Premier League - preview 11. kola

05.12.2020, 10:48, aktualizováno 07.12.2020, 08:00
Previews
Amex Stadium (© AFP)
Southampton naposledy přišel o výhru nad Manchesterem United a nyní si chce spravit náladu na půdě Brightonu. Ten je až šestnáctý, z deseti zápasů vyhrál jen dvakrát...
Brighton & Hove Albion - Southampton FC  (pondělí 21:00)
Zraky fanoušků anglické kopané se v pondělí budou ubírat na jih Spojeného království. Do Brightonu, kde místním Seagulls stoupá forma, dorazí přes 60 mil vzdálená družina ze Southamptonu, jenž se i přes neúspěch z posledního kola drží nečekaně vysoko.

Rozjezd trval poněkud delší čas, ale nyní se již zdá, že Brighton kráčí po správné cestě. Zatímco v úvodních sedmi kolech sezóny získali Racci pouze pět bodů, v posledních třech zápasech získali stejný počet, přičemž ani jednou neprohráli. Minulý víkend Seagulls dokonce remizovali se silným Liverpoolem, když dělbu bodů zajistil pozdním zásahem Pascal Groß.

Ani Southampton neměl zcela ideální úvod ročníku, když první dva duely prohrál. Následně se ale Saints rozjeli a další porážku zažili až týden zpět. Přitom v duelu proti Manchesteru United to po prvním poločase vypadalo na úspěch Světců, jenže po změně stran sklapla zákeřná "Csaplárova past", po níž se z vítězství radovali hostující Rudí ďáblové. I tak Southampton nadále figuruje v horní polovině tabulky.

Saints by pro utkání v Brightonu mohli pomoct ještě nedávní marodi Nathan Redmond s Dannym Ingsem. Racky pak přišla plichta s Liverpoolem poněkud draho, neboť zraněním ji odnesli Adam Lallana a Neal Maupay. První jmenovaný se proti Southamptonu, o startu Maupaye se teprve rozhodne. Po trestu za červenou kartu by se do sestavy mohl vrátit Tariq Lamptey, naopak Davy Pröpper s Alexisem Mac Allisterem nadále absentují.

Brighton to na Světce v rámci Premier League neumí. Oba kluby na sebe v nejvyšší anglické soutěži narazili doposud šestkrát, přičemž čtyřikrát se z výhry radovali Saints a ve zbylých dvou zápasech došlo na remízu. Seagulls navíc ve zmíněných duelech vždy alespoň jednou inkasovali. Southampton tak na jihoanglického rivala naposledy nestačil v roce 2012 ještě v nižší soutěži Championship.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - White, Dunk, Webster - Lamptey, Groß, Trossard, Bissouma, March - Connolly, Welbeck
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Pieters, Bednarek, Vestergaard, Bertrand - Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Djenepo - Adams, Walcott
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.46 - 2.86
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - Crystal Palace  (neděle 13:00)
Nedělní program jedenáctého kola Premier League započne od jedné hodiny odpolední duelem West Bromwiche Albion s Crystal Palace. Přestože rozdíl mezi oběma celky v ligové tabulce činí pouze tři příčky, hosté již oproti letošnímu nováčkovi stihli získat více než dvojnásobek bodů a navzdory matné formě z posledních týdnů budou papírovým favoritem i na stadionu Hawthorns.

Hlavním důvodem k optimismu v táboru Roye Hodgsona je uzdravení nejlepšího střelce a klubového talismanu Wilfrieda Zahy, jenž v posledních týdnech laboroval s koronavirem a jeho absence přispěla k nezáživným porážkám s Burnley a Newcastlem, jež zbrzdily doposud povedený nástup Eagles do sezony. Mimo hru zůstávají Martin Kelly, Wayne Hennessey, Nathan Ferguson a Connor Wickham.

Také na straně domácích se najdou hráči, kteří úspěšně zdolali koronavirovou nákazu a mohou se opět vrátit jak do tréninku s ostatními, tak do samotných soutěžních zápasů. V případě Baggies to platí o Kieranu Gibbsovi a Jakeu Livermorovi, přičemž obzvláště první jmenovaný se bude kouči Slavenu Bilićovi hodit, neboť dosavadní levý bek Conor Townsend si přivodil v minulém zápase s Sheffieldem United zranění kolene a čeká jej podle všeho čtyři až šest týdnů dlouhá rekonvalescence.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Ajayi, Ivanović, Bartley - Furlong, Sawyers, Gallagher, Gibbs - Pereira - Grant, Robinson
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Clyne, Dann, Cahill, Van Aanholt - Townsend, Kouyaté, McArthur, Eze - Ayew, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.07 - 3.26 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sheffield United - Leicester City  (neděle 15:15)
Domácí Sheffield už prostě a jednoduše musí zabrat, jelikož situace začíná být kritická. Kdo by si býval pomyslel, že po výborné loňské sezóně se budou svěřenci Chrise Wildera kdy krčit na samotném chvostu tabulky. Po deseti zápasech je to ovšem krutá realita - loňské překvapení soutěže prozatím uhrálo jediný bod, na první nesestupovou příčku ztrácí šest bodů a je nejvyšší čas, aby fotbalisté Sheffieldu konečně našli jakoukoliv formu. Proti nim bude stát celek, který se po reprezentační pauze také nenachází v žádném laufu, na Bramall Lane totiž zavítá Leicester City.

Sheffield zatím prožívá bez vytáček hrozivou sezónu. V minulém ročníku se tento celek mohl pochlubit fungujícím systémem a propracovaným taktickým plánem, který fungoval takřka na každého soupeře. Fotbalisté Sheffieldu loni pozorně bránili, soupeři nedovolili mnoho šancí a sami se naopak pravidelně do příležitostí dostávali. Tyhle dny jsou ale dávno pryč. Produktivní ofenziva je fuč, místo toho Sheffield za úvodních 10 kol zaznamenal pouhé 4 branky! Za zmínku také stojí, že v ani jednom zápase neskóroval více než jednou. V defenzivní fázi to sice žádná katastrofa není, více jak 2 branky Sheffieldu nasázela pouze Chelsea, nicméně čistá konta zatím chybí, Blades si doposud nepřipsali ani jedno! Leicester City tak sice rozhodně není ideální soupeř na nějaké chycení formy, ovšem Sheffield si už v tuto chvíli opravdu nemůže vybírat - musí začít okamžitě sbírat body, ať už proti němu stojí celek z předních příček, či jeho konkurent v bojích o záchranu. Jinak se může stát, že bude o prvním sestupujícím rozhodnuto velmi brzy.

Leicester sezónu odstartoval výtečně, v posledních týdnech se ale zdá, že se svěřenci Brendana Rodgerse dostávají do mírného výkonnostního úpadku. Po reprezentační pauze nejprve Leicester vyrazil na horkou půdu Liverpoolu, kterému chyběla řada důležitých hráčů, a tak se čekal vyrovnaný souboj. Lišky však na půdě úřadujícího mistra vyhořely, podaly mdlý výkok a zaslouženě padly po výsledku 3:0. Následovala remíza na půdě portugalské Bragy, kterou až v nastaveném čase zachraňoval Jamie Vardy, načež Leicester doma přivítal Fulham. A ani tento zápas Vardymu a spol. nevyšel, díky prospanému prvnímu poločasu už manko 0:2 nedokázali stáhnout a po výsledku 1:2 tak v lize podruhé za sebou prohráli. A náladu jim nevylepšil ani výlet na půdu ukrajinského Zorja Luhansk, kde značně obměněná sestava nevstřelila branku a soupeři podlehla 1:0.

Co se absencí týče, nejistá je účast dvojice obránců Enda Stevense a Ethana Ampadua, o nichž se rozhodne až těsně před utkáním. Na straně hostí se zase otazník vznáší nad stopery, není jisté, zda do hry zasáhne Caglar Soyoncü a k dispozici možná nebude ani Wes Morgan. Ricardo Pereira se pak po dlouhé absenci již sice vrátil do tréninkového procesu a v týdnu v rámci Evropské ligy dokonce nastoupil k soutěžnímu zápasu, z víkendového klání jej však vyřadí svalový problém.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Basham, Egan, Ampadu - Baldock, Lundstram, Berge, Fleck, Lowe - Oliver Burke, McBurnie
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Justin, Fofana, Evans, Fuchs - Mendy, Tielemans - Albrighton, Maddison, Barnes - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.07 - 3.56 - 2.01
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Arsenal FC  (neděle 17:30)
Nedělní podvečer bude ve znamení prestižního a divácky atraktivního severolondýnského derby mezi Tottenhamem a Arsenalem. Zatímco dříve mívali pravidelně navrch druzí jmenovaní, v posledních letech se karta obrátila a nejinak tomu je i letos, neboť favoritem budou domácí Spurs, zatímco trápící se Arsenal je až nebývale značným outsiderem.

Možnou pomocí pro hosty by mohla být zdravotní situace v kádru Tottenhamu, kde blíže neurčené zranění zabránilo Harrymu Kaneovi ve čtvrtečním startu v Evropské lize proti LASK Linz a start největší hvězdy Spurs je potenciálně v ohrožení. To samé pak platí i pro brankářskou jedničku Huga Llorise, jehož by mohl zastoupit Joe Hart, který ve zmíněném utkání s rakouským klubem inkasoval hned tři góly a nijak neoslnil. Za připomenutí zde však stojí údajně vážný zdravotní stav Heun-Mina Sona před letošním velkým zápasem Spurs proti Manchesteru United - korejský forvard následně nastoupil v základní sestavě a pomohl výraznou měrou k drtivé výhře Spurs na Old Trafford.

Také Arsenal má vlastní potíže s marodkou, a to především u Davida Luize a Thomase Parteye. Brazilský stoper se v minulém kole ošklivě srazil hlavou s Raúlem Jiménezem, a přestože z tohoto souboje vyvázl mnohem lépe než mexický forvard, jenž s prasklou lebkou skončil v nemocnici, ani Luiz se nevyvaroval krvavého šrámu a musel hřiště předčasně opustit. Partey vynechal poslední čtyři utkání vinou poranění stehenního svalu, ovšem kouč Mikel Arteta oznámil, že se letní posila z Atlética Madrid vrátila zpět do tréninkového procesu a má tak šanci být na své první derby s Tottenhamem připravena. Mimo hru ovšem zůstávají forvardi Nicolas Pépé a Gabriel Martinelli, jeden vinou karetního trestu, druhý pokračuje v rehabilitaci po vážném zranění kolene.

Na straně Spurs není pouze aktuální forma a postavení v tabulce, ale i výsledky z předešlých let. Domácí se svým úhlavním rivalem na své půdě v Premier League neprohráli již šestkrát po sobě a ve čtyřech případech šlo rovnou o jejich vlastní triumf, přesto však Arteta nedělního soupeře neoznačil za kandidáta na zisk titulu. "Na řeči o tom, kdo může získat titul, je ještě příliš brzy. Ale už nyní lze říct, že jsou v takové pozici, v jaké jsou, díky tomu, že jdou správným směrem. Musíme se dívat dále, jak na tom budeme po osmatřiceti kolech, po této neděli chceme být Tottenhamu o tři body blíže."

Přestože jsou týmy Josého Mourinha obvykle známy především neprostupnou defenzivou a Arsenal naopak dlouhé roky platil za ofenzivně laděný tým, nyní se role prohodily i v tomto ohledu. "Kanonýři" v dosavadní ligové sezoně vstřelili pouhých deset branek, zatímco na straně Spurs má jen samotný Son devět gólových zářezů a Kane pak vedle sedmi gólů hned devět asistencí. Přesto Arteta věří, že jeho tým je na tuto obávanou střeleckou sílu připraven.

Pro oba manažery půjde o druhé vzájemné střetnutí, z toho prvního vzešel vítězně José Mourinho, když na Emirates Stadium jeho Spurs vydřeli výhru 2:1 gólem Tobyho Alderweirelda devět minut před koncem. V té době se oba celky potácely ve středu tabulky, zatímco letos je na tom Arsenal ještě hůře, zatímco tottenhamští bojují o samotné čelo tabulky. "Je to teď trochu jiné, protože nechceme Arsenal porazit jen proto, že je to Arsenal a naši příznivci z toho budou mít radost, ale také proto, že chceme získat i samotné body," prohlásil Mourinho. "Tak to alespoň bylo posledně, kdy výhra nad Arsenalem znamenala dobrý pocit, zato tentokráte se díváme i na tabulku."
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Hart - Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilón - Sissoko, Hojbjerg - Son, Ndombelé, Bergwijn - Kane
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Luiz, Gabriel, Tierney - Bellerín, Elneny, Xhaka, Maitland-Niles - Willian, Lacazette, Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.55 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers  (neděle 20:15)
Další těžký zápas čeká na fotbalisty Liverpoolu, kteří v neděli večer přivítají Wolverhampton Wanderers, který se v posledních týdnech dostal do velmi dobré pohody. Domácí celek stále trápí rozsáhlá marodka, úsměv na tváři však Jürgenu Kloppovi vykouzlil alespoň úterní výkon jeho svěřenců v souboji s Ajaxem, kdy značně obměněná jedenáctka nakonec nizozemský celek dokázala přehrát a zajistila si tím první příčku v tabulce. Wolverhampton si naproti tomu bude chtít po výhře na Arsenalu připsat skalp dalšího zvučného soupeře.

Pro německého trenéra Liverpoolu nejde o snadnou situaci. Nepříjemně se mu plní marodka, což je na jeho chování znát, o čemž se mohli přesvědčit reportéři anglických Sky Sports či BT Sport. Jürgen Klopp sice má v lecčems pravdu, způsob jeho komunikace však naznačuje, že v poslední době ne zcela ideálně zvládá tlak. Jeho svěřenci navíc v minulém týdnu po sporné penaltě v nastavení ztratili výhru v Brightonu, nicméně na základě předvedeného výkonu bylo vyrovnání zasloužené. Přesto je ale v táboře Liverpoolu situace daleko lepší, než by se mohlo zdát - loňský mistr není tak dominantní jako v loňské sezóně a ani nepodává tak kvalitní výkony, nicméně to zase až tak nevadí, jelikož se mu i tak obvykle daří zápasy vyhrávat. A tak pokud v neděli večer porazí Wolverhampton, mají jistotu, že se po jedenácti kolech budou nacházet nejhůře na děleném prvním místě. A to přece není vůbec špatná pozice.

Wolverhampton se po slabším úvodu v poslední době rozjel a momentálně si v posledních sedmi ligových duelech připsal na své konto jen jednu porážku (s Leicesterem City), 4 výhry a 2 remízy. V posledním klání navíc po velmi dobré výkonu vyloupil Emirates Stadium, když Nuno Espirito Santo překvapil změnou formace na 4-3-3. Utkání však přineslo i veskrze negativní zprávu, po souboji s Davidem Luizem si totiž útočník Jimenez přivodil frakturu lebky a čeká ho tak velmi dlouhá absence. Pokud by se Vlkům podařilo překvapit i na Anfieldu a získat všechny 3 body, pak by poskočili dokonce na čtvrté místo.

Liverpoolu znovu vypadl brankář Allison, který si poranil stehenní sval a mimo by mohl být ještě týden nebo dva. Do tréninku se naopak v průběhu týdne vrátil Trent Alexander-Arnold a také Naby Keita, oba by tak do zápasu již mohli zasáhnout. Hosté se delší dobu budou muset obejít bez útočníka Jimeneze, po prodělání nemoci covid-19 se naopak vrací Romain Saiss
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Kelleher - Williams, Matip, Fabinho, Robertson - Henderson, Wijnaldum - Jota, Firmino, Mané - Salah
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Semedo, Boly, Coady, Marcal - Dendoncker, Ruben Neves - Traoré, Moutinho, Neto - Podence
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.41 - 5.71
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Everton FC  (sobota 13:30)
Krátce po poledni vyběhnou na trávník stadionu Turf Moor celky Burnley FC a Evertonu. Skvělý začátek Toffies je definitivně tatam a svěřenci Carla Ancelottiho teď budou chtít vylepšit bilanci čtyř porážek z posledních pěti kol. Burnley je sice předposlední, ale to pro Everton žádnou procházku růžovým sadem neznamená.

Burnley koncem listopadu konečně zaznamenalo první výhru v letošním ročníku Premier League, když doma porazilo Crystal Palace gólem Chrise Wooda. Výhra byla o to vzácnější, že na ni stačil jediný gól. Těch totiž The Clarets zas tolik nevstřelili - pouhé čtyři. Produktivita je obecně velkým problémem domácích, na kterém je potřeba zapracovat. Každopádně po premiérové výhře následovalo těžké vystřízlivění v podobě výprasku na Etihad Stadium od Manchesteru City 0:5. Porážka možná očekávaná, ale když inkasujete pět gólů, tak je to vždycky špatně.

The Clarets teď mohou vše napravit v souboji s Evertonem, který opustila počáteční štěstěna. Z prvního místa tabulky se liverpoolský celek postupně propadl až na osmé místo. Situace je ale v tabulce hodně vyrovnaná a případná výhra na Turf Moor může Toffies vrátit i do první čtyřky.

Až do pátého kola si Everton vedl skvěle. Neprohrál a vyhříval se na čele Premier League. V šesté kole přišla první porážka od Southamptonu a od té doby to šlo s Toffies z kopce. V dalších čtyřech kolech prohráli třikrát a ztracený respekt si budou chtít z Burnley přivézt zpátky.

Určitě to bude bez Jeana-Philippa Gbamina, Seámuse Colemana a Lucase Digneho, všichni tři laborují se zraněním. Burnley bude se stoprocentní jistotou chybět Jack Cork a pak je situace minimálně nejistá u Popa, Brownhilla, Bradyho, Stephense a Bardsleyho.

Připomeňme také, že v loňské sezoně zvítězil vždy domácí celek nejtěsnějším rozdílem a gólové hody se neočekávají ani v sobotu.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Taylor, Mee, Tarkowski, Lowton - McNeil, Benson, Westwood, Gudmundsson - Wood, Rodríguez
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Godfrey, Mina, Keane - Davies, Allan, Doucouré, Iwobi - Rodríguez, Calvert-Lewin, Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.79 - 3.57 - 2.08
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester City - Fulham FC  (sobota 16:00)
Manchester City v této sezoně Premier League ještě nedokázal slepit dvě výhry v řadě a i díky tomu je v tabulce až na nedůstojné jedenácté příčce. Teď má ale velkou šanci tak učinit, protože přivítá až sedmnáctý Fulham. Citizens v týdnu poprvé ztratili body v Lize mistrů, ale vzhledem k jistotě postupu je to vůbec nemusí trápit.

Až na jedenáctém místě se nachází jeden z největších favoritů na zisk titulu Manchester City. Svěřencům Pepeho Guardioly začátek sezony úplně nesedl, ale pochopitelně ještě není nic ztraceno. Citizens teď odpadne povinnost za každou cenu vítězit v Lize mistrů, protože tam už mají splněno. V týdnu remizovali na hřišti Porta 0:0, už s jistotou postupu. Mnohem důležitější teď bude, jak si povedou na trávnících Premier League, kde světe div se, ještě nedokázali vyhrát dva mače po sobě.

V minulém kole bleděmodrá mašina zapnula a byla z toho výhra 5:0 nad Burnley. Podobně by to mohlo vypadat i proti Fulhamu, byť hráči nehodlají svého soupeře v žádném případě podcenit. "Fulham bojuje ve spodní části tabulky, takže to nebude jednoduchý zápas. Budou bojovat o život a my na to budeme muset být připraveni. Lidé vždycky říkají, že tyto zápasy jsou snadné, ale pro mě jsou to zápasy nejtěžší. Oni nejsou pod žádným tlakem, hrají venku a pokusí se udělat cokoliv, aby nás porazili," rozhovořil se před zápasem talentovaný Phil Foden.

Fulham je sice až sedmnáctý, ale před týdnem dokázal zvítězit na půdě Leicesteru City, takže Manchester se musí mít na pozoru. Bohužel pro Cottagers to byla teprve druhá výhra v sezoně a hosté by moc potřebovali další. Na Etihad Stadium to ale bude mimořádně obtížné. Fulhamu se tam podařilo zvítězit naposledy v roce 2009, to už je dlouhých jedenáct let! Vzájemná bilance hovoří jasně ve prospěch Citizens.

Manažer Pep Guardiola má k dispozici kompletní kádr s výraznou výjimkou a to je Sergio Agüero. Nejlepší střelec City stále laboruje se zraněním a na Fulham připraven nebude. Hosté se na Etihad Stadium představí bez Kongola a Teteho.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Mendy, Dias, Stones, Walker - Gündogan, Rodrigo - Foden, Bruyne, Mahrez - Jesus
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Areola - Cordova-Reid, Aina, Andersen, Adarabioyo, Robinson - Loftus-Cheek, Reed, Anguissa, Lookman - Cavaleiro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 11.10 - 25.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Manchester United  (sobota 18:30)
Fotbalisty West Hamu United čeká v domácím prostředí Olympijského stadionu v Londýně těžká šichta proti Manchesteru United. Hosté se v Premier League začali lepšit a i na půdě Kladivářů chtějí pokračovat na vítězné vlně. Oba celky jsou na tom v tabulce podobně, o trochu lépe si však vedou Moyesovi svěřenci. Pro skotského manažera je souboj s bývalým zaměstnavatelem o to prestižnější. Na stadionu v Londýně by mělo být 2000 fanoušků.

Když už se Rudí ďáblové konečně nastartovali v Premier League, přišla velká komplikace v Lize mistrů. Po domácí porážce 1:3 s PSG sice zůstali s devíti body na postupovém místě, ovšem v posledním kole v Lipsku nesmějí prohrát. Pokud by se tak stalo, zůstala by na svěřence manažera Solskjaera jen Evropská liga a to by bylo považováno za velký neúspěch. Duel s Lipskem je na programu již už v úterý.

Případný neúspěch v Lize mistrů by byl jen další kapkou na poskvrněném začátku sezony. Do Premier League vstoupil Manchester příšerně, nasbíral už tři porážky a špička tabulky mu utekla. Ztrátu se v posledních týdnech podařilo stáhnout díky třem výhrám v řadě. Postupně United porazili Everton, West Bromwich a Southampton. V sobotu v podvečer se představí na Olympic Stadium v Londýně, kde svedou přímou bitvu o pohárové příčky s West Hamem.

Kladiváři jsou na tom vlastně stejně, ovšem se zásadním rozdílem, že se to od nich před sezonou nečekalo. Davidu Moyesovi do týmu skvěle zapadly posily včetně Vladimíra Coufala a výsledky se začaly dostavovat. Stejně jako Manchester vyhrál i West Ham tři zápasy v řadě, postupně těsnými výsledky udolal Fulham, Sheffield a Aston Villu. Není to tak dávno, co bral bod na Tottenhamu nebo doma s Manchesterem City. Z posledních osmi kol prohráli Kladiváři jen jedno utkání a po právu se vyhřívají na pátém místě ligové tabulky.

Manchester to bude mít na Olympic Stadium nesmírně složité. Už v loňské sezoně West Ham neporazil. Nejprve s ním v Londýně prohrál 0:2 a posléze na Old Trafford remizoval 1:1. Na stadiony se také konečně vrací fanoušci, v Londýně by jich mělo být něco kolem dvou tisíc. "Bude skvělé hrát před fanoušky, těšíme se. Samozřejmě tam nebudeme mít svoje fanoušky, ale i tak chceme použít tu energii," prohlásil norský manažer Ole Gunnar Solskjaer.

Zdá se, že manažer David Moyes má k dispozici kompletní kádr. Otázník visí pouze nad startem Michaila Antonia. Také v tomto směru si jsou oba kluby podobné, protože u Rudých ďáblů je nejistý start Marcuse Rashforda a Luka Shawa. V ofenzívě by tak mohl dostat prostor kanonýr Edinson Cavani.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Cresswell, Ogbonna, Balbuena - Masuaku, Souček, Rice, Coufal - Fornals, Haller, Bowen
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Telles - Beek, Matić, Pogba - Fernandes - Cavani, Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.35 - 3.58 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Leeds United  (sobota 21:00)
Aspoň na jednu noc může být Chelsea lídrem anglické Premier League. Potřebuje k tomu splnit jedinou podmínku, a to porazit nováčka z Leedsu. Ten je ale i na venkovních hřištích velmi nebezpečným celkem.

Blues se na tento zápas naladili vskutku výtečně, když v boji o první místo ve skupině Ligy mistrů vyplenili Sevillu poměrem 0:4. Zazářil zejména Olivier Giroud, který nasázel všechny branky zápasu. Chelsea tak v základní hrací době naposledy prohrála v polovině září proti Liverpoolu, od té doby hledá přemožitele už patnáct zápasů. Z posledních desíti pak sedm vyhrála, přičemž inkasovala pouhé dvě branky!

To ale v žádném případě neznamená, že by nějak strádala směrem dopředu. Společně s obhájcem titulu ze severu Anglie je jejich ofenziva se dvaadvaceti zásahy nejgólovější. Přesto se to nepromítá do tabulky střelců, neboť nejlepší je až čtrnáctý Werner se čtyřmi góly. Abraham, Jorginho a Zouma pak mají o branku méně.

Jak už bylo zmíněno, Leeds své soupeře zraňuje zejména na venkovních hřištích, kde za pět zápasů získal hned devět bodů z celkových čtrnácti. Stoprocentní byl i v posledním utkání v Goodison Parku, kde jediný gól zápasu vstřelil v devětasedmdesáté minutě Raphinha. Trochu paradoxní pohled pak je na defenzivní statistiky na venkovních stadionech. Dvakrát si Peacocks odváželi čtyři inkasované branky, ve zbylých třech případech udrželi čisté konto.

"Takovéhle zápasy jsou důvodem, proč tuhle hru hrajeme. Chceme hrát na nejvyšší úrovni, nyní máme tuto příležitost na Stamford Bridge, kde nás čeká velmi dobrá Chelsea. Důležité bude podat tady dobrý výkon, soustředit se na sebe a vydat ze sebe maximum," říká obránce Stuart Dallas.

Hlavní ofenzivní oporou týmu je Bamford, který se prosadil už sedmkrát. Z celkových patnácti zářezů klubu tak má na starosti téměř polovinu. Další trefu může přidat už v sobotu, kdo naopak nenastoupí, to jsou Hernández, Shackleton, Forshaw a pravděpodobně ani Llorente. Domácí kouč Lampard pak má k dispozici kompletní kádr.

Poslední vzájemný střet se datuje k sestupové sezóně Leedsu, tedy k jaru 2004. Chelsea v něm uspěla, stejně jako ve většině zápasů té doby.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - James, Silva, Zouma, Chilwell - Kovačić, Kanté, Mount - Ziyech, Abraham, Werner
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Cooper, Koch, Alioski - Phillips - Raphinha, Klich, Dallas, Harrison - Bamford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 5.07 - 6.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Tottenham Hotspur1063121:921
2.Liverpool FC1063122:1721
3.Chelsea FC1054122:1019
4.Leicester City1060419:1418
5.West Ham United1052317:1117
6.Southampton FC1052319:1617
7.Wolverhampton Wanderers1052311:1117
8.Everton FC1051419:1716
9.Manchester United951316:1616
10.Aston Villa950420:1315
11.Manchester City943215:1115
12.Leeds United1042415:1714
13.Newcastle United1042412:1514
14.Arsenal FC1041510:1213
15.Crystal Palace1041512:1513
16.Brighton & Hove Albion1024414:1610
17.Fulham FC1021711:197
18.West Bromwich Albion101367:186
19.Burnley FC91264:175
20.Sheffield United100194:161
Zbývající zápasy
04.12. 21:00Aston Villa - Newcastle United (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1277)

Přidat komentář
icka

Tak co lidi, zkusit Girouda dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto nevhodný na toto utkání, fotbal nahoru dolu je přesně pro Wernera/Abrahama

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icka

No u Leedsu uvidime s cim prijde Bielsa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Jak být za debila u prvního příspěvku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Dnes hlavne neprehrať, remízku by som bral, ideálne takú last minute ako proti Spurs. To by bolo práve proti MU epické

Reagovat
SpecialOne

Nefandil si kdysi Bayernu a právě Spurs?

Reagovat
Bayern +

Spurs?

To si si musel pomýliť.

Reagovat
SpecialOne

Asi jo, ale nějaká kombinace Bayern + Spurs tady byla, ten člověk neměl na jaře 2012 dobré spaní po finále LM

Reagovat
Bayern +

Kohout NL, Yido from the WHL čo mi hneď napadli a ešte jedno meno, ale to si už nespomeniem. Títo dosť často komentovali Bayern hlavne v sekcii Ligy majstrov.

Reagovat
smazaný uživatel

On to asi mysle tak ze nekdo fandici Spurs i Bayernu. Do roku 2012 mi byl Bayern jen u prdele, ale od te doby je to synonymum selhani v nespravny moment.

Reagovat
Bayern +

Jj, ale viem, že si chodil pod CHL dosť často fandiť Bayernu, Yido bol myslím ešte výraznejší a to tretie meno si neviem spomenúť, nevieš náhodou?

Reagovat
smazaný uživatel

Fu, no v te dobe tady asi s nama hodne byval ještě Gareth16, tedka Gareth Bale. Jinak me nikdo nenapada. A jo takhle, no do toho finale jsme vam samozrejme fandili jak sileni. Potom se ta naklonost dost ochladila

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pochybuju, ze jsem to jakkoliv komentoval. Ten zapas jsme sledovali vsichni spolecne na poslednim PL srazu v Libchavach. A rozhodne jsem nebyl ve stavu, ze bych neco psal...

Reagovat
TopinB

Reagovat
Busby babes

Moyes derby. Tak schvalne, kdo da vic centru.

Reagovat
iamek
Reagovat
Salfovic

Ole génius

Reagovat
Busby babes

Neni. ale ma ok vysledky.

Reagovat
Busby babes

jo, asi sedi. Sky davalo vcera prehled od konce zimniho prestupaku. Je to hodne podobny.

To jen vy tu bulite po kazdy prohre nebo remize jako bychom byli na padaka.

https://pbs.twimg.com/media/EobErq7XMAcgKWL?format=jpg&name=large

Reagovat
iamek

Hmm hodně zajímavé. Pocitově mi to tak vůbec nepřijde.

Reagovat
Busby babes

prootze se soustredis na prohry.

ale kdyz budu vaznej, tak bych to pocitove taky nevidel tak dobre. ale prijde mi, ze to je prave dany tema reakcema. Kdyz se vyhraje tak jako ok, United preci musi vyhrvavat tyhle zapas/nebyt Bruna/nebyt penalty a ja nevim co vsechno. Kdyz se body ztrati, tak se hned zacne resit jestli na to OGS ma, jestli by ho nemeli vyhodit atd...

Reagovat
iamek

Souhlasim. Taky se mi líbí reakce jiných fans jak se nás neustále snaží přesvědčovat jak Ole stojí za nic a podobně. Přitom ho tady kritizujeme nějakým způsobem asi všichni.

Reagovat
Busby babes

ja asi spis vnimam tu kritiku u nasich fans. po tom Tottaci to vypadalo fakt bidne, ale zas to byl spis chvilkovej vypadek. Celkove to pod nim pomalu jde nahoru. ze sesteho na treti misto a letos uvidime. muzem skoncit 8. muzem skoncit lip nez 3... Neni to zadnej Klopp, v game managementu ma mezery, a je co zlepsovat, to urcite. ale neni to zadnej nymand.

Reagovat
Busby babes

a jsem teda zvedavej dneska. WHU mi prijde, ze tu ma povest tymu, kterej musime snadno smest, pritom to nebude zadna prochazka... navic se nam proti nim dlouhodobe nedari. moc se na to netesim abych pravdu rekl.

Dal bych oraz Rashovi a misto nej treba Masona, Tony vlevo a Cavani na hrot.

Reagovat
iamek

B tým vyhrál, U18 a U16 výhra nad Liverpoolem a ženské taky vedou. Tak to áčko nesmí pokazit. Poslední zápas byl WHU hodně mizerný a pokud budou hrát podobně i dnes, tak je musíme porazit. Navíc nebude hrát Antonio.

Rash by měl dostat volno, protože mi už teď připadá dost unavený a to není zase odehraných tolik kol.

Reagovat
Busby babes

no ono za poslednich 10 let jsme tam vyhrali 3krat.

Rash ma hlavne neco s ramenem a kvuli tomu pry nezvlada odehrat celej zapas. Problem muze byt, ze to tak bude celej rok, dokud neskonci sezona a bude muset na operaci, ktera to vyresi... Nevim, jestli to je ten pripad ale klidne muze byt. Rameno se hrozne spatne hoji.

Reagovat
Seydou Doumbia

Havertz/Laporte/Sterling hrát nebudou? Co ostatní hráči? Dá se těmhle předpokladaným sestavam věřit?

Reagovat
Talker

U CFC asi sedí, Pulišič po zranění a Havertz po covidu, asi nedostanou hned 2 zápasy během pár dní. Ale s jistotou ti to asi nikdo neřekne, protože v týdnu budou hrát náhradníci, takže by mohli dostat odpočinek právě tam.

Reagovat
smazaný uživatel

TAA a Keita v plným zápřahu

Reagovat
oli9

Reagovat
ondris

Hlavne Trent neskutočne chýba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
iamek

Dorost zatím maže liverpool slušne na chleba, ale ještě poločas. Liverpool tam má hodně zajímavé mladé hráče, ale dost jim to kazi vtipná obrana.

Reagovat
iamek

Ze jsem nedržel hubu. Typická Csaplarova past. Vítek v bráně

Reagovat
eder

"Csaplár" jak z učebnice, už je to 2:3, jak chytá ten Vítek?

Reagovat
iamek

Už 4:3. První poločas jistota, ale ve druhem zavinil gól na 2:2. Roh, chytil ve výskoku a pak mu to vypadlo před bránu a borec dorazil. Hru nohou má dobrou, ale po te chybě dost zmatkuje. Jinak Emeran 0+3 opět a Hugill zase dva góly. Přišel letos z nejhoršího dorostu v lize a on to válcuje.

Reagovat
eder

Díky. Asi bláznivý zápas.

Reagovat
iamek

Nejlepší zápas v sezóne . Pool směrem dopředu tam má hodně zajimavé hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Šviderský kapitán? Kto je to, jak sa javí?

Reagovat
iamek

Klasické CM. Hodně mi připomíná stylem Mctominaye. Minulou sezónu byl hodně špatný, ale letos drží stred zálohy snad v každém zápase, kdy hraje, což je téměř pořad. Jak nemá den, tak záloha je pruchodak a pak mi tam vždy trenér dá na pomoc Savage a zase to je v pohode. Letos už pomalu nakukuje do B týmu. Podle trenérského týmu to je největší dric v akademii.

Reagovat
smazaný uživatel

dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, kde a kolik, uz muze byt fanousku na stadionech?

Reagovat
Busby babes

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-9019895/AHEAD-GAME-Manchester-United-keen-visit-plans-hire-director-football.html

my zas mame nekde nejakej pruser, ze se zase vytahuje sportovni reditel? Tohle melo prijit az pristi tyden po tom vypadnuti z LM...

Reagovat
iamek

Asi to uniklo o tri dny dříve

Reagovat
Busby babes

se nekdo preklikl. Amateri...

Reagovat
smazaný uživatel

Delph znovu zranený. To už nie je možné s tým chlapom.

Reagovat
eder

Pigfordovi ještě nezakázali kurwit nejvyšší anglickou soutěž?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal je krasny v tom, ze de hraje ve vice lidech a nikdy člověk nevi, jak se kdo vyspi, jakou muze mit formu atd. Kazdopadne to, ze by Everton udrzel formu, v to neveril snad ani majitel. A zvlast pod taltickym ,,geniem" Ancelottim V současné době by Everton neporazil ani Birmingham.

Reagovat
Taiger

Prodat DCL ve fantě?

Reagovat
mikelinos

Hezky

Reagovat
Taiger

Reagovat
HalaMadrid_Flx

DCL je borec!

Reagovat
Taiger

Reagovat
diastan

Ederson, Cancelo, Dias, Stones, Mendy, Rodrigo, Gundogan, Mahrez, De Bruyne (C), Sterling, Jesus.

5:0

Reagovat
Busby babes

a par tydnu zpatky jsme si rikali, ze by Everton mohl bojovat o titul... jako porad muzou, ale ta forma jim sla teda hodne dolu.

Reagovat
FC Porto FC

O titul.. U nich je vtipná představa i top 4

Reagovat
Busby babes

tak ta letosni sezona vypadal a imho porad vypada vselijak.

Reagovat
PhilipS

Doufám, že to bude dneska West ham jako proti Wolves a Lesteru. Výkon jako minule nebo proti Fulhamu stačit nebude. Chtělo by to Benrahmu od začátku. West Ham tradičně nabídne zápas kola.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

No, uff. 2 a 4,5 dne je teda pořádnej rozdíl. Tam to zase smrdí zraněními

https://i.redd.it/40cjeohcc8361.png

Reagovat
fenixLFC

holt sranda pohar, nebyt neho tak su na tom tie kluby lepsie. ale co cakat od asociacie ktora taku stupidnu sutaz urpednostnuje pred vsetkym a nuti ta ju hrat pocas pandemie alebo ked si na druhom konci sveta...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

my ten sranda pohar uz nehrame, a aj tak mame 2,5, cize to nie je len o tom

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej point

Reagovat
Mato178178

Môže hrať U23 prip hráči čo len sedia

Reagovat
Miguel19

To už se bude klekat furt nebo co?

Reagovat
fenixLFC

dokial to bude takym ako ty vadit tak ano

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
Minister

Reagovat
icka

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Mimalu

tak dokud to bude téma, tak asi jo

Reagovat
ACSMan

Až populace černochů přeroste bílé a budou je moci šikanovat, tak to snad už poleví.

Reagovat
Busby babes

v Millwalu je behem toho vypiskali.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
icka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

na twitteru se kolem toho rozjela debata, ze by jim meli zakazat pristup na stadion.

Jako ja si myslim, ze to je dementni reakce piskat behem, rekneme piety nebo jak to nazvat spravne. Ale na zaklade ceho by jim to pak meli zakazat mi neni uplne jasny...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to pokleknutí tak ten pískot má podle mě oboje blíže k politickému projevu než pietě.

Reagovat
oli9

takže klekat se může ale když má někdo opačný názor a projeví se tak ho nepustí na stadion... Humus... Nechci vidět co by se stalo kdyby nějaký hráč nepokleknul

Reagovat
Bayern +

Reagovat
oli9

Reagovat
Bayern +

Nehorázna trápnosť už fakt.

Reagovat
Miguel19

Strašný zakončení od Sterlinga..

Reagovat
Miguel19

Tohle už bylo lepší.

Reagovat
diastan

Další áčko a jedeme dál

Reagovat
ACSMan

Tyhle penalty bych už zakázal, a nebo bych rovnou dal, že fotbal už není kontaktní sport.

Reagovat
Stannis Baratheon

Penalta asi jasná, ale to jak vždycky Sterling roztáhne ruce a skočí, to je pěst.

Reagovat
smazaný uživatel

Prošlápnout koleno

Reagovat
JohnKoul

tobě

Reagovat
Busby babes

Great to see pre-COVID crowd levels fully restored at the Etihad

Reagovat
diastan

humorista

Reagovat
diastan

humorista

Reagovat
diastan

humorista

Reagovat
diastan

kvalita se musí ocenit

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Cancelo má herní myšlení rovno nule..

Reagovat
Bayern +

však posledné týždne sa len tak hemží v zostavách kola a má to byť jeden z najkreatívnejších obrancov súčasnosti

Reagovat
smazaný uživatel

MUFC XI vs West Ham: Henderson, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Telles, McTominay, Pogba, Greenwood, Van de Beek, Martial, Cavani.

DDG zraněnej. Bez Bruna

Reagovat
smazaný uživatel

Už si ani nepamatuju, jak se bez dua Bruno - Rashford hraje... Ale na ten útok jsem hodně zvědavej

Reagovat
FC Porto FC

Bude sranda bez DDG, Bruna a Rashforda za to s Pogbou a Lindelofem

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci to zakřiknout, ale Lindelof je poslední dobou dobrej. Bohužel ale jeho kvalita je absolutně závislá na formě Maguirea.

Reagovat
smazaný uživatel

snad se Soucek s Coufalem ukazou a WHU win

Reagovat
Busby babes

Lindelof je za a) uplne v pohode a za b) hraje porad.

Reagovat
Mato178178

Bruno musí byť ready na lipsko

Reagovat
ManUnited

sestava zajímavá, jen jsem teda čekal že bude hrát Fred, když je na úterý vykartovanej a on není ani na lávce

Reagovat
Busby babes

spis je vsechny setrime nez ze by byli vylozene zraneni. Rash ma to rameno, Bruno je pry pokopanej a DDG porad leci toho konara. Ale jelikoz hral proti PSG tak to nic vaznyho nebude a kdyz mame Hendersona, tak si to muzeme dovolit.

btw pro nektere pochybovace, proto prisel VDB.

Reagovat
Mato178178

Aj tak si myslím že grealish je o level vyššie

Reagovat
Busby babes

a taky by stal dvakrat tolik.

Reagovat
Dawon

Tak je to celkem evidentne setreni na ten rozhodujici zapas s Lipskem, coz je asi spravna uvaha, za takove situace ta LM musi kratkodobe dostat prioritu

Paradoxne na to, ze nam sedi 2 nejlepsi hraci, tak ta sestava vubec nepusobi spatne, coz by treba loni bylo naprosto nemyslitelne...a jsem rad, ze konecne hraje Henderson Zatim sem byl fakt hodne zklamany z toho, jak malo sanci dostaval

Jsem zvedav na VDB na desitce, zatim se mi vzdycky libil mnohem vic, kdyz hral niz

Reagovat
VersaceChain

Bez DDG takze mame sanci Snad se Hendo ukaze zase ve skvelem svetle jako vzdy zatim.

Reagovat
diastan

3 body doma, ale druhý poločas teda řádná udržovačka

Reagovat
Generalní Gladiator

Proč Pep nestřídal?

Reagovat
diastan

netuším, spíš mě sere, že do ligy vůbec nedává toho Fodena

Reagovat
Swarley

Má pohodový program, nedávno to říkal

Reagovat
smazaný uživatel

No to si nemyslím, když hrají pořád dvakrát týdně.

Reagovat
diastan

Reagovat
Generalní Gladiator

Nebo hrají jen ti,které to baví.

Reagovat
Busby babes

Ta rotace mi prijde rozumna. Jen teda vubec neverim dvojici Pogba - Scott. Vetsinou ti dva dohromady vubec nefungujou. Pogba si daleko vic rozumi/daleko lepe vykryje jeho nedostatky Matic. coz bude klicovy. Na druhou stranu jim asi daleko vic nez Bruno vypomuze smerem dozadu VDB...

Reagovat
Nikikrew

Da sa niekde pozerať oktagon pre bežného užívateľa?

Reagovat
Mihi

na Tipsporte

Reagovat
Nikikrew

diki

Reagovat
smazaný uživatel

A musíš tam mít kredit ?

Reagovat
oli9

Pořád klečí

Reagovat
diastan

tak jedem Součkovci

Reagovat
smazaný uživatel

verim Kladivkam dneska. Bez Bruna je jasne,ze nebude pentle

Navic v tehle dresech prece nemuze United vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Co to mají hráči MU na sobě za ohavnost?

Reagovat
VersaceChain

me se ty dresy nahodou s cernyma trenkama libi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VersaceChain

smesny je spis tvuj styl oblekani v realnem zivote, tipuju

Reagovat
smazaný uživatel

ok. Ale radsi netipuj

Reagovat
VersaceChain

posli foto a nebudu muset

Reagovat
smazaný uživatel

akt?

Reagovat
VersaceChain

jj akt kdyz se bavime o tvem stylu oblekani

Reagovat
smazaný uživatel

koukej na fotbal radsi Za chvilu 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

des.

Ale Tottenham i Chelsea maji taky dresy nekdy Humus. My treba ty ruzove jsou taky

Reagovat
Remt

tyhle crazy typy dresu jsou malokdy povedene. Napriklad ale libi se mi tyto: https://contents.mediadecathlon.com/p1909594/k7a3c8614a66bb28e8d2d5707c13399c6/1909594_default.jpg?format=auto&quality=60&f=800x0

ty jsou podle meho pekne

Reagovat
VersaceChain

velmi pekny

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

jo souhlas. Ty se povedly

Reagovat
Front hell

Ty se celkem provedly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ved to je hroza

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Tomanatura

Ma nekdo prosim link na United?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
oli9

Může mi někdo říct proč to nezvedl hned když tam byli oba?

Reagovat
VersaceChain

Souček > Pogba

Reagovat
Tolstobik

WHU hraje dobre

Reagovat
smazaný uživatel

ManUtd zle

Reagovat
smazaný uživatel

Vam proste strasne jde videt,ze chybi "mozek" { Bruno}

Reagovat
salm0n

Ještě se div ty křivá držko

Reagovat
VersaceChain

a za ton neni zluta?

Reagovat
Remt

asi bych mu ji za tohle taky dal. Docela me prekvapil.. tohle byl na pomery Suka dost tvrdy zakrok on jinak nijak tvrde nehraje mi prijde

Reagovat
VersaceChain

Ja mam rad tvrdy fotbal, takze v tomhle ohledu ok, nicmene zlutou si to zaslouzilo, jeste kdyz mohl byt protiutok

Reagovat
Greny

oba stejne Pod nahoru vstavej

Reagovat
smazaný uživatel

myslite, ze jeste porad jedou fifa zvuky? Jako jestli jo, tak je to fakt uk shit.

Reagovat
VersaceChain

urcite ne, vzdyt na Pogbu buceli

Reagovat
smazaný uživatel

MU herně úplně k hovnu, penalta pro ně za 3 .. 2 .. 1

Reagovat
VersaceChain

doufam

Reagovat
Miguel19

Jak tuhle ruku může neodmávat, však to měl rovnou na očích

Reagovat
Tolstobik

Leva strana bez Rashe uplne o nicem

Reagovat
Busby babes

WHU to paradne zahustuje a zvlast tu levou stranu. A my to tam zatim porad cpem..

Reagovat
DieFohlenBMG

Ta ruka Maguira

Reagovat
supporter

Martiala o polocase dolu!

Reagovat
Busby babes

to jak si pulka hracu na hristi vzdycky ze tri moznosti vybere tu nejdebilnejsi a casto nejkomplikovanejsi je fakt obdivuhodny... Scott snad nedal dneska dobrou prihravku.

Reagovat
Tolstobik

Pogba a Martial uplne zoufali dnes....opet

Reagovat
pingla

30 minut a nebyla snad jedina nase sance... super Ole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zebry nic moc zatial...

Reagovat
Remt

Vtipny reseni od Fornalse malem mu to vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ernyyyy

kopnout falšovaný hanácký nárt je fakt umění

Reagovat
wild

Hrozny vykon, Pogba zrely na striedanie, vsetky lopty straca

Reagovat
VersaceChain

Takze pujde dolu v 85. minute.

Reagovat
smazaný uživatel

Souceeeeeek Ja to rikal

Reagovat
diastan

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste Coufal na 2:0 a muzem se tesit na konec a 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus alespoň občas nebýt otravnej

Reagovat
smazaný uživatel

To.ze jsi letos nasrany celou sezonu { a jeste budes} neznamena , ze muzes byt zlej na hatera MU.

Proste ten klub nemam ze srdce rad. MU,Real a Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je upřímně ukradený, co nemáš rád. Mně vadí, že nejsi schopnej psát jinak než dement.

Reagovat
smazaný uživatel

No neunasis to a jen kopes mamo. Nevim co je na tom dementniho napsat,ze Coufal by mohl dat gol a pak to MU jako posledne otoci..... a jine me komenty.

Proste jen mas problem ,ze si z vas uprimne delam srandu.

Pa CM a uklidni se o prestavce. Nic neni ztraceneho

Reagovat
smazaný uživatel

Dementní je způsob tvýho vyjadřování.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
vicinda07

MU hra hovno? To budu jasne 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot český

Reagovat
wyqinac

Kokoti jsou spíš v obraně MU

Reagovat
Kincl

né jen v obraně

Reagovat
oli9

Reagovat
Coutinho10

Souceeeeeeeeeeeek

Reagovat
VersaceChain

Martial

Reagovat
smazaný uživatel

United na tom musi byt fakt uz hodne zle, kdyz jim dava gol i nejaky Souček Solskjaer nemá na trenovani ani Opavy

Reagovat
diastan

Reagovat
adoxx

Reagovat
Miguel19

Vamos. O články na celý týden máme postaráno

Reagovat
cr7sux

Reagovat
drussbarb

Rád si je přečtu

Reagovat
adoxx

Reagovat
cubinho

Reagovat
oli9

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten Pogba jak se ani nehnul.

Reagovat
pingla

Radovat se nebo byt smutny? Dalsi tragedie, snad to otocime....

Reagovat
smazaný uživatel

To je šílenej výkon dopředu zas...

Reagovat
Tolstobik

Zaslouzene....hezky u golu Telles a Pogba stali a cumeli

Reagovat
Svatej

Vysvětli mi nekdo, proc golman zvedal tu ruku? Co je to za stupidni zvyk to dělat pokazdy, kdyz inkasujes?

Reagovat
diastan

Reagovat
cr7sux

hajloval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

si nevšimol Cavaniho. Mne to tiež live prišlo ako ofsajd.

Reagovat
Gareth Bale 11

Haller.

Reagovat
smazaný uživatel

to je cyp . Cele to posral.....

Reagovat
adoxx

Suuuuuuk

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo???

Reagovat
wild

Reagovat
J0EL

Haller drevo inak United zas mizerny. Takze to este otocia kladicky

Reagovat
Miguel19

Haller ty krávo

Reagovat
Miguel19
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ouuuu Haller, jestli nebyl ofsajd, tak velka skoda

Reagovat
adoxx

Haller

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo snad horší než tenrkát Torres proti nám Každopádně Pogba super souboj na půlce hřiště

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten byl genialni u toho golu, jak na ty zadni stal a jen cumel.

Reagovat
mickey mouse

Haller dřevo

Reagovat
Mass

Cože Haller

Reagovat
DieFohlenBMG

Haller

Reagovat
ernyyyy

Maguire zas na prdeli v malémvápně?

Reagovat
YNWA__MSN

Souček A to ho ten idiot Neville tenhle týden kritizoval

Reagovat
smazaný uživatel

Za co a jak?

Reagovat
iamek

Co má společného kritika z minule týdne s dnešním zápasem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
DieFohlenBMG

Zkušeně nepřipustil nejhorší stav

Reagovat
avicii

MU ešte držia dobrý výsledok nato co predvádzajú..

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli jsme dostat 4 do poločasu

Reagovat
Mato178178

Skôr druhý nie 4

Reagovat
adoxx

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SpecialOne

To je tak, když útočník nemá sebevědomí, 2krát to měl na gól a on znovu zasekne.

Reagovat
VersaceChain

Pogba at uz tahne do hajzlu klidne zadarmo, strasnej hrac.

Reagovat
Tolstobik

Vyrizenej borec no, s Martialem se muzou chytit za ruce a tahnout do prdele

Reagovat
VersaceChain

Tak Martial ma ted spatny tri mesice, minulou sezonu hral velmi dobre. Za to Pogba i v dobe kdy to na nem melo stat hral stabilne strasne v kazdem dulezitem zapase kdy byl pod tlakem a ted uz realne hraje na urovni 5-6 hrace v poradi na ten stred...

Reagovat
Tolstobik

Me u obou dost sere i pristup, Martial neudela krok navic, Pogba taky casto jen stoji a cumi....jako ted u golu, s takovou to nepujde

Reagovat
VersaceChain

Jako nejsem zadny velky fanda Martiala, ale neco tomu tymu jeste dat muze imho

Reagovat
Tolstobik

......to si uz rikame pet let, ja sem nad nim oficialne zlomil hul ted v tydnu proti PSG

Reagovat
Whitemedia

Docela pozdě, já bych to s takovým mámvpičistou tak dlouho nevydržel

Reagovat
Tolstobik

Tak ja ho mam rad, on je dobrej hrac, ale potencial nenaplnil ani zdaleka - driv ten mamvpicismus (krasne receno ) vynahrazoval obcasnou genialitou a produktivitou. Ted uz je proste jen zoufalej

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
Dufan

Pěkně West ham

Reagovat
iamek
Reagovat
ManUnited

Reagovat
smazaný uživatel

COVID zničil Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

ako hral po prichode Bruna? od nich sa ocakavalo, ze to bude neskutocna dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku hráli oba skvěle. Pak Bruno pokračoval famózně a Pogba trochu upadal. Ale tuhle sezonu po covidu je úplně šílenej.

Reagovat
Remt

MU maji docela i stesti ze bude polocas, protoze WHU je regulerne metou mi prijde

Reagovat
VersaceChain

Pogba vypadni demente

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba. To je šílený úplně.

Reagovat
supporter

No fuj

Reagovat
adoxx

West Ham krásně, jen tak dál

Reagovat
ManUnited

Se pěkně ukazuje jak jsme bez Bruna úplně v řiti Pogba už je jen stín toho hráče co přišel, prodat dokud má cenu Pogba dolů, Bruno nahoru a začít něco hrát konečně

Reagovat
Kixi Syhimour

Někdo video toho Hallera?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Kixi Syhimour

díky

Reagovat
smazaný uživatel

ty by si len videa chcel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Miguel19

Ten Beek byl tak jednou u míče ne?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten hraje?

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
smazaný uživatel

Co dodat. My jsme totální one man team. Bez Bruna by ten střed tabulky mohl +/- odpovídat.

Reagovat
smazaný uživatel

No a nenapsal jsem toto vyse?

A zas dementni koment?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ale no tak. WHU v 10 lidech pred vapnem. To je pak tezky vzdycky. City tam treba hrali 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne takhle. Naše záloha není schopná reálně udržet míč. Kraje obrany nestíhají dozadu ani dopředu. Greenwood a Martial (mj.) totálně mimo hru.

Reagovat
Busby babes

McTominay ma podle me vic prihravek hracum WHU nez nam.

Reagovat
Taiger

Bruno FPL essential

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude v českých médiích nasráno

Reagovat
oli9

Ty to totálně nezvládás...

Reagovat
smazaný uživatel

sice by mi nevadil West Ham v Championship, ale dnes hraju zatial paradne aj ceskovia

Reagovat
Bayern +

Výborný polčas, oproti zápasu s AV je herný prejav sto a jedno. Kľudne to mohlo byť 2:0 aj viac, Bowen dnes perfektný

Ale ten Haller... jak niekde v okrese, keď pupkatý útočník beží sám na bránu a tesne pri konci chytí kŕč do lýtka. Byť tam Antonio, tak obrancom prepáli brušné dutiny a byť na opačnej strane Martial tak sa píska penalta.

Reagovat
PhilipS

Zakopl o terén. To byla spíš smůla. Řešil to celkem dobře

Reagovat
Bayern +

No a myslím si, že podľa VAR by to bol stejne ofsajd

Reagovat
adoxx

Akorát teda si myslím že by místo Fornalse měl hrát pravidelně Benrahma, ten toho v každým zápase posere tolik, že to není možný..jako žolík by mohl být lepší

Reagovat
Bayern +

Fornals je dosť variabilný, v rozostavení 3-4-3 (najmä teda s Antoniom) si tí traja vpredu dosť často menia pozície. Teraz s Hallerom si Fornals dosť často zbieha na stred a hrá také falošné AM, plus teda spravil dosť veľký progres v hre smerom dozadu odkedy prišiel.

Benrahma je určite agilnejší a na útočenie zrejme i lepší hráč, no defenzívne by to v kombinácii s Masuakom mohlo byť dosť riskantné...

Reagovat
adoxx

Jasně, ale na druhou stranu na pravo hraje Coufal s typologicky podobným Bowenem a že by to nezvládali, to se říct nedá...dal bych tomu šanci

Reagovat
DieFohlenBMG

Snoop Dogg zabiják

Reagovat
Remt

jakej Snoop?:D

Reagovat
Mato178178

13 striel za polčas proti moyesovi dpč

Reagovat
Busby babes

tak prekvapeni se nekona, Pogba a Scott dohromady vubec nefungujou a navic oba vymejsli picoviny a ztraci mice uplne zbytecne. U Pogby aspon clovek ty riskantni prihravky ceka, ale proc si McTominay dneska mysli, ze je Iniesta, to netusim. WHU to hraje dobre. zahusteny jako prase a nebezpecny z brejku.

Jsem teda zvedavej, jak na to zareagujeme. Tohle bude hodne tezky. VDB uplne mimo hru. Mason taky, bohuzel neni moc videt, jestli tam delaji nejake nabehy za obranu nebo tak...

Reagovat
VersaceChain

Nezareagujem na to nijak. Oleho specialita. V 80. tam posle Freda za Pogbu.

Reagovat
supporter

Fred neni v nominaci na zapas.

Reagovat
Busby babes

aspon koukni, kdo je na lavicce. btw Fred dneska chybi.

Reagovat
VersaceChain

.. tak to je fakt ta pointa te me zpravy

Reagovat
smazaný uživatel

pogba je jen umirneny balotelli, vic v nem videli akorat hosi a holky z marketingu

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham dobrý, až na to zakončení. Ale nic si z toho zatím nedělám, nějaký kopyto z MU se tam ukopne a odrazem vyrovnají, v 90+8 tam Fernandes udělá ve vápně šipku a bude hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Nezlobil bych se

Reagovat
pingla

málem ti to vyšlo, klaune

Reagovat
PhilipS

Jediná škoda, že není to vedení větší. Fornals měl jeden gól dát. Perfektní půle. Bowen dneska konečně ožil. Poslední zápasy mi připadal matnej. Takhle se mi líbí. Souček hraje velkej zápas. Líbilo by se mi, kdyby posouval balón víc dopředu, ale od toho tam je evidentně Rice. Teď se hlavně neúchylit k tý pasivitě po vedení z minulých zápasů ale pokračovat. United jsou na doražení.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Svatej

Co s Benrahmou? Bude konecne hrat vic?

Reagovat
PhilipS

Moyes si jede vítěznou sestavu no. Taky bych ho rád viděl. Asi se mu líbí jak to dokáže Fornals oddřít

Reagovat
Bayern +

Dokým budeme v momentálnej fazóne, tak Moyes (oprávnene a správne) základnú zostavu nezmení. Až na Antonio / Haller samozrejme .

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo link na Oktagon ? Mám na Tipaci nějaký problém s účtem

Reagovat
Taiger

Nemáš vložený peníze?

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to vůbec nebere údaje. Nevím jestli je to chyba u nich nebo mne nejde autorizovat op a rc

Reagovat
Svatej

Nemám nejmenší iluze o tom, ze to United otočí, učím se u nich uz ani nedoufat

Reagovat
Busby babes

jednou to musi nevyjit...

Reagovat
Taiger

Nevadilo by mi Bruno musí být u všeho ale

Reagovat
Busby babes

ale mozna ne dneska....

Reagovat
Svatej

posral bych se

Reagovat
Busby babes

David Moyes says #mufc must improve in a number of areas, including passing, creating chances and defending.

to by mohl rict dneska v polocase.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

Zrovna Cavaniho bych na hristi nechal.

Reagovat
VersaceChain

Cavani dolu a Martial hraje dal Ole

Reagovat
Sandstorm

Bruno a Rash Jde se otáčet. Bruno bude schopný změnit obraz hry.

Reagovat
wild

dole mali ist Pogba a Martial

Reagovat
Tolstobik

On je tam nechal oba....to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Rash a Bruno..... no a je to. 1:2

Reagovat
Gareth Bale 11

Cavani a Beek dolu, ale Pogba se bude prochazet dal, genius Ole.

Reagovat
VersaceChain

VdB teda nic nepredvedl dneska, tak dvakrat se dotkl mice asi

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako nehral dobre, ale furt lepsi nez Pogba.

Reagovat
Greny

To mel dvakrát vic doteku nez Pogba

Reagovat
Tolstobik

Pogba se dotykal, hracum WHU to rozdaval dobre

Reagovat
Greny

Cuf Bowen

Reagovat
adoxx

Cuf Bowen

Reagovat
Tomanatura

Toto proste boli, divat se na takove zoufalstvi od hracu aj treneru proti prumernemu tymu

Reagovat
Tolstobik

strasna tragedie

Reagovat
VersaceChain

Martial zraneny, nice

Reagovat
bartlu

Nekdo stream, prosim?

Reagovat
Taiger

WHU čistej štít nebo Bruno gól, díky

Reagovat
Tolstobik

Ta leva strana hnedvypada lip bez lempla Martiala a s Rashem

Reagovat
VersaceChain

Jak byste seradili nejdulezitejsi hrace v soucasnosti pro nas? Za me 1. Bruno, 2. Rashford, 3. Maguire, 4. Fred, 5. AWB.. asi

Reagovat
Taiger

1.-5. Bruno

Reagovat
VersaceChain

Prakticky jo.. ale spis me zajima pholed ostatnich na ty dalsi, protoze to je strasnej propad a aby byl v top4 maguire nebo fred

Reagovat
Bruny

Chybí ti tam VAR.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
iamek

Ti komentátoři to je něco šíleného. Martial už deset minut zraněny a oni jedou svoje jak je otrávený a takové kecy. Silene

Reagovat
Gareth Bale 11

Zrovna tenhle lempl.

Reagovat
vodka

Pogbaaa

Reagovat
smazaný uživatel

toto pogba umi no

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý dělo

Reagovat
Tolstobik

To je snad prvni takovej gol kterej za nas dal....kazdopadne konecne Pogba

Reagovat
Sandstorm

Hendo Pogba

Reagovat
Miguel19

To šlo mimo hřiště ne..

Reagovat
Remt

i me to napadlo

Reagovat
ACSMan

Já bych taky řekl ale ta technologie na to ještě není dělaná takže se to už nedovíme

Reagovat
smazaný uživatel

iba keby to bol gol proti ManUtd

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

tak na toto je VAR slaby

Reagovat
EXoRcIsT

Toto nemal VAR sancu presetrit ale podla mna bola lopta mimo

Reagovat
Busby babes

vzdycky jsem Pogbovi veril. Krasna strela. Jestli to bylo venku, absolutne netusim...

Reagovat
VersaceChain

Pekne Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno 34 G+A v 37 zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

no a ja to psal

Reagovat
smazaný uživatel

WHU, Souckek, Coufal ::lol

Reagovat
Error

obrat vycucany z prdele, ale totalne

Reagovat
smazaný uživatel

to tam nemohli dat ten pravy uhel, co maji pri ofsajdu a protahnout to nahoru?

Reagovat
EXoRcIsT

Tam nebolo ani loptu cely cas vidno na tom zabere

Reagovat
smazaný uživatel

tak by zkusili jen tehdy kdy sel videt.

Reagovat
EXoRcIsT

Praveze by som povedal ze bola mimo akurat ked ju nezaberala kamera

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Mason je milacek.

Reagovat
VersaceChain

Krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo Mason To jsou hovada fakt. Nemůžou jednou dát gola první

Reagovat
Tolstobik

Golden boy

Reagovat
smazaný uživatel

no ok, West Ham do Championship pls. Dik

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Sandstorm

Greeeenwoooood Dejte těm nekopům aspon trojku.

Reagovat
Svatej

Neuvěřitelná síla vůle... Ja z toho zešílim

Reagovat
smazaný uživatel

no ja neviem ked to porovnam s LFC, ktory otacal zapas toto je proste divne

Reagovat
Taiger

Tohle je hodně krutý pro West Ham

Reagovat
Tolstobik

Meli nam dat trojku do polocasu, ve druhym hraji hovno.....

Reagovat
Busby babes

jak my s PSG. teda ne ze bychom meli dat PSG trojku do polocasu, ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Neni !!!!! sami si posrali.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
oli9

Oni ještě vyrovnají neboj

Reagovat
EXoRcIsT

Kua rashford toto zase dopadne tak ze dostaneme gola

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno je totální šílenec

Reagovat
Miguel19

Bruno aktuálně nejlepší hráč ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bruny

Nejlepší je Mendy, ten nám vychytá titul.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Busby babes

a pritom bych nerekl, ze dneska udelal ten rozdil tim, co na hristi dela. Mozna spis tim, ze na tom hristi je... Rash a Mason najednou daleko vic nabehu nez Martial a Cavani do te doby a najednou to dela problemy obrancum. to tam chybelo.

Reagovat
vodka

nejzoufalejší byla záloha, kdy každá 3. přihrávka byla ztráta.

Reagovat
Busby babes

ze scotta jsem dneska rostl. Ne ze by na tom Pogba byl lip, ale ten tam aspon od nejaky kreativity je. Scottovi by mel ted Ole rict: ty rozhodne ne, Drapale. Ty to mas vybojovat a posunout na Pogbu/VDB/kridlo jednoduchou prihravnou, ne riskantni mezi pet lidi.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

po Kaneovy a De Bruynem možno

Reagovat
Miguel19

Mendy, James, Silva, Zouma, Chilwell, Kante, Mount, Havertz, Werner, Ziyech, Giroud.

Reagovat
Error

Reagovat
Svatej

Brutálně ofenzivni a az na tammyho ideální. Boží

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
spider_8

Doufal jsem, že Lamps nepodlehne tlaku a nechá tam Tammyho Co už, snad to alespoň bude fungovat.

Reagovat
Talker

Místo Girouda bych dneska dal Tammyho/Pulišiče. Počítám, že to bude nahoru dolů a to by se hodilo těm dvěma.

Reagovat
supporter

Bruno je neskutecnej!

Reagovat
Čenda

United..Bruna si zasloužíte, to je simulantská krysa, Pogbu si zasloužíte, zosobnění jedný z vašich mnoha temných stran, Oleho si zasloužíte, v dobrým i ve zlým.. ale kurva, toho Masona, toho si kurva nezasloužíte.

(A než začne nějakej chytrák, tak ano, Arsenal si zaslouží všechny velbloudí chrchly, ve kterých se topíme)

Reagovat
VersaceChain

posli mi nejakej highlight brunovych simulaci, diky moc

Reagovat
Čenda

Téměř jakejkoli zápas United, nemáš zač.

A aby bylo jasno, mně šlo jen o to si zaslintat nad Greenwoodem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím to máš snazší poslat.

Reagovat
Čenda

Však vy oba jste všechny vaše zápasy, předpokládám, viděli?

Reagovat
VersaceChain

stále čekám

Reagovat
Čenda

Tak ještě jednou.. Všechny zápasy United si viděl? Takže si je všechny viděl, proč bych ti je měl posílat znovu?

A to není nic proti němu, jsou horší, je jich spousta..ale to nic nemění na tom, že je jedním z nich.

Reagovat
VersaceChain

Protoze nesimuluje? tak mi dokaz, ze jo. Posli mi nejaky klip. To fakt nebude tak tezky pokud se podle tebe simulantska krysa, to najit.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že ty taky když je takhle s jistotou zmiňuješ. Tak není problém ty momenty identifikovat.

Reagovat
Čenda

https://youtu.be/TY3zM4QeHFY

Hoši ty vole..já neříkám, že je to největší simulant světa.. Ale jak by řekl třeba Zachs, využívá hlouposti rozhodčího, nebo co to tehdá tvrdil. Jen říkám, že mi to není sympatický, i u nás, stejně jako všude, je jich dost. Ale nebudu tvrdit, že není, jen protože hraje za nás. Comprende?

Reagovat
Čenda

A než se začnete smát, ta kompilace je dost ujetá, uznávám, ale bylo to úplně první co jsem na googlu našel a dál to snad nemá cenu. Takže ještě jednou a naposled, nemáte zač.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Napodobne s Luizom Mustafim Xhakom Artetom a Ozilom

Reagovat
VersaceChain

jakoze Ozila si nezaslouzi?

Reagovat
EXoRcIsT

Ja mam Ozila rad pidla mna to je super hrac

Reagovat
Čenda

O jeden velbloudí chrchel víc a jeden ti tam chybí.

Reagovat
EXoRcIsT

Na koho som zabudol ?

Reagovat
Čenda

Co třeba Willian? Toho si zasloužíme se vším všudy, bohužel.

Reagovat
VersaceChain

V druhem polocase je Pogba mnohem lepsi, a ted nemyslim ten gol.

Reagovat
Swarley

Suché triko

Reagovat
Sandstorm

na pohodu. V prvním poločase sme ještě pěkně prošetřili Bruna a Rashe.

Reagovat
Gareth Bale 11

Uplne West Ham odesel. Holt meli po pulce vest 3:0 a nebylo o cem.

Reagovat
pingla

raaaaaaaaaaaaaaash

Reagovat
VersaceChain

Nazdaaaar.

Reagovat
smazaný uživatel

Venku na jsme měli hrát furt

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzene. 2. polocas WHU uplne

Nechapu.

Reagovat
Busby babes

tak tohle byla nadhera od Juana. Rash skvele

Reagovat
avicii

Fu a to united majú ešte dohravku, to bude veľká mela o titul.. Ale WHU

Reagovat
Tolstobik

Tvl Rashford ma tak o dve hvezdicky vic nez Martial (pohledem football managera )

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Mata skvěle

Reagovat
vodka

Mata

Reagovat
VersaceChain

Mata nadherny pas.

Reagovat
supporter

Stridani Olemu vysla naramne.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU, Soucek, Coufal

Reagovat
Miguel19

Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, WHU přestal hrát, ale to fakt ManU bez VARu nemají šanci? Zoufalci.

Reagovat
VersaceChain

Co dneska udelal VAR spatne?

Reagovat
smazaný uživatel

Neregulérní gól Pogby?

Reagovat
VersaceChain

A jak to jako má VAR poznat z toho záběru co má k dispozici?

Reagovat
smazaný uživatel

Důkaz?

Reagovat
PJ

A co měl s tim gólem společnýho VAR? Napsat po tomhle, že gól padnul díky VARu, to už chce silnej matroš

Jako nejspíš to letělo autem, jenže nad postranní lajnou kamery jaksi nejsou, neexistoval žádnej záběr, kde by byl vidět míč v autu, pomezní to neviděl, takže nebylo moc co řešit.

Reagovat
supporter

Comeback Kings!

Reagovat
mimi_united

Bruno už teraz lepší ako Bruyne

Reagovat
Kincl

Bože můj a co ten tvůj Bruno vyhrál

Reagovat
Jollae

A to musí hráč niečo vyhrať aby bol lepší?

Reagovat
pingla

Reagovat
Diskostu

KOKOS tenCoufal nevie ani kde mu hlava stoji z Raschforda... Pogba Detto Součekana maže na chleba

Reagovat
vodka

od 60. minuty ale hrajeme velmi dobře, to snad ani není stejný tým, co tam byl v prvním poločase...

Reagovat
avicii

Reagovat
mithro

tomu futbalu United teraz nikto nerozumie

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal horsi, nez Ekoto

Reagovat
smazaný uživatel

Aktuálně nikdo na světě nemá takový vliv na hru jako Bruno v United

Reagovat
Swarley

Arteta na Arsenal?

Reagovat
Tolstobik

V suchym triku 14ti....

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

za ironii

Reagovat
jenage

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

v suchem

Reagovat
J0EL

Na vas staci s prehladom.

Reagovat
Busby babes

je pravda, ze pokud chceme pomyslet na titul, tak nemuzeme ztracet body s kluby co hraji o zachranu. A jeste doma...

Reagovat
J0EL

Tak nad titulom vy premyslate kazdy rok, nikto si z toho uz nic nerobi.

Reagovat
iamek

Reagovat
PJ

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Gazdo

Reagovat
VersaceChain

Henderson je vyborny a strasne me mrzi, ze poradne nehraje.

Reagovat
Diskostu

To je pre Coufala vykúpenie co ten Raschford znim narobil

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal

Reagovat
SpecialOne

Poslední týdny si dávají docela na SAFa. Z totálního hovna 3 body, viděl jsem teda jen poločas.

Reagovat
pingla

za safa se hrálo "totální hovno" tak jednou za měsíc

Reagovat
Diskostu

Bruno to je zviera....

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy

Reagovat
gazza62

Tak WHU místo aby po těch tutovkách vedl 3:0 tak to prosere .Porazili se sami neschopnosti v zakončení.United již několikáté utkání z prdele klika .V úterý pošupe do EL.

Reagovat
mithro

Bamford

Reagovat
Miguel19

Wtf Mendy

Reagovat
Error

Mendy zakepoval

Reagovat
pingla

bamfoooooord

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát sem chtěl psát aby se Lampardovi ta mega ofenzivní sestava nevymstila a bum gól

Reagovat
Jackmaker1989

Co to meles ty vole? Ta zostava je stale taka ista a meni sa havertz s kovacicom.

Reagovat
vodka

dokonaly protiutok

Reagovat
Mimalu

Werner wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Werneer wtf to ako zachranil

Reagovat
Miguel19

Werner už si fakt dělá prdel ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Werner je druhý Torres

Reagovat
pospec7

Werner

Reagovat
John Obi Mikel

Co to tpč bylo.

Reagovat
John Obi Mikel

Choupo-Moting hadr

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Csaplárova past

Werner , to už je tuto sezónu asi pátá 300% tutovka, kterou nedal ...

Reagovat
Jackmaker1989

Werner, to iste ako ten borec z PSG

Reagovat
vitasrp

Werner je na vystřídání, to je fakt tragédie, co dělá od repre pauzy.

Reagovat
Busby babes

tam kdyby se nastavil telem,tak se to odrazi do brany.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Ankaman616/status/1335255108402155526

i kdyz dnesa Vinicius Junior taky paradne.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mithro

no my mame tondu, ten je na tom podobne

Reagovat
Svatej

Normalne bych ho uz vystridal, tohle je uz tolik vysranych sanci, ze ho mam plny zuby.

Reagovat
Greny

Co zas nedal Timo to je sileny

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle by proměnil i Masopust a možná i Tecl.

Reagovat
Svatej

Zouma pekne k smichu, Mendy s Wernerem taky. Takhle se muze celej zbytek tymu snazit jak chce, dopadne to nevyhnutelnou porážkou.

Reagovat
ajouki

Adeptů je více. První branka padla po nesmyslném dlouhém míči Silvy, který šel do prostoru, kde každá ztráta hrozila rychlým protiútokem. Hráči Chelsea hrají Leedsu do karet, kdy vystupují proti každému míči. Pak se to valí přímo na stopery.

Reagovat
hitZor

To se teď vážně u třímetrového offsidu čekalo, jak ta akce dopadne, aby to pak případně posoudil VAR?

Reagovat
SpecialOne

To pravidlo o pouštění dohrát platí bez výjimek? Jako když je ten ofsajd 3 metry, tak by to mohl zvednout hned.

Reagovat
Jackmaker1989

Hlavne, že minule keď som to písal, ma tu išli zožrať. To smrdí proste zraneniami.

Reagovat
SpecialOne

Tak metr, metr a půl se chápat dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to proste nepochopim Zouma katastrofalni,Werner marny.

A zase bude trapeni a doufam,ze ne 3:3

Reagovat
Svatej

to proměňování, to mrdam. Dneska gol nedame.

Reagovat
Miguel19

Dáme. Ale horší je, že ještě nějakej dostaneme

Reagovat
Svatej

Jak? Nedame gola ani z cary

Reagovat
Miguel19

Reagovat
hitZor

Reagovat
Talker

Zas bych to nepřecenoval, nedali jsme podobně velké šance.

Reagovat
Svatej

nemate zac

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Jsme si zrejme vybrali dva nejnemoznejsi nemce z moznyho výběru

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Timův "gól" bychom moc potřebovali. Na uklidnění.

Reagovat
Mimalu

Girouuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
Svatej

Spoilerr

Reagovat
John Obi Mikel

GIROOOOOOOUD Pěkný centr.

Reagovat
Talker

žirůůůů

Reagovat
smazaný uživatel

ZIRUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Greny

Giiiirooooud

Reagovat
Miguel19

Ó L Í Č K O !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud > Firmino

Reagovat
SpecialOne

Tak to by ti opalcovali i brazilští fans Liverpoolu, tam není o čem a to si o Giroudovi nemyslím bůhvíco.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Jackmaker1989

Ty vole, ten jeho vyber miesta, nabeh a odputanie sa od hraca, to je mega. Oli!

Reagovat
Svatej

James je centrovaci král

Reagovat
Miguel19

Kurva Hakim zase zraněn

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se poseruuuuu. Oleeeeeee OLI Oleeee OLI.

Ten chlap me udivuje . Okamzite stridat Wernera a k Olemu Tammyho

Reagovat
John Obi Mikel

Tammyho na křídlo? Nebo 442?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme 442

A v suchem 3:1....

Jen se bojim obrany. Dnes to nejak neklape

Reagovat
Greny

Akorát Ziyech zranenej... Snad bude brzo ok

Reagovat
Svatej

Jak jinak, zrovna se zacal.rozjizdet

Reagovat
Taiger

Na Girouda picovala valna vetsina jak v taboru Arsenalu, tak i Chelsea

Fakt typek, ze i pres ty nadavky byl, je a bude nejlepsi utocnik v tymu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Abraham je furt lepší

Reagovat
John Obi Mikel

Já je nebudu srovnávat a doufám, že Frank najde způsob, jak využít oba.

Reagovat
Jackmaker1989

Kamo, kde pracujes? S tebou musi byt radost pracovat. Ty napises vsetko proti ostatnym. Si totalne negativisticky.

Reagovat
Svatej

spis se nenechavam unést kratkodobym hypem. Giroud je fajn hrac, ale Abrahama tu vsichni tak podcenuji, ze za nej jsem ochotnej bojovat.

Reagovat
RKBoy

obaja majú svoje prednosti a velké kvality, to len vačšina sa tu nechá unášat na základe kratkodobých emocii.

Reagovat
Talker

Tak zrovna tenhle gol by Tammy nedal. On tohle neumí, tady by byl někde schovaný .

Reagovat
Jackmaker1989

Tak tak, viď zápas proti Tottenhamu.

Reagovat
Svatej

Jenze by dost pravděpodobně dal zas prilezitost, kterou Giroud zahodil u toho vaona po zisku mice...

Reagovat
Jackmaker1989

Ja teda netvrdím, že Giroud je najlepší na svete ale Abraham teda má od toho ešte hodne daleko a hovno dokázal. Ak bude 5 sezon hrať tak ako minulú, potom sa môžeme o ňom baviť. ALe že by bol lepší od Girouda, tak to by som si nedovolil tvrdiť.

Reagovat
Talker

Tak Giroud má maximum 16 ligových golů v nejlepších letech v PL, Tammy má 15 (za méně minut). Nedělal bych rozhodně z Girouda nějakého úžasného útočníka, on je super, ale že by to byla nějaká world class, ke které by měl Abraham aspirovat, to rozhodně ne.

Reagovat
Jackmaker1989

Ja hovorím o kontinuite. Abraham mal jednu sezonu a takýchto hráčov už bolo strašne moc a zhasli. Fandím mu ale dúfam, že to potvrdí.

Reagovat
Talker

Tohle se blbě porovnává. Giroud ve věku Tammyho byl kde, v 2. francouzské lize? Tammy měl první sezonu v PL a téměř vyrovnal Giroudovo maximum v PL. A to Giroud jede v Anglii 9. sezonu.

Samozřejmě, Abraham to bude muset ukazovat konzistentně, musí dávat goly, musí ukázat, že na to má. Ale v tuhle chvíli má reálně o 10 let méně zkušeností.

Giroud je super hráč, mám ho rád, ale je důvod, proč v Anglii dělal spíš hráče na pomezí lavičky a základu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Mbappe taky dokazal ve srovnani s Torresem uplny hovno, presto bych jeho soucasnou verzi pred Torresovou 3 roky zpet bral okamžitě. To, co dokazal, je mi k nicemu.

Abraham ma na zapas naprosto uzasny cisla, jenze parkrat rozhodil rukama a Giroud se veze na vlne sympatii z pocoronovskyho obdobi, takze se z neho dela hrac z jiny dimenze, pritom byl opravdu dobrej duvod k tomu ho pred tim obdobim nestavět. Kdyby to byl takovej hrac, za jakyho ho ted lidi maji, tak ho Arsenal nevykopne jak nepotrebnyho a u nas se prosadi pred kluka z Champu okamžitě a ne diky pandemii a zranenim.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Není

Reagovat
Svatej

Jsi přesvědčivej

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou oba víceméně na stejné úrovni, akorát každý nabízí něco jiného.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Giroud nabizi fyzickou silu a vez, o kterou se da hrat. Abraham ma tohle.na dost slusny urovni taky (minulej rocnik v tomhle mezi nima nebyl rozdil dokonce v podstate zadnej) a krom toho nabizi i vetsi dynamiku a rychlost.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš toho stejného Tammyho, co vyhraje 1 z 5 vzdušných soubojů a jako "věž" je opravdu jen výškou? Nechápu, jak můžeš říct, že mezi nima zrovna v tomto nebyl skoro žádný rozdíl.

Reagovat
Svatej

Podivej se na jejich statistiky a zjistis, jak vedle jsi.. Abraham ma soubojove v podstate stejny cisla. Nedavno jsem na to narazil, tak to mam furt v hlave..

Reagovat
hitZor

Nevšiml sem si, že by se někdy na Girouda u nás nějak víc nadávalo Kromě občasné frustrace z horšího výkonu v jednom zápase je tady dost oblíbený.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Ja taky picoval na Oleho.....

No co......poletim do london se m u omluvit

Reagovat
Talker

Giroud je super hráč, ideální do rotace. Ač třeba do systému nepasuje ideálně, tak goly prostě dává.

Reagovat
spider_8

No, není.

Reagovat
Talker

Leeds je super zábavný tým. Asi poprvé v PL letos, kdy se někdo snaží hrát otevřený zápas

Reagovat
smazaný uživatel

jo souhlas

Reagovat
RKBoy

hrali vynikajúco a zábavne už proti Liverpoolu a City , dnešný priebeh nie je prekvapením.

Reagovat
John Obi Mikel

Leeds je zábavný tým, Bielsa je génius a Dallas je týpek, ale dnes mě zatím pěkně štvou.

Reagovat
Whitemedia

Ziyech a Pulisic očividně marodi, tak snad se v tom alespoň budou střídat..

Reagovat
RKBoy

snád nič vážne a Pulda si snád zdravie udrží aspon do návratu Hakima.

ale Odoiko má tiež formu, takže by som zas tak nestresoval.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Boze strielj Puldo

Reagovat
Jollae

Bielsa keby má trocha kvalitnejší káder, tak kraluje lige...

Reagovat
Svatej

Je dobrej duvod, proc netrenoval nikdy topku.

Reagovat
Jollae

A to? Má síce zvláštne metódy...ale ak by mu nejaký top tým vyšiel v ústrety...

Reagovat
RKBoy

klub može,ale hráči nie.

Reagovat
Jollae

Hráči? No čo tak pozerám, tak hráči hrajú asi o 50% viac ako na to reálne majú...

Reagovat
Jollae

To sme tu čítali aj niekolkokrát o Josém...

Reagovat
vitasrp

Tak není náhoda, že v druhý polovině sezóny jdou výsledky jeho týmů dost dolů. On ty hráče tím náročným stylem prostě bohužel občas zavaří

Reagovat
Jollae

No veď áno...preto hovorím že keby má kvalitu a lavičku, čo by mu mohol top klub dať...

Reagovat
Svatej

Kvuli jeho pristupu a snaze o kompletní kontrolu nevysel ani s vedenim mensich klubů. Jak se mu klub nepřizpůsobí, tak Bielsovi nefalšovaně jebe. U vetsiho tymu je takovy podvoleni se jedny osobě jeste vic nepravděpodobný...

Reagovat
Jollae

To ale nevylučuje čo som napísal v prvom príspevku...

Reagovat
Svatej

Docela jo, zadnej top tym mu takhle vstric nevyjde..

Reagovat
Jollae

V prvom príspevku som písal o kvalite kádra...

Reagovat
Svatej

To chodi ruku v ruce.. a lepsi trener je, ale zas to neorehanej a nedelej z ostatnich tragedy.

Reagovat
Jollae

Nepreháňam, to je proste fakt.

Reagovat
Svatej

Hovadina a přehánění a diskuzi koncim, tohle me nebavi...

Reagovat
Jollae

Tak toto ma zobralo, teba to nebaví a hotovo...tvoj názor je naj

Reagovat
Jollae

A to je škoda...určite lepší tréner ako Arteta, Ole a Lampard dokopy...

Reagovat
Whitemedia

Bielsa dostane sochu.. bude v podřepu

Reagovat
Talker

Dneska dá Mountík gola

Reagovat
Svatej

Oni maji hraci s Leeds nejakej problem? Vidim tam uz nekolik momentu urcity nevrazivosti a potencialni agrese

Reagovat
RKBoy

asi živia tú starú ,zaprášenú rivalitu na ktorú iný hádžu bobík.

Reagovat
Talker

Tak Bamford je jasný, to je hráč, který u nás byl

Reagovat
forrest

Zdar chlapi, nahodou nekdo odkaz na Oktagon stream?

Reagovat
hitZor

Jinak nevím, jestli je to jen můj pocit, ale v takovém tempu, jako dneska, se nehrálo už hrozně dlouho. Těžko říct, jestli to je tím, jak k tomu Leeds přistoupil, nebo jestli je to těma divákama, ale fakt mě to dneska baví.

Reagovat
hitZor

A taky pro rozhodčího, prakticky do toho nesahá a nechává tomu volný průběh, to taky dost pomáhá.

Reagovat
Miguel19

Od Havertze je to zase hrůza tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

Dúfam, že Lamps nebude stavať jeho a Tima len pretože stáli prachy.

Reagovat
Matić

zatím se mi snad ani v jednom zápase nějak extra nelíbil. Přijde mi, že hraje mimo svůj post a jeho hra na mě pak působí strašně Ozilovsky.

Reagovat
smazaný uživatel

kante se mi dnes vubec nezda

Reagovat
spider_8

Kurníík, teď tam byl Pulda úplně sám.

Reagovat
Jackmaker1989

James je neskutočne hovado. Mam ale obrovske obavy, že bez Hakima to bude ťažké dnes aj iné zápasy. Jeho vplyv na vytváranie šancí je obrovský. Hlavne keď je Timo mimo poslednú dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Po odchodu Hakima nic moc.

Reagovat
Jackmaker1989

Toho sa bojím aj ja moc. Neskutočný vplyv ma na našu útočnú hru.

Reagovat
Talker

Já nevím, ale kromě toho prostrčení na Jamese před golem mi přišlo, že reálně nic moc neudělal.

Reagovat
Svatej

Havertz ma za sebou odpornej polocas. Wernera bych stridal bez vahani, to, co nam dava, by poskytl i Odoi a lepe. Silva, James, Chilwell a Mlunt ok, zbytek meh. Giroud mel dat alespon dva, minimalne.

Reagovat
John Obi Mikel

Wernera nevystřídá, na lavici nikdo není. Jedině, že by posunul jednoho ze střeďáků na křídlo.

Reagovat
SpecialOne

Jako už tu byly názory, že Havertz je bodový hráč, který nejde vidět, ale tam fakt není nic navíc. Klidně bych ho stáhl na CM s takovou a Mounta výše.

Reagovat
Whitemedia

I po deseti kolech je pro mě největší záhadou Bielsa.. jak on to dělá s tím podřepem? To se přeci nedá takhle vydržet, já to nechápu..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Jako me to dela problem i minutu.

Reagovat
Whitemedia

No však právě, je to nepříjemné a na něj jeden záběr za druhým v každém zápase a on pořád dřepí

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka

on má právě dlouhodobé problémy se zády, takže je mu takhle asi líp... Jinak sedává i na kýblíku a ten má svůj twitter

https://twitter.com/bielsa_marco?lang=cs

Reagovat
Whitemedia

ale klidně ať sedí na kýblíku, proti tomu bych neřekl ani slovo, ale tohle je šílené

Reagovat
Freedo

Správnej Slav.

Reagovat
patas92

Argentinský gopnik

Reagovat
vitasrp

První gól byl Mendyho, tam v tý situaci z pozice brankáře musí dominovat a ten balón byl dostatečně dlouhej, aby vyběhl a odpravil ho do bezpečí. Kdyby na začátku nezaváhal, tak by to v pohodě měl, ale nedá se svítit, stalo se.

Prvních pětadvacet minut se mi ta hra hodně líbila, to klidně mohlo být 3:1 a nebylo by se čemu divit, bohužel to zakončení bylo katastrofální. Hodně se mi ale líbila hra v záloze, kde to šlo rychle od nohy, rychle jsme zapojovali do akce křídelní hráče v situacích 1 na 1 a tlačili se do vápna, tam jsme soupeře pořádně zatlačili.

S odchodem Ziyecha jsme ale ztratili dost na kvalitě, do tý doby to bylo dost neurovnaný, nevynutili jsme si žádný tlak a i nebezpečných situací hodně ubylo. Havertz a Werner hrají opravdu slabí zápas, Timo kazí, zakončuje špatně a v mezihře si vůbec nerozumí se spoluhráčema, vůbec není na jejich vlně. Havertz si zase několikrát zkomplikoval jednoduchou situaci, na jeho poměry dost slabota.

Leeds hraje aktivně a atraktivně dopředu, ten jejich herní styl je hodně pohlednej a i má výsledky, pro favorita je to hodně o tom, jak moc svoje ofenzivní hráče zapojí do bránění - když naplno, může se stát, že křídelní hráči zůstanou v defenzivním postavení viset někde na pozicích u krajů vlastního vápna, což nikdo nechce, takže je důležitý najít kompromis, který sice vytvoří pro soupeře nějaké nadějné možnosti, ale sami pak máme hráče v ofenzivním postavení a můžeme jít do rychlých brejků a nebezpečných akcí.

Reagovat
John Obi Mikel

Pár hráčů dnes hraje dost pod svůj obvyklý standard. Nevím, jestli je to dobře hrajícím Leedsem, nebo prostě nemají den. Ale ve výsledku Zouma dnes nehraje dobře, Havertz taky ne a Werner je téměř úplně mimo. Tenhle zápas může dopadnout jakkoliv.

Škoda, že není na lávce Hudson, dnes by se hodil, ale chápu, že tam chce Frank radši 2 střeďáky.

Reagovat
Taiger

Jak tu někdo může psát, že je Tammy lepší jak Giroud Však to je úplně směšný

Reagovat
Svatej

Tak co kdyby jsi reagoval primo na to vlakno a nezakladal tu jak owny novy? k čemu tohle je ?

Reagovat
Taiger

Měla být reakce

Reagovat
Svatej

Ok, jsi omluven!

Reagovat
Whitemedia

určitě.. a Star Wars jsou super filmy

Reagovat
Talker

Tammy je na podobné úrovni jako Giroud. Jen je rozdíl v tom, že to je jeho druhá pořádná sezona v PL, kdežto Giroud má před sebou kolik? Rok-dva?

Reagovat
ajouki

Rozdíl je v tom, že u Girouda je to jen o Giroudovi. Víceméně záleží, co pro sebe vytvoří. Kdežto Abraham naskočil do letošní sezony s výkony, kterými byl mezi golově nejpřínosnějšími, ale ve všech aspektech podřídil svůj výkon týmu. Při bránění klidně zaskočí za křídlo. Neunávě se vrací s vystupujícími stopery soupeře. Přenechává prostor v pokutovém území Wernerovi. Ve výsledku to není tolik o něm, ale Chelsea šlape jako tým lépe. Je dominantnější i tím, že má do protiútoku o rychlého hráče navíc a stopeři soupeře si tolik nedovolí. Rychleji překlopí defenzivní pasáž do ofenzivnější. Vše jako šité pro dnešní zápas.

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Leeds je super zábavný, zajímavý tým. Asi poprvé, kdy se soupeř letos fakt snaží hrát, jde agresivně dopředu a snaží se zakončovat každou akci dopředu. To je fakt osvěžující.

Jinak podle mého dneska chyba Lamparda, že nedominujeme. Nejsem fanouškem Kovačiče, ale dneska měl hrát. Tohle je přesně zápas, který by mu seděl. Kdežto u Havertze jsem si dlouho nebyl jistý, jestli nešel ze hřiště v první minutě nebo vůbec nastoupil a teprve u wreslingu v cca 45. minutě jsem si ho pořádně všimnul. Giroud se snaží, dal gol, ale podle mého nám do té hry tolik nesedí. On se snaží presovat, dává tomu 100%, dal gol, ale když není ve vápně, tak je všude o vteřinu později.

Podle mého tenhle zápas vyhrajeme (snad), jen to chce větší kontrolu míče a Leeds zatlouct k nim do vápna. A podle mého to přijde v druhém poločase.

Reagovat
spider_8

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě bych přidal, že Bielsea je známý hrou na brejky, tak jsme si měli dát větší pozor

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente zatím celkem nervózní, ale rozehrávku má slušnou, s poziční hrou to je trochu horší. Raphinha hodně aktivní + nádherné návraty po ztrátě míče, ale nemuselo by jich být tolik.

Reagovat
Svatej

to si dela prdel

Reagovat
Whitemedia

Styděl bych se, kdybych po něčem takovém ležel na trávníku.

Reagovat
Svatej

Si casti rad predstavuju, ze na nejakyho hráče takhle narazim a to video mu ukazu. Me by hrozne zajimaly jejich reakce

Reagovat
Whitemedia

Pustit to před ním a jeho rodinou.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

Bamford beha jak kachna

Reagovat
Svatej

Werner je fakt traged

Reagovat
Svatej

On snad u toho vzbec nepřemýšlí

Reagovat
John Obi Mikel

Za čtvrt hoďky bych tam poslal Abrahama rozhodnout. Jinak nevim, kdo jako pripadny druhy stridajici.

Reagovat
John Obi Mikel

To má za tu simulaci. Dobře mu tak.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Ach jo..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

H A P P Y !!!

Reagovat
Mimalu

Zoumič

Reagovat
John Obi Mikel

Kurrrrrrrrrrrt Zoumaaaa

Reagovat
Svatej

Je mi u prdele zr to nebyla snadná situace pro hrota, mam ho opny zuby.

Reagovat
Svatej

Zoumicka

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle bych mu nevyčítal. Aspoň, že z toho dal gól Zuma.

Reagovat
John Obi Mikel

*tolik nevyčítal

Reagovat
Svatej

Ja proste jo, nějaký hájení tady nema smysl, hriste je vsude stejny a balon taky.. sere me, ze neda ani poradnou prihravku, hrace neobejde a v ty jediny veci, ve ktery ma bejt dobrej, nas mrda do zadku..

Navic je to jeste simulant, takovy nesnasim bez ohledu na to, jak dobri jsou..

Reagovat
John Obi Mikel

Já tady nemluvím o hájení a u té první akce mě rozpálil do běla. Ale tohle nebyla zase tak úplně lehka pozice.

Reagovat
Svatej

Jj, ja to ostatně sam psal.. ale dluzi nam uz tolik, ze to beru v potaz, chci neco navic..

Reagovat
RKBoy

klud.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Mount-Zouma. Proč kopal loni hromadu rohů Willian?

Reagovat
Talker

oprava... Proč jsme Williiana k těm rohům u nás vůbec pouštěli?

Reagovat
SpecialOne

Proč jsme vůbec pouštěli Williana na hřiště?

Reagovat
Talker

Já se na to ptal pravidelně od chvíle, kdy přestoupil...

Reagovat
RKBoy

oprava, prečo Willian - (napíš čokolvek chceš)?.

Reagovat
Gazdo

nezostal este aspon jednu sezonu?

Reagovat
Miguel19

Aby si ho vyskautoval Arsenal..

Reagovat
Talker

Jim to bude srát maximálně 3 roky (pokud neprodlouží smlouvu). U nás to kurvil mnohem dýl.

Reagovat
Whitemedia

Zouma letos blázen

Reagovat
Svatej

James bezchybnej.. ten ma repre formu

Reagovat
ajouki

Neskutečné, jak jednoduše se dokáže vymanit z tlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Houby repre, tip bek absolutně

Reagovat
Svatej

Lampard si pekne vsiml toho otevrenyho stredu, kterej Bielsa obetival pro Havertze a Mounta. Silva toho tam moc pekne vyuziva.

Reagovat
SpecialOne

Nabízí se statistika maximálního počtu gólu Terryho v sezóně PL - 6.

Reagovat
Talker

Havertz se bude muset sakra zlepšit, pokud chce hrát pravidelně základ u nás. Momentálně si ho maže na chleba i Kovačič, natož aby se dal srovnávat s Mountem.

Reagovat
Svatej

Reagovat
ajouki

Mount dnes dominuje svým zpracováním míče. Kde se Havertz dostal pod tlak, tam Mount vyřadí dva protihráče ze hry.

Reagovat
Talker

Tak s Mountem se to srovnávat nedá, ten je v současnosti o třídu jinde.

Reagovat
Mimalu

Giroud teda ale dneska toho spálil taky docela dost

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle byla velmi těžká situace. Rychlej odraz a jen reflexivní nastavení nohy.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt není link na Vemolu ? :(

Reagovat
Whitemedia

Koho sakra zajímá Vemola..

Reagovat
Talker

Nějaký retard, který se bude mlátit s jiným retardem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ne, ale z mých kamarádů každého

Reagovat
Whitemedia

změň kamarády

Reagovat
hitZor

Já tu posedlost lidí MMA nechápu. Prostě spousta lidí, co o sport nezavadí, jak je rok dlouhý, ale když se pak jdou dva dementi porvat, tak z toho dělají událost roku.

Reagovat
mickey mouse

dělají ukázkové PR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Greny

Tipsport

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel mi nefunguje registrace, nějaký problém a obcankou

Reagovat
Svatej

Kovacic hrozne uzitecnej. Od jeho prichodu je to lepší.

Reagovat
Svatej

A Werner nasledne ani nezpracuje bez tlaku balon

Reagovat
Mimalu

ale Timo už jdi do háje

Reagovat
Miguel19

Timo Torres v plné palbě...

Reagovat
John Obi Mikel

Dpč Timo, ty mě štveš. Tyhle kopačky okamžitě prodej.

Reagovat
Greny

Ty vole Timo dnes netrefí ani moře z lode

Reagovat
Svatej

Sexy Mount, boze!! ❤️

Reagovat
Talker

Ty vole Werner

Reagovat
Talker

Kdo to přihrával, Mount?

Reagovat
spider_8

Pulda.

Reagovat
John Obi Mikel

Jj, dnes paradni.

Reagovat
John Obi Mikel

Aha, tak pry ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale stejne super vykon.

Reagovat
John Obi Mikel

Dobry napad. Giroud uz je unaveny.

Reagovat
Miguel19

Kdyby Poveda upadl, tak penalta.

Reagovat
Svatej

Asi jo..sympatak

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Jackmaker1989

Ak skončí toto 3 bodmi, tak to bude mega cenné.

Reagovat
Svatej

Co to vyvadis Jamesi

Reagovat
John Obi Mikel

Zdrzuje

Reagovat
SpecialOne

To je hrozně pokrytecký, jak to člověka u soupeře sere a u Jamese mi to přijde jako strašná prdel

Reagovat
martin.b

Neuvěřitelný bylo, že 4. rozhodčí stál metr od něj a tu žlutou i přesto nedostal

Reagovat
John Obi Mikel

Teď jsem četl, že pokud se míč dostane za čáru a osahá ji někdo z realizačního týmu, tak může hráč požádat o jiný balón

Reagovat
Mimalu

no tak aspoň nakonec Timo něco pořádně udělal... Puldaaaaaaaaaaa

Reagovat
John Obi Mikel

Výborně kluci Pulišič a Werner

Reagovat
John Obi Mikel

Konečně ho můžu za něco pochválit.

Reagovat
Miguel19

P U L D A !!

Kova, Timo

Reagovat
Talker

Werner Puli

Reagovat
Talker

Z Wernera se regulerně stává křídlo, které tvoří goly

Reagovat
Trapper

Konečně se Werner rozběhnul

Reagovat
Matić

Mount MOTM. Dnes byl neskutečný

Reagovat
Kapřík

Reagovat
RKBoy

tá mentalita toho tímu sa oproti minulej sezone otočila o 360 stupnov a zlepšili sme sa po každej hernej stránke.

Reagovat
Jackmaker1989

180 ok?

Reagovat
RKBoy

ok.

Reagovat
Walter_Sobchak

Ked vidim jak to tam Thiago organizuje a hecuje tak mi ujde slzička ked bude končiť.

Reagovat
pingla

360

Reagovat
RKBoy

čo už.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, i přes tu výhru bych byl kritickej, vzhledem k tomu asi tak milionu šancí to mělo skončit tak 7:1, ta finální a často i předfinální fáze prostě drhla, Werner s Harvetzem zvlášť. Nejlepší za mě jednoznačně Silva, ten neprohrál snad jedinej souboj, přehled, organizace, i dopředu se zapojil. Mount taky hodně dobrý.

Reagovat
vitasrp

No zaprvý je potřeba poděkovat Povedovi že neupadl, protože tam na něj byla úplně jasná penalta. Tu by rozhodčí musel písknou a v případě, že by ji nenařídil, tak by to VAR na penaltu určitě opravil, tam fakt nebylo o čem. Je to možná od něj sympatický, ale k čemu mu to je? Kdyby upadl, tak Leeds mohl pohodlně vyrovnat na 2:2 navzdory tomu, že byl jasně horší a v té druhé půli mohl inkasovat klidně dvě další branky. Rozhodčí to bez pádu nikdy nepískne a nikdy nebude kontrolovat, což je asi největší argument pro hráče, aby prostě po kontaktu/nakopnutí ve vápně šli na zem.Ta odměna je zkrátka až moc lákavá na to, aby tak nečinili.

V druhý půli se mi líbilo, jak jsme dokázali využívat toho, že Leeds v záložní řadě brání osobně. Už v první půli byly k vidění situace, kdy si Mount udělal dva kroky na přihrávku do nohy, aby to následně otočil a napálil do sprintu vpřed, poněvadž věděl, že na něj bude reagovat jen ten jeden konkrétní hráč, který ho má na starosti a kterého tak odtáhne pryč ze středu hřiště. V druhé půli pak Silva začal častěji vyvážet míč a přečíslovat tak soupeře, kdy si vlastně počkal, až proti němu jeden hráč musel zákonitě vystoupit, čímž odkryl jednoho hráče, kterému pak mohl směřovat balón.

Jinak Mount je skvělej, od něj to jsou fakt prvotřídní výkony. Ta energie, presink, do toho kvalita na míči, kdy všechno řeší ve velký rychlosti, nepředržuje balón, vytváří tempo hry a ještě je schopnej narýsovat pas jako do tý šance na Wernera, to je fakt bomba. Havertz oproti němu působí úplně bez jiskry a dneska byl opravdu špatnej, ale tak to se po tý nemoci dalo čekat. Navrch se nedá čekat, že by Němec někdy hrál podobným stylem, on prostě bude vždycky ten rozvážnější, co nebude hrát na pohled tak rychle, ale (ideálně) by měl ty situace velmi rychle vidět, řešit efektivně a hlavně ve finální fázi by měl prostě neustále sbírat body.

Pochválím pak ještě Girouda, Jamese, který naprosto dominoval, no a nakonec Kantého. Dneska často přebíral míč pod tlakem dotírajícího hráče, ale balóny jen nevracel na stopery nebo na hráče, který mu jej přihrál. Díky své obratnosti a přehledu si jej byl schopen pustit okolo osy těla a hru otočit, případně jej převzít, díky třem rychlým úhlům si vytvořit úhel pro přihrávku a posunout hru vpřed. A jakmile zachytí přihrávku, tak je díky svý rychlosti schopen balón vyvést a okamžitě překlopit defenzivu v ofenzivu. A to jsou přesně věci, kterých se od Jorginha nedočkáme, protože mu to jeho herní charakteristika neumožňuje. V současný situaci Ital týmu fakt vůbec nechybí a Kanté je minimálně o úroveň nad ním.

Reagovat
vitasrp

A co se statistik týče.

Chelsea si vytvořila 4.6 xG, to je fakt neuvěřitelný číslo.

A Werner sám o sobě měl šance v hodnotě 1.2 xG, ale nepodařilo se mu skórovat, což je snad ještě větší wtf.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Mimalu

dá se někde zjistit, jakou hodnotu xG měl ten jeho obranný zákrok na čáře?

Reagovat
vitasrp

Podle understatu měl hodnot 0.89

Reagovat
Freedo
Reagovat
John Obi Mikel

xD

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Freedo

Jak mohu pomoci, příteli?

Reagovat
vitasrp

Jo a úplně poslední věc - s divákama je to hnedka úplně jiná zábava. Byť jich je jenom 2000, hnedka má ten zápas úplně jinou atmosféru a baví mě to tak desetkrát víc.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Talker
Reagovat
RKBoy

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Le Gunner

Dneska to bude porod...

Reagovat
sejber

Co cakat od NLD? Pamatam dobu ked sme s nimi v lige neprehrali 8 ci 9 rokov. Na druhej strane seria ked Wenger nedokazal porazit Mourinha bola snad este dlhsia.

Hovori sa ze derby je zapas bez favorita, na druhej strane nespominam si ci sme boli niekedy pred zapasom taky outsider ako dnes. Bral by som to ako vyhodu keby som nevidel predosle ligove zapasy.

co teda dnes cakam? neviem sam , je to taky schyzofrenny mix dufania v do re a ocakavania zleho

. na jednej strane dufam ze willian, xhaka ci holding nebudu v zaklade , na druhej strane ich tam ocakavam. dufam ze zacneme aktivne a utocne nie priposrato , cakam ze priposrato zacneme a Kane so Sonom nam do 10 minuty daju gol a bude to o dotahovani. dufam ze obrana sa bude drzat ako proti manU a cakam ze si z nas spravia trhaci kalendar ako AV ci Leeds. dufam ze Auba sa nam ukaze v plnej krase a bude nebezpecny ako minule sezony a cakam ze prvu a jedinu strelu na branu bude mat v 85 minute. dufam aspon v remizu ale cakam prehru.

Nech to uz bude akokolvek tento zapas vela napovie o tom ci je mikel schopny zmenit veci ktore nefunguju aj na ukor svojich oblubencov alebo bude trvdohlavo lipnut na svojom aj za cenu sracky ktoru v lige predvadzame. Dufam ze to dnes bude atraktivny zapas z ktoreho aspon bod prinesieme trebars 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bude remíza očakávaným výsledkom.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se musíme mít na pozoru. Tyhle mužstva ze spodu tabulky mají tendenci v podobných zápasech zahrát překvapivě dobře. Měli jsme problémy i s Burnley a West Bromem, tady to může dopadnout stejně. Zvlášť když soupeř od první minuty zaparkuje autobus u vlastní brány, což asi zaparkuje.

Reagovat
sejber

kiez by sme vedeli efektivne parkovat autobus

Reagovat
Miguel19

Autobus budete ale parkovat vy.

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes mám tak nízke očakávania, že aj ownyho komentár ma pobaví

Všetko lepšie ako prehra 3-0 bude milé prekvapenie

Reagovat
jk

Aby Tottenham dal tři góly, to by se musel woolwich fakt sesypat

Reagovat
Registrujisejenproto

0:1 easy

Reagovat
smazaný uživatel

No, nebylo by to poprvé co jsme šli do zápasu s váma jako jasný favorit, protože jste měli další Gargantuovskou krizi a právě naše porážka by vás z toho dostala. Ale teda nevybavím si, že by se to kdy stalo na WHL.

Reagovat
Heisenberg

Poslední vítězství na Tottenhamu před víc než 5 lety, všichni se museli cítit "blessed to be in a stadium to watch it".

https://www.youtube.com/watch?v=X4pc3IQKZVs

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto červená? Toto nie je o VARe, ale o rozhodcoch. Veď tam ani nebol nejaký pohyb, jak napr. u Sona proti Rudigerovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Čakám vyrovnané derby. Zalezieme, necháme ich kombinovať, Son im dá jeden gól z brejku a naša obrana snáď vydrží. Nečakám iný priebeh ako proti Man City.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

https://twitter.com/FootballsBante1/status/1335564071626797056

Jedno ochrana před dopadem a druhý útok na soupeře,VAR v plné parádě

Reagovat
FC Porto FC

Zaha je ďábel

Reagovat
Nikikrew

Sice je to len 11 kolo ale da sa povedat, ze dnesny zapas moze byt velmi klucovy z hladiska vyvoja v tabulke. Na Artetovi je obrovsky tlak, ak tento zapas prehrame, myslim si ze nejaka top4 bude fakt uz len utopia. Naopak ak vyhrame, verim ze nam to doda sebavedomie do dalsich zapasov a este mozeme zamiesat kartami o LM.

Na zapas sa docela tesim, myslim si ze to bude vlemi tesne alebo remiza 1:1.

Bude zaujimave sledovat, ako formaciu Mikel dnes naordinuje, bud 3 stoperi alebo na 4-3-3. Snad bude Partey fit dnes a Elneny predvedie taky vykon ako na Old Trafford. COYG!

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa Arsenal proti nám vyhori ešte horšie ako United na OT

Reagovat
fenixLFC

preco? furt pre nich moze hrat ze nemusia tvorit a mozu nechat hrat spurs. pochybujem ze bude chciet jose hrat na remizu proti takto nizko postavenemu timu. takze by im to teoreticky mohlo vyhovovat

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nieje žiadny Sheffield, je v zlej situacii a to si uvedomuje aj Arteta. Arsenal na nich vybehne, očakávam podobný zápas ako proti city len s tým rozdielom že Arsenal má oveľa horši útok ako aj obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta to vie slusne zabetonovat proti lepsim timom, takze moc necakam ze by Arsenal na nich nejak premotivovane vybehol.

Reagovat
Heisenberg

Ty vole, to Jožo tyhle dementy míchá z betonu jak Saruman míchal Uruk-hai z bláta? Artetův styl se 3 vzadu byl nejúspěšnější právě proti soupeřům z top 6, kde se může zatáhnout a spolehnout na protiútoky. Kdybys každej den nebouchal hlavou do zdi, tak by sis všimnul, že i ten zápas na jaře ukázal, že to bude hodně defenzivní zápas a rozdíl bude o gól až dva. A ty tady vypálíš, že dostanem víc než United.

To i Bundyho obrana tělocvikáře vypadá rozumněji

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil by vám pomohol :))))))))))))))))))))

Reagovat
Nikikrew

Vidíš, ani to nebolo ťažké to pochopiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sejber

hej hej zapasy proti tazkym superom boli vzdy jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal na WHL vyhral naposled 2007

Reagovat
smazaný uživatel

AAAAA omyl 2014

Reagovat
smazaný uživatel

Rosaa.

Reagovat
DieryVonry

Expreska s Guardiolou je fákt super! Statistici pátrali v ...

Reagovat
Miguel19

Wilda základ

Reagovat
Mates_Matesović

Hm, Arsenal výhra

Reagovat
Gareth Bale 11

Bez Ndombeleho, noo ten bude dost chybet.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude možná klíčová ztráta

Co s ním je?

Na druhou stranu má možnost zabojovat o základ Gio

Reagovat
Gareth Bale 11

Prý nemocný, bůh ví.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Nelson ani na lavičke,Willian v základe. Yebeee

Reagovat
Liveral

Jako jestli není Nelson zraněnej tak fakt nechápu. Co má jako víc delat?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to úplne na grc

Reagovat
sejber

tuto sezonu cim lepsie zahra tym mensiu sancu v dalsom zapase dostane . kedze v stvrtok podal zatial najlepai vykon dnes logicky neni na lavicke

Reagovat
Whitemedia

Tak zrovna proti slepicím bych i já poslal Willdu do základu.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Side

Xhaka a Willian v základu = mrdat celej zápas

Reagovat
Tommy the Gunner

Fraud Arteta.

Reagovat
captain18

No nic..tak radsej F1

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
sejber

vyborna zostava . Nelson ani na lavicke zato willian holding a xhaka v zaklade. gratulujem tottenhamu k trom bodom typ 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Holding je v poho..

Reagovat
sejber

no jo uz sa tesim ako vygumuje kana a sona

Reagovat
smazaný uživatel

a koho tam chces hrat?

Reagovat
sejber

moznosti je plno s kvqlitou to je horsie. chambers s marim asi este nie su uplne pripraveny. Skoda ze taky Sokratis uz nema na to hrat za a cko lebo do tohto zapasu by sa hodil nasobne viac ako slabucky holding.

Reagovat
smazaný uživatel

typ

Reagovat
smazaný uživatel

Když chybí NDombele, tak měl být Alli aspoň na lavičce.

Reagovat
Error

Jsem tu jen kvuli placi za Nelsonem, ocekavaneho uz od ctvrtka

A taky me fascinuje narodnostni slozeni lavicky Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

čo je s Dohertym?

Reagovat
Nikikrew

Ak ideme hrať 3-4-3 tak už teraz som z toho nasraty

Reagovat
iamek

Proč nefauloval za červenou ten stoper? Standartka by byla daleko a stalo by se to v 92 minute.

Reagovat
ajouki

Reagovat
PhilipS

Mě ten letošní Arsenal, tak nezajímá, že to skoro budu víc přát Mourinhovi.

Reagovat
iamek

Pome arsenal

Reagovat
PhilipS

Může mi někdo vysvětlit proč hraje zas Bergwijn? Ofenzivní čísla má tragický, tím myslim i xG a xA. Vždycky, když ho vidím hrát, tak je marnej. Jediný, co má slušný je presing

Reagovat
sejber

pretoze dnes ma idealnu sancu to zlepsit a chytit sa

Reagovat
PhilipS

a neměl by tu šanci dostat spíš Bale?

Reagovat
jk

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by nás dnes přesvědčil o opaku, zatím má ty výkony hodně nevyrovnané, zlatý Lamela

Reagovat
Usty

Mourinho často hraje jednoho ofenzivního a jednoho defenzivnějšího křídelníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tu bude klid od decek ze sekce kapr ligy, takze pojdme na to prave derby Tohle je to prave derby, a ne nejaka sracka z korupcnicke kapr ligy

Reagovat
smazaný uživatel

A co se dneska u nas hraje?

Reagovat
jk

Vy da by jste se mohli chytit za ruce a jít si o tom pokecat někam k Lize národů

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaci číňani vs největší korupcnici od stvoreni samostatne ligy

Reagovat
smazaný uživatel

prečo sa nerozohrávajú a nechytajú formu Pepe a Nelson?

Reagovat
SunFells

Pepe má rudou z minula. Ale i tak - Arteta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL jedeeeem !!!!!!

Auba se dnes chytne

1:4

Reagovat
John Obi Mikel

Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka megalol. A ještě se diví.

Reagovat
Miguel19

Ale dresy má Arsenal fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
sejber

keby mala frustracia tvar tak je to laca

Reagovat
smazaný uživatel

Ma to styl, ma to grady. A rozhodne vetsi tempo, nez minul tyden zapas slepic na Chelsea.

Reagovat
KnoxXx

Son

Reagovat
jk

Pff, Sony se s tím nesral

Reagovat
Gareth Bale 11

Wauuuu Sony.

Reagovat
Miguel19

Sonaldo

Reagovat
sejber

holding je boh

Reagovat
smazaný uživatel

Arteto vypadni. Na tohle presne ten kkt mourinho ceka, a tvl, prvni break a hned gol. Bránění level Opava

Reagovat
EXoRcIsT

nemal sancu Leno . Son

Reagovat
Tolstobik

Son je frajer

Reagovat
Euphael

Leno dira

Reagovat
iamek

Partey jaký návrat zpět

Reagovat
smazaný uživatel

son je neuveritelny hracik

Reagovat
Taiger

Reagovat
Liveral

Proč v takovýhle situaci naší stopeří vždycky couvaj a nechají toho hráče dojít až k vapnu. Nějak mi to hlava nebere a přijde mi že stoperi ostatních týmů jdou normálně do souboje

Reagovat
sejber

pretoze arteta pozdvyhol uroven nasej obrany o level vyzsie

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin dement, misto aby zdvojil, necha Sonovi prostor. Ubozak.

Reagovat
Liveral

Vůbec. Belle udělal přesně co mu holding řekl / ukázal at uděla . Jenže tím jak Rob pak couval udělal z velkého zbytečného hráče

Reagovat
smazaný uživatel

? Mel ho zdvojit. Zvlast Sona. Kdyby ho zdvojil, nenavede si balon do stredu a nevysle golovou strelu.

Reagovat
John Obi Mikel

Chybí vám nejlepší stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

citim, ze aj William dnes taky da

Reagovat
smazaný uživatel

Willian

Reagovat
smazaný uživatel

partey musi mat riadnu depku

Reagovat
Miguel19

Podle čeho se určovali ti fans, co se tohle kolo dostali na zápas?

Reagovat
ACSMan

Kreditový systém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Podle epidemicke situace v kraji

Reagovat
wild

ballot

Reagovat
wild

zrebovalo sa spomedzi permanentkarov

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjebanec Bellerin by mel jit do Barcelony. Tam presne takhle brani. Z jakého duvodu Sona nezdvojil? Dement

Reagovat
Gareth Bale 11

Xhaku uz byl kartoval za to rvani, nevim cemu se furt divi.

Reagovat
jk

Klidně i za ty fauly.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Granit je úplně v lese.

Reagovat
pingla

Tottenham jim naseká s takovou hrou tak 4 minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

Vizionar Guardiola nakazil všechny tim, ze tym musi mit drzeni mice a vysoke postavemi, a pak maji tvl betonari, jak Mourinho vyhodu, ze jim staci zalezt, zidkat balon a vyrazit do otevřené obrany, ktera je navic vysoko Nedivim se, pokid letos ziskaji titul, ta liga je presne udelana pro takovy typ fotbalu, jaky Mourinho razi At zije vizionar Guardiola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Proč to nechytil?

Reagovat
jk

Hojbjerg už snad potřetí naprosto jednoduchou přihrávkou vyřadil dvě řady hráčů Arsenalu..

Reagovat
Tommy the Gunner

Jsme slabi, jak caj. To skonci minimalne 3:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Pohled na tabulku v podani Arsenalu je uz dost drsna

Reagovat
Taiger

Nebaví mě to

Reagovat
smazaný uživatel

no nic tesim sa aspon na dalsi zapas el

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

To je vyborny, jak ty nasi borci ve 30. minute vypadaji, jako by uz v nohach meli 3 zapasy

Reagovat
Gareth Bale 11

Zatim se pri tom bloku vubec teda nenadreli. A Kane snad jeste neprohral souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo tam ten Emery nezostal ?

Reagovat
Salfovic

Neměl to zapotřebí.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Tierney už centry jak Kolasinac dpč

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si ty tymy proti Tottenhamu neuvedomi, ze hrat v soucasne dobe a proti v takove forme hrajicimu Sonovi s Kanem tak vysoko, na riziko a pressovat ve více hracich, je totalni blbost, tak ziskaji titul. A to bude největší zlo od doby, co získala prvni titul Plisen.

Reagovat
Euphael

nevime co hrat.....jedina taktika jsou centry z kraju, ktere jsou o hovne

Reagovat
Taiger

Partey je ale zlatíčko

Reagovat
Tommy the Gunner

Jedinej Thomas neco hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin je niekto horsi v hadzani outov?

Reagovat
Taiger

Tvl, ty si hroznej spoilerirsta, počkej aspoň na zápas Poolu pls

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, moj posledny

Reagovat
smazaný uživatel

Kane 11zapasov 10 asistencií a Bellerin nevie ako hodiť aut

Reagovat
Nikikrew

Bellerin asi 5-6 krat zle hodil aut v tejto sezone

neuveritelne

Reagovat
Liveral

Belle už letos minimálně 5 špatně hozeného aut. To už si dělá prdel ne

Reagovat
sejber

dnes nedame gol ani do polnoci

Reagovat
Taiger

Bellerínův asi 30 špatných vhazování tuhle sezónu

Reagovat
Tommy the Gunner

Bellerin zase posranej aut, to je uz jeho tak 5 tuhle sezonu

Reagovat
jk

Nevíte někdo kolikrát hodil Bellerín letos špatně aut?

Reagovat
Taiger

32

Reagovat
matZz

hráči Arsenalu začínají bejt pěkně frustrovaní, čekám zase nějakou prasárnu

Reagovat
Taiger

zase

Reagovat
matZz

neměli jste minulou sezonu nejvíc red cards?

Reagovat
Taiger

To netuším

Reagovat
matZz

měli no

Reagovat
smazaný uživatel

Mi prijde,ze to maji uplne na parku

Reagovat
smazaný uživatel

xhaku predat v januari, miesto neho posunut amn pls

Reagovat
efjay

Reagovat
PhilipS

ale v lednu 2017. Teď už je pozdě. The damage is done.

Reagovat
Taiger

Auba od Fulhamu nevyhrál hlavičku?

Reagovat
Liveral

Stat: Hector Bellerín has now produced five foul throws in the league this season, more than any other player in Europe's top five divisions. [@Squawka]

Tak jsme to trefili skoro všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Dnes měl zase tenhle error? Nějak jsem to přehlédl.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by sme uz vyhodit toho noveho set piece trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, muze mi nekdo vysvetlit, k čemu tam ten Arteta je? Stoji na lajne, ma to pred sebou, jak měl Malik korupci Berbra, a neudela nic. I z tv je vidět, ze kdyz ztrati Arsenal balon, tak ma Tottenham tolik prostoru, ze by toho vyuzil i Julis s Dockalem.

Jo, a Aubameyang, nebo jak se pise, nech jde do prdele. Ten mel střídat uz ve 30. minute.

Reagovat
smazaný uživatel

jak je hojberg skaredy, taky je dobry

Reagovat
Taiger

Typický motorkář, s kterým mě moje bejvalky podváděly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Podvadely te furt s tim stejnym?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Taiger

Parteyho bejvalý Atletico vede La Ligu a patlá se chudák u nás, tvl

Reagovat
Kuchta

José si nás opět maže na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ma mit v tomto systemu ve stredu Thomase a Xhaku, pri rozehrávce tam neni ale ani jeden a je tam tak dvacet metru volneho prostoru Pak staci pokazit rozehravku, nebo mic, a ten stred je vyklizeny vic, nez byla Stodolni pri lockdownu.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian by to dal

Reagovat
Jardin

ta mezera při rozehrávce mezi obránci Arsenalu a útočníky je vtipná

Reagovat
Gareth Bale 11

Kane je všude.

Reagovat
Miguel19

Wilda a jeho rohy

Reagovat
smazaný uživatel

este aj Thomas zrejme mimo

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

4 na 2, pěkně no

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je to tam

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Nikikrew

Boha....

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta takticky genius

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Zlomte jim aspoň nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe by trebalo zlomiť klávesnicu

Reagovat
smazaný uživatel

Tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

ROFLMAO

Reagovat
Ondiis

Bude to znít hloupě, ale tohle jde za Aubou. Místo aby zpomalil a našel si místo na zakončení, tak se schová za hráčem ...

Reagovat
ajouki

Arsenal hraje úplnou sračku, ale defenzivně to vypadá jako by hráli nahoru dolů s maximálním rizikem. Vražedná kombinace

Reagovat
Nikikrew

nemam slov

Reagovat
smazaný uživatel

Za cely polocas neni schopný Arteta vysvětlit hracum, ze ve stredu pole ma totac prostoru, jak krava

Reagovat
masly008

kyž tam dáš Xhaku tak tam bude pořád prostor.

Reagovat
Liveral

Hm a k tomu si Thomas obnovil zranění. No a na větu opět další poločas bez střely na bránu by tady stačilo napsat nějakej skript ať se to sem samo píše při každým zápase

Reagovat
Taiger

gg

Reagovat
Tommy the Gunner

Arsenal to muze o polocase zabalit.

Reagovat
Gareth Bale 11

Nadhera a Kane nekompromisne.

Reagovat
sejber

kokos s mourinhom som asi nezazil takto ponizujuci zapas. arteta musi prec cim skor tym lepsie . bohuzial nato absolitne nema

Reagovat
masly008

Ať tady ještě někdo napíše jak nemá Auba podporu.Balon jde na něho a on od něj utíká.kajm jako šel? Kam čekal že dostane ten balon?

Reagovat
Euphael

thomas zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nevystrida mj. Aubameyanga, fak Aeteta nema na prvniho trenéra schopnosti.

Reagovat
Tommy the Gunner

Arteta out.

Reagovat
Counter

2:0 v poločase...

Máme je přesně tam, kde jsme chtěli

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

Když už s tebou neudělá náš výkon ani v NLD, tak už nevím co

Reagovat
Taiger

nic*

Reagovat
Busby babes

vzdal to, leta utrpeni ho konecne zlomila...

Reagovat
Taiger

Je smutný, že z toho má akorát srandu, prostě rozdíl mezi fanouškama v cizině a fanouškama v Londýně, diametrálně odlišnej

Reagovat
Busby babes

uprimne, co vam zbyva?

Reagovat
Counter

I fanoušci v Londýně si z toho umí udělat legraci.

Reagovat
Taiger

Určitě kdyby byli na stadiónu, tak se tomu celej náš sektor směje, NLD pro fanoušky Arsenalu nic neznamená

Reagovat
Counter

Věřím, že nějaký vtipný chant by vymysleli.

Reagovat
Taiger

Tak to si asi neviděl nikdy náš zápas živě no, casual

Reagovat
Counter

wut

Jedna věc jsou domácí fandové, kteří jsou schopní tým vybučet při kdejaké příležitosti, a druhá věc away fans, kteří za svým týmem stojí, hlasitě fandí, umí vtipnými chanty hecovat domácí atp.

Reagovat
Busby babes

to jste takovi suchari?

Reagovat
Busby babes

presne to jsem taky chtel psat. Sleduju dost nasich fans, dlouholeti permanentkari, co si z nasich spatnych vykonu taky delaj srandu. Nejdriv nadavaj, pak uz si z toho delas srandu, kdyz se to opakuje porad dokola a stejne... coz byl pripad jak Moyese, tak LVG, tak Mourinha...

Reagovat
Counter

A za Oleho

Reagovat
Busby babes

tam se zatim spis dela srandu z jednotlivych hracu... naposledy me minulej tyden dost pobavil koment vuci Pogbovi, ze jsme konecne nasli jeho idealni pozici... na tribune.

Reagovat
Counter

Doufám, že je kamarád s Mesutem, v tomhle by si rozuměli

Reagovat
Taiger

FPL borci z dnešní sezóny si rozumí, že já se divím

Reagovat
Busby babes

u tebe zas dneska cekam, kdy se oznacis za top fan, kdyz uz tu hazes pojmy jako casual a jak tomu nemuzou rozumnet...

Reagovat
Counter

Reagovat
Golasso

Tak co by se tady měl vztekat? To nestojí za to. Ten tým je marný a dalo se to čekat.

Reagovat
Front hell

Dítě zdravé,pivo chutná,práce je. Budu se nervovat

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Euphael

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

totalna sterilita z nasej strany, ledva sa nadrieme na nejake polosance

z auby sa stal po podpise totalny hovnak

Reagovat
Tolstobik

Spurs se chytili do pasti

Reagovat
Kuchta

No nic, jdu koukat na derby. Sledovat Arsenal tuto sezonu je čirý masochismus

Reagovat
RKBoy

Arteta je naozaj hlúpy ked hrá s týmto materiálom proti Jožkovmu Spurs na držanie lopty.

Reagovat
smazaný uživatel

partey hral dobre, ak sa zase zranil, tak to musi byt na gulku u neho

Reagovat
smazaný uživatel

Niee, 2:0 o polčase. To nevyzerá dobre. Rodon miesto Lo Celsa hneď po prestávke.

Reagovat
John Obi Mikel

Csaplárova past

Reagovat
Salfovic

Do píči, ta je když vedete po poločase venku

Reagovat
iamek

Arsenal , Arteta , Auba zkušeně jak podojil při podpisu nové smlouvy

Reagovat
lofin9

Ty si strasne smiesna postavicka, ale sak vystriekaj sa tu na marnom Arsenale

Reagovat
J0EL

Reagovat
tunkic

Reagovat
Zdechlina

A je po nás, jak po žabách. Nicméně my hrajem a totenhaim dává góly. Bohužel, nic jiného si momentálně ani nezaslouzime

Reagovat
smazaný uživatel

Čo hrajete prosím ťa? Veď ste sa k ničomu nedostali. Najlepší hráč od vás je tínedžer Saka.

Reagovat
masly008

Co Hrajem? Jako že Xhaka jako střeďák má 90% míčů dozadu? Že nejvíc kontaktů s míčeme mají stopeři?nahrávat si na půlce když tě nikdo nepresuje není hraní.

Reagovat
Zdechlina

No původně jsem chtěl napsat, že hrajem fotbal, tak klid. tak vole jasné že myslím hlavně držení míče, ale hovno z toho. Marnost...

Reagovat
aramaki

toto je povinná jazda proti Mourinhovi. Uz pred rokom som vedel, ze presne toto bude Mourinho hrat. Stiahnuti na svojej polovici a Son s Kaneom budu vyrazat do brejkov. Skoda, Arteta velky prevar. Presne to iste mal hrat aj on a drzat bezgolovu remizu co najdlhsie. Nie, my ideme presovat a chceme Mourinhov autobus vykombinovat. Total nonsens, ale uz po kolkykrat stale to iste.

Reagovat
Zdechlina

Něco na tom bude no. Každopádně to chce změnu na více postech...ale jako první to asi odskace Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

wenger in

Reagovat
captain18

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
smazaný uživatel

Som si pred zápasom, hovoril, že Partey mal byť mimo do konca roku. Jeho nasadenie asi celkom risk, evidentne nebol 100% pripravený.

Reagovat
vicinda07

Len Messi dokazal dat 250 golov za menej zapasov ako Kane...a to je v tejto sezone este aj najlepsi zaloznik a obranca typicky anglicky one season wonder proste

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
Taiger

Son a Harry jsou momentálně 2 nejlepší hráči na světě

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to prece nemuze napsat clovek

Reagovat
smazaný uživatel

mozno iba Lewa je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

O tridu je jen v PL lepsi Bruno

Napriklad.....

Reagovat
Counter

Nejlepší hráč na světě je pro mě takový, co dovede být excelentní nějakou delší dobu. Kdejaký Michu nebo Drinkwater můžou mít sezonu snů, ale nejlepší hráče na světě to z nich nedělá.

Reagovat
Counter

(tím neříkám, že Kane a Son jsou ekvivalent Michua s Drinkwaterem, jsou to výborní hráči)

Reagovat
Busby babes

tak Kane je jen seven season star... jeste musi tu konzistenci vylepsit!!

Reagovat
Counter

Ale třeba loni to od něj hvězdné nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

v top 10 určite ale na svete asi nie

Reagovat
Taiger

Mi napiš 8 lepších hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

LOL kam sme sa to dopracovali, že fan Arsenalu obhajuje hráčov Tottenhamu proti fandovi Spurs.

Reagovat
Taiger

Ti dva jsou blázni, to musí umět ocenit každej

Reagovat
Counter

Jedině tak se chová správný fanoušek Arsenalu, nerozumíš tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na takej istej úrovni-De Bruyne,Muller,Lewa,Máne,Salah,Haaland,Bruno,Mbappe na takej istej úrovni minimálne

Reagovat
Zark

pokud je tvůj svět Londýn tak asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy polocas neni treba sledovat. Ten Arsenal je tak mimo i s Artetou, ze to je ztrata casu. Hrwci nevedi, co hrat, systemovy chaos, Aeteta na to jen cumi, a Tottenhamu staci jen cekat na ziskani balonu a volny prostor, kterého maji po kkt. Jdu na Schvalke vs Leverkusen.

Reagovat
John Obi Mikel

Už jsem se lekl, že půjdeš na derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Jebu na ne

Reagovat
jk

čau

Reagovat
smazaný uživatel

arteta by potreboval niekoho vedla seba co by na neho tak krical ako on krici na hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hojbjerg do stredu zalohy, to byla posila jako krava.

Reagovat
Smoula14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
vodka

Mladší Matič

Reagovat
smazaný uživatel

tak kolko nakoniec dostaneme? ja tipujem 5

Reagovat
Taiger

Už se do konce zápasu výsledek nezmění

Reagovat
Ranoth

vyzera to, ze Arteta sa od majstra Guardiolu vela nenaucil ale bola by sranda pozriet si co by s takym kadrom aky ma Arsenal dokazal Pep

Reagovat
iamek

Reagovat
Golasso

To ti reknu rovnou, co by s tim dokázal - hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa partey zranil kvoli tomu ze sme ho rushli spat tak si nic ine nezasluzime

Reagovat
Golasso

Reagovat
Counter

Jestli si obnovil zranění, tak jsou v klubu dementi no. Zrovna teď, když bude vánoční megabrutální program, bude chybět dvojnásob.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno by to vyzeralo trochu lepsie keby sme hrali hracov co su vo forme a co si to zasluzia miesto tych starych chrenov dookola ktory kazdy vikend sabotuju, neviem

Reagovat
jacobT

Keby sme z toho držania lopty a tlačenia hráčov dopredu aspoň dokázali niečo vypracovať, ale takto to akurát spurs neskutočne uľahčujeme. Vzadu sa pri bránení ani nezapotia a ešte im nechávame kopu priestoru na protiútoky. Až takú naivnú hru som nečakal.

Reagovat
FCSL

Klaunteta ven

Reagovat
Tolstobik

Ale notak, vzdyt je lepsi trener nez Ole i Lamps

Reagovat
Taiger

To souhlasí, jen má nejhorší tým

Reagovat
Tolstobik

V tom pripade budovat tym a nevyhazovat Artetu ne?

Reagovat
Taiger

To jsem psal?

Reagovat
Tolstobik

Podivej se na koho sem reagoval puvodne tvl

Reagovat
Taiger

Vkladáš mu slova do úst, kde on psal, že jsou ti dva horší? Úplně mimo jseš

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Gareth Bale 11

A teda Aurier je tuhle sezonu vybornej, ta konkurence mu prospela.

Reagovat
jk

On už loni byl dost dobrý. Ale spousta lidí na něm furt má tu nálepku chybujícího magora. Ale určitě na pravé straně obrany byl v tom lepším průměru PL, hlavně směrem dozadu byl skvělý.

Reagovat
Gareth Bale 11

To urcite, ale tenhle rok je jeste o tridu lepsi.

Reagovat
jk

Letos je skvělý. A pro mě docela překvapení, v létě prý chtěl docela rezolutně změnit dres. Doherty se nechytá, což se dalo trochu čekat vzhledem k tomu jaké má přednosti a jak hrajeme

Reagovat
Gareth Bale 11

Pro Dohertyho to zatim moc neni, ale aspon tam mame nekoho dalsiho narozdil od predesle sezony.

Reagovat
jk

Jn, přesně tak jsem si to říkal. Aspoň to nebyl drahý backup

Reagovat
matZz

kdy přesně byl vloni dost dobrý?

Reagovat
jk

Třeba na jaře. Na podzim hráli hrozně všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to má v hlavě. A Jose s mentálama umí jakž takž pracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Auba ztratil úsměv, to je hodně vypovídající

Reagovat
Mimalu

teď to trochu malou domů smrdělo

Reagovat
Liveral

Stehnem už není pokud si dobře pamatuju

Reagovat
Mimalu

fakt že jo, by mě nenapadlo že se rozlišují různé části nohy, každý den se člověk dozví něco nového

Reagovat
smazaný uživatel

sa to stratilo v tom smrade toho hovna co hrame

Reagovat
Lovec

Reagovat
Csaplárova past

Opravdu nechápu, proč pičus jako Xhaka hraje pořád základ ...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nejde vystřídat i trenér.

Reagovat
avicii

Mam pocit ze Arsenal sa nevymoce s tejto sracky dlhé roky, dlhšie než my, to bude len pohyb na 6-7 mieste..

Reagovat
smazaný uživatel

keby sme to aspon stavali poriadne na odchovancoch ktorych mame skvelych, miesto nich ale hraju stari hovnaci s 200 tisicovymi platmi

Reagovat
avicii

Véd práve... To nikam nevedie...

Reagovat
Taiger

Saka - Balogun - Martinelli

Reagovat
Nikikrew

ale prosim ta

Reagovat
smazaný uživatel

belle je dnes hrozostrasny...

Reagovat
Liveral

Kdo by se chtěl podívat jak Arteta definitivně dorazil Parteyho

https://twitter.com/Thxnderclapped/status/1335638100010283008?s=19

Reagovat
smazaný uživatel

to je v pitchi

Reagovat
smazaný uživatel

pride mi to strasne zufale..ze ho dnes nasadil aj toto..

Reagovat
Liveral

Jn. Me taky.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Tak to mě nasralo mega tohle

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Nikikrew

oh my god

Reagovat
Kapřík

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

uz zaciname centrovat

Reagovat
Liveral

Centrovali jsme už v prvním poločase. Akorát ty míče nelitaj ani do míst kde by se náš hráč alespoň vzdáleně pohyboval. Tak to moc nevypadá jako centry

Reagovat
smazaný uživatel

centry za dva centy

Reagovat
Nikikrew

Ako moze Bellerin byt este na ihrisku?

Reagovat
gocii

On je dneska tak strasne desnej ze i xhakuv vykon zapadne

Reagovat
sejber

arteta zlepsil tu obranu len na tolko aby sme nedostavali debakle ... to je za rok jeho jediny prinos

Reagovat
smazaný uživatel

auba je momentalne najhorsi hrac na svete

Reagovat
Taiger

https://pbs.twimg.com/media/EokhKMcWEAEG0i4?format=jpg&name=medium

Dnešní nová úvodní fotka Arsenalu na Twitteru

Reagovat
sejber

kurva zmilujte sa nad nami a zrante toho xhaku aspon do konca sezony

Reagovat
Lovec

Považuju se za radikálního antixhakovce, ale dnes mně teda (relativně myšleno) zdaleka nepřijde tak špatný. Když ho srovnám s výkonem Hectora nebo Auby ...

Reagovat
smazaný uživatel

kua daj tam aspon eddieho a amn abo co

Reagovat
Taiger

Nketiaha ne, to je horší jak chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

a to je stale lepsie ako auba

Reagovat
Taiger

asio

Reagovat
sejber

nebud nedockavy treba dat aubovy poriadnu sancu

Reagovat
Taiger

Jestli zejtra Brighton vyhraje, budeme 16. v tabulce

Trust the process

Reagovat
Zdechlina

Holding jak ho vyprovodil. Hajzla

Reagovat
smazaný uživatel

jedna z najlepsich veci ktoru holding urobil

Reagovat
fabec1222

Arsenal nejhorší sezona v historii?

Reagovat
Taiger

Bellerín neumí házet auty a Tierney furt klouže po trávníku, ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

mikela mam rad a casom to v nom hadam fakt bude ale asi si mal radsej najprv potrenovat mensie kluby...

Reagovat
Taiger

Udělal z nás malej klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

no že jsme předtím byli vyloženě velkoklub

Reagovat
Mimalu

Reagovat
sejber

som zvedavy na burnley a soton ak ich neporazime mozme sa regularne pripravovat na bojbo zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Salfovic

Nedáš ...

Reagovat
smazaný uživatel

Son dal letos stejně gólů jako Arsenal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tierney je ale v defenzíve dobrý jak sviňa.

Reagovat
FFA

Dalsia sezona v prdeli. Ja neviem, podme to stavat na mladych, Saka, Martinelli, Nelson, Rowe atd. Hraci ako Xhaka, Wilian a pod nas nikam neposunu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Pepe by za Willianův výkon dostal veřejně zmrdáno, jsem zvědavej, co Arteta řekne na Willianův výkon po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

treba ho podporit, zvyka si

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

jako od koho, od artety? kdy neco takoveho udelal. a pokud myslis od lidi, tak upln wtf vzhledem k tomu dostava willian..

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale aspon by ho mohol posadit

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

ale o tom ten komentar vubec nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

hej ale narazal na urcitu nekritickost k willianovi ktora sa prejavuje tym ze hra kazdy tyzden bez ohladu na vykony

Reagovat
sejber

bude mlet o tom ze sme drzali loptu vecinu casu a mali sance a suoer vyhral iba so stastim

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

asi sa na to prestanem pozeram kym za nas budu hrat xhakovci a willianovci, nema to zmysel

Reagovat
Side

Reagovat
PP

to ale není ten zásadní problém. Prostě stejná taktika u druhého trenéra, která kupodivu nefunguje.. To není o hráčích, pomalu ani o sestavě ne. To je potřeba do toho hrábnout víc a ne jen prohodit 1-2 posty sakra. Zkusit 3-5-2, zkoušet věci, zkoušet hráče.. je to k pláči..

Reagovat
smazaný uživatel

to hej ale tito chlapi su ceresnicka

Reagovat
Liveral

Z pohledu statistik ale nadstandardní poločas. Už jsme jednou trefili prostor brány ze hry a to ještě není konec. To se nám nepoštěsti každej den

Reagovat
Taiger

Už se těším na Artetovo "I am very pleased with _____"

Reagovat
Taiger

Auba má dnes asi 0/9 vyhraných hlaviček

Reagovat
PP

Auba je katastrofa.. jestli ho tak sere to křídlo nebo proč to vlastně..

Reagovat
Taiger

On neudělá nic ani z hrotu ale

Reagovat
PP

viz výše pod djorouem.. Ten tým má na top 6, na top 3 ne, ale takovou sračku? Zase hrajeme to samé co Emery v bleděmodrém, stejné rozestavení, vše je čitelné, Saka, který byl jediný docela nepredikovatelný sklouzl do toho bahna..

Reagovat
Taiger

Souhlas

Reagovat
J0EL

Reagovat
masly008

jaké křídlo?vždyť už asi 6 zápasů hraje hrot a tragický

Reagovat
PP

Viděl jsem jen první poločas, ale napadla mě paralela s Pratchetovým Mrakoplašem.. "Když už vypadá, že se mi má každou chvíli stát něco dobrého, stane se mi něco špatného hned"..

Zápas vyrovnaný, jen to psychologické nastavení prostě dělají divy. Z půl šance dali Spurs dva goly, my z žádné žádnou..

Reagovat
J0EL

Reagovat
Malresi

Liverpool: Kelleher, N. Williams, Matip, Fabinho, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Jones, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Keita, Minamino, Jota, Tsimikas, Phillips, Alexander-Arnold.

Za Keitu a TAA na lavičke. Za mňa dobrá zostava.

Reagovat
avicii

Konečne už aj lavička lepšia snáď už budú všetci fit co najskôr alebo aspoň väčšina

Reagovat
Malresi

Presne Hlavne Alli a Trent su pre nás kľúčoví hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

spurs uplne profesionalny vykon..setriaci rezim, stacilo im malicko, pohodicka, oddych

Reagovat
smazaný uživatel

laca ale aspon bojovny vykon

Reagovat
Taiger

Nejlepší od nás a to nepředvedl nic dopředu, smutný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Tak a zpátky do tréninku naučit se házet auty

Reagovat
gocii

Tvl jedinej kdo se neboji jit 1v1 je stoper

Reagovat
vitasrp

Už jsem si říkal, že by Kane v zápase do nikoho nenacouval, ale v nastavení si to splnil.

Reagovat
masly008

trademark

Reagovat
Edgewalker

Tohle bylo od nás ukázkové zoufalství

Reagovat
sejber

dnes nemam silu rozpisovat nieco. proste mikel bol krok vedla a cim skor urobime zmenu tym lepsie pre nas.

otazky pre goonerov?

koho namiesto Artetu?

dokedy ocakavate ze sa budeme trapit kym pride k nevyhnutnemu?

myslite ze dokazeme zdolat aspon Burnley?

Reagovat
Remt

je to az tak spatne? Není to jen kádrem? Mikelovi jsem fakt drzel palce u vas

Reagovat
sejber

najdesivejsie na dnesnom zapase je uvedomenie ze pred rokom sme boli na rovnakej startovacej ciare s novym manazerom. ako sa muzstva posunuli za roknsme videli ...

Reagovat
Kapřík

Nějak jsem nepochopil, proč Bale zůstal na střídačce.

Reagovat
Remt

Salahovi bych při protiútocích míč vůbec nepůjčoval

Reagovat
Remt

Kurva..jsem ve spravne sekci? Kde jste kdo?

Reagovat
oli9

Na stadionu

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooollll

Reagovat
smazaný uživatel

chce to nejaku poriadnu akciu

Reagovat
Melda

Zatím je to bída.

Reagovat
REPLIKATOR

SALAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
oli9

S těma fanouskama i s tou hrstku to je úplně jiná skvělá atmosféra

Reagovat
Melda

Reagovat
Melda

Nero to zrychlení

Reagovat
Melda

*Neto

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze ne Neco

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Majú nákazané túto sezónu pískať proti LFC či čo to má zmenať ?

Reagovat
repkajebuh

Přesně tak, nechápu dominanci jednoho týmu. Proto jdou vždy proti mistrovi. Minulý rok taky bylo spoustu rozhodnutí proti City. Teď se jde proti nám. Ale fakt jako hodně okatě, až to není hezký.

Reagovat
Mimalu

zapomněl na žlutou, ne?

Reagovat
oli9

Reagovat
Remt

Tak co? druhá penalta kdy jde útočník šlapákem po míči a bude to penalta proti nám? tohle bylo snad zápas zpět ne? To je hergot faul proti obránci, ne naopak. Jestli toto odpíská tak ať jde do háje..

Reagovat
pingla

ty jsi strašně hloupý až to bolí. Coady to nahrál, nicméně kdyby ho Mané trefil, tak je to penalta

Reagovat
Remt

ok, nová doba. Ode dneška můžeme chodit ve vápně soupeře šlapákem napřed. Nová doba Ale jo, hloupej jsem já.

Reagovat
pingla

aha, takže podle tvé logiky:

pokud mě někdo kopne zespodu do podrážky, je to můj faul, protože mám nohu vysoko

ti jsi slušně mimo

Reagovat
Remt

Ne, pokud jdete po míči oba stejně a ty jdeš podrážkou napřed, tak je to tvůj faul, jsi normální? nebo si ze mě děláš jen prdel?

Reagovat
pingla

pokud jsi tam první, tak to žádný faul není (když tam nejdeš fakt brutálně), ty vůbec nevíš....

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Začít argumentovat kdyby. Kde si na to došel ?

Reagovat
pingla

třeba inspirace z minulého týdne, kde to rozhodčí posoudil správně?

Reagovat
Remt

jj ten šlapák myslíš

Reagovat
pingla

ten tvůj šlapák posuzoval hlavní i VAR a oba se shodli, že to byla penalta, tak neřvi pořád

Reagovat
Remt

VAR posuzoval i několik našich gólů (a údajných offsidů u nich) a například gol Henda, ktery nam sebrali a sebrali nam tim 2 body byl zatracene pochybnej. Kdosi nakreslil carky jak ho napadlo.. uplně pošahaně.. A taky se na tom rozhodčí i VAR shodli, nicméně všichni ostatní u obrazovek měli uplně odlišný názor jak oni.

Reagovat
Remt

takže argument "posuzoval to VAR" kor v PL kde je VAR uplně mimo zápas co zápas je fakt festovně relevantní teda

Reagovat
pingla

je strašně super, že ty tomu rozumíš a děláš tady analýzy snad si takhle taky "skákal", když Salah, Mane a spol padaly jak hrušky a sporné penalty byly přihrané pro vás

Reagovat
Kixi Syhimour

Zázrak

Reagovat
Minister

kde je kurva žltá pre Coadyho???

Reagovat
Kixi Syhimour

VAR myslím nemůže

Reagovat
Jackmaker1989

Ten komentátor na Digi fandí Liverpoolu že?

Reagovat
Remt

Digi nemám puštěné ale toto sorry, ale to je faul na obránce. VAR nás letos řeže jak prase podle mě, nikdo nemůže říct že nám nadržuje, protože nám sebral už hafo golu (a dalo by se o některých dost spekulovat) a to stejné proti nám odpískal hodně pochybných penalt, u kterých bych se fakt hádal.

Reagovat
Jackmaker1989

Počkaj, tak to nemyslím. Toto určite penalta nebola samozrejme.

Reagovat
Remt

Aha a co tam říkali?

Reagovat
Jackmaker1989

V podstate niečo na štýl: "toto nemôže odpískať ako penaltu, toto musí opraviť, v žiadnom prípade toto penalta nebola". Jasné, že to penalta nebola ale ešte som nevidel aby sa pomaly za to hádal takto. Normálne to povedia "uvidíme čo na to VAR" alebo niečo podobné

Reagovat
Remt

Tak pokud uz má nekomu fandit komentátor tak jsem rád že nám:D Ale ano, komentovat takto je divne, měl by být trochu neutrálnější

Reagovat
Busby babes

ja z nej mam vzdycky taky takovej pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si

Reagovat
Registrujisejenproto

První rozumné rozhodnutí VAR po dlouhé době

Reagovat
oli9

Reagovat
REPLIKATOR

Proč mu sakra nedal žlutou za simulaci

Reagovat
EL Gringo

Ako tí rozhodcovia pri tom VAR systeme to fakt hodnotia ako sa im len zachce.. Predstavme si, ze by to bol faul, pozreli by sa so systemom aj na pripadny offside ( bolo to dost hranicne ) ? Niekedy pozeraju vazne vsetko a niekedy len faul, akoze maju v tom uplny chaos

Reagovat
Kixi Syhimour

Coady

Reagovat
avicii

Konečne normálne rozhodnutie VARu v našom zápase, už som ani neveril.. Dosť málo šancí aj keď sa hrá v slušnom tempe, a tých pár stovák ľudí na štadióne už teraz robí super atmosféru, snáď už budú len pribúdať

Reagovat
Malresi

Taký dive ako od Coadyho som už dlho nevidel, skokan roka... Ešteže to VAR prehodnotil, skvelý príklad, že je VAR skvelý, len sa musí správne využívať.

Náš výkon zatiaľ nič moc, nie je to síce hrozné, ale Wolves mi prídu nebezpečnejší ako my. Z hry sme si nevypracovali takmer nič a keby nám Coady nedaroval gól, tak je 0:0... Boli tam síce nejaké záblesky od Maného, ale to nestačí, zvlášť proti takémuto dobre organizovanému súperovi. Snáď to dotiahneme do víťazného konca

Reagovat
Remt

VAR je skvělý.. ano, teď to posoudil správně, ale polovina výroků VAR proti nám od začátku sezony byla hodně hodně diskutabilní. S druhou polovinou jsem naprosto ok, to byly naše blbosti..

Reagovat
Remt

Robertson je pro mě zatím hráč této sezony. Skvele vykony zapas co zapas má

Reagovat
avicii

Je fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je v kádri hráč, ktorý si viac zaslúži dať takýto screamer, díky, šampión.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Coutinho10

Wijnaldum to krasne vzal na sebe

Reagovat
Kixi Syhimour

Smlouvu, smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechce

Reagovat
Registrujisejenproto

Kua Gini podepíš tu novou smlouvu!

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
REPLIKATOR

WIJNALDUUUUUUUUUUUM

Reagovat
avicii

Gini konečne sme dali gól po takomto protiútoku

Reagovat
Malresi

GINI

Reagovat
Coutinho10

Maaatiiiiiip

Reagovat
Kixi Syhimour

krásná oslava Joel

Reagovat
Registrujisejenproto

Nádhera, šampióni!

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz Kelleher

Reagovat
REPLIKATOR

MATIP

Reagovat
avicii

Matip

Reagovat
Remt

Budme uprimni. Na simulace je to 1:1

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah

Reagovat
repkajebuh

Z Curtise roste opora, pořad to chce čas a trpělivost, ale v něm budeme mít hráče do zálohy na x let dopředu

Reagovat
oli9

Trent

Reagovat
Coutinho10

tak i Manecko a Trent super prihravka

Reagovat
Kixi Syhimour

Welcome back Trent

Jones výborná na Trenta

Reagovat
REPLIKATOR

Před tím gólem jsme měli snad 100 nahrávek, to musí být rekord

Reagovat
repkajebuh

To ba nádhera

Reagovat
REPLIKATOR

Prý 163 přihrávek

Reagovat
Melda

Zlatíčko Trent.Ale ten pás od Curtise

Reagovat
lvrpl

Nechce sa mi veriť, že Gini odíde do rozpadnutej Barci, Virgil jednaj. Žeby sme našli novú brankársku dvojku, alebo dokonca jednotku?

Reagovat
avicii

Absolútne by som nechápal keby šiel do Barcelony keď už tak si ho viem predstaviť v Bayerne

Reagovat
vladis271

Tam by mohol lakat len Messi, a ten ide asi prec.

Reagovat
vodka

One of the finest box-to-box midfielders in the Premier League, Soucek has won the second-most aerial duels (39) in the division after Oli McBurnie’s 57, and is a league top-40 player for both recoveries and tackles, showing the defensive qualities that come with his ability to get forwards and support attacks.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Whoscored indexu (vím o kvalitě, ale stejně....) je už 26. , před Rashfordem, Banfordem, Kantem, těsně za Wernerem, Zahou, Jamesem. A z DMC je uplně nejlepší

Reagovat
vladis271

fakt vás nechcem dnes pri lose do skupiny.

Reagovat
smazaný uživatel

16:06 Kepa dostane šanci proti Krasnodaru

Jděte do prdele!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to musí dělat vždycky někdo plešatej?

Reagovat
Maresma

Pokaždý když vidím Brighton hrát, tak je Bissouma skvělej. Dokázal bych si ho představit třeba v Arsenalu nebo i u nás, pokud Gini po sezoně odejde.

Reagovat
stiflerovamama

Som aj zachytil niekde v poslednej dobe článok, že ho chceme. Každopádne určite pojde vyššie.

Reagovat
Gunner91

Ten rozhodci ke tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton je docela úkaz. Ti měli mít o 10 bodů víc než mají. Ve většině utkání jsou lepším týmem, ale neumí to využít.

Reagovat
pingla

Reagovat
Usty

Jsou absolutně k ničemu v ofenzivě. Doma proti Southamptonu si vytvořili jednu půlšanci hned na začátku a pak 87 minut hovno. Šikovně pobíhat a pěkně si přihrávat umí i Arsenal.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mates_Matesović

Co to je zase za penaltu

Reagovat
Greny

Těžko říci zda to bylo uvnitř ale jelikož lajna = penalta tak asi jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele