Premier League - preview 16. kola

08.12.2018, 09:40, aktualizováno 10.12.2018, 08:28
Previews
Watford měl skvělý vstup do sezony, z posledních pěti zápasů ovšem získal jenom jeden bod a tabulkou se propadl až na třinácté místo. Nic snadného na londýnský celek nečeká ani v pondělí večer, představí se totiž na půdě Evertonu...
Everton FC - Watford FC  (pondělí 21:00)
Trápící se Watford, který získal jediný bod za posledních pět zápasů, přijede na Goodison Park. Everton doma neprohrál téměř tři měsíce a udělá vše pro to, aby svou šňůru natáhl.

Aktuální forma také hovoří ve prospěch Toffees. Za 5 zápasů získal Everton bodů 8, zatímco Watford pouze jediný. Na svém svatostánku navíc prohrál pouze jediný z posledních 11 zápasů. V Goodison Parku se daří i kanonýrovi Richarlisonovi, od začátku listopadu se zde trefil třikrát. Zároveň svými sedmi góly v této sezoně už o dvě branky překonal svůj střelecký účet z minulého ročníku, kdy působil právě ve Watfordu.

Proti svým bude hrát i manažer domácích Marco Silva. "Není to poprvé v mém životě a určitě ani naposled. Těším se na tento zápas, určitě to bude těžký zápas, a bude pěkné vidět nějaké hráče, kteří se mnou pracovali. V klubu mám i dobré přátele," řekl portugalský kormidelník.

Hornets naopak prožívají nejhorší vstup do sezony od jejich návratu do nejvyšší soutěže, a to přesto, že dokázali vyhrát ve všech čtyřech zápasech. Nyní budou v Liverpoolu odvracet hrozbu čtvrté porážky v řadě. Za propadem v tabulce stojí i trápení Roberta Pereyry. Nejlepší střelec Watfordu v sezoně se trefil už pětkrát, od poslední branky ale uběhlo již více než šest a půl hodiny.

Pozitivněji se na situaci dívá Javi Gracia: "Podle mě hrajeme dobře. Na své hráče jsem tvrdý, protože to je cesta, jak se zlepšit. V tenhle okamžik mě ale netrápí, že jsme v posledních zápasech nebyli schopni získat nějaké body," řekl manažer Watfordu.

Watford se bude muset obejít bez potrestaného Capouea, za Everton nenastoupí Martina a Ramirez.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Gueye, André Gomes - Walcott, Sigurdsson, Bernard - Richarlison
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Kabasele, Cathcart, Holebas - Hughes, Doucouré, Chalobah, Pereyra - Deeney, Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.85 - 5.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Wolverhampton Wanderers  (neděle 17:00)
Šest bodů dělí před nedělním zápasem 16. kola celky Newcastlu a Wolves. Zatímco Newcastle se po tragickém začátku sezony zvedá, Wolves na slušný start nenavázali a z posledních 7 zápasů vyhráli jediné.

Newcastle bude chtít udržet svou skvělou bilanci se svým sokem v Premier League. Proti Wolves nastoupil šestkrát a ani jednou neodcházel ze hřiště poražen. Klíčem pro úspěch Strak bude povedená první půle. Jedna z nejhorších ofenziv soutěže totiž v té druhé vstřelila pouhé tři góly za 16 zápasů! Zároveň se v těchto zápasech ještě Newcastlu nepovedlo skórovat zpoza pokutového území.

Magpies by na soupeře měli být dobře připraveni. "Wolves jsou velmi dobrý tým - mají už nějaký čas stejného manažera a hrají pořád totožně," řekl manažer Rafael Benítez.

Ani jeden ze soupeřů nemá v listině střelců Angličana. Wolves táhne čtyřgólový Raúl Jimenez, který gólem pomohl k vítězství nad Chelsea. Právě tímto utkáním přetrhli Nunovi svěřenci sérii 6 zápasů bez výhry. Jejich jediným bodem v tomto období byla remíza na Arsenalu. Zatímco Newcastle dal jenom tři góly ve druhých poločasech, pro hosty platí totéž o poločasech prvních. Navíc se jim nepovedlo v žádném venkovním utkání tohoto ročníku skórovat více než jednou.

Rafael Benítez se určitě bude muset obejít bez suspendovaného Fabiana Schära, a Floriana Lejeuneho, u několika dalších visí otazník. Hostům zase nepomůže trio Batth, Jonny a Enobakhare.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Lascelles, Fernandez, Dummett - Diamé, Ki Sung-yueng - Ritchie, Ayoze Pérez, Kenedy - Rondón
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Moutinho, Ruben Neves, Rúben Vinagre - Gibbs-White - Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.94 - 3.08 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Liverpool FC  (sobota 13:30)
Šestnácté kolo Premier League odstartuje v brzké sobotní odpoledne souboj Bournemouthu s Liverpoolem. Jelikož se oba celky vyznačují útočným pojetím hry, jejich vzájemné střetnutí slibuje atraktivní podívanou, obzvláště při stávajících zdravotních potížích liverpoolské defenzivy, která se bude muset vypořádat s jedním z vůbec nejlepších forvardů, jaký letos na anglických trávnících pobíhá.

Jde o Calluma Wilsona. Útočník Bournemouthu prožívá snovou sezonu, v níž má již na kontě osm ligových branek a k tomu i pět gólových asistencí. Byl to právě velšský forvard, jenž výraznou měrou přispěl k ukončení čtyřzápasové série porážek Cherries, když si spolu s Ryanem Fraserem navzájem připravili klíčové dva zásahy v domácím duelu s Huddersfieldem.

To Liverpool ve středečním utkání s Burnley po zákroku Bena Meeho přišel o Joea Gomeze, který utrpěl zlomeninu nohy. Podle prvotních odhadů jej vyřadí ze hry asi na šest týdnů. A aby toho pro Jürgena Kloppa nebylo při skládání stoperské dvojice málo, mimo hru zůstává i Dejan Lovren, který se stále zotavuje z otřesu mozku. Vedle železné stálice Virgila van Dijka by tak měl naskočit Joel Matip, jehož v takovém případě bude čekat nejeden souboj právě s Wilsonem.

I když musí Liverpoolští po očku pošilhávat po blížícím se klíčovém zápasu Ligy mistrů s Neapolí, manažer Cherries Eddie Howe neočekává od soupeře jakékoli podcenění nebo slabší sestavu. "Myslím, že náš zápas budou vnímat jeden z těch velmi důležitých v této sezoně, nebudou nás brát na lehkou váhu. Počítáme s tím, že proti nám nastoupí Liverpool v plné síle."

S ohledem na aktuální los lze dát Howeovi snadno za pravdu. Liverpool totiž navzdory historicky nejlepšímu vstupu do sezony okupuje až druhou příčku, dva body za ještě suverénnějším Manchesterem City, který v tomto kole nastoupí na půdě Chelsea. Jürgen Klopp však s pobavením vyjádřil pochyby, zda případná výhra jeho celku dokáže anglickému mistrovi přidat na starostech. "Nezdá se mi, že by na nich ležel vůbec nějaký tlak. Vypadají, jako by se jich to netýkalo."

"Ani to ostatně není naším prvotním cílem," pokračoval německý kouč Liverpoolu. "Hlavní je pokusit se podat výkon na té nejvyšší možné úrovni, protože v Bournemouthu to bude zapotřebí. Eddie zde odvádí fantastickou práci a budeme to mít těžké tak jako tak."

Hosté se kromě zmíněné dvojky stoperů budou muset obejít také bez zraněného Clynea, Solankeho a dost možná i Sadia Maného, přičemž jedinou skutečně dobrou zprávou je návrat Andyho Robertsona, jenž v minulém kole dostal ojedinělé volno. Také Bournemouth v poslední době prodělal těžkou ztrátu v podobě Lewise Cooka, jehož vážné zranění kolene vyřadí až do konce sezony. Mimo hru je také Dan Gosling či Adam Smith.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Francis, S. Cook, Aké, Daniels - Brooks, Lerma, Surman, Fraser - Wilson, King
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Fabinho, Keita - Shaqiri, Salah, Firmino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.75 - 4.65 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Po dvou mimořádný zápasech během několika dní, čeká nyní na londýnský Arsenal podstatně jiná výzva v podobě podceňovaného soupeře a tedy role jasného favorita. Kanonýři si zdárně poradili s úhlavním rivalem Tottenhamem a následně vybojovali remízu na zakletém Old Trafford, kde v Premier League nezvítězili od roku 2006. Teď na domácí půdě přivítají Huddersfield, a cokoli jiného než vítězství, by na předešlé úspěchy vrhlo nový stín.

Unai Emery může být se svým vstupem do nového angažmá spokojen, neboť jako trenér Arsenalu aktuálně drží úctyhodnou dvacetizápasovou šňůru bez porážky napříč všemi soutěžemi, což se jeho předchůdci Arsénu Wengerovi podařilo naposledy před více než jedenácti lety. I tak se ale severolondýnský klub nachází až na pátém místě ligové tabulky, byť jeho odstup na čtvrtou Chelsea a třetí Tottenham je minimální.

"Momentálně se cítíme dobře po dobrých výsledcích, ale musíme to zakončit výhrou v sobotu," prohlásil bez okolků Emery. "Naše defenziva dostává hodně branek zápas co zápas, ale naše herní rovnováha je aktuálně pozitivní, protože útoční hráči si vytváří dostatek šancí a spoustu gólů také dáváme."

Emeryho slova náležitě odráží nedávné divoké výsledky 4:2 a 2:2, přičemž citelnou ztrátou je pro španělského kouče absence Roba Holdinga. Ten si proti Manchesteru přivodil vážné zranění kolene a sezona již pro něj předčasně skončila. O to důležitější je pro Kanonýry zlepšující se kondice Laurenta Koscielného s Nachem Monrealem, byť není ani zdaleka jisté, zda již o víkendu stihnou naskočit do základní sestavy. Po vypršení karetního trestu by se měl vrátit do hry Granit Xhaka, zatímco okolo dostupnosti Aarona Ramseyho a Mesuta Özila visí i nadále otazníky.

Ve své nováčkovské sezoně Huddersfield na Emirates Stadium prodělal krutou pětigólovou porážku, a vzhledem ke stávajícímu postavení s náskokem jediného bodu na sestupové pásmo burcuje kouč David Wagner k lepšímu výkonu. "Musíme bojovat všemi dostupnými prostředky, abychom udrželi míč mimo naši brankovou síť. Právě to se musí na sto procent povést, abychom měli šanci ze zápasu typu Arsenal venku něco vytěžit."
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Mustafi, Sokratis, Monreal - Bellerín, Torreira, Xhaka, Kolašinac - Mchitarjan, Aubameyang - Lacazette
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Zanka, Schindler, Kongolo - Hadegjonaj, Mooy, Hogg, Williams, Durm - Pritchard - Depoitre
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.80 - 11.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Oba týmy se nacházejí v naprosto odlišných situacích. Hosté v posledních osmi ligových zápasech šestkrát bodovali. Nutno podotknout že v pěti případech se jednalo o maximální možný bodový příděl. Naproti tomu domácí se dlouhodobě trápí. Jejich kouzlo z minulé sezóny je pryč a tomu také odpovídají neuspokojivé výsledky. Pouze dva body z posledních osmi zápasů. To rozhodně není správná vizitka pro oblíbeného manažera Seana Dyche.

Brighton potvrdil nastolenu pohodu minulý víkend, když i v početním oslabení, ve kterém se nacházel po většinu zápasu, dokázal porazit Crystal Palace rozdílem dvou branek. Burnley sice vedlo v zápase s Liverpoolem a v určité fázi utkání mohli Clarets pomýšlet i na vítězství, ale dobře rozjetý stroj pod Kloppovou taktovkou zatím nedokázal zastavit nikdo.

Statistika vzájemných zápasů nás přesvědčuje o tom, že se spíše bude jednat o úporný boj z obou stran, než o krásnou fotbalovou podívanou. Vždyť při posledních pěti setkáních těchto týmů se vždy dělily body rovným dílem. K tomu navíc přidejme fakt, že tři z těchto utkání skončily bezbrankovou remízou.

Změnit tento nastolený trend by mohla útočná dvojice Seagulls Andon - Murray. Oba hráči se nacházejí v nebývalé pohodě. Andone dokázal v posledních dvou zápasech vsítit dvě branky. Murray pak stabilně patří k nejdůležitějším článkům sestavy Chrise Hughtona. Je zatím krajně nejisté, zda se především Glenn Murray dá pro sobotní zápas dohromady.

Otazník zůstává také nad startem Josého Izquierda. A jak už bylo zmíněno, dohrávali Seagulls poslední zápas v deseti. To kvůli vyloučení Duffyho. Jeden ze stabilních článků základní sestavy tedy bude také chybět. Sám manažer Chris Hughton potvrdil, že jeho místo ve stoperské dvojici zaujme Balogun.

Burnley by také potřebovalo probudit své kanonýry. Nejlepším střelcem týmu je aktuálně se třemi brankami Sam Vokes. Ten by ovšem neměl patřit k dvojici hroťáků, které Dyche pošle na plac od úvodních minut. A to z toho důvodu, že byl po právu spokojen s výkonem svých svěřenců v minulém kole, tudíž je nepravděpodobné, že by míchal sestavou. Jediným absentérem tak zůstává Steven Defour, s jehož nasazením rozhodně realizační tým Clarets nehodlá spěchat. Předčasné zařazení belgického záložníka do základní sestavy by mohlo znamenat jeho opětovné zranění a tudíž dlouhodobou ztrátu ve středu pole.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Taylor - Mee - Tarkowski - Bardsley - Brady - Cork - Westwood - Gudmundsson - Wood - Barnes
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bernardo - Dunk - Balogun - Monotoya - March - Bissouma - Pröpper - Knockaert - Groß - Andone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.96 - 3.08 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester United - Fulham FC  (sobota 16:00)
Manchester United se nachází ve velkém útlumu a už čtyři ligová klání čeká na vítězství. Manažer Jose Mourinho sice po reprezentační pauze prohlásil, že očekává, že se jeho ovečky ještě do konce kalendářního roku vydrápají alespoň na čtvrté místo tabulky, jenže jeho prohlášení hráči zrovna dvakrát nepodporují. United od zmíněného výroku nevyhráli, doma ztratili body po remízách s Crystal Palace a Arsenalem, venku si zase jen bod odvezli ze hřiště Southamptonu. To Fulham se po angažování Claudia Ranieriho začíná pomalu zvedat a za poslední tři duely nasbíral 4 body.

V táboře Rudých ďáblů je problémů skutečně nespočet. Podle nejrůznějších spekulací má portugalský manažer neshody s řadou hráčů, zejména pak s Paulem Pogbou, kterého již několikrát ostře kritizoval - nutno také podotknout, že výkony francouzského záložníka skutečně zůstávají daleko za očekáváním. Nevypadá to, že by Mourinhova pozice byla v ohrožení, tedy alespoň ne v krátkodobém horizontu, těžko ale čekat, že by vedení jen nečinně přihlíželo, pokud by se situace nelepšila, ba naopak by docházelo k prohlubování současné mizérie.

To v táboře Fulhamu panuje optimističtější nálada, ačkoliv ani v západním Londýně nemohou mít z dosavadního průběhu ročníku radost, to ani náhodou. Cottagers zůstávají i nadále přišpendleni k poslednímu místu, po angažování Claudia Ranieriho se jim alespoň podařilo zastavit sérii šesti porážek v řadě. Hned při své premiéře si italský kouč připsal první vítězství, když jeho svěřenci porazili Southampton. Následně sice padli na hřišti Chelsea, v týdnu ale dlouho sahali po domácí výhře nad Leicesterem, kterou jim až v závěru uzmul přesným zásahem Maddison.

Manchester se musí obejít bez zraněných Alexise Sancheze a Victora Lindelofa, otazník se pak vznáší nad zdravotním stavem Anthony Martiala, Luka Shawa, či Erica Bailyho. Po karetním trestu se alespoň vrací Ashley Young. Fulham proti svému mateřeskému týmu nemůže využít služeb Fosu-Mensaha, po zranění však již může počítat s dvojicí Kevin McDonald a Floyd Ayite.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.10 - 8.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Crystal Palace  (sobota 16:00)
V duelu dvou týmů ze spodních pater tabulky půjde o hodně. West Ham proti Crystal Palace neprohrál už 6 zápasů, vzhledem k početné marodce to tentokrát ale bude těžší úkol.

Kladiváři mají na dosah třízápasovou sérii výher poprvé od prosince 2016. Nyní se na vítěznou vlnu navíc naladili ve velkém stylu. Řadu výher nejprve přeťali Newcastlu, aby poté v následujícím kole třemi góly na začátku druhé půle zničili bodové naděje Cardiffu. Vzhledem k posledním třem utkáním na London Stadium, ve kterých padlo 14 gólů, se snad mají na co těšit i diváci.

O stoupající formě West Hamu mluvil i manažer Manuel Pellegrini. "Jsme v tabulce na takové pozici, jakou si kvůli začátku sezony zasloužíme. Pokud by sezona začala o čtyři kola později, byli bychom šestí, jenom jeden bod za Chelsea," tvrdí zkušený lodivod.

Špatně začal sezonu i Crystal Palace. Ten se ale doposud ze zmaru neprobral a drží se pouhé tři body nad sestupovým pásmem. Na začátku sezony tým táhl útočník Zaha, ten ale už 9 kol drží gólový půst. V těchto devíti zápasech se jeho mužstvu povedlo vyhrát pouze jednou, minulý víkend proti Burnley. Stejně tak je nelichotivá forma Eagles na venkovních hřištích. Za pět zápasů získali jeden jediný bod, inkasovali 10 gólů.

Pozitivněji se na současnou situaci svého týmu dívá Roy Hodgson. "Myslím, že hrajeme lépe, než se zdá z pohledu na tabulku, to by ale mohlo říct více týmů. Stačila trocha štěstí a mohlo to být jiné, ale nerad bych se tím zabýval," říká Hodgson.

V utkání může být klíčový první gól - v zápasech těchto celků autor vedoucí branky nikdy neprohrál. West Hamu ale ke gólu nepomůže kromě stálých marodů ani kanonýr Arnautović, hodně nejistě vypadá i start Cresswella a Jacka Wilsherea. Hostům bude již tradičně chybět Benteke.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Balbuena, Diop, Masuaku - Snodgrass, Noble, Rice, Felipe Anderson - Hernandéz, Lucas Pérez
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, van Aanholt - McArthur, Kouyaté, Milivojevic, Meyer - Townsend, zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.45 - 3.29
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Cardiff City - Southampton FC  (sobota 16:00)
Sobotní nadílka anglické kopané přinese také souboj družstev z nižších pater tabulky - Cardiff City na svém stánku přivítá Southampton a oba celky budou usilovně bojovat o tři body, které by jim pomohly v jejich boji o přežití.

Cardiff se startem listopadu jako kdyby chytil druhý dech, po sérii nezdarů totiž v lize dvakrát bodoval naplno. Svěřenci Neila Warnocka nejprve zdolali Brighton, další tříbodový zápis přidali v následujícím domácím duelu proti Wolverhamptonu. Poslední klání na půdě West Hamu jim sice nevyšlo podle představ, po zpackané druhé půli skončil nováček na straně poražených, kdyby ale ještě v první půli za stavu 0:0 proměnil pokutový kop, mohlo být vše jinak.

To Southampton i letos zažívá pořádné trápení, za což manažer Mark Hughes zaplatil svým místem, když byl po remíze 2:2 s Manchesterem United odvolán z funkce. Saints se přitom velmi brzy dostali do dvoubrankového vedení, to ale nedokázali udržet. V týdnu vyrazili na půdu posvátného Wembley, kde se postavili Tottenhamu - a ačkoliv nepodali vůbec špatný výkon a vypracovali si řadu šancí, skončili na straně poražených.

Cardiff bude postrádat Kennetha Zohoreho, mimo bude taktéž Danny Ward a Jazz Richards. Nový manažer hostů Ralph Hasenhüttl nebude moct využít Dannyho Ingse a Michaela Obafemiho, otazník se pak vznáší nad startem Ryana Bertranda.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.25 - 3.28 - 2.42
více informací
Chelsea FC - Manchester City  (sobota 18:30)
Šlágr šestnáctého kola anglické Premier League bude k vidění na Stamford Bridge, kde londýnská Chelsea přivítá úřadujícího šampiona a první celek tabulky, Manchester City. Zatímco hostující celek šlape jako hodinky a nezdá se, že by jeho spanilou jízdu mohl v nejbližší době jen tak někdo utnout, to v táboře Blues za poslední dva týdny jistě přibylo několik vrásek na čele. Londýňané totiž nejprve v duelu s Tottenhamem přišli o svou ligovou neporazitelnost, na což navázali dalším zaváháním, tentokráte na půdě Wolverhamptonu. Slibný začátek je tak zapomenut a schyluje se k usilovnému boji o TOP 4.

Maurizio Sarri se svým týmem do ligového ročníku vlétl náramně a dlouho držel krok s vedoucí dvojicí. Jenže s úderem listopadu je všechno jinak. Chelsea si nejprve sice poradila s Crystal Palace, o týden později však na vlastním hřišti ztratila dva body po bezbrankové remíze s Evertonem. Po reprezentační pauze svěřenci italského kouče doslova a dopísmene vyhořeli v konfrontaci s Tottenhamem, kterému podlehli jednoznačně 3:1. Podařilo se jim sice splnit povinnost v podobě domácí výhry s Fulhamem, ovšem středeční kolaps v souboji s Wolves je pořádnou čárou přes rozpočet. Další porážku si Sarriho družina jednoduše nemůže dovolit a musí učinit vše pro to, aby se stala prvním týmem, který Manchesteru City v letošním ročníku Premier League uštědří porážku.

To Manchester City zatím sezónou projíždí jako nůž máslem - pod taktovkou Pepa Guardioly zatím ztratil body jen dvakrát, nejprve po remíze na hřišti Wolverhamptonu, následně také po bezbrankové dělbě bodů na půdě Liverpoolu, kde v samém závěru Mahrez neproměnil pokutový kop. Liverpool sice loňského šampiona poctivě pronásleduje a netrpělivě čeká na jeho zaváhání, Citizens však ztrácet body rozhodně nehodlají. V týdnu sice měli potíže na hřišti Watfordu, když si duel v samém závěru zcela zbytečně zkomplikovali, přesto se jim své vedení podařilo ustrážit. Na Stamford Bridge je čeká další velký test, loni si odsud po brance De Bruyneho odvezli výhru 1:0 a razantně naznačili, kdo bude anglickému fotbalu kralovat.

Maurizio Sarri na předzápasové tiskové konferenci potvrdil, že by měl mít k dispozici kompletní kádr. To Pep Guardiola musí oželet služeb Agüera a De Bruyneho, oba fotbalisty ze zápasu vyřadilo prozatím nedoléčené zranění. Krom zmíněné dvojice do duelu nezasáhne ani Oleksandr Zinchenko.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.53 - 3.49 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Tottenham Hotspur  (sobota 20:45)
V sobotu večer zamíří na King Power Stadium nejlepší celek ve venkovních utkáních, Tottenham. Zatímco domácí chtějí prodloužit sérii šesti ligových zápasů bez porážky, hosté si nemohou dovolit zaváhání, chtějí-li udržet třetí pozici. Na své si určitě přijdou i fanoušci, jelikož poslední tři vzájemná utkání těchto soků přinesla 19 branek.

Od památné titulové sezony nazažil Leicester delší bodovou šňůru - porážku mu naposled dal okusit na konci října Arsenal. Vše ale rozhodně není tak růžové, jak by se mohlo zdát. Je to již téměr 11 měsíců od doby, kdy se Foxes povedlo zvítězit ve dvou domácích utkáních v řadě. Od začátku února sehrál Leicester 14 domácích utkáních, z nichž se mu podařilo zvítězit pouze ve čtyřech.

To Harrymu Kaneovi začal pravidelně nejoblíbenější měsíc stejně jako vždy. Trefil se při porážce na Arsenalu i domácím vítězství se Southamptonem, svým dalším gólem může pomoci k zápisu do historie. Pokud totiž Spurs zvítězí, jejich bodové konto se vyšplhá na 36 bodů. Více měli po 16 kolech v nejvyšší soutěži naposledy v sezoně 1960-61. Bez povšimnutí nelze nechat ani absenci remíz v ligových zápasech Tottenhamu. Ta poslední se datuje k dubnovému zápasu s Brightonem. Od té doby bodovali svěřenci Mauricia Pochettina 14x naplno, z pěti zápasů naopak odcházeli s nulou.

Leicesteru hrozí absence dvou důležitých hráčů, Vardyho a Maguirea. Na hostující straně se po odpykání trestu vrací Jan Vertonghen, obejít se naopak nově musí bez obránců Kierana Trippiera a Juana Foytha. Prvně jmenovaného trápí potíže s tříslem, Argentinec zase léčí stehenní sval.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Morgan, Söyüncü, Chilwell - Mendy, Ndidi - Albrighton, Maddison, Gray - Vardy
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Vertonghen, Alderweireld, Davies - Sissoko, Dier - Son, Eriksen, Alli - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.29 - 3.48 - 1.98
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City15132045:741
2.Liverpool FC15123030:639
3.Tottenham Hotspur15110428:1633
4.Chelsea FC1594231:1331
5.Arsenal FC1594234:2031
6.Everton FC1565421:1723
7.AFC Bournemouth1572625:2223
8.Manchester United1565424:2523
9.Leicester City1564521:1822
10.Brighton & Hove Albion1563619:2121
11.Watford FC1562718:2120
12.Wolverhampton Wanderers1554615:1819
13.West Ham United1553720:2318
14.Newcastle United1534812:2013
15.Crystal Palace1533911:2012
16.Cardiff City15321014:3011
17.Huddersfield Town1524910:2610
18.Southampton FC1516813:299
19.Burnley FC15231014:329
20.Fulham FC15231015:369

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1074)

Přidat komentář
Malresi

1. Pre stratu City a pohodovú výhru LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Vidim to naopak.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
janinho

no som zvedavy na Lpool, lebo asi uz budu mysliet aj na LM s Neapolom...

Reagovat
Malresi

No, myslíme na to asi tak, že sme dnes nasadili najlepšiu možnú zostavu Odychovalo sa s Burnley.

Reagovat
janinho

Arnold a Mane teda uz nepatria do zakladu? (viem ze Mane nie je 100% fit)

Reagovat
Malresi

Jo na TAA som zabudol, toho Klopp na utotok šetrí.

Reagovat
Euphael

Reagovat
pingla

presne obracene

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Myslim, ze dneska i bod se City bude zlatej

Reagovat
diastan

Ztráta Liverpoolu a nase vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousek MC jasnej gloryhunter

Reagovat
diastan

kdyby jenom to

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea snáď za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Ľahkého to nebude. Realistickejšia sa javí remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Se jeví vítězství City

Reagovat
avicii

Dnes to bude tazke ale snad za 3 body.. Dufam ze Keita bude v zaklade

Reagovat
Makiii

Uz to bohuzel pisu asi od 5. Kola, ale doufam, ze pokud dneska nebudou povinny 3 body, tak uz ho vyhodi. A je mi doopravdy jedno, kdo by byl nahrada.

Strasne bych si pral Pocheho nebo Howeho... dostupnej stale je Jardim i Zizu. Takze i kdyz se rika, ze nejsou moznosti, tak jsou... kdyz muzeme vyhazovat nesmyslny prachy za hrace, tak vyhodit a vykoupit trenera by pro budoucnost klubu melo byt to nejmensi...

Smutny je, ze vysokej a rychlej pressing vzdy dokazeme hrat asi 15min na zacatku zapasu a pak se vzdy vrati k tomu nesmyslu - zatazeny blok a cekani na gol. Protoze nase brejky z 90% vzdy zadrbeme ve finalni fazi trapnou nahravkou...

DDG - Dalot, Bailly! Smalling/Rojo, Shaw - FRED Herrera Pogba - Rash Lukaku Martial

Perreira, Matic, Mata, Young, Lingard...

Bohuzel beztak uvidime opet totalne nedynamickej stred, Matic bez formy vyjma 2-3 zapasu... a Fellaini. Nerozumim tomu, ze tohle proste Mourek nevidi, ze mame nejvetsi problem v dynamice a furt tam haze nejmin pohyblivy hrace co ma k dispozici...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Makiii

Jeste ze tak fotka je real

Reagovat
C-M@ster

Je to photoshop?

Reagovat
kvasha16

jednoznacne

Reagovat
Taiger

Reagovat
mikelinos

Tvl

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Minister

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mistr129

Reagovat
madridcan

Zidana si nezasluzite, nech je to hocijaky cistic nahromadeneho bordelu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, omlouvám se, že s tím zase otravuji, ale napsal jsem analýzu obranné hry FC Sevilla. Věřím, že to někoho z této sekce může zaujmout. Za přečtení a zpětnou vazbu budu rád! https://bielsistablog.blogspot.com/2018/12/fc-sevilla-obranna-faze.html

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SpartaOvenka

Paráda, těším se na útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, už se na něm pracuje

Reagovat
SCELO

dobra praca

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
nani92

mohol si to vypracovať o rok skôr a poslať Josému

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Posledni Kovboj

luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je s takovým přístupem bez šance. Jak trenér, tak hráči k tomu přistupují tak, jak přistupují, trenér dodá, že vůbec neví, jak porazit Guardiolu. Nepamatuji si, že by se Chelsea někdy více ponižovala než teď. Bude zlatá remíza, budeme rádi pokud nedostaneme pět, to jsou slova některých fanoušků beze srandy. Takhle se velkoklub nemůže chovat a přistupovat k zápasům. Jinak doufám, že jim Liverpool titul vyfoukne, jediný tým, který na ně má a nenechá z téhle ligy udělat nudu, jako je to třeba ve Francii momentálně.

Reagovat
Svatej

Fanousci se tak chovaji, protoze hraci jim k tomu davaji duvod. Porvat se o vyhru dovedou tri lidi z celyho tymu a proti tomuhle Manchesteru potrebujes stoprocentni vykon i od uklizecky, proto ta deprese. Ti hraci to maj bud v pici, nebo jsou to labilni lemplove a nebo proste nemaj kvalitu. Sam nemam chut na tu popravu koukaty protoze sledovat vetsinu tymu poskakovat na miste neni neco, kvuli čemu si mam ukrojit 2 hodiny vikendovyho casu.

Reagovat
smazaný uživatel

Má slova, trávit u něčeho takového dvě hodiny je dle mě nesmysl. Kouknu chvíli a uvidím, jaký to bude mít průběh a podle toho se rozhodnu. Z Vlky jsem vydržel do 2:1 a hned jsem to přepl na Arsenal s United, protože dívat se na ten zmar nemělo význam. A na Moratu s Willianem už vůbec. Všechno je to odraz práce klubu po delší čas. Hlavně vedení. Zatímco City nsjupovalo o sto šest, tak v Chelsea se spalo. Já tenkrát říkal na slavné diskriminační fan stránce klubu, že není dobré je takhle nechat a že je potřeba držet krok, jinak z toho Pep udělá nudnou soutěž. Celý web se mi tam vysmál, jak vidět, měl jsem pravdu :-)

Reagovat
Hokaido

Vůbec. Naopak Sarri je upřímný a pokorný, což se mi strašně líbí.

City bez Kuna a KdB můžeme klidně porazit. Asi jim nemůžeme konkurovat v celé sezóně, ale doma si na ně věřím. Dneska neprohrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Sarri může být upřímný, ale zároveň je naivní a hloupý.

Klidně řekněme, že Pepek by bez větších investic nedokázal City dostat na aktuální úroveň. Co si ale myslet o Sarrim, který nikdy nic nevyhrál a řekne, že to prý zvládne bez posil? Navíc Guardiola nejenom posílil tým, ale zároveň se přizpůsobil kádru a Premier League. Žádný tým nehraje víc diagonálních nákopů než City. Kdežto Sarri je utvrzený ve svém přístupu, který všichni prokoukli.

Reagovat
Hokaido

Sarri řekl, že dokáže dostat Chelsea na úroveň City bez posil? Můžeš k tomu hodit zdroj, prosím?

Guardiola se přizpůsobil jak? Že zkoušel to 2-3-5, který nefungovalo, tak se pragmaticky vrátil ke konvenčnímu 433? To by udělal každý s tímhle kádrem. Když se podíváš na LM, tak Pepka víceméně taky všichni prokoukli a každoročně končí na prvním kvalitním soupeři, někdy dokonce i dříve (snad s výjimkou Juve). V ligové soutěži na 38 zápasů jim ale nemůže nikdo konkurovat, ten kádr je tak neskutečně kvalitní a hlavně široký, že to prostě není možné.

Reagovat
ajouki

https://www.telegraph.co.uk/football/2018/12/07/maurizio-sarri-chelsea-do-not-need-follow-pep-guardiolas-example/

Dnešní rozhovory pro novináře. Řekl, že abychom dotáhli City, tak nepotřebujeme nákupy. Respektive že budeme potřebovat jen jeden, až aplikuje svou magii.

A i kdyby jen přechod na konvenční 433, tak je to přizpůsobení. Spíš jde ale o herní styl, protože tihle City jsou úplně jiní než přechozí kluby Guardioly. On věděl, že míč musí lítat, co nejdřív jej dostávat do nebezpečných prostorů. Když je na hřišti De Bruyne, tak do vápna lítá spoustu střílených centrů. Ederson hraje dlouhé nákopy. U KDB sám říkál, že se musel přizpůsobit jeho mentalitě, kdy zkouší mnohem více riskantnějších věcí.

To jsou všechno věci, které mu pomohly dominovat anglický fotbal. Sarri je zatím uzavřený ve své jeskyni. Možná je úpřímný a pokorný, ale zároveň je minimálně naivní.

Reagovat
Hokaido

Ty jsi psal bez posil, což není pravda. A bez posil nebo s jedním world class hráčem, to je velkej rozdíl. Taky mi přijde, že Sarri nemluví přímo o posunutí Chelsea na úroveň stobodového týmu, ale spíš na jakýsi vrchol jejího současnýho potenciálu.

Reagovat
ajouki

Rozdíl to samozřejmě je, ale pak se ukáže, že jsou potřeba další. Nejdřív útočník, pak bude problém stoper. Hned na to křídlo a mezitím už budou problémy s krajními obránci. I přes všechny ty upřímné komentáře se totiž žádní hráči nezlepšují, naopak hned několik jich hraje na pozici, která pro ně není ideální a vynikají jejich slabiny.

Reagovat
vilp

Pep ale první sezonu v Anglii nebyl o moc lepší než Sarri. Krátká paměť?

Reagovat
ajouki

Však o tom píšu. Dostal ranec na posily a ještě se postupně přizpůsobil. Sarri tolik posil nedostane a nevypadá, že je schopen cokoliv změnit na svém přístupu. Proto mi přijde úplně zbytečné dělat tyto srovnání, protože konečný úspěch Guardioly nemá se Sarrim vůbec nic společného.

Reagovat
Hokaido

easy peasy

Reagovat
kvasha16

a ako vlastne k tomu hraci a trener pristupuju? teda okrem toho ze k tomu pristupuju tak ako pristupuju

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na minulý zápas či zápas s Evertonem či Tottenhamem. To, že je ten správný přístup? Chodit po hřišti bez chuti vyhrát? Na tom týmu momentálně nenajdeš jediné pozitivum. A Sarri namotivuje hráče tím, že pomale předem myslí na prohru, viz jeho výrok, že neví jak na Guardiolu. Co to je za přístup?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Trenér se samozřejmě nutně musí vyměnit, ale co se fanoušků týče, ti mají plné právo mluvit o zlatých remízách a celkově k takovým zápasům přistupovat spíš pesimisticky. Chybí kvalita na hřišti, chybí kvalita na lavičce a oproti dřívějším dobám už tam ani není takový týmový duch a charakter, aby se ty výsledky urvaly alespoň nějak na sílu. Je to děsně smutný, ale jak to bylo 5 let zpátky úplně geniálně rozehraný, tak se to "podařilo" několika idiotskými rozhodnutími natolik domrdat, že teď bude trvat hodně dlouho, než se to zas takovému stavu alespoň přiblíží.

Reagovat
SpecialOne

za poslední větu. Vím, že seš asi jeho největší odpůrce tady a 90% z těch komentářů jsem nečetl, ale Sarri by si určitě zasloužil dostat čas. Guardiola PL nevyhrál, když neměl top kvalitu na každém postu, stačil špatný brankář a průměrní krájní beci a nešlo to. Sarri na 3 ofenzivní posty v základu musí dát dva z trojice Morata, Willian, Pedro, to je prostě hrozná slabota oproti současným top klubům, žádný trenér by s takvým kádrem letosPool ani City neohrozil.

Reagovat
smazaný uživatel

No jenže to vedení ví a nedělá zhola nic, aby to změnilo. Jako vždy spí. Jak jsem psal výš, City tři roky usilovně pracovalo ve všem a Chelsea nedělala zhola nic. Vždy po titulu jako mistři světa nenakoupili nikoho kvalitního a ono se to nějak uhraje, ne neuhraje. Rok co rok je potřeba přivádět hráče. Jasný, nevybuduješ za jedno přestupní období nový tým, který bude fungovat, ale za 3 už to jde. Jde spíše o to, že tak nějak vidím to smiřování se s TOP4 jako cílem sezony, což je v podstatě nejhorší věc, co se může stát. Že to dělají fanoušci, to je na každém z nás, jaké ambice máme, ale že to dělá klub samotný je napováženou. Ono totiž vše souvisí se vším, nebudou výsledky či tituly, nikdo do takového klubu nebude chtít jít. Nebude LM, zase, nebudou hráči. A pokud nebudou ambice hrát o tituly každý rok, tak se můžeme rozloučit s Hazardem. Ono se totiž s takovým přístupem může stát, že se Chelsea zařadí do průměru a bude jednou ráda za TOP10. A z toho se už vyhrabává nahoru hoodně těžko.

Reagovat
blade115

Vedení by mu asi čas dát mělo, když už se pro něj rozhodlo, ale u mě není o čem. Vím, že i kdyby mu všechno vyšlo tak, jak chce, tak s ním nebudu spokojenej. Nefandím těmhle jednotvárným trenérům, co všechno sází na jednu kartu a nedokáží se vůbec ničemu přizpůsobit. Tam buď musíš neustále finančně udržovat kvalitu kádru, nebo to bude konvergovat ke stavu, kdy se proti tomu soupeři naučí hrát a budeš v troubě. Vždyť tady to trvalo čtvrt roku, ale už ti soupeři přišli s poměrně efektivními způsoby, jak na něj vyzrát. Já radši pragmatiky a trochu narcise jako Conte, Simeone, Zidane nebo dřív Mou.

Reagovat
spider_8

Reagovat
SpecialOne

Taky bych radši dál Conteho. A proti "neustále finančně udržovat kvalitu kádru" bych neměl námitek

Reagovat
blade115

Když on Conte taky tomu svýmu setrvání nepomohl... A já už bych teda radši čerpal z vlastních zdrojů, než Romanovy kapsy. Odoi by byl třeba do pár let mnohem lepší než Pulisic, Bailey a všichni ti borci, za které máme dávat miliony. Jen prostě má ten handicap, že prošel akademií a není tam z vedení tlak na jeho využívání. Škoda no. S trochu jiným přístupem, a hlavně jiným trenérem, bychom v něm mohli mít poklad. Ampadu detto.

Reagovat
raduinho

Reagovat
blade115

Asi tě to nepřekvapí, ale u tebe bych snad ani nečekal, že ze sebe dostaneš víc...

Reagovat
raduinho

Na takovou kravinu co jsi sepsal, není třeba reagovat více než pouhým výsměchem.

Reagovat
blade115

Ne že bys teda dokázal reagovat i jinak...

Reagovat
raduinho

Ne každý má čas, tu být nonstop a sepisovat slohy, které jsou i tak k ničemu.

A na závěr povýšenecké: ...

Reagovat
blade115

Jojo, to bude tím...

Reagovat
raduinho

Mysli si co chceš... já nikoho o své pravdě přesvědčovat nemusím. Narozdíl od tebe...

Reagovat
Swarley

kéž by pravdě, v jeho případě...

Reagovat
blade115

Hele, už ti přišel na pomoc kámoš...

Reagovat
Swarley

a to jsi zase krmil, že s tebou nikdo problém nemá a že chyba je všude jinde...ty jsi fakt pohádkář...

Reagovat
blade115

Reagovat
raduinho

Tak on je typický nafoukanec co všechno ví a všechno zná, ale hluboko uvnitř je strašně maličký...

Reagovat
blade115

Ty na druhou stranu trochu emotivně nezvládáš, když ti tady někdo naznačí, že reaguješ jako idiot no... Až z toho dokonce lezeš o zadku i všeobecnému šaškovi Swarleymu. Třeba máš i pravdu, ale to se bohužel stane irelevantní, když to stylem své argumentace nejseš absolutně schopen nebo ochoten předat. Idiot jsi pro mě pro způsob vyjadřování, ne pro to, v jaký názor věříš.

Reagovat
raduinho

Mysli co chceš, je mi to úplně jedno Nevidím jediný důvod tady ztrácet čas vysvětlováním a obhajováním něčeho co stejně neposouvá ani mě ani někoho jiného.

Reagovat
blade115

Tak když už si najdeš čas na debilní smajlík, tak napsat k tomu pár slov už je jen otázka chvilky, pokud nemáš nějaký výrazný problémy s vyjadřováním.

Reagovat
drussbarb

Kdybych mohl, tak celou sobotu prosedím u fotbalu

Reagovat
diastan

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

za me teda jen chelsea - city a el derbi barceloni, teda kdybych moh

Reagovat
drussbarb

Kdybych neměl dítě a kdybych nemusel zdobit perníčky,které jsem upekl (kdo chce recept hospodyńky ), zapl bych TV, sedl si k civilizaci a mačkal do večera

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je co pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

U me ma florbal prednost, dam si az pak Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

tvle uprednostniť florbal pred premier league nechápem čo ludia na tomto športe vidia, ved to je kráľovska nuda...

Reagovat
smazaný uživatel

PL je porad, MS u nas tak casto neni. Zitra jdu na finalovej den, tak jsem zvedavy, kdo o co bude hrat. Jinak mam rad oba sporty a oba amatersky hraju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosedět ji můžeš já taky ale jdem na Slávii takže ze soboty uvidim jenom Slávii

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

254 sledujících

Reagovat
Coutinho10

tak celkem se za posledni mesice zviditelnil + byl i mam pocit v CT podcastu, takze asi to dela dobre, ze ho lidi sleduji

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde ti to moc?

Reagovat
C-M@ster

Na CZ/SK twitter mi to příjde dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to moc, je dost lidí, co mají tisíce, přitom obsah má nulovou hodnotu

Reagovat
Coutinho10

to je taky pravda...někdy se divim, že co všechno lidi sledujou za tuctový účty

Reagovat
smazaný uživatel

Mě často dostávají tweety od nějakých teenagerů, které mají 1000+ lajků, přitom je ten tweet třeba"Miluju černý džíny lol" apod

Reagovat
Coutinho10

j přesně...fakt by mě zajímalo, kde se ti lidi berou to jsou nějaký youtubeři nebo nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Asi, nějaká darkside twitteru

Reagovat
Coutinho10

asi jo

Reagovat
Taiger

LOL, to ti přijde hodně jo?

Reagovat
C-M@ster

Já mám 11, dva z nich jsou petr čech fan union, jeden je herec, kterej automaticky sleduje tisíce lidí, aby ho sledovali zpátky, jeden je coutinho10 a jeden je soutěžní stránka, kde jsem předevčírem vyhrál podepsanou knihu od Lauren Graham ♥

Reagovat
Taiger

*humble brag*

Reagovat
C-M@ster

Ale na YT mám 240 odběratelů!

Po pár měsících asi snad něco vydám.

Reagovat
Coutinho10

chtělo by to nějaký nový fanta/draftový video z vaší ligy

Reagovat
Carrick

Nejvíc stejně "obdivuju" na twitteru toho neslyšícího Míru K. Ten tam za den naseká tolik tweetů, na všechno reaguje, všechno komentuje, na všechno má názor. Ten je na tom twitteru 24 hodin denně. A aby se ještě víc zviditelnil, tak si vymyslel svůj diskuzní pořad o fotbale. Nechápu.

Reagovat
Cobra

Takový twittrový Busby.

Reagovat
Whitemedia

Zviditelnění nezabralo, teď o něm slyším poprvé v životě

Reagovat
Coutinho10

Tak bavi ho to a diky tomu handicapu je tohle pro nej idealni a asi nejlehci forma komunikace s jinyma lidma, takze me to az tolik neprekvapuje, ale ze se pustil toho poradu bych teda necekal, ale aspon se neboji zkusit neco novyho

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Taiger

Typická česká nátura, na každý věci najít něco špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Trapper

Reagovat
kiwwi

Jose on how much Lingard and Rashford work on their finishing:" It's not about work, they work very hard. It's about natural qualities" (embargoed press conference)

@Busby, neprešiel ani ďalší týždeň a zase si kopol do vlastných hráčov

Reagovat
Hokaido

Vazne? Zrovna ty?

Reagovat
mithro

Reagovat
andkoo

Precitaj si, ako odpísal Freda..

Reagovat
BaggioRoberto

To spíš zaváhá Liverpool než City.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem téhož názoru, bohužel to je pravděpodobnější

Reagovat
Taiger

Pesimista Kixi zas udeřil

Reagovat
Kixi Syhimour

Chelsea bez formy, City si jedou svoje, my nic moc a Bourthmouth je nevyzpytatelný, myslím si, že nejsem osamocen co se týče mého názoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

The reigning #PL champions haven’t beaten @ChelseaFC at Stamford Bridge since 2002 - the Blues have won 5 and drawn 6 of 11 matches since then

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Tottenham tam nevyhral snáď 30 rokov a v minulej sezóne sme im ľahko vrátili porážku z Augusta 2017. City je niekde inde a vyhrá. Snáď.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len tak, štatistická zaujímavosť pred začiatkom zápasu.

Reagovat
Euphael

Dneska vyhra city snad. Nema cenu, aby ztraceli, protoze titul maji jasny. Liverpool by mohl dostat naloz.

Reagovat
oli9

ty se radsi starej o ty vaše fetky

Reagovat
Taiger

Dement

Reagovat
Swarley

miliony feťáků fetují mnohem delší dobu

Reagovat
Euphael

link?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Dnes by som teda osobne nehral formaciu 3-4-3, Huddersfield pride s jasnym cielom, ukopat remizu. Snad dnes Ozil minimalne na lavicke, dnes by o mohol byt prave zapas, kde by sa mohol chytit. Inac si netrufam povedat, aka bude zostava ale dnes povinne 3 body a najma ciste konto.

Reagovat
Nikikrew

Dnes by som teda osobne nehral formaciu 3-4-3, Huddersfield pride s jasnym cielom, ukopat remizu. Snad dnes Ozil minimalne na lavicke, dnes by o mohol byt prave zapas, kde by sa mohol chytit. Inac si netrufam povedat, aka bude zostava ale dnes povinne 3 body a najma ciste konto.

Reagovat
Coutinho10

Mané aspoň na lavičce

Liverpool: Alisson, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Milner, Wijnaldum, Keita, Shaqiri, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Mane, Henderson, Sturridge, Lallana, Origi, Alexander-Arnold.

Reagovat
stiflerovamama

Dúfam, že to, že Keita hrá druhý zápas v krátkom čase nebude znamenať, že nenastúpi proti Neapolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude Mané pripravený, bude hrať len jeden z dvojice Shaq - Keita.

Reagovat
Coutinho10

no....skoro si myslim, že asi jo, že proti Neapoli dostane šanci Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Proti SSC bude podľa mňa hrať Henderson-Wijnaldum (Milner) a Shaq (bojím sa varianty Hendo-Gini-Milner, ale snáď to Klopp neurobí)... Fabinho bude pripravený ako záskok na DM a na stopéra, keď Lovren ešte nebude pripravený. Ináč som rád, že dnes Mané aspoň na lavičke.

Reagovat
Coutinho10

jj ja taky...proti Neapoli bude snad uz na 100% ready, aby nam pomohl k nejakym golum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Liverpool: Alisson, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Milner, Wijnaldum, Keita, Shaqiri, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Mane, Henderson, Sturridge, Lallana, Origi, Alexander-Arnold.

Tak kto ide byť RB, Milner či Fabinho ? Inak najsilnejšia možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ide byť?

No buď Fabinho alebo Miller na RB, alebo 343 a Milner na wingbackovi.

Reagovat
Malresi

Ide byť = bude, oba výrazy sú používané a spisovné či sa mýlim ?

3-4-3 ? Kto by bol ako tretí stoper? Podľa mňa to bude vyzerať takto: Alisson - Milner, Matip, VVD, Robbo - Fabinho, Keita, Wijnaldum - Salah, Firmino-Shaqiri alebo poprípade Shaqiri s Firminom ako AMka a Salah hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho RCB, Matip CB a VVD LCB, nechajme sa prekvapiť.

Úpimne, neviem, či je to spisovný výraz, prikláňam s k tomu, že skôr nie. Odkiaľ si ináč?

Reagovat
Malresi

Liptov

Reagovat
smazaný uživatel

tipoval som stred, tam sa to používa asi najčastejšie...

Reagovat
Malresi

Našiel som to a je to spisovný výraz, väčšinou používaný len v niektorých regiónoch.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prikľáňam sa ku kolegovi, že to znie teda riadne zvláštne...

Reagovat
Malresi

Môže byť

Reagovat
smazaný uživatel

no znie to hrozne

Reagovat
Malresi

Mňa asi najviac, čo sa nárečia týka zarazilo, keď spolužiak z výšky použil výraz "Zaparkoval som auto pri strom" a bol od Nitry čo som potom zisťoval, je to tam u nich bežné

Reagovat
stiflerovamama

Aj moja spolužiačka to používa, hrozné

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

však je to je spisovne

Reagovat
smazaný uživatel

*mínus jedno "je"

Reagovat
Malresi

A skloňovanie podstatného mena je kde? Proste pri STROME KURVA, STROME !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

este nemusim ked niekto pouziva ,,idem vonku"

Reagovat
smazaný uživatel

to už je 100 % nespisovné ...

Reagovat
Minister
Reagovat
Taiger

Chvilku ticha pro ty, co koupili TAA

Reagovat
Hokaido

Fabinho hrál v Monaku RB, tipoval bych jeho.

Reagovat
Malresi

Každopádne proti Fraserovi to bude mať ťažké jeden alebo druhý. A dosť sa toho obávam najmä ak tam bude Fabinho, ktorý mi príde pomalší a menej obratný v porovnaní s TAA, Gomezom alebo Milnerom.

Reagovat
smazaný uživatel

kto to je Fraser, 1x o ňom počujem, takže asi také ťažké to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Milner hrával RB taky

Reagovat
smazaný uživatel

Milner hrával všetko okrem brankára, stopéra a útočníka ...

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

a nebyl to jenom jeden zápas, odehrál tam delší pasáž, akorát golovej moc nebyl

Reagovat
Maresma

Ne, bude tam hrát Milner.

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky si myslím

Reagovat
Maresma

Hlavně to říkal sám Klopp

Reagovat
Kixi Syhimour

Hej, na tom už něco bude

Reagovat
Whitemedia

Aguero nehraje, takže jsem o něco klidnější, ten by tam dnes nasázel hattrick, ale ani tak se mi do toho zápasu moc nechce, absolutně těm našim hráčům nevěřím a Hazardova super forma už je taky pryč... by mě zajímalo, co si teď Sarri myslí o těch 40 brankách, kterých je prý Eden schopen

Reagovat
Coutinho10

#Bournemouth XI to face #LFC: Begovic, Daniels, Ake, Cook, Francis, Fraser, Lerma, Surman, Stanislas, Brooks, King.

https://pbs.twimg.com/media/Dt480FkXQAEuJ0p.jpg:large a Wilson má volno

Reagovat
smazaný uživatel

este ze sa nezranil lebo to by zas ho kazdy predaval

Reagovat
Coutinho10

já jsem ho nedávno chtěl vzít, ale nakonec jsem upřednostnil Aubu a Harryho, takže nebylo moc místo...leda jako 3. útočníka, ale zase ta cena už je tak nahoře u něj, když to porovnám s cenou, která byla na začátku, že jsem radši vzal někoho levnějšího, ale třeba ho lidi začnou prodávat + bude mít těžší los, takže třeba pak bude příležitost

Reagovat
Counter

"slight hamstring issue"

Reagovat
smazaný uživatel

radsej si ma mohol nechat v tom, ze odpociva

Reagovat
Counter

Reagovat
pingla

Wilson proč nehraje? Bez něj jsou Cherries hodně špatní vepředu...

Reagovat
smazaný uživatel

Zranenie, zdá sa že tesne pred zápasom.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ted jsem se chtěl zeptat co sním je. Není ani na lavičce ani mezi zraněnými.

Reagovat
smazaný uživatel

"Callum has a slight hamstring issue, which we don't think is too bad but he misses this week. It's a big blow but Junior comes in, who is a very good player and will give us a lot of quality."

Reagovat
smazaný uživatel

včera jsem ho koupil do fanty

Reagovat
REPLIKATOR

Vsadil jsem, že padne 0-3 góly

Reagovat
Hokaido

Brooks na svý pozici, jsem na něj zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasy league managers right now...

https://i.giphy.com/media/C9y8H3jkgS7RZYH8fz/200.webp

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, Milner dnes nastupuje na 500. zápas v PL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
nani92

skvelý hráč a sympaťák s otrasným výberom klubov

Reagovat
pingla

Reagovat
fff

Reagovat
Hokaido

Bez debat legenda PL.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
stiflerovamama

Klopp confirms that it’s Milner at right-back. Fabinho in midfield #LFC

Reagovat
REPLIKATOR

Lepší by to bylo opačně, ale co už.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vúbec

Reagovat
nani92

Ranieri už raz dokázal Josého vyhodiť, mohlo by sa mu to podariť znova, všetci mu fandíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ostuda a nepochopitelné ale Mourinho ma pevné křeslo,bohužel..

Reagovat
smazaný uživatel

a príde Wenger

Reagovat
nani92

momentálne by sa nám 4.miesto viac než hodilo

Reagovat
fff

Kazdopadne zaloha Keita, Fabinho a WIjnaldum je asi to, co vacsina fanusikov chcela dlho vidiet a zrejme nasa najlepsia (teoreticky) varianta kym sa uzdravi Ox. Uvidime, ci to tak aj realne bude

Reagovat
smazaný uživatel

a Ox ktovie v kaje forme po takom mega výpadku bude, + koleno zvykne zabrzdiť hráčom kariéru a veľa z nich sa už do starej formy nevráti...

Reagovat
smazaný uživatel

No doufám, že Liverpool neklopýtne a nenechá City utéct. Jinak ta liga bude úplně o ničem. To spíš ať se nepovede zápas City a trochu je to nahlodá. Nejsem fanoušek ani jednoho z nich, jsem fanoušek ligy, která svojí zajímavostí láká snad všechny fandy fotbalu. Takže doufám, že Liverpool City prostě porazí v boji o titul. Kloppovi bych to strašně přál. Liverpool vyškrábal z průměru.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poďme na to. Snáď si Milner dokáže poradiť s Fraserom, inak ten stred vyzerá na papieri dobre. Uvidíme, či Keita zopakuje výborný výkon z minulého zápasu.

Reagovat
Kopac

keita

Reagovat
smazaný uživatel

Keita je fasa

Reagovat
smazaný uživatel

inak Salah je mi nesympatický lebo je podľa mňa overrated a neuvedomuje si to sám

Reagovat
Counter

Reagovat
Kixi Syhimour

No já ti nevím, dle mého je dost pokornej a uvědomuje si, že to není ono, lepší jak prohlásit, že je to nejlepší hráč historie.

Reagovat
SpecialOne

jeden z největších sympaťáků, akrát teď nepřiznal ofsajd no

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

videl si aktuálny gól?

Reagovat
smazaný uživatel

nie vypol som to ešte pred prvým, prišlo mi že márnim čas

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspoň netrep

Reagovat
madridcan

Motivujes mladych ludi

Reagovat
smazaný uživatel

nech ti to nejebe, toto predsa nikoho nemotivujeee jäo...

Reagovat
madridcan

Tou motivaciou som myslel, aby si ty netrepel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže já, dobre . Ty trepel.

Reagovat
smazaný uživatel

a budem

Reagovat
mithro

@ncustisTheSun

Bailly and Martial will be a miss today if as I understand they aren’t playing

Reagovat
mithro

ale u18 porazila chelsea 3-0 v pohari, to je vyborny vysledok

Reagovat
smazaný uživatel

Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel

offside no

Reagovat
Miguel19

Offside

Reagovat
REPLIKATOR

Z ofsajdu Video

Reagovat
Orlandiiik

ofsajd

Reagovat
Nikikrew

nech uz je konecne ten VAR

Reagovat
Malresi

Salaaaah... Ale toto mal postranny vidiet. Kazdopadne Begovic WTF? Ked uz vyrazat tak do strany, nie pred seba.

Reagovat
smazaný uživatel

ale bol tesný celkom, proste si ho nevšimol.

Reagovat
Miguel19

Ale Begovič je fakt strašně slabej brankář.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

to video je už nutnosť, hrozné dačo

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaaaal Salah a Firmino nadherne trefeny

Reagovat
smazaný uživatel

To byla akce chyba rozhodčího co už

Reagovat
smazaný uživatel

pomahaju nam rozhdoci TITUL IS COMING

Reagovat
MCFC_8

Nepomoze vam to

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě nějak nám chceš zvednout náladu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Gól super, ale ofsajd

Reagovat
nani92

Hnus, radšej čestne remizovat ako takto vyhrávať

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě jsme nevyhráli

Reagovat
nani92

Ani my neremizovali, ale všetci vieme ako to skončí

Reagovat
C-M@ster

2:0 pro nás?

Reagovat
Ranoth

lebo vy ste nikdy neskorovali a nevyhrali po spornom rozhodnuti

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale mozno sa z tej vyhry tak netesil

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

Právě že vy jste gól z ofsajdu potřebovali právě na tu remízu

Reagovat
13

nečestnou

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak hraje Keita?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je nejak extra vidieť zatiaľ.

Reagovat
Kixi Syhimour

Z toho vyvozuji, že hrajeme typickou naší hru posledních 3 měsíců, nebo se to už podobá minulému ročníku, jeho druhé polovině?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie, ale nie je to ani zlé. Taký ľahký nadpriemer.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa by mohol hrať viac zo strany Keita, predpoklady na to má

Reagovat
Kopac

sak tam je totalne zabity

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá LCM, nie úplne vľavo. Tam sa načastejšie obajvuje bek Robbo.

Reagovat
Malresi

Alisson jaky vyskok

Reagovat
smazaný uživatel

nestratil by sa ani v NBA

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson :D

Reagovat
Hokaido

Za tohle bych normálně pisknul desítku.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Hokaido

Já fakt nevím... Není v malém vápně = nemá žádný privilegia. Kdyby ho sundal loktem, tak to desítka je, proč ne i za kolena ve výšce krku?

Reagovat
Hokaido

A byl by to faul, kdyby to bylo opačně?

Reagovat
Maresma

Kdyby ho sundal loktem, tak klidně. Ale ty kolena ve výšce krku bych asi potřeboval trošku vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo si Masopust.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson veľký šéf

Reagovat
smazaný uživatel

Borec

Reagovat
Coutinho10

chtelo by to pridat jeste pojistujici gol ve 2. polocase, ale jinak Bournemouth moc do sanci nepoustime, takze z tohodle pohledu zatim dobry, ale jeste to chce vic od nas smerem dopredu

Reagovat
avicii

Reagovat
Malresi

Zatial sa mi to pozdava, Bmouthu sme dovolili len velmi malo a hru prakticky cely cas kontrolujeme. Salah az na gol nic moc, zle vyhodnocuje situacie. Shaqiri hra fajn, dava tej hre myslienku, ale az moc to hrame cez neho, pritom Keita je na lavej strane takmer nevyuzity. Fabinho zatim ok, vyhral tam kopec hlaviciek. Toto by sme mali dotiahnut do vitazneho konca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Strašně slabej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Salahahaha

Reagovat
Malresi

Momo, Bobby

Reagovat
SpecialOne

Aké s Begovičem mají Salaha zřejmě ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Mo Cook

Reagovat
smazaný uživatel

mooomooooooooooooooooooooooo minule asistencia, dnes 2+0, parádička.

Reagovat
Counter

struggling Sahah now as many league goals this season as Lionel Messi and Harry Kane

Reagovat
smazaný uživatel

a 0 penált

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
smazaný uživatel

+ o zápasy více na kontě jak Messi

Reagovat
smazaný uživatel

o 4

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, no pointa je v tom, že Salah je kritizovaný kvôli "neforme".

Reagovat
Counter

Pointa není, že Salah = Messi, ale že marný Salah z formy = pořád dobrý Salah.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pointa je, že Lionel Messi a Harry Kane jsou kvalitativně srovnatelní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

A horší než Salah. Takže to nějak nevychází.

Reagovat
Coutinho10

super 2:0 sice jsem gol nevidel, ale idealni start

Reagovat
Coutinho10

tak ted mi ho BeinSports zopakoval...tak dikx Salah

Reagovat
REPLIKATOR

Salah hovado

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo teda úplne nezavinené

Reagovat
Malresi

Traveling Kop dnes fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

Salah neuveriteľne neskutočne, Cook mu stupil na nohu a on aj tak pokračuje a s bolestivou grimasou jebne gól.... BOOOOREC

Reagovat
SpecialOne

Ale to ustupování Akého bylo strašně profesorské,co jako čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

frajer za to, ze to ustal + zakonceni

Reagovat
bbbauch

Z druhyho zaberu bylo videt, ze ho Salah nakopl do achilovky a tim ho zranil..

Reagovat
bbbauch

Jo sry ty mluvis o golu, nic jsem nerekl

Reagovat
smazaný uživatel

Když je to takovej tvrďák, tak proč ve finále LM tak simuloval?

Reagovat
Kixi Syhimour

Simuloval

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool paráda! :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson aktuálne brankár s najväčšou formou v PL? Už aj tú rozprávku náramne zlepšil

Reagovat
smazaný uživatel

Rozohrávku*

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fff

Sak ju nikdy nemal zlu .

Reagovat
smazaný uživatel

to som nenapísal, ale spravil viacero pičovín v minulosti, Filip.

Reagovat
fff

Jednu. Preboha. Tebe drbe s tou jeho rozohravkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie jednu, máš krátku pamäť, čo si agresívny

Reagovat
smazaný uživatel

Salah řádí

Reagovat
Coutinho10

hezky kombinace

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pre víťazstvo LFC nad SSC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Malresi

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Minister

chcel som, aby postúpili obaja. Škoda, že to už nie je možné.

Reagovat
jacobT

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

stačí 1:0

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

či nestačí? písalo sa, že áno

Reagovat
avicii

o 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Robboo

Reagovat
Horcmen

Robbo krásná asistence

Reagovat
Counter

Reagovat
SpecialOne

Tak teď se Cook úplně posr*l, co to jako mělo být

Reagovat
REPLIKATOR

Nádherná patička Kupujem

Reagovat
Malresi

Cook krasne Fabinho sa to neboji hrat dopredu. Stavim sa, ze byt tam Hendo tak kolmicou nehlada Robba ale nahrava dozadu na istotu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cokoliv

Stylově to Cook zakončil

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej gol, nominoval bych ho na gol měsíce, i když to byl vlastňák

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaal Maneeeee to je navrat po zraneni

Reagovat
Coutinho10

*ale byl tam a to se pocita

Reagovat
Coutinho10

kdyby tam do toho nesel, tak si to tam ten jejich hrac neda

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

nestras

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká pata krásna

Reagovat
havrys99

ARSENAL v Huddersfield (16. kolo Premier League, 16:00): Leno, Bellerin, Lichtsteiner, Mustafi, Sokratis, Kolasinac, Guendouzi, Torreira, Xhaka, Aubameyang, Lacazette.

Subs: Čech, Koscielny, Monreal, Elneny, Mkhitaryan, Iwobi, Nketiah.

Reagovat
Kixi Syhimour

7:0

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Counter

To vypadá na 3-5-2, jsem zvědav.

Reagovat
Le Gunner

Nic jiného z toho ani vyjít nemůže... Asi bych proti takovému soupeři volil Mkhiho do základu místo Guendouziho, ale UEVCD.

Těším se na střídání.

Reagovat
13

proč tam pořád cpe Guendouziho..

Reagovat
FCSL

Emery si s tim pěkně hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Salaaaah krasaa

Reagovat
Malresi

Salaaah co ti jebeeee to jak ich povodil

Reagovat
havrys99

to je frajer

Reagovat
13

Tak tohle ty krávo.

EGYPTIAN KING!

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Cookovi nevyšlo asi fakt nič v tomto zápase

Reagovat
smazaný uživatel

SALAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
Coutinho10

wow wow wow kraaaaaal Saaalaaaaaaah is baaaaack

Reagovat
Kixi Syhimour

gooooooooooooooooolll

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se Chelsea kouká, jak se má hrát a hlavně s jakým nasazením :-)

Reagovat
Hachim Mastour

Ok, 352 to ešte nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak je to one season wonder a hráč mimo formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ani do sprchy nemusí, jak je Salah vykoupal

Reagovat
Counter

One more Liverpool goal and Manchester United go up a place

Mufani, poctivě fandit!

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

5min nastaveny cas, vidim ze Mufani fakt chcu aby ten Bourne este gol dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

To 7. misto se samo neuhraje...

Reagovat
Swarley

musíš na to po Arsenalsku, stačí být lepší 15 let než Opava a je to v klidu...

Reagovat
Counter

Problém je, že nic takového tady nikdy žádný fanoušek Arsenalu nenapsal, jsou to tvá smyšlená slova.

Reagovat
Swarley

kde kdo tu postuje kde jakou ptákovinu, příště to dám do angličtiny...ať to nezní jako moje rýpnutí a můj názor...

Reagovat
Counter

Jde o to, že tenhle komentář byl tvá pokroucená parafráze mých slov, ne vyslovení vlastního názoru.

Reagovat
Swarley

do toho milionu klubů by se Opava vlezla...

Reagovat
Counter

Nadsázka: přehnané, zesílené, zveličené tvrzení.

Reagovat
Swarley

na to taky nebereš ohledy a nahazuješ tu Josého vyjádření a motáš s tím, jak se ti to hodí...musíš hledat dál...

Reagovat
Counter

Já nemusím hledat nic, stačí mi přestat se s tebou zahazovat.

Reagovat
Swarley

to je samozřejmě taky varianta, nic si z toho nevzít...

Reagovat
Counter

Právě naopak, já si z toho vzal velmi cenné ponaučení, že nemá cenu se s tebou bavit, dokud se nezačneš zase normálně vyjadřovat.

Reagovat
Swarley

jako nemůžeš rýpat do všech okolo a čekat, že se ti to někdy nevrátí...odhazuješ to zase jen od sebe, že to je chyba ostatních...stejně jako u Arsenalu...

pokud budeš pokračovat v tom dvojím metru, tak se těžko něco z mé strany změní...

Reagovat
Counter

Problém je, že ty se takhle nechováš jenom ke mně, ale ke všem.

Reagovat
Swarley

a zase...

Reagovat
icka

Reagovat
Maresma

Fabinho dneska fantastickej

Reagovat
Hachim Mastour

I kdyby chtěl, tak Arsenal nemůže povolat zpět z hostování ve Fulhamu obránce Caluma Chamberse.

But why?

Reagovat
vladis271

Chelsea please. Aspoň x

Reagovat
smazaný uživatel

veď toto, ale nemajú formu

Reagovat
Swarley

ale hovno, boj do posledního kola, ať je to zajímavý...pak by vás mohla sestřelit karma...

Reagovat
avicii

karma?

Reagovat
Swarley

no ta ve sprchách ne, spíš Aguero...

Reagovat
vladis271

a ako máme bojovať do posledného kola, ked si City budú brať body aj zo zápasov napr. zo SB?

Reagovat
Swarley

a proč by to měla být taková jistota? a kdyby jo, však zatím vypadáte, že tam můžete klidně vyhrát taky...nebo už jste tam hráli?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali sme tam.

Reagovat
Kixi Syhimour

Remíza

Reagovat
Kixi Syhimour

Bez šance

Reagovat
SaianSupaCrew

Ten dres bez čísla je top

Reagovat
ernyyyy

jj

Reagovat
Busby babes

Koukam, ze Salah se konecne trefil proti nekomu z top 6?

Reagovat
Lacko_Boh

Salah je velmi dobry utocnik, proti nam (arsenal) hral dost dobre, sice gola tusim nedal. Ale LB u nas bol Xhaka.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
13

Who cares, LFC od dob co ho sleduju hrál dobře ve velkých zápasech a titul ztrácel proti nýmandům. 3 body jsou jako 3 body.

Reagovat
Busby babes

United XI to face Fulham: De Gea, Dalot, Jones, Smalling, Young, Herrera, Matic, Mata, Lingard, Rashford, Lukaku.

Reagovat
mithro

krasna

Reagovat
Swarley

alespoň toho Shawa tam mohl dát

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Busby babes

treba jeste neni stopro fit a proti Fulhamu ho nebude treba... ale mohl no.

Reagovat
Swarley

jak jako nebude třeba? do poločasu jim dáme trojku a bude vyřešeno?

Reagovat
Busby babes

jako vzdycky ne? Nebo tam pujde za stavu 0:2 a pripravi obrat...

Reagovat
Swarley

ok no, to se teda podívám...

Reagovat
Busby babes

tak nic, Shaw se zranil pri rozcvicce.

Reagovat
Swarley

v prdeli no, teď to neotočíme

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

mám v p-či, poslední dobou se mi to daří...ve finále LM porazíme Barcelonu 2:1 v prodloužení....

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

tak snad zlomime rekord centrov aspon

Reagovat
Busby babes

jen mi teda zatim nejede ani jeden stream.

Reagovat
mithro

Luke Shaw injured in the warm up and no longer on the bench. Replaced with Andreas Pereira.

Reagovat
Swarley

no tak nic no

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Arsenal?

Reagovat
Taiger

WHU jsou fakt nesázitelný

Reagovat
Swarley

Dalot slušně...klička alá Valencia, to se nemění, ale dobré...

Reagovat
Taiger

Když už se musí radovat i z kličky

Reagovat
Swarley

no pořád lepší, než se radovat se srovnávání s Opavou...

Dalot vypadá v pohodě...

Reagovat
nani92

Messi si z nej vybudoval karieru

Reagovat
Busby babes

Young???

Reagovat
smazaný uživatel

Young luxusní záležitost

Reagovat
Swarley

mohla by být i rozlučková...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Takže 20 minut za náma.pressing žadný,tlak žádný,tempo nulové střely a šance žádné.zatím hrůza.

Reagovat
jacobT

Nepanikar, druhy polcas zacina az o piatej.

Reagovat
masly008

to už bohužel neuvidím.bylo mi jasné že nevyhrajem poločas,ale aspoň kdyby se na to dalo dívat.

Reagovat
Nikikrew

ziadna kreativita, nic

Reagovat
masly008

a to si někdo myslel že ji přinese xhaka

Reagovat
Nikikrew

Tak Xhaka dava vyborne pasy, ale neni zatial komu. Nechapem naco hrame s Torreira, Xhaka a Guendozi

Reagovat
masly008

to nechápe asi nikdo.torreira totálně ze hry.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
jacobT

Aby mohol Unai znovu zahviezdit striedaniami.

Reagovat
masly008

přesně.postaví na pikaču základní 11 která nemůže fungovat a pak vystřídá a bude za borce.

Reagovat
Swarley

Lukaku má fakt nejlepší centr v týmu...to už je jak s Robinem, to bylo to stejný...

Reagovat
SpecialOne

Xhaka a žlutá za simulaci na půlce

Reagovat
masly008

tvl co to bylo?xhaka simulace na půlce

Reagovat
SpecialOne

Chtěl standartku, z dálky umí jak málo kdo

Reagovat
Edgewalker

To je blb ten Xhaka, taková zbytečná žlutá

Reagovat
masly008

to je na pokutu. a na

Reagovat
Busby babes

Hezka akce. Juan.

Reagovat
stiflerovamama

Ten Odoy je hrozny hrac.

Reagovat
havrys99

Aubaaa

Reagovat
Nikikrew

Lol Auba

Reagovat
Minister

Auba, Laca

Reagovat
pingla

Btw. Rashford 4. asistence za poslední 3 zápasy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nikikrew

Lacaa

Reagovat
Tommy the Gunner

Auba

Reagovat
havrys99

Lacaaa a Hector krásně

Reagovat
Edgewalker

To jim jebe?

Reagovat
Rohlíček

to sou paliči

Reagovat
Edgewalker

Ale konečně si vytváříme šance

Reagovat
mr.Silver

Auba a LAca

Reagovat
Tommy the Gunner

Laca

Reagovat
salami

řikal jsem si, že je divný, že United dali už 2 goly a a pak vidim, že je na stoperu Ream

Reagovat
Busby babes

a myslim, ze ani jeden nepadl kvuli nemu.

Reagovat
salami

tim hůř pro Fulham, ještě je to čeká

Reagovat
I am Mancunian

Dajte nám súpera

Reagovat
vladis271

Reagovat
Minister

Toľko sa hovorí o zlej obrane, ale čo všetko dokážeme zahodiť v útoku...

Reagovat
PP

Proti takto slabým týmům je střed Torreira - Xhaka - Guendouzi zbytečně silný a ne moc kreativní. Xhaka nebo Guendouzi dolů, ale spíš Xhaka.. zaprvé má žlutou a zadruhé ho nemám rád.

Reagovat
Heisenberg

Jednoho z těch dvou za Iwobiho/Mkhiho.

Reagovat
masly008

za xhaku

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka

Reagovat
C-M@ster

Rashford opět parádní bomba z nohy. Snad mu to tam časem začne padat.

Reagovat
havrys99

žlutá správně, nevím proč to hrotíme, radši ať hrajou

Reagovat
Tommy the Gunner

Prasata z Huddersfieldu

Reagovat
nani92

Reagovat
mr.Silver

Vidlaci prasata

Reagovat
havrys99

Sokratis dobrý jatka

Reagovat
Busby babes

woooooooow.

Reagovat
Busby babes

asi offside...

Reagovat
Kaze
Reagovat
Busby babes

nevim, blbej uhel. tipl bych ze tesnej jo.

Reagovat
Kaze

Ne zas o moc ale ta jeho levacka je jasne v offsidu.

Reagovat
Kaze

Spis mi rekni, jak hral dosavad Dalot

Reagovat
Busby babes

na to jak je mladej hraje ok. Je videt, ze to je pravy obrance. Neboji se mice, dopredu se nabizi. Dozadu bude muset pridat, ale to prijde. Zatim normalni ok vykon.

Reagovat
r.mrazik

dneska hraje mnohem lepe nez proti arsenalu...ale to se dalo cekat...mozna to byl pro nej moc narocny debut...

dneska je prima...ale dneska jsou prima vsichni

Reagovat
C-M@ster

Jj, určitě to nebyl tak velkej, jak by někteří geometři mysleli

https://i.imgur.com/jGotGq6.png

Reagovat
Busby babes

a taky snad prvne, co vidim gol z rohu zahraneho na kratko.

Reagovat
masly008

xhaka hrůzostrašný,snad do 2 poločasu už nepůjde,stejně jako lichi a budeme zase hrát normálně na 4 beky a né tuhle holomajznu.

Reagovat
Kaze

Messi Lingard

Reagovat
Nikikrew

Toto offside hej

Reagovat
Tommy the Gunner

Jak to, ze to neuznal??

Reagovat
Gunner14

Jakej offside ty debile?

Reagovat
Miguel19

No jasnej offside, co plašíte.

Reagovat
Counter

To jo, ale otázka je, jestli se to pořád má odmávat, když akce pokračuje dál. Připomnělo mi to ten gól Maného na Emirates.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
PP

při té hlavě Auby.. Jako, těsnoučký, ale Laca tam kousínek byl. Něco jako Herrera s náma no..

Reagovat
mr.Silver

wtf, co to byla za offside

Reagovat
Swarley

dobrej ťukec, za to budou pokuty...

Reagovat
Hyrax

offside?

Reagovat
havrys99

vždyť to byl ofsajd ježiš, Laca ho naháněl metr za ním

Reagovat
Nikikrew

Xkaha

Reagovat
PP

34 je Xhaka?? Takové pičoviny vlastně nikdo jiný nedělá..

Reagovat
mr.Silver

Granit hraje jak na drogach dneska

Reagovat
Minister

Keby tento rozhodca pískal zápas PSG, tak Neymar by nedohral po pár minútach.

Reagovat
nani92

prasatá a simulanti z Arsenalu najlepší rozhodca na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Herečky z Londýna

Reagovat
havrys99

Mustafi ty voe, buď soudnej. Rozhodčí píská výborně.

Reagovat
Counter

S tím Mustafim asi souhlas, chtělo by to ještě vidět opakovačku. Ale že sudí píská výborně?

Reagovat
nani92

viac než vyborne

Reagovat
havrys99

Už ta první žlutá pro Xhaku za simulování byl náznak, že to nebude tolerovat.

Reagovat
mr.Silver

wtf, co tam zkousi ten rozhodci

Reagovat
jacobT

Co sme to tam dnes poslali za letku?

Reagovat
pingla

to je neskutečný, v jakém pohodě hrajeme a jak to jde úplně samo sice Fulham je marný, to je bez debat, ale s takovým výkonem bychom doma porazili CP i Wolves....

Reagovat
Counter

Třetí zápas za sebou, co jdou rozhodnutí sudích ve prospěch soupeře. To už je slušná šňůra.

Reagovat
jacobT

Dnes si za to mozme sami. Jedina skoda je, ze sa to takto neposudzuje konzistentne, potom je to samozrejme dost frustrujuce, ked sme zrovna na tej strane, ktora si to odnesie.

Reagovat
havrys99

Co bylo dneska špatně? Podle mě všechno správně ze strany rozhodčích.

Reagovat
Tommy the Gunner

Lacuv gol tecoval hrac Huddersfieldu, takze mel byt uznan

Reagovat
havrys99

Imo prostě Laca s ním byl hned v kontaktu (souboji o míč). To nebylo vědomé hrání, byl pod tlakem souboje s Lacou.

Reagovat
Counter

Měl jsem na mysli ten ofsajd.

Reagovat
havrys99

názor kousek výš

Reagovat
Counter

jj, já pro takovou interpretaci mám pochopení (i když to vidím jinak), šlo mi o to, že to byl další sporný moment v náš neprospěch, už by to taky chtělo trochu štěstí.

Reagovat
havrys99

Vždycky se to vrátí

Reagovat
smazaný uživatel

Však v offsidu byl.

Reagovat
Counter

A akce pokračovala dále.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stoper udělal chybu pod tlakem hráče, který byl v offsidu. V tu chvíli už mával, ne?

Reagovat
Gunner14

Jebat první poločasy ty 2 šance co Auba a Laca zahodili

Reagovat
havrys99

Lichtsteiner, Xhaka, Mustafi by se měli začít soustředit na svoje výkony. Sami dělají chyby a víc toho nakecají, než odehrají.

Hrajeme špatně - Laca s Aubou to zlomí, ale přístup máme šílenej.

Reagovat
mr.Silver

Totalni zmatek, dobre hraje snad jen Leno a Lichty (?), Sokratis a Mustafi vykartovani, Holding zraneny - na Sotonu budem hrat si Elneny-Kos

Laca ta strela, to je na pokutu fakt

Reagovat
Makiii

Beru to, ze Fulham je ve srackach, ale to i my.

Proc kurv* nemuzou s takovym pristupem hrat vsechny zapasy? Pressing, tempo, strely, sance, pohyb a hlavne zaujeti... vsechny goly byly krasny, ale 2. A 3. Po paradni akci...

To je vazne takovej problem, takhle hrat pokazdy? Vsak i je tohle musi bavit jinak, nez ty sracky co predvadi...

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Gunner14

Proti Southamptonu bez Mustafiho a Sokratise, ještě dostane žlutou Torreira a zahraje si aj Eddie

Reagovat
Nikikrew

Co to bol za polcas? Od nas velmi slaba 45minutovka. Sice sme mali 2 jasne sance ( co musia utocnici zuzitkovat) ale je to fakt slabe, bez pohybu a stale zbytocne drzanie lopty. Vobec nejdeme do rizika, nezbierame 2 lopty. Torreira dnes neviditelny, ale to bude najma tym ze hrame so Xhakom a Guendouzim vedla seba, zbytocne. Nerozumiem preco hrame proti HUddersfieldu bez nejake kridla. Iwobi a Micky hore, hned!

Reagovat
Heisenberg

Příšernej poločas, takovýhle soupeře musíme přejet o 2+ góly. Chudáci si skoro ani nepřihrajou, v obraně nechávají mezery, jejich největší předností je prasení. Za mě jasný adept na sestup.

My si to ale vůbec neusnadňujeme, Emery si dnes za tři střední záložníky zaslouží kritiku, o poločase musí přijít Iwobi/Mkhi. Všichni hráči, kteří dostali žlutou, snad dostanou pokutu (Licht+Sokratis za zbytečné hrocení, Mustafi a Xhaka za zbytečné padání).

Jinak Xhaka dnes famózní výkon, zbytečné ztráty před pokutovým územím mám od něho nejradši.

Reagovat
EXoRcIsT

Konecne hrame pekne i ked to je len Fulham len nech tam nedava Fellainiho

Reagovat
nani92

*Pogbu

Reagovat
EXoRcIsT

sak toto ze tam nemame na lavicke nikoho kto by to nepokazil

Reagovat
Makiii

Hlavne at tam nejde Fellaini, totalne by se dojebala ta dynamika... urcite at jde do hry si kopnout Fred! A pral bych to i Pereirovi... kdy jindy, nez kdyz mame pohodovej zapas asi po 3 letech...

Reagovat
Busby babes

na druhou stranu to bylo jen CP nebo jen Wolves... nebo jen Arsenal.

Reagovat
r.mrazik

tyjo..po jake dobe hrajeme tak pekne? minimalne po pul roce ne?

Reagovat
Busby babes

uz to nejakej patek bude. Fulham nam to dost usnadnuje, ale to je jejich boj. Z nasi strany super.

Reagovat
r.mrazik

jasny..muzeme to hodit na fulham...ale kdyz to srovnam s hrou proti crystal palace? nebe a dudy

a pomohl rychly youngovo gol

Reagovat
Whitemedia

rychlý youngovo gol je na pěst

Reagovat
r.mrazik

mluvim takhle od detstvi...muzes mi polibit zadek

Reagovat
Busby babes

nehazu to vubec na fulham. Jen jejich taktika nam nahrava a my toho naplno vyuzivame. Herrera a Lingard jsou dneska super. Herrera v tom stredu bozi, je vsude. A jak tam ma Matu, kterej chce balon porad, Jesse a Rash taky, tak to funguje super.

Reagovat
r.mrazik

to hazeni jsem nemyslel nijak spatne...

jinak souhlas

Reagovat
Busby babes

ani jsem to tak nebral, jen jsem to chtel upresnit. Presne jak pises niz, stejne tak to bylo JEN CP a dalsi...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Makiii

Po pul? Ja bych rekl, ze takovej spil od nas nebyl dele

Reagovat
r.mrazik

mas pravdu...chtel jsem napsat rok...ale zas jsem nechtel aby na me nekdo nalitl,jak jsem negativni

Reagovat
Busby babes

ses negativni.

Reagovat
Busby babes

jinak jestli bude hrat Ranieri takhle, tak nemaj sanci. Prakticky nenapadaj, zalezli od zacatku do hlubokyho bloku a cekaj. Pro nas zadnej problemy, na vsechno mame spousty casu. Navic dost kazi a nam se dari ziskavat ty druhe balony, coz je dostava znovu pod tlak...

Reagovat
Makiii

Kezby se nam tam podarily jeste lupnout 2 fiky aspon... to skore je katastrofa, a goly skrz psychiku potrebujeme neskutecne...

Reagovat
Busby babes

zatim jsme dneska nahnali 7 golu na Bournemouth.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol dvě žluté za diving do poločasu a z toho jedna kapitánovi na půlce hřiště. nechutnost

Reagovat
Counter

njn, pořád větší fauly než ten na Sona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 po půli s united to je na vyhazov

Reagovat
Swarley

jako po špatným fotbale ho nevyhodili, tak že by po dobrým?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

hughes by rekl neco jineho

Reagovat
Tommy the Gunner

Lucasi, je to nutny?

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhakovina

Reagovat
Edgewalker

Tragický výkon, nechápu co s nima je Hlavně ty simulace a přihrávání, nervozita...nechápu

Reagovat
r.mrazik

sleduje nekdo fulham pravidelne? co ten jejich sessegnon? jak zvlada PL?

Reagovat
SpecialOne

Jde tam vidět ten rozdíl mezi Champem a Pl, zatím moc nevynika, občas geniálně obejde hráče, ale nic moc z toho nikdy není. Zatím má jeden gól a tři asistence. Měl by určitě zesílit. Jokanovic ho pár zápasů zabil na LB. Ale když si vzpomenu na Baleovi první dvě sezóny v PL, tak z něj klidně může být megastar.

Reagovat
r.mrazik

prave jak se o nem hodne mluvilo,kdyz byli v champu,tak ted zatim moc ne...

Reagovat
Tommy the Gunner

Zase offside? Rozhodci

Reagovat
Lacko_Boh

"Otužilci šli na Sněžku ve spodním prádle, dolů je snášeli záchranáři." včera..

Reagovat
havrys99

teď ale nebyl

Reagovat
mithro

arsenal nam tiez chce pomoct

Reagovat
Nikikrew

co vkuse lezia tie sracky?

Reagovat
Gunner14

Už jim dávej žlutý za ty zdržovačky šupáku

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
Swarley

Anderko vole

Reagovat
Taiger

Iwobi

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgewalker

ok

Reagovat
pingla

idioti fakt, že by začali hrát?

Reagovat
r.mrazik

sorry,ale tohle pentle neni...

Reagovat
Swarley

jako nevím, vzhledem k tomu trendu, co se teď natavil...jako teď to pískají...

Reagovat
r.mrazik

hm,tak se mi ten trend nelibi...mic v kelu a hrac prepadne pres nohy...no nic...ted si to vybrat zas nazpatek

Reagovat
Swarley

pěkný obranný zákrok..

Reagovat
mithro

za ten druhy polcas preco nie

Reagovat
r.mrazik

uz nas konecne poznavam! pekne zezadu...

Reagovat
Busby babes

my to cisty konto proste neudrzime. Druhej polocas spatny. Fulham zacal napadat a my na to vubec nezareagovali a hrajem stejne jak v tom prvnim polocase.

Reagovat
Busby babes

za co mu tu kartu dal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to jsem si teda taky nevšiml...

Reagovat
r.mrazik

kez bychom hrali jak v prvnim...posunul obranu k nasemu vapnu, uz tak nenapadame a hrajme spis na brejky...klasicky mourek...

ale zmena taktiky pochopitelna,jen se na to neda koukat

Reagovat
Busby babes

To je teda jedina nase reakce na to zvysene napadani. ze se stahli vic dozadu. Ale dost pochybuju, ze to je zamer. Hrajem jinak porad stejne. Rozdil je, ze souper zacal hrat jinak.

Reagovat
r.mrazik

ja bych rekl,ze to je zamer...ono neodehrajes v takovym tempu cely zapas

Reagovat
Busby babes

spis nez zamer takova klasika skoro u vsech zapasu, kde v polocase vedes o 3 a vic golu... tam pak skoro pokazdy muzes druhej polocas preskocit.

Ty tymy se casto uspokoji, vedi, ze vedou 3:0, tak zvolni a zacnou cekat na potencialni chyby soupere, pokud by se rozhodl to otevrit no. A hrozne blbe se pak prepina zase na tu 100% vykonnost.

Reagovat
Heisenberg

Iwobimu za odvahu, že hraje s dlažební kostkou v kopačce.

Reagovat
Miguel19

#MCFC XI to face #CFC: Ederson, Walker, Stones, Laporte, Delph, Fernandinho, D. Silva, B. Silva, Mahrez, Sane, Sterling.

Reagovat
13

Kdo bude na hrotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
Taiger

Delph

Reagovat
diastan

Sterling, Sane i Bernardo v základu, to nemůžeme prohrát

Reagovat
Kixi Syhimour

Bohužel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Sterling jako falešná devítka podle mě dnes mnohem lepší volba než s Jesusem v základě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

proč to nedal z první Kola

Reagovat
Miguel19

#CFC XI to face #MCFC: Kepa, Alonso, Rudiger, Luiz, Azpilicueta, Jorginho, Kante, Kovacic, Pedro, Willian, Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba týmy bez klasické devítky, zajímavé.

Reagovat
vilp

To zas bude Eden na balonu 5x za poločas.

Reagovat
Whitemedia

Alonso shoří jako papír

Reagovat
Whitemedia

a Morata ani na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo bude hrát u vás na hrotu? Ani jednoho z těch tří si tam neumím moc představit...

Reagovat
icka

určitě Hazard

Reagovat
Whitemedia

se budou mezi sebou točit, ale v podstatě tam nebude nikdo

Reagovat
Nikikrew

Bellerin by uz v zivote nemal strielat

Reagovat
Tommy the Gunner

vzdycky do hajzlu

Reagovat
FCSL

Ztratit doma s Huddersfieldem Jsme ty cenný body se slípkama pěkně projebali...

Reagovat
havrys99

Iwobi je hrozný baroko

Reagovat
Tommy the Gunner

Iwobi posral, na co sahl

Reagovat
Tommy the Gunner

To je zmar normalne

Reagovat
Taiger

Táhni do prdele Iwobi ale už, mu vyjde jedna ulice a bude je zkoušet furt

Reagovat
Swarley

Rojo ty poslední dva zápasy hodně dobře, tomu se budu ještě omlouvat...

Reagovat
Whitemedia

Už si dnes připsal svoji klasickou Rojovinku, kterou mu rozhodčí odpustil? Bez ní to totiž není ono

Reagovat
Swarley

zatím ne, ale jen ať to řeže, s tím fakt problém nemám...spíš umí být pozičně mimo..

Reagovat
jacobT

Nj, hlavne ten v stredu.

Reagovat
Edgewalker

Bych se nedivil kdyby dal Huddersfield v 96 minutě nějakého haluzáka a podtrhnul náš výkon. Ale stejně tak je možné že dá vítězný gól Iwobi.

Reagovat
Swarley

tak či tak, nevadí...

Reagovat
C-M@ster

Rashford už by si ten gól zasloužil

Reagovat
Swarley

Reagovat
C-M@ster

Paráda... v noze to má... v City by touhle dobou už byl na dvojciferným čísle... je potřeba hrát útočněji...

Reagovat
Taiger

Reagovat
C-M@ster

Co se ti nezdá? Je to talent jak kráva.

Reagovat
Swarley

no jo no, to s Josém moc nepůjde...

Reagovat
C-M@ster

Ale jo...

Dneska už to bylo lepší.

Hráči v prvním poločase působili jako fotbalisti.

Stačí, aby Lukaku zhubnul 15 kilo a s Rashfordem to potahají...

Reagovat
Swarley

jako už proti Arsenalu byl velký rozdíl v nasezení...ale jako po dvou a půl letech u kormidla za tohle chválit...zlepšení tam ty dva poslední zápasy je, ale to je málo a hlavně k-rva pozdě...

Reagovat
C-M@ster

Třeba vyjde letos ta LM

A co tipuješ? Že dojde během sezóny Zidane? Nebo až po ní?

Reagovat
Swarley

reálně už si fakt absolutně netroufám tipnout, co se bude dít a co máme v plánu...nerozumím už tomu, proč pořád zůstává José...měl tři roky na titul a jako moc to nevypadá, jestli teda Edo nefetuje s gunners...nechápu, co si od toho u nás slibujeme...

jediné rozumné vysvětlení je, že čekáme na někoho, kdo teď není volný...a přivést v létě Pocheho by alespoň částečně tuhle sezónu omlouvalo...

a proč Zidane? pořád se o tom mluví?

Reagovat
PP

Výraz zápas blbec je dnes naprosto nedostateč ný..

Reagovat
nani92

toho rozhodcu by mali naklonovať

Reagovat
PP

škoda že nepískal na Old Trafford.. Martial by nedohrál ani poločas..

Reagovat
nani92

ešte to bolí?

Reagovat
PP

ani neee.. To ten dnešní, ten mě sere víc.. Bod z OT není špatný za každých okolností.

Reagovat
Tommy the Gunner

Ten rozhodci je totalni curak

Reagovat
havrys99

Reagovat
xjert02

Ne. Naopak je o parnik nejlepsi na hristi. A to jsem na sudi dost vysazenej.

Reagovat
Swarley

tak je vymotat, tomu by slušel gól

Reagovat
Miguel19

Ještě se diví Takovej komickej pád.

Reagovat
havrys99

fandění nefandění, Paul Tierney je borec

Reagovat
Taiger

Guendo idiot, to zas omdlel nebo co?

Reagovat
Busby babes

Rash!!!!!!!!!!!!!!1

Reagovat
pingla

rashfoooooord

Reagovat
Fenri

Jezis, guendouzi, za tohle bych mu dal nejakou stopku nebo pokutu

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Tomasso24

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
oddy

Reagovat
Heisenberg

S tímhle divadlem jděte do háje, je to nedůstojný.

Reagovat
jacobT

Tak sme si dnes aspon zalietali.

Reagovat
C-M@ster

Ten Dalot to tam dobře posílá

Reagovat
Nikikrew

Toreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeira

Reagovat
Counter

TORREIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Fenri

Torreirrrraaaaaa

Reagovat
havrys99

TORREIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Edgewalker

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Tommy the Gunner

LUCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS

Reagovat
Rohlíček

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Heisenberg

BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH

Reagovat
Gunner14

Torreiraaaaaaaaaaa zlatíčko

Reagovat
dave30

Ovšem mladý Obama mu to dal jako na zlatém podnosu.

Reagovat
Taiger

LUCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS

Reagovat
jacobT

LUCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS

Reagovat
mr.Silver

Torreiraaaaaa

Reagovat
stiflerovamama

Torreira > Fabinho

Reagovat
Maresma

Oba dva budou super. Fabinho hrál dneska velmi dobře.

Reagovat
J0EL

Torreira > vsetci ostatni

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak zase klídek

Reagovat
J0EL

Aktualne v PL na jeho pozicii nenajdes lepsieho hraca

Reagovat
Swarley

15 let tolik zbytečné radosti...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
diastan

Reagovat
Edgewalker

Žádná radost není zbytečná, ty jelito!

Reagovat
Kixi Syhimour

Ani prohrávat a ani vyhrávat neumí

Reagovat
diastan

Reagovat
PP

to už je jen čekání na smrt..

Reagovat
Swarley

výhry prohry, koho to zajímá? dáš rajský plyn, odpadneš na gauči a jede se dál...

Reagovat
Nikikrew

prepina ti?

Reagovat
SCELO

proste si potrebuje kopnut, pretoze sam je nestastny....

Reagovat
pa3ce

Ty si momentálne s prehľadom najväčšia píča na EF, kam sa hrabe owny vo forme

Reagovat
Taiger

S nanim se dělí o první místo.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

takze ses takova pica, ze ani nedokazes byt nejvesti pica na EF...

Reagovat
nani92

ved ja som mierumilovný chlapík bro

Reagovat
J0EL

Reagovat
Jardin

Reagovat
lofin9

Sak si uz konecne zajeb alebo nieco

Reagovat
Taiger

Kde je ten dement "vyřazen z kádru", co říkal, že Torreira je absolutně hráč na hovno?

Reagovat
Counter

Ještě ho přivolávej

Reagovat
havrys99

Sokratis to tak nesnáším

Reagovat
xjert02

Cloveku je stydno. Xhaka simulant (a to uz po nekolikate), Mustafi simuluje (a to je obrance), Torreira se zacina taktez vybarvovat, Guendouzi simulant. Klesli jsme na uroven Slepic. Do toho neustale dohadovani se s rozhodcim namisto sebereflexe. Rozehra furt do strany, prakticky bez kolmice a mezihry mezi obranou a zalozni radou soupere. By jeden blil

Reagovat
havrys99

nepletl bych do toho Torreiru, to fakt ne

Reagovat
xjert02

Uz minule s United nekolikrat simuloval. Dnes opet. Od defenzivniho stitu to vypada usmevne a rozhodne mu to nepomuze u rozhodcich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

7 bodov na tottenham nevyzerá až tak nereálne, ak budeme hrať takto nemusíme sa báť nikoho

Reagovat
Taiger

blbka

Reagovat
avicii

Reagovat
janinho

po zapase s Fulhamom?

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Taiger

Konečně ty Iwobiho přešlapovačky k něčemu jsou

Reagovat
Greny

Tak koukám že City - Chelsea bez útočníků

Reagovat
blade115

Tak minimálně u Chelsea je to normální stav...

Reagovat
havrys99

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

My jsme na to ale zvyklí, bez hrotu to hrajeme už hromadu měsíců

Reagovat
diastan

Bez Kuna tomu tak je vetsinu zápasů. Jesus mi přijde čím dál horší Bojovnost se mu sice nedá upřít, ale hroták proste musí byt nebezpečný...obzvlást s tím co hrajeme. Sterl dnes bude mnohem dravější

Reagovat
Edgewalker

Hrozný výkon. Simulantům napařit pokuty. Přesto zasloužené vítězství, Huddersfield nepředvedl vlastně nic.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Counter

Reagovat
PP

Zápas hrůza, ale dobrý konec.. Není každý den posvícení a nezapomínejte na to, že je to 3.zápas v 7 dnech.. Zranění Ramseyho, Holdinga, dnes Mustafiho, tak buďme rádi za výhru.

Torreira je nákup desetiletí..

Reagovat
smazaný uživatel

Pricharda je tam hrozná škoda. Jediný, komu tam nepřekáží balón. Když už, tak by měl hrát vedle Depoitreho na hrotu aby to měl komu sklepavat do brejků. Radši bych Alexe viděl u Wolves, Cherries, Foxes nebo tak podobně.

Reagovat
Mönchengladbach

Jak by dle vás vypadala základní sestava složená z hráčů City a Chelsea (počítám i aktuálně zraněné)? Jaký by tam byl poměr, 9:2 pro City (Hazard, Kanté)?

Reagovat
Whitemedia

8:3(Hazard, Kanté, Azpi)

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Miguel19

Azpi letos fakt ne.

Reagovat
blade115

Letos by tam asi nebyl ani Kante, když hraje tak dementně mimo svou pozici.

Reagovat
Whitemedia

Nevím, mně přijde do defenzívy pořád top, akorát jsou více vidět jeho velké ofenzivní nedostatky, ale ty měl vždy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Lol ze Azpi

Reagovat
Whitemedia

Lol ano Azpi

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

6 minuta a pořád jsme nedostali gól, to mě docela překvapuje..

Reagovat
El Cid z City

dnes vytečem, dnes to přijde

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože prohrajete?

Reagovat
El Cid z City

jakákoli ztráta vzhledem k síle poolu je prohra, absence kuna je na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dnes hádam nesklame

Reagovat
icka

Sterling a jeho zakonceni

Reagovat
mimi_united

Akoby ste zoradili stopérov City podľa kvality?

Reagovat
diastan

V současné době Laporte, Stones, Kompas, Otas

Reagovat
Whitemedia

z Jorginha se v posledních týdnech stal docela tragéd..

Reagovat
Kixi Syhimour

Už se to roztáčí

Reagovat
REPLIKATOR

Počet přihrávek v poslední třetině hřiště u soupeře

Chelsea 0

Reagovat
Whitemedia

se Sarri inspiroval naším loňským zápasem s MC

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea každý vybojovaný míč okamžitě odevzdá soupeři

Reagovat
PP

no, neodevzdá.. V tomto je genialita Guardioly, kde ten tlak na získání balonu je prostě nedostižný.

Reagovat
Miguel19

Ta záloha je hrozně v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

to je to najlepsie LB?

Reagovat
icka

Alonso...tohle si nemuze dovolit ani v okrese

Reagovat
bartlu

Chelsea na 100% vyhra. City zahazuji co muzou, takze na tuti chelsea. Klasika

Reagovat
REPLIKATOR

Alonso

Reagovat
Whitemedia

Aguero předal pokyny ohledně Luize Sterlingovi

Reagovat
Makiii

To jako vazne?

Vsak Luiz tam sel do toho souboje faulovat a kreten si to udelal sam... a to mu Sterling jeste uskakoval

Reagovat
vilp

Na některé hráče Chelsea s balonem na noze je fakt smutný pohled.

Reagovat
Whitemedia

dnes to platí snad o všech..

Reagovat
bartlu

Luiz je mrdka...hraje na remizku

Reagovat
madridcan

Co tu predvadza Oliver...som odpadol

Reagovat
diastan

Uz by to chtelo neco promenit, at se neukopnou oni

Reagovat
Whitemedia

čekal jsem od vás daleko větší kolotoč, ale on určitě ještě přijde..

Reagovat
diastan

Možu si za to sám

Reagovat
bartlu

Chelsea neumi hrat fotbal, city neumi promenit sance..0:0 / 1:0

Reagovat
Mimalu

Kanteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Murena

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Malresi

Yeeeeeeeeeees, žerte svetlomodré kurvy

Reagovat
Miguel19

K A N T É !!!

To mrdam

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooool

Reagovat
bartlu

To se dalo cekatby, naprostaale ubohost od citystavu ze takovyto tym jako chelsea nerozbijou a zahazuji sance. Chelsea nic neumi, jedenkrat ve vapne, náhodná rana a gol. Dehonestace fotbalu

Reagovat
Horcmen

Reagovat
tony223

Reagovat
bartlu

Kurva to psani na mobilu jebat...

Reagovat
Greny

Reagovat
bunnovv

Běž si ovlažit přirození studenou vodou

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valek9610

Chelsea nejvíc vyhovuje když je outsider!!!!

Reagovat
Swarley

měl by to Abra prodat

Reagovat
icka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Pískej kooonec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
vilp

Hazard je letos neskutečný tvůrce tutovek.

Reagovat
Miguel19

Ale myslím si, že to takhle nechtěl

Reagovat
Kokesh

Tak každá taková zpětná nahrávka na puntík je nebezpečná...jasný, že ho nemohl vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard sa dostal do jedinej normálnej akcie za celý polčas a hneď bol z toho gól

Reagovat
Miguel19

Příšernej výkon.

Záloha je hrozně v lese. Jorginho je strašně slabej. Kanté odevzdal každej balon a Kovačič jakoby tam ani nebyl.

Alonso marnej. Azpi lepší. Nejlepší od nás rozhodně stopeři. Luiz před gólem skvěle přenesl. Tohle Christensen ani jednou snad u nás neudělal.

Beztak to bude boj o bod. Jednou ve vápně a gól. Zázrak.

Reagovat
icka

Kante docela hodne kazi no...krom golu a par vyhranych balonu docela nic moc. Alonso je zraly na tribunu a Hazard pusobi fakt dost otravene.

Jediny pozitivem je Luiz dneska

City to teprve roztoci

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso jako jediný dokáže vybojovat míč, to že je na jeho lajně willian, který posere vše mu nejde dávat za vinu

Reagovat
icka

nemyslis vazne dneska

Reagovat
vilp

https://twitter.com/i/status/1070440480444436480

Sice to není vzduchem, ale jednou přihrávkou vyřadil polovinu sestavy Wolvesu.

Reagovat
Greny
Reagovat
vilp

Jo, tohle můžu.

Reagovat
spider_8

Naopak, řekl bych, že vzhledem k síle City možná náš nejlepší výkon proti top 6 na podzim. City do šancí moc nepouštíme a sami tam máme celkem dost náznaků, včetně gólu. Rozhodně jsem to čekal stokrát horší, i když vést si asi nezasloužíme.

Reagovat
Miguel19

celkem dost náznaků?

Reagovat
Whitemedia

možná za náznak bere nákopy Kepy

Reagovat
spider_8

Tak z hlavy si vybavím třeba situaci, kdy Willianovi na poslední chvíli vykopli míč nebo když Hazard nezpracoval přihrávku do vápna. Plus gól. Samozřejmě je to málo, ale když to srovnám s loňskými zápasy se City nebo dokonce v srpnu ve Wembley, tak je to určitě posun. Tam totiž nebylo absolutně nic směrem dopředu.

Reagovat
nani92

City

Reagovat
Kixi Syhimour

Stejnak to vyhrajou

Reagovat
C-M@ster

Já si myslím, že jo.

Reagovat
diastan

Ty jsi stejne nejvetsi pesimista na EF

Reagovat
Kixi Syhimour

Pro tebe optimista, ne?

Reagovat
nani92

neslubuj niečo, čo nemožeš dodržať

Reagovat
Kixi Syhimour

To není slib

Reagovat
vladis271

Reagovat
C-M@ster

Tahle Chelsea je k poražení

Reagovat
Hokaido

Kante je prostě největší láska.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska teda podprůměrnej

Reagovat
vitasrp

Ten gól je taková pěkná odměna za.... no v podstatě za nic, protože jsme za 45 minut nepředvedli vůbec nic.

Obecně je to ale špatnej fotbal, od utkání takovýhle úrovně bych očekával něco úplně jinýho. Máme velký štěstí, že Citizens podávaj jeden z jejich nejhorších výkonů v tomhle ročníku - jejich kombinace jsou často nepřesný, zakládání útoků pomalé, hrané jen do šířky, víceméně bez jakékoliv agresivity. Bylo vidět, že ten přístup k tomu zápasu je z jejich strany dost opatrný.

Na druhou stranu - proč by měli bláznit, když nejnebezpečnější stejně byli ve chvíli, kdy jsme měli míč v blízkosti vlastního vápna a pokoušeli se založit útočnou akci. Případně v momentech, kdy jsme měli autové vhazování, to totiž taky bylo něco.

Celkově se až moc hraje na jistotu, v momentech, kdy se získá míč a je možnost jít do útoku, tak stejně akorát přijde zpětná přihrávka dozadu, která dá soupeři akorát čas a prostor na to, aby začal zase vysoko. Někdy není na škodu zpomalit tempo hry, to vůbec neříkám, ale dělat to pořád je prostě úplně na hovno. Navíc my se tím zakládáním útoků akorát dostaneme k postranní čáře a čelem k vlastní bráně, tedy přesně do pozice, kde nás soupeř chce mít.

Další věc - tolik posraných hráčů jsem na hřišti dlouho neviděl. V jednom momentu vybojoval Kante míč, akci zpomalil, protože kdyby šel sám, musel by ukličkovat 6 hráčů a předat míč Hazardovi, který by proti sobě měl další hlouček hráčů, dobrých 5 sekund čekal na podporu, jenže hráči nepřepnuli z defenzivního postavení a nešli dopředu, ani se nenabídli na možnost přihrávky - to je pro mě naprosto neakceptovatelný.

Máme velký štěstí, že je Sterling takový palič, nicméně některý výkony hráčů... Alonso je úplně v lese, Jorginhovi se to vůbec nedaří řídit, Pedro a Willian, ti hráči nejsou špatní, ale na takovýhle zápasy prostě nemají, na to kupí až moc technických chyb. Jenže to bychom se jen opakovali, my tu ofenzivu nechali vyhnít ukázkově a dlouhodobě prostě odmítáme posílit, přitom už druhou sezónu je zcela evidentní, že je to potřeba. Eden by určitě miloval, kdyby měl TOP útočníka, o kterýho si může sklepnout míč, kvalitně zakombinovat, něco s ním udělat, jenže realita je taková, že toho hrota musí sám suplovat.

Rudiger a Luiz za mě nejlepší, co se Davida týče, tak je pravda, že je blázen, dělá pitomosti, často tým stojí body, ale na rozdíl od spousty hráčů má koule a zápal, dneska tam lítá a vyhrává souboje parádně.

V druhý půli se určitě musí něco změnit, tímhle způsobem to k vítězství dojít snad ani nemůže.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
icka

Reagovat
Horcmen

6 - Eden Hazard's assist for N'Golo Kante's goal was just one of six passes that Chelsea completed in the final third of the pitch versus Manchester City in the opening 45 minutes of this match (Man City completed 53). Snatched.

Reagovat
vladis271

Stále by som bral z tohto zápasu xko ak by bolo ponúknuté. City sú v pohode tento zápas schopní vyhrať aj o dva goly.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsou schopni i o víc

Reagovat
Malresi

Chelsea to ubetonuje

Reagovat
El Cid z City

chelsea se po gólu uklidnila,už má nahráno a hazarda čeká větší volnost, mahrez dolů, jesus nahoru, na otočení to dnes fakt nevidím, typickej zápas, kdy ztrátíme

Reagovat
oli9

hele co Spurs dneska ?

Reagovat
valek9610

Druhý poločas bude náš

Reagovat
Malresi

City netuší zatial

Reagovat
Kixi Syhimour

Viděl jsi první půlku?

Reagovat
Malresi

Jasne, reagoval som na prve minuty druheho polcasu

Reagovat
pingla

tvl kdyby dala Chelsea na 2:0, tak to City budou mít nesmírně těžké teď by toho mohli využít

Reagovat
raduinho

Reddit je sračka.

Reagovat
Whitemedia

proč

Reagovat
raduinho

Je šíleně nepřehledný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky si to udelas takovy to mas. Takhle vypada muj reddit:

https://i.imgur.com/tzgkZ5Q.png

https://i.imgur.com/KFTfB6f.png

Reagovat
Tommy the Gunner

reddit > facebook

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

City ze 7 rohu 5 na prvniho hrace chelsea?

Reagovat
Azazelo RD

"A není to málo?" Jaroslav Plašil

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Z toho tempa musí hráčov Chelsea pekne bolieť hlavička

Reagovat
SpecialOne

Spurs bez Kanea.

Reagovat
bartlu

Tohle uz je ubohost od city...od te doby co prohravaji se jimto nechce hrat, bez napadu, jen na metr posunuji

Reagovat
oli9

no nakonec stejně city v poslední desetiminutovce otočí

Reagovat
Whitemedia

Barkley proti top týmu.. to zase bude show

Reagovat
bartlu

Od toho golu jsou city spis solidne podprumerny tym

Reagovat
bartlu

City si uz ani neprihraje a davaji centry na 1,5m typka vr vápně...solidne pep nezvladl taktiku

Reagovat
vilp

To je jak proti Liverpoolu. Přijde Barkley a ztratí každý balon.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
SpecialOne

Jak je ten Azpi sympaťák,tak by se pro každém jasném balónu pro soupeře(vhazování, roh) hlásit nemusel

Reagovat
Counter

Docela dilema, zda si přát ztrátu Chelsea, a tím pádem stažení jejího náskoku před Arsenalem, anebo prohru City, aby už neměli šanci uhrát Unbeaten

Reagovat
bartlu

To jese marnost od city...prvni pulka kolotoc a tedted nepresne prihravky a nakopavana

Reagovat
bartlu

ubohost

Reagovat
Generalní Gladiator

De bruyne,david silva,aguero,mendy-kreativita musí chybět.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
wild

City je zufale a ich rohy este zufalejsie

Reagovat
diastan

20:0 na rohy a každej jeden kopnut jako v přeboru Dnes není den..

Reagovat
icka

ten Willian se pokazde tvari jak strasne ublizeny..

Reagovat
bartlu

Pep jako tohle naordinoval? Opravdu se z nejtoho stala pateticka najrada toho boha z barcy?

Reagovat
diastan

co ty jsi za kokota Vypada to skoro jako by jsi měl naloženo za 10Kč

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
diastan

konec

Reagovat
smazaný uživatel

alespon bude sezona zajimavejsi

Reagovat
diastan

Tak ona by byla i tak, ..bodový náskok pro jednoho nebo 2-bodový pro druhého. S Live by to byl boj i tak, vzhledem k tomu jakou formu měla jejich offenziva a i tak se nas byli schopni držet

Reagovat
Mimalu

Luiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

Reagovat
Minister

takto sa kopú rohy

Reagovat
Malresi

Jeeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
diastan

Chelsea druhý poločas nebezpečnější ..

Reagovat
havrys99

hukoot

Reagovat
wild

Takto sa kopu rohy

Reagovat
Minister

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
bartlu

20 rohu a nic..prvni roh a gol

Reagovat
Miguel19

L U I Z !!!

Reagovat
smazaný uživatel

oléééé olééé ole olééééé

Reagovat
Greny

Leevaaak Bob

Reagovat
pingla

lojza

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea to myslí s titulom vážne, hm

Ale som rád za dnešnú asi(?) výhru, díky.

Reagovat
bartlu

City ubohost...snad jim bouchne letadlo ci autobus nebo cim to prijeli...liverpool na titul

Reagovat
Miguel19

Si odevzdal do státní kasy?

Reagovat
bartlu

Kazdy mesic danea, proc?

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Keď nezvládaš prehry, nestávkuj.

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
Azazelo RD

Nechtěl si napsat BANG?

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
valek9610

Pep nezvládá

Reagovat
bartlu

Pepovi hrablo pokud mysli vazne taktiku nakopavat do vápna na sterlinga

Reagovat
smazaný uživatel

Konečný výsledek bude 2:3.

85. Jesus

89. Gündogan

90+7. Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Garantuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
raduinho

Reagovat
eder

To by asi nejednomu fanouškovi chelski jeblo...

Reagovat
Kixi Syhimour

LFC taky

Reagovat
eder

Ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic.

Reagovat
popltak

Hahaaaa

Reagovat
raduinho

Gooooool Chelsea je nejvíc! Tohle je náš mindset.

Reagovat
pingla

to byl de Bruyne ten v čepici?

Reagovat
smazaný uživatel

NEMĚL SE KOPAT ROH!!!

Reagovat
Swarley

kdyby existovala spravedlnost, byl by tohle souboj tak o 10. místo a Liverpool by měl titul tím pádem jistej...

Reagovat
diastan

A ty jsi zavřenej někde na samotce v domově důchodců bez přístupu k internetu. Nejen za dnešní výkon

Reagovat
Swarley

nemůžu za to, že hrajete hovno...

Reagovat
diastan

véry gut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

ten tvuj neustaly brekot

Reagovat
smazaný uživatel

Gól po rohu kterej neměl být, Reffereesea

Reagovat
valek9610

Dnes to hrajeme perfektně

Reagovat
raduinho

Jasný roh, správně sudí

Reagovat
raduinho

Jinak samozřejmě Sarri Kdo ho nebere, at jde fandit Derby.

Reagovat
Lacko_Boh

City trošku bublinka :)

Reagovat
Kixi Syhimour

Omlouvám se všem fandům Chelsea a Chelsea samotné za dnešní předzápasovou kritiku, fakt jsem vás podcenil

Reagovat
Whitemedia

taky se omlouvám, vůbec jsem nám nevěřil

Reagovat
Kixi Syhimour

Jděte na titul?

Reagovat
Kixi Syhimour

*jdete

Reagovat
Whitemedia

na třetí místo

Reagovat
El Cid z City

To jsem tady fakt asi jediný,kdo umí predikovat výsledky.

Reagovat
diastan

podstrč tam občas něco bartluovi

Reagovat
El Cid z City

Nevyšlo by to,cejtím to z něj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

To zjevně i sám velký Pep...

Reagovat
Raylan

Luiz a Azpi famózní

Reagovat
Kixi Syhimour

Vypadá to na sezonu zase bez unbeaten

Reagovat
eder

Ale mohla by být unKloppfen.

Reagovat
Miguel19

Kepa už je zesměšňuje a chce si zachytat.

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Velmi chabý výkon, Už příští týden ale máme šanci jít z5 do čela. Jediný zápas sezony, kdy se bude fandit rudé části Manchesteru.

Reagovat
redyyz

a ty v tom fandeni budes sam

Reagovat
diastan

myslel jsem sebe A nekdo se jeste najde

Reagovat
CHONG

Levák Bob

Reagovat
Kixi Syhimour

To znamená jedině ztrátu s MUN....

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale tak co, je třeba si to teď užít

Reagovat
Kixi Syhimour

Dokud to jde

Reagovat
Setwo

Nie, ty si nevieš užiť nič... pretože si najvačší pesimista z LFC fanúšikov keby sa nám raz v budúcnu podarilo vyhrať niečo aj tak by si nadával, že sme inkasovali vela golov alebo ziskali malo bodov.. alebo že je slabá konkurencia ten rok atď...

Reagovat
Kixi Syhimour

To ne, ale že by to potom byla nejhorší obhajoba historie bych tvrdil

Reagovat
Kowe

už to vidim, my plichta, City rozkopou Everton.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Briggus

to bude modrobílý Liverpool proti modrobílému Manchesteru

Reagovat
Briggus

*modročervený Liverpool proti modročervenému Manchesteru... jsem blb

Reagovat
vladis271

idem asi fakt naložiť za 100 evri na x2. Jednak pri mojom tipérskom lucku výrazne zvýšim naše šance na výhru a ak ne aspon to bude menej bolieť.

Reagovat
Malresi

detto

Reagovat
Coutinho10

pri tak luxusnim kurzu to je povinnost, ale neni treba pospichat, protoze ten kurz pujde jeste nahoru, protoze vsichni budou sazet na nas

Reagovat
pospec7

Ty jsi hodne pozitivni clovek

Reagovat
Setwo

Niekedy sa tie jeho pesimisticke reci nedaju citat..

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kixi Syhimour

Mě musíte upozornit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea

Reagovat
pospec7

Reagovat
vitasrp

S druhou půlí už spokojenost, už to na míči nebylo bojácný, nepřesný a alibistický, ale konečně to mělo nějakou tvář a kvalitu. Jsem docela překvapen, že jsme City nepouštěli do mnoha vyložených šancí, že jsme v tom středním bloku dokázali efektivně napadat, nutit soupeře hrát do stran a tam protivníky zavírat. Šance soupeř zejména v první půli teda samozřejmě měl, ale z 80 % šlo o problémy při rozehrávce a následný rychlý kontry.

Dneska parádní Azpilicueta, Rüdiger a hlavně Luiz, ten se po delší době pasoval do role lídra a to utkání odehrál opravdu bravurně - jediná škoda, že mu něco takovýho dlouhodobě prostě nevydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Adrien Silva vůbec nenastupuje za Lišky

Reagovat
smazaný uživatel

Son

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny gol Sona. Inak zatiaľ kontrola zapasu. Sissoko znovu vynikajuci polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Luizovi tu jako jeden z mala verim, ale ze predvede tohle to jsem teda nečekal Nejlepsi hrac na hristi.

Reagovat
Nikikrew

Potom všetci tí chudáci co robia v kancli

Reagovat
nani92

no..nehrajú futbal

Reagovat
Lacko_Boh

kámo, odjebné kríže a to môžem sedieť aj na obláčiku. Pre alfa samca ako ja ktorého predkovia lovili šablozubé tigre, bojovali v koloseu a začali vzburu otrokov je kancelária veľmi neprirodzené miesto to be in.

Reagovat
Swarley

To má z toho, jak se vyfetovanej v neprirozene poloze válí po gauči..

Reagovat
smazaný uživatel

15:20 Darmianovi chybí Itálie

Italský obránce Manchesteru United Matteo Darmian připustil, že mu chybí rodná Itálie a nevyloučil, že by se tam už v lednu mohl vrátit. Za United odehrál v této sezoně jen tři ligové zápasy. "Vím, že jsem v jednom z nejlepších klubů na světě. Jsem na to také hrdý, ale zároveň miluji Itálii a opravdu mi chybí, stejně jako Serie A," uvedl fotbalista, o kterého se údajně zajímaly Juventus, Neapol, Inter či AS Řím. (dailymail.co.uk)

To klidně mohl být samostatná článek, proč jen expreska?

Reagovat
Kenneth

Protoze prumerny hrac z prumerneho klubu nikoho nezajima?

Reagovat
Lacko_Boh

Chlapci, okamžite švihajte pozrieť Holloway vs Ortega :) Nádherný mma špíl.

Reagovat
Mastný Chobot

stíham ešte?

Reagovat
Lacko_Boh

kamoško ale mohl by si to pozrieť, toto bol jeden ukážkový mma zápas (nováčikom sa moc grappling nepáči). Pozri a namotaj sa, nech sa tu mám s kým o tom baviť, Swarley a Suník ( ) občas pozrú box ale potrebujeme ešte nabrať ľudie.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

alebo nejdeš mi do piči?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
havrys99

jasná penalta na Pereze

Reagovat
Busby babes

Manchester United usilovně hledá posilu do obrany. Po dlouhých a zatím stále neúspěšných námluvách s Koulibalym z italské Neapole prý vedení klubu stanovilo novou přestupovou prioritu. Číslem jedna na seznamu teď má být Belgičan Toby Alderweirreld z konkurenčního Tottenhamu

Timhle tu letosni komedii dokoncime k dokonalosti. Stoper, kteryho jsme meli privest uz v lete, ale byl moc starej, tak ho budem kupovat o pul roku pozdeji (asi omladl) a draz... Nase vedeni, to jsou koumaci, na ty si jen tak nikdo neprijde...

Reagovat
smazaný uživatel

Být United, Alderweireldem bych neopovrhoval v žádném případě. I se zlomenou nohou bude lepší než všichni vaši současní stopeři (možné ne než Baily, ale ten nehraje, že).

Reagovat
Busby babes

ale ja jim neopovrhuju. Chci ho. Jen rikam, ze to jen ukazuje na naprostou demenci, zadnou strategii a plan ohledne prestupu od naseho vedeni. Mel prijit v lete, Mourinho ho hodne chtel. Ale bylo mu receno, ze Toby je moc starej a nema zadnou resale value a zkouseli jsme misto toho Varane nebo o dva roky starsiho Godina (logiku v tom nehledej). A po pul roce si to vedeni rozmysli?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba vedení nyní otevře oči, že Mourinhovi požadavky jsou relevatní

Reagovat
Busby babes

ty jo, ze by si konecne uvedomili, ze si ho privedli prave proto aby takova rozhodnuti delal? Ale i to ukazuje na ten dlouhodobej problem u nas... jen reagujeme na problem, nesnazime se jim predchazet... Navic reagujeme bez nejakeho dlouhodobeho planu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jo, jen to vše spěje k vyhazovu Mourinha. Jen se to bude zbytečně a trapně natahovat, než se k tomu vedení odhodlá.

Reagovat
Busby babes

a pritom mohlo byt leccos jinak kdyby tech 50 mega zaplatili uz v lete.. skoda mluvit.

Reagovat
r.mrazik

bych rekl,ze jsme ho chteli uz v lete,akorat ho Levy fakt prodat nechtel,protoze myslel,ze ho jeste podepise

Reagovat
Busby babes

kdybyhcom ho opravdu chteli, tak jsem to zaplatili. A ne, Woodward po prestupaku rekl, ze Tobyho zatrhl protoze je starej a nema zadnou resale value.

Reagovat
r.mrazik

ja proste neverim,ze ho Levy chtel prodat...

docela jsem cekal,ze to zkusime v zime,kdyz nepodepise...

co placa Ed jsou stejny srajdy jak Mourek...nikdy nevis,kde je pravda

Reagovat
Busby babes

no tak oni mu v lete muzou uplatnit opci, ale ma tam pak nizkou vykupku, tusim 30 mega? (fans spurs asi budou vedet lepe). Takze zas neverim, ze by byl nejak vyrazne proti, jen na tom chtel jeste vydelat. Meli Vertongena a Davidsona, coz je slusna dvojka, rekl bych. k tomu by pripadne privedli jeste nekoho a meli by to zas slusne osetreny.

Reagovat
Busby babes

plus teda Foythi, Dier taky muze zahrat stopera...

Reagovat
r.mrazik

moje teorie je takova:

mourek chtel stopera...vedeni zkouselo...objevovali se clanky o skriniarovi (potvrzeno od jejich prezidenta a nabidce tusim 75 mega), godin (zustal kde je), varane (zustal kde,klasicky ulet), ten z lesteru (neprodali ho), a pak toby...

levy klasicky uz v Pl neprodava a mozna cekal,ze tobyho nechaji vycukat a on podepise...do MU ho urcite nechce prodat ani ted,ale lepsi nez tech 25 mega liber v lete...

vedeni klasicky po tech neuspesich vypustili kraviny o veku a resale a podobny kvaky...ale jen pro zamaskovani toho,ze nikoho neprivedli...

Reagovat
r.mrazik

a jeste dodatek...Levy ho mozna v lednu proda i v ramci PL...cena bude opet mega..tipuju neco mezi 40-50 mega liber

Reagovat
Busby babes

no prave u Alderveirelda bych prave tipoval, ze by Levy za spravnou cenu prodal. Ale tak to uz je fuk. Jen je proste demence, kdyz vedeni nabriefuje noviny, ze Mourinho je dement, co chtel hrace, kteri nejsou lepsi nez ti, ktere ma (Maguire) nebo jsou stary (Toby) a pak ho za pul roku koupime? komedie. Navic v situaci, kdy vis, ze tvuj manager je vlastne tvrdohlavej arogantni zmrd, co se akorat nasere. Mohli jsme si leccos usetrit a verim, ze i ty vysledky by byly lepsi. Ale tak to uz je pryc, budu rad, kdyz ted prijde...

Reagovat
r.mrazik

zrovna maquire by byl slusnej ulet,tam se neni co divit

pokud bude v zaloze matic,ktery ti ridi hru a kryje stopery,tak zmena jen tak nebude..protoze se tim dost nastavuje styl,jakym se bude hrat...a to muze prijit kdokoli...

nevidim jako hlavni problem stopera,ale spis styl a organizaci hry...

a jo...mohl by hrat vice Bailley...skoda tech zranenich (a mourka),je to bozan

Reagovat
Busby babes

jo a dodatek. Vedeni rpave nemelo vypoustet vubec nic. Tim clankem toho Mourinha dost shodili a dost hracu si na zaklade toho reklo: Ten tu dlouho nebude...

Reagovat
r.mrazik

jasne,vedeni nemelo rikat nic...

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/DkMPa6CXcAE5jNI.jpg:large

tady je ta konkretni pasaz z toho clanku den po zapase s Leicesterem nabriefovanem od vedeni, kde Mourinha shodili,z e je idiot, kterej chce privest stareho stopera.

Reagovat
vodka

za 50 je prostě drahý, s tím já souhlasím úplně bez problému. Pokud teď v lednu přijde třeba za těch 25-30, aby z něj Levy něco měl, tak je to taky rozdíl...

Reagovat
Busby babes

Neverim ze v lednu prijde za 30. 30 za nej muze dostat v lete. Ted budou chtit podstatne vic. Ale tak treba se Ed pochlapi a vyjedna to. Nicmene v souboji s Levym mu moc neverim.

Reagovat
smazaný uživatel

V létě to má být 25m. Davinson je zraněný, Foyth na to zatím nemá a Dier je naše jediné DM, takže stáhnout ho dlouhodobě na CB není řešení. Je fakt otázka za kolik byste museli přidat, aby se to Tottenhamu v tuhle chvíli vyplatilo víc, než ho podržet do léta a pustit ho za výkupku. Co je dneska 15-20mega? Já bych si ho nechal.

Reagovat
Busby babes

uvidime no. Sun pise o 40 mega. Ale je to porad Sun.

Reagovat
smazaný uživatel

40mega za Poche, 40 mega za Tobyho, to je nějaké jejich šťastné číslo, ne? Zítra přijdou s tím, že si za 40 mega koupíte Eriksena nebo Harryho...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Edo

Reagovat
r.mrazik

a jeste...bude me dost zajimat,az prijde ten stoper,cim pak budou lidi omlouvat tu srackoidni hru,kdyz v ni budeme dale pokracovat...

urcite Perisicem...

Reagovat
Busby babes

prave proto mel prijit uz v lete.Mourinho by mel o vymluvu min.

Reagovat
Grahf

jo, teraz by už hral karty s baillym na tribune.

Reagovat
Busby babes

tak urcite.

Reagovat
Swarley

Ten stoper je potřeba nezávisle na Mourinhovi...ten se může balit tak jako tak..

Reagovat
r.mrazik

hm...nejak si myslim,ze bailley toho mohl doted odehrat mnohem vic

Reagovat
Swarley

No to rozhodně, ale klasika..nepovedlo se mu tam pár zápasů a už ho nechal na lávce, přitom je jasně nejlepší...k němu prostě musíme někoho dokoupit, třetí vzadu Lindelof a přebrat podle potřeby zbytek a nechat jako čtvrtého stopera..

Reagovat
vladis271

kto s tým prišiel? Niekto doveryhodný? Nakupovať od Levyho v januári? good luck

Reagovat
Zaschrona

Souhlas s Garym. Gomese musíme urychleně podepsat nastálo nebo nám ho může tým nad náma ukrást.

Sestava jinak očekávaná. Tohle Z-Cars derby bude asi zajímavý, fandové Watfordu to asi budou dobře rozjíždět.

Reagovat
pingla

Ríša hezky

Reagovat
Zaschrona

Super týmový gól, akorát škoda, že asi neměl platit kvůli ofsajdu. Komu to ale vadí, když VAR není...

Reagovat
Cobra

Nechápu, proč se do toho vůbec Walcott sral.

Reagovat
Zaschrona

Asi si nebyl jistý, jestli může hrát. Ale před tím tam hodně pěkně podržel balón a vysunul Colemana.

Reagovat
Cobra

Tak když si nejsem jistý, tak radši nechám hrát spoluhráče, než abych posral gólovku. Colemana vysunul dobře.

Reagovat
havrys99

hezky Everton, dobře se jim to sehrává

Reagovat
havrys99

joo no jo, Walcott se fakt dotknul

Reagovat
Zaschrona

Kdyby Gana uměl přihrávat balón aspoň na úrovni posouvač, byl by světový hráč.

Reagovat
Zaschrona

Proč, Mino, proč?

Reagovat
Zaschrona

Tenhle sudí spíš zas tipuje, místo toho, aby to utkání reálně naplno řídil.

Reagovat
Cobra

Ale celkem jednoznačně ve váš prospěch.

Reagovat
havrys99

teď určitě ten faulík před vápnem

Reagovat
Zaschrona

No, mi to přijde dost na obě strany, i když je pravda, že třeba teď Mina celkem jasně fauloval a on nic...

Reagovat
Cobra

Mina na konci poločasu, gól z ofsajdu + tam byl takový mini faul na hraně vápna na Semu, kdy tam šel Bernard dost nešťastně.

Jako mě to vůbec nevadí, ba naopak. Doufám, že udržíte čisté konto a Keane s Richarlisonem si dají ještě nějaký gól.

Reagovat
Zaschrona

Fanta?

Reagovat
Cobra

Reagovat
Wat

Aby Mina vůbec dohrál po té hloupé žluté. U lajny mu tam balon málem skočil na ruku podruhé a teď takovýhle faul, naštěstí vůbec neodpískaný, natož ohodnocený kartou.

Reagovat
Zaschrona

Přesně takových zápasů jako dnes jsem se u něj obával. Dostal úplně zbytečnou první žlutou a teď by snad bylo nejlepší ho vystřídat, protože druhá se zdá být spíš jako otázka času...

Reagovat
Zaschrona

Ale teda jinak hraje Mina velmi dobře. Škoda té hlouposti...

Reagovat
smazaný uživatel

Lookman musi ist druhy polčas od začiatku, Theovi ten dribling dneska moc nejde

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že viacej nekontrolujeme hru, velmi zbrklo posielame lopty do 16tky, chcelo by to trošku viac kontroly na lopte, ale pozerá sa na to dobre, beháme, bojujeme, markantný rozdiel oproti posledným trom manažérom . To držanie lopty nemusí byť 70%, stačí ak si s ňou budú viac rozumieť. Škoda že nemáme hroťáka ako Cavani, ten by mi tam neskutočne pasoval

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Po tom gólu dost bída. Mina klidně už mohl být venku. Gana není schopný dát přihrávku. Theo i Bernard nakládají hrozně ledabyle s míčem, i když u Bernarda je aspoň očividná snaha něco vymýšlet, Theo kromě té situace před gólem dopředu dost bídný. V poločase bych střídal, ať tým dostane impuls, že takhle by to nešlo.

A jinak teda nechápu, jak můžeme hrát v sobotu hned první zápas. Jasně, City hrajou ve středu LM, ale kdyby nehráli, tak mají o dva dny navíc na odpočinek. Je dost hloupý, že pro tohle nejsou nějaký pravidla. Nedává smysl, aby tým, co jedno kolo končí, tak další bude začínat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak kdyby nehrali lm tak je to jinak

Reagovat
Zaschrona

Heh, taky jsem si v první chvíli myslel, že to tam Pereyra poslal. Nejen fandové Watfordu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejaka súčasť taktiky nič nehrať ?

Reagovat
smazaný uživatel

zaslužene

Reagovat
Zaschrona

Coleman zaslouženě srovnal.

Reagovat
Cobra

Reagovat
J0EL

Everton

Reagovat
Hokaido

Coleman

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Zaschrona

Líp nám to Watford darovat nemohl. Líp zahodit to taky nešlo.

Reagovat
Cobra

Siggy je dnes k ničemu.

Reagovat
fenixLFC

Boze gylfi, mohlo sa to posledny den zachranit vo fante keby si sa pridal k pereyrovi

Reagovat
smazaný uživatel

Dzynaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Digne

Reagovat
havrys99

nečapatelný

Reagovat
Zaschrona

No aspoň, že takhle. Nový Bainesy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele