat
blaugrana

bo vedia, ze daju viac

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

To sem postni aspon teda, pici

Reagovat
Sandstorm

FREE Antony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Fulham nebude jednoduchý ale absolútne nám verím že to dnes zvládneme, už v prvom polčase. Zostava asi jasná, možno Tomi na RB ale White tam hrá zatiaľ veľmi dobre. Na Lena sa tiež teším.

Dnes po roku opäť zas starší tak snáď mi to nepokazia

Reagovat
jk

Starší o jeden rok? To by měl woolwich oslavit jedním bodem.

Jinak samozřejmě happy bday

Reagovat
Nikikrew

dík, našťastie len o 1 3 body viac beriem

Reagovat
smazaný uživatel

Musis se dat na cernou magii, zestarnout za rok o tri a budou i tri bodiky...

Reagovat
jk

Jj, něco takovýho

https://bit.ly/3PTUY58

Reagovat
Nikikrew

Ech ďakujem neprosím radšej mať casovrat a vrátiť sa do bezstarostných rokov

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Happy Bday a easy win o více než 2 góly, mám to na tiketu

Reagovat
Nikikrew

Vďaka

Reagovat
Stannis Baratheon

Nechtěl bych mít takhle zkažené narozeniny prohrou.

Reagovat
Gunner14

Všechno nejlepší, dnes za 3 body

Reagovat
Nikikrew

Vďaka

Reagovat
Jordi Alba

Narozeniny se slaví podle registrace na EF.

Reagovat
Nikikrew

Jo bral by som sa vrátiť kedy Henry si dával PL s prstom v zadku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Happy b-day, dcera ma dnes taky

Reagovat
Nikikrew

Vďaka. Posielam srdečne blahoželanie. Deti sú radosť

Reagovat
Nizzie

Vše nej nej a dárek už ti dají kluci v podvečer.

Reagovat
stiflerovamama

Roberto Firmino has failed to score in his last 20 Premier League appearances at Anfield.

Reagovat
jk

NLD U18, ve 20 minutě už tečem 2:0

Reagovat
VasAFC

Je potreba na to hrace zvykat uz od mlada

Reagovat
jk

3:0, Wheelchair namotivovl

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Borec hattrick

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Nizzie

Reagovat
masly008

máš stream?

Reagovat
jk

Bohužel, díval jsem se jen na livescore.

Ale není ani na Spursplay, to snad ani nikde nebude.

Reagovat
Swarley

Vitezna se nemeni

Reagovat
Busby babes

imho chyba. ale tak snad to bude fungovat i proti Sotonu.

Reagovat
Swarley

Tak jestli Ronaldo stejne odejde, tak nemame co jineho postavit

Reagovat
Busby babes

jo, to jo. a i z pohledu nejakeho budovani duvery v trenera a tak. Hrajes dobre = zustavas hrat.

Ale myslim si, ze do tohodle zapasu by byl Casemiro vhodnejsi nez McTominay.

Reagovat
Swarley

Zase asi chce nechat to, co fungovalo a Casemiro je u nas tyden... Behem zapasu ho tam da...

Reagovat
Euphael

Fakt odejde?

Reagovat
Swarley

Tezko rict, ale i vzhledem k tomu, ze ho treba dnes do zakladu nedal, bych i rekl, ze jo... Dneska by se tam hodil vic nez Rash...

Reagovat
r.mrazik

Chyba to není.

Reagovat
Busby babes

dobre

Reagovat
DieFohlenBMG

Paqueta už je hodně blízko. Ještě dneska by měl podepsat

Reagovat
Euphael

Pristi kolo jedu na Monchengladbach. Nebyl jsi uz nahodou?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Acquanni

Trpiš z něj udělá dělo

Reagovat
mimi_united

0:4 Eriksen, Elanga, Martinez, Ronaldo

Back in game

Reagovat
mithro

to dnes zase ideme hrat v tych zelenych? tak to je bohuzial jasne ako dopadne

Reagovat
ACSMan

Ty dresy nosí štěstí...domácím

Reagovat
Diskostu

Myslím že Southampton ich vráti spať na zem 2:0

Reagovat
Busby babes

tak snad budou mit nasazeni jak minuly tyden. Pak to bude fajn. Uvidime co samotna hra, bude to jinej zapas nez s Poolem. Cekam, ze spis my budem muset zachytavat protiutoky soupere.

Reagovat
VersaceChain

0:4, lets go

Reagovat
Swarley

Dneska Sancho vlevo, Hag uz to na Antonyho chysta

Reagovat
Miguel19

To hřiště není moc v kondici

Reagovat
mithro

Good job the pitch is brown, helps with making out the United players

Reagovat
Swarley

Dira jak do prdele pro Sancha a Bruno to zase predrzi, on ma nekdy fakt uplne zvlastni momenty

Reagovat
HalaMadrid_Flx

nechápu

Reagovat
Swarley

Driv to tak nemel a byval uplne skvely, nechapu, kde na tom v posledni dobe byl

Reagovat
blaugrana

hraci united skupi na krok...asi si nadbehli proti poolu

Reagovat
Diskostu

Dalot hrozný hráč..

Reagovat
ACSMan

Walker Pieters, Aarons, Lamptey všechno by bylo lepší než Dalot

Reagovat
LaVolpe

Southampton to zkouší vzduchem přes Martinéze, tam asi povede cesta.

Reagovat
mithro

Elanga

Reagovat
Miguel19

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Mastný Chobot

Lavia a Aribo vyzerajú ako ďalšie budúce klenoty Sotonu a potenciálne 40m+ predaje

Reagovat
Kinky7

na Laviu mame 40M buy back takze dobry

Reagovat
Kinky7

btw na Bazunua taky

Reagovat
Swarley

Dela si prde

Reagovat
Grahf

to sa predbiehali, kto lepšie nastreli brankara?

Reagovat
Busby babes

jak??? btw nebyla tam ruka po te Brunove hlavicce?

Reagovat
ACSMan

Taky jsem nad tím přemýšlel ale bylo tam tolik věcí, že to tam nenajdou už

Reagovat
Busby babes

fakt nevim, bylo to takove divne. prislo mi ze mu to trefilo triceps jak tam mel tu ruku vystrcenou ale mozna ne.

Reagovat
mithro

vyzeralo to tak ale asi len blbo trafil

Reagovat
smazaný uživatel

To by určitě řešili a ani si nikdo moc nestěžoval, asi ho napálil do hlavy nebo do hrudi

Reagovat
Busby babes

je to mozny, jen se ptam, fakt nevim, bylo to rychle a neopakovali to poradne.

Reagovat
m.sali

ty krávo

Reagovat
mithro

to si robia uz srandu

Reagovat
Diskostu

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Dementi

Reagovat
wild

Reagovat
vodka

co zase nedali

Reagovat
Swarley

Sancho je smerem dozadu fakt strasne laxni, souboje uplna slabota, na tom musi pridat

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Martian a Rash zatím jakoby ani nehráli

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Martial*

Reagovat
Freedo

Co Martial, ale hlavně ten Ronaldo dneska vůbec není vidět!

Reagovat
ACSMan

Ani Scholesy dneska není vůbec ve hře.

Reagovat
Thelvin

Casemiro taky ne, to bude strašnej provar

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vole, já Vám fandím, o co ti jde

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Aha, jsem pičus Well, well, well. Myslel jsem Elangu

Reagovat
ACSMan

Hlavně ten Martial no

Reagovat
mithro

Reagovat
Likan7

Martial jakoby ani nehrál....

Reagovat
Swarley

Je zvlastni, jak kdyb mel neco s achilovkou

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Myslel jsem Elangu

Reagovat
Swarley

Vsak jo, me to bylo jasne

Reagovat
Tommy$

Reagovat
Busby babes

Elanga a Sancho by se meli prohodit.

Reagovat
Swarley

Od nas zatim nejlepsi Eriksen, porad se nabizi, suprove tam precisluje levou stranu, tezko se jim zatim brani

Reagovat
Grahf

celá ta štyrka vpredu je slabá, fyzicky sa nepretlačia cez nikoho

Reagovat
Swarley

musi pridat, zase je to tak na pul plynu

Reagovat
Whitemedia

Rash tam někde je?

Reagovat
Busby babes

chybi tomu intenzita. mit nasazeni jak minuly tyden, tak Soton nevi.

Reagovat
Busby babes

❌ 0.25(xG)

❌ 0.46(xG)

❌ 0.54(xG)

❌ 0.57(xG)

btw ta nase 4 sance na xG

Reagovat
C-M@ster

A už je teda rozhodnutý, že PL na O2 nebude?

Reagovat
ACSMan

Prý si koupí poslední kolo aby mohli vysílat oslavy titulu Arsenalu

Reagovat
FC Porto FC

Je ale neřeknou to

Reagovat
mithro

imho urcite, len to natahuju akoze rokuju.

Reagovat
Coutinho10

stále jednají viz poslední odpověď z 23.8.

https://twitter.com/O2_CZ/status/1562126598995853312

nicméně koho PL zajímá, tak by neměl váhat a koupit si ten balíček za 189Kč měsíčně https://www.canalplussport.cz/#balicky a pokud to náhodou za pár týdnů/měsíců zařadí O2TV do nabídky, tak to můžeš zrušit

Reagovat
Busby babes

jo, kdyby Lisandro mel 2 metry, tak by tohle neposral...

Reagovat
ACSMan

Teď ho Adams odsunul jak nějaký deváťák prvňáka na obědě

Reagovat
Mastný Chobot

ale nebude to prehraný súboj, keď sa ho ani nezúčastnil

Reagovat
Grahf

zase vobec nepresujeme

Reagovat
Grahf

treba rb, cm, rw a hrota, bo s tým materialom nespravíme nič.

Reagovat
Busby babes

jinak dneska mohl byt na hristi Ronaldo, pressing by to vubec neohrozilo a aspon by byl nekdo ve vapne na ty centry...

Reagovat
Swarley

poslal bych ho tam hned o pulce, Ealngu bych stahl

Reagovat
Thelvin

Myslíš Martiala

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vole!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Thelvin

Reagovat
ACSMan

Reagovat
Likan7

Ronaldo na druhou půli jasný. Proti tomuhle je Elanga zbytečný.

Reagovat
Grahf

neviem, prečo furt z akademie vytahujeme takych priemerakov, bez chuti a zápachu, jak mctom a elanga, pritom na lavičke je garnacho.

Reagovat
Swarley

Tak minuly tyden byl Elanga super, tohle spis neni zapas uplne pro nej... Sancho dokaze preji hrace, Rash taky... Ty bych nechal na kridlech a Ronaldo na hrot...

Reagovat
Freedo

Reagovat
Grahf

ale tí hráči zahrajú tak 1 z 5 zápasov, strašne nekonzistentní.

Reagovat
Swarley

Jj, do ofenzivy to stejne hrace chce

Reagovat
Likan7

Kolikrát si viděl hrát Garnacha? Jeden poločas?

Reagovat
blaugrana

to zas bol pocin dat 2,5+

Reagovat
Diskostu

Načo tam je vlastne ten Elanga ? zakončovať nevie prejsť cez hráča nevie prihrať nevie.. tak neschopného hráča som dlho nevidel.

Reagovat
ManUnited

Elanga hroznej, to ať radši hraje Garnacho

Reagovat
Busby babes

budme pozitivni. poprve od unora neprohavame venkovni zapas v polocase.

Je to ok, ale to je malo. Chce to vetsi nasazeni, vetsi intenzitu, vic pohybu... hlavne od tech vepredu. Prohodil bych kridla. Elanga i Sancho jsou letos lepsi na opacnych kridlech. Bruno by se mel vic zatahnout... chybi tomu kousek.

Reagovat
stiflerovamama

A s týmto sme nezískali ani bod

Reagovat
Mastný Chobot

"eljusini" a "uorprouc" dopiči... výslovnosť toho komentátora na Canal+ celkom hanba

Reagovat
Miguel19

Elanga s Rashfordem totálně k hovnu. Ronaldo musí na plac.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Casemiro na plac, Mctom sa zase schováva za hráčov, z toho bude raz jeho trademark

Reagovat
gazza62

Hnusnej ba přímo odpornej fotbal od obou.Na spaní .Bez emocí, beze všeho.Prostě hnůj.Tohle, že má být nejlepší soutěž na světě ? Oh my.I ta Plzeň či Slavie hraje hezčí fotbal.Možná tak ve splněných kvótách .Samej černoušek ,ale kdyby alespoň byli tihle nekopové v něčem lepší.Hnus s velkým H.

Reagovat
Agent z Melmacu

good one

Reagovat
Swarley

To hriste je fakt des, co na tom hrali

Reagovat
wild

na BT vraveli, ze ma nejaku "disease"

Reagovat
Swarley

Jako strevni a vsichni chodili srat na to hriste?

Reagovat
wild

Reagovat
vodka

to bude plisen

Reagovat
Swarley

Roznovska trava do stinu a maji vyreseno

Reagovat
mithro

elanga

Reagovat
Swarley

Ale konecne rychlejsi akce na jeden dotek, musime to zrychlit

Reagovat
Martin9719

Tady prostě chybí zakončovatel, není to z naší strany dokonalý ale pohybu už je tam docela dost a šance si vytváříme. Akorát třeba Mctom mohl jít dál a hrát to třeba na penaltu a Elanga zase střílet z první teď.

Reagovat
Busby babes

McTom imho udelal dobre, jit o krok dal tak uz do nej obrance minimalne vrazi. Elanga mel strilet hned.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Martin9719

Jako otázka zda by to tím tělem ustál no.

Reagovat
Swarley

Ted to vyslo, musi to byt proste rychle sehrano, kvalitu na to mame

Reagovat
EXoRcIsT

Bruuuunoooo

Reagovat
Busby babes

ty vole, takove trapeni a pak predvedem tohle? Uzasna akce.

Reagovat
mithro

krasna akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusní gol

Reagovat
Ligter

konečně něco, co mělo hlavu a patu

Reagovat
EXoRcIsT

Ale neverim ze Dalot to tak chcel

Reagovat
Swarley

konecne Bruno, luxus

Reagovat
Tommy$

Dalot áčko

Reagovat
wild

Brunoo

Reagovat
masly008

pěkný gol

Reagovat
VersaceChain

Bruno luxusně teď to Saints otevřou a rash a elanga snad m něčemu budou

Reagovat
martin.b

Dalot konstruktivně AWB by to narval se zavřenýma do prvního hráče

Reagovat
Swarley

No Dalot nebyva o moc lepsi, ale pekne

Reagovat
Martin9719

Tohle bylo přesně ono. Ne*rat se s tím a napálit to z první. Elanga nebo Rash by to ještě zpracovávali na další 2 doteky. Dalot skvělý přehled.

Reagovat
Swarley

Tak Ronaldo si zase muze sednout

Reagovat
Ligter

Dalot od gólu super

Reagovat
mithro

vsetci nielen dalot

Reagovat
Ligter

jen ty jeho dvě přihrávky byly snad nejviditelnější

Reagovat
Mastný Chobot

Toto teda nie je ruka, hej?

Reagovat
Mastný Chobot

*ani jedna z týchto rúk teda nie je ruka, hej?

Reagovat
Maximm9

Tommy slusne zazongloval s tim micem

Reagovat
FC Porto FC

Na co ten var je???????

Reagovat
Madio Sané

Na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyla ruka, ale hned 3 ruky.

Reagovat
Swarley

Trikrat ruka, dobry, to se nepiska

Reagovat
Busby babes

Na soucasnem pravidle o ruce je supet to, ze kdyby to pisknul, tak reknu ze je to ok, a kdyz to nepisknul, tak si taky myslim, ze je to ok. Hlavne, ze je to jasne.

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Je fakt, ze za svuj zivot jsem zazil snad milion reseni, navrhu a uprav pravidel, co teda ruka je nebo neni a je v tom porad stejny bordel... To je jak kdyz jdu k volbam...

Reagovat
Maximm9

Ja si teda myslim, ze drive to bylo jasnejsi. Ruka byla ruka a jenom se resilo, jestli byla nastrelena.

Ted u videa zkoumaji i teplotu, vitr a vlhkost

Reagovat
Martin9719

Jedno jistý je a sice že ruka byla vždycky tak nějak na posouzení rozhodčího. Spíš to teda platí dnes, dřív se ale pískali mnohdy dobrý nesmysly.

Reagovat
Whitemedia

Co se týče ruk ve fotbale, tak se přiznám, že už se v tom nevyznám. Ale třikrát zahrát rukou v pokutovém a nic? Jsem ještě zmatenější..

Reagovat
Salfovic

To už asi ani rozhodčí.

Reagovat
Diskostu

najvačšiu ruku tam mal Adams....

Reagovat
smazaný uživatel

Ta čtvrtá ruka byla jeho , máš zrak jak ostříž, škoda že po tom žonglování už to je celkem irelevantní

Reagovat
stiflerovamama

Ty vole vidím, že sa nič nezmenilo od minulej sezóny, anglickí rozhodcovia stále rovnakí komici

Reagovat
EL Gringo

VAR je na čo?

Reagovat
Swarley

Klasicky uz si zase koledujeme

Reagovat
VersaceChain

Rozhodčí

Reagovat
wild

Ronaldo posledny krat v drese MU?

Reagovat
martin.b

Jinak ten trávník pěkná bída, to má parametry český ligy

Reagovat
Diskostu

?????? WTF A Elangu tam necháva??? AJ Jankewitz v pred minulej sezóne predviedol lepši výkon ...

Reagovat
Swarley

Tak vymenil laxne braniciho Sancha za laxne braniciho Ronalda

Reagovat
martin.b

Za pár minut sestavy, jestli bude hrát Milner s Hendem v záloze, přehodnotím ještě dnešní plány…

Reagovat
Salfovic

Jako, že se ožereš už odpoledne ?

Reagovat
Swarley

Martinez je luxusne u tech hracu brzo, to je proste skvely, nez to nase tradicni couvani... Hned je dostoupi, hned jsou pod tlakem... Skvely...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nic proti Bournemouthu, ale tohle by měl být papírově nejsnazší zápas ligové sezóny, pokud se konečně chytit, tak teď máme dobrou příležitost.

Alisson - Robertson, van Dijk, Gomez, Arnold - Fabinho, Elliott, Henderson - Diaz, Firmino, Salah

Subs: Adrian, Davies, van den Berg, Phillips, Clark, Bajcetic, Carvalho, Milner, Tsimikas

Reagovat
Coutinho10

jestli nevyhrajem dneska, tak už nikdy

Reagovat
avicii

Mohol dnes hrať Carvalho z ľava, Diaz na hrote... Ale dnes už jednoducho musíme, naladiť sa trošku, posledne správy hovoria aj o tom ze sa chceme poslnit v zálohe možno aj o dvoch hráčov tak je tu nádej

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI to face Leicester: Mendy; James, Thiago Silva, Chalobah; Loftus-Cheek, Gallagher, Jorginho, Cucurella; Mount, Havertz, Sterling #CFC #CHELEI

Reagovat
vitasrp

No s tím Chilwellem to teda bude asi po tom zranění fakt složitější, když ho tam Thomas ani dneska nedal.

Reagovat
Raylan

Spíš to vypadá na 4 vzadu.

Reagovat
Miguel19

Loftus bude RWB

Reagovat
Raylan

Uvidíme.

Reagovat
Raylan

Rekl bych spis 4-3-3, jestli da Tuchel zas double pivot Jorginho, Gallagher, tak je magor.

Reagovat
Salfovic

Neměl být Chválaboha odepsanej ?

Reagovat
Miguel19

Však je. Gallagher taky..

Tuchel out.

Reagovat
vitasrp

Tak to podle některých i Gallagher, ale oba jsou v základu.

Reagovat
Talker

Tak na druhou stranu nám chybí vykartovaný stoper a další přichází za 70 mega a Chilwell ještě není fully fit.

Co se týče Gallaghera, tak situace podobná - 2 hráči do základu mimo a nemyslím si, že je to pro něj ideální role.

Reagovat
vitasrp

A co jako? Však od toho tam je ne? Mám dva IP střední záložníky, tak i volba číslo čtyři dostane dost minut. Nikdo asi nečeká, že bude Gallagher automaticky základ.

Reagovat
vitasrp

Dobrý je, že je to normální člen kádru, dřív se u mladých hráčů vždycky vymyslelo nějaký náhradní řešení, aby hrát nemuseli.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

6 Anglánů v základu...to musí být rekord ne

Reagovat
kvasha16

pre nas mozno fakt hej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
M0rb1D4S

Fuj, ten Tuchel je ale zmrd. Nedává vůbec šanci mladým. Dneska v základu hraje jenom 5 odchovanců.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Salfovic

Teče mu do bot, tak tím chce opít fanoušky.

Reagovat
Svatej

šlo to postavit bez nich? poprosím pěkně jak.

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě že šlo, mohl si dát Loftuse na střed, Cucurellu na LCB a Gallagher lávka a Chalobah lávka.

Fakt si najít cokoliv, čím se dá Tuchelovo rozhodnutí znehodnotit.

Reagovat
Svatej

A kdo by hrál místo nich? Vsak Loftus základ hrál uz, dokonce na středu a nemohl ho hrát dvakrát.

Ted to naopak vypadá, ze ty mas.problem s tim, ze vůbec neco napíšu. Skutečnost, ze do me Morbidas ryje s naprosto dementní poznamkou, protože má konečně příležitost a to diky okolnostem (rozumej zranenim), ale proste nemas problem prejit

Reagovat
vitasrp

Loftus hrál podhrota, mohli jsme ho šoupnout na pivota, hrát klasicky 3-4-3, Reece na křídelního obránce a Azpiho místo Chala. Vymyslet se to dá vždycky, Mourinho by mohl povídat, je to jenom o tom, jestli těm hráčům trenér věří, nebo ne.

Protože mě sere, jak se tady neustále od příchodu Tuchela tvrdí, jak povraždí všechny mladý hráče, přitom se tak neděje.

Reagovat
Svatej

Vždyť on je zatím normálně odstavuje, to je prostě skutečnost. Vedli jsme tu debatu tady uz dvakrát. Jamesovi jsme se snazili přivést náhradu na oba posty zaroven za ten rok a půl a u něj je klika, ze to dopadlo jak dopadlo. Fajn, kdyby prisel Hakimi, možná by se neslo dal po Koundem, ale jseš o tom sam presvedcenej? Dle nasi aktivity jsme chteli oba. Tammy je pryc, Gueghi, Colwill, Livramento pryč. Odoi, Gilmour, Ampadu i ten Chalobah na cestě pryč, Gallagher je na tom mimo tu hlavní dvojku nejlíp s dost jasnou 4. rolí, Broja pujde po prichodu Auby do hajzlu taky. Anjorina, Maatsena ani nepočítám, i když bych mohl..

Je to snad málo odstřelených hráčů? Za jedinej rok a půl? Na jednoho, co vytahl on sam a ted mu privedl konkurenta, takže stejně nejspis pujde? Ani ja nejsem takovej cvok, abych chtěl v základu všechny, ale reálně mají svoje misto v týmu dva, nikdo dalsi. Za běžných okolností fajn výkon, když ale prihlednes k tomu, ze je zaprvy nevytáhl on a za druhý jsou to nejspíš nejlepší hráči tymu, bylo by na vrácení licence je odpálit taky. Ta akademie je prostě ten dobrá a schopná živit první tým na víc než to, na co jsou lidi zvyklí, až bude mít suchý období, dam s tim zas pokoj.

Za některý jinak Tuchel pochopitelně nemůže a odešli by většině trenérů, jako Lampardovi odesel Lamptey nebo Tomori, ale na spoustu z nich Tuchel úplně sere a ne vždycky kvůli hráčům, kteří jsou lepší.

Jinak ty ten druhej extrém tvoříš kvůli mně, aby jsi nastavil zrcadlo, nebo vážně věříš tomu, ze to Tuchel dělá v tomhle konkrétním ohledu kvalitně? Nemam v zajmu mu odpirat strategicky dovednosti nebo schopnost oracovat s mediama, ale tohle dělá za tebe dobře jo?

Reagovat
vitasrp

Jako sorry, ale vzít skoro každýho odchovance, který se v Chelsea neprosadil, a vyčítat to trenérovi, to je fakt směšný. Problém je, že nejsme Southampton, tady není cílem dostat do kádru co nejvíc odchovanců, vyhrát je, rozvinout a pak prodat dál. Nikdy to tak nebylo a nikdy to tak nebude, ten tlak na výsledky je tady obří a kór letos je ta situace taková, že tu máš 4 našlapaný celky a Chelsea potřebuje být lepší než jeden z nich, aby byla v LM, protože jinak to bude průšvih.

Jsem o tom přesvědčenej, protože Koundého ani Tuchel podle všeho extra nechtěl, žejo. Já u tohohle beru akorát Tammyho, na kterýho se vysral fakt rychle a evidentně to nebyl jeho typ útočníka, ale nevím proč.

Ale ten zbytek? Loni bylo jedno místo na stopera, tak vzal Chalobaha, vyčítat mu Guehiho, to je prostě směšný. Zaprvý ten hráč sám chtěl odejít (někdo prostě nechce volit tu cestu v Chelsea, protožev tom nevidí smysl) a zadruhý by pro něj ani nebylo místo.

K čemu by bylo Livramentovi, aby v 18 letech jenom seděl na zadku? Jakože kdo ho odstřelil? On sám chtěl odejít, měl rok do konce smlouvy, na jeho postu James, přes kterýho si neprdne. Takhle hrál pravidelně Premier League a máme na něj buy back.

Colwill je na hostování, za rok budou zase místa k dispozici, uvidíme, jestli se prosadí. Ampadu je zvláštní případ, ale jako kde by vlastně měl hrát? Jakože mi chceš tvrdit, že má na to hrát stopera v týmu, co by chtěl bojovat o titul v Premier League? To asi né žejo.

Gilmour je vlastně druhý hráč, u kterýho nevím, co se pokazilo. Ale stejně pro něj teď prostě není místo, můžeš nějak rozumně zařadit buď Gallaghera nebo Gilmoura, ne oba.

A teď třeba takový Odoi. On měl loni pod Tuchelem snad 8 zápasů v základu za sebou. Dostal něco takovýho pod Lampardem? Problém je ta produktivita a celkově kvalita ve finální fázi, jemu by ta hostovačka a pořádná porce minut mohla strašně pomoct. Navíc patří do toho útoku, kterej mě celkově vyloženě sere až tak, že bych ho klidně komplet rozpustil, tam je to marný.

Na druhou stranu vzal třeba odepsanýho Loftus-Cheeka, který měl loni odejít, dal mu šanci, odehrál dobrý zápasy, okamžitě přeskočil Saula a za tu sezónu toho zahrál docela dost. Letos z něj udělal náhradníka na RWB a všechny čtyři zápasy zatím začal v základní sestavě, to taky není vůbec špatný.

Chelsea těch mladíků chrlí spoustu, což je skvělý, ale je prostě nereálný čekat, že většinu ten klub zapojí do A týmj, to je úplně nereálný očekávání. Furt chceme hrát o trofeje, furt je tu obří tlak na trenéry, takže bude úspěch, když se prostě ročně začlení 1-2 hráči.

Reagovat
Svatej

Tak to jsi tu základní myšlenku pochopil o malinko jinak, než jsem chtěl Asi to primo sepisu jako cíle, ktery jsem chtěl vypíchnout

1) Ja tu nevypsal ani zdaleka každýho dostupnýho kluka, co jsme měli. Tech týmů, ze kterych by se dalo rovnou brát, je v akademii je dost + spousta kluku na hostovackach a nezapomeň na hráče, co uz v áčku byli... ja vzal jenom ty nejblystivejsi. To, ze je jich hodně, je prostě příjemnej bonus a v tomhle konkretnim případě jde proti Tuchelovi. Mel jsem k tomu hezkej příměr, ale ten komentář by byl nesnesitelně dlouhej, tak te toho ušetřím..

2) ambice klubu jsou jasny a i ja chci, aby klub smeroval smerem k trofejim. Když ale nakupujeme jako idioti a jsme na druhý straně za jedinej rocnik vychovat hráče světový extratřídy jako James nebo Mount, kde druhej jmenovanej ani, stejně jako x dalších zrovna teď čekajících, nevytvářel dojem až takový rakety, tak proč proces nezkusit znova? Talentu na další trefu je tam dostatek a jsou lepší než většina toho, co kupujem. A i když nevyleti tolik, furt radeji budu mit v tymu po roce výchovy Anjorina 5/10 nez Wernera 5/10.

Zaprvy je to levnější, za druhý se hráč da s nadhernym ziskem prodat po stylu Tomoriho/Tammyho a to nejdůležitější za třetí - tihle hráči z akademie ti v takový pozici nechtějí uz zdrhat, i když by mohli jit az nekam do Realu. Mame tu Jamese a Mounta bez smlouvy a presto jsem klidnej, u nejakyho random belgicana bych byl jak na trní.. To ani nemluvim o tom, že je většina z nich mentálně naprosto skvěle nastavených, o tom se mluví u nas už dlouho.

Teď uz to zkrátím

- Kounde ok, to je validní připomínka. Sice to furt znamená, ze chtel Thomas Jamese na RCB, zabít tím možnost hrát na 4 a hlavně by uz nehrál Chalobah, když je tam ještě Azpi, takže stejně by to aspon jeden mladej odsral, ale beru, ze ne James.

- Gueghiho si prohlídnout měl, ani mu tu šanci nedal. Navíc uvažování "dal jsem sanci jednomu, nemusím dalšímu" není známka fajn přístupu..

- Livramenta mu nějak extra nevyčítám. Kdyby ale zahrabal, tak ho může udržet. Pres Jamese by si sice nekopl, ale s nim by hrát mohl, stejně jako Hakimi. Vykupka prima, ale tu nevyjednal Tuchel..

- Ampadu - ..a Chalobah snad je stoper na boj o titul? Christensen byl na boj o titul? Uz i Azpi se do tyhle kategorie přestává bradit, přesto si tenhle typ hráčů udržujeme, ja bych Ampadu klidně místo kteryhokoliv snesl, vždycky mi imponoval jeho prehled, rozehrávka a mindset, proč ne..

- S Gilmourem by to v pohodě šlo i navzdory Gallagherovi, jen stačí zmenit rozestavení.. Ty sám vidíš, kolik talentu má, tohle je nesmírná škoda..

- Lampard hral na mesic a pul dlouhý serie, kdy rotoval sestavu takhle dlouhodobě, takže nejspíš tuhle hodne konkrétní podminku 8 zápasů nesplnil. Kdyby nedostaval ted samy minuty Pulisic (případně nebyl Pulisic tak otresnej), tak to beru tak, ze prostě nema kvalitu, ale tady Tuchel naprosto evidentně vybírá hráče, ke kterýmu má lepší vztah, hrát by z lavičky normálně měl on..

- Cheek ok, bod pro Tuchela

Reagovat
vitasrp

Já souhlasím s tím, že je lepší začlenit hráče z akademie, než koupit Barkleyho, Zappacostu, Bakayoka a podobný smetí. Pod Tuchelem jsme ale koupili Lukaka, Sterlinga, Koulibalyho, Cucurellu a teďka Fofanu, přičemž každej ten hráč je značný upgrade oproti tomu, co by přinesl kluk z akademie, takže s tím problém prostě nemám.

Problém u Guehiho třeba je, že úplně ignoruješ kontext. Ten kluk chtěl odejít, dostal výbornou nabídku z Crystal Palace, kde se měl stát stabilním členem základní sestavy, a tak nechtěl volit riskantní variantu v Chelsea, kde mohl, ale taky nemusel dostat šanci. Ne každej to prostě chce risknout v Chelsea a já to chápu, přijde mi to dokonce jako rozumný přístup, protože stačí jedno zranění nebo smůla a budeš dva roky sedět na prdeli. Přitom máš kariéru, která může mít třeba 12 let, takže tím ztratíš ohromně moc. Chalobaha zmiňuju kvůli tomu, že ono bylo reálně na stoperu jedno místo - můžeš si samozřejmě nechat třeba pět dalších hráčů, ale dostanou tak tři minuty za sezónu, takže to je k hovnu - který si pro sebe uzmul odchovanec Chelsea.

Livramento měl rok do konce smlouvy, nechtěl podepsat, zahrál by si tak 200 minut za sezónu. Nevím, kvůli němu fakt nebyl důvod, aby kouč nějak hrabal, naopak se to vyřešilo nejlépe, jak mohlo s tou výkupkou.

Chalobah je podle mě o značný kus lepší stoper než Ampadu. Christensen byl stoper na boj o titul, možná né jako člen základu, ale jako první náhradník určitě. Vsadím se, že by určitě nezvládl hrát jako Azpilicueta, podle mě tak dobrej, jak se z něj dělá, prostě není, na to, aby se udržel v Chelsea, zatím nemá.

Jj, s Gilmourem by to šlo. Fajn, změníme rozestavení na 4-3-3. Střed zálohy je tedy Jorginho, Kovačič, Kanté, Mount, Loftus-Cheek, Gallagher. Tím pádem je Gilmour číslo 7. Kolik asi tak času dostane číslo 7? Jakože je pěkný, že by v tom kádru zůstal, ale k čemu by to vlastně vůbec bylo? A kterej kouč by kvůli jednomu mladíkovi měnil rozestavení a systém?

Aby se hráč zapracoval, musí se všechno sejít. Zaprvý na to musí mít, zadruhý to musí taky být na pozici, kde je zrovna v tom kádru místo, aby se tam mohl protlačit. A zatřetí musí mít kliku, musí mu věřit trenér a musí se mu podařit ty zápasy, kdy nastoupí.

Mně vadí, že ty to popisuješ tak, jak kdyby Tuchel ty mladý v Chelsea vyloženě brzdil, což se ale neděje. Měřítka máš nastavený naprosto nesmyslným způsobem, který by nesplnil žádný trenér na světě s výjimkou jednoho Lamparda za dvacet let v situaci, kdy jsme měli transfer ban. Já budu rád, když se v Chelsea budou odchovanci prosazovat, ale v tuhle chvíli je taky fakt, že jsme schopni poskládat ligovou sestavu s pěti odchovancema, což je jako dost dobrý. Tuchel za sezónu a půl dostal do týmu Chalobaha, Gallaghera a minuty dostal i Broja, byť chápu, že u něj je nejasný, jestli zůstane. Nicméně to prostě fakt nevypovídá o tom, že by mladý nějak odstavoval.

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Za to, ze se tam objevují některý myšlenky, který jsi už možná četl, se omlouvám. Zaprvy neni snadný pokaždý přijít s novým nahledem na věc a za druhý si nepamatuju přesně, s kym jsem kterou konkrétní část takovýho tématu řešil už...

Reagovat
blaugrana

ale by sa vam hodil taky Auba ci Depay

Reagovat
vodka

no hlavně at se ronaldo nezrani, jinak nam zustane na krku

Reagovat
Busby babes

tak muzes doufat, ze bude pul roku out.

Reagovat
Swarley

Ronaldo poprve napada a zranil se u toho?

Reagovat
Busby babes

Ronaldo out?

Reagovat
Coutinho10

tak že by pro Ronalda zádrhel v přestupu do Sportingu, pokud bude zraněnej

Reagovat
Vinci

Proč ten komentator Saints pořád říká svědci

Reagovat
EXoRcIsT

preloz si saints do slovenciny

Reagovat
Vinci

Radši ne, ještě mi bude prohlížeč házet reklamy na ovčí porno

Reagovat
EXoRcIsT

hahahahaha strasne vtipne hahahahahaahahahahahahahahah

Reagovat
smazaný uživatel

pepku

Reagovat
Busby babes

Ronaldo down with severe Europa League-itis

Reagovat
Swarley

Kurva ale to neni nemocnice na kraji mesta, odneste je za caru a hrajem

Reagovat
Mishko

¨pls stream niekto?

Reagovat
vitasrp

Fuj to je ošklivý, to koleno

Reagovat
Swarley

Au do prdele

Reagovat
masly008

a je zdravý jak rybička

Reagovat
Swarley

McTom je z cistyho dreva, neznicitelny

Reagovat
Swarley

Pry clever, to byl Holenak jak krava

Reagovat
iamek

Suché triko.

Reagovat
Ligter

až moc

Reagovat
VersaceChain

Ronaldo nemá ani na českou ligu

Reagovat
mithro

uff

Reagovat
Martin9719

Ať se Ronaldo nediví že ho nikdo nechce. To je hráč na kterým se moderní fotbal už prostě nedá stavět.

Reagovat
gazza62

Jako atleticky a fyzicky jsou ti více barevní na tom dobře .Použitelní jak v útoku či obraně.Jinak v záloze, kde se musí i přemýšlet je to špatné.Chybí jim tam prostě trochu IQ.Nic kromě nákopu do šestnáctky nejsou schopni vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

No, nenapadá mě moc hvězdnejch černejch špílmachrů.

Reagovat
smazaný uživatel

O spilmachrech ten kokot nemluvil. Yaya, Pogba, Vieira, Kante, Makelele,Dembele, co me napadnou tak okamzite, kterym rozhodne nejde uprit herni IQ. A to ze herni IQ a "schopnost neco vymyslet" je vlastnost jen zalozniku je uber kokotina. Takovz Henry byl herne genius i kdyz utocnik.

Reagovat
r.mrazik

okocha,seedorf

Reagovat
smazaný uživatel

Kiaku-Kiaku Kanga

Reagovat
FC Porto FC

Roncek tam udělal co jako

Reagovat
Miguel19

Conor

Reagovat
Kixi Syhimour

Jedemeeeeeeeeeee KUUUURRRRVVAAAAAAAA

Reagovat
blaugrana

Rozluckovy zapas Bernarda a ziadne transparenty dakovne. Tfuj.

Reagovat
Svatej

Dám tomu šanci a uvidim

Reagovat
Svatej

vidim 4 vzadu? Ruben je uprostřed

Reagovat
hitZor

Yep, 4-3-3

Reagovat
Svatej

nice

Reagovat
Luc-Luc

Diazzz snad si spravime chut dnes

Reagovat
REPLIKATOR

DIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ

Reagovat
Coutinho10

dobry start

Reagovat
Miguel19

Omg Loftus

Reagovat
Kixi Syhimour

GENERAČNÍÍÍÍÍÍ TALEEEEEEEEEEEENNNNNTTTTT

Reagovat
Coutinho10

woooooow Ellioooooooooott

Reagovat
Svatej

Všechno při starým.

Reagovat
Miguel19

Auba by dával.

Reagovat
Svatej

To jsme si říkali i u Lukaku

Reagovat
Kixi Syhimour

Firmino dvě asistence

Reagovat
oli9

A to jsem ho minule odepisoval.... Že už na to nemá a patří mu říct díky ahoj

Reagovat
REPLIKATOR

Bournemouth není měřítko

Reagovat
oli9

Jako on už fakt jako žolík na 20 minut.. Ale s našemi absencemi mu takový zápas prostě přeju čas nezastavís... Ale Boby, Mane, Salah to byla jízda

Reagovat
Coutinho10

ikdyz ta 2. asi ne uplne chtena ale pocita se

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooooool

This is Liverpool

Reagovat
Luc-Luc

Elliott

Reagovat
mithro

cherries to bude rychly zostup

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tyvole ten konferenční přenos je top, pořád nějaká akce, má to spád

Reagovat
Svatej

Kolikrát na tom hřišti Silva je?

Reagovat
Miguel19

Jasná.

Reagovat
Svatej

Naprosto výborně Kai i Loftus.

Reagovat
Svatej

Kai, ty demente.

Reagovat
Maximm9

Ja se poseru

Reagovat
Miguel19

Lol, offiside

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

To je neskutečný

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
SpecialOne

Tak najednou prý nevadí, že to bylo minutu předem

Reagovat
Svatej

Já tam ani neviděl offside, to zas musel bejt fakt milimetr ne?

Reagovat
hitZor

Reagovat
RKBoy

s takýmito "offsideami" nech idú naozaj do piče.

Reagovat
Maximm9

Tech 0,5cm tomu Havertzovi dalo neskutecnou vyhodu, kdyz bezel smerem k rohovemu praporku

Reagovat
vitasrp

Muselo to být víc jak 5 cm, jinak by se lajny překrývaly a nemávalo by se to.

Reagovat
Greny

Tak já nevím ... Ať jdou fakt do prdele s timto

Reagovat
mimi_united

Stones a Maguire - anglicko na MS bez stopéra

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah , ale skvěle připravené

Reagovat
LaVolpe

To posuzování ofsajdů je potřeba nějak změnit. Tohle je úplně směšné.

Reagovat
REPLIKATOR

Salah

Reagovat
Svatej

Conor zatím super.

Reagovat
Maximm9

On bude super, jen potrebuje proste sanci

Reagovat
vitasrp

On je takovej super balíček energie, náhrada za Kantého takhle dobrá

Reagovat
Svatej

Reagovat
Soumin

Konferenční přenos na Canal+ je super

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Agent z Melmacu

vidíš zo všetkého všetko ale z ničoho nemáš nič

Reagovat
Soumin

Souhlasím ale pro nestranného fanouška, který by si jinak vybral a zapnul jen jeden zápas do pozadí, je to ideální věc na soustavné sledování

Reagovat
Coutinho10

ja mam na notesu LFC a v tv konferencni prenos...idealni

Reagovat
avicii

Keď hrá tvoj tím tak to nemá vyznam, ale keď nemáš nejak záujem vyslovene sledovať nejaký zápas tak je to super, v jednej ruke telefón kde čítaš komenty na EF a v telke konferenčný prenos

Reagovat
Coutinho10

prijde mi kolo od kola lepsi

Reagovat
fenixLFC

co ten vvd vystraja pri rozohravke, nechapem furt to dava spoluhracom pod tlakom a len ich sikovnostou sa z toho dva-trikrat vymotali jak robbo, tak alisson tak fabinho

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelný, jak Sterling se svojí postavou dokáže hrát zády k bráně...

Reagovat
vitasrp

Neuvěřitelný. První ostřejší zákrok a hned karta, to se prostě soupeřům nestane tyvole už

Reagovat
vitasrp

už mě s tou nekonzistentností posuzování žlutých faulů ti sudí fakt neskutečně serou

Reagovat
mithro

city

Reagovat
Coutinho10

Stones hezky vypustil, jestli jsem dobre videl

Reagovat
Thelvin

CP je postrach všech favoritů

Reagovat
Ranoth

a hlavne City ma znich nejaky komplex

Reagovat
Thelvin

Pravda, už loni to byla katastrofa

Reagovat
Jordi Alba

Tak tady rozhodčí zapískal roh potom, co hráč Palace sundal loktem hráče City a z toho rohu padl gól..

Reagovat
Ranoth

City

Reagovat
Svatej

TO prostě vážně bude tahle hra směřovat tím směrem, že hráči budou furt ležet na zemi, aby vymodlili kartu soupeři? Tohle kurva není zákrok na žlutou a není to zákrok na ležení v klubíčku.

Reagovat
Miguel19

Ajéje, Gordon gól...to je plus 20 mega.

Reagovat
Svatej

díkybohu

Reagovat
Zaschrona

40, Lampard říkal, že může mít cenu i 100.

Reagovat
SpecialOne

CP ten Etihad prostě sedí

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson

Reagovat
Raylan

Cucurella rohy super

Reagovat
Svatej

hmmmmmmm

Reagovat
Raylan

To byla ironie

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Miguel19

Gallagher se posral ne...

Reagovat
Coutinho10

asi chce do Newcastlu

Reagovat
Svatej

mě vždycky fascinuje jak se ti hráči chovají jako psi, co udělali průser Hlava dolů, dělej že jsi neviditelnej

Jinak ruka to není, jede se dál

Reagovat
SpecialOne

To je ale debil...

Reagovat
Luc-Luc

Treeeeent ooooo

Reagovat
Maximm9

Od chvile co jsem napsal bude dobry, tak posral kazdou nahravku a jeste dostane redku

Reagovat
Kixi Syhimour

Oleeeeeeeeeeeeee, to je fotbaaaaaalllll

Reagovat
vitasrp

Tyvole to je tak neuvěřitelná hovadina, to mě poser.

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaal Treeeeeeeeent is baaaaaaaaack

Reagovat
blaugrana

Guaita je najväcsi šupak

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nikikrew

To CP na City naozaj vie

Reagovat
Raylan

Tak snad příště Mount už v záloze

Reagovat
vitasrp

Leicester k nám přijede betonovat, v podstatě vůbec nehraje fotbal.

My nedáme tutovku, kterou bylo těžší nedat, pak odvolají kvůli 7 centimetrovému ofsajdu penaltu a nakonec se Gallagher nechá vyloučit. To je fakt totální vocas.

Reagovat
hitZor

A ještě chvilku před redkou nepískne VAR relativně jasnou penaltu za ruku

Reagovat
vitasrp

To nebyla penalta, trefilo ho to do hrudi.

Reagovat
hitZor

Vždyť to Evansovi tu ruku odmrštilo až za záda

Reagovat
Svatej

byla u těla, sám bych to nepískal a byl nasranej, kdyby to pískli proti nám

Reagovat
vitasrp

A ani bych se nevymlouval na to, že Gallagher dostal žlutou za svůj první faul v zápase. Prostě jíá dostal, tak podle toho hraješ, né že pak uděláš tohle

Reagovat
Svatej

Horší je, že ted by měl na hřiště jít Kovačič, Mount tohle hrát nemůže

Reagovat
Raylan

Co hrát nemůže?

Reagovat
Svatej

CM v pivotu, je tam strašně neviditelnej, nenabízí se správně

Reagovat
Raylan

Tak to asi uplne nebude. Ale naopak je hovadina ho dávat furt na to křídlo. Jako 8 v 4-3-3 bude nejlepší.

Reagovat
vitasrp

Však tam vůbec nehraje, hraje podhrota, pivot je Jorge a Loftus.

Reagovat
Svatej

Pochopitelně nemyslim dneska, ale když ho tam Tuchel nasadil

Reagovat
Svatej

a ten je fit na 20 minut...

Reagovat
hitZor

Ta byla zasloužená, prostě typický taktický faul kterým zastavil break.

Reagovat
Maximm9

pro me byla jasna i ta prvni

Reagovat
Talker

Dostal se do extrémně blbý situace, ale měl to bránit pozičně, ne vletět do soupeře. Naprostá blbost.

Reagovat
REPLIKATOR

TAA

Reagovat
fenixLFC

tie firminove asistencie

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta první byla skvělá

Reagovat
Tommy$

Connor

Reagovat
SpecialOne

Jasně žlutá

Reagovat
Luc-Luc

bum Bobby

Reagovat
Kixi Syhimour

Nazdaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr

Reagovat
Talker

Reagovat
Coutinho10

Bobby

Reagovat
REPLIKATOR

Firminooooooo 4:0

Golman Bournemouthu

Reagovat
Svatej

Sterling měl jednu přihrávku, krom toho je totálně na facku. Kolik má kurva ztrát už?

Reagovat
Thelvin

Parker se poučil z angažmá ve Fulhamu a tentokrát se na PL připravil skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tímhle týmem by hrál stejně asi každý trenér. Tam snad není jediný vážně dobrý hráč.

Reagovat
Thelvin

Bohužel. Ale čtyři góly za půl hodiny...

Reagovat
martin.b

Výsměch s jakým materiálem do sezony B’mouth šel, tohle Parker neustojí i kdyby měl schopnosti Guardioly.

Reagovat
Svatej

Je vám snad ukřivděno, chudáčci?

Reagovat
hitZor

Angličtí komentátoři ještě viní Mendyho, že v tom souboji nedominoval

Reagovat
Svatej

Sterling

Reagovat
vitasrp

My nehrajeme v deseti, my hrajeme v devíti, protože ten Havertz... Ať už je tady Auba a Němec letí na střídačku, to se fakt nedá.

Reagovat
Mike Litoris

Tak třeba Sterling si s ním nezadá, to je ztráta u každýho balonu. A ještě s tímhle vědomím, že není schopný uhrát 1v1, jde do tří, to je fakt hrozně naivní hráč. Pochopil bych, kdyby prostě jeden pokus z pěti končil gólovou šancí, ale zatím je k tomuhle poměru šíleně daleko.

Reagovat
Ladas321

To takhle bylo už poslední dva roky v City a ještě se na tiskovce divil proč ho Pep nestavěl Je mi líto fanoušků Chelsea, zbavili se Lukakua a teď mají Sterlinga.

Reagovat
Mike Litoris

Já ten přestup nechápal, Chelsea nutně potřebovala dodat produktivitu a vzala hráče, lterý je hrozný palič a solidní čísla měl jen díky tomu, že hrál v unreal City. Zato dát třicetiletýho Lukaku na hostování, kdy je jasný, že za rok se bude řešit to samý, je taky věc.

Reagovat
vitasrp

Oukej, sudí to dneska drží, to je zatím fakt co faul v brejku, tak karta, s tím můžu žít.

Reagovat
SpecialOne

Tak tady nejdřív noha potom ještě facka, to chtělo

Reagovat
hitZor

Docela čumím, na to že to je Tierney, který si ty žluté pravidelně zapomíná v šatně

Reagovat
Busby babes

takze v tuhle chvili mame o bod mene nez city? interesting...

Reagovat
Registrujisejenproto

Kamo ty dnes zase jedes prispevky jak nejvetsi klaun ale fajn, o to vic te pak aspon bude navrat do reality bolet

Reagovat
SpecialOne

James je úplně jinde

Reagovat
Svatej

James je neuvěřitelnej.

Reagovat
mimi_united

Ak nedáte ligu majstrov tak bude v Madride

Reagovat
Svatej

jistě

Reagovat
Maximm9

Kdyz vidim ty ceny ostatnich hracu, tak James pod 150mega nemuze jit

Reagovat
Mike Litoris

Ještě teda nemá prodlouženou smlouvu

Reagovat
vitasrp

To nemávl jako ofsajd? Však byl jasný ne?

Reagovat
Coutinho10

i Virgil a Robbo acko

Reagovat
Kixi Syhimour

Je libo i gól z rohu?

Reagovat
REPLIKATOR

Stop, stop! He's already dead!

Reagovat
SpecialOne

Nerozběhnutý Sterling je Sterling k hovnu.

Reagovat
Svatej

Dej tomu Havertzovi kartu doprdele

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Nikikrew

Cherries, docela jasný adept na zostup. Liverpool môže trhnut rekord

Reagovat
fenixLFC

adept? je to jasny norwich z vlanajska, jasny zostup uz pred zaciatkom sezony

Reagovat
Busby babes

Gallagher. me takhle zvenku prijde, ze by udelal nejlip, kdyby odesel? zvlast po dnesku? nebo je to blbost?

Reagovat
vitasrp

Jakože budeme hrát sezónu se 3 středníma záložníkama, z nichž jsou dva náchylní na zranění?

Reagovat
Busby babes

spis z jeho uhlu pohledu. Nevim, mozna se uplne pletu, ale prijde mi, ze po nem chcete neco jineho nez hral na tech hostovackach a fans pak maji nerealna ocekavani a on sam si takovym zapasem, jako dneska proste nepomaha.

Z pohledu Chelsea by byla asi hloupost ho poustet.

Reagovat
vitasrp

Tak samozřejmě že hraje trochu něco jiného, v CP hrál číslo 8, který přinášelo ohromný množství energie, atakovalo prostory a v podstatě nejlepší jeho činnost přichází bez míče, ať už presink či dobrý náběhy, kterýma se dostane do dobrých pozic.

To v Chelsea úplně nemáme, ale tak může hrát roli Kantého, musí se ale přizpůsobit.

Ty dva fauly dneska, to byla úplná kravina, pak už je to na trenérovi, jeslti to vezme ala Mourinho - takže konečná - nebo ho nezatratí a dá mu další šance.

Jinak my ho pustit nemůžeme, nikoho jinýho už tam prostě nemáme a nikoho ani neseženeme.

Reagovat
Busby babes

jasne no, diky za lepsi vysvetleni

Reagovat
hitZor

Proč? Herně na to má, jen je prostě přemotivovaný. Teď stráví zápas na tribuně, pak určitě pár zápasů na lavičce, trochu se uklidní a bude top.

Reagovat
Deywid

Preco by mal odchadzat? Nechapem.

Reagovat
Talker

Nevím, no. Já nechápu, proč dneska hrál toho nejhlubšího záložníka, když jeho největší bonus pro nás by byl kolem vápna, protože goly dávat umí.

To neomlouvá ty 2 stupidní fauly samozřejmě, ale hostovačka by podle mého nebyla od věci.

Reagovat
Svatej

Další hostovačka ho už neposune..

Reagovat
Busby babes

to je to, co mam na mysli. kombinace toho, ze lepsi by byl vyuzity mirne jinde + to, ze pak udela takovou picovinu no.

Reagovat
vitasrp

Nehraje toho nejhlubšího záložníka, hraje roli Kantého, takže vytaženějšího hráče. A do nějaký dvacátý minuty hrál dost dobře, bohužel pak si to totálně posral.

Jeho pozici momentálně v kádru nemáme, to je těžký. Místo bylo ve středu zálohy, tak se tam prodral s tím, že se samozřejmě bude muset přizpůsobit.

A dneska tam hraje třeba proto, že nikdo jiný není k dispozici? Fakt nechápu, jak v takovou chvíli můžeš říct, že nechápeš, proč hraje ve středu zálohy.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho lepšího na 4. místo stejně neseženeš.

To by dávalo větší smysl vyměnit Jorginha

Reagovat
Svatej

Tenhle princip odesrat hráče po blbým zápasu nás už stál Lukaku poprvé a KDB po druhé. Fakt ne..

Reagovat
Busby babes

tak to uplne nemyslim, jakkoliv je mi jasne, ze to tak vyzniva. ale viz vejs. prijde mi, ze mate nejaka ocekavani, ale hrajete ho na jine pozici s jinyma ukolama. a pak prijde jeste takovej zapas.

Ale jinak, pro vas jako klub by to nedavalo smysl a treba bude uzasnej.

Reagovat
Svatej

Ono na jednu stranu jo, ale i přes jeho dnešní roli byl mimo to vyloučení po Jamesovi nejspíš nejlepším hráčem, takže se to podle mě vyloženě posere jen tehdy, pokud to bude chtít Tuchel..

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt tam odehral necely 4 zapasy. Co to meles?

Reagovat
Mastný Chobot

Ja kokot som vymenil Robertsona za Cancela pred tymto kolom

Reagovat
vitasrp

Já bych upřímně poslal do háje Havertze a i Jorginha. Jediná možnost, jak ten zápas vyhrát, je skrz tlak a postupnou hru nahoru-dolů, na to on fakt nemá.

Jinak dneska hrajeme vyloženě do plných, Leicester hraje totální defenzivu a tam je pomalý hráč typu Jorginha bez nějaké delší přihrávky či střely úplně k prdu. Do toho je tak pomalý, že jakákoliv ztráta míče znamená brejk, kdy se on vyřadí ze hry, fakt bych ho okamžitě vystřídal. Trochu blbý samozřejmě je, že tam nemáme koho dát.

Jinak sezóna 15/16 v novém kabátku, tam to taky bylo v prvních 4 zápasech dvakrát vyloučení, bombový.

Reagovat
Diskostu

Tak za koľko min da city 3 góly ?

Reagovat
Svatej

Sterling musí jít na pravou stranu, jestli si chce v tom zápase zahrát. Ten krajní hráč ho tam naprosto mrdá do prdele, bez předehry. Krom tý přihrávky byl směšnej. Všechno mu odksakuje, kličky příšerný a předvídaný.

Jinak dobrý, hrajem solidně, hlavně teda nám víceméně všechno stojí na Jamesovi. On nejlíp tvoří, nejlíp brání, nejlíp obehrává a nejlíp střílí a vidim v něm naši jedinou šanci na výhru. Pokud bude hrát takhle dál i druhej poločas, je to ok základ. Silva taky bezva. Mount skoro nehraje a Kai dělá pro Barcelonu víc než jejich business tým při vyjednávání.

Reagovat
Ligter

tak ještě, že jsem si pustil Brighton s Leedsem

Reagovat
avicii

Vhodnejší súper v lige ani neni, na kom sa trošku naladiť.. Mohlo by to niektorým hráčom dodať sebavedomie, cez týždeň oveľa ťažší super, tam sa uvidí... Teraz tam treba dat aj tých mladasov co sú na lavicke.. Carvalho a Bajcetic by mohli ísť hneď

Reagovat
Miguel19

To je k posrání. Konečně hrajeme na 4, oblíbenci v základu a Gallagher provede tohle.

Jinak Havertz klasika. Výborný výkon proti Spurs a teďka na další dobrý výkon budeme čekat 10 zápasů. Pokud nepřivedeme útočníka, tak na nějakou top 4 můžeme zapomenout...

Reagovat
Miguel19

Jinak dnešní zápas nemůže dopadnout jinak, než že my budeme furt na míči, ale Lester nám dvakrát uteče a 0:2 jak lusk...

Reagovat
Kixi Syhimour

Hle, fotbal

Obdivuju Bournemouth, že se do PL dostali, nicméně horší ligový tým na Anfieldu už dlouho nehrál.

Každopádně i tak to je prostě zlepšení oproti předchozím zápasům, od Fulhamu jsme co se týče přesnosti přihrávek snad musili ujít dlouhou cestu, dneska to lítá slušně. Dále pak 5 různých střelců, energie od hráčů, ani ta atmosféra není špatná. Výjimečně opravdu nemůžu vytknout špatný výkon, každý si jede svoje.

Do druhé půle bych se ale nebál sundat Diaze, ať si zahraje Carvalho. Luis je konec konců zatím náš nejlepší hráč a hrozně odběhá, tak nechť si odpočine, zbytek ať se sehrává dál.

Reagovat
Registrujisejenproto

Snad to Klopp ted co nejdrive prostrida..

Reagovat
Miguel19

Liverpool 5 gólů a Salah nic? To je na vyhazov z fantasy...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nedal tutovku

Reagovat
REPLIKATOR

Crystal Palace zatím Snad uhrají aspoň remízu, když obrali i nás

Reagovat
fenixLFC

nechcem aby to vyzeralo ze len hladam chyby, ale furt je to bournemouth. kazdopadne tam furt vidiet dost problemov. prvych 25 minut bol vvd pri rozohravke hrozny, stale to daval pod tlak spoluhracom a len tym ze je bournemouth k hovnu to neskoncilo pruserom. diaz je typ hraca ktory potrebuje mat pred sebou klasickeho hrotaka co firmino fakt nie je. a sice je to 5:0 ale aj v kontexte spominaneho diaza/firmina ale furt je tu obrovsky problem- jasne, par sanci sme si vytvorili ale inak tie goly vazne neprichadzali z nacvicenych, vykombinovanych situacii, teda ako dosledok tvorby sance za sancou. dve strely spoza sestnastky, standartka a debilny odraz. moze to zniet ako hnidopisstvo ale vacsina z toho nie su veci, na ktore sa mozme spoliehat (okrem standartiek) a v inom zapase s kvalitnejsim superom nam absencia tvorby vacsieho mnozstva tutoviek moze sposobit problemy

Reagovat
avicii

Celkom aj súhlasím, dnes je to dosť aj o súperovi, je na com zapracovať

Reagovat
smazaný uživatel

Diazovi by hlavně pomohl Thiago na LCM místo Hendersona. Ten vážně nemá formu a Diaz se stahuje strašně hluboko a bylo to tak i proti United s Milnerem.

Reagovat
vitasrp

Jooooooooo

Reagovat
Miguel19

S T E R L O Š !!!

A BETON

Reagovat
Coutinho10

uprimne, toto bych bral jako offside

Reagovat
Melda

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda nevím, jaká jsou pravidla, ale za mě ofsajd

Reagovat
avicii

Nechápem ako to mohli uznať

Reagovat
Remt

I za mě

Reagovat
Svatej

vole neser

Reagovat
81Tomas

Ten Harvey mel nejake zraneni ze stridal?

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš rotace, Carvalho si šanci zasloužil

Reagovat
fenixLFC

akoze je vtipne ze keby boli prehodeny a diaz premachne tak by to ofsajd bol

Reagovat
REPLIKATOR

Jasný, kdyby neměl za sebou hráče, tak do toho nejde na riziko...

Reagovat
Remt

Pokud jde míč na hráče v offsidu, tak bych toto neuznával..

Na druhou stranu pravidla se změnily a je fakt že dle aktuálních pravidel to možná platit má.

Reagovat
REPLIKATOR

Byla nějaká změna pravidel, takže asi podle nových to uznali.

Reagovat
Remt

Já cca tuším že když jde míč na hráče v offsidu a obránce udělá záměrný obranný zákrok a míč blbě trefí a ten propadne na hráče v offsidu tak to mají pustit. Ale nevím jak je to v situaci kdy si hráč bránící hráče v offsidu dá vlastnaka:D to vidím asi poprvé tuhle situaci od změny pravidel

Reagovat
Svatej

Kurva hlavně že se dívám na pičoviny a nesleduju

Reagovat
Nikikrew

Rekord je tuším 8:0 že? Spurs Wigan samizda

Reagovat
fenixLFC

9:0 urcite bolo. a to enhovorim o nejakych vysledokch z praveku

Reagovat
Thelvin

9:0 loni United se Sotonem

Reagovat
fenixLFC

alebo leicester so sotonom

Reagovat
Thelvin

Nebo

Reagovat
VasAFC

Reagovat
martin.b

Jak tohle můžou uznat

Reagovat
Miguel19

Šmarjááááá Sterloš

Reagovat
Svatej

Mimalu19

Reagovat
Svatej

Jak může bejt nějakej hráč nejdůležitějším mužem na place a zároven na facku?

Reagovat
Csaplárova past

City slabý rozjezd do sezóny.

Arsenal titul. Newcastle druhý

Reagovat
Thelvin

Jak zrovna ty můžeš odepsat City v zápase, kde prohráli první poločas 0:2

Reagovat
Csaplárova past

Tahle past nesklapne

Reagovat
Edgewalker

Já ti nevím...

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Csaplárova past

Piči ...

Reagovat
Thelvin

Očekávám tvůj rezignační dopis

Reagovat
Kinky7

to bys mel

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Csaplárova past

Měl jsi dělat chytrýho o prvním poločase ...

Reagovat
El Cid z City

Zato ty ne.

Reagovat
vitasrp

Jak tohle může být faul Havertze proboha už aleeee

Reagovat
Svatej

ukazoval doprava žejo?

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdo se vykašlal na toho Lermu?

Reagovat
Svatej

Reagovat
SpecialOne

Pokud se všichni příšerní rozhodčí oholí dohola, budou lehce rozpoznatelní

Reagovat
Svatej

to se bude prodávat samo.

Reagovat
Whitemedia

Ten už by byl chudák prodaný do Ruska, kdyby se nezranil, měl kliku.

Reagovat
Svatej

no bylo to lepší, když jsme se snažili míč držet, tahle pasivita nám nesedí.

Reagovat
Registrujisejenproto

Proč střídal Elliotta dolů

Reagovat
vitasrp

No nevím, tohle nemůžeme udržet, ne? Leicester začíná mít tlak jak svině.

Reagovat
Svatej

učebnicovej zákřik

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kdo má Bobbyho ve Fantě?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ja mám Moma a jako kapitána ofc Ale aspoň TAA má bodíky

Reagovat
REPLIKATOR

7!

Reagovat
Coutinho10

Bobby jede

Reagovat
KnoxXx

Rodgers uz ma zbalene

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vitasrp

Jooooo ty krávo, Reece je prostě neskutečná kopačka

Reagovat
Miguel19

S T E R L O Š !!!

James, nejlepší pravý bek světa no...

Reagovat
Mastný Chobot

To sú hrozní tragédi ten Leicester...

Reagovat
mr.Silver

spadnou.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

jak preboha moze nechat bournemouth DVOCH hracov na malom vapne samych, vsetkych obrancov za nimi po centri z pravej strany?

Reagovat
Kixi Syhimour

Firmino 2+3

Reagovat
Maximm9

Nunez dohral

Reagovat
Spejbl

Darwin's message after Firmino's performance leaked:

https://www.youtube.com/watch?v=WcgeRtcz074

Reagovat
Svatej

JAMES ZLATEJ MÍČ KURVA

Reagovat
Miguel19

A STERLOŠ KOPAČKA KURVA

Reagovat
Miguel19

Ať už jde ten Mendy ale fakt do prdele..

Reagovat
vitasrp

úplnej kokot

Reagovat
Maximm9

vubec bych se nebal tam poslat priste Kepu, horsi to nebude

Reagovat
vitasrp

Frajer to vykopne jak naprostý vemeno a pak nechytne normální střelu na bližší tyč.

Reagovat
vitasrp

Ten Mendy je hrůzostrašnej brankář letos, absolutní slabina.

Reagovat
vitasrp

Jeho rozehrávka a hlavně jeho gól, tohle musí chytit.

Reagovat
Svatej

Mě sere i Azpi. S jeho zkušenostma tohle musí vyřešit tisíckrát líp.

Reagovat
vitasrp

Nic hroznýho, tam vystoupit musel, frajera pustil do fakt šílenýho úhlu, tohle brankář musí mít 10x z 10 pokusů.

Reagovat
Svatej

Jenže asi tak o vteřinu dřív, aby ho bud sundal, nebo mu nedovolil se otočit. Udělla vlastně tu nejhorší variantu, i kdyby zůstal stát a nevystoupil, tak je to ve výsledku lepší... Jít a pozdě je vražedná kombinace

Reagovat
vitasrp

Měl ho tam sundat no, tu situaci po ztrátě měl vyřešit taktickým faulem.

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso dal dost golu z této pozice, tam když dáš jebu tak je to těžké chytit, rozhodně ne 10/10

Reagovat
vitasrp

Hele tohle nebylo tak geniálně umístění, nemělo to výšku pod břevno, nebylo to přímo po zemi. podle mě fakt hodně chytatelný.

Reagovat
Svatej

Výborně Mendy

Reagovat
EL Gringo

Keď príde Milner tak o ten rekord v PL čo sa týka najvyššej výhry môžme zabudnúť dnes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Jorginho musí dolu...

Reagovat
Svatej

James si z toho dělá one man show...

Reagovat
Busby babes

Honestly, Gerrard should be retrospectively sacked for losing 2-0 to this Bournemouth team

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Miguel19

City

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vitasrp

Jdi dopíči už Jorginho. A Tuchele vyndej ho tyvole už.

Reagovat
vitasrp

Hrajeme o 10 a frajer tam nechá obranu takhle běhat, mu ti stopeři mají dát pěstí.

Reagovat
SpecialOne

Jorginho jdi do HAJZLU

Reagovat
mr.Silver

Haaland

Reagovat
Busby babes

tak tohle byla jedna z nejlepsich kombinaci, co jsem kdy videl. City

Reagovat
patas92

Kdyby to Stones na Haalanda zamýšlel

Reagovat
Breze

Stones strielal, to nebola prihravka pre Haalanda

Reagovat
Busby babes

to mi nevadi. porad skvele.

Reagovat
Svatej

Jorginho wtf, Chalobahovo bránění WTFFFF

Reagovat
REPLIKATOR

Salah

Reagovat
Svatej

Kova pojd...

Reagovat
Registrujisejenproto

Salah to už mohlo být 10

Reagovat
Miguel19

To je fakt kopyto tvl..

Reagovat
vitasrp

Ten Havertz je fakt lopata.

Reagovat
Taiger

Partey not in the squad, Tierney replacing him

Hm, we not good

Reagovat
Svatej

já si tuhle hlášku tak dlouho schovávám už, jen čekám na správnej moment

Reagovat
Taiger

Už si dávám pozor, co píšu

Reagovat
Nizzie

Pozdě

Reagovat
Svatej

Pulišič má účes jak frontman kapely z devadesátek

Reagovat
Miguel19

Do té skupiny O-zone by se hodil.

Reagovat
Taiger

O-zone jsou legendární NUMA NUMA

A dík za odpověď v DM, cením

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Taiger

Nezáviď

Reagovat
Svatej

Jsem dost pěknej, závidim mu jen práci snů, prachy a nádherný ženy.

Reagovat
Taiger

Ukaž přítelkyni nebo ti to nežeru

Reagovat
Svatej

TO by mě zabila, ale představ si Jessicu Biel pro hodně chudý. Po jedný nebo dvou prodělaných odvykačkách

Reagovat
Taiger

Ona už ta Jessica vypadá hrozně, to mě teda mrzí

Reagovat
Svatej

jsem na ni ted koukal a furt slušná puma, jsi náročnej.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

Pici smejem sa ale mam taku istu este aj Jessica sedi

Reagovat
Svatej

pokud zajdem na to pivo a uděláme tak velkou chybu,nze je jeste vezmem s sebou, tak se o tomhle nezminime

Reagovat
Gazdo

Reagovat
LaVolpe

Arsenal: Ramsdale, White, Saliba, Gabriel, Tierney, Elneny, Xhaka, Saka, Odegaard, Martinelli, Jesus.

Zinchenko a Partey zranění.

Reagovat
Hachim Mastour

tierney viac než dobra nahrada

Reagovat
vitasrp

Chalobah se rozhodl, že náběhy Vardyho nebude vůbec registrovat?

Reagovat
hitZor

On je na levé straně té tříčlenné obrany úplně ztracený, pořád ho to tahá ke středu, jako kdyby hrál napravo..

Reagovat
Svatej

Silva si dělá prdel? On normálně brání celej Lester v chůzi a je v tom šílenej

Reagovat
Zaschrona

VAR fakt asi mají tuhle sezonu nakázáno absolutně ignorovat celý zápas.

Reagovat
Kixi Syhimour

Fabioooooooooooooooooooooo

Reagovat
Mastný Chobot

Hm, tak sme celý čas boli dokonca jedno zranenie/zatknutie od Elnenyho v základe. To teda nie je veľmi povzbudivé. Ale jasné, no, krídlo je väčšia priorita...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Euphael

Reagovat
Registrujisejenproto

ne že by na tom až tak záleželo, ale pokud z toho rekord nebude, tak Salah

Reagovat
r.mrazik

liver a haaland...slusny

Reagovat
Taiger

Tak kdo má taky Salaha kapitána ve fantě?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
wild

Reagovat
Coutinho10

vsichni

Reagovat
Taiger

Já ne hahahaha Ale jsem poslední v ML

Reagovat
Coutinho10

já měl nutkání to změnit na Haalanda, když bylo jasný, že CP budou oslabený o Zahu, ale nakonec jsem nechtěl riskovat a jel jsem s davem

nicméně bych si to asi po pár minutách startu zápasu vyčítal, že dáváme góly, tak určitě Mo tam něco šoupne, zatímco City tekli 2:0...nakonec to dopadlo přesně obráceně...nedá se nic dělat GL s Jesusem, ať jsi výš

Reagovat
Coutinho10

kdo by to po zápase Liverpoolu řekl, že Salah nakonec nahraje víc než Jesus

Reagovat
vitasrp

Vyndej Chalobaha, to není normální už ale

Reagovat
Miguel19

Chalobah na to prostě nemá.

Reagovat
Hachim Mastour

omg

Reagovat
Kixi Syhimour

tak pojďme

Reagovat
Breze

nechcete ich uz chudakov nechat na pokoji?

Reagovat
EL Gringo

Rekord vyrovnaný Diazzz Pome ho prekonať ešte

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Neskutečné, co se děje dneska

Reagovat
Kinky7

hattrick

Reagovat
Thelvin

Třetí gól Haalanda... Takhle má vypadat útočník

Gratulace Poolu k dorovnání rekordu

Reagovat
kvasha16

normalne mi az slza ukapla, nepamatam kedy som take nieco videl u nas

Reagovat
Svatej

Chalobah si pro tu hostovačku doslova běží.

Reagovat
Edgewalker

Haaland je monstrum

Reagovat
Breze

Ten Haaland, ako toto neni fer

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Je to cheat no

Reagovat
Breze

Skoda, ze Real nesiel radsej po nom namiesto Mbappeho.

Reagovat
Thelvin

Vždyť maj Benzemu

Reagovat
nani92

Konferenčný prenos

Reagovat
HalaMadrid_Flx

top

Reagovat
Svatej

štěstí v neštěstí.

Reagovat
mimi_united

Hlavne že tu Haalanda niektorí zpochybňovali

Ten chalan si ide pre zlatú loptu

Reagovat
ttopi

Pro zlatý míč nevím, ale je fakt, že ty pochybnosti o tom, zda se v PL prosadí byly až komické. Někteří tu z PL dělají ligu pro vyvolené. Haaland už v Bumdeslize jasně ukázal, že je dneska mezi TOP3 útočníkama světa a bylo jasný, že se v PL prosadí

Reagovat
Remt

9:0 a Salah si nedal ani jednoho Ten kluk je snad už půl roku mimo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Remt

? Teď nechápu jestli se mnou souhlasíš a nebo ne

Reagovat
fenixLFC

nesuhlasim. to ze nedal dnes gol neznamena ze je mimo

Reagovat
Remt

To že je mimo půl roku znamená že je mimo. Vždyť je tak poloviční jak loni na podzim. Co vlastně na tom hřišti udělá správně ? Víc toho zazdí a zadrbe než co udělá dobře

Reagovat
fenixLFC

druhu polovicu vlanajska mal horsiu to je pravda, ale nic nove unho. najma sa neda udrzat ta nastavena uroven z prvej casti ktora proste bola sialena a najma hral vsetko. ale povedat ze na ihrisku neurobi nic spravne a viac toho zadrbe je proste zaslepena sracka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spejbl

To i Teclík nebo Kozák by nějaký gól z takové kanonády pro sebe urvali.

Reagovat
Taiger

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Golasso

Už to zas začíná . Jestli nedotáhneme záložníka, tak to bude fakt úplně zbytečný projeb sezony kvůli jednomu postu, protože Partey prostě zdravý nevydrží a se současnými náhradníky jsme poloviční.

Taky by mě zajímalo, co kondiční trenéři a medical s Parteyem dělají. Pokud vím, tak v Atleticu hrál prakticky bez zranění.

Reagovat
Golasso

A při naší smůle se dneska ještě zraní Tierney

Reagovat
Kincl

Neskutečný to City kolikrát tečou o dva goly, ale prostě jedou dál jakoby nic. A dokážou vždycky alespoň srovnat i když častěji otočit

Reagovat
Svatej

Havertz tyvole

Reagovat
ttopi

Salah...

Reagovat
Miguel19

Mendy nestáhne jediný centr do vápna. To je taky pomoc obraně..

Reagovat
Diskostu

Lester totalny dementi Vardy kkt roka ...

Reagovat
Csaplárova past

Ten Havertz je v té Chelsea úplně k hovnu. Ale doslova. Kdyby do sestavy dal Tuchel místo Havertze do sestavy vždy raději někoho defenzivního, tak to prospěje celému týmu. Protože ten Havertz vepředu nepředvede nic.

Reagovat
vitasrp

Já si byl jistej, že to na konci vyrovnají, jak tam Silva ležel, že dostal ránu do zad. Úplně jsem viděl, jak frajer zas nepískl útočný faul a z rohu dostaneme fíka.

Tohle je strašně důležitá výhra. Neskutečně ubojovaný, odlítaný, ten tým tam pak od 75. minuty fyzicky úplně umřel a Leicester měl šanci za šancí, ale nějak se to zvládlo.

Díky bohu za tu kliku.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

Reagovat
diastan

Haaland

Reagovat
merlick

pre acestream legionarov, jeden kvalitny:

https://acestreamsearch.net/en/?q=Sky+sport

Ide to na sky sports main evente

Reagovat
Mastný Chobot

Ten komentátor na Canal+ mi príde opitý mľaská, fučí tam do mikrofónu

Reagovat
Euphael

bosak?

Reagovat
Agent z Melmacu

FIFA komentátor

Reagovat
Nizzie

Ne, to je jen Mira Bosáků

Reagovat
mr.Silver

15 minut, žádný moment, to musí být sračka

Reagovat
Edgewalker

Opatrné. Ale teď Xhaka slušná šance

Reagovat
Nizzie

Tak zase ale už třikrát asi Fulham hasil na posledním chvíli.

Reagovat
Mastný Chobot

Tyjo ale pomýliť si 3x po sebe Xhaku a Martinelliho, to nemôže byť človek triezvy

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Maximm9

Nemuze toho Ødegaarda rikat normalne?

Reagovat
Nizzie

Neumí

Reagovat
Golasso

Z nějakého důvodu se to snaží vyslovovat s anglickým přízvukem přeučené ruštinářky

Reagovat
Mastný Chobot

to sedí

Reagovat
Euphael

jak ho vyslovuje?

Reagovat
avicii

A nenazval Harisona Reeda tuším Herís?

Reagovat
Mastný Chobot

on vôbec nerozlišuje medzi Reedom a Reamom naozaj by mali v štúdiu urobiť dychovú skúšku cez polčas

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Euphael

Reagovat
avicii

Reagovat
Nizzie

Konečně je dnes ve hře i Bakajo

Reagovat
Nizzie

Ramsdale zaskóroval Ale jinak au..

Reagovat
smazaný uživatel

"Premier League - preview 4. kola: Zůstane Arsenal stoprocentní?"

Arsenal zůstane rozhodně čtyřprocentní.

Reagovat
Nizzie

Ti co umí číst a počítat už u vás nedělají?

Reagovat
Euphael

To jsi vymyslel sam owny?

Reagovat
Nizzie

Tak měl na to jen celé odpoledne, víš co.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Trand

Reagovat
Nizzie

Jesus velká pohoda

Reagovat
Hachim Mastour

to čo nedal??

Reagovat
Nikikrew

Martinelli wtf

Reagovat
Nikikrew

Skoda Saka & Leno pekne

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Golasso

Teteho tata

Reagovat
Nizzie

Sakinho to musíš dát, ne se skoro zastavit.

Reagovat
Nizzie

Bosák ale dnes slušný matroš, rozebírat při fotbale olejovky

Reagovat
Matesuj

Někdo stream na Arsenal prosím prosím?

Reagovat
supervizor
Reagovat
Matesuj

Mockrát díky!

Reagovat
Nikikrew

Tempo sialene ale zeby sme mali vylozene sance, o tom hovorit nemozeme. Ako je nasa ofenziva slusna tak dnes obrana fulhamu (najma kraje) excelentne. Ani Martinelli ani Saka sa nevedia dostat do zapasu. Ode v prvej casti velmi dobry potom sa trocha vytratil.

Velmi zaujimavy zapas ale Fulham teda prekvapivo silny tim, tito nespadnu

Reagovat
formic81

Bosak je stejnej meme komentator jako Karoch, na to clovek fakt musi mit naladu dpc

Reagovat
Golasso

Bosák je národní poklad a prima chlap, ale nikdo nemládneme

Reagovat
formic81

TIerney slabej

Reagovat
Mastný Chobot

No celkom slabota okrem tých Bosákových sračiek. Brutálne chýba Zinchenko, tá ľavá strana je mŕtva bez neho. Martinelli dnes mimo. Saka s Odegaardom dobrí kombinačne, ale prečo majú obaja potrebu všetko tak komplikovane riešiť a nestrieľať? Snáď dáme gól, lebo Fulham je slabučký, to by bola škoda nevyhrať proti nim.

Reagovat
PP

mě se to hrozně líbí, připomíná mi to staré časy a naše komba.. ale mohly by to dělat za stavu 2:0 nebo tak..

Reagovat
vodka

nejvíc doteků zatím Saliba, Gabriel?

Reagovat
mistr129

Holec

Reagovat
mistr129

blbě

Reagovat
Edgewalker

Bosák jak si nad sklenkou s whiskey zavzpomínal

Reagovat
Trand

Teď nás zachránilo jen že Kebano je dřevák, prostor na přihrávku tam byl a Pereira by dával do prázdný.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ten Elneny to je hrůza prostě..

Reagovat
Euphael

Co udelal spatne

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Vlastně nic..a nic dobře, to je ten problém

Reagovat
Euphael

neni tak vyrazny, ale hraje ok..v absenci Thomase problem neni

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Není, problém je v absenci kvalitního hráče za něj

Reagovat
Euphael

Partey do utoku nula nula nic....

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
mistr129

Gabii

Reagovat
Miguel19

Gabriel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
EL Gringo

Mitrović si ide

Reagovat
Golasso

Gabriel

Reagovat
Mastný Chobot

preboha živého

Reagovat
Trand

Reagovat
Hachim Mastour

Gabrielovina

Reagovat
Nizzie

Gabriel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nikikrew

Gabriel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Trand

Ale nevadí, stane se.. Hlavu nahoru a otočit.

Reagovat
Kixi Syhimour

za mentalitu

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Čenda

Reagovat
lajka30

Sokratis se vrátil

Reagovat
Nizzie

To má do Sokratise ještě hodně daleko, ale picovina to byla no

.. navíc to zkoušel podruhé dnes...

Reagovat
Golasso

A víš kdo se nevrátil?

Reagovat
Golasso

Doufám, že si sedne a bude hrát White-Saliba ...

Btw Elneny je hrozný matlák a těch pár dobrých zápasů, co každou sezonu odehraje, na tom nic nezmění. Hrajeme v podstatě v deseti.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost s tim el nenym..

Reagovat
Gunner14

Gabriel

Reagovat
Stannis Baratheon

We good

Reagovat
Hachim Mastour

gooool

Reagovat
Euphael

Martinkooooooooooooooo

Reagovat
Golasso

Odeeeeeeeeeee

Reagovat
Gunner14

Snad je to aspoň probere a Arteta by to mohl i prostřídat

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nizzie

Už střídal

Reagovat
Gunner14

Měl jsem stream pozadu

Reagovat
Nizzie

Odeeeeee <3

Reagovat
Trand

Odeeeeeeeegaaaaaaard

Reagovat
Edgewalker

Tak a snad budíček a do nich!!!!

Reagovat
Trand

ESR na hřiště

Reagovat
Golasso

Ramsdale White

Reagovat
Trand

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Trand

Nemůžu si pomoct, ale Saliba je náš nejlepší hráč

Reagovat
Nikikrew

jasne ze je

Reagovat
Hachim Mastour

Nketiah Ronaldo chop

Reagovat
Neon

tvl to je palič

Reagovat
mistr129

Eddie

Reagovat
Trand

Mbabu solidně nestíhá.

Reagovat
Hachim Mastour

gabriel aspon

Reagovat
Euphael

Golasoooo

Reagovat
Golasso

yeeeeeeeeeeeeeeeees aspoň že tak

Reagovat
Trand

Gabrieeeeeeeel

Reagovat
mistr129

JOOOOOO

Reagovat
Nizzie

Gabriel tak se odpovídá na pičovinu.

Reagovat
Mato178178

mačkali ich tam už riadne

Reagovat
Trand

Od té doby co Silva vystřídal, všechno šlo přes Mbabua. Borec vypadal že je úplně mimo.

Reagovat
Edgewalker

Yes!

Reagovat
mistr129

Hele neměla tohle být ruka? Gabrielovi to šlo od lokte ne?

Reagovat
Liveral

Vždyť ho mel normálně u těla

Reagovat
mistr129

Asi usoudili, že mu to tady nedalo výhodu

It is usually a handball if:

- a goal is scored by the arm/hand of an attacking player; or if the ball touches an attacking player’s hand/arm in the immediate goal-scoring build-up play. If the arm/hand gives the player an unfair advantage a handball can be called. Even if the attacker's arms were close to the body in a “natural position”.

Reagovat
Liveral

Ok, jsem nevěděl že to pravidlo je až takhle přísne napsaný, podle tohodle asi jo no. Ale logický to teda není

Reagovat
mistr129

Dřív to bylo ještě k tomu tak, že se nesměl dotknout ani třeba asistující hráč při build upu

Reagovat
vacin

Jenže tam je podle mě pravidlo, že když bezprostředně před vstřelenou brankou zahraje útočící hráč rukou, tak branka by neměla platit, i kdyby ji měl k tělu přivázanou

Reagovat
Nizzie

Tak asi to nebylo bezprostředně před vstřelenou brankou

Reagovat
Nizzie

Ale jinak mistr výše to pravidlo postl, takže dle všeho regulérní gól

Reagovat
Liveral

Právě že ne ne? Vsak Gabriel to hrál loktem a pak dalsi dotyk byl gól. Striktně podle toho pravidla to platit nemělo

Reagovat
vacin

Asi to posoudili, že tím nezískal výhodu

Reagovat
Nizzie

"If the arm/hand gives the player an unfair advantage a handball can be called." - já si myslím, že toto je to rozhodující a tak to také asi posoudili, že tím dotykem lokte nezískal Gabriel žádnou nefér výhodu. V podstatě, kdyby tam ten loket nebyl, tak by se to od něj odrazilo taky a situace by byla stejná.

Reagovat
vitasrp

Pokud se to dotklo jeho paže, pak musí být branka neuznána a neexistuje možnost, kdy může být uznána, pokud skórující hráč dá gól či se dotkne míče jakkoliv rukou.

Tady museli uznat, že nenašli jasně prokazatelný záběr, že došlo k hraní rukou, a proto byla branka uznána.

Reagovat
Nizzie

Tak jestli to je jak tvrdíš, tak branka být uznána neměla, protože o loket to šlo Gabrielovi jednoznačně Ale myslím si, že to tak již není, mám pocit, že to tak bylo loni, ale zrušili to, možná to zrušili, protože se fakt piskala každá blbost v jednu chvíli, a zavedli nějaké výjimku viz. má citace pravidla.

No, abych to shrnul, asi nějaké pravidlo upravující kontakt míče s útočníkovi rukou existuje, jinak by to neuznali, protože to nebylo ní diskutabilního, ten kontakt s loktem byl u videa krásně vidět.

Reagovat
vitasrp

Stoprocentně to nezrušili a určitě to tak je, fakt si tím jsem stoprocentně jistý. Jakmile prostě skórující hráč zahraje rukou, branka by neměla být uznána. Nicméně ten záběry musí být naprosto průkazný.

Pokud by Gabriel před brankou hrál rukou, tak to nemělo být uznáno a je to prostě chyba sudího za VARem.

Reagovat
Nizzie

Tak v tom případě to chyba sudího za VARem jednoznačně je (tuším že tam seděl Oliver, Bosákovi nešlo moc rozumět a v jeho jménech se také nevyznám ), protože od loktu Gabriela se ten míč odrazil na 1.000.000 %

Reagovat
Manik...

Leno

Reagovat
smazaný uživatel

martinelli je uplne skvely, ten jeho drive a chteni porad s tim vysledkem neco udela, furt v nabehu furt na balonu a vse naplno, i kdyz to obcas treba posere, tak je muto jedno a zkousi to dal, nechapu, kde bere energii, ale je to jeden z nasich nejlepsich nakupu v historii

Reagovat
Golasso

Snad to pro Gabriela bude ponaučení, protože upřímně si o takový kiks v poslední době koledoval už několikrát a sice se dnes vykoupil, ale příště už by nemusel ...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Jollae

To je tak odporná papula ten Arteta.

Reagovat
Nizzie

Tak tohle je odměna..

Reagovat
Edgewalker

YES! Těžký zápas, Fulham houževnatý jak cyp.

Reagovat
Nizzie

Zase první!

Reagovat
VasAFC

Jak by rekl Arsene, muzstvo ukazalo charakter!

Reagovat
Nikikrew

Nice parada, sice vydrene ale to sa rata

Reagovat
Euphael

Toto se rata dvojnasob, tezky zapas, otoceni... psychicky se ukazala odolnost. Me se ten fotbal libil celou dobu, jde videt, ze to ma hlavu a patu. Chyby se proste stavaji, ale takova vyhra je bomba.

Reagovat
Seydou Doumbia

dobrý fotbal hrajete dobrý kde je ten odpad špína fotbal a totální neschopnost co jste ještě nedávno hráli...fajny

Reagovat
papi.v.ole

mě se to dneska moc nelíbilo.. sice tlačíme téměř celý zápas, ale v těch šancích jsme byli měkoučcí jak dorostenci.. v druhé půlce jsem jen čekal kdo co vymamlasí, ale naštěstí to tam došmatlali. Jsem zvědavej jak budeme vypadat proti silnějším týmům.

Reagovat
VasAFC

Myslim ze az konec sezony ukaze ze uz jsme se dvema silnymi teamy hrali. Jak CP tak fulham nebudou letos zadne orezavatka a budou pravidelne sbirat body.

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Rodon to je hrozný shit hráč to i v PL se nechal odstavit od balonu od nějakého 175 cm parchanta co váží 20 deka?

Reagovat
Ferreira

Je to průměrák a nedá se divit, že pod Contem odehrál dva zápasy a to při tragédii s Murou a v FA Cupu s Morecambe. V PL naposled hrál, když jsme dostali trojku od CP. Jediný, kdo na něm něco viděl byl Mourinho

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak to asi dobrý prodej za dvacet do Rennes no...pro spursaky určitě

Reagovat
O.Giroud

Ved to je len opcia ne?

Reagovat
Seydou Doumbia

Co vím tak tam šel přímo, ale jestli máš lepší info ?

Reagovat
O.Giroud

S niekym som sa tu bavil, ze Rennes to za neho neuplatni a ze mi to pride ako take hostovanie ale do toho dali opciu nech to vyzera lakavo

Reagovat
smazaný uživatel

Hosťovanie a opcia len.

Reagovat
Seydou Doumbia

Aha oka dík

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by som už konečne rád videl niekoho iného na RWB ako Emersona, Sona na lavičke a Bissoumu v základe.

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Maximálně Doherty

"I was very clear at the start when I said this signing is a really good prospect, he’s a young player. This signing, the club wanted to invest in this player," explained the Italian ahead of the Nottingham Forest encounter. "The difference is clear. To play in the Championship with Nottingham Forest and then with Tottenham, he needs time to adapt himself in many aspects, in the physical aspect and the tactical aspect because now he is working with another coach.

"I’m seeing a lot of desire, a lot of will, from this player to try to reduce this gap and to be ready. With a young player, it’s important to have patience, to work and then to improve. I’m sure Djed for the future will be an important player for Tottenham." ‘

Reagovat
blaugrana

dnes Newcastle win?

Reagovat
Agent z Melmacu

yes

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska cítím ztrátu.

Reagovat
Thelvin

Pokud nastoupí Kulusevski, tak nemám strach Ale chci si to hlavně užít, na tenhle zápas jsem v PL čekal strašně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jn. Jako ja furt pocitam s klasickyma Spurs, pro ktere by tohle byl klasicky zapas jak vysity na zbytecnou ztratu. Treba uz jsme ale vazne vyrostli, uvidime.

Reagovat
PP

to by bylo fajn, ale Notts mají hromadu nákupů / změn, tam bude trvat půlrok než si to sedne.

A jak na sviňu, překlápíte ve svoji výhru i zápasy kde taháte za kratší konec.

Reagovat
Coutinho10

Cuf dnes jenom na lavičce....naopak do základu se místo Antonia dostává Scamacca a i nová posila Emerson

West Ham XI: Fabianski, Johnson, Zouma, Kehrer, Cresswell, Emerson, Rice, Soucek, Fornals, Bowen, Scamacca

#WHUFC subs: Areola, Coufal, Ogbonna, Downes, Coventry, Lanzini, Benrahma, Cornet, Antonio

Reagovat
kolouch

Cuf jeste nebude uplne OK z toho otresu proti Brightonu. Scamacca OK, Emerson OK. Ale nevim jak moc velke hovno musi hrat Fornals, aby ho Moyes posadil

Reagovat
Coutinho10

j, ale aspoň je teda na lavičce, takže kdyby nebyl vůbec schopnej tak tam není, takže aspoň z tohoto pohledu je dobře, že je připravenej, j místo Fornalse, těžko říct, nevím, možná Lanziniho tam mohl dát, ale asi mu tolik nevěří, možná protočí v týdnu

Reagovat
PhilipS

Nějak nevím, jak bude chtít dát Moyes s tímhle gól. Scamacca už je jasný, že bude totálně odříznutej. Johnson je kopyto dopředu. Na Emersona jsem zvědavej. Aspoň Souček by mohl mít víc volnosti.

Bojím se ale, že to bude dneska opět bez bůdků

Reagovat
Coutinho10

j, docela bych věřil Součkovi, do šancí se dostává, tak by mohl dát góla i v PL

Reagovat
kolouch

Rekl bych, ze to bude nakopavana na Scamaccu, ktery bude sklepavat mice, neco jako pri druhem golu ted proti Viborgu. + Centry ze stran, Soucek dneska bude asi chodit dost do vapna. Za me dobra strategie pro venkovni zapas, na necem podobnem jsme se chytili predloni na Leicesteru. Jen je potreba vcas zareagovat, pokud to nezafunguje, to je velka Moyesova slabina

Reagovat
jk

Gattuso, at a press conference, about Bryan Gil.

"We are waiting for #thfc to find a replacement. They have told us that it’s 99% complete.”

Tak křídlo asi fakt přijde nebo jen trollíme Valencii.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Coutinho10

nicméně Couts by se mohl konečně taky trefit bude to hodně zajímavý match

Aston Villa XI: Martinez, Cash, Chambers, Konsa, Digne, Douglas Luiz, Kamara, McGinn, Coutinho, Watkins, Ings.

#AVFC subs: Buendia, Augustinsson, Young, Nakamba, Olsen, Bailey, Archer, Ramsey, Iroegbunam.

Reagovat
martin.b

@David_Ornstein

Proposed transfer fee for impending move of Antony from Ajax to Manchester United is understood to be €100m including add-ons.

takže cenovka stejná jako u Darwina, to bude hezkej souboj o větší flop

Reagovat
blade115

Tak to ať si Ajax za to Ziyecha dá aspoň 50.

Reagovat
RKBoy

za Bergwijna dali 32, tak za Ziyecha minimálne 40.

Reagovat
avicii

Sa nám tu teda dosť smiali mufani za tu sumu za Darwina a jed si človek pozrie na jeho a na Antonyho čísla

Reagovat
Hlahart

Však se Mufani budou smát i Antonymu, doufám, že se taky smějete Darwinovi

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se měli fanoušci LFC smát Darwinovi?

Reagovat
Hlahart

Protože šel za 100m po jedny dobrý sezoně jenom z Portugalský ligy

Reagovat
martin.b

tímhle pohledem dává jedině smysl smát se za to vedení, ne hráči

Reagovat
Hlahart

No nepovídej

Reagovat
martin.b

"doufám, že se taky smějete Darwinovi "

no povídám

Reagovat
Hlahart

Však to byla ironie. Stejně jako se směje třeba Maguireovi a dalším

Reagovat
martin.b

Mě jen zarazilo to s tou jednou dobrou sezonou, navíc v portugalské… Maguire je terčem posměchu z mnoha důvodů, ať už výkonnost, hrubky, incident v Řecku, že je anglán atd, cena je spíš akcelerátor toho. U Darwina je na to ještě brzo, ač start měl teda mnohem “lepší” než Harry.

Reagovat
Hlahart

No, start teda lepší nemá, protože Harry byl (víceméně) do incidentu v Řecku skvělý, ale je to docela jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

A v té jedné dobré sezoně dal víc gólů než Antony za celou svojí kariéru. A to ani nemluvím o tom, že hned v prvním příspěvku v tomhle vlákně se fanoušek LFC Darwinovi směje.

Reagovat
Hlahart

A dokonce dal více gólu než Fofana, fakt zvláštní, že má taky vysokou cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám moc náladu bavit se s hlupákem, který ignoruje to, co se mu nehodí.

Reagovat
Hlahart

ideální

Reagovat
Busby babes

takze napises picovinu a pak kdyz ti nekdo rekne, ze to je picovina tak reagujes: nemam naladu bavit se s hlupakem...

Srovnavat goly hrotovyho utocnika a kridla je tak nejak divny by default no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nenapsal jsem píčovinu. Tohle vlákno začíná výsměchem fanouška LFC Darwinovi a Hlahart napsal "doufám, že se taky smějete Darwinovi". Když mu to v tom mém příspěvku připomenu tak to vesele ignoruje, proto je pro mě hlupák.

Srovnávat góly (klidně i plus asistence, protože ty na tom závěru moc nezmění) je u ofenzivních hráčů úplně normální (ale u stopera asi moc ne, nemyslíš?). Jak už tu někdo někde zmiňoval tak v poslední době jsou křídla možná i gólovější než hroťáci (nebo v tom není tak velký rozdíl jako dříve).. Salah, Bale, Ronaldo.

Reagovat
Busby babes

no, kdyz myslis.

Reagovat
Busby babes

btw Ronaldo je hrotak, Salah hraje v tymu, co hrotaka nema (do letosni sezony). to jen tak naokraj. a ano, muze byt i kridlo golove.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě jsem myslel Ronalda z Realu Madrid, kdy hrál levé křídlo a Bale pravé křídlo. Stejný systém měl i Liverpool s Maném a Salahem. Bayern s Robbenem a Riberym nebo Barcelona s Villou a Pedrem. Sterling a Mahrez v City.

Těch gólových křídel existuje v dnešním fotbale hodně a je to většinou známka dobrýho týmu. Samozřejmě jsou tu pak hroťáci jako Lewa nebo Benzema v loňské sezóně a nikde neříkám jestli je tohle správně nebo tamto správně. Jen je úplně v pohodě porovnávat góly křídla a hroťáka.

Btw. Darwin také občas hrával na křídle.

Reagovat
Busby babes

prvne, nevedel jsem, ze hral Darwin obcas na kridle.

Ad Ronaldo... ono je to slozite takhle hodnotit. i v Realu uz pak posledni roky proste byl hrotak. Navic je dulezite to, ze jak on tak i treba Salah, jsou ty go to hraci smerem dopredu. vsechno se smeruje k tomu, aby oni davali goly.

A dodam, zes zminil ty systemy... jen Ajax takovy system nemel. Oni hrali posledni sezony s hrotovym utocnikem an ktereho to smerovalo. Nicmene, ta cena je silena, Antony neni hrac za 100 mega. mel stat pulku.

Ale fotbalove je to pro nas dobra posila. hrac do utocne trojky, mlady, zkusenosti z LM.. v tomhel super.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale líbí se mi, že stejně jako kolega ignoruješ to proč jsem mu napsal, že se s ním nemám náladu bavit.

Reagovat
Busby babes

no, on ti tim chtel naznacit to, co rikam i ja. je to proste jinej post. je to jak rikat: proc stal VVD tolik, kdyz utocnik stal pulku a dal 3x vic golu. dovedeno do absurdnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat stopera s útočníkem a útočníka s křídlem je teda trošku něco odlišnýho, ale klidně ti dám za pravdu, že je zbytečné někoho porovnávat. Na pointě tohoto vlákna to ale teda moc němění, protože jak Hlahart tak i ty pořád ignorujete to, že se tu Hlahart snažil stavět fanoušky LFC do pozice pokrytců (že se někdo vysmívá Antonymu a ne Darwinovi) a přitom tohle vlákno začal výsměch oběma hráčům od fanouška Liverpoolu.

Reagovat
Hlahart

Což je mimochodem zcela anektodtický argument až bída, ale vraťme se k tomuhle a bude oba nadále spokojení vzájemnou ignorací: "Nemám moc náladu bavit se s hlupákem, který ignoruje to, co se mu nehodí."

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se jen opakoval, to je asi zbytečný.

Reagovat
Hlahart

Souhlas

Reagovat
Busby babes

skoro jakoby Darwin hral na jine pozici nez Antony...

Reagovat
Manchestersky Krocan

Lebo je to drevak a cholerik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dřevák a cholerik to být může, ale myslím, že zrovna pro fanoušky LFC je důležitější to, že majitelé vůbec nějaké peníze investovali. To je úplně jiný případ než Manchester United.

Navíc úspěšnost posil Liverpoolu a Manchesteru United je neporovnatelná.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Tak to musíte byť šťastní, že ste toľko vysolili za hráča s takým profilom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mně by bylo jedno i kdyby Darwin nebo Antony stáli 500 milionů. Moje peníze to nejsou.

Reagovat
O.Giroud

moje jo, kupil som si boty a to bolo na Bellinghama

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že se dočkáš maximálně toho mladšího Bellinghama.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Smiali sme sa na Darwinovi a plačeme pri Antonym obidvaja max 50M

Reagovat
avicii

Tak nejak

Reagovat
Busby babes

vsak Mufani rikaj, ze ta cena je prepalena.

Reagovat
Maximm9

To jeste nic neni, Chelsea se chysta vsechny flopy letosniho leta prekonat

Od dnesniho rana ctu, ze za Gordona mame zapaltit 25m + Broja a Conor. Coz by pri jejich hodnotach delalo 85mega

Reagovat
Talker

To je nesmysl. To si spíš myslím, že Gilmour + jeden z té dvojice na hostovačku.

Reagovat
Busby babes

ale byl by to uzasnej deal. Everton by dostal penize, zaloznika a lepsiho utocnika.

Reagovat
Coutinho10

zajimava rotace rohu

Reagovat
O.Giroud

fuu skoda, zajimavy roh

Reagovat
DieFohlenBMG

No to jsem neviděl

Reagovat
Thelvin

Wolves úplně šílená rozehrávka od brankáře dneska. Už kolikátá, čtvrtá chyba za dvacet minut?

Reagovat
Coutinho10

tak Cuf preci jenom

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa stalo Johnsonovi?

Reagovat
Coutinho10

podle vseho zadni stehenni sval

Reagovat
Hlahart

Neves dneska hraje s obrovským přehledem teda. Fakt se divím, že po něm nejdeme nějak usilovněji

Reagovat
Manchestersky Krocan

Sa čudujem, že Neves nikam neprestupil, ten by sa zišiel každému top klubu okrem City, kde by sa tiež nestratil, ale už by mali pretlak v zálohe

Reagovat
Coutinho10

Coufal nema komu

Reagovat
hribco

Bournemouth hra lepsi futbal ako WHU, Moyes out..

Reagovat
Smith-Rowe

Tavares 3 gol ve 4 zápasech

Reagovat
Coutinho10

ze strany WHU marny, Villa se snazi, ale tezko se tam dostava do nejaky vetsi sance

Reagovat
Coutinho10

ach jo, dalsi svalovy zraneni Coutse

Reagovat
DieFohlenBMG

chudák Scamacca

Reagovat
O.Giroud

konecne Buendia

Reagovat
O.Giroud

z toho Martineza sa stal dobre nudny brankar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

haluz

Reagovat
DieFohlenBMG

West Ham bránit !

Reagovat
Liveral

Newcastle ma zajímavou strategii sypat zrovna proti Wolves jeden center za druhým do vápna kde je willock, almiron a Fraser nebo maximin

Reagovat
hribco

Reagovat
Hlahart

Není ten Fraser nějak hrozně tlustý? Působí strašně neohrabaně, takhle si ho vůbec nepamatuju

Reagovat
kissak

Fraser je spíš osvalenej za tu dobu co nehrál a trénoval. Jinak rychlostně neztratil.

Reagovat
Hlahart

Ok, díky. Mně dneska přišel fakt pomalej, ale moc prostoru pro rozběhnutí neměl

Reagovat
kissak

Dnešní zápas mi připadal jako proti MC s tím, že my jsme byli MC avšak bezgólový.

Reagovat
Thelvin

S naší sestavou nejsem spokojen

Reagovat
fenixLFC

gerrard

Reagovat
j_mrazik

Co je s Bowenem? Vypadá to, jako by mu dres ukradl Naysmith.

Reagovat
Bayern +

Hotoví boli do gólu všetci, ale súhlasím, že Bowen je zatiaľ najhorší z najhorších.

Reagovat
Busby babes

one season wonder.

Reagovat
Hlahart

ASM brutálně

Reagovat
Liveral

Maximin pěkně. A hwang luxusní asistence

Reagovat
VasAFC

Mmmm slušná volej

Reagovat
Thelvin

Saint-Maximin zápas úplně o hovně, a pak tam napálí tohle pěkně

Reagovat
kissak

ASM mě dnes neskutečně točil, zajebal takových šancí, ale to je prostě on. Driblér skvělej, ale člověk se tak nějak musí smířit, že více jak polovinu protiútoků zhatí což být spoluhráčem jsem pěkně nasranej když se tým přesouvá do ofenzívy a síly přijdou vniveč.

Reagovat
Hlahart

Tak když tam mohl dnes nahrávat jen ztracenými Woodovi a špatnýmu Almironovi, tak bych mu to neměl za zlý

Reagovat
kissak

Tak Howe neměl na výběr Wilson je zase zraněný a Isaak ještě nepřipraven. Migy si vybírá snad celoživotní ostrovní smůlu u nás.

Reagovat
Hlahart

Však v pohodě, jen říkám, že dneska to bylo tak, že bud ASM něco vymyslí, nebo nikdo gól nedá. Proto bych mu ztráty neměl za zlý

Reagovat
kissak

Jasně tím krásným volejem se vykoupil, ale jinak mě vždy vstávaly poslední zbytky vlasů na hlavě při našem protiútoku a ASM u balonu.

Reagovat
kissak

PS: bohužel to nebyl jen dnešní zápas.

Reagovat
Thelvin

Tady byl navíc dobře bráněný, už v desáté minutě tam frustrovaně házel rukama. To mu na pohodě nepřidá, vede to k přemotivování, chybám...

Reagovat
kissak

Uvidíme zdali také si neodnesl svalové zranění.

Reagovat
jk

Očekávaná beze změny

[Tottenham Hotspur] Starting XI vs Nottingham Forest: Lloris (C), Royal, Sanchez, Dier, Davies, Perisic, Bentancur, Hojbjerg, Kulusevski, Son, Kane

Reagovat
Thelvin

Bissouma a Richarlison měli jít od začátku... Son je úplně mimo

Reagovat
Cobra

I Emerson by si měl sednout. Ten je do útoku naprosto nepoužitelný.

Reagovat
jk

Nepodceňoval bych Richyho přínos z lavičky. A Son sice zatím nemá formu, ale furt je to loňský nejlepší střelec a pohodlně na sebe zvládne natáhnout i dva obránce a nebo udělat protiůtok.

To už bych spíš nasadil Bissoumu, v záloze jsme zase byli ve všech zápasech po brutálním tlakem.

Reagovat
Bayern +

Uff, ale presne toto sme potrebovali

Reagovat
hribco

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa by se měla Gerrarda zbavit co nejrychleji, protože jinak budou brzy poslední s tím losem, co je teď čeká.

Reagovat
DieFohlenBMG

Naštěstí je Gerrard ještě větší tragéd než Moyes. Jinak se na to nedalo zas dívat, jedinej hráč s troškou formy je Ben Rahma. Bowen posral všechno, na co šáhnul a Moyes ho tam nechá celej zápas !?

Reagovat
Thelvin

Tak jednoduché to může být Kulu a Kane

Reagovat
jk

Hojbjerg je prostě boží. Nechápu, že se najdou fans co by ho nechali sedět.

Reagovat
matZz

wut? místo Bissoumy klidně hned

Reagovat
jk

Jako respektuju to ale nechápu, pro mě totální lídr, obětavý, příkladný, nemotivovaný na každý zápas. Bissoumu místo Bentancura klidně.

Reagovat
matZz

technicky (pod)průměrnej, pozičně občas trochu mimo, on prostě není lvl champions league, v žádným jiným týmu top6 by nehrál v základu. jasně, já ho mám taky rád přesně kvůli těm charakteristikám, který píšeš, ale pokud chceme, aby Tottenham v zápasech dominoval a kontroloval je, tak Pierre je jeden z těch, kteří musí být v tom základu nahrazeni. ale určitě nechci aby odcházel.

Reagovat
jk

Ale právě ty mentální vlastnosti nelze tak snadno nahradit. On je fakt platnej i v organizaci hry. Jasně on zdaleka není Pirlo, ale gól proti Wolves nám zařídil a třeba dneska ta průnikovka na Sona(možná Kane, teď nevím) byla top. S tou poziční hrou je to pravda no, ale ono je to dané i tím, že často napadá a vytváří tlak na balón, takže se i často stává, že se nechá vyřadit že hry, ale s tímhle Conte prostě hraje a stejně tak pressuje i Bentancur a bude i Bissouma. A v získaných balónech patří Hojbjerg k top PL. On není vůbec fancy hráč ale je z ním spousta práce, navíc dokáže odehrát celou sezónu což taky není samozřejmost.

Reagovat
matZz

jenže on nemá tu techniku. potřebuješ mít záložníky, který se umí otočit s míčem a rozehrát i když mají na zádech napadajícího útočníka a bejt safe, když se snažíš obehrát soupeřův blok a čelíš jeho pressingu no a v tomhle jsou Bissouma, Bentancur i Skipp lepší než Højbjerg. Jasně, jeho mentalita a workrate jsou skvělý, ale pokud se ten tým má herně posunout, tak on je jeden z těch slabých článků, který se musí nahradit. Je to jen otázka času, kdy ho Bissouma posadí. Ale i když vypadne ze zákaldu, tak si zahraje dost.

Reagovat
jk

Jo to on většinou pošle balón zpátky do obrany. Ale takhle hrajem často, to není pod Contem takový problém, vzhledem k tomu jak využívá ty dva střední záložníky. Třeba dneska šlo krásně vidět jak pressuje PEH nebo Bentancur a Son s Dekim se stahují aby sme nebyli v záloze přečíslení, protože s tím máme dlouhodobě problém, ale to je dané Contem.

Já si myslím, že Bissouma posadi Bentancura no. Tak uvidíme

Reagovat
matZz

jenže to největší problém toho týmu, pokud nás někde začne fakt pressovat, jako třeba teď Chelsea, tak jsme v hajzlu, neumíme se z toho tlaku dostat, protože chybí hráči, kteří jsou na tom technicky tak dobře, aby ten míč udrželi, vyvezli výš, rozehráli. Skutečně pod tlakem umí hrát jen Romero, Bentancur, teď Perišič a jakžtakž Sessegnong. Zbytek těch obránců hraje za sebe nebo odkopávají. Fakt jsem si celkem jistej, že ten základ bude Bissouma-Bentancur. Jako nenapadá mě nic v čem by byl PEH vyloženě lepší než Rodrigo, kromě střely na bránu, což je ale v tom 343 spíš sekundární.

Já jsem spíš zvědavej, jestli dá Conte někdy šanci Lengletovi: mít při výstavbě 4 hráče, co umí hrát s míčem, to už by ta hra mohla nějak vypadat.

Reagovat
jk

Tak chelski nás ve středu pole přijela hlavně kvůli Tuchelovi. To samé Wolves nebo loni Saints a Brighton nás přehráli uprostřed protože manažeři záměrně přečíslují naši zálohu a neřekl bych, že nás to nějak sere. Conte je s tou dvoučlennou zálohou těžce předvídatelný a celkově je ta naše taktika hrozně rigidní. U jeho 343 není nekreativita ve středu pole problém, protože ten střed je tam fakt jen destruktivní a to většinou až na naší polovině. Aspoň, že se snaží přepnout s Richarlisonem na to 424, hrál to prý kdysi dávno v Itálii. Ale je otázka času, kdy i na tohle budou soupeři reagovat líp.

Reagovat
matZz

ale co to vlastně znamená přečíslují zálohu? proti Chelsea jsme se bránili v 7-9 lidech a stejně jsme se nebyli schopní dostat na soupeřovu polovinu. problém vidím v tom, že naši hráči nejsou schopni čelit vysokýmu agresivnímu presingu. I když jsme dostali míč na Sona tak ho nedokázal udržet, protože on taky potřebuje spíš balon do prostoru. Narozdíl od Richarlisona, kterej je v tomhle exceletní. Já si fakt přestávám myslet, že jsme dali 60 mega za hráče na lavičku, protože Richarlison bude starter. Možná ještě ne letos, ale od příští sezony třeba jo.

Reagovat
jk

To přečíslování v záloze se děje většinou tak, že soupeř využije toho, že v záloze hrajem jen doublepivot PEH-Bentancur. Ti měli rozebrané Kantého s Jorginhem ale Tuchel stáhnul Mounta do středu zálohy, kde on byl prakticky vždy volný, případně se s ním stahoval Romero, což byl problém protože odkrýval prostor v obraně. Tady se bavíme o tom, že nás soupeř přehraje v záloze směrem dopředu a tam jsme s chelski nestíhali, úplně stejně jako loni. Při našem držení míče je nedostatek kvality s balonem pro Conteho úplně druhořadá věc, protože přes střed pole balóny prakticky nepřesouváme, jen na kraje. Navíc velmi často bráníme ve třech liniích pozičně ve formaci 5-2-2 + Kane, který se stahuje pro případ když by se podařil získat míč. A ti manažeři se toho prostě snaží využít. Teď s Forrest jsem si všiml, že to bylo spíš 5-4 + Kane, kdy jsme nemuseli tolik vystupovat z obrany, navíc sme měli obsazený střed pole (aspoň do počtu) a pokud sme byli v bloku, pressovali skoro výhradně Bentancur a PEH.

Jinak s Richarlisonem se často mění formace na 424. Přestáváme bránit v bloku a pressuje se taky úplně jinak. A Conte pak mezi těma formacema často přepíná, bylo to tak i s chelski, což vnese trochu chaos do soupeřovy taktiky. Ostatně Tuchel nás s tímhle taky vyškolil i když on s chelski tu změnu formace používá jinak hlavně podle toho jeslti mají nebo nemají míč. Tak trochu mi přijde, že Conte má z Tuchela komplex

Reagovat
matZz

Hele to byla spíš taková řečnická s tím přečíslováním, každopádně nemyslím si, že by ty formace hráli až tak zásadní roli, důležitější faktor je podle mě pořád rozdíl v hráčské kvalitě. Tou formací si můžeš pomoct, ale pořád je to 11 na 11 a když prostě jeden tým není schopný přejít půlící čáru, tak to určitě není jen o tom, jestli hraje na dva nebo nebo na tři záložníky. Je potřeba si přiznat, že pořád máme v základu hráče jako Emerson, Davies, Sanchez a vlastně i Hojbjerg s Dierem, kteří by si v ManCity, Liverpoolu nebo Chelsea nesedli ani na lavičku. Neříkám, že by neměli bejt součástí kádru, ale pokud chceme bojovat s tou top trojkou (a Conte samozřejmě chce bojovat), tak je potřeba dál posilovat a to přesně na těch pozicích. A Conte to včera sám řekl, že jo, že bude potřebovat ještě nejmíň 2 přestupáky, abychom mohli bejt skutečně konkurenceschopní.

Jinak nekreativní záloha je, řekl bych, obecně problém asi jakýhokoli 343. Chelsea řeší ten stejný problém, já akorát nechápu, proč se snaží zbavit Ziyecha, kreativní křídlo je přesně to, co by ti v téhle formaci melo pomoct. Byl by to trochu risk, ale dostupných hráčů jako on není moc.

Reagovat
jk

Ziyech je s bomberem jako James na WB skvěle využitelný a třeba loni v zápase s námi nám společně dělali velké problémy. Ale Tuchel asi chce hráli trochu jinak…

Jinak, ono je to dost jak píšeš. Formace se zas tolik neřeší, ale my fakt bráníme hodně v bloku, často zónově. Logicky pak když proti dvou hráčům postavíš tři hráče, dojde k tomu, že ten tým v početní nevýhodě nestíhá nebo to minimálně vypadá dost blbě. A to se Tottenhamu děje fakt často. Ale tohle se podle mě děje kvůli Conteho stylu hry, není to hráčskou nekvalitou. A do toho co chcem od toho double pivotu Hojbjerg podle mě pasuje perfektně.

Reagovat
matZz

Já si myslím, že Conteho záměr určitě není, aby se jeho tým bránil proti nováčkovi soutěže. Jako co si budem, poslední dva zápasy bylo spíš štěstí, že jsme neinkasovali a vyhráli jsme díky neskutečné Kaneově kvalitě v zakončení. Conte není posedlý držením míče jako Guardiola, ale přece jen by to chtělo tady ty zápasy, kde jsme favorit víc kontrolovat. Já věřím, že až budeme mít normánlního pravýho wingbecka, levýho stopera a ve středu bude hrát Bissouma , tak ten tým bude válec a bude se na to i dobře dívat.

Ale jo, Højbjerg tam sedí, ale on má prostě svoje limity a v té záloze to neschováš. Bissouma bude lepší.

BTW nebyl jsi někdy v Londýně na fotbale?

Reagovat
jk

Tak Forrest fakt v tom útoku byli marní. Tam nějaké náznaky byly ale meh..

Contemu se prostě líbí ty útoky do otevřených prostor, ale ten fotbal vypadá fakt pasivně jako prase.

To s tím kontrolováním hry mě taky sere. Jedna věc je ten mid blok někde na naší polovině, ale teď prostě absolutně neumíme změnit tempo hry, když potřebujeme tu hru trochu uklidnit. To se nám dělo i teď o víkendu, ke konci 1. pol. a po té penaltě jsme se nechali úplně zbytečně zatlačit. Jedna věc je nechat hrát soupeře ale nesmí to přerůst přes hlavu, venku ti fans hráče ženou a pak každá akce smrdí gólem.

Jinak jsem byl akorát na starým WHL, na novým ještě ne. A nevím kdy se tam vůbec dostanu

Reagovat
matZz

Když jsem si po Conteho podpisu zkoušel hledat nějaký info, jak vypadal jeho Inter, tak si pamatuju, že někdo o něm psal jako o téměř "dokonalým" týmu, kterej umí všechno: hrát odzadu, kontrolovat hru, rozbít hlubokej blok, bránit, zabijácký protiútoky... still a long way to go

Nějaký cestovalský tipy do severního Londýna? Nebo nevíš tady o někom, kdo už byl na novým stadionu? Dostal jsem od přítelkyně dárek k narozeninám...

Reagovat
jk

Tož to netuším, nepamatuju si, že by tu někdo psal.

Jinak se ženou jsme byli v Londýně a to víceméně uřcovala program ona, protože já mám přece ten fotbal. Takže jsme se flákali snad po všech turisticky profláklých spotech v Londýně. Podruhé jsem jel s kámošem vlakem z Edinburghu a to jsme v Londýně strávili jen pár hodin abychom ušetřili Jediný co jsme stihli byl Barbican kde jsem se vždycky chtěl mrknout.

Reagovat
mr.Silver

To je hrozně naivní výkon od Forrest, v záloze tam nechávají díru, kterou Spurs výborně využívají v protiútoku.

Reagovat
martin.b

Villans pěkná bída… Gerrard už musí bejt pod velkým tlakem, zranění D.Carlose hodně citelnej zásah, větší problém ale vidím ve spolupráci Watkins, Ings, to vůbec nefunguje a celej tým je tak strašně impotentní…

Reagovat
VasAFC

Nottingham hraje sympaticky!

Reagovat
VasAFC

*

Reagovat
Hlahart

Son ten gól potřebuje jako sůl

Reagovat
jk

To zakončení bylo fakt meh

Reagovat
Hlahart

To už byl blíž tím složitým obstřelením z hranice vápna někde na začátku poločasu

Reagovat
j_mrazik

Nepotřebuje.

Reagovat
Thelvin

No, chtělo by to zas začít hrát, ne jen čekat na brejky

Reagovat
martin.b

Zdržovat už v prvním poločase, navíc proti nováčkovi

Reagovat
jk

541 out of possesion a zdržování nějakým smalltalkem před odkopem tvle nevím no. Taktika je celkem jasná, Forrest naštěstí teda nějak nebezpeční nejsou ale nasazení mají opravdu příkladné.

Zkušeně jsme se vyhnuli Csaplárovi, tak snad v druhém poločase trochu převezmeme tempo hry, protiútoky sice nebezpečný ale občas sem fakt pod zbytečným tlakem, spousta nevynucených chyb, Sanchéz s Emersonem fakt nic moc rozehrávka.

Reagovat
Thelvin

Sanchez s Emersonem se po něm teď vrhli jako by ho chtěli okrást

Reagovat
O.Giroud

Cook co ako cakal

Reagovat
Busby babes

tvl Hendo 2 chycene penalty.

Reagovat
Hlahart

20% - Dean Henderson has only conceded one of the five penalties he has faced in the Premier League (20% - 3 saved, 1 hit post), the lowest percentage of any goalkeeper to face at least five spot-kicks in the competition.

Ještě lépe

Reagovat
Thelvin

Nemohl zůstat Henderson v MU, co?

Reagovat
VasAFC

Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná červená

Reagovat
smazaný uživatel

A samozřejmě penalta neproměněná. Cook místo toho aby byl za idiota, že zahraje takhle hloupě rukou, je za hrdinu

Reagovat
jk

Kšiltovka respekt

Reagovat
O.Giroud

Necooooo vole

Reagovat
jk

Jinak, ta atmoška tam slibuje pro Spurs hodně perný poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane nedal penaltu?!

Reagovat
jk

Tak blbě sem ho ještě neviděl kopnout. Henderson tam skákal hodně dopředu.

Reagovat
Thelvin

Sone, seber se tohle dřív dával jako nic

Reagovat
jk

Henderson je v úplném octopus módu tvle

Reagovat
matZz

tam měl hlavně nahrát Perisicovi

Reagovat
Thelvin

To jo, ale nemusel mu to usnadnit tím, že to napálil přímo do něj

Reagovat
matZz

ale tak jako není na co čekat: Richarlison, Bissouma na plac!

Reagovat
Hlahart

Ty útočný akce Tottenhamu

Reagovat
jk

Dejte mu světlici!! Wow

Reagovat
VasAFC

Jako ten centr

Reagovat
Eichel

Reagovat
O.Giroud

ta 15 uplne trapna

Reagovat
Thelvin

Sessegnon je guma. Richarlison že to nevypustil a zařídil gól

Reagovat
Hlahart

Sesegnon je fakt špatnej

Reagovat
matZz

no, já myslím, že Son má co dělat, aby se udržel v základu, Richarlison toho za těch cca 40 minut který dostal během těch tří kol jako střídající hráč předvedl víc, než Son za celý 4 kola. myslím, že to byly dobře investovaný peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Už dnes neměl být v základu. Snad to Contemu před West Hamem dojde.

Reagovat
jk

Hrajem teď 5 zápasů za dva týdny. Určitě si Richarlison teď zahraje, celkově bych řekl že snad Conte dá prostor více hráčům.

Je fakt, že Sony je mimo, ale my ho potřebujem do té formy dostat, ne odstavit.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
matZz

jasný, Sonnym má pomalejší start, nemá smysl z toho dělat velkou aféru, je to normální, můj point byl spíš to, že jsem nečekal, že Richarlison bude až tak dobrej

Reagovat
jk

Richy je fakt skvělej.

Reagovat
Thelvin

Sonnyho ve formě potřebujeme, to je jasný. Ale nechat ho jednou sedět by nemusel být takový problém, zvlášť když Richarlison hraje fakt dobře.

Jedinej kdo dokáže posoudit, jestli by to Sonnymu prospělo, je Conte. A ten ho nechává hrát, tak mu prostě budu věřit

Reagovat
jk

Reagovat
Hlahart

Reagovat
martin.b

To byla krásný, nic jinýho si nezasloužil vylízanec

Reagovat
EL Gringo

Hojbjerg

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele