La Liga preview - 6. kolo

29.09.2007, 01:45, aktualizováno 30.09.2007, 11:32
Previews
Real Madrid bude své vedení v tabulce hájit v malém madridském derby na hřišti Getafe, na jeho zaváhání budou čekat tři týmy za ním. Barcelona jede pro povinné body do Levante, Villarreal hostí Bilbao, Valencia se představí v Huelvě. Zajímavý souboj slibuje utkání Sevilla - Zaragoza.
Real Zaragoza - Sevilla FC  (sobota 20:00)
Real Zaragoza přivítá v souboji dvou týmů, kterým se úvod soutěže nepovedl, FC Sevillu. Před sezonou měly oba kluby velké ambice, ty ovšem zatím nenaplňují. O něco lépe je na tom Andaluské mužstvo, která má v tabulce o jeden bod více a také o jeden zápase méně nežli Zaragoza. Real zvítězil zatím jedinkrát, a to proti Osasuně, ve středu dostal lekci od Barcelony a v tabulce se propadl na čtrnáctou pozici. Trenérovi Victorovi Fernandezovi bude v utkání chybět Carlos Diogo, jenž se v týdnu podrobil operaci ruky, k dispozici nebude ani letní posila Franclino Matuzalem, který si odnesl těžké zranění z duelu s Barcelonou.

Sevilla poté, co přejela Getafe a Huelvu, dvakrát v řadě prohrála, nejprve o víkendu na Nou Campu s Barcelonou a v úterý doma s Espanyolem. Byla to vůbec první prohra pod trenérem Juandem Ramosem na domácím stadionu. Do sestavy se Ramosovi vrací Ivica Dragutonivič, Christian Poulsen a Luis Fabiano, tato trojice proti katalánskému celku odpočívala. Problémy se stehenním svalem má Frederic Kanouté, jehož start je ohrožen.
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
César - Herrero, Pavón, Sergio, Juanfran - Gabi, Luccin, Zapater, Aimar - Oliveira, Milito
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Alves, Fazio, Boulahrouz, Dragutinovic - Mosquera, Poulsen - Navas, Fabiano, Adriano - Kanoute (Keržakov)
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.10 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - FC Barcelona  (sobota 22:00)
Barcelona cestuje do Valencie, kde se utká s tamním Levante, momentálně posledním celkem ligové tabulky. Katalánci hrají ve skvělé formě, a tak se všeobecně očekává jasná záležitost, nicméně by se neměly zapomínat jejich slabší výkony na hřištích soupeřů, poslední zápasy na půdě Levante také nebyly nejúspěšnější.

Katalánský velkoklub se v uplynulých dnech naladil na vítěznou vlnu, což odnesly tak kvalitní týmy jako Lyon, Sevilla či Zaragoza. Všechny triumfy se ale odehrály na domácím Nou Campu, přičemž největší problémy pro svěřence Franka Rijkaarda plynuly ze zápasů venku. Bezgólové remízy na hřišti Santanderu respektive Osasuny vzbudily řadu nejistot a právě proti Levante by tyto měly být defitivně zažehnány.

Oproti minulému kolu dojde v základní sestavě hostů k několika změnám. Ty jsou způsobeny hlavně zraněními, neboť k Ronaldinhovi, Eto’ovi a Edmílsonovi se nově přidali obránci Gianluca Zambrotta s Rafaelem Márquezem. Velký návrat naopak hlásí kapitán a duše Barcelony Carles Puyol, který byl mimo hru celé tři měsíce. Přesto se nedá očekávat, že se barcelonský odchovanec objeví hned v základu, obranná linie by měla být tvořena čtveřicí Oleguer, Thuram, Milito, Abidal, přičemž své šance na start má i Brazilec Sylvinho, jenž by mohl dát oddych Ericu Abidalovi. Naproti tomu v záloze se změny neočekávají, Decovi s Xavim bude záda krýt Touré Yaya, na lavičce si na svou šanci počká velmi talentovaný Marc Crosas. Útočná trojice Messi, Henry, Iniesta se osvědčila a není důvod na ní měnit. Barca má na soupisce hned deset odchovanců...

Levante se nachází ve velmi svízelné situaci, zatím nasbíralo jen jediný bod a po předchozím debaklu s Osasunou se pod koučem Abelem Resinem začíná třást židle. Bývalý brankář Atlética Madrid bude důvěřovat stoperské dvojici Cirillo – Álvaro, propadák proti Osasuně odnesli Manolo, Serrano a Rubiales, kteří tentokráte nebyli vůbec nominováni, pozice krajních obránců proto zaujmou Descarga s Davidem Castedem. Zbytek základní jedenáctky je velkou neznámou, každopdáně největší šance se v záloze dávají Miguel Ángelovi, Juanmovi, Saviovi a Bersonovi, útočná dvojice by měla opět být Riga – Riganó. Vše nasvědčuje tomu, že Levante může doufat akorát v ne příliš úspěšnou statistiku Barcelony na stadiónu Levante, neboť zde vyhrála jen jedno ze čtyř utkání.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Storari - Descarga, Cirillo, Álvaro, David - Juanma, Miguel Ángel, Berson, Savio - Riganó, Riga
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Oleguer, Thuram, Milito, Abidal - Deco, Touré Yaya, Xavi - Messi, Henry, Iniesta
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 9.00 - 4.50 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruňa  (neděle 17:00)
Espaynol se v utkání proti Deportivu La Coruňa pokusí navázat na dobrý výsledek z předchozího kola. Hosté se budou naopak snažit napravit si svou reputaci po domácí prohře s Recreativem Huelva a získat tři body, které by jim umožnily klidnější spánek v dolní polovině tabulky.

Svěřenci Ernesta Valverdeho prokazují na domácím hřišti zatím vwlmi nevyrovnané výkony, nejdříve je zaakočil nováček z Valladolidu, poté naopak lehce přehráli Getafe. Nyní se jim do cesty postavilo nevyzpitatelné Deportivo a pokud Katalánci myslí na umístění v horní polovině tabulky, musí bezpodmínečně získat tři body. Dobrou zprávou pro domácí je plné uzdravení brankáře Kameniho, jehož kotník už je konečně v pořádku a pokud nenastane nějaká změna na poslední chvíli, kamerunský brankář bude v základní sestavě. Stejně jako Raúl Tamudo, jehož v útoku doplní ve výtečné formě se nacházející Luis García.

Galícijci se i nadále trápí, přesto na hřištích soupeřů ještě neprohráli (remízy s Valladolidem a Getafe), a tak přijíždí do Ciudad Condal částečně optimisticky naladěni i přes zmiňovanou porážku od Huelvy. Další pozitivní zpráva pro kouče Lotinu pochází z historických statistik, neboť už čtyři roky Deportivo na stadiónu El Montjuic neprohrálo. Miguel Ángel Lotina pravděpodobně učiní v sestavě několik změn, mezi nimi vyniká hlavně obránce Aythami Artiles, jenž nahradí Lopa. Svou šanci by mohl konečně dostat Filipe, který přemístí Manuela Pabla z levé strany na pravou, Julien De Guzmán vystrnadí na lavičku Juana Rodrígueze. Útočná dvojice bude ve složení Verdú – Bodipo.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Kameni – Clemente, Jarque, Torrejón, Zabaleta – Valdo, Moisés, Ángel, Riera – Tamudo, Luis García
Deportivo La Coruňa - pravděpodobná sestava:
Aouate – Manuel Pablo, Aythami, Coloccini, Filipe – Cristian, Sergio, De Guzmán, Guardadp – Bodipo, Verdú
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Osasuna Pamplona  (neděle 17:00)
Atlético se zvedá, poslední dva zápasy suverénně vyhrálo a skóre 6:0 z těchto zápasů mluví za vše. Konečně se začaly prosazovat velké letní posily, trefili se Simao, Raul García i Forlán, který už má na kontě dvě branky. Ovšem klub z hlavního města táhne někdo jiný - mladý argentinský talent Sergio Aguero, který vstřelil čtyři branky a v úvodu sezony předvádí parádní výkony. Po špatném začátku začínají Colchoneros v tabulce stoupat a na páté pozici ztrácí pět bodů na vedoucí Real Madrid. Trenér Javier Aguirre nemůže v utkání počítat se službami brankáře Lea Franca, který má problémy se stehenním svalem, nahradit by jej měl Ital Christian Abbiati. K dispozici Aguirremu nebude ani Luis Perea, který se zranil v posledním zápase s Bilbaem. Naopak do sestavy se vrací Jurado.

Osasuna v minulém kole přejela Levante 4:1, když se dvakrát trefil kanonýr Walter Pandiani, a poprvé v sezoně si připsala vítězství, nutno však říci, že Pamplona má jeden zápas k dobru. "Měli jsme těžký začátek sezony, nyní nás čeká Atlético, které má výborné hráče, budeme potřebovat velmi dobrý a soustředěný výkon," řekl záložník Javi García. Hostujícímu mužstvu budou chybět Hugo Viana, Ledovic Delporte, a obránce Igotz Garde.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Seitaridis, Pablo, Castro, Pernía - Reyes, Maniche, García, Simao - Aguero, Forlán
Osasuna Pamplona - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Izquierdo, Flano, Josetxo, Corralles - Juanfran, Punal, García, Plašil - Pandiani, Portillo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Athletic Bilbao  (neděle 17:00)
Villarreal se pokusí navázat na skvělý vstup do sezóny domácím zápasem proti nevyzpitatelnému Athleticu Bilbao. Baskové zatím předvádí dosti nevyrovnané výkony, naposledy podlehli na svém stadiónu Atléticu Madrid, naopak Žlutá ponorka, pokud vyhraje, zaznamená vůbec nejlepší ligový začátek ve své historii.

Trenér domácích Manuel Pellegrini, který na tiskové konferenci označil hru ve vzduchu za nejdůležitější faktor v blížícím se utkání, bude i nadále pokračovat se svou strategií pravidelných rotací základní sestavy. Tentokráte přijde řada na Javi Ventu, Santi Cazorlu a Roberta Pirese, kteří byli proti Santanderu pouze na lavičce náhradníků. V útoku bude působit dvojice Nihat – Rossi, Dán Tomasson zůstane opět na lavičce, ještě hůř na tom jsou Mavuba, Bruno a Juan Román Riquelme, ti nebyli k zápasu vůbec nominováni.

Pellegriniho protějšek na lavičce Athletica si je dobře vědom, že jeho svěřence čeká tým, jenž se nachází v dost možná nejlepší formě. Co se týče sestavy, návrat hlásí Orbaiz s Amorebietou, již plně uzdraveni ze svých svaloých zranění, Susaeta, Ustaritz a Iňaki Muňoz začnou na lavičce. Proti Bilbau hovoří statistiky, už tři sezóny posobě si z El Madrigal neodvezl ani bod, vždy přitom prohrál 1:3.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Viera - Venta, Fuentes, Cygan, Capdevila - Pires, Josico, Senna, Cazorla - Nihat, Rossi
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Aitor Ocio, Amorebieta, Del Horno - Vélez, Orbaiz, Javi Martínez, David López - Etxeberria, Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Almería - Racing Santander  (neděle 17:00)
Nováček z Almeríe hostí Santander a po překvapivé výhře v minulém kole v Murcii si užívá se sedmi body osmou příčku tabulky. I druhou výhru získala Almería v utkání venku a nyní doufá kouč Emery také v domácí úspěch. Emery doslova řekl: "Přeji si již pro tým domácí vítězství, může nás to posunout hodně vysoko v tabulce a také kvůli fanouškům, kterým chceme dát důvod k oslavám. Musíme být ale na vlastním hřišti více efektivní, než jsme byli doposud." Zápas v Murcii vynechal klíčový útočník Negredo, nyní ale již bude k dispozici.

To Racing své poslední dva zápasy prohrál a nevstřelil ani gól. V obou zápasech měl ale i vyloučené hráče, v tom posledním s Villarrealem nedohrál Duscher a bude chybět i teď, když Santander neuspěl s odvoláním. Kouč Marcelino García Toral vidí právě vyloučení svých hráčů jako klíčový faktor obou proher. Vedle Duschera chybí také zranění César Navas, Oriol Lozano a José Moratón.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Cobeňo - Bruno, C.García, Acasiete, Mané - Juanito, Soriano, Corona, Crusat - K. Uche, Negredo
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňo - L.Fernández, Garay, S.Sánchez, Pinillos - Serrano, Jordi, Colsa, J.López - Munitis, Smolarek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Valladolid - Real Murcia  (neděle 17:00)
Valladolid hostí v duelu nováčků Murcii a bude hledat cestu za druhým vítězstvím v sezoně. To si mohl připsat již v minulých kole, když v duelu proti Realu Madrid ale střídající Saviola po třech minutách na hřišti vyrovnal, v posledním kole Valladolid neudržel dvoubrankový náskok na Mallorce. Kouč Mendilibar se snaží být po návratu z Mallorky v klidu: "Nemá cenu dramatizovat to, co se stalo. Tato nehoda se může stát a my se z ní musíme poučit. Například já jsem mohl, za stavu 2:2, střídaními utkání rozbít, ale byl jsem statečný a doplatili jsme na to a prohráli." Mendilibarovi chybí šestice hráčů. Pro zranění jsou to Rafa, Pedro López, Diego Camacho a Iňaki Bea, do nominace se nevešli Alvaro Anton a José Capdevila

Murcia potřebuje přerušit sérii nepříznivých výsledků. Poslední dva zápasy nováček prohrál, zejména prohra v minulém kole doma s Almérií je znepokojující. Situace byl pro svěřence kouče Alcaraze nepříznivá, když v druhé půli hrál tým bez vyloučených Regueira a Gallarda. Nyní ji čeká další z nováčků Valladolid, který stejně jako Murcia vyhrál v prvním kole a od té doby sbírá maximálně remízy.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Butelle - Cifuentes, G.Calvo, Rafa, J.Baraja - Sisi, Borja, Kome, O. Sánchez - Sesma, Llorente
Real Murcia - pravděpodobná sestava:
Notario - Peňa, Arzo, Mejía, Pignol - Jofre, Richi, Movilla, D.Lucas - I.Alonso, Baiano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.25 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Real Mallorca  (neděle 17:00)
Betis změří síly s Mallorkou, na lavičce domácího týmu bude stát bývalý kouč právě ostrovanů Hector Cúper. Betis vstoupil do sezony špatně, je zatím bez vítězství jen se dvěma body, i když v posledních kolech mu byli za soupeře Valencia a Real Madrid. Ale se zápasem na Santiago Bernabeu byl Cúper vcelku spokojen: "Myslím že jsme hráli dobře. Vytvořili jsme si šance a třikrát jsme dokonce trefili brankovou konstrukci. Dělali jsme Realu problémy, jen prostě míč nechtěl do branky." Právě Mallorku z minulosti dobře zná, dvakrát s ní skončil v lize do pátého místa a dosáhl i na finále PVP. Zraněný je Mark González, stejně jako už delší dobu Nano. Chybí také Branko Ilič, José Mari, Alberto Rivera, Arzu a Lima, v nominaci ale už je Hugo Pavone.

Zabránit Betisu poprvé vyhrát se bude snažit Mallorka a její kouč Gregorio Manzano. Jeho svěřenci zatím jen jednou prohráli, naposledy skvěle otočili zápas s Valladolidem, s nímž prohrávala již 0:2, ale nakonec zvítězila 4:2 a vyšvihla se na šesté místo v tabulce. Manzano k zápasu řekl:"Stále jsme věřili že můžeme vyhrát. O poločase jsme změnili některé věci a ukázali skvělou morálku. Byl jsem velmi potěšen."
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Melli, Juanito, Rivas, F.Vega - Odonkor, Capi, Somoza, Juande - Edú, Sobis
Real Mallorca - pravděpodobná sestava:
Moyá - F.Navarro, Ballesteros, Nunes, Héctor - Jonás, Pereyra, Ibagaza, Tuni - Arango, Guiza
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.15 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - Real Madrid  (neděle 19:00)
Real Madrid jede v rámci městského derby na předměstí na stadionek Getafe. Po pátém kole, když porazil Betis, mu patřila první příčka tabulky. Ale pak jen remizoval s Valladollidem, ztratil část ze svého náskoku a vzhledem k sobotní výhře Barcy nad Levante potřebuje k návratu na první místo bodovat naplno.

Zápas je pikantní pro kouče Bernda Schustera, který předchozí dvě sezony strávil právě jako trenér Getafe, které dovedl například až do finále španělského poháru a také do Poháru UEFA. Schuster varuje před podceněním protivníka:"Neudělali zatím velké výsledky, ale hrají dobře, mají gólové šance, ale neskórují. To se ale jednoho dne změní. Nesmíme je podcenit a myslet si, že je porazíme díky tomu že jsme vysoko v tabulce." Do sestavy Bílého baletu by se měl vrátit Van Nistelrooy, kterého pro zranění nahradil v zápase s Betisem Baptista, který se jednou trefil, stejně jako jeho kolega v útoku Raúl.

Domácí, vedení koučem Michaelem Laudrupem, nezažívají zrovna dobrý vstup do sezony, zatím jsou bez vítězství. Chybět bude opět gólman Roberto Abbondanzieri, který se zranil v zápase s La Coruňou a jeho náhradník, mladíček Oscar Ustari jej ale nedokázal v duelu s Valencií nahradit a dvakrát hrubě chyboval. Domácím též komplikovala situaci častá vyloučení, kterými trpěly výkony týmu v úvodních kolech.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Ustari - Cortés, Belenguer, C.Díaz, Licht - Pablo Hernandez, Celestini, Casquero, de la Red - Manu del Moral, Uche
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Heinze, Cannavaro, Ramos, Marcelo - Robinho, Diarra, Guti, Sneijder - Raúl, Saviola
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.40 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Recreativo Huelva - Valencia CF  (neděle 21:00)
Valencia vyhrála poslední čtyři utkání, a v tabulce se vyhoupla na třetí pozici. Trenér Quique Sanchez Flores před nedělním utkáním potvrdil, že pro tým je důležité uhrát dobrý výsledek s Huelvou před středečním zápasem Ligy Mistrů s Chelsea: "Potřebujeme odehrát kvalitní utkání a připsat si další dobrý výsledek abychom si zvedli sebevědomí na utkání proti Chelsea." V sestavě by měl dostat příležitost Manuel Fernandez, jenž ve středu proti Getafe nehrál, a také po zranění navrátivší Mata. Premiéru v dresu Valencie mohl odbýt Nikola Žigič. Ke dlouhodobě zraněným Eduovi, Caneirovi, Gavilanovi, a Vicentemu se přidal Silva, který má problémy s kotníkem.

Valencia to v Huelvě nebude mít vůbec snadné, Recreativu se daří, z posledních dvou zápasů získalo šest bodů a v tabulce poskočilo na sedmé místo. V útoku se daří Javimu Guerrerovi, který zaznamenal ve zmíněných posledních dvou utkáních tři branky. Trenér Viktor Munoz se musí obejít bez elitního útočníka Sinama Pongolleho, jenž se zotavuje po zranění stehenního svalu, mimo bude ještě minimálně tři týdny.
Recreativo Huelva - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Caceres, Bautisita, Moya, Gaspar - Barreno, Jesus, Martins, Camunas - Guerrero, Varela
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Hildebrand - Miguel, Albiol, Helguera, Moretti - Angulo, Albelda, Fernandes, Mata – Villa, Morientes
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 3.20 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Real Madrid541013:313
2.Villarreal CF54018:512
3.Valencia CF54018:712
4.FC Barcelona53209:311
5.Atlético Madrid52219:48
6.Real Mallorca52219:58
7.Recreativo Huelva52217:78
8.UD Almería52127:67
9.Espanyol Barcelona52127:77
10.Sevilla FC420211:76
11.Osasuna Pamplona41215:35
12.Real Valladolid51227:95
13.Real Murcia51223:55
14.Real Zaragoza51226:95
15.Athletic Bilbao51224:75
16.Deportivo La Coruňa51223:75
17.Racing Santander51222:75
18.Real Betis50234:82
19.Getafe CF50233:82
20.Levante UD50142:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (20)

Přidat komentář
Shevchenko

U těch základních sestavách Zaragozy a Sevilly máte nějaké chyby, dali jste tam Dioga, který hrát nebude a u Sevilly to máte celé zrcadlově otočené.

Reagovat
-Kopy-

nj já to opisoval v noci z marcy (oni tam měli dioga v té sestavě) a nějak sem si toho nevšim

Reagovat
smazaný uživatel

Marcu by měli zrušit, je to tam jedna chyba za druhou.

Reagovat
HOST*

kde si vzal ty informace?

Reagovat
HOST*jano

barca kde je ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněný, je to napsané v článku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldniho je tam kde je momentalne najuzitocnejsi.

Reagovat
HOST*

spravne !!! Odpociva aby pak pomohl v tech nejdulezitejsich zapasech sezony , to beru.

Ja byt fotbalistou tak jako on tak hraju jen proti tem nejlepsim tymum hodil bych si to do smlouvy.

Reagovat
HOST*bistinko

Reagovat
smazaný uživatel

On si něco podobného myslel. Když nebude trénovat, tak bude pořád dobrý, ale mýlil se, fyzická připravenost dělá většinu výkonu v zápase....

Reagovat
HOST*

myslim, ze henry vsem hovadum co ho pomlouvali ukazal, ze bude hodne platnej

Reagovat
HOST*

Proc neni v zakladu Valencie Joaquin?

Reagovat
-Kopy-

Nevim, jak to bylo napsané, tak jsem to opsal.

Možná bude odpočívat...

Reagovat
HOST*El_Cid

joaquin me ani tak nezajima, jako fakt, ze si nejak nevzpominam, ze by nejaky tym mel tak silne obsazenou levou stranu zalohy a pritom tam zaroven nemeli koho nasadit

Reagovat
HOST*

Tak Valencie v 21.00 není v TV, ještě je pořád ve Španělsku ten spor mezi TV stanicemi.

Reagovat
-Kopy-

ani Real od 19:00...prostě kokoti ve španělsku se nedokážou dohodnout

Reagovat
HOST*

tak zde autori dali vyhru Realu bude to 10

Reagovat
HOST*

Murcia , konecne zase tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Kua to sou nervy sleduju jen online tady na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl, 3 body jsou ale doma takže fajne.

Může mi někdo objektivní říct jak to vypadalo a zda se hlavně na naši hru dalo dívat?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele