Premier League - preview 34. kola

14.04.2018, 09:28, aktualizováno 16.04.2018, 08:14
Previews
West Ham se odpoutal od sestupových příček a v pondělní dohrávce si může prakticky zajistit záchranu. Doma bude hrát se Stoke, to je předposlední a na sedmnáctou příčku ztrácí už šest bodů...
West Ham United - Stoke City  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávka 34. kola Premier League proti sobě svede dva týmy, které soupeří ve spodních patrech tabulky. Lépe je na tom domácí West Ham, který aktuálně okupuje patnácté místo. Hosté ze Stoke jsou na tom o čtyři příčky a sedm bodů hůře.

Hammers měli před sezónou jistě zcela odlišné ambice. Po celou dobu ročníku se jim však nedaří dostat do herní pohody a až do posledních kol bojují o holé přežití. Po mizerných výsledcích však zabrali alespoň v posledních dvou kolech. Nejprve doma na olympijském stadionu smázli dalšího nečekaného adepta na sestup Southampton, a následně se v dalším londýnském zápase postarali o překvapení, kdy na Stamford Bridge obrali o body mistrovskou Chelsea.

Kladivářům se tak podařilo vystoupat do klidnějších vod, vyhráno však stále nemají. Případné pondělní vítězství by již však bylo velkým skokem směrem k vytouženému cíli. Proti Potters jistě nenastoupí Sam Byram, Pedro Obiang a Winston Reid. Do kádru se naopak vrací Andy Carroll, James Collins a Manuel Lanzini. Manažerovi hostů Paulu Lambertovi bude scházet pouze útočník Maxim Choupo-Moting.

U Hrnčířů je situace ještě vážnější. Pět kol před koncem ztrácí Stoke na záchranu šest bodů, tudíž každá další ztráta bodů je kritická. Aktuální forma však nějakému prolomení nenapovídá, protože v mužstvu čekají na ligové vítězství již od 20. ledna. Od té doby si Potters připsali čtyři remízy a pět porážek. Poslední dvě přišli proti silným londýnským soupeřům Arsenalu a Tottenhamu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.54 - 4.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Arsenal FC  (neděle 14:30)
Ještě na začátku března to s šancemi Newcastlu na udržení v Premier League vypadalo všelijak. Klíčová vítězství nad rivaly v boji o záchranu podpořená triumfem na půdě Leicesteru však zničehonic vystřelila Magpies až do samého středu tabulky na desáté místo s komfortním desetibodovým náskokem na sestup a závěr sezony si již tým Rafaela Beníteze může bez obav vychutnat. Nyní do St. James Parku přijede londýnský Arsenal, který se sice v závěru sezony soustředí především na evropské poháry, ovšem i tak se v lize těší rovněž šňůře tří výher za sebou.

Přestože Rafa Benítez na předzápasové tiskové konferenci uznal, že se Newcastle momentálně těší až nad očekávání dobré formě, do nedělního utkání vstupuje stále jako outsider. "Realita je taková, že Arsenal patří k předním klubům anglického fotbalu. Jedná se o obří klub s velmi kvalitními hráči a skvělým manažerem s bohatými zkušenostmi, mají toho na své straně opravdu hodně."

"Proto se také tak dlouho drží v pohárové Evropě," pokračoval Benítez se chválou na adresu Arsenalu. "Letos sice zaznívá, že nejsou v Lize mistrů, ale zase se dostali do semifinále Evropské ligy, což také o lecčem vypovídá."

Arsenalu se v Evropské lize vskutku daří, byť čtvrteční čtvrtfinálová odveta na půdě moskevského CSKA byla z jejich strany po domácí kanonádě 4:1 řádně nervózní a za průběžného stavu 0:2 neměli Kanonýři daleko k vyřazená. Góly Dannyho Welbecka s Aaronem Ramseym nakonec zajistily poklidné dohrání zápasu i postup mezi nejlepší čtyřku, kde Wengerově týmu přidělil los těžkou váhu v podobě Atlética Madrid.

Lze očekávat, že hosté nastoupí ve značně obměněné sestavě oproti zápasu v Moskvě. Kromě zraněného Mchitarjana jsou nejisté starty Ramseyho s Wilsherem, zatímco zpět do hry by se po nemoci mohl vrátit Granit Xhaka, stejně jako Piérre-Emerick Aubameyang, jenž po lednovém přestupu z Borussie Dortmund v letošním ročníku Evropské ligy nemůže nastupovat. Gabonský forvard ovšem i tak bohatě ukazuje své kvality, o čemž svědčí jeho momentální bilance čtyř gólových zápasů v řadě za sebou.

Vzájemné duely těchto dvou celků na ligové scéně v posledních letech hrají zcela jednoznačně ve prospěch Kanonýrů, kteří na Newcastle dokázali vyzrát v každém z posledních deseti střetnutí.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Lascelles, Lejeune, Dummett - Ritchie, Shelvey, Diamé, Kenedy - Pérez - Gayle
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Chambers, Mustafi, Holding, Kolašinac - Elneny, Xhaka - Iwobi, Özil, Welbeck - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.89 - 3.53 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - West Bromwich Albion  (neděle 17:00)
Manchester United je čím dál blíže druhé příčce, což by bylo jeho nejlepší umístění od mistrovského ročníku 2012/2013. Jeho dalším soupeřem je West Bromwich Albion, který pomalu začíná padat do Championship.

Je tomu již měsíc, co Rudí ďáblové v osmifinále Ligy mistrů ostudně vypadli se španělskou Sevillou. Od tohoto neúspěchu již však uplynulo hodně vody a v červené části Manchesteru to zase klape. Svěřenci Josého Mourinha postoupili do semifinále FA Cupu a v Premier League nadále úspěšně hájí druhé místo, na které si dělají zálusk ještě Liverpool a Tottenham. V posledním kole odložili oslavy městských rivalů City, a tudíž mohou ještě teoreticky snít o zisku ligového primátu, byť takový počin by se rovnal scénáři sci-fi.

Posledních pět ligových zápasů byli United stoprocentní a rádi by svoji sérii natáhli. Mourinha překvapuje, že nejbližšímu soupeři West Bromu akutně hrozí sestup. "Jsou kvalitní, mnoho hráčů je zkušených, mají dobrou soupisku a v uplynulých letech byli stabilní. Pro mě je překvapivé vidět je na této pozici. Myslím, že současná situace je pro ně velkou výzvou, protože vědí, že je všechno možné, dokud to není nemožné matematicky. Oni to vědí, každý to ví," řekl portugalský stratég.

Na marodce domácích zůstává brankář Sergio Romero. Do tréninku se vrátili Phil Jones s Daley Blindem a oba jsou připraveni hrát. Totéž platí o Romeluovi Lukaku. V sestavě Baggies se dost možná neobjeví bývalý Rudý ďábel Jonny Evans, kterého trápí koleno. To věčný marod Daniel Sturridge hlásí návrat.

Mužstvu s West Midlands již pomalu zvoní umíráček v podobě sestupu, který by následoval po osmi letech strávených mezi anglickou ligovou smetánkou. Na ligové vítězství čeká již přes tři měsíce, ve kterých si připsalo jen dva body za dvě remízy. Do konce sezóny odehraje Albion ještě pět zápasů, v nichž může získat maximálně patnáct bodů, přičemž manko na první nesestupovou pozici je aktuálně desetibodové. O zázrak se pokouší nový manažer Darren Moore, který na pozici vystřídal odvolaného Alana Pardewa.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Lindelöf, Young - McTominay, Matić, Pogba - Rashford, Lukaku, Sánchez
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, Dawson, Hegazy, Gibbs - Phillips, Livermore, McClean, Brunt - Rodriguez, Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.56 - 19.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Chelsea FC  (sobota 13:30)
Fanoušci Chelsea vyhlíží zápas se Southamptonem jako naprostou spásu. Tenhle sobotní ligový duel je jim však víceméně ukradený. Týden po takřka zbytečném klání v boji o páté a šesté místo čeká stejné soupeře i vzájemné semifinále FA Cupu, kde teprve půjde o hodně. Tedy z hlediska Blues. Saints by totiž dost možná brali radši vypadnutí z poháru a tři body do tabulky Premier League...

Pozice obou celků je totiž dost odlišná. Nejde sice o klasické protipóly, ale spíš o motivaci. Chelsea takřka jistě zůstane na pozicích, ze kterých se budou na Ligu mistrů dívat jen v televizi, nicméně zaručí účast v Evropské lize. Bitva s Arsenalem o pátou příčku tak bude spíš o tom, který z londýnských ztrápených táborů se tomu druhému bude moct víc smát.

Chelsea ztratila reálnou šanci na top čtyřku v posledních dvou týdnech, kdy doma z šesti možných udělala pouhopouhý bod. Antonio Conte tak sice na fotkách s fanoušky hází úsměvy - uvnitř ale, co se fotbalu týče, dozajista trpí. Minulý týden Blues remizovali s West Hamem 1:1, přestože šancí měli na dva zápasy...

Naopak Southampton čeká obrovský závěr sezóny. Nepříjemně obrovský. V takhle mizerné pozici jižanský celek nebyl od postupu mezi elitu, na záchranu ztrácí celé tři body, což ani se zápasem k dobru není optimistické ani za mák. Aby taky jo, když z posledních 19 ligových zápasů vyhrál jenom jednou!

Osamělý úspěch zaznamenává Southampton i v devíti nejčerstvějších vzájemných zápasech s Chelsea, zatímco modrý tým se radoval ve čtyřech posledních případech. Při aktuální formě obou týmů je však jakákoli předpověď zbytečná.

Chelsea zas a znova postrádá Davida Luize a jeho vlasového dvojníka Ethana Ampadua. Po zranění se vrací Ross Barkley - ne snad že by měl nastoupit. Sotonu bude chybět suspendovaný obránce Jack Stephens a zraněný Steven Davis. Lemina s Longem by naopak měli být i přes nedávné zdravotní potíže fit.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Soares, Hoedt, Yoshida, Bertrand - Ward-Prowse, Hojbjerg, Romeu, Tadić - Long, Austin
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - Moses, Fábregas, Kanté, Alonso - Willian, Morata, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.61 - 3.85 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Leicester City  (sobota 16:00)
Na začátku března to vypadalo, že Burnley bude mít opravdu co dělat, aby uhájilo sedmou příčku, kterou si vydřelo díky famózní první části sezóny. O měsíc a půl později je však situace zcela jiná a v případě výhry nad svým nejbližším pronásledovatelem Leicesterem City si svěřenci Seana Dyche zajistí již devítibodový náskok na svého soka. Sen o postupu do Evropské ligy by tak nabral velmi reálných obrysů.

Dlouho to přitom vypadalo, že největšímu letošnímu překvapení na jaře dojde dech. Burnley totiž mezi šestnáctým prosincem a čtyřiadvacátým únorem nevyhrálo ani jeden zápas, v tomto úseku si totiž připsalo pouze sedm remíz a pět porážek. S příchodem března se však forma domácího týmu proměnila jak mávnutím proutku a od té doby sedmý tým tabulky vyhrál hned čtyři zápasy v řadě, díky čemu výrazněji odskočil osmému Leicesteru.

Naopak Leicester minulý týden poněkud překvapivě nezvládl duel s nováčkem z Newcastlu, kvůli čemu tak má před sobotním výletem nůž na krku - prohra by totiž znamenala konec reálným šancím na návrat do evropských pohárů. Svěřenci Clauda Puela se sice nachází na solidním osmém místě, ovšem v týdnu začaly na veřejnost prosakovat informace, dle kterých to v táboře Lišek není úplně růžové - největší hvězdy si prý s hlavním trenérem příliš nerozumí a nesouhlasí s ním v některých taktických věcech.

Domácímu celku bude znovu chybět obránce Ben Mee, u kterého hrozí, že v letošním ročníku již do hry nezasáhne. Nejistý je pak start Kevina Nkoudoua, kterého trápí poraněné lýtko, naopak do sestavy by se měl vrátit Gudmundsson. Leicesteru letos už pravděpodobně nepomůže Vicente Iborra, v sobotu hrát nebude ani Wilfred Ndidi, který si odpykává disciplinární trest a Matty James, který má poraněnou achilovku.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 3.19 - 3.01
více informací
Crystal Palace - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
V důležitém záchranářském souboji vyzve v sobotu v Londýně Crystal Palace nováčka z Brightonu - dá se očekávat, že utkání bude výrazně svázáno taktikou a také nervozitou hráčů, jelikož v sázce je opravdu hodně. Brighton by v případě tříbodového zisku měl záchranu doslova na dosah své ruky, Crystal Palace by zase o něco více odskočilo osmnáctému Southamptonu, který má v tuto chvíli ještě jeden zápas k dobru.

Crystal Palace musel před sezónou někdo proklít, těžko si jinak vysvětlovat ohromné množství branek, které tento tým inkasuje v posledních minutách ligových zápasů. Jen za poslední měsíc a půl tak Orli ztratili remízu s Tottenhamem, vedení 2:0 nad Manchesterem United, remízu s Liverpoolem či výhru nad Bournemouthem. Místo klidného středu tabulky a relativního bezpečí tak svěřenci Roye Hodgsona i nadále bojují o holé přežití, kdy nutně potřebují každý bod.

Brighton může mrzet, že v minulém zápase na vlastním hřišti neporazil nováčka z Huddersfieldu, kdyby měl o dva body více, byl by již takřka zachráněn, takto si stále nemůže být ničím jistý. pozitivní je alespoň to, že se mu podařilo zastavit sérii dvou proher v řadě, která navazovala na předcházející pětizápasovou sérii bez prohry, během níž nováček nasbíral velmi důležité body v honbě za záchranou. Velkým strašákem však pro hosty musí být los, který jim do posledních kol přichystal snad všechny velké favority - oba Manchestery, Liverpool a Tottenham.

Domácím se vrací trojice v podobě Joela Warda, Christiana Bentekeho a Alexandera Sorlotha, hosté se zase těší na návrat Knockaerta, na druhou stranu jim na tři nejbližší zápasy bude chybět obránce Pröpper, který v minulém klání obdržel rovnou červenou kartu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.54 - 4.84
více informací
Huddersfield Town - Watford FC  (sobota 16:00)
Boj o záchranu pomalu, ale jistě vrcholí a jeden z přímých soubojů uvidí John Smith's Stadium. Huddersfield Town přivítá Watford. Pamatujete před Vánocemi na první zápas těchto soupeřů? The Terriers tehdy nadělili Watfordu čtyřbrankový příděl a Watford teď cestuje na jejich půdu, aby jim vše vrátil i s úroky.

Watford tedy má soupeři co oplácet a rád by si také pojistil klidné umístění ve středu ligové tabulky. To Huddersfield si zaváhání dovolit nemůže. Od sestupu ho dělí pouze čtyři body, navíc osmnáctý Southampton má jedno utkání k dobru. K tomu všemu ještě musíme přičíst aktuální mizernou formu a problém je na světě.

Terriers už pět kol v řadě nedokázali zvítězit a dokonce nezvládli důležité záchranářské souboje s Crystal Palace nebo se Swansea. Minulý víkend Huddersfield vyválčil bod na půdě Brightonu, když na vlastní branku Lössla odpověděl Steve Mounié.

Formou neoplývá ani Watford, který na výhru čeká čtyři zápasy. Na Arsenalu a Liverpoolu dostal dohromady osm branek, následně doma plichtil s Bournemouthem a další kolo opět prohrál, tentokrát s Burnley. Svěřencům manažera Javiho Gracii patří dvanácté místo, úplnou jistotu záchrany ale ještě nemají, nicméně promrhat jedenáctibodový náskok pět kol před koncem by přeci jenom znamenalo zázrak.

O prvním zápase již šla řeč. Huddersfield vyhrál na půdě Watfordu vysoko 4:1. Jednalo se o první vzájemné střetnutí v Premier League, jinak se samozřejmě utkávají staří známí z nižší soutěže.

Domácí se musí obejít bez Hefeleho, Williamse a Kachungy. Watford je na tom podobně, do hry nezasáhnou Hoban, Chalobah, Cleverley a ofenzivní Španěl Deulofeu.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Kongolo, Schindler, Zanka, Hadergjonaj - Parra, Mooy, Billing, Ince - Pritchard, Mounie
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Janmaat, Prödl, Mariappa, Holebas - Doucouré, Capoue - Richarlison, Hughes, Pereyra - Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.58 - 3.18 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Everton FC  (sobota 16:00)
Swansea od nového roku zabrala a postupně se vymanila ze sestupových příček. Radovat se ve Walesu ale ještě nemohou. Šest kol před koncem jsou stále nebezpečně blízko sestupovým příčkám a proto potřebují zdolat Everton, v posledních letech poměrně oblíbeného soupeře Labutí.

Velšský celek sice v Goodison Parku v prvním vzájemném zápase prohrál, ale pro Everton to byla teprve první výhra za poslední čtyři roky. Swansea je proti Evertonu zkrátka úspěšnější a velmi ráda by to potvrdila i na domácí půdě. Swansea potřebuje bodovat, jakkoliv se její výkony od začátku roku zlepšily, patnácté místo a jen čtyřbodový rozdíl mezi ní a osmnáctým Southamptonem nic neznamená.

Domácí celek ještě k tomu tři zápasy v řadě nevyhrál. V Huddersfieldu remizoval 0:0 a následně vyšel naprázdno na Old Trafford s Manchesterem United. V minulém kole pak dotřetice nastoupil na půdě soupeře a připsal si remízu 1:1 s West Bromwichem.

Everton už jen těžko dosáhne na evropské poháry, sezonu by však rád zakončil co nejvýše a nejlépe se ještě dostal na sedmé místo před Burnley, na které ztrácí osm bodů. Toffees se dostali z nejhoršího v prosinci uplynulého roku, kdy nasbírali dvanáct bodů. Od nového roku pak Everton podává nevyrovnané výkony a střídá výhry s porážkami. Naposledy doma remizoval v prestižním Merseyside derby 0:0.

Oba celky se musí vypořádat s rozsáhlou marodkou. Na straně Swansea jsou zranění klíčoví hráči jako Renato Sanches, Wilfried Bony, Leroy Fer a Angel Rangel. Výrazně je oslaben i Everton, jemuž nepomohou McCarthy, Stekelenburg, Sigurdsson, Holgate a Mangala.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Mawson, Fernández, Hoorn - Olsson, Clucas, Sung-Yueng, King, Naughton - A.Ayew, J.Ayew
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Jagielka, Baines - Gueye, Schneiderlin - Walcott, Davies, Bolasie - Tosun
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.77 - 3.15 - 2.89
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - AFC Bournemouth  (sobota 18:30)
Po pohádkovém dvojzápase s Manchesterem City, po kterém Liverpool proklouzl do semifinále Champions League, se The Reds na Anfield Road představí v duelu s Bournemouthem, který zbytek sezóny může odehrát bez výraznějšího tlaku. Svěřenci Eddieho Howea mají momentálně 38 bodů a se záchranou by tak starosti mít neměli.

Vyhrát dvojzápas s Manchesterem City poměrem 5:1, to je skutečně mimořádný počin. Ačkoliv měla parta okolo Jürgena Kloppa v prvním poločase odvety notnou dávku štěstí, nic to nemění na to, že zbývající tři části odehrála výtečně. V semifinále milionářské soutěže pak na momentálně třetí celek Premier League čeká překvapení letošního ročníku, AS Řím. Po letech je tak opravdu reálná možnost, že bychom Liverpool viděli v samotném finále nejprestižnější evropské soutěže. V Premier League mají Reds o deset bodů více než pátá Chelsea, pravděpodobně si tak budou moct dovolit před semifinálovými duely trochu pošetřit síly, jelikož s umístěním v první čtyřce by velké problémy mít neměli.

Bournemouth si v současnosti užívá třízápasovou sérii neporazitelnosti - nejprve na vlastním hřišti přemohli poslední West Brom, následovala remíza na půdě Watfordu, kterou zachraňoval až v nastaveném čase Jermain Defoe, minulý týden si pak zase Cherries odnesli bod z domácího klání proti Crystal Palace, kdy remízu 2:2 vystřelil minutu před koncem Joshua King.

Domácí budou postrádat zraněného Klavana a Clyna, naopak Roberto Firmino by navzdory menšímu šrámu měl být připraven nastoupit od první minuty. Mimo hru zůstává také Joel Matip, Adam Lallana, Joe Gomez a Emre Can. Hosté se musí obejít bez zraněného Adama Smithe, Juniora Stanislase a Tyrona Mingse.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.35 - 13.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Manchester City  (sobota 20:45)
Před týdnem se zdálo, že Citizens touto dobou už budou novým mistrem Anglie. Jenže zázračný obrat Manchesteru United ve druhé půli zapříčinil, že celek Pepa Guardioly stále potřebuje dalších 6 ligových bodů k tomu, aby potvrdil své ligové prvenství. Tottenham tak svému soupeři nemusí připravit oslavný špalír, místo toho mu může zasadit další nepříjemnou ránu.

Tým vedený Mauriciem Pochettinem se nachází vskutku ve vynikající formě - v Premier League je neporažen již dlouhých 14 zápasů, mezitím si na své konto připsal jedenáct výher a pouhé tři remízy. Spurs zvládli i těžké duely na půdě Liverpoolu či Chelsea, kde po dlouhatánských 28 letech konečně vyhráli. V minulém týdnu se hojně řešilo odvolání Harryho Kane - ten totiž dle svých slov tečoval přímý kop Eriksena, který zapadl přesně za zadní tyč, jenže FA branku přisoudila právě dánskému záložníkovi. Anglický forvard ve službách Tottenhamu se proto odvolal a bylo mu nakonec vyhověno, takže na své konto získal další střelecký zápis v honbě za zlatou kopačkou.

Naopak Manchester City prožil vskutku prachbídný týden. Vše odstartovala krutá porážka v prvním čtvrtfinále Ligy mistrů na Anfield Road, kde hostujícímu celku vůbec nevyšel první poločas, během kterého inkasoval hned tři branky, na což už v druhé půli nenašel odpověď. Minulý víkend byli 45 minut od zisku ligového titulu, jenže kvůli kolapsu ve druhém poločase museli své oslavy odložit. V úterý se pak marně pokusili dotáhnout výrazný náskok Liverpoolu, kdy je sice do brzkého vedení poslal Jesus, jenže po obrovské chybě rozhodčích, kteří těsně před pauzou neuznali regulérní branku Saného, šel výkon Citizens dolů a v druhém dějství si hosté dvěma brankami potvrdili svůj postup mezi nejlepší čtyři evropské celky.

Domácím bude chybět obránce Danny Rose, kterého do hry nepustí zranění lýtkového svalu. Manchester City se zase musí obejít bez záložníka Fernandinha, který vynechá dva duely kvůli trestu za deset žlutých karet, do hry pak nezasáhnou ani zranění Agüero a Stones.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 3.69 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City32273290:2484
2.Manchester United32225563:2571
3.Liverpool FC331910475:3567
4.Tottenham Hotspur32207564:2767
5.Chelsea FC32176954:3157
6.Arsenal FC321661061:4354
7.Burnley FC321310931:2849
8.Leicester City3211101148:4543
9.Everton FC331181438:5341
10.Newcastle United321081433:4138
11.AFC Bournemouth339111341:5338
12.Watford FC331071642:5937
13.Brighton & Hove Albion328111329:4335
14.West Ham United328101440:5834
15.Swansea City32881626:4532
16.Huddersfield Town33881726:5432
17.Crystal Palace337101633:5231
18.Southampton FC325131431:5028
19.Stoke City33691830:6327
20.West Bromwich Albion333121826:5221

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (818)

Přidat komentář
SpecialOne

4 zápasy po sobě

Reagovat
Miguel19

20:45

Reagovat
Hokaido

Jednou za rok a zrovna když hraje Tampa.

Reagovat
blaugrana

Zápas v ktorom nejde o nič, verzus zápas PO v NHL.

Reagovat
BrainBlender

Trapas

Reagovat
TheTopFootbaler

Za přesně předpovězený výsledek našeho zápasu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Wat

Tady není nad čím přemýšlet.

Reagovat
Hokaido

To máš pravdu.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kluivert9

Jasná Tampa

Reagovat
Horcmen

a Preds

Reagovat
Hokaido

Kdo?

Reagovat
Infernoqt

Trashville

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Coutinho10

super

Reagovat
diastan

Benjamin Mendy se dnes po zhruba sedmi měsících vrátil na trávníky, když nastoupil za rezervu Manchesteru City. Obránce anglického klubu chyběl skoro sedm měsíců, v polovině září si přetrhl kolenní vazy.

To vypadá, že stihne jeste titul, obzvlast jestli se slépkama ztratíme

Reagovat
El Cid z City

naše největší posila do příští sezony

Reagovat
blade115

Ach jo, 13:30. To mi ten víkend zničí už hned ze začátku...

Reagovat
Miguel19

Však už je to jedno. Maximálně nasere sestava, protože Conte si nevyndá hlavu z prdele.

Reagovat
blade115

Tak sestava bude samozřejmě klasika, tam není o čem. Spíš jsem si říkal, že bychom to mohli dohrát nějak důstojně a nerozdávat body na počkání.

Reagovat
Miguel19

Jn. Já bych chtěl vidět aspoň toho Emersona, když už nic.

Reagovat
blade115

Jop. Už víme, že Pedro a spol hrají hrozně, tak ať se můžeme přesvědčit ještě o Emersonovi, Barkleym a mladých. Tahle ligová sezóna už nemá jiný smysl než si připravit půdu pro další ročník. V FA Cupu by to ale chtělo urvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Top 4 není ztracená

Reagovat
blade115

Pro nás už jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Po WH je

Reagovat
smazaný uživatel

To je karma za ty roky s Johnem Terrym v Chelsea, který při mezistátních zápasech s Chorvatskem mlátil chudáka Klasniče do operované ledviny v touze za vítězstvím v bezvýznamném reprezentačním zápase. Jak patetické a malé.

Reagovat
icemike

Přišel jsi nedávno, takže dveře ven zase najdeš

Reagovat
smazaný uživatel

Toto jsem zde tvrdil již před 8 měsíci, ale to takový prosťáček, co beztak ve škole propadal z matiky nepochopí. Takže na mě laskavě nereaguj.

Reagovat
icemike

Muck

Reagovat
Nihilister

Reagovat
icka

ty jsi pitomec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tímto bych vám chtěl oznámit, že je Miloš Forman mrtvý. Stalo se tak v pátek 13tého. Příčinou jeho úmrtí byl gól Aarona Ramsey z mého oblíbeného Arsenalu ze čtvrtka 12tého do sítě CSKA. Postup AFC mě potěšil, ale smrt Formana ne.

TOP filmy:

Přelet nad kukaččím hnízdem

Vlasy

Amadeus

.... a de facto každý jeho film klenot.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to ale fakt není vtipný.. Myslel jsem si, že už si z toho dělají srandu jen nějací, kteří nemají Arsenal zrovna v lásce...

Reagovat
Mastný Chobot

kurva

RIP in piece samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Rest in peace in piece? Běž na kurz angličtiny, kokot.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
blade115

Reagovat
diastan

Reagovat
Azazelo RD

pieces?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thorrin

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Azazelo RD

Já bych dal na druhé místo Taking Off.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak tu zítřejší podvečerní demolici WBA si s chutí pustím.

Reagovat
smazaný uživatel

Happy St Hotspur day!

Reagovat
Mates_Matesović

Dneska opět na zápase, tak snad za 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi sa teším na dnešný program, budú super zápasy. Dúfam v body pre Saints a CP v boji o záchranu. Burnley - Leicester o trochu viac prajem hosťom a večer snáď Kane odpovie na tú kritiku nejakým gólom.

Reagovat
Maresma

Mo Salah is the 1st player ever to win the Premier League Player of the Month award 3 times in the same season.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

Leaknutá sestava Live:

Karius, Robertson, Lovren , Van Dijk, Trent; Henderson, Ox , Milner, ;Salah, Firmino, Mané

Reagovat
Maresma

Reagovat
Kowe

Snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by hrať Woodburn a Clyne.

Reagovat
Malresi

ŠTATISTIKA | Počet prehier v tejto sezóne (vo všetkých súťažiach):

• Liverpool FC - 6

• Manchester City - 7

• Tottenham - 7

• Manchester United - 9

• Chelsea - 12

• Arsenal - 13

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Double gameweek

Reagovat
Counter

Hrajou všichni Bench Boost, nebo někdo sází na Triple Cpt.?

Reagovat
Hokaido

BB a schválně dám DDG, Kanea, Vardyho a Mahreze na lávku, abych z toho měl dobrej pocit.

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Thab

Triple Cpt. pro Vardyho, čmucham od něj nějakou šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hraju BB, ale pasku jsem mu taky dal.

Reagovat
Counter

Reagovat
Kluivert9

Triple Lukaku.

Reagovat
Coutinho10

BB

Reagovat
janinho

harry tripleC. bench som posetril na predposledne kolo, aj ked mam pocit ze tam prave Harry jebne 6 golov

Reagovat
kiwwi

tento double gw je o ničom, ten ďalší bude lepší

Reagovat
Counter

jn, na jeden Bench Boost, na druhý Triple Cpt.

Reagovat
Coutinho10

jsem zvědavej, jak si to poskladal...tenhle nas duel bude hodně zajimavej

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Coutinho10

už koukám...kapitáni asi rozhodnou, protože Lukaka nemám vůbec...dal jsem to Harrymu...tak uvidíme

Reagovat
Swarley

tam zase nemusí spousta hráčů hrát, protože už bude o dost věcech rozhodnuto

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Counter

Reagovat
Horcmen

jsem hrozně zvědavý, kam se to tyhle dvě kola pohne

Reagovat
Mastný Chobot

ja som na fantu zabudol

Reagovat
avicii

dnes ideal nasa vyhra a strata Chelsea a Top 4 je nasa ....potom sa sustredit uz len na AS

Reagovat
smazaný uživatel

CFC minule remíza s WH, to znamená že i když CFC vyhraje všechny zápasy( i s LFC) ztrácí 4 body

Reagovat
smazaný uživatel

sestava opět úplně o hovnu

Reagovat
kiwwi

Mourinho zničil nielen Chelsea ale aj Conteho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Co by byl EF bez toho tvého krutěpřisnýho jízlivýho humoru.

Reagovat
kiwwi

miestom, kde by sa vynimal ten tvoj trápny

Reagovat
blade115

Wow, takhle mě nikdo nesetřel od "tvoje máma" dnů.

Reagovat
kiwwi

a to ešte počkaj jak ta zotrie tvoja mama keď neprestanes vypisovať picoviny po internetoch

Reagovat
blade115

Jestli ze mě k setření po tom tvém vtipném kombu vůbec něco zbyde.

Reagovat
TheTopFootbaler

"Tvoje máme časy" ale bohužel ještě pořád přetrvávají.

Reagovat
REPLIKATOR

@FootyHumour

2 hod.před 2 hodinami

Christian Eriksen and his wife have announced they are expecting a child.

Tottenham have officially appealed to the FA for Harry Kane to be the father as he got the last touch.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kixi Syhimour

:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maraynwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
icka

Reagovat
off-olda

Dnes mám pocit, že dělám dobře, když to neuvidím.

Reagovat
off-olda

Soudě tedy dle komentářů.

Reagovat
off-olda

Hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

fun fact: welbz dal tuto sezonu rovnaky pocet golov ako alexis

Reagovat
TopinB

OT: Golden Knights

Reagovat
blade115

Všichni favorizovali Kings, ale já v ten jejich malý zázrak věřím, podle mě dojdou daleko.

Reagovat
TopinB

Přeju jim to, Kings nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Here they are... The six nominees for PFA Men's Players' Player of the Year!

Kevin De Bruyne

David de Gea

Harry Kane

Mohamed Salah

Leroy Sane

David Silva

DE GEA

Reagovat
liquicitizen

Salah

Reagovat
SpecialOne

Suveréně Salah, zbytek mu může tak akorat připravit koberec a naleštit cenu.

Reagovat
Swarley

stačí dát Younga ke vchodu a Salah si ani tu cenu nebude schopný přebrat

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SpecialOne

Younga by ani nepustili dovnitř

Reagovat
Mastný Chobot

alebo Youngovu frajerku

Reagovat
Hokaido

youngovinka

Reagovat
iamek

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bbbauch

mame prej trapnou obranu a pritom si Salah ani ostatni hvezdny esa liverpoolu necuchly

Reagovat
Malresi

že takých zápasov bolo kopec

Reagovat
mithro

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Salah

Reagovat
technecium

De Bruyne

Reagovat
blade115

West Ham United by mohl od příští sezóny posílit záložník Chelsea Danny Drinkwater. Ten není na Stamford Bridge, kam přišel před sezónou z Leicesteru za 35 milionů liber, úplně spokojený s herním vytížením. (telegraph.co.uk)

Už aby to bylo.

Reagovat
Snatus

Co čekal?

Reagovat
TheTopFootbaler

Tušil úpadek Chelsea a doufal, že by se brzo mohl stát hlavní hvězdou.

Reagovat
Coutinho10

Taaaadiiiic

Reagovat
Miguel19

My jsme vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes rano jsem Tadice vyrazil z Fanty

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
blade115

Hehe, já ho naopak přivedl ... A k tomu vsadil na neprohru Sotonu, s takovým kurzem to neudělat by byla šílenost.

Reagovat
blade115

Byla to samozřejmě účelovka...

Reagovat
janinho

nieco jak ked ja chcem aby spurs vyhrali tak vsadim na prehru?

Reagovat
Horcmen

s dvojzápasem na krku to je zasloužený trest

Reagovat
Snatus

Do konce sezony rozdáme všem body?

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand

Reagovat
Miguel19

Ti obránci stojí za hovno, až to hezký není.

Reagovat
Snatus

*Cahill

Reagovat
mikelinos

Jj, když totiž nehraje Cahill, tak tam ty chyby nikdo nedělá

Reagovat
Snatus

Dělá, ale tenhle gol byla jeho chyba. Nepokryl Tadiče vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand bol teda pokrytý tak ako mal byť?

Reagovat
mikelinos

takže Azpi, který pustil Bertranda až skoro do brány je v pohodě jo?

Reagovat
Snatus

Azpi prohrál sprinterský souboj, pokud by však útočníci byli dobře pokryti, tak jeho nahrávka bude neškodná.

Reagovat
iamek

OT: Dorost solidně točí City. Skvělou práci tam odvádí McKenna. Suveréně první místo v tabulce a hlavně totální ofenzíva. Navíc i nejlepší obrana. A to už tam nehraje Chong a Gomes taky už moc ne. Navíc U16 dala City 3:1 a béčko včera 1-1.

Reagovat
smazaný uživatel

A dost, jdu hrát fortnite.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

ten fabregas zahadzuje po každej prihrávke rukami pome saints

Reagovat
SpecialOne

To je plačka ten Morata, to je hrozný

Reagovat
Miguel19

Nechápu Conteho. Minulý rok stačily 2 na hovno zápasy a přišla radikální změna. Teďka hrajeme píču jakou dobu, ale on si jede furt svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

V roce 2018 bottom 5. To je skoro na sestup.

Reagovat
Hokaido

Přijde mi, že zápas proti United ho úplně zlomil a od tý doby úplně rezignoval na nějaký změny.

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Alonso se zbláznil

Reagovat
vicinda07

a už prasia zase

Reagovat
Miguel19

Alonso rudá jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso wtf

Reagovat
fajdax

Tohle je ale totální dno...

Reagovat
Hokaido

Alonso se snaží o druhej zářez.

Reagovat
smazaný uživatel

nemate nekdo gif nebo video? videl jsem uz jen jak se tam Long(?) valel v bolesti

Reagovat
pepinho2

podrážkou na lýtko

Reagovat
Infernoqt

Tak to aby to konečně bylo s holkou

Reagovat
Hokaido

S holkou právě byl ten první.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba dostane dodatečně ban a zahraje si Emerson.

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea toto môžem

Reagovat
smazaný uživatel

Už uplně chápu pocity kámoše, co fandí Arsenalu, který říkal, že je naprosto apatický poslední rok, dva...

Reagovat
Snatus

Ale no tak...

Reagovat
smazaný uživatel

No výjimka je dvojzápas proti Barce.

Reagovat
Snatus

Jasně, ale ještě nejsme na tom tak špatně jako Arsenal. A navíc, aspoň pravidelně v posledních letech něco vyhráváme.

Reagovat
Hokaido

Omg, takhle špatně jsem nás neviděl hrát minimálně týden.

Reagovat
vilp

Romeu se mi zase líbí, toho je u Saints docela škoda.

Reagovat
Mastný Chobot

fuj, Alonso je stokár

Reagovat
wishmaster

Ta pravidelná pätička na prvý dotyk, otočka a nábeh po prihrávke na hráča chrbtom k bráne, to je nejaká Conteho úchylka? zdá sa mi, že toto riešenie vidím niekoľkokrát v každom zápase Chelsea

Reagovat
spider_8

Jo, už tak půl roku to vůbec nefunguje

Reagovat
icemike

Reagovat
QooBo

OT : Otázka na niekoho kto sleduje brazílsku repre : Aká je asi šanca, že bude Jonas (Benfica) v nominácii na MS ? Pretože tie jeho čísla za posledné roky sú neskutočné a ani neviem či bol vôbec povolaný do repre v posledných dvoch rokoch

Reagovat
vilp

Naposledy si zahrál v červnu 2016, s tím těžko někam pojede.

Reagovat
blaugrana

Nulová. Jesus a Firmino su neohroziteľní.

Reagovat
vilp

Podle mě ale přece nepojedou jen dva, ne? Naposledy s nimi byl v nominaci Willian José.

Reagovat
Coutinho10

bude to mit hodne tezky...leda, kdyby nekdo vypadnul ze zdravotnich duvodu

Reagovat
blade115

Ty vyhlídky na další sezónu vážně nejsou nic moc. Potřebovali bychom vyhodit spoustu hráčů, takoví Cahill, Drinkwater, Zappacosta, Pedro, Fabregas nebo Luiz už na to buď nemají, nebo na to neměli nikdy. Dá se čekat, že výkony některých borců se s novou sezónou zlepší - Christensen, Bakayoko, Alonso, Moses, Morata ... Těch by byla blbost se zbavovat. Jenže my bychom je potřebovali nejen neprodat, ale hlavně doplnit špičkovými spoluhráči. Ti k nám samozřejmě ale nepůjdou, když nebudeme hrát LM. A do toho nám dost možná zdrhnou Courtois s Hazardem. Plus nás zcela definitivně čeká výměna trenéra a tehdy jsou pak takové tendence jako "dávat všem hráčům ještě šanci", "počkat si na přípravu" nebo pro jistotu jít do dalšího roku s podstatě stejným kádrem. Tady to vypadá, že buď nakráčí Roman a předvede nějakou příšernost a lá roky 2004-2006, nebo to léto zase proserem a neuděláme nic... Samozřejmě nemá cenu dělat závěry, když přestupák ani nezačal, ale tak nějak to letos nevidím dobře...

Reagovat
spider_8

Nevím proč zmiňuješ Luize, když jeho absence je jedním z důvodů, proč tak tečeme. Jinak souhlas. Bude strašně záležet, kdo bude příští rok naším trenérem a jestli udržíme Hazarda s Courtoisem. S Contem bych nám klidně znovu věřil na boj o titul.

Reagovat
blade115

No protože Luiz letos ukazoval, že loňský rok byla spíš výjimka a že ve skutečnosti je to pořád stejný kiksař. Taky se bojím, že ty zdravotní problémy už budou u něj chronické a dost možná se jich už úplně nezbaví.

Jinak, v případě, že bychom byli schopní na přestupovém trhu a měli účast v LM, tak bych se odchodu Hazarda s Courtoisem vůbec nebál, možná bych je i do určité míry vítal. Takhle je to ale nemyslitelné. A Conteho si vážně po tom všem neumím u nás další rok představit.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale kecy, my jsme taky nehráli LM a přišel Pogboom.

Reagovat
fenixLFC

To si ho teda musel utesit...

Reagovat
spider_8

Jako uznávám, že 3-4-3 s Willianem a Hazardem na křídlech a Fabregasem uprostřed momentálně dává smysl, protože Willian má výbornou formu a Pedro s Bakayokem strašnou. Ale proboha, však jsme snad všechny zápasy v tomhle rozestavením prohráli S Barcelonou, United, City, Spurs, teď tečeme i se Sottonem. Nestálo by za to vymyslet konečně něco jiného, i třeba za cenu, že budou hrát momentálně horší hráči?

Reagovat
hona.kub

panebože, na Longa sou tam 2 beci a nechaj ho eště vystřelit...

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

JWP a Bednarek gól v prvom zápase PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

A Pedrito do hry, pojďme, otočíme

Reagovat
hona.kub

2 kopyta dolů, 2 kopyta na plac, hurá ...

Reagovat
spider_8

Já snad radši půjdu psát diplomku...

Reagovat
Trapper

taky jsem se vrátil k psaní bakalářky

Reagovat
spider_8

Jo, evidentně

Reagovat
Trapper

Po gólu na 2:0 jsem to vypl a teď kouknu na livesport a je to 2:2

Reagovat
mr.Silver

Hazard

Reagovat
blade115

Tak to bylo šíleně ubohý od Hazarda...

Reagovat
mithro

Plenty of obituaries written about United's Academy in recent years but that's a strong response. United's U18s deservedly win the northern title and will face Chelsea in a national final. They've been excellent this season, entertaining, resilient and exremely hard working.

Reagovat
mithro

Guard of Honour next week from Liverpool

Reagovat
Swarley

rozumní rodiče zapláčou

Reagovat
Busby babes

skvele. i kdyz to v zasade neni zas tak dulezity. Meritko bude kolik z nich se dostane do A tymu, at uz u nas nebo jinde v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

It was a fantastic delivery from Ward-Prowse. Consistently excellent from dead-ball situations. Should he be considered for the World Cup squad?

Namiesto Livermorea, to by mala byť samozrejmosť.

Reagovat
Mastný Chobot

ten štýl kopu má unikátny a vždy, keď to dobre trafí, tak to smrdí gólom

Reagovat
TheTopFootbaler

Vždycky, když to dobře kopnu já, tak to taky smrdí gólem.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Consistently excelent v týmu na sestup, upgrade od Livermora nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dal góla úplně neznámej hráč.

Reagovat
Miguel19

Ólíčko > Morata

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Miguel19

Ó L Í Č K O !!

Reagovat
avicii

Skodaa

Reagovat
pepinho2

Kolik fanoušků Chelsea zůstalo sledovat?

Reagovat
Swarley

to je neznáš, oni sledují nepřetržitě už víc než 100 let

Reagovat
Whitemedia

*od dob Vialliho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

stejne dlouhou dobu neunasis.

Reagovat
blade115

Většina, oni jen tak hloupě žvaní, ale stejně u toho vždycky zůstanou.

Reagovat
spider_8

Už celkem chápu, proč je Sotton na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Obávam sa že prípadnú dnešnú prehru už Saints nerozchodia. Za 10 minút prísť o takto rozohratý zápas.

Reagovat
pepinho2

Kurz 2.90 na výhru Chelsea za stavu 2:2

Reagovat
Tommy the Gunner

Giroudek

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný sestup, Liverpool je zničil.

Reagovat
Sm0ker

Tak jasné, teď budeme moci nakoupit ve slevě, jako v Tescu

Reagovat
smazaný uživatel

teď už tam zbyli jen tragédi

Reagovat
Whitemedia

Hughes má teda sezonu

Reagovat
Miguel19

Azpi je horší jak Cahill.

Reagovat
spider_8

Cahil už je zralej na Champ.

Reagovat
fajdax

Olíčko

Reagovat
Coutinho10

to jsou volove ten Soton ...ať radši spadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley - Leicester alebo CP - Brighton?

Reagovat
blaugrana

Ak ti je napiču a chceš sa dorigať, tak Barca vs Vale.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, či si to teraz myslel vážne, ale nachvíľu som o tom uvažoval.

Reagovat
Swarley

já vybral dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley?

Reagovat
Swarley

teď už to tak jisté není :)

Reagovat
Coutinho10

zapnul jsem Burnley a hned 2 fiky

Reagovat
smazaný uživatel

CP

Reagovat
smazaný uživatel

Wau, skvelý úvod.

Reagovat
Coutinho10

Tomkins na BenchBoostu

Reagovat
Horcmen

a Milivojevic

Reagovat
Coutinho10

ale měl by mít asistenci

Reagovat
Horcmen

má dvě

Reagovat
Coutinho10

tak super zacina to nadejne

Reagovat
smazaný uživatel

Milivojevic a Zaha

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha má kvalitu na každý klub v lige.

Reagovat
Hokaido

Vardy ♥

Reagovat
Coutinho10

Reds team: Karius, Alexander-Arnold, Van Dijk, Lovren, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Firmino.

Substitutes: Mignolet, Milner, Klavan, Moreno, Ings, Solanke, Woodburn.

podle predpokladu

Reagovat
smazaný uživatel

Woodburn a Clyne mohli kľudne hrať. Bojím sa zranení a preťaženia hráčov, majú toho veľmi veľa odohratého.

Reagovat
Kowe

Clyne je zraněnej Olo ty už se víc soustředíš na ostatní každopádně mohl hrát alespoň Moreno a Klavan, případně jeden z těch dvou kopit, co nastoupili proti Evertonu

Reagovat
Swarley

Olo je mimo, ale kopit?

Reagovat
smazaný uživatel

Komplex, už jak Ivan.

Reagovat
Swarley

dychaj a zvladaj Olinko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Jsou to takový matláci, že už jen při myšlence na ně se mi zatemňuje mozek no

Reagovat
smazaný uživatel

nesústredím, neboj. Posledné dni sa riešili iné záležitosti ako zranenie Clynea. Skôr ako jedného z dvoch útočníkov, kt. hrali proti Toffees, by som dal Bena na krídlo.

Reagovat
Kowe

Je po zranění, u něho to chápu, snad ale dostane alespoň čuchnout na 15-20 min

Reagovat
Coutinho10

podle me je tam soupne az pristi kolo pred LM

Reagovat
smazaný uživatel

Bych Vás snad i věřil, že tu LM dáte, ale ta obrana s vrabnkářem, to je fakt něco naprosto neuvěřitelnýho. No pokud to nedá Řím, tak vám to snad i budu přát...

Reagovat
Coutinho10

no jako lakadlo to je velky, kdyz uz jsme takovej kousek od toho....s Romou to bude tezky...hlavne se bojim ty odvety...kdyz jsem videl, co udelali s Barcou, tak i u LFC klidne nejakej trojgolovej naskok z Anfield bude jeste poradnej orisek, takze z toho mam trochu obavy a v pripadnym finale s Realem by to byl asi zajinavej zapas, ale asi bych ho nechtel...Bayern jsme dali v priprave a mozna by nam sedel vic, ale to hodne predbiham...takze postupne a uvidime

Reagovat
Kowe

V přípravě tam ale proti našim čaroval Renato Sanches

Reagovat
Coutinho10

jojo ted by nas cekal trosku tezsi zapas nez tehdy, ale sance by tam byla

Reagovat
13

Plus změnili trenéra, šance je proti všem, ale za AS jsem rád.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

jsem hodně zvědavej na PL týmy i příští sezonu. Dá se předpokládat, že ty PL týmy v LM zůstanou všechny bez změny na trenérským postu a mimo City je to u těch dalších 3 týmů o doladění doopravdy pár pozic k tomu, aby měly komplexně skvělý týmy. Mohlo by to být zábavnější než letos

Reagovat
Coutinho10

jj budou vědět, co očekávat a ty zkušenosti by se mohly projevit

Reagovat
Kowe

Karius je dosti v pohodě poslední týdny, od té doby co dostal trvalou důvěru a trochu se rozehrál, chytá fajn. Snad jedinou krpu udělal při tom neuznaným gólu City, kdy uplně blbě vyboxoval.

Reagovat
smazaný uživatel

za to, že si rozluštil to slovo, co jsem napsal. Já ti rozumím, ale vyhrát LM s jenom fajn brankářem je vždycky trochu složitý.

Reagovat
Kowe

Liverpool s tím zkušeností má Víc se bojím té obrany.

Reagovat
pepinho2

složenina brankáře a vrabejky?

Reagovat
EL Gringo

Sadioooooo

Reagovat
Usty

OT: Můžu vás poprosit, že byste mi tady vyplnili takový Bingo? Je to pro bráchu (kterej jednou dělal grafiku sestavy pro PL v kostce) na diplomku, zabere to asi 3 minuty. Budu moc vděčnej, dík!

Reagovat
Usty
Reagovat
Kang & Kodos

Když na první otázku odpovíte ne, zabere vám to asi 3 vteřiny

Reagovat
Miguel19

Reagovat
negrles

Reagovat
Coutinho10

Maaaaneeeeeeeeee

Reagovat
Swarley

Arnold se Salahem jsou u těch přímáků fakt totálně nenápadní v tom, kdo to jakože bude kopat...

Reagovat
vladis271

ale už len to, že ho nechá kopať so svojim hviezdnym statusom je neskutočné.

Reagovat
13

Je to fajn chlapík

Reagovat
Swarley

silný příběh

Reagovat
13

Dá to zapomenout na Torresovo obejmutí s Dalglishem?

Reagovat
Swarley

zlatý časy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson sa poriadne zlepšil v posledných zápasoch.

Reagovat
13

Dneska super, neztrácí balony, spoustu vybojuje a pozičně ok.

Reagovat
13

No mám se sice učit na státnice, ale toho že jsem LFC zapnul nelituju. Výbornej výkon, jasně AS jsou jinde, ale pokud se nezraní, tak nám věřím. na Bournemouth se valí jeden útok za druhým a je jen dílem náhody a skvělých zásahů v posledních chvílích, že to není o víc.

Reagovat
blaugrana

Pohladny priamociary futbal od Poolu.

Reagovat
Miguel19

3 - Jermain Defoe had only three touches in the first half, with one of these coming from kick-off after Liverpool's goal. Isolation.

Reagovat
vicinda07

simulant

Reagovat
smazaný uživatel

to pozeras Kanea proti LFC?

Reagovat
EL Gringo

Mo to bola exkluzivna hlavicka

Reagovat
smazaný uživatel

TAA neskutečný míč.

Reagovat
Miguel19

Salah fík. To bude Kane střílet i od půlky.

Reagovat
smazaný uživatel

staci ked bude strilet Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

To robil už Salah.

Reagovat
Coutinho10

ooooo Salaaaaaaaaah buuuuh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HARRYYYYYYYYYYYY KANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Briggus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

skoda Manee...to mohlo byt KO

Reagovat
Miguel19

City XI | Ederson, Walker, Kompany (C), Laporte, Delph, Gundogan, Silva, De Bruyne, Sane, Sterling, Jesus

#THFC: Lloris (C), Trippier, Sanchez, Vertonghen, Davies, Dier, Dembele, Lamela, Eriksen, Dele, Kane. #COYS

Jinak City mají nějak slabou lávku..

Reagovat
Coutinho10

kde je Otamendi...BenchBoost

Reagovat
Miguel19

Na lávce

Reagovat
Coutinho10

tam je mi houby platnej no

Reagovat
SpecialOne

Po té chybě v LM se to dalo čekat

Reagovat
Coutinho10

spis mel sundat toho Laporteho...ten mi posledni dobou prijde teda o dost horsi

Reagovat
SpecialOne

Tak ten sotva přišel, dá se čekat, že ho nechá vyhrát když mají jistý titul téměř.

Reagovat
Coutinho10

jo to asi jo...

Reagovat
smazaný uživatel

V lete treba nakúpiť, nebudú mať na lavičke predsa nejakých juniorov....

Reagovat
MCFC_8

sa ukludni...este chyba Kun, Ferna, Stones, Mendy, Danilo...

Reagovat
Coutinho10

ojojoj Firmee...to bylo az moc na krasu

Reagovat
Coutinho10

wow Karius

Reagovat
EL Gringo

Bobby

Reagovat
Coutinho10

Firmaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris. Trippier, Sánchez, Vertonghen, Davies. Dier, Dembele. Dele, Eriksen, Lamela. Kane.

Reagovat
Coutinho10

ouuu Sane

Reagovat
t0mmy33MCFC

skodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

jezis ti slepice maju take stastie

Reagovat
janinho

to co ma byt tych prvych 9 minut???? budicek spurs kua!!! city brutalny uvod

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bude jeden ze zapasu roku

Reagovat
Miguel19

Kompany

Reagovat
Miguel19

Lloris

Reagovat
EL Gringo

City

Reagovat
pepinho2

Co to je za atmosféru? komentátoři úplně znudění, bez emocí, fanoušci nejsou v poradně slyšet..

Reagovat
Rohlíček

ole

Reagovat
smazaný uživatel

zas tie kurvy slepicacke budu bez kariet ja uz toto nechapem

Reagovat
Miguel19

Bílej dobytek začíná úřadovat.

Reagovat
smazaný uživatel

uz zacinaji prasit

Reagovat
smazaný uživatel

Šmejdi prohrávají, takže opět se budou snažit zranit co nejvíce hráčů soupeře? Už se z toho stává klasika

Reagovat
Miguel19

No ale penalta to neměla být teda.

Reagovat
smazaný uživatel

To nie, ale mala to byť červená. Je možné, že rozhodca to vedel a ukázal tým cit pre hru

Reagovat
SpecialOne

Nene dává si to na Clattenburga, chce, ať se Spurs porazí sami

Reagovat
Mindas

Bylo to venku? Sleduji to jen letmo, takže jsem neviděl opakovačku.

Reagovat
Miguel19

Podle mě jo..ale až asi z pátý opakovačky jsem to viděl..

Reagovat
Mindas

Reagovat
vilp

By mě hlavně zajímalo, z jakého důvodu Jesus místo okamžité střely do prázdné dělal kličku do hráče směrem ke své bráně.

Reagovat
SpecialOne

Lamela je marnej jo a hráči Spurs se začínají chovat jako hovada.

Reagovat
Counter

Oni jsou hovada pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Davies

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta ne, ale Davies rudá.

Reagovat
Miguel19

Silva střela zpoza vápna

Reagovat
lucius6

*přesná střela -> on střílí celkem často, ale většinou to absolutně netrefuje.

Reagovat
Mindas

No často... Sem tam vystřelí, ale raději to dává až do kuchyně.

Reagovat
mr.Silver

Ederson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Tady je sraz ufňukánků? ↑

Reagovat
mithro

Spurs warming up nicely for next Saturday in the cup semi when they will play like peak Brazil

Reagovat
Miguel19

Lamela To je ostuda tohle. Sudí nezvládá.

Reagovat
redyyz

som chcel niečo v tom štýle napísať

Reagovat
Cobra

Erikseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

pekne teraz Tottenham moze pytat asistenciu pre Kanea

Reagovat
Miguel19

Kaneeee

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Did Eriksen get a touch?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

hmmm, jsem zvedav jestli to zapocitaj Kaneovi

Reagovat
Coutinho10

obavam se, ze ne

Reagovat
Counter

nn

Reagovat
Coutinho10

konecne zapletka

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela, ach jo. Ať jde o dům dál, to nemá smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

byt tam misto Lamely Son tak je to 3:2

Reagovat
janinho

ten lamela je nacisto jebnuty?????????

za taky roh by som ho nakopal do vajec! co to nekopu opacne aby sa tocila do vnutra 16tky, ale postavi si to az na ciaru a zakruti to jak jebnuty z ihriska.

a teraz v tej kontre... je v zaklade miesto Sona tak musi aj sebcit tak ako on...

v polcase sa pytaj dole sam vole, lebo dneska si tam jak nasadeny agent city!

Reagovat
smazaný uživatel

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Mosse v poločase vystřídat. Penalta nebyla, Davies měl být venku, Lamela žlutou za dive a spoustu menších věcí, jako neponechání výhody atd.

Reagovat
vilp

Na Dembélého radost koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyla penalta, zase nás sudí řežou.

Reagovat
smazaný uživatel

potom to byla redka

Reagovat
EL Gringo

Keby nepiskol penaltu, tak cervena pre Llorisa, takto je to pre vas lepsie

Reagovat
mimi_united

Eriksen po sezóne Real alebo PSG?

Kane zostane, on si musí uvedomovať že tu kde je, je hviezda. On je presne ten typ, ktorý by v top klube mimo Anglicka vyhorel.

Reagovat
Tolstobik

Tvl, uz mi to neda - troll?...a nebo ty hovna, co placas, myslis vazne?

Reagovat
mimi_united

Troll?

Ericsen má na viac, bude sa pozerať po top kluboch, ale Tot mu pravdepodobne dovolí prestúpiť len mimo Anglicka. Preto PSG, Real, Bayern a Barca

A Kane fakt na viac nemá, hrozne preceňovaný hráč. Len v PL sú lepší útočníci ako Aguero alebo Lukaku. Má šťastie že hrá na neho celý klub a je na ňom postavená celá taktika

Reagovat
janinho

Lukaku je lepsi nez Kane?

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze nedavno si ho chchel do ManU

Reagovat
Tolstobik

Nebyl nutny cely odstavec, stacilo napsat - Ano, placam hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

je to troll

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože penalta to být neměla, ale to by pak měl Lloris správně dostat červenou kartu, ne?

SENDING-OFF OFFENCES

A player, substitute or substituted player who commits any of the following offences is sent off:

denying the opposing team a goal or an obvious goal-scoring opportunity by deliberately handling the ball (except a goalkeeper within their penalty area)

denying a goal or an obvious goal-scoring opportunity to an opponent whose overall movement is towards the offender's goal by an offence punishable by a free kick (unless as outlined below)

serious foul play

spitting at an opponent or any other person

violent conduct

using offensive, insulting or abusive language and/or gestures

receiving a second caution in the same match

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen dnes

Reagovat
Miguel19

Sanchéz je slaboučkej.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som vedel ze neda ale cakal som ze mu to chyti Lloris

Reagovat
mr.Silver

Sterling

Reagovat
Miguel19

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling to už snad půjde zabalit.

Reagovat
vilp

Ti je klaun.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mithro

sterling

Reagovat
mithro

Reagovat
lucius6

ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

cakal som ze prestreli

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
Tommy the Gunner

Spurs zase korunují šampiona?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ten kluk někdy začne proměňovat aspoň 50% šancí, tak mu daj jednou Golden Ball.

Reagovat
Kluivert9

Tomu anglickýmu vemenu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, protože kdyby proměnil aspoň těch 50% šancí, tak se z něj nedělá vemeno, ale gólová mašina.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on je jak strasne podobny v tomto salahovi. oba uzasni hraci, ale palici, jen ma ted salah formu, pristi sezonu na tom muzou byt nastejno

Reagovat
MCFC_8

22 golov v tejto sezone zatial vo vsetkych sutaziach, je pravda ze ich mohol mat este viac ale oproti minulym sezonam neskutocny progres a kolko bodov nam v tejto sezone zachranil

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

a kolko bodov mi udelal do Fanty ..vlastne celou sezonu svuj tym tocim kolem dvojky Sterling-KdB

Reagovat
diastan

Reagovat
Miguel19

Lloris je z těch brankářů u předních týmů jednoznačně nejslabší.

Reagovat
smazaný uživatel

Karius se mi zdá ještě slabší

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně chytá jednoznačně lépe.

Reagovat
Counter

Má letos slabou sezonu.

Reagovat
Hai

St€rling

Reagovat
smazaný uživatel

hraje vyborne

Reagovat
Kluivert9

To je vemeno

Reagovat
smazaný uživatel

udelal to nejlepsi, co udelat slo

Reagovat
Kluivert9

Ještě mohl dát gól... třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak, kdyz ho zablokoval. lepe a rychleji mic prevzit nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

KDB pekne vyslal sterlinga

Reagovat
smazaný uživatel

KDB > salah

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin je proste genius

Reagovat
smazaný uživatel

jinak jeste k tomu golu. udelat takovy zakrok jako lloris cech, tak se mu tu bude vycitat, ze to nevyrazil do zamezi...

Reagovat
Godwinson

Tak Tottenham dnes vážně ezpz

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling luxusne

Reagovat
smazaný uživatel

krasne Lucas M

Reagovat
vilp

Ten toho za těch pár minut ukázal daleko víc než Lamela za celý zápas. Fakt nechápu, proč hraje tak málo, už jen tím driblinkem jim může hrozně pomoct.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
smazaný uživatel

tedka vyrazil ederson strelu do stredu pred sebe na dorazku, cech by za to schytal hejt

Reagovat
smazaný uživatel

a? tohle byla stejna chyba a nevedla ke golu, ve ctvrtek vedla

Reagovat
Counter

Jde o to, že Čechovi nejsou vyčítány jen prkotiny, kritika na něj je letos opodstatněná. Ta "chyba" s CSKA se do takového výčtu nepočítá.

Reagovat
smazaný uživatel

kritika je opodstatnena, ale kritika je i prehnana. vzdyt i ty jsi mu ve ctvrtek vycital hned dva goly, a pokud je chybou dostat i gol jako byl ten prvni, tak je to primo absurdni kritika

Reagovat
smazaný uživatel

Psát tu Čech takový ptákoviny jako ty, schytal by za to hejt

Reagovat
lucius6

Hráči Tottenhamu se po tom zápase smějou a objímaj s hráčema City jako by jim bylo naprosot ukradené, že právě doma prohráli zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Však váš tým je jen sebranka nejlepších hráčů posbíraných po světě. Na těchto základech těžko vypěstuješ nějakou rivalitu. Navíc, co jako teď mají dělat?

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak ja myslim ze to neni nic neobvykleho i v jinych zapasech, je to jen hra a zaplaceny maji tak jako tak

Reagovat
Cobra

Tohle nikdy nepochopím.

Reagovat
vilp

Sterling neskutečný, ten dnes mohl mít tak 5+5. Tam v tutovce nezpracuje, při přečíslení 2v1 pošle snadnou nahrávku o 20 metrů dopředu, nedá do skoro prázdné. Šílené. A Jesus mi poslední dobou hrozně připomíná Moratu.

Reagovat
Mastný Chobot

Minutes played by academy graduates in the Premier League this season:

Arsenal: 6,055

Man Utd: 5,196

Tottenham: 4,036

Chelsea: 1,890

Liverpool: 1,240

Man City: 46

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Liverpool mě překvapil, že je tak dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Od nás je to bída. Máme jedině TAA. Jinak nikoho.

Reagovat
Swarley

Chelsea bez Mourinha v tomhle nedokáže porazit ani samotného Mourinha, zajímavé

Reagovat
Miguel19

Tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
icka

a zas place

Reagovat
smazaný uživatel

guardiola

Reagovat
Swarley

spíš celkově ty ropné akademie, kdy se x let zpátky mluvilo, jak všechny ostatní přejedou...jasný...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Counter

O ničem vypovídající statistika.

Reagovat
kiwwi

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak

Reagovat
Counter

Třeba Mourinhova mistrovská Chelsea by v ní suchotrikovala jen proto, že celou sezonu odehrál Terry. Guardiola rozvíjí 23letého Sterlinga (který má nejlepší sezonu ever), 22letého Saného (taky nejlepší sezona ever), 23letého Stonese nebo 21letého Jesúse. A je celkem fuk, že to nejsou produkty akademie.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni jsou to hráči za obrovské peníze, kde už tu největší rozvíjecí práci odvedl někdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Mourinhi rozvíjí Lingarda, protože má za sebou nejlepší sezonu ever?

Reagovat
Kluivert9

U United to číslo dost degraduje pokémon za 105 mega, no

Reagovat
nani92

Charizard Asha tiež opustil, aby sa stal lepším a potom sa ku nemu vrátil

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Hai

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Lacko_Boh

a k tebe sa rodicia vratili?

Reagovat
nani92

jop, kvôli dávkam

Reagovat
icka

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
bbbauch

ty me jednou zabijes..

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takovej divnej pocit, ze to v tom Newcastlu dneska bude stát za ho*no. Newcastle nehraje doma vůbec špatně a nebyl by to Arsenal, kdyby po sérii snad pěti zápasů bez prohry nepřišlo vystřízlivění podobě odchozenyho zapasu na hřišti průměrného tymu. Doufám, že se mýlím. #COYG

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takovej divnej pocit, ze to v tom Newcastlu dneska bude stát za ho*no. Newcastle nehraje doma vůbec špatně a nebyl by to Arsenal, kdyby po sérii snad pěti zápasů bez prohry nepřišlo vystřízlivění podobě odchozenyho zapasu na hřišti průměrného tymu. Doufám, že se mýlím. #COYG

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takovej divnej pocit, ze to v tom Newcastlu dneska bude stát za ho*no. Newcastle nehraje doma vůbec špatně a nebyl by to Arsenal, kdyby po sérii snad pěti zápasů bez prohry nepřišlo vystřízlivění podobě odchozenyho zapasu na hřišti průměrného tymu. Doufám, že se mýlím. #COYG

Reagovat
Mastný Chobot

Kakazet aj Auba v základe, som zvedavý

Ostatok tej zostavy je hrozný, Monreal a Elneny môžu hrať každý zápas v základe a Bellerín, Ozil, Kos nemôžu byť ani na lavičke? Willocka tiež moc nechápem, nevýrazný, o ničom hráč a stále dostáva šance, mohol radšej hrať Ainsley v zálohe

Reagovat
Counter

Ainsley je po zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Elneny mohl by pokracovat dal v krasojizde. Sympatak

Reagovat
Counter

Fewest away PL points in 2018

2 – Brighton (5 games)

2 – Stoke (5)

1 – Watford (7)

1 – West Brom (6)

0 – ARSENAL (4)

To bude dneska jízda

Reagovat
Tommy the Gunner

Silenost

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

cudne ze nehra kola, na willocka som zvedavy, zatial ma nepresvedcil, a pride mi ze ho arsene protezuje, ale asi to v nom je, snad si zahraju aj nelson a nketiah

Reagovat
smazaný uživatel

Ta lavička Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

snad sa Dubravka bude snazit

Reagovat
Counter

Myslím, že ani moc nebude muset.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ako kurz na Arsenal slusny

Reagovat
Taiger

S Iwobim a bez Jackieho, kde je problém tentokrát?

Reagovat
Counter

V obraně.

Reagovat
Hachim Mastour

442 Please

Reagovat
mr.Silver

Vidim to spis na 420

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze Cech vyrazi loptu ako vcera Lloris a schyta za to hejt nech tu Mannyho rozdrapi

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Mannyho komentáře jsou hrozně irelevantní, to ještě někdo řeší?

Reagovat
Hokaido

Až teď mi došlo, že dneska proti sobě chytají dva bývalí brankáři Sparty. Snad z toho bude libová bezgolová remíza.

Reagovat
Taiger

ElNeny to solidně bossuje.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre to tam rozdava

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná akce

Reagovat
Counter

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAAAAA

Reagovat
Edgewalker

Lacaaaaaaa

Reagovat
mr.Silver

Kraaasne

Reagovat
Taiger

EASY

Reagovat
smazaný uživatel

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Rohlíček

Auba paráda

Reagovat
Taiger

Chudák Chambers tam všechno musí na tý pravý straně odběhat sám, protože Iwobi lítá všude jinde, jen né na pravý straně.

Reagovat
Fenri

zrovna Iwobi zatim hraje dobre

Reagovat
Taiger

Však se zatím až na pár výjimek nedotkl míče.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

zatial super

Reagovat
cejen13

Bad boys

Reagovat
Taiger

Milion těch kliček v tom vápně udělej.

Reagovat
mr.Silver

Auba je na kridle stopkrat lepsi nez na te pozici 9.

Reagovat
smazaný uživatel

bez Mesuta je ta hra primocarejsi a mi se to libi vic

Reagovat
Hokaido

Co je vůbec s Kosem?

Reagovat
mr.Silver

Hraje pouze v EL, Wenger nechce riskovat zraneni.

Reagovat
Tommy the Gunner

Cech by to u mel zabalit

Reagovat
Taiger

Tohle byla jeho chyba?

Reagovat
mr.Silver

Chyba ne, ale De Gea by to mel

Reagovat
smazaný uživatel

uz kazdy jeho gol je jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

takovou strelu by lepsi golman chytil, bylo to docela hodne z uhlu

Reagovat
Taiger

Přesně k tyči, nebyla šance. Ale chápu, že se teď každej inkasovanej gól bude svádět na něj a porovnávání s ostatníma "lepšíma" gólmanama se asi taky nevyhnem. Přitom úplně selhala obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

iwobiho

Reagovat
Taiger

Reagovat
masly008

jde to dost za ním.gol na první tyč,kdy na zadní to nebylo možné dostat.mihl být o metr víc u tyče a pak by to měl.

Reagovat
Fenri

Krasnej gol

Reagovat
Taiger

Moc hezkej gól

Reagovat
tweek

Iwobi je dnes zatím výborný

Reagovat
Taiger

Reagovat
tweek

Reagovat
Tommy the Gunner

Mustafi kdo jinej

Reagovat
Taiger

Jedinou věc, kterou zatím Willock dobře udělal, byl výběr čísla dresu. Nehraje vůbec nic.

Reagovat
jacobT

Kandidát na nového Iwobiho?

Reagovat
Taiger

Takovej je jen jeden, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi*

Reagovat
smazaný uživatel

strasne nevyrazny

Reagovat
smazaný uživatel

mustafi + cech —-> v lete vykopnut

Reagovat
mr.Silver

Xhaka hraje skvele

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka

Reagovat
Tommy the Gunner

Willock

Reagovat
Taiger

Willock se učí od Iwobiho.

Reagovat
smazaný uživatel

willock preco prave on

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle mě to bylo na Aubu

Reagovat
Counter

Protože to zbabral Laca.

Reagovat
Fenri

Omg ale tohle Laca musi zabijet, ne hledat Willocka

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Edgewalker

Willock

Reagovat
smazaný uživatel

laca

Reagovat
Taiger

Jediná věc, co je horší než Willockův dotek s míčem jsou Mannyho ridiculous komentáře.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Baronne

Reagovat
masly008

ale chambers hrozný na tom kraji.

Reagovat
Lacko_Boh

*ale chambers hrozný

Reagovat
masly008

i tak se dá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Chambers na beku je ryzí zosobnění Bambi on ice.

Reagovat
Fenri

Mne se dneska docela libi...

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
masly008

jo a čechové odkopy a rozehrávka jsou děs.balon proti noze a on to kopne na půlku do autu

Reagovat
haracky

vis, ze z jedne rozehravky padl prvni gol?

kazdopadne mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle prostě musíme dát!! To mě prostě štve úplně nejvíc. Soupeře přehráváme, tvoříme si šance, snažíme si pojistit vedení a soupeř jednou uteče a jede se odznova -_-. C´moooooooooooooon you gunners

Reagovat
Counter

Nemusíme to dát, víceméně už o nic nejde Přinejhorším nás přeskočí Burnley a budeme muset hrát předkolo EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen kvůli tomu pocitu, kdyby jsme přeskočili ten modrej paklub, se o to musíme aspoň pokusit Já osobně být fanoušek Chelsea, tak bych asi psychicky neunesl to, že by nás Arsenal, v jedný z jeho nejhorších sezon v PL, předběhl

Reagovat
mr.Silver

No s tim jak hraje Chelsea, bych se nebal poprat jeste o 5. misto

Reagovat
Counter

Chelsea už nedáme, obzvláště když šetříme přední hráče na EL.

Reagovat
Taiger

Jestli dá Iwobi dneska gól, tak do konce sezóny na něho nebudu nadávat.

Reagovat
Taiger

Xhaka je výbornej, ten sprint aby zabránil protiútoku, love it.

Reagovat
smazaný uživatel

Willock vyraz ala Martial

Reagovat
Taiger

A skill alá Benayoun

Reagovat
smazaný uživatel

Benayoun byl super hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně nám chybí nějaký Ox. Newcastle přistupuje hrozně rychle k našim hráčům a nikdo nemá techniku na to udělat nedejbože kličku a dostat se z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

A 4 obránci co budou mít na PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi aj tak som s tym kurzom nechcel vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

další 3 body hozený kamsi doprdele.....

Reagovat
Edgewalker

Obrana je strašně slaboučká.

Reagovat
smazaný uživatel

ta Nachova strana je celej rok derava jak cednik

Reagovat
Tommy the Gunner

Super

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopim proc prestal mustafa hrat po hlavicce nacha

Reagovat
Coutinho10

tak Arsenal pokracuje ve svoji tradici venkovnich zapasu PL v 2018

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhráli jsme venku v PL asi 3 takžeee

Reagovat
Coutinho10

doma mozna jo, ale venku ani bod ...viz Counter vejs

Reagovat
Counter

Jde o letošní kalendářní rok.

Reagovat
Lacko_Boh

kalendarny rok patri vzdy tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

sereme to vic jak spatna bilance proti silnym, protoze na ty venkovni zapasy se neda ani divat, nejenze nejsou vysledky...

Reagovat
Coutinho10

a to jste nezacali uplne spatne, ale je to porad dokola no

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mithro

Eric zase zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si tam teď Chambers u toho protiútoku vyklusával

Reagovat
Tommy the Gunner

To jsou žebráci...

Reagovat
Liquid

v Chelsea to byl Petr The Wall, v Arsenalu to je Petr The Asshole, ten první gól byl rozhodně chytatelnej

Reagovat
Tommy the Gunner

Ta obrana je k smíchu

Reagovat
Liquid

Burnley 2 body za Arsenalem pokud to Newcastle udrží, abych ještě v příštím zápase nepřál 3 body Burnley než Chelsea, ty poháry by si zasloužili víc

Reagovat
Counter

Poháry budou hrát oba

Reagovat
Liquid

I za předpokladu, že FA Cup vyhraje Soton ?

Reagovat
Counter

Ne. Myslíš, že FA Cup vyhraje Soton?

Reagovat
Liquid

asi ne, ale všechno je možné s pomocí boží

Reagovat
smazaný uživatel

Ty modrý dresy jsou fakt prokletý Nejenže nejsou zrovna hezký ale ani štestí nam nepřinášej. Vyhráli jsme v týhle sadě dresů vůbec někde kromě Milána?

Reagovat
smazaný uživatel

Squillaci in pls

Reagovat
smazaný uživatel

AMN na RB? od Ramseyho nejbizarnejsi vyber

Reagovat
smazaný uživatel

Tak levý bek, kde hrává, je ještě bizarnější vzhledem k tomu, že to tam má přes nohu

Reagovat
smazaný uživatel

je to predevsim zaloznik

Reagovat
Gunner91

už se prosím neztrapňuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a neni to snad zaloznik co ho Wenger predelava na beka nebo WB? nebo ho spis tam daval..jen se ptam, protoze si ted jistej uplne nejsem

Reagovat
blaugrana

Arsenalské prašiny zas nesklamali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale gramatika tě koukám Sklamala

Reagovat
blaugrana

V slovenčine sa píše neSklamal mojko.

Reagovat
Baronne

No ale prašiny asi neni úplně životný ne? Takže tam stejně máš chybku

Reagovat
fenixLFC

Nema, v slovencine to nema vplyv

Reagovat
Baronne

Aha tak to sorry

Reagovat
Counter

Sázky na prohru Arsenalu jsou dlouhodobě moje největší jistoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej fanoušek Sáźet proti vlastnímu klubu.

Reagovat
Liquid

správnej sázkař sází hlavou a ne srdcem, už kolikrát mě vyšlo vsazení na derby na Spartu proti Slavii

Reagovat
Counter

Žádný klub neznám líp než Arsenal, u žádného nedokážu líp odhadnout, jaký uhraje výsledek. Na výhru většinou bývají slabé kurzy, na prohru naopak vysoké.

Reagovat
Lacko_Boh

nenechaj sa rozhodit, pokracuj dalej, nech mame pekne leto. Dal si aj na Zemana?

Reagovat
Counter

Ne, nehrál proti Arsenalu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

vdaka peniazom co vyhral na prehrach arsenalu si moze kazdorocne dovolit kupovat arsenal suveniry (fuj jake skarede slovo) vdaka comu prisiel tento rok napr Aubameyang

Reagovat
Fenri

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blaugrana

Keby ste mali Oliho, tak otočíte, ale nemáte.

Reagovat
Counter

Ale zase bych nebyl o nějakou stokorunu bohatší

Reagovat
blaugrana

hnusný mamonár

Reagovat
smazaný uživatel

Gazza aspon neco me potesi

Reagovat
Tommy the Gunner

Tomu chybí jenom chyba Čecha na 3-1

Reagovat
Lacko_Boh

say no more

Reagovat
Tommy the Gunner

Arsenal pod Wengerem = Scheissenal

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky wenger out zapas...

Reagovat
blaugrana

takých ste už odohrali

Reagovat
smazaný uživatel

no vsak pisu, ze klasika

Reagovat
blaugrana

vymenime Ernesta za strýka

Reagovat
Counter

To myslíš vážně?

Reagovat
blaugrana

na nech, možno im aj povie, že nech útočia

Reagovat
Counter

Já jen, že bez Ernesta byste letos asi tak válčili s Valencií o třetí flek.

Reagovat
blaugrana

je to možné, nie je docenený za svoju prácu, lenže ten futbal, z toho fakt bolia oči, ak keď to prináša výsledky

Reagovat
Counter

Nezbývá než doufat, že se brzo povede složit tým, který toho bude schopný. Ten letošní má prostě výsledky výrazně nad plán.

Reagovat
blaugrana

nepochybne má...dúfam, že v lete pôjdu hráči na prd alá Vidal, Gomes, Paco do p.....Arthur snáď už v lete a Tono tiež. Ak pôjde aj Iniesta, tak by to chcelo ešte Eriksena.

Reagovat
Counter

Přesně, chce to pročistit, přivést pořádnou kvalitu a věřím, že i hra půjde zase nahoru.

Reagovat
blaugrana

Este som zabudol na Digneho. Ten na to tiez absolutne nema.

Reagovat
Counter

A já myslel, že se u vás docela chytil... Jako žádný Alba, ale jako dvojka mi přišel ok.

Reagovat
blaugrana

Pomaly, kombinacne slaby...nema ziadny atribut, v ktoromby vynikal.

Reagovat
smazaný uživatel

ok deal

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Counter

Rafa

Reagovat
Swarley

Reagovat
Lacko_Boh

C.R.E.A.M.

Reagovat
smazaný uživatel

v suchym triku

Reagovat
Edgewalker

Hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

je mi smutno, kdyz se podivam na naše venkovní zápasy v PL. Jedna prohra za druhou. Venku jsme ztratili 13 zápasů z šestnácti. Devět proher a šest výher. posledních pět venkovních zápasů =5 proher Jen v El se na to dá ještě aspoň trochu dívat, nebo dáváme aspoń ty góly. Jsem jedinej, kdo má takovej feeling, že Arsenal tu EL vyhraje a Wenger prodlouží? Bolele by mě to u srdce, ale už jen pro dobro klubu prostě wenger MUSÍ JÍT! JEstli teď po týhle sezoně, pokud vypadnem z El neodejde, tak ten chlap fakt nemá soudnost ani srdce, ale bude to pro mš jen dědek, co by v důchodu neměl co dělat, tak radši pomalu ničí bývalý anglický velkoklub a sráží ho na průměr..... Btw. Ty modrý dresy by se měli navždy vysadit a už nikdy dresy modrý barvy ani nenavrhovat.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Swarley

dneska tam teda Rashe nebo Martiala mohl rozhodně dát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tuhle sestavu si měl nechat na Bournemouth, tady měl dát šanci mladým

Reagovat
Counter

Hele máte tam přece odchovance Pogbu, jsi nějaký rozmazlený.

Reagovat
Swarley

to ty úspěchy v posledních letech...

Reagovat
Counter

Jeden ultraprestižní treble a Swarlos hned namlsaný

Reagovat
Swarley

máš štěstí, že tu EL nevyhrajete, protože na těch oslavičkách bych si na vás smlsl...

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

Martial je Material pre Arsenal. KuK.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

pro vás je nachystaný jiný Mardian, italský Darmian

Reagovat
Lacko_Boh

nie dakujem, potrebujeme nieco stabilne jak Debian, zrele ako Encian... Pogbian.

Reagovat
Swarley

*Pogbargain

Reagovat
Tommy the Gunner

Vyměníme za supertalenta Iwobiho

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba nový účes

Reagovat
cr7sux

ten komentator na nbc sports se neda poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon se zatim zastreluje

Reagovat
Grahf

zase ideme svoju sračku, prihrávky v strede a žiadne prieniky, všetci 20m od superovej branky.

Reagovat
TheTopFootbaler

Nějaký funkční stream? Streamcomando odmítá spolupracovat.

Reagovat
TheTopFootbaler

Dík moc. <3

Reagovat
Swarley

penaltička

Reagovat
Grahf

penalta kua

Reagovat
TheTopFootbaler

Měla být, no. Snad je dáme i bez ní.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/hosekj/status/985539022582935553 A já myslel, že už v tom Brightonu ani nejsou

Reagovat
Grahf

pogba čo tam skúša?

Reagovat
Swarley

wtf Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

volejbalista

Reagovat
diastan

pískej konec, Účka nesměj vyhrát, borec by se dostal do trháku v TC

Reagovat
t0mmy33MCFC

ja chci po nasem zapase az titul

Reagovat
TheTopFootbaler

Bez Rashforda nebo Martiala je náš pohyb naprosto nulovej.

Reagovat
diastan

To je ale Mourkova taktika

Reagovat
TheTopFootbaler

Pevně doufám, že ne.

Reagovat
Grahf

hýbe sa tam niekto bez lopty?

Reagovat
TheTopFootbaler

Ne.

Reagovat
Grahf

lukakuho first touch

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nějaké parádičky, fintičky, dovést to až do kuchyně

Reagovat
Bastaron

Pěkný vyrovnaný zápas proti poslednímu.

Reagovat
Grahf

tragédia, nepozeratelný blivajz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je MASAKR

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlepší je, že je fanoušci ani nevybučijou

Reagovat
Grahf

v anglicku sa bohužial nebučí, takto si myslia, že hrajú dobre.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak fanoušci jsou skvělí a podporující, chápu, že to z Tottenhamu neznáte.

Reagovat
Swarley

to je právě ono...nuda, šeď, údržba...hrajeme hovno o úplný hovno, to tam radši má dát šanci mladým, kteří mají motivaci se pořádně ukázat...v tomhle zápase bych klidně mohl nastoupit já a horší než dnešní Mata bych určitě nebyl..

Reagovat
TheTopFootbaler

Nebyl to náhodou zrovna Mata, kdo tam tou epickou tečí namazal Lukakovi na ´loženku´? Ale třeba dnešní Alexis je tragédie. Místo něj musí jít okamžitě Tonda nebo Mareček.

Reagovat
Swarley

no jo, tys mě vlastně neviděl nikdy hrát fotbal...takových bych dal tak 5 za poločas...

Reagovat
TheTopFootbaler

Těch tutovek, nebo tečí?

Reagovat
Swarley

5+5

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak já bych ti asistoval, že jo.

Reagovat
wild

Alexis v MU je cely cas tragedia

Reagovat
cr7sux

Reagovat
TheTopFootbaler

Zatím jo, no.

Reagovat
kiwwi

neni no

Reagovat
icemike

Jsi říkal mladým...

Reagovat
Swarley

Lievermore vystřelil dnes podruhé v sezóně...první střelu měl taky proti nám...

Reagovat
Mastný Chobot

2x si vystrelí a ešte si aj za Albion zahrá. To je život

Reagovat
t0mmy33MCFC

boze doufam ze ti zebraci vyhrajou, ale beztak Pogba s Mourkem usoudili ze nam trochu skazi oslavy kdyz to nebude primo po vyhranem zapase

Reagovat
niflheim

Tak jak hrajeme?

Reagovat
TheTopFootbaler

Bezbrankově, Mourinho hlídá.

Reagovat
cr7sux

sracku

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

TONY DO HRY!

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
niflheim

Boha ten Sanchéz je hrozně zbytečný tam

Reagovat
TheTopFootbaler

On je hrozně zbytečný v celým kádru.

Reagovat
Hachim Mastour

Váš najkreatívnejší hráč

Reagovat
TheTopFootbaler

Zatím se mi to moc líbí, ještě jsme neinkasovali a i tempo hry diktujeme.

Reagovat
TheTopFootbaler

DEJ TOHO ALEXISE DOLŮ!!!

Reagovat
niflheim

Foster

Reagovat
TheTopFootbaler

Foster

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se srat s posledním týmem

Reagovat
Swarley

Foster alá DDG

Reagovat
TheTopFootbaler

Abychom si to vyjasnili, v tomhle zápase nás zařízli rozhodčí. Prvně ta pencka, teď tenhle roh...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Swarley

Lukaku tam pošle jeden hlavou a je to

Reagovat
Swarley

nebo Rodriguez

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
TheTopFootbaler

OMG!

Reagovat
niflheim

Reagovat
diastan

Lol

Titul je doma, dnes ale nejsem pripraven slavit

Reagovat
t0mmy33MCFC

to je takove nahovno takhle lepsi uzit si pekne zapas se swansea a pak

Reagovat
vladino10

José vás opäť potrollil

Reagovat
diastan

Mourek je zmrd no

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, tak bojkot United obnoven

Reagovat
Miguel19

Matič milimetrově teda.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Ligter

my jsme retardi

Reagovat
REPLIKATOR

vždycky jste byli

Reagovat
smazaný uživatel

byli, jste a budete

Reagovat
Swarley

Matič je dneska taky slušně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

WBA v 11 ve vápně, chčije tam jak prase, neproměněné šance, zkrátka ideální nedělní zapas

Reagovat
TheTopFootbaler

Matič je v druhé půlce sezóny úplně mimo.

Reagovat
TheTopFootbaler

Já nemám slov.

Reagovat
Taiger

Aspoň pohonili nad výhrou proti City, teď zpátky do reality.

Reagovat
t0mmy33MCFC

top tragedi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oni prostě netrénují hru do plných, to je prostě trága

Reagovat
valek9610

Je tu nějaký fans United co je rád za Mourinha?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Taiger

Swarley, tomu Mou vyká.

Reagovat
Swarley

pořád stejné, už mu zbývá jen rok

Reagovat
wild

Dva..

Reagovat
nani92

nie

Reagovat
smazaný uživatel

naprostá chyba vedení prodlužovat se má po sezoně smlouva a ne v půlce sezony. Proti top týmům jeho taktika je brilantní. Ale proti týmům z průměru se ten styl kříží ten tým proti nám neutočí neutočíme ani my a potom to takhle dopadá ten gol se vždycky dostane.

Reagovat
t0mmy33MCFC

ze by to byla briliantni taktika bych nerekl, spis snaha ukopat 0:0 a obcas vyjde nejaka haluz na vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

Radi asi nie sú, ale proti srsti ho obhajujú niektorí <3 ...

Reagovat
smazaný uživatel

Strašidelný futbal od United.

Reagovat
Swarley

spíš ten otřesný nezájm od začátku

Reagovat
t0mmy33MCFC

asi malo penez

Reagovat
Neutron

zrovna vy co sa tyka penazi nemate moc co vycitat

Reagovat
t0mmy33MCFC

no vsak ale kdyz hraci Utd nemaji zajem tak co jim chybi? mozna vic historie

Reagovat
Neutron

mozno ich nebavi hrat tu sracku co ordinuje Mou, prachy su motivator iba do urciteho momentu.

Reagovat
t0mmy33MCFC

to bude nejspis ono

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt čurak ten portugalec, slušnější slovo na něj prostě nemůžu najít

Reagovat
REPLIKATOR

United

Reagovat
JessePinkman

Pěkně United, jen tak dál.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu brát v potaz jasnou pencli je možná dobře , že to ani nepískl. Protože by jsme druhou půli ani nešli za půlku. S několika kamarády jsem se už bavil , že styl mourka je senzační proti top klubům. Ale proti týmům z nižších pater tabulek ten styl se prostě kříží. Největší chyba bude , že jsme s mourkem prodloužily už to začíná jako v chelsea talenti v podobě martiala a spol odejdou. Naprosté nezvládání průběhu zápasu kdy už o půli měl odejít mata kterej od zápasu s live je pravidelně nejhorší hráč na hřišti. Můžeme být rádi , že několikrát v sezoně jsme pro ty tři body šli i s dávkou štěstí. Gratulace Man City protože tento rok byl rozhodně jejich. Pod mourkem to nevidím dlouhodobě velmi dobře s tím stylem to ani vyhrát nepůjde.

Reagovat
masly008

tak jako najímat mourka a byvit se o dlouhodobém čase je sci-fi že

Reagovat
masly008

nejvíc nasraní jsou v city.místo aby si užili oslavy po zápase s diváky tak sedí jak pecky doma a neví co si počít.

Reagovat
smazaný uživatel

Když zápas dohraje nejhorší hráč na hřišti tak se ani nedivím ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

United zkušeně zkazili Citizens oslavy

Reagovat
fenixLFC

mourinho najskor skazil mlade nadeje v chelsea, potom hru united, potom pohlad na futbal pre fans united a teraz aj oslavy City aspon v niecom je skvely

Reagovat
t0mmy33MCFC

jn 2x po sobe zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Snad v létě prodáme Hazarda a otočíme to za Sessegnona s Baileym

Reagovat
Usty

OT: Málokdo si uvědomuje, v jak příšerné situaci se Sunderland v poslední době ocitá. Jeden příklad za všechny - nejlepším nahrávačem týmu od začátku sezóny 2015/16 je Adam Johnson, který byl v březnu 2016 odsouzen k šesti letům vězení.

Reagovat
smazaný uživatel

99% LIDÍ NEUVĚŘÍ TÉTO STATISTICE

teda pokud se v posledním roce nepodívali na tabulku Champu. Už z té jde vyčíst, jak moc jsou v píči. Někdo si taky mohl přečíst o tom, jak se toho klubu majitel snaží zbavit, ale nikdo to nechce ani zadarmo a další tragikomické články, zejména o tom, kolik u nich vydělávají jednotliví tragédi, protože s nimi neměli ve smlouvách ošetřen pokles mzdy v případě pádu do Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klub je v obrovskom prieseri. Škoda. Ale možu si za to sami. Hráči ako Love, Gibson, Rodwell, ..... Katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Joao Mario teda hodne slabej zatim

Reagovat
JessePinkman

Declan Rice zatím hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart..

Reagovat
cristiano.K.

tři komenty k dohrávce

Reagovat
Mates_Matesović

Hehe, my vlastně dneska zase hrajeme. Doufám, že uvidim v základu Lucase, proti City mě bavil a už si zaslouží pořádnou šanci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele