Nizozemská Eredivisie - souhrn 23. kola

12.02.2011, 20:38, aktualizováno 13.02.2011, 18:26
Komentáře a souhrny
PSV vyhrálo 4:0 v Alkmaaru a drží se o skóre na prvním místě před Twente, které jediným gólem porazilo Vitesse. Remízou v Kerkrade si situaci zkomplikoval Ajax, Groningen veze jenom bod z De Graafschapu. Den Haag potvrdil své postavení v tabulce a doma porazil Venlo 3:0, doma uspěl i Feyenoord. Utrecht v Tilburgu vydoloval bod za remízu 3:3...

BV De Graafschap - FC Groningen 1:1

13.02.2011 16:30

Góly: 52. Rydell Poepon - 32. Danny Holla

Groningen nevyužil zaváhání Ajaxu a odmítl tak dostat se na třetí příčku, navíc se mu čelo tabulky vzdálilo již na devět bodů a ostatní protivníci se dotáhli na rozdíl čtyř bodů. De Graafschap sice předvádí v poslední době velmi dobré výkony a především v domácím prostředí velmi pravidelně boduje, ovšem ztráta Groningenu se nečekala.

Střelcem domácího výběru se stal tradiční ostrostřelec a bývalý hráč Sparty Rotterdam Rydel Poepon, který krátce po přestávce srovnal na konečných 1:1. Přitom hosté šli po půl hodině hry do těsného vedení, po srovnání stavu měli více jak čtyřicet minut na zvrat. Ovšem na výbornou obranu soupeře nevyzráli. De Graafschap tak na kontě má šestadvacet korálků a je stále dvanáctý, daleko od sestupových vod.

Domácí hned v úvodu zápasu zatlačili na pilu a dostali favorizovaného soupeře pod mírný tlak. Nejprve tvrdě vypálil Steve De Ridder, nicméně gólman Luciano si s jeho pokusem nakonec poradil. Hned na to pálil o kousek vedle Peter Jungschlager, následně po skvělém sprintu tvrdě pálil k tyči De Ridder, Luciano však dokázal včas zasáhnout. Jenže pravidlo nedáš dostaneš platilo tentokráte do puntíku a Groningen ukázal, jak je produktivní.

Po centru Frederika Stenmana se opřel do voleje Danny Holla a balón skončil v síti - 0:1. Hned na to promarnil příležitost na navýšení Thomas Envoldsen, když centrovaný balón podskočil gólman Stenman, jenže severský záložník hlavičkoval nad. Groningen vstoupil do druhé půle lépe, jenže byl okamžitě v 51. minutě polit studenou vodou. Poepon nádherně unikl všem na levém křídle a trefil se brilantně přímo mezi nohy gólmana Luciana - 1:1.

V dalším průběhu diváci viděli ještě dvě velké možnosti. V domácím dresu Jordy Buijs poslal balón těsně nad branku z přímého volného kopu, na druhé straně chyběl malý kousíček Hollovi, který se tak mohl stát hrdinou svého týmu. Stav už ale zůstal nezměněn. V příštím kole bude chtít Groningen napravit zaváhání doma s trápící se Rodou Kerkrade, De Graafschap vyzve na souboj konkurenční Arnhem.

Více informací k zápasu

NAC Breda - SC Heerenveen 0:2

13.02.2011 14:30

Góly: 60. Luciano Narsingh, 82. Oussama Assaidi

Heerenveen dokázal na půdě Bredy vstřelit dvě branky a připsal si na konto důležité vítězství 2:0.

Začátek utkání patřil převážně domácímu celku. Ten již ve druhé minutě dokázal hostujícímu brankáři Stuhr Ellegaardovi pořádně znepříjemnit život. Po dobré kombinaci se míč dostal až k osamocenému Jense Jansenovi, který si šikovným zpracováním míč přiťukl přímo ke střele a následně vypálil. Proti jeho střele však hostující brankář zasáhl výborně a stav se neměnil.

Neuběhlo mnoho a hodně hlasitě o sobě dal vědět Heerenveen. Rychlou kombinační hrou přešla "srdíčka" do útoku a nabídla vyloženou šanci pro osamoceného Narsingha. Ten ve velmi dobré pozici zaváhal a nedokázal míč přesně usměrnit.

Poté se hra hodně zklidnila a až do konce prvního poločasu se nic zajímavého neudálo. Začátek druhého dějství však přinesl ohromnou šanci pro domácí. Nabídnutou penaltu však domácí střelec Schilder zahodil a stav utkání se tak neměnil.

Běžela 60. minuta a do dobré šance se dostali hostující hráči. Aktivní Jong-a-Pin svým centrem našel osamoceného Narsingha, který šikovným zakončením překonal padajícího brankáře a poslal Heerenveen do vytouženého vedení.

Do konce utkání zbývalo necelých deset minut a domácí byli neustále pod tlakem. V 82. minutě se díky šikovné kombinaci svých spoluhráčů objevil ve vyložené pozici Assaidi. Ten si poté okamžitě pohrál s bránícím hráčem a rychlou střelou stanovil konečný výsledek 0:2.

Více informací k zápasu

Roda JC - AFC Ajax 2:2

13.02.2011 14:30

Góly: 41. Mads Junker, 82. Anouar Hadouir - 13. Miralem Sulejmani, 34. Siem de Jong

I v těžkém duelu s Ajaxem dokázala Roda uhájit svou domácí neporazitelnost. Žádná procházka růžovým sadem to ale nebyla, jelikož už po pouhých 34 minutách prohrávala o dvě branky. Na nepříznivý stav ovšem dokázala senzačně zareagovat a v samotném závěru dokonce její brankář Tyton chytil penaltu, čímž hostům překazil vítězné oslavy.

Vstup do utkání vyšel Ajaxu velmi dobře. Už po pouhých třinácti minutách šel do vedení. Eriksen chytře prostrčil míč na Sulejmaniho, který si jej ani nezpracovával a ihned Tytona efektivně přeloboval. Blízko navýšení vedení byli svěřenci trenéra de Boera po půlhodině hry, jenže de Jongova hlavička po centru Blinda postrádala přesnost.

O čtyři minuty později už byl mladý nizozemský středopolař o poznání úspěšnější. Z hranice šestnáctky tentokrát výborně centroval Sulejmani, nehlídaný de Jong využil situace a silnou hlavičkou o zem poslal míč nechytatelně do brány Rody.

Ještě před poločasovou přestávkou se ale domácím fotbalistům povedlo snížit na rozdíl jediné branky. Janssen dostal výborný míč za obranu, v pokutovém území poslal přihrávku na volného Junkera, který již ve skluzu bez problémů zakončil do prázdné brány.

Vstřelený gól Rodu evidentně nabudil a po většinu druhé půle byla lepším týmem na hřišti. Blízko vyrovnání se ocitla už například v 56. minutě, Junkerův střelecký pokus ale nakonec vykopl z brankové čáry de Jong. Zanedlouho měl dobrou palebnou pozici Ruud Vromer, tentokrát mu však v zakončení zabránil záložník Enoh.

Gólovou radost si tak mohla Roda užít až v 83. minutě. Z přímého kopu vyslal výbornou střelu Anouar Hadouir a míč nakonec skončil až za zády překvapeného Stekelenburga. O bod ale mohli domácí těsně před koncem ještě přijít. Djoum zahrál v pokutovém území rukou, a tak se kopala penaltu. Tu chtěl proměnit El Hamdaoui, ovšem Tyton jej výborně vychytal a zápas tedy vítěze nepoznal.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - SBV Excelsior 2:0

13.02.2011 14:30

Góly: 66. Niki Zimling, 80. Niki Zimling

Nijmegen potvrdil roli favorita, když na domácí půdě dokázal díky dvěma brankám porazit hostující Excelsior 2:0.

Domácí vstoupili do utkání aktivně a již od prvních minut dokazovali, že právě oni chtějí v tomto duelu brát všechny tři body. První větší šance přišla po dvaceti minutách. V té se dokázal na hranici pokutového území uvolnit Vleminckx. Obešel bránícího hráče a tvrdou ranou vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře, který byl však připraven.

První poločas mnoho šancí nenabídl a diváci doufali, že poločas číslo dvě bude mnohem lepší. Tato přání začali domácí naplňovat. Již v samém začátku dokázal do volné obrany vlétnout Bas Sibum, jeho pokus však nebyl přesný, a tak se muselo na první branku ještě čekat.

Na řadu přišla 66. minuta a s ní parádní individuální akce Zimlinga, který obešel hned několik bránících hráčů a zavěsil. NEC tak vedlo 1:0 a většina fanoušků již věřila, že Nijmegen konečně vyhraje.

O 14 minut později tomuto přání nasadil razítko "splněno" opět Zimling. Ten si nejlépe naskočil na centr aktivního Vleminckxe a parádní ranou stanovil konečné skóre 2:0.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - PSV Eindhoven 0:4

12.02.2011 20:45

Góly: 8. Marcus Berg, 30. Balázs Dzsudzsák, 66. Balázs Dzsudzsák, 77. Marcus Berg

PSV potvrdilo roli menšího favorita, když v utkání proti AZ dokázalo celkem snadno zvítězit vysoko 4:0.

Začátek zachytil lépe domácí celek. Ten se již v prvních minutách snažil svého soupeře přikovat do obrany a vycházelo mu to. Kombinační hra Alkmaaru dělala PSV v úvodu opravdu velké problémy.

První velkou šanci si však na své konto připsali hosté. V 9. minutě napřáhl zpoza vápna Toivonen. Proti jeho střele ještě perfektně zakročil domácí debutant v brance Alvarado. Perfektním zákrokem vyrazil míč k tyči, avšak od té se míč odrazil přímo na nohy Berga, který do prázdné branky otevřel skóre utkání.

Domácí se však nenechali zaskočit a okamžitě začali usilovat o vyrovnání. Netrvalo to dlouho a hra se vyrovnala, ale také značně přiostřila. Jeden tvrdý zákrok střídal druhý, což nelibě nesl domácí trenér Verbeek, který si neustále stěžoval u čtvrtého rozhodčího.

Běžela 16. minuta a ve velmi dobrém světle se ukázal hostující brankář Isaksson. Rychlou kombinaci AZ se rozhodl zakončit Schaars, který si pustil přihrávku na levou nohu a okamžitě vypálil. Švédský brankář však celou situaci perfektně přečetl a dravým zákrokem vyrazil míč na rohový kop.

Na stadionu v Alkmaaru se hrál hodně ofenzivní fotbal a přestože AZ prohrávalo, tak mělo ze hry mnohem více. Pokaždé však akci chyběla finální myšlenka a správná přihrávka. Bylo jen otázkou času, kdy se Alkmaar dostane do dobré šance.

Ta přišla ve 21. minutě, když se k volnému přímému kopu postavil Rasmus Elm. Jeho technickou střelu do horního rohu však Isaksson vytáhl konečky prstů a následnou vřavu musel vyřešit až odkop jednoho z hostujících zadáků. Na druhé straně se po rychlém protiútoku snažil zakončit Lens, avšak jeho střela skončila na pravé tyči domácího brankáře.

Psala se 25. minuta a domácí se opět dostali do šance. Tentokrát se díky chybě v hostující obraně objevil v dobré pozici Holman. Jeho střela mířila přímo doprostřed branky, kde stál připravený Isaksson, který celou situaci s klidem vyřešil. O dvě minuty později se v šanci objevili opět hosté. V pokutovém území se dokázal skvěle uvolnit Lens a technickou střelou na zadní tyč zkoušel překonat domácího brankáře. Ten se však do střely položil reflexivním zákrokem.

Hra se poté vcelku zklidnila, ovšem ve 31. minutě se perfektně uvolnil miláček PSV Dzsudzsák, který s milimetrovou přesností dokázal míč z hranice dvaceti metrů trefit přímo do levé horní šibenice a nedal tak plachtícímu brankáři domácích žádnou šanci - 0:2.

Pro domácí mohlo být ještě hůře ve 35. minutě. V té totiž utekl všem obráncům Engelaar. Naštěstí pro AZ však celou situaci vyřešil s perfektním přehledem domácí brankář a kvalitním vyběhnutím a následným skokem pod nohy útočícímu hráči celou akci zastavil.

Hra se postupem času vyrovnala a po většinu zbývajícího času prvního poločasu obě mužstva spíše bojovala o územní převahu. První dějství tak skončilo vítězstvím PSV 2:0, ovšem více ze hry měl spíše domácí celek. Ten preferoval hodně běhavý fotbal, který zejména v prvních minutách dělal obraně Eindhovenu velké problémy.

Druhý poločas začali domácí hráči stejně jako ten první. Hned samotný začátek přinesl jednu velkou příležitost. V běžící 49. minutě totiž prošel míč od Elma až na druhou stranu vápna, kde jej napálil z první Holman. Ve stoprocentní šanci však nedokázal překonat Isakssona, který parádním skokem k tyči zachránil svůj celek od inkasované branky a udržel tak čisté konto.

Velkou ranou mohla být pro domácí hráče 55. minuta, ve které hlavnímu rozhodčímu došla trpělivost a za neustálé protesty z lavičky domácích vykázal trenéra AZ Verbeeka na tribunu. Naštěstí pro AZ se však tato situace na výkonu domácího celku nijak nepodepsala a Alkmaar neustále bojoval o kontaktní branku.

Druhý poločas postrádal hodně fotbalovosti ve srovnání s tím, co nabídl poločas číslo jedna. Hra byla hodně kouskovaná, více se diskutovalo a PSV se pomalu uchylovalo k bránění svého náskoku. Do karet mu navíc perfektně nahrála 66. minuta, ve které se Dzsudzsák dokázal perfektně uvolnit a další přesně mířenou střelou poslat PSV již do tříbrankového vedení.

Utkání se poté jen dohrávalo. PSV nejevilo nijaký zájem útočit a Alkmaar prakticky rezignoval. Toho využil v 77. minutě Berg, který z ničeho nic utekl po skvělé přihrávce Toivonena všem obráncům, udělal kličku domácímu brankáři a do prázdné branky poslal hosty do vedení 4:0.

Více informací k zápasu

FC Twente - SBV Vitesse 1:0

12.02.2011 19:45

Góly: 39. Nacer Chadli

Twente svým výkonem nijak neuchvátilo, ale bodově neztratilo a udrželo se na druhé pozici o skóre za vedoucím PSV se ziskem padesáti bodů. Enschede o své výhře rozhodlo v 39.minutě zásluhou nové vycházející hvězdy Nacera Chadliho, který tak dokázal zastoupit zraněného rakouského kanonýra Marca Janka. Ovšem outsider z Arnhemu nepředvedl v žádném případě nikterak hrozný výkon a v obraně pracoval precizně, v ofenzívě to však skřípalo.

Arnhem klesl na patnáctou pozici za Feyenoord a má už jen tříbodový náskok na šestnáctou barážovou pozici Excelsioru, ten má navíc duel k dobru. Arnhem sice v celém průběhu spíše odrážel útoky soupeře, ovšem v závěrečné osmiminutovce se snažil útočit a vytvořil si opravdu vyložené příležitosti, srovnat už ale nedokázal. Samotný začátek ale zcela jasně patřil domácímu favoritovi, Vitesse se bránil horko těžko.

Úvodní možnost si vypracoval kanonýr Bryan Ruiz, jeho hlavička ovšem šla vysoko nad břevno. Hned na to po rohovém kopu Theo Janssena hlavičkoval nebezpečně Peter Wisgerhof, nicméně gólman Eloy Room dokázal balón zkrotit na brankové čáře. Room se vytáhl i o něco později, když střelu Janssena dokázal brilantně vyrazit kolem tyčky. Po půl hodině hry se ozvalo také Vitesse, po přihrávce Haruny Babangidy střílel pravačkou vedle Ismail Aissati.

Šest minut před přestávkou rychle pronikl do vápna Arnhemu Chadli a přesně zamířil do pravého horního rohu - 1:0. Po přestávce se v podstatě situace nezměnila a Twente stále bušilo do obrany soupeře. Z přímého volného kopu se pokusil navýšit skóre aktivní Janssen, jenže skvělý Room byl i tentokráte proti. Deset minut před závěrečným hvizdem vypálil nebezpečně Ruiz a gólman Room vyrazil jen před sebe, dorážející Chadli však mířil vedle levé tyčky.

Následně hlavičkoval domácí Douglas do náruče Rooma, pak přeci jen zaútočil i Arnhem. Nejprve skvěle zasáhl Nikolay Mihaylov proti tvrdé ráně Davyho Proppera a dvě minuty před koncem vyrazil také střelu unikajícího Martiho Riveroly z pravé strany. V příštím kole bude Twente usilovat o první příčku doma s Nijmegenem, Arnhem se pokusí oddálit sestupovým vodám v souboji s nováčkem z De Graafschapu.

Více informací k zápasu

Willem II - FC Utrecht 3:3

12.02.2011 19:45

Góly: 25. Jan-Arie van der Heijden, 31. Juha Hakola, 89. Maceo Rigters - 23. Dries Mertens, 55. Dries Mertens, 90. Ismo Vostermans

Utrecht nepotvrdil roli favorita a na půdě trápícího se Willemu II díky brance v nastaveném čase vydřel pouze remízu 3:3.

Začátek utkání probíhal spíše opatrně. Více ze hry však postupem času získávali hosté, kteří se také dokázali brzy prosadit. Běžela 23. minuta a po pravé straně se dravým průnikem uvolnil Mertens. Ten si to namířil přímo na střed hřiště a parádní ranou poslal svůj celek do vedení.

Utrecht se však z vedení neradoval dlouho. O pouhé dvě minuty později se dokázal skvěle uvolnit Dragan Jelič a přesnou přihrávkou vyslal na steč Van der Heijdena. Ten rychlou akci zakončil přesnou střelou k tyči a srovnal stav utkání.

O pouhých šest minut později bylo na domácí straně značně veseleji. Z uctivé vzdálenosti napřáhl totiž ke střele Hakola. Jeho projektil nabral potřebné atributy a skončil přímo za zády hostujícího brankáře.

První poločas skončil překvapivým vedením domácích a mezi fanoušky vládla skvělá atmosféra. Tu však zkazil deset minut po zahájení druhého dějství opět Mertens. Ten ukázal, že je opravdovým střelcem, když se s velkým elánem uvolnil a elegantní střelou zavěsil a srovnal na 2:2.

Poté však přišel herní útlum. Oba celky se spíše oťukávaly a čekaly, který z nich vytvoří tomu druhému příležitost vlastní chybou. Té se však ani jeden z týmů nedopouštěl, a tak utkání přešlo až do samotného závěru, ve kterém se ještě děly věci.

Nejprve v 89. minutě dokázali domácí hráči vyvolat v hledišti naprostý pocit euforie, když Andreas Lasnik svým rohovým kopem našel nabíhajícího Rigterse, který tvrdou střelou z voleje poslal Willem II do vedení.

Toho si však Tilburg neužil dlouho. V nastaveném čase se hosté semkli a vytvořili si tlak. Utrecht dostal výhodu přímého kopu, kterého se chopil Mertens. Jeho načechraný míč našel naskakujícího Vorstermanse, který přesnou hlavičkou vybojoval alespoň remízu 3:3.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - Heracles Almelo 2:1

12.02.2011 19:45

Góly: 18. Ryo Miyaichi, 33. Diego Biseswar - 45. Mark-Jan Fledderus

Tak se to rotterdamskému celku přeci jen povedlo a dokázal konečně dosáhnout na první tři body v jarní části. Dotáhl se tak bodově na svého sobotního soupeře z Heracles a nyní se alespoň lehce oddálil záchranářským příčkám. Domácí po dvou prohrách a dvou remízách konečně těsně zvítězili a patří jim nyní v tabulce čtrnácté místo. Heracles si udrželo třináctou pozici, nicméně situace se díky prohře lehce zkomplikovala.

Domácí šli do vedení krátce po odehrané čtvrthodině a náskok pojistili po půl hodině hry, jenže o tři body se nakonec museli dlouho strachovat. Heracles totiž ještě dokázalo snížit gólem do šatny v pětačtyřicáté minutě. Jenže další trefa se už neurodila a Feyenoord tak šel poprvé do kabin spokojeněji. Úvodní čtvrthodina diváky příliš nenadchla a oba celky se spíše oťukávali, teprve poté se protrhl se šancemi i brankami pytel.

Nejprve v 16. minutě vyslal kroucenou střelu Diego Biseswar a obránce Mark Looms tečoval balón směrem k brance, ovšem gólman Remko Pasveer dokázal konečky prstů vyrazit balón mimo. Jenže o dvě minuty později už byl krátký. Po centru Biseswara se opřel do voleje Ryo Miyaichi. Japonský mladík, který ve Feyenoordu hostuje ze slavného Arsenalu Londýn, zamířil přímo do horního rohu a rozjásal tak početnou návštěvu na stánku De Kuip.

Za patnáct minut se opět ukázal Biseswar, který provětrával obranu soupeře neustále. Ten se krásně uvolnil a levačkou vymetl všechny pavouky v levé šibenici, Pasveer byl bezmocný - 2:0. V druhé minutě nastaveného času krásně zakroutil balón přes obranu z přímého volného kopu asi z osmnácti metrů Mark-Jan Fledderus přímo do pravého horního rohu a plamínek naděje se rozhořel- 2:1. Nicméně po pauze se spíše bránilo, a proto už diváci neviděli žádnou brankou.

V 56. minutě skvěle zasáhl domácí gólman Erwin Mulder proti přízemní ráně levačkou Evertona. V samém závěru si gólman Pasveer poradil s nebezpečnou hlavičkou Luca Castaignose, na druhé straně zahrozil osm minut před koncem Birger Maertens, stav se už však nezměnil. V příštím kole si hosté pokusí napravit reputaci na půdě Utrechtu, Feyenoord čeká těžký duel na půdě rozjetého Den Haagu.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - VVV Venlo 3:0

12.02.2011 18:45

Góly: 53. Jens Toornstra, 63. Dmitrij Bulykin (pen.), 83. Dmitrij Bulykin

V Haagu se nakonec žádné překvapení nekonalo. Fotbalisté Venla sice dokázali svému soupeři vzdorovat poměrně dlouho, nakonec ale odjíždí domů s porážkou 3:0. Svou pozici tak nijak nevylepšili a stále zůstávají jasně předposlední.

Na góly si museli diváci počkat až do druhého dějství. Před přestávkou sice bylo k vidění pár zajímavých šancí, i přesto se šlo ale do kabin za bezbrankového stavu. První gól přitom mohl padnout už po pouhých pěti minutách. Domácí Kubík však z hranice šestnáctky těsně přestřelil. Podobně si vedl také jeho útočný parťák Dmitrij Bulykin, který chtěl využít výborného centru Verhoeka, jenže jeho hlavička postrádala přesnost.

Krátce na to naopak předvedl velmi povedené sólo Toornstra, jenž přešel hned přes tři obránce, ale zakončení mu nevyšlo zrovna podle představ a míč lapil gólman Begois. Venlo poprvé udeřilo osm minut před přestávkou a hned z toho byla největší příležitost prvního poločasu. Cullen ovšem orazítkoval nakonec pouze břevno.

Po změně stran se dostalo Venlo pod velký tlak a několikrát jej musel podržet dokonce samotný brankář Begois. Skóre se sice i přes řadu zajímavých akcí domácích neměnilo, v 53. minutě to už ovšem Haagu konečně vyšlo. Bulykin poslal přihrávku na Kubíka, který připravil výbornou palebnou pozici pro Toornstru a ten nabídnuté příležitosti náležitě využil.

Za dalších deset minut svěřenci trenéra van den Broma své vedení pojistili další brankou. V pokutovém území se dopustil faulu Timisela a následný pokutový kop proměnil bez větších potíží Dmitrij Bulykin. To však ještě nebylo posledního slovo Haagu. V 83. minutě využil zkušený ruský útočník přihrávky Verhoeka, zbavil se svých strážců a stanovil skóre na konečných 3:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.PSV Eindhoven23155362:2150
2.FC Twente23155346:2450
3.AFC Ajax23136446:2245
4.FC Groningen23135550:2944
5.ADO Den Haag23125643:3241
6.AZ Alkmaar23107634:2737
7.Roda JC2399539:3236
8.FC Utrecht23105839:3135
9.SC Heerenveen2397744:3334
10.NAC Breda23941031:3831
11.NEC Nijmegen2379738:3830
12.BV De Graafschap2368923:4026
13.Heracles Almelo23661133:4224
14.Feyenoord Rotterdam23661127:4024
15.SBV Vitesse23571127:3822
16.SBV Excelsior23541425:4719
17.VVV Venlo23411822:5413
18.Willem II23151722:638

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (51)

Přidat komentář
Stiksxx

Klobouček dolu před Bulykinem

Reagovat
smazaný uživatel

Twente matný výkon, Ruiz špatný, po zranení tam behá ako mátoha a stráca kopec lôpt, celkovo s vydretou výhrou cez zuby spokojnosť. Arnheim bránil disciplinovane a domácich moc do šancí nepúšťali, príjemným prekvapením sa javí Onyewu, na to že prakticky dlho nehral.

Reagovat
Stiksxx

co Bony? byl?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol, neviem prečo , na ihrisku sa neukázal.

Reagovat
One-Real

prý ještě nemá pracovní povolení, či něco takového jsem četl...s týmem zatím akorát trénuje

Reagovat
AjaxFans

Georgyho jsme chtěli knám,ale odešel do AC

Reagovat
smazaný uživatel

Já pořád nepochopím, proč ten Bony šel zrovna do Vitesse...

Reagovat
FC Porto FC

Doufám že titul dá Twente když ne Ajax

Reagovat
Stiksxx

já doufám, že ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

PSV vyhraje titul Twente jednou stačilo a Ajax na to nemá tým

Reagovat
Stiksxx

Já Twente obdivuju v tom, že oni to dycky nějak umlátěj..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to já je za to teda moc neobdivuji, docela mě tím štvou :D

Reagovat
Stiksxx

tak to bez diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale musíte uznat, že Twente už 4 roky má dobre poskladaný tým. Vždy k odchodom prídu dobre zapadnúce posily a v podstate na všetkých frontoch sú konkurencieschopný na najvyššie priečky už dlho. Okrem toho aj v LM zanechali velmi dobrý dojem, v pohároch sa im tiež slušne darí. Na to že jeto len taký provinčný malý klub sú momentálne top. Snáď im tá politika takto vydrží.

Reagovat
Stiksxx

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

PSV má tento rok lepší tým než twente...ale jinak klobouk dolů :) Druhé místo jim určitě patří

Reagovat
afc ajax

J

Reagovat
afc ajax

je pravda že nemáme ten káder čo predtým ale nie sme daleko od vas .škoda žednes AZ nehralo mič moc

Reagovat
smazaný uživatel

PSV taky míval lepší tým, naposled se mi opravdu líbili v sezóně 06/07 Farfan, Alex, KONE, Cocu GOMES... nj to bylo :)

Reagovat
Stiksxx

to byla klasa ted maj taky ale dobrej kádr, akorát by to chtělo pořádnýho stopera a někdy i brankáře

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes se jednou vrátí :) Dneska bych brankáře pochválil, je fakt, že ne pokaždé se to dá říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes se jednou vrátí :) Dneska bych brankáře pochválil, je fakt, že ne pokaždé se to dá říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a stopera to taky souhlas

Reagovat
AjaxFans

Ajax má největší čistky v kádru,to je titul zase o nějaký krok dál

Reagovat
Stiksxx

zase máte nejlepší školu v Evropě ne-li na světě..

Reagovat
afc ajax

Reagovat
Filip12

To je fotka jak z http://www.youtube.com/watch?v=vt4X7zFfv4k čas 0:10

Reagovat
FC Porto FC

Dzsudzsák dává zapomenout na Affelaye

Reagovat
Zajda

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Stiksxx

kdyžtak místo dvou f dvě l ale nemyslím si. Dzsudzsak dával goly i když tu Ibrahim byl

Reagovat
Carlos Juan Pablo

No jo vlastně, nastoupil už Bony nebo jak to kolem něj vypadá, nastoupí?

Reagovat
xhejl

Nenastoupil. Zrovna v tomhle zápase byla ideální příležitost alespoň střídat ve chvíli, kdy Arnhem prohrával ve druhé půli o gól. Sice to dneska bylo pro Arnhem hodně o obraně (a bránili docela slušně), ale stejně...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Hm, aha. Teď by mě celkem rozesmálo, kdyby nedostal pracovní povolení.

Reagovat
xhejl

Neviděl někdo jak si vede Stříhavka v Tilburgu? Očividně zatím pravidelně nastupuje (ty musej bejt zoufalý), ale výsledek asi zatím žádnej...

Reagovat
Losinho

PSV

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Lorcan

ten Ryo Miyaichi bude asi dobrej bořík

Reagovat
smazaný uživatel

AJAX

Reagovat
rossoneri89

Dzsudzsak krasne goly

Reagovat
AjaxFans

Kua,někdo by měl připomenout hráčům,že se nehraje jen půl hodiny,ale 90 min !!! Zázrak podržet chvílu míč

Reagovat
smazaný uživatel

Už se budeš muset smířit s tím, že na to nemají...

Reagovat
fantomas

Junker.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Groningen pôjde pred Ajax

Reagovat
fantomas

Nebudu se tak divit, když se to ještě ztratí.

Reagovat
fantomas

No, samozřejmě.

Reagovat
Losinho

Roda!

Reagovat
Godwinson

Roda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele