Premier League - preview 2. kola: Liverpool napravuje zaváhání

13.08.2022, 08:54, aktualizováno 15.08.2022, 08:43
Previews
Anfield (© AFP)
Druhé kolo Premier League uzavře střetnutí Liverpoolu proti Crystal Palace. Oba kluby mají po prvním kole co napravovat - Reds brali jenom bod s Fulhamem, zatímco Eagles vyšli naprázdno...
Liverpool FC - Crystal Palace  (pondělí 21:00)
Liverpool hostí v dohrávce druhého kola Premier League Crystal Palace. Reds se v prvním kole překvapivě nepodařilo vyzrát na nováčka Fulham, Eagles padli s Arsenalem.

Určitě nemalý počet liverpoolských příznivců byl nadšený po losu prvního kola, který jejich miláčkům přiřadil nováčka Fulham. Kloppovi svěřenci však na svého soka nenašli recept a s Cottagers překvapivě remizovali 2:2. Za Liverpool se trefili Darwin Núñez a Mohamed Salah, vicemistr však celý zápas dotahoval. Reds už pětkrát v řadě inkasovali jako první, na druhou stranu pod Jürgenem Kloppem už ve 115 případech dokázali bodovat v zápasech, ve kterých prohrávali, což se za tato období nikomu jinému nepodařilo.

Liverpool určitě bude spoléhat i na kouzlo svého stadionu, na kterém loni ani jednou neprohrál a jen devětkrát inkasoval. Navíc zde úvodní ligové střetnutí Reds vyhráli už v devíti ročnících v řadě.

"Úvodní zápas se nám nepovedl, o tom není třeba diskutovat. My však musíme nechat hlavy nahoře, nejsme stroje. Chyby jsme si řekli, nyní víme, co je potřeba dělat ještě lépe. Před námi je celá sezona, ve které znovu můžeme dokázat velké věci a nemá cenu se hroutit hned po prvním kole," líčil Klopp.

Crystal Palace dostal na start sezony těžkého soupeře, londýnského souseda Arsenal. Ten posílený zvučnými jmény potvrdil roli favorita a vyhrál 2:0 díky gólu Gabriella Martinelliho a vlastní brance Marca Guehiho. Eagles museli letošní ligový los zřejmě hodně proklínat, protože po Arsenalu a Liverpoolu je bude ve venkovním duelu čekat poslední anglický mistr Manchester City.

"Orli" prohráli s Liverpoolem deset vzájemných měření sil v řadě a v šesti z nich nedali ani jeden gól, což by nyní rádi prolomili.

Poslední vzájemný ligový duel vyhrál Liverpool na půdě Palace letos v lednu 3:1. Reds poslali do vedení Virgil van Dijk a Alex Oxlade-Chamberlain, poté snížil Odsonne Édouard. Pojistku v závěru přidal z penalty Fabinho.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Elliott, Fabinho, Henderson - Salah, Núnez, Díaz.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell - Eze, Doucoure, Schlupp - Ayew, Mateta, Zaha.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 6.84 - 17.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Nottingham Forest - West Ham United  (neděle 15:00)
Neúspěšný vstup do soutěže proti favoritům za sebou mají oba aktéři nedělního odpoledního zápasu. Nováček z Nottinghamu na svém hřišti přivítá West Ham, který potřebuje zlepšit výkony ze závěru loňské sezony.

Forest loni v základní části Championship uhráli čtvrtou příčku, přičemž jejich semifinálový dvojzápas vyvrcholil až v penaltovém rozstřelu. Po něm zvládli i finále s Huddersfieldem a se značně obměněným kádrem se tak minulý víkend po třiadvaceti letech představili v Premier League. Obnovená premiéra nakonec byla neúspěšná, kvůli brankám Schära a Wilsona totiž prohráli 2:0.

Kladiváři loni pokukovali i po účasti v Lize mistrů, a to ať už skrze ligovou soutěž, nebo Evropskou ligu. Od poloviny dubna se ale začali výrazně trápit a z posledních sedmi zápasů vyhráli jediný, což vyústilo v konečné sedmé místo a účast v Konferenční lize. Letos na úvod schytali těžkou zkoušku, doma totiž čelili Manchesteru City. A premiéra se velmi povedla Erlingu Haalandovi, jenž West Ham dvěma zásahy sestřelil.

Od sestupu Nottinghamu se tato dvě mužstva utkala celkem devětkrát. V Championship Hammers ze šesti utkání získali třináct bodů, dvakrát postoupili rovněž v FA Cupu. Poslední událost v této pohárové soutěži z roku 2014 se jim ovšem výrazně nepovedla a skončila porážkou 5:0.

Nottingham se nově musí obejít bez obránce McKenny, který tak za postranní čarou doplní Yatese a Cooka. Dle Davida Moyese jsou připraveny hrát letní posily Scamacca a Cornet, stejně tak i po drobných potížích Antonio. Naopak u Fabianského, jenž minulý týden střídal, panují obavy.

"Konkurenci má každý rád, protože člověka motivuje, když s ním někdo soupeří o místo v základní sestavě. Takže musím dělat to, co mám, abych si to své udržel, což mě udrží ve formě a pomůže mi zlepšovat se," říká právě navrátilec Michail Antonio.
Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Henderson - Biancone, Worrall, Niakhaté - Williams, Mangala, O'Brien, Toffolo - Lingard - Johnson, Awoniyi
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Johnson, Zouma, Cresswell - Souček, Rice - Bowen, Fornals, Benrahma - Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.98 - 3.69 - 1.99
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:30)
Premier League má v neděli večer na programu první opravdu velký zápas letošní sezóny, když na Stamford Bridge přivítá Chelsea rivala z Tottenhamu. The Blues se proti severolondýnskému celku dlouhodobě daří a na domácím stadiónu prohráli jen jednou z posledních 37 zápasů - shodou okolností se tak stalo v roce 2018, kdy Chelsea trénoval současný kouč Tottenhamu, Antonio Conte. V loňském ročníku spolu tyto celky sehrály celkem čtyři duely a ve všech se radovala Chelsea - letos ale může být situace zcela opačná, zatímco Tottenham totiž přes léto rychle a velmi dobře posílil, Chelsea své přestupy stále řeší za pochodu a soudě dle výkonu z prvního kola se nezdá, že by byla na sezónu připravena úplně ideálně.

Třetí celek loňské Premier League musel přes léto nahradit stopery Rudigera a Christensena. Thomas Tuchel na to zareagoval angažováním Koulibalyho a Cucurelly, přičemž se ale očekává, že se The Blues do konce přestupového období ještě pokusí o jednoho stopera přivést. Ofenzivní řady týmu zase posílil Raheem Sterling, do zálohy zase Chelsea angažovala mladého Chukwuemeku. Momentálně se spekuluje ještě o zájmu o útočníka Aubemayanga a záložníka Frenkieho De Jonga, dále prý Thomas Tuchel ještě vehementně usiluje o stopera Wesleyho Fofanu z Leicesteru - je však otázkou, který z těchto cílů se londýnskému celku do konce přestupového období ještě podaří dotáhnout.

Naproti tomu Tottenham získal své posily poměrně rychle a v předsezónní přípravě se tak mohl plně soustředit na jejich sehrání a začlenění do týmu. Antonio Conte do svého týmu přivedl po vypršení kontraktu Ivana Perišiče, brankáře Frasera Forstera, na hostování pak stopera z Barcelony Clémenta Lengleta. Řady Spurs posílil také útočník Richarlison, střední záložník Bissouma či obránce Djed Spence. Potenciál pak Tottenham ukázal už v prvním kole, když na vlastním stadiónu dokázal s přehledem otočit utkání se Southamptonem a připsal si snadnou výhru 4:1.

Chelsea bude chybět zraněný záložník Kovačič, k dispozici nebude ani obránce Alonso, který má nakročeno do Barcelony. Na straně Tottenhamu bude absentovat Olivier Skipp a také obránce Clement Lenglet.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.56 - 3.56
více informací
Aston Villa - Everton FC  (sobota 13:30)
Zatímco v případě Evertonu se jeho porážka v úvodním kole očekávala, pro Aston Villu byl nezdar na půdě nováčka velkým šokem. Oba celky se nyní pokusí o zisk prvních bodů a vstřelení prvních gólů ve vzájemném duelu.

Villans za sebou mají povedenou přípravu a relativně vysoké ambice, jež však na úvod dostaly velkou trhlinu. Na hřišti navrátilce do Premier League Bournemouthu totiž prohrávali už od druhé minutě po Lermově trefě, v závěru pak navíc vedení domácích navýšil Moore. Aston Villa tak potřebuje v tomto kole zabrat, protože program pro příštích pět kol rozhodně není jednoduchý a jít do něj s nulou na bodovém kontě by mohl být problém.

Zato Everton v úvodním zápase rozhodně nezklamal. Sice přišel o čtyři duely trvající vítěznou sérii proti Chelsea, té však podlehl jediným gólem z nastavení první půle, jenž vstřelil z penalty Jorginho. Vzhledem k tomu, že los Toffees je v dalších kolech diametrálně odlišný než ten jejich soupeře, mohou jít do sobotního mače s čistou hlavou.

Zároveň by ovšem rádi konečně Villans porazili, neboť s nimi uspěli naposledy před šesti a půl lety. Od té doby skončila dvě utkání remízou a čtyřikrát vyhrálo mužstvo z Birminghamu, a to včetně obou případů v minulé sezoně. Ve Villa Parku to byl jednoznačný výsledek 3:0, na břehu řeky Mersey rozhodl o vítězi jediný gól.

Na straně domácích se s menším zdravotním problémem potýká Mings, hosté se musí obejít bez zraněných Miny a Godfreye. Naopak do sestavy se jim po vypršení trestu vrací Rondon.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Ngoyo, Carlos, Digne - McGinn, Kamara, Luiz - Bailey, Coutinho - Watkins
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Holgate, Keane, Tarkowski - Patterson, Doucouré, Iwobi, Mykolenko - McNeil, Gordon, Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.58 - 5.19
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Leicester City  (sobota 16:00)
Arsenal letos na rozdíl od minulé sezony vstoupil do nového ročníku vítězně a rád by využil ne úplně nejtěžšího losu k nadějnému startu. V prvním zápase na Emirates Stadium hostí Leicester, který má co napravovat.

Kanonýrům v loňské sezoně těsně uniklo čtvrté místo zaručující Ligu mistrů i proto, že v duelech s Crystal Palace získali jen jeden bod. Letos se to ovšem rozhodli napravit a v Selhurst Parku uspěli poměrem 0:2. Počáteční tlak přetavil v branku Martinelli, z náporu domácích je vysvobodil vlastenec Guehiho po Sakově centru. V barvách Gunners se představili i tři nové tváře v týmu. Celý zápas odehrál navrátilec z hostování William Saliba, přes osmdesát minut pak na hřišti strávily posily z Manchesteru City Oleksandr Zinchenko a Gabriel Jesus.

Mikel Arteta každopádně chová před silou soupeře respekt "Jde o velmi silný tým s manažerem a realizačním týmem, který odvádí fantastickou práci a má v lize obrovské zkušenosti. Vždy je to proti nim složité. Odehráli dost dobrých zápasů. Sledoval jsem ten proti Seville a bylo vidět, že jsou spolu již dlouho," okomentoval španělský kormidelník.

I Foxes v prvním kole vypadali, že si dojdou pro poměrně snadné tři body. S Brentfordem otevřel skóre Castagne, těsně po pauze navýšil vedení Dewsbury-Hall. Jenže zanedlouho korigoval Toney a v závěru základní hrací doby stanovil konečnou remízu Dasilva. Leicester naopak v létě do týmu příliš nezasahoval, pouze ho opustila dlouholetá brankářská jednička Kasper Schmeichel a hostování skončilo Ademolu Lookmanovi. Žádná nová tvář se ovšem proti Brentfordu nepředstavila.

"Arsenal se dostal se třemi novými hráči na další úroveň. Saliba je talentovaný hráč, který získal cenné zkušenosti, je rychlý a dominantní. Jesus je útočník světové úrovně, ukazuje svůj hlad a touhu, čímž pomůže i ostatním hráčům. Zinchenko zase může zahrát na vysoké úrovni celou řadu postů. Těmi všemi dali sestavě jistotu a Mikelovi možnosti, aby hrál tak, jak opravdu chce," vyjádřil se Brendan Rodgers k letnímu přestupovému období protivníka.

Je třeba poznamenat, že pro Arsenal jsou Lišky v poslední době dost oblíbeným soupeřem. Třikrát v řadě totiž Gunners zvítězili o dva góly - v minulé sezoně na King Power Stadium rozhodli v úvodu Gabriel a Smith Rowe, výhru v odvetě v úvodech poločasů zajistili Partey a Lacazette.

Mikelu Artetovi se do tréninku vrátili Takehiro Tomiyasu, Emile Smith Rowe a další letní akvizice Fabio Vieira, přičemž podle mladého manažera někteří z nich zasáhnou do sobotního duelu. Brendanu Rodgersovi chybí dlouhodobě zraněný Ricardo Pereira, spolu s ním za postranní čarou zůstanou Harvey Barnes a Ryan Bertrand.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Odegaard, Partey, Xhaka - Saka, Jesus, Martinelli
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Ward - Fofana, Evans, Amartey - Castagne, Tielemans, Ndidi, Dewsbury-Hall, Justin - Maddison, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.38 - 6.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Newcastle United  (sobota 16:00)
Zajímavé střetnutí dvou celků, které mají za cíl umístění v horní polovině tabulky, bude ve druhém kole k vidění v Brightonu. Domácí tam po výtečném prvním kole hostí Newcastle, i ten svůj vstup zvládl.

Na Seagulls čekal na startu Premier League přetěžký úkol v podobě cesty na Old Trafford. Popasovali se s ním ale na jedničku a díky dvěma Großovým zásahům z první půle je nijak neohrozil ani následný Mac Allisterův gól, domů si tak přivezli všechny tři body. Zda šlo o náhodu či potvrzení toho, že Potterova družina je ve skvělé formě, se ukáže v sobotu proti Magpies.

I ti si minulý víkend připsali tři body, byť v jejich případě šlo o výrazně snadnější počin. Na domácí půdě totiž hostili nováčka a jasného outsidera v podobě Nottinghamu. Ten se sice téměř hodinu držel na bezbrankovém stavu, pak ale udeřili Schär s Wilsonem a Howeovi svěřenci nabyté vedení již nepustili.

V předchozí sezoně více bodů ze vzájemných duelů vytěžil Newcastle. Ten na jižním pobřeží nejprve remizoval, když po Trossardově penaltě srovnal Hayden, doma pak uspěl 2:1. Slepenými zásahy z úvodní čtvrthodiny se na tom podíleli Fraser se Schärem, Dunkova kontaktní trefa hostům k bodu nepomohla. Toto vítězství však bylo vůbec prvním ve vzájemném střetu v nejvyšší soutěži, z předcházejících devíti střetů Magpies vytěžili pouze pět remíz.

Zatímco Racci jsou na tom co do absencí skvěle a chybí jim jen dlouhodobě zraněný Moder, hosté se musí obejít bez Shelveyho, Kraftha, Lewise a Fernándeze. Naopak Lascelles by již mohl být k dispozici.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Veltman, Dunk, Webster - March, Mac Allister, Caicedo, Trossard - Groß, Lallana - Welbeck
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Schär, Burn, Targett - Willock, Bruno, Joelinton - Almirón, Wilson, Saint-Maximin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.25 - 3.22
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Po výletu na těžkou půdu londýnského West Hamu čeká na favorizovaný Manchester City jeden z těch papírově lehčích úkolů - na vlastním stadiónu bude v sobotu odpoledne čelit nováčkovi Bournemouthu, se kterým by s největší pravděpodobností neměl mít mnoho starostí. Fotbal je ale nevyzpytatelná hra a samotný Bournemouth navzdory předpokladům nevstoupil do sezóny vůbec špatně, když v prvním kole přehrál Aston Villu. Pokud by se mu však podařilo uloupit body od celku manažera Pepa Guardioly, byla by to skutečně prvotřídní senzace.

Manchester City sice do sezony vstoupil prohrou 1:3 v Community Shieldu proti Liverpoolu, Guardiolu to ale příliš trápit nemuselo, jelikož hned o týden později v prvním ligovém kole na hřišti West Hamu předvedl úřadující mistr prvotřídní výkon, kdy svému sokovi nedovolil takřka nic a co víc - dvěma brankami se uvedla nová útočná posila Håland - a tak měl španělský stratég mnoho důvodů ke spokojenosti. Na jakékoliv závěry je zatím příliš brzy, ale zdá se, že se změny v kádru, které přes léto provedl, zřejmě budou vyplácet.

Naproti tomu Bournemouth je pasován na jasného kandidáta sestupu. Tým manažera Scotta Parkera totiž po postupu z League Championship příliš neposílil, do kádru přivedl pouze stopera Marcose Senesiho z Feyenoordu, záložníka Marcuse Taverniera z Middlesbrough a potom trojici volných hráčů v podobě brankáře Neta, záložníka Rothwella a obránce Frederickse. Není tedy divu, že valná většina příznivců anglické kopané očekává jasný sestup Cherries. Podle svých slov s počínáním klubu na přestupovém poli není spokojen ani manažer Parker, zda se ale Bournemouthu podaří v posledních týdnech ještě někoho přivést, to zůstává ve hvězdách.

Manchester City se musí obejít bez zraněného stopera Laporteho, otazník se pak vznáší také nad zdravotním stavem Kalvina Phillipse a Cola Palmera. Bournemouth se naproti tomu bude muset obejít bez zraněné dvojice nových posil v podobě Rothwella a Frederickse.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Aké, Joao Cancelo - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Foden, Haaland, Grealish
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Travers - Mepham, Senesi, Kelly - Smith, Lerma, Pearson, Billing, Zemura - Tavernier - Solanke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 13.50 - 34.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Leeds United  (sobota 16:00)
Southampton do sezóny vstoupil vysokou porážkou 4:1 na půdě Tottenhamu Hotspur a pomalu se začalo spekulovat o tom, jestli se dny Ralpha Hassenhüttla na lavičce Svatých neblíží ke svému konci. Jistě, prohra na hřišti posíleného Tottenhamu není zrovna překvapením, jenže Southampton vyhrál z posledních 13 ligových duelů jen jeden jediný, a to už je poněkud silnější důvod k obavám. Pokud se německému trenérovi nepodaří s formou svých oveček něco udělat, nebude žádným překvapením, pokud se na to vedení tohoto jihoanglického pokusí nějak zareagovat. Naproti tomu Leeds do sezóny vstoupil výborně, když na vlastním stánku otočil duel s Wolverhamptonem a připsal si výhru 2:1.

Southampton přes léto do svých řad přivedl například brankáře Gavina Bazunu, mladého útočníka Sékou Mara, záložníka Roméo Lavia a Joe Ariba a nakonec také stopera Armela Bellu-Kotchapa z německé Bochumy. Většině zmíněných hráčů je teprve okolo 20 let, v Southamptonu se tak soustředí na budoucnost, zda jim ale tito hráči pomohou i s okamžitou výkonností, to je otázkou. Opačným směrem ven z klubu pak putoval napříkolad brankář Fraser Forster či Shane Long.

Leeds přes léto přišel o dva klíčové hráče - do Manchesteru City totiž zamířil středopolař Kalvin Phillips, do španělské Barcelony zase útočník Raphinha. Jako náhrady si tak klub přivedl Brendena Aaronsona ze Salzburgu, Luise Sinisterru z Feynoordu, Tylera Adamse z Lipska či Rasmuse Kristensena opět z rakouského Salzburgu. Jak se ale posily v novém prostředí uchytí, to ukáží až následující týdny.

Southamptonu bude chybět dlouhodobě zraněný zadák Tino Livramento, jinak má ale kouč Hassenhüttl k dispozici všechny hráče. Na straně hostí budou absentovat Junior Firpo a Luka Ayling, stejně tak ještě nebude k dispozici Stuart Dallas.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazunu - Bella Kotchap, Bednarek, Salisu - Walker-Pieters, Ward-Prowse, Lavia, Perraud - Aribo, S. Armstrong - A. Armstrong
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Kristensen, Koch, Diego Llorente, Struijk - Adams, Roca - Aaronson, Rodrigo, Harrison - Bamford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.45 - 3.74 - 2.86
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - Fulham FC  (sobota 16:00)
Ve zcela opačném rozpoložení se po prvním kole před vzájemným zápasem nacházejí Wolverhampton a Fulham. Zatímco domácí překvapivě prohráli na hřišti Leedsu, hostům se povedlo obrat o body favorita.

Vlci vstoupili do sezony na hřišti Leedsu, kde také velmi rychle vedli díky Podencemu, avšak ještě v první půli srovnal Rodrigo a Ait Nouriho vlastenec je odsoudil k porážce. V součtu se nepovedeným závěrem minulého ročníku tak na soutěžní výhru čekají už osm zápasů.

Zato Cottagers využili euforie z postupu a prvního místa v Championshipu k tomu, aby na Craven Cottage zaskočili vicemistra z Liverpoolu. Díky Mitrovićovi se dokonce dvakrát dostali do vedení, srovnat ale dokázali Núňez a Salah.

Do roku 2018 na sebe tato mužstva několik sezon narážela ve druhé nejvyšší soutěži, od té doby se čtyřikrát střetla i v Premier League. A jednoznačně úspěšnější jsou Wolves, kteří jednou remizovali a třikrát vyhráli poměrem 1:0. V předminulé sezoně jim úspěchy vystřelili Neto a Traoré.

Na straně Vlků by si debut mohla připsat nová posila Goncalo Guedes, avšak mimo hru budou Raúl Jiménez a Joao Moutinho. Fulham se musí obejít bez Harryho Wilsona a Manora Solomona, naopak vrátit by se mohl Nathaniel Chalobah.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Jonny, Collins, Kilman, Ait Nouri - Neves, Dendoncker - Podence, Gibbs-White, Neto - Hwang
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rodák - Tete, Tosin, Ream, Robinson - Reed, Palhinha - Kebano, Pereira, Decordova-Reid - Mitrović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.48 - 3.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brentford FC - Manchester United  (sobota 18:30)
Erik Ten Hag minulý týden na vlastní kůži zjistil, jak obrovská porce práce na něj v Manchesteru United vlastně čeká. "Rudí ďáblové" po vydařené přípravě vstoupili do prvního ostrého zápasu na domácí půdě proti Brightonu tím nejhorším možným způsobem. Bezkrevný výkon domácích v první půli ztrestali hosté dvěma brankami, a i když se svěřenci nizozemského manažera v druhé půli zlepšili, na více než snížení to nestačilo. Naproti tomu Brentford dokázal smazat dvoubrankovou ztrátu z půdy Leicesteru a nakonec si odvezl nečekaný bod za remízu 2:2.

Manchester United zatím do kádru přivedl obránce Lisandra Martíneze z Ajaxu, Tyrella Malaciu z Feyenoordu a záložníka Christiana Eriksena z Brentfordu, který se k Red Devilsm připojil po vypršení kontraktu. United by však chtěli být na přestupovém poli i nadále aktivní, spekuluje se o příchodu Adriena Rabiota z Juventusu a po celé léto se řeší situace Frenkieho de Jonga, kterého si vyžádal sám manažer Ten Hag. Nizozemský záložník se ale zatím nerozhodl opustit Barcelonu a o jeho osudu se tak s největší pravděpodobností rozhodne až na konci přestupového období.

Brentford se letos pokusí navázat na úspěšnou první sezónu mezi anglickou elitou a přes léto se mu podařilo dotáhnout hned několik posil. Zadarmo tento celek z Londýna posílil stoper Ben Mee z Burnley a brankář Thomas Strakosha z Lazia, ze Sampdorie přišel zase dánský záložník Mikkel Damsgaard, z Bologni se k týmu připojil levý obránce Aaron Hickey a nejdražší letní akvizicí se po přesunu z Hullu City stal levý křídelník Keane Lewis-Potter.

Domácí se musí obejít bez zraněného Ethana Pinnocka, nejistá je také situace okolo zdravotního stavu Kristoffera Ajera a Sergiho Canose. V táboře hostí se otazník vznáší nad situací Cristiana Ronalda, který už by mohl být v dostatečné kondici na to, aby začal zápas v základní sestavě. Mimo hru ale zůstává útočník Martial a stoper Lindelöf.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya Martin - Roerslev, Jansson, Mee - Hickey, Jensen, Norgaard, Janelt, Henry - Mbeumo, Toney
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Diogo Dalot, Maguire, Martinez, Shaw - Eriksen, Fred, Bruno Fernandes - Sancho, Cristiano Ronaldo, Rashford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.46 - 4.09 - 1.79
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Tottenham Hotspur11004:13
2.Arsenal FC11002:03
 AFC Bournemouth11002:03
 Manchester City11002:03
 Newcastle United11002:03
6.Leeds United11002:13
 Brighton & Hove Albion11002:13
8.Chelsea FC11001:03
9.Leicester City10102:21
 Brentford FC10102:21
 Fulham FC10102:21
 Liverpool FC10102:21
13.Manchester United10011:20
 Wolverhampton Wanderers10011:20
15.Everton FC10010:10
16.Aston Villa10010:20
 Crystal Palace10010:20
 Nottingham Forest10010:20
 West Ham United10010:20
20.Southampton FC10011:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2108)

Přidat komentář
SpartaOvenka

Lampard > Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

Jako hráč ano, jako trenér ne.

Reagovat
mistr129

Lidsky a fotbalově stoprocentně, jako trenér zatím těžko říct

Reagovat
off-olda

Qq

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
GazzaPalo

Lolek>Bolek

Reagovat
Lexi Belle

Fík > Maxipes

Reagovat
GazzaPalo

Chaplin>Frigo

Reagovat
smazaný uživatel

Bud Spencer > Terence Hill

Reagovat
GazzaPalo

Goro>Lajka

Reagovat
Melisko

Matovic = Sulik

Reagovat
Kily8

Putin = Hitler

Reagovat
Madio Sané

Kily8 = idiot

Reagovat
eder

Áda byl proti té bolševické kreatuře ještě gentleman...

Reagovat
smazaný uživatel

nauč se historii...

Reagovat
vrabejka

Oba budou do konce roku kicknuti klid

Reagovat
Bandita_Harry

Villa sa pozbiera nejake 9 miesto s nimi da ci to bude stacit to neviem

Reagovat
RKBoy

to sa uvidí po čase, ich kariéry ťažko porovnávať zrovna v tento moment.. Lamps si už vyskúšal top klub a prvú sezonu mal na to v akom čase prichádzal veľmi dobrú, následne sa tými veľkými prestupmi naňho vyvinul veľký tlak a celé to postupné budovanie čo bolo naplánované išlo košom a cielom boli okamžité trofeje, čo vzhľadom na kvalitu kádra, dávalo zmysel.. v Derby za tú sezonu odviedol tiež skvelú prácu od jeho odchodu to snimi šlo viac menej dolu vodou aj kvôli financiám, čo je iba dalšia ukážka toho, že to ani tam nemal jednoduché.

Gerrard na druhú stranu trénoval 2. najkvalitnejší a najslávnejší klub v Škotsku, ktorý sezonu pred ním skončil 3... postupne si to tam postaval a vyhral titul.. rozhodne nič čo by sa malo podceňovať pri tej dominancii čo si tam vytvoril Celtic.. ale tiež nejde o najťažšiu ligu, kvalitou je asi tak rovnakej úrovni ako Championship v Anglicku.

teraz v Aston Ville dostáva plnú dôveru, kopu prachov na prestupy, káder na europu rozhodne má, ale tie výsledky sú celkovo zatiaľ velmi zlé.. až na nejaké prekvapivé výsledky proti top mužstvám je to naozaj bieda pritom čo mu tam vedenie nakúpilo.. na druhú stranu nemal s nimi žiadnu prípravu až do teraz, takže táto sezona bude z jeho pohľadu rozhodujúca ako na tom ako tréner je.

Frank zase prišiel do katastrofálne vedeného Evertonu, s minimom financii a veľmi zlou morálkou a nespokojným fan base.. dokázal ich aj so šťastím zachrániť, dostal prípravu, slušné posily, Everton aj napriek minulej sezone má slušné jadro hráčov.. už proti nám bolo vidieť že def. stránka išla veľmi hore a organizácia je na vysokej úrovni, otázkou je ako sa popasuje s útokom kde sú závislí na DCL..

táto sezona ukáže ako na tom obaja sú, kvalitatívny rozdiel medzi tými kádrami tak drastický nie je, obaja sú tam viac menej rovnakú dobu, majú za sebou celú prípravu a nemajú sa na čo vyhovárať.

Reagovat
GazzaPalo

Tak čo sa týka výsledku Gerrard>Lampard

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Máte v poslední době někdo pozitivní zkušenost s nějakou cestovní kanceláří, která se zaměřuje na poznávací turistické zájezdy především s horskou turistikou? Destinace Balkán, ideálně kvalitní sociální zázemí, žádné spaní pod stanem. Díky za odpověď, celkem by mi to pomohlo.

Reagovat
Bandita_Harry

Bohuzial nemam, ale tiez ma tato tema zaujima ak by si o niecom vedel budem vdacny za info dik

Reagovat
Hlahart

Ještě k diskuzi na téma Belotti (a jiní) pro @Busbyho. Podle mě si se mýlil nejenom v Belottim a dalších, který by se nám nutně hodil (a nemluvě o tom, že by to byla tisíckrát lepší volba než naše targety v Arnautovicovi/Moratovi), ale navíc podle mě ani neplatí, že v pohodě můžeme hrát false-9 s Brunem, viz: https://bit.ly/3zVJhVs

Reagovat
Tomanatura

Ja nevim, videl ho nekdy nekdo z vas hrat? Vzdyt je to prumerny hrac z pomale ligy, ktery je 13. srpna stale bez angazma a zadny z tamejsich top klubu po nem nejde, i kdyz je zadarmo. Roma ceka, jestli dokaze udat jineho utocnika, tam potom bude cislo dva do utoku.

Reagovat
Hlahart

Nešlo o Belottiho per se, ale o přestup na jeho způsob (levně na rok, zbavit se Ronalda), tak bych se zrovna jeho fakt nechytal. A pořád lepší Belotti, než to, po čem reálně jdeme.

Reagovat
Busby babes

problem je, ze jsem to prezentoval jako jednu z moznosti, ne jako tu, kterou mame jit. Porad mame v tymu Ronalda, Martiala, Rashforda nebo Elangu, kteri muzou hrat na hrotu, plus mlady.

A hra bez hrotu, kdy nekdo muze hrat podobnou roli jako hral v Ajaxu Tadic je proste jednou z moznosti.

Reagovat
Hlahart

Máme na 3 pozice 4 seniorní hráče, z toho (minimálně) jeden za nás hrát nechce a (minimálně) jeden by musel zažit fotbalový znovuzrození, aby se na něj dalo spolehnout.

Však jo, akorát na to nemáme zbytek týmu, což může být asi problematický...

Reagovat
Busby babes

"Však jo, akorát na to nemáme zbytek týmu, což může být asi problematický..." tohle neni uplne pravda.

Jinak ja nerikam, ze nemame nikoho privezt, naopak. Jen rikam, ze tenhle kratkodobej pristup je na hovno. To tam radsi uvidim hrat McNeila nez hrace typu Belotti/Morata.

Reagovat
mr.Silver

4:1 ( Jesus, Martinelli 2x, Partey - Vardy).

Na Foxes umíme, myslím, že na ně vlítneme a dáme velmi rychlý gól (do 10.

minuty), pak to bude dobrý zápas nahoru dolů se spoustou šanci, Saliba bude dnes opět bezchybný. Chtěl bych vidět Vieiru a Nketiaha alespoň na 20 minut.

Reagovat
ashburtongrove

Chtelo by to pohodovou vyhru s cistym kontem, tak 3:0. Forma a domaci prostredi by nam mohlo sednout tak uvidime.

Reagovat
SunFells

Vieira hrát nebude.

Reagovat
Error

Nejak nam prestupy utichly

Reagovat
O.Giroud

Ved pockaj Nottingham chysta dalsich 5

Reagovat
johnnie_boy

Reagovat
O.Giroud

a u Chelsea sa hovori o Aubovi ne?

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel jo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Csaplárova past

Everton dostane trojku a ještě poděkuje. Ale přeju Lampsovi ...

Reagovat
Trand

Dnes to neuvidím, ale máme celkem snadný los na začátek, nemůžeme si dovolit ztratit. Z prvních 5 zápasů to chce aspoň 12 bodů, ideálně 15, ale s tím nepočítám. Pokud budeme hrát jako prvních 30 minut proti Palace, tak bychom měli v pohodě vyhrát. Pokud jak zbytek zápasu, tak to bude trápení.

Reagovat
ZJEV

Nadpis je to mazec, jak ten cas leti.

Reagovat
Busby babes

United haven’t lost to Brentford since 1938

shit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ligter

většinou, když posereme ten úvodní, tak ten druhý je už o něčem jiném, mnohem lepší. takhle si to nějak většinou pamatuju

Reagovat
Busby babes

jasne, je tam ten efekt, ze ses vic motivovanej napravit predchozi zapas. No, uvidime.

Reagovat
Ligter

u mě mírný optimismus. ideální na zkažení soboty

Reagovat
Busby babes

taky tak. jsem zvedavej na sestavu. Ronaldo nebo Rash musi na hrot. asi bych prekopal zalohu ale moc to necekam. Otazka je taky jestli Maguire nebo Varane a koho na LB.

Reagovat
Busby babes

malinko nam to nevychazi.

Reagovat
Ligter

jako z Brightonu jsem měl blbější pocit

Reagovat
mithro

Reagovat
Maximm9

Jako mate 6 proher z poslednich 6 venkovnich zapasu v PL, dneska nebo nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Držím palce, ať překonáte další rekord

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

hádám to ale uplichtíte.

Reagovat
kvasha16

z toho uz plichta asi nebude

Reagovat
Jardin

Reagovat
Rothbard

Čas přepsat i tenhle rekord

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/nffcspares/status/1557724662263861248

To je hroznej trapas, z něho nejde vůbec žádnej respekt a na konci to vypadalo, že se rozbrečí.

Reagovat
Hlahart

Mně teda taky přijde, že z toho nevyšel zrovna moc dobře...

Reagovat
jk

It’s not shown here but Arteta, when storming out, actually walked into a cupboard instead of the exit by mistake. He stayed in there for 4hrs until all staff had left.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

Hahahah

Reagovat
Trand

Nevím, někdy je v pohodě, ale charisma z něj zrovna v tom dokumentu nečiší. A ty přirovnání co používá při svých proslovech jsou často dost matoucí.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Gunner14

Huh? To jako každý manažer musí být magor jako Conte?

Za mě úplně v pohodě a z toho co nám bylo zatím nabídnuto z dokumentu, tak je mi Arteta ještě víc sympatický než předtím.

Reagovat
Thab

Reagovat
Nizzie

Reagovat
oddy

čekal jsem spíše něco takového https://youtu.be/AMXTOOG5M5k

Reagovat
Whitemedia

Tyhle fotbalový reality show jsou celý trapný. Akorát Sunderland byl fajn.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nizzie

Hrozně trapas tu předvádíš ty..

Reagovat
Thorrin

OT: Je někde jasný přehled, co který poskytovatel nabízí za sport. ligy? Evropské poháry, PL, SA, FL, NHL atd. Případně je nějaký, který nabízí tak nějak všechno?

Reagovat
Sales

T-Mobile by mělo mít víceméně všechno

Reagovat
wesleyborland

https://twitter.com/EBL2017/status/1558399242418405377

Ani bych se nedivil kdyby byli mezi prvníma co je vyhodí.

Reagovat
Maximm9

Tak Lampard je tutovka

Reagovat
Zaschrona

Pokud to nebude zas čistý boj o záchranu bez jakéhokoliv progresu, tak Lampard zůstane. Hráči i fanoušci ho mají rádi.

Reagovat
Ahoj1

Pod kterým příspěvkem se řeší fantasy?

Reagovat
mr.Silver

Hrozných 15 minut, zápas kvalitou na úrovni Champu.

Reagovat
mr.Silver

Gordon

Reagovat
Hlahart

strašný, jak dlouho v tom dokáže vydržet

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc, to je snad najhorsich 15 minut akych som za posledne roky videl v PL, co to ako hraju..

Reagovat
martin.b

i WBA se Stoke by víc bavilo

Reagovat
leroy

Podľa mňa by to mohol skúsiť postaviť takto:

Bissaka-Varane-Maguire-Malacia: Martinez-Eriksen-Fernandez: Diallo-Ronaldo-Sancho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikomu by asi nevadilo, kdyby oba týmy sestoupily.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Hachim Mastour

Everton sú užitoční idioti, čo vedia Liverpool potrápiť výsledkovo a sú na nich tvrdí, takže neviem.

Reagovat
Hlahart

Ten Kamara mně teda zatím přijde zadarmo drahej...

Reagovat
Zaschrona

VAR klasický slepý... náhoda to asi už nebude.

https://twitter.com/UpperGwladysBlu/status/1558422319890137090/photo/1

Reagovat
Busby babes

co na tom ma byt presne penalta? ze drzi za dres hrace, ktery je mimo hru?

Reagovat
Zaschrona

Začal ho držet když v ofsajdu Mykolenko ještě nebyl.

Reagovat
Busby babes

a za to chces penaltu nebo co?

Reagovat
mr.Silver

Ings hezky

Reagovat
Hlahart

Ings skvěle

Reagovat
EZ

Lampard by sa mal na to vysrat a s tym jeho iq 500 byt radsej nejako prospesny spolocnosti

Reagovat
Hachim Mastour

Mal by variť bezdomovcom jedlo alebo niečo. Možno by ho prešli jeho sympatie k Tories

Reagovat
Coutinho10

jinak Couts ale dobre stinil, aby to Ings mohl propalit

Reagovat
mr.Silver

Iwobiho je v Evertonu škoda.

Reagovat
Hlahart

To mně teda vůbec nepřijde, za mě je na svým...

Reagovat
O.Giroud

Champ by mu svedcal viac, ale mozno sa docka.

Reagovat
kris_kros

Tak som si zapol Villa - Everton a musim povedat, ze Everton je uplne v lese. Ich hra uplne bez napadu, strasne daco. Nie je tam co i len jeden zaujimavy hrac.

Reagovat
Makiii

Jsem sokovanej, ze ten Everton pod Lampardem za takovou dobu, co tam je nema absolutne zadny system, myslenku a nebo koncept, to je fakt strasny…

Reagovat
Zaschrona

https://twitter.com/KHall25/status/1558428430277959681

K čemu je tam VAR? Dvě jasné nepísknuté penalty...

Reagovat
Hlahart

To první ani náhodou

Reagovat
masly008

to 2 za mě jasná

Reagovat
masly008

teda ten šlapák asi jo

Reagovat
Busby babes

tohle jasne, to prvni ani nahodou.

Reagovat
Maximm9

Mam pocit, ze se na to VAR koukal, za me by se dala pisknout

Reagovat
Zaschrona

Koukal jen na možnou ruku právě.

Reagovat
Busby babes

on je problem, ze letos prej zvedli ten treshold co budou opravovat. to clear and obvious error bude muset byt asi daleko vic clear and obvious aby rozhodciho opravili.

Reagovat
Zaschrona

To je naprosto skvělá věc teda, to po zautomatizování ofsajdů půjde teda zrušit úplně, protože už se asi nikdy neotočí ani sebejasnější penalta.

Reagovat
Busby babes

ja bych tohle piskal. to zatazeni za dres ani kdyby na nej sel balon.

Reagovat
Zaschrona

Proč má být ok tahání protihráče za dres?

Reagovat
masly008

, já bych za jakékoliv držení dresu dával žlutou.

Reagovat
Busby babes

ja bych dal hracum nejake rukavice jako palcaky aby nemohli nikoho za dres chytat.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

nebude jim to branit v pohybu, chranit se budou moct a na auty si je muzou na chvili sundat. Tak, vylepsil jsem fotbal.

Reagovat
Busby babes

ja nerikam, ze to je ok, ale neni to na penaltu. jeste kdzy je to mimo hru. jako klidne at se to zacne piskat ale bude 15 penalt v kazdem zapase no.

Reagovat
Zaschrona

Tak ať se píská, je to podle mě jasný faul, nesportovní hra. Všude jinde by se držení dresu pískalo, ve vápně ale ne.

Reagovat
Busby babes

protoze vsude jinde je za to daleko mensi trest nez ve vapne.

Reagovat
mistr129

Když se to začne pískat, tak to všichni přestanou dělat. To máš jako s brankářema při penaltě. Dřív každý půl metru před čarou, od doby co jim to začali opakovat, se to stává jen výjimečně.

Reagovat
Busby babes

jasne ze jo, ale proste tohle mi prijde hrozne slabej faul aby to bylo na penaltu. ani to nijak neovlivnilo hru.

Reagovat
mistr129

Souhlasím s tím, že to neovlivnilo hru, ale za mě je to to samé, jako když letí balón mimo hřiště a někdo ve vápně fauluje - proč to teda dělá? A pokud to přímo neovlivňuje hru, necháme tedy hráče dělat cokoliv?

Reagovat
masly008

faul je pořád faul, že je to ve vápně by nemělo hrát roli

Reagovat
Trand

Takže když to vyženu do extrému - Když to neovlivní hru, tak si můžeš faulovat jak chceš bez potrestání?

Reagovat
Busby babes

ne. to jsem taky nerekl. ale slabe zatazeni za dres? cmon.

Reagovat
mistr129

No ale proč ten hráč tahá soupeře za dres v situaci, kdy to nic neřeší? Mně to přijde jako jeho hloupost. Podobně když dostane brankář po malé domů klid na rozehrávku, ale on zazmatkuje a chytí balón do ruky, tak taky nemůžeme říct "vždyť o nic nešlo, situace nic neřeší"

Reagovat
Busby babes

hele i fauly ve fotbale jsou nejak kategorizovany. za nektere dostanes kartu, za nektere cervenou. Nektere souboje se prechazi jako moc male... i kdyz dle pravidel jsou to fauly. Nevim moc, co dodat. timhle stylem bys pak jako faul piskal kazdej dotek rukou protihrace, protoze na nej taky nema proste sahat... dovedeno do absurdnosti, samozrejme.

Reagovat
mistr129

Ale v takovém případě to definujme v pravidlech - ne že by mi vadilo že se to nepískne, ale zatímco na jedné straně to hráč neudělá v obavách, aby nezpůsobil penaltu, na druhé si to hráč dovolí a je tím jeden tým poškozený

Reagovat
Trand

Za zatáhnutí za dres se ale zpravidla uděluje žlutá karta.

Reagovat
Busby babes

ale jen pokud to ma nejakej vliv na hru. nevidel jsem moc zlutych za potazeni za dres u standardky a rozhodne to neni clear and obvious error, kterou by mel VAR opravovat.

Reagovat
Trand

Z té fotky nedokážu rozeznat intenzitu zatažení, ale tady souhlasím s mistrem, já to vnímám jako zazmatkování a blbost obránce, kterej neměl přehled o hře. Protože když by si myslel, že Mykolenko nemůže Villu nijak ohrozit, tak ho přece nezatáhne.

Reagovat
Busby babes

kdyz si tu situaci pustis, tak si tohodle ani nevsimnes.

Reagovat
masly008

když se to začne pískat tak se to přestane dělat.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maximm9

Jak hrala Slavia proti Panathiakos doma, tak mam pocit, ze presne za takove tahani kopali penaltu, kdyz na nej sel balon.

Reagovat
Rakoid

Na druhou stranu kdyby se pískalo každé tahání za dres, tak by se to prostě časem přestalo dělat (resp. dělalo by se to pouze v rámci taktických faulů). To není jako některé jiné fauly, kdy tam jdeš na hraně a sám nevíš, jestli to bude faul, protože rozhodne timing. Tahání za dres je vědomá, jasná věc, která by se dala jednoduše z fotbalu vymýtit.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Trand

Reagovat
Muffi

Reagovat
TopinB

Reagovat
Zaschrona

Jak dlouho bude Lampardovi trvat než tam toho Rondona dá?

Reagovat
Csaplárova past

Lampse je mi lito, PL je pro nej zatim moc vysoka meta

Reagovat
Busby babes

jeste ho budem litovat za to, ze vyuzil svych konexi a dosahl velkeho overpromotion a ted se ukazuje, ze na to nema..

Reagovat
Csaplárova past

V Chelsea, i diky jinym faktorum, vytahl Mounta, Jamese apod. Alespon neco po nem zbylo. Po Olem v United nestekne pes ...

Reagovat
Busby babes

jinak to, ze vytahl Mounta nebo Jamese mu neberu

Reagovat
Maximm9

Ale on nemel jinou moznost. Chelsea mela ban na prestupy. Spis tem 2, ze vyuzili sance a chytili se

Reagovat
Csaplárova past

Vzdyt jsem to jasne napsal ...

Reagovat
Hlahart

Ti to nikdo nebere. Jde o to, že to je úplně mimo téma, že Lampard na PL nemá.

Reagovat
Whitemedia

Měl jinou možnost, mohl to nechat na starších a průměrnějších a mladým dát pár minut v pohárech, jako by to udělali jiní.

Reagovat
Busby babes

ano a ne. okolnosti mu tu prilezitost prihraly a on ji vyuzil. Nemusel.

Reagovat
Talker

Hele tohle je bullshit.

Mohl to udělat jako Sarri a nechat si na RB Azpiho se Zappacostou, mohl v útoku mít jako prioritu duo Michy-Giroud a v ofenzivě mohl mít Pedra s Willianem (a Pulim) a mohl si nechat třeba Mosese a do zálohy mohl hrát místo Mounta Barkleyho nebo Bakayoka a do obrany Luize s Cahillem.

Zas nedělejme, že jsme měli 15 hráčů na soupisce a Lampard to musel lepit mladíky. Ti kluci mohli začínat sezonu klidně v roli 3.-4. náhradníka a místo toho byli v základu nebo v pozici dvojek na své pozici.

Reagovat
Busby babes

lol, Davies mu malem prelomi kotnik a komentator: lopta, rozhodci videl vyborne.

Reagovat
SunFells

Gordon je tak ošklivý, že určitě skončí v tottenhamu.

Reagovat
martin.b

Reagovat
Nizzie

Reagovat
EZ

Nedavno ho tu niekto nazval fesakom

Reagovat
lofin9

Keby bol tottenham clovek, urcite by nevyzeral inak

Reagovat
smazaný uživatel

komentator videl loptu to je v prdeli uz

Reagovat
Busby babes

skvely, co?

Reagovat
Coutinho10

ajajaj zranění

Reagovat
Csaplárova past

"To by Salomon Rondon nestihl ani před deseti roky"

Reagovat
mr.Silver

Arsenal XI vs. Leicester: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Partey, Xhaka; Saka, Ødegaard, Martinelli; Jesus.

Arsenal subs: Turner, Tierney, Tomiyasu, Holding, Elneny, Lokonga, Smith Rowe, Pepe, Nketiah. #afc

Reagovat
mr.Silver

Na Vieiru musíme ještě týden počkat.

Reagovat
Citrus41

If Manchester United by chance signed Frenkie de Jong that's because Chelsea decided to walk away from the deal. Thomas Tuchel is currently hesitating if wants to have in his squad a player that is reluctant to response when asked. @sport

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
masly008

nic se jim nestalo a leží jak lemry.

Reagovat
mr.Silver

Buendia výborné střídání

Reagovat
masly008

Ten Everton letos spadne.

Reagovat
SunFells

Emi ♥

Reagovat
O.Giroud

Buendiu je skoda na lavicke

Reagovat
mr.Silver

Digne

Reagovat
Kluivert9

Bernardo Silva opět jen na lávce, ten už má sbaleno

Reagovat
Salfovic

A Aké zase v základu.

Reagovat
El Cid z City

Laporte po operaci, Stones po zraneni.

Reagovat
mr.Silver

Wow, posledních 10 minut super zápas

Reagovat
Hlahart

Závěr super

Reagovat
RKBoy

lavička City nič moc.

Reagovat
lajka30

Jenom 5 nastavení.

Reagovat
lajka30

minut

Reagovat
masly008

Proč to rozhodčí přerušil? Vždyť tam nebylo zranění hlavy

Reagovat
Zaschrona

Onana teda nevypadá vůbec marně. Trochu záblesky ve stylu dobrého Pogby.

Reagovat
Hlahart

tak..

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hlahart

Obrana AV nás těch posledních 15 minut připravuje už na zápas United?

Reagovat
blaugrana

Pep nam setri Silvu

Reagovat
MCFC_8

Som zvedavy odkial nanho vezmete peniaze...

Reagovat
blaugrana

ak sa preda de jong za 80, tak sa najdu

Reagovat
masly008

nebo by jste mohli prodat nějaké práva atd.

Reagovat
Hachim Mastour

2:0 v suchom tričku

Reagovat
SunFells

stream na Arsenal?

Reagovat
Higi

reddit soccerstreams do googlu, tam si vybereš

Reagovat
merlick

odporucam cappuccino, je poslednu dobu najstabilnejsi

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hachim Mastour

Konečne grafika ukazuje 433

Reagovat
Nizzie

Jo, pak si tady lidi myslí, že hrajeme 4-2-3-1.

Reagovat
mistr129

Gabriel vypadá jak jeden z těch, co vyhrožovali Willianovi

Reagovat
O.Giroud

Jesuus prihraj

Reagovat
Hlahart

šílená doba

Reagovat
Nizzie

Jo no

Reagovat
smazaný uživatel

jesus dialnica

Reagovat
Nizzie

Přímo

Reagovat
Vlkoslav

tyvole ale doted nechapu, to ho jako nevidel?? takova jednoducha krasna prihravka to mohla bejt

Reagovat
blaugrana

Pepo zostal s jednym kridlom...hmm, Depay by sa mu sikol...Grealish je desny

Reagovat
Busby babes

Llorente. to je jasna cervena a VAR: hraj dal.

Reagovat
mr.Silver

Ten experiment s Xhakou jako volným hráčem je divný, snad to je pouze připravené pro Vieiru. Nic moc od nás, čekal jsem lepší vstup do zápasu.

Reagovat
diastan

Goool

Reagovat
Salfovic

Haaland vyflopnul pěknou asistenci.

Reagovat
diastan

Reagovat
O.Giroud

ten chce este aj robit nahravaca, nech sa ukludni

Reagovat
Edgewalker

škoda

Reagovat
mistr129

Saka

Reagovat
Miguel19

Timo hned fíkus

Reagovat
mr.Silver

Gabiiiiiii

Reagovat
O.Giroud

to je zabijak

Reagovat
diastan

Reagovat
Hachim Mastour

gooool krasny

Reagovat
Nizzie

Džízis >>>>> Richarlison :-*

Reagovat
mistr129

Jesus

Reagovat
Edgewalker

gooool

Reagovat
Tommy the Gunner

JESUUUUUUUUUUUUUS

Reagovat
Front hell

Jesus

Reagovat
Kincl

Takový gol ty kráso golman podržel Lester

Reagovat
Nizzie

Partey má taky ty přihrávky parádní.

Reagovat
SunFells

Jesus Christ

Reagovat
masly008

No nalejme si čistého vína, nejslabší článek tohoto základu je Xhaka no.

Reagovat
Nizzie

Ale tak zase špatně nehraje ne?

Reagovat
masly008

až na tu hrubici před jejich tutulí ani ne,ale jako není to zase taková trága být nejslabší v takovém týmu.

Reagovat
Nizzie

A teď gól, pokud bude takhle hrát nás nejslabší hráč tak za mě ok.

Reagovat
Taiger

krabicový možná tak

Reagovat
masly008

a kdo je teda slabší?

Reagovat
merlick

Reagovat
Coutinho10

jinak ten konferecni prenos je hodne dobra vec

Reagovat
Coutinho10

Bamford zase zranenej

Reagovat
mr.Silver

Fofana nedohraje.

Reagovat
Kincl

Kevin ještě Haaland

Reagovat
Salfovic

Šajtlička

Reagovat
mr.Silver

Gabiiiiiii

Reagovat
SunFells

Lituju fanoušky týmu co hrají na 3/5 vzadu, tak nudný set up

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nizzie

Jesus >>>>>>> Kane

Reagovat
Kincl

Zas vystříkanej s nadějí na LM

Reagovat
Nizzie

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

třeba myslel toho stopera ne?

Reagovat
jk

Reagovat
Edgewalker

<3

Reagovat
O.Giroud

ez, next

Reagovat
Tommy the Gunner

JESUUUUUUUUUUUUUUUS

Reagovat
Liveral

Jesus na zadní tyči je další situace, co zvyšuje nebezpečí našich rohu. To je včetně přípravy jeho třetí gól z rohu na zadní ne?

Reagovat
SunFells

Jop

Reagovat
mr.Silver

Jesus

Reagovat
Liveral

Jak škoda, Ramsdale mohl mít áčko

Reagovat
O.Giroud

roh nakratko proti Leicesteru je mrhanie golmi

Reagovat
Kincl

Foden krása

Reagovat
diastan

Reagovat
Mikesh

Málem hattrick.

Reagovat
mr.Silver

Krása

Reagovat
mr.Silver

Ramsdale

Reagovat
Edgewalker

Martinelli je strašně boží, až vypiluje zakončení tak bude ještě božejší

Reagovat
mistr129

Gabi

Reagovat
Maximm9

Werner uz jede bomby v LIpsku

Reagovat
smazaný uživatel

super, posily vyborne, saliba bezchybny. progres vidno. mame lahky los, mohli by sme vybudovat zaujimavu formu a momentum.

uz len podpisat toho saku a salibu a bude to skvele

Reagovat
Kincl

ten Leicester je teda mega otřesný ti budou rádi když nespadnou ne?

Reagovat
jk

Letos asi ne. Ale za dva roky bych se docela divil kdyby byli ještě v PL.

Reagovat
Miguel19

Tohle není penalta omg..

Reagovat
mistr129

Tohle nemůže být penalta

Reagovat
mr.Silver

Wow, VAR

Reagovat
Hachim Mastour

čurák vardy

Reagovat
Minister

Jesus brutal ale niekedy aj prihrať treba.

Reagovat
Liveral

Dean England

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nizzie

Wow, Dean překvapil.

Reagovat
masly008

ani ne, když to nezrušil,ale nechal rozhodnout hlavního radši.

Reagovat
smazaný uživatel

? vsak to ani zrusit sam nemohl, udelal vse mozne proto, aby se ta penalta zrusila

Reagovat
Nizzie

Wut? Však ho upozornil, že rozhodl špatně. Jasně že poslední slovo má hlavní.

Reagovat
masly008

Mohl rovnou zrušit ne? Nebo vždy když ho chce opravit tak se na to musí jít rozhodčí podívat?

Reagovat
Liveral

Přesně tak. Dean mu řekl není to penalta ale hlavní se musí jít podívat a rozhodnout to on v případě že ho VAR chce opravit.

Reagovat
masly008

ok, to jsem nevěděl že to nemůže zrušit přímo VAR

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Euphael

skvely var, tak to ma fungovat

Reagovat
Gunner14

Tohle nemůže být penalta kurva

Reagovat
mistr129

VAR

Reagovat
SunFells

Žlutou mu dej zmrdovi

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Manik...

Tak snad buď penalta nebo žlutá pro útočníka ne??

Reagovat
masly008

proč? jako že tě malý kontakt nemůže rozhodit aby to nebyla pentle ani simulace?

Reagovat
Kily8

Reagovat
Gunner14

Vardy mrdka klasicky, nic nového u něj. Dean u VARu

Reagovat
SunFells

To bude tak veselé až Vardy s Kanem za pár let doskáčou

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

Budou padat jiný

https://bit.ly/3w2vRGb

Reagovat
mr.Silver

Zichenko hraje skvělý zápas, celá ta levá strana je o parník lepší.

Reagovat
Liveral

Stejně jako minulej zapqs. Až Saka dostane pod sebe Tomiho půjde snad nahoru i práva strana a pak bude válec

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
formic81

Jesus prisel s aurou superstar.. to jak hraje fyzicky me naprosto odrovnalo.. je mi lito Tierneyho, Zinny bude bojovat kazdej match na 100%, mozna by ho nebylo spatny zkusit napravo jako Cancelo v city na levo..

Reagovat
masly008

ani ne, tierney na beka a zinch místo xhaky.

Reagovat
formic81

tam prijde Tielemans a nebo se tam stahne Ode a jeho misto vezme Vieira.. Granit fajn, ale nejslabsi z cely zalohy

Reagovat
SunFells

Reagovat
Čenda

jednoznačně

Reagovat
SunFells

Koho?

Reagovat
Gunner14

Super poločas, Leicester tam sem tam měl nějaké náznaky, ale jinak jsme je herně přehráli a Jesus mohl mít 4 goly, škoda že si nevšiml Saky u té poslední šance, to by byl krásný týmový gol.

Zinchenko bomba

Reagovat
Busby babes
Reagovat
masly008

no spíš by to nikdo v PL nepustil, možná Kepa, ale ten byl v jeho týmu.

Reagovat
SunFells

Proti Chelsea v lize stojí golmani.

Reagovat
wesleyborland

Spíš teda hrozná chyba golmana tohle pustit.

Reagovat
Maximm9

A ja si rikal, co ten Timo predvedl za paradu, ze se mu podarilo vstrelit gol Pokud se Timo chyti, tak s Nkunkem to bude valec

Reagovat
Manchestersky Krocan

Brankár sa zlutoval

Reagovat
SunFells

Večer budou v Lesteru volat Chelsea jestli těch 70 teda platí

Reagovat
Gunner14

Martinelli mu strhne cenovku tak o 30 mega dneska

Reagovat
mistr129

Reagovat
Luc-Luc

pekne umistil

Reagovat
mr.Silver

Graniiiit

Reagovat
mr.Silver

Jesus áčko

Reagovat
formic81

tak jsme se strelili do nohy, ale chlapci nam pomohli

Reagovat
mistr129

Uff

Reagovat
Manchestersky Krocan

Gabo 2+1 škoda ze ho vo fante ma skoro 80% ľudí

Reagovat
O.Giroud

ale vacsina ma kapitana Salaha ci Haalanda

Reagovat
Tommy the Gunner

XHAKAAAAAAAAA

Reagovat
Luc-Luc

jezis, co to v lestru chyta za diru

Reagovat
SunFells

Nějaký idiot psal, že kvalitou nerozdílný od Lena

Reagovat
Minister

Leicester s týmto golmanom a obranou akurát tak o záchranu fakt.

Reagovat
Maximm9

To budeme zase vsem pro prdel, jestli ten FOfana prijde za 85mega Maguier #2

Reagovat
smazaný uživatel

no to byla penalta, normalne ho trochu kopnul

Reagovat
O.Giroud

Saliba Ward

Reagovat
Edgewalker

Člověk si na chvíli odskočí a přijde o takové bomby

Reagovat
formic81

stridej uz Miki

jinak Saka trochu mimo na zacatku sezony

Reagovat
Edgewalker

Potřebuje za sebou klasického RB...

Reagovat
Liveral

Reagovat
formic81

ale tak Tomi o tolik ofensivnejsi neni nez White

Reagovat
Edgewalker

Ale umí si s ním narazit a vyměnit balon, poslat mu ho za obranu...má prostě ty návyky které by měl na tom postu mít. White je prostě stoper, dobrý v obraně, ale vepředu mi přijde že prostě neví no...

Reagovat
Acquanni

Ten záskok na rb zvládá skvěle, ale to hlavně co se týče obrany. Dopředu se snaží, ale jak říkáš, prostě moc neví kudy, jak.

Reagovat
Edgewalker

Asi tak

Reagovat
mr.Silver

Od Jesuse 10/10 výkon

Reagovat
Nizzie

10/10 bych neřekl, gólů mohl dát tak 5 a hlavně ta dálnice v prvním poločase to vyloženě posral, ale jinak 9/10 ok dle mě.

Reagovat
Kily8

Ako obvykle.

Reagovat
SunFells

Tak 8 možná

Reagovat
Liveral

Partey dneska taky nic moc. Nepodrzi mic, neuklidní a hrozně kazí přihrávky

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

ramsdale..

Reagovat
Nizzie

Dneska nic noc od něj.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mr.Silver

Gabi + Gabi

Reagovat
Edgewalker

To je zápas

Reagovat
Luc-Luc

tvl drsnej spil

Reagovat
mistr129

Gabiiii

Reagovat
Salfovic

To už si ten Lestr dělá prdel. 2x dostat do dvou minut od snížení gól

Reagovat
Hachim Mastour

martinelli

Reagovat
Tommy the Gunner

GABIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera gabby jesus 2+2

Reagovat
Hlahart

Tak Ronaldo a nový dresy

De Gea, Dalot, Shaw, Maguire, Martinez, Fred, Eriksen, Fernandes, Rashford, Sancho, Ronaldo.

Reagovat
Wazza228

Hlavně, že bez McToma

Reagovat
Hlahart

Frederiksen > McFred?

Reagovat
Wazza228

Doufejme, ale v minulém zápase hrál Erkisen z toho středu super.

Reagovat
Mato178178

krasa 433 stred bruno eriksen

Reagovat
mistr129

Tyvole Jesus, konečně jsem mohl mít body i za Saku

Reagovat
formic81

proc tam neni Eddie a dalsi?

Reagovat
FC Porto FC

Jesus z City, 5 golovek ale jen 2 góly

Reagovat
vitasrp

Ten brankář Leicesteru je totální zoufalec, to bude od nich krásná sezóna.

Reagovat
Wazza228

Celkově ten tým nevypadá, že by měl nějaký ambice na vyšší umístění. Pokud jim ještě odejde Fofana, Tielemans a Madison, tak budou horko těžko bojovat o horní polovinu tabulky. Ještě Ndidiho jim pak někdo vezme.

Reagovat
mistr129

Tak horko těžko bojovat o tým tabulky je podle mě popis současného stavu. Máš tam top 6, Newcastle, Brighton, Palace, West Ham, k tomu se ještě určitě někdo vyšvihne

Reagovat
formic81

kridlo nepotrebujeme, ale tlak na Parteyho a Xhaku v podobe Tielemanse by smysl daval

Reagovat
FCSL

Jesus 2+2 a to ještě 3 tutovky zahodil

Reagovat
Busby babes

De Gea; Dalot, Maguire, Martinez, Shaw; Fred, Eriksen; Sancho, Fernandes, Rashford; Ronaldo

ok. na tohle jsem zvedavy. Eriksen misto Scotta dava smysl a jsem za to rad. Shaw na LB ok. Ronaldo na hrotu je lepsi nez hrat bez hrota. tak snad to bude dobry.

Reagovat
Busby babes

MUFC's last away win was so long ago that the team were still in the Champions League and Frenkie de Jong wasn't being linked with a transfer.

Reagovat
Kokesh

Cris hattrick pls

Reagovat
icka
Reagovat
Likan7

Určitě, já mám dvojku

Reagovat
icka

Reagovat
SunFells

Nebral bych

Reagovat
Taiger

Oi

Reagovat
wesleyborland

Za první půli

Druhá půle klasicky zhoršení, kdy jsme jim nechali možnost hrát s míčem. To už se stalo x krát, že jsme první půli dominovali a druhou "jen" remizovali. Pokud tohle nezlepšíme tak pak to ti lepší soupeři využijí.

Pozitiva Jesus, Gabi, Zinnie a i Saliba i přes ten vlastňák.

Negativa Partey a Saka pořád není 100%

Jinak v něterých pasážích hry se na naší hru moc pěkně koukalo a Jesus podle mě ten hatrick chtěl až moc, ale i tak 2+2 je skvělý od něj a chemie s Gabim, Odem, Sakou za těch pár zápasů je neskutečná.

Reagovat
Miguel19

Jako ty dresy na tom sluníčku docela splývají s trávou

Reagovat
SunFells

Čekal jsem černé trenky, takto jsou ty dresy fakt zlé

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Salfovic

Když svítí sluce, tak nejsou skoro vidět, možná záměr.

Reagovat
Hlahart

To je jen vidět, že se hlavně dělali na prodej fanouškům a hra šla jako vždy stranou

Reagovat
mithro

oni si nevedia nahrat, ked na seba vidia, v tychto dresoch nemaju sancu

Reagovat
Wazza228

Eriksen DM a Fred s Brunem trochu víc vepředu? Zajímavý.

Reagovat
sensei25

Domace dresy ManU a to co maju dnes na sebe.Tak nic horsie som nevidel na ihrisku za 20rokov minimalne.Grc neskutocny

Reagovat
Hlahart

vůbec, jenom u nás cokoliv s Chevroletem bylo horší než jakýkoliv jiný dres za posledních 25 let

Reagovat
mr.Silver

De Gea

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hlahart

tak ten si pod sebou dobře řeže větev

Reagovat
iamek

Kus hovna v brance nezklamal

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Hlahart

Pískej konec sezony pls

Reagovat
mithro

tak ked to neposerie hned obrana, tak podrzi david

Reagovat
Kluivert9

De Gea ve své nejlepší formě

Reagovat
Dawon

kdo tu u toho Wernera říkal ze v PL by to chytil každý gólman?

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Busby babes

DDG: hold my bear.

Reagovat
mistr129

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Murena

Reagovat
kris_kros

Musi jebat chalani, musi jebat.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Hlahart

A Ronaldo už chce střídat

Reagovat
Swarley

No ty vole

Reagovat
Miguel19

Furt je u nás Kepa, kdyby Hag chtěl..

Reagovat
Hlahart

Proč ne

Reagovat
blaugrana

zakrok kvalitny jak Busbyho nazory

Reagovat
cr7sux

Janko Nezvladajko

Reagovat
SunFells

Reagovat
Grahf

a to nás čaká celý rok s ddg v bráne

Reagovat
Csaplárova past

Normální zoufalec ten Ten Hag a ubožák. CR7 základ druhý zápas ... už je posranej jak z Ronalda, tak se bojí o výsledek

Reagovat
Likan7

Reagovat
Busby babes

v prvnim zapase nehral zaklad. a pak, na ten hrot prakticky nikdo jinej neni k dispozici.

Reagovat
Csaplárova past

Pamatuješ časy v United, kdy se říkalo, že nikdo není víc než klub? Skutečný manažer by s CR7 udělal krátký proces, byť by nebyla náhrada. Hag si asi neumí prosadit svou, nebo se bojí a chce výsledky. A doplatí na to ....

Reagovat
cr7sux

Fakt si myslis, ze v tomto klubu ma ten hag posledni slovo?

Reagovat
Csaplárova past

Ten nemá ani první slovo

Reagovat
Benfica

Najprv musi spravit kratky proces v brane, to je ich najvacsi problem, nie Ronaldo..

Reagovat
VTID94

Kkt

Reagovat
O.Giroud

kto tu hovoril o brankaroch pri tom gole Wernera?

Reagovat
Likan7

Dobře, stálo se. Teď s z toho nesmíme posrat.

Reagovat
Swarley

vsak se vzdy poserou

Reagovat
Busby babes

this club. uzasny. co se posere ted?

Reagovat
Hlahart

here you go

Reagovat
mithro

pisu ze slnko.

Reagovat
r.mrazik

to je kreten...at jde uz do hajzlu,takovych chyb nema za posledni tri roky snad zadny golman krome kariuse

Reagovat
Kixi Syhimour

No, Karius je nemá...nechytá

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Maximm9

Co s nim vubec je ? Kde ho schovavate ?

Reagovat
O.Giroud

volny hrac

Reagovat
Wazza228

Potřebujeme kvalitní dvojku, co na Davida bude dělat nějakej tlak. Heaton to rozhodně není a Hendo zase nechce být dvojka.

Reagovat
Hlahart

Tvl Fred nemá snad jeden úspěšný tackle, protože je všude pozdě, což ale není jeho chyba, protože doslova jedinej v záloze běhá.. To je k zblití

Reagovat
vitasrp

To je zatím výkon ty krávo

Reagovat
mithro

de gea sice pustil gol ale zvysok zatial hra podobne ako on chyta.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mimalu

beru zpět, DDG je horší

Reagovat
mithro

kapitan to hned potvrdil.

Reagovat
Tuard.MUTD

tohle bude skvělá sezona

Reagovat
Taiger

Fandové United zase přehání

Stane se, většinou bejvá nejlepší hráč na hřišti a zároveň chytne kopu gólů...

Reagovat
Miguel19

Jojo, míč si hrál Harry

Reagovat
Ross Geller

Může mi někdo vysvětlit jak takovej lempl jako Maguire hraje v základu místo Varaneho? A ještě je kapitánem MU???

Reagovat
Hlahart

tobě ne

Reagovat
O.Giroud

jednu sezonu bol dobry, co je oproti tomu Varane

Reagovat
Ranoth

su veci medzi nebom a zemou, ktore su mimo ludske chapanie

Reagovat
mr.Silver

United

Reagovat
Swarley

A uz to frci, klasika chaos, sebevedomi nula, nasazeni nula, zesrani az za usima

Reagovat
mithro

Reagovat
eder
Reagovat
Hlahart

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mikesh

Reagovat
mithro

zostup?

Reagovat
mithro

to nevymyslis take goly. to realne vyzera, ako keby to predali, keby som ich nepoznal

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vitasrp

To jsou neuvěřitelný pitomosti, to snad není ani reálný ne?

Reagovat
vitasrp

Však tomu střednímu záložníkovi to může dát jenom ve chvíli, kdy se od hráče odpoutá, když ho má 10 centimetrů za sebou, tak mu to tam přece dát nemůže.

Reagovat
Hlahart

On ale prostě tyhle věci celou karieru nedělal. Najednou se po něm chce něco, co neumí, na co nemá schopnosti a ještě po momentu, kdy naprosto selhal...

Reagovat
vitasrp

Jasný no, to je jak Čech prostě nebo do určitý míry i Hart, ti brankáři jsou pak strašně nervózní, nedokáží tu situace v rychlosti správně vyhodnotit a z toho pak vznikají takhle trapný chyby, který tým strašně moc bolej.

Reagovat
Hlahart

Já to píšu dole. Tohle je jak Arteta s Čechem a stejným stylem rozehrávky. Stejně tehdy jako teď to za mě jde z velký části i za ETH/Artetou, kteří prostě musí vidět, co tam mají za materiál....

Reagovat
gocii

*emery, ne arteta

Reagovat
Hlahart

Nebo Emery teda...

Reagovat
SIRBRANIKE

Neskutočná fraška.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blaugrana

to je cisto skurveny kokot ten de pica

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
VasAFC

Omg

Reagovat
Wazza228

WTF

Reagovat
dantetomas

Ten Hag po znich k Turkovi

Reagovat
Dawon

Oni fetujou?

Reagovat
Busby babes

doufam. to by aspon bylo vysvetleni

Reagovat
Busby babes

mozna mirne upravim predsezonni predikci z top 4 na: snad se zachranime.

Reagovat
Busby babes

DDG je zralej na stridani

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
avicii

Spomínal si titul

Reagovat
Busby babes

kdy?

Reagovat
avicii

Asi len v tipovacke ale ja viem ze to dávaš len ako fanúšik United na pobavenie

Reagovat
Busby babes

Reagovat
technecium

Reagovat
Hlahart

ETH je teda taky kokot, to je jak Arteta s Čechem s těma rozehrávkami od brány

Reagovat
r.mrazik

no...de gea musi vedet,komu to muze nahrat...

Reagovat
Hlahart

Ale on na tuhle hru absolutně nemá, to zas musí vědět ETH, stejně jako to měl vědět Arteta

Reagovat
mithro

ani shaw, ani dalot, ani pan kapitan....

Reagovat
r.mrazik

pockej ale...je to profik,je na hristi kazdy den...kdyz vidi,ze tam s nim jde zaloznik,tak to neni neni o umeni,ale o jeho debilite

Reagovat
SunFells

Arteta s Čechem?

Reagovat
Hlahart

Nebo Emery? Si to nepamatuju už...

Reagovat
SunFells

No ty jsi dobře zmatený

Reagovat
wesleyborland

Arteta s Čechem?

"On 20 December 2019, Arteta was appointed head coach at former club Arsenal,"

"On 15 January 2019, Čech announced via open letter on Twitter that he would retire at the end of the season. On 29 May, he made the final appearance of his career "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
iamek

Gooooool! Pome bura pls <3. Genialni tým <4

Reagovat
Tuard.MUTD

běžte doprdele

Reagovat
Minister

loooool

Reagovat
Grahf

oni sú kokoti? Sabotujú to, alebo čo?

Reagovat
Csaplárova past

ZDAREC

Reagovat
Salfovic

ManU sestup.

Reagovat
Ross Geller

Bohužel jako dlouholetý fanoušek to letos vidím na boj o záchranu. Kam jsme se to dostali...

Reagovat
Swarley

To je masakr

Reagovat
Hyrax

Tyvole

Reagovat
avicii

Toto sa fakt deje?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Grahf

jak može de gea nahrťa taktoi obsadenému hráčovi

Reagovat
O.Giroud

lebo keby to odkopne tak dostane zjebane

Reagovat
Manchestersky Krocan

De Gea si tuším podal na 1

Reagovat
Wazza228

Nechápu, co to zkoušíme za rozehrávku s tím nahráváním Martineze Davidovi

Reagovat
Taiger

Mourinho > Ten Haag

Reagovat
r.mrazik

to je fakt idiot...vidi,ze tam s nim jde ten zaloznik a stejne mu to nahraje

Reagovat
Swarley

Uplne stejne jak minuky tyden

Reagovat
wesleyborland

Unted a to je někteří tipovali na TOP4

Reagovat
zasranej malíř

¨tak tohle je extrém ty vole

Reagovat
Grahf

heaton o polčase hore

Reagovat
$dolar$

Co je s Hendersonem?

Reagovat
Kixi Syhimour

Na hostování ve Forestu

Reagovat
mithro

ten nato nema tak isto. teda, ak zostupime, tak bude ok.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

krasa

Reagovat
Wazza228

Jinak to vypadá, že se hráči a trenér přidali k hnutí #Glazersout. S touhle hrou na ten zápas s Liverpoolem fakt nikdo nepřijde.

Reagovat
Miguel19

Jestli Hag místo 2 měsíčního nahánění de Jonga neměl začít od brány...

Reagovat
Ross Geller

No hlavně místo De Jonga už tady měli být 2 defenzivní záložníci.

Reagovat
mithro

toto co sa tam deje ziadny de jong nezachrani

Reagovat
Kincl

Fňuk fňuk Ole ten tým nikam neposouval, ale aspoň držel nějaký průměr, ono těžko takový tým budeš posouvat někam mezi TOP týmy

Reagovat
Csaplárova past

Ten Hag udrží taky určitý průměr. Vždyť to vidíš, ne? Přesně takhle hrají průměrné týmy. A neboj, nejhorší jsou první dva, tři roky. Pak si fans United zvyknou i na deváté místo

Reagovat
Salfovic

Právě že posouval.

Reagovat
Kincl

Já si teda myslím, že Ole byl to nejlepší co ten tým sehnal, hold fanoušci nenažraný od Sira, tak tady to mají.

Reagovat
J0EL

United nadhera. Este ze maju lepsi kader ako Arsenal

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Manchestersky Krocan

Káder by bol lepší, len čo z toho keď pred každým zápasom každý vypije liter slivovice

Reagovat
iamek

Však to se nevylučuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

Nikdy jsem netvrdil, ze nemáte lepší kádr než my. Minulou sezónu měla v naši lize Plzen lepší kádr než Slavie třeba?

Reagovat
Busby babes

to jim nevysvetlis. psal jsem: je otazka, jestli ETH dokaze z tech individualit udelat lepsi tym... zatim ne. Arteta je v tomhle lepsi.

Reagovat
J0EL

Ty si to stale nepochopil. Ani tie individuality nemate lepsie bezohladu na trenera.

Reagovat
smazaný uživatel

ja fakt nevim, ktereho hrace z united bych do arsenalu chtel do zakladu, ani ten fernandes, protoze to je druhy ozil a to uz jsme si zkusili, ze tam cesta dlouhodobe nevede (hlavne v takovem systemu, co chce hrat arteta)

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Euphael

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
O.Giroud

na vasom mieste by som proti Brentfordu ani Brighton radsej ani nenastupoval

Reagovat
Svatej

Reagovat
Likan7

Má fajn reflex, jinak je úplně na hovno...

Reagovat
Sales

A Ronaldo jak tomu ještě zatleská ,týmový hráč se pozná

Reagovat
iamek

Ronaldo nemá chybu

OGS > ETH

Reagovat
Boban

dost by me zajimalo, jak by vypadala lonska sezona, kdyby nedosel CR7...

Reagovat
Csaplárova past

Nesledujeme tadyv přímém přenosu anarchii a vzpouru proti Ten Hagovi? Možná bude Lampard až druhým vyhozeným trenérem sezóny

Reagovat
mr.Silver

Rashford je dobře v hajzlu

Reagovat
Hlahart

Tam jsou v hajzlu úplně všichni ale... Kromě třeba Martineze, který se tam ještě jen nestihl dostat

Reagovat
Csaplárova past

To s tím Martinezem už po třetím gólu tak úplně neplatí

Reagovat
Taiger

Tak zpátky do kanálu borci, to bylo sraček z vašich úst před sezónou

Reagovat
Ligter

přijde ti, že to od nás bylo nějak míň skeptický to očekávání před sezónou? ale je fakt, že dnes jsem to čekal lepší než proti Brightonu

Reagovat
bbbauch

Cmon, busby ≠ se fanbase. Vsak tu bylo skepse az kam.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Hafna

Dnes tu neprudí Mimi united?

Reagovat
Kincl

Rozeběhl se po druhém golu proti zdi a nebrzdil

Reagovat
Hafna

Volejte sláva

Reagovat
FCSL

Myslel jsem, že větší dno než Sparta v Norsku už nikdo nepřekoná, ale United to dokážou

Reagovat
Registrujisejenproto

United snad sestup. Snad jeste i uefalona vyteče

Reagovat
REPLIKATOR

Očekávaný vývoj :)

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak nase pokusy o postupnu rozohrvaku za emeryho s cechom

Reagovat
mr.Silver

No ale Brentford hraje skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Bavi me, jak fanousci Arsenalu vylezli z kanalu.. Pritom za par kol budou za United.

Reagovat
penepi

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Rohlíček

sám si kanál

Reagovat
Nizzie

Reagovat
lofin9

Sam neveris tejto sracke co si tu teraz zo seba vypustil

Reagovat
vitasrp

Ale v tom Manchesteru normálně není hráč, co by vyhrál osobní souboj? Však to je až trapný místama, jak přes ně ti hráči Brentfordu přechází.

Reagovat
Walter_Sobchak

Však Hag hrá Eriksena na DM

Reagovat
BaggioRoberto

Prvni kolo ho hral v utoku.

Reagovat
Swarley

To uz ale trva nejaky ten rok

Reagovat
Grahf

rangnick mal proste pravdu, 10 nových hráčov malo prísť cez leto

Reagovat
Csaplárova past

United vůbec neví, která na hřišti bije

Reagovat
mr.Silver

Maguire klasicky mu to prošlo...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se tady dá vysmát MU?

Reagovat
Ranoth

skonci Ten Hag este pred MS ?

Reagovat
Mimalu

nazdar

Reagovat
Miguel19

Reagovat
iamek

Plesoun jak cumi

Reagovat
eden_h

Hodte tam rucnik tvl

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
penepi

Reagovat
Euphael

Reagovat
Hachim Mastour

hovno lepší káder

Reagovat
Kixi Syhimour

ty vole

Reagovat
avicii

Martinez dostane hejt ako Trent za hlavičku?

Reagovat
Kincl

Jdu si to pustit

Reagovat
wild

Zruste ten klub

Reagovat
avicii

Reagovat
bbbauch

Typico košťata fakt

Reagovat
Manchestersky Krocan

Ok, môžte ukončiť zápas retardi kukaju ako lopta lieta vzduchom a stoja na mieste

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wesleyborland

3:0

Reagovat
Grahf

ten hag by sa im na to mal vysrať

Reagovat
blaugrana

co pise Gary Neville? drzi hubu?

Reagovat
r.mrazik

komentuje

Reagovat
blaugrana

a co hovori? ci uz Barca zaregistrovala posily?

Reagovat
LAM

Reagovat
VTID94

Reagovat
mithro

realne verim, ze tomuto by som dal aj ja gol z rohu

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Ross Geller

Tentokrát zase Martinez... Nechápu proč Varane sedí na lavičce... V Realu hrál základ a tady vysedává...

Reagovat
Tuard.MUTD

neasi. a jelito Maguire hraje hraje

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
r.mrazik

nastesti nevadi,ze je martinez prcek...

Reagovat
Svatej

Reagovat
juninho8

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
kbtk23

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
O.Giroud

jooo

Reagovat
Wazza228

Nádhera

Reagovat
Maximm9

Harry cumi tvl a Martinez ani nevyskoci

Reagovat
pospec7

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kluivert9

Vůbec se nedivím, že fanoušci United raději celé léto řeší Barcelonu, než ten svůj cirkus

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

šťastie ze vás majú

Reagovat
Euphael

Reagovat
Maximm9

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Cotton

Reagovat
Baronne

Reagovat
kvasha16

Reagovat
LAM

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nizzie

Reagovat
eder

Těžko říct, kdo je lepší, zda Pat či Mat?

Reagovat
Gazdo

Reagovat
masina_LFC

Chudák ten trpaslík v tej obrane

Reagovat
Chittak_LFC

Kde je Adam95

Reagovat
REPLIKATOR

Neznal jsem, ale RIP

Reagovat
vodka

Omg, to je obrana dpc, všechny góly po dementnich chybách, hrozná ostuda...

Reagovat
BaggioRoberto

Ty vyrazy Magora s DeGeou, k nezaplacení. Hodte tam rucnik kopyta.

Reagovat
Busby babes

takhle toho Frenkieho neukecame.

Reagovat
crusty

Bojím sa že aj tak by nešiel z Barcelony do tak tragického klubu ako je United

Reagovat
Ángel di María 22

Ok, tohle je brutus. To uz ani neni rozklad.

Reagovat
Dawon

Takže po třech zápasech bude 0 bodů?

Reagovat
Csaplárova past

United po půl hodině na polovině Brentfordu

Reagovat
wesleyborland

Tak kdo bude další panic buy?

Reagovat
Hachim Mastour

Ndidi

Reagovat
SIRBRANIKE

Rabiot

Reagovat
Bukaj LFC

A rozhodčí by měli začít pískat penalty za to jak maguire fauluje snad při každým rohu..

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
eden_h

Reagovat
Mimalu

ne ne

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Jollae

Ten klub je hotový...

Reagovat
VTID94

Vyradiť z ligy čistá sabotáž

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hachim Mastour

čtjb

Reagovat
Hachim Mastour

čtjb

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
vitasrp

Odkop a přihrávka, však to není normální

Reagovat
smazaný uživatel

Kanár do poločasu

Reagovat
mr.Silver

To je normálně na odstoupení po zápase.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
wesleyborland

4

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení out. Prosranej prestupak a takhle to vypadá.

Reagovat
Wazza228

Takhle se ETH na lavičce moc neohřeje

Reagovat
vitasrp

Jako ale Maguire byl v tý situaci k čemu? Je to stoper, za něj zabíhá útočník a on s ním nejde? Wtf?

Reagovat
r.mrazik

kokot to je

Reagovat
Hlahart

Reagovat
pajamu

Nerozumím tomu, jak ho někdo může ještě bránit. A tenhle dřevák ještě dělá kapitána, to je k posrání.

Reagovat
J0EL

Nechapem co na tom nechapes. Ved asi tak dva roky dozadu hral dobre.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
mithro

lol.

Reagovat
iamek

Shaw jak běžel

Genialni. Nejlepší zapas ever. Bura jsem čekal za cely zapas a ne poločas

Reagovat
Manchestersky Krocan

Na to že musí za sebou ťahať tlsty zadok, tak bežal celkom rýchlo

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
penepi

Tragikomédia

Reagovat
Swarley

maji v pici, tak jim dejte 10,at si to uziji

Reagovat
Busby babes

jako... jo no. jeste, ze jsem zacal pit uz ve 2

Reagovat
Swarley

Pokud nezacnou tim, ze musi byt hladovejsi nez souper, tak to bude porad dokola... Kazdy souboj prohraji, vsude jsou pozde, odrazane balony nemaji... Absolutne nezvladaji zaklad, tam pak je nesmysl resit neco vubec fotbaloveho...

Reagovat
SunFells

Toney

Reagovat
mithro

este, ze mame rozjednaneho Rabiota

Reagovat
misinho7

kurva ...som myslel ze hlbsie padnut nemozu...sialene kde sa dostali...

Reagovat
O.Giroud

Varane ma novu vyzvu no

Reagovat
misinho7

no nepovedal by som vtedy ze si dal vacsiu vyzvu ako keby prestupil niekde do Espanyolu v PD

Reagovat
Kluivert9

A to Ronaldo a Varane v Realu vypadali jako docela nadprůměrní hráči...

Reagovat
misinho7

Reagovat
Manchestersky Krocan

Reštartovať zápas a možno prehrajú iba o dva góly

Reagovat
Grahf

krása, to bude zas čo čítať po zápase

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
VTID94

Toto musí byť sabotáž od hráčov vážne....

Reagovat
Busby babes

ok, tohle uz mozna neotocime no...

Reagovat
mithro

Reagovat
wesleyborland

Dejte jim bůra

Reagovat
eden_h

Plesoun moze byt rad ze nema zadne vlasy

Reagovat
zasranej malíř

Už nás nechte kurva

Reagovat
Hephaestus

Načo by som hral Spidermana, toto je lepšia zábava

Reagovat
hribco

Wau

Reagovat
BaggioRoberto

4:0 lidicky to je masakr.

Reagovat
O.Giroud

Shaw mal taku prilezitost ist pod sprchu a takto ju trestuhodne nevyuzit

Reagovat
Kixi Syhimour

Člověk se chce vysmát Martinezovi, aneb výška nevadí a hned další gól

Reagovat
mistr129

Reagovat
masina_LFC

No toto nie je Holandsko Erik

Reagovat
REPLIKATOR

STOP! STOP! HE'S ALREADY DEAD!

Reagovat
C0br

Erik Ten 0

Reagovat
Mato178178

pred zaapsom bring on the bees tak tu to maju...

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je o dost horsie ako nas minulorocny zaciatok

Reagovat
mr.Silver

Však nám kvůli COVIDU nehrál Auba a Laca, MU jsou v plné polní. Ten přestupák mají brutálně nezvládnutý, nepřivedení CM (a klidně i dvou) hned na začátku července je na facku.

Reagovat
smetos

To neeee, zapnu livesport kouknu na pl a.... to je snad fake

Reagovat
Grahf

proti pool ten zápas ani nebude počítam, fans to tam podpália

Reagovat
O.Giroud

v priprave sme dostali

Reagovat
Hlahart

Dvojitá csaplárova past, easy

Reagovat
Gunner14

Do piči kouknu na livesport, že to je 2-0, tak si jdu rychle zapnout stream a ti ocasi stihnou dostat ještě další 2 goly

Reagovat
Kixi Syhimour

Richard Jolly] Brentford have scored as many goals against Manchester United today (3) as they had done since the start of World War 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

To je snad větší bžunda než plněná paprika...

Reagovat
avicii

Snáď bude protest v derby a naši budú mať domácu atmosféru

Reagovat
Switchback

Ten kádr United je ale fakt masakr, nechápu že po minulé sezóně s tím nic neudělali. Ten Haga je mi líto

Reagovat
SunFells

On se rozhodl nechat De Geu, on se rozhodl pořídit Martíneze nyní, když nemá vyřešené další posty v buildupu, Martínez měl být až poslední dílek skládačky. Jeho přehled o hráčích se taky nezdá být dost široký.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
r.mrazik

hlavne martinez vubec nemel prijit...

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Muffi

Snad tam má kolem sebe alespoň pár lidí kteří mu vysvětlí rozdíl mezi eredem a PL a nároky na hráče.

I když v klubu který si na tohle chtěl vzít rangnicka...

Reagovat
VasAFC

My jsme se na zacazku lonske sezony citili stejne. A nakonec z toho byl patej flek.

Reagovat
SunFells

Nn, u nás jsi měl vědět že sestava která hrála první tři kola neudává směr sezóně

Reagovat
J0EL

Toto je skvele proste

Reagovat
Kluivert9

A teď vážně, koho místo ETH?

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam

Reagovat
Konspirator

Konec.. tak zas příští rok..

Reagovat
Miguel19

Varane taky dopadl. Ze základu Realu se v United kouká z lavičky na zoufalce Maguirea...

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
mr.Silver

to nechápu, proč nehraje.

Reagovat
misinho7

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
misinho7

nechapem, u nas jeden z naj stoperov ktory vyhral vsetko a v United hraje miesto neho maguire horsie snad nemohol dopadnut

Reagovat
avicii

Ten chlapec musel mať zatmenie v hlave ze vymenil zbieranie trofejí za toto

Reagovat
Miguel19

Tak to já chápu, že vyhrál všechno a chtěl změnu, to je normální..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bandita_Harry

Asi necakal az takuto zmenu

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
icka

Erik ten Months

Reagovat
Bandita_Harry

Erik ten Round

Reagovat
Luc-Luc

Ten Hag netusil, do jakyho cirkusu leze...rychle z tama pryc, at si neodjebe karieru

Reagovat
BaggioRoberto

Budte v klidu, my jsme se nechali vsichni uvest v omyl. Jasne ta kampan byla presvedciva, jak prisel do United veleuspesny holohlavy trener z Nizozemska a udela tam poradek. Jenze ten uspesny trener s3 nejmenuje Ten Haag, ale Bosz. Taky mi to doslo az v tydnu, ze to neni on.

Reagovat
eden_h

31% drzanie lopty, 4 strely na branu i like it

Reagovat
bbbauch

To mrdam, si nebudu kazit den touhle bandou tragedu.. posledni at zhasne.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
bbbauch

“Ze ti stoji za to s nim ztracet cas” v akci znova. Kdyby hloupost nadnasela, uz davno nejsi na Zemi

Reagovat
Nizzie

To, že to napíšu někomu jinému ještě neznamená, že mě to za to nestojí. Naopak, velmi se nad tebou bavím. Fakt díky za to.

Reagovat
bbbauch

Logic

Reagovat
Nizzie

To nemůžeš nikdy pochopit.

Reagovat
Visca el barca

Busby. Možná bys místo studování našich financí radši řešit ty vaše kulhající koně.

Reagovat
bbbauch

No tys tu chybel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
crusty

Reagovat
Svatej

Brentford teď jednoznačně dokázal, ze jsou vase finance v pořádku

Reagovat
Hlahart

Reagovat
crusty

Trošku od veci koment si dal nie?

Reagovat
Nizzie

Tak na pičovinu se dá reagovat jen další pičovinou.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
misinho7

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Euphael

Reagovat
Visca el barca

Co si to napsal za blbost? Už jsem si myslel, že si Busby

Reagovat
kvasha16

chlapce fakt si uz vymen plienky a toto vlakno nechaj tak

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Taiger

::big grin::

Reagovat
oddy

Reagovat
kilobyte

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
teenz

Reagovat
VasAFC

Reagovat
mojmira

Reagovat
Spejbl

Reagovat
jenage

Reagovat
Nizzie

Reagovat
valloire

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
mithro

Reagovat
Whitemedia

Jůůů, Busbyho zvířátko se ukázalo.

Reagovat
Busby babes

ale zas uznejte, ze i kdyz si myslite, ze pisu sracky, tak jsem nam zajistil letni zabavu.

Reagovat
Nizzie

Díky, ten je fakt boží.. to jsou prostě perly jak cyp

Reagovat
mojmira

Reagovat
Nizzie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
crusty

najsmiešnejši klub na svete

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně asi Barcelona, ale MU konkuruje zdatně.

Reagovat
crusty

Tak Barcelona sa aspoň snaží s tým niečo robiť aj keď riskantne, Manu sú proste úbožiaci

Reagovat
fenixLFC

to je uplne rovnaky vyrok jak sa hajili v serii A ze oni s tym aspon cosi robia

Reagovat
Busby babes

nejhorsi je, ze jako manager s timhle nic neudelas. Golman se rozhodne, ze proste bude mit den blbec. ale ne normalni den blbec, ale den blbec na speedu. 3. gol ze standardky a pak uz je to uplne ale uplne jedno, co se na tom hristi stane. Sebevedomi uz po tech dvou golech dostane hroznou ranu.... sileny.

Reagovat
pingla

"jako manager s timhle nic neudelas"

kurva co to tady zase meleš za pičoviny, však se podívej, jak úžasně tvořiví jsme vepředu. a mimo jiné, to sebevědomí ti může dodat třeba trenér

Reagovat
Busby babes

jak presne se jako manager pripravis na to, ze DDG pusti to, co pustil?

Reagovat
pingla

nijak, ale jestli náhodou nevíš, tak jsme dostali další 3 branky, které jdou prostě za kokotským stylem, který chce ETH od hráčů, kteří by ani hrát neměli

Reagovat
Busby babes

muze byt, ja treba nemam rad rozehravku na kratko za kazdou cenu, ale DDG mel x dalsich moznosti nez rozehravat na obsazeneho Eriksena.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Tywin Lannister

Nejsi ty ten týpek co před sezonou psal že máte lepší, nebo minimálně srovnatelnej kádr s nami

Ani na papíře nemají jedinyho lepšího hráče na jakoukoliv pozici, natož na hristi..možná na AM Bruno ve formě když budu shovívavý. Jenže mi tam máme lepší backup, takže vlastně ani tam

Tragikomictejsi tým si u Úček nepamatuji, to je tak max na střed tabulky

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Taiger

Najednou lol

Reagovat
Skalda29

To jsem se po noční probudil z jedné noční můry do další. MARAS, co to má znamenat u United snad druhá půlka bude lepší

Reagovat
juninho8

Neviem či by som z free agents nezložil momentálne lepší tím

Reagovat
Swarley

To i z free agents v Dolni Lhote

Reagovat
juninho8

Reagovat
niflheim

Jako chápu, že chce ETH vyvolat tlak na vedení kvůli přestupům, ale tohle je trochu přes čáru.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Dawon

Nemůžeme taky aktivovat nějaký lever kdy rozvážeme kontrakty s celým kádrem?

Reagovat
Bukaj LFC

Už se těším jak za 9 dní bude ten odchod z OT proti Glazerum... Nebo to bude, protože United dostanou do poločasu 6

Reagovat
Baronne

No nic, tak zas můžete do La Ligy řešit Barcu

Reagovat
fabec1222

Ok, vydrží aspoň do pátého kola?

Reagovat
eder

Tipuju K.O. tak ve třetím...

Reagovat
Dawon

Bučet na eriksena je ale taky dobrý humus od fans domácích

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, vybral si jít do United místo k nim, tak ať si to užije.

Reagovat
avicii

Skôr by nad jeho osudom mali plakať

Reagovat
Taiger

.@GNev2 on Arsenal, on this day in 2021: “I don’t know the plan at Arsenal. The recruitment has been really poor. I don’t get the strategy, I don’t get the direction of how they’re taking the team.”

Reagovat
Hlahart

Tak tohle zrovna o nás říká taky

Reagovat
Euphael

Reagovat
SunFells

Klasika u něj

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jim sestup nehrozí. I kdyby byli úplně nejhorší, tak je rozhodčí v lize podrží.

Reagovat
LAM

Takhle ale k těm ubožákům De jong nikdy nepřestoupí

United

Reagovat
2miguel1

To už bez sance United, jedine Chelsea

Reagovat
Miguel19

Zůstane v Barce...

Reagovat
Svatej

Pak kam s Koundem?

Reagovat
LAM

Snad na stopera ne?FDJ je jako dvojka za Gaviho

Reagovat
Svatej

Tak jsem to nemyslel, jen postuchuju

Reagovat
Miguel19

Nejlépe placený hráč týmu jako náhradník To je už skoro jako u nás...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hlahart

Nestačí jim zbavit se Depaye/Auby náhodou?

Reagovat
LAM

Stačí aby si Pique snížil plat+ ještě odejd několik hráčů.

Reagovat
Hlahart

Ok, ale třeba odchod Depaye je hodně reálný a to by stačit mělo ne? Dneska snad psali, že stačí wage ekvivalent, což by snad wage+transfer fee měli na Koundeho stačit?

Reagovat
LAM

Jojo jsme teď 1vs1.

Reagovat
Talker

Stačí aby Pique platil Barceloně místo toho, aby dostával plat*

Reagovat
Miguel19

Však jim odejde Depay, Braithwaitea se taky zbaví...pokud jsou teda registrovaní.

Reagovat
fabec1222

Po dnešku se asi CR7 vyplatí ze zbytku smlouvy

Reagovat
Ladas321

A založí si v PL svůj vlastní tým a angažuje do něj sam sebe, když už o něj nikdo nemá zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ten Brentford žeru...

Reagovat
Csaplárova past

Takze United po Liverpoolu kolik? 0 bodu a skore 2:10 ?

Reagovat
EXoRcIsT

Len nám dajte čo najviac si to zaslúžime a potom nech maguirea ďalší vyplakavajú že fanúšikovia sú na nich zlý na internete

Reagovat
Salfovic

Blbý je, že do tohodle bordelu nedostanou snad ani Kůču. A de Jong bude Barce ještě platit, aby tam mohl zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešnému United takýto polčasový debakel pristane.

Reagovat
Likan7

Dostaly se 4 góly, stane se, hlavně se z toho teď neposrat.

Reagovat
Swarley

Bohuzel my si bereme hnedy bezpecnostni trenky uz pred zapasem

Reagovat
Ladas321

Teď už jen se ctí dohrát a nedostat další dva.

Reagovat
BaggioRoberto

Skvela komedie a jeste to komentuje Bosak. To je tresnicka na dortu.

Reagovat
Hlahart

Tam ty vole není ani nikdo, kdo dokáže kopnout balon do vápna

Reagovat
Wazza228

*Tam není nikdo, kdo dokáže kopnout balón.

Reagovat
Taiger

Je to jen hra

Reagovat
smazaný uživatel

Tým s Fredem v týmu nemůže pomýšlet na výhru. Jakoukoliv výhru.

Reagovat
Hlahart

Z United nejlepší na hřišti

Reagovat
mr.Silver

Ani náhodou, pokud u vás někdo něco hraje, tak je to Fernandes, nicméně to mají úplně všichni naprosto v prdeli, nic vám nefunguje. ETH se taky neukazuje v dobrém světle, prostě tam sedí a čumí. Nepamatuji, jestli jsem kdy viděl horší výkon od týmu z TOP 6, a to mám za sebou pár zápasu Arsenalu proti Liverpoolu a CIty nezávidím Vám to, tady musí přijít radikální změna.

Reagovat
Tywin Lannister

Mě se líbí jak s United všichni vymrdavaji..tenhle traged stal 60 milionů několikk let zpátky. Ta jejich záloha je po odchodu Pogby na úrovni Championship

Reagovat
juninho8

Len či oni nezvyšujú na seba kurz pred Poolom.....asi treba o týždeň na nich naložiť

Reagovat
Diskostu

United to su najväčší králi darmo

Reagovat
Ranoth

takze po polcase pojde zase Ronaldo prec zo stadionu ? ja na jeho mieste by som si asi kupil letenku niekam do Kambodže a zmenil si idnentinu

Reagovat
Ranoth

identitu*

Reagovat
REPLIKATOR

Pěkně toho ubrečence sundal

Reagovat
Dawon

Prdel si představit že by pro takový míč někdy vyběhl de gea...a to té obraně prostě šílené pomůže, u nás být toho zas byl hned zavar a šance

Reagovat
iamek

Nedivím se že na to mrdaji. Vidět tam borce, který celou přípravu mrdá, chce odejít a trucuje a nakonec se staví týden před začátkem sezóny na trénink je na facku. ETH ukazuje svoji slabost.

Reagovat
Swarley

Bohuzel to nevysvetluje to, proc na to srali i dlouhou dobu pred tim

Reagovat
Hlahart

Však od jeho návratu se nic nevyhrálo, ne?

Reagovat
Busby babes

lol

Reagovat
iamek

Sup ruzove okulare na oči.

Reagovat
Busby babes

ale hovno, jen se smeju tvemu omlouvani: je uplne ok, ze DDG a spol na to mrdaj, protoze Ronaldo hraje.

Reagovat
kaja900

Reagovat
Svatej

Obcanska valka v CFC, obcanska valka v UTD, pěkně se ten rok 2022 valí

Reagovat
Maximm9

Reagovat
icka

U nás propukla civil war?

Reagovat
Svatej

No jasný, hodně se to ted seradilo na Tuchel vs neTuchel, ale obecnej rozpor mezi ideologií je jasnej i bez něj

Reagovat
kvasha16

"Obcanska valka v CFC, " jeb na to uz fakt

Reagovat
Svatej

Tpč, člověk tu jebne naprosto neškodnou humornou vsuvku a stejně se najde ubulenej chcanec, ck se z toho rozbrečí. jeb na to sám.

Reagovat
kvasha16

ok

Reagovat
livefan

Co je tohle za sracku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mithro

I’m told #MUFC have not lost seven away league games in a row since December 1936.

Reagovat
Ranoth

najviac je mi luto Eriskena, ma srdcove problemy a prestupi do takej žumpy kde hrozi infarkt kazdy vikend

Reagovat
O.Giroud

jeho blbost

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
REPLIKATOR

Problémy má i s hlavou, nikdo ho tam nenutil jít...

Reagovat
iamek

Zoufalý výkon dneska

Reagovat
icemike

To je součástí výzkumu. Dr zkouší, co ta jeho krabička vydrží

Reagovat
Diskostu

zas 4:0 po polčase nie je až tak zle predsa hrajú vonku...

Reagovat
smazaný uživatel

... za bytovkou. Čakám, že pre Maguireho si príde čo chvíľa mama.

Reagovat
Csaplárova past

Tak kolik hráčů United odjede ze stadionu o poločase tohoto zápasu?

Reagovat
jsemdement

#TenMág kupuje lístky na #TenVlakDomů

Reagovat
Busby babes

Fakt bych ted poslal na hriste Heatona, Malaciu, mozna Varane a Garnera. O nic uz nejde, at se ukazou.

Asi nejhorsi polocas co jsem pod United videl.

To, co DDG predvedl je neco silenyho, ten tym tim naprosto sestrelil. A bohuzel realita je takova, ze psychicky silnej ten tym proste neni. Pod SAFem s osobnostma, co tam byly, by to bylo jeste relativne ok, ale tenhle tym se porad sesype pri prvnim problemu no. natoz pak po takovymhle uvodu... ach jo. Ale zabavny to je, o tom zadna.

Reagovat
iamek

Jak nemá DDG konkurenci, tak stojí za nic. Jsem horší výkon golmana snad neviděl. Šílený.

Reagovat
Busby babes

2 sileny chyby. neomlivitelne. ale zas to nemaze vsechno okolo co odchytal. Neni tak blbej, jak dneska vypada. bohuzel si to vybral dneska a ten tym fakt srazil na dno no.

Reagovat
r.mrazik

za posledni tri roky nepamatuju golmana,ktery by mel takovych minel jako de gea...

Reagovat
Busby babes

sel dolu, nijak tohle nezpochybnuju, ale neni to zadnej nymand. nicmene smlouvu bych s nim neprodluzoval a nechal ho pak jit.

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

ja uz se ho zastavat nebudu,tech chyb udelal uz mrte...at jde do hajzlu

Reagovat
Skalda29

Asi už má de Gea to nejlepší za sebou . Ještě před nedávnem něco pochytal navíc. Teď už dlouho ukazuje že nohama moc neumí, a jeho kouzlo 1 na 1 už též pomalu vyhasíná.. ale de Geu mám rád i když krade koblihy.

Reagovat
eder

Nejvyšší čas poslat na hřiště Scholese, Giggse a Van Nistelrooye...

Reagovat
JFT97

united

Reagovat
OTASi

Přišel jsem se sem ManU vysmát

Reagovat
REPLIKATOR

Tak to jsi na správném místě

Reagovat
crusty

To my všetci

Reagovat
O.Giroud

vitaj a neobmedzuj sa

Reagovat
icemike

Postav se do fronty

Reagovat
r.mrazik

hra se tvori odzadu...kdyz mas v brane kopyto,stopery ti hraje trpaslik a velky jantar a nalevo prdel shaw a napravo kdo?

a nejvetsi prdel je,aby hral eriksen DMko a pod tlakem s micem....tohle muselo napadnout jenom magora

Reagovat
10

tak šanci dostal, může přijíd další, ne?

Reagovat
r.mrazik

priste tam bude hra Roncek...vyslo by to nastejno

Reagovat
10

a hlavně Rabiot

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...jeste tenhle...nestras

Reagovat
iamek

Píšeš, ze hra se tvoří odzadu a zároveň kritizujes Martineze, který tu rozehravku má o parník nejlepší

Reagovat
r.mrazik

spatne napsany...tym se tvori odzadu...

proste priorita je mit pevnou obranu....

jeste zadny tym se netvoril z utoku s tim,ze obrana se doresi za behu

Reagovat
Kixi Syhimour

No, my svým způsobem ano, ne?

Reagovat
r.mrazik

nevim,jestli jste nekdy hrali takhle silene bez virgila

i klopp se to snazil prvne zlepsit v defenzive...a nejenom nakupy,ale stylem a taktikou

Reagovat
vitasrp

Klopp Liverpool budoval od výsledků 5:4 s Norwichem například, ti fakt defenzivu pořádně vyřešili až s tím příchodem Van Dijka a Alissona.

A když se jim v sezóně 20/21 zranila ta spousta obránců, tak to přece taky bylo znát jako svině.

Reagovat
r.mrazik

taky se jim zranila spousta,jak pises...

fakt nepamatuju,ze by takticky a pozicne byl na tom liver tak,jako jsme my posledni rok...ani kdyz nemeli virgila

Reagovat
vitasrp

No, tak o to se určitě přít nebudu, oni aspoň měli jasně danej systém hry a někam to směřovalo, u vás je to zatím neuvěřitelný chaos, kdy ti hráči pomalu neví, jak se mají chovat.

Reagovat
r.mrazik

jo,bohuzel...tam neni videt nic...

samozrejme beru,ze tenhle zapas se bude spatne brat,kdyz ti de gea udela dva goly a je po zapase...ale i tak...silenost

Reagovat
John Obi Mikel

2015/16 50 inkasovaných gólů

2016/17 42 inkasovaných gólů

2017/18 38 ink.g.

2018/19 22 ink.g.

2019/20 33 ink.g.

2020/21 42 ink.g.

2021/22 26 ink.g.

Reagovat
iamek

Martinez je z obrany zatím ten nejmensi problém, ale nepochybuji o tom, ze za par zápasu spadne na naši úroveň. Zkusil bych ho na DM.

Reagovat
10

Reagovat
vrabejka

Tak co už v táboře MU vládne panika, mela a flustrace?

Reagovat
Kluivert9

Ne. Řeší se, jestli Barca zaregistrovala hráče včera večer, nebo až dnes ráno...

Reagovat
Salfovic

To vládlo už před sezonou, ale co teď.

Reagovat
REPLIKATOR

Balzám na duši po tlačenkách rozhodčích za Fergusonovy éry

Reagovat
Swarley

Zapas co zapas uz snad dva roky je to stejny, my proste nechceme, neni tam zapal, misto toho uz od zacatku nastupujou posrani a s prohrou v hlave... Kazdy tym nas porazi fyzicky, je silnejsi v soubojich, soustredenejsi, pripraveny hrat, ma vsechny odrazene balony... To neni vubec o kvalite hracu, ale vubec o mentalnim nasazeni, to neni prace pro trenera, ale pro psychologa...

Psal jsem to pred sezonou, tohle bude ta nejvetsi vyzva, zmenit to nastaveni v hlave... Radsi koupit klidne mene kvalitni hrace, ale proste par dricu, co to zmeni v tomhle ohledu... My misto toho nahanime Rabiota s Arnautovicem, co jsou dalsi pofiderni povahy, ktere tohle ani omylem nezmeni...

Ten tym je bez lidru, nez hracu, co na tom hristi nechaji vse a neposerou se...

Reagovat
iamek

Reagovat
wild

Reagovat
bbbauch

a po tehle vykonech zezacatku sezony si na nas bude verit uplne kazdej.

Reagovat
Swarley

Proste prijde novy trener a je to stejne, zadna snaha se ukazat, predvest se, byt lepsi jak ostatni... Vsichni jak ovce na porazku...

Reagovat
bbbauch

Jo, za SAFa jsi mel pocit, ze uz v tunelu vedem 1:0 i kdyz nastoupil Gibson s Cleverlym.. ted uz v tunelu prohravama 2:0 jenom kvuli pristupu

Reagovat
J0EL

Po 1000ci krat: lebo tam mate len preplatene "hviezdicky" s nulovym zaujmom o klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako střed zálohy Fred, Eriksen a Fernandes je vtip. To nikdo soudný na hřiště nepustí.

Reagovat
r.mrazik

pres fyzicku je dostane kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ako fanúšika Liverpoolu ma to teší ale toto je už ako iný brutus normálne mi je ľúto niektorých hráčov MU...

Reagovat
Swarley

A kterych hracu konkretne?

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétne Eriksen a dúfam ze ma tu niektorý nezlincuju aj Ronalda..

Reagovat
Taiger

Arnautovic by šel do horšího

Reagovat
blaugrana

uplne tam dnes vidim rabiota a arnaurovica...este do jong s destom a bola by to poezia rabiot-fred-de jong

Reagovat
Chittak_LFC

Zahrát dvojitého Csaplára, to už chce pořádný koule.

Reagovat
Swarley

Minule klasicky nevysel, double nebo nic

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Aldeano

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Chtěl jsem se vysmát United, ale karma je zdarma, takže jenom napíšu, že je mi líto, kam to tak velký klub dopracoval

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kylo ren

Sem čekal že to bude větší průser než za oleho

Reagovat
Miguel19

Scotty is back

Reagovat
Taiger

Cristiano Ronaldo wanted to continue his legacy as the all time UCL top goalscorer and instead he’s stuck watching Captain Disaster, Argentinian Hasbullah & De Gea getting sausaged by ex relegated Burnley manager Ben Mee & Mbeumo who only ever hits the post.

Poor bloke.

Reagovat
John Obi Mikel

Wow

Reagovat
iamek

Super střídání

Reagovat
Busby babes

snad dame aspon na 5:1

Reagovat
iamek

Kdyby tam aspoň dal mlade až se ukážou :/

Reagovat
Kokesh

To se fakt takový Vidic a Ferdinand musejí obracet ve svém kariérním hrobě, vidět kapitanovat tohle anglicky kopyto.

Jestli jeho nehodí okamžitě přes palubu i se ztrátou, tak je lepší zítřky nikdy čekat nebudou...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
lofin9

Ale busby hovoril, ze nie je az tak zly hrac ako sa tu z neho robi tak neviem teraz

Reagovat
acko_bez_naflusu

tolik komentářů za poločas u jednoho zápasu. Co se to děje

Reagovat
Dawon

Jo tak mctominay to otočí

Reagovat
Zark

tvle, tak tohle peklo Rabiotovi nepřeju... a nebo vlastně jo

Reagovat
mithro

Mctom, tak to uz hej, to je tah

Reagovat
Nickname 9

Dohodne se sakra to O2 s tím Canal sportem? Taky se chci pobavit

Reagovat
Taiger

Ten Haag: "Coach isn't not a magician"

Reagovat
smazaný uživatel

wtf tedka to braneni pri autu

Reagovat
Hlahart

Tyhle střídání byly naprostý minimum. Klidně mohl sáhnout i do tý útočný trojky místo Freda...

Reagovat
Edgewalker

To co se tady děje tvl?

Reagovat
Kincl

Rádi kopeme do mrtvol

Reagovat
Taiger

Goal - SALAH

Assist - ALEXANDER-ARNOLD

Man United 0-36 Liverpool (42 mins)

#FPL #MUNLIV

Reagovat
Bukaj LFC

Fakt tam jako jede Viva Ronaldo?

Reagovat
iamek

Kdyby vystrilel v Manchesteru školku, tak by se to zpívalo

Reagovat
vitasrp

Každopádně když si vezmu, jak Chelsea vypadala v lednu 2021, tak i přes všechny ty určitý neduhy a negativa s ním spojený máme fakt štěstí, že jsme tenkrát trefili zrovna Tuchela.

Klidně se mohlo stát, že bychom byli v podobné prdeli.

Reagovat
Taiger

Co říkáš na Aubu Vito, nebo ses k němu už někde vyjadřoval?

Reagovat
vitasrp

Přijde mi to jako solidní hovadina, fakt si neumím představit, že by byl v Chelsea nějak úspěšný.

Reagovat
wild

Toto nie je o trenerovi..uz sa vystriedali styria. Myslim si, ze ani Klopp by to nespasil. Ten klub je cely napicu od majitelov cez vedenie a konciac samozrejme hracmi

Reagovat
Chittak_LFC

Klopp by tam nesel

Reagovat
Salfovic

Taková anglická Sparta.

Reagovat
Hlahart

To teda nevím, jestli je srovnatelný. My jsme narozdíl od vás na trajektorii do prdele cca 7 let. To si docela myslím, že by v takovým případě ani Tuchel jen tak v zimě nespasil...

Reagovat
r.mrazik

tak chelsea mela aspon nejakou osu tymu...MU tohle fakt nema

Reagovat
oli9

přišel jsem se jen vysmat

Reagovat
Swarley

Jinak pristi tyden asi radsi kontumacka, ne? Borce to nebavi, usetrime si trapeni vsichni

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak favorit je jasný, nicméně hůře už snad ani hrát nemůžete...

Reagovat
EXoRcIsT

toto sme si hovorili minulu sezonu po kazdom zapase ale borci sa vzdy dokazali hecnut

Reagovat
Kily

celkově bych asi hledal jenom pozitivní věci... asi buďte rádi, že nehrajete LM...

Reagovat
Swarley

Radsi LM a kotel tam, ted uz mam strach i z EL

Reagovat
cr7sux

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Taiger

Tomuhle chybí už jen SIUUU

Reagovat
Rakoid

Reagovat
Taiger

Watkins rozjebal Mitrovice ;)

Reagovat
Rakoid

Celkově jsem pořád v klidu, ne?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Akinfeev

Tohle je fakt vrchol. Doufám ve stejný progress jako loni Arsenal.

Reagovat
aramaki

United potrebuju vybudovat novu identitu, nie dokupovat hotovych hracov, od ktorych sa caka ze vzkriesia zaslu slavu. Na chvilu zabudnut na uspechy z minulosti, na Fergusona a zobrat to od podlahy. Arsenal mal v tomto trochu mozno vyhodu, kedze tradiciu mladeho kadra, sance pre hracov z akademie vytvoril Wenger a Arteta mohol na tuto tradiciu nadviazat.

Reagovat
Maximm9

Dneska se jeste smeju, ale ja cekam, ze nas takhle zitra prejedou slepice

Reagovat
Whitemedia

To jo, to se stává často.

Reagovat
Hejnak

Bud v klidu. Fandove spurs se vzdy smejou nejvic ostatnim a pak maji prazdnou vitrinu

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Swarley

A zase, reakce nula... Nemas co ztratit, muzes zkouset cokoliv, muzes to odjezdit a napravit alespon trosku dojem a nic... Nic se nedeje, bez zapalu, bez niceho... Nikdo nikoho neprejede, nepritvrdi, ani neni nasrany... Nezalezi na tom nikomu, pohodicka, odchodime to jak prvni pulku a uz ted budou posrani, jak to zase dopadne pristi tyden... Mazec...

Reagovat
Csaplárova past

Komedie je u konce, Bredford už to chce v klidu dohrát. Škoda, šestku by zasloužili ....

Reagovat
Coniglio

Ronaldo doesn’t deserve a way out. He’s been a massive contributor to this shitshow, I’ll gladly be watching his metro ass going down with the ship.

Reagovat
Likan7

Co bychom ztratili, kdyby přišli v 60. minutě Garnacho a Garner?

Reagovat
Taiger

Střídání

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
iamek

Reagovat
Seydou Doumbia

do takového zápasu bych v jejich kůži odmítl i nastoupit, však všichni okolo by to stejně měli u piče ten zápas jako doted

Reagovat
Chittak_LFC

naději, že to vytrhnou

Reagovat
Whitemedia

O Sanchovi jsem víceméně zase nevěděl, to u něj mívám nějak často.

Reagovat
r.mrazik

to takovy chodici Rash hral o dost vetsi sracku

Reagovat
avicii

Totálne neviditeľný, už druhý zápas som ani nepostrehol ze tam bol..

Reagovat
Kincl

Myslíte že to sleduje Ferguson?

Reagovat
Salfovic

Poslední slova před smrtí: Já si ten Brentford přeci je zapnu.

Reagovat
Kincl

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
8lampard8

Reagovat
icemike

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
eder

Reagovat
Nikikrew

L. O L

Reagovat
Bukaj LFC

Jako snad se teda ten Haag neponauči a proti nám postaví zase Shaw a toho trpaslíka. Varane je prostě jinde a ten Malacia je taky úplně jinde než zadek Shaw

Reagovat
Busby babes

Jinak muj nazor na to, jeslti mame za Barcu doplatit FDJ dluzne penize se mirne posunul...

Reagovat
blaugrana

to nie su ziadne dlzne penize, ale odrocene...ale ocividne by si si uz mal dat Barcu do hlavnych

Reagovat
Busby babes

semantika

Reagovat
Swarley

V CR se rika odklonene, v horsich pripadech omylem v jinem hrnicku

Reagovat
kvasha16

Reagovat
teenz

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nizzie

Ty vole čím víc to tady čtu, tím víc se nedivím, že to tady vypadá jak vypadá.

Reagovat
Busby babes

Jinak muj nazor na to, jeslti mame za Barcu doplatit FDJ dluzne penize se mirne posunul...

Reagovat
Hlahart

Názor FdJ na stejnou otázku pravděpodobně také

Reagovat
Swarley

Ten bude hrat radsi zadarmo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Klidně dvojnásobek

Nemůžu se dočkat TW a spekulaci, kdo vše zase k nám půjde. Chci i Rabiota už. Horší než tam to nebude

Reagovat
Swarley

Lip by v soucasne chvili zahrala i ta jeho matka, ale on proste neni reseni

Reagovat
Hlahart

van der Vaart, Ramos a Sionko

Reagovat
avicii

Rabiot je borec ktorý svojím prístupom len podciarkne ako sa prezentujete

Reagovat
Busby babes

ale aspon, ze neni v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

takový skok

Reagovat
Hlahart

McTominay aby taky neukázal, že na to nemá

Reagovat
vitasrp

McTominay vynikající výkon.

Reagovat
vitasrp

Ten bude mít po prvních pěti kolech hnedka stopku za žluté karty, ne?

Reagovat
Hlahart

snad

Reagovat
ashburtongrove

Vypada to ze spolu s Maguirem

Reagovat
Hlahart

ETH ukázal celou sbírku lemplů do zálohy na veřejnost, ať je jasný, s čím máme tu čest...

Reagovat
Swarley

Tak ja myslim, ze to prave zjistuje on, my uz to delsi dobu jaksi vime

Reagovat
vitasrp

Ty jeho přihrávky do autu, to nemá chybku.

Reagovat
Maximm9

Ja byt VDB, tak poprosim o dalsi hostovani

Reagovat
wild

Neverim, ze Rabiot po dnesku pride. To mu vlastna mama nemoze spravit

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Madio Sané

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Manik...

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Euphael

Reagovat
8lampard8

Reagovat
icemike

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Cobra

Reagovat
vodka

Reagovat
Salfovic

Třeba zlobil.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
r.mrazik

se bojim,ze ani se zalohou de jong x rabiot misto mcfred/eriksen,to nebude zas tak lepsi

Reagovat
Kincl

jasně prohra je prohra, ale kdyby aspoň s takovým týmem prohráli já nevím 4:2, ale oni nedají ani gol

Reagovat
Hlahart

Tpč McTominay

Reagovat
Dawon

Mctominay je fakt nereálný fotbalista...ten aktuálně nemá ani na gambac lig fakt

Reagovat
Dawon

Jak špatný musí být v tréninku garner že si ani přes tuhle parodii na fotbalistů nekopne ani minutu?

Reagovat
wild

A co taky VdB? Ked aj Ten Hag hra radsej McFred..nechapem

Reagovat
Dawon

Tak u něj se to dá aspoň chápat tak, že to prostě není jeho pozice, ale toho garnera vůbec nechápu...těžko říct představit, že to může být horší než mctom

Reagovat
Swarley

co oni berou

Reagovat
eder

̶E̶ THC

Reagovat
Swarley

My si za stavu 4:0 uz neverime na ty rozehravky na kratko, zajimavy

Reagovat
Bukaj LFC

Fernandes dneska hrál od začátku? Jsem si ho všiml až u tý žlutý

Reagovat
Swarley

Ty jo, Rashford hraje cely zapas, scouti z PSG musi z jeho vykonu opet šílet

Reagovat
Busby babes

PSG vidi, ze tam je talentovanej hrac v klubu, kterej vubec nefunguje a ze ktereho muzou za relativne levno udelat hvezdu.

Reagovat
iamek

Reagovat
Grahf

hviezdu z lavičky? Však na jeho mieste hraje mbappe.

Reagovat
smazaný uživatel

No hvězdu.. Šel by tam dělat sarabiu, tedy čekat na zranění těch hvězd a na slabší zápasy

Reagovat
r.mrazik

kopyto v brane,trpaslik na stoperu,eriksen na DM ( ), lemra rash a v utoku typek,co tam ani nechce byt...

parada kluci...diky a ahoj

Reagovat
Busby babes

Eriksen nebyl DM.

Reagovat
r.mrazik

no...nebyl...to jsme vsichni videli

Reagovat
Madio Sané

Kým tam budú Glazerovci, tak som v kľude

Reagovat
ACSeRw!n

posila Rabiot ?? oni to s tim sestupem letos mysli vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nic jiného než výhru neberu. Tuhle čukotku je povinnost smáznout.

Reagovat
jk

Já teda tři bídy dneska od Spurs nečekám. Co bych ale ocenil je, kdyby se zas Conte neposral jako že všech dosavadních zápasů s chelski a aspoň se o nějaké body pokusil.

Kdo by si chtěl připomenout jak se bojuje na SB, tak tady video z legendární Bitvy o Stamford Bridge https://twitter.com/fullback03/status/1517008

Reagovat
jk

alt odkaz, ten nahoře nějak nefunguje

https://bit.ly/3du0jCO

Reagovat
Svatej

Tenkrát jsem byl hrozně nastvanej, ted na to vzpomínám s laskou

Reagovat
jk

Legendární zápas. Dier o tom mluvil, že rivalita s chelski byla pro hráče úplně někde jinde, v té době to bylo víc než NLD. Vorm v tom fightu s Cestou na konci vypadá, že má úplný berserk

Reagovat
vitasrp

Já na tom zápase byl, to byla fakt bomba, člověka to úplně vtáhlo. Nám šlo o úplný hovno, sezóna totálně příšerná, tohle na ní byla jedna z minima věcí, co mě fakt bavilo.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Cobra

Reagovat
RKBoy

s láskou spomínať na zápas ktorý definitívne znamenal, že nevyhráte titul.. thats a Spuds thing.

Reagovat
Cobra

Tenkrát jsem byl nasraný z výsledku, ale ten zápas mě fakt bavil. Nic víc za tím nehledej.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu. Jeden z těch zápasů na které hrozně nerad vzpomínám. Jakože ty opakované Ericovy sáně do noh protihráčů jsou fajn, ale tehdy mě sralo, že to bylo k ničemu, tam potom nepřišla žádná snaha je zahnat nějak do kouta herně, k čemuž měly být ty zákroky za hranou využité. Jen čisté vybíjení vlastní frustrace, že ty mrdky nám do toho jenom chtěly hodit vidle.

Reagovat
Salfovic

To byl ještě fotbal Za to by dneska bylo tak deset červenejch

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy byl fotbal uplne stejny jak dnes (-VAR). Akorat Clattenburg pred tim zapasem pozral nejake houby...

Reagovat
eder

... a jako přílohu kilový rare steak...

Reagovat
Salfovic

Tak metr je teď daleko přísnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, je to kolik 4 roky? Metr byl uplne stejne prihraty jako dnes.

Reagovat
tweek

To je ten legendární nezvládajkový výkon ze sezony, kdy bylo natočeno DVD We put the pressure on?

Do teď nechápu, jak tento zápas mohl skončit bez červené karty.

Reagovat
Svatej

Sudi se po letech priznal, ze byl posranej nejakou dat

Reagovat
Maximm9

Zrovna jsem se chtel zeptat na karty, protoze z toho videa bych dal aspon 4 redky

Reagovat
vitasrp

Protože Clattenburg nechtěl, aby se v médiích psalo, že za ztrátu Spurs může on. Tak radši přehlédl tak tři červený karty, no, debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším ten zápas.

Reagovat
jk

Pro mě fakt výjimka kdy jsme na SB nebyli posraný už příjezdu na statek.

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/u6uiZoV8wl8

Tohle je asi jediny zapad na chrtim zavodisti, na ktery fakt rad vzpominam

Ty prvni dva goly Spurs jsou dokonalost.

Reagovat
jk

Prime Dele, naprosto fantastický fotbalista. Tohle byl super tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale na konci jsme se uplne sesypali. Jak nam dal Hazard toho vyrovnavaciho, tak jsme uplne prestali hrat. To bylo k placi.

Reagovat
jk

Tak to jsme se sesypali totálně. Však ty dva zápasy do konce sezóny jsme taky projeli ve velkým stylu

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak prave, proto ae divim, ze na to tak nostalgicky vzpominate. Pro me to byl hrozne neprijemny zazitek. Teda byl jsem ve Spurs baru a byl jsem ozraly, takze v ten moment mi to prislo jako prdel, ale pak mi z zoho bylo jenom smutno.

Reagovat
jk

Ta rivalita s chelski v té době byla prostě fakt top a tenhle zápas byla prostě řežba a fakt na to vzpomínám v dobrým. Pro mě byl nejhorší zápas té sezóny byl 1:0 na West Hamu, to byla prostě marnost, která dokreslila tu snahu o titul

Reagovat
Talker

To byl šílenej zápas, jak jste mohli dohrát zápas, aniž by byla kontumace, to nechápu...

Reagovat
matZz

mám pocit, že tady ten zápas není nutný připomínat, naopak by bylo dobrý na něj zapomenout, dodnes tady čtu nesmyslný komentáře o tom, že Tottenham je zákeřný tým s odkazem na battle of the bridge, přitom Tottenam je poslední roky jeden z "nejslušnějších" týmů, dokonce ani Mourinhovi se nepodařilo implementovat svoji filozofii "intelligent cunts"

Reagovat
jk

Tak v tomhle zápase má původ i drtivá většina těch komentářů. Že jsme jim v tom mači nakopali je prostě fakt.

Jestli se přes to ale někteří fans chelski nedokázali přenést a mají potřebu to Spurs natřít při každém ostrém zákroku v souvislosti se X let starým derby, to je jejich problém

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes to bude hodně těžký.

Reagovat
Svatej

Cekam klasickou posravacku a prohru, po který budu nasranej ze zabitych 2 hodin. Sance, ze vyhrajem je o neco vyšší než šance, ze zahrajem peknej zapasy tak treba budu prekvapenej a dostanu aspon ty body.

Ocenil bych v zakladu Odoie a Cucurellu, dokud se Chilwell a Havertz nevzpamatuji. I za cenu toho, ze hrot nebude..

Reagovat
Maximm9

Odoi je na odchode

Reagovat
Svatej

Viz reakce dole

Reagovat
Miguel19

Však Odoi je na odchodu ne? Ten určitě nenastoupi..

Reagovat
Svatej

Tuchel rikal, ze musi dal bojovat, kdyz chvilku predtim mluvil i o Gallagherovi, neberu to zatím stoprocentně

Reagovat
Whitemedia

Tyhle kecy měl i vloni. Jak kdyby zrovna Odoi nemakal a nebojoval, ten už si několikrát zkrátil dovolenou, aby mohl co nejdřív začít s přípravou, letos strávil léto v posilce. Ten borec potřebuje jít hostovat a ukázat, jestli na to má a nebo ne, další rok s Tuchelem je pro něj ztráta času..

Reagovat
vitasrp

Měl dobrý období říjen - prosinec, kdy byl prakticky pořád v základu. Pak mu šla forma trochu dolů, myslím, že taky dostal covid a hlavně od začátku března byl do konce sezóny zraněnej, to bylo taky na hovno.

Podle mě by mu rok někde v základu v Premier League pomohl, on mezi dospělýma zatím nikdy pravidelně dlouhodoběji nehrál, což je na prd. A nutně bychom potřebovali, aby se zlepšil ve finální třetině hřiště, kde prostě vůbec není produktivní, což se ale asi nestane mávnutím kouzelnýho proutku no.

Reagovat
smazaný uživatel

"klasickou posravacku a prohru"? To uz jsi psychicky tak na dne, ze jsi zacal fandit Spurs?

Reagovat
Coutinho10

Cornet za WHU už na lavičce a naštěstí Fabianski je ok

West Ham XI: Fabianski, Coufal, Zouma, Cresswell, Johnson, Soucek, Rice, Bowen, Benrahma, Fornals, Antonio

#WHUFC subs: Cornet, Scamacca, Lanzini, Downes, Areola, Coventry, Randolph, Ashby

Reagovat
kolouch

Těšil jsem se na Corneta a Scamaccu v základu a pak jsem si uvědomil, kdo je manager WHU Jinak teda nevím, koho pošle do obrany, když se někdo zraní.

Reagovat
Coutinho10

tak Areola je ready a to samí Randolph na lavičce (mají to tam přeházený) , ale klidně bych tam dal případně, kdyby Fabianski nemohl, tak Randolpha, Areola minule úplně nepřesvědčil a Randolph myslím, když chytal posledně, tak nebyl špatný

Reagovat
SunFells

do obrany říkal

Reagovat
Coutinho10

jo už vidim j, tam je problém, musel by se stáhnout někdo ze zálohy

Reagovat
kolouch

Zranění stopeři jsou smůla, ale že nepřišel nikdo na LB je hrozný prokauč v jinak povedeném přestupáku. Cresswell už nestíhá

Reagovat
Coutinho10

j, musí se ještě někdo koupit

Reagovat
Hachim Mastour

Arteta po zápase o Jesusovi: Dal dva góly, na dva nahrál, ale stejně sedí zklamaný v šatně a říká, že mohl dát čtyři. To je ta mentalita, kterou potřebujete, pokud chcete jít na jiný level.

Nesmieme sa uspokojiť s loserskou mentalitou, že stačí TOP 4. Titul alebo nič. (All or nothing) Nedá sa to spraviť z ničoho nič, ale pre veľkoklub ako Arsenal musí byť cieľ ligový titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Taky smíchy skoro brečím.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SunFells

Top 4, případně už letos tlak na Liverpool aspoň po 3/4 sezóny a všechno je pro tuto sezónu víc než fajn.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
J0EL

Reagovat
Agent z Melmacu

panebože

Reagovat
smazaný uživatel

Zase budete rádi za to, že si zahrajete alespoň Evropskou ligu.

Reagovat
SunFells

Eh

Reagovat
Svatej

Vam fakt stačí neskutečně malo na to vyletět

Reagovat
aramaki

Prečo mu vykáš?

Reagovat
Svatej

nevykám

Reagovat
Hachim Mastour

Samozrejme, že túto sezónu stačí TOP 4. Pointa je, že je dobré, že máme ambicióznych hráčov, čo chcú vyhrávať a nie iba poberať plat a uspokojovať sa s ničím

Reagovat
smazaný uživatel

To vám nikdo nebere. Mě je ten tým velice sympatický a přeju mu úspěch. Ale chybí mu zkušenosti. Letos ještě vyhoří, ale příští rok uvidíme.

Reagovat
EZ

Som písal pri jeho prestupe, že má na to byť do 2 rokov najlepšia 9 v lige, tak to stihol do 2 zapasov

Hlavne že sliepky sa mi vykodkodákali pod to

Reagovat
SunFells

Haaland a Kane existují.

Reagovat
EZ

Nadsazka samozrejme

Reagovat
jk

Takže je to stejnej palič jako v City

Reagovat
lofin9

Keby takto palil stale vobec by mi to nevadilo

Reagovat
Coutinho10

dobrý studio na Canal+ Sport....Minha, Hošek a Matějovský

Reagovat
kolouch

jj. Jen Minha vypadá jako křeček, když si pořád mne ruce

Reagovat
Coutinho10

ale je dobrej, měl dobrej podcast na radiožurnálu o PL s Mikolandou a i to moderování studia v TV mu jde dobře a i ten rozhovor super s Cooperem, těším se na celou verzi

Reagovat
acko_bez_naflusu

Celkově pro mě zatím přijemný překvapení jak to dělají Baví mě to

Reagovat
Coutinho10

i ten konferenční přenos, jak byl včera...mega super na český podmínky

Reagovat
wesleyborland

A Hošek má aspoň kalhoty?

Reagovat
Coutinho10

to není vidět

Reagovat
wesleyborland

Reagovat
Bukaj LFC

Jj a komentátor mistr Bosák.. hrozný

Reagovat
Coutinho10

Lingard sráč, přitom Rice držel on

Reagovat
SunFells

Ou, Williams od Trenta něco nakoukal

Reagovat
Coutinho10

Souček dobře zavíral , škoda

Reagovat
kolouch

Kde je Rice se Součkem v přechodu do útoku? To budeme nakopávat na Antonia i proti Nottinghamu?

Reagovat
Serg!o

Coufal je úplně zoufalej.

Reagovat
lajka30

Reagovat
kolouch
Reagovat
Maximm9

Tak Antonia tam drzi rukama - nohama a potom mu pisknou tohle

Reagovat
opretis

Dopici to co tohle bylo byl jak AI bug ve FIFA

Btw to naznačoval ať drží hubu Moyesovi?

Reagovat
DieFohlenBMG

S tímhle běžte do prdele

Reagovat
Bayern +

Vyjebanci taký faul by sa nepiskal ani na Camp Nou... a potom dostaneme takú stastkarsku sracku

Reagovat
johnnie_boy

Mnohem lepsi vykon nez proti Newcastlu. Porad je to obcas trochu nervoznejsi a je tam i dost nepresnosti, coz je vzhledem k poctu novych hracu trochu ocekavany. Gol stastnej no, druhej polocas se z toho neposrat a je to

Reagovat
SunFells

Uff, kousíček. Ale Brennan

Reagovat
SunFells

WHU má ale kurevskou smůlu

Reagovat
SunFells

tu penaltu jim musí dát

Reagovat
Miguel19

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souček

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, asi pencle

Reagovat
Maximm9

Za tohle se snad dava cervena ne ?

Reagovat
dantetomas

Tiez som prekvapeny, ze nie je redka. Ale asi bral do uvahy, ze v drahe strely bol brankar a je pravdepodobne, ze by to chytil. Ine vysvetlenir mi nenapada

Reagovat
Maximm9

Hned jsem si vybavil zapas Chelsea na Liverpoolu na zacatku minule sezony, jak dostal redku James

Reagovat
Bukaj LFC

Ale tam byl James na čáře... Tady bral určitě v úvahu, že za ním byl gólman, který by tu střelu chytil.

Reagovat
patas92

Ještě že mu to Benrahma dal dřív, než si Souček úplně nesmyslně zaběhl na druhou stranu, než měl

Reagovat
lajka30

To je zápas.

Reagovat
kolouch

tvl Rice tam kope všechny penalty pořád dokola

Reagovat
Mimalu

červená a Rice to kopnul teda pěkně na pikachu

Reagovat
Miguel19

Declan Hype.

Reagovat
Coutinho10

Rice

Reagovat
Edgewalker

Druhý poločas

Reagovat
Dr. Admess

Nějaký stream na WHU?

Reagovat
ernyyyy
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé Rice....snad mu to aspoň sníží cenovku, rád bych ho viděl u nás.

Reagovat
Maximm9

Vic jak 40mega nemuze stat

Reagovat
Alberto Aquilani

100 miliónov Hráč minulého storočia

Reagovat
SunFells

Reagovat
hribco

Coufal to je jedna obrovska katastrofa

Reagovat
Bayern +

Aj Bowen, úplne nulový.

Reagovat
hribco

Mas pravdu, Bowen mal ist dole po polcase a Fornals ostat. Kazdopadne kraje obrany Coufal-Cresswell v dnesnej dobe je katastrofa..

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI to face Tottenham: Mendy; James, Thiago Silva, Koulibaly; Loftus-Cheek, Kante, Jorginho, Cucurella; Mount, Havertz, Sterling #CFC #TOTCHE

Reagovat
Taiger

Cucucucucucu za 5m je sheeesh

Reagovat
Maresma

Premyslim, kterej obrance za 5.5m a min je nejlepsi volba… doufal jsem, ze Doherty nebo Perisic bude hrat

Reagovat
Miguel19

Tripír, to je snad jasný

Reagovat
Liveral

Akorát když ho nemáš od začátku (já třeba jo) tak je docela nesmysl ho teď kupovat protože v následujících 3 zápasech má City i Liverpool. Na ty další 3 je lepší Gabriel / Zinchenko.

Reagovat
Maresma

Trippier asi nic a uz mam 3x Arsenal. Takze nevim, mozna Walker…

Reagovat
Liveral

Walker, Cucu (reálné nevím jestli bude rotovat s Chilwellem nebo bude hrát na LCB aby mohli hrát oba (může Koulibali hrát RCB?), nebo vybrat jako differential někoho z Brentfordu s tím jejich losem a potenciálem dávat góly z rohů...

Reagovat
Maresma

Jo, uvazuju Walker/Cucu… pripadne po dnesku Perisic, jeste si pockam na tiskovku asi i za cenu price dropu. Brentford me nelaka.

Reagovat
PanAu

Jorginho je teda regulérně nás kapitán jo? To je výsměch

Reagovat
Salfovic

Kapitán, lídr a legenda

Reagovat
Bukaj LFC

To je jako RLC na RWB? Nebo to bude Tuchel zkoušet na 4 vzadu?

Reagovat
Svatej

Snad to druhy

Reagovat
Miguel19

Loftus RWB

Reagovat
Bukaj LFC

Se na tu pozici přece vůbec nehodí..

Reagovat
smazaný uživatel

však už to hrál několikrát.

Reagovat
Bukaj LFC

Jo a během tý doby se Chelsea nějak hodně dařilo?

Reagovat
vitasrp

Během tý doby jsme například vyhráli 6:0 na Southamptonu nebo odehráli tu super odvetu na Realu Madrid. Dlouhodobě to nic bombovýho není, v určitých momentech to ale má svůj smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. James umí zahrát skvěle skoro kdekoliv. U něj zrovna problém není. Nás tlačí bota na křídlech a v útoku.

Reagovat
Bukaj LFC

Však já, ale nic o Jamesovi nepíšu.. jenom mě překvapil ten RLC na RWB.

Reagovat
Svatej

a dostals dopověd, dařilo

Reagovat
Bukaj LFC

"Dařilo"

Reagovat
Svatej

?

Reagovat
PanAu

Urcite RWB, hrál tam v přípravě a Tuchel asi nezmění to, co na Slepice zrovna fungovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nemůžu dočkat. Byl jsem na tomhle derby v 2019, když jsme vyhráli 2:0 a byla to bomba

Reagovat
Taiger

Oká, kde je ten debil z táboru Chelsea, co tvrdil, že James nebude hrát RCB?

Reagovat
Svatej

Tady

Odhaduju, ze chce Tuchel hráče, co má největší šanci vyzmizikovat Sona.

Reagovat
jk

To jste měli koupit Holdinga

Reagovat
SunFells

Na míči při zatlačení Spurs bude víc u lajny a RLC se stahovat do středu mezi linie, ale je to žblebt že by nemohl být často využíván na RCB no.

Reagovat
fenixLFC

Si pockaj na zapas kde sa kto bude pohybovat, to ze to maju na livesporte napisane takto nic neznamena

Reagovat
Salfovic

A kde jinde než na RCB by při této sestavě měl hrát ?

Reagovat
smetos

A ve fante Neco a Henderson na lavce

Reagovat
Liveral

Henderson jde tak na 15 bodů ne?

Reagovat
smetos

Nvm ale sezona v riti. Minule kolo sem nechal Zinchenka na lavce, ted navic i Botman mi sedel, Mitrovic -1

Reagovat
fenixLFC

Mne ti dvaja buzeranti z west hamu- coufal a ajtonio zablokovali toneyho

Reagovat
SpecialOne

Zobrazí 442toons trenéra Forest s pytlem na hlavě?

Reagovat
Manik...

NF za to zdržování první adept na sestup

Reagovat
Manchestersky Krocan

Prečo typek z Canal Sportu, ktorý je na Stamford Bridge rozpráva ako Borat?

Reagovat
SpecialOne

A je tam od toho, aby nám řekl, jak hrály oba týmy v minulém kole

Reagovat
Maximm9

Ja se treba dozvedel, ze v Anglii je horko

Reagovat
Mimalu

na Poláka docela ok

Reagovat
Nizzie

Jsem si říkal, že si z něj nebudu dělat prdel, že je asi nějak nemocný... ale tak na zápas se slipkama to asi bude záměr.

Reagovat
mr.Silver

Spurs 3:0, easy win.

Reagovat
jk

Takhle na SB prostě nefungujem

Reagovat
SunFells

Reagovat
spider_8

Nejaky stream na Chelsea? Na Skylinku mi to minuly tyden jelo, ale tento tyden to neni soucasti meho baliku. Hadam prvni kolo byla jen vabnicka zadarmo.

Reagovat
spider_8

Dik Spustil jsem to asi na patnacty pokus, ale slape

Reagovat
vitasrp

5 minut hry a Jorginho na totálním kolotoči, zoufale se nestíhá posouvat

Reagovat
kvasha16

ale nastastie sa rozbehol

Reagovat
Csaplárova past

Ty vole brutální tempo zápasu ..

Reagovat
SunFells

Son kope přímák levou častěji nebo to byl unikátní nápad?

Reagovat
Svatej

5 minut a už jsem vzteklej, jebe nám kurva? jsme jak holčičky

Reagovat
Svatej

Ta změna rozestavení i buildupu musí bezpodmínečně přijít. Je až brutální jak pomalí jsme při rozehře

Reagovat
Talker

Mě to dneska přijde rychlejší. Na druhou stranu to vypadá, že náš plán je posílat Sterlinga do hlavičkových soubojů se stopery Tottenhamu, což mi smysl moc nedává.

Reagovat
Svatej

to je tím, že je to naprosto dementní plán obecně všechno co děláme před vápnem je jen příprava na centr, fakt příšerná kokotina, to neumíme nic jinýho?

Reagovat
SpecialOne

Copak Tomas nevidí, že Sterling na hrotu a Kai na křídle je kravina

Reagovat
vitasrp

Mount je podhrot a Sterling s Havertzem ofenzivní dvojice.

Reagovat
SunFells

Ty nevidíš co hrajete

Reagovat
Whitemedia

Centry na Sterlinga budou fungovat.

Reagovat
Svatej

Můžem koupit ještě Valbuenu, ať je to větší prdel.

Reagovat
Nizzie

Pilař byl volnej

Reagovat
Salfovic

Tak to Shawa.

Reagovat
mr.Silver

Kante hraje skvěle.

Reagovat
Mimalu

Havertz

Reagovat
vitasrp

To zakončil skvěle, to byl super zákrok golmana

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

jako jo no, ale musí už začít sbírat body

Reagovat
hitZor

Reagovat
SunFells

Reagovat
icka

Reagovat
mr.Silver

Wow, super gol!

Reagovat
vitasrp

Ty kráávo

Reagovat
Talker

Sterlinga už to na hrotu přestalo bavit, takže ve chvíli, kdy jsme v okolí šestnáctky pro jistotu není nikdo uvnitř.

Reagovat
Nizzie

Wau

Reagovat
Mimalu

Koulibaly

Reagovat
Miguel19

K O U L I !!!

Reagovat
Maximm9

Krasa ! Hlavne hrat porad stejne

Reagovat
Svatej

oukeej?

Reagovat
Talker

Koulibaly

Reagovat
SunFells

Pěkná pravá

Reagovat
Maximm9

Sterling mit o 10cm vic, tak mu to urve hlavu

Reagovat
Nizzie

Konečně se mu vyplatilo, že jo prohlej jak buzna

Reagovat
RKBoy

hlavne neupúšťať od tempa, hráme skvelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Tpčo jsem to říkal...

Reagovat
spider_8

Tak tohle je hodne inovativni braneni rohu

Reagovat
Svatej

a tohle inovativní bránění rozehry

Reagovat
Salfovic

Slušnéé zakončení na slabší nohu.

Reagovat
Miguel19

Lol, Koulibalyho fakt nikdo nebrání

Reagovat
jk

Reagovat
vitasrp

Tu sílu v nohách, jakou má Sterling s frajerem na zádech, kdy ho prostě nepustí k tomu míči, to je třeba v porovnání s Pulišičem jako den a noc.

Raheemovi dáme těžký přihrávky a on o balón nepřijde, Pulišič to dostane do komfortní pozice a kolikrát to už takhle ztratil.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
acko_bez_naflusu

Na svoji postavu hraje skvěle zádama k bráně... Jak si podrží míč

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Jestli Kouli pojede takhle dál, tak si na Rudigera celkem brzo nikdo nevzpomene, je fakt brutálně dobrej ve všech ohledech

Reagovat
Maximm9

Po tomhle jeho skluzu jsem na Rudigera uz zapomnel

Reagovat
Talker

Tak Rudiger byl do příchodu Tuchela všehovšudy nadprůměrný obránce, Koulibaly je považovaný za naprostou špičku už X let..

Reagovat
SunFells

Reagovat
Maximm9

Nechapu, ze ho nikdo nekoupil uz drive. Si pamatuji jak chtela za nej Neapol 80mega, ale pro Marinu to bylo drahe

Reagovat
Talker

Tak v té době byl náš transfer rekord kdo, Torres za 50 mega? Nebo už tu byl Morata za 60? Z obránců možná Luiz za 40, jinak jsme měli obranu v průměru za 30 max?

Udělat přestupový rekord o 20 mega výše, než byl dosavadní, za 27(?)letého obránce, když obránce kupujeme za 20-40 bylo naprosté psycho v té době.

Z dnešní optiky to je trošku jiné, ale taky dáváme mnohem vyšší částky.

Reagovat
Maximm9

Je pravda, ze drive jsme byly schopni takove panize dat jenom za utocnika. Ted nemame problem dat jeste vetsi penize za Fofanu, jestli teda prijde a myslim, ze ano.

Doba je jina

Reagovat
fenixLFC

Tak si si odpovedal preco ho nikto nekupil skor

Reagovat
iamnotdave

Kdyby nepřišel Tuchel, tak by ho prodali do Tottenhamu ne? Tehdy si s Lampardem vůbec nesedl a půl sezóny skoro nehral.

Reagovat
Talker

Tak on měl jít za nějakých 20-25 do Tottenhamu, nakonec z toho tuším Tottenham vycouval...? Pak Lampard odešel, ale Rudiger by byl pryč další léto - a škoda by to nebyla, v 4-X-X byl prostě průměrným hráčem.

Reagovat
Salfovic

Očekávám, že v Realu si moc nekopne.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě baví

Reagovat
janinho

koulibaly jebne po rohu uplne nebraneny taky gol... tak ho pre istotu treba nechať úplne voľného pri ďalších rohoch..

obrana s daviesom, emersonom a sessegnonom... to je fakt recept na katastrofu

Reagovat
Talker

U všech míčů jsme dříve, všechno se odráží k nám - nevím, jestli je to štěstí nebo prostě větší urgence, ale podle mého hodně velký vliv na to, jak dobře hrajeme.

Zápas má slušné tempo, celkem zábavné.

Reagovat
Svatej

Kurva já ho miluju Takovej skluz čistej

Reagovat
janinho

inak ale atmosféra je tam jak na pohrebe

Reagovat
hitZor

Jasně, v televizi to totiž jde slyšet úplně přesně stejně, jako na stadionu.

Reagovat
janinho

je to prvý prenos ktorý v živote pozeráš?

Reagovat
Miguel19

Kartuj ten dobytek ale. Třetí zákrok zezadu...

Reagovat
hitZor

Už Kane měl v páté minutě za to podražení Jamese ze zadu dostat, tohle měla být už třetí nebo čtvrtá žlutá..

Reagovat
Raylan

Skoda teď. Mount konečně hraje tam kde má

Reagovat
Maximm9

Havertz dneska zatim skvely, vsechny vysoke mice vyhrava

Reagovat
Svatej

Prdel je, že vychcanej křádelník by ted na Loftusově místě udělal pecku. Vlastně jsem ale rád, že to dopadlo takhle.

Reagovat
hitZor

Jak teď ten čárový mohl nevidět, že to byl jasný roh?

Reagovat
Svatej

postranní to nevidí dva metry od něj v dokonalým uhlu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
spider_8

To je hodne dobra zluta.

Reagovat
REPLIKATOR

James Za tyhle fauly bez šance hrát míč by se měly dávat červený.

Reagovat
Svatej

To je zas úplná píčovina, ale je to jeden z mála případů, kde by se mi líbil ten dočasnej trest.

Reagovat
SunFells

Aha ...ok

Reagovat
Nizzie

LOL

Reagovat
hitZor

Reagovat
icka

Nauč se pravidla

Reagovat
Talker

Tak on právě říká, že by byl rád, kdyby se pravidla změnila asi.. .

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
Whitemedia

Zakázat mu fotbal minimálně na rok.

Reagovat
Svatej

pochcat mu ségru ještě

Reagovat
Talker

Já věděl, že budeš mít nějakou úchylku...

Reagovat
Svatej

To není úplně dobrý znamení, měl bych se krotit

Reagovat
jk
Reagovat
Svatej

jj, vim o ni právě

Reagovat
Talker

Tak už víme, komu kradl makeup tu první sezonu...

Reagovat
Salfovic

Ta otočka Jorginha v chůzi

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Bentacour bez karty, ok

Reagovat
jk

On pískal výhodu ne? Jinak nechápu.

Reagovat
Miguel19

Jo ona je tam nějak ta výhoda asi...nevim

Reagovat
RKBoy

už to malo byť aspoň 3:0

Reagovat
mr.Silver

Karta nic? Taylor je komik fakt.

Reagovat
Svatej

Teď už bych nějakou kartu možná i ocenil teda

Reagovat
hitZor

Tohle hlavně bylo už podruhé co Sessegnon takhle sestřelil zezadu Loftuse..

Reagovat
Nizzie

Hlavně už měli mít tak 3-4

Reagovat
hitZor

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mr.Silver

Ostudný výkon od Spurs, Chelsea hraje hezky, hlavně teda Kante to bossuje neskutečným způsobem.

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Cobra

Perfektně odchozený poločas. To se jako všichni rozhodli, že se nebudou účastnit soubojů? Já to fakt nechápu...

Reagovat
Svatej

Mně přijde, že se jich docela i účastníte, jen je hodně prohráváte teda... Mimo to ale souhlas, fakt vůbec neposobíte fyzicky nadrceným týmem, kterej jsem čekal, že na nás vlítne

Reagovat
Jesfey

Prohráváme střed pole, Chelsea má 4-5 středních záložníků. Son a Kanea se hry vůbec neúčastní.

Reagovat
Talker

Je fakt, že Kante ve formě se počítá za 3-4

Reagovat
Jesfey

Tak Havertz i Mount se stahují a chodí si pro ty balóny (a jsou to rození střední záložníci), oproti již zmíněným dvěma. Kante zase až tak tolik vidět nebyl, abych to o něm dnes tvrdil

Reagovat
Nizzie

Asi dali až moc do tréninků.

Reagovat
Salfovic

Protože do nich chodí pozdě.

Reagovat
Maximm9

Taky jsem cekal, ze nas absolutne prebehaji. Jak tady byla videa z jejich pripravy, jak jim Conte dava

Reagovat
SunFells

Srandovní, že po takovém poločase jediný s kartou skončil hráč Chelsea.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

Vy jste strašný slečinky

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Side

Reagovat
icka

Reagovat
VasAFC

Nechapu

Reagovat
Miguel19

To už jsme tu dlouhou dobu neměli. 11 naprosto výborných výkonů..

Uvidíme, co druhý poločas. To tempo nemůžeme vydržet a Spurs ještě nic nepředvedli. Ti se zvednou.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Zatím skvělý výkon. Slepice netuší.

Reagovat
spider_8

Nechapu dve veci. Zaprvy, ze nevedeme o vic nez o gol. A zadruhy, ze takovyhle napadity, vysoce intenzivni ofenzivni vykon nedokazeme zopakovat i proti papirove slabsim souperum. To je jak nebe a dudy fakt. Zato Spurs na nas system posledni roky absolutne neumi. Nepamatuju si, kdy naposledy s nami zahrali solidni zapas. Bez ohledu na trenera.

Jinak je ale dobre, ze vsechny tri nase posily zatim vypadaji skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesfey

Snad by se ta útočná trojice mohla taky někdy zapojit do rozehrávky...

Son možná je nejlepší zakončovatel v lize, ale pokud bude ztrácet balóny při rozehrávce a jenom čekat na balón za obranu, tak může čekat do zítra.

Chelsea má ve středu zálohy prostě víc hráčů.

Reagovat
Svatej

No zatím 1:0 pro Tuchela teda. Takticky fakt naprosto špičkově směrem dozadu, dopředu to minimálně první půlku poločasu bylo přímo trapný.

Mount by se měl vzpamatovat, vůbec se mi nelíbí většinu času. Havertz jen o trochu lepší, ocenil bych tam toho zmiňovanýho Odoie, aby se chodilo víc do soubojů 1v1, ve kterých jsme dneska obecně lepší. Jorginho nejdřív hroznej, ale pak to tam i díky Kantému dobře ovládli.

Koulibaly bezchybnej

Reagovat
vitasrp

Cože bylo přímo trapný první půlku poločasu? Však od 10. minuty funguje v podstatě jenom Chelsea.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Svatej

No přesně do tý Havertzově akce před gólem jsme se zmohli jen na naprosto kostnatej nehybnej zámek, kterej byl skvělej v udržení míče na soupeřově půlce, ale jinak byla veškerá útočná snaha koncentrovaná do centrování a přelévání míče.

Alespoň to teda neberu tak, že když jsi na soupeřový půlce, tak to automaticky neznamná, že je to dopředu dobrý, pokud z toho nejsou nějaký momenty...

Reagovat
vitasrp

Jako prvních pět minut jsme se hledali, pak jsme převzali otěže, stabilizovali hru a po deseti minutách si vypracovali první gólovku. Ty řeči, že jsme byli přímo trapný, mi přijdou úplně mimo, když si vezmu, že hraješ proti Tottenhamu pod Contem, který měl být podle předzápasových prognóz více než vyrovnaným soupeřem.

A zrovna proti nim nemůžeš nerozvážně útočit, když tam pak máš pro případný rychlý brejky Kulusevskiho, Sona a Kanea.

Reagovat
SunFells

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

OD nás skvělé. Všechny můžu pochválit. Je tam nasazení, chuť vyhrát. Hlavně aby nám to vydrželo.

Reagovat
jk

Fans chelski co tu prorokovali že to bude pěkná sračka se trefili. Akorát tu sračku hraje Tottenham. Conte zas posranej to trochu roztočit. Až na tu press trap na Koulibalyho naprosto tragický výkon, záloha neexistuje a na brejky se Tuchel celkem dobře připravil s Jamesem, který se drží Kanea jak klíště.

V druhým poločase očekávám nějakou střelu zpoza vápna na 2:0 a konec zápasu.

Reagovat
Talker

Tak vzhledem k tomu, jak vypadal zápas s Evertonem, že jsme dostali v přípravě čtyřku od Arsenalu a remizovali s nějakým noname US týmem je tohle jako fotbal z jiného světa z naší strany.

Reagovat
jk

Hrajete se Spurs doma. Na SB by nás porazil i Sokolov.

Reagovat
Svatej

dobrý postřehy

Reagovat
Talker

Kvalitní výkon, dominantní. Tottenham jako by nechtěl míč a nevěděl, co s ním, všechno se odráželo k nám, což nám výrazně pomohlo.

Celkově zábavný zápas z naší strany, jen bych omezil centry do vápna na Sterlinga, které mě zezačátku sraly..

Jinak by mě zajímalo, proč takhle (relativně) agresivně nehrajeme pravidelně.

Reagovat
PanAu

Hodně dobrý výkon, musíme přidat další gól, jinak to bude dost nervozni a Conte fakt neumí na Tomáše.

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea je kurevsky silná

Reagovat
Svatej

proti vám to tak nevypadalo

Reagovat
Miguel19

Od té doby, co si Marin v přípravě mazal Hazarda na chleba fakt nemá cenu brát ty výsledky v potaz...

Reagovat
Trapper

Reagovat
RKBoy

prípravu aj niekto berie vážne?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Eheh, jsou dobří, ale Conte se tu nechává školit už potřetí od Tuchela stejným stylem.

Reagovat
Jesfey

Je škoda, že je tak hrozně neadaptabilní. Ani to nemáme jak moc měnit, všechny ofenzivní záložníky jsme poslali pryč a přivedli jsme čtvrtého defenzivního záložníka.

Reagovat
SunFells

Ale i ten by se svou technikou a kontrolou míče měl větší úspěch unikat counterpressu než Hojbjerg.

Reagovat
Csaplárova past

Chelsea zlepšila všechno, za co byla kritizována po prvním zápase. Takže? Je Chelsea tak dobrá nebo Spurs tak slabí?

A to Chelsea podepíše MINIMÁLNĚ útočníka a Fofanu .... tohle půjde a né že né

Reagovat
Svatej

Obojí, furt to od nás je dopředu dost trapný, jen jsme neskutečně nadupaní směrem dozadu

Reagovat
Csaplárova past

Tak pro Chelsea ideální stav, ne? Chelsea silná dozadu, Spurs vepředu impotentní vedeš 1:0 ....

Reagovat
vitasrp

No po prvních pěti minutách jsem měl strach, když tam zejména Jorginho lítal jak papír, ale od tý doby naprostá paráda.

Presink té ofenzivní trojice - respektive čtveřice, protože hodně vysoko leze také Kanté - to je naprostá špička a Tottenham tam dostal naprostý minimum času k nějaký postupný rozehrávce.

Líbí se mi, jak agresivně hrají ti postranní stopeři, kdy tam proti Kulusevskému či Sonovi chodí klidně i na polovinu soupeře, jenom aby nedostali jednoduchý míč a nemohli jít směrem vpřed.

Pravá strana naprosto super, jak se to tam různě přesouvá a prolíná, kdy Loftus-Cheek je občas na lajně, občas leze ze strany do záložní řady, občas pak z té středové pozice nabíhá za obranu, zatímco James to roztáhne na čáru, paráda. Podobně jsme to hráli na Realu Madrid a taky to fungovalo dobře, tohle je ale snad ještě lepší.

Dokonce i té ofenzivní trojce skoro nemám, co vytknout - Havertz tam udržel několik těžkých míčů, Sterling je naprosto skvělej, jak si tam udrží stopera na zádech, Mount tradičně výbornej.

Maximálně to řešení ve finální třetině, tam to kolikrát zbytečně zadrbeme, když už by se slušelo vystřelit (Loftus-Cheek), nebo si dáme o dotek navíc ve chvíli, kdy je na druhý vlně volnej hráč a může mu jít balón proti noze. Tam třeba u Man City jde tam přihrávka automaticky a bum zakončení, u nás se hráč ještě zkusí udělat další kličku, zavře se to a pak už z toho šance nevznikne.

Druhou půli nečekám tak dobrou, protože Conte určitě neco vymyslí a svou hru přizpůsobí, ale moc doufám, že to nějakou kravinou totálně neposereme.

Reagovat
Svatej

Pěknej rozbor

..ale čumim jak hodnotíš Mounta, já od něj chci výrazně víc teda

Reagovat
Miguel19

Tak od Havertze čekáš prostě víc, ale dneska je to od něj top výkon..

Reagovat
icka

Asi tak nějak. Nevím kde nechal oči.

Reagovat
Salfovic

Mount mi přijde daleko horší.

Reagovat
Maximm9

Libi se mi jak Mendy nevymysli kokotiny a radsi to odkopne

Reagovat
vitasrp

A jinak bych teda ještě dodal, že se pro mě až zbytečně moc řeší, jestli je uprostřed Sterling, Havertz nebo Mount.

Protože na začátku Mount přebíral míče mezi liniema a Sterling a Havertz hráli výš rozdělený útočníky.

Ale postupem času se to často mění, ti hráči mají volnost se různě prohazovat podle potřeby, důležitý je akorát to, aby každý plnil tu roli, ve který se zrovna nachází.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
LaVolpe

Chelsea STRONK.

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsem od 25. mninuty a chelsea skvela, imo neni nahoda, ze tam neni azpilicueta, ktery proste na zaklad uz nema, bez neho je ten tym mnohem vyvazenejsi. koulibaly a jeho rozehravka to je skvost, fakt me bavi s jakou jistotou posila strasne tezke a nezvykle pasy. cucu je top.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

V první půli xG 0,38:0,32 Zajímavé

Reagovat
Svatej

wtf

Reagovat
hitZor

Měli by mít 0, ta jediná šance z které to šlo na bránu byla stejně z offsidu, takže by případný gól neplatil a xG by mělo tím pádem být 0.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo určitě za 0. Jediné, co se muselo počítat, byl ten centr/střela z úhlu z pravé strany.

Reagovat
hitZor

Jakože z úhlu asi pět stupňů a někde z hranice vápna je 0.32 xG? To mi nevychádza

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi je záhadou, jak to na SkySport počítají

Reagovat
Salfovic

Vždyť tam měly slepice jen tu jednu střelu z úhlu, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pocita se do toho treba ta loftusova sance po pasu jorginha, kdy hlavou netrefil mic, nebo je to 0, kdyz nedojde ke strele?

Reagovat
Svatej

0, jak píšeš

Reagovat
SunFells

0

Reagovat
sensei25

Moze mi niekto vysvetlit preco Tottenham “brani” vysledok 1:0?Conte a jeho styl cista katastrofa.

Reagovat
Svatej

Oj, Conte mě chce nasrat

Reagovat
SunFells

Cucurella dneska vyrovnal svou bilanci asistencí z Brightonu, mohl by i gólů.

Reagovat
Svatej

Fakt brutální, jak jsme všude dřív. Buď soubor vyhrajeme nebo získáme faul, fakt nasazení skvělý

Reagovat
jk

wtf, co to je za střídání?

Reagovat
janinho

kks práveže konečne nejaká zmena. si chcel post za post aby sme sa nedostali do sance ďalších 30 minút???

Reagovat
Svatej

Proč furt hudrujou

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

kurva já z tebe mám infarkty

Reagovat
Mimalu

však už to ani nemám přes satelit - > mám to přinejlepším ve stejný čas jako 90% EF

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlisona jsem fakt vidět nechtěl. Snad nebude mít den

Reagovat
Nizzie

Kane

Reagovat
Svatej

Bože dávej to

Reagovat
vitasrp

Ty píčo. Na karty 2:0, já fakt hořim

Reagovat
John Obi Mikel

Klasický Taylor

Reagovat
jk

Ale obě zaslouženě

Reagovat
hitZor

Ale ty čtyři zasloužené pro Spurs jaksi nikde

Reagovat
Svatej

WTF, jak se tohle stalo

Reagovat
icka

James se zapomněl.

Reagovat
Greny

Ty vole to musí být golal

Reagovat
Salfovic

Blbě to trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte už ten druhej konečně!!!

Reagovat
Svatej

To bylo od Sona výborný

Reagovat
John Obi Mikel

Na obou stranách teď jasné góly

Reagovat
Talker

Zdá se mi to nebo jsou slepice naprosto rezignované? Někdo nakopne míč a dopadne to k osamocenému našemu hráči a nikdo u něj není a trvá jim pár vteřin, než se k němu dostanou.

Reagovat
Svatej

Krásně Kai s Mountem v těch soubojích teď

Reagovat
janinho

krista harry... toto sa musí mendyho opýtať kam to chce pice.

Reagovat
hitZor

Platil by ten gól vůbec, kdyby to Kane trefil? Son v offsidu tam zakřižoval dráhu Silvovi, který běžel za Kanem.

Reagovat
Svatej

to by pustili

Reagovat
SunFells

Dneska jo

Reagovat
icka

Ted si nejsem jistý. Ovlivnil pohyb hráče. Tak by měl být ne?

Reagovat
Svatej

Gallaghera místo Jorginha bych tam dal... Přidat trochu agresivity ještě

Reagovat
vitasrp

To si ten debil dělá prdel en??? Však tam byly dva faulyy typíčo už

Reagovat
Mimalu

si Taylor už dělá prdel ne

Reagovat
Miguel19

To nemyslíš vážně

Reagovat
vitasrp

To bylo úplněn jasný, ten Taylor je takovej kus debila

Reagovat
Svatej

a Broju na hrot herdek

Reagovat
Maximm9

Dekujeme Jorginho

Reagovat
Greny

Ten rozhodci taky pěknej zmrdecek...to jako teď nebyl na Havertze faul jo.?

Reagovat
jk

Byl, teď to opakovali.

Reagovat
Jesfey

Nepatrně ten balón hrál

Reagovat
vitasrp

Jj, ale zároveň trefil nohy a hlavně ještě předtím ho zatáhl, tam měla být výhoda a minimálně odpískaný předchozí faul

Reagovat
Jesfey

To asi ano, zas na druhou stranu Loftus-Cheek pořád až teatrálně padá...

Reagovat
vitasrp

To byl Havertz a snažil se to ustát do poslední vteřiny.

Reagovat
Jesfey

Nemyslel jsem teď.

Reagovat
Jesfey

*jeho

Reagovat
Svatej

MRDÁM TO

Reagovat
Mastný Chobot

Tomu rozhodcovi jebe?

Reagovat
SpecialOne

Do píče s Taylorem fakt už, se snad nedožiju sezóny bez něj...

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Salfovic

Chudák Jorginho, ten to zase schytá

Reagovat
Raylan

Zaslouženě ale

Reagovat
John Obi Mikel

Proti 12 je to těžké

Reagovat
Svatej

TO JE kurva faul ale

Reagovat
vilp

To je Jorginho.

Reagovat
Golasso

Rozhodčí v PL jsou odpad

Reagovat
Kixi Syhimour

Conte

Reagovat
RKBoy

Taylor a Dean zase úradujú.

Reagovat
Miguel19

Však ten pomezní to má před sebou ty píčo.

Reagovat
spider_8

Co tam ten idiot Jorginho vymyslel

Reagovat
Svatej

proč já tenhle zasranej sport vbec sleduju, když při takhle vyrovnaných zápase, kde záleží na detailech, je tak snadný ovlivnit výsledek. Běžte s tíhmel do píči...

Reagovat
Whitemedia

Na tuhle plešatou píču já už nemám nervy kurva..

Reagovat
Salfovic

Plešatej rozhodčí asi musí být píča, to už bude nějaká diagnóza.

Reagovat
vitasrp

Tohle nepísknout ale Tam byly dva fauly a ten idiot nefoukne ani jeden, plus samozřejmě žlutá pro Bentancoura, to fakt není normální.

Vždycky, když píská Taylor, tak je z toho neuvěřitelná věc. Hlavně že ten blbec chce, aby rozhodčí měli větší respekt

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako co čtu, tak letos ten začatek ti rozhodčí absolutně nechytili...

Reagovat
Nizzie

Letos?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak obecně jsou samozřejmě úplě strašní, nicméně letos mám docela dost už ve druhém kole

Reagovat
vitasrp

A ještě to nbyl ofsajd teda

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
CzechLukas

Čistý

Reagovat
icka

Taylor je záruka, že něco dojebe. Atmosféra mi nevadí, tak to má byt

Reagovat
Maximm9

Ten COnte je vazne hlupak

Reagovat
Talker

Takhle - měl to být faul, ale reálně to bylo o minutu-dvě později, na to se nemůžeme úplně vymlouvat.

Nechápu ale vůbec dnešní pískání a žluté, že první žlutou dostane Conte z jejich strany...

Reagovat
spider_8

Ale teda tohle se piska jako pasivni offside.

Reagovat
Svatej

Contemu mrdá?

Reagovat
John Obi Mikel

Ten nikdy nezvládal

Reagovat
Csaplárova past

Conte je Král

Reagovat
hitZor

Faul na Havertze, faul na Jorginha, Richarlison v offsidu přesně v ose střely a ani jedno VAr neodpíská

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Faul a pak offside...a stejně je to gól. Mě jebne

Reagovat
vitasrp

Občas se řeší úplná pitomost, a teď -když jasně stojí v linii střely - tak nic. Fakt to nedávám.

Reagovat
lajka30

Tak se jdi léčit do Bohnic.

Reagovat
Nizzie

Slepice, you are welcome

Reagovat
pingla

offside však Ríša stál tak od brankáře tak 10 metrů

Reagovat
Svatej

offisde je i když zacláníš ve výhledu.

Reagovat
pingla

jo, ještě napiš, že mu zacláněl ve výhledu

Reagovat
Greny

Ale míč letěl tím směrem a Mendy mohl být tím jeho postavením ovlivněn to je dle pravidel ofsajd

Reagovat
pingla

pokud se hráč očividně nezapojuje aktivně do hry a stojí prostě daleko, ofsajd to není. přesně jako teď kdyby stál někde na malém vápně, tak to je jiná žejo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Csaplárova past

Teď mluvte vy kokoti

Reagovat
Svatej

Offisde, faul, lul.... PL

Reagovat
Taiger

A Rich zaclanel, to je unlucko

Reagovat
janinho

sak pise ze offside

Reagovat
dantetomas

To nie je unluck, ale neschopnost Taylora, ciaroveho a var

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maximm9

Za me to bylo tvrde dohrane, ale faul to nebyl. Prvni balon. Pak bych resil, ze Richarlison uhnul mici a Mendy pres nej nevidel

Reagovat
Greny

Takže faul a ofsajd a rozhodčí a var nic... Taylor je fakt zmrdu král. To je co zápas tak tam vždy něco proti nám vymysli

Reagovat
John Obi Mikel

Refenham tvl

Reagovat
SunFells

To není offside, když tím hru ani nepřímo neovlivnil.

Reagovat
Mimalu

teď už můžu "Havertz "?

Reagovat
Svatej

BĚŽ DO HAJZLU

Reagovat
Talker

Reagovat
RKBoy

jedna vec je sú tieto tragikomické rozhodnutia od komikov Taylora a Deana, ale my sme zahodili suverénne 3 tutovky.. po 1. polčase už mohlo byť vymalované.

Reagovat
spider_8

Reagovat
jk

Tpčo Romero tam byl teď jak na výletě.

Reagovat
spider_8

Me jebne ty vole. My fakt potrebujeme roh nebo penaltu na gol.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
spider_8

Nebo gol od obrance

Reagovat
RKBoy

JAMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Ani jsme to nebyli já a Mimalu

Reagovat
Svatej

i tak mám radost

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Miguel19

J A M E S !!!

Běž Tomáááááááši

Reagovat
Maximm9

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Reagovat
acko_bez_naflusu

To bylo trapný hrozně

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Trapper

Jameeeeeeeeeeees

Reagovat
Mimalu

Reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeece <3

Reagovat
Talker

Reeeece

Reagovat
SunFells

Ale Tuchel s Contem teda, jak dva psi

Reagovat
Jesfey

Být tohle na Loftus-Cheeka, tak jsou zase z tohohle již 3 fauly...

Reagovat
Nizzie

Boehly vypadá, že ho jebne... "This is soccer"

Reagovat
John Obi Mikel

Reece

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
vitasrp

Tuchel je taky psychopat, to je bombový

Reagovat
SpecialOne

Teď tam něco najdi ty píčo plešatá.

Reagovat
hitZor

Čekal sem, že to VAR neuzná kvůli toho souboje Kouliho

Reagovat
SunFells

95.´ Taylor 2:2

Reagovat
Nizzie

assisted by Dean

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Golasso

Jako Conte mu to zkomplikoval, když stáhnul Sona, ale on to nějak pískne

Reagovat
SunFells

Ivan dostal instrukce

Reagovat
Nizzie

Hey vsadil si na to?

Reagovat
SunFells

nevsázím

Reagovat
dantetomas

Reagovat
herbage

Reagovat
Talker

Tvl...

Reagovat
Svatej

To ses posral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
SunFells

Vždyť to byla 96., co blázníte

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Ritchie

ty vole

Reagovat
Talker

Je v prdeli, že jediní hráči, kteří umí zakončit, jsou obránci

Reagovat
SunFells

Jamesovo zakončení nic moc teda

Reagovat
Talker

Zakončil to do branky, ne?

Reagovat
Salfovic

Naštěstí už lloris padal dopředu na opačnou stranu

Reagovat
SunFells

To jo Ale většina brankářů by se snažila co nejvíc běžet naproti a roztáhnout se než takhle tipovat.

Reagovat
Greny

JAMES

Reagovat
Svatej

Proč tam toho Armanda nedá? by mu mohlo sednout teď

Reagovat
Miguel19

Výborně. Kanté jak jinak než ko...

Reagovat
Svatej

Neee

Reagovat
Svatej

bože Tomáši co to děláš Okamžitě pošli toho amíka zpátky do sedačky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

to jsme úplně nepotřebovali

Reagovat
Svatej

Tuchel neodolal, to miluju

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté konečně chytne skvělou formu

Reagovat
John Obi Mikel

Kanté Dnes TOP výkon

Reagovat
Whitemedia

Odoi fight fight fight.. a je tam zase Pulisic..

Reagovat
John Obi Mikel

Čekali jste snad něco jiného?

Reagovat
Whitemedia

Ne. Ale ať ho tedy pustí na hostování, tohle nemá fakt smysl.

Reagovat
RKBoy

Mount, Gallagher a Ruben spoločne na ihrisku.

Reagovat
Miguel19

Ano, karta Havertz

Reagovat
John Obi Mikel

Na karty 3:0

Reagovat
icka

Havertz dneska top výkon

Reagovat
SunFells

Gallagher džííz

Reagovat
Salfovic

Ten už si nekopne.

Reagovat
SunFells

Jebe to řádně

Reagovat
Maximm9

Jako poslat ho do rozjeteho derby taky neni podle me dobry

Reagovat
SunFells

Myslím, že nechtěl ...Kantému ujebalo hamstring

Reagovat
Svatej

Kai mě sere tím zakončením, ale nasazení a výkon fakt víc a víc akceptovatelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Mount bože. Tref už konečně tu bránu.

Reagovat
Greny

Ještě aspoň čtyři žlutý a jednu červenou nám dej

Reagovat
Maximm9

Havertz top

Reagovat
Talker

Gallagher má ten "young Mount" - presing jako honící pes, agresivní náběhy, jen to chce tu finálku - stejně jako Mount.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

James teda fakt brutální, já jsem fakt šíleně klidnej, když ten míč dostává i pod tlakem

Reagovat
eder

Antonio, dělej něco. Přeci se nenecháš zahanbit tou Dachau kreaturou...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
RKBoy

hráči Spuds bez karty.

Reagovat
jk

Pouští to na obě strany tak co furt brečíte jak malý cunty?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Ty jsi směšná neobjektivni postavicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

to je klasika fandov Chelsea aj ked hraju s LFC, ale Romero dobry hnoj

Reagovat
jk

Kdyby dostal redku tak by se fakt nikdo nemohl divit.

Reagovat
Salfovic

Tuchel z toho dělá mateřskou školku

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kai by dneska užásný

Reagovat
Talker

Kdyby se nedostal do těch 2 šancí, které spálil, tak bych řekl, že perfektní výkon. Takhle herně skvělý, ale zakončení pokulhávající .

Reagovat
Trapper

Mendy

Reagovat
RKBoy

lol

Reagovat
Trapper

Romero mrdka, táhni

Reagovat
formic81

Romero dobrej hnuj

Reagovat
RKBoy

Taylor.

Reagovat
vitasrp

Vždyť to je červená pro Romera, to není normální

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
lofin9

Romero dobry primitiv

Reagovat
Maximm9

to je sracka

Reagovat
Jackmaker1989

Taylor ty skuvesyn, nech skapes do rana ty vyjebany buzerant. Chod do pici.

Reagovat
CzechLukas

Reagovat
Kovi81

Ideálne ešte dneska

Reagovat
John Obi Mikel

Romero červená

Reagovat
smazaný uživatel

Romero redka ne?

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
hitZor

Co tam ten pičus Dean dělá, však tohle je jasná redka

Reagovat
hitZor

A samozřejmě 2:2

Reagovat
VasAFC

Fan tottenhamu, co by tam asi tak delal.

Reagovat
Salfovic

Úplně ho tam vidím, jak tam po gólu na 2:2 zuřivě mává šálou.

Reagovat
Talker

Ty vole...

Reagovat
Miguel19

Z toho nemůže mít radost ani owny. To je příšerný.

Reagovat
Nizzie

Ti dva dementi jsou takový omezenci, že budou říkat, že to bylo čisté.

Reagovat
SunFells

Lol, to víš že má.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

....no jak jinak

Reagovat
SunFells

Reagovat
LesyJePan

Rozhodca to tam skusene dotlačil

Reagovat
smazaný uživatel

si delaji picu, ze jo?? jak jako nepisl ten faul na cucurellu to byla redka.

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
John Obi Mikel

Chelsea - Rozhodčí 2:2

Reagovat
VasAFC

Reagovat
LesyJePan

To je blamáž

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Tak to Taylor a VAR dneska dotáhli k dokonalosti...

Reagovat
Svatej

Tohle je na nějaký řízení ne? Nikdo mi nevymluví, že je ten chlap objektivní, to JE KURVA TAKOVEJ KRIPL

Reagovat
hitZor

Myslíš Deana, žejo?

Reagovat
Svatej

pochopitelně

Reagovat
FC Porto FC

Ty pico po co udělal Romero si řekneme dobrý kopeme roh dal???

Reagovat
smazaný uživatel

Však nic neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

https://clip.dubz.co/v/4zwzcx

Doufam, ze si delas srandu ty zaslepena nulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde mi to otevřít a s tím nickem běž někam. Identity theft is not a joke.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ke vsem certum, jsem tu dyl a delas nam tu ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to jde, no ok, byl to faul. Ale na kartu ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

No jenze o kartu nejde.. po faulu meli kopat modraci trestnak a k rohu by nedoslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tohle jsem ochotný uznat.

Reagovat
Nizzie

Degen no... ty.

Reagovat
smazaný uživatel

0/10

Reagovat
Greny

Ty bys taky zasloužil pár facek

Reagovat
RKBoy

MotM Taylor a Dean.. túto dvojku by som seriozne dokopal vidieť ich niekde v okolí štadiona.

Reagovat
SunFells

Own goal strikes again

Reagovat
Salfovic

Hodně kruté pro Chelsea.

Reagovat
formic81

konecne to ma nejaky koule

Reagovat
SpecialOne

Mě už ta úroveň rozhodčích bere radost z PL

Reagovat
Svatej

asi si dám pauzu, tohle nemá smysl sledovat absolutně...

Reagovat
Golasso

Nápodobně. Údajně nejlepší liga na světě má rozhodčí k ničemu

Reagovat
Manik...

Reagovat
$dolar$

Typek ma haro jak Fellaini, zasekne se o Cutiho a tady se spusti shitstorm

Jinak COnte

Reagovat
samson192

ty si bol vždy mimo

Reagovat
Jesfey

Mega, ještě ukážou konec celého toho. Ten týpek, co řídil přenos, byl fakt otřesný, radši nechal hrát desítky sekund opakovačky Chelsea, než aby tam byl vidět fotbal. V polovině případů již byl ten balón na druhé straně hřiště.

Reagovat
Nizzie

Jo jasné jasné.

Reagovat
SunFells

Levy: Když jim nic nedám, pískaj proti!

Reagovat
spider_8

Kurva co tohle bylo. Jak dva blazni fakt

Reagovat
vitasrp

Tak to je totální výsměch.

Jsme kokoti, roh v devadesátý máme ubránit, ale

Když na to VAR čumí, tak sorry, zatáhnutí za vlasy je rudá, přímák pro nás a nazdar. Když už to zkoumal, nechápu, jak to mohl pustit.

Absolutně nezvládnutý od sudích. Toho plešatýho debila, co chce víc respektu, ať si prosím užijí na jiných stadiónech, protože na Stamfordu to vždycky akorát vykurví.

Reagovat
Jesfey

Přímák by to byl, kdyby ho chytl první, tady to byl ale Cucurella. Možná by dostal červenou za ty vlasy, ale zase by měl penaltu.

Reagovat
vitasrp

Jojo, určitě by dostal penaltu, to víš že jo.

Reagovat
jk

Ten Tuchel je chudák bože.

Reagovat
Csaplárova past

Ty zavři tu chrapu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
icka

ty jsi mimo dneska

Reagovat
jk

Ty jsi směšná neobjektivni postavicka

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Csaplárova past

To je strašný hnusák ten Romero. Už Havertze tam pořád postrkoval za čárou. Vypadá jak cigán a chová se jak cigán ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za žlutou ho fauloval Havertz, ne naopak, to hádám není hnusák v tvojí logice.

Reagovat
Csaplárova past

Určitě ho nefauloval za tou čárou, kdy si šel pro balón a při odchodu zpátky na hřiště ho Romero postrčil ze zadu jako srab ...

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako, takovejch pošťuchování je, za kartu ani náhodou.

Reagovat
Csaplárova past

O kartě tady píšeš jenom ty

Reagovat
O.Giroud

najvacsi hnoj PL a to konkurenciu nie je mala

Reagovat
VasAFC

Tak oni tam maj takových sympataku plnej tým

Reagovat
messi80

Nacek pojebany.

Reagovat
Cobra

Tuchel je normálně psychopat.

Reagovat
Jackmaker1989

A ty si kokot.

Reagovat
LesyJePan

Strasne vam pomohol sudi, to by som bol psychopat aj ja po niecom takom.

Reagovat
Svatej

Jak velkej trest by byl za rozbití huby? Má někdo představu?

Reagovat
Cobra

Dobře, ale má si to vybít na rozhodčích, ne na trenérovi.

Reagovat
Svatej

Však Conte si normálně začal a to to píšu já Vůbec se nedivim, že si odnesl taky svou trošku

Reagovat
Talker

Co udělal? Já to přepnul ztlumil ve chvíli, kdy skončil zápas.

Reagovat
Cobra

Podal si s Contem ruku, ale Antonio se mu nepodíval do očí, tak ho za tu ruku furt držel a tahal.

Reagovat
Salfovic

Kdo koho tahal ?

Reagovat
Jackmaker1989

Aha tahat za ruku je problem ale tahat za vlasy je ok. No ty budes kus kokota

Reagovat
Jesfey

Tak by byla jinak penalta za to, že držel Romera.

Reagovat
jk
Reagovat
SunFells

Viděl zločin na svém týmu.

Reagovat
O.Giroud

mal by dostat na bendzo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Skopčáckej zakomplexovanej magor...

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
icka

Jak to palcujou v zástupu ty chcanky od Spurs

Reagovat
jk

Reagovat
hitZor

To že Conte dělal to stejné, jen o chvilku dřív, je nezajímá

Reagovat
Cobra

LOL

Reagovat
hitZor

Chceš říct, že on po gólu na 1:1 nešel slavit přímo před naši střídačku? Jak jinak by se tam dostal do té strkanice?

Reagovat
Cobra

Já reagoval na tu poslední strkanici, kdy mu Tuchel úplně nesmyslně tu ruku držel, aby zase něco vyprovokoval. PO ZÁPASE, úplně zbytečně.

Reagovat
icka

Ale jak to dělá Conte tak se napíše LOL

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kattos

Reagovat
Eichel

Reagovat
icka

Taylor ať to raději zabalí a VAR taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečná ztráta. To jsme si projeli sami...ale ten plešatej chuj tomu hodně pomohl.

Reagovat
Svatej

tohle jsme si vážně neprojeli sami.

Reagovat
hitZor

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

mohli jsme několikrát utéct o dva góly a ne z toho dělat drama až dokonce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

No, měli jsme to rozhodnout ve chvíli, kdy byl Tottenham naprosto bezradný... Tohle se prostě občas vymstí.

Reagovat
masly008

Rozhodčí dobře podělal chelsea.

Reagovat
LyEX

Hnusný juzan ten Conte, zákerný provokatér, asi ho jebalo, že bol vyhodený ako handra. Ale pekne ukazuje ako Spurs oslavujú remízu, to je ich vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že jako pičusek tam běhal spíš Tuchel.

Reagovat
Cobra

po tom góle před naší lavičkou.

Reagovat
Talker

No nevím, no.

Trošku nasranost z toho konce, kdy z toho měla být zasloužená výhra, kdy si člověk užil zápas. Všichni výborné výkony, pár zahozených šancí.

Rozhodčí... Nevím, jak mohl Tottenham dohrát bez karty, měli mít několik, každopádně co se dá dělat.

Každopádně na zasloužené či nezasloužené se nehraje. Kdyby se mě někdo před zápasem zeptal, zda bych byl spokojený s výborným výkonem a bodem, tak bych řekl, že ano.

Reagovat
Csaplárova past

No jo, nový metr Premier League. Takových zápasů bude přibývat. SI vzpomeňte na první kolo - 3 zákroky na redku tam byly a rozhodčí to ani nepískli ...

Reagovat
Daniel Levy

Tak já myslím, že určitý posun oproti dřívějšku tam vidět byl. Jsme sice stále za kokoty, ale alespoň odjíždíme s bodem v kapse.

Reagovat
Csaplárova past

Posun v čem?

Reagovat
Talker

Získali bod...

Reagovat
jk

Reagovat
Csaplárova past

Spurs všichni vynášeli do nebes, ale dneska to nevypadalo, že by týmy z TOP4 mohli porazit. Co porazit, oni nepřesvědčili ani herně ...

Arsenal letos nad Spurs

Reagovat
Talker

Ač Tuchel není můj oblíbenec, spíš ho nemusím, tak takticky je naprosto skvělý na ty velké zápasy a mají proti němu problém úplně všichni. Takticky si namazal Conteho na chleba třeba i tím přesunutím Jamese do obrany, aby pokryl jejich levého útočníka a prostě mu nedal metr prostoru ať se tam pohyboval Kane nebo Son.

Druhou věcí je, že jsme do toho šli naplno, kdežto slepice byly takové připosrané.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Byli jsme všude pozdě a herně dost zaostávali, ale cením, že bojovali až do konce.

Reagovat
formic81

tren Hosek ma tak britiš prizvuk az to boli

Reagovat
vitasrp

Výkon perfektní, extrémně mě to bavilo, skoro tomu nemám, co vytknout.

Ale jsem totálně znechucenej. Fakt by stačilo samotný vyrovnání v 96. minutě, ale když tam ještě sudí předvede takovou extratřídu, tak bych se nejradši na celý sledování Premier Laegue vysral.

Reagovat
Svatej

mám uplně stejnej dojem...

Reagovat
jk

Snad si nečekal, že dvě plešky někoho vyloučí kvůli tahání za vlasy.

Reagovat
Svatej

tyvole... Necekal bych, ze me v příští hodine něco rozesměje, pěkný..

Reagovat
FUnk

Reagovat
vitasrp

Hlavně tenhleten blbec skoro kdykoliv píská Chelsea, tak to nějak zesere

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pinturicchio

Calcio čeká.

Reagovat
vilp

Ten gól na 2:2 trochu Mendyho, ne? By to stihl podle mě, kdyby se v půlce výběhu nevracel.

Reagovat
Front hell

Když slepice nemůže rozhodčí rád pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte by mal navštíviť psychiatra a pozrieť by sa malo aj na VAR, či ho náhodou neobsluhujú nevidiaci brigádnici.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Tuchel by toho psychiatra možná mohl navštívit dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuchelovi by možno stačilo dohovoriť, aby sa nenechal zbytočne vyprovokovať. Contemu pomôže už len liečba.

Reagovat
eder

Smrt modrýmu ropnýmu šmejdu...

Reagovat
Jesfey

To jsou tady zase výblitky, na Havertze to tady všichni berou jako jasný faul, ale Koulibaly na Kulusevského nic není. Cucurella s Romerem se drží navzájem, jeden očividněji ale druhý s tím zase začal.

Reagovat
Jackmaker1989

Si kokot alebo si kokot?

Reagovat
Jesfey

Copak? Kokot^3 by tady mohl být maximálně Tuchel, který přesně tolik rozmisek začal.

Reagovat
Mikesh

Conte vs. Tuchel. Miluju PL. Nejlepší liga na světě :-).

Reagovat
Herry31

Psi štěkají a karavana táhne dál. Hráli jsme strašně, darovaný bod od rozhodčích neřeším, jsou v tom tak konzistentní, že příště zařiznou dalšího. Chelsea měla dost šanci nám dát minimálně 4 góly. Sere pes, dobrý na SB.

Reagovat
matZz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
fff

Dnes Keita budek dispozcii, tak zaloha napr. Fabinho Keita Elliot by potesilo, no skor to asi bude Fabinho Henderson Keita. Kazdopadne by som dnes chcel osobne vidiet Nuneza v zaklade, Firmino uz by mal byt fakt hrac z lavicky, pripadne v zaklade ked budeme mat 2 zapasy tyzdenne.

Reagovat
avicii

Keita podľa mňa bude na lavicke, záloha Fabinho, Hendo a Elliott... Nunez v základe.. Ako je na tom Jota vlastne?

Reagovat
81Tomas

Taky myslim, ze bude zaloha jak pises

Reagovat
Busby babes

Erik ten Hag has decided that James Garner should be allowed to leave #mufc if a suitable bid arrives. Sources say United value Garner at around £14m

hmm to je fakt horsi nez McTominay?

Reagovat
iamek

Neskutečný

Reagovat
Busby babes

nevim no. Je to zvlastni, ale v te priprave nebyl nojak zazracny aby si o to misto rekl. tezko soudit jak vypada v treninkach. Je klidne mozny, ze ho ETH proste jen nevidi pro roli, kterou by chtel od svych zalozniku...

Tipuju, ze to same se tyka i McTominaye a doufam, ze letos privedem jeste dva zalozniky a Scott pujde pristi leto taky.

Reagovat
Dawon

A nebo na to zkratka nema no...ze ma hrac slusnou sezonu v champu holt neznamena, ze ma na tym, ktery by mel hrat spicku PL

Reagovat
Busby babes

jj, to je realna varianta. Tezko se to hodnoti, mel jen 20 minut v priprave + ty treninkove zapasy. Ja myslim, ze to bude PL hrac, jen asi pro tymy ve spodu tabulky.

Reagovat
kissak

a pro nás neinformované jak na tom vlastně je když mu příprava moc nevyšla?

Reagovat
Busby babes

Garner? tezko rict no. v priprave dostal jen 20 minut na tour, pak hral 79 minut proti Rayu a asi ve dvou zapasech za zavrenyma dverma. Z toho, co jsme mohli videt takove not great, not terrible a vypadalo to, ze by mohl dostat sanci misto Tominaye.

Muj tip je, ze ho ETH nevidi jako dobrej typ pro to, co chce hrat a tak jsme ok s tim ho prodat a tim financovat jine prichody. Nemusi to znamenat, ze je spatnej.

Reagovat
kissak

mě to zajímalo protože mi připadá, že jeho případný prodej každého mufana velmi trápí

Reagovat
Busby babes

protoze kazdej fanousekdoufa, ze se odchovanec prosadi no. a v Garnera jsme meli velke nadeje, ale asi je neukazal dostatecne aby na nej ETH vsadil...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze nejde ci je horsi ako McTom, to nie je nikto snad asi tam v time, ale ak Hag nechce Garnera, nechce na nom stavat, tak naco ho mat v time? treba ho predat, teraz je o neho zaujem, dostaneme nejake prachy a mozu sa este do konca augusta minuť na novych hračov, Garnera je skoda, ale nejak luto mi za nim nebude, väcsi potencial vidim v Iqbalovi pre prvy tim..

Reagovat
Busby babes

jj, souhlasim, taky bych to tipoval spis na to, ze ho ETH nevidi jako vhodneho hrace pro svuj system.

Reagovat
LFC182

nechat se znásilnit od BRENTFORDU 4:0 s 10x dražším kádrem za miliardy ještě ted se tomu směju

Reagovat
kissak

tak se tomu nesměj biti už byli dosti

Reagovat
wesleyborland

Jesus > Kane, Son

Reagovat
kissak

schválně jestli budou slepičáci souhlasit!

Reagovat
wesleyborland

nemaj na výběr, statistiky mluví za vše

Reagovat
Mates_Matesović

Například ty z loňska

Reagovat
wesleyborland

Ne, ale to je ta Vaše mentalita, pořád ze sebe děláte něco víc a pak ubýhá rok za rokem a najednou to je přes 14 let co jste naposledy něco vyhráli.

Reagovat
kissak

Ač nepředstavitelné v souvislosti s Tottenhamem jsem dneska zrovna četl toto:

Žádné relevantní nabídky však na kohokoliv z kvarteta zatím nedorazily. Vedení dvojnásobného mistra země s osmi trofejemi z FA CUPu pak spíš než o hostování na šest či dvanáct měsíců usiluje o okamžitý prodej.

Reagovat
jk

A jak dlouho je to co jste nebyli v top4?

Reagovat
wesleyborland

A to souvisí s tím, že jste nic nevyhráli přes 14 let jak?

Reagovat
jk

A jak souvisí, že Tottenham nic nevyhrál 14 let se statistikami útočníků z loňska?

Reagovat
wesleyborland

Asi jako Tvá odpoveď "A jak dlouho je to co jste nebyli v top4?"

Reagovat
jk

Top4 je achievement, který už dneska má pro kluby možná větší cenu než FA Cup. To, že jste vyhráli FA cup je každému tak nějak u frdele když se plácáte někde kolem šestého místa.

Reagovat
Lexi Belle

Tak hlavně, že jste se smáli Wengerovi, že TOP 4 není trofej

Reagovat
wesleyborland

jinak vydělali jste díky TOP4 o 0,5m liber víc

Gratuluji k TOP4, škoda, že si tu trofej nemůžete nikde vystavit

Reagovat
jk

Ani a přesně kvůli těm 0.5m chce každý tým skončit v top4

Reagovat
wesleyborland

Jak píšu, velká gratulace skončili jste poslední dvě sezóny o příčku před námi a trofej žádná, ale budete se tady plácat po zádech před námi v době naší největší přestavby kádru #spursy

Reagovat
jk

A vám přestavba kádru trvá 6 let jo?

Po zádech se netřeba plácat, ale Spurs z posledních 5 let byli 3x v LM, vždy skončili před woolwichem a vy jste vyhráli co? Jeden FA Cup? A z toho si máme sednout na prdel?

Myslíš si snad, že by někteří hráči woolwiche nevyměnili Ligu mistrů z FA Cup? Oh c’mon

Reagovat
wesleyborland

"Myslíš si snad, že by někteří hráči woolwiche nevyměnili Ligu mistrů z FA Cup? Oh c’mon"

Myslím si, že by kdokoliv ze Spurs Vás vyměnil za to aspoň něco vyhrát klidně i ten FA cup, Což je nejstarší klubová soutěž na světě a rdkonce jste to historicky vyhráli taky. Bohužel si to už nepamatujete jaký to a tak si tady serete do huby, že vlastně vyhrát nikdy nic nepotřebujete, protože vlastně být 3x v lize mistrů, nebo skkončit o bod před náma je víc než něco vyhrát #spursy

Reagovat
jk
Reagovat
wesleyborland

Tak Xhaka už má 2 FA cupy, to je o 2 trofeje víc než kolik má Kane se Sonem dohromady

Reagovat
jk

Což jen vypovídá o tom, jak je ten cup Xhakovi u frdele, když by radši skončil v T4. fans Spurs by určitě i FA Cup udělal radost, ale pro fans woolwiche je to poslední šance jak se povyšovat nad rivaly.

Reagovat
wesleyborland

"fans Spurs by určitě i FA Cup udělal radost, ale pro fans woolwiche je to poslední šance jak se povyšovat nad rivaly."

A jsme znovu u toho. To je ta Vaše mentalita. Vidíte se jako nejlepší tým na světě, ale přitom nemáte proč. V každém sportu a hlavně u týmovýho ti každej řekne, že nejlepší je něco vyhrát. Nikdo si nebude pamatovat 2 až 20 místo, každýmu to je u prdele. Teď se tady oháníte, že jste byli asi 3 v lize mistrů a co jako? To je jako kdybych já se oháněl, že jsme byli v lize mistrů 19x po sobě. Je to každýmu u prdele.

Ale plácat se po ramenou jak jste užásní, když jste nic nevyhráli a skončili jste poslední roky sice před námi (gratuluji), ale v době naší největší přestavby za několik let a to ještě tak, že to bylo třeba o bod, dva před námi. Tak to je teda úspěch na který si tady nikdo za pár let ani nevzpomene

Jste prostě mistři ničeho a to je fakt #spursy

Reagovat
jk

Ta vaše přestavba trvá už šest let Jinak, že by účast v CHL vyměnil za FA Cup říká i Xhaka v tom videu. Mohl sis trochu udělat vhled do reality, ale klidně si zůstaň u toho honění nad FA Cupem

Reagovat
wesleyborland

Ty jseš roztomilej Ale moc nechápající. Nebo aspoň máš problém s psaným textem, to jsem si ale u fanoušků spurs zvykl, že jsou trochu pomalejší

Reagovat
LFC182

za ligu mistru bude asi trochu vic nez 0,5

Reagovat
wesleyborland
Reagovat
smazaný uživatel

Na to ze jste skoncili posesty za sebou za nama, to spis vypada, ze sebe delas vic ty. Hlavne klid a uvidime na konci

Reagovat
tweek

Tak se zase uklidníme a stoupnemr si nohama zpátky na zem.

Reagovat
wesleyborland

zbytečný

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude pískat Tierney a ten dokáže taky slušně čarovat.

Reagovat
Dawon

Laurie Whitwell

@lauriewhitwell

·

2h

Clubs progressing talks on taking Eric Bailly. West Ham have made contact with #MUFC. Marseille + Monaco also among suitors.

But all would need wages subsiding in loan. United want full transfer. Could go to deadline.

achjo...

Reagovat
smazaný uživatel

na jednej strane je to krasne, ako sa toto leto aspon čisti všetko čo v klube nema čo robiť, ale na druhej ak sme doteraz sa zmohli len na hraca zadarmo, backup na lb a jeden divny nakup draheho stopera, tak je trosku problem no

Reagovat
Dawon

No cisti...jestli polovina z toho deadwoodu odejde zas jen na hostovacky a za rok je mame zpatky, tak to je teda parada

Reagovat
Busby babes

jednou jim tz smlouvy skonci.

Reagovat
Dawon

Ja mam pocit, ze nekteri tam u nas dostali definitivu

Reagovat
Busby babes

we are protenting the value.... jak by rekl Ed.

Reagovat
Csaplárova past

Diego Carlos pretrzena achillovka

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilci nemajú kosti na PL

Reagovat
Csaplárova past

Kua ale je to hnusné zranění ...

Reagovat
Greny

Vždyť kosti mu drží

Reagovat
SunFells

Reagovat
O.Giroud

Pondelok, Tierney... tesim

Reagovat
Kixi Syhimour

Lepší než ty polední zápasy

Reagovat
martin.b

tvl Tierney cítím karmu za včerejší škodolibou radost ze zářezu blues

Reagovat
vrabejka

Je mi jedno jakým způsobem, po jakém výkonu hlavně vyhrajme. Docela se bojím, že Gomez bude na stoperu hořet, přece jen tam nehrál rok, má minimální zápasovou praxi. Snad Darwinek se Salahem potahají.

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Robertson, van Dijk, Phillips, Arnold - Fabinho, Milner, Elliott - Diaz, Darwin, Salah

Subs: Adrian, Gomez, Tsimikas, Bajcetic, Henderson, Carvalho, Clark, Keita, van den Berg

Reagovat
Kixi Syhimour

takže to máme další zranění, aneb kde je Firmino

Nicméně Phillips , to se hodí víc proti Crystalu?

Reagovat
vrabejka

Vždyť byl strašnej

Reagovat
Kixi Syhimour

Já nemám problém s tím, že nehraje, mám problém s tím, že posílil naši marodku.

Reagovat
martin.b

Píšou precaution, každopádně Nat před “možná nejlepším anglickým CB” je teda zajímavý To bude dlouhej večer, na lavce prakticky nikdo do útoku, hezký.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak snad bude v pořádku

Jsem docela v šoku , to musí být taktické rozhodnutí, i když rychlost by se nám hodila proti Crystalu...

Jinak mě ale Phillips snad ještě nezklamal, dnes je však laťka na výkon rozhodně výše. Jinak do útoku alespoň Carvalho.

Reagovat
vrabejka

No ty kráso hukot. Tohle bude golova přestřelka Darwinku trhej

Reagovat
smazaný uživatel

That didnt age well

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
acko_bez_naflusu

Thiago zraněný?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, na delší dobu

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Kixi Syhimour

Joe Gomez had been carrying a knock so only deemed fit enough for bench duty tonight so Nat Phillips makes his first PL start since May 2021 in absence of the injured Ibrahima Konate and Joel Matip. Keita and Tsimikas return to the squad. Firmino absent as a precaution

beze slov

Reagovat
avicii

Neskutočné... Fakt.. Mat toľko zranených hráčov na štart sezóny každopádne dnes musia chlapci žrať trávu po tom prvom kole

Reagovat
Ranoth

ten Klopp ich musi strasne sikanovat na tych treningoch, inak si to fakt nedokazem vysvetlit, aby sme mali tolko zranenych a to sme este neodohrali ani 2. kolo...

Reagovat
cubazi

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Ta lavička je skvělá. Kéžby Klopp dal šanci Bajceticovi, Carvalhovi, Clarkovi i van den Bergovi.

Reagovat
O.Giroud

Ak sa chce vrátiť do LFC v ktorom začínal tak určite dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to bohužel jediná šance jak se může Liverpool udržet na vrcholu.

Reagovat
O.Giroud

Z tychto by som rad videl iba Fabia a Bajcetic

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby Clark je výborný. Jeden z největších talentů v akademii.

Reagovat
cubazi

vidiš tam aj nejakeho utočnika??

Reagovat
smazaný uživatel

Možná Carvalho může hrát v útoku. Myslím, že to i Klopp někde zmiňoval.

Reagovat
Greny

Morata se dnes ukázal . . Je na čas, aby United jednali

Reagovat
mimi_united

1:1 Salah (P), Zaha

Reagovat
avicii

Po sobote som myslel ze už sa hompalas volade na povale, ale žiješ

Reagovat
cubazi

dnes to Klopp nemohol dať lepšie...proste chvalim vzhladom na okolnosti. Keita je pre mna futbalovy neznaboh...

Reagovat
iamek

Morata

Reagovat
avicii

Reagovat
Miguel19

Salah si udělal melírek?

Reagovat
Bandita_Harry

Nie to uz hrdzavie

Reagovat
mistr129

Nunez a u tý Elliottovy sttřely tam ti hráči CP běželi za balónem jak v přípravce

Reagovat
martin.b

Ten timing musí zlepšit, hrozně netrpělivej v koncovce, ale je supr, že v těch situacích aspoň je

Reagovat
martin.b

Já nechápu proč se furt rozčilujou že to hned nemává, když už se to stokrát řeklo že to tak dělat budou

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle změnili před letošní sezonou. Pokud je ten ofsajd jasný, tak to mají mávat hned.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Dawon

Mají to mávat hned pokud to nevede do bezprostřední gólové šance, což rozhodně tahle situace byla, takže správně nemaval...to by tam ten var jinak byl asi dost k ničemu, i na první pohled jasný offside může být hrhbka rozhodčího, co ovlivní zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak OK.

Reagovat
Side

Reagovat
Dawon

fakt někdy uvažuju jestli ti hráči vůbec znají pravidla

Reagovat
kvasha16

vsetci urcite nie

Reagovat
acko_bez_naflusu

Svělá kontrola hry a tempo od Liverpoolu Palace nepodrželi míč snad víc jak 5 sekund

Reagovat
mr.Silver

Zaha je neskutečný, škoda, že to je taková mrdka

Reagovat
Miguel19

Zaha

Kupme ho kurva

Reagovat
J0EL

priemerak

Reagovat
Maximm9

Bral bych ho hned, strasne se mi libi a nesnasim, kdyz hraje proti nam Gordon za 50m asi lepsi

Reagovat
mistr129

Zaha

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, to není dobré

Reagovat
Luc-Luc

omg

Reagovat
cubazi

klasika

Reagovat
Cobra

Eze je skvělý.

Reagovat
Raylan

Eze

Reagovat
avicii

Palace z ničoho gól snáď nás to nakopne

Reagovat
Trapper

Zaha měl snad první dotek s míčem ne?

Reagovat
cubazi

z jednej šance daju gol a zase prečo? lebo cely system uplneho utočenia je napiču, preto

Reagovat
Coutinho10

jednou se dostanou za pulku a gol

Reagovat
dantetomas

Ta zaloha to je uroven ManUtd

Reagovat
smazaný uživatel

No to spíš útok. Šancí mají dost.

Reagovat
mistr129

A obrana úroveň Arsenal z předchozích let

Reagovat
cubazi

taketo facky od života potrebujeme, lebo iba bezhlavo utočiť sa nedá...

Reagovat
Ranoth

ono je aj dost na facku, hrat tak vysoku obrannu liniu s jednym s najpomalsich stoperov na celych ostrovoch snad

Reagovat
martin.b

Stejně tak by bylo na facku jít do zápasu s tím, že hraje Nat, tak zapomenem na to co hrajem 5 let a budem hrát jinak

Reagovat
JessePinkman

Tak Gomez není úplně fit a už ti tam zbejvá jen Phillips a Van den Berg.

Reagovat
Ranoth

zase 32. min

Reagovat
mr.Silver

Diaz je hrozný

Reagovat
JessePinkman

Ten je příšernej, ale alternativy místo něj nejsou.

Reagovat
J0EL

Reagovat
cubazi

Arnolda milujem ale pozične pri utočení hra niečo medzi založnikom a utočnikom čo pri strate lopty velmi bolí , lebo cela prava strana je deravá

Reagovat
Luc-Luc

ten Phillips tam nestiha fest

Reagovat
mimi_united

Tréneri v PL už Kloppa prekukli. Stále hrá to isté, behavý akoby až nadopovaný futbal, ktorému ale chýba ľahkosť a kreativita. Túto sezónu skončia mimo TOP 4. Kým oni zaspali na vavrínoch konkurencia rástla. Najlepšieho hráča pustili do Bayernu a priviezli Carolla 2

Reagovat
Ranoth

a vy nas nahradite vtej top 4

Reagovat
Univerzál

Ježiš to jsou zase kecy po jednom a půl zápase

Reagovat
Mato178178

hraju ovela lepsie ako my a do golu to bol z ich strany vyborny vykon. snad zacne stracat aj city nech je to zaujimave

Reagovat
acko_bez_naflusu

Ta tráva je moc mokrá dneska

Reagovat
Kinky7

Mane chybi

Reagovat
Luc-Luc

tvl dobra hlava

Reagovat
fabec1222

Nakonec vážně zas budeme bojovat s Liverpoolem

Reagovat
Busby babes

ze bude zapas s poolem souboj o 16. misto bych necekal. ale jak je znam, tak da Nunez v druhe puli 3 goly a bude.

Reagovat
avicii

To by bol slušný bizar keby ste ďalšie kolo išli pred nás

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem dobrý výkon, ale Phillips je prostě slabina. VVD by mu mohl více pomáhat.

Reagovat
smazaný uživatel

A Darwin prostě musí začít dávat goly. On potřebuje strašně moc šancí na gól.

Reagovat
formic81

Reagovat
avicii

ma co zlepšovať ale takýto bol aj Salah..

Reagovat
Ranoth

To je aj Salahova specialita

Reagovat
dantetomas

Standa Tecl hadr

Reagovat
Coutinho10

tycka

Reagovat
mistr129

van dijk

Reagovat
smazaný uživatel

jsem myslel, ze si zlomi nohu

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

Dijk

Reagovat
formic81

ten Nunez se dostava do sanci, ma dobrej pohyb v 16ce, ale je to teda palic jak vino

Reagovat
Salfovic

Proč má na dresu Darwina, se stydí za příjmení ?

Reagovat
formic81

latinos to delaji casto

Reagovat
eder

Nejspíš podobně jako Virgil...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě smůla do toho, třetí tyčka

Jinak teda výkon lepší než proti Fulhamu, ale teda šancí tam moc nevidím

Reagovat
JessePinkman

Přesně tohle jsem čekal... do půl hodiny nedáme gól, Fabinho prohraje souboj ve středu, brejk a 0:1. Budem to mít letos kurevsky těžký.

Reagovat
avicii

Strašne to tam dobre pokrývajú a prehustuju, bude to ešte veľmi ťažké

Reagovat
smazaný uživatel

A Fabinho tedy poslední zápasy taky nic moc. Bajcetic by mohl dostat šanci.

Reagovat
Ranoth

chyba mu Thiago, oni su skvela dvojka

Reagovat
martin.b

Jsme takový lehce zabrždění, CP hraje chytře přesně to na co neumíme moc hrát, i tak jsme měli aspoň 3 golovky, Darwin má teda smůlu nebo nevím jak může po tolikáté špatně trefit míč Nat tam asi musí zůstat, ale teda snad se někdo rychle uzdraví, a na Milnera už se v záloze taky fakt nechci dívat, to má být hráč buď jako backup na 6ku nebo full backa, ne aby hrál box to box nedejbože playmakera

Reagovat
eder

No Bobby, no party...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

carragher to ve studiu vystihl, van dijk to posral tim vyklusem, kdyby zahu dorazil sprintem, tak nikdy nema tolik casu a klidu na kvalitni zakonceni, nechapu proc to udelal k faulu by z te pozice taky nedoslo, asi se bal ze by si zhorsil statistiku dribbled pas, kdyby ho zaha zasekl

taa skvely nejlepsi kopaci technika a vize ve fotbale s messim, lepsi nez kdb imo

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta statistika u něho už dlouho neplatí, naposledy ji měl snad lepší i Lindelof

Reagovat
smazaný uživatel

On tohle Virgil bohužel občas dělá. Přijde mi, že si až moc věří, že se z něj každej posere a nemusí se tolik snažit.

Ale ani to nic nemění na tom, že to byla jasná chyba Phillipse, která by se neměla stávat.

Reagovat
mr.Silver

Nunez to je hrozné kopyto

Reagovat
dantetomas

Pici ten Nunez je peklo

Reagovat
mistr129

Však už bylo přerušení ne? Po tom faulu

Reagovat
JessePinkman

Na Nuneze se odmítám dívat... vrátit zpátky do Uruguaye.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Tak se mi to splnilo, jen šel do sprch.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je chyb , fakt vypadáme jako v přípravě

Reagovat
cristiano.K.

link pls

Reagovat
Kixi Syhimour

To nechceš vidět

Reagovat
Maximm9

Zaha spadne a stejne je u mice driv nez Arnold, ktery to mel 2 kroky

Reagovat
mr.Silver

Nunez

Reagovat
formic81

tpc Banderas divokej se zatim uplne nevyplaci

Reagovat
Gareth Bale 11

Darwin Drevak a jeste mental.

Reagovat
Luc-Luc

Darwin, to je picus

Reagovat
avicii

To je idiot

Reagovat
mistr129

Darwin

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty píčo

Reagovat
Seydou Doumbia

asi zapomněl dopít matéčko v kabině tak šel radši

Reagovat
mr.Silver

To je bezmozek

Reagovat
Benzema

To je pako Carrol 2

Reagovat
RKBoy

inak pokiaľ chceme tak strašne nového ofenzívneho hráča, prečo neskúsime Zahu?

posledný rok zmluvy, CP zaňho vôbec nemusí pýtať nejakú pálku.

Reagovat
bbbauch

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle redku, andersen neco mezi comedy gold a oscarem tohle dava tomu nefaulu na cucurellu jeste lepsi perspektivu

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě už nebreč.

Reagovat
Taiger

Ty jseš teda debil common L for Lanny

Reagovat
jk

Přesně. Romero i Nunez žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

a andersen taky, nebylo by to idealni, ale lepsi, nez to co nastalo

Reagovat
Eichel

Reagovat
Eichel

Reagovat
Maximm9

S Nunezem nebo bez to je asi jedno, ale tohle je sance United

Reagovat
Blbos_Dlaha

To je co za narusene hovado ten Nunez To je tak na 10 zapasov. Uff...

Reagovat
Seydou Doumbia

to je tak max na žlutou bože můj

Reagovat
Taiger

Jo jasně

Reagovat
Seydou Doumbia

toto je takové buzerantské popostrkování...kdyby radši vzal pěst a jebnul mu do ksichtu tak neřeknu ale toto je trapný, každý zápas jako malé holky

Reagovat
Manik...

Reagovat
pospec7

do konce pristi sezony ne… kdyby ten Dan nehral divadlo, bylo to max zluta-zluta

Reagovat
Blbos_Dlaha

vidim ze tu je kopec futbalovych odbornikov na tomto fore. za potiahnutie za vlasy jasna redka, za nechutny knockout hlavou a saskovanie po vyluceni max zlta

Reagovat
smazaný uživatel

neverim, ze nejsi postizeny

Reagovat
Emmett Brown

knockout

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
mimi_united

Mané sa musí strašne smiať, keď vidí čo tam namiesto neho behá za agresívne hlúpe drevené kopyto

Reagovat
mr.Silver

Wow

Reagovat
Neutron

Pici Diaz pekne…

Reagovat
El Cid z City

Chce se mi blej, provokatér si splnil svoje. Vyloučit za tohle Nuneze je strašně necitlivé.

Reagovat
Greny

Takových 7-10 bych mu naparil

Reagovat
Benzema

Diaaaaaaaaaaaaz

Reagovat
Luc-Luc

goooooooooooooool joooooo Diazzzzz nadherne

Reagovat
EL Gringo

Diaaaaz, aj keď hral príšerne ale toto bol krásny gol

Reagovat
cubazi

paradny hráč

Reagovat
DieryVonry

Nákup zimy! Je skvělej, závidím vám ho.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm, tak tohle je jiná kvalita

Reagovat
Manik...

Spadněte zmrdi .. Chce se mi z těchto provokací blít..

Reagovat
DieryVonry

Tohle by měl zvládat, žduchání, provokací je na hřišti plno. Jen a pouze jeho nevyzrálost..

Reagovat
Blbos_Dlaha

nie nevyzralost, toto bola cista idiocia. ten to nemoze mat v hlave kompletne ked spravi taketo nieco a potom sa tam este naparuje

Reagovat
DieryVonry

Jo asi máš pravdu, ale disciplína, ovládání temperamentu je podle mě záležitost, se kterou přirozeně hráči z latinské ameriky musí bojovat asi o něco víc. Jsme kulturně mnohem víc naučení neřešit problém agresivitou. Proto nevyzrálost, myslím že dostane v kabině takovej céres, že už to neudělá. A to naparování mu Jurgen vyčte asi nejvíc..

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Tak jasně, ale mělo by se to tvrdě trestat..

Reagovat
Blbos_Dlaha

ved sa potrestalo. zasluzena cervena pre Nuneza

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Manik...

.. Měli ji dostat oba..

Reagovat
Seydou Doumbia

pro uspěch musíš udělat jakoukoli levárnu pokud ho opravdu chceš nunez mrdka, andersen mrdka, ale zkušená mrdka

Reagovat
Manik...

Dnes máš podruhé pravdu..

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Salfovic

To je přístup

Reagovat
mistr129

Reagovat
Seydou Doumbia

tak já nikde nepíšu že to je dobrý přístup...ale my jako lidi taky nejsme dokonali a neděláme všechny věci správně s úctou, respektem, morálkou a charaktérem že...svět není ideální, my taky ne, nemusíme si tu hrát na svaté...každý at dělá jak uzná za vhodný

Reagovat
Vinci

Jednodušší jedinci to tak asi maj no

Reagovat
Liveral

Z jednoho záběru bylo vidět že Núňez mu chtěl dát hlavu už předtím , en mu to nevyšlo, proto k němu Andersen šel a strčil do něj, aby mu vysvětlil ať to nedělá. Pak dostal další hlavu. Přihrál to pěkně, ale redka jasná

Reagovat
Maximm9

Reagovat
mistr129

Vždyť Andersen nic extra neudělal, tohle máš každý zápas

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
DieryVonry

Chtěl bych vidět k čemu by ho vyprovokoval Rüdiger

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt simuloval smesne jak ronaldo

Reagovat
Manik...

Jak Neymar, to je vyšší level

Reagovat
Manik...

Až na tu simulaci. Radši bych mu udělal rentgen, jestli nemá poškozenou lebku

Reagovat
Maximm9

za tenhle uder se taky mohla dat zluta

Reagovat
Blbos_Dlaha

Diaz sa uz rozbehne. Vyborny hracik

Reagovat
cristiano.K.

link pls znovu

Reagovat
ondris
Reagovat
cristiano.K.

zlatej člověk

Reagovat
mistr129

TAA

Reagovat
mr.Silver

Proti nám CP kombinovali jako Barcelona a proti Liverpoolu v 10ti si nejsou schopní 3krát přihrát

Reagovat
formic81

tak nehrali na Anfielde

Reagovat
smazaný uživatel

Proti vám zas zahodili několik šancí a dnes dali z první střely hned gól.

Reagovat
tweek

neměl před tím Eze ještě samostatný nájezd?

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu, tak to si upřímně teď nevybavuju, ale možný to samozřejmě je.

Reagovat
Bandita_Harry

Offside

Reagovat
Salfovic

Proti vám budou kombinovat i ManU.

Reagovat
REPLIKATOR

pořád nemůžete překousnout nespravedlivou výhru?

Reagovat
mistr129

Canal+ Sport končí asi

Reagovat
Diskostu

Darwin nie len že je to poleno ešte aj tupý dement

Reagovat
RKBoy

CP ale trocha pridáme, to vôbec nevyzerá, že by mali nejakú prevahu.

Reagovat
Maximm9

Ted se mi podarilo najit na hristi Salaha v druhem polocase

Reagovat
mr.Silver

Škodaaa

Reagovat
Neutron

Ach

Reagovat
Diskostu

Tak predsa Liverpool bude bojovať z United ako za starých čias

Reagovat
fenixLFC

myslim ze budeme bojovat menej ako ty so slovencinou

Reagovat
Diskostu

Slovenčinu mam u maličku

Reagovat
stuff

Nejake video faulu na cervnu?

Reagovat
Maximm9

jasna redka, jestli Andersen provokoval je uplne jedno, takhle nemuze Nunez reagovat

Reagovat
Liveral
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
pingla

dobře se jim to sype

Reagovat
Bandita_Harry

Pockaj o tyzden ked santo zacne sypat do brany

Reagovat
smazaný uživatel

Proč pískne takové držení na půlce hřiště a ve vápně mu to nevadí?

Reagovat
RKBoy

CP príšerný výkon od toho vylúčenia.. Zaha na facku, neurobí krok navyše, nepodrží loptu, nespracuje nič a ešte zajebe dve šance.

Reagovat
Salfovic

Takže už ho nechceš ?

Reagovat
RKBoy

ale on je to skvelý hráč a v správnom systéme sa posunie o level vyššie.. na CP je takýto výkon ok, u nás by musel makať aby mal aspoň nejaké minúty z lavičky.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Walter_Sobchak

kupme ho

Reagovat
cubazi

Naivný výkon od Kloppa

Reagovat
Seydou Doumbia

Moc se mi líbí ta mladá osa v CP Oliseh, Mithchell, Eze, Doucouré, Guéhi doplněný Zahou

Reagovat
Vinci

Jj to zdržování a odkopy si dávaj skvěle

Reagovat
Seydou Doumbia

tak proti týmu jako je Live nemůžeš s takovým kádrem se snažít hrát fotbal...učelovost je klíč k úspěchu, žádný oku lahodící fotbal a uznání neutrálních fanoušků

Reagovat
martin.b

Od prvních minut v přípravě je pod tlakem, ve finální fázi dosud víc než nepřesvědčivej a on nad to vše udělá takovou pičovinu bude to mít těžký chlapec, takhle ho odteď bude provokovat a okopávat úplně každej stoper...snad si ho vezmou v klubu trochu do parády, je furt mladej a blbej, ale teda i dost horkokrevnej, tak v Benfice teda úplně nepůsobil

Reagovat
eder

Darwin is a RED!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele