MS do 20 let - první hrací den

21.06.2013, 19:43, aktualizováno 21.06.2013, 22:01
Komentáře a souhrny
V Turecku byl zahájen světový šampionát hráčů do dvaceti let, první zápasy za sebou mají týmy ze skupin A a B. Skupinu smrti odpoledne otevřela výhra Francie nad Ghanou, večer pak španělský favorit přejel USA 4:1. V "béčku" nejprve Jižní Korea udolala Kubu, v přestřelce mezi Portugalskem a Nigérií pak byli úspěšnější zástupci evropského kontinentu.
Skupina A

USA - Španělsko 1:4

21.06.2013 20:00

Góly: 77. Luis Gil - 5. Jesé, 42. Gerard Deulofeu, 44. Jesé, 61. Gerard Deulofeu

Španělsko herně nepřesvědčilo, i tak ale porazilo výběr USA snadno 4:1. O góly vítězného týmu se rovnoměrně podělili Deulofeu a Jesé, za Američany až v závěru nádherně snižoval Gil...

Po zvláštním úvodu zápasu, kdy byli Španělé naprosto nezvykle tvrdí v osobních soubojích a navíc několikrát nakopli či dokonce odkopli balón, uklidnila favorita akce dvou z největších hvězd z celého výběru a už v páté minutě to bylo 1:0 pro La Roju. Deulofeu dostihl ještě před brankovou čárou zdánlivě až příliš dlouhý pas, naservíroval zcela ideální centr Jesému a ten v poklidu uklidil míč kolem amerického gólmana Croppera do sítě.

I nadále ale fotbalisté USA svému soupeři v pohodě stíhali a hráli s ním zcela vyrovnaný fotbal. A Američané měli obrovskou možnost na vyrovnání na začátku třinácté minuty, kdy Gil dokonalým prostrčením našel v čisté gólové pozici Hernándeze, ten ale těsně minul španělskou branku. Jen o chviličku později hlavičkoval po standardní situaci Ocegueda a Sotres byl donucen k prvnímu zákroku.

Na druhou stranu poté opět pláchl vždy nebezpečný Deulofeu, sporný zákrok na něj však penaltou ohodnocen nebyl. Susova technická rána zase proletěla vedle pravé tyče, další spolupráce Deulofeu - Jesé pak skončila nepřesnou tečí v podání druhého jmenovaného. Barcelonský rychlík dělal Američanům obrovské potíže, do další příležitosti se přiřítil z levé strany, jenže zakončil slabě a Cropper mohl nadvakrát zasáhnout.

Po půlhodině hry byl k vidění další střelecký pokus Susa, dokonce i z obdobné pozice jako v předešlém případě, a tentokrát už záložník Liverpoolu navíc i trefil branku, Cropper ovšem vytáhl další jistý zákrok. Ve dvaačtyřicáté minutě už to bylo 2:0 pro Španělsko. Saul vyhrál důležitý souboj o míč, předal doleva Deulofeovi, ten si rychlou kličkou posunul balón ke středu a následně ho krásnou technickou střelou poslal k zadní tyči.

A uběhly jen další dvě minuty a Španělé už vedli sice ne zcela zaslouženě, ale rozdílem třídy. Další rychlý protiútok potáhl Manquillo, připravil merunu do ideální pozice Jesému, ten se neukvapil a podél Croppera zasunul. A mohlo být navíc pro Američany ještě hůře, tečovaný pokus Olivera však skvělým způsobem vytěsnil Cropper na roh.

Po návratu ze šaten se dlouho nic moc zajímavého nedělo, až v šedesáté první minutě počtvrté udeřil španělský tým. Campaňa se elegantně uvolnil ve středu hřiště, krásnou průnikovou přihrávkou našel rozběhnutého Deulofea, ten obešel Croppera a do prázdné brány v poklidu zakončil. Podobná situace se opakovala hned v zápětí, jen s rozdílem, že tentokrát utekl Manquillo a ani nadvakrát neproměnil.

Američané zcela zaslouženě dokázali alespoň snížit, a byl to opravdu nádherný gól. Třináct minut před koncem přinesl výběru USA vysoký presink zisk míče na útočné polovině, Gil několikrát zamotal hlavy obráncům Španělska a levačkou se nemohl trefit lépe - vymetl pavučinky z levé šibenice Sotresovy klece. Zbytek zápasu se pak už jen dohrával, nejnebezpečnější byla střela Susa, který ale šanci na úspěch příliš neměla. Španělsko tak zdolalo USA jasně 4:1 a minimálně výsledkově zvládlo vstup do turnaje na jedničku.

Více informací k zápasu

Francie - Ghana 3:1

21.06.2013 17:00

Góly: 65. Geoffrey Kondogbia, 68. Yaya Sanogo, 79. Jean-Christophe Bahebeck - 85. Richmond Boakye

Světový šampionát hráčů do dvaceti let otevřelo utkání ze skupiny smrti, v němž se utkaly celky Francie a Ghany. Evropské družstvo zvítězilo 3:1, když se ve druhé půli v rozmezí čtrnácti minut prosadili Kondogbia, Sanogo a Bahebeck. Ghana pak už stačila v závěru pouze snížit, autorem branky byl Boakye.

Za mírného favorita byla považována reprezentace Galského kohouta, která v Turecku obhajuje čtvrté místo z před dvou let, Ghanu však rozhodně nebylo radno odepisovat, jde totiž o vítěze šampionátu této věkové kategorie z toku 2009.

Ghaňané navíc hned v první minutě ukázali, že hodlají s Francií hrát zcela otevřenou ofenzivní partii, když z levé strany velmi nebezpečně centroval Ofori a jen několik málo centimetrů dělilo dvojici Anaba - Narh od možnosti gólového zakončení. V šesté minutě už přišla první střela směrem na Areolovu bránu, když z dálky tvrdě vypálil Duncan, ovšem těsně přestřelil.

Francie se poprvé připomněla upracovanou akcí, na jejíž konci byl útočník Yaya Sanogo, pokus levačkou mu ale příliš nesedl a skončil nad břevnem. Stejný hráč po čtvrthodině hry táhl míč středem a mohl si vybírat z nabíhajících spoluhráčů, zakončoval ale sám a selhal. V osmnácté minutě chybovali Ghaňané v rozehrávce, kterou vystihl Kondogbia a okamžitě vysunul do šance Thauvina, ten byl ale pod tlakem a levačkou zakončil mimo.

Francie postupně přebírala taktovku a začala Ghanu přehrávat, a její tlak vyvrcholil ve dvaatřicáté minutě. To si nejprve Kondogbia krásně narazil se Sanogem a najednou se ocitl úplně sám před Antwim, kterého však nedokázal zblízka překonat. Závar před ghanskou svatyní ovšem pokračoval, po centru Bahebecka si Afričané málem dali vlastní gól, následně pálil ještě Thauvin, Ghana ale se štěstím odolala. A do další možnosti už pak do konce prvního poločasu soupeře nepustila.

Francouzi byli krátce po návratu ze šaten velice blízko vedoucí brance, skórovat se jim ale opět nepodařilo. Thauvin z úhlu nepropálil Antwiho, z následného rohového kopu pak Bahebeck trefil jen levou tyč. Útočník Auxerre Sanogo, jenž by se v létě měl stěhovat do Arsenalu, zahrozil o malý moment později, jenže rána z hranice šestnáctky mu nevyšla.

Ghana po dlouhé době zahrozila zásluhou standardní situace, Assifuah však na míč po centru Duncana nedosáhl ideální a nevyvedl Areolu z klidu. V šedesáté páté minutě se Francie zaslouženě dostala do vedení. To od levé postranní čáry vhodil míč do hry Digne, našel až na malém vápně trestuhodně osamoceného Geoffreyho Kondogbiu a ten se hlavou nemýlil.

A hned o tři minuty později to bylo 2:0 a o výhře Francie už v té době snad nikdo nepochyboval. Kondogbia dostal míč tentokrát z pravé strany, ještě ho z prvního dotyku posunul k Sanogovi, který levačkou propálil Antwiho a konečně tak zaznamenal svou první trefu na šampionátu. Definitivně rozhodnuto bylo dvanáct minut před koncem, to Francouzi v poklidu kombinovali na půli hřiště, když v tom najednou střídající Ngando nahrál do uličky Bahebeckovi a ten otřel svou střelu o tyč a skóroval.

Ghana sice ještě stačila v pětaosmmdesáté minutě zkorigovat skóre na 1:3 ze svého pohledu, to se prosadil střídající Boakye, v další šanci ale Assifuah mířil nepřesně a další možnosti na vytvoření dramatu už nepřišly. Francie tak má za sebou úspěšný vstup do světového šampionátu hráčů do dvaceti let, na úvod zdolal v rámci skupiny smrti Granu a vykročila za postupem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Španělsko11004:13
2.Francie11003:13
3.Ghana10011:30
4.USA10011:40
Skupina B

Nigérie - Portugalsko 2:3

21.06.2013 20:00

Góly: 57. Abdul Ajagun, 67. Abdul Ajagun - 30. Bruma, 34. Alberto Aladje, 69. Bruma

Stejně jako ve druhém večerním utkání, kdy Španělsko rozstřílelo USA, jsme i v Kayseri viděli pět branek o které se nejvíce zasloužili dvougóloví Abdul Ajagun a Bruma, který může být také nakonec šťastnější, když jeho celek těsně porazil Nigérijce.

Také druhé utkání skupiny B, kde na sebe narazila Nigérie a další favorit z Portugalska, nabídlo hned od prvotního fouknutí do píšťalky zajímavou podívanou - kulatý nesmysl se pohyboval nahoru dolu a rozhodně se tak bylo na co koukat, i když většina akcí končila před šestnáctkami a oba brankáři si tím pádem na přemíru práce nemohli stěžovat. To však neplatilo do nekonečna.

Portugalci měli po většinu prvního dějství menší nebo větší územní převahu a tu těsně před uplynutím třicáté minuty také začali využívat. Cancela po rychlé kombinační akci oslovil na zadní tyči Aladjeho, tomu se však z bezprostřední blízkosti nepodařilo zacílit do prostoru tří tyčí! Z další akce však již udeřilo: João Mário přesným míčem oslovil rozběhnutého Brumu, jenž si tváří v tvář proti Okanimu poradil na jedničku a bez větších problémů otevřel skóre - 0:1.

Africký celek se rozhodně nevzdával a vytrvale se snažil o ohrožení soupeřovy branky, Umarovu ránu z úhlu však pozorný José Sá zneškodnil. Navíc vzápětí se opět skóre měnilo na druhé straně. Brumovu další ránu z úhlu sice tentokrát nigerijský strážce svatyně vyrazil, ovšem jen k nohám Aladjeho, který už měl následně před sebou snadnou práci - 0:2! Když už to vypadalo, že se do pauzy nic nezmění, tak měl dvě obrovské šance Ajagun, ani jeden pokus však na Josého Sá nevyzrál!

Ve stejném duchu, tedy pod taktovkou Nigérie, se pokračovalo i po příchodu na druhé dějství. Z uctivé vzdálenosti to zkusil Umar, ale na pozorného brankáře to stačit nemohlo. Jako další napřáhl Osuchukwu, jeho snahu z těžkého úhlu si však velká naděje Marítima pohlídala! Do třetice už se však skóre přece jen měnilo: Agboyi nastartoval kapitána Abdula Ajaguna, který využil zaváhání obrany a před vyběhnuvším brankářem poslal mičudu do prostoru branky - 1:2.

Super Eagles tento moment ještě více povzbudil a právě střelec kontaktní branky měl za pár okamžiků další šanci, tentokráte ale mířil nad branku. Zesilující tlak však přinesl rohový kop, po kterém se mičuda odrazila k Ajagunovi, jenž se dvakrát nerozpakoval a parádní technickou ranou nechytatelně srovnal na 2:2! Portugalci tou dobou naprosto vypadli z role.

To ale platilo jenom do 67. minuty, kdy si Bruma ve vápně skvěle přebral míč a poté technickou přízemní střelou opět poslal svůj tým do vedení - 2:3. Hra se přelévala ze strany na stranu, jeden nebezpečný moment následoval druhý a nikdo si netroufal odhadnout, jak by asi mohlo utkání dopadnout. Další zápletku mohl přidat znovu Ajagun, skvělý Sá mu však radost pokazil!

Postupem času, také díky několika změnám na obou stranách, tempo hry znatelně pokleslo, bylo k vidění plno zkažených míčů, zbytečných přerušení a logicky už jsme tak mnoho nebezpečných situací neviděli, výjimkou byla pouze střela z produkce Agostinha Cá do boční sítě.

Více informací k zápasu

Kuba - Korejská republika 1:2

21.06.2013 17:00

Góly: 7. Maykel Reyes - 51. Chang-hoon Kwon (pen.), 83. Seung-Woo Ryu

Hodně těžký balvan jistě spadl po závěrečném hvizdu ze srdce Korejské republice, která musela proti podceňované Kubě dotahovat manko, ovšem dvěma zásahy po obrátce si nakonec kýžené vítězství zapsala.

Favorizovaní jihokorejští mladíci chtěli hned od úvodního rozehrání dokázat svoji fotbalovost, mičudu drželi na svých kopačkách, ovšem entuziasmem hýřící Kuba si za pomoci vysunutého napadání držela svého soupeře na distanc. Po sedmi minutách navíc z ničeho nic udeřilo: Reyes se na rohový kop vyšrouboval ze všech nejvýše a za pomoci břevna dopravil balón na místo určení - 1:0.

Ani tento moment však na průběhu hry nic výrazného nezměnil. Asijské mužstvo se ne a ne protlačit na dostřel Sanchezovy branky, zatímco druhá strana se zaměřila na rychlé kontry a především agilní Hernández přidělával korejské defenzivě nemalé potíže, avšak z největší příležitosti mířil pouze do tyče! Na odpověď jsme si museli počkat až do 30. minuty, kdy měl před sebou nadějnou střeleckou pozici Kang Sang-Woo, ale prostor ohraničený třemi tyčemi hledal marně. Korea s přicházejícím koncem první půle ještě stupňovala tlak, ovšem kýžená vyrovnávací trefa se neurodila.

To se však podařilo krátce po změně stran. Turecký sudí ukázal po jednom ze soubojů ve vápně na pokutový kop a Kwon Chang-Hong tvrdou přízemní střelou k levé tyči kubánské branky srovnal na průběžných 1:1! Korejci se s tímto stavem nespokojili, očekávaný nápor se však nekonal a kulatý nesmysl se následující minuty pohyboval hlavně ve středu hřiště.

Vynaložené úsilí však přece jen Asiatům přineslo kýženou odměnu. Kubě začaly dvacet minut před koncem řádné hrací doby pomaličku odcházet síly a na Sanchezovu branku se rázem valil jeden útok za druhým. Kim Sun-Woo ale na kmenového hráče kubánského Las Tunas nevyzrál a stejné vyústění měla i šance Kim Yong-Hwana! A do třetice měl po dalším z řady rohových kopů možnost Kang Sang-Woo, tomu se ovšem pro změnu nepodařilo zacílit do prostoru branky!

Nedáš - dostaneš. Přesně tohle pravidlo se mohlo opět potvrdit, když se po trestuhodné chybě hnal za míčem Hernández, Lee Chang-Geun však osvědčil dobré čtení hry a včasným vyběhnutím kubánský expres k míči nepustil! Zakrátko navíc Sang-Woo oslovil dalším přesným pasem Ryu Seung-Wooa, který v tísni poslal balón za Sanchezova záda, čímž zajistil Korejské republice velice cenné tři body - 1:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Portugalsko11003:23
2.Korejská republika11002:13
3.Nigérie10012:30
4.Kuba10011:20
Tři hvězdy dne: Geoffrey Kongodbia (Francie), Gerard Deulofeu (Španělsko), Bruma (Portugalsko)

Autor: Michal Hruška, Jiří Vojík

Komentáře (212)

Přidat komentář
Kongo

Patrick Vieira II.

Jinak jsem zvědavé na Juana Bernata a Paca Alcácera.Snad si dostatečně zahrajo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sonogo

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Jesé ukáže svoje kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

France ALL BLACK

Reagovat
FC Porto FC

Digne není black

Reagovat
smazaný uživatel

tak áno, zopár vynimiek sa nájde..ale inak AFRIKA, to JAR má asi viac bielych ako Francúzsko

Reagovat
smazaný uživatel

a není to jedno?

Reagovat
smazaný uživatel

není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Evropská Afrika....

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

samí si zato môžu...Španielsko/Taliansko sú ďalej od Afriky ako Francúzsko? ...

Reagovat
Feind

nemeli tam tolik kolonii . dodelej stredni a pak rozumuj

Reagovat
Le Gunner

aj dva.

Reagovat
smazaný uživatel

vďaka za rýchloštúdium ...no tie kolónie sú len začiatok, všetko to potom ostáva natom, ako sa k tomu štáť a jeho najmocnejší postavia......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kongo

boha jeho

Reagovat
smazaný uživatel

treba to prebielit, lebo je to strasne...

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nepřijde moc k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

hmm....

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože chybíme? Podle čeho se vlastně kvalifikuje?

Reagovat
smazaný uživatel

podľa kvality

Reagovat
smazaný uživatel

http://en.wikipedia.org/wiki/2012_UEFA_European_Under-19_Football_Championship_elite_qualification .. je mi luto Srbska ako vitaz skupiny nepostupil na turnaj ale namiesto neho si vzalo miesto Turecko ako host turnaja to Croatia mala 7 bodov ako aj Srbsko a skore 7:3 a Srbsko len skore 6:2 smola no goly rozhoduju stale

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Jak tak koukám, totálně jsme vyhořeli.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm nabitá skupina A

Reagovat
smazaný uživatel

Susička ♥

Reagovat
miky10

Reagovat
FC Porto FC

Bruma všem vytře zrak hoší

Reagovat
miky10

Suso, Campaňa, Deulofeu, Jesé, Bernat

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Arsenal Trophy Cabinet - https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=668105066537629&id=202638199750987 Arsenal Trophy Cabinet - Vitrínka Arsenalu na trofeje

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Proti USA by to chtělo místo Sanoga Bosettiho, snad už by mohl být k dispozici i Zouma.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Je lepší?

Reagovat
miky10

Deulofeu ♥

Reagovat
Ed_Hazard

Jesé s prehladom

Reagovat
smazaný uživatel

Jesééé

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho mu to teda netrvalo .

Reagovat
smazaný uživatel

"A" nebo hostovani?

Reagovat
smazaný uživatel

A

Reagovat
smazaný uživatel

A jaka pozice?

Reagovat
smazaný uživatel

Pozice střelce . Morata vyhrál střelce na EURO U19 i EURO U21, Jesé vyhrál střelce na EURO U19 a teď se chystá ovládnout i MS20. Ti dva jedině na pozice střelce, což je ta Cristianova a hrot, žádné točení s Di Maríou, Iscem nebo Özilem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jenze tam je zatim hodne malo prostoru, mi prijde.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jeste kdo vi, co teda Bale a Cavani.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy z Monaca nic?

Reagovat
Godwinson

Sestava holt není nafukovací a Mankowski je trochu výstřední. Ale Francie má (nejen) v téhle kategorii do středu neuvěřitelný přetlak a byť bych byl taky pro, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

jj no, len som sa tesil, ze ho konecne uvidim

Reagovat
Godwinson

Příští sezónu ho můžeš vídat v dresu Nice

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vraj chce ostat vo Francuzsku, normalne sledujem o nom informacie, nejak ma zaujal no, asi kvoli nemu zacnem sledovat jeho dalsi klub

Reagovat
Godwinson

Koho by další "Makelelé" nezaujal Ale vyplatí se to, příští sezónu uvidíš podobných talentů do středu v L1 více, já se na to těším velice, i když pochybuju, že budu stíhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že ten zájem BVB o Deulofeua je pouhou spekulací, ale pokud nevyjde De Bruyne, vůbec bych se nebránil.

Reagovat
miky10

Suso hodlá hrát na hrotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Jesé napodobí Moratu a potáhne španěly svejma gólama

Reagovat
Rssa

Jasná penalta....mám obavy, že to bude jako na seniorském MS - absolutní propasti mezi kvalitou rozhodčích

Reagovat
miky10

Wtf, co je tohle za Španělsko? Nepřesný, nedokonalý, nakopávající...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta živelnost, nepřesnosti mě baví mnohem víc než nudné áčko.

Reagovat
miky10

Mě teda ne, i když to někoho nudí, tak ta sehranost a dokonalost áčka je naprosto úžasná, tohle je jen čekání na nákej záblesk individuální kvality Deulofea, Jesého.

Reagovat
Rssa

...Susa

Reagovat
miky10

Samozřejmě, ale nák od něj tady nic moc úžasnýho nečekám, v Liverpoolu ste ho zabili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Rssa

Ale prd...nebylo to ideální, ale žádné zabití ve stylu vy a McEachran to zatím není. Zatím.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

McEachran je priemerný hráč takže tam není čo zabíjať

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se zabil McEachran? Tím, že se poslal hostovat do Championshipu?

Reagovat
Rssa

Ve stylu vychvalování a žádné šance v týmu. Hostování je pak dobrá volba, což pro Susa taktéž. Ale svoji šanci dostával a nezklamal. Hostování by taktéž byla dobrá volba, ale o zabití se hovořit nedá.

Uvidíme, co letos. Na Sterlingovi a Wilsherovi můžem vidět, co se stane, když hvězdička hraje furt - dostihne ho to fyzicky a pak se z toho musí vylízat. Postupné nasazování je rozumnější.

Není to ideální, ale opravdu v tom nevidím nějakou vraždu Susa.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost McEachran má teprve 20 je, on je ale přesně tím typem talentu, který potřebuje čas a co nejvíce hrát hrát a hrát, on je slabý fyzicky, ale co se týče fotbalového myšlení je to top, má skvělou techniku, dobrou střelu , potřebuje čas, a pokud neztratíme trpělivost tak to bude top hráč, který bude hrát na top úrovni několik let, protože on nepotřebuje rychlost pro svůj styl hry.

Byl o tom super článek, sice na fan CFC stránce, ale podle mě vystihuje situaci:

http://www.weaintgotnohistory.com/2013/3/6/4071240/chelsea-fc-josh-mceachran-development-on-loan

Reagovat
smazaný uživatel

nakoniec skončí ako Dani Pacheco, tiež to mala byť oberhviezda

Reagovat
tomasinho

Pacheco na Susa nemá a mít nebude nikdy.

Reagovat
tomasinho

Zase nepřeháněj, talent nezabiješ za rok, nemůžeš tohle tvrdit o devatenáctiletém hráči.

Reagovat
miky10

Netřeba to brát tak vážně no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám brejkovej a přímočarej fotbal radši, proto Španěly v seniorské kategorii nevyhledávám. A ty mladší kategorie se snaží častěji zakončovat, jsou přímočařejší. U21 a myslím, že i U20 si pěkně užiju.

Reagovat
Rssa

Sušička geniálně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten brakář to těm obráncům dobře zavařuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ta hra vazne Spanelsko nepripomina ani trochu.

Reagovat
Rssa

Kouká někdo na stream Eurosport Live? Ten druhý komentátor, co zní jak nachcípaný úchylák vás taky štve?

Reagovat
miky10

Deulofeuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Geráááárd DEULOFEU !!! krása

Reagovat
smazaný uživatel

snáď si ho nepustíme ako Thiaga...

Reagovat
smazaný uživatel

hehe heeee

Reagovat
Rssa

Suso čaruje, zatím MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Suso, Deulofeu a Jese sú kvalitou uplne niekde inde ako ostatní.

Reagovat
Ed_Hazard

sranda je že Jesé a Deulofeu väčšinu zápasu prešlapujú na mieste, bohviečo to z ich strany neni zatial, hlavne z Jesého

Reagovat
smazaný uživatel

Suso tam nemá čo robiť, je príliš dobrý na U20tku, z hráčov USA si robí srandu.

Reagovat
Ed_Hazard

ja ho vidím v prvom zápase, tak nehodnotím.....ale zatial asi hráč zápasu....btw USA hrá sympaticky, výsledok je totálne nevypovedajúci

Reagovat
smazaný uživatel

USA ma celkom kvalitný káder, chýba im ale trochu trpezlivosti a lepšie prihrávky. Pelosi by im veľmi pomohol v tom útoku, bohužiaľ je zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé je tam především od toho, aby dával góly.

Reagovat
Ed_Hazard

tak to hej, ale behať sa mu moc nechce

Reagovat
smazaný uživatel

To ani Messimu a stačí mu to.

Reagovat
josepe

to me vzdycky muze nasrat, kdyz ma tym takhle perfektni mladiky a vedeni dava sanci radeji predrazenym radoby hvezdam

Reagovat
Dominator

Reagovat
Rssa

No ale zatím poměrně nečisté, hlavně na lokty bohaté utkání...

Reagovat
smazaný uživatel

Jese 2 y Deulofeu 2

Reagovat
Neuro

možná to bude znít rasisticky (pro zdejší primitivy) ale je v tom výběru Francie vůbec někdo bílý?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes v základu byli tři - Digne, Veretout a Thauvin

Reagovat
smazaný uživatel

no dokonca 3

Reagovat
Neuro

Reagovat
smazaný uživatel

dnes tam pobehoval 1 či 2 nečierny....

Reagovat
mickey mouse

Suso by mohl přesvědčit pár svých kamarádů k přestupu do Live. Zejména Deulofeua.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Jj hráč čo nedostáva šance ich bude určite presvedčovať

Reagovat
smazaný uživatel

ktorý hráč má v 19tich toľko štartov za TOP klub ako on? For fuck sake sa spametajte už konečne...Tieto vaše dristy ma už prestávajú baviť. Nikto jeho potencial nezabil, nikto ho dokonca ani nezabíja a predstavte si, že nikto ho ani nezabije... Robíme všetko preto aby sa jeho potencial rozvinul naplnol... Nie je to len o počte štartov, ...dajte si facku a prestante rozprávať o Susovi, dik...

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

tak to hej, zlepšuje sa vysedávaním na striedačke

Reagovat
Kowe

V devatenácti má devatenáct startů za A. Tohle nejde nazvat vysedáváním na lavičce, v jeho věku je to slušnej počet.

Reagovat
minoLFC

A koľko minút?

Reagovat
smazaný uživatel

dokopy? 1000minut túto sezonu...

Reagovat
minoLFC

Ja píšem o tejto sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

TOP klub ? A ja že hrá za Liverpool

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vocas

Reagovat
FC Porto FC

Já sem to řikal. Bruma začíná úřadovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nigéria zabojovala ešte...

Reagovat
smazaný uživatel

to čo bolo ???? GIL ! Fantázia trefa

Reagovat
mickey mouse

Pako

Reagovat
One-Real

no na handicapy na ESP slušný kurzy, 1:0 za 2,1, 2:0 za 3,5

Reagovat
tomasinho

Takže Susička dobře jo?

Reagovat
smazaný uživatel

na Segundu by mal stačiť

Reagovat
tomasinho

Ale prosímtě.

Reagovat
smazaný uživatel

rovnako bol hypovaný aj Pacheco svojho času najlepší strelec niektorého z U19 turnajov

Reagovat
tomasinho

To je ale úplně jiný hráč.

Reagovat
tomasinho

Pacheco byl hráč, který měl všechno založené na rychlosti a dobrém phoybu, rychlé kličce a střele. Suso je daleko komplexnější hráč, který není tak produkitvní, jak býval Pacheco, ale je to jiná pozic, prostě playmaker, takový cit pro míč Pacheco v životě neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Suso se už jakš takš prosadil i do áčka Liverpoolu. To Pacheco v životě nedokázal a už asi ani nedokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

jakš takš

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se asi používá ž na konci, ne? Já jsem zvyklej to používat takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

a tam toho odohral

Reagovat
tomasinho

Za jednu sezonu pořád víc než Pacheco dohroamdy za těch x let.

Reagovat
smazaný uživatel

sak ma 19, nemal nahodou odohrat vsetky zapasy v sezone?

Reagovat
tomasinho

A kde mšá napsané, že musí nutně devatenáctiletý hráč odehrát každý zápas nebo hrát pravidelně? To, že nedostával na jaře až toli kšancí, mu přece na talentu neubírá.

Reagovat
smazaný uživatel

601 minút v lige + 249 v EL je dosť?

Reagovat
tomasinho

Ale to neříkám. Ale ani málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pachecovi sa zastavil vývoj v 18tich. Odvtedy len stagnoval...Je to škoda, že sa nepresadil. Každopádne zo Susom sa to nedá porovnávať. Ten sa zlepšuje každú sezónu a v 19tich má v pohode na to hrať za U21tku.

Reagovat
tomasinho

Tam yb si ale letos stejně nezahrál v té konkurenci Thiaga a Isca, takže je dobře, že jel raději na dvacítky.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Jesého v áčku RM.

Reagovat
smazaný uživatel

*RV

Reagovat
fantomas

Bruma, Sanogo, Korejčíci..

Reagovat
smazaný uživatel

Suso, Paco, Deulofeu <33333333333

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

30 m e krasna cena

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Messiáš

stokrát raději ho uvidím v Realu než v City, jen škoda, že za něj Málaga nevytříská asi celou tu výkupku.

Reagovat
LAM

Proč by ho prodávali za míň než výkupku?

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip je, a doufám, že ještě nebudu nepříjemně překvapenej, že v tom Manchester City zase tolik nejede a tím pádem je pro Málagu 30 zlatých.

Reagovat
LAM

No ale Malaga přece nepotřebuje nutně prodávat takže mi to nedává smysl.Jinak jsem slyšel že City by chtělo za 40 El Sharawayho na levý křídlo kterej by jim tam asi seděl líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna dobre vztahy ... Perez ich dobre obtiahol ... mozno padla aj niaka dohoda ked budeme predavat hracov budeme na nich myslet ... Callejon , Denis

Reagovat
LAM

hm tak v tom případě Malaga končí.Tomudle týmu jsem posldní dobou hodně fandil a ten debilní šejk co tam je nemůže pustit chlup.Bylo by jim líp bez něho protože s nim půjdou pořád dolů.A příchody nějakýho Callejona a Denise ten tým nikam neposune.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkat to sice můžou, ale pokud během jednoho roku prodají Cazorlu, Rondóna, Monreala a zbavili se i dalších s lepším platem, tak to spíš vypadá, že prodávat musí. Navíc jsou bez pohárů, těžko udrží nejlepší hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych jim tam soupl toho Callejona. Jinak dobra propagace Illarramendiho, ten je uz i pro ostatni cislo 1 na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bych ho taky bral, ale nemůže hrát s Xabim, je to celý divný. "Překvapivě". Jinak koukni na dnešní titulní stranu Marcy, taky zajímavý, ale asi nereálný. Co se týče Callejóna, tak toho si nevezmou, on má taky slušnej plat a to si oni nenechají diktovat, potřebují spíš prachy nebo vyloženě odchovance s polovičním platem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to je jen dobre, ze nemuze hrat s Xabim, protoze to zase ukazuje, ze muze hrat s Modricem (nebo jinym kreativnim CM), a to je potreba. Xabi ma ty zraneni, smlouvu uz jen na jeden rok a zatim to nevypada, ze by chtel prodlouzit. A jinak ta titulni strana s Gundoganem? Kam ho tedkom do sestavy nacpat? Letos bych chtel jen vylozene DM k Modricovi, dalsi posily az za rok, s tim, ze spolecne s Xabim by mel odejit i Khedira.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz, jak uz jsem psal, o tu funcknost s Modricem se bojim, ale zodpovednost a defenziva Gundogana mi prijde na uplne jine urovni, te dvojky bych se nebal vubec. Ale pravda, ta zaloha je hrozne divna a zamotana.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu Gundoganovi, dost teď v bulvárech koluje, že prý Peréz ho chce přivést. Mělo to být až na sezonu 14-15, protože Klopp nechtěl, aby se rozprodal celý tým ( Gotze a Lewa). Teď to ale vypadá tak, že Lewa zůstává ještě na rok a Peréz chce přitlačit, aby přišel už teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud si dobre pamatuju, tak Gundogan jasne rekl, ze bude hrat pristi sezonu za Dortmund na 100 %.

Reagovat
smazaný uživatel

Takových bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem tam dopsat, ze jsou hraci, kterym neverim, jako byl treba Moutinho, a zaroven i hraci, kterym verim. Gundogan je ve fantastickym klubu, ma vynikajiciho trenera a spoluhrace, letos dosahli na finale LM, k tomu je mu porad 22 let a ma cas. Zustat jeste sezonu je pro nej a jeho rust to nejlepsi. Jemu to fakt verim..

Reagovat
Kyrill

Já myslím, že Khedira by s Illarrou fungoval dobře, spíš tam jde o to, že Xabi už může hrát jenom s někým jako je Khedira, kterej to tam před ním prostě odběhá a odpresuje, což Illara z toho co jsem viděl úplně tak není.

Reagovat
smazaný uživatel

Fungovali by, to je jasny, ale jsem si jistej, ze by se to malokomu libilo.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, aby nebol v City

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to chce golovy kridlo. Treba jeste otocime k tomu Lamelovi.

Reagovat
One-Real

tak snad, teď nás musí nějakou náhodou začít zajímat Nani

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni dva dny jsem se na nej zameril a on je fakt uzasnej. Kdyz si porovnam rozdil v tom, jak je oproti Di Mariovi fantastickej s balonem u nohy, tak je to neskutecny.. Pro Real Madrid s hezcim fotbalem plnym kombinace a vetsim drzenim mice je to idealni pravy kridlo.

Reagovat
One-Real

Idealni "protiklad" a varianta k Di Mariovi. Mnohem vetsi variabilita na pravy strane a muzeme to tam sazet podle soupere, menit styly hry. Mam ale takovej pocit, ze se o nem vubec nemluvi a mluvit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenom variabilita, ale i cena, která, jestli je to pravda, je skvělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vyhoda je v tom, ze se hodi i do brejkovyho fotbalu, coz je to, kam se nejvic hodi DiMa a stejne tam udela hrozne moc bordelu, ale zas mu nesmim tolik krivdit, protoze loni byl do zraneni super. Asi nebude, ale treba Kun nemel taky nic moc sezonu, pac ho hodne zpomalovaly zraneni, a taky se o nem mluvi.. Aspon nejaka zpravicka probehne..

Reagovat
One-Real

Florentino půjde celý léto po Garethovi, těsně před koncem přes. období dostane košem a pak přivedé buhvíkoho za buhvíkolik a tipuju, že nám asi nebude pasovat do koncepce.

Reagovat
smazaný uživatel

Když má teď Florentino Isca, tak už to bude jen Bale vs. Di María. Nejsme nafukovací, navíc Carletto asi moc klasických křídel nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevím, všude jinde se píše, že jde do City.

Reagovat
One-Real

No jestli bude jen jeden z dvojice Bale vs Di Mária a žádné další křídlo (+ Calleti a Ricky ven) tak myslím, že přijdou 2 střeďáci místo jednoho.

Reagovat
One-Real

Tottenham jedná s Corinthians o přestupu mladého záložníka Paulinha. "Ještě řešíme několik detailů, takže přestup není hotový, jednání ale jsou dobře," uvedl Edu, sportovní ředitel Corinthians. Tottenham údajně za brazilského reprezentanta nabídl sedmnáct milionů liber.

Reagovat
smazaný uživatel

17 mega.

Reagovat
Dominator

Podme, podme, aby neskoncil v Reale

Reagovat
LAM

Tak co je s tim Higuaínem?Podle všech zpráv by měl bejt už na všem s Arsenálem dohodnutej ale článek o přestupu zatim není.

Reagovat
Ed_Hazard

Dohoda s pipitom je uzavreta, vcera letelizastupci Gunnera vyjednat prestupovu sumu, takze v najblizsich dnoch sa dozvieme vysledok.....na stole je 23M eur, Real chce ale 30M

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus tak rokoval ... Arsenal dal 26 m e a sme suhlasili .. caka sa na trenera zrejme

Reagovat
Ed_Hazard

Hej juventus rokoval o rovnakej sume, toto ale pisali vcera na goal.com......26M uz vyrzea lepsie, 23 ma strasilo a popravde som cakal ze k dohode neprijde

Reagovat
cristiano.K.

zabili jsme Susa tím,že jsme mu dali šanci v 19 zápasech v jeho letech,demence hadr

Reagovat
LAM

Kolik z nich bylo v základu?To je taky důležitý.

Ale názory jsou různý.Třeba Thiago chce od nás odejít protože v 22 letech nastoupil za Barcelonu v 36 zápasech i přes 2 měsíční zranění takže asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

v tejto sezóne za Ačko odohral 1000minut. Čo je dosť na 19 ročného hráča

Suso v 22 bude hrať pravidelne základ. Dúfam, že za Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

900 niečo neni 1000

Reagovat
smazaný uživatel

980 ak počítaš aj priateľské zápasy ktoré odohral za Ačko.

Reagovat
smazaný uživatel

a keď zarataš aj tréningové tak toho mohol odohrať aj 2x toľko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To takhle nejde brát, nevidíš do toho týmu. Je to i hodně o trenérovi, jestli mu řekl, že s ním počítá až na nějakou druhou náhradu a on cítí, že by pro něho bylo lepší odejít tak ať klidně odejde.

Reagovat
LAM

Dle mě je to blbost samozdřejmě že pořád je kousek za Xavim ale všichni od něj čekali že bude jeho náhrada do budoucna takže je to blbost.Dle mě na něj hrozně tlačí ten debilní otec kterej mele hovadiny už léta ale jestli Thiago odejde za výkupku(čímž by nasral asi všechny)tak doufám že se zakope a pochopí že by měl mít trochu víc respektu k týmu kterej ho od malička vychovává.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak jasně, je to i dost o samotném hráči, v tomto případě jeho otec, který ho k tomu podle mě vyloženě tlačí. Možná, že jak trošku zestárne, tak si to uvědomí.

Reagovat
Free_player

Deulofeu

Reagovat
OVi.77

Ta Francie by s tou sestavou rovnou mohla hrát africký pohár, aspoň by zase po dlouhé době něco vyhráli

Reagovat
Godwinson

Vždyť tady mají skvělou šanci vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Na jednu stranu je to od vás super krok a mladý Španěl hrající tak vysoko je super, na stranu druhou to je velké posilnění...

Reagovat
smazaný uživatel

Tu cenu nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na AS pisou 30.

Reagovat
smazaný uživatel

Perez je boh ! od teraz sa budem kazde rano klanat !

Reagovat
fantomas

Google translator zase zabodoval

White players are not included in the operation

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

kokos nečakal som, že tento boj o ISCA prehrá City.....ono to už asi bude kvázi official však?

Reagovat
smazaný uživatel

oni onho nemali ani zaujem zrejme ... ani sa im necudujem AM je tam silva a nasri potrebuju kridelnikov

Reagovat
smazaný uživatel

Ta cena je teda aspoň libová.

Reagovat
fantomas

Každopádně to vypadá, že si dost dupnul i Isco (jakože zatoužil po Realu), protože nepochybuju, že ze City by případně Málaga dostala výhodnější nabídku.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si myslis o tom Ilkayovi, vazne je realny, ze by prisel uz ted v lete?

Reagovat
smazaný uživatel

určite nie, keďže BVB pustili Leitnera na hosťovanie do Vfb, tak mi z toho vychádza, že Ilkaya najbližšiu sezonu nepustia, toto leto ani náhodou to je tutovka na 99% podľa mňa..ale možno sa mýlim kto vie v dnešnej dobe..

Reagovat
smazaný uživatel

kupte Naniho a asi nějakej útočník a stačilo. zbytečný to hrotit Gundoganem..

Reagovat
smazaný uživatel

Inak sledoval niekto teraz Kolumbiu ? zaujímalo by ma ako sa darilo Quinterovi...na twitteri celkom oslavné tweety naňho...som zvedavý kde tento talent skončí toto leto

Reagovat
Fernando_Torres

Hrál výborně, ta jeho práce s balonem je famózní

Reagovat
smazaný uživatel

super super, ja som ho vlastne ani ešte nevidel moc...len som čítal zopár článkov a tak, tie prirovnania k TOP svetovým hráčom sú odvážne takže zbystril som svoj pohľad naňho, v Pescare asi končí čo??

Reagovat
madridcan
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele