Premier League - preview 34. kola

14.04.2018, 09:28, aktualizováno 16.04.2018, 08:14
Previews
West Ham se odpoutal od sestupových příček a v pondělní dohrávce si může prakticky zajistit záchranu. Doma bude hrát se Stoke, to je předposlední a na sedmnáctou příčku ztrácí už šest bodů...
West Ham United - Stoke City  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávka 34. kola Premier League proti sobě svede dva týmy, které soupeří ve spodních patrech tabulky. Lépe je na tom domácí West Ham, který aktuálně okupuje patnácté místo. Hosté ze Stoke jsou na tom o čtyři příčky a sedm bodů hůře.

Hammers měli před sezónou jistě zcela odlišné ambice. Po celou dobu ročníku se jim však nedaří dostat do herní pohody a až do posledních kol bojují o holé přežití. Po mizerných výsledcích však zabrali alespoň v posledních dvou kolech. Nejprve doma na olympijském stadionu smázli dalšího nečekaného adepta na sestup Southampton, a následně se v dalším londýnském zápase postarali o překvapení, kdy na Stamford Bridge obrali o body mistrovskou Chelsea.

Kladivářům se tak podařilo vystoupat do klidnějších vod, vyhráno však stále nemají. Případné pondělní vítězství by již však bylo velkým skokem směrem k vytouženému cíli. Proti Potters jistě nenastoupí Sam Byram, Pedro Obiang a Winston Reid. Do kádru se naopak vrací Andy Carroll, James Collins a Manuel Lanzini. Manažerovi hostů Paulu Lambertovi bude scházet pouze útočník Maxim Choupo-Moting.

U Hrnčířů je situace ještě vážnější. Pět kol před koncem ztrácí Stoke na záchranu šest bodů, tudíž každá další ztráta bodů je kritická. Aktuální forma však nějakému prolomení nenapovídá, protože v mužstvu čekají na ligové vítězství již od 20. ledna. Od té doby si Potters připsali čtyři remízy a pět porážek. Poslední dvě přišli proti silným londýnským soupeřům Arsenalu a Tottenhamu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.54 - 4.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Arsenal FC  (neděle 14:30)
Ještě na začátku března to s šancemi Newcastlu na udržení v Premier League vypadalo všelijak. Klíčová vítězství nad rivaly v boji o záchranu podpořená triumfem na půdě Leicesteru však zničehonic vystřelila Magpies až do samého středu tabulky na desáté místo s komfortním desetibodovým náskokem na sestup a závěr sezony si již tým Rafaela Beníteze může bez obav vychutnat. Nyní do St. James Parku přijede londýnský Arsenal, který se sice v závěru sezony soustředí především na evropské poháry, ovšem i tak se v lize těší rovněž šňůře tří výher za sebou.

Přestože Rafa Benítez na předzápasové tiskové konferenci uznal, že se Newcastle momentálně těší až nad očekávání dobré formě, do nedělního utkání vstupuje stále jako outsider. "Realita je taková, že Arsenal patří k předním klubům anglického fotbalu. Jedná se o obří klub s velmi kvalitními hráči a skvělým manažerem s bohatými zkušenostmi, mají toho na své straně opravdu hodně."

"Proto se také tak dlouho drží v pohárové Evropě," pokračoval Benítez se chválou na adresu Arsenalu. "Letos sice zaznívá, že nejsou v Lize mistrů, ale zase se dostali do semifinále Evropské ligy, což také o lecčem vypovídá."

Arsenalu se v Evropské lize vskutku daří, byť čtvrteční čtvrtfinálová odveta na půdě moskevského CSKA byla z jejich strany po domácí kanonádě 4:1 řádně nervózní a za průběžného stavu 0:2 neměli Kanonýři daleko k vyřazená. Góly Dannyho Welbecka s Aaronem Ramseym nakonec zajistily poklidné dohrání zápasu i postup mezi nejlepší čtyřku, kde Wengerově týmu přidělil los těžkou váhu v podobě Atlética Madrid.

Lze očekávat, že hosté nastoupí ve značně obměněné sestavě oproti zápasu v Moskvě. Kromě zraněného Mchitarjana jsou nejisté starty Ramseyho s Wilsherem, zatímco zpět do hry by se po nemoci mohl vrátit Granit Xhaka, stejně jako Piérre-Emerick Aubameyang, jenž po lednovém přestupu z Borussie Dortmund v letošním ročníku Evropské ligy nemůže nastupovat. Gabonský forvard ovšem i tak bohatě ukazuje své kvality, o čemž svědčí jeho momentální bilance čtyř gólových zápasů v řadě za sebou.

Vzájemné duely těchto dvou celků na ligové scéně v posledních letech hrají zcela jednoznačně ve prospěch Kanonýrů, kteří na Newcastle dokázali vyzrát v každém z posledních deseti střetnutí.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Lascelles, Lejeune, Dummett - Ritchie, Shelvey, Diamé, Kenedy - Pérez - Gayle
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Chambers, Mustafi, Holding, Kolašinac - Elneny, Xhaka - Iwobi, Özil, Welbeck - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.89 - 3.53 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - West Bromwich Albion  (neděle 17:00)
Manchester United je čím dál blíže druhé příčce, což by bylo jeho nejlepší umístění od mistrovského ročníku 2012/2013. Jeho dalším soupeřem je West Bromwich Albion, který pomalu začíná padat do Championship.

Je tomu již měsíc, co Rudí ďáblové v osmifinále Ligy mistrů ostudně vypadli se španělskou Sevillou. Od tohoto neúspěchu již však uplynulo hodně vody a v červené části Manchesteru to zase klape. Svěřenci Josého Mourinha postoupili do semifinále FA Cupu a v Premier League nadále úspěšně hájí druhé místo, na které si dělají zálusk ještě Liverpool a Tottenham. V posledním kole odložili oslavy městských rivalů City, a tudíž mohou ještě teoreticky snít o zisku ligového primátu, byť takový počin by se rovnal scénáři sci-fi.

Posledních pět ligových zápasů byli United stoprocentní a rádi by svoji sérii natáhli. Mourinha překvapuje, že nejbližšímu soupeři West Bromu akutně hrozí sestup. "Jsou kvalitní, mnoho hráčů je zkušených, mají dobrou soupisku a v uplynulých letech byli stabilní. Pro mě je překvapivé vidět je na této pozici. Myslím, že současná situace je pro ně velkou výzvou, protože vědí, že je všechno možné, dokud to není nemožné matematicky. Oni to vědí, každý to ví," řekl portugalský stratég.

Na marodce domácích zůstává brankář Sergio Romero. Do tréninku se vrátili Phil Jones s Daley Blindem a oba jsou připraveni hrát. Totéž platí o Romeluovi Lukaku. V sestavě Baggies se dost možná neobjeví bývalý Rudý ďábel Jonny Evans, kterého trápí koleno. To věčný marod Daniel Sturridge hlásí návrat.

Mužstvu s West Midlands již pomalu zvoní umíráček v podobě sestupu, který by následoval po osmi letech strávených mezi anglickou ligovou smetánkou. Na ligové vítězství čeká již přes tři měsíce, ve kterých si připsalo jen dva body za dvě remízy. Do konce sezóny odehraje Albion ještě pět zápasů, v nichž může získat maximálně patnáct bodů, přičemž manko na první nesestupovou pozici je aktuálně desetibodové. O zázrak se pokouší nový manažer Darren Moore, který na pozici vystřídal odvolaného Alana Pardewa.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Lindelöf, Young - McTominay, Matić, Pogba - Rashford, Lukaku, Sánchez
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, Dawson, Hegazy, Gibbs - Phillips, Livermore, McClean, Brunt - Rodriguez, Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.56 - 19.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Chelsea FC  (sobota 13:30)
Fanoušci Chelsea vyhlíží zápas se Southamptonem jako naprostou spásu. Tenhle sobotní ligový duel je jim však víceméně ukradený. Týden po takřka zbytečném klání v boji o páté a šesté místo čeká stejné soupeře i vzájemné semifinále FA Cupu, kde teprve půjde o hodně. Tedy z hlediska Blues. Saints by totiž dost možná brali radši vypadnutí z poháru a tři body do tabulky Premier League...

Pozice obou celků je totiž dost odlišná. Nejde sice o klasické protipóly, ale spíš o motivaci. Chelsea takřka jistě zůstane na pozicích, ze kterých se budou na Ligu mistrů dívat jen v televizi, nicméně zaručí účast v Evropské lize. Bitva s Arsenalem o pátou příčku tak bude spíš o tom, který z londýnských ztrápených táborů se tomu druhému bude moct víc smát.

Chelsea ztratila reálnou šanci na top čtyřku v posledních dvou týdnech, kdy doma z šesti možných udělala pouhopouhý bod. Antonio Conte tak sice na fotkách s fanoušky hází úsměvy - uvnitř ale, co se fotbalu týče, dozajista trpí. Minulý týden Blues remizovali s West Hamem 1:1, přestože šancí měli na dva zápasy...

Naopak Southampton čeká obrovský závěr sezóny. Nepříjemně obrovský. V takhle mizerné pozici jižanský celek nebyl od postupu mezi elitu, na záchranu ztrácí celé tři body, což ani se zápasem k dobru není optimistické ani za mák. Aby taky jo, když z posledních 19 ligových zápasů vyhrál jenom jednou!

Osamělý úspěch zaznamenává Southampton i v devíti nejčerstvějších vzájemných zápasech s Chelsea, zatímco modrý tým se radoval ve čtyřech posledních případech. Při aktuální formě obou týmů je však jakákoli předpověď zbytečná.

Chelsea zas a znova postrádá Davida Luize a jeho vlasového dvojníka Ethana Ampadua. Po zranění se vrací Ross Barkley - ne snad že by měl nastoupit. Sotonu bude chybět suspendovaný obránce Jack Stephens a zraněný Steven Davis. Lemina s Longem by naopak měli být i přes nedávné zdravotní potíže fit.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Soares, Hoedt, Yoshida, Bertrand - Ward-Prowse, Hojbjerg, Romeu, Tadić - Long, Austin
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - Moses, Fábregas, Kanté, Alonso - Willian, Morata, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.61 - 3.85 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Leicester City  (sobota 16:00)
Na začátku března to vypadalo, že Burnley bude mít opravdu co dělat, aby uhájilo sedmou příčku, kterou si vydřelo díky famózní první části sezóny. O měsíc a půl později je však situace zcela jiná a v případě výhry nad svým nejbližším pronásledovatelem Leicesterem City si svěřenci Seana Dyche zajistí již devítibodový náskok na svého soka. Sen o postupu do Evropské ligy by tak nabral velmi reálných obrysů.

Dlouho to přitom vypadalo, že největšímu letošnímu překvapení na jaře dojde dech. Burnley totiž mezi šestnáctým prosincem a čtyřiadvacátým únorem nevyhrálo ani jeden zápas, v tomto úseku si totiž připsalo pouze sedm remíz a pět porážek. S příchodem března se však forma domácího týmu proměnila jak mávnutím proutku a od té doby sedmý tým tabulky vyhrál hned čtyři zápasy v řadě, díky čemu výrazněji odskočil osmému Leicesteru.

Naopak Leicester minulý týden poněkud překvapivě nezvládl duel s nováčkem z Newcastlu, kvůli čemu tak má před sobotním výletem nůž na krku - prohra by totiž znamenala konec reálným šancím na návrat do evropských pohárů. Svěřenci Clauda Puela se sice nachází na solidním osmém místě, ovšem v týdnu začaly na veřejnost prosakovat informace, dle kterých to v táboře Lišek není úplně růžové - největší hvězdy si prý s hlavním trenérem příliš nerozumí a nesouhlasí s ním v některých taktických věcech.

Domácímu celku bude znovu chybět obránce Ben Mee, u kterého hrozí, že v letošním ročníku již do hry nezasáhne. Nejistý je pak start Kevina Nkoudoua, kterého trápí poraněné lýtko, naopak do sestavy by se měl vrátit Gudmundsson. Leicesteru letos už pravděpodobně nepomůže Vicente Iborra, v sobotu hrát nebude ani Wilfred Ndidi, který si odpykává disciplinární trest a Matty James, který má poraněnou achilovku.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 3.19 - 3.01
více informací
Crystal Palace - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
V důležitém záchranářském souboji vyzve v sobotu v Londýně Crystal Palace nováčka z Brightonu - dá se očekávat, že utkání bude výrazně svázáno taktikou a také nervozitou hráčů, jelikož v sázce je opravdu hodně. Brighton by v případě tříbodového zisku měl záchranu doslova na dosah své ruky, Crystal Palace by zase o něco více odskočilo osmnáctému Southamptonu, který má v tuto chvíli ještě jeden zápas k dobru.

Crystal Palace musel před sezónou někdo proklít, těžko si jinak vysvětlovat ohromné množství branek, které tento tým inkasuje v posledních minutách ligových zápasů. Jen za poslední měsíc a půl tak Orli ztratili remízu s Tottenhamem, vedení 2:0 nad Manchesterem United, remízu s Liverpoolem či výhru nad Bournemouthem. Místo klidného středu tabulky a relativního bezpečí tak svěřenci Roye Hodgsona i nadále bojují o holé přežití, kdy nutně potřebují každý bod.

Brighton může mrzet, že v minulém zápase na vlastním hřišti neporazil nováčka z Huddersfieldu, kdyby měl o dva body více, byl by již takřka zachráněn, takto si stále nemůže být ničím jistý. pozitivní je alespoň to, že se mu podařilo zastavit sérii dvou proher v řadě, která navazovala na předcházející pětizápasovou sérii bez prohry, během níž nováček nasbíral velmi důležité body v honbě za záchranou. Velkým strašákem však pro hosty musí být los, který jim do posledních kol přichystal snad všechny velké favority - oba Manchestery, Liverpool a Tottenham.

Domácím se vrací trojice v podobě Joela Warda, Christiana Bentekeho a Alexandera Sorlotha, hosté se zase těší na návrat Knockaerta, na druhou stranu jim na tři nejbližší zápasy bude chybět obránce Pröpper, který v minulém klání obdržel rovnou červenou kartu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.54 - 4.84
více informací
Huddersfield Town - Watford FC  (sobota 16:00)
Boj o záchranu pomalu, ale jistě vrcholí a jeden z přímých soubojů uvidí John Smith's Stadium. Huddersfield Town přivítá Watford. Pamatujete před Vánocemi na první zápas těchto soupeřů? The Terriers tehdy nadělili Watfordu čtyřbrankový příděl a Watford teď cestuje na jejich půdu, aby jim vše vrátil i s úroky.

Watford tedy má soupeři co oplácet a rád by si také pojistil klidné umístění ve středu ligové tabulky. To Huddersfield si zaváhání dovolit nemůže. Od sestupu ho dělí pouze čtyři body, navíc osmnáctý Southampton má jedno utkání k dobru. K tomu všemu ještě musíme přičíst aktuální mizernou formu a problém je na světě.

Terriers už pět kol v řadě nedokázali zvítězit a dokonce nezvládli důležité záchranářské souboje s Crystal Palace nebo se Swansea. Minulý víkend Huddersfield vyválčil bod na půdě Brightonu, když na vlastní branku Lössla odpověděl Steve Mounié.

Formou neoplývá ani Watford, který na výhru čeká čtyři zápasy. Na Arsenalu a Liverpoolu dostal dohromady osm branek, následně doma plichtil s Bournemouthem a další kolo opět prohrál, tentokrát s Burnley. Svěřencům manažera Javiho Gracii patří dvanácté místo, úplnou jistotu záchrany ale ještě nemají, nicméně promrhat jedenáctibodový náskok pět kol před koncem by přeci jenom znamenalo zázrak.

O prvním zápase již šla řeč. Huddersfield vyhrál na půdě Watfordu vysoko 4:1. Jednalo se o první vzájemné střetnutí v Premier League, jinak se samozřejmě utkávají staří známí z nižší soutěže.

Domácí se musí obejít bez Hefeleho, Williamse a Kachungy. Watford je na tom podobně, do hry nezasáhnou Hoban, Chalobah, Cleverley a ofenzivní Španěl Deulofeu.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Kongolo, Schindler, Zanka, Hadergjonaj - Parra, Mooy, Billing, Ince - Pritchard, Mounie
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Janmaat, Prödl, Mariappa, Holebas - Doucouré, Capoue - Richarlison, Hughes, Pereyra - Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.58 - 3.18 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Everton FC  (sobota 16:00)
Swansea od nového roku zabrala a postupně se vymanila ze sestupových příček. Radovat se ve Walesu ale ještě nemohou. Šest kol před koncem jsou stále nebezpečně blízko sestupovým příčkám a proto potřebují zdolat Everton, v posledních letech poměrně oblíbeného soupeře Labutí.

Velšský celek sice v Goodison Parku v prvním vzájemném zápase prohrál, ale pro Everton to byla teprve první výhra za poslední čtyři roky. Swansea je proti Evertonu zkrátka úspěšnější a velmi ráda by to potvrdila i na domácí půdě. Swansea potřebuje bodovat, jakkoliv se její výkony od začátku roku zlepšily, patnácté místo a jen čtyřbodový rozdíl mezi ní a osmnáctým Southamptonem nic neznamená.

Domácí celek ještě k tomu tři zápasy v řadě nevyhrál. V Huddersfieldu remizoval 0:0 a následně vyšel naprázdno na Old Trafford s Manchesterem United. V minulém kole pak dotřetice nastoupil na půdě soupeře a připsal si remízu 1:1 s West Bromwichem.

Everton už jen těžko dosáhne na evropské poháry, sezonu by však rád zakončil co nejvýše a nejlépe se ještě dostal na sedmé místo před Burnley, na které ztrácí osm bodů. Toffees se dostali z nejhoršího v prosinci uplynulého roku, kdy nasbírali dvanáct bodů. Od nového roku pak Everton podává nevyrovnané výkony a střídá výhry s porážkami. Naposledy doma remizoval v prestižním Merseyside derby 0:0.

Oba celky se musí vypořádat s rozsáhlou marodkou. Na straně Swansea jsou zranění klíčoví hráči jako Renato Sanches, Wilfried Bony, Leroy Fer a Angel Rangel. Výrazně je oslaben i Everton, jemuž nepomohou McCarthy, Stekelenburg, Sigurdsson, Holgate a Mangala.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Mawson, Fernández, Hoorn - Olsson, Clucas, Sung-Yueng, King, Naughton - A.Ayew, J.Ayew
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Jagielka, Baines - Gueye, Schneiderlin - Walcott, Davies, Bolasie - Tosun
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.77 - 3.15 - 2.89
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - AFC Bournemouth  (sobota 18:30)
Po pohádkovém dvojzápase s Manchesterem City, po kterém Liverpool proklouzl do semifinále Champions League, se The Reds na Anfield Road představí v duelu s Bournemouthem, který zbytek sezóny může odehrát bez výraznějšího tlaku. Svěřenci Eddieho Howea mají momentálně 38 bodů a se záchranou by tak starosti mít neměli.

Vyhrát dvojzápas s Manchesterem City poměrem 5:1, to je skutečně mimořádný počin. Ačkoliv měla parta okolo Jürgena Kloppa v prvním poločase odvety notnou dávku štěstí, nic to nemění na to, že zbývající tři části odehrála výtečně. V semifinále milionářské soutěže pak na momentálně třetí celek Premier League čeká překvapení letošního ročníku, AS Řím. Po letech je tak opravdu reálná možnost, že bychom Liverpool viděli v samotném finále nejprestižnější evropské soutěže. V Premier League mají Reds o deset bodů více než pátá Chelsea, pravděpodobně si tak budou moct dovolit před semifinálovými duely trochu pošetřit síly, jelikož s umístěním v první čtyřce by velké problémy mít neměli.

Bournemouth si v současnosti užívá třízápasovou sérii neporazitelnosti - nejprve na vlastním hřišti přemohli poslední West Brom, následovala remíza na půdě Watfordu, kterou zachraňoval až v nastaveném čase Jermain Defoe, minulý týden si pak zase Cherries odnesli bod z domácího klání proti Crystal Palace, kdy remízu 2:2 vystřelil minutu před koncem Joshua King.

Domácí budou postrádat zraněného Klavana a Clyna, naopak Roberto Firmino by navzdory menšímu šrámu měl být připraven nastoupit od první minuty. Mimo hru zůstává také Joel Matip, Adam Lallana, Joe Gomez a Emre Can. Hosté se musí obejít bez zraněného Adama Smithe, Juniora Stanislase a Tyrona Mingse.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.35 - 13.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Manchester City  (sobota 20:45)
Před týdnem se zdálo, že Citizens touto dobou už budou novým mistrem Anglie. Jenže zázračný obrat Manchesteru United ve druhé půli zapříčinil, že celek Pepa Guardioly stále potřebuje dalších 6 ligových bodů k tomu, aby potvrdil své ligové prvenství. Tottenham tak svému soupeři nemusí připravit oslavný špalír, místo toho mu může zasadit další nepříjemnou ránu.

Tým vedený Mauriciem Pochettinem se nachází vskutku ve vynikající formě - v Premier League je neporažen již dlouhých 14 zápasů, mezitím si na své konto připsal jedenáct výher a pouhé tři remízy. Spurs zvládli i těžké duely na půdě Liverpoolu či Chelsea, kde po dlouhatánských 28 letech konečně vyhráli. V minulém týdnu se hojně řešilo odvolání Harryho Kane - ten totiž dle svých slov tečoval přímý kop Eriksena, který zapadl přesně za zadní tyč, jenže FA branku přisoudila právě dánskému záložníkovi. Anglický forvard ve službách Tottenhamu se proto odvolal a bylo mu nakonec vyhověno, takže na své konto získal další střelecký zápis v honbě za zlatou kopačkou.

Naopak Manchester City prožil vskutku prachbídný týden. Vše odstartovala krutá porážka v prvním čtvrtfinále Ligy mistrů na Anfield Road, kde hostujícímu celku vůbec nevyšel první poločas, během kterého inkasoval hned tři branky, na což už v druhé půli nenašel odpověď. Minulý víkend byli 45 minut od zisku ligového titulu, jenže kvůli kolapsu ve druhém poločase museli své oslavy odložit. V úterý se pak marně pokusili dotáhnout výrazný náskok Liverpoolu, kdy je sice do brzkého vedení poslal Jesus, jenže po obrovské chybě rozhodčích, kteří těsně před pauzou neuznali regulérní branku Saného, šel výkon Citizens dolů a v druhém dějství si hosté dvěma brankami potvrdili svůj postup mezi nejlepší čtyři evropské celky.

Domácím bude chybět obránce Danny Rose, kterého do hry nepustí zranění lýtkového svalu. Manchester City se zase musí obejít bez záložníka Fernandinha, který vynechá dva duely kvůli trestu za deset žlutých karet, do hry pak nezasáhnou ani zranění Agüero a Stones.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 3.69 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City32273290:2484
2.Manchester United32225563:2571
3.Liverpool FC331910475:3567
4.Tottenham Hotspur32207564:2767
5.Chelsea FC32176954:3157
6.Arsenal FC321661061:4354
7.Burnley FC321310931:2849
8.Leicester City3211101148:4543
9.Everton FC331181438:5341
10.Newcastle United321081433:4138
11.AFC Bournemouth339111341:5338
12.Watford FC331071642:5937
13.Brighton & Hove Albion328111329:4335
14.West Ham United328101440:5834
15.Swansea City32881626:4532
16.Huddersfield Town33881726:5432
17.Crystal Palace337101633:5231
18.Southampton FC325131431:5028
19.Stoke City33691830:6327
20.West Bromwich Albion333121826:5221

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (818)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele