Premier League - preview 12. kola: Tottenham a Citizens hrají doma

20.11.2021, 08:35, aktualizováno 21.11.2021, 08:38
Previews
Tottenham Hotspur Stadium (© AFP)
Chelsea i Liverpool včera vyhrály, nyní je na tahu Manchester City a rovněž od něho se očekává vyšší vítězství, doma totiž hostí Everton. Antonio Conte se s Tottenhamem poprvé představí na domácí půdě, alespoň co se Premier League týče a jeho soupeřem bude Leeds...
Manchester City - Everton FC  (neděle 15:00)
Karamelky měly impozantní vstup do sezóny, když z úvodních čtyř utkání zapsaly 10 bodů. Nový kouč Rafael Benitéz byl navíc opěvován za atraktivní a kompaktní styl, který vycházel z kvalitní obrany a rychlého a secvičeného přechodu do útoku. Zdálo se, že Benitéz to v Liverpoolu prostě umí...

Jenže v posledních zápasech jakoby se pomalu vytrácelo kouzlo španělského trenéra a jeho tým upadl do lehké deprese. V posledních pěti duelech Everton ani jednou nezvítězil, naopak si připsal hned tři prohry, včetně potupného debaklu s Watfordem 2:5. Vítěz Ligy mistrů s Liverpoolem však věří, že jde jen o krátkodobý výpadek a jeho družina zas brzy nabere ten správný směr. "Intenzita a odhodlání našeho týmu v posledním utkání se Spurs (0:0) byla velmi dobrá, stejně tak náš charakter a mentalita. Přesně takhle bychom měli hrát každý zápas. Musíme jít postupně krok za krokem a být psychicky odolní. A toho dosáhneme pouze, pokud budeme vyhrávat," uzavírá španělský kouč.

Bilance s Man City ovšem říká, že by se Benitézovi a spol. musel povést skutečný majstrštyk, aby vyhráli právě v neděli na Etihad Stadium. Karamelky totiž dlouhodobě nemůžou najít na Guardiolovu armádu ten správný recept a s Citizens prohrály už osmkrát v řadě. Pokaždé navíc Everton inkasoval minimálně dva zásahy, přičemž za poslední dvě ligová kola vstřelili Liverpoolští pouze jediný gól. Fanoušci Torrees už asi raději zapomněli na krutý výprask 0:5 z posledního vzájemného měření sil z května právě na domácím stadionu Manchesteru. Sílu soupeře si uvědomuje i kouč modrobílých: "Víme, že nás čeká skutečně obtížný úkol. Ale věříme si."

Citizens navíc půjdou do zápasu velmi dobře naladěni, poté co zcela ovládli manchesterské derby. Výsledek 2:0 je pro Ronalda a spol. hodně milosrdný a nebýt fantastických reflexů De Gey, mohli si United po Liverpoolu připsat další tvrdý direkt. Slova chvály měl pro své svěřence i trenér Pep Guardiola, který jinak podobnými výroky spíš šetří. "Kromě deseti minut v druhém poločase jsme hráli opravdu, opravdu dobře!" Jeho družina tak stále pokračuje ve stíhací jízdě vedoucí Chelsea, která si prozatím udržuje náskok tří bodů. Konkurenta ze Stamford Bridge čeká v tomto kole nevyzpytatelný Leicester.

Citizens naneštěstí pro ně musí počítat ve svých řadách významné ztráty. Vedle zraněného Fodena a Grealishe se mimo sestavu dostal také Kevin de Bruyne. "Kevin je covid pozitivní a musí teď samozřejmě myslet především na to, aby se zotavil. Naštěstí je očkovaný, čímž je více chráněn a všichni mu pomůžeme toto období překonat," říká na adresu svého playmakera Guardiola.

Nepříjemná zpráva z tábora soupeře může mít samozřejmě výhodný dopad pro Everton, který se však sám trápí s mnoha důležitými absencemi. Mezi ně patří Mina, Gomes, Doucouré a především hlavní útočník týmu Calvert-Lewin. Ten zatím mohl nastoupit pouze do tří ligových utkání a jeho přínos a především góly Karamelkám zoufale chybí. Everton zároveň čeká šňůra velmi náročných duelů, kdy se postupně představí proti Brentfordu, Liverpoolu a Arsenalu.

Guardiolův celek se kromě ligy musí připravovat i na odvetu s PSG v Champions League, a jak známe Guardiolu, mohou se jeho svěřenci těšit na další pořádnou rošádu. Nejprve však musí zdolat Everton, což při porovnání formy i vzájemné bilance obou soupeřů nevypadá jako příliš těžký oříšek.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Cancelo, Laporte, Dias, Walker - Silva, Rodri, Gündogan - Sterling, Jesus, Mahrez
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Digne, Keane, Godfrey, Coleman - Iwobi, Delph, Allan, Towsend - Gray - Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 6.94 - 16.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Leeds United  (neděle 17:30)
Charismatický italský stratég, který z Interu vytvořil extrémně silný tým a dovedl jej loni k mistrovskému titulu v Serii A, před sebe postavil další výzvu. Vrátit Tottenham mezi přední týmy Premier League a konečně s ním získat významnou trofej. "Musíme mít stabilitu a být hrozbou pro soupeře!" vyhlásil své cíle vítěz Premier League s Chelsea v ročníku 2016-17.

Conte si však uvědomuje, že cesta vzhůru bude velmi náročná a je třeba jít krok po kroku. A tak začal svou oblíbenou disciplínou... "Musíme zlepšit naší fyzickou přípravu, protože pokud chcete na hřišti přinášet intensitu po celé utkání, je nezbytné výrazně posílit naší fyzičku."

Dalším nelehkým úkolem pro italského kouče je probudit spícího a trápícího se Harryho Kanea. Několikanásobný nejlepší střelec soutěže má zatím na kontě jediný přesný zásah! Koncovka je zatím celkově hlavní problém Spurs, kteří se "pyšní" druhým nejslabším útokem v lize s 9 góly na kontě.

O moc lépe na tom není ani družina Marcela Bielsy, která zatím nepřipomíná ten ofenzivní soubor sehraných a hladových chrtů z minulé sezóny. Letos naopak působí Leeds trochu bezradně a chaoticky. Výsledkem je až 15. místo v tabulce a pouhé dvě výhry za 11 zápasů. Navíc šlo o hubená vítězství nad nováčky z Norwiche a Watfordu.

Jihoamerický trenér je opatrný v možných predikcích a prohlašuje: "Evoluce probíhá každým dnem, ale nemohu vám dát přesné datum, kdy jí dosáhneme." Zároveň si je Bielsa velmi dobře vědom kvalit svého protivníka na lavičce, když říká: "Conte má svůj styl, kterým se od ostatních trenérů liší. Triumfoval v každém týmu, který vedl a je pojmem v celosvětovém měřítku."

Poslední vzájemné měření sil s Tottenhamem však Leeds ovládl jasně 3:1 a není vyloučené, že by se mu to nemohlo podařit ani tentokrát. Týmu ale nebude k dispozici dlouhodobě zraněný střelec Bamford a Luke Ayling. Conte si naopak musí poradit bez Gila, Romera a vykartovaného záložníka Skippa. Harry Kane však bude připraven poprat se o svou šanci. Dokáže italskému mágovi, že si zaslouží místo v základu?
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Davies, Dier, Sánchez - Reguillón, Højbjerg, Ndombele, Royal - Son, Kane, Moura
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Firpo, Cooper, Llorente, Dallas - Forshaw, Phillips - Harrison, Rodrigo, Raphinha - James
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.92 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Chelsea FC  (sobota 13:30)
Premier League hlásí po čtrnáctidenní odmlce návrat a hned na začátek si pro své příznivce nachystala atraktivní souboj Leicesteru City s vedoucím týmem tabulky, londýnskou Chelsea. Svěřenci Brendana Rodgerse v předešlých dvou sezónách sahali po účasti v milionářské Champions League a v obou případech o ni přišli až díky nezvládnutému závěru sezóny.

Letos to ale nevypadá na to, že by Lišky měly hrát až takhle vysoko - úvod sezóny se jim příliš nevydařil a momentální dvanáctá příčka určitě není to, co by si Brendan Rodgers od svých oveček představoval. Naproti tomu Thomas Tuchel může být s průběhem sezóny zatím navýsost spokojený - zbytečná remíza s Burnley po několika neproměněných stoprocentních příležitostech sice zamrzí, i tak se ale Blues před závěrem roku 2021 nachází na první příčce s tříbodovým náskokem na druhý Manchester City.

Leicesteru sezóna nezačala vůbec dobře, když se ještě před startem ročníku vážně zranil nadějný stoper Wesley Fofana. V minulé sezoně pátý celek tabulky se pak rozjížděl opravdu pozvolna - v úvodním klání sice těsně zdolal Wolverhampton, následoval však čtyřgólový výprask od West Hamu United. Lišky pak sice ještě zdolaly Norwich City, následovala však série čtyř zápasů bez vítězství, ve které Leicester podlehl Manchesteru City a Brightonu a remizoval s Burnley a Crystal Palace. Až v říjnu doznala forma party okolo Jamieho Vardyho vzestupné trajektorie, když si vyšlápla na Manchester United, kterému nadělila čtyři branky, načež si poradila i s nepříjemným Brentfordem. Roli favorita ovšem Leicester nepotvrdil v domácím utkání s Arsenalem, kterému podlehl 2:0, před reprezentační přestávkou přivezl pouze bod ze hřiště Leedsu United.

Naproti tomu Chelsea se sice po většinu října musela vypořádat s absencí Romelua Lukakua a Tima Wernera, kombinace dobré formy a snazšího losu ale zapříčinila, že Blues v tomto období ztratili body jen jednou, když doma i přes hromadu šancí nedokázali zdolat Burnley. Jinak ale může být Thomas Tuchel s výsledky - a hlavně i výkon - svého celku od poslední reprezentační pauzy spokojený. Nejprve sice londýnský celek vůbec nepřesvědčil v derby s Brentfordem, který porazil těsně 1:0, pak se ale o slovo přihlásil Mason Mount a i díky jeho hattricku The Blues rozstříleli Norwich jasně 7:0. O týden později se do hlavní role obsadil Reece James, který dvěma brankami svůj tým dotáhl k vítězství 3:0 nad Newcastlem. Když k tomu připočteme i dvě výhry v Lize mistrů a postup v Ligovém poháru, musí být na Stamford Bridge s průběhem letošního ročníku panovat výrazná spokojenost. Nyní však přichází klíčová část sezóny, kdy se všechno může velmi rychle změnit - a německý lodivod londýnského celku si toho je jistě velmi dobře vědom.

Leicesteru bude krom dlouhodobého maroda Wesleyho Fofany chybět také záložník Youri Tielemans, který si z posledního ligového klání s Leedsem odnesl problém s lýtkovým svalem. K dispozici nebude ani pravý bek James Justin, k týmu by se naopak již měl připojit Marc Albrighton. Hosté se i nadále musí obejít bez kanonýra Romela Lukaka, na listině zraněných pak zůstává ještě také Mateo Kovačič. Timo Werner, Mason Mount i Christian Pulišič už však vyléčili zranění a jsou svému trenérovi plně k dispozici.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Amartey, Evans, Soyoncü - Ricardo Pereira, Soumaré, Ndidi, Castagne - Maddison - Iheneacho, Vardy
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - James, Kanté, Jorginho, Chilwell - Mount, Havertz, Hudson-Odoi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.01 - 3.78 - 1.78
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Aston Villa - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Pět porážek v řadě srazilo Aston Villu až do bitvy o záchranu s těsným náskokem na sestupové příčky. Rovněž Brightonu s v poslední době nedaří vítězit, ten se však stále drží v popředí.

Villans pykají zejména za nedobrou defenzivu, která během těchto pěti neúspěšných zápasů inkasovala třináct branek. Výjimkou byl poslední duel, kdy byla na vině spíše ofenziva. V Southamptonu totiž o vítězství domácích rozhodl ve třetí minutě jedinou brankou Armstrong.

Seagulls v lize po skvostném začátku už šestkrát v řadě nedokázali naplno bodovat, nicméně stále se drží v horní polovině tabulky díky tomu, že v pěti z těchto případů alespoň remizovali. Zatímco v posledním venkovním duelu na Anfieldu šlo o úspěch, doma proti Newcastlu se z toho určitě dalo vytěžit více. Racci vedli po Trossardově penaltě, nicméně ve druhé půli nechali srovnat Haydena.

Tito soupeři na sebe v Premier League narazili ve dvou sezonách v řadě. Každý tým se přitom radoval jednou, polovina utkání skončila remízou. V uplynulém ročníku Brighton zvítězil na hřišti soupeře 1:2 díky trefám Welbecka a Marche, když mezitím srovnával Konsa. Odveta na Amex Stadium nepřinesla ani jeden gól.

Aston Villa bude v utkání postrádat zraněné Traorého s Trezeguetem, hostům nepomohou Alzate s Welbeckem a také vykartovaný Sánchez.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Ngoyo, Mings, Targett - McGinn, Nakamba, Ramsey - Buendía, Watkins, Bailey
Brighton - pravděpodobná sestava:
Steele - Duffy, Dunk, Webster - Lamptey, Lallana, Bissouma, Cucurella - Mac Allister - Maupay, Trossard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.31 - 3.04
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Už tři zápasy bez porážky jsou aktuálně fotbalisté Burnley, což jim pomohlo přiblížit se bezpečnějším vodám tabulky. Ještě lepší formu má jeho soupeř Crystal Palace, který se už přibližuje evropským pohárům.

Poslední ligový nezdar si Clarets připsali v polovině října na Etihadu, od té doby dokázali doma zdolat Brentford a přivézt si bod ze hřišť Southamptonu a Chelsea. Na Stamford Bridge po Havertzově trefě dlouho prohrávali, nicméně patnáct minut před koncem rozhodl o konečném výsledku 1:1 Vydra.

V případě Eagles je poslední prohra dokonce už přes dva měsíce stará. Od té doby přišly čtyři remízy, na vítěznou formu najeli na vítěznou vlnu. Po šokujícím vítězství na hřišti Manchesteru City uspěli i doma proti Wolves. Hodinu sice platil bezgólový stav, nicméně pak se o výhru 2:0 postarali Zaha s Gallagherem.

Vzájemné střety jsou přesto v poslední době doménou Burnley, které si se soupeřem poradilo třikrát v řadě bez inkasované branky. Téměř na den přesně před rokem doma rozhodl o těsném úspěchu 1:0 Wood, v londýnské odvetě Gudmundsson, Rodríguez a Lowton vystříleli dokonce výsledek 0:3.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Gudmundsson, Westwood, Brownhill, McNeil - Cornet - Wood
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell - Gallagher, Kouyaté, McArthur - Zaha, Benteke, Édouard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.94 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Brentford FC  (sobota 16:00)
Po výborném startu do nováčkovské sezony se Brentfordu přestalo dařit a prohrál čtyřikrát v řadě. Šanci na vzestup má na hřišti Newcastlu, který stále čeká na první tříbodový zisk v sezoně.

Magpies v jedenácti zápasech získali pět bodů za remízy, které se jim z větší části daří získávat na venkovních hřištích. Z posledních tří utkání totiž neuspěli doma proti Chelsea, výjezdy na půdu Crystal Palace a Brightonu naopak skončili alespoň dílčím úspěchem. Proti Seagulls po Trossardově penaltě prohrávali, nicméně ve druhé půli srovnal na konečných 1:1 Hayden.

Bees naposledy bodovali při vítězství s West Hamem na začátku října, od té doby čtyřikrát v řadě neuspěli. Proti Chelsea a Leicesteru se to dá jednoduše pochopit, nicméně porážky od Burnley a Norwiche se jim v konečném účtování mohou vymstít. V posledním nováčkovském souboji už o přestávce prohrávali 0:2 góly Normanna s Pukkim, po pauze jen korigoval Henry.

Tato dvě mužstva se naposledy střetla před necelým rokem v rámci čtvrtfinále Ligového poháru, jediným gólem rozhodl o postupu Brentfordu Dasilva. V sezoně 2016/2017 se dvakrát potkala i v Championshipu, tehdy v obou zápasech slavil nakonec postupující Newcastle.

Domácí se musí v zápase obejít bez zraněného Dummetta, hostům chybí Ajer, Baptiste, Sörensen, Dasilva, Raya a Wissa. Otazník navíc visí na Jensenem a Jörgensenem.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Manquillo, Lascelles, Clark, Ritchie - Almirón, Willock, Hayden, Joelinton - Saint-Maximin - Wilson
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Fernández - Goode, Jansson, Pinnock - Canos, Jensen, Norgaard, Janelt, Henry - Mbeumo, Toney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.42 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Southampton FC  (sobota 16:00)
Poprvé v této sezoně uspěli před reprezentační přestávkou fotbalisté Norwiche, kteří budou doufat, že se i po pauze udrží na této úrovni. Čeká je však soupeř s dobrou aktuální formou v podobě Southamptonu.

Canaries před dvěma týdny v Brentfordu vedli o dva góly již o poločase, a to díky zásahům Normanna s Pukkim. Po návratu ze šaten sice snížil Henry, vyrovnat se ale už Bees nepovedlo. Norwich tak poprvé v sezoně zvítězil a poprvé vstřelil v zápase více než jednu branku.

Saints v lize čekají na přemožitele už čtyři zápasy, z nichž navíc ve třech bodovali naplno. Vedle remízy s Burnley se jim třikrát povedlo zvítězit poměrem 1:0, a to proti Leedsu, Watfordu a naposledy Aston Ville. Domácí utkání s Villans se svého rozuzlení dočkalo už v samotném úvodu, kdy pěknou střelou skóroval Armstrong.

Při posledním působení Norwiche v Premier League ovládl Southampton oba vzájemné střety. Doma vyhrál 2:1 díky trefám Ingse s Bertrandem, proti nimž Pukkiho zásah nic nezmohl. Odveta na Carrow Road přinesla bezbrankovou první půli, po ní však o výsledku 0:3 rozhodli Ings, Armstrong a Redmond.

Domácí mužstvo bude v utkání postrádat zraněné Byrama se Zimmermannem, v ohrožení je i start Cantwella, Gilmoura a Hanleyho. Na straně hostí se nepředstaví indisponovaný Stephens.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Omobamidele, Gibson, Williams - Lees-Melou, Normann, McLean - Dowell, Pukki, Rashica
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters - Ward-Prowse, Romeu - Armstrong, Elyounoussi - Adams, Armstrong
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.62 - 3.51 - 2.16
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Manchester United  (sobota 16:00)
Watford hostí ve dvanáctém kole Premier League Manchester United. Papírově by duel měl mít jasného favorita, protože domácí jsou až sedmnáctí, zato hosté šestí. Ani je však před reprezentační pauzou nedoprovázela úplně ideální forma.

Claudio Ranieri zatím nedokázal Watford probrat tak, jak si fanoušci zřejmě představovali, když v prvních čtyřech kolech na jeho lavičce vybojoval pouze jediné vítězství. Jeho svěřenci tak strávili reprezentační pauzu jen dva body nad pásmem sestupu a v dalším kole je čeká Manchester United, se kterým prohráli ve dvanácti z celkových čtrnácti vzájemných prvoligových střetnutí. Hornets s nikým jiným nepadli v Premier League častěji. Jestli chtějí svou bilanci napravit, musí se zlepšit především v ofenzivě. Watford totiž letos střelecky selhal už v sedmi ligových duelech, což je nejvíce ze všech, přičemž sám naopak v průměru inkasoval 1,73 branky na zápas. Mírnou naději představuje skutečnost, že ve třech ze čtyř případů, kdy se tento nováček trefil, slavili domácí výhru a dali minimálně tři góly. Watford však prožívá své nejdelší čekání na čisté konto v lize v historii, aktuálně 21 utkání.

Kouč Ole Gunnar Solskjaer je na lavičce Manchesteru United stále pod velkým tlakem a tento duel potřebuje vyhrát. Rudí ďáblové zvítězili v jediném z předchozích šesti ligových vystoupení, během kterých utrpěli čtyři prohry, stejně jako v předešlých 40 zápasech dohromady. United se proti Watfordu sice daří, ale na nováčky soutěže v poslední době neumí. Svěřenci kouče Solskjaera nevyhráli už tři taková utkání v řadě, ale čtyřikrát po sobě se jim to naposledy nepovedlo v roce 1997. Cristiano Ronaldo však zaznamenal 20 branek ve svých minulých 14 ligových vystoupeních proti nováčkům soutěže, takže se na něj budou United určitě spoléhat i nyní.

Poslední vzájemný zápas se odehrál letos v lednu a United jej vyhráli 1:0. Jediný gól duelu si připsal Scott McTominay.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Cathcart, N'Koulou, Rose - Louza, Sissoko - Sarr, Cleverley, Dennis - King.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Fred, McTominay - Greenwood, Fernandes, Rashford - Ronaldo.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.61 - 4.74 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - West Ham United  (sobota 16:00)
Po reprezentační přestávce se zas konečně naplno roztáčí kola anglické Premier League a oko českého fanouška určitě směřuje na venkovní zápas West Hamu proti Wolverhamptonu Wanderers. Nastoupí vedle sebe poprvé kompletní české trio Coufal-Král-Souček? Okolnosti tomu vcelku nasvědčují.

Alex Král měl o svém angažmá u Kladivářů zcela jistě úplně jiné představy. Po solidním debutu v Ligovém poháru proti Manchesteru United se bohužel zranil, byl v karanténě a od té doby si zahrál jen šest minut v Evropské lize proti Genku. Svojí pozici si vlasatý záložník nevylepšil ani slabými výkony v reprezentaci. Teď by však mohla být šance, že konečně okusí tempo nejlepší soutěže světa, jelikož nad startem jeho hlavního konkurenta v sestavě, Declana Rice, visí velký otazník. A i kdyby Král nenastoupil od základu, několik desítek minut během zápasu by David Moyes pro Alexe mohl najít.

Kouč West Hamu také řeší absenci Angela Ogbonny, který musí podstoupit chirurgický zákrok. "Angelova operace by měla proběhnout během několika dnů. Je to pro nás velmi smutná zpráva, protože jde o skvělého týmového hráče, který podával poslední dobou fantastické výkony," prohlásil skotský trenér. V porovnání s marodkou týmu Bruna Lage si však Moyes ještě může gratulovat. Wolves nemohou dlouhodobě počítat se službami Neta, Buena, Mosquery nebo Jonnyho.

I kvůli absencím klíčových opor jsou výsledky Vlků velmi nevyvážené s bilancí 5-1-5. I tak ale Wolves okupují solidní 8. příčku. Proti favoritovi z Londýna se však musí mít na pozoru, což ví i trenér Lage: "Když se ohlédnu zpět na našich šest zápasů, je důležité se z nich poučit. Proti West Hamu musíme zahrát lépe."

To ale nebude nic jednoduchého, protože Kladiváři se vezou na silné vítězné vlně, během níž dokázali skolit Everton, Tottenham a v posledním kole i slovutný Liverpool. Moyes však diplomaticky říká: "Wolves pod Lagem hrají dobře a na Molineux nás čeká velmi náročný zápas."
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Saïss, Coady. Loů,am - Aït-Nouri, Moutinho, Neves, Semedo - Trincão, Podence - Hee-Chan
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Cresswell, Dawson, Zouma, Coufal - Noble, Souček - Fornals, Benrahma, Bowen - Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.13 - 3.36 - 2.46
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Arsenal FC  (sobota 18:30)
Kdybyste před sezonou řekli fanouškům Arsenalu, že budou v listopadu dva body za Liverpoolem, určitě by to brali všema deseti. Taková je totiž situace před jejich střetem ve dvanáctém kole Premier League. Domácí Liverpool je čtvrtý, Arsenal pátý a navíc ve skvělé formě.

Liverpool prohrál před reprezentační přestávkou na půdě West Hamu 2:3, čímž přišel o svou oslnivou dvacet zápasů trvající sérii bez porážky. Na Anfield tentokrát přijede Arsenal, který na svého soupeře ztrácí pouhé dva body a vzhledem k tomu, že Liverpool utrpěl své předchozí tři ligové prohry právě v soubojích s londýnskými celky, nás čeká velice zajímavé střetnutí. Reds doma v lize neprohráli už devětkrát v řadě, nicméně v posledních dvou případech se museli navzdory průběžnému vedení spokojit pouze s bodem.

Celkově čtyři ztracené body v těchto utkáních představují stejný počet jako v jejich předešlých dvaceti třech ligových vystoupeních na Anfieldu. Na souboj s Arsenalem se ale místní určitě těší, neboť Liverpool vyhrál všech předchozích pět vzájemných domácích ligových duelů. Pokaždé také dal minimálně tři góly. Mohamed Salah se v minulých čtyřech domácích ligových zápasech proti Arsenalu podílel na sedmi brankách, přičemž pět sám dal a na další dvě přihrál. Kouč Jürgen Klopp získal s Liverpoolem v soubojích proti Arsenalu v průměru 2,18 bodu, což je třetí nejlepší výkon ze všech trenérů, kteří čelili Arsenalu alespoň v pěti ligových duelech.

"Závod o titul? Na to je trochu brzy. Ale abychom tam zůstali, všichni víme, že musíme zůstat před Arsenalem. Abychom zůstali na špici ligy a kolem ní, potřebujeme výsledky a my jsme v posledních několika týdnech neměli dost dobrých výsledků. Proto je situace taková, jaká je. Ano, prohráli jsme na West Hamu, ale i kdybychom tam remizovali, situace by se výrazně nelišila. Samozřejmě s výhrou ano, ale s remízou ne," uvedl pro klubový web manažer Reds Jürgen Klopp.

Arsenal se ovšem pyšní vynikající aktuální formou a zdá se, že sázka Mikela Artety na dravé mládí začíná vycházet. Londýnský celek neprohrál už osmkrát v řadě, což představuje nejdelší takovou sérii v lize, přičemž hosté drželi delší neporazitelnost naposledy ve druhé polovině roku 2018. Kanonýři překonali krizi z úvodu sezóny, kdy prohráli třikrát po sobě, a momentálně atakují první čtyřku. Daří se jim i venku, kde budou poprvé od roku 2005 usilovat o čtvrté čisté konto v řadě. Jednoduché to ale rozhodně nebude, neboť Arsenal zvítězil jen v jediném z posledních dvanácti vzájemných ligových střetnutí. Čisté konto pak během tohoto období udržel pouze jednou.

"Je to vždy zkouška, je to fascinující fotbalový stadion. Musíte být v nejlepším stavu a zvýšit úroveň na vaše maximální standardy, emocionálně, fyzicky, takticky, protože pokud to neuděláte budete poraženi. Opravdu se jako fotbalista cítíte na místě, kde musíte ze sebe vydat to nejlepší, a když to uděláte, je to neuvěřitelný pocit, protože jste překonali opravdu těžkou a náročnou situaci," uvedl pro klubový web trenér Arsenalu Mikel Arteta.

Poslední vzájemný zápas se odehrál letos v dubnu a Liverpool na Emirates vyhrál 3:0. Dvakrát se trefil Diogo Jota, jednu branku přidal Mohamed Salah, nyní s deseti góly nejlepší střelec soutěže.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Tsimikas - Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Thiago - Salah, Jota, Mané
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Tomiyasu, White, Gabriel, Tavares - Saka, Partey, Lokonga, Smith-Rowe - Lacazette, Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.69 - 6.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC1182127:426
2.Manchester City1172222:623
3.West Ham United1172223:1323
4.Liverpool FC1164131:1122
5.Arsenal FC1162313:1320
6.Manchester United1152419:1717
7.Brighton & Hove Albion1145212:1217
8.Wolverhampton Wanderers1151511:1216
9.Tottenham Hotspur115159:1616
10.Crystal Palace1136215:1415
11.Everton FC1143416:1615
12.Leicester City1143416:1815
13.Southampton FC1135310:1214
14.Brentford FC1133513:1412
15.Leeds United1125411:1811
16.Aston Villa1131714:2010
17.Watford FC1131712:1910
18.Burnley FC1115511:178
19.Newcastle United1105612:245
20.Norwich City111285:265

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1279)

Přidat komentář
fabec1222

OT: Ani covid, ani vláda, ani nová sezona Zaklínače. Nic nás nemůže zastavit, a tak přichází nová sezona zimních sportů

EF je opět připraveno, a je nezbytné, aby se navázalo na tradice zimních diskuzí. Největší experti se opět scházejí na jedom místě, aby prokázali své mnohaleté zkušenosti ze sledování TV stanic.

Ať už jste amatérský epidemiolog, naočkovaná ovce, popírač, je to jedno. Vypněte ligové soutěže fotbalu, vymažte kanály Nova Sport 3,4 a přidejte se k nám k vrcholu sportovní sezony

https://www.eurofotbal.cz/clanky/lavicka-slavi-vanoce-ve-vedru-u-plaze-ale-tradic-se-nevzda-104302/?nocount=1#forum

Reagovat
Swarley

Reagovat
Squinty

Zaklínač od Netflixu

Reagovat
fabec1222

Ne že by ten Polskej seriál byl teda nějakej klenot... Hry jsou hry no. Ony ani knihy nejsou dokonalé

Reagovat
PP

No, zrovna knižní sága o Zaklínačovi se dokonalosti hodně blíží..

Reagovat
Shottack

Reagovat
fenixLFC

Spociatku, posrupne ale vidiet ze rozrobil moc liniek ktore potrboval rychlo ukoncit a ten zaver uz je taky meh

Reagovat
fabec1222

Tak tak... Některé povídky jsou opravdu geniální. Stejně tak některé mikroscény (Smrt Očka, Kocou s morem, Shani vypráví o svém mentorovi), nebo ty vedlejší minipříběhy (Shani v bitvě, Bílá Rayla) mají výbornou atmosféru. Ale ten hlavní příběh pro mě někdy trpí tím, jak se vše dokola opakuje, a zbytečně natahuje. Hry taky podle mě třeba dokážou lépe pracovat s postavami a jejich osobními příběhy, což už je co říct, jelikož herní scénaře bývají zpravidla děsivé, ale herní Zaklínač je v tomto ohledu podle mě herní vrchol.

U seriálu se teď bojím te druhé série, i přes výhrady ke knihám bych byl rád, kdyby se seriál knih držel, ale začíná to vypadat na klasické odchylky...

Jediné, co kvituji, je vztah Geralta s Triss #TrissFan #TrissForever #YenFriendzone... Bohužel z ní ale v seriálu udělali pouťovou cikánskou vědmu

Reagovat
PP

ale ta sága není o těch příbězích, to je jen upoutávka.. Ciri u Potkanů, scénky s Bonhartem, Zaklínač jak dostal přes pitchu na Garstangu.. to jsou skvělé věci.

Reagovat
fenixLFC

a za hashtagy taky

Reagovat
PP

mám výhrady jen a pouze k tomu úplně poslednímu závěru, ten je hodně zflikovaný. Jinak celá sága je top fantasy, které může GOT akorát tak líbat nohy..

Reagovat
drussbarb

Za mě zklamání

Reagovat
Gazdo

Strasny humus tvl a to som fanusik ako knih tak aj hier ale ten serial az na Cavilla a nahu Yennefer je spatny

Reagovat
Neutron

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Priteli, pojd zpatky na chat, my do diskuze nepatrime.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co nás super stratég asi vymyslel za změny přes pauzu? Tipuju že nic

Reagovat
Neutron

Mozno prehodnotil svoje rozhodnutie neodstupit

Reagovat
Hafna

Krásný kurz na Aston Villu, zkusím ztrestat

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry Arsenal, sympaticky tym, fandim, ale tohle je zase vrati zpatky na zem, tipuju klidne 3-4 goly rozdíl. TOP 6 je maximum, co letos lze

Reagovat
Jkb

Já jsem teda dost zvědavej na naši obranu proti Liverpoolu, tak dobrou obranu jsme neměli 5 let, Anfield je pro nás hodně děsivej, naposledy jsme tam vyhráli v září 2012, posledních 5 let jsme tam pokaždé v lize dostali minimálně 3 branky, ale naší obraně fakt věřím.

Mám celkem obavy co se týká Parteyho, bojím se aby se náhodou zase nezranil jako loni kdy to Arteta s ním uspěchal a on potom chyběl delší čas, to by byl větší problém než případná prohra proti skvělému týmu kterej Liverpool má.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je skvělá, ale rozhodně ty 3-4 góly pustit může. Protože tam stačí, aby ti nestíhala záloha a pak s tím obrana zase tolik nezmůže. A přesně to se vždycky v těchto zápasech proti City nebo Liverpoolu stává. Navíc jak znám Arsenal, přijede s posranou taktikou a nebo to otevře zase až moc, obojí bude špatně

Reagovat
Jkb

Já asi tolik branek nečekám, stát se to může vždycky ale čekám spíš 1-2 branky v naší síti. Naše obrana právě funguje jako celek, od Auby po Ramsdala, ta kompaktnost je práce celého týmu ne jen jednotlivců, to je jedna z nejlepších věcí na Artetovi, že z nich udělal tým který funguje.

Já nečekám otevřenou hru, Liverpool je moc dobrý na to aby jsme s nima momentálně mohli hrát otevřenou hru, možná za rok, dva až budou naši hráči trošku zkušenější, sehranější.

Čekám blok a hru na protiútoky, možná něco z presinku ale to není úplně snadné proti Liverpoolu.

Reagovat
Golasso

Reagovat
PP

taky mám obavu, že to tak může klidně skončit.

Reagovat
Svatej

Dneska to musi byt vyhra, remíza nestačí. Jestli je Loftus ok, bylo by fajn aby hrál s Kantem budnon nebo Kovacic. Vepredu je to snad nalajnovany jasně.

Reagovat
Agent z Melmacu

Werner hrot

Reagovat
icka

Kova je zranenej.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Maximm9

Podle me tohle bude remizovy zapas. O to vice nas bude mrzet to Burnley

Reagovat
Svatej

To bych byl horkej, nechci bejt takhle dlouho bez výhry

Reagovat
mikelinos

Horkej jako mount?

Reagovat
Svatej

Jako kdyby to šlo

Reagovat
fajdax

Werner a lukaku jsou už připraveni hrát?

Reagovat
Svatej

Lukaku ne, werner zacne na lavičce

Reagovat
ratusek

Po dnešku doufám, že už ho fakt vyrazí

Reagovat
eder

Vyloučeno. Zapomeň.

Reagovat
martin.b

Ani nevím, kdo je u nás k dispozici a kdo ne, ale po hodně dlouhé době si fakt nejsem jistej výhry doma s Arsenalem

Reagovat
Maximm9

Fandu Live snad musi zajimat jen jesstli je Salah pripraveny ne ? Zbytek je jedno

Reagovat
Kopac

pre tupeho ignoratnta ako ty to urcite staci

Reagovat
Maximm9

Priznavam, mozna mam spatny smysl pro humor, ale tupy ignorant ?

Reagovat
Kopac

promin

Reagovat
Shottack

WOW, omluva na EF. Už jsem viděl všechno...

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
martin.b

Určitě to není jen o něm, letos je docela pravidlem, že když nezahraje slušně záloha, jsme v piči. A jelikož to dnes vypadá na trojci fab, thiago, ox, moc optimistickej nejsem

Reagovat
Maximm9

Jen tim chtel rict, ze bych byl hned klidny, kdybych vedel, ze nejlepsi hrac PL, mozna sveta je v sestave

Je jasny, ze i takovy hrac potrebuje kolem sebe tym. Thiago nevim, ale fab a ox hraji u vas pravidelne ne ? Rozhodne to nebude jednoduchy no, mate smulu, ze s nima hrajete, kdyz se takhle rozjeli. Jsem rad, ze jsme jich meli v ''krizi''

Reagovat
kissak

Dnes povinné tři body jinak Champ.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Conte to Gazzetta: "When Daniel Levy first called me in June, I said no because I wasn't ready. But when Levy came back few weeks ago, he convinced me by showing that he wanted me at all costs. In his new Tottenham project I felt the "vision" - a key world to me"

Reagovat
Svatej

Bejt to u Arsenalu, tak sem uz cpes spoustu kydu vyvracejících to tvrzení

Reagovat
Front hell

Kurva, další projekt v PL

Reagovat
Neutron

by ma zaujimala ta "vision"

Reagovat
madridcan

Jáj. Že víziu mu nedal v lete, ale radšej v rozbehnutej sezóne. Čudné na Conteho. Rovno mohol povedať, že čo videl v lete ako víziu, sa na bankovom účte stalo realitou. Neviem z čoho sa tu ideš pojebať

Reagovat
Talker

Já to vidím spíš tak, že doufal, že se ozve Real a nebo si počká na Barcu, MU nebo PSG až vykopnou trenéra.

Teď zjistil, že o něj není zájem u TOP klubů a tak prostě vzal zavděk tím, co bylo k dispozici, protože se mu nechtělo čekat, jestli náhodou.

Reagovat
Jkb

Bude asi sranda, až se mu začne u slepic trochu dařit a ten zájem od větších klubů přijde. Conte bude chtít pryč a Levy ho klasicky nebude chtít pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj argument má jednu zásadní trhlinu. Contemu se v posledních 10 letech daří všude kde byl, není pochyb o tom, že patří mezi nejlepší trenéry současnosti už teď. Co úspěch v Tottenhamu změní, když ho ty "velké kluby" nechtějí už teď?

Reagovat
Talker

Spíš zoufalství, když se jim nebude dařit a on bude tím, kdo by to měl zachraňovat.

Reagovat
Jkb

Já nepochybuji, že Conte patří mezi absolutní špičku co se trénování týká. Ale stejně si nemyslím, že u slepic je to jen o trenérovi, vaše očekávání jsou podle mě nereálná, nejste Chelsea ani Juventus. Podle mě u vás Conte nevydrží dýl jak dvě sezony, věřím, že vám pomůže k lepšímu umístění v tabulce než předchozí trenéři, ale na úplnou TOP nemáte hráče ani peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

S více než dvěma sezonami nikdo nepočítá, ani v Chelsea nevydržel tak dlouho. Cíl je návrat do top 4 a výhra nějakých trofejí. Myslím, že tým, co může uhrát top 4, máme. S penězi je to otázka, ale pochopil jsem, že s Conteho angažmá by měla přijít i větší ochota investovat, jinak by ani asi nepřišel. S několika chytrými nákupy, udržení klíčových hráčů a správnou motivací klidně můžeme bojovat o titul.

Reagovat
Jkb

To je přesně to, proč píšu, že máte nereálná očekávání.

Reagovat
smazaný uživatel

Necakas viac ako dve sezony, zato ocakavas 'nejake' trofeje? U Tottenhamu by bol zazrak ak by tam bol 4 roky a vyhral nejaku trofej. Tottenham nieje Chelsea,City,Liverpool kde sa rok co rok tie trofeje ocakavaju a aj ziskavaju

Reagovat
herbage

Stačí nahradit slovo "vision" slovem "money" a pak to dává alespoň rámcově smysl

Reagovat
Hachim Mastour

"at all costs."

Money talks

Reagovat
smazaný uživatel

Úspěch v dnešním fotbale stojí peníze, to je fakt.

Reagovat
PP

vypíchnul bych to spojení at all costs..

Jinak vše kolem jsou jen nesmysly..

Reagovat
mithro

Reagovat
Mike Litoris

Byl to Conte nebo Sarri, u koho vždy dlouho trvalo, než noví hráči “pochopili naši myšlenku fotbalu”?

Reagovat
Agent z Melmacu

do piče kto im tieto kokotiny vymýšla

Reagovat
avicii

Dnes potrebujeme jednoznačne vyhrať po tých zaváhaniach, aj keď Arsenal ma asi najlepšiu formu za posledné roky.. Takže dnes nečakám taku tradicnu pohodovu výhru doma proti nim..

Reagovat
Coutinho10

vetsinou ty zapasy proti nim,

Reagovat
Coutinho10

* byly super, co si vzpominam a vyhravalo se...kazdopadne jak pises, tento Arsenal celkem budi respekt, ale verim, ze je zastavime

Reagovat
PP

záleží, jestli bude hrát Fabinho.. Bez něj by mohlo drama klapnout, s ním jsme bez šance.

Reagovat
avicii

Ma hrať aj Mane, Hendo a Robo sa uvidí ešte

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

takový výkon čekám, kde nic tu nic

Reagovat
icka

tak jestli nedáte Watford tak to už asi Ole nepřežije?

Reagovat
Swarley

Copak já vím, možný je asi všechno

Reagovat
John Obi Mikel

0:0?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Miguel19

Mendy; Chalobah, Thiago Silva, Rudiger; James, Kante, Jorginho (c), Chilwell; Mount, Havertz, Hudson-Odoi

Reagovat
icka

James dneska dva fíky

Reagovat
Svatej

Za me super, max ten Cheek by tam sednul vic

Reagovat
Talker

Kdybychom hráli proti týmu ze spodku tabulky, který nebude představovat hrozbu, tak jo. Takhle mi to nevadí.

Reagovat
Talker

Tohle se mi hodně líbí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Luc-Luc

Konecne, ty repre pauzy jsou nekonecny...Arsenal ma sice formu, ale meli bysme to zvladnout, tip 3:1, Mo, Trent, Jota

Reagovat
eder

Může být, to vypadá jako reálný tip.

Reagovat
oli9

2 body od Arsenalu

Reagovat
Greny

Dneska z toho mam obavu, po repre pauze, sobota od 13:30 to nebude dobry.. snad to nejak za tri body uhrajeme

Reagovat
John Obi Mikel

Nezvyk ty žluté dresy. Borussia Dortmund

Reagovat
Diskostu

Snáď to Lester dnes nejak urve ...

Reagovat
Miguel19

Šmarjá Chilly...

Reagovat
John Obi Mikel

Jorginho krásný pas Chilwell

Reagovat
Greny

prelamany brevno ... skoda

Reagovat
Talker

Zdá se mi to nebo se Mountík dotkl míče poprvé?

Reagovat
Greny

nebyl zatim moc ve hre

Reagovat
Miguel19

T O N I !!!

Reagovat
John Obi Mikel

Rudiii

Reagovat
Maximm9

Asi mu ten plat budeme muset dat

Reagovat
Greny

Ruuuudiigerrr

Reagovat
Miguel19

Hned jak říkal ty statistiky bylo jasný, že z toho rohu dáme fík...

Reagovat
Greny

Reagovat
Hachim Mastour

gool

Reagovat
Diskostu

Lester :DDDDDDDDDDDDDD zas hnoj proti United Liverpool Heroické výkony a proti City Chelsea jak podradne hovna...to iste West Ham

Reagovat
Miguel19

Jorginho panuje.

Reagovat
John Obi Mikel

Jorginho takové přihrávky

Reagovat
Greny

škoda Kante... to musi byt gol

Reagovat
Talker

Pro něj to byla dost těžká situace, zvlášť když není ofenzivní hráč. To spíš Havertz to měl dát na Jamese, který by mohl střílet prakticky do prázdné místo zkoušet skrz ten blok.

Reagovat
mr.Silver

Lol, Lester je tragický

Reagovat
Salfovic

Rodgers už je hlavou na Old Trafford.

Reagovat
Agent z Melmacu

čiže v riti?

Reagovat
PP

my jej taky prvních 30 minut zašlapali do země, ale jaký kolotoč nám pak dávali od 40-60. minuty bylo taky slušné..

Reagovat
Greny

Odoi me prijde ze je dneska uplne mimo hru

Reagovat
Miguel19

Mounte prober se..

Reagovat
John Obi Mikel

Uff

Reagovat
Greny

toto by melo byt pro nas velke varovani .. navic Mount se na to po ztrate uplne vykaslal.. dneska se mi ta trojka vepredu vubec nelibi

Reagovat
John Obi Mikel

Naštěstí ta čtveřice pod nima hraje zatím exkluzivně

Reagovat
Greny

Reagovat
Miguel19

K A N T Í K !!!

Reagovat
Miguel19

Wtf, béčkem takhle zandat

Tuchel

Reagovat
John Obi Mikel

Kanteeeeeeee

Reagovat
mr.Silver

Wow, krásně

Reagovat
Greny

KANTEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hraje fakt parádní fotbal, neskutečně závidím!

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Svatej

Reagovat
SpecialOne

Kante levačkou

Reagovat
icka

Reagovat
Hachim Mastour

Kráál Kante

Reagovat
Hachim Mastour

Kráál Kante

Reagovat
Talker

Kantééé

Reagovat
Talker

Kdo potřebuje ofenzivní hráče, když máme obránce a defenzivní záložníky?

Reagovat
Miguel19

Odoiko

Reagovat
John Obi Mikel

S lepší produktivitou už to mohlo být 4-5:0

Reagovat
Talker

To je přeháňka, ale minimálně tři jsme už dát měli. Buď ten Odoi nebo ta akce Kanteho, kdy to Havertz měl dát Jamesovi.

Reagovat
Talker

a teda ještě Chilwell , no

Reagovat
hitZor

Takže těch 4-5

Reagovat
Talker

Jako jeden až dva jsme mít měli, 5 golů by znamenalo proměnit všechny šance, co jsme měli.

Reagovat
Greny

zas na druhou stranu vsechno to byli situace ktere se dali resit mnohem lepe a byli to fakt lozenky

Reagovat
John Obi Mikel

To je ta produktivita

Reagovat
Diskostu

Lester na smiech celému svetu....

Reagovat
martin.b

Rodgers bude s takovou brzo volnej

Reagovat
Greny

penalta piskej to VAR

Reagovat
Miguel19

To je snad karta ne..

Reagovat
Miguel19

Ok dostal.

Reagovat
hitZor

Tohle ale měla být už tak třetí - Evans hned na začátku ten loket a pak faul na CHO před vápnem. Ale tak Tierney, no, ten má to vnímání nebezpečnosti zákroků úplně jinde.

Reagovat
Greny

tak ten loket nemel ani jako faul ne?

Reagovat
hitZor

Tak on v zápase s Arsenalem nepískl jako faul ani jasnou červenou za ten brutálně pozdní šlapák na Jorginha

Reagovat
Miguel19

Ale on to loket ani nebyl. Normálně ho narval rukama...

Reagovat
hitZor

Přišlo mi, že jednou rukou dlaní a druhou loktem, ale i tak to prostě byl jasný faul a žlutá, tohle fakt nebyla přirozená pozice rukou při výskoku

Reagovat
SpecialOne

Ten Sarri byl dobrý vizionář s Kantém Driblér

Reagovat
RKBoy

Reagovat
SpecialOne

Čemu se ti kreténi pořád diví...

Reagovat
Diskostu

keď hral Lester z United tak rozhodca im žral všetko....

Reagovat
frezi

*s

Reagovat
avicii

Líšky zatiaľ ťažká bieda, Rodgers na vyhadzov

Reagovat
Miguel19

To je škoda. Tyhle přímáky se musí dostat minimálně na branku.

Reagovat
Svatej

Ten tym občas vypadá fakt neuvěřitelně vyspěle na to, kolik toho zatím hrál a vyhrál.

Obrana i zaloha bezva, Havertz ma pár momentů taky..

Reagovat
Mihi

Aj Odoi tam mal fajn momenty, jediný kto sa zatiaľ nechytá je Mount, ale tak máme tam Puliho a Tímom ktorý snáď dostanú aspoň polhodinku.

Reagovat
Talker

Obrana i záloha skvělá, ofenzivní trojlístek slabší. Mount hodně mimo hru, CHO tam měl proměnit šanci. Havertz z nich asi nejlepší.

Kante dneska skvělý výkon, Jorginho tam měl pár skvělých pasů.

Reagovat
Miguel19

Odoi mi špatnej nepřijde. Na začátku to tam dobře vykombinoval s Jamesem, pak dobře založil akci ve středu pole, následně vytvořil ten přímák.

Tu šanci měl vyřešit lépe.

Reagovat
hitZor

Odoi hraje parádně, Havertz taky není špatný, ale špatně řeší ty klíčové momenty. Jen Mount je asi ještě nadopovaný anestetikama.

Reagovat
John Obi Mikel

Super poločas , teď na to navázat ve druhé půlí. A to ani nehraje vůbec dobře tak klíčový hráč, jakým je Mason Mount. Jorginho s Kantém a oba angličtí beci TOP výkon v prvním poločase.

Reagovat
spider_8

Stred Leicesteru je joke.

Reagovat
vitasrp

Tohle byla od Leicesteru opravdu katastrofální půle, já si nepamatuji, kdy jsem je viděl hrát takhle špatně. Tohle mi přijde jak nějaká verze z roku 2017, 2018 ještě před příchodem Rodgerse, kdy Leicester hrál v podstatě jen a pouze dlouhý míče na Vardyho za obranu, na vlastní polovině všechno velmi jednoduše, od branky raději odkopy vpřed a nějaká výstavba hry v podstatě neexistovala. To je pro mě asi největší překvápko, protože Rodgers a vlastně i Leicester pod ním si vždycky zakládal na tom, že si to dokázali vykombinovat od vlastního brankáře až směrem do útočný třetiny, ale dneska tam nic takovýho není.

Velkej průser tam mají mezi obranou a zálohou, zvolili rozestavení se třema stoperama, ale ti hráči nehrají dostatečně agresivně, nechají si útočníky odskočit a hlavně teda - když už jim propadne záloha, tak se celá ta zadní linie lekne a couvá, což by bylo logický, ale ono jde couvnout o nějakých 10-15 metrů, zadní řada Leicesteru je v takovou chvíli schopna couvat od poloviny hřiště v podstatě až do vlastního vápna a takový prostor už ta záloha prostě nemá nejmenší šanci uběhat.

Taky z toho padl druhý gól, kdy to sice James udělal skvěle a uvolnil Kantého do prostoru, jenže tomu pak stačilo jen běžet, protože Evans před ním zacouval až do vápna, načež ani nedokázal zblokovat tu ránu.

Na rozehrávce Chelsea se mi alespoň v prvních 35 minutách líbila ta variabilita, kdy tam jsou momenty, kdy jde třeba střední záložník (Kanté) do křídla a naopak do středu pole vedle Jorginha se posune James. A plus fakt hltám Thiaga Silvu, ten je schopnej v naprostý většině případů zachovat chladnou hlavu a řešit to rozumem, což mě hrozně baví. Dlouhej nákop soupeře, deset metrů před vápnem se to pere a on si ten míč stáhne na prsa a okamžitě rozdá na beka do strany.

Reagovat
Miguel19

Silva je pan hráč. Až mi sere, že jsem ho neměl tak na očích.

Reagovat
Jkb

Leicesteru dost chybí Tielemans a Maddison, Soumaré je ještě nezkušený co se PL týká a Ndidi je jen defenzivně dobrý, s míčem mu to moc nejde.

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

James jak ho zahodil

By v klidu mohl s Traorem do Americkyho fotbalu

Reagovat
Taiger

Tak co, s čím je dneska Svatej nespokojenej?

Reagovat
Svatej

Dneska je to alright.. az na Masona!

Reagovat
Taiger
Reagovat
Svatej

❤️

Tu písničku uz mám spojenou jen s nim

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

bad boiii

Reagovat
Maximm9
Reagovat
Taiger

Reagovat
hitZor

Silva s Jorginhem se v repre pauze museli sejít s Fabregasem a trénovat tyhle pasy. Dneska to je od nich fakt něco neskutečného

Reagovat
Miguel19

Chudák Kanté si ani nedovolí protestovat u sudího..

Reagovat
Svatej

Dobrý střídání, byt bych Havertzr na hristi jeste nechal

Reagovat
Taiger

Samá chvála, co se s tebou děje?

Reagovat
Svatej

Málo záběrů na lavičku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gazdo

Reagovat
icka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Greny

nemohl mam je ve fantasy

Reagovat
Svatej

mendy

Reagovat
John Obi Mikel

Amartey taková pecka Těžko říct, jestli by to Kepa chytil. Střely zdálky nejsou jeho silnou stránkou.

Reagovat
Svatej

Bejt tam Kepa,.je to nechytatelny, zase

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hitZor

Docela začínáme ztrácet kontrolu, chtělo by to přidat třetí, než tam Lestr protlačí nějakého náhoďáka

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

ty vole tak Mendy jednou nerozehraje rychle a hned zluta za zdrzovani .. skoda ze to tak nepraktikuji i u tymu co tak zdrzuji od prvni minuty za stavu 0:0

Reagovat
Svatej

Reagovat
hitZor

Reagovat
Miguel19

Tak teďka Ziyech nádherně...

Reagovat
Svatej

Wow, mic jako prase

Reagovat
vitasrp

Podle mě ofsajd.

Reagovat
vitasrp

Tak asi ne, super, myslel jsem, že byl Ziyech při tom náběhu trochu za obráncem, ale on tam byl níž Evans.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

P U L D A !!!

Hakim opět nádherně...

Reagovat
John Obi Mikel

Puldaaa

Ziyech

Reagovat
Greny

snad nebyl v ofsajdu

Reagovat
Greny

tak vse v poradku

Reagovat
Csaplárova past

Cemu se divis? Ziyech vzdy kdyz nastoupi, tak hraje nejlip ze vsech utocniku. Chelsea by ho poustet nikam nemela ...

Reagovat
John Obi Mikel

Jak často na nás koukáš?

Reagovat
Csaplárova past

Co se ti nezda? Hodnotis jen podle golu nebo s cim mas konkretne problem?

Reagovat
Taiger

Reagovat
John Obi Mikel

Nezdá se mi konkrétně: "Ziyech vzdy kdyz nastoupi, tak hraje nejlip ze vsech utocniku"

Jak často na nás koukáš?

Reagovat
Csaplárova past

Tak dik za odpoved. Tobe se to nezda a me se to zase zda ...

Reagovat
icka

Vetsinou je hroznej a strasne linej.

Reagovat
icka

Reagovat
Miguel19

Reagovat
hitZor

Reagovat
Taiger

Ty si co za debílka

Reagovat
Csaplárova past

Spis jaky nejsem .... fanousek Arsenalu

Reagovat
Svatej

Všichni úžasně.

Thiago s Jorginhem na dvou metrech pod.tlakem, Chalobah po Rudigerovsku a Ziyech s Puldou skvělí. Narez!

Reagovat
Svatej

znova super

Reagovat
Miguel19

Amartey hrál úmyslně, musí platit

Reagovat
mithro

Man United XI vs Watford: De Gea, Wan-Bissaka, Shaw, Maguire, Lindelof, Matic, McTominay, Fernandes, Sancho, Rashford, Ronaldo.

tak kolko nam da watford zmeny ziadne, stale to iste dookola. lets go.

Reagovat
Busby babes

to je zas sestava...

Reagovat
mithro

cakal niekto nieco ine? dva tyzdne som to nesledoval radsej a mam pocit, ze sme naskocili presne tam, kde sme skoncili.

Reagovat
Busby babes

jo no, mel jsem to stejne.

Reagovat
Kixi Syhimour

chce to delší repre pauzy

Reagovat
Hlahart

Však až na McTominaye je ok, ne? Fred má být zraněn.

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw, McTominay, Matic, Sancho, Fernandes, Rashford, Ronaldo

MATIC - MCTOMINAY

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že Donnyho prý na tréninku chválí ale do základu ho nedá

Reagovat
Likan7

Já na to fakt už jebu

Reagovat
Wazza228

Ta záloha je otřesená. Proti Watfordu měl Donny nastoupit. Jinak útok fajn, jsem zvědav na Sancha. V obraně moc není na výběr.

Reagovat
EXoRcIsT

on musi donnyho neznasat lebo to sa neda nijako vysvetlit preco mu neda vobec zahrat

Reagovat
Mastný Chobot

No Rodgersovo kúzlo začína chradnúť, Leicester je otrasný

Reagovat
Wazza228

Už asi sbírá formu do Manchesteru

Reagovat
Greny

snad nic vaznyho

Reagovat
Miguel19

Obránci Chelsea v letošní sezoně Premier League prozatím nastříleli více gólů (13) než obránci všech ostatních týmů dohromady (12).

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maximm9

Jeste aby ne, kdyz hrajeme s nejvetsim poctem obrancu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Likan7

Tak jo. Jestli byla nějaká šance, že by Beek zůstal a teď fakt dostal prostor, tak ne. Takže do jara půjdeme s McFretičem

Reagovat
Maximm9

By me zajimalo co Olemu udelal, jinak si to nedokazu vysvetlit

Reagovat
Likan7

Kdyby alespoň hrál 4 3 3 s Brunem zasunutým, ale tohle nefunguje už několik měsíců a on to tam furt bude takhle srát.

Reagovat
Maximm9

Kdyby se darilo, tak to pochopim, nechces nic menit. Ale podle me Ole ma hodne duvodu neco zkusit zmenit a Beek by byla prvni moznost. Skoda no, Beek vymenil manazera a v lete asi pujde pryc.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
TopinB

Reagovat
Golasso

Glory, glory Tottenham Hotspur ......... and the Spurs put pressure on.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduješ Spurs twitter, cením ten nesleduju ani já

Reagovat
Svatej

Oooof, to je fotbal❤️

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjær: "Jadon [Sancho] has been having a very good week. He's looking forwards to playing on his Old patch." [@footballdaily]

Ale kdyby neměl Mason covid tak stejně nehraje

Reagovat
vitasrp

Jakej má smysl nemávat ofsajd 30 sekund jako?

Reagovat
Svatej

ja se poseru

Reagovat
mr.Silver

Ty vole, ofsajd 10 přihrávek před gólem

Reagovat
Miguel19

Offsidový hattrick.

Reagovat
John Obi Mikel

Tolik ofsajdů a to ani nehraje Werner.

Reagovat
Greny

proc to kurva nezvedne teda driv kdyz to je o takovej kus predtim mic sel z vapna

Reagovat
Mastný Chobot

TAA je samozrejme niekde inde, ale James je takisto vynikajúci hráč. Toho Chelsea závidím spolu s Mountom najviac.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

Chvála těší, ale jinde jako kompletní hráč prostě není

Reagovat
Deywid

TAA nikde inde nie je, James je v súčasnosti lepší.

Reagovat
Greny

tak samozrejme ze TAA je jinde kdyz na seznamu krajnich beku je pod Jamesem

Reagovat
Mastný Chobot

myšlienka

Reagovat
samson192

hlavne je inde keď má brániť

Reagovat
Greny

Reagovat
hitZor

Reagovat
Taiger

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
TopinB

Reagovat
Manik...

Reagovat
Infi

Reagovat
mithro

Reagovat
icka

Reagovat
patas92

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SCELO

Reagovat
Nihilister

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Taiger

Není James je mnohem komplexnější hráč a letos dopředu i lepší

Reagovat
Svatej

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Kixi Syhimour

s tím se nedá nesouhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

James je daleko lepší hráč než TAA

Reagovat
Mastný Chobot

Nemyslím si, skôr mi príde, že sa stalo moderným TAA podceňovať (čo je normálne, keďže predtým bol zasa preceňovaný). Pre mňa je TAA lepší hráč s ďaleko väčším vplyvom na tím než James.

Reagovat
hitZor

Tyvole, tak to by asi Reece musel dávat každý zápas hattrick a k tomu tři asistence, aby měl větší vliv na tým

Reagovat
vladis271

čo sa donho jebeš? Daj mu pokoj, je to jeho názor.

Reagovat
Taiger

Soudíš na základě letošní seźony nebo dlouhodoběji?

Reagovat
O.Giroud

Ja to vidim tak, ze James narozdiel od TAA vie aj branit. Nemenil by som, ale ten vysmech ked niekto povie, ze James je alebo bude lepsi by si mal clovek odpustit.

Reagovat
vladis271

komu vlastne fandíš?

Reagovat
O.Giroud

LFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

tie umelotiny v tvojich kluboch ma zmiatli.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Belveder

Akce ale krásná

Reagovat
RKBoy

keby to bolo 7-8:0 bolo by to stále málo, líšky sú hrozné.

Reagovat
Luc-Luc

Lestr hraje dobre tu ofsajdou past ted (videno cca od 60 min), hraci chelsea se tam chytaji jak splaseny kone...ale jinak Lestr hrozna bida, Rodgers tohle nemuze ustat, tym spatnej rozhodne nemaji

Reagovat
Maximm9

To Burnley me ted sere jeste vic na naskok 8 bodu by se koukalo dobre

Reagovat
John Obi Mikel

Tam to byla hrozná škoda. Herně to byl do 70.minuty taky dobrý zápas.

Reagovat
Coutinho10

sestava podle ocekavani...na Wolves to bude tezky zapas...zive na Premier Sport 2

West Ham XI: Fabianski, Johnson, Zouma, Dawson, Cresswell, Soucek, Rice, Bowen, Fornals, Benrahma, Antonio

#whu subs: Coufal, Yarmolenko, Lanzini, Vlasic, Areola, Noble, Diop, Masuaku, Kral.

Reagovat
Diskostu

Cmon Wolves...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bayern +

Reagovat
avicii

Reagovat
Bayern +

Zatiaľ najhorších 60 minút sezóny... už mohlo byť tak 3-4:0

Reagovat
Coutinho10

Wolves mi prijdou bohuzel hladovejsi...nevim proc

Reagovat
O.Giroud

Coufal stratil miesto v zostave?

Reagovat
Coutinho10

jj, bohuzel Johnson hraje dobre a nevypada to, ze by ho tam pustil

Reagovat
O.Giroud

Tak to musi hrat borec dobre, ja ze sedel len kvoli pretzeniu resp. ze bol zraneny.

Reagovat
Diskostu

Netipujem výsledok ale jedno je iste United Gol nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Podme na tu bídu, zas bude sranda aspoň

Reagovat
O.Giroud

zrejme bola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Delaney na Twitteru: Penalty to Watford

V záběru vhazování Luke Shaw. Jak tohle United dokázali? Aha, už vidím.

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
EXoRcIsT

dobrý začiatok

Reagovat
Likan7

14 dní není fotbal, těšíš se, a za 6 minut koukáš na Oleho při penaltě Watfordu. To chceš

Reagovat
iamek

Pome! Pome zahodit druhou repre pauzu <3

Reagovat
mithro

taka penalta to si robite kozy, Ole uz sa im nato vys*r.

Reagovat
mithro

a pri penalta, vsetci spia, ja by som to cele rozpustil

Reagovat
Svatej

jako Guardiolovi se smeji vsichni, ze narvali 500 mega do obrany, ale konečně alespoň zacala fungovat jak individualne tak i jako celek se zálohou

Bránění United pri těch prostředcích a se sestavou, která není nějak brutálně ofenzivní, mi ale přijde ještě horší

Reagovat
Diskostu

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nech im daju 6

Reagovat
Svatej

Kdyz je tam hráč United taky, tak se ma ale kopat znova ne?

Reagovat
Minister

Véd sa aj bude

Reagovat
Svatej

Hehe jsem to říkal

Reagovat
Dawon

Chapu ze podle pravidel se ta penalta musi kopat znova, ale to je teda fakt absurdne nelogicka picovina, kdyz ji nepromenil

Reagovat
Svatej

I vas hrac byl ve vápně kdyz k tomu doslo

Reagovat
mithro

re-take? co to je debilne pravidlo

Reagovat
mithro

vsak to bola chyba watfordu, ffs, nech uz fakt idu

Reagovat
Svatej

I United, hrac byl ve vápně i váš

Reagovat
Likan7

Co to kurva? Proč opakovat?!

Reagovat
Busby babes

to je picovina, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To opakování nechápu

Reagovat
Minister

Looool

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea zlepšil ty penalty

Reagovat
Busby babes

lol, bude mit DDG ve fante dve chyceny penalty?

Reagovat
Svatej

Zrovna si rikam to samy akorat u Sarra

Reagovat
Svatej

De Gea král

Reagovat
Likan7

David specialita alespoň je to zábavný

Reagovat
iamek

Proč se opakovala?

DDG král. Utikej dokud to jde synek.

Reagovat
Svatej

Stejne jako dorazejici hrac na druhy strane vapna dobihal i hrac United, hadam ze to bylo kvuli nemu

Reagovat
iamek

Dik. Toho jsem si nevšiml.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

To vůbec není důležitý, v pravidlech je tohle bráno jako encroachment by attacking player, je úplně jedno, co dělají defenzivní hráči a penalta se v takovém případě (kdy teda útočící hráč vběhne do vápna dříve a skóruje z dorážky) opakuje úplně vždycky.

A bohužel to nedává smysl, protože tím pádem je pro ofenzivní tým výhodný, aby tam hráč vběhl co nejdříve a mohl dorážet, protože pokud střelec promění, gól normálně platí a jede se dál.

Reagovat
vitasrp

I když je teda ještě otázkou, jestli outcome of penalty kick bere ohled i na tu dorážku, ale já bych řekl, že ano, protože jinak by VAR musel zkoumat prakticky každý pokutový kop a prakticky při každé penaltě je tam ten encroachment od nějakého hráče, akorát že v 99 % případů to nemá vliv na hru (hráč se nedostane k dorážce/odkopu), takže se to nechává být.

Reagovat
Svatej

Hmm tak bez tvýho rozvedení mi to teda logicky dávalo smysl o chlup víc, tohle mi přijde dost hrozný

Reagovat
vitasrp

To rozhodně, problém je, že jsem viděl v Premier League už několik penalt, které byly proměněné až po dorážce hráče útočícího týmu, jenže pro brzké vběhnutí do vápna nemohly být branky uznány. Nikdy jsem ale neviděl, že by byl nařízen nepřímý volný kop pro bránící celek, vždycky se penalta opakovala, což je prostě... divný.

Reagovat
salm0n

Spravedlnost

Reagovat
zasranej malíř

Panebože aj VAR chce Olého jako manažera ještě?

Reagovat
smazaný uživatel

Kokoti z united všetci sa musia vyplakat rozhodcovi kým komunikuje s var, fakt odpad. Maguire plačko a nezvládač, ako malé decko. Jedno nesympaticke mužstvo toto

Reagovat
iamek

Reagovat
Mastný Chobot

Sarr vo fante dpč

Reagovat
Mastný Chobot

aha som pozadu

Reagovat
Mastný Chobot

pičus kokotský

Reagovat
Likan7

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Side

Reagovat
Svatej

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

Ty vole ale ked si to citam znova tak sa smejem viac a viac

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
icka

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Infi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Diskostu

dajte ju 3x

Reagovat
Kixi Syhimour

Watford

Reagovat
Side

Sarr

Reagovat
mithro

David je milacik ♥

ale toto pravidlo je hrozna debilita, ako je to vobec mozne, ze po poruseni pravidiel od watfordu, dostanu znovu penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině mě napadá že tam ještě dřív vyběhl i někdo od nás

Reagovat
Belveder

De Gea bojuje za Oleho

Reagovat
zasranej malíř

Bruno je dnes ožralý?

Reagovat
Svatej

Sarr je hrozne v pici

Reagovat
Dawon

Nicmene teda Ole ma fakt z prdele kliku, kdyz uz se i z DDG stane penaltovy mag, aby ho zachranil

Reagovat
mithro

ale vobec ten zakrok na tu penaltu, mctominay dnes znovu mimo, cela obrana stale tak isto pred pauzou, nic sa nezmenilo. protiutoky proti watfordu. ti hraci su mimo.

Reagovat
Hlahart

McTominay je zase strašnej. S tím jak je všude pozdě a s těma jeho zákroky, budu překvapenej, pokud nezpůsobí gól a dohraje... Ole je fakt retard s tím obsazováním double-pivotu

Reagovat
smazaný uživatel

Tlačí nás Watford gratuluju

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

There is zero indication of a team that has well drilled and well practiced. Ball stuck on the left. Zero shape. Zero discipline. Same players doing the same things. All this week off did was give Scott and Shaw time to heal enough for ole to overplay them.

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsou hnusné dresy od United

Reagovat
Hlahart

Nejlepší za poslední roky. Budu objednávat

Reagovat
Svatej

Reagovat
mithro

to bude tou hrou, dresy zato nemozu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes strata bodov určite

Reagovat
Diskostu

a čakal niekto niečo ine ? bolo by obrovské prekvapenie ak by United dal gol...

Reagovat
Diskostu

Moss nech da 2 redky pre united 2 penalty a bude to ok ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ole vyzerá ze ma slzy na krajicku, pôsobí na tej lavičke fakt zufalo

Reagovat
Mastný Chobot

Tominay už mal byť vonku

Reagovat
Mastný Chobot

McTominay samozrejme. Neviem, prečo mi prišlo normálne napísať to bez toho

Reagovat
Trand

Mně to přišlo normální, když jsem to četl, než ses opravil, ani jsem se nad tím nepozastavil.

Reagovat
Hlahart

Nikdy neměl být vevnitř

Reagovat
smazaný uživatel

Tam fakt není nic, žádná změna taktiky, hlavně že si pan Ole užil dovolenou v Norsku, kéž by tam už zůstal

Reagovat
Greny

jeste by mohl kolo vydrzet

Reagovat
Front hell

Dvě

Reagovat
Greny

zatim to vypada jako kdybychom si po Leicesteru sli zahrat jeste proti United

Reagovat
r.mrazik

Takže změna je matic v sestavě...oukej

Reagovat
r.mrazik

Který hraje s nima

Reagovat
Svatej

No kreativitu poskytuue

Reagovat
Hlahart

A ještě se teda na 3. stopera stahuje při rozehrávce nově McTominay ne Matić. Ten tam pak jen stojí bezradně sám na středu hřiště na 30 metrech bez nikoho

Reagovat
r.mrazik

To je fakt strašidelný

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Tohle byl hrozne hezkej souboj mezi Sarrem a Ronaldem. Trochu skoda, ze se to dneska uz piska

Reagovat
smazaný uživatel

Letel ako handra

Reagovat
Kixi Syhimour

Sarr

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool

Reagovat
zasranej malíř

No toto trvalo

Reagovat
Dawon

Tj fakt neuveritelne ale, nas proste totalne mele Watford...repre pauza, sance neco s tim udelat, a je to uplne naprosto stejna sracka jako predtim...proc ma proboha ten clovek porad praci?

Reagovat
Dawon

...a to jsem psal jeste pred golem Nicmene jen naprosto logicke vyusteni toho co se na hristi deje, fakt nevim, na co cekame...horsi uz to opravdu byt nemuze, ikdyby to mel dotrenovat nejaky asistent

Reagovat
mithro

ak to dnes nedaju, co vyzera, ze nedaju, tak to bude tazke. ten vykon je hrozny. ale celkovo, aj individualne, ti hraci uz len chodia.

Reagovat
zasranej malíř

hlavně že měli hráči very good week

Reagovat
iamek

Dvě repre pauzy v hajzlu. A jestli si vedení mysli, ze to zachrání Rodgers tak teda Lol.

Reagovat
avicii

cudujem sa ze si niekto od vás si ho želá mat za trénera

Reagovat
iamek

Prý hlavní priorita . Naprosto k smíchu

Reagovat
mithro

prekvapuje to niekoho? vsetci vieme, kto tie rozhodnutia robi.

Reagovat
avicii

Ako asi by som si to pozrel.. Ale teda bývali tréner Liverpoolu ktorý je strašne tvrdohlavý a príde mi ze opakuje stále tie isté chby dokola a nevie sa posunúť.. Pre nás by to mohla byť zábava

Reagovat
Busby babes

to jsem si rikal dneska u toho Leicesteru, ze Rodgers teda fakt neni reseni...

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

No konečně. Snad udrží a Ole směr Molde. Dvě repre pauzy zbytecne v hajzlu. Nejhorší vedení fotbalového klubu v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že Oleho odstřelí norský hráč je top

Reagovat
iamek

Ještě odchovanec MU

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dá gól i Cleverley

Reagovat
Kixi Syhimour

Watford , taky už by měli něco dát

Ale teda United, to je něco neuvěřitelného

Reagovat
Kixi Syhimour

King

Reagovat
Svatej

United dostavaji fakt hroznou sodu. Mam normálně dojem, ze Watford si pujcil odnekud hráče,. protože vypadají fakt výrazně líp

Reagovat
smazaný uživatel

Kokos ak sa niekto smial Havertzovi prvych 10 zápasov, tak ten wonderkid Sancho je totálny prepadák, potupa, otras

Reagovat
Minister

Úplne mimo je chlapec

Reagovat
iamek

A kdo není mimo? Soudit Sancha v tomhle systému a formě je nesmysl.

Reagovat
Hlahart

Tak nastoupil od začátku snad po 2 měsících

Reagovat
smazaný uživatel

On nie je mimo len dnes, ale od začiatku sezony

Reagovat
iamek

Odehrál 500 minut

Reagovat
Front hell

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
ajouki

Tam vážně hraje Sissoko a Cleverley a United se nedokážou dostat za polovinu?

Reagovat
EXoRcIsT

Krista boha aký má zmysel tam na silu držať OLEho

Reagovat
mithro

ako Ole jedna vec ale AWB, taka hlavicka, sam utocnik na 5ke, divaju sa na neho, miesta ma jak na piknik. nech maju gule a povedia, ze pre Oleho hrat nebudu, toto je hanba.

Reagovat
masina_LFC

Ole na tej svojej dovolenke vyladil ten tím k dokonalosti

Reagovat
Greny

od te doby co prisel CR za OGS s tim ze je treba neco na hre zmenit tak jsou United v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalšie kolo Chelsea, Ole ideš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam už snad nový trenér

Reagovat
Greny

Rodgers

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím, že je zase na čase některým hráčům United ukazovat videa Phila Jagielky

Reagovat
Hlahart

Všechno podle plánu A zaslouženě

Hlahart 19.11.2021 16:10#

Imho je s přihlédnutím k dosavadnímu managmentu pravděpodobnější, že zítra prohrajeme 4:0, Oleho vyhodí a po Contem přijdeme i o možnost využít právě proběhlou repre pauzu

Reagovat
Dawon

Reagovat
iamek

Ještě jsi byl asi mírný

Reagovat
mithro

a ked uz spravime super akciu, tak tam dnes bude Foster

Reagovat
Mönchengladbach

Ole out, Koeman IN.

Reagovat
Maximm9

Matic

Reagovat
mimi_united

SanchOUT

Reagovat
avicii

Reagovat
Svatej

Matic bude fantastickej dopředu, hned jakmile si uvědomí, za koho hraje a na kterou stranu hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě neříkejte že má ještě na své straně kabinu, tomu nevěřím

Reagovat
Diskostu

To neni len o Olem Hráči bez kvality...

Reagovat
iamek

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diskostu

Tominay Matič Bissaka ....podpriemerný materiál

Reagovat
Diskostu

Ronaldo Starý pomaly nepresuje ten uz z Messim akurát tak do MLS

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Bruno mi prijde od prichodu Ronalda vazne dost slabší, ale nestiham sledovat dostatek zápasů. Potvrdí to nekdo?

Reagovat
Hlahart

Je porad nejlepší CAM v lize tak těžko soudit

Reagovat
Kinky7

Momentálně je podle mě Bernardo lepší

Reagovat
icka

Reagovat
Miguel19

Potvrzuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nemám rád od začátku. Ale to byl aspoň produktivní. Teď má za 11 zápasů 1 gól a 3 asistence, když nepočítám hattrick s Leedsem....

Reagovat
iamek

A proč ho nepocitas?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, tak má za 12 zápasů 4 góly a 3 asistence s tím, že gólové se prosadil ve 2 zápasech. Kdyby dal někdo v 1 zápase 5 gólů a v dalších 10 byl úplně k hovnu, tak snad nebudeš spokojenej, ne?

Reagovat
iamek

Kromě DDG nejsem letos spokojený s ani jedním hráčem.

Reagovat
Svatej

Oni spolu fakt hraji v obraně poprvé

Reagovat
Maximm9

Ole musi jeste do zapasu s nama vydrzet !

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

Momentálně nejlepší tým na světě a neporazil by Manche s asistentem na lavičce?

Reagovat
Svatej

Proti nam se vy parchanti vzdycky vyhecujete k výkonu jako prase Ja s vama za dve dekady pamatuju jedinej zapas,.kterej byl v nas prospech zabavnej od zacatku do konce, jinak je to pokaždý hroznej voser

Reagovat
iamek

Ale nikdy nebyl rak radikální rozdíl v rozpoložení týmu. Ten rozdíl je naprosto brutální a doufám, ze ten titul ukopete ( menší zlo než city a Pool ). Já snad zas někde budu za hranicemi a doufám, ze to neuvidim. Jak city a Pool

Reagovat
Maximm9

To vis, aura noveho clena na lavicce by mohla zafungovat i u vas

Reagovat
Greny

po dnesku Rodgerse nevezmou

Reagovat
avicii

Do konca sezóny minimálne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým absolutně nefunguje. United vypadají, že se dneska vidí poprvé. K tomu Rashford které si myslí, že je hraje FIFU, Sancho, které za těch pár měsíců nepředvedl vůbec nic, Bruno, na kterýho když se šáhne, tak začne simulovat a urazí se, Matič, kterej si myslí, že stopeři neumí kopnout do balonu a chodí neustále pomáhat s rozehrou. No a stopeři, který tam maj bordel jak v tanku, netřeba hovořit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Maguire , ale zase si to vyřešil sám

Reagovat
Mastný Chobot

Bruno môže ísť do brejku ale radšej sa zvalí, chytí za ucho a spraví most punchable face expression... to je partaj

Reagovat
Minister

Tá obrana ty vole

Reagovat
Zdechlina

Watford docela vodění medvídků

Reagovat
Svatej

to je neco prisernyho

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo čekal nějakou změnu přes pauzu musí být blázen, Ole si odjel do Norska na dovolenou místo toho aby se to snažil změnit, je hotový

Reagovat
zasranej malíř

A jéje Csaplár

Reagovat
mithro

no nic, vyzera, ze mi united daruju 45 minut dnes extra

to je este horsie ako liverpool, city. 2-0 proti takym ....

Reagovat
RKBoy

Oleee ole ole ole oleeeeeeeeeeeeeeeeee ole ole oleeeeeeeeeeeee ole ole oleeeeeeeeeeeeee

Reagovat
zasranej malíř
Reagovat
smazaný uživatel

Repre pauza Olemu prospela, verím ze ho ešte do zápasu s Chelsea vedenie podrží

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 sbal kufry a vypadni

Reagovat
Svatej

Oni je normálně trhají v zubech

Reagovat
Dawon

Ted uz ho fakt musi vyhodit, zejo?

Reagovat
DieryVonry

Dal bych mu novej Contract!

Reagovat
r.mrazik

Clev maticovi slušně nakládá

Reagovat
iamek

Clev - Anderson <3

Reagovat
Likan7

Reagovat
mithro

to boli nadherne casy ♥

Reagovat
iamek

Jak si v poháru rozebrali City <3

Reagovat
Wazza228

<3

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Greny

Ole si to zase chce zahrat na Csaplara?

Reagovat
Wazza228

Snad už připravují peníze, aby se koupil kvalitní trenér.

Reagovat
avicii

Oleho slzicka v oku snáď vydrží

Reagovat
iamek

Dobry. Ole už nemá za zády ani kabinu. Gratulace prosrat takhle repre pauzu

Reagovat
Kixi Syhimour

OOOOOlllllllllllleeeeeeeeeeee is at the wheeeeeeeeeellllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Ole je hotový, nechápem ze to před repre pauzou sám nezabalil. Pohla na neho človeku je aj ľúto.

Ale koho za neho, Rodgers je podľa mňa tiež vyhoreny

Reagovat
Diskostu

5:0

Reagovat
Mato178178

uz co je velo to je malo

Reagovat
Likan7

Tohle už nepřežije... Má 14 dní volno, lebedí si trénink a pak prohraje a Watfordem. Tohle už nedá

Reagovat
EXoRcIsT

Keby tam boli aspoň nejaké náznaky zmeny od OLEho ale toto je úplne dno

Reagovat
kris_kros

Najlepsie ako trollia fans Watfordu Solskjaera. Ole ´s at the wheel

Reagovat
PhilipS

Dneska bída. Po dnešním zápase se musí Coufal vrátit do základu. Johnson je strašnej. Dneska všechno posral. Ten gól co dal, trefil zázračně, ale jinak je Coufal mnohem platnější. xA 0,23 versus Johnsonovejch 0,02 to potvrzuje. To je obrovskej rozdíl. Nedivil bych se kdyby ho vystřídal o půli. Antonio by se mohl taky probrat. Ogbonna je jiná liga proti Dawsonovi. To je pro sezónu hodně špatný.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Teď bych chtěl být moucha a být.v kabině

Reagovat
Gunner14

Aby Watford a United ještě nemrzelo, že to mělo být tak 4-0

Reagovat
Diskostu

nebude ich mrzieť United nemá nato streliť gól...

Reagovat
Diskostu

Najlepšie natom je to že každý si Mysli že príde iný tréner a všetko sa zmení :DDDD to Neni CHelsea alebo City ...United a Liverpool sú proste tými ktoré majú mentalitu Loserov

Reagovat
Ranoth

statistiky ako keby hral United na stadione Bayernu

Reagovat
Mönchengladbach

Střely celkem 11:2

Reagovat
Wazza228

Proti nám skoro každej působí, jako Bayern Nechci si ani moc představovat situaci, kdy bychom s Bayernem fakt hráli

Reagovat
Mönchengladbach

Augsburg > Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Zhodnotenie prvého polčasu - doprajem to United, nech si to vyžeru až do dna

Ronaldo si radšej mohol do City ak si chcel niečo vyhrať lebo s týmito motákmi nevyhrás nič

Reagovat
Gunner14

Goldbridge bude topka dnes

Reagovat
iamek

Na jeho kadenci 30 tweetu za minutu se těším

Reagovat
Busby babes

to je fakt strasne spatny...

Reagovat
mithro

hraci sa rozhodli, ze ho vyhodia. nic nove, nespravili to prvy krat, ani posledny krat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhodia, mohli ho potopiť už po repre pauze, prečo by ho teraz

Reagovat
mithro

mna sa nepytaj, ja v tej kabine nie som. ale ak si niekto mysli, ze to posledne zapasy je len o trenerovi a hraci su v tom nevinne obete, tak drzim palce, ked sa to bude znovu opakovat s novym trenerom.

Reagovat
iamek

Jeho poslední zapas. Tohle ustát nejde přece ne? Uvidíš jak nový manager nastartuje Sancha a Beeka.

Reagovat
Mönchengladbach

Koeman

Reagovat
iamek

To bych přestal sledovat fotbal. Po MU Barcelonu sleduju nejvíc a to byl taky solidní komik

Reagovat
vladis271

to sa hovorilo po zápase s nami aj City. teraz by to fakt chcelo reakciu a poraziť Chelsea.

Reagovat
Busby babes

tak oba byli v druhem polocase fajn, ael ty vole 4:1 na Watfordu...

Reagovat
Nikikrew

Ole dnes musí letieť ako handra, česť legende ale odtiaľ potiaľ

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Jkb

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Front hell

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

Tvl

Reagovat
Infi

Reagovat
Čenda

Reagovat
Svatej

Gallagher pěkný áčko zas

https://streamja.com/JLANQ

Reagovat
Jkb

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Olé přežije i tohle, tím jsem si jistý

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ho vyhodili?

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou je mu VDB dobrý když mu hoří pod prdeli

Reagovat
Swarley

Hoří pod prdeli, to ty nedávné požáry v Austrálii jsou oproti tomu skautský táboráček

Reagovat
Dan Gubić

Málo útočenia od Man Utd. Treba od polčasu prestriedať a dať tam hráčov do útoku.

Keby som bol Ole tak tam vytiahnem na 2. polčas Jadona Sancha.

Reagovat
Miguel19

Dpč týden mu snad ještě dají.

Reagovat
smazaný uživatel

Bezdomovec Bebe > Norsky princ Ole

Reagovat
Miguel19

Van de Bench

Reagovat
smazaný uživatel

Tak věřme že poslední poločas pod vedením Oleho a jeho celého trenérského týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjaer yesterday: "We've corrected a few things, put some things right. I'm sure we'll see a reaction and a good performance tomorrow against Watford."

HT, Watford 2-0 Man Utd

Reagovat
Miguel19

Reagovat
zasranej malíř

Donny, proč to děláš?

Reagovat
iamek

Donny neblbni ty voe

Reagovat
mithro

donny si hovori o angazma v januari

Reagovat
iamek

Říká si o dalších 15 minut proti Chelsea

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Donny

Reagovat
Wazza228

Donnyyyyy tomu to přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak im gól nepomoze

Reagovat
Horcmen

padal hned jak závory

Reagovat
smazaný uživatel

Kristína sa skoro rozplakala pri tom páde a pritom ofsajd

Reagovat
iamek

Hezky centr od Sancha

Reagovat
Kixi Syhimour

Celkově hezká akce

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád když prohráváme, ale prostě dnes nesmíme vyhrát, to by bylo jen prodloužení nevyhnutelného

Reagovat
ratusek

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
iamek

Idealni výhra a konec Oleho ve stylu Norwiche

Reagovat
Maximm9

Ty si tady prejes vasi prohru kazdy vikend

Reagovat
Salfovic

Jak dnes? Vždyť to tu píšeš celou sezonu.

Reagovat
EXoRcIsT

Donny teraz pekna kolmica a skoda ze CR nedal. Len nech si to chlapec holandsky uzije bohvie kedy zase dostane sancu

Reagovat
forrest

Jestli ani po tomhle zapase nebude Van de Beeka stavet, tak uz fakt nevim. Za 10 minut toho predvedl vic, nez nase zaloha za 2 mesice…

Reagovat
ratusek

už dostal sms s vyhazovem?

Reagovat
C-M@ster

West Ham už prohrává, kam Křetínský stoupne, sto let tráva neroste...

Reagovat
Jkb

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Salfovic

Cornet z Burnley dal už letos pátej ligovej gól, za poslední dvě sezony v Lyonu (kde hrál vesměs základ) jich dal šest.

Reagovat
Greny

jenze nehral on posledni dve sezony v Lyonu krajniho beka?

Reagovat
Salfovic

Tak to netuším.

Reagovat
forrest

Reagovat
Agent z Melmacu

Maguire už urobil gesto že majú všetci držať piču ?

Reagovat
mithro

pan kapitan

Reagovat
mithro

a este akym stylom. to keby takto chcel, tak to tak nedokaze

Reagovat
zasranej malíř

Harry

Reagovat
Maximm9

Ja se z toho Harryho poseru

Reagovat
Diskostu

Maguire :DDDDD

Reagovat
iamek

Harry

Reagovat
iamek

Ten se ho chce zbavit asi hodně

Reagovat
avicii

To je nemehlo len za 80 mil.

Reagovat
EXoRcIsT

Cervena pre fanusikov ostatnych klubov musia byt zapasy MU balzam na dusu

Reagovat
Minister

Hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Harry zkušeně potopil Oleho aby jsme to nemohli otočit

Reagovat
Wazza228

Maguire se dneska hodně snaží o vyhazov Oleho.

Reagovat
Agent z Melmacu

teraz rob gestá ty kokot HAHHAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Miguel19

Maguire

Reagovat
Greny

Harry jak jde jako kapitan prikladem pri odstreleni trenera ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Kapitán

Reagovat
C-M@ster

Hmm

Reagovat
Agent z Melmacu

ušatý kokot

Reagovat
mithro

isiel som to sem davat, je to klaun.

Reagovat
kaja900

Maguire akorát dokázal jakej je tupec.. nechápu jak takovej hráč může hrát základ v United každej zápas co vidím, tak děla jen chyby a je uplně mimo..

Reagovat
iamek

V sestavě MS, poslední dva ročníky ligy vždy na lavičce v sestavě all star ligy …

Reagovat
Taiger

Reagovat
Greny

blbé je ze ta obrana pod nim horsi nebude

Reagovat
Agent z Melmacu

píšu si

Reagovat
kris_kros

Maguire ty chudak. Absolutna hanba a vysmech. Zevraj kapitan

Reagovat
iamek

Harry a Shaw jedni z nejlepe hodnocených hráčů v repre za celou kvalifikaci. Lindelof byl myslím druhy v průměrném znamkovani za švédskou repre. Fred slušne výkony za Brazílii, Scott slušne výkony za Skotsko a pak přijde liga a hrajou jak naprosti zoufalci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole faktor

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Asi jo. Nahoda to nebude. Nejvíc ten rozdíl je vidět u obránců, kde rozdíl je brutální.

Reagovat
Maximm9

Podle me hodne pozicni chyby dela Shaw, to muze byt chyba Oleho. Ale co predvadi Harry za chyby, tak to je extrem vsechn extremu, zapas co zapas.

Reagovat
iamek

Oba šli po zranění hodně do hajzlu :/.

Reagovat
iamek

Jinak Harry potřebuje vedle sebe Varaneho. S nim hrál o level lip.

Reagovat
Maximm9

Souhlasim, Varane ve vasi obrane dela hodne. Skoda uz druheho zraneni

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Front hell

Přitom je to král

Reagovat
eder

Škoda, že nehraje bezmozek Pogba, mohla být ještě větší bžunda...

Reagovat
Kixi Syhimour

No, Pogba si totiž pořád odpykává trest

Reagovat
iamek

A je na 3 měsíce out

Reagovat
mithro

to akoze nestihne v zime odist? ffs.

Reagovat
Kixi Syhimour

už si vzpomínám

Reagovat
J0EL

Tzv. Coutinhov syndrom ma

Reagovat
Steven666

momentálne neexistuje preceňovanejši stopér ako Maguire

Reagovat
Wazza228

Jinak Donny dneska suprovej. Trochu přemotivovanej v soubojích, ale jinak hodně dobrý. Snad ho novej trenér správně využije.

Reagovat
iamek

Reagovat
EXoRcIsT

ale Donny krasne prihravky do priestoru take McTominay a Fred nedali za celu karieru

Reagovat
C-M@ster

Když na ně má 10 sekund času jak v Nizozemsku, je to pohoda, ale jak nastoupí proti presujícímu mužstvu, pak su zvědavej, jestli to zvládne taky.

Reagovat
C-M@ster

Ale my jsmě strašně lenošní...

Teď jak si nabíhal Ronaldo, tak si všimněte, že nikdo jinej dopředu nesprintoval... tam na kraji vápna bylo úplně volno pro případnou přihrávku pod sebe a nikdo tam nebyl. To je špatně.

Reagovat
iamek

Dědek tam nejvíc beha. Smesne

Reagovat
C-M@ster

Tak tam chybí hladovost jít dopředu do toho prostoru a podpořit ho. Jak kdyby naši nemohli fyzicky.

Reagovat
iamek

Fyzička minulou sezónu byla na top úrovni a nechce se mo věřit, ze letos by to bylo o tolik horší. Spíše nechuť.

Reagovat
C-M@ster

Ronaldo ať je jakej chce, je to vítěznej typ, u spousty hráčů tam chybí ten zápal, co on má.

Má ho třeba i Cavani.

Reagovat
iamek

Je to tak

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Miguel19

Ronaldo, Cavani a Bruno.

Reagovat
Swarley

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Salfovic

A Martial.

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas; Fabinho, Thiago, Oxlade-Chamberlain; Salah, Mane, Jota

Substitutes: Kelleher, Phillips, Konate, Morton, Henderson, Minamino, Gordon, Beck, Bradley

Reagovat
Kixi Syhimour

za Tsimikase, na druhou stranu Robertson teda zraněný

Chamberlian v záloze bude problém, snad Henderson něco zvládne.

Reagovat
Coutinho10

Tsimi by je mohl slusne provetrat a neco pripravit

Reagovat
avicii

Lavička ale teda na

Reagovat
iamek

Snad co největší win

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

S Arsenalem to bude boj o EL. Vy jste jinde.

Reagovat
avicii

Počkaj aspoň do pol 9

Reagovat
Front hell

S vaším týmem hrát o EL ?

Reagovat
oli9

Ole ven

Reagovat
eder

Ale né

Reagovat
ajouki

Strašný kontrast s výkonem Thiaga Silvy. Ten i kdyby měl hrát další zápas v 16:00 a pak ještě v 18:30, tak podá lepší výkon než o co se tady snažil Maguire.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky pro Arsenal suprovní, když se prohraje, nic se v podstatě neděje pro boj o top 6

Reagovat
C-M@ster

Takový těsný bych pouštěl...

Reagovat
mithro

Reagovat
Miguel19

Pokud by to zachránilo Oleho, taky bych nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre sa pozerá na tých kriplov z united

Reagovat
Greny

nevim no chybela ma tam ta cara abych to mohl jednoznacne posoudit

Reagovat
Maximm9

Nechci vam rikat budoucnost, ale 85-93min Ronaldo gol a Ole bude zachranen

Reagovat
Greny

ale jo kriz beru klidne

Reagovat
PhilipS

Yarmolenkovi už se tak dva roky ve West Hamu nic nepovedlo ne? To je konec šancí, když ho tam pošle

Reagovat
Greny

ted jsem myslel ze to tam Bissaka regulerne uklidi

Reagovat
Wazza228

Bohužel bych se ani nedivil

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRAAAAAARRRRRRRRRRRDDDDDDDD

Reagovat
Greny

to ukazuje ze by v PL bez problemu mohl trenovat i Trpis a Vrba

Reagovat
Salfovic

Kdyby to nebyli hotentoti.

Reagovat
C-M@ster

Tak ale to se ví dlouho.

Reálně kdo by z PL koučů dokázal to, co Vrba s Plzní nebo Trpišovský se Slavii?

Tam je problém jazyková bariéra a asi i koukání přes prsty na trenéry z ČR.

Reagovat
C-M@ster

I Trpiš s Libercem samozřejmě.*

Reagovat
mistr129

A co teprve Šilhavý s Libercem

Reagovat
vladis271

ste normálni? načo by briti brali českých trénerov? To nie je žiadne kukanie cez prsty. By museli trpiš vyhrať 2 krát po sebe EL aby vôbec zaujal skautov.

Takých trénerov by sme našiel aj vo švédsku, nórsku, Bulharsku etc.. podobne kvalitné ligy a briti od nich manažérov neberú.

Reagovat
C-M@ster

Asi nechápu tvůj komentář.

Já říkám, že Vrba a Trpiš mají vyšší kvalitu, než spousta PL koučů.

Ty se ptáš "na čo by brali českých trenérov"

Odpověď je nasnadě - brali by je, protože jsou kvalitnější než ti, co vzali.

Je otázka, jestli by přes jazykovou bariéru zvládli koučovat na té úrovni, co by bylo potřeba, ale to je to, co říkám.

Reagovat
fenixLFC

nemaju

Reagovat
repkajebuh

Pravda, trenéry máme velmi kvalitní, bohužel. Proto jsme tam, kde jsme. Po taktické stránce na tom jsme skvěle.

Reagovat
Salfovic

Kterej švédskej, norskej či bulharskej klub dokázal v poslední době v evr. pohárech to co Slavie a Plzeň ???

Reagovat
mistr129

Ti unášejí porážky na Gerrardovy poměry ještě dobře

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Jako myslel sem si, že Martial si to tam jde odchodit, ale že bude mít za skoro celej poločas 11 dotyků s míčem....to je fakt extrém

Reagovat
smazaný uživatel

Ole toho Shawa úplně zničí

Reagovat
Maximm9

Nechces mu snad davat za vinu tu ranu micem do hlavy ze ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu že kvůli otřesu mozku střídal už proti City mohl ho dnes nechat na lavičce a dát tam Tellese

Reagovat
Maximm9

To ano, ale nehral za repre, tak snad byl pripraveny, kdyz nastoupil

Reagovat
iamek

Dalot místo Tellese. Genialni

Reagovat
iamek

MU v hajzlu, Lakers v hajzlu, od Jersey jsem zatím letos čekal taky víc. Teď ještě Banik dostane čočku

Reagovat
Greny

Almasi vs Chorý to budou super souboje

Reagovat
iamek

Loket na loket

Reagovat
VTID94

Villa kraaaasa

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
r.mrazik

V 90 minutě Lingard....to.je debil

Reagovat
Greny

potrebuje potahat trosku cas

Reagovat
iamek

Magor. Naprostý. Hráči co mají trosku formu, tak ponizuje tím, ze jim da par minut. Co nejrychleji nový manager a tam se ukaze jak na tom ti hráči vlastně jsou.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Greny

ted to bylo dobry jak tam Ronaldo ukazuje ze maji presovat a ti nereagujji ale mohl by misto toho mavani na spoluhrace jit prikladem a rozbehnout se i on

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar united, neni uz na case konecne to zacit stavet na mladych hracich, na hracich, co nejsou hvezdicky a skutecne za united umřou? Od doby SAFa se porad toci v kruhu

Reagovat
Salfovic

Tak Ronaldo s Fernandesem umírají několikrát za zápas.

Reagovat
zasranej malíř

Hotovo 20

Reagovat
iamek

Uff dobry. Díky Ole za fajn sezóny ( kromě téhle ) a teď sup zpatky do Molde

Reagovat
ratusek

Tak doufám, že dneska už ho vyrazí

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně a teď nový trenér

Reagovat
Diskostu

A kto Rodgers ????

Reagovat
Kincl

dementi musí dostat ještě gol bych blil mimo poháry snad zůstanete do konce sezony

Reagovat
Diskostu

3:1 v pohode vysledok

Reagovat
r.mrazik

To je bránění od Lindelofa na pěst

Reagovat
iamek

To je to, co píšu nahoře. V repre proste tohle nedělá. Viděl jsem 3 jejich zápasy a 3x skála. 2x byl MOTM.

Reagovat
Diskostu

Lindelof je hrubkar dlhodobo...

Reagovat
smazaný uživatel

Proste na United nema sebevedomi, nikdy nemel. Mel jit do pice davno.

Reagovat
r.mrazik

To je bránění jak z okresu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Luc-Luc

Stevie

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím podržte Oleho ved to je komédia keď ho ukazujú na lavičke aký je bezradný

Reagovat
zasranej malíř

Proboha už je nechte

Reagovat
EXoRcIsT

tesim sa na Nevilla co povie na predvedenu hru . A ako sa zase bude bat povedat nahlas Oleho meno ako keby to bol nejaky Voldemort

Reagovat
Diskostu

4 :DDDDDDDDDDD

Reagovat
C-M@ster

Jak sundal dres a ještě tu podprsenku

Reagovat
Greny

Reagovat
avicii

Keď to začnú robiť v ženskom futbale tak to aj niekto začne pozerať

Reagovat
iamek

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Whitemedia

Já pořád nerozumím tomu střídání Rashford/Martial.

Reagovat
iamek

Kdyby tam dal aspoň Lingarda místo Martiala. On už vyloženě trolluje

Reagovat
Whitemedia

Přišlo mi, že Rashford měl jako jediný v prvním poločase snahu a byl vidět. A místo něj přijde Martial, kterého jsem regulérně neviděl.

Reagovat
iamek

U nej bohužel normální stav.

Reagovat
icka

11 doteku s balonem mluvi za vse

Reagovat
Wazza228

Jsem rád, že se ta velká příprava přes repre pauzu vyplatila

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ole si vyžírá až do dna, ale je to dobře, tohle už vedení prostě nemůže přehlídnout

Reagovat
Liquid

Ole Ole, doživotní smlouvu, prosím

Reagovat
Salfovic

Teď už to asi netočí

Reagovat
Miguel19

Gea teda taky slušnej závěr. Ty 2 góly měl chytit.

Reagovat
Greny

Ole drz se a jeste zabojuj

Reagovat
Diskostu

ten Dennis co predviedol po Gole totálny hnoj v hlave

Reagovat
Greny

tak to je ten co neodjel autobusem na zapas LM protoze nemohl sedet v autobuse na svem oblibenem miste.. tak si proste vystoupil a zabalil to

Reagovat
iamek

Idealni. Prohra a Beek ukázal, ze je o parník nás nejlepší střední záložník. Tak další zapas si muze zase sednout.

Reagovat
ACSMan

Dneska za pár minut ukázal že prostě umí něco dělat v té záloze narozdíl od ostatních

Reagovat
smazaný uživatel

A Sancho taky nehrál úplně špatně

Reagovat
iamek

Druhy poločas nebyl špatný.

Reagovat
Wazza228

Protože přišel Donny. Ti dva si docela rozumí, respektive oba chtějí hrát fotbal.

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Likan7

Tak asi konec ne? Neumím si představit po tomhle prohlášení, že vedení za Olem stojí

Reagovat
Agent z Melmacu

ale kto in?

Reagovat
Grahf

Reagovat
Wazza228

Kdo to tu tipoval ty 4:0

Reagovat
iamek

Hlavart

Reagovat
ACSMan

Dobře to netrefil ne

Reagovat
John Obi Mikel

Teď jsem kouknul na Livesport a zajímavé výsledky. Hlavně Watford.

Reagovat
Mato178178

preco striedal dalota a nie tellesa

Reagovat
iamek

Protože to je idiot

Reagovat
Maximm9

Kdyz vidim ty obliceje hracu United, tak jsem nenasel jedineho hrace, ktery za Olem stoji

Reagovat
iamek

Mají v <->

Reagovat
Trand

Očekávám, že prohrajeme 3:0 a trochu vystřízlivění pro ostatní po těch předchozích výsledcích.

Reagovat
mr.Silver

Bude to 2:2 po super zápase

Reagovat
Trand

Kéž by Možná jsem moc pesimistický, ale já Mikelovi pořád nevěřím a pár povedených zápasů proti slabším soupeřům to nezmění. Upřímně mi je jedno, jestli dnes prohrajeme nebo ne, stačí když podáme solidní výkon a budeme hrát s Poolem vyrovnaně a ne tak, jako jsme hráli letos na začátku roku proti dobrým soupeřům. Nebo jako nemusí to být ani vyrovnaně, jen spíš nechci vidět neschopnost si nahrát a v podstatě celý zápas bránění. Pak bych začal věřit.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Donnyho je taka škoda v tom klube, škoda že neostal dlhšie v Ajaxe a verím ze by po ňom išiel Klopp

Reagovat
iamek

Pod novým manažerem strčí do kapsy i Bruna

Reagovat
Diskostu

pod Rodgersom ???

Reagovat
avicii

Aby u vás vydržal.. U nás si ho viem predstaviť v role Giniho, pre náš futbal je ako stvorený

Reagovat
icka

vymenime za Barkleyho

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

náhrada za Giniho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Diskostu

Ešte Teraz Liverpool nebude dlžný nič svojej povesti a padnú jak úbožiaci...

Reagovat
Bohemak12

Neměl by pak prosím někdo stream Liverpool x Arsenal , který by mi šel spustit na telefonu ? Díky

Reagovat
Bohemak12

Děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu bolo človeku po 3 kolách ľúto, ale toto co dostáva united je fakt balzam na dušu. Na Stamford Bridge o týždeň vraždenie neviniatok

Reagovat
Front hell

Tak když jsi člověk vzpomene na ten výsměch právě od fans United potom 3 kole,tak tohle je krásná karma.

Reagovat
tunkic

moje rec

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Diskostu

Mane hrozný hrač...

Reagovat
Svatej

Tomiyasu je uz ba první pohled děsný poleno

Reagovat
Diskostu

na Maneho to stači...

Reagovat
J0EL

nie, nie je.

Reagovat
Svatej

Hmm vysmech, takže mam předpokládat, ze je technickej nadprůměr v soutěži, tzn někde na urovni Perreiry?

Reagovat
J0EL

Nie, ale poleno to nie je.

Reagovat
Svatej

Nevim proč to vnímáš jako známku nekvality, prostě má přednosti jinde. Azpiho beru taky jako hráče, co ma slušnou kopací techniku, ale jinak techniku obecně dost průměrnou, presto je to super hráč.

Tomiyasa jsem jeste ani jednou neviděl udělat neco opravdu fotbalovyho, ten míč pro nej vypadá jak nepřítel. To mu ale nemusi bránit bejt špičkou na ostrovech.

Reagovat
smazaný uživatel

projde mi to jako týrání šály, že hrají vedle sebe

Reagovat
Svatej

Chvilku jsem to lustil, ale uz vim co jsi myslel

Reagovat
Nikikrew

ESR hra? uplne neviditelny

Reagovat
Trand

Hraje na straně, kam snad nešel ještě ani jeden balon no..

Reagovat
Golasso

To je to riziko hraní s mladými no, nebudou vždycky podávat konzistentní výkony

Reagovat
Svatej

Zvladne Mane alespoň jednou za zapas nespadnout?

Reagovat
O.Giroud

To aj niekto dokaze?

Reagovat
Shottack

Thiaga žeru. To je hráč

Reagovat
ondris

Reagovat
Golasso

Máme problém s "fyzickou silou" v osobních soubojích a nezkušeností. Osobní souboje snad čistě vyhrávají jen stopeři a relativně Laca a Tomiyasu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Golasso

Ta nezkušenost se zase projevuje v tom, že se při každém brejku zmatkuje, hlavně Saka ještě nic nevyřešil s chladnou hlavou.

Reagovat
mithro

zatial teda tiez bieda, z tohoto by arsenal mohol nieco ziskat.

Reagovat
Trand

Proč je Nuno na RB a Tomi na LB?

Reagovat
Remt

Chvíli jsem hledal stream, který by se nesekal, tento je zdá se OK. Kdyby někdo sháněl: http://givemenbastreams.com/nba/liverpool-live-stream

Reagovat
Svatej

To bylo hrozne hezky ale, skoda

Reagovat
tunkic

To bych pustil

Reagovat
Miguel19

Nechte je, ať se perou!!!

Reagovat
Remt

Chci viděl kalibrovanou offside lajnu!

Reagovat
Luc-Luc

Arteta uz nezvlada

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
iamek

Reagovat
Minister

Arteta a Klopp

Reagovat
mistr129

Klopp zas neunáší, šok

Reagovat
martin.b

Říká se tomu vášeň, Arteta ji projevuje zase tím, že mává po rozhodčím při každým kontaktu jak zběsilej

Reagovat
mr.Silver

Zapas o ničem, ten fight Arteta x Klopp zatím nejzajimávější moment poločasu

Reagovat
Trand

Dělají to pro fanoušky.

Reagovat
Nikikrew

Pekne Mikel, to sa mi paci . Uplakany Klopp, hlavne ze to robi on vkuse

Reagovat
Maximm9

Skoda, ze tam byl ten 4 rozhodci

Reagovat
Svatej

To Kloppovo WHAT?!?!?!??!!

Reagovat
Minister

Ramsdale

Reagovat
mr.Silver

Ramsdale miluju ho!

Reagovat
Nikikrew

Ako zasa tu prave to Salah uplne zle kopol a trafil jeho telo

Reagovat
mistr129

Spíš bych vyzdvihnul jak mu pak sebral tu dorážku

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mistr129

Ramsdale

Reagovat
Luc-Luc

Tvl dejte uz gol

Reagovat
Golasso

Mikel by ho vykostil

Reagovat
Svatej

Ramsdale je vyyybornej

Reagovat
Minister

Ale už ten gól visí vo vzduchu

Reagovat
mithro

ramsdale, taka haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta klopp

Reagovat
Trand

Jako já vím, že ještě není ani půlka sezóny, ale asi nikdy jsem se nemýlil v hráči jako v Ramsdalovi

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
dantetomas

Fakinel

Reagovat
iamek

White slušne hori

Ramsdale

Reagovat
Golasso

Ramsdale

Reagovat
Edgewalker

Otázka času kdy nám to tam šoupnout, ale oceňuji bojovnost

Reagovat
Remt

no.. LFC je extremne zranitelny z protiutoku

Reagovat
Edgewalker

To sice jo, ale my řešíme protiútoky dlouhodobě špatně.

Reagovat
Svatej

Ma to super naboj, dneska se zatim kralovsky bavim a to sedim celej den u bedny

Reagovat
iamek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mistr129

White zas

Reagovat
vitasrp

Já si moc dobře pamatuju Ramsdalea z loňskýho podzimu, kdy z něj měl člověk víceméně prdel, protože předváděl občas fakt strašný věci.

To normálně přece není možný, že tohle je ten stejný brankář o rok později, to je neskutečný posun.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Yes!

Reagovat
mr.Silver

Auba je totálně useless

Reagovat
O.Giroud

No co Ramsdaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooool

Reagovat
Luc-Luc

Goooooooooooooooolll

Reagovat
Kixi Syhimour

Arnold poslední dobou ty centry jede neskutečně

Reagovat
merlick

5000 eur chlapcovy v zltom co vyhra osobny suboj dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsdale má "weasley is our king" formu

Reagovat
Neon

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
PhilipS

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Golasso

Zbytečná standardka . Ten gól ale visel ve vzduchu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší pravý bek na svete

Reagovat
Svatej

Ten uz je v županu a sleduje jeho konkurenta v bedne

Reagovat
smazaný uživatel

Leonek, pls

Reagovat
Remt

bek musi umet take branit..

Reagovat
RKBoy

je už v Londýne.

Reagovat
fenixLFC

nie, nehrame v londyne, ale doma

Reagovat
O.Giroud

Do utoku

Reagovat
Luc-Luc

Trent krasnej balon

Reagovat
EL Gringo

Uplne zasluzene, hlavne teraz nepolavit a do prestavky jeden pridat

Reagovat
Svatej

Proc Klopp furt vypada, ze ma s tou krivou bradou infarkt?

Reagovat
Coutinho10

Sadio

Reagovat
tunkic

Gol zaslouzenej, ale takhle ze standartky je to hrozna demence

Reagovat
mistr129

Mané zas bez karty

Reagovat
Hachim Mastour

Tak predsa len černvený hnoj skóroval. Príde comeback

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že ten Arsenal ve formě byla jenom iluze daná lehkým losem.

Reagovat
Front hell

Tak v tom lehkém losu byl i spurs

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Hachim Mastour

Ak prehrame na Anfielde iba iba o jeden alebo dva goly, tka to znamena, ze sme vo forme

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak nejste

Reagovat
Front hell

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

Mane 3-4 fauly a stale ziadna zlta

Reagovat
Minister

Mané ty hovado

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané

Reagovat
mr.Silver

Mane oranžová

Reagovat
O.Giroud

Mane mi fakt poslednu dobu pije krv aj ked tie goly dava.

Reagovat
Svatej

Zmrd

Reagovat
Luc-Luc

Mane je premotivovanej zase

Reagovat
Svatej

takhle to zní daleko líp

Reagovat
martin.b

Vocas, snad se v půli uklidní, kromě golů akorát zpomalil každej counter

Reagovat
Golasso

Mané je větší křivák než Klaus ml.

Reagovat
Kwido

Reagovat
VasAFC

Hnusnej negr skaredej, a to nejsem rasista

Reagovat
Trand

Mám pro tebe špatnou zprávu, Rasista seš a ještě jsi lhář.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
mistr129

Proč lhář, Mané ti přijde pohledný?

Reagovat
Trand

Tak to je samozřejmě subjektivní, ale tohle jsem zrovna nemyslel.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
repkajebuh

Na Anfieldu to dnes žije, hrajeme skvěle, jsme jednoznačně lepší tým. Maného musí něco trápit o čem nevíme, není v pohodě. Tsimikas = Robertson. Ramsdale má životní formu. Záloha Arsenalu k pláči.

Reagovat
Luc-Luc

Arsenal sice nic moc nemel, ale vzdycky kdyz se rozbehnou dopredu, tak jsem lehce nervozni...prijde mi, ze se jim tam muze neco podarit a zremizovat ten zapas...Mane by se mel zklidnit, tohle je ponekolikate, co ho Kloppo nejspis da dolu predcasne, aby nedostal cervenou...

Reagovat
Trand

20 minut jsme hráli celkem dobře, pak jsme odešli a Liverpool zasloužené vedení. Rád bych od nás v druhým poločase viděl nějakou snahu hrát a ne jenom pasivně bránit a čekat na protiútoky. ESR úplně neviditelný, levou stranu skoro nepoužíváme. Jako pozitivum beru, že Salah téměř nebyl ve hře, zatím se nám relativně dobře daří ho bránit.

Reagovat
mr.Silver

Zase nás Liverpool přejel ve středu, Partey mimo, a Lokonga hrozně ležérní výkon, takto to nepůjde. Klidně bych sundal Aubu, zahustil střed a zkoušel to více kontrolovat, no ale toto Arteta nikdo neudělá.

Líbí se mi obrana a Ramsdale, Auba klasicky na facku, Saka a ESR nemastní neslaní, no uvidíme.

Nebylo to nejhorší, ale žádnou brankovou situaci jsme taky nevytvořili, takže klasický poločas na Anfieldě.

Reagovat
Gunner14

Mane klasicky prase.

Skončí 1-2 a Arteta s Kloppom se pobijou

Reagovat
iamek

#mufc have called an emergency board meeting to discuss Solskjær’s dismissal as manager. The virtual meeting has been scheduled for 7pm with Solskjær’s compensation terms on its agenda

Konec

Reagovat
iamek

The Glazer family has instructed #mufc officials to further accelerate attempts to persuade Zinedine Zidane to take over the managerial position mid-season, increasing the financial offer to Zidane

Reagovat
avicii

Reagovat
avicii

Mane nech sa ukludni a Ramsdale to bude všeobecne neoblubeny hráč u fans ostatných fans, nesympaticka držka

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
mikelinos

ne, ale nice try

Reagovat
Taiger

Reagovat
Remt

Ramsdale nesympaticky? neprijde mi. Ale neoblibeny hrac u fans ostatnich tymu bude, protoze chyta dobre jak svina

Reagovat
Taiger

Reagovat
Svatej

Ramsdale dela to, co Martinez, ale narozdil od toho hnusaka nesvede behem toho nasrat fanoušky soupeře, spis naopak pobavi.

Reagovat
Front hell

Klidně můžeš napsat že je dobrý brankář a nemusíš psát takovou křeč

Reagovat
mistr129

Reagovat
Golasso

Reagovat
avicii

Je dobrý ale tie jeho gestá, to mu fans dajú zožrať každú jeho chybu dva krat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

Přitom xG: 0.72-0.2

Reagovat
O.Giroud

ved fans Chelsea pochopia ked si to zaziju.

Reagovat
Kixi Syhimour

Naprosto zasloužené vedení, ideálně to mohlo být i 3:0, nicméně naše neschopnost a Ramsdale zatím drží Arsenal nad vodou, snad se Mikelovo štěstí dnes neuplatní.

Každopádně Klopp vypadá dnes na drogách, pokud on začal tu hádku, tak se Arteta hezky nenechal. Mané je strašně moc přemotivovaný, tu žlutou měl mít už před tím faulem. Celkově je to takové vyhrocené, na to že to není žádné derby, ale Arsenal to zvládá docela dobře. Klopp by nás měl uklidnit (ale ten právě zrovna klidné také nevypadá...)

Co se týče výkonů tak na straně Arsenalu jednoznačně Ramsdale u nás Fabinho, překvapuje mě Oxlade, který jezdí dozadu a Thiago ukazuje svoje kvality + Arnold potvrzuje útočnou formu, vzadu mu pak konečně někdo pomáhá, nicméně i tak to je někdy moc rizikové.

Třeba ale určitě přidat další góly, naší obraně pořád vůbec něvěřím.

Reagovat
J0EL

S tym 3:0 ale srandujes vsak? inak ste lepsi, ale to nie je nic necakane.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jeden gól, tutovka Salaha a střela Thiaga? Za mě s trochou štěstí mohly jít do sítě všechny střely.

Reagovat
J0EL

Tak si si zas napocital kazdu strelu za gol?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak zas?

Tak gól je gól, Salah je tutovka i dle tady mistra129 a šance Thiaga i s tou pitomou dorážkou byla velmi dobrá. To snad šance na góly nebyly? Nebo proč se tady teda řeší fantastický Ramsdale? To teda vychytal nějaké drobky? Ještě tam napíšu to IDEÁLNĚ

Reagovat
J0EL

0,72xg. Netrep uz...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

3:0 by to bylo jen s ozralym Kepou v bráně, však reálně jste měli šance, který by brankáři meli v pohodě chytat

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak máme jeden gól, o šanci Salaha tu píšou i někteří Arsenalisté jako o tutovce. A do toho ta střela Thiaga.

A proto jsem tam napsal "ideálně".

Reagovat
Svatej

Z druhý strany ten gol by dobrých 5 gólmanů chytilo, Salahova rána byla v super pozici, ale reálně šla do golmana, kterej by +- na timhle místě mel v danej okamzik být.

To by jsi chtel vážně moc. Z druhy strany jak pises - to slovo " ideálně" te z toho tvrzení tak nejak vysvobozuje, jen bych čekal víc, kdyz to napíšeš.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten gól by opravdu dobrých pět gólmanů nechytilo, možná tak ti nejlepší gólmani planety, však to bylo z blízkosti po přesném centru s výborným zakončením.

Rána Salaha je tutovka, musí z malého dávat gól, to že nezakončil dobře je věc druhá.

Třetí gól za mě by měl Thiago dávat, ještě když tam má tu dorážku, ale Ramsdale si hraje na Haška, ideálně je tam přesně z toho důvodu toho, že to tak ideálně mohlo být.

Reagovat
Svatej

Však proto píšu 5, to tu prijde jako moc velky cislo?

I sam Ramsdale to mel v dosahu, jen byl prostě pomalej, v pohodě bych lepším gólmanům věřil na super zákrok.

Vsak to zakončení je ale přece podstatný. Když vystřelis jak jouda, jdou ti sance na gol do kopru

Fuha to jses fakt prilis velkej optimista, koneckonců vidis to sam na xg. Nemusis ho brát v plny mire jako olnohodnotnej ukazatel, ale ta metrika by vam nedala ani jeden celej gol ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak špatně pochopeno to těch 5 dobrých, má chyba, omluva. S tím, že by to měl Aaron prostě nesouhlasím.

Ano, zakončení je podstatné, ale to nic nemění na tom, že to byla dobrá pozice, ne? Proto píšu i o naší neschopnosti.

Je to možné, já bych ten optimismus zaměnil za ideálně a už to nechal být. S tebou se hádat nechci, na si tě moc vážím

Reagovat
Svatej

❤️❤️

Reagovat
O.Giroud

Salah si to este kopol tusim do svojej stojnej nohy. Dobre zachranil tu dorazku Maneho po strele Thiaga, ale tiez ziadny wonder save. Skor by som sa zamyslel nad tym, ze vobec k tym dorazkam prislo.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Golasso

No nic, průběh celkem očekávaný. Na takové úrovni ještě nejsme, abychom to vyhráli, ale aspoň bojujeme.

Co se vůbec stalo, že Arteta chtěl sundat Kloppa? Ten vypadal, že by ho v tu chvíli zabil

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi to začal Jürgen, když poněkud hlasitě protestoval proti jednomu faulu a v té atmosféře se to rozjelo

Reagovat
Golasso

Aha, díky . To muselo být něco extra teda, takto jsem Artetu nsraného nikdy neviděl (ani jako hráče)

Reagovat
mistr129

Já bych tipnul že Arteta za tu ruku v ksichtě řval na Maného a Klopp začal na Artetu

Reagovat
Edgewalker

To mezi Artetou a Kloppem mi uniklo, v kolikáté to bylo minutě cca, pamatuje někdo?

Reagovat
gocii

32.

Reagovat
Edgewalker

Díky.

Reagovat
Golasso

Tak to už si přesně nevzpomenu, sorry, ale chvíli před tím gólem

Reagovat
O.Giroud

Dostali zlte karty, tak to urcite bude v statistikach

Reagovat
merlick

..bojujeme? to bol vtip vsakze

Reagovat
Golasso

Ne, nebyl. První poločas jsme se drželi a bojovali.

Reagovat
Nikikrew

1:0 beriem vsetkymi 10tmi. Som si isty, ze 2 polcas bude iny a budeme viac na lopte. Teraz sa musi ukazat ESR a Saka a potiahnut ten tim. Mozno by som dal do hry Odegarda namiesto Lokongu, Partey sice hra mizeriu ale ma aspon tie skusenosti. Auba opat k hovnu tak ma 2 polcas co napravovat. Plusy brankar a obrana, minus zaloha a Auba. Verim, ze na remizu mame

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mistr129

Mínus určitě i White, dvakrát to tam vyloženě namazal (na začátku tím vyvezením a pak před tou Salahovou tutovkou) plus rozehrávku taky někdy řešil nesmyslně. To bylo myslím zrovna chvíli před tím gólem, kdy to mohl v klidu nakopnout doleva a místo toho našel přímo stopera Liverpoolu.

Reagovat
Nikikrew

To som si nevsimol ale opat kvantum odhlavickovych lopt a dobra pozicna hra. Liverpool je vzdy 1 polcas velmi silny a zvladli sme to celkom solidne (ked to porovnam s predoslymi zapasmi na Anfielde )

Reagovat
mistr129

Jako jo, obrannou práci si odvádí dobře, ale mohlo jí být mnohem méně, kdybychom trochu víc podrželi balón

Reagovat
J0EL

remiza by bola skvela, ale bojim sa, ze na brejky nas dostanu.

Reagovat
iamek

xG: 0.72-0.2

Zajímavé

Reagovat
Svatej

Kyxi, je to furt na 3:0?

Reagovat
iamek

Takže vlastně Ramsdale nechytil nic navíc

Reagovat
Svatej

naopak statisticky zaostává, traged!

Reagovat
Trand

Super, už ten přestup můžu zase kritizovat jako v létě

Reagovat
Svatej

Kixi *

Reagovat
Luc-Luc

To je docela malo, ta sance Salaha, to byla tutovka...pak Trent a Thiago a pak Maneho gol, za me pres 1 urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Ole bude končit dnes v 7 UK time mimořádné jednání boardu

Reagovat
mr.Silver

Nejhorší je, že tam budeme muset Aubu trpět do konce zápasu

Reagovat
Lacko_Boh

stat sa moze cokolvek

Reagovat
Taiger

rastaclaat still

Reagovat
Trand

Jinak si myslím, že je dobrý tah nechat Tienreyho na lavičce, sice levá strana dopředu nic moc, ale s tím, jak Tierney rád útočí by tam Salah často běhal do protiútoků.

Reagovat
tunkic

nechces to vzit zpatky?

Reagovat
Trand

Ok, tak nic

Reagovat
Azza

Reagovat
Minister

Sambi je mimo

Reagovat
Kixi Syhimour

Chamberlain

Reagovat
mr.Silver

Lokonga asi něco vypil o přestávce

Reagovat
Nikikrew

ok Lokoga dole co najskor

Reagovat
O.Giroud

Ramsdale pod sem kam deeeeeeeees

Reagovat
Kixi Syhimour

Jota proti Arsenalu

Reagovat
Kixi Syhimour

White jak se klouzal

Reagovat
iamek

Ten už je u stadionu Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

yessssir

Reagovat
mr.Silver

Bože

Reagovat
EL Gringo

Diooogoo

Reagovat
iamek

Tavares a White jak tam projel. Ty vole to je zoufale CB.

Reagovat
Minister

Ty si posadnutý chlapče

Reagovat
Golasso

Ten nemůže být posedlý, i démoni z pekel a zlí duchové mají nějakou úroveň

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
J0EL

Lol, ty si tupelo

Reagovat
Front hell

Reagovat
Minister

Toto nechápem, furt také isté chyby

Reagovat
Luc-Luc

Diogooooooooooooooooooo

Reagovat
Miguel19

Co to tam má Arsenal za loupáky

Reagovat
Svatej

Wtf?!?!?!

Reagovat
Golasso

Klasika tvl, prohrajeme si to nakonec sami

Reagovat
mithro

krasna akcia arsenal

Reagovat
iamek

Reagovat
tunkic

To je kouzelny, kdyz se prijdou vysmat zrovna fans ManU

Reagovat
mithro

preto, ze teraz United stoji za hovno nemozem pochvalit akciu druheho timu? tak to uz hej

Reagovat
tunkic

Na to, ze byste se ted meli krcet nekde v podpalubi kanalu, nejak vystrkujete ruzky

Reagovat
avicii

Jota krása ako ich tam vykupal.. Co tam predvzda od začiatku druhého polčasu Arsenal v obrane tak to klobúčik

Reagovat
iamek

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaal Diiiooooogooooaaaaal si je pokouril

Reagovat
smazaný uživatel

Partey všimli ste si ho pri tom bránení Jotu?

Reagovat
Nikikrew

ach boha

Reagovat
ajouki

Ramsdale si to užívá tak moc, že začal chytat jako brankář NHL?

Reagovat
Remt

no blafák do backhandu nevychytal

Reagovat
Remt

Tomu říkám zkušeně si to povodit. To jsou takový ty typy golu, které se ti povedou na tréninku ale v zápase většinou nikdy A to jsem chtel uz napsat ze Jota je nějakej mimo dnes

Reagovat
tunkic

Klid zachoval neskutecne

Reagovat
Registrujisejenproto

JOTAAAAAA <3 nádhera

koukám od cca 40. minuty, těšil jsem se že Arsenal je zase po letech konkurenceschopný klub, ale hovno, tohle je velmi špatný výkon od nich

Reagovat
Miguel19

Arsenal si asi ještě nevyzkoušel rozehrávku od gólmana proti presujícímu týmu ne? Ti hráči vůbec neví. Na míči jsou docela kopyta...

Reagovat
iamek

Reagovat
PP

no, zrovna proti asi nejlépe presujícímu týmu s City to je klasika. Já se tohoto a zápasu s City nejvíc bojím, na ně prostě nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

lol? videl jsi i ty jine situace, kdy to zvldalai naprosto v pohode?

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Svatej

Ted uz to sem klidně sypej Kixi

Reagovat
Hachim Mastour

Aj United mam radšej než odpad z Liverpoolu momentalne

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Hachim Mastour

Co nechapes? Nikdy som nemal rad Liverpool. Obzvlast, ked Arsenal proti nemu prehráva

Reagovat
mistr129

Já měl Liverpool vždycky jako klub rád, ale v současný době jsou skoro na úrovní Slepic. Opakem je Chelsea, kterou jako klub rád nemám, ale momentálně jsou sympatický

Reagovat
Hachim Mastour

Mne je Chelsea momentalne sympaticka natolko, ze som si ju dal do oblúbených, pretoze Thomas Tuchel je moj najoblubenejsi trener

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
repkajebuh

Arsenal je dnes fakt s smíchu. To je tak o dvě třídy větší rozdíl dneska. Arteta idiot, jak tam startoval. Snaží se být jak Pepek i chováním a vším, ale nejde mu to. A asi ani nikdy nepůjde

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Neskutečné naspeedovany Pool. Snad tohle někdy zaziju u nás. Ti drevaci na DM a v obraně vůbec netuší.

Reagovat
PP

dřeváky máte momentálně vy..

Reagovat
iamek

To víme všichni

Reagovat
fenixLFC

ved ste o u vas zazili nedavno

Reagovat
Kixi Syhimour

To je zase šancí , ideálně už to mohlo být 6:0

Reagovat
oli9

V klidu bude to 4:0

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kixi Syhimour

může být

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

nemohlo, cekni xG

Reagovat
Miguel19

Ten levý obránce Arsenalu je totální Bissaka. Stejný účes, pohybově naprosto totožný..

Reagovat
Trand

Asi tolik k naší zlepšené obraně

Reagovat
Edgewalker

Neházel bych to jen na obranu, hlavně záloha je úplně v hajzlu, nepodrží balon, nevyveze, špatný pohyb...to se pak nemůžeme divit že se obrana sype.

Reagovat
Golasso

Obrana si to vyžírá za zálohu i proti slabším týmům, tady to už prostě nejde no ...

Reagovat
Trand

A Tomiyasu a Nuno jsou snad záložníci? White taky několikrát ztratil hloupě balon. Jako máte pravdu, problém je i v obraně, ale nelze to všechno hodit na ní.

Reagovat
Trand

Na druhou stranu je pravda, že často nemají komu nahrát a tak se to snaží konstruktivně vyřešit a pak to končí chybou.

Reagovat
Golasso

Jenže u stoperů to je chyba hlavně toho, že prostě jsou permanentně jak na kolotoči. Ten tlak pak vytváří prostředí pro chyby. Ve vyrovnaném zápase by na ně neměla jít ani polovina těch akcí. Nejsme schopní podržet míč v bezpečné vzdálenosti. U toho Nuna to byla taková Xhakovinka no

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Trand

Částečně souhlasím, ale pořád je tam spousta velkých individuálních chyb, které tam prostě být nemůžou.

Reagovat
Golasso

Jako jo, ale ta obrana je hodně mladá a tyhle chyby budou přicházet. Ten obrovský tlak dneska nezvládli a záloha je v tom nechala vymáchat, snad si z toho odnesou ponaučení.

Reagovat
Trand

Jako já jim to ani nevyčítám, Liverpool takhle vykoupal mnohem lepší hráče než ty naše, upřímně já podobný průběh čekal.

Reagovat
Golasso

Já teda doufal, že nedostaneme takovou bídu, ale čekal jsem to taky špatný. My prakticky nemáme jak Liverpool porazit. Přes ten jejich press se kombinačně nedostaneme, protože nemáme kompaktní střed zálohy a na brejky bychom potřebovali hráče, co jsou silní v soubojích a klidní na míči, což ti naši mladí nejsou

Reagovat
Golasso

resp. klidní ve finálce

Reagovat
tunkic

Reagovat
Minister

Reagovat
Trand

Jj, jedno souvisí s druhým. Ale těch chyb tam je neskutečně v druhém poločase, to normální tým nepředvede za 3 zápasy. Záloha samozřejmě nepomáhá, ale každý obránce dnes už udělal několik hloupých chyb, možná s výjimkou Gabriela.

Reagovat
Minister

Tak keď sa to na nich vkuse valí, tak sa fakt ťažko hrá potom.

Reagovat
Svatej

Co to dělají

Reagovat
Luc-Luc

Skoda toho prebrani balonu,to mel byt gol

Reagovat
jk

Ou tak to koleno do vajec bylo hodně drsný

Reagovat
mr.Silver

Partey je dneska hrozný

Reagovat
iamek

Talks inside #mufc regarding possible sackings include Kieran McKenna and Mike Phelan, as well as Solskjær

A virtual meeting has been scheduled for 7pm with Solskjaer’s compensation terms on its agenda.

Tohle vypadá jako tutovka. Skoda McKenny :/. Toho bych rad zase viděl u U18.

Reagovat
Svatej

Tohle bych se vzteknul z Artety. Tym se prorve konecne prvnim presingem, aby to Tavares vratil na stopery

Reagovat
tunkic

Moc nechapu, proc v tuhle chvili sundava Lacu namisto Auby

Reagovat
Luc-Luc

Ten Tavares hraje s nama? To je hrozne od nej ty prihravky

Reagovat
Minister

Ten už mal byť tiež dole. Je úplne v lese dneska.

Reagovat
mr.Silver

Ramsdale

Reagovat
O.Giroud

no jo, toto uz bol slusny zakrok

Reagovat
Luc-Luc

Ramsdale

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah

Reagovat
Hachim Mastour

Gabriel vyskolil Salaha a tak to ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsdale chytaa jak dable, Arsenal fans ruky nohy bozkavat... a mnohi sme sa mylili

Reagovat
tunkic

*vsichni

Reagovat
EL Gringo

Akoze toto mala byt penalta

Reagovat
jk

Reagovat
tunkic

Reagovat
EL Gringo

Tak prial som ju Mohamedovi no Ale nakoniec ju ani nemusel mat a aj tak sa dockal

Reagovat
tunkic

Formu ma paradni, ale na tyhle “pady” by se mel vysrat..

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

Salah se do toho padu oprel jak kdyby dostal bodycheck.

Reagovat
iamek

Nadhera

Reagovat
J0EL

Toto je solidny cringe co tu ty predvadzas

Reagovat
Golasso

Arsenal prohrává a nejvíc nezvládá náš latentní fanda iamek

Reagovat
J0EL

potrebuje si zlepsit naladu, pretoze united hraju hovno.

Reagovat
O.Giroud

Alebo len chce aby Arsenal nebodoval lebo vie, ze bude bojovat o EL.

Reagovat
Golasso

Tak snad mu to trošku pomohlo

Reagovat
O.Giroud

Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

je to idiot no

Reagovat
Kixi Syhimour

Nazdaaaaaaaaarrrr

Reagovat
Kixi Syhimour

Naprosto perfektní souhra, Jota + Mané + Salah

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Luc-Luc

Moooooooooooooo

Reagovat
Svatej

Tohle mel Ramsdale vybehnout

Reagovat
tunkic

ted zaspal no

Reagovat
jk

Reagovat
Svatej

Přišel o koule no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mithro

liverpool sa prebral no. je to krasa, ked hraci behaju a vedia, kam maju behat

Reagovat
iamek

Tohle je jak jiný sport oproti tomu co letos predvadime my

Reagovat
Hachim Mastour

Nieeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
O.Giroud

easy

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaaal Yeeeeeeees Moooooo a Mane nesobecky

Reagovat
vitasrp

Ten Tavares, to je teda výkon. Rozehrávka naprostá katastrofa a teďka by udělal daleko líp, kdyby běžel se Salahem a nechal Maného pálit z úhlu, než takhle otevřít přihrávku do úplně prázdné branky.

Reagovat
mr.Silver

šílený výkon, ale je mladý a dneska hrozně přemotivovaný, měl ho Arteta sundat kolem 55. minuty.

Reagovat
J0EL

Dneska je otrasny. S Tierneym to mohlo byt ine no.

Reagovat
Trand

Tierney by byl permanetně v útoku a vypadalo by to podobně jako teď v druhém poločase si myslím.

Reagovat
Remt

Uff, tohle uz nemohl mit ani Ramsdale

Reagovat
O.Giroud

MINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMINOOOO

Reagovat
iamek

Reagovat
dantetomas

Alisson zakrok v suchom tricku, Ramsdale by do toho hodil tri piruety aby to dobre vyzeralo

Reagovat
VTID94

Úplne ani sa nehodil ze mám pi*i to dam aj v postoji

Reagovat
mr.Silver

Debakl

Reagovat
Luc-Luc

Gooooooooooooooooooool Takumiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Valec

nebejte v brane Ramsdale, tak uz je to tak o 5

Reagovat
Kixi Syhimour

Japončíííííík

Slušné střídání a souhra s nejlepším pravým bekem

Reagovat
Hachim Mastour

Preboha ziveho. Zlaty United. Nenavidim Liverpool

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

ani nahodou.

Reagovat
Ranoth

ani sa necudujem, stale dostavat take debakly

Reagovat
avicii

Papaj 4:0

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Moc mu to preju Minaminovi

Reagovat
ondris

Reagovat
Coutinho10

woooooooooooooooow to jsouu laaaaaahuuuuudky wow

Reagovat
Nikikrew

OK chodte do pice s tymto

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Arnold mi zachranuje draft

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Edgewalker

Ten pocit když chytáš jak bůh, ale i tak dostaneš čtyři fíky, protože ti před tebou jsou úplně neschopní

Reagovat
tunkic

chudak kluk

Reagovat
VTID94

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

U nás by to AWB namrdal do prvního beka nebo hodil svoji zasekavacku, protože ve vapne by byl jeden hráč

Reagovat
VTID94

Stevie G ma dnes moc pekný deň

Reagovat
Registrujisejenproto

United a Arsenal dostali od LFC tezky rape

Reagovat
O.Giroud

co z toho ked potom sa strati s Brentfordom, Brightonom a West Hamom

Reagovat
Registrujisejenproto

Tyto kluby si body v tech zapasech zaslouzily. United a Arsenal (az na dve akce), to nema nic spolecneho s top fotbalem

Reagovat
Nikikrew

Emil sa diva ako mu zabieha Arnold, nadhera no

Reagovat
smazaný uživatel

ok, radsi stardance teda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Svatej

konečně odvážný vyjádření, jen houst

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
O.Giroud

Morton si zasluzil

Reagovat
O.Giroud

Morton si zasluzil

Reagovat
Kixi Syhimour

Morton je tady

Reagovat
mr.Silver

Pořád je největší průser záloha, já fakt nevím, koho bychom museli koupit, aby byl ve středu trochu klid, a abychom dokázali podržet na 5 minut balón

Reagovat
Minister

tak tak, bez zálohy sa proste hrať nedá.

Reagovat
VTID94

Klopp tam posiela mladých chlapcov ako keby hrali týmom zo 4 ligy

Reagovat
oli9

Konečně válec, arsenal zas tam kde má být

Reagovat
Lacko_Boh

je dobre, ze sa snazime hrat takyto futbal? Ocividne, kvalitu na to nemame..

Reagovat
tunkic

Odegaard je teda posledni dobou taky slusne mimo

Reagovat
Luc-Luc

Hezky pekne ynwa!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondris

za Mortonov debut v lige.

Reagovat
Remt

Mám rád zapracovavani mladých, jen ať se otloukavaji

Reagovat
martin.b

Taková klasika, ty co si to s námi chtějí rozdat ve vysokým pressingu většinou zničíme…museli by mít v týmu jiný kalibry aby to na Anfieldu s touhle taktikou vyšlo.

Reagovat
Baronne

https://www.youtube.com/watch?v=2rykM9Ksn8k&ab_channel=MoreSidemen Tohle s Artetou jste viděli? Kdo tak nějak sleduje youtubery, docela prdel

Reagovat
Melda

Ramsdale je skvělej to se musí nechat a je to i sympaťák.

Reagovat
Remt

Včera mě pěkně sral je skvělej

Reagovat
ttopi

Ty vole....

Reagovat
ttopi

Znova ty vole...

Reagovat
ttopi

Má bejt k Barce

Reagovat
Ranoth

RIP in peace Ole, budes chybat

Reagovat
Thab

Takže Lampard < Ole < Arteta, vyřešeno

Reagovat
mithro

Michael Carrick in charge on interim basis

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dva zápasy než přijde nový manažer

Reagovat
mithro

United looking for interim for rest of season.

Reagovat
martin.b

Zidane zdá se odmítl a nikdo jinej na trhu není…Blanc by jako interim dával smysl nebo ?

Reagovat
mithro

j, dava to cele zmysel, pretoze cely ten klub je jeden velky clusterfuck

Reagovat
Busby babes

kdyz nas ridi klauni, tak nic jineho nez cirkus z toho byt nemuze...

Reagovat
O.Giroud

Uz netrenuje v Arabii ci kde to?

Reagovat
fenixLFC

Jojo ako ole

Reagovat
Busby babes

tak tam neni moc moznosti pro ty dva zapasy... pak pujde i on.

Reagovat
Makiii

Ole oficiálně venku.

Reagovat
Luc-Luc

skoda no, Oleho jsem mel rad ale s tim tymem, co maji, to je fakt ostuda nehrat o titul

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Stones, Laporte, Cancelo, Rodrigo, Gundogan (C), Bernardo, Palmer, Sterling, Foden.

dnes to zvládnem :)

Reagovat
Miguel19

To snad není penalta tvl...

Reagovat
Front hell

Reagovat
dantetomas

Furt rovnaka mrdka ten Sterling

Reagovat
Taiger

To je jasná penalta lol, však ho škrtnul pravou nohou do stehna

Reagovat
RKBoy

čo tam tí burani bučia, sú slepý?

Reagovat
Taiger

Cancelo je nejlepší bek v lize o parník

Reagovat
RKBoy

najlepší može byť, ale o parník určite nie.

Reagovat
Taiger

Jj, to přeháním

Reagovat
Front hell

Není o čem

Reagovat
diastan

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
blaugrana

Ked si pomyslim, ze kedysi chcelo City vymenit Cancela za Semeda....ach

Reagovat
MCFC_8

Razza za to simulovanie zlta bola kde? A Joao klobuk dole, paradne vykony uz 2.sezonu po sebe a to ako na pravej tak aj na lavej strane

Reagovat
Kixi Syhimour

Naprosto skvostná asistence

A Palmer v základu

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně teda záloha Evertonu byla kde?

Reagovat
diastan

Reagovat
Taiger

pumelicaa

Reagovat
mithro

ten Rodri je skvely. a potom tam posle este taky gol.

a my si dame McFreda

Reagovat
Kixi Syhimour

Fantastická rána

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mastný Chobot

Leeds by dnes mohol zlomiť rekord PL, v kádri má 15-ročného chlapca ešte že Sigurdsson už nie je v Tottenhame

Reagovat
jk

Ty seš fakt hovado

Reagovat
Cobra

Reagovat
Maximm9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
8lampard8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Taiger

Kane dneska doufám hattrick, ať ukáže, že je stále nejlepší hroťák v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Co je s Raphinom?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa FB Leedsu je chorý.

Reagovat
avicii

Škoda chcel som ho dnes vidieť

Reagovat
vicinda07

Davies a Winks dostanu sancu vzdy ked pride novy manager a ten az po par zapasoch zisti ze su k nicomu... Nemoze niekto z trenerskeho teamu upozornit dopredu ze to je stratene :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Conte udelal netvora i z Mosese. Winks v sobe rozhodne talent ma.

Reagovat
smazaný uživatel

A kto je tam aktuálne lepší na CM, ako on? A nepíš prosím, že Ndombelé. S ním musí byť zle, keď ho už v poradí 4. tréner nedá hrať. Je to jednoducho flop a najneskor v lete musí preč, lebo sa nám nič nevráti. A to som dlhodobý kritik Winksa.

Reagovat
jk

Ndombele je imo neprodejný. Podobný případ jako třeba Auba ve woolwichi. Prostě příliš vysoký plat na svou výkonnost. A druhý faktor je Levy, který bude chtít co nejvíc zpátky no a on nemá hodnotu už ani 20m.

Reagovat
Cobra

Jsem si říkal ať to Digne dobře nekopne. Vůbec mi nedošlo, že hrajeme proti Leedsu. Ty dresy šíleně klamou.

Reagovat
mithro

to je lahodkovy zapas

Reagovat
mithro

James

Reagovat
iamek

Reagovat
jk

Conte out

Reagovat
avicii

Leeds jasne lepší a zaslúžene vyhráva

Reagovat
mithro

Reagovat
Golasso

Ten výraz Conteho po gólu ... : "Achjo, kam jsem to vlezl. Snad Levy splní naši gentlemanskou dohodu a dá mi v zimě 500 bambilionů na přestupy"

Reagovat
Front hell

ten stal za to

Reagovat
jk

Podobný výraz jsem měl, když jsem si přečetl sestavu a zjistil, že hrajeme 541 doma proti oslabenému Leedsu.

Reagovat
Golasso

Je to Conte, on variace na tohle rozestavení hraje furt, pokud vím . Já bych to tak tragicky neviděl, materiál na wingbacky tam jakž takž máte a i toho rozestavení může být dost ofenzivní, když je to potřeba. Spíš jestli bude stačit celková kvalita na to, co chce Conte hrát ...

Reagovat
Cobra

Jestli zvládne Sessegnon a Gil poločas, ihned bych je tam šoupl místo stojícího Sona a 0 IQ Reguilona. Ndombelé ať je jaký chce, furt je s přehledem náš nejlepší záložník. Naopak Hojbjerg je náš nejpřeceňovanější hráč, který sice dovede vybojovat balón, ale nedokáže tuto výhodu dále rozvinout. Change my mind.

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds úplne zaslúžene. Bohužiaľ sa na nás neda furt pozerať.

Reagovat
Makiii

4 hodiny hracího času je Spurs v PL bez střely na bránu... Co se Conte zbláznil s tím Daviesem furt a Winksem?

Upřímně až na pár "výjezdů" Lucase a Sona to je fakt katastrofa ze strany Spurs.

Danielovi přeji každý gol!

Phillips na stoperovi, Bamford a Rapinha, Ayling a Koch out a i tak jim to stačí...

Reagovat
jk

Reagovat
RKBoy

kam to Conte vliezol, takto si pokaziť renomé.

Reagovat
Whitemedia

Tottenham have gone 274 minutes without a shot on target in the Premier League.

To už je docela brutální.

Reagovat
Front hell

To už není ani k smíchu

Reagovat
Kixi Syhimour

A stejně se směješ

Reagovat
Front hell

Nejde odolat

Reagovat
vicinda07

Ndombele moze mat problemy s fyzickou ci moralkou ake chce, je to jediny tazko citatelny hrac ktory vie nieco vymysliet, okamzite na plac... Dalsi strasidelny polcas, hladame dno..

Reagovat
smazaný uživatel

Na 3-5-3 jednoducho nemáme hráčsku kvalitu. Je tam obrovský priestor medzi útokom a ostatnými. Nikdy som nemal rad ten systém, snáď má Conte presvedčí.

Reagovat
jk

Hlavně si s Contem Bielsa krásně vytřel řiť a celou hru postavil na pressování krajů hřiště a Contemu rozbil úplně celý systém. Dier a jeho kolmé přihrávky krásně ukazovaly jak snadno se dostat za půlku, Škoda, zle si toho Winks a hlavně Hojbjerg za celou dobu nevšimli.

Reagovat
fenixLFC

na 353 nemate hlavne pravidla

Reagovat
mithro

na Conteho caka tazka robota, zatial je to herne bieda. Kane sa moze pridat k Maguireovi a hrat len proti Albansku.

Reagovat
smazaný uživatel

Strela na bránu Conte Lilywhite army

Reagovat
ajouki

Harry Winks je takový Kepa středu pole. Od každého souboje odtlačený a když odkopává míč, tak nemá razanci to poslat ani za polovinu. Pak se dá do sprintu a je úplný konec.

Reagovat
jk

Kepa stál 70m ty filozofe

Reagovat
ajouki

To je argument tady do diskuze, ale na hřišti je to úplně jedno. Tam jsou oba špatní.

Reagovat
Cobra

Son je úplný lempl....

Reagovat
Mastný Chobot

Son klasik

Reagovat
Front hell

kvalitní rozehravka

Reagovat
jk

Snad to vikingovi pomůže a trochu se zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Góóóóól Conte

Reagovat
Cobra

Nejvíc tady natírám Hojbjerga a Reguilona...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj nabudúce prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak celkem opravnene za tu prvni puli. Oba byli spatni

Reagovat
Free_player

Reguilonek

Reagovat
jk

Ježíš, ta oslava byla úplně lovely <3

Reagovat
smazaný uživatel

Sessegnon kto to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidim toho Royala, tak se i normalne styska po Kieranovi a Sergovi. Kieran, sice neumel branit a Serge byl schopen sam zazzdit 3-4 zapasy rocne, ale ve zbytku zahral dobre. Co ten Enerson umi? Na wingbacku by nemusel byt spatny Lucas, jinak je to otresne slaby ta prava strana.

Reagovat
jk

Podívej se znova na zápas s CP a ten Emersonův progres ti bude připadat úplně neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dneska koukam na prvni cely zapas asi po dvou letech.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi pracuješ v zdravotníctve, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, i pred odchodem Poche, jsem se malo dival live, protoze o vikendu proste radsi travim cas s rodinou, ale tehdy jsem koukal na cele zaznamy a v tydnu na LM. Od te doby jednak ten fotbal nestoji za vic nez za sestrih a taky jsem koupil stary barak, ktery svépomocí zapochodu rekonstruuju. Jo a jako relax jsem zacal hrat World of Tanks Blitz, takze "nemam cas" by byla trochu lez. Nemel jsem chut.

Reagovat
smazaný uživatel

Správne rozhodnutie. Tiež by som mal.

Reagovat
smazaný uživatel

No, otazka co z toho seznamy by si mal? WoT Blitz a rekonstruovat s rodinou na krku starou ruinu bych rozhodne nedoporucil

Reagovat
smazaný uživatel

WOT blitz rozhodne nie, samotné WOT mi stačí.

Mal som na mysli skôr tu rodinu a kúpa nejakej nehnuteľnosti. Do rekonštrukcie starého domu sa mi vôbec nechce, asi skôr nejakú novostavbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako taky jsem nechtel, no v Brne jsem se na vic nezmohl...

Reagovat
jk

Takhle prospat nejhorší období Spurs za poslední dekádu…

Reagovat
smazaný uživatel

Eh, no jako nebudu kecat, to ze hrali hovnajs s tim melo dost co docineni. Zivot je proste kratky na to abych se tyden co tyden 2-4 hodiny nudil. A jak nesleduju Spurs, tak nekoukam na zadny fotbal.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

A jako je mi jasne, ze to zakriknu, ale Davies normalne na tom LCB vypada skoro jak profi fotbalista.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele