Premier League - preview 4. kola: Everton se může dotáhnout na čelo

11.09.2021, 08:24, aktualizováno 13.09.2021, 08:30
Previews
Goodison Park (© AFP)
Everton před reprezentační pauzou získal sedm bodů a v roli favorita nyní půjde do dohrávky čtvrtého kola. Liverpoolský celek hraje doma a jeho soupeřem bude Burnley, v případě výhry se dotáhne na vedoucí trio Manchester United, Chelsea, Liverpool...
Everton FC - Burnley FC  (pondělí 21:00)
V rámci pondělní dohrávky čtvrtého kola Premier League liverpoolský Everton hostí Burnley. Toffees si během tří zápasů připsali sedm bodů, Clarets vybojovali jen jednu remízu.

Navzdory nevýrazné aktivitě na přestupovém poli prožívá Everton i s novým manažerem Rafaelem Benítezem úspěšný vstup do nového ročníku Premier League. Španělský stratég se navíc může stát teprve třetím manažerem Evertonu, který v tomto století začne své působení v klubu dvěma domácími výhrami v řadě. V cestě mu ovšem stojí Burnley, které zde v březnu vyhrálo už druhé vzájemné střetnutí v předchozích čtyřech sezónách.

Everton zaznamenal letos obě ligové výhry rozdílem dvou branek. Mezi jeho výsledky za celou loňskou sezónu byste přitom vítězství o dvě či více trefy našli pouze čtyři. Doma ovšem v lize s čistým kontem a alespoň o dva góly Toffees vyhráli naposledy v říjnu 2019.

Burnley přišlo v minulém kole o výhru nad Leedsem až v samotném závěru a začíná se dostávat pod tlak. Dvakrát v řadě v jednom kalendářním roce navíc na půdě Evertonu vyhrálo naposledy v roce 1892, a pokud se mu tuto statistiku nepodaří zlomit, vstoupí do nového ročníku s maximálně třemi body po úvodních čtyřech zápasech. Přesně tolik jich přitom mělo v sezóně 2014/15, kdy nakonec sestoupilo.

Hosté zakončili loňskou sezónu jako jeden ze šesti týmů, který prohrál více než polovinu venkovních utkání, do kterých vstupoval v roli outsidera. Těchto šest celků pak získalo v případě, že venku prohrávalo v poločase, pouze šest z možných 156 bodů. Konkrétně Burnley ztrácelo po první půli na půdě soupeře sedmkrát a pokaždé prohrálo.

Minuly vzájemný duel vyhrálo Burnley na půdě svého soupeře 2:1. Rozhodli Wood a McNeil, za domácí se trefil Calvert-Lewin.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Mina, Keane, Digne - Iwobi, Allan, Doucouré, Gray - Calvert-Lewin, Richarlison.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Gudmundsson, Westwood, Brownhill, McNeil - Barnes, Wood.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.73 - 5.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leeds United - Liverpool FC  (neděle 17:30)
Jen jedno utkání je na nedělním programu čtvrtého kola anglické Premier League. Leeds v něm bude nahánět první vítězství v sezoně, v cestě mu ale stojí Liverpool, který naopak ještě nepoznal hořkost porážky.

Whites hned na úvod sezony poznamenal pětigólový výprask na Old Trafford, který byl následován jen dvěma remízami. Nejprve doma proti Evertonu, před reprezentační pauzou pak na hřišti Burnley. Tam po Woodově trefě prohrávali, v závěru ale srovnal na konečných 1:1 Bamford. Předtím se ještě alespoň povedlo přes Crewe postoupit v Ligovém poháru.

Reds se zatím v pohárové soutěži neprezentovali, v lize ale dosud odvádí slušnou práci. Po výhrách s čistým kontem nad Norwichem a Burnley poměrně obstáli i v těžké zkoušce proti Chelsea, s níž sice po Havertzově trefě prohrávali, Jamesovo vyloučení a následná Salahova proměněná penalta ale znamenaly konečný výsledek 1:1.

Loňské vzájemné střety přinesly zajímavou podívanou. V září Liverpool ovládl přestřelku na Anfield Riad poměrem 4:3, když se zaskvěl Salah hattrickem a jednou trefou Van Dijk. Hosté třikrát našli odpověď zásluhou Harrisona, Bamforda a Klicha, poslední branka v závěru už ale zůstala bez odpovědi. V odvetě na Elland Road Kloppova družina dlouho vedla díky Maného zásahu, na konci základní hrací doby však na konečných 1:1 vyrovnal Llorente.

"Způsob, jakým se prezentuje Marcelo Bielsa a jak brání jeho týmy, je hodně specifický," říká o svém protějšku manažer Jürgen Klopp. "Brání osobně po celém hřišti, na což musíte být připravení. Ale s některými hráči jsme měli týden času se na to připravit. S Leedsem to je vždy ve vysokém tempu, snaží se, co to jde a je dobrý na balónu," dodal německý lodivod.

Na straně Whites se v utkání nepředstaví Koch, naopak hrát i přes původní zákaz kvůli nereprezentování může Raphinha, představí se možná i nová posila Daniel James a po covidu se zotavili Firpo s Klichem. Reds nemohou počítat s Firminem, v ohrožení jsou pak ještě starty Milnera, Minamina a Williamse. Alisson i Fabinho nakonec do utkání naskočit mohou.

Zápas na Elland Road má naplánovaný výkop na nedělních 17.30, pokyn k němu dá sudí Craig Pawson.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Llorente, Struijk, Firpo - Phillips - James, Rodrigo, Dallas, Harrison - Bamford
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Kelleher - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Keita, Henderson, Elliott - Salah, Jota, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.95 - 4.42 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Tottenham Hotspur  (sobota 13:30)
Třemi těsnými výhrami se povedlo Tottenhamu v srpnu získat maximální počet devíti bodů a tím pádem i první místo v tabulce. To bude hájit v souboji proti jinému londýnskému celku v podobě Crystal Palace, který zatím spíše strádá.

Eagles v prvních třech soutěžních zápasech nedokázali vstřelit gól, což znamenalo porážku na hřišti Chelsea, remízu s nováčkem z Brentfordu a také vypadnutí z Ligového poháru na úkor Watfordu. Až před reprezentační přestávkou dokázali konečně skórovat, na hřišti West Hamu dokázal na trefy Fornalse i Antonia odpovědět Gallagher, jenž tak svému týmu zajistil výsledek 2:2.

Spurs zatím vskutku nehýří ofenzivními choutkami. Shodným výsledkem 1:0 postupně porazili Manchester City, Wolves a Watford, přičemž proti Vlkům se prosadil Alli a ve zbylých dvou duelech Son. Vedle toho Kohouti bojovali i o účast v základní skupině Konferenční ligy. Ačkoliv první duel na hřišti Ferreiry skončil těsnou porážkou, doma dokázali otočit a postoupit.

Orli sice v nedávné minulosti dvakrát slavili postup přes nadcházejícího soupeře v FA Cupu, v lize ale na vítězství čekají už šest a půl roku. Za tu dobu Tottenham dvakrát remizoval a desetkrát vyhrál, včetně březnového úspěchu 4:1. Na tom se shodně dvěma brankami podíleli Bale a Kane, za hosty v závěru první půle srovnával Benteke.

Poprvé v sezoně by se na straně domácího mužstva mohl objevit kapitán Luka Milivojević, naopak Eze, Ferguson a Olise kvůli zdravotním trablům nadále chybí. Hosté se musí kvůli karanténním opatřením obejít bez Lo Celsa, Romera a Sáncheze, v ohrožení je i start Sona, Sessegnona, Bergwijna a Skippa.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guehi, Mitchell - Gallagher, Kouyaté, McArthur - Ayew, Benteke, Zaha
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Doherty, Tanganga, Dier, Reguilón - Hojbjerg, Skipp, Alli - Son, Kane, Bergwijn
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.97 - 3.30 - 2.13
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Norwich City  (sobota 16:00)
Zatímco s jedním se do bojů o záchranu tak nějak počítalo, druhý tímto výrazně zaostává za předsezonními očekáváními. Nyní se Arsenal pokusí konečně získat první body, přičemž Norwich je pro to ideálním soupeřem.

Gunners nejenže ve třech zápasech ještě nebodovali, oni navíc nedokázali vstřelit ani jeden gól. Po šokující úvodní porážce v Brentfordu přišly dva těžké zápasy proti Chelsea a Manchesteru City, které skončily rovněž neúspěchem Kanonýrů. Na Etihadu hned v úvodu schytali rány od Gündogana a Torrese, po Xhakově vyloučení ještě před pauzou zvyšoval Jesus a ve druhé půli na konečných 5:0 upravovali Rodri a znovu Torres. Jedinou útěchou Artetově družině budiž jednoznačná pohárová výhra ve West Bromwichi.

Canaries jsou na tom zatím naprosto totožně - stejně vysoká výhra v poháru, stejný počet bodů, stejný rozdíl ve skóre - až na jeden faktor, a tím jsou vstřelené branky. Po jasných porážkách od Liverpoolu a Manchesteru City dokázali totiž trochu více vzdorovat Leicesteru. Po Vardyho zásahu sice brzy prohrávali, Pukki ale před odchodem do šaten dokázal srovnat. Na Albrightonovu trefu odpověděl McLean, tento vyrovnávací gól ovšem po zásahu videa neplatil a konečný výsledek tak zněl 1:2.

Pro Arsenal kromě domácího prostředí hovoří i bilance vzájemných zápasů. Už sedmkrát v řadě, tedy od října 2012, v lize neprohrál - doma dokonce od roku 1992. Poslední střet před sestupem Norwiche do Championshipu skončil jednoznačně 4:0, dvěma góly se na tomto úspěchu podílel Aubameyang, další zásahy přidali Xhaka a Cedric.

Vedle potrestaného Xhaky nemohou Gunners počítat ani se zraněným Elnenym, otazník navíc visí i nad startem Kolašinace a Smith-Rowea. Nováček Premier League bude postrádat trio Byram, Mumba, Placheta.

Utkání na Emirates Stadium bude řídit renomovaný sudí Michael Oliver, jehož pokyn k rozehrání zápasu je naplánován na sobotní šestnáctou hodinu.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Cedric, White, Gabriel, Tierney - Lokonga, Partey - Saka, Odegaard, Smith-Rowe - Aubameyang
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Hanley, Gibson, Williams - Lees-Melou, Gilmour, McLean - Cantwell, Rashica - Pukki
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 5.09 - 7.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brentford FC - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Bez jediné porážky zvládl srpnový program Premier League její nováček z Brentfordu. Nyní jej čeká jiný nepříliš favorizovaný tým, který se ale zatím drží v první desítce. Brighton ztratil body poprvé až před reprezentační pauzou.

Bees po úvodní šokující výhře nad Arsenalem najeli na remízovou vlnu. Nejprve si odvezli bod ze hřiště Crystal Palace, o týden později i ze stadionu Aston Villy. Tam se rozhodovalo v úvodu utkání, na Toneyho trefu dokázal docela brzy odpovědět Buendía a utkání tak skončilo 1:1.

Seagulls zatím los docela přál a oni toho využili. Dokázali totiž zdolat jak Burnley, jak jiného nováčka Watford, až poslední srpnový víkend jim přinesl kata v podobě Evertonu. Krátce před pauzou otevřel skóre Gray, později z penalty upravil na konečných 0:2 Calvert-Lewin.

Domácí celek se vinou zdravotních trablů musí obejít bez Bech Sörensena a Dasilvy, na straně hostí absentují Burn, Lamptey, Locadia a Scherpen, otazník navíc visí nad Connollym.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Martin - Ajer, Jansson, Pinnock - Canos, Onyeka, Norgaard, Janelt, Henry - Mbeumo, Toney
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Webster, Duffy, Dunk - Groß, Lallana, Bissouma, March - Mac Allister - Maupay, Trossard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.13 - 3.01 - 2.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Manchester City  (sobota 16:00)
Dva celky se shodným bodovým ziskem, avšak naprosto odlišným skóre, se střetnou v sobotu odpoledne v Leicesteru. Domácí celek přivítá Citizens, kteří po nezdaru v prvním kole předvedli skvostné výkony.

Pro poslední vzájemný zápas nemusíme jít daleko. Tito dva soupeři se totiž před měsícem střetli o Community Shield, úspěšnější byl překvapivě celek ze střední Anglie. O zisku jeho trofeje rozhodl v samotném závěru z penalty někdejší hráč soupeře Iheanacho. Předtím se v několika zápasech dařilo vyhrávat hostujícím celkům, Leicester loni v září vyplenil hřiště svého soka pěti brankami, avšak v dubnu nezvládl domácí utkání.

Foxes do nového ročníku Premier League vstoupili vítězstvím nad Wolves, v dalším kole ovšem jednoznačně prohráli s West Hamem. Náladu před tímto šlágrem si spravili před reprezentační pauzou v Norwichi, kde uspěli 1:2 po trefách Vardyho a Albrightona. Za domácí srovnával Pukki, druhý vyrovnávací gól McLeana neplatil pro ofsajd.

"Těšíme se na období, které nás čeká. Počínaje Manchesterem City je před námi řada dobrých zápasů. Všichni víme, že tohle bude těžký zápas, jelikož Citizens jsou skvělým mužstvem. Mají dobrou sestavu, kterou v létě ještě vylepšili. Bude to opravdu náročné, ale na takovéto zápasy se vždy těšíte. Hrajeme doma, s fanoušky, takže snad jim dáme pořádně zabrat a získáme slušný výsledek. Třeba takový, jako v Community Shieldu. Oproti němu bude v našem týmu pár změn, ale výhra nad takovým týmem pomohla našemu sebevědomí," burcuje záložník Marc Albrighton.

Citizens se po neúspěchu v superpoháru protrápili i úvodním kolem, v němž si odvezli porážku ze hřiště Tottenhamu. Pak ale ve dvou domácích zápasech zazářili a shodným výsledkem 5:0 smetli Norwich i Arsenal. Proti Gunners se už v úvodu prosadili Gündogan s Torresem, po Xhakově vyloučení před pauzou navyšoval Jesus a po návratu ze šaten skóre už jen symbolicky upravovali Rodri a Torres.

Domácí mužstvo nemůže pro utkání počítat se zraněnými Fofanou, Justinem, Mendym a Pereirou, disciplinární trest do hry nepustí Péreze a v ohrožení je navíc i start Bertranda, Evanse a Vestergaarda. Na manchesterské straně do zápasu nezasáhnou Ederson a Jesus, kteří byli od FIFA potrestáni za neúčast na srazu brazilské reprezentace. Kvůli potížím se zákonem nenaskočí ani Mendy, zdravotní indispozice přinutí hru jen sledovat Delapa se Steffeneem a možná i Laporteho.

Šlágr kola na King Power Stadium začíná v sobotu v 16 hodin, jeho hlavním sudím bude Paul Tierney.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Amartey, Vestergaard - Söyüncü - Castagne, Tielemans, Ndidi, Thomas - Maddison - Vardy, Barnes
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Carson - Walker, Laporte, Dias, Cancelo - Gündogan, Rodri, Silva - Mahrez, Torres, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.56 - 4.04 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Newcastle United  (sobota 16:00)
Fotbalisté Manchesteru United se utkají v utkání čtvrtého kola Premier League s Newcastlem United. Domácí celek je po třech duelech třetí se sedmi body, hosté začali o dost hůře a na kontě mají pouze bod.

Čerstvý nejúspěšnější střelec v reprezentačních zápasech všech dob Cristiano Ronaldo je připraven na svůj druhý debut v dresu Manchesteru United. V prvním případě z toho tehdy byla nad Old Trafford výhra 4:0 vedoucí ke třem ligovým titulům v řadě, triumfu v Lize mistrů a 84 brankám ve 196 utkáních Premier League, z nichž více než třetina byla trefami vítěznými.

Jen málo fanoušků ale očekává podobně úchvatná čísla, kterých Ronaldo v dresu United dosáhl mezi lety 2003 a 2009. Na druhou stranu se zdá, že věk pro tohoto hráče není žádný limit. Od chvíle, kdy v únoru 2015 oslavil 30. narozeniny, se totiž podílel včetně reprezentace ve 357 soutěžních duelech na 394 brankách, což představuje průměr 1,10 na zápas.

Manchester bude usilovat o dvě domácí ligové výhry v řadě rozdílem tří a více branek, což se mu povedlo naposledy v sezóně 2011/12. Pokud se to podaří, pro Newcastle United to bude znamenat jeden z nejhorších vstupů do nového ročníku po prvních čtyřech duelech. V případě porážky o šest a více branek se hosté klidně mohou po víkendu ocitnout i na posledním místě.

Takovým rozdílem skutečně Newcastle jednou na Old Trafford prohrál. Bylo to v lednu 2008 a Ronaldo v tomto klání zaznamenal svůj dosud jediný hattrick v Premier League při výhře svého týmu 6:0. Newcastle nikdy od konce druhé světové války vyšším rozdílem na půdě United neprohrál a velké šance na úspěch Magpies nemají ani teď. Z posledních 22 venkovních vystoupení proti celkům, které byly před daným kolem na prvních třech místech, jich totiž prohráli hned 21, pouze jedinkrát vyhráli.

Poslední vzájemný zápas se odehrál letos v únoru a Manchester na domácí půdě vyhrál 3:1. Za Rudé ďábly se trefili Rashford, James a Fernandes, za Newcastle Saint-Maximin. V každém z předchozích sedmi vzájemných ligových duelů hraných v měsíci září padly minimálně tři branky.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw - Matic, Pogba - Lingard, Fernandes, Sancho - Greenwood.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Woodman - Schär, Lascelles, Fernández - Murphy, Willock, Hayden, Almirón, Ritchie- Saint-Maximin, Joelinton.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.81 - 16.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Na skvělé druhé příčce tabulky je po třech kolech Premier League West Ham. Nyní jej čeká zkouška patřící mezi ty jednodušší, míří totiž na hřiště Southamptonu, který zatím získal pouhé dva body.

Saints na úvod ligové sezony nestačili na Everton, poté ovšem dokázali získat alespoň dvě docela cenné remízy. Doma totiž vybojovali bod proti Manchesteru United, před reprezentační pauzou neodjížděli s prázdnou ani z Newcastlu. Tam po bezbrankové první půli otevřel skóre domácí Wilson, ovšem srovnat dokázal Elyounoussi. V nastavení vrátil Magpies vedení Saint-Maximin, z penalty ale upravil na konečných 2:2 Ward-Prowse.

Los Hammers v prvních kolech se dá označit jako průměrný, v zápasech pak padalo opravdu hodně gólů. Po úspěšné přestřelce v Newcastlu a domácím jednoznačném vítězství nad Leicesterem přišla na závěr srpnového programu první ztráta. Kladiváři proti Crystal Palace dvakrát ztratili vedení, na trefy Fornalse i Antonia totiž odpověděl Gallagher. I tak jsou ale co do skóre nejlepší z celé řady sedmibodových týmů, v tabulce koukají na záda jen Tottenhamu.

Vzájemné střety jsou v poslední době jednoznačnou doménou West Hamu. Ten už sedmkrát v řadě neprohrál, šest z těchto zápasů navíc bylo vítězných. Jediná remíza přišla loni po Vánocích, v květnovém posledním kole si ale Hammers zajistili účast v Evropské lize díky vítězství 3:0. Hlavní hvězdou tohoto duelu byl Fornals, který vedle dvou svých branek asistoval ještě na tu třetí Riceovu.

Na straně domácích doplnil na marodce Armstronga a Smallbonea zraněný Walcott a pozitivně testovaný Long, West Ham by mohl poprvé v této sezoně změnit základní jedenáctku, pokud by naskočila některá z posil v podobě Vlašiće nebo Krále. Zouma zůstane mimo hru, stejně jako možná lehce zdravotně indisponovaný Masuaku.

Začátek zápasu na St. Mary’s Stadium je naplánován stejně jako řada dalších na sobotní čtvrtou hodinu odpolední, hlavním sudím bude David Coote.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Livramento, Stephens, Salisu, Walker-Peters - Ward-Prowse, Romeu - Elyounoussi, Djenepo - Adams, Armstrong
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell - Rice, Souček - Bowen, Fornals, Benrahma - Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.55 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Fotbalisté Watfordu hostí ve čtvrtém kole Premier League Wolverhampton Wanderers. Domácí jsou díky výhře z prvního kola dvanáctí, Wolves zatím bez bodu na osmnáctém místě.

Watford v létě významně obměnil kádr, přičemž fotbalisté, kteří klub opustili, za něj předtím odehráli v součtu 800 utkání. Klíčovou v boji o záchranu bude pro nováčka soutěže jeho domácí forma, která zatím vypadá nadějně. Výhra z úvodního kola nad Aston Villou 3:2 byla totiž už desátým ligovým domácím vítězným utkání Watfordu v řadě, což představuje jeho historicky nejlepší sérii. V těchto deseti ligových kláních dokázal Watford udržet osm čistých kont.

Wolverhampton Wanderers neprožívá zrovna povedený vstup do nové sezóny. Navzdory tomu, že své soupeře pokaždé přestřílel, má na svém kontě dosud jen tři prohry 0:1. Wolves vyprodukovali v průměru devatenáct střel na zápas, což je třetí nejvyšší počet ze všech týmů v lize. Pokud hosté prohrají, vyrovnají svůj nejhorší historický výkon v počtu proher v PL v řadě.

Poslední vzájemný duel skončil výhrou Watfordu 2:1.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Bachmann - Cathcart, Troost-Ekong, Kabasele, Masina - Sissoko, Etebo, Kucka - Sarr, King, Dennis.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Caody, Saiss - Semedo, Néves, Moutinho, Marcal - Trincao, Silva, Traoré.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.62 - 3.20 - 2.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Aston Villa  (sobota 18:30)
Fotbalisté Chelsea se ve čtvrtém kole Premier League utkají s Aston Villou. Blues jsou díky dvěma výhrám a jedné remíze zatím na čtvrtém místě, Villans mají o výhru méně a jsou jedenáctí.

O ligový titul bojující Chelsea se může stát teprve druhým týmem po Manchesteru United, který dokáže v historii Premier League vyhrát 600 utkání. A šanci rozhodně má, jelikož z předchozích šesti domácích vzájemných klání jich vyhrála hned pět.

Od nástupu kouče Thomase Tuchela získala Chelsea v lize více bodů než všechny ostatní týmy s výjimkou Manchesteru City. V devíti ze třinácti vítězných případů udržela i čisté konto, ale nesmíme zapomínat ani na to, že jednu ze tří porážek utrpěla právě proti Aston Ville. Romelu Lukaku si během reprezentační pauzy připsal ve stém startu v dresu Belgie svůj 67. gól a proti Aston Ville se dokázal prosadit v každém z předchozích pěti ligových utkání, takže na něj bude trenér určitě spoléhat.

Obměnná Villa kouče Deana Smithe začala nový ročník poněkud nevýrazně, ale její fanoušci stále věří, že se letos bude bojovat o poháry. Naději na překvapení v tomto duelu jim dodává i fakt, že dvě z předchozích tří výher Aston Villa vybojovala v roli outsidera. Na druhou stranu trenér Smith ještě s žádným svým týmem neudržel v souboji s Chelsea čisté konto.

Villans se ale už ve čtyřech venkovních ligových utkáních dokázali sami trefit minimálně dvakrát. Konkrétně v Londýně vyhráli tři z posledních šesti zápasů, což představuje stejný počet výher jako v předešlých 29 vystoupeních v hlavním městě. Danny Ings se v každém z dosavadních duelů v dresu Villy podílel na jedné trefě, takže bude pro Chelsea velmi důležité jej uhlídat.

Minulý vzájemný zápas vyhrála Aston Villa letos v květnu 2:1. Za domácí se trefili Bertrand Traore a Anwar El Ghazi, za hosty Ben Chilwell, Wernerova branka kvůli ofsajdu neplatila. Aston Villa tak sice v minulém vzájemném měření sil uspěla, ale dvakrát v řadě Chelsea v ligovém klání porazila naposledy v roce 1993.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Chalobah, Christensen, Rüdiger - Azpilicueta, Kovacic, Jorginho, Chilwell - Havertz, Mount - Lukaku.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Steer - Cash, Ngoyo, Mings, Targett - McGinn, Luiz, Ramsey - Young, Ings, El Ghazi.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.35 - 9.93
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Tottenham Hotspur33003:09
2.West Ham United321010:57
3.Manchester United32107:27
4.Chelsea FC32106:17
 Liverpool FC32106:17
6.Everton FC32107:37
7.Manchester City320110:16
8.Brighton & Hove Albion32014:36
9.Leicester City32014:56
10.Brentford FC31203:15
11.Aston Villa31115:44
12.Watford FC31023:53
13.Southampton FC30214:62
14.Crystal Palace30212:52
15.Leeds United30214:82
16.Burnley FC30122:51
17.Newcastle United30124:81
18.Wolverhampton Wanderers30030:30
19.Norwich City30031:100
20.Arsenal FC30030:90

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (684)

Přidat komentář
Konspirator

Chris gól návrat Krále

Reagovat
F.Torres

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

"Chris"

Reagovat
vodka

Smalling

Reagovat
Konspirator

Reagovat
Likan7

Smalling!

Reagovat
Konspirator

Odhalen

Reagovat
Konspirator

Díky čau.. vyhraný tiket

Reagovat
mithro

1,36

Reagovat
Konspirator

Ronaldo dá gol

Reagovat
Svatej

Brazilci můžou hrát.

Reagovat
avicii

Reagovat
diastan

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Svatej

Jinak kdo myslíte, že narve tuhle sezonu víc gólů? Ronaldo nebo Lukaku? Krásná příležitost pro to, aby si to po roce rozdali znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
Kenneth

A pomuze Vam opet do EKL.

Reagovat
Agent z Melmacu

Kane je vyhorený bez motivácie.Pojebali aj to Euro, už pôjde len dole.

Reagovat
Manik...

Též si myslím..

Reagovat
Heisenberg

Ze hry Lu-ka-ku, z penalt CR7.

Reagovat
smazaný uživatel

A ze závistivých pohledů na penalty Bruno Fernandes

Reagovat
martin.b

United teď mají v týmu 4-5 hráčů, co jsou schopni dát +15 golů. Pochybuju, že Ronaldo bude až takovým středobodem ofenzívy, aby hráči jako Rash, Mason nebo Cavani přizpůsobili svou hru jemu. Lukaku, Salah i Kane skončí za mě před ním.

Reagovat
Busby babes

rekl bych, ze Lukaku. budete na nej myslim hrat vic nez my na Ronalda. Ale mohl by to byt zajimavej souboj.

Reagovat
John Obi Mikel

Lukaku, protože je mladší.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně protože poslední tři roky byl starší a při přestupu do PL vypil elixír mládí

Reagovat
hitZor

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jenage

Reagovat
cristiano.K.

Ronaldo. Lukaku dá víc důležitých golů ve složitějších zápasech.

Reagovat
kiwwi

hej hej, to bola vzdy Lukakuova domena

Reagovat
smazaný uživatel

Happy Cristiano Ronaldo day!!!

Reagovat
Front hell

Není to trapně ze sebe samého?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Siuuuuuuuuuuuuuu!

Reagovat
icka

Norwich vyhraje 0:1.

Reagovat
Švejk :)

Norwich asi ne......zatím jedinej horší jak Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Fred is available for selection in today’s game against Newcastle.

Reagovat
oli9

Ta naše 3 sada dresu McDonald Prostě Nike... Katastrofa

Reagovat
Agent z Melmacu

náhodou sú krásne

Reagovat
Vsadim gule

Nejsou špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Padapapapá

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra 1:0, COYS!

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Tak i se sádrou šlo běhat závody a dokonce i bez kokainu. Jednou jsem to na závodě pustil a šlo to zhruba na 85% mých možnosti.

7 km terén - 30:49 (3. místo)

5 km asfalt/terén - 19:45 (2. místo)

10 km asfalt - 39:53 (4. místo)

5 km asfalt - 19:08 (2. místo)

Reagovat
Front hell

Mít kokain tak máš všude 1 místo

Reagovat
iamek

Ja dal má tvoji radu tenkrát. Rubat co to jde a nic neřešit. A hned 5km za 20:20. Zlepšení o 1:35 .

Reagovat
Seydou Doumbia

krísný výkon já rubal i se sádrou a makal jako bych ji neměl a to je výsledek

Reagovat
iamek

Tohle bych nedal

Reagovat
Seydou Doumbia

je to jen o tom tomu věřit a přistupovat ke všemu pořád stejně...taky jsem tomu nevěřil, první tři tréninky uplně v prdeli a probrečel jsem je...ale pak jsem se sebral a začal k sobě přistupovat jako bych sádru neměl a šlo to

Reagovat
kiwwi

na Scottyho este musis potrenovat

Reagovat
Coutinho10

hezky

Reagovat
Seydou Doumbia

díky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PH8

Snad nás repre pauza moc nevyhodila z tempa a navážeme na předchozí výkony.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Vsadim gule
Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
jk

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nikikrew

Ak dnes nevyhráme, Twitter padne a Arteta si môže baliť kufre....

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Konspirator

Reagovat
smazaný uživatel

Jedina sance je nasadit oba Longstaffy, ale ne, Bruce posle jednoho hostovat.. cerveny koberec pro navrat Ronalda je bez smitka prachu, co by ho mohl rozhodit.

Reagovat
kiwwi

Načo je dobré byť takto priposraty až za ušami?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se podivej na rozdil v kvalite tech zakladnich 11tek. Navic se nam zranil jedinej hrac, ktery dlouhodobe potvrzuje kvalitu PL. Tady fakt nebylo o cem.

Reagovat
Orlandiiik

Spurs XI: Lloris, Royal, Tanganga, Dier, Reguilon, Højbjerg, Winks, Skipp, Dele, Lucas, Kane

Reagovat
Greny

tak to jsem zvedav

Reagovat
Cobra

Velký špatný. Ale jsem zvědavý na Gila a jestli nastoupí fat Tanguy.

Reagovat
Miguel19

To Spurs hraji nějaký pratelak?

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem Winkse místo lehce zraněného Skippa, že jsou tam oba je překvapení. Radši bych Gila

Reagovat
smazaný uživatel

Phil Jones will play for #mufc U23s against Arsenal U23s today. [@sistoney67]

Tohle je teprve návrat krále

Reagovat
Hlahart

1': KICK-OFF

1': GOAL Arsenal take an early lead

návrat krále, no

Reagovat
blade115

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris výborne, práve nam zranil Diera, ktorý bol v skvelej forme dpč.

Reagovat
Gareth Bale 11

Zatím je to víc boj, než fotbal..

Reagovat
jk

Vraťte mi Auriera

Reagovat
messi80

Emerson nehral dobre? Som nadával že ho predali a nedali mu poriadnu šancu u nás.bohvie či to boli len prachy alebo sa koemanovi nepáčil aj herné .

Reagovat
jk

Tak byl to první zápas ale byl fakt hroznej.

Reagovat
Front hell

Tak nas takehiro hral taky první zapas a nehořel jak papír

Reagovat
jk

Bych se vůbec nedivil, kdyby to Paraticiho rozhodnutí vzít radši Emersona byla úplná blbost.

Reagovat
Front hell

No my s ním byli taky docela dost spojování. A pak z ničeho nic byl u nás takehiro. Myslím že u vás to bylo přesně naopak.

Reagovat
SunFells

Takový doplněk k tématu:

[Ornstein] As the Club leaned more towards Pursuing Emerson from Barcelona ,it was Arteta who was a driving force behind the club’s decision to pursue the Japan international. He was insistent that Tomiyasu, unlike Emerson, was the right fit for Arsenal’s team.

Bude zajímavé teda sledovat jak si oba povedou a co na to Arteta out skvadra, když nastolený trend zůstane zachován

Reagovat
Front hell

Jako je samozřejmě blbost je hodnotit podle jednoho zápasu,ale nebylo by špatné kdyby se dařilo takehirovi líp

Reagovat
Thelvin

Sme příšerní. CP nás přehrává ve všem

Reagovat
FC Porto FC

CP je pěkně drtí

Reagovat
Kincl

Snad Arsenal zas prohraje ať je sranda

Reagovat
Cobra

Nepamatuju si za posledních 8 let horší základní sestavu v PL, než co nastoupilo dneska. Naše záloha je na úrovni championship, Kane to má na háku a Alli je do kombinace úplně zbytečný. Zatím jde pochválit jen Lucase za prvních 20 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

0 žlutých karet

Reagovat
jk

Dele je v té pozici na křídle úplně nahovno. Celkově buidlup je ještě horší než obvykle (!!!). Doufám, že se na hřiště co nejdřív dostane Gil a Dele zpátky na svou pozici, i když Winks je dneska celkem fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Na krídle som ho za celý polčas nevidel. Winks je hrozný.

Reagovat
jk

No tak jako měl by se na křídle pohybovat, že lítá "všude a nikde" je věc druhá. Ale zase je tam dost místa pro Reguilona, který je dneska taky jeden z lepších.

Winks je úplně stejně hrozný jako třeba Kane.. Tím, že ho tu natřeš mě nepřekvapíš

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je hrozný. Ja som reagoval na to, že si pochválil Winksa v svojom príspevku.

Reagovat
jk

Spíš než bych ho chválil mi nepřijde, že hraje tak blbě jak někteří jiní. Emerson, Kane například.

Reagovat
matZz

stejně tak proč hejtovat Kanea, když prakticky neměl balon a má v nohách 3 repre zápasy zkusil bych vrátit Deleho do zálohy a na křídlo Gila. Reguilon sice aktivní, ale místo finální přihrávky odevzdal balon, několikrát

Reagovat
jk

"zkusil bych vrátit Deleho do zálohy a na křídlo Gila"

Moc nechápu proč to Nuno neudělal od začátku

Reagovat
matZz

jo jako tak jsme to myslel + Rodon od začátku Tanganga na kraji. Oba kraje obrany opět k smíchu. S tímhle materiálem zase max Evropská liga.

Reagovat
jk

Tak ten kádr na žádný závodění o titul není a nikdy nebyl

Reagovat
matZz

kdo mluví o titulu? já jen kdyby Nuno dokázal třeba vymáčknout z Lo Celsa a Ndombeleho maximum a k tomu měl aspoň jednoho slušnýho krajního beka, tak ta LM by snad mohla bejt. Poslední dobrej krajní bek byl Trippier před MS

Reagovat
jk

To tu jednu dobu frčely, že slepice jsou trotli když s tím kádrem nehrají o titul

Já ještě nějak nepanikařím. Je to čtvrtý soutěžní zápas a Nuno dokázal postavit obranu trochu do latě tak snad se na tom bude dát stavět. Dneska zápas hrůza no prostě ale to mají i větší týmy.

Reagovat
Infernoqt

Stále se divím, jak mohl Tottenham vyhrát ty první tři zápasy.

Reagovat
vicinda07

5 hracov ktory v tych zapasoch hrali dnes hrat nemoze + Dier sa zranil hned na zaciatku

Reagovat
vicinda07

Brutalne nekreativna zaloha, pripomina mi ti slovakov na ME... Ndombele na plac, aj keby bol ako z formy 45 minut snad da... Ani to nie je pravy tvorca hry ale jediny nieco vymysli...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný výkon. Skipp alebo Winks dolu, Gil na plac.

Reagovat
Orlandiiik

Jediný Lucas snese alespoň nějaké měřítko, jinak shit.

Horší je, že na lavičce je fakt je Gil a Ndombele, kterej je hlavou bůh ví kde

Reagovat
Greny

stejne muzete stridat uz jen dvakrat tak je to jedno

Reagovat
jk

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Royal to je fakt z Barcelony, alebo to je nejaky vtip toto cele?

Reagovat
Seydou Doumbia

royal nic není...emerson je z barcy i když spíš z betisu

Reagovat
hitZor

Emerson je ze Santosu.

Reagovat
Seydou Doumbia

no a druhý z betisu

Reagovat
hitZor

Druhý není Emerson, ale Emerson Royal.

Reagovat
messi80

Ako dnes hral ? Mám byť rád že sme oňho prišli?

Reagovat
Greny

taky mohl davat cerveny

Reagovat
jk

Zbytečně by domrvil zápas.. Poštěkali se, dostali žlutou, jede se dál. A na Lucase to podle opakovačky byl navíc faul.

Reagovat
Seydou Doumbia

to by se holky museli pořádně porvat

Reagovat
Mato178178

ked zaha zlta tak tanganga jednu za neslusne spravanie a druhu mal dostat za faul

Reagovat
Greny

ja bych vylil oba

Reagovat
jk

A je to

Reagovat
Gareth Bale 11

Zasloužená

Reagovat
Golasso

Tanganga měl dostat redku už předtím, ale aspoň to netrvalo dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

skoda ze taky meter nemal moss pri tom faule na lucasa pred prvou tangangovou žltou

Reagovat
smazaný uživatel

Hlupák Tanganga. V hlave vymetené.

Reagovat
matZz

naopak, neříkám, že neměl dostat žlutou, ale v prvním poločase pouštěl podobný zákroky bez karty

Reagovat
Cobra

Jen vyústění toho, že nedokážeme udržet balón a jen bráníme. Nuno postavil nahovno 11, o poločase to mohl změnit a stejně to neudělal.

Reagovat
Jesfey

Škoda, že jsme o střídání kratší, Gil a N'Dombele už tam měli dávno být.

Rozhodčí no comment, fauly na Diera, které vyústilo v zranění, a Lucase, který vedl k první žluté pro Tangangu, ani nepísknuty, tak to jako pardon. Proto nepískají žádné důležité zápasy mimo Anglii...

Reagovat
SpecialOne

Úplně zbytečná reakce Tangangy před první žlutou. Hráči opět rozhazují rukama, když soupeř nezakopne míč a berou to jako křivdu

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten komentář. On se diví, že je nepřečílujeme, v deseti.

Reagovat
jk

A zrovna v situaci kdy tam bylo fakt snad 6 hráčů CP kolem balónu ..

Reagovat
Diskostu

o Hodinu to začne ...cely svet čaká na Fenoména Cristiana v Drese United ...

Reagovat
Hlahart

Mně by vždycky zajímala motivace za tím tohle napsat...

Reagovat
Busby babes

Cristiano Ronaldo starts

#MUFC line-up 4-2-3-1

De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw; Pogba, Matic; Greenwood, Fernandes, Sancho; Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Presne takú som čakal, snáď prvý krát som trafil presnú zostavu

Reagovat
Busby babes

Ne hci ti to kazit ale ono byla v zasade jasna. Nevedelo se jestli bude fred, takze priprava byla s Maticem. A Ole to na posledni chvili nezmeni. Navic je to i jeho celkem preferovana volba do zapasu kde ceka, ze budem drzet balon. A zbytek uz se vybral tak nejak automaticky

Reagovat
Hlahart

Reagovat
iamek

Na papíře to vypadá až na Matice šíleně. Ještě to přenést na hřiště.

Reagovat
Diskostu

najväčšia športová udalosť tohto roka, ak Ronaldo da Gól tak Old Trafford exploduje

Reagovat
Mato178178

a cavani je de?

Reagovat
Wazza228

Není ani na lavičce

Reagovat
C0br

Přes týden ani netrénoval

Reagovat
Wazza228

To jsem nezaznamenal, díky

Reagovat
Hlahart

Prý poslední tři dny netrénoval...

Reagovat
iamek

Lehké zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjær on Edinson Cavani: “He’s still not ready, he got a knock in training, hopefully it won’t be too long." [MUTV]

Reagovat
Konspirator

Kurva já se těším

Reagovat
Ondiis

Ta aura kolem něj je brutální... já mám pocit že jdete do zápasu s tím, že nemůžete prohrát a pomalu už vedete 2:0 nezávidím Newcastlu

Reagovat
Kinky7

Ten váš line-up je fakt brutální... Letos to bude hodně vyrovnané

Reagovat
hitZor

Třeba se pletu, stát se může cokoliv, ale šířka kádru a kvality trenéra budou tuhle sezonu zásadní, takže Liverpool potopí to první, United to druhé a rozdáme si to my s váma.

Reagovat
Miguel19

Co se diví

Reagovat
SpecialOne

Pomezní

Reagovat
Gareth Bale 11

Davies. I dorostenec ví, že ty ruce má mít za zády v týhle situaci.

Reagovat
masly008

no stačilo by u těla

Reagovat
Seydou Doumbia

Cepečka solidní fotbal dnes jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som fakt čakal už len na penaltu. Ale z tohto zápasu si fakt nič nezaslúžime. Nuno

Reagovat
masly008

atmoška

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka ďalšej posratej repre pauze nám chyba pol kádra.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Seydou Doumbia

což proti někomu jako palace je trapná výmluva

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto sa nevymluva. Píšem fakt. Nemusis reagovat na vsetko, keď máš hovno čo napísať.

Reagovat
Seydou Doumbia

no od tebe to jako výmluva zní...spíš napiš že hrajete piču a proto prohrajete...ne kvůli tomu že vám chybí hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, ze sme hrali hovno. Nikde nepisem opak tvl.

Reagovat
Svatej

Myslel jsi to jinak nez jako primou vymluvu, nicmene by vas tohle fakt nemelo omezit..

Reagovat
Heisenberg

Vieira si maže Spurs na podrážku boty i jako trenér, respekt respekt

Reagovat
Ondiis

AMN v základu? Stačilo si pobrečet na IG a jde to

Reagovat
Golasso

Jn, skvělý příklad pro ostatní ...

Reagovat
oddy

Reagovat
merlick

odkrytie shady planov Mikela? Skvely priklad ako sa dostane do eteru pravda

Reagovat
Heisenberg

Po přestupáku je Arteta očividně ruthless i při nasazování hráčů Pořád lepší než běhající backspace z Egypta.

Reagovat
masly008

takže El Neny by byl lepší?

Reagovat
Golasso

Tak měl tam být Partey, ne Elneny. Asi je to kvůli zranění, ale bylo by lepší tam dát na začátek Parteye a zkusit dostat se co nejdřív do vedení. Pak ho mohl klidně střídat ten AMN ...

Jestli se to podělá, AMN s Lokongou ten střed neudrží a my budeme v poločase prohrávat, tak jsem zvědavý na ten náš psychicky nahlodaný tým, jak bude otáčet...

Reagovat
masly008

a když se zraní v 10 minutě protože třeba ještě není úplně ok?vždyť původně měl být k dispozici snad koncem září ne?

Reagovat
Golasso

Pokud by byl v tak špatném stavu, že by se měl zranit po 10 minutách, tak podle mě není ani na lávce. Asi je ready, ale ne na celý zápas.

Reagovat
masly008

Tak ke všemu máme jen 1 střeďáka na lávce, takže když by hrál TP od začátku pak ho vystřídáš tak si se zálohou skončil.Já to plně chápu.Stejně se Arteta snaží přes zálohu hrát co nejméně.

Reagovat
Stannis Baratheon

Co měl na IG?

Reagovat
Golasso

Ramsdale, Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney, Maitland-Niles, Lokonga, Ødegaard, Saka, Pepe, Aubameyang

Subs: Leno, Partey, Lacazette, Smith Rowe, Soares, Tavares, Chambers, Mari, Martinelli.

Proč tam není Partey? Sambi zatím dost pozičně hořel, takže ten střed bude asi průchoďák. Snad se AMN předvede na své vysněné pozici ...

Reagovat
gocii

Vsak zacal trenovat az ve stredu. Lepsi pockat nez aby se hned zrakvil jak loni

Reagovat
Golasso

Pravda, ale raději bych začal s ním a snažil se dostat rychle do vedení, pak ho třeba střídal za AMN. Snad se AMN té šance chytí a nebude potřeba Parteye nasazovat.

Reagovat
Csaplárova past

CR7 základ, přesně jak jsem věřil

Tenhle zápas United bude nejsledovanějším za posledních .. no hodně let. Od 16:00 už mě nic nezajímá, může třeba hořet i barák ...

Reagovat
Remt

Alespoň hodně lidí uvidí live tu ostudu

Reagovat
Csaplárova past

Jj, z řad fanoušků Newcastlu ...

Reagovat
Vsadim gule

Live hraje až zítra

Reagovat
Ondiis

Fans Crystal Palace tohle mi chybělo

Reagovat
iamek

Reagovat
Nikikrew

Kvôli čomu bol Leno dropped? Ramsdale jeden výkon proti WBA B a hneď základ. Ostuda!!!!

AMN luxus, musí sa ukázať

Reagovat
Golasso

Máme s ním už delší dobu problémy v rozehrávce, takže to není zase takový "blesk z čistého nebe". Otázka samozřejmě, do jaké míry to byla Lenova chyba a jestli to bude s Ramsdaelem lepší, ale asi jsme nekupovali tak drahého gólmana, aby pak nedostal šanci v lize

Reagovat
Nikikrew

Leno proti City MOTM za nás. Mal 2 ťažké zápasy kde vyslovene nesklamal. Ramsdale dostal ľahký zápas doma. Nerozumiem tomu...

Reagovat
gocii

Nesklamal ale proc by mel mit neotresitelnou pozici jednicky, kor po vykonu na brendtfordu?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Steven666

z toho Galaghera fakt restie veľký hráč

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Reagovat
PanAu

On je spis ofenzivní záložník ale ne ? Nebo by mohl hrát v té dvojici třeba s Kantem?

Reagovat
Steven666

mne príde dosť univerzálny

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Heisenberg

Vieira <3

Reagovat
John Obi Mikel

CP

Reagovat
matZz

nešel by ten Emerson ještě nějak vrátit?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Seydou Doumbia

Gelegr top výkon, stejně jako Zahu...a Edouard top debit

Reagovat
JIMMY-PO

trapny vykon ale tak mozno aj lepsie dlhodobo jak nejake 0:0, 0:1 z nahody .. za mna, skoda ze tam nedal youngsterov po druhom gole

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, že Norwich šetří Gilmoura po repre pauze. Další ztráta Arsenalu by byla vtipná.

Reagovat
JIMMY-PO

ten emerson mam taku obavu ze budu vyhodene peniaze..radsej mohli dakoho z champu abo druhej polky pl kupit za polovicu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lovec

Pražská (zejména AFC) sekce, chodíváte spolu sledovat PL někde v Praze na plátně/velkoplošce?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Trand

Pokud to takhle půjde dál, tak se všichni setkáme maximálně tak v Bohnicích.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kixi Syhimour

Newcastle bez šance

Reagovat
PP

No nic.. teď jsme na řadě s ostudou my.

Reagovat
Gunnersaurus

Totalsportek je dole, nejaká dobrá stránka na streamy?

Reagovat
Whitemedia

Na fotbal i F1 koukám tady a neměl jsem zatím žádný problém.

https://www.vipleague.lc/football-sports-stream

Reagovat
Trand

https://redit1.soccerstreams.net/

Tady jsou streamy na všechny zápasy.

Reagovat
Coutinho10

bez zmeny, ale ta lavicka hned vypada lepe

West Ham XI: Fabianski, Coufal, Cresswell, Dawson, Ogbonna, Rice(c), Benrahma, Fornals, Bowen, Soucek, Antonio

Subs: Fredericks, Noble, Zouma, Areola, Král, Vlasic, Lanzini, Diop, Yarmolenko

#SOUWHU

Reagovat
smazaný uživatel

A Glazer family member is here for the first time since August 2019. Amazing what signing Ronaldo can do. #mufc

Najednou zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Avram Glazer is here for the first time since August 2019. Joel Glazer has still not been to Old Trafford since April 2019. Super League seems distant after a summer of Sancho, Varane and Ronaldo. #mufc

Reagovat
Mato178178

cakanie je u konca, podme na to .. 20. minuta minimalne 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hlasitost TV na max! VIVAAA RONALDOOOOOOOO

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Agent z Melmacu

nepoklakol

Reagovat
Ondiis

Ale jinak teda Partey místo AMN a Leno v bráně a je to naše asi nejsilnější sestava. Jsem velmi zvědav. COYG

Reagovat
Trand

S ESR na lavičce?

Reagovat
Ondiis

True

Reagovat
Busby babes

Matic zatim hodne primocare rozehravky

Reagovat
Grahf

tak zatial ťažká trapenka, dopredu nič nevymyslíme, možme tam mať aj milion kreativnych hráčov. Kopa prihrávok dozadu a do strán a bez tempa.

Reagovat
Busby babes

Varane je super. Dopredutomu chybi tomu kousky... newcastle holt dobre zalezlej no

Reagovat
Likan7

Sancho je zatím úžasně mimo je fajn, že všichni teď budou koukat jen na Ronalda, protože ten kluk bude potřebovat spoustu času.

Reagovat
Agent z Melmacu

každý hype ktorý príde z nemecka

Reagovat
Steven666

United dosť chýb v obrane

Reagovat
Agent z Melmacu

Woodman je brankár Newcastle ale aj jeden tučný chlpatý jebač z pornopriemyslu. Jeho legendárne vyjebanie analu Anette Keys je legendárne.

Reagovat
ajouki

Škoda že to Bruno nenačasoval trochu lépe. To mohl být husarský kousek. Penalta po vlastním vhazování Ale teda tolik zkušeností vzadu a vyložené lapsy v koncentraci od United.

Reagovat
RKBoy

len kľud s toľkými golmi dnes.

Reagovat
masly008

Reagovat
SpecialOne

FDF už píše status

Reagovat
lajka30

Ten Arsenal je směšnej.

Reagovat
Grahf

naša taktika - maguire na shawa, alebo lobánek do pokuťáku, thats it.

Reagovat
Diskostu

Newcastle zdržuje od 1 minúty

Reagovat
rominhoFCB

Vitaj v Premier League.

Reagovat
Minister

Ty vole to je des... tam nie je nič, vôbec nič. Bez nápadu, bez myšlienky, proste nič.

Reagovat
Tommy the Gunner

Fraudteta out.

Reagovat
EXoRcIsT

Ronaldoooooo

Reagovat
Grahf

ronaldooo

Reagovat
smazaný uživatel

CRISTIANOOOOOO

Reagovat
ACSeRw!n

kral kam prijde, tam skoruje

Reagovat
Busby babes

Presne kvuli tomuhle prichazel. Vyber mista. Mason super ze to zkusil.

Reagovat
Hlahart

Mason

Reagovat
mithro

Reagovat
Ligter

Reagovat
mithro

martial by to prekopol. alebo by bol niekde pred 16kou

Reagovat
smazaný uživatel

jj no, Tony nikdy takto akcie nedohraje no

Reagovat
Konspirator

Reagovat
Konspirator

právě..

Reagovat
RKBoy

Ronaldo.

Reagovat
Ross Geller

Goooooooooooooooooooooooooool de Cristianooo Ronaldooooooooooooooooooooo

Reagovat
mithro

no aspon jeden gol za polcas, to je dnes zas kvalita v premier league

Reagovat
Konspirator

Konec srandy.. král je doma

Reagovat
Liquid

vždyť je na lavičce

Reagovat
Konspirator

Ty si debílek vic jak 10 let co tě sleduji.. aspoň nebrec

Reagovat
Liquid

stalking je trestný čin ty chuj jeden mufanský

Reagovat
Konspirator

Tvoje působení na tomhle serveru by mělo být trestné

Reagovat
Liquid

vždyť jsem tu jeden z těch nejrespektovanějších

Reagovat
Agent z Melmacu

jak ťa vytočil kokot

Reagovat
Konspirator

Nevytocit

Reagovat
iamek

Varane je úplně boží <3. Sancho prvních 20 minut zoufalost, ale pak se to trosku zlepšilo, ale pořád mi to přijde od nej vše pomalé na to jakou má techniku. Matic obraně dost pomáhá. Nejvíc dneska vytáčí Shaw, který se hodně stahuje do středu hřiště a pak si to nemá Sancho s kým dát.

Reagovat
Grahf

najhorší je wan bissaka, ten chlapec nepodporí útok ničím, všetko vracia dozadu, neprejde cez hráča.

Reagovat
iamek

Souhlas. Oproti minule sezóně v ofenzivě se vrátil o sezónu zpět, ale zase bráni lépe, než v minule sezóně. Ale měl by tam někdy centr vyslat a nečekal zbytecne

Reagovat
Hlahart

No, nevím. Do zatažený pětičlenný obrany to pro něj prostě bude těžký a bylo by to těžký pro drtivou většinu krajních beků

Reagovat
Busby babes

Varane= druhej Rio zatim. Vypada to ze moc nedela a je to pritom skvely.

Reagovat
iamek

Je jak baletka . Na ten pohyb je radost koukat.

Reagovat
Busby babes

Jako fanousek defenzivniho fotbalu jsem nadsen. Presne jak rikal Rio nebo Maldini: kdyz jdes do skluzu, uz jsi neco posral. A to je presne Varane. Zaroven i dava rady hracum okolo. Uzasnej prestup zatim.

Reagovat
Svatej

Me teda tak dobrej vubec neprijde teda Obecně mam dojem takovej, ze Maximin dela i z neho i z Harryho celkem klauny, ale je to furt.jen nazor balika z modryho tabora

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Grahf

inak zámky čistý humus, zdržovačka od začiatku zápasu a rozhodca na to len čumí

Reagovat
mithro

ten brankar si nic ine nezasluzil, jak zacal uz v 5. minute tahat cas

Reagovat
Busby babes

Nehrajem uplne blbe. Chybelo tomu casto malo a do nadejnych pozic se dostavame. Bohuzel je to casto uspechany. Jak dostanem mic na kraj tak to hned cpem do vapna i kdyz na to nejsme pripraveny a pro New je snadny to branit. Matic skvelej. Varane super. Utocni hraci ok. Snazi se, zkousi to. Chybi malo. Skvely ze nam to tam padlo i kdyz moc neverim ze to zmeni taktiku Newcastlu. Ti defakto zahusto stred. Je jim fuk ze mame balo do nejakych 30 metru od brany. Zacnou presovat jen kdyz jde mic do strany...

Reagovat
Nikikrew

No čo ako hráme. Nepozerám sa ale 1 strela na bránu?

Reagovat
masly008

prvních cca 30 lepších než do teď.Pak zase slabota.1 tutule Auby který nedal a jinak nic.

Reagovat
Golasso

Začali jsme dobře a hráči makají, ale nevím, nevím. Ten střed je fakt slabota a na prostřední třetině hřiště prakticky neexistujeme. Jak se nám nezadaří vysoko presovat, tak je tam dálnice až do vápna. Mám obavy, že minimálně jeden gól tam Norwich protlačí a my zatím nevypadáme, že bychom je přestříleli ...

Reagovat
Hlahart

Ti, co koukají na Arsenal - dá se něco říct k tomu, jak hraje Williams, nebo je neviditelnej?

Reagovat
masly008

Tak snaží se.3x ubránil Pepeho za cenu rohů, pak už mu tam radši chodil pomáhat další hráč.Dopředu nic jako celý Norwich.

Reagovat
Hlahart

ok, díky

Reagovat
dextroza_m

Ronaldo je fakt hovado ... Jediný, který reagoval na střelu a možný odraz od gólmana, obránci měli na parku...

Reagovat
C-M@ster

Docela přestřelky dneska.

Reagovat
Mastný Chobot

Odegaard je super hráčik, môj najobľúbenejší z toho kádru. Rosický vibes jak vínko

Reagovat
masly008

Hm škoda že nemá stejný tah na bránu.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Busby babes

Cristiano Ronaldo has now scored more goals in 45 minutes than Arsenal have in 315 minutes this season in the Premier league

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Je to sranda pokiaľ nemáš na Arsenal podané

Reagovat
C-M@ster

Jak hraje Tzolis?

Reagovat
mithro

vyhraju. inac konecna.

Reagovat
Konspirator

do mrtvoli se nekope

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo is the oldest player to score for #mufc in the Premier League (36 years 218 days) since Ryan Giggs in 2013 (39 years 86 days). Only Giggs and Paul Scholes have scored for United in the competition at an older age than Ronaldo #mulive [opta]

Reagovat
Mass

Ronaldo ještě tři roky zahraje, jako Giggs.

Reagovat
vodka

Martial in za Sancha, ten je zatím fakt hrozný. Ronaldo se vykoupil golem, jinak docela bída.

Reagovat
mithro

no druhy polcas zacal sancho teda este horsie

Reagovat
smazaný uživatel

Děláte si prdel

Reagovat
iamek

Shaw omg

Reagovat
mithro

Shaw slaby zapas dnes. ale toto sa dalo cakat, nejaky break padne.

Reagovat
Grahf

no super

Reagovat
smazaný uživatel

A zas budou zdržovat

Reagovat
Coutinho10

Manquillo nase legenda

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, kdyby Varane sel do skluzu...

Reagovat
iamek

:-*

Reagovat
Jollae

Trapné ty kokooooooot...goooooool

Reagovat
Ondiis

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Sancho to bojkotuje úmyslně nebo co to WTF je?

Reagovat
Likan7

Strašně na přesdržku zatím

Reagovat
iamek

On není schopny dat nahrávku na 2-3 metry

Reagovat
Wazza228

Zatím hrozně nejistej na míči. Bude potřebovat hodně času.

Reagovat
pingla

Saint Maximin zase skvělý

Reagovat
Wazza228

No, měli by zabrat.

Reagovat
Diskostu

OMG newcastle si body nezaslúži

Reagovat
Kixi Syhimour

Luxusní práce toho záložníka

Reagovat
Svatej

Pogba co to melo znamenat?

Reagovat
Cobra

Woodman má vsazeno?

Reagovat
smazaný uživatel

CRISTIANOOOOOO!!!! GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Grahf

pomalí sme hrozne

Reagovat
mithro

lol ake je to jednoduche

Reagovat
pingla

ronaldoooooooooooooooooooo

Reagovat
penepi

Najlepší hráč, aký sa kedy narodil, raz darmo

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
messi80

No to urcite

Reagovat
Grahf

ronadloooo

Reagovat
F.Torres

Kral opet. On prijde a vzdy skoruje.

Reagovat
smazaný uživatel

on je fakt neuveritelnej, ja snad zacnu fandit united

Reagovat
F.Torres

Mam to podobne. Sice ne uplne fandit, ale spise sledovat a prat jim.

Reagovat
Csaplárova past

Posledních tak 8 roků jsem United zapl jen pri Super Sunday, ale dneska jsem zapnout musel a budu sledovat každý zápas, kdy bude fit. Vlastně jsem si kvůli současné Chelsea a United objednal O2 TV, abych to měl hezky ve FULL HD ...

Reagovat
F.Torres

Je pravda ze letos ta PL opet zacne byt top jak v kolem roku 2004-2009. Jeste kdyby dorazil jeden z dvojice haland mbappe, tak to bude prehlidka hvezd. Nadupany Man U a C. Do toho Chelsea a Live a druhy sled s Totacem, lestrem a šunkou je taky slusnej, jeste kdyz tam mame hrace.

Reagovat
Csaplárova past

2004 - 2010 nejlepší fotbal. Každý víkend jsem seděl u Galaxie Sport a čuměl na United a Chelsea

Reagovat
teenz

Reagovat
Svatej

Hele to vážně nikdo proti nim neumí chytat? to bylo už minulý kolo, ted zas naprostý brainfarty gólmanů, fakt šílenost.

Reagovat
Busby babes

Flop. To rikam!!

Reagovat
Busby babes

Shaw vybornej pas. Dobra akce celkove

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
Wazza228

Robaldooooo

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
diastan

Gooooooooollll

Reagovat
Miguel19

Výměna Bruna za Crise ve fantě zatím dle předpokladů.

Reagovat
Heisenberg

Artetaball nádhernej gol

Reagovat
iamek

Konečně jde dolu

Reagovat
Svatej

Saul i Cho od startu

Reagovat
FC Porto FC

Woodman dneska nemá den

Reagovat
Csaplárova past

To je debut pyčo !!! FENOMÉN. Jestli začne hattrickem, tak se normálně udělám ....

Ten gólman ať chodí kanály po takovém výkonu

Reagovat
Kokesh

Tik tak...hattrick.

Reagovat
misinho7

Boze to je kral. Och asi budem pozerat niekedy United...

Reagovat
Seydou Doumbia

proti takové sračce dál gol i linagard tak to není měřítko

Reagovat
Trand

Pepe legendární asistence

Reagovat
Swarley

On je fakt blázen

Reagovat
masly008

Krásná asistence Pepeho

Reagovat
Konspirator

Yes

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Csaplárova past

A proč jako ne? Je nejdýl v klubu, má teď skvělou formu .... Zaslouží si to.

Reagovat
hitZor

Já bych spíš čekal Thiaga.

Reagovat
Jollae

Ten Matič je skurvený tragéd...

Reagovat
Likan7

Zrovna dnes patří k tomu lepšímu.

Reagovat
Busby babes

Druhej polocas tam mel dve velky minely

Reagovat
Jollae

Toto proste nemôže byť merítko výkonu DK v United...bohužial, aj jeď ho mám rád...

Reagovat
vodka

hod tam donnyho

Reagovat
mithro

Matic krasna preslapovacka

Reagovat
iamek

Brunoooooooooo

Reagovat
Grahf

však nech idú po treťom gole a ne si tam pinkajú jak pred barákom

Reagovat
iamek

Henderson si myslím už moc nezachyta

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mu ten covid nedal David k svátku

Reagovat
Busby babes

#teamDDG jsem rikal ze ho mame za 30 strelit

Reagovat
iamek

Nebyt Henda, tak by zase nezačal makat. Potřebuje konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOL BRUNOOOOO

Reagovat
mithro

De gea nadherne rozohrane, Bruno musel tiez dnes dat gol, by mu puklo ego

Reagovat
Grahf

chruňoooo

Reagovat
Busby babes

Bruno.

Reagovat
mithro

krasna penalta

Reagovat
Busby babes

Nechal mu primaky

Reagovat
Svatej

To je mazec...

Reagovat
smazaný uživatel

Portugal power

Reagovat
EXoRcIsT

Pogba ďalšie A

Reagovat
smazaný uživatel

[83'] - Solskjær asks Ronaldo if he wants to come off, Ronaldo says no. [@ShamoonHafez]

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
mithro

beztak aj bruna stiahli na ronaldov pokyn, nech mu nekradne pozornost

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Unai

Reagovat
wild

Reagovat
Konspirator

Reagovat
Unai

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Jollae

A inak, Pogba dnes super zodpovedný výkon...konečne mal na tej pozícii trpezlivosť a koncentráciu...

Reagovat
iamek

Omg jaky gól!!! Král Jesse. Neskutecna kombinace od všech

Reagovat
smazaný uživatel

JESSEEEEE!! Mu to přeju

Reagovat
mithro

JLINGZ

Reagovat
iamek

Pogba další áčko? Už trosku nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Souness to nezvládne

Reagovat
iamek

Vysměje se mu za žlutou kartu a dvě acka řešit nebude

Reagovat
fellaininho

Tak tohle už je reálně konec světa

Reagovat
Grahf

tak to bol parádny gol, tak si to predstavujem

Reagovat
pingla

tyvole co to bylo

Reagovat
EXoRcIsT

No a pogba druhé Acko . Lingard

Reagovat
Miguel19

Lingard > Sancho

Reagovat
iamek

James > Sancho

Reagovat
Busby babes

Reagovat
leroy

James>Lingard

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Suché triko

Reagovat
Busby babes

Pogba dalsi A. A malokomu to preju vic nez Jessemu.

Reagovat
mithro

a spravil to paradne

Reagovat
Wazza228

Pogba zatím v Áčkách docela jede Jo, jestli si Jesse přinesl formu z WHU, tak klidně ať hraje. Sancho bude muset hodně zamakat, aby si zahrál.

Reagovat
Svatej

Krasnej gol

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

pekna vyhra...straky hrali defenzivne hodne slusne a jeste ze to Joelinton nedal

ale ta zmena stylu hry na centry na ronalda tedy nic moc...jeste stesti,ze aspon mason to obcas zkusil z kridla zatahnout a padl z toho prvni gol

druha strana velky spatny...mozna v LM zkusit ten trojlistek spis matial,greenwood,sancho...protoze nalevo sancho leze moc doprostred a nechodi do tandemu s lukem

Reagovat
Busby babes

Vsak jsme zadne centry na ronalda moc nejely...

Reagovat
r.mrazik

Ale jo, bylo jich tam opravdu dost...mimo a často k ničemu

Reagovat
leroy

Presne tak, ziadne centre tam neboli práveže absentovala hra po šírke. S Bissakou to bohužiaľ odtial tazko očakávať, kedže doprava potiahnut nevie.

Pekná vyhra? Dobre sa na to pozeralo? Mne teda nie. Prave pre tu absentujúcimi hru po krídlach. Ale to ide asi aj ma vrub Oleho.

Reagovat
r.mrazik

Straky hráli slušně...dobře bránili...

Dát 4 goly se prostě počítá

Jinak souhlas...Ta křídelní hra byla špatná

Reagovat
Busby babes

Neprislo mi to. Ano, zkouseli jsme obcas centrovat do vapna a Ronaldo byl nas hrotak, takze na nej. A bylo to hlavne v prvni puli zbrkle. Ale nwhrali jsme vylozene na nej. Mel jsem z toho obavu ale nwdelo se to, ze by vsichni za kazdou cenu hlwdali jeho. Nepovedene a nepropravene centry jsme mivali i driv

Reagovat
smazaný uživatel

tak kde je ten prďola co tady kopíroval příspěvek o tom že Cris nebude v Top 10 útočníků PL

Reagovat
F.Torres

Nech ho zit, vsem je jasne, ze Cris i pres ten vek bude bojovat o pozici nej strelce i hrace PL. Jeho ctizadost jinaci moznost ani neumoznuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nevadilo by kdyby Chelsea ztratila ale myslím že to je nereálné

Reagovat
Svatej

Saul by mel zaradit dvojku

Reagovat
ajouki

Zatím to tempo nechytil. Soupeř ho tam čistě přivítal do těla a pak vyklusal návrat. Asi nečekal, že v Premier League někdo může jít takhle agresivně k vápnu.

Reagovat
Svatej

Jup, rikal jsem si, ze dostal okamzity přivítání, zatim jenhroznej

Reagovat
Phillipinho

Saul je spatnej posledni 2 roky. To fakt neni zadnou Premier league

Reagovat
Svatej

Tohle neni mozny

Reagovat
John Obi Mikel

Kai

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to nebyl Kai.

Reagovat
Mimalu

Lukaku

Reagovat
John Obi Mikel

Lukakuuuuuuu

Reagovat
John Obi Mikel

Nádhera.

Reagovat
Miguel19

B I G R O M !!!

Kova

Reagovat
hitZor

Oba Tahle přímočarost Kovačičovi většinou chybí, ale teď to udělal parádně

Reagovat
Talker

Tak v brejku to umí, spíš je průser proti zatáhnuté obraně, kdy neví, co s míčem.

Reagovat
John Obi Mikel

Kovačič Já zírám.

Reagovat
Talker

Lukakůůů

Reagovat
Talker

a Kova, snad takové přihrávky bude dávat dále!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hoši, tento rok PL bude neskutečný.

Reagovat
gazza62

V cem ?V kleceni ,nebo BLM ci LGBTQ?

Reagovat
Agent z Melmacu

Q? a kde je I? už si najebany?

Reagovat
r.mrazik

Jak velký pitomec člověk musí být, když vytáhne tohle, když někdo napíše že PL bude skvělá?

Obrovský...

Reagovat
Svatej

Magor!!!

Reagovat
Csaplárova past

Ten obránce pocem, kam deš ...

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy

Reagovat
hitZor

A podruhé

Reagovat
hitZor

Saúl zatím teda fakt strašidelný, pokazí přihrávku a pak tam nechá za sebou dvacet metrů prostoru..

Reagovat
Gazdo

To je Saul

Reagovat
Svatej

Tpc Saul je normálně na vystřídání

Reagovat
Miguel19

Ale Saul je zatím těžkej průser teda...

Chápu že šel z hroší ligy, ale to je zatím výkon na úrovni naší ligy.

Reagovat
Miguel19

Ale ne jakože hrál s hrochy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Godwinson

Mně to přijde s tím, co předvádí, jako jediné smysluplné vysvětlení toho, odkud přišel

Reagovat
Svatej

Mendy vypada na nakup lvlv Azpillicuety zatim. Za takovouhle jvalitu se plati ctyrnasobek toho,.co jsme za nej dali

Reagovat
hitZor

To teď vážně odpískal Havertzovi, že hrál balon nohou ve výšce pasu?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Saul zatím pomalu na vystřídání

Reagovat
Miguel19

Tvl druhá tutovka díky Saulovi

Reagovat
John Obi Mikel

Thiago Co to bylo za ztrátu? Kdo to byl?

Reagovat
John Obi Mikel

Saul

Reagovat
Whitemedia

Saula okamžitě střídat, to je šílenství.

Reagovat
John Obi Mikel

Kterého z tvých oblíbenců - Barkleyho nebo Jorginha?

(Nebo Mount či RLC)

Reagovat
Whitemedia

Je mi to v podstatě jedno, všichni by to zvládli lépe.

Reagovat
Svatej

Tohle je asi nehorší debut co jsem u nas kdy videl

Reagovat
Godwinson

Škoda, že nemá koule ho stáhnout

Reagovat
O.Giroud

wtf Saul VRATIT HNED

Reagovat
Svatej

Moc nas nepoznavam, repre pauza nam fakt neprospela

Reagovat
John Obi Mikel

Ona Villa je dobrý tým, byť začátek soutěže jim nevyšel.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
John Obi Mikel

Mendy

Reagovat
Svatej

Kurva proberte se

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf zase Saul

Reagovat
Miguel19

Pičo to nemyslí vážně ne tohle..

Reagovat
John Obi Mikel

Jak tohle může udělat?

Reagovat
Svatej

co to kurva predvadi ten hrac

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť toho soupeře přece musel vidět

Reagovat
Svatej

Mozna mu misto ledviny vzali oko

Reagovat
Svatej

Jeste zam ted vyklusava, to me poser

Reagovat
John Obi Mikel

Rüdiger se zbláznil

Reagovat
hitZor

Rudiger

Reagovat
Talker

Jako nevím, no. Dneska nám to nejde. Jedna úžasná akce Kova-Lukaku, jinak dopředu nic moc. Havertz se moc neukazuje, téměř jsem si ho nevšiml. Ziyech to nakopává do vápna a nějak z toho nic není. Pak v defenzivě jde do souboje, nevyhraje a vypustí zbytek a nechá soupeře střílet samotného. Chalobah jedna chyba na začátku, jinak nevýrazný.

Celkově si myslím ale, že je to dáno zálohou. Saul naprosto příšerný, to je neskutečný, jak je absolutně mimo. Tohle je výkon na přeřazení do rezervy a povolání random kluka z juniorky, protože by to pravděpodobně kdokoliv zvládl lépe. Gilmour loni podával výborné výkony v pohárech a pak i v lize, ale musel si to vydřít. Saul to dostal zadarmo, přičemž je to jeden z nejhorších výkonů jednotlivce, co si pamatuju.

Kova zkouší vyvážet, ale nemá to moc komu dát.

Saul snad půjde na tribunu minimálně na pár týdnů, aby si zamakal a pochopil, že už nehraje ve Španělsku a tohle mu procházet nebude.

Nejlepší na hřišti Mendy, který ukázal skvělé zákroky, pak Silva. a Lukaku za chladnokrevnost. Werner by to zkonil.

Reagovat
vitasrp

Saul na tribunu určitě nepůjde, co by to bylo za řešení, aby vypadl ze zápasovýho rytmu a vůbec neměl šanci se do toho dostat. Je hroznej, ale to se prostě může stát, musí dostávat příležitosti v poháru a LM, tohle bylo evidentně moc narychlo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

Tak myšleno, že se zařadí na pozici čtyřky (která loni nebyla na lavičce) a ať bojuje o pozici v pohárech. Na hřišti ho nechci pěkně dlouho vidět, tohle byla naprostá tragédie.

Reagovat
Walter_Sobchak

4-ka bude tak či tak, akurat Kante ma stale nejake zranenia a Jorgi tiež potrebuje oddych.

Reagovat
Talker

Případně jsou tam ještě Barkley a RLC, kdy pokud má dostávat prostor Saul, tak bych byl proto zkusit i jednoho z téhle dvojice, protože horší být podle mého nemůžou.

Reagovat
John Obi Mikel

Výkon nic moc, krásná gólová akce, ale Villa zlobí a Mendy zatím jednoznačně nejlepší hráč první půle.

Reagovat
Svatej

Kdyz Saul ted hned odleti, stihne jeste zitrejsi zapas Atletů.

Ma hristi se mi nelibi mimo Silvy a Mendyho asi jedinej hrac. Aston Villa s prehledem lepší, nas buildup je v tomhle slozeni nesmírně pomalej. Jorginho na plac, Mount taky.

Reagovat
Svatej

Mimochodem jestli skauti a trener nedokazali rozpoznat, ze na hostovackach nam behaji dva hraci, kteri jsou o dve mile pred timhle klukem, tak by meli zvazot jinou kariéru.

At zas neprehanim úplně - furt Saulovi preju, aby byl uspesnej, treba se i zvedne, ale nejakou dobu ho videt nechci. Vubec nechápe, jakou soutěž hraje. Dokonce ani nejde jen o ty mizerny nahravky, ale vsude je tak brutalne pomalej a pasivni, ze je to hanba. Jestli tohle v PD povazuji za defenzivně poctivyho soubojovyho kluka, tak se neni cemu divit, ze jsou tam tak v prdeli.

Reagovat
Svatej

Do prdele.prace, jakej vykon musis podat, abych zadonil o Jorginha, kterej bude proti tomuhle naprosto neoddiskutovatelnej upgrade i v RYCHLOSTI?!

Reagovat
mikelinos

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Walter_Sobchak

Tí dvaja hráči nech radšej zbieraju pravidelne minuty ako keby mali byt 4-ta volba u nás. Na to stačí aj Saul ktorý sa prinajhoršom bude po sezone pakovat a niekto z tých dvoch už bude hotový hráč.

Reagovat
hitZor

Reagovat
rominhoFCB

Preco myslis, ze sa ho Atletico zbavilo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten surprised pikachu face, ze Saul je naprostej prumerak je fakt k nezaplaceni.

Reagovat
Svatej

Ho vam do ligy vratime jako hrace, kteryho ze sestavy vyprcal Ross fcking Barkley

Reagovat
Walter_Sobchak

a čo sa s nim porobilo, však je v najlepších rokoch a pred 2-3 sezonami si robil v LM čo chcel

Reagovat
Whitemedia

Jsem z toho hrozně surprised pikachu, úplně jsem totiž ignoroval informace od fanoušků Atlética, že je už dva roky úplně mimo.

Reagovat
Svatej

Takhle nam ho teda nepopisovali .. mela to bejt topka v utlumu

Reagovat
Whitemedia

wtf?

Reagovat
Svatej

?

Reagovat
Talker

Tak já to bral tak, že jsme dostali hráče do rotace, kdyby něco. Přinejlepším dostaneme skvělého hráče za opci nebo ho pošleme zpátky s tím, že je k hovnu.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Phillipinho

Prestan prosim svadet jeho dnesni vykonnost na kvalitu PL. Saul je uplne mimo posledni dva roky. Jeho vykony jsem nevidel, ale predpokladam, ze to byla jeho klasicka silenost.

Reagovat
Phillipinho

*dnesni vykon

Reagovat
Miguel19

Příšernej výkon.

Tam jsme měli dostat 3 fíky a nemohli bychom říct ani hovno.

Saul musí okamžitě dolu. Všechny šance Villans díky němu. Absolutně nezachytil tempo. Navíc hraje na té pozici staženějšího záložníka.

Odoi též bída. Kai s Hakimem nejsou ve hře.

Mendy se Silvou to drží.

Reagovat
Mato178178

bolo by dobre keby ste stratili ale na druhej strane mam na vas podane

Reagovat
John Obi Mikel

Myslíte, že Saula vystřídá? Nebo mu dá ještě čas?

Reagovat
Walter_Sobchak

Mal by ist dole. Radšej nech hrá cez týžden v LM, ale bojim sa že dnes nas bude ešte stat body.

Reagovat
Talker

Musí... To by bylo extrémně smutné, kdyby to neudělal - vždyť je úplně mimo.

Reagovat
O.Giroud

Lukaku si pekne vychutnal Tuanzebeho, ale to je tak vsetko. Druhy zapas po sebe kedy je rad ked dostane loptu. Saul nastavil latku velmi nizko, ten nemoze nastupit do druheho polcasu ani po dobrej fajke.

Reagovat
vitasrp

Hroznej výkon, Aston Villa jasně lepší a vedeme jen díky Mendymu. Lukaku tu šanci řešil skvostně, to mi chybělo.

Saúl naprostá hrůza, tohle je o dva levely horší, než co kdy předvedl Gilmour. Chápu to, první zápas, není v tempu, ale je to teda mimořádná bída, okamžitě bych ho sundal, protože pro soupeře udělal už dvě šance.

Jinak se mi to nelíbí, střed pole je mimořádně nekompaktní, oba středopolaři vyrazí najednou presovat a najednou ten prostředek nikdo nepokrývá - Villa tam má o hráče navíc, takže není těžký, aby toho volnýho hráče našli a šli přímo na naši obranu.

Zároveň dneska nepoznávám naši rozehrávku, ti hráči jsou mimo pozice. Trochu to na mě působí, že chceme hrát ten hybrid jako loni na Leedsu - 3-4-3 bez míče, 4-2-3-1 při hře s balónem, kdy je Odoi hodně vysoko a funguje vyloženě jako křídlo a Chalobah za ním supluje pravého beka, ale moc to nefunguje. Ty vzdálenosti mezi jednotlivými hráči jsou příliš velké, navíc jsme pak schopni hrát akorát po lajně kolmici na obsazenýho hráče, který to tak má velmi složitý.

Do druhé půle je nutné zlepšení, jinak se nevyhraje.

Reagovat
Talker

Díky bohu, vypadá to, že Jorginho jde na hřiště. Snad místo Saula.

Reagovat
iamek

Saúl Ñíguez committed more fouls than any other player in the first half (3) and won just 11% of his duels.

Reagovat
Svatej

?!??!! Kterej byl ten jeden, co vyhral?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hitZor

Hádám, že ta hlavička před faulem na Ziyecha, po kterém dostal hráč Villy žlutou.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mimalu

Kova

Reagovat
hitZor

Tyvole, nespojleruj, už podruhé.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mimalu

máš koukat a ne čumět na EF

Reagovat
hitZor

Většina lidí kouká na streamy, kde je půl minuty až minuta zpoždění. A dneska zrovna oba góly padly po tom, co tam byla na chvíli dost hluchá pasáž, kdy sem prostě koukl na druhý monitor.

Reagovat
Miguel19

K O V A !!!

Reagovat
John Obi Mikel

KOVAČIČ Super

Reagovat
Talker

Kovááá

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League je trochu iná káva (Saúl)

Reagovat
Agent z Melmacu

produktivita

Reagovat
Svatej

Ahoooooooooj!!!!!

Reagovat
Csaplárova past

Ten Alonso je zarostlý jak my tady v první vlně ...

Reagovat
Mimalu

tak to bylo od Alonsa dost naivní

Reagovat
Svatej

Pekne ho znicil

Reagovat
Talker

Ty vole ten si s alonsem pěkně vytřel prdel

Reagovat
John Obi Mikel

Baileyho jsme taky kdysi chtěli, ne?

Reagovat
Svatej

Uz si na place preju i Wernera, to jsou veci

Reagovat
hitZor

Kdy jindy než teď vyzkoušet, jestli jim to s Lukakem bude fungovat.

Reagovat
Miguel19

Proč tam cpe Azpiho šmarjá...

Reagovat
Svatej

Wt!?!?!?!?!?

Reagovat
Talker

No nevím... azpi na RWB, CHO na křídlo?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Z toho co ted predvedl Ziyech bude dobrej gif

Reagovat
hitZor

Tak dlouho naznačoval, až se z toho sám zamotal

Reagovat
Miguel19

Tvl Feri dělá pořadatele na Stamford Bridge. On ještě nesedí?

Reagovat
hitZor

Tyvole, vážně se týpek jmenuje Marvelous?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
hitZor

Talent, Knowledge, Divine, Teenage

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Elvis, Karma

Reagovat
Gazdo

Ti drbe to co je

Reagovat
Svatej

Ziyech ma ten typ dne, kdy me spis nebavi...

Reagovat
Mimalu

jinak Chalobah se mi dneska taky moc nepozdává, při té konkurenci si musí udržet lepší výkony

Reagovat
gazza62

Vidím ,že kvóty pro hráče se v téhle rasistické soutěži překračují.Již je to soutěž jen pro přičmoudlé.Při pokleknutí hráčů zdegenerované bílé osazenstvo v ochozech tleská a hýká, jak fanoušci téhle africko - muslimsko PL na téhle diskuzi.Blíží se doba ,kdy tam budou povinně začleněné transky a nakonec proč ne ,když tam mohou běhat nagelované a pokérované buzny dotované jedním ze sponzorů PL a to LGBTQ .´´ˇ

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta pretiahol nejaký černoch v tmavej uličke keď máš takéto názory?

Reagovat
PhilipS

ty musíš mít smutnej život

Reagovat
Mike Litoris

Úplně každé téma stočit na tady to pindání, to je taky dobrá mentální akrobacie.

Hlavně teda od člověka, jehož nick odkazuje na bývalého hráče, který loni řekl, jak hrdý je na coming-out svého syna.

Jestli tě štve, že i tebou opovrhovaní gayové a černoši žijí lepší a hlavně méně zahořkhlé životy než ty, skoč ze svého ega na svou sociální inteligenci, to by tak nějak mělo stačit

Reagovat
Hachim Mastour

posli mi stranku toho sponzora LGBTQ

Reagovat
hitZor

McGinn teď může být rád, že dostal jen žlutou Tohle dost možná i měla být redka

Reagovat
Miguel19

B I G R O M !!!

Reagovat
John Obi Mikel

Lukakuuu

Azpi

Reagovat
Mimalu

jakože jestli mu to bude pálit tak jako dneska, tak se na letošní sezónu fakt těším

Reagovat
Talker

lukakůůů

Reagovat
Svatej

Romelu je blazen! Ze dvou akci takovy goly, wow!

Reagovat
Walter_Sobchak

Tak čo, ešte je niekto s Lukakuom nespokojný? Posun o 2 levely oproti tomu čo sme mali minulu sezonu.

Reagovat
John Obi Mikel

Jorginho dnes super výkon, Lukaku 2 pěkné góly, Kova 1+1, Thiago skvělý výkon a Mendy v prvním poločase neskutečný. Těžko se bude vybírat MOTM.

Reagovat
martin.b

Dneska s Leedsem hodně těžký, navíc po pauze... vzhledem ke středě bych rád viděl trochu rotace, Konaté, Gomez, Ox...čeká nás první velkej test venku, kterej dost napoví, jestli budem schopni letos držet krok s nejlepšími.

Reagovat
mastakillah

Chlapi dokážete mi blíže popsat loňské výkony Zambo Anguissy ve Fulhamu? Včera jsem docela koukal na jeho super výkon proti Juventusu. Upřímně jsem nečekal, že by to mohla být dobrá posila, ale zahrál fakt parádně. Tak by mě zajímalo co od něj čekat do budoucna. Díkec

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Thiago, Elliott, Mane, Salah, Jota.

Subs: Kelleher, Konate, Milner, Keita, Gomez, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Jones, Tsimikas.

Reagovat
Coutinho10

tak snad Konate aspon bude hrat v tydnu LM

Reagovat
avicii

Reagovat
avicii

Bez útočníka na lavicke každopádne poďme na to ale jeden z najťažších zápasov vonku nnas dnes čaká

Reagovat
JessePinkman

Chamberlain další útočník.

Reagovat
martin.b

@ptgorst

Divock Origi just not fancied by Jurgen Klopp today for the 20-man squad. No injury worries. A big indictment on his standing in the #LFC squad given there are no other forward options available to Jurgen Klopp outside the three who are starting.

Do útoku ale nebyl důvod někoho přivíst

Reagovat
avicii

Snáď ho v zime predáme a kúpi sa niekto kto nám reálne pomôže

Reagovat
Remt

Máte někdo prosím dobrý stream? S dobrou kvalitou a nebo takový který se alespon neseká? Díky

Reagovat
Kixi Syhimour

One season wonder 100 gólů

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Coutinho10

Moooo + Trent

Reagovat
Ranoth

Matip to ale pekne vyriesil som cakal, ze vystreli a on to tak sikovno posunul vpravo

Reagovat
Remt

Když jsem viděl Matipa s míčem na kopacce tři metry přes vápnem tak jsem se trochu zděsil co z toho bude:-D

Reagovat
Kixi Syhimour

škodaaaa

Reagovat
Kixi Syhimour

Proboha, tři tutovky v řadě a nic z toho

Reagovat
Luc-Luc

Hrajem super, chce to davat goly

Reagovat
mithro

Leeds dostanu tak 5 zase, uplne strasidelni

Reagovat
Remt

No lfc v obrane mi přijde že je strasne zranitelný napr... Fakt hodně

Reagovat
mithro

tak gol mozu dat. ale trochu lepsie zakoncenie a uz je po zapase.

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď to byla od nich strašná pasáž, nicméně nakonec jim to vadit nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zvědavý jak dlouho tam budou Bielsu držet, majitelé prý chtějí nahoru, ideálně do pohárů, ale s ním se tam nikdy nemůžou dostat s jeho naivním stylem proti nám, Liverpoolu, City nebo Chelsea

Reagovat
Ranoth

aspon hraju futbal, mozno naivny ale aspon hraju a nie ako nejake odporne Burnley co nasklada 10 hracov dozadu a len nakopavaju lopty dopredu

Reagovat
O.Giroud

no vidis a Burnley ten zapas remizuje alebo vyhra a Leeds dostane na prdel.

Reagovat
Coniglio

Strašne strašne, ale hrozne príšerný a neinformovany nazor. Drž sa ty svojich United a nepchaj nos do čoho sa nerozumieš

Reagovat
Kixi Syhimour

Musil bych dlouho lovit v paměti, kdy naposledy jsem viděl horších 30 minut od našeho soupeře, od té 15. minuty to byl regulérně přátelák. O to samozřejmě víc hanebné, že jsem z toho nic nevytěžili, tohle by byla absolutně zbytečná ztráta .

Jinak ale výkon super, ze začátku jsme se trochu hledali, ale nakonec už se našli všichni, Jota výborně plní úlohu Firmina, Thiago zlepšení v defenzivě a Elliott zatím zápas od zápasu roste, dneska vůbec nevypadá na nějakého mladíka, míč mu chodí od nohy, nebojí se převzít zodpovědnost, souhra s ostatními dost slušná, snad bude pokračovat

Reagovat
avicii

Dobrý výkon ale mali sme dat ešte jeden gól, aj tak by to bolo ešte ťažké, o gól to bude ešte divočina

Reagovat
fenixLFC

vyborny vykon z nasej strany, takticky aj technicky. ten zapas sme mali davno zabit, najma maneho sanca mala byt gol. smerom dopredu sa mi paci to, ako sme schopni ich trhat po stranach (co neprekvapi, to je znama zbran na leeds) kde ich najma vpravo pravidelne precislujeme. zaroven ale ta hra stoji na zalohe, ktora bola schopna zachytit vacsinu brejkov a prienikoviek leedsu skor nez by siel super 1 vs 1 na obrancov. fabinho s thiagom si to tam davali. a bavilo ma, ako pravidelne sme boli schopni prehrat a vysachovat phillipsa a ist priamo na obranu...

leeds vsak bude vediet zatopit, tieto veci beztak videl aj bielsa. raphinha vie vyuzivat priestor za vytiahnutymi krajnymi bekmi a najma vedia do brejku vyrazat v obrvoskom pocte hracov. ved tam po kazdom zisku lopty palili 4-5 vpred. prave kvoli pristupu oboch timov bude ten zapas fakt stat na jendotlivostiach, kedze kopec situacii je rieseny hodne na poslednu chvilu. obecne fakt vyborny zapas, dynamicky a hore dole. snad to v druhom polcase bude pokracovat a zostrelime ich par dalsimi golmi

Reagovat
Miguel19

Mané

Reagovat
Kixi Syhimour

nesobecky přenechal Fabinhovi

Reagovat
Luc-Luc

Goooool Fab

Reagovat
mimi_united

OT: Neviete niekto čo je s YT kanálom patra bene? Už asi rok bez videa a IG zablokovaný

Reagovat
lajka30

Reagovat
Coutinho10

Fabinho

Reagovat
Luc-Luc

Kurva to neee Elliot

Reagovat
masina_LFC

Harvey

Reagovat
LAM

To byl ale čistej souboj ne?

Za co červená?

Reagovat
avicii

Véd to ani neukázali v opakovacke tak asi VAR zasiahol

Reagovat
LAM

Je to dole.Zlomená noha

Reagovat
hitZor

Taky mi nepřijde, že by to byla nějaká prasárna na červenou, prostě jen smůla při čistém odebrání balonu

Reagovat
Mimalu

z toho jednoho záběru to není moc dobře vidět a ani nemám chuť to nějak hlouběji pitvat, ale připadá mi, že ho vzal zezadu oběma nohama do "nůžek" a tedy to docela prasárna byla. Normálně když uděláš skluz ze strany, tak ta noha má kam jít, ale takto když ji sevřeš z obou stran, tak to volá po sádře

Reagovat
SpecialOne

Já vím, že 9 z 10 lidí obhajuje neopakování určitých situací v TV. Já tady ale vůbec nevím, co se stalo. Z livu to ani nevypadalo jako faul, i když věřím, že byl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

Fuj

Reagovat
SpecialOne

Díky. Vypadá to, že ho trefil druhou nohou, kterou to tom skluzu primárně nepoužil.

Reagovat
avicii

Hovädo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Freedo

I tohle vypadá, že hrál míč. Ale asi jen blbý záběry. Snad bude Elliot brzo v pořádku.

Reagovat
avicii

Ako ukázať by to mohli

Reagovat
O.Giroud

budes mat toho plny twitter neboj

Reagovat
Luc-Luc

Uz to zacina, neprivedli jsem zaloznika a je to tady

Reagovat
avicii

Toto snáď nie, fakt musíme mať takútu smolu na vážne zranenia ktoré spôsobia polená ako Strujik ci Pickford

Reagovat
Agent z Melmacu

Strujik > Strike

Reagovat
ACSMan

Tyvole tak to si dá Elliot dlouhou pauzu

Reagovat
diastan

fuj

Reagovat
mithro

ale na toho kloppa bez okuliarov si asi nezvyknem

Reagovat
LAM

Bohužel pro něj sezona skončila

Reagovat
Coutinho10

nastesti jsem ten faul poradne nevidel....

Reagovat
Kixi Syhimour

zrovna takovou formu měl , už se do toho taky nemusí dostat, bude-li to vážné

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako hezké že vytleskali Elliotta, ale proč někteří vytleskávali i toho Struijka?

Reagovat
O.Giroud

tak ono to vyzeralo fakt z Live ako ciste a mozno si myslia, ze cervenu dostal len preto lebo sa pri tom hentak zranil Elliott.

Reagovat
ajouki

Klidně červená, ale dávejme ji sakra za každý skluz bez míče zezadu. V Premier League je každý rok 10 horších zákroků, kde hráč surově zastavuje útok faulem ale dostane maximálně žlutou. Pak se něco stane a hraniční souboj je oceněn červenou. Stejně jako červená pro Sona za naštěstný souboj s Gomésem.

Reagovat
Miguel19

Mané je strašně zoufalej.

Reagovat
Kixi Syhimour

Přijde mi to pořád lepší jako loni, ale stejně hrozné

Reagovat
Hai

Reagovat
O.Giroud

tomu Manemu tak vsetko trva

Reagovat
Miguel19

Co tam Matip předvádí za divadlo? Však to offside nebyl a vzteká se tam jak dement..

Reagovat
Remt

Kurva tak je ztrestejte z těch breaku! To není možné kolik my potřebujeme šanci na jeden gól..

Reagovat
O.Giroud

ked tie najvacsie sance musi dostat Mane

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

Ty vole ten Mane to je bida fakt

Reagovat
Remt

Ten už to snad nepromenuje schvalne to není možné.

Reagovat
Luc-Luc

Na druhou stranu je pozitivni, ze se do tech sanci dostava, ale se svyma zkusenostma by mel promenovat, to je jasny

Reagovat
O.Giroud

tak ked tam ma Mane vzdy volno a radsej sa venuju Salahovi

Reagovat
Remt

A vědí proč. Salah dá totiž jeden gól z tak 5-7 šancí a Mane ten dá jeden gól z tak 20 šanci minimálně

Reagovat
O.Giroud

tak teraz si zas pockame dalsich 30

Reagovat
Luc-Luc

Thiago omg

Reagovat
O.Giroud

Nemoze tam dat miesto Maneho Jonesa?

Reagovat
Remt

Thiago zuby se mohl taky vzpamatovat a zvyknout si na tempo PL. Copak v BL hráči nepresuji nebo co? Že tam často ztrácí a zadrbava mice

Reagovat
Coniglio

Rafinhu dlho neudrzime..je to delo, škoda že cez prestupak nevyšiel žiadny ofenzívny záložník na rozhadzovanie lôpt. Rodrigovi ro tam očividne nejde a rada sa žeby si mal zvyknúť a Roberts je ok hráč do Championship ale to je jeho strop. V zime rozhodne ACM musí prísť

Reagovat
Remt

Tak o Rafinhu měl zájem právě LFC ne? Škoda že to nevyslo

Reagovat
Coniglio

Prípravné neviem čo by v Liverpoole robil. On je najlepší keď môže hrať zoširoka a stiahnuť si loptu na stred, niečo ako Robben. Veľa sa hovorilo a ideálny by bol do ManU ale to už našťastie po príchode Sancha padá

Reagovat
Mimalu

Mané je fakt mimo

Reagovat
Remt

Abych jen nekritizoval.. tak Hendo se mi libi a vyslal už několik krásnych a přesných přihrávek dopředu:-)

Reagovat
O.Giroud

neni mozne pekne

Reagovat
Kixi Syhimour

to je zakončení

Reagovat
Luc-Luc

Noooooooo konecne

Reagovat
Coutinho10

Manecko

Reagovat
Luc-Luc

Thiago taky skvele

Reagovat
Remt

Tak tohle byla ta 20. Šance:-D jinak Henderson opet moc pěkné:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Pogba is leaning towards signing a new #mufc contract - events on Saturday had a major impact on his thinking over his future at the club. [@David_Ornstein]

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo v sobotu kromě výhry?

Reagovat
Busby babes

co vic potrebujes k rozjeti dalsi vlny clickbaitu?

Reagovat
smazaný uživatel

co na tom nechápeš, dokud se vyhrává, tak je v klubu spokojený, a když ne, tak chce z klubu pryč

Reagovat
vodka

Harry Kane ©

Reagovat
smazaný uživatel

Ba dum tsssssas

Reagovat
Hachim Mastour

faktor ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

traktor rypadlo

Reagovat
Zaschrona

Dobrý nadpis. Tipuju teda, že to nemůže dneska dopadnout jinak než průšvihem. Nebo začneme evertonit až další kolo?

Reagovat
kiwwi

https://youtu.be/CE33kyTOqb0

Peter Drury by mohol citat Labkovu Patrolu a stale by som mal zimomriavky

Reagovat
wild

uz len pre tento jeden zapas stal jeho navrat za to

Zavidim kazdemu jednemu, kto bol priamo na OT. Takuto atmosferu si nepamatam

Reagovat
supporter

Zajimalo by me, jestli Ronaldo zkusi zautocit na Rooneyho rekord. Ono je to skoro az nemozny, ale vubec bych se nedivil, kdyby to byl jeden z jeho hnacich motoru.

Reagovat
Busby babes

to by musel davat goly asi jako v Realu, to si myslim, ze je uz nerealny. chybi mu 133 golu...

Reagovat
Pigeon

Brownhill podobný zákrok jak na Elliota včera.

Reagovat
salami

Everton strasnej.

Reagovat
Coutinho10

Burnley mi chce toho Richarlisona v draftu snad zrakvit

Reagovat
pingla

Tarkowski mohl jít ven

Reagovat
Miguel19

Atkinson To je fakt zoufalec.

Reagovat
Miguel19

Lol Burnley slušnej kolaps..

Reagovat
Busby babes

ten posledni, to bylo braneni jak nekde na vesnici.

Reagovat
FC Porto FC

Townsend ho tam jinak flakl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele