Premier League - preview 38. kola: Bitva o titul vrcholí

22.05.2022, 10:03, aktualizováno 22.05.2022, 10:03
Previews
Etihad Stadium (© AFP)
O anglickém mistrovi musí rozhodnout až poslední kolo a trumfy v rukou třímá Manchester City, který hostí Aston Villu, v případě ztráty může ještě doufat v zaváhání Liverpoolu v souboji s Wolverhamptonem. Tottenham bude v Norwichi potvrzovat Ligu mistrů, o záchranu si to na dálku rozdají Burnley a Leeds...
Arsenal FC - Everton FC  (neděle 17:00)
Arsenal střídá podařená období s těmi mizernými a už několik týdnů má jistý návrat do evropských pohárů, nereálně ale vypadá jeho účast v Lize mistrů. Kanonýři prohráli dvakrát za sebou a v posledním kole potřebují porazit Everton, nejedná se ale o jedinou podmínku.

Svěřenci Mikela Artety nedávno selhali v klíčovém derby proti Tottenhamu, naposledy navíc padli v Newcastlu a jejich manko na Tottenham činí dva body. Vzhledem k velkému rozdílu ve skóre potřebují porážku Kohoutů a ta není příliš pravděpodobná vzhledem k tomu, že Tottenham cestuje na půdu posledního Norwiche.

"Jsem extrémně zklamaný. Hráči Newcastlu pracovali po celý zápas desetkrát lépe než my. Ani zdaleka to nebyl výkon, který musíte předvádět k postupu do Ligy mistrů," hodnotil Arteta duel v Newcastlu.

"Od první do poslední minuty jsme si nezasloužili ani být na hřišti. Nedodržovali jsme herní plán, neposlouchali jsme trenéra. Byl to naprosto katastrofální výkon," nebral si servítky záložník Granit Xhaka. Devětadvacetiletý fotbalista byl společně s Mohamedem Elnenym nejstarším hráčem týmu, žádný další jejich spoluhráč v základní sestavě nebyl starší 24 let.

"Na věku vůbec nezáleží. Jestli někdo není připravený na takový zápas, ať zůstane doma. Jestli je někdo nervózní, ať zůstane doma nebo je na lavičce. S takovým výkonem si nezasloužíme hrát Ligu mistrů ani Evropskou ligu," dodal Xhaka.

Na marodku Arsenalu se rychle vrátil japonský obránce Takehiro Tomiyasu a jeho nedělní start je hodně nejistý, fit nejsou ani Kieran Tierney a Thomas Partey a tréninkové úlevy tento týden měli Emile Smith Rowe, Gabriel Magalhaes a Ben White. Po karetném trestu je opět k dispozici Rob Holding.

V Goodison Parku si mohou konečně oddechnout, mizerná sezona měla vynikající začátek a nakonec i konec, poslední triumf nad Crystal Palace totiž znamenal definitivní stvrzení záchrany v Premier League. Manažer Frank Lampard tak může spřádat plány na příští sezonu.

"Je třeba udělat spoustu rozhodnutí, aby se taková sezona už neopakovala, Everton nemá místo v Premier League garantované. Do této situace jsme se dostali na základě toho, že jsme si zasloužili v ní být. Zachránili jsme se a je to skvělý pocit, ale čeká nás spousta práce. Klub se musí posouvat dopředu a k tomu je třeba obrovské zlepšení. Zlepšit se musí všichni, a to už od letní přípravy," uvědomuje si někdejší vynikající záložník.

Evertonu ani na závěr sezony nepomohou Andros Townsend a Nathan Patterson. Zdravotní problémy má Yerri Mina a nepravděpodobný je rovněž start Fabiana Delpha. Na marodce je rovněž Salomon Rondón, po karetním trestu se naopak vrací Jarrad Branthwaite.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Cedric, Holding, Gabriel, Tavares - Xhaka, Elneny - Saka, Odegaard, Martinelli - Nketiah.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Branthwaite, Godfrey, Keane - Iwobi, Alli, Doucoure, Mykolenko - Gray, Calvert-Lewin, Richarlison.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.08 - 8.47
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brentford FC - Leeds United  (neděle 17:00)
Poslední kolo letošní sezony anglické ligy nerozhodne jenom o majiteli titulu a poslední vstupenky do Ligy mistrů, ale rovněž o tom, kdo doprovodí Watford a Norwich o patro níže. Záchranu si zajistí jenom jeden z dvojice Burnley, Leeds, horší výchozí pozici má druhý jmenovaný celek.

Leeds United nevyhrál pětkrát za sebou, z těchto duelů vytěžil jen dva body a naposledy jenom remizoval s Brightonem. Na svém kontě má stejně jako Burnley 35 bodů a disponuje mnohem horším skóre - v neděli tak na stadionu Brentfordu musí získat více bodů, než kolik jich uhraje Burnley proti Newcastlu.

Brentford se nachází ve zcela jiném psychickém rozpoložení. Londýnský nováček už hodně dlouho ví, že si Premier League zahraje rovněž v příštím ligovém ročníku, v tabulce je jedenáctý a ještě může předskočit desátý Brighton. Ve prospěch domácích hraje i aktuální forma, z posledních deseti zápasů brali všechny body hned sedmkrát.

V sestavě Brentfordu se určitě neobjeví Ethan Pinnock, Saman Ghoddos a Mathias Jorgensen, ohrožen je start Madse Becha Sorensena a malou šanci na účast v duelu má Frank Onyeka.

Zaplněná marodka pak hodně trápí Leeds a manažer Marsch doufá, že bude moci využít služeb Patricka Bamforda, k dispozici by určitě měl být Robin Koch. To nic nemění na četnosti absencí, zranění jsou Stuart Dallas, Adam Forshaw, Crysencio Summerville a Tyler Roberts, karetní tresty si odpykávají Daniel James a Luke Ayling, druhý jmenovaný toho využil a šel na operaci s kolenem.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya - Canos, Ajer, Jansson, Henry - Jensen, Norgaard, Eriksen - Mbeumo, Toney, Wissa.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Koch, Llorente, Cooper, Firpo - Klich, Phillips - Raphinha, Rodrigo, Harrison - Gelhardt.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.89 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers  (neděle 17:00)
Liverpool do posledního kola živí naději na zisk anglického titulu a v neděli odpoledne potřebuje nutně porazit Wolverhampton. Další podmínkou je pak ztráta Manchesteru City, který bude v souběžně hraném duelu hostit Aston Villu.

Svěřenci Jürgena Kloppa v této sezoně prohráli jen tři zápasy a to je jedna porážka, konkrétně v odvetě osmifinále Ligy mistrů od Interu Milán, ani nemusela mrzet. Naposledy vyhráli na půdě Southamptonu a dokázali se vypořádat s absencemi několika klíčových hráčů jako Virgil van Dijk nebo Mohamed Salah.

"Mám velkou radost z našeho výkonu. Tihle kluci? Je to jako mít ferrari v garáži. Pustíte je a oni zahrají takhle. Ani nepamatuju, kdy Harvey (Elliott) nastoupil naposledy, Curtis (Jones) neměl zápasový rytmus. A Minamoto? Je zločin, že nehraje častěji," hodnotil poslední duel Klopp.

Reds mohou letos získat celkem čtyři trofeje, dvě už mají v kapse a k triumfu v Premier League mají poměrně daleko, mnohem lepší výchozí pozici má Manchester City. "Pokud někdo chce, abychom se stali mistry, potřebujeme nejprve zvítězit a Aston Villa musí bodovat se City. Není to pravděpodobné, ale je to možné. To stačí. Nikdy se nevzdáváme. Zkusíme to, čeká nás poslední domácí utkání sezony. Atmosféra bude vynikající a pokusíme se toho využít. Odvedeme svou práci. Fotbal je někdy nevyzpytatelná hra. Uvidíme, ale musíme se soustředit na sebe," nechal se dále slyšet někdejší kormidelník Dortmundu.

Liverpool příští týden ještě čeká finále Ligy mistrů a v souvislosti s tím přicházejí dobré zprávy z marodky. Hodně rychle se uzdravují Van Dijk, Salah i Fabinho, dlouho by neměl chybět ani Joe Gomez. V neděli ale ani jeden z nich pravděpodobně ještě nenastoupí.

Wolverhampton měl šanci probojovat se do evropských pohárů a přišel o ni kvůli špatnému závěru sezony. Vlci nevyhráli už v šesti zápasech za sebou, což představuje jejich nejdelší čekání na triumf v celém ligovém ročníku. Z Anfield Road si navíc pravidelně vozí porážky, v posledních devatenácti vzájemných duelech tady padli sedmnáctkrát.

Ani Bruno Lage nebude mít k dispozici kompletní tým, mimo hru jsou Max Kilman (kotník), Nelson Semedo (stehenní sval) a Romain Saiss (koleno).
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Konaté, Robertson - Keita, Henderson, Thiago - Mané, Jota, Díaz.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Boly, Coady, Toti - Jonny, Neves, Moutinho, Dendoncker, Ait-Nouri - Jiménez, Neto.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 8.85 - 23.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Aston Villa  (neděle 17:00)
Až do posledního kola musí o obhajobu titulu bojovat Manchester City. Svěřencům Pepa Guardioly nedává spát rozjetý Liverpool a před závěrečným kolem činí rozdíl mezi oběma týmy jen jeden bod. Úřadující mistr má má v rukou všechny trumfy.

Před týdnem přitom měli Citizens problémy, když nastoupili na půdě West Hamu United a museli dotahovat dvoubrankové manko. To se jim povedlo a nemuselo zůstat jenom u remízy 2:2, Riyad Mahrez ovšem v závěru neproměnil pokutový kop.

Boj o trůn tak zůstává otevřený až do konce a domácí mají výhodu. Před vlastními fanoušky potřebují porazit Aston Villu, kterou přehráli v jedenácti z posledních dvanácti vzájemných duelů. V případě ztráty budou na dálku fandit Wolverhamptonu.

"Budeme se soustředit jenom na sebe. Vše máme ve svých rukách, zápas v Liverpoolu nás zajímat nebude," říká Guardiola.

Do sestavy Manchesteru City se po zdravotních problémech vracejí obránci Kyle Walker a John Stones. Mimo hru zůstává Rúben Dias, otazník se vznáší nad startem Fernandinha.

Aston Villa v průběhu sezony vyměnila manažera, vedení birminghamského klubu vsadilo na Stevena Gerrarda a tým pod jeho vedením dal sbohem sestupovým příčkám. Villans jsou čtrnáctí a sestupové potíže se jich nějakou dobu netýkají, navíc nepouštějí body potřebným, o čemž se v týdnu přesvědčilo Burnley (1:1).

Právě Gerrard bude mít v posledním kole velkou motivaci, jakožto legenda Liverpoolu by svému dlouholetému zaměstnavateli rád pomohl k titulu. "Budeme hrát o tři důležité body, stále máme naději posunout se v tabulce o něco výše. Bylo by pěkné, kdybychom naše fanoušky potěšili ještě něčím. Čeká nás špičkový klub, který se naučil postupovat do závěrečných fází Ligy mistrů. Manchester City má špičkové hráče i špičkového manažera, ale všichni budou pod velkým tlakem. Připravíme se nejlépe, jak jen to bude možné, pokusíme se to domácím hodně znepříjemnit," slibuje Gerrard.

V sestavě birminghamského klubu se neobjeví Ezri Konsa a společnost na marodce mu dělá Kortney Hause, stoprocentně fit stále není Leon Bailey.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Cancelo, Stones, Laporte, Zinčenko - Silva, Rodri, De Bruyne - Sterling, Jesus, Grealish.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Chambers, Mings, Digne - McGinn, Luiz, Ramsey - Coutinho - Watkins, Ings.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.82 - 18.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Tottenhamu se v závěru sezony daří a odměnou mu je posun na čtvrté místo tabulky, které zaručuje účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Jediným konkurentem Kohoutů je jejich londýnský rival Arsenal a svěřenci Antonia Conteho nemohou mít lepší výchozí pozici.

Tottenham před deseti dny zvládl souboj s Arsenalem (3:0), na tento výsledek navázal proti Burnley a potěšil ho i nezdar Kanonýrů v Newcastlu. Před posledním zápasem jsou karty rozdány jasně - Tottenham má o dva body více a na půdě posledního týmu tabulky by mu měla stačit i remíza.

"Poučili jsme se z minulé sezony, hodně jsme zapracovali na psychice. Každou sezonu se dostanete do problémů a přijde série špatných výsledků, ale musíte jít dál, dostat se z toho a vrátit se na vítěznou cestu," říká defenzivní specialista Eric Dier.

"Conte změnil všechno, a to hned od svého příchodu. Trénuje se jinak, úplně se změnila disciplína. Manažer má obrovské zkušenosti a těšíme jak z jeho osobnosti, tak zkušeností," chválí Dier svého nadřízeného.

Norwich v průběhu sezony oživil naděje na záchranu, konec se mu ovšem nepovedl a opět poputuje do druhé ligy. V posledním kole může alespoň vylepšit své postavení a posunout se na předposlední místo před Watford.

Domácí mají řádně zaplněnou marodku, mimo hru jsou Andrew Omobamidele, Adam Idah, Kenny McLean, Joshua Sargent, Ozan Kabak a Christoph Zimmermann, se zraněními laborují rovněž Billy Gilmour a Ben Gibson.

Na straně Tottenhamu nebudou k dispozici Japhet Tanganga, Oliver Skipp, Sergio Reguilon a Matt Doherty. Hrát by naopak měl Harry Kane, který kvůli menší viróze vynechal páteční trénink.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Gunn - Aarons, Byram, Hanley, Giannoulis - Rupp, Normann, Lees-Melou - Dowell, Pukki, Rashica.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sánchez, Dier, Davies - Emerson, Hojbjerg, Bentancur, Sessegnon - Kulusevski, Kane, Son.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.30 - 5.98 - 1.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City37286396:2490
2.Liverpool FC37278291:2589
3.Chelsea FC372011674:3271
4.Tottenham Hotspur372151164:4068
5.Arsenal FC372131356:4766
6.Manchester United3716101157:5658
7.West Ham United371681359:4856
8.Wolverhampton Wanderers371561637:4051
9.Leicester City3713101458:5849
10.Brighton & Hove Albion3711151139:4348
11.Brentford FC371371747:5446
12.Newcastle United3712101542:6146
13.Crystal Palace3710151249:4645
14.Aston Villa371361850:5145
15.Southampton FC379131542:6340
16.Everton FC371162042:6139
17.Burnley FC377141633:5135
18.Leeds United378111840:7835
19.Watford FC37652633:7523
20.Norwich City37572523:7922
Zbývající zápasy
22.05. 17:00Brighton & Hove Albion - West Ham United
22.05. 17:00Burnley FC - Newcastle United
22.05. 17:00Chelsea FC - Watford FC
22.05. 17:00Crystal Palace - Manchester United
22.05. 17:00Leicester City - Southampton FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (846)

Přidat komentář
Kinky7

Stones a Walker uz predevcirem trenovali. Jestli budou hrat tak to pujde

Reagovat
smazaný uživatel

AV by ste mali porazit aj bez nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Aston vilka musíš dnes ... aspoň tú remizečku

Reagovat
Gunner14

Norwich dneska nemá absolutní šanci porazit Tottenham, to už je větší šance, že se naučí Harry Kane mluvit anglicky.

Reagovat
Agent z Melmacu

poslali ste si to úplne luxusne sami

Reagovat
Front hell

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Čenda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
J0EL

I see what you did there.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Golasso

Jak by napsal Terry Pratchett, je tam šance milion ku jedné

Reagovat
icemike

V tom případě to ale vyjde

Reagovat
Golasso

Reagovat
Agent z Melmacu

veľký hype a City 3 góly do polčasu a nuda

Reagovat
O.Giroud

tak este tu mas boj Tottenham - Arsenal, ManUtd - West Ham a Leeds - Burnley

Reagovat
Agent z Melmacu

tak kto bude v EL vôbec niekoho zaujíma? Totáč pohoda a tá záchrana bude asi najzaujímavejšia

Reagovat
O.Giroud

tak ManUtd moze padnut do "podradnej" EKL ale to som skor vypisal vsetko kde o nieco ide, ci uz je to pre niekoho zaujimave alebo nie

Reagovat
Kinky7

souboj Slavia Man Utd bude zajimavy

Reagovat
O.Giroud

mozno Sparta, nech si zahraju proti Ten Hagovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jj velkyyy

Reagovat
PH8

Dnes to bude těžký den pro fanoušky Arsenalu a Liverpoolu, tedy pro tu normální část fotbalového světa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin.b

Pokud Villans nastoupí v klasické 4-3-3 s Konsou a Mingsem, bude po poločase hotovo

Reagovat
penepi

Konsa je zranený

Reagovat
Spikous

Skôr do 15 minút. Aj keď som veľký fanúšik Villy ale tu podľa mňa im City naloží 4 a viac. Len aby to nebolo totálne zahanbenie Villans.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro

Reagovat
Nizzie

William Saliba potvrdil, že by rovněž v příští sezoně chtěl hrát za Marseille. Mladý obránce zde letos hostoval z Arsenalu, londýnský klub ho koupil před třemi roky a Saliba se během této doby nedočkal svého debutu v jeho dresu. (getfootballnewsfrance.com)

Reagovat
Seydou Doumbia

však LM jistá tak co by se dupal zpátky do Arsiku

Reagovat
Nizzie

LM jistá na rok. Pak je ta situace v Marseille velmi nejistá. Méně peněz, méně prestižní liga, a hlavně si nedovedu představit, jak si to představuje? Přestup je teď více méně nemožný, jelikož má dle mých informací OM ban. Hostování nepřipadá v úvahu, protože pak by mu zbýval jeden rok do konce smlouvy. A hostování s povinnou opcí třeba po sezóně, to zase nevím, jak by se oba mohli dohodnout, protož my doufám budeme chtít hodně a Marseille zase platit málo.

Reagovat
masly008

Ještě je možnost prodloužení smlouvy o rok a poslání Saliby do OM na hostovačku.

Když se vrátí bude mít pořád 2 roky smlouvu.

Reagovat
Nizzie

No, ano, ale co by to pro nás či pro něj řešilo? Za rok bychom řešili stejnou situaci. Letos buď podle mě půjde, nebo zůstane v kádru.

Reagovat
masly008

Řešilo by to to, že by měl i po hostování pořád 2 roky smlouvy, on by si s OM zahrál LM co si vybojoval a nabral by zase více zkušeností.

Pokud by jsme postoupili do LM příští rok tak by ji mohl hrát u nás a pokud ne tak prodat.

Reagovat
Nizzie

Nebo by se mu ten rok další v OM nepovedl (zranění, ztráta formy, celkově špatná forma OM) a v tu chvíli by jeho cena klesla, neměl by využití u nás, jelikož, pokud se nezapracuje letos do týmu, musí přijít minimálně jeden, ideálně dva stopeři, a situace by byla vlastně ještě horší než je teď.

Reagovat
Seydou Doumbia

asi bych se přikláněl k něčemu co píše masly níže...OM za něj dardu nezaplatí, on si bude chtít zahrát LM, jen netuším jakou v Arsenalu má budoucnost...možná po dalším roku v OM ho odkoupí někdo úplně jiný a za vás si vůbec nekopne

Reagovat
Nizzie

Momentálně je možné samozřejmě úplně vše. Můžeme ho prodat letos za 5 milionů plus tašku balónů. Ale nejpravděpodobněji se jeví, že se prodá za slušný peníz, jinak bude v kádru pro příští rok.

Reagovat
Golasso

Jestli je to pravda, tak jsme si zase koupili výbornou posilu . Borec má buď extrémní problém s komfortní zónou nebo mu už nepřipadáme dost dobří a vidí se jinde (s tím, že se bude předvádět potenciálním zájemcům v Marseille). Tak jako tak nevím, proč k nám teda přestupoval a už vůbec ne, proč lidi zodpovědní za přestupy u nás neberou v potaz charakter hráče.

Reagovat
Hachim Mastour

Správna otázka je, že ako je možné, že sme ho tento rok dali na hosťovanie

Reagovat
Jkb

To hostování bylo dobrý rozhodnutí. U nás by seděl maximálně na střídačce a nic by mu to nedalo, maximálně mohl dostat Holdingovu roli a ten odehrál 1253 minut ve všech soutěžích. V Marseille dostal obrovské množství prostoru 4668 minut na hřišti, což je spousta zkušeností.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Hachim Mastour

hral by možno viac a na zaklade toho hosťovania teraz asi odíde

Reagovat
Golasso

Jako, že odchází proto, že šel ve 20 letech na hostování? Jestli to má v hlavě takto nastavené, tak ať radši táhne ...

Reagovat
Hachim Mastour

Nie. Preto, že si po tých troch hosťovaniach už zvykol na FRA a bude hrať LM. Napríklad

Reagovat
Golasso

Přestoupil do jiného klubu a pak si ve 21 letech zvykl na Francii natolik, že nechce pryč? To asi nic nemění na tom, co jsem napsal výše. LM je určitě lákadlo, přesto jeho chování nepovažuju za vhodné.

Reagovat
Nizzie

Nemá v OM o nic vyšší šanci hrát OM rok co rok jako v Arsenalu.

Reagovat
fenixLFC

akoze si zvykol na francuzsko kvoli hostovaniu a nie kvoli tomu ze ho odtial kupovali?

Reagovat
Hachim Mastour

podla mna sa tuto sezonu mentalne nastavil na to, ze chce ostat vo francuzsku a hrat lm

Reagovat
fenixLFC

on sa nastavil na to ze chce hrat vo francuzsku uz dokedy prisiel do anglicka

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Jkb

Nemyslím si, že by hrál víc. White je lepší stoper než Saliba momentálně, to samé platí pro Gabriela. U nás má smlouvu na 2 roky, takže záleží na Arsenalu jaká bude jeho budoucnost, je strašně pěkný, že chce zůstat v Marseille, ale opravdu záleží jen na Arsenalu.

Reagovat
Hachim Mastour

tak snad ho predvedčime

Reagovat
Nikikrew

Lol ake usudenie ze White a Gabriel je lepsi stoper . Co tak mu dat konecne sancu nech sa ukaze. Navyse ma stale iba 21 rokov

Reagovat
Jkb

Loni v létě to tak bylo, to je prostě fakt. Nevím co je na tom k smíchu?

Reagovat
Nikikrew

Loni, bavme sa teraz. Ten borec bol vyhlásený za naj mladého hráca sezóny, docela veľký úspech nemyslíš? Nemám rád tieto usudky. Najskôr výsledky potom porovnávajme

Reagovat
Jkb

Jo ale já reagoval na to, proč šel hostovat. To byl původní komentář od Hachima Mastoura.

Jinak je pěkný, že byl vyhlášen nejlepším mladým hráčem ve Francii, jen nemám moc představu o čem to vypovídá, protože Francii zrovna moc nesleduji, jestli to náhodou není ocenění spíš popularity nebo tak, třeba jako zlatý míč, který moc neodráží skutečnou formu.

Salibu sleduji celkem dost čistě ze statistik, ale furt to beru s rezervou, protože hra na ostrovech je trošku fyzičtější.

Reagovat
Golasso

Však mu tu šanci dejme, jen ho budeme muset z Marseille vytáhnout násilím nejspíš . Borec tam zakořenil.

Reagovat
Nikikrew

Tak snáď mu Arteta dá dobrý dovod sa vrátiť a nerobiť unáhlené závery

Reagovat
Nizzie

Tak jako dobrým důvodem je snad platná smlouva, kterou snad Saliba viděl, než ji podepsal. Co by mu měl ještě Arteta dát? Ať bojuje, ale to mu zatím moc nevoní.

Reagovat
Nikikrew

Zalezi ci je pravda co tvrdi. Ak ano tak maslo ma on na hlave a Arteta by mal si s nim spravit poriadok. Ak to pravda nie je, zbytocna debata

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Golasso

Jak píše Jkb, potřeboval hrát co nejvíc, tak šel na hostování. Na tom není nic zvláštního.

To už bych se spíš ptal, proč nešel do hostování v PL. Údajně sám nechtěl ...

Reagovat
bbbauch

Tak asi si pri prestupu nepredstavoval, ze bude akorat litat po hostovackach. Nikdo nevi, jak probihaly rozhovory pred prestupem a taky je mozny, ze to neni vsechno jeho chyba. Nevim, proc by to automaticky melo jit na triko jenom jemu.

Reagovat
Golasso

Nemusí být vše jeho chyba, ale tam není ani základní snaha se posunout směrem do PL a do Arsenalu. Loni si údajně vydupal hostovačku ve Francii místo PL a teď sám tlačí na další.

Reagovat
Miguel19

Tak kdo by chtěl hrát pod Lego panáčkem…

Reagovat
Golasso

Když se tak blbě ptáš, jeden člověk mě napadá.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
bbbauch

Zareagovali na mne dva normalni fanousci Arsenalu s normalnima odpovedma a pak tenhle kkt

Reagovat
Nizzie

Proč bych na někoho tak jednoduchého jako ty plýtval slovama? Stejně bys to nebyl schopný pobrat.

Reagovat
bbbauch

Ťuťu

Reagovat
Nizzie

No, co jsem říkal.

Reagovat
bbbauch

Ňuňu

Reagovat
Nizzie

Už to chápu, ty jsi ještě dítě, tak to se ti omlouvám, to vlastně zhruba odpovídá tvé inteligenci, ty výrazy tady co píšeš. A já si celou dobu říkal, že nikdo přece nemůže být tak vylízaný. Ty za to vlastně nemůžeš.

Reagovat
bbbauch

Brekeke

Reagovat
Nizzie

Ale už neotravuj. Mazej si hrát někam ven. Sezení u pc ti neprospívá.

Reagovat
bbbauch

Zvladas

Reagovat
Nizzie

Tebe? S jedním prstem v nose a druhým v prdeli.

Reagovat
bbbauch

To nezni moc lakave ale uzivej

Reagovat
Nizzie

Tobě by to určitě chutnalo.

Reagovat
Čenda

jak říkáš, rozhovory asi mířily jiným směrem, než jakým se to nakonec vyvinulo. A jak jsme s tím taky zachazeli se zapomíná, co ten půlrok kdy u nás úplně zbytečně hnil? 20letej mladej top prospect obránce..

Reagovat
fenixLFC

polrok zbytocne hnil? myslis to ked udajne nehraval lebo mal psychicke problemy zo stahovania a smrti matky?

Reagovat
Čenda

To je pravda, ale to nezařazení na soupisku atd? A nakonec to skončilo samozřejmě.. hostovačkou. Můj point byl kazdooadne v tom, ze na víně byly obě strany, ne jen Saliba.

Reagovat
Nizzie

Pokud byly obě strany při jednání na víně, tak už to najednou začíná dávat více smysl.

Reagovat
bbbauch

To jsem tim myslel. Golasso to podal ciste tak, ze je Saliba blb a stoji charakterove za hovno, i kdyz tam mohly bejt i chyby klubu.

Reagovat
Nizzie

Na to, abys myslel potřebuješ mozek, tak tady zase nelži jo.

Reagovat
bbbauch

Kolik ti je prosimte?

Reagovat
Nizzie

To se opravdu ptáš ty mě, potom, co předvádíš výš? Fňuk fňuk.. Nezapomeň zase bulet, jak jsem "otravnej"..

Reagovat
bbbauch

Co predvadim? Odpovidam ti nesmysly, je mi fakt jedno co mas na srdci, jses hloupej jak necky. A ty se toho porad chytas jak nejakej kolovratek s detskejma atakama

Reagovat
Nizzie

Děkuji ti za věcné zhodnocení mé povahy.

Jen, abych si zkusil tvou roli. Odpověděl si na smajlíky, kterýma jsem se ti vyloženě vysmál, takže z toho vyplývá, že neunášíš asi ty, jinak bys to nechal plavat, ale to ty neumíš, protože ti bude tak 10-12 let max. Pak si na můj možná nesmysl reagoval jako postavička z telletubbies, což zase svědčí o tvé věkové hranici max 12 let, jelikož asi ráno po probuzení podobné pořady sleduješ. Pak užiješ hovorové "seš" v psaném textu, a ještě naprosto blbě, a za tím konstatuješ, že já jsem hloupý. Ono ani tak nejde o to, že si to použil blbě a ještě v psaném textu, ale že za tím někoho osočuješ, že je hloupý, to je fakt vtipné. Další známka, že základku za sebou ještě nemáš.

Chytat se můžu, čeho chci, baví mě totiž, jak z toho tobě a podobným jednoduchým jedincům vždycky praská cévka.

Reagovat
bbbauch

Cringe

Reagovat
Nizzie

Neužívej slova, jejichž význam ti není znám.

Reagovat
Nizzie

Protože vedení, kterého přivedlo, byla banda "obchodníků s bílým masem".

Reagovat
O.Giroud

40 mega, percenta z daliseho predaju a nech si ostane. Spence/Livramento a na stoperoch ostanu White s Gabrielom resp. Tomiyasu?

Reagovat
gocii

To nezni spatne ale na to om rozhodne nema

Reagovat
Nizzie

To by bylo krásné, ale pokud vím, má OM ban na přestupy.

Reagovat
O.Giroud

Tak aj Chelsea nejak kupila Kovacica ked mala ban alebo predat inemu timu.

Reagovat
Nizzie

Nevím, jak to je ve skutečnosti s tím Marseille, kdyby měli stejný ban jako tehdá Chelsea, tak ho podepsat můžou, protože tam se jednalo pouze o to, že by nemohli zapsat nové hráče na soupisku, ale Salibu už na soupisce mají.

Reagovat
formic81

at jde uprimne do prdele, myslel jsem ze jde o dalsi novinarsky bachorky, ale takovyhle hrace fakt nepotrebujem. Marseille na nej prachy mit nebude a tusim ze maj ban.

Hlavne prodat mimo Anglii. Uprimne by mi nevadilo jit se ctyrkou Gabi, White, Tomi a Holding. Na RB se muze vratit Hector jako dvojka a koupil bych Lampteyho

Reagovat
SunFells

Není třeba ho posílat do prdele, jde jen o amatérismus žurnalisty. Saliba se vyjádřil celkem diplomaticky.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Kluivert9

Strašný překvapení, že chce hrát LM v týmu, kde si ji uhrál a ne dělat 3. stopera v Arsenalu...

Reagovat
Nizzie

Asi budeš překvapený, ale jsi jeden z mála koho to překvapuje. V OM nemá o nic víc šanci hrát pravidelně LM než u nás. OM je klub s velmi nevyrovnanými výkony a většinou LM nehraje. Btw pořád není nic rozhodnuté a LM můžeme hrát i my.

Reagovat
Miguel19

Na to zahrát si v LM má mnohem větší šanci v OM než v Arsenalu..

Reagovat
Nizzie

Na základě čeho soudíš? Že má francouzská liga užší špičku? Kolikrát za posledních 20 let OM ligu mistrů hrál?

Reagovat
Nizzie

Abych ještě dodal, řekl bych spíše, že jde o jeho osobní komfort, než o LM, protože už když měl jít loni hostovat, mohl jít do Newcastlu a adaptovat se na PL, místo toho zvolil jednodušší variantu v OM.

Reagovat
smazaný uživatel

tam sa vztahy uplne posrali s tou hostovackou vlani, to bol maximalny amaterizmus

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Salfovic

Pro slepice dneska existenciální zápas. V případě dnešní prohry jim nezbyde nic jiného, než okamžité zrušení klubu. Protože taková salva smíchu by nešla vydržet.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to vidim na prehru. A Arsenal inkasuje v 94. Minúte a remizuje.

Reagovat
Talker

Tak co si budeme povídat, za posledních 11 zápasů má Everton lepší formu, nedivil bych se i prohře Arsenalu.

Everton je teď v laufu, můžou se posunout na 15. místo a potom, co porazili Chelsea, MU, Leicester, Newcastle tak se budou snažit získat i skalp Arsenalu.

Reagovat
Cobra

Smích bych přežil, horší by byl odchod Conteho.

Reagovat
vladis271

Ak sa nestane nejaká veľká haluz ako redka pre hráča City v 10 minúte tak to vidím na jasnú záležitosť a 3.0 pre City v polčase.

Možno ešte ak by to Gerrard zavrel a držal jednogolóvy rozdiel zubami nechtami a v 85. minúte Couts z priameho kopu zrovnal. Ale inak si to City uhlída.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle předpovědi úplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Jjjj

Reagovat
mimi_united

Gerrard sa dnes nepošmykne ale rovno sa prepadne pod zem

4:0 Kevin, Mahrez, Foden, Rodri

Reagovat
vladis271

už máš oblečený dres City na sebe?

Reagovat
bbbauch

Ja jo, koupil jsem ho tenkrat od tebe nebo od Ola, uz si nepamatuju

Reagovat
Swarley

Ti by to neprodali, po Kloppovi se bude zase hodit

Reagovat
avicii

Po Kloppovi už idete hrať o titul?

Reagovat
Swarley

Po Kloppovi vy uz o titul hrat nebudete, muzete uz dnes slavit titul zase se City... To vam slo vzdy dobre...

Reagovat
Benzema

Tešíš sa na súboje o titul v konferenčnej lige?

Reagovat
Swarley

Neboj, uz vas to taky brzo ceka

Reagovat
Benzema

Kedy ty Nostradamus ?

Reagovat
Swarley

Neumis cist?

Reagovat
avicii

Tento chlap je už len úbohá paródia na samého seba ved keď sme prehrali finále s Madridom tu kecal, že tak sme si užili dobrú sezónu a pôjdeme dole, o rok sme ju vyhrali.. Potom tu mal reči ze no bože tak vyhrali LM ale titul nedajú a už pôjdu len dole, o rok titul.. A toto tu melie furt dookola zatiaľ čo my zvyšujeme náskok v počte trofejí oproti jeho United

Reagovat
avicii

Čítaš to tu trosku, lebo tvoji sukmenovci od United tie dresy City uctievajú a nevrav ze sa nemodlis už pár týždňov aby to City dotiahlo

Reagovat
Swarley

Ja cital to vase uctivani City dlouhe roky, dneska muzete zase slavit s nima, fakt s tim nemam problem... Slo vam to vzdy dobre...

Reagovat
avicii

No posledné roky slávi sníma ste slávili vy tak ti neviem.. A tiež mi to nejak nevadí

Reagovat
Swarley

Uzijte si to i dnes

Reagovat
avicii

Nehovor ze neoslavujes

Reagovat
Swarley

Zarvi si Gundogan jak tehdy Aguero a bude ti lip

Reagovat
Bandita_Harry

A v čom je problém ? Nás mestský rival to nieje ale treba sa nejak uchlacholit, to chápem

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Hezké

Reagovat
Seydou Doumbia

Každý si myslí že City zničí AV rozdílem třídy, proč? Dle mého domácí budou taky nervozní a nebude to žádná jednoznačná záležitost. Od Live se taky nečeká že dají Wolves čtverku.

Reagovat
penepi

Ja to čakám.

Reagovat
Salfovic

Většina hráčů City PL vyhrála už několikrát, k nervozitě není důvod, to není LM.

Reagovat
FCSL

Rozhodnou až ke konci a dneska bude novej Aguerooo

Reagovat
Minister

Totáč si to dneska vklude postráži, to je jasné.

Ale okrem iného, užime si dnes posledné PL zápasy na premiersport, lebo budúcu sezónu už ju vysielať nebudú.

Reagovat
Benzema

Fakt? Už je to iste, že na digisport to nebude?

Reagovat
Coutinho10

budeme muset koupit nějaký balíček od Skylinku no

Reagovat
Luc-Luc

Jako realne, sance, ze udelame dnes titul, je tak 1 promile...do polocasu bude na djihadu asi hotovo. Hlavni dnes bude, aby se nikdo nezranil na finale LM

Reagovat
vladis271

dúfam, že bude Klopp šetriť hráčov na LM. Ak by nám priebežný výsledok na City dával šancu a súčasne Wolves robili problémy tak by som striedal, ale určite až po polčase.

VVD, Fabinho, jeden z tridentu a Robba by som nechal na lavičke.

Reagovat
Kixi Syhimour

Bez šance nějaké šetření, maximálně u zraněných.

Reagovat
smazaný uživatel

titul Liverpoolu závisí na Gerrardovi, here we go again

Reagovat
eder

Steven Gerrard is a RED !

Reagovat
Nikikrew

Sezona 2005 / 2006, predpokladam ze kazdy gooner si pamata posledny hraci den. Vyplakavanie Spurs ze boli priotraveni a hatrich Highburry king nas poslal na 4 miesto

Ista pararela tam je (my doma, oni opat vonku) ale dnes to nevidim na prehru Spurs. Veril by som, kebyze musia vyhrat ale remizu uhraju. Sice vo futbale sa udiali uz aj divnejsie veci, bodaj by som udiali opat.

Myslim si, ze dnes vyhrame 2:1. Najma nech dostojne zakoncime sezonu vyhrou, ktoru by som nazval poloprogresom vzhladom na posledne vysledky. Som rad, ze sezona konecne konci, potrebujem aj ja si dat dlhsiu pauzu od futbalu

Reagovat
Nikikrew

Inac konecne poriadne poriadne posledne 38 kolo. Hra sa o titul, hra sa stale o top4 a aj o zachranu . Kedy naposledy to bolo takto napinave? pred 10 rokmi?

Reagovat
Kixi Syhimour

Poprvé v historii PL, kdy se matematicky může každá pozice ještě změnit.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že Norwich ještě nemusí skončit poslední?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, nemusí

Reagovat
Čenda

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Poďme vyhrať a uvidi sa na čo to bude stacit

Reagovat
Hafna

Reagovat
smazaný uživatel

já ti to řeknu, na druhé místo

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Steven Gerrard has never lost a match at Etihad as an Aston Villa manager.

je to jasné

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271
Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
fenixLFC

jedina relevantna otazka dneska je, kto pride o akekolvek nadeje skor- arsenal alebo liverpool

Reagovat
Minister

Arsenal... ale tým, že bude hneď na začiatku prehrávať

Reagovat
vladis271

My...City ako to majú radi skórujú tak v 3 minúte a v 15tej to už bude 2:0.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Remt

A v 90. 2:2

Reagovat
Kinky7

to by byl priznak nasi klasicke cityitidy... doufal jsem ze uz jsme vyleceni ale po Madridu..... no nevim nevim

Reagovat
vladis271

ten Aguero moment by sa im mohol vrátiť.

Reagovat
Kinky7

nebo bychom si ho mohli zopakovat v hlavni roli KDB :D

Reagovat
Golasso

To bych nějakou naději musel prvně mít, abych o ni mohl přijít

Reagovat
fenixLFC

nemyslim psychologicku, ale matematicku nadej

Reagovat
Kinky7

Kazdopadne fans Poolu: Přeji vám hodně štěstí a hlavně bez zranění na finále. Ať je to dnes bez kontroverzi a pokud se stane že vyhrajete titul tak jste si to opravdu vydřeli a zasloužili.

Reagovat
avicii

Nejaké pochybnosti o titule ci už na jednej strane alebo druhej sú mimo misu..

Reagovat
Benzema

Reagovat
aragorn

Reagovat
Remt

Nevím proč tu lidé píšou o šanci jedné promile pro zisk titulu pro LFC. Jako by se nemohlo stát že City remizují. Ano, dost možná se to nestane. Ale je to tak málo pravděpodobné? To si zase nemyslím. Do poslední chvíle dokud bude šance, tak budu věřit

Reagovat
MCFC_8

City ale aj Liverpool moze remizovat...vsetko je mozne...

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI to face Watford: Mendy; Azpilicueta, Thiago Silva, Rudiger; James, Saul, Kante, Kenedy; Mount, Havertz, Ziyech

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Robertson, Matip, Konaté, Arnold - Henderson, Thiago, Keita - Diaz, Mane, Jota

Subs: Kelleher, van Dijk, Tsimikas, Milner, Minamino, Salah, Firmino, Jones, Elliott

Reagovat
Kixi Syhimour

Origi - minor muscle issues

Reagovat
Kixi Syhimour

MCFC Lineup: Ederson, Stones, Fernandinho (C), Laporte, Cancelo, Rodrigo, De Bruyne, Bernardo, Mahrez, Foden, Jesus;

Villa Lineup: Olsen, Cash, Chambers, Mings (C), Digne, McGinn, Douglas Luiz, J. Ramsey, Buendia, Watkins, Coutinho;

Bez Martineze, proč ne, že jo

Reagovat
Kinky7

knee injury

Reagovat
Kixi Syhimour

výborné

Reagovat
Remt

Škoda, to je docela zásadní ztráta

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kinky7

Ederson, Cancelo, Stones, Laporte, Fernandinho, Rodri, De Bruyne, Silva, Mahrez, Jesus, Foden

Reagovat
Kixi Syhimour

OT:

Sofijský klub Carsko selo zažil neobyčejně turbulentních několik hodin. Včera se mohl v posledním kole zachránit, když v závěru utkání dostal k dispozici penaltu. Majitel klubu pak ovšem vtrhl na hřiště a bizarně začal od penaltového puntíku odhánět určeného střelce. Pokutového kopu se nakonec chopil jiný hráč, který nedal, a Carsko selo Parvu Ligu opouští. Jen pár hodin na to tentýž majitel oznámil, že klub zaniká a do příštího ročníku druhé ligy nenastoupí. (dnevnik.bg)

Reagovat
Remt

Bulharský Křéťa, který si taky myslím že rozumí fotbalu?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Čenda

All or nothing na balkánskej způsob?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Svatej

Reagovat
Seydou Doumbia

Jaký je váš tým sezony?

https://www.futhead.com/22/squads/165639/

Reagovat
SunFells

Pep Guardiola on Erling Haaland adapting to ManCity: “I hear he’s not going to adapt to the way we play and I would like to ask 'how is the way we play?' I’m pretty sure those who ask don’t know it.

Reagovat
Miguel19

S Adamou Traorém se nějak roztrhl pytel.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se po dnešním posledním kole nebude měnit pořadí. I když 6. a 7. pozice by se mohla prohodit

Reagovat
Čenda

Dopici nakej stream? Na totalsporteku nabízejí uz pul hodiny vymrdaný pánve. Aspon jsem nasranej uz před zápasem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
penepi
Reagovat
Čenda

díky, posílám pánev.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Minister

Reagovat
Trand

Reagovat
Minister

už tam naskočil futbal a je tam LFC... jebať

Reagovat
Minister

už je to ok

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak nám pomáhej Bůh

Reagovat
RadekVonCZE

Allez Reds!!

Reagovat
Trand

Stream na Arsenal někdo prosím?

Reagovat
Whitemedia

Mike Dean rozlučka, snad ve velkém stylu rozjebe utkání. Jiné rozloučení si neumím představit.

Reagovat
fenixLFC

to slo rychlo

Reagovat
avicii

Boha

Reagovat
REPLIKATOR

Konaté

Reagovat
Luc-Luc

To nebyl ofsajd?

Reagovat
fenixLFC

matip mu tam dal tak dva metre

Reagovat
REPLIKATOR

Při odkopu od brány? Asi těžko

Reagovat
Luc-Luc

Ok

Reagovat
ACSMan

Já to třeba taky nevim že se to neposuzuje jako ofsajd

Reagovat
jackinho10

Z autu neni nikdy ofsajd

Reagovat
ACSMan

Jasný ale aut a výkop od brány je něco jiného jenom Rory Delap uměl házet auty jak odkopy od brány

Reagovat
Remt

Začátek slusnej

Reagovat
Luc-Luc

S takovym branenim, to nechci videt, co s nama provede Benzema s Viniciusem

Reagovat
fenixLFC

tam bude virgil, klid

Reagovat
Čenda

Xhaka, Tavares

Reagovat
Salfovic

Jakej byl asi kurz na to, že první branka dnes padne do sítě Poolu, jedna k milionu ?

Reagovat
Miguel19

Havertz má fakt na piču zakončení

Reagovat
Trand

Jak je sakra těžký vhodit správně aut?

Reagovat
Miguel19

Krásný gól

Reagovat
blaugrana

preco sme nekupili Diaza miesto Torresa

Reagovat
Kixi Syhimour

To se musí dávat , jinak Olsen je hrozný už teď

Reagovat
Spikous

Steer bol isto lepšia dvojka

Reagovat
vitasrp

Ten brankář Aston Villy je zatím úplně otřesnej, se mu nedá dát ani malá domů bez toho, aby člověk nebyl nervózní, že z toho udělá nějaký průser.

Reagovat
Spikous

Tiež si to hovorím a je mi z toho zle a čakám prúser každú jednu prihrávku na neho.

Reagovat
Svatej

Stream prosim?

Reagovat
Coutinho10

proc to ten Jota zpracovava v tom vapne a neprihraje z jednicky do narwzecky a byl nas sam pred branou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cubazi

Keita dole Firmino hore, Keita tam je stratený

Reagovat
Vlkoslav

Norwich dostane bura

Reagovat
fenixLFC

dpc konate (a robbo) je hrozny

Reagovat
cubazi

Tsimi by tam sedel lepšie

Reagovat
RKBoy

Burnley zostup.

Reagovat
forrest

Remiza City, Liverpool prohra, to by byl hezkej zaver…

Reagovat
blaugrana

tak Raphinha sa vzdialuje

Reagovat
smazaný uživatel

5cm ofsajd Leedsu to snad neni možný

Reagovat
Nizzie

Ser na to, aspoň konečně vypadne Burnley.

Reagovat
Nizzie

Aha, to bylo asi na to, že jim neuznali gól, škoda no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Burnley už teče.

Reagovat
blaugrana

offsideee, pome Brentford!

Reagovat
Kixi Syhimour

Luiz

Reagovat
Luc-Luc

Gooooooooollll Saaadioo

Reagovat
dantetomas

Thiago

Reagovat
Kixi Syhimour

Maneeeeeeeeee

Reagovat
Kixi Syhimour

Thiago

Reagovat
blaugrana

Thiago lahoda

Reagovat
Hachim Mastour

bože to je kokot

Reagovat
Hachim Mastour

bože to je kokot

Reagovat
kissak

Tento stav by mi vůbec nevadil Burnley sestup a EPL zůstane v Leeds.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Trand

Reagovat
kissak

Hustý jeden Gunner je pro a druhý proti v jednotě je síla chlapi

Reagovat
Nizzie

Jestli je nějaká skupina fanoušků na světě nejodlišnější v názorech, tak jsme to my. Btw tohle asi s Arsenalem úplně nesouvisí, spíš nějaké osobní sympatie a antipatie.

Reagovat
kissak

Jasně to byla jen ironie s nadsázkou, ale v danou dobu mi to přišlo vtipný.

Reagovat
Trand

Martinelli s přehledem

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

alex

Reagovat
Remt

Já si nemůžu pomoct, já toho Keitu tak nemám rád..

Reagovat
Nizzie

Díky Iwobi!

Reagovat
Nikikrew

Dik Iwobi

Reagovat
Nizzie

Reagovat
SunFells

Smolné pro Alexe, to byla těsnotka.

Reagovat
Trand

Ten druhý gól vybojoval Granit

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Spikous

Na toho Olsena aj ako fanúšik Villans mám nervy dpc.

Reagovat
smazaný uživatel

gabby 1+1

Reagovat
Nikikrew

Edieeeeeee

Reagovat
J0EL

Norwich sa na to vysral uz?

Reagovat
Nizzie

Asi jako celý rok

Reagovat
smazaný uživatel

asi jako everton..

Reagovat
Kincl

Tak Everton to má taky u zadku

Reagovat
SunFells

Eddiee král

Reagovat
SunFells

Další bodík pro Jovera

Reagovat
JessePinkman

Ten Joza je špatnej

Reagovat
Čenda

Pice to jsme toho Bentancura nemohli dotáhnout my.

Reagovat
masly008

máme Xhaku ne?

Reagovat
Nizzie

Vždyť.

Reagovat
Minister

To by nás musel trénovať Conte

Reagovat
Čenda

Pice to jsme toho Conteho nemohli dotáhnout my.

Reagovat
Nizzie

Ne.

Reagovat
Salfovic

Nemohli, projekt.

Reagovat
havrys99

Caaaaaash a bude sranda

Reagovat
Nikikrew

Villans

Reagovat
Salfovic

Hups.

Reagovat
Kixi Syhimour

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL

Reagovat
Čenda

Wut Villa

Reagovat
LAM

City úplně mimo. Ti to ještě doje.ou

Reagovat
fenixLFC

my tiez

Reagovat
J0EL

Vilaaaaaa

Reagovat
Minister

Lol city

Reagovat
smazaný uživatel

city

Reagovat
diastan

Bezva

Reagovat
Melda

A co tam mám já?

Reagovat
vitasrp

Tohle bude úžasná druhá půle, těším se na to moc.

Reagovat
Luc-Luc

Paneboze jestli city ztrati a my taky

Reagovat
Agent z Melmacu

Cash to je irónia to meno

Reagovat
Swarley

Reagovat
Čenda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Cobra

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Cotton

Reagovat
Čenda

Jestli přijde i o titul, tak Pepkovi praskne tuřín tvl

Reagovat
Registrujisejenproto

Pri bodove shode rozhoduje skore?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Registrujisejenproto

Popici, diky.

Pred zapasem jsem to posichroval celym zustatkem na chance uctu (cca 1300) na titul city v kurze 1.10 ale samozrejme preji LFC

Reagovat
KingMaster13

Teď by City vyhráli o skore To by nasralo

Reagovat
smazaný uživatel

west ham zabrat

Reagovat
kissak

Jak ti Tě poslouchají.

Reagovat
Čenda

Udržet, Palace taky

Reagovat
Kixi Syhimour

My jsme na drogách, co to zase bylo?

Reagovat
drussbarb

Podle tvých oblíbených klubů soudím, že poslední kolo tě musí zatím slušně bavit

Reagovat
RKBoy

boha, a to ešte za 20 min. Inter a AC v súboji o titul, dnes sa môj zadok na gauč prisaje a nepustí.

Reagovat
Kincl

United konferenční liga

Reagovat
J0EL

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

Tak mensi trapas.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Seydou Doumbia

el nebo ekl to už je jedno kde budou dělat ostudu

Reagovat
Trand

Pep vypadá že se rozbrečí

Reagovat
fenixLFC

ked pozeram na pozicnu hru konateho a prihravky robertsona tak chcem plakat aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek si nechá vzít titul od Slippy G

Reagovat
kissak

No ty kráso AV vede. Koukejte to udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam west ham, united konference

Reagovat
Kincl

By mě zajímalo zda o tu soutěž budou mít zájem když to bude jediná jejich šance na nějaký pohár, nebo vypadnou s výmluvou, že bojují o top 4

Reagovat
Seydou Doumbia

ideální by bylo kdyby ani nenastoupili

Reagovat
Neutron

urcite by bolo lepsie keby nehrame ani KL...

Reagovat
Neutron

po rokoch opat radost?

Reagovat
KingMaster13

MU do Konferenční Tak příští rok v Edenu kluci

Reagovat
Grahf

tot bude šialený deň z pohľadu United

Reagovat
drussbarb

Doufejme

Reagovat
kissak

EPL je stejně nejlepší liga na světě a poslední kolo má náboj.

Reagovat
Seydou Doumbia

škoda že se to hraje v jeden čas, vím tradice ale tady by se dnes hodilo v klidu sledovat pět zápasů po sobě

Reagovat
Čenda

Kde se hraje lepší fotbal, city nebo pool?

Reagovat
fenixLFC

hocikde inde by som povedal

Reagovat
Čenda

Reagovat
mithro

Eden vola

Reagovat
JessePinkman

To je ale hrozná hra...

Reagovat
Nizzie

Saka je fakt úplně nulový poslední dobou, chlapec potřebuje trochu klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Nizzie

Co se ti nezdá, co předvedl v posledních pěti ligových zápasech? Je utavený.

Reagovat
smazaný uživatel

v te sanci to udelal nejlip, jak mohl

Reagovat
Nizzie

Já se ale nebavím o jedné konkrétní šanci.

Reagovat
Nizzie

Btw tu šanci jsem viděl až po tom, co jsem to napsal.

Reagovat
Salfovic

Už je hlavou v Madridu.

Reagovat
Nizzie

Aha, tak ještě, že si nám to vysvětlil.

Reagovat
SunFells

Myslím že na dovolenou zvolí něco exotičtějšího.

Reagovat
smazaný uživatel

*v Tottenhamu

Reagovat
Nizzie

I na Tebe slabota owny.

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
SunFells

Je dost unavený no

Reagovat
Nizzie

Nedivím se, za ten ročník.

Reagovat
Diskostu

Keita hrozny hrač....

Reagovat
JessePinkman

Jota musí dolů, takhle nejde hrát...

Reagovat
fenixLFC

tam je ich na striedanie viac- konate, robbo, jota...

Reagovat
drussbarb

Liverpool, West Ham poďme! Je super, že je furt o co hrát. Míň super je být na dětském hřišti a sledovat jen výsledky na onlajnech

Reagovat
RKBoy

kto ti káže očumovať malé deti ty úchyl?

Reagovat
Nikikrew

No to nastve

Reagovat
Salfovic

Aspoň máš kde si vybít zlost.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Remt

Kdo tě nutil dělat si děti? Tvoje blbost

Reagovat
Seydou Doumbia

odejít z posraného internetu a pustit si to v záznamu až budeš ready nejde?

Reagovat
drussbarb

Použil jsem softskills a už sleduju. Poďme!

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tě rodiče vyhnali na hřiště, protože je hezky?

Reagovat
drussbarb

Že jsem radši nezůstal venku

Reagovat
Čenda

No jestli Gerrard obere City a Liverpool to domrdá tak si budou kvit nebo jak to funguje?

Reagovat
irik

Reagovat
vedder

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
martin.b

Reagovat
martin.b

To by byl další v level bottlingu z naší strany

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

I´m so glad that Jurgen is a red

Reagovat
Hafna

Salah rozhodne, za City pouze vyrovná Foden

Reagovat
KingMaster13

Jo Salah zařídí vyrovnání v 94. minutě vlastním golem

Reagovat
smazaný uživatel

holdini , ale alex pekne zalozil

Reagovat
Trand

Taky nechápu co tam dělal

Reagovat
masly008

tvl vždyť měl hráče.Otázka zní kde byli oba střední záložníci.

Reagovat
smazaný uživatel

nemuze si jako stoper nechat projet mic na malem vapnu, kdyz je na predni tyci.

Reagovat
masly008

byl v souboji s hráčem kterého blokoval aby se nedostal k balonu.To je jak říct že je to chyba Gabriela že dostal jesle.

Přitom stačilo aby si střed pokryl své hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

stuper musi branit predevsim pozicne dobre, tady byl proste pozicne spatne

Reagovat
masly008

Tak jako oba střední záložníci. Vlastně ne ti tam ani nebyli. Elneny byl někde na přední s Xhaka nebyl radši vůbec.

Reagovat
Luc-Luc

Thiago

Reagovat
Remt

Kam sel? Rekli mu ze polocas ještě neskončil?

Reagovat
Kixi Syhimour

Thiago zraněný, skvělé

Reagovat
Seydou Doumbia

Kde jsou ti experti co tvrdili jasná výhra City do poločasu? Jako by jste nikdy nesledovali PL.

Reagovat
KingMaster13

Přesně jsem to čekal že tu Villu Gerrard totál vyblázní a budou žrát trávu doslova

Reagovat
SunFells

DCL už začíná vypadat mnohem líp, ten se příští rok zase urve.

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago

Reagovat
r.mrazik

kdo se smal,kdyz jsem psal,ze o titulu bude rozhodovat skore?

Reagovat
Nikikrew

Co tam ta obrana robi ffs a Xhaka taka lacna strata lopty tiez

Okrem inkasovaneho golu super polcas z nasej strany. Ode to perfektne diriguje, obaja krajny beci velmi aktivni a zodpovedni. Eddie opat na mieste kde mal byt . Everton uz na dovolenke, absolutne bez zaujmu alebo vacsieho tempa. Kripel Ali sa opat predviedol, neprekvapujuce.

Nic ja s istotou prepinam na City, tesim sa na ten urgana. Konecne tu mame poriadne posledne kolo o titul. Bude to velka podivana

Reagovat
Nizzie

Konečně? Dva roky zpět Ti nestačilo, nebo kdy to bylo, jak vyhráli taky City v posledním kole?

Reagovat
Nikikrew

2 roky spat vyhral Liverpool. Rok dozadu velky naskok. Fakt neviem o ktorom rocniku hovoris. Snad nie ten spred 10 rokov...

Reagovat
Nikikrew

No dobre lenze tam City vyhravalo po polcase 1:2, teraz je situacia uplne odlisna, preto to slovo konecne!

Reagovat
Nizzie

Jo tak, jestli to myslíš až tak do detailu, tak jedině fakt ten titul Agueroooooo.

Reagovat
masly008

to je poprvé kdy se nebudu dívat na Arsenal když hraje

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Seydou Doumbia

to by si měl zavést častěji

Reagovat
masly008

proč?

Reagovat
Seydou Doumbia

méně nervu a více pořádného fotbalu

Reagovat
cubazi

Načo nam je Keita? On sa nevracia marný v subojoch a dnes uplne neviditelný

Reagovat
masly008

za ty drobné dobré rozšíření lávky

Reagovat
Čenda

Aby nezapadlo, Howe obří at uz skonci desátí nebo ne, kurva práci tam udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

A to uvidíš ten fičák příští rok.

Reagovat
kissak

Toho se právě bojím. Doposud stále není známo jak rychle chtějí šejkové Newcastle dostávat nahoru a zdali má Howe dostatek času na svou práci.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

To je aspoň projekt, ne jako Artetův legoball.

Reagovat
Čenda

Vieira v Palace, Conte u vás, Howe v zámcích, Potter v Brightonu..

Reagovat
Nizzie

Conteho projekt na rok, max dva

Reagovat
Seydou Doumbia

Vieira byl ale celkem risk, v Nice velký špatný...Conte chvilkový trenér, ale když udělá LM tak asi všichni budou držet hubu no...

Reagovat
kissak

Máš naprostou pravdu, kurva moc dobré práce tam odvedl.

Reagovat
Čenda

Mam ho rád uz dlouho, a to jsem mu u vás moc nevěřil. Navíc jsem se bál, že ted budete hodně tlačený, ale je to odmakaný a zasloužený.

Reagovat
kissak

Neskutečný pozitiva na něj pějí hráči Magpies, jak nezkutečně dokáže namotivovat a přenést pozitivní atmosféru.

Reagovat
Čenda

pusobil tak i v Bournemouthu.

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby to ale nedopadlo tak, že Howe odvede černou práci a pak ho ty hadrníci neodstřelí pro větší jméno

Reagovat
Beros

Howe je borec... To, co provedl s odepsaným týmem je prostě paráda. Doufám, že nás s ním čeká spousta trofejí

Reagovat
kissak

Bylo by to super.

Reagovat
kissak

Místo doby temna doba světla

Reagovat
Seydou Doumbia

Hlavně at nikdo nečeká že příští rok budou hrát o titul nebo o LM...počítám že budou hrát něco jako WHU letos...takhle rychle to nepůjde

Reagovat
kissak

Tohle by mohl čekat snad pouhý zTohle by snad čekal pouhý trotl.

Reagovat
Salfovic

Já boj o LM tedy očekávám.

Reagovat
kissak

Já samozřejmě taky, to bych byl špatný Jarda teda fanda.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak jednoduchý to nebude

Reagovat
kissak

Co jsem to napsal?

Reagovat
Seydou Doumbia

netuším, tam jsem to nevyluštil

Reagovat
Mates_Matesović

Hojbjerg a Bentancur paráda, hlavně první jmenovanej má v posledních zápasech úplně úžasnou formu a top 4 bysme bez něj vůbec neatakovali. Jo a Norwich je fakt ostudnej, snad teď PL bude pár let bez nich.

Reagovat
vitasrp

City jsou od začátku hodně nervózní a hrají špatně, si v podstatě nevypracovali nějaké zakončení z vyložené pozice. Přitom Aston Villa a zejména teda její brankář tam vyrobil několik chyb v rozehrávce, ale Citizens tentokráte ve finální třetině hřiště ty situace řešili velmi špatně. A teďka to bude ještě složitější, protože Villa bude v druhý půli bránit klidně s deseti hráči uvnitř vápna a držet to vedení, co to půjde, zaděláno je fakt na mimořádný drama.

Plus se teda podle mě ukazuje, že jakmile v tý sestavě jsou jeden či dva hráči, kteří tam prostě nepasují/nechytají se na sto procent, tak to ten výkon týmu výrazně poznamená. Fernandinho na to už teďka fakt nemá a za poslední měsíc tam nasekal několik výrazných individuálních chyb, Stones zase není pravý obránce a ono je pak znát, že City útočí vpravo daleko méně, poněvadž vlevo tu hru Cancelo dokáže krásně zrychlit, naopak na té pravé straně je to takové stereotypnější a pomalejší právě kvůli tomu, že tam není ta ofenzivní hrozba od pravého beka.

A tohle píšu spíš jako takový zamyšlení a povzdychnutí si nad tím, že dokud si Chelsea prostě nepořeší to, aby ji každý hráč perfektně zapadal do herního projevu a systému, tak se v ligové soutěži těmhle válcům nepřiblíží, protože to ten výkon bude vždycky limitovat a vždy to bude stát nějaké ty ligové body.

Reagovat
penepi

Reagovat
Kinky7

pokud nestahne Fernandinha tak jsme v hajzlu a titul bude Poolu

Reagovat
RKBoy

dokonale zhrnuté, u nás sa to ukázalo hlavne v dobe ked sme stratili kvôli zraneniam Jamesa a Bena.. mať ich celú sezonu, máme tak aj o 10 bodov navyše.

Alonso a Azpi na dynamické kraje nemajú ani rýchlosť ani techniku.

Reagovat
vitasrp

Jo, v Chelsea je prostě hrozně velký omezení to, že když otočíš hru na levou stranu na Alonsa, tak ten to stejně zasekne a vrátí doprostřed, nezrychlí to tam, protože 1 na 1 neumí kvůli absentující rychlosti. A ty dva křídelní obránce je prostě nutný vnímat jako křídla, protože patří mezi těch pět hráčů, co cpeme do vápna a kanadský body se od nich jednoduše očekávájí.

Reagovat
vitasrp

A teda v kanadských bodech u Alonsa problém není, u něj je problém v tom, že nedokáže hrát jako to křídlo, chodit 1 na 1, prosadit se rychlostí, dělat náběhy za obranu, prostě to, co Chilwell i James umí skvěle.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Thiago je průser, jednak teď na závěr ligy půjde Jones do už tak nervózní týmu a o LM ani nemluvím

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, tak jde Milner

Reagovat
hrundy

To je hodně špatný... Tam nebude nikdo ani s náznakem kreativity. A Milner a Henderson spolu na hřišti to je vždycky bída.

Reagovat
Čenda

Závidím fanouškům poolu a Kinkymu7, musi to bejt paráda emoce ted na druhej poločas. Co víc si přát.

Reagovat
fenixLFC

ja by som si prial aby sme uz vyhravali o dva goly a mali ciste konto...

Reagovat
Kinky7

ty v..e ja bych tu prestipl prdeli zeleznou tyc a ty mi zavidis

Reagovat
smazaný uživatel

Conte je stejně borec, jsem hodně zvědavej na příští sezonu

Reagovat
Kincl

Co očekáváš? Souboj o top 4?

Reagovat
Čenda

Pokud zůstane a přivedou mu posily, tak Put the pressure on jak nikdy od slepic.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dostane posily, tak top 4 bude minimum. Pokud posily nedostane, tak tam už příští sezonu nebude, takže se o tom nemá cenu bavit.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Salfovic

Ne že by to mělo nějaký význam, ale na jak dlouho podepsal ?

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

2+1

Reagovat
smazaný uživatel

to je dost málo, měl by promluvit do hry o titul, ale pokud bude City mít zdravýho Haalanda, tak to bude těžký

Reagovat
masly008

se budeš dívat na PSG

Reagovat
Nizzie

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

to taky

Reagovat
Golasso

sakra pozdě

Reagovat
romeo351

To je fakt ten poslední v Mbappého žebříčku

Reagovat
Golasso

Když to nepůjde, tak ho Mbappé vyleje, ale za zkoušku to stojí.

Reagovat
Eichel

Tam skôr pojde Zidane. Aj keď.. asi by ma neprakvapilo keby si Spurs a PSG vymení trénerov

Reagovat
Čenda

Reagovat
Golasso

Já taky. Teď jak Mbappé podepsal, tak to bude brutál. Třeba i tu LM urvou, už by bylo na čase. Jsem zvědavý, kdo místo něj dojde ke slepicím.

Reagovat
Zark

no jako takhle přijít a ukrást arsenalu top4

Reagovat
avicii

Do ritit Thiago.. To je pruser

Reagovat
Coutinho10

v zaveru 1. polocasu trochu krec po tom, co se hraci dozvedeli, ze City tece

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Seydou Doumbia

jak to můžou hráči vědět? snad jím to kokoti neřekli

Reagovat
Nizzie

Stačí, aby to zařval někdo z hlediště.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by se Pepkovi hodil Agueroooooooooooooooooooo.

Reagovat
cristiano.K.

do teď jsem to měl tak nějak u řitě, ale ted začínám mít nervy

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Sm0ker

nejsi sám

Reagovat
Registrujisejenproto

tak co Swarley, Nani... světle modrý dres máte stále na sobě?

Reagovat
fenixLFC

nemozes drzat hubu?

Reagovat
Registrujisejenproto

zvladej

Reagovat
fenixLFC

zvladam ale toto sa presne vypomsti vysmievaj sa az ked je koniec

Reagovat
Registrujisejenproto

ja pocitam s tim, ze to nevyjde.. tak zrovna byl takovy jediny moment kdy se to trochu nabizelo si udelat srandu ale ok, mlcim

Reagovat
cubazi

Ak ide Tiago dole hore musí prisť Firmino, posuvač lopty Hendo a neviditelný Keita to je prúser, alebo nech pride Gomez nech to hrame na 3 vzadu a krajny beci vyššie ale to asi nehrozí kedže sme tak ešte vživote nehrali naposledy za BR

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Sonaldo je fakt špatnej, ten Salah mu vlezl do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď měl fakt smůlu

Reagovat
Nizzie

Zafoukal mu vítr dozad a spadl?

Reagovat
smazaný uživatel

A zase

Reagovat
Luc-Luc

Parada, prohrajem titul o skore a jeste budem hrat s Realem bez Thiaga

Reagovat
fenixLFC

tvl tak Sa dole a uplne vidim ze rudy predvedie zivotny vykon

Reagovat
mimi_united

Pohoda, City to otočia tak či tak

Reagovat
Kixi Syhimour

Proboha ta obrana je strašná

Reagovat
masly008

A to jste posadili jednoho hráče

Reagovat
81Tomas

tak VVD je proste leader te obrany + plus chybi i ten Fab, ktery obrane hrozne pomaha

Reagovat
masly008

pro mě je VvD nejlepší stoper součastnosti tak to chápu, ale ta závislost na něm je brutální.Loni nehrál a byli jste 4, teď bez něj taky nic moc.

Reagovat
Salfovic

A proč je jen na lavičce ?

Reagovat
fenixLFC

pretoze je po zraneni?

Reagovat
Remt

Pokud chybí Fabinho tak je to zatraceně znát i v obraně

Reagovat
romeo351

i v útoku

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Fakt

To bude Aguerooooooo 2.0 dneska určitě.

Reagovat
Salfovic

Namrdanej kačer rozhodne.

Reagovat
Tommy the Gunner

Tavares, ty jses fakt kopyto

Reagovat
Remt

Kurva ať to prezkoumaji lehnul mu na nohu

Reagovat
Remt

Nechápu proč se na to ani nepodiva, v PL už se piskli penalty za tisíckrát větší picovinu

Reagovat
Trand

Watkins

Reagovat
Tommy the Gunner

Cedric, pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Leeeeeeeeeeeeeeeeeds

Reagovat
O.Giroud

Leeeeeds pls!!! udrzat

Reagovat
OTASi

Reagovat
Čenda

Zamkyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

everton a jeho braneni rohu

Reagovat
Mato178178

ale city si zasluzia aspon jednu trofej. pre liverpool by to uz bolo velo keby brali vsetko

Reagovat
cubazi

Panebože dam tam Firmina kurva

Reagovat
81Tomas

Za chvili musi jit za Keitu

Reagovat
kissak

Leeds máte to ve svých rukách, udržeeeeeet!!!!

Reagovat
Mato178178

Reagovat
OTASi

proč je villa v utoku tak laxní omg

Reagovat
Mates_Matesović

KULUUUUU

Reagovat
Maximm9

Klopp by tam mel poslat nejake to jeho ferrari, cas se krati

Reagovat
smazaný uživatel

Tech tam bylo plny hriste, ne?

Reagovat
Maximm9

Ja myslel, ze mluvil o nahradnicich

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimalo by me, zda by Gerrard taky slavil?

Reagovat
Remt

Přitom Wolverhamptonu jde úplně o prd v tomto zápasu. Nechápu proč si nenechají dát gola, blbouni

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Seydou Doumbia

nechápu proč se AV snaží

Reagovat
Čenda

Si děláš prdel City tvl

Reagovat
Minister

loool keď to Liverpool nedá

Reagovat
havrys99

COUTINHOOOOOOOOOO, jestli tohle Liverpool nedá

Reagovat
diastan

Ok konec

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Mimalu

City

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty píčó, tak jedeeeeeemmm

Reagovat
OTASi

Reagovat
cubinho

gooooooooooooooool

Reagovat
mithro

City

Reagovat
J0EL

Villaaaaa! Pool podme, toto nemozete takto posrat

Reagovat
supporter

10 let po “Aguerooooooo!” to bude “Salaaaahhhhh”

Reagovat
bartlu

Liverpool si ten titul domrda sam. Gerard udělal co to slo…

Reagovat
blaugrana

pool to aj tak prejebe

Reagovat
RadekVonCZE

POMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEE SAKRA

Reagovat
SunFells

Coutinhoo

Reagovat
cubazi

kurva neprihraje ani za boha

Reagovat
fenixLFC

my to nedame ani tak

Reagovat
mimi_united

Liverpool po dnešku za blbcov roku, TOP

Reagovat
Nihilister

Wtf?

Reagovat
OTASi

City doma rupnou a liverpool neporazí wolves, to nevymyslíš

Reagovat
smazaný uživatel

SONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
supporter

10 let po “Aguerooooooo!” to bude “Salaaaahhhhh”

Reagovat
smazaný uživatel

Proti QPR to bylo taky 3:2, ne?

Reagovat
Kinky7

Tak gratulace k titulu do Liverpoolu....

Reagovat
Nikikrew

Looooool

Reagovat
Minister

Salah kurva jebni ho tam

Reagovat
Jordi Alba

Coutinho si udobřuje fans Liverpoolu.

Reagovat
Coutinho10

vic uz pro nas udelat nemuzu

Reagovat
OTASi

Reagovat
Fakt

Ještě 5 kousků

Reagovat
havrys99

Joey Barton na plac

Reagovat
Coutinho10

tak podme

Reagovat
johnik

Come on LFC!

Reagovat
cristiano.K.

OMG Coady udělej nějakou botu

Reagovat
diastan

Pep to vzdal

Reagovat
Grahf

city do kanala. A pool za nimi ak nevyhraje

Reagovat
Trand

Liverpool vamos

Reagovat
Switchback

Neskutečný, jak jsou City dneska špatní

Reagovat
Salfovic

Chudák Haland, jde do City kvůli Pepkovi, a oni ho vyhodí dřív, než tam dojede.

Reagovat
supporter

Pome Liverpool. Sice jste nejvetsi rival, ale radeji vy, nez ty nesympaticky mrdky

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
cubazi

Milner ty opičák pojebany

Reagovat
cubazi

už skončí z futbalom čitanie hry 0 bodov

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
OTASi

Ten pool je tak marnej

Reagovat
havrys99

Norwich 0-5, už přestávám věřit v LM

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Sony!!!!!!

Reagovat
RKBoy

Son.

najlepšieho hráča mal vyhrať určite on.

Reagovat
Trand

Allison

Reagovat
Cobra

Král střelců v kapse. Sonnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
O.Giroud

Alisson taky hod do precislenia a Firmino posle hentaku prihravku

Reagovat
Mates_Matesović

SONNYYYYY

Reagovat
Jollae

Liverpool to dá.

Reagovat
Minister

Firmino každú loptu pokazil ty vole

Reagovat
havrys99

Hwang

Reagovat
diastan

Jooooooo a hned dalsiiiiiji

Reagovat
fenixLFC

city to este zvrati....

Reagovat
smazaný uživatel

SON HEUNG-MIN

Reagovat
Kixi Syhimour

To je fakt strašný výkon od nás a City už otáčí

Reagovat
smazaný uživatel

co to ted jimenez predvedl? nevystrelit, kdyz jdes 2 na 0

Reagovat
Minister

Ešte aj WHU to dojebe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blaugrana

2 2

Reagovat
Kincl

goooooooooooooooooooooooooool pojdte otočka City

Reagovat
diastan

Joooooooo a hned dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard jim na to už kašle.

Reagovat
smazaný uživatel

To nechal Guardiola schválně takhle. Chtěl bejt epičtější než Mancini.

Reagovat
Golasso

City

Reagovat
smazaný uživatel

City se probudili a teď Slippymu dají šestku

Reagovat
OTASi

Reds si to za tuhle holomajznu stejně nezasloužej

Reagovat
havrys99

Do háje, City remíza, Leeds remíza, Burnley snížili ... to je ZÁÁÁVĚR

Reagovat
Selänne

City

Reagovat
Coutinho10

tak nemusime se nervovat..City daj i 3.

Reagovat
Grahf

hmm, zapol som stream a city hned dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zase vypni. Buď tak laskavej.

Reagovat
Grahf

Reagovat
martin.b

Guardiola je takovej čurák, že to udělal schválně napínavý

Reagovat
Bayernista18

Liverpool dá do 90. minuty vítěznej gól, ale City v nastavení taky.

Reagovat
Neutron

City ich chceli potrollit?

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds to taky ještě musí zdramatizovat

Reagovat
blaugrana

Burnley y, Leeds prehrat pomeee

Reagovat
KnoxXx

lol wolves 3na1 a nic

Reagovat
Grahf

tie brejky wolvesu

Reagovat
cubazi

konec

Reagovat
havrys99

nejlepší liga na světěěěěě

Reagovat
smazaný uživatel

AV

Reagovat
Euphael

Pekne Pep potrolil scousery, kteri uz se videli s poharem

Reagovat
Kincl

Zaslouženě jen za tento zápas

Reagovat
Čenda

Game over sraci.

Reagovat
jk

lol city

Reagovat
diastan

Joooooooooo a jesteeeeeeeee

Reagovat
Jordi Alba

looooool

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Jollae

Reagovat
Golasso

Nj, jak jde o hovno, tak zase hrajeme dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola si chtěl ještě namazat kapsu, tak se domluvil se sázkařskou mafií.

Reagovat
Miguel19

AGUEROOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Selänne

Reagovat
ttopi

Reagovat
Cotton

Reagovat
icka

Reagovat
KnoxXx

Slippy G nesklamal

Reagovat
Grahf

zase to raz posral, mal by si to dať do erbu

Reagovat
Spikous

V čom to posral? Že ich prevalcoval oveľa lepší tím? Liverpool si sám prehrala ligu a nie nejaký gerard

Reagovat
SCELO

Reagovat
Selänne

Cityyy

Reagovat
Grahf

cityyyy, vždy som vám veril, vy skurvení ropáci

Reagovat
DreamTeam

City v suchém.

Reagovat
Trand

Wow City

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak lepší, než kdyby to byla naší remízou , hrajem fakt hrozně

Reagovat
Minister

Man City pre divákov

Reagovat
Miguel19

Salah může Kevinovi leštit boty. Jasně nejlepší hráč ligy.

Reagovat
SunFells

Reagovat
king23

Však jo, já myslím, že tohle nerozporuji ani fans Liverpoolu.

Reagovat
Salfovic

Jak kteří.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
penepi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
cristiano.K.

statistiky mluví jinak

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kovi81

Reagovat
icka

Reagovat
Hyrax

Reagovat
SunFells

Gundogan jaké střídání

Reagovat
smazaný uživatel

no dopice gundo

Reagovat
penepi

Reagovat
Čenda

Kdo to nahrával tomu Odemu? LANS?

Reagovat
mimi_united

City TOP A liverpool sa ešte fajn vyšťavil na finále

Reagovat
Registrujisejenproto

Smutny zivot musis mit

Reagovat
Ranoth

Co ine mu ostava nez sa tesit z neuspechu druhych ale tak buducu sezonu budu mat velku sancu na trofej v konfe lige

Reagovat
mithro

gundogan ozivil to. ten mal ist k nam, davno overene radou FM20xx

Reagovat
merlick

pome norwich kurva

Reagovat
havrys99

Salaaah

Reagovat
Greny

Slippy G to je prostě jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Born to sink.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten curak je tak prokletej az to pekny neni. Meli by bo vyradit z historie a smazat z analu. Vsechno posral, zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl se zastat barevnýho, aby si vylepšil karmu, ale vybral si tak špatný okolnosti, že si ji naopak ještě víc podělal.

Reagovat
Trand

Každopádně zapnul jsem Liverpool na posledních 15 minut a to je hrůza, kdyby Wolves byli co k čemu, tak už dávno vedou.

Reagovat
mithro

a potom tam pretlacia taky gol

Reagovat
Trand

ok

Reagovat
Edgar Davids

Neskutecnej zapas..Na prvni gol asistence Sterling, byvalej hrac LFC, Ilkaye zas Klopp myslim privedl do velkyho fotbalu...

Reagovat
Luc-Luc

Mooooooooooooooooooooooooo kraaaaal....skoda ze Stevie G nezvladl

Reagovat
Kejza

Ty City jsou fakt zmrdi. Nejenom že nás nechaj živit naděje do posledního zápasu, ale ještě to takhle na pány votočej

Reagovat
kissak

Neskutečně jsme se připosrali, jestli tohle vydržíme tak to bude zázrak.

Reagovat
Čenda

Fakt popici, o titulu rozhodlo 5 minut, proč teda koukám deset měsíců na 38 zápasů? Jdu do prdele FA

Reagovat
hitZor

Protože těch 37,95 zápasů rozhodlo o tom, že i blbých pět minut může rozhodnout o titulu.

Reagovat
Čenda

Aha, tak už ani smajlík některým nestačí, aby pochopili, že jde o ironii, ok.

Reagovat
Seydou Doumbia

přesně, stačí si zapnout poslední kolo, zbytek nerozhoduje

Reagovat
Salfovic

To bylo jasný, že ho Pool hned dá

Reagovat
kissak

Clarets koušou, vycítili šanci od Brentfordu.

Reagovat
smazaný uživatel

když jim na to Slippy už hodil bobek, tak Liverpool zase zabral

Reagovat
romeo351

Ingsyy pojď!

Reagovat
PISTOLERO

Astin Villa

Reagovat
Ondiis

Nechápu, že Liverpool vede

Reagovat
Grahf

čo sa tam pool fanúšikovia tešili?

Reagovat
Kincl

chci po zápase vidět jejich ksichty

Reagovat
Miguel19

Chilwell is back

Reagovat
hitZor

Kdoví, kde bysme tuhle sezonu skončili, kdyby se tak nešťastně nezranil.

Reagovat
masly008

Na 3 místě. Na city a pool by to nebylo.

Reagovat
hitZor

V PL asi jo, ale třeba bysme vyhráli CC a FA Cup a dostali se dál v LM.

Reagovat
masly008

pokud nasadíte ve wmbley Mounta tak nevyhrajete nikdy nic.Takže jedině LM

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvenej Salah

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Salfovic

O nejlepším střelci rozhoduje jen počet gólů nebo jsou tam při rovnosti nějaká vedlejší kritéria ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jen počet gólů

Reagovat
Grahf

mal by to byť počet zápasov pri rovnosti, ne?

Reagovat
masly008

Jen góly.

Reagovat
king23

Stejně je Son jinde, vzhledem k tomu, že ne kopal jedinou penaltu.

Reagovat
Cotton

a hraje za mnohem horší tým

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
masly008

Reagovat
PanAu

Nakonec bod před Slepicema a tri před Arsikem, Tuchel ten závěr sezóny hodně nezvládl, jsem zvědavý na příští sezónu.

Reagovat
Agent z Melmacu

tak po tom všetkom čo sa stalo….budúca sezóna bude kludnejsia

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat soupeře dát 2 góly a pak to otočit, aby to vypadalo, že to bylo hodně dramatický - trapnýýý.

Reagovat
Miguel19

BARKLEYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Godwinson

3 goly za 5 minut. Gerrard to zmakl skvele i jako trener.

Reagovat
Euphael

Co to meles? Co mu je po nejakem Liverpoolu, kdyz je manager AV? To si ma Liverpool zvladnout sam behem cele sezony a nespolehat na jine.

Reagovat
Agent z Melmacu

keby im zobrali body tak by sa inak hovorilo

Reagovat
mimi_united

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Euphael

zmrde

Reagovat
smazaný uživatel

Dluhy sou od toho, aby se splácely.

Reagovat
Kejza

já myslim, že nikdo moc nečekal, že se bude držet takhle dlouho

Reagovat
SunFells

WHU nezvládlo

Reagovat
Salfovic

Kokoti, nejdřív to pohnojí neudržením vedení s City a pak ještě vyhrabou ManU z EKLu

Reagovat
LeonardoUžoa

Klasičtí Češi no

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson jak cumi mrdka skotska spinava. Si mysli ze jsou prvni aktualne. No, picu, kamo.

Reagovat
Kincl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cotton

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kejza

chtěl být první, odpusť mu to

Reagovat
stuff

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Euphael

Reagovat
Infi

Reagovat
8lampard8

Reagovat
penepi

Reagovat
Swarley

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

ale bez do prdele prosimte. Tohle nema s united nic spolecnyho. Ja to pral spis vam nez city.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Kovi81

Reagovat
icka

Reagovat
havrys99

Leeds pojištěno, Burnley konečně dolů

Reagovat
Čenda

Burnleyyy VAMOOOOOOS

Reagovat
fenixLFC

skoda....ale aj tak, famozna sezona

Reagovat
FKVZLFC

Reagovat
Grahf

ešte lignete v LM a bude perfektná :)

Reagovat
fenixLFC

aj keby tak je to famozna sezona ktoru by s nami menil nielen united, ale 99,9% klubov

Reagovat
avicii

Mame dve trofeje a vasa parta roby asi najväčšiu hanbu v histórii klubu a pre teba perfektná sezóna

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
SCELO

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

uff

Reagovat
diastan

Jooooooooooo sucheeeee trikoooooooooo. Mistriiii

Reagovat
mimi_united

Gratulácia

Reagovat
ttopi

Za dnešní zápas zaslouženě. Gundogan přišel, dal a zvítězil.

Reagovat
Registrujisejenproto

Plešatý falešný šašek Pep hnusák tvle, tomu to strašně nepřeju

Reagovat
Kincl

Gratulace nejlepšímu týmu v Anglii, zaslouženě otočit takový zápas neskutečný. Klobouk dolů před hráči i před Guardiolou

Reagovat
Golasso

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

To beztak udělali schválně, aby měli co vyprávět vnoučatům.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jasně ukázali, že titul je ve správných rukou.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
penepi

Reagovat
cristiano.K.

bohužel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Infernoqt

Nejhorší United, co si kdy pamatuju. Naprosto otřesný výkony. Tam bude třeba radikální řez, aby se něco změnilo.

Reagovat
Grahf

GD=0

Reagovat
Luc-Luc

Nevadi, pristi tyden si spravime chut ynwa! jebat arabsky mrtky a united

Reagovat
penepi

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
diastan

Nespravite

Reagovat
penepi

O týždeň ešte Real a krásna sezóna za nami

Reagovat
hodoňa

Tak, a konečně je vládnutí Ralfíka konec. Dík za nic a už se nevracej.

Měli jsme snad někdy horší manažera? Statisticky snad za posledních 100 let ne.

Reagovat
Kincl

Ale tak v EL máte větší šanci na trofej zas

Reagovat
hodoňa

O to, že se bude hrát EL mi ani tak nejde. Při té konkurenci by to člověk nějak přežil, ale prostě to byla tragédie.

Reagovat
r.mrazik

Gerrard ten titul Liverpoolu neudela ani jako manazer jineho klubu...jak byl Smicer stistko,tak Gerrard je smůlko

Reagovat
kissak

Je tady nějaký fan Leeds?

Gratuluji k záchraně.

Burnley i přes mocný finiš mi chybět nebudou, subjektivní názor.

Kam půjde Tarkowski a Cornet?

Reagovat
Rybinho85

Ještě Weghorst, McNeil a Pope. O ně bude taky zájem

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Nizzie

Že bych byl fanoušek Leedsu, to asi ne, ale přeju jim hodně. Dost často jsem za ně ve fifě hrával.

Reagovat
Seydou Doumbia

Cornet je velké překvapení, v Lyonu byl tak špatný že se uplatnil až jako bek nechápu

Reagovat
Nieuwendyk

Díky díky moc!!!

Paráda, byl jsem tam. Fans Brentfordu very friendly, čuměl jsem a my, dvojka z Prahy, naprostá exlusivita pro ně, takže paráda, příští rok zase budeme ty zmrdy prohánět!

Thanks senor Bielsa ❤

MOT ALAW!!!

Reagovat
Nieuwendyk

Jo a gratuluju Man City k titulu, nesnáším je, ale zasloužený!

Reagovat
r.mrazik

a teda...zustat Ole,tak bychom na tom tak hrozne nebyli...totalni sracka posledni pulrok

Reagovat
hodoňa

Statisticky na tom byl tuto sezónu Ole líp než Rangnick.

Reagovat
Grahf

keby ostal Ole, tak by sa nič nezmenilo, takto začala revolucia.

Reagovat
hodoňa

Jako vedená ním?

Reagovat
r.mrazik

Samozřejmě myšleno jen do konce sezony. Prostě bez Ralfa.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Igner Farnsworth

Gratulace City oba týmy neskutečný ale, velká paráda mít možnost tohle sledovat

Reagovat
dantetomas

Ako klubuk dole pred Man City. Mna len jebe, ze som to za par drobnych nebuchol za stavu 0:2... na ten 10 kurz som chcilu pozeral

Reagovat
Nikikrew

Wau Wau tak to bolo finale sezony. Gerrard je fakt prekliaty

Reagovat
smazaný uživatel

v Anglii koukám to vběhnutí na hřiště už naprostá normálka, nedávno dostal hlavičku Sharp, tam se jim to brzo vymstí

Reagovat
jsemdement

Jak jako vbehnuti na hriste, anglie, normalka... ze ty moc koukas na filmy, tohle se v anglii v zivote nestane !

Reagovat
Salfovic

vždyť teď snad ve třetí lize jeden z fanoušků po hromadném vběhnutí sundal jednoho hráče.

Reagovat
jsemdement

Intertenovy fejk !

Reagovat
Salfovic

Dobře mi tak.

Reagovat
Nizzie

To nejsou záběry z Anglie, prostě nemůžou být!

Reagovat
Golasso

Neskutečný závěr sezony . Kdyby mi někdo včera řekl, že City budou otáčet, Liverpool bude bojovat do poslední chvíle o titul a Norwich prohraje, tak mu nevěřím.

Reagovat
REPLIKATOR

Gerrard Aston Vinna

Reagovat
Trand

Na City dobří retardi na hřišti

Reagovat
Neutron

pekne Stevie

Reagovat
Kinky7

Brečel jsem doma štěstím ale Liverpoolu je mi líto. Díky za skvělou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

City gratulujem vy sk.urveny h.jzli

Reagovat
LeonardoUžoa

Reagovat
BennDyaz

Být Gerrardem, vyseru se na fotbal a jdu se věnovat curlingu

Mohlo to být poetický, jednak sebrat Grealishovi titul, jednak věnovat jej Liverpoolu. Místo toho to zase dodrbal. To je jeho práce, udržet hráče v koncentraci až do konce

Místo toho je to poetický z úplně jiných důvodů. My jsme z toho vyšli jako totální budižkničemové, Gerrard zase totálně uklouznul a Grealish má svou vysněnou trofej. Snad z ní má radost i z lavičky

Jo, jsem hořkej

Reagovat
vitasrp

Přitom reálně s tímhle trenér nic neudělá, když se tým jako Man City chytne, tak se můžeš akorát modlit, aby to ti hráči na place zvládli.

Reagovat
BennDyaz

Jo asi jo, ale jsem nasranej

Reagovat
Greny

Sundal Coutinha a tam se to zlomilo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Potřeboval už jenom bránit, podle mě by to úplně stejně dopadlo i s Coutinhem na hřišti, ten by tomu tým v defenzivních momentech žádnou nadstavbu nedal.

Reagovat
BennDyaz

Jenomže víš co, sundáš Coutinha, dáš tam Nakambu a soupeř má o jednoho chlapa méně, kterého musí bránit. Takhle sme zalezli a čekali konečnej hvizd, třeba kdyby tam zůstal, přidáme z brejku třetího... těžko soudit, ale za mě tohle byla chyba

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
vitasrp

Když jsem psal po půli to porovnání, tak druhá ukázala ještě jednu dobrou věc - mít tam defenzivního záložníka, který dokáže dát branku. Nemusí jich samozřejmě dávat mraky, ale Rodri dal letos celkem sedm ligových branek, což je dost solidní porce. A ne z penalt, samozřejmě.

Ono se totiž nedá ubránit všechno, soupeř se může zatáhnout do vápna, bránit v hlubokém bloku, ale když tam pak za vápno vypadne balón, je holt rozdíl, jestli se do něj opře Jorginho, který neukopne balón, nebo Rodri/Fabinho, kteří do toho umí dát ránu + jsou i nebezpečím při hlavičkách.

Reagovat
vanGomm

Tak hráči Manch.City za 5 minut hotovo! Ovšem fanoušky Liverpoolu "dráždili" velice pěkně a hlavně dlouho

Reagovat
vitasrp

Každopádně zase senzační závěr, mělo to ohromnej náboj a bylo to parádní drama. Já upřímně moc nechápu, jak se to City podařilo otočit, však byli krom té první desetiminutovky v druhé půli marní a prakticky se nedostávali do šancí. Navíc po té druhé inkasované brance vypadali i docela zlomeně.

Jenže maj neskutečný individuality a dobrý náhradníky, musí to být paráda, když trenér může z lavičky do hry hodit Gundogana, který tam v loňské sezóně dával branku za brankou a on si na to v posledním klání sezóny zase vzpomene.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
martin.b

City neuvěřitelní, hlavně ten jejich hlad vyhrávat rok po za rokem to si za prachy nekoupíš my z toho vyšli úplně napiču vyplýtvali jsme spousty sil bez kýženýho výsledku a teď nám v nejdůležitějším zápase sezony bude chybět klíčovej střeďák

Reagovat
masly008

Pep to dělá tak že si drží nějakou kostru a k nim prodává a kupuje nové hráče aby ten hlad po úspěchu přinesli ti noví.

Proto má takovou fluktuaci hráčů kdekoliv byl.

Reagovat
krisa

někde jsem četl, že Aston Villa dostane 15 mega liber za Grealishe navíc, pokud City vyhrají titul..

Reagovat
Luc-Luc

tim by se vysvetlovalo, proc prestali hrat

Reagovat
Skalda29

City závěr skoro jak před lety proti QPR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele