Premier League - preview 38. kola

12.05.2019, 08:31, aktualizováno 12.05.2019, 08:31
Previews
Až poslední kolo musí poskytnou odpověď na otázku, kdo se letos stane anglickým mistrem. V lepší pozici je Manchester City, který hraje v Brightonu, druhý Liverpool potřebuje zvládnout souboj s Wolverhamptonem a zároveň doufat v klopýtnutí Citizens...
Brighton & Hove Albion - Manchester City  (neděle 16:00)
Manchester City zažil naprosto fenomenální jaro. Možná vůbec nejlepší jaro, co od jednoho týmu Premier League zažila. Osmnáct zápasů, sedmnáct výher - to je totiž něco brilantního. Tak brilantního, že to zastavilo nejlepší tým Liverpoolu za několik dekád od vysněného korunování. Tedy, je tu ještě taková maličkost. Citizens musí uspět na hřišti Brightonu.

Což je velmi předpokládaná varianta. Předpokládá ji totiž i vedení Premier League, které do Liverpoolu poslal pouhou kopii trofeje pro jejich vítěze. Žádný vrtulník kroužící mezi městy, jak to bývávalo obvyklé v minulých ročnících. Brighton je prostě příliš daleko na to, aby něco podobného stálo za to...

Přitom stačilo málo, a bylo by to naopak. Leicester byl minulý týden pro Man City velmi dlouho příliš tvrdý oříšek. Celých sedmdesát minut nepadl gól a v Liverpoolu se už už těšili, že zůstanou v čele. Jenže podobně jako před sedmi lety se v kapitánovi Vincentu Kompanymu zhmotnil spasitel týmu. Jeho těžko vylepšitelná pumelice do šibenice udržela Citizens na pole position.

Teď ji jen udržet. Situaci usnadňuje pozice Brightonu, který ještě nedávno bojoval o holé přežití své působnosti v Premier League - a nic není zuřivější než matka, která brání svého potomka. Jenže teď už si Seagulls spokojeně skotačí i s další místenkou v elitní soutěži a nedá se čekat, že by za výhru položili život.

Přesto se Brighton těší velmi dobré formě - psychická pohoda po definitivním udržení se na hráčích projevila pozitivně. Po klíčové remíze s Newcastlem totiž celek z jihu Anglie dokázal obrat o body i Arsenal a připravit ho tak o reálné naděje na umístění v top čtyřce.

Zápas bude speciální pro jednu z legend Brightonu Bruna Saltora. Kapitán v týmu kroutí už sedmou sezónu a tohle bude jeho vůbec poslední zápas v kariéře. Nebudou u toho Davy Propper a Jose Izquierdo, jediní absentéři v dresu Seagulls. Man City naopak počítá s Kevinem De Bruynem, jenž přešel potíže se stehenním svalem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 14.70 - 8.02 - 1.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Arsenal FC  (neděle 16:00)
Poslední kolo Premier League sehraje Arsenal na půdě Burnley, ovšem pro londýnský celek nepůjde o skutečné zakončení celé sezony. Kanonýři totiž navzdory mizerné formě z posledních týdnů dokázali suverénně projít Evropskou ligou až do finále, a jelikož by v neděli k zajištění čtvrté příčky potřebovali malý zázrak, lze od trenéra Unaie Emeryho čekat výraznější obměnu základní sestavy.

Výkony Gunners v obou soutěžích se od sebe skutečně liší jako den a noc. Zatímco v domácí soutěži se jedná o mimořádné trápení, což dokládá i série čtyř zápasů bez porážky včetně tří proher, pohárová Evropa Arsenalu svědčí o poznání lépe. Po vyhraném čtvrtfinálovém duelu s Neapolí se o tom nyní přesvědčila i Valencie, která prohrála shodně o dva góly jak na Emirates Stadium, tak na svém stadionu Mestalla, a s celkovým skóre 7:3 tak do finále v Baku postoupili Kanonýři.

Největší podíl na tomto úspěchu má útočné duo Alexandre Lacazette s Piérrem-Emerickem Aubameyangem, které mělo prsty dokonce ve všech zmíněných sedmi trefách a druhý jmenovaný si ve čtvrtek připsal první hattrick v rudém dresu od svého loňského příchodu z Borussie Dortmund. Proti Burnley by Arsenal potřeboval obdobnou střeleckou efektivitu, pokud ještě hodlá zabojovat o ligovou kvalifikaci do Ligy mistrů, neboť na čtvrtý Tottenham vedle tříbodového manka ztrácí rovněž osm gólů ve skóre, jež rozhoduje při bodové rovnosti.

Na straně hostí zůstávají stále mimo hru Aaron Ramsey, Danny Welbeck, Héctor Bellerín a Rob Holding, ovšem po odpykání karetního trestu se může vrátit do hry Ainsley Maitland-Niles a zůstává velkou neznámou, s jakou sestavou a rozestavením Emery v neděli skutečně vyrukuje. Clarets byli sice v minulých letech pro Arsenal oblíbeným soupeřem, což dokládá bilance devíti výher Arsenalu v řadě, ovšem vzhledem k venkovní formě Kanonýrů, kteří za celou ligovou sezonu udrželi na půdě soupeře jediné čisté konto, lze paradoxně favorizovat domácí tým.

V Burnley zůstává nejistý start stopera Jamese Tarkowského, jenž se v posledních dnech odpojil od týmu kvůli narození dcery. Příliš brzy je pak na návrat Aarona Lennona, zato Phil Bardsley by měl být po krátké absenci opět připraven naskočit.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Gibson, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Barnes
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Mustafi, Sokratis, Koscielny, Monreal - Guendouzi, Xhaka - Mchitarjan, Özil, Iwobi - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.23 - 3.79 - 2.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - AFC Bournemouth  (neděle 16:00)
V rámci posledního kola anglické Premier League na nás také čeká souboj Crystal Palace s Bournemouthem. Oběma celkům již o nic nejde, dá se tedy čekat otevřený, bezstarostný fotbal, přičemž vítěz tohoto klání ukořistí finální dvanáctou pozici. Oba celky přitom mohou být se svou sezónou spokojeny - bojům o záchranu se jim podařilo vyhnout obloukem, přičemž na umístění v první polovině tabulky to jednoduše stále není.

Crystal Palace zažilo poměrně vydařený konec sezóny, od začátku března se může pyšnit statistikou, kdy z devíti utkání uhrálo pět výher, jednu remízu a pouze třikrát skončilo na straně poražených. Orlům se navíc zcela nečekaně podařilo vyloupit Emirates, když na půdě londýnského Arsenalu nastříleli nevídané tři branky. Otázkou zůstává, co s týmem udělá případný odchod nejlepšího hráče, Wilfrieda Zahy. Ačkoliv v současnosti ještě není nic oficiálního, o jeho touze odejít se veřejně ví a je nepravděpodobné, že by jej londýnský tým dokázal udržet. A nahrazovat svého nejproduktivnějšího hráče, to je vždy pěkně ošemetná záležitost.

Bournemouth si daří nastavený standard, letošní sezónu opět zakončí s minimálně 45 body na nejhůř třináctém místě tabulky. Pro porovnání - svěřenci Eddieho Howea ve své premiérové sezóně mezi elitou nasbírali 42 bodů, o rok později 46 bodů a v minulém ročníku zase 44 bodů. Tato statistika dokládá solidní vyrovnanost výkonů, navíc ukazuje, že v případě nedělní výhry by Bournemouth vytvořil své bodové maximum.

Domácím budou chybět James Tomkins, Mamadou Sakho a Jeffrey Schlupp. Za hosty zase nenastoupí Dan Gosling, David Brooks a Dominic Solanke.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 4.19 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Newcastle United  (neděle 16:00)
S Premier League se v neděli minimálně na rok rozloučí Fulham, který v posledním zápase přivítá hostující Newcastle. Tradiční londýnský celek nemůže být s uplynulou sezónou spokojen, ačkoliv se v první třetině soutěže prezentoval atraktivním fotbalem, díky mnohačetným chybám v defenzivě nedokázal posbírat dostatečný počet bodů a ani po změně kouče se situace nezlepšila. Naopak Newcastle prožil druhou solidní sezónu mezi elitou, v jejímž rámci neměl velké starosti se záchranou. Otázkou je, zda se však Strakám v příštích letech podaří stoupat vzhůru.

Jen sedm výher, pět remíz a dvacet pět porážek. Taková bilance je zkrátka na záchranu zoufale málo a v západním Londýně to moc dobře ví. Přestavit tým a co nejrychleji jej vrátit mezi elitu nakonec dostal za úkol Scott Parker, který v pátek s klubem podepsal dlouhodobou smlouvu. Pod jeho vedením se navíc Fulhamu začalo poměrně dařit, z posledních čtyř duelů si na své konto připsal tři výhry proti Evertonu, Bournemouthu a Cardiffu City, podlehl pouze v posledním klání na hřišti Wolverhamptonu. Bohužel tento záblesk dobré formy přišel až příliš pozdě v momentě, kdy bylo o sestupu Fulhamu definitivně rozhodnuto.

Naproti tomu Newcastle si udržuje nebývalou konzistenci svých výkonů. V loňském roce nakonec dosáhl na 44 bodů, když nastřílel 39 branek a 47 jich inkasoval. V letošním ročníku má na svém kontě kolo před koncem 42 bodů, když vstřelil 38 branek a v 48 případech inkasoval. Je vidět, že Rafa Benitez odvádí kvalitní práci, jistě by však svůj tým rád posunul do vyšších pater tabulky, ovšem není jisté, zda k tomu dostane odpovídající finanční prostředky. Jeho setrvání na lavičce Magpies tak rozhodně není jistotou.

Fulhamu s největší pravděpodobností nepomůže obránce Denis Odoi, hosté zase nemohou počítat se záložníkem Ki Sung-yuengem a obráncem DeAndre Yedlinem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.57 - 2.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Chelsea FC  (neděle 16:00)
Chelsea svou ligovou sezónu ukončí na půdě Leicesteru, kde už naštěstí nemůže ztratit jistotu kvalifikace do Champions League. Svěřenci Maurizia Sarriho mohou v případě prohry klesnout na čtvrtou příčku, mají ovšem jistotu, že pátý Arsenal skončí za jejich zády. Vzhledem k absencím v kádru Chelsea a formě Lišek se dá říct, že tato situace je pro italského stratéga na lavičce Chelsea hotovým požehnáním - jinak by si totiž příznivci londýnského celku s největší pravděpodobností prošli pořádným nervákem.

Leicester od příchodu Brendana Rodgerse nabral dobrou formu a ročník s největší pravděpodobností zakončí v první polovině tabulky. V případě vítězství a prohry Evertonu by navíc Lišky mohly poskočit na solidní osmou příčku. Po příchodu bývalého kouče Liverpoolu Leicester sice nejprve díky brance v poslední minutě podlehl Watfordu, následovala však série čtyř výher v řadě nad Fulhamem, Burnley, Bournemouthem a Huddersfieldem. Druhá porážka pod vedením Rodgerse přišla z kopaček fotbalistů Newcastlu, třetí následně po urputném boji od hráčů Manchesteru City, kteří tímto vítězstvím udělali velmi důležitý krok titulu. Doposud zřejmě nejsvětlejším momentem kariéry Rodgerse bylo deklasování Arsenalu výsledkem 3:0.

To Chelsea pod Mauriziem Sarrim prožila turbulentní sezónu. Po vydařeném startu a neporazitelnosti, která Blues vydržela až do poloviny listopadu, přišla zimní krize, debakly od Bournemouthu, Manchesteru City a objevily se sílící spekulace o konci italského kouče. Ten však svou klinickou smrt přežil a jako klíčová se nyní jeví výhra na půdě Cardiffu. Na konci března tam londýnský celek předvedl bezkrevný výkon, deset minut před koncem zcela po zásluze prohrával 0:1, načež však Azpilicueta brankou z ofsajdu vyrovnal, Loftus-Cheek utkání minutu před koncem otočil a změnil ráz celé sezóny. V dubnu následně Chelsea předvedla z uchazečů o TOP 4 nejméně zaváhání, což ji nakonec vyneslo účast v příštím ročníku Champions League. V kombinaci s postupem do finále Evropské ligy se tak současný ročník dá hodnotit pozitivně, ani tak však není jisté, zda Maurizio Sarri usedne na lavičku i v příští sezóně.

Za domácí celek nenastoupí Matty James a Daniel Amartey, hostům bude chybět Kante, Rüdiger a Callum Hudson-Odoi, nejistý je pak také zdravotní stav Andrease Christensena.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Maguire, Evans, Chilwell - Ndidi - Albrighton, Tielemans, Choudhury, Maddison - Vardy
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Zappacosta, Azpilicueta, Luiz, Alonso - Barkley, Jorginho, Loftus-Cheek - Pedro, Higuain, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.64 - 2.89
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers  (neděle 16:00)
Liverpool má před sebou poslední zápas báječné ligové sezóny. Za celý ročník prohrál jeden jediný zápas. Nasbíral tolik bodů, kolik za celou historii Premier League nastřádaly jen tři další mančafty. Paráda. No, jenže jeden z těch mančaftů je letošní Manchester City, a tak se Kloppova družina vydává do utkání proti Wolves s malinkatou nadějí na zisk titulu.

Citizens mají o 95 bodů, Liverpool o bod míň. Existuje tudíž jen jedna cesta, jak změnit chod dějin. Agüero a spol. se o titul můžou připravit jedině sami. Pouze ztráta bodů na hřišti Brightonu ve spojení s vítězstvím Reds přihraje titul celku ze města Beatles.

Jasně, ještě taky může Liverpool s Wolverhamptonem remizovat a Brighton rozdrtit Manchester City třeba 5:0. Pak by se Liverpool dostal na čelo o skóre. Ale tahle varianta je velice nepravděpodobná, že bychom ji asi neměli brát v potaz.

Reds proto v závěru Premier League musí vyhrát. A nebude to žádná snadná práce - tomu bychom se při upínání pozornosti na zápas v Brightonu měli taky pověnovat. Vždyť Wolves letos platí za kata velkých týmů, dokonce obrali i Man City. Doma s Liverpoolem ovšem prohráli, a tak je jasné, že nejde o nějaké neprolomitelné kouzlo.

A hlavně, Liverpool musí být v té nejlepší mentální pohodě od Istanbulu 2005. Proti Barceloně předvedl jeden z nejlepších obratů historie Ligy mistrů a postoupil po roce opět do finále. V týdnu navíc nemohli využít služeb nejlepšího střelce Premier League Mohameda Salaha, který by ale závěrečný ligový boj stihnout měl.

Jordan Henderson a Andy Robertson utrpěly v týdnu šrámy, ale jsou fit. Naopak Roberto Firmino se pořád trápí s třísly a Jürgen Klopp ho raději pošetří na červnový duel s Tottenhamem. Wolverhampton, kterému na Anfield Road už o nic nepůjde, žádné nové šrámy nemá. Oslavu sedmého místa, jež může znamenat Evropskou ligu na příští rok, proto nejspíš provede v nejsilnější sestavě.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.98 - 10.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Huddersfield Town  (neděle 16:00)
Smutné loučení s letošním ročníkem i Premier League čeká Huddersfield. Ten je již dávno jistým sestupujícím a na hřišti Southamptonu tak odehraje derniéru. Ani domácím se v sezóně příliš nedařilo, na záchranu tu ale nakonec stačilo.

Další průměrnou či spíše podprůměrnou sezónu za sebou mají hráči Southamptonu. Pryč jsou ty časy, kdy byl celek z jihu Anglie štikou Premier League, často obíral o body aspiranty na titul a sám pokukoval po pohárové Evropě. Současnost je pro světce temnější. Již druhou sezónu v řadě bojují o holé přežití v nejvyšší soutěži. Letos měli Saints to štěstí, že Fulham s Huddersfieldem byly mimořádně slabými konkurenty a příliš se nepředvedl ani Cardiff.

Huddersfield se na St. Mary’s Stadium na nějaký čas z Premier League rozloučí. Jeho loňská záchrana byla poměrně velkým překvapením. Letos se však již naplno ukázaly nedostatky Terriers. Nepomohla ani změna v manažerském křesle, kde uznávaného, ale letos již neúspěšného Davida Wagnera nahradil Jan Siewert. Celkový zisk Huddersfieldu zůstane jistě pod dvaceti body, což bude jeden z nejhorších počinů v historii nejvyšší soutěže.

Domácím bude jistě chybět obránce Maya Yoshida a dost možná si nezahraje také další stoper Jannik Vestergaard, jehož trápí zranění. Na straně hostů se nepředstaví zraněný Erik Durm. Debut mezi třemi tyčemi Huddersfieldu možná zažije gólman Joel Coleman.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Bednarek, Stepgens, Bertrand - Valery, Ward-Prowse, Romeu, Hojbjerg, Targett - Long, Redmond
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Coleman - Smith, Schindler, Stankovic, Kongolo - Hogg, Bacuna - Pritchard, Mooy, Mbenza - Grant
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 5.05 - 7.97
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Everton FC  (neděle 16:00)
Po mimořádném večeru v Amsterdamu čeká na Tottenham závěrečné kolo Premier League doma proti Evertonu, ovšem jen těžko půjde hráčům severolondýnského celku mít za zlé, když budou koutkem oka pošilhávat po vysněném finále Ligy mistrů. Přestože Spurs stále nemají plně zajištěnu čtvrtou příčku v ligové tabulce, k jistotě jim postačí alespoň remíza či nepříliš vysoká prohra, neboť pátý Arsenal na svého odvěkého rivala ztrácí tři body a celých osm branek v součtu skóre.

Zrovna Everton platí pro tým Mauricia Pochettina za výrazně oblíbeného soupeře, což dokládá bilance dvanácti zápasů bez porážky či čtyř vítězství Spurs v řadě za sebou. Tottenham je navíc znám extrémně gólovými rozlučkami s ligovou sezonou, jež v předešlých letech čítají výhru 5:4 nad Leicesterem, prohru 1:5 v Newcastlu či rozdrcení Hullu 7:1.

Tentokráte však podobné přestřelky pro pobavení diváků není potřeba, neboť pro Tottenham tímto zápasem ještě sezona nekončí. Přestože severolondýnský klub v semifinále Ligy mistrů prohrával s Ajaxem Amsterdam v součtu obou zápasů již o tři góly, excelentním výkonem v druhém poločase dokázal srovnat a díky pravidlu venkovních branek postoupil dramatickým způsobem do finále. Hrdinou okamžiku se stal Lucas Moura jakožto autor hattricku, přičemž onen klíčový třetí gól brazilský křídelník vsítil až na samém sklonku nastavení.

Kromě toho, že středeční duel v Nizozemsku byl značně vyčerpávající, mají tottenhamští dlouhodobě potíže s početnou marodkou. Vedle Harryho Kanea a Harryho Winkse se nyní jen na tribunu posadí i Jan Vertonghen, jenž si přivodil zranění kotníku, a navíc kvůli vyloučení v nepovedeném minulém kole s Bournemouthem zůstanou mimo hru i suspendovaní Heung-Min Son a Juan Foyth. Nejistý je pak stav Victora Wanyamy a Dannyho Rose, kteří v Amsterdamu střídali.

Také Everton ale počítá citelné ztráty. Zatímco kapitán Seamus Coleman by se přece jen mohl na trávníku objevit navzdory potížím s třísly, forvardi Dominic Calvert-Lewin a Richarlison do nedělního duelu vinou zranění nezasáhnou. Do hry se naopak vrací Andé Gomes, jenž si odpykal třízápasový karetní trest.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Alderweireld, Davies, Walker-Peters - Sissoko, Dier, Eriksen - Alli - Llorente, Lucas
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Zouma, Digne - Gomes, Gueye - Walcott, Sigurdsson, Bernard - Tosun
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.57 - 3.52
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - West Ham United  (neděle 16:00)
Souboj desátého s jedenáctým uvidí v posledním kole Premier League Vicarage Road. Domácí Watford nadále drží postavení v horní polovině tabulky, avšak už pouze s jednobodovým náskokem na West Ham. Vítěz utkání může skončit dokonce devátý.

Sršně si začátkem dubna zajistily vyřazením Wolves finále FA Cupu, od té doby jim fotbal ale příliš radosti nepřinesl. Jediným vítězstvím bylo to povinné v Huddersfieldu, kromě toho prohrály s Arsenalem, Chelsea a tentokrát i Wolverhamptonem, remízu si připsaly proti Southamptonu. V posledních třech utkáních navíc vstřelily jen dvě branky, o obě se postaral Gray. V celkové tabulce střelců jsou ale dva hráči výše než on. Troy Deeney i Gerard Deulofeu jsou pouhou trefu od dvouciferných čísel a určitě se do nich budou chtít dostat. Zásobovat přihrávkami je bude moci i uzdravený Capoue, hrát by opět měl i Miguel Britos.

Kladiváři se po reprezentační pauze nemohli svými výsledky chlubit, avšak porážky s Evertonem, Chelsea a Man United rozhodně nejsou ostudou. Zvláště když na ně navázali sedmi body ze tří zápasů - po remíze s Leicesterem dokázali vyloupit Tottenham a doma přejet Southampton. Pozitivem utkání proti Saints jsou zajisté i dvě trefy Arnautoviće, který se prosadil v ligové soutěži po čtyřech měsících. To v lednu proti Brightonu shodou okolností vstřelil také dvě branky. A právě rakouský útočník je spolu s Andersonem nejlepším střelcem svého týmu a stejně jako hráči soupeře i tito dva mají na kontě devět branek.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Mariappa, Cathcart, Holebas - Hughes, Capoue, Doucouré, Pereyra - Deulofeu, Deeney
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Fredericks, Balbuena, Diop, Masuaku - Rice - Antonio, Noble, Snodgrass, Anderson - Arnautović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.73 - 3.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Cardiff City  (neděle 16:00)
Kromě těch nejdůležitějších bojů nabízí poslední kolo Premier League i ty méně důležité, jako třeba ten mezi Red Devils a Gunners, kdo se dostane do základní skupiny Evropské ligy a kdo bude muset jít přes kvalifikaci. První jmenovaní přivítají na domácím stadionu Cardiff.

Rudí ďáblové uspěli jen ve dvou z posledních jedenácti zápasů, v posledních pěti dokonce vůbec nevyhráli. Postupně bez vstřelené branky podlehli Barceloně, Evertonu a městskému rivalovi Citizens, posléze remizovali s Chelsea a k překvapení všech i s Huddersfieldem. Z útočného trojlístku se naposledy prosadil před měsícem a půl Martial, od té doby pouze dvakrát Pogba a McTominay, jednu trefu přidal Mata. Celkově však mají hned tři hráčí Manchesteru United v tabulce střelců dvouciferný zápis. Kromě zmiňovaných Martiala a nejlepšího kanonýra Pogby jsou to ještě Lukaku a Rashford.

Poslední porážka fotbalistů Cardiffu proti Crystal Palace byla tou, která jim dala definitivu sestupu. K ničemu tak nakonec byl vlastní gól Kellyho i ten do správně sítě v podání Reida. Prohra však není nic, na co by Velšané nebyli zvyklí. Od poloviny dubna vyšli bodově naprázdno v devíti z jedenácti utkání, hned šestkrát navíc nedokázali vstřelit ani branku. Na remízu v jejich zápase se už čeká čtyři měsíce, ta poslední přišla v domácím souboji s posledním Huddersfieldem. Při rozlučce v Premier League tak alespoň může proběhnout interní souboj o nejlepšího střelce, vzhledem k některým zraněním se de facto zužuje na pětigólového Reida a obránce Bambu, jenž má o jednu trefu méně.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Lindelöf, Jones, Shaw - McTominay, Herrera, Pogba - Mata - Rashford, Greenwood
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Peltier, Morrison, Manga, Bennett - Hoilett, Gunnarsson, Bauna, Mendez-Laing - Reid - Zohore
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 6.37 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City37312491:2295
2.Liverpool FC37297187:2294
3.Chelsea FC37218863:3971
4.Tottenham Hotspur372311365:3770
5.Arsenal FC372071070:5067
6.Manchester United37199965:5266
7.Wolverhampton Wanderers371691247:4457
8.Everton FC371581452:4453
9.Leicester City371561651:4851
10.Watford FC371481551:5550
11.West Ham United371471648:5449
12.Crystal Palace371371746:5046
13.AFC Bournemouth371361853:6545
14.Newcastle United371191738:4842
15.Burnley FC371171944:6540
16.Southampton FC379111744:6438
17.Brighton & Hove Albion37991934:5636
18.Cardiff City37942432:6931
19.Fulham FC37752534:7726
20.Huddersfield Town37362821:7515

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (981)

Přidat komentář
R22

Titul pro LFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
eder

Reagovat
pospec7

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
technecium

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

Reagovat
mistr129

Reagovat
protiproudu

Reagovat
David143

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Minister

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
FUnk

Reagovat
pingla

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

neviem si to síce dobre predstaviť, ale už som dal 3x Otčenáš .

Reagovat
cubazi

Reagovat
bayern987

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Snatus

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Agent z Melmacu

97 bodov a titul nebude a v LM prehra s Tottenhamom

Reagovat
eder

Smrt agentům všeho druhu!

Reagovat
YoungPyo1882

Snad

Reagovat
technecium

Ideální scénář

Reagovat
pingla

kéžby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

PogBEST je najviac skórujúci záložník ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
Coutinho10

zapas neuvidim, ale stejne jako u LM napisu, ze vyhrat titul za techto okolnosti je skoro nemozny a navic City oproti nam meli volno a mohli tak posetrit hrace, ale i tak budu verit, ze stejne jako u LM se to otoci na nasi stranu a zazijeme jeden z nejlepsich tydnu v poslednich letech

Reagovat
eder

... v posledních pouhých 36 letech

Reagovat
blaugrana

Reagovat
oli9

tady to někdo pořád nepřekousnul

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Svatej

Reagovat
David143

Reagovat
Han střelil první

taky bych to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
David143

Reagovat
vrabejka

Barca taky mohla šetřit hráče a jak to dopadlo.

Reagovat
Coutinho10

no právě, takže by to mohlo dopadnout podobně , takže se chci se držet toho, co před tím zafungovalo v náš prospěch

Reagovat
smazaný uživatel

zachráněný Brighton může být paradoxně nevýhoda pro City, soupeř bude hrát uvolněně, nebude nervózní, kdo hraje fotbal, ví jak to hru samotnou ovlivňuje

ale stejně i kdyby Mcity náhodou nevyhrál, tak Liverpool beztak také ztratí, takže je to jedno

Reagovat
Swarley

tak vlkům jde taky o hovno, to máš jedno

Reagovat
Azazelo RD

Zachráněný uvolněný Brighton, kterému o nic nejde, je nevýhoda. X Brighton bojující o záchranu do toho dá vše a to je nevýhoda.

Výhody asi neexistují.

Reagovat
oli9

Reagovat
Busby babes

Brighton uz tyden bali na dovolenou, ty budou tak uvolneny, ze se budou videt na plazi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/utdxtra/status/1126956069937397760?s=21

Vtipný. Spíš bych si ale tipy, že už nás začaly trollit i média

Reagovat
blaugrana

City do teho! Spurs do teho!

Reagovat
smazaný uživatel

co takeho ti spravila farma Barcelony?

Reagovat
vladis271

Bolo by pekné predlžiť týžden zázrakov, ale je to nereálne bohužiaľ.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Sm0ker

Zázraky na tuhle sezonu jsme si už vybrali :)

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

je to tak

Reagovat
oli9

Hele ztratit může jen City, my můžeme jen získat zázraky se dějí ..psát že Brightonu o nic nejde je prava,ale oni dobře vědí ,že ten zápas bude velmi sledovaný tak si myslím,že to odmakají odjezdí a budou se chtít ukázat.... i když samozřejmě kvalita je na straně City... fotbal nemá logiku

Reagovat
Swarley

nemá, proto City vyhrálo 13 zápasů v řadě

Reagovat
blaugrana

zbytočne si to malujes ruzovo, aj ked dobre vies, ze titul uz patri City

Reagovat
oli9

ne já počítám s druhým místem od zápasu United-City kdy to byla tak nějak poslední možnost.... já jen říkám, že můžem jen získat ztratit dneska už ne... i tak sezona skvělá

Reagovat
Svatej

Už kvůli těmhle zvastum si přeju, aby ti to vesmír dal vyzrat

Reagovat
blaugrana

to uz mi dal davno..vediem zbytocny nezmyselny zivot

Reagovat
oli9

Reagovat
Swarley

to všichni

Reagovat
Strojmír

Reagovat
smazaný uživatel

mám takého tušáka, že stratíme aj my aj City

Reagovat
krisa

no tak to by byl mazec, kdyby City ztratili body ale Liverpool nedokázal porazit vlky

Reagovat
smazaný uživatel

City prohra 3:0 a vy remíza

Reagovat
MCFC_8

Karty su jasne rozdane...City PL, Liverpool LM

Reagovat
smazaný uživatel

Väčšia haluz by bola, keby Live PL, Tottenham EL

Reagovat
Lacko_Boh

este budete prekvapeny ako PL skonci

Reagovat
Lacko_Boh

prevkapeni

Reagovat
Lacko_Boh

ah..

Reagovat
blaugrana

arsenal titul?

Reagovat
Kixi Syhimour

No nič, co naděláš, pochybuju, že Brighton něco uhraje a čekám problémy i u nás. Škoda, musí vyjít to finále LM, jinak to by byl konec sezóny zklamáním. Ale v PL se nemáme za co stydět, solidních 97 bodů, City byli lepší, fakt těžko porazitelný tým v dlouhodobé soutěži.

Reagovat
Taiger

PL - City

LM - Liverpool

EL - Arsenal

Nejlepší možný scénář <3

Reagovat
smazaný uživatel

LM bych přál Spurs.. ne že bych měl vysloveně něco proti Liverpoolu, ale vyhrát LM aniž by v posledních dvou přestupních obdobích cokoliv utratili, to by byl fakt masakr. Jinak EL snad dáte, 5 PL týmů v LM

Reagovat
Swarley

Pochemu to za tu práci přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs by som doprial LM viac, ti sa tak skoro tak daleko v lm nedostanu, Liverpool je na ceste na vrchol. A tiez si zasluzia nejaku trofej

Reagovat
blade115

PL taky Liverpool

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší by byl Liverpool, Spurs a Arsenal.

Reagovat
Taiger

Dobrovolně prohrát finále, slušné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě to beru tak, že si mám vybrat jestli buď PL nebo LM. Pokud by šlo oboje, tak beru oboje, ale to je snad i tobě jasné. PL je pro Liverpool daleko víc než LM.

Reagovat
Gunner14

A proč by nešlo oboje? Je jako nějaký pravidlo, že pokud by jste dneska vyhráli titul, tak LM už nemůžete nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

V Liverpoole nie sú na tituly jednoducho zvyknutý, tak budú radi aspoň za niečo

Reagovat
Kixi Syhimour

12/10

Reagovat
smazaný uživatel

Však já nikde nepíšu, že by nešlo oboje. Jen je šance na takový double hodně mizivá, tudíž bych vyměnil vítězství v LM za vítězství v lize, nic víc v tom není.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
mistr129

Reagovat
diastan

Reagovat
masly008

Reagovat
Ondiis

Reagovat
FCSL

Pokud to City nezdramatizujou, což si nemyslim, tak celkem na hovno kolo Všechno jistý, o nic se nehraje. S tim Brightonem jsme to hrozně posrali, aspon něco mohlo bejt zajímavé

Reagovat
blaugrana

o nic? spurs, ucka, kanonieri aj celzi hraju o dost si myslim

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kixi Syhimour

A o co?

Reagovat
fenixLFC

ty mas fakt prehlad

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď si už Liverpool vybral svoje šťastie v hrami proti Evertonu a Tottenhamu doma.

Reagovat
Mates_Matesović

Dneska ať si klidně štěstí vyberou, ale ať ho nemají 1. června.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Totáč už šťastie nebude treba. Vo finále ich jasne pretlačia kvalitou.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol.

Reagovat
r.mrazik

jestli udrzi Brighton plichtu do polocasu,tak to bude pak jeste dost zajimave

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/MrTomMcDermott/status/1127448625708191744

Persan dneska konci karieru, tady jsou vsechny jeho ligove goly z mistrovske sezony. Sakra, to byl hrac. A TEN gol proti Ville.

Reagovat
EXoRcIsT

odkedy odisiel nemame poriadneho utocnika co by to vedel chladnokrvne zakoncit a stacilo by mu menej sanci

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

kolik golu padlo po Valenciově centru

Reagovat
Busby babes

jo no, taky jsem si rikal, ze Valencia jeste umel dat balon...

Reagovat
smazaný uživatel

Po těch 5 letech mě už jinak takovýhle výkony fakt hoodně chyběj. A první měsíc OGS ve funkci to bohužel nezměnilo.

Reagovat
Hokaido

Pamatuji si, jak jsme si dělali srandu z toho, že vaše domácí dresy v té sezoně vypadají jako ubrusy. Takhle zpětně mi přijde, že byly krásný.

Reagovat
Gunner14

Krásný ubrusy

Reagovat
Busby babes

jj, nebyly spatny. ale kdyz vidim ty bile, tak me mrzi, ze jsem si ho tenkrat nekoupil. ty byly super.

Reagovat
Mindas

Stejně nejhezčí vaše dresy byly ze sezony 2006/07, a to v obou variantách. Tehdy jsem trochu pukal závistí.

Reagovat
Swarley

největší sprinty v zápase dělal při oslavách gólů

Reagovat
Busby babes

tak to neni sam. to si rikam u vetsiny, kdyz po golu zacnou sprintovat... holt adrenalin dela divy.

Reagovat
Swarley

jj, ale tak tady je to fakt krásně vidět

Reagovat
Trapper

Reagovat
Nikikrew

Nič pre Liverpool nie je stratené. Brighton výborne bránia a nič nie je stratené.

Skoda ze neuvidím zapas ale Burnley neznášam a budeme hrať asi s lavičkou tak o veľa snáď neprídem

Reagovat
Taiger

Nic není ztracené Niki

Reagovat
Hokaido

Z jedné stránky na FB:

Since it's the final game of the season, I figured I'd talk a little about Maurizio Sarri. He took over after the World Cup last summer and he didn't have a full pre-season. He didn't get all his summer signings and had to sell his keeper.

Despite all this, he made a good start to the season and until October Chelsea were in the hunt for the title. Then, naturally form dipped a little, and there were some very very poor performances. Chelsea dropped out of the top four and struggled in the league.

Inspite all this, Chelsea made it into the Carabao Cup final and were unlucky to lose to City. Now they're in the top four with Champions League qualification confirmed, and they're in the Europa League final.

Sarri managed this inspite of all the negativity thrown at him by the media and the fans. I always stood behind Maurizio Sarri. Sarri in his last season at Napoli took them to 94 points and lost the title to Juventus. Klopp might do the same today, yet people are praising Klopp whilst Sarri was labelled a failure.

Anything worth while takes time. Klopp took 3 seasons to build Liverpool into the team they are today and he was backed by the board with funds.

Chelsea already have issues with the transfer ban right now and Hazard is likely leaving too. Hence have patience. Sarri has show that even when things are bad he's been able to deliver on the pre season targets. Give him a proper pre season and a few transfer windows and you'll see him implement his Sarri Ball effectively. There's a reason Pep Guardiola had high praise for Sarri last season.

Overall, I'll say Sarri has had a successful season at Chelsea. A potential 3rd place finish and the Europa League, we honestly couldn't have asked for more.

Tohle docela trefně popisuje i můj názor na Sarriho. Na jednu stranu ho pořád kritizujeme, protože Kovačič, Kanté, Odoi atd., na druhou stranu by bylo vážně přísný ho ktitizovat, protože s tímhle kádrem opravdu nejde dosáhnout o moc víc. Plus je potřeba říct, že máme v sezoně daleko víc smůly než ostatní týmy bojující o top 4 (nebo nemáme útočníka, no), což je dobře vidět tady:

3. Chelsea 71 bodů

4. Spurs 70

5. Arsenal 67

6. United 66

Expected points

3. Chelsea 69,23

4. Spurs 61

5. United 60,39

6. Wolves 59,17

7. Arsenal 56,81

S Higuaínem se sice netrefil úplně do černýho, ale alespoň pochopil, že spolupráce s Moratou nebude možná, dokázal vedení přesvědčit, aby mu přivedlo v zimě vysněnou posilu a navíc to bylo formou hostování, takže se nekoná žádný flop jako třeba právě s Moratou.

Vyhodit Conteho byla chyba, vyhodit Sarriho by byla další.

Reagovat
Taiger

Stačilo poslat FB stránku

Reagovat
Hokaido

Ty pořád nepíčuj a radši pošli nějaký tutáče na tenis.

Reagovat
Taiger

Dneska Tsitsi aspoň set

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Díky kámo. ♥

Reagovat
Taiger

Skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Stačila expreska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

V podstatě veškeré argumenty, které jsem říkal kámošovi, který se nad Sarrim neskutečně vztekal. Máte moc dobrého trenéra a zbavit se jej by byla blbost. Nevím, co lepšího se dalo v této sezóně od Chelsea čekat? Liverpool se City jsou letos prostě jinde a v ostatních soutěžích to propadák není a nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

No mohli v lige viacero zápasov zabodovať naplno, boli tam strašne zbytočné straty. Tá účasť v Lige majstrov mohla byť potvrdená omnoho, omnoho skôr. Inak ak bude výhra v EL, tak určite úspešná sezóna.

Reagovat
blade115

To jsou ale kecy...

Reagovat
RKBoy

jediné kecy, k tomu ešte nafúkané a blbé tu máš celú sezonu ty.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

kéž by jen tuhle sezónu..

Reagovat
blade115

A přesto se prakticky všechny ukázaly jako pravdivé. To musí být frustrující...

Reagovat
Whitemedia

chtěl jsem ti dát palec nahoru, ale v tomhle příspěvku zníš jako Barvic...

Reagovat
Taiger

Jen mu dej!

Reagovat
blade115

Jak ti to zatím šlape v tandemu se Swarlosem?

Reagovat
Taiger

Podělal jsem manažerko v úterý asi, tak mám rejpací.

Reagovat
blade115

Tak to je potom v pořádku. Zbylé dva pokusy to jis... oh wait

Reagovat
Taiger

Body budou v pondělí, do tý doby se za mě můžeš modlit.

Reagovat
blade115

Pff, mám za měsíc státnice, mně už žádný bůh nejmíň dva roky nevyslyší...

Reagovat
Taiger

To dáš už, u nás je průser se k těm státnicím dostat, když už u nich jseš, je to easy jak když kope penaltu Eden.

Reagovat
blade115

Musim no, jinak nepoletím na prázdniny na erasmus.

Asi všude je nejtěžší se tam dostat no, pak by bylo krutý tě odstřelit v poslední zatáčce...

Reagovat
Taiger

Kam letíš? Tvl, tahle škola mě už tak mrdá, že až dám toho Bc. snad, tak master tady ani nepřichází v úvahu.

Reagovat
blade115

Portugal, babyyyy <3

Pff, magistra máš za dva roky, v podstatě za rok a půl, když si odletíš na prázdniny. Žádná křeč. Ale jestli máš něco lepšího v zahraničí, tak jen směle do toho. Zvažuju, jestli si pak neudělat ještě nějaké to roční MSc. někde jinde, aby člověk taky poznal i něco trochu jiného, než tenhle zatuchlý systém.

Reagovat
Taiger

Wow, slušný, Portugalsko je mazec. Já právě chci po VŠE do Nizozemska, ale hlavně pryč, navíc master v zahraničí je vesměs na 1 rok a 2 roky na tý naší bych fakt neunesl.

Reagovat
blade115

Jen do toho, Nizozemsko je super.

Reagovat
Taiger

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

to ,že Sarri bude mat v prvej sezone s týmto kádrom problémy očakával snád každý, na to nepotrebuješ vyštudovat jadrovú fyziku.. ide o tvoje nafúknuté ego , zaujatost voči nemu a neschopnost prijat možnost ,že má priestor na zlepšenie a že dosiahol ten základ čo sa od neho očakával..

Reagovat
Kixi Syhimour

Otázkou je, ale i zda-li to někam vede. Je fajn, že vám udělal top 4, ale v druhé části sezóny máte 8 vítězství ze 17, nahnali jste to tou první částí, kde na vás soupeři neuměli hrát. Ve 2. polovině se to změnilo a měli jste dost značné problémy. Sarri bude asi musit něco změnit, jinak vaše příští sezóna nebude asi ideální.

Reagovat
blade115

Je rozdíl mezi "mít problémy" a "udělat z toho nekoukatelnou sračku bez výsledků". Dosáhl leda tak Top 4, což je opravdu ten nejmenší ze základních cílů, ale je fér říct, že tenhle počet bodů loni ani předloni nestačil, fakt nejde ignorovat, že letos jsou ti soupeři výjimečně neschopní. Prostor ke zlepšení samozřejmě má, ono taky o moc hůř už to ani nejde. A pokud ano, stejně mu to nikdo nebude vyčítat, důvod se vždy najde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
spider_8

Tak já myslím, že nikdo nezpochybňuje, že vzhledem k okolnostem je top 4 + finále EL výsledkově velmi dobré. Těžko se dalo čekat víc s tímto kádrem, to souhlas. Problém je, že v celkovém pojetí je letošní Chelsea strašně slabá, dost možná nejslabší, co si pamatuju. Jasně, není to chyba jen Sarriho, ale spíš přestupové politiky klubu. Jenže Sarri tomu přispívá tím, že nás nutí hrát stylem, který nám nevyhovuje a který je navíc příšerně jednotvárný a nudný. Přišel, abychom začali hrát hezký fotbal, přitom větší sračku jsme posledních 15 let nehráli.

Forma v podzimní části sezony byla ještě docela dobrá, hlavně díky šňůře vítězství na začátku, když ještě ostatní moc nevěděli jak na nás hrát. Ale od přelomu roku je to neuvěřitelná bída, 8 vítězství ze 17 zápasů, ztráta více než každý druhý zápas. Každé vítězství od začátku ledna je malý zázrak, vůbec nechápu jak jsme se do té LM dostali. Nebo vlastně chápu, United ztratili polovinu sezony s Mourinhem, a Arsenal má slabý kádr + nového trenéra. Jsme v top 4 jen proto, že ostatní byli mizerní, tady fakt není důvod cokoliv oslavovat.

A že máme víc smůly? Wtf? Viděl jsi zápasy proti Cardiffu nebo třeba naposledy s Watfordem? Já bych řekl, že máme naopak docela štěstí, nevybavuju si moc zápasů, kde jsme smolně ztratili, pokud vůbec nějaký.

Přesto ale souhlasím s poslední větou. Když už Sarri dokončí sezonu a splní cíle, tak by byla chyba ho vyhodit a nedat mu šanci na další sezonu s kompletní přípravou. To už ale budu očekávat mnohem lepší výkony než letos, ať už s Hazardem nebo bez.

Reagovat
vitasrp

Jestli budeš očekávat mnohem lepší výkony než letos bez Edena a bez posil, tak to budeš dobrej blázen. To bych si vzhledem ke stavu naší ofenzivy vsadil na to, že se něčeho takovýho prostě nedočkáš.

Reagovat
spider_8

Očekávám, že ten systém bude fungovat mnohem líp a bude to konečně aspoň trochu připomínat Sarriball z Neapole. Popravdě řečeno, Eden je pro nás důležitý hlavně výsledkově, z hlediska produktivity, atd. Ale jeho součinnost s týmem třeba letos dost pokulhávala. On si hraje furt to svoje, přebere míč ve stoje a pak se ho snaží sám potáhnout přes několik hráčů, maximálně si o někoho narazí a spoluhráče celkem ignoruje. Nemyslím, že je to zrovna prospěšné pro ten Sarriho systém, kde by měl míč rychle cirkulovat na útočné polovině.

Reagovat
blade115

Reagovat
vitasrp

Víš, že Eden má přímý podíl na polovině všech ligových branek, co jsme vstřelili, že jo? Jenom že spoluhráče neignoruje, ale vytváří jim šance, i když ono kolikrát musí být těžký někomu z nich přihrát, když ví, že je dost velká šance, že balón už nedostane zpět.

Eden je prospěšnej pro jakýkoliv systém, protože ten jeho driblink dokáže vyřadit 2 hráče soupeře, zrychlit hru a vytvořit přečíslení, to není nějaká věc, která by v té hře Sarriho být neměla. I když souhlasím, že některá jeho taktická rozhodnutí jsou špatná, především ty občasný pokusy o patičky v momentech, kdy se ocitne mezi liniema osamocen, to si vždycky říkám, že není možný, aby hráč jeho kvalit dokázal takhle ztratit přehled o situaci. Tuhle věc zavedl Conte a ona byla proti těsný, osobní obraně hodně účinná, ale musí to být v určitých herních situacích, kdy jsou spoluhráči ve správných prostorech, Eden si z toho udělal exhibici a používá to až moc často i v nesmyslných momentech.

Já si spíš neumím představit, že začneme hrát nějak zásadně lépe, poněvadž k tomu opravdu potřebujeme ten kádr značně obměnit. Je velmi těžký hrát rychlý kombinační fotbal a držet tempo hry, když na křídle bude běhat Pedro, kterej si v průměru vezme pět doteků, udělá čtyři přešlapovačky, míč si zpracuje způsobem, že ho pak honí nad hlavou, načež zkazí přihrávku na tři metry.

Krom toho nám budou chybět hráči, kteří by měli být nebezpeční a dávat góly (trojka Giroud, Willian, Pedro bude mít mezi sebou kolik, 14 ligových branek za celou letošní sezónu?), správně řešili situace ve finální třetině a na hrotu to bude úplně stejné trápení, tam by nám v současném složení zase ohromně scházela jakákoliv rychlost a pohyblivost.

Suma sumárum - jestli bude ban, já od toho budu v příští sezóně fakt čekat 6. místo a budu doufat, že se v létě práskne do stolu, pustí se hráči, co na to už fakt nemaj (Higuain, klidně i ten Giroud, Kovačič, Pedro) a kádr se doplní mladejma, kteří alespoň budou moct ukázat, jestli mohou něčím přispět do mlýna.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste je tu taky varianta, ze mladi v tom bordelu pod Sarrim vyhori, zlomi se nad nima hul a misto nich privedou dalsi preplaceni prumeraci ala Drinkwater

Reagovat
vitasrp

To by bylo samozřejmě úplně geniální, ale tak věřím, že až se bude nakupovat, tak se nepřivedou průměráci, ale konečně nějaká kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

pointa z toho je, ze hodit ty mlady do vody, at se utopi, v klubu, kde s nima neni zadna trpelivost, asi nemusi byt uplne to prave orechove, jestli rozumis

Reagovat
vitasrp

To chápu, ale furt preferuju tuhle možnost před zachováním současnýho stavu, který nikam nevede.

Reagovat
spider_8

Jo, však já absolutně nepopírám jeho přínos. Ono je často lepší, když to vezme na sebe a místo snahy o kombinaci se prokličuje přes 3 hráče a dá gól, viz West Ham. Ale já prostě nemůžu ignorovat tu hromadu situací, kdy má třeba volného spoluhráče v lepší pozici a on si místo toho udělá zbytečný slalom do 5 hráčů. Letos se nám třeba úplně rozpadla spolupráce s krajním bekem na levé straně, všechno je to rvané přes individuální kvalitu jednoho hráče a to nemůže dost dobře fungovat. A neberu, že je to kvůli nekvalitě Alonsa/Emersona, protože oba jsou pořád do ofenzivy hodně kvalitní.

Reagovat
vitasrp

Nemáš někde statistiku, kolik míčů Eden ztratí za zápas? Ty to tady popisuješ, jak kdyby sice měl brankový přínos, zároveň ale za zápas přišel tak o deset míčů, kdy ty situace mohl řešit mnohem líp. Něco takovýho v tý hře ale přece vůbec není. Já souhlasím, že je to rvaný přes kvalitu jednoho hráče, ale to především kvůli tomu, že ostatní stojí za strašný hovno.

Vezmi si třeba ty zápasy na Slávii nebo Frankfurtu. Ten rozdíl, jaká technická nekvalita tam byla v podání Williana a Pedra, jak vůbec nezvládali pokrýt míč pod tlakem protihráčů, takže jsme se nemohli dostat na míč a ztráceli kopu míčů. Pak došel Eden, kterýmu soupeři ten míč naopak sebrat prakticky nedokázali a ohromně tomu pomohl.

A u těch beků. Hodně kvalitní? To si vůbec nemyslím. Marcos má super zakončení a famózní výběr místa, limituje ho ale rychlost a špatá úspěšnost centrů. A Emerson mi přijde dost průměrný, zkrátka nic speciálního.

Reagovat
spider_8

Tady nejde ani tak o ztrátu míčů, ale spíš o způsob budování útoků ve finální třetině hřiště. A v tom jsme byli hlavně proti zatažené obraně celou sezonu naprosto mizerní. Ty to samozřejmě svedeš primárně na kvalitu hráčů, ale podle mě to není jenom o tom. Třeba u toho Emersona mě na konci sezony úplně bilo do očí, kolik on vytvářel prostoru pro přečíslení z levé strany a jak prakticky všechny byly ignorovány a radši jsme to řešili individuálně. A i třeba Loftus si musel nebezpečné situace vytvářet primárně sám, Eden ho moc nezapojoval.

To je podle mě hlavní rozdíl oproti naší pravé straně útoku, kde opravdu ta nekvalita směrem dopředu je do očí bijící, přestože kombinačně to tam relativně funguje. Ale je jasné, že trojka Azpi-Kante-Pedro/Willian toho dopředu moc neudělá. Na druhé straně by to tak ale být nemělo.

Reagovat
ajouki

Lepší to být mohlo, o moc horší už ale ne. Trenér je tam vždy od toho, aby z toho týmu vytáhnul víc než na co má. Když máš v týmu Hazarda, tak tohle je minimum na co lze pomýšlet. Když Chelsea sleduju, tak mám spíš pocit týmu, kterého nikdo pořádně nekoučuje. Chaotické bránění, nedostatečný presing, zoufalé bránění standardních situací, útočné situace bez plánu. Ani team-talk na týmu vidět není, po přestávce to bývá marnost. Kdykoliv Chelsea jede na venkovní zápas proti týmu z horní poloviny tabulky, tak je z toho porážka (1W, 1D, 6D) se skore 5:19. Body získávají v domácích zápasech a proti velmi slabé dolní polovině tabulky. To by ti hráči zvládli i bez trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Já snad i trochu doufám, aby to nevyšlo. Další týden v alkodrogo opojení už může být fatální.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Free_player

tak komu safra to C ... Salah nebo Aguero ?

Reagovat
Coutinho10

kdyz to tak pocitam, tak po tech 7 letech od posledni trofeje Liverpoolu z roku 2012 by do konce roku 2019 jich mohli ziskat dokonce az 5 (PL, LM, UEFA Superpohar, Community Shield a MS klubu), coz je celkem neuveritelny cislo za nejakych 7 mesicu...tak uvidime, jaka bude realita, ale aspon 3 bych teda chtel

Reagovat
Free_player

a komu dáš dnes ve fantě C ?

Reagovat
Coutinho10

hele asi necham Kuna

Reagovat
Free_player

já asi taky u toho Salaha se bojím, že nebude hrát celej zápas

Reagovat
Coutinho10

j ja mam jenom Maneho, ktery je jak na houpacce a u Salaha tezko tipovat, kolik minut dostane, jestli zvladne cely zapas a nebo treba prijde pripadne az z lavicky, pokud to bude nutny...takze rizika tam jsou

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané je není v ideální formě, to nech toho Sergia

Reagovat
Kixi Syhimour

*není

Reagovat
Coutinho10

nakonec by se Mané vyplatil víc, ale i tak dobrý kolo...jenom škoda, že s hořkou příchutí

https://fantasy.premierleague.com/a/team/182027/event/38

Reagovat
Han střelil první

Zase klid. Šance na tři z vypsaných trofejí jsou závislé na zisku dvou, které ještě nemáme a v případě PL dost pravděpodobně ani mít nebudeme. Někdo početně zdatný by mohl spočítat pravděpodobnost.

Reagovat
Coutinho10

j samozrejme, ze ne vsechny ucasti jsou automaticky...PL rozlouskne City, LM bude na ferovku a z toho pripadne Superpohar a MS klubu....Community Shield je podle me hodne pravdepodobny, aby jsme ho nehrali, tak by City museli v pripade vyhry titulu podelat FA Cup, coz asi nedopustej, ale klic k trofejim jednoznacne vede pres finale LM

Reagovat
Juan Román Riquelme

A prijde cetto..

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Liverpoolu: Nejaké nápady alebo špekulácie ohľadom možných posíl a odchodov cez leto? Čítal som, že nepredĺžia Milnera. Mignolet a Moreno sú asi jasní. Uvidíme, čo Clyne. Odísť by asi mal aj Lallana. Naopak, neočakávam, že nejaké veľké príchody, keďže najväčšie hviezdy nemajú po takejto sezóne žiadny dôvod odísť do iného klubu, nech je to aj Real.

Reagovat
smazaný uživatel

pisalo sa o Wernerovi a zrejme Leverkusen bude predavat Brandta, ale tam neviem ci je zaujem a odchody asi aj Sturridge je jasny a neviem co s Origim u neho to asi bolo jasne tiez, ale teraz po poslednych zapasoch kto vie

Reagovat
Han střelil první

Milner s Lallanou by určitě odejít nemuseli. Široký kádr je potřeba a pokud nějak přijmou roli, že s návratem Oxe nejspíš budou příležitostnými náhradníky, tak by měli zůstat v týmu. Jinak já bych přivítal někoho na kraj obrany. Nejlépe někdo, kdo prostě dokáže zahrát na obou stranách, protože hlavně Robertson má za sebou úplně šílenou porci zápasů a záskok by se mu občas hodil.

Reagovat
avicii

Out: Lallana, Studge, Moreno, Ings, Clyne, Lovren

In: N. Pepe, G. Fernandes, De Light a niekto na LB tam neviem koho..takto by sa mi to pacilo plus by som si nechal Grujica...

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl sen..i když ten Pepe bude muset kvality ještě potvrdit

Reagovat
Kixi Syhimour

Fernandes je kdo?

Reagovat
RadekVonCZE

Ten ze Sportingu

Reagovat
RadekVonCZE

Out: Lallana, Lovren, Studge, Moreno, Ings, Clyne,

In: Werner, Brandt/Pépe, Manolas/de Ligt

Reagovat
nani92

Dnes zaplace nejedno Liverpoolske dievčatko

Reagovat
smazaný uživatel

jsem cetl zaplaceno

Reagovat
Wazza228

taky

Reagovat
Shottack

Ahoj, nemáte někdo stream na Old Firm?

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton sebral LM Arsenalu, snad taky sebere City titul

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

No pojdme na to, nejlépe pohřbít Liverpool hned do poločasu

Reagovat
9augi9

Nie vyhrať titul do polčasu, ale "pohřbít Liverpool", dobrý mindráček máte aj dnes.

Reagovat
Taiger

hahahahahahaha, fun ting, real comedy

Reagovat
9augi9

Fun ting je, že sa Arsenal opäť nedokázal kvalifikovať do LM, a okrem toho tu sa rozprávajú fanúšikovia tímov, ktoré bojujú o titul v PL a to Arsenal dlhodobo nie je, takže tíško.

Reagovat
Taiger

Kvalifikovat se stále mužem, ale pak se nedivte, že vám o titul nejde přát, když se tu chováte jako arogantní vemena. Ani nevím, kdo si a je mi jasný, že jseš sedlák.

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Však děláš úplně to samé

Reagovat
Taiger

Já nemám potřebu ani důvod se chovat arogantně, nebo výkony Arsenalu k tomu nasvědčujou?

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš svým chováním k LFC, stěžujete si na naše chování a do nás neustále šijete a chováte se vůči nám arogantně.

Reagovat
Taiger

Ve finále LM vám budu držet palce o 106.

Reagovat
smazaný uživatel

To si mu to nandal teda

Reagovat
diastan

Pohřbít Liverpool = vyhrát titul, strašné ublížené sračky, to už smrdí nějakým mindráčkem

Reagovat
Taiger

tupelo to je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si kokot

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

City ez

Reagovat
smazaný uživatel

V športe sa stávajú neuveriteľné veci. Napr. aj toto bola neuveriteľná udalosť, Vyše 20 rokov stará.

https://www.youtube.com/watch?v=KLV7xZPwvM0

Reagovat
Hafna

Pro LFC fans: co čekáte od příští sezóny? Takto nějak? Koho reálne místo otazniku?

Alisson (Mignolet/kdokoliv) - Robertson (Milner), Virgil (J.Gomez), ??? (Matip), Alex-Arnold (???) - Fabinho (Henderson), Wijnaldum (Wilson/Grujic), Oxlade (Keita) - Mane (???), Firmino (Origi), Salah (Shaqiri)

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna musi prist par velkych mien aspon 2, inak ten tim zacne upadat

Reagovat
Taiger

Pod Kloppem nikdy nic upadat nebude.

Reagovat
Golasso

Salah ve vápně už párkrát upadl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Každé přestupové období přijde nějaká lepší posila: Mané, Salah, VvD, Alisson, Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alebo veľkých talentov

Reagovat
Kixi Syhimour

WIlson hraje křídlo, to není Wijlnadum. Mignoleta klidně nechat, jako 2 snad postačí. Milnera na krajním obránci už moc nechci vidět, tam potřebujeme záplatu na obě strany, ale nemám ani šajna koho. Gomeze na RB taky nechci, do obrany je tam lepší i Henderson. Vyhodit Lovrena a koupit nějakého top stopera a z Matipa udělat náhradníka. Záloha není špatná, Grujic prej táhne Herthu takže super, ale stejnak tam koupit někoho více útočného, nebo aspoň normální CM, WIjnladum hrál strašně moc a bylo to vidět. Do útoku nějakou alternativu i na křídla (Brandt - výkupka prej 25 mil., Werner). Sturridge + Lallanu poslat pryč.

Reagovat
blade115

No ale Wilsonovi byste mohli dát šanci btw. Pod Kloppem by mohl vyletět a horší než Lallana by nebyl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, klidně bych mu šanci dal, ale ne místo Wijnalduma, nicméně do toho útoku stejnak někdo musí přijít. Na úkor Adama souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Lallana letos odehrál 500 minut. A to byl ještě celou sezonu zraněný Ox. To by Wilson zbytečně ztratil další rok.

Reagovat
blade115

Tak Ox přišel do středu zálohy. Já mluvím o křídlech, kde máte Maného, Salaha, Shaqa a asi Lallanu, ne? Ox maximálně jako alternativa, ale proto přece odcházel z Arsenalu, aby nehrál křídlo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, to mě zmátlo, protože Lallana pod Kloppem právě taky hrává víc v záloze než na křídlech. Myslím si, že pro Wilsona by stejně bylo lepší jít někam na hostování v PL, mluvilo se o Leicesteru než tam přišel Rodgers.

Reagovat
blade115

Vzhledem k tomu, že 90% zápasů stejně odehraje Mané - Firmino - Salah, tak by tam zůstat mohl a se Shaqirim si rozdělit zbytek. Jemu by určitě rok pod Kloppem dal víc než další rok někde v Champu. To by fakt musel aspoň do PL, jak říkáš. Ale tam ty hostovačky ne vždy vychází podle představ. Kluby mají méně prostoru rozvíjet cizí talent, pokud není fakt extra výjimečnej a nejde jim to opravdu k dobru.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že po nějakým ofenzivním hráči půjdeme, takže pro Wilsona fakt moc místa nebude a to by pro něj byla škoda. To by musel být hodně dobrý v přípravě nebo tak něco.

Reagovat
Hafna

Ty jo, jsem nevěděl ze Wilson je křídlo jsem žil v tom ze je CM/AM, championship nesleduji... Do te zálohy si myslím, ze bude stačit návrat Oxe + buď Milner nebo Grujic, Jurgen nebude mít 7-8 hráčů na 3 posty Werner by byl podle mě zbytečný, Brandt by byl super, otázka jestli se spokojí s roli náhradníka nebo hráče do rotace...

Reagovat
Kixi Syhimour

https://www.transfermarkt.com/harry-wilson/profil/spieler/279455

CAM i jo, ale to Wijnaldum nehraje, to je fakt spíš to CM. Do té zálohy někdo fakt přijít musí, nikdo neví jak bude vypadat Ox, Milner už letos moc nestíhal, tam to vynahrazují jeho zkušenosti. Marko nevím jestli je dostačující. Uvítal bych příchod záložníka a odchod třeba Jamese. Nevezmeme Wernera a Brandta, jenom jednoho a ten je tam potřeba, nicméně podle mě by si i zahrál, leč né tolik.

Reagovat
Hafna

Já nevím, proste bych si nechal jen 6 hráčů do středu zálohy, ať to neprezeneme, pokud by Wilson alternoval s Oxem na AM, tak bychom na zbylé dva posty měli Henda, Gina, Keitu, Milnera, Fabinha i Grujice... to je moc samo o sobě, nikoho dalšího prosím ne

Reagovat
Teoretik

Ale fakt věříte, že všechny klíčové hráče udržíte?

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdo by mohl reálně odejít a kam by jako šel?

Reagovat
Hafna

Za mě mám strach jen ohledně Maneho, odchod zbytku klíčových hráčů je nerealny

Reagovat
smazaný uživatel

Reálně z toho trojzubce kdokoliv do Realu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Přišel Zidane a ten novou 9 chtít nebude, Firmino padá. Hazard je na spadnutí a přijde-li, tak padá i Mané. Zbývá Salah, tam se to i stát může, ale zas tak pravděpodobné to není.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by zrovna Zidane nechtěl novou 9?

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože lpí na Karimovi, stejně jako Peréz, v LL sekci o tom žvaní pořád. I ten Jovič by se s tím měl potíže, jsem tam myslím četl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lpět na něm nemůžou navždy snad, ať už kvůli věku tak výkonům. Firmino mi teda přijde osobně nejpravděpodobnější, že by mohl jít, ale tak uvidí se no.

Reagovat
Kixi Syhimour

Člověk by řekl, že toho Karima odstřelí už dávno.... Navíc by i Real hledal možná i někoho mladšího a Roberto ani není typická 9, vyloučit se to nedá, ale zrovna ten mi přijde jako nejméně pravděpodobný

Reagovat
smazaný uživatel

To je bez šance. To by bylo hrozně moc peněz a muselo by přijít trucování jako u Coutinha a i u toho jsme vydrželi až do ledna.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Nevidím ani jednoho hráče, který by mohl nebo chtěl někam odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne tuto sezonu urcite

Reagovat
Miguel19

#CHE Caballero, Zappacosta, Azpilicueta, Luiz, Alonso, Barkley, Jorginho, Loftus-Cheek, Pedro, Higuain, Willian

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Snatus

Mohl tam dát nějakého mladíka, ale co už, Sarri se nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Gary?

Reagovat
C-M@ster

Bude hrát Denis Odoi?

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Kompany (C), Laporte, Zinchenko, Gundogan, Silva, Mahrez, Sterling, Bernardo, Aguero

Reagovat
Taiger

Rape fest očekávám, 1:5

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zas čakam trapenku. City pod pepom ma tendenciu sa psychicky rozsypať v klucovych momentoch

Reagovat
MCFC_8

13 vyhier v PL po sebe, kazdy zapas museli vyhrat...ake zosypanie?

Reagovat
smazaný uživatel

cekam vyhru o gol, aspin to bude napinave

Reagovat
Kluivert9

Vítězná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nás môže zachrániť len nejaká redka, a aj to by asi zvládli

Reagovat
MCFC_8

Mahrez...nechapem, snad Pep vie co robi, radsej mal dat Leroya...a KDB na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Sane byl poslední zápasy úplně na facku. To teda neznamená, že Mahrez bude lepší samozřejmě...

Reagovat
iamek

Pome šampioni

Reagovat
Busby babes

Final #MUFC XI of the season v Cardiff:

De Gea, Dalot, Jones, Smalling, Young, McTominay, Pereira, Pogba, Lingard, Rashford, Greenwood.

Bench - Romero, Valencia, Garner, Fred, Mata, Gomes, Martial.

Greenwood. Doufal jsem teda i v Garnera nebo Chonga. Ale dobra.

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard - Rashford - Greenwood

Tohle je super. Jinak jsem doufal v Antonia, ale kdo ví, jak je na tom. Pokud se tam dostane i během zápasu, tak asi ok + teda z lavičky Garner snad

Reagovat
Busby babes

predpokladam, ze naskoci z lavicky. Zaslouzi si to. asi nebyl neni pripravenej odehrat vic, preci jen, chybel par mesicu.

Reagovat
Busby babes

btw. zaloha a utok vsechno hraci, co prosli akademii.

Reagovat
smazaný uživatel

Vie niekto, ktorá tv bude vysielať LFC?

Reagovat
13
Reagovat
13

Tady asi zápas nepoběží pak co?

Reagovat
Miguel19

Digi

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobně na oficiálním YouTube kanále LFC

Reagovat
smazaný uživatel

digi sport 1

Reagovat
9augi9

Daj si pekne dáky ruský/ukrajinský stream ako ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám americké a anglické tv.

Reagovat
Teoretik

Dnes se může stát vše, tak jako tak, lze říct, že vítězství v lize bude zasloužené, a to navzdory minimálnímu bodovému rozdílu

Reagovat
diastan

Rozhodně, hecování stranou, letos by si zasloužili titul oba. No snad budeme ti šťastnější

Reagovat
Han střelil první

Jako letos bych hodil trofej doprostřed hřiště a poslední naživu vyhrává. No a vzhledem k tomu, že máme Kloppa, tak by to bylo asi jasné.

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč si Digi zvolila Leicester vs. Chelsea a ne finalistu LM?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebo, kdy si musejí už zvolit? Ale i tak mi to přijde atraktivnější

Reagovat
Taiger

Stačilo napsat Liverpool, my všichni víme, že jste ve finále.

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím Spurs

Reagovat
Taiger

Stačilo napsat?

Reagovat
Kixi Syhimour

Předpokládal jsem, že je samozřejmé, že dávají 2 týmy, které jdou na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zaujima viac ludi

Reagovat
Whitemedia

protože tu naši dnešní obranu Zappa, Azpi, Luiz a Alonso si nemohla televize nechat ujít.. a nebo ten útok Willian, Higuain, Pedro

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger

Je kvalifikace na World Cup, musí tryhardit

Reagovat
Trand

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Taiger

Proč nehraje Eddie??? #fuming

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč hraje Leno, když Arsenalu o nic nejde? Chápu, že bude chytat EL, ale proč ho nenasadit do tohoto bezvýznamného zápasu jako jeho poslední v PL?

Reagovat
Taiger

?

Reagovat
Kixi Syhimour

*proč nenasadit Petra

Reagovat
Taiger

Jak říkáš, o nic nejde, kdyby to byl domácí zápas, dalo by se to pochopit, ale tady fakt není důvod.

Reagovat
tunkic

nebude chytat EL

Reagovat
Taiger

Kdo jako?

Reagovat
tunkic

teda myslim Leno, ty si asi zase myslel Cecha, takze nic

Reagovat
C-M@ster

On myslí Čecha... že chápe, že se rozloučí EL zápasem, ale nasadil by ho i teď...

Teda tak jsem to pochopil.

Reagovat
Taiger

Cecil něco pochopil?

Reagovat
mikelinos

kde jsou nějaký nový videa

Reagovat
C-M@ster

Mám rozdělaný dvě... už měly bejt hotový... sorry

Reagovat
Busby babes

stejne nehrajete doma. Btw pripadna prohra v tomhle bezvyznamnym zapase by taky mohla znamenat, ze vam sezona zacne o 2 tydny driv.

Reagovat
Busby babes

ne vam., jim.

Reagovat
RadekVonCZE

Never give up Reds!

Reagovat
Trand

Záloha Elneny - Guendouzi - Mkhitaryan, to bude dneska vyloženě pro labužníky.

Reagovat
Taiger

Cunter si může užít jeho fenomenálního Guendouziho

Reagovat
masly008

spíš jeho xhaku ne?

Reagovat
Taiger

Tak Xhaka je skvělý hráč, o tom není pochyb

Reagovat
masly008

Reagovat
Taiger

?

Reagovat
masly008

co jsi na tom nepochopil?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si myslím, že si hráči zahrají na spurs a ten zápas nezvladnou..

Reagovat
blade115

Nevyhrajou City ani Liverpool, to bude teprv prdel.

Reagovat
Busby babes

City prohra, Pool remiza, at je to kruty..

Reagovat
pospec7

tak pokud prohraji 0:5

Reagovat
Likan7

City 0:4, Liverpool 4:4 ať to má grády

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to by byla

Reagovat
Taiger

Ať to skončí jakkoliv, skvělá sezóna! Tak ať padne kotel gólů! Nejlepší liga na světě a dneškem to nekončí, anglický finále nás čekají!

Reagovat
CHONG

Ta Guardiolova bunda je nějaká prohraná sázka?

Reagovat
smazaný uživatel

pls stream united

Reagovat
cr7sux

taky

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Gareth Bale 11

Dier.

Reagovat
Cobra

Máš funkční stream? Mě teď všechny vypadly.

Reagovat
Taiger

*Mně

Reagovat
jk

Mnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnně

Reagovat
Gareth Bale 11
Reagovat
smazaný uživatel

za rukz golmana mimo pokutove uzemi se uz nedava cervena?

Reagovat
doshcz
Reagovat
Taiger

City jsou posraný až za ušima ty jo

Reagovat
Busby babes

Mason zatim super. skoda, ze mu to tam nepadlo.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Jackmaker1989

Niekto dobrý stream na liverpool?

Reagovat
9augi9

livesport.ws ja si zvyknem tu niečo vybrať.

Reagovat
EXoRcIsT

Krista boha to nieje jeden normalny stream na MU co by nesekal ?

Reagovat
Busby babes

to vis, dam ho sem, vsichni tam nalezete a zacne se mi to sekat taky.

Reagovat
Taiger

Reagovat
EXoRcIsT

ty vajcak

Reagovat
EL Gringo

Sadioo

Reagovat
johnik

Come on LFC

Reagovat
smazaný uživatel

pískaj koniec

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooool

Reagovat
Kincl

Jedeme City musíte prostě dát gola at si vezme Liverpool jen LM

Reagovat
Taiger

Cardiff LOL

Reagovat
cr7sux

simulant

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa Lingard cini?

Reagovat
cr7sux

alba suarez busquest

Ze si nepripadas trapne

Reagovat
Grahf

lol penalta, to sú trapáci, už ani s cardiffom si nevedia poradiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kincl

Ti potkani budou celej zápas stát ve vápně ne? Hlavně že ať žije tradiční klub co 100 let proti lepším brání ve vápně :D

Reagovat
Taiger

Brighton by mohl dát gól, ať to je pořádný drama

Reagovat
Busby babes

lol, to byla uzasna penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooool

Reagovat
diastan

Reagovat
Miguel19

City

Reagovat
cr7sux

city

Reagovat
Minister

gooooooooool

Reagovat
Nihilister

To není možný

Reagovat
Kincl

Hnus ty vole to nemůže ten zas*** Liverpool přece vyhrát

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooool

Reagovat
cubazi

Pískaj konec!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
EL Gringo

Gooooool Brightoooon

Reagovat
Han střelil první

Murraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay

Reagovat
smazaný uživatel

come ooooooooooooooooooon

Reagovat
Kincl

Musí se do půle vyrovnat

Reagovat
9augi9

Dúfam, že Vám za toto ujebe titul o týždeň Dortmund.

Reagovat
Jackmaker1989

Jak môže Zinchenko brániť Murrayho? :D

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
doshcz

jooooo

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Miguel19

Agueroooooooooooooo

Reagovat
Counter

Kuník

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ajeto

Reagovat
Malresi

PODME BRIGHTON !!!! KURVA UDRZAT !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

privolal

Reagovat
Malresi

Co sa smejes? Remiza nam staci

Reagovat
diastan

Reagovat
Minister

zrazu výsmech ale ešte pred chvíľou to bol plač

Reagovat
diastan

To je zvláštní co ? Co z tím bude

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Minister

tak nie

Reagovat
Taiger

Brighton LOL

Reagovat
smazaný uživatel

KUN

Reagovat
Pipo123

Ako to ze fans LFC sa tešili tak o 4 minuty skor nez dal Brighton gol? Urcite si ten goo kupili

Reagovat
doshcz

kurva

Reagovat
SpecialOne

TAA 12. asistence

Reagovat
Taiger

AGGYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

KUN!

Reagovat
smazaný uživatel

DAMN

Reagovat
Kincl

Nejde to City prostě nepřát !!! Jedeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jde a není to nic těžkého

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

ffs ani minutu nam nedopraju

Reagovat
Grahf

young

Reagovat
Kixi Syhimour

Brighton si z nás dělá dobrej den

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

Greenwood je takovej lepší Martial

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kincl

ten týpek na lávce vypadal jak X. Alonso :D u City

Reagovat
Luc-Luc

Mohli to udrzet aspon tak minutu jeste

Reagovat
Salfovic

Nejvtipnější je, když ofsajd první mává hráč, který tu ofsajd lajnu posral

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si rikal, ze je mavropanos tak pomaly.. rozhodci wtf tam 2 metry ofsajd

Reagovat
Lacko_Boh

to jo. Ale hrame hrozne, cringujem a picujem na cely byt.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, polovinu stejne nevidim, jak mam zasekany stream

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
Free_player

to neudržej

Reagovat
Csaplárova past

Ty vole, kéžby City nevyhrálo. Teda, nic proti City, ale prostě Guardiola bez velké trofeje, to by byl zase humbuk v médiích

Reagovat
Malresi

Humbuk v médiach by bol, ale nie kvôli Pepkovi, ale preto, že by to LFC dokázal po takej dlhej dobe.

Reagovat
Csaplárova past

Ono by se nepsalo, že Liverpool senzačně vyhrál, ale že City senzačně ztratilo svůj náskok ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
9augi9

Však mal minulý rok veľkú trofej, stačí.

Reagovat
Kincl

Dejte těm špínám druhého sakra za to jak tam brání

Reagovat
smazaný uživatel

O Kom mluvíš?

Reagovat
smazaný uživatel

city

Reagovat
Kincl

Brighton poslední zápas o nic jim nejde a betonujou jak kdyby jim o něco šlo když jsou beztak do počtu

Reagovat
13

Oni se snaží bránit? To jsou fakt zmrdi.

Reagovat
Salfovic

Za trest bych jim dal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl

Reagovat
Miguel19

Laporteeeeeeeeeeee

Reagovat
johnik

neeeeeeeeeeee

Reagovat
diastan

A hned pojistit

Reagovat
Counter

LAPORTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

#fanta

Reagovat
Taiger

Tvůj soupeř o 6. místo ho má jako cpt

Reagovat
Counter

To je mi fuk, ztrácí jinde.

Reagovat
Kluivert9

Goooooool

Reagovat
masly008

bačubaj 3 kousky

Reagovat
CHONG

Hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

ANO!

Reagovat
Kincl

Joooooooooooooooooooo a ted víte co udělejte vy sr*** z Brightonu zavřete se do toho vápna

Reagovat
Gunner91

Reagovat
Trapper

Reagovat
Taiger

Reagovat
Trand

Murray dojebal

Reagovat
Kixi Syhimour

United?

Reagovat
Busby babes

no z vymysleny penalty, jinak jsme lepsi, ale Moss je debil.

Reagovat
Kincl

Koukám že příští rok to bude docela boj pro Arsenal aby hráli aspon EL na další sezonu

Reagovat
Frantszek

Murray

Reagovat
smazaný uživatel

Odporní ropáci

Reagovat
Kincl

Co je na tom špatného že to koupil movitý majitel? Dost o tom, že City historii má docela dlouhou

Reagovat
Kixi Syhimour

Ani tak nic, ale pochybuju, že dodržují FFP

Reagovat
masly008

Však je to sračka to pravidlo.

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
diastan

A není to udělané úplně debilně ? Dokud to nepřekopou a nezačne nějaká snaha o tvrdé tresty tak je to jen vtip.

Reagovat
Kixi Syhimour

I kdyby, tak to má platit pro všechny týmy

Reagovat
Luc-Luc

porad pravidlo

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Kincl

Myslím si že toto pravidlo dodržuje maximálně tým co nemá na drahé posily :D

Reagovat
fenixLFC

Whi cares

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kixi Syhimour

Pochybuju, že to byl faul Salahu

Reagovat
Busby babes

Suggestion that Wolves supporters are starting up the fake Brighton goal celebrations at Anfield, setting off the rest of the stadium.

to jsou hajzlove.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Naší bez vůle , ještě to ani nevyhrajem ten zâpas

Reagovat
Pesojen

nechtej Csaplara, klid

Reagovat
Kixi Syhimour

To spíš, že i naše hra dozadu není ideální

Reagovat
mickey mouse

spíš si myslím, že jsou strašně nervózní

Reagovat
Kixi Syhimour

To mně ani nepřijde, spíš že už nechtějí hrát, nevidí v tom smysl

Reagovat
Luc-Luc

United s takovou vam tam ten Ole moc dlouho nevydrzi

Reagovat
nevros

Kdyz bychom (Arsenal) skoncili na 5. miste, mame jistou CHL?

Reagovat
Jackmaker1989

Nie, musíte vyhrať EL.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne

Reagovat
Kincl

Tady se na to denně ptá deset lidí :D Jak Arsenal hledá různé "finty" jak se do té LM dostat :D to by jste fakt chtěli příští rok hrát LM? Když neporazíte dost týmů z druhé půlky tabulky? :D

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho sleduješ fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Wow od odchodu Sira jsme byli průměrně každou sezónu více než 19 bodů za prvním.

Reagovat
smazaný uživatel

Však tak by to měl být

Reagovat
Counter

Dobrá je ta tendence. Loni 19 bodů, letos (momentálně) 32

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

A to si nejsem jistej, jestli tam je ta letošní sezóna započítaná, počítat se mi to nechce

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

Musíš jak fandové Liverpoolu vyprávět o neporazitelným City, pak to je ok...

Reagovat
Counter

City momentálně jedou na čtrnáctou ligovou výhru v řadě.

Reagovat
Swarley

Já vím, psal jsme to tu odpoledne

Reagovat
Grahf

vyhrajeme ešte niekedy zápas?

Reagovat
cr7sux

ne

Reagovat
Counter

Oleluck zase časem chytne druhý dech.

Reagovat
Dr. Admess

Jedeme City.

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton zatím překvapuje, čekal jsem tak 0:3 do poločasu, naděje žije.

Reagovat
Busby babes

Greenwood fajn, Dalot se mi na tom RB docela libi, i kdyz by to mohlo byt lepsi. Young tradicne k nicemu, Rash taky lepsi nez v poslednich zapasech. Penalta nesmyslna, meli jsme sami minimalne jeden gol dat.

V druhe puli Tony a Gomes nebo Garner na plac.

Reagovat
EXoRcIsT

Dalot je fajn a vela ludi zabuda ze ma len 20r a je to jeho prva sezona v PL

Reagovat
Busby babes

tak ja rikam, ze by to mohlo byt lepis, protoze uz u nas hral lip.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
EXoRcIsT

Boze to je sracka Najlepsi od nas Greenwood . Pogbu predat pokial ma nejaku cenu alebo ho skusit za niekoho poriadneho vymenit lebo uz ma serie

Reagovat
LAM

Jak to je s tim Arsenalem?

Když teda skončí 5 a prohrajou finále,půjdou teda do LM?

Reagovat
Kixi Syhimour

Do finále LM

Reagovat
Taiger

Už dost pls

Reagovat
Kincl

Né půjdou do (_o_) :D Proč by jako měli hrát LM? :D Ještě jak tu píšeš když nic ani nevyhrají

Reagovat
Trapper

Reagovat
Makiii

Jak si na tohle paneboze dosel? Debilnejsi otazku jsem dlouho nevidel. skonci 5. Mimo LM, prohraji finale ohledne LM a pujdou do Lm?

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
LAM

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

proc by za takove situace sli do LM?

Reagovat
diastan

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

Rybár má novú výstroj.

Reagovat
smazaný uživatel

všechny zápasy udržet

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Edgewalker

Co se zase stalo Mavropanosovi?

Reagovat
Counter

Asi koleno.

Reagovat
Edgewalker

Snad to nebude vážné, bylo by fajn kdyby hrál celou přípravu.

Reagovat
smazaný uživatel

zas si neco natahl asi.. zranil se po rychlem protiutoku, pri kterem byli souperi uolne jasne v ofsajdu, ale rozhodci slepi.

Reagovat
Edgewalker

Thnx

Reagovat
MCFC_8

Presne toho som sa obaval, tych standardiek, Brighton nam robil s nimi problemy uz v semifinale FA Cupu, este ze prisla bleskova odpoved a obrat

Reagovat
Jackmaker1989

Mám otázku a naozaj bez provokácií. Odkedy fandíš City?

Reagovat
Swarley

Když skončí Arsenal pátej, vyhraje Liverpool titul?

Reagovat
Taiger

šašku

Reagovat
Swarley

Nemáš tašku?

Reagovat
cristiano.K.

jen když Cardiff porazí MU

Reagovat
Taiger

Reagovat
9augi9

Takže istotka.

Reagovat
Swarley

Zase váš neúspěch bude naše vina

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Tak gratulace

Reagovat
Luc-Luc

Brighton vyrovna v 90.

Reagovat
Nikikrew

No čo ako to vyzerá na Burnley?

Reagovat
Lacko_Boh

ani nezapinaj, fakt hrozne.

Reagovat
Lacko_Boh

kazdopadne, zapni, poaanalzyujeme

Reagovat
smazaný uživatel

willock nic moc, ale ta strela na konci pekna

Reagovat
Lacko_Boh

akurat som chcel napisat. Rozmyslam nad Gendouzim, kde je problem.

Reagovat
Nikikrew

Som len na dátach a asi mi zato nestojí si ich celé minút

Reagovat
masly008

to nestojí za to ani kdyby jsi byl na netu.

Reagovat
Lacko_Boh

ak udrzime tak mame jasnu CL

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
jacobT

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
masly008

na blití,takový emeryho typický 1 poločas.hrajeme sračku, miki neviditelný aubu to moc nebere.snaží se iwobi a wilock, kterému se moc nedaří.zbytek na vyhazov i s trenérem.

Reagovat
Nikikrew

Tak podla tej zostavy sa ani nič iné čakať nedalo

Reagovat
masly008

aspoň snaha tam být mohla no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám otázku, když Arsenal vyhraje EL, a zároveň skončí mimo TOP4, bude mít Anglie v LM 5 týmů? Díky.

Reagovat
masly008

jo.

Reagovat
Taiger

jj

Reagovat
Nikikrew

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky, kdyby EL i LM vyhrály týmy na 5. a 6. místě v PL, měla by Anglie 6 týmů v LM?

Reagovat
tuny

Myslím, že 5 je strop, v tom případě by nehrál LM 4. tým z PL.

Reagovat
EXoRcIsT

Dajte mi niekto prosim stream na MU co neseka lebo na footybite som skusil uz asi vsetky

Reagovat
Swarley

Očividně všechny ne

Reagovat
EXoRcIsT

zabijem daj nejaky dobry prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Ser na to

Reagovat
Swarley

Kurva machruju, že jsem tam konečně našel dobrý a mám tam Liverpool

Reagovat
EXoRcIsT

tak ti treba

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Ser na to

Reagovat
masly008

očividně jsi masochista tak se podívej na arsenal, to bude něco pro tebe.

Reagovat
EXoRcIsT

dakujem

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kapřík
Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj všichni jsem tu nový tak rovnou k dotazu: Jak to je s pohárovou matematikou v PL? Když budou Gunners pátí, tak se jim to převede do LM přece ne?

Reagovat
masly008

ne postoupí celtic.

Reagovat
diastan

Ser na to

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Taiger

retard to je

Reagovat
Edgewalker

Prý si tím zajistíme Intertoto.

Reagovat
Kincl

A proč by měli hrát LM když nemají ani na top 4 jako? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Automaticky jdou do osmifinále LM pro sezonu 19/20 proti Bayernu.

Reagovat
blaugrana

pome Cityyyy

Reagovat
CHONG

Vidím, že Ole je druhý Solari

Reagovat
Grahf

moss je hrozný šašo

Reagovat
Busby babes

Moss. Martial muze jit sam na branu, obrance ho zezadu obejme a stahne dolu a Moss: hraj dal.. to bylo na cervenou. Ten tlustoch fakt nema v PL co delat.

Reagovat
Busby babes

a lol ted.

Reagovat
smazaný uživatel

jaké týmy, takový rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

lukaku?

Reagovat
Csaplárova past

United konec sezóny ve velkém stylu. Prohra s posledním a s 18.

Reagovat
Csaplárova past

Ach, moje chyba - s Huddersfieldem byla remíza ...

Reagovat
Free_player

Holebas

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Free_player

United dobře, že ty žebráky v LM neuvidíme

Reagovat
Csaplárova past

Solskjær poletí příští sezonu jako první. Dávám mu 8 zápasů ...

Reagovat
Nikikrew

United

Reagovat
Busby babes

Scott.

Reagovat
diastan

Říkej si co chceš, ale Olé pro vás ten pravý stejně nebude, nehledě na to, že na to půlka týmu sere.

Reagovat
Busby babes

jezis kolikrat te mam s temahle soudama poslat do haje nez s tim prestanes otravovat?

Reagovat
diastan

Reagovat
EXoRcIsT

moze byt ten pravy ale v tom muzstve je tolko odpadu ze by realne mali ostat tak 5 hraci a vsetci ostatny prec

Reagovat
diastan

To se ale nikdy nestane, aspoń ne v takovém počtu. Dokud nebude schopný pracovat s tím co tam má, respektive je pořádně srovnat, tak bude mít smůlu. Busby může fňukat jak chce, ale věřím, že nevydrží ani rok, těch zápasů nebylo málo a 3 nový hráči to nespasí, ještě s tím jak vám poslední přestupy vychází

Reagovat
Busby babes

to jsou strasny kecy. To je jak kdybys psal, ze Guardiola mel pracovat s tim co ma a nechat si tu obranu, co tam mel kdyz prisel. Prosim te, bez radsi sledovat nekam vas zapas a slavit titul a nech si tyhle reci, ktery ani nedavaj smysl.

Reagovat
diastan

Nezvládáš opět, dokonce když jsem ti splnil přání Výměna přestárlé a průměrné obrany je trochu něco jiného než vyměnit většinu základu, což se prostě nestane.. A hlavně Pep nikdy neměl tolik špatných výsledků po sobě. A rozhodně neměl problém s nějakým sraním hráču na hru, prostě sračky, které nedávaj smysl,

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, to je naprosto otřesné ta naše hra

Reagovat
Counter

AUBAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Malá domů, ne?

Reagovat
Grahf

ahaha kokoti

Reagovat
Swarley

to je závěr

Reagovat
smazaný uživatel

malá domů

Reagovat
C-M@ster

Malá domů

Reagovat
Luc-Luc

meli bysme trosku zvysit tempo, smrdi to vyrovnanim, vlci hraji dobre

Reagovat
spider_8

Ty vole přežije ten Ole aspoň sezonu?

Reagovat
Busby babes

jako ze bychom ho vyhodili uz ted?

Reagovat
Hokaido

A vlastně proč ne? Vždyť kromě impulsu nového manažera neukázal snad vůbec nic. Hráče nedokáže namotivovat, z taktiky nepředvedl vůbec nic... Ztratíte s ním další rok. Měli byste si pořídit pořádnýho trenéra typu Conte nebo Allegri, jinak vás z týhle krize vytáhne jen nějakej zázrak.

Reagovat
Counter

S tím pořádným trenérem jsem to říkal hned a dočkal se jen posměchu (tuším s výjimkou Cartmanovy mámy, což je docela překvápko, protože jinak mě hejtuje stejně jako ostatní)

Reagovat
spider_8

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

to neni ale vubec pravda. I takticky pristupoval k zapasum dobre, dokazal zmenit to, jak jsme hrali s jinym souperem etc... ja nevim, bylo tu srovnani s Kloppem, nejak si nepamatuju, ze by ho na konci jeho prvni sezony vyhazovali. Pritom taky nehrali nijak skvele, etc. Ale rikalo se: dame mu prestupak, aby si privedl sve hrace a uvidi se.

Proc bychom jako meli delat neco jineho? Poradny trener... jj, poradny trener jako LVG? jeden z nejzkusenejsich treneru, akorat dotahl Holandsko ke tretimu mistu na MS? Nebo Mourinho, jeden z nejuspesnejsich treneru v historii, takovej typ trenera myslis? Jo, to jsme zkusili, nejak se to stejne neosvedcilo. Proc bych si mel myslet, ze by to s Contem nebo Allegrim melo vypadat lip?

Reagovat
diastan

snad jo

Reagovat
Counter

Říkal jsem si, že s vyhazovem Mourinha se přece jen už nepůjde MU tolik smát...

https://media.giphy.com/media/3nJJw18JoH2Ja/giphy.gif

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Pigeon

Je vtipné, že z výsměchu jiným se raduješ zrovna ty

Reagovat
Counter

Co přesně je na tom vtipného?

Reagovat
Pigeon

Je to totiž paradoxní

Reagovat
Counter

Co je paradoxní? Když je Arsenal marný, tak je zakázáno posmívat se jiným? To by totiž znamenalo, že jako fanda MU nemůžeš ani slůvkem zavadit o jakýkoli jiný mančaft.

Reagovat
Pigeon

Myslel jsem to jinak, ale nechce se mi to řešit.

Reagovat
Counter

Výborně, tak přiště doporučuju takovou debatu ani nezačínat.

Reagovat
Pigeon

Příště budu jednat opět podle svého mínění a tvé doporučení nepotřebuji, děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

auba dobre jim tak drevakum faulujicim

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle měl dostat POgba redo klidně

Reagovat
smazaný uživatel

Leno posledni zapasy s balonem strasne hvezdi

Reagovat
Taiger

Čech > Leno

Reagovat
Counter

Už jen Everton dva góly, my dalších šest a jsme v LM

Reagovat
smazaný uživatel

*sedm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Are you cetto in disguise?

Reagovat
Counter

wow, hezky Everton

Reagovat
Counter

Booo, 2:2

Reagovat
Grahf

dúfam, že tú piču viacerí hrajú preto, lebo vedia, že je to ich posledný zápas

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, done

Reagovat
Miguel19

Mahríííííz

Reagovat
diastan

MISTRííííííííííííííííííííííííííííííí jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, Rašíííííííííííííííííííííííd

Reagovat
Nihilister

Gratulace do Manchasteru

Reagovat
Kluivert9

Goooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, příští rok je náš

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Swarley

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
avicii

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Looserpool

Reagovat
Liquid

Reagovat
9augi9

Aspoň sa naučte, že správne je Loserpool.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
TopinB

Reagovat
Free_player

hotovo

Reagovat
Swarley

Koncepční Mahrez

Reagovat
Counter

AKA jediný nákup za celé letní přestupové období.

Reagovat
Swarley

Super

Reagovat
diastan

Reagovat
mimi_united

Veľká vďaka modrej časti Manchesteru

Reagovat
Liquid

je krásný když se město takto dokáže spojit, snad to uvidíme i v případě Londýna a hromadnému přání Tottenhamu vítězství v LM jak od Chelsea, tak od Arsenalu

Reagovat
kiciN

Ne

Reagovat
Kopac

United dosiahlo fakt dno aky smutny to klub

Reagovat
Counter

AUBAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Kincl

Gratulace celému City a hlavně Pepkovi :))) Super i neděle může být krásná :)

Reagovat
Taiger

Plán vychází, teď my EL a LM Pool

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez

Reagovat
r.mrazik

Hah...s jakou Ole začal, tak úplně s opačnou končí....ostuda

Reagovat
Swarley

Lehoulince nahoru dolů

Reagovat
r.mrazik

Jsem zvědav kolik dostane času příští sezónu,protože musí být vidět nějaký progress...

Zatím tedy spíš slušný degress

Reagovat
Swarley

To rozhodně, tohle je neuvěřitelná bída...bude už dost záležet na přestupáku...

Reagovat
r.mrazik

Hlavně ať to nakonec není chyba,že dostal tu smlouvu

Reagovat
Swarley

To neví nikdo...já si přál Pocheho, ale prostě po všech těch jistotách se zkusil Ole...prostě uvidíme, třeba to byla chyba, třeba to zvládne...ale bude to sakra těžké...

Reagovat
r.mrazik

Jj. Však říkám, že hlavně ať to není chyba...snad to vyjde

Reagovat
Swarley

Neni a o to víc to bude ten titul s Olem sladší

Reagovat
Counter

Huddersfield have now gone level with Man Utd for PL goals since United's CL win at PSG

Reagovat
Liquid

Reagovat
Lacko_Boh

neuskodilo mu to predlzenie zmluvy ? nezvrhlo sa to cca vtedy? nezacal nejake kalkulovanie s hracmi resp. so zostavou zatim co ked este zmluvu podpisanu nemal tak za nimi viacej stal ?

Reagovat
Salfovic

Na kolik to dostal?

Reagovat
Lacko_Boh

3 roky sa mi zda, imho.

Reagovat
r.mrazik

Vůbec netuším...ale je to tedy docela hrozný,co teď hrajeme

Reagovat
cr7sux

ne, hralo se hovno asi dva zapasy uz pred tim

Reagovat
Liquid

Citizens GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL !!!!

Reagovat
JessePinkman

A je hotovo. Co se dá dělat, příští sezónu se udělá 100 bodů. Teď vyhrát LM. YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechno na Aubu ted..

Reagovat
smazaný uživatel

auba ma ted fakt ohromnou fazonu

Reagovat
Free_player

poslední kolo a tolik golů

Reagovat
Kixi Syhimour

Becker

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA !!! you'll never win anything

Reagovat
Kincl

Ale jo po 14. letech vyhrají aspon LM :D

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň

Reagovat
Kincl

tak během těch 14 let jí vyhrálo už dost týmů :D

Reagovat
Kixi Syhimour

Neskutečných 7

Reagovat
Kopac

Hahahahah dobreee to si urcite ty vymyslel

Reagovat
Taiger

Vyhrajou LM

Reagovat
Lacko_Boh

dufam. Pochemu musi stacit finale. Nechcem vidiet Sona a spol s trofejou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tady jsou taky zajímavé:

Cartmanova máma12.05.2019 16:46#

Wow od odchodu Sira jsme byli průměrně každou sezónu více než 19 bodů za prvním.

[reagovat]

Reagovat
Swarley
Reagovat
nani92

Ole je celkom debil, že dokázal poraziť Fulham, mohol mať rekord, že prehral so všetkými zostupujúcimi mužstvami

Reagovat
Taiger

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Kedy prohrál s Huddersifeldem?

Reagovat
nani92

aha, tam sme dokázali remizovať, paráda...tak neporazil ani jedno zostupujuce mužstvo..až na Fulham no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Škoda, že neměl rozhodčí koule zapískat tu malou domů, mohla to být ještě sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

jj nepřímej kop z hranice vápna by byla sranda

Reagovat
Csaplárova past

Pičůsek Emery nechá poslední zápas Čecha sedět, navíc Arsenalu o nic nejde

Reagovat
Counter

Reagovat
Csaplárova past

Tebe to nesere?

Reagovat
Counter

Samozřejmě že ne, protože rozlučky se dočká ve finále EL proti Chelsea, v nejdůležitějším zápase celé naší sezony.

Reagovat
Csaplárova past

Ale tento zápas nemá být rozlučka s kariérou, ale rozlučka s Premier League. Rekordman ligy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
xjert02

Posledni zapas si nezahrál ani Rosa, a to je oproti Cechovi Gunner. Cech je v klubu naplavenina, po ktere fanousci za mesic ani nesteknou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

444444444444444444444444444444444444444444444

Reagovat
Taiger

Evertooooon, ti šasci dostanou výklep ve finále od Poolu

Reagovat
Miguel19

Gundogaaaaaaan

Reagovat
Taiger

Kdybychom vyhráli poslední zápas kurva, tak jsme v top4

Reagovat
Kincl

Kdybychom :D :D :D

Reagovat
jk

A když vyhrajete EL budete místo spurs v LM?

Reagovat
Taiger

A co když budete bez trofeje?

Reagovat
jk

To má vliv?

Reagovat
Taiger

jj, nemáš rozum?

Reagovat
iamek

Stejně hrajete LM

Reagovat
Swarley

a tolikrát se to tady řešilo

Reagovat
iamek

Skvěle sampioniiiiiiiiii

Reagovat
Luc-Luc

cukotka bude jeste treti, neskutecny

Reagovat
masly008

však jsou už asi 3 kola.

Reagovat
Luc-Luc

neskutecny

Reagovat
masly008

nikdo jiný tam nechtěl,tak to na ně zbylo.

Reagovat
Luc-Luc

Kloppo stridej Salaha at nam ho jeste nejakej drevorubec zas nezrani

Reagovat
Kixi Syhimour

Jede na krále střelců, těžko ho vystřídá

Reagovat
Luc-Luc

nesmyslny oceneni k nicemu

Reagovat
Lembju

Wolves jsou asi o 2 levely lepší než Liverpool, škoda, že Jimenez je takový neskutečný kopyto.

Reagovat
Swarley

Tony alespoň rozlučka, díky mu za vše, velký sympaťák

Reagovat
Busby babes

chudak, prisel si uzit to, jak je na konci vypiskaj.

Reagovat
smazaný uživatel

AUBO....

Reagovat
Taiger

Nechce zlatou kopačku

Reagovat
Counter

Auba klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Do třicetice všeho dobrého už to musí vyjít

Reagovat
Kixi Syhimour

Třetice? Však tohle bylo do třetice

Reagovat
smazaný uživatel

No příští sezona bude třicáta bez titulu ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Neumím čísr

Reagovat
smazaný uživatel

Ani psár.

Reagovat
Swarley

To už tak do třicetice, ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

V pořádku, moje chyba

Reagovat
Switchback

The last three times a PL team has been top on Christmas Day and not won the league:

Liverpool 08-09

Liverpool 13-14

Liverpool 18-19

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Free_player

Reagovat
Hokaido

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

ty sa čo smeješ.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Liquid

Reagovat
Salfovic

Čekal bych tam i Arsenal.

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

však Arsenal je Top of the league iba pred prvým kolom

Reagovat
xjert02

Ten to zvladl sezonu predtim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

šašci

Reagovat
MCFC_8

CHAMPIONS! THANK YOU BOYS See you in FA Cup final

Reagovat
Taiger

A teď vše směřuje k superpoháru Liverpool x Arsenal

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem City k titulu. Zaslúžene.

Reagovat
Taiger

A pro vás zaslouženě LM Oli <3

Reagovat
masly008

jestli nevyhrajete LM tak už se tady neukazujte.

Reagovat
Swarley

A ještě těm špínám gratulovat, vy jste fakt mimo

Reagovat
spider_8

A že vy jste ty špíny půl roku tlačili za titulem, to je v pohodě jo?

Reagovat
Swarley

Nemusíš mi vykat a můžeš klidně hledat komentář, kde to přeju City...to teda hodně štěstí, ale spíš tam se spojení se City najdeš pár peprnosti...

Reagovat
spider_8

Tak ty už nezvládáš ani základní gramatiku...

Reagovat
Swarley

Tak si nevymýšlej ptákoviny a máš klid

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Ani Chelsea a ani City nikdy, vždyť to je humus a ne kluby hodné gratulace

Reagovat
cristiano.K.

kdyz je to herne zaslouzene, proc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ani ja nesúhlasím a nestotožňujem sa s financovaním City alebo v minulosti Chelsea, ale príde mi zbytočné nenávidieť ten klub ako celok a vyčítať to im fanúšikom. Každý fanúšik začal fandiť pre tie svoje dôvody. Môj dôvod fandenia alebo tvoj sa nemusí líšiť od dôvodu fandenia fanúšika ManCity.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Myslím, že LM by pro vás pořád byla brána jako naprosto parádní sezóna, nic méně to taky nebude úplně zadarmo.

Reagovat
Liquid

a je dobře že sis tentokrát odpustil ten brekot na megalománské nákupy, ty jste totiž dělali letos hlavně vy - golman, Van Dijk

Reagovat
smazaný uživatel

Tak City ich robili niekoľko sezón za sebou a nemuseli predať najlepšieho hráča / hráčov. Zas tu nešaškujme a všímajme si rozdiely.

Reagovat
smazaný uživatel

s 97 body a stejne nic nevyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, LM dají.

Reagovat
Gunner91

nic nevyhrat, to znate dobre

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

co budes dělat, až Levy zvedne ušáka?

Reagovat
pantondavo

Proč by zvedal Curtoise?

Reagovat
Gunner91

celkem nic, ted uz je mozny ve finale vsechno.. kazdopadne nejdriv by si mel ve skrince na trofeje udelat misto

Reagovat
smazaný uživatel

neni misto,treba nam nakou pucite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe si 1.6. vychutnam, kašpare

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Furt lepší než 70 a nic nevyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

no ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

fanousek z ligy, ktera je na urovni sranda lig se nebudu bavit

Reagovat
pantondavo

Zkus se podivat na pocet bodu mistru/vicemistru v LL a PL nez vyplivnes dalsi nesmysl

Reagovat
YoungPyo1882

Karma za ty neplatné góly a simulace

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, patrijim to korupcnikum+ ten salah je prej terorista, takze nebrat

Reagovat
Luc-Luc

Saaadiooooo !!!! nedokazu si predstavit, ze bysme ten totenham neporazili

Reagovat
Miguel19

Omg Edene, stačila pata..

Reagovat
Taiger

Mane, Salah a Auba všichni 22 fíků, slušné

Reagovat
Kixi Syhimour

, one season wonder

Reagovat
alcantara

Pep ❤ A vraj sa PL neda obhajit Kral.

Reagovat
mistr129

Reagovat
masly008

kdo to psal že to nejde?

Reagovat
EXoRcIsT

to kto povedal ved SAF to dal niekolko krat a Mourinho tiez

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
CHONG

Reagovat
Luc-Luc

proc by se nedala obhajit ? lol

Reagovat
Whitemedia

nedá no, až na těch několik obhajob, kdy to teda šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Este ze Vas mam

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Glorifikovat Pepa na zaklade vymyslenych tvrzeni, na to by te uzilo

Reagovat
alcantara

To ma nikdy neprestane bavit

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Co?

Reagovat
jk

Reagovat
Busby babes

kdo rikal, ze se PL neda obhajit? SAF obhajil 6x, Mourinho 1x.

Reagovat
alcantara

Boli tu take tvrdenia, ze v sucasnosti je to takmer nemozne, spicka sa nonstop meni, atd. Ale tak kludne sa smejte viac

Reagovat
Counter

Takové řeči tu mohly být naposledy před loňskou sezonou nebo někdy na jejím počátku.

Reagovat
alcantara

Presne datumy si nepamatam, ale to snad na veci nic nemeni

Reagovat
Counter

Tak jde o to, že po té loňské stobodové sezoně byli ManCity jasní favoriti a o nemožnosti obhajoby mohli psát jen nějací idioti.

Reagovat
Luc-Luc

my jsme se smali hlavne v utery

Reagovat
kiciN

Reagovat
alcantara

Ja zase dnes, a velmi

Reagovat
Kixi Syhimour

6x? To se mi nějak nezdá. To by musil mít pokaždé 2 po sobě a jednou ne. Nicméně 12/13 a 02/03 neobhájil ani neobhajoval.

Reagovat
smazaný uživatel

1994, 1997, 2000, 2001, 2008, 2009 ... samozřejmě do "obhajoby" se počítá i zlatý hattrick (tedy roky 2000-2001, 2008-2009)

Reagovat
Kixi Syhimour

Zlatý hattrick je co?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

ano, 6krat obhajil titul.

Reagovat
Kixi Syhimour

Počty

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiciN

Reagovat
Nuno čomes

Lol

Reagovat
TopinB

Troll nebo blb? Nebo obojí?

Reagovat
El Cid z City

Uwe háže buly

23.12.2015 17:04

Pokud mu daj volnou ruku, jakože jo, tak budou vládnout dlouhý roky anglický lize. Možná přijdou na řadu i desítky let staré rekordy.

ClancyWiggum

23.12.2015 17:11

To určitě

Spalovač šancí

23.12.2015 17:23

#

Za tri roky dost tezko dozene hlavni rekordy

StrycekArgyle

23.12.2015 18:03

Možná desítky let staré rekordy City.

afc

24.12.2015 08:15

Len sa bude Pepek musiez zmierit,ze v PL nebude moct oslabovat jedineho konkurenta ako v Bundeslige.

LM

24.12.2015 11:26

#

nechápu, čemu se tady všichni smějí

kvasha16

24.12.2015 12:42

z "desiatky rokov stare rekodry" napriklad

Liquid

24.12.2015 14:58

s házenkářem těžko

Reagovat
alcantara

Hehe Diky za potvrdenie Mne sa to hladat nechcelo.

Reagovat
El Cid z City

Celkem zajímavá diskuze a predikce, vaši fanoušci jeho dominanci předpovídali jako jeden muž, my ostatní čekali,že si to budou dělit s Mourinhem a aspol.

Reagovat
diastan

Tak ještě FA cup 3 trofeje + CS nebudou špatné. Jen ta LM, vkládá lehce nepříjemnou pachuť. Nic méně parádní sezóna, se stejně dobrým výhledem na tu další Ted pár finále a jde se na nejnudnější část roku, nemluvě o sázení

Reagovat
Kincl

Podle mě je strašně těžké vyhrát PL i LM zároveň :)

Reagovat
diastan

Tak to rozhodně je, spíš naznačuji, že bych už třeba v příští sezoně měnil tyto 3 trofeje za LM, ono je něco jiného vyhrát trofej po dlouhé době.....

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne. Pro mě je prostě PL nejvíc, co můžeš jako anglickej tým vyhrát, i když vyhrát LM je náročnější a víc o štěstí.

Reagovat
EXoRcIsT

sazeni je debilita i tak nakoniec prehras ale i tak to kazdy robi lebo co ked raz trafim nieco poriadne

Reagovat
diastan

Sázím asi 10 let a jsem cca na nule, nikdy jsem nesázel s tím, že vyhraji nějaký obří balík. Spíš mě to baví, celkově sledovat vše kolem toho, výsledky apod. Sazím pravidelné částky, které mě nezrujnují ani mi před výplatou nechybí, když se v měsíci daří můžu koupit nějakou kravinu co nepotřebuji, respektive bych si ji nekoupil, v případě, že bych na ni v případě úspor na sázení pošetřil za delší dobu.

Reagovat
Coutinho10

v Community Shieldu se vam pomstime

Reagovat
Salfovic

Takže o nejlepšího střelce se dělí Auba, Salah a Mané, to je trapný

Reagovat
Busby babes

ted ten Pogbuv trestnak. A neni to jen on, prakticky vsichni z tehle pozic strili. Pritom je tam asi 6 lidi ve zdi, tedy na jednom miste. Tusim ze Greenwood byl uplne volnej vpravo, Gomez vlevo. Kdyby se rozbehl jako ze strili dal jim to, tak davaj do prazdny...

Reagovat
Kluivert9

Pep City

Reagovat
RKBoy

sme tretí.

Reagovat
Kincl

Krása jak ukazují i Kloppa :D :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka borcom s Liverpoolu za skvelú sezónu, ale ešte máme robotu v Madride.

Reagovat
smazaný uživatel

*z

Reagovat
masly008

jaké jsou pravidla při zlaté kopačce?

Reagovat
Salfovic

Vyhraje ten, kdo udělá více žonglů.

Reagovat
Liquid

pokud jsou na shodě 2 hráči z jednoho týmu tak se vítězství přiděluje tomu třetímu

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se dělí na více hráčů, tak v tom případě jde Arsenal automaticky do CL

Reagovat
pantondavo

Vyhrává hráč s největším počtem gólů.

Reagovat
ADM

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Vždy vyhraje Messi

Reagovat
ADM

Tak posledné roky je tam len jedno hlavné pravidlo, vyhráva ju buď Leo alebo CR

Reagovat
masly008

je to v sekci PL a není u toho žádné OT, snad nejsi tak hloupý aby jsi to nepochopil ne?

Reagovat
ADM

chcel som to trošku odlahčiť, ale vidim ze nie som vítaný

Reagovat
Taiger

debilko

Reagovat
ADM

prečo hneď tak ostro

Reagovat
alcantara

Celtic vraj.

Reagovat
cristiano.K.

taky mě to zajímá, konkrétně u tipsportu

Reagovat
Salfovic

U něj máš smůlu, to už je jasné.

Reagovat
Liquid

Chelsea nakonec 3., no tak 2 měsíce zpátky bych nevěřil ani náhodou, ale zmrda Sarriho stejně vykopnout ikdyž se vyhraje EL

Reagovat
RKBoy

ty si daj facku.

Reagovat
masly008

drž se sarri :-)

Reagovat
Salfovic

Bez šance.

Reagovat
9augi9

Sarri out Valverde in, nech sa naučíte vážiť si trénerov.

Reagovat
CHONG

Campeones Ti angličani jsou z posledních let v LM a EL zblblí jak bába v turniketu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hokaido

Mně se to slovo ale taky strašně líbí, zní prostě skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited

Aspoň ten Mason se ukázal v docela dobrým světle

Reagovat
Counter

Eddie

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí

Reagovat
smazaný uživatel

yaya motm

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
masly008

2 nejhorší umístění za cca 20 let?

Reagovat
Counter

Lepší než loni.

Reagovat
masly008

ale horší než 19 sezon před tím.

Reagovat
Counter

Stejné jako předloni.

Reagovat
Lacko_Boh

Krůček po krůčku Klub třeba vést jako soukromou firmu.

Reagovat
Counter

Legrační je, že Stanovy americké kluby si snad všechny momentálně vedou solidně....

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulacia City, snad uz 28. kola to bolo iba o bod a zvladli to otacat/dotahovat. Znak velkeho timu.

Kazdopadne finale LM musime zvladnut, bolo by to smutne vyjst z takejto uzasnej sezony bez trofeje.

Liverpool!

Reagovat
Rudnevs

City

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Teoretik

Sané se zraní při oslavách

Reagovat
ADM

Dembele v zápase, kde o nič nešlo

Reagovat
masly008

a co slavil? 2 flek?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
MCFC_8

198 bodov za 2 sezony, 64 vyhier zo 76 zapasov...viac slov netreba

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné

Reagovat
masly008

a v LM nic. chtělo by to specialistu na PO evropskách pohárů.nechcete swap s náma?

Reagovat
MCFC_8

To je skoda, ale vsetko sa vyhrat neda...ani nie, ale drzim palce vo finale EL, nech je 5 Anglicanov v LM

Reagovat
masly008

no všechno ne,ale tohle vám prostě do té top top špičky chybí vyhrát.

Reagovat
maraynwa

Neuvěřitelné! Gratulace k obhajobě

Reagovat
MCFC_8

Aj vam za skvely title race a vela stastia vo finale LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelá sezóna. Pep

Reagovat
avicii

City gratulacia..dovolim si tvrdit ze obaja sme boli fantasticky ale je to o bod pre vas...LM musime urvat..zasluzime si to..tesim sa uz teraz na dalsiu sezonu,myslim ze budeme este silnejsi

Reagovat
Kincl

City ale taky bude silnější :)

Reagovat
diastan

Spíš už ani jeden z těch týmu o moc silnější být nemůže

Reagovat
avicii

Tak my nemam este tu sirku kadra ako vy...

Reagovat
diastan

Respektive výsledky už o moc lepší být nemohou, vyhrát nejde všechno, i kdyby jste měli na každém postu hráče jako VVD. 2 týmy těsně pod hranicí 100b je prostě neskutečně a to se zkrátka překonává těžce

Reagovat
lucius6

Za předpokladu, že urvete LM, tak vás to ani tolik trápit nebude, ne? To by byla win win situace vzhledem k tomu šílenému počtu bodů u obou týmů.

Reagovat
avicii

Skor ide o to ze by to uz bolo na slak tafenie ak budeme bez trofeje ako odmenu kam sme sa dostali..kazdopadne pre mna je to len zaciatok a verim ze Klopp bude u nas este roky a vybuduje nieco velke

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to nádherná sezóna PL, to že s 97 body se nevyhraje titul, to už je holt... ehm... smůla no, v sezóně byly zbytečné ztráty, ale taky kupa štěstí (hehehe Everton ). Já si to užil, Klopp vybudoval za ty sezóny naprosto parádní mužstvo, které bojuje, nevzdává se a nechá na hřišti úplně všechno. Děkuju No a... sezóna ještě nekončí... ještě tu máme jednu nedokončenou práci...

Reagovat
Lacko_Boh

Som rad ze uz je koniec.

Reagovat
Counter

Ještě se psychicky připrav na prohrané finále EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, neliverpoolnatej.

Reagovat
Liquid

ty máš přehled co se týče gunnýrků z celýho světa, co by byla pro tebe a celkově pro vaši komunitu horší pilulka - prohra ve finále EL s Chelsea a tím pádem znovu bez LM anebo to kdyby Champions League vyhrál Tottenham a tím se stal druhým londýnským celkem po Chelsea, čili dokázali by to dřív než ARS

Reagovat
FUnk

vyhra spurs

Reagovat
Counter

Na soc. sítích se to v poslední době dost řešilo a bylo to docela vyrovnané

https://twitter.com/LeeDixon2/status/1126927129701232640

V anketě Lee Dixona vyhrála možnost prohry nás i Spurs. Já jsem spíš pro tu druhou alternativu, LM je šíleně důležitá, pro Arsenal je dobrá trofej i samotná EL a titul Spurs bych už holt nějak překousl.

Reagovat
Liquid

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele