Premier League - preview 26. kola

27.02.2021, 08:13, aktualizováno 01.03.2021, 11:01
Previews
Everton si to v pondělní dohrávce rozdá se Southamptonem. Zatímco domácí stále mají reálnou naději bojovat o Ligu mistrů, Saints po nadějném rozjezdu sezony spadli do středu tabulky...
Everton FC - Southampton FC  (pondělí 21:00)
V dohrávce šestadvacátého kola Premier League přivítá Everton hostující Southampton. Domácí jsou momentálně sice až sedmí, mají ale dva zápasy k dobru. A pokud by se jim je podařilo zvládnout vítězně, poskočili by dokonce na čtvrtou příčku tabulky. Naopak Southampton se po dobré první polovině sezóny propadl na čtrnácté místo a zdá se, že ve zbytku sezóny může být relativně v klidu - boj o záchranu by se jej neměl týkat, stejně tak se ale nezapojí ani do boje o poháry.

Forma Evertonu přitom v posledních týdnech nebyl zrovna růžová. Od posledního týdne v lednu odehráli svěřenci Carla Ancelottiho sedm duelů, vyhrát se jim povedlo ovšem pouze dva. Nejprve s trochou štěstí vyloupili stadión Leedsu United, načež minulý týden poprvé v tomto tisíciletí dobyli Anfield Road. Krom toho si ještě Everton na své konto připsal další dva bodíky za remízy s Leicesterem City a Manchesterem United, zbylé tři duely ovšem prohrál. Neúspěch v klání s Manchesterem City se dá pochopit, nicméně domácí prohry s Newcastlem a Fulhamem jistě představují o dost větší zklamání. I tak ovšem Everton do závěrečné fáze sezóny vstupuje ve výborné pozici a po dlouhých letech může znovu zabojovat o umístění v první čtyřce.

Ještě na začátku ledna se zdálo, že se Southampton bude bít o poháry. Saints se po vítězství nad Liverpoolem nacházeli v první polovině tabulky, jenže od té doby sbírají jeden neúspěch za druhým. Z posledních 8 duelů Svatí hned sedmkrát prohráli - včetně ostudného debaklu 0:9 na hřišti Manchesteru United - a jediný bod si připsali po domácí remíze s Chelsea. Ve zmíněném období inkasovali hned 24 branek, zatímco sami vstřelili pouze pět. Kouč Hassenhüttl tak musí urychleně otočit kormidlem, poněvadž současná forma jeho celku je jednoduše neakceptovatelná.

Everton už může počítat s dvojicí Calvert-Lewin a Allan, mimo ovšem zůstává dvojice Yeri Mina a Jean-Philippe Gbamin. Southampton stále trápí rozsáhlá marodka, pro pondělní zápas nebudou k dispozici mimo jiné Minamino, Kyle Walker-Peters, Theo Walcott, Ibrahima Diallo či Michael Obafemi.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Holgate, Keane, Godfrey - Coleman, Doucouré, Davies, Digne - Rodriguez - Calvert-Lewin, Richarlison
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Bednarek, Vestergaard, Salisu, Bertrand - Ward-Prowse, Jankewitz - Armstrong, Djenepo - Adams, Ings
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.66 - 3.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Fulham FC  (neděle 13:00)
Zlepšenou formu vykazují v posledních týdnech hráči Fulhamu a pokud se jim podaří uspět proti Crystal Palace, můžou se záchraně hodně přiblížit. Naopak soupeře mohou v případě nezdaru ještě sestupové trable zastihnout.

"Orli" se v únoru těšili poměrně snadnému programu, proto může být jen šest bodů z něj trochu zklamáním - zejména tedy domácí nezdar s Burnley. Naopak týden stará výhra v Brightonu může být velkým povzbuzením vzhledem k tomu, jak se rodila. Na Matetovu trefu totiž odpověděl Veltman a až v nastavení na konečných 1:2 upravil Benteke.

Cottagers se naopak v předchozích utkáních zejména díky pevné obraně daří získávat cenné body. Jen jeden inkasovaný gól ve čtyřech případech jim přinesl osm bodů, z toho tři za týden starý úspěch v záchranářské bitvě proti Sheffieldu United. O ten se postaral po hodině hry Lookman, který rozhodl o výhře 1:0.

Domácí tým nemůže počítat se zraněnými Clynem, McArthurem, Sakhem, Schluppem, Tomkinsem a Zahou, hosté nastoupí bez Cairneyho a Kongola.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Ward, Kouyaté, Cahill, Mitchell - Milivojević, Riedewald - Ayew, Eze, Townsend - Mateta
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Areola - Tete, Andersen, Adarabioyo, Robinson - Reid, Reed, Lemina, Lookman - Loftus-Cheek - Maja
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.46 - 3.25 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Arsenal FC  (neděle 13:00)
Po čtvrtečních vystoupeních v Evropské lize s notně rozdílnými výsledky se Leicester City a Arsenal utkají od 13:00 v Premier League na půdě Leicesteru. Daleko lepšímu postavení se těší domácí, kteří se však po vyřazení pražskou Slavií budou muset upnout právě úspěch v ligové soutěži, zatímco tým Mikela Artety své pohárové tažení zachoval, byť mimořádně dramatickým způsobem na poslední chvíli.

Domácí kouč po prohře 0:2 na King Power Stadium označil Slavii za zaslouženého postupujícího a velkoryse hráčům bezprostředně po zápase gratuloval, nyní si na předzápasové tiskové konferenci přece jen posteskl na adresu zraněného Jamese Maddisona. Není divu - anglický ofenzivní záložník se těšil excelentní formě, během níž nasbíral napříč všemi soutěžemi již jedenáct branek a deset asistencí, ovšem jeho vynucené střídání v minulém kole s Aston Villou znamenalo následnou absenci nejen proti Slavii, ale také nyní proti Arsenalu.

"Je to frustrující období. Byl ve skvělé formě a svými vyrovnanými výkony přispíval k tomu, aby šlapal celý tým," prohlásil Rodgers o čtyřiadvacetiletém Maddisonovi. "Poté, co nestihl začátek sezony, dokázal najít konzistenci a byl naprosto úžasný."

"Jeho zranění nemá časové ohraničení. Na konci minulé sezony prodělal operaci a nyní má drobný problém se svalem právě nad operovaným místem," pokračoval severoirský kouč Leicesteru. "Doufáme, že bude brzy zpátky, ale nelze zatím určit žádné rozmezí, protože je to dáno jeho pocity a možností rehabilitovat v příštích týdnech."

Maddison navíc zdaleka není jedinou absencí v kádru Foxes. Lišky budou v neděli postrádat také Péreze, Fofanu či Praeta. "I v příštím týdnu budeme mít nejspíš tu samou soupisku. Někteří hráči se možná budou vracet zpět, ale nebudou připraveni rovnou naskočit do zápasu, jen se přidají k týmu do tréninku," vysvětluje Rodgers. "Je to trochu frustrující, protože ještě před pár týdny jsme měli velmi silný kádr."

To Arsenal je poněkud překvapivě v opačné situaci, kdy je takřka celý tým plně zdráv. Manažer Mikel Arteta by však měl zohlednit náročný program a nepříliš velkou dosavadní míru rotace kádru, kvůli čemuž lze očekávat četné změny základní sestavy oproti pohárovému střetnutí s lisabonskou Benficou. To "Kanonýři" strhli na svou stranu až několik minut před koncem poté, co na domácí půdě inkasovali dva góly a potřebovali v závěru zápasu pro postup skórovat hned dvakrát.

Zásluhou Kierana Tierneyho a Piérra-Emericka Aubameyanga po výtečné práci mladého tahouna londýnského celku Bukaya Saky se nakonec Arsenalu skutečně podařilo postoupit do dalšího kola, kde se stejně jako před rokem utká s řeckým Olympiakosem, jenž naposledy londýnský celek obdobně dramaticky vyřadil.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Amartey, Evans, Soyuncu - Castagne, Ndidi, Tielemans, Pereira - Albrighton, Vardy, Barnes
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Cédric, Holding, Marí, Tierney - Partey, Xhaka - Pépé, Willian, Aubameyang - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.40 - 3.23
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Burnley FC  (neděle 15:00)
Až do středu tabulky se vinou neuspokojivých posledních výsledků propadl Tottenham. Ten má nyní šanci na bodový odpich v domácím utkání s Burnley, které se ale zase potřebuje vzdálit bojům o přežití.

Ještě ve druhé polovině ledna po pohárovém postupu přes Wycombe měli Spurs sérii osmi zápasů bez porážky, nicméně pak se vše začalo kazit. V FA Cupu ztroskotali po přestřelce v prodloužení na Evertonu, v ligové soutěži získali tři body ze šesti zápasů, byť zde je na vině i náročný los. Minulý víkend v přímém souboji o pohárové příčky odjeli s prázdnou ze hřiště West Hamu, kde na trefy Antonia a Lingarda zareagoval jen Lucas Moura. Malé zlepšení nálady nastalo alespoň v Evropské lize, kde "Kohouti" nastříleli Wolfsbergeru v obou utkáních čtyři branky.

Clarets naopak od poloviny ledna vykazují zlepšenou formu. V osmi mačích Premier League prohráli jen dvakrát, nyní drží šňůru čtyř utkání bez porážky. Před týdnem si však připsali zbytečnou ztrátu. Na domácí půdě hostili West Brom a už po půlhodině šli do přesilovky, tu nicméně nedokázali využít a konečný výsledek zněl 0:0. I kvůli tomu jsou aktuálně v tabulce jen šest bodů nad osmnáctou příčkou, která znamená pád do League Championship.

Ve vzájemných střetnutích v posledních letech dominuje Tottenham. Ten od roku 2014 prohrál jen jednou a tříbodový zisk si připsal i v říjnovém utkání šestého kola. Tehdy o nejtěsnější výhře rozhodl Son.

Manažer José Mourinho v neděli nemůže počítat se zdravotně indisponovaným Lo Celsem, naopak Aurier by mohl být konečně k dispozici. Hosté přijedou bez zraněného Barnese, v ohrožení pak jsou i starty Pieterse, Wooda a Stephense.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Tanganga, Alderweireld, Dier, Reguilón - Ndombele, Hojbjerg - Bale, Moura, Son - Kane
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Brownhill, Westwood, Cork, McNeil - Rodríguez, Vydra
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.34 - 7.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Manchester United  (neděle 17:30)
Nejatraktivnější duel šestadvacátého kola se odehraje v Londýně na Stamford Bridge, kde se domácí Chelsea pokusí přemoci hostující Manchester United a stáhnout tak náskok svého rivala na pouhé tři body. Svěřenci Ole Gunnara Solskjaera budou mít logicky zcela opačné ambice - případná výhra a odskočení na devět bodů by s největší pravděpodobností znamenalo definitivní odražení náporu tohoto londýnského celku a Rudí ďáblové by si v případě výhry výrazně upevnili své postavení v první čtyřce. Oba celky jdou do utkání s dobrou výchozí formou, fanoušci se tedy mohou těšit na doufejme opravdu zajímavé střetnutí.

Zatím se zdá, že Chelsea s angažováním Thomase Tuchela nesáhla vedle. Jistě, herní projev týmu zatím není kdovíjaký, branek londýnský celek nestřílí úplně hodně a minimálně zapojení ofenzivních hráčů by mohlo být větší, na stranu druhou je třeba říct, že se v úvodním měsíci německému trenérovi opravdu nevedlo špatně. Podařilo se mu stabilizovat defenzivní činnost, přechodové fázi dodal větší řád a systém a odměnou mu mohou být hned čtyři výhry ze šesti ligových duelů společně s pouhými dvěma inkasovanými brankami. Chelsea se tak posunula z výchozí deváté příčky na pátou, nicméně ty opravdové testy Blues teprve čekají - po Manchesteru United přijde na řadu duel s Liverpoolem, Evertonem, Leedsem a odveta s Atlétikem, kde se tedy naplno ukáže, jakým směrem se Blues ve zbývajícím ročníku vydají. Prozatím to ale nevypadá vůbec špatně, Tuchel se svým celkem mimo jiné proklouzl i do čtvrtfinále FA Cupu a spokojen může být i s výkonem a výsledkem z prvního duelu osmifinále Ligy mistrů, ve kterém Chelsea dokázala přehrát defenzivní Atlétiko Madrid a díky fantastické brance Girouda zvítězila 1:0.

Rudí ďáblové mohou být se svou sezónou prozatím také spokojení - vypadnutí v základní skupině Ligy mistrů je jistě nepříjemná kaňka, nicméně ligová forma je v podání Fernandese a spol. dobrá. Vypadá to, že boj o titul z toho nakonec nebude, a to především kvůli fenomenálním výkonům Manchesteru City, pokud by se však partě okolo Solskjaera podařilo ve zbytku sezóny uhájit druhé místo, mohli by v Manchesteru letošní ligový ročník hodnotit určitě kladně. Forma United od poloviny ledna již není tak skvělá jako v předchozím měsíci - nutno ale podotknout, že to bylo způsobeno i náročnějším losem. United z posledních osmi ligových duelů vyhráli tři, když porazili Newcastle, Fulham a devíti góly deklasovali Southampton, následně také čtyřikrát remizovali - s Arsenalem a Liverpoolem se nejednalo o špatné výsledky, Rudé ďábly ale jistě mrzí domácí plichta s Evertonem, kdy o vítězství přišli až v nastaveném čase, a nerozhodný výsledek ze hřiště předposledního West Bromwiche, kdy zkrátka druhý celek tabulky nepodal optimální výkon.

Domácí celku bude i nadále chybět stoper Thiago Silva, ten už se sice zapojil do lehkého tréninku, nicméně po zranění stehenního svalu zatím nebude k dispozici. V táboře hostí bude chybět dvojice Paul Pogba a Juan Mata, nejistá je pak situace okolo tria Scott McTominay, Donny van de Beek a Daniel James. Lehké zranění hlásí i Edinson Cavani, ten by však měl být k zápasu připraven.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - Hudson-Odoi, Jorginho, Kovačič, Alonso - Mount, Giroud, Werner
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Fred, Matič - Greenwood, Bruno Fernandes, Rashford - Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.40 - 3.17
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sheffield United - Liverpool FC  (neděle 20:15)
Dva týmy s aktuálně nejhorší formou, avšak z odlišných pater tabulky, se střetnou v neděli večer v Sheffieldu. Poslední tým soutěže tam přivítá Liverpool, který sice bojuje o poháry, ale má za sebou aktuálně čtyři porážky v řadě.

Blades v novém roce začali pravidelně sbírat body a povedlo se jim třikrát zvítězit v lize i FA Cupu, nicméně poslední dobou opět najeli na sérii porážek. V lize postupně nestačili na Chelsea, West Ham a naposledy ani Fulham, přičemž na vstřelenou branku čekají už téměř pět poločasů. Minulý víkend na Craven Cottage prohráli 0:1, když po hodině hry inkasovali od Lookmana.

Jediným pozitivem v podání Reds z únorového programu je venkovní vítězství v Lize mistrů proti Lipsku. V Premier League totiž ve čtyřech zápasech skórovali jen jednou a nezískali ani jeden bod. Nejprve podlehli Brightonu, pak přišly nezdary s Manchesterem City a Leicesterem a před týdnem i v liverpoolském derby, které prohráli po více než deseti letech. Za Everton skórovali Richarlison a Gylfi Sigurdsson, domácí vyšli gólově naprázdno.

Co může Liverpool hřát je nedávna bilance vzájemných střetů. Od návratu Sheffieldu United do nejvyšší soutěže uspěli červení ve všech třech případech, byť ani jednou to nebylo nic extra přesvědčivého. V říjnovém prvním mači této sezony Blades vedli po penaltovém zásahu Bergeho z penalty, ještě před pauzou ale srovnal Firmino. Po pauze VAR odepřel trefu Salahovi, nicméně bleskově dokázal Jota vsítit regulérní branku.

Domácí celek pro utkání nemůže počítat s čerstvě zraněnými Boglem a Bashamem, kteří se tak na marodku přidali k Eganovi, O’Connellovi, Bergeovi, Robinsonovi a Moussetovi. Jürgenu Kloppovi nově vypadl Henderson, jenž doplní mezi absentéry trojici stoperů. Nepravděpodobný je start Fabinha a Jamese, v ohrožení je i ten Alissonův. Naopak k dispozici už je zotavený Jota.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Ampadu, Jagielka, Bryan - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - McGoldrick, Burke
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Kelleher - Alexander-Arnold, Kabak, Phillips, Robertson - Thiago, Wijnaldum, Shaqiri - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.20 - 5.40 - 1.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - West Ham United  (sobota 13:30)
Manchester City potvrdil vynikající formu i v Lize mistrů. Nyní se momentálně nejlepší anglický tým vrací na domácí půdu, kde přivítá rozjetý West Ham. Ten již v sezoně zaskočil několik favoritů a o husarský kousek se pokusí také proti vedoucímu celku soutěže.

Neustále vyzdvihování výsledků "Citizens" v Premier League by bylo jen mlácením prázdné slámy. Naštěstí nám ale svěřenci manažera Pepa Guardioly dali uplynulou středu záminku k bádání jejich výkonnosti také na jiné než anglické úrovni. Manchester totiž sehrál s Borussií Mönchengladbach úvodní osmifinále Ligy mistrů, do něhož si přenesl většinu své kvality a nad německým protivníkem bez potíží zvítězil v poměru 2:0.

Šlo víceméně o ohranou písničku. Citizens proti Mönchengladbachu dominovali na míči, po ztrátě kontroly nad kulatým nesmyslem pak soupeře rychle dostoupili, aby v trpělivé kombinaci mohli nadále pokračovat. Borussia v podstatě neměla šanci na nějaký odpor. A když João Cancelo vykouzlil dva parádní centry, bylo o vítězi duelu rozhodnuto.

Guardiola však viděl ve hře svého mančaftu nedostatky. "Celkově to bylo dobré. Kontrolovali jsme hru a až na konci pustili Gladbach do velké šance. Bohužel jsme nebyli chladnokrevní před brankou soupeře, především v situacích jeden na jednoho proti brankáři. Na tom potřebujeme zapracovat. V této soutěži musíte být perfektní, abyste postoupili," řekl španělský stratég po utkání.

V sobotu by Manchesteru přišla větší efektivita vhod, neboť proti West Hamu bude zřejmě opět dobývat obranný val. Londýnským "Hammers" navíc narostla v posledních týdnech křídla. V novém kalendářním roce prohráli pouze jednou a v tabulce Premier League okupují brilantní čtvrté místo. Podceňovaný celek tak najednou bojuje o postup do evropských pohárů.

Proti Citizens však budou "Kladiváři" pasováni do role outsidera. "Myslím, že pokud se bavíme o Manchesteru City, hovoříme o souboji proti top týmu na světě. To je náročný úkol pro každé mužstvo a také pro West Ham, my se ale pokoušíme na sebe převzít výzvy, které před námi stojí," uvedl lodivod Kladivářů David Moyes, který může dát vzpomenout na první vzájemné střetnutí v probíhajícím ročníku, které skončilo remízou 1:1.

Manažer West Hamu nemůže v sobotu počítat se službami Angela Ogbonny, Arthura Masuakua a Andrije Jarmolenka, které do hry nepustí zdravotní trable. Ty limitují též Ryana Frederickse, o jehož startu se teprve rozhodne. Domácím bude scházet pouze Nathan Aké. Útočník Sergio Agüero si naopak může připsat první start od začátku ledna.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Cancelo, Stones, Dias, Zinčenko - De Bruyne, Rodri, Gündoğan - Mahrez, Sterling, Foden
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Coufal, Dawson, Diop, Cresswell - Souček, Rice - Bowen, Fornals, Lingard - Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.88 - 11.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Brighton si čím dál víc komplikuje cestu za záchranou. Po porážce v derby chce celek z jihu Anglie získat body na hřišti West Bromwiche, jenž bije na poplach ještě hlasitěji.

Plichty s Chelsea, Manchesterem City Liverpoolem a Manchesterem United jsou jistě pěkným počinem, avšak bez další bodové nadstavby vyjdou vniveč. West Brom se totiž v probíhající sezoně radoval z vítězství jednou jedinkrát a s nadějí na záchranu v Premier League se pomalu loučí. A jestliže Albion nebude schopen porážet přímé konkurenty, jako se tomu stalo v posledním kole v Burnley, může to zabalit rovnou.

Proti Brightonu už by tedy WBA měl zabrat. Domácí mohou využít narušeného sebevědomí soupeře, neboť "Seagulls" museli naposledy zkousnout hořkou porážku v derby s Crystal Palace. Svěřenci manažera Grahama Pottera přitom většinu utkání tlačili na pilu, ovšem již poněkolikáté v ročníku doplatili na slabou produktivitu. I proto se "Racci" pořád pohybují jen těsně nad sestupovým pásmem.

Na půdě West Bromu bude Brightonu nadále scházet duo obránců Adam Webster a Tariq Lamptey, byť druhý jmenovaný se blíží návratu na trávníky. Totéž platí o záložníkovi domácích Robertu Snodgrassovi. Semi Ajayi zase defenzivě Albionu nepomůže kvůli trestu za červenou kartu.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Furlong, O'Shea, Bartley, Townsend - Pereira, Maitland-Niles, Yokuşlu, Gallagher, Phillips - Diagne
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Veltman, White, Dunk, Burn - Alzate, Bissouma, Groß - Mac Allister - Maupay, Trossard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.48 - 3.62 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leeds United - Aston Villa  (sobota 18:30)
Leeds United přivítá v rámci 26. kola Premier League Aston Villu. Domácím v tabulce patří desátá příčka, hostí mají o bod více a jsou osmí.

Leeds United se po výhře nad Southamptonem 3:0 dostal do první poloviny tabulky a zároveň prodloužil svou sérii bez remízy už na 17 utkání. Leeds zvítězil v pátém zápase v řadě, ve kterém se prosadil jako první, a vůbec poprvé od února 2003 udržel ve dvou po sobě jdoucích domácích kláních v Premier League čisté konto. The Whites budou věřit v zopakování předchozího úspěchu, doma totiž s Aston Villou neprohráli už šestkrát v řadě. Fanoušci si budou muset dát pozor, aby neprošvihli začátek druhého poločasu, protože v posledních třech domácích vystoupeních Leedsu zde v úvodních deseti minutách po přestávce padl vždy jeden gól.

Aston Villa je na tom o bod a dvě místa v tabulce lépe než Leeds, a navíc má dvě utkání k dobru. Naděje na nerozhodný výsledek snižuje i bilance z jejích posledních deseti vystoupení, kdy remizovala pouze jednou. Villans vstoupili do roku 2021 třemi venkovními prohrami v řadě, ale v posledních dvou případech už udrželi na půdě soupeře čisté konto. Z hlediska prvních poločasů venkovních utkání je na tom lépe pouze Manchester City a sedm z předchozích osmi venkovních vystoupení Aston Villy, ve kterých padl alespoň jeden gól, vyhrál ten tým, který se prosadil jako první.

Poslední vzájemný duel vyhráli Leeds 3:0, hattrick si připsal Patrick Bamford.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Llorente, Cooper, Dallas - Struijk - Raphinha, Roberts, Klich, Harrison - Bamford.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Elmohamady, Ngoyo, Mings, Targett - McGinn, Luiz - Traore, Barkley, Trezeguet - Watkins.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.82 - 3.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Wolverhampton Wanderers  (sobota 21:00)
Fotbalisté Newcastlu United se v rámci 26. kola Premier League utkají na domácí půdě s Wolverhamptonem Wanderers. Domácí jsou v tabulce až sedmnáctí, hosté budou mít na dvanáctém místě zřejmě klidnější závěr sezony.

Newcastle United a Wolverhampton Wanderers se úplně poprvé utkaly v září 1898 a pro oba týmy šlo o debut v nejvyšší anglické soutěži. O více než 120 let později hrozí Newcastlu sestup, protože letos už prohrál 14 utkání, což se mu v úvodních 25 střetnutích přihodilo naposledy v ročníku 1977/78. V minulém domácím vystoupení ovšem Newcastle vyhrál 3:2 a ukončil své pětizápasové čekání na výhru v St James’ Parku. Magpies daly v tomto zápase poprvé od října 2015 tři branky už v prvním poločase. Dobrý výkon v úvodu může být klíčový i tentokrát, jelikož ve třech ze čtyř domácích vítězných utkání totiž Newcastle vedl v poločase.

Wolves tehdy v prvním měření sil v roce 1898 vyhráli 4:2, ale celkově se jim to v dosavadních 37 vystoupeních na půdě Newcastlu v nejvyšší soutěži povedlo jen sedmkrát (7-9-22). Hosté nicméně, poprvé od října, v posledních čtyřech kolech neprohráli, když si připsali tři výhry a jednu remízu. Ve dvou případech vyhráli Wolves i přesto, že inkasovali jako první už v úvodním poločase, což platilo i v jejich předchozím venkovním klání. Není ovšem divu, protože Wolves nedokázali dát první gól zápasu ve čtrnácti z posledních patnácti případů.

Poslední vzájemný souboj Newcastlu s Wolves se odehrál loni v říjnu v šestém kole a duel skončil remízou 1:1. Domácí Wolverhampton poslal v 80. minutě do vedení Raul Jimenez, za hosty však poté srovnal Jacob Murphy.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Krafth, Lascelles, Clark, Lewis - Hayden - Willock, Shelvey - Almirón - Gayle, Saint-Maximin.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Dendoncker, Coady, Saids - Semedo, Neves, Moutinho, Jonny - Traore, José, Neto.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.73 - 3.18 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City25185250:1559
2.Manchester United25147453:3249
3.Leicester City25154644:2749
4.West Ham United25136639:2945
5.Chelsea FC25127641:2543
6.Liverpool FC25117745:3440
7.Everton FC24124837:3340
8.Aston Villa23113937:2636
9.Tottenham Hotspur24106837:2736
10.Leeds United251121243:4335
11.Arsenal FC251041131:2634
12.Wolverhampton Wanderers25961026:3233
13.Crystal Palace25951129:4332
14.Southampton FC25861131:4330
15.Burnley FC25771118:3028
16.Brighton & Hove Albion25511926:3226
17.Newcastle United25741426:4325
18.Fulham FC254101121:3222
19.West Bromwich Albion25281519:5514
20.Sheffield United25322015:4111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1600)

Přidat komentář
Svatej

https://www.reddit.com/r/Gunners/comments/lsuxlk/benfica_player_dives_tierney_shouts_youre_a_f/?utm_medium=android_app&utm_source=share

Tierney nadavajici na simulování. Tohle mě na fotbalistech vzdycky uppne fascinuje. Jsou sami schopni padat, zdrzovat, rozdavat rany, ale přijmout stejny jednání od druhých nedovedou.

Člověk by řekl, ze díky ty zkušenosti z druhy strany si uvědomí, jak ten sport poškozují a co svym jednáním způsobují. Buď jsou to fakt tisiciprocentni profici, nebo (ta pravděpodobnější varianta) slintající idioti..

Reagovat
Svatej

Jejich předchůdci a oni sami svým jednáním vytváří vlastní mladý klony, kterým častokrát i sami jednoho dne čelí, ale i navzdory tomu nehodlají svý chování a přístup změnit.

Reagovat
Pigeon

Z hlediska psychologie je právě toto pochopitelné. Že simulující a ulhaný hráč bude dělat největší divadlo, když se s tím setká u druhého.

Proto je LaLiga naprosto nesledovatelná

Reagovat
Svatej

Bych naopak cekal, ze si svoje pokrytectví uvědomí a budou to brát buď jako součást hry, tzn jejich predstavu o profesionálním přístupu ke hře, nebo budou idiotama a neuvědomí si, ze zrovna zerou vlastní jídlo.

https://youtu.be/V3hQoq1hL1E

Proto jsou pro me momenty jako tyhle orgasmickym pohlazením po duši. Ramos je pro tohle typickej a miluju, kdyz timhle způsobem vlastně konfrontuje sam sebe.

Reagovat
Pigeon

Zpravidla tě rozčiluje to, co si sám neuvědomuješ u sebe, co nemáš zpracováno

Reagovat
aramaki

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

naopak, vacsinou ta rozculuje to co si uvedomujes ze robis aj ty sam

Reagovat
emanuel habasko

Zrovna Tierney by mě simulováním překvapil.

Reagovat
Svatej

Vsak normálně simuluje. I mimo penaltu proti nam jsem ho viděl oadat po úplně směšných kontraktech cizího hrace na jeho rameni behem souboje ve vápně a podobných kravin. Uvědomuju si, jak ho vnímají fanoušci klubu, ale já osobně ho mam jen o kousek za Ceballosem v souboji o hráče AFC, kterýho bych vykopal z ligy jako prvního.

Reagovat
smazaný uživatel

Divný žebříček. Kde je Xhaka, Willian?

Reagovat
Hokaido

Willian je až úplně na konci.

Reagovat
Svatej

Wilda asi hned za nim, i když si to u nas modraku ted dost žehlí.

Xhaka je kvalitativní exot, ale povahou ani chováním na hřišti mi moc nevadí

Reagovat
Front hell

U něho mě to mrzí, super hráč a pro mě budoucí kapitán. Ceballos jednoznačně vede,ten je narozdíl od tierneyho ještě zákeřný zmrd. Tak nějak podobně jsem u vás vnímal costu.

Reagovat
Svatej

uplne chapu

Reagovat
PH8

To si ho viděl 2 zápasy ne? Naopak je to přesně hráč co když má šanci hrát tak prostě hraje a nepadá.

Reagovat
Svatej

Nemám nasledovanej velkej vzorek zapasu, ale ani malej.. Na prumernyho hráče padá relativně malo, ale na prumernyho obrance hodně, tak z mýho pohledu vyčnívá. Kdyby spadnul jednou, tak to jeste tak nerozmazávám .

Reagovat
Mastný Chobot

Takú má možno okolo seba auru, ale pravda to proste nie je, no.

Reagovat
PH8

Já sledoval každý zápas Arsenalu letos a nějak jsem si toho prostě nevšiml, že by se válel. Ano, je na obránce málo důrazný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

predpokladám, že aj Azpilicueta by ťa prekvapil

Reagovat
icemike

všichni jižané jen rozhazují rukama a padají, peklo toto

Reagovat
aramaki

svatej tomu dosť pridáva. To, že ho videl v nejakom zápase spadnúť po kontakte, to môžeš potom napísať úplne o každom. Určite to nie je jeho spôsob hry. A že vynadal hráčovi Benfici za ten teatrálny pád je úplne v pohode.

Reagovat
Svatej

Ani ne pridavam, jako spíš nerozlisuju mezi velkýma a malyma simulacema. Pro me je samotná podstat toho jednání spatna, ne vážnost toho morálního "provinění". Jakmile vidim u hráče opakující se chování, proti kterýmu tak bojuju, tak uz ho zarazuju k ostatním. Jsou horší hráči, ale v mých očích k těm nemorálním chcankam patří i on, z výše uvedenýho důvodu.

Ostatně ze stejnyho důvodu od nás zenu svinskym krokem Wernera uz od září. Povahově i sportovně nejspíš dobře nastavenej člověk, ale tu jeho neuctu k fairplay tolerovat nemůžu.

Reagovat
Robertson

Ak teda nerozlišuješ intenzitu simulovania,tak predpokladám,že v tom zozname máš aj Mounta.Ako pri kontakte s Marím,tak aj pri kontakte s Ingsom prifilmoval pády na penalty.

Reagovat
Svatej

Nemam ho tam, protože jsem ani jeden ten souboj a pad neviděl. Žádal jsem o video, protože jsem žádný sám nenašel, ale nikdo nic neměl.

Reagovat
Robertson

Blbne mi mobil...odkazy odoslalo v reakcii na mňa,takže to máš nižšie...

Reagovat
Svatej

Vlastně naopak jsem často svědkem těch situací jako s Atletikem. https://twitter.com/AlexGoldberg_/status/1364335255063302145?s=20

S natíráním svých hráčů ale obecně nemám problém, to ti tady potvrdí nejspíš každej, kdo se mnou vedl na tohle téma diskuzi.

Reagovat
Robertson

https://m.youtube.com/watch?v=61h4-dvGZac ...1:36 / vypichuje loptu špičkou,je v zákone,a potom hodí rybičku...

https://m.youtube.com/watch?v=IlYr8vary1g&t=275s ...obaja trafia loptu,Mount si došľapne,trafí Ingsovu nohu,a padne ako skladací meter...

Reagovat
Robertson

Druhý odkaz začína cca 4:36...

Reagovat
Svatej

Díky za obojí, včera jsem na tebe úplně zapomněl.

Jo, s tímhle mám taky problém, ostatně podobným momentem začala moje averze k Wernerovi. Na seznamu Masona zatím nemám asi ze dvou důvodů.

Ten podstatně větší důvod je takovej, že Mount zatím nenasbíral můj pomyslnej 3 ze 3 balíček kompletního simulanta. Ještě nemá ten moment, kdy ho někdo chytí za rukáv, on se chytí za obličej ve víře, že vyloučí protihráče nebo získá faul. Nemá ani předstírání zranění kvůli zdržování času a podobně.

Taktickej pád v situacích, kdy by jinak penalta nebyla, je něco, co mě pořád sere a byl bych raději, kdyby to hráč neudělal, penalta nebyla a tým prohrál s hlavou zdviženou, ale ze všech provinění je tohle asi nejmenší.. Jak ale hráč udělá tohle a přidá k tomu i další kreativní způsoby, jak předstírat něco, co se neděje, tak už na nějaký polehčující okolnosti seru. Až tyhle další věci udělá Mason, můžeš mi držet kameny, který po něm budu házet.

Ten menší důvod je prostej a asi tě nepřekvapí. Jsem jenom člověk, je to můj nejoblíbenější hráč a sám podvědomně cítím, že ho chci mít rád. Tohle chování neakceptuju a vím, že i hráč jako Mount může u mě v pohodě přejít hranici, kdy mu půjdu po krku, ale tohle je pro mě málo.

Reagovat
Robertson

Ok...chcel som len poukázať na to,že v dnešnom futbale je v každom hráčovi latentný simulant,a záleží len tom,v akej situácii,a v akej miere,to predvedie.To,čo predvádza Tierney,je samozrejme hnus,ale mne vadí aj to nenápadné prifilmovanie...peace

Reagovat
Mastný Chobot

84. minúta, potrebovali sme dať gól, emócie, adrenalín... Tierney je simulantík a čuráčik, ale za danej situácie toto nie je nič prekvapivé

Reagovat
PH8

Wtf

Reagovat
Mastný Chobot

čo z toho je wtf? Tierney ľúbi pridávať kontaktom, aj vyslovene simulovať, nehrajme sa, že nie. Stačí si pozrieť zápas minulý týždeň, keď tam išiel do vzdušného súboja, protihráč sa ho ani nedotkol a on sa tam potom minútu váľal a držal za hlavu bez akéhokoľvek predchádzajúceho kontaktu. Bohužiaľ to robí skoro každý hráč a bohužiaľ ani Tierney nie je výnimkou.

Reagovat
Svatej

máš fajn přístup k věci.

Reagovat
Bakary3

dela to dost...

Reagovat
Front hell

Reagovat
PH8

Wtf na toho čuráčika

Reagovat
Mastný Chobot

to nebolo myslené v takom vyslovene negatívnom zmysle, skôr že je taký vychcaný trochu... ale tak to treba takisto, nice guys nemajú najlepšie baby

Reagovat
Svatej

Překvapivý asi ne, jen takový ironický nebo pokrytecký, byt si to určitě v tu chvili neuvědomoval. Jako polehčující okolnost se to k tomu brát dá. Já viděl příležitost se trochu opřít do hráče, kterýmu jako jednomu z mala od vás nefandim skrze moje oblíbený téma, tak jsem si to zjevně nechtěl nechat ujít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

S tímhle třeba nesouhlasím. Jen proto, že jsem simulant, přece neztrácím právo upozornit na simulaci soupeře.

Reagovat
bbbauch

Neztracis pravo, jen jsi pokrytec jak prase

Reagovat
Counter

Kdyby se na OT Bednarek složil jako pytel brambor v rádobysouboji s Martialem, Martial přece není pokrytec, když se mu vysměje.

Reagovat
Counter

Mně tohle přijde na stejné brdo jako "Arsenal hraje tragicky, tak se nemůžeš smát Spurs, že jsou tragičtí" - proč by ne, není to pokrytecké, jsou to dvě na sobě nezávislé věci.

Reagovat
Svatej

To neni to samý

Reagovat
Mates_Matesović

#thfc seriously considered recalling Oliver Skipp early from his @NorwichCityFC loan due his performances being so impressive. [The Athletic]

Tohle je nejpovedenější hostovačka za hodně dlouhou dobu, snad příští rok dostane pořádnou šanci.

Reagovat
diastan

Dnes další 3 body, k tomu Suk s Coufalem nepropadnout.

Mohl by dnes dát minutky Aguerovi, jestli od něj čeká ještě nějakou pomoc tuto sezónu

Reagovat
Kinky7

tak nejak

Reagovat
CR7RONALDO

Dnes City nevyhrá.

Reagovat
diastan

Vyhrá a UTD zítra prohrá :)

Reagovat
smazaný uživatel

Radši aby City vyhráli, potřebujeme spíš dělat náskok na týmy za nama, City jsou nedostižni

Reagovat
Seydou Doumbia

Snad jím City dá deku a bublina WHU půjde do řiti brzy

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Dias, Stones, Zinchenko, Fernandinho (C), Gundogan, De Bruyne, Mahrez, Torres, Aguero

Je tam

Reagovat
diastan

Steffen, Sterling, Jesus, Laporte, Rodrigo, Bernardo, Mendy, Cancelo, Foden

solidní palba

Reagovat
Coutinho10

Bowen konečně na lavičce, jinak očekávaná

West Ham XI: Randolph, Diop, Dawson, Cresswell, Coufal, Soucek, Rice(c), Johnson, Fornals, Lingard, Antonio

Subs: Noble, Odubeko, Martin, Bowen, Trott, Benrahma, Balbuena, Lanzini

Reagovat
Coutinho10

Fabianski vlastne drobne zraneni

Reagovat
Bayern +

Akurát pre Johnsona je to dnes hodne ťažký zápas, už má ŽK. Najhoršie je, že veľmi tam nie je koho dať

Reagovat
Coutinho10

trochu se bojim na duel Coufal x Aguero, ale jinak se těšim

Reagovat
Kinky7

coufal bude hrat na Mahreze

Reagovat
Kinky7

vlastne na Torrese....

Reagovat
Coutinho10

jako jasně nebude hrát hlavně z lajny, ale určitě i tak na nějaké souboje dojde....bude to zajímavý

Reagovat
Kinky7

Tak ja bych byl pro vitezstvi 2:1 goly 2x Agy 1X suk

Reagovat
smazaný uživatel

...a toho s přehledem vymaže

Reagovat
oli9

Coufal si je maže jak chce...

Reagovat
Taiger

2. nejlepsi zahranicni asset ever po Titim dnes v zakladu

Agueroooooo

Reagovat
Kinky7

to nerikej pred fanousky Utd. Ti nedaji na Cantonu dopustit

Reagovat
J0EL

Reagovat
bbbauch

Tobe staci fakt malo

Reagovat
J0EL

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, do top stovky by se oba vešli

Reagovat
MCFC_8

Kun konecne zaklad, od KDB cakam nejake to acko, hlavne po tom co nehral v LM a som zvedavy aj na Ferrana

Reagovat
nani92

Snad nám WHU v boji o titul troska pomôže

Reagovat
Taiger

cringe92

Reagovat
Seydou Doumbia

o jaký titul prosímtě...letos až na City jsou všichni v lize marní

Reagovat
Bayern +

Hlavne zajtra vyhrajte a pomôžte vy nám.

Reagovat
Front hell

Akorát vy o žádný titul nehrajete

Reagovat
vladis271

kvalitná paľba do vlastných radov, cením.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Radotínský - Svěcený

Reagovat
smazaný uživatel

Soucek pekny drevorubac

Reagovat
Banikovec7

Svěcený je nadšený snad i z toho jak si Souček zavázal kopačky.

Reagovat
Kinky7

Kevin dneska zatim trochu z formy. Snad se trochu rozehraje

Reagovat
diastan

Reagovat
Kinky7

Tak nejak

Reagovat
vodka

Johnson je slabý, Masuaku má být zpátky kdy?

Reagovat
OTASi

přijde bořil

Reagovat
smazaný uživatel

Je slabý a ještě po každé přihrávce, kterou posere, gestikuluje ke spoluhráči, že si neumí naběhnout.

Reagovat
Seydou Doumbia

Je prdel jak tady chce někdo Masuaka, který do letošní sezony patřil mezi nejtrapnější beky ligy, přes které chodil gol za golem...nečekal jsem že se ještě sebere, spíš jsem čekal odchod kdesik do číny nebo podobné dupy

Reagovat
smazaný uživatel

Ve hře na tři stopery, kde hrál před Cressem a neměl tolik starosti do obrany byl výborný.

Reagovat
Seydou Doumbia

Dík, to by dávalo smysl

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vodka

Masuaku je bek tragický, ale wingback mu vysloveně sedí. Johnson je hrozny ve vsem.

Reagovat
Bayern +

Hlavne je to RB.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

vedle

Reagovat
Bayern +

Moc toho už do konca sezóny nestihne, ale verím, že aspoň posledných 5 zápasov proti papierovo slabším, kde budeme potrebovať jeho ofenzívny prínos, si zahrá.

Johnson je smerom dozadu relatívne ok, akurát dopredu nevie a cez nohu už vôbec nie.

Reagovat
kolouch

Johnson musi dolu, tam to smrdi pruserem

Reagovat
diastan

krásná levačka

Reagovat
diastan

Ještě jedním pojistit a WHU bych nechal

Reagovat
ajouki

Škoda, že centr nešel o pár centrimetrů níže, aby líznul Stonesovy vlasy. Strašně moc by mě zajímalo, jak by to rozhodčí u VAR vyhodnotili

Reagovat
diastan

no jo tyčka byla varování Hodně pomalý návrat

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooooaaaaaaaaal Antonioooooo i Cuf

Reagovat
Gareth Bale 11

Coufal dneska hraje moc dobře.

Reagovat
Luc-Luc

jezisi hrajte neco ropaci, potrebujem, aby kladivari ztratili

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Coufala bych koupil na RB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Reagovat
EXoRcIsT

Lingardinho asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

Cufal

Reagovat
DieFohlenBMG

Fantastická práce Cufa

Reagovat
oli9

Cuf naprosto famózní

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

Dnes je to zatial slabota, pomale...Raheem a Bernardo hore

Reagovat
gocii

city posledních 10 minut jak kdyby je to už nebavilo šilenej výkon na konci, nechybělo moc a antonio otočil

Reagovat
PhilipS

od Coufala monstrózní půle. Já furt ten jeho příběh nechápu. Momentálně jeden z nejlepších pravejch beků v lize.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Fornals s Coufalem dnes paráda

Reagovat
adoxx

Coufal dneska famózní

Reagovat
Coutinho10

ve fante Lingard porad bez acka

Reagovat
Coutinho10

jinak zatim WHU dobre drzi s Man City krok, chce to pokracovat, hrat pozorne a nejaky sance urcite jeste prijdou

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud West Ham udrží stávající formu, tak fanoušci Chelsea a Liverpoolu se můžou reálně začít bát, protože budou mít co dělat aby ukopali LM. Osobně si myslím, že West Ham v top 4 určitě bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Coufala je radosť sa pozerať. Slavia prerobila, West Ham dvojnásobne zarobil.

Reagovat
Coutinho10

Randolph takze do brany trojka

Reagovat
Kinky7

Coufal si zatim dava torrese k snidani. Zajimalo by me jak by to vypadalo s fodenem

Reagovat
DieFohlenBMG

Cuf si bude muset koupit pořádný kapsáče a pro jistotu i ledvinku, aby je měl kam dávat.

Reagovat
Front hell

Toho by měl ke svačině

Reagovat
Kinky7

tam to bylo tak pul napul. mozna 60:40 pro Cufa

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lingard hraje úplně top

Reagovat
O.Giroud

tak ked hra konecne v time, ktory je jeho strop

Reagovat
Mikesh

Nebo s ním spíš někdo neuměl pracovat .

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Foden má strašně nesympatický ksicht

Reagovat
Salfovic

Taigerovi se taky nelíbí.

Reagovat
dave100

Co musím uznat je, že mají Slováci lepší komentování PL na premier sportu. Tady to český duo, je strašný. Furt mají potřebu něco sdělit, tak občas mluví o hovně. Svěcený přijde snad každý zápas se štosem informací z wikipedie. Kdyby sem tam něco vypíchnul, ale on je schopnej říct 20 statistických informací o hráčích nebo klubu za prvních 5 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slováci mají jen jednoho dobrého komentátora Matúše Lukáče, zbytek taky nic moc, ale tohle duo je příšerné, u nás je dobrý komentátor jedině Kaiser

Reagovat
dave100

Pravda. Ale Lukáč pro mě určitě nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam a teď udržet.

Reagovat
diastan

Zabiják

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Johnson je víc než slabej

Reagovat
Busby babes

tesim se na ten povyk az Southgate vezme Lingarda na EURO.

Reagovat
EXoRcIsT

ja som skor zvedavy na krajnych obrancov lebo tam ma fakt vela moznosti

Reagovat
smazaný uživatel

To je spíš na RB, nalevo nikdo lepší než Shaw není když Chilwell přestal pod Tuchelem hrát

Reagovat
smazaný uživatel

To, že Chilwell přestal hrát neznamená, že Shaw je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Shaw je lepší i když Chilwell hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw je lepší akorát tak v marodění.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho čísla v této sezoně mluví jasně

Reagovat
icka

Momentalne ma lepsi formu urcite Shaw. Pod Tuchelem to bude mit zatim Chilwell ocividne tezke.

Reagovat
Busby babes

letos nebo mozna presneji posledni treba dva mesice ma Shaw imho lepsi formu...

Reagovat
Hlahart

Minimálně poslední dva měsíce je nejlepší levý bek v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Má teď formu, ale Chilwell je pro mě pořád jednička. Chilwell měl taky dobré výkony pod Lampardem, akorát pod Tuchelem teď přestal hrát, protože to není hráč do jeho systému. Jinak Southgate často hraje na 3 stopery a tam by se mu hodil i Saka, který je taky pěkně rozjetý.

Reagovat
Svatej

Reagovat
CR7RONALDO

Môj tip: TAA, Walker, Shaw a Chilwell. Rád by som bol, keby zobral AWB, ale myslím si, že TAA je istý a zvolí skôr Walkera než jeho, pretože je skúsenejší. Možno by zmenil názor, keby sme ešte vyhrali ligu. Ale nevadí, veď AWB je ešte mladý a má pred sebou určite nejaké MS a ME.

Reagovat
smazaný uživatel

TAA se přes Walkera v repre vůbec nemůže dostat a tuhle sezónu ani nemá tak dobré výkony jako v minulých, takže to bude Walker a TAA na lavičku.

Reagovat
penepi

Reagovat
Busby babes

podle me proti AWB bude mluvit to, ze u vetsiny zapasu bude Anglie favorit a tlacit. a on by se hodil do zapasu, kde bude treba vic branit...

Reagovat
Kinky7

jak je na tom Trippier v Atleticu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Četl jsem od fanoušků Atletů, že jim docela chybí, myslel bych si teda, že se mu vede docela dobře.

Reagovat
Kinky7

Misto koho? Maddisona nebo fodena ci grealishe?

Reagovat
Busby babes

asi misto kterehokoliv z nich. Vysvetlim: ad Foden, to by bylo silenstvi, imho momentalne nejlepsi z nich s nejlepsi formou, ale nejsem si jisty jaky kredit u Southgate ma. Maddison a Grealish pak v pohode. Oba maji rozhodne lepsi sezonu celkove, ale pred eurem bude asi fuk, jakou meli formu v listopadu. A pokud Lingard bude pokracovat dal v tehle vykonech (zasadni podminka), tak proc ne. na poslednim MS pod Southgatem odehral tusim vsechny zapasy v zakladu...

Reagovat
Kinky7

souhlasim ze forma rozhodne ale momentalne je tam s lingardem i Mount a to se ve fulhamu rozehrava hodne slusne loftus-cheek

Reagovat
tony223

Je teď v PL pravý bek s lepší formou jak Coufal? On je neskutečné zvíře.

Reagovat
pejsek5

Cancelo

Reagovat
Kinky7

Defenzivne ne ale dopredu cancelo urvitr

Reagovat
O.Giroud

Cash, inak asi nikto

Reagovat
Mastný Chobot

Jesus má najviac punchable face od čias Joeyho Bartona

Reagovat
penepi

Foden má viac

Reagovat
diastan

Foden prostě vypadá jako 20 letý kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Casemiro

Reagovat
mul

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard?

Reagovat
Lacko_Boh

dale alli

Reagovat
JohnKoul

Jesus, Casemiro, Bruno, Reguilon

Reagovat
Remt

Reguilon mi neprijde, misto nej Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann

Reagovat
Pigeon

Oscar byl absolutní TOP. Casemiro na druhém místě a třetí místo obsadil Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

niekedy prekvapíš agresorským komentárom

Reagovat
diastan

Suché triko.

WHU má ale na to reálně tu LM dát

Reagovat
MCFC_8

Vdaka bohu za 3 body...1.polcas dnes hrozny, 2.az na ten koniec sme ich do nicoho nepustili...ideme dalej

Reagovat
Kinky7

Mno se zpocenou p.deli ale ufff

Reagovat
penepi

Dnes som si bol vôbec nebol istý výhrou. Ten program je šialený a WHU hrajú naozaj výborne, veľmi cenné tri body a pokračovanie série.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec to máme za 3 body a naše 20. výhra v řadě Až je mi líto, že jsme West Ham obrali o body, ale ten tým si ty body získá v jiném zápase.

Reagovat
Coutinho10

velka skoda, bod se dal urvat

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Bayern +

Veľká škoda tej šance Diopa

Zo strany Citizens nič presvedčivé. Najťažší zápas sezóny máme za sebou, ešte away MU bude fuška, ostatné zápasy s dnešným výkonom úplne v pohode hrateľné - nemám strach.

Reagovat
Joe.Cole

Proč Moyes nenasazuje Benrahmu? poslední dobou paběrkuje jen na posledních minut, přitom takový pohyb a techniku nemá ve WHU nikdo.

Reagovat
montaigne33

Je elegantní atd.- ale i když nastoupil od začátku, neměl čísla/slabá efektivita... jeho pozici hraje JL

Reagovat
Busby babes

City je ted proste nezastavitelny. Pepek to dobre vyladil. a mozna poprve v kariere se mu podarilo vybudovat znova uspesnej tym, tedy neco, co pravidelne delal SAF ale Pepek nikdy nevydrzel tak dlouho na jednom miste?

Reagovat
Kinky7

Na druhou stranu ma v City zazemi ktere nemel ani v Barce ani v Bayernu. Myslim ze jen SAF a AW meli tak volnou ruku. Tady je absolutni kral ktereho neomezuje vubec nic

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze zazemi v Bayernu, kdy si vyberes nejlepsi hrace v lize a oni ti je privedou skoro pokazdy nebo v tehdejsi Barce bylo srovnatelny. Finance podobne silne kluby, jakkoliv zdroj penez je jinej. ale asi to je jen malinkej rozdil.

Reagovat
Luc-Luc

dobre vyladil, podarilo vybudovat vsak jenom obranu ma za pul miliardy liber, buduje dobre Klopp, Moyes nebo Rodgers, Guardiola si kupuje akorat hrace a kdyz nekdo nevyjde, tak koupi za 50+ novyho, nic obdivuhodneho

Reagovat
Tolstobik

tomu cos popsal se dnes rika koncepce

Reagovat
Remt

presne.. a na takovou koncepci musis mit jinaci fistron

Reagovat
Front hell

Fňuk

Reagovat
Luc-Luc

chapu, fanouskum Arsenalu nic moc jineho nezbyva

Reagovat
Front hell

Aspoň tady nebrecime pod každým článkem jak ty

Reagovat
iamek

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Svědci Kloppovi už zase brečí

Reagovat
smazaný uživatel

To jen tento blbec pořád brečí

Reagovat
Kinky7

ne vsichni fans Live jsou jak Luc Luc ci Remt.

Reagovat
Remt

nechapu kde se ve vas bere tento hate jen za to, ze se mi neco nelibi. Sorry, ze se mi tento koncept nelibi. Jsem kokot pro to ze se mi nelibi jak to Pepek dela? Ano, hodne lidi obdivuje momentalni obranu City. I ja uznam ze kvalitni je jak svine. Ale ostatni - je toto umeni? Ktery trener by "nevyladil" takovou obranu po tom co do ni napumpoval takovy rakety? To se snad i slepej musi obcas trefit do spravnyho hrace.

Reagovat
Kinky7

na tebe nemam hate za to ze rves ze city utraci prachy - to chapu. Na tobe me vadi uplne jiny veci ale koneckoncu my dva jsme spolu tuhle debatu uz vedly a bez uspechu evidentne.

Reagovat
Remt

Bez uspechu pro tebe znamena ze jsem neprijmul tvuj nazor a to ten že to jak to dela City a Pepek je skvele a sympaticke? Me toto ale sympaticke prostě nikdy nebude. Bavi me příběhy a-la Zima kdy přivedou za sice na ceske pomery velkou sumu mladeho obránce ale na poměry evropy za drobné a ten kluk je po roce roce a půl schopnej prestoupit do top5 lig a neudelat tam ostudu, naopak je mi v podstate odporne chovani nekterych týmu na trhu, které jen proto že na to mají koupí stopera za pade no a když to nevyjde tak si příště koupi stopera za šede. Je mi to nesympatické, to je celý. Konkretne jake veci ti vadí pokud ne toto?

Reagovat
Kinky7

Mne vadi ze povazujes city za paklub a absolutne odmitas to ze maji jakoukoli historii.. Jo jasne ze ten klub neni tak uspesny jak Live ci utd ale historie nejsou jen tituly. Historii delaji legendy, fanousci a jine veci ktere se v minulosti staly. Nikdo ti nenuti ze ti musi byt City sympaticke naopak si myslim ze ten zpusob nakupu kterym se ted prezentuji je obcas pres caru. Ale porad je City klub s historicky nejvyssi navstevnosti v 3.lize( prumer 30K fans na zapas) porad je to klub legend jako byl Bell, Meredith ci Summerbee. Zeptej se lidi kteri sledovali fotbal na prelomu tisicileti na frazi typical city a vsichni budou vedet. I to ze jsme byli klub co byl schopen porazit Utd 3:1 a pak dostat nalozeno 8:1 od Middlesborough je historie. Leeds byl jeden z nejnavidenejisch tymu a stejne to nebyl paklub. Sunderland Villa Wolves City Newcastle jsou kluby s velkou tradici a me vadi kdyz ji lidi jako ty znevazuji. Tohle mi na tobe vadi

Reagovat
Remt

Ok. Toto beru

Reagovat
Busby babes

tak nikde nehodnotim jak k tomu dosel, ale proste ten tym letos funguje nejlip.

Reagovat
Luc-Luc

to se uvidi v CHL

Reagovat
Busby babes

ne, to se vidi uz ted v PL.

Reagovat
iamek

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
alcantara

Jj, pretoze tych 20 vitazstiev v rade nic neznamena a nic nedokazuje.

Reagovat
alcantara

Akurat jemu drviva vacsina vychadza, asi to nebude nahoda

Reagovat
Busby babes

no, stopera hledal dlouho a az letos se probral Stones.. spis to u nich neni tak videt, protoze flopu se proste rychle zbavi nebo privedou nahradu hned.

Reagovat
Kinky7

stejne me fascinuje ze se pokazde hleda LB u nas a stejne tam pak bude hrat Zinchenko ktery proste chce hrat a necha na tom hristi vsechno

Reagovat
alcantara

Kompany, Laporte boli slusni predtym, Stones ci Dias teraz. Otamendi, Mangala boli tragedi, Kompany medzitym skoncil, zranenia... Za nic z toho nemohol.

Reagovat
Mindas

Otamendi nebyl traged.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
celeb

Coufal si dalej vylepsil svoju reputaciu v EPL. Nepozeram ho, ale dnes bol fakt super. Vymazal Torresa, na gole mal snad najvacsi podiel, dobre riesil situacie, aj to ako ho zosnimala kamera na kolenach po zapase. Borec

Reagovat
montaigne33

Reagovat
vladis271

Super, že hráme zajtra posledný. Koľko šlágrov mi utieklo tento rok potom čo sme hrali skôr, naši mi znechutili futbal a mne potom ušiel nejaký šláger. Takto si zajtra pozrem CFC vs MU.

Reagovat
Mastný Chobot

ten rozhodca v zápase WBA - Brighton je dobrý komediant to som nevidel ešte

Reagovat
Mastný Chobot

najprv neuznal gól, potom uznal a nakoniec neuznal

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je

Reagovat
Counter

wow, to je neuvěřitelné, co Mason předvádí

Reagovat
Mastný Chobot

mňa by hlavne zaujímalo, čo tam VAR 200x checkoval

Reagovat
ajouki

Nejprve jestli písknul ještě před kopem Brightonu a pak následně jestli stihnul písknout ještě než byl míč v síti. To je na tom asi to nejjednodušší na rozklíčování.

Reagovat
Mastný Chobot

nechápem moc, ako to môže mať vplyv na (ne)regulérnosť... akože ak by pískol o pol sekundy neskôr, tak WBA má smolu, lebo... rozhodca má pomalý reflex?

Reagovat
ajouki

Kdyby to nestihnul, tak by nebyla mezi prvním hvizdem a brankou přerušená hra a branka by musela platit. Pokud zapískal dřív, tak přerušil hru. Tak jako když udělá brankář faul a před dorážkou do prázdné se rozhodčí upískne. Také branka neplatí.

Reagovat
Counter

Možná to, jestli Mason stihl zapískat podruhé předtím, než míč přešel brankovou čáru, ale na to by byl potřeba AAR (audio assistant referee) Nebo ofsajd?

Reagovat
Mastný Chobot

akože regulérnosť gólu závisí od reflexu rozhodcu? tak to je novinka 2021 dpč

Reagovat
Counter

Tak pokud stihl přerušit hru předtím, než padl gól, gól logicky neplatí.

Jen by mě zajímalo, jak si mohli být jistí, že ten druhý hvizd ještě stihl

Reagovat
Mastný Chobot

no, ak to tak je, tak sa dostávame do zóny, kde o tom, či bol gól platný alebo nie, rozhoduje reflex a fyzická pripravenosť rozhodcu... to je celkom bizár

Reagovat
Counter

Tak posral to tím prvním hvizdem, když ještě Johnstone nebyl připravený. Druhým jen zachraňoval, co zazdil - a buď to stihl, nebo ne.

Reagovat
Minister

Tak podľa všetkého gól neuznali preto, lebo Dunk kopol o trošičku skôr ako Mason zapískal. Aj keď to museli byť stotinky.

Reagovat
Busby babes

to je fakt neuveritelny, jakou smulu letos Brighton ma. Ale tohle Mason brutalne posral.

Reagovat
ajouki

To jsem ještě neviděl od rozhodčího takhle svěšenou hlavu s pohledem: jo chlapi tohle jsem vážně posral. Měl se nechal vystřídat čtvrtým rozhodčím.

Reagovat
Mastný Chobot

AMN je na tom ihrisku úplne na prd. Asi by sa mal zmieriť s tým, že na CM v PL nemá. Môže z neho byť fajn bek, ale CM fakt nie.

Reagovat
Mastný Chobot

to nešťastie Brightonu musí byť boží trest za homosexualitu, inak si to neviem vysvetliť

Reagovat
Counter

nn, je to trest za djouroua, který Potterovi prorokoval brzké angažmá ve velkoklubu.

(to, že s ním asi začnu souhlasit, protože Potter v Brightonu odvádí velmi dobrou práci, je tady vedlejší )

Reagovat
vodka

jemu se ty jeho predikce často neplní hned, ale nakonec na ně dojde

Reagovat
Mastný Chobot

tak to som zvedavý na toho AMN, lebo teda zatiaľ je viac než podpriemerný

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

spis jich ma tolik a furt je opakuje, ze kdyz se neco vyplni, tak si na to vzpomenes, zatimco na ty co nevyjdou lehce zapoemens

Reagovat
Mastný Chobot

však je to na podlahe

Reagovat
gocii

to byl herrera pod tím, co tam na to flusl?

Reagovat
Hlahart

jo

Reagovat
montaigne33

Velká škoda, že WHU neurval asp bodík... Dnes výkon lepší než proti Tot./ Suk i Cuf nadprůměrně hodnoceni

Reagovat
smazaný uživatel

ak nedaju ani teraz tak uz neviem

Reagovat
fenixLFC

....

Reagovat
fenixLFC

tvl brighton

Reagovat
fenixLFC

tvl ta moja fanta sterling nehral, gundo nic, maddison zraneny, harrison lavka a salaha jota vyhodil zo svojej fanty...

Reagovat
ernyyyy

Dúbravka v kleci

Reagovat
smazaný uživatel

tak to Traore konecne da gol

Reagovat
pingla

Maximin hraje dalsi zapas, ve kterem je snad nejlepsi ze vsech na hristi do rotace s Rashem bych ho klidne koupil

Reagovat
Mastný Chobot

si ho pochoval práve

Reagovat
pingla

Reagovat
SpecialOne

Tam je bohužel jen otázka času, kdy se zrakví, což se právě stalo. Newcastle se bez Wilsona s ním na góly pěkně na dře, budou to mít se záchranou sakra těžké.

Reagovat
Mastný Chobot

Heco to by predtým chytal

Reagovat
Remt

OT: Dotaz ohledně seriálů:

Zpětně jsem přemýšlel o seriálech, které jsem viděl a znovu jsem si pustil 4. serii Dextera s vrahem Trinitim, kterou jsem viděl před pár lety, a která je pro mě o několik levlů před všemi ostatními. Máte to také tak u některých seriálů a konkrétních sérií? Případně doporučili byste mi nějaké pecka seriály? Rozkoukal jsem 3. serii Peaky Blinders ale trochu mě zklamalo, že není s dabingem (vím, hodně lidí to nerado, nicméně já u serošů většinou pracuju, takže to sleduju spíš tak po očku a proto pro mě dabing není vhodný). Díky.

Reagovat
Pigeon

Simpsonovi 4. - cca 12. řada

Reagovat
pejsek5

Reagovat
Neutron

mas to tak kvoli Bedrnovi?

Reagovat
havrys99

Reagovat
Nikikrew

Dúfam, že Saka dnes len lavička. Potrebuje si oddýchnuť. Naopak Martinelli by konečne mohol začať, to isté aj Pepe.

Na Leicestri sme tragicki asi už 3 roky, chcelo by to uhrať aspon remízu

Reagovat
vladis271

fuj to mám dnes fandiť MU?

Reagovat
cristiano.K.

určitě ne

Reagovat
j_mrazik

Jestli Arsenal dneska nevyhraje aspoň 0:2, tak to jsou močky... Když už to zvládla i Slávia.

Reagovat
Nikikrew

zabudni

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Euphael

Arteta zarotoval!

Leno - Cedric, David Luiz, Mari, Tierney - Xhaka, Elneny - Pepe, ESR, Willian - LAca

Reagovat
Mastný Chobot

až na Marího, na ktorého existenciu som zabudol, som presne takúto čakal. No uvidíme, bez Saku sa obávam, že to bude, ako bratia vravievajú, holomajzna.

Reagovat
Mastný Chobot

*bez Saku a s Elnenym

Reagovat
Euphael

Ja to teda vubec necekal, minimalne ne v takovem poctu...pocital jsem, ze bude pretezovat Saku a Aubameyanga..

Reagovat
SunFells

Marí hrál i před týdnem.

Reagovat
Mastný Chobot

viem, ale aj tak vždy zabudnem, že existuje

Reagovat
j_mrazik

A když se podíváš na lavičku, tak tam jsou lepší hráči než, co vyběhnou na hřiště.

Reagovat
Euphael

Potrebuji odpocinek

Reagovat
Taiger

Ty si kdo? Meleš hrozný sračky

Reagovat
Taiger

Sestava super na pošetření, ale nechat Martinelliho na lávce je dobrá debilita

Reagovat
mr.Silver

Stejne to bude sracka

Reagovat
SunFells

To sice jo, ale čekám bídu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska beru klidně nudu 0-0 vzhledem na absence v základní sestavě, hlavně McTominay bude chybět, dobrý bod z venku bude úspěch

Reagovat
Mato178178

Klasik

Reagovat
ajouki

Fantastický úvod zápasu. 30 sekund míč jen ve vzduchu ze strany na stranu. To bude podívání.

Reagovat
pingla

tielemans

Reagovat
Edgewalker

A je tam... Slávka > Arsenal

Reagovat
tony223

O tom snad nikdo nepochybuje

Reagovat
Edgewalker

Já ještě potají doufal

Reagovat
tony223

Reagovat
Euphael

cekal jsem, ktery kokot s tim prijde prvni

Reagovat
Mato178178

Ale leicesteu chýbalo snáď 5 hráčov zo základu plus vardy nie je v ideálnej forme

Reagovat
Edgewalker

Beru zpět

Reagovat
mr.Silver

Mari

Reagovat
Thoomas

Perfektně odcouvaný až za stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia 180 minut, Arsenal 6 minut

Reagovat
Tommy the Gunner

obrana

Reagovat
smazaný uživatel

solista, nie aby prihral Vardymu

Reagovat
SunFells

Kam až chtěl Marí od něj utéct?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Slavia nedostala Arsenal, by jim vrátili těch 0-7

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
PP

já se přiznám, že jsem Slavii pro Arsenal nechtěl.. Arsenal by byl fakt schopný se Slávkou rupnout..

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Já pro nás taky ne, my by jsme taky byli schopní vypadnout

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ajouki

Tielemans prakticky ani neběžel. S jeho rychlostí to vypadalo, že o šanci přijde. Xhaka je ale úplně jiný level pomalosti.

Reagovat
mr.Silver

Ztratil mic, ale toto zadrbal Mari, nechapu co tam zkousel.

Reagovat
ajouki

Mě zaujala ta rychlost. To byl tak 30 metrový sprint a běželi to víc než 5 sekund. To je tempo 16 sekund na 100m.

Reagovat
Mastný Chobot

Marí pls

Reagovat
Mastný Chobot

a Xhaka tiež kvalitka

Reagovat
Nikikrew

Ako to, ze ho stiperi nekrizovali? Xhaka tvl to je sprint

Reagovat
Nikikrew

Kua a Luiz nevie zakricat Marimu aby ho krizoval???? mna jebne toto robime na dedine. Dokonca su to dvaja brazilci

Reagovat
Mastný Chobot

well, nie sú

Reagovat
Nikikrew

pravda, pomylilo ma ze Mari hraval v Brazilii ale tak musia si rozumiet navzajom

Reagovat
Minister

podľa mňa fauloval Ndidi a bolo to vonku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

To nebude

Reagovat
Pigeon

Faul od Ndidiho a jasně venku.

Reagovat
masly008

ale bez žluté?

Reagovat
Euphael

Primak to bylo ve vapnety kaspare

Reagovat
Minister

Nebolo

Reagovat
Ondiis

VAR

Reagovat
Mastný Chobot

Asi správne rozhodnutie

Reagovat
masly008

ale chybně neudělená žlutá,faul ze zadu a dostával se do slibné šance.

Reagovat
lofin9

Zruste uz ten prijebany var

Reagovat
mr.Silver

Boze, ten Elneny, to je neskutecny supak

Reagovat
Golasso

+ záloha Xhaka a Elneny je neskutečné peklo. Nejde jen o individuální kvalitu, ale ti dva společně, to je prostě porod... míň dynamický střed hřiště nemají snad nikde.

Reagovat
PP

Reagovat
Minister

Evans Xhaka sa jeho hlavy ani nedotkol

Reagovat
masly008

tvl,normálně žlutá za simulaci a nepřímý kop.

Reagovat
masly008

Za co jiného chce dávat žlutou než za ten faul na Pepeho?

Reagovat
Mastný Chobot

Takže pri každom rohu stačí chytiť si hlavu a zostať ležať Evans takticky

Reagovat
tony223

Střed tabulky je pro Arsenal adekvátní umístění. Takhle slabý Arsenal nepamatuju...

Reagovat
ElectrickMann

Slabý trenér

Reagovat
Golasso

Reagovat
tony223

Nemyslím, že je to jediný důvod...

Reagovat
Walter_Sobchak

Lester nič nehrá, škoda toho skoreho golu.

Reagovat
Nikikrew

Luizzzzzzzzzzzzz

Reagovat
captain18

Willian

Reagovat
Minister

brazilskéééé komboooo.... Willian bude za chvíľu kráľ asistencií

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

Pepe je s míčem na noze výborný, těch žlutých tam mělo být už víc...

Reagovat
mr.Silver

Gol po primaku

Reagovat
Mastný Chobot

Pepe je jediné svetielko

Reagovat
mr.Silver

Ale hovno, nehrajem vubec spatne.

Reagovat
Golasso

po vápno ne, ale ta neefektivita... achich ouvej

Reagovat
Ondiis

Pepe Thomase dobře koupe. Překvapivý, že dostal žlutou až teď .. pokud se nic nezmění, tak nemá šanci dohrát poločas

Reagovat
Golasso

Joooooooooooo mám to zpožděné

Reagovat
Euphael

Luiz a Willian

Reagovat
Ondiis

Ageeent

Reagovat
Ondiis

Agentiii *

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Luiz

Reagovat
Kixi Syhimour

Chelsea spolupráce

Reagovat
mistr129

Nejlepší stoper na světě

Reagovat
Front hell

to je přece KING Harry

Reagovat
PP

Posily z Chelsea začínají úřadovat! Protentokrát pozitivně.. ale hezká akce, těžká hlava od Luize.

Reagovat
Minister

ESR

Reagovat
Front hell

Snad to je hlavně preventivně

Reagovat
Trand

Teď ale krásnej signál

Reagovat
Tommy the Gunner

A Emil je v pici...

Reagovat
Minister

ruka vole

Reagovat
Euphael

jasna penalta

Reagovat
VTID94
Reagovat
Nikikrew

jasna

Reagovat
Golasso

Penalta?

Reagovat
Neon

To zkoušel signalizovat semaforem něco?

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaaaaaaa

Reagovat
Minister

Lacaaaaa

Reagovat
iamek

Udržet

Reagovat
mr.Silver

Lacaaaa Pepe je dnes famozni

Reagovat
Euphael

zaslouzene

Reagovat
Edgewalker

LAca

Reagovat
Neon

Arsenal=Slavia

Reagovat
Golasso

Tvl, smázněte je Lacaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAA

Reagovat
Mastný Chobot

Oléé

Reagovat
Ondiis

Willian dobře potáhl ale před tou penaltovou situací

Reagovat
Edgewalker

dnes nehraje špatně.

Reagovat
Golasso

dneska by mohl dostat menší bídu v diskuzi

Reagovat
Mastný Chobot

pravda, to bolo hádam prvýkrát v sezóne, čo som videl zrýchlenie od neho

Reagovat
Euphael

Reagovat
Trand

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mastný Chobot

toto ale sedí perfektne, keď pozerám na tie palce:

Genius from Willian to do nothing for a year, lowering expectations to zero, and then starting to play some actual football

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

ma dve asisty a podil na penalte, to neni some football ale hodne, hodne skvela bilance..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Front hell

nadhera

Reagovat
Minister

Dúfam, že v tom budú pokračovať aj druhý polčas.

Reagovat
Taiger

Willian s Pepem nejlepší na hřišti

Reagovat
Euphael

Tierney taky slusny

Reagovat
Taiger

Píská super

Reagovat
Front hell

u něho se s tím počítá

Reagovat
Mastný Chobot

Nakoniec fajn polčas hoci prvých 20 minút to bolo dosť zlé. Pepe hrá veľký zápas dnes.

Reagovat
vladis271

OT: to s tým Sputnikom je taký trapas Matoviča a OLANA.

A páči sa mi ako je tá otázka politikom OLANA nepríjemná. Ten debilko trepol 2 milióny, vôbec si neoveril, že na to rusi nemajú kapacity a teraz tú skúšajú pesničku, že je to na zvážení Krajčího.

Reagovat
Mastný Chobot

čakám, kedy hodia Krajčiho cez palubu, lebo Matovič bude potrebovať nový terč

Reagovat
Nikikrew

tak Krajci uz mal davno odstupit. Cele to zacina byt slusna fraska

Reagovat
vladis271

Mne je ho luto. Dokonca ho mam z tej sebranky olana najradsej. Ale je proste fakt, ze zdravotnictvo potrebuje krizoveho manazera, a toho najlepsieho akeho v republike mame. A krajci potrebuje oddych lebo sa zruti.

Reagovat
tony223

Je to pojebaný panbičkář...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

nic proti nemu. Tiez mi pride z tych sympatickejsich ale na tuto funkciu treba tvrdu ruku a vacsie odhodlanie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Kromě toho směšnýho golu to je super Willian a Pepe nejlepší zatím, nedivil bych se pokud by Rodgers stáhl toho obránce se žlutou, jinak ho tam Pepe zase vykoupe několikrát a bude z toho buď redka nebo gol.

Reagovat
Counter

Lestr šest faulů, z toho asi tak deset na Pepeho...

Když pomineme klasiku z poslední doby v podobě brzkého inkasovaného gólu z ničeho, tak parádní poločas.

Reagovat
tony223

Jakože deset z šesti faulů?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Přesně tak :-)

Reagovat
Trand

Na druhou stranu jsme dali dva góly relativně z ničeho, to je fajn

Reagovat
Nikikrew

Pepe uzasny, toto Artetove priposratie stavat ESR na kraj ma fakt sere. Dufam, ze mu dnes Pepe otvoril oci ffs. Zaciatok klasika, bieda nad biedou ale postupne sme sa do toho dostavali a zasluzene vediemie. Ocakavam, ze Leicester 2 polcas zapne a zmeni taktiku a rozostavenie.

Reagovat
Serg!o

Leicesteru začíná zase docházet, jestli se jim brzo nevrátí Maddison, tak to s nima vidím celkem bledě.

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
iamek

Jsou bez energie + teď zranění. Navíc Soyoncu se více hada, než hraje. Jen a jen dobre

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
SpecialOne

A teď už i Barnes, no s takovou o konkurenta i top 4 méně. Přitom bych to Leicesteru přál

Reagovat
iamek

Yes

Reagovat
Counter

PEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Edgewalker

Pepeeee

Reagovat
Tommy the Gunner

PEPEEEE

Reagovat
Tommy the Gunner

a Wilda druhy acko

Reagovat
Front hell

Reagovat
mr.Silver

Pepeeee

Reagovat
Nikikrew

Pepeeeeeeeee

dobry luck teda

Reagovat
Front hell

pepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Neon

Odegaard A mám pocit, že Willian zase v podstatě asistence.

Reagovat
Nikikrew

Odegard uzasne

Reagovat
smazaný uživatel

willi genius

Reagovat
Neon

Snad bude mít ty asistence i v dalších zápasech a nedá si od nich zase na víc jak rok pauzu

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut who ?

Reagovat
Miguel19

Willian > Saka

Reagovat
masly008

* Xhaka

Reagovat
mithro

leicester o ten titul bojuje podobne ako united

Reagovat
Taiger

Rohbodnutej skoeo zapas, dej tam Martinelliho ale

Reagovat
Taiger

Na nejdůležitější zápasy snad Pepe se Sakou oba v základě, oba hrajou mega

Reagovat
Čenda

Martinelli na plac, prosím prosím.

Reagovat
Golasso

Marí

Reagovat
Front hell

pěkně mari

Reagovat
ajouki

Ovšem tohle bylo od Mariho vyřešeno hodně kvalitně. Na maximální hranici rizika, proti Vardymu

Reagovat
mistr129

Willian now has more Premier League assists than any other Arsenal player this season.

Reagovat
Trand

legenda

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

za 2 zápasy btw

Reagovat
Counter

To je ta pravá frajeřina nahonit si triko ve dvou zápasech a zbytek šoupat nohama

Reagovat
icemike

Takže willian udělal zase williana

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
oddy

Reagovat
Nikikrew

zaroven docela smutne

Reagovat
Čenda

hrozně popici statistika.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Mastný Chobot

Leicester dnes hrá skoro presne ako my, kým začal hrávať ESR. Maddison im chýba šialene.

Reagovat
Trand

Willian

Reagovat
Taiger

Bude i střídat nebo jen tleskat?

Reagovat
Front hell

Reagovat
Čenda

Reagovat
Tommy the Gunner

Proc neprihral Odegaardovi?

Reagovat
smazaný uživatel

ale tohle je to frustrujici pepe

Reagovat
Front hell

tie rney

Reagovat
Taiger

On tam da Aubu misto Martiho, ach jo

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka - Partey nám zatiaľ funguje veľmi dobre

Reagovat
masly008

s Partleym by fungoval každý.

Reagovat
Nikikrew

Nechapem, kedy inokedyho ak nie dnes Martinelliho

Reagovat
SunFells

Pepe je drak

Reagovat
Front hell

dneska super

Reagovat
gazza62

Xhaka to je něco tak odpornýho ,že to není ani možný.Většího simulantskýho hajzla jsem dlouho neviděl.Cukroušek.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Taiger

Reagovat
Front hell

to jsi moc asi nevidel

Reagovat
J0EL

Reagovat
mr.Silver

Tierney, co tam zas zkousi

Reagovat
Front hell

Reagovat
Trand

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Miguel19

Jakej loket wtf

Reagovat
masly008

koňar?

Reagovat
masly008

aha pzdní stream. KT

Reagovat
Tommy the Gunner

Tierney

Reagovat
Tommy the Gunner

ma to zapotrebi??

Reagovat
Front hell

Reagovat
Lovec

A to ho někteří obhajovali, když ho Svatej haněl. Mám ho rád, ale je to strašná plačka, tyvole.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Taiger

Reagovat
Svatej

úplně tu besnim vzteky.

Reagovat
smazaný uživatel

ale horsi je to vlakno, co jsi posilal. kdyz jsem to ted proletaval, tak jsme se fakt stydel .. strasna iluze, kdyz jde o fanousky a jejich oblibeneho hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

ten subreddit je musi navstevovat jen sami taigerove, jinak si to neumim predstavit

Reagovat
Counter

To není plačka, "jen" taktický simulant

Reagovat
jk

Spurs: Lloris (c), Aurier, Sanchez, Alderweireld, Reguilon, Hojbjerg, Ndombele, Lucas, Bale, Son, Kane.

Subs: Hart, Doherty, Dier, Davies, Winks, Sissoko, Dele, Lamela, Vinicius.

Prosazení Diera Vynechání Deleho

Reagovat
Mastný Chobot

No, dúfam, že ten chalan hore, čo nevidel nikdy Tierneyho simulovať, dnes pozerá zápas

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Front hell

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Reagovat
gazza62

Arsenal simulantů,buzerantů banda .Hnus

Reagovat
Front hell

Fňuk

Reagovat
Taiger

Tierney láska <3

Reagovat
Tommy the Gunner

Je to uzasnej hrac, ale nechapu, ze ma zapotrebi takhle simulovat.

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Front hell

Reagovat
gazza62

Leicester si to prohrál sám.Slavia by tenhle slabý arsenal smázla v pohodě.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Front hell

Fňuk

Reagovat
gazza62

Pěkně Bale!!

Reagovat
gazza62

Naprostá fantazie Bale,Kane gól!

Reagovat
Gareth Bale 11

Fakt nechápu, proč Bale většinu sezony nehrál..

Reagovat
jk

Taky je třeba říct, že on když nastoupil tak se nikdy nestihl dostat poradně do hry a chytl nějaké drobné zranění. Vždyť on snad rok v Realu pořádně nehrál, řekl bych, že chvilku trvá než se dostaneš zpátky do herní formy.

Reagovat
Gareth Bale 11

No na zacatku lehce zraneny byl, ale pak proste dostaval 10 minut max, to se tezko mohl dostat do formy. Tohle je ze me od Mourinha taky kravina, tak dlouho ho prehlizet.

Reagovat
jk

Já nevím. Mě přišel vždy mimo když nastoupil. V EL to bylo o něco lepší než v PL, ale i tak žádná paráda. Ne, že by ten zbytek hráčů nějak hvězdil teda.

Reagovat
matZz

protože asi tak do ledna byl úplně marnej?

Reagovat
Salfovic

Slepice takovej válec

Reagovat
oli9

Vždyť v té obraně Burnley bych mohl z fleku naskočit i já z libovolnýma 3 diskutujícíma tady na EF a bylo by to stejné...

Reagovat
jk

Jako nechápu proč, jsme se až na drobné výjimky museli od začátku sezóny dívat na tu holomajznu 343, 523 a podobné koniny. Zpátky k základům co je naučil Pochettino a trochu zlepšit obranu a není možné hrát takovou srajdu jako v prosinci.

Jinak dneska bych po vzoru Vládi Šmicera pochválil pana rozhodčího. Má to spád a nepíská každou kravinu

Reagovat
smazaný uživatel

Super polčas. Presne toto sme potrebovali. Bale sa ale podľa mňa znova zranil. Uplne sa vytratil z hry po tom, ako si tam držal členok-

Reagovat
jk

Postřehl jsem, ale snad bude OK. Ta hra s ním vypadá fakt líp...

Reagovat
gazza62

No také jsem si všiml.Doufám,že bude v pohodě ,když se do toho konečně dostává.

Reagovat
Dan Gubić

Chelsea hrozí že takticky zrelší Tuchel to dnes prekombinuje a priamočiara hra United s minimom pokynov Oleho urobí dobrý výsledok.

Reagovat
Counter

Ole spíš dává minimum pokynů do zápasů se slabšími soupeř, zatímco na větší zápasy obvykle dovede tým připravit dopodrobna a jsou z toho nezáživné bezbrankové holomajzny. Dopadlo to tak se City (0:0), Liverpoolem (0:0), Chelsea (0:0), vlastně i s Arsenalem to bylo 1:0 a 0:0, byť tam aspoň byly nějaké šance.

Reagovat
Dan Gubić

S touto zostavou tipujem že jednoduchý kolmý brejk United sa do polčasu ujme. Možno McT prekvapivo z druhej vlny nejaká nechytateľná bomba. Včera som trafil že dá gól Bamidele, potom Lascelles, dnes to rozložím opť na troch adeptov - Rashford James a McTominay. Ak strelia aspoň dvaja z troch som v balíku.

Reagovat
Miguel19

Mendy, Azpilicueta, Rudiger, Christensen, Chilwell, Kante, Kovacic, Mount, Hudson-Odoi, Ziyech, Giroud.

Reagovat
Hlahart

MUFC XI vs Chelsea: de Gea, AWB, Maguire, Lindelof, Shaw, McTominay, Fred, Fernandes, Greenwood, James, Rashford.

McTominay

Reagovat
Hlahart

Předpokládám Masona na hrotu, což je teda super, že pro to našel Ole odvahu. Ačkoliv v týdnu punditi říkali, že musíme dát prostor Rashfordovi rozvíjet se jako no. 9

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt někdo říkal? Vždyť Rash je nejlepší na levém křídle

Reagovat
Busby babes

no na livesport je na hrotu Rash. ale asi se tam budou tocit jako vzdycky. zajimave reseni. Je dobre, ze je tam Mason misto Martiala. Tak snad to bude dobry. Ocekavani nula. Porad je to Chelsea venku a tam prohrajem pokazdy.

Reagovat
Error

podivej se na posledni H2H

Reagovat
Busby babes

shit. o to vic, tohle je neudrzitelny.

Reagovat
Hlahart

no manutd.com ho má taky na hrotu každopádně lepší volbou než Martial jsou oba, takže mi je to vlastně jedno

Reagovat
Svatej

Koukam ze (sranda stranou) ten vzajemnej sportovní respekt uz mezi náma zůstane. Dneska nám nevěřím.

Reagovat
Busby babes

takze to bude bida a 0:0. to by odpovidalo.

hele jo, proste mam Chelsea venku za ty roky zafixovanou takhle... az po tom pripomenuti mi doslo: ajo.

Reagovat
Dan Gubić

McT je borec na tieto ťažké zápasy proti silným. Dôležitý rozbíjač súperovej hry okolo stredu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Spíš mě překvapuje ten James, ale je fakt že formu docela má. Diallo nehraje zatím kvůli výkonnosti, nebo řekl Ole něco jiného?

Reagovat
Busby babes

protoze je mladej a vazi asi 30 kilo. zapracovavame ho postupne. nechapu, proc tomu diveni, je to mladej kluk, kterej ma asi 15 zapasu v dospelem fotbale.

Reagovat
Hlahart

A teda James má snad 90 minut na bod letos, je v mega laufu a na Chelsea si to poctivě odmaká. V podstatě ze všech ohledů od začátku lepší volba

Reagovat
EXoRcIsT

tuto sezonu ho pekne postupne sem tam davat hrat a dalsiu sezonu ked bude mat aj preseason za sebou tak moze nastupovat viac

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TheTopFootbaler

Jasný jasný, jako vím že je střízlík, ale moje FMkové vidění fotbalu mi zatemnilo vidění, díky.

Reagovat
Hlahart

Tak mě Scott překvapuje jen kvůli tomu, že neměl být ještě na dnešek fit. To, že hraje, je pro nás super, alespoň na papíře

Reagovat
Dan Gubić

Reagovat
Tolstobik

Greenwood hrot?

Reagovat
Hlahart

Těžko říct. Asi Rash i Greenwod společně všechno

Reagovat
Salfovic

Bez hrotu.

Reagovat
Grahf

bailly mal byť v základe

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nehrál Giroud na hrotu tak s Lindelofem nemám problém, ale takto se bojím, na zemi je dobrý ale ve vzduchu bude mít problémy

Reagovat
CR7RONALDO

To som fakt nečakal. Ole povedal, že McTominay je out a o Cavanim povedal, že tiež asi out, ale môže sa stať zázrak. Tak zázrak sa nakoniec stal pri McTominayovi

Reagovat
Dan Gubić

Ako som naznačil, pretaktizované:

Chelsea team

Mendy; Azpilicueta, Christensen, Rudiger, Chilwell; Kante, Kovacic, Mount; Hudson-Odoi, Ziyech, Giroud.

Subs: Kepa, James, Emerson, Alonso, Jorginho, Havertz, Pulisic, Werner.

Reagovat
Jackmaker1989

Mne sa proste to menenie zostavy od toho Tuchela pozdáva

Reagovat
Dan Gubić

Ani statný kapitán zatiaľ nevyriešil problém United pri obranných štandartkách. Keby mohol Giroud si na seba pár tisíc eur zrejme vsadí.

Reagovat
EXoRcIsT

nechapem ty by si si vsadil na Girouda ci Giroud by si vsadil sam na seba ?

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud hattrick, citim to v lakti

Reagovat
Hlahart

Já bych tipl Odoi

Reagovat
Salfovic

Fanoušci Chelsea musí být z této sestavy nadšení, takže vyhraje ManU.

Reagovat
Svatej

Ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

chyba ti Werner?

Reagovat
Salfovic

Alonso s Jorginhem.

Reagovat
Dan Gubić

Spurs parádny výsledok Mourinhov koniec sa odkladá respektíve obrátil stránku v manuáli a začína hrať total fodbal. Ak spraví LM pokračuje na betón.

Reagovat
hitZor

Odehraná minuta a už se mi chce z Maguira blít

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že rohy nakrátko nám pořád jdou.

Reagovat
Miguel19

Rudiger

Reagovat
smazaný uživatel

Ziyech zatím výborný, snad mu to vydrží

Reagovat
Svatej

Jsem jedinej, kdo si myslel, ze to zkusi James uhrát na nejakej faul ted ve vápně?

Reagovat
icka

Pada furt jak strasna placka...

Reagovat
Whitemedia

To co zase píská za komika..

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně jedno, kdo to píská. Není v PL dobrý rozhodčí. Ale tento zatím pískl všechno, když se United složí k zemi.

Reagovat
hitZor

WTF Mount dostane kolenem do ramene, ale je to jeho faul? Už když neodpískal to strčení Kantého, tak sem si říkal, že to zas bude pískat nějaký šašek.

Reagovat
Greny

Zajímavej faul Mounta

Reagovat
smazaný uživatel

Šli tam oba jako idioti, ale faul Mounta? :D

Reagovat
Svatej

ja se z tohohle fakt poseru

Reagovat
Busby babes

z toho, ze to VAR zkouma nebo z ceho? ze by to pripadne byla dalsi soft/hloupa penalta?

Reagovat
Svatej

Ze by to zas rozsekla taková hloupá penalta... Chci s vama jednou odehrát pořádnej zapas a v posledních letech to je vždycky podelany nejakou přítomnosti vseho druhu..

Reagovat
Busby babes

chapu. ale tady imho nebylo moc o cem no. fakt komedie s tim VARem. jeste se na to dojde podivat. Nechapu. no nic, tak sand to bude dobrej zapas.

Reagovat
iamek

Volejbal povoleny

Reagovat
icka

urcite, podivej se poradne

Reagovat
iamek

Fnuk

Reagovat
Svatej

Mels nechat jen toho smajlika

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Greny

Po primaku kterej být neměl tak nebrec

Reagovat
iamek

Slapaky se už taky neposílají? Zvláštní to liga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Dokonce ani hození protihráče do sedacek mimo hřiště, nebo kopnutí ze spoda ze zeme. Zkazenej sport..

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Whitemedia

Z vymyšlené standartky ještě málem penaltičku vykouzlili.

Reagovat
mithro

VARchester znovu

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole kdyby za tohoto dali penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

podakujte Kloppovi modraci, nebyt jeho uz ma ManUtd penalticku

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
EXoRcIsT

bola to ruka ? ukazali to len z toho jedneho zaberu

Reagovat
iamek

Jo

Reagovat
icka

Reagovat
Hlahart

Tak ruka to byla určitě

Reagovat
Dawon

Od Odoie urcite byla, ale komentator tvrdi, ze to neni penalta, protoze Greenwood te Odoiove ruce pomohl smerem k mici nebo tak neco...

Reagovat
Busby babes

jj a tohle je komentator co nam prej fandi. Kazdej zapas tam mele tyhle picoviny.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to máme dvacátou minutu, tentokrát se na tohle téma dostalo docela brzo

Reagovat
Busby babes

nemuzu zklamat sve fanousky.

Reagovat
Kixi Syhimour

V pořádku

Reagovat
Tolstobik

Vypadalo to jako ruka

Reagovat
blade115

No díky bohu, že alespoň jeden z anglických rozhodčí má zdravý úsudek.

Reagovat
Sandstorm

To byla jasná penalta. Radši ten VAR zrušte

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
icka

Reagovat
spider_8

VAR tady zapracoval naprosto správně, nemůže za to, že rozhodčí je slepec.

Reagovat
Kixi Syhimour

on to nepískl

Reagovat
r.mrazik

To víš že jo...příště budeme hrát házenou

Reagovat
Pigeon

Ty vole nás ti sudí řežou jak osy od té doby co ten hlupý Klopp plakal do TV

Reagovat
Busby babes

Hezkej volejbal od Odoie. z toho zaberu zezadu Odoie tam celkem jasne zahral rukou nez do nej vrazil Mason ne? Byla by teda hodne hloupa o tom zadna...

Reagovat
iamek

Reagovat
Hlahart

Podle mě to teda ruka byla určitě. Jestli se má pískat, fakt netuším...

Reagovat
spider_8

Noo, jasná pentle podle mě.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

taky bych rekl. ale zas me ted nejak extra nesere, ze to nepiskl. az prohrajem o gol, tak me to srat bude.

Reagovat
spider_8

Beru

Reagovat
smazaný uživatel

Gary už drž hubu.

Reagovat
Kixi Syhimour

S Tylerem, to je definice objektivity

Reagovat
smazaný uživatel

Už 5 minut o tom mluví debílek. Chtěl bych ho vidět, kdyby to bylo obráceně.

Reagovat
Diskostu

to kludne mohla byt penalta... aj hráči Chelsey avizovali ruku

Reagovat
Salfovic

Tuchel chtěl penaltu pro ManU nebo co tam tak hysterčil ?

Reagovat
Hlahart

No podle mě hned vzápětí pod odrazu od ruky Odoie zahrál rukou Mason, ne?

Reagovat
iamek

Jo. Od ruky Odoie šlo do ruky Masona

Reagovat
CR7RONALDO

Na SkySports jeden komentátor hovorí, že to mala byť podľa neho penalta.

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Já si nemůžu pomoct, ale místo tvých smajlíků by mohl někdo regulérně naprogramovat bota

Reagovat
iamek

Reagovat
TopinB

Reagovat
Taiger

Reagovat
mithro

ruka to bola, problem je, ze raz to pisknu, raz nie, a tak stale dookola

ale volejbal dobry

Reagovat
iamek

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Svatej

Giroud by se taky mohl sebrat a ten souboj normálně vyhrát..

Reagovat
Whitemedia

Nesoudná rudá banda by ráda penalty za všechno.

Reagovat
mithro

Reagovat
Hlahart

Hodnotný

Reagovat
iamek

Reagovat
Whitemedia

jeden rudej se zasmál, já jsem šťastný

Reagovat
Hlahart

Jinak to vypadá, že to tady jako ruku vidí více fanoušků Chelsea než United, ne?

Reagovat
Whitemedia

ti jen chtěli palec od iamka

Reagovat
iamek

Reagovat
icka

uz si na to zvykli

Reagovat
EXoRcIsT

ako za ruku v 16tke ? no zato by sme mali mat penaltu tak isto ako by to mala byt penalta keby to urobil hrac MU

Reagovat
Serg!o

Nesoudna rudá banda, nesoudny experti a značná část nesoudnych fandů Chelsea říká, že to penalta byla naprosto jasná

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
raduinho

Reagovat
off-olda

Zajímavě vedení utkání.

Otočenej přímák, nezapískaná penalta (ja bych foukl)

Reagovat
Hlahart

Nejhorší je, že to je takhle na hovno pořád

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Fakt se divím, že to nepískal. Za mě byla..

Reagovat
iamek

Reagovat
Greny

Greenwood na Odoie šahl a to jak všichni dobře víme z české ligy se nesmi

Reagovat
Tolstobik

ja se nedivim, par zapasu zpatky nepiskl neco dost podobnyho, jen uz nevim, co to bylo za zapas.....tohle byla penalta na zacatku sezony, momentalne ne

Reagovat
Busby babes

kazdopadne je super, ze mame VAR. hned jsou ta rozhodnuti presnejsi.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes
Reagovat
mithro

njn, cele to pravidlo je meh a jeho uplatnenie je rovnako meh

Reagovat
Hlahart

Tak za to, že to pískají nekonzistentně fakt nemůže VAR. VAR jim dává šanci tuhle nekonzistentnost odstranit. To jak s tou šancí nakládají není chyba té technologie

Reagovat
martin.b

Vždyť je naivní žádat po VAR, aby vyřešil problém subjektivního pohledu rozhodčích. Dokud v tom nebude systém, kterej je btw asi nemožný dokonale nastavit, bude v tom pořád bordel.

Reagovat
icka

Kante posledni dobou solidne kazi..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico ted sem to zapnul a on hraje James ve slagru proti Chelsea.. za United.. nic uz nema cenu, na nicem nezalezi, inkluze i v nejvyssich patrech PL jen aby postizeni necitili krivdu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nejak by sa mohlo zmenit aj pole na penalty, ved to je hrozne aby za takuto prkotinu niekto dostal taku sancu na gol akou je penalta

Reagovat
Hlahart

zejména v situaci, kdy to fakt vůbec hru neovlivní

Reagovat
iamek

To je tak na tresnak no :)

Reagovat
Svatej

tohle je strašně dobrej názor. Tohle by fakt zasloužilo velkou úpravu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprimej kop, nebo z vetsi dalky, nebo beckem.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Miguel19

Kanté po Tuchelem těžká bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
blade115

*Kanté po Sarrim těžká bída.

Reagovat
Salfovic

Zato pod Lampardem zářil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kante na balonu horší než Ramires tvl.

Reagovat
Svatej

Nemůžu se zbavit dojmu, ze jsou United mnohem lip připraveni. Dostavaji Kanteho i Kovu do situací, ze kterých neumi vybruslit a obecně luxusne napadají dulezity prostory, navic dost rychle.

Reagovat
icka

Rudiger obcas projde hriste jako Messi a pak neumi prihrat na 5 metru. To nechapu

Reagovat
Benedict

Jako Messi bez míče

Reagovat
mr.Silver

To je hrozne nekvalitni zapas prozatim, vice ztrat nez prihravek

Reagovat
vladis271

Ped kloppovym vystupom by tuto penaltu MU piskli

Reagovat
Svatej

Ziyech je vážně definice High risk High reward hráče. Občas fajt žasnu nad tim, co posere. Jak mu zapas nesedne, ma doslova zapornej prinos do hry.

Reagovat
icka

Dle meho potrebuje co nejvic hrat. Cim vic bude hrat, tim to u nej bude lepsi.

Reagovat
Taiger

Ty jseš toxickej

Reagovat
Svatej

Já vím, jsem podrážděná frnda..

Reagovat
Taiger

To mám rád

Reagovat
off-olda

Konstruktivně.

Reagovat
smazaný uživatel

DDG ...skočilo to? špatnej terén? Balon pozemi proti noze.. chodíš na tréninky aspoň 2x týdně do piči?

Reagovat
mithro

njn a Bruno teraz na meter du autu. stane sa

Reagovat
Serg!o

David má tu hru nohama špatnou dlouhodobě. Nejhorší je, že se to vůbec nelepší, spíš naooak.

Reagovat
Kixi Syhimour

S tím teda mohl naložit Giroud lépe

Reagovat
Taiger

Radši bych se koukal na 0:0 s Giroudem na hřišti než na 4:4 bez něho

Reagovat
blade115

Taky mě teď víc baví jeho zápasy v Chelsea, než ty v Arsenalu.

Reagovat
Svatej

Ja si snad budu prai i Wernera pred Ziyechem..

Reagovat
icka

Reagovat
r.mrazik

Lindelof jak se na něj vysral

Reagovat
Tolstobik

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

sialeny obranca fakt

Reagovat
Svatej

Taigere, doprdele koukej ho zakřiknout, nebo ten gól nedá..

Reagovat
Taiger

Dneska to rozhodne Shaw, ať už asistencí, nebo gólem

Reagovat
Svatej

Odoi výborně..

Reagovat
Whitemedia

Rashford

Reagovat
Svatej

Tak už mám Lindelofovu přednost. Silnej nejak extra není, ale duraznej je tolik, ze to tim docela slušně vynahrazuje.

Reagovat
ajouki

To už jsem psal hodně dávno, že on je důraznější a průbojnější Christensen.

Reagovat
TopinB

To je laťka nastavená vysoko jako být nejlepší hokejista v Ekvádoru

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak ten James hraje pod Tuchelem? Tady na něho byli přímo fantastické reakce, to ho jen tak nahradil Odoi?

Reagovat
Kixi Syhimour

*byly

Reagovat
Svatej

Hraje dobře pořád, jenže Tuchel se rozhodl, ze ukáže vsem, jak fantastickej trenér je, takže se snaží uhrát top 4 s co nejmenším počtem kvalitních hráčů na hřišti....

Reagovat
Mimalu

Trochu hraje, ale už pod Lampardem šel výkonnostně dolů a Odoi ho zatím zastiňuje

Reagovat
Talker

Tak ono hrajeme systém, kdy tam jsou wingbeci a tam momentálně sedí více Alonso a CHO na těch krajích. Ono až se ten systém předělá zpátky na 4-X-X, tak tam hrát opět bude.

Reagovat
Kixi Syhimour

dík všem

Reagovat
Taiger

OT: Chodili byste s holkou, která by fandila rivalovi vašeho oblíbeného týmu?

Reagovat
off-olda

Tohle třídění lidí podle toho komu fandí..

Reagovat
Taiger

Tak není to jen člověk, byla by to tvoje holka.....

Reagovat
off-olda

Moje holka hrála první ligu za Slávii. Já jsem sparťan.

Ted hraje za Liberec. A naopak je super, že můžeme provokovat.

Cokoliv jineho je nesmysl.

Reagovat
C-M@ster

Teď se stačí zeptat Montyho a do půl minuty víme její identitu...

Reagovat
off-olda

Naštěstí trasa Slavia --> Liberec je časta i v holčičím fotbale.

Reagovat
C-M@ster

Asi je, ale když vyloučíme lesbičky, zbyde jedna nebo dvě.

Reagovat
off-olda

Hajzle. Máš pravdu, těch je fakt hodně.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Taiger

Tak ještě, že nestuduje TULku, to by bylo v píči teprve

Reagovat
cr7sux

Reagovat
RKBoy

ak by som bol blbý, malicherný a detinský ,tak nie.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby chtěla šukat tak jo, kdyby nechtěla šukat, tak můžeš rovnou chodit s jakoukoliv jinou...

Reagovat
oli9

Ty vole kolik ti je 13?

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Taiger

11

Reagovat
oli9

Reagovat
TopinB

Jo, okoření to derby, obzvlášť se vsázkama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Aspoň je v posteli veselo

Reagovat
smazaný uživatel

Rash super do rychlosti , skoda ze to neni I.B. trida a obranci nejsou po nocni.

Reagovat
icka

Dvojice Mendy a Rudiger pusobi vselijak jen ne jiste ...

Reagovat
Mastný Chobot

rasista

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Svatej

Ziyech

Reagovat
Taiger

Jseš takovej Chelsea Troopz

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Svatej

Co to je zac?

Reagovat
Svatej

Za takovej vykon by Tuchel Odoie vystridal v poločase, znova ho nasadil v 80. minutě a vystřídal ho znova. Jsem velmi velmi zvedavej, jak na to Thomas zareaguje.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Vystřídal Odoie.

Reagovat
Whitemedia

Zijech je šíleně v lese

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger je odporne prasa

Reagovat
Mastný Chobot

rasista

Reagovat
Diskostu

Chilwel Ziyech Kovačič Mount toje tragedia niekedy až komické ...

Reagovat
Grahf

čukotka vobec netuší, slušný betonik. My výborne presujeme, škoda, že do koncovky sa nedostávame, ale dnes by to chcelo za 3b.

Reagovat
Svatej

A přesto jsme.nejvetsi sanci meli my.

Reagovat
Vsadim gule

Kup si za to v krámě jogurt

Reagovat
Svatej

Asi za to dostanu vic, nez ty za tvuj nazor, tak dik za tip.

Reagovat
Busby babes

ale defakto nic jineho nez ten jeden centr jste nepredvedli. My na tom teda nejsme lip, protoze to vzdycky zazdime pred vapnem no.

Reagovat
Svatej

Jj. Byli jsme bliz golu, ale vy mate daleko vic tech statisticky nedohledatelnych sanci, který v dobrý pozici ztroskotají na jednom špatným rozhodnutí.

Reagovat
Busby babes

jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť hrají oba týmy úplné hovno. Že si to vaše natřete na zlato nic nemění.

Reagovat
hitZor

Reagovat
spider_8

Ziyech měl fakt příšerný poločas. Nejen že je fakt záporný, ale on je vyloženě nebezpečný pro naší bránu. Jsem zvědavý, jestli bude mít TT koule ho stáhnout o poločase jako Tammyho, protože tady si o to vyloženě křičí. Nejen kvůli výkonu, ale i mi přijde, že TT trochu neodhadl průběh zápasu a čekal, že budeme tlačit. Namísto toho se hraje spíš na naší půlce a šance máme hlavně z protiútoků, takže Werner místo Ziyecha je jasná volba.

Reagovat
vitasrp

Ziyech fakt neuvěřitelně slabý, to si až člověk říká, jestli si nedělá prdel. Kdyby kazil riskantní přihrávky na polovině soupeře, tak člověk nic neřekne, ale on je schopen kazit přihrávky na dva metry v momentech, kdy není pod žádným velkým tlakem. Vůbec tenhle výkon nechápu.

Od Girouda bohužel dneska taky špatný, jemu jednak dneska nevyhovuje styl toho zápasu, kdy jsou United aktivní, vysoko, přičemž ale on není typem hráče, který by si nabíhal za obranu (v tomhle by byl platnější Tammy). Zároveň tam ale selhával v momentech, kdy má být silný - jednoduše přiklepnout proti noze v protiútoku tak, aby Ziyech měl míč pod kontrolou a nemusel jít do špeku s MAguirem atd.

Jinak je to hodně vyrovnaný, oba týmy hrají hodně kompaktně, ve středu pole tam prakticky není prostor vůbec na nic a není tak divu, že těch šancí moc není. Přišlo mi, že s postupem času se Odoi v defenzivní činnosti vytahoval výše a to základní defenzivní postavení pak nebylo 5-2-2-1, ale spíš 4-2-3-1. Nevýhodou ale bylo, že tam pak na pravé straně vznikalo více prostoru a asi dvakrát tam tu rychlou kombinaci Rashforda a Greenwooda musel na poslední chvíli řešit Kanté.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních 10 minut byl dobrý

Reagovat
vitasrp

Tam hezky přečísloval levou stranu no, ale to bylo v podstatě jediné, co v utkání předvedl. On neudrží balón, odtlačí ho od něj úplně každý, fakt se mi na něj špatně kouká.

Reagovat
Diskostu

čakal som viac od Chelsey to je doslova ubohosť ťo predvádzajú....

Reagovat
Svatej

To my od United taky

Reagovat
Busby babes

zas neprehanej.

Reagovat
Svatej

Provokuju provokatéra.

Reagovat
Diskostu

tak od United sa nič neočakava

Reagovat
tony223

Ubohá je tvoje gramatika

Reagovat
Vsadim gule

Pokud nepolevime, tak by tam mohlo něco padnout. Chelsea dobre bráni, ale moc nebezpečná není

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof je sialeny konzistentne, tam neni center co by sa clovek nebal, ze sa nevysere na utocnika a necha ho zakoncit, katastrofa

Reagovat
Busby babes

zaver jsme meli lepsi, zatim spis naznaky sanci nez vylozene sance. Chelsea dela chyby ale my vzdycky zazdime predfinalni prihravky v okoli vapna, coz je velka skoda. par slusnych situaci jsme tam meli po tom, co to Chelsea zkurvila v rozehravce.

NEjvetsi sance asi ten Giroud, to byl moc hezkej centr od Odoie, strasne spatne se to brani. Tak snad nam tam neco spadne, spatny to neni.

Nelibi se mi AWB. jako posledni hrac tam nekolikrat dava jednoduchou prihravku a bud da strasnou ranu, takze jednou Lindelof a podruhe tusim Scott meli velkej problem se zpracovanim.

Reagovat
smazaný uživatel

to bola dalsia sialenost no, to som len kukal, ci sa zblaznil, Lindelof je posledny a on mu tam nejebe taku prihravku

Reagovat
Busby babes

ne asi. na a poser se.

Reagovat
j_mrazik

To je hroznej zápas. Nedá se na to koukat. Nasazení dobrý, to je asi jediný.

Reagovat
Mato178178

Tak sa nepozeraj

Reagovat
Taiger

Reagovat
j_mrazik

Ty jsi neměl očekávání od zápasu takhle velkých mužstev?

I když je pravda, že tyhle zápasy často končily 0:0.

Reagovat
Mato178178

Umm prvý polčas som videl len asi 20 minút a druhý polčas to bol kvalitný futbal

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

jo a jeste by teda rozhodci mohl zacit trochu piskat ty fauly na Jamese. vzdycky dostane nalozeno od cesty po tom, co s nekym udela narazecku a bezi do prostoru. coz je teda na jednu stranu docela vtipny, protoze odleti od kazdyho, ale uz by za to mohl zacit teda davat karty.

Reagovat
vitasrp

Klasicky Odoi dolů, já bych fakt chtěl vědět, jak Tuchel přemýšlí, protože pro mě to jsou skoro vždycky úplně ujetý tahy.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, James za Odoie. My asi fakt nechceme vyhrát.

Reagovat
Svatej

James normálně vypadá, ze používá řasenku... A wtf, ze si toho všímám.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Talker

On tak vypadal vždycky... Takový extrémně upravený ksicht má pokaždý

Reagovat
Whitemedia

to je co zase za střídání

Reagovat
Svatej

Odoi odsere uz i výkony spoluhráčů

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Je zraněný bráško.

Reagovat
Svatej

Mu beztak ten obvaz dal sam, aby ho novináři neugrilovali.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Mu na Látala oznámil, že se zranil.

Reagovat
Greny

Snad zranění jinak se zblaznil

Reagovat
smazaný uživatel

ano, zranění

Reagovat
off-olda

Pane bože...

Reagovat
Kixi Syhimour

Někdo stream prosím? Dneska nemám moc štěstí.

Reagovat
John Obi Mikel

Aha, takže zranění. Kritizujete ho zbytečně.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda Hakime.

Reagovat
Mimalu

Ziyech ho nechá takto vyniknout

Reagovat
smazaný uživatel

JAK TO MOHL NEDAT DOPIČI

Reagovat
off-olda

Ziyech, James

Reagovat
mithro

de gea, shit keeper

Reagovat
Kinky7

Shaw

Reagovat
Greny

Fred magor ... Vyluc ho

Reagovat
iamek

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Svatej

Cemu se kurva divi

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nedat je docela umění

Reagovat
iamek

Adrian expected to start for Liverpool.

Reagovat
off-olda

Hmm, Mount rudá. Za mě.

Reagovat
Svatej

Se bojim, co prijde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno.

Reagovat
Svatej

??? Co udelal?

Reagovat
John Obi Mikel

Taky netušim.

Reagovat
Svatej

Ja myslel ze ma stream dopredu, ale fakt nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

po faule od Freda ho chcel kopnut

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
off-olda

Chtel a trefil..

Reagovat
John Obi Mikel

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Asi kouká na stream přes IE a viděl "šlapák" v prvním poločase.

Reagovat
off-olda

Sranda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
off-olda

Fred ho sestřelil a Mount na zemi oplácel To jsem jedinej kdo to videl?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem to, ale na rudou to určitě nebylo.

Reagovat
off-olda

Vzdyt je to nesportovni chovani jako prase. Son za to proti nam byl treba vyloucen.

Reagovat
Busby babes

to jsem si nejak nevsiml. neprislo mi to tak.

Reagovat
ajouki

Že musel dolů Hudson-Odoi ještě neznamená, že Tuchel nemohl použít na Ziyecha i své druhé střídání.

Reagovat
Mastný Chobot

Kovačić má kopaciu techniku druholigového futbalistu

Reagovat
Svatej

A prehled ctvroligoveho

Reagovat
Svatej

Christensen hraje vybornej zapas...

Reagovat
mithro

Fred zacal druhy polcas uplne paradne.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni běží 4 na 2 a nějaký kokot to prostě zadrbe

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za rohy???? Proč najednou neumíme dát gol z rohu? To bude Zoumou.

Reagovat
Svatej

O dost lepší výkon ted... To vidim na inkasovanou branku.

Reagovat
r.mrazik

Mctom je dneska špatný

Reagovat
mithro

tak nielen Fred, vsetci zabudli hrat cez polcas. ani prihravku si nedaju

Reagovat
icka

To je strasna placka ten Fernandes.

Reagovat
iamek

Reagovat
John Obi Mikel

Děkujeme za názornou ukázku.

Reagovat
icka

Reagovat
avicii

Reagovat
8lampard8

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
netopier

Reagovat
Euphael

Reagovat
havrys99

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

sa cudujem, ze este nedostal kartu

Reagovat
hitZor

Přišlo mi, že mu ji rozhodčí ukázal zároveň s Fredem po jeho faulu na Mounta

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mithro

Reagovat
avicii

Reagovat
r.mrazik

Ty voe...dej už jim žlutou, jak brání ve hře...tragickej rozhodčí

Reagovat
Grahf

to je neskutočné, koľko protiútokov zastavili faulom a rozhodca nič. Len na jamesa asi 3x

Reagovat
icka

Reagovat
iamek

Na sky taky slušný hate na tohle.

Reagovat
mithro

Reagovat
icka

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Potřetí.

Reagovat
Grahf

druhý polčas iné mužstvo

Reagovat
mr.Silver

Ten Bruno, to je hrozna drzka

Reagovat
Svatej

Fernandes si představoval co? Posere nahravku a chce se vratit o 6 sekund zpatky?

Reagovat
r.mrazik

Chtěl žlutou za ten faul na Jamese..

Reagovat
iamek

Snad nechceš, aby přemýšlel

Reagovat
Svatej

Ok, ja z ty reakce soudil, ze chtel mic

Reagovat
Diskostu

hneval sa pravom ....

Reagovat
Tolstobik

Bruno by se mohl min hadat a vic hrat, dneska hraje hovno a ted uplne zkurvil brejk

Reagovat
iamek

Wow dal žlutou

Reagovat
mithro

konecne nieco odpiskal sudi

Reagovat
Diskostu

ej ked je Bruno aký je teraz sa hneval pravom...

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Bene proč.... Mason by ten mic nemel sanci stihnout, ted mas zlutou a oni primak.. to rozhodování bych cekal o dost lepší

Reagovat
smazaný uživatel

taky Newcastle alebo Sheffield by z tohto dal ManUtd uz 3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Mctominay výborný zákrok. Bych chtěl vidět Jorginha v takové pozici

Reagovat
John Obi Mikel

Pulišič a Tammy rozhodnou.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Tammy ne.

Reagovat
martin.b

Ty Fernandesovi gestikulace... jako bych viděl Suareze, i po vizuální stránce

Reagovat
off-olda

To je přesný.

Reagovat
avicii

totálne ho v ňom vidím

Reagovat
iamek

Fred jak mohl 2x střílet, ale raději se na to vykašlal

Reagovat
ajouki

Kdyby byl Mount simulant, tak jako ho tu z něj někteří nesmyslně dnes dělali, tak teď udělá Fredovi druhou žlutou kartu a nazdar.

Reagovat
Talker

On je v tomhle neskutečný. Minulý zápas taky mohl lehnout několikrát a místo toho šel dopředu.

Reagovat
EXoRcIsT

Tak to ma byt

Reagovat
Kinky7

taky jsem cekal ze sebou rizne jak tam po nem fred sahl a ta by byla jasna. Streling Salah by byli na uemi uz

Reagovat
smazaný uživatel

Ole střídání nic? Znova? Klasika?

Reagovat
John Obi Mikel

83.

Reagovat
iamek

Chelsea hezky přidala. To nemůžeme ubránit

Reagovat
Vsadim gule

Ole

Reagovat
smazaný uživatel

Fred nikdy nedá gól fakt ne, tohle je jeho limit

Reagovat
mithro

to keby tam Fredovi padlo

Reagovat
off-olda

Ta hra bez útočníka je zkrátka něco, co prostě nejsem schopen pochopit.

Reagovat
r.mrazik

Jarda Hřebík to tak jak už před 20 roky...Pepek dával pozor a teď Tuchl

Reagovat
icka

Reagovat
Grahf

prečo musí byť zrovna fred najlepšie postavený na strelu?

Reagovat
Salfovic

Schválně ho nechávají volného.

Reagovat
smazaný uživatel

Neresil bych to jinak, byt nasim souperem.

Reagovat
smazaný uživatel

Už toho Jamese je úplně k hovno Ole

Reagovat
ACSMan
Reagovat
off-olda

Nemají nějakou sázku? Dost to tak vypadá.

Reagovat
fajdax

Kantecko v druhým poločase o dost lepší vykon

Reagovat
Tomanatura

Pod Antho rozhodni

Reagovat
Svatej

Mountovi to dneska nejde..ne ve srovnání s jeho nastavenou látkou..

Reagovat
mithro

Martial, ten to rozsekne, na jednu alebo na druhu stranu

Reagovat
icka

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Kante jako CM prostě nefunguje při hře s balonem. On se vůbec nenabízí pro balon, to se nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zkurvit nejlepsiho DM na svete... chtit, at hraje fotbal.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
icka

Timooooo gool pome

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě

Reagovat
niflheim

Teď by se tam dopředu hodil Ighalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole je tady 3 roky a furt se nenaučil střídat

Reagovat
ajouki

Dívám se na lavičku United a proč by měl jako na hřiště posílat horší hráče než které tam má?

Reagovat
tony223

Tuchel to tou hrou bez hroťáka pěkně zadrbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Líný Martial ten určitě pomůže

Reagovat
Svatej

Kolik bere Fernandes? V praci bychom potřebovali nekoho, kdo ani na vteřinu nezavře hubu a nikdy to nevzdá s vyjednáváním

Reagovat
hitZor

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
icemike

Reagovat
Diskostu

Werner a Martial dvaja králi...

Reagovat
Svatej

Reagovat
mithro

Reagovat
hitZor

Maguire po prvním faulu, po kterém rozhodčí nechal výhodu, znovu fauluje a nechápe, že za to dostal žlutou Někteří fotbalisti maj fakt iq 50.

Reagovat
Diskostu

Rudiger?

Reagovat
mithro

tak ked nedal predtym Kovacicovi, tak asi cakal, ze to uhra tiez

Reagovat
hitZor

Za co ji měl dát Kovačičovi?

Reagovat
mithro

jak tam trafil Jamesa?

Reagovat
hitZor

Vždyť to byl úplně stoprocentně čistý balon

Reagovat
iamek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Reagovat
mithro

mohol mat aj balon aj faulovat, to sa stava.

Reagovat
Busby babes

jo, za takovej zakrok nam odvolali gol/penaltu a Shaw dosta kartu. balon i nohy no. Ten Shaw byl o neco horsi zakrok ale i tak.

ale zluta pro Maguire spravna.

Reagovat
icka

Reagovat
Diskostu

Ole pri Fredovej strele prekvapil ho že to neletelo do outu

Reagovat
Busby babes

Dneska bych teda radsi stahnul Rashe. Je marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofa s Kantem fakt...

Reagovat
Svatej

Ten Bruno doprdele On fakt ani na vteřinu nepřestane fnukat

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Svatej

Nehral Mount rukou?.

Reagovat
r.mrazik

Teď naopak lindelof skvěle

Reagovat
Miguel19

Wtf proč to nebyl roh?

Reagovat
icka

Vypadalo, ze to Timo tecoval.

Reagovat
iamek

Martial 3x dostal nahrávku zády bráně a 3x neudržel balon. Tohle jediné docela uměl a zatím mu nejde ani to

Reagovat
smazaný uživatel

Ole klasicky rezignoval na útok

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v 94 z 93 dáte gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko

Reagovat
Svatej

Christensen asi MOTM za me... Fakt vybornej vykon

Reagovat
ajouki

Být pojištěný dalšími 4 hráči mu vyhovuje. Co ale Chelsea naopak ztrácí, tak je nebezpečí v pokutovém území. To byla pod Lampardem vždy tutovka na zápas.

Reagovat
Coutinho10

Adrian a Jota jeste vypadl

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson, Wijnaldum, Jones, Thiago, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Ojrzynski, Hughes, Milner, Keita, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Origi, R. Williams, N. Williams.

Reagovat
Coutinho10

Diogo Jota doesn’t make the matchday squad due to illness.

Reagovat
vladis271

Čo to povedal Ole? že nenechajú City utiecť s titulom?

Reagovat
smazaný uživatel

ved neprehra s Chelsea je ok

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Adrian; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Wijnaldum, Thiago, Jones; Salah, Mane, Firmino

Substitutes: Ojrzynski, Hughes, R.Williams, N.Williams, Milner, Keita, Shaqiri, Oxlade-Chamberlain, Origi

My jsme absolutně v prdeli

Reagovat
Benzema

Zase žiadna zmena očakávam zase zápas, z ktorého ma budú bolieť oči

Reagovat
fenixLFC

a akto mal prist ked su vsetci zraneni alebo nerozohrani?

Reagovat
stiflerovamama

To je zúfalosť s tými absenciami. Hrozne nevyrovnaná zostava.

Reagovat
Coutinho10

nez byla venku sestava, tak jsem chtel napsat, ze dnes jednoznacne musime...dostali jsme druhou sanci, vsichni konkurenti ztratili, takze ted je ten zapas, kdy musime napravit ty predesle a dostat se zpet do kontaktu boje o big 4, ale po shlednuti sestavy uz tak pozitivne naladenej nejsem no, takze se to musi nejak urvat, coz moc neumime

Reagovat
Kixi Syhimour

tak nějak, zase "ideální zápas na to to zlomit"

Ale ta sestava, to je prostě příšerné, nově i s Adriánem, Jota samozřejmě nemocný, nikdo neví, co je s Daviesem, brankářská dvojka samozřejmě taky zraněná, stoperská dvojice číslo 483, alespoň ten Keita, už jsem myslel, že je zase zraněný

Reagovat
Coutinho10

porad nejak nechapu i ten nakup Kebaka...kdyz prisel, tak jsem se k nemu nevyjadroval, ale jako ze by nejak pomohl nebo neco, tak to mi neprijde...napr. i ten gol Richarlisona sel pres nej, ze si ho nenavazal

misto toho, abysme vyuzili situace, ze jsme posledni mistr, vyhrali sezonu predtim LM a byli jsme nahore, tak se mel proste koupit top stoper a misto toho prijde borec z posledniho tymu BL, takze asi tak no a kdyz se k tomu pridaji dalsi absence, tak pak to takto vypada

Reagovat
Coutinho10

*Kabaka ...porad si ho pletu s Kebabem

Reagovat
avicii

To bude utrpenie

Reagovat
vladis271

ak dokončíme lipsko a dielom šťasteny a dobrého losu prejdeme štvrťfinále. Som zvedavý či bude v klube vyvíjaný tlak na úrýchlenejší návrat VVD. Lebo nvm čo by chceli s tou obranou robiť v neskorej fáze LM.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemyslím si, nakonec už by případně hrál Fabinho. Nicméně rozhodně ať nic neuspěchají, celkově v tomhle jsme dost opatrní, což je jedině dobře . Pak ale přijde de Boer a doku*ví ho na ME

Reagovat
Coutinho10

j tjn ta LM takto asi nepujde, uz tezko budeme mit stesti, ze nam souper nahraje na goly

Reagovat
Luc-Luc

ten Firmino v zakladu zase, to mi hlava nebere

Reagovat
smazaný uživatel

CO PÍSKÁŠ???

Reagovat
niflheim

Bože

Reagovat
Maximm9

Ten Fernandes takhle fnuka vzdycky, kdyz si v zapase nekopne aspon jednu penaltu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno nikdy nebrečí

Reagovat
Svatej

Fnuka i kdyz si ji kopne

Reagovat
iamek

De gea omg a Scott ještě větší omg

Reagovat
r.mrazik

Pici...takhle to Mctom posere

Reagovat
iamek

A DDG udělá 2-3 kroky a vrátí se zpět. Mendy v takové situaci by vyběhl a vyboxoval

Reagovat
John Obi Mikel

Kanté

Reagovat
mithro

McTom

Reagovat
off-olda

Slusny reseni brejku

Reagovat
hitZor

Proč proboha všichni naši hráči při standartce běží na přední tyč a nikdo není na zadní?

Reagovat
smazaný uživatel

Na zadní tyči je bubák. (Nic proti Bissakovi)

No to racism.

Reagovat
Grahf

to bol brejk dopiče

Reagovat
Hlahart

Kdyby to dal McTominay z první

Reagovat
Trapper

Fanoušci United - Co vlastně, že teď Shaw hraje pravidelně základ? Konečně se dostal na nějakou úroveň nebo tam neni nikdo místo něj? Přijde mi, že se tady na něj dost plivalo, ale zápasy UTD jsem viděl jen občas z highlightů..

V nějaký fifě 12 to byl wondertalent

Reagovat
r.mrazik

Letošní sezónu hraje skvěle

Reagovat
Hlahart

od novýho roku je to nejlepší LB v lize. Od října hraje pravidelně skvěle

Reagovat
iamek

Fred trefil branku

Reagovat
Hlahart

DDG má snad nejhorší kopací techniku v lize. A ty jeho polovýběhy na centry, to je něco příšernýho.

Reagovat
off-olda

To jsou hrozně trapný střely co musí DDG řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co se divíš, když to jsou střely od Kovacice?

Reagovat
Tolstobik

Zaslouzena remizka...

Reagovat
smazaný uživatel

To šlo vidět, že se oba týmy spokojily s remízou. Nahovno. Nebaví mě to.

Reagovat
mithro

dalsia nuda bez ambicii proti top6. tie zapasy s chelsea a arsenalom, otras tuto sezonu.city nenechame utiect

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mithro

a ruka mohla byt za 3 body

Reagovat
Busby babes

nerekl bych teda, ze jsme dneska nemeli ambice na vic...

Reagovat
mithro

mne ten zaver tak prisiel, bude bod, tak to dohrame. komu ten bod pomoze.

Reagovat
Dawon

a tak vsak asi 5 minut pred koncem sme leteli do brejku snad v 5 lidech, to mi zas nepripada jako snaha to zavrit a hrat 100% na jistotu

Zrovna dneska to nebyla zadna hruza, byly tam i nejake sance a polosance, bohuzel se ty naznaky povetsinou nepodarilo dotahnou, jako prave treba ten brejk v zaveru...tam kdyby dal Scott lepsi prihravku, tak je rashford sam pred brankarem na penalte...zaroven teda taky chybelo nejake oziveni z lavicky no, ta zaloha mi prisla v zaveru uz docela zatavena, tam to chtelo cerstve nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

McTominay nepochopitelne uplne ta prihravka, toto sme mali jednoznacne zakončiť, skoda

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
mithro

2 - Chelsea and Manchester United have drawn 0-0 in both of their league meetings in a season for just the second time, having last done so back in 1921-22. Tepid.

Reagovat
r.mrazik

Remizovy zápas...bod zvenku dobrý

Rozhodčí špatný

Reagovat
vitasrp

To boxování Mendyho těch střel ze střední vzdálenosti, to je fakt šíleně nepřesvědčivý a vyloženě jenom čekám na to, až z toho vznikne nějaká debilní branka.

Jinak prostě taková klasika, systém to má, organizovaný to je, ale směrem dopředu to nefunguje, není to ono. Jednak tomu chybí od Pulišiče a Wernera opravdový tah na branku (ve vápně čekají, že jim to spadne pod nohy nebo nevím), jednak by to pak chtělo zapracovat na tom, abychom na place měli více ofenzivních hráčů.

Reagovat
martin.b

Brankářská cca sedmička s číslem 98 na lavce LFC

Reagovat
oli9

Akorát čumím co to máme na lavce za golmany... No snad to zvládneme 0:2... Jinak by to už nejspíš bylo absolutní dno

Reagovat
icka

Hroznej zapas. Asi zaslouzena remiza.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je s Daviesom?

Reagovat
stiflerovamama

Told Ben Davies' absence tonight from the Liverpool squad is down to a minor fitness issue

Reagovat
smazaný uživatel

kks uz druhrykrat a to este ani nehral ten teda tie Kloppove treningy asi nedava

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Španěl

Reagovat
Luc-Luc

to je fakt marnost Bobby

Reagovat
Mastný Chobot

Ako to môže vraj útočník v PL v takejto situácii kopnúť tak zle?

Reagovat
Mastný Chobot

lol? som si istý, že som napísal "top útočník".

Reagovat
smazaný uživatel

ved to bol Firmino, nie Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj má takú formu, povráva sa.

Reagovat
Kixi Syhimour

Španěl

Reagovat
Liveral

40 percent of the games Adrian has played this season have finished 7-2. That might go down to 33 percent tonight.

Reagovat
Coutinho10

skoda Trent, ale hezky

Reagovat
ajouki

Liverpool je na tom tak špatně, že proti nim zachytá i lama Ramsdale.

Reagovat
Coutinho10

ufffff

Reagovat
Kixi Syhimour

, ale tak dobře, alespoň udržel linii

Reagovat
Kixi Syhimour

ale Thiago skvěle

Reagovat
Luc-Luc

mit tam misto Firmina utocnika, tak vedem 2:0

Reagovat
cubazi

Reagovat
vladis271

Mne je z firmina fyzicky zle. Nech vypadne na lavicku a hea radsej origi.

Reagovat
cubazi

Reagovat
stiflerovamama

Nie je to zlé šancí bolo dosť, ale robíme hrdinu s Ramsdela.. Dokáže mi niekto vysvetliť prečo Firmino pri tej dorážke nestrieľaj ale nahrával to ? Fakt, byť tam Jota tak už vyhrávame, hrozní ipmotenti v tom útoku.

Reagovat
Luc-Luc

neni to spatny, ale chce to promenovat sance, misto Firmina do druhe pule Shaqa a pujde to

Reagovat
ondris

Shaq nás z tejto biedy nevytrhne. Ach ako mi chýba rutinérsky striker ako bol Studge.

Reagovat
Bandita_Harry

Inak voľný hráč

Reagovat
cristiano.K.

Studge byl největší miláčik, škoda že nehraje v nějakým Brightonu aspon

Reagovat
oli9

Reagovat
cubazi

Ak by tam bol čontofalsky nechytal by onak...fušerske zakončenia našich

Reagovat
cubazi

Inak neskutočne ma irituje ten strojeny usmev v tvári Kloppa...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Firmino dvě loženky, Trent,Gini,Salah, Jones po jedné slušné šanci. To jen až zas někdo bude tvrdit, jak hrajeme špatně, hráči nebojují a já nevím co všechno.

Místo abychom vedli v klidu o tři goly, tak se ted budeme trápit.

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

A jo nebyl

Reagovat
Kixi Syhimour

Z toho prvního záběru jsem taky hned usuzoval, že byl mimo

Reagovat
Kixi Syhimour

Scousers spolupráce

Reagovat
Coutinho10

husty, ja tfo z hlavni kamery vypadalo na to, ze to je mimo a pak zpomalene se potvrdil opak suprove to Trent dohral

Reagovat
Luc-Luc

Trent VAR LFC

Reagovat
Coutinho10

prislo mi i, ze to Sheffield pak celkem podcenil, ze mel Jones celkem klid na zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

cakali, ze to Ramsadale zas chyti

Reagovat
Coutinho10

mohlo to tak pusobit aneb kdo brani, tak neveri brankari

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Musíme rozhodně přidat, ta obrana je komická

Reagovat
Kixi Syhimour

Sláva

Reagovat
Coutinho10

konecne Bobby

Reagovat
Luc-Luc

He jeste ze mu to stecoval obrance

Reagovat
smazaný uživatel

ani si nechcem predstavit kam by to islo keby mu to nezblokoval

Reagovat
Kixi Syhimour

Pokud jsem se nepřeslechl, tak dle komentátora na Sky už to přepsali na vlastní

Reagovat
Luc-Luc

to se nedivim, to byla spis mala domu od Firmina nez strela na branu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino si právě předplatil základ do konce sezony

Reagovat
REPLIKATOR

Takže nakonec vlastní gól, zase nebyl schopný trefit bránu

Reagovat
Kixi Syhimour

Takže gól nedal, takže nemá předplacený základ

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Nielenze nevies dat gola trojke adrian, phillips, kabak. Este ti da gola firmino. Sheffield su jasni.

Nutne potrebujeme porazit Chelsea. Dnesnu zostavu by si dali ako predkrm.

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino nedal gól

Reagovat
REPLIKATOR

Salah neunáší

Reagovat
13

Ten komentátor je kouzelnej na SKY jak mu do konce prostě bude říkat Alison

Reagovat
rave

Mané ustál

Reagovat
REPLIKATOR

Salah by spadl

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pharrell

Vyhraje dneska Everton?

Reagovat
GODfrey

Veľká pravdepodobnosť že nie. Doma sme prehrali s Newcastlom, WHU aj Fulhamom. Ako jasný favoriti. Takže osobne som skeptický dnes. Neviem , ale vždy nám robili problém zápasy vonku, obzvlášť so silnými mužstvami a doma sme poctivo body zbierali, aspoň na remízy, tento rok to je celé opačne

Reagovat
smazaný uživatel

Everton už má víc fanoušků než Zascha?

Reagovat
GODfrey

Určite áno, len sa nám tu nechce komentovať

Reagovat
PP

Proooč? Náhodou, tady je to ještě dobré.. Jen nesmí vyhrát United penaltou..

Reagovat
Remt

Ano, to dostanou po právu bídu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PP

Mám jen štěstí nebo když jsem viděl Southampton, tak pokaždé (3x) hrál Armstrong výborně?

Reagovat
SpecialOne

To je hrozná nuda, Pep tu dominanci dotáhl k dokonalosti.

Reagovat
Coutinho10

aspon nas ostatni nemusi mrzet nektere ty zbytecne ztraty, protoze na ne v teto sezone nikdo nema stejne jako nikdo nemel minulou sezonu na nas

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ajouki

To sponzor Wolves souhlasil, že na těchto dresech bude jeho logo nečitelnou černou barvou? Hráči se radují z gólu proti lídrovi tabulky, sleduje to celý svět, ale divák má pocit, že hrají bez partnera. Ten přitom platí miliony liber.

Reagovat
SunFells

Ano

Reagovat
SunFells

a je to tmavě zelená (portugalská identita).

Reagovat
ajouki

Díky za doplění. Asi nemáš žádný odkaz, kde by se to řešilo? Co koukám na Twitter, tak nejsem sám, kdo se nad tím podivuje.

Reagovat
SunFells

Nemám. K podivení to možná je, ale je bláhové se domnívat, že to klub se sponzorem nemusí konzultovat, když jde o miliony liber jak říkáš.

Třeba to nasvícené na fotkách vypadalo výrazněji než takto na hřišti.

Reagovat
ajouki

Takto nějak předpokládáme všichni, že to funguje. Ale chyby se stát můžou. Je otázka zda přemýšleli, jak to bude vypadat z televizních kamer kde se zabírá více hráčů. Nebo to mohl kontrolovat někdo s perfektním zrakem, ale v dnešní společnosti je ohromné procento co má nějakou vadu a nerozezná to ani z blízka.

Reagovat
Kinky7

Kavanagh dneska super zapas

Reagovat
havrys99

Reagovat
Coutinho10

no, tak jestli to vyjde, tak i pristi sezona bude v boji o titul vypadat podobne

11:58 Manchester City si vyhlédl Hålanda

Erling Håland je spojován s odchodem z Borussie Dortmund, přičemž má celou řadu zájemců. Mezi ně se přidal Manchester City, který si podle informací deníku "Sport Bild" norského útočníka vyhlédl jako náhradu za Sergia Agüera. (lequipe.fr)

Reagovat
iamek

MUFC starting XI vs Crystal Palace:

Henderson, AWB, Bailly, Maguire, Shaw, Matic, Fred, Fernandes, Rashford, Cavani, Greenwood

Prý unikla sestava. Tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

no uz ked im aj Vydra da gol, tak je jasne preco vypadli z EL

Reagovat
Coutinho10

Vydra konecne gol, hezky

Reagovat
oli9

Reagovat
oli9

Vydrovi už jsem v ten gól fakt nevěřil... Že ho dá

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra a gól? Nevěřím

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Coutinho10

tady ten gol Vydry, kdo nevidel a emoce trosku lepsi nez po golu v FA Cupu

https://streamwo.com/a88b30b4

Reagovat
Busby babes

United XI: Henderson - Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw - Matic, Fred - Greenwood, Fernandes, Rashford - Cavani.

Reagovat
CR7RONALDO

Cavani a hlavne Henderson sú prekvapenia.

Reagovat
mithro

henderson? bailly? cavani to vyberali fanusikovia tu zostavu nie jasna nula vzadu.

Reagovat
iamek

Martial ani lavička <3. DDG taky ne. Zajímavé

Reagovat
iamek

Solskjær: "David [De Gea], that's personal reasons. Anthony [Martial] got a knock in training on Monday, on his knee, so not ready for this. Hopefully ready for the weekend but we're not sure yet."

Reagovat
Makiii

Sestava vypada perfektne, tak snad OLEMU zakladni 11 dokaze, ze to muze davat casteji (obrana + golos)

Nevíme co je s Donnym? O vikendu byl lavka a ted nic...

Martialovi prospeje klid..

Reagovat
Busby babes

Jinak zase zajimave reseny. Jakmil mame balon, tak hrajeme defakto 3-1-6 s Maticem jako tretim stoperem.

Reagovat
r.mrazik

Matic je šílený...

Chudák Fred tam běhá úplně sám

Reagovat
Busby babes

kdyz mame balon. pak tam nepotrebujeme dva a Shaw ma vetsi prostor a jsou tam precisleni

Reagovat
r.mrazik

Však je tam úplně k hovnu na té levé straně

Reagovat
Busby babes

vsak Shaw pripravil asi tri dobry pozice pro Rashe..

Reagovat
r.mrazik

Tak bavíme se o maticovi ne?

Reagovat
r.mrazik

Třetí golovka...

Reagovat
mithro

Rash

Reagovat
Grahf

bruno dnes najhorší, kopu jednoduchých prihrávok pokazil.

Reagovat
fajdax

Ten Eze vypadá skvěle

Reagovat
vodka

jakmile to palace zatahne, tak ta nase slaba kreativita a nedostatek pohybu docela sviti. Co z toho, ze je vepredu 7 hracu, kdyz v nabehu je jeden...

Reagovat
Grahf

keď breuno nič nevymyslí, tak tam nie je žiadna myšlienka, samý posuvač. Okrem toho pravá strana je mrtva, awb nič a greenwood keď nedá gol, tak jeho medzihra je nulová a dribling na úrovni awb.

Reagovat
vodka

Greenwood zkoušel pruniku dost, ale teziste hry je dost vlevo, no... tady jdou spis ale videt limity Freda.

Reagovat
Grahf

hej, skúšal, do troch hráčov a všetko zadrbal. Fred, mctom, matič, všetko jedno, žiadna prekvapivá prihrávka.

Reagovat
Busby babes

a Shaw vymyslel asi dve sance. Vlastne vsechno co bylo od nas nebezpecny neslo ve finale pres bruna.

Reagovat
iamek

Tohle nemůže skončit jinak, než prohrou 1-0 gólem ze standartky. Mason okamžitě dolu prosím.

Reagovat
r.mrazik

Matic dolů, Bruno hlouběji, podhrot Rash a nalevo James

Reagovat
Busby babes

to bude imho uplne zbytecny. James proti zatazenemu bloku... no nevim. Jen hejtis Matice.

Reagovat
iamek

. Dneska ze zálohy to rozdává nejlíp

Reagovat
Busby babes

a taky tim, jak se zatahuje na stopera tak pak AWB a Shaw muzou hrat daleko vejs.

Reagovat
r.mrazik

Pressuje, roztahuje hru, dává centry

Matic je k hovnu

Reagovat
vodka

radeji bych toho Dialla zkusil, James ma finalku bidnou taky, to radsi nekoho, kdo projde jeden na jednoho.

Reagovat
r.mrazik

Klidně. Hlavně to nějak změnit...stojí to za hovno

Reagovat
Busby babes

Velka skoda, ze Rash nepromenil. Jednu z tech sanci proste musi davat. Palace zalezli a dobre brani, tady si moc sanci nevytvorime. Bohuzel taky dost kazime, jednoduche prihravky a tak. Nejlepsi asi Shaw? jinak to pusobi jako desne pohodovej zapas, kdy od Palace nehrozi vubec nic. Jen pri nasi rozehravce.

Jsou na nas dobre pripraveni, tak jsem zvedav co druhej polocas. Na lavicce moc moznosti jak to zmenit neni. James se do takoveho zapasu nehodi a pak uz tam je jen Amad a Shola...

Reagovat
Grahf

na to sa trebalo fakt dobre pripraviť, zaliezť pred bránu a čakať na našu chybu, uplny tactical masterclass Však to robí každý sračkový team proti nám.

Reagovat
Busby babes

ano je. Protoze i zalezt se da blbe. Soton taky zalezl a dostal 9 golu...

Reagovat
mithro

vsak to bude, pohodova remiza 0-0

Reagovat
Busby babes

jako ma to atmosferu treninkoveho zapasu

Reagovat
mithro

nahaname city

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Salfovic

Reagovat
iamek

To je hrůza

Reagovat
iamek

On piska každý pidi kontakt

Reagovat
Greny

Chystá si půdu pro penalticku

Reagovat
mithro

este to chce trochu viac teh hmly a bude sa nato dat pozerat

Reagovat
Grahf

jedným slovom SLOPPY.

Reagovat
vodka

takže taktika do druhého poločasu je nechat palace hrát a pak zkusit zase protiútoky? nebo jak si mám vysvětlit to, že nejsme schopni podržet balon?

Reagovat
Grahf

klasická polčasová Oleho taktika, hrať ešte horšie, ako prvý polčas

Reagovat
Grahf

rofl nemožem z toho grenwoodovho driblingu

Reagovat
mithro

Need to focus play down the left more. Partly because we’re far more dangerous down that side, partly because if we continue to be this abysmal at least we won’t be able to see it

Reagovat
Busby babes

Vi Fred jake mame dresy?

Reagovat
vodka

proc to nesypem vic do vapna? jako jasne, CP maji vyskovou vyhodu, pozicne jsou skveli, ale do vapna muzeme cpat Cavaniho s Greenwoodem, kterym staci jedna chyba palace a budou pripraveni, misto toho se nedostanem ani k centru.

Reagovat
Grahf

katastrofa, jak všetci strácajú lopty

Reagovat
Ranoth

zas ked raz vsadim na tych sracov tak nevyhraju

Reagovat
Kixi Syhimour

Sázej častěji

Reagovat
Grahf

ako by hrali prvýkrát spolu, vobec si nerozumejú. A najhoršie, že už ani nebojujú, napáda možno jeden hráč.

Reagovat
pingla

jedine pozitivum zatim vidim v tom, ze je takova mlha, pres kterou neni poradne videt sracka, kterou zase hrajeme

Reagovat
iamek

Kdy hodlá střídat ?

Reagovat
r.mrazik

Bude ten trouba střídat nebo zase jen koukat do 80 minuty?

Reagovat
Busby babes

Scott

Reagovat
mithro

a James. pohodova remiza, vravim.

Reagovat
Grahf

cavani dolu?

Reagovat
r.mrazik

Tak tyhle střídání jdou úplně mimo mě

Reagovat
iamek

Co měl udělat jinak když si Cavani ukazoval o střídání? Má za sebou snad jeden trénink po zranění.

Reagovat
r.mrazik

To jsem neviděl, že by chtěl dolů.

Však nic nezměnil...pořád jede jedno a to samé.

Ten chlap nemá koule

Reagovat
iamek

Nemá. Chybi tomu odvaha riskovat. On raději za každou cenu ubraní 0:0, než aby trosku zariskoval směrem dopředu. Sice dneska lavička hodně bidna, ale zariskovat s Diallem mohl. 1 na 1 umí a to se dneska hodilo. Marcus dneska snad nešel ani do jednoho souboje a vše radši hned dával na Luka.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

Alex tam hodil Machedu v nejdůležitější chvíli...Ole nemá koule na normální zápas v lize...

Reagovat
Grahf

v ystrelili sme vobec v druhom polčase?

Reagovat
Miguel19

No jo, Bruno už to zkouší na penaltičku..

Reagovat
Grahf

absolutne nepozeratelné. S takýmto futbalom to nepojde

Reagovat
mithro

city im cez vikend ukazu ako sa hra

Reagovat
r.mrazik

Že tam nechá mrcasit dneska celý zápas tragického Rashforda...

Reagovat
mithro

to vyzera, ze oni na tu loptu uz ani nevidia

Reagovat
mithro

dohaname city velkym stylom Ole

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 a 2 nastavene minuty na konci som snad este nevidel

Reagovat
iamek

Boze prosím ať mu nenabizime novou smlouvu. Šílený. Za cely zapas nezměnil nic, střídání pozdě. Nejnudnejsi zapas v sezóně. Kromě Shawa nemá smysl nikoho komentovat. A u Henda je člověk při centrech klidnější.

Reagovat
Grahf

proti tímom, čo zalezú nedokáže nič vymyslieť, nemá žiadny plán.

Reagovat
iamek

Já nechápu jak můžeme být pořad na druhem místě. Máme štěstí, ze i Leicester odchází pomalu + mraky zranění.

Jinak se hezky ukazuje jak Pogba chybí. Od jeho zranění to šlo naprosto do hajzlu.

Reagovat
Mato178178

Druhý polčas vôbec neboli zalezeni

Reagovat
Kincl

Gratulace City k titulu, Manchester je opět modrý.

Reagovat
iamek

Reagovat
PanAu

To už asi 10 let ne ?

Reagovat
fajdax

City jim strašně naloží, na to se tesim.

Reagovat
iamek

Jako předchozí roky nebo ještě mas na mysli ten domácí zapas pod safem?

Reagovat
Kincl

I kdyby City dostali 9 golů proti United, tak je jasné že pak dokážou vyhrát 5 zápasů v řadě, kdežto United a spol dají dvě výhry, jednu prohru 1:0 a dvě plichty se spodkem tabulky

Reagovat
fajdax

Nemám na mysli žádný předchozí zápasy. Mám na mysli Vás příští vzájemný zapas

Reagovat
fajdax

*reakce na iamka

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Reagovat
Ranoth

musim na tych united vsadat castejsie

Reagovat
Kixi Syhimour

jsem nedočetl

Reagovat
Grahf

3x 0:0 po sebe, ideme na lvg vlne

Reagovat
iamek

A pak ze potřebujeme CB

Reagovat
r.mrazik

Pořád si myslím, že Ole opravdu není někdo, kdo nás vytáhne úplně nahoru.

Nedokaze změnit zápas. Bez toho to nejde.

Reagovat
Busby babes

ma jeste rok smlouvu. nechal bych ho dokoncit a pak se rozhodl. Klidne pak privezt nekoho jineho pokud nedame titul nebo tak.

Reagovat
Chazy

Ole jak já tady mohl zpochybňovat jeho kvality, nikoho lepšího by nenašli

Reagovat
smazaný uživatel

dva týdny vyvíjel tlak na City

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

na telocvikára fakt dobré

Reagovat
Svatej

Cekal jsem, kdo s tim prijde

Reagovat
jk

Dele v základě

Reagovat
avicii

potrebovali by sme uz nejaku fakt velku vyhru, a akakolvek proti CFC by takou bola, Tuchel ma ale dost dobre vysledky, uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

ved sme dali Lipsko aj Spurs

Reagovat
avicii

Spurs mi príde už dávno a chcelo by to aj nejaký super výkon po ktorom si poviem tak dnes to bolo výborné

Reagovat
smazaný uživatel

ten Fulham slape, oni sa snad este aj zachrania

Reagovat
Cobra

Proč musíme trpět Daviesa na tom beku fakt netuším a překvapuje mě, že se svýma schopnostma dokáže prosadit do základní 11 v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste na stoperu dejme tomu, ale na tom bekovi to je silena tragedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Z Kanea se stává teda pěkný sráč. Škoda...

Reagovat
Mates_Matesović

Jj, dlouho jsem ho hájil, ale tohle už je přes čáru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle urcite faul Ndombeleho nebyl.

Reagovat
FUnk

doherty

Reagovat
smazaný uživatel

Doherty a Davies sú mizerní. Hroza. Neskutoční downgrade oproti Regiulonovi a Auerierovi.

Reagovat
matZz

tak Doherty si aspoň zaslouží šanci. Daviese to vůbec nemá smysl komentovat, Joe Hart by tam byl platnější. nechápu, proč tam nezkuší Cirkina, nebo aspoň Tangangu

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Kabak, Fabinho, Robertson, Wijnaldum, Jones, Thiago, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Milner, Keita, Oxlade-Chamberlain, Jota, Shaqiri, Origi, R. Williams, N. Williams.

Reagovat
Svatej

Hmm fabinho je pro Wernera nocni můrou, to mu hrozne nesedne..

Reagovat
Kixi Syhimour

S naším štěstím nám dá hattrick, takže bych byl v klidu

Reagovat
mikelinos

Však mu nesedí žádný obránce

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda nejlepší, co je s v současnosti k dispozici a konečně i o něco silnější lavička, včetně Joty .

Ale kam se poděl Phillips s Daviesem

Reagovat
Coutinho10

Jota konecne ready

Reagovat
Luc-Luc

Fab a Jota, konecne to zacina zase nejak vypadat

Reagovat
Svatej

James i Chilwell na krajich, odoi na lavicce, werner hrot, ziyech s mountem kridla.. no, defenzivněji to už nešlo, snad to nejak pujde

Reagovat
Greny

mohl tam dat jeste Kovacice misto Ziyecha

Reagovat
Talker

Zas nepřehánějme, tohle nehraje...

Každopádně jo, jsou to připosrané sestavy se 3 ofenzivními hráči, kdy Mount toho odmaká do defenzivy víc, než většina středních záložníků a Werner má taky hromadu té práce na kontě.

Reagovat
Miguel19

https://pbs.twimg.com/media/EvqHIDmXAAYKOY8?format=jpg&name=large

Tuchel to fakt zajímavě točí. Ale zrovna dneska bez Kovačiče, se Ziyechem...

Reagovat
John Obi Mikel

Nasadil bych CHO místo Hakima.

Reagovat
Kixi Syhimour

Měl tam to zranění, třeba není zcela fit

Reagovat
Walter_Sobchak

Je fit, ale dal tam radšej Jamesa nech je väčšia istota dozadu proti Manemu.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Fulham ma v utoku same vydry, skoda

Reagovat
jk

Ajaj, ty neproměněné šance v prvním poločase nás budou ještě mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bezte do riti

Reagovat
Kixi Syhimour

Fulham , slušně tlačili

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

sa pozri aku ruku odpiskali

Reagovat
Kixi Syhimour

, já už nemám slov, týpek si měl před zápasem tu ruku uříznout

Reagovat
Mates_Matesović

Je mi líto Fulhamu, ty sudí jsou fakt zmrdi

Reagovat
matZz

taky mi jich bylo napřed líto, ale pak jsem si vzpomněl jak nám na jaře neuznali gól po Lucasově "ruce" (soupeře už jsi nevzpomenu )

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy? Nevzpomínam si.

Reagovat
matZz
Reagovat
Kixi Syhimour

Počkat, za tohle?

Reagovat
FUnk

takova ruka, se poseru, pojebany VAR, tohle zrusit

Reagovat
Dawon

Hej tohle uz je ale vtip ne?

Reagovat
Horcmen

Nonsense, ale bohužel podle nastavených pravidel.

Reagovat
smazaný uživatel

to potom musel tie pravidla pisat fakt dement

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
jk

Úplně stejný nesmysl obral Spurs o body s NUFC.

Reagovat
Euphael

Fulham je macka jak citron, rozhodci jim za chvili bude k nicemu

Reagovat
vitasrp

Podle pravidel naprosto správně, pocitově je to samozřejmě úplná píčovina, protože asi neexistuje přirozenější pozice, kde ty ruce mít. V tuhle chvíli by si je ofenzivní hráč musel asi uříznout, aby rukou nezahrál.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak ta hra Spurs je něco strašného

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Euphael

Mourinho ten totenham uplne dojebal... takova soupiska a hrat takto je strasne

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

sledovat nas fotbal bez fanousku a kdyz takhle zasahne VAR je katastrofa. Jedina skoda je, ze NHL je v noci jinak bych se na fotbal vysrat

Reagovat
jk

lol, první poločas úplně super a v druhém to Mourinho dojebal. wtf

Reagovat
Mates_Matesović

Ten první poločas fakt super nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co bolo na nom super, akurat iba to, ze vysiel jeden protiutok a Kane nedostal za svoj dive zltu kartu

Reagovat
jk

Co se týče koncovky tak tragédie. Ale hra naprosto v pohodě, konečně ti hráči vypadali, že jim někdo vysvětlil jak pressovat a Fulhamu nic nedovolili. Za mě úplně v pohodě a mohlo to byt klidně 0:3.

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť ten tým je oproti ostatním z TOP 6 slaboučkej.

Reagovat
jk

Lamela je dobrej tak. Ale mohl tam jít místo Sissoka. Teď nemáme šanci podržet balón, což by se hodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá ruka, tomu sa už nedá ani smiat, veď to je úplne dno tejto ligy... Hráč trafí z metra protihráča do ruky ktorá je pri tele ak je toto v pravidlach tak sa túto ligu už neoplatí sledovať.

Reagovat
vitasrp

Tahle ruka by byla odpískána ve všech zemích, kde se používá VAR. To je prostě tím, že je špatně nastavený to pravidlo, no.

Reagovat
oli9

Jota na střídačce, aspoň něco

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezké od Lamely

Reagovat
FUnk

lamela koncovy hrac

Reagovat
jk

Jako, že hráč na konce zápasů? Dneska nám ta jeho agresivita fakt pomohla trochu otupit ten tlak Fulhamu.

Reagovat
mul

Reagovat
jk

Hojbjerg

Reagovat
Kixi Syhimour

19. stoperská dvojice...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Vyhráli jsme 2:0 v prvém zápase po gólech Maného jo?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Pokud jsem dobře slyšel tak to říkal komentátor

Reagovat
John Obi Mikel

No pěkný.

Reagovat
Greny

Tu minutu potlesku mohli nechat na další zápas .. nevím zda by to nezamavalo s mojí psychikou na místě Alissona pár dní po úmrtí otce..

Reagovat
Kixi Syhimour

Nákop Thiaga

Reagovat
smazaný uživatel

*nákup

Reagovat
Svatej

Priste mu to zpracuj vic do behu Reeci

Reagovat
smazaný uživatel

Mane padni uz, nehraj frajera

Reagovat
Svatej

Reagovat
Coutinho10

byla by jasna , skoda

Reagovat
Greny

Škoda Timo

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezky to udělal

Reagovat
REPLIKATOR

Mané kdyby spadnul, tak jasná penalta.

Reagovat
Coutinho10

skoda...Werner by sel k zemi hned

Reagovat
Svatej

Salah taky...

Reagovat
Kixi Syhimour

Fernandes taky

Reagovat
Kixi Syhimour

jsem zapomněl na palec

Reagovat
Svatej

Ten by pro sichr spadl dvakrát

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Liquid

takže by byly 2 penalty

Reagovat
Miguel19

*Salah

Reagovat
Svatej

Dobrý uvažování jsme si vypestovali... Taky me to napadlo

Reagovat
Kixi Syhimour

Werner

Reagovat
Greny

Toto musíme dávat v takových zapasech

Reagovat
John Obi Mikel

Werner

Reagovat
REPLIKATOR

Těžká pozice, balon vysoko a otáčel se. Nemohl vědět, jestli golman nejde proti míči.

Reagovat
John Obi Mikel

Lehké to nebylo, ale jiní hráči by z toho dali gól.

Reagovat
Svatej

Nemohl by ho pool koupit uz v polocase?

Reagovat
smazaný uživatel

Já z toho Wernera fakt nemůžu ty vole.

Reagovat
off-olda

Ježiši kriste

Reagovat
Greny

Teď to zas tak lehce nevypadalo jak v první moment

Reagovat
Kixi Syhimour

nebylo to lehké, navíc Alisson dobře postavený

Reagovat
hitZor

Tady už lidi vidí, že Werner nedá gól a hned se mu musí vysmívat.

Reagovat
icka

klasicka sebranka tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Atkinsone, vyluc ho

Reagovat
ajouki

Mount se začal dostávat mezi línie, kralovat v přechodech a hra se otočila o 180 stupňů.

Reagovat
smazaný uživatel

Mount je boží, Werner je hovno.

Reagovat
REPLIKATOR

Werner je boží hovno

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icemike

Reagovat
Greny

Už delší dobou si pohrávam s myšlenkou a fakt by mě zajímalo jak by Christensen v tomto rozestaveni hrál na místě Jorginha

Reagovat
off-olda

Reagovat
Mimalu

Timooooo

Reagovat
oli9

Ten Kabak po sezoně poslat zpátky

Reagovat
Kixi Syhimour

Arnold , Kabak v klidu

Reagovat
John Obi Mikel

Wernerrrrrrrrrrrr

Reagovat
icka

Reagovat
Kixi Syhimour

To bylo jasné...

Reagovat
Greny

Tiiimoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

to je trapas, takuto chybu zachrani taky trapny ofsajd

Reagovat
Mimalu

tak nic, škoda, těsné

Reagovat
iamek

VAR

Allison je bozi <3

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nic.

Reagovat
Coutinho10

Haaaaaaaaaaaaaaaaaa VAR

Reagovat
John Obi Mikel

Jednou to neposere a on to místo něj zkazí VAR.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je ponekolikate

Reagovat
Coutinho10

ale doufal jsem, ze to Kabak zblokuje, ale bohuzel, museli jsme se spolihat na VAR no

Reagovat
icemike

6. Nebo 7. Off gól

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Milimetrový offside, díky var

Reagovat
Liquid

nebyl ani milimetrový, prostě nebyl, ruka se nepočítá a i ta byla v úrovni nohy posledního hráče Liverpoolu

Reagovat
Luc-Luc

var ty vole

Reagovat
OTASi

LOOOL

Reagovat
John Obi Mikel

LiVARpool

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

To bezte do prdele

Reagovat
Minister

wtf

Reagovat
Svatej

To je fakt ubohý

Reagovat
vitasrp

Běžte s tím VARem doprdele fakt už, já to nechápu.

Reagovat
vitasrp

On mu to samozřejmě měří od paže, to je zas pravidlo jednou, ty krávo.

Reagovat
iamek

Tak aspoň to nějak sjednotili

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Fairplay

Werner má podle VARu větší rameno než Mike Tyson

Reagovat
smazaný uživatel

Timo raketa

Reagovat
spider_8

To si děláte kozy, tohle nemůže být nikdy offside Však měl nohy i tělo snad půlmetru před hráčem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nahodou

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
spider_8

Tohle jsou prostě joky no...

Reagovat
Giwdul

Jj. Je to nesmysl. Na posouzení těchto milimetrových offsidů není navíc ten systém ani dostatečně přesný - to je na tom celém vlastně nejabsurdnější.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
Greny

Je na čase a divím se že to nikoho nenapadlo hrát v tilku... Pak to nebudou moci takhle kreslit

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

FIFA Street

Reagovat
celeb

rovno hore bez, aspon by zensky fotbal ziskal na popularite

Reagovat
FC Porto FC

Jdite už do píče, Var největší sračka fotbalu za posledních 50 let

Reagovat
Liquid

naprosto regulérní gól, i ta čára to potvrdila, LiVARpool

Reagovat
smazaný uživatel

Minamino nie je slabší ako aktuálny Firmino. Dnešná obrana je ešte slabšia ako s Lesterom či ManCity.

Reagovat
cubazi

Reagovat
oli9

Offside byl těsný ale byl ale spíš bych řekl že to hodně ovlivnil i ten druhý hráč který tam byl o 30 cm před nima a Robbo právě s ním svadel první slrintersky souboj

Reagovat
Luc-Luc

hrajem spatne, tohle bude zlatej bod dnes

Reagovat
REPLIKATOR

Jasný ofsajd

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale Alisson zase prostě

Celkově nic moc, hrajeme jak Spurs dneska v druhé půli, jsem zvědavý, kam nás to dovede

Reagovat
OTASi

vysvětlí mi někdo proč mu počítaj loket? jestli jsem to dobře viděl z toho záběru.. dorpdele to se může hrát rukama nebo co?

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

Odkud tonkurva meril?!?!??

Reagovat
Kixi Syhimour

Si vždycky hodí mincí, něco strašného , alespoň jsme teda měli štěstí

Reagovat
puji

Jako vždy od konce rukávu. Kdyby jsi sledoval pravidelně ligu, tak víš že tohle pravidlo je sjednocené. Můžeme diskutovat jestli to je správně nebo ne, ale aspoň se měří všem stejne.

Reagovat
Hokaido

No... Neměří. Nikdo ti nedokáže přesně určit konec rukávu a co je to kurva vůbec za nápad, posuzovat to podle nějakýho posranýho rukávu? Plus kamery nikdy nezachytí přesně ten správný frame... Tohle je prostě špatně, ofsajdy by se měly posuzovat jinak.

Reagovat
icemike

Od černé pásky na podtriku, takže zle

Reagovat
Registrujisejenproto

fandím LFC, tenhle "ofsajd" je úplný výsměch, zrušte VAR

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Mané

Reagovat
REPLIKATOR

Mané

Reagovat
Coutinho10

Mane...jak s paskou pres oci

Reagovat
Fernando_Torres

V jakym vesmíru je tohle offside? i jako fanoušek Liverpoolu bleju

Reagovat
Registrujisejenproto

jojo, to bylo ale výsměchu, když tak samo VAR několikrát za sebou zařízl LFC na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste fakt ubrečený tyvole, jak když ti holka na první schůzku přijde o pět minut později a ty ji to vyčítáš ještě při zlatý svatbě

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Kixi Syhimour

Náhodou to by byla docela dobrá vzpomínka

Reagovat
hrundy

Tak to je asi to nejhorší přirovnání co jsem kdy viděl...

Reagovat
smazaný uživatel

tos toho asi moc neviděl ještě

Reagovat
hrundy

Viděl ale tohle vypadá, jak když tě to právě napadlo, v hlavě strašně pobavilo a tak ses chtěl podělit, ale je to fakt špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

No, můžeme to uzavřít, že to je asi stejně špatný jako rozhodnutí odpískat Wernerův offside.

Reagovat
Registrujisejenproto

mimochodem to samé píšu cca 5 příspěvku výše, ale tak ulevil sis

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
celeb

tak to zas nie, to by musela meskat aspon 2 hodiny

Reagovat
iamek

Reagovat
Giwdul

Osobní zkušenost...?

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané

Reagovat
oli9

Tak VAR si to tam cmaraji jak chtějí je to prostě picovina ale pokud je někdo o chlup v ofaidu tak je offside prostě jak mi to bylo xkrat připomínáno...

Vzpomínám si na Everton...

https://pbs.twimg.com/media/EkiMBS_XYAAlhJY?format=jpg&name=large

Reagovat
smazaný uživatel

Tie bodky . Tento rok nás var neskutočne rezal, skurvená FA. To je neskutočné, čo sa tam deje v 21. storočí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Většinou to nakonec odmávají, proto mi pořád nedává smysl ten gól Sona na Anfieldu

Reagovat
mr.Silver

Masakr

Reagovat
Registrujisejenproto

obě situace jsou strašně špatně posouzené a měly být regulérní gól

Reagovat
smazaný uživatel

Lineker: "I’ll say it again, level is no longer onside, and the game is worse for it."

Reagovat
smazaný uživatel

Choďte do piči, a ešte mi niekto napíšte, že v tejto sezóne nemá.x hráčov lenivé výkony, však bránia jak keby mali na sebe 30 kg záťažové vesty

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Tohle proste nemůže být nikdy ofsajd...nikdy! Strašný

Reagovat
Svatej

Mane si vybral ty sympatie zpatky jeste behem polocasu

Reagovat
Kixi Syhimour

To mi teda na první dobrou přišel jako faul

Reagovat
Svatej

Za me klasickej pokus o vysvobozivaci faul... Ani se nesnazil vyrovnavat balanc, uz jen z principu bych to bepiskal, nesnasin kdyz to hraci delaji

Reagovat
spider_8

Ale zase ustál ten zákrok Christensena ve vápně, za to velké plus.

Reagovat
Svatej

Jj, o tom byl ostatne Puvodni komentář

Reagovat
spider_8

Aha

Reagovat
hitZor

Nechceš hrát s balonem, tak to faul není. Takhle bych mu to jako rozhodčí vysvětlil.

Reagovat
Talker

On je rozdíl mezi těmi hráči strašný. Mount ustojí úplně všechno, Werner téměř nic... To je pak vidět úplně všechno.

Reagovat
j_mrazik

Liverpool má problém hrát do plné obrany... Thiago se radši při možnosti jít do protiútoku a otevřené obrany radši 2x ototčí s míčem, aby se mohli hráči soupeře vrátit za balon.

Reagovat
Kixi Syhimour

To není jen on, to je od každého letos

Reagovat
j_mrazik

Nikomu se nechce dopředu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mimalu

Masoooooooooooooooooooon

Reagovat
John Obi Mikel

Mounnnnnnnnnnt

Reagovat
Miguel19

M O N T Í K !!!

Reagovat
Greny

Pěkně ale neraduju se

Reagovat
Svatej

Mr Chelseaaaa!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka času, Klopp kedy rozbije tu kabínu? Slniečkarsky prístup dobrého ocinka nevychádza.

Reagovat
iamek

Gooooool

Reagovat
Registrujisejenproto

cringe

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino pěkně založil protiútok s gólem zkaženou přihrávkou

Reagovat
off-olda

Moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooount

Reagovat
spider_8

Takový FIFA gól

Reagovat
off-olda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Luc-Luc

4. misto dame

Reagovat
ajouki

N'Golo Kanté luxusní přihrávka.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Uznaaaaal Moooount

Reagovat
Talker

Mountíííík

Reagovat
Raylan

Mase bůh

Reagovat
mimi_united

Monte od Zotta

Reagovat
smazaný uživatel

mooooooooooooount to je god

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehhh, pár dobrých výkonů, z toho jeden výsledek a návrat zase na nekoukatelno

Reagovat
mimi_united

Najslabší obhajca titulu v premier league? Zažil niekto väčší prepad?

Reagovat
off-olda

Díváš se na ně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych teda o někom věděl.

Reagovat
Kincl

Jak se může jednoruký smát jednonohému? :D

Reagovat
Greny

Stačí roztáhnou koutky úst a vycenít zuby

Reagovat
Trapper

Minimálně obě Chelsea s Contem a Mourinhem 2015 mám pocit byly ještě marnější

Reagovat
Svatej

Reagovat
oli9

U jted 2013/2014 ?

Reagovat
Svatej

My..hned dvakrát

Reagovat
Trapper

Reagovat
Hokaido

Reagovat
icemike

Reagovat
celeb

foxes?

Reagovat
Hokaido

Foxes s 21 body po 25 kolech na 17. místě (bod od sestupu) se budou horko těžko někdy překonávat.

Reagovat
SpecialOne

Určitě my v 15/16

Reagovat
oli9

To je děs ty vole... Wijnaldum, Jones se absolutně boji cokoli udělat... Firmino úplně v pici taky krásně založil golfovou akci Chelsea... Zase sračka bez střely na bránu....

Reagovat
smazaný uživatel

Jones se mi teda zdá, že tam jediný něco hraje.

Reagovat
Luc-Luc

presne, naopak Thiago uz by mohl zacit neco hrat, jinak to bude flop jak prase s jeho platem

Reagovat
oli9

Tam se kdokoli boji cokoli udělat v té záloze....

Reagovat
Coutinho10

Jota musi hned od zacatku 2. polocasu, jinak to bude zase o nicem....

Reagovat
smazaný uživatel

Sebevedomi obrany Chelsea je neskutecny. Do prvni potrestane chyby

Reagovat
John Obi Mikel

Super výkon, super poločas. Kromě větší efektivity a videorozhodčího není, co vytknout.

Reagovat
Greny

Já teda trnu dnes při každé rozehrávce Rudigera a těch malých domu Mendymu.. ale chápu tezkejma rostes no

Reagovat
John Obi Mikel

Ta Jamesova malá domů vzduchem byla chuťovka, no.

Reagovat
Luc-Luc

chelsea zaslouzene, my krome te Maneho sance hrajem zas hovno, treba vyrovname po nejake haluzi, ale spis asi ne

Reagovat
Talker

Je fakt vtipný, že utratíme 200 mega, k tomu na hřišti další drazí hráči a nakonec nás táhne celou sezonu mladý odchovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Nezapomeň na trenéra, kterého Chelsea vyměnila, aby probudil posily.

Reagovat
Spalovač šancí

Holt to je poslední střípek v mozaice, který slízne nakonec smetanu.

Reagovat
Talker

Slízne smetanu? Defenzivně to odmaká na úrovni Kovačiče či Kanteho, v rozehrávce podobně užitečný, jako Jorginho nebo Ziyech, v ofenzivě na úrovni kohokoliv jiného, koho máme a slízne smetanu.

Reagovat
Svatej

Mount je exkluzivní hráč a modrej skrz naskrz, fakt ho miluju.. Ještě rok zpátky se Mason vyjadřoval o tom, ze se k Thiagovi nedokázal ani přiblížit a s tim, jak chytre dneska hraje, by me zajimalo, jakym vyjádřením by mu to Thiago dneska "oplatil".

Jsme lepší a řekl bych, ze i celkem výrazně. Pool prostě nemá formu a v plny palbě a formě by nás cvičil, ale když je situace taková, jaka je, je treba ji využít.

Chapu, ze je to i formou tymu, ale nějak nevidím nic moc specialniho na Jonesovi. K jeho dobru jde ale i to, ze i hrac kalibru Thiaga nevypadá o nic líp.

Reagovat
avicii

Prehrat dnes a pre nás je po LM.. Nemáme na top 4 žiaľ za takýchto okolností

Reagovat
smazaný uživatel

At jdou do pici s posuzovanim tehle ofsajdu.

Reagovat
avicii

Poslal by som tam Keitu a Jotu..

Reagovat
cubazi

Klasicky Liverpool, z nepresne nakopnutej lopty a z nasledneho protiutoku gol... stavka na istotu

Reagovat
Salfovic

Tak už i Kante má víc přihrávek než Souček

Reagovat
oli9

Žádná střela, žádný nápad... Záloha děs... Jen se to nakopne dopředu a doufá že s tím Mane nebo Salah něco udělají nejlépe povodí 3 hráče a vystřelí...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z najhorších výkonov túto sezónu, a to nepreháňam. Mohlo to byť 0:3, a nikto by nemohol povedať ani ň. Thiago a Firmino sú totálni šmejdi, ktorí by s touto formou nehrali ani za Black Cats v tretej lige.

Reagovat
smazaný uživatel

No dovol?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Dejte nám Thiaga a budete brečet,co za top hráče jsme si zase pořídili.

Reagovat
smazaný uživatel

Možné je, že vo fungujúcom tíme by hral lepšie, ale vidíš, že v Liverpoole sa neukazuje ako líder a zapadá do priemeru, ba naopak, hrá miestami ešte horšie ako priemerne.

Reagovat
vitasrp

Máme velký štěstí, že tam Mané na začátku neupadl, to ustál úplně zbytečně, protože to byl od Christensena jasný faul. Díky bohu za to.

Jinak je to dobré, líbí se mi, že na rozdíl od podzimu máme tu přechodovou fázi, kdy i pod tlakem jsme schopni rozehrávat míč od vlastní branky a nějak smysluplně jej dopravit do záložní třetiny hřiště, takže se nám logicky lépe rozjíždí útoky.

A teda směrem dopředu je Liverpool neskutečně špatně, to až vyloženě čumím. Oni za celý poločas zkoušeli v podstatě akorát dlouhý míče za obranu, jiný typ akce se jim v podstatě za celý zápas nepovedl.

U toho gólu Wernera jsem se ani neradoval (což je samo o sobě otřesný prostě), protože jsem přesně čekal, že z takový situace musí VAR vykouzlit ofsajd, to bylo skoro zaručený. Myslím, že po dvou letech měření piňďourů a pískání pěticentimetrových ofsajdů, které tu hru dělají horší, než lepší, je na čase, aby se to pravidlo o ofsajdu (případně způsob využití VARu) nějakým způsobem změnilo. Tohle mě na tom fotbale fakt šíleně nebaví, nicméně je taky pravda, že to je furt to stejný dokola a dokola.

Reagovat
Giwdul

Podle mě by měl VAR rozhodčímu sloužit podobným způsobem jako video v hokeji - prostě se podívá a vidí a buď na základě toho offside odpíská nebo ne. Nějaké vyměřování centimetrových offsidů je hloupost už vzhledem k nepřesnosti toho systému. Ta odchylka je daleko daleko větší než třeba u jestřábího oka v tenise a stejně se takřka každá spornější situace přepočítává na milimetry. Prostě blbost už z logiky věci.

Reagovat
Salfovic

Hlavně když TV technika neumožňuje zastavit obraz v naprosto přesném momentu přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně nechci obhajovat VAR, který mi leze krkem, nicméně v hokeji máš u ofsajdu nespornou výhodu v tom, že ta modrá čára je na ledě nakreslená pořád stejně a přímo na ní máš kameru. Takže tam to na ten milimetr přesně posoudit jde. Tady ne.

Reagovat
spider_8

Já bych to měřil normálně od nohou, nevím proč by při přihrávce do běhu měla rozhodovat paže nebo rameno. To že je útočník připravený k náběhu a obránce chrápe na patách by nemělo útočníka znevýhodňovat.

Reagovat
ajouki

Hlavně neměli nikdy dopustit, že změna pravidla o ruce ovlivní ofsajdy. To je největší zrůdnost letošní sezony a bylo to jasné hned při prvním posouzení dle tohoto pravidla. Bez této nesmyslné úpravy by bylo daleko méně kontroverzí. Loni se pískal konec ramena a pár těsných ofsajdů bylo, ale oproti letošku vlastně zanedbatelný počet.

Reagovat
cubazi

Co vymysli Klopp? neviem

Ale že tam dá Milnera namiesto Jonesa to je jasná volba č.1.

KK.....Klasic Klopp

Reagovat
mimi_united

Tréner jednej taktiky a jedného štýlu. Opozeral sa, vyhorel. Skôr či neskôr to muselo prísť.

Reagovat
hitZor

Koho napadlo tohle debilní pravidlo, že se offside posuzuje podle konce rukávu? Takže se teď může hrát balon i celým bicepsem a tricepsem, nebo jak to mám chápat?

Reagovat
stiflerovamama

Nebudeme si klamať, na viac momentálne nemáme. Neistá obrana, tragický útok, nevyvážená záloha. Ani náhodou nemôžeme hrať futbal na aký sme boli zvyknutí. Boli sme zvyknutí, že mužstvo pôsobilo ako stroj, každý presne vedel čo má robiť, tlak na súpera sme vytvárali každú sekundu. Keby sme hrali takýto zápas minulú sezónu, v normálnom zložení, nedali by sme Chelsea dýchať. To je preč, mužstvo pôsobí nekompaktne, je nevyvážené, je tam strašne veľa slabín.

Mount tej našej trojke ukázal ako by sa to malo robiť. Mané by v podobnej situácii ešte tri krát zasekol, počkal by kým by sa vrátilo 10 súperových hráčov a potom by nahral Robertsonovi. Ten momentálne nedokáže obísť ani Azpiliquetu, úplne stratil priamočiarosť. A prečo tú šancu nezakončoval placírkou ale išiel to tam narvať nartom vie asi len on. Firmino tragédia, klasicky založil Chelsea protiútok nepresnou prihrávkou, tentoraz s gólovou bodkou. Inak úplne zbytočný. Salah tam mal aspoň dve dobré prihrávky na Maného a Jonesa. Ale inak ako po väčšinu sezóny, je tá trojka vpredu nebezpečná ako šteniatka... Nemáme na to to otoćit..

Reagovat
cubazi

Ale všetci riešia obranu, pritom ako vraviš utok je v pici...

Reagovat
cubazi

Inak páči sa mi ako hrá Mané na krídle, Firmino krásne tvorí hru a podporuje utok. Salah sa dostava do svojich pozic a presadzuje sa. Konečne hráme dobre už len udržať vysledok aby nebola hanba...

Reagovat
oli9

Nejvíc chybí ta hra krajních věku Robba a Trent směrem dopředu kdy byli 4x za zápas v brejku po lajně... Teď absolutně mimo hru směrem dopředu, oříznutí tiki taka... Nechápu

Reagovat
mesyas

Pořád se směnuje nad komentářema, že Havertz bude v základu místo Mounta.

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl Greny, tvůj vtípek ti ukradl komentátor.

Reagovat
Greny

Vole..beztak to tu čte

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
pospec7

Ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je teraz var, keď mala byť penalta?

Reagovat
Mimalu

tak teď jsem fakt čekal penaltu

Reagovat
Luc-Luc

tohle je jasna penalta ale

Reagovat
Svatej

Reagovat
Coutinho10

tak ted sel VAR proti nam

Reagovat
iamek

Chelsea je zakázáno pískat penalty za ruce? Druhy zapas za sebou úplně jasná, ale když to je proti Poolu, tak nevadi

Reagovat
stiflerovamama

No dobre kedy sa to má pískať tá penalta ? Uź som sa stratil aj ja v tých pravidlách, neplatí keď je ruka mimo prirodzenú pozíciu?

Reagovat
ACSMan

Tak jestli tohle neni ruka tak uz asi nebudou ruce vůbec. Vždyť ji měl absolutně nepřirozeně n úrovni ramena

Reagovat
eden_h

Ked toto neni ruka co potom?

Reagovat
off-olda

Není penalta?

Reagovat
Kixi Syhimour

VAR zase dneska září

Reagovat
Luc-Luc

asi nam vratili ten nesmyslnej ofsajd, takze je to 1:1 na zarezy varu

Reagovat
Ranoth

TOTO NEBOLA PENALTA ? What the fuck

Reagovat
John Obi Mikel

Co si budem, v ČR by toto byla penalta.

Reagovat
vitasrp

Ona by byla všude po Evropě a v evropských pohárech, ale Premier League to posuzuje jinak a já jsem za to rád, tohle jsou strašný náhody, co hovno ovlivní.

Reagovat
Coutinho10

asi kompenzace

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kante je fakt osel. Jak muze s tema rukama takhle blbnout v pokutovem uzemi.

Reagovat
jack_donaghy

dost blbe v porovnani s tym za co zrusili gol Fulhamu

Reagovat
stiflerovamama

Vole toho Maného už naozaj prešprintuje aj Christensen ?

Reagovat
eden_h

Jurgen striedaj pls

Reagovat
Svatej

Pool daleko lip napadá ted

Reagovat
smazaný uživatel

V tech prvnich sezonach jsem kloppa silene zral, jak drtil silny tymy. Sice pak ztraceli se slabsima, ale i tak mel muj nejvetsi respekt. Za letosek ho ale prestavam mit rad. Allardyce, ale pro opacny konec tabulky. Najmout, nechat udelat titul a zase se rozloucit.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda.

Reagovat
Coutinho10

uz tam dej Jotu nez bude pozde

Reagovat
smazaný uživatel

Firmina mám rád za to, čo dokázal a aký je sympaťák, ale alibistickejší vyklusávajúci čurák je už len Thiago

Reagovat
pospec7

Hovno leda. Firmino aspon nekurvi, Salah na co sahne tak spatne. Jeste ze uz je dole

Reagovat
smazaný uživatel

njn, nekurví

Reagovat
pospec7

Spatni jsou temer vsichni, jestli to ozivi Ox je otazka druha...

Reagovat
Svatej

melo byt uz dokonano..

Reagovat
gazza62

Vybílenej vyhryz půjde jako všude po 2-3 sezónách o válu .Steven Gerard next.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako to je ale fakt naprosto strašné

Reagovat
smazaný uživatel

Se to zacina otvirat

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Ziyech.

Reagovat
Coutinho10

no konecne...toto trvalo, vitej Diogo a ukaz jim to

Reagovat
REPLIKATOR

Firmina tam nechá

Reagovat
Kixi Syhimour

Salaha?

Reagovat
Luc-Luc

proc da dolu Salaha a necha tam spatneho Firmina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Dobré střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago ty kooooooooooooookooooooot

Reagovat
Mönchengladbach

Dokončí Klopp sezónu?

Reagovat
stiflerovamama

Nie, že by som nebol rád, že tej trojke vpredu takýmto skorým striedaním ukáže, že sú úplne na piču, ale teda , že by zrovna Salah si to dnes zaslúžil na úkor tých dvoch sa povedať neda.

Reagovat
smazaný uživatel

0 striel na bránu, 70.min

Reagovat
smazaný uživatel

Chilwell

Reagovat
smazaný uživatel

firmino

Reagovat
Luc-Luc

ten Firmino tam vylozene prekazi

Reagovat
stiflerovamama

Mané ak sa nedokáže presadiť rýchlosťou tak je úplne v piči.

Reagovat
Luc-Luc

Mane hlavne potrebuje balony do behu, ne do nohy, to stejny Mo, tohle zkurveny tiki taka, na to nemame hrace

Reagovat
ACSMan

Alcantara

Reagovat
Kixi Syhimour

Alespoň ten Jota vypadá dobře, naopak Chamberlain ani není na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

stále 0 striel

Reagovat
Luc-Luc

piskej konec

Reagovat
Svatej

Uz to davno chtelo kovacice

Reagovat
John Obi Mikel

Sakra Milner.

Reagovat
Luc-Luc

co mu hrabe ? proc tam neda Keitu nebo Shaqa

Reagovat
John Obi Mikel

Jorginho vymotá 2 hráče a pak zkazí přihrávku.

Reagovat
Svatej

On je fakt vymotal Jorginho?

Reagovat
hitZor

Taky sem na to čuměl

Reagovat
stiflerovamama

Ten Firmino to nie je možné čo ten chlap predvádza

Reagovat
iamek

Dneska mohl chytat Hilario

Reagovat
Salfovic

Možná i Kepa.

Reagovat
Svatej

James je hroznej salamista, po tom strkani do zad Robertsonem bych se rozcilil

Reagovat
smazaný uživatel

ty si cholerik, leo?

Reagovat
Svatej

Ve společnosti ani bezne mezi lidma ani trochu, ale hra je muj katalyzátor frustrace a hromadenyho vzteku, takze tam se vzdycky rad vybourim

Každopádně spis reaktivní vztekloun, nikdy nic nevyvolavam

Reagovat
smazaný uživatel

ako ja

Reagovat
Svatej

Podle jeho reakce mu docela verim neunysl...

Reagovat
Svatej

Na kixiho

Reagovat
Kixi Syhimour

Střela na branku

Reagovat
pospec7

Zmrd Kovačič

Reagovat
John Obi Mikel

Kovačič

Reagovat
REPLIKATOR

Tohle už začíná připomínat sezonu Dortmundu 2014/2015, kdy byli po 19. kole poslední. S tím rozdílem, že tady je tým odrovnaný v 2. polovině soutěže, tehdy byl marný v té první. Jestli tvrdohlavý Klopp konečně brzo něco nezmění, tak to dopadne zase špatně a půjde od válu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kovačič

Reagovat
Registrujisejenproto

Kovačič trošku dement s tím nakopnutím Maného

Reagovat
Svatej

Boze prestan saskovat Rudi minutu vydrzis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Super Ale byly to nervy.

Reagovat
Kluivert9

Nedobitná pevnost

Reagovat
smazaný uživatel

Čeština

Reagovat
pospec7

Bidlis v bite?

Reagovat
John Obi Mikel

Ve velkem bite, rika mu gigabit.

Reagovat
YNWA__MSN

Liverpool je bez Virgila téměř poloviční asi jako Barca bez Messiho..

Gól Werner měl platit, ale zase ten zkurvenej VAR

Ostuda 5.prohrany zápas doma v řadě

Top4 letos nedáme ani náhodou

Stevie is coming home

Reagovat
Trapper

Upřímně by mě zajímalo jestli Christensen bude hrát takhle s přehledem zase do nějaký stupidní hrubice, jako tenkrát když byl výbornej půl roku v Conteho sezóně.. snad se pletu a konečně začne podávat takový výkony pravidelně.

Reagovat
spider_8

Výkon super, ale na začátku zase úplně zbytečně vyrobil penaltu, bylo jen štěstí že to Mané ustál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuhle zápasu by slušela remíza, Chelsea krom gólů měla jen střely na který by naskákali mravenci, k prasárně Kovačiče kdy Mane ležel na zemi a on mu nakouřil míč do obličeje se vyjadřovat nebudu. Kdo to byl ten na lavičce Chelsea v černý čepici? Připomínal mi Marcuse Revoltu

Reagovat
off-olda

Obličeje

Reagovat
gazza62

Steven George na plac !!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele