Premier League - preview 4. kola

01.09.2018, 08:33, aktualizováno 02.09.2018, 08:43
Previews
Tři velké kluby se budou v anglické lize v neděli snažit plný bodový import domů. Arsenal se představí v Cardiffu, Manchester United čeká těžký zápas v Burnley a Tottenham míří na hřiště Watfordu...
Cardiff City - Arsenal FC  (neděle 14:30)
S prvním vítězným zářezem na pažbě míří londýnský Arsenal do Walesu k zápasu s Cardiffem. Ligový nováček naopak na vlastní letošní triumf stále čeká a co víc, dokonce ještě v letošním ročníku Premier League nevstřelil jediný gól. Svěřenci Neila Warnocka přitom hned dva z předešlých tří duelů dostali výhodu dlouhé přesilovky, a pokud ve střeleckém trápení setrvají i nadále, záchranářské obavy se budou jen a jen prohlubovat.

Domácímu celku navíc během týdne nepřidalo ani utkání ligového poháru, kde sice proti druholigovému Norwichi Cardiffští skórovali, jenže se ze soutěže předčasně poroučeli po výsledku 1:3. Případná prohra s Arsenalem by znamenala krušné chvilky během reprezentační pauzy, obzvláště s výhledem na následující těžké zápasy s Chelsea a Manchesterem City. Neil Warnock však těmto nejbližším střetnutím s papírově kvalitnějšími soupeři nepřikládá přehnanou důležitost oproti zbytku sezony. "Podle vás jsou tři, ale já bych řekl, že spíš třicet tři," poznamenal trefně zkušený kouč Cardiffu.

"Když se tímhle necháte příliš vystresovat, už pak v noci ani neusnete. Musíme to brát jako výzvu a pokusit se proti těmto špičkovým týmům vytvářet šance. Je nám jasné, že budou mít většinové držení míče a nebude nám stačit jen ‚zaparkovat autobus‘, protože tyhle kluby mají vysokou kvalitu," pokračoval Warnock. "Mohlo by to být i horší, mohli jsme zůstat ve Sky Bet Championship a cestovat po celé zemi. Rozhodně si užiju víc výjezdy na tyhle stadiony a v mém věku chci, aby můj tým hrál pěkný fotbal."

Ani Arsenal pod vedením nového kouče Unaie Emeryho neprožívá nijak zvláště vydařený vstup do sezony. Po prohrách s Manchesterem City a Chelsea sice Kanonýři zabrali a v londýnském derby porazili West Ham 3:1, ovšem k dominantnímu výkonu měla i tato premiérová výhra daleko. Nastalé situaci neprospěly ani spekulace okolo Mesuta Özila, jenž minulé kolo vynechal oficiálně vinou nemoci, avšak médii proběhly spekulace o možném rozporu s Emerym. Nyní je již německý špílmachr dle vlastních slov plně připraven nastoupit a bude zajímavé sledovat, zda se hned vrátí do základní sestavy.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Ecuele Manga, Morrison, Bamba, Bennett - Arter, Camarasa, Ralls - Murphy, Zohore, Hoilett
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Sokratis, Monreal - Torreira, Xhaka - Mchitarjan, Özil, Aubameyang - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.04 - 4.28 - 1.59
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Manchester United  (neděle 17:00)
Po vyřazení z Evropské ligy čeká na fotbalisty Burnley další těžká zkouška. Na stadion Turf Moor zavítá trápící se Manchester United s manažerem José Mourinhem, který zrovna nemá na růžích ustláno. Po vysoké porážce s Tottenhamem se totiž spekuluje o Portugalcově konci na Old Trafford.

Burnley si v týdnu nesplnilo svůj sen o skupinové fázi Evropské ligy, neboť ve 4. předkole nestačilo na řecký Olympiakos Pireus. Po úvodní porážce 1:3 v Athénách doma svěřenci manažera Dycha pouze plichtili 1:1, což dál posunulo zkušenější Olympiakos. V Premier League to rovněž není slavné. The Clarets ještě nevyhráli, pouze v prvním kole dělili body v Southamptonu a pak nestačili na Watford respektive Fulham. Oproti loňské sezoně výrazné zhoršení.

Ve 4.kole na Turf Moore mají možnost vše odčinit, ale čeká je těžký soupeř. Manchesteru United se sice na místním stadionu daří, ale s Burnley je to vždy hodně těsné. "Vyhráli jsme tam, ale doma jsme nezvítězili. Myslím, že dvakrát jsme doma proti Burnley hráli nerozhodně 0:0 a 2:2. Zápasy proti nim jsou vždycky těžké. Jsou konkurence schopní, agresivní a bojují o každý balón. Pokud na ně nejste připravení, je to pro vás o to těžší," varoval před soupeřem José Mourinho.

Právě jméno zkušeného portugalského kouče se po porážce s Tottenhamem skloňuje ve všech pádech. Manchester totiž nezachytil začátek sezony a v lize stihl už dvakrát prohrát. "Existují porážky a porážky. Porážka vždycky znamená nula bodů, ale jsou porážky a porážky. Myslím, že pocitově to byla velká frustrace a výsledek proti Tottenhamu nebyl fér," řekl k zápasu Mourinho. Manchester United doma na Old Trafford třikrát inkasoval, přestože byl herně lepším mužstvem.

"Doufáme, že budeme hrát stejně jako proti Tottenhamu, ale s jiným štěstím a jiným výsledkem pro nás," dodal k zápasu s Burnley portugalský manažer.

Rudým ďáblům neudělal velkou radost ani páteční los Ligy mistrů, který přisoudil Mourinhovo týmu velmi těžké soupeře. Juventus Turín, Valencii a Young Boys Bern. Potěší alespoň návrat Cristiana Ronalda na Old Trafford. Oba manažeři, tedy jak Dyche, tak Mourinho budou postrádat některé hráče. Na straně Burnley to budou Gudmundsson, Defour, Pope a nejspíše i Brady. Na straně Rudých ďáblů zase zraněný Phil Jones i rekonvalescenti Rojo, Dalot a Romero.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Hart, Lowton, Tarkowski, Mee, Ward, Lennon, Cork, Westwood, Taylor, Hendrick, Wood
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea, Valencia, Smalling, Bailly, Shaw, Matic, Pogba, Fred, Lingard, Lukaku, Sanchez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.59 - 3.83 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Watford FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Čtvrté kolo se chýlí ke konci, ale zatím máme stále 4 týmy, které ještě neztratily ani bod. Po dnešku minimálně jeden z této party odpadne, protože Tottenham vyráží na hřiště Watfordu. V téhle skupině jsou překvapením právě Hornets, jejichž raketový start do sezóny nadchl celou Anglii a ani Spurs to na jejich hřišti nebudou mít snadné.

Tým sídlící na severní hranici Londýna zatím porazil Brighton, Burnley a Crystal Palace, načež si skvělou sérii prodloužil i v ligovém poháru na půdě Readingu. Teď se opět vrací na Vicarage Road, které je zatím baštou Roberta Pereyry. Král srpnové Premier League tam ve dvou zápasech nasázel tři branky.

Tottenham se těší z toho, že skončil srpen a forma největší hvězdy Harryho Kane může začít znovu zářit. Střeleckou krizi ze začátku každé sezóny už anglický forvard dvakrát úspěšně prolomil, herně jsou však na jeho projevu drobné nedostatky znát. A ty pravidelně odbourává právě s blížícím se příchodem podzimu.

Kohouti nicméně po vzoru manažera Mauricia Pochettina vypadají čerstvým dojmem a v tabulce se drží zásadně na špici. Navíc se každým týdnem zlepšují - v Newcastlu vyhráli o gól, Fulham porazili o dvě branky a nakonec třemi góly ponížili Manchester United na Old Trafford. Kdyby tenhle trend pokračoval, dočkáme se ve Watfordu pořádné kanonády.

Domácí celek na Tottenham nemá úplně nejlepší vzpomínky, v nové éře s ním prakticky pořád jenom prohrává. Od postupu do Premier League v roce 2015 to je jedna remíza, celých pět proher a skóre 3:14 k tomu. Na ligové vítězství proti Spurs čeká Watford dlouhých 31 let.

Prolomit kletbu mužstvu Javiho Gracii nepomůže zraněný Tom Cleverley, zatímco Gerard Deulofeu je zdravý a může se objevit na lavičce. Tottenham postrádá Korejce Sona, který si vysloužil modrou knížku na Asijských hrách. Na marodce trpí Hugo Lloris, Moussa Sissoko a ve stoprocentní kondici není ani Erik Lamela.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Janmaat, Cathcart, Kabasele, Holebas - Hughes, Doucouré, Capoue, Pereyra - Gray, Deeney
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vorm - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dembélé, Dier - Lucas, Eriksen, Alli - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.43 - 4.00 - 1.69
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Liverpool FC  (sobota 13:30)
Sobotní program čtvrtého kola Premier League otevře souboj lídra tabulky z Liverpoolu proti Leicesteru, jenž se rovněž zatím prezentuje velmi dobrými výkony. The Reds s impozantním skóre 8:0 zatím nenašli konkurenta, na King Power Stadium je však čeká zatím zřejmě nejtěžší zkouška.

Čisté konto Liverpoolu po úvodních třech kolech patří opravdu k raritám, Alisson Becker se může stát teprve čtvrtým brankářem v historii, který ve svých prvních třech zápasech v anglické nejvyšší soutěži ani jednou neinkasoval. Přestup brazilského gólmana z AS Řím se tak okamžitě zařadil mezi ty nejlepší transfery letošního léta.

Zatímco na Anfield Road se v týdnu pilně připravovali na víkendový duel a sledovali los základních skupin Ligy mistrů, Leicester si v úterý zlepšil náladu jednoznačným vítězstvím 4:0 nad třetiligovým Fleetwoodem v rámci Carabao Cupu. The Foxes potvrdili svou formu, po úvodní porážce s Manchesterem United se jedná o jejich třetí výhru v řadě.

Manažer Claude Puel se již od klání s Wolverhamptonem potýká s absencí největší hvězdy. Jamie Vardy dostal ve druhém kole červenou kartu a poslední díl svého trestu si odpyká právě v sobotu odpoledne. Mimo hru nadále zůstává i letní akvizice z Freiburgu, obránce Caglar Söyüncü, a záložník Matty James.

Absence musí řešit také Jürgen Klopp. Na seznamu dlouhodobě zraněných figuruje Alex Oxlade-Chamberlain, zdravotní potíže nadále trápí i vicemistra světa Dejana Lovrena. Tři hlavní ofenzivní esa - Mohamed Salah, Sadio Mané a Roberto Firmino jsou však naprosto fit a klíčem k úspěchu Leicesteru bude uhlídání právě tohoto tria. Egypťan, Senegalec a Brazilec se totiž podíleli na šesti ze sedmi gólů The Reds v aktuální sezóně.

"Jsou to velmi dobří hráči," ví středopolař Leicesteru Wilfred Ndidi. "My musíme navázat na své poslední výkony a vydat ze sebe to nejlepší. Bude to skvělý zápas. Hrajeme doma před našimi fanoušky, výborná atmosféra. Myslím, že by se nám mohlo zadařit," věří jednadvacetiletý rodák z Lagosu.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel, Amartey, Morgan, Maguire, Chilwell, Mendy, Ndidi, R. Pereira, Maddison, Gray, Iheanacho
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson, Alexander-Arnold, Van Dijk, Gomez, Robertson, Wijnaldum, Milner, Keita, Salah, Firmino, Mane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.55 - 4.78 - 1.46
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - Fulham FC  (sobota 16:00)
Brighton sice v minulém kole nezískal žádný bod, na půdě Liverpoolu však po srdnatém výkonu podlehl pouze 1:0 a ukázal, že ani letos by neměl být žádným otloukánkem. Na domácí půdě navíc svěřenci Chrise Hughtona mohou sebevědomí čerpat ze čtrnáct dní starého senzačního skalpu hvězdného Manchesteru United. To Fulham se prozatím žádným takovým překvapením pochlubit nemůže, minulý týden si však alespoň připsal výhru, když na domácím stadiónu přemohl Burnley.

Když se v polovině června fotbalisté Brightonu dozvěděli los prvních tří kol, radostí zřejmě neskákali. Ten jim totiž krom výletu na půdu Watfordu a Liverpoolu přiřkl domácí duel s Manchesterem United - a to tedy rozhodně není nějaký snadný rozjezd. Parta Chrise Hughtona si s tím však poradila senzační vítězství nad Manchesterem přineslo první tři body a důležitý klid. Tuto sobotu tu pak je další příležitost na zapsání tří bodů, podle papírových předpokladů by totiž Fulham měl být zatím nejslabším celkem, se kterým by Brighton v letošním ročníku změřil síly.

V prvních dvou duelech sice Chalupáři vyšli bodově naprázdno, proti Burnley však minulý víkend zabrali a po výhře 4:2 si zapsali své první tři prvoligové body této sezóny. Fulham nejprve na úvod ročníku neodehrál vůbec špatné klání s Crystal Palace, jenže doplatil na špatnou hru ve finální třetině hřiště, kvůli čemu museli jeho fotbalisté strávit porážku 0:2. O týden později se Fulham představil ve Wembley, kde po více než poločas vzdoroval favorizovanému Tottenhamu, než jej srazily branky Trippiera a Kanea.

Domácím se do sestavy vrací stoper Bruno, mimo však stále zůstává Florin Andone a Jose Izquierdo. Hosté se musí obejít bez zraněného Toma Cairneyho, stejně tak do hry nezasáhne ani Floyd Ayite, Kebano nebo Tim Ream.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.51 - 3.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Takhle hladký start čekal málokdo. A paradoxně se nebavím jen o jednom z celků, ale rovnou o obou. Maurizio Sarri si celé léto dělal alibi, že než si hráči Chelsea zvyknou na nový systém, může to hlavně výsledkově skřípat. Bournemouth se pak sice začíná stávat oblíbeným a tradičním členem elitní scény, ale na boje o poháry se s ním rozhodně nepočítá. No a teď se oba celky utkají coby členové top šestky.

Celá ta trapná anabáze s Antoniem Contem, který ještě na začátku letní přípravy stanul v Cobhamu coby hlavní kouč, nakonec na Chelsea nezanechala velké následky. Blues si extrémně rychle přivykli na Sarriho styl hry plný rychlých přihrávek a držení míče, a byť jim to v obraně umí pořádně zaskřípat, ve třech kolech zatím neztratili ani bod. Obzvlášť zápas s Arsenalem byl v podání Chelsea doslova euforický.

Překvapivě největší zásluhu má na formě londýnského celku Marcos Alonso. Levý bek patří v základní jedenáctce k těm hůře bránícím mužům, takový Hector Bellerín ho u Kepovy branky roztrhal na kusy. Jenže v ofenzivě je patrně úplně nejlepší z týmu. A možná to platí i v měřítku celé ligy. Španělský bek dal de facto dva vítězné góly (byť jeden byl započítán jako vlastní), vybojoval dvě extrémně důležité penalty a vrchem nahrál Pedrovi na jednu branku před poloprázdnou kasu.

Duo Brooks - Smith budou mít co dělat, aby sympaťáka připomínajícího římského legionáře za dob Julia Caesara ubránili. Jenže Bournemouth nemá důvod se kdovíjak obávat. Sebevědomí mají Cherries na rozdávání, po třech kolech mají senzačních sedm bodů a letos už v Londýně vyhráli - porážku uštědřili West Hamu.

Navíc můžou těžit z krásných vzpomínek na letošní jaro, kdy přijeli na Stamford Bridge taktéž v roli jasného outsidera, ale odvezli si šokující výhru 3:0. Zopakovali tak triumf z prosince roku 2015 (1:0), díky kterému je Bournemouth v Premier League na stadionu Chelsea regulérně úspěšnější než domácí velkoklub. A to už nejde brát na lehkou váhu.

V sestavách se nejspíš nedočkáme vůbec žádné změny oproti minulému týdnu. Maurizio Sarri by měl ponechal důvěru Pedrovi i Kovačićovi, byť se Willian s Barkley budou do sestavy taky tlačit. Na marodce setrvává Cesc Fábregas. Ani Eddie Howe nemá důvod k rošádám, protože v týdnu v ligovém poháru vyměnil hned 10 hráčů a osa týmu je čerstvá.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Kanté, Jorginho, Kovačić - Pedro, Morata, Hazard
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Smith, S. Cook, Aké, Daniels - Brooks, Surman, Gosling, Fraser - King, Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.90 - 10.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Southampton FC  (sobota 16:00)
Fotbalisté Crystal Palace sice na úvod sezóny přivezli tři body ze hřiště Fulhamu, na další bodový zápis od té doby však čekají. Nejprve jejich doupě vyloupil favorizovaný Liverpool, minulý týden zase nestačili na rozjetý Watford, který zatím v sezóně neztratil ani bod. Další příležitost, jak se vrátit na vítěznou vlnu, budou mít svěřenci Roye Hodgsona proti Southamptonu, který zatím na první vítězství čeká.

Southampton si loni prožil sezónu hrůzy a zachránil se skutečně na poslední chvíli, že by ovšem první tři kola nové sezóny mohla fanoušky naplnit jakýmkoliv optimismem, to se říct nedá. Svatí sice na úvod uhráli bezbrankovou remízu s Burnley, následně však podlehli v Goodison Parku Evertonu a minulý týden neudrželi vedení proti Leicesteru, který si díky brance stopera Maguireho z nastaveného času dokonce odvezl všechny tři body. Případná další porážka by tak mohla nahlodat již i tak křehké sebevědomí svěřenců Marka Hughese, což si v táboře týmu z jihu Anglie samozřejmě vůbec nikdo nepřeje.

Londýnský tým by již měl mít k dispozici stopera Jamese Tomkinse, připraven by měl být také Pape Souare. V táboře hostí visí otazník nad startem Dannyho Ingse, Pierre-Emile Hojbjerg se pak vrací po odpykání jednozápasového trestu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.24 - 3.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Everton pod vedením Marca Silvy doposud nepoznal pachuť porážky a ukončení této série ve čtvrtém kole by bylo velkým překvapením, neboť na Goodison Park zavítají hráči Huddersfieldu. Tým Davida Wagnera naopak do sezony vstoupil dvěma porážkami s jednou remízou, a přestože je sezona stále na samém počátku, záchranářské obavy Terriers narůstají.

Právě díky excelentnímu vstupu do své nováčkovské sezony na prvoligové úrovni se totiž Huddersfieldu podařilo získat kýžený počet bodů, díky němuž se navzdory papírovým předpokladům dokázal loni zachránit. Vysoké prohry s Chelsea a Manchesterem City ještě nejsou ničím, za co by bylo nutno se stydět, ovšem bezbranková remíza z domácího zápasu s Cardiffem má k spokojenosti daleko.

"Všichni víme o statistice, že jsme v poslední době v Premier League nedali moc gólů," uznává manažer David Wagner s ohledem na dosavadní letošní skóre 1:9. "Neměli bychom se tím ale přehnaně zabývat. Kdybychom se řídili statistikami, tak v Premier League vůbec nejsme. Statistiky jsou zajímavé, a to i pro mě, ale nepoví vám celou pravdu o úspěchu, či neúspěchu."

Domácí sice v sobotu budou jasným favoritem, ale ani Marcu Silvovi není před zápasem nijak do zpěvu. Evertonu bude totiž chybět hned osm hráčů, ať už vinou zranění (Gueye, Gomes, McCarthy, Bernard, Keane, Jagielka, Mina), anebo kvůli karetnímu trestu letní posily Richarlisona, jenž za potyčku v zápase s Bournemouthem vyfasoval kromě červené karty třízápasový distanc. V zápase ligového poháru tak Everton nastoupil ve zcela odlišné sestavě, která si však s druholigovým Rotherhamem přesto bez větších potíží poradila 3:1.

"Udělal jsem osm změn, a kdybych mohl, udělal bych jich ještě víc," prohlásil Marco Silva. "Je důležité vidět různé hráče a jiné pošetřit. Ti, kteří nastoupili, na sebe v dobrém upozornili a zvládli to, co jsem po nich chtěl." Obzvláště úspěšně si vedl mladý forvard Dominic Calvert-Lewin, autor dvou branek, jenž by vzhledem k absenci většiny konkurentů mohl naskočit rovnou do základní sestavy. Stoperskou dvojici by pak mělo utvořit duo Holgate-Zouma.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Holgate, Zouma, Baines - Davies, Schneiderlin - Walcott, Sigurdsson, Calvert-Lewin - Tosun
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Hadergjonaj, Zanka, Schindler, Kongolo - Mooy, Billing - Diakhaby, Pritchard, Van la Parra - Mounié
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 3.88 - 6.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Uběhlo už přes osm let od památného zápasu na stařičkém Boleyn Ground, kam v březnu 2010 zavítal Wolverhampton. Vlci tehdy Kladiváře rozebrali, to ale ještě netušili, že o pár let později Premier League opustí a to na dlouhých šest let. Nyní jsou zpátky a s domácím West Hamem se poměří na Olympijském stadionu.

West Ham před sezonou zajímavě posílil, nicméně start do nového ročníku Premier League mu absolutně nevyšel. Tři zápasy a tři porážky tvoří katastrofální bilanci a Manuelu Pellegrinimu zavdávají důvod k přemýšlení. West Ham se z úvodního debaklu 0:4 od Liverpoolu nevzpamatoval, prohrál i s Bournemouthem a následně v londýnském derby i s Arsenalem.

Nyní je na čase bodovat a Manuel Pellegrini si to moc dobře uvědomuje. Kladiváři se alespoň částečně navnadili výhrou v poháru, i když celek Wimbledonu žádnou větší zkoušku neznamenal. Wolverhampton bude v tomto ohledu úplně jiná káva. "Jak říká manažer, máme dost dobrých hráčů na to, abychom v Premier League porazili kohokoliv. Wolves je ale skutečný protivník, který přemýšlí, že bude v tabulce kolem nás. Takže potřebujeme jít a zápasu dominovat," nechal se slyšet obránce Kladivářů Fredericks.

A forma soupeře? Na domácím hřišti jsou Wolves hodně silní. Přesvědčily se o tom Everton a Manchester City, z Molineux Stadium si v součtu odvezly jen bod. Venku už je to horší, i když k posouzení slouží jen jedno prohrané utkání v Leicesteru a vítězný zápas poháru na půdě Sheffieldu Wednesday.

Na marodce domácích zůstávají Winston Reid, Manuel Lanzini i Andy Carroll, zatímco jedinou ztrátou hostujícího celku je Ivan Cavaleiro.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Masuaku, Ogbonna, Diop, Fredericks - Wilshere, Noble - Anderson, Pérez, Jarmolenko - Arnautovič
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Moutinho, Neves, Jonny - Traoré, Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.27 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Newcastle United  (sobota 18:30)
Třináct let Newcastle v Premier League nevyzrál na Manchester City a v roli outsidera přijíždí na Etihad Stadium i nyní. Družina Rafy Beníteze i kvůli náročnému losu zatím v aktuální sezóně stále čeká na premiérové vítězství a bylo by senzací, pokud by se jí to povedlo v sobotu večer. Inspirací pro The Magpies však může být Wolverhampton, který na úřadující šampiony minulý víkend našel recept.

The Citizens začali svou cestu za obhajobou výtečně, s čistým kontem porazili Arsenal a pak před vlastními fanoušky zesměšnili Huddersfield. Na Molineux Stadium ovšem Guardiolova parta narazila na urputnou defenzivu a bojovný výkon Wolves a právě pouze tímto způsobem mohou týmy, jejichž kádry se kvalitě City nemohou rovnat, The Sky Blues zastavit.

S podobnou taktikou vyrukoval také manažer Newcastlu Benítez v posledním ligovém duelu proti Chelsea. Ani pětičlenná defenziva ale bodový zisk nepřinesla, ačkoliv se The Blues v St. James’ Parku jako již tradičně trápili. "Rafa Benítez udělal něco podobného i proti nám minulou sezónu, takže jsme na to připraveni. Po dvou minutách zápasu jsem schopen rozpoznat strategii soupeře a budeme připraveni se na to okamžitě adaptovat. Díky tomu jsme v loňské sezóně získali mnoho bodů," sdělil novinářům Pep Guardiola.

"Každopádně bude záležet především na kvalitě naší hry," dodal sedmačtyřicetiletý stratég, jenž v září prohrál jako trenér naposledy před osmi lety ještě jako kouč Barcelony. Od tehdejšího klání s Herculesem v prvním podzimním měsíci jím vedené mužstvo (ať už Barcelona, Bayern nebo City) 35x vyhrálo a šestkrát remizovalo. Guardiola nemusí od zranění Kevina de Bruyna zatím počítat žádné jiné absence, dlouhodobě mimo hru jsou nicméně kromě zmiňovaného Belgičana ještě Danilo, Equalim Mangala a náhradní brankář Claudio Bravo.

V tisku se přes týden řešili rozpory mezi kapitánem The Magpies, Jamaalem Lascellesem, záložníkem Mattem Ritchiem a samotným manažerem. Lascelles údajně kritizoval Beníteze za zvolenou taktiku proti Chelsea (Lascelles kvůli zranění kotníku nenastoupil), svého trenéra se pak měl zastat právě Ritchie, oba fotbalisty museli údajně od sebe na tréninku spoluhráči odtrhávat.

"V mém životě hráče či trenéra jsem každý rok zažil dvě nebo tři situace v šatně, během utkání nebo tréninku, kdy se mezi hráči něco stalo. Proč? Protože chtějí vyhrávat, záleží jim na tom. Máme zde soutěživé hráče, profesionály a já myslím, že to je velmi pozitivní," komentoval celý incident na tiskové konferenci zkušený Benítez, jehož svěřenci v týdnu umocnili špatný vstup do nového ročníku vypadnutím z ligového poháru s Nottinghamem Forest, hrající druhou nejvyšší soutěž.

Jamaal Lascelles by po dvouzápasové absenci již na Etihad Stadium neměl chybět, naopak jiný zmiňovaný hráč, Matt Ritchie, nebude kvůli potížím s kolenem zřejmě k dispozici. Trest za červenou kartu si pak nadále odpykává obránce Isaac Hayden.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson; Stones, Kompany, Laporte; Walker, Fernandinho, Mendy; B Silva, D Silva; Aguero, Jesus
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka; Yedlin, Schar, Lascelles, Clark, Dummett; Ritchie, Diame, Ki, Kenedy; Rondon
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 11.00 - 27.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC33007:09
2.Tottenham Hotspur33008:29
3.Chelsea FC33008:39
4.Watford FC33007:29
5.Manchester City32109:27
6.AFC Bournemouth32106:37
7.Leicester City32015:36
8.Everton FC31206:55
9.Arsenal FC31025:63
10.Crystal Palace31023:43
11.Fulham FC31025:73
12.Brighton & Hove Albion31023:53
13.Manchester United31024:73
14.Wolverhampton Wanderers30213:52
15.Cardiff City30210:22
16.Newcastle United30122:41
 Southampton FC30122:41
18.Burnley FC30123:71
19.Huddersfield Town30121:91
20.West Ham United30032:90

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1327)

Přidat komentář
avicii

Dnes ocakavam prvu stratu

Reagovat
Malresi

S Leicesterom bez Vardyho ? Nemyslím

Reagovat
13

Musí mít Keita a Mané svůj den, pak je porazíme.

Reagovat
Malresi

Tak minulý týždeň si všetci z tej trojice vpredu vybrali slabší deň. Verím, že dnes sa to už nebude opakovať... A rád by som už konečne videl Shaqiriho aspoň na 20 minút.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Bohu že nejdeme zítra na Digi Mohli by přestat vysílat naše zápasy uplně

Reagovat
cokoliv

MUFC4EVER plz

Reagovat
EXoRcIsT

trapko

Reagovat
Pipo123

fans West Hamu, ako zatiaľ hraje Anderson ?

Reagovat
Malresi

Proti nám bol určite ich najlepší hráč, najviac sa snažil vymyslieť niečo dopredu a navyše pomáhal aj obrane. Proti Arsenalu som nevidel celý zápas, ale z toho čo som videl by som povedal, že tiež patril k najlepším hráčom. Z pohľadu WHU to bude super kúpa imho.

Reagovat
smazaný uživatel

videl som zapasy proti Arsenalu a Liverpoolu a bol výborný.

Nebezpečný dopredu a dozadu makal fakt dobre, to som od neho ani nečakal, pretože sa svedomito vracal dozadu a bránil v oboch zápasoch. Z čoho možno pramenilo to, že nebol až tak vidieť dopredu, ale keď sa tam už dostal tak riešil situácie fakt dobre.

Zatiaľ ale platnejší dozadu než dopredu, možno losom, možno tímom, čakam že pôjde hore a bude hviezda.

Reagovat
Pride

Až se tým sehraje tak bude skvělý. S Arnautovičem to potáhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

10. Pro titul Liverpoolu

Reagovat
eder

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Velmi pekny preview , uznavam

Reagovat
SunFells
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

"The Reds s impozantním skóre 8:0 zatím nenašli konkurenta, na King Power Stadium je však čeká zatím zřejmě nejtěžší zkouška."

"Čisté konto Liverpoolu po úvodních třech kolech patří opravdu k raritám, Alisson Becker se může stát teprve čtvrtým brankářem v historii, který ve svých prvních třech zápasech v anglické nejvyšší soutěži ani jednou neinkasoval" - Tak sa môže stať alebo už sa stal?

"Tři hlavní ofenzivní esa - Mohamed Salah, Sadio Mané a Roberto Firmino jsou však naprosto fit a klíčem k úspěchu Leicesteru bude uhlídání právě tohoto tria. Egypťan, Senegalec a Brazilec se totiž podíleli na šesti ze sedmi gólů The Reds v aktuální sezóně." - Skóre je 8:0, chápem, že asi nepočítate penaltu ale aj tak to celé vyznie divne.

Reagovat
smazaný uživatel

skóre je 7:0 nie 8:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš moja chyba... myslel som si že sa pomýlili v treťom odseku a nie v prvom... A teda penaltu dal Milner a neviem kto nahrával na gól Sturridga... V každom prípade, to nemá byť nejaký vyslovený hate - len som si proste všimol...

Reagovat
SunFells

Jak že se to jmenuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kámen

Reagovat
smazaný uživatel

teraz chcem kvôli tebe po sto rokoch vidieť ten film

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo také nezmyselné, až to bolo vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

ja už ani neviem, som bol decko keď som to videl naposledy a kopec vtipov som iste ani nepochopil

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Mně to ted nedávno taky někdo připomněl, tak třeba si to taky pustím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

zde

Reagovat
John Obi Mikel

Tak snad se nebude opakovat jarní výsledek a Bournermouth porazíme

Reagovat
stiflerovamama

0-3 polčas

Reagovat
Blasphemer

Cestovka OT: Když už se toho tady probíralo pod minulým preview, tak se taky zeptám.

Co v Bělehradu? Přijde mi, že je tam toho docela dost, ale budu tam jen na víkend, takže bych potřeboval vyfiltrovat opravdu jen ty věci, které stoprocentně stojí za to vidět.

Doporučení na neobvyklé, míň známé a neturistické věci taky vítám. Klidně i nějaký klubíky.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester dnes bude bodovať, mám tušenie. Vstup do sezóny majú skvelý.

Reagovat
Hokaido

Snad. Jinak vstup je dobrý výsledkově, herně je to zatím docela slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som doma proti Wolves, ale na United aj Southamptone sa mi to pozdávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Wolves měli štěsti, že přežili ten začátek, kdy je docela drtili, ale nic z toho bohužel. Moutinho tyč a Doherty tutovka. Pak vlastně z ničeho gól a pak skvěle Maddison no. Dál už sem na to neměl nervy.

Wolves zase mají herně skvělý vstup do sezony ale výsledkově slabota. (Plichta se City fajn ale s Evertonem a Leicesterem to mělo bejt aspoň jednou za 3 body.)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Liverpool dnes bude bodovať, mám tušenie. Vstup do sezóny majú skvelý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Rico přišel dělat do fulhamu trojku?

Reagovat
John Obi Mikel

Rico uvolnil místo Vaclíkovi

Reagovat
Pride

Co to má společného s Fulhamem?

Reagovat
John Obi Mikel

Nic, někam odejít musel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United dnes bude bodovať, mám tušenie. Vstup do sezóny majú skvelý.

Reagovat
Miguel19

A owny klasicky mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neznášam, keď hráme prvý zápas kola. Lebo keď prehráme, nebudem mať chuť sledovať ďalšie zápasy.

Reagovat
eder

Neprehráme!

Reagovat
C-M@ster

A) Už minulej týden se v sestavě City spletli, když tam nedali Gündogana, při absenci KdB ho tam imho Guardiola bude stavět a to i dnes, předpokládám.

B) Burnley nezvládá náročnější program a United tam vyhrajou 0:2. Asi 2x Lukaku.

C) Pokud si chcete zkrátit čas do zápasu Liverpoolu s Leicesterem, kterýmu by slušela výhra domácích a hodně branek, doporučím vám pustit si video se zachycenejma duchama na YouTube. Já vím, já vím, samej fejk. Ale pár mi jich jako fejk rozhodně nepřišlo a jsou celkem strašidelný všechny: https://youtu.be/VHWu6JvzrJs

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson namiesto Nabyho... prečo? Nechápem. Hendo bol super na tých 20-30 minút na konci zápasu

Reagovat
stiflerovamama

LFC line up: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Milner, Henderson, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

Očakával som Henda, škoda, že namiesto Keitu, skorej by som dal oddychnut Chamesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo místo Keity

Reagovat
smazaný uživatel

tiež tak

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho stále mimo

Reagovat
Coutinho10

Milner je důležitej leader a hraje dobře, takže mě to ani tolik nepřekvapuje...škoda, že Keita nemá nějaký čísla, ale z lavičky to může slušně oživit

Reagovat
havrys99

Lišky bez klasické devítky

Reagovat
Hokaido

Bude tam nejspíš hrát Gray. Jsem na to teda zvědav.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Adrien Silva na tribúne

Reagovat
mickey mouse

Co je s tím Fabinhem?

Reagovat
Hokaido

Klopp ho zničil.

Reagovat
smazaný uživatel

expresne rýchlo

Reagovat
smazaný uživatel

Stejné jako Robbo minulý rok, musí si to sednout, bude ho dávat do sestavy postupně.

Reagovat
Mastný Chobot

Vyjebu 100+ mega za Fabinha s Keitom a aj tak im tam stále bude smrdieť Henderson s Wijnaldumom

Reagovat
13

To už tak v tom klubu bude vždy, že někdo potáhne Lucasův odkaz.

Nicméně Hendo poslední dobou dokáže být i užitečný a Gini bývá lepší když může hrát víc vepředu.

Keita i Fabinho mají čas. Pro Kloppa je zjevně nejdůležitější násat principy jeho systému, jinak by Keita i Fabinho museli hrát už teď neustále. Kvalitu na to mají.

Reagovat
Mastný Chobot

Však jasné, ja som len ukazoval na ten paradox. Keita mi z toho mála, čo som videl, prišiel úžasný, až magický.

Reagovat
smazaný uživatel

Keita hrál dobře, ale dokáže to mnohem lépe.Musí se do toho našeho systému vžít.

Reagovat
13

Reagovat
Ondiis

Přesně. My s Lenem, Torreirou a Laca-Zetem to máme úplně jinak

Reagovat
stiflerovamama

Gini je túto sezónu zatiaľ vynikajúci.

Reagovat
pepinho2
Reagovat
Mastný Chobot

trošku podpásovka

Reagovat
havrys99

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

That was a low blow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Salah lol

Reagovat
Cobra

lol

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ dosť pálime šance od prvého zápasu a to každý z tej útočnej trojky

Reagovat
smazaný uživatel

Salah

Reagovat
Coutinho10

Firmino a Salah

Reagovat
Whitemedia

to kdo se tam na to tak vysral.. Maguire?

Reagovat
R.Meireles

Ten je zatím příšernej teda

Reagovat
k0udy

Salah a Firmino taky zakonceni jak tupec

Reagovat
smazaný uživatel

Sadiooooooooooooooooooooooooooo

aj Robbo fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

toto je fakt hnusné období, my máme kokota na lavičce a Liverpool hraje v nějaké dobré pohodě. Kam ten světe spěje?

Reagovat
Coutinho10

do zlatych starych casu

Reagovat
vladis271

Reagovat
eder

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Counter

Reagovat
Yanek

Robertson zatím nejlepší LB v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Po Shawovi

Reagovat
fajdax

Alonso o parník

Reagovat
Yanek

Jasně že o parník

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mastný Chobot

o jedno mŕtve dievča

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
lajka30

Reagovat
Counter

Letos by šlo z výborných LB pomalu složit celou jedenáctku.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Greny

to by ale nektery z nich musel hrat presnohu

Reagovat
Whitemedia

*Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Coutinho10

Maaneee

Reagovat
k0udy

Robertson, Mane Pereira

Reagovat
Janča4

Stream prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster
Reagovat
oddy
Reagovat
Mastný Chobot

Lester je hrozne tragický

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ich bijú

Reagovat
fenixLFC

keby taky kiks ale spravil wijnaldum spravil hendo, to by tu bol shitstorm....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jako jestli Liverpool neinkasuje ani dnes...

Reagovat
Hokaido

Maddison se rychle stal jedním z mých nejoblíbenějších hráčů. ♥

Přesně někoho jako on Leicester potřeboval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Jj, je super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rohy brani ako dement

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes pekne ožili po tej Grayovej strele

Reagovat
smazaný uživatel

Ghezzal celkom hráčik, som si myslel, že bude nula

Reagovat
Kincl

Plánuje Liverpool ještě jeden gol nebo to chtějí jen ubránit?

Reagovat
Kincl

Dobrá házená od Liverpoolu hezky počkat až se obránci vrátí :D

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby konečneeeeeeee

Reagovat
Hokaido

Omg, Maddison přece nemůže při rohu hlídat VvD a Firmina.

Reagovat
13

Proč by jako nemohl bránit Firmina?

Reagovat
Hokaido

Neměl by u rohu bránit vůbec nikoho. A už vůbec ne vyššího útočníka, kterej pravidelně pár golu hlavou za rok dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Však nikoho nebránil

Reagovat
Hokaido

Reagovat
13

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
13

Má 175 cm dle wiki, Leicester není mužstvo plné čahounů, tak holt musel Madison bránit.Tady to ale nebylo o cm, spíš o uhlídání hráče.

Reagovat
fenixLFC

keby aspon toho firmina...

Reagovat
Horcmen

Maddisonovi odpustili penaltu, tak zavinil gól

Reagovat
pepinho2

Firmino Ani nemusel vyskočit.

Reagovat
Coutinho10

Firminoooooo draft konecne uklidnujici gol

Reagovat
nani92

Góly Mane a Firmino s asistenciou Milnera? Tomu hovorím fantaerekcia

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

sebavedomie tam je cítiť

pred rokom by s tou zálohou podľa mňa na KPS tiekli.

Reagovat
13

Je to nějaké celé víc vyklidněné. Nicméně ten 2. gol spadl z nebe, Leicester nás celkem začal přehrávat v průběhu poločasu..

Gini a někdo z 3 snad včas dolu a do hry bych poprosil Keitu a Shaqiriho.

Jak je na tom Clyne btw? Koukal někdo na přípravu? TAA by lávka sem tam asi neuškodila.

Reagovat
stiflerovamama

Asi nas najslabsi vykon tuto sezonu. Vsetko hrozne pomalé, nedorazné. Bobby stratil asi každú loptu, snád mu gol pomoze. Dufam, ze druhý polcas budeme aktívni a nebudeme to branit.

Reagovat
lajka30

Nejhorší ,ale účelný.

Reagovat
vladis271

cijebe? minulé kolo to bolo též napičku. Mám pocit, že sa meníme na MU.

Reagovat
Counter

Nemůžeš zkusit být aspoň na chvíli spokojený? Máte po tři a půl zápasech skóre 9:0.

Reagovat
13

Taky mě to napadlo, chybí už jen začít dávat goly v nastavení a tlačenka od rozhodčího.

Reagovat
fenixLFC

tlaceni uz sme, nepamatas si na ten metrovy ofsajd pri gole na 4:0 proti west hamu ktory definitivne rozhodol zapas?

Reagovat
nani92

my sme sa na vás zmenili už dávno, hra napiču a výsledky tiež

Reagovat
Nikikrew

Žeby sa aj mne konečne za darilo vo Fante?

Reagovat
nani92
Reagovat
avicii

Pekne ale snad Jurgen prestrieda skvor a posle tam Nabyho a Xherdana

Reagovat
13

Reagovat
blaugrana

skvor? to fakt?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to bude asi Milner, neviem

Reagovat
fenixLFC

neviem ci je to aj komentatorom ale strasne nezazivny zapas, absolutne sa donho neviem ponorit. tak ako tak firmino celkom slaby a wijnaldum najhorsi na ihrisku, prichazda o strasne vela lopt tym ze ich drzi moc dlho

Reagovat
smazaný uživatel

James Milner has now registered 80 Premier League assists... the same number as David Beckham.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by mu bylo aspoň o 5 let méně..

Reagovat
Malresi

Nie je to ziadny oslnivy vykon z nasej strany, podobne ako proti BHA, ale hru kontrolujeme, okrem jednej polosance sme LCFC do nicoho nepustili a hlavne vyhravame o 2 goly. Snad Jurgen bude striedat skor ako v poslednych zapasoch a hlavne nech tam posle okrem Nabyho aj Xherdana.

Reagovat
fenixLFC

atmosfera ale hrozna sem tam sa sice cosi zaskanduje ale inak tam je neskutocne ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa skvelá atmosféra.

Reagovat
eder

Teď už celkem jo, probudilo se to po gólu domácích.

Reagovat
pepinho2

Maddison Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

ot draft:

nechci s tim otravovat ale jak to je, mam milnera na lavicce jako 1. nahradnika, kdyz ten kreten otamendi zase nenastoupi, tak pujde misto neho jamie anebo obrance na lavicce?

Reagovat
smazaný uživatel

ak mas na placi 3 obrancov tak obranca, inak Jamo

Reagovat
Mastný Chobot

záleží, koľko máš obrancov v základe. Ak troch, tak obranca, ak viac, tak Milner.

Reagovat
havrys99

jestli máš tři obránce v základu, tak jde obránce, dva bohužel nemůžou být

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dik vsem, hraju na 4

Reagovat
havrys99

tak super

Reagovat
Coutinho10

Leicester celkem zacina kousat

Reagovat
nani92

Ramos zničil Salaha

Reagovat
13

Reagovat
Coutinho10

krasne to Milner vybojoval skoda, ze mu to Salah nedal kratsi

Reagovat
13

Ghezzal se ještě diví?

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Hokaido

GOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

Karius is baaaaaaack

Reagovat
nani92

konečne je ten frajerík potrestaný

Reagovat
Malresi

Alisson... Naco zrovna teraz dpc ?

Reagovat
Miguel19

Allison vypadá na solidního šaška

Reagovat
DreamTeam

Tak co čekat, když je no name nejdražší brankář světa.

Všechno to do sebe krásně zapadá.

Reagovat
fenixLFC

ako s tym suvisi kepa?

Reagovat
DreamTeam

Ten nijak. Ten v ty době,kdy z něj nejdražšího brankáře udělali,tahal kačera ve Španělsku.

Reagovat
fenixLFC

lenze allison najdrahsi brankar nie je...

Reagovat
DreamTeam

Jasně mohlo to být napsáno trochu jinak. Nic to na situaci, že z něj v té době nejdražšího golmana udělali nemění.Prostě jste vyměnili lemru za jinou lemru. Akorát to stalo balík

Reagovat
fenixLFC

lenze on nespravil chybu v dobe ked bol najdrahsi brankar takze to nesedi

Reagovat
DreamTeam

Nesedí jen ta částka za něj. Druhořadý plebs.

Reagovat
fenixLFC

takze si vypotil hovadinu, na tom sme sa zhodli

Reagovat
Taiger

GHEZZZZZZZAL

Reagovat
Busby babes

Allison. Ale diky, mam ze oba daj gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

LOOOOOOOOOOOOOOOOL

každý na svete vedel, že to bude zasekávať

Reagovat
havrys99

Alisson

Reagovat
Zaschrona

hahaha, dle ocekavani to netrvalo moc dlouho, sebevedomi v oblacich, tady je vysledek VVD taky super

Reagovat
fenixLFC

to poznas ze

Reagovat
Zaschrona

hele, se docela bojim, ze Pickford taky brzo udela nejakou podobnou kravinu, co se vratil z MS, tak si taky dovoluje hrozne moc

Reagovat
Ondiis

Ten byl jasný že půjde do kličky 5 sec předem

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson

Reagovat
Coutinho10

Alisson...takhle prijit o neprustrelnost

Reagovat
eder

Diagnoza Karius...

Reagovat
C-M@ster

Tečnul to Maddison, nebo ne?

Reagovat
havrys99

doufám

Reagovat
Horcmen

Goal - GHEZZAL

Assist - MADDISON

Leicester 1-2 Liverpool (63 mins)

Reagovat
C-M@ster

Kéžby mu ho sebrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Netečnul, ale média to vidí jinak a dali mu asistenci.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
havrys99

Maddison to škrtnul, to idím na áčko

Reagovat
lajka30

Proč to nezakop aspon na roh.

Reagovat
Whitemedia

Jsem říkal, že na ty pičovinky jednou dojede.. ale že to bude tak rychle?

Reagovat
Gareth Bale 11

No to je blbec.

Reagovat
Lembju

Zlatej Karius, Alisson je neskutečnej tragéd, už měl dostat góla minule, nohama teda neumí vůbec nic.

Reagovat
lajka30

Co to meleš.

Reagovat
Lembju

Musíš ty zápasy sledovat, pak budeš vědět.

Reagovat
13

Tohle mu jen pomůže.

Allissoon.

Reagovat
m.sali

ten hajzl Ramosů ma ruce, lokty snad všude

Reagovat
fenixLFC

daj tam uz toho keitu namiesto wijnalduma

Reagovat
cejen13

Maddison vypadá na super hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Presne na kritický post v repre.

Reagovat
Ondiis

Maddison je skvělý, top nákup

Reagovat
havrys99

Ndidi je zvíře, toho bych bral k Torreirovi

Reagovat
Whitemedia

chtěl si říct k Xhakovi

Reagovat
pepinho2

Reagovat
havrys99

toho už jenom proti Karabachu a Poltavě

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

konečne strieda

Reagovat
fenixLFC

on da dole henda a nie wijnalduma???

Reagovat
Miguel19

Zaha nehraje kurva.

Reagovat
fenixLFC

ani na lavke

Reagovat
Busby babes

fukc.

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Horcmen

Roy Hodgson confirms Wilfried Zaha suffered an injury right at the end of Palace’s training session yesterday. Adductor strain. Doesn’t sound too serious but he misses out today.

Reagovat
diastan

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez hrá skvelý zápas.

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI V Bournemouth: Kepa, Azpilicueta, Luiz, Rūdiger, Alonso, Jorginho, Kante, Kovacic, Hazard, Morata and Willian.

Reagovat
Mastný Chobot

piči prečo nehrá Pedro

Reagovat
jacobT

Reagovat
Whitemedia

protože Sarri nechce, aby ho Willianova dcera zaskládala trofejemi..

Reagovat
Kovi81

ja se fakt tesim az ten zmrd vysmahne. nikdy sem ho nemel rad, ale uz to preteklo hranici

Reagovat
blade115

Reagovat
icemike

Reagovat
Eichel

Reagovat
Busby babes

do haje, to jsem si toho Richardlisona mohl rovnou nechat.

Reagovat
M0rb1D4S

Já mám Pedra jako kapitána. Som vychytal.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian vybrečel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Anacron

Co Kova, jak zatím vypadá?

Reagovat
Remt

Fuj, tak tahle byla rovnou do pecek

Reagovat
Mastný Chobot

wtf, to čo zajebal za striedanie

Reagovat
havrys99

Lerma ostrej debut, to bude červená

Reagovat
Mastný Chobot

Mendy určite strašne pagá

Reagovat
smazaný uživatel

pičiii práve teraz

Reagovat
nani92

Niekedy si prajem, aby aj pri našich zápasoch takto vypadával signál..

Reagovat
eder

Výkon nic moc, fotbal nic moc, ale tři body z venku se počítají. Škoda je jenom té ztracené neprůstřelnosti.

Reagovat
Talker

Bude někde stream na Derby?

Reagovat
Remt

Myslím, že po záverečném hvizdu si nejvíc oddychl Allison :D nedělal bych z té chyby buhvi co. Číší z něj jinak sebejistota a přijde mi, že i díky tomu je i celá obrana jistější..

Reagovat
Anacron

Docela nuda Live, ale výhra na Leicesteru se počítá. Jinak zítra asi Mourek končí co

Reagovat
smazaný uživatel

snad prohrajeme a poletí

Reagovat
Anacron

Tohle jsem zažíval, když jsme tam měli Beniteze

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli by si Kanté a Kovačič prohodit strany v té sestavě CFC?

Reagovat
smazaný uživatel

strana nemá význam, kanté vždy hrál spíše vpravo prozatím a pro hazarda je lepší nařážet si s kovačičem než kantém

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přišlo, že Kovačič se s Hazardem docela pletli navzájem a kdyby tam měl Kantého, tak tu narážečku mu dá taky a Kovačič má víc prostoru na druhý straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase je pravda, že by mohl Kanté za Hazarda lépe zaskakovat v obraně než kovačič, ale podle mě bude Kanté v budoucnosti v takovýchto zápasech(soupeř bude hrát zatažený) sedět a bude hrát někdo více technický

Reagovat
blade115

Pravá strana není v Sarriho systému tak využívaná, spíš to tahá přes levou, tak je lepší, když ofenzivnější Kovačič bude tam.

Reagovat
off-olda

To přece není Sarriho systémem. To je tím, že tam hraje Hazard.

Reagovat
blade115

To si nemyslím, zatím neukázali, že by si měli nějak extra rozumět.

Reagovat
off-olda

Tím chci říct, že hrajeme hlavně přes levou stranu od doby, kdy k nám přestoupil Hazard.

Reagovat
blade115

Je to taktický prvek Sarriho systému, Neapol tak hrála taky. Jeden čas někde kolovaly dokonce heat maps, kde to bylo nádherně vidět. Je to jedno s druhým, jak Hazardem, tak Sarrim. Z tohohle jediného pohledu, i s přihlédnutím k tomu, že tam pod ním hraje boží Alonso, se ten kádr Sarrimu hodí, no. Možná se to ještě umocní s návratem Fabregase, ten by mohl místo Kovačiče a ten zas místo Kantého.

Reagovat
kvasha16

v Neapole vraj tiez hrali najma cez lavu stranu pod nim

Reagovat
Agent z Melmacu

Stream na Chelsea pls

Reagovat
Agent z Melmacu
Reagovat
Agent z Melmacu

dík

Reagovat
off-olda

Hele tahle naše rozehrávka po výkopu je co? Někdo to přihraje Rudovi, ten zastaví balón a ustoupí Luizovi, který to nakopne do píči.

Reagovat
Agent z Melmacu

Prečo nedá šancu Giroudovi?

Reagovat
Cobra

Jižní Korea vyhrála Asijské hry, což znamená, že Sonny nemusí na vojnu. Tohle je nejlepší zpráva dne a neskutečně to tomu klukovi přeju.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Heung-min Dad a Heung-min Mum musia byť proud

Reagovat
Taiger

Ohrané z Richarlisona už.

Reagovat
fenixLFC

co povedia na dnesnu chybu Allidad a Allimum?

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
oddy

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Hachim Mastour

To je super ale základ musí hrať Moura.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
amaral

nie tak celkom OT: Korea prave vyhrala v predlzeni Azijske hry a Son tak pravdepodobne nebude musiet ist na vojnu.

Reagovat
off-olda

Mě se jen tak přepnul stream na WHU-WOL

Reagovat
Zaschrona

Hmm, jsem nevedel, ze Zouma umi takhle strilet z takove dalky, skoda.

Reagovat
Raylan

Hraje dobře?

Reagovat
Zaschrona

V prvni tretine zapasu super.

Reagovat
Raylan

Jj ja spis myslel jestli jsi nekoukal i na pohár. Tak dej kdyžtak vědět po zápase, jak hrál, dík.

Reagovat
Zaschrona

Na ten zapas ve stredu bohuzel nebyl stream, takze nekoukal.

Reagovat
icemike

u nas vždy jednou za zápas zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Modrata pořád dělá v základu?

Reagovat
off-olda

Nic.

Reagovat
off-olda

Kanté

Reagovat
Raylan

Luiz by mu měl líbat nohy..

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

kde koukáš, mně to NBC přeplo..

Reagovat
off-olda
Reagovat
Whitemedia

dobrý, už koukám na nějaké Francouze..

Reagovat
off-olda

Kovačič se učil od Moraty.

Reagovat
off-olda

85%

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa chce plakať z tej obrany whu

Reagovat
Mastný Chobot

WHU je solídne tragický. Pelle asi pôjde čoskoro svinským krokom.

Reagovat
Taiger

Vsadil jsem 10k, že všechny zápasy v 16h skončí v poločase 0:0.

Reagovat
Hokaido

pic or didn't hapen

Reagovat
smazaný uživatel

ale pic kde bude mať v pozadí otvorený svoj fantasy team a bez slnečných okuliarov (aby bolo vidieť slzy)

Reagovat
off-olda

Kiš kiš

Reagovat
smazaný uživatel

to tě lituju

Reagovat
diastan

jasny

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
C-M@ster

I ten v Liverpoolu?

Reagovat
Euphael

ty neumis cist?

Reagovat
icemike

a ty nevíš, odkud je Everton, viď?

Reagovat
oddy

zase tak daleko od pravdy si nebyl

Reagovat
havrys99

všude 0:0, ale nedivím se, když hrajou všude jen průměrné týmy

Reagovat
Zaschrona

A zase trapny gol z rohu. Debilni zonova obrana.

Reagovat
Zaschrona

DCL! krasny centr od Digneho

Reagovat
lajka30

Reagovat
off-olda

Hrozný poločas. Nuda, šeď.

Reagovat
vilp

Reagovat
Whitemedia

Mě ten Willian tak strašně nebaví..

Reagovat
vilp

Pedro do hry. Ten aspon maká za dva.

Reagovat
Miguel19

Však dnes hraje dobře omg.

Reagovat
Whitemedia

No vidíš a přesto mě tak strašně nebaví omg

Reagovat
Eichel

stále nechápem, prečo ho nepustili Barcelone za tie prachy.. ale nesťažujem sa

Reagovat
off-olda

Alonsooo

Reagovat
liquicitizen

Alonso skoro ďalší

Reagovat
Raylan

Schürrle

Reagovat
Agent z Melmacu

Former Manchester United winger Memphis Depay 'has house burgled during Lyon game' and suffers nearly €1.5m in damages

Reagovat
blade115

Hmm, pořád ta samá písnička - brutální neefektivita. Držení míče okolo 70%, ale nic z toho. Respektive jediná šance, kdy Alonso trefí tyč v nastavení. Bournemouth měl jedinou šanci a dostal se u ní blíž ke gólu než my u těch XXXX pološancí.

Tohle má do Sarriho fotbalu ještě hodně daleko. Zejména teda pohybem bez míče a kreativitou v záloze. První se dá na tréninku trochu zlepšit, ale spíš si to bude žádat výměnu Moraty, ten je fakt mimo. Kreativitu dost možná dodá Fabregas, až po návratu vytlačí Kantého. Je to smutný, ale ten je momentálně jednou z největších brzd týmu. Přitom pod každým jiným trenérem by klasicky byl nejlepší z celého kádru...

Přitom ani na lavičce asi ani nemá nikoho, kdo by to vyloženě zlepšil. Možná RLC za Kantého, případně Pedro za Williana - ale to jen kvůli tomu jeho štěstí na haluz góly, Willian až tak marný není, ale střelecky úplně impotentní. Bude nás to stát ještě hodně, než tohle začne fungovat.

Reagovat
Taiger

Reagovat
spider_8

Mě spíš znepokojuje obrana. Bournemouth skoro pokaždé když se dostal na naši třetinu, tak měl šanci nebo náznak šance. Luizovo 2 zaváhání klidně mohli skončit gólem.

Reagovat
blade115

Ale kouká na míč. Když se na něj podíváš, tak on fakt vůbec nemá ponětí o hráčích okolo... To je ale taky pořád dokola, Sarri na to musí přijít sám. Zbytek obrany dobrý, kraje bez problémů. Máme kliku, že King zkraje Wilsona tolik nedoplňoval, v podstatě pokaždé útočí zvlášť a nikdy to nedávají početně. Uvidíme no, u nich to může být o jednom povedeném brejku, u nás o tom, aby nám to tam jednou konečně spadlo...

Reagovat
Whitemedia

prostě si zvykni, takové momenty bude mít Luiz v každém zápase, ale bude se to přehlížet, protože umí přihrávat dopředu..

Reagovat
vilp

Jak kdy, dnes u rozehrávky hrozný a z velké části ta hra vypadala tak jak vypadala hlavně díky němu, první vertikální přihrávku mezi linie dával někdy kolem 55. minuty, jinak to jen posílal vedle na Toniho nebo zkoušel pasy za obranu, a to měl v prvním poločase nejvíc míčů ze všech, plno času i slušnou nabídku. Bída.

Reagovat
kvasha16

tak jasne, lebo dosstali loptu na nasu polovicu do rozhodenej obrany ...defenzivu este treba pilovat, + teda ten Luiz no

Reagovat
icemike

fabre je šnekoprd, rozhodně nevytlačí Kanteho

Reagovat
Raylan

Chce to zrychlit přihrávku a pohyb míče, a trosku lepší řešení finální fáze. Kovacic hraje super

Reagovat
Zaschrona

Kdybychom tak jen umeli branit standardky... Jinak to neni vubec spatny, jakkoliv tech golovych sanci zas tolik nebylo, da se na to koukat a i smerem dozadu tam je zlepseni. Zouma a Gylfi zatim nasi nejlepsi hraci. Snad tam brzo prijde Lookman, protoze DCL neni kridlo.

Reagovat
fenixLFC

vytlaci digne bainesa?

Reagovat
Zaschrona

Podle me je to jen otazka casu, predevsim v defenzive ma celkem casto Baines dost velky problemy.

Reagovat
fenixLFC

a smerom dopredu?

Reagovat
Zaschrona

Zatim se mi zda Digne taky lepsi, mel krasnou asistenci dneska i v tydnu v poharu. Ale uvidime, Baines ted dostal ctvrt hodiny, treba rozhodne.

Reagovat
fenixLFC

takze bude zbierat asistencie...

Reagovat
off-olda

Žlutá

Reagovat
Raylan

Luiz co ti jebeee

Reagovat
off-olda

Všichni čumí na balón a nikdo nezachytil ani jeden pohyb hráčů směrem k bráně. Super tvl.

Reagovat
Whitemedia

Člověk se ani na Luize zlobit nemůže, protože přesně tohle po něm Sarri chce.. je to prostě špička mezi obránci ve sledování míče

Reagovat
Zaschrona

Theo zraneny, Lookman na plac. Tak snad se dobre ukaze, kdyz hral par minut v pratelaku, tak hral hodne bez zajmu, do toho Lipska si asi hodne pral prestoupit.

Reagovat
Miguel19

Tvl ten holub je u té lajny celej zápas ne?

Reagovat
off-olda

Už je pryč.

Reagovat
off-olda

Hurááá, útočník

Reagovat
Whitemedia

Giroud za třicet vteřin předvede víc než Morata za 60 minut..

Reagovat
Malresi

WTF ? Soton 2 penalty za 2 minúty ?

Reagovat
fenixLFC

myslim ze nie, ze iba livesportu hrabe

Reagovat
Malresi

Reagovat
Zaschrona

Ach jo, ten Davies na to proste nema, mel nekde hostovat a sbirat zkusenosti jinde. Absence Gany ve stredu hriste je hodne znat.

Reagovat
Taiger

Hennesey ve fantě i na stole

Reagovat
Zaschrona

Zas a znovu Coleman neumi dat ani jeden normalni centr za cely zapas.

Reagovat
Miguel19

P E D R O !!!

Reagovat
Whitemedia

PEDROOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro si zas a znovu maže hejtry na chleba

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Raylan

Giroud základ

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro super, ale stejně je ta neproduktivita s ohledem na budoucnost k zamyšlení.

Reagovat
Kovi81

Williana a Moratu uz nechci nikdy videt v zakladu. Jeste eliminovat Luize

Reagovat
kvasha16

ved dnes to mal tazke do tej plnej obrany, Giroud tiez vela vody nenamutil ... v podstate to mal kazdy v ofenzive tazke, ked cely Bournemouth bol v ich tretine ihriska

Reagovat
Serg!o

Alonsa měl před chvílí vyhodit a pak tohle

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Serg!o

?

Reagovat
spider_8

Pedro je s Alonsem jediný hráč v našem kádru, který má čuch na góly

Reagovat
blade115

Pedro zachránce... To jsme to dopracovali. Ale aspoň že takhle, už to tam málem spadlo Cherries. Snad už ten trapný pokus s Willianem v základu skončil. Morata s Luizem tam taky vůbec nemají co dělat...

Reagovat
Talker

Vždyť se to říkalo - Pedro alespon nabíhá a dostává se do šancí. Všechno lepší než Willian.

Reagovat
blade115

Tak si ho nechme jako náhradníka, ale aby byl důležitou součástí základu, to je prostě smutný. Křídlo prostě nutně musí přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti vadí na Pedrovi? Ne náhodou tráví většinu kariéry v týmech jako Barcelona a Chelsea. Podobně produktivního hráče abys pohledal.

Reagovat
blade115

Vždycky chytne produktivní období, ale krom těch haluz gólů je to i tehdy průměrák. Nevadí mi jako náhradník, vadí mi, že bychom to na něm měli stavět. Je mu jednatřicet, bude jen horší, ztratí rychlost a výbušnost. Vyměnit Williana za nějaké kvalitní křídlo a jsem spokojenej.

Reagovat
Talker

Taky ne náhodou byl vždy náhradník. Každopádně jako třetí křídlo dobrá volba, na lavičce jako ten hráč, který dokáže udělat rozdíl. Jen to chce někoho před něj.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě , jaký utočník by se nám do toho systému hodil , nikdo mě nenapadá (když nepočítám Aguera )

Reagovat
off-olda

Cože? Však i Krmenčík by byl platnější.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt nik,de nepíšu , že se tam Morata hodí , ten tam nemá tuplem co dělat jen mě zajímá kdo by se tam práve hodil

Reagovat
off-olda

Jo sorry, mě to tak vyznělo.

Reagovat
Hokaido

Costa by v tomhle systému byl strašný zvíře.

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš to , souhlasím

Reagovat
Raylan

Mitrovic

Reagovat
blade115

Mertens, přirozeně.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře , tak když nepočítám Aguera a nikoho z Neapole

Reagovat
spider_8

Tak asi Higuain

Reagovat
vilp

Když mohl Mertens, zkusil bych zadarmo Martiala.

Reagovat
okorec

Fabianski >>> Szczensny

Reagovat
C-M@ster

U nás by to byla pentle.

Reagovat
spider_8

Giroud Typický obranný zákrok útočníka ve vlastním vápně

Reagovat
Whitemedia

Proč tohle Rudiger dělá..

Reagovat
Taiger

HAZZAAAAARD

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!

Nejlepší hráč ligy

Reagovat
Whitemedia

HAZARD

Reagovat
Taiger

A Alonso asist

Reagovat
off-olda

Edééééééééééééééééééééééééééééééééééééén

Reagovat
Mates_Matesović

Murray a Cedric na lávce To netrumfne ani Taiger

Reagovat
Taiger

Hazard na 3 bonusech, Alonso na 2.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham

Reagovat
havrys99

Adamaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Wolves 3 bodíky.

Reagovat
Liquid

WHU minule je o vítězství na Arsenalu oberou sudí a dnes dostanou góla v 93.minutě....

Reagovat
smazaný uživatel

Když je člověku do breku z Newcastlu, vždycky je tu ještě West Ham tyjo.

Reagovat
Euphael

no ja ti nevim...WH nema na papire Kennedyho a koneckoncu bych vsadil na zachranu jich nez vas

Reagovat
smazaný uživatel

to je spíš taková narážka, že se posledních cca 15 let s West Hamem předháníme, kdo bude tragičtější

Reagovat
Mastný Chobot

Seri už začína ukazovať, že má na ovela viac než Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jako Mitro

Reagovat
Hokaido

Zatím neskutečně bossuje. Jasně nejlepší hráč Fulhamu.

Reagovat
fenixLFC

no, jasne...mitro mu celkom konkuruje

Reagovat
Zaschrona

Bida.

Reagovat
lajka30

Něco tak otřesnýho ajo tenhle druhej poločas jsem dlouho neviděl.

Reagovat
lajka30

jako

Reagovat
Zaschrona

Ja ti nevim, takova byla vetsina polocasu pod Big Samem, i horsich.

Reagovat
lajka30

Tak od Allardyce víš co máš čekat.

Reagovat
Taiger

Bernardo nehraje, kdo ho má ve fantě?

Reagovat
diastan

Co Bernardo......Ale ze se Sane uz nevleze ani na lavicku je k breku.

Reagovat
Mastný Chobot

Po sezóne berieme

Reagovat
Taiger

Reagovat
SCELO

my berieme za salaha

Reagovat
Mates_Matesović

BREAKING: Leroy Sane has been left out of Manchester City’s squad to play Newcastle due to a poor attitude

Reagovat
havrys99

Reagovat
diastan

Tak ono se o tom, že s nim Pep ma problem, spekuluje od zacatku sezony. Tezko rict co je tam realne za problem. Podle me muze velkou roli hrat i fail okolo MS. Myslim, ze ho to vzalo mnohem vic nez se zda. Obzvlast po tom co byl nas 2. nejlepsi hrac.

Jen se modlim, ze se to vyresi

Reagovat
Taiger

Proč nehraje Gundogan?

Reagovat
diastan

stejne jako Bernardo.. rotace, hrali v zakladu vsechny 3 zapasy, s nasi lavickou se to dalo cekat

Reagovat
Taiger

Co se táký hráčů směrem dopředu, tak má prime místo asi jen Aggy co.

Reagovat
diastan

Presne tak, jeste David moc na lavicce nebude

Reagovat
vladino10

Aj low s ním mal nejaký osobný problem- nemôže byť, že chalan je proste debil?

Reagovat
Tchn69

Vymeníme za Williana

Reagovat
Talker

To abychom Williana namnožili. Má jít za Martiala, Dembeleho a teď Saného.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik by stál? V zimě bych ho bral, novému trenérovi by se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

asi 200 mega

Reagovat
diastan

Hlavne pro Ucka nedostupny

Reagovat
nani92

Real, Bayern, Juve

Reagovat
Mates_Matesović

Bayernho nezaplatí, Juve na tom teď s prachama asi taky nejlíp nebude.

Reagovat
Busby babes

Pepek ho znicil.

Reagovat
icemike

nechce v zimě do Londýna?

Reagovat
smazaný uživatel

do Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

dnes katastrofa přenosy na Digi, at už PL nebo i Bundesliga

Reagovat
smazaný uživatel

Jebnutá bouřka

Reagovat
DrQQ

Búrka, ktorá trvá už koľko hodín?

Reagovat
smazaný uživatel

jebe? akoze ked raz burka prejde tak uz nemoze v ten den znova prist?

Reagovat
DrQQ

Ďakujem za opýtanie, celkom dobre, aj keď by to mohlo byť aj lepšie, :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Taiger

Aggy 3+0 a Mendy 0+3 ideálně.

Reagovat
diastan

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuh

Reagovat
Taiger

Mendy už asist

Reagovat
diastan

letos 30 acek takym tempem

Reagovat
fenixLFC

newactsle krasny priamak

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim bůra

Reagovat
diastan

Reagovat
Taiger

Reagovat
Euphael

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastlu veľmi chýba aspoň 1 záložník na úrovni Shelveyho.

Reagovat
diastan

Reagovat
Taiger

A čistej štít v prdeli.

Reagovat
Hokaido

Obránce City má stejně každej, takže je to jedno.

Reagovat
mikelinos

Já ne

Reagovat
Taiger

Důležitý je, jestli mají Mendyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Yedlin je ďábel. Zajímalo by mě jestli je v lize rychlejší hráč

Reagovat
Taiger

Bellerín

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hostia z jednej ucelenej akcie ako nič..

Reagovat
Taiger

Ale tak co to je, Aggy už měl mít 2 góly.

Reagovat
Hokaido

Mahréz si vybral špatně, systém City pro něj není.

Reagovat
Taiger

Dobře mu tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Peníze bude mít dobrý a nic legendárnějšího než dotáhnout Foxes k titulu stejně udělat nemůže-

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to dneska stejně prohrajem, každopádně kiwwi má tady konečně důkaz jaký je Rafa tragéd.

https://www.instagram.com/p/BnJyBYPhf_F/?utm_source=ig_twitter_share&igshid=y2ug0ezef22d

Reagovat
kiwwi

to ze ho porovnas s 3 gigatragedami z neho mensieho trageda nerobi

Reagovat
fenixLFC

takze ako ked vy porovnavate mourinha s LvG a moyesom?

Reagovat
Matić

Mahrez teda zatím dost za očekáváním za těch pár zápasů co jsem viděl. Sané oproti němu je uplně někde jinde...

Reagovat
diastan

Reagovat
vilp

Reagovat
havrys99

moemntálně je fakt jinde, jeden na place, druhej v nelibosti na tribuně

Reagovat
Mastný Chobot

chudák Mahrez, celý život v provinčných kluboch a nikto mu nepovedal, aké to bude v City - provinčnom klube s peniazmi, vidno, že vôbec nevie, čo má robiť a akú vlastne zastáva pozíciu. V Leicestri mu všetci lízali nohy, teraz nevie, či je hviezda alebo regular hráč alebo náhradník.

Reagovat
lucius6

Spousta prázdných frází na 3 řádky textu.

Reagovat
Mastný Chobot

Ak chceš content, musíš si zaplatiť

Reagovat
Taiger

Pay per view

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že by mi měl Chobot platit, že čtu jeho komentáře.

Reagovat
nani92

City je dnes slabé ako čaj a nie, nie ako tatranský

Reagovat
smazaný uživatel

Tatranský čaj

Reagovat
Kluivert9

52%

Reagovat
Taiger

WALKER WOW

Reagovat
Taiger

Aggy asist

Reagovat
smazaný uživatel

pekne letela

Reagovat
smazaný uživatel

Načase, krásne to trafil.

Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

Klasik s tema offsidema

Reagovat
Hokaido

Maťo je prostě úžasnej. ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka..

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka

Reagovat
Mastný Chobot

Dúbravka si ide svoje, reálne sa dá považovať za jedného z najlepších brankárov ligy, odkedy prišiel

Reagovat
fenixLFC

chytit tri tutovky za 6 sekund....

Reagovat
diastan

pojdme uz ten 3.

Dubravka chytil uz snad 5 golovek

Reagovat
Taiger

Snad tam nedá Gundogana, jinak mi tam nepřijde Bennett s čistým štítem.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Taiger

Tohle kolo na tebe dost stáhnu.

Reagovat
Horcmen

stane se, ale ten zbytek už nestáhneš do konce sezony

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Diamé je šašek.

Reagovat
okorec

Heco >>> Alisson ... Škoda že má už 29

Reagovat
fenixLFC

He...čo?

Reagovat
okorec

Dúbravka

Reagovat
Busby babes

Aguero.

Reagovat
diastan

dnes 3 golovky a toto solidne zasoloval

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se zítra nadřeme v Cardiffu, tak už asi opravdu nebude neco dobře. Auba nebo Laca by se konecne nejakym golem mohli chytit a jestli Hector bude ´´zvladat,, obrannou fazi stejna jak s WHU, kdy by mu po lajně utekl i Mertesacker, tak bych tam potom dal Lichtsteinera. Zitra musime brat 3 body za kazdou cenu. COYG. tip: 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley 2-0 United

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Každý zápas v PL je náročný, zvlášt hraný vonku. Dnes nečakám automatické tri body, Watford je vo forme. Bude to náročné. Predovšetkým sa nenechať vylúčiť ako minulý rok a hrať zo zabezpečenej obrany.

Vorm - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dier, Dembelé, Eriksen, Alli - Lucas, Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Muze hrat Lamela? Jinak celkem by me neprekvapil Davi a Serge v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

"Lamela will be assesed on Sunday". Neverím, že bude v základe, ale dúfam, že na lavičku sa dostane. A Davies snáď v základe, je lepší ako Rose momentálne. Trippier je v životnej forme, nemože sedieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat Trippiera sedět proti Watfordu by mohlo být klasifikováno jako zločin. On proti nim prostě umí.

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, zapomnel jsem

Reagovat
Mastný Chobot

Už by konečne mohol začať Lucas od začiatku, dnes mi na to príde vhodný zápas. Laca v základe nečakám na ťažký away zápas. Auba už sa musí chytiť gólom, snáď to nebude príliš tragické a vyhráme.

Reagovat
Nikikrew

Toto je away ťažký zápas? Práveže toto by mal byť z tých ľahších nakoľko Cardiff je zatiaľ spolu s Huddersfieloldom podľa mňa najľahší super. Verim, že Laca dnes konečne v zaklade, to iste aj Torreira

Reagovat
Mastný Chobot

Každý away zápas proti súperovi z dolnej polovice je v PL ťažký. Možno okrem WHU. Verím, že vyhráme, ale určite si viem predstaviť ľahšie zápasy.

Reagovat
Nikikrew

každý away zápas je v PL ťažký, ale dnes sú to povinné 3 body a ak nie nech idú do háje

Reagovat
Busby babes

http://therepublikofmancunia.com/transcript-mourinhos-press-conference-2/

konecne RoM zverejnil prepis te patecni tiskovky, vcetne neverejne casti, ktera je daleko lepsi nez ta verejna. Jak otazkama, tak odpovedma.

Reagovat
smazaný uživatel

k cemu je u tiskovky neverejna cast? nemela by byt tiskova konference z meritu verejna ?

Reagovat
Busby babes

ona to neni uplne neverejna cast. jen je tam nejake casove embargo. treba: tohle muzete pustit az v nedeli rano, ne v patek vecer.

Reagovat
smazaný uživatel

ok :) zvlastni, ale pochopitelny

Reagovat
Busby babes

me to taky prijde zvlastni, uplne nevim, proc takovehle aranzma je. ale je to prej bezny.

Reagovat
Counter

Protože pořád hraje prim novinová uzávěrka - kdyby všechny informace unikly ven hned během tiskovky, tak už si ty noviny nekoupí vůbec nikdo.

Reagovat
Busby babes

aha, diky za vysvetleni. To dava smysl.

Reagovat
Tolstobik

Tak Burnley pojdme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Jedina nadeje pro United je, ze toho zebraka vyhodi co nejdriv (tzn ted po zapase ) a ne az nekdy v lednu, kdy uz bude cela sezona uplne dosrana...

Reagovat
smazaný uživatel

to říkám taky, je jasné že celou sezónu nevydrží, jenže když se vyhodí až v prosinci nebo v lednu tak už to bude vlastně úplně jedno protože už bude po sezoně, takhle když se dnes prohraje bude šance ho vyhodit a během repre pauzy najít nového a zachránit sezónu

Reagovat
Busby babes

podle toho, co rika a pousti vedeni do novin, mu odvolani nehrozi ani v pripade prohry.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jiného pouštění do novin a něco jiného je co si řeknou mezi sebou

Reagovat
Busby babes

hmm a jak vis, co si rikaj mezi sebou?

Reagovat
Makiii

Pokud dnes nevyhrajeme, jina cesta nez odvolani neni. Je tu dostatecne dlouho, aby prokazal pozitivni veci. Ty bohuzel zatim vubec neprichazeji...

Reagovat
Busby babes

Jak jsem psal vejs, z toho, co se okolo nas pise a co vedeni pousti do novin, to nevypada, ze by to stalo tak, ze by ho chteli odvolat i v pripade dnesni prohry. Tohle: jina cesta neni, je preci blbost...

Reagovat
diastan

To je sice pekny, ale kdo schopny muze zacit trenovat do tydne misto nej ? Jestli si myslis, ze dojde nejaky Zidane a zacnete hned vse vyhravat krasnym fotbalem tak to gl

Reagovat
Tolstobik

Krok jedna je vyhodit Mourinha, dalsi kroky se muzou resit posleze....a jako jestli si mam vybrat zkazenou sezonu s Mourinhem a bez nej, pro me je to jasna volba...

Reagovat
diastan

To zni jako neco, co by swarley nazval koncepci

Reagovat
Busby babes

to je prave to: Hlavne vyhodit Mourinha a co dal? To uz neresi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať přijde místo něj kdokoliv tak furt budeme hrát lepší fotbal než teď a hlavně hráči začnou hrát líp, protože tam prostě Mourinha nechtějí

Reagovat
Busby babes

na to ti muzu rict jen dve jmena: Moyes, LVG. Mas velmi kratkou pamet.

Reagovat
smazaný uživatel

van Gaal byl daleko lepší trenér než Muríňo

Reagovat
Busby babes

byl... to myslis kdy? v 92. v Ajaxu? u nas rozhodne ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

tarkowski gol a ciste konto, viac ma nezaujima

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

v cem tam ctes nadeji z vaseho uhlu pohledu moc nechapu.

Je to dobrej clanek. Jasne popsane, ze v souboji Woodward vs Mourinho nema Mourinho sanci. Woodward je Glazer, patri do rodiny, jedine, co mu chybi je jine prijmeni, s trochou nadsazky.

Zbytek... ze sel do hry Fella a ne Rash? No, Rash je typologicky stejnej hrac jako ti, co byli na hristi. Fella je neco jinyho. Zkusili jsme to, nevyslo to. Ale, ze by to byl tak desne nelogickej tah? Zvlast kdyz Marcus nejakou zazracnou formu nema, spis naopak...

Herrera v obrane... jestli to byl nejakej vzkaz vedeni (coz nedava moc smysl, prestupak skoncil) se nedozvime... protoze se ho na to nikdo z novinaru nezeptal, proc ho tam dal, jakej byl taktickej zamer a tak. Coz je z meho uhlu pohledu velka skoda. Mohlo to byt zajimavy.

Martial a smlouva jako ochrana investice. Dava smysl, uvidime jestli vubec podepise nebo co za tim bude. Shaw sel do sebe a nese to ovoce, snad tak bude pokracovat, letos zatim nas nejlepsi hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám pocit, že ty by sis obhájil, i kdyby Mourinho provedl holocaust

Reagovat
smazaný uživatel

No ja mam spis pocit, ze jediny nepanikari a stoji za svym manazerem. Jako ja Mourka nesnasim, hlavne jeho chovani v mediich je naprosto otresne, to jak se chova vuci klubu je otresne, ale ciste ze sportovniho hlediska mi to prijde jako neskutecna panika. Prohral dva zapasy, jeden po hroznem vykonu, jeden po smolnem zapase se silnym tymem. Jako rozhodne bych nechtel, aby treba na Poche byl po dvou prohravh takovyhle tlak. Prijde mi to prehnane.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Tolstobik

Jenze Poche je u vas nekolik let a jeho filozofie stavby kadru jde videt (a to ma oproti MU zatracene horsi financni podminky) + hrajete pekny fotbal. U Mourinhovych United nevidim za ty roky zadnou koncepci (stejne jako u vsech ostatnich klubu, ve kterych trenoval), pekny, utocny fotbal opravdu nehraje. Uz minulou sezonu bylo pozde ho vyhodit...

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to snáď nejde porovnávať

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Swarley

Mourinho se s svým manažerským stylem musí vyhrávat, jinak ho není potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Neda no, protoze poch se nechova jak curak, vyzval pres media Levyho k aktivnimu prestupaku a kdy jsme jsko pevni v historii nepodepsali za cele leto jedinou posilu, tak se Levyho a klubu zastal. Ztelesnena profesionalita. Ale i tak, dve prohry mi na takovy humbuk prijdou malo.

Reagovat
Miguel19

No však tam nejde jenom o ty dvě prohry.

Reagovat
fenixLFC

ono to ale nie je len o tych dvoch prehrach

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Fenri

Mourinho je cely prehnany, ten bic si na sebe umotal sam...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo, kdo taky hlásí za omezení hysterie...

Reagovat
vodka

to je fakt, ten tlak je fakt komický, co se rozjíždí. Ale třeba mně to až tak nevadí, protože já Mourinha prostě nesnáším a sere mě, že trénuje můj oblíbený klub.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Cobra

Reagovat
Busby babes

ehm. On sem dal clanek a napsal, ze mu to zni jako nadeje (pro vyhozeni Mourinha, predpokladam). Tak jsem jen napsal, ze kdybych byl na jeho miste a desne si pral jeho vyhazov, zrovna tenhle clanek by mi teda zadnou nadeji moc nedal.

A co u zbytku obhajuju? U Herrery jsem napsal, ze by me zajimalo, co za tim bylo. To je obhajoba? U Martiala, ze se snazime ho udrzet, aby nam neodesel zadarmo/za malo. To je obhajoba?

Situaci Mou vs Woodward celkem jasne pisu, ze tam Mourinho nema sanci uspet, protoze Woodward proste nepujde pryc, dokud Glazerove vlastni klub. To je obhajoba Mourinha?

Jedine, co bys tak mohl nazvat je ten Rashford.

Reagovat
Makiii

Kdy jindy... ted uz doopravdy. Bud se tym musi ukazat s podobnou vasni jak se Spurs a nebo to procistit od zakladu... myslim, ze tohle je doopravdy posledni sance Mourka se udrzet.

DDG

Vale - Bailly, Smalling, Shaw

Matic

Fred Pogba

Lingard Lukaku Alexis

Reagovat
mithro

Reagovat
Coutinho10

btw. od 13:00 Old Firm derby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Zápas klasicky neuvidím ale dnes povinné 3 body, Cardiff ma zatiaľ ničím neuchvatil a verím, že toto si postrazime. Dúfam, že dnes Laca a Torreira základ alebo aspoň 1 z nich. Dnes tam Auba už konečne niečo supne

Reagovat
Rarášek

Dneska bez Lacazetta, že jo?

Reagovat
Counter

Základ

Reagovat
nani92

minimum 2 points guaranteed

Reagovat
oddy

Počkej až dostane červenou za nějakou prasárnu

Reagovat
Rarášek

Sedí mi na lávce Ings

Reagovat
R.Meireles

#mout

Reagovat
Kincl

Čekáte dneska v těch tří zápasech nějakou zradu? :D

Arsenal by vyhrát mohl, Totáč taky ale United aby neplichtil 0:0 :D

Reagovat
Miguel19

Cech, Bellerin, Sokratis, Mustafi, Monreal, Xhaka, Guendouzi, Ramsey, Aubameyang, Lacazette, Ozil.

Reagovat
smazaný uživatel

este torreira a leno a dopracujeme sa k idealnej

Reagovat
Mastný Chobot

len aby sme sa toho dočkali niekedy

Reagovat
J0EL

Reagovat
SpecialOne

Čech, Bellerín, Monreal, Mustafi, Papastathopoulos, Ramsey, Xhaka, Guendouzi, Özil, Lacazette, Aubameyang

Reagovat
havrys99

Lacaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

jebe mu s tou guendoxhakou?? ale aspon laca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Seydou Doumbia

Guendouzi hraje špatně? Na to odkud a za kolik přišel se mi zdá v poho.

Reagovat
Counter

Jde o to, že společně s Xhakou jsou to dva hráči nespolehliví směrem dozadu.

Reagovat
Seydou Doumbia

a fungovalo by Guendouzi - Torreira? Torreira mi taky příjde ofenzivnější

Reagovat
Counter

Torreira není ofenzivní ani náhodou. A raději bych ho vídával s Xhakou, Guendouzi má ještě čas.

Reagovat
Seydou Doumbia

Já zase s Guendouzim. Nějak jsem si ho oblíbil. Xhaka je moc pr*se.

Reagovat
Nikikrew

Guedouzi zatiaľ veľmi dobre ale opatrne s nim. Bude ešte veľa zápasov kde si zahrá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Vy toho Torreiru domrdáte

Reagovat
Counter

Vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Torreira je dozadu oproti těm dvěma Kante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozrejme, ze vzhledem k veku, zkusenostem, cene, sehranosti, to neni urcite tragedie. ale snad ma arsenal jeste takove ambice, ze na jisty zaklad to nemuzze stacit. a jeste kdyz na lavicce sedi torreira...

Reagovat
Nikikrew

Dobrá zostavícka

Reagovat
Coutinho10

tak zatim od Rangers velky zklamani..skoro vubec ani neprelezli pulku Gerrard bude muset neco proti Rodgersovi vymyslet...

Reagovat
smazaný uživatel

kopáči na jednej aj druhej strane... ale náboj a atmosféru to má

Reagovat
Coutinho10

jo to jo, atmosfera dobra, ale od Rangers jsem cekal vic zvlast po tom postupu pres Ufu, kterej by ten tym mel nakopnout, ale nevypada to

Reagovat
Mastný Chobot

Možnože sa mi to vymstí po zápase, ale takto keď pozerám na tú zostavu Cardiffu, tak to je šialená tragédia. S týmto sa chcú udržať v lige?

Reagovat
Seydou Doumbia

S tím chtějí rozhodně sestoupit. Oni a Huddersfield rozhodně nejméně zajímavý kádr v lize.

Reagovat
Counter

Myslím, že s tím sestupem tak trochu počítají už dopředu Postup byl nad plán, tak si to teď sezonu užijou a pomažou zpátky o patro níž.

Zároveň by mě ale vůbec nepřekvapilo, kdyby nám dneska vzali body

Reagovat
smazaný uživatel

to ale proto, že vaše sestava není o moc lepší

Reagovat
nani92

On this day in 2013, Marouane Fellaini signed for Man Utd. To by bol príznačný dátum pre Joseho odchod

Reagovat
Mastný Chobot

on prišiel v rovnaký deň ako Ozil? Legendy

Reagovat
smazaný uživatel

Zase s tim strapacem, Emery bude peknej mezek, ze ho tam furt dava. Nestahne ho protoze by tim priznal svou vlastni chybu. Pritom by se ta zaloha dala vyskladat uplne jinak, silneji...

Reagovat
havrys99

ty vole už trpíím

Reagovat
Coutinho10

Cech 2x celkem ve velkym riziku

Reagovat
Mastný Chobot

september 2018: fanúšikovia Arsenalu stále čakajú, že si raz Xhaka dobre prikryje loptu

Reagovat
havrys99

jakej to má význam, když stejně ten míč nakonec nakopneme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

o co se tam jako pokouší? To neumíme normálěn rozehrát zezadu? to to Sokratis musí vždycky dávat zpátky Čechovi na kterýho okamžitě nabýhají 2 hráči?

Reagovat
FCSL

Sokratis je hroznej dřevák, ten má ještě horší techniku než Mertesacker. 3x měl balon v klidu při rozehrávce a 3x to dal Čechovi

Reagovat
smazaný uživatel

Cech

Reagovat
Tommy the Gunner

Cechino

Reagovat
Nikikrew

Cech

Reagovat
Miguel19

Čech

Reagovat
havrys99

Ward vypadá jako Ramseyho brácha

Reagovat
Cobra

Čech

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

toto bude dobrá sezóna

Reagovat
Edgewalker

Tvl to je úroveň toto

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Cech si prave pod sebou podrezal vetev...A je to dobre...

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
havrys99

Pííítr

Reagovat
Whitemedia

Petr blázen

Reagovat
Hyrax

Reagovat
SCELO

cech sa nas snazi zabavit dakujeme peto

Reagovat
smazaný uživatel

lol..my sa vacsinou na gol dost nadrieme a potom nas brankarik prihrava utocnikom takmer kazdy zapas...nech uz vypadne

Reagovat
jacobT

Do riti uz s tou rozohravkou. Ked to chce hrat Emery takto, tak nech tam nasadi Lena, pretoze toto je proste hlupost a tvrdohlavost skusat to takto s Cechom v brane.

Reagovat
Coutinho10

zachvilku Cech dopadne jak Alisson no je to trend no...

Reagovat
Counter

Rozdíl je, že Alisson je tak dobrý, až to vyústilo v přílišnou bohorovnost. Čech je naopak tak marný, že i když se snaží sebevíc, stejně to tomu protihráči pošle na nohu zápas co zápas.

Reagovat
Coutinho10

jo to jo, ale v minulych sezonach Petr takhle tolik neriskoval...ja si myslim, ze kdyby to bylo na nem, tak to radsi nakopne dopredu, ale Emeryho ho nuti hrat za kazdou cenu na kratko a to pak prinasi ro riziko

Reagovat
pepinho2

Prostě nepochopím, proč to furt hrají nakrátko, když je v bráně Čech

Reagovat
Ondiis

Vypadá to, že Ramseymu prospěla lavička. Nabízí se příkladně

Reagovat
Ondiis

Ok, teď to dojebal kolosálně .. but still

Reagovat
Mastný Chobot

čo ja viem, však sa nabízí vždy

Reagovat
Ondiis

Dnes mi přijde více energický, možná to je i Cardiffem

Reagovat
Counter

Reagovat
FCSL

Čech A Sokratis po 4. Ne, na tohle nemám nervy. A Emery je bude nutit je to hrát, neskutečný

Reagovat
havrys99

mmm signálek

Reagovat
Trand

Jako můžeme se smát Čechovi, samozřejmě je to jeho chyba, ale on prostě není typ brankáře do tohohle fotbalu co chceme hrát a nemůže za to, že Emery staví jeho a ne Lena.

Reagovat
Minister

presne tak. On nemá na takúto rozohrávku schopnosti, nechápem prečo to od neho Emery nasilu chce.

Reagovat
Counter

Tak ať to v takové situaci odkopne někam na půlku, za to by mu přece Emery hlavu neurazil.

Reagovat
Trand

Jako jo, ale nevím co od něj Emery čeká, on prostě lepší už nebude.

Reagovat
FCSL

A hlavně to vychází u toho, že se Sokratis bojí rozehrát, takže to furt dává Čechovi

Reagovat
Mastný Chobot

nechcem ani vedieť, aký shit musí byť Leno, keď je Čech s týmto pred ním

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Counter

Přesně tohle tady říkám od prvního kola

Reagovat
Nikikrew

Mustafiiii

Reagovat
Tommy the Gunner

MUSTAFI

Reagovat
Counter

MUSTAFIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
havrys99

zápas obran zatím

Reagovat
Trand

Krása

Reagovat
Rohlíček

Mustafiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Edgewalker

Mustafi

Reagovat
Mastný Chobot

a nejdete mi do piče s tým albánskym orlom?

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Euphael

Mustafi tak slavil?

Reagovat
Mastný Chobot

jo

Reagovat
havrys99

Mustafi, ale stejně tě nemám rád

Reagovat
Hyrax

Mustafi

Reagovat
Coutinho10

Mustafi draft

Reagovat
Cobra

Toto kolo máte brutální šanci mě stáhnout, zatím se mi nechytil ani jeden hráč.

Reagovat
Coutinho10

jo ja jsem se po vcerejsku celkem brutalne propadnul, ale jeste mam vetsinu hracu ve hre, tak uvidime...prozatim chci hrat stred a pak nahoru

Reagovat
FCSL

Čech tim kiksem rozhejbal naší hru. Čech

Reagovat
Ondiis

Auba nic moc zatím těch pár zápasů

Reagovat
Counter

To ale není jeho chyba, Taiger ho má ve fantě.

Reagovat
Counter

To je paráda sledovat tým, který brání ještě otřesněji než my.

Reagovat
Miguel19

Slušně mu to zalepil

Reagovat
smazaný uživatel

s lacom to je o dost lepsie

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Counter

Anebo je to lepší proti Cardiffu, který vůbec netuší.

Reagovat
jacobT

Aj v predchadzajucich zapasoch to vzdy ozivil a vypadal dobre. Uz minuly zapas mal byt v zaklade.

Reagovat
Counter

jj, to souhlasím, v základu je zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

som presne vedel ze to napises ale hybeme sa lepsie, je to zivsie

Reagovat
Fenri

Otazka je, jestli to je proto, ze je Laca tak dobry, nebo tim, ze Auba je zatim v hrozny forme

Reagovat
jacobT

este treba niekoho s kym by to bolo o dost lepsie aj v defenzive.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

hrate proti cardiffu...ti ani len netusia ko branit

Reagovat
pepinho2

Letadlo s transparentem namířeným proti Edu Woodwardovi by dnes mělo poletovat nad stadionem v Burnley, kde bude hrát Manchester United. Zaplatili ho údajně sami fanoušci United, kteří nejsou spokojeni se způsobem, jakým ředitel vede klub.

Reagovat
mithro

aspon nejake vzruso pri zapase 0-0

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Whitemedia

Mourinho zaplatil

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
FCSL

Squillaci > Sokratis

Reagovat
J0EL

Sokratis nehra vobec zle praveze.

Reagovat
Nikikrew

Docela sa teším na Koscielneho

Reagovat
Euphael

v lednu?

Reagovat
Edgewalker

Bude to jako nový podpis!

Reagovat
Mastný Chobot

však už trénuje

Reagovat
Counter

Kosc už bude slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

To čo robia tí hráči Cardiffu? To je hanba fakt

Reagovat
Mastný Chobot

Tem behá 11 Mourinhov, čo pichajú hráčom prsty do uší a do očí

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

roh, FArdiff

Reagovat
Tommy the Gunner

Co to predvadi Taylor

Reagovat
Fenri

Monreal dneska nejak nezvlada

Reagovat
jacobT

Jaj to piska Taylor? Tak to potom ziadne prekvapenie.

Reagovat
Ondiis

Fans

Reagovat
Euphael

OT: Rangers docela špatenka v derby. Nuloví

Reagovat
Counter

Asi se vyšťavili v EL. A Celtic je prostě lepší.

Reagovat
Coutinho10

bohuzel...zklamani

Reagovat
Counter

Celtic in #OldFirm matches under Brendan Rodgers.

Games 12

Won 10

Drawn 2

Lost 0

Scored 31

Conceded 6

Nic jiného se moc čekat nedalo.

Reagovat
Coutinho10

ja vim, chvilku to jeste bude trvat nez se jim Rangers vyrovnaj, ale ze dokazali jako nenasazenej tym postoupit do zakladni skupiny EL uz je pro me signal, ze jdou nahoru a trochu jsem doufal, ze budou vic kousat...vysledek 1:0 je sice tesnej, ale herne to bylo hodne spatny

Reagovat
Mastný Chobot

tie Xhakove strely sú len o trochu menej zlé ako zbytok jeho hry

Reagovat
smazaný uživatel

uz se vzpamatuj ze z rohu, kterej zahraval on padne gol, to nezminis

Reagovat
Mastný Chobot

nezmínil som ani, že si tupelo, netreba písať o všetkom

Reagovat
smazaný uživatel

uz se opakujes jak s tim Granitem, pozere

Reagovat
Tommy the Gunner

Prasata z Cardiffu

Reagovat
Counter

Dneska by Cardif mohl atakovat tak 30 faulů, jestli v tomhle vytrvá.

Reagovat
Ondiis

Pískej konec, očekávám 1-2 redky

Reagovat
Tommy the Gunner

laca skodaaa

Reagovat
Ondiis

Tohle je úročník! Nebojí se to vzít na sebe. Belle by to stejně posral

Reagovat
Counter

Proti WHU jsme z jeho centrů dali dva góly, proti Chelsea to připravil Aubovi na stříbrném podnose... Dozadu sice nestíhá, ale vepředu je letos Héctor dobrý.

Reagovat
Mastný Chobot

nj, nebyť obranca, tak je to super

Reagovat
Salfovic

Přihrává to dobře, ale nebrání to. To je ale u obránce dost závažný problém.

Reagovat
Counter

Jde o to, že tohle není čistě jeho chyba. Přijde mi to zatím podobné jako Němci na MS - Kimmich taky sám o sobě nemohl za to, že po jeho výpadech (hádám na pokyny trenéra) zůstávala vzadu mezera, kterou nikdo nezastoupil.

Reagovat
Fenri

To jo, ale on je dost slaby v braneni jako takovem, prohrava souboje, nedokaze blokovat centry, vyhrat hlavicku. To neni jen o tom, ze tam casto chybi, protoze utoci.

Reagovat
Edgewalker

Škoda. Laca je boží

Reagovat
havrys99

ouuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

laca black benzema

Reagovat
Side

Ozil hraje?

Reagovat
lajka30

jo je tam na procházce

Reagovat
Counter

Však vidíš, jak dobře s ním v sestavě hrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

na to ze hraje proti cardiffu, ktery netusi, tak nic moc..

Reagovat
Counter

Obětuje se pro tým

Reagovat
janinho

no offence ale ta zmluva co dostal bolo od vedenia arsenalu nieco sialene. s takym platom sa ho budete mat problem zbavit aj zadarmo... pritom keby siel pred rokom a pol na transfer tak arsenal kludne mohol za neho aj alexisa dostat vyse 100 mil...

Reagovat
smazaný uživatel

Laca ma smulu jak prase

Reagovat
pepinho2

Visit Malaysia vs Visit Rwanda 0:1

Reagovat
fenixLFC

ten cardiff je uplne zufaly ale ze neskutocne

Reagovat
Miguel19

A přesto už měl 3 výborné šance.

Reagovat
fenixLFC

hovorim o obrane. to ze arsenal tam ma podobnych saskov je uz ina vec

Reagovat
Horcmen

Reagovat
pepinho2

Auba a Turek příšerní

Reagovat
havrys99

Auba špatenka zatím

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhakuv gol

Reagovat
J0EL

Kriste uz

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal tragedi ak toto vyhraju tak len preto, ze Cardiff su este vacsi

Reagovat
Rohlíček

Xhaka

Reagovat
Counter

Klasika

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka založil, Camarasa zakončil, aké to je jednoduché

Reagovat
Euphael

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

ale co to tam zase xhablb vymyslel za ztratu

Reagovat
Orlandiiik

Xhaka kvalitní rozehrávka

Reagovat
Ondiis

Tohle viselo ve vzduchu tak 15 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff uplně tragickej, ale stejně má za poločas víc gólovek než arsenal

Reagovat
havrys99

Reagovat
Side

to je neuvěřitelný tohle Xhaka klasik, nerozumím tomu proč pořád hraje

Reagovat
Mastný Chobot

počkaj, teraz ti tupelo príde napísať, že sa opakuješ a že si pozér

Reagovat
smazaný uživatel

napisu to klidne i tobe, blbecku. Ze to posral, je jasny, ale ze poslednich asi 15 minut sel prechod do utoku uplne do sracek a nakopavalo se, to je vec druha. Nehlede, ze se to dalo zachranit asi jeste ve 3 pripadech. Ten strapatej lojza tam stinuje, Belle byl kdesi v prdeli a Monreal se toho finalniho souboje ani nezucastnil a frajer si to tam zpracuje nohou jak nekde na pulce...a neber si me do huby

Reagovat
Mastný Chobot

"neber si me do huby" napíše človek, ktorý tu polroka nič iné nerobil, len reagoval na všetko, čo som napísal a nedávno mi prial smrť, dokonca 2x. Ok, tupelo, keep it cool.

Reagovat
smazaný uživatel

zas to nedramatizuj, pozere, sam mi pises hovna taky... A jestli nevidis rozdil v prime reakci a brat si nekoho do huby, tak uz vim, kde je u tebe problem...K veci nic jako obvykle, asi bys tam svihnul Torreiru a on mozna nezpusobi jak minule gol a stahnul bys Xhaku, kterej byl naopak minule u zarodku dvou nasich.

Uplne vidim jak ti ta Xhakova chyba zpusobila erekci a radost a nabehnul sem s tim.. komentem..

Reagovat
masly008

To kromě UA nechápe nikdo,ani xhaka sám.

Reagovat
Counter

Xhaka má dobrou rozehrávku, tahle chyba sama o sobě neměla skončit gólem, kdyby naše obrana byla schopná jen trochu normálně fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha ti tragedi nam dali gol...

Reagovat
fenixLFC

xhaka s monrealom

Reagovat
Edgewalker

Nejhorší obrana v historii Arsenalu

Reagovat
havrys99

protože ten mentál prostě nemá žádnou kopací techniku, numí se vytočit tělem, jenom tou jeho levačkou přihrát na tři metry - fakt už dlouho mi takhle nikdo nepřekážel u nás

Reagovat
Mastný Chobot

ale vás tu je, pozérov

Reagovat
masly008

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Counter

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
jacobT

Rozmysla ten Xhaka? Namiesto toho, aby sme v klude dohrali polcas s loptou na kopackach toto...

Reagovat
Counter

ManCity těmhle tragédům naloží tak 18:0 a my se s nimi pachtíme 1:1 s odřenýma ušima

Reagovat
blade115

Už už se mi chtělo napsat, že vám přece dali jen 2:0...

Reagovat
Counter

Tak byl to začátek sezony, ještě nebyli úplně v pohodě, na Etihadu to bude jiná písnička.

Reagovat
smazaný uživatel

nedaju etheridge ich vychyta, je super ... bude to tak 5:0

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Někomu tu první branku dát museli a Arsenal byl s touhle defenzivou ideální kandidát

Reagovat
Mastný Chobot

4. zápas a žiaden posun, je to vyložene tragédia zatiaľ až na chvílkové momenty, ktoré ale hneď pominú pri prvej strate. Tá hra je strašne krehká, hneď ako sa niečo nepodarí, je z toho gól/tutovka. Fakt nemá zmysel hrať takýto futbal s takými nefutbalistami ako Mustafi, Čech, Sokratis, Bellerín alebo Xhaka, len si koledujeme o 5 inkasovaných gólov každý zápas. Chce to hrať čo najjednoduchšie vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

mustafi je fotbalista

Reagovat
Mastný Chobot

Schopnosti má, ale vzhľadom na jeho (ne)koncentráciu a (ne)inteligenciu sa dá považovať aj za (ne)futbalistu

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne ani nevim, jestli mu aspon jeste trochu verim

Reagovat
Robertson

...úplne v pohode pridaj aj Mesuta,nielenže je márny,ale aj drahý na to,že s top formou,sa už nestretne...modlím sa za to,aby Juventus,alebo PSG osvietilo,a poslali kvôli CR7,alebo Neymarovi neodolateľnú ponuku...Dybala,alebo Draxler...ale ak dajú peniažky,tak budem veľmi šťastný,ak by sme priviedli Zyiecha...

Reagovat
smazaný uživatel

albánská klika solí

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně nudný tým jsme, kdyby tam nebyl Laca, tak bych si myslel, že se dívám na ManU

Reagovat
Ondiis

Miki za Ozila a vyhrajeme o 3 góly. COYG

Reagovat
masly008

xhaka dolů i bez náhrady a vyhrajem o 4

Reagovat
SCELO

Reagovat
Ondiis

Do té pičoviny na konci hrál dobře imho .. ale já jsem zaujatej radši bych bral Xhaka+Toreirra

Reagovat
Counter

Vidím to tak, že poslední pozéři jsme tady my dva plus vyřazenec.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

dyt na jare byl s Aubem nas nejlepsi hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
masly008

nehrál.zkazil asi 5-6 jednoduchých přihrávek,prohrál hodně soubojů a co vím tak vyhrál možná jeden u jejich 16.je fakt špatný celou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych tak taky nejradsi hral, ale nadseny bych z totoh nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paneboze co je to za hrac ta 29tka za Arsenal? Takovy splaseny David Luiz

Reagovat
masly008

má 19 roků a hraje uprostřed s xhakou,tam by hořel i modrič.

Reagovat
smazaný uživatel

Auba zatim zklamani..proc nehraje Torreira misto levaka boba nebo Xhaky nechape asi nikdo..

A Leno musi byt asi horsi nez Karius..

Reagovat
Counter

Doufám, že tady není zaregistrovaný i nějaký Onds.

Reagovat
smazaný uživatel

Hod mi radsi hd stream do sz

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

Dekuji ti, Trandiku

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter
Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Emery bude muset pochopit, ze na tenhle fotbal nema hrace... Uz i Cardiff pochopil, ze na ty vzadu staci zapresovat a je jen otazka casu, nez to jednou nevyjde. Btw. ono to neni ale jen o stoperech, ale i o te stredove dvojce pred nema, kde je Xhaka radsi schovava, protoze si na nejakou rozehravku pod tlakem neveri, nebo Guendouzi, ktery sice umi zahrat pod tlakem lip, ale jeste se potrebuje hodne vyhrat. Emerymu by se strasne hodil Cazorla a ani se nedivim, ze mel zajem o Banegu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Hachim Mastour

Mali sme kúpiť Seriho.

Reagovat
smazaný uživatel

a bol by teraz na mieste Torreiru

Reagovat
Euphael

ten je zatim skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Sarriho.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

tak on chce hrát stejně jako s PSG v L1.asi nechápe že PL je někde jinde.

Reagovat
pepinho2

Hlavně hráči jsou někde jinde, v PSG měl Verratiho, Mottu..

Reagovat
masly008

však to samo taky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
lajka30

Jsem zvědavý jestli někdy v budoucnosti se bude hodnotit přestup Xhaky jako jeden z nejhorších přestupů Arsenalu.

Reagovat
masly008

proč v budoucnu,já si horší nepamatuji.když vezmu za kolik přišel.

Reagovat
lajka30

třeba se zlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že jsme za celý poločas proti tragickému Cardiffu nezaložili jediný úspěšný postupný útok. Stopeři, Xhaka, Guendu a beci, hrůza, šílení na balónu, jako by hráli spolu poprvé. Jediný rozumný míč nedostali do útočné třetiny pro ofenzivní hráče.

Malé domů také dávají šílené, chudák Čech, takové situace by neustál ani Enderson. Navíc nikdo neumí udělat tackel, odebrat míč čistě, nebo vyhrát osobní souboj. Bída.

Snad půjde do hry co njedříve mobilnější, pohyblivější Torreira a je jedno místo kterého CM!

Reagovat
Hachim Mastour

Dúfam v polčasové striedanie.

Reagovat
Counter

Dneska nic.

Reagovat
Hachim Mastour

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

kua ani nie sme lepsi.. zatial pod emerym velka slabota

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Miguel19

Čech má nejhorší hru nohami snad ze všech brankářů v PL a oni ho furt budou využívat jak kokoti..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to ale nepochopis, uz v prvnim zapase to bilo uplne do oci, a i pak dalsi zapasy bylo videt, ze takhle chce Emery zakladat utoky ...a on ho tam bude davat dal a dal To stejny ten zazrak z druhe francouzske. Mam pocit, ze UE je jeste vetsi palicak jak Wenger

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Grahf

Dlho mu to nezhadzovanie vlastných hráčov nevydržalo

https://twitter.com/sbates_people/status/1036214819165286401

Reagovat
Busby babes

Question:The football you played, particularly in the first half on Monday night, was aggressive, it was positive, you pressed hard. The crowd responded. You probably should have been at least a goal or two up. Is that a template for how you want Manchester United to keep playing? Can you do that away from home as well as at home?

JM: We try. We are going to try. It's a process that has risks, especially if you make the defensive mistakes that breaks that dynamic. The teams that are really good offensively are the teams that are very solid from the back. Other teams that make the offensive mentality be ultra confident. In this match we were really positive and strong. I think the opponent felt that. They felt they were in trouble. But two defensive mistakes in five minutes lost the game for us.

Kde tam vidis to shazovani hracu?

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Prve 2 kola mi to s Cechom a tymi rozohravkami prislo smiesne, ale teraz uz mi ho je len luto, strasna komedia toto cele.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten komentátor na DIGI není asi dneska ve formě

Reagovat
Kixi Syhimour

Moc ho to nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

on ma zvykne srat, ani neviem preco, asi preto ze je casto chvilu a niekedy aj dlhsie ticho ked da niekto gol, no a ked ho dostaneme my, zvyknem si na nom preto v tej chvili vybijat svoju agresivitu, co ma trochu mrzi

na druhej strane, o tom je futbal a sport, o vybijani agresivity

Reagovat
smazaný uživatel

Nech je Emery, aký chce, lepšieho trénera, ktorý sa podobá na Matthew McConaugheyho by sme nenašli. Ja som spokojný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SCELO

Reagovat
Euphael

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Euphael

Jako ne ze by me Bejerinko extra sral, sel dolu okej, ale oproti Xhakovi se da rict ze ho miluju...ale myslim si, ze by ele obrane prospelo, kdyby hral Lichsteiner.

Reagovat
Ondiis

Auba má dnes hrozivý první dotek, jako by hrál první zápas a svazovala ho nervozita. Nechápu

Reagovat
Mastný Chobot

Xhakove rohy sú fakt dobré

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Jestli s Cardiffem ztratime bod...

Reagovat
Tommy the Gunner

*y

Reagovat
Euphael

Prisaham ale, ze Marek Janečka má lepší centry nez Bellerin

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAA KONECNEEEE

Reagovat
Counter

AUBA

Reagovat
Trand

Aubaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mastný Chobot

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

tak málo stačí

Reagovat
Edgewalker

TO je vono kurvaaaaaaaaaaa

Reagovat
SunFells

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
havrys99

yeeeeeeeeeeees

Reagovat
Fenri

Aubaaaaa Laca

Reagovat
Ondiis

Kokot! To mi patří za to, že ho tu hejtuju

Reagovat
smazaný uživatel

Aubáááááááááá

Skoro jak ja

Reagovat
Rohlíček

AUBAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Aubaaaaaaaaaaaaa a Laca tiez vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Laca hrá dobre. Prajem to Arsenalu

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Edgewalker

Snad to Aubu nakopne

Reagovat
Mastný Chobot

sranda, že za tie 4 roky v BVB nedal ani raz gól spoza šestnástky a u nás za ten polrok už tuším druhý

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten Bellerin je strašný. Ja som ho mal za dobrého RB kedysi

Reagovat
Counter

Protože dobrý skutečně byl.

Reagovat
Mastný Chobot

podobne ako Wilshere dosiahol vrchol kariéry v 19

Reagovat
smazaný uživatel

Raz darmo, Wenger vedel vyžmýkať z mladíkov talent. Škoda, že to robil, ako s citrónom.

Reagovat
smazaný uživatel

Fitko ho znicilo

Reagovat
Tommy the Gunner

*uces

Reagovat
smazaný uživatel

veganstvi

Reagovat
Tommy the Gunner

to taky

Reagovat
SunFells

veganství

Reagovat
SCELO

utocnikov ma ARS dobrych ale zaloha ta je este mozno horsia ako v LFC

Reagovat
smazaný uživatel

čo?

Reagovat
SCELO

co sa ti nezda kamosko ? sa pozri co predvadza henderson a wijnaldum...

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nutne potrebuje dvojgólový náskok. Sú presne tým tímom nového manažéra, ktorý sa o jednogólové vedenie bude triasť

Reagovat
smazaný uživatel

jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Rohlíček

ref

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooolll

Reagovat
havrys99

nádhera

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Fenri

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mithro

arsenal je fajn

Reagovat
Counter

Hrajeme pro diváky (hlavně ty nezaujaté).

Reagovat
mithro

je to sranda ale vyhrate aspon.

Reagovat
Counter

Je fajn, že nám aspoň funguje ofenziva, takže je na co se koukat.

Reagovat
Coutinho10

ja se nenudil

Reagovat
smazaný uživatel

lol a teraz pride torreira..tie striedania su divne

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz sa môžeme len nádejať, aby Xhaka z toho nebol frustrovaný.

Reagovat
Fenri

Wtf... vsak guendouzi byl dopredu nulovej a dozadu marnej, naprosto v pohode stridani, je potreba dostat se vic na mic a utahovat sroubky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak torreira je nas najdefenzivnejsi zaloznik, cakal by som tam skor mhikiho alebo iwobiho, pripadne ozila hlbsie a hore welbeck

Reagovat
Fenri

No byla potreba dostat mic pod kontrolu, abychom prekonali ten prvni blok Cardiffu. To ti Ozil na CM moc nepomuze. Vepredu je ta strelecka sila dobra, jen je potreba dostat ten mic bliz k jejich brane.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Autor asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Zlatej Wenger

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Vždyť pod Wengerem jsme venku nebyli v roce 2018 schopní pomalu ani remizovat.

Reagovat
Fenri

(ale abychom tohle jeste neprohrali )

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Edgewalker

Může to být ještě horší?

Reagovat
jacobT

Povieme si o chvilu.

Reagovat
Hokaido

Emery tu defenzivní složku hry zatím nezvládá snad ve všech směrech.

Reagovat
J0EL

nie je to jeho chyba. Ti hraci vzadu na taky futbal nemaju.

Reagovat
Mastný Chobot

no, je jeho chyba, že taký futbal s nimi hrá ale

Reagovat
J0EL

Hra s nimi lepsi futbal ako Wenger a nedovoli sa im len tak prechadzat.

Reagovat
Euphael

dostat dva goly od takoveho Cardiffu vypovida o vsem

Reagovat
smazaný uživatel

United XI vs Burnley: De Gea, Valencia, Shaw, Lindelof, Smalling, Matic, Fellaini, Pogba, Lingard, Sanchez, Lukaku.

FELAINI Už vypadni ty portugalské hovado

Reagovat
mithro

vyborna snad uz dva kusky dnes nepustia

Reagovat
wild

uz len cakam kedy posadi Shawa na ukor Younga a mame to komplet

Reagovat
Hokaido

Přitom Fred se mi zrovna začínal líbit. A Mata ani na lávce.

Reagovat
Miguel19

Fella základ

Reagovat
Kluivert9

Wenger Back

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
valek9610

Arsenal no mám dost

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Vorm, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Sanchez, Davies, Dembele, Eriksen, Dele, Lucas, Kane (C)

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
Svatej

proc nehraje rose ?

Reagovat
Orlandiiik

COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Laca

Reagovat
smazaný uživatel

Laca is the new Olivier. BUH

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FRAJERRRRRRR

Reagovat
J0EL

Lacaaaaa v dalsom zapase Toreira do zakladu a ono to pojde.

Reagovat
Counter

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Lacaaaa a hezka prihra od Torreiry

Reagovat
mr.Silver

Laca

Reagovat
Trand

Lacaaaaaaaaaa

Reagovat
Trand

A Torreira luxusně, snad už příště v základu.

Reagovat
FCSL

Stejně bude 3-3, to je tutovka

Reagovat
havrys99

Lucas - Laca

Reagovat
Mastný Chobot

LACAAAAAA

Torreira

Reagovat
Ondiis

Malý Henry

Reagovat
Rohlíček

LACAZETTE

Reagovat
smazaný uživatel

Laca ok..Ale..Arsenal potrebuje 4 aby udržal

Reagovat
Edgewalker

Dky bohu za Lacu

Reagovat
Miguel19

Mamba je strašnej tragéd

Reagovat
jacobT

Lacaaaaaaaaa

Reagovat
SunFells

Wow, Laca hraje fakt jak šéf

Reagovat
J0EL

Konecne si to pochopil.

Reagovat
SunFells

Ne, on konečně začal něco hrát.

Reagovat
J0EL

Ne. Hral dobre (takmer) vzdy, ked nastupil.

Reagovat
SunFells

Až tuto sezonu ty jelito.

Reagovat
Counter

Byl dobrý už v závěru té loňské, když se vrátil po zranění.

Reagovat
SunFells

V odskakování balonů dva metry od nohy byl vážně dobrý.

Reagovat
J0EL

Odpust si ten dodatok nabuduce, ty chudak. Hral dobre uz minulu sezonu po zraneni.

Reagovat
SunFells

Odpust si ten dodatok nabuduce, ty chudak

Reagovat
J0EL

Ty musis byt v kolektive oblubeny.

Reagovat
SunFells

Pouze v ženském

Reagovat
J0EL

Takze babsky pupok vravis

Reagovat
SunFells

Takže nesmysly vravíš

Reagovat
J0EL

Reagovat
Ondiis

Lucas základ, co přišel na hřiště, tak udělal vše perfektně, bez chyby

Reagovat
Kincl

Jaké jsou reálné cíle a ambice Arsenalu pro letošek? Dostat se do EL?

Reagovat
masly008

vydělat

Reagovat
RKBoy

na viac ani nemajú.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

pro dnesek aspon vyhrat, zbytek se uvidi

Reagovat
masly008

toreira - světelné roky -xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff asi najhorší tím v PL čo som zatiaľ videl v tejto sezóne. Aj ten Huddersfield vyzera lepšie

Reagovat
Pride

Však to se dalo čekat. Jako jediný tým vůbec neposílili.

Reagovat
OranžováKarkulka

luxusni zakonceni, ale co tam doprdele delal Bamba

Reagovat
Whitemedia

Lindelof základ, Mourkovi jebe

Reagovat
smazaný uživatel

musim rict ze i ozilko hral lip, kdyz nam teklo do bot

Reagovat
Trand

Emery si ale ubližuje sám, fakt věřím tomu, že kdyby hrál Lucas v základu, tak ta defenzíva vypadá mnohem líp.

Reagovat
masly008

podle mě by i ofenzíva vypadala líp.

Reagovat
Trand

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Fenri

Reagovat
Heisenberg

S Torreirou je všechno lepší

Reagovat
oddy

Reagovat
OranžováKarkulka

je to s nim cely takovy min rozlitany, vyvazenejsi

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
havrys99

Manga vyníkající RB

Reagovat
Mastný Chobot

Mkhi to bude krásny bod vo fantasy... prvý náhradník je Mitrovic

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

Mně by tam šel Cedric s 12 body

Reagovat
Coutinho10

me Wan-Bissaka bez bodu, takze i ten 1 bod beru

Reagovat
smazaný uživatel

Ta oslava Lacazetta a Auby

Reagovat
Horcmen

Morrison škoda

Reagovat
Counter

Boha nefandi tolik tomu Cardiffu

Reagovat
Horcmen

3:3 by bylo zábavnější

Reagovat
mr.Silver

Cech

Reagovat
Mastný Chobot

ja z toho Čecha fakt nemôžem

Reagovat
smazaný uživatel

wtf the wtf

Reagovat
Fenri

co to je tohle

Reagovat
mr.Silver

Xhaka

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka

Reagovat
Euphael

Xhaka je fakt dement

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Ondiis

Reagovat
masly008

utrpěli jsme výhru.xhaka

Reagovat
havrys99

Reagovat
Mastný Chobot

K tomu snáď nie je čo dodať

Reagovat
Tommy the Gunner

Mokry trencle

Reagovat
Side

Jestli bude Xhaka další zápas zase v základu, tak začínám pochybovat o Emeryho mentálním zdraví

Reagovat
masly008

já už dávno pochybuji

Reagovat
Counter

Podle mě na 100 % bude

Reagovat
Counter

(a nemám s tím problém)

Reagovat
Fenri

Snad ale uz s Torreirou

Reagovat
Counter

Taky doufám.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

hezky to vykrystalizovalo, kez by si toho vsimnul i Emery, ze ti dva (klep, klep, klep) by spolu mohli hrat

Reagovat
jacobT

Reagovat
Heisenberg

A zase s Luizem, Čechem v bráně a Ozilem s intrukcema na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadherne se tam Laca rval o balon jste v 95. minute a jeste stacil prihrat do sance Aaronovi. MOTM jasnej

Reagovat
masly008

Reagovat
Edgewalker

Příště bych poprosil Xhaku a Čecha na lavičce

Reagovat
SunFells

Dobrá tragédie. Lacazette to zachránil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
jacobT

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
havrys99

Dwight McNeil opět v základu ve čtvrtek hrál výborně

Reagovat
Ondiis

Vydřené vítězství, ztráta bodů by znamenala pohromu, Laca MOTM, Lucas snad základ příští zápas a dal bych šanci i Lichtsteinerovi

Reagovat
mithro

Ed Woodward "specialist in failure"

Reagovat
smazaný uživatel

oprava José Mourinho "specialist in failure"

Reagovat
Counter

Ed Woodward is a specialist in investment banking

Reagovat
Busby babes

presne tak. Tak by se toho mel drzet a nekecat do fotbalovych veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podme na to Burnley! Pomozte nám ukončit to trápení! 2-0 prosím!

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc fans now chanting 'Mourinho's Red and White Army'. Clear backing for the manager again after he wasn't backed by the board in the transfer window.

kokoti opravdu já stojím za Woodwardem, taky bych tomu oslovi nekoupil nikoho, když jenom ničí hráče

Reagovat
Counter

Kdyby mu nekoupil nikoho, tak by to samozřejmě byla demence. Ale to není ten případ, jen mu prostě nekoupil každého.

Reagovat
blade115

Dva roky mu opravdu každého kupoval, to až třetí léto ne a hned to je děsný problém. Ale proč během těch předchozích dvou let nic neukázal, to už nikdo neví.

Reagovat
Counter

Přece bys nečekal od jednoho z nejlepších manažerů na světě, že by uměl pracovat s hráči, které si přivedl v předešlých letech. Jediné řešení je koupit za obrovský balík nové tváře...

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

Guardiola nebo Klopp to tak taky delaj.

Reagovat
blade115

Ti u toho ale vědí co dělají.

Reagovat
Busby babes

hmm, to je ovsem tvoje hodnoceni. kazdopadne ok, u jednech je to ok, u Mourinha ne. Jsem rad, ze jsme si to vyjasnili.

Reagovat
13

To jste si to divně vyjasnili. Ukaž mi u Kloppa, které své posily nedokázal zapracovat.. Musel bys brát hráče jako je Solanke atd., kteří nestáli skoro nic.

Reagovat
Busby babes

Lukaku, Pogba, Matic hrajou. Henrikh se nepovedl, Alexis uvidime. Stoperi zatim vypadaji, ze nevysly dle predstav, ale jsou mladi, hul bych nad nima nelamal. Jen by vedle sebe potrebovali nekoho zkusenejsiho...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale hej nemají náhodou výsledky? Titul Pro udělal suverénně, vás zesměšnil. Klopp nakoupil za velké peníze minulou zimu a zatím to funguje, ne?

Reagovat
Busby babes

Klopp zatim nic nevyhral. tak o jakych vysledcich se bavime?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale to že následující dostal do finále LM a děláme v lize konkurenci na to, že investoval před půl rokem dobrý, ne?

Reagovat
13

Přebíral to v totálních sračkách a zatím nás z nich pomalu ale jistě dostává.

Reagovat
Busby babes

ok, jen dodam, ze si myslim, ze Klopp u vas dela dobrou praci. To jen pro vyjasneni.

A druha vec. Mourinho to u nas prebiral v jake situaci? Kadr sestavenej trema managerama, docela bordel. V prestupech jsme utratili hodne penez ale casto to byl miss a s tom se vyporadavame doted. Navic nejsme dost nekompromisni ve zbavovani hracu/hraci maji takove smlouvy, ze je obtizne se jich zbavit... A ano, u nekterych to je i Mourinhova vina. Ale ne u vsech. A letos jsme proste privedli jednoho hrace a u zbylych vedeni briefovalo novinare, ze rekli ne, protoze nebyli dost dobri nebo nemeli resale value a tak. Coz je proste picovina, kterou bychom zrovna my nemeli vubec resit.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

Klopp i Guardiola když si koupí hráče, tak jim téměř jistě sedí do stylu, přesně vědí co s ním a do chvíle je vidět jeho přínos. Mourinho patlá páté přes deváté, nemá to žádný smysl a i po dvou investicích do stoperů stále nemá uspokojivou stoperskou dvojku. A na rozdíl od Guardioly nebo Kloppa s tím nedokázal nic, ani žádný velký úspěch, ani hezký fotbal, nic. Nevím, co tě motivuje ho tu pořád bránit, ale ten člověk pro vás nemá absolutně žádný přínos, momentálně máte do titulu zhruba stejně daleko jako s LVG.

Ale jako pro mey jedině dobře, pokud stejný přístup budou mít i lidi ve vedení MU, tak ať si ho nechají co nejdřív. Fanoušci ostatních týmů budou jedině nadšení.

Reagovat
Busby babes

ale to tak preci byva, ze ne vsechny prestupy trefis. deje se to vsude. Live se nelibili stoperi, tak privedli VVD. Nelibil se jim golman, privedli Allisona. City dela to same...

Skoncili jsme 19 bodu za City a vedeni zareagovalo tim, ze privedlo jednoho hrace do zakladu a u ostatnich vzkazalo managerovi, ktereho si privedli aby takova rozhodnuti delal: ne, ti hraci nejsou dost dobri, nemaj resale value etc... proste bullshit, ale to vy nikdy nepriznate.

Reagovat
blade115

Guardiola utratil zhruba to co Mourinho. A skončil tebou zmíněných 19 bodů před Mourinhem. Oba měli stejně času, stejné finanční prostředky, stejné soupeře. Každého tým čekal zhruba stejně dlouho na titul. Prostě není výmluvy, vždyť tady to je úplně nasnadě. Jeden z těch dvou dělá dobrou práci, druhý si vede hrozně a ještě vinu svádí na všechny okolo, jen na sebe ne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

zhruba o sto mega vic. ale kdo by tyhle drobny pocital. Navic City lip funguji jako klub a na Pepkuv prichod se par sezon pripravovali. Coz je neco, co jsem tu taky psal vickrat.

Reagovat
blade115

A já s tím souhlasím, není to jen Guardiolova práce. Ale věř tomu, že bych na to bral větší ohled, kdyby Mourinho udělal alespoň nějaký progres. Jenže vy celou tu dobu pod ním přešlapujete na místě, po tolika neomezených investicích by to mělo být znát, i kdyby přebíral tým z třetí ligy v insolvenci.

Reagovat
kiwwi

na mieste preslapujeme pol roka

Reagovat
Busby babes

6.misto -> 2. misto... me to jako preslapovani na miste neprijde. Jen jsme ten naskok nestahli tak, jak bych si predstavoval.

Reagovat
blade115

Před Kloppem byl Liverpool taky šestý. My před Contem desátí. City před Guardiolou čtvrtí. Klopp má +13 bodů a k tomu finále LM a přebíral o dost horší kádr. Letos by měli jít na titul a ještě tu bilanci zlepšit. Conte +43. Guardiola +34. Mourinho +15.

Reagovat
Busby babes

tak vidis, +15. a ty rikas, ze tam neni progres...

Reagovat
blade115

Není vubec úměrný investicím do kádru.

Reagovat
Busby babes

a ano, Pepek dela lepsi praci. Ma ale i lepsi podminky. Cimz nerikam, ze kvuli tomu si vede lepe, jen ze mu to dava vyhodu. A kdyz tu napisu, ze bych rad aby se nase vedeni zachovalo podobne, tak se mi sem prijdete vysmat...

Reagovat
cristiano.K.

podpis

Reagovat
Counter

Nemám dojem, že by neuměli pracovat se svými hráči. Jinak by asi těžko takový Delph zvládl na sezonu zaskočit za Mendyho. Těžko by Sterling se Saném loni válcovali ligu. Těžko by se z nounejmů Robertsona s Arnoldem stali výborní krajní beci. Těžko by trojka Mané-Firmino-Salah patřila do světové špičky. Těžko by oba týmy hrály parádní ofenzivní fotbal a prokazatelně se každým rokem zlepšovaly, zatímco MU třetím rokem přešlapuje na místě.

Reagovat
Busby babes

ano Pepek s nima pracuje lip, to nepopiram, ale vy tu delate jak kdyby Mourinho s hraci nepracoval vubec.

Reagovat
Kixi Syhimour

A myslíš, že Mourinho nakupuje hráče do toho svého systému?

Reagovat
Busby babes

obecne? jo. Potrebovali jsme stopery, ty privedl. Bohuzel nejsou tak spolehlivi, jak se doufalo a v tom jim oboum mohl prospet prave ten jeden zkusenejsi vedle ktereho by vyrostli. Potrebovali jsme CM, prisle Pogba a Fred + Matic. Vsechno hraci, ktere jsme potrebovali. Po odchodu Persana jsme prakticky nemeli hrotaka, prisle nejdriv Zlatan, pak Lukaku. za me ok. Alexis... no, to je asi jedinej podivnej prestup vzhledem k vyuziti. Kdyby neprisel, tak se asi nic moc pro nas nezmeni. Henrik se neprosadil. I tak ale byl dulezitej v nasem tazeni EL, takze hodnoceni je rozporuplne.

Reagovat
Busby babes

jen vyhral Evropskou ligu a skoncil s tymem nejvyse za poslednich 5 let, ale jinak nic nedokazal.

Reagovat
blade115

Nedokázal no. To jen ty jsi snížil nároky.

Reagovat
Busby babes

nesnizil, ale to co tu pises proste neni pravda.

Reagovat
blade115

Aha, tak to potom jo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ti nejpodstatnější nevyhrál, ne? Titul, ten je cílem vždycky. To že skončil nejvýš za 5 let je úplně stupidní argument

Reagovat
Miguel19

Ne. Prej už je cíl top 4

Reagovat
Busby babes

ano, to nejpodstatnejsi nevyhral. Ale posunul nas zas o kus vejs tim spravnym smerem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Do bordelu

Reagovat
blade115

Ti vážně přijde, že jste momentálně blíž titulu než před dvěma lety, kdy k vám přišel? Nebo že hrajete lepší fotbal?

Reagovat
Busby babes

na oboje. Ano. A ubou plati, ze jsme porad dal nez bych chtel a hrajeme hur nez bych chtel... ale vy jste ocividne zapomneli jak to vypadalo pod LVG no.

Reagovat
blade115

Tak spíš teď máme jak na podnose X výborných srovnání. Guardiola možná dostal předpřipravený kádr, ale to třeba u Kloppa neplatilo vůbec. Pochettino detto. I ten Conte přebíral tým úplně v prdeli, daleko víc než bylo za LVG MU. A všichni s tím dokázali víc, i když utratili míň. Mi prostě přijde, že Mourinho má suverénně nejhorší poměr investice/výsledek na světě. On už je pár let mimo a čím dál tím víc lidí poznává, že s ním to prostě není dobrá cesta.

Reagovat
Busby babes

ano, to, co s vama Conte provedl bylo uzasny. A druhou sezonu se mu to taky rozpadlo... mimo jine proto, ze... vedeni mu neprivedlo hrace, ktere chtel...

Par let mimo? ja nevim, loni nic nevyhral, sezonu pred tim EL a ligovej pohar, sezonu predtim se mi to rozsypalo u vas a sezonu pred tim dal titul. Kde je tech par let, kdy je mimo, kdyz porad vyhrava trofeje?

Poche odvadi super praci v tottaci, ale to prostredi je nesrovnatelny. Klopp nikdy neskoncil lip jak 4...

Reagovat
blade115

Ale Mourinhovi na rozdil od Conteho ty hráče vodili!! Vždyť to je furt dokola, proboha... S Guardiolou dostal z těch top trenérů nejlepší podmínky a výsledky té práce jsou u něj jasně nejhorší... Samotnou účast v EL sám Mourinho par let zpátky považoval za ostudu, ale teď se samozřejmě hodí z toho dělat neskutečný triumf. Ligový pohár? Pls... Pod SAFem byste zpívali jinak.

Klopp možná výš neskončil, ale přebíral horší kadr, uhrál s ním finále LM a letos má před sebou mít nejlepší sezónu, nejspíš s titulem. U vás to je spíš čím dál horší...

Reagovat
Busby babes

uz jsem to tu psal. Woodward s nim v lednu prodlouzil smlouvu. Vedel koho a s jakym pristupem podepisuje. Takze dkyz ted zacal delaj jako ze: prived si mlady a ty si vypiplej, tak ty vole, nemel podepisovat Mourinha.

Srovnani se SAFem je uplne mimo. Nikdo jako SAF neni a uz nikdy nebude. Jen diky nemu dlouha leta nebylo videt jak moc Glazerove srali na investice do kadru.

Reagovat
blade115

Souhlas, podle mě udělal Woodward hroznou chybu, když ho prodloužil a pak nepodpořil. Především v tom, že ho prodloužil.

SAF je jen jeden, ale podobné nároky jako vy za něj ma i dnes kdekdo, v jiných klubech. Dál nevidim moc smysl to řešit no... Já jsem spokojenej, že si vedete takhle, pokud ty taky, překvapuje mě to, ale tím líp. Aspoň jsme všichni spokojení.

Reagovat
Busby babes

spokojenej bych nerekl. Letos se zacinaji hoooodne ukazovat veci ohledne fungovani klubu, ktere se mi hodne nelibi. Ale ktery tu kupodivu nasi fans vubec neresi. Mourinho by z kadru mohl a mel dostat vic, o tom zadna. Ale ta kritika, co tu obcas nekteri jedete je taky moc prehnana. Mozna proto pak mam moc potrebu se svyho klubu zastat.

Reagovat
blade115

Klub není trenér. Nic z toho, co jsem tady napsal, není mířeno proti MU. Vedení vám taky nefunguje ideálně, o tom už jsme se bavili, ale hlavní problém je na lavičce a není to Fellaini.

Reagovat
smazaný uživatel

No loni vás posunul na druhé místo a do LM, to je fakt, ale žádnej trvalej posun tam neni, letos míříte zpět mimo top 4. Navíc ten fotbal co hrajete by měl být s hráči jako Alexis, Lingard, Mata, Lukaku, Rashford, Martial někde jinde, jenže to byste potřebovali modernějšího trenéra.

Reagovat
kiwwi

pred rokom mu nekúpil Perisica

Reagovat
SCELO

perisic je ale horsi ako alexis, to dufam vies ?

Reagovat
kiwwi

to nie je pointa

Reagovat
blade115

Chudák, musel půl roku počkat na o dvě třídy lepšího Alexise.

Reagovat
kiwwi

alebo si len vyššie napísal koninu

Reagovat
blade115

Džízs, s jednou výjimkou mu dva roky vodil, na koho si ten šašek ukázal. Fakt příšerný no, opravdu má smysl se dohadovat zrovna o tohle.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
blade115

To je dost adekvátní reakce no.

Reagovat
kiwwi

fiha po tých rokoch si konečne dospel k tomu aby si dokázal dobre zhodnotiť situáciu? Robíš pokroky... sice male ale sú tam

Reagovat
blade115

Za to ty jseš pořád úplně stejně hloupej.

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

no ten stoper se ovsem ukazuje jako klicovej. Ale tak je to Mourinho, takze vam prijde uplne ok, ze investicni banker vzkazuje managerovi, ze hraci, ktere by chtel nejsou dost dobri...

Reagovat
Counter

Nemám ponětí, zda tohle posouzení vzešlo čistě od Eda, anebo se na tom podílelo více lidí. Ok to není, jenže to zároveň není důvod k tomu, aby MU hrálo takhle tragicky. Vinu na současné situaci mají všichni, ale Mourinho něco takového nepřizná ani na soudný den.

Reagovat
Busby babes

tragicky jsme letos odehrali jeden zapas. S Tottacem jsme udelali chyby a byli potrestani, ale jinak byla hra dobra, sanci jsme si vypracovali dost.

Reagovat
Counter

Hra nijak zvláště dobrá nebyla, spíš Tottenham taky udělal chyby, akorát jste je nepotrestali.

Reagovat
kiwwi

ale hra Spurs dobrá bola podľa hodnotení pretože využili naše chyby... double standards

Reagovat
fenixLFC

tragicky ste hrali aj proti leicesteru

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
J0EL

Aby ti isti fans po zapase neodchadzali medzi prvymi zase

Reagovat
Busby babes

Fella v zakladu... takze opoustime to agresivnejsi presovani a aktivni pristup, Zoze ty obrane neveri... Skoda. I tak tenhle zapas musime vyhrat.

Reagovat
buzna

Nejakej stream na united prosím

Reagovat
Miguel19

To jsou naprosto příšerné dresy

Reagovat
wild

Neviem, co je horsie..ci tie ruzove dresy alebo Fellaini v zaklade

Reagovat
CubONE

Palermoooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Dresy United a Fella v základu

Reagovat
Busby babes

hmm, zaciname stejne jako minule, aktivne a zahazujem prilezitosti, super...

Btw. dresy nejsou zadnej zazrak ale hrozny taky nejsou. ok.

Reagovat
wild

uz tomu len chyba, aby sme dostali z prvej sance gol..

Reagovat
Busby babes

jo, to jsem tak nejak cekal. prekvapili jsme.

Reagovat
Sandstorm

Nějaký dobrý stream na Burnley?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Whitemedia

Fella v tom dresu vypadá fakt divně

Reagovat
smazaný uživatel

NEEEEEEEEEEEEEEEEEE do háje

Reagovat
Busby babes

ty ses fakt kaspar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Nelíbí se mu hra a styl jakým se vede klub, tak protestuje

Reagovat
Busby babes

dame gol a on da tuhle reakci. a to dle tebe vyjadruje protest proti tomu jak se klub vede??

Reagovat
smazaný uživatel

protože výhra není žádoucí

Reagovat
Busby babes

obcas si rikam, ze by bylo dobry abychom nejakou nahodou spadli, abyste presli k fandeni nekomu jinymu. nastesti to nehrozi.

Reagovat
Grahf

Reagovat
Anacron

Klid, jenom oddálení nevyhnutelného.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel čím víc usmolených výher, tím déle tady bude

Reagovat
Ligter

Lukaku

Reagovat
Busby babes

Lukaku!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Busby babes

Alexis skvelej centr.

Reagovat
Grahf

že ma to neprekvapuje, akým spôsobom sme dali gol, 99% našich akcií končí centrom

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný centr Alexis

Reagovat
Swarley

parádní centr a Lukaku konečně na klid

Reagovat
smazaný uživatel

další dva tydny s Mourinhem

Reagovat
Grahf

toto je na tom najhoršie, že každý vie, že čoskoro poletí, ale bude sa to obdobie predlžovať po každom vyhratom zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Vy trenéry nevyhazujete při prvních kiksech, my jo. A my jsme Joseho drželi skoro do Vánoc. Takže si počkejte nejdříve do nového roku

Reagovat
Grahf

držíme ho už vyše dvoch rokoch, to je viac, než jeden dokáže zvládnuť

Reagovat
smazaný uživatel

jenže na rozdíl od vás, u nás v druhé sezoně nevyhrál titul, takže by měl letět dřív aby to bylo srovnané

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to mě taky napadlo. Jenže u vás jeste neprodal žádného talenta, takže bych mu ještě tu šanci v zimě dal :)

Reagovat
Tolstobik

Vsak toho se prave bojime, ze ho vyhodi az v lednu, kdy budem 14ti....

Reagovat
Cobra

Pereyra a bez žluté

Reagovat
Grahf

A hráči ten gol ani neslavili, asi vedia, že výhra momentálne nie je velmi žiaduca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Dobrá taktika od Mourinha. Kdykoliv má Burnley míč v křídelním prostoru a hrozí centr, tak Fellaini okamžitě sprintuje mezi stopery. Takhle to sice hrají "malé" týmy, ale United to dneska vychází. Burnley naopak ten prostor neuhlídali.

Reagovat
Busby babes

v cem je to taktika malych tymu, ze DM pomaha obrane?

Reagovat
ajouki

Máš nějaký příklad top týmu, který se takto zaměřil na eliminování ofenzívy předposledního týmu, který je totálně z formy? Pomáhat obraně a tenhle úkol je trochu rozdíl. Ta situace vždy připomene závěr utkání, kdy jdou do vápna centry a pošle se tam třetí stoper. Tohle dneska hraje Fellaini. Je to ale pochvala pro Mourinha. S centry máte od začátku problém a on nechtěl projet další zápas po podobném gólu. Jen je to prostě reaktivní prvek.

Reagovat
Grahf

samozrejme nemá žiadny príklad, lebo nikto z topky nie je taký priposratý, ale jemu stačí, že sa vyhráva, spôsob mu je u riti.

Reagovat
Kixi Syhimour

Burnley

Reagovat
Kixi Syhimour

+

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Tolstobik

Tvl Burnley hraje zoufale, ale Shaw

Reagovat
Busby babes

Romelu!!!!!!!!!!!!1 Shaw dobrej nabeh.

Reagovat
Grahf

ono je uplne jedno, či vyhrávame, alebo nie, sledovať dlhšie ako polčas sa to fakt nedá. Tempo jak v gambač lige, kreativita a niečo prekvapujúce nula nič.

A je to 2:0, busby už onanuje

Reagovat
jk

Ta atmosféra na Watfordu je fakt děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard

Reagovat
Swarley

Burnley už brání jak my...

Reagovat
Busby babes

nejhorsi je, ze tottac minule v prvni puli branil stejne...

Reagovat
smazaný uživatel

On už v Manchesteru není Mourinho, že dali 2 góly za poločas?!

Reagovat
smazaný uživatel

tak tento bol riadny

Reagovat
Carrick

vybavené, jde se na Sigmu

Reagovat
Busby babes

No aktivnejsi pristup by se mi libil vic, ale Zoze te obrane proste neveri no. Takze zaloha se hodne soustredi na vypomoc a zatim to funguje. Smerem dopredu je to ok, Lingard ma dobrej pohyb, Romelu vyhrava souboje a hlavne dal dva goly. Alexis taky ok, lepsi nez minule. Pogba to slusne ridi, i kdyz bych radeji kdyby hral vic po zemi nez zkousel ty spektakularni centry. Shaw zase dobrej.

A nejlepsi je jak tu buli nekteri nasi fans. Hrajeme slusne, neni to zadnej zazrak ale slusne. Dali jsme dva goly, po celkem hezkych akcich (ok, druhej padl diky nahodnemu odrazu, ale ta akce, ktera k tomu vedla byla dobra) a stejne picujou... to potesi.

Reagovat
Cobra

A ty zase jen chválíš a nekritizuješ. Takže svět je v rovnováze.

Reagovat
Busby babes

presne tak. Nejak to musim vyrovnavat. ale na te prvni puli je ke kritice jen ten nas neaktivni pristup. jinak to fungovalo ok.

Reagovat
Grahf

však z toho výkonu môžeš jasne vidieť, že až narazíme na niekoho lepšieho, tak budeme zase v lese. Burnley nie je súper, u ktorého sa máme radovať z výhry, to sú povinné zápasy, tak ako by ich mal zvládať každý top klub. No ale že teba teší každý prd vo vetre, to nie je nič nové.

Reagovat
Busby babes

to je porad dokola. Hrajem dobre, tak je souper spatnej a tak... prohrali jsme i s Brightonem nebo WBA...

Reagovat
Grahf

ale my nehrajeme dobre, neviem, či ti to mám nakresliť, alebo čo. Hrajeme ako klub zo stredu tabulky.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

prosimtě jemu to stačí, že vedeme na hřišti zoufalého Burnley

Reagovat
Mates_Matesović

Výkon neni špatnej, ale kompaktní Watford nás do šancí asi moc pouštět nebude.

Reagovat
Jordi Alba

Už to vidím, jak se od nich někdo ukopne a skončí to 1:0.

Reagovat
hornito

Lindelof = největší rozhazovač rukama v PL

Reagovat
Malresi

Henderson keď po každej prihrávke spoluhráčovi ukazuje, komu má nahrať

Reagovat
hornito

ten taky

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham hra aktivne, ale pochvalu si zasluzi i aktivny Watford. Uvidime, ako dlho im to vydrzi. Kazdopadne ma mrzi, ze sa hra na troch CB. Alli je veľmi hlboko.

Reagovat
Miguel19

Fella > Fred.

Reagovat
Carrick

A Fella zatím v topu.

Reagovat
nani92

pohoda jazz, 3 body, Jose stays

Reagovat
Busby babes

Btw. Romely vyrovnal svuj idol Drogbu, 104 golu.

Reagovat
kiwwi

v o 30 zápasoch menej

Reagovat
icka

Ze to ukazuje proti top týmům jako Drogba

Reagovat
Cobra

Golasooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Swarley

wow, ten první dotek Alexise

Reagovat
r.mrazik

Takový horší Berba

Reagovat
Swarley

to není ostuda

Reagovat
Busby babes

to je kazdej.

Reagovat
r.mrazik

No právě

Reagovat
r.mrazik

Jakou že to má lindelof rozehravku?ale dneska hraje konečně relativně slušně...ještě že tam má Mikea

Reagovat
kiwwi

to som nepochopil... vyhravame, držíme loptu, super nás nenapadá tak on zakopne loptu aby sme dlho nekontrolovali

Reagovat
r.mrazik

Asi mu to sjelo...opět

Reagovat
Busby babes

dneska mi Viktor zas pomaha no...

Reagovat
r.mrazik

Ani nevim kde se vzalo že má skvělou rozehravku

Reagovat
Busby babes

protoze ji ma dobrou. Jen se to posledni zapasy stydi ukazat.

Reagovat
r.mrazik

Nelži

Reagovat
mimi_united

Lukaku je proste top top top

S Aguerom najlepší útočníci v lige

Reagovat
Raylan

To je vtip nebo to myslíš vážně?

Reagovat
Malresi

Sanchez odletel od Deeneyho jak hruška

Reagovat
Miguel19

Lukaku je prostě top hroťák.

Neskutečnej fail, že místo něj přišel ten tragéd Morata.

Reagovat
Malresi

Božan snáď Watford boduje

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jasny...Dembele je slabej

Reagovat
Cobra

Stejně jako Kane, žejo.

Reagovat
Busby babes

Lol takova penalta. co ten obrance cekal... Dejte to Shawovi!!

Reagovat
Busby babes

Souness prave honi nad dalsim hejtem na Pogbu.

Reagovat
Bandita_Harry

Troooy

Reagovat
nani92

aj dobre kopnutá penalta sa dá chytiť

Reagovat
wild

ale tato nebola vobec dobre kopnuta

Reagovat
kiwwi

Pogbic moja fanta place

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba král Bojuje za United aby vykopli Mourinha

Reagovat
okorec

Hart si Pogbu inak vychutnal

Reagovat
r.mrazik

Kdyby před tím nedělal aspoň ty picoviny a rovnou to do něj narval tak ok...ale tyvoe jdi s těma komediema do kelu

Reagovat
Swarley

Lukaku měl jít na hattrick a byl klid

Reagovat
Busby babes

Rash.

Reagovat
wild

Rash

Reagovat
wild

pome si z toho este spravit dramu

Reagovat
stiflerovamama

United

Reagovat
nani92

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford král

Reagovat
kiwwi

tak to je naprosto smiešne rozhodnutie od Mossa...

Reagovat
m.sali

ne tohle je směšný od markuse!

Reagovat
Busby babes

prisna ale Rash to udelal jak... malej kluk no...

Reagovat
kiwwi

však mu ani nedal hlavičku... obaja mali dostať po žltej

Reagovat
Busby babes

podle me spis oba meli dostat cervenou. Jinak jasne, sotva se ho dotkl no.problem je, ze se ho nema ani dotknout.

Reagovat
r.mrazik

Hehe..bude ještě prdel

Reagovat
Tolstobik

Pogba s Rashem se snazi pomoct Mourkovymu vyhazovu uz po tomhle zapase - cenim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

ach jo.... už mi dochází slova... moh to bejt v klidu dohranej zápas, ale to se u nás asi nenosí

Reagovat
Swarley

asi tolik k tomu přínosu Rashe s Martialem v posledních zápasech...na druhou stranu, to mi teda rozhodně nepřišlo na redku...

Reagovat
Steve Stifler

Takovýhle nesmyslný červený můžou mazat nebo je tam pořád to vymrdaný pravidlo, že i za nesprávně udělenou je automaticky stop?

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooool

Reagovat
r.mrazik

A jo...teď tu někdo mohl vidět,ze když se rozběhne útočník (Lukaku!!) tak si může jít stoper voloupat

Reagovat
smazaný uživatel

Rash je idiot o to pokoj ale červená?

Reagovat
celeb

2 minuty neustaleho stracania lopt (Watford - Spurs).

Ako fotbal ok , ale toto by sa na tejto urovni teda stavat nemalo.

Reagovat
Malresi

WATFOOOOOORD

Reagovat
Cobra

Reagovat
okorec

Moje fantasy ... Pogba, Doucoure

Reagovat
M0rb1D4S

Já mám Pogbu a Rashforda

Reagovat
Kluivert9

Ještě Rashforda na tebe

Reagovat
masly008

zapnu a watford 2 kousky

Reagovat
Cobra

Však co jsme dali gól, tak nás neskutečně drtí.

Reagovat
masly008

já to zapl a za 30 vteřin gol.do té doby jsem se nedíval.

Reagovat
r.mrazik

A jim..měli dostat červenou oba...rozhodčí je trouba

Reagovat
Busby babes

meli.

Reagovat
kiwwi

obaja žltú

Reagovat
r.mrazik

Nebo tak

Reagovat
Busby babes

Kazdopadne, doufam, ze se z toho Rash pouci a priste mu da hlavu, ze se ten druhej uz nezvedne...

Reagovat
smazaný uživatel

Watford pěkně

Vzhledem k pondělnímu zápasu tam po pauze snad schytáme bůra

Reagovat
celeb

ako sorry, ale ta obrana Spurs pri standardkach bola hrozna. To neboli nejake excelentne vyskoky 2m obrov. To tim tipkom padlo doslova na hlavu, snad ani vo vyskoku neboli.

Reagovat
celeb

ako sorry, ale ta obrana Spurs pri standardkach bola hrozna. To neboli nejake excelentne vyskoky 2m obrov. To tim tipkom padlo doslova na hlavu, snad ani vo vyskoku neboli.

Reagovat
stiflerovamama

Lukaku

Reagovat
r.mrazik

Lukaku se do prázdný netrefi....

Reagovat
Busby babes

celkem jasna penalta, ne?

Reagovat
r.mrazik

Myslíš? Mně to jako faul nepřišlo...spíš se zamotal do míče

Reagovat
Busby babes

me teda prislo ze ten obrance ho nejdriv tahal rukama a pak jeste skluzem trefil jeho a ne mic.

Reagovat
Busby babes

ale jako chapu, ze to Moss nevidel, kdyz ten svuj pupek tahl nekde na druhe strane hriste... jak muze projit jakymkolit testem fyzicky nechapu.

Reagovat
r.mrazik

Mně vypadl stream,takže jsem opakování neviděl...ale teď to trochu sere

Reagovat
Busby babes

Hm, nevim co vic chce Moss pisknout jako pentli...

Reagovat
Swarley

Pogba naprosto boží balon...a Lukaku to někdy umí suprově zamotat, každopádně bych se ještě podíval, jestli to nebyl faul...

Reagovat
kiwwi

bol

Reagovat
Swarley

jj, škoda no, Lukaku by si ten hattrick zasloužil...

Reagovat
mithro

jasna pecka, len Moss nestiha behat a tipuje

Reagovat
okorec

Čistá

Reagovat
kiwwi

Moss dneska na facku

Reagovat
r.mrazik

Co tam blbne??

Reagovat
vodka

Moss je na facku skoro furt, strašně nekonzistentní rozhodčí.

Reagovat
Busby babes

on ho nevyleje? posledni hrac chyti mic do ruky...

Reagovat
Busby babes

jo on to ani nepiskl...

Reagovat
okorec

Jasná červená

Reagovat
smazaný uživatel

Rashodr za červenou Sice bych za tohle rudou fakt nedával, ale konečně nějaká konzistence rozhodčích.

Reagovat
r.mrazik

No..konzistence...teď to tam sere slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Moss je nejhorší rozhodčí v lize už asi pět let.

Reagovat
r.mrazik

To je taky pravda...konzistentne spatny

Reagovat
mithro

ta cervena je asi jedine spravne rozhodnutie

Reagovat
ACSMan

Akorát nevím proč nedostali oba. Když už

Reagovat
Swarley

heh, rozhodčí zkušeně

Reagovat
mithro

Moss prosim ta, ty tiez radsej uz skonci.

Reagovat
mithro

a pogba dostane teraz zltu, to j kkt

Reagovat
stiflerovamama

skoda, ze tam Burnley nema poriadneho futbalistu

Reagovat
Rohlíček

Krása

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele