základní část, 23. kolo
12.02.2011 19:45 CET
3 : 3
(2:1)

Reportáž

Willem II - FC Utrecht 3:3

Utrecht nepotvrdil roli favorita a na půdě trápícího se Willemu II díky brance v nastaveném čase vydřel pouze remízu 3:3.

Začátek utkání probíhal spíše opatrně. Více ze hry však postupem času získávali hosté, kteří se také dokázali brzy prosadit. Běžela 23. minuta a po pravé straně se dravým průnikem uvolnil Mertens. Ten si to namířil přímo na střed hřiště a parádní ranou poslal svůj celek do vedení.

Utrecht se však z vedení neradoval dlouho. O pouhé dvě minuty později se dokázal skvěle uvolnit Dragan Jelič a přesnou přihrávkou vyslal na steč Van der Heijdena. Ten rychlou akci zakončil přesnou střelou k tyči a srovnal stav utkání.

O pouhých šest minut později bylo na domácí straně značně veseleji. Z uctivé vzdálenosti napřáhl totiž ke střele Hakola. Jeho projektil nabral potřebné atributy a skončil přímo za zády hostujícího brankáře.

První poločas skončil překvapivým vedením domácích a mezi fanoušky vládla skvělá atmosféra. Tu však zkazil deset minut po zahájení druhého dějství opět Mertens. Ten ukázal, že je opravdovým střelcem, když se s velkým elánem uvolnil a elegantní střelou zavěsil a srovnal na 2:2.

Poté však přišel herní útlum. Oba celky se spíše oťukávaly a čekaly, který z nich vytvoří tomu druhému příležitost vlastní chybou. Té se však ani jeden z týmů nedopouštěl, a tak utkání přešlo až do samotného závěru, ve kterém se ještě děly věci.

Nejprve v 89. minutě dokázali domácí hráči vyvolat v hledišti naprostý pocit euforie, když Andreas Lasnik svým rohovým kopem našel nabíhajícího Rigterse, který tvrdou střelou z voleje poslal Willem II do vedení.

Toho si však Tilburg neužil dlouho. V nastaveném čase se hosté semkli a vytvořili si tlak. Utrecht dostal výhodu přímého kopu, kterého se chopil Mertens. Jeho načechraný míč našel naskakujícího Vorstermanse, který přesnou hlavičkou vybojoval alespoň remízu 3:3.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Budu se modlit aspoň za remízu Willem II

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele