Premier League - preview 15. kola: Arteta se vrací

04.12.2021, 09:42, aktualizováno 06.12.2021, 08:28
Previews
Goodison Park (© AFP)
Everton po vynikajícím vstupu do sezony odpadl, nevyhrál osmkrát za sebou a pod tlakem je manažer Rafael Benítez. Opačný scénář zatím píše jeho pondělní soupeř Arsenal, případná výhra Kanonýry vrátí na pátou příčku...
Everton FC - Arsenal FC  (pondělí 21:00)
Everton začal sezonu skvěle a rychle mu došel dech, opačný scénář si pro úvod letošní sezony připravil Arsenal. Oba týmy se potkají v pondělní dohrávce patnáctého kola, Kanonýři se budou chtít vrátit na pohárové pozice.

Toffees z úvodních šesti zápasů vytěžili třináct bodů, aktuálně se s nimi ale poprvé od roku 1999 táhne série osmi duelů bez výhry, během níž uhráli pouhé dvě remízy. Rychle tak vyklidili pohárové pozice a spadli až na šestnáctou příčku. Pod velký tlak se tak po několika měsících dostal manažer Rafael Benítez.

"Jeden den jste v krizi a další slavíte úspěchy, o tom fotbal zkrátka je. Rafa je dobrý manažer a horší výsledky jsou z velké části zaviněné zraněními. Za dva týdny bude mít k dispozici kompletní kádr a mezitím se výsledky určitě zlepší," nepochybuje majitel Farhad Moshiri.

"Rafa potřebuje čas, aby týmu vtiskl své myšlenky a dostane se mu podpory ze strany vedení. Manažeři čas potřebují. Nepochybuji o tom, že před sebou máme povedenou druhou polovinu sezony," dodal.

Everton se v pondělí večer může stát prvním klubem, který v historii Premier League prohraje 400 zápasů. Rekordní z negativního pohledu je i bilance liverpoolského klubu na domácím trávníku. Letos zde padl desetkrát, více ligových porážek v Goodison Parku v průběhu jednoho kalendářního roku ještě nikdy nezaznamenal.

Arsenal měl letos tragický start, prohrál první tři zápasy a "chlubit" se mohl mizerným skóre 0:9. Od té doby se ovšem leccos změnilo, především po výsledkové stránce. Londýnský klub posbíral 23 bodů a zaútočil na pohárové pozice, v případě pondělní výhry se na ně vrátí.

Proti Evertonu se navíc Arsenalu daří - v anglické nejvyšší soutěži ho porazil už 98x, od sezony 1992/1993 a prvního ročníku Premier League mu navíc nasázel 111 gólů, více než komukoli jinému.

"Everton neustále hraje na výhru. Moc dobře vím, co nás v pondělí večer čeká, proti nám navíc budou stát fanoušci, bude to těžký zápas," tuší hostující manažer Mikel Arteta.

"Výpadek formy potká většinu týmů, Premier League je těžkou soutěží, je v ní velká konkurence a po jedné či dvou porážkách se okamžitě dostanete pod tlak. Pro mě samotného je Goodison Park speciálním místem, zažil jsem zde několik nádherných let a těším se na návrat," připomíná Arteta sezony strávené v kabině Evertonu.

Do tréninku Evertonu se v průběhu minulého týdne zapojil Yerry Mina a jeho pondělní start není vyloučen. Po disciplinárním trestu se vrací Mason Holgate, na marodce naopak zůstává Dominic Calvert-Lewin a na výsledky podrobného vyšetření čeká Salomon Rondón, který si poranil stehenní sval.

Na opačné straně barikády je fit Bukayo Saka, hrát ovšem nebudou Granit Xhaka a Sead Kolašinac.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.77 - 3.58 - 2.08
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leeds United - Brentford FC  (neděle 15:00)
Leeds United hostí v patnáctém kole Premier League Brentford. Domácí jsou v tabulce až šestnáctí, ale na dvanácté hosty ztrácí pouhý bod.

Půjde o historicky vůbec první souboj mezi Leedsem United a Brentfordem v Premier League, přičemž tyto týmy se v anglické nejvyšší soutěži, která se ovšem jmenovala jinak, naposledy utkaly v roce 1947. Oba celky ve zmiňovaném ročníku sestoupily a jejich pozice nejsou nikterak oslnivé ani tentokrát, byť Leeds poslední výhrou nad Crystal Palace umlčel kritiky a konečně si vytvořil příjemnější náskok na sestupové pásmo.

Leeds bude usilovat o první sérii tří čistých kont v lize od roku 2002, což by se tentokrát rozhodně hodilo. V posledních 14 vzájemných ligových duelech totiž ani jednou nedal dva nebo více gólů.

Brentford se ve své první sezóně v anglické lize stále drží nad vodou a poté, co v minulém kole nestačil na Tottenham, si tentokrát bude jistě věřit o něco více. A bez šance určitě není, neboť v pěti z letošních sedmi venkovních ligových vystoupení neprohrál.

Hosty čeká zhruba 400 km dlouhá cesta, ale v Yorkshiru neprohráli už v šesti případech v řadě, což naznačuje, že jejich návrat může být poměrně veselý. Hodně to ale bude záležet na jejich ofenzivě, neboť už ve třech venkovních střetnutích v řadě dostali minimálně dva góly.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Llorente, Phillips, Cooper - Dallas, Forshaw, Firpo - Rodrigo - Raphinha, Roberts, James.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Fernández - Goode, Jansson, Pinnock - Canos, Baptiste, Norgaard, Jensen, Henry - Mbeumo, Toney.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.58 - 4.76
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Crystal Palace  (neděle 15:00)
Manchester United přivítá v utkání patnáctého kola Premier League Crystal Palace. Domácí se tabulkou propadali stále hlouběji, ale poslední dva duely poměrně zvládli a jsou sedmí. Hostům patří jedenáctá příčka.

Nastupující manažer Ralf Rangnick sledoval v minulém kole z tribuny výhru Manchesteru United nad Arsenalem (3:2) v utkání, v němž bylo k vidění několik kontroverzních rozhodnutí VARu. Německý stratég se ale plně věnoval poznámkám a analýzám, které by mu měly pomoci naplnit velká očekávání domácích fanoušků. Jedním z jeho hlavních úkolů bude zlepšení defenzivy, neboť se střelbou Red Devils problém nemají. Jenže už ve dvanácti domácích ligových zápasech v řadě nedokázali udržet čisté konto, což jejich ofenzivní výkony značně snižuje.

Crystal Palace zde navíc v minulých dvou sezónách pokaždé vyhrál a United budou muset předvést bezchybný výkon. K tomu jim určitě bude chtít pomoci i Cristiano Ronaldo, jenž proti Arsenalu překonal metu 800 vstřelených branek v kariéře, momentálně je na čísle 801 a další bude chtít určitě přidat. Man Utd je také jediným týmem v lize, který se ještě neprosadil v úvodních patnácti minutách hry. Není divu, že téměř tři čtvrtiny jeho branek padly až ve druhém poločase.

Hráči Palace dokázali zvítězit i ve svém prvním letošním vystoupení v Manchesteru, když na Etihad Stadium porazili City 2:0. V posledních třech kolech ale ani jednou naplno nebodovali a trochu tím pokazili dojem z úvodních jedenácti duelů, v nichž utrpěli jedinou porážku.

Eagles se ale proti Manchesteru United dokážou v poslední době vyhecovat a z předchozích šesti vzájemných ligových měření sil prohráli jen dvě. Kouč Patrick Vieira je ovšem musí naučit včas rozhodovat vyrovnaná klání, neboť Palace letos ztratili už pět bodů kvůli brankám inkasovaným v nastaveném čase. Wilfried Zaha vloni na Old Trafford vstřelil dva góly a ve všech letošních případech, kdy skóroval, se postaral o první trefu utkání.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Telles - McTominay, Fred - Rashford, Fernandes, Sancho - Ronaldo.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell - Gallagher, Kouyaté, Schlupp - Ayew, Benteke, Zaha.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.50 - 6.51
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Norwich City  (neděle 15:00)
Tottenham Hotspur hostí v duelu patnáctého kola Premier League Norwich City. Domácí budou favoritem, jelikož jsou v tabulce šestí a hosté až předposlední.

Hlavním cílem Tottenhamu před blížícím se nabitým svátečním programem v Premier League zůstává boj o první čtyřku. Domácí od příchodu Antonia Conteho v lize ještě ani jednou neprohráli a dvakrát udrželi čisté konto. To se povedlo i během čtvrteční domácí výhry nad Brentfordem 2:0, která potvrdila, že Spurs tady v roli favoritů letos umí, protože si připsali čtyři výhry.

Tottenham zvítězil doma už ve třech vzájemných ligových zápasech v řadě a další triumf ho může přiblížit k zopakování série pěti domácích výher proti tomuto soupeři, které dosáhl v úvodu devadesátých let. Málokoho asi překvapí, že "Kohouti" se mohou pochlubit lepší vzájemnou bilancí ligových klání i z tohoto století.

Při pohledu na ligovou tabulku to stále s Norwichem, jenž se nachází v sestupovém pásmu, nevypadá nijak zvlášť skvěle. Jenže díky vyrovnávací trefě Pukkiho na půdě Newcastlu se hosté dostali už na dvojciferné číslo a uzavřeli povedený listopad, během kterého ani jednou neprohráli, a dokonce si připsali dvě výhry. Faktem nicméně zůstává, že při svých předchozích čtyřech účastech v anglické lize ještě nikdy neměli v této fázi soutěže tak málo bodů.

Norwich sice ještě nikdy na novém stadionu Spurs nehrál, ale ve svých posledních dvaceti šesti prvoligových vystoupeních v Londýně vybojoval jedinou výhru. Shodou okolností to bylo minulý měsíc na půdě Brentfordu, ale předtím naposledy v hlavním městě vyhrál v Premier League v dubnu 2012 zrovna proti Tottenhamu.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sanchez, Dier, Davies - Emerson, Hojbjerg, Skipp, Reguilón - Lucas, Kane, Son.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Hanley, Gibson, Williams - Gilmour, Rupp, McLean - Sargent, Pukki, Tzolis.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.53 - 7.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Leicester City  (neděle 17:30)
Aston Villa se v patnáctém kole Premier League střetne s Leicesterem City. Oba celky dělí v průběžné tabulce pouhé tři body, ale určitě se pohybují hlouběji, než by si přály. Domácí jsou totiž třináctí a hosté desátí.

Manažeři Aston Villy Steven Gerrard a Leicesteru City Brendan Rodgers se dobře znají ze svého společného působení v Liverpoolu, kde druhý jmenovaný působil, když byl Gerrard ještě na Anfieldu kapitánem. Oba muži se už navíc dvakrát střetli i v manažerské roli ve Skotsku, přičemž v obou případech vyhrál domácí tým 1:0.

Villa se ale musí vypořádat se svým nedělním prokletí, neboť od začátku sezóny 2019/20 prohrála už čtrnáct ligových duelů hraných v tento den, což je nejvíce ze všech. Mezi tyto prohry patří i dvě domácí s Leicesterem, který zde dokázal dát gól už ve dvanácti ligových střetnutích v řadě. Po středeční porážce od Manchesteru City tak Villans opět nečeká nic snadného.

Ollie Watkins vstřelil první branku Aston Villy ve dvou z dosavadních tří duelů pod Gerrardovým vedením a o úvodní trefu Villans se postaral v šest z posledních sedmi případů, kdy skóroval.

Leicester sice udržel čisté konto naposledy v prvním ligovém kole, ale v týdnu se nevzdal a dvakrát smazal ztrátu proti Southamptonu a remizoval s ním 2:2. Hosté budou ovšem usilovat o svou teprve druhou výhru od začátku listopadu, aby se udrželi v boji o páté místo, na kterém skončili v minulých dvou letech.

Leicester inkasoval v letošních venkovních ligových zápasech v průměru téměř dvě branky a v Premier League se mu celkově nedaří ani v roli kurzového outsidera. Pozitivem je nicméně skutečnost, že ve čtyřech z devíti případů, kdy letos v lize prohrával, dokázal vybojovat alespoň bod.

V minulých dvou vzájemných kláních, ve kterých se prosadil Jamie Vardy, zaznamenal útočník Leicesteru dva góly. Ten se dalším zásahem dostane už v sedmé po sobě jdoucí sezóně anglické ligy na dvojciferný počet branek.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Ngoyo, Mings, Young - McGinn, Nakamba, Luiz - El Ghazi, Watkins, Buendía.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Castagne, Evans, Söyüncü, Thomas - Dewsbury-Hall, Ndidi - Pérez, Maddison, Barnes - Vardy.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.46 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Chelsea FC  (sobota 13:30)
Patnácté kolo nejvyšší anglické soutěže otevře atraktivní londýnské derby mezi West Hamem United a vedoucí Chelsea. Kladiváři sezónu odstartovali ve velmi dobré pohodě, v posledních týdnech se ale zdá, že jim trochu došel dech. Chelsea zase pod Thomasem Tuchelem navázala na svůj triumf v Champions League a rychle se dostala do čela tabulky Premier League. O svůj náskok na nejbližší pronásledovatele ovšem kvůli dvěma domácím remízám přišla a jakákoliv další ztráta bodů může znamenat opuštění čela peletonu.

West Ham ročník zahájil dvěma vysokými výhrami nad Newcastlem a Leicesterem, na které Hammers navázali dvěma nerozhodnými výsledky s Crystal Palace a Wolverhampton. Hořkost porážky pak svěřenci Davida Moyese poprvé poznali až v polovině září, když je pozdní trefa Jesseho Lingarda odsoudila k těsné prohře s Manchesterem United. Reakce východolondýnského celku však byla výborná - z následujících šesti duelů totiž vytěžili pět výher, jediné zaváhání přišlo trochu překvapivě na domácí půdě v souboji s Brentfordem, kterému Hammers podlehli 2:1. Po poslední reprezentační přestávce se ale Kladiváři nemohou dostat do potřebného rytmu - z duelů s Wolverhamptonem, Manchesterem City a Brightonem totiž vytěžili pouze bod. David Moyes tak bude doufat, že jeho svěřenci horší období zlomí právě v duelu s Chelsea.

Hosté se sice nachází na čele tabulky, musí si ale přiznat, že mají velké štěstí, že na něm po středečním duelu s Watfordem zůstali. Blues totiž byli v zápase tím horším celkem a museli se spolehnout na téměř stoprocentní efektivitu, díky které si na své konto připsali zisk tří bodů. Thomas Tuchel bude doufat, že šlo jen o jednozápasový výpadek - po reprezentační pauze se totiž jeho svěřenci prezentovali dominantními výkony a na středečním bezkrevném výkonu měly značný podíl jistě i vynucené změny, které německý stratég musel ve svých řadách provést. Optimistický může být i z toho důvodu, že je Chelsea na výjezdech v letošní sezóně extrémně silná - ze sedmi výletů na cizí hřiště totiž hned v šesti případech přivezla plný počet bodů, přičemž jediná ztráta přišla na hřišti Liverpoolu, kde se Blues museli spokojit jen s remízou poté, co celý druhý poločas hráli o deseti.

V táboře domácích je nejistá situace okolo obránce Aarona Cresswella, kterého trápí bolavá záda. Mimo hru je také dlouhodobý marod Angelo Ogbonna. I Chelsea bude postrádat svou první volbu na levého obránce, Ben Chilwell totiž bude minimálně do nového roku laborovat s poraněným kolenem. Na marodku se nově zařadil také stoper Trevoh Chalobah, který si ve středečním klání poranil zadní stehenní sval. Dalšími absentéry jsou záložníci Matteo Kovačič a N'golo Kanté. Dobrou zprávou pro Tuchela je alespoň návrat záložníka Jorginha a obránce Reece Jamese, oba fotbalisté totiž do duelu s Watfordem kvůli zranění nezasáhli.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Dawson, Zouma, Johnson - Souček, Rice - Bowen, Benrahma, Fornals - Antonio
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Christensen, Silva, Rüdiger - James, Jorginho, Loftus-Cheek, Alonso - Mount, Lukaku, Hudson-Odoi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.82 - 3.66 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Burnley FC  (sobota 16:00)
Anglický trenér Eddie Howe, který se v polovině listopadu stal novým koučem Newcastlu United, si možná první týdny v novém působišti představoval trochu jinak. Pod jeho vedením si zatím Straky připsaly porážku s Arsenalem a remízy s Brentfordem a posledně s Norwichem. Tým ze St. Jame's Parku tak stále čeká na první ligové vítězství v ročníku.

Jeho sobotní soupeř z Burnley se už z výhry radoval. Ale pouze jednou, konkrétně při vítězství nad Brentfordem 3:1 na konci října. Od té doby sice svěřenci protřelého trenéra Seana Dychea nepoznali chuť porážky, ale zároveň pouze třikrát v řadě remizovali. Není tedy divu, že s celkovou bilancí 1-7-5 náleží Clarets až 18. příčka znamenající sestup do Championship.

Islandský záložník Burnley Johann Gudmundsson ale má pro svůj tým především slova chvály: "Proti Wolves (0:0), jsme nehráli příliš dobře, ale vybojovali jsme bod, což je pozitivní. Zároveň jsme podle mě během sezóny naopak opakovaně odehráli dobré zápasy, ale body jsme nezískali. Je to jen o nalezení správné rovnováhy a proměňování remíz ve výhry."

Gudmundsson si je ale vědom síly Newcastlu a síly domácího prostředí. "V St. Jame's Parku se hraje vždycky složitě, domácí fanoušci svůj tým ženou za úspěchem. Na druhou stranu, už jsme tam vyhráli v poháru, tak proč to nezopakovat?"

Jenže motivace Strak bude opravdu velká. Jak bylo řečeno, černobílí zatím ani jednou nevyhráli, ale ba co hůř, v Premier League jsou beznadějně poslední. A představa, že by organizace, kterou nedávno převzalo saudskoarabské konsorcium a udělalo z ní tak jeden z nejbohatších klubů na světě, spadla z nejvyšší anglické soutěže, je sice absurdní, ale zatím zcela reálná. A to si zkrátka v Newcastlu nemohou dovolit. Před očekávaným posílením v lednu je tak nutné nasbírat nějaké body, aby se jejich noční můra nestala realitou.

A proti Burnley to Straky umí, neboť z posledních pěti vzájemných ligových zápasů hned třikrát zvítězily a s Clarets doma neprohrály už šestkrát v řadě. Domácím se navíc uzdravila gólmanská jednička Martin Dúbravka, naopak hosté budou postrádat služby útočníka Barnese.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Lewis, Schär, Lascelles, Manquillo - Saint-Maximin, Willock, Shelvey, Fraser - Wilson, Joelinton
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope, Taylor, Mee, Tarkowski, Roberts - McNeil, Westwood, Brownhill, Gudmundsson - Cornet, Vydra
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.49 - 3.06
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
V rámci 15. kola anglické Premier League přivítá v sobotu Southampton na svém trávníku fotbalisty Brightonu. Ti v posledním kole remizovali s West Hamem 1:1, když v závěru vystřelil bod nůžkami Neal Maupay. Brighton ale v utkání herně zklamal a potvrdil slabou formu z posledních zápasů.

Svěřenci Grahama Pottera sice vstoupili do ligového ročníku čtyřmi výhrami z pěti zápasů, jenže od 19. září už zapisovali jen remízy a prohry. Na vině je především konstantně velmi špatná koncovka, kdy Seagulls v posledních devíti ligových zápasech jen jednou vstřelili více jak jednu branku. Po 13 kolech tak má Brighton na kontě 13 gólů a je na 9. místě.

Stejný počet branek vstřelili i domácí fotbalisté Southamptonu, kterým se zatím nepodařilo nahradit spolehlivého střelce Dannyho Ingse. Ten před začátkem sezóny odešel do Aston Villy. Oproti Brightonu má také Southampton mnohem děravější obranu s 20 inkasovanými góly, což v konečném součtu zatím stačí na průběžnou 15. příčku.

V posledním kole si ale výběr kouče Ralpha Hasenhüttla zvedl sebevědomí po remíze 2:2 se silným Leicesterem City. "První poločas byl brilantní, dařilo se nám hrát, jak jsme chtěli a v druhé půli jsme měli možnosti ke skórování," vrací se k souboji s Liškami rakouský kouč a dodává: "Stejně jako soupeř máme jen dva dny na odpočinek a regeneraci. Musíme se dobře připravit a jít znovu na věc. Proti Brightonu potřebujeme stejnou atmosféru a stejnou podporu."

Southampton má zároveň s Brightonem velmi pozitivní bilanci, neboť jej z posledních pěti vzájemných duelů dokázal hned třikrát porazit. Graham Potter navíc hlásí hned několik důležitých absencí směrem k sobotnímu utkání. "Sice ještě nevíme, jak dlouho nám hráči budou chybět, ale proti Southamptonu nemohou nastoupit Sarmiento, Webster ani Lallana." Ti se tak připojili k dlouhodobě zraněným Welbeckovi s Alzatem. Kouč Hassenhütl se bude muset obejít bez Armstronga a nejistý je i start Stephense či Bednareka.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Pieters, Salisu, Lyanco, Livramento - Redmond, Ward-Prowse, Romeu, Elyonoussi - Adams, Armstrong
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Burn, Dunk, Duffy - Cucurella, Moder, Bissouma, Lamptey - Trossard, Maupay, March
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.62 - 3.28 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - Liverpool FC  (sobota 16:00)
Wolverhampton Wanderers hostí v patnáctém kole Premier League Liverpool. Domácí jsou v aktuální tabulce na osmém místě, hostům patří třetí příčka.

Zraněními zkoušený Wolverhampton Wanderers remizoval v týdnu s Burnley 0:0, když se neujala ani dělovka Adamy Traorého, kterou zastavila až branková konstrukce. Wolves se ale i přes druhou bezbrankovou plichtu v řadě stále zdatně drží v boji o evropské poháry. Jak ostatně poslední výsledky naznačují, domácí trápí především koncovka. Kouč Bruno Lage musí být sice spokojen s tím, že jeho tým prohrál jediné z posledních devíti ligových utkání, ale už méně z toho pohledu, že Wolves vstřelili v prvních 14 ligových vystoupeních jen 12 branek, což znamená nejméně v historii. Tentokrát je navíc čeká nejproduktivnější tým ligy Liverpool, proti kterému dali v předchozích 16 vzájemných duelech jen osm gólů. Raúl Jiménez zařídil svými třemi letošními trefami Wolves zisk devíti bodů.

Hosté v týdnu zvládli městské derby proti Evertonu, když vyhráli 4:1, a pokračují v dominantních výkonech. To dokazuje i fakt, že Reds letos s jedinou výjimkou zaznamenali v každém venkovním ligovém vystoupení alespoň tři góly. Pouze dva vstřelené do sítě West Hamu pak znamenaly jejich jedinou letošní soutěžní prohru. Jürgen Klopp může být spokojen i s defenzivními výkony svého týmu, který neinkasoval ve třech z minulých čtyř zápasů. Liverpoolu se navíc na stadionu Molineux daří a v Premier League zde ani jednou neprohrál, přičemž ve čtyřech případech zvítězil s čistým kontem. Diogo Jota zřejmě nosí Liverpoolu štěstí, protože hosté neprohráli v žádném z 18 klání, ve kterých se tento Portugalec prosadil. Liverpool zatím navíc letos ve všech vítězných ligových duelech skóroval jako první a vedl už po úvodních 45 minutách hry.

Poslední vzájemná zápas se odehrál letos v březnu v rámci 28. kola minulé sezony a Liverpool tehdy vyhrál na půdě svého soupeře 1:0. O výhře rozhodl portugalský útočník Diogo Jota.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Coady, Saiss - Semedo, Neves, Moutinho, Nouri - Traoré, Jiménez, Hwang.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Thiago - Salah, Jota, Mane.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.59 - 5.18 - 1.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Manchester City  (sobota 18:30)
Souboj dvou celků z opačných konců tabulky Premier League bude k vidění v sobotu na Vicarage Road. Watford, který zuby nehty drží záchranářské pozice, tam hostí Manchester City, jenž je naopak ve hře o titul.

Hornets z posledních pěti zápasů vytěžili pouhé tři body, které získali za překvapivé a jednoznačné vítězství nad Manchesterem United. Jinak nestačili na Southampton, Arsenal, Leicester a naposledy ani na Chelsea. Proti té sice na Mountovu trefu našel odpověď Dennis, nicméně dvacet minut před koncem rozhodl o vítězství Blues 1:2 Ziyech.

Citizens naopak napříč soutěžemi uspěli už šestkrát v řadě. Dvakrát se jim zadařilo v Lize mistrů, čtyři z těchto výher byly v Premier League. Ty poslední dvě s West Hamem a Aston Villou se však nerodily vůbec lehce. Ve Villa Parku ve středu sice o pauze vedli o dvě branky vstřelené Diasem a Silvou, nicméně krátce po návratu ze šaten snížil Watkins. Bledě modrým se už náskok navýšit nepovedlo, nicméně i tak nakonec zvítězili.

Na vzájemné zápasy Watford rozhodně nevzpomíná v dobrém. Prohrál totiž všech třináct sehraných během posledních deseti let, tři nedávné navíc v celkovém skóre 0:18! Šest gólů mu Citizens nastříleli v FA Cupu, v rámci předminulé sezony to pak jednou bylo branek dokonce osm a naposledy čtyři. Na tomto vítězství se dvěma góly podílel Sterling, po pauze přidali další branky Foden a Laporte.

Domácím bude v tomto zápase chybět hned osm zraněných hráčů. Nejčerstvějším přírůstkem na marodce je Masina, který tak doplní Baaha, Eteba, Fostera, N’Kouloua, Sarra, Semu a Sierraltu. Pep Guardiola nemůže z hráčů zařazených na soupisku počítat s Ferranem Torresem, naopak k dispozici už by měli být Gündogan, Walker a Stones, stejně tak Laporte, kterému vypršel trest.

Utkání na Vicarage Road začíná v sobotu v 18.30, jeho hlavním rozhodčím bude Kevin Friend.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Bachmann - Femenía, Troost-Ekong, Cathcart, Rose - Cleverley, Louza, Sissoko - Dennis, King, Pedro
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Cancelo, Dias, Laporte, Zinchenko - Silva, Rodri, Grealish - Jesus, Foden, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 14.40 - 6.99 - 1.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC14103133:633
2.Manchester City14102229:832
3.Liverpool FC1494143:1231
4.West Ham United1473425:1724
5.Arsenal FC1472517:2023
6.Tottenham Hotspur1371513:1722
7.Manchester United1463524:2421
8.Wolverhampton Wanderers1463512:1221
9.Brighton & Hove Albion1447313:1519
10.Leicester City1454522:2519
11.Crystal Palace1437419:2016
12.Brentford FC1444617:1916
13.Aston Villa1451819:2316
14.Everton FC1443717:2415
15.Leeds United1436513:2015
 Southampton FC1436513:2015
17.Watford FC1441919:2613
18.Burnley FC1317514:2010
19.Norwich City142488:2810
20.Newcastle United1407716:307

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1051)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

První trojka dneska hraje venku s těžkými soupeři, jsem zvědavý jak se v tomhle kole zamotají pozice. Nepředpokládám, že by se podařilo všem vyhrát, tipuji, že se zrodí jedna nebo dvě remízy.

Reagovat
Mato178178

to iste bolo minule kolo a zase nuda vsetci vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžou vyhrávat do nekonečna Kladiváři by mohli Chelsea obrat.

Reagovat
Maximm9

Taky si myslim, ze Chelsea ztrati

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maximm9

Rikam to schvalne, pak mam vetsi radost z vyhry

Reagovat
icka

0:2

Reagovat
Benzema

Watford je akože tašky super pre City? Pochopím West Ham proti Chelsea, keďže je to derby, ale nie priemerný Watford proti City, tam stratu City neočakávam, ale kiežby som sa mýlil a obrali ich o body.

Reagovat
Benzema

*Ťažký

Reagovat
Bandita_Harry

Dobre si to napísal Watford bude potrebovať velke tašky

Reagovat
smazaný uživatel

Watford ukázal doma proti United, že umí zahrát a potrápit favorita. Samozřejmě vím, že United nejsou ve formě hrající tým a City je momentálně někde jinde a pokud chtějí útočit na titul, tak týmy jako Watford musí porážet s přehledem, nicméně i tak si myslím, že by mohlo dojít k překvapení. Je to však čistě můj pocit, takže klidně může dostat Watford rukavici

Reagovat
Greny

Tak i nás v týdnu dost potrapili

Reagovat
Dan Gubić

Len som čítal že Watford mal Chelsea v týždni na lopate. Priznali aj fans hostí. Pravdaže každý zápas je iný ale ak takmer obrali lídra tak majú sebavedomie aj na City.

Derby dvoch najväčších londýnskych klubov súčasnosti môže priniesť všeličo, a Wolves sa držia až prekvapivo hore a po Nunovi sa Lage rozhodol že aj v 1. polčase je dovolené útočiť tak LFC musí ísť na 100% ak chce všetky body. Zaujímavá sobota - ani záchranársky šláger v Newcastli či Saints-Brighton sľubujú ďaleko viac než čajové odvary.

Reagovat
John Obi Mikel

Bude to těžké dneska, doufám, že nebude Coufal.

Dal bych: Mendy - Christensen, Thiago, Rudi - James, Jorginho, RLC, Alonso - Mount, Lukaku, Odoi

Reagovat
Svatej

Velmi dobrá

Reagovat
Coutinho10

11:58 Man United bez Ronalda?

Cristiano Ronaldo možná zmešká debut nového manažera Ralfa Rangnicka na lavičce Manchesteru United. Jeho start v nedělním utkání s Crystal Palace je kvůli potížím s kolenem nejistý. Podle deníku The Sun se měl Ronaldo zranit při oslavě své druhé branky ve čtvrtek proti Arsenalu. (marca.com)

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí přečíst podle The Sun a je jasné že je to nesmysl

Reagovat
Dan Gubić

Keď novému koučovi nepasuje hráč do systému tak sa to diplomaticky zahrá na drobné zranenie. Rangnick chce urobiť tím dynamický a pracovitý počas celého zápasu nielen v 2-3 momentoch Ronalda. Dosť možné že na hrote sa uchytí Greenwood, a doliečení Cavani s Ronaldom budú vybiehať najbližšie zápasy len ako superžolíci.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ze Ronaldo skoncil zapas s Arsenal evidentne zraneny ti do tyhle fantasmagorie zapada jak?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Kai zase na hrotu.. Už jsem chtěl Roma.

Reagovat
Miguel19

Chelsea: Mendy; Christensen, Thiago Silva, Rudiger; James, Jorginho (c), Loftus-Cheek, Alonso; Ziyech, Havertz, Mount

Reagovat
Raylan

Ziyech místo CHO

Reagovat
Coutinho10

Benrahma správně posazený....už to neni, co bylo a Cuf opět v základu

West Ham XI: Fabianski, Dawson, Zouma, Diop, Soucek, Rice(c), Coufal, Johnson, Antonio, Bowen, Lanzini

Subs: Yarmolenko, Fornals, Benrahma, Ashby, Vlasic, Areola, Král, Noble, Masuaku

Reagovat
Greny

To bude těžkej beton

Reagovat
Coutinho10

musejí hrát chytře....uvidíme, jak to bude vypadat, ale mohlo by to WHU na brejky sedět

Reagovat
hitZor

West Ham hrává na tři/pět vzadu, nebo je tohle vyjímečná situace?

Reagovat
Kantos

Letos jsme to jeste nehrali.

Reagovat
Bayern +

Proti City sme tak hrali.

Reagovat
Coutinho10

spíš výjimečně, že tam dal ještě Diopa...no jsem na to zvědavej

Reagovat
Taiger

Cuf jen z toho duvodu, ze Cresswell neni ale

Reagovat
Coutinho10

já věřim, že jelikož Cuf hraje na svojí straně nebo aspoň tak hrál poslední zápas, tak že by případně, až se Cress vrátí, tak by to odnesl Johnson....Cuf minule hrál skvěle a když na to naváže, tak to klidně tak dopadnout může, ale chce to, aby po jeho centrech byl i nějaký gól a minule i vystřelil, takže ví, co musí udělat, aby se nevrátil na lavičku a celkem mu věřim, tak uvidíme

Reagovat
Maximm9

Ten Rice by to mohl nenapadne dneska pustit, kdyz se zase mluvi o jeho prichodu v lete do Chelsea.

Reagovat
Coutinho10

určitě ne ...kvalitu máte na to, abyste si to uhráli v jiných zápasech

Reagovat
Remt

Nebo bude naopak namotivovany jak nikdy na Chelsea a bude se chtít předvést

Reagovat
John Obi Mikel

Sakra. Coufal

Reagovat
Coutinho10

už by mohl konečně dát nějaký gól nebo aspoň áčko

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

měl by jinak zas bude brecet

Reagovat
Taiger

Dneska to hodne smrdi ztratou Liverpoolu

Reagovat
Dan Gubić

Chelsea má slabší stred ihriska výpadky Kanteho a Kovačiča sú citeľné. Ukázalo sa to aj naposledy keď nezaslúžene vydreli body s futbalovejším Watfordom. Uvidíme či kladivá získajú výhodu v stredovom kruhu a fyzicky pretlačia/prečíslia relatívne krehkú dvojku Jorg-Cheek. A na striedanie len zatracovaný Saúl. Vyzerá to na 2:2 respektíve 3:2 West Ham. Bowen Souček Antonio (Coufal dve asistencie)

Reagovat
Remt

Jo, takhle si to taky dokážu představit. Takhle by to dopadnout mohlo.

Reagovat
Benzema

Kiežby to tak skončilo

Reagovat
Dan Gubić

nech sa páči

Reagovat
Benzema

Reagovat
Diskostu

Som zvedaví jaky hnoj West ham predvedie...očakavam 0:3 West ham Chelsey a City body pušta zadarmo...

Reagovat
Remt

West Ham - nic jiného než vítězství dneska neberu, tak mě nezklamte!

Reagovat
Nikikrew

Je December a Král odohral cca 2 zápasy ak má pamäť neklame. Docela zatiaľ fail nie?

Reagovat
Agent z Melmacu

Ronaldo odohral 11 zápasov

Reagovat
Nikikrew

Odohral 16. Nehovorím cisto o PL (dalo sa to logicky dovtipit). Čiže obrovský rozdiel

Reagovat
Miguel19

Tak tam snad nikdo nemohl čekat nic jiného. Král na PL ani trochu nemá.

Reagovat
icka

Reagovat
Nikikrew

Možno by mal ale nie vo WH

Reagovat
fenixLFC

Nie, nemal

Reagovat
Nikikrew

Akože Newcastle alebo Norwich majú lepších záložníkov? Minimálne by si zahral z lavičky

Reagovat
O.Giroud

V tom pripade ma na Chamiopnship.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
O.Giroud

Po tom co som videl sa ani necudujem, horsi je len Saul.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně se ve svém vývoji zasekl. Tohle hostování je zklamání.

Reagovat
Wazza228

Newcastle United have made the signing of Jesse Lingard their priority in the January transfer window and are prepared to offer a deal that will make him the highest earner in the club’s history [Source: The Times]

Upřímně si myslím, že v Newcastlu by byl za hvězdu, jako ve WHU, takže by z toho všechny strany prosperovaly (MU, NEW i Lingard).

Reagovat
vitasrp

Ta sestava v ofenzivě se mi nelíbí, chybí mi tam hráč s rychlostí, který by si nabíhal za obranu. Raději bych místo Ziyecha Pulišiče nebo Odoie no.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Agent z Melmacu

Pulišič môže po sezone baliť kufre

Reagovat
hitZor

Reagovat
Maximm9

Ja doufam, ze Werner ma uz zabaleno. Puli mi nevadi, kdyby ten dostal tolik prostoru co Timo, tak je to uplne jina.

Reagovat
dave30

Proč by Werner odcházel? Smlouvu má do 2025 a nějakých 270 tisíc liber týdně mu nikdo nedá.

Reagovat
TopinB

Rudi

Reagovat
mistr129

O co šlo s tím klukem a potleskem?

Reagovat
Agent z Melmacu

zaplatil si to

Reagovat
mistr129

díky

Reagovat
Coutinho10

bohuzel dalsi mrtvy dite, minule ta ubodana 12leta holka a ted toto

Reagovat
hitZor

Tak hlavně, že my jsme rasisti

Reagovat
John Obi Mikel

Thiago

Reagovat
Coutinho10

skoda Jarrod, dobre zkusil

Reagovat
Miguel19

Silva docela v lese zatím...

Reagovat
John Obi Mikel

Na to od něj nejsme zvyklí

Reagovat
Bayern +

Silva hrá zatiaľ s nami, tak snáď to využijeme

Reagovat
Miguel19

Využito

Reagovat
Maximm9

Uz je zase s nami

Reagovat
Agent z Melmacu

yes

Reagovat
Wazza228

No...

Reagovat
icka

Reagovat
cubinho

Vyborne, pane rozhodci

Reagovat
hitZor

Dobrý kokot, úplně jasný faul na Jorginha..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Remt

Proč ta bukva s blond přelivem chmatá na míč rukama když se ještě nepísklo?

Reagovat
Agent z Melmacu

because it is coming to Rome

Reagovat
okokolo

Reagovat
spider_8

To je vul ten Jorginho Presne v tomhle zapase chces dostat takovou zlutou ve 20. minute.

Reagovat
Csaplárova past

Christensen s těmi 60kg letěl jak papírový čert ...

Reagovat
havrys99

Jorginho

Reagovat
Greny

Musí přijít Lukaku hned zkraje druhé půlky klidné místo Jorginha

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
John Obi Mikel

Místo Ziyecha

Reagovat
Csaplárova past

Místo Havertze

Reagovat
icka

Reagovat
Liquid

Reagovat
John Obi Mikel

Silvaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
John Obi Mikel

Komentátoři zachrápali

Reagovat
Miguel19

S I L V A !!!

Reagovat
Mimalu

S I L V A

Reagovat
Coutinho10

z rohu

Reagovat
PhilipS

Sakra Antonio už se musí probrat. Poslední dobou je to velký špatný. Bez něho ty výhry nepřijdou

Reagovat
DieFohlenBMG

blbci dostanou gol z rohu

Reagovat
hitZor

Zrovna před tím rohem sem si říkal, že dneska to z rohů budeme mít hodně těžké, když mají Antonia, Součka a Zoumu

Reagovat
John Obi Mikel

Budem to mít hlavně těžké na druhé straně při rozích.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozné klišé. Do teď asi nejhorší v obraně a dá gól :D klasika

Reagovat
Coutinho10

twl Cuf aaaaaaah skoda

Reagovat
John Obi Mikel

Coufal nejlepší z WHU zatím

Reagovat
DieFohlenBMG

takhle se bojuje o místo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
okokolo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Silva skvělý zákrok ♡

Reagovat
Greny

Mendy?

Reagovat
Maximm9

? Silva to vykopl

Reagovat
Greny

Ok koukám jen na mobilu a kvalita nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo mi, že se tohle dalo docela chytat.

Reagovat
DieFohlenBMG

Coufal jednou dobře vystřelí a Thiago mu to vystřelí zpátky

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Svatej

Oli, tady mas nejlepšího stopera

Reagovat
Wazza228

Hrozně mě mrzelo, že se tak dlouho zahrabal v PSG. Škoda, že nešel někam do PL nebo nějakého top v týmu už v době přestupu z AC.

Reagovat
Remt

na začátku to namazal útočníkovi z jedničky na nohu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

nesledoval som, ale asi si myslel Silvu, to je pašák, ty sa ako máš btw. napíš whatsapp

Reagovat
Čenda

Silva ty krávo, v 37 letech takový zvíře v nejlepsi lize světa. Neskutečný.

Reagovat
Maximm9

Je neskutecny, doufam, ze podepise zase na dalsi rok.

Reagovat
Greny

Pamatuju si jak dva roky zpět jsem psal že bychom měli podepsat Silvu že to pomůže týmu a mladším stoperum a jakej jsem dostal ceres že na PL mít nebude

Reagovat
Agent z Melmacu

neklam

Reagovat
stiflerovamama

Čo to zase Moyes skúša a touto priposranou taktikou, som myslel, že to už je za nimi.

Reagovat
Bayern +

A ešte vykopne čistý gól, ja to jebem...

Reagovat
Svatej

Zaljcujte tooo

Reagovat
havrys99

To je král, dejte mu zlatý míč

Reagovat
Maximm9

jdete doprdele s temi rozehravkama

Reagovat
Miguel19

Ty pičo proč to Mendy neodkopl...

Reagovat
cubinho

krasa

Reagovat
Mimalu

Jorginho a Mendy to měl taky zakopnout na roh a nevymýšlet

Reagovat
Coutinho10

super pressing

Reagovat
vitasrp

Jorginho dneska hrál zatím vždycky jenom dozadu. Proč mě to nepřekvapuje.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl

Reagovat
Svatej

Jorginho se uplne zblaznil a Mendy mel odkopavat

Reagovat
Edgar Davids

Mozna to mel Jorginho zkusit ve Zlate Popelnici, tu by vyhral

Reagovat
O.Giroud

Pekne Luquid, uzivaj toho svojho Jorginha

Reagovat
Bayern +

Manu

Tak predsa je ten futbal spravodlivý

Reagovat
Coutinho10

L A N Z I N I !!!

Reagovat
blade115

Tak euforie z Eura je pryč, už je zas na čase Jorginha na nějakou chvíli posadit na lavici. Poslední dobou je to totální sabotér.

Reagovat
vitasrp

Může osobně zamrdat druhý zápas, což je neuvěřitelný vzhledem k tomu, že se letos asi moc ztrácet nebude.

Reagovat
blade115

Reagovat
Jackmaker1989

Co to ten komentator mele do pice? Sak to z prvej mal odjebat Mendy a hotovo

Reagovat
patas92

Třetí nejlepší hráč světa

Reagovat
Minister

Ako mohol Jorginho skončiť 3 v zlatej lopte? Véd to je najväčší traged.

Reagovat
Ranoth

to je ako keby som sa spytal ako mohol skoncit Salah 7. stava sa stoho len bezvyznamna anketa kde rozhoduje viac timovy uspech v repre nez individualny

Reagovat
Talker

Kombinace výhra LM a výhra EURO. 2 největší trofeje sezony pro jednoho hráče. Individuálně nevynikal, ale úspěchy se počítají.

Reagovat
Wazza228

Dobře to Bowen dohrál

Reagovat
DelPiero137

Jorginho kvalitka ale brankar to v klude mohol davat na roh.

Reagovat
Maximm9

Ja nepochopim, proc to tomu Mendymu porad cpou.... otocim se, nahrajuá to na kraj nebo to kopnu doprdele.

Reagovat
Ranoth

3. najlepsi hrac sveta

Reagovat
Gareth Bale 11

Jorginho je vylozene top 3 fotbalista sveta no.

Reagovat
John Obi Mikel

Ziyech

Reagovat
Svatej

Oni KURVA HRAJOU S KLAPKAMA NA OCICH?!?!

Reagovat
SpecialOne

Mendy ať jde s tímhle do prdele, měl času jako blázen to vyřešit...

Reagovat
Greny

Proč zas zbytečné gol...

Reagovat
roman1978

A tady někdo chtěl, aby toto kopyto vyhrálo zlaty míč

Reagovat
Setwo

Prečo Mendy nedostal kartu?

Reagovat
havrys99

Bowen šel směrem od branky a povaha zákroku taky nebyla na kartu.

Reagovat
Setwo

Ok diky, mi to prišla ako dobrá príležitosť, preto dom očakával že za jej prerušenie dostane brankár ŽK

Reagovat
Greny

Každopádně to měl Mendy urvat do hajzlu

Reagovat
John Obi Mikel

Z fcb fóra:

Tak to odmaznu ne a když je balón na druhý straně tak pak se podívám na ty kozy

Reagovat
Riviera Kid

Proč to ten Mendy neodkopl proboha? Času měl dost a místo toho dělá picoviny..

Reagovat
vitasrp

Mendy a hra nohou poslední dobou, to je taky hodně slušný.

Reagovat
Jackmaker1989

Zijes, ty traged

Reagovat
Coutinho10

hezky odevzdany mic, to je ono

Reagovat
Mimalu

Mountíííííííííííííííííííííííííííííík

Reagovat
Greny

Seeeeeeexy Mooooooount

Reagovat
DelPiero137

To bola akcia

Reagovat
blade115

BŮH !!

Reagovat
Miguel19

M O U N T !!

Reagovat
Coutinho10

omg Rice

Reagovat
Gareth Bale 11

Krasne to trefil.

Reagovat
John Obi Mikel

Mount Nádherně

Rice nekupovat

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Greny

A Ziyech nádhernej pas

Reagovat
John Obi Mikel

A to do té dkby nehrál dobře.

Reagovat
Greny

To nevadi on to tak asi ma

Reagovat
Svatej

Moooooooooount!!!!!!!

Reagovat
Wazza228

Wow, hodně pěkný

Reagovat
spider_8

Ty kraaaaso

Reagovat
Minister

To mohol chytiť nie?

Reagovat
hitZor

Jako tady by asi každý čekal střelu na vzdálenější tyč..

Reagovat
Minister

Asi áno

Reagovat
blaugrana

to trafil tak, ze nemohol

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že dneska nemají brankáři zatím svůj den.

Reagovat
Wazza228

Bylo to dobře umístěný, Fabianski možná předpokládal nahrávku, proto se snažil být i dost blízko středu brány. Nebo mi to tak alespoň přišlo.

Reagovat
hitZor

Reagovat
PhilipS

Jak tohle může trefit tvle. Neskutečný

Reagovat
Coutinho10

vypadalo, ze Masuaku jde hrat s pitim

Reagovat
Miguel19

Money Mase druhý zápas za sebou 1+1. Tak snad je zpět.

Reagovat
hitZor

Kdyby to Antonio dal, tak to stejně neplatí, ne? Nebo přímo z výkopu gól dát jde?

Reagovat
Coutinho10

bylo rozehrano, takze by platil...skoda

Reagovat
Coutinho10

jestli se Zouma vyradil... snad to jenom hraje

Reagovat
John Obi Mikel

Nediskutuj s ním Jorginho

Reagovat
Svatej

Zouma vybornej tackle, v tomhle je vazne vyjimecnej mezi porad mladyma hracema

Reagovat
Greny

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl vzdyt je mu 27

Reagovat
Hlahart

O 5 měsíců mladší než třeba další mladý stoper Maguire

Reagovat
PhilipS

Antonio nic ale neřeší dobře. Když už jednou dobře podrží balón a může to rozehrát doprava na Coufala, tak to da dozadu a pak z toho vznikne ta ztráta na půlce. By potřeboval posadit, ale není tam koho dát

Reagovat
Miguel19

Každopádně můžeme děkovat Jorginhovi a Mendymu za tu kokotinu. Jinak bychom neviděli tuhle parádu...

Reagovat
John Obi Mikel

Whu hraje hodně dobře, líp ten prostor nikdo zahustit neumí a ve předu na to jak málo drží balón jsou taky nebezpeční. Čeká nás těžká druhá půle.

Reagovat
Greny

Na druhou stranu tím jak hrají a mají zhuštěný ten prostor jsme dali ten druhý gól

Reagovat
John Obi Mikel

Tam byla dle mně důležitá hlavně ztráta Rice.

Reagovat
Remt

Někdo kvalitní stream prosím?

Reagovat
Kuba94

West ham je strašně slabý. Po novém roce půjdou dolů.

Reagovat
John Obi Mikel

Předvedli toho proti nám mnohem víc než Účka.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Greny

to by předvedla i Lisen

Reagovat
Kuba94

Stejná utopie. Zase paradoxně je smutné, že na vás stačí Jorginho v základu. Tak bych se moc po ramenou neplácal.

Reagovat
John Obi Mikel

Furt lepší Jorginho než Saul.

Reagovat
Kuba94

Až tak špatný je ? Vy taky dojebete kde koho.

Reagovat
Wazza228

Saul byl špatnej už v AM poslední dobu, ti byli rádi, že se ho zbavili.

Reagovat
Mato178178

za jeden polcas

Reagovat
Rothbard

Křetínský efekt.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kuba94

Spíš Moyes.

Reagovat
Liquid

Reagovat
SunFells

Vůbec ne, kompaktní tým ve všech fázích a neskutečně sebevědomý, jsou zaslouženě kde jsou.

Reagovat
hitZor

Jinak teď někdo dobře poznamenal na FB - neměli jsme na konci mít roh? A pokud to šlo od Havertze (ikdyž mi to tak nepřišlo), tak se zas mohla řešit penalta.

Reagovat
Svatej

Ja spravnej cas zacit Jorginha zas poradne hejtit. Jakmile zacne bejt veřejností i naší fanbase branej pozitivne, zacne to mrdat

Reagovat
Csaplárova past

Mendy měl balón na noze a hráče za zády. Úplně v klidu mohl kopnout do zámezí na roh .. nechápu, proč se snažil toho hráče obejít.

Reagovat
Miguel19

Jorginho to posral, ale Mendy to mohl v klidu uhasit.

Reagovat
vitasrp

Podle mě zpanikařil, prvním dotekem odkopávat nemohl, tam to byla situace dost 50 na 50, pak to měl pod nohou, ale měl to hodit na roh tím posledním dotekem, než fauloval Bowena. Podle mě nechtěl hrát na roh, chtěl aspoň na aut, proto si dal o dotek navíc a udělal faul.

Reagovat
Miguel19

Souhlas

Reagovat
Liquid

zatím vynikající výkon Chelsea, naštěstí výkon z Watfordu rychle zapomenut, protože dnes by na 3 body nestačil, Mendy je klaun, penalta jde hlavně za ním, ne za Jorginhem

Reagovat
Miguel19

Big Rom na plac.

Reagovat
off-olda

Jorginho se úplně posral, ale Mendy to dojebal snad ještě víc...

Mount je bůh. Nádherná placíra. Lépe to nešlo.

Reagovat
John Obi Mikel

Kai dohrál

Reagovat
Agent z Melmacu

loftus for the win

Reagovat
hitZor

Nechápu proč takovéhle offsidy čároví nemávaj hnedka, Bowen tam byl dobrý metr, místo toho tam zas byl nebezpečný souboj.

Reagovat
Maximm9

Luftus ma neskutecny dribling na malem prostoru

Reagovat
John Obi Mikel

James přetlačí tělem i Declana Rice

Reagovat
Svatej

James silák

Reagovat
John Obi Mikel

Rudiger dobrý sprint Ziyech

Reagovat
Bayern +

Boweeeen

Reagovat
Talker

James je strašný dobytek, ofenzivní krajní bek, který vyhrává souboje proti komukoliv.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl

Reagovat
cubinho

gooooool

Reagovat
Coutinho10

Jaaaaaarroooooood a Cuf acko

Reagovat
Svatej

Davejte si kurva prednost

Reagovat
Miguel19

Stojí tam u nich 5 hráčů

Reagovat
Greny

To bude zas problém...

Reagovat
Svatej

Ta obrana sla hrozne do hajzlu, vubec tam neni ta jistota, kterou jsme meli 5 zapasu zpatky

Reagovat
Agent z Melmacu

Kantík

Reagovat
Coutinho10

Antonio...jaky klamavy pohyby

Reagovat
bunnovv

Že West Ham se dostal k zaslouženému uspěchu Ti komentátoři jsou fakt mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Nediv se když tam hrají Češi

Reagovat
bunnovv

já to chápu ale zase odsud posud, fakt to přehánějí

Reagovat
Greny

Dneska to sakra musim jakkoli urvat a vyhrát

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Lukaku snad ještě nebyl u balónu.

Reagovat
Svatej

Nejradeji bych sundal spis alonsa, ale.v tom vzduchu b to byl fakt problem

Reagovat
John Obi Mikel

Ono na to nakonec došlo

Reagovat
Agent z Melmacu

Ahoj Chelsea, začal december

Reagovat
Coutinho10

v hajzlu

Reagovat
SpecialOne

Zouma při zranění a dobrém výsledku svého týmu vyklesal ze hřiště. Král

Reagovat
hitZor

Ne jak to hovno z Watfordu

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se ten blbec diví?

Reagovat
Remt

Zoumy je mi moc líto. Velká ztráta.

Reagovat
Svatej

Prdele proc nevoli jednoduchy řešení?

Reagovat
Coutinho10

twl Bowen tref to

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je za bránění

Reagovat
Svatej

Uf

Reagovat
Svatej

Co to zas ti komentátoři melou. Logicky do nej Odoi nemohl zaletět naplno, Antonio si mohl delat co chtěl

Reagovat
hitZor

Tohle měl asi mít Mendy, proletělo to tak půl metru před ním

Reagovat
Remt

Doprdele tohle dávej aleeeee

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham je strašně slabý

Reagovat
okokolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Coufal klasicky na zmrda. Presne o tomhle jsme se bavili. Vic ho sere, ze to nepisknul sudi, bolest zas az sekundární problém.

Reagovat
hitZor

Reagovat
hitZor

Prostě když se hráč hned po odpískání takhle zvedne, tak by měl hned dostat žlutou

Reagovat
Remt

Ukázali to? Simulace nebo?

Reagovat
Svatej

A zas.. pekne zpicovatel

Reagovat
hitZor

Teď zakopl o svoji nohu

Reagovat
icka

Reagovat
Csaplárova past

Chelsea prospívá hrát bez Lukakua

Reagovat
Greny

Reagovat
Maximm9

Jako Lukaku je nam totalne k hovnu. Vyhozenych 100mega. Vubec do te hry nezapada

Reagovat
Liquid

Reagovat
Csaplárova past

No, první měsíc super, ale teď mi připadá úplně ztracený. Dokonce mi připadá, že si neumí prosadit už ani tu fyzickou hru. Havertz na hrotu lepší, a překvapilo mě, jak je dobrý hlavičkář ...

Reagovat
John Obi Mikel

Vyměň Jamese s Odoiem. S Callumem tam cvičí Coufal, jak malým klukem

Reagovat
Greny

Kepa nástup

Reagovat
Miguel19

To je moc

Reagovat
Shottack

Kepaaaaaaaaaaa

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy

Reagovat
Coutinho10

woooooooooooooooow ty kokooooos Artuuuuuuuuur Masuuuuuaaaaakuuuuu

Reagovat
Bayern +

Masuakuuuuuu, neskutočný frajer

Mendy

Reagovat
cubinho

goooool! taka haluz!

Reagovat
off-olda

Reagovat
Svatej

Tahle hra je zkurvena

Reagovat
Minister

looooooool

Reagovat
tulen

King Arthur ¡!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Talker

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Kokoti ta Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

slabý West Ham si maže Chelsea na chleba jak prošlou lučinu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli jsi někdy viděl prošlou lučinu, ale je tuhá a mazat se moc nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, tuhá jak Mendy

Reagovat
SunFells

Mendy král

Reagovat
Remt

tak to mě poser, toto bylo skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle, jsem tam chtěl ve 40. minutě napálit litra na výhru Chelsea. Ale tak dlouho jsem se rozmejšlel až pad gól, tak jsem chvíli tlouk hlavou o zeď. Dnes se fakt nedá vůbec sázet. To fakt neodhadnete, co se asi tak v zápase stane.

Reagovat
Miguel19

Odoi naprostá tragédie.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bandita_Harry

Super že sme dnes v plnej paľbe proti Milanu dúfam maximálna rotácia

Reagovat
avicii

očakávana, snáď podobný výsledok ako proti Evertonu

Reagovat
Bandita_Harry

To dúfam, West Ham dnes potešil, tak snáď to neposereme

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než Donnaruma

Reagovat
Remt

? Toto se může stát každému gólmanovi proboha. Každý někdy udělá chybu nebo ho někdo překvapí. Mendy na dlouhodobě hodně vysokou výkonnost

Reagovat
Svatej

Proc na toho retarda reagujes? Je to chlap, kterej si stoji za myslenkou, ze je Barcelona tak specificky prostředí, ze maji jejich treneri dolozku o povinnosti hrat sexy fotbal

Reagovat
icka

Reagovat
Neutron

Reagovat
hitZor

Reagovat
Coutinho10

ouuu Bowen, skodaaa malem pojistka

Reagovat
hitZor

Škoda že tomu předcházely dva neodmávané offsidy

Reagovat
Remt

Jak řekl komentátor při čtvrtým gólů Slovácka se Spartou "offside, ale ten už byl zahranej"

Reagovat
blade115

To je stejně wtf gól jak kdysi od Cissého proti Newcastlu. Co se dá dělat no, WHU si výhru zasloužilo.

Reagovat
Miguel19

Nezasloužilo. Ale my si výhru taky nezasloužili..

Reagovat
Bayern +

Za cely zápas diskutabilné, čisto za druhý polčas áno.

Reagovat
Svatej

Jako za to neuveritelny ohrozovani nasi branky z vaseho vapna, kde stala cela hra?

Reagovat
Bayern +

Mali ste vôbec vyloženú tutovku v druhom polčase? Ako herne súhlasím, na ciste šance to ale nebolo od vás nič zdrvujúce, naopak Bowen už mohol dať na 3:2 o desať minút skôr.

Reagovat
Svatej

A vy snad meli za celej zapas? Gol z nasi chyby, druhej gol nebyla zadna tutovka, naopak procedenej mic, kterej zahadou prosel az k Bowenovi.

Tutovky na vyhru zapasu nepotrebujes, staci nekolik hodne dobrých šancí a vy jste nemeli temer žádný, vyhráli jste díky brutální klice..

Reagovat
Svatej

Jo vidis,.odkop.silvy. Taky to nebyla tutovka, ale byla to sance.

Reagovat
Bayern +

Neviem prečo medzi tutovky radíš len kombinačné vypracované akcie ala gól Mounta. Coufalova strela, ktorú za prekonanou obranou a brankárom z čiary vykopne posledný hráč nie je veľká šanca? S tým vážne nesúhlasím. Herne ste boli takmer cely zápas lepší, o tom nikto nepochybuje, každopádne v druhom polčase Fabianski prakticky nepredviedol jediný nadštandardný zákrok a aj tak neinkasoval. Samozrejme, že víťazný gól bola prdel, ale proti remíze by ste nemohli povedať ani muk.

Reagovat
Neutron

sorry Svatej, napriek tomu, ze ta dlhodobo povazujem za jedneho z najrozumnejsich diskuterov a to napriek tej hysterii okolo sexi Mounta tak...ono zvacsa goly padaju po chybach...

Reagovat
Svatej

Cim?

Reagovat
blade115

Tak na rozdíl od nás si vytvářeli šance, byli daleko nebezpečnější a na to, že se jim zranili 2 hráči, tak zabojovali, aby ten zápas otočili. Od nás snese přísnější měřítko prakticky jen Mount. Lukaku, Odoi, Jorginho úplně k ničemu, Mendy taky jeden z těch nejslabších výkonů u nás. My si prostě výhru nezasloužili.

Reagovat
Bayern +

Druhým polčasom.

Reagovat
spider_8

No to teda fakt ne

Reagovat
Ranoth

najlepsi brankar sveta

Reagovat
smazaný uživatel

s přehledem

Reagovat
Thoomas

jj, dnešek jasně ukazuje, že to nedostal jen kvůli tomu, že je černej

Reagovat
cubinho

Co delate? Vsak Masuaku centroval a ukopl se

Reagovat
ajouki

Bylo nebo nebylo to tečové od Loftus-Cheeka? Vždyť to takhle čiště trefit ani nejde? A proč se Christensen vysral na bránění útočníka a nechal West Hamu rychlý aut a pak dva na jednoho než se vrátil RLC?

Reagovat
Miguel19

Nebylo.

Reagovat
ernyyyy

Nebylo. Občas se to povede takhke kopnout

Reagovat
oli9

Deža ví

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SpecialOne

Mendy dneska vypadá jako typický gólman z APN

Reagovat
Jackmaker1989

Kurz 4:95 krasa na WHU. To som musel skusit. Uvidime ci go odjebe niekto iny

Reagovat
Gareth Bale 11

Coufal dneska super.

Reagovat
okokolo

Reagovat
Remt

Moc se mi libil. Navic s nim v sestave porazili Chelsea a to se proste ceni. Tezko ho posadit

Reagovat
Bayern +

Je to taaaaaaaam futbalová spravodlivosť

Reagovat
Svatej

??

Reagovat
Bayern +

Len za toho Silvu v úvode zápasu, inak nič proti Vám nemám.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Remt

Piskej konec nebo pošlu na svaz že ses rasista!

Reagovat
Coutinho10

fantazie WHU

Reagovat
Remt

To jsou stejně bojovníci jak prase. Celej ten tým

Reagovat
okokolo

Reagovat
Coutinho10

to je na tom to krasny, ze to je odmakany

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
DieFohlenBMG

top a konečně se to ani nekrylo se Slavií

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
diastan

Reagovat
martin.b

Dneska nečekám nic jinýho než že ztratíme taky

Reagovat
AnnelieseMichel

Posledna akcia, aut na polovici ihriska, loptu treba hodit dopredu a skusit zabojovat. Čo spravi prijebany Hudson Odoi? Jebne to Rudigerovi dozadu. Koniec. Gratulujem. Takuto kokotinu by fakt nespravil ani postihnuty

Reagovat
vitasrp

I kdyby to hodil zpátky divákům, tak se nic nestane, já vůbec nevím, proč to vhazování rozhodčí ještě pustil, když to po 2 sekundách okamžitě fouknul. To i kdyby hodil dopředu, tak je okamžitě konec, si tam akorát zbytečně musel Rüdiger zahrát na podavače balónů.

Reagovat
tulen

Nádhera

Reagovat
vitasrp

Mně přijde, že se ten tým fakt musí naučit hrát s Lukakem. Jak přišel na hřiště, tak to bylo odzadu samé prásk, dlouhý, samý nákop, v útočný třetině všechno do kolmic na něj do nohy, což je zaprvý těžký zkompletovat, zadruhý z toho můžou plynout ztráty a soupeř má možnost rozjet útok ze středu pole. Plus samozřejmě slabší presink.

Je potřeba nějak smysluplně využít jeho silných stránek, někdy mu to skutečně dát do nohy, někdy ho využít jako ten nárazník, někdy tam dát ten centr, ale není možný hrát pořád jedno a to samé za každé situace. Je potřeba, abychom hru tvořili stejným způsobem jako bez něj, ale to se zatím neděje.

Jinak smolná ztráta, třetí gól totální haluz, ale letos jsme měli hlavně na začátku sezóny tolikrát štěstí, že se to někdy holt muselo otočit.

Reagovat
Coutinho10

tak obrovska sance jit do cela diky prohre Chelsea

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Thiago, Mane, Salah, Jota.

Subs: Kelleher, Konate, Milner, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Tsimikas, Origi, Phillips, Williams.

Reagovat
O.Giroud

Pomee

Reagovat
Kixi Syhimour

a v LM bych poprosil U7

Reagovat
Remt

Reagovat
Coutinho10

j dat vsem volno klidne

Reagovat
smazaný uživatel

Kelleher - Williams, Konate, Gomez, Tsimikas - Ox, Fabinho, Morton - Gordon, Minamino, Origi

Něco takovýho bych očekával. Možná Phillips pokud nebude Gomez fit. A místo Gordona možná někdo.

Reagovat
Remt

Gomez není fit tak rok ne ? Si nepamatuji kdy naposled hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy hrál 27.10. no. Je to škoda.

Reagovat
O.Giroud

Za 40 do Newcastle bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemůžeme dovolit, protože máme málo HG hráčů.

Reagovat
O.Giroud

No len ci bude chciet byt ako 4. stoper, prip. 3 ak Matip odide.

Reagovat
Bandita_Harry

So stopérmi sa asi hýbať nebude a myslím si že ani nieje treba jedine že by chceli kúpiť niekoho kurva dobrého skôr nejake mladé pušky na krídla

Reagovat
O.Giroud

Asi nie, ale Phillips na odchode takze zrejme niekto pride lebo neviem ci v juniorke mame niekoho schopneho. Ale stoperov asi riesit fakt jak poslednych, ak vobec. Tam to skor chce niekoho do utoku, Firmino uz slabsie, Mane tiez kazdym rokom horsie, takze kridlo a Bellingham

Reagovat
Bandita_Harry

Philips zostal ako piaty stopér asi len pre istotu ak by sa zopakovala podobna situácia ako minulý rok ak v januári odíde budeme so 4mi stopérmi čo by malo byť oka, možno z Van Den Berga, Wiliamsa niečo bude časom

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
avicii

Poďme po 3 body

Reagovat
Remt

Co je vlastně s Firminem?

Reagovat
Coutinho10

porad zraneny

Reagovat
Diskostu

Mane čistý tragéd ten neprihrá na 2 metre..uz proti Evertonu to bola katastrofa.

Reagovat
John Obi Mikel

Wolves do toho

Reagovat
Miguel19

Ten Semedo je průser.

Reagovat
Remt

Ty šajtle Trenta většinou mají slušnou myšlenku i kvalitu

Reagovat
EL Gringo

Skoda Trent, uz som to videl na Sadia a uz by to len zasunul Ale Thiago paradny pas

Reagovat
SunFells

Broja

Reagovat
Coutinho10

to Jota mohl trefit...skoda

Reagovat
Kixi Syhimour

musíme dávat

Reagovat
Remt

Tohle prostě musí bejt gól:( ale skákal mu pod nohy tak, že bych rád viděl konkrétně tenhle souboj ještě jednou

Reagovat
John Obi Mikel

Vlci zatím 0 střel. Pojďme přidat

Reagovat
Remt

Vlci dobre vzdy rozmelni ten tlak LFC, vždy když se začíná smyčka stahovat, tak začnou zdržovat, někdo si lehne na zem a pod

Reagovat
John Obi Mikel

To už dělají 3 rokem, jeden z nejhorších týmů PL.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nechápu, proč se ošetřovalo na hřišti

Reagovat
Remt

Já bych hlavně kvůli těm pakum vůbec nezakopaval míč. Sami se chovaji nesportovne a zdrzuji kdykoliv se jim to hodí.

Reagovat
Miguel19

Wtf Alisson co to bylo za zákrok

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky jsem nějak nepochopil, co dělá, možná to nemohl chytit a nechtěl to vyrážet před sebe do Traorého?

Reagovat
avicii

Viac menej sme to mali pod kontrolou a jednu šancu sme mali na gól, treba pridať.. Dnes bude dôležité asi neinkasovať

Reagovat
Miguel19

Však nemáte z čeho inkasovat.

Reagovat
avicii

Zatiaľ fakt nie ale ta haluz tam vždy môže prísť

Reagovat
stiflerovamama

Strašne veľa nepresnosti, v rozhodujúcej chvili príde vždy nepresná prihrávka alebo nám to odskoci, najviac mi pije krv Mane, ten všetko spomaľuje a kazí prihrávky

Reagovat
iamek

OT: Schick

Reagovat
Čenda

co se to tam proboha děje?

Reagovat
Remt

8 střel n branku a 7 gólů?

Reagovat
Front hell

Na pána

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Proboha, dejte si už sérii přihrávek

Reagovat
O.Giroud

Jota do pice preco do streduuuuu

Reagovat
Kixi Syhimour

Si děláš prdel Jota

Reagovat
Miguel19

Jota

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

to si dela prdel

Reagovat
Minister

Lol jebeeeeeee

Reagovat
Bayern +

Jota zavalašil ako na hore

Reagovat
Belveder

ty vole

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
iamek

Technicky řešil

Reagovat
Kixi Syhimour

Ho vystřídej, s tímhle ať jde do hajzlu

Reagovat
Remt

To jsem snad ještě neviděl tohle.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
Diskostu

JOta :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Dement roka :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Remt

Vybojoval to skvělé ale pak..

Reagovat
Rakoid

Proč dal takovou mrdu naslepo tvl

Reagovat
Kuba94

Já ve Fifě.

Reagovat
Diskostu

Liverpool bude toto stat body.... toto sa može stat len Liverpoolu

Reagovat
Diskostu

Traore dobry hnoj....

Reagovat
Diskostu

Jota robi hanbu portugalským hráčom v PL...

Reagovat
Remt

Uklidni se.

Reagovat
Taiger

Co to je zase za jednoduchou postavičkou

Reagovat
Diskostu

A zas leži hráč Wolves čim skôr ten podradný tým vypadne tym lepšie ...

Reagovat
Taiger

Nemá někdo nějakej tool na muting retardů?

Reagovat
Remt

Reagovat
Shottack

Vyprodáno...

Reagovat
O.Giroud

Vyvalaj sa dement, hlavne ze lezi na ihrisku ked bol odjebany mimo ihriska

Reagovat
Taiger

Reagovat
O.Giroud

Sorry, mal som nervy. Som len clovek

Reagovat
Taiger

Reagovat
Remt

Picus vole, deset kotoulu aby se odkutalel zpátky na hřiště zvládne ale pak potřebuje ošetřit. To jsou mrdky, to bych blil. Gól v devadesátý pátý minutě a výsměch jim do ksichtu za toto!

Reagovat
O.Giroud

najlepsie vlastny golom jedneho z nich

Reagovat
Remt

Ty kráso já to s tím gólem naprosto trefil

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané je strašný

Reagovat
Shottack

Jak se zvládl doplazit do hřiště, když je skoro mrtvý?

Reagovat
O.Giroud

trapka vhodna do La ligy

Reagovat
Diskostu

Ten praská bol za čiarou a išiel si ľahnúť na ihrisko ...hneď RED

Reagovat
EL Gringo

Matip je dnes lepsi v ofenzive ako Jota

Reagovat
Kixi Syhimour

Jota alespoň dáva něco do mezihry, Mané je příšerný

Reagovat
Taiger

Jako podle mě je zatím nejhorší Salah, Jota nedal tutovku, kterou si sám udělal

Reagovat
EL Gringo

Matipa som myslel Tie jeho klucky ked yo potiahne cez par hracov

Reagovat
vladis271

on má neuveritelné vyvážanie lopty. Vypadá ako hromotlk, ale je schopný prejst dvoma líniami ako Messi.

Reagovat
cristiano.K.

a ve finálce to posrat

Reagovat
Shottack

Ti kluci hrajou se stejným klidem, jako my tady "diskutujem"

Reagovat
O.Giroud

zas ale mozeme si za to sami no, diky Joto

Reagovat
oli9

Salah da v 91.

Reagovat
Diskostu

10 min nadstavený čas minimálne....

Reagovat
Coutinho10

omg Mane jak to kopes

Reagovat
diastan

Nenastavoval bych

Reagovat
Miguel19

Není za co.

Reagovat
diastan

Reagovat
oli9

Reagovat
diastan

Právě proto bych nenastavoval

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jackmaker1989

Typický zápas kde Wolves zdržujú a držia favorita na 0:0. A potom jebnú v 90min gol

Reagovat
Registrujisejenproto

jen 5 minut vysmech za to, kolik Wolves prolezeli

Reagovat
Gunner14

Liverpool na tiketu, Jota na frajera

Reagovat
Gunner14

Never in doubt

Reagovat
O.Giroud

ORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGIGiIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DO PICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL

Reagovat
oli9

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
diastan

Paráda

Reagovat
Shottack

LE-GEN-DA

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooooooooooooooooooo voleeeee Divocaaaaak

Reagovat
pospec7

Origiiiiii

Reagovat
oli9

kurva šli si za tím ted ti šašci muzou lezet jak chcou na trávníku

Reagovat
smazaný uživatel

KURVAAAAAAA

Reagovat
oli9

Reagovat
Coutinho10

uz se pripravoval, jak se nam vysmeje, ale tesne

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
diastan

Klasika mazat rozepsány komentář

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Diskostu

JE TAM

Reagovat
Registrujisejenproto

spravedlnost

Reagovat
oli9

Salah

Reagovat
Diskostu

Presne toto si tie hovna zaslužili

Reagovat
John Obi Mikel

Wolves

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EL Gringo

Divockkkk proste tento chlapec je stvoreny na taketo momenty!! A wolves toto je karma za to simulovanie

Reagovat
Melda

Je to náš OLE

Reagovat
Miguel19

Lol, ten levý obránce Wolwes se posral ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten je od nás, no

Reagovat
John Obi Mikel

Vám to prodal

Reagovat
REPLIKATOR

Předtím tu mega šanci prodal Jota domácím, takže kompenzace.

Reagovat
John Obi Mikel

To je pravda

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Minister

len čo nastúpil, hneď to aj dojebal

Reagovat
O.Giroud

S Jotom 1:1 dnes no

Reagovat
Kixi Syhimour

Jota na míle daleko před ním

Reagovat
blaugrana

Dembele to tam pekne toci, ale tie tupe straty a fakty ze sa proste zas zrakvi kazdu chvilu sa rovnqju jeho odchodu

Reagovat
dantetomas

Kusok mimo

Reagovat
O.Giroud

Dobre ste im dali.

Reagovat
Sm0ker

ŽERTE!

Reagovat
pingla

to je ta haluz, kterou potřebuje každý tým, aby vyhrál ligu

Reagovat
diastan

No ztráta obou by byla asi moc, hlavně vyhrát

Reagovat
Minister

ach jaj

Reagovat
Jackmaker1989

Takže pool titul. A myslím, že s dobrým náskokom.

Reagovat
diastan

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
eder

Tak určitě.

Reagovat
O.Giroud

bodaj by

Reagovat
Diskostu

Teraz Nech sa valaju

Reagovat
oli9

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
13

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
oli9

škoda že je nenachal jen rozehrat po golu a nepískl konec

Reagovat
Coutinho10

fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

Snad City vyhrají ať jsou první oni

Reagovat
avicii

Už máte belase dresy na sebe?

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
eder

Ne

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
REPLIKATOR

ORIGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

žerte kundy portugalský

Reagovat
dantetomas

Hodne opozdeny stream

Reagovat
REPLIKATOR

Došel jsem tady až skončil zápas.

Reagovat
martin.b

Zdrcující pro Wolves, podali dnes hodně bojovnej výkon, za to polehávání v poslední čtvrthodině si ale nic jinýho nezasloužili :

Reagovat
Remt

Souhlasím. Jen bych doplnil že zdržovali a polehavali mnohem déle než poslední ctvrthodinu

Reagovat
Ranoth

Origi - legenda Liverpoolu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Watford do toho

Reagovat
avicii

ale pozerať budem BvB - Bayern

Reagovat
O.Giroud

nech ta Boh chrani ked zajtra napises Crystal Palace do toho

Reagovat
John Obi Mikel

Crystal Palace do toho

Reagovat
diastan

to je zas dominance

Reagovat
diastan

Bernardo, snad hotovo

Reagovat
O.Giroud

to je formicka Liquid by sa mal pozerat nech tie jeho TOP 3 nie su take traposiny.

Reagovat
Diskostu

To Grealisch je rovnaky fail ako Sancho ?

Reagovat
Mindas

Vetsi…

Reagovat
eder

Kdessi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud si dobře vzpomínám, tak druhou polovinu loňský sezóny ta jeho záře dost pohasla. Poslední gól za AV dal v lednu a asistenci měl poslední v únoru. Pak nic.

Reagovat
fenixLFC

sokujuce ked bol dlho zraneny...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tím se to vysvětluje. Já měl za to, že se stal neviditelným, ale pořád tam je.

Reagovat
O.Giroud

ten nie je zraneny?

Reagovat
MCFC_8

Teraz sa len vratil po zraneni...proti AV v stredu na par minut

Reagovat
diastan

Jak se mohlo spekulovat o jeho odchodu

Reagovat
MCFC_8

Skoda, ze sa neudrzalo ciste konto, nepremenili nejake tie sance, bolo ich pozehnane a skoda, ze to Liverpool na konci urval, ale sme 1., ideme dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes neberu nic jiného než 3 body s Palace. Jestli chtějí United ještě zachránit sezónu v lize, tak musí přijít několika zápasová šňůra vítězství a už žádné zaváhání. Věřím, že Rashford a Sancho se konečně probudí a společně s Ronaldem to začnou sázet.

Reagovat
Dan Gubić

Mrkol som zápasy United, a fakt majú v lige 13 po sebe idúcich trojbodových zápasov. Túto pasáž ak Ralf zvládne - nič lepšie ako prijateľný žreb si nemohol želať - tak United budú koncom januára dýchať na chrbát prvej trojke.

Reagovat
smazaný uživatel

Ralf Rangnick is expected to play a 4-3-3 With Fred, Van De Beek, and Bruno as the midfield 3

Ronaldo is looking fit, and is expected to lead the line

[@ManUtdMEN]

Reagovat
Dan Gubić

Takže Mc Tominay vyradený z kádra. Najlepší záložník z tej biedy. Ralf začína veľmi zle, dal na hlupákov od počítača ktorí vyhadzovali aj Carricka lebo väčšinou prihrával do šírky. Ľudia sú nepoučiteľní a Ralf im na to naletel.

Reagovat
Neutron

jj nevedel co ma robit tak mrkol na EF diskusiu

Reagovat
Hlahart

pls, přestaň trollit. Není to ničím zajímavej trolling, vtipnej, nic.. Je to fakt plýtvání času a energie..

Reagovat
Busby babes

MEN. presni jako vdzycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec stejná sestava jako ve čtvrtek

De Gea, Dalot, Lindelof, Maguire, Telles, Fred, McTominay, Sancho, Bruno, Rashford, Ronaldo. [@OddsOnFPL]

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
Neutron

Dalot mal podla mna dostat viac priestoru uz skor nakolko AWB je uz dlhsiu dobu hrozny

Reagovat
Hlahart

Tak ten teď hraje jen kvůli zranění AWB a kromě Arsnealu když hrál, tak byl taky strašnej

Reagovat
Neutron

hej viem, ze hra kvoli zraneniu AWB, ale ja by som mu asi dal sancu uz skor no. Neviem nejak v nom stale daco viac vidim

Reagovat
iamek

Nuda

Reagovat
mithro

sokujuce

Reagovat
vodka

doufal jsem, že tam bude DvdB

Reagovat
Grahf

zaha vs dalot, to bude lakocinka

Reagovat
Dan Gubić

Maguire v základe Rangnick chcel zrušiť Martiala Lingarda a Maguiera ale Woodward mu dovolil vyškrtnúť iba dvoch. Kapitána musí Ralf nasilu a na príkaz účtovníkov klubu držať v zostave. Takto sa United nikdy nikam nepohne.

Reagovat
Likan7

Ralf tu je 3 dny, nestihli mu ani udělat v kanceláři jmenovku a hned čekáš totální překopání sestavy?

Reagovat
Busby babes

Martial a Lingard se vcera zranili na treninku.

Reagovat
Kuba94

Já mám Deju ví, jak vidím tu sestavu. Zase agent Fred v akci. Jones a Lingard na lavičce, jak bych se vrátil v čase. Snad je Ralf kouzelník.

Reagovat
iamek

Lingard je zraněny

Reagovat
Dan Gubić

O služby Harryho Maguire prejavilo eminentný záujem Burnley. V zime by ho chceli získať, United má na stole ponuku 16mil plus 5mil bonusy za záchranu v PL.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Reagovat
Čenda

Reagovat
mithro

Reagovat
Neutron

Reagovat
Kluivert9

Odpovídající.

Reagovat
Mastný Chobot

Len ci nebude chciet Burnley viac

Reagovat
Luc-Luc

meli by to vzit, dokud ma jeste nejakou cenu

Reagovat
J0EL

Primerana cena

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Dneska jsem na to zvedavej. Ralf mel jeden lehkej trenink a jinak to asi byla spis nejaka videopriprava... takze revoluci necekam, ale ono mozna staci male drobnosti a bude to vyrazne lepsi. Tak uvidime. V tomhle dava smysl nezmenena sestava. Druhej polocas proti Arsenalu byl dobrej.

Elanga.

Reagovat
m.sali

zatim to podle hry vypadá, že jim předčítal dokola pokuty, když nebudou běhat .. chybí tomu akorát gól

Reagovat
Busby babes

Co to ja za tym v cervenym co napada a ziskava balon asi do 3 vterin od ztraty?

Ronaldo nepresuje... ok.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
jk

olololol Lucas

Reagovat
kulych

Reagovat
mithro

Fred, to mal byt jasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuhle chybí jen gól, jinak hrajeme výborně

Reagovat
dantetomas

To je strasne sledovat takyto United. Snad je to len prechodna faza

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ste tak nehrali poslednich 7 let vy kundy zasrany.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

aby vydrzali aspon 90 minut dnes

Reagovat
smazaný uživatel

No to ano ...ale vole aspon nejakej zachvev tlaku jako za SAFa.

Reagovat
vodka

od 35. minuty uz nemuzou

Reagovat
smazaný uživatel

Shit

Reagovat
cr7sux

Reagovat
r.mrazik

To mohla být klidně červená ne?

Reagovat
ACSMan

Za každou nohu co mu vzal jedna žlutá

Reagovat
r.mrazik

Klidně

Ale přišlo mi, že ho pak dojel docela brutálně dost chtěně

Reagovat
mithro

Reagovat
ACSMan
Reagovat
r.mrazik

Červená no

Reagovat
Cobra

Reagovat
Busby babes

imho teda spis nestastna nesikovnost nez nejakej umysl. asi bych cervenou nedal.

Reagovat
r.mrazik

Viz video výš...to dojetí tam je celkem zřejmý

Reagovat
Busby babes

videl jsem, me prijde, ze spis uklouzl a trefil pak Freda no. ja bych za tohle cervenou nedaval. ale chapu, ze to vidite jinak.

Reagovat
Big Virgil

Proč vlastně nedostává Origi víc prostoru? Minimálně v každým 2 zápase by mohl cca v 70 minutě střídat. Je rychlý, vysoký, pohotový ve vápně. Nabízí naší hře něco co naši ostatní útočníci nemají a to je fyzická dispozice v kompaktní obraně soupeře. Jinak tato sezona zatím skvělá až na pár zbytečných ztrát. Mít v základní sestavě 7-9 World class hráčů co dokážou makat jeden na druhého

from doubters to believers

Reagovat
O.Giroud

Lebo bol po LM otrasny, nie je zas nahoda, ze sa timy po nom nesli potrhat maximalne na take tie hostovania s opciou. Nastastie tuto sezonu vyzera byt zas ako schopny zolik.

Reagovat
mithro

dobre dobre, ale bez golov doma proti palace, z toho moze byt este trapenie.

Reagovat
Grahf

snáď niečo dáme, hlavne rashford by sa mal prebudiť

Reagovat
r.mrazik

Dalot hrajte dost slušně i vzhledem k tomu, že tam má Zahu

Reagovat
Hlahart

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Tohle byl super polocas. Skoda te spatne finalni faze. Ale takhle by to slo.

Reagovat
wild

Ano, ale keby "nezrali travu" v prvom zapase pod novym manazerom, tak uz nikdy.

Reagovat
Busby babes

o to nejde. Jde o to, kdy ty sprinty delaj. I tam je velkej rozdil, coz jsem necekal.

Reagovat
Diskostu

United už nemôže nikdy nikto ...bolo naivne si myslieť že keď sa spakuje Ole bude sa vyhrávať...

Reagovat
Neutron

ty by si sa mal spakovat konecne...

Reagovat
Hlahart

Až na zakončení paráda. Teď mohl Dalot zkusit posunout Brunovi... Ale celkově dobrý

Reagovat
ACSMan

Za Oleho by to už bylo o dva góly buď na jednu nebo druhou stranu

Reagovat
r.mrazik

Spíš na druhou a pak bychom to na 3:2 otočili

Reagovat
smazaný uživatel

Až na zakončení to byl super poločas, super presing

Reagovat
Mato178178

ralf novy kontrakt na 4 roky ... slusny polcas necakal som hned taku zmenu za 3 dni

Reagovat
iamek

Obavám se, ze na tenhle styl fotbalu nebudeme mít natrenovano. Každopádně tolik pohybu je ve hře až jsem z toho v šoku

Reagovat
Busby babes

tak ole tu fyzickou pripravenost po Mourinhovi hodne zvedl. Ve fyzicce by problem byt nemel.

Reagovat
vodka

to sice po mourinhovi jo, ale posledni obdobi teda uz jsme hrali jak lemry. ale tak to bylo i tim, ze prvni covidova sezona byla z nasi strany extremne nahustena.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hlahart

Reagovat
fenixLFC

suhlas, aj nas telocvikar na strednej to robil uplne rovnako- iba nam hodil loptu a tym to koncilo, ale s fyzickou sme problem nemali

Reagovat
vodka

rozdíl je teda obrovský, celkem se mi líbilo i na začátku, že ten presink začínal od obrany, tzn. že jsme se začali vysouvat jako celý blok. Pád děr vzadu, ještěže Benteke není gólový. My pár šancí, kde to měli vyřešit líp. Sancho zatím od nás asi nejlepší.

Reagovat
vodka

a nelíbí se mi teda moc Rash...

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Proti poslednému tímu tabuľky je to bieda. Ja sa na to nemôžem pozerať.

Reagovat
Cobra

Reagovat
stiflerovamama

Benteke mi príde, že je tak o 3 sekundy pribrzdenejší oproti všetkému čo sa deje okolo neho.

Reagovat
ACSMan

špatný ping

Reagovat
Neutron

Reagovat
r.mrazik

A tedy...kdy dal roncek naposledy gól z přímáku?

Za posledních 5 let to asi nebude žádná hitparáda ne?

Reagovat
Busby babes

jo, to me taky sere, ze zase kope primaky. uz minule kopal... to fakt nikdo nevidi, ze je z tech primaku proste uplne marnej?

Reagovat
Miguel19

Tak nadávali na to fans Realu, Juve a řekl bych, že vy budete taky

Reagovat
CR7RONALDO

September 2020 proti Švédsku. A áno od roku 2015 to je celkom slabota.

Reagovat
O.Giroud

Asi pred rokom? Niekde bola statistika, ze za Juve mal 72 priamych a dal jeden gol. Zatial co Bruno z nejakych 60 asi 5?

Reagovat
r.mrazik

Díky všem

Reagovat
Čenda

Vystudovanej tělocvikář > samozvanej tělocvikář

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Cobra

Celá ofenzíva stojí na Lucasovi, který jako jediný dokáže přejít hráče a dát nahrávku do nebezpečné pozice. Son je do kombinace zbytečný, Kane mimo a záloha u nás do ofenzívy prostě neexistuje. Snad bude Requilon v poho, poslední zápasy se hodně zvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo.. McTom, Fred... porad hraci kteri maji svuj strop daleko pred stropem United (jakej by mel byt). "Z osla kone neudelas".

Reagovat
mithro

no som zvedavy, koho si tam donesie do tej zalohy, tie scottove prihravky obcas to je radost

Reagovat
VersaceChain

Laimer

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím jestli dnes dáme gól

Reagovat
r.mrazik

Místo Rashe tam hod Masona

Reagovat
mithro

no striedanie tiez nic moc ralf, sancho o parnik lepsi nez rash

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak to začíná drhnout

Reagovat
Luc-Luc

to byla otazka casu

Reagovat
Greny

došla fyzicka

Reagovat
vodka

Tern pohyb Rashforda je jak kdyby včera dal 15 piv, hledí a nechápe...

Reagovat
Diskostu

0:0 doma z CP musi United Brať všetkými desiatimi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
forrest

Pane Straka, 2:1 jste vyhrali… Ne, 2:2 to bylo

Reagovat
John Obi Mikel

Jak hraje Gallagher?

Reagovat
Diskostu

zatiaľ hrozne Fred v CP...

Reagovat
O.Giroud

napicu, ale tak sam si si to vyziadal vcera

Reagovat
Grahf

rashford je vkuse v ofsajde

Reagovat
Grahf

nech tam hodí čerstvé sily

Reagovat
Remt

Přijde to jen mě nebo v CP je vic cernochu v tymu než jakymkoliv jiným týmu v PL?:D já mám tým CP zafixovany v hlavě jako černoch vedle cernocha s malými vyjimkami. Neříkám že to je špatně, jen že mi to tak prijde

Reagovat
Remt

No a volba trenera

Reagovat
ACSMan

Jediný tým v PL kde si můžou hráči říkat negře

Reagovat
Mastný Chobot

Jo, toľko, až sa Zahovi znechutili a prestal kľačať pred zápasmi

Reagovat
smazaný uživatel

FREEEEDIEE KRAL

Reagovat
mithro

FRED ♥♥♥♥♥♥

Reagovat
Grahf

freeeeed

Reagovat
VersaceChain

FREDNALDOOOO

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
kris_kros

Jeden trening a uz aj Freda naucil strielat

Reagovat
vodka

Fred krásný centr na Ronalda s Brunem

Reagovat
mithro

Reagovat
ACSMan

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Miguel19

Reagovat
avicii

Reagovat
cr7sux

Reagovat
stiflerovamama

Gól platiť nemal však Ronaldo v ofsajde tam zdvihol ruky aby pomýlil brankára a tienil mu.

Reagovat
smazaný uživatel

To už ale míč dávno byl za čárou

Reagovat
stiflerovamama

Samozrejme a Ronaldo tam plašil komáre.

Reagovat
Diskostu

to nemyslíš vážne ...United bolo ukrivdene až až v tejto sezóne to už by bol vrchol.

Reagovat
fenixLFC

to si teda vylepsil

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Greny

Nebyl to nahodou ofsajd jako prase? vzdyt Ronaldo ovlivnil zakrok brankare

Reagovat
VersaceChain

vam jebe fakt

Reagovat
ACSMan

Však Ronaldo už jen slavil už ve chvíli kdy Greenwood přihrával protože věděl že je to Fred a jak tohle dopadne

Reagovat
John Obi Mikel

Palace

Reagovat
Busby babes

Oni mu obvazou hlavu a nechaj ho hrat. fakt neuveritelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě když mu z toho valí krev

Reagovat
Busby babes

jinak Elanga dostava prednost pred VDB.

Reagovat
Grahf

elanga je utočnik, vdb záloha

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Likan7

Dalot je výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak AWB letos nenastavil laťku vysoko

Reagovat
ACSMan
Reagovat
forrest

Dej si laťku na zem a vždycky ji přeskočíš…

Reagovat
VersaceChain

prekvapeni docela

Reagovat
C0br

Reagovat
mithro

First German manager to win their opening Premier League game - Ralf Rangnick.

Reagovat
forrest

Ragnick > Klopp > Tuchel

Reagovat
eibe

to jo.

Reagovat
Grahf

chvalabohu

Reagovat
avicii

Slabý futbal.. Snáď Gerrard vs. Rodgers bude zábava

Reagovat
Freedo

Fred do toho poslední zápasy docela šlápnul

Reagovat
Kuba94

Myslíš jako posledně na De geu jo ?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
avicii

Reagovat
Trand

Reagovat
Mato178178

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Front hell

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VTID94

Dnes hráme proti Lestru alebo Varu???

Reagovat
SpecialOne

Držel ho, co bys chtěl.

Reagovat
fenixLFC

leicester a branenie standartike je pribeh vlastneho zanru

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes to bude prúser, ak nevyhráme vzhľadom na výsledky ostatných. Ale Everton si nemôže dovoliť prehrať takisto...

Chcel by som vidieť v základe Saku aj Martinelliho. Uvidíme, či Arteta má gule na to posadiť Aubu.

Reagovat
ashburtongrove

Vzhledem k forme Evertonu, bysme to meli urvat, ale zname tyhle zapasy....

Nema - chvali jeho work-rate uz nejakou dobu a po jeho poslednim vyjadreni, ze se fakt hodne snazi ale ze mu to tam nepada, nepredpokladam, ze by ho posadil

Reagovat
aramaki

uz sedi

Reagovat
Nikikrew

mam silny pocit ze to skonci remizou

Reagovat
Golasso

Já si myslím, že Aubu nechá hrát do AFCON a pak ho někdo plynule nahradí, jestli se nechytne. Bude to takové gentlemanské odejití ...

Někde jsem viděl Aubovy statistiky a on fakt solidně maká a úspěšně presuje, bohužel jeho přínos v gólech je nulový (resp. spíš záporný po Watfordu), takže je jeho posazení nevyhnutelné. Škoda, fakt jsem mu přál, aby se chytil

Reagovat
aramaki

Dá to na Girouda na konci angažmá u nás - bude z neho žolík z lavičky

Reagovat
Nikikrew

Musime dnes zareagovat 3 bodmi aj ked to vidim skor na remizu. Uvidime co ten Auba, asi posledna sanca aby sa chytil inak na lavicku. ESR je zevraj otazny a mozno uz aj nastupi Granit . Everton uplne bez formy a musia sa chytit. Ako to zvykom byva, casto sme/byvali oblubenym timom tak dufam ze dnes im toho mikulasskeho darceka neprinesieme prave my

Reagovat
Gunner14

Arsenal have decided to let Folarin Balogun leave on loan in Jan until summer. Huge interest in 20yo striker but no decision yet on clubs. It could change but current thinking is to get regular senior action which #AFC can’t offer for now

Haleluja

Reagovat
Čenda

Jsem zvedavej, co se bude v zimě dít s našimi útočníky. Flo asi hostovačka, Eddie a Laca můžou teoreticky odejít, a máme Aubu a Gabiho.

Reagovat
Gunner14

Pochybuju že Laca odejde v zimě bez toho abysme někoho koupili, takže to vidím tak že Laca zůstane a Eddie dost možná taky a odejdou oba zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Cekam, kdy se provali, ze Kretinsky misto WHU koupil Everton

Reagovat
SunFells

https://streamable.com/anr0yn

A půjdou jen na párek nebo už domů?

Reagovat
Gunner14

Na Sky Sports bude Haaland, se šel podívat na budoucí klub a pro vtipálky: Myslím tím Arsenal

Reagovat
Hlahart

Tak snad ho to bavilo

Reagovat
Trand

Reagovat
Gunner14

Wow, Xhaka zpátky, Auba posazenej a Tierney zpátky Jdu dát barák na Arsenal

Reagovat
Liveral

Xhaka

Sestava nejlepší možná, když je Emil out. Dneska by se na mohlo i nechat koukat.

A Partey dobrá sebereflexe v rozhovoru. Že by si dal zatím 4 z 10. Tak snad i podnikne nějaký kroky jak to zlepšit

Reagovat
Taiger

Super sestava ale

Pepe je v kundě?

Reagovat
Gunner14

Who?

Reagovat
Nikikrew

Hmm tak to je velmi slusna zostava. Paci sa mi len skoda ten Pepe, ma to teraz tazke. Odegard sa dnes musi chytit

Reagovat
Dan Gubić

Super zostava Arsenalu. Je mi to lúto Rafa, dnes je to rozlúčka. Odpočin si. Zarobené je, nestresuj sa tolko. Okop záhradku a tak, pomáličky.

Reagovat
Nikikrew

Btw v FA cupe mame Nottingham Forest vonku

Reagovat
Trand

Jsem úplně zapomněl, že za nás hrál Debuchy

Reagovat
havrys99

On sám taky

Reagovat
gocii

4 roky a v zaloze bude zas elneny a amn

Reagovat
Nikikrew

Hej pamatam si na ten zapas to bola katastrofa

Reagovat
Minister

Xhaka trochu risk... po takej dlhej pauze.

Reagovat
Mastný Chobot

Hehe, zaujímavé ťahy od Artetu, mohlo by to byť fajn

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes tipnem, že dáme gól z rohu. Tomiyasu žeby

Reagovat
Trand

Godfrey

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
smazaný uživatel

dikes

Reagovat
mistr129

thomas

Reagovat
Neon

jak nečekané

Reagovat
Liveral

To šlo až přes tribunu ven ne?

Reagovat
mr.Silver

Partey

Reagovat
tunkic

Thomas odkop ze stadion - checked

Reagovat
mr.Silver

Nketiah wtf?

Reagovat
Neon

V hokeji by to byl faul kolenem a do konce utkání ven. Prase jedno.

Reagovat
SunFells

Saka

Reagovat
Nikikrew

Mali sme nieco za tych 24 min?

Reagovat
Trand

Jeden dobrý útok, při kterým Tierney přihrál špatnému hráči a skončilo to tou Parteyho střelou. Jinak strašná nuda.

Reagovat
Nikikrew

dik

Reagovat
Minister

Akože Nketiah ma prednosť pred Pepem? To fakt?

Reagovat
Nikikrew

Fakt mi je luto Pepeho

Reagovat
smazaný uživatel

a amn po dobrych vykonoch ani na lavicke

Reagovat
Minister

Existuje tím, ktorý má viac takých lapsusov ako teraz predviedol Gabriel? Lebo podla mňa nie.

Reagovat
Mastný Chobot

To čo je za výkon

Reagovat
mr.Silver

Godfrey wtf?

Reagovat
Nikikrew

Boha to ten Goodfrey este nic???

Reagovat
mistr129

jasná červená snad ne?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Trand

Godfrey wtf

Reagovat
Liveral

To bych teda klidně řekl že Godfrey věděl co dělá

Reagovat
J0EL

Jasne ze vedel. Potom na poslednu chvilu sa spamatal a zahral to na kamery. Ale jasna cervena.

Reagovat
Minister

Podľa mňa nie. Bolo vidieť ze sa pozerá inde.

Reagovat
Coutinho10

Godfrey se zkusene nekoukal, ale asi mu to nepomuze

Reagovat
Coutinho10

tak pomohlo, jinak by ji asi dostal, kdyby nekoukal na druhou stranu

Reagovat
havrys99

panebože, úplně křišťálová červená

Reagovat
Lovec

Godfrey se díval jinam. Tohle nebylo chtěné.

Reagovat
Gunner91

určitě no..

Reagovat
Trand

Ale Tomi je frajer Žádný divadlo, to je fakt bojovník.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Frony

Tvl Godfrey bez karty

Reagovat
Gunner14

Do piče oni mu fakt nedali rudou

Reagovat
SunFells

Hmmm, klasika

Reagovat
Minister

Ale Godffrey mal mat žltú už za ten faul na Saku.

Reagovat
Nikikrew

Xhaka by uz bol vonku kebyze to spravi on

Reagovat
smazaný uživatel

..o čo ide s tými divákmi?! ..prečo odchádzajú či čo to melir?!

Reagovat
SunFells

Protest proti rozhodnutí majitele podržet Benitéze.

Reagovat
fenixLFC

ale houby, je to proste proti vedeniu ako takemu

Reagovat
merlick

27 rokov nic nevyhrali tak odisli v 27 min

Reagovat
mr.Silver

Hrozný zápas, počasí tomu sice nepomáhá, ale to nemá kvalitu úplně nikde.

Reagovat
Liveral

Ale tohle je fakt hrozný, stačí proti nám trochu přitvrdit a jsme úplně v koncích. Jsme na tu půlhodinu nevyhráli snad jedinej souboj

Reagovat
Trand

Laca je dnes asi tak stejně platnej jako Auba (ne nutně jeho chyba).

Reagovat
havrys99

Je to tak. Přijde mi, že je Arteta neumí zapojit do kombinace nebo pak chybí v klíčových prostorech. Když jsem viděl o víkendu práci Patrika Schicka, tak jsem si v duchu říkal, že podobný typ by se nám hodil.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Gunner91

pěkně si zkontroloval kam došlápnout

Reagovat
Neon

Reagovat
Nikikrew

nemam slov

Reagovat
Liveral

Vypadá to dost jednoznačně

Reagovat
Minister

fakt sa najprv pozrel hovado

Reagovat
Trand

Sice se díval jinam, ale chvíli předtím se podíval dolů, podle mě musel vědět co dělá.

Reagovat
Ondiis

Kéž by měl rozhodčí možnost se podívat na takový zpomalený záběr .. wait

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
Mastný Chobot

úprimne, ja by som si neodvážil tvrdiť, že to chcel a in dubio pro reo, ako Oľo vravieva

Reagovat
SunFells

Dle mě kopačkovská vychcávka, všiml si ho tam ležet a schválně odvrátil zrak ...domnívám se, že normální reflex je soustředit se ať nešlápneš na hráče pod sebou.

Garry Neville to teď označil taky za 100 % úmysl, jen tak zbytečné info bokem

Reagovat
merlick

to vlastne aj Rytmus v jednej svojej serenade hovoril ze tu kopacku na obocie ti da, ale iba nechtiac

Reagovat
Čenda

Dvojitá rudá a stop minimalnr na 3 zápasy kua, toto není možné.

Reagovat
Golasso

Rozhodčí v PL jsou fakt odpad...

Reagovat
mithro

to je skvely zapas

Reagovat
Minister

Čo teraz pískal?

Reagovat
havrys99

Ten faul na Pickforda? Byl jasný...

Reagovat
Gunner91

co ten Richarlison teď předvedl?

Reagovat
smazaný uživatel

my hrame asi najnudnejsi futbal v lige

Reagovat
Trand

Reagovat
mr.Silver

Martinelli, Laca a Odegaard tragické výkony.

Reagovat
Lovec

Odegaard? Proč proboha?

Reagovat
Lovec

Neskutečně bezpohlavní to je.

Reagovat
Trand

Jako když to přeženu, tak jsou mi výsledky ukradený, hlavně když se na to bude dát dívat. Teď máme hodně průměrný výsledky a nedá se na to dívat, fakt mě to nebaví.

Reagovat
ElectrickMann

Největší sračku

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mistr129

Reagovat
Trand

Hahaha, dobře vám tak.

Reagovat
mistr129

Ofsajd naštěstí

Reagovat
Greny

To píská zas Dean? Ten by se na to už měl vysrat

Reagovat
havrys99

Tenhle Xhaka mi ale chyběl, jak se na něj vysral a hlásil se

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

co to meleš, skvělá offside lajna

Reagovat
Minister

Reagovat
mr.Silver

To dosral Takehiro podle mě teda.

Reagovat
J0EL

Lol, Xhaka dnes zas jeden z tych lepsich.

Reagovat
havrys99

však jo, jinak hraje dobře

Reagovat
SunFells

Reagovat
Minister

Goooooooooool

Reagovat
mr.Silver

Odeeeeeee

Reagovat
havrys99

MØØØØØØØØØØØØØØØ8

Reagovat
mistr129

Reagovat
Minister

KT a jeho centre mi chýbali

Reagovat
Euphael

Reagovat
SunFells

Dlouhodobě finálkama naše největší zbraň. Ale bude asi chvilku trvat než se do toho dostane pořádně.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Trand

Zrovna jsem měl rozepsanej příspěvek, jak hrajeme špatně a jak je možný, že Odegaard není vůbec ve hře

Reagovat
Studni

Jj, měl jsem to úplně stejně Na netu jsem viděl Odeho statistiku proti Utd, kde měl Ode hrozně málo přihrávek a obecně se nedostává do hry.

Reagovat
Neon

Ta Tiernyho narážečka o vlastní koleno

Reagovat
mistr129

tzv. Štetinovka, KT ale ví jak ji použít

Reagovat
Neon

Reagovat
Čenda

Reagovat
Mastný Chobot

to je jeho trademark už

Reagovat
smazaný uživatel

skotska joga bonito

Reagovat
SunFells

Eh Za tu sračku jsme si to nezasloužili, ale snad to Martinovi pomůže

Reagovat
SunFells

Na druhou stranu už jen pro to Deanovo zklamání musíme vyhrát.

Reagovat
Nikikrew

Uz som chcel napisat ze na dedinskej urovni si divak pride viac na svoje a ten gol zachranil totalnu mizeriu z nase strany.

Pekna akcia a krasny gol ale toto bola ina sracka. Partey opat mimo, Saka uplne useless, Lacca sa mozno dotkol 5krat lopty. Hnus a uspavanka...toto ma realne nebavi

Reagovat
Mastný Chobot

Vyhrávame, ani nevieme ako. Otrasný výkon od začiatku do konca polčasu. Tierney urobil pri góle prvú dobrú vec v zápase, Gabriel s Parteyom si na ňu ešte musia počkať. Naozaj príšerný výkon, náš najlepší hráč je Xhaka, čo 3 mesiace nehral a 90% zápasu strávi v chôdzi...

Reagovat
Lovec

Bohužel pod Mikelem je tento typ výkonu, kdy jsme dopředu zoufale bezradní, dost častý. Máme solidní ofenzivní hráče, ale prostě to neumíme využít. Mikel to neumí využít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Taky z toho mám ten pocit bohužel. Často čtu jak máme slabý kádr. Ano, ten kádr má slabiny, ale prostě mi furt přijde že pořád hrajeme pod svoje možnosti a většina hráčů by měla hrát mnohem líp. A to jde z velký části podle mě za trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt sa staci pozriet co hra brighton s akymi hracmi. alebo aky impact stihol mat rangnick alebo gerrard. z mikela ma clovek pocit ze by si chcel vybudovat kader ako ma city a az potom by sa mohol zacat hrat pekny futbal

Reagovat
Lovec

Určitě. Kádr slabý není. Není to na LM a obecně je to mladý tým, který potřebuje dozrát. Od takového bych ale čekal spíš hurá atraktivní útočný fotbal a sem tam výbuch, kdy nás ta nevyzrálost bude stát body. Bohužel ale hrajeme většinou připosranou sračku bez nápadu. A to mě dost bolí. Ta absence titulů mě mrzela, ale aspoň se na nás dalo dívat. Teď už ani to není pravda a těch světlých okamžiků je poskrovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Trand

100 % souhlas.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Trand

Vlastně jsi popsal mnohem líp to, co jsem psal nahoře djourouovi.

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

To mě upřímně překvapuje kolik kritiky se tu na Artetu a Arsenal najednou objevuje. Před zápasem s Liverpoolem jsem měl pocit (hlavně teda z twitteru), že si Arsenal věří i na Liverpool a najednou taková otočka o 180 stupňů.

Z mýho pohledu je teda trochu naivní očekávat nějaký hurá atraktivní útočný fotbal, když je váš nejlepší ofenzivní hráč pořád čerstvě 20letý Saka. Tím teda nechci tvrdit, že Arteta dělá vše dobře a že je ten pravý trenér pro Arsenal, ale podle mě na tom letos nejste vůbec špatně (když pominu ty první tři zápasy v sezóně).

Reagovat
Trand

Já to třeba psal i před Liverpoolem. A nejde ani tolik o body, ale o styl jakým se prezentujeme, zejména hra dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

No jak píšu v tom komentáři. Těžko čekat nějaký zábavný ofenzivní fotbal, když váš nejlepší ofenzivní hráč je Saka, kterýmu je 20 let a musí hrát téměř všechno.

Reagovat
Trand

Nevím no, vždyť je v kádru Pepe, Aubameyang, Lacazette, ESR. To přece je nějaká ofenzivní síla.

Reagovat
merlick

vsetci cakali kedy to zacne kolabovat. Ani pocas tych 8 zapasov bez prehry sme nehrali nejako oslnivo. Priposrany futbal bez napadov povacsinu casu. Hlavne neprehrat je mantra.

Reagovat
merlick

Reagovat
Mastný Chobot

Jop, to je pravda

Reagovat
mistr129

Reagovat
Trand

Gól samozřejmě super, ale jinak ten výkon hodně slabý. Do té doby jsme měli jednu střelu za 45 minut a to byla ta Parteyho, která málem vyletěla ze stadionu. Je to hrozně statický, bez nápadu, všechno to záleží jen na tom jestli Saka/Tierney dokáží něco vymyslet na křídle. Kreativní Odegaard není u míče zdaleka tak často jako by bylo třeba, Laca jako kdyby nehrál, Martinelli neviditelnej.

Jako nenechme se zmást, gól je dobrej, ale pokud budeme předvádět takovýhle výkony i v budoucnu, tak to prostě nikam nepovede. Everton má 2 body z posledních 24 a my si nevytvoříme pořádnou šanci. Doufám ve zlepšení teď v druhý půlce.

Reagovat
SunFells

Sambi za Parteyho prosím

Reagovat
Golasso

Gól paráda, ale jinak hrajeme jako ponocní . Fakt nechápu, proč naši hráči mají tak rozsáhlé pasáže zápasu, kde poserou úplně jednoduché věci? Jako dát přihrávku na 3 metry, nabídnout se ... vyhrát aspoň jeden osobní souboj ... to přece není tak těžké, nebo jo?

Rozhodčí klasicky odpad. Tolik peněz teče do té ligy a furt musíme čumět na tyhle zprofanované dementy, kterým nepomůže ani ten VAR. Godfrey se tam od začátku snaží někoho zrakvit, pak šlápne protihráči na hlavu a nevidí kartu? Kde jsme, dpč?

Reagovat
mr.Silver

https://imgflip.com/i/5wvfhz

Fakt nevím, co chce Arteta po útočníkovi, ale tak celý útok je na hovno, protože se hrot vůbec nedokáže dostat do hry, a je úplně jedno jestli je to Auba, Laca, Nketiah nebo Martinelli, každý z nich je na hrotu úplně na hovno. S tím musí Arteta něco udělat, jinak jsme v prdeli.

Reagovat
Trand

Reagovat
Lovec

Ale stejně Laca > Auba. Čejndž maj májnd.

Reagovat
J0EL

Godfrey aj po tomto stale na ihrisku dpc

Reagovat
Coutinho10

ten je hodne neohrabanej

Reagovat
Trand

Godfrey se toho nebojí teda

Reagovat
tunkic

Ten uz mel bejt venku tak 2x

Reagovat
PP

Saka nemůže toto utkání odejít po svých.. ihned ho vystřídat.

Reagovat
mistr129

lol ofsajd

Reagovat
Minister

To bolo co za bránenie nakoniec ofsajd

Reagovat
Nikikrew

Co ti dava tak to je sila pre ten Everton

Reagovat
fenixLFC

hehe dobre mu tak zmrdovi nech ich var dalej reze

Reagovat
Studni

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Euphael

Reagovat
mr.Silver

Co tam zkoumaj, normálně regulerní gol

Reagovat
Kuba94

To už je komedie.

Reagovat
havrys99

VAR 2:1, jen tu červenou posral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

omg zase ofsajd pro Richarlisona tentokrat o delsi nehty na noze

Reagovat
J0EL

Nehty normalne 20cm tam bolo ked tie ciary nakreslili.

Reagovat
tunkic

Tak to nasere

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

nemalo sa toto pustat?

Reagovat
SunFells

ofsajdy?

Reagovat
J0EL

20cm ofsajdy ako?

Reagovat
SunFells

Proto asi nekreslí lajnu u špičky jeho bot, ale u kotníku ...si teda myslím

Reagovat
mithro

tie ciary vyzeraju ako keby to kreslil skolkar. to uz nech to radsej ani neukazuju. mne to prislo tesne, podla novinarov v anglicku tiez, ale zas iny zaber som nevidel.

Reagovat
SunFells

šak to bylo těsné, ale těsné nejspíš díky tomu novému systému, kdy se nezvažuje část nohy od konce kotníku po špičku, ruce po ramena a asi i ten nos Prostě měl ten kraj kotníku za Gabrielem.

Reagovat
Trand

Nevím no, to bych prostě nechával.

Reagovat
Neon

to máte za godfreye

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nikikrew

Arteta je neuvritelny lucker

Reagovat
SunFells

LOL, zatím máme z prdele kliku

Reagovat
SunFells

Gabi

Reagovat
Lovec

VARteta

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Studni

Cítim, že padne nějaká červená

Reagovat
Trand

Xhaka zasloužená žlutá, ale však to byl prakticky stejnej souboj jako Godfrey na Saku na začátku zápasu.

Reagovat
Neon

hlavně nechápu, na co čekal ještě před tím sprintem zpátky

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Lovec

Reagovat
Euphael

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Trand

Reagovat
Coutinho10

mas na to cich, ale mozna ti to jeste vyjde

..ted gol

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mr.Silver

Chudák Pepe

Reagovat
havrys99

VAR, emoce, Dean, atmosféra, dlouhý nastavení... tohle bude ještě sranda dneska

Reagovat
VasAFC

Reagovat
havrys99

noo tohle je spíš penalta než faul na Gabriela

Reagovat
Minister

Fakt je nutné toto udržovanie? Je to otrasné.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Nechci tady z Pepeho dělat chudáka, kdo ví jak trénuje, jaký má celkově přístup atd. Ale je to divný co se s ním děje, tohle by stálo za to vysvětlit fanouškům.

Reagovat
Čenda

Teda ale zdržujeme strašně, ještě aby se nám to nevymstilo.

Reagovat
Lovec

Tavares je časovaná bomba.

Reagovat
Minister

Do takéhoto zápasu za takéhoto stavu sa vôbec nehodí.

Reagovat
Mastný Chobot

Jemu jebe s tým Nketiahom...

Reagovat
mr.Silver

Nketiah na křídle, a hráč za 70 mega, který loni dal 16 golů sedí na lavičce, tam se muselo něco stát mezi Artetou a Pepem, jinak to fakt nedokážu pochopit

Reagovat
Minister

Ten čiarový je slepý?

Reagovat
Liveral

Přesně za tohle doslal Nketiah loni červenou a teď nic

Reagovat
Nikikrew

Toto nie je zlta? Dean je taky idiot...

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti jebe... Hrat Nketiaha, který jde po sezoně stejně do pice za výchovné

Reagovat
J0EL

Dean uz prebera show. Z tho bude penalta alebo cervena pre nas. Neskutocny panak

Reagovat
Trand

Ani faul Dean je mega retard

Reagovat
Čenda

Příšernej zápas toto.

Reagovat
tunkic

Bylo by celkem prima, kdyby se prestali valet po kazdym souboji a radsi zacali trochu bojovat

Reagovat
havrys99

zaslouženě... strašný

Reagovat
mistr129

Ach jo

Reagovat
mr.Silver

Bože můj Partey to tam šíleně dosral

Reagovat
Nikikrew

No po tretikrat to uz muselo vyjst

Reagovat
mistr129

Tavares

Reagovat
Euphael

do pice zase gol za Tavaresem

Reagovat
mr.Silver

Co měl s tím balonem od Parteye jako dělat?

Reagovat
mistr129

Mohl se třeba nevysrat na ty dva dorážející hráče co měl za sebou

Reagovat
Euphael

Reagovat
Neon

partey

Reagovat
Trand

Celou dobu si koledovali, otřesnej výkon ve druhým poločase

Reagovat
mistr129

jen v druhým?

Reagovat
Trand

Ne, ale první byl aspoň z obou stran špatnej, teď je to jak na kolotoči. Se špatným Evertonem.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kuba94

Krása, ještě jeden.

Reagovat
Liveral

Tavares s Parteym Pat a Maf

Reagovat
Minister

Všetko to začalo pri tom paradnom autovom vhadzovani...

Reagovat
Hachim Mastour

Preco ta paródia na trénera Arteta poslal do hry Nketiaha namiesto Pepeho? Nicolas musí hrozne neznasat

Reagovat
Hachim Mastour

Nicolasa

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
tunkic

Zaslouzene, hrajem jak uplny cu*aaaci

Reagovat
Nikikrew

Eddie tvl

Reagovat
Minister

Nketiah tzv. na Aubu...

Reagovat
mistr129

Reagovat
havrys99

co chceš víc

Reagovat
mr.Silver

Nketiah

Reagovat
Trand

Naši hroťáci mají poslední dobou neskutečný zakončení

Reagovat
tunkic

Nketiah je proste traged tragedu

Reagovat
PP

Kristepane to je vemeno.. Jak já ho nemám rád. Úplně zbytečný hráč.. vždy.

Reagovat
tunkic

pokazdy k hovnu…at uz fakt vysmahne! Nevim, co Artetovi udelal Pepe, kdyz misto nej stavi i tohle drevo

Reagovat
Ondiis

Si Arteta vzpomenul na Aubu při té šanci tak ho tam hned poslal

Reagovat
Mastný Chobot

Nketiah

Reagovat
aramaki

Nketiah, snad poslednykrat tato parodia na utocnika

Reagovat
SunFells

Eddie vole

Reagovat
Trand

Jinak jsem rád že jsme prodali Iwobiho za takovou pálku. Už jen to, že ani v Evertonu pořádně nehraje o něčem svědčí. Teď jen čekám, že nám dá góla.

Reagovat
Trand

Tak nakonec nezklamal

Reagovat
Lovec

Tohle byl zásah zhůry. Vyhrát tento zápas by byl výsměch. A další tříbodový polštář, na které spočívá trpělivost našeho vedení s Mikelem.

Reagovat
Mervin

Ode má tu pravou jen na opírání?

Reagovat
havrys99

Reagovat
Nikikrew

Chodte do prdele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Coutinho10

wow Evertoooon

Reagovat
J0EL

Ok toto nema zmysel natahovat fakt

Reagovat
mistr129

Reagovat
Trand

Zalouženě. Neskutečně to trefil.

Reagovat
Mervin

Zasloužen...s ničím se nesrat a vystřelit. Ti naši ocasové to takto neumí.

Reagovat
mr.Silver

Wow krásný gol.

Arteto táhní do piče.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

lol

Reagovat
aither

Reagovat
Minister

Tak mám pocit, že sme tam kde na začiatku sezóny

Reagovat
mr.Silver

a nebýt Ramsdale, tak jsme na úrovni Norwiche, šílenost, co předvadíme.

Reagovat
Lovec

Poměr Předváděné výkony/Kvalita kádru máme nejhorší v lize.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Slušná dělovka

Reagovat
SpecialOne

André Gomes 3 měsíce nehraje a pak takhle kouzlí? Nikdy jsem ho neviděl hrát lépe než dnes, velká paráda

Reagovat
REPLIKATOR

Gray

VArsenal

Reagovat
masina_LFC

Everton zaslúžene

Reagovat
Čenda

Rafovi to přeju. A vlastně, Mikelovi taky.

Reagovat
tunkic

Ty kravo, lituju Ramsdalea, ze ma pred sebou jen partu kuzelu..

Reagovat
captain18

Ze som ja radsej nesiel spat.. zas zabite 2 hodiny

Reagovat
J0EL

toto si vravim takmer po kazdom zapase a dalsi zapas zas sedim pri bedni

Reagovat
Minister

dám si asi pár zápasov pauzu

Reagovat
Kuba94

A ráno pěkně do roboty !

Reagovat
Mastný Chobot

to je hanba

Reagovat
Tommy the Gunner

Rozpustte ten klub.

Reagovat
havrys99

AUBAAAAAA super tečka

Reagovat
Euphael

Aubameyang ty kokot

Reagovat
Nikikrew

A Auba to zaklincoval.

Reagovat
mr.Silver

Auba

Reagovat
tunkic

Auba symbolicky

Reagovat
aither

Auba díky a vypadní

Reagovat
REPLIKATOR

Aubameyang

Reagovat
SunFells

Strašná bída, solidní byla snad jen pasáž od obdrženého gólu po Grayův gól. Auba taky král ty vole

Reagovat
Coutinho10

klasickej Everton to dohraval u rohu a jeste jim nabidnul tutovku na remizu

Reagovat
Tommy$

Auba tomu nasadil korunu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele