Nizozemská Eredivisie - preview 23. kola

12.02.2011, 09:45, aktualizováno 13.02.2011, 09:58
Previews
Neděle se v Nizozemsku ponese zejména v duchu bojů ve středu tabulky. Výrazně vybočuje jen Ajax, který se bude chtít vítězstvím v Kerkrade přiblížit vedoucímu duu PSV, Twente. V patách je Ajaxu Groningen, ten hraje v De Graafschapu. Breda doma přivítá Heerenveen a Excelsior by rád bodoval v Nijmegenu.
NAC Breda - SC Heerenveen  (neděle 14:30)
Vyrovnaný souboj by se v neděli měl uskutečnit v Bredě, tamní NAC na domácím stadionu totiž přivítá svého souseda z tabulky Heerenveen.

Domácí celek by hodně rád nakoukl do pohárové Evropy, k tomu se však musí probojovat minimálně do první sedmičky, která zaručuje playoff o Evropskou ligu. Na sedmou příčku ze svého desátého místa ztrácí NAC pouhé čtyři body. Nic tedy není rozhodnuto a zdá se, že se bude bojovat až do konce. Hráči Bredy ovšem před týdnem své choutky nepotvrdili, poslední duel totiž NAC nezvládlo a na půdě předposledního VVV Venlo prohrálo rozdílem třídy 0:3.

"Poslední tři utkání nám nevyšla. Musíme se však vzchopit a hrát svou hru. Čeká nás důležitý souboj s Heerenveenem. Věřím, že nám do karet bude hrát domácí prostředí a dokážeme zvítězit," prohlásil trenér NAC John Karelse.

Heerenveen je na tom stejně jako jeho soupeř. Také má v plánu bojovat o pohárovou Evropu a na první sedmičku ztrácí rovněž čtyři body. Oproti Bredě však Heerenveen hájí o jednu příčku lepší pozici, a to devátou. Ani Heerenveen však nemá v poslední době nijak líbivé výsledky. Porážku 1:4 od Groningenu vystřídala bezbranková remíza s Nijmegenem.

"V poslední době nám to nejde tak, jak potřebujeme. Nedaří se, ovšem věřím, že se brzy chytneme a naladíme se na lepší notu. Nebylo by špatné začít už na půdě Bredy," prohlásil krátce trenér Heerenveenu Ron Jans.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.30 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Roda JC - AFC Ajax  (neděle 14:30)
I přes řadu nepovedených výsledků stále zůstává Ajax v přímém boji o titul. V žádném případě si už ale nesmí na své konto připisovat nečekané výsledky, jak tomu bylo v minulých zápasech. Fanoušky může přesvědčit o své výrazné proměně na půdě Rody, kam ve 23. kole zavítá.

V loňském ročníku působil Ajax jako vítězná mašina, která zničila nejednoho protivníka. Letos je to sice v jeho případě poněkud odlišné, i přesto ale ztrácí na vedoucí Eindhoven pouze tři body, což je ztráta, která může být velmi brzy pryč. Klidně už po tomto kole.

S příchodem kouče Franka De Boera se Ajax hodně zlepšil především v defenzivní činnosti. Až na totální výpadek na půdě Utrechtu, odkud odjížděl s třígólovým debaklem, dosud pokaždé odcházel pod vedením De Boera s čistým kontem.

Natrvalo se k sobě vrátili mladí stopeři Vertonghen a Alderweireld a jejich spolupráce opět nese kýžené ovoce. Tentokrát si budou muset dát největší pozor především na dánského kanonýra Madse Junkera. "Je to chytrý hráč, který umí skórovat z jakékoliv pozice. Když hrajete proti němu, musíme být na sto procent soustředěni," varuje Alderweireld.

Rodě začíná po velmi dobré první polovině sezóny docházet dech. Z posledních čtyř zápasů hned třikrát prohrála, a tak její propad až na sedmou příčku není zase takovým překvapením. Především její výkony mimo svůj stadión byly v poslední době dosti slabé. Prohry si po zásluze Roda připsala také například v duelech s Vitesse nebo Heraclesem.

Na druhou stranu je nutné zmínit, že před vlastními fanoušky dosud ještě ani jednou neprohrála. Ovšem z deseti duelů brala hned šestkrát remízu, takže také nemůže být úplně spokojená. Doma ovšem dokázala v minulosti už několikrát Ajax pořádně potrápit a spoléhat na to bude i tentokrát.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.20 - 3.80 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
NEC Nijmegen - SBV Excelsior  (neděle 14:30)
Remízový král poslední doby Nijmegen na své půdě přivítá o záchranu bojující Excelsior.

Domácí NEC pomalu ztrácí kontakt s první sedmičkou, kterou si vedení vytyčilo jako cíl letošní sezóny. Poslední zápasy totiž opravdu nekončí výsledky, jaké by si Nijmegen představoval. Poslední čtyři utkání skončila pokaždé nerozhodným stavem. Poslední remíza přišla v utkání na půdě Heerenveenu, kde si oba celky body rozdělily za bezbrankovou remízu 0:0.

"Nechápu jak to děláme. Prostě ty remízy nějak přitahujeme," řekl s úsměvem na tváři trenér NEC Wiljan Vloet. "Teď náš čeká utkání, ve kterém bychom měli vyhrát. Musíme už konečně zabodovat naplno. Excelsior ukázal, že umí hrát dobrý fotbal, proto očekávám vyrovnaný duel," doplnil Vloet.

Excelsior v minulém kole doslova překvapil celé Nizozemsko. V posledním duelu totiž o záchranu bojující celek na domácí půdě přivítal AZ Alkmaar. Většina čekala, že jasný favorit AZ zvítězí, ovšem po devadesáti minutách to byl právě Excelsior, který se radoval z cenného a senzačního vítězství 2:1.

"Poslední duel, to byla fantazie. Zvítězit nad takovým soupeřem, jako je AZ, je pro nás opravdovým úspěchem. Nyní zajíždíme do Nijmegenu, kde nás čeká další těžké utkání. Jsme však nabuzeni a já věřím, že se s NEC popereme o vítězství," prohlásil trenér SBV Excelsior Pastoor.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.44 - 4.40 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
BV De Graafschap - FC Groningen  (neděle 16:30)
Fotbalisté Groningenu letos překvapují celou holandskou Eredivisii a i když se ztrátám nevyhnou, tak stále díky zaváhání ostatních soupeřů živí naději na ligový primát. K tomu sice bude potřeba porážet i největší favority, ovšem základem je uspět proti papírově slabším týmům. Groningen doposud posbíral třiačtyřicet bodů a na vedoucí PSV mu chybí jen čtyři body, je čtvrtý a navíc i na jaře má vcelku velmi slušnou formu.

Groningen si na ostatní soupeře vypracoval minimálně pětibodový náskok a do dalších duelů má celkem dobrou výchozí pozici. Na jaře zaváhal pouze jednou, když čtyři minuty před koncem ztratil dobře rozehrané utkání s Twente a prohrál 1:2. Poté ještě vypadl z národního poháru po prohře 2:3 v Utrechtu, nicméně následně suverénním způsobem zdolal Heerenveen na jeho půdě v poměru 4:1, minule rozdrtil doma Tilburg 7:1.

V týmu panuje dobrá nálada a ten bude chtít uspět i na hřišti nováčka. De Graafschap je dvanáctý s pětadvaceti body a na jaře se mu též daří. Na úvod vyhrál na půdě Feynoordu, poté uhrál cenný bod s Alkmaarem a minule po boji nakonec podlehl favorizovanému Ajaxu. Nyní ho čeká již třetí soupeř z nejlepší šestky. Oba protivníci se utkali v De Graafschapu předloni v dubnu, Groningen dokázal zvítězit těsně 1:0.

Kouč favorita Pieter Huistra se bude muset obejít bez důležitého obránce a kapitána Andrease Granqvista, který se nechal zbytečně vyloučit v duelu s Tilburgem. Kvůli zranění se na hřiště nepodívá Koen van de Laak, otazník visí nad startem Nigerijce Oluwafemimo Ajiloreho a Maikela Kieftenbelda. "Ztráta Granqvista je velká, ale musíme se s tím vyrovnat. Chceme v Eredivisii uspět a tato motivace nás žene kupředu," uvedl s nadšením Huistra.

Domácí kouč bosenského původu Darijo Kalezič dobře ví, jak jeho svěřenci mají k utkání přistoupit. "Musíme mít určitý respekt, protože Groningen je v této formě každopádně jedním z kandidátů na mistrovskou trofej," chválí svého protivníka. "Nicméně ten respekt nesmí být přehnaný, naším cílem je vítězství," doplňuje okamžitě. Dlouhodobě mimo hru jsou kvůli zranění Saeijs, Muslu Nalbantoglu a Soufian El Hassnaoui, bolavé stehno nepustí na trávník asi ani Vita Wormgoora.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.50 - 3.30 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ADO Den Haag - VVV Venlo  (sobota 18:45)
Venlo i Den Haag dokázaly v minulém kole překvapit všechny odborníky zajímající se o nizozemský fotbal velmi zajímavými výsledky. Tentokrát se tyto dva týmy střetnou ve vzájemném zápase a opět půjde o hodně.

V letošní sezóně si prozatím na Eindhoven vyšláply pouze tři týmy. Jedním z nich je však poměrně nečekaně také právě Haag, jenž během minulého víkendu na Philips Stadion vyhrál senzačně 1:0. Jediný gól vsítil Verhoek v samotném závěru klání. Svěřenci trenéra van den Broma tak i nadále pokračují ve výborných výkonech a nad jejich uměním leckteří fanoušci jen nevěřícně kroutí hlavami.

Vždyť už nyní, dvanáct kol před koncem ročníku, má na svém kontě Haag o osm bodů více, než kolik posbíral za celou minulou sezónu. K tomu všemu se aktuálně pyšní vynikající formou - vyhrál již čtyři zápasy v řadě, což je na jeho poměry skutečně výjimečná statistika. Navíc se očekává, že i tentokrát přidá další zářez a natáhne svou sérii už na pět utkání.

To Venlu vstup do jarní části vůbec nevyšel. Třikrát po sobě prohrálo a nevypadalo to s ním zrovna růžově. Z ničeho nic se ovšem zmátořilo a v minulém duelu s Bredou předvedlo vynikající výkon. Svého soupeře zcela jasně přehřálo a výsledek 3:0 hovořil za vše.

Od posledního Willemu se tak Venlo opět vzdálilo na šest bodů a hlavně získalo novou chuť do dalších bojů. Patnáctý Feyenoord má ale pořád daleko před sebou, a tak mu nezbývá nic jiného, než se vyvarovat zbytečných ztrát. Do Haagu sice ani v nejmenším nepřijede v roli favorita, naprázdno ovšem Venlo odjíždět nechce. Touží navázat na své poslední ligové vystoupení.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.32 - 4.75 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Twente - SBV Vitesse  (sobota 19:45)
Twente nedokázalo využít zavání PSV v minulém kole a proto se na svého největšího rivala v tabulce pouze bodově dotáhlo. Nyní v domácím prostředí přivítá celek hrající o záchranu a měly by to tak být tři snadné body. Twente teprve minule na půdě Utrechtu ztratilo poprvé v jarní části sezóny korálky, ovšem zisk deseti bodů ze čtyř kol je rozhodně dobrý výkon. Navíc nyní má opravdu velkou možnost dostat se na první pozici.

PSV totiž hraje na půdě Alkmaaru a navíc nemá úplně nejlepší formu, o čemž svědčí domácí prohra s Den Haagem. Naopak Twente má mnohem přijatelnějšího soupeře. To dookázalo v jarní části deklasovat Heracles, otočit utkání s Groningenem i Feyenoordem, všem na zvrat v Utrechtu se už nezmohlo a muselo se tak spokojit s remízou 1:1. Arnhem ovšem bojuje a také nepředvádí nikterak špatné výkony, postupnými krůčky kráčí k udržení se v soutěži.

Kromě úvodní šokující prohry na půdě beznadějně posledního Tilburgu dokázal Arnhem naprosto zdrtit Rodu Kerkrade v poměru 5:2 a naposledy uhrál velmi cenný bod s konkurenčním Feyenoordem. Nicméně určitě chce vylepšit čtrnáctou pozici se ziskem pouhých dvaadvaceti bodů. Nyní se od něj však bodový zisk v žádném případě nečeká. Na stánku De Grolsch Veste se k tomu hostům nedaří, prohráli zde šestkrát v řadě, v prosinci v poháru naprosto jasně 0:5.

Kouč domácích Michel Preudhomme nemůže využít služeb hvězdného kanonýra Marca Janka, který vsítil ve dvou úvodních kolech těžko uvěřitelných šest branek. "Marc má mírné svalové problémy," upřesnil jeho zdravotní stav zkušený trenér. Kromě něho se na hřiště nepodívá kvůli poraněnému kolenu ani Dwight Tiendalli, díky lehkému zranění si ještě nezahraje ani Rasmus Bengtsson. I tak je ale Preudhomme optimistou.

"Hned tři hráči hráli v reprezentaci za Holandsko a jejich výkon byl opravdu skvělý, nevidím tak důvod k nějakému kolapsu," věří svému nabuzenému celku. Preudhomme ale okamžitě zahazuje myšlenku, že by utkání bylo tak snadné jako v prosinci při výhře 5:0 v národním poháru. "Už to není to Vitesse, jako v prosinci, je mnohem silnější. Několik hráčů se vrátilo do sestavy, přišly nové posily a nás čeká vskutku těžký souboj," hodnotí na závěr sobotního soka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 6.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Willem II - FC Utrecht  (sobota 19:45)
Willem na své senzační vítězství proti Vitesse už v dalších zápasech navázat nedokázal. S uctivou vzdáleností se tedy drží na posledním místě a stále více se smiřuje s faktem, že letos již záchranu zřejmě nevybojuje. O zázrak se může nyní pokusit v domácím klání proti Utrechtu.

V minulém kole si tilburští fotbalisté připsali nejhorší výsledek letošního ročníku. Na půdě Groningenu byli nuceni dohrávat pouze o devíti mužích, což se na konečném výsledku také výrazně promítlo. Willem odjížděl s potupným debaklem 1:7 a opět tak ukázal, že letos jeho kádr skutečně není zrovna konkurenceschopný.

Jen málokterý fanoušek navíc věří, že nějaká změna přijde tento týden. Utrecht je totiž snad vůbec nejneoblíbenějším protivníkem Tilburgu. V současnosti si totiž proti němu drží osmizápasovou sérii výher ze vzájemných zápasů. Je tedy pochopitelné, že s tím chtějí domácí fotbalisté urychleně něco udělat, moc se jim ale nevěří.

Utrecht totiž přijede ve velmi dobrém rozpoložení. Ve čtyřech jarních duelech dosud ještě neprohrál a začíná tabulkou stoupat rychle směrem vzhůru. Aktuálně mu patří osmá příčka a na pozice zajišťující play off o Evropskou ligu mu chybí nyní pouhý bod. Všichni v Utrechtu proto doufají, že už po tomto kole se dostanou do první sedmičky.

Ve Willemu se chce Utrecht spoléhat opět především na pevnou obranu, která si vedla v posledních týdnech velmi zdatně. Čisté konto se například svěřencům trenéra du Chatiniera povedlo udržet i proti Ajaxu, před týdnem naopak uhráli cennou remízu 1:1 s druhým Twente.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.25 - 3.90 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Feyenoord Rotterdam - Heracles Almelo  (sobota 19:45)
Fotbalisté Feyenoordu se nedokázali probrat zatím ani v jarní části sezóny a ze čtyř utkání nevytěžili jedinou výhru. Jejich situace začíná být v tuto chvíli velmi kritická a zatím to vypadá pouze na boj o záchranu. Na konto si ze čtyř kol připsali jen dva body a v tuto chvíli jim patří až patnáctá pozice v tabulce. Navíc ostatní celky Eredivisie hrající o záchranu jsou polity živou vodou a začínají se na svěřence Maria Beena pomalu a jistě dotahovat.

Nyní má Feyenoord před sebou další, celkem přijatelnou zkoušku a určitě by rád slavil první tři body v sezóně na vlastním stánku De Kuip. Heralces totiž okupuje třináctou pozici se ziskem čtyřiadvaceti bodů a rozhodně také nemá nic jistého. Feyenoord se na svého soka při případné výhře může bodově dotáhnout. Nicméně hosté mají také vcelku solidní formu, v minulém kole před vlastními fandy zdolali letos favorizovanou Rodu Kerkrade 1:0.

Alespoň částečně obměkčili diváky po kolapsu z úvodního klání jarní sezóny, kdy na stánku Twente Enschede prohráli 0:5. Od té doby ale drží šňůru tří klání bez prohry, remíza s Alkmaarem i v Nijmegenu má určitě cenu zlata a hovoří to o dobré formě. Naopak Feyenoord minule v přímém souboji s Arnhemem jen remizoval 1:1. Na stánku De Kuip se mu daří střídavě, naposledy zde remizoval 1:1, v předchozích dvou letech ale vyhrál vysoko 5:0 a 6:0.

Oba celky navíc k sobě chovají velkou rivalitu a toto střetnutí je tak pro oba klíčové. "Je načase, abychom začali vyhrávat," vyhlašuje s odhodláním kouč Mario Been. Velkou výhodu vidí v domácím prostředí. "Doufám, že diváci nám budou držet palce po celých devadesát minut a nastoupí jako náš dvanáctý hráč," spoléhá Been na jejich podporu. V sestavě oproti klání s Arnhemem chystá Been jen jednu změnu, na hřiště se vrátí po nemoci Tim de Cler.

Kouč Petr Bosz dobře ví o co jde. "Hrajeme proti svému velkému rivalovi a navíc konkurentovi v tabulce. Bude to hodně těžké utkání." Do základní jedenáctky nemůže poslat Andreie Rendlu, který má problémy s kolenem, připraven nebude ani Tim Breuer, jenž si musí odpykat karetní trest. Navíc pro Bosze má utkání ještě jeden netradiční nádech. "Pracoval jsem ve Feyenoordu osm let, bude to hodně zvláštní zápas. Chci ovšem každopádně vyhrát," uvádí závěrem.
Feyenoord Rotterdam - pravděpodobná sestava:
Mulder - Swerts, De Vrij, Vlaar, De Cler - Meeuwis, Wijnaldum, Leerdam - Biseswar, Castaignos. Ryo.
Heracles Almelo - pravděpodobná sestava:
Pasveer - Te Wierik, Maertens, Van der Linden, Fledderus - Quansah, Overtoom, Vejinovič - Douglas, Armenteros, Everton.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.62 - 3.75 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AZ Alkmaar - PSV Eindhoven  (sobota 20:45)
Šlágr 23. kola je více než jasný. Obstará jej souboj vedoucího Eindhovenu, který zavítá na půdu Alkmaaru. Očekává se velmi vyrovnaný duel.

Jarní výkony PSV mají zatím k ideálu hodně daleko. V prvním zápase sice ještě předposlední Venlo přejelo bez větších potíží, pak ale zdolalo Willem jen s vypětím všech sil a před týdnem svěřenci trenéra Ruttena šokovali všechny své fanoušky, když ostudně doma přenechali plný počet bodů Haagu. I přesto ale mohli zůstat celkem v klidu, jelikož druhé Twente nabídnuté šance nevyužilo, pouze remizovalo v Utrechtu a na první příčku tak neposkočilo.

Podruhé už ale Eindhoven zaváhat nemůže, zvlášť když hned v závěsu čeká také nevyzpytatelný Ajax. "Řada hráčů si během týdne plnila reprezentační povinnosti, ale nikdo se nevrátil zraněný, takže se na nadcházející zápas můžeme opravdu těšit. Porážku s Haagem jsme si nezasloužili, ovšem vinu můžeme dávat jedině sami sobě," prohlásil Fred Rutten, který nezastírá, že si se svým týmem jede pro tři body.

Na první místo ztrácí aktuálně šestý Alkmaar pouhých deset bodů, což dokazuje, že letošní ročník Eredivisie je skutečně mimořádně vyrovnaný a nikdo nemá ani v nejmenším nic jisté. Také AZ se zatím ve druhé polovině sezóně zatím víceméně hledá. Remízy s Nijmegenem a Heraclesem totiž určitě nepovažují na DSB Stadion za úspěch. Nejnepříjemnější výsledek ale přišel pro Alkmaar, podobně jako v případě Eindhovenu, během minulého víkendu. To si totiž na konto připsal porážku s Excelsiorem.

I přes tyto nepříliš příznivé výsledky ale může být kouč Verbeek alespoň částečně spokojený. Konečně se mu totiž povedlo najít gólového útočníka. V posledních kolech na sebe strhával nejvíce pozornosti islandský mladík Kolbeinn Sigthórsson, kterému se dokonce povedlo v utkání proti Venlu vstřelit rovných pět branek! Na jeho střeleckou formu se budou hráči Alkmaaru spoléhat také nyní.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.30 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.PSV Eindhoven22145358:2147
2.FC Twente22145345:2447
3.AFC Ajax22135444:2044
4.FC Groningen22134549:2843
5.ADO Den Haag22115640:3238
6.AZ Alkmaar22107534:2337
7.Roda JC2298537:3035
8.FC Utrecht22104836:2834
9.SC Heerenveen2287742:3331
10.NAC Breda2294931:3631
11.NEC Nijmegen2269736:3827
12.BV De Graafschap2267922:3925
13.Heracles Almelo22661032:4024
14.SBV Vitesse22571027:3722
15.Feyenoord Rotterdam22561125:3921
16.SBV Excelsior22541325:4519
17.VVV Venlo22411722:5113
18.Willem II22141719:607

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (25)

Přidat komentář
adalbertus

dzsudzsák

Reagovat
AjaxFans

Alkmar

Reagovat
smazaný uživatel

nesmíme zaváhat..! PSV a Twente ztratí body

Reagovat
AjaxFans

Oba těd asi neéé,ale dobré když jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden ztratí, možná i dva, ale bude to Ajax, případně twente, ale tomu moc nevěřím :)

Reagovat
AjaxFans

Co říkaš na toho Tania?Snad pujde fuč,absolutně nesmyslný příchod.Brát takové volné hráče nemá moc smysl,radši dát šanci mladým.

Reagovat
Stiksxx

Twente asi sotva..Jen my jsme ted v menší krizi a navíc a AZ neni žádný vořezávatko

Reagovat
smazaný uživatel

O krizi bych zatím nemluvil, to se uvidí až dneska. Myslím si, že se nám bude hrát líp proti AZ, než proti týmům, které jen brání. Dneska to vidím za 3 body

Reagovat
Stiksxx

určitě to má logiku. Také pevně věřím v 3 body

Reagovat
AjaxFans

1 prohra = "menší krize" = srandokaps

Reagovat
Stiksxx

tak už i v poháru jsme nepostoupili přes Twente

Reagovat
adalbertus

Reagovat
fantomas

Naladil ste někdo PSV nějak kvalitně?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nemáte moc rozsáhlé osazenstvo, když se ani po pěti hodinách nedočkáš streamu.

Reagovat
fantomas

To teda nemáme.

Reagovat
AjaxFans

Snad lidí přibude ED

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bet365 so šlo slušne, ako vždy

Reagovat
fantomas

Ale tam musíš mít nákej vklad ne? Nebo to zas odpoplatnili?

Reagovat
Stiksxx

a atdhe už jako nechodí??

Reagovat
smazaný uživatel

nova adrsa: atdhe.me a ked chces rojadirecta - napis do googlu rojadirecta futbol a vyhodi ti dobru, lebo obe poklady zakazali:)

Reagovat
Stiksxx

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že nemusíš, stačí registrace. Ja som síce kedysi vklad tam mával. Ale už rok tam mám nulu na konte a pozerám pravidelne. V podstate je tam okrem PL už takmer všetko.

Reagovat
fantomas

No, během Asijskýho poháru to totiž zpoplatnili. Tak sem myslel, že už je to napořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Spoplatnené sú len vybrané udalosti.

Reagovat
fantomas

Aha.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele