Premier League - preview 14. kola: Man Utd proti Arsenalu

30.11.2021, 08:39, aktualizováno 02.12.2021, 08:48
Previews
Old Trafford (© AFP)
Dvěma zápasy se dohraje 14. kolo Premier League. Manchester United ještě bez manažera Ralfa Rangnicka vyzve Arsenal, kterému se může přiblížit na rozdíl dvou bodů. Co zlepšovat má také Tottenham, jenž se střetne s Brentfordem...
Tottenham Hotspur - Brentford FC  (čtvrtek 20:30)
Tottenham Hotspur hostí ve vloženém čtrnáctém kole Premier League Brentford. Domácí jsou v tabulce na sedmé příčce, hosté jsou jedenáctí, ale na svého soupeře ztrácí jen tři body.

Tottenham Hotspur o víkendu na půdě Burnley kvůli sněhové bouři nenastoupil a před vloženým kolem uprostřed týdne si tak mohl o trochu více odpočinout. Spurs měli čas i na to, aby se psychicky srovnali s nečekanou předchozí porážkou ve Slovinsku, po které kouč Antonio Conte svůj celek neváhal veřejně zkritizovat. Jeho svěřenci budou chtít dokázat, že se mýlil, v historicky prvním vzájemném souboji s Brentfordem v Premier League. S tímto londýnským protivníkem ostatně neprohráli v soutěžním duelu od roku 1948. Tottenham ovšem nebodoval už v posledních pěti londýnských derby v řadě, přičemž šestkrát se mu to přihodilo naposledy v ročníku 2003/04. A to zde rozhodně nikdo znovu zažít nechce. Heung-Min Son dal letos v dresu Tottenhamu pět branek, přičemž tři z nich byly úvodními trefami střetnutí a prosadil se i proti Brentfordu, když se oba celky utkaly v semifinále EFL Cupu.

Proměněná penalta proti Evertonu pomohla Brentfordu naposledy ukončit pětizápasové čekání na ligovou výhru a posunula ho zpátky do klidného středu tabulky. Nováček soutěže si navíc vede na půdě soupeřů velmi dobře a z dosavadních šesti venkovních utkání prohrál jen jediné. Další překvapení tedy určitě vyloučit nemůžeme, vždyť Brentford letos všechny body, kromě těch z posledního vystoupení, získal v roli outsidera. Ostatně, jen ve 38 % jeho letošních ligových střetnutí vyhrál kurzový favorit, což představuje po zápasech Crystalu Palace nejnižší poměr ze všech.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Tanganga, Dier, Davies - Emerson, Hojbjerg, Skipp, Reguilón - Lucas, Kane, Son.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Fernández - Goode, Jansson, Pinnock - Canos, Onyeka, Norgaard, Janelt, Henry - Mbeumo, Toney.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.03 - 5.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Arsenal FC  (čtvrtek 21:15)
Vložené kolo uzavře pikantní souboj mezi Manchesterem United a Arsenalem. Před sezónou se všeobecně očekávalo, že se "Rudí ďáblové" budou v tabulce pohybovat nad svým čtvrtečním sokem, realita je ale naprosto opačná. "Kanonýři" se momentálně drží na páté příčce tabulky a v případě výhry by se mohli dokonce posunout na čtvrté místo, to domácí Manchester je po třinácti odehraných duelech až na desáté pozici. Nového manažera Ralpha Rangnicka může uklidňovat alespoň fakt, že ztráta jeho svěřenců na čtvrtý tým tabulky zatím není příliš velká - činí totiž jen šest bodů. Zatím je tak dost prostoru na to, aby parta okolo Ronalda tuto ztrátu smazala, musí na tom však začít pracovat co nejrychleji.

Nový německý stratég Manchesteru United své svěřence ještě ve čtvrtek z lavičky nepovede, zatím ještě nebyla kompletně vyřešena otázka jeho víz - debut si tak pravděpodobně odbude ve víkendovém klání s Crystal Palace. Slavný celek každopádně přebírá v nelehké situaci - z posledních osmi duelů vyhrála tahle parta z Manchesteru jen jednou jedinkrát, když si vyšlápla na v krizi se zmítající Tottenham, který v Londýně rozstřílela výsledkem 3:0. Jinak ale stačí krátký pohled na výsledky a je jasné, proč byl vlastně Ole Gunnar Solskjaer vyhozen.

Manchester United od konce září prohrál s Aston Villou, Leicesterem, schytal ostudný pětigólový debakl od Liverpoolu, podlehl také Manchesteru City a zcela selhal na hřišti sedmnáctého Watfordu. Krom zmíněné výhry nad Tottenhamem se mu podařilo ještě bodovat díky domácí remíze s Evertonem a vydřenému bodu z půdy Chelsea, kde pod vedením Michaela Carricka vytěžil z minima maximum. Německého stratéga tak čeká pořádná porce a práce a výsledkovým kormidlem musí otočit okamžitě, pokud v Manchesteru ještě chtějí tuto ligovou sezónu nějak zachránit.

S Arsenalem to sice na začátku sezóny nevypadalo vůbec dobře, když prohrál úvodní tři ligové zápasy a na konci srpna se krčil na poslední ligové příčce. Z velké části to však bylo zapříčiněno těžkým rozlosováním, ve druhém a třetím kole totiž Gunners narazili na Chelsea a Manchester City, tedy ty vůbec nejsilnější celky dosavadního průběhu soutěže. Pravda, na Etihadu Arsenal zřejmě nemusel vyfasovat pětigólový příděl, hloupé vyloučení Granita Xhaky na konci první půle ovšem hosty k debaklu prakticky odsoudilo.

Pro Mikela Artetu však bylo důležité, že jeho svěřenci dokázali nepovedený start hodit za hlavu a od té doby prohráli už jen jeden jediný duel, a to na půdě Liverpoolu. Celkově pak od začátku září odehráli deset ligových duelů, z nichž hned sedm dokázali vyhrát, jen v jednom případě odešli poraženi a s Brightonem a Crystal Palace skončil duel nerozhodně.

Domácímu celku se vrací kapitán Harry Maguire, který si odpykal jednozápasový trest za vyloučení v utkání s Watfordem. Mimo hru ale zůstávají Paul Pogba a Raphaël Varane, zatímco stav Luka Shawa bude pečlivě monitorován.

Arsenal bude postrádat zraněného Granita Xhaku a Seada Kolašinače, otazník se pak vznáší nad zdravotním stavem Bukaya Saky, který musel z víkendového klání s Newcastlem kvůli zranění odstoupit.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - McTominay, Fred, Van De Beek - Rashford, Ronaldo, Sancho
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Tomiyasu, White, Gabriel, Nuno Tavares - Martinelli, Partey, Lokonga, Smith-Rowe - Odegaard - Aubemayang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.68 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Chelsea FC  (středa 20:30)
Londýnská Chelsea stále okupuje první příčku tabulky, její náskok se ale po víkendové remíze s Manchesterem United ztenčil už jen na jediný bod. Svěřenci Thomase Tuchela se sice nacházejí v dobrém herním rozpoložení a německý manažer může být s výkony svých svěřenců spokojený, nutně však potřebuje, aby jedna z jeho ofenzivních hvězd chytila formu a začala pravidelně dávat branky. The Blues sice v posledních dvou domácích duelech v Premier League na branku soupeře vyslali celkem takřka 50 ran, úspěšní však byli jen ve dvou pokusech - a kvůli špatné produktivitě tak oba zápasy skončily remízou 1:1. Watford po výměně manažera zaznamenal dvě ligové výhry, pokud se však Sršně chtějí vyhnout bojům o záchranu, musí jednoznačně zlepšit svou defenzivní činnost, která je druhá nejhorší v celé soutěži.

V polovině října Watford poněkud překvapivě převzal dobře známý italský trenér Claudio Ranieri, kterého na lavičce čekalo okamžitě velmi kruté vystřízlivění. Jeho svěřenci totiž proti Liverpoolu totálně selhali a vyfasovali hrozivý debakl 0:5. O týden později na hřišti Evertonu se duel pro Hornets také dlouho nevyvíjel příznivě, díky bláznivým posledním minutám však hosté po obratu a výsledku 5:2 brali všechny tři body. Pak ale následovaly dvě těsné porážky - se Southamptonem a Arsenalem - načež se Watford po listopadové reprezentační přestávce nadechl k dalšímu velkému výkonu a na vlastním hřišti znemožnil trápící se Manchester United čtyřmi brankami. Navázat se na to ale svěřencům italského trenéra nepodařilo, když o víkendu na hřišti Leicesteru díky několika chybám v defenzivě inkasovali hned čtyřikrát a prohráli 4:2. Ranieri ovšem bude jistě doufat, že si na středeční večer jeho svěřenci přichystali další velký výkon.

Naproti tomu Thomas Tuchel je dle svých slov maximálně spokojený. Jeho svěřenci sice v posledních týdnech přišli o náskok na čele tabulky, pravdou ale je, že s výkony svého týmu může být německý stratég opravdu spokojený. Chelsea v tuto chvíli v domácích duelech s Burnley a Manchesterem United chybělo jen jediné - větší produktivita. Pokud by totiž ofenzivní esa londýnského celku dokázala využít řadu vytvořených šancí, nebylo by o vítězi pochyb. Pozitivní zprávou pro The Blues každopádně je návrat Romela Lukaka, který by se měl stát právě zárukou větší efektivity před brankou soupeře.

Domácí stále neví, jestli budou moci využít služeb útočníka Emmanuela Dennise, kterého trápí potíže s kotníkem. Mimo hru bude také Ismaila Sarr a otazník se vznáší nad Jurajem Kuckou, naopak Adam Masina by již měl být k dispozici. Chelsea určitě nepomůže trojice Kante, Kovačič a Chilwell, nejistý je pak i zdravotní stav další trojice, a to konkrétně Tima Wernera, Reece Jamese a záložníka Jorginha.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Bachmann - Femenía, Cathcart, Kabasele, Masina - Cleverley, Louza, Sissoko - Cucho, Joao Pedro, King
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Chalobah, Christensen, Rüdiger - Azpilicueta, Loftus-Cheek, Jorginho, Alonso - Mount, Lukaku, Pulišič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.20 - 5.35 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Brighton & Hove Albion  (středa 20:30)
West Ham United přivítá ve čtrnáctém kole Premier League Brighton. Domácí si v tabulce drží čtvrtou příčku, ale po dvou porážkách už to mají těsné. Hosté jsou devátí, ale stále se propadají níže a níže.

West Ham prohrál poprvé od dubna dvě ligová utkání v řadě a jeho pozice mezi nejlepšími čtyřmi je v ohrožení. Svěřenci kouče Davida Moyese budou chtít napravit svou těsnou prohru na půdě Manchesteru City v souboji s Brightonem a odvrátit hrozbu tří ligových porážek po sobě, což se jim naposledy přihodilo v červnu 2020. Kladiváři sice nedávno doma porazili Liverpool či Tottenham, ale výhra nad Brightonem se nemusí rodit úplně snadno, protože v Premier League tohoto soupeře ještě nikdy neporazili. Pověrčiví fandové ale půjdou na utkání v klidu, West Ham totiž v minulých sedmi ligových zápasech hraných uprostřed týdne od úterý do čtvrtka ani jednou neprohrál.

Brighton letos začal velmi dobře a po osmi kolech se držel na čtvrtém místě, ale momentálně nevyhrál už osmkrát v řadě. Šest remíz z posledních osmi vystoupení je možná důvodem k frustraci, ale hosté věří, že dokážou navázat na předešlá čtyři střetnutí na půdě West Hamu, ve kterých dali celkem deset branek. Všechna dosavadní čtyři setkání kouče Brightonu Grahama Pottera s West Hamem ovšem skončila nerozhodně, přičemž ani jednou to nebylo bez branek. Seagulls si ale musí dát pozor i na něco jiného. Ve středu totiž nastoupili v lize celkově ke dvanácti duelům, ze kterých vyhráli jen jeden.

Poslední vzájemný duel v Premier League skončil letos v květnu remízou 1:1.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Dawson, Zouma, Johnson - Souček, Rice - Bowen, Lanzini, Fornals - Antonio.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Veltman, Dunk, Webster, Cucurella - Lallana, Bissouma - March, Moder, Trossard - Maupay.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.51 - 4.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Burnley FC  (středa 20:30)
Pedro Neto, Hugo Bueno, Jonny, Willy Boly, Mosquera... to je výčet důležitých absencí v týmu, který od začátku sezóny vede portugalský kouč Bruno Lage. Co jméno, to opora. I přes tento dlouhý seznam zraněných však Wolves v letošním ročníku udivují a potichu se přibližují příčkám zajišťujícím Ligu mistrů. Jejich středečního soupeře z Burnley nečeká nic jednoduchého.

Wolves jedou na úsporném systému s vyrovnanou bilancí 12:12, která jim zatím zajišťuje 6. místo v lize, čímž Vlci přepsali vlastní historické tabulky. "Máme 20 bodů ze 13 utkání, což znamená nejlepší start za posledních 40 let. Když jsem byl v Benfice, povedlo se nám něco podobného a výsledkem byl titul," prohlásil kouč Lage. "Ale přesto musíme jít dál zápas od zápasu a snažit se o co nejlepší výkon, obzvlášť v této lize, v níž se pravidelně střetáváte s těmi nejtěžšími celky," dodává.

Ani Burnley není radno podceňovat. Svěřenci chraptícího Seana Dychea sice zůstávají v zóně sestupu, přesto ale jejich forma roste a už čtyři zápasy v řadě nepoznali pachuť porážky. Proti Wolves se navíc Clarets dlouhodobě daří, neprohráli s nimi už pět střetnutí v řadě. V posledním měření sil dokonce Burnley svého soupeře zesměšnilo čtyřgólovým výpraskem.

"Loni jsme to vzali za správný konec a věřím, že to dokážeme zopakovat," burcuje svůj tým Dyche. Zároveň si je ale vědom kvality a formy svého oponenta. "Prožívají skvělou sezónu a našli půdu pod nohama. Mají několik výjimečných hráčů a svému hernímu systému dlouhodobě věří, což se jim vyplácí."

Začali jsme absencemi Wolverhamptonu, a tak se v závěru podívejme ještě na chybějící hráče Clarets, kde také absentuje několik důležitých jmen. Mezi nimi nalezneme například Tarkowskiho s Westwoodem, kteří pykají za červené karty nebo zraněného útočníka Barnese. Otazník též visí nad startem Matěje Vydry.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Saïss. Coady, Kilman - Aït-Nouri, Moutinho, Dendoncker, Semedo - Hee-Chan, Jiménez, Traoré
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Taylor, Mee, Collins, lowton - McNeil, Cork, Brownhill, Gudmundsson - Cornet, Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.43 - 4.57
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Leicester City  (středa 20:30)
Southampton hostí ve čtrnáctém kole Premier League Leicester City. Oba celky by se určitě viděly v tabulce na lepších příčkách, domácí jsou patnáctí a hosté na desátém místě.

Southampton prohrál po reprezentační přestávce oba ligové zápasy a naposledy schytal na Anfieldu debakl 0:4. Další dva domácí duely tak budou pro Saints klíčové i proto, že vloni měli v této fázi soutěže na svém kontě o deset bodů více než letos. Na St. Mary to ale bývá těsné a žádné z letošních šesti domácích ligových utkání Southamptonu neskončilo vyšším než jednobrankovým rozdílem. Není proto divu, že Saints zatím v předchozích třech případech, kdy zde v ligovém klání inkasovali jako první, vybojovali dohromady jediný bod. Ovšem Adam Armstrong zařídil svým gólem ze třetí minuty poslední vítězství Southamptonu a obě své letošní trefy zaznamenal v úvodních pětadvaceti minutách.

Leicester City zde ještě dlouho nebude vítaným protivníkem poté, co na tomto stadionu v říjnu 2019 vyhrál 9:0 a stanovil dosud platné rekordní venkovní vítězství v Premier League. Hosté v minulém kole porazili Watford 4:2, čímž vyrovnali svůj letošní rekordní střelecký počin, a na jih Anglie cestují s vědomím, že venku v anglické lize neprohráli už třikrát v řadě. Leicester neprohrál ani v předchozích čtyřech vystoupeních na St. Mary's a nejtěsnější z těchto výher byla ta z roku 2018 2:1. Právě tímto výsledkem pak skončilo všech posledních pět venkovních vítězných klání Foxes v soutěži.

Leicester v minulých třech z nich dokázal skórovat v obou poločasech, přičemž kvůli průběžnému vyrovnání soupeře musel vždy rozhodovat trefou po hodině hry. James Maddison obstaral poslední branku ze hry během památného debaklu na tomto stadionu a dva ze svých předchozích čtyř ligových gólů vstřelil mezi 70. a 79. minutou, takže si na něj domácí budou muset dát obzvlášť pozor.

Poslední vzájemný duel se odehrál letos v dubnu a klání skončilo remízou 1:1. Saints šli do vedení díky proměněné penaltě Jamese Ward-Prowseho i přes to, že kvůli vyloučení Vestergaarda hráli od desáté minuty v deseti. Vyrovnání poté zařídil Jonny Evans.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Livramento, Lyanco, Salisu, Walker-Pieters - Ward-Prowse, Romeu - Redmond, Elyounoussi - Adams, Armstrong.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Castagne, Evans, Söyüncü, Thomas - Soumaré, Ndidi - Albrighton, Maddison, Barnes - Daka.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.50 - 3.08
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Aston Villa - Manchester City  (středa 21:15)
O tom, že nové koště dobře mete, se momentálně mohou přesvědčit v Birminghamu. Aston Villa totiž po příchodu Stevena Gerrarda vyhrála oba duely v Premier League a okamžitě tak v tabulce poskočila do klidnějších vod. Ve středu je fakt čeká pořádný test - do Villa Parku totiž zajíždí rozjetý Manchester City, který se rozhodně nespokojí s ničím jiným než se ziskem všech tří bodů. Pokud tak svěřenci bývalého anglického reprezentanta chtějí pomýšlet na bodový zisk, musí předvést takřka bezchybný výkon.

Aston Villa v létě přivedla hned několik kvalitních hráčů, nahradit Jacka Grealishe, který odešel právě do tábora středečního soupeře, se jí ale nepodařilo. I kvůli tomu Villans zaznamenali slabší start do sezóny, který nakonec stál místo trenéra Deana Smithe. Tomu vaz srazil zejména extrémně nepovedený říjen, ve kterém jeho svěřenci podlehli postupně Tottenhamu, Wolverhamptonu, Arsenalu a West Hamu United. Když pak fotbalisté celku z Birminghamu na začátku listopadu nezvládli ani výjezd na půdu Southamptonu, bylo osud trenéra definitivně zpečetěn. Nastoupivší Steven Gerrard ale Aston Villu zdá se takřka okamžitě zvedl a projevilo se to i výsledkově, když své ovečky dovedl k vítězství nad Brightonem a londýnským Crystal Palace.

Manchester City už na vedoucí Chelsea ztrácí jen jeden jediný bodík a Pep Guardiola bude určitě doufat, že by se jeho svěřenci po středečních zápasech mohli dostat do čela ligového peletonu. A překvapení by to rozhodně nebylo - Citizens se totiž dostali do vynikající formy, kteoru momentálně potvrzují jak v ligové soutěži, tak i v Champions League, kde minulý týden dokázali zdolat bohatý Paris Saint-Germain a zajistit si postup do osmifinálových bojů z prvního místa ve skupině. V Premier League se pak Manchester City může pochlubit také velmi dobrou bilancí - z posledních sedmi duelů nevyhrál jen dva, když na začátku října remizoval v Liverpoolu, načež pak na konci stejného měsíce i kvůli vyloučení překvapivě nezvládl domácí duel s Crystal Palace, kterému podlehl 2:0.

Domácí ve středu nemohou využít útočníka Danny Ingse, mimo pak zůstává ještě také Bertrand Traore a Trezeguet. Hostujícímu celku se do tréninku vrátila dvojice Jack Grealish a Phil Foden a očekává se, že budou připraveni minimálně na lavičce. Otazník se vznáší nad stavem Kevina De Bruyneho, který nedávno prodělal onemocnění covid-19 a ještě není jisté, zda bude k utkání plně připraven.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Ngoyo, Mings, Targett - McGinn, Nakamba, Ramsey - Buendía, Watkins, Young.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Stones, Cancelo - Gündogan, Rodri, Silva - Mahrez, Jesus, Sterling.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.30 - 4.58 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Liverpool FC  (středa 21:15)
Everton v zápase čtrnáctého kola Premier League přivítá Liverpool. Domácí zatím v letošním ročníku zůstávají za očekáváním a patří jim až čtrnáctá příčka. Hosté jsou sice třetí, ale na první Chelsea ztrácí pouhé dva body a na druhé City bod jeden.

V úplně prvním městském derby mezi Evertonem a Liverpoolem zvítězili v říjnu 1894 domácí 3:0, ale situace před 239. vzájemným soubojem něčemu podobnému nenasvědčuje. Více se momentálně daří hostujícím Reds, kteří mají i výrazně lepší celkovou vzájemnou bilanci. Everton čeká na ligové vítězství už sedm zápasů, což výrazně snižuje jeho šance na první sérii čtyř městských derby bez porážky od dubna 1996. Od založení Premier League před 29 lety navíc ještě nikdy Liverpool neporazil dvakrát v řadě. Kouč Rafael Benítez zase od svého odchodu z Liverpoolu v roce 2010 nad svým bývalým zaměstnavatelem nikdy nevyhrál, přičemž Everton slavil své poslední domácí vítězství v tomto klání právě v říjnu před jedenácti lety. Poslední červenou kartu dostal ve vzájemném střetnutí vloni v říjnu Richarlison z Evertonu, který dal osm ze svých minulých deseti branek v barvách Toffees na domácí půdě.

Liverpool sice před devíti měsíci přišel o svou 23 zápasů dlouhou sérii bez prohry ve vzájemných střetnutích s Toffees, ale tentokrát se očekává jiný scénář. Hosté vyhráli poslední tři utkání v celkovém skóre 10:0 a pyšní se nejlepším útokem ligy. V letošním ročníku ostatně dali s jedinou výjimkou ve všech duelech ligy minimálně dva góly, přičemž celkově vstřelili více než dvakrát tolik branek než Everton. Reds budou chtít odčinit svou prohru 2:3 z posledního venkovního vystoupení s West Hamem, což byla jejich první porážka na půdě soupeře v ligovém klání od letošního února. Zajímavou podívanou slibuje také dosavadní bilance 22 červených karet, které byly v tomto souboji od vzniku Premier League uděleny, což je nejvíce ze všech jednotlivých utkání této soutěže. Pro hosty také hraje fakt, že Liverpool vyhrál 13 z předchozích 14 konfrontací se svými bývalými trenéry.

"Všichni víme, že kolem derby jsou některé takové speciální věci. Ale v první řadě je to také fotbal a přesně tak k tomu chceme přistupovat, a to je v podstatě vše. Víme, co naši příznivci chtějí. Snažíme se plnit sny fanoušků a jejich přání a derby zápasy jsou více v centru pozornosti. Ale z našeho pohledu je to zápas, ke kterému musíme přistupovat jako k normálnímu utkání," uvedl pro klubový web manažer Liverpoolu Jürgen Klopp.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Godfrey, Digne - Doucouré, Delph, Allan - Townsend, Richarlison, Gray.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Thiago - Salah, Jota, Mane.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.55 - 5.20 - 1.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Norwich City  (úterý 20:30)
Úvodním zápasem vloženého kola anglické Premier League bude souboj dvou aktuálně nejhůře postavených celků mezi Newcastlem United a Norwichem City. Oba týmy sice okupují poslední dvě místa, ale jejich aktuální forma se výrazně liší.

Newcastle získal nové vlastníky i trenéra, ale na hřišti se to zatím neprojevilo. Po minulé prohře na půdě Arsenalu 0:2 tak i nadále zůstává jedním ze dvou klubů, které letos v lize ještě neudržely čisté konto. Newcastle stále čeká i na první výhru a v tomto ohledu nikdy horší vstup do nové ligové sezóny nezažil. Fanoušci na St James’ Park ale věří, že se to už konečně změní, neboť ve vzájemných střetnutích těchto týmů prohrál ten, který nastoupil doma, naposledy v lednu 1994.

Norwich naopak naposledy uhrál bezbrankovou remízu s Wolves a neprohrál už tři utkání v řadě, přičemž čtyřikrát po sobě dokázal v lize bodovat naposledy v roce 2013. Kanárky ale čeká na úprku ze sestupového pásma stále dlouhá cesta a v pěti z posledních šesti venkovních vystoupení nedali ani jeden gól. Není tedy divu, že jsou pořád nejméně produktivním týmem v celé soutěži. Nový kouč hostí Dean Smith převzal svůj tým jen o týden později, než byl zde v Newcastlu jmenován Eddie Howe, ale do čtvrtého vzájemného střetnutí mezi těmito trenéry půjde v lepší náladě než jeho protějšek. A to i proto, že s Newcastlem ještě v Premier League nikdy neprohrál.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Krafth, Schär, Clark - Murphy, Shelvey, Willock, Fraser - Joelinton, Wilson, Saint-Maximin.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Hanley, Gibson, Williams - Gilmour, Normann, McLean - Sargent, Pukki, Rashica.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.51 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leeds United - Crystal Palace  (úterý 21:15)
S blížícími se Vánocemi přibývá fotbalistům Premier League tradičně množství zápasů, které je nutno v krátké době odehrát. A nejinak je tomu i nyní, kdy nás tento týden čeká vložené 14. kolo. V rámci něho v úterý přivítá Leeds United na svém stadionu Crystal Palace. Domácím se zatím letošní sezóna vůbec nedaří a nad proslulým Marcelem Bielsou se pomalu stahují mračna.

Leeds se totiž potácí těsně nad zónou sestupu. Ne úplně pevnou obranu v minulé sezóně vyrovnávala solidní ofenzivní síla. Ta je však nyní oslabena dlouhodobými absencemi klíčových opor Bamforda, Aylinga a Raphinhy, což napomohlo velmi slabé produktivitě domácích, která se zatím nepřehoupla přes 12 zásahů v ročníku. Což je při 20 inkasovaných gólech slabé číslo.

Před duelem s Palace ale konečně zní z Elland Road dobré zprávy. "Bamford a Ayling už vypadají mnohem lépe a zapojí se do utkání U23," hlásí trenér Bielsa. Raphinha by měl být dokonce proti týmu Patricka Vieiry k dispozici.

Ten zatím vede Crystal Palace překvapivě úspěšně. Naordinoval mu mnohem ofenzivnější a agresivnější styl, než bylo dříve zvykem a výsledkem je aktuální 11. místo v tabulce. Pro práci svého konkurenta má kouč Leedsu jen slova chvály. "Je obdivuhodné, jak hluboko a rychle dokázal v týmu implementovat své myšlenky a představy."

Sám bývalý záložník Arsenalu je ale nespokojený po prohře s Aston Villou v minulém kole a možnost dalšího zápasu v krátké době vítá: "Myslím, že pokud nezahrajete v jednom zápase dobře, chcete to co nejrychleji odčinit a předvést okamžitě lepší výkon. Proto zápas s Leedsem přichází v ideální chvíli."

Zatímco Vieirovi svěřenci, kterým schází pouze stoper Andersen, mohou být před úterním duelem v klidu, Marcelo Bielsa se po špatném startu do sezóny nachází pod solidním tlakem a pokud by proti Palace jeho tým neuspěl, mohlo by vedení Leedsu přistoupit k ráznému řešení budoucnosti chilského kouče na Elland Road.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Dallas, Cooper, Struijk, Shackleton - Harrison, Forshaw, Phillips, Klich, Raphinha - Roberts
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Mitchell, Guéhi, Tomkins, Ward - Kouyaté, Milivojevič, Gallagher - Zaha, Benteke, Ayew
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.35 - 3.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC1393131:530
2.Manchester City1392227:729
3.Liverpool FC1384139:1128
4.West Ham United1372424:1623
5.Arsenal FC1372415:1723
6.Wolverhampton Wanderers1362512:1220
7.Tottenham Hotspur1261511:1719
8.Manchester United1353521:2218
9.Brighton & Hove Albion1346312:1418
10.Leicester City1353520:2318
11.Crystal Palace1337319:1916
12.Brentford FC1344517:1716
13.Aston Villa1351718:2116
14.Everton FC1343616:2015
15.Southampton FC1335511:1814
16.Watford FC1341818:2413
17.Leeds United1326512:2012
18.Burnley FC1216514:209
19.Norwich City132387:279
20.Newcastle United1306715:296

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1565)

Přidat komentář
Dan Gubić

Zápas sa môže časom prejaviť ako kritický v boji o záchranu. Odrazí sa Newcastle konečne, alebo už po tragickom vstupe do ligy odpísaný Norwich potiahne dobrú vlnu von z pásma zostupu po 1. krát v sezóne?

Dean Smith možno načas skonsoliduje zadné rady ale obava je či neutlmí svoju ofenzívu ako vo Ville. Ale prajem mu nech sa darí, Norwich je sympatický klub. Zvlášť keď novým ropákom želám vypadnutie, to by bola sranda. Srdco hovorí 0:1, hlava 1:0 Newcastle z penalty.

Reagovat
Seydou Doumbia

já to vidím na 1-1, norwich ale bude vést

Reagovat
Luc-Luc

Norwich win

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich nema az tak odlisnu zostavu oproti predminulej sezone, a kym vtedy boli zaujimavym ozivenim (aspon cast sezony) tak teraz su zufalci od zaciatku.

Co je vlastne s Cantwellom, siel tak dole?

Reagovat
fenixLFC

tak u cantwella moze cast hrat aj to ze mu konci zmluva. a inak ten norwich bol zufaly uz v zavere tej zostupujucej sezony, respektive okrem uvodu vlastne furt. a odvtedy este prisli o buendiu, cantwell nehrava, odisiel im lewis ci aarons ci ktory. takze vlastne okrem pukkiho vsetko zaujimave je prec

Reagovat
Mato178178

ako hraje rasica?

Reagovat
Mato178178

rashica*

Reagovat
kissak

Dnes nic jiného než tři body to prostě být nemůže, pokud ano tak jsme v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nič v zlom, ale vy ste už teraz v kaši. Ani prípadné víťazstvo veľmi nepomôže.

Reagovat
kissak

To je sice pravda, ale herní vzestup pod Eddiem je vidět avšak kvalita chybí. Hodně bude záležet na tom jestli se ten tým dovede nakopnout. První odrazový můstek od dna či naopak může být i dnes. Pak záleží zdali někoho seženou v lednu protože naše adresa není moc vyhledávaná

Reagovat
smazaný uživatel

Píše sa už o konkrétnych posilách?

Reagovat
Dan Gubić

Neviem aký tím myslíš. Čo viem tak Man United už majú istú posilu na 1. Január.

Amadou Haidara. Neskutočný potenciál do strednej zóny ihriska. 26-32mil s bonusmy. Fantastický kauf Ralfa. McFred aj Donny aj Bruno sa už trasú o miesto v základe mága Ralfa..

Reagovat
smazaný uživatel

Písal som o Newcastli.

Reagovat
SunFells

"Čo viem tak Man United už majú istú posilu na 1. Január" A furt

Reagovat
Hlahart

Imho to je troll. Vůbec bych se nedivil, kdyby si nani vytvořil několikátý alter ego z nudy

Reagovat
SunFells

Reagovat
kissak

Nic konkrétního jinak spekulace jsou snad o všech hráčích na světě.

Momentálně je to Lacazette, Mbappé, Strakosha, ter Stegen, Dialo, de Vrij, Brozovič, de Beek atd.

Reagovat
Wazza228

Nějaký velký přestupy čekám až v létě, pokud se udržíte. V zimě čekám možná někoho lepšího na hostování (něco jako Lingard minulý rok ve WHU), případně někdo kvalitou na střed tabulky, kdo to oživí, ale žádný velký jméno. Doufám, že se udržíte, protože na ty přestupy v létě bych byl zvědav.

Reagovat
kissak

Uvidíme

Reagovat
salami

Nejvic se propira ten Brozovic. Ja bych cekal ale spis nejaky DM, CB a krajniho beka/beky a tam o zadnejch konkretnich jmenech zpravy nemam.

Reagovat
Dan Gubić

Nemyslím. Nové zámky majú teraz dva hrateľné aj keď rizikové zápasy doma. Ak spravia 6 bodov sú mimo zóny vypadnutia.

Reagovat
SunFells

Jasně že 3 body v boji o záchranu pomůžou.

Reagovat
salami

Motivace obrovska a posilovat se bude, urcite nic neni ztracenyho, ale 4 body by to chtelo, bohuzel ted to bude hodne tezky kvuli Clarkovi.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Někdo nějaké info o návratu Wengera do Arsenalu? Proč, na jakou pozici, kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Na pozici gunnerosaura.

Reagovat
fenixLFC

akoze aby aj maskot arsenalu mal viacej domacich titulov ako cely tottenham?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ou!

Reagovat
smazaný uživatel

haha, velmi intelektuální humor

Reagovat
SunFells

Někdo ti nastavil zrcadlo?

Reagovat
Svatej

*wow, neskutečný humor

Reagovat
fenixLFC

to si mylis, to bol niekto iny

Reagovat
Svatej

Jj, turboplastik ne?

Reagovat
fenixLFC

jojo

Reagovat
Nizzie

Běž zase řvát jak malá pi*ka někam jinam.

Reagovat
Lenochod

Reagovat
SunFells

Reagovat
Heisenberg

Mesut

Reagovat
Svatej

Reagovat
Golasso

Reagovat
Front hell

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shottack

Reagovat
Euphael

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Nizzie

Kašpary na výběr maskota už jsme na Emirates měli 26. 9., bohužel vybrat z toho zástupu nebylo možno.

Reagovat
SunFells

Marcelo Flores has been called up by Mexico’s senior side for a friendly next week against Chile in the United States. He will fly out tomorrow to link up with the squad after getting permission from Arsenal.

Hh, týpek co hraje U18 fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

heh, to išla mexická repre tak dole alebo on tak hore?

Reagovat
SunFells

Upozornil teď na sebe na nějakém U20 turnaji za Mexiko, kde ve vyhraném finále dal gól, takže je to i tím že plnil titulky a také jeho trojitým občanstvím (Kanada, Anglie), takže ho chtějí přesvědčit aby zvolil je.

Reagovat
Mastný Chobot

Aha, to hneď dáva väčší zmysel

Reagovat
Dan Gubić

Haidara potvrdený ako prvý nákup Ralfa Rangnicka. Energo do stredovej pavučiny. Ako redbul keď sa ti zíva.

Hirst: "#mufc are willing to give Ralf Rangnick money to strengthen the squad in January. Amadou Haidara is one of the options Rangnick is considering #mulive [

@hirstclass

]

https://twitter.com/utdreport/status/1465426839355240448

Reagovat
SunFells

potvrdený

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Mato178178

kde je potvrdeny?

Reagovat
Luc-Luc

"Steven Gerrard is his role model - He was a fighter, a captain who never gives up,” says Doudou of the former England midfielder, who famously inspired Liverpool’s astonishing second-half comeback in the Champions League final against AC Milan in 2005. “When I was kid, I used to watch all his Premier League games. He was so intense – and that’s what I want to show on the pitch as well. He inspired me a lot.”

Reagovat
smazaný uživatel

What make you cringe more:

interpretacia spekulacie

hrava forma podania s prirovnaniami a frazovanim

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

(milujem duo Borbély - Merčiak viac než sup miluje kovbojský duel alebo diabetes tučné dieťa)

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Ralf Rangnick is already in England which means he will not have to isolate in accordance with the new COVID travel guidelines #mulive [sky]

Reagovat
Hlahart

Ale už je ofiko potvrzený, že s Arsenalem bude ještě Carrick...

Reagovat
smazaný uživatel

Brexit no

Reagovat
nani92

šetríme ho, na Arsenal stačí aj Carrick

Reagovat
Mastný Chobot

ste ho mali postaviť aspoň raz za posledné 3 roky teda

Reagovat
nani92

čo bolo bolo, zajtra je zajtra

Reagovat
SunFells

Ta formulace ti dlouho vydrží

Reagovat
SunFells

a hrajeme pozajtra

Reagovat
Wazza228

Tak ono to je jedno, sestavu a tak už může zvolit on. Měl by být nějak online už součástí tréninku, ne? Jsem zvědav, jak to u nás postaví a jestli/případně koho v zimě přivede. Snad RB a DM, kde nás aktuálně tlačí bota nejvíc.

Reagovat
SunFells

Pochybuju, že by byl tak neslušný aby se mu do toho drbal a máš nějaké moc jednoduché představy o volbě sestavy. Taky si nemyslím, že je to jedno, pod novým koučem bývá obvykle nasazení hráčů větší.

Reagovat
Minister

Clark dement ty vole

Reagovat
kissak

A je po zápase.

Reagovat
Coutinho10

pro me nezaujatyho naopak dobra zapletka, ze i Norwich muze vyhrat

Reagovat
kissak

Pro Tebe ano, já už si těch nervů v minulosti vytrpět dost netřeba další.

Reagovat
Coutinho10

jeste mesic vydrz, pak bude dobre

Reagovat
kissak

Nebyl bych takovej optimista, zatím není nikdo konkrétní a nevypadá, že by se k nám fotbalisté zrovna hrnuli.

Reagovat
Coutinho10

jako vychozi pozici nemate idealni, to je fakt...no uvidime, jak to pujde...penize a PL bude velky lakadlo, takze urco nejaci hraci prijdou a pak to bude zajimavy sledovat

Reagovat
kissak

Jen aby to už nebylo pozdě než si to všechno sedne. Nějaký body se musí nahrát již teď.

Reagovat
Coutinho10

samo to nepujde, ale nemyslim si, ze by nejak drasticky vsichni odskocili a zachrana by tak pro vas mela bejt nerealna, ale zabrat budete muset, kazdopadne nemyslim si nutne, ze uz behem tohoto mesice

Reagovat
pingla

a přitom vedete a jste lepší

Reagovat
kissak

Mám stream o dost pozadu.

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne pecka, ze Premier Sport vyuziva na PL posledni dobou dost oba programy na zive zapasy PL...takto to vlastne je jak dnes, zitra, tak i ve ctvrtek

o to vic to cloveka mrzi, ze o ty prava na dalsi sezonu prijdou...

Reagovat
Shottack

Cožeto? Už se ví, kdo to bude vysílat příští sezónu?

Reagovat
Luc-Luc

skylink

Reagovat
Coutinho10

no, tak to mi uplne na ofsajd neprislo, kdyby to nechal dohrat, tak borec z Norwiche kope na prazdnou branu

Reagovat
Dan Gubić

Ofsajd to určite nebol, ale borcovi z Norwiche odskočila od nohy, bol by zablokovaný.

Inak to vyzerá že Howe nemusí vydržať ani do konca sezóny. Budú to chcieť ešte oživiť ku koncu januára spolu s posilami. Fonseca alebo kto je volný. Eddie chce hrať moderne, straky skôr potrebujú Allardyce s týmto kádrom nejak to ukopať.

Reagovat
kissak

Nemyslím si, že by měla přijít změna manažera takhle brzy.

Reagovat
Coutinho10

no jestli nezabere na jare s posilama, tak jako muze vedeni dojit trpelivost, pokud bude nekdo zajimavejsi k dispozici...tesim se na, jak to s nima pujde

Reagovat
Coutinho10

je fakt, ze by to nebylo lehky trefit, ale nechat to hrat, tak by to mozna zkusil...skoda pro ne

Reagovat
Tommy$

Ten Norwich se snad ještě zachrání

Reagovat
Coutinho10

jestli dnes prohraje na Newcastlu, tak jim moc neverim, ikdyz jeste dost zapasu, ale pokud ti okolnosti jdou takto do karet a nevyhrajes, mozna i prohrajes, tak tezko budes mit vickrat to takhle dobre nalajnovany v primem zapase o zachranu

Reagovat
kissak

Je mi líto sympaťáka Tima, takhle by to již mohlo skončit.

Reagovat
kissak

Fanoušci neskuteční, náš jedenáctý hráč.

Reagovat
Coutinho10

drama bude pokracovat

Reagovat
ACSMan

Neměl to Dubravka chytat?

Reagovat
ACSMan

myslím ten centr teda

Reagovat
kissak

Celou dobu chytá jak bůh a pak tohle.

Reagovat
O.Giroud

Dubravka no

Reagovat
salami

Tohle bych mu teda uplne nevycital.

Reagovat
Coutinho10

tezky...mozna spis lepe vyrazit

Reagovat
Dan Gubić

Neskutočný volej Pukki to by nechytil ani Jan Stejskal

Reagovat
Coutinho10

twl takova sance rozhodnout

Reagovat
ACSMan

Wooow Martin zachránil Schar je blázen

Reagovat
Coutinho10

mega luck pro Newcastle, ze to bylo zblokovany...skoda, rad bych videl prodlouzeni/penalty

Reagovat
Nikikrew

Aké predĺženie?

Reagovat
Coutinho10

myslim, kdyby to byl pohar nebo neco...skoda, ze ten zapas musel skoncit remizou

Reagovat
kissak

Si dělá prdel.

Reagovat
kissak

Vydřený a zasloužený bod s Norwichem.

Tak nevim jestli se mám radovat když vidím ten los.

Body musíme urvat s Manchesterama

Reagovat
Coutinho10

to by bylo idealni

Reagovat
ACSMan
Reagovat
aramaki

Reagovat
Swarley

https://m.youtube.com/watch?v=Br5BtnEsLxM

Si u těchto magořin vzpomenu vždy na Vidice, jak to chtěl blokovat hlavou

Reagovat
janinho

ten vidic je podobny pripad jak kolasinac. toho keby prepadli nejaki 50kilovi kokutci na motorke tak by to skoncilo tak ze by pred nim na tej motorke utekali

Reagovat
teenz

Reagovat
Dan Gubić

Leeds to dá cez VAR. neskutočné

Reagovat
Miguel19

Lol, nejlepší tým na světě a oni dají radši West Ham s Brightonem...

Reagovat
SunFells

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

jeho s Kolašinacom nechceš nasrať na diskotéke

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu že West Ham a Češi ale radši měli na Premier Sport dávat AV - City

Reagovat
SunFells

Už Miguel19 říkal

Reagovat
avicii

To rozhodne

Reagovat
avicii

Celkovo škoda ze to nejde cez víkend toto kolo... Dobre zápasy ako derby, záchranárska bitka, MU Arsenal, AV City..

Reagovat
oli9

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
O.Giroud

Asi chceli 20:30 zapas a tam nie je moc na vyber.

Reagovat
oli9

Kdepak spousta fajnšmekrů si pustí si bude ukrajovat slaninku, splachne to Baníkem v plastu a u toho bude picovat na Suka že nedá gól

Reagovat
Freedo

Aspoň něco. V Anglii celý kolo je na Amazon Prime. Puby mají Sky/BT, tak nevím, kde půjde koukat na derby.

Reagovat
Dan Gubić

Všetky puby, ktoré majú Sky/BT/Virgin môžu vysielať toto kolo PL.

https://www.matchpint.co.uk/blog/2092/can-pubs-show-amazon-prime-football

Zoznam pubov v UK ktoré vysielajú toto kolo PL

https://www.matchpint.co.uk/bars/channel/3740/amazon-prime?channels=1090

Reagovat
Freedo

Tak je to dobrý. Díky za info.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Luc-Luc

Hlavne, at nam nikoho ti drevaci dnes nezrani...vyhra by nemel byt problem

Reagovat
eder

Nezbývá tedy než doufat, že dnes nenastoupí Pigford, Richarlison a podobný dobytek, pak se snad nikdo nezraní. Ale s tou výhrou bych si tak jistý nebyl - jak píše vedle kolega REPLIKATOR - za posledních deset let tam Reds vyhráli pouze jedinkrát...

Reagovat
cubazi

Reagovat
O.Giroud

vole, to nikdy nie je dobre znamenie ked sa caka easy win

Reagovat
pospec7

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Brečíte už před zápasem? Stačilo by, kdyby za vás nehrály slečinky.

Reagovat
eder

Bez obav, žádné ̶s̶l̶e̶p̶i̶č̶k̶y̶ slečinky za nás nehrají...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Virgil si urcite rozmysli, jak se bude priblizovat brankovy care na polovine soupere

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
avicii

Tohoto sa v celku obávam, sú to pre motivované polená v tom Evertone

Reagovat
vladis271

OT: máme fakt pekné florbalistky.

Reagovat
O.Giroud

To tam su tie co mali pred par rokmi ten legendarny rozhovor?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
O.Giroud

Ano?

Reagovat
hitZor

To byly slovenky, ne?

Reagovat
O.Giroud

Hej boli, preto sa pytam ci nahodou nehraju lebo ich mena nepoznam

Reagovat
Miguel19

Mendy, Azpilicueta, Christensen, Rudiger, Chalobah, Alonso, Loftus-Cheek, Saul, Mount, Pulisic, Havertz

Reagovat
Svatej

To je odporný

Reagovat
Svatej

Samozřejmě jsem rad za rotaci a ve výsledku to je správně, takže Tuchel dělá správně, ze to točí.. jen uz mam alergii na pomaly wingbacky a ted k nim jeste pribude Saul

Reagovat
Mimalu

jako Watford snad dáme i v tomhle složení, ale i z důvodu, že budu muset hledat stream, se mi z dnešního zápasu vytrácí chuť to nějak zvlášť sledovat

Reagovat
Mimalu

Reagovat
hitZor

https://soccerstreams-100.tv/

Tady zaručeně najdeš vždycky. Osobně se dívám na hockeynews, je tam sice asi dvě minuty zpoždění, ale jede to prakticky bez záseků a celkem v dobré kvalitě.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Coutinho10

tak Cuf v zakladu, jak jsem doufal

West Ham XI: Fabianski, Johnson, Dawson, Zouma, Coufal, Soucek, Rice, Bowen, Benrahma, Fornals, Antonio

#whu subs: Perkins, Yarmolenko, Lanzini, Vlasic, Areola, Noble, Diop, Masuaku, Kral

snad zraneni Cresse nebude vazny

Reagovat
Infernoqt

Nějaké příznivé statistiky...

Manchester United have failed to keep a clean sheet in their past 14 home fixtures in all competitions, the second-longest run in their history following a sequence of 21 matches between April 1958 and March 1959 @BBCSport

Manchester United recorded a league-low 17 shots in November, while they have faced an unrivalled 60. @BBCSport

Reagovat
fenixLFC

EF: Tuchel vyřadil ze sestavy Christensena, čeká, až podepíše novou smlouvu

Tuchel- wait, what

Reagovat
Wazza228

Reagovat
diastan

| Ederson, Cancelo, Dias, Ake, Zinchenko, Fernandinho (C), Rodrigo, Bernardo, Mahrez, Jesus, Sterling

Reagovat
MCFC_8

Dvojice Ake-Zina sa trochu obavam, snad to zvladnu....btw Foden a Grealish na lavicke, ale pre zmenu Gundo, Kyle a Stones mimo

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Robertson, van Dijk, Matip, Arnold - Fabinho, Henderson, Thiago - Mané, Jota, Salah

Subs: Kelleher, Konaté, Milner, Chamberlain, Minamino, Tsimikas, Origi, WIlliams, Morton

Reagovat
avicii

Očakávana snáď bez zranení a s naším skvelým futbalom

Reagovat
pospec7

Wow krasny roh

Reagovat
Coutinho10

Soouucek is baack

Reagovat
hitZor

Jak je možné, že tohle nebyl ani faul? Jasná žlutá...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Suk

Reagovat
PhilipS

Yeees. Konečně. Kluk už to potřeboval

Reagovat
REPLIKATOR

Součeeeeek

Golman jak to chtěl chytat zpoza brankové čáry

Reagovat
Miguel19

No měli bychom se probrat. Slušnej průser zatím.

Reagovat
hitZor

Rudiger se snad ještě ani nerozběhl, pak to vypadá že Alonso šíleně hoří a Mendymu tu rozehrávku taky solidně zkomplikoval

Reagovat
Talker

Watford hodně sympatický, aktivní, agresivní, potřebujeme zvýšit tempo.

Reagovat
hitZor

Kurva za tohle bych dával žluté za zdržování, zraněný dokulhá zpoza postraní čáry na hřiště a lehne si

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Coufal dobře provětral golmana

Reagovat
Miguel19

Play is paused here at Vicarage Road owing to a medical emergency in the crowd.

Reagovat
Trapper

dik

Reagovat
Miguel19

Member of the public having a heart attack, CPR going on. Damn man, so much if this lately, players and in the crowd...

Reagovat
Side

zasranej Pfizer

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
Walter_Sobchak

Bill Gates už na dialku vypína.

Reagovat
hitZor

Dej si facku

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Side

bože... a já myslel, že je to jasný

Reagovat
hitZor

Sorry, ale ze dvou slov fakt ironie v psaném textu poznat nejde

Reagovat
J0EL

Podla mna ro bolo celkom jasne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
okokolo

U fanatiků nadhled nehledej

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Byl neockovany, zasrany antivaxer

Reagovat
okokolo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Liquid

Reagovat
Trapper

Wtf, proč že se to přerušilo?

Reagovat
eder

zranění v hledišti

Reagovat
hitZor

Nějaký divák nejspíše zkolaboval.

Reagovat
Liquid

tu píšou o vedlejších učincích vakcíny, a těch kolapsů přibývá, tak kdo ví, jasné je, že se to vykáže tak jak někdo mocný potřebuje, když zemře člověk s covidem na infarkt, zanese se do čísel, zemřel na covid, když ho sejme vakcína, tak v ofiku bude stejně infarkt, zkrátka manipulace non plus ultra

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
hitZor

I dlouho po prodělaném covidu se můžou projevit srdeční komplikace a spousta lidí s vakcínou ten covid už dříve prodělala. Kromě těch "pár" případů se sraženinama u Astra Zenecy u mladých lidí je imho vakcína úplně neškodná a za ten zvýšený počet srdečních kolapsů může post-covid syndrom.

Reagovat
Liquid

a jak vysvětlíš tu hordu falešně pozitivních lidí a také když vycházelo u nějakých obcí, že covid tam má 3x více lidí než ta skutečná obec má - je to jasná účelná manipulace

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
iamek

Reagovat
Shevchenko

A proč ses ty mrdko šel teda očkovat když seš takový pokrytec? Ty bys též zasloužil infarkt za tu tvou debilitu.

Reagovat
Liquid

Potřeboval jsem jet do zahraničí, kde to byla podmínka, a měl jsem ještě 1 důležitější důvod. Fakt že se vyplatí lidi léčit a ne vyléčit je ti doufám jasný, nebo bezmezně věříš zdravotnictví ? A k těm vakcínám, proti chřipce, proti encefalytidě - obě nemoci jsem nedostal a nevím, že by někdo po těch vakcínách měl jednak problémy či se i přes vakcínu nakazil, u těchto covid vakcín, jsou nyní nemonice plné i těmi očkovanými, takže covid vakcíny jsou šmejdy a to odborníci říkali 95% účinnost a nikde se nepsalo o tom, že ještě tentýž rok se bude muset na dávku 3. Jednoznačný vakcinační fiasko.

Reagovat
Hlahart

Co? Ty nevíš o nikom, kdo by se nechal očkovat proti chřipce a dostal ji?

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
mistr129

Reagovat
Svatej

Do picinuz, to musi dat gol Soucek gol po 11 kolech, kdy ho poprvy nedam do sestavy?!??!?

Reagovat
smazaný uživatel

Under 3.5 zlutych na west hamu nebo bude zle

Reagovat
Svatej

Alespoň má Tuchel cas tymu nakopat prdel. Vlastně všichni tri Španělé jsou pomali az hanba, takhle to nejde...

Reagovat
Coutinho10

twl Pablo...skodaaa

Reagovat
Bayern +

Musíme to čím skôr poistiť aby bol kľud

Reagovat
REPLIKATOR

Fornals velká škoda, Coufal krásně nacentroval

Reagovat
Miguel19

Tella si natrhl fimfulu...

Reagovat
hitZor

Vypadá to, že fanouška odnáší na nosítkách, takže dobrá zpráva

https://twitter.com/blueski2050/status/1466136184371957769

Reagovat
Error

rakev asi nebyla po ruce

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
okokolo

Reagovat
Side

Reagovat
iamek

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
Infi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
havrys99

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Neutron

Reagovat
REPLIKATOR

Neznal jsem, ale RIP

Reagovat
fenixLFC

brighton dve zranenia za polcas a ani jeden nie je lallana

Reagovat
REPLIKATOR

Zápas ještě neskončil, pořád má čas

Reagovat
Minister

Čo teraz zase nedal Moder... to neni normálne už

Reagovat
ACSMan

Další 1 xG které nedali

Reagovat
Svatej

Achjo, to zas budeme za zmrdy a i kdyz jde o mensinu, bude to oprávněně... Prej se v hledisti strhla rvacka a pak fanoušků řvalo "Let him fcking die"

Reagovat
Trapper

Reagovat
vladis271

Reagovat
hitZor

To má jít o naše fanoušky, nebo obecně o ty, co jsou na stadionu? V obou případech ale fakt nechutnost

Reagovat
Svatej

To info vychází z naší strany, takže počítám spis s tim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Fabianski vůbec neví, jak chytil jasný gól

Reagovat
DieFohlenBMG

Brighton dává tomu xG pěkně na prdel

Reagovat
Chittak_LFC

někdo link lfc?

Reagovat
Kixi Syhimour

Matip , tohle dávám

Reagovat
vitasrp

Alonso totální zoufalec, chlape prober se už tvle.

Reagovat
Luc-Luc

Tvl dejte uz gol

Reagovat
REPLIKATOR

Salah Do toho musí jít pravou nohou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah , tak dáváme to už

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to až na tu jednu šanci od Chelsea šílenost.

Reagovat
PanAu

Link na chelsea ? Cokoli zapnu, tak je tam Liverpool... díky

Reagovat
PP

Po nějaké době vidím City a to je hrozný válec.. 6. minuta, Villa nebyla za půlkou, 4 rohy.. U nich je to jen o finálce.

Reagovat
REPLIKATOR

Pickford

Reagovat
Luc-Luc

Proc ty chcanky buci na Virgila?

Reagovat
REPLIKATOR

rasisti

Reagovat
fenixLFC

pretoze si dovolil dostat zo zranenia toho prasata ktoremu fandia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dmnti

Reagovat
pospec7

Hendooooooooooooooooooo

Reagovat
eder

Bijte Pigforda, tu swini zrzavou!!!

Reagovat
Luc-Luc

Gooooooooooooooool Hendooo

Reagovat
Kixi Syhimour

Gerrard

Reagovat
Coutinho10

Hendo krasne placirou

Reagovat
eder

Bijte Pigforda, tu swini zrzavou!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson levačkou

Reagovat
SunFells

Krásně Hendo

Reagovat
fenixLFC

hendooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny, alá Gerrard. Výborne hráme.

Reagovat
smazaný uživatel

https://i.redd.it/5uhgh6rtiv281.png

ok ten clovek, je fakt 5lete dite totalni nesoudnost.

Reagovat
Zaschrona

Zatím jsem absolutně nepochopil, proč hraje Rondon. Na tom hřišti je úplně k ničemu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Rozhodčí

Reagovat
Minister

dobre

Reagovat
Miguel19

M O U N T !!!

No tak to byla gól paráda.

Alonso teda geniálně.

Reagovat
Miguel19

Do této akce byl na ručník a pak takhle zalepí balon.

Reagovat
hitZor

A Kai taky chladnokrevně vyhodnotil situaci a přihrál

Reagovat
Talker

Krásná kombinace

Reagovat
pospec7

Salaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
Kixi Syhimour

The best in business

Reagovat
Luc-Luc

Moooooooooooooooo

Reagovat
Coutinho10

Yeeees, Mooooooo

Reagovat
vitasrp

Ať je v útoku jakákoliv kombinace hráčů, já jsem neviděl snad jedinej opravdu kvalitně vyřešený brejk. Co v týhle situace zase Pulišič vymýšlel, však se tam ta přihrávka úplně nabízela dřív.

Reagovat
Minister

To vyzeralo úplne jednoducho neskutočné

Reagovat
Miguel19

Pulisic

Reagovat
Zaschrona

Každý zápas pořád ty stejné kraviny. Sorry jako, ale ať Rafa táhne. Mám toho dost.

Reagovat
Chittak_LFC

Ve 20. minutě odcházet z derby

Reagovat
smazaný uživatel

Za záloha Saul RLC překvapivě vůbec nefunguje...

Reagovat
O.Giroud

10,10!

Reagovat
Talker

Tohle bylo šílený od Puliho, to musí dávat jakkoliv, jen ne 2 metry do ofsajdu...

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaaaaaaaah

Henderson 1+1

Fanoušci Evertonu nezvládají a odcházejí po 20 minutách

Reagovat
Coutinho10

Antonio konecne

Reagovat
Chittak_LFC

a prd

Reagovat
Coutinho10

tak nic, debilni ofsajd

Reagovat
Miguel19

Rose

Reagovat
Kixi Syhimour

Thiago

Reagovat
fenixLFC

to tam vazne preskumavaju gol uz tri minuty?

Reagovat
Luc-Luc

Thiago zatim vybornej

Reagovat
ondris

A Fabs si verí dopredu.

Reagovat
fenixLFC

pockaj ked zacnu tie prasata hrat este zakernejsie

Reagovat
O.Giroud

trapaci ako tam hodili loptu

Reagovat
REPLIKATOR

zoufalci

Reagovat
Kixi Syhimour

rozhodčí

Reagovat
Talker

Já se u každého kontaktu bojím, kdo se zas zraní. Nejdřív Mendy, pak Puli, teď RLC...

Reagovat
fenixLFC

mam to podobne. ale nie kvoli tomu ze nasi hraci su IP ale ze hrame proti zakerakom

Reagovat
PhilipS

Hé? Proč to neuznali? Dyť tam evidentně zahrál obránce

Reagovat
kolouch

Taky jsem nepochopil. Kopl si to tam obrance patou. Antonio nevedel, kde je mic

Reagovat
fenixLFC

vazne tam ti tragedi hodili druhu loptu ked sme sa priblizili k brane strasni sedlaci fakt

Reagovat
REPLIKATOR

V Southamptonu taky přerušený zápas kvůli mrzákovi v hledišti

Reagovat
smazaný uživatel

Everton is red

Reagovat
Miguel19

Loftus

Reagovat
pingla

jota začíná manovatět?

Reagovat
Zaschrona

Láska Rafy pro Rondona ho bude stát místo. Ten chlap je na tom hřišti úplně k ničemu, akorát se plete Richarlisonovi. Nějaký běhavý hráč do středu zálohy nebo obrany by se tam hodil mnohem víc...

Reagovat
fenixLFC

tvl allan uz mal byt vyluceny kkt

Reagovat
Zaschrona

Tohle nebylo na žlutou, to první určitě.

Reagovat
Zaschrona

Jinak je tam ale úplně k ničemu, takhle pomalý DM nebyl snad ani Galásek...

Reagovat
Talker

Ty vole Loftus... Rudiger to následně vycouval po Cahillovsku až k bráně a nechal soupeře vystřelit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zase to začíná vypadat jako jatka

Reagovat
Chittak_LFC

Jak to říkal jedno Šmicer v TikiTaka, Everton věděl, že na LFC nemaj, tak je chtějí rozkopat

Reagovat
fenixLFC

fakt mrzaci ten everton, to nie je mozne futbalovo nic nepredviedli a hraju sa na milwall v minulom storoci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ma dat jednu rudou a hned bude pokoj. Chapu ze kdyz na nekoho nemam tak aspon jezdim a dru, ale proc prasit proboha to jde i za trenerem samozrejme

Reagovat
Registrujisejenproto

prasí jak idioti, ostuda

Reagovat
PhilipS

Nelíbí se mi to.

Reagovat
hitZor

Hrajou jak hovada a ještě simulujou, tohle od Alonsa nebyl ani faul

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Svatej

Krásně se boří ten mýtus o dvou silných jedenáctkach. Pravdou je, ze ten tym můžeš po dvou hráčích vyměňovat na kterymkoliv postu a může to fungovat, ale jak vyhodis pulku zakladni sestavy, je to v hajzlu. Fakt jsme slabí a ubozí.

Reagovat
Talker

Tak ono v záloze máme 4. a 5. volbu, takže už najíždíme do třetí jedenáctky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Máme 3 DM a ani jeden nehraje, místo toho tam je tak 4 možná i 5 varianta, protože bych se nedivil kdyby tam hrál James nebýt taky mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se to hovado ještě diví? Sebere míč a všechno co je centimetr za ním.

Reagovat
hitZor

Za to jak tam pak další minutu do rozhodčího hučel by zasloužil rovnou druhou žlutou a bylo by.

Reagovat
Kixi Syhimour

Matip je hrozný

Reagovat
Zaschrona

Sláva, aspoň něco

Reagovat
REPLIKATOR

Z hovna

Reagovat
O.Giroud

Boze to su take hovna vyjebane

Reagovat
Registrujisejenproto

panebože to jsou takové mrtki ten Everton fakt trapas

Reagovat
Miguel19

Příšernej výkon.

Střed absolutně nefunguje. Tam musí přijít reakce. Ač jsem si to nemyslel, tak Saul je prostě totální fail. Naštěstí je jenom na hostování, ale toho týpka můžeme v klidu poslat v lednu do prdele. To radši ať tam hraje Kepa než tenhle rádoby fotbalista.

Tam kromě Mendyho není kvalitní výkon.

Reagovat
Liquid

ten zákrok na Mounta být to na Salaha tak si liVARpool vybrečí přes VAR červenou

Reagovat
Kixi Syhimour

2 žluté za simulování , krásně to Everton dopracoval

Reagovat
pospec7

Pro Tierneyho… nenecha se ovlivnit od tech zebraku

Reagovat
Minister

Banda simulantská

Reagovat
Luc-Luc

Sudi

Reagovat
REPLIKATOR

Další mrdka simulantská Rozhodčí zatím skvěle

Reagovat
Zaschrona

Jako ne že by to nebylo úplně nechytrý zkoušet divovat před vápnem pro přímáky, ale taky se to musí umět.

Reagovat
fenixLFC

to su strasni zmrdi hraju zakerne a do toho simuluju

Reagovat
Liquid

typický FC Liverpool, Salah a Mané simulujú a Henderson prasí.....snad se Everton nedá

Reagovat
Registrujisejenproto

šílený vtípek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

typicky Liquid, mele hovna

Reagovat
Zaschrona

Zákeřně ne, jen jsme tragédi a v zápase, kde i hráči cítí, že jim o něco možná i jde, tak se snaží a občas to v zápalu boje přeženou.

Reagovat
MCFC_8

Krasne goly, hlavne ten 2. od Bernarda

Reagovat
xjert02

Krasa. Oda na fotbal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mohlo být o 5 gólů a místo toho zase můžeme prohospodařit dvougólové vedení , mi neříkejte, že tam zase nevyhrajeme

Reagovat
Luc-Luc

Z jednoznacnyho zapasu udelame drama obrana nejista opet...

Reagovat
vitasrp

Na tomhle v podstatě není, co hodnotit. Tragédie takřka od každýho hráče. Od Alonsa, který se snad ani nezapotil, je pomalý, vyklusává a přejde přes něj prakticky kdokoliv, přes Havertze, který není schopen posunout protiútok jednoduchou přihrávkou, přes Pulišiče, který neumí vyřešit jednoduchou situaci při brejku až po Loftuse, který těsně před pauzou udělá takovou hovadinu.

A já vím, že není úplně fér dělat nějaké finální závěry u hráče, když celý tým hraje sakra špatně. Ale. Saul, to je největší herní omyl tak od dob Boulahrouze ne? V tom hráči fakt není vůbec nic, na to tempo absolutně nestačí a celkově působí dojmem, že se akorát tak motá. Za mě znovu zralý na poločasové střídání a víc šancí bych mu už v lize nedával, tam v podstatě není důvod.

A ten zákrok na konci poločasu mě přivedl na jednu takovou myšlenku - on by i ofenzivní hráč měl být schopen vyhodnotit, kdy se k tomu míči nemůže dostat a trochu dbát na svoje zdraví. Stoper prostě nemůže odkopnout balón a ten odkop neprojít, byť se to určitě dá udělat i jinak, než jak to předvedl stoper Watfordu, který to udělal trochu na Rüdigera. Přesto si ale říkám, že i Mount přece musel vidět, že ten míč mít nebude a mohl tak nadskočit případně do toho taky neletět naplno, protože to za každý situace dělal Wilshere a každý ví, jak pak taky dopadl.

Reagovat
masly008

Aaaa pán zapoměl na různé drinkwatery a bakayoky co?

Reagovat
vitasrp

Vůbec ne, Bakayoko měl na Watfordu taky TOP zápas, ale ten Saúl mi přijde ještě o kus marnější.

Reagovat
masly008

Reagovat
Talker

Přijde mi, že místo toho pragmatického fotbalu, kdy soupeři nepůjčíme míč a všechno máme 3x zajištěné jsme dneska přešli na hurá fotbal, kdy se tam RLC snaží jako poslední záložník před obranou přecházet přes 2-3 soupeře.

Watford je aktivní, cítí krev a dupou do toho. Nejlépe připravený soupeř za relativně dlouhou dobu.

Samozřejmě jim pomáhá, že hraje dvojice Saul-RLC, kdy první je neviditelný a musel jsem si kontrolovat, jestli nestřídal a RLC tam chodí do soubojů jako by byl Puli a byl někde u vápna soupeře. K tomu krajní beci, kteří nemají rychlost.

Pokud by to šlo, stáhl bych Maatsena. alonso sice pravidelně vytvoří fantastický moment vepředu, ale dozadu je absolutně v lese.

Reagovat
Talker

a ještě pochvala pro Mendyho, ten se dneska zapotil více, než za předchozích pár zápasů dohromady.

Reagovat
REPLIKATOR

Nelíbí se mi to, od 25. minuty to nemáme pod kontrolou. Everton agresivnější a po kontaktním gólu ještě více ožil. Tohle klidně může skončit zase remízou 2:2.

Reagovat
avicii

Toto je teda veľká výstraha, ono už polčas mohol byť o 3 góly a dohrať to v kľude, takto nám to ešte pekne osladia, diváci ich budú hnat a ktomu budu prasit

Reagovat
fenixLFC

okej. nemam nic proti vyhecovanym zapasom ani voci nepriatelskemu stadionu. ale fakt mi vadi ked skoro kazdy osobny suboj sa bojim, ci zas niekoho nezrakvia. allan, richarlison, doucore, keane su strasni nezvladaci. futbalovo su na tom otrasne a jedine co robia je ze hraju zakerne jak klub z 90. rokov v league 1. a ked uz hraju hovno a zakerne, tak aby toho enbolo este malo tak sa zacnu hrat na delfinov. a fans ich v tom doplnaju, dvakrat nedat loptu aby sa museloc akat na dalsiu je jedna vec ale hodit z tribuny loptu pocas sance je zmrdovina. nehovoriac o tom ze salah moze byt rad ze pri tej sanci ked nedal ho netrafili jak po nom zas hadzali veci z tribuny...

Reagovat
Miguel19

Saul zase dole o půli Nepamatuji marnějšího hráče.

Reagovat
Talker

Díky bohu, to je na regulérní přesunutí do Béčka a povolání nějakého juniora, i kdejakej 16tiletej kluk bude užitečnější.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Phillipinho

Jako ja sem ten letni prestup absolutne nechapal. 2 roky neni schopnej dat presnou prihravku nebo vyhrat souboj a on odejde k uradujicimu vitezi Ligy mistru. To proste nemohlo skoncit jinak nez totalnim fiaskem.

Reagovat
Hlahart

Já si pamatuju jeden z prvních zápasů Cuadrada, jak běhal po pravé lajně a vůbec netušil, co se hraje za sport

Reagovat
smazaný uživatel

... názorná ukážka, čo vie spraviť dôvera trénera a sebavedomie hráča s tým spojené..

Reagovat
Chittak_LFC

Sice 2 karty za simulovaní OK, ale stejně trest v podobě ŽK je v porovnání s tím, co můžeš získat (pencle, / body) když to vyjde, je strašně málo.

Pokud hráč (simuluje většinou někdo z útočné formace) je zkušenej a pohlídá si emoce, druhou ŽK v zápase nedostane, tzn. v uvozovkách je ta ŽK trest minimální.

Kdyby se za jasnej diving (vyhodnocení vždy po uplynuvším kole dávaly ostré flastry např.1. simulace v sezóně 5 zápasů stop a po celou dobu 50% platu dolu, 2. jasná simulace 1% z. stop atd., tak by to třeba zmizelo.

Reagovat
Chittak_LFC

*10 zápasů

Reagovat
SpecialOne

Ještě Sarra, těch stoperů je tam málo.

Reagovat
Talker

Tak ono tam není moc koho poslat, Jorginho tuším není plně fit, takže do zálohy jeden ze stoperů, protože lepší než hrát v deseti.

Reagovat
Eilhart

Reagovat
Zaschrona

Fajn vidět, že Liverpool trochu znervózněl tou zlepšenou hrou. Když i Rondon začal vypadat jako hráč, co tam má smysl, nemusí to být úplně zahozený. Fajn vidět, že to tam není všem úplně jedno a aspoň začali jezdit. Hrát víc v tom stylu poslední čtvrt hodiny, tak nějaká šance je. Možná ne dneska, ale v posledních dvou měsících by šlo uhrát podstatně víc bodů. Jsem dost zvědavý, co přijde teď, jestli něco v tomhle stylu nebo úplný rozklad. O Rafově budoucnosti to nejspíš rozhodne...

Reagovat
Luc-Luc

Nesmime znervoznet v druhe puli, Mane se dnes drzi, ale mam obavy o Thiaga, to je horka hlava a zlutou uz ma...jinak sance tam byly tak na 4 goly urcite, tohle derby musime vyhrat

Reagovat
Bayern +

Rice je dnes neskutočný ❤️

Reagovat
cubinho

ty vole...

Reagovat
Coutinho10

tak to je k posrani

Reagovat
Miguel19

Ten Ekong je solidní výmaz.

Reagovat
vitasrp

Dobře ho zahodil. Úplně jasnej faul, to ten stoper posral ten souboj.

Reagovat
hitZor

Úplně jednoznačná druhá žlutá, a ještě ho tam pak jako dobytek zvedá ze země, když vidí, že očividně je totálně otřesený.

Reagovat
DieFohlenBMG

uf ofsajd

Reagovat
DieFohlenBMG

tak ne

Reagovat
spider_8

Ten plesatej picus mel za tohle dostat druhou zlutou.

Reagovat
cubinho

Take šance

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané

Reagovat
Miguel19

Cleverley To je fakt kopyto. Ještě zraní Mendyho tvl...

Reagovat
hitZor

Kdyby čárový pískl jasný offside, tak se to stát nemuselo. A režie to při opakovačce schválně zastaví v moment, kdy ten přihrávající teprve napřahoval a Cleverley byl ještě na vlastní půlce, aby to jako offside nevypadalo

Reagovat
Talker

Co se to dneska děje proboha?

Reagovat
vitasrp

Rüdiger se vrátil ke svý klasice pod Lampardem, vyběhnout do křídla, otevřít hřiště, nacentrovat hrůzostrašně na nikoho a poslat soupeře do brejku. Boha, ať se uklidní ti hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zmrdi takovi hraci typu Frydek, strasny tvrdak ale neustoji nic a jeste simulant, nesnasim takove hrace

Reagovat
Miguel19

Zajímavý střídání

Reagovat
Talker

Tak Ziyech na CM nebo tam hodíme Mounta?

Reagovat
Jackmaker1989

Tak Jorg je asi zranený, že ak to takto strieda. Dobre v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

West ham boze to je skoda

Reagovat
Talker

Ziyech mi taky pije krev. Máme míč, zatlačíme soupeře k vápnu a on tam pošle centr na hráče mezi 3 ve žlutém daleko od brány, takže akorát přerušíme tlak.

Reagovat
Talker

Od toho centru se zapojil ještě 3x a je z toho žlutá a 3 ztracené míče.

Reagovat
hitZor

Krása, další žlutá za drobný faul, při kterém se hráč Watfordu ani trochu nesnaží ten souboj ustát

Reagovat
hitZor

Ale hodit soupeře hlavou na reklamní banner je podle tohohle šaška úplně v pohodě

Reagovat
montaigne33

Vypadá to, jako kdyby Křetínský přinesl WHU smůlu...

Reagovat
John Obi Mikel

Od jeho příchodu ještě nevyhráli.

Reagovat
REPLIKATOR

Náhoda? Nemyslím si.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
montaigne33

Reagovat
hitZor

Ziyech má něco se zrakem, nebo proč už potřetí poslal přihrávku někam, kde v okolí třiceti metrů nebyl jediný náš hráč?

Reagovat
RKBoy

to čo za sranec hráme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Gordon

Reagovat
ACSMan

Snad bude v pořádku To jako VAR nemůže ovlivnit toto? Jestli třeba padne gol tak je to docela fail

Reagovat
pospec7

Tvl dalsi simulant. Zmrd

Reagovat
Miguel19

H A K I M !!!

Reagovat
Luc-Luc

Tvl oni maji dve zluty za simulovani a furt tam skacou mrtky

Reagovat
REPLIKATOR

Další simulant

Reagovat
John Obi Mikel

Zijáš

Reagovat
hitZor

Záješ (podle dnešních komentátorů )

Reagovat
Liquid

a Kuka na lavici Watfordu

Reagovat
Kixi Syhimour

Karma, svině

Reagovat
Talker

Goool

Reagovat
Talker

Chtěl jsem zjebat Mounta, že je neviditelný od toho golu, ale tak 1+1 za zápas není špatný ve výsledku.

Reagovat
pospec7

Salaaaaaaaaaaaah! A žerte

Reagovat
Luc-Luc

Moooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Miguel19

Ač je Alonso tragickej, tak parádní druhé asistence..

Reagovat
John Obi Mikel

To říkám furt, že má hrát v útoku. Si spletl povolání.

Reagovat
Coutinho10

Jooo, Mo trestá

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe to až tak neprajem ako osobe, no

Reagovat
Zaschrona

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa máš celkovo inak, jardo

Reagovat
Zaschrona

Zabijte mě někdo pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Everton

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Registrujisejenproto

Best on the world.. Žádný fakin Missi

Reagovat
Nikikrew

Pickford je anglická jednotka áno?

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Pro Jižníbránu určitě. Bohužel pro ně.

Reagovat
Nikikrew

Njn ale on je úplny šupák

Reagovat
norton

myslim si ze nie na dlho

Reagovat
Čenda

strašná jednotka.

Reagovat
RKBoy

Everton posledná výhra proti Poolu pred 11. rokmi, neskutočný tragédi.

Reagovat
Kixi Syhimour

*domácí

Ale pravidelně nám rakví hráče, to je ve výsledku horší

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě Gerrardovci by se dnes mohli pochlapit.

Reagovat
REPLIKATOR

SALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
O.Giroud

zer Colemane

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Gordon, namiesto prasiat trápne herečky, ten tím je neskutočne chabý ... Momík

Dámi a páni, najlepší hráč sveta dal gól .

Reagovat
fenixLFC

dobra karma za toho mladeho zmrdecka co mal dostat ako treti zltu za simulovanie

Reagovat
RKBoy

vie mi niekto zhodnotiť náš výkon v 1. polčase? podľa štatistík to vyzeralo na tragédiu a komentárov to bola zas Alonso-Saúl šou.

Reagovat
hitZor

Ještě bych k těm dvěma přihodil Loftuse a je to perfektně výstižné

Reagovat
Talker

Hele nedisciplinované, nepřesné, pomalé. RLC si troufal chodit do soubojů jako poslední hráč, Saul se schovával, nedokázali jsme podržet míč. Prakticky zápas nahoru dolů.

Zachránil nás Mendy, klidně jsme mohli prohrávat 3:1 o poločase.

Reagovat
Talker

Jinak alonso je v defenzivě klasicky jen na stínování. Na druhou stranu byl klíčový v obou golech, no, takže těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Class 2022

Reagovat
Talker

Tímhle tempem fakt budeme na Vánoce hrát s juniorkou.

Reagovat
Miguel19

To je fakt mrdka ten Rose..

Reagovat
hitZor

Tohle klidně mohla být červená, tohle je prostě fakt čistě pokus zranit hráče a s fotbalem to nemá nic společného

Reagovat
RKBoy

Rose debil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pickford , další čtyřka, Jota si gól zasloužil

Reagovat
pospec7

Jota wow

Reagovat
Luc-Luc

GoooooooooooolDiogoooooooo

Reagovat
Coutinho10

whaaaat Diiiigooooooaaaaaaaaaal

Reagovat
Kixi Syhimour

Překrásný gól prostě , portugalský fenomén

Reagovat
Minister

Ty vole už 43 gólov v 14 zápasoch. Slušné

Reagovat
Chittak_LFC

Ten Pickford se pořád tváří, jak kdyby zrovna nakrájel deset kilo cibule

Reagovat
EL Gringo

Ten Diogo je neskutocny, mohol to byt az taky dobry kauf?

Reagovat
REPLIKATOR

Jota > Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Robbo formička, Jota neuveriteľne. Krása paráda extraordinarne...

Reagovat
fenixLFC

jotaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

vvd prvá žk v sezóne, začína byť vo forme, tento najlepší stopér sveta?

Reagovat
Svatej

To to vážně musime rozjet i na tyhle frontě?

Reagovat
aramaki

V tomto pripade by som mu to asi uznal

Reagovat
Luc-Luc

Hendo paradni vykon

Reagovat
aramaki

6 ligovych zapasov v rade United proti nam nevyhrali? (0-3-3) tak dnes asi cista 1, ti budu namotivovani ako na finale LM. Ak to dnes chalani uhraju, tak to bude maly zazrak.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja verím vo výhru teda

Reagovat
aramaki

Ako gunner samozrejme aj ja. Budu ale hecnuti, novy trener, uhrali fajn vysledok na Chelsea, aj jed so stastim a hraju doma.

Reagovat
Golasso

Aspoň remízu prostě musíme dát a motivovaní bychom měli být taky, když nás případná výhra posune do TOP 4.

Nevíš, jak je na tom Saka? Jestli nebude hrát, tak to bude směrem dopředu porod

Reagovat
Mastný Chobot

Arteta povedal, že je hopeful, takže ho očakávam v základe.

Reagovat
Golasso

Dík. Aspoň, že tak.

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
aramaki

Sun pise, ze Saka dnes hrat nebude, tak uvidime. Bez Saku to bude zaujimave. Napravo v tom pripade Gabi..

Reagovat
Golasso

Snad se pletou . Gabiho uvidím rád, ale spíš na hrotu.

Reagovat
Nikikrew

Zazrak? Ved United su na tom este horsie ako my. Myslim si ze bod je hratelny kedykolvek

Reagovat
aramaki

Sme na tom vyborne, ak porovnavame posledne roky. Oni su momentalne v riti, ale Rangnick ich postavi na nohy, hracov nemaju zlych, len ta obrana uvidime

Reagovat
Dawon

Rangnick byl vcera teprve poprve na treninku a dneska urcite nebude na lavicce - nejaky dramaticky boost jeho zasluhou tam zatim asi moc cekat nejde.

Reagovat
aramaki

Zmena uz bola vidiet aj na Chelsea, samotna hra bola ako pod Olem, ale pristup hracov bol iny.

Reagovat
Dawon

Tak pristup byl ale spis ten sekundardni problem, ktery se vetsinou spravi relativne snadno a rychle...ze ta hra stala uplne stejne za hovno a bod z Chelsea byl maly zazrak je trochu horsi a tam se obavam, ze velke zlepseni nenastane ani dnes

Reagovat
Busby babes

jj, vidim to podobne... no, tak uvidime.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Čenda

Reagovat
PP

u nich remíza, u nás výhra. Problém trošku je, že po dlouhé době jsme spíš my o fous favoriti, takže očekávám maximálně plichtu.

Reagovat
aramaki

Ved prave

Reagovat
Čenda

Bod je snad minimum dnes.

Reagovat
Gunner14

Včera super výsledky pro nás v boji o TOP4. Mohli bysme pěkně dupnout, pokud dnes vyhrajeme. Auba bude muset být vzhůru konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Auba je za zenitem je pryč.nevim co od něj pořád očekáváte. Zase nás bude stát body. Dneska budeme rádi za remiz, ale spíš se Arsenal zase posere už v kabině

Reagovat
Nikikrew

zas neprehanaj. Auba ma stale svoje zablesky. Arsenal sa tak mohol posrat v kabine pred 10-12 rokmi, nie dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemám pocit že tým si věří na tyto velké zápasy a stadiony. Takže já bohužel očekávám prohru..

United se vždy porazili sami v minulých letech

Reagovat
Nikikrew

Tak sme tam neprehrali kolko? 3 roky asi tak nemam ten pocit ze by sme tieto zapasy na OT posledne nezvladali

Reagovat
PP

bohužel, jako vždy, když máme možnost díky zaváhání sousedících týmů se posunout, tak to dojebem.. Ale třeba ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdy, kdyz arsenal zacne mluvit o boji top 4, tak skonci 8.

Reagovat
Nizzie

Jo jo vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba si arTETA udělá osobák a skončí letos sedmej

Reagovat
lofin9

Co mate zase v chranenej dielni internetovu hodinku?

Reagovat
ashburtongrove

Tohle je furt ten samej, asi vedouci krouzku

Reagovat
aramaki

Reagovat
Mastný Chobot

včera mu trvalo 20 minút, kým zistil, že Arsenal naozaj za posledných 10 rokov vyhral viac ako jeden away zápas, nechaj ho.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Front hell

,,jsem dement" to bylo zatím nejrozumnější co napsal

Reagovat
aramaki

Reagovat
Front hell

A nebo třeba zase vyhraje nějakou trofej o což se skoro 3 roky marně snažil zrzek

Reagovat
smazaný uživatel

treba nejakou evropskou,ze? oh wait...

Reagovat
Nizzie

Běž radši počítat, jak jsme 10 let nevyhráli venku

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes musíme prostě získat 3 body a je jedno jakým způsobem!

Reagovat
ashburtongrove

https://ibb.co/k6cg50S

Kdyz uz jsou lepsi v head to head, tak je zmenime alespon za Liverpool

Reagovat
Busby babes

ja nam teda dneska moc neverim...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodnuti prislo pozde. Ole mel jit pred repre pauzou a Ralf uz to mohl mit rozbehnuty. Takhle Míša predvede dalsi submisivni vykon a bude to pravdepodobne nekoukatelnych 0:0

Reagovat
ManUnited

jak si každej myšlí, že přijde Ralf a do měsíce budeme hrát jako ofenzivní mašina

Reagovat
smazaný uživatel

do mesice? do mesice to tak bude bez debat. Realne tak do 2 tydnu

Reagovat
ManUnited

no rád se nechám překvapit

Reagovat
Nizzie

Henten jaderný fyzik, psycholog a věštec to má výborně spočítané. Myslím, že ještě teď počítá, kolik jsme vyhrali away zápasů za posledních deset let , jak včera tvrdil, ze jen jeden. z něho už má každý jen prdel...

Ale teď vážně, bylo by překvapením, kdyby s vámi Ralf něco neprovedl, tým prostě kvalitní máte. Teď i zkušeného trenéra.

Reagovat
Busby babes

tak dneska uz to bude Rangnick, j fuk, kdo stoji na lavicce. Ale za ty dva tri treninky se neda cekat zazrak a Arsenal ted hraje dobre.

Reagovat
Dan Gubić

Rangnick nemal pracovné povolenie, ak by trénoval tak so svojou žiadosťou by sa mohol rozlúčiť. Celú prípravu na zápas viedol Carrick a tak to bude aj večer.

Čo je isté United budú šlapať s vedomím nového kouča na tribúne a podporou podstatne optimist. fans než posledné týždne. Vidím to na neľútostný boj a tesnú výhru domácich.

Reagovat
Busby babes

jo, asi jako Conte netrenoval a jen stal na kraji hriste a sledoval trenink.

Reagovat
Dan Gubić

Carrick včera jasne povedal že s Ralfom zatiaľ ani len nehovoril a mužstvo pripravoval rovnako ako na posledné zápasy.

Čo robil Conte ma nezaujíma. Tam bol však veľký rozdiel v tom že v UK predtým trénoval a svoj džob vykonával aj počas posledných 2. rokov čo Rangnick nespĺňal ani v jednom bode. Proces schválenia Ralfovej legálnej práce v UK bol zložitejší, drahší (20k) a zdĺhavejší.

Reagovat
Busby babes

zadnej rozdil tam nebyl, proste nemel pracovni povoleni, uplne stejne jako Rangnick.

Reagovat
Dan Gubić

Bol v tom diametrálny rozdiel. Conte nemusel - ako ešte len včera musel RR - ísť pred "odbornú komisiu" preukazovať svoju spôsobilosť na vykonávanie práce o ktorú sa v UK uchádza (možno komplikácia aj to v akej krajine mal posledný polrok prechodný pobyt). Stačilo by jedno foto z tréningu a úrady aj RR majú malér. Samozrejme je pravdepodobné že cez nejaký Zoom s Carrickom komunikovali. Ale to je úplne iné ako byť s mužstvom na tréningu. Aj tak zbytočná debata, za 2 tréningy by dokázal kuloví.

Reagovat
Busby babes

mel Conte pracovni povoleni nebo nemel? Nemel. tecka.

Reagovat
Svatej

Ja vubec nevim, kde se ten pošuk sebral, ale je dost mimo a otravnej

Reagovat
Front hell

Já to mám podobně

Reagovat
Busby babes

Ralf Rangnick work permit approved. Press conference set for tomorrow.

Reagovat
SunFells

Lads, it´s United ....1:0 pro Arsenal a De Gea MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Lads, it´s Arsenal ....8:2 pro Utd a nastoupi becko

Reagovat
SunFells

Pogba je zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

tak cecko

Reagovat
Taiger

Dneska bych bral i remízu, ALE

snad Arteta nebude debil a posadí Aubu, dal bych tam před něho na hrot hned 5 jiných hráčů:

Laca, Marti, Pepe, Balogun, El Neny

Reagovat
Golasso

Tvl, porazit MU s Elnenym na hrotu .

Reagovat
Taiger

Pravej egyptskej král v lize

Reagovat
aramaki

Reagovat
SunFells

Tipuju že nebude debil a dá tam Aubu.

Pepe a Elneny můžou dneska být v sestavě i tak

Reagovat
Minister

Som najprv čítal, že Mari

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

přání 8:2

tip 8:1

Reagovat
Nizzie

Úkoly z matiky řeš s maminkou, ale když se ptáš, odpovím Ti.

8:2=4

8:1=8

Kdybys to potřeboval ještě dovysvětlit, s důvěrou se na mě obrať.

Reagovat
smazaný uživatel

to, ze si to trauma vytesnil z hlavy neznamena, ze se to nestalo. Tohle neni matematickej priklad, ale realny skore ze vzajemnyho zapasu. Byť to vypada nerealne. Skutecne jste dostali takovej ceres.

Reagovat
Nizzie

Ale no tak, nekecej, ve škole jste dostali úkol a nevěděl sis rady, tak to přiznej. Není to trapné. Stává se to i normálním lidem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses blázen. Ty ses prostě z toho výsledku regulerně zbláznil.

Reagovat
Nizzie

Ano gauči. Ale tak snažíš se hezky. Akorát ty nápady nějak docházejí.

Reagovat
Nizzie

Co je gauči, kapesníčky pošleme?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tu soutezis o největšího zoufalce? Ses favorit no

Reagovat
Nizzie

Tak snažím se od tebe pochytit co se dá, ale asi se ti nikdy nevyrovnám, ale jsi můj vzor, tak ze sebe dělej dál koko*a, myslím, že můžeš být vzorem pro spoustu zdejších uživatelů.

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

cringe

Reagovat
Nizzie

Že, neumět počítat je vyloženě trapas.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Infernoqt

Nebál bych se říct, že nás čeká nejdůležitější zápas sezony. Takový zápas, který má hodnotu 6 bodů.

Reagovat
Infernoqt

Hrajeme sice na hovno, ale ta bojovnost tam je. Když už bychom nevyhráli, nesmíme si dovolit prohrát. Osobně si myslím, že toto utkání nemá favorita, může to dopadnout naprosto jakkoliv.

Reagovat
Mato178178

o kom hovoris .. united?

Reagovat
Infernoqt

Já nevím, na eurofotbalu jsem osm let, tak už bys měl vědět, že fandím Dani Daniels

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Zkus to popřít. Protože případná výhra může nakopnout nás nebo Arsenal. To posílí i naděje o top čtyřku. Je jasné, že v této konkurenci nebudeme příští rok v LM oba dva.

Reagovat
Busby babes

proc bych to zkousel, je to uplna kravina a nejdulezitejsi zapas sezony to neni.

Reagovat
Infernoqt

V rámci PL? Podle mě ano.

Reagovat
Busby babes

jen nas teda pak ceka jeste dalsich 24 nevyznamnych zapasu no...

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně ne. Dokonce nic takovýho neexistuje, neboť v každém zápase je za vítezství 3 body, remízu jeden a prohru žádnej. Proto jsou si všechny zápasy rovny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě tohle je zápas o šest bodů, to samé bude zápas s West Hamem, protože tam se tak nějak očekává, že kolem toho 4-5 místa se budou motat tyto týmy a bude to těsné, pak může hrát roli právě vzájemné zápasy

Reagovat
PP

je to trošku blbost.. Vy, stejně jako my jsme schopní prohrát s kýmkoliv (viz vy s Watfordem). Ano, kdyby to bylo jako dříve, kde naše TOP4 porážela slabší týmy jako na běžícím páse, tak proč ne, ale ta doba už je dávno fuč.

Reagovat
Miguel19

3:3 (CR7 3 fíky; ESR 3 fíky)

Reagovat
Front hell

to bych bral

Reagovat
Taiger

Přání sestavy pro dnešek (předpoklad, že Saka nebude ready)

Ramsdale - Tomi, White, Gabi, KT - AMN, Partey - ESR, Pepe, Marti - Laca

Hlavně ať nehraje noob Ode

Reagovat
mr.Silver

Očekávám totožnou sestavu jako o víkendu

Reagovat
Taiger

Podle mě bude ta samá akorát bez Saky, nebude ho chtít riskovat

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard je tak marný? Podle madridistů byl už před třemi lety nejlepším záložníkem španělské ligy

Reagovat
O.Giroud

No ja som mal pocit, ze aj niektori fanusikovia Arsenalu z neho striekali kade tade. Musel byt herne fakt uzasny, kedze statisticky to bola bieda.

Reagovat
Taiger

Nebyl úžasnej ani omylem, ale stříkala tu z něho většina od nás celkem nepochopitelně

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Tak úžasný nebyl ani omylem. Ale za gol proti slepicím to stačí. Teď už být špatný prostě nemůže.

Ne, ale teď vážně, byl tu i od našich fans pro mě nepochopitelný hype. Za to půl roční hostování teda moc nepředvedl, ale zase, je pořád ještě mladý. Může z něj být pořád dost solidní hráč.

Reagovat
O.Giroud

ten hype bol az prehnany sa mi zda. Horsi ako Ceballos snad nebude

Reagovat
Nizzie

No to doufám.

Reagovat
Taiger

Nebyl nic moc ani u nás

Reagovat
aramaki

Odegaard bude v pohode, chce to nejaky cas kym si to sadne

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

neni, jen se na jeho pozici rozehral smith-rowe., jinak by byl jasny zaklad (a zaslouzene)

Reagovat
Nizzie

Nevím za co, mě teda nepřijde kdo ví jak dobrý zatím. V žádném zápase vyloženě nezazářil. A že by vymyslel něco navíc se taky říct nedá.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Golasso

Není marný. Loni byl společně s ESR hlavním strůjcem toho silného závěru sezony, chytil se a zapadl strašně rychle. Kvalitní hráč.

Letos byl na začátku sezony trochu z formy a naopak se víc chytil Saka a ESR pokračuje v dobrých výkonech. To by samo o sobě nebyl pro Odeho problém, jelikož by se točil s ESR na AM, ale změnilo se i rozestavení a teď hrajeme spíš variace na 4-4-2, kde pro Odeho není místo. Až nebudeme potřebovat dva hroty na něco, co by měl v moderním fotbale zvládnout jeden, tak nadejde znovu Odeho čas . Snad už v lednu.

Jinak s tou neproduktivitou, která se tu Odemu vyčítá, se potýkali v podstatě i Saka a ESR a s herní praxí se to zlepšuje. Věřím, že to dokáže zlepšit i Ode.

Reagovat
Mastný Chobot

Mal slabý úvod, ale ja mu verím

Reagovat
aramaki

Rams - Tomi, White, Gabriel, Tavares - Lokonga, Partey - ESR, Laca, Gabi - Auba

Reagovat
Čenda

Čekám 1:0 pro United. Jejich motivace bude velká, my jsme na tom zase nejlíp za poslední roky. Takže si přeju jen jedno, ať to neposere rozhodčí, VAR, FA, vítr ani úzký hřiště ci podobný kokotiny.

Reagovat
Taiger

A co sníh?

Reagovat
Čenda

"Podobný kokotiny." I když sníh mam docela rad, takže vlastně mas recht.

Jak to tam vlastně vypadá? Sněží tam? Jsem líný prase.

Reagovat
ACSMan

Jakože když sněží tak jsi líný prase a když nesněží tak nejsi?

Reagovat
Čenda

jsem vždycky, bez ohledu na povětrnostní podmínky. Jsem línej si najít, jak to tam vypadá.

Reagovat
Hlahart

Snad teda AWB, Matic (a Shaw) cestujou odděleně, jinak to vidím na 5 vzadu

Reagovat
O.Giroud

Zapas o 4. miesto, Newcastle to po prestupaku asi nestihne a uvidime co Slepice.

Reagovat
masly008

Prý slepice to jako do top 4 ? To už ten Newcastle je pravděpodobnější

Reagovat
O.Giroud

Tak cakam co ten Conte vycaruje

Reagovat
Čenda

Jak hraje Brentford poslední zápasy? Muzou obrat slípky o body?

Reagovat
smazaný uživatel

Mírné OT: Nejste náhodou někdo v Londýně/UK a nemáte zájem o 1 - 4 lístky na sobotní zápas WHU - Chelsea? Původně jsem měl letět s kamarády, ale bohužel ta jejich současná opatření jsou pro nás no go Prodám za standartní cenu 65 GBP per ticket, byt jsem měl od překupníka asi za 2x . Pokud by někoho zaujalo a chtěl vědět detaily apod., dejte vědět

Reagovat
Nizzie

Toto je strašné peklo co se děje...

Reagovat
smazaný uživatel

To teda...my chteli jen na otočku na jeden den, a to za současných podmínek nepřichází do úvahy :/ Museli bychom přicestovat dříve a to už nedávám z důvodů práce apod. Nemohli s tím týden počkat

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké opatření?

Reagovat
Kinky7

Musí do karantény i když je očkován. Já to stihl minulý týden poslední den co to šlo

Reagovat
smazaný uživatel

I jako očkovaný musíš do 2 dnů od příletu postoupit PCR, počkat na výsledek a doufat, že ti nevyjde pozitivní, jinak bez pardonu na 10 dní do karantény na vlastní náklady. Výjimka na opuštění do 24 hodin není, pokud chceš v sobotu na zápas, musíš zkrátka přiletět o 1-2 dny dřív.

Reagovat
vicinda07

Sanchez vyzeral pri slovinskom muzstve ako ze zabludil na futbalove hrisko (uz as tak po 50 krat) a on stale hra, za kazdeho managera dotaane milion sanci, ja to nechpem... Rodon a Tanganga nie su zazrak ale o triedu lepsi od neho...a este ked mu chrbat kryje Ben Davies... Och

Reagovat
matZz

akorát Davies vypadá zatím pod Contem celkem ok

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham - Brentford 2:1

Manchester United - Arsenal 3:0

Reagovat
Front hell

I to je možné

Reagovat
J0EL

Z Brentfordom budete radi za bod

Reagovat
Čenda

Ramsdale - Tomi, White, Gabriel, Nuno - Elneny, Thomas - Emile, Ode, Marti - Auba.

Wow.

Reagovat
J0EL

Elneny ale zas ofenzova fajn

Reagovat
Golasso

No snad si Elneny dneska vybere dobrej den ...

Reagovat
mr.Silver

Elneny - Thomas super, na toto čekam už hodně dlouho, i když Elnenyho nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

el neny

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický pičus Arteta vymysli picovinky před zapasem velkym, ma tam byt Sambi a Auba měl sedět

Reagovat
Studni

Někde jsem četl, že Saka i Sambi nejsou 100 % fit. Tak asi proti slabším soupeřům šetří

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je mozne no, pak bych to chapal o trochu vic, ale i tak to neni nic moc

Reagovat
aramaki

Reagovat
Golasso

Reagovat
aramaki

El nervy

Reagovat
Čenda

Saka úplně out, snad bude ok

Reagovat
smazaný uživatel

Však jde na lavce

Reagovat
Čenda

Aha tak sorry, původně byl na livesportu i v appce mimo.

Reagovat
mr.Silver

Ta obrana United je příšerná

Reagovat
Infernoqt

To lze v našem současném rozpoložení ještě brát jako pochvalu... Tak díky

Reagovat
Čenda

De Gea - Dalot, Lindelof, Maguire, Telles - Manfred - Sancho, Bruno, Rash - CR7

Reagovat
Čenda

*McFred, všichni pochopili.

Reagovat
avicii

Podľa výkonov asi Manfred Cocot..

Reagovat
aramaki

Reagovat
Hlahart

Tam je snad vsechno špatně

Reagovat
Svatej

Utok je zajimavej

Reagovat
CR7RONALDO

Ja som teda dnes práveže celkom spokojný.

Reagovat
mithro

Dalot. to bude zas zabava

Reagovat
avicii

Hmm tie zostavy, mohla by byť prča

Reagovat
Čenda

Reagovat
Čenda

Potenciál k tomu, aby se objevil i přenašeč spojitosti.

Reagovat
Mikesh

Převaděč, přenašeči jsou pouze očkovaní.

Reagovat
Čenda

dík, jsem trouba, dlouho jsem to neviděl evidentně.

Reagovat
Mikesh

Np.

Reagovat
Nizzie

To je vyloženě k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Válka kriplů, kdysi věhlasný zápas, dnes jen naleštěná bída, ale na čtvrteční večer why not

Reagovat
Cobra

Střela na bránu v 5 minutě.

Reagovat
Mastný Chobot

Elneny v základe dpč

Reagovat
aramaki

Hafo skusenosti

Reagovat
norton

pocuj ako sa vola ten program cez ktory sledujes streamy? myslim ze ty si to sem daval nedavno

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast

Reagovat
Taiger

sup

Reagovat
Mastný Chobot

stiahneš appku Kodi a potom do nej add-on s názvom SportHD ... kopa návodov je na nete

Reagovat
Infernoqt

Bruno Fernandes: “Sometimes it’s good to change coach as it gives some people that burn they need to be at their best.”

Reagovat
smazaný uživatel

Dávaj to někde? Všude jen tottenham. Nema to na dnes koupeno Amazon?

Reagovat
smazaný uživatel

21:15 premier sport1

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Sancheze se fakt nezbavíme a ještě do toho se musí zranit Romero

Mohl by začít dostávat víc prostoru v té tříčlenné obraně Tanganga když už se budeme muset smířit s Daviesem v základu.

Reagovat
Minister

Ode dneska by si mohol konečne niečo ukázať...

Reagovat
Front hell

Reagovat
mithro

to je zaciatok, chudak ragnick

Reagovat
Kixi Syhimour

Partey

Reagovat
mithro

Fred’s started like he’s determined to prove that video doing the rounds of his highlights from Sunday is a deepfake

Reagovat
mithro

a este zrani de geu, to je majster

Reagovat
smazaný uživatel

První co musí RR udělat zrušit McFreda, zajímavé, že když tam byl v neděli ještě Matic tak Fred hrál úplně jinak

Reagovat
Hlahart

To fakt není zajímavý, to je úplně zřejmá věc už několik měsíců. Momentálně by jako dřevák hrál vedle McTominaye i zdravej Kanté.

Reagovat
Minister

Čo ten Partey zasa vyvádza

Reagovat
Taiger

Ronaldo

Reagovat
Tommy the Gunner

Partey a Elneny uplne mimo.

Reagovat
Liveral

Partey má zas jeden z těch zápasů co je jak na drogách. Už 3 úplně nesmyslný ztráty, to si prostě tahoun zálohy absolutně nemůže dovolit. Kdyby si tyhle laxnosti odpustil, byl by super,.ale tohle je strašne na pytel..

Reagovat
Minister

gol

Reagovat
mr.Silver

Wtf, jestli toto neuzná, tak ať jde do piče

Reagovat
Luc-Luc

Fred zrusil vlastniho brankare

Reagovat
vladis271

Reagovat
Tommy the Gunner

Fred

Reagovat
Vsadim gule

Bože

Reagovat
vitasrp

To nestihl přerušit ne? V tomhle neznám pravidla, ale když nepřerušil, tak to snad musí být branka ne?

Reagovat
mistr129

Podle mě písknul když střela letěla

Reagovat
Liveral

Nestihl no. Zvuk píšťalky se ozval přesně v momenty kdy se mic dotýkal site, takže byl už za čárou. Přijde mi dost zvláštní že je tak může odvolat gól

Reagovat
masly008

regulérní gol.na to není snad pravidlo.ještě mají jako balon oni ikdyž jsme byli vlastně naposledy v držení my.tohle je mega hrubice rozhodčího.

Reagovat
vitasrp

Tohle je úplně otřesná chyba rozhodčího, však měl píšťalku u pusy, když hráč Arsenalu střílel, proč neodpískal, to ví jen on sám.

Reagovat
masly008

tak to uznal a pak že je VAR k ničemu.

Reagovat
Kantos

Praveze pockal, aby to mohlo video zkouknout a rozhodnout, co je spravne. Kdyby pisknul hned a pak se zjistilo, ze tam faul nebyl, tak gol uznat nemuze.

Reagovat
vitasrp

Tak tam nemáš pískat faul, tam máš pískat přerušení hry, protože je brankář mimo, to je poměrně normální. V podstatě i když brankáře sejme vlastní hráč, tak když je vyřazen ze hry a balón se dostane mimo vápno, rozhodčí má přerušit hru - samozřejmě za předpokladu, že si toho všimne.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kantos

Jasne, kdyby prerusil hru hned, jak sel De Gea k zemi, tak je to v klidu a nikdo si nestezuje. Mne slo o to, ze si toho nejspis vsimnul a mel pistalku v puse az kdyz se Arsenal chystal ke strele. Potom uz je dobre, ze pockal.

Reagovat
Acquanni

Šlo vidět, že chtěl písknout, bez VARu by to prostě uznat objektivně nemohl, kdyby se pak ukázalo že ho šlápl soupeř. Vypadalo to, že na zlomek sekundy zapomněl na celý VAR ale vzpomněl si

Reagovat
Kantos

Reagovat
J0EL

Toto je jasny gol. Rowe nemoze za to ze de Fred je lemra.

Reagovat
masly008

regulérní gol.jsem zvědav kvůli čemu se tohle dá neuznat.

Reagovat
smazaný uživatel

V rámci fair play?

Reagovat
masly008

ano.dokud rozhodčí nepřeruší tak se hraje,a arsenal nemůže za to že golmana dokaličí vlastní hráč.

Reagovat
Nizzie

Jenomže rozhodčí je pičus, měl přerušit Palpatine, jenomže má reflexi jak zpomalený film.

Reagovat
masly008

a co měl písknout, faul na vlastního hráče?

Reagovat
Nizzie

Ne, přerušit hru za zraněného brankáře.

Reagovat
norton

to by potom kazdy brankar mohol pri rohu spadnut a ma vystarane nie ? :)

Reagovat
pingla

od toho je tam snad VAR nebo pomezní, aby na podobné prohřešky (nesportovní chování) poukázal ne?

Reagovat
vitasrp

Tak to je zase dost přitažené za vlasy.

Reagovat
Nizzie

Ne

Reagovat
Acquanni

Jako ne takhle, ale přišlápnout vlastního gólmana by pak mohla být regulérní taktika, ideálně v nastavení tahat čas a rozbíjet případný tlak soupeře.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

to musi byt uznane ne? nebyla presrusena hra ani nebyl faul

Reagovat
mistr129

Já teda písknutí slyšel

Reagovat
J0EL

Lol, nebolo ziadne pisknutie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Bylo, ale pozdě

Reagovat
mistr129

tak máš asi pravdu, mně se zdálo už dřív

Reagovat
masly008

ano až po golu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to uznal,Arsenal nemuze za to ze mame v tymu postizenyho cernyho downa.

Reagovat
ernyyyy

Fred je zase u vseho

Reagovat
smazaný uživatel

Boze na nasich zapasech chybi uz jenom medved na jednokolce.. ten Fred je takovej curak. Nejdriv mu 2x podjede balon pod nohou a ted zrakvi De Geu. Klaun neschopnej posranej.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
Switchback

to zrovna trefil dobře

Reagovat
Sandstorm

Ten Fred to je hroznej showman. Takhle sejmout vlastního brankáře

Reagovat
Luc-Luc

Prerusil po, jasnej gol...

Reagovat
Busby babes

lol, wtf Atkinson? tohle melo platit.

Reagovat
J0EL

Aj plati

Reagovat
Busby babes

jako tam neni jedinej duvod proc to neuznat no. fakt goly, co my dostavame...

Reagovat
Nizzie

Platit to mělo, ale posral to, za mě to není fér. Byť naši neudělali nic špatně, ale rozhodčí si to měl ohlídat.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Kwido

Jasnej gol

Reagovat
Kixi Syhimour

Fred

Reagovat
Minister

ono to fakt platí

Reagovat
J0EL

Tam jeee, spravne uznane.

Reagovat
r.mrazik

tak tohle melo platit...

Reagovat
mr.Silver

EMIIIIIIL ♥♥♥

Reagovat
Tommy$

Fred

Reagovat
Mastný Chobot

KKt vlastný hráč ho zraní a neplatí gól

Reagovat
Mastný Chobot

aha pozadu som

Reagovat
smazaný uživatel

Je ten DeGea normální? Přestane chytat, že mu někdo šlápne na nohu? Tohle je jasné gól...

Reagovat
mithro

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

tento gol je len ceresnicka, pre toto Ole chudak musel odist

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mohl uznat fair play neexistuje?? Hnus toto

Reagovat
Ondiis

Fair play? Nevěřím, že ho ESR na zemi vůbec viděl. Ale obecně by to fungovalo jak? Brankáři by si pořád lehali protože by platilo "ležím = nemůžu dostat gól".

Reagovat
Nizzie

Ne, rozhodčí to měl prostě písknout, když viděl, že golman leží.

Reagovat
Ondiis

No ano, ale to nic nemění na této situaci kdy nepískl a adam95 by to stejně nechtěl uznat

Reagovat
masly008

a co měl pískat?ležení?

Reagovat
Nizzie

Bože zranění golmana, už na to nereaguj. Desetkrát ti odpovídat nebudu. Mě se to nelíbí, tobě to příjde ok. Podle pravidel je to v pořádku, morálně pro mě rozhodně ne. Přeber si to jak chceš a už nereaguj.

Reagovat
hitZor

Byl to faul? Nebo dostal ránu do hlavy? Pokud je na obojí odpověď ne, tak neměl co písknout.

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, že měl, u brankáře nemusíš přerušovat, jen když jde o zranění hlavy, u brankáře přerušuješ, když je prostě vyřazen ze hry. Ale musíš si toho všimnout no a musíš to stihnout.

Reagovat
Nizzie

U tohoto rozhodčího je právě problém to stihnout. On regulérně věděl dobrých 5 sekund, že leží. Před střelou.

Reagovat
Swarley

což je tady trošku problém

Reagovat
norton

takze kazdy brankar by si vzdy lahol pred strelou akoze sa zranil... brw evidentne este aj simuloval, takze tak mu treba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Luc-Luc

tohle je nejlepsi gol, co jsem videl

Reagovat
Liveral

jakože je to divný, ale zranili si ho sami no. Ale já bych byl asi hodně nasranej kdyby se to uznalo proti nám

Reagovat
Side

A to jako proč? Já bych byl nasranej možná akorát tak na toho hráče co zrakvil vlastního golmana a pak na golmana kterej se válí místo toho aby stál.

Reagovat
Tommy the Gunner

Yeees, Emilee

Reagovat
mistr129

Teda nevím, takový divný gól. Určitě teda od rozhodčího správně, zároveň ani naši hráči nic špatného neudělali, ale nevím no

Reagovat
Minister

je to taká pachuť

Reagovat
Nizzie

Od rozhodčího právě špatně. Měl hned písknout. Pro mě toto rozhodně není gól, ze kterého bych měl radost. Na druhou stranu, jak říkáš, naši hráči nic špatně neudělali, jen rozhodčí.

Reagovat
mistr129

Myslím jakože správně že to uznal, když předtím nepísknul, ne že to nechal být

Reagovat
Nizzie

Ano, takto ano.

Reagovat
Thoomas

Co udělal špatně, že neodpískal faul Freda na svýho golmana a nebylo to zranění hlavy?

Reagovat
Nizzie

Nevím, možná jsem naivka, ale přijde mi nefér nechat běžet hru, když golman je evidentně zraněn.

Reagovat
masly008

takových evidentních zranění jsem viděl mraky a nic jim nebylo.

Reagovat
Nizzie

U golmana je to něco trochu jiného. Říkám, nech to už být.

Reagovat
Maximm9

On sledoval mic, mohl mu to nahlasit pomezni, ted to mohl videt, ale Atkinson sledoval celou dobu mic

Reagovat
Nizzie

Nesledoval, velmi pozorně jsem se na to zaměřil, a když letěl míč od brány před vápno, otočil se a na De Geu mrkl. Od té doby do střely měl asi 5 sekund na odpískání, proto si taky dával píštalku do pusy, aniž by se na situaci potom díval.

Reagovat
janinho

ty si este nevidel rozhodcovsku loptu? takyto gol by som na mieste hracov arsenalu radsej ani neoslavoval.

Reagovat
Nizzie

To zas ne, my jsme neudělali nic špatně. ESR vůbec neměl ponětí, že De Gea leží si myslím.

Reagovat
masly008

a co měl písknout?faul vlastního hráče?a pak by kdo rozehrával z lajny když jsme byli my v držení?

Reagovat
Nizzie

No přerušit hru kvůli zranění měl, brankář není hráč, a když leží, je to dost podstatná nevýhoda. Rozhodně to není fair. Ale zase ne z naší strany. Tady za mě selhal rozhodčí. Nota bene se díval hned na De Geu dávno, než Emile vystřelil.

Reagovat
masly008

takže by jsi přerušoval vždy když si golman lehne?

Reagovat
Nizzie

Vždy, když vidím, že tam byl v souboji a vypadá, že je vyřazen ze hry, ano.

Reagovat
masly008

A jak poznáš že vypadá ze hry nebo jen simuluje?

Reagovat
norton

ale vam tu asi nedochadza, ze tym padom by si kazdy brankar zapas co zapas mohol lahat na zem len aby sa prerusila hra

Reagovat
Acquanni

On ale v souboji přece nebyl, vždyť ho Fred přišlápl úplně neuvěřitelně hloupě a nesmyslně. Kdyby tam letěl míč, Fred neustál souboj nebo na De Geu dopadl po výskoku, tak bych byl určitě za to pískat, ale takhle..

Reagovat
r.mrazik

normalne prerusit hru a dat mic arsenalu

Reagovat
Miguel19

Fred ale kvalitní čtvrthodinka Zatím vše posral a ještě zkurví vlastního brankáře...

Reagovat
Busby babes

jo no.

Reagovat
EXoRcIsT

Bežný zápas od freda potom sa kus zdvihne herne keď už budeme prehrávať a tak sa po nete začnú objavovať komenty aký je Fred super

Reagovat
O.Giroud

som len kukal jak ho tu zrazu chvalia tak tu maju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Taiger

looooooooooooooooooooool

Reagovat
EXoRcIsT

Banda debilov

Reagovat
O.Giroud

akoze stastie ze Atkinson nepiskol ked chcel, ale pockal az to bude v brane

Reagovat
avicii

luxus

Reagovat
Wazza228

Daj gól zraněnému brankáři a slaví jak kreténi

Reagovat
smazaný uživatel

chudak ragnick

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem ještě neviděl

Reagovat
Diskostu

pískal ešte pred tym jak bola lopta za čiarov...

Reagovat
smazaný uživatel

ATKINSON známý zmrd ať jde do pice

Reagovat
O.Giroud

on moze za to, ze Fred nevie kam stupa?

Reagovat
Zdechlina

Jestli ho zítra nevyhodí...

Reagovat
Steve Stifler

Tak za tohle doufám Smithe Rowa někdo sestřelí. Zmetek tvl

Reagovat
Mastný Chobot

za to, že dal gól?

Reagovat
Steve Stifler

Ano. Za to, že mu neni hanba vidět zraněnýho gólmana, mít to v píči a dát mu gól

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
ttopi

Proč zraněnýho? To, že golman po nějakém souboji ve vápně padne k zemi se stává poměrně časti. Bylo to moc rychlé na to, aby si hráč mohl být jistý, že De Geovi jde o život. Navíc ty pokyny jsou takové, že tohle je v kompetenci rozhodčího. A tím, že se o nic zdraví nebezpečného nejednalo, bylo správné to neodpískat.

Reagovat
aramaki

Reagovat
Minister

Jak za to môže ty vole? Veď ani len netušil že De Gea leží na zemi

Reagovat
Likan7

A co udělal? Hrál fotbal? Nikdo by to neodkopl.

Reagovat
Ondiis

On hlavně sledoval míč, ne de Geu

Reagovat
Čenda

Nevidwl to, říkali to komentátoři a z opakovacky je to dost jssne vidět.

Reagovat
Dawon

De Geo ty si naprosty curak, toto je kurva normalne na obrovskou pokutu, jak toto muze brankar udelat pri neprerusene hre?

Reagovat
Kixi Syhimour

Cože? Však tohle pomalu nejde ustát.

Reagovat
Dawon

Takze si lehne do polohy plodu zady ke hre kdyz je micem v nasem vapne? to snad nemuzes ani myslet vazne tohle Minutu po odpiskani uz hral a chodil, tak myslim ze to asi na amputaci nebylo

Reagovat
Kixi Syhimour

To že potom chodí neznamená, že to mohl ustát na první dobrou, však to byl typický šlapák od Freda, i kdyby to de Gea ustál, tak jenom těžko by se ještě zvládl odrazit k té střele.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Svatej

i kdyby mel stat na jedny noze. Tohle lezeni na zemi fakt nenavidim, jedinej duvod kdy to akceptuju je rana do palice.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fotbalisti jsou hrozný pussyny, ale tohle je fakt extrém. Pro toho přestane chytat, že ti šlápnou na nohu. Tohle he DeGey gól...

Reagovat
Nebelung

čekal, že to bylo od hráče Arsenalu a že mu písknout faul

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo timovy hrac zatial

Reagovat
Thoomas

A Fred se vzteká u rozhodčího jak malý děcko ze všech nejvíc, ten musí mít fakt vymleto v té palici

Reagovat
Swarley

Jak se ještě radují křiváci

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

jasný gól

Reagovat
Diskostu

CR nech ide dole ten neprihrá nikdy ... a strieľať nevie...

Reagovat
Neutron

pan sa vyzna

Reagovat
kiwwi

2 stratené lopty, 1 vybojovana, zranenie vlastného brankára a zavinenie gólu. Just Fred things.

Reagovat
kiwwi

Inac teda DDG to musí hrať aj cez bolest, to sa takto nerobí do psej matere. Marcipanovy panáčik pici

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Mato178178

uz ked dostali gol tak musel filmovat dalej predsa

Reagovat
mr.Silver

A Ronaldo nenahraje a nenahraje, s ním hrát to musí být fakt fun

Reagovat
SpecialOne

A kdo se nejvíce rozčiluje? Ten kdo to zavinil A i zbytek ať jde do háje, tohle obléhání rozhodčícch

Reagovat
smazaný uživatel

tento skurveny Arsenal este oslavuje takyto gol ako je to moc i na tento odpad klub

Reagovat
aramaki

Reagovat
avicii

Odpad je skutočne Manchester United ci sa ti páči alebo nie

Reagovat
mithro

to je nazor jak sa patri

Reagovat
Neutron

kvalitna hodna autora

Reagovat
Front hell

Hrači united by určitě neslavili

Reagovat
Golasso

A proč by se nezaradovali? Z našich nikdo nezavinil, že se tam ti vaši kriplové navzájem pokopali

Reagovat
Čenda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
2miguel1

Tomu Fredovi by som tak jebol!!! Vsak on fauloval ach

Reagovat
smazaný uživatel

wtf white, nechat se tak obehnout od 50leteho hrace

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Diskostu

United gol nedá ani do rana nemajú nato...

Reagovat
mithro

ale arsenal to poriadne oslavil, to si zasluzi tento gol

Reagovat
smazaný uživatel

to su neuveritelni zufalci

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Swarley

neskutečný

Reagovat
Minister

Reagovat
tunkic

Tak ty vasi nekopove si navzajem slapou po nohach, ale arsenalsky jsou zoufalci, jo??

Reagovat
Euphael

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A hráči Arsenalu taky morální zmrdi, když je hráč soupeře zraněný, tak zakopnu do zamezí ne?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
O.Giroud

mozno chcel ale netrafil

Reagovat
Kwido

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Čenda

Reagovat
Greny

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pospec7

Reagovat
Azza

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
icka

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Likan7

Při takový akci fakt ne. Tohle by neudělal nikdo.

Reagovat
O.Giroud

nepoviem keby sa odkopne lopta a on lezi hra sa aspon 10-20 sekund, ale takto im nejde vycitat fakt nic mozno ta oslava

Reagovat
hitZor

Reagovat
Euphael

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Proč by měli... Dokonce pamatuju že jednu dobu za to chtěli hráče trestat žlutou s tím že přerušení má být v kompetenci hlavniho

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Nikikrew

tak to som este nevidel

Reagovat
Sandstorm

Frede jdi fakt do píči. Většího picuse sem neviděl. To už není normální. Zrakvit vlastního brankáře a zavinit tím gól Stalo se někdy něco takového? Nový level Fredel

Reagovat
Čenda

Atkinson

Reagovat
ACSMan

Jak tam nechal De Geu se vklidu vzpamatovat z bolesti a pak to piskl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

de gea tam lezal jak zostreleny a zrzau mu nic nie je

Reagovat
tweek

jinak ale Partey VS Fred slusna rvacka kriplu. Zatim vede Fred

Reagovat
smazaný uživatel

Freda sem po neděli chválil, proč nedokáže zahrát dva zápasy po sobě dobře?

Reagovat
Kwido

De Gea trenoval s Brunem

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
nani92

Všetci sme to tušili, ale odchodom Wengera odišla akákoľvek galantnost tohto klubu a príchod slizkeho Artetu to len potvrdil..ESR nech si uzije pár minút slávy a potom nech zhorí v pekle

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Hraje se dokud rozhodčí nepiskne. Kolikrát se hraje a leží na zemi hráč. United si to sami zavinili

Reagovat
Swarley

Zoufalci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
aramaki

Reagovat
Liveral

Vážně si myslis že viděl že brankář leží na zemi? Je vidět jak sleduje míč a pak prostě vystřelil. On za to fakt nemůže

Reagovat
nani92

Pri rozohrávke gólu sa z toho vysmieval, dobre vedel co robí, však takú strelu by chytil aj Kane

Reagovat
Liveral

Hrál si někdy fotbal? Však se co celý stalo v necelý vteřině, vážně si myslís že ten hráč v tom čase periferně uvidí že brankář padá na zem, nezvedá se, zároveň k tomu kouká na míč a mozek mu řekne, Nene nestřílej, to by bylo nefér. Takhle to vážně nefunguje. V tom čase ten si tak stihneš říct, míč vidím, střílím a to je vše

Reagovat
nani92

Nečudoval by som sa ak by mu niekto zakričal aby strieľal, ale ide hlavne o správanie po uznaní gólu..zbesila oslava a vysmievanie, je to špina

Reagovat
Nebelung

Smál se tomu co mu hráči United říkali.

Reagovat
vladis271

aj keby ho videl, tak to proste musí vystreliť v danej situácii a nechať to na rozhodcovi. Špeciálne ak nepočul písknutie.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
tunkic

vy uz tu vasi krizi slusne nedavate

Reagovat
Euphael

Reagovat
Čenda

Takze jste nas kdysi respektovali? Dobré vědět.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Zatím podle předpokladů

Reagovat
Miguel19

Ronaldo tam něco šoupne, je hodně nehecovanej.

Reagovat
Diskostu

ten netrafí ani vráta od stodoly...

Reagovat
Sandstorm

Co máte proti hráčům Arsenalu, že slavili gól? Však takový gól vejde do dějin. Oni nemůžou za to, že v United jsou takoví zoufalci, kteří zrakvi vlastního brankáře.

Reagovat
avicii

Reagovat
avicii

Takže osláviť gól je zúfalstvo?

Reagovat
pa3ce

Chlapci su zufali z tych svojich supakov na ihrisku, treba to niekde vyventilovat no

Reagovat
avicii

Reagovat
Čenda

Takze hráč Fred zruší De Geu, kterej se ještě možná snaží trochu simulovat, Emile da regulérní gól, kterej nakonec oslaví, a my jsme zmrdi. Wtf. Ale Atkinson nakonec

Reagovat
aramaki

Reagovat
Golasso

MUfan logic, neřeš

Reagovat
Čenda

Zase ne všichni, a většina jsou z nich trotli i bez tohoto, ale i tak.

Reagovat
Golasso

čest výjimkám

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Nejste. Zmrd je Fred.

Reagovat
Čenda

To zas ne, proste kopyto, stane se. Nejv8c na víně dle me De Gea.

Reagovat
Sandstorm

Sem fan United a gól byl uznán správně

Reagovat
Čenda

je vás víc.

Reagovat
Mariano13

Gól bol žiaľ regulérny, čisto Atkinsonova chyba. Arsenal sa však tiež k tomu mohol postaviť viac fér a nechať United vyrovnať.

Reagovat
EXoRcIsT

Ja mam na toho Freda uz alergiu jak na Fellainiho. Absolutne zbytocny hrac co nic neponuka. nejaku kreativnu prihravku neda a este aj vacsinu lahkych poserie a do subojov je slabucky

Reagovat
Wazza228

Jinak hrajeme 4222, ne? Bruno napravo, Sancho nalevo a Rash s Ronaldem hroty?

Reagovat
smazaný uživatel

btw aby to nezapadlo, el neny asistence (a zatim regulerne lepsi nez partey..)

Reagovat
O.Giroud

topka, berieme k Salahovi

Reagovat
masly008

taky bych to nečekal ale zatím je lepší o třídu.

Reagovat
Greny

Ten gól Arsenalu byl fakt boží... a nejlepší bylo jak se tam nejvíc vztekal zrovna Fred

Reagovat
pa3ce

Ked ide o United, tak cim vacsia kontroverzia, tym lepsie za mna ja si to uzivam

Reagovat
smazaný uživatel

Karma to Arsenalu vrátí

Reagovat
smazaný uživatel

To ze je Fred postih?

Reagovat
avicii

Kristínka bude kopať do niekoho ležiaceho?

Reagovat
Ranoth

slusne nezvladas

Reagovat
Maximm9

Kdyby si DeGea nechtel vynutit faul, tak ten mic chyti. Priste se musi vic divat, kdo mu slape na nohu

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Busby babes

Jo a DDG je kokot. tohle nebylo nic, aby se tam tkahle pul hodiny valel. jen zkousel vymodlit faul. Je to neprijemny, o tom zadna, ael...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Díky za tento názor. Sakra však to byl jasný gól když už tak měl rozhodčí pískat

Reagovat
avicii

Reagovat
m.sali

válí se tam teď ob zápas vždycky s ňákou bolístkou

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Zdechlina

Ty slzy mufanu tady jsou úplně boží

Reagovat
Sandstorm

No někteří se tady dobře ztrapnili.

Reagovat
Zdechlina

Kdyby takový gól dostal Arsenal, tak to taky těžce koušu, ale za mě prostě regulérní gól. Nešťastný pro United, ale takový je prostě fotbal.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner91

rychle dejte Maguirovi lepší balón ať může vymetat pavučiny

Reagovat
mithro

kapitan si veri na taketo strely, to je parada

Reagovat
cr7sux
Reagovat
janinho

Reagovat
janinho

Fred... co si? fotbalista? instalater?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Greny

Elneny asistence ne?

Reagovat
norton

wtf jebe vam? hraci arsenalu su zufalci,ale de gea, ktorý simuluje a prestane hrat po faule vlastneho hraca su ok? to bola instantna karma za jeho vychcanost. to potom kazdy brankar moze padat pri snandardke...

Reagovat
EXoRcIsT

bohaca Fred dal uz dobru prihravku ?

Reagovat
Swarley

Letos?

Reagovat
EXoRcIsT

....

Reagovat
smazaný uživatel

Tavares jaký simulant

Reagovat
Trand

Vždyť ho trefil. Neúmyslně, ale trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno, naběhl do něj

Reagovat
mithro

a myslis, ze to divadlo k tomu bolo potrebne? mne sa zdalo, ze uz som jeho minule videl takto tancovat na zemi. ale to som este nevedel ako sa vola

Reagovat
Trand

Nevím, jak moc ho to bolelo, ale po úderu do hlavy ho to opravdu bolet mohlo. Stejně tak to mohl hrát no, to nevím.

Reagovat
mithro

ja som teda videl len jednu opakovacky ale tam doklzal telom. ziadny velkjy uder tam nebol, proste suboj.. ale ako citam na tomto fore, skoro zomrel. mne pride zatial, co som videl, ze tavares je trosku herecka, tak som rad, ze to dobre dopadlo a moze pokracovat

Reagovat
Trand

Nj, nic bych v tom nehledal, nepřijde mi to jako situace, která by se musela nějak hrotit.

Reagovat
Mervin

Ty to dobře nezvládáš...

Reagovat
Golasso

Jj, v době, kdy se řeší každý úder do hlavy, je Tavares simulant ty vocasu . Snažil se hrát, co to šlo. Atkinson se zas vyznamenal.

Reagovat
mistr129

Kde jsou mufani stěžující si na nesportovní chování domácích, když hráče Arsenalu zrakvil hráč MU a oni nezakopli?

Reagovat
EXoRcIsT

zrakvil

Reagovat
mithro

Reagovat
REPLIKATOR

To je herečka zase

Reagovat
Diskostu

United nevedia čo z loptov bez pohybu

Reagovat
smazaný uživatel

fair play neexistuje, proc nezakopli mic? dalot kartu za ten loket a koleno

Reagovat
Diskostu

Rowe zakopol tiež do brány

Reagovat
r.mrazik

tak loket nebo koleno? si vyber

Reagovat
smazaný uživatel

loktem ho trefil urcite, o kolenu mluvil komentator, ze se mu zdalo, ze ho pak jeste dojel.

Reagovat
r.mrazik

tavares

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Front hell

proč to nezakopli

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte že RR o poločase vletí do kabiny?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten nas vykon po gole je jedno velke hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Ta divna situacia ich trochen rozhodila, mali by sa pozbierat. Prerusovat castejsie hru. Partey dnes slaby.

Reagovat
Čenda

Reagovat
REPLIKATOR

Nechal bych ho 5 minut čekat za lajnou, jestli to bylo opravdu tak vážný

Reagovat
Kixi Syhimour

Atkinson

Reagovat
Sandstorm

DDG simuluje, Fred je dement, hráči Arsenalu slaví zasloužený gól..Kde je Vaše hrdost fanoušci United, kteří nadavate Atkinsonovi?Zamést by stě si měli před svým prahem. Ještě se odvolávat na Wengera.

Reagovat
tunkic

klobouk

Reagovat
Likan7

Reagovat
avicii

Nani je len troll to neber vážne.. Ten zvyšok sú dementi dlhodobo

Reagovat
Čenda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

Palcohonic

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTA?

Reagovat
Minister

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Telles co skusal

Reagovat
aramaki

Ako pred chvilou kricali mufani, ze nebola zakopnuta lopta. Pri zraneni Nuna a tym uz problem nemali. Zufalci

Reagovat
Minister

Ten Partey pokazil každú prihrávku snáď... kedy sa vráti Granit?

Reagovat
masly008

Po golu jsme se zase zatáhli do 16 a čekáme na gol.

Reagovat
mr.Silver

Partey zase totálně špatný

Reagovat
Luc-Luc

To je hroznej fotbal ale, z obou stran

Reagovat
Hlahart

Za mě teda totální fail DDG a gól po právu (jakkoliv se teda z toho nijak zvlášť radovat nemuseli ). Ale pořád to není větší fail než to, že v základu nastupuje McTominay

Reagovat
Tomanatura

Vubec dnes nehraje spatne. Zalezi, co od nej ocekavas.

Reagovat
EXoRcIsT

nove dno MU ked staci nehrat spatne aby bol v zaklade

Reagovat
Hlahart

čekal bych, že bude platnej pro druhýho hráče v double-pivotovi, když přihrávat dokáže jen do strany. Pozičně je příšernej.. Přínos nulovej. To, že toho zrovna teď zas tak moc nekazí, pro mě neznamená, že nehraje špatně

Reagovat
Tomanatura

No, ale aspon je pouzitelny v soubojich a od toho tam je. Ze se schovava pred prihravkou a nenabiha si na rozehravku je uz normalni. Fred mu to vubec neulehcuje dnes, navic fuet lita 15 metru od nej. Ten je pozicne prisernej.

Reagovat
Hlahart

za fuet

Reagovat
Čenda

Partey dnes zatím

Reagovat
Front hell

jaky simulant

Reagovat
Sandstorm

Čekal sem hodně, ale že mě naserou vlastní fanoušci více než Cunteři a Sunfellsove to fakt ne.

Reagovat
EXoRcIsT

neviem co sa tu riesi uplne regulerny gol. Fred je uplny odpad co nema co hrat za MU a hra je otrasna

Reagovat
Golasso

Ten přechod do útoku je bez Saky šílený . Silově zase nevyhrajeme ani jeden souboj.

Reagovat
masly008

ESR strašně kazí a prohrává každý souboj.K Martinellimu se balon ani nedostane a Auba je Auba.

Reagovat
Golasso

Jo, s tím my máme problém. Když to nejde technicky, tak jsme v koncích. Osobní souboje jsou v našem podání tragédie, ti mladí silově vůbec nezvládají. Bylo to hrozně vidět i proti Liverpoolu a ten toho dokázal využít.

Reagovat
Liveral

ESR má úspěšnost přihrávek 92 %, takže nekazí, ale souboje prohrává no

Reagovat
Side

Partey už si dělá kozy? Zatím to je solidní tragéd souboj mezi ním a Fredem

Reagovat
Liveral

Partey má úspěšnost přihrávek 65 %. On je fakt na ručník. Hráč který má diktovat hru podle každou 3 přihrávkou United do breaku. Kdyby hrál normálně tak ten zápas vypadá úplně jinak

Reagovat
Side

zralej na vystřídání ještě před poločasem

Reagovat
Kixi Syhimour

Výborná přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

ty maguireovy strely

Reagovat
Čenda

Lepší jak CR7 zatím.

Reagovat
Diskostu

United zúfalci..Guners ešte väčší ty zdržujú uz od golu...

Reagovat
Golasso

Nemyslel jsem, že to někdy řeknu, ale i AMN by byl dnes lepší, než Partey

Reagovat
EXoRcIsT

Ja to nechapem za SAFa sme mali posratu zalohu Giggs Cleverly ale lopta isla na kridlo tam ju zobral Evra prihral kridlu ten naspat Evrovy jeb center do 16tky kde uz cakali viacery hraci a gol.

Teraz sa tam s tym jebu ziadne 1vs1 aleboé poriadne nabehy a ked ide lopta do 16tky tak tam sam CR medzi 3 hracmi arsenalu

Reagovat
Sandstorm

Nebuď tak nostalgický.

Reagovat
EXoRcIsT

tak ja tomu nechapem dpc co tych hracov za poslednych kolko to je 7 rokov ucili lebo ta hra od kedy odisiel SAF nedava absolutne zmysel

Reagovat
mr.Silver

Gabiii toto musíš dávat

Reagovat
Čenda

Martineli top gear ale Telles hezkej Sokratis vibe.

Reagovat
Čenda

Boha ale to zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

ode nadherne na martiho

Reagovat
Ondiis

Fuuu Martinelli. Tohle mělo být minimálně mnohem nebezpečnější. Kdo to tam zareagoval tak pozdě s tím výběhem? Maguire?

Reagovat
Minister

Keby to posunul na ESR tak je z toho gól.

Reagovat
REPLIKATOR

Martinelli

Reagovat
Miguel19

Ten Sancho je strašně naivní hráč.

Reagovat
merlick

Odkopovanie sro, asi sa im zasekla strela. + partey je na pokutu

Reagovat
Rothbard

Oleho United by v tomto zápase vedl už 3:0.

Reagovat
Diskostu

pod žiadnym trénerom by United neviedol 3:0 hrači bez kvality...

Reagovat
Golasso

BRING HIM BACK!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Atkinson je fakt zmrd

Reagovat
Mervin

Ty vole, ty si oddělej to Slovácko z oblíbených klubů. Mi je normálně za tebe stydno..

Reagovat
Ondiis

Tahle range by chtěla Xhaku na hřišti

Reagovat
kaja900

Jak může hráč jako Fred hrát základ v United vždyť to je úplnej pomatenec

Reagovat
Salfovic

Copak to, ale jak může hrát za Brazílii

Reagovat
Kixi Syhimour

standardka

Reagovat
Minister

On trafí Aubu

Reagovat
mistr129

Největší ostrostřelec na přímák

Reagovat
masly008

A Auba zase zabránil možnému golu

Reagovat
REPLIKATOR

Partey

Reagovat
smazaný uživatel

trefil to velmi dobre

Reagovat
Mervin

Však to nekopl zas tak zle, ne? Spíše ten Auba tam zavzel

Reagovat
Golasso

Za tohle může Auba ... evidentně se snažil uhnout, ale byl jak hlemýžď ..

Reagovat
smazaný uživatel

auba pls

Reagovat
Diskostu

Heavy metal futbal ...

Reagovat
Tomanatura

Brunooo

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezká akce

Reagovat
Čenda

Dost chaotickej, nekvalitní zápas, ze kterého nejlíp vychází kupodivu Atkinson.

Reagovat
Trand

Fred asistence Zatím MOTM

Reagovat
Ondiis

0+2 zatím

Reagovat
mistr129

Zas Whiteův odkop

Reagovat
mr.Silver

Obrana

Reagovat
Mervin

Tvl White dvakrát nahovno...

Reagovat
mithro

FRED

Reagovat
Tomanatura

Frred ani nevi, jak dokazal asistovat. Si u toho malem zlomil nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

White

Reagovat
tunkic

Uz by se mohli probrat!!!

Reagovat
Wazza228

Brunooo

Reagovat
Čenda

To máme za to, ze necháváme Thomase kopat nadějný přímáky tvl

Reagovat
masly008

které brání Auba vlastním tělem.

Reagovat
Maximm9

Vzdyt to kopl dobre, jen proste Auba byl liny ohnout hrbet, jinak by to slo na branku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Ale jo, ja jsem jen nasranej z golu.

Reagovat
masly008

Podle mě jsme moc vysunutí,já bych to zatáhl do vlastní 5ky radši.

Reagovat
Golasso

Zbytečnej gól

Reagovat
Front hell

dalo se čekat

Reagovat
pingla

fred áčko, hejtrs v rohu

Reagovat
EXoRcIsT

si to acko moze strcit vies kam

Reagovat
Maximm9

Harry do zalohy

Reagovat
smazaný uživatel

hm sli jsme tomu naproti.. prava strana dost hori, uz chvili predtim tam bruno centroval uplne neobsazeny pomalu z maleho vapna, ted uz nasli hrace.

Reagovat
Sandstorm

Fredshow

Reagovat
merlick

Hanebne vykony proti top 6, Mikel ma neskutocne kakavko v trenkach ked vidi dalsi zapas proti niekomu silnejsiemu

Reagovat
REPLIKATOR

White Napřed neodkopne pořádně balon a pak nechá hráče úplně volnýho

Reagovat
mistr129

penalta nic?

Reagovat
ACSMan

To neni faul to je jen obyčejný obranný zákrok maguira, on to jinak neumí

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nebelung

Reagovat
mistr129

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
teenz

Reagovat
SpecialOne

Měl by dostat výjimku od FA

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Euphael

Reagovat
Čenda

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cr7sux

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

Co cakali. Tragedia zatial

Reagovat
mr.Silver

Maguaire jasná penalta

Reagovat
Nikikrew

Penalta!!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná penalta proti United VAR k hovnu

Reagovat
Miguel19

Tohle bylo klidně na penaltu.

Reagovat
Busby babes

co tam bylo, asi jsem to minul?

Reagovat
Kixi Syhimour

Podezřele tam stáhnul to RB Arsenalu

Reagovat
mistr129

Maguire stáhnul Tomiyasua

Reagovat
Maximm9

Jako normalne hraci davaji hned ruce nahoru, ze se nic nestalo. Harry ho za tu ruku drzet, kdyz uz lezel na zemi. Proste Harry klasik

Reagovat
Busby babes

jo, uz jsem videl opakovacku. hele kdyby to pisknul, tak reknu, ze je Maguire hlupak, ze na nej hrabe, ale sel dolu moc snadno, tohle za me pentle neni.

Reagovat
mistr129

Já ani nevím jestli to bylo ve vapne, to jsem jen zkoušel ale faul to za mě byl

Reagovat
Busby babes

spoustu faulu ve vapne neni na penaltu. chapu ty reakce ve smyslu penalta? ale jinak viz vejs, byla by hodne prisna.

Reagovat
mistr129

Při té standardce, jak se tam naši místo toho nesmyslně hádali o roh

Reagovat
Trand

Držení při standartce.

Reagovat
smazaný uživatel

To už mohla být klidně i na Tellese

Reagovat
tunkic

ty ses fakt pablb

Reagovat
Luc-Luc

To neni penalta?

Reagovat
Maximm9

To bylo pisknutelny jako

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako podíval bych se na to znovu...

Reagovat
Busby babes

Fred acko. najs.

Reagovat
ACSMan

Ten Tavares vypada vzhledem i pohybem jak Bissaka, umí dopředu?

Reagovat
Nikikrew

umi

Reagovat
Ondiis

My nehrajeme směrem dopředu. Těžko říct.

Reagovat
teenz

Reagovat
icka

Reagovat
tunkic

Docela jo, jen si obcas bohuzel mysli, ze je Messi

Reagovat
Front hell

King Harry

Reagovat
Taiger

Auba zatím mega použitelnej

Reagovat
J0EL

Klasika, uz kompenzuje. Jasna penalta.

Reagovat
O.Giroud

podla mna si to nikto ani nevsimol a Tomiyasu asi ani neriesil.

Reagovat
J0EL

A to ma byt ako dovod?

Reagovat
O.Giroud

Ano.

Reagovat
masly008

Auba jako vždy k ničemu a ode podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako tragédie z obou stran

Reagovat
ACSMan

Tak je to klasický souboj kryplů

Reagovat
Front hell

Reagovat
Čenda

Reagovat
avicii

Reagovat
Liquid

očekávaně, co bys ale chtěl když hraje někde 9. s 6., je to jako by před pár lety narazila Aston Villa na Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Oba týmy k smíchu. Ten rozdíl na špičku ligy je obrovský

Reagovat
Čenda

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
teenz

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Miguel19

Jako na to, že ty týmy jsou naprosto tragický, tak ten zápas baví a rychle to uteklo.

Reagovat
kiwwi

Fanúšikovia Arsenalu a United ocenia práve to, že to rýchlo utieklo.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Golasso

To je zápas o ničem ... fotbal na nic, zbytečnej gól, rozhodčí a VAR nezvládají ... achjo

Reagovat
Hlahart

Hm, MVP prvního poločasu - vyděšený pohled Rangnicka

Reagovat
Kixi Syhimour

za správné napsaní vašeho trenéra

Reagovat
Hlahart

Ses divil pod mým posledním komentářem, kde jsem tady ostatní opravoval

Reagovat
Kixi Syhimour

Vím, že jsi to byl ty , ale nikdo se mi zdá se z toho z vašich řad nepoučil (narozdíl ode mě ), tak jsem na to chtěl poukázat.

Reagovat
ACSMan

Cože ono se to píše takhle? já nejdřív myslel že je to ironie ta pochvala

Reagovat
Nikikrew

Toto sa vam paci goonery? Mne vobec nie. Po velmi stastnom goly ktory by De Gea chytil aj kedykolvek sme si nevypraovali opat poriadnu sancu z hry, To je az zufale ako nevieme kontrolovat hru aspon na 3-4 minuty a vytrovir si nieco suvisle. Odegard dnes neviditelny, El neny a Partey si tam ako kedy zavadzaju, ESR okrem golu hlupe straty a Martinelli ani nehra. Neviem, toto je hra uplne o nicom. Ak chcel hrat Arteta opat na 0:1 tak to nech ide do prdele cim skor

Reagovat
smazaný uživatel

mam rad mikela ale ten futbal ma nebavi...potter hra s brightonskymi supakmi stokrat zaujimavejsi futbal

Reagovat
Čenda

ale zase tihle sezónu je vidět velký zlepšení, ze nebudeme valcovat old top6 je jasný. Tuhle sezonu ma zatím rozehranou dobře.

Reagovat
Nikikrew

Ak neda Arteta top6 tak musi letiet. Nehrame Europu, hrame skoro vzdy s najsilnejsiou zostavou. Uz nie je priestor na dalsiu spackanu sezonu

Reagovat
Čenda

To samozřejmě. Pred zápasem jsem psal minimálně bod. Vsak jsme po jak dlouhý době v reálným boji o ctvrtej flek. A vzhledem k vývoji sezony i ostatních klubů, musi to byt cíl a priorita. Pokud nebude, pak asi sbohem, bohužel.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
tunkic

do golu to docela slo, od ty doby klasicka podelanost

Reagovat
mr.Silver

Ten začátek byl fajn, dobrý presink, drželi jsme balón a fajn se na to koukalo, po gólu jsme klasiky zalezli a byl průser.

Reagovat
J0EL

inak toto je ale uz u nas standard. Nechapem, preco sa tak poseru po gole.

Reagovat
Golasso

Reagovat
teenz

Vsak obdobnou sracku hrajem plus minus stabilne.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Ne, nepáčí.

Reagovat
Thoomas

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta pro Arsenal by byla v pohodě, ale pro United ne, dobře, píšu si

Reagovat
mistr129

Ano, to tak ve fotbale bývá, že penalta má být jen když jí předchází faul ve vápně

Reagovat
Mervin

Ty jsi normální kokot

Reagovat
REPLIKATOR

Brzo sis všiml

Reagovat
Trand

Jako sorry ale ty seš prostě mega retard, to se jinak nedá.

Reagovat
Nikikrew

A Auba na tom hrote zas o nicom

Reagovat
masly008

už asi rok.

Reagovat
mr.Silver

No nic moc, chce to pořádné křídlo, Martinelli maká, ale je špatný, dal bych tam Pepeho nebo Saku. Partey špatný, Auba zase na hovno, dneska i obrana celkem hoří, hlavně teda White. Líbí se mi pouze Odegaard a ESR.

Reagovat
mistr129

Přidal bych ještě Tavarese a i ten Elneny dobrý. Teda kromě toho, jaký rány si s Parteyem dávají při narazeckach, to je nepochopitelný

Reagovat
teenz

Skoda ze v tomhle nezmaru nedame sanci Pepemu, ktery se alespon snazi neco vymyslet.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
masly008

Ode se ti líbí v čem,že běhá? Na desítce ti stačí že borec běhá?

Reagovat
teenz

Ono to vypada, ze Artetovi staci kdyz hrac beha. To dela cely tym, pohybuje se v bloku a ceka na chybu soupere. Jak se mohl ucit u Pepa?

Reagovat
smazaný uživatel

udelal nasi nejvetsi sanci

Reagovat
Hlahart

Jinak tohle je fakt brutální a přijde mi, že na to, jaká to je mašina v jakým týmu, je pořád dost nedoceněnej.

Bruno Fernandes is making his 100th competitive appearance for @ManUtd tonight; since his club debut in 2020, he has been directly involved in more goals in all competitions than any other player for Premier League clubs (79 - 45 goals, 34 assists). - zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Snáď bude zábava aj v druhom polčase

Reagovat
Luc-Luc

Jako chapu, ze hrajou dva v podstate mid table tymy, ale ten fotbal je hodne spatnej...prijde mi, jako by se ti hraci potkali dneska poprve. Az teda na tu akci ucek pred golem, to bylo pekny. Nechapu, ze VAR neresil to tahani Maguira, to byla jasna penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak nechápu proč neřešil faul na Tellese

Reagovat
O.Giroud

Ja nechapem preco Telles nedostal zltu.

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl i ten hráč Arsenalu teda

Reagovat
O.Giroud

Nemohl, pis si.

Reagovat
masly008

Možná proto že tam žádný nebyl?

Reagovat
Swarley

Hrajeme zoufale, ale ještě zoufalejší je Atkinson a hráči Arsenalu, tohle jsem ještě neviděl... Běda zakopnout balon do autu, když se někdo z těch jejich sraček bude válet... To fakt ani omylem...

Reagovat
teenz

Reagovat
Čenda

bacha na žilky.

Reagovat
J0EL

Ty si tupy kkt fakt to kedy ju mal ako zakopavat? Pocas naprahu? Neverim, ze ty si si vsimol ze DDG lezi skor ako lopta letela.

Reagovat
Ondiis

Hajzl. Nezakopl balon, když neviděl, že od vás někdo leží. Hanba.

Reagovat
Dawon

Jako to je zas samozrejme nesmysl, on videl ze de gea lezi a proto strilel, to bylo z opakovacek celkem evidentni, nicmene zakopavat nemusel a jednal zcela spravne...hru prerusuje rozhodci, ne simulujici brankar

I v ramci fotbaloveho pseudo fair play by tady mic zakoplo podle me tak 0,01 % hracu, tohle jde ciste na hlavu De Gey

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ondiis

Takovou opakovačku jsem asi neviděl. Všude mi přišel, že sledoval jen míč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

dufam ze nebudete zakopavat, potom nebude zakopavat ani arsenal a pri troche stastia sa z toho stane zvyk a prestane sa s tym uplne

Reagovat
Greny

Přesně zoufalej Atkinsona nepiskl penaltu pro Arsenal a uznal regulérní gol

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
avicii

Reagovat
Trand

Swarley pls

Reagovat
norton

akoze ak toto myslis vazne tak ti pekne musi jebat sry

Reagovat
Busby babes

tohle posral DDG, ESR imho ani nevidel, ze se tam ten trouba vali.

Reagovat
aramaki

Nezvladas

Reagovat
icka

Reagovat
ZJEV

Fred dolu a Donny na plac. Dozadu to o moc horsi byt nemuze a to zakladani utoku je hruza. Ten stred je proste katastrofa. Ronaldo uplne ztraceny a i Rashford neviditelny. Pamatuji si, jak jsem byl rad kdyz prisel Sancho, ze mame konecne prave kridlo a on hraje vice vlevo nez vpravo

Reagovat
nani92

Síce hráme aj proti Atkinsonovi, ale verím ze to zvládneme

Reagovat
Trand

Reagovat
J0EL

Jj, neodpiskal penaltu na Tomiyasuho a faul Freda na DDG.

Reagovat
aramaki

Neboj, nejaku penalticku Penaldovi piskne. Odkedy vam prestali piskat tie penalty ste dako v hajzli

Reagovat
Swarley

A snad to kopne, když ještě nebude brankář v bráně a bude se radovat jak malé děcko

Reagovat
norton

alebo nech ramsdale tesne pred tym ako kopne sa jebne o zem a potom sa cuduje, preco je uznany gol

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
teenz

Reagovat
mistr129

Reagovat
tunkic

Reagovat
Čenda

Reagovat
icka

Reagovat
aramaki

Tak povinna penalticka prisla. Bez penalty Ucka body neuhraju, tak to je. Mohol rovnako pisknut a Var mohol skumat aj tahanie za dres Tomiho Magueirom, nonsens. A to mal VAR konecne priniest fair play, ale co z toho ked tam sedi za kompom nejaky fanda United.

Reagovat
Liquid

dát takový gól včera Everton tak EF nevydrží ten místní liverpoolský pláč, ale když ho dá Arsenal tak najednou tu minimum zhnusení vemte si příklad z hrdiny West Hamu Di Cania https://www.youtube.com/watch?v=fUrx1NWnkBE

Reagovat
fenixLFC

len dve poznamky k tomu incidentu- zvlastne ze de gea pokracuje ked mal pomaly umierat podla komentarov tu. alebo sa ma zakopavat lopta vzdy ked si niekto lahne na zem? prave toto je nieco co ma neskutocne irituje ako to vzdy jeden tim chce vyuzit aby zrusil rozvijajucu sa akciu supera

a ad komentare o galantnosti a enviem co- doteraz tu ti isti fans united ktori teraz nadavaju na arsenal oslavuju ako im ukoncili invincible vratane vsetkych zakernych zakrokov a podobne a este su na to hrdi. a ti budu nieco hovorit o nespravodlivosti?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

pepe za aubu a bud on nebo marti na hrot, nebo saka za aubu, jestli muze hrat, nebo laca za aubu, ale pls stahni aubu.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
PP

koule na noze.. A pak hned jeden z Odegaard - Elneny..

Reagovat
cristiano.K.

Fred je takovej čertík z krabičky, u kterého se neví komu ten zápas vyhraje

Reagovat
Čenda

Pandořina skříňka spíš.

Reagovat
pa3ce

ale s vacsou pravdepodobnostou superovi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
lofin9

Schrodingerov Fred

Reagovat
vladis271

Reagovat
pingla

de gea

Reagovat
Dawon

Jinak jsem teda rad, ze sme privedli Sancha, aby nemusel Rash hrat napravo, kde je naprosto nulovy...proto aby potom Sancho hral nalevo a Rash napravo

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Dawon

Vzdycky sem byl zastance toho, ze hrat Rashe napravo je spravna takticka volba

Reagovat
Busby babes

vask oni se v tom utoku vzdycky casto toci...

Reagovat
Dawon

Rash tam byl na zacatku zapasu asi 10 minut a pak uz si teda nevybavuju ze by se tam objevil...a 2. polocas zacli zase s Rashem napravo

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
avicii

Thomas je strašný fail pre Arsenal..

Reagovat
PP

on jak tam nemá kotvu Xhaky, tak je hrozný mamlas..

Reagovat
nani92

Rashford môže ísť na tribúnu

Reagovat
Čenda

Nepopulární názor. Partey je zatím vetsi flop než Pepé (ale jen těsně). A byť stál Pepé o cca 30m víc a budem ho splácet jeste dlouho po nukleární válce. Takze je to vlastně docela remíza, ten flop.

Reagovat
teenz

Bohuzel tomu moc nepomahame ani my nasim nestylem, kde krome Saky a stoperske dvojice hrajeme dost bidne. Dat Pepemu duveru a vhodnej system, tak bude dobrej.

Reagovat
Čenda

ja jsem jeden z mala Pepeho zastánců, hodnotu 82m fakt nemá, ale mohl by bejt mnohem lepší, kdyby ho uměl a hlavně chtěl Arteta víc využívat.

Reagovat
teenz

Rozhodne. Pepe neni vubec spatnej, ale potrebuje pravidelne hrat a v jinem stylu nez v tom nasem. Tam je ztraceny pokud to souper narovinu neotevre.

Reagovat
Eichel

Je to až tak zlé? On bol v Atléticu totálne skvelý a dosť som vám ho závidel

Reagovat
Čenda

Bohužel docela je. Zatím ho docela ničíme.

Reagovat
avicii

Arsenal straaasne slabý

Reagovat
VersaceChain

SIUUUU

Reagovat
Nikikrew

Neuveritelne.. Toto je hanba co predvadzame!!!

Reagovat
Miguel19

A to je CR7.

Reagovat
mistr129

No vy jste kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOL RONALDOOOOOOOO

Reagovat
dantetomas

Ty si taky kokot, ze by si sa uchytil aj v zalohe Arsenalu

Reagovat
Luc-Luc

Fuuuuuuuj

Reagovat
mithro

arsenal ma tu obranu tiez paradnu, to je dnes suboj

Reagovat
Golasso

My máme obranu docela ok, záloha stojí za hovno

Reagovat
Swarley

Ronaldoooooo

Reagovat
Kixi Syhimour

bránění Ronalda

Reagovat
avicii

Absolútne nulové bránenie

Reagovat
Kixi Syhimour

Snad 3 tam na něj byli

Reagovat
Hlahart

takovýho času a prostoru pro Rashforda i Ronalda

Reagovat
Čenda

Reagovat
mr.Silver

Partey jak to tam vylusal

Reagovat
pingla

krááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááál

Reagovat
Tomanatura

Zaslouzene, Arsenal je hruzostrasny. Konecne behaji a jsou motivovani

Reagovat
Front hell

Reagovat
Front hell

Reagovat
REPLIKATOR

Tragédi

Reagovat
Busby babes

Kral. krasna akce.

Reagovat
Lacko_Boh

Ronaldo je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

esr teda mohl udelat vic pri tom zpracovani...

Reagovat
Nikikrew

Odegaaaaaaard

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď Partey naprosto výborně

Reagovat
Kixi Syhimour

A bránění Nora

Reagovat
mistr129

Krása

Reagovat
mr.Silver

Odeeeee

Reagovat
mithro

lol a sme doma

Reagovat
Swarley

Reagovat
Ondiis

Krásně to teď Partey otevřel Gabimu

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA

Reagovat
Busby babes

lol, jak pres kopirak.

Reagovat
Čenda

jen hezčí

Reagovat
Trand

Odegaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
Golasso

PIČOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Golasso

Auba že to nezajebal

Reagovat
Tommy the Gunner

Odeeeeeee

Reagovat
Luc-Luc

Pekne Arsenal

Reagovat
aramaki

Joooooooo

Reagovat
kaja900

Podobná akce, rychlá odpověď

Reagovat
Ondiis

Auba málem zas zablokoval. Dal bych ho na stopera příští zápas

Reagovat
Mervin

Já se lekl, že to Auba tečuje ven

Reagovat
Tomanatura

Fred vynikajici vykon to by fakt nezvladl dorostenec lip?

Reagovat
smazaný uživatel

tvl ten auba len zavadzia

Reagovat
smazaný uživatel

Proč po gólu vždycky přestaneme hrát?

Reagovat
Remt

Protože jděte oslavovat gól? To se tak bezne dělá

Reagovat
Čenda

Auba zas málem

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooooool tragédi

Reagovat
Nikikrew

Hlavne nech to opat nezavru

Reagovat
Trand

Zavru, 100 %

Reagovat
Golasso

Vždyť Arteta na tiskovce vyloženě říkal, že ty těsný náskoky nebráníme schválně . Já nevím, jak už bys to chtěl jinak, než doslova. Máme prostě slabý střed zálohy a nedokážeme kontrolovat hru v delších časových úsecích

Reagovat
Golasso

Nebo celkově "stav", s náskokem jsem to napsal blbě vzhledem k situaci

Reagovat
Nikikrew

Nato sluzia treningy aby si to nasimulovali. Akoze to je co za ,,vyhovorka" ze nato nemame stred to opat cakame na Xhaku?

Reagovat
Golasso

Jaká výhovorka tvl? Máme na tom středu zraněného Xhaku, mládežníka Sambiho, Elnenyho co by nehrál ani v Championship a Parteye bez formy ... co tam má Arteta jako vykouzlit? Ty ses prostě rozhodl, že ho budeš vyhazovat za každou pičovinu, nebo nvm

Reagovat
aramaki

Reagovat
EXoRcIsT

FRED MCTOMINAY ste si nezabudli nahodou nieco ako napriklad strazit nabehujucich hracov z druhej vlny cisty par kokotov

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

totalni nadhera.

pro toto je partey na hristi

Reagovat
Greny

Auba to zas málem chytil

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdo teda vlastně hraje v United to DM?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo, protože žádné nemáme, jen CM které musí hrát DM

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobře, tak tohle jsem teda myslil

Reagovat
EXoRcIsT

nikto. fred a mctominay su tam len nato aby behali lebo v terajsom MU nemusis byt dobry staci ked sa budes snazit ako na nejakej paraolympiade staci sa zucastnit

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

nikdo. jedine DM v tymu je Matic.

Reagovat
mithro

utok u nas vie obcas zabrat a nieco ukazat,. ale ta obrana je proste stale v prdeli. a o zalohe skoda hovorit.

Reagovat
O.Giroud

Vypusti Sakuu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale vážně mě mrzí, že beast Ronaldo není v lepším týmu. Strašně rád bych zjistil, co by ten týpek ještě dokázal, kdyby mu to spoluhráči servírovali normální přihrávky. Kéž by se mi někdy splnil můj mokrej sen a viděl bych Ronalda a Messiho v jednom týmu. To by bylo superkombo.

Reagovat
smazaný uživatel

A kto by na nich behal? By si musel naklonovat Kanteho...

Reagovat
smazaný uživatel

Mladíci. To je fuk. Na těch dvou mě nebaví běhání, ale to ostatní. A když už jsem u toho, tak běháním mě bavil snad jen Bale ve svých nejlepších letech. Úprk a gól. To byly fantastický akce.

Reagovat
teenz

To uz je nejakej ten patek.

Reagovat
Čenda

Laca, Pepé nebo Sambi/Ainsley in, Auba, Emile nebo Elneny out. Jednu změnu by ti chtělo. Uklidnit tempo, dodat šťávu, asi toho Lacu za Aubu.

Reagovat
EXoRcIsT

teraz jak davali replay golu arsenalu tam nieze Fred si zabudol strazit svojho hraca ale Mctominay toto iste to fakt jak muj s moju sa mozu chytit za ruky a odkracat do prdele

Reagovat
Swarley

Nejhorší je, že když to neposere tenhle pár, tak další povedená dvojka je hned za nima

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
kiwwi

mame to pozichrovane...a stale si este moze DDG lahnut na zem chrbtom k brane

Reagovat
Ondiis

ESR dopiči už ale. Ztráta za ztrátou

Reagovat
Golasso

Tvl, Elnenymu by ti hráči ujeli i na kriplkáře...

Reagovat
Miguel19

Tavares je hrozný kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Je super, že Arteta Tavarese neodstřelil po Liverpoolu, ale příště už bych chtěl vidět zase Tiernyho. Po zkažených přihrávkách Tavarese měl MU polovinu šancí ...

Reagovat
mistr129

Hezky tam Tavarese nechali

Reagovat
Golasso

Saka, Sambi in, ať s tím ještě něco uděláme boha

Reagovat
smazaný uživatel

maguire ani se nevracel

Reagovat
VersaceChain

WTF ATKINSON HAHA

Reagovat
Ondiis

Jasná

Reagovat
Miguel19

Jasná penalta.

Reagovat
ACSMan

Tak co ti jebe

Reagovat
Nikikrew

ach to bude penalta

Reagovat
Vsadim gule

Fred je buh

Reagovat
Mervin

Je ten Odegaard dement?

Reagovat
mithro

to je taky pogba zakrok

Reagovat
Mervin

Tohle může vyrobit jenom někdo, kdo má v hlavě fakt nasráno...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mr.Silver

Lol, jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je penalta už ne?

Reagovat
mithro

atkinson ziarli na freda

Reagovat
Tomanatura

Atkinson

Reagovat
Kokesh

Úplně jasna

Reagovat
Nikikrew

Odegard tebe jebe

Reagovat
Ondiis

Co ale vyvádíme poslední minutu to jsem neviděl. Ti hráči nepřestali běhat, oni přestali chodit. Šílený

Reagovat
Busby babes

lol, ta je jasna ne?

Reagovat
Busby babes

fakt by me zajimalo, co mu VAR rekl: Tak ses uplne slepej nebo co?

Reagovat
Čenda

Reagovat
Luc-Luc

Penalta jasna

Reagovat
masly008

byla jasná,tak jako ta na Tomia.

Reagovat
Trand

Bohužel jasná

Reagovat
tunkic

Asi jasna Odegaard je uplnek vocas

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf Co to sakra Nor vymyslel Zrovna Freda měl nechat normálně střílet.

Reagovat
tunkic

klidne mu mohl vydlazdit cestu

Reagovat
VersaceChain

Diky za VAR.

Reagovat
REPLIKATOR

Další jasná penalta

Reagovat
Čenda

Hmm..tak toto ale byla penalta.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Swarley

Padá svíce na penaltu a všichni utečou do prdele

Reagovat
Trand

Fred vyloženě MOTM

Reagovat
Golasso

Jasná, ale nechápu, proč VAR nereagoval i na to Maguirovo stažení ...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
masly008

Proč asi.Kde se hraje?

Reagovat
Busby babes

to uz pak muzem psat, proc VAR nereagoval na toho Dalota (nebo to byl Telles? )

Reagovat
Front hell

Adame?

Reagovat
Busby babes

psal jsem o tom vejs, muzes si to tam najit.

Reagovat
Front hell

Dobře Adame

Reagovat
Golasso

wtf?

Reagovat
Busby babes

vys se o tom bavim a popisuju jak jsem to videl. Maguire by byl kokot, ale tohle bylo imho na penaltu malo. sel moc ochotne k zemi. pisknout neco takoveho nam, tak se asi dost smeju protoze by to byla smesna penalta.

Reagovat
Mervin

Nasrat na tohle. Odegaard nemá být pitomec, pak by se to neřešilo...

Reagovat
C0br

Stejně jako rozhodčí v NBA pískají víc trestných hodů menším, slabším hráčům, protože neustojí kontakt, tak rozhodčí v PL nepískají Maguirovy fauly, protože mají v hlavě, že to je neobratné vemeno

Reagovat
Busby babes

btw kdyby se takhle na druhe strane slozil Bruno, tak se mu tu vsichni tlemite jakej je to simulant...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Trand

Určitě no

Reagovat
Busby babes

ano.

Reagovat
Trand

Tak jsem rád, že víš, jak bych zareagoval v určitých situacích

Reagovat
Čenda

A Ode tam sel teda jak kokot

Reagovat
Kixi Syhimour

Odegaard a zase to prošlo skrz Tomiyasa

Reagovat
pingla

fred MOTM, dneska famózní

Reagovat
O.Giroud

Ode

Reagovat
smazaný uživatel

CRISTIANOOOOOOO

Reagovat
REPLIKATOR

Čuráci u VARu, v 1. poločase na druhé straně se neozvali

Reagovat
ACSMan

Asi to nebyl faul kdo ví

Reagovat
Neutron

lebo nebol dovod

Reagovat
REPLIKATOR

Nebyl důvod leda tak pro zaslepený MUfany

Hlavně že oba experti v poločasovém studiu zahraniční TV se shodli, že jasná penalta.

Reagovat
Neutron

scouser ide hovorit nieco o zaslepenosti

Reagovat
masly008

Od podtrhl svůj excelentní výkon a ani gol na tom nic nezmění.

Reagovat
masly008

*Ode

Reagovat
r.mrazik

tyvoe,vzdyt to byl jasny faul!!!

Reagovat
Miguel19

Však už vedete.

Reagovat
r.mrazik

vsak mam pomalejsi stream

Reagovat
avicii

Odegaard

Reagovat
Trand

Strašně hloupý od Odegaarda, dlouho jsem neviděl tak hloupej zákrok

Reagovat
Swarley

Tak dal golmanovi šanci a nechal ho jít do brány, pěkně Ronaldo

Reagovat
norton

tak on nesimuloval a nehadal sa s rozhodcom, pekne ramsdale

Reagovat
Swarley

Asi geniální Arteta

Reagovat
norton

ale akoze tvoje ohananie sa fairplayom ked de gea simuloval je extremne pokrytectvo aj na mufana

Reagovat
Swarley

Jste úžasní, oslavte to

Reagovat
norton

Reagovat
lofin9

Ty uz to nezvladas ani ked vyhravate

Reagovat
Swarley

Tak snad takova prasarna zůstane bez bodu, ale my umíme posrat všechno, tak se ještě uvidí

Reagovat
mithro

ty si dnes bol na booster, ze?

Reagovat
Swarley

Jj, volal jsem s Mourinhem

Reagovat
Maximm9

Fred muz zapasu

Reagovat
Remt

Moje naivní představa je že na toto by asi rozhodčí v PL neměl ani potřebovat VAR:-D

Reagovat
tunkic

Stal daleko….asi metr

Reagovat
Remt

Jinak ale faulovat Freda ve vápně... však ten kluk by si o míč spíš zlomil nohu než že by ho přihrál do šance nebo nedejboze nebezpečné vystřelil:D

Reagovat
tunkic

Hrozna picovina od Odegaarda no

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

fred jim vyhraje zapas

ale teda nechapu, jaktoze je mozne odpiskat var i po rozehrani mice, to se melo pockat hned po tom zakroku ne?

Reagovat
O.Giroud

tak United sa piskaju penalty aj po skonceni zapasu tak co chces

Reagovat
Remt

A naopak platí jejich branky i když míč před tím opustil asi metrovým obloukem hřiště chvíli předtím:-D

Reagovat
masly008

Není to jedno?Prostě zákrok jak od žáčka.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

no neni mi to jedno, chci znat pravidla

Reagovat
masly008

tvl Ode furt na hřišti i s Aubou,my nechceme vyhrát

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Aubameyang je proč ještě na hřišti?

Reagovat
Trand

On je takhle ve hře skoro každej zápas letos.

Reagovat
r.mrazik

stejne je prdel,ze vyhodi Oleho a najednou dokazeme vepredu litat a pressovat...proc to kurva predtim jako neslo?

Reagovat
masly008

Nás dokáže presovat každý tak si nefandi.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Ole jim to zakazoval.

Reagovat
r.mrazik

treba tu hru videl jinak,kdo vi...ale ten rozdil je dost zrejmy

asi se chteji typci predvezt pred Ragnickem

Reagovat
Kixi Syhimour

El Neny

Reagovat
Studni

Dát takovej skluz ve vlastním vápně, to je fakt demence. Ale že VAR nic neavizoval v prvním poločase, když fauloval Maguire, to nechápu

Reagovat
Nikikrew

Kua daj tam Pepeho a Lacu!!!! Naco cakas????

Reagovat
Ondiis

Dej tam Lacuuu omg

Reagovat
tunkic

kohokoliv, hlavne Aubu dolu

Reagovat
Nikikrew

Auba

Reagovat
Kixi Syhimour

Pierre

Reagovat
Ondiis

Neuvěřitelné.

Reagovat
mistr129

Aubo to už běž do prdele fakt

Reagovat
mistr129

Aspoň že byl v ofsajdu snad

Reagovat
John Obi Mikel

Tecliku, sundej tu masku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

To je Řezník ?

Reagovat
Mervin

Ty pičoooooooooo, to je takové vemeno...

Reagovat
smazaný uživatel

martinelli ten tah a rychlost s micem, to je parada

Reagovat
Remt

Přitom hraje dost málo ne? Přijde mi to škoda. Přijde mi fajn

Reagovat
mr.Silver

Auba

Reagovat
smazaný uživatel

auba wtf to uz neni vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

DE GEA

Reagovat
masly008

Ještě nějaký zastánce Auby?

Reagovat
Liveral

Auba už nikdy nedá gól

Reagovat
teenz

Reagovat
Golasso

To snad není možný

Reagovat
Trand

Zlatý Giroud tvl. Auba letos to je parodie na fotbalistu A to říkám jako jeho fanoušek

Reagovat
Salfovic

Po něm nikdo góly nechtěl.

Reagovat
Busby babes

offside, carovej maval, ale lol Auba. ten netrefi stodolu zevnitr.

Reagovat
Nikikrew

ale ved bol nakoniec onside, to by VAR vratil

Reagovat
Busby babes

z toho jednoho zaberu mi neprislo, ale bylo by to asi dost tesny. zalezelo by asi na tom, jak by urcili moment prihravky...

Reagovat
mithro

ofsajd ale david s prehladom

Reagovat
smazaný uživatel

nketiah > auba

Reagovat
mr.Silver

Nketiah

Reagovat
Čenda

Uz dávno Laca za Aubu. Ach Mikeli, ty nám oekne ztěžuješ věřit tomu procesu a non negotiables.

Reagovat
captain18

To su stridania

Reagovat
Mervin

Na lavičce Pepe a přijde Nketiah

Reagovat
masly008

Prostě ho odstřelil.se s tím musíme smířit.

Reagovat
Mervin

Mne spíše dostalo, že tam je ten Nketiah

Reagovat
tunkic

Tak tam radsi da borce, co nechce podepsat smlouvu

Reagovat
masly008

víc najevo to dát nemohl ne?

Reagovat
tunkic

bohuzel

Reagovat
Čenda

Ty kokos

Reagovat
Kixi Syhimour

Saka

Reagovat
Lacko_Boh

Ale dostat gol od Ronalda neskutocne spomienky pre chalanov

Reagovat
cr7sux

Pekne tam toho lingarda nechali, wtf?

Reagovat
Tommy the Gunner

Elneny

Reagovat
Front hell

Reagovat
masly008

Fred MOTH

Reagovat
Kixi Syhimour

Tomiyasu

Reagovat
mistr129

White se z rohu vrací výklusem??

Reagovat
smazaný uživatel

achjo bukayo, to bylo strasne pomale..

Reagovat
mr.Silver

My jsme fakt kokoti, totálně darované tři body United

Reagovat
Golasso

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

Reagovat
mistr129

Reagovat
tunkic

Reagovat
Ondiis

výkon na pokuty snad od všech krom Ramsdalea

Reagovat
masly008

Martinelli?

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Ondiis

i Tomiyasu v druhém poločase asi

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
Neutron

Reagovat
Minister

Ode takto to dojebať proti tragédom ani bod

Reagovat
Neutron

v tej tragickosti ste nas veru prekonali a to uz je co povedat

Reagovat
J0EL

White dneska vykon ala Mustafi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tomu fakt nemůže být 60

Reagovat
O.Giroud

Nketiah majstrstyk

Reagovat
mr.Silver

Hlavně na co ten kokot čekal do 80. minuty, totálně to nefunguje a místo tam poslat šerstvé hráče kolem 65. minuty, tak tam Aubu musíme trpět skoro do konce

Reagovat
PP

hrozné.. nevěřím svým očím. On musí spát.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Kwido

Partey zkušeně

Reagovat
PP

To je ostuda..

Reagovat
ACSMan

Hádám že rangnick už dotrenoval

Reagovat
Ondiis

Telles

Reagovat
John Obi Mikel

Arsenal

Reagovat
masly008

Tohle jde jen a jen za Artetou.

Reagovat
Čenda

kruta lekce pro něj, ale šel ji naproti, bohužel.

Reagovat
masly008

Kdyby ho podělal nějaký mág,ale tohle?on se vlastně porazil sám.

Reagovat
Neutron

veru, mna by tiez nasralo, keby ma porazil typek co ma za sebou 2 zapasy na lavicke a este aj takymto vykonom

Reagovat
mithro

Fred MOTM

Reagovat
Busby babes

ale jako jo no. druhej polocas byl skvelej.

Reagovat
Dawon

kdyby existovalo nejake zaklinadlo, ktere by kazdy zapas dokazalo z Freda vykouzlit tu nejlepsi verzi Freda, tak je to asi fakt i hrac hodny te jeho tehdejsi cenovky...blbe je, ze rozdil mezi jeho stropem a dnem je fakt desivy a ze se ty dve varianty relativne pravidelne stridaji

Reagovat
Busby babes

ja doufam, ze to zaklinadlo bude Rangnick... Fred ma vsechny predpoklady byt pod nim skvelej.

Reagovat
Neutron

Felix Felicis

Reagovat
r.mrazik

on a jadon jsou snad jediny schopni odebrat nekomu vepredu mic...

Reagovat
mr.Silver

Nevěřím, že to říkám, ale doufám, že bude Xhaka co nevidět zpátky, my nejsme schopní rozehrát, podržet balon, nic.

Takto nasraný po zápase jsem dávno nebyl, ostudný výkon. Martinelli, Gabriel, Ramsdale a Tomiyasu bylo ok, zbytek fakt tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze v cem byl tomiyasu ok oproti ostatnim by me fakt zajimalo, pres jeho stranu sel gol a penalta

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
masly008

Tak to že Ode je lopata a sfauluje hráče kterého má bránit je chyba beka?A to že White u obou golu byl pozičně mimo je OK?

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

ze si necha nekolikrat nasadit u lajny jeslicky jak zacek opravdu je jeho chyba, coz se stalo v tomto konkretnim pripade (samozrejme odegaardova chyba byla vyrazna znatelnejsi)

jestli sis toho nevsiml, tak goly padaji vetsinou po souhre chyb a to, ze jeden hrac udela chybu, nemaze zodpovednost dalsiho, ktery tomu mohl i tak zabranit.

Reagovat
masly008

Když si vezmu že přes něho nepřešel borec za 80 míčů ani jedno a to to zkoušel dost krát a když se podíváš jak hrál ode tak za mě v tom Tomi je nevinně.

Fakt nemůže bránit jak své křídlo tak středního záložníka a světe div se to že dostane nahrávkou jesle já za chybu nepovažuji.

Reagovat
smazaný uživatel

what?

Reagovat
aramaki

Vyserte sa na to. Dnes by sme prehrali aj keby hral za nas Henry s Bergkampom. Proste 6 zapasov sme proti nim neprehrali, oni boli sialene namotivovani + na Tomiho sa mala kopat penalta tiez. V podstate remizovy zapas so smolnym koncom. Ja som sa bavil do konca. Skoda 3 bodov, ale body dozenieme inde,v to 4. miesto po dnesku verim este viac napriek prehre.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo jako v tomto pripade predejit

Reagovat
avicii

Tu proste Arsenal mal brat bod, ale fakt na to nemajú proti takýmto mužstvám, United majú jednoducho lepšie individuality..

Reagovat
Čenda

Arteta dnes nejvíc vyber sestavy, reakce na zápas, vse špatně dnes.

Reagovat
teenz

Mame celkem zajimavej tym, mohl by jit doprdele a dat to nekomu jinymu, jako Lampard.

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Wazza228

Carrick opouští United. Tak alespoň pěkná rozlučka.

Reagovat
cr7sux

Carrick: "I am - and will always be - a Man Utd fans and will come to as many matches as possible. However after a lot of thought and deliberation, I have decided now is the right time for me to leave the club."

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele