Nizozemská Eredivisie - souhrn 33. kola

01.05.2011, 16:31
Komentáře a souhrny
Twente smetlo poslední Willem II a kolo před koncem má stále k titulu nejblíže. Bod za ním je Ajax po výhře v Heerenveenu, další dva ztrácí PSV i přes vítězství nad Vítesse. Alkmaar si zastřílel proti De Graafschapu, Vleminckx se čtyřmi góly proti Rodě posunul do čela tabulky střelců...

FC Twente - Willem II 4:0

01.05.2011 14:30

Góly: 39. Luuk de Jong, 50. Douglas, 63. Dragan Jelič (vl.), 77. Theo Janssen (pen.)

Twente potvrdilo roli favorita a díky snadnému vítězství 4:0 proti Willem II se opět o krok přiblížilo k titulu.

Utkání v Enschede začalo velmi nervozně. Domácí měli nohy svázané nervozitou z boje o titul, na druhé straně hosté pro změnu z boje o záchranu. Po pár minutách přeci jen začali domácí přebírat otěže utkání a začali si utvářet i šance.

První velká šance však přišla až ve 39. minutě. V té se uvolnil Chadli a přesným dlouhým míčem našel De Jonga. Ten se v pokutovém území nejlépe zorientoval a přesnou ranou překonal hostujícího brankáře. Twente šlo tedy do vedení již v prvním poločase a od toho druhého se čekalo navýšení. To také domácí začali plnit hned po jeho zahájení. V 50. minutě se míče zmocnil Kujovič a přesným pasem našel Douglase, který zvýšil na 2:0.

Zdálo se, že je už hotovo. Domácí totiž nedávali hostujícímu celku sebemenší prostor a hosté jakoby ztratili zájem hrát. V 63. minutě navíc po centru Landzaata opět inkasovali. Hostující Jelič se po tomto centru nejhůře zorientoval a srazil si míč do vlastní sítě. Domácí tedy vedli už o tři branky a bylo jen otázkou času, kdy přijde další.

Psala se 73. minuta a po nevybíravém zákroku Biemanse na Bramu nařídil rozhodčí pokutový kop ve prospěch domácích. K tomu se postavil Janssen a přesnou ranou stanovil konečné skóre 4:0.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - Roda JC 5:0

01.05.2011 14:30

Góly: 19. Björn Vleminckx, 29. Rémy Amieux, 55. Björn Vleminckx, 70. Björn Vleminckx, 90+3. Björn Vleminckx

Nijmegen doma ukázal, že rozhodně není celkem, který by měl být podceňován. Rozjetou Rodu totiž deklasoval vysoko 5:0 a hned čtyřmi brankami se blýskl domácí lodivod Vleminckx.

Utkání začalo v poklidném tempu. Obě mužstva se zpočátku spíše oťukávala a vyčkávala na chybu soupeře. Ta ovšem nepřicházela, a tak se první velká šance urodila až v 19. minutě. K míči se dostal rychlonohý Leroy George z řad domácích a přesným centrem našel osamoceného Vleminckxe, který otevřel stav utkání.

Domácí první vstřelená branka nabudila, a tak se vrhli do útočení. Netrvalo dlouho a na domácích bylo znát, že si utkání užívají. Ve 29. minutě se navíc po dobré kombinaci dostal do dobré pozice Rémy Amieux a jeho střela znamenala vedení 2:0.

Roda se v tu chvíli zatáhla a první poločas už více nenabídl. Začátek toho druhého přinesl však pro fanoušky domácích velmi příjemný scénář. V 55. minutě se totiž srdnatě probojoval do pokutového území John Goossens a přesnou přihrávkou našel Vleminckxe, který nabídnutou šancí nepohrdl a zvýšil už na rozdíl tří branek.

Roda v tu chvíli byla na kolenou. Nijmegen hrál svou hru a po další čtvrthodině bylo pro NEC ještě lépe. V 70. minutě si totiž perfektně s bránícím hráčem poradil George a přesným centrem našel nabíhajícího Vleminckxe, který přesnou ranou zkompletoval hattrick.

Hostující celek byl opravdu na dně a celou situaci neunesl záložník Rody Vormer. Ten v devadesáté minutě uviděl druhou žlutou kartu a po následné červené musel předčasně do sprch. Nijmegen však dokázal ještě početní převahy využít, když střídající Thomas Chatelle našel přihrávkou Vleminckxe, který svým už čtvrtým gólem do sítě Rody stanovil konečné skóre 5:0.

Více informací k zápasu

NAC Breda - Heracles Almelo 1:2

01.05.2011 14:30

Góly: 18. Matthew Amoah - 70. Mark-Jan Fledderus, 74. Glynor Plet

Vyrovnané utkání bylo možno vidět v Bredě, kam zavítal Heracles. Almelo po celé utkání prohrávalo, avšak díky dvěma slepeným brankám si nakonec odvezlo vítězství v poměru 1:2.

Utkání začalo v poklidném tempu, ovšem díky určité benevolenci rozhodčího to začalo po pár minutách dost jiskřit. Tvrdá hra ovšem vyhovovala oběma týmům. První velká šance přišla v 17. minutě a to z kopaček domácího Matthewa Amoaha, který se dokázal šikovně uvolnit a následnou střelou dokonce překonat hostujícího brankáře. Breda tak celkem překvapivě šla do vedení 1:0.

Netrvalo však dlouho a ve tvářích domácích byla místo štěstí vidět obava. V 19. minutě si totiž na protihráče nevybíravě vyskočil Csaba Feher a rozhodčí okamžitě tasil červenou kartu. Domácí šli tedy do početní nevýhody a hosté v té chvíli okamžitě začali bojovat.

Přesto však mohli jít do kabin domácí spokojeni. Ve 41. minutě se jim totiž naskytla možnost zvýšení svého vedení. Pokutový kop si připravil Danny Gorter, avšak jeho pumelice nepřekonala hostujícího brankáře a zdálo se, že se v domácím týmu hodně zlomilo.

Druhý poločas začal hostující celek aktivně. Zvyšující se převaha nakonec vyústila ve vyrovnávací branku. Psala se 70. minuta a Plet výbornou přihrávkou vybídl ke skórování Mark-Jana Fledderuse, který s nabídnutou šancí nepohrdl a srovnal. Neuběhlo mnoho a hosté zkompletovali své snažení. V běžící 74. minutě se totiž skvěle odpoutal od bránících obránců Plet a tvrdou hlavičkou poslal Heracles do vedení.

Utkání se blížilo ke konci a domácí dostali možnost ke srovnání. V 82. minutě totiž Everton viděl druhou žlutou kartu a síly na hřišti se srovnali. Ve zbytku utkání však nedokázala Breda nalézt způsob ke skórování, a tak Almelo odjíždělo z vítězstvím 1:2.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - SBV Vitesse 2:1

01.05.2011 14:30

Góly: 37. Marcus Berg, 64. Marcelo - 79. Jordi López

Eindhoven sice nepřipustil proti Vitesse žádné zaváhání, i přesto je už nyní jasné, že na mistrovský titul opět nedosáhne. Rozlučka s letošním ročníkem před vlastními fanoušky mu každopádně vyšla poměrně dobře a nakonec se mohl radovat z výhry 2:1.

Nějaké nadšení na Philips Stadion ale pochopitelně nevládlo a diváci odcházeli domů spíše zklamaní. Kromě skutečnosti, že PSV ani letos nedosáhne na titul, je také silně pravděpodobné, že v příštím ročníku bude hrát opět jen Evropskou ligu.

Každopádně utkání s Vitesse hráči Eindhovenu zcela ovládli a po většinu času byli jednoznačně lepší. V prvním dějství hrozil především maďarský rychlík Balasz Dzsudzsák, který hned dvakrát pálil nebezpečně z přímého kopu, ani v jednom případě ale nebyl úspěšný a nepropasíroval míč do sítě.

To se povedlo až Marcusi Bergovi ve 37. minutě, kdy gólmana Rooma překonal přesně mířenou ranou zhruba z deseti metrů. I proto se šlo do kabin za jednobrankového vedení PSV.

Brzy po změně stran mohli domácí přidat další branku. Obránce Marcelo v tomto momentě sice ještě uspět nedokázal, v 63. minutě už byl ovšem o poznání úspěšnější. Do brány usměrnil hlavou další ukázkový centr Dzsudzsáka a dodal svému týmu tolik potřebný klid.

Gólman Room se ale nenudil ani v nadcházejících momentech. Poradit si například musel s ranou Nijlanda nebo střeleckým pokusem aktivního Dzsudzsáka. Nakonec to bylo nečekaně Vitesse, kdo uzavřel gólový účet tohoto duelu. Mezi střelce se zapsal záložník Jordi Lopez.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - AFC Ajax 1:2

01.05.2011 14:30

Góly: 19. Mika Väyrynen - 20. Miralem Sulejmani, 46. Christian Eriksen

Očekávaný scénář se nakonec přeci jen naplní. Těžký duel na půdě Heerenveenu totiž dokázal Ajax s vypětím všech sil zvládnout, a proto o konečném vítězi Eredivisie rozhodne až úplně poslední kolo. To se proti sobě postaví amsterdamský celek a dosud vedoucí Twente.

Vstup do dnešního zápasu ale favorizovaným hostům doopravdy vůbec nevyšel. Už v 19. minutě totiž inkasovali hodně nečekaný gól. Záložník Mika Väyrynen vypálil z dobrých pětadvaceti metrů a jeho rána s obrovskou dávkou štěstí prošla až do sítě.

Každopádně hosté se z inkasované branky ani v nejmenším nesesypali a už o minutu později byl stav opět nerozhodný. Sulejmani si zpracoval výborný míč od Eriksena a z následného souboje s gólmanem Ellegaardem vyšel vítězně.

Nechybělo zase tak moc a za chvíli se mohlo skóre měnit znovu. Breuer ovšem hlavičkoval těsně nad břevno. Do konce poločasu dal o sobě vědět ještě mladý středopolař Christian Eriksen. Jeho ránu ovšem vychytal připravený Ellegaard.

Těsně po změně stran už měl dánský reprezentant o poznání více štěstí. Ve své gólové příležitosti totiž zachoval klidnou hlavu a v 46. minutě s přehledem rozhodl o vítěze tohoto duelu. Heerenveen ovšem nehodil flintu do žita a hodlal zbytek zápasu Ajaxu ještě pořádně znepříjemnit.

Jeden z jeho z nejlepších momentů přišel v 54. minutě. Narsingh z pravé strany vyslal do šestnáctky výborný centr, Viktor Elm ale hlavičkoval těsně vedle.

Ajax se pochopitelně do žádných bezhlavých akcí nehnal a spíše jen pečlivě bránil a vyčkával. Ani domácí fotbalisté ale přílišnou aktivitou nehýřili, a tak na vyrovnání moc pomýšlet nemohli. Do konce zápasu měl jedinou tutovku už jen Mika Väyrynen, kterého však nakonec stejně vychytal připravený Vermeer.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - Feyenoord Rotterdam 3:2

01.05.2011 14:30

Góly: 34. Ahmed Musa, 71. Ahmed Musa, 78. Michael Uchebo - 66. Georginio Wijnaldum, 75. Luc Castaignos

Fotbalisté Feyenoordu prohráli překvapivě na půdě Venla a téměř definitivně se tak kolo před koncem mohou rozloučit s bojem o osmé místo zaručující kvalifikaci Evropské ligy. Rotterdamský výběr totiž nyní ztrácí na Heracles již tři body a v příštím kole musí zvítězit, zatímco jeho soupeř prohrál a to celkem velkým rozdílem. Hosté navíc budou mít ještě problémy vůbec uhájit současnou desátou pozici.

Zezadu totiž útočí ještě Nijmegen a v závěrečném kole určitě bude o co hrát. Venlo slaví výhru po velmi dlouhé době a už si může alespoň částečně oddychnout. Před závěrečným kolem si totiž vypracovalo definitivní šestibodový náskok a musí být tedy v klidu. V ofenzivním koncertě dokázalo soupeře překvapit a třikrát si vzalo zpět ztracené vedení. Hrdinou duelu se stal Ahmed Musa.

Ten totiž nejprve vsítil úvodní branku a dvacet minut před koncem vracel domácím vedení trefou na 2:1. Následně sice Feyenoord ještě vyrovnal, avšak deset minut před koncem rozhodl definitivně o výhře Venla Michael Uchebo. Hned na úvod se prezentovalo VVV střelou Daria Vujičeviče, ta šla ovšem nad. Následně na druhé straně zahrozil aktivní Georginio Wijnaldum, s jeho dobrou ranou si ale perfektně poradil gólman Dennis Gentenaar.

Domácí se dostali do vedení deset minut před přestávkou po nádherném sólu Michaela Ucheba z vlastní poloviny. Ten se dostal až ke střele, kterou brankář Erwin Mulder vyrazil jen před sebe a dorážející Musa nemohl minout - 1:0. Na další trefu si diváci museli počkat až do 68. minuty, kdy po centru Diego Biseswara hlavičkoval přesně právě aktivní Wijnaldum. Od této chvíle se začaly dít věci, ve dvanácti minutách padly hned čtyři branky.

V 71. minutě totiž dával na 2:1 svou druhou trefu Musa, který po nádherné přihrávce Uchebeho z vlastní poloviny zamířil přímo do levého dolního rohu. Jenže svěřenci kouče Mario Beena se nechtěli vzdát a čtvrthodiny před koncem opět srovnali, jejich naděje na výhru žila. Po centru Wijnalduma zakončoval tradiční šutér Luc Castaignos. Ale poslední slovo měli přeci jen domácí, když Uchebo po střele Musy dorážel po zemi do dolního rohu.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - FC Groningen 2:4

01.05.2011 14:30

Góly: 25. Dmitrij Bulykin, 42. Dmitrij Bulykin - 13. Petter Andersson, 29. Fredrik Stenman, 52. Petter Andersson, 86. Tom Hiariej

Groningen po návratu ostrostřelce Tima Matavze ukázal, že by se přeci jen ještě v závěru sezóny popral o cennou čtvrtou pozici a přeskočil dva své úhlavní rivaly v tabulce o dva body. Za čtvrtým Alkmaarem nyní zaostává o tři body a jeho naděje na úspěch ještě žije, musí v příštím kole vyhrát a Alkmaar prohrát, při této situaci by totiž hrálo pro hosty i skóre. Na hřišti Den Haagu nebyla o branky v žádném případě nouze.

Za domácí dělal všechno možné Dmitrij Bulykin, který vsítil dvě branky, ovšem v tabulce střelců klesl na druhé místo. Díky čtyřem trefám Björna Vleminckxe ztrácí na tohoto borce Nijmegenu s jedenadvaceti trefami jednu branku a dělí se s Madsem Junkerem o druhou pozici. Nicméně ani jeho dva góly, které vždy znamenaly srovnání stavu, nepomohly. Za hosty se totiž dvakrát trefil Petter Andersson, jenž zařídil také třetí rozhodující branku.

Hosté mohli slavit úvodní trefu už po necelé čtvrthodině hry, kdy Andersson po skvělé práci a následné přihrávce Leandra Bacuny zakončoval přesně z bezprostřední blízkosti. Nicméně v polovině úvodního dějství bylo srovnáno, když po centru z pravého křídla od Charltona Vicenta hlavičkoval do horního pravého rohu právě Bulykin. Avšak po půl hodině hry vedli opět hosté. Po rychlém protiútoku byl u toho opět Andersson.

Po jeho ráně sice gólman Gino Coutinho vyrážel balón před sebe, avšak při dorážce byl neomylný Fredrik Stenman. Den Haag ale nesložil zbraně a v důležitém střetnutí ještě jednou přeci jen srovnal stav. Jeroen Veldmate ho fauloval ve vápně Bulykina a ten nadvakrát dokázal vyrovnat. Po pauze se hra srovnala, gólově však už těžil jen Groningen. Hned po sedmi minutách se ukázal v plné parádě Andersson.

Dusan Tadič dokázal uvolnit na levé straně Anderssona, který zamířil do horní poloviny branky. Gólman Coutniho sice dokázal balón pozdržet, avšak ten nakonec doskákal do branky za jeho záda. Definitivní pojistku hostům zařídil čtyři minuty před koncem Tom Hiariej, jehož pravačka zblízka byla přesná. Den Haag bude v příštím kole bojovat o pátou příčku na půdě Hearcles, Groningen zkusí atakovat čtvrté místo doma proti silnému Eindhovenu.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - BV De Graafschap 5:1

01.05.2011 14:30

Góly: 17. Kolbeinn Sigthórsson, 45. Brett Holman, 52. Kolbeinn Sigthórsson, 66. Graziano Pellè, 72. Graziano Pellè - 84. Peter Jungschläger

V jednoznačnou záležitost se proměnil zápas mezi Alkmaarem a fotbalisty Graaschapu. Domácí tým v prvním poločase vstřelil dvě branky, další tři však přidal v druhém dějství. Hosté se zmohli šest minut před koncem pouze na kosmetickou úpravu skóre.

Gólové hody načal v 17. minutě Sigthórsson, který využil přesné přihrávky Poulsena a otevřel gólový účet zápasu. Mladý Islanďan však předtím ještě jednu dobrou příležitost ke skórování zahodil. Hosté mohli na vedoucí gól domácích odpovědět projektilem z dílny Roseho, toho však vychytal domácí gólman Romero. Když hosté gól nedali, tak zákonitě museli druhou branku přidat domácí. Těsně před poločasovým hvizdem přezval Holman balón ve středu hřiště, pohrál si se stoperskou dvojicí a střelou k tyči stanovil poločasový výsledek na 2:0 pro Alkmaar.

V druhém poločase čekali diváci na gól pouhých sedm minut. Poté si míč vyměnili úspěšní střelci z prvního poločasu a konkrétně Sigthórsson dobře mířenou střelou upravil skóre už na tříbrankový rozdíl. Aktivní Holman však ze svého výkonu nepolevil a připravil gól pro svého dalšího spoluhráče - střídajícího Pellého. Ten byl na hřišti 120 vteřin a už se zapsal mezi úspěšné střelce, když zužitkoval přesné přihrávky již zmiňovaného Holmana.

A Pellé v 72. minutě přidal i svoji druhou branku, když do branky dorazil centr Benschopa. Šest minut před koncem zápasu vsítili čestnou branku i hosté. Jungschläger prudkou střelou překonal Romera v domácí brance, ale tento gól radost domácímu celku rozhodně nevzal.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - FC Utrecht 3:1

01.05.2011 14:30

Góly: 25. Geert-Arend Roorda, 31. Roland Bergkamp, 65. Geert-Arend Roorda - 87. Frank Demouge

Excelsior v závěru ročníku skutečně bojuje jako lev. Jeho naděje na záchranu sice nejsou příliš velké, dokud má však stále alespoň teoretickou naději, ani v nejmenším se nevzdá. To ukázal také v utkání s Utrechtem, který přejel v poměru 3:1.

Od začátku bylo patrné, kdo po zisku tří bodů touží více. Domácí fotbalisté hráli skutečně zarputile a ani v nejmenším případě nechtěli nechat jít soupeře do vedení. Navíc dokázali být nebezpečí také směrem dopředu.

Jejich snaha přinesla kýžené ovoce v 25. minutě, kdy se zaslouženě ujali vedení. Bergkamp poslal míč ke kopačkám Roordy, jenž následně pozemní ranou propálil gólmana Vorma. Vstřelený gól fotbalisty Excelsioru pořádně nažhavil a už o několik okamžiků později přidali další branku. Aktivní Fernandez vybídl ke skórování Bergkampa, který vhodné příležitosti patřičně využil.

Po změně stran bylo tedy jasné, že Utrecht musí výrazně zvýšit svou aktivitu, pokud bude chtít pomýšlet na bodový výsledek. Jenže nějaká výrazná proměna nepřišla, a proto zaslouženě prohrál.

V 65. minutě inkasoval dokonce potřetí. Po výborném centru Marvina Zeegelaara pálil nádherně z voleje Roorda a na své konto si připsal další přesný zásah. Utrecht se sice zmohl na odpověď, ta ale přišla strašně pozdě. Svůj jediný gól totiž vsítil až tři minuty před samotným koncem utkání. Střelou pod břevno se do střeleckých statistik zapsal útočník Frank Demouge.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Twente33218464:3171
2.AFC Ajax33217569:2970
3.PSV Eindhoven33208579:3468
4.AZ Alkmaar33178854:3959
5.FC Groningen331751165:5256
6.Roda JC331412765:5054
7.ADO Den Haag331661163:5254
8.Heracles Almelo331371362:5646
9.FC Utrecht331281350:5044
10.Feyenoord Rotterdam331271452:5343
11.NEC Nijmegen3310121156:5542
12.SC Heerenveen3310101360:5440
13.NAC Breda331151743:6038
14.SBV Vitesse33981641:5735
15.BV De Graafschap338111430:5635
16.SBV Excelsior33951941:6532
17.VVV Venlo33632434:7521
18.Willem II33362437:9715

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (45)

Přidat komentář
Stiksxx

Hezky to vyšlo, že o titulu se bude rozhodovat poslední zápas

Reagovat
Shevchenko

Nejsi náhodou fanda PSV?

Reagovat
Stiksxx

To jsem...tak jako sere mě to vid, ale brečet nebudu..jen jsem to tu uvedl jako z pohledu nezaujatého diváka

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Italský Inter Milán se připravuje získat pro příští sezónu Arjena Robbena z Bayernu Mnichov. Podle deníku Corriere dello Sport italský šampion a úřadující vítěz Ligy mistrů nabídne za nizozemského reprezentanta 30 milionů eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jde do PSV a zadarmo...

Reagovat
AjaxFans

škoda jeho častých zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Bony

Reagovat
smazaný uživatel

Neser

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, snad vám vyjde aspoň tá LM

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí vyhrát... i když stačí zní jednoduše...Aby vyšla vám LM jestli prohrajete, bude to sešup na 3. místo...

Reagovat
smazaný uživatel

To je samo sebou, všetky alternatívy sú možné u nás

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně vyhrajte :)

Reagovat
fantomas

Hezky. Škoda Vitesse, to asi šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle vidím na titul Ajaxu.

Reagovat
smazaný uživatel

No snad ne Tak dnes pri Ajaxu stáli všetci svätí.

Reagovat
afc ajax

ku koncu hej ale predtým sme mali mnoho šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som pozeral akurát posledných 30 minút. Heerenveen myslím trafili 2xkonštrukciu brány, a dnes vás hodne podržal Vermeer

Reagovat
afc ajax

mal si vidiet gol co sme dostali .ale potom hej

Reagovat
Arne

Tak ono kdyby Ajax remizoval, tak to na situaci nemění vůbec nic.

Reagovat
Arne

Teda vzhledem k titulu samozřejmě... Prostě potřebovali by vyhrát tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Když příště Ajax remizuje a Twente prohraje, tak bere titul Ajax, ne? I když jestli rozhoduje skóre a vyhrálo by PSV, tak by pak šel titul do Eindhovenu...

Reagovat
afc ajax

hrá sa ajax - twente takze tak to asi nebude ako ty misliš

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě to je ještě lepší, než bych si kdy mohl vymyslet...

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi konec si fanousci snad ani nemohli prat! doufam ze to Ajax urve

Reagovat
AjaxFans

Yeah

Reagovat
smazaný uživatel

pekna rozlucna Vleminckxa pred vlastnymi fanusikmi

Reagovat
smazaný uživatel

AJAX!!! tohle je ligový finiš jako hrom

Reagovat
smazaný uživatel

Twente je v současnosti kvalitnějším týmem než Ajax a myslím si, že by tu remízu uhrát mohlo, v každém případě moc zajímavé vyvrcholení sezóny, ten zápas se ujít nenechám.

Reagovat
Zajda

Tomuhle já říkám vrchol sezóny! Tipuji, že to Ajax urve.

Reagovat
smazaný uživatel

Být golmanem Wilem II musí být nejdepresivnější práce na světě.

Reagovat
AjaxFans

Nemají prachy,pak to jde samo.

Reagovat
smazaný uživatel

velká škoda prohry v Haagu.. teď by nám bývala stačila s Twente remíza...

Reagovat
afc ajax

a tie ostatmé zápasy?? bolo ich mnoho co sme po..ali! ked munir vynechal 11-ku na konci ci groningen z0-2 2-2 bolo ich dosť takže DOMA je doma vlani 3:0 teraz stačí aj o jeden gól

Reagovat
smazaný uživatel

snad to dopadne..

Reagovat
AjaxFans

Na to,že chytla až trojka špekáček,tak je to ještě zajímavé.Bohužel nemáme takovou stabilizaci kádru jako ostatní,z twente zdrhen snad v okně Riuz,jong,Theo a z PSV čabajka.Pak uvidímě,jak se stím vyrovnají.

Reagovat
smazaný uživatel

ajax- twente 0:0 !

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax - Twente 2:0 !!!

Reagovat
Stiksxx

Ajax vyhraje

Reagovat
AjaxFans

Dík Už by bylo na čase

Reagovat
AjaxFans

Väyrynen pěkný fík

Reagovat
Stiksxx

Brankář Den Haagu Gino Coutinho dostal podmínečný trest na šest měsíců a čekají ho veřejně prospěšné práce. Coutinho se hned několikrát provinil proti zákonům a soud ho uznal vinným z pěstování marihuany, falšování dokumentů, podvodů a praní peněz.

Reagovat
Stiksxx

a pak proč má Haag takovou fantastickou sezonu všichni si ujížděj na marjánce.

Reagovat
AjaxFans

Měl velkopěstírnu jak Vietcong mají u nás.Za tolik trávy jen 6 měsíců Na prospěšných može pokuřovat

Reagovat
Stiksxx

tak tam je to přece jen mírnější s tou travkou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele