Nizozemská Eredivisie - souhrn 16. kola

26.11.2010, 22:42, aktualizováno 28.11.2010, 16:30
Komentáře a souhrny
PSV prohrálo v Bredě, čehož využilo Twente a bodově se na lídra dotáhlo. Třetí je už Ajax. Alkmaar vybojoval alespoň bod s Heerenveenem. Z čelních týmů ztratil i Groningen, který prohrál v Rodě. Willem II si v 16 kole po souboji s Excelsiorem připsal svůj třetí bod. Feyenoord si připsal teprve čtvrtou výhru v sezoně, když v neděli doma porazil Haag. Totéž se nepovedlo De Graafschapu, který remizoval s Vittesse.

Heracles Almelo - FC Utrecht 2:1

28.11.2010 14:30

Góly: 55. Aljé Schut (vl.), 84. Willie Overtoom (pen.) - 73. Tim Cornelisse

Vyrovnané utkání mezi Heraclesem a Utrechtem rozhodla penalta v posledních minutách, která zařídila těsné vítězství domácích 2:1.

Začátek utkání byl velmi opatrný. Oba celky vyčkávali na chybu soupeře a spíše se oťukávala. Po chvilce však přebral domácí celek iniciativu a začal diktovat tempo hry. Z toho vznikla také první větší příležitost o kterou se postaral Overtoom. Ten se dokázal na malém prostoru skvěle uvolnit a vystřelit. K jeho smůla však jeho pokus skončil pouze na břevně hostující branky.

Netrvalo dlouho a do další akce se dostali opět domácí hráči. Tentokrát se na kraji hřiště uvolnil Looms, prošel až k blízkosti pokutového území Utrechtu a chytrým centrem našel nabíhajícího Darla Douglase. Ten si na střílený centr šikovně naskočil a hlavičkovým pokusem vyzkoušel pozornost Vorma v brance hostů. Ten byl však připraven držel tak čisté konto i nadále.

Tím prakticky skončil první poločas a na řadu přišel ten druhý. Ten začal opět opatrně, avšak po pár minutách se začalo hrát. Zajímavá situace se vyrojila v 53. minutě. Domácí zadák Kwame Quansah se díky menší neopatrnosti provinil uvnitř pokutového území proti pravidlům, když zahrál rukou a rozhodčí neváhal ani minutu a nařídil penaltu. K té se postavil Van Wolfswinkel, který však možná díky nervozitě nedokázal trefit branku a nevyužil tak jedinečné možnosti poslat svůj celek do vedení.

Uběhly však pouze dvě minuty a skóre bylo otevřeno. Dalo by se říci, že se potvrdilo pravidlo "nedáš-dostaneš", když se po Douglasově centru z pravé strany prosadil domácí Schut, který si nedokázal se stříleným centrem poradil a zavěsil jej přímo do vlastní sítě.

Domácí bránili své těsné vedení, ovšem Utrecht značně zvýšil obrátky. Hostující hra se zrychlila a také přinesla v 73. minutě zasloužené ovoce. Rychlý Dries Mertens se dokázal uvolnit na ztísněném prostoru a předložil přesnou přihrávkou prakticky stoprocentní šanci volnému Cornelissovi, který přesnou ranou srovnal stav utkání.

Cornelisse však nebyl nakonec hrdinou. V běžící 84. minutě se totiž individuálně prosadil domácí Birger Maertens, když utekl všem zadákům hostujícího celku a právě Cornelisse jej srazil k zemi způsobem, který rozhodčí posoudil jako nedovolený a nařídil pokutový kop. K tomu se postavil sebevědomý Willy Overtoom a tvrdou ranou rozhodl, že tři body zůstanou na domácím stadionu za těsné vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - AFC Ajax 0:2

28.11.2010 14:30

Góly: 62. Mido, 70. Miralem Sulejmani

Ajax konečně prolomil své střelecké trápení a po gólech Mida a Sulejmaniho zvítězil ve Venlu 2:0. Žádná procházka růžovým sadem to ale nebyla. Svěřenci trenéra Jola museli čekat na první branku více jak hodinu. Svůj úkol ale zvládli a vedoucímu Eindhovenu se přiblížili opět na pouhé tři body.

Během týdne utrpěl Ajax tvrdou porážku od Realu Madrid, a tak potřeboval dnes za každou cenu zvítězit a spravit si náladu. Jenže stačilo fakt málo a Venlo mohlo hostující příznivce zmrazit hned v úvodu. Domácím totiž patřila první velká šance utkání, kterou si vypracovali již ve 2. minutě. Obránce Alex Nkume ale nakonec nastřelil pouze boční síť.

Tím to však neskončilo. Mnohem nebezpečnější bylo opět Venlo. Uchebo poslal výborný centr do pokutového území Ajaxu, tam se dostal ke střele Boymans, jenže jeho zakončení chyběla přesnost. O malou chvíli později naopak našel Sulejmani svou přihrávkou Emanuelsona, levonohý univerzál ale dobrou šanci zahodil, jelikož míč poslal těsně vedle. Ještě do přestávky se snažil udeřit domácí Boymans, jeho snaha ovšem k ničemu kloudnému nevedla.

Po změně stran začal hrát Ajax mnohem aktivněji a dostal Venlo pod nepříjemný tlak. Své převahy chtěl pochopitelně rychle využít. Na bránu Begoise ale vyslal skutečně nebezpečnou ránu pouze střídající mladík Özbiliz. Míč ovšem nakonec stejně k domácímu gólmanovi nedoletěl, jeden z obránců jej totiž na poslední chvíli dokázal zblokovat.

V 58. minutě chyběla Sulejmanimu přesnost, o čtyři minuty později to už ale dopadlo pro Ajaxo poznání lépe. Po rohovém kopu Enoha skóroval totiž útočník Mido. Své vedení nakonec dokázali hosté ještě pojistit. Sulejmani předvedl pěknou akci s Midem, poté vypálil do levého dolního rohu brány, kde Begois na míč nedosáhl. Nějaké problémy Ajax už nedovolil, a tak mohl slavit hodně důležitý zisk tří bodů.

Více informací k zápasu

BV De Graafschap - SBV Vitesse 1:1

28.11.2010 12:30

Góly: 23. Youssouf Hersi - 27. Wiljan Pluim

De Graafschap uhájil před domácím publikem remízu s Arnhemem a i když to podle mnohých může bát ztráta, tak každý bod se počítá. Hosté totiž několikrát ukázali, že mají silnější kádr než v loňském ročníku a v souboji s úhlavními rivaly mají navrch. Na půdě nováčka předvedli dobrý výkon, protivníci si rozdělili spravedlivý bod, když obě trefy padly v prvních třiceti minutách hry.

De Graafschap se v tabulce nachází na jedenácté pozici s dvaceti body, Arnhemu patří čtrnáctá příčka se ziskem sedmnácti korálků. Domácí šli do vedení přesně v polovině úvodní půle zásluhou Youssoufa Hersiho, avšak hned za čtyři minuty se Arnhem dostal zpátky do hry trefou Wiljana Pluima. V dalším průběhu viděli diváci slibné příležitosti na obou stranách, stav se už ale nezměnil.

De Graafschap se probojoval do první vážnější možnosti již po devíti minutách. Na levé straně se ocitl Steve De Ridder a dokázal ve vápně uvolnit Petera Jungschlagera, jeho rána se ale mezi tři tyče nevešla a skončila těsně mimo. Ovšem De Ridder se přeci jen radoval ve 23. minutě, když byl strůjcem gólové přihrávky. Belgický útočník unikl na pravé straně a ve vápně našel Hersiho, který nízkou střelou pravačkou zamířil přímo k tyči.

Extáze domácích fanoušků však opravdu netrvala příliš dlouho. Hned ve 27. minutě prosvištěl jak šíp Genaro Snijders po levé straně a dostal se až k hranici vápna. V jeho středu našel zcela volného Pliuma, který přízemní střelou pravačkou rozvlnil síť - 1:1. Hosté mohli jít do vedení čtyři minuty před přestávkou. Po spolupráci s Ismailem Aissatim vypálil z dobrých pětadvaceti metrů Julian Jenner, jenže rozezvonil pouze břevno.

Druhý poločas zaváněl nudou a teprve v závěrečné dvacetiminutovce se mohl měnit stav. Po rohovém kopu Christophe Bargase zakončoval tvrdě znovu aktivní Jungschlager, jenže tentokráte si gólman Eloy Room poradil. Ke konci mohl domácím vrátit vedení Rydell Poepon po nahrávce Hersiho, avšak nemířil přesně. V samém závěru na druhé straně mohl skórovat Guram Kashia, jenže ani on už skóre nezměnil.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - ADO Den Haag 2:1

28.11.2010 12:30

Góly: 47. Dmitrij Bulykin (vl.), 59. Luc Castaignos - 45. Dmitrij Bulykin

"Chceme všem naším fanouškům ukázat, že nás konečně nezajímá nic jiného, než kvůli nim získat tři body." To byla slova kouče Maria Beena před nedělním duelem se silným Den Haagem. A Feyenoord ukázal, že bojovat přeci jen umí. I přesto, že na stánku De Kuip prohrával a vypadalo to, že opět odejde s prázdnou, tak duel díky dvěma brankám v druhém dějství otočil. A v samém závěru si těsný výsledek již pohlídal.

Feyenoord tak opustil šestnácté barážové místo a poslal na něj nováčka z Excelsioru. Domácí jsou patnáctí se ziskem šestnácti bodů a právě tato výhra jim může dát nová křídla. Naopak Den Haag přišel o možnost přiblížit se přímém postupu do pohárové Evropy a s pětadvaceti body okupuje po šestnácti kolech sedmé místo. Přitom hosté dali soupeři úvodní branku do šatny, během necelé čtvrthodiny v druhém dějství již však prohrávali 2:1 a tento stav zůstal.

Do zápasu vstoupil lépe Den Haag. Po centru Františka Kubíka se opřel do voleje pozdější smolař Aleksandar Radosavljevič, avšak gólman Rob van Dijk si s jeho pokusem poradil. Na druhé straně poprvé zahrozil Jerson Cabral, jenže tyč o pár centimetrů minul. Domácí si od této chvíle vytvořili mírný tlak. Nejprve vypálil z dvaceti metrů Diego Biseswar, avšak gólman Gino Coutinho vytáhl brilantní zákrok.

Coutinho zlikvidoval také hlavičku Georginio Wijnaldum po centru Biseswara. Avšak smůlu rotterdamského celku podtrhla v poslední minutě prvního poločasu trefa tradičního ostrostřelce Dmitrye Bulykina. Po přihrávce Kubíka se ocitl ruský kanonýr ve vápně a střelou nad rukavice gólmana van Dijka otevřel stav - 0:1. Jenže domácí se v kabině vzpamatovali a po dvou minutách hry bylo opět srovnáno.

Po rohovém kopu Cabrala byl pod tlakem Luca Castaignose již zmiňovaný Radosavljevič a nešťastně hlavou poslal balón do vlastní sítě. V 59. minutě se ukázal v plné parádě opět Castaignos, který po milimetrové přihrávce Karima El Ahmadiho poslal míč pohodlně za záda brankáře Coutinha. Následně Coutinho skvěle zasáhl proti střele Biseswara. Na druhé straně měl na svědomí jedinou vážnější akci hostů Christian Kum, jeho ránu z dvaceti metrů ale ukryl van Dijk do náručí a výsledek se až do závěrečného hvizdu nezměnil.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - FC Twente 2:4

27.11.2010 20:45

Góly: 9. Bas Sibum, 74. Björn Vleminckx - 18. Bryan Ruiz, 40. Marc Janko, 44. Bryan Ruiz (pen.), 79. Marc Janko

Tak se to přece jen fotbalistům Twente povedlo a ti tak do dalšího zápasu budou vstupovat jako lídři. Nyní totiž po dramatické bitvě na půdě Nijmegenu dokázali získat tři body a díky zaváhání PSV se dostali do čela o skóre. Eredivsie tak letos bude asi hodně zajímavá. Jakoby z Enschede spadl ten velký tlak před Ligou mistrů, kde měli šanci postoupit do osmifinále a nyní už s jistotou alespoň Evropské ligy mají klid soustředit se jenom na ligu.

Ovšem vítězství na půdě Nijmegenu se v žádném případě nerodilo snadno, ve velké přestřelce měli hosté velké problémy. Velmi brzy totiž prohrávali a museli otáčet stav. To se jim nakonec díky dvěma brankám Bryana Ruize a Marka Janka povedlo. Soupeř však živil naději na body dlouhou dobu, přišel o ní až deset minut před závěrečným hvizdem. Nijmegenu před nedělními dohrávkami patří jedenáctá pozice s devatenácti body.

Nijmegen se dostal překvapivě do vedení již v 9. minutě. Po přímém volném kopu Johna Goossense prodloužil balón Lasse Schone na Base Sibuma a ten z blízkosti nemohl minout. Avšak za necelých deset minut už bylo srovnáno. Po centru do vápna nepříliš šťastně odhlavičkoval balón Ramon Toner na Bryana Ruize a ten se trefil přímo do dolního rohu - 1:1. Twente otočilo pět minut před pauzou zásluhou Janka.

Po nepřesné přihrávce Schoneho unikl Nacer Chadli a krásně ve vápně uvolnil Janka, který před sezónou přišel z rakouského Salzburgu. Gólman Jasper Cillessen Chadliho přihrávku nezachytil a Janko skóroval pohodlně do volné klece - 1:2. Ještě před změnou stran se dočkalo Enschede dokonce dvoubrankového vedení. Po špatné přihrávce gólmana Cillessena musel faulovat Rens Van Eijden ve vápně Luuka de Jonga a sudí foukl do píšťalky.

Nařízenou penaltu pak s přehledem Ruiz proměnil. Nijmegen vykřesal naději čtvrthodiny před závěrečným hvizdem po dalších neproměněných šancích Twente. Po dobré práci Schoneho unikl na pravé straně Bjorn Vleminckx a pokořil brankáře Sandera Boschkera. Jenže tato naděje nevydržela NEC moc dlouho, hned za pět minut totiž poslal centr do pokutového území Ruiz a hlavičkující Janko definitivně rozhodl.

Více informací k zápasu

Willem II - SBV Excelsior 1:1

27.11.2010 19:45

Góly: 89. Jevhen Levčenko - 51. Kaj Ramsteijn

Willem byl velmi blízko další porážce, v samotném závěru ale díky gólu Levčenka nakonec vyrovnal na konečných 1:1. Pro Excelsior je to naopak zbytečná ztráta, která jej dost možná bude na konci ročníku ještě hodně mrzet.

Všech předchozích sedm domácích zápasů fotbalisté z Tilburgu prohráli, i proto za každou cenu chtěli udělat nyní změnu a své fanoušky alespoň trochu potěšit bodovým výsledkem.

Do duelu ale vstoupili velmi opatrně a především se snažili nedělat zbytečné chyby. Jenže už ve 13. minutě nechybělo mnoho a Excelsior mohl jít do vedení. Úchvatné sólo předvedl Jordy Clasie, jenže zakončení mu nevyšlo podle představ. O několik okamžiků později vypálil tvrdě Tim Vincken a jeho ránu vykopával záložník Vossebelt z brankové čáry.

Domácí fotbalisté se odhodlali k útoku až ve druhé části první půle. Jenže rána Swinkelse letěla nad, zbytek střeleckých pokusů pro změnu pochytal bezchybný Paauwe. Ten se pořádně zapotil až těsně před přestávkou, kdy pokus van Zaanena pouze vyrazil a umožnil tak Vossebeltovi hlavou dorážet, naštěstí měl ale štěstí a míč lapil.

V 51. minutě přišel pro Excelsior vytoužený gól. Z pravé strany hřiště zahrával Koolwijk přímý kop, míč chytře poslal na Ramsteijna, který už měl jednoduchou práci. Zbývalo mu jediné, doklepnout míč z pár metrů do brány, což mu také vyšlo.

Willem ale rozhodně nesložil zbraně a chtěl za každou cenu vyrovnat. V 68. minutě to Lasnikovi s jeho střelou zpoza šestnáctky nevyšlo, o poznání úspěšnější byl však v samotném závěru Ukrajinec Jevhen Levčenko, který využil nenápadného pozemní centru Haliloviče a míč napálil nekompromisně do brány.

Více informací k zápasu

Roda JC - FC Groningen 1:0

27.11.2010 19:45

Góly: 40. Arnaud Sutchuin Djoum

Roda zvládla velice důležité utkání a ukázala, že chce bojovat o Evropu. Groningen na druhou stranu zaváhal a porážka 0:1 jej připravila o možnost dotáhnout čelo tabulky.

Domácí začali utkání lépe. Již od prvních minut na svého soupeře doráželi. První šance však ne a ne přijít. Uběhl prakticky celý první poločas. Na řadu přišla 40. minuta, ve které se konečně dokázal uvolnit Jimmy Hempte. Prostrčil si míč skrze bránící hráče a nacentroval na osamoceného Sutchuin-Djouma, který z dobré pozice prostřelil pdajícího brankáře a poslal Rodu do vedení.

Utkání nenabídlo moc šancí. Druhý poločas začali hosté lépe, ovšem domácí celek zdárně bránil svůj těsný náskok. Diváci pomalu odcházeli, když se blížil konec zápasu. V tom však hosté sebrali zbytek sil a snažili se o srovnání. V 84. minutě se tak dostal do velké šance hostující Tim Matavz. V klíčovém okamžiku však jeden z tahounů Groningenu zaváhal a nedokázal vstřelit branku. Utkání se poté jen dohrálo a Roda si ubránila velice cenné vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - SC Heerenveen 2:2

27.11.2010 18:45

Góly: 7. Pontus Wernbloom, 90. Kolbeinn Sigthórsson - 53. Mika Väyrynen, 81. Daryl Janmaat

Alkmaar doma prakticky nezvládl utkání proti Heerenveenu a v poslední minutě zachraňoval alespoň remízu 2:2.

Začátek utkání byl jasně v režii domácího celku. Ten se dokázal již v úvodních minutách chopit iniciativy a dominovat. První velká šance přišla v 7. minutě. V té se uvolnil Nick Viergever, obešel bránící hráče a skvělou přihrávkou našel osamoceného Pontuse Wernblooma, který si připravil míč a přesnou ranou otevřel stav utkání.

Utkání poté značně ztratilo na atraktivitě. Domácí bránili hubené vítězství a hosté jen těžko hledali skulinu, jak projít skrze konsolidovanou obranu. Vše se však změnilo začátkem druhého poločasu. Hosté začali hrát aktivněji a AZ přehrávat.

Přišla tak 53. minuta a s ní skvělá akce hostů. Po dlouhém pasu Dosta se dostal míč k osamocenému Vayrynenovi, který dokázal projít skrze obranu, zesměšnit Elma a technickou střelou srovnat stav utkání.

Čas běžel a domácí marně hledali způsob, jak opět strhnout vedení na svou stranu. Přišla však 81. minuta s ní hostující Janmaat. Ten si tak vzal zodpovědnost na sebe a prošel z pravé strany přes střed až před brankáře domácí. Jeho následná tvrdá rána znamenala kouzelné vedení pro hostující celek.

Domácím v tu chvíli jako by zazvonil budíček. Nátlak se stupňoval až v 90. minutě prošel k míči Pelle a dlouhou ořiihrávkou našel Sigthorssona. Ten neváhal ani vteřinu a ihned po zpracování pálil. Jeho střela měla jak přesnost, tak i sílu, a tak se mohli domácí radovat z vydřené remízy 2:2.

Více informací k zápasu

NAC Breda - PSV Eindhoven 4:2

26.11.2010 20:45

Góly: 30. Leonardo, 41. Matthew Amoah, 50. Ali Boussaboun, 79. Matthew Amoah - 15. Jonathan Reis, 33. Balázs Dzsudzsák

Fotbalisté Eindhovenu způsobili svým fanouškům na půdě Bredy velký šok. Opět dokázali, že na tohoto soupeře neumí a nakonec prohráli 2:4. V utkání přitom hned dvakrát vedli, jenže ani to jim nepomohlo.

Vstup do zápasu vyšel o poznání lépe hostujícím fotbalistům. Domácí obrana nechala v 15. minutě trestuhodně neobsazeného Jonathana Reise, jehož následně vybídl ke skórování Toivonen a brazilský mladík v poklidu vstřelil první branku utkání. Breda se ale nevzdala a přesně za dalších patnáct minut dokázala vyrovnat krok.

I pod druhý přesný zásah utkání se výrazně podepsal Ola Toivonen. Tentokrát ale jeho špatnou přihrávku ve středu hřiště vystihl Lurling, poslal kolmici až k hranici pokutového území na Amoaha, ten podržel míč a následně jej jemně přistrčil na dobíhající Leonarda, který krásnou ranou překonal Isakssona.

Jenže radost Bredě příliš dlouhou nevydržela. Už po pár okamžicích totiž pálil do černého opět Eindhoven. Brankář ten Rouwelaar vyběhl až do rohu pokutového území, kde chtěl zastavit sprintujícího Reise, ovšem to mu nevyšlo a 21letý kanonýr poslal centr přesně před bránu, kde už měl velmi jednoduchou pozici Balász Dzsudzsák.

Tím však gólové hody rozhodně ještě neskončily. Ve 41. minutě se povedlo vyrovnat výborně hrajícímu Amoahovi, který tentokrát zakončoval hlavou po centru z rohového kopu. To už ale v bráně PSV stál náhradník Cassio, jenž nahradil zraněného Isakssona.

Brzy po změně stran šla Breda poprvé v utkání do vedení. Anthony Lurling utekl po levé straně hřiště, následně předložil míč nabíhajícímu Boussabounovi, který jej technicky uklidil pod břevno. Eindhoven tak pochopitelně výrazně znervózněl, v 74. minutě však dostal parádní možnost, jak s konečným výsledkem ještě něco udělat. Po faulu na pronikajícího Reise totiž viděl druhou žlutou kartu Luijckx a musel předčasně pod sprchy.

Jenže PSV početní výhody využít nedokázalo, ba právě naopak. Už po malé chvíli lovilo počtvrté míč ze své sítě. Vidět byl opět Matthew Amoah, který si nejprve narazil s Leonardem, poté obešel bránícího hráče a bez problémů zakončil. Breda si tak po nedávné výhře nad Twente připsala další velmi cenný zářez.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.PSV Eindhoven16104245:1634
2.FC Twente16104231:1534
3.AFC Ajax1694335:1631
4.FC Groningen1693429:2130
5.AZ Alkmaar1685323:1629
6.Roda JC1677226:2028
7.ADO Den Haag1674528:2625
8.SC Heerenveen1666429:2224
9.FC Utrecht1672727:2223
10.NAC Breda1672722:2523
11.BV De Graafschap1655621:3120
12.NEC Nijmegen1654727:3119
13.Heracles Almelo1653826:2718
14.SBV Vitesse1645719:2717
15.Feyenoord Rotterdam1644821:3216
16.SBV Excelsior1643919:3015
17.VVV Venlo16301315:349
18.Willem II16031313:453

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Breda

Reagovat
Stiksxx

to se nemělo stát.

Reagovat
smazaný uživatel

ze ste si uz na to za tie roky nezvykli ... derby zapasy v Brede uz dlhodobo nezvladate

Reagovat
Stiksxx

to ne no..hlavně nechápu, že voni to vědí a stejně to nezvládnou Neznám horšího soupeře než Breda a Roda

Reagovat
AjaxFans

U nas to je zas Utrecht a Haag Co Bakka < lNedostal vzteklinu<

Reagovat
Stiksxx

Alkmaar nevyhraje doma s Heerenveenem, Roda neprohraje doma s Groningenem, Twente nevyhraje v Nijmegenu a Ajax by se moh střelecky trápit bez Suaréze a kapitána. pak by mě ta prohra tolik netrápila

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez v totální krizi nehraje nic, docela jsem rád že si posedí Jol ho totiž staví ať se děje co se děje..

Reagovat
Stiksxx

tak já myslim že je tam pořád platný ne? a když nepomůže ve hře fyzicky tak pomůže psychicky ne? Přeci jen když se přijede někam Ajax bez Suaréze, tak se protivníku určitě o trochu uleví a je víc sebevědomější si myslim.pak to může být znát na jeho herním projevu.

Reagovat
afc ajax

Reagovat
AjaxFans

Tak jde cítit když nehraje,ale zas mu pauza pomože aby si to srovnal v hlavě trochu.Když se mu nedaří,tak na jeho naštvanosti to jde poznat 2 víc než na ostatních hráčích.Sestavu jsem celkem odhadl,hraje Mira a Eriksen a De Jong sedí konečně.

Reagovat
Stiksxx

ta pauza určitě prospěje

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně mi platný moc nepřijde hádky, zkažený přihrávky a to hodně, kličky mu taky nevychází.. až se dá dohromady bude to opět o nečem jiném

Reagovat
fantomas

To je zase jednou výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruíz zranený

Reagovat
AjaxFans

Citelná ztráta,podle mě patří mezi nej 3 hráče ered.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, bez neho je totiž Twente polovičné.

Reagovat
AjaxFans

Musíte si zvykat,jestli ho střelíte i s Jansenem

Reagovat
smazaný uživatel

Ich nie, skôr by som sa nebránil za slušnú pálku streliť Douglasa.

Reagovat
smazaný uživatel

co mu je? něco vážného?

Reagovat
smazaný uživatel

koleno, vypadá to na něco vážnějšího...

Reagovat
smazaný uživatel

to se hodí

Reagovat
Stiksxx

pravda

Reagovat
AjaxFans

Ten Egyptský špekáček by měl sfouknout ještě 10 kilo Ale důležitý gól.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele