Premier League - preview 1. kola: V akci oba manchesterské kluby

05.08.2022, 08:27, aktualizováno 07.08.2022, 08:29
Previews
Manchester City jako obhájce titulu na závěr úvodního kola poměří síly s West Hamem United. Ještě předtím půjde do akce, poprvé pod novým manažerem Erikem Ten Hagem, městský rival United, jenž hostí Brighton. Leicester bude hrát s Brentfordem...
Leicester City - Brentford FC  (neděle 15:00)
Ve své nováčkovské sezoně Brentford obstál a starostem se záchranou se bude chtít vyhnout i v té druhé. Na úvod ho však čeká těžký zápas. Zamíří totiž na půdu Leicesteru, jenž má tradičně vysoké ambice.

Foxes v minulé sezoně zrovna nezářili, závěr se jim ale povedl a v konečném výsledku díky němu uhráli solidní osmou příčku. Na dobré výkony navázali i v přípravě, kdy kromě několika celků z nižších anglických soutěží dokázali před týdnem zvítězit i proti Seville. V Leicesteru se navíc mohou spoléhat na to, že mají de facto pohromadě kádr z minulé sezony - odešel jim jen dlouholetý gólman Kasper Schmeichel do Nice a hostování z Lipska skončilo Ademolu Lookmanovi.

To jeho konkurent z Brentfordu byl na přestupovém trhu podstatně aktivnější. Z Bologni dotáhl obránce Aarona Hickeyho, dále pak gólmana Thomase Strakoshu z Lazia, další posilu do obranných Bena Meeho z Burnley či útočníka Hull City Keanea Lewis-Pottera. Jen zdravotní prohlídka navíc od angažmá dělí Mikkela Damsgaarda. Tým pak opustili Christian Eriksen, Dominic Thompson a Marcus Forss. A příprava ukázala, že změny v kádru nemusí být vůbec k zahození. Proti náročným soupeřům Bees obstáli a zdolali například Betis, Arsenal nebo Brighton.

Domácím bude nejen v tomto zápase, ale i v dalších šesti měsících chybět obránce Pereira, nějaký čas nebude k dispozici ani Barnes. Hosté se musí obejít bez tria Ajer, Canos a Pinnock.

Utkání na King Power Stadium začíná v neděli v 15 hodin, na povel jej bude mít sudí Gillett.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Ward - Amartey, Fofana, Evans - Castagne, Maddison, Ndidi, Dewsbury-Hall, Justin - Vardy, Daka
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya - Hickey, Jansson, Mee, Henry - Jensen, Norgaard, Janelt - Mbeumo, Toney, Wissa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.73 - 3.71
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Brighton & Hove Albion  (neděle 15:00)
Rudí ďáblové z Manchesteru vykročí do nové sezony zápasem na Old Trafford proti Brightonu. Není pochybností, že domácí zůstávají horkým favoritem, na druhou stranu fanoušci si v minulých ročnících prožili nejedno zklamání a na prahu nové sezony jsou obezřetní. Jak se povede premiéra nizozemského kouče Erika Ten Haga a zasáhne do hry Cristiano Ronaldo?

V Manchesteru mají za sebou hodně zajímavé léto, které dost možná ještě nekončí. A ano, jde o Cristiana Ronalda. Hvězdný Portugalec byl středobodem všemožných spekulacích ohledně odchodu do jiného klubu. Aktuálně však na Old Trafford setrvává. Ronaldo se zdaleka nezapojil do celé přípravy, v řadě zápasů chyběl a to přesto, že nový kouč Erik Ten Hag prohlásil, že s Ronaldem do další sezony normálně počítá. Ronaldo a vedení však potvrdili, že chce z klubu pryč, přičemž hlavní příčinou má být absence Ligy mistrů. Skloňovaly se různé adresy - Chelsea, Atlético, Bayern, Sporting apod., nic konkrétního se ale zatím neurodilo a Ronaldo nadále zůstává hráčem United.

Manchester má pochopitelně velké ambice, klub jeho formátu ani nemůže mít jiné. A ať už sága Ronaldo dopadne jakkoliv, je jasné, že půjde do sezony s některými významnými změnami. Do Juventusu už odešel problematický Paul Pogba a na manažerskou židli usedl již zmiňovaný Erik Ten Hag, jenž dlouhá léta odváděl skvělé služby Ajaxu. Není proto divu, že právě z Amsterdamu přichází za necelých 60 milionů Eur obránce Lisandro Martínez. Zadarmo se na Old Trafford přesunul i další hráč, který si udělal jméno v Axaju - dánský tvůrce Christian Eriksen a do třetice znovu Eredivisie, tentokrát v podobě příchodu Tyrella Malacii, s nímž se v loňské sezoně potkávala pražská Slavia v soubojích s Feyenoordem.

Na Old Trafford chtějí minimálně do Ligy mistrů a v klubu to všichni moc dobře ví. Nálada je ale dobrá a všichni jsou na začátek Premier League natěšeni. "Jen vyběhnout na trávník Old Trafford před našimi fanoušky a oblékat tento dres je skvělý pocit. Všichni se na to samozřejmě těšíme a děláme vše proto, aby se nám zápas a na celou sezonu dobře připravili," prozradil obránce Lindelöf. "Všichni se těšíme na začátek a doufáme, že začneme dobře a zažijeme skvělou sezonu," pokračoval pro změnu Fred.

Patřičně natěšený je i soupeř z jihu Anglie - Brighton & Hove Albion. Loňskou sezonu zakončil na výtečném devátém místě a určitě bude chtít stejný výsledek zopakovat. Bude to mít o dost těžší, protože během letního přestupového období pustil několik výrazných opor. Yves Bissouma zamířil do Tottenhamu a v Londýně čerstvě zakotvil i Marc Cucurella. Norský útočník Leo Skiri Östigard vyměnil deštivý Brighton za slunnější Neapol a v dalších odchodech by šlo pokračovat. Nicméně manažer Graham Potter zůstává optimistický a věří v další úspěšnou sezonu.

United doma s Brightonem prakticky neztrácejí, svému soupeři ale mají hodně co oplácet. "Seagulls" totiž na konci minulého ročníku ponížili Manchester vysoký výsledkem 4:0. V nedávné historii Premier League zdaleka nejde o jedinou výhru Brightonu nad Manchesterem, avšak ještě nikdy se nestalo, aby si Brighton odvezl z "divadla snů" všechny body. Může se to v neděli změnit?

Manchester bude určitě bez Anthonyho Martiala a je velice pravděpodobné, že Cristiano Ronaldo začne jen na lavičce náhradníků. Suspendován je Mason Greenwood a k dispozici nebudou ani Facundo Pellistri a Brandon Williams. Brightonu bude chybět pouze zraněný Jakub Moder.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Maguire, L Martinez, Malacia - Fred, McTominay - Sancho, Bruno Fernandes, Elanga - Rashford
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Veltman, Dunk, Webster - Lamptey, Mwepu, Gross, March - MacAllister, Welbeck, Trossard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.93 - 5.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Manchester City  (neděle 17:30)
Už na třetí mistrovský titul v řadě budou útočit fotbalisté Manchesteru City. Svěřenci trenéra Pepa Guardioly budou největším favoritem, ale hned v prvním kole je čeká nevyzpytatelná cesta na Olympic Stadium do Londýna. West Ham i s českými reprezentanty Tomášem Součkem a Vladimírem Coufalem doma se City už tři roky neprohrál a pokračovat v tom hodlá i v neděli podvečer.

Souboj West Hamu se Citizens zakončí 1. kolo Premier League a diváci se mají rozhodně na co těšit. Kladiváři víceméně udrželi úspěšný kádr z předchozích dvou let včetně manažera Davida Moyese a znovu chtějí bojovat o evropské poháry. Zároveň dobře ví, že závěr poslední sezony nebyl z jejich pohledu optimální a v létě bylo potřeba leccos změnit popřípadě vylepšit.

Definitivně se vyjasnila pozice brankáře a z Paříže už natrvalo přestoupil Alphonse Aréola, obranu vyztuží Maročan Nayef Aguerd a ofenzívu italský reprezentant Gianluca Scamacca či Maxwel Cornet ze sestupivšího Burnley. Osa kádru zůstává neměnná a zůstávají i čeští reprezentanti Tomáš Souček a Vladimír Coufal. Třetím do party byl Alex Král, který ale přestoupil do bundesligového Schalke.

West Ham hned na úvod přivítá těžkého soupeře, ale doma chce za každou cenu zvítězit. "Hrajeme proti Manchesteru City a to je neuvěřitelně těžké. Oni sem ale přijedou a také to budou mít složité. Přemýšlíme nad všemi aspekty soupeře. Je to prvotřídní tým mnoho let a myslím, že letos tomu bude opět," prohlásil na tiskové konferenci manažer David Moyes.

Manchester City bude největším favoritem na zisk mistrovského titulu. Úřadující šampion bude mít možnost zaútočit na třetí titul v řadě, což se naposledy povedlo jeho městskému rivalovi Manchesteru United v letech 2007-2009. Citizens budou cílit nejen na mistrovský hattrick, ale především na zisk "ušatého" poháru, který jim stále uniká. Vedení v létě pochopitelně nelenilo a za pořádný balík peněz přivedlo norského bombarďáka Erlinga Haalanda. Levný nebyl ani příchod Kalvina Phillipse z Leedsu United, a tak se kvůli FFP muselo uvolnit místo. Odchody byly poměrně překvapivé - Zinčenko a Gabriel Jesus posílili konkurenční Arsenal, Sterling zase Chelsea.

Manchester City by měl být zase o něco silnější, ale to se dá říci i o konkurenci. Pep Guardiola bude pod ještě větším tlakem a ne snad pro domácí titul, ale zejména pro Ligu mistrů. Další nezdar by mohl mít pro Guardiolu neblahé důsledky.

Hosty nečeká na začátek Premier League vůbec nic jednoduchého. Na Olympic Stadium se jím nedaří vyhrávat. Naposledy se tak stalo před třemi lety. Samozřejmě obecně vzato mají Citizens výrazně lepší vzájemnou bilanci, ale potvrdit to musí na hřišti. Na druhou stranu Kladiváři nad City v Premier League dlouhá léta nevyhráli. Poslední výhra se datuje k 19. září 2015 a domácí výhra je pak ještě o rok starší.

Kladiváři pro nedělní zápas ještě nevyužijí služeb Gianlucy Scamaccy a pro zranění kolene nebude ani další Ital Angelo Ogbonna. Co se týče hostů, těm nepomohou Aymerick Laporte a John Stones.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Zouma, Dawson, Cresswell - Rice, Souček - Bowen, Fornals, Benrahma - Antonio
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Ake, Cancelo - De Bruyne, Rodri, Bernardo - Mahrez, Haaland, Foden
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.05 - 5.28 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Liverpool FC  (sobota 13:30)
Londýnský Fulham čeká hned na úvod nového ročníku Premier League těžká zkouška. Nováček soutěže vyzve na domácí půdě loňského vicemistra Liverpool, který mimo to vyhrál oba domácí poháry a dokráčel až do finále Ligy mistrů.

Fulham do nejvyšší soutěže postoupil z prvního místa dva body před druhým Bournemouthem. Cottagers se v nadcházející sezoně budou snažit zbavit nálepky cestovatele mezi soutěžemi, protože postup do Premier League oslavili už potřetí během pěti let. V posledních pěti případech, kdy se Fulham vracel mezi elitu, vždy prohrál a stejný scénář bookmakeři předpokládají i nyní, protože proti němu bude stát jeden z nejtěžších možných soupeřů. Do posledního přípravného klání "Chalupáři" nastoupili proti Villarrealu, se kterým remizovali 1:1. Celkově si v přípravě připsali dvě výhry, remízu a porážku.

Liverpool bude zcela jistě opět pomýšlet na zisk ligového titulu, o který jej v minulé sezoně připravil Manchester City. Reds odehráli loni největší možný počet zápasů, přesto nakonec na rekordní čtyři trofeje nedosáhli, když jim kromě Premier League utekl pohár i ve finále z Ligy mistrů, o který jej obral Real Madrid. Liverpool má štěstí na los, po čtvrté v řadě totiž zahajuje proti nováčkovi a v předchozích třech případech vždy vyhrál, a navíc v celkovém skóre 11:4. Manažer Jürgen Klopp se bude muset obejít bez hvězdy minulých let Sadia Maného, který odešel do Bayernu Mnichov, a také bez Divocka Origiho. Jejich palebnou sílu by měla nahradit uruguayská posila Darwin Núñez, který dorazil s Benficy.

"Jsme na prahu nového ročníku a naše cíle budou opět ty nejvyšší. Jsem přesvědčený, že jsme odchody stoprocentně nahradili a budeme opět silní. Hrajeme s nováčkem, ale nečeká nás nic lehkého, k soupeři musíme chovat úctu, nesmíme jej podcenit," uvedl Klopp na tiskové konferenci.

Poslední vzájemný duel Fulhamu s Liverpoolem se odehrál loni v březnu a Cottagers velmi překvapivě vyhráli na Anfield Road 1:0 po gólu Maria Leminy,jenž nyní obléká dres Nice.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rodák - Mbabu, Tosin, Ream, Robinson - Reed, Palhinha - Decordova-Reid, Pereira, Rebanho - Mitrovic.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Thiago - Salah, Firmino, Díaz.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.10 - 6.29 - 1.28
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Aston Villa  (sobota 16:00)
Na Bournemouth si v Premier League moc dobře vzpomínáme. A zpravidla i moc rádi. Tým vedený tehdejším koučem Eddiem Howem vždycky uměl pobavit - ať už pohlednou ofenzivní hrou nebo chatrnou defenzivou, z níž tu a tam vyústily i vysoké debakly. Po dvou letech jsou Cherries zpátky, ale tentýž herní styl se od nich očekávat nedá.

Scott Parker dovedl celek z jihu Anglie k pohodlnému postupu především díky kvalitnímu obrannému systému. Oproti sezóně 2020/21 udělal s týmem pokrok - celkový počet obdržených gólů srazil v uplynulém ročníku o sedm - na 39, což bylo nejméně ze všech čtyřiadvaceti klubů.

Jestli si do Bournemouthu budou soupeři jezdit zastřílet, nebo ne, jako první otestuje Aston Villa. V kádru Stevena Gerrarda poutají největší pozornost směrem do ofenzivy Ollie Watkins, Danny Ings a Philippe Coutinho - v přípravě ovšem nejvíc zaujal "čtvrtý vzadu” Leon Bailey, jenž nejspíš ze základní sestavy vytlačí Ingse.

Při pohledu na jména není divu, že se management Villans zaměřil přes léto především na zadní řady. Přišel stoper Diego Carlos ze Sevilly a defenzivní záložník Boubacar Kamara z Marseille. Oba by měli začít od první minuty - mimo hru pak zůstávají jen Kortney Hause a Keinan Davis.

I Bournemouth se do prvního kola chystá s relativním novicem v sestavě. Zdá se totiž, že úvodní hvizd uslyší z hřiště i dvacetiletý stoper James Hill, jenž ještě v minulé sezóně sbíral zkušenosti ve třetiligové League One - a v Championship v dresu Cherries zaznamenal jediné krátké cameo z lavičky.

Kdo se naopak na hřišti ještě neobjeví, je David Brooks. Pětadvacetiletý záložník sice díky vizáži věčného teenagera vypadá na osmnáct, ale zkušeností s těžkými životními situacemi už má za sebou víc než kdejaký kmet. Brooks během uplynulé sezóny porazil rakovinu mízních uzlin a už se stihl vrátit do tréninku - Scott Parker však bude prozatím s jeho minutáží zacházet s velkým rozmyslem.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Travers - Hill, Mepham, Kelly - A. Smith, Lerma, L. Cook, Zemura - Christie, Solanke, Anthony
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Diego Carlos, Mings, Digne - McGinn, Kamara, Douglas Luiz - Bailey, Watkins, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.10 - 3.50 - 2.02
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leeds United - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Když Leeds v druhé polovině minulého ročníku angažoval místo Marcela Bielsy amerického trenéra Jesseho Marche, fotbalového boha neurazil. Už už to sice vypadalo na padáka, ale zázrak v posledním kole - který do značné míry podpořilo sestupující Burnley - znamená, že se úvodní víkend bez tradičního celku neobejdeme.

Letošní Leeds bude určitě jiný než ten loňský. Už jen kvůli tomu, že suverénně nejlepší (a ve velkém množství zápasů i jediný schopný) hráč týmu Raphinha odešel za lepším do Barcelony. O jeho neutuchající přísun kreativity se tak budou muset společně postarat třeba letní posily Luis Sinisterra a Brenden Aaronson; první jmenovaný však úvod sezóny nestihne.

Neohrozí tak obranu Wolverhamptonu, což je velká škoda. Vzhledem k tomu, jaký herní styl v minulém ročníku Vlci praktikovali, by se totiž pro oko diváka jakákoli ofenzivní kvalita ze strany soupeře hodila. Nemalujme však čerty na zeď, vždyť v přípravě svěřenci Bruna Lage smetli jak Álaves (4:0), tak i Besiktas (3:0).

Během přípravy zaujali především Pedro Neto a Daniel Podence, no a budou to právě oni dva, kdo potáhnou Wolves směrem dopředu. Adama Traoré i Raúl Jiménez jsou totiž mimo hru kvůli zdravotním problémům.

Na absenci Mexičana už jsou z dřívějška fanoušci po hříchu zvyklí, o dost větším překvapením naproti tomu může být pohled na stopera Conora Coadyho zahřívajícího lavičku. Kapitán týmu se v přípravě musel sklonit před posilou z Burnley Nathanem Collinsem a nyní se spekuluje dokonce o jeho odchodu z klubu...

V úvodu článku jsme se otřeli o jméno trenéra Marcela Bielsy, jehož angažmá skončilo více méně kvůli neskutečné smůle s marodkou. A tohle bohužel Leedsu zůstalo i do úvodu té letošní. Je až k nevíře, že se přes léto či dříve stihli zranit Liam Cooper, Daniel James, Luke Ayling, Junior Firpo, Adam Forshaw, Stuart Dallas i zmíněný Luis Sinisterra. Alespoň že Patrick Bamford je fit. Zatím...
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Kristensen, Koch, Llorente, Struijk - Adams, Roca - Aaronson, Rodrigo, Harrison - Bamford
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Jonny, Collins, Kilman, Aït Nouri - Dendoncker, Neves, Moutinho - Gibbs-White, Podence, Neto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.47 - 3.07
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Nottingham Forest  (sobota 16:00)
Příchod saudských miliardářů do anglické Premier League vzbudil velkou kontroverzi. Ať už pro způsob, kterým vydělávají peníze, nebo pro způsob, jakým je budou chtít na trhu utrácet. Newcastle se však v žádném případě nestal novou Chelsea z roku 2003 nebo Manchesterem City o pět roků později. Magpies nakupují s rozmyslem a stejně tiše vzhlíží i k bojům o pohárovou Evropu.

Všechno pěkně postupně. Ono je taky v konkurenci silné šestky PL opravdu ambiciózní myslet na vklínění do jejího středu. Od šílené sezóny 2015/16 se to povedlo jen dvakrát Leicesteru a jednou West Hamu; a co si budeme podívat, v minulém ročníku se Newcastle poohlížel dokonce po prachobyčejné záchraně prvoligové příslušnosti.

Od té doby ale udělal obrovský pokrok. Eddie Howe prokázal, že dovede vést i větší klub než Bournemouth a na jaře vytvořil ze Strak skutečnou ligovou štiku. Ve druhé polovině sezóny získali víc bodů jen suverénní Liverpool a Manchester City. A z čeho úspěch plyne? Z inteligentního počínání na přestupovém poli a taktice, která kádru padne jako ulitá.

Burn, Wood, Trippier, a pak Pope a Botman. To nezní jako parta superhvězd, že? Vyčnívá snad jen šestý do party Bruno Guimaraes, jenž se ostatně po novém roce stal skutečným tahounem týmu. Pomohlo zatažení Joelintona do zálohy i setrvání jednoho z nejatraktivnějších fotbalistů Premier League Saint-Maximina, který sice postrádá kvalitu ve finální fázi, ale v té přechodové je jeden z nejlepších na světě.

Nebude to pro Nottingham zrovna nejsnazší návrat na elitní scénu. Forest je v Premier League poprvé od roku 1999 a dle sázkových kanceláří je hned kandidátem na květnový sešup zpátky. Už v přípravě nicméně svěřenci Stevea Coopera ukázali, že žádné ořezávátko ostatním hrát nechtějí.

Porazili bundesligovou Herthu, s Valencií při generálce uhráli remízu a pohyb na přestupovém poli se dá taky považovat za úspěšný. Vždyť Jesse Lingard patřil ve West Hamu k nejlepším hráčům celé ligy - a to mu zkrátka stačilo vystoupit ze stínu a dostat adekvátní časovou gáži. Mimořádně důležitým se může ukázat hostování gólmana Deana Hendersona, pro nějž platí navlas to samé.

Forest přivedl v létě celkem 12 hráčů, ale všechny je ještě využít nemůže - obránce z Bayernu Omar Richards je totiž zraněný. Chybět bude taky záložník Ryan Yates. Newcastle se bude muset obejít bez trojice Jonjo Shelvey, Federico Fernández, Jamal Lewis.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Schär, Botman, Targett - Willock, Bruno G., Joelinton - Almirón, Wilson, Saint-Maximin
Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Henderson - Worrall, S. Cook, McKenna - N. Williams, O'Brien, Colback, Toffolo - Lingard - B. Johnson, Awoniyi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.13 - 6.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Southampton FC  (sobota 16:00)
Tottenham Hotspur hostí v utkání prvního kola Premier League Southampton. Spurs si splnili cíl a v minulém ročníku skončili na čtvrtém místě, které jim zajistilo postup do Ligy mistrů. Saints měli na sestup náskok jen pěti bodů a určitě budu chtít letos skončit lépe než patnáctí.

Manažer Antonio Conte bude chtít v Tottenhamu určitě navázat na svou úspěšnou práci, díky které se jeho svěřenci nakonec kvalifikovali do milionářské soutěže, ačkoliv jim k tomu pomohla některá zaváhání Arsenalu. Italský stratég si s sebou přivedl i kondičního trenéra Giampiera Ventroneho, který získal mistrovské tituly s Juventusem a Guangzhou Evergrande, a jeho letní příprava nechala některé hráče sáhnout na dno svých sil.

"Kohouti" dokázali zajímavě posílit, přišli Richarlison, Yves Bissouma či Ivan Perišić. Spurs vyhráli šest z posledních sedmi domácích ligových klání nasázeli dvacet branek. Stoprocentní budou chtít být i na úvod nového sezony.

Saints loni dokázali obrat Tottenham v obou vzájemných duelech, což se povedlo jen třem dalším celkům. Celkově se však Southampton umístil počtvrté v řadě ve spodní polovině tabulky, což bude chtít letos určitě napravit. "Svatí" posilovali hlavně o mladé hráče, jako jsou třeba brankář Gavin Bazunu nebo útočník Sékou Mara. Saints ztratili v minulém ročníku nejvíce bodů ze všech týmů v zápasech, ve kterých vedli, a to 29. Díky tomu se ještě nakonec málem potýkali se záchranářskými problémy.

"Čeká nás na úvod hodně kvalitní prověrka, kterou se pokusíme zvládnout s co nejlepším výsledkem. Věřím, že pokud budou kluci přesně plnit mé pokyny a domluvenou taktiku, můžeme tu uspět úplně stejně jako na jaře. Posílili jsme o zajímavá jména, jsem hodně spokojený. Zásadní pro nás bude eliminovat Harryho Kanea, na kterém Tottenham hodně staví," prozradil manažer hostujícího týmu Ralph Hassenhütl.

Poslední vzájemný zápas Tottenhamu se Southamptonem skončil divokou výhrou Saints 3:2. Jejich branky si připsali Armando Broja, Mohamed Elyounoussi a Che Adams, za Spurs se trefil Son Heung-min a vlastní branku si dal Jan Bednarek.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Romero, Dier, Sanchez - Emerson, Bentancur, Hojbjerg, Perisic - Kulusevski, Kane, Son.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazunu - Kotchap, Bednarek, Salisu - Walker-Peters, Lavia, Perraud - Aribo, S. Armstrong - A. Armstrong.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.22 - 9.51
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Chelsea FC  (sobota 18:30)
V sobotu večer do sezóny vstoupí fotbalisté londýnské Chelsea, které čeká výlet na neoblíbenou půdu Evertonu. The Blues totiž v Goodison Parku nevyhráli od roku 2017, od té doby si na své konto připsali jen jednu remízu a hned čtyři porážky. Naposledy svěřenci Thomas Tuchela v Goodisonu zaváhali na konci dubna, když tehdy zachraňujícímu Evertonu podlehli díky brance Richarlisona 1:0. Letní přestupové období ale v ani jednom z klubů neproběhlo podle ideálního scénáře, průběh sobotního klání se dá tak jen těžko odhadovat.

Everton v průběhu léta opustil klíčový útočník Richarlison, který přestoupil do Tottenhamu, klub opustil po konci kontraktu také záložník Fabian Delph. Evertonu se zatím podařilo přivést jen dvě posily - z Burnley přišel po konci smlouvy Tarkowski, který posílí zadní řady celku, Toffees se zároveň podařilo ukořistit záložníka McNeila, za kterého tým Franka Lamparda zaplatil přes 20 miliónů liber. Celkově ale mezi fanoušky Evertonu panuje z letního počínání klubu na přestupovém poli spíše zklamání.

Před čtrnácti dny se Chelsea hrubě nevydařilo přátelské utkání s Arsenalem, kterému podlehla vysoko 4:0 a po kterém následovala tvrdá kritika z úst Thomase Tuchela. Německý stratég si mimo jiné stěžoval na nedostatek posil, Chelsea totiž svému manažerovi do té doby přivedla "jen" útočníka Sterlinga a obránce Koulibalyho. Od té doby se The Blues podařilo dotáhnout příchod obránce Cucurelly, který kvalitně vyřeší levou stranu obrany, zároveň se spekuluje o velkém zájmu o Wesleyho Fofanu a Frenkieho De Jonga. V minulém týdnu pak ještě Chelsea podepsala mladíka Carneyho Chukwuemeka, kterého přivedla z Aston Villy za poplatek 20 miliónů liber.

Evertonu bude v úvodním klání sezóny chybět zraněný klíčový útočník Calvert-Lewin, k dispozici nebude ani další hrot Salomon Rondón, který si odpykává trest za vyloučení z utkání proti Brentfordu. Mimo bude také ještě dlouholetá stálice v podobě Seamuse Colemana. V táboře hostí se otazník vznáší nad útočníky Wernerem a Brojou, kteří mají drobná zranění a o jejich účinkování se rozhodne až těsně před duelem.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Godfrey, Mina, Tarkowski - Patterson, Doucouré, Iwobi, Mykolenko - Gray, Alli, Gordon
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Thiago Silva, Koulibaly - James, Jorginho, Kanté, Chilwell - Sterling, Havertz, Mount
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.73 - 4.16 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Arsenal FC  (pátek 21:00)
Crystal Palace přivítá v duelu úvodního kola Premier League městského rivala Arsenal. Oba celky mají za sebou úspěšnou přípravu a budou chtít novou sezonu zahájit ve stejném duchu. "Kanonýři" navíc svého soka v minulé sezoně nedokázali porazit, a tak mu mají co vracet.

Eagles se v generálce na nový ročník utkali s francouzským Montpellierem, který porazili 4:2. Dvě branky si připsal Odsonne Édouard po jedné přidali Wilfried Zaha a Marc Guehi. Fanoušci Palace však budou po loňském dvanáctém místě s očekáváním vyhlížet letošní duely, zároveň budou věřit, že manažer Patrick Viera dovede své svěřence poprvé od sezony 2014/2015 do první poloviny tabulky. Eagles loni na domácí půdě dokázali Arsenal porazit 3:0, letos to však budou mít těžší o to, že Gunners se stále zlepšují, a navíc v létě dokázali kvalitně posílit.

Manažer Mikel Arteta totiž dokázal přivést hned dvě zajímavý jména z Manchesteru City, a to brazilského útočníka Gabriela Jesuse a Ukrajince Olexandra Zinčenka. Po pátém místu z loňska tak pro letošek zůstává cíl jasný - umístit se v nejlepší čtyřce a hrát Ligu mistrů. Tu si ovšem mohou "Kanonýři" vybojovat i výhrou v Evropské lize, což bude určitě také dílčím cílem. V posledním přípravném duelu Arsenal až překvapivě snadno porazil Sevillu 6:0. Hattrickem se blýskl Gabriel Jesus, o dva góly se postaral Bukayo Saka a jednu trefu zapsal Edward Nketiah.

"Když přivádíte top hráče z těch nejlepších klubů, očekávání jsou samozřejmě velká. Jenže role, kterou Gabby (Gabriel Jesus) bude mít u nás, je rozhodně odlišná od té, kterou měl v předchozím klubu. To chce určitý čas na adaptaci, jenže on to zvládl skvěle. Velmi nás všechny pozitivně překvapil. Nechceme odpovědnost však odpovědnost nechávat na něm, jsme jeden tým," uvedl na adresu nejzvučnější posily Arteta.

Poslední vzájemný duel Crystal Palace s Arsenalem se odehrál na začátku dubna a Eagles překvapivě vyhráli 3:0. Trefili se Jean-Philippe Mateta, Jordan Ayew a Wilfried Zaha.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guess, Mitchell - Eze, Doucoure, Schlupp - Ayew, Edouard, Zaha.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Saliba, Magalhaes, Zinchenko - Odegaard, Partey, Xhaka - Saka, Jesus, Martinelli.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.66 - 3.65 - 1.86
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC00000:00
 Crystal Palace00000:00
 Nottingham Forest00000:00
 Leeds United00000:00
 Brighton & Hove Albion00000:00
 AFC Bournemouth00000:00
 Wolverhampton Wanderers00000:00
 Southampton FC00000:00
 Leicester City00000:00
 West Ham United00000:00
 Aston Villa00000:00
 Tottenham Hotspur00000:00
 Newcastle United00000:00
 Manchester United00000:00
 Manchester City00000:00
 Liverpool FC00000:00
 Fulham FC00000:00
 Everton FC00000:00
 Chelsea FC00000:00
 Brentford FC00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2107)

Přidat komentář
Registrujisejenproto

1. pro sestup Evertonu, Spurs a United

Reagovat
ashburtongrove

V konkurenci letosnich novacku bude mit i Everton co delat aby spadl

Reagovat
smazaný uživatel

1:5

Reagovat
VasAFC

1. Liverpool

2. City

3. Arsenal

4. Spurs

5. Chelsea

6. United

7. Newcastle

8. West ham

Reagovat
Gedofrey

1. Liverpool

2. City

3. Tottenham

4. Arsenal

5. Chelsea

6. Newcastle

7. United

8. Leicester

Reagovat
RadekVonCZE

1. Liverpool

2. Tottenham

3. City

4. Arsenal

5. Chelsea

6. United

Reagovat
oli9

Titul pro LFC

Reagovat
avicii

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Fakt

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Malresi

Reagovat
redyyz

Reagovat
pingla

Reagovat
Ranoth

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Benzema

Reagovat
JFT97

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
eder

Reagovat
stiflerovamama

FANTA O PRACHY: Miguel prišli prachy ?

Reagovat
Miguel19

Ne, poslal si to správně?

Reagovat
stiflerovamama

Môžem ti poslať screenshot s odoslaním platby keď tak

Reagovat
Miguel19

Pošli do zprávy

Reagovat
stiflerovamama

do správy to nejde, daj mail

Reagovat
tuny

Kde jsou ti spameři s Fantasy, když člověk konečně postavil tým? Linky hromadně sem prosím

Reagovat
VasAFC

Já se snažím sehnat link už několik dní a nic. Asi všude plno.

Reagovat
VTID94

Tak a je to tu! Vychutnajme si ďalší ročník najlepšej ligy sveta. Dúfam že nás čaká zaujímavá sezóna plna prekvapení. A osobne som rád že ani tento rok neuvidím Second city derby

Reagovat
Miguel19

Poslední šance přihlásit se do Fantasy PL o prachy. Pokud máš ještě zájem, napiš zprávu, domluvíme se..

***** FANTA PL O PRACHY *****

Opět si zpestříme nejlepší ligu světa a rozdáme si to o nějaký ten peníz v oficiální fantasy Premier League. Jedná se již o V. ročník.

Stejně jako loni, tak i letos je startovné 1 200 Kč.

______________________________________________________________________

Pokud se chceš zúčastnit, tak vstupné ve výši 1 200 Kč zašli na účet číslo:

!!!!! 293317019 / 0300 !!!!! CZ0603000000000293317019 !!!!!

Do popisu transakce uveď název týmu ve fantasy a tvoji přezdívku na EF!!!!!

Po obdržení platby zašlu kód se vstupem do ligy.

Diskuze k fantasy:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/united-jen-do-predkola-28304/

Reagovat
Nikikrew

Takze pani (a damy ak tu nejake su) nova sezona, nova tipovacka

1. Majster

2. Vicemajster

3. TOP4

4. Najlepsi Strelec

5. Najviac assistencii

6. Najlepsi trener

7. POTY

8. Premier League Young Player of the Season

9. Najviac clean sheets

10. Prvy vyhodeny trener

11. Zostupujuci

12. Postupujuci do PL 23/24

Ak som nieco zabudol, doplnte ma pls

Reagovat
Nikikrew

1. Liverpool

2. City

3. Liverpool, City, Chelsea, Arsenal

4. Salah

5. De Bruyne

6. Klopp

7. Salah

8. Saka

9. Ederson

10. Marco Silva

11. Fulham, Bournemonth, Leeds

12. Burnley, Norwich, WBA

Reagovat
oli9

Pod tohle se podepisuju akorát místo Leedsu spadne Brighton

Reagovat
Busby babes

Brighton?

Reagovat
Nikikrew

to si vazne myslis?

Reagovat
oli9

Proč by ne. Je to můj tip ne nějaká analýza. To že se jim povedla jedna sezóna... Předtím

15, 17,15,16 místa

Reagovat
Nikikrew

v pohode len Brighton uz 3 roky dokazuje ze hraju kvalitny futbal preto som prekvapeny

Reagovat
iamek

1. Liverpool

2. City

3. Liverpool, City, Arsenal, Spurs

4. Salah

5. De Bruyne

6. Conte

7. Salah

8. Saka

9. Ederson

10. Lampard

11. Nottingham, Bournemouth, Fulham

12. Boro, Norwich, WBA

Reagovat
iamek

Oprava- City mistr a Pool vicemistr

Reagovat
oli9

To už nezachránís

Reagovat
ashburtongrove

1. Man City

2. Liverpool

3. City, Liverpool, Spu*s, Arsenal

4. Kane

5. De Bruyne

6. Guardiola

7. De Bruyne

8. Saka

9. Ramsdale

10. Parker

11. Nottingham, Bournemouth, Fulham

12. Watford, West Brom, Middlesbrough

Reagovat
mr.Silver

1. Liverpool

2. City

3. Liverpool, City, Arsenal, Spurs

4. Salah/Kane

5. Odegaard

6. Klopp

7. Salah

8. Martinelli

9. Emerson

10. Lampard

11. Nottingham, Fulham, Brentford

12. Bournemouth, Norwich, Blackburn

Reagovat
mr.Silver

Ty dva poslední jsem nějak dojebal

Reagovat
Mastný Chobot

1. City

2. Tottenham

3. City, Tottenham, Liverpool, Arsenal

4. Son

5. TAA

6. Howe

7. de Bruyne

8. Martinelli

9. Lloris

10. Lampard

11. Brentford, Bournemouth, Nottingham

12. nesledujem, tak len strelím: Watford, Burnley, Blackburn

Reagovat
Nikikrew

opat Spurs?

Reagovat
Hlahart

1. City

2. Tottenham

3. City, Tottneham, Liverpool, Chelsea

4. Kane

5. Son

6. Conte

7. Son

8. Může Sancho? Pokud ne, tak Saka

9. Ederson

10. Lampard

11. Bournemouth, Fulham, Nottingham

12. dunno

Reagovat
Mastný Chobot

we are same, but different

Reagovat
Hlahart

heh, a to jsem měl i některý indiviuální tipy stejný jako ty a nakonec je přepsal (třeba Sona pod 4., akorát jsem si říkal, že Kane mu nenechá penalty )

Reagovat
MCFC_8

1. City

2. Liverpool

3. City, Liverpool, Tottenham, Arsenal

4. Kane

5. KDB

6. Conte

7. Kane

8. Saka

9. Ederson

10. Lampard

11. Bournemouth, Leeds, Brentford

12. Burnley, Boro, Blackburn

Reagovat
Gedofrey

1. Liverpool

2. City

3. Live, City, Spurs, Arsenal

4. Salah

5. De Bruyne

6. Klopp

7. Salah

8. Saka

9. Ederson

10. Lampard

11. Brentford, Fulham, Bournemouth

12. Burnley, Norwich, Watford

Reagovat
blade115

1. Man City

2. Tottenham

3. Man City, Tottenham, Liverpool, Arsenal

4. Kane

5. KdB

6. Conte

7. Son

8. Gallagher

9. Mendy

10. Lampard

11. Everton, Leeds, Nottingham

12. Norwich, Huddersfield, Middlesbrough

Reagovat
Malresi

1. Liverpool

2. City

3. Liverpool, City, Arsenal, Tottenham

4. Haaland

5. KDB

6. Klopp

7. Salah

8. Saka

9. Alisson

10. Lampard

11. Fulham, Bournemouth, Nottingham

12. Norwich, WBA, Watford

Reagovat
Salfovic

1. City

2. Pool

3. City, Pool, Tottenham, Newcastle United

4. Haland.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

1. Liverpool

2. City

3. Liverpool, City, Spurs, Arsenal

4. Gabriel Jesus

5. Alexander-Arnold T.

6. Klopp

7. Alexander-Arnold T.

8. Carvalho Fabio

9. Alisson

10. Parker

11. Bournemouth, Fulham, Brentford

12. Watford, WBA, Norwich

Reagovat
John Obi Mikel

Sice to chvílema v přípravě vypadalo, že budeme rádi za TOP4, ale je třeba být optimistou

1. Chelsea

2. Manchester City

3. Chelsea, Manchester City, Liverpool, Tottenham

4. Haaland

5. James

6. Tuchel

7. Mount

8. Gordon

9. Mendy a Ederson stejně

10. Gerrard

11. Leeds, Brentford, Nottingham

12. Middlesbrough, Norwich, Sheffield United

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Rybinho85

1. Liverpool

2. City

3. Liverpool, City, Spurs, Arsenal

4. Son

5. De bruyne

6. Klopp

7. Salah

8. Saka

9. Alisson

10. Lampard

11. Bournemouth, Fulham, Everton

12. Blackburn, Watford, Norwich

Reagovat
Busby babes

Takze jako kazdej rok:

1. Manchester United

2. Manchester City

3. Liverpool, Arsenal

4. Rashford

5. Bruno

6. ETH

7. Bruno

8. Garnacho

9. DDG

10. Lampard

11. Forrest, Soton, Fulham

12. Watford, Burnley, Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

deluded jako každej rok

Reagovat
Busby babes

Reagovat
BaggioRoberto

Chápu, ale kdy naposledy jsi tomu věřil? Upřímně.

Reagovat
Busby babes

o tom to neni. tradice je tradice, davam to stejne uz asi 15 let.

Reagovat
Busby babes

naposledy? loni. skoncili jsme druzi, meli super prestupak... a slo to do kytek. Jako ne ze bych si myslel, ze jsme favoriti, ale ze se zapojime do boju o titul a pak se uvidi... nevyslo to spektakularne.

Reagovat
vrabejka

1. Liverpool FC

2. Man City

3. Liverpool FC,.Man City, Spurs, Arsenal

4. Salah

5.Salah

6. Conte

7. Salah

8. Fabio Carvalho

9. Liverpool

10. Tuchel

Reagovat
smazaný uživatel

1. Liverpool

2. Man City

3. Liverpool, Man City, Arsenal, Spurs

4. Salah

5. TAA

6. Cooper

7. Salah

8. Saka

9. Alisson

10. Lampard

11. Bournemouth, Everton, Fulham

12. Burnley, Norwich, Watford

Reagovat
martin.b

1. Liverpool

2. Man City

3. L'pool, MC, Arsenal, Chelsea

4. Salah

5. TAA

6. Steve Cooper

7. Salah

8. Saka

9. Alisson

10. Marco Silva (Lampard druhý)

11. Fulham (na 1000%), Bournemouth, Everton/Leeds

12. Watford, Burnley, M'borough

13. Flop of the year = Haaland

Reagovat
hribco

1. City

2. Liverpool

3. City, Liverpool, 3. Chelsea, 4. West Ham

4. Scamacca

5. De Bruyne

6. Moyes

7. De Bruyne

8. Scamacca

9. Ederson

10. Conte

11. Nottingham, Fulham, Leeds

12. Millwal, Blackburn, Sunderland

Reagovat
HL-#11

1. Tottenham

2. Liverpool

3. Tottenham, Liverpool, Arsenal, Manchester City

4. Son

5. TAA

6. Conte

7. Son

8. Saka

9. Lloris

10. Tuchel

11. Brentford, Bournemouth, Leeds

Reagovat
mul

1. Liverpool

2. City

3. Liverpool, City, Arsenal, Spurs,

4. Son

5. Kane

6. Klopp

7. Salah

8. Alvarez

9. Alisson

10. Lampard

11. Brentford, Forrest, Leeds

12. Norwich, Boro, WBA

Reagovat
smazaný uživatel

1. Manchester City

2. Liverpool

3. Manchester City, Liverpool, Arsenal, Chelsea

4. Haaland

5. De Bruyne

6. Guardiola

7. Haaland

8. Saka

9. Ederson

10. Lampard

11. Southampton, Bournemouth, Fulham

12. Norwich, Watford, West Bromwich

Reagovat
JessePinkman

1. Liverpool

2. City

3. Liverpool, City, Tottenham, Arsenal

4. Salah

5. TAA

6. Klopp

7. Salah

8. Saka

9. Alisson

10. Lampard

11. Bournemouth, Fulham, Everton

12. Burnley, Watford, Blackburn

Reagovat
tweek

1. Liverpool

2. City

3. Liverpool, City, Arsenal, Chelsea

4. Haland

5. De Bruyne

6. Klopp

7. Haland

8. Haland

9. Ramsdale

10. Conte

11. Leeds, Fulham, Bournmouth

12.Watford, Norwich, Burnley

Reagovat
havrys99

1. City

2. Liverpool

3. City, Liverpool, Spurs, Arsenal

4. Haaland

5. de Bruyne

6. Guardiola

7. Haaland

8. Martinelli

9. Alisson

10. Bruno Lage

11. Bournemouth, Leeds, Southampton

12. Burnley, Watford, Hull

Reagovat
Trand

1. City

2. Liverpool

3. City, Liverpool, Tottenham, Chelsea

4. Kane

5. KdB

6. Conte

7. Haaland

8. Saka

9. Ederson

10. Prvy vyhodeny trener

11. Bournemouth, Southampton, Fulham

12. Watford, Sheffield United, Cardiff

Reagovat
Trand

Jo sorry, 10 měla být Lampard

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Ligter

1. Liverpool

2. Manchester City

3. Liverpool, City, Tottenham, Arsenal

4. Salah

5. de Bruyne

6. Conte

7. de Bruyne

8. Saka

9. de Gea

10. Frank Lampard

11. Leeds, Fulham, Brentford

12. Burnley, West Brom, Huddersfield

Reagovat
r.mrazik

1. City

2. Liverpool

3. City, Liver, Slepice, Chelsea

4. Kane

5. De Bruyne

6. Conte

7. Kane

8. Haaland

9. Allison

10. Lampard

11. Forrest.Fulham,Everton

12. uplne jeno

Reagovat
Mates_Matesović

1. Spurs

2. City

3. Spurs, City, Liverpool, Chelsea

4. Kane

5. De Bruyne

6. Conte

7. Kane

8. Haaland

9. Ederson

10. Silva

11. Fulham, B’mouth, Everton

12. Watford, Norwich, Milwall

Reagovat
Herry31

1. Man C

2. Spurs

3. Man C, Spurs, Newcastle, Man U

4. Son

5. Kane

6. Howe

7. Kane

8. Haaland

9. Ederson

10. Tuchel

11. Fulham, Leeds, Leicester

12. Blackpool, Burnley, Preston

Reagovat
Eichel

1. Liverpool

2. City

3. Lfc, City, Arsenal , Spurs

4. Salah

5. Kane

6. Klopp

7. Salah

8. Saka

9. Ederson

10. Marco Silva

11. Fulham, Bournemouth, Leeds

12. Watford, Blackburn, Boro

Reagovat
tuny

1. Spurs

2. City

3. Spurs, City, Liverpool, Arsenal

4. Kane

5. KdB

6. Conte

7. Kane

8. Saka

9. Lloris

10. Lampard

11. Fulham, Forest, Bournemouth

12. Boro, Norwich, WBA

Reagovat
ManUnited

City

Chelsea

City, Chelsea, Liverpool, United

Haaland

Bruno

Pep

Foden

Gallagher

Ederson

Lampard

Brentford, Fulham, Leeds

Wigan, Blackburn, Cardiff

Reagovat
Nizzie

1. City

2. Pool

3. City, Pool, Arsenal, Chelsea

4. Haaland

5. De Bruyne

6. Arteta

7. Haaland

8. Saka

9. Ederson

10. Conte

11. Fulham, Forrest a Leeds

12. Blackburn, Norwich a Hull

Reagovat
Thab

1. Liverpool

2. City

3. Liverpool, City, Arsenal, Spurs

4. Haaland

5. TAA

6. Arteta

7. De Bruyne

8. Saka

9. Ederson

10. Fulham, Everton, Forest

11. Frankie

12. Norwich, Boro, Huddersfield

Reagovat
eleven11

1.Arsenal

2.FOChelseaFC

3.ARS,CHE,LIV,TOT

4.Salah

5.De Bruyne

6.Arteta

7.Salah

8.Haaland

9.Ederson

10.Klopp

11.3xB

14.Coventry,Sheffield,Sunderland

.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Man City

2. Arsenal

3. Man City, Arsenal, Liverpool, Chelsea

4. Haaland

5. Kevin De Bruyne

6. Pep Guardiola

7. Kevin De Bruyne

8. Saka

9. Ederson

10. Conte

11. Everton, Wolverhampton, Brighton

12. Burnley FC, Birmingham City, Millwall FC

Reagovat
Swarley

1. MU

2. City

3. MU, City, Liverpool, Spurs

4. Haaland

5. Sancho

6. Hag

7. Bruno

8. Haaland

9. Ederson

10. Arteta

11. Bournemouth, Brentford, Fulham

12. Norwich, WBA, Watford

Reagovat
Busby babes

nezklamal.

Reagovat
RKBoy

1. Liverpool

2. Tottenham

3. Chelsea, Man City

4. Salah

5. James

6. Klopp

7. Salah

8. James

9. Allison

10. neviem

11. Leeds, Fulham, Bourmemonth

12. neviem

Reagovat
SpecialOne

1. Majster - Tottenham

2. Vicemajster - Liverpool

3. TOP4 - T, L, City, Chelsea

4. Najlepsi Strelec - Son

5. Najviac assistencii - TAA

6. Najlepsi trener - Conte

7. POTY - Son

8. Premier League Young Player of the Season - Haaland

9. Najviac clean sheets - Allison

10. Prvy vyhodeny trener - Hasenhüttl

11. Zostupujuci - Brentford, Bournemouth, Southampton

12. Postupujuci do PL 23/24 - Burnley, Watford, Hull

Reagovat
chicuita

1. City

2. LFC

3. City, LFC, Spurs, Arsenal

4. H. Kane

5. TAA

6. Guardiola

7. Salah

8. Saka

9. Alisson

10. Lampard

11. Everton, Bournemouth, Fulham

12. Norwitch, WBA, Middlesbrough

Reagovat
Kinky7

1. MC

2. Livepool

3. MC, Live, Arsenal, Spurs

4. Kane

5. Salah

6. Klopp

7. KDB

8. Saka

9. Ederson

10. Silva

11. Wolves, Leeds, Bournemouth

12. Burnley, Norwich, Blackburn

Reagovat
smazaný uživatel

1. City

2. Spurs

3. City, Spurs, Liverpool, Chelsea

4. Kane

5. KDB

6. Conte

7. Kane

8. Foden (zase)

9. Ederson

10. Lampard

11. B'mouth, Fulham, Everton

12. Burnley, Norwich, Sunderland

Reagovat
PP

1. City

2. Liverpool

3. City, Liverpool, Spurs, Arsenal

4. Haaland

5. De Bruyne

6. Pepek

7. Salah

8. Saka

9. Allison

10. Jesse March z Leedsu

11. Bournemonth, Leeds, Notts

12. Burnley, Norwich, WBA

Reagovat
Kundus

1. Liverpool

2. Arsenal

3. Liverpool, Arsenal, City, Chelsea

4. Kane

5. Mount

6. Klopp

7. Van Dijk

8. Saka

9. Allison

10. Hasenhüttl

11. Nottingham Forest, Brentford, Leeds

12. Burnley. Blackburn, M'borough

Reagovat
smazaný uživatel

1. Arsenal

2. City

3. Arsenal, city, liverpool, chelsea, Tottenham, united, brighton, everton

4. Salah

5. KDB

6. Hitleta

7. Odegaard

8. Saka (jestli se tam počítá, pokud ne, tak někdo z arsenalu)

9. Ederson

10. Nevím třeba gerrard

11. Newcastle, leeds, forest

12. Neznám

Reagovat
Hafna

1. Liverpool

2. Man City

3. LFC, ManCity, Arsenal, Tottenham

4. Salah

5. TAA

6. Klopp

7. Salah

8. Haland

9. Alisson

10. Lampard

11. Nottingham, Southampton, Brentford

12. Middlesbrough, Watford, Sheffield

Reagovat
LyEX

1. City

2. LFC

3. City, LFC, TT, Arsenal

4. Salah

5. KdB

6. Guardiola

7. KdB

8. Saka

9. Ederson

10. Lampard

11. Fulham, Brentford, Leeds

12. Watford, Hull, Norwich

Reagovat
Chittak_LFC

1. Liverpool

2. City

3. LFC, MC, Spurs, Chelsea

4.Nunez

5.Luiz Diaz

6.Klopp

7.Nunez

8.Saka

9.Ederson

10.Lampard

11.Nottingham, Everton. Fulham

12.Burnley, Watford, Blackburn

Reagovat
vodka

1.-3.- LFC, city, Spurs, MU

4. Son

5. Kane

6. Klopp

7. Son

8. Sancho

9. Lloris

10. Parker

11. Bournemouth, nottingham, Brentford

12. Watford, Norwich, Blackburn, ale nemám tucha

Reagovat
BaggioRoberto

1.City

2.Chelsea

3. City, Chelsea, Pool, Tot&ham

4. Haaland

5. DeBruyne

6. Pep

7. DeBruyne

8. Z Arsenalu

9. Ederson

10. Lampard

11. Forrest, Brentford, Fulham

Reagovat
O.Giroud

1. ManCity

2. LFC

3. ManCity, LFC, Chelsea, Arsenal

4. Sonik

5. De Bruyne

6. Guardiola

7. De Bruyne

8. Saka

9. Mendy

10. Lamprad

11. Fulham, Bournemouth, Everton

12. Norwich, Huddersfield, Watford

Reagovat
Čivrss

1. City

2. Liverpool

3. City, Live, Arsenal, Chelsea

4. Haaland

5. Odegaard

6. Guardiola

7. Haaland

8. Martinelli

9. Ederson

10. Steve Cooper

11. Forest, Bournemouth, Brentford

12. Norwich, Middlesbrough, Cardiff

Reagovat
Zaschrona

1. Tottenham

2. Man City

3. Tottenham, Man City, Liverpool, Arsenal

4. Kane

5. Kulusevski

6. Conte

7. Kane

8. Kulusevski

9. Ederson

10. Tuchel

11. Bournemouth, Southampton, Wolves

12. Watford, Norwich, Sheffield Utd

Reagovat
smazaný uživatel

1 -3 . arsenal, spurs, liverpool, city

4. kane

5. kdb

6. arteta

7. saka

8. saliba

9. ramsdale

10. lampard

11. bournemouth, forest, everton

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool

Manchester City

Liverpool, Manchester City, Tottenham Hotspur, Chelsea

Mohammed Salah

Trent Alexander-Arnold

Jürgen Klopp

Mohammed Salah

Erling Haaland

Alisson Becker

Marco Silva

Nottingham Forest, Fulham, Bournemouth

Watford, Burnley, Sheffield United

Reagovat
Spejbl

1. City

2. Liverpool

3. City, Liverpool, Arsenal, United

4. Kane

5. KdB

6. Pepek

7. KdB

8. Saka

9. Ederson

10. Marco Silva

11. Everton, Fulham, Bournemouth

12. Burnley, Watford, Sunderland

Reagovat
Seydou Doumbia

chybí ti tam nejdůležitější - kdo první skončí v base, tipuju deži aliho

Reagovat
andkoo

1. City

2. Liverpool

3. Spurs, Chelsea

4. Kane

5. KDB

6. Conte

7. Kane

8. Alvarez

9. Alison

10. Lampard

11. Bournemouth, Fulham, Nottingham

12. To je mi jedno

Reagovat
LFC & STEVEN 8

1. Majster - Liverpool

2. Vicemajster – Man. City

3. TOP4 – Liverpool, Man.City, Arsenal, Tottenham

4. Najlepsi Strelec – Salah - 23

5. Najviac assistencii – De Bruyne - 16

6. Najlepsi trenér - Klopp

7. POTY - Salah

8. Premier League Young Player of the Season - Alvarez

9. Najviac clean sheets – Ederson - 20

10. Prvy vyhodeny trenér – Scott Parker

11. Zostupujuci – Bournemouth, Fulham, Brentford

Reagovat
JFT97

1. LFC

2. City

3. LFC, City, Spurs, Arsenal

4. Salah

5. TAA

6. Klopp

7. Salah

8. Fabio Carvalho

9. Alisson

10. Tuchel

11. Brendford, Bournemouth, Fulham

12. Norwich, Burnley, WBA

Reagovat
mimi_united

1. City

2. United

3. City, United, Chelsea, Tottenham

4. Halland

5. Bruno Fernandes

6. Guardiola

7. Halland

8. Elanga

9. DDG

10. Lampard

11. Bournemouth, Southampton, Nottingham

12.

Reagovat
Talker

1. Liverpool

2. Chelsea

3. City, Tottenham

4. Salah

5. KdB

6. Klopp

7. Salah

8. Saka

9. Mendy

10. Gerard

11. Fulham, Bournemouth, Nottingham

12. Norwich, WBA, Watford

Reagovat
Lorcan

1. Liverpool

2. Arsenal

3. Liverpool, Arsenal, City, Tottenham

4. Gabriel Jesus

5. Kevin de Bruyne

6. Arteta

7. Son

8. Saka

9. Ederson

10. ten Hag

11. Nottingham. Southampton, Aston Villa

12. Sheffield, Blackburn, Watford

P.S Ano, fandím Arsenalu a nestydím se za to

Reagovat
aragorn

1. Liverpool

2. City

3. Spurs, Chelsea

4. Kane

5. TAA

6. Klopp

7. Salah

8. Saka

9. Ederson

10. Frank

11. Brentford, Bournemouth, Nottingam

12. Norwich, WBA, Watford

Reagovat
Miguel19

Skylink na měsíc zaplacen, můžeme začít!!!

Reagovat
Fakt

za necelé 2 stovky si myslím dobrá cena. Snad to za měsíc nezdraží.

Reagovat
Mastný Chobot

to je možné sledovať cez prehliadač, hej? Aj na mobile?

Reagovat
Miguel19

Ano.

Reagovat
Mastný Chobot

do toho asi pôjdem aj ja teda

Reagovat
nani92

Ale nemaj nároky na obrazovú kvalitu

Reagovat
Coutinho10

na mobilu nicmene mam problem, s prehravanim, objevuje se vzdy po nejake dobe: Obsah nelze přehrát a musim znova

Reagovat
Dawon

sice skoda te kvality, ale zas je to fakt za hubicku no

Reagovat
poz3n

S kvalitou je to jak? Budou ty kanály alespoň v HD?

Reagovat
Dawon

v HD jo no, ale to je max...jako neni to zadna katastrofa, ale uz by asi v dnesni dobe clovek cekal to full HD ale zas jak rikam, je to fakt hrozne levne no

Reagovat
fff

Inak ako ma fungovat to, ze chcu davat viac zapasov naraz? Maju iba jeden kanal, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Mají Canal+ Sport až Canal+ Sport 7.

Reagovat
fff

Uf .... to je hodne futbalu teoreticky .

Reagovat
Mastný Chobot

Canal+ Sport 2 ponúkne po prvýkrát kombinovaný prenos zo zápasov.

„Pre diváka sa tak naskytne zrýchlený pohľad na to čo sa deje na zelených trávnikoch počas súbežne hraných zápasov. V praxi to bude znamenať, že réžia ponúkne paralelne vysielanie viacerých futbalových zápasov naraz, podľa toho ako sa bude vyvíjať hra počas zápasu,“ vysvetlil Telekom.

Reagovat
fff

Hm pozeram, ze Telekom ma na Magiu v ponuke iba Canal +Sport HD, nie Sport 2. Takze na Magiu toto asi nebudem mat teoreticky.

Reagovat
VTID94

Ja mam na Magiu oba a HD

Reagovat
fff

Hmmmm, ok to neznie zle. Asi idem do toho Magia.

Som cakal, ci si dat Skylink za 7,5 alebo dat tete a strykovi 6, aby si upgradli svoje Magio a dali mi prihlasovacie udaje na Magio Go .

Reagovat
VTID94

A nechápem ten hate na kvalitu obrazu. Už som to pisal pod iný článok. Podľa mňa na porovnateľné z premier sportom

Reagovat
Coutinho10

vcerejsek o 100% lepsi nez to vypadalo u sestrihu golu z lonsky sezony ze ctvrtka 18:00....byl jsem spokojenej

Reagovat
J0EL

Vcera som tam volal a objednaval to rovno Magio bude vysielat na 6tich Canal + kanaloch resp. na tolkych kolko bude v dany den v rovnaky cas zapasov. No brainer

Reagovat
fff

Uf tak to idem volat strykovi .

Reagovat
J0EL

Btw. ked Telekom ohlasil navysovanie cien prvykrat niekedy zaciatkom roka, tak som presiel od nich k Orangu (lebo mali prava tiez uz na vsetky ligy vratane LM a s pausalom som mal aj dalsie zlavy), teraz Orange ohlasil navysovanie (uz druhe za 5 mesiacov) a tak sa znova dal menit operatora bez pokuty.

Zo strategickeho hladiska toto nacasovanie neskutocne dojebali a asi si nespocitali, ze prave v tom obdobi budu ludia cakat za info, kto dostane prava na PL

Reagovat
Kovi81

ja to v Magio Go este nemam

Reagovat
ZJEV

Jde to na více zařízení?

Reagovat
Miguel19

4

Reagovat
Dawon

Pisou sice 4, ale je u toho hvezdicka a dole malym pismem, ze Canal+ Sport jde pouze na 2 zarizeni naraz

Reagovat
Miguel19

Ajo, malý písmo nečtu

Reagovat
VasAFC

To bych zvažoval začít, mohl by ses v životě dostat do problémů

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Nizzie

Na měsíc jsem do toho šel taky, a podle kvality se i kvůli F1 poté rozhodnu, jestli pokračovat, či nikoliv.

Reagovat
poz3n

A spustím to přes nějakou appku na chytrý televizi? Nebo musím čistě přes prohlížeč a případně zrcadlit z tabletu/mobilu? Díky

Reagovat
Sales

Ano Skylink live tv

Reagovat
poz3n

Reagovat
Soumin

Jde prosím sledovat Canal+ na dvou zařízeních současně? Když mám balíček za 189,- ?

Reagovat
Coutinho10

zrusit se da vzdycky, pokud ho O2TV vyjedna

Reagovat
Mastný Chobot

Bolo by fajn začať s 3 bodmi, nech sa nám to nepojebe hneď v prvom kole, aj keď CP vonku je dosť ťažký štart do ligy. Vieira hovoril, že prípravu nemali bohvieakú, tak snáď to ešte nedobehli.

Zostava je asi viac-menej jasná, keď Tomiyasu, Tierney, ESR a Vieira nie sú 100% fit:

Rams - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Xhaka, Partey - Martinelli, Ode, Saka - Jesus

Základ dobrý, ale na oživenie tam nemáme nič moc. Ak by sa nám podarilo viesť, tak by som z lavičky rád videl Nelsona a/alebo Marquinhosa.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Csaplárova past

Jsem zvědavý, co Chelsea předvede na přestupáku ještě. Fofana, Auba, CR7 znovu ve hře ...

Je lepší Fofana nebo Koundé ?

Reagovat
Remt

Kolik toho Dodána vlastně v lize předvedl že za něj nabízí tolik? Vypadal dobře a pak se na dlouhou dobu zranil ne?

Reagovat
Remt

*fofana

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Remt

?

Reagovat
Nizzie

Jako že "Dodána" je dobrej.

Reagovat
blade115

Koundé k nám nechtěl, takže Fofana.

Reagovat
Jkb

S míčem Koundé bez míče je to vyrovnanější, Fofana je vyšší ,190 cm, fyzicky bude asi taky silnější, je zvyknutý na ligu, jazyk, kulturu, problém je, že má za sebou velké zranění.

Jinak s míčem si taky celkem rozumí, ale Koundé je v tomhle na té elitní úrovni, Fofana se tam možná časem dostane, pořád je mu 21 let, což je na stopera opravdu málo.

Aubu si vemte, dejte mu pořádnou smlouvu na víc let, prosím.

Reagovat
Nikikrew

Vcera po pozreti prvych 3 epizod All or Nothing troska Nostalgia z minuleho roka. Prvy zapas vonku v Piatok, presne ako dnes.

Ten tim je samozrejme kvalitativne uplne niekde inde ale CP na nas vedia a doma su docela silny. Ocakavam tesny a opatrny zapas ale verim ze o ten gol predsa len vyhrame. Zostava je jasna.

Kazdopadne Arteta najvacsi spender minulej sezony, zatial tejto sezony....tu uz nie su ziadne vyhovorky. Dostal vsetko co chcel a fanusikovia logicky ocakavaju vysledky a ucast v LM buducu sezonu, vsetko ine bude sklamanie a mali by sa vyvodit dosledky ale to sme zatial velmi daleko

COYG!!!

Reagovat
tweek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Salfovic

Skylink: Nemáte od něj někdo satelit? Jestli jo, tak budete mít přímo v tv více kanálů, kde poběží různé zápasy, a nebo jen jeden hlavní a to ostatní si budete muset pouštět přes net?

Reagovat
Neutron

Mam dva kanaly, canal + sport a teda dvojku, zvysne by som musel cez net.

Reagovat
madridcan

Tak držim palce United, snaď to dáte. Rozjebaná sezóna ohľadom MS bude nahrávať prekvapivým titulom ako Manchester United, As Rím a Barcelona...tak nech to prvým dvom klapne, tretí už nebude existovať

Reagovat
Busby babes

Zajimavej zapas na uvod. Trochu mozna tricky, zapas co by Arsenal mel vyhrat, ale CP je nevyzpytatelnej tym, navic doma. Na druhou stranu meli hoooodne slozitou pripravu a Arsenal vybornou, sebevedomi by meli mit.

Reagovat
hona.kub

Azpilicueta podepsal novou smlouvu na 2 roky

Reagovat
oli9

Tvle člověk vždycky čeká na čem ta PL bude... Pořád nějaké nové stanice..... Ať udělají nějakou pořádnou silnou která bude met fotbalové ligy, lidi záruku například že se to každé 2 roky nebude točit a měnit a klidně si za to lidi připlatí

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
iamek

Letos už to kašlu a nebudu si to pořizovat. Nebaví mě to každý rok řešit

Reagovat
Swarley

Ja uz na to seru delsi dobu, ale dobra haluz, Skylink zrovna uz delsi dobu mam

Reagovat
iamek

V jednom pokoji mám O2 a v druhém Digi a třetí do party se mi pořizovat nechce. Za rok to stejně bude mít zase někdo jiný a pořád dokola. Dneska jsem volal na O2 a prý pořád jednají a šance, že jednání budou úspěšná jsou prý docela velké. Na Digi mi zase řekli ( minuly týden ), že to moc dobre nevypadá ( hlavně, že na Slovensku vysílat budou ).

Reagovat
Swarley

vsak nepocitam, ze to bude dyl jak na rok a naprosto chapu, kazdy roku resit neco jineho, to bych se vysral...

Reagovat
VTID94

Skylink to ma mat na 3 roky

Reagovat
Fernando_Torres

Já očekávám, že Skylink si ještě týden dva podrží exkluzivitu, ať naláká co nejvíce lidí na předplatný a pak to tomu o2 pustí

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je PL zpět!!! Letošní meta je TOP4 + alespoň 1 pohár

Reagovat
vrabejka

Bude hrát Perisic základ?

Reagovat
Herry31

Nejspíš se budou hodně točit se Sessegnonem, který tam jaro hrál velmi dobře, navíc je 5 střídání, takže počítám, že kraje obran/záloh bude první volba kolem 60.minuty. Nevím, jak moc je sžitý s týmem a systémem, který chce Conte hrát (i když Perisice zná). Já osobně spíš věřím, že ze začátku sezóny bude hrát Sess.

Reagovat
mistr129

Mám na Skylinku ten nižší balíček Multi kvůli F1 a Canal+ Sport mi tam momentálně funguje. Nemáte někdo info jestli to vydrží aspoň do večera na Arsenal? Chci se zakoupením toho vyššího balíčku ještě počkat než se vyjádří O2

Reagovat
Miguel19

Most expensive Spaniards in history:

Kepa Arrizabalaga (€80million – #Chelsea)

Alvaro Morata (€80million – #Chelsea)

Marc Cucurella (€74million – #Chelsea)

Třeba už se konečně trefíme. Čtvrtý bude předpokládám Torres

Reagovat
Hlahart

Morata Tak to jsem už úplně zapomněl

Reagovat
Mastný Chobot

Niekde som čítal, že Alvaro Morata je len nástroj európskych veľkoklubov ako prať peniaze a čím ďalej tým viac si myslím, že to je pravda

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Maximm9

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
TopinB

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Trand

Wow, jsem myslel že těch 62 za Cucurellu bylo v eurech, takhle to vypadá ještě šílenějc.

Reagovat
Miguel19

No nakonec to má být 55 mega základ a 7 mega bonusy v librách. Asi daň za to, že Colwill jde jenom na hostování bez možnosti odkupu...

Reagovat
blade115

Vedle Fofany za 85m liber to bude vypadat jako steal... U něj jsem teda trochu očekával, že ten zájem opadne, když Azpi prodloužil. S Cucurellou a ním jsme na stoperech ok. Leda by vážně Cucurella přicházel jako wingback k Chilwellovi, ale to by byl zvrácený luxus...

Reagovat
Kixi Syhimour

Torres je až 6., před ním Rodri a Laporte.

Desítku uzavírá další Torres, Mendieta (01/02 do Lazia), Mata a Martinez.

Reagovat
Miguel19

Vidíš, na City jsem zapomněl. Těm se ty Španěláci ale vyplatili no...

Reagovat
Thelvin

Laporte ale přicházel jako Francouz

Reagovat
Busby babes

koukam na tipovacku. Jsem jedinej, kdo dal United do Top 4. I vy maloverni...

Reagovat
r.mrazik

mel jsem nutkani je tam hodil misto chelsea...ale nakonec jsem vymekl a snad prijemne prekvapime

Reagovat
Salfovic

Všichni netrpělivě čekáme na Swarleyho.

Reagovat
Busby babes

Swarley to da v podobnem stylu jak ja, o tom nepochybuju.

Reagovat
J0EL

Lebo nemate lepsi kader ako zvysok pred vami

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nizzie

Reagovat
oli9

Reagovat
Salfovic

Ale bylo by zajímavé porovnat jeho kádr třeba s Arsenalským

Reagovat
oli9

Máte tam trojského koně

Reagovat
Chittak_LFC

Ja mel nutkani je dat na sestup

Reagovat
r.mrazik

a tedy krome toho,ze zacina PL,tak na VOD dneska - Prey, Thirteen Lives, Sandman, Carter...

Reagovat
iamek

Thirteen lives jsem teď dokoukal a nudaaaa. Pokud jsi viděl dokument Záchrana.

Reagovat
r.mrazik

nene,ani jedno jsem nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Huh, Prey 91% na RT. Jsem cekal, ze to bude slabota kvuli tomu, ze to poslali rovnou na streaming, ale evidentne asi ne. Vecer kouknu.

Reagovat
r.mrazik

kluci na moviezone to uz nejaky cas docela hypuji,takze se na to celkem tesim

Reagovat
patas92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Leeds owner Radrizzani: “For me, Raphinha to Chelsea was done and when I have a deal my word is my word. I felt ashamed to go back to Boehly and change my position. We made the deal with Chelsea because the player wanted to go and he was open to listening to offers from PL clubs”

“I don’t know how Barcelona suddenly found the money & how it works. I don’t know. It’s not clear. I tell you on 2nd of September. If not [on receiving funds] we will have a global case in all the media in the world about Barcelona.” (Athletic)

Reagovat
misinho7

Reagovat
LAM

Já nechápu proč tohle jede pořád dokola?

Nejdřív tu byl článek o tom,že bude Barca prodávat nějaká aktiva a pod tím samej výblitek.Potom se prodalo 25% TV práv na LL a 25% BLM za což se dostalo 650 mega a tady zase jedou kecy typu-kde Barca vzala na přestupy?

Reagovat
Arbiter

No podle všeho má platba proběhnout 2. září, což je teda strašně divné.

Reagovat
LAM

Ani ne. Řekl bych že ten převod peněz bude asi nějaké čas trvat. Když náhodou toho 2.9 peníze nebudou,tak použitou flexi pasy

Reagovat
Visca el barca

Tak nejlepší v tom je Busby, kterej si myslí, že je Maguire top stoper a United vyhrají ligu. Takže asi tolik k tomu no

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

je roztomilej, co?

Reagovat
Nizzie

Ale jako fest. Sice nechápu, jak tvoje názory na United souvisí s transferem Raphinhy z Leedsu do Barcy, ale možná asi radši ani nechci vědět.

Reagovat
Visca el barca

To byla reakce na kolovrátky a on je v tom největětší mistr nad mistry. Letošní léto netrefil ani jeden přestup a ještě si myslí, že Maguire je top stoper. Ten člověk prostě nerozumí fotbalu.

Reagovat
Nizzie

A jak to souvisí ale s tímto příspěvkem?

Reagovat
Visca el barca

LAM reagoval, že to je stále dokola. A ano je. A busby je v tom největší mistr, který je naprosto mimo

Reagovat
Visca el barca

Je sranda jak chceš bejt strašně nad věcí a pak tu zaujatě tvrdíš, že máte lepší kádr než Arsenal nebo případně Chelsea

Reagovat
Trand

A jak to souvisí s vašim hospodařením?

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Nijak, ale EF funguje tak, ze ked napises bullshit, tak sa ti to bude vracat odvsade dookola ako boomerang

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Grahf

a prečo ho teda predali barcelone, ked maju pochyby, ci vobec dostanu prachy

Reagovat
Greny

Tak pokud tam chtěl sám hráč tak pak mu to mohli max zatrhnout. Uvidíme, každopádně by to byla prdel kdyby jim nezaplatili, Raphinha nemohl třeba hrát, Leeds bez peněz i hrace

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Grahf

tak keby sa to stalo, tak by to nebolo len o raphinovi, ale celá barca by mala kurva velky problem

Reagovat
Greny

Chápu to správně, že za něj ještě nezaplatili? To jako do té doby může normálně hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

A proc by nemohl?

Reagovat
Miguel19

To by v Itálii nemohl hrát skoro nikdo

Reagovat
Eichel

Chápeš ako fungujú prestupy za tieto čiastky, že áno? Lebo vy si tu všetci idete, ako Barca dlží ešte za Coutinha a Frankieho a ako by sa to malo riešiť a mala zbankrotovať a podobne. Ja z vás mávam pocit, že vy si fakt myslíte, že ak niekto prestupuje za 50m tak tých 50m dostane pri podpise zmluvy ten druhý klub intstantne na účet... Ak nejde o zloženie výstupnej klauzule, kedy sa čiastka vypláca naraz, tak je splatnosť na dohode klubov a vačšinou je prestupová čiastka rozložená na ix sezón. Je to absólútne bežná prax, len námatkovo ma napadá Arsenal, ktorý vyplácal prestupovú čiastku za Pepého v priebehu ďalších ix sezón a ktovie, či je vôbec ešte splatený, skôr si myslím, že ešte nie. A to tu nik neplakal, že Arsenal by mala riešiť Fifa a Uefa, pre takúto prax. Dovolím si tvrdiť, že dokonca majorita klubov má v kádri hráčov, ktorých prestupovú čiastku bude ešte splácať v ďalších rokoch. Problémom bude len, keď má klub záväzky po splatnosti, čo Barcelona, oprav ma ak sa mýlim, nemá. Takže nie je dôvod na tieto hysterické reakcie. Mne sa tiež nepáči ako bola Barcelona posledné roky vedená (aj keď Laporta je rozhodne oveľa lepší než Barto), ale to, čo tu predvádzajú fanúšikovia ostatných klubov je skutočne komické. Som strašne zvedavý, či je Sterling plne vyplatený... a či by si to nemal ísť preveriť.. na tvojom mieste by som mal veľké obavy, či za vás bude môcť nastúpiť a či by vás nemali riešiť prípadne nejaké autority.

Reagovat
Greny

Samozřejmě že chápu. Ale předpokládal jsem že minimalne nějaká částka se musí uhradit hned

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad zalezi jak se dohodnou kluby ne? Evidentne se dohodly, ze prvni prachy prijdou az v zari. Pokud by se dohodly, ze Barcelona zaplati za Raphihnu tak, ze posle v roce 2050 Leedsu 1000 krav, tak by to taky slo.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

v tech kravach bude Raphinovi chodit vyplata v poslednich dvou letech smlouvy.

Reagovat
Tuard.MUTD

tak určitě

Reagovat
Eichel

áno, určite sa tieto obrovské čiastky pravidelne vyplácajú v jednej platbe a hneď pri podpise.. presne tak to funguje to je strašne zaujímavé, že ten Liverpool, či Ajax kývli na to, že sa im tá čiastka bude splácať postupne a vôbec im to neprišlo divné.

Reagovat
Busby babes

"aj keď Laporta je rozhodne oveľa lepší než Barto" tohle uvidite v pristich letech, jestli je pravda.

Jinak souhlas, je to bezny, ze se plati na splatky.

Reagovat
Eichel

mzdová štruktúra, ktorá je v klube od jeho príchodu dáva zmysel.. zmluvy sa neprestrelujú a znižujú, aj keď za tým častokrát je veľký tlak na hráčov.. každopádne, nikomu sa nerozdávajú také horibilné kontrakty ako za Barta.. a aj hráči, ktorí prichádzajú dávajú väčší zmysel, než tomu bolo za Barta, taký Ferrán, či Raphinha boli dobre vyskautovaný a presne sa privádzali pre trénera a vedelo sa na čo tam sú... to sa nedá porovnať s tým, ako prišiel Malcom a Valverde ho vôbec nehral, lebo ho nechcel a typologicky sa ani nehodil.. skrátka, nevravím, źe to je ideálne, ja a Gazdo tu asi najviac nadávame na vedenie a vadí nám množstvo vecí.. a určite ti dám v množstve kritiky za pravdu.. ale určite je Laporta schopnejší ćlovek, ktorý to riadi lepšie (aj keď ja by som bol radšej keby sa menej riskovalo a bol konzervatívnejší)

Reagovat
Busby babes

jo, souhlasim.

Reagovat
Busby babes

tak ono se domluvis na splatkovem kalendari a datumech, kdy mas platit. tady se ocividne domluvili na tom, ze prvni splatka prijde 2. zari.

Reagovat
Busby babes

Barca si tim ridi cash flow, coz i tak je trochu zvlastni, ted by s tim nemeli mit problem po tom vsem co prodali a pujckach, ale zaroven to neni nijak vyjimecna situace. Z pohledu ucetnictvi FFP je to fuk, tam se ten hrac a jeho cena pridava hned. Respektive pomerna cast podle toho na kolik let podepsal smlouvu.

Reagovat
patas92

Co to je za attention whore Nikomu nic prodávat nemusel, pokud měl nějaké pochybnosti. Za kokota bude i on, po tomhle vyjádření, pokud Barca nezaplatí.

Reagovat
blade115

Dál v tom rozhovoru říkal, že nutně potřebovali finance na doplnění kádru, takže nepřicházelo v úvahu, že by Raphinha zůstal. Takže pokud z jejich pohledu musel jít a on chtěl do Barcelony, tak to asi bylo jasný.

Reagovat
Miguel19

Tuchel on Cucurella: „I see his profile similar to Azpi.“ #CFC

Každopádně asi nepředpokládám, že v základu budou hrát zároveň Azpi a Cucurella..

Reagovat
icemike

Nevím, jak ty dva odstavce spolu souvisí, každopádně proč by nemohli hrst spolu? Však azpi je původně pravý kraj

Reagovat
Miguel19

Protože to oba nebudou nějací top hlavičkáři..

Reagovat
Mato178178

mozu byt top hlvickari, len nemaju vysku

Reagovat
icemike

Však oba WB

Reagovat
Setwo

OT: Fanta, poprosim kod na prihlasenie sa do Eurotobal ligy

Reagovat
Kluivert9
Reagovat
Arbiter

Cucu ofiko. Tož vítaj

Reagovat
Miguel19

Kukuruku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
dantetomas

Kuuuuuuu

Reagovat
Neon

přestaňte řvát!

Reagovat
blade115

CLUB STATEMENT: MARC CUCURELLA.

Following reports from numerous media outlets this week, we can confirm an agreement has been reached with Brighton and Hove Albion for the signing of Marc Cucurella.

Najs

Reagovat
Busby babes

aspon ze pouzili stejnej template.

Reagovat
Greny

Reagovat
formic81

62 mega liber i s bonusy.. krasna cena

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Busby babes

Dion!!

Reagovat
vodka

spíš Rob Green, ne? na druhé místo nám nevěřím ani já, na top 4 furt jo

Reagovat
Busby babes

toho jsem uplne prehledl, takovy optimismus jsem necekal. Rob

Reagovat
Busby babes

takhle, kdysi, kdyz nastoupila chelsea pod Mourinhem, tak SAF tymu rikal, ze nejsme lepsi nez Chelsea, ok... ale musime byt lepsi nez ostatnich 18 tymu v lize a pak vyhrajem. Tak doufam, ze ETH to vysvetli podobne.

Reagovat
Maximm9

Uhm, nejsem sam, kdo nam neveri ani do top4.

Reagovat
John Obi Mikel

Udělat tady místní hopeometr, tak je ten poměr zelená-červená u nás ještě pesimističtější.

Reagovat
Salfovic

Takže největší jistota třetí místo slepic, zajímavé.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jdeme do sezóny s 8 zraněnými hráči , nově i Konaté

Reagovat
RKBoy

to že ideme do tejto sezony tak podceňovaný je skvelé, 3 z našich 4. najväčších trofejí za posledných 10 rokov sme získali práve v takej pozícii.

ten nemeniaci sa optimizmus fans Arsenalu pred každou sezonou už začína byť zlatý.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja osobne som pred touto sezónou optimistický prvýkrát za posledných 5 rokov, ale ty to asi sleduješ viac

Reagovat
norton

Reagovat
RKBoy

Tak asi mi s vami ušiel vak, ospravedlňujem sa.

Reagovat
oddy

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Reagovat
Hyrax

Reagovat
j_mrazik

Já byl nejvíc optimistický v sezoně, kdy titul vyhrál Leicester. Tam jsem fakt čekal titul.

Reagovat
lofin9

hej, hlavne pred tou minulou sme tu všetci určite sršali optimizmom

Reagovat
formic81

Reagovat
afc

A aj v Artetovej prvej, keď prišiel Willian jemu šibe.

Reagovat
norton

Reagovat
Busby babes

me teda moc podcenovani neprijdete. nejak hodne se veri Contemu, ale jinak...

Reagovat
RKBoy

tak aspoň polovica nás v top4 ani nemá, na yt som tiež videl dosť predikcii s nami na 5. mieste.

Reagovat
Trand

Já bych chtěl být optimistický, ale pořád mě nepřesvědčil Mikel. Výsledky z přípravy, sehranost týmu a posily mluví ve prospěch toho, že bychom měli být letos dobří a tu top4 konečně uhrát, ale mně na Mikelovi pořád něco nesedí. Ale jestli dobře začneme, tak tomu optimismu asi propadnu taky.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
formic81

jinak Torreira gone.. 7 mega a uzij si turecko ty kundo mala.. tohle byl fakt kauf, Mislintat power

Reagovat
afc

Tak Mislintat nemôže zato, že to je hlúpy Uruguajec. Inak je fajn, že konečne zmizol.

Reagovat
Bakary3

Ten debil mohl byt top, misto toho ted jde do gala...

Reagovat
formic81

jj Genduouzi i Mavropanos super mentality.. krome Auby a Lena to bylo vsechno pruser

Reagovat
Bakary3

A to z nich byl auba největší mentál

Reagovat
Gazdo

Ale aj najlepsi futbalista

Reagovat
Trand

Já nechápu co se s ním stalo, ten první půl rok byl skvělej na hřišti, bojovník, rváč, stával se miláčkem fanoušků. Pak už neodváděl tak dobré výkony a začal brečet že se mu nelíbí v Londýně. Za mě určitě hráč co měl potenciál u nás stabilně hrát, škoda že to nevyšlo.

Reagovat
Steven666

konečne si po 12(!) rokoch budem môcť pozrieť PL v TV nehľadať nejaké nakazené streamy

Reagovat
madridcan

1:0 Zaha

Reagovat
PP

No, zrovna první zápas s CP, se kterýma poslední dobou vůbec neumíme kruci.. Snad se nám zápas podaří a těsně vyhrajem..

Reagovat
blade115

Cucurella prý včas registrován na zápas s Evertonem.

Reagovat
Busby babes

Ten Hag insists he will end the window without any further signings if he can't get the 'right' targets.

ten to tady schyta...

Reagovat
Busby babes

Ten Hag on having more signings for opening day: "It would be a good situation but I'm happy with the current squad, we make good progress, I'm happy with the signings until now. You don't need any player, you need the right player, that's what we're working for."

Erik ten Hag on Cristiano Ronaldo: "I am really happy. We have a top striker. He is here and is in the squad."

ETH, asked how Ronaldo and the rest believed it was fine to leave a game early, stone-walls on this particular Q. "I think we've said enough on it. I said it's not correct." Then, later, says: "You mention it [to them all], you correct them, then move on."

Reagovat
r.mrazik

kazda tiskovka ted bude o Ronaldovi...achjo...at ten kaspar vypadne nekam daleko

Reagovat
Busby babes

mel k nemu asi dve odpovedi jinak mluvi o jinych vecech, jen ja jsem je vybral jako zajimave.

Reagovat
r.mrazik

jojo,ale to nemeni nic na tom,ze to bude pokazde...kdyz nebude hrat,kdyz ho vystrida,kdyz bude ronaldo hazet svoje drzky...

pokazde nejaka otazka na nej prijde

ten jeho prichod byla takova picovina...

Reagovat
Grahf

takže keď nekupime fdj, tak už nikdy žiadneho záložnika?

Reagovat
dantetomas

"Right targets" su sucasni alebo byvali hraci Ajaxu, ktorych uz trenoval?

Reagovat
icemike

Správný přístup, buď hráče, co chce nebo nikoho, proc brát nechtěné

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně. Cucurella se dotáhl, ale stále je potřeba pracovat jak na příchodech, tak i odchodech. 3 posily pro tento tým dostatečné nejsou. Hlavně, co se týče útočné hry. Tam je posila rozhodně potřeba, v podstatě je tam posila naprostá povinnost. Uvidíme, co ten Fofana, ale do něj bych po podpisu Azpiho opravdu nešel. Uvidíme, co De Jong, to by byl celkem výrazný upgrade. Přeci jen na Kantého není spoleh, co se týče zdraví a Jorge prostě v PL ne. No je dobře, že se stále maká. Tak jedeme dál.

Reagovat
Csaplárova past

Jak tady tipuji Chelsea na pate misto

Chelsea koupi jeste minimalne 2 TOP hrace, jeden bude utocnik a spolu se Sterlingem to bude hukot ve predu po dlouhe dobe.

1. Liverpool

2. Chelsea

3. City

4. Arsenal

5. Spurs

6. United s odrenyma usima a poradnou davkou stesti ...

Reagovat
Busby babes

hodne lidi tipuje Chelsea v top 4.

Reagovat
Csaplárova past

Nejvic jsem zvedavy na Chelsea a City. Pokud se Haaland zrani nebo selze, tak docela problem vzhledem k tomu, ze kvuli nemu prodali Sterlinga a Jesuse.

Ale da se v City vubec selhat? Kdyz mas servis od KdB, Grealishe apod

Reagovat
Busby babes

maji Alvareze.

Reagovat
Swarley

Tuchel nebo Arteta tuhle sezonu nedokonci

Reagovat
Csaplárova past

Ale úplně prrvní se bude pakovat Ten Hag

Reagovat
Busby babes

Arteta ne, Tuchel by se tam musel nejak rozhadat.

Reagovat
smazaný uživatel

No Boehly sliboval 6 velmi kvalitních hráčů. Bohužel nám stále chybí dva zmiňovaní TOP hráči, hlavně tedy v útočné fázi :-) Druhé místo to nebude, ale doufám, že to nebude 20, 15 a ani 10 bodů za prvním a konečně se bude bojovat o titul.

Reagovat
Kovi81

to si myslim, ze nehrozi, ten rozestup bude urcite 10-15 bodu, mozna vic. Ja od tehle sezony necekam vubec nic

Reagovat
smazaný uživatel

To už nečekáme 5 let. A stále plácáme ten nesmysl o jakési přestavbě. Žádná přestavba není, je jen nekvalita v útočné fázi, která nás minulý rok stála strašně moc bodů. Ono když má někdo 25 střel a z toho 1 gol, tak je v tom týmu asi něco hodně špatně. Já osobně chci vidět prostě zlepšení. Chodí dobré posily, které v Anglii již něco odkopali (až na Koulibalyho), tak nevidím problém, proč bychom opět měli ztrácet 20 bodů. To je v podstatě neomluvitelná věc pro Tuchela.

Reagovat
Kovi81

vsak ja neberu zadnou prestavbu v potaz, ale ten utok vubec nefunguje je na Tuchelovi aby to dal dohromady, ale dost silne pochybuju pri 5 obrancich (to rozestaveni ted prakticky stvrdil prestupem Cucurely), ze bude se neco zmeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam doveďme někoho, kdo dá ze 3 šancí 2 goly a je po problému. Jorginho nikdy nebude Fábregas, tak zkusme najít někoho, kdo toho ve předu bude zásobovat. Nabízí se jak Auba, tak i nechtěný Ronaldo, který by na rok špatný určitě nebyl. Každý tým toho svého nahrávače má. Máme tam Mounta, co třeba De Jong? Proč by on nemohl být tím, kdo bude rozebírat přihrávkami obranu soupeře a takový Auba či Ronaldo skorovat. To je náš hlavní problém. Měl ho vyřešit Lukaku a nevyřešil. Protože právě toho svého Fábregase neměl. Co nám dále chybí je hráč na 1v1 či 1v2. Neříkám, že na něj jsou peníze, ale takový Zaha to svede. No když hrál James a Chill, tak to fungovalo docela obstojně... Z toho bych strach neměl.

Reagovat
ashburtongrove

Tak dneska rovnou v růžových dresech

Reagovat
Mastný Chobot

Mate nejaku stranku na streamy nech si dam do zaloziek pre istotu?

Reagovat
Gunner14
Reagovat
STR

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mr.Silver

To zas bude porod se steamy, snad najdu nějaký stable, který nebude padat každých 10 minut.

Loni jsem si koupil polský Canal+, který měl práva na PL snad od 1990 roku, samozřejmě o práva letos přišli a dostal je Viaplay. Ty kurvy ještě od 03/2023 zvedají měsiční poplatek na 54 PLN (cca 12 EUR), vysílají PL v 720p a údajně jim ty streamy padají častěji než ty nelegalní. Fakt bizár

Reagovat
dantetomas

Ja idem uz styri roky iptv. £45 na rok, apka na fire stick, apka na laptop a nemusim kazdy vikend riesit streamy. Pokryte vsetky major sutaze v europe, takisto americke ligy. A do toho kopec porna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC
Reagovat
STR

Zdravím chlapci, jelikož po roce na o2tv musím řešit zas streamy, chtěl bych poradit. V minulosti fungovala stránka sport365sx.com kde byly streamy v HD kvalitě a mohl sis vybrat i jazyk komentování. Nicméně ta stránka asi po 4 rukách již nefunguje, máte někdo nějakou osvědčenou stránku kde nelitaji porad reklamy a jdou rozpoznat hráči?

Reagovat
T44v3tt1
Reagovat
STR

Díky

Reagovat
ernyyyy

Jak píš T44v3rt1 red1 je nej. Používám několik let i na km a supere

Reagovat
STR

Díky

Reagovat
BaggioRoberto

A preview sezony nebude? Bundesliga to ma, dokonce Portugalska liga to ma a tady slavna nejsledovanejsi liga na svete nikomu nestoji ani za par radku o kazdem msncaftu? Hlavne ze chcete hrat fantasy.

Reagovat
iamek

Všichni všechno o všech týmech víme. Nepotřebujeme

Reagovat
BaggioRoberto

Vsichni urcite ne. A v tech prestupech je letos takovej zmatek.

Reagovat
Hafna

Ahojte,

je nějaká EF fanta na sazkafantasy? Ne o prachy, jen o srandu.

Diky

Reagovat
Coutinho10

muzu rozlosovat v nasi 2. cesky miniligu pro PL

Reagovat
Hafna

Klidně, může to být zpestření

Reagovat
Coutinho10

je to tam

Reagovat
Hafna

Reagovat
Whitemedia

Humperdoo zítra rovnou základ?

Reagovat
Miguel19

Marcos Alonso will be a Barcelona player. [@gerardromero] #cfc

Reagovat
RKBoy

Reagovat
blade115

Ideální, Azpi prodloužil a Alonsa nás za 10 mega zbaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ho, jeden z mých oblíbenců.

Jako backup by byl stále skvělý. No a Barcu posílí pořádně...na tu jejich slowmotion hru bude bude za hvězdu.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Eichel

Za Xaviho sa hrá omnoho rýchlejší a priamočiarejší futbal. Preto bol prvou veľkou posilou Ferrán, ktorý je neustále v pohybe a dokola robí nábehy. Alonso sa tam typologicky moc nehodí, avšak médiá sa začali tváriť, že si Xavi chce ponechať možnosť hrať na troch vzadu.

Reagovat
kissak

Super, Eddie podepsal novou smlouvu.

Reagovat
kissak

Pereira out, Lestru se to solidně sype.

Reagovat
Zaschrona

Konečně po delší době s naším kádrem začínám být docela optimistický. Onana a Gana před potvrzením, Coady by taky mohl dopadnout a chceme útočníka, nejraději Broju. Zvažujeme prý i další hráče, nejvíc Gilmoura, ale ten asi tolik zásadní v tuhle chvíli není, bude to taky chtít někoho z té zálohy prodat. Jestli dorazí nějaký solidní útočník, budu s tímhle létem nakonec, alespoň na papíře, spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se Onana i Gueye opravdu potvrdí a Guida necháte být.

Reagovat
Zaschrona

Necháme, nakonec z toho nebylo nikdy víc než jen jedna spekulace.

Reagovat
Miguel19

La Liga have told FC Barcelona that they cannot register the new signings yet. The club needs to complete the fourth economic lever now & make sales (Frenkie & Memphis). @sport

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/FootieWriter/status/1555592863358062592

Barcelona have not been able to register (for La Liga matches); Franck Kessie, Andreas Christensen, Raphinha, Robert Lewandowski and Jules Kounde.

However, additionally, as Ousmane Dembele & Sergi Roberto contracts expired and were subsequently renewed they're also unregistered.

What's maybe worse is that reports a 4th Lever (taking the total sale of BLM to 49.9%) still MIGHT not be enough.

Which means the sale of FDJ OR significant wage reductions are now becoming imperative and not just something Barcelona are exploring.

The overwhelming feeling by sources close to the club was that the 2nd lever would be enough to solve player issues.

Joan Vehils (who is close to Joan Laporta according to Udhav Arora/barcauniversal) said the 2nd lever would allow Barcelona to register new signings 'with ease'.

ups

Reagovat
Miguel19

Za chvíli dojde na prodej těch nových hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by este skusit predat vysielacie prava na ms klubov

Reagovat
iamek

Nerozumíš tomu. Počkám si na názor skutečného odborníka.

Reagovat
Serg!o

Bysme se měli domluvit s Chelsea a snížit nabídku na nějakých 30 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom bych chtěl poznamenat, že s potížemi při registrování hráčů, popřípadě při prodlužování smluv s hráči, se potýká většina týmů v La Lize, což poukazuje na nesmyslnost a komplikovanost finančního systému, který má La Liga nastavený. Zaregistrována je asi jenom polovina všech podpisů napříč celou ligou. Kromě Barcelony nemá žádné nováčky zaregistrované ani Betis, Sevilla, Almería, nebo Villarreal.

Reagovat
LAM

Je to naprostej nesmysl no.

Za poslední 2 měsíce má braca účetní zisk přes 800 mega a jim se to zdá málo .

Jinak s tím samozřejmě zadávají odchody hráčů jako Puig,Neto a dál se máme zbavit Depaye,Umtitiho a Braitwaiteho. Proběhla i schůzka se Sergiem a Piquem,kteří měli slíbit, že v případě potřeby klubu pomůžou.

Mentálovi Tebasovi by měl někdo vysvětlit,že když je tohle pravidlo jen ve Španělsku,tak tím neuvěřitelně potábí ligu jako takovou. Jinak tohle je i jeden zdůvodů proč musela Sevilla prodat oba stopera.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
hitZor

Řekl bych že takový nenadálý zisk v krátkém časovém období by při jakémkoliv finančním auditu byl totální red flag. Takže ne, nezdá se jim to málo. Zdá se jim to naopak až moc.

Reagovat
Arbiter

ty jsi jenom hater Barcelona přece je úplně v pohodě a žádné finanční problémy nemá

Reagovat
Busby babes

ja doufam, ze nakonec daji dohromady celou 11 co nemuzou zaregistrovat. ted maj 7.

Reagovat
Arbiter

a perfektní je také to, že i přesto se snaží podepsat Alonsa

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Greny

Asi bych poslal nabídku na dvouleté hostování Koundeho

Reagovat
Eichel

Ja by som počkal na koniec budúceho týždňa. Je to nepríjemné ale tvária sa, že to zvládnu. Romero sa tvári, že Frankie pôjde do Chelsea, tvária sa, že Piqué a Bus si znížia mzdy a navyśe by mal byť pripravený predaj ďalšej časti Barca studios. Oni to zaregistrujú a zvládnu. btw. je pravdou, že ten systém registrácie, ako ho Tebas nastavil je komplikovaný. Ideálne by bolo keby tie podmienky v rôznych ligách boli cca rovnaké.

Reagovat
Busby babes

me je jasne, ze nakonec ty hrace zaregistrujete.

Reagovat
Busby babes

Ten Skylink, to je taky super vec... mam televizi model 2019 a tam proste tu jejich apku nepodporuji.

Reagovat
Mimalu

to potěší no, ty apky pro televize jsou celkově dost o haluzi, mě zas nemile překvapilo, když jsem zjistil že Eurosport player nemá podporu pro LG, aspoň tady mi to naštěstí funguje

Reagovat
Busby babes

mam taky LG. Telly tam je, ale tohle ne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to mám štěstí, taky LG, ale apka je

Reagovat
Busby babes

tak ja ji tam nenasel. jako jde to pres prohlizec, ale...

Reagovat
Mimalu

uuuf tak to je ještě větší pešek, a zkoušel jsi to vyhledat i ručně zadáním názvu a nejen procházením? Já jsem to musel ručně naklikat do vyhledávače....

Reagovat
Busby babes

jsem projel vsechny appky a pod S tam nic nebylo no. pritom by to melo podporovat, ale pneni to tam. tak nevim kde je chyba.

Reagovat
Mimalu

jako možná máš smůlu, ale podle tohoto by to mělo být pro LG co mají webOS zhruba od roku 2015 https://www.skylink.cz/doc/download_file/seznam_tv_pro_ltv_200203_cz-77.pdf

takže by bylo dívné, kdyby to tvoje televize nesplňovala, být na tvém místě, tak ještě zkusím pátrat jestli to tam fakt není

Reagovat
oli9

Já zas na LG zjistil že tam nijak nedostanu Disney+ a ostatní picoviny jako voyo atd tam jdou

Reagovat
Busby babes

tak Disney+ jsem tam nasel v pohode.

Reagovat
Jardin

Disney+ mám dokonce i na ovládači k LG TV.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Kixi Syhimour

Benteke novou posilou D.C. United

Překvapivý přestup udělal Christian Benteke. Jednatřicetiletý belgický útočník se totiž po šesti letech rozloučil s Crystal Palace a posílil D.C. United.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ramsdale - Zinchenko, Gabriel, Saliba, White - Odegaard, Partey, Xhaka - Martinelli, Jesus, Saka

Subs: Turner, Tierney, Cedric, Holding, Elneny, Lokonga, Nelson, Pepe, Nketiah

Reagovat
J0EL

Zinchenko, Saliba, Jesus

Reagovat
ashburtongrove

Lets gooooooo

Reagovat
mr.Silver

Martinelli dva góly please

Reagovat
Hachim Mastour

Odkiaľ si to skopíroval?

Reagovat
Kixi Syhimour

Přepsal jsem to z twitteru.

Reagovat
Hachim Mastour

Ale z akého účtu. Lebo všade sa uvádza 4231 a Odegaard ako 10. nie 433

Reagovat
Kixi Syhimour

Z official, kde, jak píšeš, uvádějí jiné pořadí, která nahrává Odegaardovi na desítce. Zvyklý z Liverpoolu jsem to možná automaticky přepsal. Nicméně jenom jsem chtěl dát povědomí o soupisce.

Reagovat
Hachim Mastour

jasné, ja len tak. Lebo to ako hráme, resp. ako hrá Odegaard vyzerá dosť, ako keby sme hrali 433, len akosi to nikto nechce oficiálne graficky znázorniť alebo napísať.

Reagovat
wesleyborland

433 jsme zkoušeli v přípravě, Arteta na něj chce přejít. Nebral bych grafiku úplně v potaz i během zápasu se to může měnit.

Reagovat
Mastný Chobot

Mastný Chobot 05.08.2022 09:34#

Reagovat
Tywin Lannister

Letos mám očekává i víc než kdy jindy a po famózní přípravě doufám, že se to odrazi i na startu nové sezóny. První zapas je klíčový..je potřeba se udržet na vítězné vlně. Loni nás ten příšerný start (a závěr) stal LM a po těch 7 letech si ji my fanoušci už myslím zasloužíme.

Lepší transfer okno si nepamatuju a všechny nové posily zatím vypadají super( hlavně Jesus a Saliba)

Já tedy ještě doufám že se nám povede přivést jednoho top CM(DM)..btw nedávno probíhaly nějaký rumors o Milinkovic-Savic což je za mě naprosto perfektní a trochu nedoceněný hráč, který by nám mohl i super zapadnout do systemu. Já osobně bych ho bral všemi deseti, za mě lepší volba než Paqueta a Tielemans o kterých se mluví. Nevíte někdo náhodou jestli je ta šance ho získat alespon v nějaký teoreticky rovině nebo je to už pase?

Reagovat
Seydou Doumbia

tak nejlepší liga světa konečně začíná ligue 1111111111111111111111 joooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Busby babes

jo a Partey v zakladu.

Reagovat
Hachim Mastour

classy arsenal

Reagovat
lofin9

Vracaj iba tak jemne aby ti nepraskla zilka

Reagovat
Infernoqt

It now looks likely that Frenkie de Jong will stay at Barcelona or join Chelsea. @hirstclass

Reagovat
PanAu

Nechci ho, ale zkoušel bych s Barcou vyjebat a nabídnout třeba 30 mega. Oni se ho budou proste muset zbavit.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Presne, teraz je Barca v nevýhode a jednoducho musí predávať..ani ja ho moc nechcem do United, ale očividne nemáme žiadny iný cieľ do zálohy

Reagovat
Manchestersky Krocan

To ten canal+ nemá ani žiadne predzapasove štúdio či čo? 10 minút pred zápasom a mám tam iba rozpis prvého kola s tým na ktorých kanáloch sa budú tie zápasy hrať

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Bylo, Bosák, Trpišák a Haring a myslím, že celkem na úrovni, či? Názory ostatních?

Reagovat
Mimalu

jo, bylo to ok, obvykle tomu dost pomůže když je aspoň jeden z hostů novinář

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Coutinho10

me se libilo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mimalu

teď běželo od půl studio s Trpišovským, Bosákem a Haringem

Reagovat
Manchestersky Krocan

Hmm, tak to bude asi nejaká chyba na mojej strane, skvelé

Reagovat
Trand

Nebyl jsi na špatném kanálu? Oni jich mají 7 nebo kolik

Reagovat
Busby babes

ses na spatnym kanalu. musis na ten hlavni, ne na ten druhej

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Trand

Skvělá atmosféra na Selhurstu Kéž by ho nechali tak jak teď vypadá.

Reagovat
Miguel19

No, ta kvalita je u mě znatelně horší i na noťasu...

Reagovat
Coutinho10

mně naopak to přijde lepší než jsem z toho měl pocit včera

Reagovat
KnoxXx

Martinelli

Reagovat
Kixi Syhimour

Zaha

Reagovat
VTID94

Mam Telekom a kvalita obrazu porovnateľná z premier sportom...

Reagovat
mistr129

Martinelli Jesus

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Trand

Martinelli Ale Jesus nádherně

Reagovat
martin.b

Unpopular opinion

Zlatej stream s autentickým komentářem a pořádným studiem.

Reagovat
masly008

já mám.Sky sport

Reagovat
m.sali

bayern se s tim nesere

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus , gabi... Ale byla tam ruka

Reagovat
smazaný uživatel

omg to preco nezakoncil pravou

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty růžové dresy se mi ale vůbec nelibí

Reagovat
Zaschrona

Jak špatně vyprané bílé

Reagovat
xjert02

hruza

Reagovat
masly008

Reagovat
mr.Silver

Radost koukat, chce to rychlý gól

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Whitemedia

Partey dobře dostává.

Reagovat
VTID94

Mane prvy súťažný za Bayern. Este len prvý polčas uz dali Frankfurtu 4

Reagovat
Whitemedia

Co ten jeho kámoš, co se neprosadil ani na Slovensku. Je na tribuně?

Reagovat
VTID94

Pravdepodobne. Na lavičke neni

Reagovat
maxton

to je tak nezaujimava liga

Reagovat
Maximm9

Krasny fotbal od Arsenalu

Reagovat
mistr129

Reagovat
mr.Silver

Gąbinie

Reagovat
mr.Silver

Wtf

Reagovat
Trand

Hezkej signál

Reagovat
Kixi Syhimour

Zinchenka měl jako kdo?

Reagovat
Whitemedia

Gallagher

Reagovat
herbage

to nevím, ale o pauze bude proplesknut

Reagovat
maxton

ja vo fante

Reagovat
Edgewalker

joooooooooooo

Reagovat
Busby babes

jak jinak, dam tam misto Martinelliho Odegaarda. to nemohl dopadnout jinak.

Reagovat
mr.Silver

Xhaka je všude, co s ním Arteta v létě udělal?

Reagovat
Tommy the Gunner

MARTINELLIIII

Reagovat
Euphael

Žezus je top

Reagovat
Ondiis

Brutální sebevědomí má. Proti Lacovi jinačí upgrade

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Trand

Hraje 20 minut a už ukázal víc než naši útočníci za 2. polovinu loňské sezóny.

Reagovat
J0EL

po dlhej dobe mame v utoku futbalistu, tak je to radost pozerat (Auba bol zakoncovatel, pre tych, ktori by sa toho chceli chytit )

Reagovat
Eichel

Reagovat
Golasso

Jesuse v tom City drželi na sedativech a teď mu je vysadili ne? Martinelli

Reagovat
Tommy$

Na Jesusovi jde vidět, jak si věří, když je teď hlavní útočník

Reagovat
Hachim Mastour

pekný signál

Reagovat
Hafna

Fantu s manželkou při MS v hokeji hrajeme často… dnes ji premluvim ať si založí i PL fantu, ať je sranda, o nic nepřijde, prachy neprohraje… s otravenym výrazem (při kojení mi zjevně závidí moji whiskey) mi řekne: “no mam to”. Podívám se a z Arsenalu vybrala dle jména dva hráče - Martinelliho a Zinchenka… pokud nekdo nevěří, pošlu odkaz

Achjo

Reagovat
C-M@ster

Jen ses chtěl pochlubit, že máš manželku

Ale nee, závidím... baba, co s tebou hraje fantu, je keeper, ať vám to klape

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Hafna

Díky, už je se mnou 9 let, takže je sport-pozitivní, ale beru to jako můj úspěch, protože když jsme se seznámili tak z fotbalu znala max Baroše, protože byl hezky

Reagovat
Jardin

Asi máme stejnou manželku

Reagovat
Hafna

A já si říkal, že často není doma

Reagovat
Jardin

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mr.Silver

Ramsdale

Reagovat
smazaný uživatel

tie jesusove ksichty nie su az take hrozne

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nikikrew

Ramsdale dnes čo predvádza

Reagovat
mistr129

Ramsdale podruhé

Reagovat
Trand

Ramsdale To budou nervy letos

Reagovat
smazaný uživatel

Na co si hraje leno back

Reagovat
smazaný uživatel

ramsdale pokracuje vo forme

Reagovat
mr.Silver

CP nehrajou špatně, ale brutálně jim chybí Gallagher.

Reagovat
mistr129

Tyvole zas to takhle dojebeme

Reagovat
mistr129

To nechápu, se zase něco změnilo? Proč to není penalta?

Reagovat
Trand

To je ruka ne?

Reagovat
masly008

ano, ruka to byla penalta ne.

Reagovat
Busby babes

no on i ten naslednej skluz byl teda zajimavej.

Reagovat
Trand

To byla ruka Gabriela, ne Whitea, na co jsem reagoval.

Reagovat
Busby babes

aha

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa pri tych rukach uz ani nesnazim zaujat stanovisko

Reagovat
Bakary3

Dokud to někdo nechyti do kose, tak si nejsem jistej

Reagovat
Nizzie

Ani tak bych si nebyl úplně jistý při způsobu rozhodování v Anglii.

Reagovat
mr.Silver

Ramsdale

Reagovat
mistr129

Ramsdale poprvé

Reagovat
Kixi Syhimour

davám ale

Reagovat
Tommy the Gunner

Ramsdale

Reagovat
Kixi Syhimour

Xhaka

Reagovat
TrueCommunist

Nemá někdo nějaký dobrý stream prosím? :)

Reagovat
mr.Silver

Ty vole, vždyť ani nesimuloval, prostě spadnul. Tyto žluté nepochopím fakt.

Reagovat
xjert02

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Trand
Reagovat
mistr129

Reagovat
mr.Silver

Jako já nevím no, prostě ztratil rovnováhu, nešikovnost možná, ale určitě ne simulace. Hned se zvedl a omluvil. Toto prostě simulace není.

Reagovat
Jardin

Spíš mi to přijde jako zvyk, jen si potom uvědomil, že tam je VAR a že spadl jako vemeno takže mu to rozhodčí nesežere

Reagovat
Trand

Podle mě čekal, že mu tam obránce dá nohu nebo něco, ale Andersen se mu úplně vyhnul a Xhaka už byl rozhodnutý že spadne a pak nevěděl co má dělat Zároveň mu došlo, že mu to nikdo nesežere, tak se pak snažil dělat jako že nic.

Reagovat
hitZor

Reagovat
vodka

Reagovat
C-M@ster

tady se s tebou neshodnu

https://old.reddit.com/r/soccer/comments/wh4uye/xhaka_booked_for_diving_44/

normálně doufal, že tam borec nechá nohu a on se o ní natáhne... když nenechal, zvedl se, aby nedostal kartu...

Reagovat
Trand

Klasickej Granit Ještě by mu měli začít dávat žluté za to jak vždycky když je v nesnázích spadne a chytne míč.

Reagovat
Mastný Chobot

aj to už dnes bolo

Reagovat
Trand

Včera to bylo na Slavii, jeden hráč takhle spadnul a chytil míč rukama, ale rozhodčí nic nepísknul, protihráči mu ho vykopli a hrálo se dál.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Coutinho10

zluta za simulovani

Reagovat
Euphael

Ty vole, Xhaka se zlutou za simulovani ve 45. minute, vime kam to smeruje ne?

Reagovat
Front hell

tak snad to bude tak pokaždé

Reagovat
O.Giroud

ked to bude pred ocami rozhodcu a hentak okate, tak urcite

Reagovat
Front hell

Tak né

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Front hell

Neřeknu ti který hráč CP to byl,ale jakmile ucítil ruce Saky na zadech tak spadl jak podťatý.

Reagovat
Front hell

Eze

Reagovat
bbbauch

To se od Saky nakazil divingem

Reagovat
Front hell

Tak saka za ty své divingy je aspoň občas potrestaný kartou. Zaslouženě samozřejmě. Tohle včera rozhodčí nezvladnul.

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka

Reagovat
Golasso

Ta karta za simulaci super . Jen škoda, že pár vteřin před tím ji na druhé straně nedal. Xhaka je vocas. Poprvé v životě někoho obejde a jebne tam sebou ...

Reagovat
Ondiis

Saliba zatím snad neudělal nic špatně. Parádní hráč. Doufám, že s příchodem Tomiyasu nepůjde na lávku a White + Gabriel na CB

Reagovat
J0EL

Saliba bude skvely. Skala

Reagovat
Kixi Syhimour

Arsenal líbivý start, po gólu se ale Crystal dostal slušně do hry, stav klidně mohl být remízový.

Reagovat
Rakoid

Co ta ruka, nějaký znalec pravidel? Netuším, jestli tohle momentálně je nebo není ruka

Reagovat
masly008

tohle nebyla penalta snad nikdy ne?

Reagovat
Coutinho10

kdo ma Canal+ Sport, nazory na kvalitu obrazu...neprijde mi to tak hrozny, jak se mi zdalo vcera

Reagovat
Kixi Syhimour

Zatím v pohodě

Reagovat
castelL

vieš urobiť fotku/screen ako vyzerá tá kvalita? nechce sa mi platiť za niečo čo bude kockované na TV.. Dik

Reagovat
FC Porto FC

Když se ti to bude zdát na hovno tak to zrušíš a přišel si o 190kc no bože.....

Reagovat
castelL

chcel som to cvaknúť na rok a mať pokoj :)

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Wazza228

Já koukám na prakticky všechno (Netflix, HBO apod.) na mobilu a tam je to v pohodě.

Reagovat
Coutinho10

by bylo spatny, kdyby ne

Reagovat
avicii

No cez Telekom na TV pohoda ako na premier sport

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mistr129

Hele mě celkově přijde, že Skylink nebo T-Mobile jedou přes net hůř než O2

Reagovat
Coutinho10

vcera jsem ten pocit mel taky, dnes jako bych lousknul prstem a v tv super za me

Reagovat
Trand

Prvních dvacet minut super, skvělý pohyb, vyústilo to v gól. Do té doby paráda. Po gólu trochu útlum a Palace na konci i trochu hrozili, chce to přidat druhý gól. Jinak ze hry toho podle mě moc nevymyslí, jediný co jim funguje jsou dlouhé pasy na křídla a pak doufat, že Zaha něco vymyslí a standartky.

Reagovat
masly008

chtělo by to presovat toho blonďáka stopera a toho druhého nechat hrát, všechny ty balony dal on.

Reagovat
masly008

Ale rozhodčí zatím dobrý, dá se říct že nic neposral.

Reagovat
Mastný Chobot

Nové posily najlepší na irhrisku Zinchenko bude asi môj najobľúbenejší hráč z kádra

Keď sledujem Jesusa ako vybojuje dávno stratenú loptu a v každom súboji je o sekundu skôr ako by človek čakal, že bude... a potom si spomeniem na Lacazetta, tak mám zimomriavky

Trochu viac sústredenia vzadu a bude to veľmi dobrý výkon

Reagovat
Mastný Chobot

nová posila = aj Saliba, ktorý je výborný zatiaľ

Reagovat
J0EL

prvych 20 minut ako z rozpravky. Skoda ze sme nedali aj druhy gol. Jesus je uzasny hrac.

Reagovat
VasAFC

Jsem zvedavej jestli bude hrat i kdyz bude KT ready. Za me ale taky super

Reagovat
Trand

Nebudu tady dělat soudy po jednom poločase. Ale když vidím Jesusův pohyb dnes, tak mi teprve došlo, o co jsme posledních pár let přišli. Buďto tam hrál zakončovatel Auba a nebo nedynamický Laca.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Seydou Doumbia

hej arsenalisti lakazetka 1+1

Reagovat
Mastný Chobot

Nech sa mu darí, ale Jesus sa mi teda zatiaľ javí ako 10x lepší hráč

Reagovat
Seydou Doumbia

až příjde do lyonku tak se můžeme bavit kdo je lepší...ale ne žežus je gut

Reagovat
David4

Andersen zatím skvělý, ten mě dost překvapil zatím. Výborný přehled a v soubojích top

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Trand

Loni měl proti nám dvě asistence myslím a taky hrál skvěle.

Reagovat
Trand

Ale jinak je super vidět někoho jako Trpišovskýho analyzovat hru Chápu že tam nebude chodit každej víkend, ale je to obrovská změna proti Zelenkovi a dalším.

Reagovat
teenz

Reagovat
DieFohlenBMG

Zelenka používá při analýze hry výhradně citoslovce

Reagovat
Trand

Mně ani nijak vyloženě nevadí, mám ho svým způsobem asi i celkem rád. Ale když to srovnáš s Trpišákem dnes, tak to je rozdíl tří parníků.

Reagovat
mistr129

Reagovat
DieFohlenBMG

Mě vyloženě sere, když mu někdo říká Trpišák

Reagovat
Trand

Sorry

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Kua nechme Parteyho tak. Innocent until procent guilty

Reagovat
DieFohlenBMG

No Partey, no párty

Reagovat
DieFohlenBMG

Xhaka dostane žlutou kartu, kurs 2,8. Klasik

Reagovat
mr.Silver

Saka neviditelný zatím, ten jediný mě dneska trochu trápí, zbytek fajn poločas, chce to přidat druhý gól a zklidnit hru.

Reagovat
masly008

Ale zase ubírá síly Zahovi který ho pořád zdvojuje.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ode neviditelny

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal musí přidat. Nemůže hrát pořád takto sloppy. Nekonzistence je jejich slabina. Jsou o rok starší a zkušenější. Musí to letos ukopat.

Reagovat
masly008

Tam je velký problém v Odem, on se vždycky vytratí a pak to vypadá takto.

Reagovat
O.Giroud

Zinchenko luxus, tolko k tomu, ze meeh on sedi na lavicke ManCity to nemoze byt dobra posila

Reagovat
Tywin Lannister

Jesus je famózní, nevím kdy bych si tak oblíbil hráče během takové chvíle. Navíc sympaťák i mimo hřiště. Zinchenko vypadá taky dobře a Saliba jako zkušený mazák co u nás hraje 5 let a přitom týpek první ostrý zapas za nás v 21. Jinak Xhaka až na tu dementní žlutou taky super. Martinelli je jak motorová myš hrozně se mi líbí jeho pohyb a aktivita, jen ještě zapracovat na zakončení..tam má se docela rezervu. Jen mě teda dost mrzí že po skvělý puhodinovce začneme hrát jak mrzaci. Můžeme být rádi že vedene

Reagovat
Gunner14

Do golu to bylo super, pak jsme tam měli zbytečné chyby vzadu a Palace začal být živější. Saliba, Jesus a Zinchenko zatím nejlepší.

Škoda, že Martinelli nedal tu tutovku, tam stačilo to dát jak Henry plackou, ale i tak z něj mám pocit, že tuhle sezonu bude mít neskutečnou

Reagovat
Trand

S Ramsdalem se letos nebudeme nudit

Reagovat
KnoxXx

CP lepsi, len ta biedna koncovka

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mr.Silver

Ramsdale Zaha hraje super zápas.

Reagovat
Kixi Syhimour

dávám ale, Zaha luxus

Reagovat
Miguel19

Zaha

White je tragickej.

Reagovat
mistr129

To naše bránění neustále

Reagovat
mr.Silver

Saliba je perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

saliba je monstrum, nas najlepsi obranca

Reagovat
Trand

S neskutečným klidem a přehledem hraje zatím.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Tywin Lannister

Ten je ve svým věku fakt jinde.Věštím že do dvou tří let je na úrovni Diase nebo VVD

Reagovat
mistr129

Ode tyvole

Reagovat
Tommy the Gunner

Ode Jesus

Reagovat
Mervin

Ode

Reagovat
mr.Silver

Saka hrozný dnes, střídat

Reagovat
Tywin Lannister

Saka Ode bída dneska. Emil a Lokonga in

Reagovat
VasAFC

Emil zranenej

Reagovat
Tywin Lannister

Ahaa sem nevěděl. A kdy by měl být zpět netušíš?

Reagovat
Zaschrona

To Arsenal nemá někoho lepšího na pravého obránce?

Reagovat
Trand

Tomiyasu je zraněný a jinak tam nikdo do základu není no.

Reagovat
Zaschrona

Cédric nebo Bellerín by přece hůř hrát nemohl, ne?

Reagovat
Trand

Bellerín je na odchodu a když u nás hrál naposledy tak to byla katastrofa. Cédric je vhodný maximálně na střídání.

Reagovat
Zaschrona

Hmm, ten dopadl.

Reagovat
Trand

Loni byl prý v Betisu slušný, tak třeba se mu bude dařit ve Španělsku, to by bylo ideální. U nás už budoucnost nemá a podle mě za Arsenal už nenastoupí.

Reagovat
Zaschrona

A chystáte se někoho na toho pravého beka koupit? Dneska vaše určitě největší slabina.

Reagovat
Trand

Zřejmě ne, počítá se s návratem Tomiho. Nevím jak to pak postaví Arteta, jestli bude hrát v základu Tomi nebo White. Mluví se max o Tielemansovi a to už od začátku léta, jinak asi už nikdo nepřijde.

Reagovat
Ondiis

White umí aspoň hodit aut, takže lepší jak Belle je

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
martin.b

White je fakt slabej, pravej bek asi není moc pro něj, za pár týdnů bude potřeba na DMku, tam hrál v Brightonu dobře

Reagovat
mr.Silver

Odegaard dopředu nic moc, ale v defenzivě výborný dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hraje jak v minulé sezoně. Kde je ten rok zkušenosti? Kde si dovezli tu fazonu z přípravy? Opět totální výkyvy a nekonzistence výkonu za 90 minut. Čeká se jen na vyrovnání

Reagovat
mimi_united

Ten Saka hype

Reagovat
VasAFC

Reagovat
J0EL

diiik

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

no ale striedame

Reagovat
Golasso

My si fakt koledujeme ...

Reagovat
mr.Silver

Uf, teď nás dobře zmáčkli.

Reagovat
fajdax

Arsenal tragickej

Reagovat
Ondiis

Proč tohle nebyla žlutá?

Reagovat
VasAFC

Kontakt tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

strasne nas drtia

Reagovat
mr.Silver

Sakaaaaa

Reagovat
mistr129

ufff

Reagovat
Trand

Tak to nás docela zachránilo

Reagovat
Tommy the Gunner

BUKAYOOOOO

Reagovat
Golasso

Ještě, že tak dpč . Že nám zrovna CP vždycky tak zatápí ...

Reagovat
Gunner14

Oni ale zatápí úplně všem doma, tohle je super výsledek

Reagovat
Golasso

To máš pravdu, asi fakt nebude snadný vozit od nich body. Nám podělal výsledek s nimi několikrát sezonu v klíčovým okamžiku. Jsem fakt rád, že máme venkovní zápas s CP úspěšně za sebou

Reagovat
Tywin Lannister

Ufff tak tohle už vypadá dobre

Reagovat
Busby babes

haluzaci.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

po 20 minutach jsem myslel, ze jim date bura. ale zvladli jste to ti tak.

Reagovat
VasAFC

Uvidime jak si na crystalu povede zbytek top 6. Podle me to tam nikdo nedostane zadarmo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Jop, uvod vyzeral pefektne. Skoda, ze sme to potom takto pokazili. Saliba MoTM

Reagovat
formic81

Saliba totalni magorina, co predvedl. V necem mi pripomina VVD

jinak Partey velmi kvalitni. s nim v zaloze jsem jiny team.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

pokoj a sebavedomie, v tom pripomína VvD

Reagovat
Mastný Chobot

+ pedobriadka

Reagovat
Remt

Virgilovi sluší.

Reagovat
jacobT

Reagovat
cr7sux

uvolnil se pri znasilneni, tak muze myslet na zapas

Reagovat
Front hell

Saliba TOP dneska

Reagovat
Gunner14

Reagovat
mimi_united

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mr.Silver

Super nic moc výkon, ale když porovnám tento zápas a tu loňskou tragédii, tak je to super výkon. Sbírat na Selhurst Parku body nebude jednoduché.

Reagovat
tweek

Dopiči, to zas byly nervy nakonec..

Start skvělý, ale pak se zas ukázaly nedostatky. Proč to Ode nezakončoval? To bylo na pokutu. Jinak MotM Saliba, to bude stoper jak vínko. Naši fans dnes byli úžasní - 12. hráč. Jak zpívali Vieirovi, z toho šly zimomřivky…

Strašně těžké 3 body, splněno. COYG!!!

Reagovat
masly008

Takový pocit ze stopera jako ze Saliby jsem měl naposledy snad ze Sola.

Jesus boží.

Ode tragédie, jestli nám na 10 bude hráč jen od běhání tak mám obavy.

Reagovat
J0EL

Nepamatam si taky dominantny vykon od stopera u nas uz strasne dlho.

Reagovat
masly008

Já psal už po Chelsea, že pokud takhle bude hrát tak White se přes něj nemá šanci dostat.

Reagovat
salami

Furt mate ESM, kterej se mne osobne libi vic nez Odegaard

Reagovat
Hachim Mastour

my už asi ani nehráme na 10

Reagovat
Gunner14

Selhurst park je za mě nejvíc nepříjemnej stadion kde hrát mimo TOP6. Pecka, že to máme už za sebou a bereme 3 body

Výkon prvních 30 minut neskutečnej, druhej poločas zas opak, ale bránili jsme jakžtakž kvalitně.

Saliba je pán jasný MOTM

Reagovat
Mikesh

Arsenal první v tabulce. Pískej konec ligy.

Reagovat
PaYaB

Reagovat
Ajven

Najvacsie pozitivum ze dnes nehrali Saka ani Odegaard. Stat sa to minulu sezonu tak nedame gola a pravdepodobne si ani nic nevytvorime (klasicky by sme kruzili okolo 16ky).

Martinelli, Zinchenko a Jesus dodali tej lavej strane uplne iny rozmer. Xhaka hral prekvapivo velmi vysoko - ked je to umysel tak ten Tielemans na tu poziciu sadne ako rit na serbel.

Obrana na cele so Salibom vyborna..

Reagovat
Ajven

*nehrali dobre

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Čenda

ale Tielemans nevím jak moc by rotovat se Zinchem na to LB, to včera Xhaka zvládal skvele. A celkove ty rotace, Jesus/Martinelli, Xhaka/Zinch byly skvělý, ta rotace byla chvílemi fakt parádní.

Reagovat
Doomblade

Na to, že to byl první zápas, tak kvalita a intenzita obou na hodně vysoké úrovni.

Reagovat
Mato178178

dobre sa na to pozeralo

Reagovat
Čenda

Reagovat
blade115

Thomas Tuchel has revealed that Chelsea’s superstitious forwards do not want to touch the club’s No 9 shirt after becoming convinced it is cursed. (Telegraph) #CFC

Jako přestává to bejt sranda ... Poslední úspěšný s devítkou byl u nás Hasselbaink před 18 lety, po něm samá bída, zklamání a nenaplněný potenciál.

Kežman, Crespo, Boulahrouz, Sidwell, Di Santo, Torres, Falcao, Morata, Higuain, Abraham, Lukaku.

Reagovat
Mastný Chobot

Abraham bol v pohode ne?

Reagovat
blade115

Byl fajn, ale měl tu reálně jen jednu dobrou sezónu a pak ho Tuchel odepsal a odešel. Za mě teda ve výsledku spíš nenaplněný potenciál.

Reagovat
RKBoy

Tak Abrahama by som tam nepočítal, 19/20 dal v lige 15 gólov, v tej ďalšej už nedostával toľko priestoru, inak by sa zas priblizil k tej hranici.

Reagovat
Benzema

Drogba?

Reagovat
blade115

Nosil patnáctku a potom jedenáctku.

Reagovat
Benzema

Reagovat
Thelvin

Ten devítku v Chelsea nikdy nenosil

Reagovat
Benzema

Boulahrouz bol stopér a Sidwell hral v zálohe

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

som aj zabudol, že Chelsea mala stopéra s 9. To je ešte horšie ako my s Gallasovou 10

Reagovat
Benzema

Reagovat
John Obi Mikel

Abraham ještě jakž takž dobrý, ale krom něj to je hrůza.

Kdo tu devítku proklel, že se s ní hráčům tak nedaří?

Reagovat
smazaný uživatel

u nas to iste jedine laca ako tak

Reagovat
Miguel19

Chelsea and Barça are already trying to close the transfer of Frenkie de Jong to Chelsea and Marcos Alonso would be included in the operation. Chelsea has already launched a €70m plus Alonso offer for De Jong and are convinced that an agreement could be reached.

Frenkie De Jong will likely leave FC Barcelona next week.

@gerardromero

Reagovat
RKBoy

Kvalitný hráč, ale proste sa nemôžem zbaviť pocitu ze ide o zbytočný prestup.

Reagovat
Maximm9

Taky si rikam zbytecny na jednu stranu, ale zase kdyz se podivam ted na nas stred, tak pristi rok by se mohl hodit a cert vi, kdo bude pristi rok na trhu.

Kante uz nebude takova raketa, navic je uz casto zraneny, Jorginho je proste krome penalt prumerak, takze by se mohl hodit, ale 70m je zase nas dalsi prepal.

40mega + Alonso a vic bych nedal

Reagovat
blade115

To budeme fakt neuvěřitelný kreténi, jestli jim po tom všem hodíme na stůl takhle nesmyslně vysokou částku za borce, kterého absolutně nepotřebujeme a není pro něj místo.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kenneth

Ktery jeste ani nestoji za tu castku a jeste tim vytrhnete Barcelone velky trn z paty.

Reagovat
Visca el barca

A zaplatí nám Bernarda, který bude brát o půlku míň a je lepší než Frenkie

Reagovat
Kinky7

tak malou sazku jo? pokud jeste tenhle prestupak Bernardo k vam prestoupi omluvim se ti tady pisemne jak mate skvele poresene finance a pokud ne tak ty mne ze jsi byl naivni jo?

Reagovat
Visca el barca

Bernardo by bral půlku toho co Frenkie

Reagovat
Remt

Jo ale to jen z důvodu jak jste se chovali když jste podepisovali tuhle smlouvu a FdJ ne proto že by Bernardo hrál za pivo a párek ale proto jak totální přepal jste Frenkiemu slíbili

Reagovat
Kinky7

Hlavně ho musíte nám zaplatit a txiki ho za méně než 80+ M liber neda

Reagovat
iamek

Vždyť pořád píšeš jak zůstane a teď najednou je jeho odchod lepší variantou?

Reagovat
Visca el barca

Pokud je náhrada Bernardo, není o čem.

Reagovat
iamek

Posune vás o level výš.

Reagovat
patas92

Reagovat
Leo Rekordman

To je snáď jasné

Reagovat
Gazdo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
PanAu

Začal bych nabídku 20 + alonso, vždyť jsou úplně v prdeli, musí se ho za každou cenu zbavit, a ny jim dáme 70 mega , ještě mu nakonec dáme i ty prachy, co mu Barca dluží ne?

Reagovat
Remt

Zacal bych podobně jak říkáš. Vy ho až tak nepotřebujete a oni prachy ano. Čekal bych že je někdo takovýhle způsobem natáhne

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LAM

Nic mu nemluvíme.Akorát se mu teď má plat hrozně zvedat,jelikož se to rozďelldělilo do budoucna. Takovej přestup by byl pro nás strašná výhra.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Grahf

nie je to ten istý človek, čo na začiaktu tvrdil, ako na 95% prestupi do United?

Reagovat
spider_8

Tohle dava smysl jen pokud se zbavime Jorginha.

Reagovat
vitasrp

Za rok no. Ono to z dlouhodobýho hlediska řeší ten problém střední zálohy, kde máme 2 hráče nad 30 let s rokem do konce smlouvy, ale já z tohohle nadšenej nejsem. Krátkodobě to udělá hroznej přetlak a navíc já bych radši jiný profil hráče - ala Fabinho prostě.

Reagovat
spider_8

Jak pises no, pokud prijde tak bude na 2 posty moc velky pretlak, zvlast kdyz se vratil i Gallagher. Napadlo me, ze bychom mohli hrat i 4-3-3, ale na to zas nemame stopery. Jedina rozumna stoperska dvojice je za mne Silva-Koulibaly, ostatnim do 4clenne obrany neverim.

Reagovat
mimi_united

Prekvapenie prvého kola?

Fulham FC - Liverpool FC 2:1 2xMitrovic, Salah (P)

Rodák MOTM

Reagovat
VTID94

Len aby vôbec chytal....

Reagovat
Remt

Nepiš bláboly, pomatenče

Reagovat
oli9

Reagovat
mimi_united

Reagovat
JFT97

in your wet dreams

Reagovat
Ligter

slušný

Reagovat
Citrus41

Chelsea won the race for Frenkie de Jong as Manchester United were never in players' interest. The deal is expected to be finalized next week. Thomas Tuchel really wanted the player and Barcelona had to sell. @sport

Tak asi hotovo Hodně dobrá posila pro Blues.

Reagovat
iamek

Snad hotovo . Třeba stihneme upéct nějaký panic buy. Jinak zatím se Boehly chová jako v Lakers

Reagovat
Walter_Sobchak

V Lakers ma Boehly len nejaky maly podiel.

Reagovat
iamek

27%.

Reagovat
Zaschrona

Boehly tam nikdy neměl žádné slovo.

Reagovat
John Obi Mikel

Bude horší než Saúl, akorát bude stát velký prachy.

Reagovat
Miguel19

Lol

Reagovat
blade115

To zas ne, ale prostě by nejdřív musel odejít Jorginho nebo Kanté, aby to dávalo smysl. A musel by stát tak nejvýš polovinu. Jestli Boehly na popud Tuchela nabídne 80 mega z pozice, kdy všichni vědí, že se ho Barcelona chce zbavit, hráč k jedinému dalšímu zájemci nechce a my ho nutně nepotřebujeme, tak je vážně úplně mimo a je to snad horší než cokoliv předváděl na trhu Abramovič. Plus do toho ten Fofana za 85 mega liber, to je už úplný wtf.

Reagovat
r.mrazik

panic chelsea...skacou z hracu na hrace,ktere chteji ostatni kluby

Reagovat
blade115

To je ale taky klasický Nevillův bullshit. Všechny zprávy a vyjádření směřují k tomu, že hlavní slovo o výběru posil má letos Tuchel, Boehly pak jde po tom, na koho ukáže. A u Tuchela nepředpokládám, že by ta jména jen tak sypal z rukávu, jak se mu zamane, nebo jen reagoval na zájem jiných týmů. Já spíš kritizuju Tuchelův výběr a Boehlyho nedostatečně tvrdé vyjednávání. Rozhazuje ty prachy na všechny strany úplně nehorázně.

Reagovat
r.mrazik

to se asi jen tak nedozvime,kazdopadne v nekterych pripadech to tak vypada,ze chelsea reaguje na cile podle jinych klubu

Reagovat
blade115

Koulibalyho, Akeho, Sterlinga, Aubu a Fofanu nikdo jiný nechtěl/nechce. De Ligta, Koundého a Raphinhu jsme chtěli první, až po nás se začali zajímat Bayern a Barcelona. Takže zbývají Cucurella, Skriniar a De Jong, které jste před námi chtěli vy, PSG, resp. City. Gvardiol netuším, jestli byl nejdřív cílem City a až pak naším nebo naopak. Naproti tomu ale Neymara a Ronalda Tuchel zatrhl, to by teprv byly typický nákupy z FM, jak pindá Neville.

Reagovat
Tommy$

Mne přijde, že Chelsea po něm jde, aby ho nezískal United, kteří za nej nemají plán B a jít do sezóny opět se zálohou McFred je sebevražda.

Reagovat
FC Porto FC

A koho teda chceš na stopera aby chtěl do Chelsea a stal 50 Mega? Takovej na trhu nikdo není

Reagovat
Walter_Sobchak

Ten Badiashalle či jak sa vola z Monaka.

Reagovat
blade115

Já si hlavně nemyslím, že s prodloužením Azpiho stopera ještě dalšího stopera potřebujeme. Cucurella, Koulibaly, Silva, Azpilicueta, Chalobah, zaskočí i James a vždycky se dá hrát na dva stopery. Dávat teď takhle nesmyslný prachy za ani ne one-season star je kravina.

Reagovat
Kluivert9

Sarr?

Reagovat
John Obi Mikel

Půjde pryč.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
FC Porto FC

Zrani se Chillwell nebo James a máme 4 stopery na 3 místa

Reagovat
blade115

RLC a CHO umí taky velmi slušně zahrát wingbacky. A jak říkám, vždycky se dá hrát na dva stopery.

Reagovat
Raylan

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
icka

Vážně si Frankieho přirovnal k Saulovi? Ti jede?

Reagovat
Neutron

Snad to klapne

Reagovat
REPLIKATOR

Ten kurz 6,45 na Everton je vtip, že ano? Na to, že tam Chelsea 4x za sebou prohrála

Reagovat
John Obi Mikel

Na Everton se nám dlouhodobě nedaří, tak to musíme dneska zlomit. Ale nemám z toho dobrý pocit.

Reagovat
Maximm9

Nemam dobry pocit z cele sezony a to jeste nezacala, ale clovek si dokaze predstavit, jak nase hra bude vypadat.

Snad se James a Ben dobre vyspali a daji nejaky gol, jinak netusim, kdo tam bude davat goly

Reagovat
FC Porto FC

Mount, Sterling, Havertz třeba?

Reagovat
masly008

počítáš ýe někdo z nich dá kolem 20 gólů?

Reagovat
iamek

Erik ten Hag is prepared to play a waiting game until the transfer window is about to slam shut to get Frenkie de Jong.

On to neví? Ze nic nebude?

Reagovat
r.mrazik

vsak to muze byt jen hra agenta,pripadne barcelony...kdo vi,jak to doopravdy je

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, Arsenal výhra a asi v tomto kole žádný z favoritů nezaváhá. Takže nic jiného nezbývá, než výhra nad Evertonem. Rozhodně by nebylo dobře začínat nějakým zaváháním a hned zbytečně ztrácet.

Reagovat
Whitemedia

Skoro ti to vyšlo Barvic.

Reagovat
Visca el barca

La Liga potvrdila, že registrace proběhla v pořádku. Příští týden budou všechny posily zaregistrované. To zas AS a Sport rozjely sračky.

Reagovat
dextroza_m

Jsi vole v jiné sekci :D

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Robertson, van Dijk, Matip, Arnold - Fabinho, Thiago, Henderson - Diaz, Firmino, Salah

Subs: Adrian, Gomez, Chambers, Milner, Jones, Elliott, Carvalho, Darwin, Bajcetic, van den Berg

Reagovat
Coutinho10

Alisson to stihnul

Reagovat
Kixi Syhimour

ale teda ta zranění

Kelleher, Konaté, Tsimikas, Ramsay, Keita, Chamberlain, Jota

+ teda se mi nějak nezdá, že je na lavici van den Berg a ne Phillips

Reagovat
avicii

Jedna posila do tej zálohy by sa fakt hodila, Ox aj tak toho veľa nenahra a po sezóne odchod

Reagovat
O.Giroud

Ono je pekne, ze aj ak by sa nam tie zranenia vyhybali tak rotovat treba. Ku koncu sezony to bolo vidiet napr. na Arnoldovi ako toho už mal plné zuby.

Reagovat
stiflerovamama

Kloppove vyjadrenie cca: Nemôžeme vyriešiť problém, ktorý máme na 4 týždne prestupom. Okno je otvorené, takže uvidíme, ale nemáme plán.

Problém je v tom, že pri týchto hráčoch to nie sú problémy na 4 týždne ale je to dlhodobé.

Reagovat
masly008

Keita a Ox byli někdy nezranění?

Reagovat
Kixi Syhimour

Keita byl na tom loni překvapivě lépe než obvykle.

Reagovat
O.Giroud

Snad prestup.

Reagovat
Maximm9

Nunez lavicka ? Jsem chtel koukat hlavne kvuli nemu, jak se bude darit

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp říkal, že je ready, ale nemusí to nutně znamenat, že bude dnes hrát. Dle zápasu proti City se dal start Firmina očekávat, nicméně s 5 střídáními se do hry v druhé půli určitě taky dostane.

Reagovat
Maximm9

Pravda, porad zapominam na 5 stridani.

Reagovat
avicii

Očakávana každopádne tie zranenia hneď na začiatok sezóny sú dosť značné keďže sú tam Bajcetic, den Berg a Chambers

Reagovat
Kluivert9

Tak to je těma 5 střídáníma, jinak by si na ně nikdo ani nevzpomněl...

Reagovat
smazaný uživatel

Pome po titul!

Reagovat
FC Porto FC

Těším se jak se Ream povodí Salaha

Reagovat
vodka

Fulham takhle napadat a dostupovat určitě nevydrží celý zápas, ale zatím teda působí skvěle

Reagovat
Gareth Bale 11

Fulham zatim skvelej.

Reagovat
m.sali

mohlo by jim tam už něco padnout

Reagovat
stiflerovamama

Pomaly 15. min a na polovici Fulhamu sme si nedali viac ako dve prihrávky, zatiaľ teda katastrofa, nasadenie nulové..

Reagovat
Hachim Mastour

čisté

Reagovat
Kixi Syhimour

Thiago

Reagovat
FC Porto FC

Liverpool neví která bije

Reagovat
vodka

rozhodci uz tlaci lfc

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

Mitrovic pan

Reagovat
Gareth Bale 11

Zaslouzeny gol.

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě. Live je zatím otřesný

Reagovat
mimi_united

Liverpool, majstri sveta a celej galaxie

Reagovat
masly008

class 20

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Mato178178

nebol vlastny?

Reagovat
Coutinho10

to ho Trent nemohl pristrcit nebo neco

Reagovat
Miguel19

Vůbec o něm nevěděl podle mě...

Reagovat
icka

To neví často .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

me prislo ze jo, trochu na nem mel polozenou ruku, aby se nad nej dostal...skoda, mel to dost ulehceny

Reagovat
Zaschrona

Faul na Hendersona byl zjevný, otázka, jestli se to mělo vrátit, že to přímo předcházelo gólové situaci. Ale pro zajímavost zápasu takhle dobře.

Reagovat
Maximm9

Ten Pereira vypada slusne

Reagovat
Mastný Chobot

do MU za 60m

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
vodka

já ho mám furt jako oblíbence

Reagovat
iamek

Kdyby se pořád nevalel a nerozciloval. Tohle už má od dorostu a pořád se toho nezbavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Celá pravá strana je slaboučká.

Reagovat
avicii

Strašidelný výkon, prefackat v kabíne a druhy polčas musíme žrať trávu

Reagovat
Diskostu

Liverpool to je hotová tragédia Pereira hra výborne ...Thiago úplne mimo...

Reagovat
Kixi Syhimour

To jako nebyl faul na Hendersona? Skvělé začínat takhle sezónu...

Výkon samozřejmě hrozný

Reagovat
Mastný Chobot

FFC veľmi dobré nasadenie od každého, Pereira s Palhinhom ako nové posily najlepší na ihrisku, Rodák tiež podržal. Liverpool to bude mať ťažké, ale myslím, že dá 2 góly a otočí

Reagovat
Taiger

1. Majster - Fulham

2. Vicemajster - Manchester City

3. TOP4 - Fulham, Manchester City, Arsenal, Chelsea

4. Najlepsi Strelec - Mitrovic

5. Najviac assistencii - Tete

6. Najlepsi trener - Marco Silva

7. POTY - Andreas

8. Premier League Young Player of the Season - Neco Williams

9. Najviac clean sheets - Rodák

10. Prvy vyhodeny trener - Jurgen Klopp

11. Zostupujuci - Everton, Bournemouth, Liveepool

Reagovat
Maximm9

To sis vazne s timhle dal tu praci

Reagovat
Taiger

Je pravda, že jsem se namáhal víc jak všichni hráči Liverpoolu první poločas

Reagovat
avicii

ale hej, takto nejak to tu funguje

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
stiflerovamama

Katastrofálny výkon, sme nastúpili ako keby sme si mysleli, že Fulham si strelí góly sám. Už od začiatku bol vidno laxný prístup, čo je to najhoršie ako sme mohli proti nováčikovi začať. Útok vypojený, záloha vypojená, nevyhrávame odrazené lopty... Hrôza, neverím, že to otočíme.

Reagovat
Taiger

Lol, dobrá panika......

Reagovat
iamek

Reagovat
Maximm9

Jako tohle je presne ten zapas, ktery vzdyycky Salah s Manem otocili. Ted se podle me ukaze, jak moc Mane muze chybet

Reagovat
maraynwa

Zbytečná panika. Firmino je úplně marný na hrotu. Není z něho už vůbec cítit drive. Chce to nuneze, který tam bude litat a min 2 góly padnou.

Reagovat
Luc-Luc

proc nehrajem jak proti city? Fulham mistr

Reagovat
Taiger
Reagovat
Benzema

Najlepší chyby nerobia?

Reagovat
Taiger

No, Saliba zatím žádnou neudělal

Reagovat
fenixLFC

bodaj by spravil ked bol tak k hovnu ze dva roky za vas ani nebol schopny hrat

Reagovat
lofin9

Nie ze nebol schopny, to iba PL na neho este nebola dostatocne pripravena

Reagovat
avicii

Dáva to sem jak keby neviem co tam bolo neskutočne, pričom Mitro je výborný hlavičkar

Reagovat
stiflerovamama

Práve preto je na zamyslenie ako to bránil, ako keby bol proti nemu 150 cm trpaslík.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Steven666

chýba Mané a dosť

Reagovat
stiflerovamama

A Trent teda do bránenie zase, proti hlavičkárovi ako Mitrovič taký výskok ako keby okolo neho 10 metrov nikto nebol.

Reagovat
Taiger

tak tak, aspoň nějaký soudný fanda Liverpoolu

Reagovat
vodka

on bránit prostě neumí, ale umí se tvářit ublíženě

Reagovat
Coutinho10

skoda tycky Diaze....jinak Fulham to ma celkem pokryty

Reagovat
Kixi Syhimour

Diaz byl gólu blízko 2x, zas takový beton to není, holt to chce prostě zlepšení.

Reagovat
Coutinho10

j Darwin by mohl pomoct

Reagovat
Whitemedia

“Chelsea want Wesley Fofana from Leicester City and are in for Frenkie de Jong too. There is interest in Pierre-Emerick Aubameyang if he leaves Barcelona. The new Chelsea ownership group are trying everything they can do to be successful” (via @David_Ornstein on NBC) #CFC

Jim úplně mrdá, to jsou fakt pacienti..

Reagovat
Gunner14

Reagovat
avicii

Ste Chelsea, a zdá sa ze sa nič nemení ani po odchode Abramovica

Reagovat
Maximm9

Prave posledni roky s Romanem se to hodne stabilizovalo. Ja na takove utraceni treba uz nejsem ani zvyknuty a nelibi se mi

Reagovat
iamek

Stačí se podívat jaky prestupak před rokem mělo Lakers. On tam má kolem 27-30%, ale údajně on měl velké slovo při podpisech naprosto zbytečných hráčů.

Reagovat
Maximm9

NBA nesleduju, ale veril bych tomu. On by privedl i toho ROnalda, kdyby mu to Tuchel nezatrhl. Pokud bude poslouchat TUchela, tak by to nemuselo byt tak spatne

Reagovat
iamek

Tak u vás nakuouje aspoň mlade hráče. U Lakers všechny podpisy 30+

Reagovat
Taiger

Co je na tom zlé?

Reagovat
Whitemedia

No tak třeba asi takových 170 míčů, které dají za ty dva? Blázinec..

Reagovat
Taiger

Tak ty za to neplatíš......

Reagovat
Whitemedia

tohle je ještě větší sračka než SW

Reagovat
Taiger

Ale no tak, to přeháníš ne?

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Američani se chtějí předvést. Jen aby to k něčemu bylo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fajdax

Nutně nepotřebujem ani jednoho. Místo toho by měli investovat těch 150 mega do 1-2 mladých utočníků..

Reagovat
iamek

De Jong v pohodě, ale ten Fofana .

Reagovat
FC Porto FC

100x radši Fofanu jak de Jonga

Reagovat
Maximm9

Ja chci zase De Jonga, Jorginho a Kante uz budou u nas pomalu koncit, tak bude skvely do budoucna. FOfane za 70-80mega bude totalni pruser

Reagovat
Whitemedia

Fofana bude za víc

Reagovat
Taiger

Stěžovat si na posily, kam jsme se to dostali.....

Reagovat
Whitemedia

Jsem holt plačka a moc mě nebere to však moje peníze to nejsou.

Reagovat
Taiger

Takže máš peníze navíc a jdeš do Money League FPL?

Reagovat
Whitemedia

Co to je, to je ta vydrbaná fanta?

Reagovat
Taiger

Jj, idemo?

Reagovat
Miguel19

To mají všichni za to, ze se chtěli zbavit Romana. Přišli ještě větší “zvířata”

Reagovat
Zaschrona

To bude léto tak za 300 mega v librách teda. Ideálně nám pak prodáte Broju.

Reagovat
Whitemedia

Spíš Gilmoura, nedostal ani číslo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zaschrona

Ten prý na hostování.

Reagovat
Talker

Snad vám pošleme alespon 2-3 hráče Ideálně Gilmoura s Gallagherem, pokud přitáhneme FDJ

Reagovat
Zaschrona

Můžeme právě dle pravidel jen jednoho, zbytek by musel na přestup. A tolik peněz asi v FFP nemáme.

Reagovat
ashburtongrove

Doraz na ty co uz poridila Canal+ Sport, jde tam prehodit jazyk komentovani? Tzn nechavaji tam originalni EN stopu zvuku? Diiik

Reagovat
Taiger

Bylo mi řečeno, že mají zakázáno origos angličtinu

Kvůli tomu asi seru

Reagovat
ashburtongrove

Omfg, dik za info.

Tak to prcam.

Reagovat
FC Porto FC

Ne

Reagovat
Kixi Syhimour

to je v háji

Reagovat
iamek

Thiago flakal strecing

Reagovat
Taiger
Reagovat
John Obi Mikel

Fulham A to ani nehrají některé jejich posily.

Reagovat
stiflerovamama

Thiago zranený, aké prekvapenie, ešte, že Jurgen vymenovával koho všetkého má do zálohy ked sa ho dotazovali na kúpu založníka ....

Reagovat
Gareth Bale 11

Fulham o tridu lepsi. Kazdy souboj a odrazeny balon maji.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je fakt něco strašného

Reagovat
John Obi Mikel

Milner vás zachrání.

Reagovat
avicii

Dnes sme asi na drogách

Reagovat
John Obi Mikel

Co dělal ten Nunez?

Reagovat
Manchestersky Krocan

Liverpool hrá tak na 20% všetko v chôdzi, nemusia ani prať dresy

Reagovat
Diskostu

Nunez to kde vyhrabali také drevo

Reagovat
Maximm9

Omluv se

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle nahravat, Darwin.

Reagovat
Taiger

Mane věděl, kdy odejít

Reagovat
mimi_united

Tá fyzická podobnosť s Andy Carollom tam je

Reagovat
Manchestersky Krocan

Lol, Nunez

Reagovat
iamek

Stejne by byl ofside ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebyl, míč šel dozadu

Reagovat
iamek

První situace

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah byl bezpečně

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Taiger

Na titul to letos nebude co?

Reagovat
iamek

Určitě ne. Už mas odehraných 63 minut z nové sezóny a nula gólů :/

Reagovat
oli9

Reagovat
Taiger

To je ještě větší mizérie než ETH :/

Reagovat
Kixi Syhimour

Repete

Reagovat
Luc-Luc

ooooooooooooooooooo

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaáal konecne Mo + Daaaaaarwiin

Reagovat
oli9

Fanoušci Arsenalu po prvním kole a nějak jim narostly ramena ne? a hlavně sebevědomí

Reagovat
Taiger

Však to je jen sranda, já vám titul přeju

Reagovat
oli9

Třeba do něj taky zasáhnete.. Jako posílili jste solidně

Reagovat
Taiger

Já si nejsem jistej top4, natož titul Se City jste jinde a dokázali jste to i s LM v midweeku

Reagovat
Talker

Je otázka, jak se ty týmy přizpůsobí novému systému s normálním hroťákem. Klidně může být titul "jen" za 85-90 bodů.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tak zrovna fanoušci liverpoolu ty naše co se týče otravnosti docela doháněj už

Reagovat
Diskostu

OWN

Reagovat
John Obi Mikel

Chtěl jsem chválit Nuneze a on to byl vlastenec

Reagovat
eden_h

Proc to furt kurva patickuje

Reagovat
iamek

Klasicky zapas nováčka. Hodina hrrrr a pak přijde vystřízlivění a 1:3.

Reagovat
Talker

Nunez hezký zakončení, ale potřeboval 3 tutovky na gol.. Je fajn, že se do těch tutovek alespon dostává.

Reagovat
Talker

Lol tak on z toho je vlastnák. Dostane 2x přihrávku sám na golmana a 2x zkusí patičku

Reagovat
John Obi Mikel

Nakonec ne. Od obránce do Nuneze a do brány

Reagovat
Talker

Teď čtvrtá šance. Neprodělal Werner plastiku a nestřelili jsme ho jim?

Reagovat
Kixi Syhimour

to je na sílu

Reagovat
Talker

Hele já mám radost, že to pálí i jiné týmy. Zapnul jsem to před 15 minutami a měli jste mít alespon 2 goly, možná 3 - byť jeden z ofsajdu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Manchestersky Krocan

To je strašný vylízanec s ním bude ešte sranda..dvakrát to skúša paradickou a ani ten druhý krát by mu to s prispením obrancu nevyšlo

Reagovat
vodka

to byl vlastnak snad, ne? ze to je furt pripsane Nunezovi...

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to jeho, od bránce k němu

Reagovat
iamek

Nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce to vrátil na patičku Nuneze

Reagovat
vodka

Nunez je takový pohyblvější Sanogo, chaos effect

Reagovat
cr7sux

Reagovat
John Obi Mikel

Milner to slušně rozhýbal

Reagovat
eden_h

Karta filmovani

Reagovat
eden_h

Tak ne

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Diskostu

Dive....

Reagovat
Luc-Luc

ten dive byl videt az odsud lol

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

jasná

Reagovat
John Obi Mikel

No nevim. Šlápl ho, ale vypadalo to přihranné. Podle mne to VAR nechá.

Reagovat
John Obi Mikel

+teda se střetli koleny.

Reagovat
masly008

a to byl ten faul, koleno na koleno

Reagovat
John Obi Mikel

Jj

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

"obhájí si to"

Reagovat
Manchestersky Krocan

Trošku dive VAR uraduje

Reagovat
Mimalu

tak to není penalta ani omylem

Reagovat
iamek

Nejlepší stoper světa

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Taiger

Reagovat
Whitemedia

Fofana

Reagovat
Bandita_Harry

Aspon nieje najdrahsi

Reagovat
Gareth Bale 11

Mitrovic poslal Van Dijka slusne na parek.

Reagovat
mistr129

už podruhý dnes

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
El Cid z City

Novodobého Nestu a Baresiho v jednom?

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil ho jasně koleno na koleno

Reagovat
Ahoj1

Mitrovic ve fantě jen na lávce, achjo:D

Reagovat
Diskostu

WTF jasný Film...

Reagovat
MCFC_8

Jasna penalta...koleno na koleno, kontakt jednoznacny...

Reagovat
iamek

Ale i tak tomu pomohl.

Reagovat
masly008

a tedˇotázka, kdyby nepomohl pískal by to rozhodčí?

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kixi Syhimour

Wow, rozhodčí nás nešetří už od začátku

Reagovat
Hachim Mastour

liverpool dolital

Reagovat
Talker

Za mě penalta vůbec, on do toho šel vyloženě pro penaltu, kontakt absolutně minimální.

Reagovat
masly008

jako že kontakt koleno na koleno není faul?

Reagovat
Talker

Hele z mého pohledu se otřeli, musel bych si to pustit ještě párkrát, ale rozhodně ne něco, že by sebou musel takhle plácnout.

Reagovat
oli9

Reagovat
thewall

Snad nemyslíš vážně, že jakýkoliv kontakt znamená faul?

Vždyť je to kontaktní sport a i těch vzájemných kontaktů kolen musí být během zápasů několik.

Bavíme se o kontaktu, nejde o o situaci, kdy jedno koleno narazí do druhého.

Reagovat
icka

Koleno na koleno je prostě faul.

Reagovat
Mato178178

ty vole však sa ho ani nedotkol zas tu budu piskat penalticky ako na zaciatku minulej sezony za kazdu blbost

Reagovat
Side

Penalta ani nahodou..same shit different season

Reagovat
mistr129

2:2 a Salah G+A ideál

Reagovat
Taiger

Však Salaha má každej

Reagovat
Miguel19

Jenom G

Reagovat
Coutinho10

omg takovy penalty

Reagovat
Kinky7

tohle je takove to kdy by to mela byt pentle a zaroven zluta za simulaci

Reagovat
hrundy

Jako vzhledem k tomu jak píská celý zápas tak ta penalta je naprosto směšná

Reagovat
Diskostu

1 zápas stačil a už vieme komu želať zostup Fulham prasce...

Reagovat
Gareth Bale 11

Absolutne ne, hraji super dneska.

Reagovat
mimi_united

Mitrovic > Caroll...teda Nunez

Reagovat
LGT

Tohle penalta? Trapnost

Reagovat
penepi

Faul tam bol, Mitrovič to skúsene využil a hodil sa o zem. Hold, nasere, ale technicky správne nariadený pokutový kop.

Reagovat
patas92

úplně jasná penalta

Reagovat
Trand

Mitrović si pro penaltu šel a trochu to nasimuloval, ale kontakt kolenem tam byl, VVD tu nohu těsně nestihl stáhnout zpět.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
masly008

čím více opakovaček vidím, tím jasnější pentle mi to přijde

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
kolouch

Reagovat
fenixLFC

pretoze ten faul chces vidiet?

Reagovat
Maximm9

Reagovat
penepi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
FC Porto FC

VAR má rušit jen velký pochybení a vzhledem k tomu že to rozhodčí odpiskal a kontakt tam, ne že by to bylo bez doteku l tak to VAR musel nechat být, kdyby to rozhodčí neodpiskal tak VAR by nehlasil penaltu

Reagovat
Rothbard

Mitrovič se tuhle sezónu rozhodl, že bude dělo i v PL?

Reagovat
oli9

Nic to nemění ale na tom, že hrajeme strašnou sračku

Reagovat
Rothbard

Co je to za lavičku Poolu? Samý kid a Milner. Tohle není na titul ani náhodou.

Reagovat
John Obi Mikel

Maj hodně zranění

Reagovat
Hachim Mastour

nunez skvela asistenicia

Reagovat
Side

Tzv na Welbecka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
lofin9

Tiez som si hned spomenul na jeho legendarne asisty, ked ho lopta vyfackala a odrazila sa vzdy niekomu tak ze to mal do prazdnej

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Coutinho10

Yeeeeeeeeees, Gooooooooooooaááaaaaáaáaaaaaal Moooooo

Reagovat
John Obi Mikel

Stopeři Fulhamu

Reagovat
Mastný Chobot

Sanogo/Welbeck type asistencia

Reagovat
FC Porto FC

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

aj gol

Reagovat
FC Porto FC

Nunez debilní zpracování = přihrávka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

2. nejlepší zahraniční hráč, co kdy hrál anglickou ligu

Reagovat
John Obi Mikel

První jsem já?

Reagovat
mistr129

Ano, tyty

Reagovat
smazaný uživatel

Núñez?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Talker

Nevypadalo to úplně intentional od Nuneze ta přihrávka... Nebo ano?

Reagovat
rave

Chtěl to zpracovat pro sebe jednoznačně.

Reagovat
mickey mouse

V našem kotli někdo s tričkem Slavie

Reagovat
John Obi Mikel

Coutinho tady diskutuje, takže asi Šmíca

Reagovat
Taiger

Coutinho nemá dres Rangers?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

zkusim pak zpetne dohledat nbo ma screen?

Reagovat
smazaný uživatel

Nunez 1+1 odrazy

Reagovat
Luc-Luc

padaji jak svestky

Reagovat
Taiger

Kdo je ve svém sportu více úspěšný?

Mitrovic nebo Djokovič?

Složitá otázka.....

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
eliskafan

Vyhraje dnes Everton o dvě či tři branky? Nemohu se rozhodnout Hezký den.

Reagovat
Taiger

Blondýna co

Reagovat
Rothbard

Lukaku pls

Reagovat
Taiger

Kdyby byl Leno ready, tak to skončí 2:0, Rodák je noob

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť chytá dobře a góly byly nechytatelné.

Reagovat
Taiger

Podle mě bys to chytil i ty

Reagovat
smazaný uživatel

já těžko, mám problém chytnout i covid

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to za 2,5 roku taky ještě nepovedlo, nevím, co dělám špatně.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych mu zlatou kopaču

Reagovat
Diskostu

Ja mu prajem zostup čistý zmrd...

Reagovat
FC Porto FC

Cry me a river

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli teď dá Liverpool gól, bude to zlomový moment v boji o titul.

Reagovat
Taiger

Ten už dávno skončil

Reagovat
Minister

po včerajšku je to jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic. Arsenal jde hned v 1. kole do trháku.

Reagovat
Infernoqt

Sezona se blíží ke svému konci, tady už žádné naděje nepomohou.

Reagovat
Talker

Viděl jsem jen druhý poločas, každopádně Fulham celkem zajímavý přístup, neseděli ve vápně, chtěli hrát. Je tam vidět ta technická nekvalita, k tomu si nemyslím, že udrží tu běhavost a agresivitu v dlouhodobém měřítku. Trošku to kazí ta penalta, kdy Mitrovič mohl jít na bránu proti golmanovi a rozhodl se sebou plácnout.

Nunez vypadá zajímavě, dostává se do haldy šancí, ale technicky mi nepřijde špička. Klopp z něj bude muset vymlátit ty parádičky, protože tam fakt měl minimálně jeden další šoupnout. Jak jsem je pár hodin zpátky tipoval na titul, tak jsem zapomněl na odchod Maného a nevím, zda ho dokáže letos někdo v tom kádru nahradit.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Diaz ho nahradí, možno nie 100%-ne, ale potenciál tam je, skôr tá záloha bude problém ak sa dlhodobo zraní Fabinho

Reagovat
Maximm9

Hezky fotbal pro nezaujateho fanouska

Reagovat
Coutinho10

skoda Hendo

Reagovat
Luc-Luc

zaslouzena plichta, tyhle 2 body nam budou nakonci chybet, uz to zas vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlivá remíza.

Reagovat
Taiger

Že by United nakonec fakt skončili 2.?!

Reagovat
Manchestersky Krocan

Za Arsenalom

Reagovat
Manchestersky Krocan

Inak Nunez výkon ako Demebele na jeho predvadzačke po podpise v Barce a má 1+1

Reagovat
Taiger

Proč má Southampton v bráně Buznu?

Reagovat
Taiger

*Bazunu

Reagovat
Thelvin

Protože Forster je u nás

Reagovat
lofin9

Podpora LGBTI komunity

Reagovat
Taiger

Reagovat
SixtoRodriguez

To už si ten titul Arsenal musí postrážiť

Reagovat
kolouch

Zdalo se mi to, nebo jsem v medailonku Saints slysel mluvit Jirku "dickpick" Hoška?

Reagovat
kolouch

"dickpic"

Reagovat
Likan7

Vždyť je jedna z hlavních tváří Canalu+

Reagovat
Zaschrona

Podence nádherný koníček

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Son za prvých 10 minút 5 strát a gól ide za ním.

Reagovat
Trand

JWP

Reagovat
Gareth Bale 11

Prowse je tam proste skoda, hezky trefeny.

Reagovat
Neutron

Mne sa to celkom paci, proste ako Le Tissier.

Reagovat
Taiger

To není ideální týden pro Plněnou papriku

Reagovat
matZz

ty už taky píšeš víc komentů u zápasů Spurs, než u Arsenalu

Reagovat
Zaschrona

Jak je možný, že to nebyla penalta pro Leeds? Sá akorát sejmul hráče.

Reagovat
Csaplárova past

Nottingham nema na dresu sponzora?!

Reagovat
FC Porto FC

Hele nemá :D

Reagovat
Csaplárova past

Asi jsou tak bohati, ze nepotrebuji

Reagovat
dantetomas

Zmluvu s BOXT po sezone nepredlzili a majitel klubu stale caka na spravnu ponuku.

Reagovat
Gareth Bale 11

Peknej centr, Kulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Sess

KWP by za tohle bránení v dresu Spurs dostal určitě bídu

Reagovat
Csaplárova past

Bosak mel komentovat radeji Spurs

Reagovat
Seydou Doumbia

taky ho nemusím no

Reagovat
Csaplárova past

Tak to jsme si nerozumeli. Ja ho mam rad a rad ho posloucham. Zajimal me zapas Spurs, ale kvuli Bosakovi jsem zapl Newcastle

Reagovat
Seydou Doumbia

aha tak nic

Reagovat
Csaplárova past

Bosák je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej toho Sessehnona vystriedaj. Toto bolo na oranžovú a už minulú sezónu nás potopil niekde v EKL.

Reagovat
matZz

proč pořád ten bias proti Sessegnonovi? je to náš nejlepší wingback

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšem, že je zlý wingback. Len že jeho zákrok bol na oranžovů a u neho sa bojím, že ľahko dostane druhú žltú ako kdesi vo Vitesse či kde sa nechal podobne hlúpo vylúčiť ak sa správne pamätám.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
matZz

ale to že se jednou nechal hloupě vyloučit přece není důvod ho stahovat po každé žluté kartě. já chápu, že to byla trochu nadsázka, ale evidentně motivovaná tím, že mu moc nevěříš

Reagovat
smazaný uživatel

Já by som ho stiahol. Máme k dispozícií 5 striedaní. Ale to je len môj názor.

Reagovat
Herry31

Rose taky chodil do každého souboje naplno a přesně z toho důvodu jsem ho měl rád.

Reagovat
Zaschrona

Aaronson je fantastický.

Reagovat
NickyZabaleta

největší posila

Reagovat
Gareth Bale 11

A Sess zatim super, ale o pulce Perisice prosim.

Reagovat
FC Porto FC

Newcastle hraje líp než nějaká Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Kulusevski je super.

Reagovat
matZz

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Pipo123

Newcastle dobre tlačí

Reagovat
Trand

Schar Parádní gól.

Reagovat
Seydou Doumbia

jako by řekl golmanovi na ty děvkooooooooooooooooooo joooooooooooooooooo

Reagovat
Gareth Bale 11

Dobre to uklidil. Taky jsem si rikal, ze ho nekdo vymenil.

Reagovat
Gareth Bale 11

Spatna reakce.

Reagovat
Seydou Doumbia

dobrá rekce já jí beru

Reagovat
KnoxXx

Own ma neskutocnu formu

Reagovat
Mato178178

kto?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Salisu Emerson dnes ale hraje perfektne

Reagovat
Gareth Bale 11

Kulu navazuje na minulou sezonu, uzasnej hrac.

Reagovat
Mates_Matesović

Tohle není penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI to face Everton: Mendy; Azpilicueta, Thiago Silva, Koulibaly; James, Jorginho, Kante, Chilwell; Mount, Havertz, Sterling #CFC #EVECHE

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
spider_8

Presne takovou jsem si pral, snad se takhle nejak ustali ta ofenzivni trojka.

Reagovat
Whitemedia

Já už jsem si moc Azpiho v základu nepřál a tu záložní dvojici taky ne.

Reagovat
spider_8

Mne Azpi na RCB nevadi, hlavne at nehraje na wingbeku. A tohle asi bude jedno ze dvou nejcastejsich slozeni obrany, takze bych se s Azpim smiril byt tebou.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Whitemedia

S tím se nesmířím, budu raději nadále plakat jako pořádný plačko.

Reagovat
spider_8

Taky moznost Ja budu to same delat u Azpiho na RWB

Reagovat
Whitemedia

A Kanté s Jorginhem.. zase bude skládat tým na hráčích se smlouvou na rok.. něco mi to připomíná..

Reagovat
Miguel19

A když chceme de Jonga, tak taky nadáváte..

Reagovat
Whitemedia

Záložníků máme dost, jen se je nebát vyzkoušet.

Reagovat
Miguel19

Aha

Reagovat
Whitemedia

Když už má přijít záložník za těžký prachy, tak tedy rejže.

Reagovat
Miguel19

Jenže rejže by šel možná tak za 150 mega

A fakt nevim, kdo tam teda má hrát. Kova ok. Dále? Gallagher, když to prej není jeho pozice, Gilmour, který si nekopl ani v Norwichi či Loftus, který vydrží tak poločas...

Reagovat
Whitemedia

Tak za něj dají 150, však z naší kapsy to přeci nejde.

Reagovat
Talker

Tak zase brát hráče, který má 17 mega čistého je naprosté psycho, zvlášť pokud to není absolutní monstrum. Což v něm prostě nevidím. Možná lehký upgrade Kovačiče?

Reagovat
Maximm9

Letos budeme plakat vsichni

Reagovat
vitasrp

Když má svý nejlepší hráče, kterým za rok končí smlouva, tak to přece fakt není problém trenéra. Vedení má ty hráče podepsat (pokud je ten tým potřebuje), trenér přece nemůže začít řešit, že jako jo, seš klíčovej hráč, skvělej, ale za rok ti končí smlouva, tak nebudeš hrát.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Seydou Doumbia

čisté konto poprosíme

Reagovat
Talker

Nejsilnější možná, z toho musí být 3 body.

Reagovat
RKBoy

parádna zostava a lavička tiež super, len by som tam radšej videl Odoia miesto Ziyecha.

Reagovat
Talker

Taky moc nevím, proč tam je Ziyech, ale tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

očekávaná

Reagovat
John Obi Mikel

Bez překvapení

Reagovat
Zaschrona

Pickford - Godfrey, Mina, Tarkowski - Pattersson, Doucouré, Iwobi, Mykolenko - McNeil, Gray, Gordon

Bez Deleho? Zklamání.

Reagovat
spider_8

Pusobi to dost slabe, prijdou vam vubec nejake posily?

Reagovat
Zaschrona

Onana a Gana před podpisem, snažíme se získat Coadyho, pak snad útočník a možná někdo další do zálohy typu Gilmour.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak dneska nám to nechte a my vám pošlem Batshuaye.

Reagovat
Zaschrona

Ať si ho vezmou Wolves, to už snad raději i Rondon.

Reagovat
Seydou Doumbia

Onanista z prvního týmu LOSC Lille jím příjde

Reagovat
Seydou Doumbia

Wilsoooooooooooooooooooooon

Reagovat
Agent z Melmacu

prečo nemá Chelsea zverejnené vonkajšie a tretie dresy?

Reagovat
blade115

Venkovní má.

Reagovat
Agent z Melmacu

v shope nie

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje někdo NUFC? Podle statistik totálně drtí Nottingham...i když je to jen nováček, co patří do Champu.

Reagovat
masly008

Už konec minulé sezóny měli super. Letos to vidím na poháry.

Reagovat
Mato178178

vsak nikoho este poriadne nepriviedli. cakal som teda viac posil

Reagovat
Maximm9

Videl jsem poslednich 25min a Nott hodne spatny. Ti dostanou venku nasekane od kazdeho podle me.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Forest je hlavní adept na sestup.

Reagovat
Seydou Doumbia

totální demolice jen hráči prasata v zakončení, jinak foresti nezvládali vůbec nic...krásný zápas

Reagovat
Sales

Viděl jsem celý zápas a jestli se jim pořadí zlepšit finální fázi tak budou letos skvělí. Ten kádr je super hrozně mě baví

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych je viděl bojovat o poháry, tak snad se jim bude dařit.

Reagovat
Sales

Já mám u nich jenom obavy jak na tom bude jejich obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Přinejhorším posilní přes zimu.

Reagovat
Zaschrona

Congratulations to Steven Gerrard on getting his first win of the season vs Everton next week

Reagovat
Miguel19

Ježiš on je tam ten pičus Mina..

Reagovat
Miguel19

Wtf to byl jasný roh ne...

Reagovat
masly008

metr sem metr tam

Reagovat
smazaný uživatel

To je tupec ten Pickford. Ještě běží zpět do brány

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl asistent 2 metry za čárou

Reagovat
iamek

Balon metr a půl za čarou a kokot to pustí? Zbytecne zranění. Ať žije alibismus

Reagovat
masly008

to není alibismus, ale slepota

Reagovat
John Obi Mikel

Přesně. On to ani potom nezvedl ten prapor.

Reagovat
Busby babes

Pickford Carovej. Jako Pickford, kdyz uz pro ten balon jde, tak ho musi odpalit az do autu a ne takhle na par metru. To uz je lepsi to nechat na roh

Reagovat
Zaschrona

Fakt perfektní začátek sezony. Bez útočníka a teď se asi definitivně uzavřela naděje, že Godfrey bude mít nějakou pěknou kariéru...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sterlinga si nezvyknu. Ta běhavá prdel mě bude určitě srát celou sezónu.

Reagovat
Agent z Melmacu

budeš mu lízať riť

Reagovat
Kixi Syhimour

Jeho běh absolutně nesnáším

Reagovat
Whitemedia

Gratulace rozhodčím, odvedli jako vždy výbornou práci.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tam stalo pls? Zapl sem to az ted.

Reagovat
John Obi Mikel

Balón 2 metry za čárou, asistent nemával, pokračovalo se a Godfrey se zranil.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

No fuj. Tomu rikam start do nove sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

hnus

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

tam to posrali 3 lidi. Carovej, Pickford a ten obrance, co dal tu zpetnou prihravku. Nebyl to Godfrey? smula no.

Reagovat
Zaschrona

Byl.

Reagovat
Busby babes

smolna situace. snad to nebude na dlouho, ale mam obavu ze jo...

Reagovat
Zaschrona

Hlavně se bojím, že tímhle ztratí svoji atletičnost, se do té nohy už nejspíš tolik neopře. U něj by to byl průšvih.

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Havertz vypada jak Babis zamlada

Reagovat
Whitemedia

ty hovado..

Reagovat
spider_8

Vsak kdyz bude davat gole, tak at si vypada jak chce

Reagovat
Whitemedia

Jenže já v něm teď pokaždý uvidím Babiše.. a dokud si to nenapsal, tak by mě to v životě nenapadlo..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
spider_8

Sorry jako

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Busby babes

Pickford a Ramsdale maji stejnou rozehravku? ja teda nevim ale Ramsdale vcera rozehraval hodne slusne. Pickford to dneska pokazdy nakopne nekam do pice.

Reagovat
Whitemedia

Pickford vždy odkopával do piče ne?

Reagovat
Zaschrona

Pickford má lepší rozehrávku, jen mu to docela často lítá všemožně.

Reagovat
Busby babes

to je trochu oxymoron, ne?

Reagovat
Zaschrona

Trochu je, ale když se trefí, tak má rozehrávku perfektní.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy

Reagovat
John Obi Mikel

Borci, hraje se na góly, ne na rohové kopy.

Reagovat
Whitemedia

Tohle bude potřebovat ještě pár posil minimálně za 200 míčů.

Reagovat
Wazza228

Tak v plánu to máte, ne?

Reagovat
Miguel19

Pičo 10 rohů a 8 nám skončí na prvním hráči Evertonu

Reagovat
John Obi Mikel

Duch Williana stále žije.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to slušná bída z naší strany.

Reagovat
r.mrazik

Koule bez zluty jo?

Reagovat
masly008

on mu jako nedal žlutou? A za co jiného ji chce dávat?

Reagovat
Sales

Zatím nejnudnejsi zápas. Hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím můžu pochválit jen naše venkovní dresy.

Reagovat
Miguel19

Kanté je mimo. Tam musí Kova.

Reagovat
Whitemedia

A Jorginho je taky mimo.

Reagovat
Whitemedia

Dostane míč, táhne se s ním jak smrad v lese a pak pošle tu nejdebilnější přihrávku... tomu hráči nikdy nepřijdu na chuť..

Reagovat
icka

Kolikrát mu tam běžel Sterling a on to prostě drží a pak nahraje někde do píči.

Reagovat
Maximm9

Na to by byl mozna ten De Jong dobry, on hodne rozhazuje mice do behu a za obranu

Reagovat
Whitemedia

Faaaajn, kupme ho, klidně i za sto míčů. Ale jedině když to bude znamenat, že už nikdy neuvidím Jorginha.

Reagovat
icka

Jsem stejného názoru.

Reagovat
Talker

Což je dost možná dáno tím, že chceme hrát na jistotu a držet míč, on to dopředu není ochotný přihrát nikdo už rok a půl.

Reagovat
masly008

Jorhino běží 20 metrů jak šnek s míčem aby dal Kantemu do šprajcu

Reagovat
spider_8

A pak tam ma v nabehu Sterlinga a zase to zalepi...

Reagovat
Maximm9

Ten Koulibaly ?

Reagovat
John Obi Mikel

Kanté hezky. Sterling bohužel v ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nespoiluj.

Reagovat
Raylan

Koulibaly, Sterling dobrý, jak se dalo čekat. Kdo ohrnuje nos nad de Jongem, tak je blázen.

Reagovat
r.mrazik

tyjo,on tam je i Havertz

Reagovat
masly008

myslíš babiše za mlada

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

ban tvle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jo,toho

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icka

Snad tam dá v půlce Conora.

Reagovat
smazaný uživatel

Přichystal jsem si na stůl domácí slivku, že za každý náš gól si dám jednu zdravotní. No jak to vidím, budu muset změnit pravidla

Reagovat
masly008

jj, to dříve onemocníš než se napiješ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na zdraví

Reagovat
Mastný Chobot

Na koho sa Chelsea spolieha, že bude dávať góly celú sezónu? Na Sterlinga? Na Havertza? Všetko skvelí futbalisti, ale chýba mi tam akýkoľvek strelec. V súčasnej situácii pre nich ani ten Auba nie je asi odveci

Reagovat
Mimalu

Jorginha, Sterling bude muset vyskákat, jinak to asi nepůjde

Reagovat
masly008

Jirghino dá 20 z penalt

Reagovat
Svatej

Prestan vysirat, Auba je totální píčovina

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

To ste hovorili aj pri Giroudovi

Reagovat
Svatej

To nevim teda, ty dva prestupy bych vnimal absolutně rozdílně

Reagovat
spider_8

Tohle je problem no, uz asi 3 sezony. Nemame zadneho koncoveho hrace ve vapne a zaroven nam chybi kreativita ze stredu pole. Takze budeme zas spolehat na Jorginha z penalt a standardky

Reagovat
RKBoy

taký James a Chilwell majú obaja potenciál dať 10 golov len v lige, pokiaľ nadviažu na formu z minulej sezony a zas sa nezrania.

Sterling mmôže tiež reálne dať 10-15 golov, Mount už v minulej sezone dal 11, takže čakám podobné číslo aj dnes.. ono bude dôležité aby sa to rozložilo medzi viac hráčov.

Reagovat
RKBoy

podobné číslo aj v tejto sezone*

Reagovat
Talker

10 golů od wingbacků je hodně odvážné očekávání vzhledem k tomu, že loni ve všech soutěžích měli James, Chilwell, Alonso i Azpi dohromady 17.

Reálně můžeme očekávat od wingbacků tak 10-12 golů v lize. Dohromady.

Reagovat
RKBoy

Ben mal v minulej sezone v 7. zápasoch 3 goly, James v 26. zápasoch 6.. vôbec mi to nepríde nereálne, pokiaľ sa budú dostávať do tých šancí a nebudú mať zranenia.

Reagovat
Talker

Hele James měl 5 golů z xG 2.5, Chilwell 3 z 1.7.

Tohle je šílený overperformance, který nemůžeš čekat na týdenní bázi. Pokud to zopakují a dají nějakých 5-7 golů z těch 2.5-3 xG, tak můžeme být nadšení. My je do opravdu golových situací nedostáváme, James měl z pozice RWB dohromady cca 20 střel z vápna (všechny goly z vápna), z toho prostě 10 golů nevydřeš, i těch 5 je hodně.

Reagovat
Talker

Podle mého je větší průser pod tou trojicí - nikdo nedokáže dát kvalitní pas za obranu, průnikovou přihrávku, nejsme schopní dostávat kohokoliv do šancí.

Můžeš mít vepředu klidně Lewu a ve výsledku by za zápas potkal míč možná 3x.

Reagovat
blaugrana

ked dojde frnkie, depay a auba, tak to bude viiitr

Reagovat
Serg!o

Sterling Tohle by měl var trestat, jinak se toho nikdy nebavime

Reagovat
r.mrazik

Sterling takovy skokan zase

Reagovat
blaugrana

ale taky De Jong by rozhybal zalohu Čukotky

Reagovat
Svatej

To jsou kokotiny. Nic nam ten hrac neda z toho, co tam už není...

Reagovat
Svatej

Prekombinovana veta, prostě píšeš picoviny

Reagovat
blaugrana

ja mam pici, ci vam daco da :D hlavne nam dajte tych 70 a on nech akceptuje transfer

Reagovat
Svatej

Uz jen skutečnost, ze se ho chcete bavit, je největší možná červená vlajka

Reagovat
smazaný uživatel

On chce sám odejít k nám

Reagovat
Talker

Což je dáno tím, že si nechce nechat sáhnout na plat, pokud by mu Barcelona nechtěla snížit plat, tak by dost možná o odchodu neuvažoval.

Reagovat
smazaný uživatel

To už jen jen detail

Reagovat
blaugrana

len nechceme mat moc nabušenu zalohu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
matZz

fakt by byl o tolik lepší než Kovačič? pochybuju

Reagovat
John Obi Mikel

Mina

Reagovat
Mastný Chobot

Hlúpy, hlúpy zákrok, Mina by ho pokryl

Reagovat
Whitemedia

JORGINHOOOO JE GÉNIUS.

Reagovat
Miguel19

J O R G !!!

Reagovat
John Obi Mikel

Jorginho

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooool. Náš nejlepší střelec!!!!!!

Reagovat
Maximm9

Ja si nemuzu pomoct, ale ten KOulibaly je posila jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Jednu velkou chybu sice udělal, jak kličkoval jako poslední hráč. Ale jinak je to skála

Reagovat
Busby babes

Everton gonna Everton.

Reagovat
Mastný Chobot

20 gólov a všetky z penált to musí byť nejaký rekord

Reagovat
RKBoy

Silva klasicky vynikajúci výkon a Koulibaly je zviera.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, že tam něco nenapadalo po těch rozích. Loni nám šly lépe. Moc nám dnes nejdou. Jinak se mi hodně líbí Koulibaly a Thiago Silva

Reagovat
Miguel19

Není to ideální, ale lepší jsme.

Nejlepší určitě Sterling. Ten tam dělá rozdíl. Ale chtělo by to k němu prostě střelce. Havertz to nebude.

Koulibaly taky výborný.

Naopak beci slabí. James tam měl dost prostoru, ale nic z toho. Chilwellovi chybí zápasová praxe jak svině.

Záloha nijaká. Dal bych tam Kovu.

Reagovat
Svatej

Mne prijde ze je lepsi Everton teda

Reagovat
Miguel19

Wtf, v čem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mimalu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Ty jedeš hned od prvního zapasu

Reagovat
Svatej

Ty jses v tomhle případě daleko horší, až normálně ziram

Clovek Nenapíše ani nějakou silenou myslenku,.jen lehkej dojem ze zápasu a ty vyvodis obecnej závěr, fakt nejhorší diskuterskej zvyk, bud na sebe pysnej.

Reagovat
icka

Horší? Však ty jsi tu hejtil už přípravu a pp poločase napíšeš, že byl Everton lepší a ty komentáře ke Sterlingovi ani radeji nekomentuji tu tvoji paniku.

Reagovat
Svatej

Takže v první řadě

1). komentoval jsem jen Arsenal, kde.jsme byli tak ubozí, ze to bylo na vrácení lístků..

2) dojem z polocasu je pouhek dojem, zdalo se mi ze Everton mel lepší naznak- a co?

3) Sterling kunda je, zkoušel to co vždycky

...whatever, stejne neuznáš,. žes to prepalil

Reagovat
icka

ad 1) ano s Arsenalem to byla ubohost souhlasim

ad 2) tak to si mel asi jediny a dostavame se k tomu tvemu prehaneni a zaujatosti

ad3) kunda mozna je, ale byla to nejlepsi kunda na hristi

Reagovat
Svatej

Jak přehánění a zaujatosti? Zkrátka jsem si vytvořil z ruznych důvodů trochu jinej obraz hry, dokonce jsem zvyraznil skutecnost, ze to přijde mne, ani jsem nijak neprehanel a sarkasticky to nezvelicoval, cista nevinná věta, na který me grilujes jak kdybych rozjel nejakej divokej rant

3) Do tohohle stavu se nesmim dostat Svedu hráče kundy jako costa, zenkterych stříká testosteron, ale ty druhý typy iund nedávám

Reagovat
icka

Jako nejspíš máš pravdu, asi jsem to trochu přehnal u tebe takže se omlouvám

Costu jsem miloval, ten by tam položil život, ale sám to byl trochu simulant

Reagovat
smazaný uživatel

A Mount taky zatím vůbec nepomáhá.

No a naše rohy...škoda mluvit.

Reagovat
John Obi Mikel

Kanté je fajn, ale Jorginhovi se dnes nedaří.

Reagovat
Talker

Je to odporná nuda, doufal jsem, že přes léto zapracuje Tuchel trošku na kreativitě, ale ve výsledku čekáme na rohy a na to, že někdo spadne poblíž vápna či ve vápně.

Díky bohu za to zatmění obránce, kdy sundal Chilwella. Teď to možná Everton otevře a bude alespon minimální šance si vytvořit nějakou šanci ze hry.

Reagovat
blade115

On místo toho chce dalšího obránce. Já bych proti tom uteda nic neměl, pragmatický fotbal nám vždycky šel víc, ale tohle má do nějakého jeho perfektní podoby hodně daleko. Ani nejsme 100% vzadu, ani nejsme efektivní vepředu.

Reagovat
Svatej

Koulibaly a Silva bezva, na Jamese bych nechtel běžet ani za vsechny prachy světa.

Sterling je kunda

Reagovat
Whitemedia

Hele Minovi něco před zápasy s Chelsea házejí do žrádla a nebo je taková močka furt?

Reagovat
Miguel19

On je debil furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasické karamelky. Stačí si vzpomenout na vzájemný zápas na konci sezóny. Jeden zmrd vedle druhého.

Reagovat
Mastný Chobot

Však to je o ňom celkom známe, že je to kompletný psychopat. Niečo ako Emi Martínez. Legendárne keď sa stretli:

https://www.youtube.com/watch?v=Vc79K-qK9aY&ab_channel=Distortia

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

emi je mega sympatak

Reagovat
Miguel19

Snad ten Cucurella bude herně top. Protože ty vlasy, to budu snášet těžce...

Reagovat
blaugrana

mohol by si to dat do copiku a cervene kopacky k tomu

Reagovat
Busby babes

Greame Souness vibes?

Reagovat
Csaplárova past

Ten Everton čeká opravdu těžká sezóna. Tohle nedopadne dobře ..

Reagovat
Maximm9

Lampard bude prvni odvolany trener

Reagovat
Csaplárova past

Může být, ale těm už nikdo nepomůže.

Reagovat
Busby babes

bohuzel je Everton asi nejhur rizenej klub v PL, takze se to hodi na to a dostane zas dalsi top job nekde...

Reagovat
vitasrp

Ježiši ten Mendy, tohle je úplně jasně jeho balón.

Reagovat
Maximm9

Ta Havertzova nabidka je neskutecna, to se uz Lukaku vic snazil

Reagovat
John Obi Mikel

Dostat kartu za autové vhazování

Reagovat
Whitemedia

btw, jsme zvědavý na střídání, Tuchel je uměl mít na háku i když měl jen tři.. co si počne s pěti?

Reagovat
Whitemedia

už vidím..

Reagovat
Talker

"It wasnt the most dynamic showing"

Ty vole vždyt i tým důchodců bude mít lepší dynamiku.

Reagovat
vitasrp

Jako ale Chilwell je úplně v lese, to je hrozný výkon.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět, že dlouho nehrál.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Zaschrona

Zatím vám to tím plácnutím ale vyhrává...

Reagovat
Zaschrona

Konečně Dele. Gordon fakt hrot není.

Reagovat
masly008

Dele taky ne

Reagovat
Zaschrona

Ale má k němu o mnoho blíž, alespoň třeba umí zakončit nebo si pro to zakončení najít prostor...

Reagovat
spider_8

Ty vole co to predvadime ve druhe puli. Jak kdyby byla 92. minuta...

Reagovat
Talker

Vždyť je to úplně to samé jako první půle. Absolutní sračka.

Reagovat
spider_8

Tak tam jsme meli alespon kontrolu.

Reagovat
John Obi Mikel

Pulda

Reagovat
John Obi Mikel

A RLC na beka

Reagovat
Whitemedia

Nemám na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Mount, Jorgi, Chilwell dolů pls.

Reagovat
masly008

2 ze 3 si trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň ty dva. Ti byli nejhorší na place.

Reagovat
masly008

Jako dostat na stoperovi v 60 minutě křeče je zvláštní, ale zase přišel z itálie no.

Reagovat
icka

No TT očividně není spokojený s Masonem. Ještě poprosím Broju.

Reagovat
Talker

Tak hlavně že je spokojený se záložníky...

Reagovat
icka

Tak dle mého taky moc nebude, ale Masonovi tam kolikrát ukazoval či tam spi

Reagovat
iamek

Sterling

Reagovat
Zaschrona

Mohl by se taky někdy Mina nezranit?

Reagovat
icka

Kdyby nebyl chcanka..

Reagovat
smazaný uživatel

Na posledním MS jsem ho zbožňoval a přál si ho k nám.

Reagovat
Whitemedia

Mohl by se prosím nikdy neuzdravit a táhnout někam pryč do hoven?

Reagovat
Zaschrona

Má rok do konce smlouvy, tutově tedy půjde někam zadarmo a za nový klub odehraje 150 zápasů bez problémů...

Reagovat
Busby babes

nechcete Baillyho? nebo Jonese?

Reagovat
Zaschrona

Chceme Coadyho, protože se obvykle nezraní.

Reagovat
Talker

Nechápu, proč jste nešli po Colwillovi od začátku agresivně.

Reagovat
Zaschrona

Potřebujeme tam spíš zkušenější hráče, ten tým je jinak mladý už dost a v rámci FFP moc prostoru nemáme.

Reagovat
Busby babes

my vam dame oba. za cenu jednoho. dohromady bude aspon jeden zdravej. mozna. snad. asi... kdyz se zadari.

Reagovat
John Obi Mikel

Jorginho dolu, Kova do hry tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Jako ale to je výkon, že se to ani nedá hodnotit ne? Absolutní tragédie, ten Jorginho, jak je pomalej.

Reagovat
icka

Chce to Frankieho

Reagovat
smazaný uživatel

chce to mladického Španěla Fabregase

Reagovat
John Obi Mikel

Hrozný. Kanté celý zápas musí hrát za dva.

Reagovat
Miguel19

No Kouliváloš, to není pohodička jak v Itálii...

Reagovat
Talker

38letej Silva kouká na Koulibaliho v nejlepších letech, jak od 60. minuty nemůže. To je fakt v prdeli.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
Talker

Já jsem rád za Broju, ale to fakt dohrajeme s Kantem-Jorginhem?

Reagovat
iamek

Frankie tam ještě není

Reagovat
icka

Od 3 kola bude

Reagovat
Talker

Fakt ho nechci. Kdyby byl na rozumném platu (150k/w), tak by to asi šlo, ale s jeho šíleností do toho snad nepůjdeme.

Reagovat
icka

Já bych ho chtěl, ale jak říkáš s rozumným platem. Víc jak 180-200k bych mu nedal.

Reagovat
masly008

teď v barce bere kolik? 300? To jako že půjde na polovinu dolů skoro? Teda pokud mu to doplatí, pokud ne tak bere asi tak 50

Reagovat
Talker

Bere 17 mega, ale čistého. S anglickými daněmi je to přes 500k/w týdně, tj téměř dvojnásobek nejlépe placeného hráče v klubu.

Reagovat
Manik...

.. To chceš

Reagovat
masly008

No bere, kolik doopravdy dostal že

Reagovat
Mastný Chobot

Este chvilu sa bavte a bude spokojny aj on

Reagovat
Whitemedia

James, Silva a Azpi. Jen Fofana stačit nebude.

Reagovat
Miguel19

Někdo psal, že už stoper není třeba, když Azpi podepsal..

Reagovat
blade115

Ještě tak 7 minimálně.

Reagovat
icka

Ma někdo přes Canal sport taky tak bídou kvalitu přes mobil?

Reagovat
Talker

Hele asi nechtějí, aby jim to fanoušci Chelsea zrušili hned na začátku sezony, protože takovou sračku sledovat nebudou...?

Reagovat
icka

Stačí, když zamazou jen zalohu

Reagovat
Whitemedia

Za chvilku Amíci snad přijdou na to, že ta to může Tuchel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Nám tu šanci musí vytvořit obránce soupeře, který nahraje agresivně do křídla a poprvé pošleme před bránu střílený centr.

Reagovat
smazaný uživatel

James má dnes nasazené 2 levé kopačky, jinak nechápu. Rohy i přímaky stojí za piču.

Reagovat
spider_8

Sterling je fakt jediny pozitivum dnesniho zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Koulibaly a ten vlasáč, co zahral za 10min více jak Chilwell, taky

Reagovat
Whitemedia

Koulibaly? To je ten, co měl křeče v 65 minutě?

Reagovat
smazaný uživatel

Fyzičku nabereš. Přeci jen přišel z plážového fotbalu z jihu

Reagovat
Maximm9

Jako ''vlasac'' se mi taky hodne libi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

S naším štěstím na té tribuně zkolaboval Onana, že jo?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Southgate, jak viděl hrát své reprezentanty,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Tuchel toho udělal za rok a půl hodně dobrého, ale zatím se mu snad v ani jednom zápase nepodařilo najít řešení, jak vlastně fungovat, když proti nám soupeř hraje 3-5-2/3-4-3 v hlubokém bloku.

Pokud je to proti čtyřčlenným obranám, tak to si kolikrát ten prostor najdeme a ta hra vypadá dobře.

Jakmile má ale soupeř pět obránců na vlastním vápně, tak můžou hrát v podstatě 1 na 1 proti našim útočníkům, být k nim hodně blízko a nenechat je v pohodě převzít míč. A zatím jsme na tenhle problém nedokázali najít řešení, protože čistě individuálně se ti hráči prosadit nedokáží a zejména Pulišičovi, Wernerovi neob Havertzovi to těsný bránění vyloženě ohromně nevoní.

Reagovat
matZz

4222 proti Tottenhamu fungovalo dost dobře uvidíme, co příští týden

Reagovat
Talker

Proč hraje Broja křídlo...?

Reagovat
Whitemedia

Aby mohl hrát Sterling na hrotu. Logicky..

Reagovat
vitasrp

Protože hrajeme tu formaci v útočné trojici spíš 1-2 než 2-1, takže Broja funguje jako jeden ze dvou split strikerů.

Reagovat
Talker

Co to má Pulisic na hlavě za sračku, mu odrostl melír a jeho kadeřnice to neostříhaa všechno?

Reagovat
John Obi Mikel

Thiago

Reagovat
Miguel19

Takže Fofík za 100

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 10min utrpení

Reagovat
Busby babes

nevidel jsem Spurs, ale zatim se ty ostatni tymy teda nejak extra nepredvedli... Samozrejme, my zitra dostanem 4ku od Brightonu, ale do te doby muzu doufat.

Reagovat
Miguel19

Škoda Broja, že to neposlal hned před bránu...

Reagovat
John Obi Mikel

Sudí

Reagovat
John Obi Mikel

Tuchel, máš 20 minut zpoždění

Reagovat
Talker

Jorginho 98 minut

Reagovat
icka

Nechapu no

Reagovat
smazaný uživatel

Easy

Reagovat
Wazza228

Doufám, že Brightonu vrátíme porážku z konce minulého ročníku. Nedostatek posil mě znervózňuje, ale ještě je čas, tak stále věřím, že přijdou posily.

Rád bych dneska viděl sestavu: DDG - Dalot, Maguire, Varné, Malacia - Eriksen, Fred, Bruno - Sancho, Rashford, Garnacho

Ale čekám spíš: DDG - Dalot, Maguire, Lindelof, Shaw - McTom, Fred - Sancho, Bruno, Rashford - Ronaldo

Tak či tak se těším. Snad nebudu zklamanej a nebudu se muset dívat na nějakou bídu.

Reagovat
LAM

Takže CR skoro neměl přípravu,chce odejít a stejně bude v základu?

Reagovat
Wazza228

Já doufám, že bude na lavičce, ale nebyl bych překvapenej s tím, jak se všude psalo, jak byl tenhle týden v tréninku k nezastavení. Plus zranění Martiala.

Reagovat
r.mrazik

Ronaldo musí začít na lavici...jinak to bude výsměch

Reagovat
iamek

Reagovat
Ligter

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Busby babes

tohle je slozita situace. Posadis ho a okamzite das novinarum headline a nedejboze pokud ztratis body... Zaroven eskalujes situaci.

Z toho jak se ETH o Ronaldovi vyjadruje, tak pokud ho posadi, tak to bude z duvodu ze neni jeste ready, pripadne z taktickych duvodu. ale ne jako potrestani za cokoliv. Jeho absenci porad zduvodnuje osobnima duvodama a odchod ze zapasu s Rayem, tam bylo hracu vic. musel by pak posadit vsechny.

In terms of it being unacceptable, is it a case of explaining it to the players and then you move on? Or is there another reprimand that you need to give in that kind of situation? When leaving early from the game…

ETH: You mention it, you correct them and then you move on.

Tohle je imho jasne. vyresili to interne a dal se k tomu nebude vracet.

Reagovat
r.mrazik

Nebyl na tour, odehrál jeden necelý přípravný zápas ne?

Fakt si nezaslouží být v základu.

Že je to kretén je věc jiná, spíš mi jde o jeho připravenost a schopnost hrát v novém stylu, když se válel doma.

Reagovat
Busby babes

jasne, ale to zraneni Martiala dost meni no. taky je pet stridani, takze muze v klidu jit do zapasu s tim, ze odehraje jen hodinu nebo tak. Jsem sam zvedavy jak to ETH dneska posklada, jen rikam, ze to z pohledu fans je moc cernobile a ano byl bych radeji, kdyby nehral. Ale z pohledu managera, ktery ridi tym lidi proste nemas ten luxus mit tohle cernobile videni. Protoze si tim pak muzes zadelat na problemy do budoucna.

Reagovat
r.mrazik

Problém s ním bude vždycky. To je právě ta blbá věc.

Trénuje týden a postavíš ho...nasereš hráče, kteří ti odjeli celou přípravu.

Posadis ho a damicka se urazí.

Noviny ho budou řešit tak nebo tak.

Manažersky by bylo správný ho posadit a nazdar.

Reagovat
Busby babes

kteri hrotovi hraci trenovali celou pripravu a jsou k dispozici? Navic ETH vsude rikal, ze v pohode, osobni problemy, berem. Takze moc neverim tomu, ze pokud dneska nastoupi v zakladu, ze se nekdo nasere. Kdo, Elanga nebo Garnacho?

Reagovat
r.mrazik

Ostatní hrací v kádru, když uvidí, že má někdo speciální zacházení a že je v základu, když neměl letní připravu.

Eth nemůže říct do médií, že je Ronaldo pica, která se válí doma a hledá si jiný klub

Reagovat
Busby babes

no a stejne tak ho imho nemuze jen tak vyhodit z kadru protoze by si to fans prali. Uvidime, ale jak rikam, podle me si to predstavujes moc jednoduse.

Reagovat
r.mrazik

nerikam vyhodit,ale udat kamkoli

Reagovat
r.mrazik

"Posadis ho a okamzite das novinarum headline"

Jinak o tom jsem psal minule. Zbavit se ho co nejdřív.

Reagovat
BaggioRoberto

To bude headline, tak jako tak. At bude hrat nebo ne.

Reagovat
r.mrazik

To ano..proto říkám posadit toho kašpara

Reagovat
Grahf

a kde máš martineza? Ten má podľa mňa istý základ.

Reagovat
Wazza228

Čekám, že začne na lavičce, protože zrovna stopery máme docela pokrytý a je 5 střídání.

Reagovat
Grahf

ale on sa nekupoval na lavicu a k tomu je jediný ľavák.

Reagovat
Busby babes

After 28 games, Steven Gerrard's win % record at Aston Villa is the same as Gary Neville's at Valencia.

Won - 10

Drawn - 5

Lost - 13

Win % - 35%

Reagovat
wesleyborland

To je ještě dobrý, Lampard má asi 30% v Evertonu

Reagovat
Busby babes

tradicni souboj Lampard vs Gerrard.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
gocii

no jo, jenže villa kurevsky inestovala, everton je zralej na pád už při pohledu na kádr

Reagovat
Busby babes

Gerrardovi to pujde nahoru. na to ma Villa moc dobrej kadr aby to tak nebylo.

Reagovat
chicuita

Reagovat
avicii

Tak nejak mu tiež vôbec neverím ze bude nejaký super tréner

Reagovat
mimi_united

Looser ako hráč aj tréner

Reagovat
pingla

Reagovat
BaggioRoberto

Gerarda nikdo nebere jako trenera vazne od kauzy Kamara(d).

Reagovat
bbbauch

Wankfest uz skoncil..

Reagovat
REPLIKATOR

Aston Villa je na úrovni Valencie, která hrála 2x finále LM

Reagovat
Busby babes

hele dam ti zapravdu, to srovnani neni fer. Aston Villa totiz tu LM narozdil od Valencie vyhrala, takze Gerrard trenuje viteze LM a je to spatny... ono totiz to vitezstvi AV z roku 1981 ma stejnou relevanci jako finale LM 2000, tedy 15 let predtim nez tam Neville nastoupil

Reagovat
REPLIKATOR

Vyhráli PMEZ, ne LM. A 15 let je pořád méně než 40 let.

OK, přirovnání s LM možná nebylo úplně ideální, tak jinak.

Neville tam nastoupil v době, kdy byla Valencia považovaná za 3. nejlepší klub ve Španělsku po Realu a Barceloně, sezonu předtím skončila 4. Díky Nevillovi skončila nejhůře od sezony 1987-88.

Aston Villa hrála 2016-2019 druhou ligu...

Reagovat
fenixLFC

pred 20 rokmi...

Reagovat
Eichel

Villa má káder na boj o poháry a Gerrard s nimi hrá totálnu tužku. Ten bude tento rok letieť. Valencia bola pri príchode Nevilla v totálnych sračkách z ktorých sa nevie vymotať doteraz.

Reagovat
Busby babes

https://therepublikofmancunia.com/transcript-ten-hags-brighton-press-conference-in-full/

Would you be happy not to sign anymore if, as you say, they’re not the right players?

ETH: If it’s not the right player, no. Then I’m happy with the current squad. We need the right players.

cela tiskovka ETH.

Reagovat
Wazza228

Jako souhlasím, že bychom měli podepsat jen správné hráče, než podepisovat někoho, koho budeme hned další rok nahrazovat, jelikož nesedí do týmu na 100%. Ale furt bychom měli mít vytipovaných více hráčů na danou pozici, než si říct něco ve stylu: "Nemůžeme mít Mbappeho, tak raději nebudeme mít nikoho." Samozřejmě věřím, že nynější hráči mají strop o dost výš než předvedli minulou sezónu a ETH se tomu stropu přiblíží, ale furt jsou vidět oblasti, kde posílit potřebujeme (Křídlo, DM).

Reagovat
Busby babes

vsak utocnik a CM prijde, o tom jsem presvedceny.

Reagovat
Swarley

Tenhle prestupak?

Reagovat
Busby babes

ano.

Reagovat
Swarley

Jako doufam, ze to tak bude

Reagovat
Tomanatura

Jednoznacne

Reagovat
Swarley

V tomhle ohledu nic noveho, rika to celou dobu...stejne to musi byt neskutecne otravny odpovidat na to stejne porad a porad dokola...

Reagovat
Busby babes

welcome to Manchester United.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

to je přístup

Reagovat
Busby babes

me se hlavne libi, ze casto zminuje develop players. Proste jsou to treneri, tak je to musi naucit. prijde mi, ze v US sportech je to daleko castejsi. NFL, MLB ale i basket nebo hokej. Jasne, prestupovy trh tam funguje jinak ale mozna jim v tomhle prospiva, ze vedi, ze ne vsechno pujde vyresit trejdem, ze treba draft picky jsou draha komodita a tak...

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/PSV/status/1556173328880132097

Sangrare podepsal novou smlouvu v PSV.

Reagovat
avicii

Toho som tiež chcel k nám

Reagovat
frezi

Ak si Klopp nevydupe este niekoho do zalohy tak bude rad za 2.miesto

Reagovat
masly008

To jako Klopp ze své pozice musí prosit o posily?

Reagovat
frezi

Pointa prispevku je, ze potrebujeme zaloznika

Reagovat
mimi_united

Nedáte ani TOP4. A to kopyto v útoku Carroll 2.0 budete ešte oplakávať

Reagovat
Ranoth

Nieje takyto trolling uz troska na silu ?

Reagovat
The Krupy

Vezmite si Rabiota

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
mimi_united

Žiadna veľká prestrelka to dnes asi nebude, skôr profesorský pokojný výkon.

2:0 Elanga, Fred

Reagovat
smazaný uživatel

*0:2

Reagovat
Ragnar Lothbrok

na takový výkony jste specialisti

Reagovat
Busby babes

Bologna have rejected an offer of around €8m-€9m from #mufc for Marko Arnautović. Erik ten Hag knows the player well from their time together at FC Twente #mulive [

@DiMarzio

]

jako wtf, to nas ted budou spojovat s kazdym koho ETH kdy trenoval?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Trand

Tak tady Di Marzio přímo píše, že Bologna odmítla vaši nabídku.

Reagovat
Busby babes

a?

Reagovat
supporter

Tak asi nas spojuji opravnene ne?

Reagovat
Trand

No že si nemyslím, že by si novinář úrovně Di Marzia vymýšlel přímo nabídky za konkrétní částky. Něco jiného je údajný zájem o hráče a něco jiného jsou konkrétní nabídky.

Reagovat
Grahf

Tuchel vyhlásil, že stred je v pohode a Romero už pribehol s tým, že de jonga chce psg. Strašný kokotko

Reagovat
r.mrazik

Je to hrozný plácal...a ta jeho hláška je na blití

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Leipzig are set to sign Timo Werner from Chelsea, here we go! Been told it will be a permanent deal and NOT loan. Werner will leave Chelsea.

Reagovat
Higi

Za kolik má jít? Do Chelsea šel za výkupku 53 mega eur ne myslím co se tady psalo...

Reagovat
Eichel

30-35 sa spomína

Reagovat
fellaininho

Ronaldo lavice

Reagovat
Tommy$

Však zaslouženě místo si musí po tom všem vybojovat

Reagovat
Mato178178

a ked ho aj vystrieda a bude sa tam zase prechadzat tak ho poslat do bytce

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť chce odejít, co si má co vybojovavat

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
oli9

Reagovat
OTASi

Reagovat
iamek

De Gea; Dalot, Maguire, Martinez, Shaw; McTominay, Fred; Sancho, Eriksen, Rashford; Fernandes

Reagovat
Grahf

super, bez ronalda a martinez v základe

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Swarley

Bruno jako hrot?

Reagovat
Busby babes

Rash. Eriksen vlevo, Sancho vpravo. tipuju

Reagovat
Grahf

imho bruno vlavo

Reagovat
Mato178178

hmm asi by bolo lepsie keby bol rashford vlavo a bruno hrot, aj tak sa tam budu tocit

Reagovat
iamek

Eriksen

Reagovat
Busby babes

to bude zabavna sezona

Reagovat
Busby babes

Lavicka: Heaton, Malacia, Varane, AWB, Garner, Donny, Elanga, Garnacho, Ronaldo.

Dobra, tesim se.

Reagovat
EXoRcIsT

podla mna dobra

Reagovat
Maximm9

Mohl mit vetsi koule a postavit vedle Martineze Varaneho

Reagovat
Mato178178

kraaasa

Reagovat
mimi_united

Eriksen

Reagovat
Maximm9

Sestavy venku a kurz na United z 1.55 na 1.72

Reagovat
OTASi

Hodil sem 02 tak uvidíme

Reagovat
Csaplárova past

United dneska odehrají svůj standard - naprosto otřesný zápas, v 65. minutě tam pošle CR7 a ten jim to tam šoupne na 1:0, ale bude to bída, trapas a ostuda ..

Reagovat
FC-RUBRIKA

No a je z toho Csaplarovka

Reagovat
Grahf

Ten Hag povedal, že na hrote bude Eriksen

Reagovat
cr7sux

Christian Tadic

Reagovat
Swarley

Tak pokud mu ta trojka Rash, Bruno, Sancho fungovala, celkem bych chapal, ze do toho nechce sahat a chce, aby se to tak sehralo... Eriksen se stejne bude stahovat dolu, bude to falesny hrot... Kdyz to fungovat nebude, ma tam Ronalda...

Reagovat
Sales

Na jaky zápas koukát? Než odstartujeme sezónu my

Reagovat
Ross Geller

V 16h hraje Sparta v Budějovicích.

Reagovat
Csaplárova past

Ty vole prý Ten Hagova pravidla v United - zpoždění = vyřazení z nominace, žádné telefonu u společné večeře, dvoufázové tréninky ....

Já jsem myslel, že tohle je samozřejmost ve všech klubech

Si představte, co by s tím hráčem udělal Sir Alex, kdyby tam někdo u společné večeře postoval na Instagram to mi připomíná kauzu Beckhama, který se před MS ostříhal dohola a pak přišel do jídelny v čepici ten dostal fén ....

Reagovat
Busby babes

Zas cantonovi prochazelo uplne vsechno...

Reagovat
Ross Geller

Erik ten Hag před zápasem:

“Kdo bude hrát na pozici Cristiana? Může to být Bruno, ale pro většinu času tam uvidíme Christiana Eriksena, protože na této pozici hraje dobře. Cristiano ještě není úplně fit a chybí mu kondice. Nějakou chvíli to ještě bude trvat.”

Reagovat
Swarley

Nejakou chvili do konce prestupaku, kdy se uvidi, jestli vube zustane...

Reagovat
Csaplárova past

Takze CR7 odejde na konci srpna a Ten Hag na konci listopadu?

Reagovat
Ligter

docela se těším. očekávám začátek jako pod van Gaalem tehdy proti Swans

Reagovat
Maximm9

Make me happy Maguier

Reagovat
m.sali

tyvle ten Dalot to je na přesdržku hned na začátku

Reagovat
fellaininho

25 sekunda sezóny a borec už je zralý na prodej

Reagovat
m.sali

a fred už by šel taky

Reagovat
Ligter

hezky zostra

Reagovat
Salfovic

McFred, Eriksen s Brunem to je peklo

Reagovat
Swarley

Bruno vole

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
m.sali

to je vůůůůl

Reagovat
fellaininho

Přitom to bylo +- z penalty

Reagovat
Ligter

to šlo dávat

Reagovat
Swarley

Vyladit tu rozehravku z obrany, to bude asi jeste peklo

Reagovat
Mato178178

tak zjavne maju nariadene hrat po zemi a neodkopavat loptu z kratkodobeho hladiska mozno budu robit castejsie chyby ale z dlhodobeho bude ten prinos lepsi

Reagovat
Swarley

Vsak jo, ale tam bude problem docela DDG... A i ted to proste udelal blbe, Fred ma nalepenyho chlapa na zadech, to uz musi radsi nakopnout...

Reagovat
Swarley

A zase no

Reagovat
Busby babes

Na Fredovi je dobry to, ze i po takove hrubce se neboji dal hrat, neschovava se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hag asi nebude také terno keď v základe je Fred

Reagovat
Likan7

A koho by jsi tam viděl raději?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačne Van de bek či jak sa volá ...v Ajaxe bol top

Reagovat
Likan7

A 3 manažeři v United ho nestaví. To nebude náhoda... Když to nedělal Ole, tak jsme nadávali, ale ani Ragnick a teď Hag ho nestaví. Tím ale neříkám, že se nedostane. Podle mě bude 1. střídání.

Reagovat
Neutron

Alebo skor ty si taky krcmovy trener

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Mastný Chobot

Welbeck včera sme ho tu vyvolali ako bloody mary

Reagovat
vodka

Ale hraje super jinak

Reagovat
Mastný Chobot

"BETFRED" je výborná reklama na Old Trafford

Reagovat
Grahf

to rozohrávanie zozadu je strašné

Reagovat
Maximm9

Ta rozehravka je extrem. To same hraje CHelsea. Proste moderni fotbal

Reagovat
Likan7

Gea je v tomhle systému totálně nepoužitelný.

Reagovat
Swarley

Rash ztratil balon a vybojoval zpatky, to jsem snad nevidel dva roky

Reagovat
Grahf

každopádne hraje hovno, neprejde cez nikoho. Neviem, prečo to nehrajeme po druhej strane, sancho vobec nie je v hre

Reagovat
Swarley

Druha strana zatim vubec neni ve hre, ale dejme Rashovi cas, u nej bude zaklad, jestli hlavne zmeni pristup...

Reagovat
supporter

Reagovat
Mastný Chobot

To bránenie MU mi príde... zvláštne pasívne

Reagovat
Minister

Čo to zdvíhaš ty kkt..

Reagovat
matZz

lol, tohle byl ofsajd?

Reagovat
Mimalu

takt to teď offside na Welbecka nebyl...

Reagovat
fellaininho

Sancho neviditelný.

Reagovat
Swarley

Vsak nedostal jeste poradne balon

Reagovat
supporter

McTom je strasne hloupej hrac

Reagovat
Side

Co to jako bylo? Proc to foukli, to jako jasnej ofsajd fakt nevypadalo

Reagovat
Grahf

mctom kopyťák, má šancu a miesto toho fauluje

Reagovat
Ligter

Reagovat
hornito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Pomezní???? Hlavní??? Proč se to nenechalo dohrát?

Reagovat
Side

sračka

Reagovat
Busby babes

Au. Ale tohle je smula, porad je to kontaktni sport. Zluta.. ok no

Reagovat
jsemdement

#Ten Mág

Reagovat
Ross Geller

Snad si nebude po pár měsících balit vak - Erit Ten Vak

Reagovat
Ross Geller

Ale věřím, že Erik Ten Hák hodí Ronaldovi a ten se chytne.

Reagovat
Busby babes

Here we go.

Reagovat
Wazza228

Again...

Reagovat
Mimalu

Brighton

Reagovat
Lorcan

Reagovat
Swarley

Ten stred je silene slabej, jake prekvapeni

Reagovat
mistr129

Reagovat
O.Giroud

kraaasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Pane boze

Reagovat
Grahf

obrana wtf, nikde nikto

Reagovat
Miguel19

To písknou jako offside..

Reagovat
Miguel19

Tak ne

Reagovat
Tommy$

Scott marnej hraje hloupě, fauluje jak idiot a teď to ztratil on.

Reagovat
iamek

To nebyl offside?

Reagovat
iamek

Nebyl. Každopádně zoufalost. Stred v hajzlu totalne. Jaky šok.

Reagovat
Grahf

akože hrajeme uplne nieco ine, než v príprave, pomalé, bez dôrazu, bez presingu, žiadna kontrola, nechápem

Reagovat
John Obi Mikel

A ani to nemůžete svést na Céersedmičku.

Reagovat
pingla

Brighton takticky zase velmi dobrej

No a my jsme klasicky k smíchu, Rashford je zase na vystřídání

Reagovat
mimi_united

Už dlho píšem že dopadne ako Welbz Jeho jediné šťastie je, že je odchovanec. Ale dobre zahrá jeden zápas z piatich. Už dlho si koleduje o prestup.

Reagovat
Swarley

Trossard je super

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Tragedi z United, ten paklub nevie co hrat, ziadny hrac k nim nechce ist, mzdova politika na cucky, kde Sancho bere 350 tis tyzdenne, zavist od inych hracov z kazdej strany, v kabine dusno, ten klub bude rad, az za dalsich 10 rokov ziska titul

Reagovat
Diskostu

ale oko offside nič ?

Reagovat
O.Giroud

teraz to ukazovali ty slepuch

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Swarley

Vsak nebyl, byli stejne

Reagovat
Gunner14

Welbeck proti United = cheatcode. Ještě jim dá dneska gola

Reagovat
Grahf

záloha total brutal

Reagovat
iamek

Úplně jiný výkon, mez v přípravě . Mcfred nejvíc komická dvojice v historii fotbalu.

Reagovat
Diskostu

Úprimne čakal niekto niečo iné ?

Reagovat
vodka

Tak celou přípravu se presuje, přijde prvni ostrý zápas a úplně se na to vyserou?

Reagovat
Grahf

ja tomu nerozumiem, to fakt bude nejaké prekliatie, však jak keby ich vymenili, absolutne nič z pripravy nehraju

Reagovat
Swarley

Ole na lavicce zesedivel, v tomhle ma Hag jistou vyhodu

Reagovat
Miguel19

Narostou mu šedivé vlasy...

Reagovat
Taiger

Kdo tipoval United do Top2?

Reagovat
J0EL

Busby

Reagovat
J0EL

Ale na jeho obranu, toto robi kazdy rok

Reagovat
John Obi Mikel

Já třeba tipuju každý rok titul Chelsea.

Reagovat
Maximm9

Jednou to vyjde a potom tady vsem rekne, ze to tady rikal

Reagovat
The Krupy

United neuveriteľná tragédia, Wellbeck super, ani som nevedel, že ešte hrá. A Brighton takticky na veľmi dobrej úrovni, PL pozerám po veľmi dlhom čase, ale bavia ma

Reagovat
O.Giroud

oni uz dlho hraju pekny futbal akurat maju problem so zakoncenim no, najma proti slabsim timom. Tym padom dost stratia a koncia tak nizko

Reagovat
The Krupy

dík za info

Reagovat
pingla

z těch týmů mimo TOP6 hrají nejlepší fotbal, ale třeba loni byli v útoku hrozní. Naštěstí pak hráli s námi a trochu si vylepšili jarní statistiky

Reagovat
avicii

Brighton sa oplatí sledovať

Reagovat
Busby babes

Scott by mel jit nejpozdeji v polocase dolu. Je hroznej a jeste se necha vyloucit

Reagovat
Tomanatura

Harry si pri gole zkusene pohlidal Fredova hrace a nechal Shawovi dva. Snad uz od proste Varane, ten typek se uz nezvedne

Reagovat
avicii

Brighton je super, som zvedavý kam to dotiahne Potter lebo dokáže hrať parádny futbal pri obmedzených možnostiach ťažký súper pre každého

Reagovat
niflheim

Rashford hraje?

Reagovat
Mato178178

welbeckinho hraje nejak dobre

Reagovat
Diskostu

Tominay Fred Dalot to je úroveň max Championship

Reagovat
smazaný uživatel

Ten plesatej curak si asi nevsiml v priprave. To je do pici nemozny.

Reagovat
niflheim

Welbeck zatím náš nejlepší hráč

Reagovat
vodka

Reagovat
Grahf

brighton si k nám chodí jak na návštevu a my sme vpredu nuloví

Reagovat
avicii

A druhý

Reagovat
avicii

Parádny prechod do útoku

Reagovat
iamek

Gooooool. Bura prosím

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Side

Reagovat
Mimalu

hezky pěkně

Reagovat
Hachim Mastour

goool

Reagovat
mistr129

Reagovat
Taiger

Ten Haag je jako dobrej v čem?

Reagovat
REPLIKATOR

Je to profík, hlavně teda na smlouvy.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
EXoRcIsT

sme presne tam kde sme skoncili poslednu sezonu FRED MCTOMINAY DALOT uplny odpad co lopta na ich nohe to hned strata totalne zbytocny hraci

Reagovat
O.Giroud

kraaasa

Reagovat
Maximm9

tak to je valec

Reagovat
OTASi

a já blbec místo 2 dal jen 02

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Wazza228

Tak pokračujeme tam, kde jsme minulou sezónu skončili.

Reagovat
fellaininho

Děláme to pro memes

Reagovat
Grahf

nemám slov

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Mastný Chobot

DAJTE IM 50

Reagovat
supporter

Davam mu tri tydny

Reagovat
smazaný uživatel

To mě baví

Reagovat
Grahf

ten tlak na kupu nových hráčov bude šílený

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Swarley

Vsak pohoda, mame cas, stred hriste je uz roky v pohode, cekame na lepsi hrace...

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak kvalitu majú na 10.-14. a chcú byť v top 6. EtH mi je v podstate lúto.

Reagovat
Ligter

těch pět střídání je asi málo.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Taiger

Kdyby hrál Ronaldo, vypadalo by to jinak .....

Reagovat
Ross Geller

Teď aspoň hateři vidí, že ten tým je na hovno a že za to opravdu nemůže Ronaldo, který byl loni nejlepším hráčem MU.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by tam o jednoho vztekajícího se blbečka víc.

Reagovat
smazaný uživatel

United majstri galaxie a prilahleho vesmiru Ten Hag netusi, ktora bije

Reagovat
J0EL

Damy a pani, to je ta lepsia obrana ako Arsenal

Reagovat
blaugrana

este ze je Ten Haag plesaty, aspon mu nema co vypadat

Reagovat
supporter

We want our Ralf back!

Reagovat
John Obi Mikel

Brajtn

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte city nech zakopne a budem spokojný

Reagovat
mimi_united

V druhom polčase vypustíme Krakena...teda Crisa

Reagovat
Miguel19

Hag už si ani nepíše poznámky a přemýšlí, jak se vyvázat ze smlouvy..

Reagovat
Diskostu

Až teraz si Uvedomia aký bol Ole Genius... Ty úbožiaci ani na bránu nevystrelia ...Nebolo treba čakať do októbra a Fan United už sa tešia na koniec sezóny

Reagovat
off-olda

United.

Reagovat
Taiger

Si mysleli, že když pořídí trenéra z Nizozemska, hráče a bývalýho hráče z Nizozemska, že to stačí na Premier League?

Sranda kopec

Reagovat
Salfovic

To teprve bude.

Reagovat
O.Giroud

tak vyhral s Ajaxom titul v Holandsku, to nedokaze kazda trumpeta

Reagovat
Slavia10

Tak dokázal to i Frank De Boer

Reagovat
Grahf

fred+mctom asi najhorší zápas za nás

Reagovat
fellaininho

Gross dal minulou sezónu 2 góly. Tuto to stihl vyrovnat za 37 minut

Reagovat
Neutron

Uplna ostuda to branenie, keby Shaw by kludne ustupoval az do brany a Fred ten neviem, ci sa tam sparal v nose…

Reagovat
m.sali

tak mam konečně potvrzení, že žijem v simulaci. i když todle neni snad možný ani v teoretickej rovině - hrajem s dvema defenzivnima zaloznikama a je to pruchodak a pada tam jeden gol za druhym.... city hraje s jednim defenzivnim a 5 ofenzivnima a brani milionkrat lip

Reagovat
smazaný uživatel

Chris se ještě dnes sám vyplatí ze smlouvy a uteče

Reagovat
iamek

Kezby

Reagovat
Miguel19

Sancho 11x u míče

Reagovat
iamek

Chudák Martinez. V normálním týmu by byl neksutecne dělo. Ten přehled a rozehravka je u nás nezvyk.

Reagovat
iamek

A hned tohle udělá

Reagovat
Swarley

Reagovat
Wazza228

Sžívá se s týmem

Reagovat
kylo ren

Být Hagem tak utíkám hodně daleko dokad to este jde

Reagovat
Maximm9

Prestupak jeste neskoncil, jeste porad by ho mozna Ajax vzal zpet

Reagovat
Ligter

Csaplárova past

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Salfovic

A dopadlo to jako skoro pokaždé.

Reagovat
smazaný uživatel

Christian, do čeho jsi to vlezl...

Reagovat
Taiger

Graham Potter > Ten Haag

A jakože o parník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Taiger

Trust the process!

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
O.Giroud

daj mu redkuu

Reagovat
matZz

nemyslím si, že jeden defenzivní záložník by vyřešil všechny problémy ManU, ale jít do nové sezóny se středem Fred - McTominay je čirý šílenství

Reagovat
Grahf

samé vysoké lopty, zas niečo uplne iné, než v príprave

Reagovat
iamek

Nákupy na Bruno - Sancha - Eriksena a Rashe jsou top

Reagovat
PhilipS

Baví mě, jak tady někteří hodnotí trenéra podle prvni pule sezóny.

Reagovat
iamek

Reagovat
Mastný Chobot

*zápasu

Reagovat
Trand

Klasika

Reagovat
oddy

Reagovat
avicii

po prvom kole je jasne kto je majster a kto na to nemá

Reagovat
vitasrp

Jj, jak kdyby prostě Klopp, Guardiola, Tuchel nebo kdokoliv jiný neměl na začátku zápasy, kdy to úplně vybouchlo.

Reagovat
Taiger

Tak ty si hodnotil Gabiho Jesuse po tom, co u nás ani minutu neodehrál

Reagovat
LeonardoUžoa

Trenéra jo? Spíš ty bídné lamy co hrají ikdyž měli být už dávno někde v Crowley town.

Reagovat
Taiger

Trust the process?

Reagovat
Mastný Chobot

Brighton je nasadením aj takticky úplne inde ako MU. Všetka česť Potterovi, predali mu 2 z najdôležitejších hráčov a ten tím vyzerá zatiaľ ešte lepšie ako minulú sezónu.

Reagovat
m.sali

hmmm ta natěšenost na novou sezónu zase rychle přešla. už aby byla nějaká repre přestávka

Reagovat
Busby babes

Scott mel spatnou pripravu a pokracuje v tom dal. Nic nenabizi,v te zaloze diky tomu mame o jednoho hrace min defakto. Vzadu dve katastrofalne vyrsene situace, dopredu k vapnu fajn ale pak tomu chybi neco prekvapiveho. V priprave jsme hrali lip a hlavne jinak. Prutom prvnich cca 15-20 minut vypadalo nadejne.

Reagovat
EXoRcIsT

15-20 min ? mozno 5 na zaciatku od vtedy Brighton jasne lepsi

Reagovat
Ranoth

Ajtak zato moze Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší je ten prcek martinez

Reagovat
Csaplárova past

Prozreni pro Ten Haga

To neni jako Ajax, tohle je PL

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou jsou vůbec letošní cíle United?

Reagovat
Ross Geller

Skončit v TOP 4 v lize a vyhrát Evropskou ligu.

Reagovat
Manik...

Teď reálné cíle .. Kvalifikace do EL a semifinále

Reagovat
Grahf

hrať dôstojne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ligter

Reagovat
Swarley

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Salfovic

Reagovat
kylo ren

Udržet se v PL

Reagovat
iamek

Aspoň se dostat do EL a ideálně vyhrát aspoň Mickey mouse cup

Reagovat
pingla

klidný střed tabulky a výše

Reagovat
smazaný uživatel

Top 10 dají úplně v pohodě.

Reagovat
Likan7

Sen je top 4, reálný cíl je 5.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

Top 4 a pohar.

Reagovat
Kluivert9

Přemluvit De Jonga

Reagovat
Infernoqt

Mně stačí, když ucítím herní progres a nevyhodíme trenéra, když se nebude dařit. Ta koncepční práce potřebuje čas.

Reagovat
Ross Geller

To chce rovnou dva nový defenzivní záložníky.

Reagovat
Registrujisejenproto

Kde je ted mimi united a adam95

Reagovat
LAM

United Teda dobrá katastrofa

Ten střed Fred a tragéd Mctominay je Teda něco. Měli by nabídnout FDJ opravdu raketu.

A Martinez je nejen malej, ale i slabej. To není moc stoper do PL.

Reagovat
LeonardoUžoa

Bruno a Kristiánek taky bída.

Reagovat
EXoRcIsT

By som chcel vediet kolko sanci pre Brighton vytvorili Fred McTominay a Dalot

Reagovat
Diskostu

Liverpool a United to bude komédia tuto sezónu... Pool možno konferenčnú nejak ukope ale United do prvej polovice tabuľky nepôjde.

Reagovat
Neutron

McTom max squad player, ale u nas hrac zakladu…neuveritelne

Reagovat
iamek

Reagovat
Tommy$

Tak hlavně, že Ronaldo je problém a bez nej, z nás bude pressující bestie … ten stred je fakt tragickej McFred hráči na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl SAF mrtvý, tak se obrací v hrobě.

Reagovat
Ross Geller

Momentálně se obrací na tribuně.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LeonardoUžoa

Ten pán si musí dávat preventivní prohlídky s prstem v nose, v tomto věku víkend co víkend sledovat tyhle šoky.Frajer.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten tym United je neuveritelne linej.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se United nepovedl FDJ, tak už dávno měl být u nich Tielemans. Nechápu na co čekej...deb...lové.

Reagovat
Swarley

tohle se melo davno udelat, hned na zacatku prestupaku

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
avicii

Nechápem ze Tielemans ešte nikam neprestupil za tu cenu co sa spomína, aj teraz co som videl zostrih prvého polčasu líšok tak ústredná postava

Reagovat
Diskostu

Tielemans je lenivec...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Swarley

Ten stred je proste v prdeli, ja jsem psal, ze az je zacne napadat City nebo Liverpool, tak se jasne ukaze, jak spatny to zase bude a on staci uplne v pohode Brighton...

Nasazeni ze zacatku super, Bruno totalne selze v takove sanci, klasicky zmatek gol vzadu a uz se to veze, nervy, krec a jsme tam kde loni...

Prvni zapas sezonu nedela, ale ten stred jsou oba proste lavicka... Tam absolutne neni co resit a jestli ma prijit De Jong, tak to proste porad bude malo...

Reagovat
Taiger

Tohle mi chybělo

Reagovat
Swarley

Vsak to pisu cely leto, jak ti to mohlo chybet

Reagovat
Taiger

V létě jsem měl státnice a pauzíroval :/

Reagovat
Jollae

Škoda že nemáš štátnice celý rok a nepauzíruješ.

Reagovat
Taiger

Ahoj, ty si kdo?

Reagovat
icka

Reagovat
iamek

Reagovat
EXoRcIsT

tam musia prist aspon 3 zaloznici a nech este dakto pise aky je FRED vlastne super . Proste Fred a McTominay by nemali byt ani na lavicke nie to este v zaklade

Reagovat
Maximm9

Na druhou stranu Hag evidentne vi, kde je problem, ale proste De Jong nechce prijit. Tim nerikam, ze s nim by to bylo lepsi, ale United mu musi nekoho privest

Reagovat
Swarley

Ja mu rozumim, ze chce De Jonga a pujde po nem do konce prestupaku a nemam s tim problem...ale po odchodu Pogby vime strasne dlouho, ze ti hraci musi prijit dva, pokud chceme hrat na dva ve 4-2-3-1...

Na listu je De Jong a tim to konci? Jestli mu staci McFred, tak to bude mit problem...

Reagovat
CR7RONALDO

Od polčasu jednoznačne VdB namiesto jedného z dvojice Fred - McTominay a Ronaldo namiesto Eriksena.

Reagovat
Taiger

Už tomu chybí jen Ronaldo a SEEEEWY

Reagovat
Maximm9

Velika kritika United, ale zadna pochvala Brigtonu. To napadani je neprijemne

Reagovat
Ladas321

Tak tak, Potter je kvalitni trener a dokáže potrápit i lepší kluby než United.

Reagovat
Swarley

A hlavne Trossard uplne famozni, vsechno prilepi, neskutecny braneni balonu, nepanikari, otoci se, skvely balony za obranu... Kazdy balon od nej nebezpecny... Druha vec je, ze Dalot mu to brutalne ulehcuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to neomlouvá United.

Reagovat
avicii

Ja som ich tu chválil dosť

Reagovat
mr.Silver

Martinez je fakt hrozně maličký, útočníci Brightonu ho tam silově dobře přetlačujou. To může být pro MU průser jako mraky, ne bezdůvodně s ním Arteta počítal spíše na LB.

Reagovat
iamek

Jak Brighton presuje, tak ve dvojko chodí na Martineze. Jednoduchá a ucelna taktika

Reagovat
Taiger

Otázka na ostatní na fanoušky

Je vám někdy těch United líto? Nebo si to furt užíváte?

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
Diskostu

Real a United su najväčšie značky najpopulárnejšie kluby pod slnkom, jasne že každý si to užíva...Také City napr je ďaleko úspešnejšie posledné desaťročie ako United a každý ich ma uprdele stále je to podradný klub...

Reagovat
Salfovic

Je to tak.

Reagovat
SIRBRANIKE

1

Reagovat
Manik...

Za mě to. .. Radši se budu smát Slepicím a Gunners

Reagovat
smazaný uživatel

To se nikdy neomrzí. Stejně jako plná vitrína od Slepic

Reagovat
smazaný uživatel

Já jako fanoušek Barcy je mi jich líto. Chtělo bych je vidět hrát lepší fotbal, co pamatuju ještě za AF.

Reagovat
Registrujisejenproto

Uzivat si budu az sestoupi

Reagovat
icka

za ty penalty od Webba ve Fergie time nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo skončí výše? United z Manchesteru nebo z Newcastlu? Po dnešku už mám tušení

Reagovat
kissak

už po jednom zápasu?

Reagovat
Zaschrona

Caicedo je super hráč

Reagovat
iamek

Mohli jsme ho mít za pět mega. Ale raději budeme mít vzadu Mcfreda <3

Reagovat
Zaschrona

My jsme se o něj taky zajímali, ale samozřejmě u nás takoví hráči nekončí.

Reagovat
iamek

Na nás byl moc levný.

Reagovat
Seydou Doumbia

Stejně by takový no name za ty prachy nikdy nedostal pořádnou šanci u vás

K čemu by vám byl

Reagovat
Kluivert9

Touhle dobou by byl už stejně někde na hostování...

Reagovat
Ladas321

Nová sezóna a starý United.

Reagovat
fellaininho

Ta dvojice McTominay - Fred už položila 3 manažery a 4 to bude stát místo taky.

Reagovat
Miguel19

"Byl by to velký šok, kdyby Manchester prohrál"...wtf?

Reagovat
2miguel1

Dajte poriadne peniaze za De Jonga.

Reagovat
LAM

Oni dávají ale on tam nechce musejí mu nabídnout větší peníze.

Reagovat
Ross Geller

Tvle on tam toho Ronalda nedá...

Reagovat
Miguel19

Král si řekne, kdy bude chtít nastoupit.

Reagovat
Wazza228

Přitom zápas naštěstí vyšel na neděli

Reagovat
Slavia10

To si jako fakt ETH a všichni fanoušci United mysleli, že výsledky v přípravě mají nejakou velkou váhu a že v přípravě proti nim každý hrál naplno?

Reagovat
Taiger

Lituju všechny, co mají hráče United ve fantě

Reagovat
Trand

Dalot je lepší než AWB?

Reagovat
Wazza228

V tuhle chvíli ano. Před AWB byl v přípravě i Laird.

Reagovat
KnoxXx

nie je

Reagovat
Taiger

Ole by s tímhle udělal teda větší kus práce .....

Reagovat
CR7RONALDO

Ja fakt nechápem prečo všetci tréneri striedajú tak neskoro.

Reagovat
Taiger

Tak třeba se vám to bude hodit ještě, až budete vést a bude potřeba zdržovat čas

Reagovat
smazaný uživatel

Když mají možnost 5 střídání, tak proč ne.

Reagovat
CR7RONALDO

Nemá čo stratiť, takže sa neoplatí na nič čakať.

Reagovat
Swarley

Tomu chybi, aby to Ronaldo otocil hattrickem

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
CR7RONALDO

Keby nastúpil od polčasu, tak presne to som mal v pláne nepísať, že dá Hat Trick, teraz už ťažko, ale stále to nie je nemožné

Reagovat
C0br

Moc jsem ty přestupy teda nevnímal, ale jít zase do sezóny se stejným středem (ještě teda bez Pogby) je celkem kumšt

Reagovat
Edgar Davids

a Matic

Reagovat
mistr129

Maguire

Reagovat
Taiger

A na Ronalda picovali, protože chtěl odejít

Reagovat
Wazza228

Dolů šel Fred a ne McTom? Ok...

Reagovat
C0br

Ronaldo se podle mě rozhodl odejít, když viděl ten límeček na dresu

Reagovat
Taiger

To není penalta???

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se divím.

Reagovat
Miguel19

Martinez teda hodně odvážně

Reagovat
Trand

Reagovat
C0br

Chápe, že velké procento faulů je o reputaci hráče. Když se anglickým rozhodčím představí jako kopyto maguirovského střihu, tak mu pak nebudou celou kariéru nic pískat

Reagovat
Swarley

Reagovat
Manik...

Reagovat
avicii

Toto by nedovolal, žiadny záujem o loptu

Reagovat
Mastný Chobot

HEH, to nie je penalta, hej?

Reagovat
Ligter

Reagovat
KnoxXx

Rashforda by sme tiez mali uz niekam strelit

Reagovat
smazaný uživatel

*zastřelit

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba do nohy?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icka

Reagovat
O.Giroud

vymenime za Jonesa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

ty hráči sou líný na krok, teď ztratí míč a nikdo nezasprintuje zpátky... Wellbz dal Mctominayovi 10 metrů ještě pře půlkou

Reagovat
Mimalu

Rashford

Reagovat
Miguel19

McTominay co tam předvádí

Reagovat
Swarley

Hraju uplny hovno, ale co by ne, sup tam paticku

Reagovat
smazaný uživatel

To je ulet proste

Reagovat
Zaschrona

K čemu má PL VAR, když ho na naprosto jasné penalty neumí použít?

Reagovat
Wazza228

Co víc chce?

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

to fakt neni normalni

Reagovat
Swarley

Nabo vlastne za posledni roky je

Reagovat
mistr129

Rashford byl skvělý kup do fanty očividně

Reagovat
Manik...

Reagovat
C0br

tak za víc než zadarmo být nemohl ne

Reagovat
mistr129

6,5, až bude mít Soton lepší los, tak ho vyměním za Ward-Prowse

Reagovat
Ross Geller

To je vůl ten Rashford...

Reagovat
Grahf

rashford bež do piče

Reagovat
Neutron

Rash netrafi ani stodolu zvnutra a Shaw vzdy prveho protihraca…

Reagovat
vodka

Rash>Iheanacho, ale už by si měl dát na začátek příjmení T

Reagovat
Ross Geller

Už mohl mít Ronaldo asistenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to offside.

Reagovat
Diskostu

Asi taky jak Welbeckov

Reagovat
Csaplárova past

At se vam to libi nebo ne, jedno je po dnesku jasne - bez Ronalda goly nebudou. United jsou tak impotentni, ze se tam ze hry nikdo jiny neprosadi. Pokud odejde CR7, tak se United muzou rozloucit s TOP 6

Reagovat
Wazza228

McTom a Shaw by už mohli dolů.

Reagovat
Grahf

malacia musí hrať základ, nemožerm sa pozerať na to shawa v pokluse

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Swarley

Ale jako Eriksen v tom stredu mnohem, mnohem lepsi

Reagovat
Wazza228

Když má čas tak ty jeho přihrávky jsou excelentní

Reagovat
ManUnited

Dalot úplně k hovnu, to klidně mohl zůstat Laird

Reagovat
Ross Geller

Vzdyt dal gol.

Reagovat
ManUnited

vlastňák

Reagovat
Maximm9

Ani nevedel co dela a nakonec to byl vlastni

Reagovat
Maximm9

Harry

Reagovat
Csaplárova past

Co chce ten Ten Hag hrat

Vzdyt to je stejny, jako kdyz tam byl Ole. United jakoby nemeli zalohu, obrana stejne zoufala a utok ...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
KnoxXx

Maguire nas najlepsi utocnik

Reagovat
Grahf

žijeme

Reagovat
Swarley

Konecne to taky Maguire zvalcoval i na druhe strane

Reagovat
Ligter

neskutečný gól

Reagovat
Ligter

Dalot ani netušil, kam to letí

Reagovat
avicii

Strašne smolne

Reagovat
Wazza228

Gól z rohu? Co to jako zkouší?

Reagovat
vodka

Dalot na Darwina Nuneze

Reagovat
Maximm9

Reagovat
cr7sux

Reagovat
matZz

tohle se dřív pískalo jako ruka

Reagovat
iamek

Reagovat
Wazza228

Dalotův boží loket

Reagovat
Luc-Luc

varchester - ofajd, ruka, faul na golmana a stejne to plati

Reagovat
pingla

co to meleš ty hlupáku

Reagovat
Registrujisejenproto

Ze vam zase tahaji karku

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mimi_united

Teraz ich Cris roztrhá

3:2

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
avicii

Strašne to pripomína zápasy pod Olem

Reagovat
Ligter

Sanchez si není bůhvíjak jistý tedy

Reagovat
Maximm9

Uz tam mel poslat Elangu

Reagovat
Wazza228

Doufám, že Eriksen vydrží zdravej a bude hrát ve středu zálohy. O několik levelu vejš než zbytek našich záložníků (čti McFred)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Dnes najlepší hráč MU.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Eriksen je v tom stredu ted uplne super, ze bude horet smerem dozadu? To hori i s tema dvema

Reagovat
Wazza228

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Donny

Reagovat
iamek

Ronaldo hraje?

Reagovat
CR7RONALDO

Ťažko sa mu hrá, keď spoluhráči nevidia jeho nábehy.

Reagovat
iamek

Eriksen vypadá na středu hřiště dobre. Snad vydrží aspoň 10 kol, než spadne do šedého průměru jako každá posila

Reagovat
Maximm9

Snad to u vas zvladne srdecne

Reagovat
m.sali

v pohodě, srdíčkem u nás momentálně nikdo nehraje

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez na prvni zapas v PL uplne super prehled a rozehravka. Skoda ze si zkurvi jmeno hranim vedle Magcuraka, stejne jako Varane.

Reagovat
SIRBRANIKE

Ja by som ho hral v zálohe namiesto McT.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm asi why not covece. Nemame co ztratit stejne.

Reagovat
Swarley

Bruno des, tolik pokazenych balonu

Reagovat
Kinky7

Ederson; Walker, Dias, Ake, Cancelo; Gundogan, Rodri, De Bruyne, Foden, Haaland, Grealish

Reagovat
Registrujisejenproto

Snad prohra

Reagovat
Pospovič

Reagovat
iamek

Harry při vystupování je dneska super

Reagovat
Wazza228

i rozehrávka dneska v pohodě.

Reagovat
KnoxXx

skoro striedania

Reagovat
Maximm9

Dobre stridani v 90 minute

Reagovat
Swarley

Malacia mel prijit mnohem driv

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsem si, že my jsme nejhorší v útočné fázi z té TOP6. No mýlil jsem se. United jsou v útoku naprosto bezradní.

Reagovat
Manik...

Tvl účes podle hrnce

Reagovat
Miguel19

Tak ten Welbeck jak se baví fotbalem na půdě United..

Reagovat
Swarley

Malacia hlida Dunka, tak to mame taky dobre vymysleny

Reagovat
Trand

Reagovat
avicii

Reagovat
EZ

Dunka

Reagovat
Wazza228

Welbeck je proti nám vždycky jak prime Messi, přitom jinak hraje jak Bebe

Reagovat
Likan7

No, Hag bude mít ještě obrovskou práci. Zatím tam není vidět vůbec žádná změna

Reagovat
Ross Geller

Začátek jako Priske ve Spartě... Fakt za trest fandit Spartě a MU... Alespoň Realu se daří.

Reagovat
smazaný uživatel

Potter najlepší manager v PL suberejne

Reagovat
smazaný uživatel

Je skvělý, ale ještě výše řadím Eddiho.

Reagovat
Diskostu

V podstate zbytočne body pre Brighton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

v podstatě zbytečný komentář

Reagovat
Trand

Co?

Reagovat
mistr129

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
diastan

Krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera

Reagovat
Grahf

pokračujeme v rekordoch - brighton prvá výhra na OT

škoda, že sme druhý polčas nehrali ako prvý

Reagovat
m.sali

hmm my tady u nás hrajem po 20 letech zase v okrese a já místo toho koukam na tudle habaďůru zas

Reagovat
martin.b

Čekám vylepšenou nabídku pro FDJ + uhrazení částky co mu Barca dluží

Reagovat
smazaný uživatel

Potter si namazal Haga jak maleho chlapca

Reagovat
Panini Calciatore

Taky trpky koniec keriery si CR7 nezasluzil.

Nikto ho nechce uz ani zadarmo a namiesto LM este vypadne do 2.ligy.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
wesleyborland

Martinez by byl skvělý LB, případně CDM, přesně tam ho chtěl Arteta, ale nemůže hrát se svojí postavou obránce v PL. Jsem zvědavej jak dlouho to bude trvat než to ETH pochopí.

Reagovat
DieFohlenBMG

Haaland vs Cresswell na stoperu

Reagovat
shitcool

Někdo link na WHU - City?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš Canal +?

Reagovat
CR7RONALDO

City dneš tiež nevyhrá.

Reagovat
smazaný uživatel

VADUZ

Jak může tým hrát 2. Švýcarskou ligu, ale pohár hraje Lichtenštejnský a díky tomu ho vyhrává a pravidelně hraje evropské poháry?

Reagovat
gocii

Protoze ligu nemaj, jen pohar a ten vyhravaj.

Reagovat
John Obi Mikel

Lichtnštejnská liga neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To tam nemají ani krajský přebor? V jejich případě by tomu klidně mohli říkat liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha díky

Vedle jsem se dozvěděl, že to tak je mnoho let, takže v podstatě nic, bez důvodu.

Reagovat
Salfovic

Aké lepší Stonese

Reagovat
Swarley

Haaland tak blbe cumi, az z toho jde strach

Reagovat
Salfovic

Mně ten jeho ksicht přerostlého batole vyloženě irituje.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ragnar Lothbrok

batolete*

Reagovat
Salfovic

A ještě mě. Asi bych měl začít si to před odesláním číst.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Mně je správně.

Reagovat
ACSMan

Balotellete

Reagovat
Bayern +

A ešte v kombinácii s tým odporným účesom... to je horšie jak Cucurella

Reagovat
Agent z Melmacu

Nike je suverénne najhoršia firma na dresy

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

City má schválně dresy jak Dortmund, aby se Haaland cítil jako doma

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jsme dobrou přípravu.. to jako někdo považuje sranda mače na druhém konci světa jako něco odpovídajícího? Hoši..

Dokud budete mít v základu McFreda nebo jak jim říkáte, vzadu velkou hlavu a prehypovanyho preplacenyho odchovance na lajně, budete hrát o KL. A manažeři se budou střídat jak na běžícím pásu..

Reagovat
CR7RONALDO

Neviem prečo, ale mám taký pocit, že Haaland bude flop

Reagovat
O.Giroud

a kto nema? zrazu mam pocit, ze si to mysli kazdy druhy alebo to, ze bude stale zraneny a to v podstate hra len treti zapas za ManCity

Reagovat
CR7RONALDO

Tak ono PL je dosť veľká zmena. Prestup zo Salzburgu do Dortmundu až takou veľkou zmenou nebol, nakoľko sú to dosť podobné krajiny, rozdiel bol v podstate iba v tom, že išiel do kvalitnejšej ligy. Teraz je rozdielov viac.

Reagovat
Salfovic

To je pomalu na redku, ne ?

Reagovat
mistr129

Reagovat
dantetomas

Na oranzovu minimalne

Reagovat
Maximm9

Nechapu tyto situace, kosa jako prase a neda mu zpetne ani zlutu, kdyz to bylo na cervenou.

Reagovat
Salfovic

Jo on nedostal ani žlutou

Reagovat
Kinky7

on to nebyl ani faul

Reagovat
Seydou Doumbia

To není liga pro sračky, žádný faul nic kurva

Reagovat
Kinky7

jak v leedsu v sedmdesatkach

Reagovat
Seydou Doumbia

Nebo Wimbledon joooooooo

Reagovat
blaugrana

Gralish je fakt ppci, zatial ma 10 prihravok z polky brankarovi

Reagovat
O.Giroud

nechcete za 120?

Reagovat
blaugrana

este + 30 v bonusoch a chceme

Reagovat
Mikesh

Pepek udělal velikou chybu, že střelil Jesuse. Haalandovi bude trvat než se v PL prosadí, ideální by pro něj bylo, kdyby se trefil už dnes, pokud ne, tlak bude narůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

city nic moc ta lavicka, a to im chyba len laporta..ak odide bernardo tak neverim ze budu taki dominantni

Reagovat
Kinky7

a ty si myslis ze nikdo uz neprijde?

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze pride, ale o kom sa hovori? ten lbz anderlechtu a miesto bernarda paqueta? pripadne kto miesto bernarda? tak ci tak ci myslim ze dost velka sanca ze budu slabsi

ale inak sa bojim ze najneskor o rok sa pojde tvrdo po sakovi

Reagovat
Kinky7

cetl jsem ze chtel Gvardiola a Nunese(Mattheus)

Reagovat
smazaný uživatel

Když odejde Silva, tak má přijít Lucas Paquetá, jinak jak nevyšel Cucurella, tak má přijít Sergio Gómez, kterýmu dělá agenta Pepův brácha

Reagovat
Kinky7

tak to mas lepsi info nez ja -

Reagovat
smazaný uživatel

o Nunesovi se psalo začátkem přestupového období, ale hráč řekl, že je spoko a chce zůstat v Portugalsku.. Gvardiol byl podle mě jen výstřel medií, do City mi moc nepasuje ani podle dat se k nám nehodí

Reagovat
Kinky7

ja prave cetl na bbc ze uz jsme poslali 67M nabidku ale ty moje info nejsou uplne TOP

Reagovat
Kluivert9

Bellingham

Reagovat
CR7RONALDO

Súhlasím

Reagovat
Ligter

kéž by tam měli Laportu, možná už by byli k zastavení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mato178178

oni uz aj minuly rok mali celkom uzku lavicku

Reagovat
Kluivert9

Chybí jen náhrada za Zinchenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Haaland bude flop roku. Do systému Guardioly je absolutně nepoužitelný.

Reagovat
Salfovic

Ale nebude.

Reagovat
Kluivert9

To jsou zas soudy po 20 minutách

Reagovat
Seydou Doumbia

Ideální nereagovat na sračky že někdo bude flop alespoň první sezónu to nemá žádný význam

Reagovat
Free_player

Reagovat
Hakha

Na flop roku zatím dva flopy v prním zápase.

Reagovat
icka

Reagovat
Ligter

198 přihrávek už?

Reagovat
Skalda29

United dneska 39. kolo. Snad další zápasy budou vypadat lépe než z minulé sezony

Reagovat
DieFohlenBMG

Pep ve 30 stupních klasicky svetřík

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Seydou Doumbia

Však třicet stupňů mění žádný teplo

Reagovat
Salfovic

Holt mu sekne. On toho Ronalda možná vážně chtěl.

Reagovat
Bayern +

A pod pazuchami je spotený viac jak celá ofenzívna trojka WHU dokopy

Reagovat
Kinky7

to neni tak tezke dneska

Reagovat
Coutinho10

Fabi, ted Antonio

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to hrozná nuda.

Reagovat
Coutinho10

Areola

Reagovat
O.Giroud

to je flopiiik

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
diastan

To je hrac aspon

Reagovat
Pospovič

Erling

Reagovat
Csaplárova past

S velkým přehledem zahraná penalta. Ten už slavil před kopnutím ...

Reagovat
smazaný uživatel

To i livesport. Signalizoval mi gól vteřinu předtím, než se Håland rozběhl. Ale možná mám jen pomalou televizi.

Reagovat
Salfovic

Net je obecně rychlejší než tv.

Reagovat
Csaplárova past

Kluci už věděli dopředu

Reagovat
Csaplárova past

Vole ten West Ham získá balón a do pěti sekund ho zase ztratí

Reagovat
John Obi Mikel

Oblíbená penalta kolegy Svatého, když hráč běží s míčem do autu a brankář ho fauluje.

Reagovat
Maximm9

Nevim proc jsem cekal dobry fotbal to je hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem čekal hrozný fotbal a dostal jsem hrozný fotbal, takže jsem "spokojen".

Reagovat
blaugrana

Pepxby nam mohol pustit Cancela radsej.

Reagovat
Kinky7

ta zluta za kecy k rozhodcimu se mi libi. jen doufam ze to vydrzi

Reagovat
Bayern +

Neskutočne sračkový výkon, z toho fakt bolia oči

Čo je s Dawsonom? Nie je ani na lavičke

Reagovat
Swarley

Tak ani Bosak nevi, jak to s tim Keanem bylo

Reagovat
Salfovic

To je fakt šok.

Reagovat
smazaný uživatel

Rice

Reagovat
smazaný uživatel

to je taký čurák ten haland

Reagovat
Ligter

co udělal?

Reagovat
Miguel19

Wtf Haaland jak nahodil turbo do vápna...

Reagovat
smazaný uživatel

On má neuvěřitelné zrychlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná akce.

Reagovat
mistr129

Flop

Reagovat
Kinky7

Kevin

Reagovat
Swarley

Ten borec je fakt jinde, City maji na roky o goly vystarano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Manik...

Reagovat
m.sali

hmmm to je docela nebránitelný...

Reagovat
CR7RONALDO

Ok, možno som sa mýlil Takúto prihrávku ale nikto z United dať nedokáže.

Reagovat
Pospovič

Zvíře

Reagovat
Kluivert9

Už je to tady. Celá sezóna PL v kostce KDB > Haaland

Reagovat
Salfovic

KDB + Haaland = včil jsme v řiti, včil jsme v řiti.

Reagovat
sensei25

Neskutocne rychly je ten Halland

Reagovat
Maximm9

Ted si predstavte, ze City hraje do zajistene obrany a stejne Haaland zaridil 2 goly. Chci videt jak ho budou chytat ostatni tymy

Reagovat
Miguel19

Tak do zajištěné obranu budou hrát asi proti všem. Kromě Liverpoolu teda...

Reagovat
Maximm9

Muzou si za to sami, jak drzi ten mic na kopackach, ale to je Pepek. Ale po dnesku si nedokazu predstavit co s nim budou delat United

Reagovat
fenixLFC

nic, za 10 minut bude 2:0 a rip divaci na staiodne ktori budu 80 minut pozerat dva timy z ktorych jeden nemusi a druhy nevie hrat

Reagovat
diastan

Reagovat
eder

Mordreda je třeba zabít...

Reagovat
O.Giroud

flopiiik

Reagovat
blade115

Grealish je hrozný flop... Oproti němu Werner měl alespoň silnější období a nestál takovou raketu. Ale o Grealishovi se nemluví ani zdaleka tolik jako o Timovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Má úplně jinou roli než v AV. Určitě by mohl být produktivnější, ale špatně opravdu nehraje.

Reagovat
Maximm9

To je tim, ze on ani nehraval moc, tak se na nej zapomnelo. Werner mel kazdy vikend 3min highlights zadrbanych sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Jack je super Minulou sezónu kurevsky otevíral prostor nalevo pro Cancela případně Silvu apod Dneska taky s přehledem U něj je škoda, že se tolik netlačí do vápna a nechce za každou cenu dávat góly Ale přínos má obrovský

Reagovat
SCELO

Reagovat
icka

V tom City to není tak vidět no. U nás směřem dopředu je nepoužitelný skoro každý

Reagovat
smazaný uživatel

jj přesně Náhodou ho cením, že když v AV byla megahvězda, tak se v City spokojí se svojí rolí a plní ji dobře Přitom lidsky bych tipoval, že to bude namachrovaný šulin podle těch jeho afér a skandálů..

Reagovat
smazaný uživatel

v City hodně dělá kabina taky než přišel Pep, tak to bylo rozdělené na x skupin a netáhlo se za jeden provaz, teď je to jiné

Reagovat
CHONG

Haaland je fakt bestie, škoda, že jsme ztráceli čas s tím pařížským bafuňářem, snad se za dva roky naskytne příležitost využít té klauzule, co má ve smlouvě

Reagovat
Švejk :)

Proč by chodil do tak neatraktivní ligy?

Reagovat
CHONG

Třeba bude jednou chtít vyhrát Ligu mistrů

Reagovat
Kinky7

To už ji třeba bude mít

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele