Ligue 1 - preview 36. kola

15.05.2011, 09:08, aktualizováno 18.05.2011, 08:21
Previews
Finalisté Coupe de France dohrávají uplynulé kolo a vítěz této soutěže Lille může v případě úspěchu proti nebezpečnému Sochaux udělat další výrazný krok k ligovému titulu. Poražený finalista z Paříže zajíždí do Bordeaux a rád by se dostal před tápající Lyon na třetí pozici...
Lille OSC - FC Sochaux  (středa 19:00)
Dogy z Lille právě zažívají jedny z nejlepších dnů ve své historii. Minulou sobotu získali v duelu s PSG trofej z finále Coupe de France a nyní - ve středeční dohrávce se Sochaux - se výrazně mohou přiblížit i k titulu z Ligue 1. Pokud se jim podaří zvítězit, zvýší dvě kola před koncem svůj náskok na čele na šest bodů.

Druhá Marseille, která o víkendu pouze remizovala v Lorientu 2:2, ztrácí na první celek tabulky tři body. Lille této situace může skvěle využít a svůj náskok navýšit ještě o tři body. A to by, při vší úctě k zázrakům, znamenalo pro OM vykonat téměř nesplnitelný úkol, jak ještě tohle manko během následujících dvou kol stáhnout.

Samozřejmě že euforie z vítězství v Národním poháru, který mimochodem vybojovali po 56 letech, v týmu stále přetrvává. "Budeme se snažit navázat na tenhle pozitivní moment," předvídal trenér Rudi Garcia. "To, co se stalo na Stade de France, by nám mělo dodat ještě větší motivaci do zápasů před našimi fandy."

V Ligue 1 mají domácí opravdu velkou šanci rovněž triumfovat. A rovněž po dlouhé době. Poslední titul se datuje na sezónu 1953/54. "Rád bych se na to mých spoluhráčů zeptal až po středě," uvedl záložník Yohan Cabaye. "Protože pokud vyhrajeme, uděláme k vítězství opravdu velký krok. Stoprocentně se jich zeptám až po utkání se Sochaux."

Jenže hostující celek bojuje také o velký úspěch. Jestli udrží současné postavení, tedy šestou příčku, postoupí do bojů v Evropské lize pro příští sezónu. Prozatím má na sedmý Lorient náskok tří bodů. Takže třeba zisk remízy z tohoto utkání by měl cenu zlata, protože na stáhnutí rozdílu čtyř bodů soupeři potřebují minimálně dva zápasy.

Záložník Marvin Martin však ví, že tohle bude složitý úkol. "Lille teď vyhrálo Coupe de France. Za letošní sezónu si zaslouží být i mistrem Francie. Je to silný tým se skvělými hráči," myslí si. "Doufám, že se bude cítit trochu unavený po oslavách. My si jedeme na sever Francie pro body, budeme hrát svojí hru. Je to velká výzva."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.38 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Girondins Bordeaux - Paris Saint-Germain  (středa 19:00)
Pařížané mají velkou šanci dostat se na třetí místo tabulky, které aktuálně drží Lyon a které pro příští sezónu zaručuje vytouženou kvalifikaci Ligy mistrů. Pokud venku dokáží porazit letos pod očekávání průměrné Bordeaux, budou mít v příštích dvou kolech vše ve svých rukou. Domácí však chtějí tento ročník dohrát alespoň důstojně.

Hosté si potřebují co nejrychleji spravit chuť. Minulou sobotu totiž neobhájili vítězství v Coupe de France, jelikož ve finále na Stade de France v Paříži podlehli Lille 0:1. Už už se chystal zápas do prodloužení, když Ludovic Obraniak vsítil v 89. minutě vítěznou trefu. Slova obránce Christopheho Jalleta přesně dokumentují letošní sezónu PSG.

"Měli jsme opravdu skvělý rok. Dostali jsme do semifinále Ligového poháru, do finále Coupe de France, v Evropské lize jsme hráli vyřazovací fázi. Jenže fakt je fakt - a ten je takový, že jsme žádnou trofej nezískali," smutnil. "Pokud se kvalifikujme do Ligy mistrů, bude to pro nás i tak alespoň malá trofej."

Teď mají přitom svěřenci trenéra Antoineho Kombouarého velkou šanci se na třetí místo vecpat. Na Lyon ztrácí sice dva body, mají ale právě k dobru toto utkání. Mohou tak skvěle využít pondělní zaváhání svého soupeře, jenž nedokázal získat všechny body z půdy zachraňujícího Brestu. Nutností je ovšem výhra.

Les Girondins mají opravdu jen teoretickou naději na zisk šesté příčky, která by je poslala alespoň do Evropské ligy. Dá se říci, že se záchranou má také vystaráno. Takže letos z toho zkrátka pro mistra ligy z roku 2009 bude pouze umístění ve středu tabulky. Prozatímní trenér Éric Bedouet chce získat to nejlepší.

"Týmy, které jsou za námi, jsou v naší těsné blízkosti," ví moc dobře. "Řekl jsem svým hráčům, že poslední tři zápasy musí brát jako pohárová." Na rozdíl od svého předchůdce - rezignujícího Jeana Tigany - preferuje hru s jedním útočníkem. A nehodlá nic měnit. "Pokud si útočníci nerozumí, je zbytečné hrát na více jak dva," obhajoval si.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.20 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Stade Brestois - Olympique Lyon  (pondělí 21:00)
Francouzská nejvyšší soutěž pokračuje i v pondělí, kdy na sebe narazí sestupem čím dál více ohrožený Brest a Lyon, který se může přiblížit Marseille, jež klopýtla v Lorientu.

Domácí tým má před dohrávaným zápasem na svém kontě 42 bodů a spolu s Nancy je těsně nad zónou sestupu. Problémy jsou však na obou stranách. Domácí celek trápí střelecká impotence, Brest už tři zápasy v řadě neskóroval, Lyon zase podává nevyrovnané výkony. Před čtrnácti dny sice porazil Marseille, o týden dříve však prohrál s v letošní sezóně podprůměrným Toulouse. To samé se opakovalo i minulý týdne, kdy Lyon musel zkousnout těžkou porážku 4:0 od Auxerre.

"Zápas s Auxerre je za námi a my se na 200 % soustředíme na Brest," řekl lodivod hostů Puel a pokračoval: "Nesmíme vnímat tlak, který je na nás vyvíjen a pouze se soustředit na svoji hru. Chceme vyhrát, i když moc dobře víme, že to jednoduché rozhodně nebude. Brest je v hodně těžké situaci, vždyť ještě nedávno byl tento tým na úplně jiných příčkách tabulky," dodal lyonský stratég.

Brest netrápí starosti se zraněnými hráči, mimo hru jsou pouze Daf a třetí gólman Deneuve. U hostů to je horší, do konce sezóny se na hřišti neobjeví Lisandro Lopez, v pondělí pravděpodobně nenastoupí Gourcuff, Ederson a Toulalan. Karetní tresty na hřiště nepustí Kallströma a Diakhitého.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.75 - 3.30 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Saint-Étienne - Stade Rennes  (neděle 19:00)
Souboj týmů, které ještě mohou dosáhnout na pohárové příčky, uvidí diváci v St. Etienne. Zatímco u domácích by se však jednalo o malý zázrak, hosté už několik kol pronásledují PSG na cestě za Evropskou ligou.

V utkání zřejmě nebude padat moc branek, vždyť dva poslední vzájemné zápasy skončily remízami 0:0.

"Potřebujeme dobrý výsledek," řekl kouč hostů Antonetti a pokračoval: "Stále máme osud ve svých rukách, i když jsme už devět zápasů v řadě nevyhráli. Pokud však vyhrajeme v St. Etienne, stále můžeme zasáhnout do evropských pohárů."

Podobně to však vidí i domácí celek. "Jestli doma zvítězíme, tak budeme za Rennes zaostávat o pouhé dva body. Z našeho pohledu tak jde o velmi důležitý zápas, protože utkání do konce sezóny nezbývá moc. Věříme si, protože v posledních kolech budeme hrát s týmy, které jsou na tom podobně jako my. A v tak vyrovnané tabulce stále máme šanci," nechal se slyšet kapitán domácích Perrin.

V dresu St. Etienne se na hřišti neobjeví Ravet, pochybnosti jsou také nad startem Landrina. Hosté již delší dobu postrádají několik zraněných hráčů, nově na tento seznam přibyl Ekoko.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.00 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valenciennes FC - AJ Auxerre  (neděle 19:00)
Třinácté Valenciennes přivítá na svém hřišti v rámci šestatřicátého kola Ligue 1 desáté Auxerre. Hosté nabrali vynikající formu a ze sestupových starostí je najednou útok na evropské poháry. To domácí si ještě nemohou oddychnout, od osmnáctého Nancy je dělí pouhé čtyři body.

Valenciennes si v minulém kole připsalo důležitý bod ze hřiště souseda v tabulce z Toulouse, předtím doma porazilo Rennes 2:0 a odrazilo se tak vstříc záchraně. Auxerre prohrálo naposledy dvanáctého března s Nice, od té doby si však drží osmizápasovou sérii bez porážky. Naposledy to odnesl Olympique Lyon, který odešel poražen 0:4.

První letošní vzájemné měření sil se událo již ve třetím kole, kdy se zrodila remíza 1:1. Oba góly padly až po přestávce, za Valenciennes otevřel skóre Danis, hned tři minuty nato vyrovnal Ireneusz Jeleń.

Auxerre v létě přijde o několik opor. Touhu po několika úspěšných letech odejít vyjádřil kapitán Benoit Pedretti, zájem je i o útočníka Jeleńě. Největší ztrátou však jednoznačně bude odchod trenéra Jeana Fernandeze, který s největší pravděpodobností zaujme místo vyhozeného Tigany na lavičce Girondins Bordeaux.

"Zažil jsem zde několik skvělých sezon, dostal jsem se s AJA do Ligy mistrů. Ale je mi 30 a cítím, že potřebuji změnu. Chci jít za novou výzvou, podílet se na úspěchu jiného klubu," řekl Benoit Pedretti.

Domácí se v utkání budou muset obejít bez zraněného Nam Tae-Heeho, ten si v utkání s Toulouse poranil koleno a nebude tak připraven nastoupit. V dresu Auxerre se rozhodně nepředstaví Prince Segbefia, ten má problémy s kotníkem. Po mírných zdravotních patáliích se naopak do sestavy vrací Alain Traore, autor dvou branek ze zápasu proti Lyonu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.90 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Monaco - RC Lens  (neděle 19:00)
Klíčovou bitvu o bytí či nebytí v Ligue 1 svedou Monako a Lens. Hosté nesmějí tři kola před koncem prohrát, jinak se po Arles-Avignonu stanou jistými druhými sestupujícími. Domácí jsou naopak jen těsně nad hranicí sestupu jen s jednobodovým náskokem na osmnácté Nancy. Pod tlakem jsou tak zajisté oba týmy.

Oba soupeři přitom ve francouzské lize sráží především malé číslo v kolonce výher. Hůře než Monako a Lens je na tom pouze poslední Arles-Avignon, jenž získal tři body jen jednou jedinkrát. Zatímco knížecí klub vykazuje osm vítězství včetně šestnácti remíz, RCL o jedno méně a třináct nasbíraných nerozhodných výsledků.

Monako naposledy prohrálo v Sochaux zaslouženě 0:3. Doma se mu ale poslední dobou náramně daří. Remizovalo s PSG, porazilo Rennes i Lille, čili týmy ze samotného vrchu tabulky. "Neměli jsme proti Sochaux špatný start, jenže soupeř ze svých šancí vsítil dva rychlé góly," hodnotil utkání trenér Laurent Banide.

"Ale nejsme nespokojení. Byly to totiž jen tyto dvě chyby, které jsme udělali, ačkoli rozhodly o celém zápase," pokračoval. "Jsme ve složité situaci, ale pokusíme se jí rychle vyřešit. Čekají nás už jenom tři důležitá utkání, počínaje tím s Lens. On bude mít vůli a nebude mít co ztratit. Záleží jen na nás, abychom získali tři body a v Ligue 1 se udrželi."

Banide nastínil problém Lens velmi dobře. Svěřenci kouče Lászlá Bölöniho opravdu nemají co ztratit. Jsou předposlední se 34 body, na nesestupovou sedmnáctou pozici ztrácejí šest korálků. Nemají nic ve svých rukou a dá se říci, že ve zbytku musí všechno vyhrát. Ale nevzdávají se.

Dokazuje to poslední skalp předloňského šampióna z Bordeaux. "Dokud můžeme žít, vždy tu bude naděje," burcoval brankář Hamdi Kasraoui, který Les Girondins chytil důležitý pokutový kop. "Matematicky nejsme mrtví, musíme věřit až do konce. Ten, kdo nevěří, může zůstat doma," dodal.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Nancy-Lorraine - OGC Nice  (neděle 19:00)
Zajímavý duel nabídne měření sil mezi Nancy a Nice. Zatímco výhra by hosty už definitivně poslala do míst, kde se o záchranu nemusí obávat, pro domácí je nutností. Nancy totiž stále drží černého Petra a je na prvním sestupovém místě.

"Do konce sezóny zbývají tři zápasy a každý z nich pro nás bude jako finále. Pokud porazíme Nice, budeme mnohem blíže záchraně," řekl útočník Nancy Vahirua, nad jehož startem visí kvůli zranění otazník.

Domácí tým může nakopnout remíza, kterou uhrál v Parku princů v Paříži v posledním kole ligy. "Úspěch z Paříže nám pomůže. A ve zbývajících utkáních jsme připraveni bojovat," dodal Vahirua.

Fotbalisté z Nice by si rádi zajistili účast v dalším ročníku Ligue 1. Na svém kontě sice mají již 43 bodů, které obvykle stačí na záchranu, ale ve vyrovnané soutěži si klub nemůže být ničím jistý. "Získali jsme důležité body proti Arles a hned se nám lépe dýchá. K úplné jistotě musíme vyhrát ještě jedno ze zbývajících utkání. A nejlepší by bylo, kdyby se to povedlo už v neděli. V Nancy však očekávám nesmírně těžký zápas," řekl obránce hostů Clerc.

Domácím chybí Diakhité, otazník visí nad startem již zmiňovaného Vahiruy. Nice už delší dobu chybí dvojice zraněných Sablé - Mounier.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.25 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SM Caen - Montpellier HSC  (neděle 19:00)
V Ligue 1 se prostě aktuálně vyskytuje jen málo zápasů, ve kterých by o nic nešlo. A samozřejmě že Cean a Montpellier jde o hodně. Jedni soupeří o záchranu, druzí usilují o evropské poháry. Byť si je hosté můžou nárokovat už jen teoreticky. Domácí mají navíc solidní formu, čtyřikrát v řadě neprohráli.

Bohužel však Cean nepřeje v dalších dvou kolech los. Hraje totiž v Lyonu a s Marseille, přitom má ze šestnácté pozice náskok dvou bodů na osmnácté Nancy. Vyhrát nad Montpellierem je prostě nutností. Protože spoléhat na fakt, že by se důležité body musely uhrát proti francouzským gigantům, by byla strašidelná představa.

I záložník Alexandre Raineau si uvědomuje, že vítězství je zkrátka velkou a důležitou potřebou k přežití. "Získáme-li tři body, profoukne naše řady čerstvý vánek. Uděláme velký krok k záchraně. Víme, co nás čeká. A my to dokážeme," burcoval.

Montpellier neprožil až zase tolik odlišnou sezónu oproti loňsku. Drží se sice o pár příček níže, zase se však třeba probojoval až do finále Coupe de la Ligue, kde podlehl Marseille. Rozdílný fakt tu ovšem přece jenom najdeme. HSC bude zřejmě bez evropských poháru, kde letos tedy vůbec nezazářil.

Klub ale určitě potěšila poslední výhra nad Lorientem. Na 6. příčku, která zaručuje Evropskou ligu, ztrácí už pět bodů, šance na její zisk tu však pořád žije. "Budeme muset výkon proti Lorientu zopakovat," ví útočník Bengadli-Fodé Koita. "Cean bojuje o záchranu, takže očekávám nesnadný zápas."

Domácím se jinak na Montpellier příliš nedaří, od roku 2005 ho ještě neporazili. "Čekám, že soupeř bude hrát podobně jako proti nám dříve Brest. Věřím ve výhru. Doufejme, že budeme získávat už jen tři body a navážeme na úspěch z utkání proti Lorientu. V každém případě pro to uděláme všechno," dodává Koita.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.25 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Arles-Avignon - Toulouse FC  (neděle 19:00)
Do Arles, které nevyhrálo od 6. listopadu minulého roku, v neděli zavítá Toulouse, které také zrovna povedenou sezónu neprožívá a zřejmě skončí až v druhé polovině tabulky.

Hosté jedou do Toulouse s vědomím, že tři body je definitivně posunou do bezpečných vod Ligue 1. "Ve hře je ještě několik bodů a my je chceme získat. Do Arles jedeme pro tři body, které pro nás budou znamenat klid do konce sezóny," řekl trenér hostů Casanova.

Lodivod posledního celku tabulky Hadžibegič však tvrdí, že tým pracoval na maximum svých možností. "I přes veškerou snahu, Arles nemá technické, fyzické ani technické schopnosti, aby dopadlo lépe. Dělali jsme vše, co jsme mohli," dodal kouč domácích.

Domácím stále chybí dlouhodobě zranění Germany a Diawara, do zápasu nenastoupí ani Laurenti a Abenzoar, otazník visí nad startem gólmana Mervilleho. Correzeho a Baldeho na hřiště zase nepustí karetní tresty. Baldého navíc ještě očekává disciplinární komise. Hosté nehlásí žádné nové problémy a očekává se, že tým nastoupí ve stejné sestavě jako v minulém kole.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.25 - 3.50 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Lorient - Olympique Marseille  (neděle 21:00)
Tři kola před koncem má obhájce titulu z Marseille stále šanci sesadit z čela tabulky vedoucí Lille. Tým pod vedením Didiera Deschampse ale musí bezpodmínečně uspět v Lorientu.

Olympique v posledních utkáních ztratil několik důležitých bodů - to když remizoval doma 1:1 se sestupem ohroženým Auxerre, nebo když prohrál v Lyonu 2:3 - kvůli čemuž se mu první místo tabulky opět o něco vzdálilo. Přestože v posledním utkání proti Brestu se Deschampsovým mužům podařilo po jasném výsledku 3:0 získat tři body, ztrácí tři kola před koncem na vedoucí dogy již čtyři body.

Alespoň druhé místo ale má Marseille již téměř jisté, Lyon totiž selhal na hřišti Auxerre, kde prohrál 0:4, čtvrté Paris SG zase remizovalo s Nancy 2:2. Náskok na třetí místo tak činí již šest bodů. "Vítězství 3:0 nad Brestem je opravdu skvělý výsledek. Především, když se podíváte, co se stalo v Auxerre či v Paříži," myslí si manažer Deschamps.

"Na druhém místě již máme solidní náskok. Vítězství Lille proti Saint-Étienne (2:1; pozn. red.) nás nikterak neovlivnilo. Čekali jsme, že tam uhrají všechny body. Stále sice můžeme snít o titulu, ale na druhou stranu musíme být i realisty a přiznat si, že ta možnost je opravdu spíše minimální," přiznává manažer l’OM.

Hostům dnes pravděpodobně kvůli zranění bude chybět záložník Lucho González, nejistý je také start defenzivního štítu Stéphana M’Biy, jenž se před třemi týdny zapojil do plného tréninku. Domácím bude chybět první brankář Fabien Audard a obránce Maxime Baca, kteří se zranili v poslední utkání s Montpellierem.

Právě v posledním utkání s MHSC skončila dlouhá série neporazitelnosti Lorientu. Oranžoví neprohráli hned jedenáct utkání v řadě - celý nespočet jich ale remizovali - a v tabulce začali atakovat pohárové příčky. Kvůli prohře s devátým Montpellierem 1:3 ale tým Christiana Gourcuffa ztrácí na šesté místo již čtyři body.

"Je to utkání, které je pro oba celky velice důležité. Marseille zoufale potřebuje vyhrát. My zase máme za cíl šesté místo a s ním Evropskou ligu. Chceme hrát hezký fotbal. Veřejnost očekává naší reakci na špatný výkon z minulého zápasu," řekl domácí obránce Lamine Kone.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.60 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Lille OSC351912462:3269
2.Olympique Marseille351811656:3365
3.Olympique Lyon351611858:3959
4.Paris Saint-Germain351513753:3758
5.Stade Rennes3514111034:2953
6.FC Sochaux351571355:4052
7.FC Lorient3512121143:4248
 AS Saint-Étienne3512121143:4248
9.Montpellier HSC3512111232:3847
10.AJ Auxerre35918842:3845
11.Girondins Bordeaux3510151040:4045
12.Toulouse FC351281534:3544
13.Valenciennes FC359161040:3743
14.OGC Nice3510131230:4343
15.Stade Brestois3510121334:4042
16.SM Caen3510111442:4941
17.AS Monaco358161134:3740
18.AS Nancy-Lorraine351091634:4839
19.RC Lens357131534:5234
20.AC Arles-Avignon351112318:6714

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (51)

Přidat komentář
Godwinson

Dnes je to jasné, souboj nejsympatičtějších, velké dilema ... ale nakonec budu spíše přát Caen.

Doufám, že zabodují i Štěpáni a Lorient, který by mohl ukončit boj o titul už tímhle kolem, uvidíme :)

Reagovat
Godwinson

Smutná zpráva na úvod ...

Janov pracuje na příchodu Ribase

Sebastian Ribas dal letos dvacet branek za druholigový francouzský Dijon, kde mu v létě končí. V příští sezoně před sebou pak uruguayský útočník zřejmě bude mít mnohem větší výzvu. "Kupujeme Ribase. Je to 23letý uruguayský útočník, má italský pas a můžete napsat, že dokončujeme jeho příchod," prozradil prezident italského Janova Enrico Preziosi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Reagovat
Godwinson

HAMOUMA!

Jinak průběžné výsledky na hovno.

Reagovat
Godwinson

Brest zvítězí! Jistota, škoda, že už nemám kredit ...

Reagovat
Langi

no to už snad ne...ve finále ještě skončíme 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Výbornej tip. Takhle máme hned větší šanci na vítězství.

Reagovat
Langi

měl špatný zákulisní informace

Reagovat
Godwinson

Špatné preview Lyonu, velmi špatné. :)

Reagovat
Langi

vid...Tip Eurofotbalu měl být 2

Reagovat
Godwinson

Ne, čtyři ze šesti hráčů, kteří spíše hrát neměli, hrají. :)

Reagovat
Langi

asi se zázračně uzdravili, akorát teda Kallström a Diakhaté nemohli bejt vykartovaný

Reagovat
Godwinson

Právě, tohle je nůž do zad mému tipovacímu umění .. pak nemám být za blázna.

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj to tak uváděl. Co se týče zraněných hráčů, zdrojové preview vzniklo v sobotu, takže se hráči asi zázračně uzdravili za ty dva dny. Btw. tip byl správný

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Drby v L1:

Gameiro se mel sejit s Kombouarem, ktery je jeho velkym obdivovatelem a chtel by ho vyuzit k vybudovani tymu pro Evropu.

Auxerre se zajima o Pavle Ninkova z Belehradu. (?)

Marseille se pry zajima o Sissoka z Juve.

Liverpool mel podat nabidku za Hazarda.

Reagovat
Pipo123

čo by znamenal príchod Gameira pre PSG ? to by sna niekto odišiel nie ?

Reagovat
domingo

No, treba marty by ho urcite svihnul na Giulyho misto na RM/RW ale Kombouare takovy silenec neni, takze imo pocitaji s odchodem jednoho utocnika.

Reagovat
smazaný uživatel

Sú šumy, že Hoarau... takže záujem o Gameira nie je zjavne len z rozmaru.

Reagovat
Godwinson

Určitě to bude on, hrozně jsem zvědav, kam zamíří.

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj Newcastle má záujem, kde by typologicky mohol byť náhradou za Carrolla, snáď teda Parížania vytrieskajú nejaké tie libry. :-)

Reagovat
domingo

Snad NUFC, uz jsem presvedcil hrubase, ze ho ma chtit.. coz u cloveka, ktery nechtel Ben Arfu, povazuju za velky uspech

Reagovat
smazaný uživatel

Briti Francúzom nerozumejú... :-)

Reagovat
Godwinson

Jj, sedí tam. No, to je úspěch. Já měl s Giroudem snadnější pořízení, pár vět a "ve Stoke" už nechtějí nikoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč šílenec? Blanc taky není žádnej šílenec..

Reagovat
domingo

Jenze Gameiro se nevraci a ve 4-4-2 s Nenem na druhy strane proste hrat nemuze, to je sebevrazda.

Reagovat
Godwinson

Je to hodně zajímavé, ono se psalo, že PSG mělo zájem i o Amalfitana, ale jeho příchod by byl už opravdu výsměch, on bude stačit Alou :) Jejich přestupové zájmy jsou zvláštní.

Už se spekuluje i o Montanierovi (Auxerre, Bordeaux)

Reagovat
domingo

Vim a mam radost, protoze to muze znamenat bud Montanier k nam a Jean do Bordeaux, nebo Montanier do Bordeaux a Jean zustat. Obe varianty jsou OK, druha samozrejme lepsi - pro obe strany.

Reagovat
Godwinson

Jj, ideál ... a Gillot alespoň zůstane výhledově "k dispozici" ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard v Liverpoolu by nebyl špatný, jen kam tam s ním? Jinak myslel jsem, že by Gameiro spíš odešel do zahraničí. v PSG bude tak 2-3 sezony, dokud Koumbaré nezačne mrvit ještě víc a budou tam, kde byli loňskou sezonu

Reagovat
Godwinson

Hazard v Liverpoolu by nebyl špatný, ale příšerný ... Ale místo by tam pro něj bylo. Stále ale doufám, že kluk má rozum a že pokud už si Anglii vybere, zamíří někam ... dejme tomu, jižněji :)

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, já jen, že by se mi líbil v tom dresu ...jinak jižněji je West Bromwich, ale tam myslím, že by se nehodil

Reagovat
Godwinson

Mně by se v tom jejich dresu nelíbil, osobně si ho dovedu nejlépe představit v modré, ve tmavě modré. Jižněji jsem myslel orientačně, Londýn.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak těm by vytrhl trn z paty

Reagovat
Godwinson

Právě ... :)

Reagovat
domingo

Taky nevim kam s nim, leda na levy kridlo a Suarez na pravy, ale to by byl pruchodak, celkove mi tam moc nesedi. Gameiro hlavne at neskonci v tom Sunderlandu, PSG by mu sedelo urcite, ale taky jim ho nepreju

Nejvic me ale zajima ten Ninkov, protoze co jsem pochopil, ma to byt hlavni posila do obrany, tak by me zajimalo, co je zac..

Reagovat
Godwinson

Pravý bek? Třeba už nadešel čas i pro Hengbarta.

Reagovat
smazaný uživatel

Lille dneska plichta.... sice titul,ale.... Ty remízy v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra... poďme! Poďme!

Reagovat
Godwinson

Dostat od těch nekňubů gól ... no teda.

Reagovat
smazaný uživatel

No, v prvých desiatich minútach mi prišla obrana akoby ešte nevedela, že zápas už začal. :-)

Reagovat
Godwinson

Jj, snad otočíte. Kombouaré zase vymýšlí blbiny, koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

On asi bude nepochopiteľným géniom...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nepochopeným ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pri nepochopenom je možnosť, že ho niekedy pochopia, pri nepochopiteľnom sa táto možnosť stráca.

Reagovat
Godwinson

Nepochopeným ne, to by znamenalo, že ho lze pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

Coupet jako zamlada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele