La Liga souhrn - 6. kolo

30.09.2007, 00:13, aktualizováno 30.09.2007, 23:05
Komentáře a souhrny
Barcelona si v pohodě poradila s Levante, na jehož hřišti vyhrála 4:1 především díky hattricku Henryho, na předních místech se však nic nezměnilo, všechny tři celky z prvních míst vyhrály shodně 1:0 - Real v derby na hřišti Getafe, Villarreal doma nad Bilbaem a Valencia v Huelvě. Stále se nedaří Seville, ta už v sobotu prohrála v Zaragoze, naopak se chytlo Atlético, vyhrálo potřetí v řadě. První výhru v sezóně zaznamenal Betis.
Real Zaragoza - Sevilla FC 2:0
Branky: 53. Andres D'Alessandro, 87. Sergio Garcia
Sevilla počtvrté v řadě prohrála, tentokrát si na ni vyšlápla v andaluském derby Zaragoza. Ani v tomto zápase ale nebyla Sevilla horším týmem. Zaragoze chyběl Matuzalem, tvořivý záložník, který má po zákroku Yayi Tourého poškozené kolenní vazy a bude mimo hru minimálně dva měsíce, stejně tak je zraněný i Ayala. Na pravém kraji obrany se objevil Cuartero, zálohu vyztužil Gabi. Hosté hráli stále bez Kanoutého, který naskočil až po hodině hry, a tak nasadili od začátku Koného, do středu zálohy Martího, do obrany Boulahrouze a Dragutinoviče.

Hned na začátku se uvedl hostující Koné, postupoval středem hřiště, vyslal do šance Fabiana, ten obešel i gólmana Césara, ale pak vystřelil vedle. Na druhé straně fauloval Boulahrouz Oliveiru a trestný kop Aimara ztečovala zeď na rohový kop. Více šancí si dokázala vypracovat Sevilla, po centru Alvese střílel halfvolejem Jesús Navas a César jeho pokus vyrazil. Hra se ale spíše odehrávala ve středu hřiště, na obou stranách chyběl kreativní záložník s překvapivou přihrávkou. Za hosty se neúspěšně pokusil o průnik do vápna Daniel Alves, za domácí zase Oliveira.

Postupem času se převaha hostí zvýrazňovala, střelu Adriana vyrazil César na roh, tečovaný pokus Martího šel jen do středu branky. Navas si často sbíhal na střed a také zkoušel střílet. Nejprve jen těsně mimo, podruhé z pravého křídla jen pár centimetrů nad. Po centru Alvese pak v podobné pozici jako při gólu proti Espanyolu hlavičkoval nad Koné. Před opačnou brankou zase byl po přízemní přihrávce Cuartera zablokován Oliveira.

Do druhé půle nastoupil v domácím dresu místo Oliveiry uzdravený D'Alessandro a ukázal se být strůjcem vítězství. Po samostatné akci, kdy obešel oba stopery Sergia, Pavóna i gólmana Césara, nejprve pálil vedle hostující Koné, po přihrávce Alvese zamířil stejný hráč nad. Na druhé straně se do šance dostal Aimara, ale střelu mu zblokovali. Pak měl D'Alessandro možnost zahrávat trestný kop a krásnou falšovanou střelou nedal Palopovi šanci. Zaragoza vedla 1:0. Sevilla vrhla síly do útoku, Fabiano přihrával Navasovi, ale u míče byl dříve César.

Hosté střídali, za Adriana přišel Renato, později též za Koného Kanouté a za Navase Poulsen. V domácím dresu nahradil Diega Milita Sergio García. Kanouté byl hned v šanci, ale zakončoval těsně nad. V další akci hostí málem mohl postupovat sám na branku opět Kanouté, ale byl mu odmáván těsný ofsajd. Poulsen se uvedl spíše hrubými fauly, po zákroku na D'Alessandra byl rád, že neviděl červenou kartu. V 87. minutě Zaragoza definitivně rozhodla. Gabi přihrál za obranu Sergio Garcíovi a ten pěkným obloučkem překonal Palopa podruhé.
více informací
Levante UD - FC Barcelona 1:4
Branky: 73. Emilio Viqueira (pen) - 17. Thierry Henry, 24. Thierry Henry, 49. Thierry Henry, 51. Leo Messi
Barcelona rozmetla Levante a alespoň dočasně se ujala vedení v tabulce. Za hosty zářil hlavně Thierry Henry, který nasázel tragicky hrajícímu soupeři hattrick. Čtvrtý gól vstřelil Lionel Messi poté, co Henrymu dva připravil. Levante dokázalo jen snížit z penalty.

Katalánci nastoupili v očekávané sestavě a odjeli s očekávaným výsledkem. Dominance Barcelony byla patrná od počátečního hvizdu rozhodčího a úvodní gól byl jen otázkou času. Konkrétně sedmnácti minut. Pak se po špatně odraženém rohovém kopu dostal k míči Xavi, hlavou našel Messiho, jehož pohotový volej vyrazil brankář Storari jen k Henrymu a francouzský reprezentant se v takovýchto situacích většinou nemýlí.

Levante se pokusilo kontrovat ránou Mustapha Rigy, avšak ta neměla větší šance, naopak se ke slovu opět dostala dvojice Messi – Henry. Prvně jmenovaný vyslal Henryho do samostatného nájezdu a bývalá hvězda Arsenalu zakončila svou tradiční střelou placírkou ke vzdálenější tyči. Do konce poločasu byl blízko dalšího zásahu dvakrát Messi, když jednou mířil těsně nad, podruhé zas kousek vedle, hattricku byl blízko Henry, jehož střelu z takřka nulového úhlu kryl Storari.

"Titi" se ale oné třetí branky přece jen dočkal, i když si na ni musel během přestávky počkat. Ovšem po změne stran uplynuly pouze tři minuty a hattrick byl na světě. Henry se dostal ke zblokované přihrávce Deca a tváří v tvář Storarimu neměl sebemenší problémy. Po postupném zlepšování od zápasu k zápasu se zdá, že se Thierry Henry definitivně rozjel a pokud mu to vydrží, mají se obránci ve španělské lize na co těšit.

Na listinu střelců se o pár momentů později zaslouženě zapsal i fenomenální Messi, který si pohrál s Brunem a překonal bezmocného brankáře domácích. Mladý barcelonský odchovanec tím zakončil své další velké představení, neboť byl následně pro jistotu stažen ze hry, šanci dostal Giovani. Ještě před tím po dlouhodobém zranění vběhl na hřiště kapitán Barcelony Carles Puyol za Gabriela Milita.

Od stavu 0:4 už hosté očividně polevili a šetřili se na blížící se duel Ligy mistrů proti VfB Stuttgart. Domácí se konečně dostali trochu ke hře, z čehož vyplynula tyč po ráně Rigana a nařízená penalta po kontaktu Puyola s Geijem. Ze značky pokutového kopu snižoval Viquiera, ale Blaugranas si už den zkazit nenechali, naopak mohli přidat i další góly, ale Giovaniho s Xavim vychytal Storari, a tak utkání skončilo jasným výsledkem 1:4.
více informací
Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruňa 1:0
Branky: 45. Raul Tamudo
Jediný gól z kopačky kapitána domácích Raúla Tamuda rozhodl o výhře Espanyolu nad bojujícím Deportivem La Coruňa. Hosté byli během utkání překvapivě aktivnější a remíza by rozhodně byla spravedlivějším výsledkem.

Svěřenci Miguela Ángela Lotiny začali lépe a postupně se ujali taktovky hry. Espanyol působil zakřiknutě, přesto si vypracoval první vážnější šance, když postupně neuspěli Coro s Tamudem. Zdálo se, že se Katalánci probrali, opak byl ovšem pravdou. Hosté měli i nadále navrch, většinu útoků táhl aktivní Andrés Guardado, skvělý zápas hrál taktéž Julien De Guzmán. Problémem La Coruňi byla koncovka. Po půl hodině hry se v obrovské šanci objevil Lafita po ukázkovém pasu De Guzmána, ale mladý záložník tentokráte selhal. Lafitův pokus byl první vlaštovkou, následně přiletěli další, nicméně Guardada i Xisca vychytal Kameni. Deportivo by si gól určitě zasloužilo, ale fotbal je nevyzpitatelný, a tak místo toho skórovali domácí. V poslední akci první pětačtyřicetiminutovky se po Corominasově centru prosadil hlavou Raúl Tamudo a poslal svůj tým do vedení.

La Coruňa si svou převahu zachovala i po přestávce, nejblíže k vyrovnání byl Coloccini, který akrobatickým způsobem zakončoval Filipeho centr, míč nakonec skončil na tyči. Domácí kouč Ernesto Valverde se rozhodl posílit střed hřiště Jonatasem a Moisésem Hurtadem, zatímco Lotina vsadil na další ofenzivní síly v podobě Rikiho s Bodipem. Los Blanquiazules se k brance hostů dostali prakticky až v 73. minutě, akci Jonatase s Albertem Rierou neúspěšně zakončoval Luis García. Srdnatě bojující hosté uzavřeli svého soka na jeho vlastní polovině, ale Verdú doplatil na špatné zpracování, Rikimu chyběl jen kousek, aby dosáhl na Filipeho centr, a tak všechny tři body urval Espanyol Barcelona.
více informací
Atlético Madrid - Osasuna Pamplona 2:0
Branky: 38. Raul Garcia, 82. Sergio Aguero
Atlético má formu, vyhrálo potřetí v řadě a v tabulce se posunulo na pátou pozici. Osasuna je na čtrnáctém místě. Klub z hlavního města byl od počátku utkání lepším týmem, územní převahu domácích zúročil v branku Raul García, který se ve 37. minutě prosadil dalekonosnou střelou. Mladý záložník tak vstřelil branku svému bývalému klubu, právě z Osasuny totiž středopolař před sezonou přišel do Madridu.

Na začátku druhého dějství udělal trenér Ziganda dvě změny, na hřiště přišlo ofenzivní duo Pandiani, Juanfran, kteří nahradili nevýrazného Plašila a Velu. Ovšem ani toto dvojí střídání Pamploně nepomohlo, Atlético bylo stále lepší. Dobrý výkon domácího mužstva pečetil ve 82. minutě Sergio "Kun" Aguero, který prošel přes dva obránce a prostřelil brankaře Ricarda. Talentovaný argentinský útočník tak potvrdil skvělou formu z posledních týdnů a vstřelil svůj letošní pátý gól.
více informací
Villarreal CF - Athletic Bilbao 1:0
Branky: 63. Fabricio Fuentes
Hlavička Fabricia Fuentese v polovině druhého poločasu přinesla Villarrealu tři body ze zápasu proti Athleticu Bilbao. Baskové odehráli slušný pvní poločas, ale jejich hře chyběla jiskra. Žlutá ponorka se tak udržela mezi špičkou ligy, Athletic se přiblížil sestupovým příčkám.

Jak už bylo řečeno, Bilbao hrálo v úvodní části hry velmi dobře a bylo lepším týmem. Většina náznaků šancí každopádně plynula spíše ze standartních situací čí náhodných centrů než y nějakých promyšlených akcí. V jediné opravdové gólovce se už minutu po úvodním hvizdu ocitl hostující útočník Aritz Aduriz, ovšem na Vieru nevyzrál. A jelikož domácí působili zcela zakřiknutým dojmem a k brance Iraizoze se prakticky nepřiblížili, šlo se do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Druhý poločas začal s mnoha změnami v sestavě Villarrealu, neboť po střídání Josica za Javi Ventu si hned několik hráčů vyměnilo pozice, a tento takticky manéver Manuela Pellegriniho přinesl své ovoce. Uběhlo sedm minut a Žlutá ponorka mohla jít do vedení, to když Cazorlovu ránu jen taktak dokázal chytit pozorný Iraizoz. Od té chvíle Villarreal na hřišti zcela dominoval a v 63. minutě přišel, jak se později ukázalo, vítězný gól. Senna nakopl výborný centr do šestnáctky a Fuentes hlavou překonal zcela bezmocného Iraizoze. Pro hosty mohlo být hůř, o šest minut později se Fuentes radoval znovu, tentokráte ale jeho gól nebyl uznán pro předchozí faul na Iraizoze. Závěrečná část hry už příliš zajímavého nepřinesla, oživení hostující ofenzívy v podobě Susaety s Llorentem se nepovedlo a když skvělý pokus Rossiena zlikvidoval Iraizoz, zůstaly všechny tři body na El Madrigal.
více informací
UD Almería - Racing Santander 0:1
Branky: 7. Ezequiel Garay
Nováček z Almeríe přivítal Racing Santander a ani v tomto zápase se mu nepodařilo zvítězit v domácím prostředí. Nevstřelil ani gól, naopak jedinou trefou rozhodl o výhře hostí často se trefující stoper Ezequiel Garay.

Cantabrijci umlčeli domácí fanoušky už v osmé minutě. Jordi López rozehrál roh a Garay hlavičkou prostřelil Cobeňa. Racing se neuspokojil a Colsa svou střelou řádně protáhl Cobeňa, Jorge López pálil zprava nad. Almería byla na lopatkách, Colsovu střelu srazil Acasiete a dorážka Garaye šla vedle. Domácí odpověděli až možností Negreda, ale ten zblízka střílel jen do Toňa. I nadále byl tahounem Almeríe Negredo, v další šanci ale střílel mimo Toňovu branku.

K vyrovnání málem došlo krátce po změně stran, když Maného trestný kop tečoval Soriano, ale sudí neposoudil, že míč skončil za brankovou čarou. V další šanci byl sám Mané, ale jeho střelu levačkou Toňo kryl. Santander prostřídal ve snaze rozhodnout zápas, převahu ale měli Almeríjští, do větších šancí však se nedostali. Po centru Acasieteho totiž hlavičkoval nad Natalio Poquet, v nastaveném čase pálil jen do Toňa Felipe Melo.
více informací
Real Valladolid - Real Murcia 1:4
Branky: 49. Joseba Llorente - 28. Enrique De Lucas, 76. Fernando Baiano, 81. Ivan Daniel Alonso Vallejo, 88. Abel
V souboji nováčků přišel Valladolid ještě v první půli o dva vyloučené hráče a nakonec vysoko podlehl. Murcia si odváží tři body za vítězství 4:1. Vyloučeni byli obránce Cifuentes a gólman Butelle.

Důvěru dostal u vítězného týmu poprvé v základní sestavě útočník Henok Goitom. Už po sedmi minutách hry dostal žlutou kartu po faulu právě na Goitoma Cifuentes. Z následného trestného kopu našel De Lucas Ivana Alonsa, ale ten hlavičkoval vedle. Po faulu na Jofreho pak byl Cifuentes vyloučen a brzo dali hosté první gól. Hráči si vyměnili role a po centru Alonsa se trefil De Lucas. Po půlhodině pálil domácí Borja a Notario s námahou vyrážel. Ve 34. minutě bylo domácím ještě hůře, když přišli o gólmana Butelleho, který byl vyloučen za faul na Richiho.

Hosté hráli v pohodě, Richi ale pálil nad, střídající gólman Alberto si poradil s pokusem Goitoma. Tři minuty po přestávce Valladolid vyrovnal, když se po centru Borji trefil Llorente. Murcia hrající s převahou dvou mužů v poli si ale výhru vzít nenechala. V 75. minutě vrátil vedení na stranu hostí po centru Abela Baiano. Další gól přidal zdálky Iván Alonso, čtvrtý přidal po přihrávce Alonsa Abel.
více informací
Real Betis - Real Mallorca 3:0
Branky: 60. Francisco Munoz Xisco, 78. Rafael Sobis, 90. Luis Eduardo Schmidt
Betis konečně zabral, poprvé v sezoně vyhrál a rozdílem třídy porazil Mallorku. O góly se postarali ofenzivní Xisco, Edú a Sobis, v základní sestavě se objevil též Damiá, Odonkora nahradil právě Xisco. Celou druhou půli ale hrála Mallorka bez vyloučeného Ballesterose. Všechny tři góly domácích padly v druhém poločase.

Lépe odstartoval Betis, Caffa přihrál Xiscovi, ale křídelníka vychytal zblízka Moyá. Ostrované měli první šanci po čtvrthodině, ale Varela hlavičkoval po rohu nad. Střelu hostujícího Juanita pak tečoval jeho spoluhráč Guiza, ale na brankové čáře odvrátil pohromu Juanito, nad vystřelil i Arango. Vyloučení hostujícího Ballesterose za oplácení Caffovi pak udalo ráz zbytku střetnutí. Caffa našel Sobise, ale ten hlavičkoval vedle.

Po změně stran měl další šanci hostující Guiza, ale Ricardo byl připraven a trefovat se začali domácí. Po přihrávce Caffy nejprve překonal Moyu Xisco. Nastartovaní domácí pokračovali střelou Edúa nad, druhý gól přidal pro Betis Sobis. Třetí gól padl v nastaveném čase. Somoza nabyl do šance Edúovi a ten stanovil konečné skóre.
více informací
Getafe CF - Real Madrid 0:1
Branky: 66. Sergio Ramos
Bílý balet vydřel výhru na hřišti městského rivala z Getafe a vrátil se na první místo španělské La Ligy. Triumf Realu je zároveň historický prvním vítězstvím na hřišti "azulones".

Merengues nastoupili na pivotu s Drenthem a Gagem, před nimi se srovnali do zálohy Robben, Sneijder a Robinho, na hrotu stál osamocený Raúl. Getafe vyrukovalo s klasickým systémem 4-4-2 s dvojící útočníků Uche - Manu del Moral. Úvod střetnutí v Coliseo Alfonso Pérez zpočátku žádné vítězství úřadujícího šampiona nevěstil. Domácí se do Bílého baletu zakousli s vervou hladového pitbulla a nehodlali jen tak pustit. Obranu Realu proháněl v prvních minutách zejména Nigerijec Uche, který se dostal do tří dobrých příležitostí, ani jednu však nevyužil. Na opačné straně se prezentoval střelou Arjen Robben, hrající poprvé v základní sestavě. Poté se v krátkém sledu otřásly tyče obou svatyní. Nejprve po hlavičce Raúla a o šest minut později po střele Manu del Morala. Getafe i nadále tísnilo Real a šlo cílevědomě za vítězstvím. V závěru poločasu tlak domácích vyvrcholil – nejprve spálil možnost dát vedení svému týmu Nacho a poté jen včasný zásah Cannavara zabránil ve skórování Casquerovi.

Druhý poločas měl stejný scénář jako první, tedy Real plavající v obraně i v útoku a Getafe útočící. Pět minut po přestávce Casillas jen s obtížemi vytěsnil mimo tři tyče přímý kop Pabla Hernándeze. Při další příležitosti Getafe zachránil Real před pohromou Sergio Ramos. Následující šanci promarnil Uche, když míč z jeho kopačky jen olízl tyč branky již překonaného Casillase. A tak udeřilo na druhé straně. V brejku utekl v 65. minutě Robben, předložil přihrávku Sergio Ramosovi, který levačkou vstřelil úvodní a jak se poté ukázalo i vítězný gól utkání, při kterém se bolestivě udeřil o tyč branky hájené Argentincem Ustarim.

Zbytek zápasu se nesl ve znamení drtivého tlaku Getafe. Nejprve těsně minul z přímého kopu Nacho, poté zachránil Real nadvakrát Casillas, když zneškodnil příležitosti Ucheho. Jedinou odpovědí Bílého baletu byla tyčka po prudké střele střídajícího Júlia Baptisty. Největší šance Getafe na vyrovnání přišla minutu před koncem, když argentinský stoper Cata Díaz trefil po centru z pravé strany břevno. Přes střeleckou převahu domácích putují tři body do Realu, který ovšem nikterak svým výkonem nepřesvědčil a trenér Bernd Schuster bude mít řadu podnětů k zamyšlení, jak zlepšit šedou hru svých svěřenců.
více informací
Recreativo Huelva - Valencia CF 0:1
Branky: 6. David Villa
Valencia vyhrála popáté v řadě a v tabulce se vrátila zpět na třetí příčku. Velmi emotivní duel rozhodla jediná branka Davida Villy, rozhodčí Teixeira Vitienes udělil v zápase dvanáct žlutých karet a dvě červené, z toho jednu trenérovi Huelvy, Viktoru Muňezovi.

Valencii vyšel na výbornou start do utkání, už v šesté minutě poslal hostující mužstvo do vedení David Villa, který měl snadnou práci s překonáním brankáře Sorrentina po skvělém průniku a následné přihrávce Carlose Marcheny. Šanci na srovnání skóre měl ve třinácté minutě hlavičkující Edu Moya, branku však krajní obránce Huelvy netrefil. Po dvaceti minutách chyboval gólman Sorrentino, jenž nedůrazně vyrazil míč před Villou a Angulo se dostal do velké šance, zkušený útočník ale poslal míč vysoko nad branku. Podobná situace se odehrála ve 36. minutě, kdy Sorretino špatně vykopl míč, ovšem ani Silva se nedokázal trefit mezi tři tyče. Krátce před koncem prvního poločasu dostal červenou kartu trenér domácího celku Viktor Muňez, který se pustil do rozepře s rozhodčím a byl vykázan na tribunu.

Druhé dějství začalo střelou Angula mimo branku. V 72. minutě sice vstřelil Silva gól, ovšem kvůli ofsajdu byly všechny oslavy branky zbytečné. Šest minut před koncem musel předčasně opustit hřiště Carlos Martins, který za protesty uviděl od rozhodčího červenou kartu. Tři minuty před koncem nebyl střídajícímu Morientesovi uznán regulérní gól, když rozhodčí bývalému hráči Liverpoolu mylně odmávali a odpískali ofsajd.

Valencii to však vadit nemuselo, díky třem bodům se udržela na dostřel vedoucímu Realu Madrid. Huelva je desátá.
více informací
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Real Madrid651014:316
2.Villarreal CF65019:515
3.Valencia CF65019:715
4.FC Barcelona642013:414
5.Atlético Madrid632111:411
6.Espanyol Barcelona63128:710
7.Real Mallorca62229:88
8.Real Murcia62227:68
9.Real Zaragoza62228:98
10.Recreativo Huelva62227:88
11.Racing Santander62223:78
12.UD Almería62137:77
13.Sevilla FC520311:96
14.Osasuna Pamplona51225:55
15.Real Betis61237:85
16.Athletic Bilbao61234:85
17.Real Valladolid61238:135
18.Deportivo La Coruňa61233:85
19.Getafe CF60243:92
20.Levante UD60153:141

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (82)

Přidat komentář
Messiáš

Pěkně Thierry

Reagovat
HOST*klasik

co víc si od dnešního dne přát... dva moje nejoblíbenější kluby vyhrály...a co víc, naprosto stejně a přesvědčivě...

Reagovat
HOST*Pepe Villa

Od ty doby co zgebl Puerta se Seville nejak nedari...

Reagovat
HOST*Joe

Názor na úrovni to se ti musí nechat Je mi z tebe zle

Reagovat
Slejdy

ty vole ty si hajzl

Reagovat
HOST*emanuel

jakty budes pekne vylizanej clovek nemuzes to napsat trochu inteleigentne!!!!!!! ubozaku

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Barca se už rozjela. Kdyby mi někdo před třemi týdny nebo třeba dvěma lety řekl, že porazíme během 14 dnů Lyon, Sevillu, Zaru a ještě venku smetem Levante bez Puyola, Ronaldinha a Eto'a, myslel bych si, že je blázen. Ale už je to tak, dokážeme vyhrávat velké zápasy i bez opor.

Ale i přes tu euforii mě jedna věc štve: zranění. Sice už se jakž takž dal dohromady Guddy, Ronnie by měl bejt za chvíli, Puyol taky pozvolna začíná hrát... ale stejně je tu dlouhodobé zranění Edmílsona, Zambrotty, Eto'a. K tomu teď ještě Márquez, Yaya a Milito? To je fakt hrozný, sice je to u Barcy na začátku sezony poslední léta zvykem, ale tohle je už fakt extrém.

Reagovat
HOST*

jeste ze se vratil puyol takze obrana se da dohromady,toureho je velka skoda lae taky se da nahradit.ted se akorat uz nesmi nikdo zranit jinak zacnou problemy

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně se trefil a doufám, že mu to tam bude padat pravidelně. Potvrdil tak své dobré výkony z posledních utkáních.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda, ale jinak to asi ani nešlo. Levante je opravdu jalové a když se s námi pokoušeli sehrát vyrovnanou partii a nebetonovali, byla to jejich smrt.

Hodně se mi líbila souhra Thierryho a Lea, ti dva mnohokrát obranu Levante doslova vykombinovali.

Myslel jsem si někdy v průběhu zápasu, že je to ideální utkání pro Ligu Mistrů - pořádně se neunavíš, zvedneš si sebevědomí. Ale když vidím, kdo se v tom zápase všechno zranil...

Hodnocení.(1-5)

Vicky 2, Oleguer 3, Milito 2, Thuram 2.5, Abidal 2.5, Yaya 2.5, Xavi 3, Deco 2, Messi 1.5, Thierry 1, Andrés 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle sportu.es byl včera nejhorší hráč blaugranas Deco, dostal 5 z 10. To si snad dělaj prdel! Deco byl včera ze záložní řady nejlepší, měl by dostat minimálně 7. Nevim, kterej kokot to hodnotil, ale každopádně nemá Deca moc v lásce.

Btw., už netrpělivě čekam na výsledky dnešních vyšetření Tourého a Milita. Snad to nebude nic vážnýho a do tejdne je máme zpět, jinak nevim.

Reagovat
HOST*ital

Doktore,tím nejdůležitějším obchodem jsem samozřejmě myslel odchod Ronaldinha.Už na jaře jsem říkal,že byste ho měli prodat.Tvrdili jste,že bude tvrdá příprava a Ronaldinho se vrátí do formy.Po tom,co jsem viděl několik zápasů vaší přípravy,kdy si z těchto zápasů dělal vlastní exhibici,jsem tušil,že na "ostro" to zase bude špatný.Pokud byl na hřišti,byli jste poloviční,protože je to přece jenom hráč,přes kterého jde většina míčů.A pak přišlo posílení Realu a zbytek už znáš...Doufám,že už ti to stačí...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je samozřejmě jasné, cos myslel. Dals to dostatečně najevo, neboj.

Samozřejmě mi to nestačí, nemám rád změny názorů ze dne na den, když si člověk na něco ten názor utvoří a prezentuje ho tak pevně, tak očekávám, že počítá i s tím, jak se situace pravděpodobně vyvine (např. že real nepřestane nakupovat).

Reagovat
HOST*ital

Jedna věc je síla mužstva na papíře a druhá v reálu.Barcelona vstoupila do přípravy prakticky kompletní,Real bez posil,po vyhazovu úspěšného trenéra.Tehdejší situaci jsem hodnotil,tak jak jsem ji hodnotil,ale nebyl to tip na mistra nebo něco takového.Momentálně na tom Barca byla o mnoho lépe,což jsem taky napsal.Pak probíhala příprava a posilování Realu a na startu sezóny jsem věřil víc Realu.Napsal jsem,že Barcelona i Sevilla budou do tří bodů za prvním Realem a to si myslím i teď.Nemusí to tak být,ale podle mě je to nejpravděpodobnější varianta a na konci sezóny se můžeme bavit,kdo má lepší odhad.Vůbec nešlo o změnu názoru typu: včera jsem fandil Barceloně,dneska fandím Realu.Nemám rád ani jeden tento klub a jenom jsem zhodnotil(objektivně )jejich šance před začátkem sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

No bohužel s tebou už se jaksi o odhadu nemá cenu bavit, protože ať liga dopadne jakkoli, tys tipoval špatně, protože na tvé řeči tady o tom, jak je BArca strašně silná, se jen tak nezapomene, změnit názor po jednom kole (či po jednom nákupu?) nebo snad potom, že ti najednou přijde jeden hráč špatný, to si schovej pro někoho jiného.

Reagovat
HOST*bistinko

No ked bude dlhodobo zraneny Ronnie,tak to bude s Barcou tazky pretazky boj o titul...

Reagovat
M11

aguero

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*Stump

Tak už jsme zase první

Reagovat
HOST*Stump

21.10. jakpak to dopadne?

Reagovat
smazaný uživatel

Muhehe, historické vítězství na půdě Getafe. Gracias, Sergio

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko stoji to stastie ? Tiez by som si rad kupil.

Reagovat
HOST*

strč si kliku do prdele, třeba pak budeš to štěstí mít...

Reagovat
smazaný uživatel

To sa robi ako ? By si mi to mohol predviest.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urve se ze dveří a pak se tlakem kolmo na řitní otvor zasune, nevím, co je na tom těžkého...

Reagovat
smazaný uživatel

No fuj, co všechno dokáže Madrista udělat pro výhru ...

Reagovat
smazaný uživatel

Myšlenkově poněkud utlumen takhle po ránu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč ... Tys popisoval, co všechno se musí absolvovat proto, aby měl tým v zápase štěstí a mě je to proti srsti a radši to nechám, aby to vybojovali kluci na hřišti . Vím, že jsem hovono fanda, ale co naděláš ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já Rominhovi popisoval, jak si strčí kliku do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

ajooooo. No každopádně je to humus

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to budš mít pěkný Vánoce. Na El Clásico si jí budeš muset strčit hodně hluboko, to ji na Štědrý den ani nebudeš moct vyndat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se k podobným praktikám neuchyluju...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tvému "rejštříku" jiných úchyláren se mi tomu nechce věřit...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako například?

Reagovat
HOST*Cracker j.

Zase haluzově, v tom jste asi nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

To víš že jo ty joudo.

Reagovat
HOST*Cracker j.

Chceš říct,že ste je přejeli?

Reagovat
smazaný uživatel

To neříkám, zápas jsem neviděl proto tady píšu. Ovšem hned tady blít a hovořit o haluzích.

Reagovat
HOST*Cracker j.

Neskutečná haluz a štěstí. Víc říct opravdu nemůžu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl, 3 body jsou ale doma takže fajne.

Může mi někdo objektivní říct jak to vypadalo a zda se hlavně na naši hru dalo dívat?

Gracias Sergio.

HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Madridsky fanda na madridskom fore :

tak to bolo take stastie ze az nechapem.... GETAFE dnes malo vyhrat tolko sanci zahodili .. nasa obrana TRAGICKA a IKER fantasticky... napriek vyhre to bola katastrofa!!!!

Reagovat
HOST*zemiak

ja som videl 30min a bolo to teda fakt biedne... schusti by to asi nemal tak miesat lebo to sa snad nikdy nezohrame..

Reagovat
smazaný uživatel

Docela točíme se sestavou, ale tím je samozřejmě neomlouvám.Proč nehrál Heinze? Ještě jej nechce naplno zatěžovat? Drentheho nestavět vůbec

3 body jsou doma a to je podstatné.

HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

To točení je sice chvályhodné, ale brutální. Drenthe na blbém místě na postu Gutiho (???), Gago než se dostane do formy tak jen střídat. Radost mi nedělají ani Sneijder s Robinhem. Ale aspoň se vyznamenal San Iker...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dvacetiletí Drenthe s Gagem ve středu zálohy, to je pro srandu králíkům . A na krajích obrany další dva junioři, ta hra ani jinak dopadnout nemohla...

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Ramos olé, Sergio Ramos olé,

Sergio Ramos olé, Sergio Ramos olé olé olé!!!

Reagovat
HOST*

hijo de puta

Reagovat
smazaný uživatel

Hablas del hijo de tu madre?

Reagovat
HOST*

No, Ramos.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě aby ty svoje kiksy v obraně nijak nenapravil...

Reagovat
smazaný uživatel

KONEČNĚ

Reagovat
HOST*1860

jupii, tak sme se dockali..

Reagovat
-Kopy-

hm, tak todle kolo toho "hodně" změnilo...

Reagovat
smazaný uživatel

No toto, oni fakt herně odpadli. Zprdeleklika skončí, o to se nebojím

Reagovat
HOST*1860

to bylo neco neskutecnyho, videl sem sestrih, hodne dlouhy sestrih zapasu a real mel tri sance oproti pres deset sanci getafe, kdyby se jim nerozklepali kolena v koncovce, mohli dat realu bura..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Titi to protrhl ... Přijít to muselo. Kdo jen trochu rozumí fotbalu a sledoval ho v minulých zápasech, tak mu muselo bejt jasný, že on udělal vždy SKORO vše správně, ale vždy mu ke gólům něco málo chybělo - buď tyč nebo neskutečný zákroky gólmanů či těsný ofsajdy a je jen otázkou času, kdy to všechno vypiluje a sejde se mu to. No, stalo se a je z toho hattrick. Je to paráda. Neříkám, že bude letos útočit na pičiči, ale pokud mu forma vydrží, tak by mohl 20tgólovou hranici úspěšně atakovat. Jen tak dál, Titi.

PS: jen ty zranění jsou k pláči. Yaya se rozehrál ke skvělejm výkonům a kdo ví jestli se v takový fazóně vrátí ... Milito neskutečně stmelil naše obraný řady - rozenej vůdce obrany ... Ale snad si s tím poradíme.Hlavní je, že hráči pochopili, že fotbal je o pohybu, bojovnosti, běhání, nasazení. To je to, co nám prohrálo lonskou sezonu a začástek letošní

Reagovat
smazaný uživatel

Který zeměpisný talent vrznul Zaragozu, hlavní město Aragonu(přibližně východ Španělska), do Andalusie, největší JIŽNÍ provincie Španělského království?

Na světě není jen fotbal...

Reagovat
HOST*zamestnanec

Espanyol len tak dalej...

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som zostrih a mam dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Klííííd, romane, ono se to otočí. Nevím kdy, ale otočit se to musí. A to pak naši madridští přátelé zapláčou nad vejdělkem. Teď se můžou utěšovat, že hra sice stojí za hovno, ale maj výsledky, ale pak už nebudou mít vůbec ale vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

To som si hovoril aj minule, ze sa to otoci.

Ale naozaj nechapem ako je mozne, ze oni takyto zapas vyhraju.

Reagovat
smazaný uživatel

Narazil som na jeden zaujimavy prispevok :

"No a to, ze barca hra do plnych je pravda, Real zrejme zmenil strategiu, lebo volakedy aj oni musia ist do plnych a nejde to, tak nechaju hrat supera a z brejku daju goly, to je velkost Realu."

Reagovat
smazaný uživatel

já bych spíše napsal, že je to MALOST Realu. Je to klub z největšíma možnostma ze všech, může si pořídit skoro kohokoliv a hrají takovouhle bramboračku ...

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to fakt k nasrání. My se už kolikrát na stejně těsnou výhru nadřeli, přehráli jsme soupeře, rozstříleli ho a někdy i zaplatili zraněními... a Real to má zadarmo, včera hráli uplný hovno, Getafe je předčilo snad ve všech směrech kromě koncovky... je to fakt smutný, ale smutnější je, že tenhle příběh trvá už pár let...

Reagovat
smazaný uživatel

Dodnes som neveril na zazraky.

Reagovat
smazaný uživatel

A gól Realu padl ještě k tomu z ofsajdu.

Reagovat
HOST*Mamut

To je diskutabilné.

http://madridforum.wz.cz/viewtopic.php?t=998&start=15

Pozri si merenguesov príspevok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to není, uznala to i superpromadridská Marca, tím jakékoli diskuze ztrácí smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako?

Reagovat
HOST*Mamut

Marca už natláchala toľko somarín, že nevidím jeden dôvod, prečo by nemohla kecať aj v tomto prípade, aj keď v podstate dá za pravdu tým, ktorí tvrdia, že Real je protežovaný rozhodcami.

A ten obrázok potvrdzuje, že to bolo minimálne diskutabilné a názor Marcy ma moc nezaujíma.

Reagovat
smazaný uživatel

Prčo se ptáš, když jsem ti to "co jako" napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Že tě najednou zajímá názor Marcy...

Reagovat
smazaný uživatel

Se mu hodí do krámu, oportunistovi, pokud odhlédneme od názoru, že tam občas i Realu dávají pěknou sodu, zejména jejich sesterské radio...

Reagovat
HOST*ObjektivnyNazor

Takze som tu po dlhsom case zase deti moje, a poviem Vam, ze sa na Vas dobre zabavam. Aj ked nie dlho - lebo zijem aj zivot, nielen sedim za PC a stahujem videa zo zapasov, analyzujem ich, kopirujem citaty inych a vasnivo diskutujem o všetkom možnom len nie o HRE zvanej futbal.

Priebeh hry a vysledok typicky pre zapas velkoklubu a provincneho klubu. Nama ak velkoklub hra viac tazkych zapasov pocas tyzdna a preto rotuje hracov. Provincny klub hra naoko pekne - s nasadenia plynie tlak a polosance az super sance (najma Uche). A tu je podstatny rozdiel - velkolub ma hracov, ktori v rozhodujucich momentoch ukazu tym provincnym preco hraju v kluboch v akych oni nikdy hrat nebudu. Ukazu svoju schopnost byt v spravny cas na spravnom mieste a DAT GOL. Real mal okrem toho aj dve ciste sance (zrde) a ked to obcas roztocili Tulipani, zrazu sa rozdiely v naoko peknej hre zrovnali. Taky je ale futbal - kto ho hra(l) vie o com hovorim. Preto je taky vzrusujuci a krasny, lebo raz za cas pride den, kedy provincne kluby porazia velkokluby (MANU vs Coventry). Vacsinou to je ale tak ako v pripade Real a Getafe (aj Valencia vs Recre, Villareal vs Bilbao, Juve vs Torino ..)

Vštkým O2, dosantosom (ci romankom), tavo-camelom a iným zaslepenym fans blaugranas odkazujem, ze nech sa s tym uz konecne zmieria a nevyuzivaju taketo normalne zapasy na svoj nekonecny boj proti fans ich odvekeho rivala. Radsej by sme tu my "objektivne nazory" radi citali hodnotenia hracov, analyzy systemov hry a pod. Tak sa majte a prosim reagujte si ako chcete.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys už tady někdy byl, že jsi tu "zas"?

Reagovat
HOST*Mamut

Raz ste sa tu hádali, alebo to bol rominho??? Už neviem, ale dobre som sa na tom zabával. Vtedy ste s tým zamorili celú diskusiu, keď to nebolo 100 príspevkov, tak ani jeden.

Reagovat
-Kopy-

Ten první odstavec je moc...

Reagovat
HOST*Mamut

Tak ja som sa rozhodol pre výjazd do Trunafy, kde hral môj Slovaník.

Normálne som mal výčitky svedomia, že som uprednostnil niečo iné pred Realom, ale tak nakoniec ho nedávali, takže mám pokoj na duši.

V Trunafe bola sranda, z futbalu som nevidel nič, na programe boli iné veci, no a zoznámil som sa s jedným chlapíkom z Brna, s ktorými máme družbu.

HALA MADRID!

SLOVAN DO TOHO!

Reagovat
HOST*Mamut

A to chcem ešte pripomenúť, že z futbalu som nevidel nič, hoci som bol na štadióne (podotýkam sektor hostí), ale tí čo tam boli (vazquez ) tak vedia.

Reagovat
smazaný uživatel

Mamute, Mamute, kdy zas příjdeš na forum?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele