Premier League - preview 33. kola

04.07.2020, 08:27, aktualizováno 06.07.2020, 08:26
Previews
Tottenham vyhrál jenom jeden z posledních devíti soutěžních zápasů a unikají mu příčky zaručující evropské poháry. Dnes má zřejmě poslední možnost, jak se do boje o Evropskou ligu přihlásit, doma hostí tabulkového souseda Everton...
Tottenham Hotspur - Everton FC  (pondělí 21:00)
Tottenham se aktuálně nachází v současné chvíli jen v nudném středu tabulky, pořád ale může zaútočit minimálně na ty pozice, které mohou zajišťovat účast v Evropské lize pro příští sezónu. Po nepovedeném zápase se Sheffieldem přivítá svého souseda z průběžného pořadí, který má v podstatě stejné ambice. Everton každopádně vykazuje velmi dobrou formu.

Pokud v červenci Sportovní arbitrážní soud potvrdí rozhodnutí UEFA o tom, že se Manchester City nebude moci účastnit na dva roky evropských pohárů, mohlo by se do nich v Premier League postupovat dokonce i z osmého místa. A tahle meta není oběma klubům nikterak vzdálená. Aby se jí mohly teď přiblížit, musejí hledat cestu ze třemi body.

Spurs ovšem potřebují najít optimální pohodu, ke které mají po koronavirové krizi, a vlastně i měli před obdobím pandemie, hodně daleko, aby se na strategickou osmou příčku, spíše na tu sedmou pro větší zichr, dostali. V uplynulých devíti utkáních napříč všemi soutěžemi vyhráli jen jednou jedinkrát nad West Hamem, šestkrát naopak se svými protivníky padli.

Svěřenci manažera Josého Mourinha přitom měli před sezónou poněkud vyšší cíle než jen kvalifikovat se do Evropské ligy. Účast v následujícím ročníku Ligy mistrů je však pro ně nyní spíše dosti nereálnou záležitostí. "Víme, že dostat se tam, kam chceme, bude těžké. Situace je obtížná, ale nic není nemožné," věřil si domácí záložník Lucas Moura.

I kdyby se do milionářské soutěže postupovalo přes konečné páté místo, které po třiatřiceti odehraných kolech držel Manchester United, Tottenham na něj ztrácí již deset bodů. "Musím brát zápas s Evertonem jako další příležitost," pokračoval Brazilec. "Budeme se snažit a bojovat. To je to minimum, které musíme odvést. Musíme pokračovat v naší práci."

Naposledy londýnský celek nevydoloval ani bod na Bramall Lane a v podstatě potvrdil, že je ve všech aspektech opravdu hodně co zlepšovat. "Věděli jsme, že je to důležitý mač. Nemám slova pro to, co se stalo. Nevím, co říct. Začali jsme dobře, jenže první inkasovaný gól byl pro nás velkou ránou. Víme, že potřebujeme nastavit určitý progres," dodával Lucas Moura.

Everton, na rozdíl od svého soka, vstoupil do restartované sezóny velmi dobře. Na úvod uhrál plichtu v liverpoolském derby, pak skolil Norwich i Leicester City. A rázem si řekl o evropské poháry. Od Tottenhamu ho dělí pouhý bod, v posledních jedenácti ligových kláních prohrál pouze dvakrát. Nemá tak vlastně důvod si v nynějším případě jakkoli nevěřit.

Domácím budou chybět Japhet Tanganga a Juan Foyth, neočekává se ani start Deleho Alliho, jehož trápí bolavý stehenní sval, a nejistý je start také u Troye Parrotta. Hostující manažer Carlo Ancelotti bude postrádat určitě Fabiana Delpha, Jeana-Philippeho Gbamina, Cenka Tosuna i Thea Walcotta, zdraví by již však měli být Richarlison i Djibril Sidibé.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Sánchez, Dier, Vertonghen - Ndombélé, Winks - Lucas Moura, Bergwijn, Son - Kane
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Holgate, Digne - Iwobi, Davies, André Gomes, Bernard - Richarlison, Calvert-Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.61 - 3.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Sheffield United  (neděle 13:00)
Burnley po koronavirové přestávce rychle zapomnělo na prvotní debakl s Manchesterem City a následně dokráčelo ke dvěma vítězstvím nad Watfordem a Crystalem Palace. Upevnilo si tak svoji pozici ve středu tabulky, z něhož má stále možnost zaútočit na příčky zaručující evropské poháry pro následující sezónu. Teď vyzve povzbuzený Sheffield United.

Hosté nevykazovali na začátku restartovaného ročníku ideální formu. V červnu v rámci ligy získali ze tří možností jen bod, vypadli taktéž z FA Cupu. Nicméně naposledy si napravili svou reputaci, doma skolili Tottenham a rázem se vyšplhali na sedmou příčku průběžného pořadí. Oživili tak naděje, stejně jako Burnley, hlavně na účast v Evropské lize.

Překonat mnohdy urputnou defenzivu Burnley nebude pro Sheffield United vůbec snadné. Domácí v uplynulých devíti kolech Premier League udrželi hned šestkrát čisté konto. Na druhou stranu loni v listopadu The Blades nasázeli svému sokovi hned tři góly. "Musí být v našich silách dosáhnout na pozitivní výsledek," říkal hostující obránce George Baldock.

Sheffield přitom v obraně v uplynulých pěti utkáních nikterak výrazně nezářil, branku neinkasoval jen na úvod od Aston Villy, kde se nakonec urodila bezgólová plichta. "Nejsme naivní. Musíme pokračovat v tom, co děláme, proti dalším dobrým soupeřům, a to včetně toho nynějšího. Bude pro nás velkou výzvou," uvedl domácí manažer Sean Dyche.

Jeho mužstvo je určitě odpočatější než protivník. V nohách má totiž hned o dva zápasy méně. Taková skutečnost by pro něj mohla představovat jistou výhodu. "Už jsem ztratil přehled o ročním období. Poprvé jsem slavil narozeniny během sezóny. Bylo to zvláštní. Ale skutečně si restart tohoto ročníku užívám," pravil čerstvý devětačtyřicetiletý Angličan.

The Clarets ztrácejí na Sheffield pouhé dva body, jedině vítězství je tak může posunout před něj. Venku ovšem mančaft kolem lodivoda Chrise Wildera často neprohrává, letos z šestnácti případů nebodoval jen čtyřikrát. "Premier League si vede dobře," pochvaloval si Dyche. "Všechno se dalo dohromady. Televizní společnosti a různá média představují velkého hráče."

Domácí stále trápí poměrně početná marodka. Ačkoli Jay Rodriguez a Jóhann Gudmundsson již mohou údajně opět zasáhnout do hry, fit stále není Ashley Barnes, přičemž Robbie Brady, Jack Cork a Matthew Lowton trpí menšími zdravotními šrámy, čili jejich start je v ohrožení. Aspoň již trénuje Chris Wood, hlavní tahoun útoku a nejlepší šutér celku z Lancashire.

Hosté budou postrádat tři zraněné hráče, a to Johna Lundstrama, Johna Flecka a Luka Freemana. Není přitom jasné, zda se v sestavě objeví Jack O'Connell. "S ohledem na vše, co se stalo, si myslím, že tempo v zápasech nebo dojem z fotbalu není špatný," pokračoval Dyche. "Statistiky vypadají slušně. Každý se snaží, jak nejlépe umí," zakončil.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Brownhill, Westwood, Cork, McNeil - Rodriguez, Vydra
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, Robinson - Baldock, Berge, Norwood, Osborn, Stevens - McBurnie, Mousset
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.22 - 2.95 - 2.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - West Ham United  (neděle 15:15)
Hráči West Hamu naposledy ukončili své trápení po koronavirové pauze. A vyšlápli si, i díky jedné brance českého reprezentanta Tomáše Součka, překvapivě na Chelsea, která před londýnským derby vykazovala perfektní formu. Na cenné vítězství budou chtít určitě navázat i v Newcastlu. Tomu se každopádně daří, před pár dny porazil Bournemouth.

"Kladiváři" si potřeboval jakýkoli úspěch zapsat na své konto co nejdříve, aby se vzdálili aspoň na nějaký rozdíl od sestupového pásma. Skalp Chelsea se dle papírových předpokladů spíše nepředpokládal. O to větší radost z něho hostující manažer David Moyes měl. "Ve středu jsme podali fantastický výkon. Mí hráči si konečně zasloužili bodovat," mnul si ruce

Ani zdaleka však pro West Ham práce nekončí. Na osmnácté a devatenácté místo, které znamenají pád o patro níže, disponují jen tříbodovým náskokem. Čekají ho přitom ve zbývajících kolech veledůležité souboje s Norwichem, Watfordem a Aston Villou, na které je potřeba se co nejlépe naladit. Opravdu nerad by tak nyní vyhořel právě v Newcastlu.

The Magpies představují pro hosty soupeře, se kterým by se mohli reálně poměřovat. A očekává se bezpochyby vyrovnaná bitva. "Vždycky bylo těžké proti nim nastoupit. Sledoval jsem je v posledním utkání a hráli opravdu parádně," připomínal Moyes. "Vážně mají velmi dobrý tým, který se neustále zlepšuje. Budeme muset pořádně zabrat," pokračoval.

Velkou chválu vysekl skotský stratég svému kolegovi na opačné straně. "Když byl Steve Bruce v Newcastlu angažován, mnoho lidí o něm pochybovalo. Odvádí přitom skvělý džob," uznale pokyvoval. "Každý, kdo ho pomlouval, kdo mu nevěřil, musel uznat, že se mýlil. On jen ukázal, jak skvělý manažer je. A to i v tak velké oblasti na severovýchodě Anglie."

Hosté budou postrádat celkem čtyři zraněné hráče. Už do střetnutí s Chelsea nezasáhl kapitán Mark Noble, jenž vynechá i nynější duel, fit nejsou stále ani Sébastien Haller a Arthur Masuaku. Jejich návrat na trávníky se však očekává v nejbližší době, na rozdíl tedy od Roberta Snodgrasse, jenž se pořád nezotavil ze zdravotních problémů se zády.

Domácí sice naposledy museli skousnout vypadnutí z FA Cupu, v Bournemouthu si však svou reputaci záhy napravili a zaslouženě urvali tři body. V Premier League aktuálně drží sérii pěti utkání v řadě bez porážky. Postupně se jim přitom uzdravuje marodka, jistojistě budou chybět jen Ciaran Clark a Florian Lejeune, jenž už zřejmě do konce ročníku nenastoupí.

Otázkou pak je, jestli Bruce bude moci počítat se Seanem Longstaffem, Jamaalem Lascellesem, Joelintonem a Javim Manquillou, jejichž start je nejistý "Není moc týmů, které by vstřelily Chelsea tři góly," říkal manažer Newcastlu. "Bohužel pro nás získal West Ham sebevědomí. Vždy je těžké narazit na někoho poté, co dosáhne na takový výsledek."
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Krafth, Lascelles, Fernández, Rose - Hayden, Bentaleb - Almirón, Shelvey, Saint-Maximin - Gayle
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiaňski - Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell - Souček, Rice, Pablo Fornals - Jarmolenko, Bowen, Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.81 - 3.36 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Aston Villa  (neděle 17:30)
Liverpool po oslavách titulu, který získal po dlouhých třiceti letech, naposledy vystřízlivěl na půdě Manchesteru City a po nejvyšší porážce této sezóny (0:4) si určitě bude chtít spravit náladu se zachraňující se Aston Villou. Domácí by určitě rádi překonali bodový rekord Citizens ze sezóny 2017/2018, jenž má hodnotu rovných sta bodů. Pokud chtějí tuto metu zdolat, tak potřebují ve zbývajících šesti zápasech hned pětkrát zvítězit.

Reds momentálně posbírali šestaosmdesát bodů a aktuálně před svým největším rivalem drží náskok dvaceti bodů. Trenér Jürgen Klopp i přes drtivou porážku chválil své hráče za odvedenou práci. "Bylo to od nás perfektní? Ne. Ale to se čas od času stane. Stále nám zbývá ještě šest utkání do konce sezony. Viděl jsem tým, který je na to připraven. Byli jsme v zápase, bojovali, běhali a celkově udělali vše, co šlo," řekl německý rodák smířeně.

Ten by se ještě rád pokusil o překonání vytouženého rekordu, na druhou stranu to nepovažuje za nezbytné. "Je to cíl, ale netlačíme se do toho za každou cenu." Aston Villa momentálně hraje o všechno, se sedmadvaceti body na kontě je osmnáctá a nyní nedokázala vyhrát již devětkrát za sebou. Po dlouhé přestávce způsobené epidemií koronaviru vybojovala pouhé dva body, minule těsně podlehla favorizovanému Wolverhamptonu (0:1).

"Aston Villa hraje o přežití a jsem přesvědčen, že pro záchranu je schopna udělat cokoliv. Očekávám od ní bojovný a houževnatý výkon od samého začátku až do konce, jednoduchý úkol nás nečeká," podotkl Klopp závěrem. Ten se opět musí obejít bez Shaqiriho s Matipem, jistotu startu navíc nemá obránce Lovren. Villains postrádají brankáře Heatona, dále pak Wesleyho, Targetta i Engelse, na trávník se možná nepodívají ani Guilbert s Lansburym.

Naopak poprvé po vynucené pauze by mohl zasáhnout do hry Drinkwater. "Je zbytečné se na protivníka takovéhoto formátu nějak výrazněji připravovat. Jestliže chceme uspět, tak musíme být dostatečně agresivní. V tuto chvíli máme co ztratit a z Anfieldu nehodláme odjíždět s prázdnou," prohlásil bojovně hostující kouč Dean Smith. V podzimním vzájemném měření sil se radoval favorit z Liverpoolu, při hubeném vítězství 2:1 se ale pořádně nadřel.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Milner, van Dijk, Gomez, Williams - Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Keita - Mané, Firmino, Minamino
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Reina - Konsa, Hause, Mings - Guilbert, Luiz, Hourihane, Taylor - McGinn, Grealish - Davis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.47 - 16.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Manchester City  (neděle 20:00)
Manchester City po koronavirové pauze zaváhal jen v jednom případě, to když nestačil na Chelsea a definitivně ztratil naději na zisk titulu. Z téhle lapálie se ovšem rychle oklepal. Postoupil následně do semifinále FA Cupu a naposledy si doslova smlsnul na korunovaném mistrovi s Liverpoolu. Optimální pohodu určitě hodlá potvrdit i v Southamptonu.

Ačkoli v Premier League už Citizens nemůžou dosáhnout na cennou trofej, pořád by rádi triumfovali v Anglickém poháru a taktéž v Lize mistrů. A minulé vysoké vítězství nad The Reds jim pořádně zvedlo sebevědomí. Čtyřgólový skalp se dle papírových předpokladů spíše neočekával. Každopádně hosté jasně naznačili, že hladoví po úspěchu jsou i nadále.

Záložník Raheem Sterling moc dobře ví, že byť se svými spoluhráči již budou usilovat jen o co nejrychlejší pojištění své druhé pozice, pořád je o co hrát. "Jsme tým, který svou šanci v lize propásl," hlesl. "Ale musíme se pokusit předvést v ostatních soutěžích maximum. Bylo těžké skousávat fakt, že nám Liverpool utekl. Prvenství si každopádně zasloužil."

Hosté jsou na St. Mary's Stadium pasováni do role favorita, vždyť z posledních jedenácti utkání na všech frontách zvítězili hned devětkrát. "My musíme v Premier League vyhrát všechny duely," pokračoval Sterling. "Myslím si, že proti Liverpoolu jsme působili brilantně. Bojovali jsme už od první minuty. Získali jsme vážně senzační výsledek," dodával.

Dobrou zprávou pro manchesterského manažera Pepa Guardiolu je skutečnost, že zdraví jeho hráčů drží. Tedy až na Sergia Agüera, který je jedinou absencí na straně MCFC. Jinak na marodku nikdo nově nepřibyl. Po čtvrtečním klání španělský stratég zřejmě sáhne k některým změnám kvůli potřebné rotaci v sestavě, a to vlivem pořádně nahuštěného programu.

The Saints zatím sehráli tři mistrovská střetnutí po restartu ligy, a zatímco v Norwichi a Watfordu vyhráli, doma s Arsenalem padli. Teď je čeká vůbec asi ta nejtěžší výzva. Velmi neradi by ale na vlastním stadionu už podruhé v řadě nebodovali. "Nikdy jsme neměli v sobě pocit, že bychom se měli někoho bát," burcoval domácí lodivod Ralph Hasenhüttl.

Jeho celek je dostatečně vzdálený od sestupového pásma, potřeboval by však udělat ještě poslední krůčky k definitivní záchraně. A kdo ví, v případě snového závěru sezóny se může vlastně poprat o ty příčky, které v následujícím ročníku zajišťují účast v Evropské lize. Nutno však podotknout, že k těmto metám v tuhle chvíli nemá Southampton nikterak blízko.

I domácí by měli mít k dispozici v podstatě kompletní kádr. Nejistý je pouze start u Pierra-Emileho Höjbjerga a Sofianeho Boufala. "Strach není dobrým partnerem. Musíme mít respekt, to ano, ale zároveň musíte věřit v to, na čem pracujete," podotýkal Hasenhüttl. "Vždy existuje šance dosáhnout na pozitivní rezultát. Na tenhle souboj se nesmírně těšíme."
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Bednarek, Stephens, Bertrand - Armstrong, Ward-Prowse, Höjbjerg, Redmond - Ings, Long
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson Moraes - Walker, Otamendi, Laporte, Mendy - De Bruyne, Gündogan, David Silva - Mahrez, Gabriel Jesus, Foden
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.06 - 5.82 - 1.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Norwich City - Brighton & Hove Albion  (sobota 13:30)
Nováček soutěže Norwich bude mít jednu z posledních možností, jak ještě oživit svou naději na udržení se v Premier League. Kanárci jsou zatím beznadějně poslední s jednadvaceti body a za sedmnáctým Watfordem zaostávají o bodů sedm, šest kol před koncem tohoto ročníku tak nutně potřebují porazit Brighton. Tomu momentálně patří patnáctá pozice s třiatřiceti body a taktéž nemá nic jistého, tyto tři body by rozhodně potřeboval.

Racci vyhráli v posledních deseti střetnutích pouze jednou, když ihned po přestávce způsobené epidemií koronaviru zdolali Arsenal (2:1). Jinak hned šestkrát uhráli nerozhodný výsledek a třikrát prohráli. Po důležitém úspěchu s londýnským favoritem zavítali do Leicesteru a z půdy třetího týmu tabulky si odvezli bod ze bezbrankovou remízu. Teprve naposledy neměli šanci s Manchesterem United, kterému podlehli vysoko 0:3.

"Musíme stále bojovat, je před námi ještě trnitá cesta. Troufám si tvrdit, že tři vítězství nás mezi anglickou elitou udrží, na druhou stranu každý soupeř má své kvality. Norwich hraje o všechno a jsem si jistý, že se pokusí předvést to nejlepší, co v něm je. Před Aston Villlou máme náskok šesti bodů, což v žádném případě stačit nemusí. Chceme vyhrát, jiný cíl ani mít nemůžeme," řekl s očekáváním v hlase hostující trenér Graham Potter.

Tomu schází Izquierdo, do hry zřejmě nezasáhnou ani Alzate s Pröpperem, naopak po potížích se zadním stehenním svalem by již mohl být k dispozici obránce Webster. Kanárci celkově prohráli pětkrát za sebou a na ligové scéně neskórovali čtyřikrát v řadě, tedy dlouhých 380 minut. Poměrně solidní výkon předvedli ve čtvrtfinále FA Cupu s Rudými ďábly a podlehli jim až po prodloužení v poměru 1:2.

Ve středu se snažili zaskočit Arsenal, jenomže to se jim nepovedlo a byla z toho jasná porážka 0:4. Kouč Daniel Farke může počítat s Klosem, jenž si odpykal jednozápasový distanc za karetní trest, mimo zůstávají dlouhodobí marodi Hanley, Zimmermann, Byram i Leitner. "Je to jeden z těch zápasů, který nás může vrátit do hry. V tuto chvíli jsme stoprocentně připraveni a věříme, že Brighton porazíme," prohlásil Farke optimisticky. V podzimním vzájemném střetnutí se radovali z úspěchu Racci po výsledku 2:0.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Klose, Godfrey, Lewis - Vrančić, McLean - Buendía, Duda, Cantwell - Pukki
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Lamptey, Duffy, Dunk, Burn - Stephens, Bissouma - Groß, Mooy - Connolly, Maupay
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.53 - 3.34 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Leicester City - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Bez jediného vítězství ze čtyř soutěžních pokoronavirových zápasů je anglický Leicester, který tak celkově zvítězil jen jednou z posledních osmi ligových utkání. Jeho soupeřem bude Crystal Palace, jenž po úspěšné sérii dvakrát v řadě prohrál.

Foxes po více než tříměsíční přestávce od fotbalu získali pouhé dva body ze tří ligových utkání - remizovali totiž s Watfordem a Brightonem a naposledy prohráli v Goodison Parku, kde po dvou rychlých gólech domácích jen korigoval Iheanacho. Pro nigerijského útočníka šlo teprve o čtvrtou ligovou trefu, výrazně tak zaostává za svým parťákem z útoku Vardym, který je s devatenácti zásahy nejlepším střelcem ligy.

Eagles nezvládali nabitý povánoční program a šňůru osmi nevýher v řadě ukončili až v závěru února proti Newcastlu. Od té se však nevídaným způsobem odpíchli a čtyřikrát za sebou zvítězili s čistým kontem, z posledních dvou utkání ale zase nezískali ani bod, když nestačili na Liverpool a Burnley. Orli trápí zejména ofenziva, osmadvacet gólů z nich dělá druhý nejméně skórující tým - hůře je na tom jen poslední Norwich.

Poslední vzájemné utkání sice dokázal vyhrát Leicester díky zásahům Söyüncüa a Vardyho, dlouhodobě jsou však úspěšnější modro-červení. Ti před tímto nezdarem uspěli čtyřikrát v řadě s celkovým skóre 13:1.

Domácí budou zřejmě postrádat Maddisona, v ohrožení je i start Péreze, Graye a Iheanacha. Ti by tak za postranní čarou mohli doplnit dlouhodobě zraněné Pereiru a Amarteyho. Hostům se po vyléčení vrací Benteke, k dispozici stále ještě nejsou Kelly, Tomkins a Schlupp.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Justin, Evans, Söyüncü, Chilwell - Ndidi - Praet, Tielemans - Pérez - Iheanacho, Vardy
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Ward, Dann, Cahill, van Aanholt - McCarthy, Milivojević, McArthur, Ayew, Benteke, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.75 - 5.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Patnáctkrát v řadě už Manchester United napříč všemi soutěžemi neprohrál. A pakliže se naplní papírové předpoklady, neměl by mít problém tuhle sérii ještě více natáhnout. Na Old Trafford totiž vyzve pořádně se trápící Bournemouth, jenž se ani po koronavirové přestávce nedokáže dostat do optimální pohody. A stále se tak nachází v pásmu sestupu.

The Red Devils budou mít aspoň do sobotního večera možnost vecpat se na toužebnou čtvrtou příčku, která zaručuje jako poslední v Premier League účast v Lize mistrů na následující sezónu. Tuhle metu aktuálně drží Chelsea, kterou mají vzdálenou na rozdíl pouhých dvou bodů. Proti Bournemouthu tak ke splnění svého cíle potřebují nutně zisk třech bodů.

Zatím si svěřenci manažera Oleho Gunnara Solskjaera vedou po dlouhé pauze způsobené epidemií velmi dobře. Na úvod sice remizovali na hřišti Tottenhamu, pak si ale hravě poradili se Sheffieldem United, v FA Cupu postoupili přes Norwich City a naposledy zvítězili bez obtíží v Brightonu. Řekli si tak bezpochyby rázně o umístění mezi čtyřmi nejlepšími.

Norský stratég zároveň chytře sahá k potřebné rotaci v sestavě kvůli náročnému programu. Široký kádr mu umožňuje patřičně rozložit síly, ostatně třeba v Norwichi nehrála ani náhodou nejsilnější možná jedenáctka, přičemž pár dní na to v Brightonu vlastně již ano. A jakmile si jeho tým vytvořil dostatečný brankový náskok, postupně stahoval své opory ze hřiště.

I díky této skutečnosti zároveň na marodku MUFC nepřibyl nikdo nový. Chybět budou i nadále pouze zdravotně indisponovaní Phil Jones a Axel Tuanzebe. "Samozřejmě někteří hráči mají drobné šrámy," připomínal Solskjaer. "Některá lehká zranění cítíte až po nějaké době. Mohl bych tedy znovu udělat nějaké změny. Uvidíme až den před utkáním."

Jeho mužstvo rozhodně musí v nynějším případě převzít roli favorita. Ačkoli třeba loni v listopadu na půdě svého soka prohrálo. "Definitivně se cítíme sebevědomí. Měli bychom, neboť jsme tvrdě pracovali po dobu výluky," těšilo domácího lodivoda. "Odehráli jsme dobré mače proto Sheffieldu i Brightonu. Je jasné, že sebedůvěra poté stoupá nahoru," dodal.

Bournemouth naposledy předvedl opravdu hodně mizerný výkon v duelu s Newcastlem. Sice po dvou neúspěších zaznamenal vstřelený gól, ten byl ovšem jen slabou náplastí na konečné vysoké porážce. Klub z Dorsetu tak spadl dokonce na předposlední příčku, a pakliže se nechce brzy loučit se společností anglické nejvyšší soutěže, měl by vážně zabrat.

Stejně jako proti The Magpies se přitom hostující manažer Eddie Howe nebude moci spolehnout na svého nejlepšího střelce Calluma Wilsona, který musí za své nakumulované žluté karty odpykat ještě jedno střetnutí. K dispozici mu rovněž nebudou ani zranění Charlie Daniels a Simon Francis. Evidentně zdravý je však alespoň forvard Joshua King.

The Cherries v uplynulých sedmi ligových kolech urvali pouhý bod. Howe ovšem v žádném případě nehází flintu do žita. "Čeká nás pravděpodobně nejtěžší zkouška za posledních několik dní," uvědomoval si. "Mnoho lidí vám řekne, že už jsme odepsaní. V minulosti tomu tak vždycky bylo, stejně jsme však pokaždé dokázali překonat všechny překážky."
Manchester United - pravděpodobná sestava:
David de Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - Matič, Pogba - Greenwood, Bruno Fernandes, Rashford - Martial
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Stacey, Mepham, Aké, Smith - Brooks, L. Cook, Lerma, Gosling, Stanislas - King
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.37 - 16.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Arsenal FC  (sobota 18:30)
V jednom z nejvíce očekávaných duelů třiatřicátého kola Premier League se utkají Wolverhampton s Arsenalem v přímém souboji o pohárové příčky. Do zápasu vstoupí v lepší pozici domácí Wolves, kteří před svým soupeřem drží šestibodový náskok a směle pomrkávají ještě výše, neboť i třetí Leicester je jim vzdálen pouze na tři body.

Oba týmy půjdou do zápasu v dobrém rozpoložení, neboť mají shodně na kontě tři výhry v řadě za sebou. V případě Wolverhamptonu se jedná o stoprocentní bilanci od restartu nejvyšší anglické soutěže, a dokonce za toho období tým Nuna Espírita Santa ani jedinkrát neinkasoval. To Arsenal již stihl odehrát zápasů pět, a přestože v prvních dvou svým soupeřům podlehl, výhry nad Southamptonem, Sheffieldem United v FA Cupu a naposledy s posledním Norwichem vrátily na Emirates Stadium optimismus, že se zpackanou sezonu ještě může podařit zachránit.

Na straně domácích je základní jedenáctka poměrně snadno předvídatelná, jelikož je Nuno znám neochotou míchat se sestavou, a to obzvláště v nynější době, kdy se Wolves mohou soustředit pouze na jednu soutěž. Snad jediným otazníkem je možné nasazení Adamy Traorého na úkor Leandera Dendonckera a úpravu rozestavení z 3-5-2 na 3-4-3, mezi nimiž Wolves střídavě alternují.

To Arsenal je pod vedením Mikela Artety o něco méně čitelný, což se potvrdilo i v posledním zmíněném duelu s Norwichem, kde nečekaně dostal šanci kupříkladu Reiss Nelson. Vzhledem k trápení Alexandra Lacazetta na hrotu útoku by pak mohl znovu do základu nakouknout mladý odchovanec Eddie Nketiah a další z produktů klubové akademie Bukayo Saka by na hřišti rovněž neměl chybět, ať už nastoupí na kterékoli z mnoha pozic, jež mu Arteta za své krátké působení v londýnském klubu stihl přidělit.

Přestože oba týmy v honbě za pohárovou Evropou potřebují nutně zvítězit, právě Wolves s Arsenalem se shodným počtem třinácti nerozhodných výsledků doposud platí za remízové krále celé Premier League, a tak by nemělo nikoho překvapit, kdyby se tyto celky rozešly smírně i v tomto vzájemném zápase.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Boly, Coady, Saiss - Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jonny - Jiménez, Jota
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Martínez - Mustafi, Luiz, Tierney - Bellerín, Ceballos, Xhaka, Saka - Pepe, Nketiah, Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.23 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Watford FC  (sobota 21:00)
Souboj dvou týmů bojujících o hodně bude k vidění na Stamford Bridge. Chelsea potřebuje zabrat v boji o Ligu mistrů, na pátý Manchester totiž má náskok jen dvou bodů. Watford zase chce vší silou urvat záchranu, na sestupová pásma má k dobru jediný bodík.

Blues obnovení Premier League zvládli na jedničku, když vyhráli ligové zápasy na hřišti Aston Villy a doma se Citizens, poté dokázali postoupit i v FA Cupu díky vítězství v Leicesteru. Až poslední zápas na West Hamu přinesl porážku. Dvě trefy Williana totiž byly málo proti zásahům Součka, Antonia a Jarmolenka. Brazilský křídelník se tímto počinem každopádně stal druhým nejlepším střelcem Chelsea. Více než jeho osm gólů má na kontě jen Abraham, a sice třináct.

Hornets prožívali dobré období od poloviny prosince do poloviny ledna, od té doby se jim zase nedaří. Z jedenácti utkání dokázali zvítězit jen jednou (ano, proti Liverpoolu), v červnovém programu nyní získali jediný bod, a to ještě velmi šťastně, když proti Leicesteru srovnali skóre až v nastavení. Asi největším problémem Watfordu je, že se nemohou opírat o žádného velkého kanonýra. Nejvíce zásahů má za sebou Deeney, šest je však v porovnání se zbytkem ligového pelotonu žalostně málo.

Sršně jsou pro Chelsea poměrně oblíbeným soupeřem. Modří dokázali zvítězit v šesti z posledních sedmi zápasů, které byly většinou navíc atraktivní pro diváky - padlo v nich totiž celkem třicet branek.

Frank Lampard bude pro toto utkání postrádat se zraněním laborujícího Kovačiće, mimo hru je i Tomori. Hostům nepomohou Deulofeu, Janmaat a Success.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - James, Zouma, Rüdiger, Azpilicueta - Loftus-Cheek, Kanté, Mount - Willian, Giroud, Pulisic
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Cathcart, Dawson, Masina - Hughes, Capoue - Sarr, Doucouré, Welbeck - Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.25 - 8.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC32282270:2586
2.Manchester City32213881:3366
3.Leicester City32167960:3155
4.Chelsea FC321661057:4454
5.Manchester United321410851:3152
6.Wolverhampton Wanderers321313645:3452
7.Sheffield United321211933:3247
8.Arsenal FC321113847:4146
9.Tottenham Hotspur321291151:4445
10.Burnley FC321361336:4545
11.Everton FC321281240:4744
12.Crystal Palace321191228:3742
13.Newcastle United321191233:4342
14.Southampton FC321241641:5540
15.Brighton & Hove Albion327121334:4433
16.West Ham United32861838:5630
17.Watford FC326101629:4928
18.Aston Villa32761936:6027
19.AFC Bournemouth32761930:5427
20.Norwich City32562125:6021

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (403)

Přidat komentář
Talker

Doprdele, potom, co se během lockdownu skončila jednání s Willianem o nové smlouvě se teď znovu rozjela. My se ho fakt nezbavíme a přitom jsme ho mohli využít jako Luize v Arsenalu nebo v Tottenhamu. Zrovna když si člověk myslí, že se ho konečně zbaví, tak si začne střílet goly a vypadat jako ofenzivní hráč.

Pokud je to on zadarmo a posílení obrany/nový TOP golman nebo Havertz za 80, tak bych řekl možná i Willian, i když to zní jako rouhání.

Reagovat
Godwinson

Havertz uz mne tam moc nesedi. A ani si nejak nedokazu predstavit, ze by o nej Chelsea stala.

Reagovat
Talker

No spekuluje se o tom už měsíc, takže na tom pravdy něco bude. Prakticky každých pár dní je něco nového ohledně toho, takže myslím, že to nakonec dopadne.

Reagovat
M0rb1D4S

Tak podle Matta Lawa od nás přijde nabídka po dnešním finále DFB. Takže možná se přes noc objeví pár nových, zajímavých zpráv.

Reagovat
Godwinson

Tak zajimave by to bylo. Podepsat dve takova dela do ofenzivy. Na druhou stranu by musel nekdo z kola ven. Vubec bych treba nechapal jednani s Willianem. Ale tak uvidime, zacal ten prestupak dost divoce.

Reagovat
Talker

Už takhle podle mého máme plno. Abraham, Werner, CHO, RLC, Mount, Ziyech, Pulisic - 7 hráčů na 3-4 posty, kdy nikdo nebude spokojený s lavičkou dlouhodobě. Přitom někdo bude muset sedět na tribuně.

Nechci, aby to skončilo jako před pár lety, kdy odešli moji 2 oblíbenci (Mata, KdB) a místo nich zůstal Willian, kterého jsem neměl od začátku rád. Z té současné skvadry v ofenzivě by mě fakt sral především Mount. A pokud bude sedět na lavičce, hrát domácí poháry a střídat, tak budu velmi nasranej.

Reagovat
Godwinson

Souhlas, nevidim tam pro nej misto. Vlastne kdyz se na to tak koukam, uz ted je to pomerne hodne napraskany Buh vi, jake maji plany, s poustenim hracu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Stale nejako zabudate na Hakima

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak za mě byste rozhodně měli jít do stopera/gólmana za slušný prachy. Útok máte narýsovaný na příští sezónu výborně a kupovat Havertze mi přijde jako zbytečný risk. U vaše týmu je zřetelně vidět absence obrany a i jeden hráč ji může pozvednout, na toho byste se měli soustředit a vykašlat se na hráče, u kterého navíc snad nikdo nedebatuje o tom, jestli by vůbec zapadl do PL.Fanoušek Leverkusenu taky psal pod bundesligovou sekci, že na něm každý prý vidí jenom ty youtube sestřihy a že on mu prostě nepřišel na chuť a za nějakou cenu by ho prodal.

Reagovat
Talker

Já nevím, viděl jsem ho hrát 2x a přišel mi výborný, ale žádný zázrak. Není to žádný KdB, u kterého bylo jasné, že bude nejlepším hráčem na svém postu X let.

Na sestřihy moc nekoukám, protože tam dávají vždycky nějakou šílenou psychohudbu, která se nedá poslouchat víc než 10 vteřin.

Reagovat
Kixi Syhimour

Podle mě prostě zbytečný risk, chápu, že teď je pro vás dobrá možnost ho koupit, ale to bych radši využil na toho stopera, kde je vidět, že máte akutní problém.

Reagovat
Talker

Já to taky nechápu. Přivedeme kompletně novou ofenzivu, ale největší průser adresovat vůbec nebudeme. Radši bych investoval úplně někam jinam.

Reagovat
Kixi Syhimour

stoper a gólman, s Alonsem byste na LB ještě rok přežili (i když pokud by byl Tagliafico za slušnou cenu, tak bych ho na vašem místě bral)

Reagovat
M0rb1D4S

Tak to bych zase dost brzdil. KdB v jeho věku pořád hrál belgickou ligu.

Reagovat
Talker

Možná je to znechucení nad tím, že vůbec chceme dalšího hráče. Podobný pocit jsem měl u Williana, že je tam navíc a ten pocit zůstává více než půl dekády Snad, pokud přijde, bude skvělý a vytře mi zrak.

Reagovat
M0rb1D4S

Pokud by měl přijít Havertz, tak jsou tam jiní hráči navíc A nebál bych se toho, že se nezaměříme na defenzívu. I o tom psal Matt Law.

Reagovat
Talker

Tak pokud koupíme 3 děla do ofenzivy a pak Riceho do obrany, tak to bude hodně nevyrovnané.

Reagovat
M0rb1D4S

Budeme muset každého přestřílet. YOLO style

Reagovat
Talker

To nefunguje nikomu moc...

Reagovat
M0rb1D4S

Zkusit musíš všechno Aspoň to bude zábava na sledování

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne v jeho věku za takového talenta považovaný nebyl, Havertz navíc hraje německou ligu několik let, to u De Bruyneho nebylo. A u něj opravdu nebylo jasné, že bude nej hráčem na svém postu X let, to nevím, proč by ho z Chelsea kupoval Wolfsburg.

Jinak Havertze nepotřebujete, nevím, jestli to dotáhne na De Bruyneho, tipuji, že nebude vyloženě daleko od něj, ale tak vysoko být nemusí. Přesto na nějaký "velkoklub druhého sledu" typu Chelsea, Juventus, Atlético Madrid má rozhodně a možná v budoucnu půjde i výše. Kvalitní je.

Reagovat
Talker

Tak já se bavím o kvalitě, když přicházeli do PL z Bundesligy.

Reagovat
Dawon

Bez dvou klíčových hráčů by se v zápase proti Bournemouthu mohl obejít Manchester United. Zdravotní problémy mají záložníci Paul Pogba a Bruno Fernandes, ti se srazili během včerejšího tréninku a nejsou zcela fit, jejich odpolední starty tak zůstávají nejisté.

Takze z easy vyhry cca 3:0 najednou potencialne utrapenych 0:0, nadhera

Reagovat
Wazza228

Je to fake. Jsou v pohodě

Reagovat
iamek

Eurofotbal bulvar. Ole řekl, ze budou připraveni. Zprava byla převzata z parody účtu a převzal to sun.

Reagovat
Dawon

ok, uf by me trefil slak

Reagovat
Ed_Hazard

Celkom by ma zaujímal názor MUfans - urvete tú LM? Ste posledný otázny tip na tikete Na začiatku sezóny som vás natipoval do 4 miesta so slušným kurzom 2.0 Teraz mi to pripadá tak 50 na 50 s tým, že ak sa tam zmestíte, tak na úkor Leicesteru ako Chelsea.

Reagovat
Busby babes

tohle bylo desne vtipny. Nejakej parody account si tohle vymyslel a Mirror to otisknul.

Reagovat
smazaný uživatel

"Tottenham odmítl výměnu Ndombélé - Ramsey"

Wat?To nemohlo Juventusu výjsť 2x v jedinom mesiaci.

Ale teraz vážne. Ak je to teda pravda, tak existuje niekoľko vážnych dovodov prečo k tomu nedojde. Nie len vek.

1, Ramsey berie v Juve okolo 350K týždenne (zdroj FM ), to si nemožme nikdy dovoliť. Zvlášt teraz. Len ťažko pojde s platom výrazne nižšie.

2, Levy by neprístupil na výmenu 23 ročného hráča za 29ročného s nízkou resale value

3, Ramsey by sa určite nehrnul do Tottenhamu

4, Ndombelé može byť lepší

Reagovat
Greny

Ndombele muze byt lepsi ale nejsem si jist zda v Tottenhamu .. prijde mi ze mu Mourinho moc neveri

Reagovat
smazaný uživatel

Dávam Mourinhovi jeden mesiac, max rok.

Reagovat
janinho

v thame ano.

pod mourinhom nie

Reagovat
herbage

třeba by vám dali nějaký doplatek nebo přibalili Khediru, Matuidiho nebo De Sciglia

Reagovat
Talker

Tak Ramsey šel do Juve i kvůli prachům, takže si nejsem jistý, jestli bude chtít jít dolů, no.

A strategie Juve mi přijde jako podepisování hráčů zdarma na budoucí trade. I když zrovna u Ramseyho, kterému táhne na 30, nějak nevím, kdo ho bude chtít s tím platem.

Reagovat
icemike

Vyšlo, udělali ještě jednu výměnu, s AS myslím?

Reagovat
Mato178178

S man city

Reagovat
icemike

Reagovat
Front hell

Reagovat
pingla

Dneska by to neměl být problém, Cherries jsou poslední zápasy úplně v hajzlu, my naopak jedeme dost slušně. Takže remíza 2:2

Reagovat
Dawon

Uz ani nepamatuju kdy naposled sem mel takovou duveru pred zapasem s outsiderem, ze to v pohode zvladnem...te ofenzivni kvality a kreativity je tam v plne palbe fakt silene moc, body bournemouthu by dneska musely byt maly zazrak

Reagovat
pingla

však právě proto, že ten zápas vypadá jako naprostá rutina, se trochu bojím, že to podceníme takových zápasů už letos pár bylo, kde to měla být formalita a nebyla

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

už by ste mohli prehrať nech to majú Wolves bližšie.

Reagovat
iamek

United track Uruguayan winger Facundo Pellistri from Diego Forlan’s Penarol.

18let, RW nebo ST. Píše se cena kolem 10 mega.

Reagovat
Mervin

Ten Duda je tak marný pokaždé? Já ho pořádně naposledy viděl hrát v Německu a tam mu to šlo dobře, tak jsem teď z něho celkem zklamaný.

Reagovat
ajouki

Yves Bissouma je hodně solidní záložník, podle mě by mohl v létě přestoupit do lepšího klubu. Pro Arsenal by to mohla být lepší posila než Thomas Partey, anebo pro Tottenham do zálohy techničtější hráč než Sissoko.

Reagovat
ManUnited

Čekal jsem, že Ole trochu zarotuje...každopádně měl by to být válec dneska

Reagovat
KnoxXx

katastroficke branenie

Reagovat
Grahf

z takého uhla nemože dostať

Reagovat
Miguel19

Lol Maguire s Geou

Reagovat
iamek

Omg co to bylo? Zatím slušná dominance podle očekávání, ale tohle

Reagovat
r.mrazik

Harry voe jak v okrese...a Davidovo vyběhnuti jak od želvy

Reagovat
Kixi Syhimour

Bournemouth

Reagovat
Kixi Syhimour

Sanislas hezké jesle

Reagovat
Alberto Aquilani

Smalling by ten gól ubránil aj sám

Reagovat
Greny

potom co jsme predvedli na WHU vzadu bych mel drzet hubu a to nevim co prijde vecer ale ... to bylo horsi nez z okresniho preboru

Reagovat
Counter

Nejdražší obránce na světě a taková luizovina.

Reagovat
Grahf

strašne pomaly rozohrávame, tá trojka vpredu je skoro bez lopty, pretože bmouth to tam zabetonuje okamžite

Reagovat
EXoRcIsT

Mason jak pan a Bruno dalsie Acko

Reagovat
Grahf

buuum

Reagovat
KnoxXx

Bruno to dava ako na tanieri

Reagovat
Grahf

to mohla byť redka

Reagovat
r.mrazik

To je červená...dobytek

Reagovat
Grahf

jasná penlla, ale to mal byť gol

Reagovat
KnoxXx

rychla otocka

Reagovat
Kixi Syhimour

Rashford? Proč nekopal Fernandes?

Reagovat
KnoxXx

asi na zvysenie sebavedomia, ale tiez som z toho nebol nadseny, ked som to videl

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
EXoRcIsT

tak Rashford ich kopal predtym ako sa zranil

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ale Fernandes má lepší konverzi, ne?

Reagovat
EXoRcIsT

ma

Reagovat
Hokaido

Budou se oba točit, říkal to sám jsem z nich.

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, díky

Reagovat
icemike

Takže budeš kopat i ty?

Reagovat
Miguel19

Co to tam předvedl za skok ten hráč Cherries?

Reagovat
Grahf

rash je po zranení velký špatný, tak mu to asi bruno nechal, aby sa chytil

Reagovat
r.mrazik

Velký špatný? Dneska poslal Bruna do úniku...minule udělal dva góly pro Martiala...

Reagovat
nani92

v hre dobrý, zakončenie zatiaľ slabší, ale teraz tam je na to Martial

Reagovat
r.mrazik

Jj. Chybí góly...jinak mi herně špatný nepřijde

Reagovat
Grahf

harry dneska v lese

Reagovat
ajouki

Lindelöf Moc dobře si pohlídal Solankeho v ofsajdu. Ten je všechno, co si fanoušci Chelsea myslí, že je Christensen. Solidní s míčem u kopačky a defenzivně velmi agresivní obranář, který si plní základní povinnosti.

Reagovat
Kovi81

Tohle si snad nikdo z fanoušků Chelsea nemyslí, ale ok

Reagovat
bandwagoner

kde se bere ten nazor, ze fanousci Chelsea ujizdej na Christensenovi? Mozna tak pred 3 lety, ale posledni 2 roky jsem teda nezaregistroval zadnou chvalu na jeho adresu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Crystal kopal 152 rohů v této sezóně, dali z nich jeden gól

Reagovat
Miguel19

Předpokládám, že ten gól dali nám

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím, že City a Tosunův gól

Reagovat
Trapper

Reagovat
icka

Reagovat
Grahf

rash zadrbal asi všetko

Reagovat
iamek

Omg Bruno je nehorazne hovado. Jeho výkony jsou na pořádnou honku.

Reagovat
Grahf

strašne sa mi páči, ako si vždy hľadá miesto, nabiehava si, škoda, že to nerobia aj ostatní

Reagovat
KnoxXx

Martiaaaaaaaaaaaal

Reagovat
Grahf

tonik paráda. Na hrote nemal šancu sa presadiť, tak si odstúpil :)

Reagovat
iamek

Bože to je nadhera. Jak bojují, pohyb, radost ze hry, úsměv. Uff. V dalším poločase snad něco ještě nasypeme.

Reagovat
Miguel19

United úplně v pohodě. Strašná herní pohoda. S přehledem dají 3. flek.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Martial dá takový gól, ke kterému nikoho nepotřeboval, ale asistenci má samozřejmě Fernandes

Reagovat
iamek

Kolik má dostat Lisabon, když získá zlatý míč?

Reagovat
Kixi Syhimour

zatím fakt dobrej, hajzl jeden

Každopádně s tímhle to dotáhne do sestavy sezony.

Reagovat
r.mrazik

Mu nahrával Matic ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, Matic stále před Fernandesem, přihrávka šla od Bruna

Reagovat
r.mrazik

Ok ok

Reagovat
icemike

Takže jako cebalosuv první zápas za Arsenal

Reagovat
wishmaster

Fajn polčas, ale z dua Stanislas - King už mám migrény za posledné roky koľkokrát hrajú proti nám tak sú o lvl vyššie než keď ich vidím v akomkoľvek inom zápase počas sezóny

Reagovat
ManUnited

Tak snad dneska při střídání ukáže na Matu místo Andrease ideálně rychle přidat ještě jeden a pak to protočit

Reagovat
Likan7

Eric

Reagovat
Likan7

Reagovat
KnoxXx

vystriedame skveleho Lindelofa a nechame tragickeho Maguirea a ten za odmenu vymysli takmer druhy gol supera

Reagovat
Kixi Syhimour

Leicester jedem

Reagovat
Kixi Syhimour

A nejen oni

Reagovat
EXoRcIsT

Bailly krasne 1 min na ihrisku a hned urobi penaltu

Reagovat
iamek

Co to udělal ty vole?

Reagovat
Mato178178

Prečo to nastavuje na kraj lopty keď lopta sa ho dotkla svojim stredom

Reagovat
r.mrazik

Vždyť to žádná ruka nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

biceps je na zadech

Reagovat
diastan

Reagovat
Xaviercreus

Zapnu po roce Premier League a po minutě udělá Dean tohle Ten člověk je hrozná píča

Reagovat
Grahf

to čo je za bránenie, bailly kilometer od dvoch hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

To je presne dusledek toho, ze je IP a je vecne nerozehranej, ma spatnej odhad a chybi mu proste ta zapasova praxe

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

fuuu, Greenwood mladej cucak a takovy sebevedomy zakonceni

Reagovat
iamek

Mason není člověk v tom vapne. Bestie jako rvp. Ty vole

Reagovat
EXoRcIsT

Greenwooood to je blaaazon kazda strela bomba jak od roberta carlosa

Reagovat
Grahf

greenwood to dáva na pána

Reagovat
r.mrazik

Uff...to je talent jak sviňa

Reagovat
cr7sux

greenwood na euro

Reagovat
EXoRcIsT

Brunoooo

Reagovat
diastan

Slušný zápas

Reagovat
Grahf

bruňooo

Reagovat
Grahf

na čo var?

Reagovat
Grahf

to bol ofsajd?

Reagovat
Likan7

milimetrový no

Reagovat
Swarley

Levá, práva, tomu klukovi je to jedno

Reagovat
ajouki

Matič noha v ofsajdu při páte brance, přímo před brankářem, dokonce ukázali průkazný záznam. To zase muselo být zevrubné zkoumání branky United.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Nikikrew

Saka zatial dost zly teda

celkovo take bezzube

Reagovat
smazaný uživatel

Traore je neskutecna hricka prirody

Reagovat
masly008

Mustafi kraluje,takže očekávám hrubici vedoucí ke golu.

Reagovat
smazaný uživatel

boze my vobec nevieme rozohrat

traore je kral

Reagovat
KnoxXx

Nketiah

Reagovat
smazaný uživatel

ciboha 90 percent casu ked mame loptu si to navzajom prihravaju obrancovia

Reagovat
Nikikrew

to je vsetko na ukor obrany, Arteta nic neriskuje a caka na haluz ktora nam tam padne

Reagovat
masly008

Nadávalo se za AW že obléháme soupeře a nic z toho,tak teď obléháme vlastní .furt nespokojeni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

má tam být 16.obléhali jsme soupeřovu 16 ateď vlastní 16

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to pochopil brasko

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

Sakaaaaaaaaaaa

Reagovat
Minister

Krása

Reagovat
Ondiis

Doteď pokazil každý dotek s míčem, ale toho fíka si tam dá ♥

Reagovat
smazaný uživatel

SAKAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

nas najlepsi hrac

Reagovat
Nikikrew

dnes? do golu najhorsi

Reagovat
smazaný uživatel

ee celkovo ...tuto sezonu spolu s aubom

Reagovat
Ondiis

Leno, Auba, Saka .. v tomhle pořadí

Reagovat
Nikikrew

+ Leno

Reagovat
Nikikrew

No sice vedieme ale je to slusna trapenka. Viazne hocijaka slusna kombinacia dopradu, Wolves dnes ukazali ako sa hra na jeden dotyk, to u nas nie je vidno. Xhaka a Ceba vsetko len do boku alebo dozadu, slabota (aj ked rozumiem ze nie je ani pohyb moc v predu). Paci sa mi docela Eddie, dobre si kryl loptu, napada bojuje .

Arteta nic neriskuje, zostavu poskladal skor na istotu a zatial to vychadza. Domaci isto zapnu v 2 polcase, nic nie je vyhrane

Reagovat
smazaný uživatel

No nektery pasaze vypadaj jak z okresu, z obou stran. Arteta potrebuje snuru skaredejch, a nahodnejch vitezstvi jak je presne tenhle zapas vypada.zatim. Moc Miikelovi fandim at se mu dari

Reagovat
masly008

ten Xhaka zase

Reagovat
smazaný uživatel

AMN pristi kolo nastenkar v kabine, pristi kolo jako vratnej na Arsenau na recepci a dalsi kolo back up za zranenyho Lena...chudak kluk

Reagovat
masly008

ale zatím dsi Traoreho celkem maže.

Reagovat
masly008

*si

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ted Traoreho dobre sestrelil, tzv. na Kolasinace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Fauly na Nketiaha se dneska nepískají?

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Talker

Místo Barkleyho tam měl být Jorginho/Gilmour. Jinak asi spokojenost. Tammy se minule moc nepředvedl, ale taky bych ho tam asi radši, než Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

S Tammym jsme v 10 na hřišti. Příšerný je momentálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to mít s Timem za rok hodně těžké.

Reagovat
Hachim Mastour

lacaa

Reagovat
Greny

Zas Barkley v základu já to prostě nechapu

Reagovat
Edgewalker

Konečně Laca

Reagovat
smazaný uživatel

LACAAAAA

Reagovat
Golasso

Lacaaa

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Greny

Matějovský si přetrhl achilovku ne? Pokud si dobře pamatuju pak je jasný že začátek ligy nestihne...

Reagovat
Greny

Mělo by to vedle*

Reagovat
Mimalu

co je vlastně s Jorginhem? Padl v nelibost nebo není fit?

Reagovat
Talker

Lamps upřednostnuje jiné hráče. Víc info nemáme, měl by být fit.

Reagovat
smazaný uživatel

Je na lavici, takže myslím, že padl v nelibost.

Reagovat
Mimalu

pro oba: taky mi to tak přišlo, jenom jsem znejistěl protože komentátor říkal že není 100 % fit, ale na takovou informaci jsem nikde nepřišel, tak se jenom ujišťuju že plácl nesmysl

Reagovat
icemike

Měl pár zápasu stopku a teď už si Lampard zvykl hrát bez něj

Reagovat
Talker

Jak může Christensen jako stoper podskočit takový centr? Nevím, kdo byl víc zaskočený ,jestli útočník nebo Azpi.

Reagovat
smazaný uživatel

To by finta fň na zmatení útočníka

Reagovat
Mimalu

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Girooooooooud

Reagovat
KnoxXx

kombinacia dvoch najlepsich hracov

Reagovat
Miguel19

G I R O U D !!!

Reagovat
Talker

Gooooool

Reagovat
Talker

Perfektní zrychlení skrz linie - jak Mount tak Barkley a super zakončení Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Třetí taková přihrávka. Naprosto likviduje ty linie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem rád, že nastoupil Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně pochopili, že stačí jedna kolmice středem a ono to jde.

Reagovat
Talker

Tak Mount to umí. Rychlá, tvrdá přihrávka skrz.

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley Klasika prostě, nahraje na gól a stejně je vidět, jaké je to hovno.

Reagovat
Hector17

Barkley dnes příšerný

Reagovat
Mimalu

Pulda

Reagovat
Mimalu

Wilda

Reagovat
Talker

Jako pěkně to zblokoval rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho přejel

Reagovat
Trapper

Pulda je po té pauze fakt boží, doufám, že bude v tomhle tempu pokračovat dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Je strašně rychlej a z té levé strany hrozně nebezpečnej. Kdyby měl ještě podporu od beka, tak by to bylo úplně ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

W I L L I A N !!!

Reagovat
Talker

Willian si těma penaltama vystřílí svoje ligové maximum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

A smlouvu k tomu

Reagovat
Kixi Syhimour

Hlavně smlouvu

Reagovat
Talker

Fakt bysme měli Williana zkusit dohodnout tak, že bude podepisovat novou smlouvu každý měsíc. Vždycky když mu jde o smlouvu, tak hraje najednou o level výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
icka

Reagovat
Agent z Melmacu

parádna atmosféra! ľudia spievajú

Reagovat
Miguel19

Tak co Pigeon najde na téhle penaltě.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

ale odletel teda pekne

Reagovat
icemike

Reagovat
Miguel19

Ty kraje obrany máme strašně slabý.

Reagovat
Hector17

Chelsea by měla podepsat Williana.

Reagovat
Talker

Slušný poločas. Začátek pomalejší. Ofenziva se mi dneska fakt líbí, Mount tam těma přihrávkama skrz linie tu obranu hodně narušuje. Tvrdá, rychlá přihrávka na nohu a najednou jsme ve vápně a soupeř musí jít do souboje, mnohem efektivnější (nebo efektnější?) než obléhání brány a milion centrů. Wiliian dneska taky výborně, Pulišič dělá Watfordu neuvěřitelné problémy svojí přímočarostí. Barkley sice pár blbostí, ale asistence.

James tam měl na začátku 2-3 faily, ale pak se uklidnil. Obrana vypadá celkem kompaktně, kdyby nepodskočil Christensen ten centr (a nevykličkoval téměř na malém vápně útočníka, což mohlo být fatální), tak bych neměl výtky.

Reagovat
spider_8

On to taky Watford brání o dost volněji než třeba West Ham nebo předtím Villa, ty prostory mezi liniemi nejsou zdaleka tak utěsněné. Dokonce nám dovolili i pár brejků, což bývá v těchto zápasech zázrak. Jako by si nepustili žádný náš zápas proti spodku, ale jejich chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Watford brání slabě tak bych to řekl, těch šancí tam bylo dost.

Reagovat
Talker

Tak ty brejky byly po golu, což je pochopitelné. Když prohráváš, musíš hrát trošku víc dopředu a pak z toho může brejk vzniknout. Co se týče bránění, tak jsou podobně hluboko, jen hrají možná trošku více do šířky a snaží se blokovat i centrující hráče (což je blbost, když tam je jen Giroud hlavičkář ), jinak brání podobně hluboko.

Reagovat
Talker

A pokud jsem to neřekl, brání podobně hluboko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Jj, ale mezi obranou a zálohou mají větší díru, než obvykle ty týmy co proti nám betonují.

Reagovat
Miguel19

Parádní pressing po ztrátě.

Reagovat
Miguel19

Hustý, Welbeck hraje ještě fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

A Cleverley

Reagovat
Miguel19

Legendy anglického fotbalu.

Reagovat
vodka

tak welbz podle sestřihu nezklamal. údajně je díky pauze zase po dlouhé době schopný hrát. kvůli těm kotníkům už nikdy nebude 100%, ale on je skvělý hráč, dost nedoceněný kvůli tomu, že se nikdy nedostal pořádně k tomu být tahoun, protože byl furt mimo...

Reagovat
Talker

To prohození stran prospělo Willianovi teda.

Reagovat
fajdax

Odoi

Reagovat
Talker

A to jsem chtěl říct, že je Zouma dneska bezchybný. On má 4 vlastní možnosti a přihraje soupeři na nohu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Kanté

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba si aspoň zahraje Jorginho.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak ne.

Reagovat
fajdax

Snad to nebude nic vaznyho Kantečko

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nečekal, že to tam fakt celé drží Kante

Reagovat
Mimalu

tak ona stačí jedna blbá ztráta jak udělal Billy a soupeř z ničeho ucítí šanci

Reagovat
Mimalu

Loftus

Reagovat
Mimalu

Christensen jak malý žáček

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen wtf

Reagovat
Talker

Christensen se nechal obejít jak žáček

Reagovat
Mimalu

Barkley

Reagovat
Miguel19

Christensen ať už jde do prdele. To není možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně frustrující. On má snad každý zápas takový zkrat, který nás může stát a někdy stojí body...

Reagovat
Talker

Looooooord Barkleeees

Reagovat
Miguel19

Three.

Reagovat
vladis271

Pred zápasom so City bol 100+ rekord možnosťou. Teraz je to absolútnou povinnosťou. Po tom trapase musíme ten rekord dať a dnes tá cesta začína.

Reagovat
cubazi

Reagovat
Big Virgil

Reagovat
Bandita_Harry

jasne, snad sa nezrani ziadna z opor v honbe za picovinou

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný zápas z naší strany, na který se po delší době dalo koukat. Pulisic byl famozní, úplně v něm vidím Hazarda. Má rychlé první kroky, nalepený balon u nohy tak, že se mu tam každý bojí sáhnout. Radost pohledět. Je i velice platný. Ale přesto od něj furt chci vidět víc a víc... Jen tak neustane na bodu, kde je, ale stane se z něj TOP player. Druhý hráč, který byl vidět byl Willian. Hrál opravdu fajnově. James sice není aní Arnold či Robertson, ale některé ty jeho centry, to je lahoda. Žádné bochny do vzduchu, které letí minutu, ale střílený centr, pro který golman kolikrát ani nemůže jít. Většinou to létá k první tyči, tak moc nechápu, proč tam ti hráči nechodí víc... Teď neusnout na vavřínech, United jsou neskutečná mašina... Takže bojovat a uhrát 4. místo, které je klíčové pro příchod dalších posil.

Reagovat
Talker

Přirovnávat Pulišiče zrovna k Hazardovi? Vždyť je to typologicky i úplně jiný hráč - je přímočarý, jde za každou cenu s míčem směr branka soupeře, relativně nekreativní, nabíhá si neustále do vápna a snaží se tam zakončovat okamžitě. Prakticky přesný opak Hazarda. Možná v tom vedení míče a i tam mi přijde Pulišič mnohem více tahový než Hazard (který si míč držel víc u nohy, Pulišič si ho pouští víc od nohy).

Což nejsou negativa, ta přímočarost je něco, co se Hazardovi dlouhodobě vyčítalo. Jsou desítky fotbalistů, ke kterým bys ho mohl přirovnat a ty si vybereš Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Gol Edena proti Liverpoolu, gol Edena proti West Hamu, gol Edena proti Arsenalu...... Takových přímočarých golů dal Eden mnoho. Má řadu věcí, které má Hazard. Tak mi tu netvrď opak. Souhlasím s tím, že je méně kreativní než Hazard, což mi naopak i vadí. Má na to, aby něco vymyslel a to jak hlavu, tak i techniku. To je to, co bych od něho rád viděl víc a víc, ale především to je to, co nám tam po odchodu Hazarda chybí nejvíc. Hazard nebyl až tak přímočarý, ale ve své podstatě i byl. Viz goly, které jsem ukázal jako jasný důkaz přímočarosti a tahu na bránu. Chce to být více univerzál a umět více věcí.... To i u nás na okrese takové hráče najdu, kteří jsou rychlí a mrštní, tahový a přitom kreativní a goly také dávají. Takže se to dá. Jasný, je to jiná úroveň, ale i na takové nízké úrovni takových hráčů najdu. No, moc takových hráčů jako Pulda po hřištích neběhá a za Chelsea už vůbec ne a menší porovnání s Hazardem je na místě. Po včerejším zápase se snad i na to trochu ptali a Frank neřekl, že v něm nevidí Edena..... Když už trenér tohle řekne, tak na tom něco je.

Reagovat
Talker

On to umí i Willian a má taky míč přilepený k noze, jsou si taky podobní? Reálně ta hra Hazarda je úplně jiná. Ano, umí to, ale dělal to minimálně, párkrát za zápas. Pulišič to dělá neustále. Spíš mi připomíná Pedra, když už chceš hráče z Chelsea.

Kde vidíš tu kreativitu? On nebude komplexním hráčem, který by ti vymýšlel akce. Umí ťukes, umí přihrát, ale nebude to kreativní hráč jako Hazard. Ten talent nemá.

V ideálním případě to bude to dělo, které bude dávat goly a asistence bude sbírat ze střílených centrů, přihrávek ve vápně atd. Nebude to ale hráč, který by ti dal průnikovou přihrávku ala Hazard skrz linie do vápna útočníkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian a mít míč u nohy? A to jsi jako viděl kdy? Většinou ho má metr či dva před sebou.. Nebo si ho kopne ještě dál a nemá nic... No řekl bych, že Pedro ani ve svých nejlepších letech takové vedení balonu neměl.... Nikde jsem nepsal, že tam vidím kreativitu ala Hazard, ale potenciál, hlavu a techniku k tomu, aby si ji vytvořil. Dá se s tím něco dělat, může se v tom zlepšit. Nebylo by to vůbec na škodu ba naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chápu, takovou genialitu jako Hazard mít nikdy nebude. Fotbalistů jako Hazard běhá po hřištích všehovšudy 10 a v jeho nejlepších sezonách možná tak 4... Já nechci po Puldovi, aby byl jako on. Jen mi ho v obratnosti, prvních rychlých krocích a driblingu hodně připomíná.... Navíc je ho potřeba seknout, jinak mu balon většinou vzít nejde...

Reagovat
Talker

Viděl jsi někdy Williana? Vždyť kontrolu míče měl po Hazardovi nejlepší v týmu. Sice s ním udělal většinou hovno, ale vedení míče měl vždycky super. A asi toho opět nechám.

Reagovat
spider_8

Reagovat
spider_8

Hazard nikdy nebyl kreativni hrac, prave herni inteligence mi u nej vzdycky chybela. Vetsinu akci rozjizdel ze stoje s micem u nohy, maximalne si s nekym narazil. Ja tam teda tu podobnost s Pulisicem taky vidim, i kdyz je jasne ze Pulda je mnohem primocarejsi, coz je podle me plus. Hazard je naopak extremne dobry dribler, diky cemuz nikdy nemusel tolik vyuzivat ostatni herni vlastnosti.

Reagovat
vitasrp

Já tam podobnost mezi Pulišičem a Hazardem taky vidím, nevím, proč by se mělo dělat, že tam není. Minimálně ten driblink, práce s míčem na těsném prostoru a rychlé změny směru mi Edena dost připomínají, ačkoliv pak tam jsou aspekty hry, kdy se liší. Eden raději přihrával a šperkoval akce, Pulišič to bere na sebe a zakončuje + se víc tlačí do vápna. Každopádně při té hře s míčem mezi šestnáctkama Edena docela příjemně připomíná.

Reagovat
ajouki

Když se vezmou dva dribléři, tak se vždy najdou podobnosti. Herně jsou to ale dva dost odlišní hráči.

Hazard měl vždy nejraději, když se proti němu obránce zformuje a on na něj uplatní své zrychlení. Kolikrát zastavil celou akci, počkal než obránce proti němu bude jeden na jednoho a teprve vystartoval. Když už se pustil do přímočaré akce, tak to bylo z hloubi pole. Naopak Pulišič přebírá míč a jeho zpracování už vede do první kličky. Proto mu nedělá takový problém přijmout míč ve středu pole a rozjet akci. Hazard se choval jako typický driblér z levé strany, ve středu hřiště hrál spíš narážečky a patičky.

Pulišič mnohem více připomíná Maného nebo Sterlinga.

Reagovat
Talker

Reagovat
Talker

Já tam tu podobnost nevidím. Respektive je tam podobnost v tom, že oba dva jsou špičkoví dribleři s výborným zrychlením a oba hrají nalevo.

Ale typologicky, herně, mi připadají jako úplně rozdílní hráči. Hazard mnohem víc chtěl míč do nohy, taky pravidelně zabrzdil, rozhlédl se a pak řešil nejlepší možnost. Když se obléhala brána, kličky dělal z nuly, kdy se snažil hráče vycukat. To v Pulišičově hře vůbec nevidím, on hraje mnohem rychleji, mnohem přímočařeji, málokdy zpomaluje, spíš se snaží zrychlit. Nevytváří takové ty pauzy, kdy se rozhoduje nad míčem. Naopak buď se s míčem rozběhne nebo ho pošle z první-druhé dál.

Což je dobrá věc, Pulišič mi už teď přijde jako upgrade za Pedra v nejlepší formě. Ale nevidím tam ten zbytek hry Hazarda kromě toho, že jsou oba rychlí křídelníci - i to samotné zrychlení využívají jinak.

Reagovat
Agent z Melmacu

ako to vyzerá s tým City banom na LM?

Už uplatili dostatočné množstvo ľudí?

Reagovat
smazaný uživatel

S tou nadsázkou pozor Není žádný důkaz, že to tak opravdu je. Já osobně s tím banem nepočítám a ani jsem s ním nepočítal. Není dobré furt spoléhat na toho či onoho. Bohužel u nás to dělá spousta lidí a následně odkazuje na spravedlnost. Není to dobře. My se musíme zaměřit na 3-4 místo, abychom byli v LM a udělat proto naprosto všechno. Pěkně sami za sebe, nespoléhat se na ostatní, nejlépe vyhrát stávající zápasy. Ne se spoléhat na to, že City do LM nepůjde a 5. místo bude stačit. Takhle tedy ne, není to správný přístup od nikoho, ani ze strany fandů, natož ze strany klubu. Musíme si to vybojovat sami a pokud fakt máme dostatečnou kvalitu, tak v LM budeme.

Reagovat
Big Virgil

Tak jelikož ten ban dostali, tak to muselo být něčím podložený ne? Přece by to neudělali jen tak. Zároveň taky nevěřím v to ze se z toho City vyvleknou nejakou pokutou a pojede se dal.

Reagovat
smazaný uživatel

No já se v tom případu tak nevyznám, moc to nesleduji, protože víme, jak to může dopadnout..... Ban dostali, potom se asi odvolali výš a teď se to přezkoumává a čeká se na rozhodnutí. Jestli jsem to pochytil správně. Můžeme se jen domýšlet, jak to chodí v těch nejvyšších fotbalových patrech. Tak jako tak, nespoléhat na to, že dostanou stopku na LM....

Reagovat
vladis271

podpísali sme už toho Alcantaru?

Reagovat
DieFohlenBMG

Jsem se začal těšit na zápasy WHU jak na Vánoce

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra

Reagovat
Salfovic

?

Reagovat
smazaný uživatel

nepremenil dobru sancu, nastastie Wood uz na lavicke

Reagovat
Bandita_Harry

Benedikt Howedes je volny hrac ako stvrty stoper by to mohlo byt dobre riesenie pre Liverpool okrem toho vie zahrat aj na oboch krajoch obrany a je to vodcovsky typ v poharovych zapasoch by mohol byt velmi dolezity, netusim v akej sa nachadza forme a ci je zdravotne OK ale oproti Lovrenovi by to nemal byt kvalitativny prepad..

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra uz snad dohral, ved to je neuveritelne

Reagovat
vodka

Lascelles

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana WHU se da krajet nozem na maslo, tohle snad proboha neprohrajem...

Reagovat
kolouch

Ta vaše taky není žádnej kokos...

Reagovat
Hector17

Co čekat, když mezi bránící hráče patří Souček.

Reagovat
kolouch

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi koště.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

hmm. Alcantara je vraj dohodnutý na 4 roky. Klub dojednáva s Bayernom bonusy.

Reagovat
cubazi

Zaujimavá top posila. Ale momentalne nas tlačí päta aj inde. Stoper a útočník...

Reagovat
avicii

Hmm

Reagovat
Hai

Dneska by se hodil

Reagovat
Malresi

Wow, takto ten Werner boli teda o dost menej.

Reagovat
smazaný uživatel

no ked vidim dnes Origiho, tak boli skor viac

Reagovat
fenixLFC

wernera potrebujeme viac

Reagovat
alcantara

Reagovat
Mimalu

Souček

Reagovat
diastan

Reagovat
Coutinho10

suprovej jako vzdy....ma cuch na goly

Reagovat
Rothbard

Souček si maže celou PL na chleba. Change my mind.

Reagovat
TheTopFootbaler

Taky na to koukám, už má víc gólů než Vydra, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa rata aj ten vlastny tak ano

Reagovat
Greny

Duda může závidět, ten je otresnej

Reagovat
smazaný uživatel

nech mu zavidi, mne je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

stream na LFC máte niekto??

Reagovat
Remt

http://liveonscore.net/soccer-streams-embed/7305 tohle mi fungovalo v 1. Polocase

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem

Reagovat
cubazi

Origi a Ox to je na vyhadzov....

Reagovat
avicii

Nuda.. Dal by som tam Neca a Curtisa

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

hroznej vykon a hroznej Origi s tou odbarvenou hlavou

Reagovat
Kixi Syhimour

To je něco strašného.

Tragický Cissé dolů, neviditelný Oxlade taktéž.

Nicméně celé je to tragické, nedáme přihrávku, není tam energie, útočníci nepodrží míč, krajní beci nedají centr, alespoň Fabinho se stoperama drží nějakou úroveň.

Reagovat
cubazi

Inak Gomez miestami tiež dobre mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Djibril sa vrátil

Reagovat
Coutinho10

ze jsem videl pouze sestrih, tak jsem asi o moc neprisel

Reagovat
Kixi Syhimour

No, do toho trojitého střídání to byla fakt tragédie, jak píšu.Ta ofenzivnější záloha se ukázala děsivě, stejně tak ale i útok, podpora beků byla taky zpochybnitelné, bylo to prostě laxní.

Od nástupu přišlo zlepšení (nicméně žádný kolotoč zase), Klopp to trefil výborně ta střídání, leč mohla přijít už o přestávce. Hráči začali více běhat a byla i větší touha po vítězství, nakonec jsme alespoň za tu druhou půlu druhé půlky byli odměněni dvěma góly (Curtis ).

Nicméně do toho střídání fakt utrpení, Slavie byla určitě lepší nápad.

Reagovat
Coutinho10

diky za popsani....za Curtise jsem hodne rad, Salah mu to hezky nesobecky hlavou prituknul a aspon to skore teda vypada o trochu lepe nez 1:0 jinak Maneho gol taky hezkej, ale vypada to, ze to proste na ne dolehlo, ze je rozhodnuto a uz se o nic moc nehraje, protoze jak to popisujes, tak to dost sedi no

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ono někdy takové výkony fakt na facku míváme, takže holt přišel další. Plus roli hraje i právě ta pochopitelná ztráta motivace.

Taky jsem rád za Jonese , navíc ono ani ta obrana nevypadá zrovna dvakrát nejpevněji, takže pojišťovák přišel vhod

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Douglas Luiz mal dostať žltú za ten trapas

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Salah se zrovna taky nepředvedl nejlépe, ale v minisouboji za mě vede Luiz

Reagovat
cubazi

tam bolo tych trapasov viac

Reagovat
Kixi Syhimour

+ teda ještě ten rozhodčí taky píská každá pád Villy

Reagovat
smazaný uživatel

Keitič tiež slabota...

Reagovat
cubazi

ma strašne výkyvy ako aj Mané

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale Mane predsa len vie spraviť zápas behom 3 sekúnd.

Reagovat
cubazi

to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no toto spravil skor Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Stále ju musel premeniť mňa gól ;).

Reagovat
Busby babes

to ted budou davat guard of honor vsichni az do konce sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa tiež čudujem, že kedy nám dajú pohár

Reagovat
cubazi

Už sa nato neda pozerať... strašne slaby vykon

Reagovat
smazaný uživatel

asi zostatkovy alkohol zo zapijania prehry s ManCity

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGOOOOOOLLLLL

Reagovat
Luc-Luc

no hura Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Bez Fodena...nuda

Reagovat
Kixi Syhimour

Curtis

Reagovat
smazaný uživatel

Jonesyy

Reagovat
Luc-Luc

Jones jooo

Reagovat
ondris

Zaslúžil si ho

Reagovat
cubazi

Reagovat
Coutinho10

Mo hezky mu to hlavou dal

Reagovat
diastan

No pěkný no

Reagovat
smazaný uživatel

Adams ale skoda, cakal som od neho viac tuto seoznu

Reagovat
Kixi Syhimour

slušné

Reagovat
smazaný uživatel

KWP no moze spravit takuto blbost

Reagovat
diastan

to měl byt gól

Reagovat
vladis271

City

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je "special one", po pauze jsem myslel, že totenham zvedne. Dušoval se, že studoval a je jiný. No je, horší. Vůbec totenham nezvedl, čekal jsem od mou více.

Reagovat
ManUnited

Dneska slepice nevyhrajou

Reagovat
Mates_Matesović

Vůbec nemám dneska chuť si kazit sváteční pondělí, ale stejně si to asi zase zapnu. Snad to zvládnem za 3 body, i když o tom hodně pochybuju.

Reagovat
Cobra

Mám to úplně stejně.

Reagovat
Mates_Matesović

Lloris (C), Aurier, Dier, Alderweireld, Davies, Winks, Sissoko, Lo Celso, Lucas, Son, Kane.

...

Reagovat
matZz

Lo Celso KONEČNĚ jako desítka! Ještě místa Sissoka Tanguy a řekl bych, že líp to teď poskládat nemůžeme.

Reagovat
Mates_Matesović

Mně sere ta šikana Tanguye s Bergwijnem. Fakt, že sedí na úkor Sissoka a Lucase je děsivej.

Reagovat
Mates_Matesović

*mě

Reagovat
jk

Bergwijn by měl hrát, to je bez debat.

Ndombelé zatím neukázal nic, proč by ten základ měl hrát před kýmkoli. Určitě by měl ale dostat nějaké minuty, jenže on asi moc příkladný borec nebude. A to, že údajně nejvíc fellí s Aurierem a radši má pohodičku na zahradě než tréninky mu u Mourinha moc nepřidá..

Reagovat
matZz

Ndombele ukázal za dvacet minut proti Sheffieldu víc než zbytek týmu dohromady. Nejsem si jistej, jestli to bude pod Mourinhem v Tottenhamu, ale ten borec má skills na to bejt absolutní world class, jestli to někdo nevidí, tak je slepej. Jinak jsem o něm četl, že je spíš hodně shy a moc se neprojevuje...

Reagovat
jk

No to je teda hodně nadnesený, že předvedl víc než zbytek týmu dohromady ale ok

Můžeš mít nohy od pánaboha ale když ti nefunguje hlava je ti to k hovnu. A on mi přijde jako ten případ.

Reagovat
matZz

Nemám pocit, že by byl Bergwjin nějak šikanovanej, hraje pravidelně, ta alternace na křídlech mi přijde pochopitelná

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombele misto Sissoka urcite ne. Ten Bergwijn dostava sanci hodne a urcite se na hriste dostane. Mourek ho ma rad.

Reagovat
Cobra

WTF? To jako nebylo za žlutou ta ruka?

Reagovat
Mates_Matesović

Gio

Reagovat
masly008

vždyť to šlo vedle,vlastenec jak cumel.

Reagovat
nani92

Everton je veľmi zvláštne mužstvo

Reagovat
Pigeon

Lo Celso zasloužil dostat naloženo.

Reagovat
Cobra

Kvalita zápasu jako v boji o záchranu... druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf ten Son a Lloris

Reagovat
pedroLFC

Taky by mě to zajímalo, co se tam stalo

Reagovat
Mates_Matesović

To skoro vypadalo, že ho Lloris za něco tepal a on ho poslal doprdele. Ale potvrzuje to můj názor, že Lloris už dávno pásku mít nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

No sice mam Sona rad, ale poslat kapitana do prdele, to si nesmi dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/TranSPURS/status/1280228677146509313

neviem co tomu predchadzalo ci Son spravil nejaku blbost pri tej sanci Richarlisona na konci alebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspon to ukazuje, ze jim o neco jde. Proti Sheffieldu to bylo tak hrozny, ze jsem rad i za tohle.

Reagovat
bbbauch

Ja te stejne na jednu stranu obdivuju.. koukat se posledni roky dobrovolne na tymy, ktery si prehazujou Mourinha, to neni jen tak

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
jk

Prostě se na to vysral a Hugo ho seřval. Po té pauze hraje Son hrozně.

Reagovat
Raylan

Asi se vysral na vracení před tou šancí Richarlisona.

Reagovat
smazaný uživatel

No ted jsem na to koukal a ani bych nerekl, jako vysral to jo, ale nemel nejmensi sanci se Richarlisonovi priblizit..

Reagovat
Raylan

Asi ho pak nějak odsekl no, ale mohli si to nechat do kabiny.

Reagovat
Greny

Son přece je takovej sympaťák co by si nic takovýho nedovolil

Reagovat
ajouki

Tottenham má jednu z nejslabších organizací středu pole v Premier League. To není ani pasivní bránění, kdy se posouvá celý blok (jako Watford nebo Burnley), ani aktivní bránění všech hráčů (jako Liverpool, City, Chelsea nebo i Southampton). Tam reagují vždy jen jednotlivci na hráče s míčem, maximálně nějaké triviální vykrývání opuštěného prostoru. Everton už toho dávno měl využít, ale vše natlačí na krajní obránce, které Tottenham dokáže pokrýt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
janinho

Zoze zvykne kabinu rozhadat pocas 3.sezony... v Thame sa zda sa poponahlal.

Reagovat
Nikikrew

Btw co ten Iwobi? Jeden gol za sezonu, asi bida co?

Reagovat
PhilipS

Jeho prodej za 35 a zabudování Sáčka bylo to nejlepší, co se nám tuhle sezónu povedlo

Reagovat
Nikikrew

No jo. Podla mna je Iwobi velky talent ale ta jeho finalka je zalostna

Reagovat
Raylan

Spurs nehrajou nic moc. Everton určitě muže bodovat, ale vůbec jim nefunguje záloha, pokud něco mají, tak jen když se stáhne jeden z útočníků, nebo od beků. Sigurdssona bych hned střídal. Lo Celso je moc dobrej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je zoufalej

Reagovat
jk

Lamela je někdy fakt tank. Tu pozici na které by měl hrát by měl někdo vymyslet a bude top

Reagovat
smazaný uživatel

Prase Ancelotti

Reagovat
ajouki

Nejhorší zápas za posledních pět let. Závěrečný nákop na nejmenšího hráče na place Bernarda to definitivně potvrdil.

Reagovat
Raylan

Souhlas, hrozně bezkrevnej výkon, přitom se bodovat dalo. Dobře to řekl Neville, mas na hrotu tři útočníky plus oba stopery, a nakopneš to na hráče co má 140 cm.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele