MS do 20 let - první osmifinálový den

02.07.2013, 19:08, aktualizováno 02.07.2013, 22:00
Komentáře a souhrny
Španělé ve šlágru osmifinále dlouho tahali za kratší konec a prohrávali, nakonec ale šťastně přehráli Mexiko 2:1. Ve čtvrtfinále jsou také Uzbeci, kteří si poradili s Řeckem poměrem 3:1. Francie nedala šanci domácím Turkům a vyprovodila je z turnaje čtyřmi góly, Uruguay zase těsně udolala oslabenou Nigérii.

Španělsko - Mexiko 2:1

02.07.2013 17:00

Góly: 74. Derik Osede, 90. Jesé - 2. Arturo González

Šťastně, ale přece. Španělsko dlouho v souboji s Mexikem tahalo za kratší konec, po brzkém gólu Gonzáleze zaslouženě prohrávalo, ovšem nakonec se přece jenom raduje z postupu do čtvrtfinále. Vyrovnání zařídil po rohovém kopu Derik, rozhodující trefu vstřelil v nastaveném čase Jesé.

Mexiku nevyšla základní skupina úplně podle představ, když postup muselo azchraňovat až závěrečnou vysokou výhrou nad Mali, přičemž první dva duely prohrálo a postoupilo až ze třetího místa. Proto se tedy už v osmifinále potkali dva z největších favoritů celého turnaje, Španělé totiž svou skupinu bez potíží ovládli.

A že Mexičané rozhodně nejsou žádný velký outsider, to se ukázalo už ve druhé minutě. To z pravé strany přetáhl svůj centr až na zadní tyč López, do balónu se z voleje levačkou dokonale opřel Arturo González a trefil se přesně do bližší sibenice Sotresovy branky. Španělsko se v prvním poločase zmohlo jen na jednu odpověď, střela Alcacera po krásném pasu Deulofea ovšem neskončila mezi třemi tyčemi.

Naopak to bylo Mexiko, které bylo neustále výrazně nebezpečnější, přestože míč na svých kopačkách po většinu času držel soupeř. Jenže Španělé byli v ofenzivě bezmocní, přes pozornou mexickou obranu se vůbec nemohli prosadit a borci v zeleném tak dostávali příležitosti k rychlým protiútokům. A dokonce si dokázali vypracovat i souvislejší tlak, když nejprve po sérii přesných krátkých přihrávek pálil Espericueta z hranice šestnáctky do břevna, o chvíli později pak Coronovu bombu pod horní tyč famózně vytěsnil na rohový kop gólman Sotres a v závěru poločasu pálil Corona ještě jednou, tentokrát ovšem levačkou těsně minul.

Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Mexiko, a to ještě mohli být Španělé za takto těsný stav rádi. Ani druhý poločas nezastihl Španěly v ideálním rozpoložení, herně to dnes prostě nebylo ono. Alespoň tu a tam se však už dostali do náznaku šance, jako v padesáté první minutě Alcacer, jenž ale v souboji nervů se Sánchezem neuspěl.

Pak se pořádně připomněl Deulofeu, když parádně zamotal hlavu Abellovi a mířil pěkně k zadní tyči, mexický brankář však opět zasáhl jistě. Také Mexiko stále hrozilo, dvakrát měl obrovskou možnost Corona, největší hvězda jihoamerického výběru ovšem v obou případech selhala. A Mexičané za to pykali v sedmdesáté čtvrté minutě. Susův rohový kop prodloužil na přední tyči úplně osamocený Suárez, snad ještě více volného prostoru měl u tyče vzdálenější Derik a bylo srovnáno.

A Španělé byli od té doby na koni. Alcacer ideální okamžik pro zakončení prováhal a jeho následný pokus ze zákrytu už Sánchezovi problémy nenadělal. Suárez, jenž byl po svém příchodu na hřiště v šedesáté osmé minutě hodně aktivní, zase napálil míč do pravé tyče. V devadesáté minutě se k odraženému míči na hranici pokutového území dostal Alcacer a mířil přesně do horního růžku Sánchezovy svatyně, ten však vytáhl fantastický zákrok a vyškrábl balón nad branku. Uběhla ale jen další minuta, Jesé si navedl míč z levé strany do středu, vystřelil a po teči nešťastného Fuentese skončil balón v síti.

Vyšťavení Maxičané pak už na vyrovnání neměli, i přes další výborný výkon nakonec padli a do čtvrtfinále tak po výhře 2:1 postupuje Španělsko.

Více informací k zápasu

Řecko - Uzbekistán 1:3

02.07.2013 17:00

Góly: 33. Kostas Stafylidis (pen.) - 26. Abbosbek Machstalijev, 62. Igor Sergejev (pen.), 83. Sardor Rachmanov (pen.)

Asijský celek dokázal navázat na velmi slušné skupinové výkony a hned na začátek vyřazovací fáze si připsal první skalp, když bez větších potíží vyřadil Řeky. Uzbekistán se tak může těšit na zasloužený odpočinek a poté čtvrtfinále!

Opatrný rozjezd nejvíce ze všeho charakterizovalo velké množství chyb a zbytečných ztrát při rozehrávce, kulatý nesmysl se pohyboval zejména ve středu pole, nebezpečných situací tak bylo opravdu pomálu. Hned z první zajímavé situace pak udeřilo: Machstalijev dostal na zadní tyč povedený centr, který nekompromisně uklidil do levé šibenice Kapinovy svatyně - 0:1!

Řekové se po tomto momentu konečně osmělili, přidali na aktivitě a začali ohrožovat soupeřovu branku. Nejvíce "cítit" byl v tomto ohledu Gianniotas, jenž to zkoušel z volného přímého kopu, ovšem prostor tří tyčí nenašel. Vzápětí ale ten samý hráč dostal přesnou zpětnou přihrávku a pohotovou ranou napálil ruku Juldašova, načež sudí Doué nařídil pokutový kop! Mičudu si na značku postavil kapitán Stafylidis a střelou doprostřed branky suverénně vyrovnal na 1:1. Ještě před odchodem do kabin to zkusil z dálky Bouchalakis, táhlým pokusem však branku o fous minul!

Hodně se na sebe snažil upozornit, ostatně jako ve všech předešlých zápasech Řeků, obránce Stafylidis, který opakovaně zkoušel pálit ze střední a větší vzdálenosti, prostor mezi třemi tyčemi se mu ale nalézt nedařilo. Přesně po hodině hry pak přišla pro evropský tým další těžká rána: Sergejev doslova jako tank pronikal do vápna, Kourbelis ho zastavil pouze za cenu faulu a na světě byla další penalta! Sám postižený do protipohybu Kapina znovu poslal svůj celek do vedení - 1:2! Aby toho pro "domácí" nebylo málo, tak byl po druhé žluté kartě vyloučen Kourbelis.

Úspěšný exekutor byl očividně při chuti. To ostatně ukázal hned při další nebezpečné uzbecké akci, kdy se po dobrém pasu hnal tváří v tvář na Kapina, obtěžován jedním z obránců však nebyl u mičudy jako první a z nadějně vyhlížející akce tak nakonec nic nevzešlo.

Definitivně jasno bylo osm minut před koncem řádné hrací doby. Domácí ekipa už tou dobou hrála pověstný "vabank" a Konstantinidis při jednom z neúspěšných ofenzivních výpadů neohrabaně zastavil v šestnáctce Urinbojeva a pískala se již třetí penalta! Tentokráte vzal na sebe odpovědnost Rachmanov a zkušeně zvýšil na 1:3! Rovněž po druhém napomenutí byl vyloučen Juldašov, dohrávalo se tak o deseti.

Více informací k zápasu

Nigérie - Uruguay 1:2

02.07.2013 20:00

Góly: 69. Olarenwaju Kayode - 65. Nicolás López, 84. Nicolás López (pen.)

Očekával se nanejvýš vyrovnaný fotbal, a realita se od prognóz nelišila. Až gól z osmdesáté čtvrté minutě rozhodl o vítězi osmifinálového duelu mezi Nigérií a Uruguayí, radoval se nakonec celek z Jižní Ameriky. Jako první se trefil López, ovšem velmi rychle vyrovnal Kayode. Vše rozsekla až hrubka gólmana Okaniho a proměněná penalta Nicolase Lópeze...

Byl to právě Nicolas López, nejhvězdnější fotbalista uruguayského výběru, kdo se dostal také o vůbec první gólové příležitosti celého utkání. To se dostal až do pokutového území a pálil z otočky pravačkou, na nigérijského brankáře si však ještě v tomto případě nepřišel. Nigérie poprvé zahrozila v sedmnácté minutě, kdy se po pravé straně prohnal Umar a předkládal jasný gól Kayodovi, tomu ovšem v rozhodující moment přeskočil míč kopačku a útočník s devítkou na zádech tak nedokázal dopravit merunu do branky.

Hned vzápětí se do zakončení na druhé straně dostal Acevedo, z pozice defenzivního záložníka byl však zřejmě natolik překvapen tím, kolik prostoru dostal v šestnáctce soupeře, že zakončil mizerně a vysoko přestřelil. Pak se musel poprvé vytáhnout uruguayský gólman De Amores, to když si na přetažený centr naběhl Umar a pohotově z voleje pálil, ovšem jen do středu branky. Pořádné komplikace přichystal svým spoluhráčům v jednačtyřicáté minutě Shehu, jenž oběma nohama ostře zajel do Laxalta a rozhodčí neváhal, červená karta!

A hned sedm minut po návratu ze šaten mohli Jihoameričané svou přesilovou hru využít, s Laxaltovou ranou měl Okani nečekané problémy a měl nakonec obrovské štěstí, že dorážející López stál v ofsajdu. Okani si reputaci příliš nenapravil ani po střele De Arrascaety, kterou jen s vypětím všech sil vytáhl nad břevno. V šedesáté páté minutě už se Uruguay radovala, když se po standardní situaci Arrascaety odrazil míč k úplně volnému Nicolasi Lópezovi a ten už s dopravením míče do sítě neměl problém.

Kdo by si však myslel, že se v deseti hrající Nigérie nezmůže na odpověď, byl vyveden z omylu už po čtyřech minutách. To od půlící čáry až k vápnu soupeře naváděl míč Kayode, v pravou chvíli si připravil balón na střelu a s tou naložil dokonale, De Amores neměl šanci zasáhnout. Hrál se atraktivní fotbal, Olaitana těsně minul pravou tyč uruguayské branky, na opačné straně hřiště zase De Arrascaeta hlavičkoval o pár desítek centimetrů nad.

Rozhodnutí nakonec přišlo v osmdesáté čtvrté minutě. To dostal dlouhý míč na pravé křídlo Rolán, Okani korunoval svůj nešťastný zápas, když nesmyslně vyběhl z branky a Uruguayce, který byl u míče mnohem dříve, následně fauloval. Samozřejmě se pískala penalta, tu chladnokrevně proměnil Nicolas López a poslal svůj tým do vedení. Nigérie se nevzdala a v nastaveném čase měla dvě dobré možnosti, Ndidiho ránu ale vyrazil De Amores a když už Madův pokus doslova volal po prodloužení, mohli si Uruguayci z plných plic vydechnout, jelikož prosvištěl těsně vedle levé tyče už překonaného De Amorese. Uruguay tak uhájila nejtěsnější vedení a raduje se z postupu do čtvrtfinále, kde si zahraje proti Španělsku.

Více informací k zápasu

Francie - Turecko 4:1

02.07.2013 20:00

Góly: 18. Geoffrey Kondogbia, 34. Jean-Christophe Bahebeck, 67. Yaya Sanogo, 73. Jordan Veretout - 77. Sinan Bakiş

Také další ze spolufavoritů na celkové prvenství zvládl osmifinálový zápas a po snadném vítězství nad Tureckem už se mohou francouzští hráči chystat na Uzbekistán. Pořadatelská země tak končí svoji pouť hned na úvod vyřazovací fáze.

Ani hlasitá podpora domácích příznivců nebyla Turkům nic platná a od prvního fouknutí do píšťalky se hrálo podle francouzských not. Postupně to zkoušeli Pogba a Sanogo, ani jeden z nich však Özera výrazněji neohrozil. Ojedinělou možnost na opačném konci hřiště zaznamenal Çalhanoğlu, ovšem jeho přízemní rána mířila jen do nachystaného Aréoly. Úspěšně neskončil ani další pokus Bahebecka.

Převaha Francie neustávala a otevírací branka tak doslova visela ve vzduchu. Počkat jsme si však museli až do 19. minuty: Bahebeck rozehrál od rohového praporku, turecký brankář chyboval, když podběhl centr a následně se ještě ve vzduchu srazil se Sarrem, odražený balón už pak Kondogbia bez potíží dopravil na místo určení - 1:0! Kmenový hráč PSG byl při chuti, pro změnu to zkusil technickým zakončením zpoza vápna, Özer však jeho ránu zpod břevna vytěsnil!

Hosté se ne a ne oklepat a zanedlouho přišel další krutý trest. Rychlou akci rozehrál Pogba na rozběhnutého Diagneho, ten poslal nadýchaný centr do pokutového území a Bahebeck na přední tyči hlavou dopravil míč do sítě - 2:0! Když už se pak na druhém konci zeleného pažitu protlačil ke střele Bakiş, zamířil pouze vysoko nad branku. Při odchodu do kabin se pak ještě strhla zbytečná šarvátka...

Patnáctiminutový oddech Turkům očividně pomohl a po obrátce jsme byli z jejich strany svědky úplně jiného představení... Kromě nebezpečné standardní situace Çalhanoğlua si v šestnáctce udělal prostor ke střele Bakiş, na poslední chvíli mu však jeho střelu zablokoval pohotový Zouma. Hodně vidět byl stále Bahebeck, jenž se v šedesáté páté minutě prohnal kolem Turana, který ho už ve vápně zastavil pouze za cenu faulu a Francie tak měla výhodu penalty! Tíhu okamžiku vzal na sví bedra Thauvin a naprosto trestuhodně nasměroval míč ze značky vysoko nad branku!

Reprezentace galského kohouta však nemusela dlouho smutnit. Pogba našel za obranou rozběhnutého Sanoga, který si tváří v tvář proti Özerovi poradil na jedničku podtrženou a placírkou zvýšil na 3:0. Hned vzápětí měl velkou šanci Bakiş, ale útočník Leverkusenu z bezprostřední blízkosti napálil pouze strážce francouzské branky! Záhy pak Sanogo oslovil Veretouta a na ukazateli už svítilo 4:0!

I přes jasný stav se bylo na co koukat a k tomu nedílnou součástí přispívali i houževnatí Turci. A evropsko-asijská země se nakonec přece jen dočkala čestného úspěchu: Çalhanoğlu v šestnáctce šikovně vrátil na aktivního Bakişe, jenž se z bezprostřední blízkosti mohl Aréoly zeptat, "kam to chce" - 4:1. Poslední zajímavou šanci měl na svědomí Uçan, ale branku nenašel.

Více informací k zápasu
Hvězdy dne: Igor Sergejev (Uzbekistán), Nicolas López (Uruguay), Jean-Christophe Bahebeck (Francie)

Autor: Michal Hruška, Jiří Vojík

Komentáře (97)

Přidat komentář
smazaný uživatel

najviac sa mi pacil Deulofeu, ale je hrozny sebec a vela straca..

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím, nechápem či mu nevedia či už v Barcelona alebo v repre dohovoriť, alebo čo....strašne ho to brzdí v raste to jeho nadmerné sebavedomie..škoda preňho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako nedá se říct, že by se nám v týmu do budoucna měli chybět střelci Morata i Jesé jedou

Reagovat
smazaný uživatel

Podrobné analýzy na dvě večerní osmifinále naleznete u nás na FB, kde je odkaz na webové stránky.

https://www.facebook.com/Tipmatchbets

_________________________

Reagovat
smazaný uživatel

Božský Derik a SuperJesé

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé a Derik

Reagovat
minoLFC

Dnes bol dobry Derek Suarez...som zvedavý či dostane šancu v buducej sezone ale pôjde niekam hostovat

Reagovat
miky10

Denis

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis Denis?

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel si Derika Osedeho??

Reagovat
smazaný uživatel

derek zoolander?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Daniel Sotres?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Omg tak preklep

Reagovat
smazaný uživatel

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Vymyšlená penalta a červená vyřadila Řecko. Velká škoda.

Reagovat
madridcan

A peniaze celej Europy ich zase udrzali v hre. Taky je proste zivot...

Reagovat
smazaný uživatel

ak toto bola vymyslena penalta tak ja sa smejem.. praveže rozhodcovia by niekedy mali uznať za vhodne odpiskať aj taketo držania v pokutovom uzemi to bolo jasne držanie nebolo o čom diskutovať jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť se akorát přetláčeli a Uzbek spadl.

Reagovat
smazaný uživatel

no mne sa to tak nezdalo keďže uzbek bol pred nim a on ho mal chyteneho okolo pasu to že lopta smerovala uplne inde neznamena že rozhodca nemože zapiskať penaltu ako fakt strkanice a všetko toto v pokutovom uzemi patri ale niekedy fakt su tam take čiste zakroky na penaltu ale rozhodcovia to malo kedy piskaju toto bol opak toho kedy nevahal rozhodca a zapiskal to podľa mňa spravne nariadena penalta

Reagovat
jv

Rozhodčí si to obhájí...

Reagovat
smazaný uživatel

aa mi je hrozne luto ze to nesledujem kvoli uzbekom

Reagovat
Robbie

sleduje někdo Castillu ? sice jsem fanoušek Realu, sleduji jejich výsledky ale nekoukám na ně, jak je natom Fabinho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho isiel do Monaca

Reagovat
Robbie

a to jsi vzal kde ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho has signed for Monaco. He was a player of Real Madrid Castilla. http://www.marca.com/eventos/directo/2013/07/02/9434/asilovivimos.html

Here

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak keď som ja pozeral nehral nejak vyložene zle

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem většinu zápasů letos a Fabinhovi jsem hodně věřil do budoucna, zatím to sice na Ačko rozhodně není, ale doufal jsem, že příští sezónu bude tvořit základ obrany spolu s Derikem a pak se uvidí, bohužel už je opravdu téměř v Monacu. Vidím v něm druhýho Maicona. Škoda, že nechtějí využít to předkupko, co na něj máme. Jinak herně skoro nikdy nezklamal, vždycky hořela spíš levá strana Casada, je otázkou jak velkou míru na jeho kvalitních výkonech měl Juanfran, kterej mu dost pomáhal a vzájemně jim to šlapalo. Nicméně je ještě dost nevyspělej, aspoň ta jedna sezóna v Castille by mu strašně prospěla, ale jeho agent (zase Mendes samozřejmě) ho tlačí do toho Monaca

Reagovat
smazaný uživatel

kua, ten je v Madride fakt ako doma (Atlético, Real)

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že odchází, protože obranu budeme skoro celou měnit a on už byl zapracovaný. Do budoucna mu tolik jako ty nevěřím, na svůj věk toho sice umí hodně, ale to dělá taky ta postava, kterou má jako silnej třicetiletej chlap. Co se týče ofenzivních schopností, tak Carvajal a Juanfran byli úplně někde jinde, na své straně vytvářeli neustálý tlak na soupeře. Fabinho tolik neútočí, ale když to udělal, tak to bylo docela slušný a promyšlený. V obraně dělal hlavně taktické chyby, zbytečně vyrážel na křídla a odkrýval prostor, to časem zlepší, už na jaře tam byl pokrok a méně zbytečných karet za fauly na půlce. Každopádně jsem na něho zvědavej, jak tam nebude pravidelně hrát, tak ho Mendes zase pošle o dům dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky netvrdím, že by byl hvězda a taky nemůžu chtít, abychom najednou měli na jednom postu dva hráče, co prošli akademií, ale tak nějak jsem trošku doufal, že by mohl nahradit za dva roky Arbelou a krýt záda Carvajalovi, samozřejmě pokud se Dani chytne a pokud by šel Fabinho ještě nahoru, bylo by to pěkný Takticky na tom nebyl nejlíp, ale on neměl moc kdy a kde nabrat ty zkušenosti, když vezmeme v potaz, že mu je 19 a takovej Juanfran má před ním náskok 5 let, tak je hodně času na zlepšení a on ho taky vykazoval poslední dobou. Ale tak budu mu přát ať se mu daří, i když z jeho strany je přestup do Monaca moc unáhlenej. Jinak s obranou máš pravdu, Toril se s ní pěkně ještě v létě zapotí, i když ono asi s celým týmem, když z ideální 11 odejde dost pravděpodobně 8 hráčů Do útočné fáze je hodně kvalitních alternativ, zato do obranné čtverky, která bude asi komplet nová, tam bude jen Derik, možná Llorente, jinak hlavně na kraje se bude prostě muset něco sehnat..

Reagovat
Kenneth

Ribery?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se ptáš, kdo jsem, tak ne, nejsem žádný uživatel, co zde předtím přispíval do diskuzí pod jiným nickem. Diskuze o španělském fotbale sleduji už dlouho, nicméně přispívám jen velmi sporadicky a to jen do normálních diskuzí, jako třeba tady, protože když vidím, co tady předvádí někdy třeba slavnej Jirka, tak mě to ani nijak zvlášť neláká se toho účastnit..a taky je to samozřejmě velkej žrout času

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Zrout casu jak prase. Vlastne kdyz jsem doma a sedim u PC a zrovna nemam co delat do skoly nebo tak, pricemz zadny hry nehraju, tak sedim jen u EF, FB a YT..

Reagovat
smazaný uživatel

No já teda sem na EF o to víc, když mám dělat něco do školy. A taky hlavně když sem ve škole.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hned bylo poznat, že jsi snad z jinýho světa, přečíst si tady takovej příspěvek je prostě paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

To potěší..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

No jo, nikdy sem ho tu neviděl a ty sis chtěl změnit nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvitovej bych denně naordinoval tak 100 sklapovaček.

Reagovat
smazaný uživatel

Samotný sklapovačky ti sou k hovnu, když máš velký břicho.

Reagovat
smazaný uživatel

na zpevnění jsou ideální. at mi nikdo neříká že ten vak nejde shodit

Reagovat
patas92

ono to hlavně není v tom vaku...když uděláš za zápas 150 nevynucených chyb, tak to není tím, že máš pneumatiku

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasný, ale z něčeho chyby pramení a já myslím, že z pohybu

Reagovat
smazaný uživatel

takze ked si da 100 sklapovaciek, tak bude mat lepsi pohyb, aha

Reagovat
patas92

Z pohybu těžko, ten má stejný jako předloni, tehdy akorát trefila vítězný míč ve 4 z 5 případů, teďkom te je tak 2x z 5. Těžko říct, proč jí to tehdy vycházelo a teď ne...Podle mě by ale hlavně potřebovala nového trenéra, který by ji řekl, že nemusí každý míč hned zabíjet

Reagovat
smazaný uživatel

Sklapovacky nejsou to nejlepsi no....ma takovoi genetickou stavbu..ale taky nevime, co si rada dopreje. A trebas kdyby drzela nizkosacharidovou dietu, tak by nemela takovou energii na tenis

Reagovat
jv

Reagovat
patas92

spíš psychologa

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Aubameyang už pojde na zdravotku v BVB .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeseeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Kondogbia

Reagovat
vocasisko

Děkuji redakci, že jste zcela viditelně zvýraznili sestavy všech týmů, fakt děkuji.

Reagovat
Godwinson

Safra, když jsem od toho odcházel, tak jsem to čekal a stejně mě to mrzí. Škoda Mexikánců.

Reagovat
bruchy

Uzbekistán

Reagovat
Godwinson

Zouma je neskutečnej

Reagovat
smazaný uživatel

Nigeria v 10 lepšia ako Uruguay v 11

Reagovat
Godwinson

Takhle hraje mistr světa

Reagovat
Kenneth

Krátký překlad prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

No, ted jsem si toho vsiml. Zacina to vypadat fakt vazne, prezidenti obou klubu budou v nejblizsi dobe jednat.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by popis toho Illarramendiho? Co v tom středu zvládá, co mu sedí? Měl by na Real?

Je tu teď celkem vyhajpovanej, ale já o něm do U21 neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, kdyz si zaznamenal hype, tak si musel najit i nejakej popis, ne? Zkus projet poslednich par clanku ME U21 a u PD, ctrl+f - Illarra a najdes..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak ono stačilo zabrousit pod Paulinha

Každopádně, pokud bude Fiorentino čarovat a zas to stlačí pod výkupku, tak bych ho klidně bral. Ale 30 za něj se mi zdá moc, když vemu v potaz, že za +- tolik přišel Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to říkal o tom černým koni turnaje Uzbekistánu??

já tomu věřím..

Reagovat
miky10

S Uruguayí letěj.

Reagovat
smazaný uživatel

já si nemyslím hele.. kvalitou jsou na tom hůř, ale oni můžou zažít skvělej turnaj..

Reagovat
miky10

Nevím no, ve skupině jim Uruguayci dali čtyřku, teď to možná takovej debakl nebude, ale nevěřím, že nepostoupěj.

Reagovat
Mihi

Letia s Francúzskom

Reagovat
jv

Mají Frantíky, ale je fakt, že tak jako tak nejspíš poletí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to moc šancí nemaj no . taky jsem žil, nevím proč, s tou Uruguay.

Reagovat
miky10

Aha, tak to řikal komentátor na ES blbě. No tak tim spíš letěj.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Hráči Realu si ty juniory dávají prostě s prstem v nose. Jesé musí do áčka.

Reagovat
smazaný uživatel

teď jde o to, aby dostal taky potřebný přiležitosti se předvést. zrovna Carlo není nějakej borec, co by dával šanci mladým. a započítej si faktor Madrid a tlak, kterej zlomil i Joseho. tam se pojede na výsledky. tvrdě!

Reagovat
Kenneth

Pokud nezapracují Jesého a Moratu, tak ten tým můžou rozpustit. K čemu nadále platit Castillu když ty hráči budou hrát jinde a Real si místo toho koupí drahé žoldáky.

Reagovat
smazaný uživatel

stejnej názor. Nicméně podívej se jak dopadla modla na pracování s talenty - Barca! nakonec jí budou ti nejlepší odcházet za minutama ke konkurentům.

Já jsem z toho znechucen. A jsem rád, že fandím Arsenalu - kde se "jakš takš" dá.. i když mě to kolikrát s našim šefém irituje. A poslední 3 roky sleduju Dortmund, což je opravdu balzán!

Reagovat
miky10

Proč ne no, ale Jesé byl zrovna dneska 90 minut dost možná nejhorší hráč na hřišti, až pak rozhod šťastnym gólem...

Reagovat
Kenneth

A právě tohle dělá hráče velkým.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď toto predvedie Uruguay v zapase zo Spain tak chytne to čo dnes Turecko

Reagovat
Godwinson

Francie má velmi pěknou část pavouka, snad si to nepokazí. Každopádně Kondogbia se Zoumou jsou opravdu úžasní a jsem zvědav, kde skončí, protože dost pochybuju, že po létě budou pokračovat ve svých stávajících klubech.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mají Kondogbia a Pogba rozdělený? Kdo má jakou roli a jak vypadá jejich porovnání?

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák na Eurosportu. Musí spravovat zvuk a nemá čas komentovat.

Jinak, proč Portugalci zahrávají ty rohy tak retardovaně? A pořád stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, teď z nich dali druhýho góla.

Reagovat
FC Porto FC

Debil z barcelony neumí stát ve zdi omg!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ghana vs. Portugal to bol super match

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele