Premier League - preview 32. kola

27.06.2020, 08:45, aktualizováno 02.07.2020, 08:17
Previews
O mistrovi je v anglické lize už jasno a jednoznačný jarní šlágr tak bude postrádat opravdový náboj, přesto slibuje souboj Manchesteru City s Liverpoolem zajímavou podívanou. Tottenhamu se pomalu vzdaluje Liga mistrů a dnes potřebuje porazit Sheffield United...
Sheffield United - Tottenham Hotspur  (čtvrtek 19:00)
Sheffield United předváděl před vynucenou přestávkou fantastické výkony a vypadalo to, že ho evropské poháry nejspíše neminou. Nicméně po koronavirové pauze ani jednou nevyhrál a z toho hned třikrát prohrál, proto se jeho šance rapidně snižují. Momentálně mu patří deváté místo se čtyřiačtyřiceti body a za svým čtvrtečním konkurentem zaostává o jeden bod. Favorizovaný Tottenhem je sedmý a nyní se mu celkem daří.

Domácí výběr vstoupil do obnovené sezóny bezbrankovou remízou se zachraňující se Aston Villou, pak jasně nestačil na Newcastle ani Manchester United (v obou případech 0:3) a minule neuspěl ani ve čtvrtfinále FA Cupu s Arsenalem (1:2). "Tottenham bude těžký oříšek. Do sestavy se mu vrátili dva skvělí útočníci, jeden z nich navíc patří k nejlepším v celé Evropě. K tomu má neuvěřitelného trenéra," pěje chválu na Spurs kouč Chris Wilder.

Ten dále věří, že se jeho svěřenci brzy vrátí na vítěznou vlnu. "Vše je o disciplíně a sebevědomí. Nám se v poslední době příliš nedařilo, na druhou stranu se to zase může otočit. Jestli chceme Tottenham porazit, tak se musíme vyvarovat individuálních chyb." Wilder bude postrádat Lundstrama, jenž si proti Arsenalu poranil rameno, naopak na trávníky by se po delší době mohl vrátit defenzivní pilíř O'Connell.

Jeho protějšek Jose Mourinho se při případném vítězství může radovat z dalšího milníku, neboť teprve jako pátý trenér v historii je schopen zaznamenat svou 200. ligovou výhru v Premier Leaague. V tomto duelu stále nemůže využít služeb Tangangy, mimo hru budou také Parrott s Foythem. Kohouti oproti svému soupeři nemají za sebou tak náročný program, na ligové scéně nejprve hráli nerozhodně v Manchesteru s Rudými ďábly (1:1) a minule zdolali West Ham (2:0).

"Chris Wilder odvádí skvělou práci. Tak jak to Sheffield dělá, je opravdu fantastické. Nemyslím si, že mnoho lidí očekávalo jeho boj o evropské poháry, těsně před koncem je vskutku vysoko. Na Old Trafford se hraje těžko a za tuto porážku se určitě nemusí stydět, proti Arsenalu měl i trochu smůlu. Všichni moji hráči si moc dobře uvědomují, jak obtížný rival proti nám stojí," prohlásil sedmapadesátiletý Portugalec s velkým respektem.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Robinson, Egan, Basham - Stevens, Fleck, Norwood, Berge, Baldock - Mousset, McGoldrick
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Sanchéz, Dier, Davies - Sissoko, Winks - Bergwijn, Celso, Heung-min Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.44 - 3.51 - 1.94
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Liverpool FC  (čtvrtek 21:15)
Velmi očekávaný šlágr letošního ročníku Premier League už nebude mít takový náboj, jaký by si souboj gigantů posledních dvou sezón určitě zasloužil. Liverpool totiž po minulém kole mohl slavit oslavy vytouženého titulu po dlouhých třiceti letech, neboť si sedm zápasů před koncem vytvořil na Citizens nedostižný třiadvaceti bodový náskok. Domácí se ve zbytku sezóny pokusí udržet současné druhé místo, ke kterému mají velmi blízko.

Reds naposledy dokázali snadno zdolat Crystal Palace (4:0) a díky porážce Manchesteru City na půdě jiného londýnského týmu Chelsea (1:2) vybojovali svůj devatenáctý titul v historii, v tomto ohledu jsou na druhém místě ze všech anglických klubů. Vedoucí Manchester United má na kontě o jednu mistrovskou trofej více. Citizens v tuto chvíli drží osmibodový náskok na třetí Leicester a ještě disponují právě tímto utkáním k dobru.

Svěřenci trenéra Jürgena Kloppa po vypadnutí z ligového poháru, FA Cupu i Ligy mistrů letos získali jen jednu trofej, ovšem na druhou stranu pro ně určitě tu nejcennější. Ve zbývajícím průběhu ještě mohou svou suverenitu vyšperkovat bodovým rekordem Premier League. Ten vytvořil v sezóně 2017/2018 právě Manchester City, jenž posbíral rovných 100 bodů. Liverpool jich má momentálně 86, potřebuje jich tedy ještě patnáct.

To znamená, že buď nesmí ani jednou prohrát a čtyřikrát vyhrát, nebo ke dvěma případným prohrám musí přidat hned pět vítězství. "Nedokážu popsat, co cítím. Stejně jako jsem to nedokázal loni po vítězství v Lize mistrů. Užijeme si to, budeme slavit, ale víme, že za pár dní půjdeme rovnou do dalšího utkání proti City. Chceme do konce sezony vyhrát každý zápas a zakončit ji s co nejvíce body," řekl nadšeně kapitán Reds Jordan Henderson.

Oslavy vytouženého úspěchu si náležitě užili fanoušci Liverpoolu, kteří se navzdory opatřením proti šíření koronaviru sešli v hojném počtu, u stadionu Anfield se jich sešlo tisíce. "Nezabývám se věcmi, které se staly před týdnem, teď se soustředíme jen na City a chceme vyhrát. To, čeho jsme dosáhli tento rok, zůstane v knihách. Zbytek je jen tvrdá práce," snaží se krotit optimismus veleúspěšný Klopp.

Domácí letos ovládli ligový pohár, po středečním úspěchu v Newcastlu postoupili do semifinále Fa Cupu a na rozdíl od Liverpoolu mohou dominovat také v Lize mistrů, v srpnu je totiž čeká odveta s Realem Madrid a pak případný závěrečný turnaj pro osm nejlepších v Lisabonu. Kouč Pep Guardiola nenasadí do čtvrtečního střetnutí Fernandinha, jenž si musí odpykat dvouzápasový karetní trest, do konce sezóny je mimo hru i elitní útočník Agüero.

Kromě tohoto dua se na trávník možná nepodívá Eric Garcia (poranění hlavy). Počítat se nemůže ani se Saném, ten totiž ve středu večer přicestoval do Mnichova, kde by měl podepsat pětiletý kontrakt s Bayernem. "Na liverpoolskou výzvu se budeme těšit v příští sezóně. Není to žádná katastrofa, i tak jsme toho dokázali hodně. Co se přesně stalo v lize, nad tím se zamyslím až po konci tohoto ročníku," řekl Guardiola smířeně. Hosté mají na marodce Shaqiriho, Matipa (poranění nohy) a nově také Milnera (problémy se stehenním svalem).
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Mendy, Laporte, Otamendi, Walker - De Bruyne, Gündogan, D. Silva - Mahrez, B. Silva, Sterling
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Hendreson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.96 - 3.47
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Newcastle United  (středa 19:00)
Bournemouth v Premier League bezpochyby nijak nezářil už před pandemií a ani po ní se do nějaké optimální pohody rozhodně nedostal. Utrpěl celkem dvě porážky, nevstřelil zároveň jedinou branku a i nadále se nachází v sestupovém pásmu. Své nevalné výsledky bude chtít napravit proti Newcastlu, jenž překousává nedělní vypadnutí ze čtvrtfinále FA Cupu.

V uplynulých šesti kolech získali svěřenci manažera Eddieho Howea pouhý bod za remízu s Chelsea. V červnu nestačili jak na Crystal Palace, tak na Wolverhampton. Pořád je záchrana reálnou záležitostí, jen je potřeba co nejrychleji utnout tuhle negativní sérii. Sedmnáctý West Ham má aktuálně shodný počet bodů jako oni, šestnáctý Watford pak jen o bod více.

Především v ofenzivě potřebují The Cherries konečně nějakým způsobem uspět. Jenže do karet jim v tomhle ohledu nehraje čerstvá absence nejlepšího střelce Calluma Wilsona, který vyfasoval disciplinární stopku kvůli nakumulovaným žlutým kartám, přičemž není jisté, zda bude moci do hry zasáhnout forvard Joshua King. Návrat aspoň hlásí Philip Billing.

Na marodce jinak domácím zůstává i nadále Charlie Daniels, údajně ještě visí otazník nad starty Davida Brookse a Simona Francise. "Žlutá karta, kterou naposledy inkasoval Callum, byla přísná," myslel si bournemouthský lodivod. "Každopádně díky tomu, že ho budeme postrádat, dostane šanci někdo jiný, kdo se na svou příležitost velmi těší," mínil.

Od roku 2015, kdy klub z Dorsetu postoupil do nejvyšší anglické soutěže, svého nynějšího soka na vlastním stadionu ve třech případech ještě neporazil. "Nejenže jsme v posledních utkáních nedávali góly, ale také jsme neudrželi dlouho čisté konto," povídal Howe. "Máme problémy se střílením branek v průběhu celé sezóny. Existují jisté obavy," dodal.

Newcastle sice do obnoveného ročníku vstoupil famózně, doma bez větších obtíží skolil Sheffield United, jenže následovala pak pouze remíza s předposlední Aston Villou a neúspěch prožil o minulém víkendu taktéž v Anglickém poháru. Pořád nemá záchranu jistou, měl by tedy ještě udělat poslední kroky ke splnění tohoto cíle. Šanci má určitě právě teď.

Přece jenom vykazují The Magpies o něco lepší výsledky než Bournemouth, papírově se jedná pro ně o přijatelného protivníka. Protože však mají v nohách náročné střetnutí FA Cupu proti Manchesteru City, je nabíledni, že manažer Steve Bruce udělá některé změny v sestavě. "Myslím si, že je správným rozhodnutím, že naši jedenáctku osvěžím," vysvětloval.

Hostům se postupně zmenšuje počet zraněných, hrát nebudou moci už jen Jetro Willems, Jack Colback a Ciaran Clark, nejistý je start u Matta Ritchieho. "Čeká nás čtvrtý mač za posledních jedenáct dnů, náš soupeř navíc odehrál o jeden zápas méně. I proto jsou změny potřeba," pokračoval Bruce. "Bournemouth je v krizi, my ale víme, že bude hodně bojovat."
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Stacey, S. Cook, Aké, Smith - Brooks, L. Cook, Lerma, Billing, Stanislas - King
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Javi Manquillo, Lascelles, Fernández, Rose - Almirón, Shelvey, Hayden, Saint-Maximin - Gayle, Joelinton
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.16 - 3.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Norwich City  (středa 19:00)
Po hrubě nepovedeném návratu do hry po restartu fotbalových soutěží se zdá, že londýnský Arsenal naskočil zpět na vítěznou vlnu. Svěřenci Mikela Artety totiž po výhře na půdě Southamptonu uspěli v dramatickém duelu i ve čtvrtfinále FA Cupu na hřišti Sheffieldu United a nyní je ve středeční večer od 19:00 čeká první domácí zápas na Emirates Stadium, kam zavítá Norwich City.

Jestliže "Kanonýři" stále pomýšlejí alespoň na kvalifikaci do příštího ročníku Evropské ligy, potřebují v tomto zápase s beznadějně posledním outsiderem nutně zvítězit. Arteta se ovšem musí vypořádat s řádkou zdravotních či disciplinárních potíží v kádru, byť stav Davida Luize, Lucase Torreiry či Cédrica Soarese není vážný. Definitivně mimo hru zůstávají pouze Pablo Marí, Bernd Leno, Gabriel Martinelli a Calum Chambers, přičemž otázky okolo možného zapojení Mesuta Özila a Mattea Guendouziho odbyl Arteta na předzápasové tiskové konferenci prohlášením, že vždy věří v maximální snahu svých hráčů, aby si místo v kádru zasloužili.

Také Norwich čeká několik pozdních zdravotních testů v případě Maxe Aarnse, Adama Idaha, Lukase Ruppa či Todda Cantwella, kteří by se všichni mohli do utkání v Londýně zapojit. Kvůli karetnímu trestu se do zápasu nezapojí Timm Klose a zranění vyřadí ze hry Moritze Leitnera, Granta Hanleyho, Christopha Zimmermanna a Sama Byrama, takže obranná linie se manažeru Farkemu skládá takřka automaticky. Canaries se nedaří ani po koronavirové pauze, na záchranu ztrácí šest bodů a neuspěli ani v FA Cupu, kde v prodloužení podlehli Manchesteru United.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Martínez - Mustafi, Holding, Tierney - Bellerín, Ceballos, Xhaka, Saka - Pepe, Nketiah, Aubameyang
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Godfrey, Klose, Lewis - Tettey, McLean - Buendía, Duda, Cantwell - Pukki
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.86 - 7.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Leicester City  (středa 19:00)
Hráči Evertonu hostí v rámci dvaatřicátého kola Premier League Leicester City. Toffees patří momentálně v tabulce dvanáctá příčka, boje o záchranu se jich tedy zřejmě týkat nebudou. "Lišky" jsou třetí a jejich hlavním cílem je udržet se v elitní čtyřce.

Everton v minulém kole dokázal porazit poslední Norwich 1:0, branku si připsal Michael Keane. Před tím v městském derby s velkým favoritem remizoval 0:0 s Liverpoolem. "Yerry Mina bude na příští zápas připraven, ale Fabian Delph je stále zraněný. Má individuální přípravu, těžko říci, kdy bude plně k dispozici. Musíme se pokusit Leicester co nejvíce potrápit. Chci, aby se kluci předvedli," uvedl manažer Carlo Ancelotti.

Leicester dále kráčí za svým cílem, a to kvalifikovat se do příštího ročníku Ligy mistrů. V minulých zápasech se mu však příliš nedařilo. Bezbrankové remízy s Brightonem a Watfordem. Do toho Foxes vypadli ve čtvrtfinále FA Cupu s Chelsea, která vyhrála 1:0. "Naši fanoušci jsou úžasní, moc děkuji za jejich podporu v této době. Všechny výhry jsou pro ně. Navíc jsem moc rád, že mohu reprezentovat svou zemi v Premier League, je to čest. Leicester má spoustu tureckých fanoušků, klub si to zaslouží," uvedl obránce Çağlar Söyüncü.

Poslední vzájemný ligový duel "Lišky" zvítězily v prosinci 2:1. Skóre otevřel Richarlison, poté však utkání otočili Vardy a Iheanacho.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Holgate, Digne - Iwobi, André Gomes, Sigurdsson, Bernard - Calvert-Lewin, Richarlison.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Justin, Evans, Söyüncü, Chilwell - Ndidi - Ayoze Pérez, Praet, Teilemans, Barnes - Vardy.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.23 - 2.99
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Chelsea FC  (středa 21:15)
Chelsea je po koronavirové přestávce evidentně ve výtečném rozpoložení. Napříč všemi soutěžemi, spolu i s obdobím před epidemií, vyhrála už pětkrát v řadě a určitě nemíní ustupovat ze svých zavedených pořádků ani na půdě West Hamu United. Toho čeká už druhé londýnské derby v řadě, přičemž by chtěl být určitě úspěšnější než v tom minulém.

Výhra nad Aston Villou, o dost slavnější skalp Manchesteru City, postup do semifinále FA Cupu přes Leicester, to je dosavadní bilance The Blues, kteří začínají v Premier League útočit reálnými obrysy na třetí pozici. Musejí zároveň koukat dozadu a odrážet ataky pátého Manchesteru United a šestého Wolverhamptou, které jsou jim aktuálně na dostřel.

West Ham by pro hosty neměl představovat výraznější překážku. Obzvláště připomene-li fakt, že Kladiváři v posledních devíti ligových utkáních hned sedmkrát padli. "Jsem rád, že dokážeme vítězit i zásluhou těch fotbalových prvků, na které obecně spoléháme. Musíme v naší práci pokračovat, zachovat směr," uvedl Frank Lampard, šéf lavičky Chelsea.

Svému soupeři má navíc co oplácet, na podzim s ním před vlastními fanoušky podlehla. Celkově to pro ní nebyl v uplynulých sezónách vyloženě oblíbený protivník, vyhrála nad ním jen jednou z pěti posledních případů. "Musíme se soustředit na to, co nás čeká, ne na to, co jsme zatím dokázali. Prožili jsme každopádně dobrý týden," pokračoval Lampard.

Do tohoto klání možná nebude moci nastoupit Christian Pulisic, který je po dlouhé pauze způsobené pandemií ve výtečné formě, jelikož má problémy s lýtkem. Nejistý je taktéž zdravotní stav Andrease Christensena, jehož start je tak v ohrožení. Lampard jinak i nadále postrádá rovněž Fikaya Tomoriho, Calluma Hudsona-Odoie i Marca van Ginkela.

Hostující lodivod zkrátka věří, že se jeho týmu bude dařit i nadále. A to včetně nynějšího derby. "Doufejme, že jsme se dostali na silnou vlnu. Dokázali jsme, že energii máme," těšilo ho. "Výluka v Premier League mi umožnila popřemýšlet o tom, jak se zlepšit. Věříme, že se vše projeví na konci sezóny. Hráče se v tomto období snažíme co nejlépe udržovat."

West Ham v posledních dvou kláních nestačil jak na Wolverhampton, tak na Tottenham. V obou střetnutích nevstřelil ani gól a dohromady čtyřikrát inkasoval. I teď ho zároveň čeká celek z horní poloviny tabulky. "Když jsme s Chelsea hráli naposledy, získali jsme pozitivní výsledek. Moje mužstvo ví, jak jí porazit," burcoval domácí manažer David Moyes.

Sébastien Haller, Angelo Ogbonna a Arthur Masuaku se prý mohou po zraněních vrátit brzy na trávníky, West Ham ale jejich služeb ještě proti Chelsea nevyužije. Na marodce je stále též Robert Snodgrass. "Měli jsme výhodu, že jsme se na tohle měření sil mohli připravovat celý týden. Zotavili jsme se," dodal Moyes. "Potřebujeme jít štěstíčku trochu více naproti."
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiaňski - Fredericks, Balbuena, Diop, Cresswell - Rice - Bowen, Noble, Souček, Pablo Fornals - Antonio
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Zouma, Marcos Alonso - Barkley, Jorginho, Kovačič - Willian, Giroud, Mount
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.41 - 4.67 - 1.47
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Manchester United  (úterý 21:15)
Manchester United předvádí v poslední době solidní výkony, díky kterým se vrátil do boje o vytouženou Ligu mistrů. Nyní se nachází na šestém místě s devětačtyřiceti body a za čtvrtou Chelsea zaostává o bodů pět, na půdě zachraňujícího se Brightonu tak rozhodně chce vybojovat nesmírně důležité tři body. Domácímu výběru patří patnáctá pozice s třiatřiceti body, před osmnáctým Bournemouthem disponuje šestibodovým náskokem.

Racci v předchozích sedmi ligových duelech prohráli jednou a to s Crystalem Palace (0:1), na druhou stranu hned pětkrát remizovali a jediné vítězství si připsali na konto proti Arsenalu (2:1), kdy vítěznou trefu vsítili v páté minutě nastavení. Těsně před vynucenou přestávkou způsobenou epidemií koronaviru si odvezli nesmírně cenný bod z Wolverhamptonu po bezbrankové remíze, to samé se jim naposledy povedlo na půdě třetího Leicesteru.

Rudí ďáblové celkově neprohráli čtrnáctkrát za sebou. Těsně před tříměsíční pauzou senzačně zdolali městského rivala 2:0, pak se rozešli smírně s Tottenhamem (1:1) a minule přehráli Sheffield United (3:0). Trenér United Ole Gunnar Solskjær bude v tomto souboji stále postrádat Jonese s Tuanzebem, a i když v sobotním čtvrtfinále FA Cupu s Norwichem nechal odpočívat většinu svých opor, tak očekává náročný souboj.

Jeho svěřenci se totiž proti poslednímu celku Premier League trápili a udolali ho až po prodloužení (2:1). "Nakonec jsme nehráli podle našich představ a po fyzické i psychické stránce nás to stálo hodně sil. V Brightonu to v žádném případě nebude jednoduché, ten totiž v poslední době dokázal zaskočit několik našich konkurentů. Navíc hraje o záchranu a jeho motivace proto bude obrovská," nepodceňuje Solskjær houževnatého soupeře.

Jeho protějšek Graham Potter určitě nenasadí dlouhodobé marody Alzateho (potíže s třísly) a Izqueirdoho (problémy s kolenem), otazník visí také nad startem Webstera, jenž si v utkání s Leicesterem poranil zadní stehenní sval. "Stále bojujeme a máme hodně práce před sebou, abychom se v Premier League zachránili. Teď nás čeká jeden z nejvíce renomovaných klubů anglické historie, proto musíme vynaložit maximální úsilí," uvedl Potter odhodlaně pro klubové stránky.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Burn, Dunk, Duffy, Lamptey - Bissouma, Pröpper - Mooy, Trossard, Groß - Maupay
Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - Matič, Pogba - Greenwood, Bruno Fernandes, Rashford - Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.10 - 4.03 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Burnley FC  (pondělí 21:00)
Crystal Palace ani Burnley se v letošní sezóně nemusí strachovat o záchranu a naopak ještě sedm kol před koncem živí naději na evropské poháry. Oba dva se nacházejí v klidném středu tabulky se ziskem dvaačtyřiceti body, domácí výběr je díky lepšímu skóre na desátém místě a hostům patří jedenáctá příčka. O něco lepší formou disponuje celek z Londýna, jenž až do minulého kola v Liverpoolu vyhrál hned čtyřikrát za sebou.

Orli se po třech porážkách za sebou zvedli proti Newcastlu, který dokázali porazit po výsledku 1:0. Vzápětí uspěli stejným poměrem také v Brightonu a doma zdolali Watford, po koronavirové přestávce přehráli dalšího kandidáta na sestup z Bournemouthu (2:0). Naposledy zavítali na Anfield a vedoucímu Liverpoolu podlehli vysoko 0:4, jejich protivník mohl díky tomuto úspěchu oslavit mistrovský titul po dlouhých třiceti letech.

Hosté si v poslední době taktéž nevedou úplně špatně, neboť v osmi minulých ligových zápasech prohráli pouze dvakrát a to ještě s vysoce favorizovanou Chelsea (0:3) i druhým Manchesterem City (0:5). Ve čtvrtek se střetli s Watfordem a po vyrovnaném průběhu ho přehráli 1:0. Na pondělního rivala se jim z dlouhodobého hlediska nedaří, když na něj nestačili čtyřikrát po sobě, na podzim před vlastními fanoušky museli skousnout porážku 0:2.

Trenér Crystalu Roy Hodgson hlásí před tímto utkáním pozitivní zprávy. Po zranění by se na trávník chtěli vrátit útočníci Zaha s Bentekem, mezi tři tyče by se mohla postavit španělská jednička týmu Guaita. Naopak na marodce dlouhodobě zůstávají Tomkins, Kelly i Schlupp. The Clarets nemohou využít služeb Barnse s Gibsonem, jistotu startu nemají elitní útočníci Rodriguez s Woodem a na trávník se možná nepodívá ani duo Gudmundsson - Brady.

"Proti Bournemouthu jsme měli k dispozici Ayewa, Bektekeho i Zahu a pro defenzívu protivníka to byla obrovská hrozba. Když náhle dva z těchto hráčů chybějí, tak je to samozřejmě obrovský rozdíl. Nicméně na druhou stranu stále máme kvalitní tým na to, abychom Burnely porazili, zajímají nás jen tři body," řekl Hodgson pro klubové stránky. V základní jedenáctce Burnley by se znovu mohl objevit český forvard Matěj Vydra.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - van Aanholt, Sakho, Cahill, Ward - Milivojević - Meyer, McCarthy, McArthur, Townsend - Ayew
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Brownhill, Westwood, Cork, Pieters - McNeil, Vydra
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.12 - 4.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Southampton FC  (neděle 17:30)
Watford v rámci dvaatřicátého kola Premier League hostí na stadionu Vicarage Road tým ze Southamptonu. Domácí Hornets jsou přímo ohroženi sestupovými příčkami, na šestnáctém místě mají náskok pouhý bod na osmnáctý West Ham. Saints se dýchá přeci jen lépe, na "Kladiváře" mají desetibodový polštář.

"Sršni" po nucené pauze kvůli pandemii koronaviru zatím příliš nezazářili. V minulém kole prohrál 0:1 v Burnley, ačkoliv svého soupeře dokázal přestřílet. Předchozí klání dlouho vypadalo na bezbrankovou remízu, jenže Leicester skóroval v 90. minutě a Hornets vyrovnali zásluhou Dawsona o tři minuty později. "Vím, že lidé chtějí, abychom se dívali dopředu a vybrali si zápasy, ve kterých máme větší šanci vyhrát. My ale nemůžeme tímhle ztrácet čas. Musíme se dívat sami na sebe a vyhrát dost utkání, abychom se zachránili," uvedl manažer Watfordu Nigel Pearson. Jeho týmu budou scházet Deulofeu, Janmaat a Success.

Southampton dokázal v první souboji po pauze uspět, když na půdě beznadějně posledního Norwiche vyhrál 3:0. Branky zařídili ve druhém poločase Ings, Armstrong a Redmond. Poté však svěřenci manažera Ralpha Hasenhüttla nestačili na Arsenal, když padli 0:2. Jack Stephens navíc nedohrál kvůli červené kartě. "Je to zcela nový tým s novým manažerem, takže to s minulým zápasem nebude mít nic společného. Ještě nejsme na sto procent zachránění, takže musíme bodovat. Čekají nás těžké souboje s týmy, co hrají o evropské poháry či s těmi, co bojují o záchranu, takže se musíme plně soustředit," líčil Hasenhüttl. Ten se bude muset obejít bez Stephense a Djenepa.

Poslední střet těchto soupeřů se odehrál na konci listopadu a domácí Saints tehdy vyhráli 2:1. Watford sice po trefě Sarra vedl, skóre však poté během pěti minut otočili Ings s Ward-Prowsem.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Cathcart, Dawson, Masina - Hughes, Capoue - Ismaila Sarr, Doucouré, Pereyra - Deeney.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Vestergaard, Bednařík, Bertrand - Ward-Prowse, Smallbone - Armstrong, Redmond - Adams, Long.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.22 - 3.32
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Wolverhampton Wanderers  (sobota 13:30)
Hráči Aston Villy se v rámci 32. kola Premier League představí proti Wolverhamptonu. Oba celky trápí úplně rozdílné problémy, zatím co Villans bojují o záchranu, na kterou momentálně ztrácí pouze o skóre, "Vlci" usilují o kvalifikaci do Evropské ligy.

Aston Villa v minulém utkání remizovala 1:1 na půdě Newcastlu. Domácí poslal do vedení Gayle, hostům bod vybojoval v 83. minutě Ahmed Elmohamady. Minulý víkend proti Chelsea Villans dokonce vedli po brance Hause, Blues však dokázali vývoj zápasu otočit a vyhráli 2:1. "Toto je naše čtvrtá hra za 11 dní, takže to bude těžká zkouška. Raúl Jiménez je jedním z nováčků v této sezoně, ale je to jeden z nejlepších útočníků, musíme si na něj dát pozor," uvedl kouč birminghamského klubu Dean Smith.

Wolves v minulém kole dokázali urvat vítězství na svou stranu, když porazili 1:0 Bournemouth. Důležité tři body zařídil po hodině hry Jiménez. Proti West Hamu se prosadil Jiménez také, doplnil jej Neto a Wolves vyhráli proti týmu Tomáše Součka 2:0. "Tabulka nic neznamená. Na Aston Villu Villu se díváme jako na silného protivníka, protože Deana Smitha znám z League Championship. Jeho myšlenky na fotbal, hráče a talent, na to se zaměřujeme," prozradil trenér Wolves Nuno Espírito Santo.

Poslední vzájemné utkání se odehrálo loni v říjnu a dopadlo lépe pro Wolves. Ti vyhráli 2:1 po brankách Nevese a Jiméneze, za Villans pouze v závěru snižoval Trézéguet.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Nyland - Konsa Ngoyo, Hause, Mings, Targett - McGinn, Douglas Luiz, Hourihane - El Ghazi, Davis, Grealish.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Boly, Coady, Saids - Doherty, Dendoncker, Ruben Neves, Moutinho, Jonny - Raúl Jiménez, Diogo Jota.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.62 - 3.36 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC31282170:2186
2.Manchester City31203877:3363
3.Leicester City31167859:2955
4.Chelsea FC31166955:4154
5.Manchester United311310848:3149
6.Wolverhampton Wanderers311213644:3449
7.Tottenham Hotspur311291050:4145
8.Sheffield United311111930:3144
9.Arsenal FC311013843:4143
10.Crystal Palace311191128:3642
11.Burnley FC311261335:4542
12.Everton FC311181238:4641
13.Newcastle United311091229:4239
14.Southampton FC311141638:5437
15.Brighton & Hove Albion317121234:4133
16.Watford FC316101528:4628
17.West Ham United31761835:5427
18.AFC Bournemouth31761829:5027
19.Aston Villa31761836:5927
20.Norwich City31562025:5621

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1297)

Přidat komentář
iamek

Dean Henderson earns £70,000 a week at United. Sheffield United pays most of his salary, around £55,000 a week. Negotiations for a new contract will not begin until the end of the season.

Sources have denied reports that Chelsea are interested in Dean Henderson.

Reagovat
O.Giroud

to uz berie tolko?

Reagovat
iamek

Podepisoval smlouvu před dvěma lety myslím. Bohužel takovou krátkou.

Reagovat
iamek

Tak 2019 dokonce.

Reagovat
O.Giroud

Tak potom chapem, aj ked dobra palka, ale po tejto sezone si to asi zasluzi no. Len kolko bude chciet teraz

Reagovat
iamek

Manchester United is delighted to announce that Dean Henderson has signed a new contract, which will keep him at the club until June 2022, with the option to extend for a further year.

Takže do roku 2022 má smlouvu + opce. Jsem myslel, ze konci 2021.

Reagovat
r.mrazik

Tak to můžeme být v klidu

Reagovat
vladis271

Jurgen Klopp's WIFE was the reason he turned down Manchester United! Liverpool legend Phil Thompson claims Ulla Klopp said no to Old Trafford move because it 'wasn't right'... but gave the thumbs up to Merseyside

normálne by som jej postavil sochu pred Anfieldom.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
TopinB

Reagovat
r.mrazik

To je příběh!!

Reagovat
icemike

Postavit sochu a pak strhnout. A druhý den znovu!

Reagovat
Usty

https://streamable.com/obffaf wtf, ten Nyland je neskutečná lopata

Reagovat
bbbauch

Co ty golmani delaj posledni dobou.. zda se mi to, nebo je tech kiksu nejak moc?

Reagovat
Kixi Syhimour

V posledních zápasech bylo vidět, že nemá formu, má chytat Pepe

Reagovat
O.Giroud

minule bol aj Ryan dobry ten to hodil este za seba. Inak co som pozeral Aston Villu po restarte ligy tak Nyland v kazdom posobil uplne nervozne. A to si pamatam ked mladici Liverpoolu dostal od Aston Villy 5ku tak chytal asi svoj zivotny zapas.

Reagovat
O.Giroud
Reagovat
Kixi Syhimour

přesně

Přijde mi, že by byl lepší Reina, navíc má zkušenosti, které by mohly pomoci

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Bayern +

to ma za ten jebnuty uces

Reagovat
jk

To asi nebude moc náhoda, že vypadá jak Karius

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

bracha Kariuse uz od pohledu

Reagovat
Nikikrew

R.I.P Ciso

Pamätám si ho aký to bol top hrac za starú Artmediu.

Reagovat
vladis271

aj sa vie kedy sa bude vyhlasovať POTY? Klasicky tri kolá pred koncom, či?

Reagovat
O.Giroud

tak to je jedno kedy to daju De Bruynovi

Reagovat
fenixLFC

daju to hendovi

Reagovat
O.Giroud

vsetko ine ako KDB by bol trapas

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

nope, len od nas to moze byt okrem henda aj mane alebo trent

Reagovat
fff

1. Mane 2. VVD 3. TAA.

Reagovat
negrles

Jj celá soupiska i s realizakem

Reagovat
fenixLFC

cela nie, alisson bol dlho zraneny

Reagovat
iamek

Reagovat
Taiger

Reagovat
fff

Pre mna KdB alebo Mane.

Reagovat
Infi

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Taiger

fenixko hihi

Reagovat
fenixLFC

taigerko hihi

Reagovat
fff

To by bol pre mna uplny trapas.

Reagovat
fenixLFC

zas neprehanajme. vychadzam z toho co sa spekulovalo este pred karantenou, nie ze si myslim ze to je jednoznacne najlepsi hrac

Reagovat
fff

Neprehanam. Spekulovalo sa o tom cca dva mesiace pred karantenou, pretože do Decembra sa o Hendovi a POY ani len nehovorilo. Jednym z dovodov je aj to, ze Fabinho bol vyrazne pred nim herne kym sa nezranil.

Mane, VVD a TAA su jednoznacne pred Hendom. Dost mozno aj Salah.

A ked by som si uz mal trochu zaprehanat. Fabinho sa zranil na uplnom konci Novembra. August az November bol jednym z nasich najlepsich hracov, pre mna dominantnejsi nez Hendo v druhej polke sezony. Pokial sa ide Hendo spominat v POY debate preto, lebo od cca Januara chytil zivotnu formu, tak cca rovnaky pocet mesiacov hral v porovnatelnej alebo lepsej forme Fabinho.

Hendo a POY je prehananie a pre mna trapny PR stunt.

Reagovat
cristiano.K.

"Jednym z dovodov je aj to, ze Fabinho bol vyrazne pred nim herne kym sa nezranil."

tohle je blbost, to slovo výrazně je tam jako pěst na oko. Fabinho nemá oproti Hendovi konzistenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Inak ja vazne dufam, ze to nedaju Hendovi. Mam ho rad a ma nepochybne dobru sezonu, no tieto reci o POY uz mi trochu lezu na nervy. Herne skratka hrac sezony nie je a nikdy nebol. Snad prvykrat som daco taketo cital niekde na prelome Januara/Februara. Ludia rychlo zabudaju, ze pred zranenim bol Fabinho zdaleka nas najlepsi zaloznik a mal ovela lepsiu sezonu nez Hendo. Ano Hendo potom chytil skvelu formu, na stale je to mozno dva mesiace, kedy v takej forme hral. A napriel tomu sme mali v time lepsich hracov. Mne osobne to prislo, ze cca v tom obdobi na zaciatku roka temu Henda a POY strasne zacal tlacit Pearce, Hughes a celkovo ta liverpoolska banda z Athletiucu, obcas sa pridal dalsi novinar a ludia sa toho chytili. Ale preboha na zaklade coho? Herne to skratka ani nepripada do uvahy a netvrdte mi nikto opak, ved sme vsetci sledovali snad vsetky zapasy tuto sezonu. Mne to pride ako taky ten PR stunt, kzory zacalu liverpoolski novinari, urobme z Henda teraz velky pribeh, kapitan doviedol LFC k titulu, ano zostal a bojoval, ked odmietol ist do Fulhamu a pod (kolkokrat som toto cital posledne mesiace). Ale herne skratka nikdy ani len zdaleka nebol na tom tak, aby sme ho vobec spominali v POY debate.

Uz len v Liverpoole je pre mna uplna jednotka tuto sezonu Mane. Kolko golov dal, ked nas poslal do vedenia, ked vyrovnal? Uplne neskutocna sezona, kedy bol pte mna suverenne nas najlepsi hrac v ofenzive, makal dopredu dozadu, konziatentny celu sezonu bez nejakych zlych obdobi. Pre mna je tuto sezonu pred Hendom a to s obrovskym naskokom. Dalej VVD. Ano vsetci ho uz tak nejako beru ako istotu, ale dostali sme 21 golov zatial, mame suverenne najlepsiu obranu v lige a to napriek tomu, ze Alisson vynechal cca 10 zapasov. Pridal k tomu goly a rovnako ako Mane konziatentny celu sezonu. Dalej Trent mal podla mna skvelu sezonu, v utoku cisla uzasne a dozadu je rovnako ako VVD sucastou najlepsej obrany v lige. A taky ten mytus, ze nevie branit. On je absolutny generacny talent smerom dopredu a preto mozme povedat, ze dopredu je lepsi nez dozadu. No to samozrejme to neznamena, ze je zly obranca. Iba je smerom dopredu tak vyrazny a najlepsi ofenzivny RB na svete. Ano dozadu je horsi nez dopredu. No ked si ofenzivne najlepsi na svete smerom dopredu a smerom dozadu si horsi, stale to neznamena, ze si zly.

Uf som sa rozpisal. Ja mam Henda rad, no tato tema mi uz naozaj trochu lezie na nervy a osobne ma fakt trochu stve, ze miesto toho, aby sa ocenilo aku neskutocnu sezonu ma Mane a aj VVD, tak ludia sa radsej daju na smer prehanat vykony nasho anglickeho kapitana.

Pre mna osobne POY jedine niekto z dvojice KdB alebo Mane. Za nimi VVD.

Reagovat
Taiger

TLTR

Reagovat
smazaný uživatel

do bodky súhlasím, už len v LFC boli túto sezónu lepší hráči: obaja krajní beci, Virgil, Fabinho, Wijnaldum rovnaká úroveň, celá útočná trojka (Firmino je dôležitý pri spájaní zálohy a útoku, ergo je pre hru dôležitejší ako Hendo), a samozrejme Salah a hlavne náš najlepší hráč - ako píšeš, Mané.

POTY buď KdB alebo Mané...

Reagovat
fenixLFC

robbo fabinho nie. a je vtipne to hovorit o firminovi ked podobne dolezitu ulohu mal aj hendo. len si skus spomenut kedy sme hrali v lie najhorsie- ked bol zraneny hendo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem toto tvoje preháňanie občas, minule Lallana, teraz Hendo. Tá krátka séria zlých výsledkov nebola kvôli absencii Henda, ale kvôli tomu, že hráči stratili paru a kixoval Adrián. Naša hra bez Robba či Bobbyho je slabšia, Hendo je nahraditeľný.

Reagovat
fenixLFC

nesuhlasim s VVD. ono to casto skresluje ta jeho famozna minulorocna sezona, ale tento rok tak dominantny proste nebol. bol skvely, to ano, ale furt by som rped neho dal trenta

Reagovat
fff

Kludne vymenme VVD a TAA. Ale Hendo je za nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Za mna KdB, Mané alebo VVD:

Reagovat
Kowe

Reagovat
cristiano.K.

Mám též Maného na prvním místě, Taa druhý třetí Hendo/Dijk. Becker měl smůlu na zranění, a přesto vychytá nejvíc nul, jinak by tam mohl být taky.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Svatej

Achjo..dneska matchday, ja nadsenej a on je to zatracenej pohar

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Svatej

Uz se definitivně vracis do modryho tábora?

Reagovat
Godwinson

Tak ja nikdy nevystoupil

Reagovat
ManUnited

Bednařík v předpokládaný sestavě Sotonu zní zajímavě

Reagovat
Kaspar

tak jo no

Reagovat
Kaspar

no tak nastesti ne, az za chvili

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal tu?

zostava sa mi velmi nepaci ale aspon guendo ani na lavicke a asi je off :)

Reagovat
Taiger

Sestava je za mě okej

Reagovat
Taiger

PEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Minister

To Arsenal fakt nemá na lavičke náhradného brankára? Do čela risk nie?

Reagovat
smazaný uživatel

som si nevsimol..asi arteta saveol pred zapasom

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
gocii

Pred zapasem jsem mezi subs zahlidl Maceyho ale na livescoru vidim ze je tam Medley, kterej tam nebyl. Tak tezko rict

Reagovat
smazaný uživatel

Na ofiko strankach je Macey..

Reagovat
Minister

Reagovat
O.Giroud

ze este niekto flashscoru veri

Reagovat
Taiger

Tierney je neskutečný zlatíčko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

emi je fantasticky :) on by kludne mohol byt aj jednotka, skoda ze ho leno nepusti

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

este ze si to pozeral

Reagovat
Counter

Nemusím to sledovat, abych věděl, že něco takového je hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

willock to chcel genialne,skoda,laca mi pride s kazdym zapasom horsi

ceballos by som najradsej uz nevidel...zbytocne ho rozohravame

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to neslo predvidat, willock to udelal blbe, bud mel strilet nebo prenechat

Reagovat
vladis271

To o tom Koulibalym, reportuje o tom aj niekto dôveryhodný, či je to len výmysel?

Reagovat
Emqick

Co se reportuje?

Reagovat
fff

Akoze LFC ci MC ?

Reagovat
vladis271

no my. tuttosport s tým prišiel. Vidím to už 2 krát... aj v priebehu týždna to išlo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to nesmysl

Reagovat
fff

Vlado... Zamysli sa nad tym . Dame 80 ci 90m za hraca, ktory ma 29 rokov, ked mame najlepsiu obranu v lige (inak ked hral Gomez a VVD spoli, tak nikdy neprehrali zapas PL) a Gomez aj Matip odvádzajú velmi dobrú robotu? Navyse, nehra Koulibaly laveho stopera rovnako ako VVD?

A teda pojdeme do tohto, ked nemame 50m na 24 rocneho hraca na poziciu, kde realne potrebujeme posilnit?

Vlado .

Reagovat
fenixLFC

u nas kravina. spomina sa to uz dlhsie ale po tom ako sme odmietli kupit wernera sotva budeme davat este viac za hraca, ktoreho nutne ani nepotrebujeme. respektive hodil by sa, ale su psoty ktore musime riesit skor

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
O.Giroud

Jedine, ze by pocitali s predajom Lovrena. Ale to asi aj tak by prisiel ako nahrada niekto lacnejsi.

Reagovat
fenixLFC

tak lovren sa predava skoro urcite. ale nebudes hladat tretieho-stvrteho stopera za 70 mega

Reagovat
O.Giroud

tak logicky by sa posunul na tretieho-stvrteho stopera Matip

Reagovat
fenixLFC

a to sme pri tom co sme boli- gomez je v pohode, problem je ze ho trapili zranenia. tiez som chcel ineho stoepra do zakladu, ale teraz ked maem obmedzeny rozpocet potrebujeme uplne ine posty riesit nez hladat ako ofstrelit gomeza

Reagovat
O.Giroud

ako ja som tiez toho nazoru, ze peniaze by som radsej dal inde a nechal hrat dvojku Gomez - VVD a miesto Lovrena nech sa kupi ten mlady White alebo niekto z timu zo spodku tabulky. Len hlavne nech Lovren odide.

Reagovat
vladis271

ved práve. Nedáva mi to zmysel. cover do útoku alebo na LB je určite potrebnejší. Ale ako myšlienka takej obrany je celkom lákavá. Bol by to šok. Ale nebol ny som proti.

Reagovat
smazaný uživatel

martinez ma lepsiu rozohravku ako vacsina nasich zaloznikov

Reagovat
Counter

Možná tak AMN.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro vsetky tvoje nazory kde sme sa hadali boli mimo ale

aroganciu si ides dalej :)

Reagovat
Counter

Nemám problém přiznat chybu, když se jí dopustím.

Tvrzení, že Martínez má na to být jedničkou Arsenalu a disponuje lepší kopací technikou než naši záložníci je donebevolající hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

to je samozrejme nadsazka,ze ma lepsiu kopaciu techniku,ale robili si z toho srandu aj komentatori

tvrdenie,ze nema na to byt dvojka je ocividna hlupost

tvrdenie,ze moze byt jednotka - je zatial odvazne, ale ukaze sa casom...kazdopadne jednotka v pl byt podla mna moze uz teraz

Reagovat
Counter

Martínez má za dva měsíce 28 let. Doteď za celou svou bohatou kariéru odchytal (dle wiki) 91 zápasů. DEVADESÁT JEDNA. A kolik z toho bylo v první lize? 13. TŘINÁCT. A ani to není tak, že by byl nějaký smolař na zranění. Ne, prostě jen šel na hostovačku do nějaké nižší ligy, tam se ani nedostal do brány, a za rok putoval zase někam jinam.

A ty mi chceš tvrdit, že to je brankář, který má na to být teď jedničkou v PL? Jasně, místo takového Nylanda by to asi vyšlo nastejno, ale vzhledem k tomu, že Nyland je brankářská dvojka týmu na sestup, to nepovažuju za dobrý příklad.

Reagovat
Counter

Martínez může být naše dvojka, protože jsme jako klub v prdeli. Dříve byly naše dvojky Fabianski nebo Ospina, žádní megaborci, ale prověření zkušení brankáři, kteří byli i reprezentačními jedničkami. Teď nám dvojku dělá nounejm, který se nikdy nikde neprosadil a v necelých 29 letech má na kontě třináct prvoligových startů.

Reagovat
Counter

*28

Reagovat
Talker

Ale zas na to, jak jste v prdeli, tak máte hodně slušnou jedničku. Pokud vám nevyhovuje dvojka, tak vyměníme Caballera za Lena a můžete mít slušnou dvojku, at si nemusíte stěžovat.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

aha takze ked doteraz nebol jednotka tak nebude nikdy..hovorim, odbornik na status quo :)

praveze je uctihodne ze je k nam taky loajalny a tolko rokov cakal na sancu...a ked ju konecne dostane a chyta super, tak ho budeme dehonestovat :) krasne

kazdy dozrieva inak...zober si de geu, vyzeral na najlepsieho brankara na svete a teraz v 28 isiel rapidne dole a v united zacina byt problem...emi prisiel ako megatalent, v 18 par krat trenoval s A repre argentiny :) akurat v mladom veku urobil par chyb a trochu sa s nim potom viezla reputacia...ale na tych poslednych hostovackach ziaril, vlani vdaka nemu reading nespadol z champu, bol ich milacik a najlepsi hrac...vtedy som pisal ze si konecne zasluzi byt dvojka a ty si ma vysmieval ze na to vobec nema...

Reagovat
smazaný uživatel

* nikdy nikde jednotka

Reagovat
Counter

Brankář, který se do svých 28 let nikdy nikde neprosadil, bude těžko nějaká skrytá hvězda, která teď najednou exploduje. Jestli jo, budu jen rád, ale je to tak silně nepravděpodobné, že bys mi mohl odpustit, když budu do té doby skeptický.

Je úctyhodné, že byl ochotný celou svou kariéru nechytat ve svém mateřském klubu a trápit se na blbých hostováních vesměs v nižších soutěžích? To podle mě není zrovna něco mimořádného, za co bych jej měl chválit.

Reagovat
vodka

Jak jako ddg začal být problém? Sorry, ale to je dost mimo, je řešený právě kvůli tomu, že jednu dobu byl suverénně nejlepší a famózní, teď měl pár kiksů, ale pořád je to gólman, co dělá rozdíl...

Reagovat
smazaný uživatel

fabianski ked zacinal ako dvojka tak nebol prevereny a skuseny brankar ani nahodou....

Reagovat
Counter

Fabianski, když začínal, tak neměl 28 roků

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Dal bych ruku do ohně, že na začátku loňské sezony ti samí lidi zbožňovali Guendouziho.

Reagovat
Counter

Dovedeš si představit, jaké na tom fóru musely být komentáře na Mannoneho po zápase s Fulhamem? To byl teprve monstrvýkon, jaký Martínez pravděpodobně nepředvedl za celou svou dosavadní kariéru. Mannone se s ním vytasil ve svých 21 letech. Od té doby ho už nejspíš nikdy nezopakoval, ale to je vedlejší

Reagovat
O.Giroud

zasluzene to je fakt bolest pozerat Arsenal

Reagovat
Mimalu

Sheffield zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

kolasinac uz ale asi tak potreti za zapas, kdy posral centr

Reagovat
Kixi Syhimour

Nakonec to nechají United jako v EL

Reagovat
Hachim Mastour

Dani

Reagovat
O.Giroud

aspon nieco od Ceballosa

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

lol,ceba krasne :)

Reagovat
smazaný uživatel

nadherny gol

Reagovat
smazaný uživatel

a pekny buildup od saky s eddiem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

Sheffield snad este ani nevyhral odkedy maju zraneneho O Connella

Reagovat
Infernoqt

Snad dostaneme Arsenal v dalším kole :)

Reagovat
O.Giroud

urcite, o to by som sa nebal inak hrozi uz len newcastle keby nahodou postupi cez ManCity

Reagovat
Hachim Mastour

Podobne aj z našej strany

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to jediný ten lepší tým, který vás porazil (a 1. zápas byla remíza)

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda nepočítaje Leicester, kterému ale na postup moc nevěřím

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Mimalu

Reagovat
Whitemedia

Frank mi dělá radost s tím Jorginhem

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej vychovajte Billyho.

Reagovat
Nikikrew

Ako videl som iba kúsok ale opäť že prevedená hra slaba. Gol co sme dostali, typické pre nás. Aspoň ze Ceba dal krásny gol. Stále platí ze chcem aby liga a fa cup čo najskôr skončili

Reagovat
Talker

Chelsea starting lineup (4-2-3-1):

Caballero | Emerson, Zouma, Rüdiger, James | Kanté, Gilmour | Pulisic, Mount, Willian (c) | Abraham

Wow, tohle se mi hodně líbí. Škoda, že jsou Tomori s CHO out, protože pak by se na to koukalo ještě líp.

Reagovat
Talker

A teda ještě RLC - toho jsem chtěl místo Kanteho, aby si odpočinul.

Reagovat
Raylan

Super rotace od Franka.

Reagovat
Mastný Chobot

Pepe sa pomaly zacina chytat, to sa mi paci. Xhaka dnes tiež velmi dobry. Willock nie je ziaden zazrak, ale zvykol som si nanho a rad sa pozeram na jeho hru. AMN ma prekvapil nasadenim, vyborny, kludne namiesto Bellerina nabuduce.

Reagovat
Whitemedia

Gilmour šílená úvodní tříminutovka

Reagovat
Taiger

Otázka na Chelsea fandy

Jak nastoupil Puli v poháru, jaká je šance, že bude hrát i v lize od začátku?

Reagovat
John Obi Mikel

Těžko říct. Willian i Pulišič byli v základu proti City i Liškám. Takže kdyby nechal jednoho z nich odpočívat, tak spíš čekám Williana, který hrál i proti Ville. Záleží i na dnešním výkonu.

Reagovat
Talker

Vzhledem k tomu, že všichna křídla kromě Pulisice, Williana a Pedra jsou out, tak celkem slušná. Řekl bych 70%?

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí jen Odoi, tak bych to nenazval všechna křídla

Jinak s hlavním sdělením souhlasím

Reagovat
Talker

OK, máme 4 křídla - z toho jedno zraněné, druhé je Pedro. Je možné, že budeme hrát bez něj.

Reagovat
Taiger

Díky oběma

Reagovat
icemike

Chelsea včera vyhrála v Leicesteru a postoupila do semifinále FA Cupu v zápase, který nedohrál Christian Pulisic. Ofenzivní fotbalista si poranil lýtko, dnes ho čeká podrobné vyšetření. (sports.yahoo.com)

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím nic moc.

Reagovat
Emqick

Ta nervozita, když je míč v naší obranný třetině..

Reagovat
Whitemedia

Úplně šílené, tam snad někteří borci i víckrát přihráli hráčům Lestru než vlastním spoluhráčům.. a bránění standartek je jako vždy komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se mi to proti Ville i City herně líbilo, tak dnes strašný.

Reagovat
Rssa

Titul !!

Reagovat
Whitemedia

další?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, Richard.

Reagovat
Talker

Leicester do zápasu vletěl se zápalem a bylo to vidět ve všem - do soubojů chodili agresivněji, míče se k nim odrážely, byli vždy u míče první a šlo jim to. K tomu presing nám dělal obrovské problémy, obránci na míči strašliví, Emerson taky nic pozitivního a neměli jsme jak dostat míč dopředu nebo ho jakkoliv podržet.

Naštěstí zahodili všechny šance. My tu jednu velkou (kterou vymyslel Mount) taky, bohužel - ta střela byla dost špatně umístěná od Pulisice, ale alespon si pěkně naběhl do prostoru a byl schopný vystřelit. Musíme do toho vrazit stejnou intenzitu a nasazení, pokud chceme vyhrát. Ta aktivita tam strašně chybí.

Reagovat
Miguel19

Gilmour teda šílenej.

Reagovat
Mimalu

Barkley

Reagovat
Miguel19

Ross

Krásná branka

Reagovat
ajouki

Chelsea druhý poločas velmi kvalitní. Lampard je první trenér, který za pomocí nových střídání přes poločas opravdu transformoval výkon celého týmu. Nebál se do toho nekompromisně říznout a je odměněn i brankou. Barkley má dobrou formu. Loftus-Cheek bude mít těžké se přes něj dostat.

Reagovat
Talker

Podle mého to nebylo jen střídáním, ale i tím, že se zvýšila intenzita a tempo. Očividně dostali v kabině fén od Lamparda a bylo to na hřišti cítit.

Reagovat
ajouki

Střídání hrála zásadní roli, protože tým v prvním poločase nebyl vůbec sehraný a zadrbával tím akci za akcí. Většina trenérů by hráče zjebala a nechala do 60. minuty ukázat jestli to nebude lepší. Lampard vycítil, že to nepůjde a z minuty na minutu výkon otočil o 180 stupnů.

Reagovat
Talker

A Barkley je s Kovačičem sehraný jak? Jako střídání tomu určitě pomohla, ale především se zvýšila aktivita a intenzita. Přičemž Leicester do toho nevlítl, jako v první půlce.

Reagovat
Talker

Jinak na Barkleym je super, že je přímočarý a snaží se střílet a dávat goly. Ale buď má fotbalové myšlení zaseklé, nebo absolutně nemá smysl pro přihrávku.

Reagovat
Talker

Znova, druhý zabitý protiútok během pár minut - poprvé na paty podruhé soupeři do nohy.

Reagovat
Talker

Málem třetí... 5 vteřin se rozhoduje, komu to dá a pak to znova pošle na paty. Naštěstí RLC asi čekal, že to posere a stihl to zachytit a vrátit alespon ke střele.

Reagovat
O.Giroud

aspon ze tu strelu ma nebezpecnu

Reagovat
Talker

U něj člověk neví, co je nebezpečnější - jeho střela, nebo jeho přihrávka soupeři do nohy, aby rozjeli brejk na druhou stranu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

bARKLEY!

Reagovat
Counter

Neviděl jsem, ale suché triko

Reagovat
Talker

Zajímavé, jak jsme s nástupem RLC začali nákopy mířit na něho. Něco jako když byl na hřišti dřív Ivanovič.

Reagovat
bbbauch

Ja jsem si toho vsimnul v zapase s Villou, kde pri nakopech byl casto v pozici levyho kridla a chodilo to na nej.. takhle vzdycky zabihal Zidane a dost se mu v tom darilo

Reagovat
Mimalu

Barkley začal hrát jak Barkley

Reagovat
Miguel19

Zouma dneska výborný.

Reagovat
Trapper

Reagovat
ajouki

Zrovna jsem to chtěl psát. Není lepšího hráče v Chelsea. Jeden z mála, co za něco stál první poločas.

Reagovat
Talker

První poločas špatenka od všech, včetně něho. Jejich schopnost na míči (jeho i Rudigera) byla naprosto šílená.

Reagovat
Miguel19

Tak od Zoumy nemůžeme čekat na míči zázraky.

Reagovat
Talker

Nemůžeš, ale on je na míči jen těsně nad úrovní Barkleyho. Dává pravidelně přihrávky do špeku nebo do autu, nedaří se nám i díky nekvalitě stoperů na míči udržet míč chvíli a vymanit se tak z tlaku.

Reagovat
kvasha16

toto je jeho velka slabina

Reagovat
ajouki

Ježiši, už zase to vaše na míči. Celý zápas hraje stejně, druhý poločas to pohodlně stačí na dominantní výkon Chelsea. První poločas byli problém úplně jiní hráči. Doteď nedal Vardymu žádný prostor, měl tam několik zásadních bloků.

Reagovat
vitasrp

Tak nemůžeš se divit, když tam má situace, kdy se tým konečně vymaní z tlaku soupeře, dělá se otočka v zadních řadách a on pošle primitivní pas na krajního obránce šíleným obloučkem, kterej pak bek zpracovává hrudí a okamžitě se dostává pod tlak, kdy mu nezbývá, bež hrát zpátky dozadu.

Reagovat
ajouki

A pak tam měl pod tlakem skvělý lob na Emersona, kdy vyšachoval celý presink Leicesteru. Dobré a slabší momenty, ale málokdy udělá nějakou chybu jako třeba Rüdiger.

Reagovat
Svatej

Vsak Rudigerova rozehrávka nas tuhle sezonu sere taky, ale aspoň mu netrva 4 vteriny, nez mic posune dal. Zouma ma hlavu v pohode, ale nohy typka z přeboru. Musi se nastavit přesně za mic a udelat dva kroky, nez ho posune dál, to se fakt brání úplně samo.. Pamatuju si, ze jsme meli zivou debatu o tematu Zouma vs Christensen a oba ted meli odehranej solidni zapas a konec sezony se blíží. Jsem docela zvedavej, kdo z nich to odsere a furt vsazim na to, ze Andreas vyhraje uz jen kvuli tomu, ze útočníků, proti kterým je výhodný nasadit Zoumu, je cimdal míň..

Reagovat
ajouki

Pokud Christensen udělá mentální lapsus jako proti Aston Ville, tak neřešíš, který útočník proti němu stojí. 2 poslední roky vždy když Christensen zahrál výborně, tak přišel tvrdý pád na hubu. Když sezonu zvládne dohrát bez velkých chyb, tak asi nenajdeš naštvaného fanouška Chelsea, že hraje zrovna on. Raději ale 2 sekundy u Zoumy navíc než zaviněná branka ze ztráty koncentrace.

Reagovat
Svatej

Vsak Zouma zavinil branky taky, nemůžeš tenhle nedostatek brat jen v Andreasuv neprospech a ne v Zoumuv, kterej ti udela mentalni lapsus proti United.

Druha vec je, ze Zouma se na inkasovani branek podili nepřímo. Pokud rozehravas jako uplnej traged, dostaneš záložníka pod tlak uz jen svou pomalu prováděnou nahravkou, tak zaloznik o mic prijjde, z brejku se dostane gol, ale na rane je prvni ten záložník. Nehlede na to, ze i kdyz to golek nekončí, tak to záložníka pokazdy dostává do blbý situace. Jini stoperi ti ten mic daji tak, ze mas vic jak pul sekundy na reakci na soupere.

Za me teda radši stoper s koulema, kvuli kterymu cas od casu padne branka, nez stopera, kterej nejenze zdaleka neni tak dokonalej obranar a taky skrze nej chodi goli, ale jeste tvuj tym konstantně dostava pod tlak mizernou kvalitou na míči..

Reagovat
Svatej

Goly*

Reagovat
ajouki

Doteď jste argumentovali, že Zouma dává hlavně bezpečné přihrávky, se kterými Chelsea nedokáže překonat presink soupeře. Najednou dává evidentně agresivní přihrávky, které přebírá spoluhráč pod tlakem nebo ve špeku. Už si vyberte.

Beru Víťu, který dá nějaký konkrétní příklad. Vy ale máte jasně daný narativ, který jedete bez ohledu co se na hřišti děje. Včerejší zápas jsem shlédnul ještě jednou. Zouma tam neměl ani jediný míč, kdy by dostal spoluhráče pod tlak. Pokud někdo takové dával, tak se jmenoval Gilmour, Emerson, Willian, Barkley, Kanté nebo Caballero. Neměl tam žádné extra pomalé přihrávky. Problém je, že hraje levou stranu přes nohu a příhry do křídel musí na dva dotyky.

Jo, jsou tam momenty, kdy by měl zrychlit, dát kvalitnější přihrávku, anebo mohl odvážněji najít spoluhráče. Jsou to ale ojedinělé momenty, které pak uplatňujete bezdůvodně na 99 % jeho hry.

Reagovat
Svatej

Vždyt to se nemusí vylučovat a neznamená to hned, že je přihrávka agresivní. Věc se má tak, že přihrávka taková je snadná, jenže narozdíl od jiných stoperů se dá předvídat už dvě vteřiny dopředu, protože se na ni Zouma musí nejprve připravit, srovnat tělo a udělat dva kroky. V takovou chvíli už se k záložníkovi rozebíhá jeho strážce a i když je přihrávka co se týká jejích vlastností snadná a bezpečná, tak záložníka dostane pod tlak.

Tvůj problém naopak zase je, že ty na základě jedinýho zápasu vytvoříš celkovej dojem nebo vyvracíš něco, co hráč předvádí dlouhodobě. To, že to ostatní mrdali ještě víc než on neznamená, že jeho přihrávky nejde číst ještě před zápasem.

Vždyť on téměř nikdy nedává přihrávku tak, jak by ji dal hráč, kterej je na míči schopnej. Já v Chelsea chci hráče, kteří jsou ideálně vysoce nadpůrměrní a tak ho nebudu srovnávat s průměrnýma stoperskýma rozehrávkama. Zouma je ve srovnání se špičkou na míči pomalý neohrabaný poleno, který je schopný ve vzduchu a je si vědomo svých limitů, takže se do některých věcí nepouští. To ale neznemaná, že je tímpádem bez limitů...

Reagovat
ajouki

Bavíme se pod včerejším zápasem, kde se po výborném výkoně Zoumy opět rozběhla zcela nesmyslná debata o jeho rozehrávce. Přitom Chelsea to v samotném zápase limitovalo v případech, které lze spočítat na prstech jedné ruky.

Že z něj děláš mamlase, který se na každou přihrávku potřebuje hodinu připravovat a pak ji stejně posere, to odpovídá nesmyslnosti této debaty. Mimochodem jeho hlavní přednost opravdu není ve vzduchu, ale že soupeři nedá prostor. Proti Leicesteru měl asi 6 důlězitých bloků, kde každý by jinak znamenal branku.

Na Courtois fanoušci Chelsea taky plivali, že nic nechytí a je neohrabaný, no a teď mají v bráně Kepu.

Reagovat
Svatej

Protože ta jeho rozehrávka je jako pěst na oko a byla i během včerejšího zápasu. To, že byli někteří odvážnější hráči obnažení ještě víc neznamená, že Zouma nevypadal na míči zas jako tragéd. Tohle byl Lester kde jedinej kvalitní zakončovatel byl Vardy a já nechci, aby byl Zouma svou hrou zodpovědnej za to, že se přště do brejku nedostane Vardy s pár průměrákama, ale Mané se Salahem.

Já nenapsal, že tu přihrávku posere, tak mi to nepředhazuj. On se na každou přihrávku opravdu musí připravovat a trvá mu to dýl než ostatním, vždyt to musíš vidět sám.

Však ty bloky by mohl zvládnout i jinej stoper, nebo v čem byly ty bloky tak unikátní, že by je zvládl jenom Zouma?

Na něj se neplivalo nejvíc kvůli jeho dovednostem, ale kvůli jeho odporný povaze a díky ni bylo snadný si něco najít.

Reagovat
ajouki

Unikátní jsou v tom, že Zouma je daleko lepší obranář než ostatní stopeři Chelsea. Soupeři dá méně prostoru a je v soubojích rychleji. Pár dní zpátky se tu probíralo, že řešení pro Chelsea je Soyuncu. Včera při inkasované brance by se Leicesteru od něj taky hodil perfektní blok, bohužel byl pozičně úplně mimo.

Ale s tímto přeháněním dál není potřeba diskutovat. Hlavně z důvodu, že když tobě to přijde jako pěst na oko, tak jestli v těch momentech Chelsea o něco reálně přichází. Takhle analytické hodnocení fakt nefunguje. Tam je třeba odlišit estetický pohled a skutečný dopad.

Reagovat
Svatej

Ukázalo se to včera. Proti Manchesteru by se to dalo říct zase o Andreasovi, kterej měl úplně všechno a dodával i rozehrávkovou nadstavbu, proto je to hodnocení jedním zápasem tak nešikovný..

Soyuncu snad ne, není pro tým, kterým chcem být, pomohl by maximálně dočasně... Však výsledek tý estetiyk jsem popsal, ve výsledku o estetiku nejde, ale o rychlost. Je mi fuk, pokud u přihrávky začne zvedat obě ruce, pokud to bude vycházet. On je ale hrozně předvídatelnej a už sekundu dvě předem víš, kam nahraje. To se prostě snadno brání a top klub nesmí takovýho stopera mít, pokud chce s někým hrát v budoucnu na férovku..

Reagovat
icemike

Zatím je rudiger o parník horší jak ti dva. Ten snad celou přestávku chlastal doma.

Reagovat
Svatej

ten je mizernej celou sezonu

Reagovat
Talker

Leicester nepresoval tak intenzivně v druhém poločase a nehrál tak vysoko, takže měl více prostoru a času se rozhodnout (i více možností díky tomu, že Kovačič se stáhl hlouběji). Každopádně když si nejsme schopní dát 4 přihrávky za sebou (a z toho jsou 2 mezi stopery), tak se nemůžeš divit, že se nevymaníme z tlaku.

Reagovat
ajouki

Problém prvního poločasu byl, že Chelsea měla na hřišti pár hráčů pro držení míče a pár pro rychlý přechod. Nefungovalo ani jedno. Za to Zouma opravdu nemůže.

Reagovat
Talker

No, nemůže za to, ale ani tomu nepomohl. Mít tam kvalitnějšího stopera na míči, který dokáže vyslat přihrávku třeba i ne na prvního hráče, který je vedle něj (nebo na golmana), tak může překonat první vlnu presingu a můžeme rozvíjet hru.

Oba záložníci byli pokrytí většinu prvního poločasu, k tomu presing na stopery a na krajního beka, který je blíž k míči. V tu chvíli je jasné, že budeš ztrácet míče, pokud to někdo buď nevyveze nebo nepošle přihrávku skrz tu linii na Williana/Mounta/Pulisice. V tu chvíli by si musel soupeř dávat větší pozor a nemohl presovat tak vysoko.

Samozřejmě je tam velká chyba záložníků, že se nenabízeli hlouběji a nepomohli přečíslit ten presing hlouběji, aby se ten míč pohodlně vyvezl. Ale my si nebyli schopní dát odzadu 4 přihrávky za sebou.

Reagovat
Chazy

Ono se to nezdá, ale míč je docela důležitej prvek téhle hry

Reagovat
Svatej

Reagovat
ajouki

To bezpochyby, ale tady se ze Zoumy dělá hráč, se kterým Chelsea snad musí hrát nakopávané míče, aby se vůbec hnula z vlastní poloviny. Včera ze stoperů nejvíc přesných dlouhých přihrávek. Třeba Soyuncu dal 1 ze 6, Zouma každou druhou. Nejvyšší přesnost u přihrávek.

Reagovat
Chazy

Ok, to beru. Já myslel, že se ti nelíbí, že se od CB ta hra nohama očekává. Do hodnocení Zoumy a dalších se pouštět nehodlám, nemám nasledováno.

Reagovat
icemike

To jsou pověry

Reagovat
Raylan

Defenzivne je to nás nejlepší stoper. Co mu ale podle mě dost škodí je, že hraje nalevo, nejvíc mu to seděli, když hrál ve dvojici s Tomorim a nalevo byl on.

Reagovat
j_mrazik

Tak ten gol Sheffieldu... Jak může náš stoper podskočit balon, na který skáče sám? Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ross

Reagovat
TopinB

Barkley

Reagovat
Mimalu

že máme vždycky tu smůlu, že vedení protiútoku řídí Barkley

Reagovat
ajouki

Abraham úplně skvěle při presinku Soyuncu. Giroud by ho takhle pod tlak nikdo nedostal.

Reagovat
Talker

Kdyby tam nebyla ta Barkleyho přihrávka vidět, tak je to od Barkleyho skvělá akce - ukořistil míč, potáhl ho a slušná střela.

Reagovat
Talker

Dobrá výhra, pokračujeme v serii. Důležité pro sebevědomí. První poločas špatný, chybělo všechno, co mohlo - intenzita, nasazení, přesnost. Naštěstí skončil 0:0.

Druhý poločas dobrý, začali jsme agresivněji hrát a nenechali se tak zatlačit. Barkley ukázal čuch na goly, ale on prostě nemá fotbalové myšlení nebo techniku (nejspíš oboje). Jednou přihraje metr za hráče, podruhé to dá soupeři do nohy a nakonec to dá zas za hráče.

Každopádně výhra je výhra. Trošku jsem se bál, aby se neprodlužovalo, ale nakonec to bylo celkem v pohodě dozadu. Leicesteru (a Rodgersovi) se proti nám nedaří, to se potvrdilo.

Reagovat
RKBoy

Barkleyho strelit pokial má stále dobrý vek, celkom fajn formu a žiadnu sériu zranení a kúpit Havertza.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon v prvním poločase byl a je nepřípustný. Lampard to řekl velice dobře o přestávce, že za takový výkon si nikdo z nich nezaslouží nosit znak Chelsea na dresu. No, trochu to pomohlo, ale stále to mělo od ideálního výkonu daleko. V nedávné době jsem viděl seriál The Last Dance. Kdybych měl parafrázovat Jordana, tak ve své podstatě řekl tu nejlepší věc, kterou fanoušci a kolikrát sami hráči nevidí. Ve směs řekl, když se na mě diváci přišli podívat na stadion, sedli si k televizi, aby mě viděli, udělali si čas na mě, tak musím vždy předvádět to nejlepší, podat ten nejlepší výkon, který mohu. Naprosto klíčová věc pro mě a i on sám, jako sportovec to věděl a ví. To kolikrát ale Chelsea bohužel nesplňuje (včera první poločas) a minulou sezonu celá řada zápasů..... Naštěstí se to pod Lampardem zvedlo k pozitivnímu displeji na hřišti a příští rok to bude splňovat Jordanova slova

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude

Reagovat
Whitemedia

Barkley přijde, zachrání zápas a stejně na konci jsem na něj nasraný.. jak jen on to dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Jorginho? Proč nehraje?

Reagovat
icemike

Čeká na kadeřníka

Reagovat
O.Giroud

Ingsy pod si po prve miesto v tabulke strelcov

Reagovat
vladis271

scouseri, ak by ste nemali program na večer, tak toto je povinná jazda pre Vás.

https://www.youtube.com/watch?v=uQ0ytOOlPDI

Reagovat
bbbauch

Ty si fakt nemocnej

Reagovat
Whitemedia

Manchester United - Chelsea

Arsenal - Newcastle/Manchester City

To bylo jasný už od začátku..

Reagovat
spider_8

Kurnik, jestli s nimi prohrajeme po ctvrte v sezone..

Reagovat
Minister

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

Solskjær: "Angel Gomes leaving #mufc? To be honest, I’ve not heard from them last night or this morning, so it seems like that they haven’t managed to agree [a deal], so the answer is probably short and yes then."

tohle bude skoda. Jsem zvedavy, kam pujde...

Reagovat
Busby babes

jsem zvedavy, jak to popise Angel po odchodu. Ole mladym sanci dava, viz Williams nebo Mason. Scott taky hraje daleko dulezitejsi roli, takze v tom problem nevidim... Je to zvlastni situace.

Reagovat
r.mrazik

fakt bych nerekl,ze by Ole daval sance mladym...sanci dostal williams pri zraneni shawa a pak greenwood...dalsi dost velky nic

Reagovat
iamek

. Jinak aspoň letos vypadají dobre hostovacky. Ze vůbec ty hráče někam pošleme.

Měl by jít hostovat Garner, Kovář, Levitt, Laird a vypadá to i na Chonga.

Reagovat
r.mrazik

jj,o hostovanich chonga a gomese jsme se bavili uz pred sezonou a byla chyba je drzet,protoze odehrali temer nic...garner to same

Reagovat
Busby babes

ty nadavas porad a na vsechno.

Reagovat
Dawon

Tak svym zpusobem ma ale trochu pravdu no Kdyz dostavali celou sezonu prednost hraci jako Mata, Pereira, Lingard, kdy hlavne ti posledni dva zminovani sou 9 z 10 zapasu uplne otresni...nemame tam zrovna pretlak kvality na tech ofenzivnich postech mimo Rashforda a Martiala a i tak si Chong s Gomesem zahrali naprosto minimalne, Garner jakbysmet

Reagovat
Busby babes

jasne no. Vsak proto i pisu, ze jsem zvedvaej, co k tomu pak rekne sam Angel.

Reagovat
r.mrazik

kdyz je neco k nadavani,tak nadavam...to je jasny...

a tohle se moc nevychytalo

Reagovat
iamek

Nejvíc se teď píše psg a barca.

Reagovat
iamek

Ale novináři nejvíce tipuji Chelsea

Reagovat
Dawon

To by byla z jeho strany teda solidni picovina ne? Sice teda ti mladi tam ted dostavaji hodne sanci, ale na ty ofenzivni pozice uz to tam budou mit pomerne dost nabite

Reagovat
iamek

U Gomese bych logiku nehledal. On musí byt dost hloupý. V lednu byl před podpisem. Dohodl se s klubem. Pak mu jeho otec něco nakecal a dopadlo to takhle. Pokud si vybere kluby o kterých se mluví, tak si nekopne nikde. Chelsea, psg, barca ...

Reagovat
Busby babes

mel by jit do BVB misto Sancha.

Reagovat
Wazza228

Škoda, že jde zadarmo a nedali jsme Gomese+peníze za Sancha. Podle mě by to byl pro obě strany dobrej deal.

Reagovat
r.mrazik

gomes bude mrzet

misto minut pro lingarda a matu,tak mel hrat cely rok on a jiste by rad podepsal...

Reagovat
iamek

Mrzet nevím. Takových talentu pamatuju hodně. Ale, ze místo tehle dvojice + Perreira nějaké minuty měl nasbírat, tak bez debat.

Reagovat
r.mrazik

ja tomu nerozumim,herne mi prisel opravdu dost dobry...nechapu,ze nedostaval vic minut

Reagovat
iamek

Prý svaly a výška. V přípravě jak si namazal na chleba Spurs to moc nevadilo.

Reagovat
r.mrazik

tak jeste ze u nas nebyl messi...ten by si taky nekopl

Reagovat
iamek

Angel Gomes rejected a wage offer of £25,000 a week plus bonuses from #mufc and has been offered better wages elsewhere. Chelsea are one of the clubs interested.

Reagovat
r.mrazik

tak at si to klucina jinde uzije...jsem zvedav,jak se prosadi

Reagovat
Busby babes

The player has been contacted by clubs from Germany, Spain, Italy and Portugal with Hamburg, Valencia and Benfica understood to be among those leading the chase.

https://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/angel-gomes-transfer-manchester-united-chelsea-valencia-contract-epl-a9591126.html

Reagovat
iamek

Benfica by byla asi super. Hamburk je prý v totálním rozkladu. Tam snad skonci

Reagovat
Busby babes

Official: Barcelona right-back Marc Jurado (16) has announced he will be leaving the club, and is expected to join #mufc next season.

vidis, tahame mlady odjinud.

Reagovat
iamek

Tohle vím tri měsíce . Zatím cca 5-6 mladých přišlo. Ale 2 ze sunderlandu, který měl nejhorší dorost v lize . Pak ten česky brankář, mladý Nor a dal jsem zapomněl. Každému jsem psal na insta a každý mi odepsal, ze přestupuje

Reagovat
Busby babes

Každému jsem psal na insta a každý mi odepsal, ze přestupuje

iamek influencer!!!

Reagovat
iamek

Takový Joe Hugill si psal se mnou hodinu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

a potom, ze preco si sedis na zapasoch ManUtd vo VIP

Reagovat
iamek

Mi se líbí nadšeni tech kluků jak z malých klubu jdou do velkého. Úplně nadšeně ti píšou. Jen Jurado napsal: Yes.

Reagovat
icemike

Z Barcelony do Manchesteru, v 16... To yes je maximum radosti, které může mít

Reagovat
iamek

Ten prave vůbec nekomunikoval. Z nadherne Barcelony do Manchesteru. Uff.

Reagovat
TheTopFootbaler

Lol, jak ses k tomu dostal? Jsi nějak skaut, nebo prostě jen hodně zapálený fanoušek?

Reagovat
r.mrazik

stalker a libi se mu mlady kluci

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
iamek

Sleduju náši mládež pomalu víc než áčko. Na MUTV mas všechny zápasy a baví mě sledovat ten progres hráčů . Proto jsem agresivnější, než ostatní když vidím jak odcházejí hraci jako Ramazani nebo Gomes. Na twitteru je i účet MU academy a tam typek má zdroj od mládeže a hned dává, který mladý hráč k nám zamíří. Třeba před týdnem přišlo asi 9 hráčů ve věku 8-9 let u jednoho týmu a z toho stejného týmu šlo do City asi 12 hráčů . A když si ten přestup chceš potvrdit, tak jim nápisu a 90% ti odepise na insta do zpráv. .

Reagovat
Talker

Nevím, obtěžovat 21 kluků ve věku 8-9 let na instagramu mi přijde přes čáru, dej si bacha, ať neskončíš v pokračování v síti.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo tak to chápu, mít vztah k juniorce je dost hustý. Ale jako dost drsný, že se takhle svěřujou na insta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Jurada to moze byt aj tym, ze mozno moc anglicky nevie ale asi je aj ine tam prestupit z Barcelony a zo Sunderlandu

Reagovat
iamek

Ze Sunderlandu ty přestupy docela prekvapko. Sunderland má nejhorší mládež v naší skupine dorostu. A hned koupíme útočníka a stopera. Dohromady za cca 250 tisíc liber. Jsem i zvědav na toho českého golmana. Má 16 let a už teď má 201cm. Na Jurada reference taky nejsou spatne. Já osobne se nejvíce těším na toho nora. Má 14 let teprve. Ole ho přemluvil jinak by šel do Barcelony.

Reagovat
r.mrazik

Koukám a na tréninku před Brightonem tam je

Reagovat
iamek

Vsichni hraci, kteří odcházejí mají možnost trénovat. Ale ze trénuje s ackem je zvláštní.

Reagovat
Busby babes

treba proste porad jednaji no.

Reagovat
iamek

Kezby. To bych se mu pak musel omluvit na FB

Reagovat
iamek

Twitteru.

Reagovat
Wazza228

Z toho výběru jedině Benfica... Třeba ještě do toho půjde Juve. To sbírá záložníky každou chvíli. Pro něj by nejvíc dávalo smysl Německo. BVB, Lipsko... Tam by si podle mě kopnul dost.

Reagovat
iamek

Tak Gomes pryč, Ramazani pryč. Ten mladý z AV taky k nám nechtěl. Super

Reagovat
Busby babes

Mame Masona, Williamse... nejakej mladej bude vzdycky.

Reagovat
r.mrazik

ramazani jde do druhy spanelsky ne?

Reagovat
iamek

Jo. Klub ještě venku není. Podle mě zvolil dobrou cestu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ManUnited

Gomes mě mrzí hodně, ikdyz asi úplně není stavenej na anglickej fotbal tak místo těch dvou kopyt nějaký minuty na podzim dostat mohl

Reagovat
M0rb1D4S

Já celou dobu přemýšlím jaký mladík z AV a ty myslíš Bellinghama z Birminghamu

Reagovat
Mimalu

neofiko-ofiko nové dresy na příští sezónu

https://pbs.twimg.com/media/EbrOYb3XQAIuy9E?format=jpg&name=large

Reagovat
mul

bez sponzora by boli krásne

Reagovat
r.mrazik

to uz vite,ze skoncite treti?

Reagovat
Wazza228

Třeba chtějí zkusit treble

Reagovat
smazaný uživatel

no tak bych se vyjádřil k tĕmhle novým dresúm a za mne ta trojka uprostřed je hnus no modrou farbu bych asi nemĕnil no možná bych přidal k modré nejaké proužky třeba bíle by byli fajn no a když se jim podaří něco vyhrát tak budou jedny z nej v historii klubu možná

Reagovat
oli9

Humus to číslo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
spider_8

Dobrý humus. Přitom ty verze s nápisem Three vypadaly dost pěkně. Tak snad aspoň zaplatí pořádnou dardu, když už musíme mít hnusné dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

Gilmourov(dufam, ze to je on ) hovori za vsetko

Reagovat
HalaMadrid_Flx

16:46 Tottenham si pojistil Pochettina

Maurizio Pochettino junior zůstane hráčem Tottenhamu. Devatenáctiletý křídelník a syn bývalého manažera londýnského klubu podepsal novou smlouvu do roku 2022. (skysports.com)

Tahle expreska

Reagovat
iamek

Tak Grealish prý hledá barák v Manchesteru. Takže City?

Reagovat
Whitemedia

Jojo, City

Reagovat
iamek

Manchester City have reportedly joined Manchester United in the race for Aston Villa captain Jack Grealish.

The Citizens are on the hunt for a replacement Bayern Munich-bound Leroy Sane and according to The Telegraph, Pep Guardiola is an admirer of the playmaker.

Fakt ze jo . To bude prestupak

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon je sanca na Sancha co mame hovorit my, zazrak bude ak aspon konecne odide Lovren a nahradi ho White

Reagovat
iamek

Mate titul a spoustu dalších poháru. Na stížnosti nemáte právo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

nahoda treba nieco robit, nech to neni dalsich 30 rokov

Reagovat
vladis271

Zaňho chcú 50 až 60 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, on je z Brightonu. Tak to asi nic

Reagovat
masina_LFC

odchod Lovrena by bol tou najväčšou posilou

Reagovat
Whitemedia

na twitteru mi to vyskočilo a tam já sleduji jen spolehlivé řízky, takže zájem tam bude...

Reagovat
iamek

Gomes a Ramazani pryc, ten z AV do BVB, teď Grealish do City a Sancho beztak zůstane. Bude paráda s Lingardem a Pereirou

Reagovat
Whitemedia

Tak sto míčů máte, ale asi se vám do investování moc nechce..

Reagovat
Busby babes

komu by se v tehle situaci chtelo no...

Reagovat
Whitemedia

no

Reagovat
Busby babes

dali jste jen 54. ne 100.

Reagovat
Whitemedia

Ziyech a Werner za tak málo?

Reagovat
Busby babes

Ziyecha jste domluvili uz nekdy v zime... ono Bruno sel taky z budgetu na leto...

Reagovat
Whitemedia

Byl to únor a já teda těm financím v klubu extra nehovím, ale nezapočítal se Ziyech s Timem do stejného období?

Reagovat
Busby babes

urcite jo. to byla spis takova moje poznamka, ze to je uz davno a nepocita se to Jinak mas samozrejme pravdu.

Reagovat
Whitemedia

Překvapilo mě to, já o těch financích vím opravdu prd

Reagovat
iamek

Jako upřímně jsem rad, ze se chováme docela finance zodpovědně. Kdyby byla nějaká jistota, ze se zbavíme odpadu, tak věřím, ze to za Sancha vysazime.

Reagovat
Busby babes

Inter Milan have found an agreement with #mufc to extend the loan of Alexis Sánchez until the end of the Serie A season. Inter are working to extend the loan further or sign him permanently #mulive [di marzio]

hele, dalsi dobre zpravy... I kdyz me teda mrzi, ze tohle nevyslo, Alexis je skvelej fotbalista. nebo mozna uz spis byl...

Reagovat
iamek

Inter chce jako Sancha natrvalo? To by Edo za nej musel chtit tak nula liber a Sancho by musel jít s platem dolu, tak o 60-70%, aby ho Inter podepsal.

Reagovat
Busby babes

chapu jak to myslis ale to Sancho je divny. Uprimne, asi by to byl dobrej deal i za tech podminek.

Reagovat
iamek

Sanchez samozřejmě

Reagovat
iamek

Já myslím, ze u Sancheze jde už jen o jednu věc. Zbavit se celého platu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Jinak TFM a Axel mají prý další sezónu poslední sanci se ukázat. Jinak papa.

Reagovat
Busby babes

to dava smysl no. jsou za nima dalsi. Hlavne Timbo teda musi neco predvest. Axel mel aspon dobrou hostovacku.

Reagovat
r.mrazik

tak snad to nebudou ukazovat jen na treninku...

Reagovat
Busby babes

jinak podle athleticu to pak byl takovej zacarovanej kruh. Gomes chtel vic hrat, Ole zas chtel vic dat sanci tem, co maji podepsany kontrakt... a zaroven Gomes podle nej nepredvedl v tech zapasech, kde nastoupil neco, cim by si rekl o nejakej run zapasu v rade nebo tak... no skoda, kariera je kratka, musi ted dobre zvolit kam pujde.

Reagovat
r.mrazik

tak hlavne,ze perreira,lingard a mata to ukazovali pravidelne...tyvoe Ole...

Reagovat
SaianSupaCrew

Dnes Alexis 1+2, přičemž hlavně ten pass na Younga fantazie

Reagovat
spider_8

Tak na Sanchovi se v podstatě nedá prodělat. Být na vašem místě, tak klidně vysázím celý budget za něho a jiné hráče už někupuju, Pokud neodejde Pogba, tak jinde tolik posilovat nepotřebujete a samotný Sancho by to vytáhl o level nahoru.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Na RW nás nejvíce tlačí bota. Mi by stačil Sancho a klidně ten stoper ze Swansea. Hrát jsem ho neviděl, ale četl jsem dost chválí na nej. Beek za ty peníze vypadá taky lákavě.

Reagovat
mul

Ako by ste to hrali s Beekom ? Nebol by tam už pretlak? Bruno, Beek, Pogba by spolu hrať nemohli asi najskor. Alebo zas na štýl City, keď Gundogan alebo Mahrez (pred zranením Saneho) nefiguroval v ideálnej zostave.

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

tak na tom RW zahraje Mason. Rash 30 golu, Martial 25, Mason 20... a budem ok.

Reagovat
r.mrazik

Jestli zůstane Pogba tak by byl zbytečný

Chce to pravé křídlo a vlastně nic dalšího

Reagovat
Mato178178

A kto bude na lavičke? A čo ak sa zase pogba zraní na polku sezóny alebo Bruno

Reagovat
r.mrazik

tak tam bude fred,mctom,mata...lavicku nemame nejhorsi...

samozrejme velkou kvalitu nenahradis lehce,ale taky velka kvalita ti nebude sedet jen na lavici

Reagovat
Dawon

Dyt ta nase lavicka je naprosto otresna Kdyz do zakladu nastoupime v plne sile, tak na lavicce neni prakticky zadny hrac, u ktereho bych veril, ze naskoci a muze zvratit nepriznivy zapas...jestli aktualne nas asi nejlepsi ofenzivni hrac na stridani je Ighalo, tak to myslim neni uplne lichotiva vizitka

Koneckoncu stacilo koukat o vikendu na FA cup, jaka to zas byla naprosta katastrofa s tema nahradnikama...Ta zakladni 11 uz tedka vypada pomerne dost slusne, ale tam v podstate staci jedno zraneni nektere z tech opor a ten tym je zas strasne slaby

Reagovat
Mato178178

Presne tak ... Preto musí prísť grealish aj sancho a ostať pogba

Reagovat
r.mrazik

tak si vzpomen,jak vypadali zapasy pod Alexem ve FA cupu,kdy nenastupovali scholes a dalsi,ale hrali hraci typu gibson a dalsi...

jinak,pokud prijde prave kridlo,tak na lavici bude ighalo a greenwood a james...coz neni vubec spatny...(a lingard s matou...)

Reagovat
vodka

No, záloha byla během Gibsona docela ok vždy. Carrick, Scholes, Hargreaves, Fletcher, Anderson, případně i ten Cleverley...

Reagovat
r.mrazik

u gibsona tam jeste owen nebyl ne?

a treba fletch mimo tu uzasnou formu byl podobny hrac jak mctom...

jen jsem tim chtel rict,ze tu zalohu ted nemame vubec spatnou a proste na lavici dalsi hrac kvalit bruna nebude

Reagovat
Dawon

Zaloha v zakladu kvalitni je, ale treba pokud bysme chteli sahnout po nekom kreativnim na stridani, tak asi nejlepsi varianta je Mata, ktery pri vsi ucte uz ma to nejlepsi bohuzel velmi dlouho za sebou a u ostatnich zalozniku na lavicce se o nejake kreativite prakticky snad ani nejde bavit.

Kupovat nekoho jak Graelish jen na rozsireni kadru/rotaci je asi blbost, ale urcite bych byl rad, kdyby alespon jeden kreativni CM/AM na rozsireni prisel.

Reagovat
r.mrazik

jasny...proto je skoda,ze odchazi gomes,ktery ten hrac byt mohl...

ale asi nejdriv budou muset prave hraci jako lingard a mata odejit,a az pak prijde nahrada...

Reagovat
vodka

uz tam nebyl respektive byl v kadru, ale uz odehral ty jeho 2 zapasy za sezonu...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Dawon

Jenze to jsou vsechno kridla nebo hroti...neni tam absolutne zadny obstojny kreativni zaloznik

Nemluve teda o tom, ze James uz je tak od zacatku listopadu povetsinou uplne k nicemu - obzvlast v situaci, kdy treba nekdo proti nam betonuje a my potrebujem urvat vyhru, tam pak nema snad ani smysl ho na to hriste posilat...Greenwood ma skvele zablesky, ale furt je to nekonsistentni mimino a Ighalo je starnouci prumerak (ackoliv samozrejme je super, ze mu to tam zatim pada, tomuhle podpisu neni co vytknout)...no a Lingarda a Matu radsi nekomentuju

Reagovat
vodka

by mě zajímalo, kdo má kromě city a monmentálně chelsea na lavici vysloveně tvůrce hry...

Reagovat
Swarley

A taky ještě otázka, jak to bude chtít Ole stavět proti silným... Jestli bude věřit Pogbovi na CM nebo tam bude chtít točit i jine hráče a mít tam třeba Freda s McTomem nebo Matice, ať je ten střed defenzivnejsi a bude to chodit přes Bruna...

Reagovat
Dawon

Tak tim nechci rict, ze bych chtel mit na lavce dalsiho pogbu, ale proste jakykoliv kreativnejsi hrac by byl fajn...tam sou to vesmes vsechno takovy spis rychlostni, jednodussi hraci nebo totalni kopyta k nicemu

James muze byt fajn nahradnik v 70. minute do otevrene obrany, ale kdyz budeme dobyvat nejaky zamek, tak to je uplne zbytecny hrac

Reagovat
Mastný Chobot

McNeil by mohol byt bomba futbalista, keby nabral trochu svalikov a nestratil nic z tej dynamicnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha je nudny, to bude tak Everton alebo Leicester.

Reagovat
Mastný Chobot

Som fakt rad, ze to s nim nevyslo. Pepe tiez asi nikdy nebude 80 milionovy hrac, ale radsej 80 zanho ako 60 za Zahu

Reagovat
Counter

Pepík je navíc mladší. A mohl by i brát nižší plat, ale to jen spekuluju.

Reagovat
O.Giroud

lol toto bez karty?

Reagovat
Busby babes

Full list of Valencia coaches since summer of 2012:

Pellegrino - 21 games

Valverde - 31

Dukic - 23

Pizzi - 31

Nuno - 63

Neville - 28

Ayestaran - 12

Prandelli - 10

Voro - 25 (plus numerous caretaker spells)

Marcelino - 110

Celades - 36

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Malresi

Nechat oddist Marcelina bola velka chyba. Toto vypoveda len o demencii vedenia Valencie.

Reagovat
Ligter

ten Neville se nakonec jako tak příšerný angažmá najednou nezdá... jen hrozný, ale ne příšerný

Reagovat
Mastný Chobot

"Guaita byl bez sance"

Tak to jo no

Reagovat
Kocour Klapuška

Celkove mi tento komentator prijde vzdycky zmateny

Reagovat
Nikikrew

Burnley so záporným skóre pred nami

Reagovat
vodka

a ještě na lavičce jen 7 hráčů a z toho 2 golmani ale že nedokázali udržet Hendricka je fakt ostuda...

Reagovat
Nikikrew

Njn

akurat som nasiel tento tweet

Short story about Arsenal Midfielders 19/20

Ozil 18 Apps 1 Goal 2 Assists

Willock 24 Apps 1 Goal 0 Assists

Torreira 24 Apps 1 Goal 1 Assist

Guendouzi 24 Apps 0 Goal 1Assist

Ceballos 17 Apps 0 Goal 2 Assists

Xhaka 24 Apps 0 G & 0 A

Ani sa necudujem kde momentalne sa nachadzame

Reagovat
smazaný uživatel

zaloha je uboha

Reagovat
Nikikrew

no jo. Ozil najhorsia sezona, pohadzuju si ho ako zemiak aj tak ma ,,najlepsie" stats so far

Reagovat
Mastný Chobot

ideš Ozilových 1+2 prezentovať ako argument v jeho prospech? Wow, tak to si bojovník

Reagovat
Nikikrew

Nejdem, preto su tam tie uvodzovky. Tie statistiky su hrozne

Reagovat
Mastný Chobot

No, najlepšie má samozrejme Willock, keď nerátaš iba ligu.

Reagovat
Nikikrew

pravdepodobne ano ale EL a Micky mouse moc nemusim teda

Reagovat
Mastný Chobot

v EL góly Liégu a Frankfurtu, v mickey mouse cupe wondergól Liverpoolu

Reagovat
Nikikrew

No ten golik proti Liverpoolu, ten bol excluzivny Proti Frankfurtu dal tiez pekny samizda, proti Liege si vybavit neviem

Willock vie dat pekne goly ale na 10 hrat fakt nemoze

Reagovat
Mastný Chobot

nie že by to teda nebolo jasné, že sa niečo také stane po odchode Ramseyho.

Zálohu máme momentálne najhoršiu za obdobie, odkedy viem o existencii Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

verim tomu ze sa to financne oplatilo..skoncit 10ty v tabulke

Reagovat
Lacko_Boh

sice nehrame dobry futbal ale aspon nie sme ani v top4

Aspon som prestal pozerat futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším, že jsme to měli / máme podobně

Reagovat
vodka

No, McTom jsem věděl, že pár gólů dal, ale jinak taky nic moc:

Mata 0+2, Pereira 1+3, Bruno 3+3, Fred 0+0, McTom 4+1, Pogba 0+3, Matič 0+1...

Reagovat
smazaný uživatel

V Brunovi a Pogbovi je obrovský potenciál, taky Arsenal nemá.

Reagovat
mul

a Matič, McTom a Fred by v Arsenali toho odohorali viac než dosť

Reagovat
Svatej

Uz mi dejte zas fotbal, mam absťák

Reagovat
Busby babes

https://www.skysports.com/football/news/11095/12017702/pfa-equalities-executive-jason-lee-wants-commentators-to-address-racial-bias-after-study

jako jsou to jenom data, takze to nic neznamena, protoze se Zaschronovi nebudou libit...

Ale kdyz si vzpomenu jak komentatori referovali o Lukaku nebo Pogbovi, tak fakt tezko prekvapive...

Reagovat
icemike

Nojo, ale hráči tmavší pleti jsou často rychlejší a silnější.

Reagovat
ZJEV

Tohle už je teda hodně na sílu, kdo chce psa bít... 80 zápasů to jsou v podstatě dvě kola televizních zápasů těch lig, takže vzorek nic moc. V kolika zápasech tam asi tak kritizovali inteligenci fotbalistů? Skutečný poměr hráčů tam taky nedají?

Nehledě na to, že Černoši mají tu muskulaturu prostě jinou a jsou rychlejší (když teda chcou) viz atletika běžecké závody.

Nebyl si to ty, kdo psal něco ve smyslu, že černochovi stačí, aby se jen prošel kolem činek a hned nabude objem?

Reagovat
Swarley

Tak zase když se podíváš na finále 100m, tak se tam nějaký společný znak všech běžců dá většinou najít..

Reagovat
Busby babes

http://therepublikofmancunia.com/powerful-pogba-and-unintelligent-lukaku/

no jenze o Boltovi nereportuje nikdo v tomhle stylu...

Reagovat
Lacko_Boh

nemas sancu :)

Reagovat
Busby babes

spis jde o to, ze to, ze se ti rozviji lepe svalova soustava neznamena, ze ses tupejsi. A jasne, beloch ve sprintu moc sanci nema. Tam za tim opravdu genetika je a prumernej beloch to neprebije treninkem.

Reagovat
Lacko_Boh

je nieco v com sa nevyznas?

Reagovat
Busby babes

spousty veci.

Reagovat
Busby babes

nastesti mam doma Dětskou encyklopedii vesmíru

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

este o zenach som ho tu nevidel pisat

Reagovat
Swarley

Tak v těch se nevyzná nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Jako to zase jo, s tou inteligencí je to blbost...

Reagovat
mul

Reagovat
Mastný Chobot

Skin tone was determined by the scale used on the Football Manager 2020 game, with those between one and 11 in the lighter-skinned group and those between 12 and 20 classified as darker-skinned.

to už sa pekne nudí niekto

Reagovat
hitZor

Studie za všechny prachy

Reagovat
Svatej

Nad tim samym jsem nedávno taky přemýšlel, ale ono to fakt muze mit svy opodstatnění.

Nebudu v tom hledat jiný odlišnosti nez proste fandovskou zkušenost, ve ktery většina těch geniálních fotbalistů a tvůrců je světlejší pleti, mezitim co hráči tmavší pleti jsou atletictejsi (a funguje to i tady naopak, bilych silencu jako Ramires, Matuidi, Kante na ty toptop úrovni taky moc nevidim, urcite menší procento).

Treba je to subjektivní, ale to, ze si clovek musi po Pogbovi začít trochu pátrat v paměti oo opravdu geniálních černých sportovcích, jejichž hra je založena prave na genialitě a ne vsestrannosti nebo fyzický sile, taky ledacos naznacuje, ackoliv to muze bejt nefer

Reagovat
Salfovic

No hlavně se nesmí ani naznačovat

Reagovat
Chazy

No, neznám dost fotbalistů, abych to soudil, ale nelíbí se mi mluvit o sportovcích jako celku.

Tiger Woods je pravděpodobně nejgeniálnější golfista našeho času a to je sport, kde je mozek naprosto zásadní, abys tu hru vůbec byl schopný exekuovat. Silově tam na tom jsou lépe kvanta hráčů.

V tenisu je GOAT Serena a i když si spousta lidí myslí, že je to kvůli fyzické síle, tak spousta hráček je a byla silnější, ona dominuje především tím, že je inteligentnější jak všechny ostatní hráčky, má daleko víc herních plánů, daleko líp se přizpůobuje a čte soupeře, takticky je úplně jinde jako celek. Naopak ta velikost ji škodí v pohybu, kor s věkem, kdy ji ten pohyb odchází víc a víc, ale furt je schopná čistě mozkem ty mladé drtit.

A pak mám prostě NFL, kde mozek toho sportu je quarterback a v současnosti tři nejlepší hráči na té pozici jsou černí.

Takže nechci soudit evropský fotbal, ale zas s rezervou o sportovcích - já sleduju tři sporty a ve všech patří černí mezi ty nejinteligentnější, minimálně alespoň nějakým jedním lídrem.

Podle mě je to ale jinak hlavně o tom, že když máš v kopané v mládeži černocha a on prostě převyšuje všechny ostatní rychlostí a atletičností, tak ho rozvíjíš směrem takovým, aby ten fyzickej potenciál maximaloval. Mozek hry je přirozeně CM, bývá tam nejkreativnější hráč, ale kdo by tam dával toho, kdo je v týmu nejrychlejší a nejatletičtější? Většinou tam jsou prostě spíš chodci, co nemají fyzicky tolik co nabídnout a musí se rozvíjet hlavně v té kreatiivtě. Černocha je tam škoda, když oběhá všechno, což se ti hodí u křídel, hrotů, DM atd.

To bych za tím hledal

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Krásný, diky za jinej pohled. Ja z jinych sportu sleduju okrajově jen Tenis a tak jsem mohl důkladněji soudit jen z fotbalových zkušeností..

I ten poslední odstavec to vysvětluje dost pěkně, nicméně to z tech hráčů tvůrce bohužel stejně neudělá, jen jim doda oprávněný zastání..

Reagovat
Chazy

No, to je otázka, co je pro tebe kreativita... prostě lidi si s kreativtou a tvůrčí hrou fakt spojují jen to rozdávání míčů zprostřed hřiště, přitom jako útočník bejt schopnej se dostávat do volnejch prostorů, umět ty situace nejlíp vyhodnotit (zakončení vs klička vs přihárvka), jako křídlo umět furt dokola obcházet obránce, kterej proti tobě stojí celej zápas a zas najít to nejlepší řešení, to chce prostě taky krativní myšlení. Já si fakt nemyslím, že na top levelu mezi top týmama hrajou hráči, co nejsou kreativní, jen se ta jejich kreativita rozvíjela v různý role na hřišti.

Já prostě když si odmyslím hloupé černochy a dám si Giggs vs Scholes. Tak prostě MU mělo dva obrovské talenty, z nichž jeden byl lenochod a jeden ultimátní sprinter. Tak lenochoda furt dokola učili trefovat přihrávky na x vzdáleností, přenášení hry, chápání nějaký dynamiky toho přechodu do útočný fáze atd. A Giggse učili, aby byl co nejrychlejší s míčem, aby si ho uměl krýt, aby uměl obcházet obránce, ale i to, aby dokázal vyhodnotit, kdy centrovat jakým způsobem, kdy jít do zakončení a další věci. Ono nedávalo smysl učit Scholese ty věci, co uplatníš na křídle, když by to neuběhal...

Na konci dne bych se ale neodvážil říct, že Scholes byl inteligentnější a kreativnější hráč jak Giggs, jen se to reflektuje v jinejch herních činnostech a to Scholesovo je takový pocitově víc kreativní.

Giggs byl ale ultimátní genius a na konci kariéry úplně hravě sám zvládal střed pole.

Reagovat
Svatej

Zrovna jsem si rikal, ze to v případně dalsiho příspěvku dopisu. Ta interpretace kreativity muze bejt hodne odlišná. Článek pojednává o fotbalový inteligenci a tu u hracu cerny pleti nezpochybnuju, spis jsem to použil jako mustek k diskuzi o hracich primo na konkrétní pozici, popr o stejný roli.

Ten dodatek s útočníkem me napadl taky, ale spis ve smyslu fotbalových dovedností (pro priklad Suarez) nez uměním nabehu, protože bych zas byl nerad, aby se diskuze stocila k tomu, kdo umi nejlip a nejchytreji behat, ackoliv je to znamka toho, ze nad hrou hráč přemýšlí.... Každopádně ted mě nenapadá zadna topka tmavy pleti na hrotu, ktera by Suarezovi nebo Berbatovovi, kteří byli obecně brání jako genialni hráči, byla podobna, treba to vytěsňuju..

To tvý srovnani Giggse a scholese přesně odpovídá tomu, jak rozdílně tu herni inteligenci můžeme vnímat no, ja se snazil spis o diskuzi ohledně diktujicich géniů, než chytře uvažujících atletech..

Jen jeste odpovidm rovnou na to nizsi vlakno, at to netahneme na dvou místech.

Teď je ale otázka, jestli maji vsichni takhle omezený možnosti ori tréninku a maji svy tymy s minimem hráčů s atletickýma schopnostma, ze nemuzou nejakyho šikovnýho behavku dat na střed a zbytek vyplnit dalsima solidníma behacema.. Rikam to kvuli tomu, ze prece vsude ta situace takova být nemůže a nekde ty příležitosti k postavení takovych kluku doprostřed musi mit..

Reagovat
Svatej

Henry, do prdele

Reagovat
Chazy

No, asi mě napadne Henry nebo Ronaldo, jedna z těch dvou černot v útoku MU na přelomu milénia byla berbatoidní (Cole asi?). Teď mi tak přišel Mbappe, ale vidím ho tak málo, že netuším.

Jinak já nevím, já prostě jen říkám svůj pohled, čím si to vysvětluju, protože z jiných sportů tuším, že ten rozdíl v inteligenci tam není. A taky vycházím z toho, jak bych já developoval mláďata, kdybych byl nějaký trenér v akademii a taky vycházím z toho, že když sem já jako malej hrál fotbal, tak nejrychlejší prostě hráli křídla a útok, nikoho ani nenapadlo zkoušet je uprostřed zálohy. Ono ve FM na konci dne taky zbytečně atletický CM přeškolím

Může to ale samozřejmě být jinak, třeba skutečně z nějakých důvodů nemají černoši předpoklady pro to, aby hráli fotbalová CM a je to prostě dáno nějakýma genetickýma předpokladama dané rasy, jen by to bylo zvláštní.

Může to být taky o tom, že trenéři uvažují tímto stylem také. "Kolik černochů kdy hrálo dobře CM? Prcat, jdi na křídlo čmoude". A tak fakt berou šanci tomu, aby se tam černoch prosadil. Třeba v té NFL to tak bylo, jsou tam pozice, které jsou tradičně čistě černé a jedna pozice, která historicky byla prakticky bílá.

Teď najednou tři nejlepší hráči bílé pozice jsou černí a nejlepší hráč čistě černé pozice je bílý. To hrozně rozkopalo nějakým lidem hračky, že černí hráči si to vodí hlavou a bílej hráč je lepší atlet jak všichni černoši.

Reagovat
r.mrazik

se divim,ze CM nehrajou zasadne asiati...)))

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

Reagovat
Chazy

Já asi vůbec nechápu, co tím chceš říct

Reagovat
r.mrazik

a zrovna u tebe jsem myslel,ze ten vtip ocenis

Reagovat
icemike

Woods je anomálie, podívej se na zbytek pga hráčů

Reagovat
Busby babes

jeste par cernochu tam je, ale je to minimum no

Reagovat
smazaný uživatel

Woodse mám rád, ale on není černoch ani z poloviny.... míšenec nněkolika národů, on sám myslím hrdě tvrdí že pochází ze všech kontin kontinentů

Reagovat
Chazy

A jinak mě by první napadl Ronaldinho, ale to nic nemění na tom, že jsou černoši na této pozici vzácní.

Jen já za tím nehledám to, co ty, prostě kdbych byl trenér akademie a měl sem v týmu Sterlinga, Rashforda, Sancha, Marcela, TAA, někoho takového... proč proboha bych ho učil hrát CM? Však ti hráči jsou kreativní, ale já bych se úplně připravil o to, co dokáže na tom kraji. Věřím, že mají v hlavě to, co je potřeba, aby byli fakt dobří ve středu, kdyby se to odmala učil, ale jen trotl by je to učil

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

O to viac nechapem nejakych fanusikov LFC, ktory pocitaju s tym, ze TAA sa vrati do zalohy a na kraji obrany bude hrat Williams alebo niekto novy

Reagovat
smazaný uživatel

Nepočítám s tým, ale TAA by s prstom v riti zvládol RCM a v budúcnosti aj DM.

Reagovat
Svatej

Proc mam dojem, ze sis to prebral tak, jako kdybych napsal, ze kazdej cernoch je nefotbalovy poleno, nehodny hrat tenhle belosskej sport bilych gentlemanů?

Hele kdyby byli tak dobří tvůrci, tak by tam dle myho prostě bylo víc hráčů, vsak i pár bělochů jako Modric, Kovacic mají/měli výbušnost kridelniku a skoncili uprostřed. Fajn, využijí se jinde a jsem s tim naorosto v pohode, diky nim ten sport miluju. Ale i pres znalost pravděpodobných objektivních příčin to nemění nic na tom, ze geniálních tvůrců hry cerny pleti tolik není a kdyz jo, tak jsou to dle myho spis tahovi tvůrci z křídla, využívající fyzický nadstavby, nejsou to odemykaci jako fabregas, scholes, Xavi nebo silva.....

Reagovat
Chazy

Jo, však já jen říkám, proč to tak podle mě je, že já bych sám nikdy ty atletický freaky do středový pozice nedával, a to i kdyby byli nejkreativnější v týmu. Radši bych si tam vychovával druhýho nej, co takovej atlet není

Reagovat
vodka

tak vzhledem k tomu, že do Messiho byl GOAT Pelé, tak se ani tak moc pátrat nemusí

Reagovat
Teoretik

S tímhle tuším první přišel Guardian https://www.theguardian.com/football/2020/jun/29/groundbreaking-report-reveals-racial-bias-in-english-football-commentary

Každopádně ty výsledky skutečně nejsou překvapivé a jsou zbytečně označované za šokující. Třeba to, že ze 63 % jsou světlejší hráči označováni za fotbalově inteligentní přeci není žádné extrémní číslo. Někdo se nám tu snaží nakukat, že za to vše mohou komentátoři, aby náhodou někoho nenapadlo, že to je dáno geneticky. Nicméně z celé té debaty se vytratila role okolního prostředí a je pouze redukována na to, že komentátoři mohou za to, že se tmavší hráči budou více zaměřovat na fyzičku a méně na taktiku, herní inteligenci, techniku. Těch faktorů okolního prostředí, které hráče formují, je přitom celá řada a možná by stálo za to připomenout, že i ony jsou zodpovědné za to, jak hráč hraje a jak pak o nich mluví komentátoři. Někdo tady zásadně selhal v interpretaci výsledků, která je ale vždy subjektivní a dána filozofickým postojem autora. Studii nehodnotím, tu jsem nečetl, ale u Guardianu víme, jakou má svoji filozofickou pozici.

Reagovat
Busby babes

tak ono jde spis o to, ze pak tu sablonu: velkej silnej cernoch, co je ale spis tupej, aplikuji obecne na vsechny. Viz u nas Lukaku, Pogba je casto taky vyzdvihovan rpo svou silu etc. Viz ten clanek vejs. Kdyz u nas byl Romelu, tak ho komentatori casto takhle brali... coz proste nebyla pravda, ale oni vidlei jen velkyho cernocha no.

Reagovat
Teoretik

Jak na všechny? Takové komentování o inteligenci je dle těch dat jen mírně vychýlené ve prospěch světlejších hráčů. O důvodech (tohoto "bias") můžeme jen spekulovat, jelikož je ta studie očividně nezkoumala, ale jen diskutovala.

Lukaku je obr, Koller je obr. To kvůli korektnosti se budeme tvářit, že vyhráli hlavu kvůli inteligenci?

Reagovat
Busby babes

ok, ocividne nechapes, co rikam, kdyz to zakoncisl timhle

To kvůli korektnosti se budeme tvářit, že vyhráli hlavu kvůli inteligenci? no nic. btw nikdo nic takoveho nerika ani to nepozaduje. tech prikladu jsem sem dal nekolik i v prubehu lonske a letosni sezony, neni to nic vyjimecneho, ze je rozdilnej pristup k cernym hracum...

Reagovat
Teoretik

Ty to nechápeš, já nezpochybňuju, že je rozdílný přístup v komentování vůči bělochům a černochům, jen tvrdím, že za tím nemusí být hned rasistické pozadí komentátora, což je falešný závěr, ke kterému jsi ty (stejně jako ty články výše) došel.

Reagovat
Busby babes

tak to nespravne interpretujes to, co ten clanek rika. Bias neznamena, ze jsi rovnou rasista. Nejakej podvedomej bias mame vsichni, ruznyma smery. Je pak jen otazka, jak s tim pracujou. I kdyz u nekterych komentatoru jde treba o to, ze si ani neuvedomujou, co delaj. Ta kritika Pogby treba od Sounesse je uplne mimo. Lukaku a komenty k nemu taky, pritom bilym hracum se to nedeje viz srovnavani s Moratou a tak... proste maji rozdilny pristup k hracum tmave pleti, to ukazuje na rasistikce zaujeti nebo jak to popsat. Neznamena to, ze pujdou Sterlingovi v bile kapi vypalit barak.

Ale jen to cele dokresluje situaci, kdy ti cerni hraci rikaji, ze se s nejakyma ustrkama setkavaji cely zivot jen proto, ze jsou cerni a spousta lidi tady rika, ze je to picovina a ze nic takoveho neexistuje... no, existuje a treba i tahle analyza to ukazuje...

Reagovat
Busby babes

a to jako neco meni na tom, co pisu? ano, takhle pani je slepice co placa picoviny. a dal?

Reagovat
valloire

nic, na tebe je to pokrok tu uznat....ale tohle jsou konce toho přehnanýho "boje" proti rasismu

Reagovat
Chazy

Ty si fakt král offtopiců, tohle už si udělal tady asi 20x. Nemáš žádnej názor na to, co se řeší, nedokážeš reagovat, vyvrátit nic, tak jen přijdeš a hodíš random ukázku kokota na straně BLM.

Nechtěj, abych tě zasypával random kokotama na tvé straně, je jich tam mraky. Aktuálně se trápí primárně tím, že coronavirus je hoax vytvořený za cílem sundat Trumpa a že povinné nošení roušek je komunismus. Dokonce si udělali demonstraci proti tomu

https://twitter.com/Third3y3Club/status/1277293861950427137

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

takovej ten argument: vy zas bijete cernochy

Reagovat
valloire

No já názor mám, ale tobě se překvapivě nelíbí. To, že nevyvrátím nic já tobě, můžu napsat i opačně.

Reagovat
Chazy

Jo, to je za mě naprosto v pořádku, já tvůj pohled na věc i respektuju a asi už se ani nesnažím ti ho vyvracet. Co mi vadí je, že prostě nerespektuješ témata, co se řeší, neumíš se vyjádřit k nim a jen házíš tyhlety články, kde si myslíš, že kvůli jedincům shodíš celý BLM. Ale tak to nefunguje, a to primárně proto, že odpůrci BLM, MAGA lidi, SPD lidi atd., nejsou zrovna výkvět společnosti a ukázka vysokého intelektu, takže bych já mohl úplně stejně shazovat tebe a tvoje názory na základě toho, že s tebou si to myslí mraky lidi, co josu naprosto tupí.

Ale já bych to prostě neudělal, chápu, že smyslem tvýho boje je nějaká myšlenka a že se neztotožňuješ s každým, kdo ji má taky. Ale nechápu, proč toho nejsi schopný i ty, proč nemůžeš řešit BLM jako BLM, ale furt řešíš BLM jako jednotlivce, co za tím stojí a ignoruješ většinu jednotlivců, kteří jsou jiní. Je to tupé, dětinské, trumpovské a ničemu to nepomáhá, jen vytváříš napětí a zabíjíš debaty

Reagovat
valloire

Odpůrci BLM nejsou výkvět společnosti, příznivci multikulti, EU v současný podobě ano, Trumpa volí vidláci, Borise a brexit taky co?...No Chazy, takhle uvažujou ti lepší lidé že...Hele, offtopiců je tu spousta, co ti vadí na mejch? BLM považuju za rasistický z druhý strany a nástroj k prosazení zájmů černochů na úkor bílejch. Psát si můžou co chtějí. Za mě zabíjí debaty ty tupý proti selskýmu rozumu a historii jdoucí názor druhý strany. Jak říkám, ta vaše generace to už vodsere s plnou parádou. Pak si vzpomeneš, že jsem to slovy Sheldona říkal...

Reagovat
Chazy

Já ti napíšu dva odstavce toho, co mi na tom vadí a ty se mě zeptáš, co mi na tom vadí... no whatever, byl to jen pokus, neočekával sem od toho moc.

Reagovat
valloire

To bylo řečnický. Taky moc neočekávám, ovšem na rozdíl od tebe ti to nepíšu.

Reagovat
Teoretik

Sám jsi to teď označil za nějaký nevědomý rasismus. Každopádně stále děláš předčasné závěry. Ani jeden ten článek nepředložil důkaz, že se s černými fotbalisty zachází hůřeji jen proto, že jsou černí. Neříkám, že tomu tak není, zároveň ale tvrdím, že data z té analýzy jsou důsledkem i jiných faktorů, které jsem popsal výše. Prostě je to komplexní problém a určitě není výsledkem jednoho faktoru, ale jejich kombinací. Nicméně tvůj bias vede k tomu, že ty ostatní faktory upozaďuješ a zaměřuješ se pouze na jeden, který jsi nazval rasistické zaujetí. Opravdu nelze připustit, že např. sociální prostředí ve kterém hráči vyrůstali, ovlivnilo to jací jsou dnes hráči a jaké dovednosti mají, což je aspoň částečnou příčinou toho, jak o nich komentátoři mluví? Jestliže Pogba vyrůstal na chudém pařížském předměstí, bez kvalitních škol a pořád se fyzicky hýbal, zatímco takový Lampard v bohatém prostředí, a když toto celé převedeš na společenskou situaci, kdy někteří běloši mají o něco lepší přístup ke vzdělávání než někteří černoši (abychom se vyhnuli té diskuzi, řekněme, že třeba 60 % bělochů má lepší vzdělání než černoši), nemůže být třeba i toto důvod toho mírného rozdílu v komentátorském přístupu vůči černým a bílým hráčům z hlediska jejich inteligence (když ze 60 % se o inteligenci baví u bílých hráčů)?

Jinými slovy když se bavíš v běžném životě o někom, tak to povídání asi nebude důsledkem pouze tvých myšlenek, ale i jejího/jeho chování. Komentátoři jsou často velmi inteligentní a já chci věřit tomu, že tito lidé se nenechají příliš vláčet svým zaujetím, ale snaží se zůstat objektivní. To jejich školení, aby byli korektní, mi vůči nim přijde dost nefér. .

Reagovat
Busby babes

"Každopádně stále děláš předčasné závěry. Ani jeden ten článek nepředložil důkaz, že se s černými fotbalisty zachází hůřeji jen proto, že jsou černí. "

Ten puvodni clanek rika doslova tohle.

Reagovat
vodka

jestli to berou od kreténů Mersona, Sounesse a Savage a Redknappa, tak se nedivím...

Reagovat
Busby babes

no oni to bohuzel porad dost casto komentuji no...

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tak se najdou lidi, co ti to budou vyvracet Btw, včera jsem po kámošově hledání došel k jednomu českému rasistickému influencerovi. Ta platforma je myslím twitch a jméno Agraeluy... ty krávo, to co mu tam prochází a jak "rádoby vtípky" navádí své publikum k "nekorektní zábavě"... jako má tisíce sledujících, hodně mladých bez rozumu... pak se ani nemůžu divit, proč je českej národ na tom tak špatně... nechutnost, fakt nechápu proč mu to tam prochází

Reagovat
Busby babes

jeste, ze ceskej YT nesleduju vubec. Znam jen Kovyho a Jirku Krale. Ale spis z Instagramu.

Reagovat
Front hell

Ono se tomu říká svoboda slova.

Reagovat
bbbauch

Ja nevim, o cem tam dotycnej mluvil, ale ani svoboda slova neni nekonecna

Reagovat
Front hell

Tak samozřejmě že není, ale pokud by zcela evidentně hlásal rasismus, tak by brzo skončil. Hlavně už mě nebaví tyhle rádoby bojovníci za klávesnici (Babes,chazy,atd) já za svoje mládí byl na desítkách proti neonacistických demonstracích, protestovali jsme proti jejich koncertům. Samozřejmě občas jsme dostali po drzce,nebo rozdali. Pokud mu ten týpek tak vadí,tak ať s tím začne něco dělat,ať proti tomu bojuje,ale ať nebrečí tady a nezasira tenhle web.

Reagovat
Chazy

Achjo

Reagovat
Front hell

Další bojovník od PC

Reagovat
Busby babes

to ted mluvis o tom YT rasistovi?

Reagovat
Front hell

Ten bude taky na tom podobně jako vy tady

Reagovat
Chazy

Mně jen vadí zneužívání toho slovního spojení. Svobodu slova máš prostě jen v souladu se zákony dané země, což u nás znamená velkou svobodu, ale fakt nemůžeš říkat cokoliv

Reagovat
Front hell

tak s tím něco dělej. A nebreč na webu o fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne?

Reagovat
Chazy

S čím, co? Napsal si něco, co mi přišlo nesmyslný, napsal sem proč, za mě splněno. Já nejsem žádnej aktivista

Nicméně respektuju, že sis jen přišel pohonit na nás ego a povyprávět, jak plodný si měl život. Protože sem dobrák, tak doufám, že ti to přineslo uspokojení, jaký sis od toho sliboval.

Reagovat
Front hell

Buď v klidu. Ego si nehonim,život mám dobrý, protože jaký sí ho uděláš takový ho máš. Kde je ten nesmysl? Samozřejmě že svoboda slova neznamená že můžeš říct všechno. Ale to ten borec evidentně dělá, jelikož pokud by otevřeně hlásal rasismus,tak by asi nedělal to co dělá. Ale dík že jsi hloupým přišel vysvětlit co znamená svoboda slova.

Reagovat
Mastný Chobot

"Ale to ten borec evidentně dělá, jelikož pokud by otevřeně hlásal rasismus,tak by asi nedělal to co dělá"

Dokonalá logika

Reagovat
Front hell

Tak já už to vysvětloval výš,ale asi problém přečíst pro někoho

Reagovat
spider_8

Ono je to blbý, ale když se nad tím zamyslíš, tak prostě málo černochů ve vrcholovém fotbalu vyniká primárně herní inteligencí. A schválně říkám herní inteligencí, protože to samo o sobě nemusí korelovat s inteligencí mimo fotbal. Takový Totti je hezký příklad Ale jinak mě opravdu kromě Pogby nenapadá příklad černého hráče, který by měl herní inteligenci jako hlavní přednost. Většinou to jsou fyzické a atletické parametry, v čem vynikají.

Když vezmu Chelsea, kterou mám nejvíc nasledovanou, tak hráči jako Kanté, Essien, Ramires, Drogba jsou výborné příklady. Možná tak u Makeleleho by se dala s přimhouřením oka brát herní inteligence jako hlavní přednost. A třeba do české ligy si taky netaháš playmakery typu Matějovského, ale hráče jako je Bony, Kweuke, Ngadeu, Deli, Mandjeck atp. Jak říkám, je to blbý ale prostě to tak je.

Reagovat
spider_8

Kanga je vlastně docela dobrý příklad opaku.

Reagovat
Busby babes

mozna jde i o to, ze velka vetsina hracu obecne nema jako hlavni prednost herni inteligenci, presto se to u nich uplne nezminuje jako explicitni nevyhoda... ale nevim no.

Reagovat
smazaný uživatel

balogunovi sme vraj ponukli kontrakt zalozeny na pocte odohratych zapasov :D typkovi co este nedebutoval...co je toto za napad??

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Vincent Vegan

Asi je potreba setrit na prodlouzeni Özila, jinak nevim, co tam ti diletanti ve vedeni vymysli porad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SaianSupaCrew

Just a reminder that Liverpool signed Sadio Mane 4 years ago and he STILL has not lost a league game at Anfield.

Slušný.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, on ji neprohrál ani za Southampton na naší půdě, myslím

Reagovat
SaianSupaCrew

fakt že jo.

Reagovat
havrys99

Reagovat
nani92

Achtung

Reagovat
iamek

Manchester United Senior Club Officials have told Sky Sports they will not be willing to pay over £50m for Jadon Sancho this summer!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

BVB oznamil financni ztratu...

Reagovat
Busby babes

ono zas taky nemuzeme zacit vyjednavani stylem: jsme pripraveni vysazet 150 mega...

Reagovat
Greny

Vyjednávat můžete jak chcete pokud někdo přijde a vyplázne na stůl 80-100

Reagovat
Busby babes

no, ukaz mi kdo to bude... ja tech klubu moc nevidim.

Reagovat
Swarley

Jako máš na mysli Edovu klasiku

Reagovat
Busby babes

ano.

50? ne 100

60? ne 100

80? ne 100

100? ok.

Reagovat
EXoRcIsT

posledne malo byt - 120 ? ok.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Talker

Vyjednáváte stejným stylem, jako my v předchozích letech. Proto jsme koupili Kepu, Emersona, Alonsa, Bakayoka, Drinkwatera, Pulisice, Girouda, Moratu atd.

Snad vám to bude vycházet podobně dobře

Reagovat
Busby babes

tak zatim timhle stylem prisel Maguire, AWB a Bruno... Za me dobry.

Reagovat
fff

Put back to 2022 as expected. #LFC no longer have to fear losing Salah, Mane and Keita for 5/6 weeks next season. Huge relief for Klopp.

Toto je pre nas uzasna sprava.

Reagovat
Busby babes

predpokladam afcon?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Kľúčové vzhľadom na nepríchod Wernera

Reagovat
Melda

Ale stejně bychom někoho měli dotáhnout hergott!

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

Chelsea are poised to make a bid for Kai Havertz after Bayer Leverkusen failed to qualify for the Champions League and Leicester City left-back Ben Chilwell once the Premier League season finishes.

Proč tak furt jdeme po tom Havertzovi. A vlastně i po Chilwellovi, když jsou levnější varianty.

Reagovat
Mastný Chobot

nj, mať tak vaše problémy

Reagovat
Sudsybarley

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gazdo

Reagovat
8lampard8

Reagovat
havrys99

Reagovat
icka

Reagovat
masina_LFC

rozbili ste prasiatko?

Reagovat
Robertson

...lebo ich "niekto" chce do zbierky?

Reagovat
Whitemedia

U Kaie mě žádná levnější varianta nezajímá, ten za to stojí a jestli máme letos využít toho, že se konkurenci nechtějí dávat velké pálky, tak tady v tomhle případě určitě..

Reagovat
M0rb1D4S

Když máš tu příležitost podepsat takového hráče, tak se neptáš a jdeš po něm.

Reagovat
YNWA__MSN

Tvl ten Matip je dělanej fakt ze skla Se zraněným (nezlomenym) prstem na noze out na měsíc do konce sezony. Je to vybornej stoper, ale bohužel je pořád zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím no dneska to vidím na nevýhru rudých ďáblu a možná i prohru o jeden nebo dva góly tak no by mohli nedohoniť čelzí

Reagovat
kris_kros

0:4 v suchom triku

Reagovat
YNWA__MSN

Stojí Ben White z Leedsu, respektive z Brightonu za 30mega?

Reagovat
YNWA__MSN

Jako prej ho tam El Loco pěkně vycvičil

Reagovat
avicii

Dosť veľa za neho pýtajú..ale nasledovaného ho nemám, viem ze sa snami spájal viackrat

Reagovat
YNWA__MSN

A jak ty letos vidíš přestupové okno pro Liverpool? Podle mě letos nikoho nekoupíme, a tudíž Lovren zůstane i pro příští sezonu. Maximálně tak prodej Grujiče, Shaqiriho (Wilson místo něj?) a snad prodáme i kariuse. Plus dostane šanci Jones a Neco

Reagovat
stiflerovamama

Ja by som nebol prekvapeny ak by sme urobili opat nakup zo zostupujuceho tímu. A plus si teda myslim, ze Lovren pojde.

Reagovat
avicii

Ako píše stevova máti.. Nieco také čakám po predaji hráčov ako Lovren Grujic Wilson Shaqiri..

Reagovat
vladis271

s tým menom asi teraz nie je veľmi populárny.

Reagovat
YNWA__MSN

No vypadalo by to komicky White a pod tím black lives matter

Reagovat
HalaMadrid_Flx

David, obiWan, Lindelof, Maguire, Shaw, Bruno, Matic, Pogba, Greenwood, Martial, Rash

Reagovat
bbbauch

Dneska Rashford hattrick

Reagovat
kris_kros

Zase Shaw

Reagovat
Busby babes

vsak hraje posledni zapasy slusne.

Reagovat
vodka

jako wtf, i minulé byl úplně v pohodě a stejně tady byla kritika, kromě toho výpadku u mousseta vracejícího se do hry odehrál slušný standard, že to nevetral je normální, když od toho tam byla záloha...

Reagovat
Busby babes

asi tak no. Uz je to trochu tradice. Jednou neudela sprint a hned se to pak bere jako priklad, ze vubec nepodporuje utok a tak...

Reagovat
r.mrazik

plus navic jde videt,ze ma ukoly se drzet spise zpatky a pripadke stredu,sirku hriste dela rash a sirku hriste na druhe strane dela bissaka

Reagovat
Mato178178

Super zostáva asi najlepšie čo môže byť .. ešte možno toho baillyho vymeniť za Viktora .. a nečakal som že tretí v zálohe bude matic ale je to lepšia istotka ako mctom alebo fred

Reagovat
Busby babes

Mason zprava. Vypada to, ze ted dostane hodne sanci na konci sezony. Super.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
M0rb1D4S

https://twitter.com/OliverKay/status/1278033261961322496

Já chápu, že měl rok do konce smlouvy, ale i tak je ta cena vynikající.

Reagovat
Whitemedia

MOTM award on his debut for Tariq Lamptey and starts against Man United. Good luck Tariq

Snad mu to dnes sedne

Reagovat
vladis271

k sa Brighton zachráni tak v žiadnom prípade ho nemôžu nechať Leedsu, najmä ak by ešte prišla lukratívna ponuka nanho, ktorú Leeds určite nedorovná.

Reagovat
Busby babes

hele, fakt zacni psat o cem mluvis...

Reagovat
Swarley

kdo se v tom má vyznat, co tu vždy vysweatí

Reagovat
KnoxXx

Mason mal na salame

Reagovat
Busby babes

uz zase penaltovy specialista Krul.

Reagovat
stiflerovamama

Rashford

Reagovat
KnoxXx

Mason

Reagovat
Busby babes

Mason!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
spider_8

Teda ale tohle bylo chytatelný.

Reagovat
Swarley

Wow, tohle mu prostě jde

Reagovat
mimi_united

Máme káder s angličanmi, s odchovancami, doplnený o top hráčov ako Pogba či Bruno

Reagovat
vodka

Greenwood je novy van Persie...

Reagovat
ajouki

United poprvé od dob Fergusona působí jako tým, který má všechny fáze hry kvalitní a zápasy plně pod kontrolou. Teda v této nejsilnější sestavě, kterou dnes postavili.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno

Reagovat
KnoxXx

chudak Ryan

Reagovat
vodka

whoa, Pogba - Bruna zároveň jsou fakt dost overkill

Reagovat
vodka

hlavně pokud pogba zustane, tak to dost odejme bremeno z rashe, ktery nas tahal celou sezonu a taky teh hraje mnohem uvolneneneji...

Reagovat
spider_8

Tohle se ani nekontrolovalo jo?

Reagovat
Swarley

ofsajd

Reagovat
ajouki

Bylo to těsné, obránce Brightonu tam měl nohu. Čekal bych ale, že výměří čáry jako bývalo běžné v jiných zápasech. Už druhý případ po restartu. Přitom všichni fanoušci u televize, kde to vysvětlení bývá přehledné. Na stadionu, kde vládne zmatek, není nikdo. Přesto se to kontroluje pár sekund.

Reagovat
Mimalu

možná v rychlosti jo... myslím že kdyby se tam nakreslily ty čáry, tak ta pata bránícího hráče Brightonu by byla blíž bráně než koleno Shawa

https://pbs.twimg.com/media/EbyO1dkWsAALgKq?format=jpg&name=large

Reagovat
spider_8

Možná, že jo. Já jen, že normálně se kontroluje každá kravina a tady zdá se nic neproběhlo.

Reagovat
Busby babes

me prislo ze jo, ze rozhodci cekal chvili... jen to zabralo fakt malo casu.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/1278073493083602945

kontroloval. Kazdej gol se kontroluje, jen Shaw byl asi metr onside, tak tam nebylo moc co resit.

Reagovat
Swarley

Pogbu musíme prostě udržet

Reagovat
Swarley

A Shaw dneska super

Reagovat
Busby babes

Pogba je dneska bozi. Je uplne vsude. Zatim snad neudelal nic spatne.

Reagovat
mimi_united

PogBEST

Reagovat
stiflerovamama

WTF teraz v zapase Barca-Atletico Costa nedal penaltu, ktorá sa opakovala lebo Ter Stegen nebol na ciare, ale opakovanu penaltu siel kopat Saul, to sa moze ?

Reagovat
smazaný uživatel

To mě příjde docela fér, aby se mohlo. Ale chápu, že na to ses neptal

Reagovat
stiflerovamama

Mne to zase pride nefer, ked sa to opakuje mal by to podla mna kopat ten isty hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takhle by mohl svévolně brankář na toho kopajícího vyvinout tlak, tím, že poruší pravidla.. Pokud se po tom, co to nedá, protože brankář porušil pravidla, necítí sebevědomě na druhý pokus, proč by nešel někdo jiný?

Reagovat
stiflerovamama

Takto som sa na to nepozeral.

Reagovat
KnoxXx

brankar nieco porusil a za "odmenu" videl zahrany pokutovy kop konkretneho hraca? nejako mi unika ta ferovost ...

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze muze.

Reagovat
Miguel19

Dobře, že se do toho boje o LM vrátil Lester. United vypadají slušně.

Reagovat
KnoxXx

excelentny protiutok - navrat k starym casom

Reagovat
smazaný uživatel

Brunoooo

Reagovat
Busby babes

To je fotbal, nadhera. Matic tu prihravku? Mason a Bruno pak parada.

Reagovat
smazaný uživatel

Matic Mason Bruno

Reagovat
vodka

to jenjak Tevez-Rooney-Ronaldo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
nani92

Tak snáď budeme ligový pokoronovy majstri

Reagovat
smazaný uživatel

Bez zraněných hrajeme zatím skvěle. Snad to vydrží, to je skvělý fotbal ve všech pozicích

Reagovat
Swarley

Liverpool měl z prdele kliku s tím letošním diplomem

Reagovat
LFC182

Reagovat
vodka

udělali dneska Matič s Pogbou něco špatně? vypadl mi na par minut stream, beru, že brighton neni souper, ale neskutecne suverenni vykon od obou...

Reagovat
Busby babes

ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska i Maguire velmi dobrý. V podstatě mě příjde, že si dneska Martial zase trošku hledá místo, kde a co hrát.

Reagovat
vodka

tak Martial tam měl slušný linkup párkrát, ale tohle není zápas pro něho, Brighton si ho přebírá výborně a pokud ho nepošle někdo do šance, tak se nemá jak dostat do šance.

Reagovat
vodka

no, napsal jsem to jak hotentot, ale pointa zustava, zapojoval se do mezihry dal od vapna a nasledne chodil do nebezpecnych pozic, kde drzel pozornost ostatnich a tim de facot vytvarel prostor pro ostatni. podle me dobry vykon.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, však to udělal i při 2. a 3. golu. Jen je škoda, že si neodokáže při tomhle typu obrany sám dostat i do nebezpečné pozice. Jindy nám to může chybět.

Reagovat
vodka

3. gol je vyborna ukazka. kdyby nebyl dozadu tak liny na krok, tak by s rashem mohli menit pozice a mohl by to byt vetsi fukot...

Reagovat
KnoxXx

Pereira

Reagovat
smazaný uživatel

Piči, Fernandes neskutečný hráč. Strašně ho těm sráčům závidím.

Reagovat
Nikikrew

Ako raz povedal Diaby, zaloha je srdce muzstva ktore nam velmi chyba.

Cez leto dotiahnut Parteyho a este jedneho AM, inak sa dalej nepohneme

Reagovat
smazaný uživatel

David. A Harry zase velmi důležitý zákrok

Reagovat
Swarley

Grenwood hraje dneska perfektně, je všude... I směrem dozadu perfektně...

Reagovat
vodka

DDG

Reagovat
smazaný uživatel

DDG is back

Reagovat
KnoxXx

Williams

Reagovat
iamek

Posledních 15 zápasu bez prohry a 11 čistých kont. 4 obdržené góly a 3 jdou za golmanem. DDG rozehravka proti Evertonu a proti Spurs. Romero proti Norwich to myslím taky mohl mít. Vlastně i Romero neměl čisté svědomí u gólů v brugach. Harry a AWB tu obranu poslali úplně na jiný level.

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/1894108/2020/06/27/manchester-united-de-gea-romero-henderson-questions/

Neco k nasim golmanum.

“It’s the mentality,” he tells The Athletic. “To play 400 games for Man United, to win four (United fans) player of the year awards, be named in the PFA team of the season five times? You can’t do that without a strong psyche.

He stays calm, he moves on. Dealing with mistakes is part of being a goalkeeper. It’s about how you react.

A source close to United says: “It’s whether he can handle doing nothing for 75 minutes at Old Trafford and pulling off two saves needed when one v one in the closing stages. At Sheffield United, he pretty much has stimulus every minute. It’s not really technical, it’s more cognitive. That’s the difference for a top-level goalkeeper. It is far more a mental game.”

Reagovat
Bukaj LFC

Tak DDG možná taky víc vyhovovalo, když ta obrana byla děravá a on musel mít x zákroků během zápasu.

Reagovat
Busby babes

jenze to on mel v par zapasech. Jinak to fakt casto bylo nic a najednou stoprocentni tutovka.

Reagovat
r.mrazik

o tom tehdy mluvil i petr cech,kdyz mel tu prednasku na te universite

Reagovat
smazaný uživatel

brajton vcera marnost. MU zaslouzene

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal putting finishing touches to new long-term contract for Bukayo Saka that will settle future of brilliant academy graduate. Expected to be announced this week. Also intensifying pursuit of Atletico Madrid midfielder Thomas Partey

@TheAthleticUK #AFC

Wow, 2 parádne správy od Ornyho. Na druhú stranu, aby toho nebolo moc, tak na vyváženie sme nedovolili Salibovi predĺžiť hosťovanie, aby si zahral finále poháru za tím, ktorý ho vychoval. Lebo sme kokoti.

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.arsenal.com/news/william-saliba-statement

Ok, tak možno nie je chyba na našej strane, bohvie.

Reagovat
Ajven

Vraj bola v povodnom deale klauzula ktora by nam prikazovala zaplatit ASSE 2.5M pokial by Saliba startoval v zakladnej zostave 17 zapasov. Toto finale by bolo ten 17ty zapas. Arsenal bol ochotny ustupit z treningoveho rezimu a nechat ho hrat ale nemali v plane ASSE platit za to, ze im na jeden zapas navyse pozicaju hraca 2.5M.

ASSE toto odmietlo a chceli hraca zadarmo, vlastny treningovovy plan a 2.5M navyse

Pokial je to skutocne tak, tak by sme boli iditoti aby sme na to pristupili.

Reagovat
Mastný Chobot

to asi áno

Reagovat
smazaný uživatel

je to mega divna situacia

na jednu stranu mi rozumovo pride nase riesenie spravne, na druhu uz sme

si pohnevali bourdeaux, teraz tychto, sme trochu za kktkov..

Reagovat
Mastný Chobot

ani Lyon nás moc nemusí za Lacazetta, pokiaľ viem. Jedine Lille nás asi zbožňujú za tých vyše 100 mega za Gervinha s Pepem

Reagovat
Ondiis

Co jsme provedli Bourdeaux? Něco ve spojitosti s Koscem?

Reagovat
smazaný uživatel

hej tam sme sa cele leto s nimi natahovali

Reagovat
Nikikrew

A nebolo to len preto, ze Arsenal chcel aby St Ettiene dodrzal treningovy plan nastaveny Arsenalom aby sa Saliba nezranil a bol pripraveny sa zucastnit letnej pripravy? Ako odpoved mala byt ze St Ettiene nesuhlasia tak Arsenal sa na nich vyprdol a podla zmluvy nepredlzil jeho hostovanie

Reagovat
Fernando_Torres

Existuje vůbec nějakej důvod, proč by jako Partey měl chtít přestoupit do Arsenalu? Zvlášť když se o něj intenzivně zajímá třeba i Barcelona?

Reagovat
Mastný Chobot

Záujem Barcelony neviem, či je nejako aktuálny, o tom som nečítal. Čo sa týka dôvodov Parteya, tak ich moc nevidím, samozrejme. Možno považuje anglickú ligu za prestížnejšiu alebo Arsenal za prestížnejší klub ako Atlético. Tiež si viem predstaviť, že by sme mu dokázali dať vyšší plat ako Atleti (aj keď neviem, koľko má v Atléticu, ale všeobecne si asi anglické kluby môžu dovoliť viac). Takisto to stále môžu byť len hry agentov, ako dostať čo najviac peňazí z Atlética.

Reagovat
Muffi

Arsenal za prestižnější možná považuje někdo v Čechách, pro normální lidi je to k smíchu.

Atletico má 8. nejdražší kádr na světě a platilo Griezzovi 40 mega ročně, což vy nedáte ani náhodou.

Jediné, nad čím se dá uvažovat je prestižnější liga

Reagovat
Mato178178

40? .. to by asi nešiel do Barcelony keď tam má len 17

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Muffi

Nauč se číst. Já píšu o PRESTIŽI, ty jsi vytáhl žebříčky založené na PENĚZÍCH. JAK TO SPOLU SOUVISÍ? Jste tam na úrovni PSG a přitom Mbappé s Neymarem by se vašemu zájmu vysmáli.

V hrajete v Anglii, kde je víc z TV práv, distribuují se rovnoměrně a Londýn/Anglie jsou bohatší město/ stát než Madrid Španělsko.

Reagovat
Mastný Chobot

Jeden zo znakov prestíže, samozrejme, je aj finančná stránka veci / hodnota. Ja nehovorím, že Atlético nie je prestížnejšia destinácia, z čisto športového hľadiska určite je, ale tvrdiť o klube, ktorý má rádovo o stovky miliónov vyššiu trhovú hodnotu, že je "k smiechu", aby bol prestížnejší, tak to je podľa mňa skôr k smiechu. Sorry za to súvetie, neviem to inak.

Reagovat
Muffi

Není a nikdy nebude. Tohle nejsou globální firmy a příjmy a tím pádem i cena klubu je extrémně regionálně podmíněná. Tohle není fabrika, co přesuneš z Německa do Číny, pak Indonésie a pak Afriky.

A když máš tak rád žebříčky, tady máš taky jeden http://www.coen.wz.cz/zebrickyakoeficienty.htm

Reagovat
Mastný Chobot

uefa koeficient, nice

"Tohle nejsou globální firmy a příjmy a tím pádem i cena klubu je extrémně regionálně podmíněná." A to ja niekde popieram? Bavíme sa o tom, čo je prestížnejšie, nie o tom, čo je spravodlivejšie. Jasné, že regionálne a kultúrne podmienky majú vplyv na hodnotu klubu a teda aj na jeho prestíž v nejakej miere. Veď ja nič iné od začiatku nehovorím. Na to, že už si mi tretíkrát napísal, že mám lepšie čítať, tak mi príde, že problém s tým máš skôr ty.

Reagovat
Ondiis

Vážně se snažíš změnit názor někoho na internetovém fóru? Očividně má postavenou hlavu a svůj názor ti prezentoval jako fakt, tady s argumenty neuspěješ venku je pěkně, nekaž si den

Reagovat
iamek

Kdyby měl 40mega ročně, tak by týdenní plat měl 770 tisíc eur. Což nemá nikdo na světě.

Reagovat
Muffi

Jasně.

Messi jakožto nejlépe placený sportovec za sport bez reklam dostává od Barcelony ročně asi 75 mega hrubýho, CR od Juve 31 čistýho ale 770 týdně nemá nikdo Nebo si myslíš, že Jankto bere v Itálii 800 000 a barák 550 000 před zdaněním?

V Barceloně šel mírně dolů a těch 18 je v čistém, v hrubém tedy 36, byť podle tohoto má stejně jako u atletů

https://fcbarcelonalatestnews.com/fc-barcelona-players-wages/

Reagovat
Mastný Chobot

inak 40 mega ročne je asi tvoj výmysel, lebo nikde o tom nevidím ani zmienku. Partey má mať momentálne plat 65k týždenne... toľko v Arsenale berie Kolašinac za 2 dni.

Reagovat
Miguel19

Kolašinac má 200K týdně?

Reagovat
Mastný Chobot

Myslel som, že má 170, ale má vraj len 100, mea culpa.

Reagovat
Ondiis

To je ještě dobrý na hráče, kterému končila smlouva a plat a signing fee je jediné, na co ho utáhneš

Reagovat
Muffi

ty máš fakt problémy se čtením nebo jsi zlitej/zfetovanej. 40 bral Griezz před odchodem do Barcelony.

Reagovat
Mastný Chobot

Podľa koho? Podľa teba? Veď daj zdroj

Reagovat
Muffi

běž fakt do piče.

Tady máš současný platy hráčů Atletica

https://sillyseason.com/salary/atletico-madrid-players-salaries-99569/

U každýho článku k jeho přestupu si můžeš najít, že šel o 6 mega dolů z 23 na 17. Pokud o tom něco víš, tak ti dojde, že to jsou platy v čistém, takže v hrubém zhruba dvojnásobek, tj to, co má v tabulce hráčů Barcy.

Reagovat
Muffi

A tady máš zdroj

https://www.express.co.uk/sport/football/1084306/Lionel-Messi-Cristiano-Ronaldo-Neymar-Griezmann-Suarez-Bale-Coutinho-wages-revealed

tak co, chytráčku? Omluvíš se a uznáš chybu nebo se tu už neukážeš.

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, ospravedlňujem sa ti, ja som túto info nenašiel.

Reagovat
iamek

To je typek ty voe . Vsude se uvádějí platy v čistém a on tu pere nějaký hrubý plat a kombinace bůh vi čeho

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Menší konkurence v Arsenalu?

Reagovat
Mastný Chobot

According to @DiMarzio, Napoli are very close to signing Dominik Szoboszlai. The Italian club are set to activate his €25m release clause.

Tohto sme mali brať my boa

Reagovat
smazaný uživatel

beru aj gabriela cb a osimhena.skvele nakupy ak vyjdu. zaroven asi predavaju koulibalyho

Reagovat
Muffi

Tak zrovna Oshimen těží ze systému Lille a malé kvality spodku L1. Jakmu to půjde v lepší lize je dost otázka. Výhodou je, že mu je furt 20.

Reagovat
Geordies

Od 19hod Arsenal-Norwich. Jsem jediný zklamaný, protože mu přijde daleko zajímavější zápas Everton-Lester?

Reagovat
Gunner14

Možná proto že je zajímavější z pohledu neutrálního fanouška? Kdyby to bylo City - Norwich, United - Norwich. Tak by mi taky přišlo zajímavější utkání Everton - Lester

Reagovat
Ondiis

Tak není moc překvapivé, že pro nezaujatého fanouška je zajímavější soubor 3. a 12. než 10. a 20. ne? Navíc na Leicester se fakt pěkně dívá

Reagovat
Talker

Tak v rámci ČR má Arsenal furt zvuk větší, než Lester a Everton dohromady. Přece jen je tu určitě víc fanoušků Arsenalu a i nezaujatý divák, který nesleduje aktivně PL si spíš zapne Arsenal.

Reagovat
Mastný Chobot

ja ako fanúšik Arsenalu s ním musím súhlasiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal neprodloužil hostování Saliby

William Saliba si za Saint-Étienne nezahraje finále Coupe de France proti Paris Saint-Germain. Mladý obránce se stěhuje do Arsenalu, který nesouhlasil s prodloužením jeho hostování

nesympatický klub

Reagovat
Busby babes

hele prej to ale bylo jinak. Arsenal souhlasil s tim, ze bude dodrzovat treninkovy plany, ktery mu daji. St. Etienne reklo ze s tim nesouhlasi, tak jim Arsenal rekl: no ok, konec smlouvy, poslete ho do Anglie...

Reagovat
Nikikrew

presne tak. My dobraci sme mali jednu poziadavku, aj tak ju nesplnili. Smola pre nich

Reagovat
smazaný uživatel

"My dobraci" tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

skor tam islo o penaze, platili by sme im za to 2,5 miliona libier lebo by splnil klauzulu ktoru sme tam chceli vlozit my sami

Reagovat
smazaný uživatel

no jako já ve sportu nedělám, ale pokud hráč hostuje v klubu, tak sakra trénuje podle jeho režimu ne? co to je sakra za výmysl, že bude hráč trénovat podle režimu jinýho klubu než ve kterym hraje

Reagovat
Ondiis

Od dnešního dne je plně hráč Arsenalu. Takže ano, proč by měl trénovat podle režimu jiného týmu, než kde hraje

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

pretoze Saliba bol dlhodobo zraneny a klub nechce nic riskovat. Navyse uz officialne patri nam

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna vy jste proslulí tréninkovým režimem, tkerž udrží hráče zdravé

no však proto píšu, že je to nesympatické, že to berete tak, že patří vám a na finále ho nepůjčíte... takže formálně samo vše v pohodě, nic víc v tom nehledejte

Reagovat
Nikikrew

No tak s treningovym rezimom mas pravdu

Neviem co to bol za treningovy plan aky Arsenal nastavil ale stale mi to pride docela fer, ze ak chce odohrat finale, musi splnit tuto podmienku.

Uprimne, nemozeme si dovolit akekolvek zranenie pri nasej obrane

Reagovat
Busby babes

ale on tam neni defakto na hostovani. oni jim chteli vyjit vstric ale za urcitych podminek. St.Etiene na to nepristoupilo tak maji smulu. Neprijde mi, ze by ta podminka ze strany Arsenalu byla nejak drasticka.

Reagovat
Busby babes

samozrejme neni na hostovani hodne v uvozovkach a az od dnesniho dne. Do te doby na hostovani byl, to je jasny.

Reagovat
Ondiis

Očekávám písemnou omluvu, až si zjistíš ostatní fakta chtěli jsme jim vyjít vstříc = poskytneme hráče, který bude trénovat podle našich plánů a nebudeme platit za to, že za vás bude hrát a nebude postupovat proti podepsané smlouvě.

Spíš jako nesympatický klub mi vychází S-É, kteří chtěli hráče, aby za ně nastoupil "mimosmluvně" a chtěli za to ještě zaplatit

Reagovat
Ondiis

Ještě doplním statement.

"Despite the loan ending on June 30, we were willing to find a way for William to play in the [French] cup final on July 24, despite having no contractual obligation to do so.

"As William is returning from injury, we asked that St Etienne follow a clear training plan with William in close collaboration with us, to ensure he is fully fit for the start of next season.

"To our surprise we were unable to reach agreement to this plan which was proposed by our medical experts, and we are simply not prepared to risk the welfare of an Arsenal player.

"While it was not our primary concern, and ultimately not relevant as our training plan was not accepted, we also expected not to be financially disadvantaged by extending the loan. This was also not acceptable to St Etienne.

"We know this is a disappointment for William but he understands we are working to protect his long-term interests and those of Arsenal.”

Reagovat
smazaný uživatel

Jednak je to nesympaticky samozrejme nadsazka, protoze je to vas hrac a mate plny pravo si s nim nakladat jak chcete, ale jinak viz vyse,.

Reagovat
Counter

Je to krapet složitější, rozhodnutí klubu je pochopitelné. Dát Saint-Etienne dva a půl mega za to, aby se nám zranil, by bylo takové typické arsenalovské

Reagovat
Zaschrona

Lille defender Gabriel Magalhães is expected to choose between Everton and Napoli by the end of the week in a €22m deal according to L'Equipe.

Za ty peníze by byl fajn, snad ho Richarlison ukecá.

Reagovat
Mastný Chobot

Mkhitaryan's contract at Arsenal was terminated by his agent, Raiola who paid the North London club a penalty charge. [@Gazzetta_it]

budeme prvý klub, ktorému budú platiť agenti

Reagovat
Ondiis

Wild DJOUROU appeared.

DJOUROU used RAGE.

It's not very effective ...

Reagovat
J0EL

djourou: "This is fine" (predstav si meme)

Reagovat
Lacko_Boh

Wednesday couldn't been more sweatier

Reagovat
Counter

Zpocenější?

Reagovat
Counter

Aha, to mi uniklo, díky

Reagovat
bbbauch

Reagovat
oddy

Reagovat
TopinB

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Vincent Vegan

A Raiola ho hned nekde streli jako free agenta a z podpisovyho bonusu se mu to nekolikanasobne vrati

Ale co uz, aspon je tech jeho silenych 180k/w pryc.

Reagovat
Ondiis

Saka podepsán ♥♥♥♥♥

Reagovat
Nikikrew

parada

Reagovat
Ligter

Wigan Athletic: Championship club goes into administration

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Chudák Chazy

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
Vincent Vegan

Tak to zacina..

Reagovat
Chazy

smutné. Přitom jejich fanoušci v PL tak chybí

https://www.youtube.com/watch?v=SM3PgnjL4xI

Reagovat
Counter

A to se tak parádně výsledkově zvedli...

Reagovat
J0EL
Reagovat
Mastný Chobot

nikde ale nevidím že koľko má mať

Reagovat
Vincent Vegan

Cetl jsem pred par dny neco o tom, ze jeho agent pro nej chce 100k/w jako ma Hudson Odoi. Tolik mu doufam nedame, ale takovych 70k/w to klidne byt muze, podle me.

Reagovat
masina_LFC

dobre pre vas... to by bola strasna skoda, keby odisiel zadarmo

Reagovat
havrys99

Reagovat
Front hell

Reagovat
Busby babes

https://edition.cnn.com/2020/07/01/us/bobby-bonilla-day-mets-mlb-spt-trnd/index.html

Tohle je skvela story. Happy Bobby Bonilla day!!

This was part of a deal made when the Mets released Bonilla before the 2000 season while still owing him $5.9 million for the final year of his contract. The deal expires in 2035, at which point Bonilla will have been paid $29.8 million for a season in which he did not even play for the Mets.

After his subpar 1999 season, the Mets released Bonilla, but still owed him $5.9 million. Bonilla and his agent offered the Mets a deal: Bonilla would defer payment for a decade, and the Mets would pay him an annual paycheck of $1.19 million starting in 2011 and ending in 2035, adding up to a total payout of $29.8 million.[2][17] Mets owner Fred Wilpon accepted the deal mostly because he was heavily invested with Ponzi scheme operator Bernie Madoff, and the 10 percent returns he thought he was getting on his investments with Madoff outweighed the eight percent interest the Mets would be paying on Bonilla's initial $5.9 million.

hral posledni zapas v roce 2001 a Mets mu budou platit az do roku 2035.

Reagovat
Busby babes

Myslím, že mimo jiné právě na silné přítomnosti policejních složek postavila Premier League svůj velký a obdivuhodný obrat od rowdies k bezpečnosti.

No ja jen, ze na stadionu policiste nejsou... Jezis to je dementni clanek.

Reagovat
Zaschrona

Mě baví ta tvá schopnost zemanovsky vypíchnout nějakou věc, na té se něčemu či někomu vysmát a tím celou věc jakoby shodit, přitom ta základní premisa článku, kterou jinak nijak neřešíš, je samozřejmě trefná a správná. Geniální.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Salfovic

Tak když pořád tvrdíš, že to nemá s politikou nic společného, tak ti pak moc manévrovacího prostoru nezbývá

Reagovat
Busby babes

ten jeden detail me pobavil. To, ze je clanek dementni si myslim kvuli celemu clanku.

Reagovat
Busby babes

me bavi, jak tleskas kde jaky picovine jen proto, ze to dava sezrat lidem, ktery nemas rad. To je taky takove zemanovske.

Reagovat
Zaschrona

To je husovské, pravda se má bránit až do smrti.

Reagovat
Busby babes

ty vole. .. ale jako verim, ze si pripada jak hus...

Reagovat
Kowe

Reagovat
Counter

Jestli se tam nepíše o deep state, tak to není dobrý článek.

Reagovat
Zaschrona

A to mi znova píšeš proč?

Reagovat
Counter

Já se rád opakuju.

Reagovat
Zaschrona

Jsem si všiml už dřív.

Reagovat
Counter

A stejně se musíš ptát...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
valloire

a Chazy nikde

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Counter

Saka Všichni skeptici si mohou oddechnout, aspoň tohle klub nedojebal.

Reagovat
Front hell

Překvapivě

Reagovat
Trand

ARSENAL v Norwich (32. kolo Premier League, 19:00): Martinez, Mustafi, Luiz, Kolasinac, Bellerin, Ceballos, Xhaka, Tierney, Nelson, Lacazette, Aubameyang

Subs: Macey, Sokratis, Maitland-Niles, Holding, Soares, Pepe, Willock, Nketiah, Saka.

Nelson už by mohl konečně taky něco ukázat, jinak to s ním moc dobře nevidím.

Reagovat
Mastný Chobot

Guendo asi vybaveno. Snad na nom aspon nieco zarobime teda.

Reagovat
Front hell

A nebo ho nechává arteta jenom podusit. Vůbec by mu to neuškodilo.

Reagovat
Counter

Snad zůstane.

Reagovat
vladis271

Ryan Fraser free agent. hmmmmmmmmmmmmmmmmm

Reagovat
avicii

Dobrý pre Everton

Reagovat
smazaný uživatel

asio, nejak po nom netuzim ako ani zolikovi

Reagovat
avicii

Reagovat
Zaschrona

https://streamable.com/byfn4g

Rooney táhne Derby směrem k play-off

Reagovat
Swarley

Reagovat
Wazza228

Doufám, že se jim to podaří

Reagovat
vodka

Jako, rooney sice nevypadá, ale z tech kuloáru na něj jde sama chvala, článek na athletic manager in making byl taky super :)

Reagovat
Zaschrona

Souhlas, taky se mi ten článek líbil.

Reagovat
Busby babes

jen by se mel oholit. Odesel moc brzy...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dnes zapas pro Ozila..Asi dobra cistka..

Reagovat
Zaschrona

Moc pěkně Gordon, první asistence v PL.

Reagovat
Zaschrona

Hurááá, konečně nás jednou VAR nezařízl.

Reagovat
Whitemedia

Lestr tu LM asi hrát nechce..

Reagovat
Counter

*EL

Reagovat
Taiger

Ceba hraje skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Saint Maximin >>>>> Pepé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Counter

Přesně. Jako pokemoni - základní lidlovská verze Saint-Maximin, pak x dalších a ta nejvyvinutější je Pepík

Reagovat
smazaný uživatel

poslednístadium je samozrejme Hatem

Reagovat
Counter

Hatem je Metwo, první i poslední stadium zároveň

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho - Saint Maximin - Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

najzaujímavejší hráč Newcastle, škoda tých zranení

Reagovat
Mimalu

co ti gólmani blbnou

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arsenal dáva góly za všetky prachy ale nesťažujem sa

Reagovat
Counter

#fanta

Reagovat
smazaný uživatel

bolo na čase aby už Auba niečo nazbieral

Reagovat
Taiger

Tvl, se divim, že ho máš kurva

Reagovat
Counter

Samozřejmě že ho mám, twitter mi to poradil.

Reagovat
Minister

Nechápem prečo to tí brankári robia... ale dobre teda

Reagovat
Taiger

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

Lol my máme aké šťastie

Reagovat
jacobT

Ale tak zrovna Krulovi to nejde nepriať

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Auba už takhle dal svůj druhý gól, podobně nachytal i Fostera.

Reagovat
Counter

Xhaka

Reagovat
Taiger

XHAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Trand

Norwich je hroznej

Reagovat
Trand

Ale Granit super

Reagovat
Counter

Ceballos ještě suprovější, ale tak je to Norwich no.

Reagovat
Trand

To bylo na ten gól, evidentně jsem 3 minuty za váma. Ale souhlasím, Ceba super, víceméně všichni super.. Ale přesně, je to Norwich no, takže bych z toho nic extra nedělal.

Reagovat
Taiger

Kde jsou ty hovna, co nadávali na Xhaku

Reagovat
Trand

Ty měníš názory každej druhej zápas ne?

Reagovat
Counter

Někdy i během zápasu.

Reagovat
Taiger

Zrovna tohle by sis mohl pamatovat, my dva jsme paradoxně jedni z mála, co se ho zastávají

Reagovat
J0EL

Este som tu ja

Reagovat
Taiger

Ty jseš mimo asi, Xhaky se tu zastávám furt, najdi mi příspěvěk, kde na něho píčuju, jestli nenajdeš, tak jsem shit all over you

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak ,mozem potvrdit

Reagovat
Taiger

my g

Reagovat
Trand

Tak nešlo mi jen o Xhaku, myslel jsem celkově, hráč zahraje jednou dobrej zápas a ty sem píšeš tyhle svoje věci.

Reagovat
Taiger

Xhaka patří ke klíčovým hráčům a díky němu ten střed je mnohem plynulejší, to není jen o jednom zápase a góle Patří k nejlepším hráčům momentálně

Reagovat
Trand

Však říkám, že nemluvím o Xhakovi. Že ho podporuješ dlouhodobě to vím, já jsem taky v současnosti rád, když hraje.

Reagovat
Taiger

Tak mi třeba řekni, o kom měním názory, mě fakt zajímá

Reagovat
Busby babes

jako ze jeden zapas proti nejmarnejsimu tymu PL to ma vyvazit?

Reagovat
Taiger

Martinez borec

Reagovat
papi.v.ole

Martinez je zatím celkem ok, dani nejlepší na hřišti, laca by potřeboval nutně gol a nelson na to hrozně nemá

Reagovat
Nikikrew

Norwich, to je fakt slabota. Ti su jasny asi na zostup

Vykon celkom dobry, Ceballos to tam pekne rozohrava, fakt podareny polcas od neho. Tierney tiez paradny. Na goly stastie s tymi golmanmi ale druhy bol velmi pekny

Treba dat 3,4 a dat sancu inym.

Reagovat
smazaný uživatel

Nelson si z u23 robil srandu a tu jaksik nič moc a to mu v Hoffe docela padalo

Reagovat
Counter

Všechny tři zápasy v poločase 2:0.

Megapast.

Reagovat
Counter

Hezky Martínez

Reagovat
smazaný uživatel

neverim

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

Měli jsme je dorazit dokud byli nuloví, tady údržba je o ničem.

Reagovat
roman_tycka

Martinez > Leno

Reagovat
Trand

Laca je momentálně tak na úrovni Sanoga.

Reagovat
roman_tycka

Prinasi chaos do souperova vapna

Reagovat
Counter

I Sanogo byl lepší, jeho chaos faktor byl nezaměnitelný.

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

stacilo len dat do brany Martineza a hned to vsetko ide

Reagovat
Counter

Uvidíme v příštích zápasech, kdy máme Wolves, Leicester, Liverpool, Tottenham a ManCity v poháru

Reagovat
smazaný uživatel

ak bude z toho viac ako 1 prehra budem prekvapeny

Reagovat
Counter

jj, jedna prohra a čtyři remízy

Reagovat
smazaný uživatel

LWDWW

Reagovat
Mimalu

#Chelsea XI v West Ham - Kepa, Azpilicueta, Rudiger, Christensen, Alonso, Kante, Kovacic, Barkley, Willian, Abraham, Pulisic

#Chelsea Substitutes v West Ham - Caballero, Zouma, Jorginho, Gilmour, Mount, Loftus-Cheek, Hudson-Odoi, Giroud

Reagovat
Mimalu

*ještě James je na lavce

Reagovat
Talker

Radši bych tam viděl Mounta a Jamese. I když možná Mounta i šetříme po třech zápasech v základu. Jinak asi nejsilnější možná, ještě možná místo Rudigera by si zasloužil prostor Zouma.

Barkley je fakt strašnej hráč. On umí vystřelit a dát gol, ale jeho mezihra je naprosto příšerná a rozhodování na míči taky. Trvá mu 5 vteřin se rozhodnout, co s míčem udělá a pak to udělá blbě, pokud to není střela na branku. To jak zabil 3 breaky po golu bylo fakt šílený.

Reagovat
spider_8

Jamese fakt ne, Azpi podává po restartu výborný výkony, těžko chtít po bekovi víc.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Mimalu

myslím, že minimálně v této sezóně bude Lampard preferovat Azpiho, posledních pár zápasů Reecovi zrovna dvakrát nevyšlo. Docela je zajímavé, jak Jorginho úplně vypadl ze sestavy. Barkley těžko říct, možná zrovna dneska trochu té síly v soubojích navíc se bude hodit

Reagovat
jacobT

Hneď vidno, ktorí hráči Norwichu dali vo fante pásku Aubovi.

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

To je beton... Pickford žlutá za zdržování v 74. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc, Martinez ju dostal v 63.

Reagovat
Zaschrona

5-3-1-1 ale asi nehrajete

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale je to Norwich

Reagovat
Zaschrona

Pravda.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
jacobT

Ten Bournemouth je asi solidne mimo

Reagovat
Whitemedia

To je už dlouho kromě zápasů s námi

Reagovat
Counter

Ten poslední na SB jsem viděl na vlastní oči...

Reagovat
jacobT

Si zablúdil?

Reagovat
Counter

Byl jsem na zápase AFC s ManCity (velký úspěch ) a byla u toho možnost kouknout o den dříve i na Chelsea.

Reagovat
jacobT

Aha, tak to bol potom výlet na SB ten menší omyl

Reagovat
Counter

Přesně tak

Reagovat
Whitemedia

gratuluji

Reagovat
Counter

Náhodou, byl jsem jeden z naprostého mála fanoušků mimo sektor hostí, kdo si to docela užil

Reagovat
jacobT

To áno, ale zrovna u nich som cakal, že sa skôr či neskôr spamätajú a nie, že budú vypadať na jasný zostup

Reagovat
smazaný uživatel

dobra prehra na to aby buduce kolo bodovali

Reagovat
jacobT

no ako povieš

Reagovat
Taiger

Cedric

Reagovat
smazaný uživatel

Steve Bruce na hrad

Reagovat
Hachim Mastour

Cedric, natri to haterom.

Reagovat
Golasso

Reagovat
jacobT

Cedric > TAA

Reagovat
Counter

Cédric první kontakt s míčem v dresu Arsenalu - gól. Worth it

Reagovat
Trand

V PL neplatí to pravidlo, že se může střídat maximálně 3x za poločas? Protože bych přísahal, že když jsme hrál na City, tak to tak bylo.

Reagovat
jacobT

To prvé striedanie bolo ešte v polčase.

Reagovat
Counter

Myslím, že můžeš střídat třikrát "během hry", střídání o poločase se do toho nepočítá.

Reagovat
Trand

Díky oběma.

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka klasik, ako vzdy stacila jedna sanca

Reagovat
Zaschrona

Výkon docela bída, bojovnost a výhra ale dobrá.

Reagovat
iamek

No jak vidím los Leicesteru, tak z top 4 asi půjde ven. Wolves mají slušnou sanci s tím losem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak hlavně vy jedete slušně

Reagovat
Busby babes

doufame...

Reagovat
smazaný uživatel

preco nedaju uz dole ti mikiny? to uz dnes hraju s tymi novymi dresmi ci co

Reagovat
ajouki

20 minut a zatím šílená rozehrávka Christensena. Tři kolmé míče a všechny na nohu hráče West Hamu. Nalevo není divu, že Lampard by chtěl Chilwella. Poslat dobrý centr je nad síly Alonsa.

Reagovat
spider_8

Kurník, tohle musí Pulda dávat.

Reagovat
spider_8

Ta šance West Hamu byla pěkná ukázka toho, jak nás letos nechávají stopeři na holičkách. Christensen špatně rozehrál a Rudiger se nechal předběhnout/přetlačit Antoniem. Čekal bych to teda spíš v opačném gardu, ale stejně.

Reagovat
Talker

Zatím divný zápas. Nelíbí se mi Kovačič, který několik přihrávek zkazil, stejně tak Christensen - i když ten si pokryl skvěle Antonia v několika sprintech. Dal bych tam kreativního hráče do zálohy - Jorginho, Gilmour, Mount. Kante hýří pohybem, ale hodil by se tam k němu ještě někdo.

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Soucek

Reagovat
Trapper

zas tam všichni čumí jak Souček na třikrát doráží....

Reagovat
ajouki

Jasný ofsajd a borec u videa to tam šudlí už 2 minuty. Včera zkontroloval branku United za 5 sekund. To mi vysvětlete, jak to včera zvládl tak rychle?

Reagovat
hitZor

Nejen že tam měl Antonio hlavu, ale celá Součkova levá noha byla v offsidu, špičku měl dokonce přesně za Antoniovo hlavou z pohledu té kamery

Reagovat
jackinho10

Jakou roli hraje leva noha Soucka v ofsajdu, kdyz strili na branu?

Reagovat
hitZor

Jo, to mi došlo pozdě, my bad

Reagovat
jackinho10

Reagovat
jackinho10

Az na to, ze to by regulerni gol, Antonio pri strele Soucka jen lezi na zemi, nebrani brankari ve vyhledu a ani nejevi snahu hrat mic

Reagovat
rave

Reagovat
ajouki

To, že kvůli němu musel Azpilicueta změnit techniku bloku, to ignoruješ záměrně? Kdyby tam neležel, tak Azpilicueta odkopne míč do bezpečí.

Reagovat
jackinho10

Ano, protoze Azpilicueta ma 2m dlouhe nohy

Reagovat
ajouki

Radost diskutovat s lidmi, kteří nedokáží zanalyzovat ani jednoduchou sekvenci, kterou viděli na 10 opakovaných záběrech. Fakt tam nevidíš, že Azpilicueta, místo aby šel proti míči nejkratší cestou, tak musí pravou nohou přes Antonia, aby na něj nešlápnul? První problém je, že tím rozevřel nohy kudy nakonec prošel míč. Druhý, že byl u míče pozdě (mimochodem dosáhl přesně do míst, odkud Souček zakončoval, jen později).

Reagovat
jackinho10

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-zahranici-anglie-premier-league/381090/souckova-zariznuta-euforie-co-to-zkoumaji-nechapal-expert-moyes-rval.html

Promin, omlouvam se, spatne jsem pochopil Azpilicueta, myslel jsem, ze se bavime o brankari. V tom pripade Azpilicuetova pozice vubec v tomto pripade nehraje roli, protoze na KDYBY se nehraje a nic takoveho v pravidlech neni.

Reagovat
Busby babes

samozrejme ze prekazi. Golman netusi, jestli ho to trefi a odrazi jinam etc... tudiz ovlivnuje hru a je to offside.

Reagovat
jackinho10

Ty vole takhle muze ovlivnovat hnu i hrac v ofsajdu u rohoveho praporku

Reagovat
kiwwi

To nie... Ide o to, že on bol v drahé strely a to už je priame ovplyvnenie.

Reagovat
Busby babes

vcera tam byl metr rozdil. co na tom mel zkoumat?

Reagovat
ajouki

Pokud se nic nezměnilo, tak při první brance United hrály roli milimetry, ne? Za mě tedy nepoměr, že kontrola v tomto zápase proběhla za pár sekund, když průkaznější branku WHU zkoumal VAR 2 minuty.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
ajouki

Bavíme a souhlasím, že to nebyl ofsajd. Zastavit ve správném momentu, udělat dvě línie pro hráče trvá déle než jak probíhala kontrola. Včera to byla názorná ukázka, kdy Antonio ležel metr v ofsajdu a rozhodčí to tam šmrdolil natřikrát a několik minut.

Dokonce souhlasím, že hraniční situace jako u United by se měly kontrolovat jen od oka, ale nikde to uvedené není a spoustu týmu přišlo o branku kvůli milimetrům, kde to na první pohled taky nevypadalo na ofsajd.

Reagovat
Busby babes

v tom vlakne co jem postoval rika primo: It was checked by the VAR. I'm telling you as someone who literally works on VAR and how it's implemented every week that this isn't the case. If you don't want to accept that, it's your prerogative. But it's fact.

Takze VAR to kontroloval uz jen proto,ze VAR kontroluje kazdy gol. Svoje tvrzeni, ze to VAR nekontroloval podle me nemas moc o co oprit.

Reagovat
ajouki

Nikde nepíšu, že by se branka nekontrolovala. To bylo patrné už z přímého přenosu, že rozhodčí čekal na signál. Jen píšu, že se to nemohlo kontrolovat poctivě jako bývalo zvykem, kdy podobně hraniční situace trvaly třeba minutu.

Reagovat
Busby babes

podle me udelali caru a jednou si to prehrali. nebyla to slozita situace.

Reagovat
ajouki

Říkam, asi u VAR seděli inteligentnější lidi než včera. Tam taky udělali čáru, Antonio ležel hlavou metr za ní a stejně to 2 minuty kontrolovali. Dokonce zpřesňovali čáru obránce Chelsea.

Reagovat
Busby babes

jenze ta situace u Antonia je daleko slozitejsi nez to, co se stalo u nas.

Reagovat
Busby babes

uprimne vlastne netusim, co je tvuj point? ze nam nadrzuji?

Reagovat
Talker

Ty vole, díky bohu...

Reagovat
spider_8

Touhle už je prostě trapný. Nehledě na to, že ten gól odvolali, naše bránění standartek je trapný a nehodný profesionálního klubu.

Reagovat
Trapper

Reagovat
Mimalu

Wilda

Reagovat
smazaný uživatel

a Pulda

Reagovat
Mimalu

ten samozřejmě ještě o chloupek víc

Reagovat
Pigeon

Reagovat
TopinB

Může mi někdo vysvětlit, proč komentátor na SkySports furt kecá něco o tom, že se musel Antonio toho míče dotknout aby to byl offside?

Reagovat
hitZor

Nechápu, vždyť i Suk tam prostě měl půlku levé nohy

Reagovat
TopinB

Nemůžeš být sám sobě v ofsajdu, ne? Ale ten komentátor mě fakt sral

Reagovat
hitZor

Ajo, teď mi to došlo, že to vlastně střílel on

Reagovat
Andis

Lampard to asi ještě neumí tohle jako trenér řešit. Najmou se odborníci Frank se naučí a standartky se příští sezonu zlepší.

Reagovat
Miguel19

W I L D A !!!

Reagovat
Talker

Pulisic má super pohyb ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Alonda a Kovda dnes nic moc

Reagovat
spider_8

Reagovat
jackinho10

Chtel jsem napsat VAR kurvi fotbal, ale tak to neni, spis ten videorozhodci.. regulerni gole West Hamu

Reagovat
Mimalu

wtf Rudiger

Reagovat
smazaný uživatel

komedia

Reagovat
Coutinho10

Souček > VAR

Reagovat
jackinho10

Poslal cely VAR do hajzlu

Reagovat
spider_8

Ale už fakt jděte do prdele.

Reagovat
spider_8

Souček si dneska může dát klidně hattrick, když bude chtít...

Reagovat
Talker

Pokud bude kopat WHU ještě 2 rohy, tak je to možné.

Reagovat
Whitemedia

Opět mě to hrozně nebaví, už aby byl konec sezony..

Reagovat
Bayern +

Bránenie standardiek Chelsea nemá chybu

Reagovat
Jackmaker1989

Abraham

Reagovat
Mihi

Reagovat
Trapper

dva rohy, dva góly

Reagovat
Miguel19

To už je fakt od Lamparda totální průser.

Reagovat
Melisko

Rudiger skusene pred tym rohom

Reagovat
vitasrp

To je fakt neuvěřitelná obrana, Christensen na míči úplně otřesný, Kovačič tam vyrobil několik trapně špatných rozehrávek, ze kterých byl protiútok, Rüdiger je celou tuhle sezónu průměrnej, před tím rohovým kopem předvedl jinačí parádu.

A Kepa, ten je prostě pro tu obranu úplně k ničemu, ten pokus o vyběhnutí byl totálně trapnej.

Reagovat
ajouki

Jako bonus se Abraham při snaze o blok posadil na zadek. Ashley Cole by to s prstem v nose z čáry odkopl.

Reagovat
smazaný uživatel

a tu chcete Havertza s takou obranou

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi obrana je utok, to si pamatuj

Reagovat
Matić

Rudigera bych za to co udělal na konci poločasu profackoval. WHU prakticky hrozí jenom z rohu a on zahraje v nastavení nejjednodušší míč na roh

Reagovat
hitZor

Já nevim, Antonio tam s Kantém stojí dva metry od Kepy a celou dobu se ani nehnou, ale on do nich stejně naběhne

Reagovat
Pigeon

Máte někdo video toho dive od Pulisice?

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

https://youtu.be/F1Gwldrm794

Neni tam jeho jmeno, ale zadal jsem Mrnavej skřet skáče a tohle bylo nejaktuálnější.

Reagovat
sintha
Reagovat
REPLIKATOR

pěkný skok

Reagovat
Talker

OK,vykašleme se na Havertze a těch 80 mega investujme do asistenta, který bude mít na starosti standartky. Protože tohle je fakt úplně šílené.

Ten druhej - Zouma WTF? U míče je sám a místo aby to odkopnul do prdele nebo do autu, tak to pošle na roh. Následně Azpi bránění jak žáček. 2x si hlídá Součka, 2x dostaneme od Součka gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa taky výborně, 0 přehled o hráčích kolem sebe, kdyby stál na místě může mít dobrý zákrok...

Alonso musí mít ty nejhorší centry v PL, hlavně v porovnání s jeho kopací technikou je to něco šíleného.

Reagovat
vitasrp

Kepa je bohužel brankář k ničemu, těch pár zákroků na tom nic nezmění.

Alonso si bohužel nemůže udělat k centru prostor, protože je pomalej jak šnek.

Reagovat
Talker

Ony i centry z druhé strany od Williana a Azpiho úplně nejsou měřítko.

Reagovat
spider_8

A s Kepou fakt nemůžeme jít do příští sezony.

Reagovat
adoxx

Souček škoda že ten první neplatil, ale i tak všem posmeváčkům zavírá hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Jediny pozitivum na hristi je Pulisic, kterej je prostě skvelej, zbytek hraje jako banda hoven, který nemaji k profesionalitě zadnou úctu. Willian zas hostuje v show Na stojáka, Abraham nevi, co ma delat, obranci uplne vsichni v hovnech a kazdej jinym zpusobem a zaloha nemá nejmenší tuseni,nkde stat, kam naběhnout, kdy to zrychlit. Giroud k Tammymu na hrot, James a Odoi do hry a ucentrovat je k smrti..

Btw ty komentáře se zas píšou dvě století, uz abych si zaval rozepisovat nejakej na konec utkání...

Reagovat
Kixi Syhimour

To psaní je fakt už strašný

Reagovat
Talker

Pulisic má super pohyb ve vápně, je škoda, že se víc nenabízí do kombinací nebo v nábězích. Zároveň tam prostě chybí záložník, který by to zkusil nějak středem rozehrát, přes Abrahama nebo průnikovou přihrávkou. Podle mého ho dostatečně nevyužíváme, všechno taháme do šířky, odkud chodí naprosto zoufalé centry. Byl tam jeden slušný centr do vápna a pak ty 2 přihrávky Pulišičovi. Jinak nic.

Reagovat
Talker

Já to řešil s PJ a ten říkal, že jemu ani redaktorům se to neděje. Mě ted o p oločase taky ne, ale v průběhu zápasu jsem to psal jinde a kopíroval to.

Reagovat
Pigeon

No trochu si do toho Atkinsona kopnu

Gól West Hamu tedy dost sporný. Antonio tam ležel v offsidu, ale absolutně neměl jak ovlivnit hru, plus Kepa přes něj na míč moc dobře viděl. OK, Atkinson se rozhodnul neuznat. Ale že za pár minut pískne penaltu při jasném filmování Pulišiče, aniž by si to zkontroloval na videu je trochu mimo chápání Borec místo vyfasované žluté karty "vybojuje" penaltu. Kašpaři oba dva.

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Filmování? Eh, kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Kaspara mas medzi nohami

Reagovat
jackinho10

Za me teda gol West Hamu naprosto regulerni, jen si nejsem jisty, jestli to neuznani bylo rohodnuti Atkinsona, vzdyt ten se vubec na video nedival..

Reagovat
Mimalu

wtf? Však tam ležel Cesarovi pod nohama, i kdyby tím zhoršil jeho možnost bránění o 0,00001 %, tak je to pořád ofsajd

Reagovat
rave

Jestli tímto nějak ovlivnil hru, tak mu spíš pomohl tím, že Sukovi blokoval prostor, kam mohl střílet.

Reagovat
Mimalu

byl v ofsajdu a zavazel, však to je i v pravidlech Offside offence: interfering with an opponent by preventing an opponent from playing or being able to play the ball by clearly obstructing the opponent’s line of vision

Reagovat
rave

"...by clearly obstructing the opponent’s line of vision"

Odpověděl sis sám, díky.

Reagovat
Mimalu

a tu předchozí část předtím "or" nevidíš?

Offside offence - In situations where:

a player moving from, or standing in, an offside position is in the way of an opponent and interferes with the movement of the opponent towards the ball this is an offside offence if it impacts on the ability of the opponent to play or challenge for the ball;

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kepu rozhodně ovlivnil, ležel přímo před ním, nicméně neovlivněný Kepa by stejně neudělal nic, takže je to celkem fuk.

Reagovat
Talker

Zrovna fanoušek united si stěžuje, že někomu písknou "spornou" pencli. Přitom až tak sporná nebyla, obránce do toho takhle jít nemůže.

Reagovat
bbbauch

Tak pokud mu to vadi i u nas, proc by to melo hrat roli..

Reagovat
Pigeon

Vadí m to vždy. I jak to Bruno zkoušel a vy jste se tady mohli z něho posrat. Ale když to zkusí Pulisic, tak je to ok no

Reagovat
Talker

Vždyt tady mu vrazil nohu do běhu, které se nemohl vyhnout. Neřeknu, kdyby si skočil rybičku bez doteku, ale tady to byl jasný faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Základní věc, Atkinson nerozhoduje o VAR na to je jiný rozhodčí co sedí u monitorů

Reagovat
sir alex f

a ten rozhodčí je Jonathan Moss

Reagovat
sintha

Atkinson s tím nemá co dělat, rozhoduje to VAR.

Reagovat
bbbauch

Penalta jasna, ale pridal tomu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Talker

Mu tam zahákoval koleno

Reagovat
Pigeon

No skočil si pro to krásně, až šel do kotoulu. Za toto penalty prosím fakt ne. VAR má být proti simulování

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TopinB

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Jasna

Reagovat
Busby babes

btw kazdou penaltu nebo gol kontroluje VAR defaultne...

Reagovat
icemike

Offside byl, penalta byla, tvůj pláč je

Reagovat
rave

Co to zas předvedl ten VAR? Jak může bránit ve výhledu gólmanovi borec co leží metr před ním na zemi? Ještě na to hledí dvě minuty. WTF.

Reagovat
Miguel19

Podle mě to byl offside už před tím. Souček to napřed napral do Antonia, který ležel v offsidu a gól dal až na podruhé..

Reagovat
rave

No podle těch záběrů zkoumali až tu gólovou střelu.

Reagovat
vitasrp

To jsem si taky myslel a divil jsem se, že to nebylo zkoumáno, tak to teda nejspíš asi šlo od Azpiho.

Reagovat
Mimalu

proč ve výhledu gólmanovi? Zavazel tam obránci...

Reagovat
hitZor

Reagovat
Talker

Hmm, bez změny?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

WHU

Reagovat
smazaný uživatel

kks ked ManUtd nepomahaju rozhodci, tak musia kluby, ktore su pred nimi

Reagovat
Miguel19

To je moc

Reagovat
icka

Ta nase obrana je solidni tragedie.

Reagovat
smazaný uživatel

ale radsej dat 80mega za Havertza

Reagovat
icka

Ja osobne ho nechci. Ne kvuli kvalite, ale proste neni na neho misto. Radeji bych bral stopera ci leveho beka.

Reagovat
smazaný uživatel

momentalne je to blbost este za taku cenu, ale ani neviem akych stoperov zobrat

Reagovat
icka

Upamecano

Reagovat
Talker

Vykašlat se na Havertze a řešit, co potřebujeme. Golmana, obránce, záložníky. Tohle není možný.

Asistenta trenéra, který vyřeší standartky.

Reagovat
ajouki

Christensen se dobře vysral na bránění celé akce. Poskakoval tam odnikud nikam jak poník. Ten kluk prostě spolehlivě udělá chybu.

Reagovat
icka

Hazet obrannou hru tymu na jednoho hrace

Reagovat
ajouki

Nevím, co se ti na tom nezdá. Christensen prostě není dobrý obranář. Nemám v těchto situacích mentalitu udělat vše proto, aby Chelsea neinkasovala.

Reagovat
Miguel19

To nechce jednoho stopera, ale rovnou dva.

Jeden horší jak druhej.

Reagovat
spider_8

Celá obranná čtyřka je dneska strašidelná. Vlastně pardon, celá pětka.

Reagovat
John Obi Mikel

Je potřeba něco změnit, já zkusil jiný stream, snad to pomuze.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Svatej

prodat, prodat vsechny ty klauny vzadu a nechat si akorat Azpiho, na tohle ja nemam energii

Reagovat
Kixi Syhimour

Bowen mi přišel i v minulých zápasech dobrý, dle mého světlá stránka West Hamu.

Reagovat
hitZor

Byla by prdel, kdyby jim ten gól VAR neuznal a Antonio dostal žlutou za dive Ale to už by asi bylo až moc kontroverzní rozhodnutí i pro anglický nebo český VAR.

Reagovat
Miguel19

Barkley opět zabitých a ztracených 60 minut. Do prdele už s tímhle tragédem.

Reagovat
Talker

MMount první přímák a hned z toho bylo zakončení. Fakt nechápu, proč to necháváme kopat Williana.

Reagovat
Mimalu

díky

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechapem ako toto moze kazdy gameweek u niekoho zafungovat

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
rave

Reagovat
TopinB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Talker

A Alonso je na hřišti taky pěkně k hovnu.

Reagovat
spider_8

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
8lampard8

Reagovat
icemike

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo mi to tam ječí? JO AHA, mne jde napred zvuk

Reagovat
Miguel19

W I LD A !!

Reagovat
John Obi Mikel

Moyes i Atkinson nejak zestarli.

Reagovat
Talker

Wooooow Williaaaaan

Reagovat
Remt

Čurák jeden kudrnatej

Reagovat
TopinB

The 5th Stand appka mi spoiluje góly

Reagovat
John Obi Mikel

Goooooool

Reagovat
Talker

Mount je z té rozehrávky pěkně vytočenej. Stopeři si to tam přihrávají, on si seběhne pro míč a stejně mu nenahrajou, tak si seběhne ještě níž a Willian se tam rozhodne na půlce kličkovat se soupeřem.

Reagovat
ajouki

Christensen ultra tragický. Útočníka soupeře předává pravému obránci, aby ho nakonec nebránil nikdo. V rozehrávce se Mount minutu hlásí o míč, aby překonal presink WHU a přihrávka nepřijde. Tak já nevím, kde je ta výhoda v jeho nastupování.

Reagovat
Talker

Ale kurva chrisztensen...

Reagovat
KnoxXx

pekne

Reagovat
Kixi Syhimour

Souček a jeho hlavička

Moyes génius

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Miguel19

Christensen už snad dohrál v našem dresu.

Reagovat
Miguel19

Celý druhý poločas neměl jediný souboj a to WHU hraje jedno a to samý. Nákop na Antonia. Vždy ho nechá zpracovat a dělat co chce..

Reagovat
vitasrp

To je dvojka naprostejch zoufalců, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

najhorsie, ze toto sa pise aj ked tam je Zouma

Reagovat
ajouki

Zouma by nedopustil, aby každý míč na Antonia znamenal založení útoku. V rozehrávce by dnes nebyl o nic horší.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Talker

OK, vysrat se na Havertze a investovat všechny peníze do obrany a golmana. Jako wtf tohle?

Reagovat
čutalista

A koho bys chtěl do tý obrany...za mě ideálně nějakej loupač lebek to tam musí lítat a né aby si dělali co chtěj

tak aspoň, že todle znamená záchranu west hamu a souček zůstane v PL

Reagovat
Pigeon

Spravedlnosti bylo učiněno zadost Krásná práce

Reagovat
Talker

Ty jsi strašný dement, vždyt to byla jasná pencle.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pigeon

Klidně nezvládej jak potřebuješ, ale mně do dementů nenadávej. Dík

Reagovat
Talker

Tak když se tak chováš...

Reagovat
jk

Reagovat
John Obi Mikel

Kam ten Christensen šel

Reagovat
vitasrp

S tímhle dost možná fakt nebudeme čtvrtí. Těžko říct, my můžeme prakticky každý zápas vyhrát, díky těm zoufalcům vzadu ale i prohrát.

Christensen pokaždé, když udělá krok dopředu v podobě dobrého výkonu, tak to následně totálně zamrdá něčím, na co se absolutně nedá koukat. V Chelsea by měl po sezóně skončit, tohle fakt nemá cenu. Kdykoliv proti němu hraje někdo rychlejší a silnější, tak je úplně v prdeli. Při tom protiútoku u třetí branky může Antonia zbourat a přinejhorším dát soupeři přímák, on se ale nechá odstavit a pak tam jak totální pako vyběhne, takže odkryje prostor za sebou.

Rüdiger pak nepřekvapil, ten taky s Antoniem snad nevyhrál osobní souboj. Měla to být stálice naší obrany, já za sebe musím teda říct, že je to snad největší zklamání týhle sezóny, když teda nebudu počítat Kepu.

A Alonso si to u toho gólu krásně vyklusal, paráda.

Reagovat
PhilipS

Alonso se na to solidně vysral no. Takovej sunday league výklus.

Reagovat
Remt

Co tak vidím občas zápasy West Hamu, přijde mi, že Tomovi je docela jedno jestli hraje českou ligu, nebo anglickou, on stejně vyhraje většinu hlavičkových soubojů, kterých se účastní, přijde mi že naprostou většinu

Reagovat
smazaný uživatel

Je jinde. Úplně. Neskutečně mu to přeju, opravdu si to vydřel a dře dál.

Reagovat
sunakashi

Souček hraje fakt jako ve Slavii. Fyzicky má na anglickou ligu bez problémů. Pokud ho začnou i spoluhráči více zapojovat do hry (zatím ho někdy ignorujou) , tak by mohl jít ještě nahoru si myslím. Myslím si dokonce ,že má i na lepší tým než je west ham...Ale jen ať se u nich zatím pěkně vyhraje...Jsem na něho hrdý...Frajer...

Reagovat
icemike

Tak ten metr 92 dělá divy

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra byla dnes povinnost. Dopadlo to přesně tak, jaký byl výkon, tedy ostudou jako řemen. Do obrany je potřeba nastrkat pořádný balík. Takhle to dál totiž nejde. A teď, se strachujte o LM, nic jiného si nezasloužíte za takové zápasy.

Reagovat
Talker

Takhle naštvanej jsem dlouho nebyl. Tohle posral Lampard dost i sestavou. Dát tam 3 nekreativní záložníky, kdy jeden je naprosto šmatlavý a není schopný pomalu ani posunout míč (Barkley), druhej dělá chybu za chybou (Kovačič) a Kante není na své pozici před stoperama jako čistič. K tomu Pulišič, který není tvořivý ani za mák, to je koncový hráč a Willian, který je spíš sekundární tvořič.

Každopádně obrana naprosto tragická, pokud koupíme Havertze a nezainvestujeme alespoň 100 mega do obrany+golmana, tak to léto můžeme zahodit. Christensen dneska na úrovni Luizových nejhorších zápasů, Rudiger taky asi nejhorší zápas za nás. Kepa klasicky nic neudělal.

Reagovat
PhilipS

Zábavnej zápas. Souček už je v PL pevně usazenej. Škoda, že hraje v týmu takovejch betonářů. Líbilo by se mi, kdyby dostal víc volnosti. Pulisic a Willian skvělý. Líbil se mi i Barkley. To střídání se nepovedlo. Teď bude souboj o ligu mistrů hodně zajímavej. Jsem zvědavej na Wolves, jestli si to ukradnou

Reagovat
Matić

3 střely na bránu a 3 góly, to hovoří asi za vše. Nejvíc tragický výkon naší obrany a brankáře za tuhle sezónu. O LM bude ještě velký boj, ale věřím, že to zvládneme.

Reagovat
Remt

Tak jak to teda bylo - Penalta a nebo simulace Pulisice? Nejlepe je to videt z toho zaberu od branky a odtud mi to prijde jako trapne preskoceni nohy - simulace - primo pred ocima rozhodciho.. Na druhou stranu rozhodci to mel jak na taliri a okamzite pisknul, tak jak?

Reagovat
Talker

https://ibb.co/86cv8j6

Vážně přeskočení? Vždyť je tam jasně vidět, že mu tam vrazil nohu před nohu a zahákl ho kolenem.

Reagovat
bbbauch

Penalta, ale skocil si taky.. ja myslim, ze i bez toho odrazu by ho sejmul, Pulisic tomu jenom dal dramatickou vlozku

Reagovat
sunakashi

Vy jste asi nikdy nehráli doopravdy fotbal co? Když vám totiž někdo, když jste v plném běhu, dá takovýhle strom (čili překážku těsně před nohu), tak vás v tu chvíli nemusí trefit resp. se vás dotknout, ale už tohle je faul. A vy se potom o tu jeho nohu rozsekáte. A pokud nenadskočíte, tak kurevsky riskujete vážné zranění...chapišto?

Reagovat
Kocour Klapuška

Souček > Chelsea

Reagovat
Front hell

Tak dneska snad ten Sheffield.

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Front hell

Skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mohl by se zase konecne chytit !

Reagovat
smazaný uživatel

pre CHelsea bude v každom prípade lepšie hrať EL ako LM. Mužstvo aj po posilách na LM nemá, ak tak na postup zo skupiny a potom bye bye. To radšej vyhrať EL a mať cez ňu ďalšiu možnosť kvalifikovaŤ sa až ten Ďalší rok do LM lebo Premier league je a bude na tie 4 miesta neskutočne našľapaná

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel si na dvě místa. Na vrcholu Liverpool a City a daleko pod nimi souboj nemohoucích. Pokud nezlepšíme obranu (nekoupíme TOP obránce a brankáře), tak to bude to samé furt dokola..... I když z United se zase stává mašina, takže možná o jedno místo s takovou...

Reagovat
smazaný uživatel

to sme si po pár kolách mysleli aj o Chelsea, že aká budú mašina. Aj United boli v krížze a určite ešte aj budú

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Malresi

Dnes by sme si mali zápas vychutnať aj ak to výsledkovo pre nás nedopadne najlepšie, snáď oba tímy predvedú svoj najlepší futbal a vyhrá ten lepší. No a všetci si užime Guard of honour od hráčov City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Upokojte sa, neni to dobré

Reagovat
Zaschrona

Everton are set to sign defender Niels Nkounkou, 19, on a free transfer from Olympique Marseille. A left-back, he is likely to play first for the Under-23s.

Náhrada do budoucna, až se Baines rozhodne pověsit kopačky na hřebík? Pěkná práce.

Reagovat
blaugrana

pekna praca bude, ked nam date za todiba 20 a coutinha 90

Reagovat
Zaschrona

Za Todiba možná, za Coutinha ani omylem.

Reagovat
FUnk

dnes musíme vyhrát, tipuju výsledek 1:1

Reagovat
jk

Po bezbrankovém prvním poločase se po úniku Lucase dostaneme do vedení aby sem přešli na hru s pěti obránci a dostali góla z rohu někdy v 80 minutě.

Reagovat
Mates_Matesović

Sheffield po pauze ještě nedal gól, takže dneska to tutově prolomí.

Reagovat
To som ja

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Mates_Matesović

Mourek včera na tiskovce slíbil minuty pro Tanguye, tak snad se nám konečně předvede.

Hugo - Davies, Sanchez, Dier, Aurier - Sissoko, Ndombele, GLC - Son, Kane, Bergwijn (vysněná, beztak bude hrát Lucas a Winks)

Reagovat
r.mrazik

takhle u nas dostalo minuty mraky mladych...na tiskovkach

Reagovat
jk

To je zajímavý kde se bere ta naděje, že se bude hrát 433. Na SC to taky furt někdo tlačí jako jasnou věc, ale José si pojede ten svůj asymetrický styl podle mě.

Reagovat
KnoxXx

7 hracov v pokutovom uzemi

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Toto už nie je možné

Reagovat
jk

VAR rulezz

Reagovat
Kocour Klapuška

Jaká ruka??

Reagovat
smazaný uživatel

Var ty kravo

Reagovat
janinho

ja asi snívam... toto ruka??? akože ti kkti za VAR maju asi upal

Reagovat
KnoxXx

Norwood mal byt vonku

Reagovat
jk

Reagovat
Mates_Matesović

Tohle byl ten “clear and obvious error”?

Reagovat
Counter

Pravidla hovoří tak, že jakýkoli kontakt rukou útočícího hráče s míčem v souvislosti s gólovou akcí znamená, že gól platit nemůže.

Reagovat
Swarley

takhle nahrát rukou do šance, že se nestydí

Reagovat
Cobra

Okey, beru, že pískl ruku a zrušil gól. Ale předtím měl Lucas výhodu, tak proč jsme sakra nekopali přímák z hranice velkého vápna?

Jinak za mě nejhorší na place Kane (to zakončení jako WTF, vážně to prošlo za záda Hendersona?) společně se Sonem, ti snad neudělali nic dobře.

Reagovat
Smoula14

Reagovat
Kocour Klapuška

Son mi náhodou nepřijde špatný.. Kane do mezihry taky ne, spíš je problém ve středu, Lo Celso a Sissoko by měli být víc kreativní, hlavně první jmenovaný, Aurier taky žádná sláva. Jeden povedený centr asi z pěti.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pokud mám správné záběry, tak tam byl kontakt míče s rukou a jestliže vyhlásili, co se týče ruk při gólech, striktní přístup, tak to holt VAR opravuje.

Reagovat
jk

A jak dlouho ten gól po kontaktu s rukou neplatí? Je to do písknutí, další tři doteky nebo dokud se míče nedotkne soupeř?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jako je pravda, že na hru to mělo malý vliv, ale prostě Moura zahrál chvilku před gólem rukou (navíc v kritické části hřiště), tak se to odpíská.

Reagovat
Smoula14

A proč Tottenham nekopal přímák, když byla výhoda?

Reagovat
Kixi Syhimour

O tomhle se já nebavím, já tu situaci viděl jenom ze záznamu a řešil jsem pouze ruku.

Reagovat
jk

To je vtipný, že ho někdo fauloval a on se míče dotkl rukou a VAR to tedy odpíská jako porušení pravidel a hru rukou ale faul pomine

Tohle je na hlavu postavený.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak pakliže tam byl faul, což je možné, na to jsem se nesoustředil, tak měl samozřejmě následovat přímý kop.

Upřímně teď ale nevím, zda-li má pak v pravomocích VAR takhle rozhodnout..

Reagovat
Smoula14

Faul to byl určitě, rozhodčí dával výhodu

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak nastala situace, kdy Kavanagh ruku neviděl. K věci přistoupil VAR, který rozhodl o tom, že gól neplatí kvůli ruce Moury, ale zároveň nerozhodl o přímém kopu, protože na to nemá pravomoce, bych si tipl. Pakliže na to pravomoce má, tak je to z téhle stránky špatné rozhodnutí a měl se kopat přímý kop.

Reagovat
jk

Ale k té ruce došlo vlivem faulu, který rozhodčí viděl a dal výhodu. VAR tedy vyhodnotil jako porušení pravidel hru rukou která nastala vlivem faulu. A výstupem je míč pro faulující tým? Proste nonsense.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, jak to popisuješ, tak se to stalo a já jsem si toho vědom

Tak to je nastavené asi, no

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak se řeší od posledního písknutí.

Reagovat
jk

tzn. že pokud by Kane nedal gól a Sheffield z protiútoku skóroval musel by rozhodčí faul zrušit? To je bizár fakt

Reagovat
jk

ne faul ale gól

Reagovat
Kocour Klapuška

Logicky by to tak mělo být, ale podle mě pravidla fotbalu nejsou stavený na takovýhle zpětný posuzování.. Viz typicky třeba gól Bohemky proti Slavii loni v lize..

Reagovat
Svatej

už se párkrát tohle stalo

Reagovat
vitasrp

Pokud rukou zahraje střelec branky či hráč, co mu přihraje, tak se branka musí zrušit.

Pokud by ke hře rukou došlo dvě a více přihrávek zpět, tak pak už se to řešit nemá.

Reagovat
jk

Reagovat
jk

Tyhle zápasy jsou fakt zkouška vnitřní síly.

Spurs se dostávají pod velký tlak na křídlech a Sheffield je ve vzduchu výborný. Bránění těch krajních prostorů musí přehodnotit nezřídka je to tam 3v1. Jinak to hrozně sráží ta hra v poslední třetině, to je fakt tristní.

Rozhodčí je normálně debil každopádně.

Reagovat
Chazy

Proč se VAR využívá na takový píčoviny? Proč ne prostě jen na evidentní chyby rozhodčích...

Je to vůbec v souladu s pravidlama toto? mi přijde bizarní vyhodotit jako ruku

Reagovat
Cobra

Lamela IN! Místo kohokoliv...

Reagovat
jk

Ale, že zrovna místo Bergwijna

Reagovat
aimar21

Otocia

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Sissoko

Reagovat
Kocour Klapuška

Sissoko Pls sundat

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

titulova

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
FUnk

na to se neda divat ani prdeli

Reagovat
REPLIKATOR

Mourinho style

Reagovat
Cobra

Sanchez a Aurier

Reagovat
smazaný uživatel

Davies si vybral spravny cas na poklaknutie

Reagovat
Mates_Matesović

Pak tu zase nezapomeňte chválit Auriera

Reagovat
FUnk

cela obrana na parku

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nad Tottenhamom a zachvilu s trofejou v ruke. S Mouldom vsetko mozne

Reagovat
KnoxXx

ta benevolencia pri braneni v kombnacii s tym poctom hracov Blades v pokutovom uzemi, ked uz sa im podari vykombinovat z hlbokeho bloku, to inak ani koncit nemoze

Reagovat
bbbauch

Zapnul jsem to par minut zpatky a hraci Tottenhamu maj hrozne na salamu

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď fakt nevím, jestli má horší obranu Arsenal, Chelsea nebo Spursy

Reagovat
Ondiis

Ano.

Reagovat
mimi_united

Mou

Ďakujme že to prevzal Ole, klubová legenda ktorá dýcha pre klub

Reagovat
Mates_Matesović

V pohodě, nás po létě povede Scotty Parker.

Reagovat
avicii

Celkom by som si prečítal co si tu o ňom písal

Reagovat
jk

Nejhorší je, že ten tým působí stejně psychicky rozloženě jako United pod Josém. U nich byl zlom odchod SAF. U nás to zlomilo to prohrané finále CHL. A José tyhle zlomené týmy prostě opravit neumí, on tu deku ještě prohloubí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Být fanoušek Spurs tak by mě netrápily tyhle výsledky, kdybych věděl, že přišel nový progresivní manažer, který zkouší 11 a hledá na čem stavět. Jenže na lavičce je Mourinho a já vůbec nečekám změnu od toho, co hrajete teď. Tohle se zatím jeví jako strašná ztráta času.

Reagovat
FUnk

Reagovat
johan14

United uhral 2. Miesto v PL a EL. Spurs asi ani hovno.

Reagovat
fenixLFC

nerypem ale nehrali ste hovno uz pred tym finale? ,,len'' ste v LM vyradili ajax takze to vyzeralo ako uspesna sezona ale doma ste mali problemy uz vtedy, nie?

Reagovat
jk

Herně to bylo hrozny někdy od zimy, to je fakt. Ale furt v sobě ten tým měl ten vibe. Nebylo náhodou, kolik zápasů se otočili z nepříznivého stavu. A nebyl to jen ten s Ajaxem ale hodně i v lize. I vlivem Pochettina a změn taktiky ty výsledky nebyly tak dobré jako na podzim ale nebyla tam ta deka a zmar který mají spurs v šatně od toho finále CHL

Reagovat
Front hell

Slepice

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs vůbec nejeví zájem

Reagovat
Mates_Matesović

Mourinho ven

Reagovat
KnoxXx

debakel

Reagovat
FUnk

jestli mourek dostane jeste sezonu tak to bude nas konec

Reagovat
johan14

Užije si kráľovské odstupné. No čo si užijú na WHL? Ďalšíe roky bez trofeje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Ty vole 0:3, prežije toto Mourinho 

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sanchez

Reagovat
Kixi Syhimour

Kane 4. gól

Reagovat
vrabejka

Stream na LFC?

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsou ko*oti, to tam hodí až po uličce

Reagovat
smazaný uživatel

fakt dementi som vedel, ze si to mam radsej poistit streamom

Reagovat
Kixi Syhimour

Hlavně že tam cpou to svoje studio a ty prognózy od Fortuny

Reagovat
Luc-Luc

presne

Reagovat
mickey mouse

To jsou amatéři. No naštěstí se dívám přes stream kde to pustili včas

Reagovat
Luc-Luc

Mo skodaaa

Reagovat
mickey mouse

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez si pochytal

Reagovat
sunakashi

Myslíš jak mu tam ošahával čuráka tak nízko až to vypadalo, že dojde i na vyšetření prostaty? Taky mě to při těch opakvaných záběreh rozesmálo. Bude rád, jak na něho Sterling nepodá žalobu MEETOO

Reagovat
Luc-Luc

Gomez

Reagovat
Kixi Syhimour

Gomez zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

3x po sebe to KDB kopne do rovnakej strany a 3x sa brankari hodia na opacnu ale aspon to vybojoval Sterling lebo trapas uz ohladom toho ako ho vsade do obrazkov jebu a pritom ma 2 tituly a LFC 1

Reagovat
Counter

Reagovat
mickey mouse

Jasná... takhle se ve vápně nechová aní žáček

Reagovat
avicii

City nemali nič a potom takáto penalta

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Slušná nekoncentrovanost toho útoku. Spoustu dobrých postavení, ale nic z toho

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Gomez dolů

Reagovat
Luc-Luc

Gomez slusne v lese

Reagovat
eder

Sterling je laciná prostituující děvka.

Reagovat
smazaný uživatel

hah, sice si prehru neprajem, ale som rad ze v obidvoch goloch mal prsty Sterling

Reagovat
Coutinho10

az na tu tycka Salaha je to celkem znat, ze je rozhodnuto a obzvlast po ty darovany penalte

Reagovat
fenixLFC

nie su divaci tk sterling uz vie davat goly liverpoolu

Reagovat
Coutinho10

ze to byl prvni

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo

Reagovat
Coutinho10

nebejt ty penalty, ktera ho nakopla, tak by to asi takto nevyresil, ale urcite hraje roli i to, ze je prazdno, kazdopadne Gomez se opet nechal lehce prekonat

Reagovat
smazaný uživatel

ved uz dal

Reagovat
fenixLFC

v lige nie tusim

Reagovat
Kluivert9

Sundejte Gomeze z toho kolotoče

Reagovat
diastan

Tak ještě Foden

Reagovat
Kixi Syhimour

No, tak určitě

Reagovat
diastan

Reagovat
Coutinho10

tohle ale Alisson taky normalne nepousti

Reagovat
lucius6

Taky mi přišlo, že zbytečně vyběhl z brány, protože tim vyšachoval Van Dijka, který by mohl Fodena doběhnout a trochu vytlačit z úhlu a zároveň si tím otevřel celou bránu a umožnil Fodenovi okamžitě střílet.

Reagovat
Coutinho10

j, urcite to bylo podceneny z jeho strany

Reagovat
PP

naopak, udělal to výborně. Zmenšil mu střelecký úhel, ale šlo mu to nad rameno jako v hokeji, to se nedá chytat... trefil to hezky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehhh, Robertson to tam nechal trochu volné. Tak ať z toho zase není ostuda

Reagovat
aramaki

TOto vypadá ako malá ochutnávka budúcej sezóny, liverpoolska kocovina

Reagovat
masina_LFC

Dnes to je od nás ako po opici

Reagovat
fenixLFC

omg city, nemozte hrat tak rychlo na robba ked ma este hladinku

Reagovat
smazaný uživatel

to mě oser

Reagovat
PP

Hmmmm, Robertson výběh aka Mustafi nebo Luiz..

Reagovat
smazaný uživatel

tazko hrat proti buducim vitazom LM, City je inde

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pingla

Foden jaká oslava mladý to prožívá

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ten chlapec si žije svoj sen

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš být kreten

Reagovat
pingla

na takového kokotka jak jsi ty zdaleka nemám

Reagovat
Kixi Syhimour

No, na začátku velmi dobré, po druhém góle jsme ale totálně odpadli. De Bruyne výborný

Reagovat
Luc-Luc

3:0 to je docela drsny, pritom do 30 min dobrej vykon, ale tak nevadi, byly oslavy, tak se nedalo moc cekat, snad tam Kloppo da mlady ve druhe pulce

Reagovat
mimi_united

V liverpoole zabudli že konkurencia nespí, ak neposilnia budú v ďalšej sezóne max štvrtý.

Reagovat
smazaný uživatel

asio

Reagovat
castelL

tak ale s týmto má jednoznačne pravdu, ten tým hrá dlhodobo tužku a zápas ako proti Crystalu, kde súper nespravil nič a dovolil všetko sa nedá brať do úvahy ako merítko

Reagovat
Ranoth

a zapas v ktorom o nic nejde navyse par dni po ziskani titulu je vhodne brat ako meritko ?

Reagovat
castelL

beriem do úvahy zápas s Evertonom kde o titul išlo

Reagovat
avicii

Toto bude trapas dnes

Reagovat
Hokaido

Jesus je ale strašně mimo.

Reagovat
Nikikrew

Hraci Liverpoolu este asi nevytriezveli

Reagovat
smazaný uživatel

aspon sa je na co pripadne vyhovorit

Reagovat
jacobT

Tak do tej občerstvovacej pauze vypadali slušne, kľudne mohli viesť.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

To nepočuli ešte ze klin sa klincom vybija?? Snáď tam majú kustodi ploskacky.

Reagovat
Nikikrew

najlepsi liek

Reagovat
Swarley

to sice jo, ale konečná zastávka z toho začarovanýho kruhu je pak protialkoholická

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Klin klincom. Klin klincom. Klin klinc....

Reagovat
Counter

Foden je boží, z téhle generace musí Angličani vytřískat, co se dá.

Reagovat
jacobT

Chcelo by to ale lepšieho trénera.

Reagovat
Swarley

Pepka, ten by ho v důležtých chvílích zase uklidil na střídačku

Reagovat
Counter

Southgate je v pohodě. Žádný myslitel, ale takových na repre úrovni stejně moc není, nejlepší kouči jsou obvykle v klubech. Dobré je, že s hráči dobře vychází, obzvláště s těmi mladými.

Reagovat
vodka

Davida Silvy je velká škoda, ale Foden to pravděpodobně dá na pána, ale načekal se na šanci asi i tak dýl, než by se slušelo...

Reagovat
Counter

Má pořád teprve čerstvě 20 roků, podle mě je to v pohodě. Lepší než ho přetížit jak Wilshera.

Reagovat
Luc-Luc

ale musim uznat, ze nejlepsi hrac galaxie Foden zatim dobry

Reagovat
jacobT

po posledných zápasoch už ten hype okolo neho chápem

Reagovat
Coutinho10

ted ukazovali opakovacku te penalty a v prvni fazi tam Sterling pro zmenu drzel Gomeze za dres nez si ten mic posunul smerem dopredu, kdyz ho mel za nohou

Reagovat
Luc-Luc

Sterling byl sikovnejsi, ze si jde pro penaltu, mi bylo jasny, hned jak prebral balon

Reagovat
nani92

Z najlepšieho mužstva histórie sa stal najtrapnejsi majster histórie

Reagovat
vladis271

Už to rozdychaj

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
vodka

Kloppův dar řeči

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

to je výprask

Reagovat
eder

Reagovat
jacobT

Ešte to skončí 3:3

Reagovat
Free_player

Reagovat
fff

Reagovat
Free_player

to je taková nakládačka, že už ti to ani nepíše

Reagovat
smazaný uživatel

fot fuck fake

Reagovat
Kixi Syhimour

Gomez dole, slušná reakce Kloppa

Reagovat
Swarley

tak to máme nakonec pěknou uličku hanby, povedené

Reagovat
Kixi Syhimour

Arnold , asi bych střídal většinu obrany

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané , jak ožralej

Reagovat
Luc-Luc

Mane

Reagovat
Coutinho10

Manecko

Reagovat
smazaný uživatel

Mane to nebude len alkohol

Reagovat
REPLIKATOR

Mané ožralý nebo co

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Nikikrew

Uf, ten Foden vyzera coraz lepsie a lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl. Totálne nesustredeny výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez nehral? no ak to je konec

Reagovat
Shevchenko

Tvl vemte jim ten titul.

Reagovat
KnoxXx

debakel dokonany

Reagovat
Hokaido

Snad tímhle alespoň skončí ty kecy o nejlepším týmu v historii PL.

Reagovat
Kixi Syhimour

Však si to psal taky

Reagovat
Hokaido

Ne. Psal jsem, že si titul zasloužite úplně bez debat, ale že na řeči o nejlepším týmu v historii je ještě brzo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hokaido26.12.2019 23:13#

Nejlepší tým v historii PL.

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ale kde

Reagovat
masina_LFC

kvôli zápasu kde sa už o nič nehrá? ty budeš veľký mysliteľ

Reagovat
jacobT

Čo to má spoločné s Invincibles?

Reagovat
Hokaido

Mourkova Chelsea i loňský Man City byly lepší týmy.

Reagovat
fenixLFC

vsetky sezony kde sa uhralo viac bodov

Reagovat
Counter

Neporazitelnost s titulem > 90+ bodů

Reagovat
fenixLFC

rekordny pocet bodov>preremizovat sa k titulu

Reagovat
technecium

Máte rekordní počet bodů?

Reagovat
Kixi Syhimour

Mluví o loňských City

Reagovat
technecium

Stejně souhlasím s Counterem

Reagovat
fenixLFC

stejne netusis o com hovoris, ako vzdy

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

tak lepsie boli city vlani aj predvlani, chelsea, chelsea, chelsea...a vlastne vsetky co mali viac bodov

Reagovat
Chazy

za mě osobně třeba fakt nee

Reagovat
Hokaido

Osobne si fakt myslím, že ta Chelsea a City byly lepší týmy než Invincibles. Ale... Co se prestiže týče, tak neporazitelnost je úplně nejvíc.

Reagovat
Front hell

Reagovat
vodka

to je stejná pohádka, jak když byl Everton 5. s počtem bodů, co by v drtivé většině sezon stačil na TOP4.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

A dostaly oba akorát ušmudlanou stříbrnou trofej, zatímco ta unikátní zlatá je u nás ve vitrínce

Reagovat
Shottack

Pod tou vrstvou prachu vypadá taky jako stříbrná...

Reagovat
jacobT

Keby si aspoň argumentoval svojim tohtoročným fanta tímom...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Neskončia, pretože sme si ako jediný tím v PL zaistili titul tak skoro;).

Reagovat
cristiano.K.

tímhle nekončí vůbec nic a až vůbec né jedním zápasem po kocovině

Reagovat
Hokaido

4:0, mlč

Reagovat
Kluivert9

Debakl

Reagovat
smazaný uživatel

to nemohol Sterling tu branu trafit?

Reagovat
Counter

Udělal to dobře - mám ho ve fantě a KdB aspoň pořád ztrácí na Henryho rekord v počtu asistencí

Reagovat
smazaný uživatel

nikoho to nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde vítězit neustále

Reagovat
smazaný uživatel

Real se má na co těšit a Foden je teda neuvěřitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

ale chapem ten alkohol, mne staci jedno pivo a som mimo tyzden

Reagovat
gazza62

Černoši nepijí ti jsou spíš na drogy

Reagovat
Luc-Luc

LiVARpool !!!

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
SCELO

chudak vladis sa asi isiel obesit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele