Premier League - preview 13. kola: Chelsea přivítá Manchester United

27.11.2021, 08:52, aktualizováno 28.11.2021, 08:20
Previews
Stamford Bridge (© AFP)
Nedělní program je netradičně hodně bohatý, nabízí hned pět utkání a nejsledovanějším bude to poslední, v němž změří síly Chelsea a Manchester United. Manchester City čeká těžká zkouška proti West Hamu, do akce jdou i Leicester nebo Tottenham...
Brentford FC - Everton FC  (neděle 15:00)
Brentford ve třináctém kole Premier League hostí Everton. Oba celky dělí v tabulce pouhé dva body, domácí jsou však až patnáctí, hosté na dvanáctém místě.

Brentford se bezprostředně po postupu do Premier League prezentoval velmi dobrou formou, nicméně po remíze na půdě Newcastlu (3:3) v minulém kole aktuálně čeká na výhru už pět zápasů. Tentokrát půjde do domácího klání v roli favorita, ovšem na srpnové vítězství proti Arsenalu tady zatím navázat nedokázal a prohrál čtyři z následujících pěti domácích ligových utkání.

Bees minule alespoň přerušili sérii čtyř ligových proher, kdy ve dvou případech prohrávali po prvním poločase už o dvě branky. Důležitost povedeného vstupu do utkání pak dokazuje fakt, že v obou dosavadních domácích střetnutích, která Brentford neprohrál, se londýnský celek prosadil už v prvních 30 minutách.

Everton pokračuje v nevydařených výkonech, což potvrdil minulou neděli na půdě Manchesteru City, kde prohrál 0:3. Situaci Toffees neulehčuje ani to, že se kvůli zranění, respektive trestu, musejí obejít bez ofenzivních opor Demaraie Graye a Richarlisona. Pokud Everton prohraje, může se klidně ocitnout v boji o záchranu a vzhledem k tomu, že Merseysiders vyhráli v letošním roce jediné z osmi utkání, do kterých šli v roli outsidera, se to nejeví tak nereálně.

Výrazně to snižuje i šanci na to, že se jim podaří vyhrát už šesté venkovní ligové utkání proti nováčkovi soutěže v řadě. V předchozích pěti případech skončil takový duel výhrou Evertonu o jediný gól. Zajímavostí je i fakt, že když hosté naposledy nastoupili 28. listopadu, bylo to právě proti nováčkům soutěže. V těchto kláních ovšem Everton vyhrát nedokázal.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Fernández - Roerslev, Jansson, Pinnock - Canos, Janelt, Norgaard, Onyeka, Henry - Mbeumo, Toney.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Godfrey, Digne - Doucouré, Delph, Allan - Townsend, Rondón, Gordon.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.35 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Tottenham Hotspur  (neděle 15:00)
Burnley vyzve v rámci třináctého kola Premier League Tottenham Hotspur. Domácí jsou v aktuální tabulce až na sestupové osmnácté příčce, hosté jsou sedmí.

Burnley neprohrálo v Premier League už čtyři zápasy v řadě, ale stále se ještě nedostalo ze sestupových pozic. Clarets naposledy remizovali s Crystal Palace 3:3 a už pošesté letos nedokázali vyhrát ligové utkání, ve kterém vedli, což se nikomu jinému tak často nepřihodilo. Celkově jde tedy o čtrnáct ztracených bodů, které svěřencům manažera Seana Dyche prokazatelně chybějí.

Burnley se ovšem zvedá a v minulých čtyřech duelech dalo celkem devět gólů, což je dokonce o jeden více než ve třinácti předcházejících dohromady. Kouče Dyche ale nečeká zrovna oblíbený soupeř, s Tottenhamem totiž prohrál jedenáct z dosavadních šestnácti měření sil. Maxwel Cornet dal ve svých minulých šesti ligových zápasech pět branek a Burnley ani v jednom případě, kdy se prosadil, neprohrálo.

Manažer Tottenhamu Antonio Conte se sice o víkendu dočkal své první ligové výhry proti Leedsu (2:1), ale ve čtvrtek musel skousnout nečekanou pohárovou prohru se slovinskou Murou 1:2.

Hosté předtím proti Leedsu ukončili třízápasové čekání v lize na tři body, ale zároveň v minulých devíti ligových vystoupeních udrželi jediné čisté konto. Tyto defenzivní potíže by zřejmě nebyly tak patrné, pokud by Spurs byli více střelecky aktivní. Jenže to se snadno řekne, když pouze Norwich vyprodukoval méně střel než právě Tottenham. Jeho průměr 10,3 střely na utkání je pak nejhorší v klubové historii od sezóny 1997/98. Son Heung-min se zase ve svých dosavadních třech ligových vystoupeních proti Burnley podílel na pěti gólech.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Collins, Mee, Taylor - Gudmundsson, Cork, Brownhill, McNeil - Cornet - Wood.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Tanganga, Dier, Davies - Emerson, Hojbjerg, Skipp, Reguilón - Lucas, Kane, Son.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.75 - 3.61 - 2.08
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Watford FC  (neděle 15:00)
Leicester City se ve třináctém kole Premier League utká s Watfordem. Oba celky dělí v průběžné tabulce pouze dva body, ale určitě by si přáli bát ve vyšších patrech, protože domácí jsou třináctí a hosté šestnáctí.

Leicester City nevyhrál ligové utkání už více než měsíc a tentokrát se o to pokusí proti svému bývalému manažerovi, který zde v sezóně 2015/16 získal památný titul. Claudio Ranieri se vrací v roli soupeře a bude čelit mužstvu, které v týdnu ukončilo čtyřzápasové čekání na výhru, když v Evropské lize porazilo Legii Varšava 3:1.

Domácí zde s Watfordem prohráli jen v jednom z posledních dvanácti vzájemných ligových soubojů a nedá se očekávat, že by měli svého bývalého manažera Ranieriho šetřit. Leicester navíc dokázal skórovat v každém z dosavadních dvaceti klání s tímto soupeřem v Premier League. Je ovšem potřeba připomenout, že teď se doma netrefil už dvakrát v řadě, přičemž třikrát se mu to naposledy přihodilo v úvodu roku 2015.

Watford si v minulém kole vyšlápl na Manchester United, porazil jej 4:1 a vytvořil si čtyřbodový náskok na sestupové pásmo. Střed tabulky je navíc tak vyrovnaný, že v případě dalšího vítězství se Hornets mohou posunout ještě podstatně výše, ale to by museli znovu výrazně překvapit.

Ranieri ovšem se svým bývalým týmem Leicesterem neprohrál v pěti ze šesti vzájemných duelů a rozhodně si bude věřit. Rychlý vstup do zápasu ale od hostů spíše nečekejte, neboť se letos jako první prosadili pouze třikrát, což méně často dokázal pouze Norwich. Na druhou stranu ale ve všech třech případech nakonec slavili výhru.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Castagne, Evans, Söyüncü, Thomas - Maddison, Ndidi, Soumaré - Pérez, Vardy, Barnes.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Cathcart, Troost-Ekong, Masina - Cleverley, Louza, Sissoko - Cucho, King, Dennis.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.10 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - West Ham United  (neděle 15:00)
Manchester City hostí v rámci třináctého kola Premier League West Ham United. Citizens jsou v průběžné tabulce třetí, "Kladiváři" mají jen o tři body méně a jsou čtvrtí.

Man City vyhrál všechny čtyři listopadové zápasy, zajistil si postup do další fáze Ligy mistrů a v domácí Premier League ztrácí na vedoucí Chelsea tři body. O pátou výhru v tomto měsíci budou Citizens usilovat proti West Hamu United, který je ovšem v říjnu vyřadil z Ligového poháru. Utkání tehdy skončilo bez branek a City vypadlo až po penaltách, ale i tak si bude tentokrát dávat jistě větší pozor.

Domácí zde vyhráli každé z předchozích pěti vzájemných ligových střetnutí, ve kterých dali v průměru dvě branky na zápas. A to by mohlo stačit tentokrát, neboť letos už udrželi na domácí půdě v lize pět čistých kont. Raheem Sterling se v každém z předchozích tří domácích soutěžních utkání Manchesteru City prosadil po 40. minutě hry.

"V posledním zápase proti Paris Saint-Germain jsme měli 17 hráčů, jen 15 v prvním týmu, pomohli nám McAtee a Palmer. S takovým množstvím zápasů potřebujeme zraněné co nejdříve zpět, aby jsme mohli protočit sestavu. Kevin De Bruyne je po pozitivním testu na COVID-19 z minulého týdne stále v izolaci. Je trochu unavený, bez chuti. Příznaky, které ostatní říkají, když máte koronavirus, cítí. Teď to má sedm nebo osm dní. Ještě pár dní a uděláme PCR test a pokud bude negativní, vrátí se," uvedl manažer Manchesteru City Pep Guardiola ohledně marodky v týmu.

Hosté dokázali vyhrát čtyři venkovní ligová střetnutí v řadě, než v tom minulém podlehli Wolverhamptonu 0:1. I přesto ale zůstali na čtvrtém místě a manažer David Moyes v týdnu proti Rapidu Vídeň pošetřil některé hráče, kteří tak na Etihad Stadium dorazí v plné síle.

West Hamu se zde sice moc nedaří, ale zmiňovaná prohra na Molineux Stadium byla jeho první ligovou venkovní porážkou od dubna. Moyes ovšem na půdě Manchesteru City vyhrál s některým svým týmem naposledy v prosinci 2010 a od té doby zde šestkrát prohrál. West Ham letos ještě venku v lize nedostal v závěrečné půlhodině hry ani jeden gól.

"Sledoval jsem ve středu zápas Manchesteru City proti Paris Saint Germain a byl to neuvěřitelný fotbal, pravděpodobně jeden z nejlepších, jaké jsem za dlouhou dobu viděl. Každý se snaží aspirovat na úroveň Manchesteru City, ale to chce čas a nemyslím si, že to dokážete okamžitě. Nemyslím si, že to Manchester City udělal okamžitě," uvedl manažer West Hamu David Moyes.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Laporte, Cancelo - Gündogan, Rodri, Silva - Mahrez, Jesus, Sterling.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Johnson, Dawson, Zouma, Cresswell - Souček, Rice - Bowen, Benrahma, Fornals - Antonio.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.80 - 11.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Manchester United  (neděle 17:30)
Šlágr kola se v nedělním podvečeru odehraje na Stamford Bridge, kde vedoucí Chelsea přivítá v lize se trápící Manchester United. Zatímco The Blues fungují jako dobře promazaný stroj a body v letošním ročníku ztratili jen ve třech případech, Manchester United zůstává daleko za očekáváním. Po letních příchodech Cristiana Ronalda, Raphaëla Varana a Jadona Sancha se očekával horlivý boj o titul, místo toho jsou Red Devils po dvanácti zápasech na deváté příčce se ztrátou dvanácti bodů právě na svého nedělního soupeře.

Tato prachbídná forma také stála místo manažera Ole Gunnara Solskjaera, který byl na začátku tohoto týdne odvolán. Hostující celek tak v nedělním klání povede Michael Carrick, brzy by jej však měl vystřídat zkušený Němec Ralph Rangnick, jehož jmenování je zdá se na spadnutí.

Celek Thomase Tuchela se po říjnové reprezentační pauze dostal do vynikající herní i výsledkové pohody. V polovině října Chelsea s velkým štěstím přehrála nováčka z Brentfordu, od té doby ovšem šly její výkony výrazně nahoru. Vedoucí celek tabulky si postupně poradil s Norwichem, Newcastlem a Leicesterem City, v Lize mistrů zase přehrál dvakrát Malmö a v týdnu se mu podařilo deklasovat slavný Juventus poměrem 4:0.

Tuchela tak může mrzet akorát domácí remíza s Burnley, při které hráči v modrých dresech spálili nezvykle velké množství šancí a v závěru byli za svou lehkovážnost také potrestáni. Německému manažerovi ještě vrásky na čele přidělalo zranění Bena Chilwella - ten si v závěru klání s Juventusem poranil přední zkřížený vaz v koleni a v nejbližších týdnech bude na listině zraněných. Přesná délka zatím není známá - anglický zadák bude mimo hru do začátku nového roku, pak se rozhodne, zda bude muset podstoupit operaci - a tím by přišel i o zbytek letošního ročníku - nebo zda se jeho zranění zahojí přirozenou cestou a bude se tak moci znovu zapojit do tréninkového procesu.

Vedení Manchesteru United mělo v posledním týdnu skutečně napilno. Ačkoliv se Ole Gunnar Solskjaer mohl těšit velké důvěře, přesto se na lavičce neudržel. Osudným se mu stal ostudný výkon jeho svěřenců na hřišti Watfordu, kde Manchester United senzačně prohrál vysoko 1:4. Tým tak dočasně převzal asistent Michael Carrick, který v týdnu zaznamenal svou první výhru, když jeho svěřenci přehráli španělský Villarreal a zajistili si postup do osmifinále Champions League. V zákulisí už je ale prý připraven kontrakt pro zkušeného německého harcovníka Ralpha Rangnicka, který by měl "Rudé ďábly" vést do konce sezóny 2021/22, načež by se pak měl přesunout do role konzultanta. Zda se tento plán Manchesteru United podaří zrealizovat, to uvidíme v následujících dnech a týdnech.

Domácí celek bude postrádat zraněného Bena Chilwella, mimo hru i nadále zůstává kvůli svalovému zranění záložník Mateo Kovačić a krajně nepravděpodobný je také start záložník N'Gola Kantého. K dispozici by už ovšem měl být Romelu Lukaku, který pravděpodobně začne na lavičce náhradníků, stejně jako Kai Havertz, jenž kvůli svalovým potížím vynechal utkání s Juventusem.

Manchester United se bude muset obejít bez vykartovaného kapitána Maguira, otazník se vznáší nad zdravotním stavem dalšího obránce Luka Shawa. Do utkání pak stoprocentně nezasáhne zraněný Paul Pogba či obránce Raphaël Varane, zatímco o osudu dvojice Fred a Cavani se rozhodne až těsně před výkopem.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Christensen, Silva, Rüdiger - James, Jorginho, Loftus-Cheek, Alonso - Mount, Havertz, Hudson-Odoi
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan Bissaka, Bially, Lindelof, Shaw - McTominay, Fred - Sancho, Bruno Fernandes, Rahsford - Cristiano Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.20 - 5.91
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Newcastle United  (sobota 13:30)
Arsenal ve třináctém kole Premier League vyzve Newcastle United. Domácí se po špatném startu sezony zvedli a posunuli se na páté místo, hosté naopak i přes příchod nových majitelů spadli až na poslední příčku.

Arsenal se letos musí obejít bez evropských pohárů, ale svým fanouškům tuto skutečnost zatím kompenzuje nejvyšším bodovým ziskem po úvodních dvanácti kolech Premier League od ročníku 2018/19. Minulá jasná prohra 0:4 na půdě Liverpoolu ovšem naznačuje, že na první čtyřku to ještě úplně není. Kanonýři přišli o minulém víkendu o osmizápasovou sérii bez porážky, nicméně s Newcastlem United neprohráli doma v lize už od listopadu 2010 a mají proti němu devět výher v řadě. Domácí příznivci čekají jednoznačnou výhru, neboť jejich tým dal v předchozích třech ligových vzájemných duelech v průměru tři branky. Pierre-Emerick Aubameyang z Arsenalu se v minulých pěti soutěžních střetnutích proti Newcastlu trefil celkem šestkrát a pokaždé to bylo ve druhém poločase.

Noví vlastníci Newcastlu budou jistě brzy očekávat útok na pohárové příčky, ale momentálně je cílem jejich klubu první ligové vítězství sezóny. Hosté ztrácí na 17. Leeds pět bodů a doufají, že se stanou teprve druhým týmem v historii ligy, který se zachrání i přesto, že v úvodních dvanácti kolech ani jednou nevyhrál. Platí to pro sezony s dvaceti účastníky. Letošní venkovní ligové zápasy Newcastlu skončily zatím buď 1:1 nebo prohrou hostí, kteří pokaždé inkasovali minimálně dva góly. Vzhledem k předchozím výkonům Magpies na tomto stadionu je zřejmé, že remízu by tentokrát hosté brali všemi deseti. K tomu ale bude potřeba lepší start, neboť v pěti z dosavadních šesti venkovních klání inkasovali jako první. Allan Saint-Maximin se zase letos podílel na šesti ligových brankách Newcastlu, když se třikrát sám trefil a na tři branky přihrál, a své tři góly dal po 40. minutě hry.

Poslední vzájemný zápas Arsenalu s Newcastlem se odehrál letos v květnu a hostující Arsenal vyhrál v poměru 2:0. Úvodní gól vstřelil v prvním poločase Mohamed Elneny, ve druhé pětačtyřiceti minutovce zavěsil Pierre-Emerick Aubameyang. V závěru navíc vyfasoval červenou kartu Fabian Schär.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney - Saka, Partey, Maitland-Niles, Smith-Rowe - Lacazette, Aubameyang.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Schär, Lascelles, Clark - Manquillo, Shelvey, Hayden, Lewis - Joelinton, Wilson, Saint-Maximin.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.59 - 6.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Aston Villa  (sobota 16:00)
Crystal Palace vyzve v zápase třináctého kola Premier League Aston Villu. Eagles jsou v tabulce na desáté příčce, jejich nejbližší soupeř je o pět pozic níže.

V souboji mezi Crystalem Palace a Aston Villou v londýnském Selhurst Parku se proti sobě v roli trenérů postaví dva slavní bývalí záložníci. Hostující Steven Gerrard to ale nebude mít proti Patricku Vieirovi vůbec snadné. Francouzský kouč totiž udělal z domácích velmi nepříjemný a bojovný celek, který letos prohrál v Premier League jen dvakrát. A pokaždé to bylo s protivníkem z prvních tří míst. Palace naposledy remizovali s Burnley 3:3, přičemž inkasovali už devátý gól ze standardní situace, což je nejvíce v lize. Kouč Vieira má tedy pořád na čem pracovat, ale i tak půjdou jeho svěřenci do tohoto klání v roli favoritů a v takovém případě letos ještě neprohráli. Jejich snahu o posun do první poloviny tabulky ovšem i nadále brzdí vysoký počet remíz.

Aston Villa se pod vedením manažera Gerrarda rozjížděla pomalu, ale nakonec si připsala cenné vítězství 2:0 a přerušila svou nepříjemnou pět utkání trvající sérii proher. Vedení ve Villa Parku doufá, že teď už budou následovat převážně pozitivní výsledky, neboť letní posily koupené s výhledem na boj o evropské poháry nebyly zrovna zadarmo, Villans utratili okolo 100 milionů liber. Gerrard se díky výhře nad Brightonem stal teprve třetím trenérem Aston Villy, který zahájil své působení na její lavičce v lize ziskem tří bodů, což se naposledy povedlo v roce 2010 Gerardu Houllierovi. K napodobení toho dalšího, Johna Gregoryho, má ale bývalá opora Liverpoolu stále daleko, neboť ten vyhrál na úvod celkem sedm duelů v řadě. Hosté momentálně přitom řeší šnůru tří venkovních proher.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guehi, Mitchell - Gallagher, Milivojevic, Kouyaté - Zaha, Benteke, Edouard.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Ngoyo, Mings, Targett - McGinn, Nakamba, Ramsey - Buendía, Ings, Watkins.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.31 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Liverpool nadále drží kontakt s duem Chelsea - Manchester City a v sobotu odpoledne se od něj očekává další výhra. Reds hostí oblíbeného soupeře, na Anfield Road se představí Southampton.

Saints to na Liverpool neumějí a z posledních devíti vzájemných zápasů vyhráli jenom jednou, v jednom případě se zrodila remíza a sedmkrát padli. Tým manažera Ralpha Hasenhüttla tak má v tomto ohledu co napravovat.

"Je velmi dobře známou věcí, že Ralph je špičkovým manažerem a skvělým člověkem. Strašně rád se s ním bavím, moc se mi zamlouvá jeho přístup a způsob uvažování o fotbale, je to odvážný trenér s jasnými představami a skutečný vůdce. Southampton má podle mého názoru velké štěstí, že má takového manažera," vysekl svému kolegovi poklonu Jürgen Klopp.

"Zápas proti Ralphově Southamptonu vždycky znamená jednu věc - čeká vás boj. Viděli jsme to už v předchozích letech a dnes to bude stejné. Soupeř měl na přípravu celý týden, zatímco my sehráli utkání v rámci Ligy mistrů," dodal kormidelník Liverpoolu.

Liverpool se v milionářské soutěži dostal do těžké skupiny a vede si výborně, v konkurenci AC Milán, Atlética Madrid a FC Porto zatím neztratil ani jeden bod a suverenitu potvrdil před třemi dny proti portugalskému šampionovi. Do tohoto duelu nezasáhli Andy Robertson, Virgil van Dijk, Diogo Jota, Fabinho a Trent Alexander-Arnold, kteří by nyní měli nastoupit, k dispozici naopak stále není Harvey Elliott.

Liverpool zatím v lize vybojoval 25 bodů a je na třetím místě, Southampton je na tom o deset pozic a jedenáct bodů hůře. Do minulého týdne táhl sérii čtyř utkání bez porážky, než přišlo zaváhání na půdě do té doby posledního Norwiche. Saints nepomohl ani skvělý start a trefa Adamse ze čtvrté minuty, Norwich rychle vyrovnal a ve druhé půli překlopil misky vaz na svojí stranu.

Do sestavy hostujícího týmu se vracejí Nathan Redmond a Moussa Djenepo. Na marodce naopak zůstává záložník Stuart Armstrong, který si obnovil zranění lýtka.

Jubilejní 200. ligový start v dresu Southamptonu si na své konto připíše 27letý James Ward-Prowse. "Gratuluji. Musím říct, že vzhledem k jeho věku se jedná o nádherné číslo. Vytvořili jsme si mezi sebou skvělý vztah, na začátku to přitom chvíli trvalo, než se začlenil do základní sestavy. Měl jsem své požadavky, jasně mu je sděloval a on rychle zareagoval. Od mého příchodu udělal neskutečný pokrok. Moc se mi na něm zamlouvá to, že okamžitě zareaguje na jakoukoli kritiku a odstraní zmíněnou chybu," chválí Hasenhüttl svého svěřence.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Thiago - Salah, Jota, Mané
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters - Ward-Prowse, Romeu - Redmond, Elyounoussi - Adams, Armstrong
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.54 - 11.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Záchrana Norwiche už není úplná utopie. Canaries se rozloučili s koučem Farkem výhrou nad Brentfordem a následně přivítali jeho nástupce Deana Smithe dalším vítězstvím poměrem 2:1. Žlutozelení takto na záchranu rázem ztrácí jenom tři body a další klíčový krok by rádi učinili proti Wolverhamptonu...

Zatímco Nuno Espiríto Santo odešel "za lepším” a v Tottenhamu, kde nevydržel ani půlroku, se se zlou potázal, jeho starý klub Wolverhampton Wanderers bez něj rozhodně nestrádá. Podobně jako Norwich si však Wolves rovněž na nový ročník zvykali pomaleji, než by bylo zdrávo - prohráli čtyři z prvních pěti zápasů, aby pak vyhráli pět z příštích sedmi.

Výsledkem je šestá příčka jenom bod za Arsenalem a nejlepší forma napříč posledními sedmi koly spolu s Manchesterem City a Chelsea, což je věru solidní společnost. Bruno Lage je takto zodpovědný za nejlepší prvoligový start celku z Molineux od dávného roku 1979.

Pro Norwich jsou dvě vítězství v řadě až nepopsatelně speciální - právě tolik zápasů ostatně strhl na svou stranu v předešlých 35 kolech Premier League. Možná ještě senzačnější je skutečnost, že tyto čtyři vstřelené góly v posledních dvou utkáních vyrovnaly souhrnnou bilanci Norwiche za předcházejících dvacet prvoligových zápasů. To je teprve neuvěřitelné.

Děkovat lze Deanu Smithovi, který touží stát se teprve druhým manažerem Norwiche, jenž zvládne svá první dvě prvoligová vystoupení na lavičce Canaries (po Miku Walkerovi; 1992). Pro Smithe přitom jde částečně o osobní záležitost: Wolverhamptonu by rád vrátil nedávnou říjnovou porážku 2:3, která výrazně přispěla k jeho vyhazovu z čela Aston Villy.

Norwich kvůli zraněný postrádá pouze Christopha Zimmermanna, neboť Sam Byram se už alespoň připravuje s výběrem do 23 let a Kieran Dowell vyležel nemoc. Také Wolverhampton by mohl nastoupit v totožné sestavě jako minule při výhře 1:0 nad West Hamem. Pedro Neto, Yerson Mosquera a Jonny zůstávají na seznamu dlouhodobých marodů, stoper Boly je též mimo.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Hanley, Gibson, Williams - Gilmour, Normann, McLean - Sargent, Pukki, Rashica
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Coady, Saiss - Semedo, Neves, Moutinho, Nouri - Podence, Jiménez, Hee-Chan
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.62 - 3.33 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - Leeds United  (sobota 18:30)
Fotbalisté Brightonu po nadějném startu do sezóny už sedmkrát za sebou v Premier League nevyhráli, prolomit tuto nelichotivou sérii tak budou chtít v sobotní klání s Leedsem. Svěřenci Marcela Bielsy na tom také nejsou vůbec dobře - loňské překvapení sezóny se prozatím trápí a body sbírá spíše sporadicky. Před týdnem sice Leeds na hřišti Tottenhamu Hotspur předvedl v první půli velmi sympatický výkon, v druhém dějství však nastavenou laťku neudržel a po obratu domácích tak zase skončil bez bodů.

Brighton zahájil sezónu ve velkém stylu - v úvodních pěti duelech hned čtyři vyhrál, když se mu podařilo přehrát Burnley, Watford, Brentford a Leicester City. Jedinou porážku v tomto období schytali Potterovi hoši od Evertonu, jinak byli stoprocentní. Takovou formu se Brightonu samozřejmě nepodařilo udržet, následovaly tak tři nerozhodné výsledky v řadě, a to s Crystal Palace, Arsenalem a Norwichem. V posledních čtyřech zápasech už to ale tak slavné nebylo - Brightonu se sice podařilo uhrát nečekanou remízu 2:2 na hřišti Liverpoolu, kde po dvaceti minutách prohrávali již o dvě branky, domácí remíza s Newcastlem ovšem jistě představovala zklamání stejně jako vysoká prohra s Manchesterem City či nepovedený závěr na půdě Aston Villy, kvůli kterému se Seagulls museli smířit s prohrou 2:0.

Leeds United prozatím zůstává daleko za očekáváním. Jen jedenáct získaných bodů ze dvanácti zápasů je skutečně tristní bilance, se kterou se před sezónou příliš nepočítalo. Svěřenci Marcela Bielsy sezónu zahájili debaklem na půdě Manchesteru United, načež uhráli remízu s Evertonem a Burnley. Následovala však vysoká domácí prohra s Liverpoolem, jen jeden získaný bod na hřišti Newcastle a těsná domácí prohra s fotbalisty West Hamu United. Až na začátku října se Marcelo Bielsa mohl zaradovat z prvního zisku všech tří bodů, když jeho ovečky na vlastním hřišti těsně přehráli Watford. Ovšem ani po reprezentační pauze se mu nepodařilo svůj celek dostat na vlnu z loňské sezóny - Leeds totiž vyhrál už jen jeden duel, když si na konci října odvezl všechny tři body z půdy Norwiche, krom toho uhrál ještě remízu s Leicesterem a Wolverhamptonem, ve zbylých zápasech se Southamptonem a Tottenhamem však skončil na straně poražených.

Brightonu by se do sestavy měl vrátit záložník Enock Mwepu, po karetním trestu už je k dispozici i brankář Robert Sanchez. Do utkání ovšem jistě nezasáhne zraněný Danny Welbeck a Steven Alzate. Leedsu se po nemoci vrací nejlepší střelec Raphinha a v základní sestavě by neměl chybět ani uzdravený útočník Rodrigo. Mimo hru pak nadále zůstává Patrick Bamford, Luke Ayling a Robin Koch.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Duffy, Dunk, Webster - Lamptey, Gross, Bissouma, Cucurella - Lallana - Maupay, Trossard
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Dallas, Diego Llorente, Cooper, Struijk - Phillips - Raphinha, Rodrigo, Forshaw, Harrison - James
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.39 - 3.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC1292130:429
2.Manchester City1282225:626
3.Liverpool FC1274135:1125
4.West Ham United1272323:1423
5.Arsenal FC1262413:1720
6.Wolverhampton Wanderers1261512:1219
7.Tottenham Hotspur1261511:1719
8.Manchester United1252520:2117
9.Brighton & Hove Albion1245312:1417
10.Crystal Palace1237218:1716
11.Everton FC1243516:1915
12.Leicester City1243516:2115
13.Southampton FC1235411:1414
14.Brentford FC1234516:1713
15.Watford FC1241716:2013
 Aston Villa1241716:2013
17.Leeds United1225512:2011
18.Burnley FC1216514:209
19.Norwich City122287:278
20.Newcastle United1206615:276

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1074)

Přidat komentář
Nikikrew

Dnes dúfam že Odegard namiesto Laccu alebo Aubu. Aj Pepe by mohol dostať šancu konečne. AMN vedľa Parteyho prosím

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mr.Silver

Ramsdale - Tomiyasu, White, Gabriel. Tierney - Partey, AMN - Saka, ESR, Pepe - Lacazette

Reagovat
gocii

Pepeho zleva bych znovu zkusil, napravo ho má každej přečtenýho a v tom jednou nebo dvou zápasech (poločasech) na druhé straně to vypadalo slušně.

Reagovat
Jkb

Pépé hrál na levé straně v deseti zápasech a má tam 2 branky za 553 minut. V současnosti tam hraje ESR, který je tam vynikající, má mnohem víc prostoru než uprostřed a proto jsou více vidět jeho přednosti.

Reagovat
Čenda

hlavně konečně nasadit Pepeho.

Reagovat
teenz

Reagovat
Kenneth

Martin skončil na lavičce už i v Arsenalu?

Reagovat
oli9

Dneska za 3 body Salah dnes 2 fíky a potvrdí, že je momentálně nejlepší hráč na světě

Reagovat
Maximm9

Podle me v letosnim roce uz nemusi nic potvrzovat

Reagovat
Čenda

rozhodně. Lewa mu sam předá Zlatej míč, až uvidí, že Mo dal 2 fíky Sotonu. (Jinak samozřejmě, nejlepší na světě momentálně je)

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát že vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

jedine čo Arsenal s Artetou plní je brnkanie na moje nervy

Reagovat
Čenda

V posledních letech vzdy, když jsme se mohli byť jen symbolicky dotáhnout na TOP4, tak jsme to kardinalne posrali, tak snad dnes jednou klidný 3 body, pažalsta. Spasíba moloďci.

Reagovat
jk

Reagovat
oli9

Dnes zase ty teploušské pásky

Reagovat
FCSL

https://pbs.twimg.com/media/FFMm8UeWQAA07Il?format=jpg&name=medium

Zase Tavares Mohl bejt Pepe za Saku, ale jinak dobrá

Reagovat
Čenda

Ramsdale - Tomiyasu, White, Gabriel, Tavares - Partey, Sambi - Saka, ESR, Ode - Auba.

Snad vítězná.

Reagovat
Minister

Sambi a Tavares mali byť dneska na lavičke...

Reagovat
Front hell

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Frony

Tavares z jakýho důvodu? Však hraje skvěle a nepovedl se mu jeden zápas, ve kterým hráli hovno všichni.

Reagovat
Minister

Z toho dôvodu, že by som rád konečne znova videl hrať KT

Reagovat
Frony

Reagovat
Minister

A už vidím jak nám tam Willock drbne gól

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chce Newcastle pomýšlet na záchranu, tak dnes už musí.

Reagovat
smazaný uživatel

amn by si zasluzil sancu miesto sambiho

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu Sakovi by taky prospelo, kdyby nějaký zápas začínal na lavičce

Reagovat
Trand

Reagovat
Front hell

Reagovat
Čenda

za posledních šest zapasu jedno áčko. To by Pepa byl produktivnejsi v těch zapasech.

Reagovat
Euphael

Reagovat
aramaki

Tak to urcite

Reagovat
smazaný uživatel

tak me napadlo, je nejaka moznost, ze by tierney mohl hrat napravo beka??

prijde mi zase skoda, ze zas amme ty strany strasne nevyrovnane, vlevo dva kvalitni hraci s potencialem a vpravo tomi, ktery je proste prumerak..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
fenixLFC

tomyiasu nie je ziadny priemerak. a najma je vtipne ze chces pchat tierneyho napravo ked je tam jednak k nicomu a najma to ze sa tomyiasu privadzal specificky kvoli systemu kde pravy bek pri utoceni ma zostat viac vzadu a fungovat v pdostate ako treti stoper, cim by mal umoznit hrat aktivnejsie hracom pred nim. a ty potom prides s tym ze by tam mal hrat typologicky uplne iny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

je to preumerak a drevak na mici., to snad vidi kazdy, jak nevi co ma delat , kdyz jde do zavrene obrany a nema prostor, tak okamzite ztraci mic, nebo prihrava dozadu nebo alibisticky do kraje na saku at s tim neco vymysli.

prave proto se ptam, jestli by tam nebyl schopny hrat, protoze to nevim, jestli tam nekdy v minulosti byl nebo ne a jestli to kdyztak za neco stalo..

zadneho falesneho tretiho stopera nehraje, vytahuje se uplne stejne, zvlast proti tymum, co proti nam brani. jedineho, k cemu svym neumem pri dobyvani prispiva, je nizsi efektivita saky, protoze si to nema s kym dat na te lajne (nejak nechapu, jak aktivnim hracum pomuze, kdyz jich bude mene vepredu a budou precisleni obranou soupere) - ted to slo videt pri golu, jak sakovi staci hrat s hracem, ktery je na stejne vlne

Reagovat
Bakary3

No jako dřevaka ho s micem nevidim.

Ano, Tavares je jina liga s micem, Tomi se nevyziva 1na1, nema vrtkavost jako Tavares, ale spolehlove rohehraje obema nohama, dela nabehy, vyhrava souboje a to, kolik toho obeha a ziska ha me naprosto predci tam mit borce, co utoci a neubrani nic a stoji te to body.

Ma nejaky nedostatky, ale je sk toho vedomej a o to vic maka a hraje hlavou.

Asistence nadherna.

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozrejme oproti ostatnim nasim hracum, ne celkove.

na beku teda nevim, o hraci, ktery by nekdy za arsenal nemakal a nebehal, navic tvarit se, ze tomi nedela chyby dozadu a neni nekdy uplne stejne zapomenuty vepredu (logicky, kdyz dela ty nabehy, to mu neupiram + ma velmi slusny centr, netrva mu to pripravit se tyden, jako kdyz jde do 1v1) uplne stejne jako nuno, mi prijde jen jako narativ, ktery se opakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoduse se nechci strilet do jedne nohy polovicatym resenim, ale mit dva kvalitni utocne beky beky, kteri umi vytahnout mic (jako to pred chvili ukazal nuno pri centru na martinelliho

hrat nejaky divny hybrid s jednim polostoperem (ktery imo stejne nehrajem, protoze tomiyasu se vytahuje uplne stejne) mi prijde zbytecne a dlouhodobe neucelne (zvlast proti slabsim tymum - zadny top tym takto nehaje/nehral).

Reagovat
Bakary3

Nevim, mi to prijde, ze jsi k nemu trosku moc kritickej

Celkove si myslim, ze prinos ma velkej a obecne i v porovnani s jinymi beky v top klubech, ano, je tu james, arnold... a pak nevidim jmeno, ktery by to nekde napravo z beka valcovalo.

Chapu, ze v tvym videni fotbalu bys tam idealne radsi videl nekoho typove jinyho a souhlas, he hraje regulerne beka, ale zase mi to prijde, ze fotbalovost vnimas hlavne dle prace s micem a individualni techniky, coz neni vse, co ja do "fotbalovosti" zahrnuju a o cem opravdu je.

Reagovat
smazaný uživatel

no fotbalovost je hlavne o prehledu a to teda hrac, ktery nevi co ma delat s micem, kdyz je pod tlakem, imo nema..

Reagovat
aramaki

Lebo Tavares ked je pod tlakom rozdava uplne brilantne prihravky, napr. Jotovi. Uplne zbytocne sa tu do Tomiho navazas. Spolu s Ramsdalom za mna najvacsie prekvapko a perfektny hrac na kraj. Vyhrava kopec subojov a je dozadu velmi spolahlivy.

Reagovat
smazaný uživatel

Představ si, že má někdo jinou představu o fotbale než ty.

Ano tavaeres je neporovnatelny s nim v práci s míčem na malém prostoru, na tom chyba nic nezmění..

Reagovat
aramaki

v pohode, o tom je diskusia, obhajujes svoj pohlad na futbal. Je asi zbytocne porovnavat dvoch typologicky odlisnych hracov, aj ked hraju v podstate na tej istej pozicii, kedze ako pisali aj iny, kazdy z nich ma plnit v Artetovom systeme odlisne ulohy. A obaja si ich plnia na vybornu, coho dokazom su aj vyborne hodnotenia odbornikov na oboch hracov.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

nehovoriac o tom ze netusim kde si nabral ze nalavo mate dvoch kvalitnych hracov s potencialom ale dobre pretoze ked je tomyiasu priemerak tak tavares je rovno tragicke kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

ok, koncim, nema cenu, kdyz vubec nepoznas fotbalovost

Reagovat
fenixLFC

povie niekto pre koho je tomyiasu priemerak

Reagovat
icka

Reagovat
Jkb

V čem je to nevyrovnané? Tomiyasu má trošku jiné úkoly než Tavares/Tierney , je to dáno taktikou kterou Arteta hraje, víc se zapojuje do rozehrávky, proto mění pozice, kdežto LB je mnohem víc ofenzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

tim, ze je to nevybalancovane, tim, ze saka je nim limitovany

Reagovat
aramaki

Reagovat
Frony

Když už by měl hrát někdo napravo tak určitě Tavares, který umí oběma nohama.

Reagovat
JackDaniels.

Edegord?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

no je to skoro správně, jen tam cpe české E a české O místo těch seversko/germánských tvrdých hlásek.

Reagovat
DieFohlenBMG

Ēdegór

Reagovat
smazaný uživatel

Taky vám u Premier Sport 1 v O2 zmizelo na set top boxu volba kandidáta komentáře?

Reagovat
Nebelung

Ne, jsem socka a sleduju stream.

Reagovat
salami

Tohle neni ruka a penalta?

Reagovat
masly008

ne.

Reagovat
salami

Vzdyt je to evidentni, jde pozde do skluzu a nebejt hry rukou, tak to prihravka projde pred branu.

Reagovat
masly008

jen ti píšu jak jsou nastavené pravidla.proč tak jsou je druhá věc.

Reagovat
Trand

Taky jsem si myslel, že je to evidentní ruka, ale vzhledem k tomu, že to bylo jasně vidět a nezkoumal to ani VAR, tak to bude mít asi něco společného s těmi novými pravidly o hraní rukou.

Reagovat
Trand

Ramsdale

Reagovat
Minister

Ramsdale zase

Reagovat
Front hell

Ramsdale

Reagovat
Mikesh

Někdo link na na ty šmatláky? Díky.

Reagovat
lofin9

Tottenham hra az zajtra

Reagovat
Neon

Reagovat
Neon

Tottenham hraje až zítra.

Reagovat
Nikikrew

Ramsdale

Reagovat
Nikikrew

Auba aj hrá?

Reagovat
mistr129

Auba

Reagovat
Nikikrew

Auba

Reagovat
Minister

Auba tebe fakt jebe už... hneď dole

Reagovat
mr.Silver

Auba

Reagovat
captain18

Auba este sa smeje

Reagovat
Edgewalker

Auba tvl

Reagovat
havrys99

neuvěřitelný

Reagovat
Trand

Auba velice kvalitní zakončení Zabiják.

Reagovat
pospec7

No tvl

Reagovat
Liveral

Auba smje fakt uplne hotovej. Dneska nás to už body klidně stát může

Reagovat
norton

ok potrebujeme utocnika

Reagovat
Minister

Toto je fakt zápas o jednej šanci a on toto urobí... nemám slov

Reagovat
Tommy the Gunner

Aubameyangu, ty kopyto

Reagovat
DieFohlenBMG

ježiši to je blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Auba

Reagovat
Tommy the Gunner

To je zas vykon dopici

Reagovat
Miguel19

Lol ten Tavares

Reagovat
Front hell

Taky nevím co čekal

Reagovat
Remt

Nádherný:D:D

Reagovat
Minister

Tie Tavaresove strely sú otrasné. Zlatý Partey.

Reagovat
DieFohlenBMG

to nejsou strely, to jsou odkopy

Reagovat
Edgewalker

Tavarese očividně učí střílet Partey.

Reagovat
smazaný uživatel

Tavares chce dnes trafiť nejaký satelit ?

Reagovat
Miguel19

Ty krajní beci Arsenalu jsou jinačí ostrostřelci...

Reagovat
Front hell

Reagovat
Minister

Tierney a Laca na plac. Tavares a Auba dole.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mastný Chobot

Auba a Tavares to sú zasa výkony

Saka jediný dobrý na ihrisku, z tej hry dopredu bolia oči

Reagovat
Mastný Chobot

a Ramsdale, štandardne

Reagovat
mistr129

Však Odegaard za mě taky naprosto v pohodě výkon

Reagovat
Mastný Chobot

Odemu fandím, ale rozhodne nehrá dobre dnes

Reagovat
mistr129

To já na něj mám neutrální názor, ale dneska se mi líbí

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
pospec7

Mi prisel jediny dobry Smith Rowe

Reagovat
Nikikrew

Dnes vidiet ten rozdiel medzi nami a top3. Ked to super zavrie, nevieme si poriadne nic vypracovat. Chyba nam osobnost ktory by to zobral na seba a dal ten potrebny gol. Jediny Auba by to dokazal ale nie v tejto forme. Nerozuiem preco sa snazime o castu strelbu spoza 16tky, za Wengera to tak nebyvalo a je to zle. Takto zbytocne stracame minuty. Auba a ESR dost neviditelny, prava strana sa mi pozdava. Odegard sa snazi ale casto nema komu prihrat. Musime zlepsit pohyb a najma sa snazit o nabehy za obranu. Zatial otras, nic nove

Reagovat
fenixLFC

Nerozuiem preco sa snazime o castu strelbu spoza 16tky- ved si na to odpvoedas vyssie, kvoli tomu ze nemate osobnost ktora by bola schopna to vziat na seba a dat tam ten gol individualne

Reagovat
Nikikrew

Ani nie. Radsej by som vsadil na postupnu rozohravku ako nezmyslene strely z 20 metorv

Reagovat
Hachim Mastour

Pepe na ihrisko

Reagovat
Mikesh

5. Arsenal má 2 střely na branku za poločas proti poslednímu týmu z tabulky. Bravo, obrovský pokrok za posledních 12 zápasů, které jsem neviděl.

Reagovat
Hachim Mastour

Arteta by sa mal vysrať na tú overlaping wingback taktiku. Nefunguje to.

Reagovat
Hachim Mastour

*inverted wing back

Reagovat
fenixLFC

oplati sa to zapinat?

Reagovat
tunkic

Cely je to o pohybu…kdyz na sebe budou vsichni dal jen cumet, tak pro Newcastle nebude moc slozity to odbranit a ten Auba.. ..chce to utocnika jako sul!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Aubameyang zabiják

Reagovat
mistr129

Bez karty

Reagovat
Nikikrew

Sakaaaaaaaa

Reagovat
mr.Silver

Sakaaaa

Reagovat
mistr129

Saka

Reagovat
Trand

Nuno krásně

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Front hell

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Sakaa

Reagovat
Front hell

SAKA

Reagovat
masly008

tavares super pohyb po celou tu akci.

Reagovat
Minister

Treba čo najskôr pridať ďalší, nech je kľud.

Reagovat
Trand

Reagovat
Miguel19

Ten Newcastle, to je něco příšerného..

Reagovat
Front hell

Reagovat
Maximm9

Newcastl pristi tyden zapas o sestup a oni se takhle vykartuji

Reagovat
Edgewalker

Snad bude ok

Reagovat
mr.Silver

Gabiiiiii ♥♥♥

Reagovat
Nikikrew

Martinelliiii

Reagovat
Trand

Krása

Reagovat
mistr129

Reagovat
Wazza228

Oba góly od Arsenalu krásný, ale teda ten Newcastle je naprosto příšernej. To tam Howe dlouho nevydrží.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hachim Mastour

Stalo sa, čo sa muselo stať. Kvôli Artetovej neschopnosti Saku striedať či nenasadzovať sa zranil

Reagovat
aramaki

Nie

Reagovat
Liveral

Gabi skvěle. Měl by dostávat o dost víc šancí

Reagovat
Edgewalker

Krása

Reagovat
mr.Silver

a Wilson

Reagovat
Tommy the Gunner

Martineliiii

Reagovat
Front hell

Gabi

Reagovat
masly008

když vynechají z kombinace aubu a asi i odeho tak to jde

Reagovat
smazaný uživatel

martinelli dubravka zaspal, to mel mit

Reagovat
Hachim Mastour

Martinelli gol. Už by ho Arteta mal konečne prestať ignorovať

Reagovat
gocii

United treti nejhorsi obrana

Reagovat
Front hell

A přitom jim tam hraje King Harry

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson, Trent, Konate, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Thiago; Salah, Jota, Mane

asi největší kalibr, Matip proti Evertonu

Reagovat
avicii

Výborná zostavicka, snáď to tak bude vyzerať aj na ihrisku a vyhráme bez väčších starosti

Reagovat
Maximm9

Ødegaard se vysvetluje opravdu Édegoor ?

Reagovat
Mastný Chobot

Tavares má ale neskutočnú fyzičku

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Front hell

Reagovat
mr.Silver

Ty vole, Auba dole nevěřím.

Reagovat
PP

o 75 minut později, ale přece jen..

Reagovat
Front hell

Tohle mělo přijít už o poločase

Reagovat
mr.Silver

Pepe musí být řádně v piči, že nedostane ani 10. minut proti Newcastlu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
gocii

Jestli to nebude znamenat odchod, o kterym se uz nejakou dobu spekuluje

Reagovat
Hachim Mastour

To myslíš ako, že v pici? Akoze je smutný z toho ze nehrá alebo je napicu na tréningoch?

Reagovat
masly008

arsteta ho nekoupil tak se ho chce zbavit.jinak se to nedá vysvětlit.

Reagovat
aramaki

Alebo este trochu inak. Nepasuje mu do hry aku chce hrat. Ja som Pepemu fandil, ale ved takmer vzdy ked hral bol slaby. Mal tam jedno kratke svetle obdobie. Mal hrozne vela strat a bol pomaly, vzdy to zasekaval. Obranna hra tiez nie je jeho prednost. Strelu lavackou ma dobru, ale momentalne Saku urcite neposadi. A ak sa Saka zranil, tak sa o miesto razantne prihlasil Gabi.

Reagovat
masly008

S tou obranou pozor. On na ni zapracoval tak, že už brání o dost lépe ne Saka. Produktivní byl taky dost dokud hrával aspoň většinu zápasu a né jen po 10-15 minutách na konci.

Já pochopím že dá přednost Sakovi s Emilem, protože ti jsou naše budoucnost, ale pak nechápu proč hraje pořád Auba který né že nedává góly , ale on nám je i bere.

Reagovat
aramaki

A ak je pravda, ze Pepeho chcu predat, tak je to asi jasne, preco uz nedostava tolko sanci.

Auba je hodne tragicky posledne kola, velmi som si prial, aby prisiel Vlahovic, ale on nechce do muzstva mladikov, chce pravidelne LM a pohare. V kazdom pripade, nahradu za Aubu je najvyssi cas riesit.

Reagovat
masly008

ona to asi bude náhrada za Lacu a doufám že ta náhrada Aubu posadí.Né že bych ho neměl rád,ale po podpisu nové smlouvy šel výkonostně více do sraček než Mesut.

Reagovat
aramaki

Ozil mi vadil urcite viac. Auba je total z formy, ale bojovnost a to, ze necha na ihrisku vsetko sa mu upriet neda. Hrotak, ktory je dobry do kombinacie, ma strelu a dokaze davat goly hlavou by bol mega...ale kde takeho zohnat

Reagovat
masly008

Mesut vždycky vypadal jako by ho to nebavilo a jen tam chodil,ale pak si člověk přečetl stats ze zápasu a on byl mezi 3 hráčema s nejvíce naběhanýma km,nejvíce sprintama a i v době kdy hrál fakt sračku tak jako celý tým tak dokázal vytvářet šance.

Teď na jeho postu hrál Ode proti týmu na sestup a měl vytvořených šancí 0.Sice pěhá napadá,ale na 10 je nám to k hovnu když nic z této pozice nevymyslí, taky pro to mámě jedni z nejmíň golů a vytvořených šancí v PL.

Reagovat
aramaki

Ozilova statistika vyzerala fajn, ale realne v zapase som ho nevidel sprintom sa vratit do obrany, zahrat tvrdsie, odobrat loptu..furt len tienoval, takze statistika moze byt super ale to jeho pobehavanie bolo vacsinou neucelne. Tie jeho znechutene grimasy boli tiez demotivujuce aj pre spoluhracov, Alexis tam jazdil po zadku a Mesut vyklusaval aby sa nepovedalo. Sancu vedel vytvorit, to bola v zavere jeho angazma jedina jeho prednost.

K Odemu si prisny. Vratil sa po zraneni, nehraval a nema pri sebe Sancheza v najlepsich rokoch, ktory strielal goly ako na beziacom pase. Pred sebou ma Aubu, ktory je total z formy. Ak bude hravat pravidelne, tak sa rozohra a budu mu pribudat aj Acka.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Gabimu to nejde nepřát!

Reagovat
Nikikrew

Ved to je jasne faul!

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mistr129

Reagovat
PP

za mě ne.. Měl to dávat dřív.

Reagovat
Front hell

Taky bych to nepiskl

Reagovat
Nikikrew

Ale to je jedno či mal dávať skôr alebo aj vôbec, vletel do neho s lakťom hore

Reagovat
aramaki

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Liveral

To je penalta jasná ne?

Reagovat
Realita

Klub bohatší než celá Premier league a z 12 zápasů nedokáže ani jeden vyhrát.

Reagovat
oli9

Vždyť nikoho nekoupili. Počkej příští sezonu

Reagovat
Jackmaker1989

Aby ale hrali PL.

Reagovat
Maximm9

Pristi sezonu budou hrat Championship

Reagovat
Talker

Tak uvidíme, co předvedou v zimě. Každopádně potřebují body už v prosinci, jinak to budou těžko dohánět.

Reagovat
oli9

V zimě čekám nějaké 3, 4 hráče kteří jim to pomůžou ukopat. V létě totální zemětřesení

Reagovat
fenixLFC

jojo pretoze v momente jak sa dostali k prachom tak dostlai moznost odohrat spatne tych 10 zapasov co odohrali pred prichodom a mozu si nakupit hracov aj mimo prestupove obdobie logik tvl

Reagovat
Front hell

Hlavně že na druhé straně po menším kontaktu žadali penaltu

Reagovat
Talker

Přemýšlím ,jestli koukat na CP s Gallagherem (a Guehim) nebo na Soton s Brojou (a Livramentem). Sakra náročné rozhodování teď.

Reagovat
Wazza228
Reagovat
smazaný uživatel

POme ich rozjebať, lebo ani top4 nie je isté...

Reagovat
Coutinho10

asi bez prekvapeni, pojdme

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Thiago, Mane, Salah, Jota.

Subs: Kelleher, Milner, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Tsimikas, Origi, Matip, Williams, Morton.

Reagovat
Kixi Syhimour

Portugalský fenomén

Robertson s asistencí, to mu pomůžeme

Reagovat
O.Giroud

Diogo taky stealer

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaal Diogoooaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

jotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
REPLIKATOR

JOTAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Kixi Syhimour

Thiago , Alisson krásně ve střehu

Reagovat
oli9

válec

Reagovat
REPLIKATOR

Thiago

Reagovat
smazaný uživatel

Robbo v starej forme? Krásne centre.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo aha, to byl odporný zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jako sudů tam válel hodně, ale po tom zákroku to pochopim

Reagovat
Remt

Já když viděl pak ten zákrok tak to naprosto chápu. Bez těch sudů by rozhodčí (bohužel ani u Varu) nenapadlo že rudka. On přidal sudy a mrkni, nevypadalo to že by ani možnost redky zvažovali)

Reagovat
vilp

By mě zajímalo, co se s VAR děje. Proti Bayernu v LM jasná penalta a nic, teď čk. Čím dál víc na hovno to je.

Reagovat
Remt

Co máš na mysli teď?

Reagovat
REPLIKATOR

Oranžová

Reagovat
Remt

Hodně hodně rád bych byl být tím branicim hráčem za žlutou po zákroku na Maneho. Nebezpecny zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Rudá

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Přestože se všeobecně očekává, že se po konci sezony přesune do konzultantské role, Ralf Rangnick by nakonec mohl zůstat manažerem Manchesteru United i pro příští sezonu. Dle informací The Sun prý jeho tým zástupců pracuje na speciální klauzuli, dle níž by o své budoucnosti měl hlavní slovo sám německý odborník. (thesun.co.uk)

Hmmmm

Reagovat
Remt

Teď z opakovačky.. kdyby rozhodčí stál tam kde má možná ten metrový offside vidí.

Reagovat
O.Giroud

On ho videl ved uz chcel zdvihnut, ale proste spanikaril a nechal akciu dohrat.

Reagovat
Remt

Nebyla to zase tak fousová situace

Reagovat
O.Giroud

Hovorim, ze spanikaril. Ak si pozeral tu opakovacku tak bolo vidiet, ze isiel zdvihnut.

Reagovat
Remt

Nemá co panikarit, vždyť je to rozhodčí v pl

Reagovat
O.Giroud

Ok

Reagovat
REPLIKATOR

Jak může asistent pustit 5 metrový ofsajd

Reagovat
Remt

Já viděl tak metr.. ale vidět to měl

Reagovat
Coutinho10

Salah krasne na Dioga

Reagovat
O.Giroud

A Hendro krasna na Salaha.

Reagovat
Kixi Syhimour

Henderson > de Bruyne

Salah už i nejlepší asistent...

A máme tři nejlepší střelce ligy

Reagovat
REPLIKATOR

Jota > Firmino furt to říkám

Reagovat
O.Giroud

A kto to neříkaa?

Reagovat
Remt

Teď jsem nad tím přemýšlel. Po tom jak dlouho už je Firmino vycuchly, jestli by i pro něj nebylo lepší posunout se jinam

Reagovat
O.Giroud

asio

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Shottack

Vy ty hráče berete fakt jak figurky v FMku

Reagovat
Bandita_Harry

Ja by som bol rád keby zostal ešte dlho, ale ak by chcel odísť nehneval by som sa už nehrá na svojom vrchole dlhšiu dobu, má iba také záblesky.

Reagovat
Remt

Souhlasím s tím co napsal Harry. Je v Liverpoolu už dlouho, každý si váží toho co pro ten tým udělal ale na vrcholu už není opravdu hodně dlouho. A za mě je to prostě vycichly, to je vše. Pro obě strany by mi přišlo vhodné kdyby odešel a mohl najít opět ten svůj vrchol. Tady to zda se už nebude (ten pokles formy trvá už strašně dlouho)

Reagovat
cristiano.K.

Pořád můžou hrát všichni čtyři a pokud mu role náhradníka nebude vadit, tak zas nevidím úplně důvod, proč by měl odejít.

Reagovat
Shottack

Reagovat
aragorn

Na jedné straně někteří fans nadávají, že máme uzkej kádr a na druhý vyhlazují hráče, kterým se třeba úplně nedaří ale jsou základem toho týmu. Jsou zápasy na který se Bobby hodí víc jak Diogo a ten je třeba z lavečky super hráč. Firmino u nás dost možná ukončí kariéru nebo třeba tu evropskou a půjde na důchod domů.

Reagovat
Shottack

Pro Bobbyho nevím, pro Liverpool mi nepřijde vhodné se ho zbavit. Má zažitou taktiku a je perfektně sehraný. Já nevím, možná jeho psychice vadí, jak se chytil Jota - někdo podá lepší výkon pod tlakem konkurence, někdo ne. A přijde mi jako parádní parťák do kabiny. Prostě neřešil/nehledal bych problém tam, kde není.

Reagovat
cristiano.K.

Nevím, zda mají tady na ef statistiky dobře...

Jota- 16.zápasů,1110 minut, 8 golů

Firmino-11 zápasů, 517 minut, 6 golů

Za mě tuhle sezonu není Bobbymu, co vytknout. Minulou sezonu vypadal vyčichlý, tuhle sezonu hraje dobře.

Reagovat
Remt

Firmino má tuhle sezonu tolik gólů? Asi jsem k němu až moc kritický, já si nepamatuju že by dal letos tolik gólů tedy :D

Reagovat
cristiano.K.

86. minut na gol, to v životě neměl a vy ho pomalu vyhazujete z týmu

Reagovat
Remt

Jsi vytáhl ty statistiky vodnekad z prdele (z ef tam nejsou nic moc statistiky:D) jdu to zkontrolovat

Reagovat
Shottack

Jak to dopadlo?

Reagovat
aragorn

Reagovat
vladis271

vy ten futbal sledujete kde? v alternatívnej realite? Pred zranením to bol opäť Firmino vo forme ako v titulovej sezónbe.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

napr. ten raping na OT urobil on.

Reagovat
REPLIKATOR

Kolikátý zápas po sobě už jsme dali 2 a více gólů?

Reagovat
fenixLFC

od tretieho kola cize 17 zapasov

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Nazdaaaaaaaaaarrrr

Reagovat
Coutinho10

wow Thiago luxusne

Reagovat
O.Giroud

TTHIAGOOO

Reagovat
Kixi Syhimour

Totallen Fußball

Reagovat
REPLIKATOR

Exhibice

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jota narozdíl od Firmina dokonale zapadá mezi Maného a Salaha. Luxus mít v útoku 3 hráče se stejným gólovým potenciálem.

Reagovat
Remt

On je prostě tak nepředvídatelný. Soupeři neví nikdy co udělá. Fakt unikat v tomto, žeru ho.

Reagovat
Remt

Navíc... Jota je podle mě i skvělý do kolektivu, v zakončování není sobec, rád prihraje když může. Vytváří v té trojici takovou pohodovou atmosféru.

Reagovat
pospec7

Vsak v tom je Firmino stejny

Reagovat
Bandita_Harry

Firmino im prihrával ešte aj na úkor seba

Reagovat
castelL

Firmina mali skúsiť predať za 30m už v lete a priviesť top hviezdu.

Reagovat
Bandita_Harry

ty si celá hviezda

Reagovat
smazaný uživatel

thiago formička, škoda len, že nie je spoľah na jeho zdravie...

Reagovat
Remt

Ale je spoleh na jeho nepředvídatelný přihrávky v obranné polovině hřiště :D

Reagovat
cristiano.K.

ještě že máme hodně záložníků

Reagovat
smazaný uživatel

ak by sme nemali takmer všetkých záložníkov IP, mohli sme mať viac bodov a ísť na titul... vo veľa zápasoch ukázala zzáloha slabiny, ale asi zbytočná diskusia s tebou na túto tému..

Reagovat
cristiano.K.

Olo ale my idem na titul. Morton a Elliot jsou hráči, u kterých si před sezonou nečekal,že budou hrát na těchto pozicích. Takže máme vlastně devět hráčů na tři pozice, který tým to má?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by som sa opakoval, takže to nechajme tak;).

Záloha ukázala veľa slabín, viac ako by bolo vhodné.

Reagovat
cristiano.K.

Stačí jen přiznat, že náhradu za Giniho máme v několika hráčích

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí len nemať hlavu v prdeli a nevyskakovat jak Dušan len keď sa darí

Reagovat
cristiano.K.

přesně to jsem se ti snažil naznačit příspěvkem nad tebou a ty jsi zas tu hlavu do prdele strčil

Reagovat
Remt

Souhlasím že Gini/ někdo jako on chybí. Citelně. Takhle prostupnou zálohu (myšleno celý prozatímní ligový ročník) jsme dlouho nemeli

Reagovat
cristiano.K.

Gini hrál v záloze nejvysunutějšího, uměl i dobře bránit. Dokud se nezraní Fabinho, tak problém nemáme. Zase nebyl tolik kreativní jako Ox,Jones nebo Keita. Všechno má svoje pro a proti.

Reagovat
Remt

Hele záleží na soupeři. Ale při hře proti těm nejsilnějším mi přijde že nechybí kreativita zálohy ale neprostupnost. Proti těmto týmům, které umí protiútoky trestat trpime s aktuální zálohou. Však se podívej na poslední dva tři zápasy. I v zápasech kdy se vyhrálo rozdílem třídy měli díky chybám/prostupnosti zálohy soupeři tři golovky. A chodí sami na brankáře. To by se nemělo stávat

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aragorn

Podle mě je to spíš z toho, že letos hrajeme hodně útočně (víc než v letech minulých) a ta celková defenzivní hra je horší. Není to o složení zálohy ale o hře jako takové. Navíc se týmy naučili na nás hrát a ví, že prej naši pravou stranu se dá chodit krásně do brejků.

Reagovat
cristiano.K.

S tou druhou větou naprosto souhlasím, protože Gini měl vyváženou ofenzivu i defenzivu, což ti ostatní mnou jmenování nemají a to je to pro a proti.

Zároveň hrajeme ještě víc ofenzivněji. Ty chyby jsou často od jednotlivců. Asi jako když včera hází ležérně aut TAA na Konatého, ten váhá a běží soupeř skoro sám.

Zároveň kdo nás letos přehrál? Akorát City za mě.

Reagovat
smazaný uživatel

"Gini hrál v záloze nejvysunutějšího"

Reagovat
cristiano.K.

v té trojčlenné samozřejmě, neříkej, že si to nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si trúd.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
aragorn

Thiago byl u nás třikrát mimo. Poprvý měl covid, podruhý ho zrakvil Richarlison a potřetí letos ho vzal někdo zezadu z Crystal Palace. Nevím jak na tom byl v Bayernu ale u nás bych to nespolehlivým nenazval.

Reagovat
Remt

Střela skvělé mířená k tyči, Alison se fest vyznamenal

Reagovat
Kixi Syhimour

Prej Alisson nevypadá dobře tuto sezónu

Reagovat
Remt

Troufnu si říct že takhle dobře mířenou střelu by moc gólmanů nevytahlo. Šanci máme spoustu ale zbytečné jim dovolujeme dostávat se do šancí

Reagovat
REPLIKATOR

Salah

Reagovat
SpecialOne

Ti rozhodčí jsou úplně posraní pískat penalty. To, co pískají po celém zbytku hřiště ve vápně nefouknou, nechají to na VARu, který řekne, že to nebylo clear and obvious Koukám na CP-Villa.

Reagovat
avicii

Vzadu bolo pár chýb na ktoré si treba dávať pozor, v ďalších zápasoch budme stat proti kvalitnejším súperom ktorý to potrestaju.. Ale tie naše góly, proste naaadehra

Reagovat
avicii

A čo čítam v expreskach, že sme spájaný s Pedrom Goncalvesom, pod sem chlapče, to by bola trefa jak Diogo

Reagovat
masina_LFC

škoda, že podpísal novú zmluvu s vyššou výkupkou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Na akom poste by hral v 433?

Reagovat
avicii

Krídlo.. Netvrdím ze ho mam nejak nasledovného ale čo som videl tak mi pripomina fakt Dioga, možno trošku viac taka hračička technická..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dík

Reagovat
fenixLFC

tvl ti rozhodcovia su fakt posrani davat redky. bednarek, v selhurst parku zaha jasna redka po oplacani na casha a rozhodca ma na haka, v oboch pripadoch zlta

Reagovat
Spikous

Navyše tam bol nepekný zákrok na Baileyho zo zadu a žiadna karta, minimálne jedna penalta pre Villu po fauloch na Watkinsa mohla byť ale rozhodca absolútne slabý

Reagovat
Remt

Už by je mohl začít vyhazovat pomalu

Reagovat
Kixi Syhimour

Fabinho

Reagovat
Kixi Syhimour

Van Dijk jsem to speciálně přál, první gól od zranění

A přirozeně další asistence pro nejlepšího beka

Reagovat
O.Giroud

Zrejme sa vam ten James dostal do hlavy

Reagovat
Kixi Syhimour

To není tolik o Jamesovi, spíš taková hra s fanoušky Chelsea tady na fóru

Reagovat
O.Giroud

Tak to je jina

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko je to od druhých fans len závisť . TAA je najlepší už dlhodobo.

Reagovat
icka

Reagovat
REPLIKATOR

Virgiiiiiiiiil

Reagovat
fenixLFC

trent dalsi assist

Reagovat
Kixi Syhimour

Dle komentátora asistence ve všech zápasech v listopadu

Reagovat
eder

I ta průběžná tabulka střelců vypadá sympaticky...

Reagovat
Remt

V kolikáté minutě začne dávat zlutky za to přerušování protiútoku faulem? To je tak pátý nepotrestány takový faul

Reagovat
fenixLFC

tak on je posunuty. za zakroky na redku dava zlte, za zakroky na zltu max napomenutie

Reagovat
Remt

To je chce napomínat i v 70. Minutě? Hrozný

Reagovat
Kincl

Takovým tempem bude za chvilku ta první trojka mít náskok tak 20 bodů ne?

Reagovat
Remt

Andy krásná přihrávka a Jota.. no řekněme že na hattrick už měl šanci docela dost:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Robbo mal mať ďalšie acko

Reagovat
O.Giroud

Taki in nech uz je 5:0

Reagovat
Remt

Proč jde dolů Jota? Minamina chápu ale proč Jota dolů?

Reagovat
fenixLFC

pretoze kvoli hattricku nestoji za to ho dalej vycerpavat, zapasov bude teraz vela

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemá takovou fyzičku jako ti dva, většiniu střídá toho prostředního útočníka.

Reagovat
aragorn

Po drobným zranění. Navíc vypadal unaveně.

Reagovat
Remt

Máte pravdu. Já mu to jen opravdu moc přál:)

Reagovat
VTID94

Nádhera Villaaaaa

Reagovat
O.Giroud

Gerrard manazer mesiaca

Reagovat
VTID94

Kks zruší im sladkosti v kantine a oni behajú jak šialený

Reagovat
Svatej

Vzdyt Akorát vyhral dva zapasy ne?

Reagovat
O.Giroud

A neprehral ani neremizoval ani v jednom.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Tak to je něco!

Reagovat
O.Giroud

njn, zasluzi si

Reagovat
aragorn

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Wazza228

Captain, leader, legend vás táhne

Reagovat
smazaný uživatel

aký gól dal vvd?bol som odbehnutý, roh?

Reagovat
fenixLFC

ano, odskocil obrancovi a prestrelil brankara

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

Krajší jak som čakal, díky.

Reagovat
Minister

Existuje nejaký tím, ktorý potrebuje viac šancí na strelenie gólu, ako Brighton? Tá ich efektivita je strašná.

Reagovat
Edgar Davids

jn ale skvelej fotbal, presne tohle sem ocekaval ze si to rozdaj s Leedsem na ferovku

Reagovat
Minister

tak tak, ale mňa bavil asi každý zápas Brightonu, ktorý som videl

Reagovat
Edgar Davids

Lamptey je naprosto skvelej dneska a ted to korunoval tim centrem sajtli a drevak Maupay to zavrazdi

Reagovat
smazaný uživatel

On na RB a TAA do budúcna na RCM

Reagovat
Edgar Davids

Trenta sem nevidel centrovat levackou beckhandem a toci se to od brankare..ten Maupay to taky tak necekal, ten centr od Lampteyho byl dokonalej..hodne zvlastni kop

Reagovat
icka

škola Chelsea

Reagovat
Talker

To podceňování Jamese...

Reagovat
M0rb1D4S

Hele on to asi daleko spíš myslel jako do budoucna v Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

a Livramenta...

Reagovat
cristiano.K.

sice nula nula, ale dobrej zápas

Reagovat
Mato178178

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 4-0 United

Reagovat
cristiano.K.

kdysi (za vlády Oleho) jsem tě respektoval

Reagovat
vladis271

1:2

Ronaldo, Rashford

Reagovat
frezi

Reagovat
smazaný uživatel

Není šance, současnou Chelsea a ještě u nich nejde porazit, a už vůbec ne s Carrickem na lavičce, jestli se mu to povede tak sežeru svoje ponožky

Reagovat
smazaný uživatel

Uuha

Reagovat
Grahf
Reagovat
oddy

Reagovat
Remt

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot

Reagovat
Grahf

tak to je riadny expert

Reagovat
Dawon

co to je do prdele za pacienta

Reagovat
Remt

Vysvětlí mi.. to jsou rozhodčí opravdu takový Paka že tenhle vocas nemá nonstop červený za simulace? Toto nepochopím. Automatická žlutá když to poprve zkusí, zkusí to podruhé a jde do sprch. Tak to na bejt a ne jinak, bez pardonu. Bych blil z tohohle

Reagovat
Nihilister

utratit

Reagovat
smazaný uživatel

Deyverson

Diverson

Reagovat
Kily

humus, pro takový odpad bude muset fotbalová komunita najít nový výraz, dno je takový čajíček

Reagovat
O.Giroud

wtf prve video mi stacilo ked ho museli zdvihat spoluhraci, ze nech netraposi

Reagovat
O.Giroud

pozrel som zo zvedavosti este posledne a teda rozhodca ani nehovorim

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

deyverson to je nejaka parodia?

Reagovat
Svatej

......

Reagovat
Gazdo

Mne uz sa ani noz neotvara ale rovno Rotacnik nabijam ked to vidim

Reagovat
vodka

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Bude RR vést tým už proti Arsenalu?

Reagovat
Hlahart

Nejspíše ano

Reagovat
Hlahart

Jen by ho asi měli dnes oznámit? Jelikož si nejsem jistý, jestli to mohou udělat v pracovní dny

Reagovat
JollyJoker77

Teda nečakám od nás vôbec nič ani nepočítam stým že porazíme Burnley .... Len dúfam že to Conte vydrží a bude mať backing od vedenia a povyhadzuje ten deadwood čo mal byť dávno preč

Reagovat
Jkb

Chelsea hrála venku 6 zápasů, 5 vítězství, 1 remíza a skóre 13:1 , to je brutální statistika. Dneska hrají doma kde mají 4 vítězství, 1 remíza a 1 prohra, skóre 17:3.

United venku 3 vítězství, 1 remíza a 2 prohry, skóre 10:10.

Chelsea je velký favorit pro mě, na druhou stranu, zraněný Kovačič který má 5 asistencí a 1 branku letos v lize, Kanté, Chilwell.

Reagovat
Maximm9

Podle me bude nejvice chybet Chilwell. Kante taky, ale Kante uz toho letos hodne neodehral kvuli zraneni a Chelsea bez nej zahrala dobre.

Loftus podle me jeden z nejlepsich hracu na hristi pokud hraje, takze stredu se nebojim.

Mam celkem strach, ze by to mohlo vypadat jako proti Burnley. Dostaneme se do vedeni, ale nebudeme moct pridat pojistujici gol a potom se Ronaldo ukopne nebo bude penalta.

Reagovat
Golasso

Já doufám, že je Chelsea vymaže z existence, ale MU mají taky silný kádr a proti silným se dokáží hecnout. Bude to zajímavé.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Tak mě přijde, že jim spíš vycházelo to, že mohli hrát loni na brejky do otevřených obran. To proti Tuchelovi moc nejde, protože nehrajeme čistě ofenzivně, ale spíš na kontrolu prostorů, se zajištěnou obranou, prakticky nenecháváme prostor na ty nebezpečné brejky, protože tam soupeře stejně přečíslujeme.

Reagovat
Golasso

Mám pocit, že Arteta hrává proti MU něco principem podobného a celkem to vychází i se slabším kádrem, ale s nimi je to vždycky hrozně nevyzpytatelné. Ta individuální kvalita tam furt je a teď mají ještě na hrotu Ronalda, kterému fakt stačí moment. Bude to hodně o důslednosti, ale tu pod Tuchelem máte, takže to jenom neposrat

Reagovat
aragorn

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mato178178

nam chyba varane pogba maguire greenwood a pravdepodobne aj cavani fred a shaw takze tak

Reagovat
Maximm9

To ze vam chybi Pogba, Maguire a Shaw je pro vas vysvobozeni

Reagovat
Swarley

Děláte si už prdel s tím jmenováním premiéra? To fakt nešlo udělat nějak jinak?

Reagovat
jk

Jako chlámal jsem dost. Ale v prvé řadě je důležitý, že to nějak vyřešili a neodkládá se to.

Reagovat
smazaný uživatel

14 dní na prakticky bezvýznamné rozhovory při těchto krizích, to je běžné odkládání.

btw. nebyl by to problém, kdyby se současná vláda v demisi nesnažila za každou cenu zbavit své odpovědnosti, kterou prostě stále má.

Reagovat
jk

Myslel jsem, že naráží na ten bizár s plexisklem

Ty rozhovory moc nechápu no. Ale to je klasicky Zeman, který si chce připadat důležitě

Reagovat
Talker

Právě, dědek na hradě má po nějaké době zase nějakou moc, tak toho chce využít.

Reagovat
Swarley

to rozhodně, ale trošku se to dalo vymyslet důstojně

Reagovat
jk

Trochu si myslím, že to bylo jen divadlo aby někdo nezačal řvát, že prezident má nějaké vyjímky.

Klidně mohli být dál od sebe ve větrané místnosti a bylo to vyřešený. Nebo venku ale dneska je teda dost hnusně

Reagovat
Remt

Dneska by jim mohli postavit třeba iglú

Reagovat
Remt

Jaký hezký skleník postavili Mildovi

Reagovat
Front hell

Tohle přesně podtrhuje celou tu komedii kolem Miloše během jeho vlády

Reagovat
Mastný Chobot

kurva to je bizár... lepsie ako ked u nas v parlamente oddelili pozitivnych igelitovou plachtou, ktoru potom nackovia potrhali

Reagovat
Diskostu

dnes to bude vraždenie jahniatok ....netipujem výsledok ale jedno je jasne že United gól nedá....som zvedaví či obstoja lepšie ako Juventus...

Reagovat
Svatej

Na tenhle zapas se vždycky těším ze vsech nejmin a už teď vim, ze se určitě stihnu nějak nasrat

Za ty necely dvě dekady, co fotbal sleduju, si proti United pamatuju v podstatě jedinej snadnej zapas pod Contem, jinak je to vždycky těsná nekoukatelna vyhra, nekoukatelna remíza nebo nekoukatelna prohra. At je situace jakakoliv, proti nám vždycky zahrají minimálně tak, ze nam ten zápas úplně otráví. Fakt doufám, ze to dneska zvládneme a jako favoriti vyhrajeme.

Klasicky toho hraje až příliš moc v náš prospěch. Stoperska dvojka mimo, Pogba mimo, Bruno ve srovnání se svym vrcholem dost ospalej, Shaw i Bissaka taky dost mimo (a to mozna jeste Luke nebude hrát). Nam taky chybí velmi kvalitní hraci, ale díky šířce kádru alespoň nemusíme hrát hráče úrovně Lindelof nebo Matic a tak by snad propad kvality neměl bejt tak velkej.

Útok bude pohlidanej na na Wingbeky se Carrick dost zaměří, takže doufám spíš v nějakej zázrak při standardce nebo od skvělýho Cheeka.

Je trochu škoda, ze zrovna v době, kdy se Loftus konečně dostává k aktivnímu hraní a je ve skvělý formě, zase naopak odpadl Pogbam na jejich fyzický konfrontace bych se díval dost rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš být úplně v klidu dnes, vyhrajete v pohodě 3/4-0

Reagovat
icka

Většinou to je vyrovnané, ale tuším nějak 2016 či 17 jsme vyhráli dokonce 4:0. Jinak si fakt také nepamatuji nějaký jasnější výsledek pro nás.

Reagovat
Svatej

Jup, to je ten zminovanej Conte

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se dnes nehraje žádný zápas v 1 a ve 3 hned čtyři, PL od těch polednich zápasů v neděli nějak ustoupila

Reagovat
John Obi Mikel

Kdopak nám to píská dnešní zápas? Náš starý známý ANTHONY TAYLOR

Pro připomínku. https://www.youtube.com/watch?v=bdiow7y98x0

https://www.youtube.com/watch?v=sGLDxYYV74E

Reagovat
Maximm9

Slotting between Scott McTominay and Fred to make a triple pivot in a 4-2-3-1 is none other than Anthony Taylor.

It clearly indicates that Blues fans expect Taylor's decisions to go against them again after years of disagreement.

Reagovat
smazaný uživatel

Při naší formě to může pískat i Howard Webb a vyhrajete 3-0

Reagovat
Greny

proč zas tady ten kokot .. zlatej Kralovec ty vole

Reagovat
icka

Reagovat
$dolar$

Nemel se hrat Brentford od 13:30?

Reagovat
Coutinho10

ne, 13:30 je start pouze soboty

Reagovat
Mates_Matesović
Reagovat
Jkb

Pěkný, snad Burnley získá body, ideálně 3 ale 1 by taky nebyl špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo will reach an incredible 800 career goals for club and country if he finds the net against Chelsea today. #mufc

Reagovat
Diskostu

musí chvíľu počkať pri všetkej úcte ale United Gol Chelsey nedá neni šanca....

Reagovat
Neutron

nad sucasnou Chelsea by bol problem vyhrat, aj keby sme vo forme a nie este v to marazme co momentalne tim zaziva...dnes to pravdepodobne nebude nic moc...

Reagovat
Luc-Luc

Chelsea dneska jasna , easy money

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

*jasna 1 samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Davies, Dier, Sanchez jestli s tímhle uhrajeme bod, tak je Conte kouzelník.

V zimě nutně potřebujeme CB a RB. O nějakém CM co dá za zápas 10 přihrávek dopředu ani nemluvě.

Reagovat
lajka30

odloženo

Reagovat
jk

Ta touha po změně na RB je něco s čím se někteří fans Tottenhamu snad rodí nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se divíš? Vždyť poslední kdo tam za něco stál byl Trippier a to je co říct. Nákup Royala nechápu to už jsme si mohli nechat Auriera.

Reagovat
jk

Spíš se směju těm obecně dokola plácaným hláškám, který ani nemusí být pravda, ale lidi to jedou furt dokola

Kdyby jsme se drželi statistik, tak bych řekl, že Aurier byl nejlepší RB od Walkera. Akorát to byl prostě labil.

Reagovat
avicii

Prečo sa nehrá?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc sněhu

Reagovat
avicii

Myslel som si..

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Dan Gubić

Očakávaný šláger nedele Burnley - Spurs museli odložiť. Conteho revolúcia je nateraz mierne pribrzdená. Nechcel by som byť v koži ďalšie súpera Spurs, to bude masaker keď ich Tóno vypustí z klietky vyhladovaných po futbale.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
J0EL

To bude "nocni Mura" pre superov

(*pozicany vtipek)

Reagovat
Dan Gubić

Výhra Watfordu by mohla znamenať konečnú pre Rodgersa.

Reagovat
Dan Gubić

Kretínský odstavil Coufala na lavičku. Čoskoro to čaká aj Součka, Kretínský ho nemá rád. Král sa tam úplne zakopal načo tam aj vôbec prestupoval

Reagovat
Miguel19

Tak u Krále bylo jasný, že ten přestup je omyl. Ten na PL nemá ani náhodou. Může být rád za pár minut v poháru...

Coufal to bude mít těžký, protože jeho konkurence je mladý Anglán no.

Reagovat
diastan

jdeme na to

Reagovat
icka

OT: Co říkáte zákroku na Neymara? To vypadá na konec sezony

Reagovat
icka
Reagovat
Greny

Neymar fakt prase kolikama na nart a kotnik

Reagovat
Maximm9

Za me cisty zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to hnusne ale u takovych zraneni clovek nikdy nevi. Zlomeny to nejspis nema, pri trose stesti to budou treba "jen" pochroumany (nikoliv zpretrhany) vazy. Za par tydnu muze byt zpatky.

Reagovat
Dan Gubić

Ťažké podmienky v Manchestri. Tu dnes gól nepadne, jedine po veľkej chybe zavinenej terénom. 0:0

Reagovat
Minister

No som zvedavý, či sa to dohrá.

Reagovat
DieFohlenBMG

pěkně tam sněží

Reagovat
Kixi Syhimour

WHU , to byla rozehrávka

Reagovat
diastan

Offsidu si můžeme odškrknout

Reagovat
jk

Nevím jestli by to na Turf Moor něco změnilo, ale je fakt šokující, že Burnley nemá stále jako jediný tým v PL vyhřívaný trávník. Ten tým je fakt úplně oldschool

Reagovat
Mimalu

tak kopáčům to patrně takto vyhovuje, spíš je s podivem, že jim to zbytek ligy toleruje...

Reagovat
Greny

a mozna to ukazuje jak silene mame v cesku podminky .. u nas v lize je to snad povinnost ne ?

Reagovat
Mimalu

povinné to je a teda v našich podmínkách je to nutnost, stačil jeden Jablonec a jedny Teplice, nemít to, tak trávníky na jaro vypadají pravidelně tak jak letos v Jablonci či Teplicích...

Reagovat
Kixi Syhimour

60. zápas v řadě v PL

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten míč není vůbec vidět

Reagovat
Miguel19

Mohli by vyměnit míč..

Reagovat
Greny

strasni rozmazlenci tady, koukate na fotbal a chcete videt mic jo ? nechapu

Reagovat
diastan

Reagovat
PP

ta dnešní mládež.. Černobílé televize Merkur či Pluto na ně..

Reagovat
Bayern +

Kks, ihrisko jak na zimnom prípraváku okresnej ligy a City nás drtí takmer v style tiki-taka do druhého polčasu hlavne neinkasovať druhý gól a v závere zápasu Souček vedľa Antonia a nakopávať to hlava-nehlava.

City vidím druhý krát v sezóne, ale hrajú fakt výborne.

Reagovat
PhilipS

Proti City to je vždycky nuda. Oni jsou prostě konzistentně skvělý a jediná šance něco uhrát je s kopou štěstí. Těch prvních 20 minut bylo sympatických, ale nakonec může být West Ham rád, že je to jenom o gól.

Zajímavý jak málo nebezpečnej Souček ze standardek poslední dobou je. Dřív se dostal ke každý druhý hlavě, teď není ani blízko. Dneska by to chtělo nějakej roh proměnit a pak to uhaluzit.

Reagovat
Minister

veď toto a to im ešte chýbajú hráči ako KDB, Grealish, Foden

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem viděl ty Cresswelovy pokusy o centr, tak se ani nedivím.

Reagovat
iamek

Jones zaklad. To mrdam a jdu radsi sankovat

Reagovat
RKBoy

neblázni ... vy máte sneh?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

Uff díky bohu jen lavička

Reagovat
Hlahart

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ACSMan

Docela mě deprimuje, jak mají city roztažené ty reklamy přes 2 bannery. Přijde mi , že strašně velkou část té obrazovky zakrývají reklamy ale chápu že je to ten důvod.

Reagovat
Kinky7

Dneska mi to vysvětlovali na tour že to byla podmínka sponzorů

Reagovat
ACSMan

No je to jasný že jim se to líbí ale prostě jak na to člověk není zvyklý tak mi přijde že k tomu fotbalu se přilepí hrozně velká reklamní část, která bije do očí.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Wan Bissaka - Lindelof - Bailly - Telles

Matic - Fred - McTominay

Sancho - Bruno - Rashford

#MUFC https://t.co/7j9yJqHnnP

Reagovat
CR7RONALDO

To nemôže byť pravda.

Reagovat
avicii

Reagovat
Hlahart

Zajímavý. Psalo se, že by bruna na F9 mohl chtít zkoušet přímo Ragnick tak jsem zvědav, s jakým záměrem.

Mimochodem bych si tipl, že Fredovi to, když nebude poslední, půjde velmi dobře.

Start McTominaye nechápu už 2 měsíce v kuse…

Reagovat
diastan

Pojďme druhej, ať z toho zas není ostuda po takovém průběhu

Reagovat
Diskostu

West ham klasika proti Liverpoolu top výkon a teraz jak totálne hovna...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
O.Giroud

tak LFC im sam daroval tie goly

Reagovat
Kluivert9

Spíš Liverpool hrál jak totální hovna...

Reagovat
Hai

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

tak ono je taky rozdil hrat doma x venku

Reagovat
Dan Gubić

Daj tam už Bowena!

Reagovat
Taiger

LOL RONALDO BENCHED

Reagovat
O.Giroud

asi sa zlakol obrany Chelsea. Tak to skusi ked bude unavena

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Confirmed Chelsea XI: Mendy; Chalobah, Silva, Rudiger; James, Loftus-Cheek, Jorginho, Alonso; Ziyech, Werner, CHO

Reagovat
RKBoy

až na Alonsa. snád Romelu a Mount naskočia aspoň na 15-20 min.

Reagovat
icka

A koho by si tam jako chtel? Lukaka?

Reagovat
John Obi Mikel

Azpi tam mohl být, nebo případně Odoi se tam mohl zasunout. Ale Alonso to snad zvládne.

Reagovat
icka

Azpiho pres nohu na LWB fakt nechces.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

zo zaciatku sezony nehral Alonso zle, nemal by to byt pruser

Reagovat
John Obi Mikel

Čekal jsem trochu větší rotaci. Ale ta asi přijde až ve středu na Watford.

Reagovat
Busby babes

De Gea; Wan-Bissaka, Bailly, Lindelof, Telles; McTominay, Matic, Fred; Sancho, Fernandes, Rashford

Reagovat
iamek

To bude genocida.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je jako záloha Matic, Fred a McTominay?

Ronaldo vyčerpaný?

Reagovat
iamek

Ronaldo lávka. Hezky

Reagovat
Tomanatura

Co je na tom hezky?

Reagovat
iamek

Na co by tam byl proti Chelsea? Budeme před vápnem zakopani a sem tam se pokusí napadat někdo z trojice Rash - Sancho - Bruno. Byl by tam k hovnu.

Reagovat
Tomanatura

Tak bude se hrat jenom na protiutoky, kdo jiny by tam mel byt? Nedovedu si predstavit vysokou linii pri napdani dnes

Reagovat
iamek

To co tam jsou v sestave

Reagovat
Tomanatura

No nevim, polocas pryc a fuet nikoho nevidim poradne napadat. Zato vidim Rüdigera, jak asi 4x stejnou klickou jako stoper presel pres Sancha, ktery se souboje nezucastnil.

Reagovat
iamek

*ti

Reagovat
Svatej

prdele

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelof, Bailly, Telles, Matic, Fred, McTominay, Sancho, Fernandes, Rashford. Possible 4-3-3 or a back three with Matic next to Bailly and Lindelof.

Reagovat
Wazza228

Vidím to spíš na 4312, myslím že i na appce ukazovali takovou formaci na videu

Reagovat
Hlahart

Snad 433 teda

Reagovat
John Obi Mikel

Bruno na křídle?

Reagovat
Wazza228

MU official: DDG - WB, Bailly, Lindelof, Telles - Mctom, Matic, Fred - Bruno - Sancho, Rashford

Reagovat
Greny

No radeji bych videl misto Alonsa Azpiho... kazdopadne United jdou hrat vylozene na brejky

Reagovat
Diskostu

Z Ronaldom alebo bez nemyslím si žeby United nejako dokázal ohroziť Mendyho...

Reagovat
Neutron

nemal si nedavno v oblubenych United? Ty bezpaterni plaze?

Reagovat
Likan7

Chelsea nás totálně zadupe

Reagovat
smazaný uživatel

A on někdo čeká něco jiného?

Reagovat
Likan7

Reagovat
Greny

Taylor

Reagovat
RKBoy

nemám rád ked sme takýto favorit vo veľkom zápase, dodnes ma straší to finále FA cupu proti Arsenalu pod Contem, kde sme sa tiež smiali z Mertesackera v základe a nakoniec vyhrali a on podal top výkon.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Golasso

Líbí se mi, jak Cancelo zvládne omylem přihrát soupeři a než se ten hráč vzpamatuje ze šoku, že se k němu dostal míč, tak ho má zase Cancelo

Reagovat
Bayern +

No, další zápas Coufal namiesto Johnsona už dúfam jednoznačná voľba.

Reagovat
SpecialOne

Johnson kazil co mohl, v týdnu Cuf určitě, otázkou je, jestli se vrátí na volbu č. 1.

Reagovat
oli9

Tak myslím, si že to potvrdí a zas bude základ.. Johnson měl ten začátek fakt dobrý, měl formu ale teď už to chce znovu sednout

Reagovat
PhilipS

Přesně. Už jsem ho čekal dnes. Johnson je strašnej. Ten gól byl prostě zázrak.

Reagovat
Coutinho10

mozna i bez ohledu na Johnsona, jestli zraneni Cresswella bude vazny, ale verim, ze Cuf bude hrat tak ci tak, kdyz se hraje uz v tydnu

Reagovat
Hlahart

Mně teda ta sestava přijde docela dobrá (pokud to není na 3 vzadu). Jednak to vůbec neznamená, že budeme nutně jenom bránit, ale především pak Fredovi by měl hodně pomoct Matic. S obranou nic nikdo udělat nemohl. Za mě Lingard/VdB <> McTominay a bylo by to fakt dobrý...

Reagovat
Svatej

je to proti nám dobře zvolena sestava, já chtěl Ronalda v základu...

Reagovat
diastan

No konečně

Reagovat
DieFohlenBMG

Ty pico to bylo nádherný

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Coutinho10

bohuzel k nicemu

Reagovat
El Cid z City

Je to tam a teď x prosím.

Reagovat
diastan

Snad

Reagovat
RKBoy

tak nikto doležitý nestratil, čo mi trocha robí obavy a ako naschvál to budeme zrovna my, ale verím, že MU roznesieme rovnako ako Juve.

dúfam, že si Reece obul strelecké kopačky aj dnes a nejaké dva tam šupne.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně v klidu 3-0

Reagovat
eder

Tak a teď Božský Cristiano hattrick!

Reagovat
tunkic

Božský Cristiano leští prkno

Reagovat
eder

Neboj, naskočí tak akorát aby to stihnul...

Reagovat
C-M@ster

Křetínský stáhne West Ham do sestupovýho pásma.

Reagovat
eder

Vypadá to tak. Dneska dokonce přenechali body těm Pepovo loserům...

Reagovat
Csaplárova past

Pokud chcete porazit Chelsea, musite dat alespon jeden gol ... kdo tohle muze rict, ze dokazal?

Reagovat
Svatej

Vydra

Reagovat
Miguel19

Vydra

Reagovat
Svatej

Kdyz nad tim tak přemýšlím, tak lepší kombinaci behavosti a fotbalovosti asi United postavit nemohli ne?

Reagovat
Diskostu

Silva by mohol nejakú hrubicu vykúzliť.

Reagovat
Kixi Syhimour

Wan Bissaka

Reagovat
Mimalu

Odoi

Reagovat
Kixi Syhimour

Lindelöf

Reagovat
Miguel19

Odoiko dávej kurva

Reagovat
Greny

Odoi proč? to tam narvu a nebo to hodim vedle Wernerovi

Reagovat
Wazza228

Krásně braníme

Reagovat
John Obi Mikel

Odoi

Reagovat
Svatej

To jdi vazne doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Poprosím kvalitný stream.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Luc-Luc

Ole pryc a v "obrane" ucek furt stejny poradky...zmatek a chaos, aby si to Ragnick nerozmyslel jeste

Reagovat
Wazza228

Tak ona se druhej zápas od Oleho konce asi nedá čekat nějaká změna, navíc když tým vede furt Oleho skupina.

Reagovat
Svatej

Jak ho Werner fauloval? To jenzas úzkostlivej přístup sudiho..

Reagovat
hitZor

Taylor, no.. Vidí hráče United na zemi, tak píská

Reagovat
Svatej

tohle byl vyloženě fuckup Lindelofa, sel do toho jak blbecek

Reagovat
Svatej

Tak takhle jsem Jorginha jeste nevidel sprintovat

Reagovat
Greny

tak si to zapamatuj

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt by mě zajímalo co se stalo s AWB, vždycky aspoň dobře bránil, když dopředu je nulový, letos stojí kompletně za hovno

Reagovat
Wazza228

V obraně byl dobrej jen první rok. Teď už ani to a největší problémy mu dělá poziční hra, ty skluzy alespoň ještě jakž takž má.

Reagovat
Greny

United zdrzuji od 15 minuty

Reagovat
Neutron

snad si necakal nieco ine

Reagovat
Talker

Tyhle zápasy proti středu tabulky jsou fakt nudný. Od začátku betonují, polehávají a útočí ve 3 hráčích.

Reagovat
diastan

Reagovat
Greny

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Talker

Oprava, oni sice jsou střed tabulky, ale ty vole, odvážněji hrála půlka týmů pod nimi.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Swarley

Heh, na to že jste první, tak Watford nás drtil víc

Reagovat
Neutron

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Tak James se ještě nedostal do vápna a alonso je nerozehraný, tak nemáme moc kdo by měl ohrozit branku.

Reagovat
Talker

Rudiger, vidíš...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
jk

Tohle je hodně Spursy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
avicii

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Ziyech me.fakt sere

Reagovat
Talker

Já u něj jsem rozpolcený.

Ta přímočarost, ochota vystřelit je něco, co mi u jiných hráčů chybí.

Na druhou stranu většina jeho přímočarých akcí odevzdá míč soupeři automaticky.

Buď ať se vzpamatuje nebo fakt v zimě prodat.

Reagovat
Talker

a zase, on jde sám proti jednomu soupeří, má čas, prostor a naběhne do něj a není z toho nic.

Reagovat
Svatej

at uvolni misto pro lepší. Nemam problem s odvaznyma hracema, ale jemu fakt nic z toho odvaznyho nevychazi

Reagovat
Bayern +

Dáte stovku za Comana?

Reagovat
Svatej

A Alonso je nerozehranej..

Reagovat
Swarley

my jsme presovali a vybojovali balon

Reagovat
Wazza228

To jsme asi zrovna mrknul

Reagovat
Swarley

Letos poprvé a ty mrkáš

Reagovat
Wazza228

tak snad to pod novým trenérem budeme praktikovat častěji, abych to neprošvihl

Reagovat
Svatej

Obecně mi přijde ze oresujete celkem dost, jen to není vyladěný. Hodnekrat se pres to dostaneme,.ale stejně se stihnete vratit..

Reagovat
Swarley

A to mi přijde, že to dneska má docela i hlavu a patu a sem tam se to i povede

Reagovat
Svatej

Jo, neni to zly, uz to proti nam zkoušelo x tymu daleko hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby na lavičce stál RR

Reagovat
hitZor

Sancho si zahrál na Neymara s tím válením sudů?

Reagovat
Talker

Je fakt škoda, že alonso je pomalejší, než důchodce když jde do obchodu, kde je sleva. Jinak by to byl fenomenální hráč.

Reagovat
blade115

Však nikdo není rychlejší než důchodce během slev.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neutron

ani rychlejsi ani agresivnejsi...hocijaka babka by ti bola schopna rozbit hubu pre posledny kybel s pomarancmi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gazdo

Dochodca co ide k doktorovi “iba po predpis”?

Reagovat
Agent z Melmacu

strašne si dojebal to prirovnanie

Reagovat
Jardin

takovy druh duchodce neznam od nas ze severu

Reagovat
Gazdo

Nemate obchody?

Reagovat
Jardin

Máme včetně mega rychlých důchodců mířící za slevou.

Reagovat
Greny

Alonso je spatnej ...

Reagovat
Svatej

Notaak!!!

Reagovat
mr.Silver

Wan-Bissaka

Reagovat
Hlahart

lol, co je ten Alonso za šmatláka, že nečeká, že to Wan Bissaka podskočí?

Reagovat
Mimalu

to tečoval

Reagovat
Greny

tak jako kdyz piska Taylor zakroky jako Werner vs Lindelof tak ma kurva piskat i toto na Jamese

Reagovat
Talker

Chtěl jsem zrovna pochválit Jorginha...

Reagovat
Svatej

Kurva vzdyt se ty nohy ani nedotkl

Reagovat
REPLIKATOR

Banda nechutných simulantů

Reagovat
smazaný uživatel

28' - Darren Fletcher is communicating with someone via an earpiece and sending instructions to players #mulive [@jamesrobsonES]

Reagovat
smazaný uživatel

Ole to pořád řídí jako šedá eminence.

Reagovat
mr.Silver

hrozný zápas

Reagovat
Svatej

Dalo se čekat, ze United nebudou chtít hrát aktivně a dobře to zavřít umi i Burnley

Reagovat
Greny

Rudiger zlomil DdG ruku ?

Reagovat
Greny

tak ne on se potom rozmlatil o tycku

Reagovat
Wazza228

Narazil po tom zákroku do tyče.

Reagovat
Kixi Syhimour

Rüdiger

Reagovat
Svatej

Reagovat
DieFohlenBMG

To byla mrda

Reagovat
REPLIKATOR

Dobrá bomba

Reagovat
Swarley

Ty vole ale ta brána se málem vyvrátila, dobrá jeba

Reagovat
Kixi Syhimour

Fernandes

Reagovat
Svatej

Zrovna jsek chtěl Bruna pochvalit, ze se mi jako jedinej docela libi od soupere

Reagovat
Luc-Luc

Penaldes lol

Reagovat
spider_8

Achjo, to zas bude muset nejaky obrance dat gol ze standardky.

Reagovat
Golasso

Penaldes dobrá old school Xhakovinka

Reagovat
vodka

Tvl to je úplně trapný výkon, Chelsea brilantně vyplňuje jakékoliv prostory pro přihrávku. Za nás to buď někdo projde individuálně, nebo si nevytvoříme nic. Remíza by byla zlatá a to se ještě ddg bude muset hodně předvést..

Reagovat
vodka

McTom aspoň začal vyhrávat osobní souboje, do té 20. minuty to byl úplný trapas. Ale co za ztráty předvádí Sancho a Rash, to je pomalu na vrácení registracky

Reagovat
Swarley

Tak dneska se asi nic jiného nedalo čekat... Když už nic, tak mi přijde, že to alespoň hráči nemají úplně na párku, jak poslední zápasy pod Olem... I když je to herně hrůza...

Reagovat
kaja900

Bruno úplně mimo..

Reagovat
Svatej

Prdele Taylore. Werner do Lindelofanzduchnul tretinovou silou jako ted zduchli do Ziyecha...

Reagovat
masly008

sancho slaboučký teda,jak celé utd

Reagovat
vitasrp

Ten Hudson, proč to jako kurva nezavírá, co se tam fláká?

Reagovat
Svatej

Chalo krasne

Reagovat
oli9

Tak co vydrží až do konce? 0:0 by tomu slušelo

Reagovat
smazaný uživatel

Fred bude pod RR top hráč

Reagovat
O.Giroud

Ronaldo dobre vedel preco sa dnes nechal posadit, toto by ho moc nebavilo

Reagovat
blade115

Jak tohle může být pořád 0:0 ... Lukaku to snad v druhé půli půjde zabít, ta dosavadní zoufalost v zakončení je děsná.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, ale těch šancí jste zas tolik neměli

Reagovat
Mimalu

Reagovat
O.Giroud

pripomina mi to zapas LFC s Chelsea no

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

Na vedení to stačit melo,. klidně i o dva..

Reagovat
Svatej

Odoi to mel definitivně dát prostě, z toho zbytku by to bylo uz o štěstí

Reagovat
vodka

Odpo byl v dost ostrém úhlu, to bylo dost složité zakončení. Navíc lindelof tam předvedl velké wtf, největší šanci měl paradoxně Sancho, kdyby byl schopný zpracovat.

Reagovat
Talker

Sancho by teoreticky mohl mít šanci, kdyby to zpracoval...

Reagovat
vodka

Jo, je to myšlené jako potenciálně nejnebezpečnější situace v zápase. Popravdě nechápu pohyb Wernera, kdyby byl na ofsajd lajně, tak se mohl dostat do 3 tutovek

Reagovat
Svatej

No odoi to mel dávat hlavně na Wernera poprve

Reagovat
Svatej

Reagovat
bunnovv

Ten Rudi je fakt psycho proti němu hrát nechceš

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Jak jinak. Poprvé ve vápně, tak šup na zem..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

jak se Fred ani nesnazil udelat krok dopredu

Reagovat
Swarley

To si Sancho musí přilepit líp, škoda, ale takových akcí by to chtělo víc

Reagovat
smazaný uživatel

United zalezení a priposratí ako keby prišiel Norwich

Reagovat
Neutron

Reagovat
Kluivert9

Fred

Reagovat
Golasso

Fred snad se na něj konečně Wilma vysere

Reagovat
Talker

Jednoznačně žlutá za simulaci, když ne za tohle, tak za co ji dávat?

Reagovat
Svatej

A Alonsovi ted taky stačilo pohladit po rameni..uff, to je zas zapas pro mě..

Reagovat
hitZor

Fred Tohle musí být prostě jasná žlutá, jinak s tím tihle kokůtci nikdy nepřestanou

Reagovat
masly008

2 simulace a každá posouzená jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu že je to 0-0

Reagovat
Swarley

Za tohle žlutá? Však se vyvalil sám

Reagovat
Svatej

Reagovat
masly008

měl dostat alonso tak jako fred

Reagovat
Swarley

Reagovat
Walter_Sobchak

ale Fred nič nedostal

Reagovat
Greny

Alonso a Ziyech dolů ...

Odoi musí zlepšit tu finální fázi kdyby jí měl lepší je dneska uz rozhodnuto

Reagovat
Maximm9

Skoda, ze pri tech centrech do vapna tam proste nikdo neni nebo 160cm vysoky Werner... Do druhe pulky musi nastoupit Lukaku

Reagovat
Kixi Syhimour

Chelsea nic moc, ale nemám pochybnosti, že to nakonec rozjedou.

United nějak fungují dozadu, ale horší ofenzivní výkon jsem už dlouho neviděl.

Reagovat
Talker

Tohle je takové ždímání hadru. Prostě oser, není to zábava, ale udělat se to musí. Ono jim tam časem něco propadne.

United ukázali méně odvahy, než půlka týmů ze spodku tabulky, které jsme potkali. Je to škoda, měl to být zajímavý zápas, jen by museli mít koule.

Reagovat
Infernoqt

Ten kádr na to nemá. Kvalita naší zálohy (a možná i obrany) odpovídá našemu umístění v tabulce. Příští rok nás čeká přestavba.

Reagovat
Svatej

Lukaku na plac. Tohle zvladneme upresovat i s nim a potrebujeme nekoho, kdo vi,nze míč patří do brány, protože ta absence zabijackyho instinktu je v takovymhle zápase až ponižující..

Loftus se mi oproti poslednim vykonum moc nelibi, stejně tak Werner. Ziyech a Alonso už přímo špatní.

Reagovat
Miguel19

Snad co nejdřív Lukaku. Werner nemůže hrát do zavřených obran.

Odoi tragické řešení těch dvou situací. Vést se mělo.

Reagovat
Busby babes

je to bida, divat se na to neda, hrajem jak Burnley... ale v zasade jsme Chelsea do niceho moc nepustili no...

ten tym ceka na novej impulz, momentalne je proste na dne a s Chelsea se nemuzem merit. na papire na ne talentem mame, ale v reale a v tenhle moment proste ne.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to nějak ukopem na 0-0 do konce tak to bude velký zázrak

Reagovat
O.Giroud

a sezeres ponozky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Svatej

No, Odoi sam mel jednu obří sanci a jednu velmi dobrou

Rudiger a Ziyech měli skvělý střelecký pozice, jen to jeden neprorval a druhej naprosto posral

Reagovat
Talker

Rudiger by to dal, leda by byl v té brance Kepa. Tohle prostě 99% golmanů chytne.

Reagovat
Dawon

Rudiger mel strelu mimo vapno, to bych asi uplne neoznacil za skvelou streleckou pozici, to by mnohem spis byl wondergoal, kdyby to promenil.

Reagovat
Svatej

Jak to mas do 5 metrů od vapna a nejsi pod tlakem, tak to je dost dobrá příležitost, ale každej pro to má jiný slovo, prirozene...

Reagovat
Dawon

tak to teda uplne nesouhlasim no, tipuju ze na xG to bude treba max do 0,1, tohle proste neni velka sance, kor pro stopera...bud to musis trefit genialne nebo golman udelat hrubku

Reagovat
Svatej

Chapu, viz to, co posu Busbymu, to slovo si každej může nahradit cim chce, ja od toho určitě chci jednou za par strel.branku

Reagovat
Talker

Hele i kdyby to šlo dovnitř, tak by to golman měl, musel by trefit naprosto perfektně růžek a doufat, že DDG na to vůbec neuvidí.

Reagovat
Busby babes

fajn,a le Rudiger, ze to hezky trefil, tak bych to porad nebral jako vylozenou sanci. ale strela super.

Reagovat
Svatej

Rozhodně ne, slovo skvělá si můžeš v pohodě nahradit slovem slušná, dobrá, pěkná, ucházející.. to uz je na každým

Reagovat
smazaný uživatel

Rozbehnete sa pod novým trénerom. Carrick zjavne nie je žiadny takticky mág

Reagovat
Busby babes

ja to od nej ani necekal.

Reagovat
Dawon

Silenost, fakt silenost...ta nase pasivita je hruzostrasna, kontrast v dostupovani soupere a vykryvani prostoru od nas a Chelsea je desivy, to proste vypada jakobysme s cervenou kartou zuby nehty branili vedeni v 85. minute, pritom to tak vypada prakticky cely zapas Uplne krasne to bylo ilustrovane u toho Rudigerova brevna - tam ma uplne sam mic par metru pred vapnem a tam neni ani zadny naznak ze by ho nekdo sel branit, proste ho tam nechaji at si dela co chce a on toho skoro genialne povesil.

Sanchovi ten uterni gol evidentne nepomohl, dneska snad jeste nezpracoval mic, uplne zbytecny na tom hristi, Fred ho tam ted jednou krasne nasel a to mohla byt ta chvile, kdy upleteme z hovna bic a on to hrudi hodi Mendymu do naruce

A teda to jakou neorganizovanou a neefektivni sracku ten tym hraje v "napadani" a obrane teda evidentne neni jen o chodicim Ronaldovi, protoze to dneska vypada uplne stejne jako celou sezonu.

Reagovat
Mato178178

súhlas so vserkym

Reagovat
PP

u vás momentálně nemá nejmenší cenu něco vyčítat jednotlivci. I kdyby tam byl kdokoliv místo Sancha, tak mezi třema nemá nejmenší šanci. Vykrývání prostoru a odebírání balonu mají momentálně skvělé.

Reagovat
Greny

Takovej autobus jsme neměli zaparkovanej ani my v době největší slavy

Reagovat
Agent z Melmacu

alzheimer activated

Reagovat
vitasrp

Mě paradoxně štve dvojice Werner - Odoi. Odoi je teda v mezihře dobrej, má tam dobrý průniky a přihrávky, ale společně s Wernerem to je sakra dvojice útočníků a není možný, aby tam minimálně třikrát letěl do vápna dobrý míč na malý vápno, ale náš nejbližší hráč byl pět metrů vzdálen. Jak tam Ziyech vybojoval balón a sázel míč na malé vápno, já beru, že Odoi byl v momentě zisku míče daleko od branky a tu vzdálenost pravděpodobně urazit nemohl, štve mě ale, že tam slušnou chvíli stál za hranicí vápna a rozeběhl se až v momentě, kdy to Ziyech před tu branku dával, což je samozřejmě pozdě.

Jinak je ještě špatně, když do vápna jde centr a oba si odskakují na zpětný míč, zaprvý si navzájem berou prostor a za druhý ten klíčový prostor na malém vápně je neobsazen. U Wernera jsem si všiml, že to dělá docela často, jemu ta mlýnice těsně před brankářem nějak nevoní, takže si radši zkouší odskakovat, tak fajn, pak je ale potřeba, aby ho v tom prostoru někdo nahradil, poněvadž pak přicházíme o příležitosti jednoduše tím, že v klíčovém prostoru nikdo není.

Jinak je to ale velmi dobrý výkon, soupeř se v podstatě do 35. minuty nedokázal souvisle dostat za půlku, jen je škoda, že jsme tam ale neprotlačili žádnou branku, protože to by se dýchalo samozřejmě lépe. Musím říct, že mě ohromně baví ta intenzita po ztrátě míče, z toho je fakt pro soupeře extrémně těžké vyjet, tam do toho jdou všichni naplno a nikdo nevynechává. No a pak mě ještě baví rozehrávka Thiaga Silvy, který je schopen z prvního doteku kolikrát najít průnikovkou volného Loftuse nebo Jorginha, kteří mohou rychle rozjet akci.

Reagovat
Svatej

Silva me nepřestává ohromovat. Bylo tam nekolik situací, kdy by v podstatě každej stoper řešil situaci urvanim míče na měsíc, ale on je schopnej z toho udělat patičkou míč pro spoluhráče nebo rovnou rozehrávku. Jak kdyby měl celou hru zpomalenou a dostaval.dvakrat vic casu na přemýšlení..

Reagovat
vitasrp

Jo, to je jak u Messiho, u těch nejlepších na světě to prostě vypadá, že ta hra je pro ně pomalejší, že jsou schopni vnímat věci rychleji než drtivá většina smrtelníku. On si prostě stihne prohlídnout hřiště, uložit si to do paměti, rozmyslet si, co provede a ještě to s prstem v nose zrealizovat, to je fakt úkaz.

Reagovat
Luc-Luc

United tam hrajou jak tym hrajici o zachranu, jako chapu, ze si to s Chelsea nechcou rozdat na ferovku jako s nama, ale ta pasivita smerem dopredu je zarazejici...

Reagovat
John Obi Mikel

2 velké šance. CHO, Ziyech. Měla se jedna proměnit.

Reagovat
Remt

Pro nezaujatého - má smysl se na to koukat nebo je to nuda? První poločas mi utekl

Reagovat
PP

nuda.. United mají míň sebevědomí než Watford.. možná nastejno s Newcastlem..

Reagovat
Talker

Záleží, co tě baví. Pokud tě baví tým, který se snaží náhodně získat jeden bod betonováním a útočením maximálně ve 3 hráčích proti favoritovi, tak si to pust.

Z naší strany dobrá intenzita, takticky super, ale šancí minimum, no.

Reagovat
O.Giroud

uz jo

Reagovat
Igner Farnsworth

Chelsea bez útočníka, jinak to celkem jde. United to je škoda slov, na to kolik ten mancaft už stal a kolik stojí údržba tak tam dělají extrémně špatnou práci.

Reagovat
Wazza228

Chelsea completed 60 passes in the final third in the first half, leading to 10 shots.

Man Utd completed just 10 passes in the final third, leading to a single shot.

Ta jedna střela byla ta Bruna úplně mimo, ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Sancho je k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak palce pánové

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kincl

Prčo to sleduješ když tomu nerozumíš?

Reagovat
havrys99

Reagovat
Svatej

Diky

Reagovat
pingla

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Furt si myslím, ze Chalobahovi dost výkonnosti dodává Tuchel a spoluhráči, ale jsem s nim fakt spokojenej...

Reagovat
Minister

loooool

Reagovat
mr.Silver

Jorginho

Reagovat
Miguel19

Jdi do prdele Jorginho...

Reagovat
vodka

Jorginho na Maguirea

Reagovat
vitasrp

To je fakt totální kokot, opravdu naprosto neuvěřitelný. To se prostě opakuje s železnou pravidelností.

Reagovat
Wazza228

Ooooh, Sanchooo

Reagovat
spider_8

Golden ball Jorginho..

Reagovat
John Obi Mikel

Vidím Gerrarda tvl

Reagovat
Kixi Syhimour

S dovolením dost jiná situace

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
John Obi Mikel

Ale jo.

Reagovat
smazaný uživatel

JAK?

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho

Reagovat
Minister

Jorginhooooo zlatá lopta

Reagovat
Talker

Slušná prasárnička od Rashforda

Reagovat
Svatej

Ja to vážně mrdam, tohle je strašný

Reagovat
Svatej

Fotbal je strašná devka...

Reagovat
Kixi Syhimour

Zlatý míč

Reagovat
vladis271

SANCHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
nani92

rešpekt a úcta musia byť

Reagovat
Dawon

Pocita se to Brunovi jako asistence?

Reagovat
Greny

Jorginho ty seš kokot

Reagovat
Front hell

Dejte mu zlaty míč

Reagovat
Diskostu

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Svatej

Okamžitě poslat na hriste Lukaku a Pulisice za Wernera se Ziyechem

Reagovat
mimi_united

Sancho The street kid

Reagovat
avicii

Drahší Bébé

Reagovat
Talker

OK, nezpracuje to, ale rozhodit ruce a stát na půlce?

Reagovat
nani92

Takticky šetrí sily, to robia Zlatí hráči

Reagovat
icka

Reagovat
PP

fotbal nemá logiku..

Reagovat
blade115

Jako pokud jsme takhle směšný ve finální fázi, tak dobře nám tak, to ani jinak dopadnout nemohlo. ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
m.sali

tyvle zdalo se mi to nebo ten Rash byl celou tu dobu toho nájezdu v offisidu? ještě že dal Jadon sám

Reagovat
pingla

Jorginho docela kokot, ale proč tam byl úplně sám? Stačilo, aby ten odkop neby tak dlouhý a Rash se Sanchem by šli 2v1

Reagovat
Skalda29

Kdyby přihrál nebyl by to ofsajd? vypadalo jak by byl furt o krok napřed

Reagovat
O.Giroud

Adame snad mas dedolesky.

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, to stejně otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Frajírek dokonce i naznačil přihrávku. Sebevědomí mu nechybí. Jen by to chtělo trenéra, co ho bude umět využít.

Reagovat
Svatej

To bude ještě větší sracka nez v prvním polocase. Uz ted jsem.presvedcenej, ze se tu budu třičtvrtě hodiny dobrovolně mučit a stejně odejdu nasranej

Reagovat
Svatej

A razem jak se obratilo sebevědomí hráčů, my si nedame mic, děláme rozhodnuti UPLNE na hovno. Posral bych se.

Reagovat
Swarley

Jo tyhle slabší týmy než Watford...

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou přijde lehčí program a hned je vidět, že na to ti hráči maj.

Reagovat
hitZor

Reece dostane žlutou az to, že před něho Rashford naběhne? Taky paráda

Reagovat
havrys99

ty seš strašně nesoudnej

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
Kixi Syhimour

Že ty se máš co smát teda

Reagovat
smazaný uživatel

A co by ne? Tohle kolo úplně v suchým triku.

Reagovat
vitasrp

Vždyť jdete 2 na 1, tak kam pospícháš Rubene

Reagovat
John Obi Mikel

RLC

Reagovat
DieFohlenBMG

Lofťák čík blbec

Reagovat
Talker

Jako co si budeme povídat, žádnému hráči nebo trenérovi United by se asi nepovedlo dostat United do zápasu jako Jorginhovi.

Naprosto jedinečný ráč.

Reagovat
Miguel19

Roh a za 10 vteřin střela na naší bránu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta obrana United se nějak rozpadá

Reagovat
John Obi Mikel

Werner

Reagovat
smazaný uživatel

Striedaj toho Wernera do piče už

Reagovat
blade115

Werner To je zakončení ty vole, jak kdyby tu brání viděl u rohového praporku.

Reagovat
DieFohlenBMG

Zkušeně zabránil brejku

Reagovat
Svatej

stridej je

Reagovat
Minister

Tuchel striedaj už ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Dokedy bude Tuchel čumieť na tú biedu v zakončení ?

Reagovat
Maximm9

Fotbalista pres miliardu a neni schopny kopnout levou nohou ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Be žluté ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná žlutá

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelný, jak nás Jorginho poslal do prdele. I herně...

Reagovat
smazaný uživatel

Viva ronaldooo

Reagovat
Kixi Syhimour

Matic rychlejší jak Telles

Reagovat
Talker

To si Werner dělá prdel? Má to naprosto parádně na levačku a on jde pravačkou?

Reagovat
masly008

za tohle žlutou nedá a na alonsa jo

Reagovat
Minister

Zyiech zahral niekedy dobre?

Reagovat
blade115

Asi 3x, co si tak vybavuju. Ale pokud ho i tak v Dortmundu chtějí, tak by byl hřích toho nevyužít.

Reagovat
vitasrp

Jako Ziyech je zápornej normálně, mohl by ho sundat už.

Reagovat
Svatej

Werner je podobne k hovnu, on se skoro schovava

Reagovat
vitasrp

To je normálně tým Petra Kvitová. Jedna debilní chyba hráče, kterej tam pak běhá se svěšenou hlavou, a celý tým jde úplně doprdele.

Reagovat
Talker

a zase Ziyech...

Reagovat
Diskostu

To nedal kartu Chalabacovi wtf ?????

Reagovat
Ichbin Kobalt

doufam,že se diva i Mancini

Reagovat
diastan

Pískej konec

Reagovat
Svatej

Každou minutou, kterou tam.nechava ty trotly, si Tuchel zabiji sanci na obrat

Reagovat
AnnelieseMichel

Ta ofenzivna trojicka je uplne na hovno. A rohove kopy su čistá tragedia

Reagovat
Talker

Jorginho teď znova, dostane míč do prostoru a vysere se na to a následně nahraje hráči united.

Reagovat
Kixi Syhimour

Matic

Reagovat
SpecialOne

Na co čeká s tím Mountem a Romelem popřípadě Havertzem. Spoléhat se na Wernera se Ziyechem je za trest.

Reagovat
Talker

Rozcvičuje se alespon někdo?

Reagovat
Talker

Rozcvičuje se alespon někdo?

Reagovat
Talker

My prohráváme a united střídají ofenzivní hráče.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

McTominay je strašně zbytečný hráč

Reagovat
fenixLFC

a ronaldo nejaky golik porposim

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor prý píská pro United to určitě

Reagovat
Svatej

Uz vas jednou zachranil v prvnim polocase pri brainfartu Lindelofa

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby nepískl ani tohle, tak ho vyhodí z listiny sudích.

Reagovat
Rozum

To jsou ty klasické pohádky no...

Reagovat
Kixi Syhimour

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Piče aj s futbalom idem si zabehať nejdem ani na penaltu čakať. Snad keď sa vrátim bude obrat a keď nie, aspoň sa teším na video ako Adam95 žerie ponožky

Reagovat
John Obi Mikel

Jasná penalta, ať to nekope Jorginho.

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Minister

Ide kopať Jorginho???

Reagovat
EXoRcIsT

neni zapasu zeby dakto z MU neurobil totalnu picovsku chybu z ktorej dostaneme gol

Reagovat
mr.Silver

Wan-Bissaka další hrubka, nejhorší hráč na place, tragédie.

Reagovat
Svatej

To bych nepiskal ani smykem...

Reagovat
icka

Reagovat
Front hell

Ale zase vidět ten ubrečeny ksicht toho simulanta

Reagovat
spider_8

Wtf? Smolna, ale uplne jasna.

Reagovat
Svatej

Jj, smolna to jo, prostě se mi tenhle typ penalt nelíbí z vic duvodu

Reagovat
Busby babes

prisna

Reagovat
Diskostu

Penalta ??:DDDDD absolutne nie

Reagovat
Dawon

vsak byla uplne jasna, ten mic mu vzal jasne pres nohu

Reagovat
Remt

To už můžeš dávat penaltu fakt za vse

Reagovat
Talker

Tak faul ve vápně (kopnul ho zezadu do kopníku).

Je otázka, zda by za tohle měly být penalty, ale faul to byl naprosto jasný.

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
icka

Reagovat
hitZor

Reagovat
Kixi Syhimour

Zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta ani omylem

Reagovat
icka

Reagovat
Talker

osobně se mi tyhle penalty nelíbí (hráč nebyl v šanci), ale reálně Bissaka nakopl zezadu Silvu do nohy po odehrání míče.

Reagovat
masly008

při odehrání.

Reagovat
Talker

Což nic nemění, je to faul ve vápně.

Je otázka, zda by neměla být penalta jen za překazenou akci, ale při současném výkladu pravidel se asi nedá moc řešit .

Reagovat
masly008

já nerozporuji penaltu,jen jsem tě opravil

Reagovat
spider_8

Reagovat
hitZor

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Neutron

jebnuty Bissaka...k comu je ten debil vlastne dobry...

Reagovat
Ranoth

ved este minuly rok ci pred 2 rokmi ste ho povazovali za lepsieho krajneho obrancu nez TAA

Reagovat
Neutron

Ja nie, ale cakal som, ze to bude aspon lepsi priemer a nie to co predvadza…strasne mi vadi, dokonca viac ako Matic.

Reagovat
John Obi Mikel

O tyč Ty mi dáváš tvl.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ne, blbě koukám.

Reagovat
Miguel19

J O R G !!

Tak to cením, že si k tomu stoupl.

A jedeme kurva!!!

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pigeon

Silva jaký zmrdeček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Jediný zmrdeček tady jsi ty a adam95

Reagovat
Pigeon

Dík ale absolutně mě to nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Uuuuuuuuuuuuf

Reagovat
spider_8

Ale jo, respekt ze si k tomu stoupnul.

Reagovat
Remt

Rikam to tu už asi rok.. s temahle typama penalt ať jdou do prdele. Penalta při odkopu, to bych se fakt posral. A každý útočící hráč se může posrat aby tam natáhl nohu a nechal se "zfaulovat". Trapný ubohý. Všechno jen ne penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je ok vůbec netrefit míč a nakopnout jen útočícího hráče?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Remt

Za prvé netrefil míč? Za druhé bavím se obecně o tomhle typu penalt - nejvíc to bylo vidět např ve zapase Španělsko Slovensko, kdy se hráč Španělska taak moc snažil natáhnout nohu při odkopu bránícího hráče a nechat se trefit do nohy, že bych blil. Tady to nebylo tak očividný. Beru zpět. Ale nepiskaly bych, s temahle typama penalt se prostě roztrhl pytel a mě přijde na hlavu že třeba držení při rozích penalta není a toto ano. Tam je to zabránění golu, tady ani hovno, tak o čem se bavíme ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bereš i to, že se dotkl přes nohu hráče, tak ano. Ten hráč by bez toho nakopnutí mohl míč zpracovat a vytvořit šanci. Opravdu netuším, o čem se zrovna v tomhle případě bavíš.

Reagovat
Remt

Říkám beru zpět, na první pohled mi to přišlo tak že on odkopaval a hráč Chelsea mu tam jen strčil nohu. A to jsou penalty, který fakt nenávidím

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta je úplně zbytečná, souhlasím.

Reagovat
Talker

Tak co si budeme povídat, penalta by měla být za přerušení golové akce z mého pohledu. Nějaké fauly, když je hráč zády k brance nebo běží směr roh, to je nesmysl.

Každopádně pak dáváš zase větší "moc" do rukou rozhodčím, protože každý vyhodnotí jinak, co je šance.

Reagovat
masly008

penalta je a vždy bala za faul v 16.

Reagovat
Talker

Což je otázka, jestli je to správně.

Hráč běží směr rohový praporek, nehrozí od něj nebezpečí, škobrtne o nohu soupeře a je z toho jedna z největších šancí, jakou může tým mít.

Reagovat
masly008

jako taky bych chtěl aby to bylo jinak,ale to by si pískl teď co?přímák z 10 m? prostě to tak je no.

Reagovat
Remt

A pak to vypadá tak že každý útočník to třikrát za zápas ve vápně zkusi a rozhodčí jim to pořád žerou. A často pořád těm stejným

Reagovat
El Cid z City

Vždy nebola.

Reagovat
O.Giroud

njn, snad to niekedy prekopu v pravidlach.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Golasso

Tvl a to se jako v téhle alternativní realitě každej roh má změnit na faulovací shitfest, protože se půlka věcí nebude pískat, aby nebyla penalta a soupeř se bude snažit profaulovat do brejku? Jako jak si to představuješ, když ho regulérně sundal? Má čumět, kam kope, jinak je to faul. A faul ve vápně je prostě pencle ...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Diskostu

pekny hnoj.....Silva zakerne prasa a teraz sa vyplakal

Reagovat
ernyyyy

Prnví záběr vypadal pofidérně, ale druhej jasně ukázal jak mu ukoplu nohu

Reagovat
hitZor

Já fakt nechápu, ja ktohle někdo může zpochybňovat

Reagovat
icka

Reagovat
Dawon

Ale holt jen logicke vyusteni toho drtiveho tlaku...svym zpusobem je zazrak, ze sme z tech rohu nedostali gol driv

Reagovat
spider_8

Ty Alonsovy rohy jsou uplne marny.

Reagovat
DieFohlenBMG

13:0 na rohy

Reagovat
Kixi Syhimour

Já nějak nechápu, proč Tuchel nestřídal? Chelsea asi i tak otočí, ale tohle je v útoku zbytečná křeč.

Reagovat
Svatej

Je to matlak

Reagovat
spider_8

Reagovat
icka

Reagovat
Miguel19

Tvl na co Tomáš čeká?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Reagovat
Likan7

Bohužel penalta vcelku jasná, nechápu jak někdo může říct, že nebyla

Reagovat
FC Porto FC

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Bissaka je ostuda cele ligy. Nehoraznej nouma a antifotbalista. Zmrvenej pavouk, na paralympiadu dobry.

Reagovat
John Obi Mikel

Střídej tpč.

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

To fakt mysli Tuchel vážně? Každou vteřinou bez střídání se mi vic a vic vaří krev.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

prima, o pouhych 30 minut.pozde

Reagovat
John Obi Mikel

*20, ale i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno ho krásně sejmul

Reagovat
vitasrp

Proč sakra Thomasi nestřídáš wtf?

Reagovat
Svatej

fuj

Reagovat
O.Giroud

tiez si hovorim ked vidim Bruna

Reagovat
hitZor

Klidně bych za tyhle skluzy z frustrace dával červené

Reagovat
Remt

To se na mě nezlob ale minule nebo předminulé kolo se tu se mnou lidí hádali že skluz kopačkou napřed na koleno hráče West HAMU na hráče LFC není červená. Toto pak ani omylem, bojovnost, málem tam byl první, žlutá max

Reagovat
hitZor

Jako šlapák na koleno by červená být měla, ale neviděl sem to, no

Reagovat
Remt

Tam se se mnou hádali že to vlastně ten hráč udělat nechtěl, že uklouzl. Nicméně dopadlo to jak? Koliky na koleno..

Reagovat
havrys99

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby tam šel kolíky napřed tak jednoznačně, ale takhle žlutá adekvátní. I když pičusek by si ji zasloužil.

Reagovat
Front hell

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo jde teď hrát beka?

Reagovat
Talker

Puli bych tipnul.

Reagovat
John Obi Mikel

Doleva James, napravo Puli

Reagovat
Kixi Syhimour

Wan Bissaka teď hezky

Reagovat
Svatej

Vymrdanec nemeckej, ja to nezvladam

Reagovat
Svatej

Dohajzlu jestli neni schopnej alespon tu jedinou vlastnost, kterou ma, vyuzit, tak k cemu tam je?!

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mu to zblokovali :D

Reagovat
masly008

vždyť běhá.on umí jen behat ne?

Reagovat
Svatej

Od běhu si predstavuju rychlost

Reagovat
hitZor

Vždyť mu to zblokovali

Reagovat
Svatej

Protože se rozbihal pomalejc nez ja se svyma 90 kilama, vzdyt to bylo jak od starce.

Reagovat
Talker

Hm, Werner opět selhal sám v malém vápnu a pak se tam ještě porvou o míč se Ziyechem. Slušná tragikomedie těchhle dvou.

Reagovat
pingla

lukaku jde pokopat bývalé spoluhráče?

Reagovat
hitZor

Ziyech tam zůstane do konce zápasu

Reagovat
Svatej

Do psi prdele, uz to tam.procpete

Reagovat
Wazza228

Ten Bissaka je hroznej

Reagovat
Remt

Vždyť obesel jednoho hráče. To je o jednoho víc než jsem ho kdy viděl obejít:D

Reagovat
Wazza228

Taky si to asi uvědomil, tak se otočil a ten míč odevzdal

Reagovat
Remt

Sám bych šokovanej asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Fred

Reagovat
mr.Silver

Fred

Reagovat
EXoRcIsT

fred ty falat chuja

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy Fred

Reagovat
havrys99

Fred

Reagovat
Wazza228

Fred

Reagovat
ernyyyy

Reagovat
Svatej

Tohle není normální

Reagovat
Remt

Škoda, mohli jim ho těm teď MU loupnout, to bych se posral asi:-D

Reagovat
Dawon

FREDE TY SI KOKOT

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
O.Giroud

Fair play jak vysite

Reagovat
Swarley

Frede, ty jsi fakt úplný idiot

Reagovat
masly008

To měli spolu domluvené ne?já ti to dám do nohy a ty mi to dáš zpátky do ruček.

Reagovat
mr.Silver

Co mu tam Carrick asi napsal

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

Dawon a Swarley to uz stihli přečíst a přeložit.

Reagovat
avicii

Reagovat
Svatej

Snad nastaví alespon 6.....

Reagovat
Remt

Nastavil bych 0, to by bylo podle mě nejférovější:D já jsem snad víc v nervech než když hraje Liverpool :D

Reagovat
hitZor

Reagovat
Remt

Ty vole on je na hřišti taky Ronaldo:-D odkdy? Teď přišel nebo tam byl celou dobu?

Reagovat
John Obi Mikel

Za stavu 1:0 přišel

Reagovat
fenixLFC

prisiel tri minuty pred golom chelsea

Reagovat
Remt

Mě už se několikrát stalo že jsem si ho na hřišti ani nevšiml, proto se ptám:D

Reagovat
El Cid z City

Na lávce na něj kamery míří pořád,tam je vidět, na hřišti ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já souhlasím remízu beru

Reagovat
Svatej

Reagovat
Front hell

Jaké ty můžeš mít nervy při sledovaní Liverpoolu,jestli date 3 nebo 5 golu

Reagovat
Remt

Jestli zas nerupneme s outsiderem.. Bohužel tam jsme ztratili hloupě body

Reagovat
Svatej

8

Reagovat
Svatej

9

Reagovat
smazaný uživatel

Jde sledovat zápas United bez pocitu, že člověk marní čas?

Reagovat
REPLIKATOR

ne

Reagovat
Svatej

Do prdele co to predvadej

Reagovat
Svatej

Rudiger uplne na klauna rozehrava, Cheek nepredava

Reagovat
Minister

čiarový slepý dopiče???

Reagovat
Miguel19

To nemyslí praporkář vážně

Reagovat
vitasrp

To si dělýá prdel ten asisatwn ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tuchel toho rozhodčího zabije

Reagovat
Remt

Já už myslel že to bude bez karty, za co jiného dávat karty:D Však byl nepricetnej jak Klopp skoro. :D

Reagovat
Liveral

Jinak tohle je brutální díra v tom jak nechávají dohrát ty situace. Ronaldo v jasným offside, nechají to dohrát a je roh pro United, kterej absolutně neměl bejt

Reagovat
Kixi Syhimour

No a nebylo to tou tečí? Jsem myslel, že to tak funguje

Reagovat
Svatej

Nope

Reagovat
vitasrp

Ale hovno, muselo by být úmyslný hraní, tam žádný úmyslný hraní nebylo.

Reagovat
Remt

Souhlasím že v tomhle případě to dopadlo dost nešťastně

Reagovat
John Obi Mikel

Z těch pěti minut se zatím hrálo 30 vteřin

Reagovat
Csaplárova past

Pul metrovy ofsajd

Reagovat
Svatej

Tohle je nehorší nastavení co jsem videl za léta

Reagovat
Manik...

Pomezní

Reagovat
Maximm9

Si delaji picu ne ? Metr ofsajd a jeste z toho ma UNited roh.... to jako var nemuze rict, ze to byl ofsajd ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dal gól, tak ano. Dobrá komedie.

Reagovat
vitasrp

To viděli lidi z lavičky, bože to je blázen ten asistent.

Reagovat
Talker

Roh?

Reagovat
O.Giroud

Tak postranny teraz dobry curacik. Neverim ze to nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Konec ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Když už se ptáš, tak ne. Demente.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Neptej se jak dement.

Reagovat
Euphael

proc by se tak neptal, kdyz to je dement

Reagovat
Svatej

Doprdele vzdyt v tom stáhnutí muselo byt tolik energie kolik máš v listu padajícím na hladinu jezírka.

Reagovat
Kixi Syhimour

Rüdiger

Reagovat
Miguel19

To nemyslíš vážně Toni...

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger

Reagovat
mr.Silver

Rudiger

Reagovat
icka

Reagovat
Remt

Teď už to není ani tak fotbal jako spíš ragby mi přijde :D

Reagovat
Svatej

Dopici

Reagovat
John Obi Mikel

Rudiger

Reagovat
spider_8

Ty vole Rudyne....

Reagovat
Dawon

Bissaka klasik opet hrac uplne sam na zadni tyci

Reagovat
Swarley

úplně mimo

Reagovat
Talker

Taylor to hodně slušně nezvládá na konci.

Reagovat
O.Giroud

James vidiet raz takto Arnolda ubranit niekoho tak zozeriem Adamove ponozky

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale dopředu dnes nic

Reagovat
O.Giroud

Tak prihravat Wernerovi by nechcel ani Trent

Reagovat
Remt

To jo, to by těch áček moc neměl takovýmhle způsobem:-D

Reagovat
Svatej

Vsak jindy Werner nehraje

Reagovat
Diskostu

pri všetkej ucte ak toto je Jamesova top forma tak može arnoldovi leštiť kopačky ved center nevie dať ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Ze zrovna na takovou sracku zareagujes

Reagovat
Kixi Syhimour

Trochu mě štve, že tenhle uživatel + Dan Gubic tu jsou trochu mimo éter, tak je se snažím začlenit, jinak to je samozřejmě naprostá hovadina.

Reagovat
Remt

Co myslíš tím "mimo éter"?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tady v aktivní diskusi, většina lidí je ignoruje

Reagovat
Remt

To i mě často

Reagovat
Remt

Pak rejpnu do United, rozjede se shitstorm hádka a už jsem zas "v diskuzi"

Reagovat
Neutron

Tak ono to ma svoj dovod

Reagovat
Remt

A tak Diskostu sem obecně chodi spíš trollit ne?

Reagovat
Neutron

zjavne hej, lebo to co velakrat vypoti je riadna blbost

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

To je věc druhá

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nikikrew

urcite

Reagovat
John Obi Mikel

Z pětiminutového nastavení a dalších 2 minut navrch se odehrály tak 3.

Reagovat
Diskostu

Obidva tými si zaslúžili prehrať...

Reagovat
Mato178178

Reagovat
vitasrp

Stejná ztráta jako s Burnley, čili naprosto debilní.

Každopádně fakt nutně potřebujeme, aby někdo z těch ofenzivních hráčů začal pravidelně dávat branky. Tam se směrem dopředu bohužel není o koho opřít, takže to pak dopadá tak, že dvakrát doma jen remizujeme s týmama, co si za zápas vypracují jen jedinou vyloženou šanci, bohužel.

Reagovat
Liveral

United si nevypracovali ani jednu ne? Gól jste jim dali a Fredovu šanci taky. Proč teď nehraje mount? Dneska by byl podle mě platnejsi než Odoi i Ziech.

Reagovat
vitasrp

Sice darovali, ale to byla šance, ze který nešlo nedát gól. Mount ještě není stoprocentní, proto teďka není v základní sestavě.

Reagovat
Liveral

To jo, ale Burnley si tu šanci a gól udělalo aspoň samo, United jste museli ten gól dát, aby měli aspoň střelu na bránu, takže to je imho ještě horší

Reagovat
Wazza228

No, hráli jsme hrozně, nezasloužená remíza, ale tak příště už snad s trenérem.

Reagovat
Maximm9

Nevim, Chelsea si za tu remizu muze uplne sama... ty nepromenene sance nas budou stat titul

Reagovat
smazaný uživatel

Otrasné, gól z ničoho, penalta co byť nemala. Tuchel nasral tým nestriedanim ale snad on vie lepšie ako my, že prečo takto. Druhý gól by sme nedali, ani keby nastavil 30 minut. Snad na Old Trafford vyhráme.

Adam95 za remízu zožrať aspoň 1 ponozku, video na YouTube a link potom prosím sem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele