základní část, 16. kolo
27.11.2010 19:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Willem II - SBV Excelsior 1:1

Willem byl velmi blízko další porážce, v samotném závěru ale díky gólu Levčenka nakonec vyrovnal na konečných 1:1. Pro Excelsior je to naopak zbytečná ztráta, která jej dost možná bude na konci ročníku ještě hodně mrzet.

Všech předchozích sedm domácích zápasů fotbalisté z Tilburgu prohráli, i proto za každou cenu chtěli udělat nyní změnu a své fanoušky alespoň trochu potěšit bodovým výsledkem.

Do duelu ale vstoupili velmi opatrně a především se snažili nedělat zbytečné chyby. Jenže už ve 13. minutě nechybělo mnoho a Excelsior mohl jít do vedení. Úchvatné sólo předvedl Jordy Clasie, jenže zakončení mu nevyšlo podle představ. O několik okamžiků později vypálil tvrdě Tim Vincken a jeho ránu vykopával záložník Vossebelt z brankové čáry.

Domácí fotbalisté se odhodlali k útoku až ve druhé části první půle. Jenže rána Swinkelse letěla nad, zbytek střeleckých pokusů pro změnu pochytal bezchybný Paauwe. Ten se pořádně zapotil až těsně před přestávkou, kdy pokus van Zaanena pouze vyrazil a umožnil tak Vossebeltovi hlavou dorážet, naštěstí měl ale štěstí a míč lapil.

V 51. minutě přišel pro Excelsior vytoužený gól. Z pravé strany hřiště zahrával Koolwijk přímý kop, míč chytře poslal na Ramsteijna, který už měl jednoduchou práci. Zbývalo mu jediné, doklepnout míč z pár metrů do brány, což mu také vyšlo.

Willem ale rozhodně nesložil zbraně a chtěl za každou cenu vyrovnat. V 68. minutě to Lasnikovi s jeho střelou zpoza šestnáctky nevyšlo, o poznání úspěšnější byl však v samotném závěru Ukrajinec Jevhen Levčenko, který využil nenápadného pozemní centru Haliloviče a míč napálil nekompromisně do brány.

Autor: Tomáš Honajzer / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele