Premier League - preview 22. kola

16.01.2016, 08:40, aktualizováno 18.01.2016, 08:45
Previews
Dvaadvacáté kolo anglické nejvyšší soutěže pokračuje pondělní dohrávkou. Ta nás zavede do Swansea, kde místní celek přivítá Watford, jemuž se, podobně jako "Labutím",poslední dobou příliš nedaří...
Swansea City - Watford FC  (pondělí 21:00)
Když se na začátku září střetli v letošní sezóně poprvé, byly karty rozdány úplně jinak. Swansea po čtyřech kolech ani jednou neprohrála, Garry Monk byl na své manažerské pozici a hrdý, zatímco parta okolo Montera, Gomise či Ayewa hýřila sebevědomím. Naproti tomu Watford byl nejhorší ze všech nováčků a setrvával těsně nad sestupovými příčkami bez jediného vítězství.

Právě zápas na Vicarage Road ale předznamenal radikální obrat v osudech obou celků. Swansea v dalších 11 utkáních posbírala jenom šest bodů, Montero s Gomisem přišli o místo v základní sestavě, zatímco Monk dokonce o práci. Začal tak pád, který dost možná ještě neskončil - a po ostudné porážce 2:4 se Sunderlandem (a vítězství Newcastlu tuto sobotu) spadly Labutě do sestupových vod.

Trápí je především tupost zobáků v ofenzivní části. Jen Aston Villa vstřelila menší množství gólů než Swansea, která se halí do stínu vinou absolutního výbuchu hlavního střelce. V posledních 15 utkáních, do kterých Bafetimbi Gomis nastoupil, odehrál celých 985 minut, jenže dal jenom jednu jedinou branku. Po fantastickém srpnu (4 zápasy, 4 góly), to byl tvrdý pád do reality.

Zcela opačnou náladu má naopak Odion Ighalo, strůjce zvratu Watfordu k lepšímu. Hornets zápasem se Swansea zahájili povedenou sérii třinácti zápasů, v nichž osmkrát brali všechny tři body. Nigerijský kanonýr v těchto duelech nasázel jedenáct gólů - a třeba v prosinci byl zaslouženě jmenován nejlepším hráčem Premier League. Trefil se ve všech pěti utkáních.

Teď to ale svěřencům Quiqueho Sáncheze Florese začíná skřípat; čtyřikrát v řadě nevyhráli a třikrát po sobě se dokonce museli před soupeřem sklonit. Když ale vyhrají ve Walesu, poskočí z aktuální dvanácté pozice na o poznání příjemnější osmou příčku.

K tomu jim konečně může dopomoci levý obránce Nathan Aké, jenž se vrací po třízápasovém trestu za červenou kartu. Zranění jsou jenom Tom Hoban a Joel Ekstrand.

Ještě lepší pozici má šéf Swansea Alan Curtis, který vedle kompletního kádru bez jediného raněného může počítat i s Kylem Naughtonem. Ten byl v utkání s Black Cats nesprávně vyloučen a proti trestu se úspěšně odvolal.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Taylor - Britton, Ki - Barrow, Sigurdsson, Routledge - Ayew
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Prödl, Aké - Watson, Capoue - Anya, Deeney, Jurado - Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.25 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Manchester United  (neděle 15:05)
Derby jsou jako sůl v polévce, řekl před utkáním manažer Liverpoolu Jürgen Klopp. Jeho oslavy vyrovnávacích gólů v nastaveném čase domácích zápasů jsou již téměř legendární - v derby s Manchesterem United ovšem Reds musí jít na výhru - vždyť z posledních sedmi utkání vyhráli jenom dvakrát.

V prosinci se trošku rozplynula aura excentrického Jürgena Kloppa, na kterého měli především fanoušci Liverpoolu obrovské nároky. Rysy jeho hry už jsou dobře vidět, a to především v zápasech se silnými protivníky, kdy Reds praktikují (zpravidla) vysoký presink, jenže skok do rozjetého vlaku nikdy lokomotivu nedostane do správné koleje.

A tak Kloppova parta předvedla několik špatných výkonů - jako v Newcastlu, Watfordu či v Upton Parku. Posledně Liverpool dokonce dvakrát vedl, přesto nedokázal utkání s Arsenalem dovést do vítězného konce a byl rád, když Joe Allen v závěru srovnal alespoň na konečných 3:3.

Teď Liverpool čeká ještě větší zápas, z historického hlediska vůbec ten největší v Anglii. Bohužel, bohudík, North-west derby už setrvává v této výsadní pozici jen z onoho dějinného pohledu. Reds jsou devátí, mají záporné skóre a do Ligy mistrů těžko dohlédnout. Manchester United je sice alespoň šestý, jenže má vůbec nejmíň bodů, kolik kdy po 21 kolech měl (34). Dokonce míň než za Davida Moyese.

Louis van Gaal se proto těší pramalé přízni, ještě víc než výsledky však fanoušky vytáčí jeho alibistické, egoistické chování a styl hry, který zapříčinil, že United posledních deset soutěžních zápasů (!!!) na Old Trafford nedokázali v prvním poločase vstřelit jedinou branku.

Z pohledu kritiků už musí být Holanďan jednou nohou bez práce, jenže ve své pozici setrvává bez ohledu na to, že v Premier League vyhrál jediný z posledních osmi klání. Posledně remizoval 3:3 v Newcastlu, přičemž na rozdíl od Liverpoolu o dva body v závěru přišel.

V utkání navíc bude postrádat Michaela Carricka s Bastianem Schweinsteigerem, mimo hru jsou i Valencia, Rojo, Shaw a nejspíš i Jones. Liverpoolu budou scházet již obligátní marodi Lovren, Coutinho, Škrtel či Sturridge. Debut by si mohl odbýt Steven Caulker.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Touré, Sakho, Moreno - Henderson, Can, Milner - Ibe, Firmino, Lallana
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Smalling, Blind, Darmian - Fellaini, Schneiderlin - Martial, Mata, Lingard - Rooney
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.00 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Arsenal FC  (neděle 17:15)
Arsenal má šanci osamostatnit se na prvním místě, musí ale vyhrát na Stoke - což není úplně jednoduchý úkol. Gunners se totiž na Britannii dlouhodobě nedaří, a jejich manažer Arsene Wenger je odhodlán nepříznivou bilanci konečně zlomit..

Posledních pět výletů do Staffordshire totiž Kanonýři nezvládli. Třikrát padli, dvakrát remizovali, loni prohráli těsně 2:3 a naštvaní fanoušci po tomto zápase dokonce Wengera napadli. Z celkových sedmi zápasů obou týmů na Britannii prohrálo Stoke jediný, jeho manažer Mark Hughes navíc doma proti Wengerovi nepadl v kariéře už sedmkrát v řadě (což zahrnuje zápasy pěti různých klubů).

Ve středečním vloženém kole uhrál Arsenal divokou remízu 3:3 s Liverpoolem a dnes by se rád vrátil zpět do vítězných kolejích. "Na Stoke míváme problémy, proti nám se jim daří," uznal zkušený Francouz, nicméně dodal: "Totéž ale platí i o jejich zápasech proti United, City, a elitním soupeřům celkově. Letos hrají opravdu dobře, v hráčích jako Arnautović, Krkić, Afellay nebo Shaqiri mají velký kreativní potenciál. Tento zápas vnímáme jako velkou výzvu. Chceme je porazit, abychom ukázali, jakým vývojem jsme v poslední době prošli."

Shaqiri se nicméně na hřišti určitě neobjeví; má totiž zraněný přitahovač. Domácí budou postrádat také Geoffa Camerona (kotník). Na druhé straně může Wenger pomalu přemýšlet o návratu klíčové opory Alexise Sáncheze; první šanci v novém klubu by mohl dostat také egyptský záložník Mohamed Elneny, jehož přestup z Basileje byl zkompletován teprve ve čtvrtek.

Stoke předvádí letos před vlastním publikem trochu schizofrenní výkony - proti favoritům se jim daří, zároveň ale prohráli s Watfordem, WBA nebo Crystal Palace. Poslední zápas jim nicméně vyšel na jedničku, oslabený Norwich porazili 3:1 a aktuálně jsou sedmí, čtyři body od Ligy mistrů. Aktuální tabulková situace dokonce přesvědčila Hughese k přehodnocení předsezonních cílů.

"V srpnu by nás ani nenapadlo mluvit o Lize mistrů," prohlásil velšský stratég. "Jenže teď, když se sezona přehoupla do druhé poloviny, vnímáme věci jinak. Nikdy nevíte, co se nakonec stane. Možná v březnu či dubnu zjistíme, že stále hrajeme o elitní čtyřku. Možná se o ni pokusíme, zcela vážně," dodal.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Shawcross, Wollscheid, Pieters - Whelan, Affelay - Walters, Bojan, Arnautović - Joselu
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Flamini, Ramsey - Oxlade-Chamberlain, Özil, Walcott - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.20 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Sunderland AFC  (sobota 13:45)
Fotbalisté Tottenhamu budou muset hodně rychle zapomenout na nešťastnou porážku od Leicesteru, neboť v dalším domácím klání přivítají až osmnáctý Sunderland. Spurs stále drží klíčovou čtvrtou pozici, ale jen s minimálním náskokem na dotírající West Ham, Manchester United či Stoke.

Kohouti padli až v 83. minutě brankou stopera Roberta Hutha a ve zbývajících minutách už se na odpověď nezmohli. Leicester tak během pouhých tří dnů neprohrál ani druhý zápas na White Hart Lane. Tottenham díky porážce ztrácí na přímou účast v Lize mistrů už čtyři body, ovšem není důvod k panice. Sezona je po svěřence manažera Pochettina stále dobře rozehraná, vždyť Kohouti ztratili teprve třetí zápas. Méně proher už má na svém kontě jen letošní senzace jménem Leicester City.

Na opačném pólu tabulky se nachází Sunderland. Momentálně je osmnáctý, ale svůj boj o záchranu začíná brát setsakramentsky vážně. Poté, co doma v existenčním utkání porazil Aston Villu, naplno bodoval i venku ve Swansea. Dohromady přitom nastřílel sedm branek a zdá se, že by mohl být ve formě. Hlavním strůjcem vítězství byl útočník Jermain Defoe, jenž měl na svědomí hned pět branek.

Tottenham má se Sunderlandem výtečnou bilanci. Takřka šest let s ním neprohrál a vzhledem k tomuto faktu i současnému postavení bude jasným favoritem. Kohouti ovládli i první letošní vzájemný souboj, když na půdě soupeře zvítězili jedinou brankou Ryana Masona 1:0.

Domácí se budou muset obejít bez tria Mason, N'Jie a Pritchard. Jde ale jen o zlomek problémů, se kterými se potýkají Black Cats. Manažer Sam Allardyce nebude moci využít služeb Bridcutta, Buckleyho, Kaboula, Larssona, Matthewse, Verginiho či Yedlina.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Dembélé - Lamela, Dele Alli, Eriksen - Kane
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Jones, O'Shea, Brown, Van Aanholt - M'Vila, Cattermole - Johnson, Lens, Borini - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Norwich City  (sobota 16:00)
Dva nováčci, kteří v posledním kole utrpěli porážky 1:3, na sebe narazí v rámci sobotního programu. Oba přitom budou do boje vedeni dvěma mladými, ambiciózními a na lecjakém rohu chválenými manažery, před nimiž ovšem stále leží pořádný kus roboty. K záchraně má momentálně o chlup blíž Norwich, jenž bude na 15. příčce Bournemouth hájit dvoubodový náskok...

Vánoce byly tím pravým časem veselí pro Cherries. Bournemouth pod taktovkou vychytralého Eddieho Howea senzačně převezl Chelsea i Manchester United a zničehonic vypadal být připraven se hravě zachránit. Dnešní realita už ale znovu vypadá trochu jinak; čtyři kola bez výhry a s jedinou vstřelenou brankou příliš dobrého nevěstí.

Právě ono nedávné střelecké trápení patrně manažera Howea dohnalo ke kurióznímu ignorování nedostatků v defenzivní fázi hry a vložení všech sil do posilování ofenzivní vozby.

Zrovna z Norwiche si jihoanglický klub stáhl zpět útočníka Lewise Grabbana, Premier League si poprvé po odchodu z Arsenalu vyzkouší někdejší juniorský talent Benik Afobe a marodícího Matta Ritchieho (dnes na 50 procent chybějícího) nejspíš okamžitě zastoupí vyhořelá hvězdička AS Řím Juan Iturbe.

To Norwich si hledí především zadních vrátek a po představení stopera Iva Pinta dle informací německého Bildu políčil na o poznání větší jméno: za 11 milionů eur by se do Norfolku údajně mohl stěhovat švýcarský zadák Timm Klose.

Canaries minule zejména díky brzkému vyloučení O’Neila nezvládli výjezd do Stoke-on-Trent a na cestách takhle v této sezoně padli už sedmkrát. Konkrétně v Bournemouthu nicméně Alexi Neilovi v lednu 2015 debut na lavičce NCFC vyšel královsky, a za repete by se nyní žádný z příznivců žlutozelených jistě nezlobil.

Norwich bude na jihu země postrádat akorát suspendovaného Garyho O’Neila, na jehož místě se očekává Graham Dorrans, a stále se aklimatizujícího Pinta, který nebyl ani začleněn do nominace.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Surman - Iturbe, Gosling, Arter, Stanislas - Afobe (Grabban)
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Rudd - Martin, Bennett, Bassong, Brady - Howson, Dorrans, Tettey, Jarvis - Hoolahan - Mbokani (Jerome)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Chelsea FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Jedním z nejzajímavějších zápasů sobotního programu Premier League bude duel mezi Chelsea a Evertonem, tedy týmy, které by se určitě v tabulce rádi viděly výše. Remízoví králové z Goodison Parku naposledy nepřekvapivě uhráli cennou plichtu s Manchesterem City, stále se však drží až ve druhé polovině tabulky. Ještě hůře jsou tam tom Blues, kteří však od příchodu Guuse Hiddinka ještě neprohráli.

Nizozemský manažer nicméně na ligové vítězství domácím stadionu stále čeká. Jeho svěřenci ve středu pouze remizovali s West Bromem a stále se jim nedaří výrazněji stoupat tabulkou. "Na čtvrtý Tottenham ztrácíme dvanáct bodů," podotýká Hiddink. "Rádi se díváme na čelo tabulky, ale zároveň musíme být realističtí. Od hranice sestupu nás dělí šest bodů, to je fakt," dodal.

Jeho protějšek, o generaci mladší Roberto Martínez, koučoval na Stamford Bridge šest zápasů a dosud všechny prohrál. Nyní pochopitelně věří, že tuto sérii přeruší, ačkoliv jeho mužstva čeká velmi těžký soupeř. "Získali titul, takže kvalita tam určitě je. Mají tým plný vítězných typů, hráčů, co dokážou zázraky. Pod Guusem Hiddinkem předvedli již pár působivých výkonů a ukázali velkou bojovnost," ví španělský stratég.

Martínez bude i nadále postrádat zraněného Seamuse Colemana a Jamese McCarthyho, mimo hru se nachází rovněž Steven Naismith a start Toma Cleverleyho je kvůli problémům s kotníkem nejistý. Chelsea se musí i nadále obejít bez Edena Hazarda a Radamela Falcaa. Bude zajímavé sledovat, jestli se Guus Hiddink odhodlá nasadit od začátku některého z mladíků. V posledních dvou zápasech poslal na hřiště Loftuse-Cheeka, respektive Kenedyho, vždy na celý druhý poločas a nutno říct, že svým výkonem rozhodně nezklamali. Při dlouhodobě špatných výkonech několika hráčů by se tato varianta opravdu nabízela.

Everton v září doma tehdy ještě Mourinhovu partu porazil 3:1 a pokud by se mu povedlo zvítězit i v sobotu, stalo by se tak poprvé od ročníku 1978/79, kdy by Blues podlehli Toffees dvakrát během jedné sezóny. Poslední triumf Evertonu na Stamford Bridge se ale datuje až na listopad 1994, na druhou stranu Martínezova družina v letošní sezóně prohrála na půdě soupeře pouze jednou.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Zouma, Terry, Azpilicueta - Mikel, Fábregas - Willian, Oscar, Pedro (Kenedy) - Costa
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Stones, Jagielka, Funes Mori, Baines - Barry, Bešić - Deulofeu, Barkley, Koné - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 4.00 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Manchester City v anglické lize stále klopýtá a doslova se odmítá posunout do čela. Na vlastní půdě se mu ale ze všech účastníků Premier League daří nejvíce a tříbodový zisk se očekává i proti nevyzpytatelnému Crystal Palace. Ten si zatím vede více než obstojně a v tabulce zaujímá osmé místo.

Citizens se v minulém kole prezentovali další zbytečnou ztrátou, když remizovali s Evertonem 0:0 a odmítli využít výsledku Arsenalu, který rovněž jenom remizoval. V Premier League ztrácejí hoši z Manchesteru neobvykle často. Dvě vítězství v řadě si naposledy připsali v říjnu loňského roku, přesto ztrácejí na vedoucí Arsenal "jen" tři body. Samozřejmě od týmu, jakým Manchester je, se očekávají jenom vítězství a kouč Pellegrini je pod neustálým tlakem. Na klidu mu nepřidají ani spekulace ohledně příchodu Pepa Guardioly. Na Ettihad Stadium teď zavítá Crystal Palace, který si v právě probíhajícím ročníku PL nevede vůbec špatně, byť se poslední dobou střelecky trápí.

Hosté totiž už čtyři kola nevstřelili branku. Bez branek skončily jejich duely s Bournemouthem i Swansea, 0:3 podlehli Chelsea a naposledy nestačili ani na beznadějně poslední Aston Villu, když utkání rozhodl jedinou brankou Joleon Lescott. Svěřenci manažera Alana Pardewa tak spadli z pohárových pozic na osmé místo, což je ale pořád dobrý počin. Aby se ale minimálně v první polovině tabulky udrželi, potřebují se výrazně zlepšit zejména v ofenzivní části.

Lepší vzájemnou bilanci má pochopitelně Manchester City. Vyhrál už první vzájemný souboj v Londýně a uspěl také ve vzájemném střetnutí v rámci ligového poháru. Zatímco na Crystalu v rámci ligy vyhrál jedinou brankou Iheanacha až v nastaveném čase, v poháru si s chutí zastřílel a zvítězil vysoko 5:1. Pellegriniho parta bude znovu velkým favoritem a cokoliv jiného by bylo považováno za překvapení.

Nicméně chilskému kormidelníkovi se pořádně rozrostla marodka a v tuto chvíli čítá jména jako Bony, Denayer, Evans, Kompany, Mangala, Nasri nebo Roberts. Na druhé straně k dispozici už je nějaký pátek Sergio Agüero nebo posily jako De Bruyne či Sterling. Na síle Citizens se tedy nic zásadního nemění. Kompletní koneckonců nebudou ani hosté z Londýna. Mimo jsou Appiah, Bolasie, Croll, Gayle nebo Inniss.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Demichelis, Kolarov - Y.Touré, Fernando - De Bruyne, Silva, Sterling - Agüero
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Souaré - McArthur, Cabaye - Sako, Puncheon, Zaha - Wickham
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - West Ham United  (sobota 16:00)
Některým dlouhodoběji zraněným hráčům návrat do předešlé formy trvá týdny či měsíce, ne tak ale Dimitrimu Payetovi. Bývalá hvězda francouzské Ligue 1 v týdnu sice startovala v základu poprvé od začátku listopadu, přesto však okamžitě skórovala a jednou asistovala, aby West Ham katapultovala na pohárové příčky. Povede se Payetovi i v Newcastlu, baště francouzské kopané v anglickém prostředí?

Rovnou sedm francouzských fotbalistů figuruje aktuálně na soupisce Strak, a to se k nim ještě čerstvě připojil bývalý mládežnický reprezentant Francie Henri Saivet. Ten spolu se středopolařem Jonjem Shelveym zosobňuje brzké lednové posily Newcastlu, zoufale potřebujícího každý bod v boji o záchranu.

Černobílí v týdnu sice proti Manchesteru United prolomili střelecké trápení a do sítě favorizovaného mužstva se trefili hned třikrát, stále však platí, že v lize (už pět kol) čekají na vítězství, a že se jim ze hry netrefil žádný z útočníků nepřetržitě od 13. prosince. V tomto ohledu tak Magpies znovu budou muset doufat, že se prosadí záložník Wijnaldum, jehož všech osm gólů pochází z domovského stánku.

West Ham bude na St. James Parku dozajista favorizován, fanoušky i bookmakery, a to nikoliv jen pro jeho aktuální šňůru tří výher a osmi ligových utkání bez prohry. Hammers mají ještě jeden trumf v rukávu - McClarenovu osobní Nemesis v osobě Slavena Biliće. Současný manažer WHU roku 2007 v čele Chorvatska zostudil McClarenovu Anglii přímo ve svatostánku ve Wembley, a právě kvůli oné prohře nakonec Albion ani neputoval na Euro 2008.

Kladiváři v posledních třech kolech nasázeli úctyhodných sedm branek, což je o to záslužnější počin, když vezmete v potaz, že se jim na marodce povalují Andy Carroll, Manuel Lanzini i Diafra Sakho. Prvně jmenovaný se zranil jen po 15 minutách předešlého duelu a mezi lazary, kde to důvěrně zná, pobude zhruba příští měsíc a půl.

Naopak trojlístek Moses - Kouyaté - Zarate je zase zpátky v akci a uzdravené hochy vítají také v Newcastlu, konkrétně v osobách Aaronse a Riviera. Naproti tomu Siem de Jong, Kevin Mbabu a Papiss Cissé jsou stále mimo, mezitímco Cheick Tioté schází v nominaci, neboť zrovna jedná o smlouvě v Šanghaji.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Mbemba, Coloccini, Dummett - Colback, Shelvey - Sissoko, Wijnaldum, Ayoze - Mitrović
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Tomkins, Collins, Ogbonna, Cresswell - Kouyaté, Noble - Antonio, Payet, Zarate - Valencia
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Bitvu dvanáctého Southamptonu s třináctým West Bromwichem Albion uvidí St.Mary's Stadium a ohlédneme-li se za předchozími vzájemnými střetnutími, nejspíše nás nečekají žádné střelecké hody. Za posledních pět zápasů totiž padla vždy maximálně jedna branka.

Té se ale diváci nedočkali při prvním vzájemném zápase letošní sezony v 5. kole, kdy byl domácím týmem West Bromwich. Utkání bylo rovněž velmi chudé i na brankové příležitosti a potvrdilo nepříliš populární trend, že mezi těmito soupeři se toho zkrátka příliš neděje a více než ofenzivní hvězdy mají žně skálopevné defenzívy.

Jinak ale se střílením branek týmy žádné potíže nemají. Své by mohli vyprávět hráči Arsenalu, kteří v Southamptonu utrpěli debakl 0:4. Saints sice v dalších kolech na výsledek nenavázali, ale v týdnu opět slavili potřebné vítězství, když 2:0 zdolali nepříjemný Watford. Právě nevyrovnanost výsledků je achilovou patou. Platí to o zápasech doma a venku. Zatímco v domácí bilanci je Southampton šestý v celé Premier League, venku mu patří až šestnácté místo.

West Bromwich je na tom podobně. Daří se mu sice stejně doma i venku a třinácté místo je z tohoto pohledu více než zasloužené, ale nevyrovnanost výkonů je ještě výraznější. Hosté naposledy dokázali remizovat na Chelsea 2:2, předtím porazili Newcastle nebo Stoke, ale doma ztratili všechny body s Bournemouthem.

Saints se musejí obejít bez Gardose, Isgrova, Rodrígueze nebo brankáře Stekelenburga. Jednu ztrátu hlásí i WBA, zranění totiž do hry nepustí Morrisona.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric Soares, Van Dijk, Bertrand - Wanyama, Clasie - Davis, Mane, Tadic - Long
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, McAuley, Olsson, Evans - Yacob - Brunt, Fletcher, Gardner, McClean - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.50 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Leicester City  (sobota 18:30)
Aston Villa i Leicester zaznamenaly v týdnu důležitá vítězství: Villans udolali Crystal Palace 1:0 a triumfovali teprve podruhé v sezoně, Foxes zase vykradli stadion Tottenhamu (rovněž 1:0) a potvrdili tak, že to s bojem o čelo tabulky myslí vážně. Dnešní střetnutí dvou týmů z opačných pólů tabulky slibuje velkou bitvu..

Tři body z White Hart Lane znamenají, že Leicester má na čele tabulky stejný počet korálků jako Arsenal; vzhledem k tomu, že sezona už se překulila do druhé poloviny, je tak načase pomalu přestat mluvit o překvapivé jízdě a začít se reálně zabývat pohárovými (či rovnou mistrovskými) výzvami. Zápas v Birminghamu by za "normálních" okolností znamenal střet dvou vyrovnaných týmů; teď jde ale o mač, do nějž jsou hosté jako jasní papíroví favorité.

Středeční vítězný gól Roberta Hutha rozevřel mezeru mezi Spurs a Foxes na sedm bodů, kouč Claudio Ranieri ale stále zůstává opatrný. "Je teprve leden, ne květen," prohlásil pro oficiální klubové stránky. "Teď se nám daří, musíme ale nadále tvrdě pracovat a zůstat nohama při zemi. Letošní ročník je bláznivý. Musíme pokračovat stejně jako doposud." Co se samotného zápasu se Spurs týče, byl zkušený Ital mnohem otevřenější: "Je to fantastická výhra proti fantastickému týmu. Jsme ohromně šťastní. Na druhou stranu jsme pořád ničeho velkého nedosáhli - jenom jsme přidali další tři body."

Huthova trefa také znamenala odpověď na všetečné poznámky o tom, že Leicester je až příliš závislý na formě útočných opor Jamie Vardyho s Riyadem Mahrezem; Brit nedal gól už pětkrát v řadě, Alžířan čtyřikrát, přesto ale Foxes dokázali zvítězit. Letos se jim bez gólového zápisu elitního dua povedlo vůbec poprvé. "Vardy a Mahrez jsou pro nás důležití, ale šance si dokážeme vytvářet pravidelně. Není to jen o nich," kontroval Ranieri, načež neopomněl pochválit gólmana Kaspera Schmeichela za třetí čisté konto v řadě.

To Villa je na tom mnohem, mnohem hůře - i když triumf nad Palace znamenal vítanou úlevu pro kouče Rémi Gardeho, jehož gargantuovský úkol zachránit krachující klub do té doby příliš nevycházel. Před středečním duelem nedokázali Villans zvítězit devatenáctkrát v řadě, což je nový klubový rekord. "Je to pro nás hodně těžké období, tu výhru jsme potřebovali," oddechl si Joleon Lescott, střelec jediné branky (s vydatným přispěním soupeřova gólmana Wayne Hennesseyho).

Garde tak po deseti zápasech zaznamenal první tři body v nové funkci, vyhráno ale stále zdaleka nemá. Villa zůstává poslední, a pokud se chce ze sestupové zóny vymanit, musí vítězit pravidelně. "Fanoušci si ten zápas vyloženě užívali. Pokud chceme, aby za námi stáli i nadále, musíme hrát stejně jako proti Palace," podotkl bývalý lodivod Lyonu. "Tribuny reagují na hráče. Tlak leží na nás."

V prvním vzájemném utkání sezony vyhráli Foxes v Birminghamu těsně 3:2, přestože prohrávali o dvě branky; Mahrez tehdy zazářil dvěma asistencemi (na branky De Laeta s Albrightonem), Vardy si připsal jeden gól. Na druhé straně se prosadili Grealish a Gil.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Bunn - Bacuna, Richards, Lescott, Cissokho - Guéyé - Veretout, Westwood - Gil, Kozák, Ayew
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton - Vardy, Okazaki
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.50 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC21134437:2143
2.Leicester City21127238:2543
3.Manchester City21124539:2140
4.Tottenham Hotspur2199334:1736
5.West Ham United2198433:2435
6.Manchester United2197527:2034
7.Stoke City2195724:2232
8.Crystal Palace2194823:2031
9.Liverpool FC2187625:2731
10.Watford FC2185825:2429
11.Everton FC21610536:2928
12.Southampton FC2176828:2427
13.West Bromwich Albion2176822:2727
14.Chelsea FC2166928:3124
15.Norwich City21651024:3523
16.AFC Bournemouth21561023:3721
17.Swansea City21471019:3019
18.Sunderland AFC21531326:4118
19.Newcastle United21461122:3818
20.Aston Villa21251417:3711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2525)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kohouti výhra 2:0, třeěně budou střílet 3:2, Svatí dalšo body 1:0, Kladiváři roztlučol Hrady 1:2, doma už musíme bodovat, hrajeme hrozně 3:1, Everton ukope remízu 2.2, Aston Villa uhraje nejméně bod 1:1, reds dají tři body 2:1, Stoka překvapí 1:1 (popř. 2:1) a Labutě urvou snad bod 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Fabec? Jsi to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Kohouti jsou kokotci dneska je Defou pojebe

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Snaha bola ::thumbsu::

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Labutě body, hned tři 2:1 popř. útěcha 2:2

Reagovat
Bayern +

City hostí Everton a Chelsea sa stretne s Evertonom...

Reagovat
smazaný uživatel

City hostí Crystaly a Everton jede do Londýna (Chelsea)

Reagovat
smazaný uživatel

redakce

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby dal dneska Defoe gól? To by som si rád pozrel. Z výberu zápasu o štvrtej som sklamaný ako som už písal, ale voľba sa dá pochopiť vzhľadom na postavenie City v tabuľke. Z Chelsea - Everton mám blbý pocit, že nás Romelu zostrelí. Vôbec ale vôbec neverím 3 bodom. Snáď nenasadí na rýchle prechody hostí do ofenzívy Fabregasa, tam by mal byť dneska Ramires. Alebo aj kľudne Mikel - Matič.

Reagovat
smazaný uživatel

polde mě uhrajete opět x

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež mi to tak vychádza no, aj keď Everton má už priveľa remíz

Reagovat
$$CaptainKokotko

Defoe jim dnes rozbije ritky

Reagovat
Nikikrew

na dnes mas ake tipy?

Reagovat
cristiano.K.

WHU za ten kurs stojí

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - WHU over, City - CP over live, Saints ak nepadne rýchly gól tak si počkám live na 1ku (teraz je malý kurz), Atalanta - Inter over aj 2, Pescara - Livorno over, Slovan - Podolsk over, Koudelka vs Muranka 1 celkové poradie (ale počkám si aký silný bude vietor dnes v Kulme), ostatné ligy/športy som zatiaľ neprešiel.

Reagovat
norton

co znamena over ? +2,5 gola ?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, keď sa mi nepozdáva vyšší, tak je to stále 2.5 (ten "základný").

Ešte tu dodám Karpat Oulu - Pelicans Lahti over 4.5

Reagovat
norton

aha dik to som si nikdy nebol isty a pri tom slovane je to myslene ako ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej je 4.5

Reagovat
norton

Reagovat
stas87

Karlskrona-MODO. Lahti je zly tim,dokazu zahrat proti favoritom kludne na 2:1.Ty ten Kärpät tocis casto,ze?

Reagovat
smazaný uživatel

No práve sa to zmenilo len v tejto sezóne - vo Fínsku začalo padať podstatne viac gólov a kurzy sa stále držia na úrovni underovej ligy, takže točím, Helsinki, Taparru a Oulu, aj keď nie každý zápas.

Prezrel som Karlskona - MODO a idem do toho. Dík za tip

Reagovat
stas87

Tak snad som ti dobre poradil a nesklamu ta.Mna zatial sklamava Örebro,ten tim by mal hrat o tri ci styri miesta vyssie.A uz mnou odpisana Lulea sa fantasticky dvihla. Snad sa konecne docka Frölunda,uz musi vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som mal stále obľubený Farjestad ale to ešte z čias NHL 2004 na PC Teraz fandím hlavne Hudáčkovi

Reagovat
smazaný uživatel

preco len jednemu Hudackovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem kde je ten druhý

Reagovat
smazaný uživatel

v tom istom time

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak fandím obom

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, akurát ma napadlo že Libor by v súčasnom Slovane hviezdil pod Říhom.

Reagovat
stas87

Godla slusne chyta zatial. Mozno si ho vytiahne niekto do prvej ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Viem. Uvidime .

Reagovat
vrabejka

10.Pro výhru Leicesteru a West Hamu, nejsympatictejsim týmům v této sezóně.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Bud vyhra, alebo odvolanie. Najvhorsia je fakt remiza, ta neriesi nic ani do tabulky, ani smerom k odvolaniu, nic.

Reagovat
smazaný uživatel

pavol pls

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim? cakas , ze prehrame, Dusan?

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

samozrejme, máte 3 výhry v rade. Prvý zápas Kloppa na Anfielde proti MU. Ak by som mal podaný barák a musel vybrať 1 or x or 2, tak neváham ani sekundu a dávam 1.

Reagovat
smazaný uživatel

3 neprehry*

Reagovat
smazaný uživatel

3 vyhry v rade, tak nieco take si nepamätam ani, ani len dve vyhry v rade

Reagovat
vladis271

3 výhry v rade proti nám som myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, remízka ideál ani lfc ani kokota na koni vidět opravdu nepotřebujeme

a nevim, jakej je rozdíl mezi plichtou a prohrou ve vztahu s odvoláním

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo remíza na anfielde je pozitívny výsledok.

Reagovat
smazaný uživatel

to neni pozitivní výsledek ani pro jednu stranu, tak snad to klapne

Reagovat
vladis271

Po prehre ho určite neodvolajú.

Reagovat
Maresma

Liverpool are exploring both short & long-term solutions to their problems in attack & have scouted Athletic Bilbao’s Inaki Williams. [Echo]

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak ve fife je dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Čistý hrot alebo ako?

Reagovat
smazaný uživatel

univerzal...je fantasticky aj z kraja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Máš ho nějak nasledovanýho? Každopádně by to znamenalo odchod buď Bentekeho, nebo Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

druhý jmenovaný je na listině ven od Reds

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, není.

Reagovat
fenixLFC

prvého kludne a u druhého je to otazka casu

Reagovat
patas92

Spíš křídlo. Je super, ale málo produktivní

Reagovat
Jordi Alba

Dle mě dobrý i na kraji.

Reagovat
SunFells

Asi před dvěma lety jsem četl, jaký problém je pro Athletic najít kvalitního baskického útočníka a Inaki tam byl uveden jako jeden z mála možností. Asi si ho budou jinak cenit, ale koupit dalšího Origiho za cenu dvou by nakonec bylo velmi liverpoolské.

Reagovat
minoLFC

typický Bask

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

kolik odhaduješ cenu?

Reagovat
SunFells

Teď vidím, že mu nestačili nahodit nesmyslnou klauzuli a zatím odmítá podepsat novou smlouvu, tak může jít za 15 ...jeden a půl Origiho teda.

Reagovat
cristiano.K.

to by šlo

Reagovat
cristiano.K.

jako druhého Firmina co se týče pozic bych bral, pokud by stál 2x méně

Reagovat
Rssa

Nebrat, kluk je jeste nevyhrany a stal by pomalu jak Lallana

Reagovat
vladis271

Nie sme v pozícii aby sme išli po overených rybách. Saného nám uchmatnú City alebo plantážnici, pravdepodobne Barca.

Reagovat
Rssa

Kdo jsou plantaznici?

Kazdopadne Inaki by byl hodne velka strelba naslepo. Oni ti hraci Athletica většinou mimo nej hraji hur, pripadne maji problem s adaptaci. On sam neni zatim dost vyhrany. Predstavuji si neco lepsiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Sem tam i ti stále uvnitř klubu hrají hůř, jaký humbuk dělal před čtyřmi pěti lety Muniaín.

Reagovat
Rssa

Ten bohuzel hodne trpi na zraneni, zrovna v tom veku, kdy by mel stabilne hravat. Bohuzel.

Na druhou stranu tam hraci, co by jinde kopali max. 2 ligu, hraji jak sileni a dpkazali drtit i Barcelonu s Realem - viz Gaizka Toquero.

Reagovat
SunFells

A Laporte neupadl? Že se o něm poslední okna ani moc nespekuluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze ma vykupku 40mega euro (?).. a sleduju ho pravdepodobne min. mancs uz dlho...

Reagovat
SunFells

To je docela nepodstatné, jakou má výkupku, ne? Navíc pokud je taková, tak se hravě najdou jelita, kteří to sází za borce, co jeho dřívější reputace (kdy se hojně spekulovalo) ani nedosáhli.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tak mladeho stopera to je dost, moze to odradit zaujemcu...

Reagovat
SunFells

Mládí je Olo faktor, který jeho cenu zvedá

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a? Za tak mladeho a neskuseneho / nevyhrateho je to vela, ak nie si supertalent ako Varane ci v minulosti Nesta...

Reagovat
SunFells

Ale o něm se mluvilo jako o Varanem. Já neříkám, že to není vela. Já říkám, že to pro některé není překážka.

Reagovat
smazaný uživatel

No prý je ta výkupka přes 50 milionů euro dokonce a pokud jí někdo aktivuje, tak zaplatí kvůli těm daním a tak přes 60 milionů euro. A za míň ho Athletic neprodá.

Reagovat
smazaný uživatel

za tolko penazi to klubom nestoji, no...

Reagovat
Rssa

Laporte je porad jejich nejzhavejsi zbozi, neleti raketove nahoru, ale poctive sbira zkusenosti a jeho vyvoj se mi zda vice nez v poradku. Takove to poctive vypracovani ala Javi Martinez.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toho zabrzdilo zranenie, inak bol vyborny, ci uz v EL pod Bielsom,v lige a na ME 21 hral vyborne (2x zlato)...

Reagovat
SunFells

Šak to ME bylo před těmi čtyřmi pěti lety.

Reagovat
smazaný uživatel

A? brzdia ho zranenia od 2013 tusim...

Reagovat
celeb

vsetci zdaleka nie, napada ma napr. Javi Martinez, ktory stal dokonca 40M. Najlepsie by bolo, keby ostal v atleticu, ale to by uz podpisal. Citim, ze by to mohol dopadnut dobre pre LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tak kto dneska majstrom? Gangnes podľa mňa neunesie tlak, takže mi to vychádza na Prevca. Ale najviac si prajem aby to Kasai dotiahol na bronz, to by bola fantázia. A hlavne nech vyebaná Jury nezničí závod.

Reagovat
SunFells

Malysz

Reagovat
Tomoro
Reagovat
SunFells

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

jak ptak v povietru

Reagovat
Kily

jen aby Gangnesovi k titulu nakonec nestačil ten včerejšek

Reagovat
smazaný uživatel

Veď má malý náskok.

Reagovat
Kily

vítr

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, včera sa to držalo tak snad...

Reagovat
patas92

Co je zač ten Vančura? Nějaký nový Hájek, co mu to občas na letech uletí, ale jinak je k ničemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ex kombiňák, výborný letec. Podľa mňa sa chytí aspoň ako Janda alebo Koudelka. Ale má ešte čas.

Reagovat
HorajzmAmmann

Vancura tomu dava mnohem vic nez Tonda. Nechlasta profesional. Ale je mlady, ma zatim 7 skoku na MS v letech z toho 3x za 200. Bohuzel do zavodu to nebylo ono, ale ma na to coz je dobre

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak 4x Kazdooadne bych jen dodal, za i posledni zavody na CoC byl stabilne TOP10

Reagovat
SunFells

Morning! On this day in 2001, @Arsenal signed Brazilian midfielder Edu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

ten gol proti Celte Vigo bol jednoducho uzasny

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Co se ti nezdá?

Reagovat
cristiano.K.

mě herně zklamal teda

Reagovat
SunFells

On taky nějak moc neoslnil, jak jsem se pak dozvěděl zpětně, když jsem se začal víc zajímat o Arsenal. Ale byl to jeden z mých oblíbenců, když jsem světový fotbal sledoval jen z LM nebo ze zpráv, v Invincibles sezóně tam byl Arsenal furt. A v té sezóně přispěl dost ...každopádně jakožto tehdy takový divák jsem si říkal, co mu tam ten Bergkamp furt zavazí v sestavě, když je na lavičce Edu

Reagovat
cristiano.K.

tě zaujal jen podle jména né? já si ho pamatuji docela dobře, ale když ho srovnám s Vieirou nebo G. Silvou tak slabý odvar, ale je zas pravda,že Denilsona by sem z něj taky nedělal

Reagovat
SunFells

Jméno jsem fakt neřešil Podle stylu hry, tyhle klasické playmakery jsem míval rád.

Reagovat
Rssa

Před 6 lety bylo 16.1. taky sobota

Reagovat
SunFells

Taky dobrý

Reagovat
kvasha16

nahoda? nemyslim si

Reagovat
Erdovec

a před 47 se zapálil Palach. náhoda?

Reagovat
Mastný Chobot

a Ivan IV Hrozný sa pred 469 korunoval za cára Ruska... to už je moc.

Reagovat
Erdovec

to se mi hodí ke zkoušce takže to náhoda není, všechno má svůj smysl

Reagovat
Mastný Chobot

z čoho skúška?

Reagovat
Erdovec

Dějiny práva a státu evropských zemí a USA

Reagovat
Heisenberg

Jo obecky, to byla dobrá zkouška.

Reagovat
Erdovec

Jakože zbytečné sračky, v životě nepoužitelné?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Ale tak zas temně bych to neviděl, bude hůř. Zkoušející, aspoň co jsem já měl možnost vidět, nejsou kati. Sračky to jsou a hodně věcí je tam navíc, ale ty základy ti pomůžou zorientovat se v právních systémech.

Reagovat
Erdovec

Já vůbec netvrdím, že se to nemá učit, asi by měl mít absolvent nějakou úroveň, vědět, proč jsou věci, tak jak jsou. Ale i když mám historii docela rád, některé ty věci jsou trošku přes čáru. Samozřejmě vím, že bude X těžších zkoušek, ale třeba k něčemu budou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre nejaký všeobecný rozhľad to dobré je, ale ako píšeš, tak v živote nevyužiteľné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne hráme v sobotu, navyše hneď ako prvý. Neviem sa rozhodnúť, či si o 16 mám zapnúť Chelsea-Everton alebo Newcastle-West Ham?

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - WHU padne podľa mňa viac gólov ale vybral by som si CFC - EFC

Reagovat
Nikikrew

to si pozriem i ja

Reagovat
smazaný uživatel

ja si asi pustím Newcastle, lebo som zvedavý na Shelveyho a Payeta.

Reagovat
smazaný uživatel

Varianta č. 3, po špatném výkonu Spurs budeš znechucený a půjdeš o 16 radši vyvenčit psa nebo něco.

Reagovat
smazaný uživatel

pôjdem sa vyvenčiť do krčmy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Jermaine Defoe dá gól, kurz 4.20, podávejte chlapci minimálně za litr, to je tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Tutovkou by som to nenazval, ale kurz je veľmi dobrý :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Defoea mám rád ale zase nerobme z neho Messiho že tie góly dal proti oslabenej Swansea a zúfalej obrane Aston Villy. Týmto nechcem tvrdiť, že sa dnes nemôže trafiť, ale nemyslím si, že je to tutovka a tým pádom by som nechcel prísť o tisícku.

Reagovat
salami

jeden z offsidu, jeden doklepávka do prázdný, obrana Tottenhamu je na vyšším levelu, podle mě dneska vyjde celej Sunderland naprázdno

Reagovat
Coutinho10

parkrat se mi vyplatilo na nej nalozit ...a zrovna dneska by mohl bejt motivovanejsi proti bejvalymu tymu....ale zase po tom hattricku ho bude davat asi dost sazkaru a aby to nebyl klasickej hromadak, kterej shori

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton má v předpokládané sestavě jenom 10 hráčů

Reagovat
cristiano.K.

stačí.

Reagovat
SunFells

Na EF se predikuje Fontemu rudá hned z úvodu.

Reagovat
cristiano.K.

Ashley Cole za AS Řím nenastupuje, stále však má s Giallorossi platný kontrakt do konce letošní sezóny, to už by však nemuselo platit dlouho. Obě strany se podle posledních informací dohodly na jeho předčasném ukončení, bývalý anglický reprezentant by pak měl volnou cestu do Los Angeles Galaxy, které má o jeho služby zájem.

Měl by jít do Stoke, vidět Johnsona a Cole v jednom týmů jako tomu bývalo v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pieters momentálne hraje najlepší futbal svojej kariéry, nemal by šancu.

Reagovat
cristiano.K.

zřejmě jo,ale bylo by to zajímavé

Reagovat
Rssa

Ocekavat taktickou bitvu nebo zase silenost jak s Arsenalem? Ja teda tipuju silenost...

Reagovat
vladis271

Šialenosť, dúfam priebeh ako so City. Vybehnúť na nich a do 30. minúty ich zlomiť. Ak sa z toho stane taktická bitka, bojím sa, že by to nedopadlo dobre.

Reagovat
Error

Guus Hiddink has confirmed that Radamel Falcao's latest injury is "very serious" and would not be drawn on whether the Colombian has already played his last game for Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže přijde Pato.

Reagovat
Talker

Slušný hostování...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Ok, za pokus to stálo

Třeba si teď pro jaro necháme Bamforda.

Reagovat
Error

To by bylo skvělé, ale ten má hádám namířeno k QPR namísto Austina.

Reagovat
spider_8

Super, takže s výjimkou loňské sezony je ten kluk každý půlrok v jiném klubu. My ho fakt asi chceme zničit, to není možný tohleto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Sanogo>Falcao

Reagovat
kylo ren

citim ze luis van gaal vymysli neco specialniho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

nějakou speciální píčovinu?

cítím to podobně

Reagovat
kylo ren

drzeni mice 80 -20 a pinkani si micem vzadu

Reagovat
EXoRcIsT

Fellaini na stoperovi a Blind na kridlo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iamek

Pekny clanek.

Reagovat
iamek

A ten Vanek hako vazne?

Reagovat
Hokaido

Myslíš ty částky a procenta? Mě to přijde strašně šílený, moc tmu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Nějaká pravda v tom samozřejmě je, ale vypadá to, že ten článek psal nějakej strašně zaujatej sparťan.

Hlavně bilancovat nad přestupy dvou klubů a opmenout největší chyby jednoho a nejlepší přestupy druhýho je už na pohled podezřelý.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
$$CaptainKokotko

tak super clanek to neni urcite, Vanek a Kopic ? Je bych tam vubec nezminoval Tecl a Mahmut, to se posralo, ale predtim se chytil Holenda a ted to nici Duris, no a to chlastani, je dost prehnane

Ale jinak je pravda, ze Sparte se neco nepovede a hned je milion clanku jak to posrali proste demence

Jinak ted Sparta posilila uplne paradne, tak se tesim, jaro bude zajimave

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Norwich City are set to sign Wolfsburg defender Timm Klose after agreeing a £9.2million fee. [Kicker]

Reagovat
stas87

To mohla byt nahrada za Matipa ako lusk.

Reagovat
SunFells

Fakt? Na mě vždy působil strašně kýčovitě. A co je ti po Schalke, že se ti to nelíbí?

Reagovat
stas87

Ma take tie svoje kopytacke chvilky. Ale IV je to vyborny,na pomery BL z tych lepsich.

Ty to mozno budes vediet..vo FFP sa peniaze za TV prava beru ako?Asi to bude v kolonke prijmov,ze?Podla mna je to nefer voci zvysku europy,kedze v PL to raketovo rastie a FFP sa nemoze branit voci tomu.Preto nebudu mat kluby z PL ziaden problem ani teraz,ani v buducnu.

Reagovat
SunFells

Nikde jsem to nečetl, ale nedovedu si představit, že by to nebylo v příjmech zahrnuto.

Reagovat
stas87

Je to asi dost hlupa otazka. Tvorcovia FFP ale nemali gulu a nevideli do buducnosti. Je to ukrutna vyhoda ale na zmeny je uz neskoro.Dufam ze aj v Nemecku ta cena porastie ale ne tak,ze to budu prehnane ciastky a nebude sa opakovat pad Kirchmedia.

Reagovat
smazaný uživatel

A pro kluby z PL by to nebylo nefer kdyby to tam zahrnuto nebylo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sources: QPR's Charlie Austin agrees personal terms & passes medical at #SaintsFC

Reagovat
SunFells

Woooooooooow, konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
FUnk

levy sankuje a 30. uz bude klasicky pozde

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked som ho chcel do CP, ale ok nova tvar do fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING | Sky Sources: QPR's Charlie Austin agrees personal terms & passes medical at #SaintsFC

Bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

4 mega. Noo, na to že v létě mu končí smlouva, tak cena tak akorát. Každopádně snový podpis, ten útok byl jak s Pellem tak s Longem strašně meh, nějaká nová krev je potřeba. A vůbec bych se nedivil, kdyby tohle znamenalo konec Pelleho, který bude v létě mít rok do konce smlouvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle mal dobrý prínos do PL, ale podľa mňa už bude len horší.

Reagovat
SunFells

Radši ať jde to vemeno Long, Pellé má víc co nabídnout ...a nezavazí daleko lepším křídlům.

Reagovat
smazaný uživatel

Long je výborný hráč, workrate má lepší než Pelle.

Reagovat
SunFells

Tak ať tam s tím svým workratem drhne hajzly

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, nech dáva góly ako doteraz :-)

Reagovat
SunFells

úplný gólostroj.

Reagovat
smazaný uživatel

19/8 ku 23/9

Reagovat
SunFells

To máš složený zlomek?

Reagovat
smazaný uživatel

+ s Longom je hra rýchlejšia a rozmanitá.

Reagovat
SunFells

V tom jeho dodrbáním každého míče velkou rozmanitost nevidím. Oproti hře s Pellém těžko ...rychlejší je no, to nemusí být výhoda. Ono když hraje Long, tak už to není žádná výhoda

Reagovat
smazaný uživatel

S Longom sa dá hrať skvele na brejky, Pelle je zas lepší hlavičkár a sklepávač, + má lepšie futbalové myslenie, ale o toľko gólovejší od Longa fakt nie je..

Reagovat
SunFells

Tuto sezónu ne, ale jinak je to oproti Longovi sakra gólový hráč. A lepší mi přijde skoro v každém aspektu hry, Long je jen běžec.

Reagovat
smazaný uživatel

Long 58/15 pri 3 153 min a pozícii dvojky, Pelle 67/25 pri 5 647 min a pozícii jednotky.

Reagovat
SunFells

Dvojky jako druhé volby na hrot, kde se většinou nevyskytoval, jinak ty starty bohužel pobral. A promítáš tam rok a půl, Long ty góly prostě dlouhodobě nedává a spálí kvantum, on je fakt zoufalý zakončovatel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme som nerátal Pelleho 2 roky v Eredivisie. Pozri si tuto na ef ich kariérne stats.

Reagovat
SunFells

To bys byl k Pellému nespravedlivý, když se rozhodl hrát fotbal někdy v sedmadvaceti nebo kdy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Soukalkaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
cubinho

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Pigeon

Reagovat
FUnk

suche triko

Reagovat
Heisenberg

RIP Dorin-Habert, ta bude kroužit do večera.

Reagovat
Swarley

Gábinka

Reagovat
Honza Matoušek

Anooooooooo, láska <3

Reagovat
SunFells

Puškarčíííková

Reagovat
Miguel19

s

Reagovat
SunFells

Puškarčíková pro kamarády.

Reagovat
I am Mancunian

tlsta gabinka to ledva dobehla

Reagovat
Pigeon

tlsta ale prvni

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

to odvoláš.

Reagovat
Trand

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

zvládni to!

Reagovat
Swarley

Reagovat
Pigeon

Soukalova v popredi poharu jak vysledkove, tak krasou. Ty dalsi tri za ni se nechytaji

Reagovat
ZB 07

Gabča je úžasná..fakt klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Tyve, jedna vypada jak veverka a furt ta svine vyhrava, druha vypada jak marfusa a jeste zlomi Gabince hulku. Ten nemeckej mancaft je strasnej od ty doby, co tam neni Magda

JInak Gabinka a Jablonec

Reagovat
stas87

Akurat som sa ta chcel spytat,ze ci si nevyrazil do Chiemgau Areny. Ceska vlajka s napisom Jablonec tam bola.

Reagovat
Wat

No jo, Magda byla fenoménka. Gabka je bohyně!

Reagovat
Mimalu

Magdy je strašná škoda no...

Reagovat
Orlandiiik

#THFC team: Lloris (c), Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose: Dier, Dembele; Lamela, Eriksen, Alli; Kane #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nehrá Walker?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo hráme v stredu a v sobotu o týždeň zase, a proti Leicestru mal zlý zápas.

Reagovat
FUnk

podle me jenom rotace.proc by si nemel zahrat nahradnik, kdyz je to zapas mezi tremi dny, s tymem ktery bude stejne hrat hodne zezadu....

Reagovat
FUnk

dalsi zapas po trech dnech*

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len že ho mám vo Fantasy a posadil som radšej Smallinga

Reagovat
Whitemedia

Pěkný no, dobré závody biatlonu vždy prochrápu nebo na ně zapomenu, ale hlavně že ty, které vyhrává křeček, nebo jiné Němky, vždy stihnu vidět celé...

Reagovat
13

Zandala už někdy Dahlmaierka ty svoje klektáky?

Reagovat
cristiano.K.

200. pro zničení MU zítra

Reagovat
Rssa

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Harry mohl klidně začít na lavičce, šanci by mohl dostat Son. Walker oprávněně, Kieran to tam odjezdí s velkym nasazením.

Reagovat
smazaný uživatel

Son bude hrať v stredu proti Leicestru.

Reagovat
FUnk

son je v utoku uplne na nic....

Reagovat
smazaný uživatel

Austin ofiko za 4 mega. Nádhera.

Trochu kontrast s Bournemouthem, který za Afobeho s Grabbanem dal kolem 20 mega.

Reagovat
Swarley

na přestup za 4 mega?

Reagovat
Busby babes

konci mu v lete smlouva. To udelalo hodne.

Reagovat
SunFells

Né že by pro to nebyly důvody ale.

Reagovat
PhilipS

Rósa dneska za juniorku nenastoupil. Další zápas je až v pátek. Takže nejdřív bude k dispozici až za dva tejdny...

Reagovat
FUnk

klasika

Reagovat
FCSL

Tak za U18 by hrál asi těžko 21 hraje v pátek, to by mohl nastoupit no

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Zase zranený? Čakám článok a vyjadrenie Pitra Čecha

Reagovat
smazaný uživatel

Pripadam si jako blazen sam nebo bych zvladl lednove prestupy lip ja, nez cele vedeni Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Načo lednové prestupy?

Reagovat
kvasha16

on nas ti kokoti nedavaj na Digi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tým útočící na poháry si jede pro body na hřiště týmu z pásma o udržení. Co je na tom atraktivnějšího, než zápas týmu, kterej se muže dotáhnout na první místo s týmem útočícim na poháry?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem, preco hra stale Cattermole PL strasne drevo

Reagovat
Mastný Chobot

keď môže hrať Whelan...

Reagovat
smazaný uživatel

Whelan je mensie o trochu podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

nice

Reagovat
smazaný uživatel

Pritchard nedostane sancu? Eriksen je uplne bez formy. Co Son? Ten je este slabsi tuto sezonu, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Pritchard od června zraněný..Son půjde druhou půlku, podle mě by ale mohl hrát od začátku no.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
Mastný Chobot

Lamela idú 4 na 2 a spraví toto

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela..

Reagovat
Infernoqt

Se tam rozeběhli jak slepice po flusu, ale Lamela -.-

Reagovat
Dawon

5 na 2 a zakoncene Lamelovou strelou pres obrance z uhlu

Reagovat
smazaný uživatel

Özil>>>Eriksen tuto sezonu

Reagovat
Infernoqt

kdyby Ozil hrál za Spurs, měl by to taky těžký

Reagovat
smazaný uživatel

preco? celkom slapu

Reagovat
Mastný Chobot

a každú inú

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Sunderland

Reagovat
FCSL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

:

Reagovat
Nikikrew

Sunderland!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

slepiceeeee

Reagovat
Infernoqt

De Gea by to chytil

Reagovat
Dawon

myslim, ze tohle by melo chytat mnohem vic golmanu nez jen DDG

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Lloris nedělá chyby.

Reagovat
Mastný Chobot

van Aanholt další gól

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen stastko

Reagovat
Ángel di María 22

Spurs..

Jsem jim tady až moc věřil asi.

Reagovat
fff

To co za drevo na ciare

Reagovat
smazaný uživatel

kto asi ... captain fantastic

Reagovat
smazaný uživatel

Cattermoula

Reagovat
Dawon

boze

Reagovat
FCSL

Cattermoula

Reagovat
Mastný Chobot

Cattermole

Reagovat
Error

PvA trošku forma.

Reagovat
smazaný uživatel

Cattermole

Reagovat
smazaný uživatel

Catermoula

Reagovat
smazaný uživatel

Cattemole

Reagovat
Usty

Bože ten Cattermole je hňup

Reagovat
smazaný uživatel

To je týpek

Reagovat
Minister

Cattermole čo ti jebe??

Reagovat
Coutinho10

tak to byla odpoved

Reagovat
Nikikrew

Inac aj som chcel tipnut ze oba tymi daju gol a zasa som to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen sa po mojej kritike nejak lepsi ...

Reagovat
Usty

Pickford chytá famózně

Reagovat
smazaný uživatel

Každá jedna šanca končí gólom v našej sieti. Bohužiaľ no. A zatiaľ Lamela a Rose Sunderland zatiaľ bráni veľmi dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Však se bráníme sami, vůbec nevyužíváme šířku hříště. Celý náš útok se odehrává ve čtverci 10x10 před vápnem Sunderlandu a když se míč náhodou ocitne mimo něj, než aby někdo šel 1 na jednoho nebo na bránu, radši tam ten míč honem rychle vrátí. Mají na stoperech dva přestárlý stojáky a my je nedokážem pořádně rozhodit.

Reagovat
Usty

Kdyby Van Aanholt radši bránil, jde mu beztak jen o sestavu kola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cattermole

Reagovat
FUnk

sunderland brani dobre, chce to zrychlit a hrat vice pres lajny, porad to budem tlacit pres ten ucpany stred.... coys

Reagovat
smazaný uživatel

Filmové OT: Viděluz někdo film Revenant (zmrtvýchvstání)? Je to hodně brutální a nechutné? Mel jsem v planu na to jít do kina s přítelkyni, ale nevím..jestli to je pro holky Z obsahu mi to přijde ok, ale ten trailer je trochu psycho, ne?

Reagovat
Pigeon

jsou tam celkem surové scény, ale že by úplné nechutnosti to asi ne. Jsem sice už otupěl na některé věci ale nezdá se mi to hrozné. Ale ty ses určitě jen chtěl pochlubit, že máš přítelkyni

Reagovat
Ángel di María 22

... Navíc ten film m iani nepřišel nějak moc dobrej, je to poměrně vláčná nuda, která akorát má za úkol ukázat krásnou přírodu a vyhrát DiCapriovi oscara.

Reagovat
Pigeon

Já jsem byl nadšený celkem. Viděl jsem ho jako rip jak to někdo leaknul a okamžitě jsem věděl, že musím do kina na to. To bych si vytýkal v budoucnu že jsem nešel. Ta práce s kamerou je skvělá, např. ta první bojová scéna, ta je naprosto úžasná. No a DiCaprio Hardy jsou skvělí. Tak jdu dnes do kina

Reagovat
patas92

Takže typický Iňarritu, proto po zkušenosti s Birdmanem na něj už nikdy do kina nepůjdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu.

Reagovat
Mimalu

vizuálně pěkné, akční scény skvělé, surově udělané, ale celkově mě to nezaujalo. Strašně táhlé, celou dobu člověk tak nějak ví, jak to dopadne a když se nad spoustou okamžiků v tom filmu člověk zamyslí, tak je to vlastně strašná blbost

Reagovat
stas87

Super signal. Skoda ze to Defoe nepotrestal.

Reagovat
božský John

Serte na fotbal, prepnete si to na eurosport, tam se na MS v letech na lyzich dejou veci

Reagovat
Pigeon

skáčou na lyžích?

Reagovat
božský John

Ne. Litaj.

Reagovat
Pigeon

To bych spíš řekl že plachtí.

Reagovat
božský John

Litaj.

Reagovat
Erdovec

ale nemuseli by tak čachrovat s tím nájezdem...

Reagovat
Hokaido

Na livech pořád 2.12 na neprohru Sunderlandu.

Reagovat
Hokaido

já kokos

Reagovat
Dawon

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 41s41 seconds ago

Team to face Everton: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Fabregas, Pedro; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Whitemedia

Hiddink nepoučitelnej....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Today's subs: Begovic, Baba, Cahill, Loftus-Cheek, Kenedy, Oscar, Remy. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires ani na lavičke wtf

Reagovat
Whitemedia

Chtěl ses zbavit Španělů a zbavíš se tak maximálně Ramirese, naopak Pedra si teď můžeš užívat naplno

Reagovat
Talker

Tak Ramires by snad mohl být na odstřel taky. Spolu s Pedrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
Matić

Pedro

Reagovat
Usty

humus

Reagovat
Mimalu

Pedro, dvojka Matic - Mikel, se na ten zapas ani uz netesim, z toho zas budou palit oci....

Reagovat
Pospovič

Na co tu sestavu sem píšete každy týdne kdyz je pořad stejna, stačí jak budete psát jak kdo kde sedí na lavičce. Asi jediná změna co je možná

Reagovat
smazaný uživatel

Dembeleeee

Reagovat
smazaný uživatel

Moussa

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea team for Everton: Courtois, Ivanovic, Zouma, Terry, Azpilicueta, Mikel, Matic, Willian, Fabregas, Pedro, Diego Costa.

Proč nehraje Kenedy? RLF? To je fakt šaškárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Však dnes zvolil stredovú dvojku dobre a logicky

Reagovat
Miguel19

Jak to souvisí s Pedrem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som reagoval na jeho RLC.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych místo Matiče viděl Rubena a místo Pedra Kenedyho, ale aspoň nehraje Oscar.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

RLF

Reagovat
Ángel di María 22

To je hrozny. Těm United fakt nezbyde nic jinýho, než to 4. místo udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u nás je jasný, že ho neuděláme, když ztrácíme zbytečně body v zápasech, který máme jasně vyhrát. Viz. ten poslední proti WBA. To už víc než nám a United věřím Liverpoolu.

Reagovat
Hokaido

A my máme se 4. místem společný co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tahle sezóna v Anglii je tak šílená, že my to 4. místo uděláme, Leicester tu ligu vyhraje a Arsenal stejně nějak skončí 3.

Reagovat
Dawon

Chelsea je nas hlavni konkurent, jo?

Reagovat
Busby babes

Pro Angela jo.

Reagovat
Talker

Tak my jsme si zabili to 4. místo první polovinou sezony. Abychom to dali, to by byl zázrak.

Spíš se teď modlit, abychom to v létě vyčistili, zbavili se odpadu jako je Pedro, který odehrál jeden skvělý zápas a jinak je ostudný.

Reagovat
vladis271

Aj pred týmto zápasom potrebovali 2,8 bodu na zápas dokonca sezóny. Taká forma je v PL úplne nereálna.

Reagovat
smazaný uživatel

Hádám, že Kenedy přijde hned po tragickém poločase za Pedra. RLC na posledních 5 minut..

Reagovat
smazaný uživatel

Na poslední půlminutku. Ruben time.

Reagovat
liquicitizen

to zas bude zápas

Reagovat
smazaný uživatel

skoda

Reagovat
Hokaido

City bez Yayi a Sterlinga, že by Pele prozřel?

Reagovat
smazaný uživatel

Klička, gól. Jak jednoduchý.

Reagovat
Usty

Eriksena dneska posralo štěstí.

Reagovat
Minister

Kirchhoff

Reagovat
GeneralGoat

Kirchhoff

Reagovat
smazaný uživatel

béčkem (kecám, Eriksen nemá "béčko"). Goal of the season?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec. Dyť to chytilo faleš od Kirchhoffa.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha Jsem v práci, tak jsem neviděl replay, ale "live" to vypadalo dost luxusně.

Reagovat
Hokaido

Ani gol kola...

Reagovat
smazaný uživatel

Boha, aspoň kdyby ty góly dával Kane, ať z toho mají radost i normální lidé...

Reagovat
smazaný uživatel

Kápo ve fantě, nějakej gól by se hodil. Aspoň že má áčko u prvního gólu ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

22b., to je pěkný.

Reagovat
Maresma

Zkusil sem triple captain. Není to špatný, ale mohlo to být o dost lepší

Reagovat
Coutinho10

ja mam Alliho

Reagovat
smazaný uživatel

Taky..

Reagovat
smazaný uživatel

nasadenie Kirchoffa na jednicku fantasy je zlo akurat mi to robi nervy ked nahradim Eriksena , zrazu 2 goly alebo gol a assist neviem ako to uznaju

Reagovat
Error

Žádný Naismith, yay. Romelu si zastřílí.

Reagovat
REPLIKATOR

Eriksen > Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes

Reagovat
smazaný uživatel

ten Kirhoff sa tam prechadza toto mu Big Sam spocita

Reagovat
smazaný uživatel

Poche sa v klude vysral, ked uz vedu o 2 goly?

Reagovat
smazaný uživatel

už druhý zápas za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Má sračku Byl i proti Leicesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je debut..

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi pride z BL a nestiha ... po Kagawovi, Firminovi a Sonovi...

Reagovat
smazaný uživatel

a Chicharito si tam robi čo chce.. says it all

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
liquicitizen

ešte by som dodal Babu Rahmana, ten bol tiež dobre mimo keď hral

Reagovat
Hokaido

+Baba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shinji nestihal?

Reagovat
smazaný uživatel

zo zaciatku ano

Reagovat
vladis271

on bol tragéd celý čas u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Firnina ti připomenu..

Btw.. Januzaj

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj co?

Reagovat
stas87

Flakal treningov,Tuchel sa s nim nesral a ukazal mu,kde ma miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusis mi pripominat, ja mu verim do buducnosti (aj Sonovi). Len som chcel napisat, ze si museli / musia zvykat na tempo PL..

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj je pravdepodobne flakac a v PL sa ani naplno nepresadil...

Reagovat
Minister

Kirchhoff úžasný debut

Reagovat
Usty

neskutečná nula ten skopčák

Reagovat
smazaný uživatel

Babrák kola. Neverím, že toto niekto ,,tromfne"

Reagovat
Error

Aspoň je jasno, proč v Bayernu nehrál.

Reagovat
Usty

zase..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavný kandidát na bridil kola, alebo Allardyce s jeho striedaním

Reagovat
Usty

hlavně tím přístupem před prvním gólem, ostatní se může stát každýmu, kór debutantovi... teď už se v tom jenom plácá, no

Reagovat
Usty

*třetím

Reagovat
Miguel19

Parádní skoky na lyžích

Reagovat
božský John

Taky jsem nasranej, ale v koutku duse rad, ze to ma Peter jisty, ze ho ten mimozemstan norskej nepreskoci

Reagovat
I am Mancunian

co sa stalo ?

Reagovat
božský John

Dnes odskakali treti kolo (krasny) a meli skakat jeste jednou, ale kvuli vetru to zrusili. Takze mistrem sveta v letech je Prevc, druhej Gangnes a treti Kraft. Prevc dneska zase posunul rkeord mustku na 244 metru

Reagovat
I am Mancunian

aha, skoda, gangnes sa mohol este hecnut

Reagovat
božský John

Nastesti ne. Po vcerejsku mel Peter ztratu bod a pul zhruba, ale dneska tim rekordem sel o nejaky necely 4 body pred Gangnese. Ten mel najezd o neco niz a hlavne neudelal telemark, to ho dost obralo. Prevc dal rekord mustku s telemarkem

Reagovat
božský John

Jinak deda Kasai skoncil patej. Jarda Jagr skoku

Reagovat
smazaný uživatel

Je to bůh.

Reagovat
Pigeon

tak skoku nebo letu?

Reagovat
božský John

Da se rict, ze obojiho. Ale zkusils

Reagovat
Pigeon

Za pokus nic nedám

Reagovat
13

Prevcovi to nejde nepřát

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně, proč na O2 v každym zápase Tottenhamu zmiňují slovo "titul"?

Reagovat
smazaný uživatel

možno preto že sa Tottenham drží po necelých 22 kolách PL len 4 body za prvým mužstvom?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale přece bezpředmětný. Druhej komentátor byl vcelku rozumnej, mluvil o "reálný" šanci na účast v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvá existence je bezpředmětná. O Tottenhamu a titulu píšou pravidelně anglické noviny. Co je podle tvého mozečku předmětnější, než bodová vzdálenost a vynikající goal difference?

Reagovat
smazaný uživatel

To, že matematický možnosti nejsou nic, dokud existuje logická poučka o tom, že KFC skončí vždy za Arsenalem.

Reagovat
J0EL

4 body je to len na par hodin.

Reagovat
smazaný uživatel

preto tam píšem o nie celých 22 kolách

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že jo, nezasloužený by to nebylo. Máme nejlepší obranu v lize, útok o gól druhý nejlepší. Podáváme nejkonzističnější výkony (kdo jiný ještě netekl o dva góly?). Když někdo bere za možný, že Chelsea stáhne 15 bodů na 4. místo, tak náš titul je víc možný.

Reagovat
smazaný uživatel

S někym, kdo věří tomu, co jsi napsal o Chelsea, bych určitě nevedl vážnou konverzaci...

Reagovat
Mada

Reagovat
cristiano.K.

ted už ano

Reagovat
Horcmen

Everton X2 @ 2,37 hezká value, v této sestavě nejde nezkusit

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey v základu Tak uvidíme, jak se mu zadaří. Payet něco vykouzlí, ale snad dáme víc. Důležitý bude přežít v klidu prvních 20 minut.

Reagovat
salami

zatim jsme je přežili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Paťulka Kajánková Siváková

1 hod ·

Domluva jak s debilem totoo

Reagovat
REPLIKATOR

pojďte nekdo ven

dojedu

To se líbí uživateli Tomáš Kuča a dalším (29).

Reagovat
smazaný uživatel

HD na CHelsea prosím?

Reagovat
liquicitizen
Reagovat
Horcmen
Reagovat
Talker

Pedro mě sere už jen tím svým krysáckým ksichtem. Achjo, Guusi... Pouč se a zbav se ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo aspoň ho nestavať neustále do základu a využívať ako náhradníka. Aj keď by bolo lepšie, keby odišiel. A čím skôr, tým lepšie.

Reagovat
Talker

Neměl vůbec přicházet. Kdyby byl zadarmo a nepobíral plat, tak by se to dalo chápat... Stejně tak u Falcaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som s jeho príchodom vôbec nesúhlasil a už vtedy som písal, že nás nikam neposunie, že je to priemerný hráč. Teraz by som bol rád aj za to, keby to bol aspoň priemerný hráč.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

a to tu bolo reci po prvom lucky zapase, jasny lavickovy hrac neviem na co myslel to mohol robit aj v barce a pri tom ziskavat trofeje

Reagovat
Talker

Doufám, že Howard dostojí pověsti, kterou mu tu Zaschrona prezentuje.

Reagovat
Manik...

Link na City?? prosíííím

Reagovat
Manik...

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

A Zouma zase perfektní tackle. Ten jednou bude jedním z nejlepších

Reagovat
Talker

Zouma je neskutečný Ten řeší i hlavičky skluzem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey hned zapojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Ward-Prowse dal gól v PL. Konec světa se blíží.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyl jeho 1. ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl no, já myslel že jo.

Reagovat
Busby babes

a druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma ty skluzy jich za zápas udělá tak 5 ne? :D

Reagovat
smazaný uživatel

zbožňujem, ak mužstva hrajú pozitívny futbal, podobne ako teraz Newcastle. žiadne prihrávky medzi stopérmi, ale priamo smerom k bráne, nikto nešetrí krokmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Presný opak Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Moussa...

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko

Reagovat
EXoRcIsT

Zouma by mal na hrat na majstrovstvach europy v zaklade Francuzska

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma Varane

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mají tu obranu hodně dobře pořešenou celkově. Mají z čeho vybírat.

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey

Reagovat
smazaný uživatel

SHELVEEEEEEEEEEEY JE GENIUS

Reagovat
smazaný uživatel

a Wijnaldum >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Depay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Ešte nedávno si ho furt tlačil a lavičku ze picu hra

Reagovat
smazaný uživatel

Však taky hrál píču, když hrál mimo pozici. Jakmile hraje na svym postu, tak je pefektní.

Reagovat
kiwwi

Takže si ho posadzal preto, lebo hral mimo poziciu?

Reagovat
smazaný uživatel

Volal jsem po tom, aby hrál svuj post. Ve chvíli kdy přestal dávat šance a třba z FA Cupu jsme vypadli, co to namazal Ighalovi na nohu, tak jsem by pro to, ať si klidně sedne, pokud má hrát LM a ještě nedávat šance.

Stejně jako jsem poslední zápas chtěl, aby Ayoze střídal po 30 minutách hry. PRostě ať manažer reaguje na současnou situaci a ne, že nechá hráče se trápit, když se mu nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak stacilo ho len poslat na jeho poziciu nie na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

Vau. Shlevey Janmaat

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič

Reagovat
Whitemedia

Zouma to zase bude bránit za všechny, aby v 85 minutě nemohl pomalu ani kopnout do míče..

Reagovat
EXoRcIsT

to hraje aj Matic

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko je žalostnej. Ať si ho někdo koupí za 20 mega, když je to reprezentant.

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel být anglický reprezentant.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
I am Mancunian

fabregas

Reagovat
Coutinho10

Delph

Reagovat
Whitemedia

Zouma Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Everton to slušne zaparkoval len čo je pravda

Reagovat
t0mmy33MCFC

ve stredu to na City dobre natrenovali no

Reagovat
t0mmy33MCFC

Hart vykopaval, hrac CP mu zavazel a nedostal zlutou, jeste mohl dat gol ? U nas ve Vyskove na treti lize na podzim takhle hrac odchazel od brany a brankar do nej nakopl mic a ten hrac jeste dostal zlutou ! tak jak je to spravne?

Reagovat
Coutinho10

podle me to bylo ok...ten hrac CP byl zady a nesnazil se Harta nak blokovat...aspon tak mi to prislo

Reagovat
t0mmy33MCFC

jako jo souhlasim, jen jak jsem zminil tu situaci z 3. ligy , to byl ten hrac jeste o 3m dal a brankar mu to nakopl do zadku a hrac dostal zlutou

Reagovat
Coutinho10

jj....3. liga no...asi se to rozhodcimu tak hodilo

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to ok vždyt tam ten hráč jen proběhnul a Hart ho trefil. Jednoznačně blbost Harta.

Jinak Hennessey

Reagovat
spider_8

Ofsajd systém Zatím má Everton stoprocentní "úspěšnost".

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires pod Hiddinkom ešte nenastúpil ne?

Reagovat
Whitemedia

Jednou..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl zraněný?

Reagovat
Miguel19

Willian už má tak 5 získaných míčů...škoda že i odevzdaných.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Matič už je zrelý na striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

zatím není dobrý ani jako posouvač míčů. Loftus by byl daleko lepší.

Reagovat
Miguel19

Ježíš ten Pedro j debil

Reagovat
Orlandiiik

Pedro

Reagovat
Whitemedia

Terry Terry a Ivan nestihne ani takový míč, se přes léto změnil ve šneka?

Reagovat
Zaschrona

Barkley udela dve, tri veci super a pak zazdi strasne jednoduchou vec. Hrozne casto.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Whitemedia

Snížit cenu a prodat Chelsea

Reagovat
Whitemedia

samozřejmě do Chelsea

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ten pojde do City

Reagovat
Manik...

dobrej úklep

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro sa splašil

Reagovat
Talker

Před půl rokem ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham vůůůůůbec netuší

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Padro má dosť. babrák kola má konkurenciu

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej hráč si sám vběhne do rohu? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak musís se stotožnit s Mindasem na naše hra v poslední době je opravdu děsně nudná hlavně teda první poločasy.

Reagovat
smazaný uživatel

*ta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Tolik odevzdaných míčů za 35 minut

Reagovat
smazaný uživatel

JWP

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hattrick.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Iheeeeeeeeeee

škoda škoda

Reagovat
Talker

Sere mě, že ti naši hráči jsou takoví alibisti. Přihrát Pedrovi je asi jako nakopnout míč někam naslepo směrem k soupeřově brance po našem rohu. Odevzdaný míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fakt nechápem, načo ho tam Hiddink natlačil.

Reagovat
smazaný uživatel

pedro po poločase zas půjde si myslim

Reagovat
Whitemedia

a příště zase základ

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je vtipnejší Pedro či Cuadrado?

Reagovat
Whitemedia

Cuadrado nedostal tolik prostoru se předvést.. takže Pedro

Reagovat
salami

fantastickej výkon zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Totálně přimočarej. Ani nepamatuju, kdy jsme si dali 7 přihrávek před soupeřovym vápnem a ještě zakončili.

Reagovat
salami

mám radost z Cola, pokračuje v tom, co předváděl v tejdnu proti MU, Sissoko sice slabší, ale bojuje, Perez naopak ukazuje, že minule měl jenom den blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Colo to dobře táhne poslední měsíc.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně teda nechci, aby se Krul někdy uzdravil. ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Ta Chelsea je hrozná, jsem čekal po tý výměně nějakou pořádnou reakci a spíš přišly záblesky, který ale neschovaj fakt, že ten tým je momentálně příšernej. Ti dostanou od PSG strašně za vyučenou, pokud se do tý doby něco radikálně nezmění.

Everton je lepší.

Reagovat
Talker

Tak reakci... Reakce tu je, půlka hráčů šla o třídu výš. Ale je průser, že prostě Hazard a Oscar šli s formou dolů a přišel nějaký neschopný šmatlák z Barcelony, který je na hřišti naprosto k hovnu.

Reagovat
Ángel di María 22

A musí se stavět?

Reagovat
Talker

No máme relativně úzký kádr, Hazard je zraněný, zůstává nadějný Kenedy, který se snad před něj dostane.

Reagovat
vitasrp

Půlka hráčů určitě o žádnou třídu výš nešla.

Reagovat
Ángel di María 22

To si taky myslim. Možná akorát začalo víc lidí poctivě makat a ani to nevydrželo tak dlouho. Ten problem samozrejme nevyresil odchod Mourinha. Asi by se melo hodne veci prehodnotit aby to nebyl pruser i dalsi sezonu, protoze ja si z dalky naivne myslel, ze to ted Chelsea rozbali a bude atakovat pohary a ono to tak vazne asi bude jen tezko.

Reagovat
Usty

Ale dá krk za to, že s PSG udrží minimálně jednu nulu

Reagovat
smazaný uživatel

Everton je lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdaleka náš nejlepší první poločas v této sezoně... Zatím naprosto skvělej výkon snad to nezakřiknu

Reagovat
smazaný uživatel

ale Moussa to teda kazí fakt kvalitně

Reagovat
smazaný uživatel

Nebaví ma naša hra s Fabregasom a Pedrom, proste nie. Barkley je tak o dve triedy rýchlejší než celá modrá záloha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Romana zrejme no

Reagovat
smazaný uživatel

Kenedy na plac a rozběhat to trošku, čím dřív, tím líp.

Reagovat
Usty

To je neskutečně hroznej fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Manik...

Reagovat
fajdax

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ten Hennessy proboha dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

Noo dobře, tenhle měl těžší.

Reagovat
smazaný uživatel

Co stím měl jako dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsem se opravil, tu teč jsem z první neviděl a vezl se na vlně prvního gólu, kterej je zločin nechytat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo sorry ja reagoval na ten první koment. Ten druhy jsem přehlidnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první gól jde na vrub hlavně záložníkovi

Reagovat
Mastný Chobot

škoda Mirallas

Reagovat
Whitemedia

Zouma jednou nezvládne a hned je z toho střela..

Reagovat
Zaschrona

skodaaaa, ale pekne Kevin

Reagovat
Zaschrona

Momo

Reagovat
Whitemedia

s Matičem už to je opravdu šílené ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Z ničeho vedem 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trošku jsem se bál že Zaha celý CP nabudí, naštěstí to tam Kun šoupnul

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku ma dost desivy ten prvy dotyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak si ho JT zatiaľ maže na chleba

Reagovat
Whitemedia

To má už od začátku, co je v PL a nevypadá, že by se v něm zlepšil..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Zaschrona

Ma, ale zlepsuje ho. Bylo to jeste mnohem horsi.

Reagovat
Whitemedia

Mně v tomhle přijde pořád stejně mizerný

Reagovat
Zaschrona

Dneska je to od nej fakt bida, ale uz letos mel i zapasy, kdy dokazal lepe zpracovat balon a podrzet ho. Ale rozhodne to je porad jeho slabina, to urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Usty

Madley je fakt největší tragéd mezi rozhodčíma v Anglii... jak za tohle mohl Rudda nevyloučit, to asi nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kun, občas k smíchu, občas geniální

Reagovat
spider_8

Teda ten konec byl z naší strany solidně prochrápaný, jsem se normálně přistihl, jak minutu koukám na reklamu od Yokohamy Každopádně o hlavní zábavu se stará Pedro, snad místo něj pošle Guus na druhou půli Kena.

Reagovat
Talker

Průser je, že máme na hřišti jediného ryze ofenzivního hráče - Costu. Willian dopředu nic extra, Fabregas ani nevím, že hraje, na tom AM je neviditelný a Pedro dopředu zásadně nehraje. K tomu defenzivně laděná záloha. Nejhorší je, že ani není moc jiných možností - RLC typologicky nic moc nezmění, Kenedy by mohl a to je všechno, co je k dispozici.

Alespon jsme se "zbavili" Falcaa. Nevadilo by mi, kdyby byl Pedro do konce sezony taky mimo. S těmi jeho výkony by to byl letos jeho největší přínos CFC.

Fakt v prdeli tohle. 5 přestupových období s Mourinhem a kádr potřebuje kompletně přestavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Kompletně přestavit Hlavně, že loni to byl suverénně nejlepší tým, který udělal 87 bodů...

Reagovat
vitasrp

Tohle docela baví. Ten kádr nepotřebuje přestavit, potřebuje spíš doplnit. Navzdory tomu vyvstává celkem regulérní otázka - co je standardní úroveň našich hráčů? Ta loňská jízda, nebo letošní totální trága?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k minulým rokům a mistrovského jara, spíš to druhé.

Reagovat
spider_8

Já nevěřím, že třeba Hazard nebo Matič budou hrát dlouhodobě takhle. Ti prostě musí jít nahoru. Větší obavy mám u Ivanoviče a Terryho, kteří už mají svůj věk. U Fabregase věřím, že půjde nahoru až se zlepší forma ofenzivních hráčů, ale třeba Oscara už jsem odepsal. V létě bych bral 2 posily do obrany a jedno top AM.

Reagovat
Talker

Napíšu to jinak - přestavět ofenzivu - útočníka máme jednoho, na ofenzivní trojku 2 použitelné hráče (Oscarův vývoj se kompletně zastavil nebo šel zpětně, Fabregas na podhrotu taky nepoužitelný). To je 4-5 hráčů, které musíme přivést na 4 posty. K tomu jeden stoper místo Cahilla.

Reagovat
spider_8

S tím se dá celkem souhlasit, ale ono by třeba stačilo stáhnout z hostovačky Salaha. To je mladý dynamický hráč, je na tom dobře i technicky a my musíme čumět na Pedra.

Reagovat
Talker

Na podzim ano, na jaře to táhl už jen Hazard.

Willian nikdy nedosáhne world-class úrovně, kdy by nás táhl za titulem. Je to v současnosti výborný hráč na doplnění sestavy, ale vedle něj v ofenzivě potřebujeme 2 špičkové ofenzivní hráče. Ne Pedra a Fabregase.

Pedro může dělat maximálně back-up Willianovi. Šíleně neužitečný hráč směrem dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je hráč do základu.

Reagovat
Talker

Ano, je to výborný hráč do základu. Ale musí mít vedle sebe 2 world-class ofenzivní hráče, kteří jsou produktivní. On tam sám bohužel toho moc nenadělá, není to ryze ofenzivní hráč, ale spíš hráč, který se podílí na celkové tvorbě hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem dvoch striel z dialky nič moc výkon, vytvárame si málo šancí. Načo sú nám dvaja útočníci v predu ked sa k nim prakticky nedostáva lopta? Fernando nevie ani brániť ani útočiť, len nahrávať na 5 metrov. Delph zatial dobrý bojovný výkon, 1 gól + 1 tutovka pre Iheanacha. Sagna hral túto sezónu dobre ale Zabaleta jasne ukazuje kto je najlepší pravý bek v Premier League. Aguerovi ak by nepomohol obranca pri tej strele tak to ide do stredu brány, velmi zlý výkon od neho, stále len sebčí a stráca lopty. Takto si hru útočníka nepredstavujem. Toto predvádza celú sezónu. Z palacu ma zaujal dosť lavý obranca Souaré, dobrý rýchly hráč, čo to má v nohe

Reagovat
vitasrp

Mohl bych sice píčovat na Guuse, že vybral určitý hráče do základní sestavy, ale to už mě nebaví - já radši svou zlobu nasměřuju na ty jedince, kteří hrají, protože je neuvěřitelný, co celou letošní sezónu předvádějí. Někteří borci prostě nemají srdce a vášeň, kterou by profi fotbalista měl mít, což je z mýho hlediska jeden z největších hříchů, kterého se hráč může dopustit.

Fotbal jinak na úrovni český ligy - rozehrávku Evertonu je něco zběsilýho, když jsem viděl, jak se tam Bešič, Jagielka a Stones nahání do vlastního vápna, přičemž ten anglickej zázrak tam ještě začal vyrábět piruety na vlastním vápně, pak bych být fandou Evertonu začal tlouct hlavou do zdi. Zejména Stones tam měl některý tak nedisciplinovaný věci, že jsem vůbec nechápal.

Hra naší zálohy je opravdová lahůdka, Matič tam regulérně nestíhá jak hráč v 35, který pomalu končí kariéru. Nemůžu takřka nic vytknout Terrymu, Azpimu a Zouma je krom jednoho zaváhání skvělej. Ivanovič tam má prakticky neustále Mirallase v mezeře mezi stoperem, naštěstí toho Everton zatím nedokázal využít (ale chápu, že to je způsobené tím, že má ofenzivnější základní postavení, takže to pak okamžitě dozadu nestíhá zavřít).

V ofenzivě je největší průser, že hrajeme ve 3 lidech - Fabregas, Willian, Costa. Střed zálohy nic, Pedro je totální komik, který o poločase musí jít dolů. A krajní obránci tu ofenzivu nějak výživně podporovat ani nemůžou, když nedokážeme delší dobu podržet míč.

Za mě na place Kenedy místo Pedra a Loftus místo Matiče, nebral bych to jako trest pro uvedený hráče, pointa je pouze v tom, že s nimi tým bude silnější.

Reagovat
Marosh16

4,42 kurz na Mikel karta..co si o tom myslis? isto ju dostane, otazka je len ci nebude vystriedany

Reagovat
smazaný uživatel

A to už jednu mal mať

Reagovat
Marosh16

prave preto

Reagovat
smazaný uživatel

Práve preto by som čakal ten kurz nižší.

Reagovat
Horcmen

kde?

Reagovat
TopinB

Reagovat
Matić

Mně teda dneska přijde tragický spíš Mikel než Matič, ale jinak souhlas. Nejhorší prostě je, že v ofenzivě hraje Costa prakticky sám.

Reagovat
Talker

Jen v poslední větě bych to trošku přeměnil - bez Matiče a Pedra bude tým silnější, ať už bude hrát kdokoliv.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Zaschrona

Ta rozehravka mezi nasema obrancema je uplne v pohode, Stones si tohle muze bez problemu se svyma schopnostma dovolit...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Dela tohle vicemene kazdy zapas a udelal v tomhle nekdy nejakou zasadni chybu? Naopak to je tymu prospesne.

Reagovat
vitasrp

Jo, dvakrát se tam dostal do úžasnejch sraček, to teda rozhodně v pohodě není.

Reagovat
I am Mancunian

jaro je uplne mimo ohladom stonesa

Reagovat
Zaschrona

Ale dokazal se z toho dostat. Pokud to zvlada, tak fakt s timhle nemam moc problem.

Reagovat
vitasrp

Jednou se z toho dostal tím, že mu Fabregas vypíchl míč na kop od branky. Však ten bourák se dostal do pozice, kdy byl do hřiště zády, čuměl na rohovej praporek a modlil se, aby mu z toho průseru někdo pomohl.

Jak říkám, kvůli tomuhle bych prostě praštil hlavou do zdi. Ačkoliv je na míči opravdu kvalitní, v některých momentech to strašně přehání.

Reagovat
Zaschrona

Prehani to, ale i tak si v tehle situacich proste umi poradit a je schopny to vyresit tak, ze dal maj jeho spoluhraci balon, v te situaci mu Fabregas jen tezko mohl mic vypichnout tak, ze by jeste byl ve hre. V obecne rovine si ale myslim, ze tahle jeho schopnost i nekdy hodne riskovat je pro tym prospesna, nejednou to letos bylo zakladem vstrelenych golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey mi v první půli směrem dopředu připomněl zlatou éru Cabayeho. Směrem dozadu je to ale výletník A ten loket si mohl taky odpustit. Tak nějak bych řekl, že se nám za 45 minut představil v plné parádě a víme, co nás s ním všechno čeká...

Colo je poslední zápasy famózní. Sice byly s ManU 3 góly, ale zasloužil si nominaci do sestavy kola. Po dnešku už to snad jinak nepůjde.

Dummettovi narostlo sebevědomí, vidíme ho i vepředu. Shelvey má spoustu možností, komu dopředu přihrát, i na dlouhou vzdálenost je velmi přesný. Tak snad to dneska dotáhnem.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím zasloužené vedení, mohlo to být i víc už

K tomu Shelvey, ref stojí 3metry za něma a nevidí to?

Reagovat
smazaný uživatel

PEDRO, VYPADNI TY KRYSO BARCELONSKÁ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Mě fascinuje, že od něj někdo něco vůbec čekal.

Reagovat
Talker

Ono se od něj moc nečekalo, spíš je nasranost, že nepředvádí vůbec nic.

Byl to takový absolutně nepoužitelný tragéd i v Barceloně?

Reagovat
Whitemedia

V Barceloně s ním hrál Messi, Iniesta, Neymar, za zády měl Xaviho.. tam ta jeho tragédie nemohla být tak vidět..

Reagovat
Ángel di María 22

Tak já na Barcelonu zas tak moc nekoukám, ale pod Guardiolou určitě nebyl. On nikdy neuměl nic pořádně, ale byl rychlej a nešetřil energií, take v tom systému, kdy se muselo dřít na Messiho a atakovat obranu soupeře na jejich vápně, se hodil. Přidal góly do prázdný a byla pohoda. Ve svý době se dá říct, že on i Alexis vypadali v Barceloně vedle Messiho podobně, ale pozornější oko vidělo hned ten rozdíl, co se s těma hráčema stane, když budou muset oni táhnout, Pedro na tohle nikdy zdaleka neměl.

Reagovat
GeneralGoat

Alexis je ale aspoň pořád dost produktivní, což se v PL, kde často jediný gól rozhoduje, počítá, Pedro je prostě jenom šmatlák

Reagovat
Whitemedia

Po prvním zápase s WBA se nedivím, že od něj lidi čekali zázraky

Reagovat
Matić

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

On nie je krysa, ale len tragéd. Krysa je teraz momentálne na AMF.

Reagovat
I am Mancunian

jak ho tu jebnuti trollovia chceli k nam, na to nezabudnem

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Môže ti nadávať, ale väčšinou máš pravda Samo. Rozhodne máš lepší a rýchlejší čuch na hráčov, či manažérov než Paľo, či Ivan. A teba niekto nazýva trollom.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Je to zatim docela nuda. Kazdopadne s Besicem nas stred zalohy vypada mnohem lepe, McCarthy by urcite nemel jit zpatky do sestavy na jeho ukor. Kazdopadne skoda, ze jsme si nebyli schopni vytvorit vic sanci, za Chelsea jedine nebezpeci hrozilo snad jen od Williana.

Reagovat
Whitemedia

a Pedro pořád na hřišti............

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle average formation grafiky Janmaat 3 nejvytaženější hráč na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Kto vlastne v tejto sezóne na ihrisku presvedčil, že má na to hrať za Chelsea? Brankári, Zouma, Terry, Azpi, Willian. A to je asi všetko. To je šialené proste

Reagovat
Miguel19

To jděte do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

own goaaaal

Reagovat
Whitemedia

v téhle chvíli nemohlo přijít nic jiného...

Reagovat
Dray

Everton

Reagovat
EXoRcIsT

toto bola chyba Matica a Mikela okolo ktorych Lukaku presiel ako cez ziakov

Reagovat
Zaschrona

TERRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYy

Reagovat
smazaný uživatel

úžasný, úúúúžasný, fakt super.

tenhle tým by nazachránil ani Clough..

Reagovat
Whitemedia

Zach Clough?

Reagovat
Whitemedia

V FM zachranuje dost často

Reagovat
smazaný uživatel

wtf Brian..

Reagovat
Hector17

Terry!!!!!!

Reagovat
Mastný Chobot

omg, nemohol to nechať prejsť na Lukakua?

Reagovat
smazaný uživatel

taky pravda

Reagovat
spider_8

Own goal, ty zrádná mrcho

Reagovat
Cobra

Terryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Whitemedia

Ukončete tu sezonu, já už to nevydržím!

Reagovat
Miguel19

To je fakt v prdeli..4 hráči tam u vápna stepují kolem Lukakua jako Pavlásek ve Stardance a neudělají nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby z toho udělali třetí místo, tak by ses nezlobil...

Reagovat
Usty

Vždyť to je horší než za Mourinha Vraťte ho zpátky a vyházejte ty krysy v dresech!

Reagovat
Coutinho10

Barkley skodaaa

Reagovat
EXoRcIsT

Barkley

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, Mitro kdy už se mu povede vystřelit...

Reagovat
smazaný uživatel

MATIČ MIKEL dnes fantazie

Reagovat
Zaschrona

chjooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty spálený šance ještě doplatíme

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole a rikejte mi, ze Everton neni lepsi. Mne je jedno, kdo vyhraje, ale je to jasny, Chelsea nehraje nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalamita, a PSG v LM vyradia

Reagovat
Whitemedia

Vždyť mi nevyřadíme ani horní dolní prosím tě..

Reagovat
Ritchie

dostanem leda pořádnej výprask

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
SunFells

Rafa in!

Reagovat
Coutinho10

hmm Kolarov zranenej...zase zadnej clean aheet do fanty nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Škoda, že si to odniesol Terry, mohol si ho dať napríklad Matič.

Reagovat
smazaný uživatel

Horíme ako Krásna Hôrka dpc. Tak nahovno káder si proste nepamätám.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak na hovno káder loni v pohode titul v PL Spis tak na hovno charaktery.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som to aj myslel.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

tiež vás zapálili cigáni?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Oscar to určitě zachrání

Reagovat
Miguel19

2 defenzivní záložníci a neubrání ani hovno. Ani jeden nenahraje. Ani jeden se nepohne.

Reagovat
Talker

Pedro dolů, Fabregas na CM nebo dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey musí dolu, není připravený hrát celý zápas. Čekal jsem, že ho o půlku stáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

McClaren, aby střídal o poločase...

Reagovat
smazaný uživatel

ta Chelsea je k smichu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaal Eveeeee

Reagovat
Rohlíček

Keviiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
Talker

Ty vole... Luxusně Everton tahle pětiminutovka.

Reagovat
Whitemedia

Jste směšní, čau..

Reagovat
FUnk

Reagovat
Miguel19

Reagovat
EXoRcIsT

Everton ako ze su v tabulke tak nizko ked stale ked na nich pozeram hraju paradne

Reagovat
Zaschrona

Mraky bdou jsme ztratili kvuli uplne lacinym obdrzenym brankam. Dopredu nam to funguje celou sezonu.

Reagovat
fenixLFC

lebo nevedia zakoncovat a stracaju zbytocne body

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

No, preto....

Reagovat
Ángel di María 22

Co k tomu říct.

Reagovat
Usty

Martínez už z toho ani nemá radost.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

MIRALLAAAS

Reagovat
Hector17

Joooooooooooooooooooo

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Zaschrona

KEEEEEEEEEEEEEEV ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar!!!!!!!!!!!!!!!! Konečne ďalší do partie tragédov na ihrisko. Hiddink na hrad!!!. Na toto nemám nervy

Reagovat
Busby babes

A Angel tu vypravi neco o top 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne jako vážně... Co s tímhle kdokoliv může udělat? vyházet 8 hráčů a nakoupit nové nebo co? Já netuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodiť Josého stačilo, nie? oh wait

Reagovat
Error

Pro začátek začít nasazovat ty hráče současného kádru, kteří dokazují, že na to mají. Ty, kteří nám týden co týden předvádí opak, posadit na tribunu.

Reagovat
10

8 "bránících" hráčů Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Hateful 8

Reagovat
Mastný Chobot

Lukaku zas nič, hlavne, že hipster Baines ma 0+2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Bainsinho ma co v statistikach dohanet, idealka

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď nenažranej furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley si vezme míč z jejich půlky, zaběhá si až k našemu vápnu, tam si přihrávaj ve 3 a gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley s loptou rýchlejší ako Fabregas bez lopty

Reagovat
10

rozhodčí je rychlejší než Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Proto je taky Fabregas tak často fauluje

Reagovat
SunFells

To by nikoho zaskočit nemělo

Reagovat
Darren Fletcher

everton

Reagovat
Manik...

link na City???

Reagovat
smazaný uživatel

kto by teraz pozeral City, ked sa schuti moze zasmiat na Chelsea

Reagovat
Manik...

já se na to nemůžu dívat

Reagovat
spider_8

Ale Lukakua bráníme brilatně

Reagovat
JIMMY-PO

nastastie pre moju fantu

Reagovat
smazaný uživatel

10. ligová prehra, to je vtip toto fakt

Reagovat
Ritchie

teprve 10. ?

Reagovat
Heisenberg

Roman už píše Rafovi

Reagovat
FUnk

baines je axwell, rikejte si co chcete

Reagovat
smazaný uživatel

Nám by nepomohl ani Hazard ve formě...

Reagovat
smazaný uživatel

A vítě kdy Everton naposledy vyhrál na SB?

Přesně tak, NIKDY!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

*jen v historii PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Mikel jak se vracel

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
FUnk

costa je odpad vsech odpadu....on slovo odpad posunul na novy level

Reagovat
JIMMY-PO

co spravil zas?

Reagovat
kvasha16

nic hrozne

Reagovat
Nikikrew

Chelsea

Reagovat
Ángel di María 22

Ja doufam, ze Costa jednoho dne uplne zrudne, nafoukne se a vybouchne a vsude kolem budou litat kusy jeho masa.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, trošku divná úchylka

Reagovat
Pinturicchio

Chelsea baví i pod Gýsem.

Reagovat
Horcmen

do koho udělá Costa díru dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Na tých hráčov sa fakt nedá pozerať Čech Lampard Drogba a teraz Courtois Fabregas Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Barkley uplne zbytecna paradicka pred vlastnim vapnem a malem z toho taky byl gol...

Reagovat
Mastný Chobot

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu Chelsea, že v této situaci tam nemá alespoň dva nebo tři mladíky. Loftus, Kennedy by mohli hrát z fleku. Ještě při absenci Hazarda. Tahle sezóna je pro tým stejně ztracen, tak může zapracovat alespoň mladíky. Ale pořád nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Že tomu Costovi nevie nikto pri jeho kĺzačkách dostúpiť poriadne na kotník a pomliaždiť mu pár kostičiek.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua a ja tajne doufal v top 4 Debil no..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Naismith není potřeba.

Reagovat
SunFells

Ještě nekřič

Reagovat
SunFells

říkám

Reagovat
smazaný uživatel

Golaso.

Reagovat
FUnk

howard jede svoje

Reagovat
Miguel19

WTF Jagielka Howard

Reagovat
I am Mancunian

howard

Reagovat
Talker

Costááááá

Reagovat
smazaný uživatel

A JEDEEEEEEEEEEM

Reagovat
Trand

Howard

Reagovat
Trapper

Costaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Ritchie

tak a jde se na obrat

Reagovat
EXoRcIsT

Howard to je saso

Reagovat
kvasha16

COstickaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

Alespoň ten Costa

Reagovat
SunFells

Ještě tu jsi?

Reagovat
Heisenberg

Zascharona the Prophet

Reagovat
spider_8

Diegooooone! Dneska si maže Lukakua na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si budem, Souaré s přehledem nejlepší bek ligy

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Minister

Jagielka a Howard

Reagovat
Coutinho10

to snad neeee

Reagovat
Ritchie

Reagovat
JIMMY-PO

bože

Reagovat
smazaný uživatel

2-2 omg

Reagovat
smazaný uživatel

Howard fauloval Jagielku

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Ángel di María 22

Nene

Reagovat
Dawon

Reagovat
Talker

Fabréééé

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

To čo je?

Reagovat
smazaný uživatel

To čo je?

Reagovat
Trapper

Fabregaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Mitrovič proměňoval šance, tak jsme v klidnym středu tabulky. Herně je skvělý, ale tu přesnost to chce zlepšit. Pak bude bombový.

Reagovat
Pinturicchio

Everton

Reagovat
Corabeu

Reagovat
Usty

COME ON!!!

Costa je neuvěitelnej, miluju ho za tu bojovnost, přestože je kokot.

Reagovat
kvasha16

napodobne, tu jeho bojovnost a nervy ked sa prehrava zeriem

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A NIKDY ANI NA SB NEVYHRAJOU

Reagovat
Whitemedia

FABREEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Error

Cmoooooon

Reagovat
Mastný Chobot

Cesc 1+1

Reagovat
Mastný Chobot

resp. 0+2, šak toto by išlo vedľa asi

Reagovat
Jazdec

Fabregas > Ozil

Reagovat
Horcmen

Reagovat
LAM

Chelsea neskutečnej válec.

Reagovat
Talker

Kritizujte Costu jak chcete, ale on je naprosto super ,když se soustředí na fotbal a dostává se na míč...

Reagovat
aither

Já myslim, že jako fotbalistu ho moc lidí nekritizuje, on je dobrej, jen je to dement.

Reagovat
Zaschrona

Tohle fakt umi jen Everton...

Reagovat
Hector17

Reagovat
smazaný uživatel

Kennedy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

KENNEDY POOOJD BRAZILČE MŮJ

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Pedro dolů

Everton dostane nakládačku teď

Reagovat
LAM

Oni teď tlačej jak prase a on vystřídá

Reagovat
Talker

To není střídání. To je změna z rozestavení 4-2-2-1 na 4-2-3-1.

Pedro je naprosto k hovnu, neužitečnější hráč snad v Chelsea nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-2-1?

Reagovat
smazaný uživatel

Frankie chýbaš

Reagovat
Infernoqt

City válec

Reagovat
t0mmy33MCFC

valec? Ten treti gol ted byl peknej, ale jinak hra velice spatna, stesti ze tam padly ty dve strely predtim

Reagovat
Infernoqt

já vím, ironie, ale přeju vám ten titul asi nejvíc... po liškách, což je pasé

Reagovat
t0mmy33MCFC

no... nebyt tolika slabych vykonu tak vedem ligu o 10b ale kdyby kdyby....

Reagovat
Infernoqt

my takhle hrajeme pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Ten kokot na freecastu to začne přepínat zrovna jak dá Chelsea druhý gól

Reagovat
smazaný uživatel

Frankie

Reagovat
JIMMY-PO

jooo debruyne assist

Reagovat
Zaschrona

Oviedo zas odehraje 2 zapasy a zrani se... Vzhledem k tomu, ze mu po sezone konci smlouva, tak asi konecna...

Reagovat
smazaný uživatel

Payet dneska nic nepředvedl zatim teda. (ťuk ťuk)

Reagovat
smazaný uživatel

A už je asi zase čas dát Aguera do fanty, dokavaď je zdravý

Reagovat
Coutinho10

hrozne drahej

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Ale naprostá jistota gólů. Hlavně další zápasy má City docela lehký(Sunderland, West Ham)

Reagovat
Coutinho10

j tjn...leda pouzit wild card...ale nevim jak bych to poskladal...zbytek tymu by byl polovicni

Reagovat
fenixLFC

tadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic

Reagovat
JIMMY-PO

Villa večer 3 body !!!

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Riviereho za Mitra

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy. Mitro je démon. Musí hrát. Neztratil jedinej balon, všechno ze vzduchu stáhl a rozdal přesně. Napočítal jsem mu jedinou špatnou přihrávku na SIssoka ya tenhle zapas.

Reagovat
Dawon

Everton slusny rozklad ak dokaze jeden posrany nakop totalne zmenit zapas

Reagovat
liquicitizen

everton bol pod krivákom martinezom vždy na smiech, to nieje len o jednom nákope

Reagovat
Zaschrona

Na tohle jsme fakt odbornici ale, nikdo v lize tohle neumi lip. Hrajem dobre, pak jedna brutalni minela, znervoznime a uz se vezem.

Reagovat
GeneralGoat

Takhle kopírovat Arsenal...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

takze ich klasika

Reagovat
SunFells

Costu žeru, když nemůže trefit míč.

Reagovat
LAM

Everton jenom brání.Deulofeu na plac

Reagovat
I am Mancunian

mirallas

Reagovat
Coutinho10

to se musi davat

Reagovat
smazaný uživatel

Curtois

Reagovat
SunFells

Mirallas

Reagovat
Cobra

Bránu prázdnou a on se mu to snaží rvat mezi nohy

Reagovat
Trapper

Courtois

Reagovat
Miguel19

Costa jak se odvalil do hřiště

Reagovat
SunFells

Beniiiiiiiiiiiiiiiik

Reagovat
jacobT

Afobeeeeeee

Reagovat
Whitemedia

Costa

Reagovat
Ed_Hazard

Tvl sleduje niekto aj PSG? Tí horia v obrane ako papier, uplne majú ten zápas na háku Teraz asi piaty útok Toulouse v prečíslení, pravidelne si tam chodia 5 na 3 obrancov PSG

Reagovat
smazaný uživatel

To je těžký nemít na háku, když vedeš ligu o 20 bodů

Reagovat
Ed_Hazard

Ved hej no, chyba na nich podať aj X2

Reagovat
Ed_Hazard

Toulouse brvno

Reagovat
smazaný uživatel

chýba Thiago Silva v obrane a Luiz si to tam nevie zadirigovať, to iste bolo cez týždeň v pohári, nebyť nezmyselných zásahov sudího tak cez nás nepostúpia

Reagovat
smazaný uživatel

kto by sledoval ligue 1, to je väčšia nuda ako vo Fortuna lige.

Reagovat
smazaný uživatel

znalec

Reagovat
smazaný uživatel

to si ma mýliš, ten tu nie je dnes asi

Reagovat
smazaný uživatel

tak boj o titul každopádně nuda je

Reagovat
smazaný uživatel

tak posledne roky co vyhralo PSG sa rozhodlo pár kôl pred koncom, tento rok je to iné tam je to už dávno jasne, ale tak peniaze ako PSG nemá nik. Na druhej strane písať že je to nuda, je blbý názor, v lige sa nebojuje len o titul.

Reagovat
Ed_Hazard

Je, ale to čo robí dnes PSG je niečo neuveriteľné, odporúčam si to zapnúť

Reagovat
Dray

Besić ten balon na Mirallase

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Coutinho10

Kozak zaklad

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Aly

Reagovat
Coutinho10

vitezna se nemeni

Reagovat
Talker

Kdo ublížil Kostičkovi?

Reagovat
Miguel19

On sám

Reagovat
fenixLFC

rodicia jeho splodenim

Reagovat
smazaný uživatel

Karma je zdarma Costa

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

tri striedania. Hiddink

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian, hmmmm Aleks

Reagovat
kvasha16

tak Remy este jeden a moze to skoncit

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska komplet celé kolo + 2.5

Reagovat
Trand

Mikel

Reagovat
Talker

Já už tam tu Mikelovinu viděl

Reagovat
smazaný uživatel

ale oscar ten první dotyk

Reagovat
Whitemedia

Mikel jedovka

Reagovat
Coutinho10

Aguero charakter a Silvaaaaa fantaaaa

Reagovat
jacobT

Afobe hneď v prvom zápase standing ovation

Reagovat
JIMMY-PO

druhom

Reagovat
Mastný Chobot

po tom prvom by ho fans skôr hnali svinským krokom, než by sa kvôli nemu stavali.

Reagovat
SunFells

Reagovat
jacobT

jáj, on stihol nastúpiť už cez týždeň? To som nejak nezachytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nahrávky Evertonu na posledního hráče Vzduchem a ještě když ho napadá útočník...

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič je prostě idiot...

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoci, ale poslední minuty se mi zdá, že se Chelsea už smířila s remízou a už se ani nesnaží příliš napadat a útočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši místo tlaku ti hráči přestali běhat...

Reagovat
smazaný uživatel

jooo

Reagovat
Coutinho10

Whaaat a finiiish Fuuuuuneeees Mooooori

Reagovat
Ritchie

Reagovat
EXoRcIsT

Funeeeeeeeeeees

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kreténi

Reagovat
Trand

Moriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
kvasha16

teraz gol u protiutoku po rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa aj Martinéz teší

Reagovat
smazaný uživatel

A přišel zasloužený trest za pasivitu.

Reagovat
Cobra

Tohle slavení s fanouškama

Reagovat
Miguel19

To už fakt není možný.

Reagovat
I am Mancunian

martineziva oslava

Reagovat
Usty

Proč se ještě Ivanović nešel zabít vlastně?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

IVANOVIČ

Reagovat
LAM

Deulofeu

Reagovat
Zaschrona

super centr

Reagovat
Heisenberg

MORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Zaschrona

RAMIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
EXoRcIsT

ale teraz komplet vsetci hraci chelsea zaspali

Reagovat
Hector17

jóoooooooooooo štastny konec dobry konec

Reagovat
kvasha16

no nech ma pojebe

Reagovat
smazaný uživatel

Rikal jsem si, kdyby to nechal Remy brankáři, tak udělá líp :D

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea dala fanúšikom pričuchnúť k bodom a obratu a potom takto

Reagovat
LAM

Odešel Pedro a Chelsea přestala útočit

Reagovat
smazaný uživatel

Nááádhera Deulofeu

Reagovat
SunFells

Reagovat
EXoRcIsT

este mu aj ukradli tu celenku fanusikovia

Reagovat
SunFells

Zas to Lukakovi vyžrali

Reagovat
spider_8

Ty vole, proč nikdo nebránil?

Reagovat
Dray

Funes Mori, za gól za oslavu

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois

Reagovat
Mastný Chobot

Funes Mori stratil tú keketinu na hlavu pri oslave

Reagovat
smazaný uživatel

niekto z fans si ju asi nechal ako suvenír

Reagovat
smazaný uživatel

teraz tam bol prestrih jak ju má fanšik na hlave

Reagovat
Dawon

Deulofeu nadherne kopnute ze skakaveho mice

Reagovat
GeneralGoat

Připište 11 diváků ke statistikám, vždyt se nikdo z Chelsea ani nehnul

Reagovat
Heisenberg

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak zostaneme 14., tak čo

Reagovat
JIMMY-PO

žlte karty za oslavu s fanušikmi

Reagovat
Dray

Ten fanoušek s jeho čelenkou

Reagovat
smazaný uživatel

ELLIOOOOOOOOOOOOOT

Reagovat
smazaný uživatel

pentle?

Reagovat
Manik...

žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Na antonia pentle

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Miguel19

TERRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

ale minútu po nastavení a z ofsajdu Ako keby rozhodca čítal Víťov článok...

Reagovat
Usty

PANEBOŽEEEEE

Reagovat
Horcmen

Reagovat
SunFells

Kokot hlúpý

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Trand

Reagovat
EXoRcIsT

wtf mal pisakt koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

TERRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
I am Mancunian

papaaj martinezko papaaaaaaj

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
10

wtf

Reagovat
Coutinho10

uz jel minut pres

Reagovat
Trapper

Taky Mori přes minutu a půl oslavoval.

Reagovat
Ritchie

si děláš už prdel ne

Reagovat
Talker

Gooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Proč 10 minut?

Reagovat
Trapper

Terryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
10

Terry na Gretzkyho v 99. minutě

Reagovat
SunFells

Offside no

Reagovat
Minister

prečo nepískal konec??

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Miralas je keket, išli 3 na 2 a mohol prihrať a on ide sám a nakoniec toto

Reagovat
Cobra

7minut nastavení a gól v +8:36

Reagovat
Miguel19

Z offsidu

Reagovat
Mastný Chobot

wtf

za posledný týždeň trikrát 3-3 a trikrát reklamy na futbal v PL

Reagovat
kvasha16

PL

Reagovat
Dray

oofffsssiiiideeee

Reagovat
Coutinho10

navic ofsajd

Reagovat
Ángel di María 22

7 nastavenejch minut ... gol na konci 8. minuty z jasnyho ofsajdu. ??

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak on padl ten 5. gol v nastavení už, ne? A minimálně minutu tam slavili a než se rozehrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

nepadol v nastaveni, zda sa mi ze cca 89:20

Reagovat
Mimalu

padl přesně v 90:00 a začalo se hrát až po 91:00

Reagovat
Talker

Hmm a Mori dostal žlutou v 90+2. Tuším, že se rozehrávalo nějak 91:40. To máš 2 a půl minuty ukrojený.

Reagovat
kvasha16

jeb na to, zbytocne

Reagovat
I am Mancunian

o to je to sladsie

Reagovat
Kowe

a prej že kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

metrovy offside a minutu po case? rozhodcovia

Reagovat
spider_8

Tak tohle je šílený

Reagovat
smazaný uživatel

aj koniec mal pískať a ofsajd nič?

Reagovat
Heisenberg

Nedokážu si představit, že by Everton udržel výhru po golu v nastavení.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Usty

Reagovat
Dawon

ROZHDOCI? WTF?

Reagovat
Talker

Celkem slušnej druhej poločas pro nezaujaté fanoušky...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zpocený az na prdeli.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Aldeano

Pro znalce pravidel to bylo za trest no

Reagovat
Talker

Jeden gol z ofsajdu, no...

Reagovat
Aldeano

A ona je jako nějaká tolerance gólů z ofsajdu na zápas či co?

Reagovat
smazaný uživatel

ze no by som si pozrel ten cirkus ak by sa to stalo opacne tie reakcie, ze stava sa no

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, co je slušnýho na tom, když zápas rozhodne sudí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Trand

KAMPAŇ

Reagovat
EXoRcIsT

nastavi 7 min Everton vsetko odkopava jak nic uz je davno cez cas a on i tak necha hrat dalej a este daju gol s offsidu

Reagovat
penepi

cirkus chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Mastný Chobot

cenný bod z domáceho zápasu s Evertonom

Reagovat
smazaný uživatel

neví někdo jestli se v tom nastavení stalo něco za co by se mělo hrát minutu přes? já přišel až v 95+..o ofsajdu se bavit nebudu..

Reagovat
SunFells

Padl gól.

Reagovat
smazaný uživatel

jako rozhodčí si nejsem jistej tím, jestli za gol se přidává na konci nastavení, ale pokud proběhne v nastavení třeba střídání, tak se už nic dalšího nenastavuje..

Reagovat
SunFells

V tomhle neznám pravidla, ale přijde mi to v pořádku. Když se nastaví tolik minut, tak ať se tolik i odehraje.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Talker

Padl gol, slavilo se s fanoušky, dávala se tam žlutá, než se rozehrálo, tak byl čas cca 91:40

Reagovat
smazaný uživatel

z tohohle pohledu by to asi dávalo logiku, aby se ale nastavilo čistejch 7 minut tak se asi v normální hrací době muselo hodně zdržovat...

Reagovat
Talker

Viz níže - 5 minut se nehrálo (zranění a ošetřování 2 hráčů), 6 střídání, 4 goly v řádné hrací době.

Reagovat
celeb

spanielsky ciarovy na brigade?

Ale nemaju si co vycitat, ten 3. gol Evertonu padol tiez po rohu, ktory preletel cez ciaru a ciarovy nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Salfovic

Opravdu by mě zajímalo, kvůli čemu se to sedmiminutové prodloužení mělo ještě o minut prodloužit. Oslava gólu tak půlminuty, a co dál?

Jinak, za co dostal Funes Mori po tom gólu žlutou?

Reagovat
Talker

Než se rozehrálo po golu, tak to trvalo tak 2 věčnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Oslava půl minuty?

Reagovat
celeb

pol minuty trvalo, ked sa tam po tej oslave rozhodol zhanat tu celenku.

Reagovat
smazaný uživatel

opustil hriste

Reagovat
spider_8

Za sundání čelenky.

Reagovat
jacobT

to ju mal dostať skôr za to, že si ju vôbec nasadil

Reagovat
TopinB

Púl minuty by jim netrvalo ani se vrátit na jejich půlku, ne to ještě oslava

Reagovat
smazaný uživatel

Korupčníci

Reagovat
VasAFC

tohle není italská sekce

Reagovat
smazaný uživatel

od niekoho s nickom juventus je to sranda citat

Reagovat
jacobT

očakávam na fanstránkách chelsea článok o zlom rozhodcovi

Reagovat
smazaný uživatel

očakávaš zle, schovaj sa

Reagovat
jacobT

niet kam, celá kanalizácia je obsadená

Reagovat
smazaný uživatel

vezmeme vám fa cup

Reagovat
jacobT

teraz, keď sme si ho už aj premenovali podľa sponzora?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle může být rozhodující bod v boji o záchranu!

Reagovat
Zaschrona

at jdou ti rozhodci do rite... z ofsajdu, kdyz uz se davno nemelo hrat... ale stejne, jak klasicky to vzdycky dokazem dojebat... zas a znovu totalne zahozenej zapas...

Reagovat
jacobT

Howard

Reagovat
Zaschrona

nahodou pro nezaujate fanousky z toho vytvoril docela dobrou podivanou, vratil Chelsea do zapasu a cely tym jako spravna opora krasne podporil a prinesl tolik dulezity neklid do braneni a tim i celkove vetsi pocet branek

Reagovat
jacobT

To máš tak, keď je brankár milovník ofenzívneho futbalu. Taký americký Neuer.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koľko oslavoval Fúnevmori? vyše polroka

Reagovat
kvasha16

az som zostarol normalne pri tej oslave

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton fans si stežuje na rozhodčí . Minuly zapas vam rozhodči odpustil penaltu a jeste dalši situace...jen si to vyžerte

Reagovat
Coutinho10

Kozák vs Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

zarez jako prase, rusky prachy.Za co 9 minut? A jeste gol z jasneho offsidu? A o Costovi ze nedostal za to provokovani kartu to je sila Nejsem fan Evertonu ale to je moooc

Reagovat
vitasrp

Abych byl spravedlivej, tohle sudí samozřejmě slušně zkurvil v náš prospěch. To přidaný nastavení se ještě dá pochopit (poněvadž gól padl v nastavení a minutu se nehrálo), ale neodmávanej ofsajd je samozřejmě obrovská chyba.

Jinak to ale od některých jedinců beru jako útok vůči vlastním fanouškům a vlastnímu klubu. Jen velmi nerad nějak napadám přístup hráčů, ale dneska to nejde jinak, poněvadž do prvního gólu Costy zhruba tak 6 borců vůbec nechtělo hrát, pobyt na hřišti pro něj byl za trest a absolutně je nezajímalo, jak to dopadne. Myslím, že to nemohlo být víc vidět.

Někteří jedinci samozřejmě hrají špatně, protože třeba nestíhají, případně jim jejich typologie neumožňuje podat jiný výkon - například Ivanoviče nemůžu obvinit z toho, že to má na párku, ale jemu vážně odešla výbušnost (ne že by ji někdy měl na hodně vysoký úrovni), takže mnohokrát útočníka prostě nestíhá - Mirallas mu tam furt utíkal a dostával se do mezery mezi ním a Zoumou. Případně třeba MIkelovi nemohu vyčítat, že hru nezrychluje, nedává míče extra rychle od nohy, poněvadž to prostě není jeho způsob hry. Stejně tak nebudu jebat Pedra za to, že odlítává ze soubojů a kazí přihrávky, protože to nemá nic společného s tím, že by nechtěl, ale prostě na to v téhle lize nemá.

Bohužel je u něj ještě druhý aspekt, že se nevrací do defenzivních pozic, případně se vrací děsně pomalu, což mi teda vadí děsně. Stejně tak nemám chuť odpustit Matičovi, že se letos totálně zhroutil - a jeho boj se špatnou formou je takový, že se na všechno vysere, psychicky složí a na hřišti je do počtu. Stejně tak nemám důvod obhajovat Oscara, který si přišel svých 30 minut na hřiště odchodit - prdel byla u prvního gólu Costy, kdy Fabre dostal míč na vlastní půlce s tím, že jdeme do brejku. Vedle něj Oscar se v podstatě procházel, vůbec ho nenapadlo vysprintovat dopředu. Nejenom, že by mohl obdržet přihrávku a potáhnout útok, zároveň také v případě, kdy by Costa svůj souboj prohrál, by mohl posbírat odražený míč. Dneska tam v defenzivě neudělal vůbec nic, když měl Everton míč, chodil a vůbec jej nenapadlo vytvářet nějaký tlak. V porovnání s Diegem či Kenedym ohromný rozdíl.

Zároveň taky bylo jasně vidět, kdo je silná osobnost a kdo se jenom veze. Všechny tři střelce bych momentálně označil za největší persony tohohle týmu, zatímco drtivou většinu zbytku za frajery, co se jenom vezou (abych byl fér, do tý první skupiny letos patří ještě třeba Willian). Diego nade mnou dneska vyhrál, jako jednomu z mála nebylo jedno, jak to dopadne, místo toho se pral a nevypouštěl ani zdánlivě ztracené míče - trochu mi v tomhle přípomínal Didiera ve chvílích, kdy se o něj mančaft mohl opřít. I to jeho zranění vyplynulo z úžasný situace, kdy zbytek týmu čuměl na hráče s míčem, Costa místo toho běžel z postu útočníka, aby vyvinul tlak, a ve finále pak soupeře fauloval. Suma sumárum - ať se klidně chová jak totální hovado, pro mě je to mnohem lepší varianta, než čumět na frajery, který se vůbec nebojí prohrát. Ostatně jsem toho názoru, že kdyby každý člen základní jedenáctky Chelsea měl právě mentalitu Diega, v životě nejsme kousek od pásma sestupu.

Fabregas se třeba nebál hrát a tvořit v jakýmkoliv momentu zápasu, problém je, že často neměl komu dát, protože spousta lidí hrát ani nechtěla. A Terry je furt fajn - dělá chyby, rychlostně nestíhá, ale to můžu mít u prdele - jako jeden z mála se nebojí jít do ostrýho skluzu, nechá se trefit a nevzdá se.

Jinak myslím, že náš jediný ligový cíl pro zbytek sezóny je prostá záchrana. Zní to fakt směšně, ale za stavu 0:2 jsem si uvědomil, že s přístupem některých hráčů je klidně možný, že na tom chvostu tabulky budeme připoutáni až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Souhlas.

K tomu bych pochválil Hiddinka, že okamžitě po golu střídal a kompletně překopal tu strukturu. Osobně jsem si myslel, že i ten základ by mohl fungovat, ale bohužel Pedro je spíš hráčem soupeře než náš, Matič je s formou fakt mimo a Fabregas na AM nulový.

Reagovat
kvasha16

takze to Hiddink dojebal

Reagovat
kvasha16

*s tym zakladom samozrejme, nie striedaniami

Reagovat
TopinB

Já bych teda ještě přidal k těm co se snaží a jsou dobří Zoumu

Reagovat
vitasrp

Jo, to samozřejmě, Zouma je úžasnej, jeho by se žádná kritika neměla týkat. Respektive občas udělá chybu, ale to se letos přihodí každýmu, ale pozitivní výkony výrazně převyšují ty negativní.

Reagovat
JIMMY-PO

a Azpilicueta?

Reagovat
vitasrp

Ten je to samý, nevypsal jsem všechny, ale doufám, že je jasný, že některý borce bych si prostě nedovolil kritizovat z hlediska jejich profesionality, protože k tomu prostě není žádný důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo z toho, keď na Arsenal to bude zrovna tak isto poskladané...

Reagovat
PhilipS

Nejlepší je, že tihle borci ještě vyženou jednoho z nejlepších trenérů v oboru. Tahle sezóna jde prostě za hráčema a doufám, že vedení i fanoušci budou hodně litovat, že Mourinha vyhodili...

Reagovat
PhilipS

mě tak sere jak ani nejlepší trenéři na světě nedostanou ani sezónu, aby se dostali z krize. To je úplně na hlavu.

Reagovat
Usty

Kriste ježiší, ještě 14x se zeptejte, proč se hrálo 8 minut, když se nastavilo 7.

Funes Mori dal gól v nastavení a za oslavy, který trvaly asi minutu a půl, rozhodčí tu minutu přidal.

Reagovat
Tolstobik

Haha, kdyz se takhle vysvetloval Owenuv gol v 90 +6 tehdy proti city (2009, 4:3), tak to byl Fergie time

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Tolstobik

Sak vis, ze je to pravda suline

Reagovat
Coutinho10

zajimava statistika a stejne sou nahore

http://i.imgsafe.org/0c23194.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

proste nepotrebuji ,aby rusaci vypadli z PL, jsou tam prachy POchybuji,ze by napr. Norwichi ,Bournemouthu atd nastavili 9 minut ikdyz by tam nekdo 1 minutu hledal celenku Jinak offside musel pomezni videt to rikali i na nbc

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

no ale 9 minut, tak to je rekord mozna svetovy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Vardy co chybelo

Reagovat
Coutinho10

Bunn

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák, to je drevo

Reagovat
Cobra

Nechápu, proč ho vyslovují Koužak(aspoň angličtí komentátoři)

Reagovat
smazaný uživatel

pretože by si polámali huby, ak by to mali vysloviť správne

Reagovat
Cobra

Tak Okazakiho taky nevyslovují Okaužaki

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaal Okaazaki a Vardy snad asistence

Reagovat
kiwwi

to je chuj ten Mahrez

Reagovat
aither

Ty hňupe

Reagovat
Cobra

Pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Musí poztrácet pár bodíků

Reagovat
smazaný uživatel

Nie že by si bol rád, že tam naháňajú a vytvárajú tlak na Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

druhá

Reagovat
Coutinho10

ten Mahrez to je drevo...zase nedal penaltu

Reagovat
Hector17

To je kretén ten mahrez

Reagovat
smazaný uživatel

Další penaltu už snad bude kopat Vardy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

další penaltu snad bude kopat Kozák

Reagovat
Cobra

Co je vůbec s Agbonlahorem?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sky v štúdiu je Sherwood. Celkom slušne na AV nakladá

Reagovat
Minister

hm... penalta mala byť

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnější jsem dneska neviděl. Huth

Reagovat
Wat

Ten Huth je fakt retard.

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná

Reagovat
Coutinho10

twl tam da Kozakovi ranu do hlavy a nic ?

Reagovat
stas87

Ten chudak sa po 15 minutach konecne dostane do zaberu kamery,je faulovany a rozhodca ot nepiskne.

Reagovat
REPLIKATOR

FA

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák měl kopat penaltu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Huth má letos fakt štěstí u rozhodčích

Reagovat
Wat

Ale jaký, to snad ani neni možný. Dostal už vlastně nějakej dodatečnej trest nebo ne?

Reagovat
Coutinho10

Drinkwater co chces vic ?

Reagovat
Coutinho10

skoda Kozak, ale dobrej nabeh

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák tam za chvilku někomu ukopne hlavu i s ušima

Reagovat
smazaný uživatel

Gestede

Reagovat
smazaný uživatel

konečne

Reagovat
smazaný uživatel

ta ruka Gesteda tam svietila na celý štadion a sudí ju nevidel

Reagovat
REPLIKATOR

Přesně podle nových pravidel se ruka od vlastní nohy nepíská

Takový ruky se pískají jenom pro Spartu.

Reagovat
C-M@ster

Ta ruka se nepíská ve vlastním vápně...

Reagovat
smazaný uživatel

šak keby nemal ruku tak si tu loptu nepreberie, lebo sa od neho odrazila jak od polena

Reagovat
Kang & Kodos

Rok a půl, a pořád brečí.

Reagovat
Ligter

Jojo, protože se to stává se jen Spartě.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Jak jsem viděl tu ruku, bylo mi jasný, že gól padne...

Reagovat
smazaný uživatel

a zase...Huth

Reagovat
smazaný uživatel

De Laet tam prišiel odchodiť?

Reagovat
Coutinho10

Gestede si to hezky narazil o ruku ale takhle je pravidlove ok myslim

Reagovat
REPLIKATOR

Už zase Huth Druhá neodpískaná penalta!

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí je slušně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pijevodu ma slušné strely

Reagovat
C-M@ster

Stát se to v PD, byly by potřeba nosítka...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bacuna vůbec neumí centrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Kozak

Reagovat
Cobra

Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Kozááák

Reagovat
Minister

Kozak to je fakt drevo

Reagovat
REPLIKATOR

Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

dřevák

Reagovat
smazaný uživatel

oni hrajou na takovy veze a neumej centrovat

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, dívám se na to 20 minut a ještě to nedokopli k penaltě

Reagovat
REPLIKATOR

Asi proto jsou poslední...

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy je dobrej bezmozek

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák je otřesný, vždyť on nevyhrává ani ty hlavičky..

Reagovat
smazaný uživatel

Liborek je dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Okore je najväcsiiiii traged siroko daleko, strasne nieco.

Reagovat
smazaný uživatel

ani teď to nedokopl

Reagovat
REPLIKATOR

Villa hraje o čas

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák zničil Leicester

Reagovat
JIMMY-PO

Kozak 2 krat v zaklade a Villa ani raz neprehrala

Reagovat
smazaný uživatel

Liborek základ na EURU

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Z toho co bude chybět v derby by se dal postavit hodně slušný tým.. Akorát ten golman chybí.

Valencia Škrtel Jones Shaw

Schweinsteiger Carrick Coutinho

Origi Sturridge Ings

Reagovat
Darren Fletcher

ten útok

)))

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke dneska překvapí 1:1 nebo 2:1 na 40%

Reagovat
minoLFC

teda ta experska, som sa zľakol

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham are reportedly preparing a £10m offer to bring Mario Balotelli back to the Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tomasinho

Come on

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

len do toho

Reagovat
tomasinho

Mario Balotelli ‏@FinallyMario 2h2 hours ago

Good Luck to my ex team mates.. Come on Liverpool destroy them today

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

A najlepšie hneď v 1. zápase proti Loserpoolu hetrik

Reagovat
smazaný uživatel

to moze dat carroll a nic sa na tom nezmeni

Reagovat
cristiano.K.

Carroll - Balotelli

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fff

While #LFC have steadfastly backed Sturridge throughout his travails, Klopp would appear unwilling to hang around for much longer. (Echo)

Reagovat
Nikikrew

Povedal som si ze z tazkeho dvojzapasu 4 body berem. Na Anfielde sme si to v zavere posrali, teraz to musime odcinit a vyhrat, aj ked na Stoke je to vzdy boj. Snad uz tu seriu pretrhneme.

Reagovat
Counter
Reagovat
SunFells

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Wat

Reagovat
Swarley

to je fakt takovej dement, to není ani možný

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

V zapase s Evertonom bol niekedy moment, kedy malo zmysel natahovat cas?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo dokonalý

Reagovat
vodka

Reagovat
Coutinho10

a hlavne ty zuby udrzel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

a pak že ho Drogba nic nenaučil

Reagovat
cristiano.K.

dodatečně bych mu dal trest, na pobavení dobrý,ale tohle je fakt extrém.

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
TopinB

Žádný rozdíl mezi fanouškama Chelsea, kteří brání Costu a váma, kteří jste bránili Suareze Nehledě na to, že většina fanoušků Chelsea nemá problém uznat, že je Costa v tomhle strašný debil

Reagovat
smazaný uživatel

nikde nehovorim o vacsine ale o individuach, ja som suareza za tie kusance neobhajoval mozno za prvy a jeho ban za rasizmus, a bol som aj za jeho odchod ked u v anglicku mal povest aku mal... aj ked hraval niekedy zakerne nebolo to take co predvadza costa zapas co zapas

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Tie spravy, ze Ferguson ponukol, ze ak by odvolali Gaala, tak to moze zobrat do konca sezony come on

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si trapas

Reagovat
R22

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Už ho nechajme odpočívať v pokoji, rozlúčil sa titulom, nemusíme si kaziť spomienku naňho touto posranou sezónou

Reagovat
Euphael

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
liquicitizen

Pre tu srandu by som si rad pozrel ako to do konca sezony prebera Scholes

Reagovat
I am Mancunian

ty si to zas cele domotal palino,nic nove u teba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cirkus united

Reagovat
bbbauch

Ja sem cet zpravu, ze odvolavate kloppa a vraci se Kenny. Cirkus liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

co s tím má kristofyk dělat?

Reagovat
bbbauch

Shit nevim proc ho mam zadixovanyho jako fandu liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

cirkus bbbabuch

Reagovat
smazaný uživatel

*bbbauch

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas

Reagovat
bbbauch

kdo jinemu jamu kope, ten mu kopl do ni

Reagovat
smazaný uživatel

Kto neskoro chodí, ďaleko býva.

Reagovat
Whitemedia

Se dnes s tou střelbou ve stoje snad zbláznily

Reagovat
Miguel19

Pěkně Ukrajinka povodila křečka

Reagovat
Mimalu

Pidhrushna parádně ji zavřela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

zvládla to hodně dobře. Čekal jsem, že Dahlmeier si jí v posledním kole povodí

Reagovat
Dray

Suché triko

Reagovat
Whitemedia

Jak se vztekají Němčouři

Reagovat
PavlíčeQ

mrznou tam několik hodin a pak nevyhrajou o jednu sekundu, to bych byl taky nasranej

Reagovat
Whitemedia

Vítková

Reagovat
Wat

Verča to ještě pěkně stáhla.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Trápne jak hovno vo vani

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Dúfam, že nenastane doba, keď MU dosiahne vrchol trápnosti, tzv. level Shitcastle, takže vedenie budíček. A ty LvG, verím v 0:0, tak ma preboha nesklam

Reagovat
I am Mancunian

Brendan Rodgers says during his time at Anfield, Dele Alli agreed a deal to sign for Liverpool, only for the clubs to fail to agree a fee.

Reagovat
vladis271

šak tá jeblá komisia. Robí to len zlobu. Ferguson mal pravdu, bud manažérovi veríš alebo nie. Ak mu neveríš vykopni ho. Manažér má mať plnú kontrolu nad prestupmi.

Reagovat
Kowe

přesně tak, proto se tohle používá jen v anglii, který jde jen a jen níž

Reagovat
vladis271

jaj, fee, som to nedočítal.

Reagovat
vladis271

Ptm dajte link na prematch studio.

Reagovat
Salfovic

Bodové zisky ManU po 21. kole

2016 - 34; 2015 - 37; 2014 - 37

A to byl loni LvG celkem dost chválenej. Což zní teď ještě nepochopitelněji.

Reagovat
Dawon

loni byly uplne jine ocekavani, ten tym byl v rozkladu a po nejhorsi sezone za ctvrt stoleti

Reagovat
smazaný uživatel

OT: trošku budoucnost .... ale kdo myslíte že vyhraje ? WILDER VS FURY ? doufám že mu Wilder naloží

Reagovat
R22

Brendan Rodgers spilling his guts over #LFC transfer committee on Goals on Sunday. Well, well, well...

BR : 'If there wasn't a player on the Recruitments list, you couldn't sign the player'.

BR : 'We thought we were going to sign Alexis Sanchez, and then we got Rickie Lambert'

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladis271

len do nich Brendan. Týmto nám spravíš službu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

takze to, ze transfer committee kupovala len dobrych hracov a Brendan tych zlych si scouseri vymysleli aby mohli vsetko zvalit na Brendana...klasika

Reagovat
Kowe

jojo, on rozhodně má objektivní pohled

Reagovat
Maresma

Někdo tvrdil, že committee kupovala jen dobrý hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak nejak ste to rozdelili...vsetky flopy ste hodili na plecia Brendana a vsetky aspon trochu vydarene na transfer committee

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

lol

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Tak každej bude věřit tomu, co se mu hodí, takže je úplně jedno jak to bylo.

Reagovat
cristiano.K.

když ty přestupy vemu ve zjednodušený podobě, tak hráči z anglické ligy byly jeho přestupy, ale třeba Markovič je klasický příklad hráče,kterého koupila komise.

Reagovat
Kowe

Ale to je taky jedinej drahej flop komise, s tím, že je alespoň mladej když už nic.

Reagovat
Maresma

Mario

Reagovat
Kowe

jenomže ten není uplně přesup komise klasickej, u něj šlo o to, že nedokázali sehnat nikoho pořádnýho a pak se koupil alespoň někdo na poslední chvíli. Jako byla to blbost, ale ty důvody byly jiný než u opstatních přestupů, kde se po tom hráči šlo cíleně.

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli třeba.

Reagovat
bbbauch

Ten s tim rozlisovakem

Reagovat
cristiano.K.

já to nijak nehejtuju

Rodgers:Lallana,Lambert,Clyne,Lovren,Sturridge,Borini,Benteke,Gomez,Bogdan,Milner,Ings,Toure

Komise: Iiori,Markovič,Balotelli, Sakho,Manquilo, Aspas,Alberto,Assaidi

nevím: Origi,Firmino,Can

Reagovat
Kowe

ajajaj, zrovna Sturridge byl naopak komise, + Origi + Firmino + Can + Coutinho

+ Ings,Gomez a Kolo taky nejsou zcela Rodgersovi přestupy ale spíš patří do toho "nevim"

Reagovat
cristiano.K.

tomu se mi nechce věřit, vzhledem k tomu že pracoval s ním už v CFC

Reagovat
Kowe

no ale je to tak mě už se to zpětně fakt hledat nechce místo Coutinho to měl být Ince a místo Studge kdosi, co už si nepamatuju. Asi znal ty jeho zranění no.

Reagovat
Kowe

a i kdybys mi nevěřil, tak to po mé úpravě vypadá uplně jinak v prospěch komise

Reagovat
cristiano.K.

však já tu nic neobhajuji a i kdyby,jestli se líšíme v jednom hráči,tak je to ok

Reagovat
cristiano.K.

Coutinho komise

Reagovat
Talker

To taky jde těžko říct - komise mu klidně mohla přivést hráče z Anglie...

Reagovat
cristiano.K.

podle vyjádření se to dá odhadnout

Reagovat
fff

Jaj kiwwi kiwwi ...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
R22

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-v-manchester-united-live-10739612

tady jsou jeho vyjádření na přestupy, Stevena, Sterlinga, LS, Mignoleta atd.

Reagovat
vladis271

obrovské plus má u mňa za to. Nehádže na nikoho špinu, chová sa v tom interview ako profík.

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi sa tešim na dnešné derby. Aj keď úpadok oboch klubov, ale na tento match nemá takmer nič.

Reagovat
vladis271

bez takmer. plantážnici môžu vyskakovať, ale je sledovanejší než ElClassico.

Reagovat
smazaný uživatel

sledovanost není všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Jako při mediální síle PL to není ani nic divnýho.

Reagovat
kiwwi

NWD sa vysiela asi do 3x viac zemi ako El Classico

Reagovat
fajdax

zdroj? Vrabejka?

Reagovat
kiwwi

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3004202/Manchester-United-vs-Liverpool-Real-Madrid-vs-Barcelona-biggest-fixture-world-football.html

Global TV viewing figures

The incredible global appeal of all four teams means that fans will be watching in just about every country around the world. The Premier League contest is the more popular, with as many as 700 million viewers - but then it is being screened in nearly four times as many countries.

Liverpool vs Manchester United (El Vitriol): 600-700million

Barcelona vs Real Madrid (El Clasico): 400-500million

Countries broadcast

El Vitriol 212 v 56 El Clasico

takze pardon...4x

Reagovat
fajdax

Vážně mi chceš tvrdit, že každý cca. 13. člověk na světě sleduje zápas mezi Liverpoolem a Manchesterem United?

Reagovat
eder

No pochopitelně. Není nic lepšího.

Reagovat
kiwwi

kto su plantaznici?

Reagovat
eder

North West Derby forever!

Reagovat
cristiano.K.

fakt se těším když si vzpomenu na poslední derby pod Rodgersem, jak jsem šel koukat s nechutí

Reagovat
vladis271

Taky tak. V B4 neverím. Takže sa sezóna u mňa scvrkla na tento zápas, CoC a FA Cup.

Reagovat
13

a evropská liga - pro zajímavost aspoň

Reagovat
smazaný uživatel

Gary sa v tej Valencii zatial dost trapi. Proti silnym celkom dobre, ale v La lige je stale bez vyhry. To muzstvo asi nie je ziadne terno, ale cakallo sa urcite viac.

Reagovat
eder

Naučil se už vůbec španělsky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak je tam dlhsie ako tyzden, tak s ohladom na narocnost spanielciny a slovnu zasobu v komunikacii bezneho spaniela, uz musel.

Reagovat
eder

Jen aby nedopadl podobně jako Moyes, když si stěžoval, že mu hráči nerozuměli...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Moyesa ma nieco take neprekvapuje, na rozdiel od Garyho

Reagovat
eder

Mně tedy Moyes přišel vždy sofistikovanější než Gary.

https://www.youtube.com/watch?v=9s-2jjuRAfg

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak to mne teda ani nahodou. Vcera ci kedy bol v MOTD, to sa nedaa ani porovnat.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Už dopadol

Reagovat
I am Mancunian

De Gea,

Young, Smalling, Blind, Darmian, Schneiderlin, Fellaini

Lingard, Herrera, Martial

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

6-3-1

Reagovat
Pagy

on tam zase nacpe fellainiho

Reagovat
Dawon

Fella

Reagovat
I am Mancunian

najoblubenejsi hrac

Reagovat
I am Mancunian

#mufc subs: Romero, Borthwick-Jackson, McNair, Varela, Pereira, Mata, Memphis

Reagovat
Pagy

místo felly mohl jít do středu herrera, rooney na pohrot a martial na hrot a depay zleva, případně herrera do středu mata na podhror

Reagovat
smazaný uživatel

Vrabejkovo preview dneska nebude ?

Reagovat
smazaný uživatel

Preview bude az po zapase

Reagovat
eder

Ne. Ale už za chvíli bude jeho Review.

Reagovat
cristiano.K.

pls.

Reagovat
vrabejka

už je hotové

Reagovat
tomasinho

Wow, totál defenzíva teda Lucas, Hendo, Can - Lallana, Firmino, Milner. Hustý

Reagovat
One-Real

Jako vim, že máte hodně zranění. Ale ta sestava, to je něco šílenýho pro klub jako Liverpool. Snad v létě Klopp naláká nějaká zajímavá jména.

Reagovat
Kowe

Reagovat
tomasinho

Je to špatný no, ale na zranění to házet nemůžeme. Však nebýt zranění, je tam asi jen Škrtel místo Toureho a Coutinho místo Lucase/Milnera. Sturridge už ani nepočítám. Je to slabota no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak miesto Lallanu by tam zo zranenych utocnikov moholl byt hocikto.

Reagovat
Kowe

s těma třema bych se nebál říct, že bysme byli favoriti, takhle je to souboj slepýho se slepým.

Reagovat
One-Real

Nebýt Sturridge tak křehký, tak útočná vozba s Firminem a Coutinhem má úroveň, problém je spíš ta šílená záloha za nimi. Kvalitní angličtí střeďáci jsou dost nedostatkové zboží, tam to chce sáhnout úplně jinam, i když je sympatické mít tam "domácí" Lallanu, MIinera, Henda a další. V porovnání se špičkou je to hrozná slabota, všichni tři max lavička. Já vám celkem fandím, aby Klopp v létě někoho dovedl, takhle to bude vždycky jako na houpačce.

Reagovat
tomasinho

Jo, to my víme. Ono ten Hendo je ještě nejmenší problém, ale je jasné, že ten střed je chabý. Ono vlastně skoro každý post by potřeboval vylepšit. Brankář, kraje obrany, stopeři, střed zálohy, hrot

Reagovat
Maresma

To je fakt smutný, vzhledem k tomu kolik sme utratili peněz v posledních letech

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale da sa s tym pracovat, na CM je solidna dvojka Can-Hendo, alternativy su / budu bud Allen (posila), Grujić a Milner. Ak by Allen odisiel, treba posilu; DM je najdolezitejsie priviest. V diamante dokaze na CM nastupi aj Coutinho.

Kraje obrany nie su top, ale dufam v to, ze pod Kloppom budu hrat lepsie a zlepsia sa, obaja su rychli a vyhovuje im vysoky pressing. Hlavne je ale ovladnut stred pola, aby sme ulahcili zivot krajnym bekom a stoperom a celkovej hre celeho timu, a to my nevieme, pretoze nemame kvalitne DM, ako najdolezitejsi post v time...

Reagovat
cristiano.K.

se zdravým Sturridgem bychom měli o osm bodů více

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Maresma

Mignolet, Clyne, Toure, Sakho, Moreno, Lucas, Henderson, Can, Milner, Lallana, Firmino.

Reagovat
eder

Vítězná.

Reagovat
Kowe

šíleně slabá sestava, v ideálním případě by bylo v základu tak 5 z nich

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

ak pocitam sucasny kader, tak 6-7 , co je tiez slabota

Reagovat
cristiano.K.

fakt nesnesu dvojici Milner - Lucas v základu, jednoho ještě jo, ale oba ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lucas je tam kvoli Fellainimu, aby to bolo ferove.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude Milner na kraji, tak je to podle mě celkem pochopitelný.

Reagovat
cristiano.K.

bude,ale stejně

Reagovat
Whitemedia

Asi bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Ach clovek sa tesi ako blazon a potom tam vidi Lucasa...

Reagovat
13

tak co cristiano, vlado? Stále se tak těšíte?

Reagovat
vladis271

Ja som sa vážne bál, že bude hrať Benteke od začiatku, takže som v pohode. Mohlo to byť horšie.

Reagovat
cristiano.K.

hm

Reagovat
bbbauch

Tohle proste musime porazit

Reagovat
smazaný uživatel

nemal byt Toure zraneny alebo nevydrzat dva zapasy tyzdenne? ... zostava nic moc no.. Lucas, ak pozitivne neprekvapi, bude velky problem v strede pola...

Reagovat
cristiano.K.

Suso gol za Janov,snad se chytne

Reagovat
Busby babes

zas Kvetak na DM. ty vole, ja to snad ani nechci videt.

Reagovat
bbbauch

U Van Gaala asi plati ze remizova sestava se nemeni

Reagovat
minoLFC

čo toho Lucasa tam Klopp stále cpe?

Reagovat
Kowe

jako nemá moc na výběr a Brannagan byse z toho asi posral, ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

A co ibe? Ved sa mohlo hrat tak ako proti Arsenalu. Sucasny United urcite nepredstavuje vacsiu ofenzivnu hrozbu.

Reagovat
Kowe

hrál hovno bohužel. Ale taky jsem nad ním uvažoval.

Reagovat
cristiano.K.

hrál dobře první poločas, až druhej byl na facku, určitě lepší než Milner

Reagovat
Kowe

tak kdo nehrál líp než Milner žejo ale Ibemu zase víc sedí ta role žolíka se mi zdá, takže tohle bych ještě pochopil, ikdyž jsem z té sestavy nešťastnej

Reagovat
cristiano.K.

jo sedí, ale takhle jediná hrozba je vlastně Firmino, mám stejný pocity

Reagovat
Kowe

plus trochu Hendo, ale to je vše

Reagovat
13

Brannagan se narodil v Manchesteru, záškodník jeden.

Reagovat
Kowe

však s ním je ta místní story o tom, že ho chtěli United, ale on si vybral LFC

Reagovat
vrabejka

Preview 22. kola Liverpool FC - Manchester United

Legendární NorthWest derby mezi Liverpoolem FC a Manchesterem United bude mit dnes odpoledne svoje 192. pokračování.

Nevypadá to, že by letos Manchester United navázal na dvacet ligových triumfů nebo dokonce Liverpool zaútočil na ten devatenáctý. Oba kluby jsou momentálně mimo první čtveřici, která zajišťuje Ligu mistrů. Na čtvrtý Tottenham ztrácí Liverpool pět bodů, Manchester United pouhé dva. V nedělním zápase však půjde vedle bodů ještě o něco víc, a sice o prestiž.

Tohle může být zlomový zápas sezony. Jak bylo řečeno ztráta v případě výhry bude 5 bodů, ale Leicester začíná ztrácet a 10 bodové manko nemusí být nedosažitelné.

“Louis van Gaal a já jsme odlišní, ale to je normální. Myslím, že jsem jiný než většina lidí v této místnosti. Neznám Louise tak dobře, ale párkrát jsme se střetli a odehráli několik intenzivních zápasů. Oba chceme být úspěšní. On je zkušenější, já jsem možná trochu živější za postranní čárou,” lamentoval Klopp při předzápasové tiskové konferenci.

“Zápas s Manchesterem United je trochu jako Dortmund proti Schalke. Můžete hrát celou sezónu jak chcete, ale v těchto zápasech musíte být připravení a vydat ze sebe to nejlepší. Samozřejmě je výsledek důležitý pro vývoj v tabulce. Oba týmy jsou blízko sebe a potřebují výhru, aby se udržely na dostřel nejlepších klubů. Ale toto je Manchester United. I kdybychom vedli tabulku o dvacet bodů, stále by to byl důležitý zápas. Abych byl upřímný, miluji derby. Je to koření fotbalu,” vyznal se Klopp.

Sestava bude podobná té proti Arsenalu, jen bych vyměnil Caulkera za Toureho a Allena za Lucase. Doufejme ve stejnou útočnou hru jako proti Gunners. Aktivní hra dopředu, běhavá záloha, vytažený pressing a hlavně efektivní útok.

Zranění: LFC - Flanagan (koleno), Gomez )koleno), Ings (koleno), Origi (stehenní sval), Skrtel (stehenní sval), Sturridge (stehenní sval), Lovren (stehenní sval), Coutinho (stehenní sval)

MU: Jones, Powell, Schweinsteiger, Shaw, Rojo, Valencia

Hráč ke sledování: Roberto Firmino - Roberto předvedl proti Arsenalu nejlepší svůj zápas. Aby jsme proti MU mohli uspět musí svůj výkon zopakovat.

Zajímavosti:

- LFC neporazil Manchester United už 4 zápasy za sebou

- Nejvíc ligových zápasů s ManUtd. má na svojem kontě Steven Gerrard (31).

- Hlavní arbitr Clattenburg pískal LFC s oběma kluby z Manchesteru v posledních dvou letech tři zápasy, které Reds vyhráli.

Sestava: Mignolet, Clyne, Sakho, Toure, Moreno, Lucas, Henderson, Can, Lallana, Firmino, Milner.

Tip: 3-1 - Firmino 3, Martial

Zápas začíná v 15.05, žívě ho vysílá Digi Sport 1.

COME ON REDS!

Reagovat
bbbauch

To uz je skoro profi prace

Reagovat
Pagy

firmina si poměrně lehce pohlídáme, o něho nemám vůůůbec strach

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, jak se tvoje tipy obvykle shodují s realitou můžeme být naprosto spokojení

Reagovat
Bennhy

tie zaujímavosti som ešte nikde nevidel...

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspon ich dal do cestiny

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mimalu

ti vaši zranění, to je strašná nuda, neznají nějakou jinou část těla

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou sestavičky Zvlášť United, ten úpadek PL je hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

pls uz zastavte tohto blazna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Zvlast United pri tejto zostave Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Však ten tým dominuje v Anglii posledních 15 let, na rozdíl od Liverpoolu.. U týmů Reds za posledních 10 let tohle zas takový překvapení není

Reagovat
kiwwi

to je Apple no

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se na ty sestavičky dole a napiš nám, u koho je vidět větší úpadek prosimtě ale klasika, zase to nějak zakecáš a nepřiznáš, že u United

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/4232402.stm

Reagovat
kiwwi

ty si sa smial zostavam a zvlast tej United...o upadku si pisal uz ako o celku PL...takze zakecavat sa to znazis tak nejak ty

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, směju se hlavně sestavě United, protože u ní je to zhoršení fakt tragický, u Liverpoolu si už člověk za ty léta zvykl, že půlku týmu tvoří průměráci Když porovnáš úspěchy United a Reds za posledních 10 let, tak logicky počítáš s tím, že budou mít Reds slabší sestavu, ale že i United budou mít takhle slaboučkou je k smíchu. Snad už jsi to pochopil.

Reagovat
kiwwi

jj pochoppil som ze si to zakecal

Reagovat
smazaný uživatel

teď ti došlo podle mě došlo, že jsi argumentačně v piči, tak se už ani argumentovat nesnažíš Každej nezaslepenej člověk ti řekne, že síla sestavy v porovnání se statusem klubu za poslední dekádu je jednoznačně horší u United. Ale ty se prostě biješ do srdíčka doma v pokojíčku v Košicích, že United jsou pořád jeden z nejobávanějších týmů na světě a Carrick je po Busovi 2. nejlepší DM na světě.

Reagovat
kiwwi

necham ta v tom chlapce nestastny

Reagovat
smazaný uživatel

však mě v tom nech, nevím proč na mě pořád s kolegou reagujete, když vždycky dostanete na frak já se s váma do diskuzí nepouštím, protože tomu zkrátka nerozumíte a ta diskuze nikdy nic nepřinese

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini

Reagovat
Grahf

sabotáž od lvg, bo inak neni možné, aby ho po tom minulom výkone znova nasadil.

Reagovat
kiwwi

pred Newcastlom som sa modlil nech tam neda Fellainiho, kuknem zostavy, drb Fellaini...ma skoro drblo...ale po zapase a pred tymto zapasom som uz bol kludny, pretoze som si bol na 100% isty ze po tom katastrofalnom vykone uz nastupit nemoze...drrrrrrrb

Reagovat
Kowe

krásný příběh

Reagovat
kiwwi

zvladas

Reagovat
Kowe

zvládám

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

naivka

Reagovat
wild

nema tam dat koho ineho

Reagovat
kiwwi

Herrera na CM a Mata/Depay hore

Reagovat
wild

ale on tam nechce Herreru davat

Reagovat
smazaný uživatel

a drblo tě už teda?

Reagovat
kiwwi

uvidime po zapase

Reagovat
EXoRcIsT

to na Digi nemohli pustit inu spomienku na Polaka ako jeho prihodu o Manfredovi Ko.otvi

Reagovat
smazaný uživatel

Nemali inu zo svojej TV...

Reagovat
Infernoqt

Manchester United supporters, we've found some pretty big news.

According to Sunday People Sport, Sir Alex Ferguson would return to Manchester United if Louis van Gaal is sacked and Ryan Giggs is appointed. Although he has no desire to return as the manager, it is claimed that he would be prepared to take a hands-on role behind the scenes until the rest of the season.

If Giggs is given the managers job, it's claimed that Ferguson would not reject the role, especially from one of his favourite Manchester United stars.

Louis van Gaal has hit a very crucial stage of his Manchester United career, which could see him sacked if he loses against rivals Liverpool this weekend.

Reagovat
Ángel di María 22

TVL, to jsou sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

chod masturbovat nad tymi vasimi mega investiciami a vyhadzovanim manazerov v kazdom rocnom obdobi

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Nesleduj ho, je to pako. Vetsina jeho komentaru je slabomyslnych

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by si s Dušanem mohli rozumět.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Tady se ty sestave smeje kazdej fanousek temer, ale ja evidentne na to nemam certifikat. Navic ja mam Liverpoolu z PL docela rad ty kokotko.

Reagovat
Kowe

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

Reagovat
Swarley

možná kdyby tam byl Angel di María, co?

Reagovat
Ángel di María 22

Mně stačí, že ted hraje znova suprove a bavi se fotbalem.

Reagovat
Swarley

jj, dokud ho neofoukne nebo něco podobného

Reagovat
fff

Upressujeme ich k smrti ... a uvidime, ci daco z toho bude

Reagovat
EXoRcIsT

ked niesu hraci Liverpoolu sprosty tak budu hlavne pressovat Fellainiho ten vsetko pokazi ako vzdy a ked rozhodca nebude slepy tak dostane cervenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem čo majú fans man utd proti Fellainimu.. Práve my sme súper, kedy sa bude hodiť najviac v našej 16ke pri štandartkách. Ale budiš

Reagovat
EXoRcIsT

hej v pri standartkach ked pri kazdej druhej fauluje a v strede pola je to neskutocna brzda pre cely utok

Reagovat
fff

Zrejme im vadi, ze bude na ihrisku aj mimo standardiek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Ano, tak nějak by se daly stručně zhodnotit šance United v nadcházejícím zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci. Je hezký si slepě stát za svým názorem, ale co je moc je příliš..

Lucas Leiva hrál (víceméně) širší základ pod pěti manažerama co se v Liverpoolu prostřídali. Já vím, že máte všichni vystudované vysoké školy fotbalu, ale nemyslíte třeba, že pokud by to byl takovej dřevák, že už by ho jeden z těch manažerů poslal do paštěky?

Ne? Ok.

To, že byl v pěti sezónách během své osmileté kariéry (a bude pravděpodobně i v té letošní) nejúspěšnější tackler v PL Vám je taky u řitě.

Že bude tomasinho žít celej život s hlavou zaraženou v prdeli jsem poznal po pár jeho nesmyslnejch příspěvcích, ale čekal jsem, že se tu najde aspoň pár lidí, co nejsou tak na větvi z vůně vlastního rekta.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kowe

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

On ale nejúspěšnější tackler není.

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, není.

Reagovat
smazaný uživatel

V aktuální sezóně možná ne, v prosinci ještě byl - taky jsem psal "pravděpodobně bude".

Reagovat
Kowe

počtem jo, procentuálně ne

Reagovat
vrabejka

Lucas je nahodou posledni pul sezonu dobrý. Mě jenom štve ty jeho zbytečný fauly. Je mi jasné, že nemuže byt rychlý jak Bale. V létě asi přijde nove , lepší DM ale doufám, že se ho nezbavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Tě u DM sere rychlost, proč hned nekopnem do prdele Cana?

Reagovat
fff

Reagovat
Kowe

protože není DM?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Can neni dm ne? V Liverpoolu ho tam sice cpou, ale prijde mi jako ofensivni stredak. Kdyz ho porovnam treba s cistokrevnymi dm jako mikel nebo matic.

Reagovat
smazaný uživatel

Prisel jako DM, ted hraje CM.

Reagovat
eder

Testimonial match for Lucas - The Legend!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
tomasinho

Pupidyku, jak to jde? My jsme Švédsko, vy nejste nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle obrat tu používal jiný uživatel, nějaká moje laciná kopírka (což už jsem Ti tehdy říkal, ale opět sis mlel svou). Jde to dobře, Švédům stále fandím a měl jsem tu čest jim dělat koordinátora na MS jednadvacítek, jen mě trochu nasrali, bo mi jejich kustod čajzl vlajku, kterou jsem jim nachystal na uvítanou. Asi si myslel, že nikdo v ČR nemůže fandit Švédsku a ještě mít jejich vlajku.

Ale očividně jim přinesla štěstí.

Reagovat
Whitemedia

Prevc docela šílenec

Reagovat
r.mrazik

s tim kvetakem si dela srandu...kazdopadne jestli prohrajeme s tim,co tam liverpool postavil,tak by se mela zelva odšourat sama...

Reagovat
Coutinho10

tak snad to tam dneska bude padat tady statistika pod Kloppem...tech strel a sanci, ale nic moc z toho

http://i.imgsafe.org/068d321.jpg

Reagovat
kris_kros

Ten Šebo je na facku

Reagovat
Staenly10

Nějakej dobrej stream?

Reagovat
masly008
Reagovat
r.mrazik
Reagovat
niflheim

Ty body by nám měli rovnou dát.

Reagovat
niflheim

Jo on hraje Fella

Reagovat
wild

a nakoniec ich dame my im

Reagovat
Rssa

*brát

Reagovat
papos182

V pohode sestava LFC, stejna jako proti Arsenalu, jen Ibe byl nahrazen Lucasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Môj tip 4-4 a červená pre Fellainiho

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to bude dnes mensia nuda, nez na aku sme u Premier League zvykli.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fff

Je az strasidelne aku neproduktivnu ofenzivu mame na ihrisku ...

Reagovat
cubazi

Do plaču

Reagovat
Swarley

1-3 Rooney hattrick

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

walk oooooooooooooooooon, walk oooooooooooooon

Reagovat
masly008

supr skladba od U.jako většina

Reagovat
minoLFC

nastup a oni to prerušia jedn tam reklamu

Reagovat
minoLFC

a študiu komentuje nejaká tehotná ženská

Reagovat
cubazi

Pome LFC

Reagovat
niflheim

Fella prohrál hlavičkový souboj s hráčem, co ani nevyskočil

Reagovat
Kowe

Dvě a půl minuty pryč a Lucas už stihl být pozičně uplně mimo. To jeho tempo v tomhle je světový.

Reagovat
Swarley

centr na zadní na Fellu

Reagovat
niflheim

To ho tam kdo objímal?

Reagovat
smazaný uživatel

To je až choré, že 20-ročný chalan musí byť zdvojovaný, aby si s ním dali rady

Reagovat
Infernoqt

se divím, že toho de geu nedáme do zálohy, už takhle je nejlepší tvůrce a má nejvíce přihrávek

Reagovat
fantomas

Spurs and Stoke are the only sides not to lose a match by three goals in the Premier League this season.

Tohle je fakt neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme ještě neprohrávali o víc než 1 gól

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

takže bloodzeed letos stabilní?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

neeever walk alone a hotovo, ticho jak v hrobě

Reagovat
pingla

Reagovat
Kowe

taková klasika v anglii no

Reagovat
kiwwi

*na Anfielde

Reagovat
Rssa

OT je vetsinou jako vyklizene divadlo snu..

Reagovat
Kowe

nezvládáš

Reagovat
Rssa

To byla jen cast vyhrazena pro popevky soupere...no a bohuzel ticho

Reagovat
niflheim

Jonesy se tam ještě zraní na té tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Jones v publiku

Reagovat
wild

Jones a Carrick v away sectore

Reagovat
Infernoqt

Fella na zemi, střídej ho, je zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
r.mrazik

tyvoe dej mu kartu

Reagovat
Rssa

Lucas vs. Fellaini, oni se vyřadí navzájem...

Reagovat
kiwwi

ideal pre oba tabory

Reagovat
smazaný uživatel

dvě největší prasata na hřišti

Reagovat
pingla

Za tohle bez napomenutí nebo karty?

Reagovat
cubazi

ano, presna definicia

Reagovat
icka

fellaini okusil vlastni medicinu

Reagovat
smazaný uživatel

Suboje Fellaini Lucas budu naozajstnou ozdobou tohoto derbyy,

Reagovat
niflheim

Střídej ho!

Reagovat
Swarley

hm, Fella ho zabije

Reagovat
Miguel19

Pěkně Lucas

Reagovat
icka

Reagovat
fff

Snad im Lucas nezrani Fellainiho.

Reagovat
13

To si děláš srandu, že to vemeno vyřadí ze hry jejich nejhoršího hráče?

Reagovat
Whitemedia

Lucas tvrďák

Reagovat
eder

Lucas zrušil květáka.

Reagovat
REPLIKATOR

Ještě jim vyřaď nejslabšího hráče ty lamo brazilská

Reagovat
Infernoqt

jak jinak

Reagovat
Swarley

to jako bylo co tohle zase

Reagovat
kiwwi

to su zmatky

Reagovat
minoLFC

Dík Lucas vyradáš im toho kto im to mal kaziť.

Reagovat
niflheim

Ty vole, takhle se nechat předběhnout, Miku, Miku...

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas aký pass

Reagovat
Dawon

my tak horime v obrane poslednich par tydnu, to je silene jak se to uplne otocilo

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas krasny pas

Reagovat
smazaný uživatel

První a poslední dobrá věc dnes

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Prohnili proti prohnilim. Koho si z techto dvou bullshitu vybrat?

Reagovat
Salfovic

Lucas, to je panečku špílmachr

Reagovat
tomasinho

Na co má nohy? Jasná situace na lob

Reagovat
Kowe

on hlavně nemá hlavu žejo

Reagovat
REPLIKATOR

Lallana co ještě chceš

Reagovat
Kowe

Milnere ty jsi kokot

Reagovat
icka

Co jsem videl tak mu to pekne odskocilo ..

Reagovat
Kowe

byl uplně v blbé situaci, neměl vůbec střílet a radši nahrát Hendovi, tam byla ulice jako prase

Reagovat
Dawon

proboha co to je za hruzostrasne diry v te obrane?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cubazi

že si ju to nemehlo nespracuje a neprihrá, ježiš bože daj mu rozum na stare kolená

Reagovat
johnik

Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas je přesně typem člověka, který někam přijde na někoho doporučení. Následně se zjistí, že je neschopný, ale je blbé ho vyhodit, a tak zůstane. A tak se snaží dělat to, co ostatní, sice špatně, ale časem nějak zapadne a zakoření v kolektivu.

Reagovat
eder

Jasně, přesně o tom je sport na nejvyšší úrovni.

Reagovat
protiproudu

No to právě, že není ale na toho Lucase to sedí :D

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ten hráč je přinejlepším průměrný, vůbec nemá na top Premier League.

Reagovat
eder

Jasně, je tam skoro devět let jenom z protekce. Přeci Brazilci měli vždy v Premier League na růžích ustláno...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se podívej na úroveň LFC za posledních devět let

Reagovat
13

Něco jako když najdeš na ulici psa, víš o něm že má blechy, ale furt za tebou leze a tak si zvykneš na jeho přítomnost.

Reagovat
johnik

Milner

Reagovat
Rssa

Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

dneska vyhrajem!

Reagovat
smazaný uživatel

Lucaaaaas

Reagovat
Swarley

to bylo jasné, že ho Fella sejme

Reagovat
mickey mouse

Červenou Fellainimu i Lucasovi pls

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Fellaini ruda by byla fajn, aspon by ho dalsi 3 zapasy nemohl cpat do zakladu

Reagovat
Whitemedia

Lucaaaas

Reagovat
bbbauch

lucas nezvlada ven

Reagovat
wild

Fella jak odhodil Milnera

Reagovat
niflheim

Dej tomu Lucasovi kartu

Reagovat
fff

Tieto Lucasov absolutne zbytocne fauly dpc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ktory z tych dvoch magorov pojde vo ako prvy?

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne stejne nejvetsi komik na travniku je henderson

Reagovat
bbbauch

Reagovat
I am Mancunian

vyjebany jarin

Reagovat
pingla

Reagovat
Rssa

Byl by vase nejlepsi CM

Reagovat
vodka

Reagovat
Rssa

Se soucasnou formou co tam mate bez diskuze.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
CubONE

Reagovat
Whitemedia

Jsem věděl, že to bude sranda

Reagovat
bbbauch

Henderson strasne nesympatickej drevak

Reagovat
cubazi

jak Rooney ...válam sa po zemi a gracam steba

Reagovat
bbbauch

To ti staci malo

Reagovat
VasAFC

ještě k tomu vypadá jak kdyby měl downuv syndrom

Reagovat
cubazi

Hendo do pindy stakymi strelami, radšej rozohraj do strany kua

Reagovat
One-Real
Reagovat
smazaný uživatel

Hendo keby sa nehra na Gerrarda a bol by sam sebou, bol by lepsi. (v dnesnom zapase)...

Reagovat
Kowe

Reagovat
Harakan

Střed United je opravdu smutnej. Nečekal bych, že tam jednou uvidíme hrát takhle průměrnou dvojku.

Reagovat
Dawon

Schneiderlin je fajn, ale ja myslim ze ve dvojici s Fellainim by kazdy vypadal jako totalni neschopa, vsak to je jako by byl v te zaloze vicemene sam

Reagovat
Jacks11

United opět nezvládají

Reagovat
Infernoqt

ach jo, kdokoliv místo Fellainiho, rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool s vysokou intenzitou na anglicke pomery.

Reagovat
kiwwi

ten Fellaini jak sa tam otacal pri Martialovej prihravke...zastrelte ho niekto pls

Reagovat
Grahf

to je jak keby zobrali náhodného diváka, nech si s nimi zahraje

Reagovat
cubazi

sme trapný

Reagovat
smazaný uživatel

united naprosto nulovi

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas je z LFC nejlepsi hrac na hristi.

Reagovat
eder

jako obvykle

Reagovat
smazaný uživatel

vystřídejte už konečně toho květáka

Reagovat
Erdovec

vůbec bych se nedivil kdyby jim to Fellaini dneska vyhrál, samozřejmě po tom, co měl být tak dvakrát vyloučený, hlavičkou, samozřejmě s loktem v ksichtu obránce...

Reagovat
Dawon

to at klidne udela, a hned po zapase mu pak spalme registracku takovy scenar bych bral

Reagovat
Swarley

tak nic překvapivého by to nebylo, on těch šancí měl v posledních dejme tomu 10 zápasech víc než dost...

Reagovat
misinho7

neskutone ako klesla kvalita oboch timov...to je ale des najvacsie derby v anglicku ked si porovnam s El Clasicom tak real aj barca maju na kazdom poste snad o dva triedy lepsich hracov..a ten stred suboj Lucas vs Fella...lol to boli casy ked tam bol Gerrard vs Scholes

Reagovat
Cobra

Největší možná, ale nejlepší je NLD

Reagovat
masly008

Reagovat
Side

Zábavnej fotbal zatím

Reagovat
bbbauch

Ale mohli bysme zacit neco hrat

Reagovat
m.sali

zdá se mi to, nabo má Wazza obarvený vlasy???

Reagovat
eder

Wazza nemá vlasy. Je to fake.

Reagovat
pingla

Američan

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak otřesný fotbal... z toho normálně bolí oči

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny futbal.

Reagovat
Grahf

vôbec nie je záujem hrať dopredu, hlavne si prihrávať na vlastnej polke

Reagovat
smazaný uživatel

To je slusna okopavana zatial.

Reagovat
Miguel19

To je zápas tvl...ta nekvalita obou týmů bije neskutečně do očí.

Reagovat
stas87

Dokaze si tam niekto nahrat trikrat po sebe uspesne?Neratam vymenu lopty medzi stoperom a brankarom.

Reagovat
eder

Nedokáže. Je to snad ještě horší než zapráskáná ubohá bundesliga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vodka

fella s darmianem tragicti, herrera taky zase slaby...

Reagovat
fff

Co si budeme nahovarat, jedna strana aj druha, na ihrisku celkovo chyba kvalita a je to vidiet.

Reagovat
misinho7

trasny des toto....neskutocne ako to upadlo... ale snad Klopp zdvihne Liverpool jemu verim strasne, len potrebuje kvalitnejsich hracov..lebo taky Milner to je parodia na futbalistu

Reagovat
bbbauch

Rooney jak pokazdy spoliha ze mic propadne proste, vubec nejde do souboje

Reagovat
Jerichoo

To je futbal no

Reagovat
masly008

má někdo méně kreativní střed zálohy než účka?ti klesli na úroveň villy snad.

Reagovat
Rssa

Co jste cekali? Kazdy zapas nemuzou hrat oba tymy na krasu jako minule

Trocha taktiky...

Reagovat
niflheim

Wut

Reagovat
Infernoqt

Střekaaaaaaaaaaa, to čumíte, saláti. A vy jste nám nevěřili a vidíte, je to tam

Reagovat
Infernoqt

*l

Reagovat
johnik

Lucas jak to rozdává

Reagovat
smazaný uživatel

Firminho klasická simulace

Reagovat
Dawon

to je zas studena sprcha po tolika bozich zapasech v ramci PL v poslednich asi 2 tydnech

Reagovat
smazaný uživatel

Juj, to mal byt gol, Henderson.

Reagovat
I am Mancunian

to je neskutocne hovno co hrame

Reagovat
Salfovic

Neviděl bych to tak optimisticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool už mal aspoň nejaké šance

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard by to dal..

Reagovat
mickey mouse

Klopp co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Hererovi k první střele v 30. minutě mimo..

Reagovat
vinetou

Klopp

Reagovat
fajdax

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

hendo , klopp

Reagovat
masly008

hendersoooon

Reagovat
Infernoqt

ještě že to liverpool tak zahazuje, to nám pak bude zase stačit jedna střela a gol

Reagovat
Dawon

takze dneska zase 0:0 rikas?

Reagovat
Infernoqt

je mi to jedno, tahle sezona mě už nemá čím překvapit^^

Reagovat
smazaný uživatel

to je kopyto ten Henderson, ten netrefí ani stodolu

Reagovat
13

Hendo trochu klidu prosím, vypadá to dřevnatě..

Reagovat
bbbauch

Tenhle masiv uz par letokruhu ma

Reagovat
bbbauch

Henderson

Reagovat
Counter

Henderson má pod dresem oblečený i ten od Coutinha?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyyb ten hendo jeste nahraval tyjoo skodaaa

Reagovat
eden_h

ja si nemozem pomoct ale ten Henderson je neskutocne poleno

Reagovat
fff

Dpc Hendo .

Pamatam si minuly rok po zapasoch s MC a tusim Burneley, ked dva dva goly, som si nahovaral, ze uf mozno sa naucil strielat ...

Konsky chuj sa naucil strielat

Reagovat
tomasinho

Hendo, to musí být gól

Reagovat
Whitemedia

kapitán

Reagovat
m.sali

klopp včera koukal na matrix, hádam

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle jsou přesně ty chvíle, kdy se ukážou rozdíly mezi hráčem jako byl Gerrard a hráčem, jakým je Hendo

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Liverpool se postupně zvedá a vypadá i fotbalově. United neví, takže čekám že půjdou do vedení..

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
REPLIKATOR

Ty dřeváku už nestřílej když to neumíš

Reagovat
stas87

Krasny odkop Herreru pred tou sancou Hendersona.

Reagovat
Swarley

Hendo si hraje na Gerrarda, Klopp na Boase

Reagovat
Whitemedia

heh, s tím Boasem je to přesné.. šašci

Reagovat
CubONE

Reagovat
cubazi

Gerrardson

Reagovat
Coutinho10

Hendoo se musi davat

Reagovat
PhilipS

Henderson je hrozně dřevnatej fotbalista. Jenom dobrej atlet...

Reagovat
Side

henderson

Reagovat
Mervin

ty vole, to je kopyto

Reagovat
Grahf

Vyblil som si oči

Reagovat
Ángel di María 22

Co to je za "přihrávky".

Reagovat
smazaný uživatel

herrera je zase klasicky marný... a to tady brečeli, když tam hral Cleverly :) super hráči, kteří ale sami o sobě tým nezvednou a netáhnou

Reagovat
Dawon

kdyz ho porad sere tak vysoko tak je to tezko, Herrera neni Silvovske AM, on by mel byt v zaloze misto Felly a ten tym by byl razem o nekolik levelu funkcnejsi

Reagovat
tomasinho

To je Darmian furt takhle mimo pozičně? Tu stranu odkrývá neskutečně. Se lepí na Blinda a vpravo je prostor.

Reagovat
Dawon

napravo nikdy tak marny nebyl, ikdyz teda ta pocatecni forma mu urcite opadla...tezko rict jestli mu vadi mit vedle sebe sneciho blinda a laka ho to porad ho nejak zastupovat nebo co, je to zvlastni

Reagovat
vodka

napravo byl taky takto marný

Reagovat
Dawon

nemam tedy pocit ze az tak silene jako dneska, ale je mozne, ze uz mi ta nase marnost tak nak kolektivne splyva v jednu velkou kaluz zvratku

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian je na tom levém beku neskutečně k hovnu, nechává tam díru za dírou.

Reagovat
vodka

co z toho, když Young je vpravo lepší. Kromě úvodních pár zápasů je darmian po těch zraněních maximálně průměr...

Reagovat
Swarley

Reagovat
13

Kde jsou ty časy kdy ten kluk dokázal zničit Maltu..

Reagovat
eder

Lucas další skvělý pas. To je playmaker, panečku!

Reagovat
eden_h

Uz len cakat na Mignoletovu prilezitost

Reagovat
Mastný Chobot

Firmino mi príde strašne nesústredený

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Mastný Chobot

pekne, Laco, Kendrick vždy poteší

Reagovat
Cobra

Horší než United je snad jen Firminho. Takový hype z minulého zápasu

A Lucas zatím hraje suprově

Reagovat
Counter

To není žádný Firminho

Reagovat
Swarley

Young je dneska zase na drogách

Reagovat
Swarley

no, ale zranit se teda nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

A co to je vůbec za píčovinu, aby hrál Young pravého beka?

Reagovat
vodka

Young na RB > Walker

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Maťo<vrabejka

Reagovat
PhilipS

Se nemůžu furt rozhodnout, jestli je letos horší koukat na účka nebo na chelsea...Hrozně hovězí ta jejich hra...

Reagovat
Mastný Chobot

hrozne nekvalitný futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
fajdax

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je fotbal, já se u toho jenom směju, nikdo si neumí dát tři přihrávky ani vystřelit..aspoň že to má tempo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kolooooo

Reagovat
Rohlíček

Nemohl hrát Firmino takhle minule?

Reagovat
bbbauch

Branime uplne strasne

Reagovat
Jerichoo

Co sú to za otrasne ťarbavé protiútoky preboha

Reagovat
Salfovic

Njn, s trojicí přeceňovanejch anglickejch dřeváků Henderson, Lallana, Milner toho Klopp moc nezmůže.

Reagovat
smazaný uživatel

United sa drzia len vdaka tomu, ze su hraci Liverpoolu dreveni.

Reagovat
Whitemedia

co padáš, zakončuj to...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nie je to spatny zapas dnes.

Reagovat
Mastný Chobot

nie? veď sú to samé straty, zlý dribling, zlé prihrávky, zlý pohyb, nedorozumenia na oboch stranách, žiaden viditeľný systém ani od jedného z tímov a zúfalosť od MU. Dosť zlý zápas teda pre mňa.

Reagovat
vodka

systém je u nás viditelný dost, ale co z toho, když se tam kupí individuální chyby a stupidní ztráty...

Reagovat
smazaný uživatel

to z tej tvojej top ligy mas dost slabe naroky

Reagovat
Mastný Chobot

MU je asbolútne furtmimo

Reagovat
PhilipS

Liverpool pod Klopem hraje sice naivně, ale aspoń ta hra má nějaký koule a názor. Až vhodně doplní obranu, tak to bude fungovat. Ale United, to je zlo...

Reagovat
eder

Reagovat
I am Mancunian

a to si predstav, ze sme uz aj spravili pokrok oproti minulej sezone

Reagovat
smazaný uživatel

*firminho

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
fff

Preco Firmino nestrielal hned potom prvom dotykuuuuuuu .

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Miguel19

Protože ho měl na hovno

Reagovat
Lacko_Boh

streamik ?:)

Reagovat
masly008
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

dakujem vam,naozaj

Reagovat
smazaný uživatel

tohle firminho dojebaaal

Reagovat
vinetou

Dpč Firmino s tímhle táhni do prdele

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino

Reagovat
eder

Klopp > L. Van Korytnáčka

Reagovat
Mastný Chobot

dojde korytnák a vás rozbije

Reagovat
Erdovec

Young

Reagovat
REPLIKATOR

Nejslabší hráči v derby co pamatuju. Na obou stranách.

Reagovat
Dawon

vypada to jak by oba ty tymy hraly 3. kolo FA cupu proti druholigovemu souperi no

Reagovat
smazaný uživatel

to rozhodně

Reagovat
Harakan

Co tomu říct. Když už chybí kvalita, je potřeba extrémní nasazení a snahu. Prostě to chtít urvat za každou cenu. Škoda, že i v tomhle je Pool jasně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlodvík-Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

jackson aky sprintik buzerantsky

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Luc-Luc

tak zatim to na derby nevypada jak na hristi tak ani v hledisti...nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Bortwick má tie ruky pri behu úplne komicky

Reagovat
Salfovic

Jak retardovanej tyranosaurus.

Reagovat
smazaný uživatel

nevedel som to v rýchlosti prirovnať k niečomu, ale myslím, že tak nejak. Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

teplej retardovanej tyranosaurus

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian a Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

Není Firminho tak trochu simulant?

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino*

Reagovat
Cobra

*dřevo

Reagovat
smazaný uživatel

to je fuk

Reagovat
Counter

Kdo?

Reagovat
eder

Není. To jen tak z dálky vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak neustoji toho moc

Reagovat
smazaný uživatel

nenhi simulanth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

To hrajeme naschvál takhle?

Reagovat
eder

Vždycky jste hráli takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Uuf Henderson velka prisernost dnes.

Reagovat
Mastný Chobot

to kde vyhrabali toho LB? vyzerá jak reťoš

Reagovat
smazaný uživatel

local lad

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Erdovec

Reagovat
misinho7

to je ale des..a ja ze si pozriem derby aspon prvy polcas pred realom, ze to bude dobry zapas ale o je tragedia hraci posobia ako keby vsetci boli z dajakej granady abo co...hroza hroza..strasne anglicek timy zacinaju stracat na Top kluby ako Barca,Real ci Bayern

Reagovat
Grahf

bez ladu a skladu, hráči pobehujú po tom place totálne dezorganizovaní

Reagovat
Whitemedia

srandy kopec

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho z

Reagovat
smazaný uživatel

*zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Touré taky v pohodě. Né že by měli moc práce...

Reagovat
Kowe

vidíš tu jeho rozehráváku? proto má Škrtel lepší úspěšnost, ale Sakho je v ní lepší. Vidí toho daleko víc než Martin, daleko víc si dovolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mu ide, no...Ale nie vzdy... Ano, je lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska zatial pekne

Reagovat
m.sali

to je zase holomajzna

Reagovat
Masi

Jako sice dělá většině hráčů problém přihrát, ale jinak je ten zápas docela v tempu, míč se pořád přesouvá k soupeři, moc šancí sice není, ale oba týmy chtějí útočit. Live pěkná kombinace u té Firminově šance.

Reagovat
fff

Do koca zivota ma nepreestane fascinovat, ze za Lallanu sme dali 25 (!!!!!!!!!!!!!!) milionov libier ...

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Whitemedia

V klidu, u nás podobná částka padla za Pedra..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cubazi

Lallana je proste uplne zbytočný hrač pre nás

Reagovat
niflheim

Sakho parádní, škoda ho tam.

Reagovat
smazaný uživatel

cakal som ze to moze byt atraktivny zapas, ale toto je neskutocne co hraju...pripomina mi to zapas Michalovce - Podrbrezova, uplna katastrofa......chlapci co zarabaju 100k za tyzden

Reagovat
Mervin

tak FA se asi připojila k programu integrace mentálně postižených lidí do společnosti za tohle pro MU

Reagovat
smazaný uživatel

jo a co má být?

Reagovat
Hokaido

Nic, nevěděl jsem, že chodí takhle fandit...

Reagovat
protiproudu

Seš debil? To máme jako luštit tvoje hovno co postneš?

Reagovat
Dawon

proc by ne, Young taky chodival do naseho kotle kdyz byl zraneny

Reagovat
Counter

Mají tam být jak Jones, tak Carrick.

Reagovat
Swarley

však tak chodí někteří docela pravidelně

Reagovat
Hokaido

V tom případě snad Jones musí mít permici.

Reagovat
smazaný uživatel

jaaaacksooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steven666

Sakho

Reagovat
Mastný Chobot

to čo robí s tou ľavou rukou pri výkluse? ja to jebem

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Rssa

Fotbal na prd, ale u MU neni viditelny vubec zadny system....byla by skoda toto dnes projet

Reagovat
smazaný uživatel

chyba nam kvalita vpredu

Reagovat
Rssa

Spise forma. Kvalita tam nejaka je (nerikam ze zavratna). Hlavni je, ze jedeme bez Bentekeho, i kdyz zatim palime vse mozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedni horší než druhí...

Reagovat
Mastný Chobot

ale MU sú "jedni"

Reagovat
Erdovec

i kdyby to byla nuda, tak ten levý bek MU , tvl hodit aut to neumí, hlavně, že to má na hlavě nějakou sračku

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že Henderson je dřevo, jinak tečem.

Reagovat
stiflerovamama

Chcelo by to tam este jedneho hraca do ofenzivy namiesto Milnera, aj ked nehra zle

Reagovat
Counter

Dneska fakt bez Mesutka

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

zranený?

Reagovat
Lacko_Boh

prečo pre boha?

Reagovat
Mastný Chobot

to by sme sa asi mali pýtať skôr my teba

Reagovat
Lacko_Boh

dneska nemam naladu moc ,som si zabudol doma kartu a uvedmil som si to az na pokladni

Reagovat
Counter

Tak on byl zraněný už delší dobu, Wenger ho docela šetřil, vynechával tréninky atd. Teď už to asi přešlo do fáze, kdy je lepší ho ani nenasadit. Snad to nebude nic vážného.

Reagovat
Lacko_Boh

hej hej to viem že ho šetril ale fakt som nečakal že ho uplne pošetri zrovna proti stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Yung má evidentně dobré zdroje.

Reagovat
Mastný Chobot

reliable Chobot, vidíš to

Reagovat
Nikikrew

lol to ani nehovor

Reagovat
jacobT

no mám z toho dnes obavy

Reagovat
R22

Sakho je boss zato Lallana nulový

jinak z naší strany zatim relativně dobrý, i když by to chtělo víc šancí, snad nám tam druhou půli něco padne

Reagovat
smazaný uživatel

firmino ma kreativitu, strelu, vie prihrať...ale na nedostatok rýchlosti bude trpieť

Reagovat
Mastný Chobot

hlavne má nejaký blok v hlave alebo sa nevie sústrediť. Toľko zlých dotykov že až

Reagovat
Rssa

Firmino je rychly dostatecne, tam je problem jiny. Az zacne hrat ucelneji a hlavne si to bude moct dat 1-2 s nekym schopnym, tak hned poroste.

Reagovat
smazaný uživatel

rychlost mu rozhodně nechybí..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Heisenberg

Na Kloppovi se mi líbí, jak chce být za každou cenu přímočarý, oproti United daleko méně přihrávek na stopery, po chvíli přihrávek mezi hráčema obvykle přijde diagonální nákop na křídlo. I stopeři mohou vyvážet míč, nebojí se ztráty. Dnes je to způsobené dobrým bráněním prostoru od United, ale i proti nám Toure/Sakho často vyváželi míč. Ve finální třetině rychlé narážečky, kolmice, žádný zdržování. Mně se tenhle styl fotbalu moc líbí a pokud koupí vhodné hráče, tak by mohl mít v Liverpoolu úspěchy.

Reagovat
Kowe

Liverpool lepší ale bez kvality, United naprostá tragédie jak v kvalitě tak ve hře. Tohle je bohužel očekávávaný zklamání.

Reagovat
johnik

Ať tam pošle Bentekeho, ten se trefí aspoň jednou za zápas.....

Reagovat
Kowe

ten by to zabil už uplně

Reagovat
smazaný uživatel

Nudnej fotbal, Liverpool o něco lepší, měl i nějaké šance, nakonec to skončí 1:0 pro MU.

Reagovat
13

1:0 pro MU to neskončí, to se s tebou klidně vsadím.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Hmh...

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Relaible vrabejka

Reagovat
Usty

Liverpool se mi docela líbí, dneska se hezky projevují ty Kloppovy rysy, Manchester se díky tomu málokdy dokáže udržet u míče delší dobu, a když, tak nakonec v ofenzivní třetině pokazí přihrávku. Z jejich strany je to zatím opravdu „klasická“ tragédie.

Ale jak říkám, je to zásluhou hodně dobře disciplinovanýho Liverpoolu, kterýmu kromě Cana perfektně fungoval celej střed pole. Naprosto fantasticky hraje Sakho, ten je perfektní a je vidět, že když nemá přehnaný úkoly k dostupování a může hrát „svoji hru“, je to fantastická skála. V ofenzivě už to tak zářivý není, ale pár pěknejch momentů bylo vidět.

Do druhýho poločasu musí Van Gaal poslat Matu, protože hostům funguje do určitý míry akorát Martial a zbytek v čele s Fellainim a Herrerou nestojí ani za zmínku. Ale to bych byl opravdu šokovanej, kdyby ten blázen zrovna dneska prozřel.

Reagovat
kiwwi

Depaya, nie Matu

Reagovat
PhilipS

Dyť Sakho nebyl vůbec testovanej. Že přehlavičkuje Rooneyho je snad povinný minimum. Kdyby United byl schopenj aspoň náznaku tlaku, tak ta obrana Poolu v tomhle složení, bude kupit chyby

Reagovat
Usty

Měl poměrně dost momentů, kdy musel jít do konfrontace a ani jednou neprohrál. Rozhodně testovanej byl.

Reagovat
PhilipS

Tyhle momenty by zvládl i Procházka. Neměl nic složitýho k řešení. Ty útoky United byly naprosto platonický...

Reagovat
13

Reagovat
tomasinho

Škoda těch nepřesností a nekvality v zakončení Lallany, Henda a Firmina. Pressing zatím dobrý, nutíme je k chybám, snad to vydrží a nějaký haluzák tam spadne. Fotbal celkově na prd, ale k ničemu jsme je nepustili, tak snad to tak bude pokračovat.

Reagovat
13

Mně ten fotbal celkem baví.

Reagovat
13

mě*

Reagovat
PhilipS

Je legrační, že Mourinho dostal padáka a LVG s touhle konzistentní sračkou se tam furt drží. Jinak v Martialovi maj bohužel poklad. Až ten tým začne kolem fungovat, tak to bude mašina.

Reagovat
Whitemedia

Kdyby měl Mourinho tolik bodů a hrál takovou sračku, tak by samozřejmě vyhozený nebyl..

Reagovat
PhilipS

To by pak nedávalo žádnej smysl, kdyby o vyhození rozhodovalo nějakejch 9 bodů. Což jsou tři výhry.

Reagovat
Whitemedia

Tak když těch 9 bodů znamená o 8-10 míst lepší umístění, tak ano..

Reagovat
wild

B Jackson vypada jak Pomajbo v Miesičoch..taky smiešny vyschnuty šašo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steven666

United absolútne nula bodov, mi príjdu že nevedia čo majú hrať, Pool tiež nič moc ale sú lepší, futbalovejší. Zatiaľ najlepší hráč Sakho.

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/neilsherwin/status/688734936686137345

súhra MU takto vyzeralacelý polčas, krásna ukážka

Reagovat
smazaný uživatel

Na súčasnú kvalitu hráčov som spokojný a podľa očakávania Liverpool aktívnejší. Verím im že to zlomia a aspoň o 2 vyhrajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson, to je totálne drevo

Reagovat
13

Takhle marné MU jsem dlouho dlouho neviděl. U nás mezihra dobrá, zvládáme je přehrávat, ale ta koncová fáze je naprosto jalová. Zřejmě jim Klopp řekl ať se nebojí střílet, ale prokrista pána občas to po té přihrávce volá. Chce to víc klidu..

Na tom, že je přehráváme má docela velký podíl Lucas, dnes ho můžu jen chválit. Možná kdyby jeden z těch křídelních pracantů uměl i předvést individuální akci a normálně zakončit, tak už vedeme. (Ibe do hry prosím). Can by se mohl naučit dávat balon dříve od nohy.. A krajní obránci oba dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak zatim nic moc...zase nejsme schopni se trefit do brany..hlavne Hendo ...jinak zatim paradni vykon od Sakha...ten to drzi

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jeddnoznacne sa malo vyhravat po tomto polcase. Takyto slaby polcas zatial nepreviedlo tuto sezonu ziadne musztvo ako United dnes. Uz vidim, ze nas to bude mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

*na Anfielde.

Reagovat
smazaný uživatel

ach tak, tak potom nič

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, ehm.... slabý polčas....túto sezónu....žiadne mužstvo....

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
CubONE

Hrozny futbal, oba timy ako z Fortuna ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja mám pocit, že LFC majú aspoň nejaký herný plán. Zato United, tí tragédi, to hrajú na nejakú náhodu...

Reagovat
CubONE

Ale kvalita hrozna z oboch stran, nikto nevie spracovat a pomaly ani prihrat

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita je slabá, to je pravda.

Reagovat
Swarley

nuda a sračka, LVG musí už fakt letět, takhle to nejde dál...že to na Liverpool stačí, je věc druhá, ale tohle nikam nevede...

Reagovat
Azazelo RD

Typickej nadávající dědek.

Reagovat
Rssa

Ukazuje se vase kvalita. Miliony utracene a zbytecne. Jeden prumerak vedle prumeraka, priserna hra a lidsky odpad na hrotu. Uz to vzdej,

Reagovat
Swarley

ale vůbec, zbytečně utracené prachy to nejsou a jmenovitě ten tým špatný rozhodně není...

Reagovat
Rssa

Nakoupeni hraci stoji za prd. Pokud neco, tak vasi mladi stoji aspon za neco a pokud nekdo prijde misto LvG, tak pujdete herne asi trochu nahoru. Kazdopadne kvalitou, jak herni tak hracskou, se na City nebo Arsenal divate hodne z dalky.

Reagovat
Swarley

to už čtu deset let, nic se nemění

Reagovat
Cobra

Vždyť má ve všem co napsal pravdu.

Reagovat
Kowe

no za tu dobu se toho změnilo dost

Reagovat
Swarley

to jo, ale není to úplně o kvalitě kádru

Reagovat
Rssa

Uz to dobre dva roky plati a pry ze se nic nemeni

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozné. Lingard, Rooney snád ani nemali loptu. Obrana (hlavne Darmian), Fellaini a Herrera totálna slabota. Najviac mi je smutno z toho, že naši hráči si nikdy nemenia pozície, sú od seba na míle ďaleko. Niekto sa pohoršuje že Rooney nechodí do hlavičiek, ja sa smejem natom, že Martial je nalepený na ľavej čiare, Lingard na pravej a Herrera ešte ďaleko pred poliacou čiarou. Tento systém má strašne veľa múch, a LvG s tým očividne nič nechce robiť. Veľká škoda.

Reagovat
vrabejka

Zatim kralujeme derby a dominujeme. Mít efektivitu jak United tak vedem 4-0. Krasna tiki taka akce skoda ze Hendo nenahral Emremu do prazdne. Ale věřím že když udržíme vysokou výkonost vyhrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

tiki taka akce? to jsi zhulený?

Reagovat
vrabejka

nesleduješ zápas. nekecej do ničeho co si neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel sleduju

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Co vlastně umí Darmian? Fyzicky je tak 2 úrovně za ostatními hráči, kteří jsou dnes na hřišti a jak se kdysi vyplakával, že PL je proti Serii A netaktická, tak jsem ho ještě dneska neviděl dobře postaveného.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo nieje kokot, preto dobre nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester skonci 10. v PL, jestli bude hrat takhle.

Reagovat
Rssa

snad

Reagovat
Nikikrew

No proti nam ten pressing bol este vacsi, United to celkom zvladaju. Vpredu je to uz ina kava. Toto je aspon vyhoda ze mame Girouda a ten vie podrzat loptu a pockat si na spoluracov. Rooney nevyhra hlavicku proti Sakhovi a stracaju tym padom utocny priestor. LVG musi nieco zmenit. Hlavne nech uz zacnu padat nejake tie goly

Reagovat
HorajzmAmmann

Zidane trenér RM, Giggs trenér MU - To bude paráda. Van Gaal musí pryč !! A jako náhrada mě nikdo nenapadá... Ale na tohle se dívat nehodlám, juniorka Ostravy hraje líp

Reagovat
ondris

Ibe do druhého polčasu

Reagovat
eder
Reagovat
Erdovec

Mně se líbí to hodnocení, kdyby MU hrál jak my, tak nás drtí a bla bla bla, takhle je to tragédie od obou, fotbal na úrovni okresu atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavost

Zemřel Karol Polák, to znamená jediné.... Ramsey dneska easy vyučí a dá gól.

Reagovat
smazaný uživatel

to neplati retrospektivne

Reagovat
Miguel19

Clyne > Darmian o parník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Tak druhy polocas. Pokud nedame branku do 65 minuty, tak ocekavam klasiku. Gol z hovna nebo Mignolet zaperli...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Young prej zlomená noha

Reagovat
Mastný Chobot

to je futbal neskutočné

Reagovat
wild

preco Rooney vzdy robi klucku do obrancu?

Reagovat
Heisenberg

Taková cikánská ferovka na Martiala

Reagovat
fff

Emreeee. Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

skodaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Turek ale dobře

Reagovat
Mastný Chobot

*Nemec

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
m.sali

a ze Smalling je zase průměrák ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo

Reagovat
Kowe

Kolečko

Reagovat
vodka

bez carricka nebo schweinsteigera to proste v tom stredu takto tragicke bude, klidne bych tam zkusil toho perreiru misto Herrery, protoze ten je uplne v prdeli... fella proste pocitam s tim, ze tma zustane, prestoze je pozicne v prdeli a individualne jeste vic...

Reagovat
niflheim

Ručník

Reagovat
kiwwi

to im LVG v satni povedal, nech trocha zvolnime, pretoze sme boli velmi dobri alebo ako? sokujuci vykon aj na nase biedne tohtorocne standardy

Reagovat
Mastný Chobot

ten Clynov účes by sa mal zákonom zakázať

Reagovat
Rssa

Fresh Prince of Bel air

Reagovat
pingla

15.minuta Real - Gijon 3:0 .....

Reagovat
misinho7

tak utok BBC sa neda porovnavat s tym co ma Liverpool ci United BBC je tak o 3 triedy vyssie aj viac..

Reagovat
Nikikrew

4 : 0 18 minuta , co som ja nedal ten hdc

Reagovat
wild

proti nam by aj Fellaini vyzeral jak futbalista

Reagovat
Mastný Chobot

šak väčšinou hrá proti vám a nevyzerá tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

aspoň, že Kolo hrá dobre

Reagovat
vodka

Schneiderlin má dneska úspěšnost přihrávek tak 30 %, ne?

Reagovat
Counter

Ani Alexis ještě není na soupisce, to jsem zvědav, jak si poradíme.

Reagovat
vodka

Brothwick další top centr

Reagovat
masly008

jako že počítal s tím že mu to tečuje protihráč jo.

Reagovat
vodka

když už mu přihrají a on centruje, tak je to skoro vždycky nebezpečnější, než když centruje kdokoliv jiný...

Reagovat
smazaný uživatel

Martialovo zrýchlenie na prvých 2-3 krokoch je fenomenálne.

Reagovat
Swarley

tragický nákupy no, všechny, co naděláš

Reagovat
Rssa

Boha, mame Coutinha a taky radim nase prestupy na stupnici tragicnosti vysoko

Reagovat
Swarley

a tomu zrovna trvalo déle než rok, než začal něco hrát...takže pořád bych s tím hodnocením počkal...

Reagovat
Grahf

Jak to, že za takého hanobenie značky United nie je nikto zodpovedný?

Reagovat
wild

to vsetci zraneni su v away sectore?

Reagovat
Swarley

Carrick s Jonesem jsou tam určitě

Reagovat
wild

aj Rojo

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt strašnej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

mame staste, ze martiala necha deluded vybijat sa na kridle

Reagovat
Side

Milner je taky vtipnej

Reagovat
PhilipS

Benteke za Lallanu bych poprosil...

Reagovat
vodka

Schneidrelin je hrůzostrašný, fakt...

Reagovat
Swarley

s Herrerou neuvěřitelně nevyrovnaný výkony

Reagovat
Dawon

tohle byla Lingardova chyba...nicmene nebylo by snazsi a rychlejsi napsat, kdo neni hruzosrasny?

Reagovat
vodka

já sem myslel hlavne ty 4 dojebane prihravky na kratkou vzdalenost, kdyz nebyl pod skoro zadnym tlakem...

Reagovat
Whitemedia

Lucas je pořád bez žluté?

Reagovat
Kowe

probohaaaaaaaaa

Reagovat
Salfovic

Tak ten zákrok Sakhka na Martiala se dal v pohodě pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

uz vidim, jak mancs daju nahodak

Reagovat
Whitemedia

Mata rozhodne

Reagovat
Hachim Mastour

Čo je Mesutom? Na koľko?

Reagovat
Mastný Chobot

slight foot injury, další zápas už bude hrať asi

Reagovat
Salfovic

Škoda, že teď místo něj nemůže naskočit Rosický.

Reagovat
smazaný uživatel

nerozdýchal včerejší góly Eriksena, další zápas už bude hrať asi

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Bez Ozila, bez Sancheza, bude to sranda no

Reagovat
Counter

Ale jak dneska vidím Schneiderlina... Elneny nemůže být horší.

Reagovat
smazaný uživatel

hendooo

Reagovat
Whitemedia

Takhle to zakončit ty vole

Reagovat
Grahf

tiež vam príde, že fellaini vôbec neskáče na hlavičky? Trapak

Reagovat
PhilipS

Henderson je příšernej v tý koncovce. Z něho může bejt worldclass DM, ale k vápnu bych ho vůbec nepouštěl...

Reagovat
smazaný uživatel

worldclass DM

Reagovat
PhilipS

yop...umím si ho tam představit...

Reagovat
Mastný Chobot

Absentees from the Arsenal squad today:

Debuchy

Coquelin

Cazorla

Wilshere

Özil

Rosicky

Alexis

Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Debuchy je beztak fit, to se nepočítá.

Reagovat
PhilipS

nic překvapivýho

Reagovat
PhilipS

počkat Ozil taky? tak to je v hajzlu..

Reagovat
Mervin

Hendoo

Reagovat
smazaný uživatel

Tooto chce Ibea.

Reagovat
smazaný uživatel

To tempo je ale perfektné, ja tam byť tak sa zložím asi od únavy

Reagovat
Whitemedia

Já taky, ve 20. minutě

Reagovat
johnik

Kua Benteke a Pirlo na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Uniká mi nějakej důvod, proč Fellaini v žádným hlavičkovým souboji nevyskočí?

Reagovat
Mastný Chobot

nepotrebuje

Reagovat
eder

Kdo skáče, není květák. Hop hop hop!

Reagovat
Dawon

vaha vlasu mu to nedovoluje

Reagovat
vodka

hur pak miri loktama...

Reagovat
Grahf

de gea jediný nepochopil, o čo v tomo zápase ide :)

Reagovat
aramaki

Rozdiel v ligach...Real moze od 10. minuty vyklusavat a skusat paradicky...a takto asi v 50% zapasov v la lige..v PL kazdy zapas boj do konca.

Reagovat
misinho7

rozdiel je hlavne v nekutocnej kvalite real aj barca maju od mancehstru a liverpoolu snad 3 krat lepsi tim

Reagovat
aramaki

ze sa tu este motkas, ked ta tak bavi ten real Namiesto sledovania zapasu sem vypisujes, velmo nebavi, co? Rozdiel je hlavne v kvalite timov, okrem Realu, Barci a Atletica

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi tazko, dnes zapas Valencia Rayo mal asi o tridu lepsiu uroven a koniec bol paradny, k tomu este dali aj goly a tito pseudofutbalisti si nevedia prihrat ani na dva metre a to uz nehovorim o goloch, to by sme uz vela chceli od chalanov.

Reagovat
aramaki

Tak to vies. Aj v KHL je to na pohlad pekny hokej, aj pekne prihravky a vo finale Stanley Cupu maju hraci problem si prihrat a spravit peknu akciu..rozdiel je v nasadeni.

Reagovat
Infernoqt

Schneiderlin se mi líbí, jen potřebuje vedle sebe nějakého tvůrce.

Reagovat
Kowe

Clyne je povětšinou solidní dozadu a slabej dopředu, ale dneska je i směrem dozadu naprosto marnej, důležitý souboje prohrává, minimálně jendou pozičně uplně blbě.

Reagovat
Dawon

Depay v poslednich dvou zapasech jako stridajici hrac bozi...a on tam da matu....ja uz nemaaaam

Reagovat
Swarley

hned ho tam poslat za Andera

Reagovat
smazaný uživatel

striedaj Jurgen

Reagovat
Kowe

Milner a Lallana je duo snů za ty prachy

Reagovat
PhilipS

Ještě jeden dlouhej balón na Rooneyho a vypíchnu si oči

Reagovat
Kowe

Ibe za Lollamu prosím

Reagovat
johnik

Ti Angličani to sou střelci jak poďme dom....

Reagovat
Whitemedia

Trochu optimista, když to Rooneymu pošle takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy sme dali go z rohu naposledy??

Reagovat
eder

Tuším někdy za Paisleyho.

Reagovat
Grahf

a fellainiho tam nechá do konca

Reagovat
I am Mancunian

to ta este prekvapuje

Reagovat
vodka

sak nema nikoho do stredu zalohy, tak co jako cekals?

Reagovat
smazaný uživatel

Má tam Herreru

Reagovat
Swarley

ten je bohužel obdobně špatnej

Reagovat
vodka

ten by to dojebal asi jeste vic na tom CM, sak dneska byl tragicky az beda...

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě není úplně jistý

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe a Benteke dnu

Reagovat
Maresma

Pošli tam Ibea kua

Reagovat
Heisenberg

Bojack Horseman nebo jak se ten levej bek jmenuje je s Martialem druhý hráč, který se snaží běžet dopředu a nestojí tam jak píčus, to si LvG nenechá dlouho líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojack Horseman, to je jak jméno pro pokračování Borata

Reagovat
r.mrazik

nakopavany mice dopredu...bozi taktika

Reagovat
niflheim

Fella fakt dohraje?

Reagovat
niflheim

Ou, abych nezakřiknul

Reagovat
Whitemedia

možná ještě ne

Reagovat
wild

ak sa nevyfauluje, tak hej

Reagovat
HorajzmAmmann

ne, vystřídá ho McNair. Blind půjde vedle Morgana

Reagovat
fff

Fellaini kkt zakerny spodkom kopacky na clenok a este am tu drzost s aist hadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo říct co má za úkol Fellaini na hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodit LVG?

Reagovat
I am Mancunian

prenasac tlaku

Reagovat
Dawon

Reagovat
Azazelo RD

Přesný.

Reagovat
Lacko_Boh

heh,ked si predstavim že Mikrofona som chcel kedysi do Arsenalu... brácho to je vývoj

Reagovat
I am Mancunian

It's going to be embarrassing when Carrick, Jones and Rojo start chanting 'attack, attack attack' from the away end.

Reagovat
smazaný uživatel

Depay

Reagovat
vodka

Lee Rowley: I don't even think Harry Potter could bring any magic to this match...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to je parádny zápas.

Reagovat
vitasrp

To teda rozhodně není.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke a Allen dalsi, pomee

Reagovat
pingla

Roooneyyyy

Reagovat
vodka

Fella s Rooneym

Reagovat
fff

Typicke dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
Dawon

ja to seru

Reagovat
smazaný uživatel

tak som to vedel ...

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...my takovy zapas nakonec snad i vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

waaazzaaa dneska výbornej opět

Reagovat
smazaný uživatel

to myslis vazne ved ani neviem ze hra, toto je moc

Reagovat
smazaný uživatel

má sem tam světlejší moment, jinak do výborného má dost daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

rozhodně si to odbojoval, ale on se musí naučit hrát s tím, že nemá už vůbec zrychlení...

Reagovat
smazaný uživatel

to je pc wayne

Reagovat
HorajzmAmmann

LVG Nejlepší trenér co mohl United potkat !!!

Reagovat
I am Mancunian

wazzinkoooooooloooloooooooo

Reagovat
Kowe

LVG zachráněn

Reagovat
Rssa

Boha. Dalo se to čekat...

Reagovat
vodka

2016 je rooneyho rok...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ještě vyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini zajistil

Reagovat
Swarley

je sestřelí ten, co nepojede na EURO

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš strašněj blb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ale vůbec ne, my jen s Wazzou hrajeme celý život druhé housle

Reagovat
Kowe

ale ty jsi nad ním občas fakt musíš mastit šášu, to není možný

Reagovat
Swarley

souhlas, ale tady to po dobrém nejde, to už jsem zjistil

Reagovat
smazaný uživatel

taky debilek to ide pisat, sila

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester neskutecny....

Reagovat
Minister

4 hraci pri Fellainim

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Grahf

Ten chuj z lavičky proste nevypadne, furt má nejaké šťastie.

Reagovat
wild

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak im treba, za tie otrasné strely si nič iné ani nezaslúžia.. Henderson im prehral zápas

Reagovat
Whitemedia

LVG opět kraluje

Reagovat
HorajzmAmmann

Rooney zlatý míč za rok 2016

Reagovat
smazaný uživatel

este wildovi som vcera na pive hovoril, ze ronei da gol a ze aj fella ... zdravim Deno

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak se chtěl pochválit, že umí mluvit

Reagovat
smazaný uživatel

Rooooneeeeey! Ten se s tím nesral

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooool

Reagovat
Kowe

Heh jak kdyby se tu přesně o tomhle nemluvilo celou dobu centr, Fellaini si udělá co chce..

Reagovat
johnik

OMFG....

Reagovat
smazaný uživatel

flustrace

Reagovat
vodka

jaky flus?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Dobrá obrana, kolem Rooneyho široko daleko nikdo

Reagovat
johnik

Jurgen dneska těžký prokauč......

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas stoper, preco Jurgen?

Reagovat
bbbauch

wazza musi dat dalsi sezonu 10+10

Reagovat
Miguel19

A zase dík Felovi...LVG pán

Reagovat
r.mrazik

nechapu obecne to piskani faulu,kdy obrance vystrci prdel a brani ve hre utocnikovi a pak skoci dopredu...

ze to ti rozhodci porad piskaji...

Reagovat
masly008

Reagovat
vrabejka

typicke NW derby v poslední době. My máme 7 tutovek nedame nic a MU využije svoju jedinou.

No co trofeje EL a COC budou taky cenné.

Reagovat
Coutinho10

to snad neni mozny zase jejich typickym zpusobem

Reagovat
fff

Ako najviac nasrat fanusika LFC toto ... hrame lepsie, o dost, snazime sa, mame sance, MU uplne hrozne, nic, Fella prasi ... a nakoniec tam medzi 4 hracmi vyhra hlavicku a Rooney da gol ... jebat

Reagovat
Kowe

kdyby to nebylo proti United tak mě to ani tak nesere, už jsem na tuhle sezonu rezignoval, ale zrovna dneska to být nemuselo

Reagovat
pingla

"hrame lepsie, o dost"

Reagovat
smazaný uživatel

a ne snad?

Reagovat
aramaki

Liverpool bol futbalovejsi dnes, viac sa tlacil do zakoncenia. Ked ale nedali gol, je ich povinnost udrzat aspon 0 a to sa nestalo bohuzial.

Reagovat
liquicitizen

Oba timy z Liverpoolu

Reagovat
vrabejka

United by měli De Geovi nabídnout doživotní smlouvu.

Reagovat
bbbauch

1 strela na branu > liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Ak vyhra tento United dnes u nas, tak rip vesmir.

Reagovat
johnik

No jasně až nám teče do bot tak ho tam pošle....

Reagovat
PhilipS

Kloppa mi je trochu líto. Takticky si LVGho namazal, ale ti jeho dřeváci včele s Dřevnersonem všechny nadějný akce zklohnili. Je potřeba dodat, ale že stopeři United hrajou dobře. To jediný snad LVG funguje...

Reagovat
13

Liverpool hraje, MU dává góly.. Už jsem si zvykl.

Reagovat
Kowe

Lucas celej zápas dobře a pak blbost při rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppa dneska môže aj poraziť od nervov, prehrať zápas s takým priebehom, to by som nerozdýchal

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, Klopp měl být sázkou na dlouhodobou koncepční práci, ale nakonec se do historie zapíše díky infarktu jako manager, který u Liverpoolu vydržel nejkratší dobu.

Reagovat
eder

To je k zblití, toto.

Reagovat
wild

Opatrne na toho Jonesa, ved ho fanuskovia zrania

Reagovat
m.sali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

*latentní buzna

Reagovat
m.sali

čekam po zápase zprávu od doktora, co všechno si Jones v kotli zas neutrh :

Reagovat
Kowe

ostudu

Reagovat
Dawon

chňo chňo

Reagovat
Kowe

ahoj Davide, jak se máš?

Reagovat
smazaný uživatel

teraz ten lider chyba, ci uz vykonom (gerrard, suarez) alebo osobnostou (carra); ani jedneho takeho hraca nemame... Hendo je obycajny jarin a nie kapitan

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hai

Kokoooooot ten Ibe ať se naučí nahrávat

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

to ještě nebyl ofsajd, no to je groteska

Reagovat
Dawon

ja bych rek, ze oba mysleli, ze je jak si ho tam DDG lehoulince jednoruc obhodil

Reagovat
smazaný uživatel

Emre škoda, že je obklopen idioty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Dawon

ty vole

Reagovat
kiwwi

lol on nebol v ofsajde

Reagovat
smazaný uživatel

drevak

Reagovat
smazaný uživatel

Caulker

Reagovat
Miguel19

Ten Firmino je k hovnu tvl..

Reagovat
hrundy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle nasere...

Reagovat
smazaný uživatel

ach boze, to je tak nezaslouzene

Reagovat
johnik

Jo aha oni gol ani dat nechcou

Reagovat
smazaný uživatel

sakho super dnes, ale hlavickovat vobec nevie dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Depay panebože

Reagovat
smazaný uživatel

bránění felainiho, maty a blinda

Reagovat
Heisenberg

Darmian poprvé vyhraje důležitou hlavu a zrovna proti Bentekemu

Reagovat
Kowe

ono to letos tak těžký není, vůbec ve vzduchu nedominuje

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vodka

Reagovat
fff

Este aj v takejto situacii sa Benteke dostane do offsajdu ... jaj.

Reagovat
cubazi

zaslužena prehra

Reagovat
Infernoqt

Klopp takej nasranej pohled :D

Reagovat
Counter

Ostuda LFC, ale aspoň LVG pořád zůstane na svém postu a bude s nima dál tragédit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Swarley

to je tak, když máš v týmu klíčového a rozdílového hráče, o kterého se můžeš opřít, ale tak to by někteří museli mít otevřené oči a ne soudit na základě jednoho období, kdy zrovna nemá formu...

Reagovat
smazaný uživatel

kolik bodů nám prohrála ta jeho neforma? :)

Reagovat
PhilipS

Myslíš De Geu doufám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ale jo, toho pochopitelně taky

Reagovat
smazaný uživatel

Koho este?

Reagovat
Swarley

ten tlustej ožralej fotr, co většině těch vašich dřeváků dělá v repre kapitána

Reagovat
smazaný uživatel

Mozme to zvalit na senilitu?

Reagovat
Swarley

svaluj si to na co chceš, pak se stejně mrkneš na výsledek a uvidíš, kdo vám toho góla dal

Reagovat
smazaný uživatel

No stacili milimetre a dal ho Fellaini.

Reagovat
Swarley

ale dal ho Rooney, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

pls...

Reagovat
Rssa

Ty klicovy hraci...vsak vam zapas vyhral Fellaini, kdyz vyhral hlavu proti 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Na Liverpool stačí fakt málo LVG

Reagovat
pingla

Lehce 3 bodíky

Reagovat
PhilipS

Výsledek příjemně k poblití....

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je, zda tohle konečně zastaví ten zbytečnej hype kolem Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

Kriste

Reagovat
fff

Boze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ak toto nie,...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Suché triko.

Reagovat
cubazi

hlavne že v trenkách ste mali nasrané

Reagovat
r.mrazik

z hovna bič...

Reagovat
eder

Debílku...

Reagovat
Heisenberg

United s tímhle 6 bodů za City a 2 za Spurs, God save the league.

Reagovat
m.sali

eazy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tohle mě sere tak my tam vyhrát nedokážem a MU jo a to nás ještě čeká standartní prohra se Stoke, celé tohle kolo stojí za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten Arsenal jsem teď taky zvědavej

Reagovat
Rssa

Nebudu tvrdit, ze to je nezaslouzene. Blbost. Meli jsme tolik sanci, ze takova prohra je zaslouzena. Bohuzel nemame zadneho strelce. To, co bylo kdysi nasi vysadou (Torres, Luis...) se stalo slabinou.

Takhle to vypadalo jen jako zapas snazivych hochu, ale pokud se rozumne nezainvestuje, tak nepomuze ani Klopp.

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

Strasne nezasluzene. jedine pozitivum je, ze zelvu nevyhodia.

Reagovat
Luc-Luc

aji takovej je nekdy fotbal, hra LFC nebyla spatna, chybela vetsi kvalita v utoku, ale do budoucna by to melo fungovat pod Kloppem...MUFC hral celej spil na nahodu a vyhral se stestim

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

lol..man utd nevyhral šťastím, vyhral pretože sme urobili chybu a tým sme my známi, takže....radšej sa pozrieť na seba, to že nie sme schopní dať gól pri oveľa ofenzívnejšom poňatí hry ako súper je smutné.

Reagovat
vodka

já to stejně nechápu, dostáváte skoro každý zápas gól ze standartky a pořád je bráníte tragicky...

Reagovat
smazaný uživatel

je to paralela napr aj s tým, že zahrávame štandartky zle a v ďalšom zápase ich zahráme tak isto...človek si povie že sú to základné veci na ktorých sa pracuje vo futbale, ale očividne aj na najvyššej úrovni to vie narobiť problém

Reagovat
smazaný uživatel

nedivím se PD sekci, že PL pohrdá, ta dnešní předváděná hra musela u nich ( klidně i u fanoušků Bundesligy) vyvolávat záchvaty smíchu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Leyton Orient

Reagovat
eder

Naopak, musí vyvolávat závist. Tam se na výhru 1:0 venku už musí něco předvést.

Reagovat
smazaný uživatel

To absolútne nikoho nezaujíma, čo si ktorá sekcia čo myslí. Každý vie, že Manchcester hrá v tejto sezóne sračku a Liverpool je neuveriteľne nekonzistentný a bezzubí. Tento zápas si pustia fans a fajnšmekri, iný by sa tomu mali vyhnúť a pustiť si napríklad včerajší zápas Newcastlu, Bournemouthu alebo Chelsea.

Reagovat
vodka

hm, Hughes se toho fakt nebojí, jít proti AFC se středem Whelan - Afellay...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě vyhraje Arsenal a je to zas úplně zbytečný kolo v boji o TOP 4.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Lacko_Boh

a ako by vam naša prehra pomohla?

Reagovat
Lacko_Boh

jááj owny

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
Lacko_Boh

opak je pravdou

Reagovat
smazaný uživatel

Ničí pozice v aktuální top 4 není jistá, bodový rozdíl minimální, každý klub, který ztratí znamená větší šanci pro nás, že se tam udržíme.

Reagovat
Lacko_Boh

ale hej rozumiem len fakt si nemyslim že prave Arsenal alebo City su kandidati na vypadnutie z top4

Reagovat
smazaný uživatel

Strely na branu

Liverpool 4

United 1

Reagovat
Mastný Chobot

máte niekto kvalitný stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

ešte pred chvíľou nešiel, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

to je ako ked ti nieco nefunguje,zajdeš s tym do obchodu reklamovať to a tam to už ide v pohode teda mne sa to nestalo ale ludia túto príhodu hovira dosť často

Reagovat
Counter

Si něco vyber z redditu, je jich tam dost.

Reagovat
Mastný Chobot

žiaden z tých kvalitných mi nešiel, tak som sa zastavil pri zlej kvalite

Reagovat
Counter

Navixsport a soccerembed mi jedou dobře a jsou to slušné kvalitky.

Reagovat
PhilipS
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Melda

Škoda, dnes jsme si rozhodně prohrát nezasloužili.A jestli takhle MU hraje každý zápas, tak skutečně chápu a lituju jejich fans

Reagovat
VasAFC
Reagovat
Pospovič

paráda

Reagovat
Infernoqt

Schneiderlin dneska super. To je přesně jeho hra, dneska se mi moc líbil a asi MOTM pro mě.

Reagovat
vodka

on sám způsobil tak 4 velké šance LFC po stupidním pasu, který mu zachytili. MOTM dneska DDG jednoznačně...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vodka

tak to trochu zdůvodni, vždyť nás liverpool totálně válcoval hlavně ve středu hřiště a to způsobovali hlavně ti 2 "CM" společně s tragickým Herrerou...

Reagovat
Infernoqt

No jasně, měl nejvíc vyhraných zákroků. Schneiderlin je defenzivní záložník, ne tvůrce a svojí rolí mi přijde jako jeden z nejlepších na svém postu. Jen k sobě potřebuje nějakého tvůrce, ne Fellainiho. Dneska za nás nehrál nějaký systém, ale síla individualit.

Protože v tomto složení zálohy neumíme držet míč, proto ti čistokrevné DM nemůže tvořit hru. Defenzivně byl ale nejlepší na hřišti.

Reagovat
vodka

jo, měl 20 % vyhraných zákroků, 2x zachytil přihrávku a vyhrál 1 hlavičku A ty doslova zprasené přihrávky si nemůže dovolit nikdo, zvlášť ve chvíli, kdy se přesouvá tým do útoku a kraje vybíhají po lajně dopředu...

Reagovat
Melda

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

hral otrasne

Reagovat
PhilipS

dneska s touhle sestavou, by byl bod dobrej... Dobře, že chybí Shaqiri. A Oxovi dneska dávám poslední šanci...

Reagovat
Mastný Chobot

dnes sa musí Ox zobudiť už

Reagovat
Swarley

Wenger v publiku

Reagovat
Counter

Ti blbečci na Ramseyho pořád bučí

Reagovat
Swarley

že se kádr změnil ještě neznamená, že se změnil i vše okolo klubu

Reagovat
Lacko_Boh

ja už by som bol sklamany keby nie z nenavisti k stoke som prešiel k láske, racionalne to neviem vysvetliť

Reagovat
Trand

Mám to úplně stejně. Nejlepší bylo, jak jednou začali všichni fanoušci rozhazovat rukama jako Wenger.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Trand
Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Heisenberg

IQ houpacích koňů bohužel ani Hughes nezměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

ze Stoke je teď sice taková anglická pobočka Barcelony, ale fanoušci zůstali

Reagovat
pa3ce

Neuveriteľné fakt

Reagovat
Salfovic

Nedíváte se někdo na nějaký slušný Ace stream v angličtině? Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7

Reagovat
PhilipS

http://henno.info/streams#fs1453040342 tohle je skvělá kvalita... kdyžtak f11 na full screen

Reagovat
Rohlíček

Řezej je, Flamstře!

Reagovat
Edgewalker

Měl by hodit nějaký skluz i do publika, strašní magoři tam

Reagovat
vodka

Arnautovič ty jeho střely z dálky jsou boží, když nesednou, jenom čekám, až to hodí úplně kolmo vzhůru a bude se čekat na dopad jak na ty klacky v mrazíkovi...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mastný Chobot

prečo Ramsey úplne prdí na vzdušné súboje?

Reagovat
telka11

Protoze je mekci nez Mesut

Reagovat
Azza

Bojí se, že bude vypadat namyšleně.

Reagovat
telka11

Sice ty fanousky nenavidim kazdej zapas s nema, ale prece jenom tihle die-hard fanousci v Anglii vymiraj, je dobre, ze tam nejaky zaporaci jsou

Reagovat
tweek

Olineee

Reagovat
Nikikrew

Giroud omg. Joel znova krasne

Reagovat
Mastný Chobot

jak ho to jeblo do hlavy videli ste tú Afellayovu strelu? z toho budú gify

Reagovat
supervizor

Pořadatele do hlavy.

Reagovat
Mastný Chobot

Joel zasa Giroud

Reagovat
PhilipS

ten pásek od Joela...to už není náhoda. On má fakt skvělej cit pro přihrávku...

Reagovat
Trand

Joel Náš nejlepší playmaker bez Mesuta, ale jako fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

si říkám, že by ti mladí měli dostávat celkově víc příležitostí..

Reagovat
Minister

Giroud prečo?

Reagovat
pa3ce

Butland ale super vybehol. A Joel zase Mesutová prihrávka

Reagovat
Heisenberg

Campbell je prostě super, Donkey ty idiote!

Reagovat
Rohlíček

Joel

Reagovat
telka11

Butland uz je vykonama anglicka jednicka. Skoda, ze to tak na Euru nebude.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

naši mi prídu unavení

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ani moc ne, Hlavně Stoke neskutečně jezděj po zadku. Spíš mi přijde, že trochu čekaj, s čim přijde Stoke..

Reagovat
Lacko_Boh

mne pridu unavní lebo nedokončuju subuje, kazia v strede lahke prihravky čo može byť nekoncentrovanosťou z unavy..neviem ale stokari behaju jak jebnuti,to hej

Reagovat
smazaný uživatel

giroud to zakoncenie, ved to bol jednoduchy obstrel, seriozne ja by som to podla mna v pohode zvladol lavackou z tej pozicie a to som pravak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

on nohami v šprinte proste nevie

Reagovat
Mastný Chobot

Henry by to dal ľavou v pohode ako pravák... Vieira by to dal cicinou

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

To by byl gol

Reagovat
Heisenberg

Dobře Ox

Reagovat
Lacko_Boh

Theánek na tej lavej strane hazarduje ...if you know what i mean

Reagovat
Pospovič

Par šanci bylo, je třeba je lépe využit proč nehraje mesut?

Reagovat
Edgewalker

"Slight foot injury", za týden by měl být fit. Což je podle Arsénovi terminologie polovina března.

Reagovat
Pospovič

Snad ne, to by bylo v prdeli

Reagovat
vodka

Afellay se na tom středu ale dost lepší, nakonec se tam možná najde

Reagovat
vodka

no, je to nuda, ale rozhodně první poločas vypadal víc jako fotbalový zápas než LFC-MU...

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud kolo co kolo dokazuje, že v PL není větší charakterní odpad jako on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Nevidíš za horizont a to bydlíš pod kopcem, osle.

Reagovat
masly008

to si děláš prdel ne.jako v čem.že se nasere když mu rozhodčí písne faul který není a on se nasere?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
masly008

tak v čem je to odpad.tohle je snad normální že se nasere.horší by bylo kdyby se nenasral ne.

Reagovat
smazaný uživatel

??? Koukni někdy na rugby ať víš, co je normální a co ne.

Reagovat
masly008

to si trošku pleteš pojmy sporty ne.v ragby se píská ofside když přihraješ dopředu.co to je potom za blbost že se to nepíská ve fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

oh god please make it stop

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud hraje rugby?? Arsenal hraje rugby?? Tohle je clanek o anglicke PL v rugby?? Toto je stranka o rugby?? Sledujes fotbal poprve v zivote, ze vidids vztekajiciho se fotbalistu???

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud argumenty nemáš, tak se snažit nemusíš, potlač ten hněv. Psal jsem, ať se podívá, že v rugby si k rozhodčímu nikdy hráči nic takového jako ve fotbale nedovolí. A to jsou dvakrát tak větší jak Ti rozhodčí. Ale taky jsou většinou mnohem chytřejší no, to asi bude ten hlavní problém.

Reagovat
smazaný uživatel

ja vubec nechapu, proc tu neco placas o rugby...(to ti asi mohlo dojit )

Protoze pokud sledujes fotbal, tak takto musis nadavat na 95% hracu, proto nechapu, proc zrovna z tohoto duvodu by Giroud mel byt "nejvetsi charakterni odpad v PL..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se tam hráči umi chovat a ve fotbale ne? (a ano, je mi jasne, že spoustu věcí nechápeš)

A Giroud proste vyčnívá. Komentuje každý zákrok nehlede na správnosti posouzení a často i ty, které se ho netykaji.

Stačí takto?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, nestaci

nechapu, proc odmitas pochopit, ze ja nic s rugby nesrovnavam a ani srovnanvat nemam v umyslu, ty veci spolu proste nesouvisi. Je a)chovani se k rozhodcimu ve fotbale

b) chovani se k rozhodcimu v rugby

dve odlisne veci, ktere neustale slucujes... Nikdo nerika, ze je to ve fotbale dobre, ale je to tak.

A Giroud nijak zvlast nevycniva, uplne stejne se chova treba Vardy a ani nemusim tak daleko, Wilshere je v tomhle jeste horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem pochopil, ze to srovnani odmitas, nepochopil jsem ale proc. Samozrejme spolu souvisi, jsou to dva kolektivni sporty, ktere rozhoduje par lidskych jedincu - rozhodcich.

Ve fotbale maji hraci k rozhodcimu mnohem mensi respekt nez v rugby. Tak je to jednoduche, bylo by super, kdybys to uznal at se nehadame o uplne obvious veci.

Ano, Wilshere je srovnatelny, Vardyho jsem moc nevidel, je mozne ze je horsi. Z kazety, hracu, ktere ale sleduju ja a neni jich uplne malo, protoze pravidelne PL vidavam tak 2-3 zapasy tydne je Giroud urcite ten nejhorsi.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nikdo nerika, ze je to ve fotbale dobre, ale je to tak." z toho snad vyplyva, ze ten vztah hrac/rozhodci povazuju ve fotbale za spatne nastaveny

Jen proste odmitam to, ze Giroud v tomhle mezi fotbalisty nejak extremne vybocuje, jak jsi psal v uvodnim prispevku

Reagovat
smazaný uživatel

Super, konečně jsme se pohnuli z místa. A ok, lets agree to disagree.

Reagovat
PhilipS

co to mektáš ty popleto?

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu, nemektám. A pokud jsi si to přečetl špatně, přečti si to znovu - psát to opakovaně nebudu.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Pod pojmem namistrovanej nesoudnej kretén si vždy představím jeho.

Reagovat
telka11

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje matka byla zhulená když tě kojila

Reagovat
smazaný uživatel

Girouda obhajovat stejně ubohým způsobem, jako se chová on. Tos trefil.

Reagovat
Counter

Giroud měl dát tu tutovku a byl by to supr poločas. Většinou už v tuhle chvíli na Stoke tečeme aspoň o gól a dneska zatím neměli ani jednu tutovku, dozadu fajn výkon

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
telka11

lepsi nez obvykle

Reagovat
smazaný uživatel

Semtam to ale vypadalo dost blbě, naštěstí nakonec dovedli přecejenom zasáhnout, nebo si to Stoke posrali sami.

Reagovat
J0EL

Walcott s Ramseym zase na facku.

Reagovat
masly008

no ramsey má aspoň snahu něco vymyslet,ale theo vůbec nic.

Reagovat
FCSL

Ox a Theo opět tragický. Už aby se vrátil Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

Sami o sobě jsou tragičtí, chybí nám tvurce hry kdo jim dává dlouhé prunikové přihrávky, (Santi, Rosa, Ozil) bez nich je to v prdeli.

Reagovat
PhilipS

No je to boj. Škoda tý šance. Ox hraje celkem jednoduše a až na jednu debilní ztrátu ve středu celkem ok. Chce to ale přitopit pod kotlem a zapojit Thea, jinak body nebudou. Joel je dobrej s míčem ale bez něj dneska dost šetří pohybem, to se mi nelíbí.

Reagovat
masly008

jak chceš zapojit hráče který se vůbec nenabízí.

Reagovat
Trand

Nic moc výkon, ale hrajeme na Stoke, tak to dnes docela beru. Sice jsme si dopředu vytvořili jen jednu šanci, ale Stoke se zatím k ničemu nedostalo, což je celkem zázrak. Jinak poměrně vyrovnaný zápas, Stoke mají možná trochu navrch, ale nic hroznýho. Musíme zabojovat a ten gól tam jakkoliv dostat v druhým poločase. Z jednotlivců není koho vyzdvihnout, všichni nijak výkon, možná tak Joel.

Reagovat
Mastný Chobot

Odmietam chváliť Girouda, kým bude zahadzovať takéto šance. Nech má čísla sebelepšie, tak nikdy nebude top útočník, ak takéto šance alebo také ako na Anfielde v prvom polčase nebude premieňať. S loptou na nohe v behu je to maximálne dedinský futbalista. Hector, Joel, Nacho kvalita, záloha v prdeli, keď si Ox s Ramseym behajú, kde chcú. Theo na LW nikdy neodohrá dobrý zápas, to trápenie treba ukončiť čo najskôr.

Reagovat
mr.Silver

Hector uz o hodne lepe nez na zacatku sezony resi situace, kdyz je pod tlakem. Spolu s Nachem a Joelem nejlepsi na hristi. Zkusil bych rychle pustit do hry Elnenyho, klidne misto Oxe a Aaron na kridlo. Zatim vyrovnany polocas, skoda te sance, ale tam zase Butland skvele vybehl a zmensil strelecky uhel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
telka11

Ja ti nevim, zase to byl super zakrok Butlanda, byl venku dost rychle a udelal to Giroudovi dost tezky. Dlouhodobe souhlasim, mel by davat golu vic, ale zase on ty prednosti ma fakt i jinde nez ve strileni golu. Na Poolu bysme bez jeho hlavicky nedali prvni gol a ten jsme tezce potrebovali.

Reagovat
Mastný Chobot

On to hlavne strelil rovno do stredu, to by chytil aj Bogdán, keby trochu vybehol. Stále tam bola kopa miesta, mal to úplne ideálne na silnejšej nohe v dokonalom uhle na obstrel a zajebal to. Proti Liverpoolu 2 góly a second assist, áno, ale to, čo zahodil po Theovej prihrávke, to bolo na pokutu.

Reagovat
pa3ce

keby ten zákrok spraví Čech, tak sa tu velebí sa parádne zmenšenie streleckého uhla, ale keď to spraví Butland, tak nikto nič, iba Giroud je moták..

Reagovat
vladis271

si slepý? Giroud hrá skvele.

Reagovat
Mastný Chobot

okrem tej šance hrá obstojne... či ty si len prišiel robiť zo seba chuja a kazím ti to?

Reagovat
vladis271

nvm, nepozerám to.

Reagovat
Mastný Chobot

takže to s tým chujom, no.

Reagovat
vladis271

nerzvládam Dominik. Ako by ti bolo ak by ste 4 krát po sebe prehrali so Spurs?

Reagovat
Heisenberg

Víc frustrující situaci než Ox při brejku přihrávající soupeři neznám.

Reagovat
Heisenberg

Jinak snad po návratu Alexise půjde Theo na hrot, na křídle těžká mizérie. Ox je plašan a tu finálku má příšernou, ale není v týmu s takovým problémem sám. Záloha klasicky nefunkční, nechávat Flaminimu balon na rozehrávku mi nepřijde jako ideální nápad. Připomíná mi to 2012/13 jaro, obrana vynikající, dopředu nic moc, snad tam nějaká haluz spadne.

Reagovat
Mastný Chobot

Theo na RW je kvalitný a produktívny, na LW je to trápenie.

Reagovat
mr.Silver

Theo na RW>Theo na hrote>Theo na LW

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Gunner14

Tak snad příště už Alexis-Ozil-Joel , ty strany at si pořeší , kde se jim hraje líp

Reagovat
Gunner14

"Budeme na něj bučet, protože mu náš kapitán zlomil nohu." - fanoušci Stoke City . Hovada no

Reagovat
Gunner14

Arsenal have signed Leicester scout Ben Wrigglesworth who helped sign Mahrez and Kante. (Telegraph)

Reagovat
Gunner14

posila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
telka11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke City fans: "Aaron Ramsey, he walks with a limp"

Proti nim i Turečtí fanoušci vypadají jako banda intelektuálů.

Joel je opět super, jestli mu tohle vydrží tak si musí udržet to místo pravýho záložníka/křídelníka i před Ramseym (což je teda nereálný). Ox (klasicky) není schopen přihrát na víc jak 2 metry, on ty dobrý přihrávky vidí, jen je není schopen zkompletovat, což ani nevím jestli je dobře nebo ne (i Aaron tím často trpí), Theo se zapomněl v kabině?

Reagovat
smazaný uživatel

ox v strede zalohy stale skusa hollywodske prihravky ktore vyzerau dobre ale casto su uplne zbytocne alebo dostanu adresata pod tlak

Reagovat
Mastný Chobot

na druhú stranu, má dobrý pohyb s loptou v tom strede, v podstate kým sa nesnažil prihrávať, tak si od neho nevybavujem stratu. To má oproti takému Aaronovi lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

moze byt

Reagovat
mr.Silver

, v podstate kým sa nesnažil prihrávať, tak si od neho nevybavujem stratu

Reagovat
smazaný uživatel

radsje by som tam dal iwobiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Krásně Olie, impozantně Butland

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa Žirůů, škoda.

Reagovat
Mastný Chobot

Flamini je super

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bude brzo žlutej

Reagovat
smazaný uživatel

Flamster bude brzo žlutej.

Reagovat
telka11

Tahle zavora ani faul jo? Ok..

Reagovat
PhilipS

Bojan taky, že by něco vyřešil dobře...se říct nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej přímák...O_o

Reagovat
Hokaido

Peca

Reagovat
kiwwi

Cechino

Reagovat
PhilipS

Wonder save

Reagovat
SunFells

Ten rozhodčí je tam úplně zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pousti to na obe strany

Reagovat
pa3ce

asi iba dozerá, aby sa nepobili náhodou

Reagovat
PhilipS

pouští to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Na Stoke se pouštění vždycky zvrhne v řezničinu..

Reagovat
PhilipS

už mi nepřijdou tak prasácký jako dřív. taky nehraje hovado Adam

Reagovat
Trand

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

hezkyy jeste neprohravame..

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Reagovat
Pospovič

Péťa rozhodčí tam nemusí ani byt kdyz hovno pískal

Reagovat
Rohlíček

PETR

Reagovat
Mastný Chobot

hoooríííí

Reagovat
Counter

Pieters takový dive

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Ox si to tam vodí, jak velká hvězda.. nemůžu se dočkat, až mu ten balón Arnautovič vezme udělá brejk...

Reagovat
Corosian

Stoke zacina solidne prasit

Reagovat
PhilipS

Bojan byl strašnej. Zajímavý, že takhle zahrál vždycky, když jsem se koukal

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, ten sudí je k smíchu

Reagovat
mr.Silver

3. spatna rozehravka Laurenta dneska

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
PhilipS

ale strašidelný ztráty od něj dneska

Reagovat
Trand

Přihrál už někdy Chambo přesně?

Reagovat
Mastný Chobot

Kos už asi 3x dnes rovno na nohu súperovi

Reagovat
PhilipS

Joelovi se vůbec dneska nechce nabíhat za obranu. Asi si myslí, že jako playmaker už nemusí...

Reagovat
Mastný Chobot

nevládzeme už... ale ani Stoke

Reagovat
Mastný Chobot

0-0 a Theo ide dolu krokom?

Reagovat
Minister

Oni fakt nevládzu.

Reagovat
smazaný uživatel

jak se to preklada?

Reagovat
masly008

že nemůžou.

Reagovat
Nikikrew

Giroud da asi len tazko gol hlavou ked sa ho Shawcross drzi ako kliest.

Reagovat
Trand

Iwobi mi hrozně připomíná Kanua.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
tweek

a narozdíl od Thea to vše řeší dobře..

Reagovat
mr.Silver

ten Flamini tam je tak neskutecne k hovnu....

Reagovat
Nikikrew

co ja viem, dnes praveze hra celkom dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, dělá tam přesně to, co tam dělat má. Rozhodně tam neni na kreativní rozehrávku.

Reagovat
Nikikrew

Tolko chyb v strede.

Reagovat
Mastný Chobot

Joel už nemôže asi 20 minút ale stále je tam...

Reagovat
masly008

chtěl bys radši gibbse?

Reagovat
Lacko_Boh

nema tam koho dat..

Reagovat
Mastný Chobot

elneny do stredu a Ramsey na krídlo, Gibbs... jasné, že má

Reagovat
Lacko_Boh

Ramsey teda podla mna tiež nevládze..

Reagovat
Mastný Chobot

ok, tak prečo sú stále obidvaja tam?

Reagovat
smazaný uživatel

To, jak hraje Nacho, by mělo bejt trestný. To, jak hraje Ramsey, ale asi taky....

Reagovat
Trand

Ramsey se aspoň snaží něco vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že se snaží vymyslet, jak udělat něco hezkýho, ne jak dát gól.

Reagovat
PhilipS

Nacho udělal jednu malou chybu, jinak hraje skvěle. Takže vůbec netuším o čem to mluvíš

Reagovat
smazaný uživatel

Loni byl docela oblíbenej obrázek "Is it even legal to play like Alexis Sanchez?". Tak v tom duchu jsem měl na mysli kriminál Nacha. Kriminál Ramseyho jsem myslel vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Joel.... ale Ox taky mohl, tu prihravku o neco rychlejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Peta

Reagovat
Kuchta

Bez Özila jsme dopředu nulový

Reagovat
J0EL

Wenger evidentne spokojny s remizou

Reagovat
smazaný uživatel

Jak bys to oživil dopředu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nakoupil v létě hráče když věděl že má 3 dlouhodobě zraněné!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že v létě nevěděl, že bude v lednu na Stoke potřebovat v devadesátý minutě za stavu 0:0 oživit ofenzivu.

Reagovat
Lacko_Boh

Sun? s kym si prehral?

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Čech nam ten titul vyhra

Reagovat
J0EL

To by nesmel byt Wenger v takychto zapasoch posraty.

Reagovat
Lacko_Boh

Hrali sme proti Stoke, away, bez troch najlepších ofenzívnych hráčov, s preťaženou zálohou(imho). Bod je fajn. Futbal bol samozrejme zlý, polku času som prejebal počítaním si smajlov pod Jagielkom.

Reagovat
J0EL

Bod zo Stoke je proste strata bezohladu na okolnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Proč?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Edgewalker

Čech MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

No, sice 0:0, ale nudnej zápas rozhodně ne. Sakra těžkej zápas, minimum šancí a skvělí oba golmani. Na tu marodku mužeme bejt za předváděnou hru rádi, ale chyb tam teda bylo strašně.

Reagovat
Counter

Bez Santiho, Coquelina a teď i Mesutka šla strašně dolů úspěšnost přihrávek, to byl děs a hrůza. Vzhledem k okolnostem slušný výsledek, jen teď o to víc zamrzí ta remíza z Anfieldu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nepřenosti jsou fakt strašný. Když si vzpomenu na loňskou výhru na City, kde se téměř žádný nepřesnosti nestávaly ani pod totálnim tlakem od více hráčů City a pak vidim poslední zápasy, kde prostě neudržíme balon na noze, tak to je neskutečnej rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tím, že např. v dnešní středový trojici byli všichni hráči, co jsou schopní několikrát za zápas zkazit úplně snadný přihrávky na pár metrů a o úspěšných kolmicích si můžou nechat pouze zdát, ale co je horší, tak je budou pořád zkoušet dokola. Musí tam být aspoň jeden hráč, kterej je opravdu kvalitní v rozehrávce a dneska tam prostě chyběl.

Až teď při týhle hrůze si začínám uvědomovat, že jsem plně nedocenil to, jak se Coq zlepšil v rozehrávce tuhle sezonu.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě chybí 4 hráči, kteří jsou schopní pořádné kombinace (Santi, Mesut, Jack a Rosa) a nebo Alexis, kterej je schopen si i v takový bídě najít něco z čeho udělá gól. Tihle dělaj obří rozdíl, snad se jich brzo pár vrátí a do tý doby se nepoztrácí až tolik bodů.

Reagovat
Nikikrew

Tu vidno ako nam chyba Cazorla, ten vie tak skludnit hru aj ked je pod tlakom. Pre mna urcite lepsie volba ako Aaron na strede.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez zálohy, bez útoku dnes... Hroza Nech sa rýchlo vráti Mesut lebo sa na to neda pozerať....

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím někoho o radu. Registroval jsem se na uefa.com s tím, že bych měl zájem si požádat o vstupenky na Euro. Budu v té době asi v Paříži a našel jsem si, že v tu dobu se tam koná jedno osmifinále. Nicméně, když jsem se tam registroval, musel jsem zadat tým kterému fandím (a zároveň to víceméně označí, z které země člověk je) a následně když jsem se dostal k ticketingu, tak jsem mohl vybrat jen zápasy Čechů. Neví někdo, jak lze vybrat libovolné zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to ty Labutě dneska zvládnou, hlavně bodovat a nejlépe hned na tři body za mě 2:2 "0" ale přeji jim výhru 2:1 góly Ayew a Gomis na druhé straně třeba Ake

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Watford 2 snad

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA could sign ALEXANDRE PATO as cover for the injured DIEGO COSTA (Daily Telegraph)

Už by ho měli podepsat a Costu, po uzdravení vykopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Pata bys nebral?

Reagovat
smazaný uživatel

Pato je fajn, Costa podle mě, začal hrát teď, po odchodu Mourka i tak ho nemám rád agresivní hráč jako prase a jeho výbuchy

Reagovat
minoLFC

a koho kúpia po zranení Pata?

Reagovat
Error

Giuseppe Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan Ibrahimović a Ezequiel Lavezzi

Reagovat
Mimalu

začíná to vypadat že se někdo z vedení chce pomstít medical teamu nebo co

Reagovat
Hokaido

Ano prosím.

Reagovat
Hokaido

Teda Pata samozřejmě prosím, Diego musí zůstat.

Reagovat
icemike

Reagovat
SunFells

Southampton have rejected an £8m offer from Liverpool for Shane Long. (Source - Mirror)

Takový dvojnásobný humor hned po ránu, pěkně Mirror.

Reagovat
vladis271

vyhodiť Ayreho aj celú komisiu okamžite.

Reagovat
Kowe

co s tím má společnýho Ayre ty demagogu?

Reagovat
SunFells

Reagovat
nani92

však ale Klopp

Reagovat
vladis271

zaykooooooooooo pls just pls..

Reagovat
Coutinho10

btw. dneska ve studiu na Sky Sports 1 bude Rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Watford aspon bod

Reagovat
Hokaido

OFFICIAL: Amrabat Signs For Watford

Že by druhý kolo nakupování průměráků?

Reagovat
smazaný uživatel

Flores to nejak spraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis, Montero opäť len na lavičke. Im tam snáď definitívne preskočilo

Reagovat
Usty

Gomis je strašně špatnej, nikomu nepřeskočilo. A Montera jsi asi už dlouho neviděl hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to jediný čistý hrot tam. Stále mi pripadá lepšie hrať s Ayewom na krídle a Gomisom hore. Nevidel som ho hrať dlhšie, ale čo ten Routledge? To je na tom lepšie než Montero?

Reagovat
Usty

Ještě je tam Eder, ale oba jsou neskutečně dřevění... Ayew na hrotě je teď nejlepší možnost, bohužel - ostatně v prevku píšu, jak špatně na tom Gomis teď je. Routledge rozhodně není žádná výhra, ale Montero šel dost dolů po tom senzačním začátku. Taky je často zraněnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Edera by som bol zabudol, veď on sa nedostáva ani na lavičku, wow :). Ok tak verím tvojmu prehľadu

Reagovat
Hokaido

Nepřijde ti, že má Montero problémy s životosprávou, nebo alespoň fyzičkou?

Reagovat
Usty

Ale ne, vždyť teď hrál v FA Cupu celej zápas (dal i gól). Jenom prostě po zranění v srpnu nepředváděl takový výkony jako v létě, postupně přícházel o místo a teď už naskakuje jenom z lavičky, no. Musí chytit šanci za pačesy...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

Ten Nyom to je záhada hodná Scoobyho Doo ten hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

Capoue si to ale dáva aj na RM

Reagovat
smazaný uživatel

Williams

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
Usty

skála

Reagovat
smazaný uživatel

Watford hraje výrazne pod možnosti, to sa boja Swans alebo čo?

Reagovat
Mastný Chobot

kokos, Ki je pekne mimo atm

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nemajú pripravenú posilu do zálohy tak odchod Shelveyho nepochopím.

Reagovat
Mastný Chobot

o Kiho sa nebojím, to je výborný hráč, skôr teda o Brittona, ten už má to najlepšie dávno za sebou a nemôže hrávať v základe, ak sa chcú zachrániť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som to aj myslel :) Ki je dobrý ale je tam sám.

Reagovat
Mastný Chobot

Williams najlepší hráč na ihrisku, snáď sa nezranil, to by bol koniec pre Swansea. Inak hrajú obstojne, Routledge s Ayewom slušne, len Gylfi je strašne nevýrazný. Snáď udržia.

Reagovat
FUnk

hosi nekdo koukatelny stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele