základní část, 33. kolo
01.05.2011 14:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

PSV Eindhoven - SBV Vitesse 2:1

Eindhoven sice nepřipustil proti Vitesse žádné zaváhání, i přesto je už nyní jasné, že na mistrovský titul opět nedosáhne. Rozlučka s letošním ročníkem před vlastními fanoušky mu každopádně vyšla poměrně dobře a nakonec se mohl radovat z výhry 2:1.

Nějaké nadšení na Philips Stadion ale pochopitelně nevládlo a diváci odcházeli domů spíše zklamaní. Kromě skutečnosti, že PSV ani letos nedosáhne na titul, je také silně pravděpodobné, že v příštím ročníku bude hrát opět jen Evropskou ligu.

Každopádně utkání s Vitesse hráči Eindhovenu zcela ovládli a po většinu času byli jednoznačně lepší. V prvním dějství hrozil především maďarský rychlík Balasz Dzsudzsák, který hned dvakrát pálil nebezpečně z přímého kopu, ani v jednom případě ale nebyl úspěšný a nepropasíroval míč do sítě.

To se povedlo až Marcusi Bergovi ve 37. minutě, kdy gólmana Rooma překonal přesně mířenou ranou zhruba z deseti metrů. I proto se šlo do kabin za jednobrankového vedení PSV.

Brzy po změně stran mohli domácí přidat další branku. Obránce Marcelo v tomto momentě sice ještě uspět nedokázal, v 63. minutě už byl ovšem o poznání úspěšnější. Do brány usměrnil hlavou další ukázkový centr Dzsudzsáka a dodal svému týmu tolik potřebný klid.

Gólman Room se ale nenudil ani v nadcházejících momentech. Poradit si například musel s ranou Nijlanda nebo střeleckým pokusem aktivního Dzsudzsáka. Nakonec to bylo nečekaně Vitesse, kdo uzavřel gólový účet tohoto duelu. Mezi střelce se zapsal záložník Jordi Lopez.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nepodělejte to !

Reagovat
smazaný uživatel

PSV

Reagovat
smazaný uživatel

Další prohra Vitesse,ale snad dá Bonyáš fíka!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele