Premier League - preview 34. kola: Burnley stvrzuje záchranu, WBA musí vyhrát

30.04.2021, 08:34, aktualizováno 03.05.2021, 09:00
Previews
Turf Moor (© AFP)
Situace WBA už je kritická, birminghamský klub ztrácí na záchranu jedenáct bodů a dnes potřebuje porazit Wolverhampton. Podstatně lépe je na tom Burnley, tomu by jistotu přežití dodal dnešní triumf nad West Hamem...
West Bromwich Albion - Wolverhampton Wanderers  (pondělí 19:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.17 - 2.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - West Ham United  (pondělí 21:15)
Fotbalisté Burnley hostí ve 34. kole Premier League West Ham United. Domácí jsou na šestnáctém místě, od sestupu už však mají poměrně velký odstup. Kladiváři jsou pátí a stále živí naději na účast v příštím ročníku Ligy mistrů.

Po třech prohrách v řadě dokázalo Burnley v minulém kole konečně vyhrát a povedlo se mu to ve velkém stylu. Výsledek 4:0 s Wolves včetně poločasového vedení výrazně zahnal sestupové starosti do kouta. Už v pěti jeho ligových zápasech v řadě padly minimálně tři góly, přičemž Burnley dvakrát prohrálo i přesto, že se prosadilo jako první. Na domácí výhru ovšem čeká v nejvyšší soutěži nejdéle od roku 1971, na Turf Moor už nevyhrálo sedmkrát v řadě.

West Ham United začíná v boji o Ligu mistrů ztrácet, jelikož poslední dva střety v lize prohrál. Nejprve s Newcastlem 2:3, poté s Chelsea 0:1. Pokud nechce o své naděje přijít definitivně, musí nyní vyhrát. K tomu bude možná potřebovat dát minimálně dva góly, neboť už v 19 případech, což je společný nejvyšší počet v lize, by letos v jejich ligových zápasech vyšla sázka na to, že se prosadí oba týmy. Na druhou stranu jen vedoucí Manchester City dokázal dát alespoň gól ve více ligových kláních než Kladiváři, a to 27.

Poslední vzájemný duel skončil výhrou West Hamu 1:0, zápas rozhodl aktuálně zraněný útočník Michail Antonio.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Brownhill, Wetswood, Cork, McNeil - Vydra, Wood.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Dawson, Diop, Ogbonna - Coufal, Souček, Noble, Fredericks - Bowen, Fornals, Lingard.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.50 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Arsenal FC  (neděle 15:00)
Přestože do konce ročníku 2020/21 anglické Premier League zbývá Arsenalu a Newcastlu odehrát ještě celých pět kol, ligová kampaň již svým způsobem pro oba zmíněné kluby skončila. Zatímco "Kanonýři" se potácí ve středu tabulky s takřka nedostižným mankem na pohárové příčky, Newcastle v posledních týdnech zachránil potenciálně katastrofální sezonu a o vyhnutí se sestupu jej již může připravit jen nebývalá souhra okolností. I tak, nebo možná právě proto, mají tyto celky i během dohrávání ligových zápasů co dokazovat...

Jakkoli mohou být hosté kvůli lepšímu tabulkovému postavení či klubové prestiži papírovým favoritem, triumf Newcastlu se jeví jako podstatně pravděpodobnější varianta. Hráči Magpies po slibném vstupu do sezony sice mocně zavrávorali a vše nasvědčovalo tuhému boji o záchranu s rozjetým Fulhamem, avšak tým Stevea Bruce v posledních čtyřech kolech uhrál osm bodů oproti jedinému fulhamskému, díky čemuž drží na osmnáctou příčku pohodlný devítibodový náskok. Jedinou velkou ztrátou pro zápas s Arsenalem je střelec tří branek z posledních čtyř kol Joe Willock, který na severu Anglie s velkým úspěchem hostuje právě ze severolondýnského klubu a tudíž v tomto vzájemném měření sil nemůže nastoupit.

Zatímco Bruce si nyní díky zlepšeným výkonům a záchraně takřka v kapse alespoň trochu rehabilituje pošramocenou reputaci, díky čemuž dost možná setrvá v roli manažera "Strak", nad jeho protějškem Mikelem Artetou se stále vznáší oblak nejasnosti. Španělský kouč se ligovými výsledky skutečně chlubit nemůže, neboť Arsenal půjde do nedělního střetnutí v pozici až jedenáctého týmu tabulky. Poslední možností, jak tuto hrubě nepovedenou sezonu zachránit, je působení v Evropské lize, ovšem ani tam se "Kanonýři" ve čtvrtek nepředvedli, když na půdě Villarrealu prohráli 2:1 a i za tento výsledek mohou být rádi.

Lze tak očekávat, že Arteta v St. James‘ Parku vyrukuje se značně obměněnou sestavou plnou náhradníků s cílem pošetřit všechny síly na pohárovou semifinálovou odvetu. Je však možné, že se na trávníku objeví i obvyklá stálice David Luiz, neboť brazilský obránce se vrací do hry po několikatýdenním zranění kolene a Arteta mu může dát šanci rozehrát se před klíčovým čtvrtečním duelem. Dalším očekávaným členem základní jedenáctky pak bude Dani Ceballos, jenž proti Villarrealu obdržel červenou kartu a odvetu tak bude sledovat pouze jako divák.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.65 - 3.70 - 2.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Liverpool FC  (neděle 17:30)
Ve šlágru 34. kola Premier League se proti sobě postaví dva z největších anglických celků Manchester United a Liverpool. Domácí jsou v tabulce na druhém místě, navíc se jim daří i v Evropské lize. Hosté jsou až šestí a účast v příštím ročníku Ligy mistrů se jim vzdaluje.

Manchester United v týdnu rozstřílel v Evropské lize AS Řím 6:2 a potvrdil, že v poslední době se mu daří především v závěrech utkání, protože v minulých sedmi kláních dal po 70. minutě hry v průměru skoro jeden a půl branky. Letos ale má v Premier League na svém kontě už sedm bezbrankových remíz, což je nejvíce ze všech, a to se mu během jedné sezóny "nepovedlo" už od ročníku 1980/81, kdy jich měl nakonec osm. V souvislosti s tím je dobré zmínit, že devět z posledních deseti vzájemných utkání skončilo buď 0:0, anebo v nich padl gól po 70. minutě.

Výhra nad AS Řím po prohrané první půli ale potvrdila ještě jeden trend, a to ten, že United nevedli v žádném z předchozích tří domácích ligových zápasů po úvodním poločase. S Liverpoolem tady ale "Rudí ďáblové" v posledních osmi případech neprohráli a v minulých 15 se jim to stalo jen jednou. Hlavní zbraní Manchesteru United by měl být Marcus Rashford, který se proti Liverpoolu na Old Trafford prosadil už čtyřikrát.

"Ve čtvrtek hráči podali mimořádný výkon a my potřebujeme zjistit, kdo je opravdu čerstvý a vhodný k tomu, aby hrál proti Liverpoolu, protože ve vyřazovací fázi rozhodně neberete nic jako samozřejmost, i když máte v semifinále čtyři góly náskok. Výkon byl vynikající, ale je vidět, že měli dvě šance a vstřelili dva góly. Pokud v Římě dostanou příliš mnoho šancí, mohli bychom mít problém," upozorňuje na svého pohárového soupeře manažer manchesterského klubu Ole Gunnar Solskjaer.

Z hlediska výkonů v prvním poločase je na tom Liverpool v poslední době v lize o poznání lépe a pomalejšího startu domácích by mohl využít. V předchozích dvou ligových zápasech ale ztratil body kvůli gólům po 85. minutě, a rychlá úvodní trefa tak může skutečně přijít vhod. V posledních čtyřech venkovních vystoupeních v lize hosté neprohráli a ve všech třech vítězných případech udrželi čisté konto, aniž by se prosadili dříve než v nastavení první půle.

Na Old Trafford vyhráli naposledy v březnu 2014 a bylo to rovněž s čistým kontem. V minulých osmi případech zde ale dali více než jednu branku jen jednou. Proti Liverpoolu hovoří také statistika, že Jürgen Klopp nevyhrál s Reds na Old Trafford už šest zápasů. Více utkání bez výhry na jiném stadionu s Liverpoolem nesehrál.

"Čeká nás těžký zápas. United hrají v dobré formě, což ukázali proto Římu. My ale musíme uspět, protože chceme náš tým udržet v Lize mistrů. Některá utkání se nám nepovedla, ale my musíme myslet na ta úspěšná. Věřím, že svou kvalitu máme pořád stejnou a teď to musíme ostatním dokázat," uvedl pro klubový web manažer Liverpoolu Jürgen Klopp.

Poslední vzájemný zápas se odehrál v lednu v rámci FA Cupu a Manchester United vyhrál 3:2. Postup zařídili Greenwood, Rashford a Fernandes, za Reds se dvakrát prosadil Salah.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Fred, McTominay - Rashford, Fernandes, Pogba - Greenwood.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Kabak, Fabinho, Robertson - Thiago, Wijnaldum, Milner - Salah, Firmino, Mane.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.93 - 3.54 - 2.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Sheffield United  (neděle 20:15)
Nedělní program Premier League uzavře souboj Tottenhamu s již sestupujícím Sheffieldem United. Utkání by tak podle papírových předpokladů mělo být jednoznačné - zatímco Tottenham stále bojuje o příčky zaručující účast v pohárové Evropě pro příští sezónu, Sheffield už v podstatě nemá, o co hrát. I tak jej ale nelze zcela odepsat, před týdnem totiž překvapili zachraňující se Brighton, kterého na vlastní půdě dokázali nečekaně porazit.

Tottenham před týdnem zažil velké zklamání, když ve finále Ligového poháru podlehl favorizovanému Manchesteru City 1:0. Rozdíl ve skóre přitom mohl být mnohonásobně vyšší, po většinu utkání se totiž hrálo na jednu branku, Tottenham se vůbec nemohl dostat na polovinu svého soupeře a jen díky několika skvělým zákrokům brankáře Llorise držel nerozhodný stav až do 80. minuty. V posledních deseti minutách však už kapituloval, když se po standardní situaci prosadil stoper Llaporte. Tottenham vůbec prožívá hodně hektické týdny, krom chaosu s účastí v Super lize jej ještě potkala trenérská rošáda - po neuspokojivých výsledcích byl odvolán trenér Mourinho, kterého na pozici trenéra dočasně nahradil bývalý hráč Spurs, Ryan Mason. Ten začal ligovou výhrou proti Southamptonu a vedení Spurs bude jistě doufat, že se mu podaří ligovou formu celku zlepšit a ještě pořádně zabojovat o pohárové příčky i pro příští ročník.

Sheffield se 17. dubna po prohře ve Wolverhamptonu stal prvním jistým sestupujícím této sezóny, tento fakt však poslední celek tabulky neodradil od toho, aby minulý týden podali jeden ze svých nejlepších výkonů v této sezóně a díky brance McGoldricka porazili o záchranu bojující Brighton 1:0. Sheffieldu se tak podařilo utnout pětizápasovou sérii bez vítězství, během které navíc všechny zápasy prohráli. Bohužel pro ně přišel bodový zápis až příliš pozdě - nyní totiž Blades už hrají jen o vlastní čest, na tom, že je v příštím roce čeká pouze druhá liga, už nic změnit nemohou.

Tottenhamu bude chybět pouze zraněný obránce Ben Davies. Sheffield se po více než čtyřech měsících do kádru vrací záložník Sander Berge, do sestavy se možná vrátí i Chris Basham, naproti tomu Oli McBurnie, Jack Robinson, Jack O'Connell a Billy Sharp zůstávají mimo hru.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilón - HOjbjerg, Ndombele - Bale, Lucas Moura, Son - Kane
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Baldock, Egan, Bryan - Bogle, Norwood, Fleck, Stevens - Osborn - Brewster, McGoldrick
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.65 - 10.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Manchester City  (sobota 13:30)
Manchester City se může na dosah ruky přiblížit titulu. Pokud v sobotu po obědě porazí Crystal Palace, bude mu k jistotě ligového prvenství chybět už jen jedno vítězství. V případě, že by pak v neděli Manchester United prohrál na domácím hřišti s Liverpoolem, mohou se Citizens radovat ještě o tomto víkendu. V cestě jim však bude stát londýnský Crystal Palace, který svou kůži rozhodně nebude chtít dát lacino. Svěřenci Roye Hodgsona sice nejsou zrovna dvakrát ve formě, v pondělí však dokázali pořádně potrápit favorizovaný Leicester City, který je zdolal jen s pořádnou dávkou štěstí.

Londýnský celek už sice má jistotu záchrany, přesto však Roy Hodgson nemůže být s formou svých svěřenců vůbec spokojen. Eagles vytěžili z posledních sedmi zápasů pouhých šest bodů, když dokázali se štěstím porazit předposlední West Bromwich Albion, dále si pak ještě na své konto připsali remízy s Evertonem, Manchesterem United a Fulhamem. Zbylá klání s Leicesterem, Chelsea a Tottenhamem pak Crystal Palace shodně prohrál. Anglický manažer v létě možná na lavičce londýnského celku skončí, bude tedy jistě doufat, že jeho ovečky v posledních duelech sezóny naplno předvedou, co všechno vlastně umí.

To Pep Guardiola momentálně řeší jiné starosti - Manchester City totiž stále útočí na zisk tří trofejí. Minulý týden se celek z Manchesteru radoval ze zisku rekordního čtvrtého Ligového poháru v řadě, když po dominantním výkonu přehrál Tottenham. V týdnu pak Citizens nakročili do finále Champions League, když po nevýrazné první půli, po které prohrávali, pořádně zabrali a díky brankám De Bruyneho a Mahreze si přivezli komfortní venkovní výhru 2:1, která jim zaručuje vynikající výchozí pozici před odvetným zápasem.

V ligové soutěži pak Manchester City minulý víkend vydělal na zaváhání svého městského konkurenta, který jen remizoval na půdě Leedsu, a tak je rozdíl mezi oběma celky momentálně desetibodový. Man City sice neudržel neskutečnou ligovou formu, kterou se mu podařilo rozjet mezi lednem a březnem - v posledních 6 duelech totiž dvakrát na domácí půdě prohrál - nicméně to ho mrzet vůbec nemusí, jelikož i tak má velmi blízko k zisku mistrovského titulu.

Domácí celek již může znovu využít služeb Garyho Cahilla, který vyléčil drobné zranění. Mamadou Sakho, Nathan Ferguson a Connor Wickham ovšem stále zůstávají na listině zraněných.

Hosté budou postrádat vykartovaného Johna Stonese, který si odpyká druhý ze svého třízápasového trestu za vyloučení v duelu s Leedsem, otazník se pak vznáší nad stavem Ilkaye Gündogana, který po tvrdém zákroku nedohrál středeční duel s PSG, jinak by však měl mít trenér Guardiola k dispozici kompletní kádr.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Kouyaté, Dann, Van Aanholt - Jordan Ayew, Milivojevič, Riedewald, Eze - Zaha, Benteke
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Joao Cancelo, Rúben Dias, Laporte, Mendy - Bernardo Silva, Fernandinho, Zinchenko - Torres, Jesus, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.47 - 5.44 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - Leeds United  (sobota 16:00)
Fotbalisté Brightonu hostí v utkání 34. kola Premier League Leeds United. Domácí jsou na sedmnáctém místě se sedmibodovým náskokem ne sestup, hosté jsou na deváté příčce.

Brighton sice prohrál už s jistým sestupujícím Sheffieldem United, ale stále má na záchranu sedmibodový náskok. K jistotě setrvání mezi elitou potřebuje v závěrečných pěti kolech vybojovat devět bodů a Leeds dokázal v lednovém vzájemném lednovém utkání porazit 1:0. Svěřenci kouče Pottera ale potřebují rychle přerušit čtyřzápasovou sérii bez výhry, přičemž v posledních třech případech nedali ani gól. Mírným problémem může být fakt, že Brighton hraje lépe venku než doma, kde dal v průměru jen jeden gól na zápas. V posledních osmi případech zde ale prohrál jen dvakrát a pětkrát udržel čisté konto.

Leeds má před sebou jednoznačný cíl a tím je umístění v první polovině tabulky. Tým Marcela Bielsy neprohrál už šestkrát v řadě, což představuje jeho nejdelší takovou letošní šnůru, a naposledy remizoval 0:0 s Manchesterem United. Leeds se v těchto šesti kolech významně defenzivně zlepšil, když inkasoval pouze 0,67 branky na utkání, přičemž předtím to bylo 1,52. Dvě výhry v řadě, včetně té na půdě Manchesteru City, měly za následek, že Leeds stále ještě letos na půdě soupeře v PL neremizoval, a bude usilovat o první sérii tří venkovních výher v této sezóně.

Poslední vzájemný duel skončil výhrou hostujícího Brightonu 1:0.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - White, Dunk, Webster - Veltman, Gross, Bissouma, Burn - Trossard - Maupay, Welbeck.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Llorente, Struijk - Dallas, Phillips, Aloisi - Roberts - Costa, Bamford, Harrison.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.48 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Fulham FC  (sobota 18:30)
Chelsea si ani na chvilku nevydechne, nabitý program ji na sobotu přichystal dalšího soupeře v podobě o záchranu bojujícího Fulhamu. V malém londýnském derby tak půjde o hodně - Chelsea nutně potřebuje zvítězit, aby si před těžkým závěrem sezóny udržela náskok na čtvrtém místě tabulky, naproti Fulham musí vyhrát, aby mohl ještě realisticky pomýšlet na záchranu. S největší pravděpodobností by nás tak neměla čekat žádná opatrná podívaná, oba celky musí hrát na vítězství, a tak by k vidění mohl být opravdu zajímavý fotbal.

Chelsea se pod Thomasem Tuchelem nachází ve velmi dobrém rozpoložení, klíčové duely posledních týdnů se jí totiž daří zvládat velmi dobře. Před čtrnácti dny svěřenci německého manažera přemohli v semifinále FA Cupu favorizovaný Manchester City a po roce se tak opět probojovali do finále nejprestižnější pohárové soutěže. V týdnu zase na půdě Realu Madrid podali dobrý výkon v rámci semifinále Champions League, kdy je o lepší výsledek připravila pouze špatná koncovka - i tak mají Blues po výsledku 1:1 před odvetou velmi dobrou výchozí pozici.

A Chelsea před týdnem zvládla také velmi důležitý ligový zápas, když v přímém souboji o první čtyřku porazila na Olympijském stadiónu v Londýně domácí West Ham díky trefě Wernera a na čtvrté příčce si vytvořila vytvořila tříbodový náskok. Na domácím stadiónu se však v ligové soutěži Blues příliš nedaří, nevyhráli zde poslední dva duely, když nejprve vysoko podlehli West Bromwichi Albion, načež pak uhráli bezbrankovou remízu s Brightonem.

V případě Fulhamu to zejména v únoru vypadalo, že svěřenci Scotta Parkera začínají zběsilou jízdu za záchranou, poněvadž Cottagers v tomto období vytvořili pětizápasovou sérii bez porážky, ve které si vyšlápli na Sheffield United a Everton, načež remízy uhráli s West Hamem, Burnley a Crystal Palace. Ve výsledku se tak na dostřel přiblížili Newcastlu, který tehdy okupoval první nesestupovou příčku.

Jenže dobrá forma vzala za své stejně rychle, jako se náhle objevila. Z posledních sedmi duelů už tradiční celek z Londýna vytěžil pouze jednu výhru na hřišti Liverpoolu, následně ještě před čtrnácti dny uhrál remízu na hřišti Arsenalu, kde Cottagers o výhru přišli až v poslední minutě nastaveného času, jinak ale Fulham podlehl postupně Manchesteru City, Leedsu, Aston Ville a Wolverhamptonu a vidina záchrany se mu vzdálila už na propastných 7 bodů. Pokud se tak Cottagers nepodaří přivést body ze Stamford Bridge, bude jejich záchrana viset už spíše v rovině teoretické.

Domácí celek bude postrádat zraněného záložníka Kovačiče, který stále nevyléčil zranění stehenního svalu. Nově je na marodce také obránce Rüdiger, který si drobný šrám odnesl z úterního klání s Realem Madrid. Fulhamu se pravděpodobně vrací obránce Kenny Tete, který se již vyléčil z nákazy covidem-19. K dispozici však nebude záložník Loftus-Cheek, který ve Fulhamu hostuje právě z Chelsea a proti svému mateřskému celku tak nemůže nastoupit.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Christensen, Zouma - Odoi, Kanté, Jorginho, Alonso - Ziyech, Havertz, Werner
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Areola - Aina, Andersen, Tosin - Tete, Lemina, Reed, Robinson - Decordova-Reid, Maja, Lookman
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.34 - 8.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Aston Villa  (sobota 21:00)
Fotbalisté Evertonu hostí v duelu 34. kola Premier League Aston Villu. Toffees jsou v tabulce na osmém místě, jejich sok je na tom o tři místa hůře.

Naděje Evertonu na Ligu mistrů stále žije i proto, že domácí mají ještě zápas k dobru a shodou okolností proti Aston Ville. V minulém kole navíc vybojovali první ligový double nad Arsenalem od sezóny 1985/86 a vylepšili si svou bilanci z předchozích devíti utkání. Aby však dosáhli svého hlavního cíle, musí zlepšit především domácí výkony, neboť zde v roce 2021 vyhráli v 90 minutách jen dvakrát a osmkrát inkasovali jako první. I kdyby se jim to ale povedlo, můžeme očekávat vyrovnaný souboj. Ve třech z pěti případů, kdy Toffees v této sezóně doma v lize vyhráli, totiž utkání skončilo rozdílem jediné branky. Celkově si takových vítězství připsali doma a venku 11, což je nejvíce v lize.

Naděje na evropské poháry vzaly za své poté, co Aston Villa vyhrála jediné z předchozích osmi ligových střetnutí. Vyhrát navíc nedokázala ani v žádném z posledních tří, ve kterých přitom dala úvodní gól utkání už v prvním poločase. Udržet vedení hosté ostatně nedokázali ani v předchozích třech vystoupeních zde v Goodison Parku, ve kterých se prosadili jako první. Aston Ville se v této části Merseyside nedaří a nevyhrála zde už devětkrát v řadě. V sedmi případech inkasovala minimálně dva góly, ale v pěti z posledních šesti letošních venkovních střetnutí dostala maximálně jeden.

Poslední vzájemné utkání se odehrálo ještě v loňské sezoně v červenci a skončilo remízou 1:1. Branky si připsali Theo Walcott a Ezri Konsa.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Godfrey, Holgate, Digne. - Rodríguez, Allan, Gomes - Richarlison, Calvert-Lewin, Sigurdsson.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Ngoyo, Mings, Targett - McGinn, Luiz - Traore, Barkley, El Ghazi - Watkins.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.73 - 3.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Leicester City  (pátek 21:00)
Leicester v závěru minulé sezony přišel o Ligu mistrů, letos podobný zkrat dopustit nechce a dělá pro to maximum. Lišky vyhrály poslední dva zápasy a na další body si brousí zuby v pátek večer, to se představí na trávníku Southamptonu.

Leicester zvládá druhou polovinu dubna, nejprve postoupil do finále Evropské ligy a následně v rámci Premier League porazil West Browich Albion a Crystal Palace. V tabulce je třetí a náskok na pátý West Ham United činí už sedm bodů.

Fanoušky hostujícího týmu v průběhu uplynulých dní potěšil manažer Brendan Rodgers, který odmítl možné stěhování na lavičku Tottenhamu. Nepříjemností naopak je zranění Harveyho Barnese, ten má problémy s kolenem, musí na operaci a přijde i o evropský šampionát. Na marodce vedle něho zůstávají také Wes Morgan a James Justin.

Southampton zažil vynikající první polovinu sezony, od zimy se mu ovšem nedaří a z posledních dvaceti ligových zápasů bral všechny body jenom ve dvou případech. Už dávno vypadl ze hry o evropské poháry a obávat se nemusí ani sestupu, oproti osmnáctému Fulhamu vybojoval o devět bodů více.

Domácí nadále postrádají Dannyho Ingse, toho trápí stehenní sval a v krajním případě nebude k dispozici ani anglické reprezentaci na mistrovství Evropy. Mimo hru jsou rovněž Ryan Bertrand, Oriol Romeu a Will Smallbone, do tréninku se naopak už zapojil Michael Obafemi.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.15 - 3.72 - 1.94
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City33245469:2477
2.Manchester United331910464:3567
3.Leicester City33195960:3862
4.Chelsea FC331610751:3158
5.West Ham United331671053:4355
6.Liverpool FC33159955:3954
7.Tottenham Hotspur331581056:3853
8.Everton FC321571044:4052
9.Leeds United331451450:5047
10.Arsenal FC331371344:3746
11.Aston Villa321361346:3745
12.Wolverhampton Wanderers331181432:4541
13.Crystal Palace321081434:5438
14.Burnley FC33991530:4536
15.Southampton FC321061640:5836
16.Newcastle United33991536:5436
17.Brighton & Hove Albion337131333:3934
18.Fulham FC335121625:4327
19.West Bromwich Albion335101830:6425
20.Sheffield United33522618:5617

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (609)

Přidat komentář
king23

Myslím, že na pořadí City - United - Lišky se už nic nezmění. Boj bude akorát o čtvrté místo, o které ještě reálně můžou bojovat celky na 4. - 8.místě. Jeden z nich pka bude úplně bez pohárů, i kdyý i ta nová soutěž nebude žádné terno.

Reagovat
Mates_Matesović

Ten Hag podepsal novou smlouvu Vzhůru pro Sherwooda

Reagovat
janinho

levy to proste valcuje. dava trenerom ponuky ktore sa odmietaju

Reagovat
jk

Eric ten Hag podepsal novou smlouvu.

Tak teď jsem zvědavý koho to Spurs oslovili ve Francii. Galtier by byl sen, ale osobně si myslím, že to byl Kovač.

Reagovat
Cobra

Tak furt jsou ve hře jména jako Rodgers, Potter a Hasenhüttl, kteří mi přijdou stejně na tu pozici lepší, než ten Hag. Ani Conte by mi nevadil, ale to by asi neustál Levy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud to nebudou jména jako Southgate nebo Martínez, tak dobrý.

Reagovat
jk

Southgate je čistě novinářský blud. Ale Martinez má prej ve vedení dost zastánců

Reagovat
janinho

rodgers myslim viackrat povedal ze nema zaujem. conte myslis ze pojde do Thamu ked vyhra s Interom seriu A?

ja osobne to tipujem na Parkera a to si teda nejak zavratne urcite nepomozeme.

Reagovat
Cobra

Rodgers není žádný srdcař, bude to jen otázka peněz. Conte je maniak, klidně to vzít může už jen proto, že to není podřadná liga.

Potřebujeme trenéra, který hlavně bude mít respekt a využije potenciál Sona s Kanem.

Reagovat
janinho

len aby novy trener este mal kanea, lebo si myslim ze on v lete bude chciet prestupit niekam kde bude mat sancu vyhrat velku trofej.

sorry, ale pisat o talianskej lige ako o podradnej je trosku prilis silne, nemyslis? a o tom rodgersovi si mozeme tiez povedat na konci leta.

Reagovat
icemike

Conte je italský maniak a trénuje Inter, Conte se aktuálně neobtěžuje ani vyslovit jméno vašeho klubu.

Reagovat
Cobra

Je to možný. Do hlavy mu nevidím.

Reagovat
jk

Parkera i ten Haha popřel JJ už předevčíry, takže bych se hodně divil.

Reagovat
Taiger

hahahahahahahahahah

Reagovat
smazaný uživatel

33 13 7 13 44:37 46

Reagovat
John Obi Mikel

André Villas-Boas

Reagovat
cristiano.K.

Potter je pro vás ideál.

Reagovat
havrys99

Páteční předehrávka, deja vu, že by 0:9 znovu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hag has extended his contract with Ajax - he has *not* turned down Tottenham.

#THFC board decided to take a step back after talking with ten Hag in the last 48 hours and being aware of Ajax intention to trigger the one-year option. Tottenham will meet other managers soon.

Takže jsme ho nechtěli, a tak podepsal novou smlouvu.

Reagovat
Taiger

hahahahahahahah

Reagovat
jk

JJ saying we knew last week ten Hag was signing a new contract

Breezer hinting that our main target is not in the media yet, and employed by another club

Trošku ITK

Reagovat
Mates_Matesović

Tipneš si koho myslí?

Reagovat
jk

Vůbec netuším. Podle mě toho ten Haga fakt chtěli ale už vyjednával o kontraktu s Ajaxem. Hodně lidí píše, že Lopetegui. Ale údajně oslovili někoho ve Francii.

Reagovat
Taiger

BREAKING: Mikel Arteta has been sacked as manager of Arsenal

https://pbs.twimg.com/media/E0OKLKlXIAYmlGq?format=jpg&name=small

Reagovat
Busby babes

blby vtipy.

Reagovat
Mastný Chobot

Pekne

Reagovat
Busby babes

Cavani se prej rozhodl zustat i pro pristi sezonu.

Reagovat
Wazza228

To je super. Jsem hlavně ale zvědav, jestli to bude znamenat, že nekoupíme žádného hroťáka. Cavani je fajn, hodně toho i odběhá, ale jestli by měla být šance podepsat Kanea/Haalanda, měli bychom takovou šanci využít. Jinak kdybychom po nikom na hrot nešli a spoléhali se tam na Cavaniho, Tonyho, Masona a Rashe, tak by bylo super, kdybychom přivedli Grealishe, který by hrál zleva (jako teď Pogba) a Paul by se přesunul do středu zálohy.

Reagovat
Busby babes

idealni varianta letos bez hrotu a pristi rok vykupka Haalanda. ale to se asi nestane. Souhlasim, pokud City privede jednoho z dvojice Haaland/Kane, musime privezt toho druheho, jinak je nedozenem.

Reagovat
Wazza228

Přesně. Já osobně bych raději Kanea. Ověřený ligou, motivace vyhrát a možná být i nejlepším střelcem. Navíc v nejlepších letech, kdy by u nás nejspíš už zůstal dokud by byl na vrcholu a mládí by kolem něj mohli růst. Haaland je super, ale nejspíš bychom byli jen přestupní stanice do Realu. Každopádně jednoho z nich bych uvítal na 100%

Reagovat
Dawon

Pekne Tim padem bych se fakt asi zameril na DM a prave kridlo a na hrotu uz daval co nejvic prostoru Greenwoodovi. Samozrejme Haaland by byl krasny, ale Greenwoood se mu treba behem 1-2 muze priblizit, zatimco na DM a kridle nikoho takhle nadejneho nemame (Dialla, ktery ma vsehovsudy odehranou asi hodinu v dospelem fotbale v zivote, tam zatim uplne nepocitam )

Reagovat
Busby babes

souhlas. nevim vubec koho, na to RW se Sancho nabizi, tak uvidime. DM vubec netusim...

Reagovat
iamek

Rice <3

Reagovat
Busby babes

Reagovat
KnoxXx

Lingardinho

Reagovat
vodka

ideál, ale ten pujde za 100

Reagovat
Wazza228

Možná ještě Raphinha, když je to kámoš Bruna. Nebo Grealish nalevo a Rashford napravo. Na DM asi Rice, kterej by alespoň kryl záda Pogbovi.

Reagovat
fenixLFC

greenwood sa haalandovi moze priblizt jedine tak v FMku

Reagovat
iamek

Dokonce 1+1

Reagovat
Mates_Matesović

[@Matt_Law_DT] - Hansi Flick is thought to be interested in the spurs job, however spurs have not yet reciprocated that interest.

Reagovat
jk

Komedie už tohle

Reagovat
jk

Zoran Mamic, former Dinamo Zagreb manager has rejected an approach from Tottenham Hotspur. The club had tabbed him to fill the vacant managerial position.

He has decided he would rather remain imprisoned in Croatia.

Reagovat
cr7sux

flick má jít k německé repre, ne..

Reagovat
Salfovic

To už chudáka Mourinha nevezmou ani do televize, ten teda dopadl

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra porazit Crystal Palace a v neděli to snad Liverpool ukončí a bude hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

A není to jedno jestli vyhrajete v neděli nebo další týden?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší by bylo to ukončit už teď, ať se hráči můžou soustředit čistě na LM a taky by pak mohli dostat šanci junioři.

Reagovat
Coutinho10

komentator jak si na jistotu jel jeste pul minuty - minutu po golu, ze plati, ikdyz tam sviti 0:0

Reagovat
M0rb1D4S

Že by dalších 9:0

Reagovat
havrys99

https://www.eurofotbal.cz/premier-league/2019-2020/reportaz/southampton-fc-leicester-city-564553/

Sakra ta červená skoro stejně, akorát už to touhle dobou bylo už 0:3

Reagovat
Coutinho10

taky me to hned napadlo, ale vypada to, ze se poucili a zatim odolavaj

Reagovat
Salfovic

Vardy za posledních 13 zápasů (vždy v zs) pouze jedinej gól

Reagovat
REPLIKATOR

tzv. na Firmina

Reagovat
Salfovic

Tak už za 14.

Reagovat
Mastný Chobot

Pekne si vymenili formu s Iheanachom

Reagovat
smazaný uživatel

Když se fakt dívám na ten Leicester tak klidně ještě může fakt vypadnout, mají tam Newcastle, zápas u nás, s Chelsea a Tottenham, Liverpool má kromě zápasu u nás samé týmy které by měl porazit, ale letos u nich člověk neví a West Ham kromě Evertonu zápasy které by mohl zvládnout

Reagovat
JessePinkman

Na výhru na Old Trafford to bohužel nevidím.

Teď jen, jestli je větší zlo skončit pod TOP 4 a hrát EL nebo tu novou soutěž, anebo skončit 8. za Evertonem.

Strašná sezóna, už aby skončila.

Reagovat
diastan

Ederson; Cancelo, Ake, Laporte, Mendy; Torres, Rodri, Fernandinho, Sterling; Aguero, Jesus.

tak snad se dočkáme jeste goliku od Kuna

hlavně vyhrát

Reagovat
diastan

Jak jinak

Reagovat
t0mmy33MCFC

lidi porad rikaji jak mame 2 jedenactky TOP ale sorry, mame jen jednu a mame velky stesti, ze letos drzela pohromade v celku bez zraneni, protoze nekteri jsou na tom hodne spatne... Kuna chapu, Mendy jsme taky zvykly, Ferran prvni rok, tezko neco vycitat ... ale Jesus a hlavne Sterling... to neni mozny, vzdyt mu nevyjde NIC, neda prihravku, zadna strela, kazda snaha o klicku konci narazem do protivnika... to je az neuveritelny jak jeden z top hracu sveta se muze najednou promenit v totalni neschopnost

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s Raheemem, ale s tím zbytkem nesouhlasím. Máme hráče na dvě top jedenáctky, akorát v té první využíváme všechny ofenzivní záložníky a v té druhé pak hrajeme s Fernou a Rodrim a ti těžko můžou vymyslet nějaké dobrou prunikovou přihrávku.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak mas pravdu ze kdyby se to trochu promichalo asi to bude lepsi no, ja to bral ciste na ty dve jedenactky jak to bylo rozdelene ted

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
diastan

No konečně

Reagovat
diastan

Ok to bylo rychlý

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam, důležitá výhra v cestě za titulem.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
mikelinos

Dnes se lámal chleba

Reagovat
Horcmen

Reagovat
MCFC_8

Bal som sa tohto zapasu...bud zajtra alebo o tyzden slavime titul

Reagovat
t0mmy33MCFC

zitra remizka

Reagovat
Miguel19

Gilmour

Reagovat
mikelinos

tak ji rovnou hod celou

Reagovat
Miguel19

Jsem na mobilu

Reagovat
Svatej

Christensen Silva Zouma

James GILMOOOUR Mount Chilwell

Ziyech Havertz Werner

Oukej, Thomasi, jsem pripraven ti naslouchat

Reagovat
RKBoy

erekcia?

Reagovat
Svatej

Připouštím, že jsou tu teď trochu složitější emoce

Nejlepší bude, až tahle sestava totálně vyhoří a ja to budu poslouchat další měsíce

Reagovat
Svatej

Ciste anglická lajna, kdy jsme tohle napisled meli?

Reagovat
hitZor

*britská

Tipl bych, že naposledy tak v osmdesátých letech.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Figurehead

Gilmour je Skot...

Reagovat
Svatej

vim to, jen jsem to nejak podvědomě ignoroval

Reagovat
Walter_Sobchak

Posledná rozlúčka pred hostovaním dalšiu sezonu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Baronne

Reagovat
RKBoy

Mason a Billy v zálohe, to može dopadnút naprosto katastroficky alebo úplne úžasne.

Reagovat
Svatej

Tak hrali takhle poslední zapas pod Frankem a celkem dost se mi to líbilo. Bude to dobrý

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Mount tam byl proti Brightonu katastrofální no... Bojím se.

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrá sestava, chybí mi snad jen jeden z dua Giroud/Abraham (ale vzhledem k tomu, že oba v létě odchází, tak už je asi moc často neuvidíme).

Reagovat
Walter_Sobchak

Mne chýba Odoi na wingbekovi. Z nepochopitelneho dôvodu je už uplne odstavený, aj ked na WB je proti slabším súperom uplne ideálny.

Reagovat
John Obi Mikel

To taky. Tuchel je asi rasista, že je spolu s Abrahamem nestaví.

Reagovat
vitasrp

Sestava je super, až teda na Mounta, který to má jak přesně? 13 startů z posledních 14 zápasů, budeme mít docela štěstí, pokud se do konce sezóny nezraní.

Tuchel přitom hodně rotuje, dost dává na doporučení medical týmu a oddělení sports science, Mount už určitě musí být v tý červený zóně, kde se zvedá riziko zranění, ale pravdou taky je, že je těžký ho ze sestavy vynechat - kór když je zraněnej Kovačič a kouč chce dát odpočinek Kantému a Jorginhovi, tam je u Mounta asi největší šance, že tu zátěž přežije bez zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Mount je podle mě kůň, vydrží toho hodně. Lampard taky hrával pořád bez přestávek, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Vstávat lidi, ten úvod jste zaspali.

Hlavně ať nám nedá gól hrdina/záporák z Dycky Sunderland.

Reagovat
John Obi Mikel

Werner

Reagovat
hitZor

Stejně byl v offsidu, to spíš měl Mount zkusit střílet, pozici na to měl celkem dobrou a narvat to na bližší tyč pod víko, tak s tím gólman má co dělat.

Reagovat
RKBoy

ale prosím ta, toto bola tažká lopta.. zas tu nerobme z každej nepremenej šance cirkus.

Reagovat
John Obi Mikel

Stál tažký prachy, tak od něj očekávám i nějaké tažký lopty

Reagovat
Talker

To je fuk, musíš mu dát čas, 6 ligových golů v první sezoně je víc, než dost, aby hrál téměř permanentně v základu.

Reagovat
blade115

To už je takové deja vu jak s Torresem, člověk úplně tlačil očima míč, ať mu už do tý sítě konečně spadne, i když vnitřně ví, že ten vocas to stejně netrefí. Akorát s Wernerem to je horší, protože se dostává do asi 50x více šancí.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak hlavně ať dotáhne to dejavu do konce a ve středu tam šoupne postupovýgól

Reagovat
Mimalu

*pojišťovací

Reagovat
John Obi Mikel

Tak

Reagovat
John Obi Mikel

Postupový šoupne Kanté lobem.

Reagovat
Mimalu

KAI

Reagovat
John Obi Mikel

Kaiiiiiii

Reagovat
Talker

Havertz!

Reagovat
Talker

Mount Zpracování naprosto šílené a pak přihrávka naprosto perfektní.

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola ohledně zítřejšího North West Derby: „Asi je načase, abych dal šampaňské do ledničky.”

Reagovat
Kixi Syhimour

upřímně mě to potěšilo

Nicméně vůbec nám nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip je remíza, ale budu věřit, že se hecnete a pořádně zabojujete o vítězství.

Reagovat
Miguel19

K A I !!!

Mount zlatý míč.

Reagovat
RKBoy

Kai!!!

a Mason.

Reagovat
hitZor

Mountovo zpracování

Reagovat
smazaný uživatel

Mount je prostě génius. Nikdo mi to nevymluví.

Reagovat
John Obi Mikel

Nejlepší anglický záložník PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

prosím nie... dalšiu generačnú hádku o naj. anglickom záložníkovi už nechcem.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
cristiano.K.

Henderson na vozíku

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
fenixLFC

tentokrat mame stastie ze jeho jediny konkurent je z klubu ktory tu nema moc fanusikov a snad nikto tu nebude pliest saku alebo jonesa

Reagovat
RKBoy

toto zatial vyzerá na raritný vysoký výsledok.

Reagovat
TopinB

Ta Gilmourova puberťácká bradka je skvělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

Já nechápu ten presing Fulhamu. Oni pošlou presovat 3 hráče a je tam vždy jeden z trojice stoperů nebo Gilmour volný a za nimi dálnice. Strašně naivní od nich.

Reagovat
John Obi Mikel

A teď jim to vyšlo.

Reagovat
icemike

A stejně získali balón asi 30x...

Reagovat
Talker

Mountík je při chuti. Jen Havertz neví, jak funguje ofsajdová linie.

Reagovat
Miguel19

Dnes je to 3-5-2

Reagovat
RKBoy

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy

Reagovat
blade115

Drogba normálně musel tu pozici útočníka proklít než odešel, to prostě není možný, jak je každej hroťák po něm takovej zoufalec. Krom Costy teda, s ním si asi ani ta kletba nechtěla nic začít.

Reagovat
Talker

Tak Tammy dal 16 ligových golů loni, což je hodně slušný na těch cca 2200 minut v první sezoně.

Reagovat
blade115

Je to v pohodě no, ale světlý chvilky měl i Morata. Dlouhodobě to prostě nefunguje nikomu. A Tammy vypadá, že po sezoně jde pryč.

Reagovat
Talker

Tak i letos má slušných 6 ligových golů na 1000 minut. Jen tvrdohlavě stavíme Němce, který vůbec netuší, kde je branka, případně brankář.

Reagovat
Mimalu

Ziyech

Reagovat
John Obi Mikel

Werner Ziyech

Reagovat
John Obi Mikel

A Mount

Reagovat
Miguel19

Wtf Ziyech

Reagovat
Talker

Ty vole, Ziyech... A potom Werner se obtočí kolem obránce, ale vůbec se nedotkne míče.

Reagovat
ajouki

Hele, ten Werner. Myslíte, že jeho mozek úmyslně dělá vše proto, aby se nedostal do úniku? On dostane přihrávku, má rychlost ale snad pokaždé běží mimo vápno a ještě ani tu rychlost nevyužije. Jako by úmyslně zpomalil. Ten musí trpět PTSD. Pro Chelsea dobře, že občas alespoň přihraje, ale mít takového útočníka musí být za trest.

Reagovat
Talker

On ti tu někdo vysvětlí, že se na něj udělalo pár penalt a má pár asistencí a proto je vlastně dobrý.

Reagovat
John Obi Mikel

To máš jako se Standou. Běhá, dělá náběhy a občas dokonce udělá i něco dobře

Reagovat
Talker

Já věřím (nebo teď už spíš doufám...?), že se dostane do nějaké rozumné formy, kdy bude dávat goly.

On herně není špatný, nabíhá si, zapojuje se, ale má těžkopádný první dotek. On z těch šancí měl mít tak 15-20 golů jen v lize. Místo toho je na 6.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Talker

Jinak tohle myslím do budoucích sezon. Z mého pohledu by prostě v současnosti neměl být naší první volbou na hrot, protože prostě nedává goly. Dal pár na začátku sezony (v lize) a od té doby suší hubu.

Klidně ať hraje LM, kde jeho energie, náběhy a presing jsou důležité. Ať se ho snažíme v lize dostat do formy z lavičky, ale v základu ho vystát nemůžu. On spálí takových šancí, že to prostě není možné od hroťáka.

Reagovat
icemike

Nedostává balón v tom okamžiku, kdy potřebuje. Vždy dříve nebo později, to pak skončí jinde, než všichni očekáváme. To, že je super rychlý, neznamená, že uteče pokaždé. Musí se to nacasovat. Jako v minulém zápase Mount - > Werner

Reagovat
Talker

Mount jak tam lítá jako vzteklej pes. On vytvoří další šanci, aby pak naháněl soupeře a rozbíjel protiútok, neskutečný, jakou má energii

Snad přežije do konce sezony, protože my se bez něj fakt neobejdeme.

Reagovat
ajouki

Mount hlavně musí předvést masterclass proti Realu Madrid a mít podíl na postupové brance. Už ho pomalu začínají oceňovat i v Evropě, ale toto pro něj bude důležitý zápas.

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy

Reagovat
Salfovic

Ty vole Gilmour v sestavě Co teď těm antiTuchelovcům zůstalo?

Reagovat
John Obi Mikel

CHO a Abraham.

Reagovat
Talker

Jako jeden z nich místo Wernera podle mého měl hrát.

Reagovat
icemike

No odstavení Odoie moc nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Ti si vždycky něco najdou

Reagovat
Svatej

Jeste v seznamu dost polozek zbývá

Reagovat
John Obi Mikel

Asi bych tam poslal Kantého za Ziyecha a Mounta šoupnul výš. Fulham má více šancí než jsem čekal. Od nás je to dopředu taky slušný, ale proměňování šancí je opět hororové.

Reagovat
vitasrp

No, dneska je to ze dvou tutovek jeden gól, to je takový průměr, to je ještě dobrý.

A pár nedotažených akcí, to je jasný, ale tak to je normální, málokdy všechno klapne. Snad se povede dát ten druhej gól.

Reagovat
vitasrp

No, je to hodně vyrovnaný, rozhodli jsme se hrát 3-5-2, po ztrátě míče se stahovat do defenzivního bloku a vysoko úplně nenapadat, což je logický vzhledem k tomu nabitému programu a je to určitě způsob, jak trochu pošetřit síly.

Problém tkví samozřejmě v tom, že stačí jedna pitomá chyba, teč či výborná střela soupeře a můžeme mít zatraceně velký problém. Po zisku míče jsme byli nebezpeční prakticky celý poločas, tam je ta ofenziva složená suprově, kdy Ziyech přináší kolmice dopředu, Werner rychlost, Havertz dokáže podržet míč a zakončit no a nakonec Mount tam zvládne udělat úplně všechno.

Ale je fakt potřeba přidat druhý gól, klidně bych na prvních 15-20 minut vytáhl ten presink, hrál to ve větší aktivitě a vsadil všechno na to, že se podaří přidat druhý gól, aby pak byl klídek. Ziyech tam měl proměnit tu šanci, to je zase strašná škoda, že to nezvládl proměnit.

Jsem rád, že Havertz od zápasu s Evertonem už konečně vypadá jako dobrej fotbalista, jako talent, který pro ten klub může mít do budoucna velký přínos, konečně se mi začíná fakt konstantně líbit. Naproti tomu Timo, on i dneska mohl být ve třech tutovkách, ale on to je momentálně nejzbrklejší fotbalista, kterýho v profi fotbale vidím. Kdyby občas tu situaci dokázal řešit v klidu, tak by mu to podle mě prospělo, no a vůbec nemluvím o tom jeho tradičním doteku, když dostane průnikovku za obranu, ten jde skoro vždycky místo k brance někam do strany.

Reagovat
Talker

Havertz se mi dneska líbí, ta spolupráce s Mountem jim funguje (až na ten jeho jeden náběh za obranu do ofsajdu, kdy neměl šanci dostat přihrávku dříve).

Reagovat
Mimalu

Kaaaaaaaaai

Reagovat
Talker

Ty vole, Werner, Havertz

Reagovat
John Obi Mikel

Cobra Kai Werner Doufám, že z toho nenarýsují ofsajd.

Reagovat
Miguel19

K A I !!!

Tak ta německá samba

Reagovat
vitasrp

Timo tyvole, ty seš poslední hráč, od kterýho bych čekal něco takovýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má víc asistencí, než golu ne?

Reagovat
Talker

Tak už v prvním poločase tam měl naprosto parádní přihrávku na Ziyecha

Reagovat
smazaný uživatel

Kai a Werner

Reagovat
vitasrp

Jinak jak se řešilo, že Tuchel nemění formace. V první půli jsme hráli 3-5-2, po změně stran hrajeme ve formaci 3-4-1-2, kdy tím podhrotem je Ziyech.

Reagovat
Walter_Sobchak

Ludia vidia len stále tu 3 vzadu a strašne im to vadí z nejakeho dôvodu. Pritom obranu mame od jeho prichodu najlepšiu v lige.

Reagovat
Talker

Spíš třeba já (na mě to je primárně směřováno) nevidím až tolik ty rozdíly v těch 3-X-X formacích, zvlášť když hlavní změnou je postavení Mounta, který stejně lítá tak nějak všude po hřišti.

A osobně s 3-X-X nemám problém, pokud máš vepředu 3 produktivní hráče, kteří dokáží střílet goly. Osobně se mi to nelíbí, když je na hrotu Werner, který má 6 ligových golů, Ziyech, který má asi 4(?) a Mount, který jich taky nemá tolik. K tomu v záloze Kova-Jorginho/Kante, kdy mají mimo penalt 0 golů a 4 asistence dohromady.

Reagovat
Talker

Ty vole to hmatání na golmana, dotýkání se jeho ruky mi přišlo strašně úchylný.

Reagovat
icemike

Úplně si říkal o loket do hlavy

Reagovat
ajouki

Havertz dvě branky, Werner asistence, ale zároveň jsou to hráči, kteří jsou suveréně nejčastěji na zemi. Ustojí minimum soubojů. Měřítko pro ně je Reece James, který je jako tank.

Reagovat
Talker

Tak James (a Mount) toho ustojí strašně moc v soubojích, to je hodně náročné měřítko.

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Vzhledem k jejich postavám nic překvapivého ale.

Reagovat
ajouki

Werner má poměrně pevnou základnu. Ten ty tak často padat opravdu nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

viz Aguero

Reagovat
ajouki

Napadl mě ten samý hráč, ale úplně jsem ho s Wernerem nechtěl srovnávat

Reagovat
smazaný uživatel

Ziyech vypadá, že se mu v Chelsea moc nelíbí

Reagovat
John Obi Mikel

Ale těm komentátorům to dneska jde.

Bobby Gilmour, Timo Abraham, AC Turín a byly tam i další perličky.

Reagovat
fajdax

Stridej toho Mounta boze

Reagovat
John Obi Mikel

Máš to tam.

Reagovat
fajdax

Reagovat
ajouki

Na Gilmourovi je vtipné, jak se nechá v soubojích sestřelit. Ten si vyloženě užívá bolest

Reagovat
smazaný uživatel

Odešel Mount a s ním jakákoliv naše hra dopředu.

Reagovat
Talker

Vedeme 2:0, ono se už spíš dohrává prostě.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrý zápas Důležitá teď bude středa.

Reagovat
Talker

Havertz dneska super výkon, Mount taky. Werner měl mít 2 asistence, tentokrát zakončení posral Ziyech. Mendy podržel, měl tam pár dobrých zákroků. Gilmour začal tak nejistě, ale pak se zlepšoval, jak si začal zvykat na tempo zápasu.

Celkově příjemný zápas, především do 2:0 to bavilo, pak to začala být trošku nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

V jiné části sezóny by Gilmour šel o poločase dolů

Reagovat
hitZor

Reagovat
fenixLFC

ked si mozu fans slavie mysliet ze by v PL hrali o titul...

Reagovat
cristiano.K.

žádný komentář o zápase Evertonu, tak já to poseru

Reagovat
Mato178178

tvoj je

Reagovat
martin.b

Dneska nám asi definitivně skončí sezona, Fabinho nejspíš opět v obraně, čekám zoufalej výkon útoku a celkovou bezmoc. tip 3:1

Reagovat
mithro

podla stavkovych ste favorit

Reagovat
martin.b

To jsme byli nejspíš ve většině zápasů letos

Reagovat
smazaný uživatel

2-1 vyhrajeme

Reagovat
blade115

Tak MU-Live snad nějaká pěkná atraktivní remízka.

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra domácích

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
cristiano.K.

fandím vám v lize mistrů, tak to neposerte

Reagovat
blade115

<3 jako už po losu čtvrtfinále jsem si říkal, že to nemusí být nemožný, ale pořád je to spíš sen...

Reagovat
MCFC_8

Liverpoolu nejako neverim, vybojujme si to radsej sami o tyzden...

Reagovat
Hlahart

Tím, jak už se skoro o nic nehraje, je to dnes pro mě trochu bez zápalu a bez emocí. Snad hráče Ole/Bruno namotivuje.

Sestavu bych ideálně viděl jako Henderson - AWB, Lindelof/Bailly, Magure, Shaw - McFred - Pogba, Bruno, Greenwood - Cavani

Na souboje Shaw + Pogba vs Trent bych se rád podíval... Pokud bude hrát Pogba LW tak snad dostane přednost Mason před Marcusem..

Tip: 2:2

Reagovat
Kixi Syhimour

Hlavně ať z toho není nějaký debakl

Reagovat
smazaný uživatel

ak dnes nebude hrat balogun, martinelli a nelson, tak budem mega nasraty. zaroven pozname mikela uz dost dobre na to, ze je jasne ze hrat nebudu, a v zaklade budu skor williani a elnenyovia.

Reagovat
smazaný uživatel

takze zacinam byt nasraty uz teraz

Reagovat
J0EL

Tak asi este by bola skoda odpisat boj o 7. miesto a EL na bduucu sezonu, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

nesledujem to podrobne ale mal som pocit ze uz sme bez sance

Reagovat
J0EL

Este nie uplne no inak, uz mozes byt nasraty, Flo ani na lavicke

Reagovat
Neutron

Uz to vidim, ze ako na potvoru sa dnes tie pice namotivuju a vyhraju...

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp věří, že Keita zůstane v Liverpoolu

Reagovat
cristiano.K.

a co má říkat?

Reagovat
Kixi Syhimour

Vlastně pravda, těžko jen tak prohlásí, že odejde.

Jenom to není hezké ke čtení

Reagovat
cristiano.K.

jasný, nemůže říct "Keity se v létě budu chtít zbavit, aby nesnižoval cenu"

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
martin.b

Jinak co říkáte na prozatímní gossip na léto, do obrany Konaté, do zálohy se skloňuje nejvíc Bissouma a Neuhaus a do útoku Malen s Watkinsem... do zálohy asi nepůjde sehnat někoho kvalitnějšího (Tielemans bez šance, Aouar nevím jak na tom teď je, možná ještě Fabian Ruiz..) do útoku by to chtělo asi někoho kreativnějšího než tihle dva. Sancho asi nereálnej, přivíst Grealishe by byl sen...

Reagovat
avicii

Podľa mňa zaujímavé mená, jedine ten Watkins ma celkom desí, podla mňa na top klub nema a zažiaril v pár zápasoch a zrovna aj proti nám..

Reagovat
Nikikrew

Ide dnešný zápas niekto aj pozerať? Som na vážkach . Škoda, že je škaredé počasie, asi nebude na výber

Reagovat
Frony

Já to risknu

Reagovat
Front hell

Já se raději vypiju. Nebudu si kazit konec pěkného víkendu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vladis271

kde si pozriem celý match zo záznamu?

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Coutinho10

doporučuju spíš extended highlights na:

https://ourmatch.me/competitions/england/premier-league

Reagovat
Gunner14

Ryan - Bellerin, Luiz, Gabriel, Xhaka - El Neny, Ceballos - Willian, Odegaard, Martinelli - Auba.

Wow Martinelli konečně , El Neny - Ceballos rip

Reagovat
Mastný Chobot

Elneny - Ceballos, Willian, Xhaka na LB... toto si fakt mozem odpustit. Idem si prezut gumy radsej teda

Reagovat
Gunner14

To je humus už jen vidět takovou sestavu, to je neskutečný takže vyhrajeme 3-0

Reagovat
Nikikrew

Povedzme si na rovinu, ze liga je uz bezpredmentna, cize tato zostava ma ani tak neserie. Skor ma serie, ze ten back up najma v zalohe je zalostny.

A dufam, ze Xhala vo Stvrtok v strede a Cedric nalavo.

Reagovat
Gunner14

No já doufám že bude hrát Tierney už

Reagovat
Nikikrew

Lol ako som mohol zabudnut samozrejme ze Tierney nalavo a Cedric tym padom napravo.

Reagovat
Gunner14

Nejlepší by bylo kdyby se Bellerin vzchopil a chtěl zakončit pravděpodobně jeho poslední půl rok v Arsenalu trofejí a hecl by se. Dneska MOTM a zajistí si základ

Reagovat
Gunner14

Poslední měsíce spíš*

Reagovat
Nikikrew

Jo, to by bolo krasne lucenie s trofejou. Uprimne mu to prajem ale jeho odchod je nevyhnutny. Sympatak ale futbalovo na Arsenal urcite ee, a takych je tam vacsina

Reagovat
PP

hoši dost fantazírování..

Reagovat
Taiger

Tierney and Lacazette “unlikely to be available Thursday” says Mikel Arteta.

Reagovat
smazaný uživatel

Protesters at Utd’s hotel have broken out of the police cordon.

Front and back entrances are currently blocked off.

Players are looking on from the upstairs windows.

Reagovat
Nikikrew

Nie je mozne, 3 gol zaloznika v tejto sezony a elnenyho prvy

ale krasny gol. Luiz, Bellerin Mohamed

Reagovat
Gunner14

Se tam smějou že dal El Neny gola, hotovo pěkná střela a Luiz za pas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Grahf
Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jich co nejvíc pochytaji a napaří jim takové pokuty, že to budou splácet po celý svůj život a litovat tohohle činu. A pokud se nezačne hrát, tak konzumace pro Liverpool a rudé bídě strhnout bídě strhnout co nejvíc bodů za nedostatečnou organizaci a připravenost.

Reagovat
MySch017

Absolútne nevieš, o čom píšeš, ale to nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud schvaluješ to co tam ti tupci dělají, tak jsi stejný tupec jako ti před stadionem, ale u fanouška rudé bídy to nepřekvapí.

Reagovat
Grahf

fanda oil špiny ide moralizovať

Reagovat
Hlahart

Hodně relevantní

Reagovat
MySch017

Nenásilný protest. Schvalujem. 100%.

Reagovat
Neutron

ty sa ukludni...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Nedivil bych se kdyby dneska Pool vyhrál kontumacne. Naši hraci zavření na hotelu a fanoušci už vtrhli na hraci plochu OT. Nevím jestli tohle je idealni způsob protestu.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
avicii

... Ale pre nás asi jediná šanca vyhrať

Reagovat
iamek

Jako klidně, protože tohle je naše chyba. Vědělo se, ze to bude velké a stejne se OT neochranil. Chápu, ze jsou fans nasrani, ale nevím jestli zrovna dneska je vhodná chvíle se takhle chovat. Už teď ten zapas je ovlivněný tým, ze místo přípravy na zapas hráče hlídáji stovky policajtu na hotelu.

Reagovat
avicii

No ten spôsob je teda dosť na palicu.. Ale zas proti takým ignorantom musíš spraviť asi niečo také..

Reagovat
Busby babes

hele a kdy jindy mas protestovat? u zapasu s Burnley, ktery nikoho nezajima? to jen k tomu: jestli je ted vhodna chvile... ano, je. Nikdy nebude vhodnejsi. za a momentum toho fiaska s ESL, velkej zapas s Poolem... idealni moment.

Kdyz se nebude hrat, no tak si aspon hraci odpocinou.

Reagovat
Hlahart

To ale není otázka, jestli je vhodnej okamžik protestovat, ale jestli je vhodnej okamžik vtrhnout na hřiště.. Což je docela zásadní rozdíl...

Reagovat
Busby babes

je to protest. par set lidi z nekolika tisic se dostalo na travnik. krome znicene kamery se tam asi nic moc jineho nestalo. Nedelejte z toho nejakou tragedii jak kdyby to tam vypalili.

Reagovat
Hlahart

Všechny následky a důsledky pro klub ještě nejsou ani známý

Reagovat
Busby babes

ale to je uz uplne jina vec. Kontumace? financni postih? no a? jako who cares?

Reagovat
Hlahart

Proč tu ligu teda vůbec hrajem? Who cares?

Reagovat
Hlahart

Tak to vůbec, mohl to bejt dobrej zápas... Snad se to maximálně posune o pár hodin...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mithro

ja im fandim, kym tam nie je nejake nasielie. pokojne nech to kontumuju, who cares. nevravim, ze to pomoze ale len tak stat pred stadionom by nepomohlo urcite.

Reagovat
Hlahart

Nepomohlo přesně čemu jako? Já vůbec nechápu, čeho tím chtějí jako dosáhnout...

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Pokud by se kontumoval, tak obrovský sledovaný zapas, tak je naivní si myslet, ze to skončí jen kontumaci. Klidně nám FA může naložit něco většího a můžeme si užit třeba zase EL v lepším případě a místo nás se tam třeba dostane Pool. To by jim pak asi jinak sklaplo.

Reagovat
Grahf

nič z toho nehrozí

Reagovat
iamek

Čísla Sportky na večer nemáš?

Reagovat
Grahf

to ty tu veštíš z gule

Reagovat
iamek

Já píšu, ze se to stane? Jsem myslel, ze Slováci dobre rozumí češtině

Reagovat
Grahf

proste zbytočne panikáriš

Reagovat
mithro

no to by biol skandal veru, ked sa snazis zbavit vlastnikov, ktori na tebe parazituju 15 rokov. tak budu mat menej penazi, nebude LM a skor je tam sanca na predaj. Ak by to pomohlo, pokojne buduci rok bez Europy.

Reagovat
Grahf

hlavne vyštvanie amíkov z klubov je v záujme celého anglicka

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

nevadi Joel domaci ludia maju v Manchestri jasno. GlazersOut > LM/EL.

Reagovat
Hlahart

Jako sorry, ale tomuhle pomůže to, co tam předvádí jak? Tam je mezi nimi nějaký bilionář, kterej nás chce okamžitě koupit a udělat z nás ráj na zemi pro fanoušky, jenom mu v tom Glazerovci na truc brání a nechtějí to prodat ani za fair value?

Jako sorry, ale uvědomujeme si, že aby to Glazers prodali, tak to taky někdo musí chtít koupit, že jo?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle jim bude k čemu? Glazer si teď chilluje doma na své terase v USA

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Grahf

hej, tak jak si čilovali po založení superligy..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, protože prodej klubu a odstoupení od jednoho projektu je to samé

Reagovat
Grahf

jeez, ty si taký jednoduchší trochu, neni divu, že fandíš city

Reagovat
smazaný uživatel

Jednodušší je možná tak tvá máma.

Reagovat
Grahf

nasrať na zápas, toto je väčšie

Reagovat
Hlahart

"toto je větší" je jako co přesně? Pořád nějak nechápu, co se má tímhle vniknutím na hřiště OT jako stát...

Reagovat
iamek

No co asi? Glazer family okamžitě dává ze své jachty na Floridě příkaz k prodeji klubu. A budou chtít za klub o 50% méně, než je jeho hodnota!

Reagovat
Busby babes

hele samozrejme ze to muze prispet, ze se naserou a prodaj to. Neprosla jim ESL, ted treba prijde dalsi postih, popularni proste nejsou... dlouhodobe protesty tohodle druhu a cena poleti hodne dolu, protoze uz nebudou prodavat klub ve skvele kondici, ale budou se zbavovat problemove investice, kde je spousty problemu k reseni...

Do toho zpravy o tom, jak je Adidas nasranej, ze jsou maly prodeje...a treba to nebude k nicemu, kdo vi

Reagovat
Hlahart

Haha, takže teďka ještě to, že poletí cena klubu dolů, má bejt jako pro United dobře... Neskutečný

Reagovat
Busby babes

ano ma. protoze pokud bude hrozit, ze Glazerove na prodeji vydelaji mene, tak to muze byt pro ne pobidka k tomu, aby prodali co nejdrive nez ta cena spadne vic.

V cem by to jako melo byt spatne pro klub? nebo myslis, ze klub z te castky neco uvidi?

Reagovat
Hlahart

Klub má samozřejmě na svoji hodnotu navázanou celou řadů kovenantů... stejně tak typicky podmínek pro bankovní financování.. z nízký hodnoty klubu fakt United profitovat nebudou, právě naopak.. Hrozně primitivní náhled na věc: Klub nic neprodává, tak mu to je jedno, jaká je jeho hodnota

Reagovat
Neutron

ano a mne pojdu akcie do prdele...

Reagovat
Hlahart

Stejně jako dalším stovkám investorům, což je u veřejně obchodovaný společnosti docela problém, no.

Reagovat
Neutron

no a to predsa nikto nechce, nie?

Reagovat
Hlahart

Tady to bylo prezentováno jako jeden z možných pozitivních následků toho protestu.

Reagovat
Grahf

forma protestu. Ak si už videl niekedy ľudí protestovať, tak sa nemusíš blbo pýtať, aký to má zmysel.

Reagovat
Hlahart

Neviděl. Musíš mi to vysvětlit, jaký z toho jsou očekávání. Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

dat najevo svuj postoj? jak jinak ho maji vyjadrit, aby si toho nekdo vsimnul?Dekuji

Reagovat
Hlahart

To jako že nikdo nevěděl, že před tím stadionem stojí, nebo co tím jako chceš říct?

Reagovat
smazaný uživatel

uprimne nevim cemu se divis. Ty se ptas na to, co ocekavaji ze se stane potom, co vtrhli na stadion?

Reagovat
Hlahart

Čeho tím chtějí dosáhnout..

Reagovat
smazaný uživatel

ok. nemyslim si, ze si kazdej z nich pred vtrhnutim na stadion polozil tuhle otazku. Mysilm si, ze tam sli s tim, kdyz uz protestovat, tak poradne, coz je pochopitelny. Proste to udelali a proste se to tak stalo. Ted to bude mit nejaky nasledky abudto se bude hrat a nic se nestane a nebo se hrat nebude a prijde postih atd. Proste je to tak, jak to je. Myslim si, ze tvoje otazka sice dava smysl, ale je zbytecna.

Reagovat
Hlahart

Není zbytečný, protože je to zcela zásadní otázka pro to, jestli je tahle forma protestu přijatelná. Alespoň pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si odpovez sam. To prece vis, jestli jo nebo ne. Pro tebe to vypada, ze ne. Co to zpusobi objektivne a jestli to dava smysl v celym kontextu udalosti ti ted nikdo nerekne. Treba jo, treba ne.

Reagovat
Hlahart

Možná sis toho nestačil všimnout, ale já jsem si ji zodpověděl... Ta otázka byla kladena lidem, kteří tuhle formu protestu kvitují...

Reagovat
smazaný uživatel

A proc vubec hodnotit neco, kde nejsi a v podstate se te to netyka. Reagujes jen na uryvky z internetu. Proc mas tu potrebu To je zase moje otazka na tebe.

Reagovat
Hlahart

A contrario. Jak se tohle vlákno týká tebe? Já vůbec nechápu tvůj způsob vedení diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Me to uprimne zajima

Reagovat
Hlahart

Tak mi prosím ještě jednou zformuluj otázku, abych to pochopil. Zatím se mi zdá, že se ptáš na to, proč se vedou diskuze, který přímo nezasahují do tvýho sféru vlivu, což tak nějak redukuješ všechny diskuze na světě tak o 99,9 %.

Reagovat
Busby babes

za me ok. Vetsina tech protestujicich se chova rozumne, pry teda par idiotu neco rozbilo, coz je skoda, ale jinak je tam velkej dav, co proste protestuje.

Protestovat tak, ze si toho nikdo nevsimne nebo z toho nejsou zadny neprijemnosti, nema smysl...

Reagovat
Hlahart

A kde je teda ta hranice, co je přijatelný, aby si mýho protestu někdo všiml? Ochrana soukromýho vlastnictví to tedy není (Carrington, OT, ani to co tam rozbili)? Tak, co dál je ještě z těch základních hodnot možný ignorovat, abych získal větší pozornost pro můj protest? Zdraví, vilnost pohybu, ...? Kde je teda ta hranice?

Reagovat
Busby babes

kde mas tu hranici ty? proste nikomu nezpusobit zadnou neprijemnost? protesty na prazdnem parkovisti nekde na kraji mesta?

Reagovat
Hlahart

Bruh.... To je jako vtip? Nikdo je snad z prostoru před stadionu nevyháněl.. Ty děláš, jak kdyby se snad nikde na světě nedalo protestovat, abys s tím zároveň někomu nenarušoval jeho soukromý vlastnictví, neničil věci, potenciálně neporušoval covid protokoly a nepůsobil další újmu materiální i nemateriální klubu, kterýmu podle všeho fandíš...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz se kaci les, tak litaji trisky

Reagovat
Busby babes

a ty delas, jak kdyby zapalili Old trafford. pritom se proste prosli po hristi, vzali rohovej praporek a mozna teda rozbili par kamer? nejak tam nevidim zadnou velkou tragedii.

Reagovat
Hlahart

To je asi o tom, jak kdo důležitě vnímá ochranu soukromýho vlastnictví. Chápu, že ty moc ne. Tak se u tebe doma můžou zítra všichni sejít na grilování?

Reagovat
Busby babes

hele prestan z toho delat debatu o ochrane soukromeho vlastnictvi, jak dkyby tady komunisti znarodnovali... ti lidi asi dostanou nejake tresty, je tam milion kamer, takze je asi nebude tezke identifikovat, spousty z nich nejspis prijdou o sve permice na OT a podobne... ale s tim do toho nejspis i sli a stalo jim to za to, to je asi jejich vec. Nic moc hrozneho neprovedli, takze mi tvoje reakce prijdou ponekud prehnane...

Reagovat
Hlahart

lol, takže dokud se neznárodňuje, tak vlastnictví neuznáváme, nebo jako co tím chceš říct?

Reagovat
Busby babes

wtf?

poslapali travnik, rozbili par kamer, dostanou za to trest. co vic bys jako chtel?

Reagovat
Hlahart

Já za to mám něco chtít? Seš ve správný diskuzi? Já říkám, že mi tahle forma protestu přijde hloupá

Reagovat
Busby babes

ne, stocil si to uplne jinam. Par lidi vniklo na stadion. vetsina tam nic neprovedl, par prej jo. To se uvidi. Ty lidi asi nebude problem identifikovat a potrestat za skody, ktere zpusobili.

Ale nikoho tam nenapadli, nikoho nezranili, celkove je to vesmes klidnej protest bez excesu. a ty tu brecis o omezovani pohybu a podobnych vecech...

zapas bude presunutej, nic moc hroznyho se nestalo. tak nechapu, ze z toho delas takovou tragedii.

Reagovat
Hlahart

Takže nejseš?

Reagovat
Busby babes

co nejsem? v tomhle vlakne si nezacal rikat, ze je protest hloupej, ale zacal si resit: co ze zakladnich hodnot muzeme ignorovat, jakoby tam slo o to, jestli se udrzi soukrome vlastnictvi nebo ne? a pak tu budes dal vykladat o argumentacnich faulech...

Reagovat
Hlahart

Ty vole... tak ještě jednou. Já od začátku tvrdím, že ta forma protestu mi přijde špatná, protože tam právě mj. nezákonně vnikli na stadion, což je soukromý objekt. Na to navazovala ta diskuze o ochraně vlastnickýho práva a dalších hodnotách, když je teda v tomhle případě ochranu vlastnickýho práva možný porušovat. To fakt jako nechápeš?

Reagovat
Busby babes

jezis neni to mozny porusovat. a asi za to dostanou nejake tresty. za me uplne ok a v poradku. A vniknuti na stadion nepovazuju za nejak extremne spolecensky nebezpecne. nekde na urovni prechazeni na cervenou bych to tak videl.

Reagovat
Hlahart

A to máš takhle do každýho soukromýho objektu, nebo proč zrovna na stadiony? Nebo kam všude ty vniknutí teda schvaluješ? Tohle je jádro tý diskuze od začátku...

Reagovat
mithro

Reagovat
Hlahart

Zaujatý vzorek + potvrzovací zkreslení.

A především. No a co?

Reagovat
Busby babes

v cem je ten vzorek zaujatej, klidne mi posli nazory jinych match going fans, co rikaj, ze to jsou protesty napicu.

Vsadim se, ze v pristim cisle Red news i United we stand ty protesty budou vyneseny do nebes.

Reagovat
Hlahart

A především. No a co?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hlahart

No co z tohohle dovozuješ? Co z toho jako má vyplývat. Nebo já už nevím, jak ti to podat...

Reagovat
Busby babes

no dovozuju z toho zase to same, ze mistni lide to vidi uplne jinak nez my tady na EF. je to uplne ten stejnej pristup jako dkyz tu lidi v diskuzi o BLM a podobnych tematech rikaji cernochum co je ma nebo nema urazet a jak proti tomu maji nebo nemaji protestovat.

Reagovat
Hlahart

Jako, že mají v UK jiný vnímání vlastnickýho práva, nebo..? Nechápu

Reagovat
Busby babes

ehm, coze? takze proste pro tebe je jedinej moznej protest proste jen stat pred OT a tam skandovat Glazers out, cokoliv navic uz je za hranou?

Reagovat
Hlahart

Cokoliv nezákonnýho slavit nebudu, no. Navíc cokoliv nezákonnýho, co může klub poškodit. To je šokující, nebo..?

Reagovat
Busby babes

predevsim mi prijde usmevny tyhle rozumy na 1000 kilometru o tom, jak maji nebo nemaji lide na miste protestovat.

jedine, co je zatim za hranou je potencialne rozbita kamera Sky nebo koho... coz mi teda fakt neprijde jako enjaka tragedie vzhledem k tomu davu, jakej tam je.

Reagovat
Hlahart

Já vůbec nechápu, jak je ta vzdálenost v tom ohledu, co se tady řeší, důležitá?

Reagovat
Busby babes

no ocivdine asi je, kdyz pak mame k tomu klubu diametralne jinej vztah. Coz je pochopitelny, nezname tolik souvislosti, kulturu, nezijeme tam kazdej den. Tihle lide jo.

Reagovat
Hlahart

Ale vztah ke klubu fakt v mých očích neposvětí nezákonný vniknutí kamkoliv. Kdybych měl fakt pevnej vztah s McDonaldem a měsíčně tam utrácel tisíce, tak mně to asi taky neposvětí to, že se naseru, že tam prodávají vegan burgery a kvůli tomu tam vniknu, nebo jo?

Reagovat
Busby babes

to srovnani je uplne nesmyslny. Fotbalovy klub neni business as usual. to zaprve. Zadruhe tezko najdes srovnani s tim, co Glazerove s klubem delaji abys ho prenesl nekam jinam, na McDonald nic takoveho asi nenapakujes. Nevim, leda by treba pouzivali prosle maso pro vyrobu burgeru nebo platili zamestnancum nejake smesne nizke mzdy a samy vyvadeli z restaurace miliony... ale to nejsou vubec presne analogie...

A teda podobne vniknuti na stadion by mi asi prislo jako bys prisel do mekace a rozlil jim tam pred vydejnim okenkem kolu a na zachode pomatlal kecupem zrcadlo. Ano, delat se to nema, ale asi kvuli tomu nezacnem debatu o tom, jak lide nerespektuji soukrome vlastnictvi.

Reagovat
Hlahart

Sorry, fotbal je byznys as usual. Navíc u kótovanýho klubu a korporátního monstra, kterým United je. Pokud chtějí fanoušci fotbalovou romantiku, můžou fandit drnovicím..

Reagovat
Hlahart

A mimochodem, kdyby t nebyl business as usual, tak je to nějaký typ podnikání, kde je teda to protiprávní jednání k fandění, jo? Co to je za druh unusual businees?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Grahf

strašne mi pripomína Rimmera

Trochu přitvrdíme. Čas vyjednávání vypršel. Říkejte si tomu extrém, ale navrhuji, abychom šli tvrdě a bez prodlení zaútočili skutečně masovou letákovou kampaní, a zatímco se z ní bude sbírat, nasadíme cirkusáky, alegorické vozy, pouliční divadlo a možná i dobročinné koncerty, ano? A pokud to bude málo, lituji, ale přijde čas triček: „Glazers ven!“ ... a pokud je tohle nevyžene, pak už nevím co…

Reagovat
Hlahart

Originální, to jsem na internetu ještě neviděl.

Reagovat
Grahf

ale hlahart ešte nikdy protest nevidel podľa vlastných slov, žije v tom, že sa na nich v tichu stojí, ideálne na mieste, kde ťa nikto nevidí :)

Reagovat
Hlahart

Vy dva si budete rozumět.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

preco hra dnes ceballos? v el bol strasny, nechal sa vylucit, zachvilu odchadza, aj tak mu davame minuty...

preco sa kupoval a na 4 roky podpisoval cedric, ked uz v prvom roku neni 1. ani 2. volba na rb a lb???

Reagovat
Nikikrew

Njn kludne mohol hrat Azeeze . V lige nam o nic nejde

Reagovat
PP

a zaplácneme to Xhakou

Reagovat
gocii

Toho cedrica absolutne nechapu, posledni na rb hral dobre proti spurs, od te doby tam nedostal cuchnout, coz je sok pri tom co tam ti dva dalsi predvadi

Reagovat
iamek

Old Trafford placed on lockdown as fans get onto pitch. Hundreds make their way through the stadium + exit the other side. Security taking a sensible approach, letting them out the gates where team coaches should arrive later.

Reagovat
MySch017

Na Old Trafforde sa pravdepodobne dnes hrať nebude, sú tam veľké protesty proti americkým majiteľom, fanúšikovia vtrhli aj priamo do útrob štadióna a tiež na ihrisko.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Hlahart

Snad konečně přesvědčil Glazery, že klub musej prodat

Reagovat
iamek

Tohle video je přesvědčí na 100%

Reagovat
mithro

a co ich presvedci podla teba? jasne, ze aj tento prostest im moze byt ukradnuti ale ti ludia to museli skusit, dnes idealny zapas presne na taky prostest.

Reagovat
Hlahart

Já vůbec nechápu o čem se kdo přesvědčuje.. Jako Glazery o prodeji klubu? Asi když se objeví zájemce, kterej jim za to nabídne přiměřenou protihodnotu... Pokud jim tam osobně fanoušci nesli nějakou nabídku, tak to mohli poslat i poštou, nemuseli přes trávník

Reagovat
iamek

Třeba tam je špatná pošta jako v ČR

Reagovat
mithro

ja co chapem, tak skor chcu aby sa zmenil vlastnicky model pri futbalovych kluboch v UK na ten, ktory je v Nemecku(50+1). Skor ako cisto predaj klubu, lebo dalsi miliardar nie je riesenie.

Reagovat
Hlahart

Tak to by měli protestovat na hrací ploše Parlamentu/FA. S tím Glazers nic nenadělaj, hele..

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíte bude kontumace? Nebo to přesunou?

Reagovat
Ranoth

preco by to akoze mali presuvat ?

Reagovat
iamek

Wouldn't be surprised if this United Liverpool game gets called off. The organisation of this protest in multiple areas has clearly been underestimated by the Police and the Club

Uvidíme. Mají se sejít s trenéry. Domluva měla být, ze je pustí na OT, ale nebudou chodit po trávníku. Což se nestalo.

Reagovat
Grahf
Reagovat
Hlahart

"Fans taking back control" je fakt nejdebilnější motto celý týhle epizody...

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdyby to kontumovali, tak se akorát zase naštvu nad tou ztrátou s Newcastlem

Reagovat
avicii

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Grahf

fans už opustili stadion...uvidíme, či sa ešte vrátia :)

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo mě jasné že hráčům nezkazí zápas tam by hrozila kontumace a to si hráči nezaslouží

Reagovat
Coutinho10

btw. jak se vubec na ten stadion dostali ? ...nemel by byt verejne nepristupny ?

Reagovat
Grahf

ochranka to podcenila, nečakali, že tam príde taká halda ľudí...aj keď im to avizovali už dva týždne dopredu :)

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
iamek

Pustili je, aby se předešlo konfliktu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

od fans Poolu bych pro tohle cekal pochopeni...

Reagovat
aragorn

Reagovat
cristiano.K.

Hrozi umackani?

Reagovat
Busby babes

teoreticky... zraneni z potycek, panika v davu... nebezpecna kombinace, kde se asi tezko da predvidat, co by se mohlo stat.

Reagovat
cristiano.K.

pár set lidí vniklo na stadion. Když vtrhneš kam nemáš, tak bys asi měl počitat s agresí.

Prostě to vaše pořadatelská služba nezvládla, nic víc, nic mín.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

no hele, ted to dopadlo tak, ze se tam nic moc nestalo. je tam nejspis par zranenych z nejake potycky pred stadionem.

Kdyby tam nekde v tom pocatku situaci vyhrotili, mohlo to dopadnou blbe. Takze hodnoceno vysledkem, nejspis dobry rozhodnuti.

A jinak ano, policie to nezvladla.

Reagovat
cristiano.K.

Jaký dobrý rozhodnutí, však je ostuda jako kráva celého vašeho slavného klubu.

Reagovat
Busby babes

a kdyby tam v davu u tech ocelovych vrat dav nekoho uslapal, tak by to byla lepsi reklama?

Reagovat
cristiano.K.

jako že 300 lidí se nevejde na váš stadion

Reagovat
cristiano.K.

to jsou prostě dotazy ve stylu, co když mě zítra přjede auto, potopí se lod, spadne letadlo.

Reagovat
Busby babes

ne, nejsou. Jen je otazka, co by se stalo, kdyby ty vrata neotevreli. Nevim, jak vypadala situace na miste. Treba to proste vyhodnotili tak, ze je bezpecnejsi pustit dovnitr, nez nejaka panika davu... Nemame k dispozici alterntivni realitu, tak nemuzeme posoudit, jake nasledky by mel opacnej kork. Treba by se nic nestalo, treba by tam skoncil nekdo uslapanej... Vysledek toho, ze se dostali dovnitr je naprosto nicotne poskozeni. Ke zranenim dosle pred stadionem ne uvnitr.

Reagovat
cristiano.K.

furt se tu bavíme o 300 lidech slovy třista né o 30 000 lidí.

K žádnýmu ušlapání dojít nemůže a potyčky jsou běžné, když se snažíš dostat kam nemáš a to je asi tak vše.

Reagovat
Busby babes

pred stadionem bylo nekolik tisic lidi. A i tech 300 tam muze udelat tlacenici, co muze byt nebezpecna na malem prostoru.

Ale uz jsou teda zabery toho, ze jim otevreli dvere no.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Hlahart

Reagovat
iamek

A meeting is currently taking place to discuss the extraordinary events at Old Trafford. #MUFC staff establishing whether any Covid bubble breach given fan invasion.

Reagovat
Kixi Syhimour

Alespoň měla většina roušky

Reagovat
Hlahart

To bych si tipl, že asi nebude zrovna game changer

Reagovat
Kixi Syhimour

Jenom jsem chtěl říct, že mě to překvapilo. Upřímmě bych to nečekal

Reagovat
Gunner14

Luiz zase zraněnej...

Reagovat
Nikikrew

Skoda Luiz, ked sme ho tak potrebovali

Reagovat
Grahf

Donny Van De Beek is said to be unhappy as fans get more time on the pitch than him

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

u Jonese je to i pravda.

Reagovat
Studni

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Busby babes

sakra a ja se tak tesil na obligatni 0:0...

Reagovat
Busby babes

Groundsman inspecting pitch for possible damage. Reports of broadcast cameras being smashed. Serious doubts over match going ahead.

This is not the way I expected to first hear Cavani's chant at Old Trafford. I tell you that...

Reagovat
Studni

Já toho Ceballose nemůžu ani vidět. On běhá, jak když se má každou chvíli skácet na zem. Dozadu nepomůže a vepředu taky ne, protože si nechodí do volných prostorů nebo je ani nevytváří pro ostatní

Reagovat
avicii

Ale teda bude sa hrať? Lebo si zariadim iný program potom

Reagovat
Nikikrew

Krasny gol, Martinelli & Auba

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to jasné, měla by se anulovat sezóna.

Reagovat
avicii

Zobrať United 20 bodov a ide sa ďalej

Reagovat
Busby babes

Lot of people seem well up for the idea of fan protests until those protests inconvenience their afternoon in front of the TV.

Reagovat
mithro

Reagovat
Hlahart

Sice to není pravda, ale mohla by být

Reagovat
Busby babes

hele tak je to pro me klasicka ceska debata. jako o cemkoliv, co se deje v zahranici. Lidi z Manchesteru jsou z toho protestu nadseni a jsou radi, ze se neco deje. a lidi v CR jim rikaj, ze to vsechno delaj blbe a meli by to delat jinak... takze podle takoveho toho vtipu od Jiranka, skoda ze Cesi nebyli u stvoreni sveta, mohli by poradit...

Reagovat
Hlahart

"lidi z Manchesteru" "lidi z Česka". Mně to zase připomíná klasickou debatu plnou argumentační faulů, třeba nesmyslnýho zobecňování

Reagovat
iamek

Protest je v pořádku a souhlasí s tím snad každý. Jen běhat po hřišti a ničit vybavení není moc normální a co čtu na TW, tak tam to odsuzuje spousta lidi. A hlavně rozbity cely den

Reagovat
Hlahart

Ti, co to kritizují na Twitteru, ale rozhodně nejsou z Manchesteru. A pokud ano, tak jim pouze vadí, že jim narušili plánovaný večer u televize. Takže irelevantní.

Reagovat
iamek

A ti co bydlí někde U Newcastlu a fandí MU mají na to jaky názor?

Reagovat
Hlahart

Záleží, jestli jsou vlastníci permanentek a jsou aktivní na twitteru, nebo nikoliv. Pokud alespoň jednu z těch věcí nemají, tak právo na názor taky nemají.

Reagovat
iamek

Já se přiznám, ze jsem nezrušil roční členství MUTV za nějakých 8 liber na rok :(

Reagovat
Hlahart

Tak to máš právo na názor, ale musíš ho vyjádřit maxímálně v 80 znacích. Pokud si členství prodloužíš na dva roky, tak si můžeš vybrat, jestli vnikneš na OT, nebo rozbiješ kameramanovi ze Sky vybavení dle tvého výběru.

Reagovat
iamek

A rohový praporek?

Reagovat
Hlahart

Můžeš. Pokud nejsi komunista, tak se to jako znárodnění brát nebude

Reagovat
iamek

Tak to je dobry. Jsem sluníčkar <3

Reagovat
Busby babes

hele ty ses dneska rozhodl, ze prestanes cist a zacnes reagovat jak zenska s PMS?

Reagovat
Hlahart

Však to je to replika tvýho způsobu argumentace. Pokud se ti na tom něco nelíbí, tak bys měl začít u sebe...

Reagovat
Busby babes

na tem sem zapomnel. dolu uz doplnil.

Tak tohle uz fakt prehnali, to uz je moc!!!

Reagovat
Busby babes

nikomu nazor neberu, jen si vsimam pomerne velkeho nazoroveho rozdilu tady a lidi z Manchesteru, tak jsem na to upozornil no. A jen mi prijde vtipny, ze lidi na EF radi nekomu v anglii jak ma nebo nema protestovat a ze poslapanej travnik je teda uz faaaaaaaaaaaaaakt za hranou.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

protoze nic jineho nez poslapanej travnik se neponicilo... jo a vzali rohovej praporek.

Reagovat
iamek

Protesters at Manchester United's Lowry hotel have broken out of the police cordon. The front and back entrances are currently blocked off. Players are looking on from the upstairs' windows.

A tohle má jaky smysl?

Reagovat
Hlahart

Aby o protestu dostatečně informovali i hráče

Reagovat
Hlahart

Já vůbec nechápu o čem mluvíš. Ty působíš, jak když reaguješ úplně na jinou věc, v jiným vláknu... Tady jim někdo radí, jak mají v Anglii protestovat? A pošlapanej trávník, že je za hranou? Pokud je to v parku tak asi, ne.. Ty jsi fakt šílenej manipulátor..

Reagovat
Busby babes

ja teda vidim uplne jine reakce. A ano, spousty lidi to odsuzuje... ale co tak vidim tak hlavne ty, kterym to zkazilo program u telky... coz mi prijde fakt dost malicherny no.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iamek

Kreteni

Reagovat
Hlahart

Snad nezničil kameramanovi/vysílací stanici "afternoon in front of the TV", to by mohlo někoho neprávem vytočit

Reagovat
ajouki

Martinelli celou akci v ofsajdu, ale na pikosekundu v době přihrávky mu to vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli si na tom stadiony postavit stany udělat táborák a zpívat Nedvědy

Reagovat
Banikovec7

To by se v Anglii nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mithro

uz su zostavy?

Reagovat
iamek

Sestava očekávaná. Rash hrot, Pogba LW a RW Mason?

Reagovat
Hlahart

Bojím se spíš, že Rash RW

Reagovat
iamek

V sestavě je na hrotu

Reagovat
Grahf

no dúfam, že ne zas rw, to by sme hrali od začiatku v 10

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Fabinho, Thiago, Milner; Salah, Mane, Firmino

Substitutes: Adrian, R.Williams, Tsimikas, Wijnaldum, Keita, Oxlade-Chamberlain, Jones, Shaqiri, Jota

Tak pojďme ty fanoušky rozbít

Reagovat
smazaný uživatel

Už by měli být sestavy ne? Ale kde je vzít když mají kluby black out

Reagovat
iamek

It will be signed in due course, but I am told that Edinson Cavani is definitely staying at #MUFC until June 2022, with the option to extend until June 2023

Reagovat
mithro

obidva timy stale v hoteloch, to urcite stihnu

Reagovat
smazaný uživatel

willian, ceballos cely zapas. neson vlastne nebol ani na lavicke. grcam

Reagovat
iamek

Geoff Shreeves: "We’ve just been told by the Premier League that kick-off will be delayed. It will not kick-off at 4:30 this afternoon, as yet, we do not have the revised kick-off time either." [@SkySports via MEN]

Reagovat
smazaný uživatel

chudak marty zas keby aspon williana

Reagovat
iamek

Targeting a 7pm start for #MUNLIV

Lot of Covid norms related and general maintenance norms to be restored.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v 8 u nás

Reagovat
iamek

Details being worked out on deciding club representatives to address the protestants so that no further disruption follows.

Lots going on with some answers to be officially submitted in due course to league authorities as well.

Any further disturbance & match will be cancelled.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
aragorn

tohle je moc. Totálně nezvládnutý od fanoušků i pořadatelů.

Reagovat
John Obi Mikel

co to jako je?

Reagovat
Busby babes

Souness: “The Glazers have given United managers £700m to spend. The fans are only protesting because they aren’t top dogs anymore.”

Absolute shite which isn’t even questioned.

Davam Sounessovi tak pet minut nez to bude Pogbova vina. To je fakt kokot.

Reagovat
Grahf

On bol vždy guma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohoto kokota nikdo už nemůže brát vážně

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
mithro

Souness no

Reagovat
EXoRcIsT

Chuj

Reagovat
iamek

Nezklamal

Reagovat
Busby babes

ted jeste Pogba bude mit nejakej blbej uces a da dva goly a jeho budou krisit ve studiu.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
vladis271

Agent Graham

Reagovat
martin.b

Skvělou statistiku měl SwissRamble ma twitteru, kde uváděl srovnání majitelů klubů PL, kdo kolik investoval ze své equity za posledních tuším 5 let. Většina majitelů do klubu investovala od 30 do až 350m, Glazers -113m

Reagovat
mithro

tak oni vytiahli z klubu za 15 rokov skoro 2 miliardy myslim. toto je este pekne cislo

Reagovat
Busby babes

tech 113 budou jen dividendy a platy. protoze jen na prodejich akcii udelali daleko vic.

Reagovat
mithro

ja uz tie financie od toho swiss ramble u nas radse ani nepozeram posledne roky.

Reagovat
Busby babes

To those patronising #mufc fans, saying ‘this isn’t the way’, what would you like them to do? Failed by government when Glazers came in. They tried every form of polite protest. They set up a Phoenix club. The owners do not engage. What else is left but non-violent direct action?

Tohle pise Crafton z Athleticu.

Reagovat
Manchestersky Krocan

stále nechápem ako ich to vyženie iba mávnu rukou a budú klub vysávať ďalej...či tí fanúšikovia akože čakajú, že teraz Amíci znížia predajnú cenu o polovicu či ako?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Busby babes

dlouhodobe protesty v podobnej duchu poskodi znacku. Sponzory to zacne srat, ze by byli spojeni s necim nepopularnim/problemovym atd... jo, i tohle muze k tomu prodeji v konecnem dusledku vest.

Reagovat
Manchestersky Krocan

To mi je jasné, že dlhodobé protesty by mohli spôsobiť pokles akcií, nezáujem sponzorov a pod. Ale to by museli protestovať pekne dlho, lebo aj keď jeden sponzor odíde, tak sa určite nejaký iný nájde, aspoň Edo je toho schopný..čiže v konečnom dôsledku budú viac poškodení hráči ak sa budú kontumovat zápasy..a hlavne keď chcú bojkotovať domáce zápasy, tak si to úžasne načasovali na koniec sezóny na 3 zápasy

Reagovat
Busby babes

tak nacasovani je dane tou ESL. a to si nevybrali fans, ze jo...

Reagovat
John Obi Mikel

Bude se to dnes hrát?

Reagovat
Kixi Syhimour

As of 4.50PM, players have still not left team hotels, and new kick-off time has NOT been announced.

Even if players left now, the earliest kick-off possible would be 6.30pm.

Reagovat
martin.b

V LeoExpressu je tak napiču wifi, že mi zpoždění vyhovuje, otázka jestli se vůbec hrát bude...

Reagovat
emanuel habasko

To je trapas z tvé strany, že nemáš na data a sockuješ wifi ve vlaku. Za tvoje problémy Jančura nemůže, on se je naopak snaží řešit...

Reagovat
mistr129

Za jeho problémy Jančura opravdu nemůže, jelikož vlastní RegioJet

Reagovat
martin.b

Achjo, jel jsi někdy vlakem ? Pokrytí i síla signálu ve vlacích je šílená, to nezachrání ani neomezený data, který je btw. dost hloupý platit v covid době.

Reagovat
emanuel habasko

Když se ti nabízené služby nelíbí, tak je nevyužívej...

Reagovat
martin.b

Čekal jsem trochu lepší argument, tak nic, hezkej zbytek neděle :)

Reagovat
smazaný uživatel

CONFIRMATION

MATCH POSTPONED.

Reagovat
Svatej

kokoti

Reagovat
Ranoth

Takze kontumacia nie ? Ak to mienia len prelozit tak to bude riadny fail od PL lebo toto je chyba len a len United... A to som sa na dnesny zapas fakt tesil

Reagovat
cubazi

Reagovat
avicii

Ako viem ze sa to fans united páčiť nebude ale mne teda odklad príde nelogicky

Reagovat
mithro

mne by kontumacia nevadila. klub nezabezpecil co mal, smola.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

co je na tom nelogickeho? me je to v zasade jedno, klidne at to kontumuji, ale na tom odkladu nevidim nic moc nelogickeho.

Reagovat
avicii

Usporiadateľ nezabezpečí odohranie zápasu, nie vplyvom vyššej moci ale vplyvom z vlastného prostredia, tak mi príde kontumacia logickejsia no.. Proste keď sa zápas neodohra kvôli fanúšikom tak mi to príde najpravdepodobnejšie varianta.. A keď nie tak ok, ale pokuta musí byť najvyššia v ére PL keď už inak nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Když vyhraje LM Chelsea nebo City, popřípadě United EL, tak bude do LM postupovat 5. tým z PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude

Reagovat
SpecialOne

Je kontumace reálná?

Reagovat
Busby babes

moc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ve spravedlivém světě? Ano. V lize, kde jsou United nejprotežovanějším týmem? Moc ne.

Reagovat
Jardin

Chudák Pep a jeho šampáňo.

Reagovat
MCFC_8

Aspon bude poriadne vychladene za ten necely tyzden

Reagovat
jk

Deleho vlasy top

Reagovat
smazaný uživatel

Deleho fodbal flop

Reagovat
jk

To platí už delší dobu no. Ale nakonec jsem docela rád, že ho vidím na hřišti. Tam stejně nikdo s tak oslnivou formou, že by nemohl sedět na úkor Aliho není.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas.

Reagovat
Mates_Matesović

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Kane stále skúša priamy kop, ale mal by sa na to už vybodnúť.

Reagovat
Cobra
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Tož je to debil?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak toto nie je červená karta???

Reagovat
Mates_Matesović

Bale musí zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektný gól. Bale musí zostať. Hlúpy Mourinho ho zadrbal na niekoľko mesiacov,. Zbytočne.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Berge je skvelý. Mohli by sme ho skúsiť. Na CM ideál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty musíš mať hrozne smutný život

Reagovat
smazaný uživatel

Baleee

Reagovat
smazaný uživatel

Bale mě přiblížil vítězství v draftu 3. EF ligy B! Nechci mluvit o titulu, ale skončit druhý by bylo obrovské zklamání

Reagovat
Mates_Matesović

V posledních kolech jsem tě začal stahovat a teď to zase můžu zabalit

Reagovat
smazaný uživatel

Lingardinho se snad už uklidnil, před pěti kolama jsem si řikal, že dobrý, teď to vypadalo, že naopak mě pomalu ale jistě přejedeš, ale teď zase začínám věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Sem čekal že to odehrajeme dnes, tak nic, asi to dají až týden před 1. kolem nové sezóny

Reagovat
mithro

bet365 to ma vedene ako dnes o 16:00

Reagovat
Kixi Syhimour

Na LFC stránkách pořád ni, takže bych to za moc relevantní nepovažoval.

Reagovat
mithro

j, to bol asi nejake povodny plan ale uz je to davno prec aj odtial.

Reagovat
Kincl

Dneska West Ham prostě musí, jestli chtějí do Evropy

Reagovat
Coutinho10

wow Cresswell a Antonio je zpet

West Ham XI: Fabianski, Diop, Dawson, Soucek, Coufal, Lanzini, Fornals, Cresswell(c), Benrahma, Antonio, Lingard

Subs: Alves, Odubeko, Johnson, Bowen, Balbuena, Fredericks, Coventry, Trott, Randolph

Reagovat
Hlahart

Tři Češi naráz v základu v jednom zápase PL. Stalo se to někdy?

Reagovat
Coutinho10

no, rekl bych ze asi ne...leda, kdyz hral Šmicer s Bergerem v LFC, tak jestli nekdo proti nim z ceskych hracu byl zrovna v zakladu, kdyz byli zaroven i oni...tezko rict, kazdopadne vazme si toho

Reagovat
Seydou Doumbia

1-1 Wood, Lingard a budu spokojený

Reagovat
Coutinho10

nastesti ne, ale jako smrdelo to remizou, kdyz toho tolik zahodili

Reagovat
Seydou Doumbia

škoda měl jsem že Wood da gól a bude remíza

Reagovat
Coutinho10

moc ti nechybelo

Reagovat
smazaný uživatel

a jeden z Brodu a druhej z Chotěboře

Reagovat
Hlahart

Hezký. Nějaký zápas West Hamu a Liverpoolu mě napadl jako první. Díky moc

Reagovat
Salfovic

Souček ven.

Reagovat
Bayern +

Čo je toto zas za penaltu?

Reagovat
Mimalu

Souček

Reagovat
Coutinho10

spis Diop se tam nechal neskutecne vyskolit

Reagovat
Mimalu

tak bylo to dost neohrabané

Reagovat
Coutinho10

byl tam bohuzel o chvilku pozdeji, nedosahl na mic

Reagovat
Mimalu

no nedosáhl, on by dosáhl kdyby si ho předním rychlejší Wood nepředkopl, neodhadl to a byl tam pozdě

Reagovat
REPLIKATOR

Za tohle penaltu? Však šel k zemi ještě dřív, než potkal Součka

Reagovat
Bayern +

Antioniooo, rozjebme ich Coufal áčko

Reagovat
REPLIKATOR

Coufal

Reagovat
Mimalu

Lowton má Antonia ve fantasy?

Reagovat
pingla

Coufal paráda

Reagovat
DieFohlenBMG

Cufova 7. asistence v této sezóně, dostal se na dělené první místo mezi beky

Reagovat
DieFohlenBMG

8.místo celkově

Reagovat
Salfovic

Reagovat
kolouch

Yeess. Benrahma-Antonio TOP

Reagovat
DieFohlenBMG

De Bruynovka

Reagovat
REPLIKATOR

1:2

Reagovat
Coutinho10

nadhernej fotbal od WHU

Reagovat
kolouch

Vydra uff.. Kdo by rekl, ze to bude takhle zabavny fotbal

Reagovat
REPLIKATOR

Diop slušně nestíhá

Reagovat
Coutinho10

penalta + od Vydry se tam taky nechal lehce vykoupat

Reagovat
kolouch

Na druhou stranu vsechny centry a rohy jsou jeho

Reagovat
Coutinho10

Cuf dnes zatim skvelej...plno skvelych centru do sanci a vzadu si to taky hlida

Reagovat
thewall

Souček mě svým herním vstupem do PL překvapil, ale ze současného Coufala mi padá brada ... neskutečné výkony a jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

To co dnes zatim predvadi coufal, tak to pripomina roberta carlose v nejlepsi forme.

Reagovat
DieFohlenBMG

Antonio zajebal 3 goly za těch 10 minut

Reagovat
REPLIKATOR

Antonio

Reagovat
Coutinho10

uz to melo bejt min. 1:4...

Reagovat
gazza62

Antonio panebože .Dal dva góly ,ale kolik toho zazdí .Skoro jak van Buren.Jinak Coufal naprosto perfektní a jeho centry to je paráda.

Reagovat
gazza62

Antonio panebože .Dal dva góly ,ale kolik toho zazdí .Skoro jak van Buren.Jinak Coufal naprosto perfektní a jeho centry to je paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně vidím jak to skončí 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Fabianski je pořád třída, zápas co zápas má několik TOP zákroků, klobouk dolů...

Reagovat
Salfovic

To je neskutečný co dokáže WHU zahodit.

Reagovat
DieFohlenBMG

to mohlo reálně být třeba 12:1

Reagovat
smazaný uživatel

fornals, benrahma, lanzini, to jsou kopyta, neuveritelne se vezou diky ostatnim..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele