základní část, 23. kolo
13.02.2011 14:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

NEC Nijmegen - SBV Excelsior 2:0

Nijmegen potvrdil roli favorita, když na domácí půdě dokázal díky dvěma brankám porazit hostující Excelsior 2:0.

Domácí vstoupili do utkání aktivně a již od prvních minut dokazovali, že právě oni chtějí v tomto duelu brát všechny tři body. První větší šance přišla po dvaceti minutách. V té se dokázal na hranici pokutového území uvolnit Vleminckx. Obešel bránícího hráče a tvrdou ranou vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře, který byl však připraven.

První poločas mnoho šancí nenabídl a diváci doufali, že poločas číslo dvě bude mnohem lepší. Tato přání začali domácí naplňovat. Již v samém začátku dokázal do volné obrany vlétnout Bas Sibum, jeho pokus však nebyl přesný, a tak se muselo na první branku ještě čekat.

Na řadu přišla 66. minuta a s ní parádní individuální akce Zimlinga, který obešel hned několik bránících hráčů a zavěsil. NEC tak vedlo 1:0 a většina fanoušků již věřila, že Nijmegen konečně vyhraje.

O 14 minut později tomuto přání nasadil razítko "splněno" opět Zimling. Ten si nejlépe naskočil na centr aktivního Vleminckxe a parádní ranou stanovil konečné skóre 2:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele