Premier League - preview 20. kola

29.12.2018, 08:29, aktualizováno 30.12.2018, 08:26
Previews
Manchester City potřebuje zabrat, jeho manko na Liverpool narostlo už na deset bodů a necelou třetinu z této porce může mistr umazat v Southamptonu. Manchester United by si doma měl poradit s Bournemouthem, Chelsea čeká derby na půdě Crystal Palace, rozjetý West Ham cestuje do Burnley...
Crystal Palace - Chelsea FC  (neděle 13:00)
Sobotního debaklu Arsenalu může v neděli využít Chelsea, která v případě výhry na hřišti Crystal Palace odskočí svému londýnskému rivalovi již na pět bodů. Blues však rozhodně nečeká nic lehkého, v posledních letech mají právě s tímto soupeřem obvykle hodně práce a například v minulé sezóně odjížděli ze Selhurst Parku bez jediného bodu. Eagles se navíc v posledních týdnech začalo dařit a momentálně se mohou pochlubit třízápasovou sérií bez prohry.

Crystal Palace neprožil zrovna pohodovou první polovinu sezóny. Hned na startu sice přemohl jiný londýnský celek, Fulham, jenže to byla jedna z mála světlých chvil v prvních měsících. Přitom svěřenci Roye Hodgsona nepodávali špatné výkony, jenže jim zoufale chyběla efektivita - nedařilo se jim přetavit šance v branky a tím pádem ani ucházející výkony v tolik potřebný bodový zisk. Až do začátku prosince vyhráli fotbalisté Crystal Palace krom úvodního duelu už jen jeden jediný, když vyloupili půdu Huddersfieldu. Krom několika remíz ovšem chodili od porážky k porážce a krčili se na spodních příčkách tabulky. Výrazně jim proto pomohl vydařený prosinec, ve kterém ze šesti utkání hned třikrát vyhráli (včetně senzačního vítězství na půdě loňského šampiona), jednou se se svým protivníkem rozešli smírně a jen dvakrát odešli poraženi. Suma sumárum - Chelsea rozhodně nečeká nic lehkého.

To Blues měli naopak podařený start do sezóny, poslední týdny ovšem přinesly výrazně více starostí. Svěřenci Maurizia Sarriho až do třináctého kola nepoznali hořkost porážky, pak je ovšem sestřelil Tottenham, který celku ze západu Londýna krom bodů uzmul i jakousi suverenitu. Následovaly prohry s Wolverhamptonem a domácí zakolísání s Leicesterem a z Chelsea se rázem místo aspiranta na titul stalo mužstvo, které s největší pravděpodobností bude bojovat pouze o umístění v první čtyřce. Předloňského mistra trápí především nevalná forma ofenzivních hráčů - Londýňané se sice mohou opřít o fenomenálního Hazarda, jenže tomu nemá, kdo sekundovat. Willian se potýká s výpadkem formy, s dobrými výkony si netyká ani Giroud či Morata, načež Pedro je pro změnu na listině zraněných. A bez vstřelených branek se zápasy vyhrávají jen opravdu obtížně.

Domácím se do sestavy vrací brankář Wayne Hennessey, který již vyléčil bolavá záda, mimo ovšem bude obránce Martin Kelly. Hosté se budou muset obejít bez zraněných křídelníků Pedra a Hudsona-Odoie, otazník se vznáší také nad zdravotním stavem Andrease Christensena.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Bissaka, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - McArthur, Milivojevič, Kouyaté, Meyer - Townsend, Zaha
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Kanté, Jorginho, Barkley - Willian, Giroud, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.44 - 4.03 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - West Ham United  (neděle 15:15)
S rokem 2018 se rozloučí také na Turf Moor, kde se současnou sezónou ovšem rozhodně nemůže panovat spokojenost. Po loňské spanilé jízdě přišlo kruté vystřízlivění a Burnley se momentálně se ziskem dvanácti bodů nachází na předposlední příčce, pomalu se proto začíná spekulovat o tom, jak moc je vlastně neotřesitelná pozice manažera Seana Dycheho. To West Ham se po vlažném začátku konečně rozjel a pomalu pokukuje po umístění v první desítce.

Málokdo čekal, že by Burnley zvládlo zopakovat loňskou pohádku, zároveň ale jen ti největší pesimisté odhadovali, že onen propad bude až takhle obrovský. Horší forma klíčových hráčů, více zápasů a také jistá dávka smůly - to je smrtící kombinace, která loňské překvapení letos přikovala k samému dnu ligové tabulky. Burnley s dosavadním průběhem sezóny nemůže být vůbec spokojené, však zaznamenalo jen tři výhry nad Bournemouthem, Cardiffem a Brightonem, k čemuž přidalo ještě stejný počet remíz se Southamptonem, Huddersfieldem a Leicesterem. Kdyby mělo takový půl rok zopakovat i na jaře, pak bychom jej s největší pravděpodobností příští sezónu v Premier League již nevídali.

Naopak West Ham měl sice vlažnější začátek, když Hammers na první bodový zisk čekali až do pátého kola, ovšem od začátku prosince je jejich forma jednoduše brilantní. V posledním měsíci kalendářního roku odehráli zatím celkem šest zápasů, přičemž hned pětkrát zvítězili a jen jednou jedinkrát odešli poraženi. Při tomto suverénním tažení zdolali například Southampton, Fulham či Crystal Palace a z dolních pater se rázem vyšvihli na dosah první desítce.

Domácí se možná budou muset obejít bez dvojice Robbie Brady a Steven Defour, oba fotbalisty totiž trápí drobný zdravotní problém. Matt Lowton pak do hry nezasáhne určitě, toho totiž vyřadí disciplinární trest. Na straně West Hamu panuje nejistota okolo stavu Pabla Zabalety, který v posledních dnech laboroval s nemocí, drobné šrámy posléze hlásí dvojice Chicharito a Marko Arnautovič.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Gudmundsson, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Barnes
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Antonio, Ogbonna, Diop, Creswell - Obiang, Rice - Diangana, Snodgrass, Felipe Anderson - Carroll
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.82 - 3.51 - 2.09
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Manchester City  (neděle 15:15)
Černou sérii se pokusí utnout Manchester City. Pokud se chce vrátit do boje o titul, měl by zvítězit v Southamptonu, jenž bojuje o udržení.

Před téměř třemi měsíci, konkrétně 4. listopadu, se Saints a Citizens utkali v probíhající sezóně poprvé. Na Etihad Stadium rozhodl Manchester o své výhře ještě v prvním poločase a nakonec dokráčel k pohodovému zisku tří bodů. Tehdy byli svěřenci Pepa Guardioly na vrcholu sil a ještě na začátku prosince se zdálo, že ani skvěle hrající Liverpool na hráče v bleděmodrých dresech nestačí.

Situace se ovšem v posledních kolech radikálně změnila. Ztrátu Citizens na hřišti Chelsea lze ještě omluvit, ovšem předvánoční selhání doma s Crystal Palace a následná ztráta na Boxing Day v Leicesteru přivodila Guardiolově bandě těžké ztráty. Manchester se rázem propadl nejen za Liverpool, ale též za rozjetý Tottenham. Bleděmodrý válec se najednou proměnil v slabou mašinku a ze třetího místa musí dohánět sedmibodové manko na čelo.

Guardiola si dobře uvědomuje, že jeho mužstvo potřebuje změnu. "Musíme se nadále snažit a změnit dynamiku, abychom vyhrávali. Jsme schopni to učinit, ale musím si uvědomit, co tým potřebuje a snažit se mu pomoct," uvedl španělský manažer, jemuž chybí Fernandinho a kvůli disciplinárnímu trestu Fabian Delph. Do sestavy se naopak po potížích se stehnem může vrátit David Silva.

Domácí mají zcela jiné starosti než jejich sobotní konkurent. Po roce opět bojují o holé přežití, navíc přišli o manažera Marka Hughese, jemuž se nepodařilo zlepšit výkony Saints. Na jeho místo přišel někdejší trenér německého Ingolstadtu či Lipska Raplh Hasenhüttl, pod jehož vedením obral Southampton o body Arsenal, avšak ztratil v Cardiffu či naposledy doma s West Hamem. Světci se alespoň vyškrábali nad pásmo sestupu, ovšem ani zdaleka ještě nemají vyhráno.

Podle Hasenhüttla je cestou k lepším výsledkům tvrdá dřina. "Není to o zázraku, ale o těžké práci každý týden. Teď máme náročný program, jeden zápas za druhým. Víme, že los není jednoduchý, ale taková je Premier League," řekl německý kouč. Na seznamu zraněných hráčů Sotonu zůstávají Ryan Bertrand a Michael Obafemi. Otazník visí nad startem Maria Leminy, naopak k dispozici by měl opět být Pierre-Emile Hojbjerg.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Bednarek, Yoshida, Vestergaard - Valery, Romeu, Hojbjerg, Targett - Redmond, Armstrong - Ings
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Zinčenko - De Bruyne, Gündogan, B. Silva - Sterling, Agüero, Sané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.20 - 6.20 - 1.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - AFC Bournemouth  (neděle 17:30)
Manchester United se pod novým manažerem zvedl a proti Bournemouthu bude usilovat a třetí výhru v řadě. Hosté prožívají na své poměry další vydařenou sezónu a nebojí se ani dalšího slavného soupeře.

Ole Gunnar Solskjær se zpět do Manchesteru vrátil ve velkém stylu. Bývalý vynikající útočník Rudých ďáblů se do anglického města vrátil jako manažer poté, co nahradil odvolaného José Mourinha. Norský lodivod sice zatím odkoučoval pouze dvě utkání, ovšem i ta stačila na to, aby mnohým fanouškům Red Devils zahojila rány na duši, které způsobil portugalský předchůdce. United pod vedením Solskjæra zvládli klání s Cardiffem i Huddersfieldem, nadále však mají velkou ztrátu na vedoucí pětici.

Norský kouč si zatím svůj návrat na Old Trafford užívá. "Když vítězíte, každý je spokojen, tak jen pokračovat v této jízdě. Soustředíme se na náš výkon proti Bournemouthu a chceme získat tři body, protože poslední dva zápasy byly skvělé," uvedl někdejší trenér Molde či Cardiffu, kterému by měl do poloviny února chybět obránce Chris Smalling. Nejistý je start tria Romelu Lukaku, Alexis Sánchez a Anthony Martial.

Hostující Cherries si užívají čtvrtou sezónu v řadě mezi anglickou elitou a opět nejsou v soutěži pouze do počtu. Letos se manažer Eddie Howe může spolehnout například na brankáře Asmira Begoviće, obránce Nathana Akého, záložníka Ryana Frasera či útočníka Calluma Wilsona, jenž po letech strádání vinou zranění ukazuje, že když je fit, má co nabídnout. S osmi brankami patří mezi nejlepší střelce soutěže a pomáhá Bournemouthu se držet v klidném středu tabulky.

Hráči hostí se na návštěvu Manchesteru těší. "V neděli náš čeká náročný duel. Kdykoliv jedete na Old Trafford, jde o těžký úkol. Těšíme se na tuto výzvu, mají za sebou dva dobré zápasy," řekl Howe. Ve zbytku sezóny bude Cherries chybět kapitán Simon Francis, jehož čeká dlouhá rekonvalescence poté, co si přetrhl přední křížový vaz. Proti United se nepředstaví ani Lewis Cook, Dan Gosling či Adam Smith.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Lindelöf, Bailly, Shaw - Herrera, Matić - Mata, Pogba, Martial - Rashford
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Fraser, Cook, Aké, Daniels - Brooks, Surman, Lerma, Stanislas - King, Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.47 - 8.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Everton FC  (sobota 16:00)
Co napravovat mají Brighton i Everton. Oběma mužstvům se v poslední době nedaří a propadají se tabulkou. Lepší postavení náleží hostům, kterým se proti celku z jihu Anglie dlouhodobě daří.

Brighton zatím během prosince zažívá výsledkový propad. Po domácí výhře nad Crystal Palace přišly tři porážky s Burnley, Chelsea a Bournemouthem. Ztrátu všech bodů očekávali mnozí příznivci též na Boxing Day v duelu s Arsenalem, ovšem Seagulls se vyšvihli dobrým výkonem a s Gunners uhráli remízu. Racci tak nadále zůstávají osamoceni na třinácté pozici s desetibodovým náskokem na sestupové pásmo.

Proti Evertonu bude Brightonu chybět gólmanská jednička Matthew Ryan, který se s národním týmem Austrálie připravuje na blížící se Asijský pohár. Po trestu za červenou kartu by se měl do základní sestavy vrátit obránce Lewis Dunk.

Hosté z Liverpoolu se pohybují ve vyšších patrech než mužstvo z jihu Anglie, avšak ani Toffees nevychází poslední měsíc kalendářního roku podle představ. Tři body si připsaly až na druhý svátek vánoční po demolici Burnley, což byl pro Everton první plný bodový zisk od 24. listopadu. Jinak se Karamelkám v poslední době nedaří a nejen že si nechali utéct šestý Manchester United, ale samy se propadly na osmé místo za Leicester. Na záda jim navíc dýchají hned čtyři pronásledující vlčáci.

Kromě stálic dostává v poslední době prostor též mladý Dominic Calvert-Lewin a manažer Marco Silva si jeho hru pochvaluje. "Jsem za něj šťastný, ale požaduji ještě víc, protože má kvalitu dát víc nám jako týmu a může se zlepšovat. V posledních třech zápasech hrál, protože si to zasloužil a já mu věřím," prohlásil portugalský lodivod.

Statistika se vzájemných zápasů nahrává do karet víc hostům. Everton podlehl Brightonu naposledy v roce 1982, navíc se mu daří i na hřišti soupeře. V letošní sezóně se oba týmy již střetly v Goodison Parku, kde se po vítězství 3:1 radovaly ze zisku tří bodů Toffees.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Steele - Montoya, Duffy, Dunk, Bernardo - Stephens - March, Groß, Pröpper, Locadia - Murray
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Mina, Zouma, Keane - Coleman, Sigurdsson, Gomes, Digne - Walcott, Calvert-Lewin, Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.33 - 3.34 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Nejhorší dva týmy ligy se v sobotu odpoledne potkají na Craven Cottage. Devatenáctý Fulham vyzve poslední Huddersfield a vítěz tohoto klání se může přiblížit záchraně. Poražený by se naopak dostal do ještě větší šlamastiky.

Do ryze záchranářského souboje půjdou v o něco lepší pozici domácí, kteří se sice z vítězství radovali naposledy před více než měsícem, avšak v posledních dvou utkáních uhráli dvě remízy. Nejprve se bez branek rozešli v Newcastlu s tamními Strakami a na Boxing Day dělili body s Wolverhamptonem. V bitvě nováčků mohli Chalupáři dokonce zvítězit, avšak Vlci nakonec přetavili územní převahu ve vyrovnávací branku pět minut před koncem.

Jediný gól Cottagers proti Wolves vstřelil talentovaný Ryan Sessegnon, velká naděje Fulhamu i anglického fotbalu. "Potřebuje víc hrát a víc zkušeností. Potřebujeme se podívat na to, co se děje, když je na lavičce, protože je to velmi dobrý hráč. Potřebuje zesílit, protože v soubojích není tolik silný. Měl by být víc agresivní, tohle musí pochopit. Je mladý, ale vynikající," uvedl manažer londýnského klubu Claudio Ranieri.

Domácím se až na André-Franka Zamboa, jehož sužuje kotník, vyhýbají zranění. Sám Zambo by navíc měl být fit již na novoroční duel s Arsenalem. Huddersfieldu naopak dlouhodobě chybí obránce Tom Smith a záložníci Aaron Mooy s Abdelhamidem Sabirim. Především absence Mooye je citelnou ztrátou.

Terriers se trápí již delší dobu a při absenci australského středopolaře se situace ještě zhoršila. Momentálně na Kirklees Stadium drží nelichotivou sérii šesti porážek v řadě a po nadějném listopadovém obrození se tak Huddersfield v následujícím měsíci opět propadl do sestupových vod až na samotné dno. Největší slabinou Terriers je útok, dvanáct vstřelených branek v devatenácti zápasech je zoufale málo.

První měření sil v sezóně dopadlo lépe pro Hudderfield, jenž si po vlastním gólu fulhamského Fosu-Mensaha připsal jedno ze dvou dosavadních vítězství. Jinak se však více daří Cottagers, doma navíc Terriers nikdy nepodlehl.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Odoi, Mawson, Ream - Chirstie, Chambers, Seri, Bryan - Cairney, Mitrović, Sessegnon
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lossl - Jorgensen, Schindler, Kongolo - Hadergjonaj, Bacuna, Billing, Durm - Pritchard - Depoitre, Mbenza
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.30 - 4.19
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Vlak jménem Tottenham se již přehnal kolem Manchesteru City a stíhá již pouze jedno mužstvo. Tlak na Liverpool může vytvořit v případě výhry nad Wolverhamptonem. Nováček však letos již několikrát ukázal, že velké týmy umí potrápit.

Další parádní sezónu prožívají v Tottenhamu. Svěřencům manažera Mauricia Pochettina se daří na všech frontách. V Premier League dokonce tak, že se po posledním kole dostali před obhájce titulu Manchester City a jsou druzí za rozjetým Liverpoolem. Spurs navíc vybojovali postup do osmifinále Ligy mistrů a v Ligovém poháru si zahrají semifinále. Vskutku povedený ročník.

Kohouti si však dobře uvědomují, že v dobrých výkonech musí pokračovat. "Potřebujeme se připravit nejen fyzicky, ale též naše mysl musí zůstat silná, protože bude těžké konkurovat i v druhé polovině sezóny. Pro tým je důležité, že bojujeme a jsme ve velmi dobré pozici. Říkali jsme, že minulá sezóna byla fantastická. Nyní zůstáváme ve čtyřech soutěžích, přičemž loni jsme v tuto dobu byli jen ve třech, protože jsme vypadli v Carabao Cupu," uvedl Pochettino.

Také ve Wolverhamptonu si na dosavadní průběh ročníku nemohou stěžovat. Především úvod se nováčkovi Premier League vyvedl. Následně Wolves postihlo slabší období, ale nyní se jim zase začalo dařit a drží se v klidném středu tabulky na jedenáctém místě. Neortodoxní portugalský projekt drží krok především díky hráčům právě z jihoevropské země, mezi kterými vyniká například brankář Patrício či středopolař Moutinho.

I proti silnému protivníkovi chtějí Wolves zůstat u svého stylu hry. "Již jsme odehráli mnoho utkání proti top týmům, kdy jsme ukázali, že neměníme naši identitu. Snažíme se něco vybudovat, takže když se snažíte budovat, neohlížíte se, jaký zápas hrajete a jaká je nejlepší cesta k výsledku. V předchozích zápasech jsme ukázali, že umíme útočit, měli jsme spoustu střel na bránu. Způsob, jakým se připravíme na Tottenham, bude stejný," řekl manažer hostů Nuno Espirito Santo.

Spurs se dlouhodobě musí obejít bez zraněných Dembélého, Diera, Vertonghena a Wanyamy. Zpět do tréninku naskočil Aurier, zatímco Alliho start zůstává nejistý. Wolverhamptonu nadále chybí Jota, zato se vrací Dendoncker a Hause.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Sánchez, Foyth, Davies - Sissoko, Winks - Lucas, Eriksen, Lamela - Kane
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Saiss, Neves, Castro - Moutinho - Traoré, Jiménez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.44 - 7.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
Watford se zvedl a po malém přibrzdění chce porazit Newcastle. Hosté bojují o holé přežití a hodlají udržet postavení mimo sestupové příčky.

Po slabším období se Watford opět vzchopil a na konci roku se vrací k výkonům ze začátku sezóny. Na umění Sršňů nestačil Cardiff ani West Ham a na Boxing Day měla těžkou práci také Chelsea, které tři body zajistil Hazard. I tak zůstávají Hornets na uspokojivém desátém místě s minimální ztrátou na sedmý Leicester a pohodlným náskokem na sestupové vody.

Výkony týmu těší i manažera Javiho Graciu. "Můžeme vyhrát i prohrát, ale když vidím mé hráče, tak vždy předvedou to nejlepší, bojují ve všech zápasech, které hrajeme. Jsem spokojen s jejich chováním a jsem si jistý, že to udržíme i nadále," prohlásil lodivod Watfordu, kterému kromě Graye, Hughese, Prödla a Penarandy bude nově chybět též Kabasele, jenž proti Chelsea bolestivě narazil do tyče a musel brzy střídat.

Newcastle naopak zažívá další sezónu plnou nejistoty a zklamání. Slavné mužstvo ze severu Anglie se od samého začátku pohybuje ve spodních patrech, a byť se už alespoň dokázalo odpoutat ze zóny sestupu, stále má ke klidným zítřkům daleko. Naposledy schytaly Straky čtyřgólový příděl od Liverpoolu, po kterém zůstaly na patnácté pozici pět bodů před osmnáctým Burnley.

Cílem Magpies je dle manažera Rafaela Beníteze zůstat právě nad hranicí sestupu. "Jsme ve spodní polovině tabulky. Můžeme sbírat body a posunout se výš, ale hlavní je zůstat nahoře. V lednu bude naším cílem zůstat mimo poslední trojicí," uvedl "Rafa".

Záložník Shelvey již vyřešil problém se stehnem a může opět svému týmu pomoci stejně jako útočník Rondón, jenž chyběl při vysoké porážce v Liverpoolu. Zranění naopak nepustí do hry obránce Clarka a brankáře Darlowa, zatímco středopolař Ki se s reprezentací Jižní Koreje připravuje na nadcházející Asijský pohár.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Kiko, Mariappa, Cathcart, Holebas - Doucoure, Capoué - Quina, Pereyra - Deulofeu, Deeney
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Fernández, Lascelles, Dummett, Ritchie - Hayden, Diamé, Kenedy - Muto, Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.73 - 5.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Cardiff City  (sobota 16:00)
Jak rychle se věci mění. Ještě dvě kola zpátky byl Claude Puel zatracován a výrazně sílily spekulace o jeho odvolání. Teď - po dvou výhrách nad těžkými vahami v podobě Chelsea a Manchesteru City - je téměř oslavován a jakékoliv řeči o možném vyhazovu razantně utichly. To Cardiff se tyčí jen tři body nad sestupovou propastí a jakýkoliv bod, který by se mu eventuálně podařilo uzmout, by byl pro svěřence Neila Warnocka takovou malou výhrou.

Leicester zažil těžkou první polovinu sezóny, kterou výrazně poznamenala říjnová tragédie a smrt majitele. Po solidním startu a 4 výhrách v úvodních 7 kolech následovalo v říjnu a listopadu trochu sušší období, kdy Lišky nasbíraly pouze 10 bodů v 10 zápasech za výhry nad Cardiffem a Watfordem a remízy s West Hamem, Burnley, Brightonem a Fulhamem. Vše si ale vynahradily o vánočním programu, když se jim podařilo naplno bodovat proti Chelsea a Citizens, což je vyneslo na pěkné sedmé místo v tabulce.

Cardiff naproti tomu dle očekávání bojuje o holé přežití a manažer Warnock se vyjádřil jasně - pokud má jeho celek mít reálnou šanci na udržení, potřebuje v zimním přestupovém období posílit. Na první výhru čekal nováček soutěže dlouhých devět kol, až pak přehrál Fulham a ke dvěma remízám přidal první tříbodový zápis. Od té chvíle - tedy dvacátého října - bodovali svěřenci Neila Warnocka ještě čtyřikrát. Plný bodový zápis jim přinesly výhry nad Brightonem, Wolverhamptonem a Southamptonem, bod pak brali díky remíze na půdě Crystal Palace v posledním kole.

Domácímu týmu budou chybět dlouhodobě zranění Matty James a Daniel Amartey. U hostů se otazník vznáší nad stavem Calluma Patersona, Aron Gunnarsson a Harry Arter by již však měli být svému týmu k dispozici.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Morgan, Maguire, Chilwell - Mendy, Iborra - Choudhury, Maddison, Gray - Vardy
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Manga, Morrison, Bamba, Bennett - Hoilett, Arter, Gunnarsson, Murphy - Camarasa - Reid
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 3.83 - 7.01
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Arsenal FC  (sobota 18:30)
Povánoční program Premier League si na sobotní podvečer schoval opravdovou lahůdku v podobě střetnutí Liverpoolu s Arsenalem. Domácí Reds mají už nyní jistotu, že do nového roku půjdou v pozici tabulkového lídra a svou jedinečnou fazonu hodlají potvrdit i proti Kanonýrům, kteří naopak v posledních týdnech výsledkově i herně tápají.

Právě liverpoolští jsou už jediným týmem ligy, který v polovině soutěže stále nepoznal jediného přemožitele, a Unai Emery věří, že je v jejich silách tuto šňůru neporazitelnosti dotáhnout až do konce sezony stejně jako proslulá skvadra Arséna Wengera v sezoně 03/04. Španělský manažer Arsenalu také svého nadcházejícího soupeře pochválil za výrazný pokrok, který Reds pod vedením Jürgena Kloppa zaznamenali od prohraného finále Evropské ligy proti Seville s Emerym na lavičce. "Tento pokrok je i dobrým příkladem pro nás v současné situaci. Musíme na sobě ale hodně tvrdě pracovat a potřebujeme k tomu čas a trpělivost."

Bez ohledu na Emeryho slova chvály Jürgen Klopp od sobotního duelu nečeká nic jiného než náročnou zkoušku. "Nemyslím si, že by naskočili s bílou vlajkou a prohlásili, že jsou bez šance. Bude to vážně těžké utkání, protože mají kvalitu," prohlásil německý kouč s odkazem na předešlý vzájemný zápas, který na Emirates Stadium skončil nerozhodně 1:1 a Arsenal se tehdy favorizovanému sokovi dokázal zdatně vyrovnat.

Domácí se budou muset vypořádat s absencí Jamese Milnera, který vynechal i předešlé kolo s Newcastlem, ovšem na blížící se čtvrteční zápas těžkých vah v boji o titul proti Manchesteru City by již mohl být připraven. Mimo hru zůstávají také Solanke, Matip a dlouhodobě zranění Gomez s Oxladem-Chamberlainem, který by se dle Kloppových slov mohl vrátit do tréninkového procesu v únoru.

Arsenal má se zdravotním stavem svých hráčů ještě větší starosti, a to obzvláště v defenzivě. Na marodce stále zůstávají Bellerín, Holding, Mavropanos, Mchitarjan a Welbeck, přičemž start Shkodrana Mustafiho by po několikatýdenní absenci zaviněné svalovým zraněním byl rovněž překvapením. Čerstvým absentérem je navíc Mesut Özil, jehož z výjezdu do Liverpoolu vyřadily nenadálé potíže s kolenem.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Henderson, Fabinho - Salah, Firmino, Mané
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Lichtsteiner, Sokratis, Koscielny - Maitland-Niles, Torreira, Xhaka, Kolašinac - Iwobi, Ramsey - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.67 - 7.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC19163043:751
2.Tottenham Hotspur19150442:1845
3.Manchester City19142351:1544
4.Chelsea FC19124337:1640
5.Arsenal FC19115341:2538
6.Manchester United1995537:3132
7.Leicester City1984724:2228
8.Everton FC1976631:2927
9.West Ham United1983827:2827
10.Watford FC1983826:2727
11.Wolverhampton Wanderers1975720:2226
12.AFC Bournemouth1982927:3326
13.Brighton & Hove Albion1964921:2722
14.Crystal Palace19541017:2519
15.Newcastle United19451014:2617
16.Southampton FC19361020:3515
17.Cardiff City19431218:3815
18.Burnley FC19331317:4112
19.Fulham FC19251217:4311
20.Huddersfield Town19241312:3410

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1673)

Přidat komentář
LokoLFC

Liverpool výhra!

Reagovat
Le Gunner

V případě prohry a výhry Chelsea by ta pětibodová ztráta vizuálně nevypadala moc hezky... Doufám dnes hlavně v obstojný výkon, s remízou bych byl nejspíš spokojen.

Reagovat
Malresi

Neviem si predstaviť, že by si dnes Arsenal odniesol debakel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Si nejako moc veria niektory fans Liverpoolu proti Arsenalu . Pritom Gunners maju tiez poriadnu silu v utoku takze to moze pokojne skoncit tak ze ich Arsenal prestriela

Reagovat
Seydou Doumbia

Jenže děravá obrana...kdyby to bylo Monreal-Sokratis-Mustafi-Bellerin tak mají daleko větší šanci než s MN a Lichtsteinerem, který mimochodem se dost podílel na vyrovnávajícím gólu Brightonu v týdnu

Reagovat
smazaný uživatel

Vopred chcem vyzvať fanúšikov MU, aby po výhre nad Bournemothom si reči typu "sme späť/najlepší klub na svete" nechali radšej pre seba. Aj ked viem, že prípadné 3 výhry v rade boli pre MU pod Josém rarita

Reagovat
Swarley

my jsme nejlepší klub na světě pořád

Reagovat
niflheim

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a ja musím končiť, lebo o 10:00 mám audienciu u Tatka Šmolka

Reagovat
Swarley

gratulace a pozdravuj...viděl jsi jeho čepku? on je totiž taky mufan..

Reagovat
PP

smurfan.. jako ty..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

to o sebe tvrdia aj fanúšikovia Sunderlandu a tiež ich nikto neberie vážne.

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
smazaný uživatel

Tie prehry s Wolverhamptonom a Leicestrom bolia o to viac, keď sa pozerám na tú tabuľku

Reagovat
smazaný uživatel

6:1 jsme jinde, dalsi zarez v boji o top4 a kdyz nas jizni soused dnes poda dobry vykon a ne tu tragedii co posledni tydny hrajou, zak jsme ve hre o titul a nas kamarad counter jen cumi a sere v koute

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

kdo pak to vylezl?

Reagovat
smazaný uživatel

memphis depay vidal svoj prvy (?) song

https://youtu.be/ufrrgu-QEoQ

Reagovat
smazaný uživatel

jsem myslel, ze je to video, jak kouka na nejakej chant o sobe

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Rišty

a kde je ten vidal?

Reagovat
smazaný uživatel

vydal samozrejme... pardon

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Azazelo RD

Teď už si nikdo nedovolí tvrdit, že nás migranti kulturně neobohacují.

Reagovat
slavex

Christian Pulisic has agreed to join Chelsea this summer, according to reports.

They will have to pay €50 million (£45m/$57m) to secure his services

Zatím o tom píše pouze Bild a Goal.com, tak těžko říct co je na tom pravdy. Křídlo potřebujem, ale nejlíp už v zimě. Pod Favrem toho zase tolik neodehrál, ale věřím, že z něj může být platný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 45 a až v lete? Smiech cez slzy

Reagovat
slavex

Na cenu bych moc nehleděl, průser je spíš ten letní příchod no.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ja sa na tej cene smejem. Sa písalo o 70 miliónoch euro tuším.

Reagovat
slavex

Jo tak to pak jo, špatně jsem tě pochopil. No ať je cena jakákoliv, mám obavu, že pokud takhle předem domluví příchod křídla, tak v zimě dorazí maximálně útočník a to budem ještě rádi

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze hra tak zle.. viac z neho asi uz neslo vytrieskat ako 50m Favre ho aj skusal rotovat ale nejak mu to nejde.. preto by som ho predal uz v zime a za viac ale to asi Celzi nechcela

Reagovat
andrew96

Blbá situace, dvě špičková pravá křídla, z nichž je jedno v beast modu. Věřím, že kdyby Puli hrál základ, tak nikam nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

keby za tych 50m kupili poriadneho goloveho utocnika bol by to idealny scenar.. podla mna Haller najlepsia volba

Reagovat
andrew96

Nebo Jović. Dřív jsem chtěl i Kramariće, ale ten už se pohybuje víc na kraji, tak toho není třeba.

Reagovat
Kenneth

Nahrada za Edenka.

Reagovat
Miguel19

Že už by to třetí léto vyšlo?

Reagovat
Kenneth

Doufam ale moc neverim.

Reagovat
M0rb1D4S

Jasně. Určitě to není náhrada za další 2 stárnoucí křídelníky.

Reagovat
niflheim

Hmm, pěkný přestup.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Za 45 milionů liber to je dobrý, ale od fanoušků Dortmundu až moc přeceněný. Kéžbychom si my od nich vzali Sancha.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letos prej nebudou hlášky

Reagovat
Kixi Syhimour

PJ

Reagovat
smazaný uživatel

se nedivim, víš kolik ta kokotina musí dát práce?

Reagovat
Kixi Syhimour

za tu koko*inu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

A přitom taková blbost.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Neutron

a hlavne sem potom pridu ludia, ktori sa zacnu cudovat preco vyhrala taka prijebana hlaska a nie ta, ktora sa im pacila viac...no mohol by som sa na taku robotu vysrat...

Reagovat
Euphael

Ale hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes celý svět fandí Arsenalu!! COYG!!!!! GUNNERS!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fandí je silné slovo, ale mohli byste být jednou za uherský rok k něčemu užiteční a urvat bodík.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dúfam v tri

Reagovat
smazaný uživatel

Výjimečně s tím nemám problém. Ale jestli dostanete bura, tak truchlit taky nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak keď už prehrajú tak s mastným debaklom takže buď výhra jeden či druhý poprípade remíza budem spokojný

Reagovat
oli9

Tobe fakt není pomoci te na tom slovacku budu muset proplesknout opravdu

Reagovat
Mastný Chobot

Bez Ozila, Kolasinaca a Bellerina na Anfielde? Nechcem to asi ani pozerat.

Reagovat
Mastný Chobot

LB Xhaka vs Salah? hodte tam uterak

Reagovat
smazaný uživatel

tak Xhaka zvykne proti LFC hrat dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Ozil je potvrzeny?

Reagovat
smazaný uživatel

jop..."koleno"

Reagovat
Kixi Syhimour

Oblečení Liverpoolu vyrábí oděvní společnost New Balance a anglickému klubu tato spolupráce ročně vynese 45 milionů liber, už brzy by ovšem mohlo dojít k podepsání mnohem lukrativnějšího kontraktu. Obě strany zahájily jednání o nové smlouvě a ta by svou výší měla překonat i rekordní dohodu Manchesteru United s Adidasem (75 milionů liber za sezonu). (dailymail.co.uk)

Reagovat
smazaný uživatel

New Balance by Salahovi docela šiklo

Reagovat
oddy

Reagovat
Kixi Syhimour

Nekonečný diver

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidíš, co ustál s Cherries a pak spadne, když na něj Dummett zezadu foukne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ja nepopírám, že spadl úmyslně, pouze to, že tu je haldy horších

Reagovat
Svatej

Jen at si to vyzere. Ze to dela salsi banda huzeranru neznamena, ze se ma pridavat...

Reagovat
Kixi Syhimour

za to přidávání, ale děláte z něho nějaký sériovce, leč samozřejmě nějakou kritiku za to potřebuje

Reagovat
Svatej

Ja tady proti tomu bojuju uz leta no, takze jakmile vidim nejakyho delfina, tak spoustim bez ohledu na to, jestli je to vyjimka nebo recidiva

Reagovat
Kixi Syhimour

Chápu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

to chápem

Reagovat
Malresi

Do 10 rokov ich predbehneme aj finančne. Len treba vyhrávať trofeje a zvýšiť global fanbase. New balance nam k tomu pomoze, kedze najma v USA idu na dracku.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Malresi

Čo starký, máme v gatiach ? I keď úprimne, je to skôr taká nesplniteľná túžba. Skôr si myslím, že sa postavíte na nohy a budeme súperiť o tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

len nepredbiehaj. Aby sa vam to do roka cele nerozsypalo

Reagovat
Malresi

Akože do pondelka? Tak to poprosím. To sa môže, ak celý 2019 rok budeme v kľude.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Swarley

nepoučitelní

Reagovat
Malresi

Treba to okoreniť nejako nie?

Reagovat
Swarley

ale jako proč by ne...Leeds postup do PL, boj s váma o titul + vyřazení Chelsea a City s ligy a byl bych spokojený....

Reagovat
Swarley

*z ligy

Reagovat
Malresi

Až na to za + je všetko reálne. A vraj s tebou nie je rozumná reč. Stačí len chápať iróniu a nebrať všetko osobne.

Reagovat
Swarley

no to si hlavně vy zapamatujte

Reagovat
Malresi

Dobre, že si nenapísal ty ale vy. Súhlasím.

Reagovat
icka

až tak tě žerou ropáci, že už ani s/z neumíš

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kowe

Reagovat
supporter

Reagovat
pingla

aneb co dokáže jedno finále LM s některými fanoušky

Reagovat
Malresi

Tie finále som zažil ako fanúšik 3. Jedno bolo úspešné. Ak sa bavíme o LM. Čiže predpokladám rovnaká bilancia ako ty. Či 99 so vnímal?

Reagovat
Malresi

*Resp. ako fanúšik aj AC som zažil neúspešné a smutné len jedno

Reagovat
smazaný uživatel

new balance

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

už som to tu dával dávnejšie. Len som prekvapený, myslel som, že nás klofne Nike ( ), nečakal som, že NB nájdu prostriedky na taký deal.

Reagovat
Svatej

Vi se neco novyho o tom Pulisicovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Další z týmů, který bysme měli papírově bez problémů porazit a zároveň stejně jako třešně a karamelky hraji vlci útočný fotbal, coz nam obvykle sedí. Wolves ale narozdil od vyse zmíněných umí i bránit a budou nejnepříjemnější z těch tří.

Reagovat
nani92

Come on Arsenal & Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že sa nič nehrá 13 30. Rad by som si dnes niečo pozrel

Reagovat
nani92

Pozri si lyžovanie na STV 2

Reagovat
Mastný Chobot

to je kokot

Reagovat
nani92

Vieš,že za tým nickom sa skrýva ľudská bytosť, ktorú to môže ranit?

Reagovat
ďuriLFC

Ale picu

Reagovat
Coutinho10

Old Firm derby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Chtělo by to anketu na zjištění toho, komu kdo fandí v boji o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Gunners fandí Liverpoolu

Mufani fandi Spurs

Cukotkari fandi Man City

Zbytek fandi Spurs a Liverpoolu

Asi budou vyjimky, ale ty jen potvrdí pravidlo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože souhlas, ale u Chelsea to vypadá spíš na vás, což mě překvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nehrozí ani v nejbizarnejsim snu.

Reagovat
Kixi Syhimour

jakože, taky jsem si říkal, třeba jsem jen zmatenej, ale fakt se tu tací našli a nebylo jich málo + ještě ten 1 fanda Arsenalu, tuším

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Kdepak, ja jsem pro pool, pokud by dostal Bubble hned po zisku titulu ban

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Neutron

Reagovat
mistr129

City

Reagovat
smazaný uživatel

City jsou menší zlo jak Liverpool

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, rikal jsem si, ze u vas to asi bude tak pul napul...

Reagovat
kiwwi

City su z moralneho hladiska omnoho vacsie zlo ako Liverpool...co sa tyka titulu tak sa to berie skor z toho hladiska, ze Liverpool je vacsi rival a City to aj tak uz vyhrali po minule roky, tak to nebude nic strasne

Reagovat
nani92

a nikto tu s tým nebude otravovať ďalších 20 rokov

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

ja že jsi gooner

Reagovat
Le Gunner

Zdejší liverpoolská aura mě od jakýchkoliv sympatií vůči nim odradila. Asi City.

Reagovat
blade115

On je tu někdo z modráků, kdo fandí City?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak vas a goonery jsem si evidentně prohodil

Reagovat
blade115

Já to teda taky nevím, proto se ptám, ale tipoval bych, že většina té komunity bude pro Liverpool...

Reagovat
Mimalu

, ale to pomyslné třetí místo je myslím jasné

Reagovat
PP

za mě trefa.. Pool, pak City..

Reagovat
smazaný uživatel

radsi city pripadne i spurs nez live

Reagovat
Mastný Chobot

♪ ♫ Walk on, walk on

With hope in your heart

And you'll never walk alone ♪ ♫

Reagovat
andrew96

BVB fandí Reds.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kiwwi

https://streamable.com/zbexw

lava, prava ziaden rozdiel...chalan vyzera na real deal, tak som zvedavy na jeho dalsie kroky

Reagovat
Kixi Syhimour

https://www.youtube.com/watch?v=AbnpWbVLU7I

Ten náš dělá bordel v Championship

Reagovat
kiwwi

a je len o 4 roky starsi ako Greenwood

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak za ty 4 roky stojí.

Reagovat
Kixi Syhimour

*....to stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Grujićovi sa darilo, škoda, vážneho zranenia.

Reagovat
smazaný uživatel

* druhá čiarka nemá byť omg

Reagovat
JessePinkman

Darida potřeboval místo v základu zpět, tak na tréninku zranil Grujice.

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.youtube.com/watch?v=NdI6Q0qg9Mo

Náš si to dáva v LM, kde ani my nie sme

Reagovat
Kixi Syhimour

, slušný hráč, tak příští rok, už bude v základu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V LM má 0+0. Ináč zaujímavý talent, to áno.

Reagovat
Mastný Chobot

0.0

Reagovat
Malresi

Nestiahneme ho v januári späť?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa Salah alebo Mané vážne nezrania, tak nie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ani ne, však se mu daří, u nás by jen seděl, jako žolík by byl možná dobrej, ale teď ho fakt nechat

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Musí to prejaviť u mužov, mládežnícke kategórie nemajú úroveň...

Reagovat
nani92

Tak tie vaše urcite..

Reagovat
smazaný uživatel

Troll. Myslím súťaže.

Reagovat
EXoRcIsT

hlavne to jeho zakoncenie nieje nic na sposob ze to napalim a mozno to prejde

Reagovat
smazaný uživatel

kto to je, vyzera zaujimavo

Reagovat
nani92

Fenerbahce have opened talks with #mufc over Fellaini. Solskjær doesn’t see Fellaini in his plans. He would consider signing for the Turkish team if the personal terms are right #mulive [takvim,

@Sport_Witness

Solskjaer was already popular but he has just moved to a new level of hero worship #MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nejak o tom pochybujem, ale tymto by Ole isiel na prve miesto na zozname buducich manazerov

Reagovat
smazaný uživatel

Ať je pravda! Už aby vypadnul tento omyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

nikdy neodide..s tym uz som sa zmieril

Reagovat
nani92

100. Pre titul Tottenhamu

Reagovat
Mastný Chobot

kokooooooot

Reagovat
Azazelo RD

ko ko ko kokotááák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Harakan

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Smrad

Reagovat
Swarley

tak z toho možného výběru není o čem, těm bych to i přál...ale za to fandění nám pak musí pustit Pocheho s Eriksenem..

Reagovat
Azazelo RD

To je stejně bída výběr. To aby zas finále LM hrály proti sobě Madridy nebo Bayern a finále MOL cupu Jablonec s Boleslaví a fotbal můžou rovnou zrušit.

Reagovat
Swarley

LM je naše, výhra proti Barce 2:1 v prodloužení

Reagovat
Azazelo RD

Spíš bych tomu s Olem věřil 2:1 v nastavení.

Reagovat
Swarley

já ten feeling měl ještě za Mourinha, můžeme to upravit

Reagovat
smazaný uživatel

*Bayernu

Reagovat
Swarley

jako ten soupeř není až ta podstatný, může být

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo bylo to symbolické, po dvaceti letech a opět Ole

Reagovat
smazaný uživatel

Týždeň dozadu to boli ManCity . Zajo .

Reagovat
nani92

a 3 mesiace dozadu sme to bolo my...brasko, to je vývoj

Reagovat
Lacko_Boh

ho chytil prasačí mor

Reagovat
Swarley

no jo no, ale teď jste spadli na třetí místo...je jasné, že Spurs má k Liverpoolu blíž...

Reagovat
Lacko_Boh

emócie su fluidné...Oliver

Reagovat
nani92

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

To radšej Arsenal

Reagovat
Lacko_Boh

matematická šanca je. Plus očakávam že ttfc sratí formu, city zoberú body za finančné podvody a lfc bude lfc

Reagovat
Kixi Syhimour

Tím pádem, ale vyhraje Chelsea

Reagovat
Lacko_Boh

:o *pika pika*

Reagovat
Lacko_Boh

ale no nejdeš mi do piči?

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
Edgewalker

Na horory nečumím.

Reagovat
Cobra

Reagovat
FCSL

Dneska zase 4:0 nebo 5:1

Reagovat
oli9

Ty vole zas tady fans united jako adam a nanimaji hlavní náplň víkendu analyzovat a sledovat náš výkon a svuj klub zase někde na 5. místě svého plánu po liverpoolu, spurs, bundeslize, pohadkach a simsnech

Reagovat
oli9

Tak vlastně 6.

Reagovat
nani92

ty si na to kapnul, keď dnes nehráme,ale tak liverpoolsky mozoček je raz liverpoolsky mozoček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

kokoti, pozeraju futbal aj ked nehraju

Reagovat
Harakan

Vy jste opravdu ultra debílci...

Reagovat
Taiger

Mesut Emery out

Reagovat
Golasso

Oh, god...

Reagovat
Lacko_Boh

LFC dostane napiču resp. napíči

Reagovat
smazaný uživatel

co si pod tím mám představit? 0:4?

Reagovat
Lacko_Boh

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

:) to není moc dle tvých predikcí, ale každopádně pro L´pool ztráta bodů doma.. Uvidíme, snad to bude pěkný fotbal

Reagovat
Lacko_Boh

úprimne, ohľadne f´pekného futbalu som skeptik, minimálne z našej strany :) Tipujem aj Váš vysoký pressing, snáď sa nazarežeme hned v prvých 15. minutách

Reagovat
Lacko_Boh

*bez Váš, bez f´ pred pekného

Reagovat
Mastný Chobot

aj som si myslel, že tak to myslíš

Reagovat
Lacko_Boh

čo si dostal pod stromček Domček?

Reagovat
Mastný Chobot

Šecko Lacko

Hehe

Reagovat
Lacko_Boh

já že Macka Lacka

nehehehehe ujujúúj

Reagovat
smazaný uživatel

to nevíš, uvidíme.. Můžete mít fajn den a už na podzim jsme zachránili remizu gólem z nějaké 88. minuty..

Reagovat
smazaný uživatel

Fred stál až toľko? Loooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Fred bude dobrý, přešel ze srandy ligy na Ukrajině do PL, trochu trvá než si zvykne

Reagovat
supporter

Co jsem ho videl tak na to fakt nema chlapec. Obcas da dobrou prihravku, ale jinak je uplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu věřím, má dobré momenty, ale je dost zbrklý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
iamek

Reagovat
Sm0ker

a stihne to, než ukončí kariéru?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak, to není jeho chyba, šance skoro nedostává

Reagovat
fenixLFC

jj nie je to chyba ani vydru ani schicka ani nikoho nikdy proste sa na treningu evidentne neukazuju alebo aniv zapasoch...ked sa vydra nedokaze dostat cez wooda, barnesa alebo vokesa, tak je to len a len jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

mozno aj je

Reagovat
kiwwi

Až nato ze Fred stal 47m libier

Reagovat
pytlerLFC

Kde je bargain Shaqiri?

Reagovat
pingla

Po půlce soutěže moje nejlepší 11: (některá jména jsou trochu přestřelená, vím o tom )

Allison - Azpilicueta, Laporte, van Dijk, Robertson - Torreira, Sigurdsson, David Silva - Son, Salah, Hazard

Střídačka: Anderson, Aubameyang, Pogba, Kante

Reagovat
Kixi Syhimour

Tam nemáš typickej hrot, byste tam měl hodit Aubu.

Jinak *Alisson

Reagovat
Golasso

Ne, jen chytaj spolu. A Son je ve formě, takže hraje i v útoku.

https://i2-prod.football.london/incoming/article12879983.ece/ALTERNATES/s615/GettyImages-628324282.jpg

Reagovat
Kopac

Poglol

Reagovat
fenixLFC

pogba

Reagovat
Golasso

V plné palbě bych věřil, že na Live máme, ale takto fakt nevím . Ta marodka je strašná.

Snad zabojujeme a nikdo nevyrobí debilní chybu v obraně, jak už je pravidelně zvykem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Smím sem hodit tipovačku abyste se podívali, jak na tom jste? Nebo až na konci?

Reagovat
redyyz

ot. old firm derby zatiaľ

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky za připomenutí

Reagovat
Kixi Syhimour

Akorát na gól

Reagovat
redyyz

Reagovat
redyyz

inak si myslím, že takýto zápas by si zaslúžil preview.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
masly008

Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by som postavil na LB Milnera, je fit?

Reagovat
Kixi Syhimour

28.12. Liverpool zítra bez Milnera

Liverpool se v zápase proti Arsenalu bude muset obejít bez Jamese Milnera, zkušený záložník má zraněný stehenní sval. (vi.nl)

Reagovat
smazaný uživatel

dpč

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Proč měnit něco, co funguje? Po City si Robbo odpočine už na FA Cup a dále.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím sa, že sa zraní - napr. únavová zlomenina alebo sval. On hráva veľmi veľa + veľa nabehá.

Reagovat
fenixLFC

Jj preto ho vystriedame na mega tazky zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Proti City bude ešte ťažší a zdravý Milner je plnohodnotná náhrada, ale keď je zranený, zbytočne sa o tom baviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa teším na návrat Oxa. Ktovie, ako na tom bude po tak vážnom zranení - napr. Lallana sa už do predošlej formy nedokázal dostať.

Reagovat
Kopac

Lallana v zivote nemal formu

Reagovat
Sm0ker

Jasně, jenom nás nějakou dobu táhnul sám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme si zapřeháněli.

Reagovat
fenixLFC

Ma pravdu

Reagovat
tomasinho

Nemá ani omylem. Měl výbornou formu, byl součástí dobře šlapajícího týmu, článek mezi zálohou a útočnou trojkou. Ale rozhodně ne hlavní tahoun. Tím byl Mané, jehož absence nás bolela mnohem víc. Lallana hrál dobře, ale nebyl ani hlavní tahoun, natož aby táhl sám, to je kokotina non plus ultra.

Reagovat
SCELO

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u tebe me to neprekvapuje. Ty Lallanu milujes, ale staci se podivat jak sel nejaky Lallana do hajzlu, kdyz byl Mane pryc a pak zraneny.

Reagovat
Hai

Lallana nas jednu dobu tahnul sam? ale jo jednu dobu byl vybornej

Reagovat
Maresma

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
pytlerLFC

Chvilku jí měl, životní, ale tu už nikdy mít nebude, přijde mi to něco jako Lucas tenkrát před tím zraněním.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Co se týče sestavy, já bych se dneska tak nebál a dal Fabinha s Wijnaldumem a k nim tu ofenzivní čtyřku. Určitě bych je tam dal všechny, bude třeba využít těch absencí v obraně Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson asi bude hrat, takze Gini alebo Shaqiri lavicka

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak snad nebude hrát Gini, Hendo a Fabinho, to nemá žádnej nápad a kreativitu

Reagovat
tomasinho

Mi se proti Wolves náhodou líbili, Hendo šel dost nahoru vedle Fabinha.

Reagovat
Kopac

Takto to bude na city, dnes miesto henda shaq

Reagovat
tomasinho

No Hendo hrál teď 2x po sobě, Fabinho střídal Wijnalduma, podle mě tihle dva budou hrát spolu určitě. A nechci trio i s Hendem. Buď rovnou Shaqiri, nebo Keitu.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez by som radsej Shaqiriho, no uvidime

Reagovat
JessePinkman

Pravdu máš

Reagovat
ondris

Kent

Reagovat
havrys99

Rangers

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
JessePinkman

Rangers - Celtic skvělej fotbal. Teď krásně povodil bejčka Kent, dal pod sebe a konečně gól. Gerrard

Reagovat
redyyz

Kent sa tak javí v dobrom svetle

Reagovat
smazaný uživatel

ale na LFC to nevidim, najlepsi bude predaj s nejakou klauzulou o spatnom odkupe

Reagovat
redyyz

to máš pravdu, možno by sa nestratil niekde vo wolfs etc.

Reagovat
JessePinkman

Kent a Wilson

Reagovat
ondris

...majú stále ďaleko od toho, aby hrali za The Reds. Kent asi vôbec, Wilson by mohol dostať šancu v áčku, v Derby je ťahúňom tímu, v juniorkách vždy vyčnieval. Každopádne, cez náš nabitý útok je ťažké presadiť sa

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše Fesak, tak u nich asi bude lepší je prodat a mít nějakou klauzuli. Za Wilsona klidně 15-20 milionů dostaneme a za Kenta něco taky a za to už se dá koupit nějaký pořádný hráč na post, který potřebujeme.

Reagovat
Coutinho10

Rangers parada...konecne to tam po tech golovkach padlo

Reagovat
redyyz

hodne tomu pomáha aj rozhodca, že to necháva plynúť aj keď tie zákroky su niekedy až za hranou...

Reagovat
Coutinho10

to je Skotsko...hned to tempo ma spad

Reagovat
redyyz

a to je prvá liga, keď tu idem pozrieť druhu divíziu tak to je iný masaker niekedy. Lokálne derby sú dosť kruté aj keď neni nad old firm derby.

Reagovat
Coutinho10

j, je to proste neco jinyho

Reagovat
PP

Dnes jakýkoliv bodový zisk proti Poolu bude úspěch. Bohužel máme obranu v troskách a proti Salahovi s Maném potřebujeme nastoupit v plné zbroji.

Za nás doufám, že tentokrát nechá střed Torreira - Xhaka - Guendouzi, který proti silným týmům může fungovat dobře.

Tip 2:0, přání 2:2

Reagovat
havrys99

Tavernier je fantastickej. Naopak Morelos se mi vůbec nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Morelos makal, odehrál si svoje, škoda, že mu to tam nespadlo při tom závaru na začátku druhé půlky. Celý tým a fanoušci si ovšem zaslouží

Reagovat
havrys99

Upřímně, Rangers tolik nesleduji. Viděl jsem pár utkání EL nebo sestřihů a Morelos dost často simuloval, strkal se, stoupal si před rozehrávku... no, hrozně mi štval. Ale střelec a dříč to určitě bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost nepříjemný typ, připomíná mi Baccu nebo takovou odlehčenou verzi Diega Costy. Třeba když se mu zrovna nedaří, tak se snaží běhat, chodit do soubojů a aspoň nějak pomoci týmu. Nedivil bych se, kdyby odešel někam jinam, což by byla škoda, protože těžko najdeme za slušnou cenu hráče s takovou formou, co má teď.

Reagovat
Kixi Syhimour

Rangers naprosto demolují

Reagovat
redyyz

To nasadenie a dohrávanie každého súboja sa len tak nevidí

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak Brown dneska dost špatnej

Reagovat
Coutinho10

ale zatim pouze 1:0...

Reagovat
redyyz

Gordon ich tam pár krát podržal...

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

snad urvou titul

Reagovat
Kixi Syhimour

pomezní

Reagovat
Nikikrew

Dnes teda záleží ci nastúpi Mustafi alebo nie. S plnou obranou by som v bod dúfal, takto to vidím docela nereálne. Kľúčový bude prvý polcas, keď nás poriadne zatlacia. Asi by som hral 3-4-3 aby sme najmä eliminovali ich kraje.

Na zapas sa teším aj keď neočakávam od nás veľký výkon.

Reagovat
Coutinho10

uffff ofsajd

Reagovat
vladis271

kluci arsenalští, dúfam, že dnes hodíte uterák do ringu. Ten Tottenham tam na 2. mieste, viete no. Ja len, že čo ak.

Reagovat
Lacko_Boh

môžme

Reagovat
JessePinkman

Kent si tam z nich dělá kozy

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo

Tripps, Toby, Davi, Ben

Winks

Moose2, Dele

Eriksen

Kane, Sonny

Reagovat
JessePinkman

Fuu, tak tohle byl fotbal. Ostatně jako vždy v Old Firmy Derby. Nasazení, tvrdý souboje, individuální akce, emoce a fans, všechno skvělý. Jen tak dál Rangers a Gerrard. Škoda, že se hraje derby Hibernian - Hearts ve stejnej čas jako Liverpool s Arsíkem.

Reagovat
redyyz

tiež som si vzdychol, ze sa tie zápasy krížia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
redyyz

hibs vs harts bude tiež na hrane

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze se to kryje s nama

Reagovat
Coutinho10

yes, Rangers fantazie

Reagovat
Coutinho10

docela škoda, že ze Sport365 na PL zmizely ty HD streamy v EN

Reagovat
aramaki

Bohuzial, s tymi absenciami proti rozbehnutemu Poolu vonku to bude demolacia. Jedina sanca je vsetci branit jak o zivot a obcas vyslat Aubu do brejku, inac to nevidim nijako ruzovo. Ten kurz na Live a na nas je kruty, ale bohuzial momentalne asi sedi

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte pred naším zápasom sa ide fandiť vlkom :)

Reagovat
Mastný Chobot

Chilwell je fakt úžasný hráč. Inteligentný, zodpovedný, šikovný, zahrá LWB, LB, LCB... Bodaj by sme po ňom šli.

Reagovat
Mastný Chobot

a rovno aj po Maddisonovi

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Hokaido

Jak nemůže vidět takovou ruku.

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle mohl klidne piskat.

Reagovat
smazaný uživatel

Patricio

Reagovat
smazaný uživatel

Harry

Reagovat
Orlandiiik

KANEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Kane chytil parádnu formu

Reagovat
Cobra

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Raylan

Ač je nemám rád, tak Tottenham momentálně hraje úžasný fotbal

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Harry svojí "slabší" nohou

Reagovat
Tolstobik

Spurs fakt top no

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, 2nd to top.

Reagovat
Tolstobik

Treba se to LFC jeste zhrouti a City budou pokracovat v nejakym stabilnejsim ztraceni. Titul Spurs by byl pohadka...

Reagovat
Mastný Chobot

Pereira zas najlepší hráč na ihrisku

Reagovat
nani92

Kane <3

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to neudrží. Nebudu se radovat a na konci nebudu zklamanej. Život s Newcatlem člověka naučí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Cela ta ofenzivni ctverice hraje ve strasny pohode.

Reagovat
Miguel19

Ten Jimenez je lepší jak Morata s Giroudem dohromady.

Je fakt smutný, že týmy hrající o záchranu mají lepší hrotáky jak my..

Reagovat
SpecialOne

Náhodou, co by Huddersfield s Cardiffem za Moratu dali

Reagovat
Miguel19

No já bych jim dal klidně Girouda.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Harakan

Reagovat
icka

Reagovat
Benfica

ale Wolves nehrajú o záchranu..

Reagovat
Makiii

Co ta ruka Daviesa, to byla jasna pecka ne? Posledni dobou Spurs vzdy uderi hned po tom, co jim pomuze rozhodci. Kazdopadne vedou i tak zaslouzene.

Reagovat
smazaný uživatel

Piskatelna, ale teda kurevsky z blízka. Podle me ji viděl a posoudil jako nastrelenou. Ale štěstí no.

Reagovat
mikelinos

Na nastřelenou ruku se hraje na plácku za sídlištěm, ve fotbale nic takového není ne?

Reagovat
smazaný uživatel

v pravidlech je úmyslná hra rukou, což je defakto opak nastřelený

Reagovat
janinho

dalo sa to v pohode piskat. mali sme stastie

Reagovat
smazaný uživatel

Je obrovská vyhoda, když je trem ze tvych 4 utocnych hráčů úplně putna jestli střílí pravou nebo levou. Harry na Balea.

Reagovat
smazaný uživatel

takže dnes slepičáci fandí Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza ideal.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zásadně proti Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé, skvělé, skvělé! Všechno se vyplnilo co Stevie řekl na tiskovce, výkon "A" byl opravdu neskutečný a ještě vstřelit gol přes Browna? Fu, nádherný zápas, přesně u takových okamžiků je mi líto, že nejsem na Ibroxu. Odplata ovšem příjde až s titulem. SUPER RANGERS!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

vlcii

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžené vyrovnanie wolves, Tottenham im úplne prenechal aktivitu

Reagovat
Tolstobik

Spursy

Reagovat
Cobra

Za tu pasivitu si nic jiného nezasloužíme. Co to od začátku druhého poločasu jako bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Bolyy

Reagovat
FCSL

Leno - Lichtsteiner, Sokratis, Mustafi - Maitland-Niles, Torreira, Xhaka, Kolašinac - Iwobi, Ramsey - Aubameyang

4:0

Reagovat
Taiger

Idiot, proč nedal Lacu? Už mě začíná Emery srát

Reagovat
havrys99

achjo jenom ze základu by šla udělat lepší sestava, kdyby Licht hrál beka a AMN střeďáka.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Coutinho10

i Shaq

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Shaqiri, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Clyne, Keita, Henderson, Sturridge, Lallana, Origi.

Reagovat
smazaný uživatel

rychlo im nasukat 4 nez pride Lacazette

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs v druhý půli uplně zoufalý.

Reagovat
Gareth Bale 11

Zaslouzeny. Uplne jsme prestali hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopitelný

Reagovat
Gareth Bale 11

Pritom hrat svoji hru, musime je prejet. Tohle proste nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to pustil až na druhej poločas, takže je mi krapet blivno

Reagovat
Taiger

"blivno" pochází odkuď? Jsem to slyšel poprvý od svý holky, která je z Pardubic, to je něco moravskýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rodilej Pražák, takže nevim, odkud to je. Asi jsem to někde pochytil, ale kde, to netuším

Reagovat
pantondavo

Pardubice jsou Morava?

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak to te celkem lituju.

Reagovat
Tolstobik

Druha pulka mi pripomina zapasy United pod Mourinhem - zadna aktivita, jen braneni a potazmo cekani na gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ste si užili svoje

Reagovat
Tolstobik

No ale u nas vypadala takhle i prvni pulka, jen se nam podarilo dat nejakej haluzak....

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fanouška peklo no

Reagovat
Gareth Bale 11

Jo no, je to zoufalost.

Reagovat
Tolstobik

.....si rikam, jestli proste jen nedosly sily...

Reagovat
Gareth Bale 11

Si nemyslim, tohle u nas neni poprve, co vedeme a vysereme se na to.

Reagovat
Kluivert9

Pochettino už ladí taktiku

Reagovat
pytlerLFC

Ještě jeden Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool XI vs. Arsenal: Alisson; Alexander-Arnold, Lovren, van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Fabinho; Shaqiri, Firmino, Mané; Salah.

Arsenal XI vs. Liverpool: Leno; Lichtsteiner, Mustafi, Sokratis; Maitland-Niles, Xhaka, Torreira, Kolasinac; Ramsey, Iwobi; Aubameyang.

0-3 COYG!!!

Reagovat
Taiger

Reagovat
Tolstobik

Tohle je tak na 6:2

Reagovat
smazaný uživatel

Laca nam v lete plachne...

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi na úkor Lacazeta to je majstrštyk

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

Silva sa bude z Evertonu rýchlo pakovat..

Reagovat
smazaný uživatel

fuha mustafa snad nejde pres zraneni, pokud je v pohode tak jasna vyhra. 1:4 lacagod 2 goly z lavicky

Reagovat
Taiger

jako přání

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
SpecialOne

a ne že by sklopil uši a mlčel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes každý fanouššek fotbalu fandí Arsenalu!! COYG!!!! Porazte ty kokoty

Reagovat
redyyz

bodaj by si stúpil na lego

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

zatial golove hody a k tomu 2 nepremenene penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Jimeneeeeeez

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooool

Reagovat
Gareth Bale 11

Nevim, ze ma tohle Harry zapotrebi a jeste pak kecat.

Reagovat
pytlerLFC

Golasoooooooo!!

Reagovat
smazaný uživatel

Spursy závěr

Reagovat
R22

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

JIMENEEEZZ

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvý v sezoně vsadím na spurs a tohle jo tak chcípněte

Reagovat
Tommy the Gunner

sazej dal

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs to v 2. polčase prakticky darovali

Reagovat
lofin9

Spurs a titul tak urcite

Reagovat
oli9

Reagovat
janinho

eriksen si dnes snáď robí p**u

Reagovat
pytlerLFC

"6:1 jsme jinde, dalsi zarez v boji o top4 a kdyz nas jizni soused dnes poda dobry vykon a ne tu tragedii co posledni tydny hrajou, zak jsme ve hre o titul a nas kamarad counter jen cumi a sere v koute"

Ahoj BRITE94

Reagovat
Greny

Kane simuloval?

Reagovat
Busby babes

to nam ty nadeje, ze by titul mohl dat Totac vydrzeli dlouho. Ooo, jak naivni jsme byli. btw DDG by to mel.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ne, banda kretenu. Bych jim naflakal pokuty, ze by se posrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Po těch letech, co se jim podobný faily kupily, prakticky nezměněnýmu týmu, by člověk řek, že už ty zkušenosti mají ... a ono hovno

Reagovat
havrys99

miluju PL prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Costaaaaa

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
oli9

Reagovat
Kixi Syhimour

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

vlci wow

Reagovat
Kixi Syhimour

0:7 na střely v 2. poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný vystřízlivění do novýho roku

Reagovat
mithro

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Demolice.

Reagovat
Nikikrew

Spurs to myslia vazne s tou ligou

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino nikdy nic nevyhraje, není tam vítězná aura, hlavně ho Ede neber, radši ať zůstane Ole

Reagovat
janinho

aura

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší věc co by teď mohli Wolves udělat kdyby vzali Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

To neudělaj.

Reagovat
vladis271

Kokos, ak dnes vyhrame....

Reagovat
oli9

tak spurs jsem fakt nečekal dnes

Reagovat
Coutinho10

Wolves ale nadhera ...to jsou kontry

Reagovat
janinho

tak to by sme mali... aspoň máme do augusta pokoj od špekulácií o titule. za ten 2.polčas by si cely tím zaslúžil 2tyzdnovy tréning pod Jurkemikom. na facku každý a jeden z nich.

Reagovat
Gareth Bale 11

To je druha pulka fakt, se asi zblaznili.

Reagovat
Mates_Matesović

Aspoň nemusíme večer fandit Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

akurát som to chcel písať :D

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Coleman s Walcottem jsou naprosto zoufalí...

Reagovat
Bayern +

Krásne, Wolves, kraaasneeeeee

Neskutočne sympaticky tím a sliepockam už bolo treba trosku pristrihnut krídelká.

Reagovat
smazaný uživatel

Takýmto sliepkam, čo nikdy neznesú vajcia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Wolves mě hrozně baví

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Ondiis

Neves ale neskutečně

Reagovat
RKBoy

tak jedna fantasy/scify o titule sa možno v tejto sezone končí,ale dalšia len začína!

Reagovat
smazaný uživatel

Navnadí super výkonama, nastroupí v nejlepší sestavě, vedou 1:0, další mohou přidat a pak zapomenou hrát fotbal. Prostě starej (ne)dobrej Tottenham

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Tuard.MUTD

Nádhera.

Reagovat
Makiii

Tak nemit ani 1 streleckej pokus aspon mimo branu jsem snad nevidel u domacich kloboucek slepice

Reagovat
Tolstobik

Skoda, ale Wolves hraji fakt dobre druhou pulku

Reagovat
smazaný uživatel

tribuny uz skoro prazdne raz prehravaju a uz nemaju podporu.. ale keby vyhrali tak sa budu bit do prs aky fans

Reagovat
Gareth Bale 11

Po tom co predvadi druhej polocas, tak bych sel taky. To je uplne na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je sport preboha.. si pamatam poslednu Kloppovu sezonu v BVB sme boli posledni v lige a stadion aj tak plny, vytlieskavanie hracov na konci sa zmenilo na dohovaranie hracom ale bola tam podpora toto je velmi smutne je tvoj klub druhy v lige a ty proste odides uplne ina kultura ako v Nemecku fakt

Reagovat
Gareth Bale 11

Jenze kdyz tohle zazivas x let uz, asi to budes rozdejchavat hur.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jim je co do Německa ? Všechno moc pěkný, já jako obdivovatel Hansy vím svoje, ale kdy BVB mělo dlouhá léta na piču hru s na piču výsledky ? Plný barák je vždy za předpokladu, že hraješ několik let dobrý fotbal... fanoušci Spurs si svoje vytrpěli hodně, tenhle výkon byl bohužel plivnutím do tváře všem okolo klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

* tak sa budú BRIT94 do pŕs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhý poločas byl po tom očekávání naprosto hrůzostrašnej... za ty prachy mají akorát podělanej zbytek dne, divíš se jim ?

Reagovat
oli9

no já se radši ještě nesměju

Reagovat
Kixi Syhimour

, ale můžem slavit gól, ne?

Reagovat
oli9

to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co pánové, titul vicemistra pro Spurs taky nebude k zahození... že mě to sere ? No jistě že ano... ale co se dá dělat

Reagovat
fajdax

Wolves Moc mě baví.

Reagovat
Malresi

Do piči toto čo je za sezóna? Snová proste. Všetko nám hrá do karát. Aby sa to kus vyrovnalo, tak radšej nech strata príde dnes ako so City pls.

Reagovat
Tolstobik

Ted proste Arsenal musi vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

V L C I!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju PL!!! Toto je PL

Porazíš City, Chelsea a prohrajes s Cardiffem

Reagovat
smazaný uživatel

spurs at their best

Reagovat
janinho

jedine že by leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

lol, tupelo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Malresi

my máme čo hovoriť

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Mato178178

Reagovat
icka

Reagovat
Sm0ker

Ještě že je Totáč ve formě, jinak by to byla ostuda

Reagovat
Hokaido

Brutální gol. Tyhle střely z dálky jsou strašný porno.

Reagovat
havrys99

Joo asi přestávám ten Cardiff definitivně podceňovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Zajko, ty penisček, teraz presedlávaš na City, hej? :))

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Everton je strasne dementni labilni tym hrajici na nahodu.

Reagovat
nani92

*Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

jedna výhra venku z 9 zápasů a zrovna minulý týden jsem to trefil

Reagovat
Nikikrew

Jako preco nehra Laca to mi je teda zahadou

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když jste na dovce a v telce dávají Tottenham, tak vsadit pětku na ně..

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou výsledky tyvole, ještě že sem dnes nic nesázel

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle taktika prestat hrát dopředu a totálně přenechat otěže soupeřovi je naprosto luxusní S timhle bysme shořeli proti kde komu, natoz proti take kvalitním wolves. Ostuda a hezky zlatky na zem. V drube puli naprosto strašný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

vy ste snád ani nevystrelili v 2. polčase.

Reagovat
smazaný uživatel

ne no

Reagovat
Euphael

Obrana hruzostrasna, lavicka slaba, Kazetka sedi Vzhledem k dnesnim vysledkum jdu podat dvojku v hcp

Reagovat
havrys99

za přístup

Reagovat
smazaný uživatel

A-R-S-E-N-A-L

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

přát radši soupeři o LM než týmu, který nemáš šanci dostihnout

Reagovat
oli9

on je dement ale nech ho

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Edgewalker

Wolves Aspoň nebude případná nálož od Liverpoolu tak bolet

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tommy the Gunner

Remiza bude zazrak

Reagovat
havrys99

Norwich má dobrý zápasy poslední dobou

Reagovat
nani92

If you cant beat hem, join them..YNWA

Reagovat
Taiger

Tupec

Reagovat
smazaný uživatel

Owen

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
icka

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
Lacko_Boh

Preview k zápasu kola: Jones vs Gustafsson nic? Šak ešte máte čas.

Reagovat
Nikikrew

AMN hra kridlo?

Reagovat
Taiger

Leno a Lichsteiner, to bude kombinací

Reagovat
Taiger

Leno jen čumí

Reagovat
Taiger

Leno je prostě šašek

Reagovat
Tolstobik

Leno ....tohle je ten lepsi brankar nez Cech?

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší stoper galaxie už je kapitán?

Reagovat
Malresi

3. v poradí.

Reagovat
oli9

nejlepší stoper galaxie je přece v interu a je slovák

Reagovat
Coutinho10

Robertson, jak nasadil skoda, ze tam Mane nesel

Reagovat
smazaný uživatel

Mané skvele

Reagovat
protiproudu

Zastavuje se mi stream na sport365, kde bych prosím našel nějakou alternativu?

Reagovat
Coutinho10

tak zkus jinej...je jich tam vic...nebo ti nejde ani jeden ?

Reagovat
protiproudu

Zkoušel jsem všechno a všechno se mi tam seka. Mam UPC net. Ale našel jsem to na redditu. I tak dík.

Reagovat
Coutinho10

j nz...taky mam UPC a jede mi v poho ten HD arabsky

Reagovat
niflheim

Mane

Reagovat
Taiger

Mané červená wtf

Reagovat
Tolstobik

Je to cervena?

Reagovat
Malresi

Ja si zapreháňam teraz, ale od doby, čo Grande Paolo Maldini skončil s futbalom ako aktívny hráč, mi ho jediný aspoň ako tak pripomína Andy Robertson. Keby bol pravák, tak by ho pripomínal ešte viac.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Taiger

No to už je moc tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Ani nie, a Maldini bol obojnohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Písal som, že si zapreháňam tak načo tie biggriny? Pripomína mi ho fyzickým fondom - vytrvalosťou, rýchlosťou a tým ako brúsi ľavú stranu ihriska tam aj späť. Skvelý dozadu aj dopredu. Predpokladám, že ten výsmech som schytal preto, že väčšina z vás si pamätá Paola ako CB, kde strávil len menšinu kariéry v posledných asi 10 rokoch. Pritom je to pre mňa najlepší LB v histórii.

Reagovat
Coutinho10

Sadio..nenech se vytocit

Reagovat
Busby babes

mel mit kartu.

Reagovat
Coutinho10

j jeste ze neni video...tohle chytnuti kolem krku hodne smrdelo

Reagovat
Busby babes

cervena by asi byla prisna, ale divit by se nemohl.

Reagovat
Coutinho10

j to ne no...zajimalo by me, co presne tomu predchazelo...Mane signalizoval loket, ale nebylo to moc videt, ale takhle reagovat proste nemuze a ted golik

Reagovat
bbbauch

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/aan5dc/mane_strangling_lichtsteiner/

Prisna cervena? Vsak s timhle ve fotbale nema co delat, ruda z fleku. Mane je hovado

Reagovat
Busby babes

jo, prisna, se ho sotva dotknul. Mel by si to odpustit, to je jasne, ale zluta za me ok.

Reagovat
bbbauch

Se ho sotva dotknul kolikrat je i cervena a kontaktu ani nedojde.. argument nic moc

Reagovat
Busby babes

nemuzu za to, ze se ti nelibi. Podle me by zluta byla adekvatni trest. Kdyby za to padla cervena, prisla by mi trochu prisna, ale nijak bych se proti tomu nehadal.

Reagovat
bbbauch

Ze se mi nelibi jenom ti rikam, ze je to irelevantni.

Reagovat
r.mrazik

Trochu červená...

Reagovat
r.mrazik

Trochu červená...

Reagovat
smazaný uživatel

Mané má trochu rudo před očima

Reagovat
smazaný uživatel

remíza bude dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL JOOOOOO POMEEER

Reagovat
niflheim

Krááááááááása

Reagovat
Kixi Syhimour

To čo hrajem?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Coutinho10

Fabinho namazal

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren, nie?

Reagovat
Coutinho10

myslim, ze ne...uvidime pak

Reagovat
Coutinho10

tak už jsem to vypátral...myslel jsem u Fabinha tu křížnou přihrávku, kdy oni měly šanci chvilku před tím golem...konkrétně toto...čas 0:55 https://fchighlights.com/liverpool-vs-arsenal-29-12-2018/

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja som myslel ich gól.

Reagovat
Coutinho10

jj, já koukám na zpožděný streamy z toho http://www.sport365.live/en/home tak o 2-3 minuty, takže na gol jsem reagoval až o kousek níž v čase 18:43

Reagovat
havrys99

AMN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Nikikrew

Nikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Taiger

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren a jeho rozohrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz sa hlavne nezosrat...

Reagovat
oli9

neva gola at si dají

Reagovat
Tolstobik

Yesssssssssssssssssss

Reagovat
Edgewalker

gooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
supervizor

Rohy na krátko aspon po nem nedostaneme gol.

Reagovat
Taiger

Iwobi ale dokonale ty vole

Reagovat
Heisenberg

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Heisenberg

Iwobi

Reagovat
Tommy the Gunner

AINSLEYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Rohlíček

AINSLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY

Reagovat
mithro

Reagovat
Coutinho10

do haje

Reagovat
smazaný uživatel

koho hlídal nejlepší obránce na světě?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebyl Robertsona?

Reagovat
Edgewalker

Iwobi>Eriksen

Reagovat
fenixLFC

Vyborne wijnaldum branil toho hraca

Reagovat
r.mrazik

Kde byl ten maldini??

Reagovat
nani92

Lovren, VVD

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolsky Maldini to nejak nevychytal ted.

Reagovat
mithro

najlepsi obranca na svete vyborne

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooolll

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Bobbyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

TAM BYL FAUL!!

Reagovat
oli9

fakt tě zfackuju na tom slovácku ty vole at se ti rozsvítí nebo nepíšeš ten tvůj průjem tady

Reagovat
smazaný uživatel

hrdina

Reagovat
smazaný uživatel

Adam95 co je ty klaune

Reagovat
smazaný uživatel

Sobota

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a 2:1 pro LFC

Reagovat
havrys99

(fantaaaa)

Reagovat
smazaný uživatel

Alex "gorgeous" iwobi https://youtu.be/jSUxdDV7SFk

Reagovat
Taiger

Klasika

Reagovat
niflheim

Takový FIFA gól

Reagovat
SpecialOne

Lichst + Mustafi

Reagovat
oli9

Reagovat
Nikikrew

Toto uz nie je mozne ake goly dostavame

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooolll

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Bobbyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

neuveriteľnýýýýýýýýýýýýýý

Reagovat
Mimalu

to bránění Arsenalu

Reagovat
havrys99

nechtěl Mustafi ofsajd že ne?

Reagovat
niflheim

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
HalaMadrid_Flx

to jdi do píči Bobby!!!!!!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

to jdi do píči Bobby!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wooooooooooow

Reagovat
Tommy the Gunner

co to bylo dpc

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Booooooooooobby

Reagovat
nani92

to sú komici fakt

Reagovat
smazaný uživatel

pičaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Reagovat
Luc-Luc

Jooooo

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebeeeee kuzelky

Reagovat
oli9

Reagovat
havrys99

to bude sranda ještě

Reagovat
Blasphemer

Co to je za zápas ty vole

Reagovat
Remt

Doprdele co tohle bylo?

Reagovat
Remt

(to bylo na ten první gol, než jsem to stihl dopsat padl další koukám )

Reagovat
Taiger

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

taky gol si nechaju dat a hned za tym znovu

Reagovat
oli9

neeeeeeeeee

Reagovat
cokoliv

Obrana Arsenalu takový kašpaři

Reagovat
protiproudu

Dobře tam prošel xD

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal chrápe nebo co?

Reagovat
FCSL

Už to jede To nebude 5:1, ale 7:1

Reagovat
Tuard.MUTD

wtf

Reagovat
bobis21

Firmino nestkutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto si to z našich viac nezaslúži ako BOBBY

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

luckeri no..

Reagovat
oli9

ty vole jací luckeři ?? Vždyt s tou papítovou obranou dostanete 5ku to je jasné jen je otázka jestli dáte 1 nebo 2

Reagovat
smazaný uživatel

prvni gol byl jen luck, druha chyba torreiry

Reagovat
oli9

ale chyby se prostě trestají.... pulka hráču by tu šanci ale zajebala zatím spokojenost zápas

Reagovat
pantondavo

Luckeri jsou obranci arsenalu za to, ze s nima nekdo podepsal profesionalni smlouvu

Reagovat
oli9

Boby kuželky

Reagovat
Taiger

Torreira ale posral slušně no

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

Silvestre > lichtsteiner

Ten chlap je zlo

Reagovat
Edgewalker

Jsme neměli dávat ten gól, to je nasralo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
patas92

Mustafi

Reagovat
Tommy the Gunner

to si uz ale delate picu

Reagovat
Luc-Luc

Bobbyyyyyy

Reagovat
Busby babes

Nechce Arsenal Jonese nebo Smallinga? Zapadli by.

Reagovat
TrueCommunist

Paneboze to je braneni zase

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi a Sokratis slušní komici

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Boooooooobby je buuuuuuuh

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Tolstobik

Jezisi Arsenal, bezte hrat kuzelky kokoti

Reagovat
pospec7

Bobby zdar

Reagovat
Liquid

tohlec není o Firminovi, ale o naprosto tragické obraně Arsenalu, kupte Mazucha a Holka, nebudou horší než tito milionový sráči

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL do toho! Dnes vám fandí celá planeta tak to neposerte!

Reagovat
Remt

neřekl bych

Reagovat
kaja900

koukám Arsenal umí udržet dlouho vedení

Reagovat
r.mrazik

To je obrana...zlatej Mike

Reagovat
Heisenberg

Thanks for the memories Mustafi, but it's time to say goodbye.

Reagovat
Sm0ker

whaaaaaaaaaaa

Reagovat
C-M@ster

To bránění????

Reagovat
Ranoth

3 kužele skoncili na zemi

Reagovat
redyyz

Reagovat
smazaný uživatel

genius torreira jak si tam jeste pak lehl

Reagovat
smazaný uživatel

Sokratis

Reagovat
supervizor

Ten Lichtsteiner je prostě trojský kun, od Silvestreho jsme neměli horšího hráče.

Reagovat
Ondiis

Torreira dneska hraje v bruslích? A mustafi jesus

Reagovat
kaja900

bránění obránců arsenalu na úrovni divize

Reagovat
masly008

v divizi by mu ten první zlomil nohu

Reagovat
tunkic

Kdyby divize...tohle je spis prales

Reagovat
Ranoth

inac to sa mi zda alebo fanuskovia united su tak dementny ze radsej budu fandit konkurentovi v boji o top 4 ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu dnes fandí celá planeta! Všechno lepší než Liverpool!

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi > kdb

Reagovat
smazaný uživatel

Lich. je hrozný zmrd a kokot, takéto maniere nabral od korupčníkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Iwobi zatím náš nejlepší hráč, to je v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino klasa, ale obrana Arsiku úplně v lese.

Reagovat
Kokesh

Klasická kužel liga, v takovým postavení by je vymotal i kecal Vízek.

Reagovat
icka

jj asi jako cska vas

Reagovat
MCFC_8

Jasne...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte co dávají ostatní TV kanály? To co jde na DS4 je hnus!

Reagovat
smazaný uživatel

na primě garfield

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokoliv

MUFC4EVER už toho nech, nebo se na konci sezóny zas budeš ptát na sebevraždu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu a nejsem Mufc4ever

Reagovat
cokoliv

Reagovat
popltak

Vidím, že ani změna nicku ti nepomohla.. debil budeš pořád...

Reagovat
cokoliv

Lichsteiner by se měl soustředit na hru místo věcného breceni a gest k rozhodčím

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
masly008

mohl by se soustředit na odchod z klubu radši

Reagovat
smazaný uživatel

mrdka z zurichu co vic od nej cekat

Reagovat
db18

ta obrana

Reagovat
cokoliv

Reagovat
Kixi Syhimour

Co takhle podržet míč do háje?

Reagovat
Tommy the Gunner

Klopp vypada jak bezdak

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně by měl občas použít kartáčem a pastu, žluté zuby to je fakt hnus

Reagovat
tunkic

Bylo by fajn aspon jednou dostat nejaky normalni goly a ne vzdycky takovy, kdy jsme za totalni sasky

Reagovat
havrys99

Skhodran NoWay Mustafi v tom ofsajdu stejně byl

Reagovat
Taiger

Fabinho je horší než Guendouzi

Reagovat
Euphael

Neber si uz Gouea do huby

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

tak Torreira asi tiez nie je lepsi

Reagovat
vilp

Fabinho vůbec netuší. A Torreira taky zklamání.

Reagovat
fenixLFC

Fabinho je hrozostrasny...

Reagovat
Messi the Genius"10"

Kurz na vyhru Arsenalu 13.5 mazec

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooolll

Reagovat
smazaný uživatel

A hotovo....

Reagovat
niflheim

Vždyť ten už neměl být na hřišti...

Reagovat
Erdovec

Robertson <3

Reagovat
Tommy the Gunner

a jsme v pici

Reagovat
Messi the Genius"10"

Jako 3 goly na Anfield behem 4 minut mazec.....obrana Arsenalu beze jmen a bez formy a bez zadne kvality

Reagovat
mithro

Reagovat
Luc-Luc

Gooooooooollll

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný.. Vsadím neprohru Arsenalu a nejen že neudrží vedení tak ještě prohrávají o 2 do poločasu.. A góly z uplnyho hovna.

Reagovat
Taiger

Proč sázíš takový hlouposti?

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt Liverpool nic nehraje. Akorát jsem teda nečekal, že jsou v Arsenalu takový curaci v obraně.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
PhilipS

Neprohra Arsenalu. Ty budeš kvalitní sázkař

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuchta

Tak to jsi ale dement Já Arsenalu fandím 14 let a vsadil jsem výhru Liverpoolu v handicapu 0:2

Reagovat
havrys99

ta obrana je VTIP

Reagovat
Erdovec

co to je za piču ten Xhaka, do všeho jde jako úplný kretén

Reagovat
Tolstobik

Zubozenej Arsenal

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Maaaaneeeeeeee fanta

Reagovat
tunkic

Tak jo, to mi pro dnesek staci...diky kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře hraje Arsenal proto, aby jeho největší rival ztratil sebemenší šanci na titul

Reagovat
Messi the Genius"10"

Liverpool 3:1 Arsenal ....Ta obrana abaolutne neumi ofsidovou past....neumi ani odkopavat. Mane za 10 zapasu 5.gol proti Arsenalu

Reagovat
masly008

já bych tam dal příště těch obránců ještě víc

Reagovat
oli9

Reagovat
Euphael

Xhako....ted jsi mel ukopnout tomu zkurvenemu turkovi mustafi tu jeho palici, nemelo to zustat u revu

Reagovat
Nikikrew

Xhaka

Reagovat
masly008

neviděl jsem nemáš to někde?

Reagovat
Edgewalker

Na Zeměploše je cech, ve kterém by se mohlo našim obráncům líbit. Jmenuje se Cech šašků a kašparů

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka bezmozek, jeste se nech vyloucit, kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Lichti je snad horsi nez silvestre

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná akce. Hlavně dotek Salaha byl božský.

Reagovat
smazaný uživatel

s Arsenalom ako vždy pre fanúšikov parádne zápasy

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Messi the Genius"10"

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně musím ač velice nerad pochvalit Liverpool jak je ten gól okamžitě vyhecoval a samozřejmě obrana Arsenalu to je kapitola sama pro sebe

Reagovat
Remt

ale osobně si myslím, že dnes hráči Live vypadají docela rozklepaně, útok Arsenalu mi nepřijde špatnej

Reagovat
Erdovec

to mi přijde největší rozdíl mezi náma a Spurs dneska, u nich všichni po vyrovnání sklopili hlavy a nic, u nás Van Dijk 5 vteřin po golu hned začal hecovat a už se jelo

Reagovat
Remt

ale právě to je ono, celou ligu to šlo jak po másle, jsem zvědavý na mentální sílu toho týmu až to nepujde a bude se prohrávat, minulej rok tam ještě tohle nebylo.. to co má např. Juve, Atletico, nebo měl ještě loni Real, takový to "neposrat se" když se zničehonic prohrává a jde o všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo pojďme nahnat skóre

Reagovat
Remt

Jediná věc mě na Poolu dnes sere, vždy když to vypadá, že se hovno děje jdu si sem přečíst komentáře, ještě jsem neviděl ani jeden ze 4 gólů live

Reagovat
Kixi Syhimour

Dali jsme 3

Reagovat
Remt

no já neviděl ani jeden ze 4, který padli živě jakože, tak to bylo myšleno:D

Reagovat
C-M@ster

No jasný, pak mi to došlo, ale teď jsem si říkal, jak dlouho mám ten stream kurva pozadu, že mi ten čtvrtej gol Liverpoolu ještě nepadl...

Reagovat
Remt

když vydržíš, možná bude i čtvrtej

Reagovat
C-M@ster

Už je.

Reagovat
pingla

Lichtsteiner je příšerný

Reagovat
masly008

tomu nevěřím.přece by ho tam jinak UE nedal ne?minulý zápas byl asi v poho.

Reagovat
Tolstobik

LFC skvely, Arsenal naprosto ubohy....a United na ne ztraci 6 bodu, diky Mou.

Reagovat
Nikikrew

Videl si, co ste tam hrali vy?

Reagovat
Tolstobik

No vzdyt jo...

Reagovat
Mateo16

Ufff Toreirra ani nahrat nevie

Reagovat
Messi the Genius"10"

Co to je za branare? Proc nechyta Cech? V cem je Leno vyjimecny?

Reagovat
C-M@ster

Kdo by chtěl chytat za tou obranou...

Reagovat
Taiger

V ničem, jen nepříčetní můžou tvrdit, že je lepší než Čech.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Messi the Genius"10"

Omg

Reagovat
Hokaido

Čech už taky není top, ale pořád je lepší jak Leno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Ach jo, kdyby jsme neměli tak sračkoidní obranu, tak by to bylo i hratelné

Reagovat
Coutinho10

radsi dlouhe nakopy od brany nez toto...

Reagovat
Tommy the Gunner

JDETE DO PICE

Reagovat
mr.Silver

Sokratis

Reagovat
ACSMan

Tak teď tam šel Sokratis jak magor

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

To je takovej zasranej stimulant

Reagovat
oli9

vždyt ho tam okopával ten idiot jak pytel brambor

Reagovat
db18

Reagovat
pospec7

Reagovat
Liquid

Reagovat
Edgewalker

LOL

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooolll

Reagovat
diastan

To bude 8

Reagovat
smazaný uživatel

Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Alissoooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
masly008

nezlomil salhovi nohu

Reagovat
Remt

děláš si prdel?

Reagovat
masly008

já se ptám,sebou plácl jak kdyby ho trefil někde do kolena,ale vůbec jsem nic nenašel.

Reagovat
Remt

já nevim co vy máte za představu o tom co se dneska posuzuje a neposuzuje jako penalta, pokud mu udělá kličku a on ho podkosí, protože by mu utekl, tak ano, to je podle mě penalta. Nikdo nemůže za to, že obránce je vemeno a jde tam jak uplnej kokot

Reagovat
masly008

podkosí tak OK.

Reagovat
Remt

přál bych ti aby tě někdo načutnul do nohy jako obránce Salaha a rád bych pak viděl jak budeš říkat Nou faul Nou faul

Reagovat
Vánoční owník

Arsenal úplně zbytečný tým

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace k titulu

Reagovat
Remt

Tak chlapi, doufám, že o týhle se nebudeme hádat jako o tý v minulym kole, tamta byla fest přísná, tahle jasná

Reagovat
Tommy the Gunner

Tahle obrana je horsi nez Cyganem Squilacim

Reagovat
Liquid

Reagovat
havrys99

Lichtsteiner, Mustafi, Sokratis - tak nesympatickou obranu jsme nikdy neměli

Reagovat
Liquid

pro fanoušky ostatních týmů je velice sympatická

Reagovat
avicii

strasne

Reagovat
smazaný uživatel

hroznyho neco

Reagovat
Whitemedia

Sokratis dutej, ale Salah je prostě zmrdeček

Reagovat
smazaný uživatel

Lool

Reagovat
oli9

proč jako že ho ten řecký dřevorubec 3x kopne zezadu přes nohy ?

Reagovat
Whitemedia

ne, protože je to prostě zákeřný zmrdeček

Reagovat
oli9

aha já že ten malý pazmrd plačka hazard

Reagovat
Whitemedia

kdybych mluvil o Hazardovi, tak asi napíšu jeho jméno..

Reagovat
icka

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Roman, ty hovado závistlivé.

Reagovat
Erdovec

wtf

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
icka

Reagovat
Mateo16

Salah dive. Pre tu penaltu si pekne isiel

Reagovat
Remt

je rozdíl mezi divem a tím, že mu na čáře udělá kličku, to, že je obránce dutej a podkopne ho, proto Salah simuluje? Zajímalo by mě co je podle tebe penalta teda:-)

Reagovat
Mateo16

Pri Robbenovi sa tomu hovorilo Dive. Pri Salahovi to bude co ? Sikovnost ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Podívej se na to znova, prosím, ano?

Reagovat
Remt

Robben ačkoliv skvělej hráč tak simulant je neskutečnej, za pád minulý kolo měl Salah dostat jasně žlutou, ale tohle, nezlob se na mě, byla penalta naprosto jasná

Reagovat
Whitemedia

kontakt tam byl

Reagovat
Remt

A ne zanedbatelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

wow, skvělý, Arsenal steče 4:1 o poločase, ale my tam hráli hůř

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Salah kope ty penalty naprosto otřesně

Reagovat
smazaný uživatel

ale dostatočne prudko, to je hlavné

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cokoliv

Dejte nám soupeře

Reagovat
Luc-Luc

Dejte jim bura

Reagovat
havrys99

to není moc výzva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Ani penaltu nechytí

Reagovat
Erdovec

Hlavně to co nikdo nezmínil, Alisson ten výkop

Reagovat
redyyz

top top top

Reagovat
Coutinho10

okopavac diky

Reagovat
Tommy the Gunner

Emery out, Wenger in, za nej jsme dostali 4 goly za celej zapas, ne za polocas

Reagovat
Nikikrew

za polcas sme dostali v 2014

Reagovat
Tommy the Gunner

mas pravdu

Reagovat
Kixi Syhimour

Bez divu

Reagovat
Coutinho10

Mooooooooooooooo Saaaaalaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
db18

Krásná rozehrávka Alissona... škoda, že se na takovou Neuer vysral.

Reagovat
TrueCommunist

Penalta naprosto jasna, tam sel jak naprostej idiot

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze mu tam koupi aspon 10 izraelcu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

moc čteš bulvár

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

a čo tak Kaanancov a hebrejov? či semitov? antisemita

Reagovat
smazaný uživatel

wtf vsak pisu izraelcu (obyvatelu izraele) ty antisemito

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Iwobi náš nejlepší hráč, kam jsme se to dostali

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Erdovec

lol, ještě se ten retard se Salahem hádá, že to nebyla penalta

Reagovat
Liquid

však to přihrál jak sviňa, kontakt mírný byl, ale padat je k smíchu

Reagovat
Kixi Syhimour

respektovaný uživatel

Reagovat
Liquid

to rozhodně nadále platí, jdou za mnou výsledky (Olomouc nadále na baráž, EFkavárna tvrdila vzestup tabulkou, Sparta nebude bojovat o titul, EFkavárna tvrdila, že Slavie a Plzeň budou kvůli EL ztrácet a Sparta s nima bude na čele....)

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
tunkic

Ty vole, uz ty obrance vyhazejte, vzdyt jsou naprosto k smichu

Reagovat
Messi the Genius"10"

Pencle....Sokratis, Lighstainer.....vseci jsou v te obrane takovi luzri ze to neni mozny. Salah s prehledem si pro gol dosel i promenil. Takhle si Arsenal dodelat zapas....neakutecny. Liverpool 4:1 Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Salah

Reagovat
mr.Silver

Kazdy gol po totalnim selhani obrany, tam bude v lete revoluce.

Reagovat
Lacko_Boh

nebude :(

Reagovat
Liquid

simulant zkurvenej muslimskej

Reagovat
smazaný uživatel

ortel s pivom za počítačom

Reagovat
Busby babes

jasna.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, kolik lidí to v poločase vypne

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Arsenalu opravdu nemá chybu, taková komedie se jen tak nevidí a to do ní investují každý rok

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem povedať že hráme príšerne, ale je to jeden z tých slabších výkonov od nás..a ono to na arsenal stačí na polčas na 4 góly. Šialené

Reagovat
Nikikrew

njn ked si dame 3 goly sami

Reagovat
Erdovec

je to nějaké nervozní, hlavně fabinho od té doby co to dvakrát posral

Reagovat
Remt

i mě přijde, že to dneska je nějaký až moc nervozní, přece jen ty kecy přes vánoce o rozhodnutym titulu jim trochu svazujou nohy asi

Reagovat
vladis271

Reagovat
Gunner14

Ta naše obrana je neskutečná

Reagovat
Luc-Luc

Pekne pekne, Arsenal vepredu nebezpecnej, dal bych tam Henda misto Fabinha...skvele utocny trio

Reagovat
smazaný uživatel

Alissonov výkop na Firmina, dokonalosť

Reagovat
vilp

Reagovat
db18

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
fenixLFC

zvlast ked si to porovnas s rozohravkou lena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pytlerLFC

O takovýhle penaltě snad nikdo nemůže spekulovat? Leda by b nemocnej

Reagovat
13

Vidí že je v módě plivat na Salaha, tak si z principu kopnou. Mentalita davu i na internetu.

Reagovat
oli9

+ fanoušek čelzí a junajtyd

Reagovat
Whitemedia

Na Salaha nadávám už delší dobu, o žádné módě nemůže být řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Remt

tak tak

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Liquid

mentál divu je Salah

Reagovat
Remt

to víš že jo, zkus se na ten zápas podívat trochu nezaslepeně:-)

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Z opakovaného záběru úplně jasná, snad 3 krát ho kopnul a celou dobu se nepřiblížil k míči, jasná penalta, jen školácká chyba faulování hráče jdoucího nikam

Reagovat
Remt

Co se týče toho "faulování ve vápně ačkoliv hráč nejde třeba přímo na bránu" - doufám, že se tohle pravidlo změní, občas mi přijde na hlavu pískat penaltu někde v naprostým rohu vápna když hráč míří např. z vápna ven, to je podle mě úplná hloupost, ačkoliv ano.. je to ve vápně, ale absolutně tím třeba nepřeruší slibnou šanci nebo tak

Reagovat
oli9

ale tohle není ten případ, vždyt Salah si mohl vybrat komu nahraje nebo vystřelí...naopak SOkratis tam šel uplně nesmyslně zezadu na něj když se nemohl v žádném případě dostat na balon

Reagovat
Remt

Jasně, tohle nebyl úplně ten příklad, udělal mu kličku a mohl dál pokračovat v akci - to je OK. Jen jsem se pokoušel nastínit situaci, kterou myslím já. Že pokud hráč míří z vápna, chápal bych jako odpískání penalty jen naprosto jasný zkosení, občas ty drobný fauly.. to jsou hloupý penalty

Reagovat
Heisenberg

Namísto 3 střídání bych na místě Emeryho chtěl 3 náboje.

Reagovat
masly008

mně by stačila jeho výpověď.

Reagovat
gocii

Co by to pomohlo?

Reagovat
masly008

u mně by to byla naděje na lepší fotbal.teď ji nemám.

Reagovat
EL Gringo

ako Sokratis tam co vymyslal? 2x ho tam okopal a potom sa cuduje akoze?

Reagovat
Kuchta

Hrajeme přesně tak, jak jsem čekal. Rozdíl mezi nynejším Arsenalem a Liverpoolem je propastný, skóre zcela odpovídá kvalitě obou týmů. No nic, snad Unai dostane v létě nějaký smysluplný budget na koupi obránců, kteří umí bránit...

Reagovat
rave

Shaqiri sice nebyl ani u jednoho gólů, ale svým pohybem je pro tu přední trojku jak živá voda. Fabinho se musí uklidnit, ale skvělý Gini ho zatím naštěstí ve všem zastupuje. Škoda toho gólu, tam už se Robbo po té chybě nemohl stihnout vrátit z půlky.

Reagovat
fenixLFC

nebyt ta zaloha uplne rozklepana tak je to pohodicka zapas. fabinho je strasidelny a wijnaldum uplne zbytocny. utok proti tej tragickej obrane bez problemov, skoda ze firmino nesiel na penaltu a hattrick. kazdopadne nepoalvovat ale nastrielat im dalsie

Reagovat
Luc-Luc

Wijnaldum hraje dobre, odebira dost balonu...Fabinho je na vystridani

Reagovat
oli9

fabinho ale patřil zase poslední zápasy k tomu nejlepšímu, dneska mu to ale nejde...naopak Boby poslední zápasy otřes a dnes mu to sedí

Reagovat
rave

Gini je úplně parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
redyyz

Wijnaldum je zatiaľ s stredovej formácie najlepši, kopec roboty tam urobil a zo začiatku tam hasil dosť aj za Fabihna aj za Roba

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dobrý magor, Gini najlepší zo zálohy a top výkon. Tá zaujatosť ti zatieňuje pohľad.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty si buď úplne mimo, alebo sa len robíš zaujímavým s tým, že neustále nakladáš na Giniho. Wijnaldum snad najlepší hráč. Dnes totálne dominantný výkon. Odzbrojil od lopty všetkých...

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi na to ako na neho jebali na twitteri arsenal fans tak asi najviac nám zatápal

Reagovat
oli9

jj nejlepší hráč, vlastně spíš jejich jediný co se nebojí 1 na 1 něco zkusit

Reagovat
Nikikrew

Emeryho supertaktika, hrat s Liverpoolom otvorenu hru, to je neskutocne.

Nasa obrana je totalny joke, fakt nemam slov .Radsej by som videl Jenkinsona ako Lichsteinera, to je otras co zas opat hra.

Chvalim Iwobiho, Ramseyho. Xhaka este fajn, torreira dnes dost zly.

Otras, hanba!

Reagovat
smazaný uživatel

Salahova snaha ustát souboj je kouzelná..jinak samozřejmě penalta ano, to neřikám.

Reagovat
Hokaido

Hodně soft call teda. Salah šel na zem úplně zbytečně.

A Mané jasná červená.

Reagovat
Lacko_Boh

šak jasné..ale s tou obranou by sme aj tak viac dostali ako dali..

Reagovat
vilp

Xhaka za to odkopnutí taky mohl hned dostat druhou žlutou.

Reagovat
blade115

Lingvistický prznitel zase v akci...

Reagovat
PhilipS

Dlouho jsem neviděl jasnější penatlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Ak Juventus caka na Ramseyho , tak netusim co tam predvadza Pjanic

Reagovat
Kixi Syhimour

Wijnaldum zatím hraje i za Wijnalduma

Reagovat
Kixi Syhimour

*za Fabinha

Reagovat
stiflerovamama

Divný zapas. Ta obrana Arsenalu je príšerná, to by som sa nečudoval keby dáme ešte dalšie 4 góly. Ale ani my dnes nebránime dobre, strácame loptu v nebezpečných priestoroch, Klopp tam bol dosť nespokojný. A zdá sa mi, že dvojka Fabinho - Gini nestíha. Penalta jasná.

Reagovat
vladis271

Reagovat
EL Gringo

inak Gunneri, moc ste vychvalovali toho Torreiru, ale zatial ziadna slava

Reagovat
smazaný uživatel

toto hodnotenie hraca na zaklade jedneho zapasu

Reagovat
Taiger

Kdyby Mané dostal na začátku právem tu červenou, tak by to vypadalo úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1?

Reagovat
Taiger

2:2 aspoň

Reagovat
oli9

máš pravdu bylo by to 3:1

Reagovat
Remt

Co se stalo na začátku? neviděl jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Licht dal laket manemu a ten ho chytil za krk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Ta obrana je rovnako zufala ako za Wengera. Lichtsteinerovi roztrhat kontrakt, nech sa na to vysere. Cakal som debakel, ale nie uz do polcasu. Jedini Iwobi a Xhaka hraju ako tak nieco. Mozno Ainsley este, ale to je malo

Reagovat
Erdovec

Xhaka je leda tak psychopat

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon že Arsenal ztratí, ještě by mohla Chelsea prohrát na CP

Reagovat
C-M@ster

Ještě někdo se těší na Arsenal Fan TV?

Reagovat
pepinho2

Od nástupu Emeryho jsem přestal sledovat

Reagovat
C-M@ster

Byla to nuda, ale dneska by mě zajímalo, co řeknou na defenzívu.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Taiger

Otravnější než Pecik

Reagovat
C-M@ster

Jako sory... chápu, že máte vzadu zraněný hráče, ale ten druhej gól... to fakt nemělo úroveň.

Reagovat
Nikikrew

hej - uz sa tesim ako ta banda bude kritizovat aj dnes Ozila namiesto veci co su ovela dolezitejsie.

Reagovat
R22

Sokratisovi uplně jebe jak se hádá ještě v tunelu

Reagovat
stiflerovamama

Sokratis a Lichstajner uplne vymletí. Najlepsie bolo ako tam do Lichstejnera vrazil jeho vlastný hrác a on tam začal zjapať na rozhodcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Carles Puyol

OMG Liverpool... ten čo pozerá? vôbec nehráme tak dobre

Reagovat
patas92

3/4 téhle jedenáctky vůbec nejsou hráčí hodni Arsenalu, to je fakt hrůzný pohled.

Reagovat
masly008

kdyby mněl tenhle tým AW tak je 4

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

ukazuje se, ze torreira neni zadne terno. lichti je propadak a sokratis mohl udelat vic i u toho druheho golu.. mustafi imo nehral spatne. auba je tam zbytecny, aaron predvadi presne ten vykon kvuli, kteremu mi z herniho hlediska ani moc nebude vadit, ze odejde, nestiha dopredu ani dozadu.

divna taktika, kdy nas lehce vykombunujou obranci s cm, a pak je tam dalnice ve streedu hriste, o zachytavani dlouhych micu do brejku ani nemluvim. nicmene 1. jsme jim vylozene darovali, 2. posral torreira (ale firmino to pak udelal skvele), 3. standardka, 4. debilita plus dive

Reagovat
smazaný uživatel

Torreira má 22, tohle se stane prostě, v kontextu jeho ostatních výkonů se to dá skousnout. Smutné spíš je, co předvádějí ti nejzkušenější hráči, to je neštěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz jsem od coqa na tyto stredove hrace dost skepticky.. jako je dobry, ale obcas jsem mel pocit, ze se tu z neho dela az treba kante

Reagovat
bbbauch

Videl rozhodci toho maneho? Jestli ani tohle nebude ban, tak fakt nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
Erdovec

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
bbbauch
Reagovat
Nikikrew

minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

5 let natvrdo!

Reagovat
bbbauch

Presne to pisu ty vejce

Reagovat
havrys99

Ty černý ruce na bílým krku, to je jako ta kampaň proti rasismu s Koulibalym.

Každopádně od Lichtsteiner stejně přihraný a něco tomu storpo předcházelo, i podle Maného angry face.

Reagovat
smazaný uživatel

žltá asi áno, ale ban? nemyslím si.

Reagovat
bbbauch

Asi zluta no tyvole, udelat ro nekdo salahovi, tak je tu od tebe curaku, ty pokrytce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určité.

Reagovat
bbbauch

Asi jako lamela vs salah dive

Reagovat
smazaný uživatel

Lamelov bol väčší, tam bol minimálny kontakt, penalta ani jedna.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Tommy the Gunner

Lichsteinere a Mustafi, chytte se za ruce a tahnete z Arsenalu, drevaci

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaký poriadny stream na Liverpool? Díky moc.

Reagovat
avicii

ta obrana Arsenalu je strasne smiesna a este su aj totalne nesympaticky ....zatial to de

Reagovat
PhilipS

Vývoj podle očekávání. Bez Holdinga je to bez prdele jedna z nejhorších obran v lize. V tom klubu je spousta mrtvýho dřeva. Lichsteiner je bohužel na tuhle ligu už moc pomalej. Mustafi, Xhaka jsou mrtvý dřeva, který musí z klubu pryč. Naopak na Live je radost koukat. Všichni rychlý jak kurva. Každej z těch hráčů může nasypat dvacet gólů za sezónu. Stejně si ale myslím, že je City předhoní

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná, minulá nebola. Som rád, že si všetci z útočnej (dnes sa pohybuje Bobby vyšie ako zvyčajne) trojky dali gól, som hlvane veľmi rád za Bobbyho.

Arsenal nás niektoré úseky vedel dobre zatlačiť, ale obranu majú tragickú. Xhaka mal byť vylúčený.

Reagovat
Kixi Syhimour

Xhaku bych nezmiňoval, Mané byl taky na hraně

Reagovat
havrys99

Střídání snů, ale ještě toho druhého Francíka to chtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Však Guendouzi půjde hned záhy

Reagovat
havrys99

no jo vlastně

Reagovat
Whitemedia

Co ten Torreira, jak úžasnej teda je?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Vybral sis na to skvělej zápas

Reagovat
Whitemedia

je dobrej asi jako Star Wars

Reagovat
Hokaido

Hodně úžasnej.

Reagovat
pepinho2

Stál míň než Drinkwater.

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah a Mané

Reagovat
Busby babes

Cervena pro Koscielnyho je presne to, co tomu zapasu chybi... Pojd Laurente, to das.

Reagovat
Tommy the Gunner

spis zraneni Koscielnyho

Reagovat
Tommy the Gunner

* a cervena pro Xhaku

Reagovat
cubazi

Zvuk skor ako obraz... bože tie streamy normalne mam chuť vraždiť

Reagovat
pepinho2

Salah Dabbur by to dal.

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Coutinho10

aaaaaaah skoda Salah...krasny pas od Shaqa

Reagovat
Busby babes
Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Nemám oprávnění

Reagovat
Busby babes

uz si to zablokovala. Asi moc retweetuna reakci. bylo tam video tatinka, ktery dostal jako darek listek na Anfield s popsikem: Bought my dad Arsenal away tickets to Anfield on Saturday as a surprise and he cried

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kixi Syhimour

Kolasinac

Reagovat
fenixLFC

Ten wijnladum je uplne k hovnu drvivu vacsinu

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si k hovnu, Milan.

Reagovat
fenixLFC

Pojeb sa

Reagovat
Mateo16

To su neuveritelne chyby ktore robi

Reagovat
smazaný uživatel

ty si riadny kokot niekedy

Reagovat
rave

Ve 4-3-3 často ano, ale na double pivotu mu to sedí mnohem víc.

Reagovat
avicii

blbost

Reagovat
Kowe

Ty jsi neskutecnej komik

Reagovat
Kopac

kamo, vyjeb si oci z jamiek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Auba

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
masly008

Reagovat
Mimalu

co to nedal? Nakonec může být rád za ten špatně odpískaný ofsajd...

Reagovat
Luc-Luc

Dej tam Henda ten stred je silenej

Reagovat
oli9

dirigent přijde v 70. až se budou šetřit síly

Reagovat
Heisenberg

Moc hezky ode všech kromě Auby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden by řekl, že Salah nemá formu a uskakujou mu balony, ale on stejně má 1+1 v posledních třech zápasech

Reagovat
JessePinkman

Letos má 1+1 už v 10 zápasech. Víc má v top soutěžích jenom Neymar (11).

Reagovat
aramaki

Laca je asi celkom rad, ze dnes sedi je to demolacia, skoda, ze to Emery nedal na Mourinha dnes. S touto obranou sa takto hrat neda, hlavne ten Lichtsteiner hori uz niekolky zapas takto..

Reagovat
Nikikrew

Ako Lacu opat ignorujeme?

Reagovat
RKBoy

kúpime.

Reagovat
masly008

To vypadá že si UE myslí že ten systém funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Lichtsteiner má úplne v piči

Reagovat
oli9

ten je mimo už 4 roky... nechápu že po něm Arsenal šel

Reagovat
Busby babes

Auba se v prvni puli dotkl mice 8x. 4 z tech doteku jsou rozehravky z pulky.

Reagovat
masly008

to překonal i aliho proti nám ne?

Reagovat
Busby babes

to byl Ali? ja myslel, ze to byl v nejakem zapase Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

proste ma hrat neco jako salah a ne byt na hrotu jak giroud a uplne odriznuty..

Reagovat
Luc-Luc

Hendo konecne

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah

Reagovat
Taiger

Leno a jeho skvělá rozehra.

Reagovat
fenixLFC

Preco mane??

Reagovat
redyyz

to som tiež moc nepochopil, som myslel že pôjde dole Fabihno

Reagovat
smazaný uživatel

wow Salah

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mimalu

působí to, že to někteří hráči Arsenalu dneska vyloženě sabotují

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick Bobbyyyyyy

Reagovat
oli9

Tohle se nepíska

Reagovat
smazaný uživatel

Hendovi minuly rok proti Brightonu piskli horsiu

Reagovat
Coutinho10

jojojoj Salah oci i vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Kixi Syhimour

Komentátor:

"A Arsenal vedie 5:1"

Reagovat
smazaný uživatel

od radosti sa pomylil

Reagovat
lajka30

Penaltypool!

Reagovat
oli9

Reagovat
Luc-Luc

Prisna

Reagovat
masly008

to už byla více penalta ten druhý souboj než ten co pískl.

Reagovat
Nikikrew

toto je na pokuty

Reagovat
mr.Silver

Toto jako penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrcik

Bobby ♥♥♥

Reagovat
Sm0ker

Dive Lovren!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle > Arsenal

Reagovat
Tommy the Gunner

Tohle je normalne uz na pokuty

Reagovat
redyyz

to uz neni ani smiešne...

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta ani omylem.

Reagovat
JessePinkman

Hattrick Firmino.. Pááááááááátá právě teď odbila.

Reagovat
smazaný uživatel

faul na Lovrena v pokutovom území... čo ešte dnes uvidíme?

Reagovat
masly008

no faul.spíš asi ne.teda u vás samozřejmně jo,ale jinak v jiných zápasech ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hej, toto bol dive. Ale na Anfielde sme nekopali penaltu vyše roka, až v minulom zápase a teraz znovu

Reagovat
kiwwi

mozno uvidime aj ten faul na Lovrena v pokutovom uzemi, zatial sme ho nevideli

Reagovat
iamek

Tenhle Arsenal člověka baví . Na druhou stranu tenhle liverpool mě nebaví . Tohle už pustit nejde.

Reagovat
Luc-Luc

Bobby hattrick herooo

Reagovat
diastan

Vůbec přísná, toto pecka nebyla

Reagovat
oli9

Za stavu 1:1 nebo 2:1 by tohle nepísknul

Reagovat
db18

Na půlce by to pískl za jakéhokoli stavu...

Reagovat
Busby babes

Doufam, ze Lovren dostane acko.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite

Reagovat
Busby babes

jj, uz ji ma.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal mu ten lakeť?

Reagovat
pingla

perfektní výkon, uvidíme i střelu na branku od Arsenalu? naprosto trapný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

FApool..

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaal Fiirmiinoooooooo haaaaaaaattrick

Reagovat
cokoliv

Penalty přísné, ale obránci Arsenalu jim jdou hrozně naproti

Reagovat
Kixi Syhimour

První jasná, druhá se vůbec nemusila pískat

Reagovat
diastan

Reagovat
oli9

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
stiflerovamama

Spravne Oliver, len nech sa toto píska

Reagovat
Taiger

Aspoň to nebude kanár

Reagovat
smazaný uživatel

Obě penalty naprosto vymyšlený. Co to je za kokota ten rozhodčí?

Reagovat
pospec7

ať ti praskne žilka

Reagovat
Kixi Syhimour

První jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Divas se nekdy na zapasy Plzne?

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal je dobrej leda tak na zlepšení skóre

Reagovat
Taiger

Jasně, teď tam dávej Lacu, idiote

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ještě přijde nějaká gerrardovka a ty mrdky titul nedaj

Reagovat
Sm0ker

United o titul nehrají

Reagovat
db18

Třetí pecku udělá Xhaka.

Reagovat
Han střelil první

Penalta ani náhodou. Nechápu, že to za takového stavu (nebo vlastně za jakéhokoliv) má zapotřebí. Z takového gólu ani nemám radost.

Reagovat
Kixi Syhimour

Lovren no, co bys čekal

Reagovat
Messi the Genius"10"

rozhodci musi taky na sebe vziot nejakou pozornost ne?

Reagovat
Messi the Genius"10"

Firminho prvni hattrick v kariere.... Arsenal humus, humus humus....neda se na ten Arsenal vubec divat.... jak nejakej okres hruza

Reagovat
masly008

ale většina ti řekne že musí UER dostat čas.tohle bude ještě tragedie pod ním.

Reagovat
smazaný uživatel

a nemusi? jake mel vysledky klopp v prvni sezone..

Reagovat
gocii

A ty si myslis ze by s timto materialem nekdo s timto neco uhral? Z ty obrany ma na spicku pl tak mozna bellerin a obcas sokratis, jinak je to sbirka prumeraku kteri by jinde nesedeli ani na lavce. je treba to uplne prekopat. Dokud nedostane na posily, nema vubec cenu resit emeryho

Reagovat
masly008

A chelsea má co?taky beky průměráky.Mi by stačilo kdyby ti hráči co tam jsou hráli to co umí a né že budu 30 leté a sterší stopery učit hrát na 3 vzadu když to nehráli.

Reagovat
nani92

Ale takéto penalty sme nemali ani my za éry SAFa

Reagovat
pospec7

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, píšeš pravdu, keď sa snažíš klamať. Vaše penalty často nebol ani náznak faulu.

Reagovat
R.Meireles

To ne, vy jste měli nasimulovaný

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe..to jsou penalty...minule Salah...teď tohle...komedie

Reagovat
oli9

a co říkáš na tu první ??

Reagovat
smazaný uživatel

Že to Salah mohl v klidu ustát.

Reagovat
smazaný uživatel

vies kolko faulov sa da za zapas ustat?

Reagovat
C-M@ster

Kolko?

Reagovat
Edgewalker

5-7

Reagovat
smazaný uživatel

Spocitaj si najblizsi zapas a uvidis

Reagovat
smazaný uživatel

Občas tam je snaha..u Salaha nikdy není a krásně se vybarvuje

Reagovat
smazaný uživatel

Lež.

Reagovat
smazaný uživatel

staci si spomenut na nedavny gol proti Bournemouthu myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Sedim, nestačí?

Reagovat
smazaný uživatel

jako cca 95 % fotbalistu dela to, co je pro nej nejvyhodnejsi, tedy ustoji tehdy, kdyz to pro nej macenu

Reagovat
Liquid

Reagovat
Malresi

Ty kokos to vážne? Proti Bmouthu? Okopával ho tam kokotek asi 10 metrov a on to stejne ustál a dal fíka. Osobne to chápem - ak hráč cíti, že je lepšie to ustáť resp. má šancu dať gól ako to ustojí, tak nespadne. Naopak, ak vie že to nemá zmysel alebo to nejde ustáť, tak padne.

Reagovat
r.mrazik

Tu jsem neviděl....byl jsem na jídle

Reagovat
Busby babes

jasna, dvakrat ho nakopl do kotniku.

Reagovat
Taiger

Kdyby padl Koala tak, jak padl i na druhý straně, tak se jim to píská.

Reagovat
JessePinkman

Liverpool waited 14 months for a PL penalty at Anfield. They have now been given 3 in 4 days. #LFC

Konečně jste to začali hvízdat.

Reagovat
smazaný uživatel

Však toto, pár jasných tam bolo a nič... teraz toto :D

Reagovat
oli9

hendo kus blba

Reagovat
Minister

Emery out

Reagovat
masly008

Reagovat
J0EL

kriste...

Reagovat
masly008

co je? nemůžu mít jiný názor než většina?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by neotočil ani liverpool

Reagovat
Kvooca

Nejakej rdy stream Live- Ars? :) diky moc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kvooca

diky moc

Reagovat
masly008

proč?teď už se jenom dohrává.

Reagovat
Le Gunner

1. Laca musí víc hrát.

2. Posílení obrany je více než nutnost, tam se musí rozbít ne dvě prasátka, ale tři.

3. Středu hřiště chybí ksicht.

Jdu si zapnout Hanebné pancharty, ať si spravím chuť.

Reagovat
cubazi

Najnepoužitelnejší hráč v dejnách ide na ishrisko... chcel by som vidieť jeho štatistiky za posledných 36 mesiacov... Budišknečemu

Reagovat
masly008

Lichi dohraje zápas tak jak jde na hřiště.

Reagovat
havrys99

chybí Holding, moc moc

Reagovat
masly008

chybí lepší taktika

Reagovat
masly008

Reagovat
CHONG

Hned bych ho bral do Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Maldini odchází ze hřiště

Reagovat
havrys99

possible 2nd yellow for Robertson, podle mě jasná, ale nic to nemění

Reagovat
r.mrazik

Druhá žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Henderson , střelec z dálky

Reagovat
smazaný uživatel

Být to na druhé straně, tak z toho kope Liverpool dvě penalty..

Reagovat
Taiger

A tohle penalta není OKS

Reagovat
r.mrazik

No...penalta co nebyla, Mane měl dostat rudou a Robertson druhou žlutou...rozhodčí super

Reagovat
smazaný uživatel

Druhú žltú mal dostať aj Xhaka

Reagovat
Taiger

Ale jinak s tím souhlasíš, Oli?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem isto, či bol faul na Lovrena, ale zdalo sa mi to ako lakeť.

Reagovat
smazaný uživatel

A mané žltá,

Reagovat
r.mrazik

Je to možné...nekoukám celou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Koukas a postujes jen veci, co se ti hodi

Reagovat
bbbauch

Reagovat
r.mrazik

Atoviszejo...

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, to byl vlastně nifl...

Reagovat
masly008

nejhorší je že i přes to jsme dostali nálož zaslouženě.

Reagovat
r.mrazik

On by Liverpool vyhrál i v deseti...ať zas někdo neprská...ale rozhodčí dneska marný

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Mané předtím dostal loktem ne? Takže rudá na obou stranách.

Reagovat
r.mrazik

To nebylo v přerušené hře...to se dává žlutá....aspoň většinou

Oplácení a hrubost...červená

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Tak naši hráči za loket dostali vždy rudou a 3 zápasy stop navrch pro jistotu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

tak mane neoplacal v prerusenej hre tusim, ale ak by dostal redku nikto by sa nemohol cudovat

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
masly008

hm to asi byla pentle ne?

Reagovat
db18

Super, komentátoři se mezi sebou začli hádat, jestli měl hrát Özil - jeden slepě tvrdí, že hrát měl, druhý se ho argumenty snaží přesvědčit o tom, co vedlo Emeryho k tomu, že ho nepostavil... (první to ignoruje a dál jede svoje)

Reagovat
smazaný uživatel

oliver pls

Reagovat
mr.Silver

Leno, boze...

Reagovat
masly008

dnesk super hra nohou

Reagovat
Taiger

8x lepší brankář než Čech

Reagovat
oli9

jojo poslední zápasy halvně

Reagovat
Taiger

Byla ironie, DUH

Reagovat
C-M@ster

Přitom dřív Oliver pískal spíš pro Arsenal...

Reagovat
havrys99

Leno má míčofobii ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Absolvoval letní brankářskou školu Lukáše Zimy.

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Oliver je hroznej klaun.

Reagovat
cubazi

Klopp strategia striedania spametaj sa kým nebude neskoro

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson 2 metry mimo

Reagovat
cubazi

On je mimoň

Reagovat
Tommy the Gunner

Leno ma v pici

Reagovat
smazaný uživatel

5:1 a Allison zdržuje.. Co to je za curaka?

Reagovat
havrys99

si trapnej

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Taiger

Nikdy jsem tě neměl radši

Reagovat
Coutinho10

Hendooo skoda

Reagovat
Taiger

Ať radši chytá Vito. I ten Ospina je minimálně 20x lepší brankář než ten posranej Němčour.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Ta lopta musi Lena riadne palit

Reagovat
Taiger

On to těma nohama umí ale skvěle

Reagovat
Coutinho10

nastavovat se nemuselo...uz je netrapte

Reagovat
oli9

no tak druhý poločas tak na 30% a šetřili se...ale Arsenal ten už byl nejspíš odevzdaný v kabině v poločase...ani nezapnul

Reagovat
mr.Silver

Solidni 2/10 vykon. Fakt tech vandraku tam mame pozehnane, hlavne teda Lichtsteiner a Mustafi solidni tragedie. Leno si musi sednout, fakt masakr jak se zhrosil od prvnich zapasu.

2 kridla a RB je totalni nutnost, doufam ze se Holding a Mavropanod vrati v dobre forme.

Gratulace Liverpoolu, toto letos uz neproserou

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo Holding a Mavropanos by to totalne zvedli dneska Tohle chytani se stebel od fans Arsenalu je top

Reagovat
mr.Silver

Nez se Holding zranil, fungovala ta obrana celkem dobre. Ten tvuj vysmech je uplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Se pocuram asi.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
fenixLFC

ono je problem cela obrana. okej bellerin vie aspon utocit. ale potrebujete minimalne jedneho, idealne dvoch stoperov a fakt kvalitneho brankara, leno nim nie je

Reagovat
mr.Silver

Slozeni obrany Bellerin, Sokratis, Holding, posila, Kolasinac by byla idealni. Horsi je, ze tam proste za ne nemame na lavicce uplne nikoho. Snad od pristi sezony Mavropanos a Bielik, posila na RB a asi i LB (Monreal uz bude na odpis).

Lenovi bych dal jeste sanci, prvni sezona v nove lize, uvidime prosti rok. Problem je v tom, ze Araenal proste za obrance nikdy neda 50+ mega, to se pak ty posily hleda tezko.

Reagovat
gocii

K cemu dve kridla a rb kdyz to bude dozadu porad pruchodak?

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátí se Holding!

Reagovat
gocii

Ja vim a spolu s mavropanosem a lichsteineremem budou drtit fotbalovy svet

Reagovat
Erdovec

Leno hraje nohama jako někdo, kdo vidí míč poprvé, tohle jsem fakt ještě neviděl, jinak 3 body

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
papi.v.ole

Tpč takhle ostudný výkon naprosto nekoukatelný a Lich ať jde do prdele góly jak z přeboru co dostali

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Robbov škótsko-scouse prízvuk ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Lichsteiner vydelava miliony fotbalem ..a scouting od Arsenalu ceho jeho angazovanim chteli dosahnout? Videli ho za posledni rok hrat?

Reagovat
mr.Silver

Kdyby nebyl zraneny Bellerin, tak prakticky hraje pouze v poharech.

Reagovat
masly008

a i tam by hořel

Reagovat
mr.Silver

Ani ne

Reagovat
pospec7

Funny fact: Aubameyang skompletoval za 71 minut 10 prihravek, 6 z nich ze stredovyho kruhu

Reagovat
Busby babes

Martial was reprimanded by Solskjær for failing to attend #mufc's 6pm training session on Christmas day. He missed his scheduled flight back to Manchester

Ale pry by mel byt zitra snad v zakladu. Dalot ale chybi...

Reagovat
iamek

I Fred.

Reagovat
Busby babes

v zakladu, chybi nebo taky nestihl letadlo?

Reagovat
iamek

Nestihl letadlo asi

Reagovat
smazaný uživatel

no 25. se to asi stát může bez jejich zavinění

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Malresi

Až na pár zápasov, najmä ten posledný tento rok, sa City so Sotonom takmer vždy vytrápili. Mohli by pokračovať v tradícii. Ralphovi verím, že ušije dobrú taktiku.

Reagovat
avicii

Snad si prdlzia krizu..

Reagovat
M0rb1D4S

Arsenal prohrál, Tottenham prohrál. Myslím, že to znamená jen jediné. Výhra Crystal Palace a vítězný gól Zahy, který se naposledy trefil v polovině září.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nás uvidí celá republika, jdeme živě na Televizi Seznam.

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/Dvn37dZX4AESvtg.jpg

Jsme zachraneni, Liverpool ten titul neda!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

due to possible end of the world NASA has approached Liverpool's central defender Virgil Van Dijk as part of the plan in which case He would lead the orbital mission to prevent the impact

Reagovat
Makiii

Snad se ta nominace jeste pomeni, byla by skoda, kdyby aspon na lavce nebyl Dalot, Fred, Alexis misto prave Darmiana a Fellainiho.

Young vypada, ze bude zas v zakladu, ale nemuzu si pomoct v obou zapasech patril k tomu nejhorsimu.. a ty jeho ruce co furt vztycuje a nadava, kdyz se ho nekde jen dotkne nebo spoluhrac blbe nahraje me zacina neskutecne srat, kor kdyz hraje hovno.

Young, Linde, Jones, Shaw

Herrera Matic Pogba

Mata Rash Martial

Z lavky urcite do hry - Lukaku, Lingard beztak bude misto Maty v zakladu. A pral bych si do hry Alexise jestli bude na zapas pripadne nekoho z juniorky.

Chce to vyuzit nasi vlny, a utlumu Borne.

3:1

Reagovat
Busby babes

ve 4-3-3 je Mata vpravo uplne zbytecnej.

Reagovat
Makiii

Tak nominace asi jak byla puvodni bez tech 3...

Tak on je tam vesmes jen napsany ze jo, stejnak si beha vsude. Kazdopadne bych ho rad videl na jednom zapase jen ciste na AM!

Reagovat
vrabejka

Jak City tak Chelsea hraji proti tymum ktery maji formu budou to mit hodne těžké.

Reagovat
mimi_united

Takže po dnešku na Arzenal len 3 body?

Ole Ole, he is better than Jose. Oooo Ole Ole

Reagovat
smazaný uživatel

to si sama vymyslela?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko, ta by se spletla i kdyby počítala do dvou.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Crystal Palace dnes urvou nějaký bod a my pokud vyhrajeme ať je ztráta na 4 místo menší

Reagovat
icemike

Chybí Pedro, Moses, odoi. Ofenzivní variantou bude asi zase Emerson, snad dáme brzo gól... Dva

Reagovat
smazaný uživatel

Odoi uz v Bayerne ci sa zranil?

Reagovat
Mimalu

zranil

Reagovat
smazaný uživatel

chrbat?

Reagovat
smazaný uživatel

stehno, střídal v minulém zápase kvůli tomu

Reagovat
iamek

Alonso

Reagovat
Trapper

Alonso

Reagovat
Hokaido

Ale krásnej gol teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě tyčky, to už se to zase začíná hromadit.

Reagovat
raduinho

Come on Chelsea! Gloryhunteri shořte a vystupte z našich řad.

Reagovat
vitasrp

Tak tohle je teprve totálně nudný fotbal, v tom poločase bylo celkově dosaženo tak xG 0,5 a to možná ještě přeháním. Zápas bez tempa, kdy hráčům na obou stranách trvá půl roku, než se rozeběhnou, natož aby se rychle dostávali do sprintu.

Navíc Crystal Palace brání opravdu dobře, hrají tu zónu velmi dobře a uzavírají nám střed pole, perfektně vykrývají prostor pro případné přízemní míče do nohy útočníka nebo sbíhajícího ofenzivního záložníka, tudíž se prakticky nemáme jak dostat do nebezpečného prostoru mezi linie a neustále čelíme dvěma organizovaným řadám.

Navíc potíž je, že my velmi často nemáme vůbec žádnou šířku hřiště. Hazard se často při postupném útoku tlačí k Giroudovi a hraje víceméně pod útočníkem, kde sice je nebezpečný, jenže dneska mu tam nejsme schopni skoro vůbec dopravit balón. Willian se taky tlačí doprostřed, jakmile se tak stane, tak na té pravé straně prakticky nikdo není, jelikož Azpi plní roli toho defenzivního beka, který zůstává poblíž stoperům, aby zadní řady neotevíral vůči rychlým protiútokům. Když už teda WIllian na tom kraji zůstane, tak alespoň vpravo využíváme celou šířku hřiště, nalevo je ovšem často díra, kterou i když vyplní Alonso, tak se soupeř nemusí strachovat, jelikož ho hrozně limituje chybějící rychlost. Zoufale bychom potřebovali nějakou tu větší dynamiku na stranách, jenže ji nemáme, kde brát.

Reagovat
vilp

Emerson.

Reagovat
Whitemedia

Koukání do zdi je momentálně daleko zajímavější.. ale jsem v klidu, Morata nás zachrání

Reagovat
Mimalu

Kanteeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Kante

Reagovat
TopinB

Kante > Girata

Reagovat
Trapper

Zrovna Kanté

Reagovat
Hokaido

Bůh

Reagovat
Hokaido

A Luiz teda opět luxusní balon.

Reagovat
Whitemedia

Luiz v záloze by prostě byl daleko lepší a člověk by z něj neměl pořád nervy v háji..

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley je taková guma, ten by neměl v takovém týmu co dělat ani na lavičce.

Reagovat
Jackmaker1989

Totálny tragéd. To sa s Kovačičom nedá ani porovnať.

Reagovat
fenixLFC

Praveze da

Reagovat
hona.kub

Willian opět tragédie...

Reagovat
liquicitizen

Giroud je strašný tragéd

Reagovat
vilp

Ale konečně dvakrát skvěle zakončil a nic z toho.

Reagovat
Mimalu

to mohl pustit

Reagovat
vilp

Spíš měl, to nebyl ofsajd.

Reagovat
Hokaido

Hodně těsný, ta nakreslená ofsajd lajna byla špatně.

Reagovat
Mimalu

přišlo že o něco málo možná byl, ale i kdyby ne, tak to nevnímám jako chybu, tyto hraniční situace jsou strašně těžké na posouzení

Reagovat
Hokaido

Koťátko To ještě bude show.

Reagovat
Harakan

To měl nejspíš pustit..Giroud dá dva fíky a nic z toho. Trochu pešek a zrovna jemu bych to moc přál.

Reagovat
diastan

Ederson, Danilo, Kompany (C), Sterling, Aguero, Laporte, Silva, Bernardo, Fernandinho, Mahrez, Zinchenko

Walker se musí probrat na té lavce, hrůza poslední zápasy. Kompas by mohl pomoc zase jednou k čistému kontu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože Sterling a Aguero ve stoperský pětici?

Reagovat
diastan

Jasně že ne, je to jen zkopírovaný seznam z twitteru

Reagovat
TopinB

Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je hrozně nudnej tým

Reagovat
smazaný uživatel

Austin

Reagovat
diastan

goooooool a sypeme hned druhy

Reagovat
Coutinho10

twl Austin

Reagovat
Coutinho10

nedas dostanes

Reagovat
Setwo

Ings by s tou sancou lepsie nalozil

Reagovat
Coutinho10

j to asi jo

Reagovat
popltak

1 Angličan v základu těch sraček

Reagovat
diastan

tak vezmem 3 a budem na urovni chcanek typu MU pod LM

Reagovat
Coutinho10

ty kks Ederson ...brazilska škola no

Reagovat
diastan

pekna

Reagovat
diastan

nikdy čísté konto

Reagovat
smazaný uživatel

uz ste jak United

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooolll

Reagovat
REPLIKATOR

West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to jsou idioti

Reagovat
smazaný uživatel

Ukáčko luxusně

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Saaaaainnnts

Reagovat
LAM

City poslední zápasy zatim slušná smůla

Reagovat
Swarley

co je na tomhle smolnýho? však to je chyba jako kráva

Reagovat
ADM

Skor asi myslel tie dve zakoncenia do brankara

Reagovat
Swarley

ok no, o tom už by se dalo bavit...ale to je spíš o současným neklidu hráčů City..

Reagovat
RKBoy

neudržat si 7 zápasov v rade čisté konto nie je len o smole.

Reagovat
Luc-Luc

pome Saints jeste dva

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to bylo na salaha, ta je to penalta

Reagovat
Kixi Syhimour

Nezvládáš

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
diastan

4 tece

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
xjert02

Dnesni fotbalisti jsou do jednoho simulanti.

Reagovat
Coutinho10

heeeey penalty ne?

Reagovat
MCFC_8

V tychto dnoch by fanusikovia Poolu mali drzat pice...za to ze diverovi sa piskaju penalty jedna radost, neznamena ze sa to ma piskat aj ostatnym...

Reagovat
xjert02

City gol, tzv. "na Liverpool".

Reagovat
Coutinho10

takova haluz omg

Reagovat
MCFC_8

A vas vcerajsi 1. gol? A gol proti Evertonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo!

Reagovat
smazaný uživatel

takze 2. miesto pre City

Reagovat
diastan

KUUUUUUUUUUN

Reagovat
Kixi Syhimour

Konec

Reagovat
Coutinho10

a je po zapase....

Reagovat
vilp

Romeu. Konečně slušný výkon šestky.

Reagovat
ADM

A len 7 rokov po odchode od nas

Reagovat
vilp

Líbí se mi skoro vždy, když ho vidím. Akorát s Arsenalem udělal jednu velkou chybu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bailly

Reagovat
Busby babes

vyborna. Lukaku uz na lavce, coz je taky dobry. Valencia ocividne out i pro Oleho, ten by mohl jit uz v zime.

Reagovat
Serg!o

Lukaku měl hrát, na Akeho bude platnejsi než Rash.

Reagovat
Tolstobik

Tohle nevypada vubec spatne, teda az na Younga a Matice...

Reagovat
Hokaido

https://pbs.twimg.com/media/DvrJbpVXgAEeWT1.jpg:large

Strašně ofenzivní sestava. Howe asi chce konečně prolomit tu hroznou bilanci s top týmy a zkusí to totálním fotbalem. To bude tak 5+ golů v zápase.

Reagovat
Busby babes

to by nam mohlo vyhovovat, uvidime.

Reagovat
bbbauch

tak uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Long? aspon mi Ings pojde na lavku za Camarasu

Reagovat
smazaný uživatel

Creepy sestava, milion křídel, jedinej střeďák a ještě je to Surman, omg. Nechápu, proč nehraje Lerma a divim se i absenci Wee mana. Snad naskočí z lávky, určitě bych ho v sestavě viděl radši než Kinga, kterej je totál z formy...bez pravýho beka, na pravým wingbeku mamlas Ibe, Daniels, kterej je poslední špíly naprosto naprosto strašnej. Tyjo, bod by byl zázrak.

Reagovat
stiflerovamama

Jeden streďák stačí, veď United tam majú Pogbu.

Reagovat
Mimalu

to je dement takto do toho jít

Reagovat
stiflerovamama

Manchesteru United chyběl na tréninku Anthony Martial. Za absencí francouzského útočníka stála návštěva rodiny v Paříži, čímž naštval manažera Oleho Gunnara Solskjaera.

A je v základe. Solskjaer už stráca kontrolu nad hráčmi, len tak ďalej

Reagovat
Busby babes

chybi tam dost podstatna informace a to ta, ze mu zrusili let. A ano, je ted v zakladu ale minule nebyl ani na lavicce.

Reagovat
HanziDrown

Chýba ti tam dosť podstatná informácia a to tá, že bol chorý.

Reagovat
smazaný uživatel

studio na Seznamu, to je jinej bizár

Reagovat
Busby babes

me prijde ok. celkem zajimavy povidani. Par drobnosti, jako ze Lukaku nebyl zranenej, ale jinak ok...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

proc ?

Reagovat
Busby babes

spis ted ten kokta co komentuje bude asi o nervy...

Reagovat
Coutinho10

to je zase ten arsenalista ne ?

Reagovat
Busby babes

tipl bych, ze maji jedineho.

Reagovat
Coutinho10

ted uz si presne nevybavuju, jestli nahodou ty zapasy z jinych lig nekomentoval nekdo jiny, ale asi teda ne

Reagovat
Busby babes

jo, ty jsem nevidel, tak netusim. jsem zapomnel, ze meli jeste ten Bayern a tak...

Reagovat
pepinho2

Tu španělskou komentoval komentátor Digi bych řekl.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Tento komentoval Arsenal - Tottenham to byla dobrá show

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou 2/3 dobry, jen Blazek je mimo

Reagovat
smazaný uživatel

POGBAAAAA TOTO JE HRÁČ!!

Reagovat
Kixi Syhimour

To bude extáze od Adama

Reagovat
EXoRcIsT

Rashfooooord do piceee v

Reagovat
Tolstobik

RASH

POGBA

Reagovat
diastan

teprve 1:0

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Swarley

Rashfordiiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford

Reagovat
Busby babes

kdyz si vezmu jak se tu nedavno psalo jak by mel zlepsit vykony...

Reagovat
Swarley

Však je taky dost výrazně zlepšil

Reagovat
Busby babes

hraje vybrone uz tak dva mesice

Reagovat
Swarley

Jo tak, no to jo..minulou sezonu byl bez zájmu...

Reagovat
Nikikrew

Ved aj mal

Reagovat
Busby babes

RAAAAAAAAASH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rash

Reagovat
iamek

Ty kravo

Reagovat
Vasekre

Ten komentátor je fakt něco příšernýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

neexistuje komentátor, na kterého by si nějaký expert tady nestěžoval. To běž komentovat sám, určitě by ti to šlo lépe.

Reagovat
Vasekre

Tobě přijde dobrej komentáror, kterej teď pri centru za stavu 2:0 řekne že Bournemouth můze vyrovnat?

Asi budeš taky slušný exper.

Reagovat
Pride

Neznám perfektního komentátora, ale tenhle se mi poslouchá daleko lépe než ti na čt.

Reagovat
Tolstobik

Za 6 minut prihravek dopredu jak s Mourinhem za celej zapas

Reagovat
kaaspis

Rashford

Reagovat
cokoliv

Ole je bůh, jak s tímhle kádrem může hrát pěkný útočný fotbal?! Vždyť mu nepřivedli stopera...

Reagovat
Tolstobik

Aby Jose hral utocnej fotbal, potreboval by privest jeste 4 stopery

Reagovat
cokoliv

rouhání...Mou na hrad, to vedení všechno zkazilo

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Busby babes

Mourinho zkousel pomahat te obrane tim, ze nebude tak otvirat hru. Ole ma opacnej pristup a sazi na to, ze je proste prestrilime.

Reagovat
Busby babes

jedno z velkych zklamani/prekvapeni u Mourinha. Vsude, kde byl, se dokazal nejak prizpusobit tomu, co mel k dispozici (jasne, zakladni veci ma stejne, jako kazdej trener), jen u nas ne.

Reagovat
mimi_united

PogBEST

Reagovat
JessePinkman

Pogba je zmrd, ale Rashford krásná práce.

Reagovat
Swarley

Pogbicka je bozi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Azazelo RD

Reagovat
Tolstobik

Neexistuje nekde nejakej mladej Kante, kterej by se dal koupit misto Matice?

Reagovat
Pride

Ndidi ma náběh no

Reagovat
Swarley

Box to box fotbal, moc jinej si nedovedu představit

Reagovat
Busby babes

Shaw tam dela uzasny nabehy ale Martial mu to nikdy neda...

Reagovat
smazaný uživatel

DEJTE MU ZLATÝ MÍČ!!!!!

Reagovat
pingla

pogbaaaaa

Reagovat
Busby babes

Pogba!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Busby babes

chudak Souness.

Reagovat
Tolstobik

Diky bohu, že Mourinho sel driv, nez ho prodal. POGBA

Reagovat
ADM

Pogba slušne drtí hejterov

Reagovat
smazaný uživatel

Co si teď hateri na Pogbu najdou?

Reagovat
iamek

Dance. Spatne provedení.

Reagovat
Tuard.MUTD

Pogbaaaaaaaaaaa zvíře!!!!

Reagovat
EXoRcIsT

Young si normalny ? mu chces zlomit nohu

Reagovat
Busby babes

podle me mu teda podklouzla noha, ale sel tam uplne debilne a za zlutou muze byt rad.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Tolstobik

Me prislo, ze uklouzl

Reagovat
EXoRcIsT

To je jedno i tak tam isiel ako debil

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Busby babes

Young.

Reagovat
Ligter

Pogbaaaaaaa, no neskutečně

Reagovat
Swarley

Co jim ten King udělal?

Reagovat
Busby babes

odchovanec no...

Reagovat
iamek

Ander taky hezky ožil

Reagovat
smazaný uživatel

RAAAAAAAAAAASHFOOOORD

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to je nádhera

Reagovat
cokoliv

Stýská se mi po Josém

Reagovat
pingla

raaash paráda naprostá paráda

Reagovat
iamek

A já už nachystaneho csaplara.

Reagovat
Busby babes

Sul do ran Mourinha. Ta utocna ctyrka je naprosto skvela.

Reagovat
Tolstobik

Rash ...tohle neni nahoda dopice.

Reagovat
smazaný uživatel

Stíhací jízda za titulem

Reagovat
pingla

ale škoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Zas bez čistého konta

Reagovat
iamek

S obranou neudělá nic ani král Ole

Reagovat
diastan

4+

Reagovat
Busby babes

koukam, ze s tim 3,5+ jsem se drzel pri zdi...

Reagovat
diastan

ja mel puvodne jen 2,5+ Nekdo me tu nahlodal pak s tema 5. Aspon k necemu ted budete

Reagovat
Busby babes

my to cisty konto proste neudrzime. a zase standardka.

Reagovat
Swarley

to je otřesný

Reagovat
Tolstobik

Matic jen stal a cumel...

Reagovat
Busby babes

tak rekl bych, ze primarni problem bylo to, jak tam Brooks prebral balon, prosel pul vapnem a odcentroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzíva je kameňom úrazu, treba ju posilniť a to hneď.

Reagovat
mimi_united

Pogba je najlepší kreatívny záložník v lige Okolo neho musíme postaviť celú našu hru, celý náš tím

Reagovat
Swarley

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
Pigeon

V současné formě nejspíš ne, ale typoloficky nemá konkurenci a jestli mu Ole nechá stále volný prostor tak může být na svém postu klidně nejlepší na světě

Reagovat
dextroza_m

Kdy naposled v zápase UTD padly do poločasu 4 goly?

Reagovat
Busby babes

pred tydnem.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
dextroza_m

Dobře, tak spíš myšleno za Joseho karieru

Reagovat
smazaný uživatel

před měsícem.

Reagovat
dextroza_m

Do poločasu?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Kixi Syhimour

2:2 se Southamptonem

Reagovat
dextroza_m

Ok vyjedu si zápasy United

Reagovat
Ligter

před dvěma týdny s Cardiffem

Reagovat
Busby babes

pred tydnem.

Reagovat
Ligter

zdálo se mi to tak dávno...

Reagovat
supporter

Maticova hra pod Mourinhem a pod Olem je jako den a noc

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplárova passt je 2-0 vole

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně smutné, že United mohli být v boji o titul, kdyby tam neseděl ten portugalský idiot..ale i tak by mohlo být jaro ještě hodně zábavné

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
Tolstobik

S tou obranou boj o titul tezko, ale top4 mohla byt uplne v pohode

Reagovat
Kixi Syhimour

Tu Chelsea ještě zvládnete

Reagovat
Tolstobik

To ale vic zalezi na nich

Reagovat
smazaný uživatel

tak víc gólů už by snad nedostali, ale s tou sračkou co hráli, tam se mohlo dát gólů víc

Reagovat
EXoRcIsT

a co to bude ked chyti formu Lukaku a Sanchez

Reagovat
Tolstobik

Sanchez snad pujde v lednu do prdele....

Reagovat
Busby babes

moc neverim, ze ho nekdo koupi. bude moc drahej pro vsechny. Spis tenhle fotbal by mu mel sedet.

Reagovat
iamek

Pokud se v tomhle systému nechytne, tak nazdar.

Reagovat
Busby babes

tak nejak.

Reagovat
Mato178178

sanciz je tam s pogbom a degeom najlepsi hrac

Reagovat
EXoRcIsT

Ako Matic super cely polcas a potom takto odbrani poslednu sancu polcasu Ale inak vsetci super ten pohyb a ako sa navzajom ponukaju na prihravku je ako balzam na dusu potom co sme museli pozerat na Joseho antifutbal tuto sezonu .

https://i.redd.it/mfjsgl0s4g721.jpg

Reagovat
nani92

Keby mám City darovalo svoje body, tak ten titul dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nám dal Liverpool ty svoje, tak my taky.

Reagovat
Swarley

Když už může vyhrát ligu i Liverpool, tak už může fakt úplně každý...

Reagovat
smazaný uživatel

Co víš, třeba to Ashley dobře prodá a vy pak následující sezóny budete válcovat celou Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

To by to ten hamižnej zmrd musel prodat nejdřív... spíš dopadnem jak Sunderland, ale tak aspoň budeme mít dokument na Netflixu.

Reagovat
smazaný uživatel

jako Sunderland určitě ne... ti to tam vedli hodně špatně, to snad nepujde napodobit

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Rafy jsme spadli už loni, letos by se to podle losu týmů pod náma mohlo uhrát, ale odhaduju, že budeme v rozmezí 33-39 bodů. Letos by mohlo stačit na záchranu 36, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo, Fulham a Huddersfield jsou jasní... a Cardiff to taky ještě dojebe

Reagovat
C-M@ster

Jako mít teď 76 bodů? Bylo by smutný, kdyby z toho titul pak nebyl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem zvědav na Oleho proti Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak krásný si zase užívat naše zápasy v plné parádě, Oleeee Pogba se konečně v našem dresu probral, snad už ho ta forma neopustí

Reagovat
chicuita

Pogbargain

Reagovat
niflheim

O co jsem přišel?

Reagovat
Swarley

DDG stagnuje, jasný...

Reagovat
iamek

Ddg stagnuje a Kovář s Mastnym nástupcem poborskeho v acku

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
Busby babes

Ty vole.. DDG stagnuje... no je uz par let nejlepsi na svete, to bych taky chtel takhle stagnovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Josému navrhujem liečbu. Ten jeho egoizmus kazí ľudí a futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Odborníci ve studiu to zabili..

Reagovat
Busby babes

Herrera.

Reagovat
Swarley

Strašná prasárna, já bych za tohle dával redky

Reagovat
Busby babes

hlavne nenapadne jak svine.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Pogba pořád nesympatickej a Herrera pořád zmrdeček, některý věci ani Ole nezmění.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

je to sice nejlepsi manager co kdy zil, ale neni kouzelnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Young dokáže být na pěst i v takovýhlech zápasech.. Neuvěřitelný.

Reagovat
Swarley

Tu obranu fakt musíme překopat

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly je podle mě fakt kvalitní a má na to. Lindelof může být třetí stoper v pohodě a Shaw na to má taky. Ta pravá strana je naprosto šílený a chybí samozřejmě první stoper.

Každopádně ono kdyby před nima hrál Kante a ne Matič, tak se jim hraje taky jinak no

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Swarley

Souhlas se vším, tihle tři určitě zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

poctrebujeme dat ctvrtej.

Reagovat
Tolstobik

Za Mourinha: "Potrebujeme dat prvni."

Reagovat
Swarley

*nedostat

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

kazdopadne stahnul bych Rashe. Jeste chvili tech klicek a nekdo mu tam prelame nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly < Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajte aktivně, aby se nám komentátor nenudil

Reagovat
smazaný uživatel

Nemate niekto info kedy bude novy PODCAST?

Reagovat
Swarley

Šlapák na xicht, pohoda...

Reagovat
Coutinho10

takovy Kung-fu

Reagovat
salm0n

Oba stejně, hraj dál

Reagovat
db18

Jasná penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Rash zraněny?

Reagovat
smazaný uživatel

Ole pokračuje v tradici SAFa. Na Old Traffordu se opět penalty proti domácím nepískají.

Reagovat
Busby babes

zas Bailly ten pohyb uz zastavit nemohl. Ale nejaka nebezpecna hra nebo jak se to ve fotbale nazyva se piskat dala...

Reagovat
smazaný uživatel

trefit ho o 10 cm vedle, tak je z Danielse Deadpool

Reagovat
Busby babes

Morenu bych mu dost zavidel...

Reagovat
Busby babes

a uz ani offside se nepiskaji.

Reagovat
cr7sux

bailly ty jsi hovado!

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Tolstobik

Rash uzasnej dneska, 1+1 a bojoval

Reagovat
EXoRcIsT

Rash bojuje vzdy

Reagovat
Busby babes

nabehl mu ksichtem na koliky, piskej to...

Reagovat
stiflerovamama

Rozhodca

Penalta a červená

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Cely zápas zalezlej a pak booom je tady

Reagovat
smazaný uživatel

Poznáš to podľa seba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Lukakuuuu, tomu to přeju moc

Reagovat
smazaný uživatel

BIG ROM!!!

Reagovat
iamek

Dominance

Reagovat
pingla

lukakuuuuu

Reagovat
db18

A gól z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Romeluuuu

Reagovat
Busby babes

Prej jak se Lukaku dostane do sestavy... easy.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku kostrbatě, ale potřeboval na to asi jen minutu a půl, takže technika provedení odpuštěna.

Reagovat
pytlerLFC

Tohle má pomezní hrozně těžký, něco jako Salah taky proti Bournemouthu, už aby bylo video a tohle zmizelo

Reagovat
Busby babes

tohle carovej nemuze videt.

Reagovat
iamek

Pogba 4+3 za tri zápasy

Reagovat
Busby babes

docela jsem se bal, jak bude hrat. Pod Mourinhem mu brutalne chybela konzistence. Tak jsem rad, ze se chytil. Protoze jinak by to dostal strasne sezrat.

Reagovat
Swarley

A já vám říkal, že můžete být v klidu, hlavně ho nenechat odejít...

Reagovat
Busby babes

to ja jsem rikal neco jinyho, ale spis kvuli tomu, co se psalo o jeho mimofotbalovem chovani...

Reagovat
Swarley

Však to jo, v tomhle je fakt vemeno...ale hráč je to úplně boží

Reagovat
I am Mancunian

Ty si toho už nataral, samozrejme že niečo ti už muselo vyjsť

Reagovat
Swarley

Mourinho a Obertan jediné chyby, to je za ty roky dobrá bilance

Reagovat
Busby babes

tys chvalil Obertana?

Reagovat
Swarley

To byl novej Cristiano jak nikdo....

Reagovat
Busby babes

to mel byt Valencia.

Reagovat
Swarley

Ale houby, Obertan měl ten spravnej youtube styl...

Reagovat
smazaný uživatel

tárajko

Reagovat
Swarley

příště pošli aj mamu...

Reagovat
smazaný uživatel

Že pozdravujem tvoju a povedz jej to v jej rodnom jazyku. <3

Reagovat
Swarley

viem perfektně, lebo som zlatý

Reagovat
smazaný uživatel

ě

Reagovat
Swarley

tárajko

Reagovat
Tolstobik

Tvl, me se chce normalne plakat, kdyz vidim, ze United po tech letech zase utoci.... Kazdopadne Lukaku

Reagovat
pingla

asi ofsajd no... jinak Pogba asist

Reagovat
Kaze

Dve penalty a gol z offsidu

Reagovat
iamek

4 penalty, šest červených a tri góly z ofsajdu

Reagovat
Busby babes

da nekdo vic?

Reagovat
Kaze

Ten kopanec Baillyho nebo Maticovo zakrok jako podle tebe fauly nebyly? A Lukaku nebyl v offsidu?

Reagovat
kaaspis

Co nám to provádíš s češtinou?

Reagovat
Kaze

Ma cestina je naprosto v poradku.

Reagovat
stiflerovamama

Boze nahradte tychto anglických neschopákov robotmi. Ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbovi bych hattrick přál škoda

Reagovat
Tolstobik

Jeste da

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je nejlepší hráč planety! zase 2+1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
iamek

Shaw

Reagovat
Mönchengladbach

Ach jo, pod Žozém to byly posledně doma s Bournemouthem remízka 1:1 a výhra 1:0, oboje po zodpovědném defenzivním výkonu.

Tohle někoho baví?

Reagovat
Tolstobik

Ja na nej nadavam ode dne co podepsal

Reagovat
Tolstobik

*Ja na nej nadaval uz kdyz poprve prisel do Chelsea vlastne...

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
iamek

Červená lol

Reagovat
db18

Bailly Koření!

Reagovat
Swarley

Uuuuplne zbytečná

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Já to teda pořádně neviděl, ale nepřišlo mi, že by tohle mělo bejt na rudou. To teda spíš Youngovi, když už.

Reagovat
iamek

Žlutá. To už ten Young.

Reagovat
db18

Já neviděl Youngův zákrok, ale tohle na rudou je...

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nevím, obhájí si ji určitě. Ale nepřišlo mi, že by tam šel Bailly nohama napřed nebo s nějakým cílem ho zranit.

Reagovat
db18

Mne právě přišlo, že tam skočil kolíkama napřed...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, mně ne - šel tam rozkročmo, ale (i) pořádně jsem to neviděl, (ii) jak říkám, je obhajitelná i tak.

Reagovat
Busby babes

tam je problem to, ze obe nohy ve vzduchu a podrazkou v uvodu napred.

Reagovat
db18

Reagovat
niflheim

Jasná.

Reagovat
EXoRcIsT

Bailly ty sa tiez nevies ukludnit

Reagovat
pingla

docela přísná, netrefil ho podrážkou, ale co už no

Reagovat
db18

Trestá se i úmysl... a v neřeznických (ve Fortuna:Lize by se to nepísklo ani jako faul ) ligách se dá rudá i když tou podrážkou "čistě" vezmě balon, ale balon má ve svojí moci zrovna soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Baily ze 3 červených dnes viděl 1. Tak aspoň tak. Děsný hráč. Pogba ale hraje jak bůh

Reagovat
Busby babes

za co mela byt ta treti? nebo to myslis Younga?

Reagovat
iamek

Jak se podíval jednou zle na rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to byl Young.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš tak 5-7 trolle

Reagovat
Tolstobik

Hroznej divocak

Reagovat
stiflerovamama

Bailly

Reagovat
iamek

Rozhodčí se na tu dominanci už nemůže dívat, tak to chce utlumit

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Pigeon

Přísná dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej červená

Reagovat
Busby babes

prisna ale ok. sel tam debilne. takze proti Tottaci Jones nebo Smalling.

Reagovat
stiflerovamama

Skoda, ze mala prist o 10 min skorej, bol by to uplne iný zapas

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Fair play. Bailly saw Fellaini about to come on. Two foots someone and Fellaini sits down. Team player.

Reagovat
db18

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Šestý smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

To je na konec kariéry, když ti dá Ashley fucking Young takové housle

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

tam proste mel pokracovat v tom poklusu rovnou do kabiny...

Reagovat
iamek

Už 41 branek . Ale ta obrana

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele