Premier League - preview 25. kola

19.02.2021, 08:53, aktualizováno 22.02.2021, 08:49
Previews
Amex Stadium (© AFP)
Brighton začal pravidelně sbírat body, vzdaluje se sestupovému pásmu a další krok směrem k záchraně může udělat v pondělí večer. Soupeřem bude Crystal Palace, londýnský klub zatím získal jen o tři body více než jeho dnešní soupeř...
Brighton & Hove Albion - Crystal Palace  (pondělí 21:00)
Souboj dvou celků ze spodní poloviny tabulky bude k vidění v pondělní dohrávce na Amex Stadium. Domácí Brighton nemá nad sestupovými příčkami příliš velký náskok, v případě vítězství se může dotáhnout na soupeře Crystal Palace.

Seagulls se v poslední době prezentují solidní formou. Od poloviny prosince prohráli jen dvě ligová utkání proti Arsenalu a Manchesteru City, nyní jsou neporaženi dokonce šest zápasů. Z nich poslední dva byly remízové, nejprve na hřišti Burnley a minulý víkend i doma s Aston Villou, kde nebyla viděna ani jedna branka.

Naopak v případě Eagles to zase taková hitparáda není. Na přelomu měsíců si sice připsali dvě po sobě jdoucí výhry, ty ale byly jediné z posledních osmi klání, v nichž byla ještě jedna remíza a pět porážek. Neúspěchem skončil před týdnem i domácí mač proti Burnley, kde brzy zaostávali o dvě branky a nakonec prohráli 0:3.

Domácí nemohou počítat se zraněnými Andonem a Marchem, v ohrožení je i start Lampteyho a Webstera. Na straně hostí se nepředstaví Ferguson, McArthur, Sakho, Schlupp, Tomkins, Wickham a Zaha, otazník visí nad Hennesseyem.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez - White, Dunk, Burn - Veltman, Groß, Bissouma, Alzate - Mac Allister - Maupay, Trossard
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Clyne, Kouyaté, Cahill, van Aanholt - Townsend, Milivojević, Riedewald, Eze - Ayew, Mateta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.54 - 5.59
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Tottenham Hotspur  (neděle 13:00)
Fotbalisté West Hamu se v rámci 25. kola Premier League utkají s Tottenhamem Hotspur. V tabulce oba celky dělí šest bodů, devátí Spurs však mají na páté Kladiváře zápas k dobru.

West Ham si v posledním duelu poradil s posledním Sheffieldem United 3:0, když si branky připsali z penalty Declan Rice, Issa Diop a Ryan Fredericks. V předchozím ligovém utkání však Kladiváři překvapivě zaváhali, když na půdě Fulhamu jen remizovali 0:0. West Ham United vyhrál už dvanáct ligových zápasů a více bodů v této fázi soutěže získal pouze v ročnících 1983/84 (43) a 1985/86 (48). Kladiváři navíc v Premier League vyhráli šest z posledních osmi utkání a lepší v tomto období byl pouze Manchester City. Ve čtyřech z těchto předchozích šesti duelů dal West Ham dvě nebo více branek, což se mu v předešlých čtrnácti kláních povedlo jen čtyřikrát. Na domácí půdě se svěřenci kouče Moyese prosadili v každém z posledních tří střetnutí v závěrečných třiceti minutách hry, během kterých dali letos doma přes 40 procent svých gólů.

Spurs se naposledy střetli s rakouským Wolfsbergerem v rámci play-off Evropské ligy a vyhráli jednoznačně 4:1. V prvním poločase se trefili Son Heung-Min, Gareth Bale a Lucas, v závěru přidal čtvrtou branku Carlos Vinicius. V minulém ligovém kole však svěřenci kouče Mourinha vyšli na prázdno, na Manchesteru City prohráli 0:3. Tottenham v posledních pěti utkáních PL čtyřikrát prohrál. Tolikrát přitom prohrál v 28 předešlých kolech dohromady. Ve všech čtyřech případech dostal Tottenham gól už v prvním poločase a třikrát se sám nedokázal ani jednou prosadit. To se mu letos v lize stalo celkem šestkrát. Spurs by v městském derby rádi uspěli a vrátili se na vítěznou vlnu. Na půdě West Hamu ostatně vyhráli už ve čtyřech soutěžních duelech v řadě, přičemž třikrát v nich dali přesně tři góly.

Poslední vzájemný duel skončil v říjnu remízou 3:3, Spurs vedli po jedné brance Sona a dvou Kanea už 3:0, West Ham však dokázal srovnat díky vlastní brance Sancheze a trefám Balbueny a Lanziniho.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Diop, Dawson, Cresswell - Coufal, Souček, Rice, Johnson - Lanzini, Bowen, Lingard.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Tanganga, Alderweireld, Dier, Davies - Ndombele, Hojbjerg - Bale, Lamela, Son - Kane.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.01 - 3.44 - 2.49
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Aston Villa - Leicester City  (neděle 15:00)
Aston Villa v rámci 25. kola Premier League přivítá na domácí půdě Leicester City. Domácímu celku patří v tabulce osmé místo, hosté jsou třetí a mají stejně bodů jako druhý Manchester United.

Aston Villa se naposledy utkala s Brightonem a jejich duel skončil bezbrankovou remízou. V přechozím souboji Villans porazili Arsenal 1:0, když se už ve druhé minutě nemýlil Ollie Watkins. Aston Villa má pořád ještě několik utkání k dobru, což ji může vrátit do boje o evropské poháry, nicméně nevyrovnanost výkonů v posledních šesti kolech tomu příliš nenahrává. V posledních třech případech, kdy prohrála, navíc nikdy v průběhu utkání nedokázala po obdržení první branky ani na chvíli vyrovnat. Od Vánoc vyhrála Villa doma tři ze čtyř ligových střetnutí a vylepšila svou domácí bilanci. Poslední výhrou nad Arsenalem navíc potvrdila svou stoprocentní bilanci v roli domácího outsidera.

Leicester se naposledy představil v Evropské lize v pražském Edenu, kde se Slavií remizoval 0:0. V lize to však Liškám šlape, naposledy porazily doma Liverpool 3:1, o což se postarali James Maddison, Jamie Vardy a Harvey Barnes. I před tím hráli Rodgersovi svěřenci doma a osmifinále FA Cupu porazili Brighton 1:0. Gól si připsal v úplném závěru Kelechi Iheanacho. Ve čtyřech z minulých pěti vítězných ligových utkání tak vstřelil v jednom poločase minimálně dva góly. Ve čtvrtek sice Leicester remizoval na půdě Slavie 0:0, ale jinak je venku poměrně spolehlivý a v lize prohrál v takovém případě letos jen jednou. V obou remízových případech, ve kterých padly góly, vyrovnával Leicester až po hodině hry.

Poslední vzájemný zápas vyhrála Aston Villa v říjnu 1:0, v nastaveném čase druhé půle se trefil Ross Barkley.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Elmohamady, Ngoyo, Mings, Targett - McGinn, Luiz - Trezeguet, Barkley, Grealish - Watkins.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Söyüncü, Castagne - Ndidi, Tielemans - Albrighton, Maddison, Barnes - Vardı
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.70 - 3.67 - 2.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Manchester City  (neděle 17:30)
Nabitý nedělní program pětadvacátého kola nabídne od 17:30 atraktivní duel Arsenalu s Manchesterem City. Přestože se domácí tým v novém roce viditelně zlepšil a živí stále naději na záchranu zpackané sezony, v tomto utkání bude i tak jednoznačným outsiderem. Svěřenci Pepa Guardioly totiž prožívají jedinečné tažení, které již napříč všemi soutěžemi čítá sedmnáct po sobě jdoucích výher.

Oba týmy nelenily ani v průběhu týdne, neboť Arsenal odstartoval jarní vyřazovací fázi Evropské ligy remízou 1:1 s lisabonskou Benficou a Manchester City úspěšně absolvoval ligovou dohrávku na půdě Evertonu výhrou 3:1, a to navzdory absenci Ilkaye Gündogana alias hlavního strůjce restartované ofenzivy Citizens, obzvláště při absencích obvyklých tahounů Agüera či De Bruyneho. Německý záložník se i díky této několikadenní pauze stihl zotavit ze svých zdravotních potíží a dle Guardioly bude v neděli připraven naskočit, stejně jako oba jeho zmínění spoluhráči. Jediným absentérem na soupisce hostí tak zůstává Nathan Aké, což pro suverénně nejlepší defenzivu Premier League není žádný citelný problém.

Zatímco Citizens si díky své dechberoucí vítězné sérii vypracovali na čele tabulky luxusní desetibodový náskok, pro desátý Arsenal je stále každý bod dobrý, o čemž vypovídá jeho aktuální šestibodová ztráta na šestý Liverpool. Právě v těchto týdnech se z pohledu "Kanonýrů" dost možná láme osud celé sezony, neboť kromě odvety s Benficou čeká londýnský celek také měření sil s Leicesterem, West Hamem, právě Liverpoolem a také úhlavním rivalem Tottenhamem, tedy soupeři s lepším tabulkovým postavením.

"Jestli nyní nedokážeme stávající ztrátu dohnat, může to celou naši sezonu ukončit, ale stejně tak nás to může nastartovat, pokud se zvládneme přitáhnout vzhůru," bilancoval Mikel Arteta na předzápasové tiskové konferenci. "Víme, že prostor pro další chyby je vzhledem k průběhu naší sezony z předešlých měsíců minimální, musíme teď zabrat."

V neděli ani sebelepší výkon domácích nemusí stačit a Arteta jakožto Guardiolův někdejší asistent podle očekávání měl pro Citizens jen slova chvály. "Je to pro mě aktuálně nejlepší tým v Evropě, a to proto, jaké podávají výkony a jaké mají vyrovnané výsledky. Dokážou zareagovat na obtížné situace. Velký tým tohle musí umět. Když panovaly pochyby o tom, zda budou stále konkurenceschopní, jejich odpověď byla velmi působivá."

"Mají slabiny jako každý jiný tým, ale v poslední době je jejich soupeři byli jen stěží schopní najít. Čeká nás velká a skutečně strhující výzva," uzavřel španělský kouč Arsenalu na adresu svého nadcházejícího soupeře a jen těžko lze odhadovat, s čím na svého někdejšího mentora vyrukuje. Artetovi se již povedlo na Guardiolu vyzrát v minulé sezony, když Arsenal v semifinále FA Cupu dokázal Citizens porazit 2:0, avšak v lize "Kanonýři" proti favoritovi vždy ostrouhali, stejně jako na podzim v ligovém poháru, kdy na Emirates Stadium prohráli jednoznačně 1:4.

S ohledem na klíčovou čtvrteční odvetu s Benficou lze navíc ze strany domácích očekávat i jistou rotaci v sestavě, která zůstala pro předešlé dva duely neměnná, zatímco opory z předešlých týdnů jako Nicolas Pépé či Alexandre Lacazette se zničehonic ocitli zcela odříznutí na lavičce náhradníků. Také na straně Citizens je odhadování základní sestavy sázkou do loterie a stejně jako např. v zápase na půdě Liverpoolu může Guardiola sáhnout k neortodoxní sestavě bez skutečného hrotového útočníka.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Luiz, Gabriel, Holding - Bellerín, Ceballos, Xhaka, Tierney - Pépé, Smith Rowe - Aubameyang
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Stones, Zinchenko - Silva, Rodri, Foden - Mahrez, De Bruyne, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.90 - 4.68 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Newcastle United  (neděle 20:00)
Nedělní program uzavře utkání favorizovaného Manchesteru United s Newcastlem. Domácí celek se sice nachází na druhé příčce tabulky, nicméně se nedá úplně tvrdit, že by byl v souboji o titul - na první Manchester City totiž ztrácí propastných deset bodů a příliš se neočekává, že by jej Rudí ďáblové ještě byli schopni nějakým výraznějším způsobem ohrozit.

S bojem o čtvrté místo by však parta Ole Gunnara Solskjaera taktéž neměla mít výraznější potíže - na pátý West Ham má momentálně ucházející náskok 4 bodů. Naopak Newcastle musí pořádně zbystřit - díky Fulhamu, který se v posledních týdnech dostal do dobré formy, už má na sestupovou příčku náskok v podobě pouhých tří ligových bodů.

Ligová forma Manchesteru United v posledním měsíci už ale také není příliš přesvědčivá. Od posledního týdne v lednu Rudí ďáblové odehráli pět duelů, vyhrát se jim ale podařilo jen jediný, když i díky brzkému vyloučení naprosto rozdrtili hostující Southampton debaklem 9:0. Jinak ale zažili příznivci druhého ligové celku spíše zklamání - United doma po bezkrevném výkonu překvapivě podlehli Sheffieldu a krom toho zaznamenali tři nerozhodné výsledky. Nejprve i navzdory několika nadějným akcím nevstřelili branku na Emirates Stadium, a tak se s Arsenalem rozešli bez branek, načež pak po strhujícím zápase a smolné inkasované brance v nastaveném čase remizovali 3:3 s Evertonem. O minulém víkendu pak přišla další zbytečná ztráta, když Rudí ďáblové pouze remizovali na hřišti West Bromwiche Albion 1:1. Čtvrteční klání Evropské ligy na půdě Realu Sociedad ale naznačilo, že by parta okolo Solskjaera toto těžší období už mohla mít za sebou, jelikož svého španělského protivníka zdolali hladce 4:0.

Od poloviny prosince je to v podání klubu ze severu Anglie jedna velká bída. Magpies od té doby odehráli celkem třináct zápasů, vyhrát však dokázali pouze dvě klání (a to v posledních 14 dnech), když nejprve překvapivě přetlačili Everton 2:0, načež si zase na vlastním hřišti poradil se Southamptonem 3:2. Krom toho ještě Newcastle uhrál dvě remízy - s Fulhamem a překvapivě Liverpoolem - zbylých devět duelů však shodně prohrál. A to tedy rozhodně není forma, se kterou by trenér Bruce mohl být spokojený, obzvlášť když se díky velmi dobré formě nepříjemně dotahuje osmnáctý Fulham.

V táboře domácích se otazník vznáší nad stavem útočníka Cavaniho a záložníka van de Beeka. Nejistota panuje také okolo stavu Scotta McTominaye, naopak Paul Pogba zůstává určitě mimo hru. Newcastlu už by se mohl vrátit obránce Fernandez, k dispozici po karetním trestu už bude také záložník Hendrick, útočník Wilson ovšem stále zůstává na listině zraněných.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Van Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Fred, Matič - Martial, Fernandes, Rashford - Cavani
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Krafth, Lascelles, Clark, Lewis - Hayden, Joe Willock, Hendrick, Almirón - Fraser, Joelinton
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.31 - 9.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Chelsea FC  (sobota 13:30)
Chelsea se po příchodu manažera Tuchela začalo dařit a další možnost, jak vylepšenou formu potvrdit, bude mít na hřišti trápícího se Southamptonu. Ten přitom ještě na začátku roku 2021 překvapivě zdolal Liverpool a vyhříval se v první polovině tabulky, jenže od té doby svěřenci manažera Hassenhüttla prohráli šest duelů v řadě a propadli se až na třináctou příčku tabulky. Na St. Mary's navíc přijede další soupeř z kategorie těžkých, na Southampton tudíž čeká pořádná porce práce, pokud se chce ze současné krize dostat už v sobotu.

Důvodů tohoto slabšího období "Svatých" je hned několik. V první řadě je na místě určitě zmínit těžký los - od začátku roku 2021 totiž Southampton čelil postupně Liverpoolu, Leicesteru, Arsenalu, Aston Ville či Manchesteru United. Až v posledních dvou zápasech narazili Saints i na soupeře z druhé poloviny tabulky - ovšem ani v kláních s Newcastlem a Wolverhamptonem bodovat nedokázali.

Zadruhé se také sluší zmínit rozsáhlou marodku, kdy například v duelu s Manchesterem United prakticky nemohl manažer Hassenhüttl nominovat všech devět náhradníků, jelikož jednoduše neměl k dispozici zdravé hráče. A svou roli jistě hraje i štěstí - zde jako dobrý příklad poslouží utkání s Aston Villou, ve kterém byli hráči Southamptonu lepší, vypracovali si hned několik velmi dobrých příležitostí, jenže skórovat se jim nepodařilo. A když už konečně protlačili míč za soupeřova brankáře, radost jim zase zhatil videorozhodčí, který odhalil několikacentimetrový ofsajd útočícího hráče.

Naopak Chelsea je po výměně manažera jak politá živou vodou. Platí to tedy zejména s ohledem na výsledky, výkonnostně sice u Blues také došlo k určitému zlepšení, nicméně některá klání se podařilo vyhrát s notnou dávkou štěstí. Thomas Tuchel zatím na lavičce londýnského celku nebral výhru jen jednou, když v úvodním utkání remizoval 0:0 s Wolverhamptonem. Od té doby jeho svěřenci přehráli postupně Burnley, Tottenham, Sheffield United, v poháru si poradili i s druholigovým Barnsley a minulé pondělí předvedli možná nejlepší výkon pod vedení německého stratéga, když si díky výborné první půli na domácím hřišti poradili s Newcastlem.

Pořádně oddechnout si mohl především útočník Werner, který se v lize trefil poprvé od 7. listopadu 2020, kdy skóroval na Stamford Bridge proti Sheffieldu United. Chelsea se tak díky zlepšené formě znovu dostala mezi čtyři nejlepší celky, pokud však na těchto příčkách hodlá setrvat, nemůže si dovolit žádná laciná zaváhání.

Southamptonu nepomůže obránce Kyle Walker-Peters, kterého by zranění stehenního svalu mělo vyřadit minimálně do konce února. K dispozici dále nebude ani Theo Walcott či Ibrahima Diallo.

Hostujícímu celku stále nebude k dispozici stoper Thiago Silva, brazilský obránce totiž stále nevyléčil poranění stehenního svalu. Naopak k zápasu by měli být připraveni útočník Tammy Abraham a záložník Kai Havertz. Otazník se pak vznáší nad stavem Christiana Pulišiče, kterého trápí bolavý lýtkový sval.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Bednarek, Vestergaard, Salisu - Djenepo, Ward-Prowse, Romeu, Bertrand - Armstrong, Ings, Redmond
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rudiger - Hudson-Odoi, Jorginho, Kovačič, Chilwell - Mount, Giroud, Werner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.75 - 3.80 - 1.81
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Sobotní program Premier League nabídne také důležitý souboj dvou celků ze spodních pater tabulky. Domácí Burnley se momentálně nachází na patnácté příčce s náskokem osmi bodů na první sestupovou příčku. Naopak West Bromwich se momentálně nachází na předposledním místě a na sedmnáctý Newcastle ztrácí propastných 12 bodů, Baggies tedy nutně potřebují v nejbližších zápasech bodovat - pokud by se jim to nepodařilo, nebude o jejich sestupu brzy pochyb.

Burnley každopádně nevypadá na to, že by mělo mít se záchranou ještě nějaké výraznější potíže. Z posledních sedmi duelů hned třikrát vyhrálo, když přehrálo Liverpool, Aston Villu a Crystal Palace. Bod si pak připsalo za remízu s Brightonem a Fulhamem, naopak kompletně s prázdnou odešlo v kláních s Chelsea a Manchesterem City. V týdnu svěřenci Seana Dycheho uhráli důležitou remízu se sedmnáctým Fulhamem - ten se sice na Turf Moor ujal vedení, branka Ashleyho Barnese však zařídila, že si oba celky rozdělily po bodu a rozdíl mezi oběma celky tak zůstal na osmi bodech.

West Bromwich sice v posledním duelu zaznamenal překvapivou remízu s favorizovaným Manchesterem United, jenže i to je z pohledu trenéra Allardyce prostě a jednoduše málo. Baggies naposledy vyhráli v polovině ledna, když vyloupili stadión Wolverhamptonu, od té doby se však zachraňující celek zmohl pouze na dva bodové zisky po remíze s Fulhamem a Manchesterem United. momentálně tak West Brom ztrácí na nesestupovou pozici už dvanáct bodů a pravděpodobnost záchrany je tak čím dál menší.

Burnley se vrací dvojice Matěj Vydra a kapitán Ben Mee, postrádat však stále bude Johanna Berga Gudmundssona a Robbieho Bradyho. Manažer Allardyce už může počítat s útočníkem Dianganou, do zápasu však nezasáhne Kieron Gibbs a otazník se pak vznáší nad stavem Snodgrasse a Peltiera.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Brownhill, Westwood, Cork, McNeil - Rodriguez, Barnes
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Furlong, Ajayi, Bartley, Townsend - Gallagher, Yokusulu, Maitland-Niles - Snodgrass, Diagne, Pereira
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.25 - 3.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Everton FC  (sobota 18:30)
Ukončit svou sérii porážek v Premier League se v rámci jejího pětadvacátého kola pokusí Liverpool. Nedaří se ani jeho městskému rivalovi Evertonu, který nezvládl dva domácí zápasy.

Reds naposledy vyhráli poslední lednový den na hřišti West Hamu, poté však postupně selhali s Brightonem, Manchesterm City a Leicesterem. Zvláště proti "Liškám" šlo o zbytečnou porážku, Liverpool tam totiž po Salahově trefě vedl, nicméně domácí během sedmi minut zásluhou Maddisona, Vardyho a Barnese otočili na 3:1.

Náladu si jakžtakž spravili v úterním utkání Ligy mistrů proti Lipsku, kde uspěli díky zásahům Salaha a Maného. Do odvety tak mají solidní náskok a mohou se v těchto týdnech soustředit na ligovou soutěž.

"Toffees jsou obzvláště na venkovních hřištích jedním z nejlepších ligových týmů. Uvědomujeme si, že na Anfield Road přijedou proto, aby uhráli dobrý výsledek. Ale pokud my předvedeme náš nejlepší výkon, pak získáme tři body, které tolik potřebujeme. Potřebujeme si přenést momentum z vítězného utkání, což je něco, co se nám dosud nedařilo," upozorňuje Andy Robertson.

"Snad se nám v sobotu podaří získat tři body, protože to strašně potřebujeme. V lize docela dost zaostáváme a musíme se vrátit na vítěznou vlnu. Je to jednoduché. Příští zápas je vždy tím nejdůležitějším. S tímto přístupem do toho půjdeme," nabádá skotský levý bek.

Ani Toffees v posledních dvou zápasech zrovna nezazářili. Minulý víkend doma překvapivě podlehli Fulhamu. Ve středu pak do poločasu drželi krok s Manchesterem City, nicméně ve druhé půli obdrželi další dvě branky a ze zápasu odcházeli s prázdnou. Vzhledem k těmto dvěma případům předcházející remíze na Old Trafford naposledy zvítězili na začátku února v Leedsu.

"Je důležité být soustředění na to, co musíme v zápase udělat. Na strategii, na to, abychom byli stateční a sebevědomí. Chceme hrát fotbal. Abychom se mohli měřit s Liverpoolem, musíme zahrát na velmi vysoké úrovni, jaká je u nich zvykem. Je potřeba hledat řešení v útočné fázi, ne se jenom soustředit na obranu," nabádá manažer Carlo Ancelotti.

Na vítězství v derby čeká Everton od října 2010, tedy více než deset let. V minulém kalendářním roce alespoň v utkáních Premier League neprohrál, v prvním zápase této sezony skončil zápas nerozhodným výsledkem 2:2. Na Maného trefu totiž dokázal odpovědět Keane, Salahovu trefu zase vyvážil Calvert-Lewin.

Domácí celek pro utkání nemůže počítat se zraněným Jotou, v ohrožení pak jsou starty Fabinha, Milnera a Keïty. Ti doplní dlouhodobé absentéra Gomeze, Matipa a Van Dijka. Carlo Ancelotti už má k dispozici Calverta-Lewina i Allana, naopak mimo hru jsou Gbamin s Minou.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Kabak, Henderson, Robertson - Thiago, Wijnaldum, Jones - Salah, Firmino, Mané
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Holgate, Keane, Godfrey, Digne - Doucouré, Davies, Gomes - Rodríguez, Calvert-Lewin, Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.24 - 8.41
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Sheffield United  (sobota 21:00)
Obě mužstva se nachází v sestupovém pásmu, obě v poslední době začala dělat něco pro to, aby tam na konci sezony nebyla. V případě Fulhamu je to docela reálné, naopak pro Sheffield United to zní jako nedostižný úkol.

Cottagers se v poslední době naučili neprohrávat, bez bodu totiž vyšli jen v jednom případě z předchozích šesti. Nestačili pouze na Leicester, avšak rovněž vítězství si připsali jediné, a to v Goodison Parku. Ve středeční dohrávce v Burnley vedli po trefě Ainy, nicméně bleskově srovnal na konečných 1:1 Barnes.

Sheffieldu se po tragickém podzimu nepovedlo ani první utkání roku 2021, pak se však rozehrál do velké formy. Blades z nedávných deseti soutěžních klání šestkrát zvítězili, v posledním případě už to tak slavně nedopadlo. Na půdě West Hamu totiž prohráli jednoznačně 0:3.

Fulham nemůže počítat s pozitivně testovaným Mitrovićem, zranění zase do hry nepustí Cairneyho. Hosté přijedou bez zdravotně indisponovaných Egana, Flecka, O’Connella a Robinsona.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Areola - Tete, Andersen, Adarabioyo, Aina - Loftus-Cheek, Reed, Lemina, Lookman - Maja, Reid
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Basham, Egan, Ampadu - Bogle, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - McGoldrick, Sharp
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.36 - 4.07
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Leeds United  (pátek 21:00)
Wolverhampton Wanderers přivítá v rámci 25. kola Premier League Leeds United. Půjde o střet dvou celků ze středu tabulky, domácí jsou dvanáctí a na svého soupeře z jedenácté příčky ztrácí dva body.

Wolves v minulém kole dokázali vyhrát na půdě Southamptonu. Domácí přitom poslal do vedení Danny Ings, ve druhé půli však skóre otočili Rúben Neves z penalty a Pedro Neto. Před tím však "Vlci" s tím samým soupeřem vypadli v FA Cupu po prohře 0:2. Tým manažera Nuna Espírita Santa zaznamenal třetí výhru v posledních sedmi zápasech a Wolves díky tomu zůstávají v klidném středu tabulky i přesto, že se v žádném z posledních čtrnácti ligových střetnutí nedokázali prosadit jako první.

Wolverhampton zvítězil doma v předchozích pěti kolech jen jednou, přičemž bezbranková remíza s Leicesterem byla prvním ligovým duelem na Molineux Stadium od března 2020, ve kterém nepadl ani jeden gól. Bez branek pak neskončil ani jeden vzájemný duel od srpna 2004.

Leeds naposledy sehrál klání s Arsenalem a na londýnském Emirates Stadium prohrál 2:4. "Kanonýři" vedli o přestávce díky dvěma brankám Aubameyanga a jedné Bellerína už, poté gabonský kanonýr dovršil hattrick. Leeds se poté zásluhou Struijka a Costy snížil.

Před tím byli svěřenci manažera Bielsy úspěšnější, vyhráli 2:0 nad Crystal Palace po gólech Harrisona a Bamforda. Ve čtyřech z předchozích pěti ligových zápasů Whites padlo více než 2,5 branky a ve všech pěti byl k vidění alespoň jeden gól v obou poločasech. Ve venkovních utkáních Leedsu padlo nejvíce branek ze všech, v průměru 4,17.

Poslední vzájemný duel skončil loni v říjnu výhrou Wolves 1:0, prosadil se Raúl Jiménez.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Dendoncker, Coady, Saiss - Semedo, Neves, Moutinho, Jonny - Traoré, José, Neto.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Shackleton, Ayling, Cooper, Alioski - Struijk - Raphinha, Klich, Dallas, Harrison - Bamford.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.46 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City24175249:1556
2.Manchester United24137450:3146
3.Leicester City24144642:2646
4.Chelsea FC24126640:2442
5.West Ham United24126637:2842
6.Liverpool FC24117645:3240
7.Everton FC23114835:3337
8.Aston Villa22113836:2436
9.Tottenham Hotspur23106736:2536
10.Arsenal FC241041031:2534
11.Leeds United231021140:4232
12.Wolverhampton Wanderers24861025:3230
13.Southampton FC23851030:3929
14.Crystal Palace24851127:4229
15.Burnley FC24761118:3027
16.Brighton & Hove Albion24511825:3026
17.Newcastle United24741325:4025
18.Fulham FC243101120:3219
19.West Bromwich Albion24271519:5513
20.Sheffield United24321915:4011

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1434)

Přidat komentář
Busby babes

https://www.football365.com/news/opinion-james-getting-in-on-act-man-united-sociedad

vyborny cteni o Jamesovi.

He is, essentially, a manager’s dream: a clearly talented footballer with a desire to work, learn, never complain and always raise standards. And as far as party tricks go, the ability to run full pelt at absolutely knackered defenders, whether he has played one minute or 90, is bloody effective.

Jinak je teda super, ze porazime letosni Sociedad v suchem triku 4:0, navic ve venkovnim zapase (kterej venkovni tak uplne nebyl, ale papirove je to v poharu dulezity) a nasi fans nadavaji na kde co. Jene by si skoro myslel, ze jsme dostali na prdel. Bruno hral dlouho... nevim, me prijde, ze ti nejlepsi hraci pomerne casto hraji skoro vsechno a ze hriste neslezou. Bruno nema nejakou historii zraneni a zatim to nevypada, ze by mel nejakej problem. V nekterych zapasech je slabsi, ale tak asi nikdo nemuze cekat, ze bude dominovat v kazdem zapase a da 3 goly...

To demonstrate how impressive this Manchester United performance/result is: Real Sociedad have lost by three goals or more just once in their previous 88 matches. (3-0 v Betis, January 2020). They've drawn v Madrid, Barcelona, Atlético and Sevilla this season.

Reagovat
Hlahart

Pokud, tak mě to spíše vadí u Rashe. Ten historii se zraněním z přetěžování už má. A tedy kdyby tam byli na těch posledních 8 minut Shoretire i Diallo tak by to bylo super. Ale věřím, že to zvládnou v odvetě

Reagovat
SunFells

08:47 Everton chce za Keana velké peníze

Moise Kean hostuje z Evertonu v PSG, francouzský klub zvažuje trvalý přestup mladého útočníka a transfer případně bude hodně drahý - anglický klub by za hráče rád vyinkasoval 70 milionů eur. (The Guardian).

Co to hulí v tom Goodison Parku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, začnou jednání, že chtějí 10m

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každý klub není taková charita jako Arsenal.

Reagovat
Kenneth

To neni, brzo budete vyplacet Mourkovi 30 mil. odstupne

Reagovat
Busby babes

jako ze 20 letej frajer, 2 tituly s Juve, dalsi prida s PSG, v LM dava goly Barcelone, chce ho jeden z nejbohatsich klubu sveta... ta cenovka bude hooodne vysoka. Mozna ne 70, ale proc ne?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Seydou Doumbia

Na dnešní ceny tak 40 asi je reálný, ale víc snad ne. Však týpek byl totální nemohlo v PL, když tam nastoupil. Ale ano není to měřítko, protože tam toho tolik neodehrál. Každopádně pro Eve je lepší ho prodat a sehnat si někoho adaptabilnějšího pro tu ligu.

Reagovat
SunFells

Ani 40 do něj nevrazili, samozřejmě budou rádi když se jim vrátí jen jejich investice.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jako i to mi příjde moc, ale 40 se dnes dává i za random hráče z Brazílie, čili tak.

Reagovat
Luis_Figo

pravda

Reagovat
EXoRcIsT

Pff to je nic ja som cital ze Norwich chce za Aaronsa cez 40 mega

Reagovat
cristiano.K.

za 20 mega a budou spokojené všechny tři strany

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna dostanu co za neho dali a budu radi obaja.

Reagovat
Bakary3

Tady spis nechapu, ze si ty mamlasove nepredjednali opci.

V Evertonu nehral dobře, mel i disciplinarni problemy, byl vlastne na odstrel. Pritom ale bylo jasny, ze potencial tam je.

Myslim, ze tehdy by byl Everton s opci nejakych 30m, za co ho snad i privedli, spoko, pro pariz taky dobry...

Ted jim ho jen rozehrali, vysponovali cenu a budou to mit drahy.

Reagovat
fenixLFC

ked mozte vy chciet za guendouziho 40 mega...

Reagovat
Front hell

Tak když se našel někdo kdo koupil věčně zraněného Oxe za podobnou sumu

Reagovat
cristiano.K.

Ox šel za 25mega né?

Reagovat
fenixLFC

35 myslim.

Reagovat
fenixLFC

az na to ze ked ma guendozui stat 40, tak ox mal stat tak 60

Reagovat
Taiger

Since the start of last season, Bukayo Saka (19y 166d) is the youngest Premier League player to have reached double figures for goals (10) and assists (16) across all competition

Reagovat
Busby babes

je vybornej.

Reagovat
Taiger

Reagovat
PH8

Reagovat
Front hell

Reagovat
nani92

Matovic je kokot a Krajci tiež

Reagovat
Hlahart

Tak český OT:

https://smlouvy.gov.cz/smlouva/15426735?backlink=x9g8l

lol, tak aspoň, že byl Babiško chvilku za tvrďáka.... spolupráce s Prymulou byla ukončena k 31. 1. 2021, smlouva založena před 14 dny. Včera Bureš jen blábolil

Reagovat
smazaný uživatel

Za ľudí viac, skurvenci hlúpi, na čo sa tu hráme. Sputnik 5 je v prestížnych vedeckých časopisoch a medzi vedcami odporúčaná vakcína. Kúpil ju Izrael, Maďarsko, Poľsko, Grécko, Taliansko. Ale teraz sa nehodí názor vedcov ako minule ( skurvenci oportunistickí si dávali rámčeky na FB fotečkách, ako veria vedcom, keď kritizovali Matovičove celoplošné testovanie), životy ľudí majú v piči, kurvy, fakt hnus, táto slovenská politika, ale to je len obraz tohto obmedzeného post-komunistického národa.

Reagovat
Mastný Chobot

Dost oikofobicke

Reagovat
pa3ce

Hlavne dosť neslušné a to tu Olo vždy tak veľmi bojuje za slušnosť v diskusiách

Reagovat
smazaný uživatel

Správne je oikofóbne* a nie je to tak ;).

A politici nie sú len obrazom spoločnosti, ktorá ich zvolila? Povedz, že nie, Dom. A hovoria len jazykom, ktorému ľudia rozumejú a drukuju, a ten jazyk je primitívny, často klamlivý a zavádzajúci. Proste u nás je len taká (politická) kultúra, aký sme národ, that's all:).

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, co tvrdí vaši vědci? Naši to chtějí mít zchválené z evropy, pak nejsou proti

Reagovat
Hlahart

Už jsem se k tomu tady vyjadřoval, tuším, včera. Ale pokud to chápu správně, tak nikdo nepchybuje o tom, že to EU schválí, pokud o to požádají, jelikož te vzorec i studie prý nejsou takový problém. Problém je dodržení kvality výroby a ta mimo EU v Rusku prý budí obavy

Reagovat
Mastný Chobot

máš k tomu nejaké zdroje? ohľadom tej kvality výroby?

Reagovat
Hlahart

Tady je shrnutí k těm kapacitním problémů, které jsou zmiňovány jako možný zárodek udržení kvality (prostě zřejmě nedokážou pravděpodobně splnit to, co už nyní naslibovali).

https://www.ft.com/content/316b77c1-e640-4d53-8dec-547b1b5651d8

Reagovat
Mastný Chobot

Nemám zaplatené

Ja som našiel článok z politica: https://www.politico.eu/article/russia-sputnik-geopolitical-coronavirus-vaccine/

Reagovat
Hlahart

wtf, zkus zadat ten článek do google. Mně to fungovalo

Reagovat
Mastný Chobot

zaujímavé, cez google to ide.

Reagovat
Busby babes

v tomhle bych celkem i spolehal na klasicky rusky slendriav ve vyrobe prakticky u cehokoliv. Pokud Nemci koupi licenci a budou to vyrabet nekde v Drazdanech, tak by to mohlo byt ok.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Čenda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

jo protože němci by nám nikdy šlendrián nikdy neprodali, viz. dvojí kvalita potravin nebo vyšší ceny pro východevropskej povl

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepsi osizene z nemecka nez cokoliv z ruska

Reagovat
smazaný uživatel

přesně kvůli takovým lidem jako ty, který by si od skopčáků nechali plivnout do huby a ješte to volízli, nám ty šmejdy draze prodávaj

Reagovat
Baronne

Všechno lepší než jakákoliv mrdka z východu

Reagovat
Busby babes

co to s tim ma spolecneho? chyba se stane celkem kdekoliv, i na zapade mame zkusenosti se spatnyma sarzema leku a tak, ale je to proste chyba. V Rusku je to casto soucasti kultury, kdy na to proste mrdaj. Ty kontroly u nas a v rusku jsou proste uplne jinde.

Dvoji kvalita potravin neni zadna chyba ve vyrobe ale cilene ze strany producentu. Kdyz hromadne zerem sracky, tak se nemuzem divit, ze nam je pak nabizi...

Reagovat
pa3ce

Jejda, keď je to tak skvelá vakcína ako sa prezentuje, tak by pre ruskú stranu nemal byť žiaden problém si požiadať o schválenie európskej agentúry nie? Ja netvrdím, že tá vakcína je hnoj alebo čo, neviem o nej nič, ale určite by som ju odmietol, ak by neprešla rovnakým schvalovacím procesom ako ostatné vakcíny. A takých ľudí ako ja je u nás určite extrémne množstvo. Tak načo kupovať 2 milióny neschválených vakcín, ktoré ti veľké množstvo ľudí aj tak odmietne?

Reagovat
Mastný Chobot

Ja tomu celému nejako nerozumiem. Kričali tí istí ľudia aj na vianoce, aby sa už začalo očkovať Pfizerom a ostatnými, kým neboli schválené?

Reagovat
Hlahart

To fakt někdo křičel? Jinak oni imho neplánují o to schválení požádat. Unilaterální přesvědčování Rusku asi bude vyhovovat vlivově více

Reagovat
pa3ce

To fakt? Akože Rusko v situácií, keď ich vakcína môže pomôct miliónom životov radšej bude hrať politicku hrú? Jaj počkať, veď hej Rusko, prečo zniem prekvapene

Reagovat
Hlahart

No, klidně tedy napiš zdůvodnění, proč se do schvalovacího procesu nepřihlásili na podzim jako všichni ostatní, když už od prosince mohli hromadně zachraňovat lidské životy a jde jim především o blahobyt světa

Reagovat
Mastný Chobot

ja myslím, že pa3ce s tebou súhlasí a myslel to ironicky

Reagovat
pa3ce

tak tak

Reagovat
Hlahart

omlouvám se ti

Reagovat
kiwwi

to mi ako ironia nepride ani teraz ked viem, ze to ma byt ironia

Reagovat
pa3ce

Však najprv sa akože vážne pýtam a potom si odpovedám, že veď ide o Rusko, že už to dáva zmysel

Reagovat
smazaný uživatel

Jde bez problémů pochopit, jak to bylo mysleno

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hlahart

oof, ok no

Reagovat
Luis_Figo

keby ti sustavne niekto nadaval ze si kokot a potom prisiel za tebou, ze chce pomoct...tiez by si sa do toho nehrnul. Odbyt maju obrovsky mimo EU tak sa do toho hrnut nebudu. Navyse krajiny EU to mozu schvalit vo vlastnom parlamente a necakat na EU

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kiwwi

Sputnik 5? Co to je?

na zvysok ani reagovat nejdem

Reagovat
Swarley

Sputnik 5 se spíš dostane na orbitu než že by vyřešil problém s koronou

Reagovat
Sandstorm

A Astra je prý nějaký satelit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty, zajo a Milan ste typickí sedláčikovia. Nečudujem sa, že sympatizujete s kreténmi ako za ľudí či PS.

Reagovat
nani92

Daj si Sputnik 5 a voľne dýchaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to klasická antivírusová účinná vakcína, ktorá funguje na princípoch výroby známych už dlhé roky, aj Astra a Pfizer prebehli zrychleným neštandardným schválením, pričom aj tak výrobcovia nenesú zodpovednosť za jej účinky. Tak kde je problém?

Ak píšem pičovinu, nech ma lekár a infektolog djorou opraví, na rozdiel od niektorých sa nehrám na vševeda.

Reagovat
nani92

'prebehli zrychleným neštandardným schválením' ..keď tým istým schválením prejde aj Sputnik tak nie je žiadny problém a o to tu ide

Reagovat
Sandstorm

Hlavně Sputnik je daleko účinnější vakcína než nějaká Astra.

Reagovat
Mastný Chobot

"na rozdiel od niektorých sa nehrám na vševeda" x "to je len obraz tohto obmedzeného post-komunistického národa"

boha, Oľo, v jednom vlákne!

teraz vážne, na základe čoho si Remišovú a spol. nazval hlupákmi, keď potom napíšeš, že aj Astra a Pfizer prebehli zrýchleným schválením? Neviem, či mne niečo uchádza, ale veď to isté požaduje aj Remišová. Aby tá vakcína prešla rovnakým schvaľovacím procesom, kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to ty spájaš prosím ťa? Na prvý odsek som dal vyjadrenie hore, tak sa zas nehraj na moralistu, pls, je to trápne.

Myslíš, že je potrebné, aby bol Sputnik schválený nejakou byrokratickou inštitúciou, keďže výrobcovia AstraZeneca a Pfizer (ktoré sú schválené) aj tak nezodpovedajú za účinky ich vakcín? Pričom lekárska obec a aj vedci sa vyjadrujú o Sputniku len v dobrom. A tie hlúpe vyjadrenia Remišovej, že aj keď to odporúčajú vedci, či vedecký časopis, aj tak to chce mať schválené a nechce z ľudí robiť pokusných králikov. Okrem toho, nakúpili to aj v spomenutých štátoch. Však aspoň je vidieť, že tej sedlane ide hlavne o politikárčenie. Sedlácke je spochybňovať tú vakcínu ako takú, bez ohľadu na pohľad odborníkov či na osobné vzdelania pochybovačky, určite sa bábko-herečka a primitívna politička, ktorá v medicíne nič nedokázala a nemá s ňou žiadne skúsenosti, má čo vyjadrovať o účinnosti vakcíny. Verím vedcom a lekárom (prečo im neveriť, že?), preto apriori nepospochybňujem tú vakcínu.

Reagovat
Mastný Chobot

zjavne si podráždený, nebudem ťa teda provokovať ešte viac.

Každopádne, áno, považujem to pre mňa osobne za potrebné, aby to, čím očkujú mňa, bolo schválené "byrokratickou inštitúciou", ktorej jediný zmysel existencie to je. Rovnako ako som to požadoval pri ostatných vakcínach. A rovnako by som asi postupoval v prípade bábkoherečky v jej pozícii.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, ešte sa ťa opýtam - nevadí ti, že AstraZeneca a Pfizer nezodpovedajú za účinky vakcíny a aj napriek tomu s ňou očkujú ľudí (už aj na Slovensku)?

Myslíš si, že by sme kúpili Sputnik a dávali to ľudom ako náhodnú vzorku bez otestovania vzoriek na našom území?

Prečo si myslíš, že Izrael (resp. spoločnosti v týchto štátoch) a iné štáty kúpili Sputnik V bez schválenia EMA, keď dôležitý pacient z internetu Dominik a primitívna bábko-herečka remišová to explicitne vyžadujú a považujú to za smrteľne potrebné?

Reagovat
Mastný Chobot

prečo ma zosmiešňuješ? si vážne tak arogantný? na to, ako tebe vždy vadí, ako sa liberáli hrajú na nadradených, tak v tomto vlákne z teba vyslovene srší nadradenosť a arogancia. Get your shit together.

Nechápem, čo s tým má spoločné zodpovednosť naozaj. Akože ruský výskumný inštitút bude niesť plnú zodpovednosť v prípade sputniku, či čo tým chceš povedať?

Ja sa spýtam teba. Kričal si tu ty pred vianocami, aby už konečne začali očkovať neoverenými pfizer vakcínami? Nevšimol som si. Ak áno, tak budiš, ale pochybujem. Ja nie. Rovnako ako to nekričím teraz pri Sputniku. Nepovažujem sa za odborníka a PRÁVE PRETO sa nechcem dávať očkovať vakcínou, ktorú neschválila agentúra na to zriadená (alebo ako by jeden internetový odborník napísal - nejaká byrokratická inštitúcia). Na rozdiel od ľudí, čo si myslia, že zožrali múdrosť sveta. Ak to schvália profesionáli, tak s tým nemám problém. Dúfam, že teraz sa už chápeme.

To, či tak spravil Izrael a iné štáty, mi je ukradnuté, ja som Európan.

Reagovat
pa3ce

Neviem prečo absolútne ignoruje fakt, že v tomto vlákne tu napríklad ty a ja píšeme iba o tom, že by sme chceli aby Sputnik prešiel rovnakým procesom schvalovania ako iné vakcíny, nič viac, nič menej. Nemám na tú vakcínu aboslútne tvrdšie nároky, len preto, že je z Ruska, proste dôverujem európskej liekovej agentúre a chcel by som aby vakcína, ktorú si pichnem do tela mala jej shválenie. Čo je na tom primitívne, alebo prečo by to malo znamenať, že som nejaký dôležitý pacient z internetu, to v tom bohužiaľ nevidím.

Reagovat
Mastný Chobot

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si mi neodpovedal na jednoduché otázky, ok. Ideš si svoj monológ.

Keďže som zástancom dialógu v diskusii - odpoviem ti - áno, v tomto aktuálnom čase by som sa tak isto vyjadroval o iných vakcinách ako o Sputniku teraz, ak by boli na mieste Sputniku, pretože -

- má dobré referencie od odborníkov, pričom ani nikto nespochybňuje (odborne či vedecky) kvalitu tej vakcíny,

- vakcína by bola klinicky testovaná na NAŠOM území pred tým, ako by sa začalo s očkovaním - znovu sa pýtam - myslíš si, že by sme kúpili Sputnik a dávali to ľudom ako náhodnú vzorku bez otestovania vzoriek na našom území?

"To, či tak spravil Izrael a iné štáty, mi je ukradnuté, ja som Európan." Kúpili to aj štáty EÚ, ty Európan.

Vyjadruješ sa ako politik, radím ti, neber si z tých psychopatov a neschopákov vzor. Sú zhubou tohto štátu - až na výnimky, ktorých je málo.

Reagovat
smazaný uživatel

+

- sú ním zaočkované milóny ľudí už teraz. Akože fakt nemám dôvod ani bez schválenia EMA spochybňovať kvalitu tej vakcíny, ale keď ju naši politici nechcú kúpiť z dôvodov, ktoré načrtol Vlado - vladis27119.02.2021 20:55#, tak ok a rozumel by som tomu, ale takú argumentáciu nepoužili.

Reagovat
Mastný Chobot

"vakcína by bola klinicky testovaná na NAŠOM území pred tým, ako by sa začalo s očkovaním"

To sa píše kde? Matovič v piatok na tlačovke hovoril, že Sputnik nasadí hneď, ako ho dostane, lebo nemáme čas. Kým by sa spravili klinické skúšania tak, ako majú byť na našom území, tak je jún.

Reagovat
Mastný Chobot

druhá vec je potom tá kvalita výroby a distribúcie, ako spomína Hlahart v tomto vlákne. Preto by som chcel, aby schválila tú vakcínu EMA, lebo takéto veci, na rozdiel od nášho premiéra a niektorých ľudí na internete, berie do úvahy pred tým, než s tým súhlasí...

A dík za radu, budem sa jej držať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by nebola odkontrolovaná na území, kde sa očkuje a dávalo sa to de facto ľuďom náhodne, s tým určite nesúhlasím. Ale neviem o tom teda, remišová nemala takú argumentáciu.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som zas nevidel Remišovej tlačovku a vychádzam z toho, čo hovoril IM na svojej.

Reagovat
Mastný Chobot

inak mi príde mimoriadne vtipné, že na jednej strane urážaš spôsobilosť Remišovej posudzovať to a pritom nazývaš EMA nejakou byrokratickou inštitúciou. To je dosť smiešne.

Reagovat
Mastný Chobot

Resp. skôr je to sedlácke asi

Reagovat
smazaný uživatel

Zas silácke, principiálne a provokatívne rečičky od teba, nuda .

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Luis_Figo

Reagovat
penepi

čo si ty za primitíva

Reagovat
fenixLFC

jj hlavne ty si priklad inteligencia naroda z mariachi

Reagovat
Busby babes

Izrael a Polsko koupili Sputnik?

Ja teda zatim videl jen to, ze v Lancetu vyslo, ze pokracuji s treti fazi klinickych testu a vypada to ok. To fakt neni doporuceni.

Reagovat
vladis271

v časopise, nie v časopisoch. A jedná sa o jeden článok.

Reagovat
Luis_Figo

jeden clanok ktory odobrilo mnoho kapacit...asi tak

Reagovat
vladis271

a hlavne táto debata je zbytočná. Krajčí môže Sputniku podpísať výnimku. Co tu Matovič zas rozohráva. Ked tie vakcíny tak chce, stačí dať pokyn Krajčímu a môže poslať rusom eurá a čakať kedy a koľko dodajú. Nepotrebuje k tomu žiadny schvalovací proces.

Reagovat
nani92

Človek co nevie ani ako sa ta vakcína vola tu ide o nej niečo hovoriť, nonsens

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Registrujisejenproto

Sputnik 5

Reagovat
kiwwi

Rusi si vodia politikov z V4 jak slepe kone

To je fakt na smiech, jak cela zaprdena V4 dokaze byt sprosta, normalne to je spolocenstvo 4 najdebilnejsie vedenych statov

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Hlahart

ideálně, kdyby se přestali scházet

Reagovat
r.mrazik

spolek retardu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

štátov a ľudí

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
mul

vystúpiť z tejto hlúpej skupiny a tlačiť sa viac k Rakúsku

Reagovat
Hlahart

Rakousko, Slovinsko a klidně ať to zaštítí Německo, pokud se s námi budou chtít zahazovat

Reagovat
penepi

Problém je, že Slovinsko by už aj mentálne naozaj zapadlo, od toho sme my aj vy na míle ďaleko. Žial.

Reagovat
smazaný uživatel

na to, že si primitív, máš tentokrát pravdu.

Reagovat
penepi

Och, som sa ťa predošlým príspevkom dotkol? Dúfam, že to rozchodíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší hero z bájnych internetov

Reagovat
penepi

Mohol si mi to aspoň nejak elegantne vrátiť, toto je trápne.

Reagovat
Luc-Luc

ja moc nechapu, k cemu v4 je, rusofilove brnkaji na nejakou panslovanskou strunu, ale pritom Cesi maji geneticky bliz k Rakusakum a Nemcum nez treba i ke Slovakum

Reagovat
vladis271

a my máme geneticky bližšie k maďarom než k Rusom.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, kámo? Píšeš blbosť. V Budapešti sa nachádzajú 2 % etnických Starých Maďarov, však už len pri príchode v 9. storočí boli menšinou pri slovanskom obyvateľstve a zmiešanom obyvateľstvo (mix Slovanov, Keltov, Germánov a iných menších skupín)... Maďari sú etnicky vymretý národ.

Reagovat
vladis271

triggernutý Oľo. Proste máme geneticky bližšie k dnešným obyvateľom Maďarskej republiky než k Rusom. Už si spokokjný?

Reagovat
smazaný uživatel

Maďari sú etnicky taký mix. (+ majú väčšie zastúpenie ako my, nomádskych pomerne málo početných prevažne ázijských skupín, ktoré sa objavili v strednej Európe) a skôr by som povedal, že oni majú k nám bližšie, ako my k nim, pretože tam žije veľa potomkov Slovákov (veľké sťahovanie do "dolnej zeme" tuším v 19. storočí), ale ok, no. A fakt neviem, načo si všímať etnicitu...

Reagovat
Luis_Figo

to skor oni maju blizsie k nam ked uz chces byt presny, dilinkes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
madridcan

Asi to je tym, ze sme tvorili jednu republiku, rodicia nam vstiepovali to, co im vstiepovali ich rodicia a ked nemas 15, tak zazil si si to aj ty

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo Rakúšania k Čechom majú bližšie? To je ťažká otázka, keďže ich Nemci nepokladajú za sebe rovných . A okrem toho, etnický mix je +/- podobný, čo sa týka germnánskej zložky aj slovanskej - v Čechách - výskum sem dával K. (cartmanova máma, Hlahart), len o niečo málo (zanedbateľne) prevažuje germánska zložka. Pričom v Sliezsku a na Morave môže byť pravdepodobne pomer potomkov Slovanov vyšší ako v Čechách...

A toto je sranda ako sa poniektorí hráte na Germánov, pričom po druhej svetovej ste sa najviac ako prevažne komunisticky založený politický národ (na čele s oportunistom Benešom) pchali Rusákom do prdele a komunisti získali väčšinovú prevahu vo voľbách, pritom na Slovensku po 2. svetovej vyhrala Demokratická strana, na čo som právom hrdý .

Reagovat
Luc-Luc

ty jsi taky potrefena husa ja se nepovazuju za Nemce, i kdyz moje prababicka byla etnicka nemka a ani cesky neumela (pochazim ze Sudet) a proti Slovakum nic nemam, ale ze mame geneticky bliz na zapad nez na vychod, je fakt, Cesi jsou jeden z nejvic geneticky namichanych narodu, ale proste s ruskym volodou mame spolecnyho asi tolik, co s Mongolem z Ulaanbaataru

Reagovat
smazaný uživatel

"ze mame geneticky bliz na zapad nez na vychod, je fakt, Cesi jsou jeden z nejvic geneticky namichanych narodu, ale proste s ruskym volodou mame spolecnyho asi tolik, co s Mongolem z Ulaanbaataru" keď chceš za Čechov pokladať aj Moravákov a Slezanov, tak ti píšem, že to nemusí byť fakt, ako to sám prezentuješ. A také jednozačné to nie je ani u Čechov žijúcich na západe ČR, píšem, že je to vyrovnané (Germáni vs Slovania vs ďalší mix XY etník) a že ste taký mix. súhlasím, veď to aj my, a hlavne Maďari. Celá V4 (až na možno Poliakov, to neviem) sú etnický mix. Však práve mne je to vtipné, že sa z hľadika doby a geopolitického nastavenia vždy pridávate k tým, kde vám to viac vyhovuje, a to je smiešne a príde mi smiešne to vôbec riešiť.

Reagovat
Freedo

Sranda je, že vy jste lezli do prdele nacistům a kolaborovali s nimi. Po válce vás měli prohlásit za bojující na straně Osy a vztáhnout na vás stejné tresty.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Kolaborovali sme z donútenia. Pričom vy (pardon za zovšebecnenie, ale keď sa bavíme v tejto rovine, tak ok, no) so ZSSR ani nie, čo je veľký rozdiel.

2) Ak by sme boli samostatný štát a prijali by sme Marshallov plán, tak za mňa ok, ak by boli sankcionovaní napr. aj Rakúšania ...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Eichel

Reagovat
GORANGA

Bohužel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
vladis271

to čo dal dnes? Že 2 milióny vakcín? Je fakt takt sprostí, že si myslí, že by mu to Rusi dodali?

Reagovat
vladis271

sprostý....dodali by mu desatinu, možno pätinu a zvyšok v momente ked bude trh presýtený...už niekedy v júni pri troche šťastia môže byť na Slovensku zaočkovaný každý čo bude chcieť.

Reagovat
nani92

Keby sme dostali aj 10 mega vakcin hneď zajtra, tak mňa úplne dostala a rozčulila ta absurdná argumentácia, ze ľudia by tejto vakcíne verili, že si majú ludi sami vyberať co chcú užívať a v podstate nepotrebujeme žiadne agentúry, lebo stačí ze ľudia niečomu veria tak to môžu užívať..to ma platiť teraz na všetko? To povie v krajine kde ľudia veria toku ze koronu by vyliečila vodka a bromhexin..ako fakt dnes prekročil hranicu u mňa, kde to už nejde apat a najhoršie je ze Krajci a spol uz su zmagoreni tiež, Sulik detto

Reagovat
vladis271

no, čo som si teraz zisťoval, celé je to len ruský bluf, Olo sa tu môže rozčulovať koľko chce, ale reálne tú ruskú vakcínu nikdy neuvidíme. Matovič je v koncoch a ked mu rusi povedali cifru 2 milióny dokonca júna muselo mu v ušiach zaznieť hallelujah. Realita?

maďari vyjednávajú s rusmi od novembra kedy ju schválili. Doteraz sputnikom zaočkovali 2 800 ľudí. 40k vakcín im prišlo až tento mesiac a nimi neočkujú, chcú si ich sami prekontrolovať nejakým schvalovacím procesom. Tiež majú sľúbených 2 milióny kusov.

Rusi majú sami pre seba vakcíny zúfalo málo, očkujú 3 krát pomalšie ako my. Navyše okrem nich rusi nasľubovali vakcínu ešte do latinskej ameriky a iným spojencom. Oni jednoducho nie sú schopní uspokojiť vlastný trh. Kľudne mohli Matovičovi sľúbiť 40 milionov vakcín zadarmo. Výsledok by bol rovnaký.

Narúšajú jednotu únie a hrajú politiku. Pre nich by bolo schválenie EMA kontraproduktívne, zrazu by im pristali objednávky na 10tky miliónov vakcín, ked nemajú dosť ani pre seba. Takto ale môžu hrať hru, že aha my vakcínu máme, ale vaša vlastná zlá EU vám ju nechce dovoliť užiť.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale neznamená, že je tá vakcína sama o sebe zlá, ak je tvoj príspevok pravdepodobný:);).

Reagovat
vladis271

aha, ignorujme len tak fakt, že rusi nám chcú predať niečo čo ani nemajú. To je len taká maličkosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt to zatiaľ nie je, a ja reagujem na politikov, ktorí mimochodom nemali takúto argumentáciu ako ty teraz, ak si si nevšimol všimnúť.

Reagovat
vladis271

Sputnik nie nje ani téma. Je to len ruská spravodajská hra a Matovič im na to ako malý fagan skočil. Alebo ak jeho poradcovia majú mozog tak toto čo som napísal vedia aj oni, ale týmto zabaví nachvíľu ľudí, dá im nádej, a v momente ked sa ho novinári začnú pýtať prečo sme sputnikom zaočkovali 10k ľudí miesto v danom momente zazmluvnených 500k budú 2 týždne do naskladnenia polmilióna západných vakcín. Je to len hra o čas.

Rusi nemajú logistiku na výrobu vakcín ktoré nasľubovali. Ak to tebe nevadí a nevidíš v tom problém tak si divný. Putin nie je zaočkovaný, majú zaočkované cca 1, 3 percenta populácie (krajina, ktorá ako prvá schválila vakcínu na covid19), to my máme cca 4,3 percenta populácie. V marci alebo v apríli k nám má prísť myslím 800k vakcín zo západu. Všeobecne sa má teraz tempo očkovania 2 krát zrýchliť v celej EU cez marec a apríl.

Ale ty a Matovič tu idete riešiť ruského slameného panáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň nech táto hra slúži ako propagácia očkovania, keď už nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestihol*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko bude svoje občany očkovat poslední, pro ně je důležitější "diplomacie"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

Mitrovič ani nehraje

Reagovat
vladis271

pozerám tú tlačovku...mám aspon malé plus zato ako od..bal Danka pri otázke, či mu nejako pomáhal

Reagovat
r.mrazik

https://www.instagram.com/p/CLemU05hulN/?igshid=rp3wjrek00k

Ale.jo...diallo je celkem šikovný dítě

Reagovat
Hlahart

To zrovna střihnout zrovna před tím, co míč dostal Tuanzebe

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

todle umí každá kopačka, ne?

Reagovat
r.mrazik

to asi jo

Reagovat
cristiano.K.

určitě ne

Reagovat
icemike

Vždyť todle dělal v nějakém medailonku i Fantiš

Reagovat
PH8

Já si dodnes pamatuju když před patnácti lety přijel na joga Bonito Papadopulos a doslova nemohl udělat 3 žongly

Reagovat
icemike

Tak bavíme se o fotbalistech ale.

Reagovat
cristiano.K.

a frajer, který prošel Arsenalem se tam nepočítá jo?

Reagovat
Bakary3

Na tyhle urovni by s tim nemel mit problem snad zadnej ofenzivni hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

strasny sebec

Reagovat
protiproudu

nuda

Reagovat
Čenda

Tohle ti zvládne každej solidnější futsalista i se sobotní kocovinou. Ok, trochu přeháním, ale čekal jsem něco lepšího teda..ale pokud jde o pointu, diallo je výbornej, ale nezávidím vám ho tolik jako Greenwooda.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
cristiano.K.

udělat to jednou není složité, udělat to x krát po sobě už ano. Kdyby to dělal každý fotbalista, tak to mají na svých ig a fanouškovských stránkách.

Reagovat
Mass

Reagovat
Whitemedia

Jsem byl celou dobu nervozní, jestli přihrál a nebo tam takhle dribluje ještě teď

Reagovat
Taiger

cringe

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočný príbeh.

Reagovat
Freedo

Ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
iamek

OT: mufc have identified Juventus’ chief scout Matteo Tognozzi as a possible candidate to become the club’s sporting director. A source close to Tognozzi has confirmed that the Red Devils’ hierarchy are in talks with him.

Konečně . Tohle je něco jako hradecky stadion

Reagovat
Grahf

aké výsledky má za sebou? Že by zrovna juve objavil nejaké skryté talenty mi nepríde :)

Reagovat
ACSMan
Reagovat
ACSMan

btw to je gól Traoreho

Reagovat
smazaný uživatel

ved dal tycku

Reagovat
John Obi Mikel

Tak v rámci druhých šancí odepsaných hráčů by mohl dneska dostat jednu taky Petr Čech.

I když teda Tuchel říkal, že nastoupí Mendy.

Čekám: Mendy - Azpi, Christensen, Zouma - James, Kanté, Jorginho, Chilwell - Ziyech, Mount - Giroud

Reagovat
Seydou Doumbia

čekám cokoli od 3-1, přes 1-1 po 1-3

Reagovat
Walter_Sobchak

0:9 nie?

Reagovat
Seydou Doumbia

To až v nové sezoně

Reagovat
Mato178178

Jožko má nárok na 30 mil. € ja neviem či oni sú tam vazne na hlavu lebo pravidelne sa to opakuje dookola všade kde bol narobil neplechu ale vždy sa niekto nájde kto mu takú zmluvu dá

Reagovat
smazaný uživatel

Už dlho tvrdím, že futbalový manažér/tréner, ktorý sa dostane na určitú úroveň, je to najlepšie povolanie aké existuje.

Reagovat
cristiano.K.

Z posledních pěti zápasů Evertonu bych netrefil ani jeden, takže čekám výhru Evertonu

Reagovat
Salfovic

Fotbalisté Bournemourhu přestanou před zápasy druhé anglické ligy poklekat na koleno. Kapitán týmu Steve Cook uvedl, že toto gesto představující boj proti rasismu a diskriminaci už neplní svou funkci jako dřív.

Reagovat
Mastný Chobot

mi príde, že s tým všetci začali a potom bolo každému blbé to už nerobiť, tak to robili donekonečna ďalej a ďalej.

Reagovat
Swarley

Musí to někdo otestovat, jak moc velký hate to vyvolá... Jestli moc, tak se bude ještě klekat dal...

Reagovat
mul

Na Slovensku testovanie vyvoláva hate a aj tak sa daľej testuje

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Seydou Doumbia

I Zaha se vyjadřoval k tomu, že je to chujovina. Více takových.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thoomas

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Je velká skoda, ze se dneska hraje ve stejny cas Revierderby

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kdyz Slavia prohraje v odvetě 1:2 nepostupuje, ze?

Reagovat
Side

co myslíš když byl první zápas remíza?

Reagovat
smazaný uživatel

niekto mu asi povedal, ze venkovni gol je jakeby za 2 tak to zle pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

pravidlo venkovního golu

Reagovat
PH8

Jo, ale proč se ptá na 1:2 a ne na 2:3?

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
krisa

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Ano pane Csaplar

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Emqick

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Ne, ale když vyhraje 2:1, tak postoupí.

Reagovat
PH8

Ale když bude o poločas prohrávat 2:0, tak postoupí, to je výjimka.

Reagovat
Luc-Luc

na Everton se tesim od te doby, co nam zprasil Pigford Virgila a Richarlison Thiaga, doufam, ze jim to vratime, bude valka dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago redka dnes

Reagovat
Luc-Luc

payback time, Thiago se uz na toho smejda chysta, tomu verim

Reagovat
smazaný uživatel

V 90. min nech mu pokojne prežehlí členky, kokotovi s dlhým nosom.

Reagovat
ajouki

Bylo by vítané, kdyby dnes Liverpool ztratil hlavu hned od začátku a my se mohli skvěle bavit jako proti Leicesteru.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý na Kanteho, podle mě s ním ten double pivot nebude fungovat, ale uvidíme.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Svatej

Proč nezkusi toho Jamese místo Azpiho.....

Reagovat
blade115

Protože James je lepší dopředu než dozadu a Azpi hraje pod Tuchelem zatím dobře, tak v první řadě ani není důvod něco měnit.

Reagovat
Emqick

Jak bys to skládal? CHO namísto Jamese, který by byl místo Azpiho?

Reagovat
Jackmaker1989

Ale ano, páči sa mi to rotovanie zostavy od Tuchela. Zatiaľ má smolu len Ziyech.

Reagovat
Walter_Sobchak

Lebo hrá hovno a ked sme prešli na 3 hráčov v utoku tak pre neho neni ani moc miesto a len ťažko bude ked nezačne podavat top top vykony. Werner/Pulisic-Tammy/Giroud-Mount/Havertz. Viacej hráčov do tohto rozostavenia nenapcháš ked chceš aby si všetci dost zahrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně on tu kvalitu má, jen musí využít šanci, až ji dostane. Zatím to byla poslední zápasy hrozná bída od něj.

Reagovat
Jackmaker1989

Ak myslíš také hovno ako hrali niektorí, ktorí dostali šancu tiež, tak potom sa zhodneme

Reagovat
vladis271

Musíme ich zakopať pod zem. A tomu čuráčikovi v ich bráne snád pripravíme hotové peklo na ihrisku.

A o týžden musíme vyhrať zas a potom zas. Inak budeme nahánať LM cez jej výhru, čomu veľké šance nedávam.

Reagovat
avicii

musíme už vyhrávať konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude chytať Olsen?

Reagovat
smazaný uživatel

Si Mount dělá prdel, že nestřílel

Reagovat
Emqick

přesně tohle mě u něj zatím chybí.. Místo toho, aby to vzal na sebe a snažil se být golovější, tak to alibisticky posune do strany, kde z toho je to nekonečný obléhání vápna..

Reagovat
Greny

Alonso by toto úplně v klidu měl kdybY to neobihaal jak mladsi zak

Reagovat
smazaný uživatel

Já z toho fakt nemůžu, že ti hráči jsou tak limotovaní, že prostě nedokážou dát tu finální přihrávku a vždycky to poserou. Neskutečné

Reagovat
Whitemedia

Tomáš a jeho ukolébavka

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso To je hrozný slowpoke.

Reagovat
Squinty

Werner šílený, má snad někdo horší první dotyk v PL než on ?

Reagovat
PH8

Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

James mě sere, všechno, co dostane, tak vrací na stopery.

Reagovat
bunnovv

Nedošlápl Alonso jenom špatně na kotník? nebo co tam ten komentátor mluví o tom, že si to rozhodčí nešel zkontrolovat?

Reagovat
ajouki

Dneska za Chelsea měl hrát Chilwell. Alonsovi není dovoleno hrát na útočné línii, akce zakládá z hloupi pole a dostává se k centrům. Prostě všechno opačně, než co mu sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Twl děti ten Alonso je pomalouckej a mekouckej,co tam dela. Celkove tempičko od chelsea jak na nedelnim fotbalku.Prihravky dozadu a hovno. Werner bez komentare....

Reagovat
Greny

To je zase uspavacka

Reagovat
tony223

Ten Abraham je příšerně statickej...

Reagovat
RKBoy

neskutočná ironia, ako sa snažíme zahat všetko po lavej strane , ked tam hrá pomalý ,neohrabaný ,jednonohý Alonso.

snád si Ben zvykne na nový systém čo najskor.

Reagovat
Greny

Jahha dobře nam tak za tu budu a bidu

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf Zouma

Reagovat
Emqick

Neskutečný. Kromě tragický pozice je línej se vrátit, aby svoji chybu zkusil alespoň napravit.

Reagovat
RKBoy

snád nás to konečne preberie.

Reagovat
M0rb1D4S

Doufám, že po téhle sezoně už nikdy neuvidím Abrahama v našem dresu. Od něho je to katastrofa zápas co zápas.

Reagovat
tony223

Línéj čurak bez jakékoliv snahy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

On je takovej slabší Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nemá na to hrát v základu za Chelsea. A je mi jedno, že je odchovanec.

Reagovat
spider_8

Tady se zas jedou bomby

Reagovat
Whitemedia

krásný příběh

Reagovat
ajouki

Co od něho chceš, když Chelsea místo útočného fotbalu preferuje za poločas 500 přihrávek mezi stopery a záložníky?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby když už tu nahrávku dostane, ji nedal hned v zápětí soupeři.

Reagovat
Error

lol coze

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icka

Reagovat
Freedo

Reagovat
icemike

Vám tady dneska dobře mrda

Reagovat
Benedict

Njn klasickej anglickej hype. 1 good sezóna a už je to novej shearer. To sami sancho mount i greenwood

Reagovat
PH8

Přesně, je mladej, potřebuje hrát. Na lavičku s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana

Reagovat
Kixi Syhimour

Japončík

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba Kloppinha, že mu nedal šancu, ale aj tak si myslím, že by nás asi nevytrhol z biedy.:)

Reagovat
Taiger

Jota též ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Měl dostávat ty šance na úkor Origiho, každopádně takhle bude hrát ještě víc a už má víc gólů za Saints v PL než za nás, jen ať se mu daří

Reagovat
avicii

fandím mu ci uz u nás alebo ak by aj prestúpil trebárs k Saints

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Vždyť hrál za vás hrozně

Reagovat
Svatej

Mozna by to chtělo jeste vic stoperu. Sebral bych nejakyho z tech hracu, co okuouji prostory mezi liniema, tech je tam zbytečně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele svati.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Shottack

Reagovat
SpecialOne

jak je to jednoduché, pěkná přihrávka i zakončení. My jsme zatím tuze o ničem, zase 7 defenzivních hráčů v sestavě, chce to zatáhnout Mounta místo Kantého a místo něj CHO nebo Ziyech.

Reagovat
smazaný uživatel

Werner je zapas od zapasu horsi

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda no.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda Kanté tam docela boří ten přechod do útoku od Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on boří i přechod do útoku Chelsea...

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

No ale fakt. On sice vyhraje x soubojů, ale prostě když má míč na noze, tak to většinou posere.

Reagovat
spider_8

Mě to jen pobavilo, nic víc

Reagovat
Shottack

Reagovat
icemike

Prostě borec

Reagovat
PH8

No od ty doby, co ho nechali hrát víc útočně, tak je to poloviční hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat ve faulovani se zlepsuje.

Reagovat
SpecialOne

Alonso by mohl hrát na pozici Wernera, kopáči jsou to stejní, přičemž má Alonso lepší zakončení.

Reagovat
Taiger

Mount je velmi atraktivní, 9/10

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hraje hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne.

Reagovat
Taiger

Komentuju vzhled

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Sexy*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Slušný zákrok, nicméně ofsajd

Reagovat
iamek

Bez karty

Reagovat
vitasrp

Neuvěřitelný.

Reagovat
SpecialOne

Víťo, ten gól přisoudíš čistě Kurtovi nebo tam bylo více faktorů?

Reagovat
iamek

Ta pro Kanteho byla jasná až z vesmíru proboha. U Wernera taky mohl žlutou dat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
aramaki

Za toto červená OK, ale Kante mal dostať červenú a napokon ani žltú??? načo je tam VAR?

Reagovat
aramaki
Reagovat
SpecialOne

My to prasíme, že by se ani Tottenham nemusel stydět.

Reagovat
smazaný uživatel

Huh?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Kroch!

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

Reagovat
Gareth Bale 11

To nemá karty?

Reagovat
John Obi Mikel

Zouma dolu, CHO do hry a přechod na 4-2-3-1.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale spiš to nechá v téhle formaci a Odoi půjde místo Jamese.

Reagovat
smazaný uživatel

Co musi provest hrac chelsea za zakrok, aby dostal kartu?

Reagovat
Taiger

https://ctrlv.cz/shots/2021/02/20/m08V.png

U tohodle největšího nesympaťáka je tenhle výraz obzvlášť potěšující

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl zrovna Azpi

Reagovat
Taiger
Reagovat
Svatej

Skoda, ze to není ženská. To by byla boží oslava gólu.

Reagovat
Taiger

Ty si čuně teda

Reagovat
Taiger

Jak může Giroud sedět na úkor tohodle slabýho vemena (Tammy) nechápu Chudák fakt, měl by co nejdřív zdrhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krajsi je, lepsi je neviem co viac treba

Reagovat
Taiger

Jsem rád, že si zmínil krajsi, Oli je nejhežčí fotbalista PL

Reagovat
Hokaido

Prej jenom PL.

Reagovat
Greny

Co zápas to šílená nuda... Toto měl být nějakej posun od Lamparda jo?... Vždyť nehrajeme vůbec nic co přišel Tuchel... Sice jsme vyhrávali ale herně je to sileny

Reagovat
Greny

A Abraham okamžitě dolů... Zase je otresnej

Reagovat
smazaný uživatel

On ani psg pod tuchelem, na to jake tam mel hrace, nehral nijak libivy fotbal. Proste ucel sveti prostredky. Snad na to dnes dojedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, že herně to není špatné, ale ti hráči prostě nemají kvalitu, aby dali přesné nahrávky. To je otřesné, jak to vždycky zadrbou. A na Tammyho škoda slov, jeho snaha nasimulovat penaltu dovršila jeho tragický výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že je trochu přeceněná ta rychlost, ve které hrají. Na druhé straně tam krásně vykoupal Minamino brankáře s obráncem a v klidu zakončil. Takhle to má vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nas pan herec Pepicek Abraham by ten pad sehral lepe.

Reagovat
smazaný uživatel

Werner, Abraham, Mount velká slabota.

Reagovat
mimi_united

Werner sa ale časom presadí, ak nie v Chelsea tak inde

Abraham je ako náš Welbz, z toho nikdy top útočník nebude

A Mount je nový Barkley

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mount je o lvl. výš než jakýkoliv jiný hráč Chelsea. Díky němu jsme pořád okolo top 4.

Reagovat
Talker

Mount nový Barkley...

Reagovat
smazaný uživatel

Mount je nový Barkley asi jako je Pogba nový Anderson.

Reagovat
RKBoy

neskutočne statické.

v predu chýba akákolvek myšlienka a moment prekvapenia... všetko ide cez peknú schému prihrávok, dobrého pohybu a rýchlej výmeny lopty ,aby sme následne pred 16. súpera zastali a začali si to posúvat zo strany na stranu a naspat ku stopérom.

hra na 3. obrancov má svoje výhody ,zvlášt v stabilite a defenzívnej štruktúre, ale pri tej ofenzívnej letargii je toto dlhodobo neudržatelné a tie goly dostávat začneme.

Chápem v akej situácii sa Tuchel nachádza a že momentálne sú výhry prioritou tak velkou, že sa nepozerá ako sa ukopú, ale príde mi potom kontraproduktívne stavat to čiste len na tejto formácii, zvlášt ked vačšina hráčov, až na Alonsa ,by sa vedela presadit aj tak.

Ten chlap je pre mna inak neskutočný bolehlav, on na jednu stranu dokáže byt produktívny a v 16. súpera nebezpečný , má svetový prvý dotyk.. na druhú stranu je pomalý, neohrabaný a nedokáže používat druhú nohu, čo ho robí takmer nepoužitelného do rýchlej kombinácii a priamočiareho prechodu do útoku.

kludne tam može dat Odoia , Azpiho nechat stiahnutého na lavej strane s podporou Kantého s tým ,že Werner a Odoi by roztahovali šírku ihriska ,čo by hlavne dávalo na pravej strane Jamesvi dobré možnosti na nábehy.

treba to otočit , prevahu aj kvalitu na to máme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Výsledek do půle dobrý, každopádně jinak Saints nic moc, ani to bránění není nijak skvělé, to spíš špatný výkon Chelsea, jsem zvědav, jestli to jejich defenzíva nějak udrží až Chelsea přidá.

Reagovat
Svatej

Pochybuju ge vyměníme trenéra v poločase

Reagovat
RKBoy

pod Frankom sme proti nim doma stratili 2. golový náskok a nakoniec boli radi za remízu 3:3, vtedy som ta nič podobné písat nevidel.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevím, jestli jsem měl štěstí na zápasy, ale tak hrozné se mi to u vás nezdálo, možná to nebylo nejpohlednější, ale do šancí jste se vždycky nakonec nějak dostali, totéž bych očekával dneska. Plus Saints se mi opravdu v té obraně nelíbí, ta jejich pravá strana je docela často odkrytá a při útoku nejsou schopni přejít Kantého, až na jeden případ.

Reagovat
Taiger

Kde je Víťa s analýzou? (Není provokace, jeho analýzy se mi vždy suprově čtou a jsou mega přínosný)

Reagovat
Whitemedia

Tohle hovno ani vitasrp nezanalyzuje.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Pigeon

Jak mohla Chelsea tento poločas dohrát bez karty?

Reagovat
Csaplárova past

Na Everton kurz 7,3

Reagovat
Salfovic

To se musí dát

Reagovat
smazaný uživatel

A zase. James přejde přes 4 hráče a pak dá naprosto nahovno nahrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako vrátili o 2 minuty zpět kvůli offsidu????

Reagovat
vitasrp

Tuchel Tima dobře jebe v němčině.

Reagovat
jack_donaghy

bolo aj pocut co rozprava?

Reagovat
Emqick

Hádám, že něco jako "deine zakončování und nahrávky ist katastrophe"

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
vladis271

Reagovat
havrys99

Reagovat
Lovec

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Zase ta pravá strana

Reagovat
smazaný uživatel

Být obránce proti Wernerovi je super, vždycky udělá to samé.

Reagovat
Mimalu

Masoooooooooooon

Reagovat
ajouki

Nový Barkley zase zachraňuje Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benedict

Nový barkley? Jako ze za rok do týmu 2. sledu???

Reagovat
smazaný uživatel

Mountík

Reagovat
Talker

Jsem si uvědomil, že hrajeme, asi 2 minuty zpátky. Ideální timing

Reagovat
blade115

Chelsea první poločas tolik prasáren bez karty, ale proti Sotonu hned z jediného tvrdšího zákroku pískne penaltu ... To by se člověk musel opakovat, Taylor je vážně nejhorší rozhodčí, kterého v PL pamatuju.

Reagovat
jack_donaghy

kedze to bol jediny tvrdsi zakrok tak asi mal ignorovat fakt, ze to bol faul a ve vapne. Tak si to myslel? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to, že měl v prvním poločase tahat karty bych tipl h

Reagovat
Greny

Proč to nenechají kopat Mounta sakra

Reagovat
Taiger

Mount by dokázal přebrat holku každému z nás

Reagovat
lofin9

Aj tie, ktore nemame

Reagovat
Taiger

Reagovat
Svatej

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icemike

I kluky

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea have been awarded more penalties in the league than Manchester United now.. Funny how no one seems to be talking about the amount of penalties clubs get recently.. Apparently if it’s not Manchester United then no one cares.

Reagovat
Taiger

No one cares, běž dál

Reagovat
aramaki

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Stejně jako u Leicesteru je to každýmu u prdele, protože to penalty fakt jsou. Nejsou to píčoviny jako Martial proti Sotonu a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla jedna simulovaná penalta, zbylé penalty byly jako u Leicesteru

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo ten Kante..

Reagovat
smazaný uživatel

Cho si řekl, že na to dnes sere?

Reagovat
Mimalu

po té penaltě jsme otřesní

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic chyba za chybou, Kante zbytečný. CHO ještě nezačal hrát...

Reagovat
ajouki

Že by se od odchodu Abrahama pro Chelsea něco změnilo, to se říct nedá. Toto je přesně ten typ systému, kde hvězdit budou defenzivní hráči a ti ofenzivní se budou spíš plácat. Defenzivní hráči mají v situací často převahu i tří hráčů, kdežto ofenzivní to mají opačně. Například Kovačičovi se hraje skvěle, když má za sebou tři stopery a další hráče kolem sebe. Útočník naopak nemá žádné volby a proti sobě třeba 4 defenzivní hráče.

Jediný, kdo to konstantně narušuje svou individuální kvalitou, je Mount. Bez něj by Chelsea byla úplně v lese.

Reagovat
Greny

Každopádně mě přijde že na nás by se chytl i Kepa

Reagovat
tweek

Tottenhamu se v posledních týdnech nedaří, začalo se proto spekulovat o budoucnosti manažera Josého Mourinha. Jeho odvolání by však Spurs nevyšlo levně, neboť portugalský stratég by si za takových okolností přišel na 30 milionů liber.

Absolutně nepochopim, jak do toho Levy, vzhledem k posledním angažmá Mourinha, mohl jít...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za rohy

Reagovat
iamek

Odoi zraněny nebo co to je za WTF střídání?

Reagovat
Greny

Tuchel se asi rozhodl že hraje hovno ... Ten si kabinu rozeseté ješte letos

Reagovat
iamek

Nepřišel mi horší, než ostatní hráči na jeho pozici. Navíc pro sebevědomí to musí být slusna rána a trosku jsem tam čekal Girouda.

Reagovat
Taiger

Jaj, oni mají Ziyecha? aha

Reagovat
Kovi81

Stridani to je fakt curak

Reagovat
Greny

Tak hraje jen na tři ofenzivní a Mounta nesundá a jediný ho útočníka nás hřišti taky ne

Reagovat
Kovi81

Mohl tam poslat ještě dva obránce nebo tak, to je fakt dement

Reagovat
CR7RONALDO

Akože nepozerám ten zápas, ale podľa mňa mohol keď tak skúsiť zariskovať a dať Ziyecha namiesto Jamesa na wingbacka. Proste je to dosť nepríjemné nastúpiť a za 30 minút ísť hneď dole.

Reagovat
Kovi81

Hlavne, že jeho vrchní hulic Alonso tam je furt tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Odoi wtf

Reagovat
ajouki

Jsem si hned v poločase říkal, že to první střídání Tuchela bylo úplně zbytečné. Akorát v tom svém systému vykoupal dva hráče. Nic víc, nic míň.

Reagovat
Taiger

A Werner neudělá za celej zápas nic a hraje 90min

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu, proč tam nechává 3 stopery a sundá Odoie.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Mimalu

James

Reagovat
vitasrp

Každopádně v tý ofenzivě je tam tolik nekvality v řešení různých situací, to je fakt hrozný.

Reagovat
Taiger

Mount je úžasnej

Reagovat
Taiger

Lepší než ten druhej lamák Mason z United

Reagovat
iamek

Soudil bych Greenwooda za tri roky. Ať je to fér

Reagovat
smazaný uživatel

James

Reagovat
Talker

Neviděl jsem první poločas, ale zatím to vypadá, že pokud Mount něco nevymyslí, tak nic na hřišti neuděláme.

Reagovat
Hokaido

Po delší době jsem si pustil zápas Chelsea a musím říct, že takhle pěkně jsem se po obědě už dlouho nevyspal.

Reagovat
Taiger

Ale důvěra ve Sterlinga stále je

Reagovat
Hokaido

Včera okolo osmý přijdu na EF a vidím 11 nových komentů ve fanta diskuzi, tak mi bylo hned jasný, že jsem zase projebal deadline. Sere mě to o to víc, že jsem měl dva FT, o který teď přijdu, protože asi budu hrát free hit. Posranej páteční deadline.

Reagovat
Taiger

A koho bys přivedl? Jako nedaří se ti, ale furt máš šanci na placený pozice Nejseš fakt daleko

Reagovat
Hokaido

Nezkoumal jsem to tolik, ale vím, že má Leeds DGW, tak určitě Bamforda a možná i Raphinhu. Takže zatím to není tak hrozný a stejně bych byl nasranej, když jsem koukal na jejich statistiky ze včerejška.

Reagovat
Taiger

5. místo ti když tak nechám, cajk cajk

Reagovat
Hokaido

Jinak minulý kolo jsem snad poprvé za poslední dvě sezony udělal brzký transfer a doplatil jsem na to tím, že se zranil DCL, tak jsem si říkal, že už to znova dělat nebudu a počkám si na víkend. Letos to fakt není můj rok, snad příští sezona bude o trochu lepší.

Reagovat
Taiger

Nemůžeš bejt top10k každou sezónu, cajk cajk

Reagovat
Kovi81

Nápodobně, do toho ještě ty střídání + Alonso

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

Já to zapnul regulérně jen kvůli Mountovi.

Reagovat
ajouki

Top výkon od Masona Mounta, který dnes měl nulovou oporu v systému. Jediný z 5 hráčů, který se s tím v zápase dokázal poprat.

Reagovat
Kincl

asi dobrý bod pro Chelsea ne? Vzhledem k tomu co předvedla

Reagovat
Taiger

:D :D :D xD

Reagovat
Matić

Jorg

Reagovat
M0rb1D4S

By mě zajímalo, kdo by byl rychlejší. Alonso, který běží za balónem, nebo důchodce, běžící pro akční zboží do Kauflandu

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto případě si myslím, že by o kousek pořád vyhrál důchodce.

Reagovat
Mastný Chobot

keď som videl ako mu Bednarek (BEDNAREK!) nadelil 2 metre na 30 metrovom šprinte, tak to fakt nie je odveci

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu všetkému nezabudne pridať nejaké teatrálne gesto, ktorým sa snaží ukázať, že skoro bol rýchlejší resp. že vie byť aj rýchlejší.

Reagovat
Mastný Chobot

Fakt, že Giroud dnes nedostal na miesto Abrahama a Wernera ani minútu, keď Chelsea potrebovala dať gól, ma dosť baví

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kincl

Měl by odejít, není tak nekvalitní, aby nehrál vůbec nebo jen posledních 10 minut

Reagovat
spider_8

On hrál pod Tuchelem v tomhle systému úplně stejné hovno, má jeden gól po štastném odrazu před prázdnou bránu. Zatím se zdá, že ať teď hraje na hrotu kdokoliv, tak to stojí za prd.

Reagovat
ACSMan

K tomuto fotbalu to všechno spěje

https://www.facebook.com/watch/?v=3136598483093985

Reagovat
smazaný uživatel

Werner, Abraham tragickí v každom smere a Giroud sedí v hľadisku Zouma pri inkasovanom góle. Lopty ktoré odvrátil, mu išli priamo na nohu resp. na hlavu. Kanté a Mount

Reagovat
iamek

OT: Je tady někde diskuze na téma kryptomeny? Dost mě děsí jak to všechno roste . Bitcoin za měsíc mi šel o 80%, Litecoin 75%, Ether o 60% a 0x o 210% . Tohle přece nemůže růst do nekonečna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že nemůže. Bitcoin se tak chová pořád, po prudkém nárůstu velký pád. Pak stagnace a po nějaké době zase celé dokola. Nejsem expert, ale abys nepročekal dobu, kdy se toho zbavit. Brácha na tom teď trhl dva míče a už se zbavoval, ten většinou dokáže tu situaci prediktnout dobře. Nicméně nikdy nevíš.

Reagovat
iamek

Já jsem v bitcoinu par stovek tisíc v plusu, co jsem vybral už. Teď tam mám počáteční vklad a ten už o par stovek % šel nahoru. Já zažil ten velký pád bitcoinu, ale vše jsem nechal a čekal. A vyplatilo se. Teď oznámila velká americká banka, ze bude taky investovat do bitcoinu a další se dle meho přidají. Upřímně jsem nečekal jak se to bude hezky držet na té hladině kde je teď. Litecoin prodávat nebudu dlouho ještě ( 5 kusů ) a Ether je moje srdcovka a taky si nechám a naopak pomalu dokoupim do 2ks. Mám 1,6. U 0x jsem dal na typ nějakého borec na Twitteru a vyplatilo se. Tam to asi výměním za Ether. Ono se říká: Kdo shortuje bitcoin, tak okrádá sám sebe a toho se držím nějakou dobu a funguje to.

Reagovat
iamek

Btw jak to dani? Účetní s tím docela bojuje

Reagovat
smazaný uživatel

No nijak.. já mám taky asi necelej 1, a prostě to se nedani.. to nepodléhá ničemu, ale nemůžeš si to jako odepisovat z daní.. to je jasný..

Reagovat
iamek

Pokud prodas krypto a ty peníze proste mas na účtu nebo utratis, tak by se to danit mělo. Par týdnu zpět se tím dost strašidlo v TV a vzniklo i dost článku na netu. Já to neřešil upřímně, ale teď nechci asi riskovat.

Finex napr.

Zdanění probíhá stejně jako u získávání věcí vlastní činností. Zdanit jako příjem nelze kryptoměnu jako takovou, ale až její směnu, tedy směnu za fiat měnu anebo něco jiného. Dosáhnete-li jako fyzická osoba při těžbě kryptoměn zisku, daní se 15 %.

Reagovat
smazaný uživatel

Když prodáš kryptoměnu za normální měnu, tak musíš zdanit zisk.

Reagovat
icka

Casem ti zaklepe financak na dvere, uz se zajimaji banky o krypto a pomalu na svech burzach mas kyc, otazka casu.

Reagovat
icka

15% ze zisku je takovej zlatej stred

Reagovat
Boban

15% jako vedlejsi prijem

Jinak co jsem cetl, tak to jde v CR ojebat pomoci darovaci smlouvy, darujes btc nekomu z rodiny a ten kdyz to proda, tak porizovaci hodnota se pocita jako ta v den daru, nikoliv tveho nakupu.

Reagovat
Hlahart

Bruh..l.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že ta krypto bublina brzo zase aspoň na pár let splaskne a bude zase možné koupit grafické karty do PC.

Reagovat
iamek

Nestraš . Zaplatilo mi to jeden byt na kšeft a nezlobil bych se kdyby mi to vydělalo na druhy a celkově třetí

Ale na tenhle problém nadává hodně lidi no.

Reagovat
miezto

bitcoin tu tendeci růst do nekonečna má, protože ho je omezený množsví, kdy se ustálí, težko říct, až si pár elit skoupí všechny coiny pro sebe, pak bude jeho hodnotna vysoká, ale tak nějak uměle podobně jako u umění

Reagovat
smazaný uživatel

Proč do nekonečna neroste zlato, ropa, atd.?

Reagovat
smazaný uživatel

Není ho neomezené množství. Ti tvůrci řekli, že celkově chcou vytěžit 21 tisíc bitcoinů a pak konec. Teď jsme nějak na 18k, ale prý je to těžší a těžší, takže to těžení může trvat ještě 100 let.

Reagovat
aither

DO mě kámoš pořád hučí, že to poleze do července na 100k a pak to spadne, nevim kde to vzal, ale zatim se toho držim

Reagovat
iamek

To říká dost odborníků a spíše tam jde o tu psychologii 100k dolaru.

Reagovat
Wazza228

Přes co je dobrý ty kryptoměny kupovat? Myslím nějakou appku nebo stránku... Moc se v tomhle nevyznám, tak jsem se chtěl právě zeptat tady, když už je tu takový téma.

Reagovat
Luc-Luc

revolut

Reagovat
icka

na revolutu nevlastnis primo krypto, ale pouze prava.

Reagovat
Luc-Luc

ok, ja to nemam, kryptomeny neresim, ale par lidi z myho okoli si to chvali

Reagovat
smazaný uživatel

Tam máš hlavně poplatky 2.5%, pokud překročíš nějakou směšnou částku pár tisíc.

Reagovat
icka

binance lite pro zacatecniky

Reagovat
nani92

Coinbase

Reagovat
Luc-Luc

nebude, vlady driv nebo pozdeji po tom pujdou a pak to spadne zase dolu a budou se v tom obchodovat maximalne nelegalne zbrane, drogy a detsky porno

Reagovat
icka

Cardano vyleti

Reagovat
EXoRcIsT

Ja cakam na bitcoin nech spadne a az tak do toho investujem.

Reagovat
smazaný uživatel

To se můžeš načekat

Reagovat
EXoRcIsT

ja mam cas Prioritne budem investovat do nejakych strojov pre brata co ide rozbehnut vlastne polnohospodarstvo je na to odbornik a ma to vazne vsetko v malicku a je len jedna vec co budu ludia potrebovat a to je jedlo

Reagovat
Tomanatura

Po investici Tesly se bitcoin konecne stal verohodnou investici, mensi co vetsi korekcw urcite prijde, ale rust bude pokracovat. Pridsvaji si vsichni, blackrock atd, ten hype je tu, no Elon byl posledni dil puzzle. Nejsme fanousek kryptomen, ale na tvojem miste bych neprodaval.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra jediný cizinec v základu Burnley, jinak samí Angličani Docela masakr, aby měl tým v Premier League složenou jedenáctku skoro celou z Anglánů.

Reagovat
Taiger

né no

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jsem zvědavý co budeme počítat po zápase, body, milimetry nebo zraněné?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ale zas tu bude plac iba o tom ako zivotny ciel Evertonu je nam zobrat body a ostatne zapasy im su jedno

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson; Trent, Kabak, Henderson, Robertson; Wijnaldum, Thiago, Jones; Salah, Mane, Firmino

Substitutes: Adrian, N. Williams, Tsimikas, Davies, Phillips, Keita, Shaqiri, Oxlade-Chamberlain, Origi

Reagovat
Taiger

DCL

Reagovat
Kixi Syhimour

Everton XI: Pickford, COleman, Holgate, Keane, Godfrey, DIgne, Doucoure, Davies, Gomes, Rodriguez, RIcharlison

Substitutes: Olsen, Allan, Calvert-Lewin, SUgzrdsson, King, Iwobi, Nkounkou, Bernard, Onyango

Reagovat
smazaný uživatel

Tie hovná budú provokovať a prasiť, agresívne zákroky by som rád videl až na konci zápasu za rozhodnutého stavu , Hlavne na Pickforda a Richarlisona .

Reagovat
Coutinho10

Keita aspon na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by vydržať aspoň mesiac, ale to naivné si myslieť, asi

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
Coutinho10

kazdej mesic dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Daviesa by som vyskúšal proti Lipsku, dúfam, že to Klopp spraví, ktovie, aký je na tréningu, Henda potrebujeme v zálohe.

Reagovat
Nikikrew

OZ ma dokedy zmluvu? Veď on hra minimálne aj keď je veľa hráčov zranených

Reagovat
Kixi Syhimour

2023, letos je hrozný, což je hlavně zapříčiněno tím, že je nerozehraný, zranil se v přípravě a vrátil se až v polovině prosince, teď do toho vlaku naskakuje těžko.

Loni byl ale docela využívaný a v prosinci měl skvělou formu , každopádně lépe mu seděl určitě ten heavy metal fotbal, co jsme hráli 3 roky dozadu

Reagovat
Mastný Chobot

ale pravidelne do základu aj tak nepatril asi nikdy... za rok pôjde niekam do WHU a hotovo. Celkom smutná kariéra nakoniec na to, ako dobre vyzeral v 18. Myslím individuálne, trofeje má, samozrejme, to mu nevezme nikto.

Reagovat
smazaný uživatel

Kým nemal prvé zranenie kolena v LFC, hral pol rok doslova ako top hráč, škoda ho, zranenia ho zničili. Ťahal nás vtedy, potom mal už len takú krátkodobú formu...

Reagovat
Mastný Chobot

jo, však ja to nemyslím tak, že to je jeho chyba, len je to smutné, lebo talent mal obrovský

Reagovat
smazaný uživatel

Však nikto to tak nemyslí, že je to jeho chyba, ty netykavček Domček

Reagovat
REPLIKATOR

Burnley je pokaždý tak strašně zoufalý, když mají hrát do plných. Kéž by konečně spadli.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

ked hra Vydra*

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy byl hodne chvalen.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cubazi

Pome LFC!

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, nejaký stream s potenciálom nesekať?

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Coutinho10

hmmm to je zacatek

Reagovat
diastan

paráda

Reagovat
Čenda

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-77651521519&idb=-1&hash=b3e56305&affid=X1XdDD8ATvaJTGI%2FajqYjw%3D%3D

Vybrat nebo počkat na Fulham? Pokud u VARu sedí nějakej Dean nebo jinej pičus tak to asi vyberu, nevíte někdo, kdo tam dřepí?

A Liverpool

Reagovat
EXoRcIsT

vyber to. To je jedine co som sa pri podavani naucil ked mam pochybnosti tak vyberam a mam aspon nieco a vacsinou urobim dobre

Reagovat
Čenda

Tak to já zas tolik pochybností nemám, Fulham snad není Manchester aby se nechal doma porazit Sheffieldem

A taky jde jen o pár stovek, ale bejt nasranej proto, že někdo z těch fa sráčů nařídí v 90+ penaltu za nějakej skok do bazénu, taky nepotřebuju.

Reagovat
Taiger

Tak se neptej, když se stejně rozhodneš podle sebe

Reagovat
Čenda

Tak neodpovídej, když víš piču a neumíš normálně odpovědět ani na jednu otázku.

Reagovat
slk

A čo ti to pomože, či tam je pičus alebo nie? Pičovinu si sa opýtal, a ešte tu vyskakuješ. Možno FA sráč nariadi penaltu pre fulham, a čo potom?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Čenda

Nevidím ani tu picovinu, ani to vyskakovani, ale budiž.Ale dalo se čekat, že mi na normální otázku nikdo normální neodpoví.

Reagovat
oli9

Vyber to a vyhru vsad NHL zaaps Floridy Barkov dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago zas stratil, top hráč

Reagovat
Registrujisejenproto

Jako tu hlavičku myslíš? Ty jsi úplný lolek, smaž se pls

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Registrujisejenproto

LFC proklety fakt tuto sezónu ze zrovna tady tenhle picusek musí dat gól

Reagovat
smazaný uživatel

James

Reagovat
Luc-Luc

bojujte, at to ty smejdy aspon boli

Reagovat
Luc-Luc

Trent trhej

Reagovat
mesyas

ten bude trhat tak maximálně svoji mladou večer doma.

Reagovat
Taiger

No, podle toho, jak chtěl vyjebat ženskou s dětskem, tak nevim nevim

Reagovat
smazaný uživatel

DěTSKem

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim super. Snad to karamelky daji.

Reagovat
Mastný Chobot

Doucouré je otrasný futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

úplně boží, připomíná mi známého, co taky všechno zpracuje pravé koleno, levá koule, levá holeň a stejně s tím balonem furt běží

Reagovat
mul

na okrese je takých viac

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Taiger

Bejt tam DCL, tak už je rozhodnuto

Reagovat
Luc-Luc

Hendo kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Sme snad nikdy v historii neprohráli doma s Evertonem nebo jo?

Reagovat
Coutinho10

ach jo...dalsi hrac mimo

Reagovat
icka

Liverpool asi nekdo proklel.

Reagovat
Greny

Za chvíli bude hrát stopera Origi

Reagovat
Taiger

By ho měli vystřídat, nebo se dojebe víc ještě, jak u nás Partey

Reagovat
Greny

teď to taky pisu

Reagovat
smazaný uživatel

Ktorý náš záložník nie je IP? Fabinho a Gini? Dvaja zo 6-7? A ešte Jones vlastne . A Davies je nakoniec stopér č.4 zaujímavé.

Reagovat
Greny

Jako toto asi není dobre pokud mu v tom nějak samo ruplo když běžel.. tak tam nevydrží do prvního kopu a ještě si to zhorsi

Reagovat
Kixi Syhimour

Ať jde radši dolu, jestli s tím něco má, navíc hrát se zraněným hráčem na stoperu proti Richarlisonovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no. Beru ze nejakej tym muze mit smulu na zraneni a ze to muze mit velkej vliv na vysledek sezony. Ale brecet tu po kazdym zapase ze se vam nekdo zrani.. strasne me to irituje vy sracky.

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

me irituje, kdyz nekdo nezvlada interpunkci, ty neandrtalce

Reagovat
Freedo

A přitom ji máš sám špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím chce průvnout jeho point asi.

Reagovat
Luc-Luc

kde ?

Reagovat
icemike

Ty asi nebudeš vědět, co to je interpunkce

Reagovat
Freedo

Nemá tečku za větou - chyba. Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis to v mym prispevku jako hodne vyznamny jo? Ok, ty jedna zkurvena pico. A veta, btw., zacina velkym pismenem.

Reagovat
Luc-Luc

hele ty neandrtalce, na velky pismena ti sere pes, btw za vetou se taky pise tecka, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze na to, co mas ty spatne, sere pes... jestli nahodou nenasral tobe do huby.

Reagovat
diastan

Tento výmaz tam má nasráno pravidelně.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Luc-Luc

jak uz si dava pozor na carky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses strasna pica. Kvuli dvema carkam se ze me snazis udelat dementa a akorat potvrdis, jakej ses ty sam mrzak.

Reagovat
Luc-Luc

ty jo, dvakrat po sobe bez chyb, to je na potlesk

Reagovat
smazaný uživatel

Ted ani tecka na konci vety... Ty js cim dal horsi.

Reagovat
icemike

Kde máš ten otazník?

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
martin.b

Tohle byl pátej hráč z pěti schopnej hrát stopera, kterej se zkurvil. Nepamatuju si podobnou situaci u kohokoliv, takže jde spíš o konstatování smůly než o brečení...

Reagovat
Ranoth

naco tu pises taketo sracky ? uzivajte si stastie, ze Fernandesovi drzi zdravie lebo keby vam ho niekto zrakvi ako nam Van Dijka tak by ste nedali ani 7. miesto... a to by tu teprv bolo plaču

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Placici smajlik.

Reagovat
Liquid

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icka

Mane hraje priserne dneska.

Reagovat
Shottack

Nezvládám...

Reagovat
stiflerovamama

Mane je úplný zufalec ako mame krízu. Ten nedokáže spracovať loptu ...

Reagovat
martin.b

Má to docela pozitiva, člověku se těmito skutečnostmi zhnusí koukání na fotbal, nemusí se nervovat a může se věnovat užitečnějším věcem

Reagovat
Taiger

To si říkám o Arsenalu už roky, ale stejně si to zas pustím

Reagovat
martin.b

Zas tak ambiciózní plán nemám spíš to sledování zápasů/highlightů konkurentů o titul/top4, to mě fakt teď přestalo úplně zajímat.

Reagovat
oli9

Jako tato sezóna je ve sračkach, 3 roky jsme si teď užívali no.. A další sezónu bude zase líp

Reagovat
martin.b

Snad jo, jen bez té CL by to bylo depresivní

Reagovat
Kixi Syhimour

Absolutně nevěřím, že z toho zápasu něco vydolujeme

Reagovat
vladis271

Skurvena hanba. Kolko takychto zufalych polcasov som uz videl tuto sezonu? Fakt neuveritelne, ze v x zapasoch si nevieme za 45 minut vytvorit jednu poriadnu sancu. A opakuje sa to a opakuje. Potom je jednoduche proti nam bodovat.

Reagovat
stiflerovamama

nemám slov

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

sandro mal pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

tohle je nejvetsi bizar

Reagovat
cubazi

Reagovat
vladis271

Pomale, bez pohybu, ziadna ponukova cinnost. Trent ma horsie centre ako ja. Jones je cocky kvoli comu? On bol nejake zviera v akademii? Lepsiu produktivitu ma aj Lingard. Zmar za zmarom uz mesiace. Zapasy nalajnovane. Akoze mame dnes dat 2 goly a ziadny nedostat? to skor Allison predvedie dalsi skrat nez obrat tohto zaspateho vykonu.

Reagovat
SCELO

fiha ? je toto mozne ale ved na toto sa ja divam uz asi 3 sezonu..... akurat vzdy to dokazali hraci nejako uhrat.....

Reagovat
Vsadim gule

Starý dobrý liverpool, už nám chyběl

Reagovat
Liquid

Reagovat
Taiger

The longest centre-back pairing for Liverpool this season has lasted 2.5 games.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
stiflerovamama

Tak toto je od nás úplne zúfalstvo. A ešte v derby... Úplne sme stratili hernú tvár .... Nič pozitívne dnes.... Mane paródia na seba samého .... Zufalosť ... Fuj ... Absolútne ma to nebavi..

Reagovat
cubazi

Mané ako by nemal ani na Corgon ligu dpc

Reagovat
Luc-Luc

hrozne impotentni fotbal opet, tohle nevyhrajem, aspon nekdo zlomte Pigfordovi a Richarlisonovi nohu

Reagovat
smazaný uživatel

co by som dal za Girouda

Reagovat
Taiger

O něho bude boj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Origiho?

Reagovat
Liquid

ve 2.půli Kabak 2.žlutou a hezky Nabi Keita na stopera

Reagovat
cubazi

Inak Kabak je dobrý hlavičkar. Pripomína mi Karhana

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kixi Syhimour

To bude letos ještě rekordů, první porážka doma od Evertonu od roku 99, 4 domácí porážky v řadě od téměř za sto let a nezdá, že bychom končili

Reagovat
smazaný uživatel

kks to uz by bola 4. domaca prehra za sebou?

Reagovat
Kixi Syhimour

Bez gólu ze hry zatím...

Reagovat
Taiger

Podle mě ale Pool ještě otočí, dostají od Kloppa zmrdáno a 3:1, pokud teda nenastoupí DCL

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže zmrdání od Kloppa pustí jedním uchem dovnitř a druhým ven. Klopp už ztratil kabinu.

Reagovat
cristiano.K.

Firmino hraje? V té stažené roli by měl být v podstatě nejvíc na míči a on není vůbec vidět. Jones dnes o ničem. Nejlepší Trent zatím.

Reagovat
Taiger

Zatímco vedle mají United na tu pozici Martiala a Cavaniho

Reagovat
cristiano.K.

to je mi fuk koho mají United, horší je, že přijde Origi. Origiho jediný soupeř, kdy se mu daří

Reagovat
stiflerovamama

My nie sme v podstate vôbec nezbezpecni, nas útok je momentálne parodia na seba samých.

Reagovat
j_mrazik

Lescott už nemá toho unicorna!

Reagovat
stiflerovamama

A ako nechcem robiť závery po troch zápasoch, ale zatiaľ by som si teda nepovedal pri Kabakovi, že vau urobili sme dobrý nákup.

Reagovat
Taiger

Tak lidi od něho už čekají, že to bude VVD

Reagovat
cristiano.K.

taky jsme ho nekoupili a jestli takhle bude hrát, snad ani nekoupíme. Není na něm zatím nic zajímavé. Dost fauluje, je pomalej.

Reagovat
cubazi

Pozri sa kde je Schalke, náhoda? Nemyslim si....

Reagovat
Luc-Luc

ma 20, zatim by jsem nedelal zavery

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VTID94

Reagovat
icka

kde byl VVD ve 20?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Nepozeratelne od nás. Katastrofa futbal.... A baz Henda bude húúž

Mané - myslim že je psychicky totalne vpici, to čo predvadza to je nonsens

Firmino - ani utočnik ani založnik -taky zajac nahanajuci loptu

Salah - možno da gol a presnu prihravku

Gini a Tiago - neklape to

Jones - ťažko preťažko to dnes ide

Obrana - panubohu dakujem aspon zanu

Ali - chytí čo má, snad dnes žiadny trapas

Klopp - Zmen už kurva taktiku dpc už ma to jebe furt to iste a furt hrame piču...keby si zmenil niečo v systeme urob dačo prosim kua

Reagovat
Taiger

Jak jsem došel ke Kloppovi, tak jsem málem vyprsknul kebab

Reagovat
Kixi Syhimour

Říkám, že Klopp už prostě nic nezmění, nerozumím tomu. Proč alespoň nezkusí ten diamant, co jsme hráli proti WHU?

Reagovat
cubazi

Presne vyskušať to...

Reagovat
smazaný uživatel

Rezignácia od všetkých zúčastnených, Klopp a hráči sa vzdávajú, to nevyzerá vôbec dobre...

Reagovat
cubazi

Reagovat
Liquid

tak aspoň, že Nitra ti dělá radost....

Reagovat
VTID94

Inak ako tipujete nas z Lestrom? Majú za sebou ťažký zápas zo Slaviou tak remíza by mohla byť reálna

Reagovat
Taiger

Nemáte Grealishe, dostanete na píču, za mě 3:1 Lišky

Reagovat
VTID94

Úprimné... Beriem noo

Reagovat
Taiger

S Grealishem bych to viděl vyrovnaněji, bez něho Watkins bude na hrotu trpět a vaše forma celkem zmizela, snad bude dobrej fotbal ale, těším se na ten zápas

Reagovat
VTID94

Tie výsledky výhra potom prehra a zase výhra... To je ťažko ale dá sa na ten futbal konečne pozerať aj zo silnými súpermi...Škoda toho Barkleyho po zranení je polovičný...

Reagovat
Taiger

Jj, hrajete super, jen mi přijde, že trošku "fade out" poslední dobou, ale Emi je mega nákup pro vás + ale Cash jestli nebude hrát, tak ta jistota tam bude chybět, on je naprosto super hráč

Reagovat
fenixLFC

ehm ten grealish je potvrdeny? viem ze bol jeden tweet o tom ale aj ten to potom spochybnil

Reagovat
VTID94

Ofiko zatiaľ co som sledoval tak nie

Reagovat
Taiger

Není ofiko, ale podle mě nebude + ho spoluhráči prodali hromadně ve fantě Sice kokotina, ale Robbo třebas prodal Maného, když neměl hrát

Reagovat
fenixLFC

okey ked ho predali spoluhraci tak to je jasne (bez ironie)

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Mane

Reagovat
Mastný Chobot

Mané úplne iný hráč v druhom polčase

Reagovat
stiflerovamama

Máne má obrnu ? Ten sa buď posmykne, spadne, zamotá sa, alebo neivem čo..to je na plač fakt

Reagovat
pingla

Pome Everton

Reagovat
iamek

Salah

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Mané to je něco hrůzostrašného

Reagovat
smazaný uživatel

zápas na úrovni tretej anglickej ligy, z Firmina je neskutočná sračka, Thiago je sračka už viac ako mesiac, Mané absolútne bez formy...

Reagovat
VTID94

Reagovat
Miguel19

Salah

Reagovat
smazaný uživatel

proc mu neda zlutou omg.

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah klasik

Reagovat
vladis271

Preco to nevypnem

Reagovat
VTID94

Čo sa to tam teraz rieši s tými miestenkami do pohárov?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nejlepší je, že Everton naprosto krásně demonstruje, jak hrajeme sami proti sobě. Everton od gólu absolutně nic nedělá, prostě stojí před vápnem, nehrají agresivně, hráči prostě drží pozice a když se zmocní míče, tak udělají nějaký obligátní výpad dopředu, vůbec se nesnaží využít naší stoperské dvojice. Pak už jenom sledují, jak když se dostaneme do šance, tak ji prostě zahodíme, nebo jak bezpředmětně okopáváme vápno.

Reagovat
Luc-Luc

prvnich 10 min druhe pule super, takto bysme meli hrat porad a ono to pujde

Reagovat
MCFC_8

Podla mna vacsim problemom je utok ako obrana...ti 3 vpredu tahaju kazdy zapas uz niekolko sezon, to sa niekde muselo prejavit

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ruka v ruke celý tím, taktiež nemajú ani poriadnu podporu ako minule...

Reagovat
Mastný Chobot

tam musí byť hroťák kurva pred tou bránou v takejto situácii

Reagovat
vladis271

Csetky do strany alebo dozadu... Ziadna prienikova prihravka dopredu.

Reagovat
Gareth Bale 11

Salah jak muze, tak sebou placne.

Reagovat
iamek

Salah dneska hezky zkouší

Reagovat
VTID94

No hate ale Live je vyhorene... To isté co Real. Sezóna alebo dve a potom útlm. Salaha ak to tam nebaví nech ide. Mane sa tvári ako keby mal 4 zlaté lopty. Obrana v prdeli...nový tréner a rozsiahla obmena kádra...

Reagovat
smazaný uživatel

Najhoršie na tom, je že Toffees hrajú tiež sračku, len menšiu ako my.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych klidně řekl že i větší, akorát skóre holt potvrzuje stav našeho útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate áno, hlavne druhý polčas, ale holt, dali gól...

Reagovat
Taiger

Firmi Dpč, souboj dementů dnes, Tammy a Firmi

Reagovat
VTID94

Nechápem čo tam Firmino stále robí...Kloppa asi rajcuju tie jeho zuby...

Reagovat
Taiger

Reagovat
vladis271

Firmino nech ide dopce s tymto

Reagovat
cubazi

Reagovat
Mastný Chobot

Firmino

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah je fakt neuvěřitelný

Reagovat
rave

Bobby ty jsi zabiják

Reagovat
stiflerovamama

Hrame fakt ako sraci, to je neuveriteľné ake podpriemerné výkony všetci podávajú

Reagovat
cubazi

Reagovat
Kixi Syhimour

Alespoň Phillips je výborný (zase) a Shaqiri taky ujde

Reagovat
smazaný uživatel

Matip, Salah, Firmino, Thiago, Milner, Wijnaldum (zadarmo), Ox, Shaqiri a Keita by mi nevadili, ak by odišli, nevyhadzujem ich z klubu a ak ich Klopp ešte nejak záračne namotivuje, tak ok, ale neverím, že majú potenciál v LFC. Firmino je vyhorený, Salah určite rád odíde. Nebudú mi chýbať, aj keď im treba byť vďačný (okrem Thiaga, ten hrá až na pár zábleskov totálnu piču) za minulé sezóny a Salahovi aj za aktuálnu.... Keita a spol sú lazari, Wijnaldum chcel odísť už posledné leto...

Reagovat
Jackmaker1989

Kamo, neblazni a ako ich chceš akože nahradiť?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Prodávám Salaha ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že Liverpool zas prohrává, tak to snad Kloppovi dají na tiskovou i nějaký ten kapesník.

Reagovat
Luc-Luc

ty si setrijou na Guardiolu, az zase vypadne ve ctvrtfinale LM

Reagovat
cubazi

Zaslužena prehra

Reagovat
VTID94

Mane ty kkt

Reagovat
iamek

Arnold

Reagovat
Taiger

To není penalta

Reagovat
Jackmaker1989

Je.

Reagovat
iamek

Jaky rekord dneska Klopp zdolal?

Reagovat
vitasrp

Senzačně rozhodčí, teď už nerozumím fakt vůbec ničemu.

Reagovat
Jackmaker1989

No žiaľ, mne to príde to isté, ako keď proste beží normálne a zakopne o hráča, ktorý o tom ani nevie. Aj keď to nerád vidím.

Reagovat
vitasrp

Jako podle mě by ve fotbale mělo existovat klasický coming together, prostě náhodnej kontakt mezi dvěma hráčema, kdy za to ani jeden nemůže - a to by přece krucinál neměl být faul.

Tady mu i VAR teda říká, že to asi faul není, ale on si stejně stojí za svým.

Reagovat
Jackmaker1989

Ja s tým súhlasím, ale žiaľ toto sa posudzuje rovnako. Strašne ma vytáčajú penalty, kde proste hráč beží, zakopne o niekoho, kto ani o tom nevie a hotovo.

Reagovat
Cobra

Reagovat
vodka

Reagovat
ajouki

Proto mu za to nedal žádnou kartu. Já jsem určitě pro, že se kopou penalty, za zmaření situace, kde mohla být dosažena branka. Je jedno, že to bylo nezaviněně.

Navíc TAA udělal skluz, kde neměl šanci hrát míč a nekontrolovaně doklouzal až před dorážejícího Calvert-Lewina. Normální bránění ve hře, když v tom momentě nemůže hráč Evertonu doklepnout do prázdné branky.

Reagovat
celeb

Reagovat
Freedo

Reagovat
kiwwi

On ten coming together aj existuje, ale tam záleží na tom kde je lopta, keď je súboj o loptu a nastane ten coming together, tak to ako faul neni brané, ale keď jeden hráč má loptu pod kontrolou a ide s nou niečo robiť a do toho sa mu zapletie protihráča tak je to logicky faul. Proste utociaci hráč by mohol zakončiť / dat gól, keby mu v tom protihráč takýmto spôsobom nezabránil.

Skôr je to na spôsob ako v hokeji, že si za svoje telo (ruky, nohy zodpovedný)

Reagovat
Registrujisejenproto

nejvíc je, jak se tady smějou lopaty z United vyhrajete stejné NIC jako LFC

Reagovat
vladis271

Ako moze toto odpiskat ako penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeš to, fotbal se v (_:_) obrací....

Reagovat
vladis271

Jedine co ma utesuje, s tymto vykonom by sme prehrali aj tak. Ale ako to mohol pisknut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rave

Vždyť do něj nemusel naběhnout vůbec.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jasna, jeste tam Arnold zvedl nohu. Ale jinak super primocara akce.

Reagovat
Vsadim gule

Za to bych mu dal klidně redku. Jasnej úmysl posledního hráče

Reagovat
VTID94

Vy nefetujte chlapci. Buď objektívny hlavme za toho Pogbu proti nám ty drbo

Reagovat
Vsadim gule

A to vytahujes proč? Co to s tím ma společného? Mimochodem to proste bylo piskle správně. Arnold tam ještě po něm tu nohu natahoval, tak co chceš?

Reagovat
smazaný uživatel

A dyť ho Calvert nakouřil kolenem do hlavy a pak se přes něj převalil. Arnold vůbec neměl tušení, kudy ten frajer půjde...

Reagovat
VTID94

A ty si zruš nickname ako skončil ten chudák

Reagovat
Shottack

Promyšlené rozhodnutí rozhodčího.

Reagovat
vodka

fakt nepochopim, jak tohle muze pisknout a jeste po jednom zkouknuti se utvrdit

Reagovat
oli9

Ty pico, tak 8. místo z tohoto bude...

Reagovat
Luc-Luc

tohle je penalta ? vsak Trenta kopl do hlavy a pak spadl

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
VTID94

No ako sak sedel na zemi... Co mal zmiznúť aby náhodou nezakopol o neho????????

Reagovat
Mastný Chobot

napiču situácia, ale jak toto môže byť penalta? však o ňom ani nevedel

Reagovat
Nikikrew

podla mna len preto, ze zabranil jasnemu golu, aj ked nechtiac

Reagovat
iamek

Reagovat
Mastný Chobot

asi máš pravdu

Reagovat
Greny

Hej nevím jak to je přesně v pravidlech.. hráč který nemá nic pod kontrolou nesmí bránit v pohybu hráči tím že se mu postaví do cesty nebo tak nějak se to pise

Reagovat
Nikikrew

tiez nepoznam presnu deficinu ale toto bola tak debilna situacia ze nikto zato nemohol ale 11 podla mna relevantna

Reagovat
LyEX

Je úplne jasné pravidlo, že pri šmyku, zodpovedas za svoje telo, tak ako keď na mokrom povrchu sa smykas pár metrov aj keď stiahnes nohy, ale zložia súpera, je to faul, zodpovedas za svoje telo pri šmyku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš blázen

Takže 10m ode mě někdo udělá skluz, já k němu rychle poběžím, svalím se na něj a faul?

Reagovat
LyEX

Môžeš skúšať zveličovať ako chces, tu ide o bezprostredný kontakt ako v tomto prípade, kedy bol súboj, ten nesympatak TAA sa snažil smyknut nevyšlo a hneď ho zablokoval. Vieš, že to jehovistickym fanúšikom LFC nevyhovuje, ale je to tak. Dodal by som skôr ešte pár žltých kariet za tie otrasné filmovacky Salaha a Maneh to je grc

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je fakt poslední, komu bych fandil, ale tohle je prostě totální úlet. Arnold zády k soupeři, ani se nehne, borec udělal 3 kroky, než do něj vběhnul a trefil ho zezadu do hlavy...

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

Nech už skončí táto pridrbana sezóna.. Cez leto budeme potrebovať oživiť skor útok ako obranu keď sa ta trojka stopérov uzdraví, lebo ten zmar v predu je neskutočný..

Reagovat
smazaný uživatel

TY SA SPOLIEHAŠ, že sa Gomez a HLAVNE Matip uzdravia??????????

Reagovat
smazaný uživatel

Přes léto k vám nikdo nebude chtít, protože budete hrát evropskou ligu.

Reagovat
rave

Firmino okamžitě na stopera. Jestli ho budu muset dál sledovat zakončovat, tak se asi zastřelím.

Reagovat
vladis271

Reagovat
stiflerovamama

Sme smiešni, ale toto penalta ? veď ten spadol po kontakte ako mu zakopol o nohu... A načo sa tam ten kokot išiel vlastne pozerat? Veď si pozrel záber z najvzdialensej kamery, a hneď ti odpískal

Reagovat
stiflerovamama

* o hlavu

Reagovat
Greny

Jestli to není červená?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Alison balon chytil, tak penalta není, takto jasná...

Reagovat
iamek

Reagovat
Čenda

dobře řečeno.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
mistr129

Reagovat
avicii

A ta penalta to co akože?

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem to zachytil někde na Twitteru, že přestup Thiaga je podobný tomu když jsme kupovali Bastiana z Bayernu, taky skvělý hráč, na oko dobrý přestup, ale ukázalo se že už má nejlepší za sebou, kdyby Bayern věděl že ještě bude prospěšný tak ho neprodává, s Thiagem to může být podobné

Reagovat
CHONG

Vždyť Thiago byl v nejlepší jedenáctce FIFA za loňskou sezónu, ne?

Reagovat
vodka

měl rok do konce smlouvy a Bayernu tam vyskakovali jini hraci, navic sam podle vsecho chtel odejit, kdyby byla jina situace, tak v bayernu si ho nechaji...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Livrpůl je strašná sračka!

Reagovat
Greny

Měl ho ještě vylít... Dával by do prázdné a Arnold neměl snahu hrát mic

Reagovat
Čenda

Zabránil v dorážce, to bych asi viděl jako hlavní důvod, proč to sudí nechal..jako na picu, TAA nechtěl, ale tím jak se zvedal, tak mu prostě zabránil, za svoje tělo je zodpovědnej..ale fakt na picu no.

Reagovat
iamek

Mane

Reagovat
Sandstorm

To vypadá, že Liverpool nedá ani TOP 4

Reagovat
Kejza

Je mi nás fakt líto. Nehrajem nějak katastrofálně, ale ty výsledky jsou jedna velká facka za druhou. Penalta písklá tím idiotem je taková hezká třešnička...

Reagovat
smazaný uživatel

Hráme zle, také Lipsko nám ale darovalo dva góly...

Reagovat
Kejza

to je pravda, výsledek byl milosrdnej, ale proti city jsme zase darovali góly my. dneska mi to přišlo už nějak dost krutý

Reagovat
Shottack

Reagovat
Gareth Bale 11

Mane.

Reagovat
Greny

Dej tomu Manemu druhou žlutou za filmovani

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty vole, mohl by už prosím toho Maného a Salaha vylít? To je něco strašného, kdyby se místo toho snažili spíš dobře zakončit

Reagovat
Taiger

Reagovat
cubazi

Koniec sezony.... už su všetci vpiči aj Klopp, zbytočne to dalej vobec sledovať....

Hrame napiču ako vpredu tak aj vzadu. Inak z Kabaka rastie dobrý Karhan....

Jemi ztoho celeho špatne... Ale potrebujeme facku, potrebuje zmenu/obmenu hračskeho kadra.

Reagovat
stiflerovamama

Ako toto mohla byť penalta ty vole

Reagovat
j_mrazik

Zvláštní penalta, na první pohled to vypadalo, že úmyslně zvedl nohu, ale na druhý mu spíš zakopl o hlavu. Zajímavé rozhodnutí rozhodčího.

Jinak v Liverpoolu je ta záloha fakt zvláštní.AAR by potřeboval pár rad od trenéra. Když se prohrává a hraje se do plných, tak on se ještě víc cpe do prostředka, kde už je to tak ucpané místo toho, aby to roztáhl a natáhl na sebe hráče, případně to rozbíhal.

Holt do plných se hraje hůř, než když se s nimi tými dřív naháněly po hřišti a dostávaly klepec.

Reagovat
Greny

Hele řeknu to takhle tím skluzem mu přetnul dráhu běhu... tím si to obhaji

Reagovat
Kejza

jenže skluz byl proti střele a v tu chvíli byl Trent pár metrů od něj.. že si na něj Calvert pak naběhne a spadne přes něj, dávno po střele, to už pískne jen někdo s velkým egem, kdo se na to zpětně pořádně nepodívá a přijde se jen přesvědčit, jestli tam byl kontakt. možná těm pravidlům dobře nerozumím, ale přijde mi to jako úplně absurdní penalta.

Reagovat
Greny

Jako je to fakt divná penalta takové se moc nepiskaji každopádně v pravidlech je že hráč který není v držení míče nesmí bránit hráči v pohybu... Podle mě je to pravidlo ve úplně v pohodě jen to ale vypadalo fakt blbe

Reagovat
Kejza

aha, tak to pak jo

Reagovat
vodka

je to dost dané i touhle zhuštěnou sezonou a absencema. Začátek hráli jak loni a byli boží, teď prostě ta intenzita v presingu upadla a nedostávají se moc do těch minibrejků, kde by byli furt smrtící (a když se ještě na začátku té krize dostávali, tak řešili finálku nebo zakončení šíleně komplikovaně). Neměl bych moc obavy, že jakmile bude příští sezonu normální program, tak budou zase super. Pokud teda neodejde Wijnaldum a Keita s Jotou vydrží zdraví...

Reagovat
stiflerovamama

Ale ta forma tej trojky vpredu je proste tragikomicka.Nikdy sme nemali kreatívnu zálohu, do finále LM, sme sa dostali s Hendersonom, Milnerom a Wijnaldumom, ale stým, že Slaah, Firmino, Mane, boli skutočne nebezpeční. Teraz su len paródiou na seba samých, Mane dnes buď spadol alebo neviem čo iné robil, ti dvaja ani nestoja za komentovanie, to je proste neskutočný preped formy.

Reagovat
vodka

ja s tim uplne nesouhlasim, jako jasne, sebevedomi je pryc, ale ta trojka vepredu je tedka v jinych situacich a vic proti zformovane obrane. bud si na to zvyknou a zacnou to kvalitou zase dokazovat, nebo na jiny styl hry holt nemaji bunky...

Reagovat
El Cid z City

Jó,Mané prej nefilmuje.

Reagovat
Taiger

slepice jim dali venku 4 góly btw

Reagovat
cubazi

Inak dufam že hrači vedia že je to derby, teda nie Derby Country ale Everton- náš mestsky rival....

Reagovat
smazaný uživatel

Derby County FC sa volá ten klub.

Reagovat
VTID94

Chlapcu z Totenhamu teraz vyliezaju ty kkt

Reagovat
El Cid z City

Klopp strašlivě klesnul, může soutěžit tak akorát s Mourkem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
CHONG

A ještě s tím mantákem, který se City za čtyři roky nepřelezl čtvrtfinále LM.

Reagovat
vladis271

Stavim sa, ze navrat Jotu sa zas odlozi o mesiac, ze ja byt VVD po tomto nabehnem do kirkby na najblizsi trening, vsetkych ich tam uebem este v satni, ukoncim rekonvalesceniu s tym, ze na vas sa neda kukat a od buduceho kola sa nominujem do zakladu. Len z rohov by dal dokonca sezony viac goliv nez nas utok dokopy z hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Kamo do tohto ked pride Jota sa zastreli oo treningu. Ze vy kto ste?

Reagovat
smazaný uživatel

Jota bude posila. Neviem, ešte tam šanca na LM je, ale fakt si nemyslím, že začneme vyhrávať a hlavne ako dostať z hráčov tú deku. No, Klopp to má sakra ťažké, k tomu tie zranenia.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď vidím Duncana, Holgatea, Colemana, Lewina a ďalších srdciarov, ako to prežívajú, a našich vyhorených borčekov... Táto sezóna je v piči....

Reagovat
castelL

Celá aktuálna situácia ide na vrub vedenia klubu a niekoľkých hráčov. Je to smutné pozorovať výkony z pred sezón Kloppa s výnimkou tej jednej sezóny pod Rodgersom, kde naši strelili viac gólov ako súper. Bude zázrak ak sa s týmto herným prejavom udržíme na pozícií LM/EL, aj keď koniec sezóny je ešte ďaleko. Verím, že sa hráči schopia a dokážu o Európu zabojovať. Tie dve "posily" ani netreba komentovať - to sú hráči pre West Ham a nie pre Pool

Reagovat
El Cid z City

Hezky s nima Evertonu zametl, Klopp nesahá Carlovi ani po kotníky.

Reagovat
cubazi

chod si honiť inde

Reagovat
El Cid z City

Polykej mrdku a mlč.

Reagovat
vladis271

nechaj ho. Zas vyletia vo štvrťfinále na prvom ťažšom súperovi a šejk zas finančne podkúri tú umelotinu. Oni majú len jedinú úlohu na čo sú dobrí. Aby držali MU dalekío od titulu kým sa nedáme dokopy,.

Reagovat
vitasrp

Jako ti stopeři Liverpoolu, to je prostě slabina jak kráva a to se prostě projevit musí. Ono je vůbec hustý, že to dokázali vlastně až nějak do ledna všelijak lepit a na výsledcích a výkonech to tolik nebylo znát.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
22djben

Presne, toto hovori za vsetko : Nat Phillips and Ozan Kabak are #LFC's 18th centre-back partnership of the season.

Reagovat
PanAu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Typek ve studiu

Reagovat
kbtk23

Liverpool potěšil. Vůbec mě jich není líto

Reagovat
smazaný uživatel

Když by Slavia vyhrála Evropskou ligu, mohl by se Liverpool pokusit po sezoně přivést Trpišovského? Nebo je to nereálné?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je potřeba bodovat na plno, ať hraje to nejsilnější, potřebujeme 3 body nutně!

Reagovat
sejber

taknco gooneri najde sa niekto kto veri ze dokazeme zobrat coilen bod citizens?

Reagovat
Mastný Chobot

Jasne, ze hej. Vo velkych zapasoch sa nam celkom dari, takze preco nie. Ta ich superforma nemoe trvat vecne.

Reagovat
sejber

je pravda ze na velke zapasy sa vieme vyhecovat ale nasa bilancia s nimi v PL je katastrofalna poslednych 5 rokov. Obavam sa hlavne Luiza v zaklade a absencie Parteya. ak chceme uspiet potrebujeme stopercentne efektivneho Aubu. Som zvedavy co Arteta vymysli lebo zatial si ho jeho trenersky ucitel polahky natiera na chlieb.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak s tým, čo má k dispozícii Pep a čo Arteta, si nemyslím, že je to celkom fér. Zvlášť, keď sme ich v plnej sile vydrbali v FA Cupe minulý rok.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

fuha akysi optimizmus z teba srsi

Reagovat
Mastný Chobot

ja som v tomto naivný no

Reagovat
smazaný uživatel

vraci se golostroj, spis to vidim na hattrick Kuna za 45 minut nez vyhru gunners

Reagovat
Golasso

Museli bychom podat výkon na hranici svých možností a City by naopak museli hrát pod svoje možnosti. Jakákoliv jiná varianta skončí tak, že převládne individuální kvalita v City a dostaneme . Ten rozdíl v kvalitě kádru (a taky formě) je tam bohužel propastný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Phil Jones má dnes 29. Všechno nejlepší legendo!

Reagovat
supporter
Reagovat
Nikikrew

29?

Reagovat
Coutinho10

Antonio zpet dnes must win

West Ham XI: Fabianski, Coufal, Diop, Dawson, Cresswell, Soucek, Rice(c), Bowen, Lingard, Fornals, Antonio

Subs: Alves, Noble, Odubeko, Martin, Randolph, Johnson, Benrahma, Balbuena, Lanzini

Reagovat
mithro

@sbates_people

BREAKING: Manchester United hit by Covid outbreak but game with Newcastle today goes ahead Full story and more details on

@MirrorFootball

shortly

Reagovat
mithro

pritom by to jasne chcelo odvolat a aspon dva tyzdne off

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud to nejsou hráči ani realizační tým A týmu tak nevidím důvod proč nehrát

Reagovat
mithro

vies, koho vsetkeho sa to tyka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale tipuju že kdyby to byli kteří se točí kolem A týmu tak by se nehrálo

Reagovat
Greny

Víme víc? Dokud je na Newcastle 9 kurz

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

len traja treneri.

Reagovat
Greny

to ještě United pomůže

Reagovat
vicinda07

Sacnhez - DIer again absolutne nechapem vynechavanie Tobyho...okrem toho ze je v defenzive najistejsi, vo svrtok opat dokazal dolezitost jeho presnych pasov a hlavne v Morinhovom systeme ktory je ultra nekreativny je proste skvele mat takeho stopera ktory dokaze vytvorit sancu z nicoho jednoduchym pasom...technika Sancheza a Diera na tieto veci na urovni League 2 takze fakt nechapem ze Jose ho aj z tohto pohladu nestavia

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Cobra

Naše záloha a Davies mimo základ. Dnes se na to i podívám.

Reagovat
Grahf

jaky fotbalek Vinnie Jones by dnes dostal tak tri redky, vtedy ani žltá

https://www.facebook.com/watch/?v=128299219193452

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho: Hrajeme proti týmu, který hraje jen jeden zápas za týden, což není náš případ Tak jdi trénovat třeba Brighton ať nemusíš hrát evropské poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme slepice, porazte ty nahajpovane sasky vcetne nadrogovaneho Coufala a trapneho Soucka, ktery neumi ani mluvit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thelvin

supr start

Reagovat
Gareth Bale 11

To nebyl faul od Soucka?

Reagovat
smazaný uživatel

Zero players have tested positive for Covid at @ManUtd just a couple of coaching staff.

Reagovat
EXoRcIsT

tu sa hodi to Gasparovicove chvalabohu žiaľbohu

Reagovat
smazaný uživatel

Soucek jasny faul. Ale uplne stoprocentni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Reagovat
smazaný uživatel

Tank Antonio

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho +30m

Reagovat
Coutinho10

Antonio vepredu a hned to je o nicem jinym, ale i Cuf se Sukem dobre pripravili pred golem

Reagovat
Baronne

Ale Suk ten souboj dost spornej, já bych to asi nepísknul, ale po odehrání ho dobře zboural (nechtěně)

Reagovat
Coutinho10

byl pevnejsi, ale hral mic jasne a on se mu postavil do cesty, takze nebylo co resit nastesti

Reagovat
Coutinho10

twl Bowen sam

Reagovat
tony223

Ta obrana Spurs to mohlo být 3:0 a nedivil bych se

Reagovat
diastan

snad WHU tu LM ukope

Reagovat
Coutinho10

ouuuuuuuuuu Suk

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho vystřídá, není potřeba riskovat

Reagovat
Coutinho10

nic mu neni

Reagovat
smazaný uživatel

U zranění hlavy nikdy nevíš ale snad bude ok

Reagovat
Coutinho10

j, ale nastesti je ok....rec tela byla jasna

Reagovat
Coutinho10

slo jenom o oboci

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí, vypadalo to děsivě

Reagovat
Coutinho10

j, jako taky ve me hrklo, kdyz jsem videl tolik krve u nej

Reagovat
Stannis Baratheon

Just a flesh wound

Reagovat
Gareth Bale 11

Pekna slupka.

Reagovat
tony223

Moyes docela riskuje. Hrát o 10 než ho zašijí

Reagovat
Greny

To nemají kancelářskou sešívačku?

Reagovat
tony223

Ale stihli to rychle

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi lepsie bez Soucka 10min nez 60 s Noeblom

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak nejak.

Reagovat
tony223

Pravda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

5 minut jenom, ale tady je aspon videt, jak dulezity je to hrac

Reagovat
Stannis Baratheon

Oni ho nešili, pouze mu dávali bramborový salát

Reagovat
smazaný uživatel

Suk je zpet. To je zvire.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Krve jak z prasete

Reagovat
Baronne

Pár záběrů jak z Tarantinovky

Reagovat
DieFohlenBMG

my jsme vojáky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

Spurs ale seriózně nemají kvalitu. V kombinaci s nedostatkem sebevědomí je to hrůza. Mourinho brzo končí. Nemá to náboj. Jediné pozitivum v té hrůze, co předvádějí je Lamela

Reagovat
Thelvin

Lamela? Pozitivum? Ty si blázen

Reagovat
tony223

Je to jediný hráč, který má poslední dobou snahu a bere věci na sebe. Zbytek hraje totální sračku

Reagovat
Thelvin

Lamela je agresivní nefotbalový sráč, který nemá formu už tak dva tři roky. Jeho jedinej úkol na hřišti je faulovat a co nejvíc soupeře pokopat

Reagovat
tony223

Podle mě moc brzo odešel z Říma do Anglie. Kdyby tam byl o rok nebo dva dýl, byl by podle mě úplně jinde. Ja ho samozřejmě neobhajuji, ale je jediný u kterého jsem v cca posledních 5-6 zápasech viděl snahu.

Reagovat
Thelvin

Jenže ani přes veškerou jeho "snahu" stejně neni schopnej nic vymyslet, vytvořit, zakončit. A když to vezme na sebe, jak říkáš, tak to je automaticky ztracenej míč. Je vidět, je o něm slyšet, ale je to k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose to vidi jinak. Lamela out.

Reagovat
tony223

Také jsem úplně nemyslel dnešek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Elbow

Reagovat
Gareth Bale 11

Oni maji jako zakaz nahrat Na Tangangu?! Soustavne tam je sam a v dobrym nabehu a nic.

Reagovat
Makiii

To Spurs je uplne ale uplne bezradny...

Fakt Harryho a Sona je tam skoda, musi se konecne posunout dal. I nejvic naivni fans Mourinha, to musi konecne videt, ze to je jen a jen horsi

Reagovat
Cobra

Za toto žlutou?

Reagovat
Gareth Bale 11

Zatim je uplne mimo rozhodci.

Reagovat
SpecialOne

Vůbec není mimo. Tohle bylo za kecy, holt frustrace z výkonu.

Reagovat
PhilipS

bylo za kecy

Reagovat
Cobra

toho jsem si nevšiml.

Reagovat
jk

Zapl jsem to asi ve 30.minutě a výsledek o ničem ale výkon těch 15 minut docela dobrý. WHU klasicky v hlubokým bloku a čekají na kontry a standardní situace. Bránění u toho gólu celkem tragické, hlavně u té dorážky tam všichni čumí jak kuželky.

Reagovat
PhilipS

Cuf dneska zatím nic moc. V rozehrávce nepřesnej a v obraně ne tak ostrý jako normálně. West ham se od toho zranění začal moc stahovat, tohle Kane bude trestat. Druhá půle musí být aktivnější. Chce to Benrahmu, co nejdřív. Na protiútoky bude platnější než Fornals

Reagovat
Nikikrew

Zapas so City v nie najlepsom case. Benfica je pre nas priorita kde musime ist do plnych ale zasa sme Arsenal a chcem vidiet konecne zodpovedny vykon proti City a pri troche stastia aj remizu.

Urcite by som dal sancu Marimu, Pepemu a Laccovi. ESR by si mal odpocinut, to iste aj Luiz a Auba. Ocakavam hru na jednu branu ale porazili sme ich vo Wembley, tak nic nie je nemozne. Hlavne, nech to nie je trapas ako naposledny v EL cupe

Reagovat
Kincl

Je o Sona nebo Harryho zájem i jinde?

Reagovat
smazaný uživatel

urcite, ale nie za nekrestanske penaze

Reagovat
EXoRcIsT

za Kanea im nikto cez 100 neda co budu urcite chciet

Reagovat
Cobra

Ta obrana, jak tam na sebe všichni čuměli. No mě je na kokot.

Reagovat
vodka

Lingardinho hraje ale fakt slušně až na ten jeden zápas

Reagovat
tony223

Pro mladé talentované hráče je nekonzistentnost výkonů docela běžná

Reagovat
EXoRcIsT

ziaden offside ved lopta isla od hraca Tottenhamu

Reagovat
Coutinho10

regulerni

Reagovat
mithro

Jesse jednu pre Mourka

Reagovat
ACSMan

Od kdy Jesse umí zakončovat levačkou

Reagovat
Thelvin

A jedéééém

Reagovat
Gareth Bale 11

Toho asistenta jsem nejak nepochopil, vubec to nemusel zvedat.

Reagovat
SpecialOne

Fornals nebyl v ofsajdu, navíc se nezapojil do hry a ke všemu mu nenahrával spoluhráč. No ještě, že ten VAR máme.

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná to vypadat dobře

Reagovat
Zdechlina

Co tam kontroloval jako?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Lingardinho

Reagovat
Tolstobik

Mourinho tahni uz konecne z PL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

teším sa na Josého tlačovku dnes

Reagovat
Cobra

Já to Mourinhove střídání vůbec nechápu... Tanganga nebyl vůbec špatný a Lamela jako jediný za něco stál. Vystřídat by si zasloužil hlavně Lucas, který tam je úplně k ničemu.

Reagovat
Thelvin

Lucas zatim stejně dobrej jako Son Oba neviditelní

Reagovat
Cobra

Tak u Sona je alespoň šance, že dá gól popř. na něj nahraje.

Reagovat
Thelvin

To souhlas

Reagovat
vodka

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Cobra

Reagovat
ajouki

Mourinhův tým a dvě inkasované branky hned po nástupu do obou poločasů? Jak to chce zvrátit, když není schopen tým připravit ani na těch pár minut po úvodním hvizdu?

Reagovat
VTID94

Tak Grealish ani neni v zostave.... To bude zleeee

Reagovat
Gareth Bale 11

Zase to jde cely za Mourinhem proste. Toby a Bale na stridacce, idiotsky stridani, super..

Reagovat
Jesfey

Nejlepší liga na světě s takovými rozhodčími... Chtě, nechtě, sražení Reguilona od Součka je prostě jasný faul. Přihrávka na Fornalsa je ofsajdová i přesto, že se jí nedotknul, protože tam je jasný úmysl hrát. Pískání Pawsona dál komentovat nebudu, nemá to cenu, takhle špatný je každý druhý.

To, že Spurs hrají, tak jak hrají, je věc druhá, ale je to těžší, když West Hamu stačí bránit...

Reagovat
VTID94

Reagovat
Kincl

Poslední věta, tak mohl Tottenham taky jen bránit a čekat na brejk

Reagovat
Jesfey

To nepopírám, ale bez toho gólu by neměli co bránit.

Reagovat
Cobra

WTF vždyť oba góly jsou naprosto regulérní. Tady snad ani nejde nad ničím váhat.

Reagovat
Jesfey

Prosím?! Jakože Reguilon uklouzl?

Reagovat
Cobra

Ne, ale byl v souboji pozdíš, než Souček, který navíc odehrál naprosto čistě balón. Tohle nemůže být faul v žádném vesmíru.

Reagovat
Jesfey

To nebyl souboj... Souček běžel s míčem, nahrál na kraj, pokračoval v běhu a srazil stojícího Reguilona.

Reagovat
icka

Reagovat
kolouch

Reagovat
Side

Reagovat
Greny

José?

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Thelvin

Zvládej trochu, oba góly v pohodě. Sudí nemůže za naše pos*aný životy

Reagovat
SpecialOne

úplně mimo

Reagovat
ACSMan

Až na to, že když se Lingard dotkl míče tak Fornals nebyl v ofsajdu

Reagovat
PhilipS

V žádným z vesmírů to od Součka nebyl faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesfey

Nerozumím, proč nejbohatší liga světa nemůže zaplatit rozhodčí z jiných zemí. Rozhodně by to ohromně zvýšilo kvalitu soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

treba z. Ceska

Reagovat
Zdechlina

Naopak. Myslím, že sudí dnes pískal hodně dobře.

Reagovat
icemike

Reagovat
VTID94

To sa včera fans Sliepok ako smiali

Reagovat
smazaný uživatel

a to ich este dnes predbehne Arsenal

Reagovat
VTID94

Myslíš? Bolo by to každopádne zaujímavé

Reagovat
smazaný uživatel

no uz si nie som tak isty, ked vidim ako Bale hraje

Reagovat
Gareth Bale 11

Bale zatim jedinej od nas neco hraje, takze priste sedi.

Reagovat
Thelvin

Kvůli němu ostatní vypadají jako blbci, to nedělá dobře v kabině

Reagovat
jk

Tvle, Lucas hlavou gól z rohu proti WHU. To nevymyslíš

Reagovat
Thelvin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

aaaaah zbytecny z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Bale zatím super.

Reagovat
vodka

Reagovat
DieFohlenBMG

Malý zakrslý trpaslík jim dá gól z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

malej, ale sikovnej

Reagovat
Remt

jdi do hajzlu, je o dve cisla vyssi nez ja!

Reagovat
REPLIKATOR

to jde?

Reagovat
Remt

170 je normalni vejska, vsichni vyssi jsou zbytecne prerostly zrudy

Reagovat
Kaspar

normalni zenska vejska

Reagovat
smazaný uživatel

mozno v Korei ale nie, pokial ta pustia na kolotoce tak je to ok

Reagovat
FUnk

normalni vyska, ale na jahody musis jit se zebrikem

Reagovat
Golasso

Náhodou, mít 2 metry je super

Reagovat
icemike

Souhlasím, 170 cm je normální výška... Pro žáka základní školy...

Reagovat
PhilipS

Cresswell tyhle slabší momenty mívá no

Reagovat
Remt

Zda se mi to nebo ted rozhodci piska West Hamu kazdou blbost? plus tech karet je ted taky nejak moc mi prijde

Reagovat
Gareth Bale 11

Doherty je maximalne ve vyklusu.

Reagovat
Cobra

Fabiansky

Reagovat
Cobra

Tak nic.

Reagovat
iamek

Coufal dneska slušně v lese

Reagovat
Gareth Bale 11

Bale jak prisel, tak je nejlepsi na hristi. Skoda.

Reagovat
nani92

Bale <3

Reagovat
VTID94

Live bez obrany ale ze uplne a malé Slep(icky) sa smiali. A tie hrajú v plnej poľnej a? A? A? A?

Reagovat
VTID94

Souček jak hned za kamošom. To bolo moc pekné gesto

Reagovat
DieFohlenBMG

Dojalo mě to.

Reagovat
VTID94

Fakt to bolo silné. Ešte ako ho tam Dawson ukludnoval

Reagovat
iamek

Slzicka tam byla. Snad bude film a scénář napíše Daniel Steel(ova).

Reagovat
VTID94

Anooo man u NOT!!! MANCHESTERSKI "bezpaterni" KOKOT!!!

Reagovat
iamek

Za hlubokou myšlenku posílám palecek nahoru

Reagovat
DieFohlenBMG

Píská strašný hovna no

Reagovat
Remt

tohle na Lucas mi prislo proste jako telo, tim ze je Lucas drobnej, tak proste odlitl, ale jako faul mi to neprislo

Reagovat
DieFohlenBMG

Něco jako legendární souboj Koller - Lahm

Reagovat
Coutinho10

Cuf na tom vypada o dost hur nez Suk

Reagovat
smazaný uživatel

ved Soucek mal akurat stret s hlavami, co sa deje casto nie? Akurat sa mu pri tom roztrhlo obocie

Reagovat
Coutinho10

jj, proto rikam, ze Cuf na tom vypadal o dost hur, protoze to necekal

Reagovat
Coutinho10

nastesti to rozdejchal

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

skoda Son

Reagovat
Remt

Mám pocit, ze uz takovych dobrych 10-15 minut borec neodpiskal pro WHU jedinou vec ne?:D fauly, sporne auty, vse snad otacit proti West hamu, blbec minimalne nektery ty auty byly stopro pro WHU teda

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no co víc chtít, Spurs dneska hráli skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

nehrat takto len 40min?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viděl jenom druhej poločas.

Reagovat
Remt

Proč odkopávat míč z vlastního vápna rovnou, když si můžeš narazit o soupeře a o vlastní tyč

Reagovat
Greny

Moyese namazal Mourka na chleba...

Reagovat
vodka

WHU bod za náma

Reagovat
Remt

no ale co je horsi ze 5 bodu pred nama

Reagovat
Coutinho10

fuuuj, tak to byly nervy

Reagovat
Coutinho10

Grealish mimo sestavu, tak to je velky oslabeni pro ne

Reagovat
BennDyaz

Snad hrajeme na Csaplara

Reagovat
Spikous

Skôr to zatiaľ vyzerá na také 4-5 inkasované góly...Elmohamady je tam úplne zbytočný ... Lepšie by tam zahrala junior...nechápem že Guilbert odišiel na hosťovanie

Reagovat
BennDyaz

Guilbert neni holt ve veku aby sedel na lavce a cekal na to, az se Cash zrani. Je to skoda, ja doufal, ze se dockame sestavy s predsunutym Cashem a Guilbertem za nim, ale zmeny v sestave Smith zrejme nenavidi. Nicmene strategie na Csaplara ukazala prvni ruzek!

Reagovat
Mastný Chobot

Barnes je po Vardym a Schmeichelovi tretí najlepší hráč Leicesteru

Reagovat
SunFells

Tam těch kandidátů je povícero, imo ještě Maddison, Ndidi ....ale Barnes mi přijde konstantně solidní každý zápas, Maddison se musí vyspat.

Reagovat
Mastný Chobot

Presne preto považujem Barnesa za dôležitejšieho/lepšieho v tejto sezóne

Reagovat
SunFells

Každopádně strašně se mi ten jejich tým líbí, pro mě takhle tu dobu pod Rodgersem je to nejzajímavější Leicester co jsem viděl, sorry Claudio.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas kratka pamet. Mahrez s Vardym, neznicitelny Kante, vybornej one season wonder Morgan.. Rodgers je opet nakopl a hraji skvele, ale porad to teda na titulovou sezonu nestaci.

Reagovat
SunFells

To opravdu není, to je moje preference. A za jejich titulem stálo živení pohádky rozhodčími, kteří je xkrát v těch jejich jednogólových výhrách zvýhodnili a ostatní týmy kromě Spurs (ti ten rok hráli nejlépe), kteří navíc nezvládli závěr, byli hodně v útlumu. Teď ten tým má dle mě lepší background, předtím to byla dost eufórie hráčů, ale už jen Rodgersův styl hry je pro mě zkrátka zábavnější.

Reagovat
diastan

Dnes asi nic snadného ještě s vědomím blížící se LM, snad to ukopeme

Ederson, Cancelo, Dias, Stones, Zinchenko, Fernandinho (C), Gundogan, Bernardo, Mahrez, De Bruyne, Sterling

Reagovat
diastan

Steffen, Walker, Jesus, Aguero, Laporte, Rodrigo, Torres, Mendy, Foden

solidní lavička

Reagovat
BennDyaz

Lavicka City by si to mohla rozdat o titul se City

Reagovat
fenixLFC

v podstate tam chyba iba jeden zaloznik alebo tam postavit guardiolu steffen- walker, laporte, ake mendy-rodri foden guardiola( )- torres aguero jesus

Reagovat
Kinky7

To bych si koupil vstupenku na tenhke match

Reagovat
Kinky7

na guardiolovu pozici by mohl jit Doyle. Ten by mohl byt jendou taky super. Navic ma city v krvi.

Reagovat
Trand

Arteta ty stopery před každým zápasem losuje?

Reagovat
Golasso

Dneska to tak vypadá . Vůbec netuším, proč tam zrovna teď dá Holdinga a Marího.

Elneny je taky zvláštní volba. Už vidím, jak ho ta dynamická záloha City totálně rozjezdí... nedávno měl teda životní formu, tak snad mu z ní ještě něco zůstalo.

Reagovat
Studni

Vzhledem k tomu, že nemůže hrát Partey, tak je Elneny logická volba. Ceballos je prostě víc ofenzivní a neni tak dobrý v obraně jako Elneny.

Ale stoperům taky moc nerozumim. Čekal bych asi jakoukoliv jinou dvojici nebo asi jsem hodně překvapenej z Marího, když dlouho nehrál. Jedině, že by vsázel na to, že ty hráče trochu zná, nevím.

Reagovat
Kinky7

Arteta uprednostnuje EL?

Reagovat
Studni

Těžko říct, nikde pokud vím nebylo řečeno, že by upřednostňoval jedno nebo druhý. Zatím to vypadá, že do obou se snaží nasazovat to nejlepší

Reagovat
Golasso

Typologicky by ten Elneny smysl dával, jenže on je většinu času marný a stejně nestíhá kvalitně bránit . Letos trochu klamal tělem a vypadal jako solidní hráč, ale v poslední době zase upadal do svého standardu.

Právě . Marí je dobrý stoper a Holdinga má z nějakého důvodu Arteta v oblibě, ale nečekal bych, že z nich po x zápasech, kde Marí nehrál, udělá stoperskou dvojici zrovna proti City.

Reagovat
Studni

Podle mě Arteta chce mít leváka a právaka, takže upřednostnil Holdinga. Navíc mi přijde, že když bylo období Mari+Holding, tak spolu hráli dobře a naopak mi přijde, že Gabriel hraje líp s Luizem a třeba je opravdu šetří pro EL, kdo ví

Reagovat
Golasso

S tou levou a pravou máš nejspíš pravdu.

Holding už každopádně úřaduje

Reagovat
ajouki

Jak dlouho ta životní forma trvala? To muselo být pár zápasů jako průlet komety, že jsem to nestihl ani zaznamenat.

Reagovat
Golasso

No, tak pár měsíců to bylo . Mrkni třeba na sestřih při letošní výhře proti MU, pokud chceš vidět peak Elnenyho aka "Pyramid Pirla"

Reagovat
ajouki

"Pyramid Pirlo" to ty jeho dobré výkony musí slavit celý Egypt, když dostal takovou přezdívku.

Reagovat
Golasso

Myslím, že tu přezdívku nikdo nemyslel vážně, spíš to byl takový meme

Reagovat
ajouki

Taky mě to mohlo napadnou K Elnenymu přesně takové meme sedí dokonale.

Reagovat
Studni

Jj tak nějak dlouho trvala, ale byla

Reagovat
Studni

Na čem se teď daji sehnat odkazy na streamy? Chodil jsem přes reddit footybite a ta stránka přestala fungovat

Reagovat
Trand
Reagovat
Studni

díky moc <3

Reagovat
smazaný uživatel

Tíme tooo preskočiť Tottenham

Reagovat
diastan

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
diastan

170 cm živé výšky

Reagovat
Trand

Ok, je po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Dostat gol hlavou od sterlinga.. vyborne kokoti

Reagovat
EXoRcIsT

nechat si dat gol STERLINGOM z hlavicky je obrovska hanba co tam ako obrancovia arsenalu robili

Reagovat
mithro

lol

Reagovat
mithro

sterling vo vzduchu hlavou.

Reagovat
Studni

Šílený bránění Holdinga, jak je tohle možný, to fakt nechápu

Reagovat
Euphael

jednoduse... je to podprumerak a par zapasu v prubehu sezony, kdy je prumerak to nezmeni.. kdyz se to zprumeruje tak nedosahuje ani prumeru

Reagovat
Studni

Teď znova, jeho poziční hra je špatná

Reagovat
PP

tak tak.. jako backup proč ne, ale nemůže to být náš hlavní stoper no.

Reagovat
gocii

Jenze on neni hlavni stoper, ale nekdy na to hriste proste vleze a takto to dopada. Nechapu proc ho prodluzovali kdyz mel do 2023

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo hodně rychlé. Doufám, že ten Arsenal moc nerozstřílíme, přece jen je trénuje Arteta.

Reagovat
Minister

Prehrali sme to už tou divnou zostavou takže asi tak.

Reagovat
Liveral

Lepší prohrát dneska než ve čtvrtek, a dneska bysme prohráli s jakoukoliv sestavou.

Reagovat
diastan

kolotoč

Reagovat
Mikesh

Někdo link pls..

Reagovat
Kincl

Snad vyhraje City aspoň 0:5

Reagovat
Nikikrew

Ma to vyznam aj komentovat?

Reagovat
Golasso

Tvl, to je jak proti nejlehčí obtížnosti ve Fifě ... . Všichni jsou navíc posraní, jenom vlezou na hřiště...

Reagovat
Kincl

Tak hrají proti City a né proti FUlhamu třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Z našeho týmu jde teď taková aura, že tak to má skoro každý.

Reagovat
Golasso

Reagovat
cristiano.K.

ten divnej pocit, když si uvědomíš, že fandíš City proti Arsenalu

Reagovat
jacobT

Nech už radšej píska koniec

Reagovat
Mastný Chobot

Kokos to je dobra hanba zatial

Holding zrely na vystriedanie v 9 minute...

Reagovat
captain18

Auba stoper

Reagovat
Studni

Si tak říkám, co vlastně můžem čekat. My jsme taková beta verze City. Chceme možná hrát stejnej fotbal, ale na každý pozici máme nejmíň o třídu horšího hráče. Pak jsou na hřišti tak 4 výjimky - Leno, Auba, Saka a Tierney. Ti se dejme tomu mohou rovnat, zbytek horší nebo výrazně horší Nemluvě o tom, že je City teď dost v laufu a my tak úplně ne

Reagovat
masly008

Letošní Auba fakt není vyjímka.je jeden z nejhorších našich hráčů.

Reagovat
PP

A na středu Xhaka s Elnenym znamená komplet vyklizený střed a čekání mezi stoperama na průnikovku. Odegaard tam bude lítat jak špina v kyblu a nic z toho.

Reagovat
Nikikrew

Auba dnes klasicky bude k hovnu...

Reagovat
masly008

Reagovat
Edgewalker

Má to smysl zapínat?

Reagovat
Nikikrew

a sak zapni

Reagovat
Edgewalker

Už jsem zapnul. Vidím to bledě

Reagovat
Golasso

Jestli fandíš City nebo masochismu, tak si to pusť

ne sranda, je to špatný, ale kouknul bych se...

Reagovat
PP

pamatuješ, jak ses zamlada sešel v málo lidech a hráli jste na jednu bránu? Tak jestli se ti to líbilo..

Reagovat
Edgewalker

Tak zábava jak to byla. Kopyta jako Holding chodili do brány a pak jsme jim nadávali že hovno chytí

Reagovat
jacobT

Áno, musíš byť správny fanúšik a trpieť s nami

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Euphael

nechapu co se stalo s Bellerinem...jednu dobu vyborny a ted ani neprihraje slusne

Reagovat
Studni

Ta doba už je dost dávno

Reagovat
smazaný uživatel

zranenia a znicene sebavedomie

Reagovat
jacobT

i keď podľa mňa nehrá až tak strašne ako je kritizovaný

Reagovat
Liveral

Jn. Ale moc mu nepomáhají ty věci typu 54 špatně hozenejch autu, přihrávky do autu jako ta dnešní atd.

Reagovat
Studni

Dyť nám v ničem v mezihře ani v útočný fázi nepomůže. Jeho přihrávky jsou nepřesný a v soubojích je slabý. Jeho bránění taky neni kdoví jaký. Podle mě je to prostě žalostný a to ho mám rád.

Reagovat
masly008

Tvl to přesně sedí i na Aubu

Reagovat
Studni

No a překvapivě se tu teď bavíme o Bellerinovi A pak je tu Auba teda především od střílení gólů. Má 8 gólů za 20 zápasů v lize, neříkám, že je to skvělý, ale taky jsme asi 10 zápasů byli totálně v háji

Reagovat
masly008

já to chápu,ale fakt tohle všechno přesně sedí na Aubu.V mezihře žalostný v napadání a soubojích slabý.Já četl jen ten tvůj koment a fakt jsem myslel že píšeš o Aubovi.

Reagovat
Studni

A taky se Auba tuhle sezónu poprvý dostal u nás do nějaký větší krize

Reagovat
smazaný uživatel

To ta jeho přiteplená móda a veganstvi

Reagovat
Nikikrew

Bellerin je fakt kral

Reagovat
Golasso

Tvl, já bych na hrot koupil pořádnýho tlusťocha. S tím naším přihráváním na špek by byl borec furt v šanci ...

Reagovat
Kinky7

Tierney je ale fakt dobrej

Reagovat
jacobT

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Studni

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Euphael

jinak Guardiola dobry sasek s tou mikinou

Reagovat
jacobT

kríza stredného veku

Reagovat
tony223

Jakou má mikinu?

Reagovat
smazaný uživatel

za 30€

Reagovat
smazaný uživatel

open arms

Reagovat
Golasso

Některé ty naše akce jsou ale super . Pokud to vzadu nepoděláme, tak z toho třeba něco bude...

Reagovat
EXoRcIsT

pokud

Reagovat
Golasso

To bude hodně záležet, no

Reagovat
diastan

No škoda toho začátku tam mohlo být rozhodnuto, na druhou stranu zrovna Arsenalu nějaký výprask dávat nemusíme ..výhra o gól bude stačit

Reagovat
Mastný Chobot

Druha polovica polcasu velmi kvalitna, preco sme tak nemohli hrat od zaciatku?

Elnenyho treba dat dole, Ceba hore a moze to byt este zaujimave

Reagovat
Gunner14

Ceba se mi moc líbil v posledních zápasech, doufám že ho tam do 60 minuty dá, mohl by něco vymyslet a poslat Tierneyho nebo Saku do pěkný šance

Reagovat
Minister

Ku koncu polčasu zlepšenie, treba v tom pokračovať. Auba ale pokračuje vo výkone ako proti Benfice. Laca na plac pls.

Reagovat
Nikikrew

Zaciatok ako tim amaterov. Prehnany respekt, nevedeli sme hrat proti pressingu a City nas pekne bili. Potom sa to trocha urovnalo ale celkovo je to opat zly vykon. Pochvalim isto lavu stranu, Tierneyho a Saku ktori ako jediny nieco dokazu vymysliet, prava strana je docela dead. Auba musi v takychto zapasoch podrzat loptu pretoze to je klucove pre nas. Nechapem preco sedi Lacca ktory je v kryti lopty ovela lepsi

Reagovat
Gunner14

Prvních 30 minut jsme byli ještě v Římě ne ty vole? To byl otřes, štěstí že City nedali druhého. Pak už to bylo slušný.

Reagovat
Ondiis

Odegaard mi ještě nepřijde ready na takový zápas. Nevím, jestli kvalitou nebo sebevědomím, ale tento zápas na to nemá zatím

Reagovat
j_mrazik

Kolikrát se teď může střídat? Ptám se, protože by to chtělo vyměnit tak 4-5 hráčů.

Elneny - Ceba, Pepe - Martinelli, Auba - Laca , možná Odegaard za ESR...

Reagovat
Golasso

Ceballose bych tam možná poslal. Lacu asi taky. Pepeho bych nestřídal, to už tam radši poslat Cedrica místo Bellerina.

Reagovat
j_mrazik

Pepe je neskutečně marnej a Martinelli by mohl fungovat na Zinchenka a sypat to Aubovi nebo Lacovi na přední. Když hraješ na brejky, tak není úplně super jednonohý fotbalista na kraji. Pořád to musí zasekávat a je to čitelný.

Reagovat
Studni

Bys střídal Xhaku a Saku?

Reagovat
Studni

Sorry, už chápu, jak jsi napsal ty střídání

Reagovat
jacobT

Pokiaľ nepresvedčíme rozhodcu, že dvaja z našich utrpeli zranenie hlavy, tak len 3x

Reagovat
Golasso

Škoda, že jsme z nich byli tak podělání na začátku, nemuseli jsme dostat zbytečný gól. Na druhou stranu jsme se štěstím nedostali další, takže asi ok stav ...

Teď se může ukázat mentalita toho týmu, buď pozitivním nebo negativním smyslu. Levá strana výborná, snad se probudí i ti dva napravo a Auba. Xhaka taky hraje hodně solidně a dneska má výborné příhrávky směrem dopředu.

Reagovat
Mastný Chobot

Naopak Elneny ma asi zakazane prihravat dopredu. Zajebal aspon 3 sance na brejk...

Reagovat
j_mrazik

To mají podle mě zakázaný všichni. Sere mě, jak se ten fotbal změnil, že se víc hraje na neztrátu balonu než na vytvoření šancí.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
masly008

Prostě nemají koule.Když někdo zkouší a nevychází to (Pepe) tak je za tragéda, když hraje někdo na jistotu a má přes 90% úsěšnost přihrávek tak je hodnocen jako super.

Problém taky je že dneska chcou trenéři aby všichni uměli všechno.Kdyby tam měl každý svou roli tak by to vypadalo asi jinak.

Reagovat
Studni

Jenže naše každá ztráta ve středu hřiště je pro nás obrovský nebezpečí, protože to neumíme odbránit

Reagovat
Golasso

On si odvede to nejnutnější, ale tohle není zápas pro něj, nezvládne nic navíc ... Partey strašně chybí.

Reagovat
Liveral

Ty naše nakopy z poločasové rozehrávky je jako co? To Arteta našel místo odkud nejčastěji protivník ztratí mic když hází aut a tam to vždycky Holding zakopne nebo jak? To je jak přes kopírák každej zápas

Reagovat
gocii

Tahle taktika rozehravky polocasu je snad cvicena. Zpet na roba a mrd to na pulku soupere do autu. Jo, ziskali jsme uzemi

Reagovat
Liveral

Reagovat
Whitemedia

Willian by tu hru Arsenalu zvládl rozhýbat.. škoda, že to Arteta nevidí

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Euphael

prestan

Reagovat
Whitemedia

Neber mi moji poslední radost, kterou u fotbalu mám.

Reagovat
masly008

Ten Auba je na tom hrotu komický.

Reagovat
Edgewalker

City jak trošku zabere, tak jsme v háji. Takže by mohli trošku polevit, my chceme fotbal nahoru dolů!

Reagovat
Minister

Mikel striedaj prosím

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Studni

Tierney má dost, nepřijde mi 100 % fit. Už ke konci prvního poločasu bylo vidět, že mu pauza přijde vhod. Navíc všechno naše se hraje především přes levou stranu

Reagovat
Miguel19

Proč se chytal za hlavu?

Reagovat
masly008

tohle jsem taky nepochopil,jako jasný faul na žlutou,ale kua do hlavy to vůbec nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

uz je unaveny

Reagovat
sejber

nestriedame?

Reagovat
Minister

nechápem

Reagovat
Minister

Odegaard dole, ESR hore hneď

Reagovat
Edgewalker

Holding

Reagovat
Taiger

Jestli zas nedáš Lacu, tak už běž do hajzlu ale

Reagovat
smazaný uživatel

da

Reagovat
Makiii

#mufc XI vs Newcastle: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Fred, Matic, James, Bruno, Rashford, Martial.

Opravdu nechapu, proc zas Lindelof, kolik tech golu musi posrat, aby sedel?

Zase trojka DDG Harry a Lindelof, to, co nam vubec nefunguje...

Reagovat
Euphael

to je fuk...proti tem chcankam z Newcastlu by vystacil i Mertesacker v duchodu... dneska easy win

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám z toho dnes vůbec dobrý pocit, když té kiksujici trojici přidáš ještě pomalého Matice a Jamese který nemůže hrát do zavřené obrany..cítím průser dnes

Reagovat
mithro

Two holding midfielders and Dan James against a team that will defend deep.

co sa tak moze stat

Reagovat
Busby babes

a koho tam chces dat, kdyz je Pogba, VDB a McTominay a Cavani zraneny? James zahral proti Realu dobre, zaslouzi si dalsi start.

Reagovat
mithro

no ved uvidime. snad bude Ole genius.

Reagovat
Busby babes

tak do zalohy proste nikdo jinej neni. Tam nema na vyber. A James na kraji... porad je to jeden z 11 hracu.

Reagovat
Busby babes

treba proste Bailly neda tak rychle dalsi zapas? Coz by u nej asi nikoho neprekvapilo. DDG je v pohode.

Reagovat
Euphael

prohrat po takovem golu ze treti minuty je strasna skoda i remiza by byl pozitivni impuls

Reagovat
PP

je tak. Navíc nám dělá problémy hrát do plných proti třeba Fulhamu.. Proti City potřebujeme fakt kus štěstí či jejich hrubku. Oni moc golů nedostávají no..

Reagovat
smazaný uživatel

City by hrálo líp kdyby to bylo nula nula

Reagovat
smazaný uživatel

4 střídání? Já že jsou povoleny jen 3

Reagovat
Liveral

Concussion protocol

Reagovat
Euphael

*Proccotol

Reagovat
Liveral

Ten Luiz je fakt dement. Souboj v nadějny pozici minutu před koncem a on udělá tohle

Reagovat
diastan

Tak hlavní jsou 3 body, letos není problém si to pohlídat na 0 vzadu..ještě s Diasem a Stonesem. Jinak ta šňůra už je neskutečná

Reagovat
smazaný uživatel

Další čisté konto

Reagovat
MCFC_8

Chcelo to poistku, Gundo alebo Cancelo, ale postrazili sme si to vzadu

Reagovat
EXoRcIsT

DDG nahraje pri odkope rovno hracovy Newcastlu co stoji pri 16tke

Reagovat
Harakan

10 minut a už bych je nejradši zabil..

Reagovat
mithro

zatial podla ocakavania ale nemoze zato James ani DMs ta obrana je na smiech, trochu ich niekto zapresuje a su v koncoch

Reagovat
smazaný uživatel

tak nehra Wilson, ak Saint Maximin nezahaluzi tak nie je ako dostat gol

Reagovat
mithro

daj tomu chvilku, tato obrana si ho da aj sama, keby bolo najhorsie

Reagovat
iamek

Super výkon. Newcastle neví, kde jim hlava stojí

Reagovat
Grahf

zámky presuju jak o život, hlavne že proti iným na to serú

Reagovat
smazaný uživatel

Protože když je tam Lindelof a De Gea tak ví že umí vykouzlit chyby

Reagovat
mithro

no tak je to este horsie ako som cakal, newcastle uplne vpohode kontroluje zapas.

Reagovat
iamek

. Kromě dvojice Shaw a James tam není žádná energie

Reagovat
Grahf

matič a martial dva stlpy

Reagovat
EXoRcIsT

Teraz bruno napadal a Martial za nim len stal a pozeral az sa bruno za nim otocil a daco mu povedal

Reagovat
Hlahart

James a Shaw zatím velmi dobře. Rash a Bruno nebezpeční. Martial je fakt špatnej vtip. A ještě horší

Reagovat
iamek

Martiala braním dost, ale kdyby odešel po sezóně, tak bych se nezlobil

Reagovat
Hlahart

On je momentálně příšernej úplně v každým aspektu hry, vůbec nevím, kam by šel..

Reagovat
mithro

jak sa tam zase hodil na zem, ked zistil, ze stratil loptu

Reagovat
Hlahart

To už je vždycky jen třešinka na dortu..

Reagovat
iamek

Wow Marcus

Reagovat
Ligter

neskutečná střela

Reagovat
iamek

Harry áčko

Reagovat
kris_kros

Klasika, prave vtedy, ked ho vyhodim z fanty

Reagovat
mithro

wau, krasne Rash

Reagovat
Hlahart

Marcuus ... rozdílovj hráč

Reagovat
Grahf

buuum

Reagovat
Swarley

Je to tak složitý? Nepochopím, proč tohle nedělá častěji

Reagovat
Tolstobik

Raaash....po dlouhe dobe se s tim nesral, nevymyslel picoviny a hned je to gol

Reagovat
Grahf

klušne by som tam dal dialla alebo shoretire, horší jak martial nebudú ani za boha

Reagovat
Hlahart

Jinak teda mít nejvíc vstřelených gólů v lize s tím, že ti jich tvůj starter hrot (Martial) dá za víc než půlku sezóny jenom 4 z nich a pravý křídlo nemáš vůbec, je docela Oleho majstrštyk.

Reagovat
iamek

Kde jako byl někdo na vapne? Pořad dokola ty vole

Reagovat
iamek

Fred klasicky nehlidal nikoho

Reagovat
pingla

Allan je famozni

Reagovat
mithro

klasika. ta obrana je uplne mimo celu sezonu

Reagovat
mithro

Fred tam spi

Reagovat
mithro

a este to aj blbo trafil maxim

Reagovat
iamek

Harry dobre odhlavickoval a Fred stal úplně mimo. Neměl tam nikoho. Klasika jeho

Reagovat
Miguel19

Harry áčko

Reagovat
mithro

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

A co udělal špatně? Fred tam stál jak curak a nechal Maxima volného

Reagovat
Miguel19

A kde píšu, že udělal něco špatně? Však sem mu dal palec hore..

Reagovat
vodka

dokonce dvě

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
Busby babes

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icka

Reagovat
EXoRcIsT

Traja brania jedneho hraca Newcastlu a dalsi je volny

Reagovat
Seydou Doumbia

Maximin nejlepší hráč PL za De Bruynem a Fernandesem

Reagovat
Hlahart

haha

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Seydou Doumbia

Maximin nejlepší hráč PL za De Bruynem a Fernandesem

Reagovat
Grahf

proste tam nikto nebráni

Reagovat
Tolstobik

dopici, my mame pomalu druholigovou obranu, chtelo by to koncepcne nakoupit tri stopery za 50 mega liber

Reagovat
Swarley

To je úplně jedno s kým hrajeme, my ty góly jen tak rozdavame... Chudáci ze San Sebu..

Reagovat
mithro

vsak pockaj, stvrtok je ich.

Reagovat
Tolstobik

neskutecny, minulej rok obrana jakz takz fungovala....dnes funguje velmi dobre utok, ale obrana je v uplnych hovnech

Reagovat
mithro

kedy bude Jones zdravy?

Reagovat
EXoRcIsT

Nikdy

Reagovat
Grahf

dve DM a newcastle si chodí do obrany jak chce

Reagovat
mithro

martial, co sa s nim stalo, on je uplne mimo. celu sezonu, to uz nie je normalne.

Reagovat
wild

vratil sa k tomu, co predvadzal sezony predtym. Po sezone predat

Reagovat
mithro

a James tiez koniec polcasu uz niekam stratil.

Reagovat
Tolstobik

uz je na case ho prodat, to co predvadi on by zvladl i nejakej kluk z akademie....

Reagovat
iamek

Toho se jen tak nezbavíme. Smlouva na dlouho + šílený plat.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
vodka

dneska je to od něj fakt příšernost pohybem, ale ani teda nedostal kloudnou náhru.

Reagovat
Tolstobik

tak on celej utok hraje hovno....jenze Martial ty ostatni vzdy jeste trochu prekona

Reagovat
Hlahart

Však se v tom prostoru kolem vápně a v něm vůbec nechová jako hrotový útočník

Reagovat
vodka

jj, je silene, ze kdyz uz mame kolem vapna balon, tak stoji 5 m od 16 a ceka na narazecku

Reagovat
Hlahart

Pls Martial co nejdříve pryč. To je něco obludnýho

Reagovat
Grahf

každopádne toto ide za Olem, neskutočné problémy máme s mužstvami z dna tabulky. Tam to chce nejakú zmenu taktiky, lebo to sa opakuje zápas čo zápas.

Reagovat
Hlahart

Tak přiznejme si, že jeho taktika je hodně limitovaná tím, že je zraněnej současně Pogba, McTominay, VdB i Cavani...

Reagovat
Grahf

lenže my toto hrajeme aj keď sú všetci zdraví

Reagovat
Hlahart

To bych teda řekl, že není pravda

Reagovat
iamek

Bod bude zlatý s trojici Matic - Fred - Martial. Bruno taky na hovno, ale tam je šance, ze nakonec něco vymysli.

Reagovat
Infernoqt

Máme to dobře rozehrané, bod je blízko.

Reagovat
iamek

Zabetonovat a hrát na brejky

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí tomu kreativita v záloze, chybí Scott, chybí Pogba, ale koho tam dát, VDB zraněný, na lavičce jen křídelní hráči, Cavani taky chybí, jestli tam nějaká haluz či penalta nespadne tak bod bude zlatý

Reagovat
Busby babes

To je zase sracka, ach jo. Newcaste dobre presuje a my porad a dokola trvame na tom, ze to budeme rozehravat postupne zezadu. I kdyz nasi hraci nejsou vubec v pohode s tim, ze maji pod tlakem neco s tim balonem delat. Neustale tak prichazime o balon, navic casto v nebezpecnych pozicich. proc to aspon parkrat proste nenakopnem dopredu? Porad dokola tohleto.

Zase z Newcastlu udelame uzasnej tym, neuveritelny. Je to pomaly, ale strasne. Malo pohybu. Doufam, ze je Ole o polocase poradne serve. Martial zas uplne mimo, defakto hrajem v 10.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

tak na tohle nadavam tak nejak porad. nesnasim to rozehravani na kratko za kazdou cenu.

Reagovat
Hlahart

Ještě hůř, kdybychom hráli v deseti, tak mu alespoň nenahrávaj.. Takhle je to vždycky úplně zbytečnej míč

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Greenwood za Martiala, Beek za Matice, to stejně větší průchodak už být nemůže..

Reagovat
vodka

Beek je out

Reagovat
Swarley

Uf, tak jedině Matu za Jamese, ten je do plných platnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Za Matice jedině Mata, ten by mohl bych schopný něco vymyslet

Reagovat
Swarley

To by ten střed byl úplně v prdeli

Reagovat
vodka

dneska největší problém v záloze, pokud je Newcastle dokáže napadat i celý druhý poločas, tak se nikam nedostaneme (se zlepšením Matiče a Freda moc nepočítám).

Reagovat
EXoRcIsT

Otras. Martiala skusit niekde vymenit alebo predat napr dat Martiala + peniaze za Sancha. Zaloha okrem Bruna je brutalne nekreativna. Vsimol som si ze Fred sa strasne zle ponuka. James ma loptu a Fred by si mohol nabehnut pred 16tku ale on vzdy bezi do strany k ciare a tak prihra dozadu. Martial dole Greenwood na hrot a Diallo namiesto Jamesa

Reagovat
Busby babes

James hraje docela ok. Tam problem neni. Martial za Masona hned.

Reagovat
EXoRcIsT

neni ale James by bol lepsi na lavo a Diallo je primarne prave kridlo tak preco ho tam neskusit. A celkovo nechapem preco nehraje Greenwood hrota ved tam najviac vynika aj tam stale hral to len u nas maju nejaku uchylku ho stale pchat na kridlo pritom to je nas najlepsi zakoncovatel

Reagovat
Busby babes

jako proc ne, ale moc tomu neverim, ze se to stane. Ole vetsinou jeste dava snaci tech 15 minut puvodnimu tymu... tak uvidime. Jako za me klidne oba na hriste, jak pises, problem s tim nemam, jen si myslim, ze James nehraje zle a spis patri z nasich k tem lepsim.

Reagovat
Tolstobik

Greenwoodovi zabira misto Martial, to se obavam, ze je nejvetsi problem...a Greenwood nehraje spatne na kridle

Reagovat
EXoRcIsT

tak potom je len jedno riesenie a to ze Martial musi vypadnut. Akoze ked ma brzdit rozvoj Greenwooda tak adios

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Grahf

james je one trick pony. On keď sa nemože rozbhenuť do otvorenej obrany, tak je nahratý, neprejde cez hráča, vždy nahraje späť dozadu, alebo dá nejaký nezmyselný center.

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo říct, jakej byl (je) plán do dnešního zápasu? Já tohle nemám rád, ale ty frajeři berou miliony týdně. Nicméně mi přijde, že kdyby tam byl kdokoliv, kdo by se zrovna potuloval před stadionem, horší by to nebylo. Střelba žádná, centry žádný. Jen pořád dokola nic neřešící přihrávky mezi stopery a DMs. Nehledě na to, že když kde Newcastle do útoku, skoro vždycky to smrdí. Z našich útoků ten pocit vůbec nemám...

Reagovat
Grahf

plán neni. Ak niekto nevymyslí niečo individuálne, tak sme nahratí, ako dnes. Okrem golu, ktorý si sám vytvoril Rash sme nemali absolutne nič. Nejakú tímovú útočnú akciu som nevidel ani nepamätám.

Reagovat
Makiii

Proste OPET to stejne, jako celou sezonu. Hra extremne pomala, bez nabidky...

Gol, opet po standartce, proc tam nesel DDG? Nikdo z hracu Newcastle tam ani nesel, to ze pak nemame pohlidane hrace ve vapne je vec druha...

Matic, Fred extremne nektreativni dvojka, ano mame zranene stredaky, ale pokud se tohle nezmeni, tak se nic nezlepsi v druhe pulce. Martial opet k nicemu...

Bohuzel jak zname Oleho, tak bude cekat na 1. Stridani az do 70minuty a pak udela zmenu Mason do hry misto Jamesa...(necekanou)

Reagovat
Hlahart

Tady myslím, že nebude 100% shoda u všech, ale za mě je tohle taky ten hraniční míč, který by DDG mít měl...

Reagovat
Serg!o

We’ve conceded more goals at home than Fulham and Sheffield United.

A soupeř opět lepší na xG.

Reagovat
smazaný uživatel

No changes for #mufc

Ne že bych čekal něco jiného

Reagovat
Busby babes

Scholes rika, ze DDG mel ten gol chytit... nevim, to uz mi prijde prehnana kritika. Volej z vapna do rohu branky...

Reagovat
Greny

Jak se to vezme... Střelu jako takovou si myslím že těžko.. ale podle mě měl mít ten centr předtím ...= Gol by nebyl

Reagovat
Hlahart

Podle mě to mít taky měl, stejně jako to s WBA. Ačkoliv vím, že u obou je to podle tebe kritika za každou cenu

Reagovat
mithro

easy scapegoat,

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně že bude jako anglan obviňovat De Geu, když mu na záda dýchá mladý perspektivní odchovanec anglan

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Scholes jede do Davida snad každý týden

Reagovat
cristiano.K.

vyrazit

Reagovat
EXoRcIsT

Kurnik ked uz ma OLE tu uchylku ze Martial musi hrat tak nech ho aspon kurna da hrat na lavo nech moze hrat hrota Greenwood alebo Rashford. Oni aspon budu robit pre Bruna nabehy ua obranu a nie len postavat

Reagovat
Dawon

At mi proste kurva nikdo netvrdi, ze "nebyt 6 od tottenhamu, tak je obrana podobna jak loni"...dyt to je do prdele neco neuveritelneho...v podstate jen velke stesti, ze to zas nebylo 0:1 po trech minutach, ve ctvrtek se san sebastianem uplne to same...po kolikate uz je to v tehle sezone zapas, kdy sme v polocase predvedli vykon k naprostemu bliti na pokuty?

Reagovat
Busby babes

sorry. to jsem psal ja a bavil jsme se teda jen o tech cislech obdrzenych golu v ten danej cas. porad docstavame hrozne lehky goly, sileny no.

Reagovat
Dawon

A nejhorsi je, ze to vubec neni o tom, ze bysme do nich busili a oni dali stastny gol...byli sme regulerne horsi prakticky cely polocas A v podstate to same se dalo rict o zapasech s Sheffieldem, WBA...jak je tohle do prdele vubec mozne?

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
mithro

podla zaciatku polcasu to idu prehrat. otras.

Reagovat
smazaný uživatel

To je super vstup do 2 poločasu, jsme z nich regulérně posrani

Reagovat
Hlahart

To naše odehrávání zezadu, to jsou odevzdaný balóny ty vole. Většinou i v nebezpečných prostorech

Reagovat
vodka

dpc jeste parkrat rozehrajeme takhle kokotsky na kratko a zacnu si trhat vlasy

Reagovat
Busby babes

Skvele DDG. Maximina teda nebudeme branit celej zapas? ok.

Reagovat
Grahf

nemožem z tej rozohrávky zozadu Dopiče Ole, jaký toto má zmysel

Reagovat
Miguel19

Škoda je je Gucci furt zraněnej, mohl by být zajímavý hráč..

Reagovat
Hlahart

však měl tuhle sezónu covid, za to asi moc nemůže

Reagovat
Swarley

Každý centr je průser, ale úplně každý... To je neuvěřitelný, že to neumíme ani kopnout někam do hajzlu do autu...

Reagovat
Grahf

to akože fakt sa len bránime? Rob dačo kurva Ole

Reagovat
mithro

Solskjaer: 'Some movement. Antho, move! Start moving!' well...

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjaer: 'Some movement. Antho, move! Start moving!' #mufc

Smutné že mu to musí vůbec říkat

Reagovat
Swarley

Tak ať ho okamžitě stáhne dolů, však to je šílenost

Reagovat
iamek

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
r.mrazik

jestli si Martial mysli,ze takhle hraje 9,tak muze palit do prdele...silenost

Reagovat
EXoRcIsT

Rashford da gol a uz zase musi robit picoviny. Zase mal moznost AWB centrovat do 16tky ale to by tam kurva pici musel Martial byt a nie len vyklusavat

Reagovat
Greny

Rashford... Uvolní se a místo centru počká než se bek k němu vrátí aby šel znovu jedna jedna proč? Vždyť to nedava žádnej smysl

Reagovat
iamek

James sluníčko moje <3

Reagovat
EXoRcIsT

100x radsej budem pozerat na Jamesa i ked na MU nema ale aspon maka jak na Martiala co aj ludia s gangrenou sa viac hybu

Reagovat
iamek

Tohle říkám dlouho

Reagovat
Hlahart

Však tohle je v podstatě filosofie, kterou Ole celou dobu uplatňoval. Nevím, co to má být s Martialem. Asi se mu snaží pomoct psychicky, ale tohle fakt nejde už...

Reagovat
Freedo

Najednou. Já se ho tu pravidelně jako jeden z mála zastávám, že na United má.

Reagovat
iamek

A já ne?

Reagovat
Freedo

To bych si musel vyjet ownysearchem. Tak my dva a ostatní ne.

Reagovat
iamek

To je druhy fotbalista po Vidicovi od kterého jsem si koupil origo dres

Reagovat
Freedo

Ty jo, Vidič byl můj největší vzor, když jsem byl mladší a ještě hrál velkej fotbal (teď už hraju jen malej). Taky jsem hrál stopera a vždy jsem chtěl být jako on. Máš dobrej vkus.

Reagovat
cristiano.K.

mám na něj štěstí, když ho vidím hrát, hraje dobře. Takže nechápu tu vždy tu kritiku na něj

Reagovat
smazaný uživatel

JAAAAAMEES

tomu ten gól nejde neprat, hraje super

Reagovat
Greny

On ale dlouho nehrál v základu že?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ne, ale už ve čtvrtek hrál výborně a pokaždé když nastoupí tak se snaží a jde z něj vidět že maká

Reagovat
vodka

ve čtvrtek a dal taky gol

Reagovat
Greny

To vím měl jsem United na tiketu tak jsem to zaregistroval ale předtím v lize určitě moc ne...nemám úplně možnost videt z PL x zápasu z kola

Reagovat
Hlahart

Skoro vůbec

Reagovat
vodka

je to tak, pamatuju si gol proti Leedsu, ale nevim, jestli hral mezi tim, on se Greenwood docela chytil v mezihre a Cavani zacal dostavat vic prostoru, tak pro nej nebylo misto, no..

Reagovat
mithro

James Oleeee

Reagovat
mithro

este nech vystrieda Martiala

Reagovat
iamek

Bruno sracku hraje a stejne da další náhodné áčko

Reagovat
smazaný uživatel

Dotknul se toho míče? To bylo dost rychlé, spíš Matic áčko

Reagovat
iamek

Dotkl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

ten sa len na loptu pozrie a hned ma asistenciu alebo gol taky futbalovy McDavid

Reagovat
Busby babes

Matic a James skvele oba dva. Matic vybornej prehled. Stanim vyradit 3 hrace Newcastlu.

Reagovat
Hlahart

Hezky James. Tohle se u nás většinou nedává...

Reagovat
pingla

z takového hovna, je mi docela Newcastlu líto

Reagovat
Grahf

konečne

Reagovat
vodka

Kdyby Darlow neuhybal, tak to asi chyti, jesteze tam je dneska on, protoze mam obavu, ze Dubravka by mel obe ty strely, co skoncily golem...

Reagovat
Greny

K pravda že Darlow dneska jede trošku na Zimu

Reagovat
Busby babes

obe zakonceni ale dostatecne razantni a dobre umistene, asi bych mu nic nevycital teda...

Reagovat
vodka

u te prvni by mel stat tak, aby se tam dostal, to slo videt i z jeho vyrazu, ze to posral. ted u druheho tocil hlavu pryc od strely a jen "stal"

Reagovat
Busby babes

imho moc vkladas do toho vyrazu. To spis bylo nasrani, ze chybelo malo nez ze by to posral. Na druhou stranu bylo to na predni tyc no... ale i tak, asi bych byl hodnejsi.

Reagovat
Miguel19

Bruno by dal áčko nebo fík i kdyby nehrál.

Reagovat
icefish

Neuvěřitelnej Fanta plejer...je radost ho mít, hlavně v Draftu

Reagovat
r.mrazik

martial do pice, rash do utoku, james nalevo a diallo napravo...horsi vykon devitky jsem dlouho nevidel

Reagovat
Hlahart

A už můžeš střídat Martiala. Byl u toho na hřišti, kdy jsme dali dva goly, tak se třeba psychicky nezhroutí a teď už pojďme hrát fotbal s Greenwoodem.

Reagovat
iamek

Martial udělal něco dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo Tonda je fakt v pici

Reagovat
vodka

první dobrá věc od Martiala v 59. minutě

Reagovat
mithro

Martial

Reagovat
Tolstobik

James - a ted by to chtelo zacit branit jak lidi a ne jako opice

Reagovat
smazaný uživatel

Už střídej sakra, ty (ne)střídání mě tak neskutečně serou

Reagovat
iamek

On ho stáhl

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně budeme hrát v plném počtu

Reagovat
mithro

pre Matica by to chcelo nejaky lektvar mladosti, on to v hlave a nohe stale ma

Reagovat
EXoRcIsT

sak toto ze on to v sebe ma ale vek nezastavis tak isto ako Mata ale preco Fred nevie dat poriadnu kolmicu alebo nejaku prekvapivu prihravku to je od neho stale to iste dookolo bud prihravka do stray alebo dozadu

Reagovat
mithro

prave ked porovnas tie lopty, co tam posiela matic vs fred

Reagovat
EXoRcIsT

sak o to ide ze fred ich tam ani neposiela

Reagovat
Busby babes

to neni Fredova role na hristi.

Reagovat
iamek

Děl druhy poločas nahoru a hned to vypadá trosku lip.

Reagovat
iamek

Penalticka

Reagovat
smazaný uživatel

Není možné že nám rozhodčí pisknul penaltu

Reagovat
iamek

Klopp už chystá TV vstup

Reagovat
Swarley

A ten klid, co kvůli tomu bude na EF...

Reagovat
iamek

Už chystám smajlika ( )

Reagovat
Swarley

Reagovat
icemike

Reagovat
iamek

Brunoooooo

Reagovat
EXoRcIsT

chodte do prdele s takou penaltou sak to je na smiech nic mu neurobil fakt futbalisti su najhorsi sportovci

Reagovat
ACSMan

Tohle byl faul?

Reagovat
Hlahart

Bruno reparát na Darlowa?

Reagovat
Hlahart

Reagovat
mithro

Bruno 1+2

Reagovat
Hlahart

+2?

Reagovat
mithro

nema dve tie acka dnes? 1+1 tiez dobre.

Reagovat
Hlahart

Dvě áčka má dnes Harry

Reagovat
iamek

Budoucnost?

Reagovat
iamek

James v tom pressingu je naprosto famózní

Reagovat
EXoRcIsT

Bruno slabucky vykon nic mu nevychadza a BOOM 1+1

Reagovat
Grahf

snad už dohrajeme v kľude

Reagovat
EXoRcIsT

vazne ma nejaky futbalista horsiu strelu ako Fred

Reagovat
Hlahart

Absolutně nechápu, jak může mít profesionální fotbalista takovýhle zakončení. Však to snad ani nejde..

Reagovat
EXoRcIsT

ja byt OLEm tak mu normalne zakazem strielat

Reagovat
Swarley

Jako fakt nežeru, že je z Brazílie, to je blbost...

Reagovat
vodka

on to podle mě dělá už z hecu, protože tohle není prostě možné.

Reagovat
vodka

Fred

Reagovat
Grahf

Fred by netrafil ani domov

Reagovat
vodka

Shoretire nebo Diallo par minutek pls

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty šetří Ole na čtvrtek, tam bude komplet rezerva včetně Kováře v bráně

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vodka

Shaw tři rohy po sobě a 3x najde někoho od nás? co se děje?

Reagovat
mithro

isli tie rohy hore. len zas viazne to zakoncenie

Reagovat
ACSMan

Asi ho začal na rohy trénovat Phil Jones

Reagovat
vodka

Greenwood příště základ, pohbem je úplně jinde než Martial.

Reagovat
Swarley

Tak to je i lenochod po obrně

Reagovat
salami

Ale vykon strasnej, v podstate neudelal nic dobre.

Reagovat
iamek

Sholaaaaa! Mírná erekce je tady <3

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Ale jako hrát dneska Wilson, tak jsme to prohráli

Reagovat
iamek

Hrát Pogba, tak zase vyhrajeme my

Reagovat
Swarley

No ten by zrovna té naší obraně moc nepomohl

Reagovat
iamek

Zařídil by dva góly, tak by to bylo fuk

Reagovat
Swarley

optimismus je v těžkých časech potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hlahart

Faul Rashforda, tak ok..

Reagovat
Hlahart

David fakt není dobrej...

Reagovat
smazaný uživatel

Amad teda ve čtvrtek základ

Reagovat
iamek

Od 60 minuty cca pohoda výkon

Reagovat
Mastný Chobot

1400. pre zdravé ženské pohlavné orgány

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je s frajerkou?

Reagovat
Mastný Chobot

to nebolo na nič konkrétne myslené, to len tak všeobecne

Reagovat
smazaný uživatel

zaujímavé myšlienkové pochody.

Reagovat
mul

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Error

konecne neco normalniho tady

Reagovat
nani92

aj ty si včera začal pozerať Príbeh služobnice?

Reagovat
Kapřík

to je základ

Reagovat
Ligter

1415. pro Daft Punk

Reagovat
jk

Reagovat
iamek

OT: dneska naše U23 hraje s Evertonem a chybí nám snad 10 hráčů a na Everton kurz 2,6.

Reagovat
pingla

tpč to je šílený výsledek... kdyby to skončilo 3:0, málo lidí by se divilo a on to Benteke v 95' takhle trefí...

Reagovat
Cobra

To je naprosto šílené.

Reagovat
Trand

A ještě v derby, to zamrzí.

Reagovat
Mastný Chobot

klasický Brighton

Reagovat
cristiano.K.

umřít na krásu = Brighton

Reagovat
icefish

Když vidíš zápas, říkáš si "musím mít do FPL Trossarda, Grosse, Maupaye...", pak se podíváš na jejich statistiky, prostě super... ale ve skutečnosti je to peklo Myslel jsem si, že se to brzy otočí, že je to smůla, ale tohle už je spíš diagnóza.

Reagovat
SpecialOne

No já měl třeba Dunka a jsem si jistý, že kdyby proti sobě ty týmy hrály ve stejné formě a čase desetkrát, tak je z toho 8 čistých kont. Ten první gól byl úplně z hovna a šťastný. U druhého se trefí Benteke k tyči z voleje po centru z 30 metrů. Té hodnotě xG 0,3 se fakt člověk nemůže divit

Reagovat
icefish

To rozhodně, ale to máš pocit z jejich posledních X zápasů, že taková smůla není možná - mimochodem v Draftu jsem si nechal Dunka a Maupaye, ale jdou pryč... minimálně Maupay

Reagovat
SpecialOne

Tak Dunk je hráč na waiver, kdyby nebylo tolik DGW příští kolo, s WBA bych si ho nechal. Maupay taky většinu kol u nás nemá majitele, když má Brighton lehčí los doma občas ho někdo zkusí, ale bez velkého úspěchu.

Reagovat
icefish

Jo, jo... i když u Dunka jsem skoro přesvědčený, že by mu to tam mohlo i padnout (jakmile ho pustím, samo...). Teď měním v Draftu Rashford, Watkins, Maupay za Kane, Mount, Mitrovič... Věřím v propad Watkinse a v to, že se Kane zas nezraní a Mount nebude moc rotovat

Reagovat
jk

Leed na ně v druhém poločase slušně vlítnul

Reagovat
vodka

Sleduju až druhý poločas, ale Raphninha je neuvěřitelný hráč...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele