Premier League - preview 10. kola

27.11.2020, 08:54, aktualizováno 30.11.2020, 08:30
Previews
King Power Stadium (© AFP)
Leicester minulý týden prohrál s Liverpoolem a nyní se chce vrátit na vítěznou vlnu, Fulham představuje hratelného soupeře. West Ham bral tři body dvakrát po sobě, svou sérii nyní hodlá protáhnout proti Aston Ville...
Leicester City - Fulham FC  (pondělí 18:30)
Leicester City se v případě vítězství může dotáhnout na vedoucí duo v podobě Tottenhamu s Liverpoolem, naopak hostující Fulham by se v případě zisku tří bodů posunul ze sestupových příček na sedmnácté místo. Favoritem je rozhodně domácí celek, který se bude snažit odčinit výkon z minulého víkendu, kdy po bezkrevném výkonu jasně podlehl Liverpoolu. To Fulham zase bude chtít navázat na výkon z druhého poločasu proti Evertonu, kde dvojice Mitrovič - Loftus-Cheek ovládla utkání a ukázala, že by to s Cottagers nemuselo být tak marné.

Leicester zažívá velmi solidní vstup do soutěže, na kontě už má sice tři porážky, když nestačil na West Ham, Aston Villu a minulý týden také Liverpool, jinak ale body ještě neztratil. Na remízový zápas zatím svěřenci Brendana Rodgerse čekají a v zádech je tak hřeje již sedm výher, které je katapultují na čtvrtou příčku tabulky. V případě vítězství se tak po desátém kole mohou posunout na druhou pozici, na které by měli stejný bodový zisk jako Tottenham (a horší skóre) a Liverpool (a lepší skóre). Po poslední reprezentační pauze to každopádně z hlediska výkonů zatím není ono, krom porážky s Liverpoolem sehrál Leicester ještě pohárový duel na hřišti portugalské Bragy, kde dlouho tahal za kratší konec, třikrát prohrával, ovšem díky brance Jamieho Vardyho z 95. minuty nakonec vydoloval cenný bod. Lišky tak jistě doufají, že duel s Fulhamem bude znamenat návrat na vítěznou vlnu.

To Fulham se nachází v daleko horším rozpoložení. V dosavadním průběhu sezóny zvítězil jen jednou, když na vlastním stánku porazil West Bromwich, krom toho si ještě připsal bod za remízu s posledním Sheffieldem, jinak ale z klání odešel pokaždé poražen. Pozitivem může být, že poslední dvě klání byly velmi vyrovnané a Cottagers v nich pokaždé sahali po bodu - nejprve na hřišti West Hamu padli až brankou Tomáše Součka z nastaveného času, přičemž ještě v posledních sekundách zápasu neproměnili pokutový kop. Stejný počin se jim "podařil" i v duelu s Evertonem, kdy po poločase prohrávali 1:3, v druhém poločase však byli lepším týmem a klidně mohli srovnat. Pokud však svěřenci Scotta Parkera urychleně nezačnou sbírat body, budou to mít se záchranou velmi těžké.

Leicester bude postrádat dlouhodobě zraněného Pereiru a Amarteyho, k dispozici pak nebude ani záložník Ndidi a obránce Soyoncü. Fulham zase nebude moci využít služeb Teteho, Mawsona a McDonalda.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Fofana, Evans, Fuchs - Justin, Mendy, Tielemans, Thomas - Barnes, Maddison - Vardy
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Areola - Aina, Andersen, Tosin Adarabioyo, Robinson - Reed, Anguissa - Loftus-Cheek, Cairney, Lookman - Mitrovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.48 - 6.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Aston Villa  (pondělí 21:00)
Souboj dvou týmů ze středu tabulky bude k vidění v pondělní dohrávce Premier League na Olympijském stadionu v Londýně. Domácí West Ham tam přivítá Aston Villu, která chce napravit předchozí selhání.

Hammers se od začátku října nebývale daří a z šesti zápasů prohráli jen v jednom. Navíc zvládli za plný počet bodů obě listopadová utkání, a to poměrem 1:0. Proti Fulhamu rozhodl Souček, naposledy v Sheffieldu Haller. Nejlepší střelce týmu však hledejme jinde, se třemi zásahy statistikám vévodí Antonio a Bowen.

Naopak Villans se po výtečném vstupu dost možná zapříčiněnému nováčkovským elánem trochu zadrhli a z předchozích čtyř utkání zvítězili jen na hřišti Arsenalu. Jinak zejména díky propustné obraně nestačili doma na Leeds, Southampton a naposledy i Brighton, proti němuž sice dokázal skóre srovnat Konsa, avšak nakonec z toho byla porážka 1:2.

Vzájemná utkání jsou v nedávné době plná remíz. Od podzimu 2013 na sebe týmy narazily osmkrát, přičemž hned polovina střetů skončila nerozhodně, včetně toho posledního na půdě West Hamu. Hosté se tam dostali do vedení ve čtyřiaosmdesáté minutě díky Grealishovi, bleskově ale dokázal srovnat Yarmolenko.

Start ukrajinského hráče je ovšem v ohrožení, stejně jako Antoniův. Za Atsno Villu se nepředstaví zranění Barkley, Engels a Wesley, otazník visí i nad Davisem, Guilbertem, Hausem a Heatonem.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Balbuena, Ogbonna, Cresswell - Coufal, Souček, Rice, Masuaku - Bowen, Haller, Fornals
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Ngoyo, Mings, Targett - McGinn, Luiz, Hourihane - Trezeguet, Watkins, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.69 - 2.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Manchester United  (neděle 15:00)
Těžkého soupeře pro udržení své sedmizápasové série bez porážky má Southampton. Ten čelí Manchesteru United, který je kromě dvou vítězství v Premier League povzbuzen i úterní výhrou v Lize mistrů.

Saints naposledy prohráli v polovině září, kdy doma nestačili na Tottenham. Od té doby dokázali pětkrát zvítězit a dvakrát remizovat, naposledy skončilo jejich utkání na hřišti Wolves 1:1. Po Walcottově trefě tam dokonce vedli, nedlouho poté ale srovnal Neto. "Svatí" mají tentokrát podstatně vyváženější rozdělení gólů mezi střelce než v minulé sezóně. Nejlepší je opět Ings s pěti zásahy, na paty mu ale šlapou třígóloví Adams a Ward-Prowse.

"Víme, že to bude těžký zápas. Jsme outsidery, ale chceme držet krok co nejvíce to bude možné a být silným soupeřem. Doufejme, že se nám podaří způsobit jim dost problémů, pak máme šanci získat nějaké body," nabádá manažer Southamptonu Ralph Hasenhüttl.

Red Devils za sebou mají nepovedený vstup do listopadového programu, po dvou porážkách se ale zvedli a připsali si cenná vítězství. V lize vyhráli v Goodison Parku i doma s West Bromwichem, na evropských kolbištích pak doma zdolali Basaksehir 4:1. Dva góly v tomto zápase vstřelil Fernandes, z penalty se prosadil Rashford a v závěru pečetil výhru James. Zmíněný Bruno Fernandes je nejgólovějším hráčem svého týmu, když zavěsil už šestkrát, k čemuž přidal tři asistence. Ze všech ostatních se jen Rashford radoval více než jednou.

Zápasy těchto soupeřů v poslední době přináší velké množství remíz. Z posledních pěti skončily nerozhodně čtyři, ten zbylý vyhráli "Rudí ďáblové" o jeden gól. Naposledy na Old Trafford se zrodila plichta 2:2, když skóre otevřel hostující Armstrong, načež obrátili Rashford s Martialem. V nastavení pak dokázal vyrovnat Obafemi.

Domácí se musí obejít bez zraněných Ingse a Redmonda, i přes zraněné zápěstí by měl nastoupit Walcott. Na straně Manchesteru United pravděpodobně zůstanou mimo hru Pogba a McTominay, kteří doplní Shawa. Naopak Rashford, Lindelöf a Wan-Bissaka by již měli být v pořádku.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Vestergaard, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Romeu - Armstrong, Djenepo - Walcott, Adams
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Telles - Matić, Fred - Mata, Fernandes, Rashford - Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.85 - 3.74 - 2.01
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:30)
Bitva dvou londýnských klubů, z nichž jeden pravděpodobně půjde na první místo, bude k vidění v neděli na Stamford Bridge. Aktuálně třetí domácí tým tam přivítá Tottenham, který je dokonce ještě o příčku výše.

Obě mužstva si do zápasu přináší vskutku výtečnou formu. Blues naposledy v základní hrací době prohráli 20. září proti Liverpoolu, od té doby ve třinácti utkáních pětkrát remizovali a osmkrát zvítězili. Poslední ligový úspěch je z Newcastlu, kde se o něj zasloužili vlastním gólem Fernández a trefou do správné sítě Abraham. V úterý pak Chelsea zvítězila po boji v Rennes, kde skóre otevřel Hudson-Odoi, po Guirassyho srovnání rozhodl v nastavení Giroud.

Spurs překvapivě nezvládli na konci října duel Evropské ligy v Antverpách, čímž si trochu zkomplikovali postup, to ovšem byla jedna z jejich dvou porážek do začátku sezóny. Navíc ji bleskově napravili, když pětkrát v řadě vyhráli, včetně týden starého utkání s Manchesterem City. Tehdy konečný stav 2:0 určili Son a Lo Celso. Ve čtvrtek si připsali hladké vítězství s Ludogorcem, a to v poměru 4:0.

Tento souboj je zároveň bitvou mezi dvěma celky s nejlepšími ofenzivami v soutěži po devíti kolech. To se zejména na straně "Kohoutů" projevuje i do tabulky střelců, kde je Son s devíti zásahy druhým nejlepším střelcem. Kane je pak na pátém místě, k tomu je suverénem v asistencích. Za Chelsea je nejvýše letní posila Timo Werner se čtyřmi zásahy, další trio hráčů má o branku méně.

Ačkoliv v letošním ročníku League Cupu uspěl po penaltách Tottenham, je v poslední době lepším ve vzájemných střetech Chelsea. Ta uspěla ve čtyřech předchozích soubojích, naposledy v Premier League v únoru poměrem 2:1. V zápase se prosadili Giroud a Alonso, v závěru si vlastní gól vstřelil Rüdiger. V neprospěch Spurs navíc hovoří to, že José Mourinho na Stamford Bridge už pětkrát za sebou nevyhrál.

O vztazích s portugalským manažerem mluvil i Frank Lampard. "Náš vztah se příliš nezměnil. Když si s Josém vyměníme zprávy nebo o sobě mluvíme, vždy je to v dobrém. Samozřejmě, že když jsme nyní manažery dvou rivalů, trochu se to může projevit. Avšak ne špatným způsobem, protože s ním určitě nemám problém. Oba jsme soutěživí a chceme si vést dobře, avšak respektuji ho," tvrdí lodivod Chelsea.

V dresu Blues se po měsíci vrací Pulisic, což znamená, že by Lampard měl mít k dispozici kompletní sestavu. Hosté přijedou bez zraněného Alderweirelda, naopak vrátit by se měli Bergwijn, Lloris i Lo Celso.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - James, Silva, Zouma, Chilwell - Kovačić, Kanté, Mount - Ziyech, Abraham, Werner
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Sánchez, Dier, Reguilón - Sissoko, Hojbjerg - Son, Ndombele, Bergwijn - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.74 - 3.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Wolverhampton Wanderers  (neděle 20:15)
Jak bývá u londýnského Arsenalu dobrým zvykem již od dob manažera Arséna Wengera, měsíc listopad je stále tím neoblíbeným přelomem, kde se naděje fanoušků sráží s nekompromisní realitou. Nejinak tomu je i letos, kdy svěřenci Mikela Artety po slibných výsledcích na úvod sezony právě v listopadu markantně ztrácí a tento trend ještě na závěr měsíce mohou neslavně potvrdit proti Wolverhamptonu.

Ještě před čtyřmi týdny vše vypadalo slibně, když "Kanonýři" 1. 11. zlomili dlouholetou kletbu stadionu Old Trafford a zvítězili na půdě Manchesteru United, avšak poté následovalo kruté vystřízlivění v podobě potupné porážky 0:3 doma s Aston Villou a šťastná bezbranková remíza na hřišti nováčka z Leedsu, který hned třikrát ztroskotal na brankové konstrukci.

Poté si sice Arsenal spravil chuť alespoň v Evropské lize, kde po výhře v Molde 3:0 zůstává stoprocentní a s velkým předstihem má zaručen postup do jarní vyřazovací fáze, ovšem důležitější je alespoň prozatím stále Premier League, kde v nadcházejícím kole čeká ten vůbec nejprestižnější možný soupeř v podobě úhlavního rivala z Tottenhamu. Spurs naopak prožívají navýsost povedenou sezonu a budou v očekávaném derby favoritem.

Po zbytečném vyloučení ve zmíněném duelu s Leedsem nyní bude "Kanonýrům" chybět ve třech zápasech po sobě Nicolas Pépé a mimo hru zůstává i letní posila Thomas Partey vinou poraněného stehenního svalu. Dobrou zprávou je alespoň uzdravení Mohameda Elnenyho, jenž překonal nákazu koronavirem a zapojil se zpět do tréninkového procesu, stejně jako zlepšený stav Williana a jeho poraněného lýtka. Mimo hru zůstávají stále Sead Kolašinac, Pablo Marí a Gabriel Martinelli, byť všichni tři již k návratu rovněž nemají daleko.

Také Wolves se v poslední době potýkají s koronavirovými absencemi, přičemž jednou z nich byl v minulém týdnu "železný" kapitán Conor Coady, jenž kvůli preventivní izolaci po kontaktu s nakaženým musel vynechat zápas se Southamptonem, přičemž pro stopera Wolverhamptonu šlo o vůbec první absenci po více než třech letech. Zatímco anglický reprezentant se nyní vrací zpět do sestavy, jeho obranný kolega Romain Saiss zůstává v izolaci kvůli vlastnímu pozitivnímu testu.

Ani hosté se zatím v nové sezoně neprezentují kdovíjakými výkony a oproti svému nedělnímu soupeři mají v tabulce výhodu jediného bodu. Oba celky shodně sráží ofenzivní impotence, již odráží shodné skóre 9:10 a hůř si doposud vedou pouze kluby na samém dně tabulky.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Holding, Gabriel, Tierney - Bellerín, Ceballos, Xhaka, Saka - Willian, Lacazette, Aubameyang
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Boly, Coady, Kilman - Semedo, Dendoncker, Moutinho, Nouri - Neto, Jiménez, Podence
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.32 - 3.92
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Liverpool FC  (sobota 13:30)
Fotbalisté Brightonu vyzvou v rámci desátého kola Premier League na domácím stadionu Liverpool. Rackům aktuálně patří šestnácté místo s devíti body, Liverpool je druhý o skóre za Tottenhamem.

Brighton v minulém kole překvapivě vyhrál na půdě Aston Villy 2:1, když se prosadili Welbeck a March. V závěru červenou kartu po dvou žlutých dostal Lamptey. Před tím však Brighton čekal na výhru od druhého kola. Do karet Rackům nehraje ani statistika domácích utkání, ve kterých letos uhráli jen dva body a na vítězství stále čekají. Proti Liverpoolu si nezahrají Andone, Mac Allister a Lamptey.

"Minulá sobota byla jen jejich druhým společným zápasem, pouze druhým startem Dannyho a jeho prvních celých 90 minut, takže vše bude nějakou dobu trvat, ale samozřejmě mohou hrát společně a budou se zlepšovat," uvedl na adresu Dannyho Welbecka a Neala Maupay manažer Brightonu Graham Potter.

Liverpool v posledním zápase hostil v rámci Ligy mistrů italskou Atalantu a prohrál 0:2. Byla to první letošní ztráta Reds v milionářské soutěži. V domácí soutěži se však loňští mistři dotáhli na čelo tabulky a minulý víkend porazili 3:0 Leicester. Po vlastním gólu Jonnyho Evanse se trefili Diogo Jota a Roberto Firmino. Venkovní zápasy jsou zatím v letošní sezoně pro Liverpool oříšek, vyhrál totiž jen jeden za čtyř.

Proti Brightonu nebudou k dispozici Alexander-Arnold, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri a van Dijk. "Proti Atalantě to nebylo ono, nesmíme se k tomu upínat. Čeká nás další utkání, ve kterém musíme podat lepší výkon a zvítězit. Zároveň doufám, že se nám pomalu bude zkracovat seznam jmen na marodce. Brighton nebude snadný soupeř, takže nesmíme nic podcenit," uvedl manažer Liverpoolu Jürgen Klopp.

Poslední vzájemný duel Brightonu s Liverpoolem se odehrál v červenci a favorit vyhrál 3:1. Prosadili se dvakrát Salah a jednou Henderson. Na druhé straně korigoval skóre Trossard. V posledních osmi kláních pak vždy bral tři body celek z Anfield Road.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Veltman, Dunk, Webster - Alzate, White, Bissouma, March - Gross - Welbeck, Maupay.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Milner, Matip, Fabinho, Robertson - Henderson, Wijnaldum - Jota, Firmino, Mane - Salah.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.83 - 4.25 - 1.71
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Burnley FC  (sobota 16:00)
Fotbalisté Manchesteru City hostí v rámci desátého kola Premier League Burnley. Anglickému velkoklubu se zatím v domácí soutěži vůbec nedaří, patří mu třinácté místo s dvanácti body. Burnley jich má ještě o sedm méně a je sedmnácté.

Citizens v minulém zápase vyrazili do Řecka, kde se v Lize mistrů střetli s Olympiakosem, který porazili po brance Phila Fodena 1:0. V domácí soutěži to však zatím skřípe. Naposledy City prohráli na Tottenhamu 0:2, když se prosadili Son a Lo Celso. Dvanáct bodů po osmi odehraných duelech znamená nejhorší klubový počin za posledních dvanáct let. Proti Burnley si nezahraje Nathan Aké. "Je mnohem lepší mít téměř všechny k dispozici. Je to těžké, ale s tímto množstvím zápasů potřebujeme rotaci. Věřím, že nám to pomůže k lepším výsledkům, klub naší velikosti musí být v tabulce výš," uvedl manažer Manchesteru City Pep Guardiola.

Burnley v posledním utkání naplno bodovalo, když 1:0 porazilo Crystal Palace. Už v osmé minutě rozhodl Chris Wood. Zároveň to byla první letošní výhra Clarets, předtím jen dvakrát remizovali. Burnley také využilo opci na prodloužení smlouvy českého útočníka Matěji Vydry, který z toho však příliš nadšený nebyl. Proti City si nezahraje Jack Cork, nejistý je start Bradyho, Popea a Stephense. "Myslím si, že se blížíme k tomu, co jsme od týmu očekávali, tedy alespoň výkonnostně. Získali jsme pěkné tři body a každý v tomto týmu si připomíná, co máme dělat, a když to uděláme, jsme efektivní. Určitě nebudeme naše soupeře nějak drtivě přehrávat, ale pokud budeme proměňovat naše šance, posuneme se v tabulce vzhůru," řekl manažer Burnley Sean Dyche.

Poslední vzájemný zápas Manchesteru City s Burnley se odehrál na konci září v rámci Ligového poháru a Citizens vyhráli 3:0. Dvakrát skóroval Raheem Sterling a jednou Ferran Torres. V lize City naposledy vyhráli exhibičním výsledkem 5:0.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Laporte, Cancelo - De Bruyne, Rodri, Foden - Torres, Jesus, Sterling.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Peacock-Farrell - Lowton, Mee, Tarkowski, Taylor - Gudmundsson, Westwood, Brownhill, McNeil - Rodriguez, Wood.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 10.70 - 28.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Leeds United  (sobota 18:30)
Everton po čtyřech zápasech bez výhry minulý týden konečně zabral a po divokém průběhu si přivezl tři body ze hřiště Fulhamu. Svěřenci Carla Ancelottiho se tak i nadále drží v závěsu za vedoucí pěticí a tuto pozici si budou jistě chtít upevnit v sobotním duelu s Leedsem. Ten je sice již tři zápasy bez vítězství, navzdory tomu nepodává vůbec špatné výkony, a pokud by jeho hráči vykazovali byť jen nepatrně lepší efektivitu, pak by bodový zisk na jejich kontě byl rozhodně znatelně větší.

Evertonu se letos po letech vskutku mimořádně povedl úvod sezóny, svěřenci Carla Ancelottiho totiž v prvních čtyřech duelech bodovali naplno a ještě po pátém hracím dnu vedli tabulku. Pak na ně ovšem přišla nevyhnutelná krize - Toffees nejprve hladce podlehli Southamptonu, následoval nevydařený výlet na půdu Newcastlu United a vše završila domácí porážka od ne zrovna ve formě hrajícího Manchesteru United. Tuto černou sérii se pak liverpoolskému celku podařilo utnout minulý týden, když díky spolupráci dvojice Richarlison - Calvert-Lewin vyloupila Craven Cottage a po výsledku 3:2 porazila Fulham.

Marcelo Bielsa zatím může být se startem svého celku do tohoto ročníku Premier League víceméně spokojený. Jistě, bodů mohlo být na kontě nováčka určitě více, šancí si totiž Leeds vytváří dostatek, ovšem v zakončení už to taková paráda není. Minimálně herním projevem je ale Leeds příjemným osvěžením soutěže a třeba v duelech s Liverpoolem nebo Manchesterem City ukázal, že si to na férovku může rozdat v podstatě s každým.

Fanoušky Evertonu jistě nepotěší zranění obránce Lucase Digneho, který si v tréninku poranil vazy v kotníku a může absentovat až tři měsíce. Mimo hru také zůstává kapitán Seamus Coleman, kterého stále trápí zranění stehenního svalu. Naproti tomu Leeds nehlásí žádné nově zraněné hráče, do základní sestavy se pak pravděpodobně vrátí Rodrigo, který klání s Arsenalem začal pouze na lavičce náhradníků.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Godfrey, Holgate, Keane - Iwobi, Doucouré, Allan, Nkounkou - Rodriguez, Calvert-Lewin, Richarlison
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Cooper, Koch, Dallas - Philllips - Raphinha, Rodrigo, Klich, Harrison - Bamford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.77 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Sheffield United  (sobota 21:00)
Sobotní program desátého kola Premier League uzavře v devět hodin večer duel dvou celků, které společně drhnou samotné dno ligové tabulky, tedy West Bromwiche Albion s Sheffieldem United. Oba kluby nejenže okupují předposlední a poslední příčku, ale stále dokonce čekají na své první ligové vítězství v nové sezoně, a právě tento souboj tak představuje ideální odrazový můstek.

V případě domácích není jasné, zda se Jake Livermore či Kieran Gibbs stihli včas dát do pořádku, aby mohli v sobotu nastoupit, neboť manažer Slaven Bilić připustil, že jeden z této dvojice hráčů dříve nakažených koronavirem se stále necítí plně fit, přestože již oběma vyšel kontrolní test negativně. Potíže s kolenem pak komplikují návrat dalšího koronavirového rekonvalescenta, Sama Fielda.

Na straně Blades, kteří s pouhopouhým jediným bodem jako jediní za West Bromwichem v tabulce zaostávají, se vrací do hry útočník Lys Mousset. Francouzský forvard, který byl loni nejlepším střelcem United, přišel o dosavadní průběh sezony kvůli poraněnému prstu na noze, ovšem nyní se již vrátil zpět do plného tréninkového procesu a mohl by svému týmu pomoci alespoň jakožto střídající hráč. Zdravotní potíže pak pravděpodobně zamezí start levému bekovi Endu Stevensovi a ještě jednomu dalšímu hráči, jehož manažer Chris Wilder odmítl na tiskové konferenci jmenovat.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Ajayi, Ivanović, Bartley - Furlong, Pereira, Sawyers, Gallagher, Townsend - Grant, Robinson
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Basham, Egan, Robinson - Baldock, Berge, Norwood, Fleck, Lowe - Brewster, McBurnie
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.20 - 2.92
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Newcastle United  (pátek 21:00)
Hráči Crystal Palace přivítají na svém stadionu v rámci desátého ligového kola Newcastle United. Oba celky se aktuálně nachází ve druhé polovině tabulky, domácí jsou jedenáctí se třinácti body, Magpies mají o dva body méně a jsou patnáctý.

Crystal Palace v minulém utkání prohrál na půdě předposledního Burnley, jedinou branku si v úvodu zápasu připsal Chris Wood. Už osm duelů Eagles neudrželi čisté konto, navíc často dostávají góly v posledních patnácti minutách. Jejich nejlepším střelcem v letošním ročníku je Wilfried Zaha, který k pěti brankám stihl přidat i dvě asistence. Proti Newcastlu budou chybět Ferguson, Hennessey, Milivojević, Wickham a Zaha, nejistý je start Tomkinse.

Newcastle v aktuální sezoně příliš nešlape. V posledním duelu prohrál doma 0:2 s Chelsea, před tím stejným poměrem v Southamptonu. Magpies se se svým příštím soupeřem v některých statistkách shodují, konkrétně šňůrou bez čistého konta a inkasováním v závěru utkání. Nejpřesnější střeleckou mušku má letos na hostující straně Callum Wilson, který skóroval šestkrát, na jednu branku také přihrál. Proti Crystal Palace si nezahrají Dummett, Dúbravka a Gayle. Otazník visí nad Fraserem, Lescellesem, Ritchiem a Wilsonem.

Poslední vzájemný duel mezi Crystalem Palace a Newcastlem skončil letos v únoru výhrou Eagles 1:0. Vítěznou branku si připsal nizozemský obránce Patrick van Aanholt.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Clyne, Kouyaté, Dann, van Aanholt - Townsend, Riedewald, McArthur, Eze - Ayew, Batshuayi.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Fernández, Schär, Clark - Murphy, Longstaff, Hayden, Almirón, Lewis - Saint-Maximin - Wilson.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.26 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Tottenham Hotspur962121:920
2.Liverpool FC962121:1620
3.Chelsea FC953122:1018
4.Leicester City960318:1218
5.Southampton FC952217:1317
6.Everton FC951319:1616
7.Aston Villa850319:1115
8.West Ham United942315:1014
9.Wolverhampton Wanderers94239:1014
10.Manchester United841313:1413
11.Crystal Palace941412:1313
12.Arsenal FC94149:1013
13.Manchester City833210:1112
14.Leeds United932414:1711
15.Newcastle United932410:1511
16.Brighton & Hove Albion923413:159
17.Burnley FC81254:125
18.Fulham FC91179:184
19.West Bromwich Albion90366:183
20.Sheffield United90184:151

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1325)

Přidat komentář
jk
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Cobra

Je prostě neuvěřitelné, že to dohrál.

Reagovat
hitZor

On tehdy snad ani nedostal žlutou, ne?

Reagovat
jk
Reagovat
Remt

Takhle by měl na Ramose vypadat každý zákrok

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
icemike

Sedlák

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham za posledních 31 let vyhrál na Chelsea jenom 2x

Reagovat
RKBoy

tento zápas rozhodne ukáže ako na tom sme čo sa týka mentality a možnosti útočit na titul , rovnako tak to vidím aj pri Spurs , kde si to bohužial Jožko ideálne a beztlaku aký mal u nás či MU skladá presne ako potrebuje.

momentálne ale zapínam zápasy s najvačšou pozitivitou, že vyhráme od kedy sme naposledy vyhrali titul.. začína si to pekne sadat , marodka nie je , všetko ideálne.

tip 2:1

Reagovat
Svatej

Trochu ti závidím, já z toho vůbec nemám dobrej pocit.

Reagovat
RKBoy

tak som pozitívny pretože vidím ,že si to začína konečne sadat, vyčistila sa marodka a káder a základnú 11. máme kvalitnejšiu ako Spurs..

Frank okrem toho s Jožkom už 2x vychcal a očividne vie ako nanho, i ked teraz ked si to v Spurs už sadá a rovnako aj u nás, čakám od Franka trocha iný prístup a zostavu..

nebude to lahký zápas, ale myslím ,že to urveme, emocie tam rozhodne budú velké.

Reagovat
Cobra

Jen ze zvědavosti, v čem přesně máte kvalitnější základní sestavu, než Spurs?

Reagovat
Svatej

Z myho pohledu teda taky, překvapivě na hodne mistech.. Byt je mi jasny, ze se urcite neshodnem.

Lloris > Mendy

Aurier i Doherty < James

Toby < Silva

Dier < Zouma

Regulion = Chilwell

Hojbjerg<Kante

Sissokho < Kovacic

Nbombele < Mount

Son > Werner

Kane > Abraham

Bergwijn, Bale < Ziyech

Furt je tam jeste Pulisic, Havertz, Azpi z tech opravdu dobrych hráčů, ktery tam pro tenhle zapas nenarvu.

Chilwella bych dal i pred Reguliona kvuli soucasny forme, kterou ma uplne silene dobrou, ale dlouhodobě by to bylo mozna spis na druhou stranu, tak to nechavam na remizu.

U Mounta a Ndombeleho hadam obe strany narazí. Třeba nam to kluci zitra rozcisnou primo na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier i Doherty = James

Tady asi takto, neřekl bych že by byl James nějak měřitelně lepší. Doherty se sice ještě úplně neadaptoval po přestupu. Aurier letos naopak překvapuje, je lepší než loni.

Toby = Silva

Historicky je Silva určitě lepší, ale co se současné formy a přínosu týká, tak je to vyrovnané, Toby se rozehrál parádně. Ale je škoda, že se zranil.

Dier > Zouma

Dier je prostě o level výš než Zouma, tady nechápu, že si někdo může myslet opak.

Hojbjerg < Kante

Kanté asi lepší, ale myslím si, že fakt těsně. Hojbjerg patří letos mezi nejlepší hráče, hned po Kaneovi a Sonovi.

Sissokho > Kovacic

Sissoko patří letos mezi klíčové hráče, myslím že Kovacic je mírně horší.

Nbombele = Mount

Ndombele letos je úplně jiný hráč než loni a vypadá to, že si nakonec tu obrovskou přestupovou částku i obhájí.

Reagovat
Svatej

No, neshodnem se

Zouma ma fyzicky lepsi cisla nez Dijk a vlastne i celej zbytek evropy. I idyz je to na prvni pohled kolohnat, tak i dost slusny cisla v rozehravce, byt je s ni pomalej. Dier rok zpátky ani poradne nehral, obecně byl dobrej chvili pod Pochem, ale obecne je to mnohem horší hráč. Ten Level vys je uplna pakarna, se na me nezlob.

Silvu s Tobym klidne může byt, me prislo, ze mel Toby svuj vrchol takivy tri roky zpátky a furt to neni ono, ale budes vedet lip..

Sissokho..uff.. toho bych nechtel ani kdybych fandil Arsenalu, natoz Chelsea, ktera ma ten post uzasne pokrytej. Pred Kovu bych ho nedal ani kdyby mi Mateo unesl psa a pochcal koberec.. Ze je klíčovej pro vas je sice dobrý, ale pro Mourinha umi bejt díky podobným přednostem klíčovej i nekopa jako Ramires.

U toho Mounta jsem to psal sam. Uvedomuju si kvalitu Tanguye a dost jsem vam ho záviděl, kdyz přišel. Mount na druhý straně vyrostl v hrace, kterej nas tahne uz rok a čtvrt a byl jedinej, kdo mentálně, fyzicky i fotbalově držel krok s Bayernem, kterej mel v záloze úplně jiny jmena. Nemam ale problém s uznanim, ze jsem tady hodne Masonovi přál.

Reagovat
Svatej

A James je rozhodně lepší. Aurier střídá uplny tragednosti s pěkným nadprumerem, Doherty je prozatim dost bez opravdovy jiskry. James je naprosto ohromnej a tuhle sezonu hraje lip jak Arnold.

Reagovat
Svatej

Nah, cim vic nad tim premyslim, tim vic mi Ndombele s Masonem na stejno nedavaji smysl. Ndombele skoro nehral a Mason tahnul behem stejny sezony tym. Skvelej ted klidne Tanguy muze byt, ale to je Mason taky a i při těch posilach furt nas top3 hrac

Reagovat
Hokaido

S tím Mountem je to úplně mimo, ten je úplně jinde jak Ndombele.

Reagovat
Front hell

Člověk už ani nepozná rozdíl kdy to myslíš vážně a kdy jen trollis.

Reagovat
Hokaido

Kanté asi lepší

Nbombele = Mount

A Zouma je taky lepší, než Dier.

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
Cobra

Ne, není.

Reagovat
jk

Tohle je super. Zouma, který po sedmi letech poprvé hraje. A to tak, že se za to fans nemusí stydět strčí přece Diera v klidu do kapsy Vy ste některý fakt kouzelní.

Reagovat
Hokaido

Jj, Zouma, který hraje po sedmi letech, má za poslední čtyři roky o dvacet zápasu v PL víc než Dier.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
Walter_Sobchak

deluded slepice si mysia že maju lepšiu stopersku dvojicu pričom jeden z nich je prasa Dier a druhy proti nam ani hrat nebude

Reagovat
jk

A Dier má o 54 startů v PL více. V CHL o 15. V repre o 36.

To nebylo předmětem sdělení. Spíš to, že Zouma po sedmi letech hraje a dá se na to dívat a deluded chavs tu z něj dělají po osmi zápasech černého Maldiniho

Reagovat
Taiger

Ty sis hezky nasral do huby

Reagovat
jk

Nic nového

Reagovat
Hokaido

Vždyť to přece nemusíš takhle tahat do extrémů. Nikdo nikdy nenapsal, že je to černý Maldini. A jako upřímně mi přijde úplně jedno, jestli má Zouma za poslední čtyři roky víc startů, nebo jestli jich má Dier víc za posledních sedm let. S tou repre je to taky argument k ničemu, Francie má ty stopery neuvěřitelný (Laporte třeba nemá za repre Francie jedinej start, i když je to teda LCB vs RCB, tak to ukazuje dost ).

Reagovat
jk

No, že je Zouma statisticky lepší než Van Dijl a zbytek Evropy psal Svatej A on třeba i je, ale je úroveň i lepší fotbalist? To sotva.

Zoumovi se povedl úvod sezóny, to tu nikdo nezpochyňuje, ale krom těch pár zápasu letos, ukázal zatím v PL kulový takže upřímně nechápu proč by ho měl někdo povyšovat nad Diera nebo třeba Maguira či Mingse. To je celý.

Reagovat
Svatej

Vsak v tech mnou zminenych statistikach lepší je, nijak dal jsem ho prece nehajpoval a nepovysoval nad topku, tak se zas vy dva uklidnete

A narozdil od zminenych 3 vyhral dvakrat PL, jednou na tom mel i dustojnou zasluhu

Reagovat
ajouki

Jako snažíš se porovnávat dva stopery, argumentuješ počtem odehráných zápasů, ale vůbec ti teda nedochází, že Dier většinu těch zápasů odehrál jako DMko těžce limitované aspekty moderního fotbalu. Pak odehraje pár zápasů jako stoper (loňské 2 výhry z posledních 8 odehraných zápasů raději ignorujme) a hned ho tu povyšuješ na úroveň stabilně kvalitních stoperů.

Reagovat
jk

Já právě říkám, že porovnávat takhle hráče je blbost. A k tomu se směju jak se tu po pár zápasech zapomene na předchozí roky a jede se na vlně hypu. Takže seš mimo jako obvykle.

Reagovat
ajouki

Aha, ty tohle porovnávání považuješ za blbost, ale celou výměnu jsi začál urážkou Zoumy, že hraje dobře po sedmi letech. Přitom Dier má za sebou snad první delší sérii jako stoper a dobrých tak 8 zápasů z letošní sezony. Ale stojí ti za to urazit Zoumu a pak vykřikovat, že po pár zápasech letošní sezony ho nejde dát na úroveň Diera, který byl do letoška lehce nadprůměrný hráč. To je teprve logické uvažování.

Btw. já fakt nemám na co zapomínat. Zoumu tu držím od prvního zápasu loňské sezony.

Reagovat
jk

Nikde netvrdím, že Zouma nejde dát na úroveň Diera. Ale že to porovnání je blbost a že Zouma byl vzďy průměr ligy a nedokázal zatím nic, za co by se měl nad ostatní průměráky povyšovat. Takže seš mimo jako obvykle

Btw. většina fans chelski tu na Zoumu celkem nadávalo. Vím, že ty jsi ho tu jako jeden z mála bránil.

Reagovat
Talker

Nadávalo se na něj na podzim, ale už během podzimu/zimy začal hrát dobře, ale byly tam pochyby, jestli má na CFC jako stoper základu. Každopádně zlepšil se v aspektech, kde hořel (rozehrávka, přestal dělat chyby oproti ostatním stoperům). Ve výsledku náš nejlepší stoper minulé sezony a za posledních 12 měsíců podle mého patří k širší špičce v PL. Není to VVD nebo Laporte, ale podle mého patří do té druhé vlny.

Ono se stačí kouknout i na statistiky a jeho vývoj v rozehrávce, kdy v prvních sezonách měl 80% přesných přihrávek, na hostováních 83-84% a loni měl 88% a letos má přes 91%.

Reagovat
ajouki

Nemůžeš se řídit názory co jsou tady. Tady se totiž 6 měsíců nadává, pak se 6 měsíců chválí. Uplynulo ale měsíců jen 9. To protože se ty 3 nejdřív nadávalo, ale pak se zahrnuly i do té chvály.

Týká se to Diera, týká se to Zoumy. Setrvačnost je svině. Je těžké zachytit moment změny v okamžiku, kdy k němu skutečně dochází. Něco jak pozorování vesmíru, kdy se k tobě informace dostávají zpožděné o stovky let.

Zouma určitě není průměr. Stačí ho nepárovat s Christensenem, který táhle ke dnu všechny. Třeba s Rüdigerem má 6 zápasů, 6 výher a 6 čistých kont. Série, která spadá hluboko do minulé sezony, do zápasů s Liverpoolem, Evertonem, Leicester nebo naposledy Newcastlem.

Reagovat
vodka

Reagovat
jk

Abych to zasadil do nějakého kontextu, tak nad průměrem ligy jsou pro mě hráči jako Van Dijk, Tarkowski, Laporte. Výborně se jevil i Söyüncü ale nemá toho zas tolik v PL odkopáno (to vlastně ani Laporte ).

A pak pro mě nastává ta zóna průměráků, kam patří Zouma i s Dierem. A hádat se tam o to, kdo má o dvě procenta lepší pass acc nebo více tcklw, je podle mě blbost. Dier má třeba větší impact na tým naopak Zouma k sobě potřebuje někoho kdo ho vede. A těchto věcí je hromada, přijít a říct explicitně, že Zouma nebo Dier lepší je imho nejde.

Reagovat
ajouki

Pokud jsou oba průměrní, tak jsou ale průměrní dost odlišným způsobem.

Dier je skutečná definice průměrného hráče. Žádná větší slabina, žádná výrazná herní přednost.

Kdežto Zouma má parametry, ve kterých se řadí k nejlepším v lize. Bránění ve vysokém bloku, recovery rychlost, hlavičkové souboje. V této kombinaci nenajdeš lepšího stopera. Na druhou stranu má věci, které ho stahují více do průměru. Tam by člověk řekl například rozehrávka, ale ve skutečnosti je ve všech myslitelných parametrech lepší než Dier (přesnost krátké i dlouhé příhry, progresivní přihrávky, zapojení v útočné třetině hřiště, atd.).

Zbývá tak akorát zmíněný impakt na tým, ale to je subjektivní atribut, že u něj opravdu nejde dělat porovnání.

Reagovat
Svatej

Reagovat
jk

Na to aby pro mě patřil mezi ten nadprůměr ligy je podle mě slabý tackler. Pozičně taky nic moc ale tohle, zejména u stoperů, se s věkem zlepšuje. Já určitě netvrdím, že Zouma je špatněj, dokonce se divím, proč ho lidi houfně posílali pryč z chelski. Ale nespadá mi to té škatule nadprůměrných stoperů PL. Tím bych to uzavřel.

Reagovat
ajouki

Dokážu souhlasit, že je slabší tackler proti hráčům s nízkým těžištěm v přímém souboji. Na můj vkus dělá hodně faulů. Na druhou stranu teď už je většina jeho faulů kolem středového kruhu, kde chodí asi nejvíc natěsno ze všech stoperů. On je jak chobotnice, která tě pohltí. Přes něj skoro neprojdeš. Zároveň je Zouma chodící definice last-man tackle. Za poslední měsíce si vzpomenu na minimálně tři Zouma™ souboje. Jeden byl proti vám v poháru, na ten by jsi si mohl vzpomenout také.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

V cem Dier vyniká teda?

Reagovat
Talker

Tohle porovnávání jednotlivců mi přijde divný, protože ve výsledku to, že řekneš, že Kovačič je lepší než Sissokho, tak jen o málo, pokud vůbec (navíc bych tam dal místo něj Havertze). Každopádně ten rozdíl tam je výrazně menší, než Kane vs Tammy.

Spíš bych to vzal tak, že máme lepší defenzivu a zálohu a Tottenham útok.

Reagovat
Svatej

Mluvili o základní 11, tak jsem to rozvedl. Přirozeně nešlo x věcí dostatečně popsat nebo rozvést a Mikel v Mourinhovych rukou je užitečnější hrac nez Ozil v Artetovych, takze jsem se snazil brat nějakou kvalitu prokazovanou v posledni dobe bez ohledu na to, co ti hráči teď hrají.

Důležitou vec jsi sam zminil v rozdílů lu kvalit. Sice jsou Kane a Son v soucasny době o hodně lepší a nemam problem to uznat, na druhý straně prave bez nich by byli Spurs nefalšovaně v prdeli. Ten jejich tym neni zlej, ale tu kvalitu na ostatních postech podle me prostě lepší nemaji, někde i výrazně.

Reagovat
Talker

Já myslím, že síla základu je srovnatelná a tenhle zápas nic extra neukáže.

Oba týmy jsou prakticky v plné síle (u nás možná nejsou fit "jen" Pulišič a Havertz). To podle mého celý rok nevydrží a ta síla těch týmů se ukáže v zimě a na jaře, kdy budou hráči vyždímaní, k tomu tam bude několik zranění a bude potřeba to řešit.

Reagovat
jk

To porovnávání je úplně o ničem. Lamelu by tady nikdo nechtěl ani na lavičku ale přitom byl ústřední postava v poháru, kdy Spurs porazili výjimečně chelski.

Reagovat
Cobra

Když budu brát současnost, Dier>Zouma all day long, Toby min. = Silva, jelikož se Toby tuto sezónu neskutečně zvedl. Hojbjerg>Kovačič Sissoka porovnávat s Kantém nebudu, protože to by si Kanté nezasloužil. Ndombelé=Mount. Ziyech=Lucas. Na lavičce Lo Celso, Bergwijn, Bale... taky to není špatné.

Za mě máte lepší kraje obrany a záložníky, zatímco mi střed obrany a útok.

Reagovat
Talker

Jak jsem psal, Zouma se zvedl a už to není to kopyto. Udělá pár chyb za sezonu, ale ve většině zápasů je naopak dominantní prakticky ve všem. On nebude nikdy nejlepší stoper ligy, ale podle mého patří do té širší špičky.

Reagovat
Svatej

Prave naopak současnost hraje dost pro Zoumu, vzdyt je teď šíleně dobrej. Dier zahral pár fajn zápasů, ale v ligovym měřítku v nicem nedominuje, nebo snad jo?

Silva je topka dlouhodobě a ukazuje to i u nas. Leta jsem nevidel v tymu takivyho stopera, takze tady to plati i z druhy strany..

Hojbjerga neporovnavas s Kantem proc? Vsak ted hrajou stejny posty.

Na Lucase jsem zapomněl, po sezoně nejspis bude lepsi vzorek na takovy hodnocení u nekterych tech dvojic.

Reagovat
Cobra

Dier zahrál fajn zápasů? Od začátku sezóny s přehledem náš nejlepší stoper. Hojbjerga neporovnávám s Kantém proto, protože se mi to nehodí , tak jak si to použil ty, žejo.

Reagovat
jk

Dier hlavně patřil k tomu lepšímu v lize už na jaře, kdy tady určitě někteří fans chelski Zoumu posílali někam do Itálie.. Po dalších sedmi zápasech je to world class

Reagovat
Svatej

Zoumu jsme posilali do prdele kvuli nekolika kiksum, rozhodne ne kvuli tomu, ze je to fyzicky uplny hivado, ktery ma nejvic vyhranych souboju v evrope a dominuje kazdymu souboji.

Reagovat
jk

Po zápase s WBA byl na odpis a po článku o nejlepších hlavičkářích Evropy je to skála, hulk, Superman a snad i Marek Eben

Nedivil bych se kdyby na jaře byl tam kde po zápase s WBA, ale stále strčil Diera do kapsy že...

Reagovat
Svatej

Kane tu byl jakozto sklenenej kriol odepisovanej jeste pul roku zpátky, protoze par zápasů nemel formu a snizilo to jeho obecnou kvalitu? Tyhle vykriky po zkratech jsou vcelku bezny, sam jsem si na Zoumu dost rad dupal, nez mi dokazal, ze ma zjevny kvality. Nebudu kvuli tomu, ze umel zahrat jako srac, vecne podceňovat jeho schopnosti..

Hele vis ale, ze srovnavame Zoumu s Dierem a ne Ramosem na vrcholu, ze jo? Mam z toho dojem, jako kdyby to melo snad Diera urazet. Zouma i pres ty obcasny kiksy, ktery teda s rostouci urovni partaka predvadi mene a mene casto, je z nej vybornej stoper. Baopak Dier nikdy nebyl nejlepsi na svym postu ani v Totaci v delsim casovym useku, natoz v lize nebo ve světě. Je ve spoustě vecich slusnej, ale v nicem primo nevynika, tak proc by prosimte mel byt pred nim a hlavne proc o levely, parníky a dalsi pojmy, ktery tu používáte?

Reagovat
jk

Tyhle výkřiky mi přijdou směšný jak od fans Tottenhamu tak chelski...

A já tu nikde netvrdím, že Dier ujel Zoumovi na parníku, dokonce si nepamatuji, že bych ty dva jakkoli porovnával. Dier je nejlepší stoper Tottenhamu do příchodu Mourinha. Vzhledem k tomu, že primárně na stoperu hraje od loňské sezóny nějak nevím jak dlouhý časový úsek by sis představoval..

Reagovat
Svatej

Zouma je nejlepší stoper za poslední dva roky, to je prece taky dostatecnej úsek. Silva je tu tak krátce, ze si tenhle titul jeste bude muset zasloužit.

Pozici v klubu tedy maji oba stejnou, pro jednoho teda hovori nejaky lidrovsky schopnosti, pro druhyho meritelny cisla, diky kterým doslova vyčnívá nad světem. Dier nicntakovyho meritelnyho nema..

Nevim, proc by teda melo byt nepichopitelny, ze ho nevidime za Dierem, ale naopak před nim..

Reagovat
Svatej

Nas*

Reagovat
jk

Hej v klidu. Pro mě prostě Zouma není nic lepšího než průměr ligy a prostě osobně bych ho nad nikoho z toho průměru nepovažoval, protože ještě nedokázal, že na nějaké pobyšováni má nárok. Winks měl a snad i má jednu z nejvyšších ball retention na světě a většina fans Spurs ho nechce ani v základu Mě fakt jen přijde úsměvný, jak se tu z něj najednou stříká a je to hrozně podepřený nějakým článkem o aerial duels.

Reagovat
Svatej

Jak rikam, ja celou tu dolebatu vedl pres srovnani s Dierem, určitě z nej nedělám topku na svym postu, jen podporuju svuj nazor v tom danym srovnání cislama, ktery ukazuji, ze opravdu nějaký top atributy ma, nic vic.

I Diera jsme na nic speciálního nenarazili, nema nic, v cem by vynikal a fajn, muze bejt dobra osobnost v tymu, ale herně proste specialni neni, proto mi prisel Zouma pohodlne nad nim.

Jinak k tem prumerakum jak pises nahore to uz teda chápu, ja jako prumeraky beru tu uroven pod nima, tohle mi porad jako prumer neprislo..

Reagovat
Cobra

Tak Kane kvalitu ukazoval roky předtím, takže i když má výpadek formy, furt víš, že je TOP. Zouma před touto sezónou nikdy TOP nebyl. Dier má výkony srovnatelné právě se Zoumom a proč ho řadím víš je, že je to lídr. To, že nepatřil k nejlepším je na svém postu ani v Tottáči je jednak tím, že ho Poche stavěl mimo pozici na DM a taky skrze konkurenci. Je rozdíl se prosadit přes Tobyho a Vertse, než přes Christensena, Tomoriho, Rudigera nebo koho jste to tam měli.

Ale už to neřešme. Mám růžové brýle, Dier je můj kůň a doufám, že i budoucí kapitán.

Reagovat
jk

Ta schopnost dirigovat hráče v kabině i hráče na hřišti je u něj celkem neprávem opomíjená.

Reagovat
bbbauch

“Hráč jako Christensen nemá u nás co dělat, stejně jako Zouma, ale pořád může bejt v životě užitečnějším hráčem v týmu, kterej chce o něco hrát. Zouma je dobrej pro kopace na hru o udržení.“

To jsou tvoje slova z minulyho prosice jeste v cervenci se tu na nej houfne nadavalo a posilal se z klubu pryc, tak me prekvapuje, ze je to vas nejlepsi stoper poslednich dvou let. Nejlepsiho stopera za dva roky snad pri prestavbe hned neodstrelis, ne? Kazdopadne Diera vubec nemam nasledovanyho, takze do porovnavacky se zapojit nemuzu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
Tolstobik

A pak se bude divit, az se mu sem zase Swarlos prijde vysmat za pokrytectvi......ja si nepamatuju, ze by tu na Zoumu nekdo pustil hezkyho slovicka jeste tak do zacatku tohohle roku......

Reagovat
Svatej

Trosku jsem cekal, ze to na me nekdo vytáhne. Ten příspěvek, kde jsem nasledne sam psal, ze jsem zmenil nazor a jsem ochotnej uznat chybu, jsi sem neposkal proc? Nehodí se ti to do střelby pod pas?

Zouma v ty dobe byl na odpal, Tomori hral dobře a Christensen v mych ocich mel vetsi potencial kvuli fotbalovosti. Casem se ukazalo, ze jsem se mylil a byl v hodnocení prisnej, to si tady ale hadam člověk nemůže dovolit...

Reagovat
bbbauch

Ja nemel v umyslu “strilet pod pas”. Ja si proste pamatuju ten hate na Zoumu a v kontrxtu s tim, ze je najednou nejlepsi stoper za posledni dva roky nejde dohromady i kdybys zmenil nazor nasledne. To ze se ted i kdyby pul roku rozehral prece nevymaze ten hate za posledni dva roky.

A fakt jsem neprochazel vsechny prispevky, takze jestli jsi zmenil nazor, ok, nemam s tim problem a tim lip pro vas. Ne kazdej prispevek na ef je provokace/rejpanec, pokud to tak vyznelo, sorry.

Reagovat
Svatej

Ono to paradoxně dohromady bohužel šlo a je absurdní, ze to vubec píšu..

Jak uz jsem psal - Christensen zil z potenciálu a fotbalovyho mysleni s míčem, jenze je to uplna chodici katastrofa. Rudiger jako spasitel neuvěřitelně zklamal, dela hrubky a jeho navrat tymu spis uškodil, protoze rozbil do ty doby fungujici dvojku Zoumy s Tomorim. Tomori byl fajn, ale ve vysledku málo odehrál,.pak se zranil a uz nic neodehrál. Konkurence na tom postu byla neuveritelne trapná..

Zouma jedinej prošel sezonou tak, ze udělal chyb ze všech nejmin a přidával i určitý herni nadstavby, pozdeji byl dokonce primo vybornej a nicnza sebe nepouštěl, vyhraval souboj za soubojem a skvelyma tacklama udelal i par bodu, takže to na titul nejlepšího stopera i pres ten hruzostrasnej start stacilo..

Ok, ze zkušenosti tady jsem to jako provokaci vzal, v pohode..

Reagovat
Svatej

Ja to pouzil kde?

Reagovat
Cobra

Hojbjerg<Kante, Sissokho < Kovacic -> 2:0 pro Chelsea. Hojbjerg>Kovacic, Sissoko<<<<<<<<Kante -> 1:1

Reagovat
Svatej

Jo tak, vsak ja pouzil nejpodobnější posty, to smysl davalo

Reagovat
icemike

Tak on doufám Kova ani hrát nebude, letošek mu moc nejde

Reagovat
RKBoy

Ziyech=Lucas.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

To se mi snad zdá.

Reagovat
Cobra

Však Ziyech za vás zahrál jeden super zápas. Co to tady zkoušíte?

Reagovat
RKBoy

zahral viac ako jeden dobrý zápas a taktiež v rámci všeobecnej kvality ktorú ponúka je snád bez diskusie ,že je lepší hráč ako Lucas..takáto zhovadilost sa fakt može zrodit len v hlave fanúšika Spurs.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Z toho, co tady čtu, tak jednoznačně nejpřesnější.

Reagovat
Mates_Matesović

Ve skutečnosti je to úplně jedno, protože nás vždycky ve vzájemnejch zápasech sestřelilo duo Willian a Alonso, na který tady všichni fanoušci Chelsea non-stop plivali.

Reagovat
Svatej

pravda

Reagovat
Svatej

Jeste dodam, ze pro takovej souboj máte lepšího trenéra, i navzdory jejich vzajemny bilanci.

Reagovat
RKBoy

Svatej to zhrnul za mna.

samozrejme nikde som nepísal ,že ju máte nekvalitnú ,ale v porovnaní hráč na hráča by som k nám zobral len Kanea a Sona, čo sa hlavne základnej 11. týka, zvyšok máme kvalitnejší na každom poste, možne ešte brankár je na pováženie.

Reagovat
jk

chelski má lepší sestavu ale Spurs mají lepší tým

Reagovat
Svatej

Pěkně

Reagovat
Walter_Sobchak

Jožko mal skúšku už s City zatial čo od nás je to s touto zostavou prvý väčší súper. Som na to fakt zvedavý a osobne tipujem remízu.

Reagovat
Greny

Doufám, že Frank zaleze a půjdeme na Tottenham pres brejky

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám, že Frank zaleze, ale do kanálu po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

tak říkate šatnám?

Reagovat
Walter_Sobchak

Môže byť, ked ich štadion je hajzlová doska tak musia mať aj kanál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Nelíbí se mi už jen vědomí toho, že si to myslím, ale na 3 body proti slepicím nám nějak něvěřím. Můj odhad je takovej, že body ztratíme, Spurs víc posílí věřejný mínění o tom, že jedou s Poolem na titul, Chelsea pokropí studená sprcha ''splasklýho hypu'' a třeba to týmu v dlouhodobějším horizontu prospěje. Při nejlepším se alespoň příjemně překvapím.

José Franka porazil zatím jen po penaltách a znovu se vojebat nějakým 3-4-3 nenechá. Formu mají oba týmy dobrou, tentokrát to budeme nejspíš my, kdo bude chtít víc držet míč a Mourinho bude spoléhat na to, že nás Son s Kanem (možná i Balem) roztrhají.

S tím asi zas bude počítat Lampard, takže nakáže krajním bekům nehrát příliš vysoko, možná dokonce zahraje Azpiho místo Jamese, dále Kovačič nastoupí s Kantém a máme o 2 hodinovou vraždu sportu postaráno.

Nejraději bych viděl Pulišiče místo Wernera, ale na druhou stranu je třeba říct, že i přes to neuvěřitelný spalování je u něj dobrý, že se do těch velešancí vždycky dostane. Vzhledem k tomu, že nám už něco dluží, by od něj bylo moc pěkný, pokud by se vykoupil proti týmu ze špičky.

Reagovat
Busby babes

tak bude to vlastne prvni takova tezka zkouska, ne? Doted jste hrali jen proti nam (haha) a jinak Sevilla, co se letos trapi, nebo jeste nekdo? jsem linej googlit...

Reagovat
Svatej

Jeste ten pool, tam jsme si nechali vyloučit Christensena a Kepa tam udelal ten megafail, jinak myslim ze ji, los jsme meli hrozne prijemnej

Reagovat
Busby babes

no vidis, ale to jste projeli. Bude to zajimave overeni sil. Sazet na ten zapas bych nechtel.

Reagovat
Talker

Já si myslím, že šanci máme slušnou - defenziva nepouští laciné goly, Mendy chytá slušně, tvoříme si hromady šancí.

Hlavně vůbec nevím, jakou sestavu očekávat a co čekat od slepic. Pokud by hráli na brejky, tak bych tam chtěl vidět zálohu Kante-Havertz-Mount. Pokud by chtěli hrát otevřenou partii, tak místo Havertze Kovačiče. Obávám se podobného průběhu jako v LC - v prvním poločase bude míč pouze náš, v druhém zvýší Tottenham obrátky a my budeme mít problém zareagovat rychle na změnu tempa a budeme mít problémy.

Pokud podáme dobrý výkon, tak věřím ve 3 body. Ten tým máme kvalitnější.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hrajeme v Dánsku nakonec, nicméně britská vláda prý zmírnila ty pravidla pro vrcholové sportovce, takže by to snad mělo být v pořádku.

https://www.thisisanfield.com/2020/11/surprise-turnaround-in-travel-restrictions-means-liverpool-will-play-in-denmark/

Reagovat
Emqick

OT: Máte pls někdo zkušenosti se sledováním PL přes Amazon Prime?

Reagovat
Lacko_Boh

uff vobec, BEZOS BUUUUUU! EAT THE RICH! AOC! AOC! AOC!

Reagovat
Emqick

Já to zjistil trošku náhodou, že to nějak má fungovat, ale netuším jestli zkrátka v danej čas stačí zapnout a prostě to bude v nabídce. Samotnej Amazon jsem si předplatil jenom kvůli The Expanse a po 5 sérii bych to nejspíš rušil. Na druhou stranu, možnost sledovat přes to PL by pro mě byl důvod si to nechat.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
bandwagoner

The Expanse jsem videl dva dily a prestal to sledovat. Prislo mi, ze zadna postava tam nema charisma a vlastne mi bylo uplne jedno, co se stane. Ale jako pokud se to nejak zasadne v prubehu zlepsi, tak bych tomu asi klidne sanci dal.

Reagovat
Emqick

Měl jsem s tím vlastně docela podobnej problém, ale zůstal jsem u toho a teď jsem po asi 2 letech zjistil, že vlastně vyšla nová série s chystanou závěrečnou 5. v prosinci, tak bych to chtěl dokoukat. Obecně bych souhlasil, že k postavám si člověk musel budovat vztah strašně dlouho, a udržel mě spíš děj a zvědavost. A zároveň je to skvělý vizuálně.

Reagovat
bandwagoner

Tak to jsem rad, ze se to nezdalo jen mne. V tom pripade tomu jeste dam sanci.

Reagovat
Emqick

Reagovat
r.mrazik

vsak tam jsou i the Boys, mrs Maisel...

Reagovat
Emqick

Jak říkám, prvotní impuls pro mě byl The Expanse, ale zbytek jsem ještě nestihl dostatečně projet. Přijde mi ale, že v porovnání s Netflixem to je slabší, kde je teda hlavně kvantita mi přijde, ale člověk si tam asi něco najde.

Celkově jsem teď zkusil najednou Hbo Go, Netflix, Amazon a AppleTV. Na všem se asi dá najít něco. Teď jsem začal s Ted Lasso, tak to je celkem ok.

Reagovat
r.mrazik

na amazonu toho tolik neni,ale tyhle dva jsou super

jinak nejlepsi letosni serial je the queens gambit na netlixu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne tam je Office. Pro me dostatecnej argument abych si to poridil.

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
Emqick

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze tohle je vyuzitelny jen v UK. Prime Video mam a v zivote jsem tam nevidel nabidku sledovani PL.

Reagovat
Emqick

V tom případě by to mohlo fungovat pomocí VPN. Zkusím večer nebo během zítřka, jestli tam něco najdu.

Reagovat
diastan

Reagovat
Emqick

Jinak vycházím tady z toho:

https://www.premierleague.com/news/1905124

Reagovat
RKBoy

David Alaba’s agent Pini Zahavi plans to talk to #Chelsea in January over a proposed transfer.

[via @cfbayern]

prečo nie, vždy som ho u nás chcel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Jak se k nám všichni vtírají

Reagovat
smazaný uživatel

k čemu?

Reagovat
RKBoy

zahrá stopéra aj beka, ideálna posila..

Christensen sa podla všetkého predá, Alonso je jednou nohou preč a Emerson tu tiež dlhšie ako do konca sezony nebude.

Reagovat
RKBoy

a ak aj Silva predlži , má už 36.

Takže Alaba ako free transfer je vynikajúca možnost ako ešte viac zkvalitnit káder, doniest dalšie skúsenosti a vítaznú mentalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bek Chilwell lepší/srovnatelný

Stoper se najde na trhu lepší

Záložník už ted je přetlak

Nemluvě o astronomickém platu co bude chtít, aby byl nakonec náhradník

Reagovat
blade115

Co blázníte? Však v současném kádru by byl nejlepší. Silva je super, ale už má věk na to, aby se na něm stavělo. Zouma je fajn spíš tak do páru k někomu lepšímu, ideálně jako třetí volba. Christensen je tragéd a Rüdiger sbírá drobky herního času, než odejde definitivně jinam. No a Tomorimu se zdá, že ještě Lampard úplně nevěří, Ampadu detto, tak holt musí přijít někdo jiný. A za mě teda Alaba spolu s Upamecanem jsou úplně nejlepší volby na trhu. Zkušený, univerzální, stabilní, přitom věkově pořád ještě před teoretickým výkonnostním vrcholem. Navíc zadarmo...

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Bayern +

To si ho asi nevidel poslednú dobu Dostať sa v priebehu 3-4 mesiacov pod úroveň Boatenga chce už fakt kumšt. Ešte pár takých výkonov ako predvčerom proti Salzburgu a budeme Vám ho baliť s maslickou. Snáď teda vyjde ten január a niečo nám aj nasypete, nech neodchádza zadarmo.

Reagovat
blade115

Tuhle sezonu vlastně ještě ne no. Ale tak u něj ten standard byl vždy tak vysoko, že pár slabých měsíců na věci nic moc nemění. Možná má právě v hlavě už i to, že se bude brzo pakovat. Změna mu může prospět... Tak či tak, za mě by byl hřích se nad tím minimálně nezmayslet.

Reagovat
Bayern +

Určite, ku vám by som mu prestup prial, chcem ho mať na očiach, takže snáď PL. Aj keď viac by sa hodil Guardiolovi, no

Reagovat
blade115

Jojo, Guardiola stoperů nikdy nemá málo... To vůbec nechápu, jak můžeš říct, že by se mu hodil víc.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Walter_Sobchak

zadarmo určite dobrá posila, uvidime ako by to bolo s platom ale nejak extremne vela by mu Marina určite nedala, to pôjde skôr niekam inam

Reagovat
Bayern +

on práveže chce tak extrémne veľa, že ani Realu sa to nepozdáva

Reagovat
Heisenberg

Hned druhá věta od autora petarda do zubů.

Za mě je střed tabulky od 1. do 20. místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních 10 venkovních zápasů Bruna v PL = 10G + 5A. Historicky nejvíce. Totální madlad. Šílená představa, kdyby byl v nějakým funkčním týmu.

Reagovat
blade115

By třeba pak tolik produktivní nebyl, někomu vyloženě svědčí být tím největším tahounem jinak nefunkčního týmu. Tak či tak je vážně skvělý, takhle ohromný vliv bezprostředně po příchodu moc hráčů nemělo.

Reagovat
Bayern +

Slizák Payet

Reagovat
kvasha16

s nim je co vlastne?

Reagovat
RKBoy

tak on mal fenomenálne čísla už v Sportingu.

ono to bude z velkej časti aj tým, že hrá v slabších mužstvách ktoré sú na nom viac závislé a jemu to vyhovuje, v takom City mohol kludne dopadnút ako Mahrez.

Reagovat
Remt

Jako hele nechci tvrdit že to není skvělý hráč, to vůbec.. Ale kolik těch gólů má z penalt? A opět, nechci říkat že gól z penalty není gól a někdo v týmu musí být kdo je kope.. Ale na druhou stranu tvrdit že je někdo super střelec když má většinu gólů z penalt, to bych se zase neodvážil tvrdit.

Reagovat
bbbauch

Tak bez penalt ma z tech 10 zapasu 6+5..

Reagovat
Remt

prdlajs to fakt? ja vase zapasy skoro nesleduju, obcas jen sestrihy, mel jsem za to ze drtivou vetsinu golu ma prave z penalt

Reagovat
bbbauch

Je fakt, ze jsem tech venkovnich zapasu prosel 9, takze mozna se o jednu lisim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si vubec nepamatuju ze bych neco chtel posilat.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
iamek

#mufc face a £15million fine if they pay hackers holding them to ransom

Reagovat
Busby babes

nas lednovej budget.

Reagovat
vladis271

počkaj, z tej vety mi nie je jasné čo to znamená. 15 mega má byť výkupné za tie dáta, alebo 15 mega je pokuta (od FA napr. ak sa nechajú vydierať a zaplatia výkupné?

Reagovat
iamek

Hackerum se má vyplatit 1 milion liber. Hrozi nam pokuta od nějaké státní instituce pokuta 15-18 milionu liber, protože klub nedokázal ochránit osobní údaje

Reagovat
smazaný uživatel

To jako vážně? Takže místo aby zavřeli hackery tak dostane pokutu klub..To je fakt šílená doba tohle

Reagovat
iamek

Mi se líbí ten poměr. 1 mega zločincům a až 18 mega státní instituci

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nebudete platit nikomu nic. Tohle přeci není normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. tak hodně štěstí.

Reagovat
Dan Gubić

Bohužiaľ je to "normálne". Množstvo (nielen) amerických firiem radšej "ransomware" v tichosti vyplatí, akoby malo prípad zverejniť a podľa zákonov zaplatiť štátu aj vysokú pokutu, keďže vyplatenie hackerov je v USA protizákonné.

Hackeri sa okrem množstva dôležitých dát (detajly bankových účtov vyše 50tis fanúšikov atď) zjavne dostali aj k citlivej mailovej komunikácií najvyšších funkcionárov UTD, takže zverejnenie takejto komunikácie by sa pre klub mohlo rovnať katastrofe.

Včera som zachytil vyjadrenie človeka z IT firmy, ktorá pred časom ponúkla Utd špičkovú ochranu za "rozumnú cenu". Klub nechcel ani počuť, respektíve softvér žiadal poskytnúť zdarma, resp. výmenou za nejaký reklamný baner na štadióne... Zdá sa že United šetrili na nesprávnom mieste, naopak sú ochotní položiť na stôl rekordné prestupové čiastky za nevýrazných hráčov. Treba ale dodať že takýmto útokom sa neubránia ani väčšie firmy ako ManU s maximálnym stupňom ochrany.

Reagovat
Busby babes

ad ta IT firma... hele, to taky muze byt proste jen PR te firmy. Neverim tomu, ze bychom tam meli nejake spatne/levne zabezpeceni, jen bude od jine firmy.

Reagovat
iamek

Směrem do budoucna si snad na tohle dáme pozor. Snad se to vyřeší bez úniku informaci a klub tam bude poradně investovat.

Reagovat
Busby babes

jak se pise okolo, je to slozity. Zabezpeceni budeme mit obdobny jako jinde, ale nekdy to nestaci. a to, ze nekdo ted rika: jo, nabizel jsem jim svuj program a oni nechteli, vubec neznamena, ze investujeme malo nebo ze by ten jinej program tomuhle zabranil.

Reagovat
iamek

Nejde mi o tuhle IT firmu. Tvrdit si můžou co chcou. Celkově do budoucna tohle bude pro firmy/kluby obrovský problem, protože hackeři budou vždy o kapanek vepredu.

Reagovat
Busby babes

to je jasny. jen vzhledem k nasemu rekneme korporatnimu pristupu, jsme na NYSE a tak, pochybuju, ze do tohodle investujeme malo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem psal je to šílená doba tohle.

Reagovat
Remt

ten pomer je naprosto bombastickej. Vubec myslenka ze byste meli platit nejakou pokutu nejake statni instituci mi prijde smesna..

Reagovat
Mastný Chobot

podľa všetkého došlo k porušeniu zákonných povinností, takže sankcia je úplne logická, nechápem, čo sú toto za anarchistické mozgové výboje od niektorých tu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

hele pokud je to postaveno takto tak ano. Otazka je pak jak moc sli tomu United naproti svou rekneme laxnosti. Ja to beru z pohledu toho, ze jsi se stal obeti nejakeho zlocinu a pritom mas neco nekomu platit. Jestli mi rozumíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne jednoznacne to je selhani lidskyho faktoru nekoho v organizaci United. Staci si k tomu precist vic, viz treba clanek na Daily Mailu:

>The attack is believed to have come from an email phishing scam.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

inak teda pokuty rádovo v miliónoch eur v oblastiach ochranu OÚ a kybernetickej bezpečnosti pre korporácie sú úplne normálny jav, väčšina z nich má na to aj vyhradené prostriedky je to jednoducho tak citlivá a zároveň tak ťažko zabezpečovateľná oblasť, že sa to stáva

Reagovat
Busby babes

jasne, jen ta logika je asi jako: vykradou ti obchod a z trezoru ve zdi kterej vypaci ziskaji seznam zakazniku a pak prijde stat a napali ti pokutu za poruseni GDPR...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

no, nie je. Keby to tak bolo, tak vám nehrozí pokuta. Keď osobné údaje zhromažďuješ, tak ich musíš vedieť aj uchovať, čo sa zjavne nepodarilo. Treba myslieť aj na to, akú škodu to môže spôsobiť tým, o koho údaje sa jedná.

Reagovat
Busby babes

ja chapu ze to uniklo a pokutu dostaneme, jen rikam, ze ta logika je u toho zvlastni. Ses obeti, nekdo ti neco ukradne atd.

Reagovat
Mastný Chobot

wtf, tak je asi logické, že sa nevie, kto tí hackeri sú, že

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem to blbě. Myslel jsem to tak, že státní instituce místo aby s MU spolupracovala a snažila se jim pomoci v boji proti tomu útoku tak jim hrozí pokutou.

Reagovat
Mastný Chobot

tak ale to nie je predsa vzájomne podmienené, či tým hackerom zaplatíte alebo nie údaje ste ochrániť nedokázali tak či tak. Pokuta je na mieste, tak či tak.

Reagovat
smazaný uživatel

IT bezpečnost se dnes nevyplatí podceňovat. Snad si z toho ostatní kluby vemou příklad. Vlastně mě ani nepřekvapuje, že se to stalo v Manchesteru United, v tom klubu jsou všichni mentálně zaseklí někdy před 20 lety.

Reagovat
icemike

Hele, kluci ze severu. Já jsem ochotný uznat, že máte formu a super útok, který vám pravděpodobně přinese v neděli nějaké body, ale ještě jednou tady někdo řekne, že je dier lepší než Zouma, a mi vážně smíchem pukne břicho

Reagovat
blade115

Mně třeba přijde, že jsou na tom dost podobně, aspoň letos teda. Dierovi práce pod Mourinhem evidentně svědčí a letos hraje dobře. Zoumovi podobně prospěl zas příchod Thiaga, který tu hru na rozdíl od něj zvládne organizovat a už tenhle Zoumův nedostatek tak vidět není. Tady zrovna vážně nevím, koho postavit výš... Snad jen z hlediska sympatií Zouma zmrda Diera o parník převyšuje.

Reagovat
oddy

Reagovat
Emqick

Reagovat
Big Virgil

Hádat se zrovna o těhle dvou

Z bláta do kalůže..

Reagovat
Svatej

Tak jsme si tu společně pěkně připravili půdu pro nefalšovaný peklo strane, která dostane v zapase na prdel. Těším se razem o dost víc.

Reagovat
RKBoy

život pojde dalej.

Reagovat
Walter_Sobchak

tu to bude vyzerat

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Seydou Doumbia

sleduje někdo palace - nufc?

Reagovat
Busby babes

Fanklub defenzivniho fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze hraci poradne zjebou toho dementa, ktery misto, aby jasne prihral pred prazdnou, tak to chtel narvat ranou, tesne před golem Newcastlu. Hodgson je na tohle mekky, ale jak tohle vyresil, by ho každý normální trener zjebal tak, ze by tri dny chodil kanalama.

Reagovat
smazaný uživatel

A ten idiot je Aanholt.

Reagovat
maras93

Nevyšel tiket ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesazim. Jen to pisu z pohledu fanouska Palace.

Reagovat
smazaný uživatel

zaujimavy fanusik, ked ani nevies kto tu sancu pokaslal a este ho nazves dementom

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem, ze to pisu z pohledu fanouska Palace, coz neznamena, ze jsem ja jejich fanda, demente.

Reagovat
smazaný uživatel

a jo, tak to potom toho dementa beriem aj ked od dementa no

Reagovat
Remt

LFC snad dnes zodpovědně a dojít si pro tři body! Co takový Trent? Baj vočko na zápas s Brightonem měl být zhruba fit nebo ještě bude na marodce?

Reagovat
smazaný uživatel

Marodka. Vynechá i Wolves s největší pravděpodobností.

Reagovat
vodka

fit je hlavně Dat Guy, tak snad LFC aspoň jeden gól dostane TAA je 50:50, ale myslím, že tam bude ještě Milner..

Reagovat
Kixi Syhimour

Arnold se mi nezdá 50 na 50, ten si myslím, že určitě nebude hrát.

Reagovat
JessePinkman

Mám po tý středě docela strach, ale snad to dobře dopadne. YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

You'll never win anymore

Reagovat
Mato178178

Klasik

Reagovat
Dan Gubić

K rozsiahlej maródke treba pripočítať aj Thiaga, Henderson je 50/50, a zápasovo preťažený Mané zrejme pôjde len z pozície náhradníka. Vzhľadom k hustému programu a zrazu aj dôležitému súboju s Ajaxom sa rozhodne nedá očakávať tak silná zostava ako je v preview. Jeden z dvojice stopérov asi dostane voľno (Matip?) a zaskočí Phillips.

Alisson, Neco (Milner), Fabinho, Phillips, Robertson, Henderson (Milner), Wijnaldum, Minamino, Salah, Firmino, Jota.

Reagovat
Remt

Pomalu bych zacal premyslet zda ten Minamino ma jako backup smysl a nemelo by smysl podepsat nekoho kdo dokaze mit vetsi impact na tu hru z lavicky. Cas na adaptaci dostal, prostor nejaky taky a presto vliv na hru ma podle me prachbidny, jakoze obeha to, ale tim to tak konci. Nadstavba skoro nulova, natoz aby daval rozhodujici goly/prihravky

Reagovat
Dan Gubić

Snáď mu pomôže, že dnes nebude hrať na špici ale medzi líniami.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Greny

Jaký post on u vás hravá?

Reagovat
Malresi

Liverpool: Alisson, N. Williams, Phillips, Fabinho, Robertson, Milner, Wijnaldum, Minamino, Jota, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Mane, Henderson, Jones, Tsimikas, Origi, R. Williams

No tvle, tak to bude dnes porod....

Reagovat
Kixi Syhimour

bude sranda

Reagovat
Kixi Syhimour

počkat, proč není Matip na lavičce? Neříkejte mi, že se zranil

Reagovat
Malresi

Snáď nie

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
mickey mouse

Joel Matip has been rested and is NOT injured. #awlfc [bt]

Reagovat
smazaný uživatel

Uff ještě že tak

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sakra na ty Čtyři vepředu nám to ještě žádnej zápas nefungovalo a nevím jestli zrovna proti dobře hrajícímu Brightonu se to vyplatí..

Dneska to nevidím moc dobře.

Matip ani na lavičce? Už je zraněnej?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ono spíš mi tam nemáme moc koho dát. Už takhle musí hrát neuvěřitelně protěžovaný Wijnaldum a v poslední době dost hrající dědeček Milner. Henderson ještě není úplně fit, Jones asi taky potřebuje odpočinek, otázka v jakém stavu by odehrál takhle tři zápasy.

Ta situace s Thiagem je strašně depresivní , fakt neuvěřitelné, že nám Everton takhle zraní dva hvězdné hráče

Reagovat
Walter_Sobchak

Thiago bol sklenenka celú karieru, neviem čo ste si od neho slubovali.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobře ale však takový zákrok by odrovnal každého. Chápu to s rekonvalescencí, která u něj může být delší, ale stejně bych si tipl, že by nebyla moc krátká vzhledem k zákroku.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
Dan Gubić

To je mýtus, mrkni jeho počty odohraných zápasov za posledné 3-4 sezóny.

Ak je sklenka hráč, ktorému modrý psychopat likvidačným zákrokom mohol ukončiť kariéru potom ok.

Reagovat
Walter_Sobchak

ten zakrok som nevidel, akurat ten na van Dijka

Reagovat
Dan Gubić

Buď rád.

Reagovat
smazaný uživatel

no Richarlison dostal za to hned cervenu, takze...

Reagovat
Remt

..To je to, co je jedna cervena proti tomu ze borec bude kazdou chvili marodit a bude mimo ted

Reagovat
smazaný uživatel

Ano možností je málo, ale furt tam byla nějaká možnost kdy by se mi to líbilo víc.

Situace s Shaqirim je fakt na hovno. On se zraněni vždy v době kdy ho zrovna potřebujeme a hrál by základ..

Na druhou stranu jestli udržíme dlouho nějaký pozitivní výsledek tak když přijde z lavičky Mané a Hendo je to velká síla která může rozhodnout

Reagovat
smazaný uživatel

Přetěžovaný, ne protěžovaný

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mato178178

Celá pravá strana riadna slabota

Reagovat
vladis271

už sa teším na najnovšieho Pearca ako bude presviedčať, že netreba stopéra v januári. Ved Matip ked odohrá 2 zápasy po sebe je to skôr výnimka ako pravidlo.

Reagovat
Dan Gubić

Snáď potom čo prežil v poslednom roku, a pri pohľade na situáciu so stopérmi, snáď od Matipa nechceš 3 zápasy za 7 dní. Samovražda.

Reagovat
fenixLFC

co dva zapasy po sebe, zvladne jeden a potom dva nehra...

Reagovat
fenixLFC

nech uz ide matip do hajzlu, ten chlap fakt nezvladne hrat jeden zapas za tyzden...

Reagovat
smazaný uživatel

Není zraněnej. Jen ho šetří.

Reagovat
fenixLFC

stoper nie je post ktory sa setri, najma ked je to jediny zdravy cistokrvny stoper acka. aj keby nehra kvoli setreniu tak je to len dalsie potvrdenie ze na toho chlapa sa fakt neda spolahnut

Reagovat
Dan Gubić

Reagovat
Remt

hele prostě vrací se.. pochopil bych kdyby byl pripraveny "pro jistotu" na lavce ale Fabinho s Philipsem maji na to aby odehrali kvalitni zapas..

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavá a nevyhnutá.

Reagovat
oli9

No já jsem nejvíc zvědavý na japoncika, ten ještě nezahrql dobře...

Reagovat
Greny

Koukám na lávku bez Matipa? Volno nebo se zase zranil?

Reagovat
smazaný uživatel

volno

Reagovat
Greny

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool úplně na piču sestava, to nemůže dopadnout jinak než jejich jasnou výhrou.

Reagovat
Remt

ty čtyři vepředu ve mě moc velkou jistotu nevyvolavaji, zaloha bude zas propadat

Reagovat
avicii

No to teda čumím na tu našu zostavu

Reagovat
Csaplárova past

Chelsea vs Spurs .... zápas o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim vsechny. Funguje Vam o2tv sport ? Ja mam jen cernou obrazovku. Ani menu se neobjevi. Sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf. Ted to zacalo fungovat. Brighton do toho!!!

Reagovat
REPLIKATOR

O2

Reagovat
Spejbl

kyslík se přeceňuje

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nemůže hrát Lamptey, ten by jim tu obranu větral neskutečně.

Reagovat
Registrujisejenproto

Omg tak zbytečný faul

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak ten Liverpool muze mit tolik štěstí. Uz to melo byt z jeho pohledu 0:2.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

to je blb

Reagovat
Registrujisejenproto

To jsi ty, pokud doufas v souboj o titul a za ten myšlenkový U-turn k lásce k Mourinhovi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mickey mouse

Williams je úplný tragéd, hlavně ať si na truc nezapomene dát černou profilovku na twitter

Reagovat
fenixLFC

Maupay skvely zapas missnuta penalta q vystriedany za 22 minut

Reagovat
Remt

Skvělá mindgame od Alissona, schválně šel úplně na špatnou stranu a ještě s dostatečným předstihem aby zmátl útočníka a ten si myslel, že už má vyhráno a tolik se nesoustředil na střelu

Reagovat
fenixLFC

Dpc trossard kruhy pod ocami ako stryko Fester

Reagovat
Greny

Ten Maupay se na to po té penálte regulérně vysral?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jakto, ze Digi TV neni chopna snad za ctvrt roku schopny sesynchronizovat zvuk na Premier Sport. Kazdy tyden, kazdy zapas je zvuk posunuty dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi není vina Digi TV, protože O2 ten samí problém

Reagovat
smazaný uživatel

Digi je produkcni stanice. Oni to reziruji. O2 to jen prebira.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona bude chyba někde napůl když to komentují ze studia O2

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, ver mi, chyba je u Digi, ktera to vyrabi.

Reagovat
vicinda07

Keby Brighton bol produktivny aspon z polovice ako taky Newcastle ktory ma snad najhorsi herny prejav a uplnete z hovna bic tak by boli zrejme na cele Premier League, toto neni prvy zapas co spaluju

Reagovat
Setwo

Och bože to je trapenka.. kedy bude zdravý Trent? Akurát Salah gól

Reagovat
dantetomas

To je zas sracka.... som chcel pisat

Reagovat
smazaný uživatel

nepoucitelny

Reagovat
dantetomas

Mysle som VAR

Reagovat
Registrujisejenproto

zrušte ten VAR, tohle je vážně trapas

Reagovat
fenixLFC

Tvl klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Vedeni by bylo absolutne nezaslouzene. Kazdopadne golman, jak tomu balonu uhnul

Reagovat
REPLIKATOR

Od začátku to vypadalo na ofsajd...

Reagovat
fenixLFC

To zas ano ale skrz uhol kamery. Skrz var to bolo zas csntimeter

Reagovat
Remt

o kolik zas? o centimetr?

Reagovat
Greny

Ještě že je var to už by byl několikátý neregulérní gol Liverpoolu v sezone

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas nevies ake situacie by sa piskali a ake nie, tu to vacsinou nechavaju aby rozhodol VAR

Reagovat
Remt

čára má na obrazovce tloušťku asi jako celá kopačka ale pak ti vemeno za VARem řekne že o centimetri jsi přišel už asi o třetí gol tuhle sezonu, se fakt poseru z teto kraviny

Reagovat
Greny

ticho buď jasnej ofsajd... nekaz mi to

Reagovat
Remt

strašně sračkoidní rozhodnutí VARu nám letos bere goly a body A pořád si stojim za tim že ta penalta co "udělal" Fabs pár zápasů zpět byla před vápnem

Reagovat
Mimalu

no právě, čára má na obrazovce centimetr ale ve skutečnosti to bude třeba 20 cenťáků

Reagovat
smazaný uživatel

VAR holt někdy dává, někdy bere, všichni chtějí video tak ho mají

Reagovat
Remt

Jo no, to je fakt, letos nám dal VAR to, že se proti nám pískala jedna nebo dvě neregulerní penalty a sebral nám asi třetí gol kvuli udajnemu offsidu o cenťák Ten nám panečku letos nahrává jak sviňa A že by nám v nějaké situaci pomohl si za těhhle asi 10 kol nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, Liverpool ma neuveritelne stesti ako vidim

Reagovat
Remt

zasraný luckeři

Reagovat
Registrujisejenproto

https://twitter.com/Watch_LFC/status/1332672769708994561/photo/1 pokud mě zrak nešálí... to se jako relevantní opravdu bere pravá noha obránce Brightonu?

Reagovat
Big Virgil

Taky mě to zarazilo. Pravděpodobnost že ta práva noha bude bliz k bráně než levý bok se mi moc nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Minamino je slaby ako caj, ten u nas nema buducnost bohuzial.

Reagovat
Setwo

Minamino ma maximálne tak na spodok Bundesligy.. Kiežby bol Shaq fit

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Neverím, že ho má niekto následovaného tak dobre, aby toto vyhlásil, keďže hráva v LFC málo a často na iných pozíciách na ihrisku, chýba mu herná prax, avšak nevylučujem ani možnosť, ktorú si napísal.

Reagovat
Malresi

Ver mi, že sa v tomto prípade budem veľmi rád mýliť, ale nič tomu nenasvedčuje. Až na zápas proti Arsenalu o Community Shield ma ten hráč svojim výkonom vždy sklamal resp. ničím nezaujal. U neho v podstate nevidím žiadne prednosti, ktorými by mal našej hre pomôcť. Polemizovať sa dá len o pressingu, ktorý mi aj tak príde od neho taký divný, najlepšie by ho charakterizovalo, ak by som povedal, že po ihrisku vždy behá ako splašený zajac. Áno, je u nás krátko a pravda je aj tá, že nenastupuje na jednej pozícii, ale takmer vždy hrá inde, avšak skutočne nevidím, aké uplatnenie by ten hráč mal mať v tíme, ktorý chce bojovať o trofeje. Pozitívne je, že nestál veľa a po jeho výkonoch v Salzburgu to podľa mňa za risk stálo, ukazuje sa však, že na to imo nemá....

Reagovat
oli9

Od začátku říkám že je to jen marketing pro asijský trh

Reagovat
matZz

ale přesně takhle by měl VAR fungovat, ne? tohle prostě byl ofsajd

Reagovat
Remt

VAR bude fungovat dobře ve chvíli kdy offsidy bude rozhodovat nějaká technologie a ne vosel, který kreslí křivé čáry. Do té doby to bude blbost..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jackinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak problém by mohl být u momentu přihrávky, ale jinak se to alespoň bralo podle nohou a ne podle náhodného místa na ruce

Reagovat
Greny

Tak bere se to od části těla která je nejblíže k brance a můžeš ji regulérně vstřelit gól

Reagovat
Kixi Syhimour

Jistě, pak je ale co se týče ruk hrozný nepořádek, stejně jako u penalt.

Reagovat
Setwo

Toto bol ofsajd.. Ale Hendov gól proti Evertonu mal platiť

Reagovat
fenixLFC

na prvy pohlad to vyzeralo ako jasny ofsajd skrz uhol kamery. ale skrz tu ciaru si videl ze to je zas max milimeter

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni výš. Oni čáru dali od pravé nohy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ako takto? ze mas nepresny system a nemas jasne stanovene co sa ma merat? kde ti stotina sekundy robi jasny rozdiel na zakalde ktoreho rozhodne ze to gol nie je?

Reagovat
Mimalu

taky bych řekl, řešili se teda spornější momenty než tento, tady to krásně vyšlo na kopačky a ne nějaká ramena, takže nebylo co řešit

Reagovat
aragorn

No já nevím ale neměla by ta čára u stopera Brightonu být z ramene? Protože to je část těla, která je brance nejblíž. Pak by pravděpodobně byl Salah onside.

Reagovat
avicii

To bol strašne divný polčas

Reagovat
Malresi

Katastrofa, dnes v tom vykone nevidim ziadne pozitiva zatial. Hendo a Mane musia ist co najskor do hry, ak nechceme remizovat alebo nedajboze prehrat.

Reagovat
Remt

Hendo je podle mě ještě na marodce nebo ne? Jestli ne, měl by okamžitě hrát

Reagovat
Malresi

Ak by bol na marodke, tak predsa nema co robit na lavicke nie? Je tam, takze predpokladam, ze ho tam Jurgen nedal len tak, ale preto, ze s nim do zapasu pocita.

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to strašné, Wijnladum hraje v záloze sám, Japončík si tak poběhává po hřišti, Jota nepodrží balón, Salah kazí přihrávky, Williams propadává.

Henderson in, hodil by se i Mané, ale nevím, jestli by to ještě zvládnul.

Reagovat
stiflerovamama

No to je zase pôrod. Absolutne bezzubý zase do útoku, kde nie sme schopní udržať loptu na kopačke viac ako 3 sekundy, a mám pocit, že 5 metrov od súperov 16 stky máme zakázané dať presnú prihrávku, všetko ide na nohu súpera alebo do šprajcu. Všade sme neskoro, prrssing bezzubý, bieda...

Reagovat
fenixLFC

tak to nie je prekvapujuce s dvojclennou zalohou kde jeden je milner a k tomu dvomi falosnymi deviatkami....

Reagovat
smazaný uživatel

Natoz ze hrajeme v 10 tak to jeste neni spatnej vysledek

Reagovat
jackinho10

Sorry ale pri tom kresleni car proste nikdo nikdy nemuze spravne vyhodnotit kazdou cast tela hracu. To by po cele delce hriste musely byt kamery.

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje na to dost kamer a special software. ktery de facto nema odchylku.

Reagovat
Mimalu

https://streamja.com/oPMpQ

však tam má ten rozhodčí i tu svislou čáru která jasně pomůže rozeznat, jestli je nějaká část těla ještě v ofsajdu nebo ne

Reagovat
Big Virgil

Jakmile chybí 4-5 hracu ze základní sestavy tak si nejsme schopni vytvořit tlak. Presing taky o ničem.. Mane a Hendo IN. Minamino Neco OUT.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool to ukope, po tomto polocasu je Klopp zjebal v kabine, jak krava a ted zacnou.

Reagovat
Remt

Dobrej pomezní, řekneš mu, že mává na špatnou stranu a on změní verdikt ve tvůj prospěch

Reagovat
oli9

Sundej už toho Japonce

Reagovat
REPLIKATOR

2. světová už skončila

Reagovat
smazaný uživatel

Minamino na PL nema po fyzicke strance. Toho by dostal od balonu i Borek Dockal.

Reagovat
Malresi

Diogooooooal

Reagovat
smazaný uživatel

ez

Reagovat
REPLIKATOR

JOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal, tohle se dalo cekat. První polocas prospali, v kabine je pak Klopp zjebal na dve doby a ukopou to. Brighton si za to muze sam tou penaltou a tutovici v prvni puli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Lukáš Práža výborný nákup pro Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool má víc štěstí než rozumu

Reagovat
9augi9

Konečne sme dosiahli úroveň United za Fergusona.

Reagovat
Remt

Tak co na to VAR? Za co nám sebere gol tentokrát? Normálně bych už byl i zklamanej kdyby do toho VAR tentokrát nevstoupil a nevymyslel něco

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vám třeba pomohl protože kdyby nebyl Brighton v ofsajdu tak kopou další penaltu za ruku Fabinha

Reagovat
Remt

metrovej offside, o čem se tu bavíme? To by snad viděl i pomezní ne? Jinak už by tam byl opravdu k ničemu..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EL Gringo

To co teraz robi Salah akoze?

Reagovat
smazaný uživatel

nasralo ho, ze bol striedany

Reagovat
EL Gringo

Prave od neho som necakal taketo spravanie, ale tak nechapem tiez ako tam mohol zostat Minamino a Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

tiez nechapem a ked hra zaklad Mane a Salah tak vzdy musi ist dole Mane aj ked je x krat lepsi nez Salah.

Reagovat
Remt

hele ono Salah je přece jen po Covidu, navíc Jotu bych třeba nesundaval vubec protoze s tim si Mane na hristi rozumi, zatimco minuly zapas v LM to Salahovi a Manemu moc neklapalo..

Reagovat
smazaný uživatel

tak Salah nevyzeral, ze by bol unaveny a zrejme sa citil na dalsie minuty po tej jeho reakcii

Reagovat
Remt

otazkou je jestli by to bylo ve prospech tymu

Reagovat
Big Virgil

Salah je herně špatnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, on je odpad už delší dobu. Už v Chelsea měl náběhy na solidní vztekání.

Reagovat
Remt

Lallana by si mohl dat naschval vlastnaka

Reagovat
REPLIKATOR

Salah dolů, Minamimo a Firmino zůstávají

Reagovat
Remt

hlavně je vidět že Momo toho už měl dost a vyloženě se mu dolů chtělo

Reagovat
Error

Oni vyhrajou i toto?

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Clovek se chce v klidu podivat v sobotu na fotbal a soused curak začne mlatit kladivem po celem baraku. Kokot.

Reagovat
Remt

bydli v samostatném baráku a je to Já pomalu ani nevím o tom když soused v neděli ráno řeže na cirkulárce jak ho mám daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Bydlim v samostatnem. Jenze ty baraky byly postavene k sobe. Neni zadna mezera, coz nechápu, proc to tehdy tak stavili. Tady tento curak ale dela bordel rano, odpoledne v noci 7 dni v tydnu.

Reagovat
Remt

Řadovka? Nejlepsi je kdyz to neni dobre akusticky vyresene a soused si dodatecne postavi schodiste oprene do te steny smerem k sousedovi, pak je slyset pry kazdy krok

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, radovka. Celou dobu byl klid, pak se v roce 2018 odstěhovala jedna pani, přistěhovali se tito kokoti a od te doby bordel.

Reagovat
Remt

Treba kamos bydli v byte a vedle nich se do podnajmu pristehovaly mlade holky, porad party a tak, tam je to jednoduche.. stezovat si majiteli bytu.. Ale komu si stezovat v takovemto pripade?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech vola policajty, ne? Na co ceka? Az zahřmí?

Reagovat
smazaný uživatel

Zadna ohleduplnost, nic.

Reagovat
johnik

rada typu když někdo nemá prachy: "tak měj prachy"

Reagovat
Remt

já je ale taky nemám, vzdyt toto není o penězích, nekde clovek bydlet preci musi a postavit si rozumne velke rd je dnes mnohdy i stejne drahe/levnejsi nez drahy luxusni byt..

Reagovat
diastan

Dnes už se útok musí probrat.

4:0

Ederson, Walker, Dias, Stones, Mendy, Gundogan, Rodrigo, Mahrez, De Bruyne (C), Torres, Jesus.

Reagovat
9augi9

Ale hej, prpti Burnley by ste sa mohli ukopnúť.

Reagovat
diastan

bral bych více než 2 i proti Vyšehradu s tím co offenzíva hraje

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 inak to nevidim ked vidim posledne zapasy ManCity proti Burnley

Reagovat
fenixLFC

Lollana??? Wtf???

Reagovat
smazaný uživatel

Lallanu asi chytlo srani že tak zdrhal do kabiny

Reagovat
Spejbl

Lullana

Reagovat
smazaný uživatel

Neco to bude mať ťažké, James zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho a na stopera Phillips/Williams - Matip

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho by neviem či splnil to, čo v systéme potrebujeme od beka. Milner a Neco tiež nie, ale stále sú ofenzívnejší ako Fabs.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, Minamino sice stál "jen" 8 milionů €, ale zatím hraje jako papír. V klubu už bude skoro rok, ale nepředvedl zatím v podstatě vůbec nic. A upřímně, moc nevěřím tomu, že předvede.

Reagovat
fenixLFC

Aspon mame 11 hracov, to je pokrok

Reagovat
Remt

Philips proste musi hrat i kdyby si zlomil haksnu kdo by mohl jit misto nej? Rhys je taky mimo?

Reagovat
fenixLFC

Firmino

Reagovat
Remt

Nebo Salah zpatky

Reagovat
EL Gringo

Sadio A Andyho center

Reagovat
EL Gringo

vyzera to na offside ale

Reagovat
Greny

U gólů Liverpoolu by měli automaticky obránci zvedat ruku a řvát ofsajd

Reagovat
Remt

tady to bylo jasné i bez VARu no, tady není o čem

Reagovat
REPLIKATOR

Trossard

Reagovat
smazaný uživatel

Na ofsajdy je VAR skvely. Ty centimetrove prestupky, ktere se deji za rychleho pohybu, neni oko postraniho rozhodciho schopne postrehnout.

Reagovat
REPLIKATOR

Však to je šlapák

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

denny ani neprotestoval

Reagovat
vodka

ale jinak hraje dost dobře, jemu hrozně přeju, ať si trošku napraví reputaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Sedlo mu to tam, dneska super zapas od nej.

Reagovat
johnik

Shit

Reagovat
vodka

Klopp zase křečovitý smích...

Reagovat
Remt

Doprdele co zas řeší?

Reagovat
Registrujisejenproto

VAR je sracka

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Teoretik

Tak to bylo přísný

Reagovat
smazaný uživatel

Totálne divný zápas, máme vážne problémy, bude to ťažká sezóna s tými zraneniami.

Fakt neviem, či by som akurát tento zákrok pískal ako penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemůžou myslet vážně

Reagovat
FC Porto FC

Vždyť místo balónu mu ukopl nohu vole

Reagovat
Mimalu

pro Welbecka že se nesložil jako by to udělali jiní

Reagovat
To som ja

Zmenilo sa niečo v pravidlách?Keď som ešte hral tak to bol vždy šľapák

Reagovat
pingla

Kloppův ukřivděný obličej penalta úplně v pohodě

Reagovat
Taiger

Tohle je jasná penalta, i když je mi Poolu líto, Robbo do toho šel jak debil

Reagovat
Remt

pro nekoho slapak, pro nekoho penalta. Sranda je ze kdyby Robbo a svijel by se jak ta mala pica, tak by ani nikoho nenapadlo ze to muze byt penalta

Reagovat
dantetomas

Tak ako to teda je. Raz to musinmyt "clear and obvious", inokedy nie? Strasna sracka to anglicke VAR

Reagovat
cubazi

dOPIčE STAKYM FUTBALOM CHODTE STYM KURVA DOPIčI . JEBEM VAšHO BOHA

Reagovat
vicinda07

Malokto by to piskal bez VAR ale zo spomalenych zaberov to proste musel odpiskat... Welbeck bol pri lopte skor a Robertson ho nakopol

Reagovat
LGT

Komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta. Malem mu ukopl nohu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
diastan

no asi pro něj nebude 100k to co pro někoho kdo bere 20k měsíčně, ale stejně asi zamrzí

Reagovat
Coutinho10

to si uplne nemyslim, spis do toho dost spadnul a chce to ziskat zpet

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

potter kvalitny trenerik

Reagovat
jackinho10

Ve fotbale bez varu je to slapak, ve fotbale s varem je to faul a penalta

Reagovat
Gareth Bale 11

Penalta uplne jasna, nechapu jak nekdo muze psat slapak. Od Welbecka super, ze se tam hned neslozil a nerval.

Reagovat
cubazi

Karmička je zdarmička. Nebojaj sa....

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
vodka

Reagovat
Teoretik

jj, až 5 vteřin potom tam udělal kotoul

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton si bod zaslouzil. Liverpool vubec nic nepredvedl a byl to vyrovnany zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

asio

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Liquid

Reagovat
maraynwa

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

zapas som nevidel, ale tieto reci o tom kto si co zasluzil.. no neviem, na to sa nehra

Reagovat
Teoretik

Welbeck působí už dost staře

Reagovat
Mastný Chobot

včera 30 rokov!

Reagovat
gazza62

Kšiltovka bude zase brečet .Není pět střídání, je moc zápasů apod.Penalta jasná i ofsajdy tak o čem je řeč ?Tak nesympatický Liverpool za celou dobu jsem neviděl.

Reagovat
Greny

A to prý Klopp chtěl hrát poslední zapas LM s Midtyljandem v Německu na stadionu Dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
jk

A to nebude?

Reagovat
vladis271

nič také nechcel ty tupelo.

Reagovat
fenixLFC

nie je to pravda ale mohla by byt!

Reagovat
vladis271

lebo je úspešný ty trapko.

Reagovat
diastan

a jedeme dál

Reagovat
diastan

krása, Mahrez dnes super

Reagovat
AC.Milan

To nebyl offside ne

Reagovat
HalaMadrid_Flx

No rád bych to ještě viděl jednou, za mně taky ne

Reagovat
AC.Milan
Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
diastan

no tak nevím z toho záběru bylo hovno vidět

Reagovat
Serg!o

Z aplikace livesportu zmizely sestřihy gólů, neznáte někdo nějakou alternativu?

Reagovat
diastan

po poločase další 3 a může být

Reagovat
diastan

Ferna

Reagovat
diastan

Ferran si ho už zasloužil

Reagovat
pingla

tipoval jsem 6:0, snad mi to vyjde

Reagovat
Mastný Chobot

Mahrezek <3

Reagovat
smazaný uživatel

Peacock wtf nastastie ho druhykrat zachrani ofsajd

Reagovat
diastan

tyto offsidy

Reagovat
diastan

No už bylo načase, hlavně to za týden zopakovat...

už to nevypadá tak hrozně 6 bodů za Live + zápas k dobru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojdme na ten zapas kola. Nejaka Chelsea a Spurs nam můžou

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se ten Allan pred minutou ticha vysvlekal na hristi do trenek?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Freedo

Pickford si asi vzal slova Ustyho osobně.

Reagovat
Miguel19

Tak to je škoda. Geniální od Jamese..

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, jasna penalta Iwobiho. Demence.

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak nejak nechapu, proc to nebyla po ty ruce penalta.

Jinak Meslier z Leedsu chyta vyborne.

Reagovat
Minister

Ako to môže byť stále 0:0?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní poločas - co se týče fotbalu jako takového, ale to neproměňování šancí ze strany Leedsu je šílené a doufám, že na to v konečném důsledku (sestup) příliš nedoplatí. Každopádně mohl by mi někdo vysvětlit, proč se po ruce Iwobiho ve vápně nekopala penalta? Ruku u těla neměl, ani si ji sám nenastřelil, tak co v tom je?

Reagovat
vodka

Na Leeds se fakt dobře dívá...

Reagovat
Bayern +

to keď si porovnám s udrzbaskym výkonom Bayernu v Stuttgarte (zápas, ktorý som sledoval tesne pred Leedsom) tak to je fakt paráda sledovať. Ale chcelo by to viac individuálnej kvality, aspoň ako má trebárs Leicester.

Reagovat
vodka

já jsem spíš zvědavý, jestli se jim nenakupí zranění potom, protože ten jejich docela náročný styl a ne tak velká rotace se podle mě projeví...

Reagovat
Bayern +

Jo, toho sa obávam aj ja... Inak čo je s tým Llorentem, že vôbec nehráva?

A tiež si myslím, že bude treba zohnať alternatívu k Bamfordovi, pretože jemu ak zvlhne strelecký prach (čo sa práve deje), tak potrebujú na gól 15 tutoviek na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně pohledný zápas, sice to mělo skončit tak 2:5, ale hlavní jsou tři body. Líbili se mi především Raphinha a Alioski, ale slušně zahráli v podstatě všichni. Jediný problém bylo to hrozivé neproměňování šancí. Důležité vítězství.

Reagovat
Whitemedia

Gallagher

Reagovat
Liveral

Arsenal now have the fewest shots on goal this season - of all the Premier League teams.

To už je fakt masakr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Je fakt možný, co říkal Klopp v pozápasovém interview o 5 náhradnících? Že jedinej Chris Wilder byl proti, protože si myslí, že by to Blade nepomohlo, a tak to neprošlo?

Reagovat
vodka

ne, to hlasování bylo 11-9 pro 5 střídání a aby to prošlo, tak bylo potřeba 14 hlasů...

Reagovat
Busby babes

btw to je otazka jak se na to kdo diva. 5 stridani ti dava daleko vetsi takticke moznosti zmenit zapas. preci jen, vystridas pulku tymu v poli.

A pak je otazka, jestli to vic pomuze bohatym nebo chudym tymum. Hodne lidi tu psalo, ze bohatym, ale ja to tak jednoznacne nevidim. Bohate tymy maji casto super zakladni 11 a ok nejakej backup. Malokdo ma v kadru spickove hrace zdvojene, protoze se to nevyplati a je tezky to ukoucovat, hrat chteji vsichni. Ale to taky znamena, ze propad v kvalite mezi zakladem a lavickou je vetsi nez u chudych tymu, ktere nemaji ty spickove hrace, ale celej tym tak nejak ok. (cest vyjimkam typu Grealish).

Reagovat
Freedo

To úplně nevím, jestli bych souhlasil. Je to případ od případu, ale hodně týmu z druhé poloviny tabulky taky má o dost silnější základní jedenáctku než náhradníky. Taky se dá namítnout, že i ten backup bohatých týmů je srovnatelný se základem chudých.

Já osobně si myslím, že z toho můžou benefitovat všichni. V zimě tradičně bývá spoustu absencí a teď je tu navíc ještě korona. Fotbalu to jenom pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jiného než 3 body nechci vidět!!

Reagovat
Mato178178

no nefim

Reagovat
Busby babes

Donny van de Beek doing pre-match chat with the broadcasters. Usually a sign the player is starting.

Reagovat
iamek

Ty vole fakt diamant? Lavička docela slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej. Klidně to mohlo být s Cavanim a Masonem spolu, ale pak by to dopředu na lavičce bylo ještě horší. Navíc jsme v tomhle rozestavení zatím nic moc skvělýho nenahráli (spíš nic), tak o to větší zvědavost

Reagovat
Swarley

o to zajímavější bude, jak se s tím popere v tomhle rozestavení Telles...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo dneska nefandi Chelski, je ZLO tohoto sveta!

Reagovat
cr7sux

stream na mu?

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi nekdo vysvetlit, do kdy ti vyjebanci chteji klecet? Uz navzdy? Spinavci cela PL rasisticka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Unai

Reagovat
iamek

Ve fife by to dal.

Reagovat
Busby babes

Tohle musi Mason davat. A jak vtipny by bylo, kdyby tam rash pak vybojoval penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde vám ten obraz ze Sotonu tmavy?

Reagovat
stiflerovamama

Ty vole keď vidím toho Fernandesa ako sa tvári po každom zákroku na neho, tak sa hanbím za mužské pohlavie.

Reagovat
Swarley

Nemůže za to, že máš malý penis

Reagovat
stiflerovamama

Ide ti čoraz viac

Reagovat
Swarley

Díky

Reagovat
Greny

OT : F1 : Grosjean to brutálně naboril.. se frajer podruhý narodil

Reagovat
QooBo

Z čoho tam boli tie obrovské plamene ?

Reagovat
Greny

Ta formulář se rozpulila část prorvala svodidla a zůstala v nich... Se divím že z toho vylezl po svych

Reagovat
Whitemedia

halo no

Reagovat
Spejbl

Musela jít jiskra, když se impactem oddělila přední skořápka monokoku a nejspíš přervala nádrž.. Z toho 'doslova' ten výbuch.

Reagovat
Whitemedia

Brutální, zázrak že je ok.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Mimalu

kdyby někdo nechtěl hledat:

https://streamable.com/l16gmb

Reagovat
Error

takto F1 vypada celkem zajimave

Reagovat
Trand

Reagovat
Rudnevs

Toto je až príliš

Reagovat
Error

ale prosimte, na crash kompilace na youtube kouka kazdy druhy, jsem nic spatneho nerekl

Reagovat
Rudnevs

Veď to som nemyslel na tvoj koment, že je príliš. Ale myslel som to tak, že toto je až príliš zaujímavé...

Reagovat
Error

jaj takto

Reagovat
Minister

ty vole

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Busby babes

ty vole, coze??? ja myslel, ze tam hasi jen ty zbytky..

Reagovat
Swarley

no ty vole

Reagovat
Minister

Reagovat
Jardin

nedostupné, co tam bylo?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Trand

To bylo hrozný, úplně mě zamrazilo. Naštěstí to vypadá, že bude relativně ok.

Reagovat
Rudnevs

Wow.. sledoval som to naživo (futbal ma bez divákov nebaví, f1 teraz pre mňa šport číslo jeden) a bol som úplne v šoku. Zavrite oči, narátajte do 20 a predstavte si, že ste v jeho podmienkach v tom horiacom aute. Čistý horor. Romain je najväčší frajer, jak odtiaľ vyskočil a že z toho vyšiel po vlastných. To bol mrazivý moment a úprimne som za to moc moc rád, že je v poriadku.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
andrew96

Veškeré bezpečnostní prvky už jsou brány jako samozřejmost, jejich vývojaři jsou ale skrytí hrdinové. Nicméně ta svodidla mně tam nepřijdou postavena zrovna šťastně. Blízko trati, navíc odkryta, netlumena pneumatikami...

Reagovat
QooBo

Reagovat
FUnk

Reagovat
Spejbl

Pánové, vidíce tohle live ve vysílání, skoro jsem se u toho posral.. Brutální impact, ten monokok naprosto zaražený a skrz svodidla (Grosjean pak vlastně vylézal jakoby "zpoza svodidel).... Fuuu, sice si nepamatuju přímo (nejsem tak starý), ale když pak ukazovali ty trosky, vzpomněl jsem si, jak dopadl v 73. roku Francois Cevert, ještě do "starých" svodidel... Kurevské štěstí, že z toho vylezl živý..

Reagovat
smazaný uživatel

United Proklety klub opet v akci

Reagovat
iamek

Reagovat
VersaceChain

DDG skvele

Reagovat
TheTopFootbaler

Nechat Rashe bránit Bednarka je řekl bych skvělý nápad.

Reagovat
Swarley

super

Reagovat
r.mrazik

tovyoe,to je zas taktika ze bych se z toho posral

Reagovat
Likan7

Chodící, profesorský United...

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton hrají jak prasata

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
iamek

To je tragedie ty vole. Naprosto nefunkční rozestavení. Kromě Beeka a Harryho všichni bida.

Reagovat
smazaný uživatel

A odsere to Danny

Reagovat
iamek

Nedivil bych se. Tohle Olemu jde

Reagovat
Likan7

Přijde mi, že nikdo neví co má hrát a kde má stát

Reagovat
TheTopFootbaler

Nefunguje vůbec pohyb hráčů a přihrávky, vypadá to jako by se ti hráči viděli poprvý v životě.

Reagovat
iamek

Pokaždé co hrajeme tenhle styl to tak bylo. Letos to je který? 3-4 zápas takový? A pojedeme tohle až do konce zápasu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Já tam vidím fakt nulovou koordinaci. Tam je 11 individualit a každý se to snaží nějak urvat. Žádný systém nebo aspoň jeho náznak.

Reagovat
TheTopFootbaler

Southampton má kvalitnější build-up, je lepší v soubojích 1-on-1, je kreativnější v útočné třetině, lépe brání... Tohle je fakt v prdeli.

Reagovat
Mimalu

co to nedal

Reagovat
iamek

Greenwood až jde do hajzlu. Horší jal Hannibal v b týmu. Sobec

Reagovat
r.mrazik

vsak to udelal dobre

Reagovat
r.mrazik

akorat to mel dat no

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

vsak nabihajici hraci byli obsazeny...strilet mel

Reagovat
iamek

Rash kdyby dostal hned balon, tak jde úplně sám.

Reagovat
r.mrazik

tam byl ten stoper,ten by to zastavil...mel to na vapne a nikdo pred nim...strilet mel

posral to bruno,kterej to pak nedal

Reagovat
TheTopFootbaler

Hovno, posral to Greenwood, protože to vzal bodlem doprostřed brány jak kiddo na plácku za školou.

Reagovat
iamek

Kdyby to Mason vyřešil dobre, tak Bruna není potřeba zmiňovat.

Reagovat
r.mrazik

to ne...ale vzhledem k situaci to mel bruno lehci a mel to dat

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno wtf???

Reagovat
smazaný uživatel

United PROKLETY KLUB

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

from zero to hero. Čo teraz chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

JWDDDDDD

Reagovat
TheTopFootbaler

Greenwood sám na bránu a nasere to přímo do gólmana, kvalitní hrot.

Reagovat
avicii

Ward - Prowse to kope fantasticky..

Reagovat
iamek

Daaaavid De geaaaa

Reagovat
Mimalu

Ward-Prowse

Reagovat
pingla

ward prowse je šíleně dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

United PROKLETY KLUB V AKCI

Reagovat
EXoRcIsT

este raz to napis bo sa tomu nikto nezasmial tak mozno potretie sa ti to podari

Reagovat
smazaný uživatel

PROKLETÝ KLUB

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Reagovat
Thelvin

Ward-Prowse

Reagovat
Steve Stifler

Djenepo dobrá špína. Aby ti někdo tu nohu zlomil za tuhle simulaci

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton odporný klub

Reagovat
avicii

Reagovat
gazza62

Ne tenhle United je odporný v čele s trenérem a antifotbalistou Pogbou.

Reagovat
stiflerovamama

Fred čo za sklz za tým múrom

Reagovat
vladis271

JWP

Reagovat
Csaplárova past

No nic, Bruno dnes bude muset dát alespoň 4 góly ...

Reagovat
Swarley

Wow, trošku forma na ty přímáky

Reagovat
TheTopFootbaler

Prime Ward-Prowse > prime Messi

Reagovat
VersaceChain

Tezko se hraje bez golmana, dve strely. dva goly.

Reagovat
Remt

Spíš než chyba brankáře tohle podle mě bylo milimetrove přesně kopnute..

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak tohle by nechytil žádný gólman na světě.

Reagovat
VersaceChain

prvni gol

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak ten první bych mu taky nedával za vinu, tam by byl hrdina kdyby to vyškrábl. Žádná hrubka.

Reagovat
VersaceChain

kdyby zustal stat/nebo naopak vybehl tak to ma.. ne jak retard udelat pul na pul

Reagovat
Greny

Chcete Kepu?

Reagovat
VersaceChain

na stejne urovni

Reagovat
Mato178178

Strašne hlúpy futbalista ten Fred ... Už v LM mal toľko faulov pred 16 a potom sú z toho nebezpečné štandardné situácie

Reagovat
smazaný uživatel

Saints

Reagovat
smazaný uživatel

No MU nashle za rok...... to uz neni ani deka

Reagovat
vladis271

DJenepo je tam odkiaľ? A kolko tam je? Prvý krát vidím, ale má super 1on1.

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant zkurveny možná tak

Reagovat
Remt

Mít v týmu Fernandese a psát toto..

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno není žádný simulant

Reagovat
gazza62

Cože?Tenhle portugalský simulant to zkouší v každém zápase .Navíc je zákeřný .Prostě simulant z jihu.

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj

Reagovat
Nuno čomes

Nejhorší kombinace. Mrtki

Reagovat
Remt

To si děláš prdel ne?:D btw teď vám rozhodčí odpustil zlutku u Freda;)

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Raylan

Bruno?

Reagovat
Raylan

Zkraje loňský sezóny vypadal dobře, ale pak se dost trápil se zraněním. Je dost zbrklej, ale potenciál tam je.

Reagovat
r.mrazik

ta nase taktika 4222 je slusny zverstvo

Reagovat
iamek

Reagovat
TheTopFootbaler

Dneska nevychází vůbec nic nikomu. Bruno se pokouší zapojit svoji genialitu, ale vždycky to skončí jenom tragickým odevzdáním míče. Jindy posereme první dotek, v dalším případě zase úplně jednoduchou přihrávku.

Reagovat
bbbauch

To je zas zapas vubec nevim, co jeste chtej nedat

Reagovat
Diskostu

Tento futbalovi vikend najhorši za posledne roky....Real Live United Juve straty a Mrdky ako City Barca výhry... už chyba len aby Chelsey vyhrala...

Reagovat
Walter_Sobchak

troll?

Reagovat
smazaný uživatel

jop

Reagovat
iamek

Rash až se raději věnuje nějakou dobu charitě a pak až se vrátí. Od zápasu s Lipskem působí strasne komicky. Bez zájmu, žádná rychlost.

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na Rash vole PENALTA

Reagovat
Remt

Jdi si vzít prášky, magore

Reagovat
smazaný uživatel

ouuuu to uz je Schiza

Reagovat
vladis271

Reagovat
EXoRcIsT

Rashford tiez do pice to furt musi vsetko robit tou najzlozitejsou cestou . Radsej zeby isiel v lavo a nakopol to pred branku ta ne on musi skusat prekluckovat 8 hracov sotonu

Reagovat
iamek

Strašný. Asi má v hlavě jiné věci, což je obdivuhodné, ale pořad jeho profese je fotbal.

Reagovat
TheTopFootbaler

Mrdka Djenepo.

Reagovat
I am Mancunian

Potrebujeme penaltu, možno aj dve

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
smazaný uživatel

6 kdyby nahodou Bruno jednu nebo dve nedal

Reagovat
EXoRcIsT

kaslem nato idem radsej pozerat AC

Reagovat
smazaný uživatel

Proklety klub Spravne, to je jiny fotbal, nez od tohoto prokleteho klubu

Reagovat
EXoRcIsT

o co ti ide ? to ma byt ako trolling ? Nato nemas dostatocnu mozgovu kapacitu tak to radsej nechaj na ludi co to na EF vedia a prestan sa strapnovat

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Reagovat
stiflerovamama

Saints veľmi slušná hra aj základ, keby ešte trošku rozšírili káder mohli by sa na vyšších poschodiach udržať dlhodobejšie

Reagovat
smazaný uživatel

ted sem na to taky myslel

Reagovat
avicii

prajem im to

Reagovat
smazaný uživatel

Uff... Greenwood měl dát gól. Bruno taky. A při té druhé šanci měl Greenwood nahrávat. Zatím docela hrůza. Nejhorší na hřišti mi příjde právě Greenwood, následovanej Fredem a Rashfordem. Fred to má těžký, fakt nevím, jaký byl Oleho zaměr s tím h odneska v týhle sestavě nasadit. Mason i Marcus mi přijdou líný na krok, což je teda dost blbý. Nechápu, že ty jejich dřeváky vzadu víc nepressujou, s balónem jsou hrůzostrašní. Jinak ten první gól bylo jasný, že tam spadne už podle jejich rozestavení. Tyhle rohy do brány bránit neumíme.

Telles, VdB velmi dobří. Matić taky ok, stopeři taky ok. O poločase pryč Fred za Matu/Cavaniho. Southampton rozhodne nehraje nic extra, co by nám znemožňovalo to otočit, stačí dávat šance.

Reagovat
iamek

South snad druhy jejich nejhorší výkon letos a stejně nejsme schopni je kromě prvních 10 minut přehrát. To je naprosto skandální tohle. Mason klasicky sobec, kdy mohl nahrávat a on zase děla sobce. O Rashovi píšu tohle nahoře. Cavani okamžitě na hřiště.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
TheTopFootbaler

Souhlasím, ale ještě dneska mizerně hraje Bruno, kazí všechno možný, potřebujeme od něj jeho standardní výkon. Musíme se vyrovnat jejich tempu, takhle si tam Saints dělají co chtějí a my vypadáme hrozně odevzdaně a jako že nám to je docela jedno. Poslal bych dolů spíš Greenwooda za Cavaniho, a zkusil bych hrát Edi-Rash na hrotu, pod nimi van de Beek, v záloze vedle sebe Bruno a Fred a pod nimi jako štít Matič + hrát to víc středem. Tellesovy centry jsou navíc nebezpečný, a kdyby ve vápně byli najednou Rash, Edi a Donny, tak by z toho něco mohlo padnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Však Bruno to absolutně nemá kam dát.

Reagovat
TheTopFootbaler

No ale měl tam i ztráty u naší šestnáctky, předržuje míče, dělá blbosti prostě,

Reagovat
TheTopFootbaler

Ole poslouchá, snad mi to vyšlo.

Reagovat
Busby babes

tyhle rohy se taky silene brani. Kdyz to takhle dobre kopne, tak je to hrozne tezko branitelny. Golman tam jit nemuze, tam by musel Telles vyhrat tu hlavu no... fakt skvele sehrany od Sotonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je imho systémová chyba. Když jsou všichni do brány a na přední tyč, tak má přední tyč a brankáře bránit nejlepší hlavičkáři a ne Telles/Rashford.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
iamek

Tam měl byt Harry, který dneska neprohrál hlavu.

Reagovat
Busby babes

Fotbal rozhoduji malickosti... pro me fakt zapas blbec. Nepromenime obrovsky sance a vzapeti dostaneme ze standardky. A nutno dodat, ze obe paradne zahrane, to se Sotonu fakt povedlo.

Skoda, melo to byt opacne, ale co se da delat. Snad se zvedneme a aspon vyrovname. Vylozene spatny to neni, vyborny taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Zase si to zbytočne komplikujeme

V druhom polčase ale príde skvelý obrat. V nastavení dá na 2:3 striedajúci Cavani

Reagovat
nakaza

ještě čísla do sportky poprosíme

Reagovat
Mato178178

Reagovat
vodka

Reagovat
Shottack

Děláš si prdel?

Reagovat
Herry31

Reagovat
I am Mancunian

Pingla to trafila

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

Reagovat
icemike

Reagovat
avicii

Mne sa čoraz viac paci Ward-Prowse, vedel by som si ho u nás predstaviť, pod Kloppom by sneho mohol byť taký druhý Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Ci?

Reagovat
Kapřík

Jako hodně se zlepšuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani tam naběhne a dá hattric

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole jo no..... ten urcite

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
iamek

Hendooooo. Konečně

Reagovat
iamek

Cavani profik. To si Keane užije

Reagovat
VersaceChain

konecne normalni golman, tak treba otocime kdyz nebude ta dira v brane

Reagovat
smazaný uživatel

Na Masonovi si anglický bulvár zas smlsne

Reagovat
r.mrazik

takze dneska budeme hrat bez kridel...supis voe

Reagovat
iamek

Pokud Mason není zraněny, tak měl jít místo Matice a hrát klasiku.

Reagovat
r.mrazik

presne tak...oni tam jsou uplne marny...Poche na plac

Reagovat
iamek

Ten tam měl byt před repre pauzou

Reagovat
r.mrazik

to je ted uz jedno...v lize hrajeme silene s timhle taktickym geniem a jeho 4222 pujdeme do prdele

Reagovat
iamek

Přitom s příchodem Tellese to na papíře nevypada spatne tenhle styl.

Reagovat
r.mrazik

a teda bruno je dneska taky strasidelny

Reagovat
iamek

A stejně ho tam mlaskne

Reagovat
r.mrazik

Ještě že tohle v sobě má...v tom je boží

Reagovat
Kluivert9

United budou hrát s gólmanem

Reagovat
smazaný uživatel

United by mohli vyrovnat, pozice Sotonu v tabulce mě znepokojuje víc.

Reagovat
Kincl

Dobře jim tak v LM pár vítězství a hned jim narostlo ego tak jim zas trošku spadne

Reagovat
iamek

Rash muze davat před prázdnou a on to radši napere do golmana .

Reagovat
EXoRcIsT

Rashford do p... uz co viac chces krista boha

Reagovat
iamek

Cavani sám před prázdnou. Klub ho měl motivovat nějakou charitativní akci za získané body.

Reagovat
Swarley

A minule mu to stejné udělal Greenwood

Reagovat
iamek

By byl offside

Reagovat
EXoRcIsT

to je jedno toto musi dat

Reagovat
Swarley

Super reakce do druhé půle, hrajeme ještě hůř

Reagovat
TheTopFootbaler

Rash sobec, dětem by rozdával, ale Edinson chudák zůstane bez dárku.

Reagovat
fabec1222

To jsme fakt střídali golmana kvůli výkonu?

Reagovat
Swarley

Zranil se, ty góly nebyly jeho

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Busby babes

no, nebyly. muzems e bavit o tom primaku, ale bylo to vyborne kopnute a pripadne je to v kategorii: kdyz chyti, super, kdyz ne, no big deal... Kdyby to chytil, tak tu nerikame ze to byl rutinni zakrok ale wondersave...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli by se Rash neměl zase víc věnovat fotbalu než charitě

Reagovat
iamek

Reagovat
Likan7

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
EXoRcIsT

si bruna nezasluzime

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno je miláček

Reagovat
TheTopFootbaler

EDINSOOON!

Reagovat
Swarley

Brunooooooo

Reagovat
TheTopFootbaler

A Aaron mi zavřel hubu, tahle akce byla jeho.

Reagovat
Swarley

Cavani super řešení, jednoduché, stačí... Rash nebo Greenwood by to tam ještě doteď někde klickovali tam a zpátky...

Reagovat
iamek

. Už má nabehano víc než ti dva dohromady ne?

Reagovat
Swarley

Je to možné, ale hlavně se snaží to hrát v klidu, jednoduše... Není potřeba za každou cenu vymyslet něco genialniho...

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Cavani skvele. Dobrej gol celkove, od Freda az po zakonceni. Jedem, tohle muzeme otocit.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak AWB umí centrovat! Nečekal jsem, ale může to fungovat.

Reagovat
Swarley

Škoda, ale Cavani jede, super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To už nedáme tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Chelski dobra. Pojdte na ty spiny ze Spurs. Rozbijte tomu psychopatovi z Portugalska hubu

Reagovat
matZz

ty si jdeš dneska pro ban

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
TheTopFootbaler

Matič je k smíchu už, potřebujeme někoho lepšího na jeho místo.

Reagovat
EXoRcIsT

Cavaniiii to je utocnik akeho nam treba

Reagovat
Csaplárova past

Ty vole ten Ole kdyby nemel Bruna, tak jsou United někde u Fulhamu ..

Reagovat
smazaný uživatel

A o to jde mít nejlepší hráče ne?

Reagovat
EXoRcIsT

keby nemala Barca Messiho alebo Juve/RM CR7 Tottenham Kanea Bayern Lewandovskeho

Reagovat
Csaplárova past

... tak by tyto kluby určitě nebyly u zóny sestupu po 10 kolech ...

Reagovat
iamek

Důkaz

Reagovat
iamek

manche na sestup 9 bodu a barca 6

Reagovat
Busby babes

kolikaty jsme loni byli s Pereirou na AM? 6.?

Reagovat
Busby babes

to nejsme ani my.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Minister

Soton Csaplár jak vyšitý

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
iamek

Cavani je z útočníků jinde. A Bruno nejhorší zápas a 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Sputhampton Dementi

Reagovat
TheTopFootbaler

1+1 z lavčky!!

Reagovat
pingla

Bruno 1+1 zatím

Reagovat
Busby babes

rikal jsem si jak tady na nej nadavame, a i v TV ho kritizoval, ze vzdycky aspon byl produktivni, i kdyz hral hovno... a ze dneska bohuzel ani to ne. A hele ho...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
pingla

nepamatuji za poslední 2 sezóny hráče, který by měl tak obrovský dopad na výsledky svého klubu kde bychom byli bez jeho čísel...

Reagovat
Swarley

Cavani boží, pekneeee

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani je strašný zvíře. Hlavně ten šilenej workrate.

Bruno zase 1+1

Reagovat
Busby babes

Cavani! Skvele.

Reagovat
TheTopFootbaler

Edi je láska, Bruno je další Ronaldo. To ještě otočíme!

Reagovat
iamek

Rash dolu a James na plac

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Co to je za střídání?

Reagovat
Remt

To ukopnuti míče když chtěli hráči Sotonu rozehrát je ok?:D

Reagovat
TheTopFootbaler

Fred hraje druhý poločas skvěle mimochodem.

Reagovat
iamek

Jak má Rash střílet z jedné, tak nahrává nesmyslně.

Reagovat
John Obi Mikel

Očekávaná sestava . Havertze a Pulišiče se teda dočkáme až v průběhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se všichni hráči Tottenhamu vycikají, přece jen kvůli mourkovi aby nepřišel o nic a nemusel pro ně na WC :D

Reagovat
HorajzmAmmann

Csaplár

Reagovat
pingla

cavaaaaniiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Sputhampton

Reagovat
iamek

PROKLETÝ KLUB

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Swarley

Cavaniiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Parádá Ole přežije :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Cavaniiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Busby babes

Edi!!!!!!!!

Jsem to roky rikal jakej je to sympatak a jak bych ho k nam chtel!!

Reagovat
TheTopFootbaler

Vzbudil jsem všechny v rádiu padesáti metrů, ale stálo to za to.

Reagovat
Kincl

Neskutečná nekvalita si od United nechat udělat takovou otočku

Reagovat
Tuard.MUTD

Cavani, yes!

Reagovat
vodka

holy shit, zapinal jsem to v 50. minute, od te doby vykon na pohodu, Cavani boží impact

Reagovat
vodka

podle šancí ale v druhém poločase zasloužená výhra, Donny je boží, jen mi přijde, že se fakt musí ještě trochu víc sehrát s ostatníma..

Reagovat
Busby babes

ono jsme i v prvnim meli sance. pred kazdym golem jsme meli obrovskou tutovku a defakto vzapeti Soton standardku a gol.

Ale rozhodne jsme hrali v druhem lip jak v prvnim. V prvnim to byl vyrovnanej zapas.

Reagovat
Swarley

hraje úplně jinak, rychle narazit, rychle od nohy a zase se posunout někam jinam... Připomíná mi v tomhle Andera a jednu dobu to s ním takhle v záloze fungovalo perfektně...

Uvidíme, snad si to sedne... Poslední dva zápasy super...

Reagovat
iamek

Tři goly po centrech kurva! Žádné pičoviny vymýšlet.

Reagovat
TheTopFootbaler

Unsung hero dneška je Donny, jeeho workrate je neskutečný a byl hodně vidět. Fred se po půlce hodně zvednul, stopeři dneska solidní výkon, kraje obrany parádní, AWB i Telles dopředu i dozadu hodně slušní. Babral dne dneska Mason, ale to je holt v tomhle věku asi normální, propady formy a nekonzistence, musí na tom každopádně pracovat. Matič mi dneska přišel nic moc, ale je fakt že ztrát moc neměl a nějaká přerušení zaznamenal. Celkově po tom Brunově gólu už jsme měli navrch, a já si jen přeju, abychom tu mentalitu měli pořád.

Reagovat
jk

Spurs: Lloris (C), Aurier, Rodon, Dier, Reguilon, Hojbjerg, Sissoko, Ndombele, Bergwijn, Son, Kane.

Subs: Hart, Sanchez, Davies, Lo Celso, Bale, Lucas, Vinicius.

Rodon debut jako prase. Základem bude nedostat do poločasu gól, jinak zas Mourinho znervózní a začne vyžadovat ten svůj chaos kdy to má někdo dotlačit do vápna, což nám absolutně nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nám teda moc skrz obranu nevěřím. Ale jak píšeš, pokud nedostaneme v první půli gól, můžeme zahrozit z brejků a s trochou štěstí bodovat

Reagovat
fabec1222

Easy win, to bylo jasné od začátku

Reagovat
Csaplárova past

Nooo vsichni favorizují Chelsea, ale ze Spurs jde fakt strach ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda favorizuju Spéérs.

Reagovat
Taiger

James gol, Chilwell gol a pro oba čistej štít, díky

Reagovat
jk

Jestli mezi sebou bude kombinovat dvojice Sissoko, Rodon častěji tak sme v pytli. To je jistý míč pro chelski v obranné třetině.

Reagovat
Gareth Bale 11

Rodon.

Reagovat
jk

Od první minuty je hrozně nervózní a tohle mu moc nepomůže. Snad to nebude úplný průser

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako snad se z toho pouci no, zbytecna ztrata na pulce.

Reagovat
Miguel19

Škoda, zrovna to takhle super trefí

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

A pritom stacilo prihrat o destetinku driv

Reagovat
Taiger

Už ho kupuju do fanty

Reagovat
Mimalu

Mendy

Reagovat
Gareth Bale 11

Ndombele je zatim vybornej.

Reagovat
jk

Lepší než Mount kupodivu

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Svatej

Werner me sere

Reagovat
icka

a cim prosim te?

Reagovat
Taiger

Tobě nikdy není nic dobrý

Reagovat
Taiger

Pro tebe**

Reagovat
Svatej

Mam proste určitý nároky

Reagovat
Taiger

Tenhle zápas i ten náš s Wolves skončí 0:0

Reagovat
adoxx

Aurier je skvělej

Reagovat
Svatej

Hodne me sere

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard to dela dobře, ne jak vypicenec Guardiola. Nechava hrat i Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Chelsea je marna tvl. Lampard je manažer urovne Pirla.

Reagovat
Svatej

Wtf

Reagovat
jk

Ndombelé u toho pressingu vypadá jak kdyby dobíhal maraton. Do Zoumy teď podle mě vrazil jen aby ho odhodil a dodal mu trochu kinetické energie na další pohyb tvle

Reagovat
blade115

Ziyech snad zatím všechno posral.

Reagovat
Svatej

Zustane jim ta vyhoda az do konce zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea by porazilo i Cagliari. Heozne ubozactvi, co doma hraji. Lampard skonci nekde ve druhé lize, az ho vyhodi odtud, kam se dostal po známosti.

Reagovat
Jackmaker1989

Si si nedal pilulky?

Reagovat
John Obi Mikel

Sedněte si na Sofu, sledujte fotbal, už sem nepište a pokud možno nepište vůbec

Reagovat
icka

No zatím to vypadá bídně. Nelíbí se mi Mount a Ziyech. Káždopadně pokud se to nezlepší poslal bych tam Havertze a Pulišiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky PL slagr poslednich let. Staticka sracka a neudelat hlavne chybu. V Bindeslize by tyto tymy hraly o pate misto.

Reagovat
Heisenberg

Kéž by existoval hráč, který by perfektně prokazoval připosranost bez pohybu...

Reagovat
jk

Sračka klidně, ale statická ani náhodou. Ty seš hrozně ubrečený nýmand každopádně

Reagovat
TopinB

Vždyť je to jasnej a špatnej troll

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

Ty si kdo?

Reagovat
iamek

Tohle je strašná nuda

Reagovat
Gazdo

Neskutocna sracka.. behaju tam vsetci ako sialeni a hovno z toho

Reagovat
Salfovic

Nuda. Ne překvapivě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda, nuda, šeď, šeď. Tohle je opravdu bez pohybu. Zase na druhou stranu možná Lamoard opravdu tohle chce s Mourinhem hrát, protože ví, že pokud to otevře a bude sr hnát dopředu hlava nehlava, tak mu z kontrů Mourinho zasadí rány. Troufnu si říct, že pokud by trénoval Tottenham ofenzivní trenér, tak ten zápas je ofenzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se Spurs o neco aspon nepokusi? Fakt si nemyslim ze by bylo nutny byt z tehle Chelsea tak posranej a jejich obranu by Son s Kanem mohli solidne vetrat.. Ale Jose no..

Reagovat
Gareth Bale 11

Pro nas fajn polocas bez golu, sice je to nuda, ale byla by blbost to otevrit.

Reagovat
John Obi Mikel

Nic moc zatím

Reagovat
Svatej

Tohle se celkem dalo čekat.

Chce to Havertze. Ten mic stejne mame casteji a Kovacic tam mel par momentu, ale dopredu proste neni tak schopnej. Wernera bych stridal za Pulisice, at to na ty levy strane neni tak bezkoulovaty. On pri prijmu mice ani nema plan, co s nim delat, dvakrat tam odflaknul bránění, prihravky nedava presne nebo netrefi mic.

Silva se Zoumou super, Mount za me uppne v pohodě, byt zatim nevymyslel nic rozdilovyho, ale davam mu cas. Na Ziyechovi je videt, ze pokazdy s micem na jeho noze muze neco prijit a Spurs si toho jsou dobra vedomi. Libi se mi i fakt, ze jim Mourinho zjevne nakazal, aby zavirali vic stranu na jejich silnejsi noze, ani jeden z nich se do centru nedostava tolik, kolik bychom si prali.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše Mount dolů než Kovačič

Reagovat
Svatej

Dozadu neni horsi nez Kovacic a ten, kdyz nedela ty svy průniky s micem na noze, ztrácí poněkud na hristi vyznam. Radsi fotbalovost nez statiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Walter_Sobchak

Havertz a Pulisic dneska pridu ked to poslednych 20 minut bude stale 0:0 inak ťažko Toto bude zapas o jednom gole.

Reagovat
icka

ten Werner zase pritom Mount !!! a Ziyech v 1 pulce otresni.

Reagovat
Svatej

Hele ja fakt nemam zajem se s tebou o necem bavit

Reagovat
Gazdo

Tak ja sa ho musim tu zastat pretoze Hakim bol vazne otrasny a na Wernera si si ocividne zasadol no ale tak kazdy to tak nejako mame napr ja som u nas neni nejako uneseny z naseho noveho zazracneho dietata Pedriho

Reagovat
Svatej

Jenze u Hakima citis, ze existuje sance na to, ze neco vymysli a hlavně nejses urazenej tim, ze hrac s technikou Wernera hraje profiligu.

Werner na braneni mrda. Sice pekne beha, ale v dulezitych momentech se na to vysere. Dopředu je k hovnu, jakmile nema pred sebou dalnici a do hry vubecneni uzitecnej, navic dost kazí a krom golu nic nenabidne... Ziyech i bez tech svych sanci tohle tymu dodava, proto ho pred nim hajim

Reagovat
icka

Tak to se ocividne divas na jinyho Wernera. Hlavne, ze Mount co byl tragickej ti vubec nevadi.

Reagovat
Svatej

Fakt se snazis zbytečně, ponpar zkušenostech s tebou nechci v dohledny době diskutovat prostě, hotovo..

Reagovat
icka

U tebe taky zbytecnost, kdyz uz minule si dokazal vsem,ze se asi divas na jine zapasy. Ahoj

Reagovat
Svatej

Presto na me furt reaguješ, tak moc zbytečný to je čus

Reagovat
Gazdo

Tak ja zase Wernera vidim trochu inak ale brat nazor ti nebudem no. Hakim je kazdopadne celkovo skvely futbalista na tom sa zhodneme

Reagovat
Svatej

V pohodě, pro vyjádření myšlenky často zajdu do takovýhleho extrému, aby se mi líp ten názor popsal a snáz se pochopil význam toho, co píšu.. Já jsem pořád přesvědčenej, že u nás pěknou kariétu Timo udělá, ale ta jeho nefotbalovost a fakt, že není topka ani jako hrot a ani jako křídlo, mě sere... Limituje nás podobným způsobem jako kdysi Hazard, akorát jinou formou.

Je úžasnej, fakt jsem nevěděl, co všechno v něm máme. dyž byl v Ajaxu, tak jsem měl jeho herní profil spíš na zakončujícího hráče než na takhle tvořívýho, jsem nadšenej..

Reagovat
Gazdo

No Werner ma taku divnu poziciu no. On najlepsie hra ked hra nieco medzi lavym kridlom a hrotom cize pre neho najlepsie je hrat system na dvoch utocnikov kde on si moze behat kde chce a je skvely. Takto sa obavam ze vdaka jeho bodovosti zabijete Pulisica co by som Chelsea fakt neodpustil.

A Hakim je skvely stale ja nechapem preco po nom nesiel niekto uz davnejsie este pred tou jazdou Ajaxu v LM

Reagovat
Svatej

Přesně stejný pocity z toho mám taky. Včera Pulišič ukázal, že je ve srovnání s Timem uplně jiná liga, co se týče síly a sebevědomí na míči, přitom ho měl tak třikrát. Jak se původně čekalo, žře bude Werner proti topce ideální variantou, tak to zatím vidím přesně naopak. Proti topce hrát někoho solidnějšího na balonu a proti týmům mimo topku zakončovatele, jehož absence technický vybavenosti nebude tým tolik limitovat v build upu...

Souhlas, hlavně za tu cenu. Takovej Arsenal by pro takovýho hráče v současný době vraždil... United by se přesně takovej taky náramně hodil.

Reagovat
Gazdo

Tak ja si zase nemyslim ze Timo je uplne technicky lavy. On je podla mna velmi sikovny aj pri pomalej hre. Mozno ze mu aj skodi to ze zrazu ked ma moznost sa rozbehnut a ide sa do protiutoku tak je prakticky nebranitelny a ludia to potom porovnavaju co mi nepride upne fer. Puli by hravat mohol aj s Wernerom len to by ste museli prejst na 442 a otazka je koho hrat v strede. Havertz tiez nebol najlacnejsi cize on uz len z principu hrat musi akurat do takejto formacie by totalne nezapadol. Kante by tu mal jasny zaklad a koho vedla neho? Mounta? On nema problem s branenim ale bola by to vrazda dalsieho ofenzivneho hraca. Nech sa na to pozeram ako sa pozeram tak jedneho ofenzivneho hraca jednoducho zabijete ak nebude stale niekto zraneny. A obavam sa ze to bude Puli. O takom Odoiovi uz ani nehovoriac

Reagovat
Svatej

Já z něj mám dojem, že ve chvíli, kdy stojí, s míčem působí mimořádně neohrabaně, dokonce hůř než takovej Costa, kterej opticky o míč skoro zakopával. Co má ale na dost pěkný úrovni je naopak dribling s míčem. Tím, že si je celej život vědomej svý rychlosti se naučil s ním při sprintu dobře zacházet a tam je jeho zbraň. Problém je, že v takováýhle soutěži nedostaneš možnost se naplno rozběhnout zrovna 5x za zápas..

4-4-2 bych určitě hrát nechtěl a to právě kvůli tomu středu. Máme tam skvělýho Mounta, kterýho bychom při nejlepším škrtili. Potom Havertze, kterej tohle hrát zkrátka nemůže a pořád čeká v záloze i Gilmour, kterýho prostě nesmíme za žádnou cenu zabít.

Zdá se prostě, že nikdy ten tým nenarveme po okraj a pokaždý bude někdo chybět. Na jednu stranu je to skvělý v tom, že existuje pokaždý varianta, jak změnit hru a nepříjde se přímo o kvalitu, na druhý je nevýhoda stejně jasná - pokaždý nebude na hřišti plná síla týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs vymazali Zieycha, což bych se vsadil, že byl Mouův záměr. Celkově byli nebezpečnější, dva brejky a jedna celkem solidní střela. My jsme neměli prakticky nic. Chce to víc agresivity, cpát se do vápna ve víc lidech, zrychlit přechod do útoku, protože když to Spurs zavřou jak ke konci poločasu, tak tam neprocpeme nic. Snad bude druhej half koukatelnější.

Reagovat
Walter_Sobchak

Do vapna vo viac ludoch a potom tam budu mať Spurs otvorenu cestu na protiutoky. Práveže protiutoky sme mali využívať viac aj my, viz. ten Wernerov offside. Rovanko si tam nabiehal už viackrat ale nikto mu nenahral.

Reagovat
icemike

Hakim se vymazal sám, chyb jak v přeboru

Reagovat
vicinda07

Trochu som dufal ze Dele bude aspon na lavicke po tom vykone, ten to na Chelsea vie... Snad Lo Celso ozivi

Reagovat
Miguel19

Ndombele je parádní. Velmi se zvednul.

Reagovat
matZz

Reagovat
vitasrp

No, výkon nic moc, ale dalo se to čekat. Proti takhle zataženému bloku, když ho chce tým prorazi je potřeba jít víc do rizika a riskantnějších přihrávek, jenže to bych dneska nedoporučoval vzhledem k tomu, jak dokáže být Tottenham nebezpečný při protiútocích. Tam stačí jedno zbytečný propadnutí, Kane dostane míč v prostoru mezi liniemi a Son jde do úniku, to bych nechtěl moc riskovat.

Zoumu poprosím, aby si odpustil ty diagonály, zatím to k ničemu nevede, zisk z toho může být minimální a akorát dojde ke ztrátě míče, když nemáme zavřený střed pole. Dvakrát to takhle zkusil a dvakrát z toho byl brejk soupeře, to určitě není cesta vpřed.

Dneska se mi vůbec nelíbí Werner, ta jeho horší technická vybavenost je v tomhle zápase docela dost limitující, jakmile se totiž nedostane do zakončení, tak na té straně nic nevymyslí. Je otázkou, kolik toho Pulišič vydrží (a samozřejmě v jaký bude formě), ale rozhodně bych ho tam někdy po 60. minutě zkusil dát.

Reagovat
PhilipS

Na Tottenhamu je vidět ten jasnej plán. Škoda, že ta předfinální přihrávka byla vždycky dementní. Ndombele je výbornej. Naopak Bergwijna jsem ještě neviděl zahrát. Moc nerozumím tomu, proč je v základu.

Reagovat
Taiger

Škoda?

Reagovat
PhilipS

Yep. Fandím Mourinhovi

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Ziyechovy centry začínají bejt mega předvídatelný no, KdB a Bruno jsou jinde

Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
hitZor

Dneska je tu asi soutěž o co nejdebilnější komentář

Reagovat
Svatej

mas ho ve fante co?

Reagovat
Taiger

Nemám Teď taky chytře přihrál po levý sraně

Reagovat
Taiger

*straně

Reagovat
Svatej

Jsem myslel, ze zarikavas a zakrikavas v tom pripade jsi salát a nerozumis tomu

Reagovat
Taiger

Kevin 0+2, Bruno 1+1, Ziyech 0+0 tohle kolo zatím

Reagovat
jk

Zatím nic moc. Chybí mi tam Dele a Lamela.

Reagovat
Svatej

Jamesovy centry ❤️

Reagovat
smazaný uživatel

Ziyech wtf a Abraham už by tu hlavičku mohl dát.

Reagovat
Svatej

Uz me sere, jak jim piskne vsechno, po cem se skaceji na zem.

Reagovat
Svatej

Regulion

Reagovat
Svatej

Miluju, jak se ti curaci pokazdy chyti za oblicej, i kdyz jde ruka ke krku

Reagovat
Taiger

Chelsea hlavně čistej štít pls

Reagovat
masly008

to vypadalo na zlomenou čelist jak se chytal

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je to sama troska, ktera hrala fotbal maximalne v okresni soutěži, a to ještě na lavičce. Ale rozumujete všichni. Pritom o fotbale víte hovno.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

A proto si tady tak krasne rozumime a chodime sem. Tak vysmahni uchyle.

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
Salfovic

Ale na té lavičce jsme hráli šachy, takže jsme těžcí inťouši

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
JohnKoul

Já se šachama i živil

Reagovat
John Obi Mikel

Reguillon

Reagovat
Front hell

to je komedie

Reagovat
ajouki

Ten Tierney je fakt komediant. Zachvílku bude mít rozdaných víc žlutých než faulů.

Reagovat
Hokaido

Jen to zapnu, tak tam s sebou hodí Reguilon jak nějaká čubka simulantská.

Reagovat
smazaný uživatel

Každé sporné rozhodnutí rozhočího proti CFC, klasika

Reagovat
SpecialOne

Hlavně alibista, jak má šanci písknout útočný faul, tak ho pískne, i když situaci ani nevidí...

Reagovat
Gareth Bale 11

Werner.

Reagovat
Svatej

K Regulionovi se nevyjadris?

Reagovat
Gareth Bale 11

Uplne stejny dementi dva, jeden jak druhej s tim padanim. Ty k Wernerovi nic?

Reagovat
Svatej

Ja Wernera natiram dlouhodobě, jsem z obliga

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak v poradku.

Reagovat
Svatej

A Regulion je teda horsi, ten se dneska uz dvakrat div nerozbrecel

Reagovat
smazaný uživatel

Kante

Reagovat
Whitemedia

Tierneyho klasicky nezvládám, ten prostě odpíská každý kontakt, každé plácnutí na zem.. dělá to vždy a fakt se zápasy s ním těžce dokoukávají..

Reagovat
Taiger

Ty nezvládáš víc věcí

Reagovat
Whitemedia

Když to říkáš zrovna ty

Reagovat
Taiger

:D

Reagovat
Svatej

Rodon i Dier jsou kouzelny chcanky. Jakmile nevyhraji soubojy chytaji se za hlavu a prosi o faul, dneska uz asi po 4.

Reagovat
Mates_Matesović

Intelligent cunts

Reagovat
matZz

Reagovat
Svatej

Pulisic na hriste, hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik nepresnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Abrahame...

Reagovat
Svatej

Tammy uz mel jednoho jasne dat do psi prdele..

Reagovat
Jackmaker1989

Abraham hrá dobre v poslednej dobe ale proste Giroud by z tých 3 šancí minimálne 2 zakončil na bránu, brutálny rozdiel.

Reagovat
Taiger

Ziyech další super centr

Reagovat
hitZor

To centroval Timo, ne?

Reagovat
Taiger

Z pravý strany na Tima a Tammyho, možná to mám pozadu

Reagovat
Taiger

+ dobrá střela, ty jseš jantar, Chilwell by měl ass

Reagovat
John Obi Mikel

Jak tam ti komentatori Sky S. furt cpou Girouda.

Reagovat
PhilipS

Druhá půle hodně slabší. Tottenham moc pasivní. Chtělo by to Balea nebo Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud mel hrat dneska od zacatku. Lampard to prokoucoval. Tottenham navic behem druhé pule totalni nic. A Chelsea je neni schopna zatlačit

Reagovat
Jackmaker1989

Čo presne prokaučoval? Typický Mourinho na Chelsea, to isté robil aj s United

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak prave. Prokoucoval to, ze bylo zrejme, ze Chelsea bude davat dost centru, ktere by Giroud mel větší sanci zakončit do golu, nez Abraham.

Reagovat
Jackmaker1989

To neni prokauč ale inak súhlasím, Giroud už tam mal byť od 60. min aspoň.

Reagovat
smazaný uživatel

To je uplne jasny, myslel jsem na to pri vsech 3 centrech ktery letely na Abrahama on z nich dvakrat hlavou udelal aut a nohou ani nezakoncil.

Reagovat
Svatej

Hakime dohajzlu

Reagovat
Taiger

A pak kdo je salát

Reagovat
Mates_Matesović

Úplně jsme vypli, tohle nedopadne dobře

Reagovat
Error

Livesport v komentari dnes tucne zvyraznuje i akce, ktere by se normalne do vypisu ani nedostaly. To myslim mluvi za vse.

Reagovat
Svatej

Je fakt neco, co jim neodpiska? staci procpat mic pres hrace a pak se chytit za oblicej nebk nasadit protivnej vyraz a ten traged to foukne

Reagovat
Jackmaker1989

Obvykle sa teda na rozhodcov nesťažujem a ani nijako výrazne neovplyvnil zápas ale píska fakt ako pičus tie kontakty.

Reagovat
Svatej

on nijak neposira zapas jednim fuckupem, prostě ho jen konstantně kurvi

Reagovat
jk

Pískl to teď stejně Chilwellovi. Za stejné hovno dostal žlutou Bergwijn. Co tu zas zkoušíte?

Reagovat
Svatej

Kontrovat jednim momentem neni úplně šťastný

Reagovat
jk

Tak ze strany Spurs těch momentů narozdíl od chelski víc nebylo, nevím co chceš.

Reagovat
Svatej

To teda bylo, jen nebyly piskany, klidne se na ten zapas podivej znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proc tam Girouda neda Podržel by mic, pripadne je sklepaval a navic pri centrech by byl nebezpečný.

Reagovat
Miguel19

Kovačič dneska velmi dobrý.

Reagovat
Svatej

Druhej pokocas az...ale vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Tottenham uhraje tento zapas za 3 body, tak fskt zacnu verit, ze je jim ten titul naklonen letos. Totalni nic, ale totalni. A Chelsea neni schopna si vytvorit souvislejsi tlak.

Reagovat
Svatej

Vzdyt jsme meli ted tlak celej polocas

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je jen opticke. Myslel jsem tlak, kdybyste prispendlili Tottenham k vapnu a letal by tam centr za centrem, pripadne by se vypracovali tutovky. Nebo alespon je drzeli delsi dobu pred sestnactkou.

Reagovat
Svatej

I to tam bylo

Reagovat
Mastný Chobot

Rodon vyzera byt dost saucy hracik. Zavidim.

Reagovat
jk

Ses nedíval od začátku co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to mladoch...

Reagovat
jk

Však jasně. Je to jeho první zápas

Reagovat
Nikikrew

Hmm ani nie

Reagovat
Svatej

fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

Za co ta kunda furt dává žluté

Reagovat
hitZor

Z adivy Spurs dostáváme žluté my

Reagovat
smazaný uživatel

Statistické okénko: Tottenham nema za druhy polocas ani jeden jediny strelecky pokus.

Reagovat
Front hell

to je u nich normalní,pak jim stačí jedna střela gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Tierney je fakt kretén

Reagovat
jk

Buď rád, že Mount nedostal červenou. Do toho nastaveného metru by to tak pasovalo

Reagovat
Salfovic

Tak ale za tohle ta červná klidně mohla být.

Reagovat
Svatej

Reagovat
hitZor

Za to, že by ho ani netrefil, kdyby nevyhodil nohu někam do strany?

Reagovat
jk

lol

Reagovat
matZz

Reagovat
Jackmaker1989

Tabletka?

Reagovat
smazaný uživatel

dier je tragicky (hlavne v rozehravce, coz me prekvapuje), naopak zouma pusobi jako totalni skala

Reagovat
Svatej

to je fak strasny, ja hrozne doufam, ze timhle zpusobem, jakym Dier a Rodon vedou souboje, se nebude upirat budoucnost. To fakt nema s kontaktním sportem spolecny ani hovno

Reagovat
jk

Havertz lepší že...

Reagovat
Svatej

Jsem spokojenej

Reagovat
jk

Ste výjimečně nedostali přes párky tak nevykřikujete nic o prasáctví, přitom Čukotka rozdává lokty. Vtipný

Reagovat
Svatej

A vy jste výjimečně neprasili za hranou zákeřnosti, misto toho padali jak ufnukany holcicky po kazdym pseudokontaktu, přitom ani jedno nemelo s fairplay nic společnýho, taky vtipny.

Reagovat
jk

Hm. Jen abych si to shrnul, když dávají lokty Spurs je to za hranou zákeřností. Když Havertz někomu jedné loktem do zubů, jseš spokojenej. Right?

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Svatej

Vubec, ale absolutně vubec jsi to nepochopil... Nevadí

Reagovat
jk

Konkrétně co? To jak vždycky kvičíte když se hraje v derby ostře nebo ten Havertzův loket v Rodonově puse?

Reagovat
Svatej

To s tou spokojeností, na cem stavis cely to poslani moji osoby do prdele.

Vzdycky..hralo se tak asi tak dvakrát

Reagovat
jk

No hrálo se tak sice dvakrát, ale kvičíte vždycky, že Spurs jsou prasata a nakopali vám prdel Přitom jsou ty derby vyhrocený z obou stran...

Reagovat
Nikikrew

Willian opäť základ

Dnes alebo nikdy

Reagovat
Gareth Bale 11

Karty za kraviny a za tohle neda.

Reagovat
smazaný uživatel

az na williana miesto nelsona dobra

amn ani na lavicke

Reagovat
KnoxXx

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

cisty giroud

Reagovat
Svatej

Ja se z tech hrotaku poseru

Reagovat
sejber

willian zasa v zaklade namiesto nelsona kurva partey sa zrani na mesiac a tento zmrd po tyzdni zasa v zaklade. uz sa tesim na tie ofenzivne hody . typ 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

WTF? Proč?

Reagovat
Gareth Bale 11

Celso.

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Takze jsme na vzrusujici momenty cekali do 92. minuty, super

Reagovat
SpecialOne

Kdyby šlo jednoho rozhodčího vetovat tak Tierney a to nepíšu nasupený po prohře nebo podobně. Strašně alibisticky natahuje zápas, každý pád = faul

Reagovat
Jackmaker1989

2 mesiacu dozadu smrdel každý útok golom. Teraz proste niečo letí a ani náhodou sa nebojím. Proste Silva priniesol neskutočný prehľad a organizáciu, Mendy je masaker. A Zouma je ako skala (až na túto chybu).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Přesně A i jsem se přestal bát, že někdo vzadu vyrobí nějakou kokotinu, než přišel Zouma

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Zemřel Papa Bouba Diop Pametnici si pamatuji jeho vykony na MS 2002, a hlavne jeho vítězný gol do site Francie na tomto MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Reagovat
Front hell

Ten zápas si pamatuji

Reagovat
Hokaido

Nejvíc otravná a hnusná věc v celým fotbalovým světě je to, že Rui Patricio nosí číslo 11.

Reagovat
sejber

ak este dnes vydrzime nedat gol z hry budeme bez golu 2 mesiace. bude to vyzva ale myslim ze willian s aubom sabo to postaraju

Reagovat
Minister

S Jimenezom to nevyzerá dobre

Reagovat
pingla

máte někdo někde záznam, jak k té srážce došlo?

Reagovat
Euphael

jeste ne, ale ani to nepustila rezie, tak asi brutalni

Reagovat
pingla

předpokládám, že padal hlavou na zem... jinak takhle bezvládně ležet několik minut, fuha

....

Reagovat
Euphael

vyplo ho to asi uz ve vzduchu a dopad tomu pridal

Reagovat
pingla
Reagovat
smazaný uživatel

paneboze ja mam uz fakt dost tychto kktkov z chelsea

dufam ze jimenez bude ok, vyzera to hrozne

Reagovat
Minister

Si myslíš, že to Luiz spravil schválne alebo čo?

Reagovat
masly008

vždyť napsal že nemá rád kokoty z chelsea

Reagovat
J0EL

ved to bolo klasicka zrazka, co zas skusas

Reagovat
Golasso

Seš už normálně nemocnej s tím hejtem tvl...

Reagovat
smazaný uživatel

nejak sa mi to uz neche ani pozerat

Reagovat
SpecialOne

Zdálo se mi to nebo tam šel Luiz jako úplný magor?

Reagovat
Neon

Nezdálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

taky mi to tak přišlo

Reagovat
Euphael

Luize stahnout...nemuze byt v poradku

Reagovat
oddy

Reagovat
jacobT

v takýchto situáciách by to malo byť povinné

Reagovat
Salfovic

To už dlouho.

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to teraz bude hrozny zapas, vsetci na to budu mysliet

Reagovat
sejber

podla mna by bol aj tak ... takto budu rozhodeny a to je nasa sanca ... upravujem svoj predzapasovy typ z 0:1 na 0:0 kedze sme im zabili utocnika

Reagovat
SpecialOne

Juergen Klopp has just announced that the injury to #RaulJimenez is @btsportfootball fault.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

jediny nas hrac co vie ubranit traore dnes nie je ani na lavicke

Reagovat
stiflerovamama

Ozil ?

Reagovat
masly008

Xhaka a jeho 90 nahrávka na stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

boze ja sa strasne bojim o jimeneza

Reagovat
Minister

Gabriel medzi 4 hráčmi

Reagovat
masly008

ten jeliman kromě faulu neubrání nikoho.

Reagovat
oddy

Ty vole ten Luiz musí ze hřiště, vždyť mu to tam teče přes x vrstev

Reagovat
smazaný uživatel

a este si hlavickuje do toho

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mates_Matesović

Vůbec nechápu, že pravidla tyhle zranění hlavy neřeší

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky stream funkcni pls?

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
SunFells

Do piči Mikel ho má rovnou před sebou a stejně ho tam nechává blázen.

Reagovat
Euphael

nastavi tak 10 minut?

Reagovat
Mimalu

to je ale šílené bránění

Reagovat
sejber

to zlepsenie obrany pod artetom je obdivuhodne

Reagovat
Euphael

do pici s celou obranou

Reagovat
Mastný Chobot

Clownsenal

Otras mozgu maju asi vsetci, nie len Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

leno

traore

Reagovat
oddy

To bylo tečované od Hectora

Reagovat
J0EL

Bol tam tec

Reagovat
masly008

vždyť to tečnul belle.a xhaka opšt

Reagovat
smazaný uživatel

ok som nevidel

Reagovat
Nikikrew

Boze my sme v takych srackach v lige...

Reagovat
captain18

Reagovat
J0EL

To je tak neschopne to muzstvo, ze to az nie je mozne. Zlaty Emery fakt dpce.

Reagovat
masly008

jdi do hajzlu s emerym.

Reagovat
PP

Reagovat
J0EL

Jj, prehnal som to ale sracka je to rovnaka

Reagovat
masly008

no proto.

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Diat sa toto pod nim, tak je proti nemu dzihad

Reagovat
smazaný uživatel

sak sa dialo

mikel ma vyhodu ze vyhral fa cup a vie komunikovat ale tiez to zacina mat nahnute

Reagovat
Gunner14

Reagovat
stiflerovamama

Ako sa mi na začiatku sezóny ten útok Wolves moc nepáčil, pomaly si to dosť zaujímavo sada.

Reagovat
Neon

Byla tam teč, tohle jde hlavně za ostatními, ne za Lénem.

Reagovat
ajouki

Podence krása. Za takové dohrání akce bych odpouštěl i drobný ofsajd kdyby byl. Po dnešním válení Spurs radost pohledět.

Reagovat
Andis

Luiz ten nemá chybu. Místo aby dohrával vyraženou střelu tak rozhazuje rukama a dívá se dorážku, ještě popkorn do ruky 3D brýle a bylo by to komplet

Reagovat
Andis

popkorn

Reagovat
smazaný uživatel

Je skoda toho obdobi okolo Invincibles a vlastne i celyho obdobi Henryho a spol. v Arsenalu. Nebyt toho tak jim dneska fandi asi tolik lidi jako Southamptonu a nemusime tu cist porad ty jejich deprese. Rok co rok - nadeje, vzestup, oblibeni hraci... strida - trener je kokot, sezona v prdeli, snad pristi rok, oblibeni hraci se meni v nenavidene..

Reagovat
smazaný uživatel

0.2/10

Reagovat
J0EL

Lol jak vykukol z kanala

Reagovat
Front hell

Nápodobně. Nebýt vaší éry kolem sira tak je to stejné

Reagovat
J0EL

Reagovat
PP

ty vole, to je tragikomedie.. Jediný důvod, proč Luiz zahrává přímáky? Všiml sem si toho nešvaru i v Chelsea, ale ví někdo odpověď?

Reagovat
Mastný Chobot

Asi big dick energy, inak si to neviem vysvetlit

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni ostatni se toho boji.

Reagovat
smazaný uživatel

dal 2 nebo 3 goly z 35 metru v chelsea a od tý doby se k tomu sere i když jsou lepší alternativy občas

Reagovat
smazaný uživatel

jednou to trefil na MS

Reagovat
ernyyyy

většina hráčů mezi sebou soutěží po trenále (během) a tak, takže náhodou tam není. Spíš to asi netrefí v zápase

Reagovat
Nikikrew

ta zaloha, ciste zufalstvo

Reagovat
Taiger

Neříkám, že ten zápas mě už nezajímá, ale mám teď větší starosti o Jimeneze než o výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Asi to je vazne ked neukazali opakovany zaber.

Snad to nebude nic vazne, co je samozrejme dolezitejsie ako dnesny posraty zapas

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gunner14

Proč to kope ten borec ty vole on snad netrefil ještě bránu s tím a oni ho to nechají kopat. Asi si mysleli, že mu to půjde po tý jebě do hlavy nebo nevím

Reagovat
PhilipS

Začínám mít podezření, jestli Tierney nebude průměrák. Navíc po tom co předvedl Celtic proti Spartě. Mohl tam být jednooký mezi slepými

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tiez mi to uz napadlo..ale ako priemeraci teraz vyzeraju vsetci

Reagovat
Nikikrew

nebude

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

pamatate jak sme sa vsetci najprv tesili ked ozil podpisal? auba by sa mohol uz zobudit

Reagovat
Taiger

Ani jeden příspěvěk o něm tady, bejt to Laca nebo Pepe, tak ho tu všichni lynčujou

Reagovat
masly008

každyý kdo vidí jak hraje od podpisu ví že je v hajzlu,to už nemá cenu ani psát

Reagovat
J0EL

Ved nedostal ani jednu loptu. Na facku su tam viaceri, ale Auba s tymro ma ako spravit co?

Reagovat
Taiger

Jít si pro ty míče, né furt čumět, než mu něco přilítne do běhu, má si vzít příklad z Kana, kterej ty akce buduje ze svý půlky, to ho budeme furt omlouvat a Laca s Pepem dostávají za to samý zpíčováno furt?

Reagovat
Golasso

Tak Laca to svoje hovno hraje už od doby, kdy Auba sázel jeden gól za druhým. Hrozně dlouho se hájil. A do Pepeho se tu nikdo extra nesere, pi*uje se do Williana hlavně.

Reagovat
sejber

ako kapitan vyburcovat tym k utoku, jazdit po zadku a nevypustit ziadnu akciu ..

kto iny ma tym vyhecovat ako kapitan???

Reagovat
Mastný Chobot

Jediny rozdiel medzi tymto a Emerym je, ze pod Emerym sme neboli tak napicu dopredu. Boli sme napicu, ale nie az takto. Dozadu smrdel kazdy utok supera, tak ako dnes.

Reagovat
J0EL

Mikel by sa mal prebrat lebo toto musi ist na neho. Neverim, ze si hraci povedali, ze kazdu loptu jebnu radsej dozadu na najblizsieho hraca.

Reagovat
mr.Silver

Ta obrana, to je fakt mazec

Reagovat
Euphael

Aubameyang bez zajmu absolutne

Reagovat
smazaný uživatel

ked mame hrat v dolnej polovici tabulky tak aspon rozpusme vsetkych tych xhakov, willianov atd a hrajme len s odchovancami

Reagovat
Euphael

Willian dneska jeden z nejlepsich od nas

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak

Reagovat
Mastný Chobot

tak 75 percent kadra

Reagovat
BennDyaz

To byste taky brzy mohli hrat Championship

Reagovat
Minister

Z tohto by akože kľudne mohla byť penalta a VAR nič.

Reagovat
masly008

penalta kua

Reagovat
jacobT

Akože ani ho VAR neposle si to pozrieť k monitoru?

Reagovat
Liveral

Takže opět polocas bez střely na bránu ze hry. Někdy bych chtěl vidět zápas, kdy hráči budou hrát svoje pozice pro zakládání útoku a ne ze střední záložníci jsou na pozici beků, beci na křídlech, křídla na AM a Auba v lese. Ty hráči jsou momentálně rádi,.že jsou rádi a Mikel je honi po nesmyslnejch místech po hřišti.

Reagovat
masly008

a gol jsme dali z čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

z rohu pokud se nepletu

Reagovat
masly008

tak to se pleteš.roh byl rozehraný, tohle se už nebude počítat jako gol z rohu ,ale normálně ze hry.

Reagovat
Taiger

Pleteš no

Reagovat
Liveral

Že standardky, to že potom rohu proběhla přihrávka Willian a Hector fakt neberu jako ze hry

Reagovat
masly008

tak příště napiš pravidla co je ze hry a co ze standartky, se v tom mám jak vyznat

Reagovat
PP

ale ta message je snad jasná. Je to žalostné jak máme málo šancí, jak si je vůbec neumíme vytvářet, maximálně po chybách soupeře.

Reagovat
Liveral

Ale no tak, tohle prostě není gól ze hry. Je to roh, vsichni jsou ve vápně na roh a centruje se od praporku, to že si to narazilo na tom nic nemění . Tohle je prostě gól z rohu a btw na Twitteru dost lidí píše, že to i ve statistikách bude jako gól z rohu a ne ze hry

Reagovat
Taiger

To že to tak nebereš neznamená, že to je špatně

Reagovat
Liveral

Počkej ty to fakt bereš jako střelu kterou jsme si vypracovali ze hry?

Reagovat
Taiger

Není to tak, jak to beru, ale je prostě fakt, že to je ze hry, to že hrajem na píču a nevytváříme si šance, je věc jiná

Reagovat
Liveral

Ok. Kouknu se pak do statistik jak to reálné berou, ale i na Twitteru se dost psalo že to bude počítány jako gól z rohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Wolves jsou v té obraně taky marní, bohužel, my jsme víc.. Přitom stačí lepší finálka a je bude velká šance.

Reagovat
smazaný uživatel

budu se opakovat, ale auba sam na hroti v tomto "systemu" je jeste mnohem smesnejsi nez v soucasne forme hrajici laca..

Reagovat
masly008

ale to ví všichni,on je problém že auba od podpisu je směšný celkově.

Reagovat
Mastný Chobot

Ten kader nie je dobry. Ale nie je ani tak zly, aby ho prehraval Wolverhampton na pol plynu doma. To je proste chyba Artetu a jeho taktickych eskapad.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Liveral

Reagovat
Golasso

Nevím, proč by zrovna Wolves neměli. Mají kompaktní zálohu a dynamické hráče silné v soubojích – to je přesně to, na co neumíme.

Obávám se, že taktické eskapády jsou to jediné, co ten tým drží herně nad reálnou kvalitou. Teda drželo, dokud to fungovalo... to samé jako u Emeryho. Snad to aspoň ten Arteta ustojí, než (jestli) se ta kvalita nějak zlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

este si zabudol ze za to moze wenger

Reagovat
Golasso

?

Reagovat
smazaný uživatel

tak prislo mi ze obhajujes pracu trenerov a predovsetkym si myslis ze zly je kader

kader ma muchy ale nema co hrat v druhej polovici tabulky

Reagovat
Golasso

Tak už Wengera (když už ho teda chceš zmínit) ta kvalita v posledních letech srážela. Utratila se hromada peněz za úplně nebo částečně nepovedené posily (Xhaka, Mustafi, ...) , které měly tvořit kostru týmu do budoucna a už to jelo.

PL se v průměru kvalitativně hrozně zvedá. My stagnujeme nebo se zhoršujeme. To pak není divu, že máme problém s týmy jako Wolves. I když ten náš kádr třeba na papíře špatně nevypadá, tak má očividné slabiny a hlavně v záloze prostě není dobře poskládaný.

Reagovat
PhilipS

No nevím. Zrovna Wolves mi přijdou silný. Hodně jejich hráčů by u nás hráli základ

Reagovat
Nikikrew

Neuveritelne,

dostal som sa do situaciie kedy ma Arsenal absolutne nabavi, fakt strateny cas. Ziadne pekne akcie, ziadne nejake napatie na ihrisku, nic.

Xhaka je dnes uplne tragicky, Saka velka bieda. Auba bez akekokolvek servisu no a obrana je dnes velky joke.

Hanba!

Reagovat
sejber

xhaka jebtragicky cele angazma u nas ... od leta co k nam prisiel s velkou pompou spolu s mustafim to ide uplne do pice .... mala to byt nova era arsenalu a .... vlastne je

Reagovat
Nikikrew

Jo a to vsetci maju stastie, ze tam nie su fanusikovia. Ti by im to dali pekne zozrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna by to bylo trochu jinak s fanouskama..hraci by neslyseli Artetu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mimalu

Reagovat
sejber

bohuzial sa obavam ze nam vlak v PL definitivne usiel ... minulu sezonu sme sa uchlacholili facupom a nakoniec nie az takym hroznym 8. miestom. bohuzial sa ukazuje ze proti komukolvek vramci ligy nastupime prehra nas ako nic. Arteta posobi uplne bezradne a boji sa zariskovat so zostavou. Auba je uplne mimo ten ak da gol tak jedine z penalty. zacimam sa obavat ci sme si s nim neuviazali na nohu zeleznu gulu. ak sa s jeho platom za sezonu 10 golov tak sa mozeme pojebat

Reagovat
Liveral

Reagovat
mr.Silver

Xhaka je hrozný, jak nejrychleji ho střelit někam do Itálie. Střed zálohy vůbec nefunguje, přechod do útoku je nulový. Ať už se vrátí Partey, na to se nedá koukat.

Každopádně příště už snad bude hrát SSR, Willock je v PL nulový.

Reagovat
Euphael

SSR?

Reagovat
smazaný uživatel

SSRI by mali posielat fanusikom

Reagovat
mr.Silver

ESR

Reagovat
Euphael

aha

Reagovat
Liveral

Vážně právě Robovi pisknul útočnej faul za úplně to stejný (reálné menší kontakt) než za co se předtím ani nekoukali na tu penaltu na Cebu

Reagovat
Remt

Upřímně: Má to smysl vůbec zapínat ten Arsenal - Wolves nebo mám jít radši spát?

Reagovat
masly008

záleží co očekáváš.požitek z fotbalu to nebude

Reagovat
Remt

očekávám ofenzivní smršť

Reagovat
masly008

tak dobrou

Reagovat
emanuel habasko

Artetuv problem bude, ze sel na zkusenou k Pepkovi. To je trener, kterej bez mega kadru a nekonecnych zdroju neuhraje nic. Navic uz je sam vycpelej.

Od Artety jsem cekal, ze to da dohromady. Obrana ale furt smrdi pruserem. Utok jeste nic nezacal delat. Hnus...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
emanuel habasko

Dal vubec nechapu, proc Luiz hraje i s rozmrdanou palici, jeste ke vsemu se snazi rozehravat a zahravat stadartku. Uz po nekolikate to zajebal. Tohle bylo jsk delany pro Xhaku, i z prave strany... tam uz mel byt hned Holding...

Snad uz vsichni vidi, proc nehraje Willock. Ten je uplne mimo. Saka je uplne jinde.

Reagovat
Taiger

Proč Holding brání Netův náběh a Bellerín je na pozici stopera?

Reagovat
PP

jako, to provázání řad je potřeba, bohužel ne takto..

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka

Reagovat
emanuel habasko

Ceballos nenahraje na pet metru. Ten si tam s Bellerinem napravo vubec nerozumel. To bylo co za taktiku ho tak pri rozehravce stahnout? Omg!

Reagovat
smazaný uživatel

zlta karta za simulovanie rozhodca roka je jasny

Reagovat
smazaný uživatel

chcem aspon vidiet nelsona

Reagovat
masly008

možná bude záběr na ty co nehrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

ty vole ty jsi vyloženě pozitivní, co tak čtu komentáře

Reagovat
masly008

z čeho má být člověk u dívání na tuhle holomajznu positivní?

Reagovat
smazaný uživatel

jeste neni ctvrtek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

*baloguna

Reagovat
sejber

nezartuj ten pride az 85 minute .... najskor nketiah

Reagovat
Neon

Si zajeď na Trafalgar square.

Reagovat
masly008

máš ho tam tak si ho užij

Reagovat
Nikikrew

krasne Bellerin

Reagovat
PP

padouch i hrdina..

Reagovat
masly008

génius i dylina

Reagovat
Taiger

Jimenez je při vědomí a komunikuje, ty vole, to se mi ulevilo, LETS GO

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa bal ze zomrie

Reagovat
Mates_Matesović

Kdes to našel?

Reagovat
Taiger

Říkali to na Sky komentátoři, že mají update

Reagovat
Mates_Matesović

Aspoň že tak

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kixi Syhimour

Co se stalo ?

Reagovat
Euphael

dostal KO

Reagovat
sejber

radsej ani nechcem vidiet aky slaby obranca ten Saliba musi byt ked ho na lavicku nepusti holding

Reagovat
Liveral

Poslední dva zápasy za U23 prej skvělý a dominantni výkony. Co jsem viděl jeden poločas v Elite trophy tak byl o level jinde než kdokoliv na hřišti

Reagovat
sejber

to zne fajn... skoda ze mame takybpretlak kvalitnych stoperov ze si nekopne

Reagovat
Liveral

Jn a na soupisce EL místo něho Mariho, kterej bude fit na to aby mohl sedět poslední zápas skupiny na lavičce, o to ho přeci nemůžeme připravit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konecne

Reagovat
Nikikrew

Podla mna dnes Willian patril k lepsim. Nepochopil som toto striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

z te utocne vozby byl nejlepsi

Reagovat
sejber

dnes to bolo fajn ... vo wolves by sa mozno dostal aj na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Útočné vozby

Reagovat
Remt

Musím říct že fans Arsenalu jsou docela vtipní co to tu teď tak čtu, sice si teda dělají většinu času prdel z vlastního týmu ale ty komenty jsou srandovní

Reagovat
Swarley

Tak teď už se rozjeli a je to mnohem lepší, ale v té době by se to dalo nazvat všelijak, ale útočná vozba nevím nevím

Reagovat
Remt

.. Jinak Cavani dnes.. Toho borce mám strašně rád. Už jen za co že spratkovi Neymarovi nenechal penalty, za to ho nejde nemilovat:D

Reagovat
Swarley

Já jsem nikdy moc velký fanda Cavaniho nebyl, ale zatím se jeví super a dnes to byl jeho zápas...zkuseny borec se mezi ty mladé bude hodit...

Reagovat
BennDyaz

Jestli tou utocnou vozbou myslis jedno jedine skripajici koleckove kreslo bez kolecek... tak bych sundal ty ruzovy bryle. Je to jeste horsi

Reagovat
Minister

Reagovat
Golasso

Zas Nelson bude aktivnější

Reagovat
Taiger

Ach jo, chci Martinelliho

Reagovat
smazaný uživatel

my vieme len nacentrovat, ziadnu inu akciu

Reagovat
masly008

ten auba je boží na tom středu

Reagovat
Lovec

To je až nechutné, jak se Aubovi nechce. Sere mě dneska celý zápas snad víc jak Xhaka, a to je co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Euphael

az na toho Xhakku...ten at tahne albanec

Reagovat
masly008

Reagovat
Taiger

Willock, Ceballos nevytvoří za zápas ani kkt, ale má táhnout Albánec, k

Reagovat
J0EL

Reagovat
Euphael

neztraceli mice a zadruhe se snazili, nedavali jen zkurvene alibisticke pasy na stopery

Reagovat
Taiger

Tak to asi koukáme na jinej zápas každej, protože těch míčů ztratili kotel a k tomu nic nevytvořili Ale je mi jasný, že Granit je lehčí scapegoat

Reagovat
masly008

fakt se xhaky nezastávej.dneska to byl největší tragéd s oubou.90% nahrávek dozadu a to hraje střed zálohy.

Reagovat
Taiger

Hrál špatně, ale nelíbí se mi, jak se tady výkon Willocka nebo Ceby nezmiňuje, celej ten střed hrál na píču

Reagovat
masly008

ano hrál,ale willock je tam dle všeho jenom od vytváření chaosu, ceba dá aspoň někdy balo dopředu a celkem jezdí,ale xhaka nevyhraje žáden soubooj,když je pod tlakem tak buď ztratí nebo spadne a doufá že to rozhodčí pískne a hlavně furt nahrává jak dement dozadu.

Reagovat
jacobT

Willock bol lepší než Xhaka aj Ceballos.

Reagovat
Minister

Auba najhorší hráč zápasu.

Reagovat
tweek

Auba si strašně přestal věřit. Tohle je fakt průser.

Reagovat
masly008

nepřestal si věřit.podepsal a má vyhráno.

Reagovat
Neon

Si měli vzít příklad z Rosického, když řešil Kangu

Reagovat
Lovec

Jedna věc je ztráta sebedůvěry a druhá je naprostá apatie a odevzdanost. Tohle za mě není omluvitelné tím, že se mu (a týmu) nedaří.

Reagovat
Lovec

Jenkinson s balonem > Bellerín s balonem.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre striedanie konecne daco odvaznejsie

Reagovat
Taiger

Očekávám Arteta out všude na twitteru

Reagovat
J0EL

To pride po NLD na tuty

Reagovat
sejber

kane so sonom nam daju 5 golov tvl

Reagovat
J0EL

Kazdy po 5 golov.

Reagovat
smazaný uživatel

se zas budete snažit jak proti MU

Reagovat
sejber

v zime by sme mali skusit priviest z chelsea girouda. do.tohoto stilu sa nam hodi, je z chelsea , je starg, dat o gol dva viac ako auba willian ci laca tiez dokaze ... nevidim nevyhody

Reagovat
Neon

Jednou už v Arsenalu byl, bohatě stačilo.

Reagovat
sejber

tak 10 golov za sezonu da ... to bude najlepsi strelec s naskokom

Reagovat
Lovec

Reagovat
Nikikrew

hovorim, treba opat zapriahnut duo Ozil Giroud

Reagovat
Taiger

Jak mi ti dva chybí

Reagovat
Lovec

Pokud chceme hrát takto i nadále, za kolik by nám Chelsea pustila v zimě Girouda?

Reagovat
Liveral

Fun fact. Ted jsem to sečetl a od druhýho kola do teď (86. minuta) máme 26 střel do prostoru brány. Tzn necelejch 2,9 na zápas

Reagovat
Taiger

Saka, Balogun, Martinelli

Easy wins

Reagovat
Liveral

A za tento 2. poločas kdy dotahujeme je těch střel přesně 0

Reagovat
captain18

No..Tak kto miesto Artetu?

Reagovat
Taiger

Zatím nikdo, s tímhle kádrem neudělá nikdo nic víc

Reagovat
J0EL

Tak urcite sa s tymto kadrom nemame plantat v dolnej polovici tabulky

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak většina těch týmu nad vámi má bud lepší kádr nebo lepší herní systém...to je pak těžký když vy nemáte ani jedno

Reagovat
J0EL

Haha, ne!

Reagovat
Seydou Doumbia

ale jo bělochu

Reagovat
jacobT

No vypadá to, že ten tím dosť preceňujeme. I keď teda tiež si myslím, že keď sa pozrieme individuálne na jednotlivých hráčov, tak to až také strašné možno není. Keď to ale vezmeme komplexnejšie, tak ten káder je poskladaný veľmi zle a popravde ani neviem, aký systém by nám aktuálne fakt mohol sedieť.

Reagovat
J0EL

System s Ozilom na AM, s Aubom, Lacom a Sakom v utoku, na 4 obrancov, bez Williana a Xhaku.

A za kazdu alibisticku prihravku dozadu na najblizsieho hraca by som im seriozne zacal davat pokuty. Ak ich k tomu nuti Mikel, tak nech ide do riti s tymto. Tento priposraty system hral aj Emery.

Reagovat
jacobT

Myslel som herný systém, nielen formáciu.

Reagovat
J0EL

Ved to pisem, pokutovat kazdu nahravku dozadu a kazdy alibizmus. Toto je neunosne. Radsej sa bydem pozerat na Pepeho, ktory to aspon skusi ako na Williana a Xhaku, ktori daju kazdu prihravku do zadu.

Reagovat
masly008

když nemám hráče tak to musím uhrát taktikopu.my hrajeme zezadu a místo aby jsme se aspoň 1-2 pokusili o brejk, tak vždycky čekáme až se soupeř vrátí a pak chceme dát gol,ale nikdo nesmí, nebo se bojí jít do rizika.

jediný kdo tohle dělal byl Pepe a toho radši moc nestavěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
Svatej

Conte.... V tom Interu nevydrží tak dlouho a tenhle diktátorskej řád vy potřebujete..

Reagovat
jk

Conte je podle mě absolutně nekompatibilní s vedením Arsenalu ale...

Reagovat
Svatej

On je nekompatibilní s každým vedením, u nej jde jen o to, ze minimálně dočasně by Arsenalu vratil to, co ted instantne potrebuje - úroveň

Tak jako tak by vic nez dva roky nedal, ale za me.je to kratkodobe poMourinhovsku dobry řešení

Reagovat
Remt

Ten Conte.. to je opravdu takovy idiot skrz povahu ze se s kazdym vedeni rozhada?:D nepamatuji si ze by snad nekde byl a nerozhadal se s nimi po chvili

Reagovat
sunakashi

Hej není.Jsou to pomluvy. On je fakt kliďas...Viz video

https://www.youtube.com/watch?v=4feW_8yFfug

Reagovat
Remt

Kéž by takovéhle nadšení měli všichni trenéři:D Pro me je to i přes jeho povahu asi jeden z nejschopnějších trenérů poslední doby ale

Reagovat
smazaný uživatel

na nic ine ako centre sme sa nezmohli

Reagovat
masly008

protože to byla celou dobu jediná naše taktika,takže game plán jsme splnili

Reagovat
Taiger

A kromě tohle gólovýho všechny byly na píču

Reagovat
Minister

Giroud, Ramsey naspäť, podpísať Wilshera a je to

Reagovat
Nikikrew

Cazorla naspat, Ozil pred nimi, Partey a bolo by to 100krat lepsie

Reagovat
Kapřík

Reagovat
masly008

Taky vám přišlo že se vlci na tu výhru nijak nenadřeli?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, na konci, to az moc zavreli a nedokazali udrzet mic/jit do protiutoku. skoro nas nechali srovnat, takze se klepali do sameho konce

Reagovat
Liveral
Reagovat
Neon

Reagovat
Swarley

Reagovat
Arbiter

Lampard>>>Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

Já > arteta

Reagovat
Svatej

Jsem říkal, že se to ještě tak dvakrát, třikrát otočí.

Reagovat
Taiger

Celá PL sekce dnes fandí Vardymu, aby vstřelil minimálně 3 góly, penalty nutností

Reagovat
jk

Ty seš v nějaké finanční tísni a rozhodl ses ji řešit sázením na premiér league?

Reagovat
Taiger

Fanta To je mnohem serióznější než nějaké sázení

Reagovat
jk

Jo tak.

Reagovat
Coutinho10

zatim to moc nevypada, ale vzhledem k tomu, ze ho jako kapitana melo nejvic lidi z ML, tak by to mohl byt ten klasicky hromadak jako pred par koly Salah

Reagovat
Taiger

Jako teď musí dohánět, tak snad tam něco hodí

Reagovat
Coutinho10

tak mas aspon acko

Reagovat
Taiger

Jako před zápasem bych to nebral, po zápase jo, Lišky neměli snad nic

Reagovat
Coutinho10

j, vidim to stejne ...nastesti ho nemam, ale kdybych ho mel i s paskou tak porad lepsi jenom acko nez nic a zvlast po tom prubehu, kdy to ani na to acko nevypadalo

Reagovat
Taiger

Právě A tobě se koukám kolo vyvedlo fajně, the only way is up

Reagovat
Coutinho10

prestupy vysly dobre a i paska...vic jsem z toho vytriskat nemohl, takze z tohoto pohledu spokojenost

Reagovat
PhilipS

Těším se na Coufalův Souček. Dneska snad vepředu s Antoniem a Behramou a tři bůdky. Zápas kola!

Reagovat
Coutinho10

taky se dost tesim...ten Antonio super, ze uz je zpet

Reagovat
Coutinho10

tak bude dalsi panenka za penaltu od Fulhamu ?

Reagovat
Coutinho10

tak Leicester celkem v obtizne situaci, aspon to bude zajimave

Reagovat
Coutinho10

Antonio je zpet a hned v zakladu

WEST HAM XI: Fabianski, Coufal, Balbuena, Ogbonna, Cresswell, Masuaku, Rice, Soucek, Bowen, Fornals, Antonio

Reagovat
Remt

..Tohle kolo PL je proste jednim slovem kouzelny Zda se ze ztrati snad vsichni co jsou ted na spici ne?

Reagovat
iamek

Fulham . My v FA doma s Watfordem a Pool jede má Villu

Reagovat
avicii

My mávame furt tak sprostý los v 3 kole FA

Reagovat
Coutinho10

porad me stve to vypadnuti v semifinale FA Cupu pred par lety s nima a ted uz je mame ve 3. kole

Reagovat
smazaný uživatel

Waauuu Lisky prohrajou s marnym Fulhamem

Ted Kladivka Win

PL letos bude jedna velka sranda !!!!!!!

Na titul ma zhruba tak 6 tymu a na 4ku tak 9

Reagovat
Coutinho10

skoda Soucek, ale Ogbonna to hned napravil

Reagovat
Remt

nestihl jsem to ani zapnout:D doufam ze tu akci zopaknou nekdy v prubehu

Reagovat
Coutinho10

tady gol z rohu: https://streamja.com/6BVgm a pred nim odrazeny mic ve vapne a Soucek palil na zadni tyc, ale trefilo to obrance a tak byl roh, ale kdyby ho to netrefilo, tak to bylo 1:0 o par vterin drive

Reagovat
Remt

hezky to tam zatlouk palicí bubák

Reagovat
smazaný uživatel

...To si zabil jak landlord za nesplneni normy.

Reagovat
Coutinho10

tak tady mas ode me jeste toho Soucka + ten nasledny gol

https://streamable.com/3oyvl6

Reagovat
Remt

Jáááj, to je škoda, tam by si golman nejspíš ani neškrtl Díky:-)

Reagovat
Coutinho10

jj, nemas zac j, golman by byl bez sance, z toho zadniho pohledu to bylo krasne videt, jak to tam cpal na tu zadni tyc, ale nastesti hned z toho naslednyho rohu to tam padlo

Reagovat
jk

Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski

Jeho jsem dycky mel rad

Reagovat
PhilipS

Není to krásnej fotbal. Antonio bohužel není na tom levelu jako před zraněním. Chybí kvalitní centry, fotbalovost. West Ham by měl Vilu umlátit. Balón do křídla, počkat si na Součka a cpát to do vápna.

Reagovat
Coutinho10

Antonio dole ale je fakt, ze to asi nebylo uplne ono

Reagovat
Coutinho10

Jarooood

Reagovat
fenixLFC

to west ham zamkne na zaciatku kazdeho polcasu villu v kabine a zacne zapas bez nich alebo jak si vysvdetlit oba goly po 2 minutach polcasu?

Reagovat
Coutinho10

Rice..proc ho drzi

Reagovat
Coutinho10

Fabianski jen tak tak tam udrzel tu nohu na te care

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam furt,ze Fabianski je borec. Pekne to vystihnul a jeste si z neho udelal prdel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Grealish je hrozná padavka.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, koukni jak ma zasvinenej dres

Reagovat
smazaný uživatel

Soucek dneska asi nejslabsi zapas. Trochu mimo hru. Kazi, prichazi pozde do souboju, hra ho obiha.. na Sky Sports uz si toho taky vsimli. snad si to dnes vybere a v dalsich zapasech bude zase valet

Reagovat
Coutinho10

Soucek dobre zablokoval centr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ne, ale fakt ze jo ....mi prislo, ze prebehl vlastniho hrace, ktery tam mel byt, jinak by sel nebezpecny centr

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, dobre tam neco poblkoval. Zato Coufal dnes to ma tazke proti Grealishovi

Reagovat
Coutinho10

jojo, to jo

Reagovat
Coutinho10

Soucek opet defenzivne skvele

Reagovat
pingla

ale jinak dneska neviditelný

Reagovat
Coutinho10

do ofenzivy mel vlastne jenom golovou strelu na zacatku, ale jinak dopredu toho moc nebylo, ale obecne cely WHU toho nemel tolik, ale o to dulezitejsi je jeho defenzivni prinos

Reagovat
gazza62

Souček nyní dobře zablokoval,ale jinak dnes hodně slabý výkon o přestávce ho dost kritizovali.Snad to příště bude lepší.Jinak penalta za nic .Ještě ,že ji nedal.Grealish je také dobrý simulant

Reagovat
patas92

Tvl však to Watkinsovi ten rozhodčí nakreslil na loktu

Reagovat
Coutinho10

VAR ted zachranuje WHU

Reagovat
maras93

Ten VAR je k smíchu. Tohle je totálně přehnaný teda.

Reagovat
Coutinho10

u zkoumani Cufa uz jsem se bal

Reagovat
Minister

Ty vole...

Reagovat
DieFohlenBMG

Cuf si zkušeně pohlídal ty rukávy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Coutinho10

on vedel, proc se nesnazit vic blokovat ten centr

Reagovat
protiproudu

lišák :)

Reagovat
gazza62

VAR škodí fotbalu .Tam když bude vousáč tak budou rozhodovat vousy ,nebo třeba pindík .To je hnus a je mě jedno kdo hraje .Fuck off VAR .Jinak od WHU hroznej fotbal,ale výsledek se počítá že jo

Reagovat
Remt

pindik? to by bylo dosti nefer, bubaci by byli v nevyhode porad to by se svedlo hnedle na rasizmus

Reagovat
smazaný uživatel

PL super. WHU 5. misto a herne na 12 .

Slepice 1.misto a herne na 5.

atd atd.......

Reagovat
protiproudu

Nepřeháněj.

Reagovat
smazaný uživatel

ze bych nemel pravdu?

Tak tedy?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele